مشاهده نسخه کامل
: Shaiya
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
mhv_kntu
12-06-2010, 05:46
تو linked event یکی در مورد enchant از GM سوال کردن و لعنتی ها +20 Enchant رو هم طراحی کردن مثل [21]enchant !!
برای همین [17] رو به زودی با GM Enchant آزاد می کنن . یعنی فقط به این فکر می کنن چطوری بچاپن ملت رو .
یعنی باید هی 15k AP بخری 3 تا 3 تا Enchant بالا ببری تا به 17 نزدیک شی !! لعنتی بعد از enchant 10 به طور تصاعدی برای weapon ها خفن Attack power بالا میره . یعنی اگه 15 با یه 10 بجنگن اگر همه لباس ها و لاپیس هاشون هم یکی باشه راحت اون 15 میبره . همون اتفاقی که واسه elliot افتاده . full6 هست و بهترین Acc ها رو هم داره . فقط بخاطره weapon کلی attack power کم میاره و زورش به بعضی از +13 enchant ها نمیرسه.
-----------------------
من فعلا بازی رو 2 هفته ای ول می کنم تا ببینم چی میشه.
اکانت wow ارزون شده . 90 روزه 16 تومن!! ماهی 6 تومن. با 12 تومن هم میشه بازی رو شروع کرد . من احتمالا اکانت wow رو از این سایت بخرم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینکه 4story بازی کنم که بنظرم بازی Free خوبی هست :
تو linked event یکی در مورد enchant از GM سوال کردن و لعنتی ها +20 Enchant رو هم طراحی کردن مثل [21]enchant !!
برای همین [17] رو به زودی با GM Enchant آزاد می کنن . یعنی فقط به این فکر می کنن چطوری بچاپن ملت رو .
یعنی باید هی 15k AP بخری 3 تا 3 تا Enchant بالا ببری تا به 17 نزدیک شی !! لعنتی بعد از enchant 10 به طور تصاعدی برای weapon ها خفن Attack power بالا میره . یعنی اگه 15 با یه 10 بجنگن اگر همه لباس ها و لاپیس هاشون هم یکی باشه راحت اون 15 میبره . همون اتفاقی که واسه elliot افتاده . full6 هست و بهترین Acc ها رو هم داره . فقط بخاطره weapon کلی attack power کم میاره و زورش به بعضی از +13 enchant ها نمیرسه.
-----------------------
اکانت wow ارزون شده . 90 روزه 16 تومن!! ماهی 6 تومن. با 12 تومن هم میشه بازی رو شروع کرد . من احتمالا اکانت wow رو از این سایت بخرم :
یا اینکه 4story بازی کنم که بنظرم بازی Free خوبی هست :
ما blade رو داریم هنوز.منو پول داد تا برم واسه خودم یه goddess sonic بگیرم تازه من که گاردم هر چی طرف من قوی تر باشه به نفع منه چون زود تر خودشو میکشه با حمله کردن به من.تو هم که orc هستی به حالت چه فرقی میکنه با دو تا abs 5 خدا میشی فقط این مشکل واسه war o hunter بد رو اعصابه.ملت تو guild ما pain debuff لینک میکنن یه ارتش رو میکشن با صلاح های تخمی.اینجا هر گاردی که debuff belind side o pain freezing داشته باشه کلاشو میندازه هوا هیچکی حریفش نمیشه با هر صلاحی هم باشه بعضیا اینجا هستن یه pain 7 ,pain 6 ,belindside دارن رو صلاحشون که اگه گیرشون بیفتی در جا مردی با هر ضربه یا stun میشی یا کور میشی ادم هم تو اون لحظه قاطی میکنه کدوم pot رو بخوره از یه طرف هم اون هی میزنت میکشت.واسه همینه blade همیشه به ما میگه یه goddess weapon واسه debuff بخرید
تازه pvp 90% تو raid هست نه تک به تک.
GM Enchant هم که تو فروم ریختس هر دفعه من رفته چند نفر در حال فروختنش هستن
من بازیو دانلود کردم ، موقع اینستال بازی ارور میده و می گه که ارور دیتا داری توی خود فایل اصلی اینستال بازی ، باید چیکار کنم؟؟؟؟
hadi_gamer
12-06-2010, 11:21
-----------------------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اینکه 4story بازی کنم که بنظرم بازی Free خوبی هست :
ببين به نظر من اشتباه نكن دوباره وقتت رو با يه بازي فري ديگه تلف نكن.اين 4story هم يه چيزي مثل شايا هستش تو لولهاي پايين چيزي مشخص نيست و ممكنه بتوني راحت بازي كني ولي تو endgame مثل شايا بهت قول ميدم به مشكل ميخوري و مجاني عمرا بشه بازي كرد.خيلي هم گرونتر از wow در مياد.برو wow رو اكانتش رو بگير.منم احتمالا بيام wow يه خورده وقتم آزادتر بشه.
من بازیو دانلود کردم ، موقع اینستال بازی ارور میده و می گه که ارور دیتا داری توی خود فایل اصلی اینستال بازی ، باید چیکار کنم؟؟؟؟
نمی دونید باید چیکار کنم تا درست شه؟ حیفه 1 گیگ و خرده ای دانلود کردم!
craft lvl6 چه قیمتی خوب فروش می ره ؟
نمی دونید باید چیکار کنم تا درست شه؟ حیفه 1 گیگ و خرده ای دانلود کردم!
چجوری دانلود کردی ؟ از خود سایت بازی ؟ ببر روی یه ویندوز دیگه یا pc دیگه اگه برات ممکنه تست کن . معمولا در این جور مواقع می گن دوباره دانلود کن .
craft lvl6 چه قیمتی خوب فروش می ره ؟
چجوری دانلود کردی ؟ از خود سایت بازی ؟ ببر روی یه ویندوز دیگه یا pc دیگه اگه برات ممکنه تست کن . معمولا در این جور مواقع می گن دوباره دانلود کن .
ای بابا ، از خود سایت دانلود کردم ، مجبورم امشب دوباره بذارم دانلود!
یه res 30 خریدم امروز 4 بیل ^^
امروز یه کلیپ دیدم در مورد ه___ک گلد شایا 0.0 طرف هر عددی رو وارد می کرد می رفت توی چارش . 200 میل ... 2 بیل و ... یک ثانیه ای ره صد ساله می ره >.<
اه دیگه بازیش این چیزا رو داشته باشه اصلا حالی نمیده!
راستی من دیشب دانلود کردم رفتم توی بازی فول اسکرین نمیشه ، چیکار کنم؟ این خط های کنار بازی دیده میشه!
mhv_kntu
15-06-2010, 00:23
امروز یه کلیپ دیدم در مورد ه___ک گلد شایا 0.0 طرف هر عددی رو وارد می کرد می رفت توی چارش . 200 میل ... 2 بیل و ... یک ثانیه ای ره صد ساله می ره >.<گولد -- به این سادگی ها هم نیست. اولا که تو inventory بیشتر از 4.2 بیل نمیشه نوشت یا نگه داشت !! دوما اون گولدی که -- کرده معلوم نیست که اون گولد کار می کنه یا نه.
گولد هکرها Gold bar رو -- می کنن و 2 تا می کنن نه خود گولد رو.
راستی من دیشب دانلود کردم رفتم توی بازی فول اسکرین نمیشه ، چیکار کنم؟ این خط های کنار بازی دیده میشه! همون اول تو بازی نرفته وارد قسمت option بشو و بعد Full Screen رو به جای window انتخاب کن.
تو هم که orc هستی به حالت چه فرقی میکنه با دو تا abs 5 خدا میشی فقط این مشکل واسه war o hunter بد رو اعصابهفول Abs lvl5 , lvl6 هم بزنی کوچیکترین تاثیری نداره !! باز هم 1 hit kill . گفتم که Maha یه Orc داره full lvl6 safe و lvl5,6 abs و full Rec هست باز هم +2K می خوره . کافیه رو Full rec نکنی تا با یک ضربه بمیری . راستی pagan , assasin هم هستن که خیلی براشون بد تموم میشه.
ببين به نظر من اشتباه نكن دوباره وقتت رو با يه بازي فري ديگه تلف نكن.اين 4story هم يه چيزي مثل شايا هستش تو لولهاي پايين چيزي مشخص نيست4story تازه شروع شده و مثل اوایل شایا می مونه و میشه باهاش حال کرد . شایا خودش بازی عالیه فقط GM ها گند زدن تو بازی.رسما خودشون می خوان بازی رو تعطیل کنن . دیگه ما چیکار می تونیم بکنیم.
نکته جالب در مورد GM های این بازی اینه که عین مسذولین مملکت ما هستن !! برای ملت 2 زار ارزش قائل نیستن ! هیچ پیشنهادی رو قبول ندارن ! هر کاری انجام میدن فکر می کنن فوق العادست . یه حالت رییس باهات صحبت می کنن . بر خلاف GM های بقیه بازی ها که مشتری مدار هستن و محترمانه رفتار می کنن و فقط بر اساس واکنس player ها تصمیم می گیرن و بازی رو تغییر می دن ! نه صرفا بخاطر فقط پول.
hadi_gamer
15-06-2010, 11:20
4story تازه شروع شده و مثل اوایل شایا می مونه و میشه باهاش حال کرد . شایا خودش بازی عالیه فقط GM ها گند زدن تو بازی.رسما خودشون می خوان بازی رو تعطیل کنن . دیگه ما چیکار می تونیم بکنیم.
