PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

mohebbinodej
17-09-2009, 12:02
با تشکر فراوان از شما.خیلی خیلی ممنون ولی من این فایل های عوض کردن پوستر رو دانلود کرده بودم.!
منظورم اینه که یه آموزشی بدید که چطوری هر عکسی که خودم بخوام بزارم مثلا عکس خودم رو رو دیوار بندازم.
امید وارم متوجه منظورم شده باشید. ;)

mohebbinodej
17-09-2009, 12:03
با تشکر فراوان از شما.خیلی خیلی ممنون ولی من این فایل ها رو دانلود کرده بودم.!
منظورم اینه که یه آموزشی بدید که چطوری هر عکسی که خودم بخوام بزارم مثلا عکس خودم رو رو دیوار بندازم.
امید وارم متوجه منظورم شده باشید. ;)

alishahvali
17-09-2009, 15:34
سلام به دوستان
من با ASI Loader مشكل دارم توي بازي كه ميريزم هيچ اتفاقي نميافته اگه ميشه كمكم كنيد
من از پچ و كرك 1.3 استفاده ميكنم

mohebbinodej
17-09-2009, 17:15
سلام آقا محمد رضا میبینم که تو فرمی میشه جواب ما رو هم بدید.

alishahvali
17-09-2009, 19:59
سلام به دوستان
من با ASI Loader مشكل دارم توي بازي كه ميريزم هيچ اتفاقي نميافته اگه ميشه كمكم كنيد

همچنان منتظر جواب دوستان هستيم!!!!

ALTAIR*
17-09-2009, 21:55
سلام:
من پچ 3و4 رو نصب کردم ،ولی دوربین تو بازی تکون میخوره.
پچ این دوربین رو هم که نصب میکنم بازی خراب میشه و دیگه اجرا نمیشه.مرسی میشم کمک کنید.

ALTAIR*
17-09-2009, 22:40
این یه عکس نمونه از سیستم خودمه

دیروز که KING OF SPEED گفتن این مد چیکار میکنه منم کنجکاو شدم یه امتحان بکنم خیلی خفنه . توی بنچمارکی گرفتم چهار تا فریم روش اومد . مخلوط Command با این مد میشه یه چیز محشر . این من چندین نوع رفلکس داخل خودش داره الان من یکی در سطح معمولی گذاشتم و بقیش هم تست کردم . حتی روی بالا ترین رفلکس هم که از ENB خوشگل تره همچین مشکلی نداره و مثل ENB آشغال نیست که افت فریم پیدا کنید . اصلا ENB برای بازی کردن ساخته نشده ولی این واقعا برای بازی کردنه من که خیلی حال کردم . لینک اصلیش 7 مگ بود من براتون کم حجمش کردم 5 مگ دانلود کنید . هر کدوم رو که خواستید میرید تو پوشش و فولدر های common و pc رو در محل نصب بازی کپی میکنید تا با فایل هم نام کپی بشن فولدر org files هم بک آپ هست تا اگه نخواستید به حالت اول برگردونید .
+ دانلود با حجم 5.2 مگابایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+ دانلود از سایت اصلی :

سلام:
من نفهمیدم چی شد.یخته بهتر توضیح بدید.
در ضمن 2 تا فولدر هست از کدومش استفاده کنم؟
مرسی

mohammadrezams
18-09-2009, 00:11
سلام:
من پچ 3و4 رو نصب کردم ،ولی دوربین تو بازی تکون میخوره.
پچ این دوربین رو هم که نصب میکنم بازی خراب میشه و دیگه اجرا نمیشه.مرسی میشم کمک کنید.
مشکل از کرکه جدیدترین کرک مربوط به پچت رو نصب کن ...

سلام:
من نفهمیدم چی شد.یخته بهتر توضیح بدید.
در ضمن 2 تا فولدر هست از کدومش استفاده کنم؟
مرسی
سلام .
وقت بزار اون یکی دو صفحه رو که در مورد این مد حرف زدیم بخون همه چی رو متوجه میشی درمورد همون پوشه ها هم گفتیم . فوقش یه ربع وقت بزار زیاد وقت نمیگیره ...

mohebbinodej
18-09-2009, 00:20
سلام جواب مارو ندادید!!!!!!!!!!
برای گذاشتن هر عکسی که میخوام. همون داخل فایل IV\pc\data\maps\interiors\generic\brownstones.img وقتی با SPARK IV این فایل رو باز کردم. به جای هر عکسی که میخوام عکس خودم رو بزارم؟؟؟؟؟
در ضمن میخوام بدونم که عکس باید با چه فرمتی و اندازه ای باشه با تشکر!

KING OF GTA
18-09-2009, 09:29
سلام به تمامی عزیزان من بالاخره تونستم تنظيمات enbseries رو خوب كنم و حالا راضي هستم اما دو مشكل واسم پيش اومده يكي كوم قسمت از enbseries رو تغيير بدم تا چراغ ماشينها براق وخشكل بشن و مشكل ديكه اينكه چمن ها ودرخت ها تيكه تيكه شده شكلش چطوري خوب ميشه؟؟؟؟؟

gtgta
18-09-2009, 10:43
سلام خواستم ببينم يه جوانمرد پيدا ميشه رمزاي gta7 تو play2 رو برام اينجا بزاره
خيلي خيلي ممنون ميشم
باي

ALTAIR*
18-09-2009, 12:27
[quote=mohammadrezams;4226898]مشکل از کرکه جدیدترین کرک مربوط به پچت رو نصب کن ...

سلام دوست عزیز:
میشه کرک پچ 4 رو برام بزارید؟
مرسی

king of the kings
18-09-2009, 13:44
بفرما اینم کرک پچ 1.4:
دانلود:

KING OF SPEED
18-09-2009, 15:34
کسی میدونه پچ 1.0.4 چه چیزایی از پچ 1.0.3 بیشتر داره...الان پچ 1.0.3 رو دارم میخوام ببینم 50 مگ ارزش داره آپدیت کنم یا نه

maziar_mh3
18-09-2009, 22:33
gta iv مد hotcofee نداره؟

maziar_mh3
18-09-2009, 22:34
سلام ببخشيد من مد enbseries رو به همراه d3d9.dll داخل پوشه ي gta iv ميريزم ولي اين ارور رو ميدهد در ضمن من مد محيط زيست رو در صفحه ي اول نميبينم. ممنون ميشم كمكم كنيد.
error=
This application has failed to start because d3dx9_dll was not found. Re-installing the application may fix this problem

و اينو هم بگم كه من يك دايرك ايكس ورژن 10 نصب كردم ومخصوص ويندوز xp هست ممكنه از اون باشه؟

mohammadrezams
18-09-2009, 22:48
نخیر ... تنها راه اینه ورژن اصلو بخری که زیاد گیر نمیاد ...

سلام ببخشيد من مد enbseries رو به همراه d3d9.dll داخل پوشه ي gta iv ميريزم ولي اين ارور رو ميدهد در ضمن من مد محيط زيست رو در صفحه ي اول نميبينم. ممنون ميشم كمكم كنيد.
error=
This application has failed to start because d3dx9_dll was not found. Re-installing the application may fix this problem

و اينو هم بگم كه من يك دايرك ايكس ورژن 10 نصب كردم ومخصوص ويندوز xp هست ممكنه از اون باشه؟
باید آخرین ورژن دایرت ایکس 9 رو نصب کرده باشید . این مشکل از دایرت ایکس شماست .

کسی میدونه پچ 1.0.4 چه چیزایی از پچ 1.0.3 بیشتر داره...الان پچ 1.0.3 رو دارم میخوام ببینم 50 مگ ارزش داره آپدیت کنم یا نه
راستشو بخوای با چیزایی که من از دوستان در مورد پچ 1.0.3 شنیدم فکر نکنم ارزش داشته باشه . تنها فرقی که داره اینه که :
1- به سایه ها گند میزنه (اگه پچ 1.0.2 رو با 1.0.4 مقایسه کنی میفهمی چی میگم)
2- به نسبت پچ 1.0.3 سوشیال کلاب رو فعال میکنه،GFWL رو فعال میکنه،سیو میره تو درایو C و همراه میشه با Xlive
پس در کل تا موقعی که پچ 1.0.5 نیومده به نظرم الکی دانلود نکنی بهتره ...

ramiy
18-09-2009, 23:24
سلام
من نصب کردم بازیو اما بعد از استفاده از کرک رازور این مشکل به وجود میا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramiy
18-09-2009, 23:31
آیا پچ 1.4 جواب میده ؟
الان دارم دانلودش میکنم

ramiy
19-09-2009, 01:06
من با کرک 1.4 و پچ اون بازی رو اجرا کردم اما تصویر کنده و انگار که کامپیوتر منمیکشه
اما دستگاه من
2 گیگ رم
سی پی یو 3 اینتل
گرافیک 512 (8600 xfx)
به نظرتون مشکل چیه ؟
آیا گرافیک باید آپدیت بشه ؟
اگه آره چجوری ؟

لطفا فقط آدرس ندین
همین جا بگین که چیکار کنم
مرسی

mohammadrezams
19-09-2009, 10:33
سلام
من نصب کردم بازیو اما بعد از استفاده از کرک رازور این مشکل به وجود میا :

آیا پچ 1.4 جواب میده ؟
الان دارم دانلودش میکنم

من با کرک 1.4 و پچ اون بازی رو اجرا کردم اما تصویر کنده و انگار که کامپیوتر منمیکشه
اما دستگاه من
2 گیگ رم
سی پی یو 3 اینتل
گرافیک 512 (8600 xfx)
به نظرتون مشکل چیه ؟
اگه آره چجوری ؟

لطفا فقط آدرس ندین
مرسی
سلام . در ابتدا بگم که به قوانین انجمن احترام بزارید تو یه پستم میتونستید همه اینارو بگید .
خب شما باید مشخصات کامل سیستم رو بگید اگه سی پی یو شما تک هسته ای هست که بیخیال شی بهتره ... بایدCPU شما دو هسته ای باشه حد اقل ...
در مورد آپدیتم میری سایت سخت افزار یا اینکه توی تاپیک های مختلف برای دانلودشون میزارن . مثلا گرافیک من Nvidia هست باید برم سایتش و اونجا دانلود کنم . یادم نیست فکر کنم تو تاپیک زیر همین پست اولش گذاشته بودن :

گرافیک خوبه به نظرم مشکلی نداره اصلش CPU هست . اگه چیزای بیشتر میخوای در مورد بالا بردن سرعت میخوای بدونی چند صفحه پیش رو که در مورد Command Live و Visual IV بود رو خوب بخون .

alishahvali
19-09-2009, 11:23
اگه ميشه يه نفر فايل ASILoader V1.3 را براي من بذاره

کاربر_P30W
19-09-2009, 20:35
درود!

با سپاسی فراوان از پست دادن در این تاپیک،من دیگر تا 9 سال (حدوداً) نمی توانم به ایجا بیایم - اگر هم آمدم،برای تفریح بوده - ؛اما تاپیک همچنان باز می ماند،
بدرود.

سلام به دوستان
شما باید در اول Loader دات نت و دی ال الش را نصب و سپس آنرا نصب کنید تا کار کند.

طبق تحقیقات خودم؛تنها بعضی مشکلات نامربوط به بازی را حل کرده (مثل شروع شدن بازی که باید با کلوپ اجتماعی - یا همان سوشل کلاب - فعال باشد و...).

بله دارد؛
مد سانسور بردار اول را در این تاپیک گذاشته بودم و سپس سریع پاک کردم،اما مد دوم بدایلی غیر قابل دانلود از طرف من و یا این سایت است؛تنها کافیست در سایت روسی گوگل؛بدنبال پچ فوق؛بگردید.

اما دستگاه من
2 گیگ رم
سی پی یو 3 اینتل
گرافیک 512 (8600 xfx)
به نظرتون مشکل چیه ؟
اگه آره چجوری ؟

لطفا فقط آدرس ندین
مرسی
گرافیک شما دارای رم مید می باشد و توضیحاتی را که در باره سیستم دادید،خیلی گنگ هستند؛مثلاً گرافیکتان جی اس است یا جی تی (که البته فکر نکنم 8600 جی اس داشته باشیم).

مد ویژه خداحافظی:
اصل کننده بازی جی تی اِی - دیگر میشود حتی با اینترنت Dial-Up هم مولتی پلیر بازی کرد!
سه روش وجود دارد:
1) از طریق دایمون تولز که قبلاً در تاپیک رفع اشکالات جی تی ای توضیح داده بودم اما مثل آنکه کار نکرد
2)از یک اکانت دیگر Wnidows -Live برای این بازی استفاده کنید - من خودم امتحان نکرده بودم
3)Paull.dll ای که خودم آنرا برای افرادی مثل من که دوستدارند مولتی پلیر بازی کنند؛برنامه نویسی کرده ام را دانلود کنید و سپس در
RockstarGames/GrandTheftAuto IV/Offline Activeation بریزید و سپس احتیاج به یک آنلوک کد و ریکوست کد دارید که باید یکی لطف کند آنرا به ما بدهد؛دیگر همان آنلوک و ریکویست کد برای ما کافی است و میتوان آنرا اکتیو کرد. - این کار به احتمال 89% بازی را اصل میکند؛
فقط ما احتیاج به Unlock code و Request Code داریم:

حالا فرق Paul.dll من و نوع اصلش چیست؟
به این عکس نگاه کنید»

حالا به این تصویر نگاه کنید»

می توانید ببینید که آنلوک کد ورژن اصل Paul.dll غیر قابل تغییر از طرف کاربر بوده و ما باید آنلوک ریکویست کد مخصوصش را می دادیم؛اما با ورژن هک شده آن فایل توسط من،می توان ریکویست و آنلوک کد یک کامپیوتر دیگر را در کامپیوترتان فعال کنید!؛حال مشکل اینجاست که چه کسی کد آنلوک و کد ریکویست را دارد؟ اگر تنها یک نفر آن دو کد را به ما بدهد؛کار اصل کردن بازی؛تمام می شود.
دانلود Paul.dll :
بدرود.
Danoosh.webs.com

hshak2006
19-09-2009, 23:59
درود!

با سپاسی فراوان از پست دادن در این تاپیک،من دیگر تا 9 سال (حدوداً) نمی توانم به ایجا بیایم؛اما تاپیک همچنان باز می ماند،

بدرود.
چه خوب 9 سال از دست تو با اون خالی بستنات راحتیم . کی گفته اگه شما نیای تاپیک بسته میشه که تو پستت نوشتی ( اما تاپیک همچنان باز می ماند ) .