نه بابا كجا تازه شروع شده؟براي سال 2007 هستش.
اتفاقا بازيهاي فري GM هاش همه اينطوري هستن.perfect world هم دقيقا همينطوره و هر تغيير جديدي كه ميدن گند ميزنه تو بازي.
حرف هادی رو گوش کن ناسلامتی که بازی ها اینجا به اسم اونه همه از زیر دست هادی رد شدن
گولد -- به این سادگی ها هم نیست. اولا که تو inventory بیشتر از 4.2 بیل نمیشه نوشت یا نگه داشت !! دوما اون گولدی که -- کرده معلوم نیست که اون گولد کار می کنه یا نه.
گولد هکرها Gold bar رو -- می کنن و 2 تا می کنن نه خود گولد رو.
آره این که کار هر کسی نیست . طرف یه برنامه نویس حرفه ای بود . یه نرم افزار برای هکش درست کرده بود گویا کارای مختلفی هم می کرد تنها افزایش گلد نبود ... محدودیت 4.2 بیل مهم نیست خب پر که شد خرج می کنه خالی می شه :دی
4story رو هم من یه تریلر نگاه کردم گرافیکش مثل شایا نبود ...
حیف شد شایا به گا رفت >.< op داره به نرم 2 بیل می رسه rec rune هم که دیگه نمی شه خرید ... کلا سرورا هم خلوت شده
mhv_kntu
15-06-2010, 16:41
نه بابا كجا تازه شروع شده؟براي سال 2007 هستش
منظورم اصل بازی نبود . episode جدیدش هست . که ظاهرا چند ماه پیش از بتا در اومده.
4story رو هم من یه تریلر نگاه کردم گرافیکش مثل شایا نبود ...
بازی copy کامل wow هست با یه سری تغییرات کوچیک. گرافیک هم مثل اون هست .
گرافیک wow هم در مقابله شایا سوسک هست. دیشب داشتم اتفاقا wow بازی می کردم . اصلا حال نمیده . گرافیکش خیلی داغونه . در حد همون 2004 هست . یه ذره هم تغییرش ندادن.
لعنتی Aion رو هم که 1 ماه باید خودت رو بکشی با کلی دردسر و استرس تا بتونی رو سرور اصلی شروع کنی.
شایا واقعا pvp عالی داره من دو تا بازی 12sky2 و Rakion رو بازی کرده بودم و pvp هاش رو دیده بودم ، خیلی داغون بودن.
حیف شد شایا به گا رفت >.< op داره به نرم 2 بیل می رسه rec rune هم که دیگه نمی شه خرید ... کلا سرورا هم خلوت شده
امیدوارم شایا قبل از اینکه به ep5 برسه خلوت شه و خیلی ها ترک کنن تا GM ها بجای فکر پول بودن به فکر جذب بازیکن بیفتن.
mhv_kntu
15-06-2010, 21:40
امروز بعد از 5 روز رفتم تو بازی . چه بلایی سر GWH ما اومد ؟!!
کاظم تو هم که officer شدی ؟!!!!!
همه هم که رفتن یه گیلد جدید زدن !! گیلد جدید هم که داغونه فعلا !!
چیزی از GWH به تو رسید ؟!!!
من میرم Hello Kitty بازی کنم !
MR.Punisher
15-06-2010, 22:38
امروز بعد از 5 روز رفتم تو بازی . چه بلایی سر GWH ما اومد ؟!!
کاظم تو هم که officer شدی ؟!!!!!
همه هم که رفتن یه گیلد جدید زدن !! گیلد جدید هم که داغونه فعلا !!
چیزی از GWH به تو رسید ؟!!!
من میرم Hello Kitty بازی کنم !
من دارم میرم گایا.دیگه از Etain خسته شدم.
این همه Drama و ---- و جاسوس های دو جانبه ی لایتی و همه دست به دست هم دادن تا من بی خیال Etain شم.
ببینم تو گایا چی میشه.اگه اونجا هم ببینم بازی حال نمیده کلا از بازی میرم.
یه سرور حوب free هم واسه Aion پیدا کردم.تمام قضیه بستگی به گایا داره.
armor های ep4 هم خفن هستن ها!!!
forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=603649
borc خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه (چقدر int چقدر چقدر rec ) ؟ 1-15 ... hm
ele top رو می تونم جور کنم .
اگه اینم به گا رفت پس چی بازی کنیم؟؟؟؟؟ یک بازی حداکثر یک گیگی ،گرافیکش مهم نیست، که خیلی شلوغ باشه!!!!!
mhv_kntu
17-06-2010, 01:44
خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه (چقدر int چقدر چقدر rec ) ؟ 1-15 ... hm
ele top رو می تونم جور کنم .
ساختن borc خوب سخته . rec که مسئله ای نیست اگه منظورت Def هست ، 300 Def+Abs خوبه.
مهمترین چیز واسه borc یه dagger خوب با enchant +7 هست . اگه dagger خوب نداری کلا borc رو بیخیال شو ! مثل من !
علی الحساب می تونی full int بری و به لباست Dual safe1 بزنی . من که 1 سال بازی کردم آخرش نتونستم یه dagger خوب بخرم QQ
اگه اینم به گا رفت پس چی بازی کنیم؟؟؟؟؟ یک بازی حداکثر یک گیگی ،گرافیکش مهم نیست، که خیلی شلوغ باشه!!!!!
بازی 1 گیگی خوب mmorpg خوب که خیلی شلوغ باشه وجود نداره.
فعلا فقط Aion هست که +10 'gig هست و بخاطره اینکه نمی تونیم پول پرداخت کنیم و یا خیلی سخت فعلا سراغش نرفتیم . شاید بریم سرور free بازی کنیم !
------------------------------------------
راستی کاظم GWH رو که elliot چیزای خوبش رو برداشته بود ! حتما قبل GRB این هفته سر بزن هنوز کلی crap توش هست ولی هر کدوم 3 تا 4 بیل میارزن ! بعد GRB حتما GH به فنا میره . آیتم ها رو نجات بده lol
MR.Punisher
17-06-2010, 07:25
ساختن borc خوب سخته . rec که مسئله ای نیست اگه منظورت Def هست ، 300 Def+Abs خوبه.
مهمترین چیز واسه borc یه dagger خوب با enchant +7 هست . اگه dagger خوب نداری کلا borc رو بیخیال شو ! مثل من !
علی الحساب می تونی full int بری و به لباست Dual safe1 بزنی . من که 1 سال بازی کردم آخرش نتونستم یه dagger خوب بخرم QQ
بازی 1 گیگی خوب mmorpg خوب که خیلی شلوغ باشه وجود نداره.
فعلا فقط Aion هست که +10 'gig هست و بخاطره اینکه نمی تونیم پول پرداخت کنیم و یا خیلی سخت فعلا سراغش نرفتیم . شاید بریم سرور free بازی کنیم !
------------------------------------------
راستی کاظم GWH رو که elliot چیزای خوبش رو برداشته بود ! حتما قبل GRB این هفته سر بزن هنوز کلی crap توش هست ولی هر کدوم 3 تا 4 بیل میارزن ! بعد GRB حتما GH به فنا میره . آیتم ها رو نجات بده lol
البته باید اینا رو تحویل Kevin بدم که بده به بچه ها.این عادلانه هست.همه زحمت کشیدن گرچه Crap هست
ولی بازم می تونه به بعضی ها کمک کنه.
Dark^Knight
17-06-2010, 08:19
این چه بازییه بیاین این بازی حالشو ببرین گرافیکش خداست :
ممنون . منظورم خیلی خوب نبود که . یعنی یه چیز خوب متوسط .
300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟ من چهار تیکه لباسم رو تا [5] ممکنه بتونم تهیه کنم . کلا 4 تا جا هم برای لپیس دارم . ( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5
dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه :دی .
mhv_kntu
17-06-2010, 17:26
300 Def+Abs رو با جزییات بیشتر توضیح می دی ؟
وقتی 100 تا abs می تونی جور کنی پس 200 def خیلی خوبه !
( سلاحم لینک شده ست + top هم که ele هست) حالا Dual safe1 بزنم یا Dual Mystic که9 INT / 8 REC یا safe لول 5 و Mystic لول5
من باشم فعلا همه رو Dual safe1 می زنم که 4*21=84 تا Def میده . خرجش هم زیاد نمیشه .بعدا اگه دیدم damage کم هست یا def بی خودی زیاده ! یکی یکی extract می کنم و 5 mystic می زدم !
dagger خوب منظورت احتمالا worship هست ؟ من یه dagger الان دارم [4] کم کم می تونم برسونمش به 7 ولی چند ماه طول می کشه
نه منظورم worship نبود ! خودم الان worship دارم ! منظورم enchant +11 هست که +20 بیل قیمتشونه .
اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز . پول جمع کن بخر. مثلا dagger 7 با lvl6 Mystic دیده بودم 8 بیل . عمرا با 8 بیل نتونی چنین dagger بسازی..
خودم الان worship دارم !جدی ؟ :دی من فکر می کردم worship حدود 15-20 بیل باشه ...
اکیدا توصیه می کنم خودت dagger رو نساز .من نمی تونم پول جمع کنم . نمی دونم چه مرضیه ولی نمی تونم. پول دستم باشه فوری خرج می کنم . در نتیجه فکر کنم بهتر باشه خودم بسازم ... لذتش هم بیشتره هی پاور می شکنی هی حرص می خوری ! ...
دستت درد نکنه پس فعلا 4*21=84 تا Defگزینه ی خوبیه . فوول int می رم و این لپیسا رو لینک می کنم.... فکر کنم تا مرداد طول بکشه اینو بخوام جور کنم >.< الانم که امتحانا اصلا نمی ذاره یه فارم درست حسابی بریم .
دوستان دارکی ! یه زحمت می کشید برای این آیتم یه مشتری از اون ور پیدا کنید ؟ پورسانت هم محفوظ
لپیس هاش هم craft lvl5 dc1 dc2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MR.Punisher
18-06-2010, 12:54
دوستان دارکی ! یه زحمت می کشید برای این آیتم یه مشتری از اون ور پیدا کنید ؟ پورسانت هم محفوظ
لپیس هاش هم craft lvl5 dc1 dc2
بذارش تو Barter عرفان جان.زودتر فروش میره.
Barter که می ذاری یه روز می گذره می ره صفحه ی 10 ام :( بعد هم مشکل قرار گذاشتن و پرسه ترنسفر ... عدم اعتماد و ...
معمولا آدم می دونه دوستاش چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن . گفتم شاید اطرافیان شما هم سونیک بوت بخوان ... دیگه مصیبت فروش توی Barter رو نکشم .
قیمت پایه چند خوبه براش؟ طرف لایت که خیلی گرونه ولی دارک آیتم هاش ارزون تر فکر کنم .
MR.Punisher
18-06-2010, 14:38
Barter که می ذاری یه روز می گذره می ره صفحه ی 10 ام :( بعد هم مشکل قرار گذاشتن و پرسه ترنسفر ... عدم اعتماد و ...
معمولا آدم می دونه دوستاش چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن . گفتم شاید اطرافیان شما هم سونیک بوت بخوان ... دیگه مصیبت فروش توی Barter رو نکشم .
قیمت پایه چند خوبه براش؟ طرف لایت که خیلی گرونه ولی دارک آیتم هاش ارزون تر فکر کنم .
واسه این که پایین نره باید هر روز بری Bump کنی.
Transfer هم از طریق GS انجام بدید.
من 110 bil رو transfer کردم اونم بدون GS اینقدر سخت نگرفتم که تو داری سخت می گیری.
بذار تو Barter و صبور باش.
اینجا ap رایگان میدن من که سر از سایتاش در نیاوردم شما اگه تونستید بگیرید خواهشا اموزش تصویری بزارید
mhv_kntu
19-06-2010, 06:49
اینجا ap رایگان میدن من که سر از سایتاش در نیاوردم شما اگه تونستید بگیرید خواهشا اموزش تصویری بزارید
برای من فقط صفحه اول میاد . نمی تونم برم تو لینک هاش . فیلتر هست . با فیلتر شکن هم نمی تونم log in کنم. ولی ظاهرا یه جور کار تبلیغاتی هست که aria بخاطر تبلیغات از اون کمپانی ها پول می گیره و ما هم داریم به تبلیغاتش کمک می کنیم !
========================================
من یه سرچی زدم امروز یه خبر با حال دیدم !
Lord Of The Rings رو از حالت پولی به F2P تبدیل کردن ! تا زمانی که پولی بود تو همه سایت ها جز 3 تای اول بود . حالا احتمالا یذره بدتر بشه ولی 100% ارزش بازی داره ! من که دانلود رو شروع کردم .
لینک rigester :
لینک دانلود :
یه سوال !شما تو کدوم سروراید؟اخه الین پست زدی سرور3 ! ولی یه جا دکه نوشتین سرور 2
lol,پست قبلیم اشکال چاپی داشت درستش کردم!
یه سوال !شما تو کدوم سرور اید؟اخه اولین پست زدی سرور3 ! ولی یه جا دیگه نوشتین سرور 2
mhv_kntu
19-06-2010, 16:04
lol,پست قبلیم اشکال چاپی داشت درستش کردم!
یه سوال !شما تو کدوم سرور اید؟اخه اولین پست زدی سرور3 ! ولی یه جا دیگه نوشتین سرور 2
چون جای سرور ها رو عوض می کنن .
یا Gaia برو یا Etain
Lord Of The Rings رو از حالت پولی به F2P تبدیل کردن ! تا زمانی که پولی بود تو همه سایت ها جز 3 تای اول بود . حالا احتمالا یذره بدتر بشه ولی 100% ارزش بازی داره ! من که دانلود رو شروع کردم .این ده گیه من کل پهنای باند یه ماهم 10 گیگ هست (((
پس شما برو یه ارزیابی بکن از بازی اگه خوب بود ما هم بیایم ... (یکمی هم یاد بگیر که بعدا به من یاد بدی :دی )
اگه کلی ! بریم خیلی خوبه مثلا 6 یا 7 نفری .. خیلی راحت پیشرفت می کنیم.
میشه کسی که ساختی تو یه سرور رو ببری سرور دیگه؟
خب!یکی که تو سرور etain هستش بیاد با من بازی کنه چون شدیدن نیاز به راهنمایی دارم!
خب!یکی که تو سرور etain هستش بیاد با من بازی کنه چون شدیدن نیاز به راهنمایی دارم!
نصل ما تو etain منقرض شده.فقط gaia
Arrowtic
20-06-2010, 14:14
Hikan سرش شلوغه گفت بهتون بگم در سرور gaia نياز به help دارد.
Dark^Knight
20-06-2010, 17:39
یه لینک دانلود full می خوام Client برام کار نمی کنه . اگه لطف کنین پر سرعت باشه
MR.Punisher
20-06-2010, 21:25
مجتبی.یه نگاه به این بنداز بگو نظرت چیه حاجی.
Arrowtic
20-06-2010, 22:43
منم امشب میذارم dl شه فردا میام.
مجتبی.یه نگاه به این بنداز بگو نظرت چیه حاجی.
این همونه که بهت گفتم بگیرش گفتی 70 bil میده
راستی راسته shaiya میخواد بسته بشه؟بعد هم میگن وقتی باز شد دیگه free نیست!
Arrowtic
21-06-2010, 23:54
دوستان یه مشکل دارم:هر بازی که دانلودر داره رو نمی تونم دانلود کنم.
Shaiya
Last Chaos
و...
شایا و لست چائوس بعد از دانلود چند صد کیلوبایت سرعتشون صفر میشه و اینترنتم قطع میشه!یه بازی دیگه هم بود که یه ذره دانلود میکرد بعد دوباره عقب میرفت باز همون مقدارو دانلود میکرد و ...
چی کار کنم؟
Dark^Knight
22-06-2010, 09:00
آقا موقع دانلود هر 100MB قطع میشه یه loading میاد بعدشم وسط load گیر می کنه
آقا موقع دانلود هر 100MB قطع میشه یه loading میاد بعدشم وسط load گیر می کنه
من قدیما رفتم torrent shaiya رو گرفتم و از اون طریف بازی رو دانلود کردم شما هم برید همین کارو کنید.
یه لینک رپیدشیر یا مگا آپلود گیر بیارید >> البته اگه می تونید از رپید و مگا خوب دانلود کنید .
Dark^Knight
22-06-2010, 09:14
خوب لطف کنید یه لینک مستقیم خوب از ورژن جدید بازی بزارید
خوب لطف کنید یه لینک مستقیم خوب از ورژن جدید بازی بزارید
ای بابا اینجوری که مشکلتون بازم سر جاشه.
برید µTorrent رو دانلود کنید حجمی نداره بعد برید mininova.org یه سرچ shaiya بزنید ببنید تورنتشو پیدا میکنه یا نه من خودم از این سایت دانلود کردم تورنتشو وقتی بازی رو شرو کردم دقت کنید که حجم تورنت که نوشه جلوش هم اندازه نسخه سایت باشه چند مگ بالا پایین عیبی نداره
اگه تو سایت نبود برید تو گوگل اونجا حتما پیدا میشه تورنت و دانلود کنید و بعد اجراش کنید بازی خودش دانلود میشه دیگه مشکل قطع شدن هم نداره
MR.Punisher
22-06-2010, 13:16
حاجی اینم لینک واسه Barter.ببین می تونی واسه ایتا B/O بدی؟
دمت گرم.
حاجی اینم لینک واسه Barter.ببین می تونی واسه ایتا B/O بدی؟
دمت گرم.