کاربر_P30W
20-09-2009, 07:26
لطفا کمی متواضع باشید؛مقصود معنی معنوی داشت نه آنکه شما معنی ظاهری کلمه را نگاه کنید،خودتان فکر کنید و متوجه معنی معنوی کلمه شوید و همانند کودکان هیچگاه معنی ظاهری را باور نکنید،درغیر این صورت افق ذهن شما همانقدر که هست؛می ماند.

hshak2006
20-09-2009, 11:00
مگه نگفتی تا 9 سال نمیای خوب برو دیگه . من جدا گفتم 9 سال راحتیم . همین مونده معنی معنوی رو تو به من یاد بدی . لطفا زود تر برو اخه دارم بالا میارم .

maziar_mh3
20-09-2009, 15:50
سلام. دوست عزيز (دانوش پیچگاه) مرصي از راهنماييت و اگه ميشه راهنمايي كنيد چطور رنگ خيابانها را براق كنم؟ مثل بازي Need fo
Speed

hshak2006
21-09-2009, 13:43
از این داغون تر کی دیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.M.D.D.E.V.I.L
21-09-2009, 15:13
خوب .بالا خره تونستم بازي رو درست حسابي بازي كنم
1-بعد از نصب 1.0.4.0 وكرك رازور ارور هاي گوناگوني از جمله smpa60-smpa50-مي گرفتم كه فهميدم همه ي مد هاي ماشين رو بايد با استفاده از اين مد بايد نصب كنم و نبايد تو vehicles.ide تغيير بدم

در ضمن از دانوش هم متشكرم
به اين سايت سري بزنيد

و بعد از نصب ممكنه error smpa60 يا smpa50 رو بگيريد كه اون موقع بايد بريد اينترنت و بعد بازي رو شروع كنيد در اواسط بازي (3دقيقه بعد ) با alt-tab بياين بيرون وdisconnect بشين وبعد برگرديد و 10000 ساعت بازي كنيد
من همين طوري مي كنم

A.M.D.D.E.V.I.L
21-09-2009, 15:19
راستي . اگه وضع بازيتون افتضاحه بازي رو repair نكنيد بلكه از دم پاكش كنيد حتي از setting هاش هم پاكش كنيد
مثلا اينجا C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
كه هيدن هست پاكش كنيد و بعد install كنيد
و قبل از بازي savegame هاتون رو هم پاك كنيد كه ديگه سئحش60 نگيريد

A.M.D.D.E.V.I.L
22-09-2009, 12:39
مشكل اساسي fatal error spma60 اينه كه نبايد ماشين هاي را كه از اينترنت دانلود كرده ايد را به گارا‍ژ خانه ببريد وسيو كنيد بلكه بايد يك سيو بدون هيچ ماشين پيدا كنيد وبعد سيو كنيد بعد مي توانيد ماشين ها رو نصب كنيد و بازي كنيد و سپس سيو كنيد
اصل مطلب(متن انگليسي است)

mohammadrezams
22-09-2009, 19:28
سلام

مدی که میخوام امروز بزارم عملکرد پلیس ها رو کمی بهبود می بخشه . این مد باعث میشه که پلیس ها با سرعت بیشتری به شما هجوم بیارن و تا حدودی استایل حمله N.O.O.S.E رو عوض میکنه و اونا شجاع تر و با سرعت بیشتری به شما حمله خواهند کرد استایل تعقیب و گریز هلیکوپتر ها هم بهبود می بخشه و اونا در ارتفاع پایین تر و با دقت بیشتری شما رو از بین خواهند برد و البته ازبین بردن اونها با سلاح های سبک راحت تر میشه چون نزدیک تر میان ولی از طرفی نیروی زمینی دیگه بهتون امون نمیده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راحتی افردا مبتدی من یک Installer برای این مد ساختم . فقط کافیه محل نصب بازی رو بهش بدین و بعد Install رو بزنین خودش نصب میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای استفاده از مد حتما باید یکی از پچ های رسمی RockStar نصب باشه در غیر اینصورت ممکنه با یکی از انواع Fatal Error ها مواجه بشین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمی این مد :

+ دانلود با حجم 903 کیلوبایت :

jack sparrow
23-09-2009, 11:10
سلام کسی میدونه تفنگ granade luncher رو باید چه جوری بگیری (برای xbox)

KING OF GTA
24-09-2009, 17:25
سلام به تمامي دوستان جواب مارو بديد من بايد كدوم قسمت enbseries رو عوض كنم تا درخت ها ديگه تكه تكه نشن وچراغ ماشين ها براق و واقعي تر بشه ممنون ميشم اگه جوابم رو بديد؟؟؟

qaflan
24-09-2009, 21:20
gta کجای hard بازی رو save می کنه؟

maziar_mh3
25-09-2009, 09:42
سلام به تمامي دوستان جواب مارو بديد من بايد كدوم قسمت enbseries رو عوض كنم تا درخت ها ديگه تكه تكه نشن وچراغ ماشين ها براق و واقعي تر بشه ممنون ميشم اگه جوابم رو بديد؟؟؟

سلام من منظورتون رو از تكه تكه شدن درخت ها نميفهمم ولي فكر نميكنم از enbseries باشه درخت هاي من هم زياد شبيه به درخت نبود و در فايل Command Line فقط اين دستورات رو وارد كردم تا درست شد. ولي نميدونم كدوم دستور مربوط به اون ميشه خودتون امتحان كنيد به ما هم بگيد.
-texturequality 1
-norestrictions
-availablevidmem 1.5
-percentvidmem

و يه سوال: من چطور ميتونم خيابانها gta iv رو براق كنم تا مثل need for speed ug2 بشه؟ خواهش ميكنم جواب بدين. مرسي

matrix_3s
25-09-2009, 10:24
سلام دوستان
این بازی یا خیلی سنگینه
یا بهینه نیست....
من تو صفحه های قبلی چیزایی واسه بهبود گرافیک پیدا کردم اما سر در نیاوردم
یکی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟

keyvan63
25-09-2009, 11:42
به اینجا بیایید.
تمام افراد فعال این سایت به اونجا رفتن.

moz
25-09-2009, 12:34
تبلیغ ممنوعه ها

samadsam
25-09-2009, 14:36
سلام
ببخشید کسی می دونه چجور می شه آهنگ های بازی Gta SanAndreas Farsi رو از بازی جدا کرد
من که تمامی پوشه ها رو گشتم ولی آهنگ هاش پیدا نشد
لطفا راهنماییم کنید در ضما آهنگ ها فارسی هستند

matrix_3s
25-09-2009, 16:57
دوستان
من وقتی میرم تو بازی بعد چند دقیقه دوربین شروع به تکون خوردن میکنه
پچی چیزی نیست
تورو خدا جواب بدین...

KING OF GTA
26-09-2009, 21:10
[دوست گلم تو enbseries اینه[GLOBAL]
UseEffect=160
AlternativeDepth=5
AllowAntialias=3
BugFixMode=2

A.M.D.D.E.V.I.L
26-09-2009, 21:12
با با تو بازيت كرك نداره؟ اگه داره پس حتما xliveless نداري برو از gta4mods.com سرچ كن واسه xlive less و براي كرك برو اون سايتي كه اولين صفحه نوشته شده

kinder
29-09-2009, 18:56
دوستان
پچی چیزی نیست
تورو خدا جواب بدین...
مشکل مربوط به کرکه. پچ شما چنده؟
کرک پچ 1.0.3

کرک پج 1.0.4

KING OF GTA
30-09-2009, 18:52
سلام به تمامی عزیزان من تمامی پچ ها ومد های توی این سایت رو نصب کردم ولی بازی خیلی کند شده (تکان تکان) قبل از این ها با اخرین گرافیک روان بازی میکر دم مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrezams
30-09-2009, 21:50
سلام به تمامی عزیزان من تمامی پچ ها ومد های توی این سایت رو نصب کردم ولی بازی خیلی کند شده (تکان تکان) قبل از این ها با اخرین گرافیک روان بازی میکر دم مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
خب سیستم شما رو من نمیدونم چیه ولی به هر حال نصب همه مد ها به هیچ کی توصیه نمیشه حتی اونایی که سیستم های خفنی دارن برفرض مثال یه ماشین بازی 500 کیلوبایته شما میری یکی میریزی 5000 کیلوبایت خب این به بازی فشار میاره و طبیعیه و بهتره زیاد ماشین و مد نریزین . خود من هروقت یه ماشین جدید دانلود میکنم جای ماشینی که قبلا عوض کردم میریزم و سعی میکنم ماشینای بالای دو و نیم مگ نریزم همچنین ممکنه عوامل ویروسی و ... مشکل باشن . به هر حال اطلاعات من در این حد بود ...

SIMON137
30-09-2009, 22:02
یکی بیاد این بازی رو آنلاین بزنیم ...

djjaguar
01-10-2009, 00:46
سلام .بایدبگم منم با زیاد شدن حجم فایل حاوی ماشین ها دچار مشکل شدم . نه تو کندی بازی بلکه در مناطقی از شهر بازی کرش می کنه و به ویندوز برمی گرده. حد اقل تا راه حلی پیدا بشه باید مدارا کرد، در ضمن اگر فایل حاوی ماشین ها حجمی کمتر از 150مگ داشته باشه دچار مشکل نمی شید

djjaguar
01-10-2009, 00:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سری هم به این سایت بزنید ماشین ها مد های جدید اومده خیلی هم زود لود می شه

KING OF GTA
01-10-2009, 14:06
سلام به برادران گلم راستش چی تو commandline بزارم خوبه برای وضوح و طبیعی تر شدن بازی و از همه مهم تر بازی کند نمیشه وچی بده بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadrezams
01-10-2009, 18:26
سلام
مدرسه شروع شده دیگه وقت نمیشه زیاد بیام اینجا کامپیوترم گذاشتم بیشتر پنجشنبه جمعه میام چون درسا سنگینه . بگذریم ...
امروز میخوام بهتون Acura NSX 1991 رو معرفی کنم . سریع میرم سر اصل مطلب

قابلیت ها :
- عدم مشکل در رینگ (که خیلی به ندرت چنین ماشینایی پیدا میشه)
- آسیب دیدن کامل بدنه بصورت کاملا واقعی
- بازتاب زیبای نور بر روی بدنه و شیشه ها
- کار کردن تمامی چراغ ها
- کار کردن همه ی درها و کاپوت ها
معایب مهم :
- وقتی با آر.پی.جی یا نارنجک ماشینو بخواین بترکونین توی بار اول نمیترکه فقط شیشه اش داغون میشه و این عیب ضایع ای هست .

تست سرعت و تعادل :
حد اکثر سرعت ماشین 100 کیلومتر در ساعته البته این ماشین هندلینگ اختصاصی برای خودش نداره ولی به هر حال میگم . تعادل هم در هر سرعتی حتی بیشتر از 100 کیلومتر (با استفاده از تراینر) تست شده که ماشین خوب بوده و اگه کمی از رانندگی Drift چیزی سرتون بشه و کارتون با ترمز دستی و کیبورد خوب باشه میتونید به راحتی ماشینو کنترل کنید و در صورت عدم تعادل هم با نگه داشتن ترمز دستی و هرکات بجا و مناسب فرمون میتونید با کمترین آسیب ماشینو متوقف کنید .
نتیجه :
ماشین بسیار خوبی هست مشکل چندانی هم نداره پیشنهاد من اینه که از دستش ندین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 874 کیلوبایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : GTAGaming.com

mohammadrezams
01-10-2009, 21:54
سلام
میخوام نقد Audi A8 رو براتون بزارم .

مجموع سایز فایل های ماشین : 2.81 مگابایت
جایگزینی با : Oracle
قابلیت ها :
- بدنه با کیفیت
- حجم مناسب
- عدم مشکل در رینگ (مشکل شایع در ماشین های ساخته شده)
- آسیب دیدن همانند خودرو های ارجینال بازی
- کار کردن تمامی قطعات در ها و کاپوت و صندوق
- کار کردن تمامی چراغ ها
معایب :
- با این که گفتم در رینگ مشکل نداره ولی کمی قسمت جلویی رینگ بزرگ تر از خود رینگه و اگه بخواین بعد از پنچر شدن معاینه بکنیدش شاید خوشتون نیاد ولی زیاد معلوم نیست .

تست سرعت و تعادل :
حد اکثر سرعت ماشین 130 کیلومتر در ساعته که و تعادلشم مناسبه ولی به پای ماشینای خود بازی نمیرسه . اگه بخواین مثلا از جاده معمولی به طرف یه پل حرکت کنید چون پستی و بلندی هست ممکنه کنترل رو از دست بدین . برای من همین اتفاق افتاد و یه کم قل خوردم رو جاده و بعد با یه برخورد محکم به پشت یه ماشین پرت شدم و خوردم پشت یه تاکسی بعد یه ماشین با سرعت از عقب زیرم گرفت و به رحمت خدا رفتم :دی
نتیجه :
به نظر من ماشین بسیار خوب و بی عیب و نقصی هست و این یکی از اون ماشینای استاندارده که از تمام جهات شبیه به ماشین های اصلی بازی عمل میکنه ... امیدوارم ازش لذت ببرید ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود با حجم 2.8 مگابایت :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : GTAGaming.com

DeV!L
02-10-2009, 13:24
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی که 3 دقیقه از بازی میگذره صفحه تکون میخوره و ماشین ترمز رو میبره

چی کار کنم ...؟

erfan07
02-10-2009, 19:49
سلام من از وقتی ماشین جدید وارد کردم شهر پر شده از بوگاتی و بنز و تاکسی هیچ ماشین دیگه ای هم نیست لطفا راهنمایم کنید

kinder
02-10-2009, 23:07
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی وقتی که 3 دقیقه از بازی میگذره صفحه تکون میخوره و ماشین ترمز رو میبره

چی کار کنم ...؟
کرک مشکل داره
کرک پچ 1.03

کرک پچ 1.0.4

kinder
02-10-2009, 23:11
delete....

mr6768
03-10-2009, 13:54
دوستان
پچی چیزی نیست
تورو خدا جواب بدین...

به این صفحه مراجعه کنید

Hamid..God
06-10-2009, 11:44
آقا ببخشید چه طوری می شه این ماشینارو تو بازی گزاشت؟

cescjoon
06-10-2009, 15:51
اینم یه مد برای واقعی تر کردن gta iv که فکر کنم مال خون ریزی افراد باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی میتونه نحوه وارد کردن این پچ رو بگه.

با تشکر

cescjoon
06-10-2009, 17:00
من که همون اول در ص1 گذاشتم که؛چرا دقت نمیکنی؛

Liberty City واقعی می شود:
توضیحات:
پلیس های کروز-که باید آبی رنگ باشند-آبی رنگ می شوند.
2-HUDرا رنگی می کند-مشخصه منفی.
3-رنگ های ناهماهنگ برای تاکسی و اتوبوس بیشتر شدند.
:13:

دوستان ما این مد رو با توجه به فایل Readme در خود پچ ریختم اما حالا بازی دیگه بالا نمیاد.

اگه میشه کمکم کنید

Hamid..God
07-10-2009, 01:10
میشه ادرس پستی که نحوه ی ماشین گزاشتن رو نشون می ده برام بزارین؟
برا این کار همون نرم افزار که تو sa کاربرد داشت جواب میده یا باید نرم افزار جدید داشت؟اگه آره لینک دانلودشو از کجا می تونم گیر بیارم؟

hshak2006
09-10-2009, 15:47
کسی این تاکسی که تو عکس هست رو داره . همون که داره دور میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseinghasemi2008
10-10-2009, 11:35
سلام.
آقا من وقتی مدها را جایگزین می کنم بازی بالا نمی اد .
من چه کار کنم؟
کمکم کنید.

A.M.D.D.E.V.I.L
11-10-2009, 15:00
عجب پست ساكتي
همتون دارين درس ميخونين؟
اينجا داره فاسد ميشه پس من مي خوام يه كم اينجارو روح بدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين له مدل قديمي
:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zlatan_ibra
14-10-2009, 15:28
آقا لطفا سیوکامل بازی رو بزارید

Hamid..God
15-10-2009, 20:13
آقا امروز این بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده:

چیکار باید بکنم تا بازی اجرا بشه؟

Reza Razor
16-10-2009, 18:21
پچی برای فیزیک بازی وجود داره که وقتی میریم بالای ماشینها یا مترو که درحال حرکتند تعادل نیکو بهم نخوره و نخوره زمین؟!

Zlatan_ibra
17-10-2009, 10:40
سلام
کن گرافیکم بالاست(1gb 9400)اما بازی کند اجرا میشه لطفا کمکم کنید
در ضمن رمم هم 4گیگه
ممنون میشم اگه کمکم کنید

Reza Razor
18-10-2009, 02:06
سلام
کن گرافیکم بالاست(1gb 9400)اما بازی کند اجرا میشه لطفا کمکم کنید
در ضمن رمم هم 4گیگه
ممنون میشم اگه کمکم کنیدگرافیک شما اصلا بالا نیست!
درضمن این بازی بیشتر به CPU قوی ترجیحن 4 هسته ای احتیاج داره تا کارت قوی!
حتمن پچ های رسمی بازی روهم نصب کنید!
پچ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین کرک رو از اینجا

kinder
18-10-2009, 18:19
میشه ادرس پستی که نحوه ی ماشین گزاشتن رو نشون می ده برام بزارین؟
برا این کار همون نرم افزار که تو sa کاربرد داشت جواب میده یا باید نرم افزار جدید داشت؟اگه آره لینک دانلودشو از کجا می تونم گیر بیارم؟

KING OF GTA
18-10-2009, 20:19
سلام برای gta iv ویندوز XP بهتره یا ویندوز7 (seven)

Hamid..God
19-10-2009, 09:49

BUZZZZ!!!l

shahin_p30
19-10-2009, 11:21
آقایون سلام.یکی هست یه لطفی کنه بگه سیستم مورد نیاز واسه اجرای این بازی چی هست؟ممنون

SA33D_GT
20-10-2009, 00:15
آقایون سلام.یکی هست یه لطفی کنه بگه سیستم مورد نیاز واسه اجرای این بازی چی هست؟ممنون

حداقل سیستم مورد نیاز :

Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz : Processor
1.5GB : Ram
16GB : Free Hard Drive Space
256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900 : Video Card
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card

حداکثر سیستم مورد نیاز :

Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz : Processor
2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista) : Ram
18GB : Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 : Video Card
DirectX 9 compatible Surround Sound Card

Hamid..God
20-10-2009, 01:37
BUZZZZ!!!l

بابا یعنی هیچ کس راه حل مشکل مارو نمی دونه؟ حداقل جواب آدم رو بدین بفهمیم پست مارو خوندین!!!