من قیمت ها دستم نیست نمیدونم ولی فک کنم 15-20 تا op واسه اون dual axe خوب باشه
اگه میخوای یه قیمتی بگو من برم از طرف خودم بگم اونجا تا قیمت ها بالا بره شاید ملت تحریک شن بیان بخرن
omg
اینو دیدین ؟؟؟؟؟ >>> Faction Change
15 کیلو ap می خواد ولی عجب چیزیه !
راستی این ماجرای linked چیه ملت می رن mob می کشن. من با یه پریست رفتم یه 7 تایی کشتم ولی دروپی نداد . لول 5 دروپ می شه ؟
ehsan_rx1
22-06-2010, 19:36
omg
اینو دیدین ؟؟؟؟؟ >>> Faction Change
15 کیلو ap می خواد ولی عجب چیزیه !
راستی این ماجرای linked چیه ملت می رن mob می کشن. من با یه پریست رفتم یه 7 تایی کشتم ولی دروپی نداد . لول 5 دروپ می شه ؟
Stigma همیشه پره ملت میرن تو link server و lv5 فارم می کنن .
Stigma همیشه پره ملت میرن تو link server و lv5 فارم می کنن .
می دونم می خوام ببینم مثل استیگما دروپ زیاد هست یا سالی یه دونه دروپ می شه !
اگه دروپ خوب باشه ایشاله با هم می ریم یه فارم حسابی می کنیم.
ehsan_rx1
23-06-2010, 16:18
می دونم می خوام ببینم مثل استیگما دروپ زیاد هست یا سالی یه دونه دروپ می شه !
اگه دروپ خوب باشه ایشاله با هم می ریم یه فارم حسابی می کنیم.
نسبت به Stigma ......... نه !!!
Arrowtic
23-06-2010, 20:20
منم اومدم.تو Gaia هستم.اسمم KingVisage و لول6 هستم.چندتا سوال:
1.لول افراد رو از كجا بفهمم؟
2.در كجا با گروه مخالف بجنگم؟(Alliance)
3.اون جايي كه عكس آدممون هست FPS يه چيز ديگه ي بازيو نوشته.(عدد هستند).چه جوري برشون دارم؟
4.براي Priest و Mage چه پوينت هايي رو بايد آپگريد كرد؟(همون Str و Int و..)
خواهشا جواب بديد.
دارکی یا لایت ؟
لول افراد رو باید از لباسشون حدس بزنی مگه اینکه باهاشون توی یه پارتی باشی تا بتونی ببینی.پی و پی به بخش 10-15 یعنی لول 15 حداکثر لولی هست که می تونه وارد بشه 20-30 و 31-60 از مپ 1 می تونی بری توی pvp -10-50 یه پرتال هست برای ورود
Priest فوول wis
mage فوول int
شما چون modeنرمالی زیاد پوینتی نداری همین full یه چیز ! رو بری بهتره .
لایت هستی الان بیا پیش منو احسان تو pvp 1-15 ایم . لولت هم می کنیم همون جا
Arrowtic
23-06-2010, 20:49
ممنون.يك سوال ديگه:از كجا برم تو PVP??اگه ميشه آدرس دقيق بده.
نگفتی کدوم سمتی لایت یا دارک که ....
map 1 توی keo مووس رو ببری روی پرتال نوشته (1-15) ... کلا همه ی پرتال ها رو امتحان کن ضرر نمی کنی ...
راهنماییای من به درد عمه ام می خورده خدایی ^^
MR.Punisher
24-06-2010, 01:24
PVP با هانتر چه فازی میده.عقب هستی و ار همون پشت لت و پار می کنی همه رو.
تو 1 ساعت 300 تا kill گرفتم.خیلی حال داد.
با لول 52 و بدون ele top فایترهای لول 58 رو می کشتم.
عرفان بیا جنگل یه خورده بکشمت حاجی.
mhv_kntu
24-06-2010, 01:55
سلام !
یه 5 6 روزی خونه نبودم . چه خبر شده؟ هانتر چرا برداشتی؟
پچ جدیدی نیومد.
MR.Punisher
24-06-2010, 09:59
سلام !
یه 5 6 روزی خونه نبودم . چه خبر شده؟ هانتر چرا برداشتی؟
پچ جدیدی نیومد.
نه حاجی.پچ جدید نیومده.فعلا دارن روش کار می کنن.
فقط مشکل هانتر نداشتن aoe و pro figher ها هستن.archer ها هم بعضی وقت ها مشکل درست میکنن و pro fighter ها رو 1v1 اصلا نمیشه کشت باید یکی سرگرمشون کنه تو از دور جر بدیشون من تو etain تو این چند روزه اصلا نشد که یه archer منه بکشه دفعه بد من اونو نکشم ولی وقتی گیر یه fighter خوب میفتادم اصلا کاری نمیشد کرد هرچند بازم خیلی هاشون dex کم داشتن و من با اینکه full goddess بودن میکشتمشون ولی تو هر سروری 4-5 تا fighter هستن که نمیشه کشتشون با hunter
MR.Punisher
24-06-2010, 10:23
skill ها reset شده و یه سری جدید اضافه شده.الان اتفاق افتاد.
ای بابا بعضی اسکیل های الکی ما رو کلی قوی کردن اسکیل های جنگی رو ضعیف کردن
داداش بیا که آماده ام >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی هانتر خیلی نامردیه وقتی به آدم حمله می کنن به خاطر این پینگ درخشان ایران وقتی مردی تازه مپ فلش red می شه .
حال داد ولی یه اسکیل استون همه نفع کردن . لولها هم که تا 70 قطعا می ره >.<
من Darkام و تو سرور gaia بازی می کنم.یه بار بیاین با منم بازی کنید!کجا و کی شما رو پیدا کنم؟
من Darkام و تو سرور gaia بازی می کنم.یه بار بیاین با منم بازی کنید!کجا و کی شما رو پیدا کنم؟
فهلا من که نمیتونم داداشی
من و احسان هم که لایتم :دی
آقا یه سوال : یکی از دوستام یه گیلد زده . الان ما 5 شنبه است 2000 etin رو بدیم فقط تا شنبه GH داریم ؟یا تا 5 شنبه دیگه ؟ بعد چیزایی که می ذاریم توی wh gh بعد اگه gh رو تمدید نکنیم می پره ؟
MR.Punisher
24-06-2010, 13:13
من و احسان هم که لایتم :دی
آقا یه سوال : یکی از دوستام یه گیلد زده . الان ما 5 شنبه است 2000 etin رو بدیم فقط تا شنبه GH داریم ؟یا تا 5 شنبه دیگه ؟ بعد چیزایی که می ذاریم توی wh gh بعد اگه gh رو تمدید نکنیم می پره ؟
هر شنبه باید Etin رو شارژ کنید.اگه شارژ نکنید GWH می پره.
ehsan_rx1
24-06-2010, 13:24
skill برای Mage چه کاربردی تر شده ....
فقط دو تا Skill گند زدن رفته
Arrowtic
24-06-2010, 13:41
يعني راه ديگه اي براي فهميدن لول افراد نيست؟؟
___
من داركم.يه سوال:من نمي دونم چرا ولي بعضي اسپلام روي افراد اثري نمي ذاره.هيچ.امروز با Hikan جنگيدم هزار تا اسپل زدم هيچي تاثير نذاشت.راستي من:
3 تا INT
يكي Wis
يكي Rec
ميگيرم.
__
لول 10 شدم.
__
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
ehsan_rx1
24-06-2010, 13:44
با pri که دیگه نمی شه بازی کرد ..
با pri که دیگه نمی شه بازی کرد ..
pri به گا رفت ... تا من bpri درست کردم نامردا نابودش کردن ... heal ولی قوی شده 1-15
ميشه بگيد اين مپ 1 چيه؟؟كدوم قسمت مپه؟كدوم استان؟
همونیه که توش هستی الان . اینجا رو ببین
skill هات رو از اول پوینت بده ریست شده .
امروز با Hikan جنگيدم
در ضمن:توي PvP ميتونم با هم تيميم بجنگم؟؟به يه دارك؟(خودمم دارك هستم)
خودت که گفتی جنگیدی دیگه مشکلت چیه ؟ همون شکلی که با Hikan جنگیدی توی pvp هم همونه .
MR.Punisher
24-06-2010, 14:31
اوه.گند زدن تو mage و Pagan رفته پی کارش.همه ناراضی هستن.می خوان ticket بفرستن.
ehsan_rx1
24-06-2010, 14:57
اوه.گند زدن تو mage و Pagan رفته پی کارش.همه ناراضی هستن.می خوان ticket بفرستن.
دو تا Skill که برای mage بهترین بود گند زدن رفته و برای pri هم HA رو برداشتن با یک ضربه میمیره ...
به نظر من Arc و hunt خوب شده ...
گارد هم behimoth ش خوب شده دهن سرویس میکنه اگه right ele باشه +10K میزنه نرمال k6 تا 7k اشتباه ele هم 2.5k تا 4k
mhv_kntu
24-06-2010, 15:15
دو سه هفته پیش گفتم که دارن گند میزنن تو Skill ها . این همه قبلش اعتراض کردن فایده نداشت .
فقط تاپیک مربوط به این تغییرات اسکیل رو ببینید که GM ها 3 هفته پیش زدن.
بالای 500 تا پست اعتراض و ... بوده و آخر حاضر نشدن جلوی تغییرات رو بگیرن. دیگه الان که تغییر دادن خیلی بعیده ticket جواب بده .
یه جورایی دارن یه کاری می کنن تو pvp60 ملت با یه ضربه یا یه اسکیل بمیرن و kill rate بالا بره. این کار رو WoW هم کرده . اونجا هم pvper ها با 1 ضربه می کشن.
اخرش نفهمیدم شما light هستین یا dark :angry:!!!ا لطفا بگین تو هر کدوم توی کدوم سرور بازی می کنید؟؟؟؟
ehsan_rx1
24-06-2010, 15:39
اخرش نفهمیدم شما light هستین یا dark :angry:!!!ا لطفا بگین تو هر کدوم توی کدوم سرور بازی می کنید؟؟؟؟
اینجا هم لایت داره هم فاری فعلا همه تو سرور Gaia هستن ....
خب.بیشتر تو dark هستین یا light ؟
Arrowtic
24-06-2010, 18:17
با استفاده از Request Battle جنگيديم ما.
___
يك سوال ديگه:يك موجود ديدم كه Fire element بودش.اين يعني اسپل هاي Fire روش خوب عمل نمي كنن يا Water يا ...؟يك توضيح كامل بديد لطفا.
ele ها اینجوری هستن طرز کارشون
wind>earth>water>fire>wind
از سمت چپ به راست اگه حساب کنی مثلا wind میتونه earth زیاد دمیج بزنه همین جور تا اخر ولی از سمت راست به چپ بری اون ele ضعیفه نسبت به ele عکسش مثلا wind خیلی دربرابر fire ضعیفه ولی fire در برابر wind قویه
Arrowtic
24-06-2010, 23:51
ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
Arrowtic
24-06-2010, 23:56
راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
Arrowtic
25-06-2010, 00:04
خوب 2 تا عكس.
اين خودمم:
_______
اينجا هم مچمو گرفتن!:31:
mhv_kntu
25-06-2010, 04:51
ممنون.آقا به سايت شايا بگيم يه راه راحت براي فهميدن لول افراد بذاره؟يارو آرمور مزخرف داشت باهاش فايت دادم ديدم لولش 5تا از من بيشتره!له شدم.
به خاطره چند دلیل دونستن لول افراد خیلی مهم نیست.
اولا هدف جنگیدن تو pvp هست نه Battle با یار خودت . 1 میلیون بار هم از race خودت بکشی تاثیری به حالت نداره، همین طور اگه کشته یشی.
دوماا تو این بازی برخلاف mmo های دیگه لول فاکتور اول نیست. لباس و زره و مود بازی حرف اول رو میزنه. یه لول 30 pvpver می تونه لول 60 نرمال مود یا لول 50 هاردمود رو بکشه.
راستي چه جوري خودمو elemental كنم؟يه كوئست بود براش اشتباهي Quit Quest رو زدم كوئست پر شد.ديگه هم يارو كوئست نمي ده.چي كار كنم؟
باید elemental lapis لینک کنی به لباست که خیلی گرونه و فعلا نمی تونی.
در ضمن انجام دادن کوئست تو این بازی اصلا مهم نیست.فقط چند تا کوئست خاص هستن که تعدادشون 10 تا هم نمیشه. تو مپ 1 که کلا همه کوئست ها رو بیخیال شو.
---------- Post added at 05:51 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
آقایون لینک سایت CT رو بدین لطفا . هنوز گیلد اکتیو هست دیگه ؟
mhv_kntu
25-06-2010, 06:46
CTI.guildlaunch.com
لول 15 HM orc رو قبول می کنن ؟ lol
بدون شرح : امروز تو فروم شایا دیدم : xD
این امضای تو هست کاظم ؟:
mhv_kntu
25-06-2010, 09:38
امروز برای اولین بار log کردم . دو تا اسکیل خفن orc رو گرفتن که magic spot و HA هست ولی به نظر من orc خفن تر شده .
فقط دیگه نمیشه battle build درست کرد.
به جزییات نگاه کردم همه اسکیل ها رو مثبت تغییر دادن.
یه اسکیل جدید در حد تیم ملی ! restore !
دیگه تو OI همیشه +594 HP هر 3 ثانیه می تونی بدی به راحتی.خیلی اسکیل باحالیه ولی خوب استفاده ازش سخته و هر 18 ثانیه 1 بار باید کلیک کنی.
با orc الان براحتی میشه +6K هیل کرد و recovery رو هم بجای 3 ثانیه کردن 2.5 که خیلی تاثیره این 0.5 ثانیه زیاده.
MR.Punisher
25-06-2010, 10:02
لول 15 HM orc رو قبول می کنن ؟ lol
بدون شرح : امروز تو فروم شایا دیدم : xD
این امضای تو هست کاظم ؟:
lol
اتفاقا خیلی ها تو CT اینو بهم گفتن.اسم این یارو HellRaiser هست.من نیستم.
mhv_kntu
25-06-2010, 11:24
lol
اتفاقا خیلی ها تو CT اینو بهم گفتن.اسم این یارو HellRaiser هست.من نیستم.
orc من چرا +7500 جون میده الان؟!!!! دیگه زیادی orc من داره هیل میکنه ! با این فرمول جدیده هیل کردن orc لول 41 مثل orc لول 60 قذیم میتونه هیل کنه.
دیگه CT واسه orc ها راحت شده .
این هییل مصیبت شده ملت توی 1-15 هم 800 کیلو هییل می کنن :دی
من یه conti 6 خریدم الان یه ساعتی بازی کردم نوشته 7 ساعت مونده !! یعنی چی ؟؟ ما رو به فنا نده ؟
احسان کجایی ؟ بیا سهم ارثت رو بگیر بابا . یه توضیح هم بده چجوریaoe بزنم با mage ? مثلا اون اسکیل earth و فایر رو می زنم سنگا و آتیش می ریزه رو سر خودم >>.<< خیلی با حاله ولی آخر نوووبیه
mhv_kntu
25-06-2010, 13:18
این هییل مصیبت شده ملت توی 1-15 هم 800 کیلو هییل می کنن :دی
من یه conti 6 خریدم الان یه ساعتی بازی کردم نوشته 7 ساعت مونده !! یعنی چی ؟؟ ما رو به فنا نده ؟
احسان کجایی ؟ بیا سهم ارثت رو بگیر بابا . یه توضیح هم بده چجوریaoe بزنم با mage ? مثلا اون اسکیل earth و فایر رو می زنم سنگا و آتیش می ریزه رو سر خودم >>.<< خیلی با حاله ولی آخر نوووبیه
اسکیل mage/pagan هنوز باگ داره . به زودی درست میشه.
اسکیل mage/pagan هنوز باگ داره . به زودی درست میشه.
دست درد نکنه .
ارباب حلقه ها هم که توضیحت رو خوندم ... : ( حیف شد . گرافیکش با حال بود. امیدوارمون کردی تابستون می ریم سراغ یه چیز جدید ...
ehsan_rx1
26-06-2010, 11:04
آقا من دیگه نمیتونم وصل شم فکر کنم فیل*تر شده .......
mhv_kntu
26-06-2010, 11:54
آقا من دیگه نمیتونم وصل شم فکر کنم فیل*تر شده .......
o-o
برای بازی فقط به یه سرور کانکت میشیم . واسه چی باید سرور رو فیلت ر کنن؟! دیگه همه سایت ها رو ترتیبش رو دادن رسیدن به فیات ر کلی سرور ها ؟!
بعید می دونم . کانکشنت مشکل داره. من جدیدا یه ویوروس افتاده تو سیستمم نمیزاره بیشتر از 1 دقیقه web browser و صفحه ها رو باز نگه دارم !..
ehsan_rx1
26-06-2010, 11:57
o-o
برای بازی فقط به یه سرور کانکت میشیم . واسه چی باید سرور رو فیلت ر کنن؟! دیگه همه سایت ها رو ترتیبش رو دادن رسیدن به فیات ر کلی سرور ها ؟!
بعید می دونم . کانکشنت مشکل داره. من جدیدا یه ویوروس افتاده تو سیستمم نمیزاره بیشتر از 1 دقیقه web browser و صفحه ها رو باز نگه دارم !..
با پرو ** ی وصل می شه ولی معمولی وصل نمی شه ...
MR.Punisher
26-06-2010, 13:47
من مشکلی ندارم.برای من وصل میشه.
ehsan_rx1
26-06-2010, 15:33
یادم رفت بگم نقشه کل بازی رو دیدید ؟؟
منم مشکلی ندارم کانکت می شه.