MmahdiB
21-10-2009, 09:26
سلام:27::11:

اقا من با ریختن مد های دیگه مشکلی ندارم.

فقط یه مد neon میخوام بریزم که از نوع .vb یعنی ویژوال بیسیک

و هر چی هم ور رفتم نتونشتم.

یه نفر ما رو یاری میکنه؟:19:

.

MmahdiB
22-10-2009, 12:58
:5: :5:

:25: :25:

:41:

:45:

:37:

MmahdiB
23-10-2009, 11:31
:41:

:2:

:21:

:22:

:38:

:thumbsdow

kinder
23-10-2009, 11:38
بابا یعنی هیچ کس راه حل مشکل مارو نمی دونه؟ حداقل جواب آدم رو بدین بفهمیم پست مارو خوندین!!!
سلام بازی نمیتونه فایل اجرایی مورد نیاز رو پیدا کنه و میگه شما باید یکبار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید

Hamid..God
23-10-2009, 15:32
سلام بازی نمیتونه فایل اجرایی مورد نیاز رو پیدا کنه و میگه شما باید یکبار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید

آره می دونم بالایه 10 بار بازی رو آن کردم و دوباره نصب کردم درست نشد!

Khashayar King
24-10-2009, 16:34
سلام :

سلام برای gta iv ویندوز XP بهتره یا ویندوز7 (seven) XP SP3 بهترين گزينه هست ! چون seven با اين بازي مشكل داره و تيك ميزنه ! (تستش كردم)

مشكل يا از كرك هست ! يا از نصب بازي ! لطفا بگيد كركتون چيه ؟ اگه ريزور نيست ! حتما از لينك زير دانلود كنيد:

Hamid..God
25-10-2009, 16:11
ریزور رو امتحان کردم جواب نداد ممکنه از ویندوز باشه چون بعد اینکه ویندوزو عوض کردم دیگه نصب نشد قبلا رو ویندوز قبلیم نصب بود و روون اجرا می شد

KING OF GTA
25-10-2009, 17:17
سلام يه مد ميخوام بره پمپ بنزين .بنزين بگيره ولطف كنيد اموزش بصب مد رو هم بگيد ممنون!!!

far2009
25-10-2009, 19:09
سلام
من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )

- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
- کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )

اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم

METZELDER
29-10-2009, 12:56
سلام دوستان

تو رو خدا مسخرم نكنيد من بازي رو نصب كردم و ميخوام اين ژچ ها رو نصب كنم بعد از دانلود چي كارشون كنم يكي يه توضيح كامل بده فرض كنيد من هيچي بلد نيستم ژس قدم به قدم بگيد چي كار كنم
ممنونم

A.M.D.D.E.V.I.L
30-10-2009, 13:51
اول بايد يكي از اپديت هاي بازي رو نصب كني بعد يه ماشين دانلود كني بعد نرم افزار spark iv يا open iv رو واسه ورژن بازي تهيه كني (تو صفحه ي يك هست)بعد spark iv رو باز كن و برو تو مسير بازي و از مسير
E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
vehicles.img رو باز كن بعد ماشيني رو كه دانلود كردي رو با اوني كه اونجا هست import كن و بعد save كن و ببند
بعد احتمالا توي فايل ماشين دانلود شده read me هست اونو باز كن و كارا يي كه ميگه رو انجام بده مثلا اگه نوشته
SCHAFTER 1700.0 5.5 85 0.0 0.0 -0.09 0.0 5 0.17 1.0 141.0 0.27 0.65 0.7 35.0 1.25 0.95 13.5 0.14 0.47 1.6 1.3 1.3 0.12 -0.16 0.0 0.5 1.0 1.0 0.5 1.5 0.0 25000 440010 0 0
اول تو فايل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\common\data .handling.dat رو پيدا كن و با notepad بازش كن و مثل مثال ctrl+F رو بزن و دنبال schafter بگرد (ماشين مثال schafter هست) اين لاين هايي رو كه بالا ميبيني (توي readme هست)رو جلوي( schafter ) كپي كن و اوني كه خودش داره رو پاك كن و همين كارارو با vehicles.ide و carcols.dat بكن و بعد سيو كن بعد برو بازي كن . اگه بازي load نشد يعني اشتباه كردي ولي اگه load شد بعد از اين كه چند دقيقه روندي بازي ارور داد بايد سيو هاتو پاك كني
2-اگه نتونستي مي توني اگه از adsl استفاده ميكني از اين لينك استفاده كني

همه ي ماشين هايي كه تا الان بيرون امدن توش هست يه vehicles.img هست با چند تا فايل ديگه كه كافيه كپي شون كني تو محل بازي
البته اگه از روش اول استفاده مي كني بايد asiloader و filecheckfix.asi رو هم داشته باشي

METZELDER
30-10-2009, 16:19
اول بايد يكي از اپديت هاي بازي رو نصب كني بعد يه ماشين دانلود كني بعد نرم افزار spark iv يا open iv رو واسه ورژن بازي تهيه كني (تو صفحه ي يك هست)بعد spark iv رو باز كن و برو تو مسير بازي و از مسير
E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages
vehicles.img رو باز كن بعد ماشيني رو كه دانلود كردي رو با اوني كه اونجا هست import كن و بعد save كن و ببند
بعد احتمالا توي فايل ماشين دانلود شده read me هست اونو باز كن و كارا يي كه ميگه رو انجام بده مثلا اگه نوشته
SCHAFTER 1700.0 5.5 85 0.0 0.0 -0.09 0.0 5 0.17 1.0 141.0 0.27 0.65 0.7 35.0 1.25 0.95 13.5 0.14 0.47 1.6 1.3 1.3 0.12 -0.16 0.0 0.5 1.0 1.0 0.5 1.5 0.0 25000 440010 0 0
اول تو فايل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\common\data .handling.dat رو پيدا كن و با notepad بازش كن و مثل مثال ctrl+F رو بزن و دنبال schafter بگرد (ماشين مثال schafter هست) اين لاين هايي رو كه بالا ميبيني (توي readme هست)رو جلوي( schafter ) كپي كن و اوني كه خودش داره رو پاك كن و همين كارارو با vehicles.ide و carcols.dat بكن و بعد سيو كن بعد برو بازي كن . اگه بازي load نشد يعني اشتباه كردي ولي اگه load شد بعد از اين كه چند دقيقه روندي بازي ارور داد بايد سيو هاتو پاك كني
2-اگه نتونستي مي توني اگه از adsl استفاده ميكني از اين لينك استفاده كني

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه ي ماشين هايي كه تا الان بيرون امدن توش هست يه vehicles.img هست با چند تا فايل ديگه كه كافيه كپي شون كني تو محل بازي
البته اگه از روش اول استفاده مي كني بايد asiloader و filecheckfix.asi رو هم داشته باشي

ممنونم از زحماتتون

ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا

هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟

Khashayar King
30-10-2009, 19:11
سلام
من بازي را نصب کردم اما اين مشکل را دارم ( لطفا حداکثر تا همين امشب کمک کنيد dvd ها مال خودم نيست )

- بازي را نصب کردم بدون کرک، وقتي بازي را اجرا مي کنم مشکلي نداره اما کد فعال سازي مي خواهد
- کرک را در محل نصب کپي مي کنم اما fatal error را مي دهد ( ويندوزم ويستا اصل لپ تاپ هست )

اگر patch يا کد فعال سازي مناسب يا crack خوبي هست سريعا معرفي کنيد. عجله دارم اولا اين بازي روي ويستا لپ تاپ اجرا نميشه (در صورتي كه سرويس پك ويندوز ويستا لپ تاپت 1 باشه)

خوب معلومه كه بدون كرك كد فعال سازي ميخواد شما بايد اين كرك (بهترين كرك اي وي) را دانلود كنيد

از دوستان خواهش ميكنم اين بازي رو روي پي سي خانگي نصب و اجرا كنن ! چون در غير اين صورت هم مجبورند ويندوز اصل شركت رو عوض كنن هم سيستم لپ تاپو بالا ببرن !

ممنونم از زحماتتون

ولي ديگه بازي بالا نمياد نميدونم چرا

هر كاري ميكنم نمياد حوصله ندارم دوباره نصب كنم راه ديگه ايي بلد نيستيد اصلا بيخيال پچ شدم فقط ميخوام بازي بالا بياد راهي هست ؟دوست عزيز متاسفانه شما اشتباه اديت كردين يا فايلتون مشكل داره ! فقط در صورتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد كه ري اينستالش كنيد !

يا پاك و دوباره نصبش كنيد !

توي همين تايپك يكي از دوستان آموزش كامل اديت رو گذاشته يه سرچ بكنيد يا پست اول رو بررسي كنيد

A.M.D.D.E.V.I.L
31-10-2009, 16:55
خوب من كه خودم از اون روش استفاده ميكنم لازم نيست بازي رو دوباره نصب كني كافيه DVD1رو يندازي و REPAIR كني 2 دقيقه طول ميكشه ولي اگه بازم خواستي از ماشين هاي جديد استفاده كني تو spark iv بعد از save .روي rebuild كليك كن و امتحان كن و اگه خواستي مي توني به من مراحل كارتو بفرستي
تازه اگرم rebuild كردي يادت نره كه كل گيمت رو back up برداري و به جاي ديگه كپي كني

Khashayar King
01-11-2009, 08:26
من ديروز يهو به فكرم افتاد كه شما نگفتي ايشون پچ نصب كنه ! اين بازي با پچ اديت ميشه يا بهتره بگم با پچ بهتر اديت ميشه لطفا اگر ميخواهيد بازي رو اديت كنيد از

استفاده كنيد

KING OF GTA
01-11-2009, 10:50
سلام به تمامی عزیزان ببخشید این ارور چیه= the program can't start because d3dx9-40.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix ths problem من حتی چند باز هم بازی رو نصب کردم اما وقتی مد enbseries رو نصب میکنم ایجوری میشه........یه سوال دیگه پچ 1.0.4.0 بهتره یا 1.0.2.0 ممنون میشم جوابم رو سریع بدید به خدا خیلی گیرم!!!!!!!!!!!

Khashayar King
01-11-2009, 12:05
سلام به تمامی عزیزان ببخشید این ارور چیه= the program can't start because d3dx9-40.dll is missing from your computer try reinstalling the program to fix ths problem من حتی چند باز هم بازی رو نصب کردم اما وقتی مد enbseries رو نصب میکنم ایجوری میشه........یه سوال دیگه پچ 1.0.4.0 بهتره یا 1.0.2.0 ممنون میشم جوابم رو سریع بدید به خدا خیلی گیرم!!!!!!!!!!!
سلام مشكل از همون enbseries هست عزيز !

ديگه نصبش نكن قبل از اديت همم يه بك اپ بگير ازفايل ها كه وقتي بازي بالا نيومد بتوني با برگردوندن فايل ها بازي رو بالا بياري !

به نظره من 1.0.4.0 بهتره !!! البته نميدونم اخرين پچ چيه ؟

A.M.D.D.E.V.I.L
08-11-2009, 16:05
همون 1.0.4 اخريشه .ولي نميتونم بگم بهترينشه چون aliceوlua فقط واسه 1.0.3 ساخته ميشه.درضمن هيچ پچ جديدي در كار نيست از اون وقت كه gta iv ballad of G*Y tony واسه xbox اومده rockstar گفته هيچ پچ جديدي نميدن.و مثل اين كه قراره از اين به بعد فقط بازي هاي با عدد رو درست كنن و مثلا مثل gta vicecity يا gta sanadreas نباشه و فقط مثل gta iv يا gta III يا gta II يا gta I باشن و واسه خود اونا هم هيچ اپيسود درست نمي كنند يعني اگه gta V در اومد فقط خودش خواهد بود و مثل اي وي واسش gta iv ballad of g*y tony يا gta iv episodes from lost and damned درست نمي كنن

Reza Razor
12-11-2009, 12:27
پچ جدید (1.0.5.0) منتشر شده فقط هنوز کرک نداره

king of the kings
12-11-2009, 13:52
سلام..
چه تغییراتی نسبت به پچ قبلی کرده؟

Reza Razor
12-11-2009, 14:56
سلام..
چه تغییراتی نسبت به پچ قبلی کرده؟
GENERAL:
· Convert all region SKU's into the same SKU.
· Include support for all languages within single exe.

CONTROLS:
· Allow controls to be double mapped on keyboard.
· Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
· Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.

MULTIPLAYER:
· Security Updates to deter cheating in multiplayer.
· Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
· Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.
من نصب کردم ولی چون کرکی نداره هنوز بازی اجرا نشد
نمیدونم چرا هنوز داخل سایت راکستار قرار نگرفته؟!

Reza Razor
12-11-2009, 15:04
سلام..
چه تغییراتی نسبت به پچ قبلی کرده؟GENERAL:
· Convert all region SKU's into the same SKU.
· Include support for all languages within single exe.

CONTROLS:
· Allow controls to be double mapped on keyboard.
· Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
· Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.

MULTIPLAYER:
· Security Updates to deter cheating in multiplayer.
· Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
· Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.

من نصب کردم ولی چون کرکی نداره بازی اجرا نشد
نمیدونم چرا هنوز داخل سایت راکستار قرار نگرفته؟!

A.M.D.D.E.V.I.L
13-11-2009, 12:17
خب razor يدونه كرك داره اما همشون از سايت غير معتبرن و يا اينكه ----- شدن يا اين كه torrent هستن و يا دانلود نميشن و در اخر هم يكيشو پيدا كردم اما پولي بود و دانلود نشد بايد يكم صبر كنيم

A.M.D.D.E.V.I.L
13-11-2009, 12:18
-----=يعني fيlتr شدن

Reza Razor
15-11-2009, 12:25
یه کرکی به اسم Razor آومده برای 1.0.0.4 یاهمون 1.0.5.0 که من باهاش نتونستم باهاش بازیرو اجرا کنم تست کنین ببینین کار میکنه؟

iran2008
15-11-2009, 13:22
سلام دوستان

من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :

ASI , lua , Net , ++C

Feri_mokhzan
15-11-2009, 20:20
من پچ 1.4 رو نصب كردم ولي تفاوتي نديدم اگه تفاوت داره بگيد تا بدونيم نصب شده يا نه

iran2008
17-11-2009, 12:03
یکی تو این تاپیک جواب نمیده
انگار این تاپیک رها شده

grand theft auto
19-11-2009, 19:48
یکی تو این تاپیک جواب نمیده
انگار این تاپیک رها شده
طبیعیه
شماها دیر اومدین
خیلی وقت از عرضه بازی گزشته و خود بازی هم جوری بود که بعد از پایان مراحل داشستانیش دیگه زیاد بازی کردن حال نمیداد بابت همین ولش کردن همه.اون روزایی که تاپیک روزی 6 صفحه میرفت جلو کجا بودین؟؟
به هر حال امیدوارم بازی کسی اینجا سر بزنه.
دوستان آیا راهی هست که بشه وقتی داخل بازی هستیم با اسپارک آی وی ادیتش کنیم و لازم نباشه بیایم بیرون؟؟؟؟
ممنون

Locker
19-11-2009, 20:05
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...

با تشکر

Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -

grand theft auto
19-11-2009, 20:56
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...