احسان ببین ... تو الان می خوای um def ت رو لول کنی دیگه تا 60 . منم um فایتر . حداقل فکر کنم 1.5 تا 2 ماه طول می کشه . بعد باید استون و bdc یا wtc هم بخریم + onti چیزی حدود15 تا 20 بیلیون هم هزینه اش هست . بعد تازه می شیم 60 که بازی رفته تا 70 !
جدی um رو لول کنیم ؟؟؟ یا بریم یه بازی دیگه پیدا کنیم .... سایر دوستان هم راهنمایی بکنن خیلی خوبه .
برای warriror چه point هایی(STR,INT,DEX و ...) باید گرفت؟و چه جوری باید گرفت؟
hadi_gamer
26-06-2010, 17:59
احسان ببین ... تو الان می خوای um def ت رو لول کنی دیگه تا 60 . منم um فایتر . حداقل فکر کنم 1.5 تا 2 ماه طول می کشه . بعد باید استون و bdc یا wtc هم بخریم + onti چیزی حدود15 تا 20 بیلیون هم هزینه اش هست . بعد تازه می شیم 60 که بازی رفته تا 70 !
جدی um رو لول کنیم ؟؟؟ یا بریم یه بازی دیگه پیدا کنیم .... سایر دوستان هم راهنمایی بکنن خیلی خوبه .
من احتمالا یه بازی p2p رو شروع کنم.
بین age of conana و world of warcraft موندم.
age of conan واقعا بازی عالی هستش و مال 2008 هست که از wow جدیدتره.تحقیقاتی هم که من کردم و review هایی که ازش خوندم خیلی از بازی تعریف کردن.فقط مشکل پیدا کردن بازی هست که من نه تو بازار دیدم و نه لینک دانلودی ازش پیدا کردم.امروز 3-4 ساعت کل نت رو زیر و رو کردم ولی یه لینک دانلود درست حسابی چه توررنت چه مستقیم ازش پیدا نکردم.البته گیم کارتش راحت پیدا میشه و من چند سایت میشناسم که میشه تهیه کرد.مشکل اصلی تهیه خود بازی هست.
wow هم که دیگه همه میشناسن و بازی خوبی هم هست خوبیش اینه که تهیش خیلی راحته و گیم کارتش هم راحت گیر میاد.
بازیهای فری رو هم کلا بیخیال شدم چون میدونم هر کدوم رو شروع کنم فقط وقت تلف کردنه و آخرش بدون پول خرج کردن به هیچ جا نمیرسی.
aion هم که اصلا حال نمیده چون بازیش آسیایی هست و تخیلی هست.
فقط age of conan:rise of godslayer یا wow .
ehsan_rx1
26-06-2010, 18:28
من با plvl مشکلی ندارم فقط اگر یه بازی دیگه رو شروع کنیم ( که حجم برای دانلود و آپدیت هست ؟ کم مصرف تو ترافیک چون اینترنت محدوده ؟ از نظر گرافیک خوب هست ؟ هزینش کم هست ؟ ) این بازی تقریبا خوبه ولی خرابش کردن ...
یکی جواب بده لطفا!
ehsan_rx1
26-06-2010, 18:49
جلوی هر کدام نوشته برای چی هست ولی برای War باید از STR , DEX استفاده کنی ...
ehsan_rx1
26-06-2010, 18:57
آقا این بازس ها چطوره البته من زیاد تو بازی نرفتم
Allods
runes of magic
LOCO
Cabal
این ها پیشنهاد بود ....
hadi_gamer
26-06-2010, 19:02
آقا این بازس ها چطوره البته من زیاد تو بازی نرفتم
Allods [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
runes of magic [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LOCO [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cabal [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها پیشنهاد بود ....
ببین من تمام ریویوهای این بازیها رو خوردم.یعنی مطمئن باش mmorpg تو نت نیست که تا ریلیز میشه من ته و توش رو در نیارم.اینا همش بیخوده و همش یه مشکلی داره.مطمئن باش الان بهترین f2p که هست همین shaiya هست که میبینید با اینکه بهترین هست به چه وضعی افتاده.دیگه وضع بقیه بازیها که معلومه.الان جدیدترین f2p که اومده battle of immortals هست که تازه بتا هستش و اونم کسایی که بازی کردن میگن مشکل زیاد داره ضمن اینکه مشکل اصلیش دوربنش هست که به اصطلاح میگن 3D نیست و 2.5D هست.
اگه نظر من رو میخواین همون age of conan یا wow.
البته دارم روی warhammer هم تحقیق میکنم ببینم چطور هست بازیش.
یکی جواب بده لطفا!
nm 5 str
hm 5 str 2 dex
um 5 str 2 luc 2 dex
age of conan واقعا بازی عالی هستش و مال 2008 هست که از wow جدیدتره.تحقیقاتی هم که من کردم و review هایی که ازش خوندم خیلی از بازی تعریف کردن
من یه چند تا ویدیو دیدم ازش کیفیت بازی بالا بود .
این بازی تقریبا خوبه ولی خرابش کردن ...
خدایی بقیه رو آدم نگاه می کنه شایا خیلی سره .
Arrowtic
26-06-2010, 20:33
آقا من به Soul Crystal نياز دارم.تو Wikia نگاه كردم تو ليست Drop ها نبود.از كجا تهيه كنم؟از دوستان دارك واقع در سرور Gaia كه اين آيتمو دارن تقاضا ميكنم بهم بدنش.(پول هم ميدم.مجاني نيست!قيمت اصليو پرداخت ميكنم.)
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
من از وقتي رفتم Shaiya هيچي ديگه نزدم!(راستي لول 18 شد Paganم)
آقا من به Soul Crystal نياز دارم.تو Wikia نگاه كردم تو ليست Drop ها نبود.از كجا تهيه كنم؟از دوستان دارك واقع در سرور Gaia كه اين آيتمو دارن تقاضا ميكنم بهم بدنش.(پول هم ميدم.مجاني نيست!قيمت اصليو پرداخت ميكنم.)
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
ول کن کوئیستا رو چیزی بهت نمیدن.فقط برو پارتی پیدا کن لول شو
mhv_kntu
26-06-2010, 21:04
فقط mob بکش ، کوئست ها رو کلا بیخیال . این بازی یکی از ضعف هاش کوئست هاش هست که 95 درصد ارزش انجام دادن ندارن.
من امروز لول 15 تا 24 رو بدونه plvler با nub ها 4 ساعته بدونه stone رفتم . فقط موب کشی !
-----
f2p در حد کانکشن ایران بهتر شایا من ندیدم.
p2p هم فقط WoW رو میشه به نسبت راحت بازی کرد. بقیه مشکل تهیه و پرداخت دارن و من یکی حوصله اعصاب خوردی این چیزا رو ندارم.
------
من هنوز دارم پست اول رو آماده می کنم که دیگه ملت سوال های تکراری و ابتدایی نپرسن ! بزودی تموم میشه lol
گوش نده به اینا :دی منم nm بودم اکثر کوئیستا رو انجام دادم بخصوص اونایی که helm و سلاح می داد وقتی تمومش می کردی باحال بود . exp کوئیستا هم برای nm خیلی خوبه .
ah اگه بتونی بیای من بهت می دم . مثلا فردا ساعت 6 بعد از ظهر (یا یه ساعت شما بگو بعد از ظهر) من میام AH اونجا می دم بهت : یعنی می فروشم بهت :دی
Arrowtic
26-06-2010, 22:26
ah كجاست؟شما لايتي يا دارك؟(من داركما!)
قيمت؟
Auction House
باید Bootleggery Recall Rune رو از Accessory Merchant بخری توی Iris هست Accessory Merchan که همه چی داره . توی همون مپ 1 هم یکی هست که Bootleggery Recall Rune می فروشه. می تونه به یه لول بالا هم خیی محترمانه بگی ! یدونه Bootleggery Recall Runeبهت بده . بعد روش کلیک می کنی و میای توی Auction House . اونجا بازار سیاه بازیه :دی از جون مرغ تا شیر ... توش هست .
چند تا Soul Crystaمی خوای ؟ من یه ده تایی دارم بیشتر هم برات می تون جور کنم . دونه ای 100 گلد می فروشم :)
Arrowtic
26-06-2010, 23:30
100 گلد يا 100k?
Arrowtic
26-06-2010, 23:47
آقايون يه سوال:چه جوري پول در آرم؟:31:
پولي كه از فروختن آيتم هاي Drop شده و كشتن يونيت ها به دست مياد خوب نيست.6 ساعت تلاش كردم 100k به دست اوردم.
راه ديگه اي نيست؟
100 گلد يا 100k?
100 گلد حاجی ...
ماجرای Auction House رو یاد بگیری می تونی آیتم هات رو اونجا بذاری توی notice board و با قیمت مورد نظرت بفروشیش .
gold apple رو معمولا 10 تاش 1 میلیون ارزش داره شاید هم بیشتر شده باشه الان . فارمش برای شما که پگان هستی خیلی راحته . همون موب هایی که توی لول 1 و 2 و3 می کشتی دروپ می کنن .