با تشکر

Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من از اینا ندارم،کجاست؟
اون تراینری که قبلا توی تاپیک گزاشته بودن و خیلی خوب بود نوشته هاش سمت چپ صفحه میومد با چه دکمه ای فعال میشد؟

Locker
19-11-2009, 21:28
من از اینا ندارم،کجاست؟

داخل همون پوشه ای که بازی رو از اونجا نصب می کنن قرار دارن!

grand theft auto
20-11-2009, 22:15
من همچین چیزایی دیدم اما فرمتش فرق میکنه.اصلا فرمت url ندارم.

Locker
23-11-2009, 21:45
من همچین چیزایی دیدم اما فرمتش فرق میکنه.اصلا فرمت url ندارم.
پس اگه برات امکان داره این دو فایل (setup.exe - setup.ini ) رو برام آپلود کن خیلی خیلی ممنون میشم .

grand theft auto
23-11-2009, 22:12
نبود!!
این عکس محل نصب بازیمه:
هرکدوم رو میخوای بگو برات آپ کنم.

Locker
23-11-2009, 22:27
نبود!!
این عکس محل نصب بازیمه:
هرکدوم رو میخوای بگو برات آپ کنم.
خیلی ممنون از توجهت ، اما من منظورم پوشه نصب نبود ، منظورم پوشه Setup هست ، یعنی از همون جایی که بازی رو نصب می کنن

rezasam1
24-11-2009, 14:35
سلام
ببخشید در مورد تراینری که در صفحه 86 جناب mohammadrezams معرفی کردن به نام GTAIV SIMPLE NATIVE TRAINER Version 4.0
نوشتند اگه کار نکرد یعنی پچ نداره . میشه لینک این پچ رو به من هم بدید آخه مال من نمیاد وقتی F3 رو میزنم
با تشکر

Hamid..God
26-11-2009, 19:24
سلام به دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی با وجود اینکه سیستمم خیلی ضعیف نیست (البته منظورم باسه این بازی هست) ولی بازی ریپ می زنه و فرم به فرم اجرا می شه گرافیکم هر چی ادیت می کنم و کم می کنم یا زیاد هیچ فرقی نمی کنه به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟

راستی تاپیک این بازی کجاست تا اونجا هم این سوال رو بپرسم خودم هر چی گشتم پیدا نکردم مجبور شدم بیام اینجا پست بزنم

سیستمم
دو هسته ای 2.6 اینتل
انویدیا جی فرس 9400 GT
رم هم دو گیگ

مشکل از سیستمه؟

A.M.D.D.E.V.I.L
27-11-2009, 16:39
اقا يكي ميشه اين كرك 1.0.0.4 رو آپ كنه؟ من با torrent ها مشكل دارم

gta man
05-12-2009, 14:30
آقا سلام یه سوال وقتی نو gta play رو میزنم میگه:gta iv fatal error: d3d error _ plrase re-boot your system کمکم کنید:42:

A.M.D.D.E.V.I.L
05-12-2009, 15:09
اه نه
چيزي كه نميخواستم داره اتفاق ميفته
اين پست خيلي ساكته

majidlovio
08-12-2009, 18:49
سلام
نقشه شهر سوم هست ولی ماموریتی نمیده تو این شهر با هلیکوپتر هم وارد این شهر میشم پنج ستاره میشه و دیگه هیچی.
باید چه کار کنم

majidlovio
09-12-2009, 12:08
یکی جواب بده کسی نیست جواب سوال من رو بدونه.؟

ehsan_z20i
10-12-2009, 14:23
با سلام به دوستان.این سول از چند جی تی ا باز سول کردم اما جوابی نگرفتم.
تنضیمات ارتفاع و سرعت در فایل handling در بین این همه ستون کدوم یکی هستن.
خواهش می کنم جولب بدید

ehsan_z20i
10-12-2009, 18:31
با سلام به دوستان.این سول از چند جی تی ا باز سول کردم اما جوابی نگرفتم.
خواهش می کنم جولب بدید.

A.M.D.D.E.V.I.L
10-12-2009, 19:45
عزيز اين بازي از اون لحاظ مثل سان اندراس هست بايد مرحله هاي لازم رو تموم كني و يا از ترينر استفاده كني:46:

majidlovio
11-12-2009, 05:36
ولی من تمام مراحل رو رد کردم فقط مسابقه خیابانی و گردش با قایق و هواپیما بروسی مانده و پخش مواد لیتله جکوب که هر دو تمام شدنی نیستند یا هستند؟!
لطفا بگید ترینر چیه؟

ehsan_z20i
11-12-2009, 13:13
ارتفاع یک ماشین توی gta VI رو چطوری میارن پایین؟؟؟؟

ehsan_z20i
11-12-2009, 14:48
چرا کسی جواب منو نمیده؟یعنی بلد نیستید ارتفاع یک ماشینو بیارید پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

musicall rnb
13-12-2009, 16:06
سلام به همه دوستان
من spark iv رو دانلود کردم از همین انجمن اما فقط مثل یه کاغذه میخواستم بدونم چه جوری ازش استفاده کنم منظورم اینه که باید جایی سیوش کنم تا کار کنه اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

SA33D_GT
17-12-2009, 08:11
چرا کسی جواب منو نمیده؟یعنی بلد نیستید ارتفاع یک ماشینو بیارید پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تونستم ارتفاع رو تنظیم کنم :21:اما یه کمی چرخش مشکل داره فعلا دارم روش کار می کنم بعد بهتون میگم چطوری ماشین رو بیارید پایین .

ehsan_z20i
20-12-2009, 00:22
من تونستم ارتفاع رو تنظیم کنم :21:اما یه کمی چرخش مشکل داره فعلا دارم روش کار می کنم بعد بهتون میگم چطوری ماشین رو بیارید پایین .

افرین دوست عزیز.
ببینم چیکار میکنی.

ehsan_z20i
20-12-2009, 00:22

افرین دوست عزیز.
ببینم چیکار میکنی.:40:

ehsan_z20i
20-12-2009, 00:25
افرین دوست عزیز
بینم چیکار میکنی
منتظریم.
اگه هم میشه تا اینجاشم هر کاری کردی بگو.

rexc
20-12-2009, 20:44
سلام من نتوانستم
boot skin برای شروع ویندوز رو نسب کنم. نرم افزارbootskin رو هم دانلود کردم.لطفا راهنمایی کنید.

MAHDIAGENT47
24-12-2009, 23:25
آقايوني كه تو تهران نميتونن نينجا سوار شن ناراحت نباشن تو آ ي وي سوار شن :31:

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/html][/URL]

ehsan_z20i
25-12-2009, 10:58
پس چی شد قرار بود یکی اموزش پایین اوردن ماشین رو بزاره؟

MAHDIAGENT47
26-12-2009, 00:30
پس چی شد قرار بود یکی اموزش پایین اوردن ماشین رو بزاره؟
يه پچ بود تو صفحه ي اول تاپيك گاراژه اسپرت كردن ماشينا فك كنم تو اونجا بشه اين كارو كرد مثل سان اندرياس

MAHDIAGENT47
26-12-2009, 00:35
نيد فر اسپيد شيفت در آي وي

]

MAHDIAGENT47
26-12-2009, 00:39
دوچرخه در آي وي

mohammad ali falak
31-12-2009, 22:36
با سلام و خسته نباشید.
من فقط unlock request code دارم.
dq2py_rm4lp_724fz_2ba5r_dajqm_tavrx_z488b_njhw3
لطفا کمکم کنید.ممنون

email: ali_falak_mc2009@yahoo.com

داش يعقوب
02-01-2010, 18:44
آق يه سوال اين gta iv چه سيستمي ميخواد:18:

MAHDIAGENT47
02-01-2010, 23:34
آق يه سوال اين gta iv چه سيستمي ميخواد:18:
حداقل اينارو ميخاد يعني من با اين سيستم تازه low بازي ميكنم
cpu e8400
vga 9400gt
ram 2gig ddr2
xp pack 3
بايد اضافه كنم چون پورت بازي ناقص بوده و درست واسه pc پورت نكردن يكم سنگين شده :10:

baziam78
03-01-2010, 15:21
آقا تو رو خدا یکی کمکم کنه من نمی دونم چی شد یه دفعه gta iv ارور داد دیگه نمیره تو بازی راهنماییم کنید باید چی کار کنم لطفا ارورش هم اینه :
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (6000).
Please have a look at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for further, more detailed information.
خواهش میکنم زودتر کمکم کنید ممنون

MAHDIAGENT47
03-01-2010, 15:28
آقا تو رو خدا یکی کمکم کنه من نمی دونم چی شد یه دفعه gta iv ارور داد دیگه نمیره تو بازی راهنماییم کنید باید چی کار کنم لطفا ارورش هم اینه :
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (6000).
Please have a look at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for further, more detailed information.
خواهش میکنم زودتر کمکم کنید ممنون

شما بايد تو تاپيك اختصاصيش پست ميداديد عزيز انجا مال اديت بازي هست

baziam78
03-01-2010, 19:54
میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم

MAHDIAGENT47
03-01-2010, 19:58
میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم
بفرما عزيز

پست اولو بخون خيلي جامع توضيح داده شده

baziam78
03-01-2010, 21:52
بفرما عزيز

پست اولو بخون خيلي جامع توضيح داده شده

دستت درد نکنه اونجا سوال رو مطرح کردم گفت که از کرک بازیه فکر کنم اگه از یه کرک دیگه استفاده کنم جواب بده بازم ممنون :20:

MAHDIAGENT47
03-01-2010, 21:55
دستت درد نکنه اونجا سوال رو مطرح کردم گفت که از کرک بازیه فکر کنم اگه از یه کرک دیگه استفاده کنم جواب بده بازم ممنون :20:
خاهش ميكنم من خودم از كرك rezor استفاده ميكنم بدون مشكل بازيو تا آخر رفتم :10:

داش يعقوب
03-01-2010, 22:05
cpu e8400
vga 9400gt
ram 2gig ddr2
xp pack 3
بايد اضافه كنم چون پورت بازي ناقص بوده و درست واسه pc پورت نكردن يكم سنگين شده :10:
حالا يه كم پايين تر نميشه مثلا :31:
cpu 4700
vga 256
ram 1g

MAHDIAGENT47
03-01-2010, 22:09
cpu 4700
vga 256
ram 1g
اين يكم پايين تره
با اين سيستم نميشه بازي كرد بازيش بسي سنگينه :10:

داش يعقوب
03-01-2010, 22:36
اين يكم پايين تره
با اين سيستم نميشه بازي كرد بازيش بسي سنگينه :10:

پس ما جايي توي اين تاپيك نداريم:41:

baziam78
06-01-2010, 13:12
آقا چی شد چرا همه یه دفعه رفتن در این تاپیک بسته شد دیگه یعنی نه :41:

karateh2010
07-01-2010, 21:38
به کرک rzr نیاز داری تا تصویر نلرزه البته گرافیکت هم پایینه.

کاربر_P30W
08-01-2010, 19:58
ولی من تمام مراحل رو رد کردم فقط مسابقه خیابانی و گردش با قایق و هواپیما بروسی مانده و پخش مواد لیتله جکوب که هر دو تمام شدنی نیستند یا هستند؟!
لطفا بگید ترینر چیه؟
Ingame trailer GTA IV؛همه مراحل تمام شدنی هستند.

در حالت استاندارد؛چنین چیزی قابل انجام نیست.

سلام به همه دوستان
من spark iv رو دانلود کردم از همین انجمن اما فقط مثل یه کاغذه میخواستم بدونم چه جوری ازش استفاده کنم منظورم اینه که باید جایی سیوش کنم تا کار کنه اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه
Open Content را بزنید و هر فایلی را که خواستید و نرم افزار شتیبانی میکند راادیت کنید.

سلام من نتوانستم
boot skin برای شروع ویندوز رو نسب کنم. نرم افزارbootskin رو هم دانلود کردم.لطفا راهنمایی کنید.
پرسشتان را در انجمن ویندوز بنویسید.

با سلام و خسته نباشید.
من فقط unlock request code دارم.
dq2py_rm4lp_724fz_2ba5r_dajqm_tavrx_z488b_njhw3
لطفا کمکم کنید.ممنون

email: ali_falak_mc2009@yahoo.com
با سپاس؛ولی ما هر 3تا کد مورد نیاز را لازم داریم.

cpu e8400
vga 9400gt
ram 2gig ddr2
xp pack 3
صفحه ی اول؛ بروز شد لطفاً مد تصحیح کننده گرافیک را که تازه گذاشته ام دانلود کنید تا پورت کامپیوتری بازی؛به حداکثر تنظیم گردد.

cpu 4700
vga 256
ram 1g
شما با تریک ها و کار های گفته شده در ص1 می توانید بازی را انجام دهید اما با 3 مشکل:
1-Clip Capture بازی همیشه خاموش خواهد ماند(این ویژگی خوب است و مانع پر شدن رم می شود)
2-بازی هرازگاهی ایست می کند(چرا که رم پر میشود و سی پی یو در هنگام تخلیه رم؛بازی را نمی تواند براند)
3-بعد از 3 ساعت بازی؛طبق گفته های تاپیک جی تی ای نت؛رم گرافیک کاملاً پر می شود و بازی در خواست ری-استارت کردن کامپیوتر را میکند.(رم کرافیک توانایی لود آبجکت ها را از دست می دهد).

صفحه اول بروز شد؛
اما فکر نمیکنم توفیق آمدن دوباره به اینجا را داشته باشم.

veyron
08-01-2010, 22:11
سلام دوستان من آموزش کار با open iv رو میخواستم واینکه این نرم افزار مخصوص جایگزین کردن ماشینهاست
یا برای نصب مدها هم میشه ازش استفاده کرد؟
و اگه لینک دانلودشم بزارین ممنون میشم.
با تشکر قبلی

R O O T
09-01-2010, 22:44
سلام من اصل اینارو رو میخواستم
MeleeAnims.dat
ThrownWeaponInfo.xml
WeaponInfo.xml
این فایلا در Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\dataقرار داره لطفا هرکی داره بذاره:41:

baziam78
15-01-2010, 12:37
اقا سلام به همگی و خسته نباشید یه خواهش داشتم میخواستم بگم که اگه براتون زحمت نیست کرک پچ 1.0.4.0 رو برایم بزارید کرک رازور که 196 kb بود رو دانلود کردم اما fatal eror میده:41: کمکم کنید :20:

geseyedelha
17-01-2010, 19:39
چجوری می تونیم ماشین های دانلود کرده رو تو بازی قراربدیم:42::42::42:

MAHDIAGENT47
17-01-2010, 23:53
اقا سلام به همگی و خسته نباشید یه خواهش داشتم میخواستم بگم که اگه براتون زحمت نیست کرک پچ 1.0.4.0 رو برایم بزارید کرک رازور که 196 kb بود رو دانلود کردم اما fatal eror میده:41: کمکم کنید :20:

شما تو تاپيك درخاست كرك بايد پست ميداديد اونجا حتما كركي كه ميخايد رو پيدا ميكنيد :10:

چجوری می تونیم ماشین های دانلود کرده رو تو بازی قراربدیم:42::42::42:
عزيز پست اول همين تاپيكو ببين كامل توضيح داده شده

lidalidalida
31-01-2010, 00:12
[با سلام من هر کاری می کنم spark iv با فرمت acdsee kw دانلود می شود . لطفا مرا راهنمایی کنید.

MAHDIAGENT47
31-01-2010, 14:03
[با سلام من هر کاری می کنم spark iv با فرمت acdsee kw دانلود می شود . لطفا مرا راهنمایی کنید.
خوب از يه جايه ديگه دانلود كن احتمالا لينك اشتباهه
از gtainside دانلود كن من خودم از اونجا دان كردم

ehsan_z20i
02-02-2010, 22:41
تنضیمات هندلینگ gta VI رو دستکاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
میخوام ارتفاع ماشینهارو کم کنم
Zmodeler هم دارم اما فایل ماشین هارو باز نمیکنه.
اگه میشه کمک کنید.
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم.این تغییرات با san andras فرق میکنه

MAHDIAGENT47
02-02-2010, 23:02
Zmodeler هم دارم اما فایل ماشین هارو باز نمیکنه.
اگه میشه کمک کنید.
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم.این تغییرات با san andras فرق میکنه
نسخه بروز نرم اقزار رو استفاده كنيد :10:

ehsan_z20i
04-02-2010, 10:06
استفاده کردم.فایده نداره.چرا دستکاری در فایل handeling هیچ تغییری در ماشین ها ایجاد نمیکنه؟
هر کاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
خواهش میکنم کمک کنید.
خیلی وقته این سوال کردم کسی هنوز کمک نکرده.