Arrowtic
27-06-2010, 10:31
واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
Arrowtic
27-06-2010, 12:55
نشد كه نشد.هيچ كي نمي خره.بعد يه سوال:من قيمتو زدم 100000 ولي نوشت 500000!چرا؟Input رو كه زدم و قيمتو وارد كردم هميشه قيمتو خودش بالاتر مينويسه.
kamran987456
27-06-2010, 12:57
واقعا؟؟ايول!ممنون.ببين اين Soul Crystal رو يك ميليون G گذاشته بودن.شما داري ارزون ميدي ها!برا خودت ميگم كه ضرر نكني.
شمل لول چندی ؟
منم بعد از مدتی دوباره شروع کردم بازی کنم
راستی من لول 27 هارد مود بعد از کلی کشتن مب 20 میلیون جمع کردم
کسی که مثلا لول 7 میگه واسه هر لول 100 میلیون میده تا کسی لول اون رو بالا ببره
این پول رو از کجا اورده ؟
Arrowtic
27-06-2010, 13:16
من لول 18 هستم.
راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه!
mhv_kntu
27-06-2010, 13:24
این پول رو از کجا اورده ؟ _________________
اینا قبلا یه کراکتر lvl +58 دارن و با اون فارم کردن و پول درآوردن. تو لول های پایین پول درآوردن خیلی سخته.حتما باید یه war یا orc لول بالا داشته باشی واسه شروع.
==================
می بینم که به پگان ها حال اساسی دادن. عجب اسکیلیه این Fire Thorn
امروز با یه پگان رفتم Duo فقط موب های purple می کشتیم ! خیلی هم سریع ! دیگه مثل اینکه Rec pagan ها بهتر از گارد ها تانک می کنن.
kamran987456
27-06-2010, 13:38
اینا قبلا یه کراکتر lvl +58 دارن و با اون فارم کردن و پول درآوردن. تو لول های پایین پول درآوردن خیلی سخته.حتما باید یه war یا orc لول بالا داشته باشی واسه شروع.
==================
می بینم که به پگان ها حال اساسی دادن. عجب اسکیلیه این Fire Thorn
امروز با یه پگان رفتم Duo فقط موب های purple می کشتیم ! خیلی هم سریع ! دیگه مثل اینکه Rec pagan ها بهتر از گارد ها تانک می کنن.
منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟
نشد كه نشد.هيچ كي نمي خره.بعد يه سوال:من قيمتو زدم 100000 ولي نوشت 500000!چرا؟Input رو كه زدم و قيمتو وارد كردم هميشه قيمتو خودش بالاتر مينويسه.
کسی نمی خره یعنی اینکه آیتم شما خیلی بدرد بخور نیست ! یا اینکه هنوز کسی که اون آیتم رو نیاز داره آیتم شما رو ندیده که بخره ...
اینو بخون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه قیمت مینیمم می ذاری که اگه کسی خواست bid بزنه و منتظر بمونه تا مدت حراج شما تموم بشه و در صورتی که کسی bid بالاتری نزنه مال اون می شه. یه قیمت buy now هست که برای اینکه بتونه آیتمت رو همون لحظه بخره باید بپردازه . این دو قیمت باید یه فاصله ای داشته باشن . اگه رعایت نکنی خودش تصحیح می کنه .
راستي منظور شما 100 گلدبار بود؟آخه 100g باورنكردنيه! چه گیری دادی . اون آیتم رو بخاطر تو خریدم که بهت بدم ! برای ما که لول بالا داریم این قیمت ها اصلا چیزی نیست . پول مول خواستید بگید که بهتون کمک کنیم .
این پول رو از کجا اورده ؟ اون شخص ممکنه یه 10 دلار از کارت اعتباریش خرج کنه و یه آیتم پولی بخره مثل op بعد بفروشش به گلد و در نتیجه 1.5 بیلیون پول داشته باشه :دی
Arrowtic
27-06-2010, 16:25
فروش رفت!خيلي گلي!
امروز ساعت7 در AH همديگرو ميبينيم.
اسم من KingVisage هستش.
قرارمون هم پايين همون نردبوني كه طبقه بالاش پرتال دارك ها هستش.
mhv_kntu
27-06-2010, 17:00
منم یه WAR 41 دارم پولاشو چجوری انتقال بدم؟
2 تا راه برای انتقال گولد بین دو تا کراکتر خودت داری :
1-یه دوست بهت کمک کنه و پول رو بدی به دوستت و با کراکتر دیگه بیای پس بگیری.
2-بری iris و GoldBar بخری، بزاری WH و با کراکتر دیگه برداری و NPC کنی.
kamran987456
27-06-2010, 17:17
2 تا راه برای انتقال گولد بین دو تا کراکتر خودت داری :
1-یه دوست بهت کمک کنه و پول رو بدی به دوستت و با کراکتر دیگه بیای پس بگیری.
2-بری iris و GoldBar بخری، بزاری WH و با کراکتر دیگه برداری و NPC کنی.
میشه من با دو کامپیوتر وارد یک اکانت شم و با هر دو کاراکتر بازی کنم و بینشون پول انتقال بدم؟
Arrowtic
27-06-2010, 18:04
آقا ديگه نمي خوام.دستت درد نكنه.
رو زمين يكي دروپش كرده بود برش داشتم!!!
كي بگه چه جوري آيتم enchant كنم؟!
آيتمو كه ميذارم عكس Soul Crystal مياد.Crystal رو كه ميذارم اون پايين هنوز enchant دكمش غير فعاله.هر كاري كردم نشد.
mhv_kntu
27-06-2010, 18:19
میشه من با دو کامپیوتر وارد یک اکانت شم و با هر دو کاراکتر بازی کنم و بینشون پول انتقال بدم؟
نه . یه اکانت نمیشه.
اگه دو تا سیستم داری که عالیه. مثل من راحت می تونی پیشرفت کنی.
دو تا اکانت بساز و به خودت کمک کن و Duo کن.
آقا ديگه نمي خوام.دستت درد نكنه.
رو زمين يكي دروپش كرده بود برش داشتم!!!
كي بگه چه جوري آيتم enchant كنم؟!
آيتمو كه ميذارم عكس Soul Crystal مياد.Crystal رو كه ميذارم اون پايين هنوز enchant دكمش غير فعاله.هر كاري كردم نشد.
ما رو فیلم کردیا :دی
این KingVisage درسته ؟ من یه چار دارکی ساختم توی گایا پی ام می دم نمی رسه .
کلمه enchantرو توی سایتش سرچ می کردی
انچنت Lapisia لازم داره و بدرد pvp می خوره .. و وقتی شما hm با um مود باشی . الان بدردت نمی خوره پولش رو هم نداری بخری .
Arrowtic
27-06-2010, 19:32
آره.KingVisage هستم.
ببخشيد.نمي خواستم اينجوري بشه.ولي خوب شانسه ديگه!!
hadi_gamer
27-06-2010, 19:53
نه . یه اکانت نمیشه.
اگه دو تا سیستم داری که عالیه. مثل من راحت می تونی پیشرفت کنی.
دو تا اکانت بساز و به خودت کمک کن و Duo کن.
چطوری میشه اینترنت به جفتشون بدی با یه مودم؟
mhv_kntu
27-06-2010, 19:59
چطوری میشه اینترنت به جفتشون بدی با یه مودم؟
خیلی از مودم ها دو تا خروجی دارن حتی ارزوناش. در بدترین حالت باید یه خروجی کابلی و یه دونه هم USB داشته باشن مثل مال من.
که usb رو به PC می زنم و کابل رو به لپ تاپ.
خیلی از مودم ها دو تا خروجی دارن حتی ارزوناش. در بدترین حالت باید یه خروجی کابلی و یه دونه هم USB داشته باشن مثل مال من.
که usb رو به PC می زنم و کابل رو به لپ تاپ.
مودم من اونقدر قدیمیه که اونم نداره ! در نتیجه طبق آموزش زیری شبکه کردم . خیلی هم راحت بود فقط یه کابل کراس خریدم 3 تومن
از plvl متنفرم حتی نمی تونم خودم رو plvl کنم . فقط از لپ تاپ برای خرید از lilah استفاده می کنم . gear خوب اونجا زیاده .
mhv_kntu
27-06-2010, 20:11
از plvl متنفرم حتی نمی تونم خودم رو plvl کنم . فقط از لپ تاپ برای خرید از lilah استفاده می کنم . gear خوب اونجا زیاده .آخه فقط plvl نیست. خیلی کار ها میشه باهاش کرد. مثلا همزمان تو pvp 1-15 , 1-60 بازی کردن ! البته یه سری تمرین یوگا هم باید انجام بدی قبلش که بتونی رو دو جا تمرکز کنی و مغزت به دست چپ و راست جدا فرمان بده lol
dual box خیلی وقت ها باعث میشه از بیکاری در بیای و حوصلت سر نره ! من که عمرا نمی تونم فقط بشینم و شایا بازی کنم، سریع حوصلم سر میره . مانیتور بزرگ دارم ، همیشه نصف صفحه فیلم . سریال هست و با دو تا سیستم هم تو بازی هستم ! اینطوری مغزم 100% مشغول میشه. البته dualbox بستگی به کلاس بازی هم داره . مثلا همزمان نمیشه با دو تا تانک grind یا pvp کرد .