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

ارتفاع یه ماشینو چطور میارید پایین.
خیلیها مشتاقا که یاد بگیرن.
کمممممممممممممممک

ehsan_z20i
04-02-2010, 11:52
کسی بلد نی؟

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

لطفا واضح بگید.

khelane
04-02-2010, 12:35
سلام
این مشخصات سیستم دوستمه ایا میتونه با حداقل تنظیمات بازی کنه؟
رم 2 گیگ
سی پی یو 2.2 3500+ athlon
گرافیک 7100 gs 512 mb

MAHDIAGENT47
04-02-2010, 15:47
سلام
این مشخصات سیستم دوستمه ایا میتونه با حداقل تنظیمات بازی کنه؟
رم 2 گیگ
سی پی یو 2.2 3500+ athlon
گرافیک 7100 gs 512 mb

نه متاسفانه اگرم بازي اجرا بشه حتي رو low هم افت فريم شديدي داري كه اعصابتو خورد ميكنه :2:
و اينا همش به خاطر پورت ناقصه rockstargames براي pc هستش

Electronic-Arts
04-02-2010, 22:36
سلام من اصل اینارو رو میخواستم
MeleeAnims.dat
ThrownWeaponInfo.xml
WeaponInfo.xml
این فایلا در Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\dataقرار داره لطفا هرکی داره بذاره:41:
بیا اینم اصلشون

alirakab
05-02-2010, 14:15
بچه ها من پچ 1.0.5.0 رو نصب کردم بازی روون تر هم شده بود ولی دیر لود میکرد
یه سری میگن رسیمی نیست
اخرین پچ 1.0.4.0 اپدیت بود که 1 ماه پیش اومد با حجم 94 مگ که تو سایت راکستار هست
کسی تاحالا فکر نکم نصبش کرده با 4 قبلی فرق داره

khelane
05-02-2010, 16:47
نه متاسفانه اگرم بازي اجرا بشه حتي رو low هم افت فريم شديدي داري كه اعصابتو خورد ميكنه :2:
و اينا همش به خاطر پورت ناقصه rockstargames براي pc هستش

ُسلام من خودم احتمال داره سیستمم رو ارتقا بدم این پورت چیه از کجا میتونم اطلاعات کاملی درموردش داشته باشم ضمنا" اگه پورت کامل بود با این سیستم اجرا میشد؟

ms368
07-02-2010, 21:35
سلام

من یه bmw دانلود کردم و نمیدونم چطور نصبش کنم
پست اول رو خوندم ولی متوجه نشدم

3 تا فایل واسه bmw وجود داره ( 2 تا ناشناس و یکی بصورت txt )

thanx

MAHDIAGENT47
07-02-2010, 23:37
سلام

من یه bmw دانلود کردم و نمیدونم چطور نصبش کنم
پست اول رو خوندم ولی متوجه نشدم

3 تا فایل واسه bmw وجود داره ( 2 تا ناشناس و یکی بصورت txt )

thanx
عزيز بايد با نرم افزار هاي مختلف كه واسه اديت آي وي برنامه نويسي شده اون دوتا فايلو به جايه فايلاي خود بازي جايگزين كني :13:

yaghob.boss
10-02-2010, 18:57
با سلام لطفا آموزش تعویض اتومبیل را بزارید در ضمن من برخی از مدها که در راهنمای آنها نوشته شده است در پوشه اسکریپ کپی شود رو کپی کردم اما مد اجرا نشد .

من از پچ 3 استفاده می کنم چطور باید scrip hook نصب کنم ؟

ms368
11-02-2010, 14:49
سلام

این مد پرواز چیه ؟

MAHDIAGENT47
11-02-2010, 15:27
با سلام لطفا آموزش تعویض اتومبیل را بزارید در ضمن من برخی از مدها که در راهنمای آنها نوشته شده است در پوشه اسکریپ کپی شود رو کپی کردم اما مد اجرا نشد .

من از پچ 3 استفاده می کنم چطور باید scrip hook نصب کنم ؟
عزيزم scrip hook رو كه نصب نميكنن اين يه مترجم واسه خوندن مد هاست كه بايد در دايركتوري بازي كپيش كنيد

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

سلام

این مد پرواز چیه ؟

يه مده كه با اضافه كردنش مثل sa ميشه از جته جنگي و هواپيما مسافر بريا استفاده كرد (نصب اين جور مدها جز سنگين تر شدن بازي فايده ي ديگه اي نداره )

yaghob.boss
11-02-2010, 21:40
یه آموزش بدین که اتومبیل ها رو عوض کنم . در ضمن من اسکریپت هوک رو داانلود کردم توی دایرکتوری ریختم اما وقتی چیزی رو توی پوشه اسکریپ میریزم توی بازی اجرا نمیشه .

MAHDIAGENT47
11-02-2010, 23:51
یه آموزش بدین که اتومبیل ها رو عوض کنم . در ضمن من اسکریپت هوک رو داانلود کردم توی دایرکتوری ریختم اما وقتی چیزی رو توی پوشه اسکریپ میریزم توی بازی اجرا نمیشه .

براي تعويض اتومبيل ها بايد از برنامه هاي اديت iv استفاده كنيد من spark iv رو پيشنهاد ميكنم

در مورد مدها هم بايد بگم كه هر مدي مترجم هاي مخصوصه خودشو اره و نميشه فقط مدو توا سکریپ كپي كرد و انتظار داشت مد كار كنه بعضي مد ها رو بايد تو اسكريپ بايد كپي كرد بعضيا رو تو پوشه ي مترجم هاي مخصوصه مد يه جورايي مثله برنامه نويسي هستش

yaghob.boss
12-02-2010, 16:42
میشه ماشین سان آندریس رو بیارم توی آی وی ؟‌اگه میشه لطفا یه توضیح هم بدید

yaghob.boss
12-02-2010, 20:43
دوستان من یه مد میخوام که اتومبیل رو خاموش یا روشن کنه . و یه مد می خوام که باهاش بتونم بنزین بزنم . من یه ترانیر دانلود کردم اما نمیدونم چطور ماشین خاموش روشن میکنه

MAHDIAGENT47
12-02-2010, 20:45
میشه ماشین سان آندریس رو بیارم توی آی وی ؟‌اگه میشه لطفا یه توضیح هم بدید
نه نميشه عزيز بازي فايلاشو پشتيباني نميكنه گرافيك iv كجا گرافيك sa كجا

Amir Hossein
13-02-2010, 00:35
سلام
چند تا مد برای افزایش fps میخواستم ÷ست اول خیلی شلوغ بود ÷شیمون شدم
=====================
یه چیز مهم دیگه این نور بازی تو ظهر خیلی بد جوره (قرمز و زنندست) نمیشه یه کاری کرد که خیلی عادی مثل sa باشه

خیلی ممنون!

lidalidalida
13-02-2010, 02:00
لطفا مراخل نصب مد ماشین در gta iv را برایم توصیح دهید؟من spark iv و پچ 1.0.4 را نصب کرده ام . متشکرم.

yaghob.boss
13-02-2010, 22:16
چطوری میتونم هرکسیو که دلم میخواد سوار ماشین کنم ؟

MAHDIAGENT47
13-02-2010, 23:16
سلام
چند تا مد برای افزایش fps میخواستم ÷ست اول خیلی شلوغ بود ÷شیمون شدم
=====================
یه چیز مهم دیگه این نور بازی تو ظهر خیلی بد جوره (قرمز و زنندست) نمیشه یه کاری کرد که خیلی عادی مثل sa باشه

خیلی ممنون!
من زياد گشتم مد بدرد بخور پيدا نكردم چرا از پچ هايه رسميه راكستار استفاده نميكني

ehsan_z20i
15-02-2010, 00:19

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم
اگه میشه کمک کنید

MAHDIAGENT47
15-02-2010, 00:38
چطوری میتونم هرکسیو که دلم میخواد سوار ماشین کنم ؟
هر كسي كه سوار ماشين نميشه عزيزم فقط خانوم چيزا :31:

yaghob.boss
15-02-2010, 15:29
هر كسي كه سوار ماشين نميشه عزيزم فقط خانوم چيزا :31:
خوب همون خانوم چیزا رو چطوری باید سوار کنم؟

yaghob.boss
15-02-2010, 15:51
پمپ بنزین و سرعت سنج+نشان دهنده ضربه خوردگی ماشین:
توضیحات:
چراغ خطر ماشین با Control+H روشن/خاموش می شود
چراغ اصلی هم با Control+Z روشن/خاموش می شود-البته فقط در شب کار میکند
برای سوخت گیری؛به کنار یک ایستگاه بنزین بروید و سپس دکمه R را بزنید
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
خودِ مُد هم با Control+O خاموش/روشن می شود
سرعت سنج هم با Control+S نمایان/پنهان می شود
عـقربه نشان دهنده سوخت خودرو هم با Control+J نمایان/پنهان می شود
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود
با دکمه Control+Q هم مقدار سوختی که زدید؛ذخیره میشه
و با دکمه Ctrl(Control)+W هم دو باره سوخت رسانی بکنید.

یکی به من بگه این مد رو چجوری نصب کنم والا ما هرکاری میکنیم این کار نمیکنه یا اگه میشه یه مد بدید که شبیه همین باشه

black shark
16-02-2010, 20:21
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم با چه برنامه ای میشه ماشین به بازی gta IV اضافه کرد .تو تاپیک چندین صفحه هم خوندم ولی برنامه ای برای این کار پیدا نکردم .ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.اگه چنین برنامه ای هست برام بزارین

Amir Hossein
16-02-2010, 20:46
سلام من میخوام همیشه تصویر مثل سمت چ÷ باشه

الآن هم که میبینین اینجوری درست کردم بین خونم وخیابون واستادم

خیلی ممنون

grand theft auto
18-02-2010, 13:10
سلام دوستان
بعد از مدتها دوباره این بازی رو نصب کردم(البته فعلا مشکل دارم و اجرا نمیشه)اما چون خیلی وقت بود بازی نکرده بودم یادم رفته برای ادیت بازی و اد کردن ماشین ها نیاز به آپدیت بود یا نه؟؟اگه لازمه لطفا لینک بهترین آپدیت رو بدید(حجم زیر 100 مگ بود بهتره)و اون نرم افزار که برای import ماشین استفاده میکردیم رو هم لطفا دوباره بدید.چون مال من پاک شده.
مرسی

ارتفاع یک ماشین توی gta VI رو چطوری میارن پایین؟؟؟؟[/I]
]
من اون اولا که تازه این بازی اومده بود و بازی میکردم با هندلینگ ادیتور این کارو میکردم اما الان خودمم ندارمش!
بگردی پیدا می کنی.

A.M.D.D.E.V.I.L
18-02-2010, 15:26
خب ببینید منم به زودی دوباره نصبصش میکنم و میدونم که ارتفاع ماشینو از handling.dat عوض میکنن
هر کی واسه این بازی mod میخواد بره

grand theft auto
18-02-2010, 15:29
من که تنظیم ارتفاع با فایل هندلینگ که تو محل نصب بازی هست رو بلد نیستم.هندلینگ ادیتور خیلی کارو راحت تر کرده.

A.M.D.D.E.V.I.L
18-02-2010, 15:29
اگه توی نصب کردن مد ها اشکال دارین به گوگل مراجعه کنید و البته اگه انگیلیسی تون قوی نیست از خود گوگل استفاده کنید

king of the kings
18-02-2010, 16:17
[QUOTE=grand theft auto;4686378]سلام دوستان
بعد از مدتها دوباره این بازی رو نصب کردم(البته فعلا مشکل دارم و اجرا نمیشه)اما چون خیلی وقت بود بازی نکرده بودم یادم رفته برای ادیت بازی و اد کردن ماشین ها نیاز به آپدیت بود یا نه؟؟اگه لازمه لطفا لینک بهترین آپدیت رو بدید(حجم زیر 100 مگ بود بهتره)و اون نرم افزار که برای import ماشین استفاده میکردیم رو هم لطفا دوباره بدید.چون مال من پاک شده.
مرسی
[QUOTE

سلام..
بعد از مدت ها منم اومدم دوباره تو این تاپیک یه سری زدم..
البته ایوی رو پاکش کردم ولی جوابتو می گم..
ببین پچ 1.0.5 هم اومده و اینم لینکش:

اینم کرکش:

اینم پچ 4:

اینم کرکش:

اینم برای جایگزین و ایمپورت ماشین ها:

برای پایین اوردن ارتفاع هم می تونید از زمودلر و هم از هندلینگ استفاده کنید..
فقط نمی دونم هنوز زمودلر مخصوص ایوی اومده یا نه...
راستی یه خبر هم بدم بزودی یه بازی جدید به اسم grand theft auto tehran توسط بچه های خودمون ساخته میشه که رو دست ایوی می زنه...

A.M.D.D.E.V.I.L
20-02-2010, 20:20
عزیز جان پس فکر کردی این مدل هارو که درست میکنن همین جوری خودشون پدید میشن؟نه
zedmodeler خیلی وقته که اومده برو سایتش و ببین که البته هنوز که هنوزه کرک نشده 1 ساله که کرک نشده !!!:18:

Amir Hossein
20-02-2010, 23:14
سلام من میخوام همیشه تصویر مثل سمت چ÷ باشه

الآن هم که میبینین اینجوری درست کردم بین خونم وخیابون واستادم

خیلی ممنون

هیچ رهی برای این کار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

A.M.D.D.E.V.I.L
21-02-2010, 14:44
هيچ وقت يك ماشين رو كه توي پاركينگ دارين رو با يه ماشين ديگه replace و mod نكنيد

grand theft auto
21-02-2010, 16:26
درسته
مثلا توی سان آندریاس اگه اینکارو میکردیم وقتی میرفتیم در گاراژو باز میکردیم بازی قات میزد و میفتاد بیرون.

king of the kings
21-02-2010, 16:37
عزیز جان پس فکر کردی این مدل هارو که درست میکنن همین جوری خودشون پدید میشن؟نه
zedmodeler خیلی وقته که اومده برو سایتش و ببین که البته هنوز که هنوزه کرک نشده 1 ساله که کرک نشده !!!:18:

عزیز جان می دونستم زمودلر اومده و اون اولا که جی تی ای اومده بود هم اومده بود..
مهم با کرک بودنش هست که بدون کرک هیچ فایده ای نداره...

A.M.D.D.E.V.I.L
24-02-2010, 15:46
اين كرك كه واسه پچ 5 گذاشتي دوباره آپلود كن اين خراب شده

oo_arash
25-02-2010, 13:12
يه سري به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنيد.
يه پيكان اونجا گزاشتم واسه IV و يه پرشيا واسه SA.
دانلود كنيد و حالشو ببريد.

A.M.D.D.E.V.I.L
25-02-2010, 21:22
are
ديدم ببين اونجا اين 2 تا ماشين رو كه گذاشتي
با zed-moddeler درست كردي؟
اگه آره ميشه بگي كركشو از كجا آوردي؟

A.M.D.D.E.V.I.L
27-02-2010, 15:14
كسي نيست؟ يكي به من كرك زد مدلر رو بده

xAnAdu
28-02-2010, 18:29
سلام دوستان
خسته نباشيد

2 سوال داشتم
من iv رو با استفاده از كرك Razor1911 نصب كردم ولي موقع بازي صفحه بازي به شدت تكون ميخوره و نميشه ماشين ها رو كنترل كرد
چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم؟

و دوم اينكه كسي از دوستان متونه تمام كليدهاي Controls رو چه سوار ماشين و چه پياده رو اينجا بذاره

خيلي لطف كردين
ممنون

xAnAdu
28-02-2010, 19:25
ببخشيد يك سوال ديگه برام پيش اومد

اين مدها و پچ ها رو چجوري بايد نصب كنم
بايد توي پوشه GTA IV كپي بشه؟

آموزش اونا تو پست اول بود ولي من چيزي متوجه نشدم
يعني بايد 4 مترجم ++C و... رو توي پوشه بازي كپي كنيم و بعد براي نصب خود مدها هم اونا رو توي همون پوشه كپي كنيم
درست گفتم؟

ممنون

A.M.D.D.E.V.I.L
01-03-2010, 17:12
بعدا برات طريقه ي نصب مد ها رو ياد ميدم فعلا اول بايد بگي كدوم patch رو داري كه من متناسب با اون بهت يه كرك بدم كه مشكل لرزش دوربين حل بشه

xAnAdu
01-03-2010, 17:39
سلام
ممنون كه جواب دادين

بازي رو دوباره نصب كردم و از كرك paul استفاده كرم و مشكل لرزش دوربين حل شد
patch ندارم، فقط بازي رو نصب كردم با اين كرك كه لرزش دوربين خوب شد

اگه patch هست كه بازي رو بهتر ميكنه ممنون ميشم بدين و طريقه نصب رو هم بگين
اين نصب مدها كه توي پست اول هم هست ميشه بگين چطوري بايد نصب كنمش؟

راستي مشخصات سيستم بالا هست، چطوري گرافيك بازي روي آخرين درجه قرار ميگيره

ممنون و موفق باشيد

A.M.D.D.E.V.I.L
01-03-2010, 21:09
خب گرافيكت چقدر هست؟ رمت چقدر؟

و بالاخره زد مدلر هم كرك شد فقط كافيه اين كلمه رو توي گوگل روسي سرچ كنيد
zmodeler 2.2.2 crack
و پيدا ميشه

xAnAdu
02-03-2010, 00:19
VGA: nVidia Geforce 9600 GT 1GB
Ram: Ciel 4GB

ولي xp 32bit رو كه مدونين رم رو تا 3 بيشتر ساپورت نميكنه

اين zmodeler چي هست؟
كرك جديد براي gta هستش، من بازي رو يكبار كرك كردم مشكلي نداره دوباره كرك كنم

راستي گاهي اوقات اين وضعيت دوربين بهم ميريزه و تكون ميخوره البته گاهي اوقات
ميشه بگيم اين مدها رو كه توي پست اول هست چجوري بايد نصب كنم؟

ممنون
چرا اين دكمه تشكر غيرفعال هست تا لازم نباشه كاربران جديد براي تشكر پست اسپم بدند

A.M.D.D.E.V.I.L
02-03-2010, 15:07
خب اين كه ميگي تكون ميخوره نبايد اصلا تكون بخوره شما بگو كدوم پچ رو نصب كردين
اين دوربين فقط زماني حق داره تكون بخوره كه مست كردي
و اين مد ها كه توي صفحه ي اول هستند بعضي هاشون قديمي هستند
(يك خبر نا مربوط: اگه يادتون باشه gta sa رو تونستيم با كمك يك سايت مولتي پلير بازي كنيم IV رو هم به زودي ميتونيم)
(مد مركز تجارت جهان بزودي براي gta iv)
WTC:
file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اين همون برج هاي دوقلو هستن كه بن لادن ... كرد توشون

zmodeler واسه editor هاست كه بايد 3dmax بلد باشن

xAnAdu
02-03-2010, 21:40
دفعه اول با كرك Razor1911 بازي رو كرك كردم كه دوربين تكون ميخورد الان با كرك paul كه بازي رو كرك كردم خيلي كم اتفاق ميفته ولي مست هم نيست

3d زياد كار نكردم
نگفتين اين مد ها رو چجوري بايد نصب كنم و يا توي چه پوشه اي كپي كنم؟

اين مترجم هاي ++C و... رو حتما بايد داشته باشي تا مدها نصب بشن
چجوري بايد اين مترجم ها نصب بشن چون فايل اجرايي نداره

از لطفي كه ميكنين ممنونم

A.M.D.D.E.V.I.L
03-03-2010, 16:15
بايد به محل بازي بذاريشون

xAnAdu
03-03-2010, 18:56
سلام

من به يك مشكل اساسي خوردم

بازي قبلا راحت اجرا ميشد ولي از وقتي كه اين هوك ها و مد ها رو توي پوشه بازي كپي كردم با زدن play توي Social Club ديگه بازي اجرا نميشه! و فقط يك پنجره مياد و ميره

من فايل rar هوك ها و مدها رو كه extract ميكردم تمام محتويات اونو توي پوشه بازي ميريختم

لطفا راهنمايي كنيد
بايد بازي رو از ابتدا نصب كنم يا نه

ممنون و موفق باشيد

A.M.D.D.E.V.I.L
03-03-2010, 21:19
بابا تو بگو كدوم پچ رو داري من بهت كرك بدم

xAnAdu
03-03-2010, 23:39
من اين بازي رو كه خرديم فقط پك بازي بود + يك كرك
خدمت شما از تمام فايل ها عكس گرفتم براتون

چون تاپيك سنگين نشه لينك عكس رو ميدم

اين عكس براي صفحه اصلي etract دي وي دي ها هست

اين يكي عكس از پوشه crack موجود در فايل هاي extract شده هست

اينم براي پوشه GTAIV در پك خرياري شده هست

اين يكي هم براي پوشه Social Club يا همون RGSC هست

و اينم كرك Razor1911 هست كه وقتي با اين كرك ميكردم دوربين تكون ميخورد ولي وقتي با كرك خود dvd خريداري شده (كرك paul) كرك كردم اين مشكل تا حد زيادي برطرف شد

اينم يك 2 عكس از پوشه نصب بازي كه هوك ها و مد ها رو كامل اونجا كپي كردم
از اول شروع ميشه و عكس دوم ادامه اون هست
عكس اول:
ادامه:

سعي كردم كامل با عكس توضيح بدم
اگه خواستين بگين كه 2 تا كرك رو هم براتون آپلود كنم

همينطور كه ديديد توي مراحل نصب بازي و قبل از كپي هوك ها و مدها من از هيچ patch استفاده نكردم
البته بعد از كپي هوك ها و مدها هم هيچ patch رو نصب نكردم

اميدوارم تونسته باشم كامل توضيح بدم

ممنون ميشم دوستان صاحب نظر راهنمايي كنند

xAnAdu
03-03-2010, 23:40
من اين بازي رو كه خرديم فقط پك بازي بود + يك كرك
خدمت شما از تمام فايل ها عكس گرفتم براتون

چون تاپيك سنگين نشه لينك عكس رو ميدم

اين عكس براي صفحه اصلي etract دي وي دي ها هست

اين يكي عكس از پوشه crack موجود در فايل هاي extract شده هست

اينم براي پوشه GTAIV در پك خرياري شده هست

اين يكي هم براي پوشه Social Club يا همون RGSC هست

و اينم كرك Razor1911 هست كه وقتي با اين كرك ميكردم دوربين تكون ميخورد ولي وقتي با كرك خود dvd خريداري شده (كرك paul) كرك كردم اين مشكل تا حد زيادي برطرف شد

اينم يك 2 عكس از پوشه نصب بازي كه هوك ها و مد ها رو كامل اونجا كپي كردم
از اول شروع ميشه و عكس دوم ادامه اون هست
عكس اول:
ادامه:

سعي كردم كامل با عكس توضيح بدم
اگه خواستين بگين كه 2 تا كرك رو هم براتون آپلود كنم

همينطور كه ديديد توي مراحل نصب بازي و قبل از كپي هوك ها و مدها من از هيچ patch استفاده نكردم
البته بعد از كپي هوك ها و مدها هم هيچ patch رو نصب نكردم

اميدوارم تونسته باشم كامل توضيح بدم

ممنون ميشم دوستان صاحب نظر راهنمايي كنند

A.M.D.D.E.V.I.L
04-03-2010, 15:03
اگه پچ نصب نكردي از اين كرك استفاده كن

و از هيچ مدي استفاده نكن
چون پچ ارجينال 1.0.0.0 غير قابل edit هست

farhad_persona
04-03-2010, 18:52
من این ماشین های جدید برای GTA IV رو با برنامه spark وارد کردم. بعضی ماشین ها موقع دور زدن و سرپیچ چپ میکنن!
فکر میکنم مربوط به هندلینگ باشه...چه طور میتونم این رو درست کنم ؟ تو خود spark امکان تغییر هندلینگ نبود

Amir Hossein
04-03-2010, 20:43
بابا تو بگو كدوم پچ رو داري من بهت كرك بدم

:18::18::18::18::18::18::18::18:
رفيق چطوري گرافيك بازي رو انقدر باحال كردي
واسه من كه تا ته زياده اينطو ري نيست به ما هم ميگي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:18::18::18::18::18::18::18::18:

A.M.D.D.E.V.I.L
04-03-2010, 23:16
بايد با مد enbseries آشنا بوده باشي
همون مد كه صفحه ي اول هم هست
ميخواين واسه اونم آموزش بذارم؟
الان كه فعلا ميخوام بهتون ياد بدم كه چجوري از replace و جايگزين كردن ماشين ها راحت بشين

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 00:17
توضيحي در مورد adding vehicle to gta iv
فايل هايي كه قراره تغيير بديم:

carcol.dat
cargrp.dat
default.dat
gta.dat
images.txt

و همچنين فايل هاي ماشين جديد مثلا x.wft و x.wtd
ؤ از همه مهم تر >>>>>>>>>>>>open IV <<<<<<<<<<<<<<<<<<
من توي اين آموزش از x.wft و x.wtd استفاده ميكنم كه شما با ميل خودتون ميتونيد اونو به هر چيز كه ميخواين تغيير بدين
اگه ماشين رو كه ميخواين به بازي اضافه كنيد فايل هاي handling.dat و vehicles.ide و يا carcols.dat رو نداشت
از فايل هاي ماشيني استفاده كنيد كه قرار بود با اون جايگزين كنيد مثلا اگه مد ماشين lamborghini gallardo رو دانلود كردين
و اين ماشين خودش readme.txt نداره شما ميتويند از تنظيمات infernus استفاده كنيد
من كه اينحا از x استفاده كردم شما از هر اسمي ميتونيد استفاده كنيد مگر اينكه اون اسمتون space و فاصله داشته باشه يعني ميتونه اينجوري باشه
peykan.wft peykan.wtd
ولي نميتونه اينجوري باشه
pey kan.wtd pey kan.wft
وقتي دارين اديت ميكنيد به همه چيز دقت كنيد مثلا توي handling.dat اگه توجه كنيد اسامي ماشين ها با حروف بزرگ نوشته شدن پس اگه شما هم ميخواين ماشينتونو به handling.dat اد كنيد مال شما هم اينجوري باشه
X 1560 3.4 85 0.0 0.0 -0.45 0.35 6 0.29 1.1 375 0.65 0.65 0.8 45 1.45 1.45 17 0.15 0.48 1.3 1.3 1.4 0.13 -0.13 0.0 0.6 1.0 1.0 2.5 2.5 0.0 12000 0 0 1
و يا
PEYKAN 1560 3.4 85 0.0 0.0 -0.45 0.35 6 0.29 1.1 375 0.65 0.65 0.8 45 1.45 1.45 17 0.15 0.48 1.3 1.3 1.4 0.13 -0.13 0.0 0.6 1.0 1.0 2.5 2.5 0.0 12000 0 0 1
و هيچوقت توي هيچ يك از فايل هاي carcols.dat يا vehicles.ide و يا handling.dat يك سطر اضافي خالي ايجاد نكنيد
و البته نكته اي كه قابل توجه اينه كه هيچيك از ماشين ها رو كه توي پاركينگ دارينو اديت نكنيد
و آخرين نكته: تعداد ماشين هاي قابل اضافه شدن 24 تاست كه البته با آخرين پچ 1.0.0.4 ميتونيد 28 تا ماشين اد كنيد
************************************************** ***************************************
خب حالا بريد به
common:/data/
و default.dat رو باز كنيد
به آخرين سطر اين كلمه رو اد كنيد
HANDLING common:/data/newhandling.dat"
يچيزي مثل اين قراره درست بشه:
#
# Object types
#
IDE common:/data/default.ide
IDE common:/data/vehicles.ide
IDE common:/data/peds.ide

ANIMGRP common:/data/animgrp.dat
HANDLING common:/data/handling.dat
VEHICLEEXTRAS common:/data/VehicleExtras.dat
PLAYER platform:/models/cdimages/playerped.rpf
PEDGRP common:/data/pedgrp.dat
CARGRP common:/data/cargrp.dat
RADIO common:/data/radiohud.dat
RADIOLOGOS independent:/textures/radio_hud.itd
WEAPONINFO common:/data/weaponinfo.xml
THROWNWEAPONINFO common:/data/thrownweaponinfo.xml
PEDPERSONALITY common:/data/pedpersonality.dat
MELEEANIMS common:/data/meleeanims.dat
ACTIONTABLE common:/data/action_table.csv
EXPLOSIONFX common:/data/effects/explosionFx.dat
VEHOFF common:/data/vehOff.csv
FMENUFILE common:/data/frontend_menus.xml
LBDATAFILE common:/data/leaderboards_data.xml
LBICONSFILE independent:/textures/Leaderboards.itd
HANDLING common:/data/newhandling.dat

HTML [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينو save كنيد و ببنديد بريد به gta.dat
اينو به آخرين سطر اضافه كنيد
IDE common:/data/newveh1.ide
اينطوري ميشه

#
# Load IDEs first, then the models and after that the IPLs
#

#IMG ASSETS.IMG
IMGLIST common:/data/images.txt

#
# Water
#
WATER common:/DATA/WATER.DAT common:/DATA/WATERLOW.DAT

.
.
.
.
.

#
# Lod Cullers
#
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_j.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_m.IPL
IPL platform:/DATA/MAPS/GENERIC/lodcull_e.IPL
IDE common:/data/newveh.ide
IDE common:/data/newveh1.ide

save كنيد و ببنديد و بريد به images.txt
و اينو اد كنيد به سطر آخر
platformimg:/models/cdimages/newveh 1
اينطوري:

# NOTE: The names and paths in this file are CASESENSITIVE on PS3 so don't f*ck 'em up.

#this has been ordered to reflect the order on the disk

commonimg:/data/cdimages/navgen_script
commonimg:/data/cdimages/script_network 1
platformimg:/anim/cutsprops 1
platformimg:/anim/cuts 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ss 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ab 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_km 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_mp 1
platformimg:/data/maps/interiors/Int_Props/props_ld 1

.
.
.
.

platformimg:/data/maps/east/queens_w2 0
platformimg:/data/maps/east/queens_w 0
platformimg:/data/maps/east/queens_e 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_e 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_e2 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_w 0
platformimg:/data/maps/east/bronx_w2 0
platformimg:/models/cdimages/newveh 1

#map xref

#map instance

حالا openIV رو باز كنيد و يك آرشيو جديد توي اين محل E:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages ايجاد كنيد new archive
و اسمشو بگذاريد newveh.img
و ماشيني رو كه دانلود كردين رو تغيير نام بدين به مثلا X
يعني اگه lamborghini gallardo دانلود كردين
اسمش هست infernus.wft و infenus.wtd اونو تغيير بدين به اسمي كه قبلا توي بازي موجود نيست
مثلا lamborghini.wft و lamborghini.wtd
و بكشيدش و بذاريدش توي آرشيوي كه توي openIV درست كردين
حالا كارمون با openIV تموم شد بريم سراغ carcols.dat
x, 0,0,1, 35,35,127, 1,1,3, 17,17,34, 21,21,21, 31,31,33, 38,38,30, 52,52,50, 69,69,63, 72,72,63, 81,81,63, 89,89,89, 95,95,90,
اينو اد كنيم يعني مثلا اگه lamborghini كه دانلود كرديم توي readme.txt نوشته باشه
infernus, 0,0,1, 35,35,127, 1,1,3, 17,17,34, 21,21,21, 31,31,33, 38,38,30, 52,52,50, 69,69,63, 72,72,63, 81,81,63, 89,89,89, 95,95,90,
اونو تغيير ميديم به نام مدلي كه توي open IV گذشتيم
lamborghini, 0,0,1, 35,35,127, 1,1,3, 17,17,34, 21,21,21, 31,31,33, 38,38,30, 52,52,50, 69,69,63, 72,72,63, 81,81,63, 89,89,89, 95,95,90
و سيو ميكنيم و ميبنديم
حالا بريد يك فايل با فرمت text بسازيد و تغيير نام بدين به
newhandling.dat
يعني اگه اول newtextdocument.txt بود بكنيمش newhandling.dat
بازش ميكنيم و اين كارو ميكنيم
اگه توي readme.txt كه توي پوشه ي ماشين دانلود شده هست بخونيم و ببينيم كه نوشته
INFERNUS 1500.0 7.0 85 0.0 -0.06 -0.18 0.0 5 0.34 1.0 225.0 0.34 0.65 0.7 35.0 1.50 1.50 13.5 0.12 0.48 2.0 1.3 1.3 0.12 -0.13 0.0 0.5 1.0 0.3 3.4 7 0.0 110000 440010 1 1
اونو تغيير ميديم به مثلا
X 1500.0 7.0 85 0.0 -0.06 -0.18 0.0 5 0.34 1.0 225.0 0.34 0.65 0.7 35.0 1.50 1.50 13.5 0.12 0.48 2.0 1.3 1.3 0.12 -0.13 0.0 0.5 1.0 0.3 3.4 7 0.0 110000 440010 1 1
و يا
LAMBORGHINI 1500.0 7.0 85 0.0 -0.06 -0.18 0.0 5 0.34 1.0 225.0 0.34 0.65 0.7 35.0 1.50 1.50 13.5 0.12 0.48 2.0 1.3 1.3 0.12 -0.13 0.0 0.5 1.0 0.3 3.4 7 0.0 110000 440010 1 1
فايل رو ببنديد و سيو كنيد
اگه اشتباه كنيد گيم توي loading screen كرش ميكنه با ارور smpa60
حالا قسمت اصلي داستان
يك فايل تكست با نام newveh.ide ايجاد كنيد و توش فايلي رو كه توي دانلودمون نوشته شده رو با كمي تغيير
مينويسيم يعني اگه lamborghini دانلود كرديم اگه بريم به readme.txt ميبينيم كه واسه قسمت vehicles.ide
نوشته
infernus, infernus, car, INFERNUS, INFERNUS, VEH@LOW, NULL, 1, 999, 0.2621, 0.2621, 0, 5, 1.0, 0, noboot+sports

خب سه كلمه ي اول رو تغيير ميديم و كلمه هاي 1 اول و دوم كه infernus هستند رو تغيير ميديم به اسم مدلي كه توي newveh.img با openIV گذاشتيم
يعني اينجوري
lamborghini, lamborghini, car, INFERNUS, COMET, VEH@LOW, NULL, 1, 999, 0.2621, 0.2621, 0, 5, 1.0, 0, noboot+sports
با كلمه ي car كاري نداريم مگر اينكه مدلي كه ميخوايم اد كنيم هلي كپتر يا موتور و قايق باشه كه متناسب با اون تغيير ميديم به heli boat bike از چپ به راست به ترتيب
و حالا كلمه ي چهارم INFERNUS
رو تغيير ميديم به اسمي كه توي newhandling.dat گذاشتيم
يعني X و يا LAMBORGHINI
يه چيزي مثل اين درست ميشه
cars

lamborghini, lamborghini, car, LAMBORGHINI, COMET, VEH@LOW, NULL, 1, 999, 0.2621, 0.2621, 0, 5, 1.0, 0, noboot+sports

end

txdp

end
خب بريم به قدم آخر و ماشين رو طوري كنيم كه جمعيت بتونن بروننش(اگه اين مرحله رو بپريد فقط خودتون ميتونيد ماشينو برونيد هيچ كس ماشين شما رو نميرونه)

ماشينتونو به يك منطقه اد كنيد مثلا اگه اسم مدل ماشين رو توي openIv .
lamborghini.wft و lamborghini.wtd گذاشتيد اسمشو اد كنيد به
يكي از منطقه ها

lamborghini, fortune, uranus, vigero, primo, admiral, df8, fxt, feroci, e109, pinnacle, habanero, sentinel, schafter, rebla, supergt, pcj, perennial, landstalker, faggio, comet, test, coquette, bus, # POPCYCLE_GROUP_MIDTOWN

پس در مجموع اين فايل ها رو تغيير داديم
carcol.dat كه توي common/data گذاشتيمش
cargrp.dat كه توي common/data گذاشتيمش
default.dat كه توي common/data گذاشتيمش
gta.datكه توي common/data گذاشتيمش
images.txtكه توي common/data گذاشتيمش
newveh.ide كه توي common/data گذاشتيمش
كه توي common/data گذاشتيمشnewhandling.dat
newveh.img كه توي pc\models\cdimages گذاشتيمش
من توي توضيح دادن خوب نيستم ولي اميد وارم فهميده باشين اگه هم نه ميتونيد بپرسيد كه چه خبره
البته اگه ماشينتونو طوري نكردين كه مردم بتونن برونن بايد از simple native trainer
استفاده كنيد كه بايد دانلود كرده باشيدش و بريزيدش توي محل بازي و فايل
trainer.ini رو تغيير داده باشيد و بازش كنيد ctrl+F بزنيد و كلمه ي added رو جستو جو كنيد
دومين مورد رو كه مياره پايينش نوشته
Enable1=0
ModelName1=non
DisplayName1=non
توي قسمت Enable1=0 اونو بكنيد Enable1=1
توي قسمت ModelName1=non اون non رو تغيير بدين به اسم مدلي كه توي newveh.img با openIV گذاشتيد
مثلا
ModelName1=lamborghini
و display name هم هرچي دلتون ميخواد بزنيد و سيو كنيد و بريد توي بازي و حال كنيد

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 00:35
اينم از نمونه حاضر

واسه اين آموزش خيلي زحمت كشيدم فايل هارو بريزيد به بازي و بازي كنيد F3 بزنيد بريد به car spawning و صفحه ي آخر نوشته Add
و خودشم از اين فايل استفاده كنيد نه از trainer.ini كه توي فايل بالا هست

آخ پدرم در اومد اون تشكر رو برنيد منم حال كنم

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 00:56
مثل اينكه از مد enbseries خوشت اومده
الان اينجا 10:30 دقيقه هست كم كم دارم بر ميگرديم تا 2 ساعت
اينم از مد enbseries

كه البته كار با تنظيماتش كمي سخته ولي سخت تر از اين آموزش بالا نيست

Amir Hossein
05-03-2010, 11:52
مثل اينكه از مد enbseries خوشت اومده
الان اينجا 10:30 دقيقه هست كم كم دارم بر ميگرديم تا 2 ساعت
اينم از مد enbseries

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه البته كار با تنظيماتش كمي سخته ولي سخت تر از اين آموزش بالا نيست

خب كدوم لينكو دانلود كنم:13:
تازش هم تا آموزشش رو هم ندي ولت نميكنم:31::31::31:

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 14:30
اول . اوليو بريز به محل بازي و بعد دومي رو بريز به محل بازي

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

اينم از مهم ترين قسمت هاش:
enbseries.ini رو باز كنيد
AntialiasingQuality يعني AA كه كيفيت بازيو بالا ميبره
ReflectionsForceHighPrecision هم reflection رو خيلي بالا ميبره
اين اون تنظيميه كه مال خودمه (توي عكس بود)

[PROXY]
EnableProxyLibrary=false
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=

[GLOBAL]
AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
UseEffect=true
CyclicConfigReading=false
ForceNVidiaCard=false
ForceNVidiaCaps=false

[ENGINE]
ForceDisplaySize=false
ForceAntialiasing=false
ForceDisplayRefreshRate=false
ForceAnisotropicFiltering=false
MaxAnisotropy=2
AntialiasingQuality=1
DisplayRefreshRateHz=60
DisplayWidth=1280
DisplayHeight=1024
ReflectionsForceHighPrecision=true
ReflectionsExtremePrecision=false

[EFFECT]
EnableBloom=true
EnableAmbientOcclusion=false
EnableSkyLighting=false
UseOriginalPostProcessing=false

[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyCombination=16
KeyScreenshot=44
KeyAmbientOcclusion=121

[BLOOD]
ReflectionAmount=1.0
SpecularPower=0.23

[TREE]
LeavesReflectionAmount=0.01
LeavesSpecularPower=0.15
LeavesAmbientAmount=0.3
LeavesColorMultiplier=1.0
LeavesColorPow=2.1

[BUILDING]
WindowLightIntensity=1.43

[LIGHT1] //siren and some internal
LightIntensity=1.3
LightAOAmount=1.4
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=1.2
LightCurve=1.0

[LIGHT2] //street light
LightIntensity=1.1
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=1.3
EdgeLighteningAmount=0.3
ColorPow=1.0
LightCurve=0.7

[LIGHT3] //car front light
LightIntensity=2.0
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=6.0
EdgeLighteningAmount=0.4
ColorPow=1.5
LightCurve=1.0

[LIGHT4] //secondary
LightIntensity=1.0
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=4.0
EdgeLighteningAmount=1.0
ColorPow=1.5
LightCurve=1.0

[LIGHT5] //ambient spheres
LightIntensity=1.0
LightAOAmount=1.0
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=1.0
LightCurve=0.7

[LIGHT6] //ambient spheres for omni light
LightIntensity=1.0
LightAOAmount=1.0
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=1.0
LightCurve=0.7

[CARHEADLIGHT]
EmissiveMuliplier=2.5
LightIntensity=3.0

[LIGHTSPRITE]
UseExternalTexture=true
Intensity=1.0
IntensityInReflection=0.5
UseRays=true
RaysNumber=3
RaysIntensity=0.7
RaysRateOfChange=10.0
RaysLength=1.77

[CARWINDOWGLASS]
ReflectionAmount=0.8
SpecularPower=32.0
SpecularAmount=1.0

[CHROME]
ReflectionFront=6.0
ReflectionSide=0.2
SpecularPower=0.4
SideFade=1.0
MetallicAmount=0.08

[WHEELS]
ReflectionFront=4.0
ReflectionSide=0.2
SpecularPower=0.7
SideFade=1.0
MetallicAmount=0.1

[REFLECTION1]
ReflectionFront=1.0
ReflectionSide=1.5
SpecularPower=7.0
SideFade=0.7
MetallicAmount=0.07

[REFLECTION2]
ReflectionFront=1.0
ReflectionSide=1.0
SpecularPower=2.0
SideFade=0.5

[REFLECTION3]
ReflectionFront=0.6
ReflectionSide=1.0
SpecularPower=0.4
SideFade=0.3

[BLOOM]
BloomQuality=0
BlueShiftAmount=0.5
Radius1=0
Radius2=0
Contrast=0.9

[SSAO_SSIL]
ApplyAntialiasing=false
SamplingQuality=1
SamplingRange=1.0
SizeScale=0.65
SourceTexturesScale=0.65
FilterQuality=1
AOAmount=1.4
ILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=5.0

[SHADOW]
FilterQuality=0

[ADAPTATION]
ForceMinMaxValues=true
AdaptationTime=1.1
AdaptationMin=1.19
AdaptationMax=1.3
AdaptationMinMultiplier=1.0
AdaptationMaxMultiplier=1.0

[ENVIRONMENT]
DirectLightingIntensity=1.42
NightLightingIntensity=0.7
DirectLightingCurve=0.6
ReflectionAmountMultiplier=0.5
SpecularAmountMultiplier=0.9
SpecularPowerMultiplier=0.9
ColorPow=1.47
AmbientSunMultiplier=1.0
AmbientSkyMultiplier=1.15
AmbientSunSaturation=1.0
AmbientSkySaturation=1.0

[SKYLIGHTING]
FilterQuality=1
AmbientSunMix=3.0
AmbientSkyMix=3.0
AmbientContrast=1.5
AmbientMinLevel=0.25
كه البته اين مد روي nvidia ها خيلي بهتر جواب ميده

farhad_persona
05-03-2010, 14:36
ضمن تشکر از دوست عزیز amddevil برای آموزش اضافه کردن ماشین میخواستم ازتون بپرسم تفاوت اضافه کردن ماشین با Spark Iv و این روشی که شما گفتید در چی هست؟ منظورم از لحاظ نتیجه هست.
من الان با Spark IV خیلی راحت ماشین ها رو اضافه میکنم ولی بعضی ماشین ها از لحاظ کنترل مشکل دارن.مثلا سر پیچ ماشین چپ میکنه... راهی برای حل این مشکل در Spark IV هست؟

بعد اون enb رو اول باید a رو کپی کنیم و بعدش b رو؟ فقط باید کپی کنیم یعنی کار دیگه ای نمیخواد انجام بدیم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 16:41
نه لازم نيست كار ديگه اي انجام بدين و اول a رو كپي كنيد , بعد b رو
تفاوت add كردن با openIV با جايگزين گردن با sparkIV اينه كه نتيجه:
شما با ADD كردن ديگه ماشين هاي ارجينال بازي رو دستكاري نميكنيد كه خيلي خوبه
و اين كه ماشين ها سر پيچ چپ ميكنن مربوط ميشه به handling.dat و اگه شما بگيد كه كدوم ماشينو دانلود كردين كه مشكل داره من واستون يه handling بهتر ميسازم

Amir Hossein
05-03-2010, 17:02
كرك پچ 1.0.5 رو ميخواستم

farhad_persona
05-03-2010, 19:17
نه لازم نيست كار ديگه اي انجام بدين و اول a رو كپي كنيد , بعد b رو
تفاوت add كردن با openIV با جايگزين گردن با sparkIV اينه كه نتيجه:
شما با ADD كردن ديگه ماشين هاي ارجينال بازي رو دستكاري نميكنيد كه خيلي خوبه
و اين كه ماشين ها سر پيچ چپ ميكنن مربوط ميشه به handling.dat و اگه شما بگيد كه كدوم ماشينو دانلود كردين كه مشكل داره من واستون يه handling بهتر ميسازم

واقعا ممنون از راهنماییتون.
تو همون فایل ماشینی که دانلود کرده بودم یک سری کد هندلینگ بود...رفتم تو فایل هندلینگ تو قسمت Data اضافه کردم و مشکل حل شد. الان مثل عروسک شورلت رو میرونم!

Gta IV مدی داری که دوربین بره تو ماشین و از پشت فرمون نشون بده مثل بازی NFS ؟

farhad_persona
05-03-2010, 19:25
پمپ بنزین و سرعت سنج+نشان دهنده ضربه خوردگی ماشین:
توضیحات:
چراغ خطر ماشین با Control+H روشن/خاموش می شود
چراغ اصلی هم با Control+Z روشن/خاموش می شود-البته فقط در شب کار میکند
برای سوخت گیری؛به کنار یک ایستگاه بنزین بروید و سپس دکمه R را بزنید
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
خودِ مُد هم با Control+O خاموش/روشن می شود
سرعت سنج هم با Control+S نمایان/پنهان می شود
عـقربه نشان دهنده سوخت خودرو هم با Control+J نمایان/پنهان می شود
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود
با دکمه Control+Q هم مقدار سوختی که زدید؛ذخیره میشه
و با دکمه Ctrl(Control)+W هم دو باره سوخت رسانی بکنید.

یکی به من بگه این مد رو چجوری نصب کنم والا ما هرکاری میکنیم این کار نمیکنه یا اگه میشه یه مد بدید که شبیه همین باشه

این باید مد با حالی باشه! کسی اینو تست کرده؟

اگر راهنما هم داشت خیلی باحال میشد.
کلا اگر راهنما زدن به این بازی اضافه بشه خیلی حال میده رانندگی و طبیعی میشه.
مد راهنما هست؟

Amir Hossein
05-03-2010, 20:18

اين كجاش شبيه به مال شماست
تنظيمات هم همون تنظيمات شماست

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 20:45
ام ديگه نميدونم ولي ميدونم كه ممكنه توي كامپوتر هاي مختلف فرق كنه
@farhad_persona
اين مد خيلي قديميه اين از اون بهتره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم از عكسش

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

پچ 1.0.5 كرك واقعي نداره چونكه كلا موتور بازي رو تغيير ميده
از همون كرك هاي 1.0.4 استفاده كن
كرك 1.0.4 رو ميتوني از اينجا گير بياري
gf.wiretarget.com
و بلي دوربين هم داره
فايل هاي firstperson.ini و firstperson.asi رو بريزيد به محل بازي و توي بازي 2 بار پشت سر هم سريع V رو بزنيد

ehsan_z20i
05-03-2010, 22:57
سلام به دوست عزیز amddevil
این سول از چند جی تی ا باز سول کردم اما جوابی نگرفتم.
خواهش می کنم جولب بدید.

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

دوست عزیز amddevil
ارتفاع ماشسنو میخوام پایین بیارم.
لطفا ساده و کامل توضیح بدید استاد عزیز.ممنون:11:

A.M.D.D.E.V.I.L
05-03-2010, 23:07
نه ايجاد ميشه تو متوجه نميشي
بيا اينم از قسمت ارتفاع ماشين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اين ميتوني راحت ارتفاع ماشينتو تغيير بدي
توي قسمت suspension
هست نوشته suspension upper limit
اون بالا ترين حديه كه ماشين ميتونه بالا بره و suspension lower limit
هم پايين ترين حديه كه ماشين اجازه داره بره
ميتوني upper limit رو عدد خيلي كم بگذاري و lower limit رو هم فقط 1 دادو متر كم تر از اون بگذاري كه ماشينت كلا بياد پايين

farhad_persona
06-03-2010, 01:09
من این مد ENB رو ریختم منتها تصویر زیادی تاریک میشه...مخصوصا شب ها رنگ سیاهش خیلی تند میشه و کلا خیابون ها خیلی تاریک میشن. تو قسمت تنظمیات هم نمیشه brightness و ... رو تغییر داد.
شما چنین مشکلی نداری؟

بعد این مدهای کیلومتر شمار و اون دوربینه کار نمیکنن...چه طور نصب میشن؟ من تو فایل بازی کپی کردم.
این مد دوربین میشه یک عکس ازش بگذارید از پشت فرمون که داش برد و فرمون رو نشون میده؟

راستی من پچ 1.0.3 رو ریختم. ممکنه اگر پچ های بعدی رو بریزم فریم ریت بالا بره و تصویر روون تر بشه؟
الان من 37 فریم میگیرم منتها تو بازی گیر تصویر وجود داره و تصویر بعضی وقت ها روون نیست که اعصاب آدم رو خرد میکنه.

xAnAdu
06-03-2010, 03:03
سلام
خسته نباشيد

جناب AMDDEVIL من بعد از نصب بازي 1.0.1.0 path رو نصب كردم و بعد هم مدهاي مورد نظرمو
اينم لينك پچ هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكه توي اين تاپيك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگفته كه اين پچ با كرك fed0r كار ميكنه، اينم لينك كرك هست كه توي همون تاپيك ذكر كرده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي وقتي من LaunchGTAIV رو ميزنم از من OfflineActivation ميخواد
كرك پوشه آفلاين اكتيو هم paul 1.0.1.12 هست
اين عكس پوشه OfflineActivation

و اينم عكسي كه از من manual activation ميخواد

اون سريال هايي كه داخل عكس هست رو هم امتحان كردم ولي جواب نميده

خيلي ممنون

xAnAdu
06-03-2010, 13:53
سلام
خسته نباشيد

جناب AMDDEVIL من بعد از نصب بازي 1.0.1.0 path رو نصب كردم و بعد هم مدهاي مورد نظرمو
اينم لينك پچ هست

كه توي اين تاپيك
گفته كه اين پچ با كرك fed0r كار ميكنه، اينم لينك كرك هست كه توي همون تاپيك ذكر كرده

ولي وقتي من LaunchGTAIV رو ميزنم از من OfflineActivation ميخواد

خيلي ممنون

Amir Hossein
06-03-2010, 14:46
سلام
صفحه اول انقدر لينك زياده كه آدم قاطي ميكنه
==============
يه نرم افزار براي اضافه كردن ماشين ميخواستم
------
يه نرم افزار خوب براي تنظيم هندلينگ ماشين ميخواستم
===============
يه نرم افزار براي اديت بازي ميخواستم
(لينك open iv كار نميكنه)
===========
خيـــــــــــــــــــــــ ـــلي ممنون

A.M.D.D.E.V.I.L
06-03-2010, 14:56
نه ايجاد ميشه تو متوجه نميشي
بيا اينم از قسمت ارتفاع ماشين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اين ميتوني راحت ارتفاع ماشينتو تغيير بدي
توي قسمت suspension
هست نوشته suspension upper limit
اون بالا ترين حديه كه ماشين ميتونه بالا بره و suspension lower limit
هم پايين ترين حديه كه ماشين اجازه داره بره
ميتوني upper limit رو عدد خيلي كم بگذاري و lower limit رو هم فقط 1 دادو متر كم تر از اون بگذاري كه ماشينت كلا بياد پايين
كه البته با simple native trainer بهتر و راحت تر ميشه اين كار رو كرد

@farhad_persona
من خودم هم اون مشكل رو دارم كه شب ها تاريك ميشه ولي ديگه بلد نيستم اونو روشن ترش كنم
و اگه 1.0.0.4 رو بريزي ممكنه fps ت بره بالا

خب اينو كه ميگي نرم افزار ميخوام واسه handling قبلا گذاشتم
اينم كه ميگي openIV spark IV ميخواي بيا از اينحا دانلود كن
openIV:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدsparkIV

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروي DOWNLOAD كليك كنيد كه دانلود بشه

اينكه ميگي اون سرعت سنج كار نميكنه دليلش اينه كه بايد همه ي مترجم ها رو كه توي صفحه ي اول هستند رو دانلود كني

farhad_persona
06-03-2010, 15:19
خب الان برای نصب این دوربین از روی داش برد هم نیاز به مترجم دارم؟ ظاهرا خیلی باحاله. این دو تا فایل از اینجا رو گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و کپی کردم تو محل اصلی بازی...کار دیگه ای نیاز هست بکنم؟ شما چه طور نصب کردین؟
ممکنه با پچ 1.0.3 سازگار نباشه و یا چون ماشین ها رو عوض کردم این دوربین کار نده؟

بعد این مترجم ها که برای کیلومتر شمار باید نصب کنم چی هستن؟ پست اول خیلی طویل هست.کلمه مترجم هم سرچ کردم چیزی نبود.

راستی مد راهنما زدن برای ماشین وجود داره؟

xAnAdu
06-03-2010, 16:53
دوست عزيز AMDDEVIL من بعد از نصب بازي 1.0.1.0 path رو نصب كردم و بعد هم مدهاي مورد نظرمو
اينم لينك پچ هست

كه توي اين تاپيك

گفته كه اين پچ با كرك fed0r كار ميكنه، اينم لينك كرك هست كه توي همون تاپيك ذكر كرده

ولي وقتي من LaunchGTAIV رو ميزنم از من OfflineActivation ميخواد

ممنون ميشم اگه پچ و كركي كه درست با هم كار ميكنن رو بهم لينك بدين تا امتحان كنم
البته كرك و پچ ي كه اجازه نصب مد رو بده

ممنون و موفق باشيد:11:

A.M.D.D.E.V.I.L
06-03-2010, 19:26
اشكالي نداره
البته امكان داره كه با پچ 3 كار نكنه ولي ميكنه و همه ي فايل هاي لازم توي خود اون لينك كه گذاشتم هستند
dsound.dll رو كپي كن به محل بازي
firstperson.ini و firstperson.asi رو هم همينطور
اگه دلت خواست ميتوني از اين امكاناتشم استفاده كني
B - Cruise control
N - Mouse steering
M - Camera lock
L - Retro camera

A.M.D.D.E.V.I.L
06-03-2010, 19:33
ببين از كركي استفاده كن كه توي CD خودت هست

farhad_persona
06-03-2010, 20:26
کامل ترین و بهترین ترینر برای این بازی که هم پلیس و هم آب و هوا و هم اسلحه و تیر رو ردیف کنه و بتونی باش ماشین دلخواه رو بیاری چی هست؟
راستی AmdDevil عزیز نگفتین این مترجم ها چی هستن.

A.M.D.D.E.V.I.L
06-03-2010, 20:55
اين مترجم ها مثل اين هستند كه اگه توي مغزت يك مترجمي مثل يك googletranslater همه ي متون انگليسيو ترجمه كنه يعني بايد تو مترجم داشته باشي كه بفهمي اين چي ميگه
كامل ترين ترينر simple native trainer هست كه توي اون لينك واسه adding cars حاضري گذاشتم هست

xAnAdu
06-03-2010, 23:12
ببين از كركي استفاده كن كه توي CD خودت هست

آخه از اون كرك هم كه استفاده ميكنم error نسخه جديد رو ميده
اين error

پچ جديد نداري با كرك اون بدي
البته اينكه پچ جديد رو روي قبلي نصب ميكنم كه اشكالي نداره آره؟

ehsan_z20i
07-03-2010, 13:23
دوست عزیز amddevil از برنامه ای که دادی ممنون.اما هیچ تغییری در بازی ایجاد نمیشه.هر کدوم رو دستکاری کردم.تغییری در ماشین ایجاد نشد.
هیچ تغییری در هندلینگ تغییری در ماشین ها ایجاد نمیکنه؟
اشکال از چیه
پچ 1.0.04 رو هم نصبه
لطفت کمک کن دوسته عزیز.

A.M.D.D.E.V.I.L
07-03-2010, 17:53
xAnAdu شما برو پچ هاي مختلف R* رو نصب كن كه درست بشه و يا هم كه از alice lua استفاده نكن
ehsan_z20i شما هم برو اين فايل ها رو بريز بهcommon/data

اينم به مسير بازي

xAnAdu
07-03-2010, 21:53
خودم يك پچ درست رو دان كردم كه جواب داد

ممنون از اينكه وقت گذاشتين جناب A.M.D.D.E.V.I.L

موفق باشيد!

ehsan_z20i
08-03-2010, 11:17
دوست عزیز .اگه میشه دوباره پست کن.این پست یه کم نامفهومه.ممنون از اینکه برای همه سوالا وقت میگزاری.خیلی اقایی.

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

جناب A.M.D.D.E.V.I.L من خیلی وقه این سوالارا کردم از این همه عضو فقط شما داریر کمک میکنید.بازم ممنون.

farhad_persona
08-03-2010, 20:36
این مد Enb واقعا چیز تمیزی هست...بازی رو خیلی قشنگ میکنه.
حیف که شب ها یه خرده بازی رو زیادی تاریک میکنه...باید به سازنده هاش ایمیل بزنیم بگیم تو نسخه های بعدی اصلاح کنن.

آقا این Simple native trainer رو من دانلود کردم یک فایل asi هست...چه طور استفاده کنم؟

راستی A.M.D جان آواتارت رو عشق است.

A.M.D.D.E.V.I.L
08-03-2010, 22:03
كنار اون ASI يك فايل هست به نام dsound.dll اونو بريز به محل بازي و بعد ترينر رو بريز به محل بازي و بعد بازي رو اجرا كن و حين بازي F3 رو بزن تا منوي ترينر بياد بالا
اينم از تنظيمات خودم در ENB
[PROXY]
EnableProxyLibrary=false
InitProxyFunctions=true
ProxyLibrary=

[GLOBAL]
AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
UseEffect=true
CyclicConfigReading=false
ForceNVidiaCard=false
ForceNVidiaCaps=false

[ENGINE]
ForceDisplaySize=false
ForceAntialiasing=false
ForceDisplayRefreshRate=false
ForceAnisotropicFiltering=false
MaxAnisotropy=2
AntialiasingQuality=1
DisplayRefreshRateHz=60
DisplayWidth=1280
DisplayHeight=1024
ReflectionsForceHighPrecision=true
ReflectionsExtremePrecision=false

[EFFECT]
EnableBloom=false
EnableAmbientOcclusion=false
EnableSkyLighting=false
UseOriginalPostProcessing=true

[INPUT]
KeyUseEffect=123
KeyCombination=16
KeyScreenshot=44
KeyAmbientOcclusion=121

[BLOOD]
ReflectionAmount=2.0
SpecularPower=0.83

[TREE]
LeavesReflectionAmount=0.21
LeavesSpecularPower=0.35
LeavesAmbientAmount=0.23
LeavesColorMultiplier=1.20
LeavesColorPow=1.3

[BUILDING]
WindowLightIntensity=1.83

[LIGHT1] //siren and some internal
LightIntensity=1.3
LightAOAmount=1.4
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=1.2
LightCurve=1.0

[LIGHT2] //street light
LightIntensity=1.1
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=1.3
EdgeLighteningAmount=0.3
ColorPow=1.0
LightCurve=0.7

[LIGHT3] //car front light
LightIntensity=2.0
LightAOAmount=0.0
LightILAmount=6.0
EdgeLighteningAmount=0.4
ColorPow=1.5
LightCurve=1.0

[CARHEADLIGHT]
EmissiveMuliplier=2.5
LightIntensity=3.0

[CARWINDOWGLASS]
ReflectionAmount=3.8
SpecularPower=12.0
SpecularAmount=1.0

[CHROME]
ReflectionFront=25.0
ReflectionSide=3.2
SpecularPower=0.4
SideFade=1.0
MetallicAmount=0.18

[REFLECTION1]
ReflectionFront=12.0
ReflectionSide=1.5
SpecularPower=20.0
SideFade=0.7
MetallicAmount=0.07

[SHADOW]
FilterQuality=90

[LIGHTSPRITE]
UseExternalTexture=true
Intensity=3.0
IntensityInReflection=3.0
UseRays=true
RaysNumber=1
RaysIntensity=1.0
RaysRateOfChange=10.0
RaysLength=1.0
[LIGHT4]
LightIntensity=3.0
LightCurve=1.0
LightAOAmount=1.4
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.0
[LIGHT5]
LightIntensity=1.25
LightCurve=1.0
LightAOAmount=1.4
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.0
[LIGHT6]
LightIntensity=1.25
LightCurve=1.0
LightAOAmount=1.4
LightILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=0.0
ColorPow=2.0
[WHEELS]
ReflectionFront=4.0
ReflectionSide=0.2
SpecularPower=0.7
SideFade=1.0
MetallicAmount=0.1
[REFLECTION2]
ReflectionFront=2.0
ReflectionSide=1.4
SpecularPower=1.0
SideFade=1.0
[REFLECTION3]
ReflectionFront=5.0
ReflectionSide=0.5
SpecularPower=1.0
SideFade=1.0
[BLOOM]
BloomQuality=0
BlueShiftAmount=1.0
Radius1=4.0
Radius2=4.0
Contrast=1.0
[SSAO_SSIL]
ApplyAntialiasing=false
SamplingQuality=1
SamplingRange=1.0
SizeScale=1.0
SourceTexturesScale=0.5
FilterQuality=1
AOAmount=1.4
ILAmount=0.0
EdgeLighteningAmount=5.0
[SKYLIGHTING]
FilterQuality=1
AmbientSunMix=1.0
AmbientSkyMix=1.0
AmbientContrast=1.0
AmbientMinLevel=0.2
[ADAPTATION]
ForceMinMaxValues=false
AdaptationTime=1.0
AdaptationMin=0.3
AdaptationMax=1.2
AdaptationMinMultiplier=1.0
AdaptationMaxMultiplier=1.0
[ENVIRONMENT]
DirectLightingIntensity=1.0
NightLightingIntensity=1.0
DirectLightingCurve=1.0
ReflectionAmountMultiplier=1.0
SpecularAmountMultiplier=1.0
SpecularPowerMultiplier=1.0
ColorPow=2.0
AmbientSunMultiplier=1.0
AmbientSkyMultiplier=1.0
AmbientSunSaturation=1.0
AmbientSkySaturation=1.0
كه اون كه ميگي شبها تاريك ميشن به اين مربوط هست كه timecyc.dat تغيير پيدا كردت از اين ستفاده كني شايد درست بشه
كه از طريق rapidbaz.ir بايد دانلودش كنيد
و بريزيدش به pc/data

A.M.D.D.E.V.I.L
09-03-2010, 14:55

دانلود كنيد و با sparkIV به weapons.img بريزيد و تنظيماتش رو هم به weaponinfo.xml كه توي common/data هست با اسلحه ي ak47 جايگزين كنيد