مثلا همزمان تو pvp 1-15 , 1-60 بازی کردن !
آره تقریبا همه ی اونایی که الان توی طرف لایت گایا رنک بالا هستن همزمان این کار رو می کنن . بدون این کار رنک نمی شه گرفت .
من نه همون یه چار رو هم به زور بازی می کنم.اکثر اوقات یه گوشه می شینم و چت می کنم . تفریحم صحبت با دوستام هست که یکیش لبنانی هست یکی هم که bg ه ! یکی دیگه هم هست :دی خیلی آدمای باحالین و دوستداشتنی .
Dark^Knight
27-06-2010, 21:09
موسسه ی خیریه تاسیس شد :31:
هر کی تازه اومده و یا لولش کم تر از 8 هست . این ID رو ADD کنه : Goddess_Blade
لول آپ می کنیم .
سرور 3 Light
Arrowtic
28-06-2010, 13:25
Dark ^ Knight لول چندي كه موسسه ساختي؟من لول 22 هستم.
Dark^Knight
28-06-2010, 15:38
حاجی من 23ام . :27:
Arrowtic
28-06-2010, 16:15
حاجي منم 23 ام.:27:
بروبچ به غير از Gold Apple چيز ديگه اي خوب بخرن و راحت به دست بياد چي هست؟
حاجي(:31:) شما هم برا بروبچ آدرس موسسه رو بذار.
مثل سرور/دارك يا لايت/محل وقوع حادثه!
یکی تو گایا دو تا amulet گذاشته لینک شده 4 بیل . پولدارین بخرین که به شرط چاقو ه :دی
kamran987456
28-06-2010, 19:28
حاجي منم 23 ام.:27:
بروبچ به غير از Gold Apple چيز ديگه اي خوب بخرن و راحت به دست بياد چي هست؟
حاجي(:31:) شما هم برا بروبچ آدرس موسسه رو بذار.
مثل سرور/دارك يا لايت/محل وقوع حادثه!
gold apple رو چند میخرن ؟
راستی منم orc هستم اسمت چیه بیام کمکت کنم :31::31::31:
Dark^Knight
28-06-2010, 19:58
!!!!! بچه ها یه آدم گیج اومده 3 تا هندونه خریده از من 2mil هاهاهاها .حال داد .:8:
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
آقا من که گفتم سرور 3 و Light و Fighter هستم.
ehsan_rx1
28-06-2010, 21:05
!!!!! بچه ها یه آدم گیج اومده 3 تا هندونه خریده از من 2mil هاهاهاها .حال داد .:8:
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
آقا من که گفتم سرور 3 و Light و Fighter هستم.
ما همه سرور 4 هستیم Gaia فاری یا لایت فرقی نمیکنه ...
ما همه سرور 4 هستیم Gaia فاری یا لایت فرقی نمیکنه ...
تو که Etain بودی
Arrowtic
28-06-2010, 22:44
يك سوال:براي دارك ها در كجا و از كي بايد در لول 25 كوئست Epic رو بگيرم؟
خواهشا دقيق بگيد.
mhv_kntu
29-06-2010, 10:26
يك سوال:براي دارك ها در كجا و از كي بايد در لول 25 كوئست Epic رو بگيرم؟
خواهشا دقيق بگيد.
من دارم پست اول آماده می کنم و همه این چیزها رو اونجا می گم که هر کی که بازی رو شروع کرد مجبور نشه بپرسه.
ولی فعلا جواب رو می دم .
epic 25 رو از مرکز map2 یعنی Starfamus باید بگیرید . انجام کوئست هم خیلی سادست. کشتن یک باس ضعیف map2 هست. که برای کلاس های مختلف متفاوت هست. کلاس های مختلف از NPC های مختلف می گیرن ولی همگی از یک NPC داخل Starfamus می گیرن . وقتی گزینه talk رو برای برداشتن کوئست انتخاب می کنین اگر کوئست Epic باشه بالاش می نویسه.
------------------
بروبچ به غير از Gold Apple چيز ديگه اي خوب بخرن و راحت به دست بياد چي هست؟Gold Apple فکر می کنم 100 تا 200K باشه. یه آیتم خیلی با ارزش تر تو لول های پایین تر از 15 هست که میشه فارم کرد و باید نگه داشت و اون Earth Alchemy Powder هست که به اختصار EAP می گن . با گرفتن 100 تا EAP یه کوئست تو iris هست که میشه انجام داد و 1000Etin گرفت که 500Mil میارزه. این آیتم رو شمال Gliter همون wolf ها و Galios ها دراپ می کنن. ولی خوب هر 5 دقیقه فوقش 1 دونه دراپ شه ! دونه ای فکر کنم 300 تا 500K باشه شایدم بیشتر.
آیتم های دیگه ای که تو لول های پایین ارزش نگه داشتن دارن :
Broken Core-Essence of W-Poison Linz-Amapoo Spool-Spirit Core - Dark Core-Nightmare Core-Gold powder-Magic Leather و Great Potion ها بخصوص Great Healing Potino که یه دونش +2mil هست و تو FL می تونین فارم کنین.
ehsan_rx1
29-06-2010, 15:03
تو که Etain بودی
خسته نباشید .....
من الان تو Gaia هستم فعلا UM تو PVP هست ..
خسته نباشید .....
من الان تو Gaia هستم فعلا UM تو PVP هست ..
gaia هم که fury بودی
Dark^Knight
29-06-2010, 16:01
بچه ها من Ban شدم :41:
من اومدم Gaia و Dark هم هستم .
اسمم : IR_Warrior
کی می تونه کمکم کنه لول آپ شم ؟ :31:
Dark^Knight
29-06-2010, 16:16
به ازای هر 5 لول Earth Alchemy Powder میدم که 500k می ارزه!
ehsan_rx1
29-06-2010, 16:19
gaia هم که fury بودی
فعلا تو لایت دارم فعالیت میکنم
hadi_gamer
29-06-2010, 21:34
به ازای هر 5 لول Earth Alchemy Powder میدم که 500k می ارزه!
500k که پولی حساب نمیشه.دیگه الان 1bil هم پولی نیست حتی 4bil هم پولی حساب نمیشه.برو بالای 10bil اگه یه قسمت از یه gear متوسط میخوای تو endgame داشته باشی.
500k که پولی حساب نمیشه.دیگه الان 1bil هم پولی نیست حتی 4bil هم پولی حساب نمیشه.برو بالای 10bil اگه یه قسمت از یه gear متوسط میخوای تو endgame داشته باشی.
اتفاقا الان 4 بیل خیلی هم پول قابل توجهیه :دی 1 بیل هم همینطور ... شما مگه کلا چقدر پول داری که اینو می گی ؟
بطور کلی ارزش گلد کم شده ولی اگه شما + 4 بیل داشته باشی می تونی آیتم های خوبی بخری . بعضی اوقات هم آیتم های سوپر خوبی ! برای فروش توی ah می ذارن بین 3 تا 4 بیل
mhv_kntu
30-06-2010, 10:44
اتفاقا الان 4 بیل خیلی هم پول قابل توجهیه :دی 1 بیل هم همینطور ... شما مگه کلا چقدر پول داری که اینو می گی ؟
بطور کلی ارزش گلد کم شده ولی اگه شما + 4 بیل داشته باشی می تونی آیتم های خوبی بخری . بعضی اوقات هم آیتم های سوپر خوبی ! برای فروش توی ah می ذارن بین 3 تا 4 بیل
آیتم سوپر خوب به Goddess لینک شده میگن که 50 تا 100 بیل میارزه یا weapon های +13 enchant .
آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
کلا یک هفته بخوای با UM تو pvp60 بازی کنی و هیچ چیزی هم لینک نکنی پولش بیشتر از 4 بیل میشه. pid / EE/summon/move rune/Conti/pot/...
Dark^Knight
30-06-2010, 11:00
مثل این که شما هم خیلی پولکی هستین .
کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من .
خودم میرم لول آپ می کنم . :44:
ehsan_rx1
30-06-2010, 12:12
آقا skill جدید Ass/Ran دیدید ؟ که میتونه Class / ele / mode طرف مقابل رو ببینه .......
آیتم سوپر خوب به Goddess لینک شده میگن که 50 تا 100 بیل میارزه یا weapon های +13 enchant .
آیتم خوب به Legendry های معمولی میگن که لینک معمولی شده و میشه هر part رو 3 تا 4 بیل گیر آورد (فعلا)!
کلا یک هفته بخوای با UM تو pvp60 بازی کنی و هیچ چیزی هم لینک نکنی پولش بیشتر از 4 بیل میشه. pid / EE/summon/move rune/Conti/pot/...
شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .
الان داری از [13] حرف می زنی ؟ :دی سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...
از ah خریدم :دی
این بی انصافیه اگه بگی سونیک لگ بوت فقط خوبه ... چون آیتم خیلی خوبیه . . یکی از آیتم های کلیدی برای um های لول +51 هست و عالی برای گریند تا 60 .
رینگ فوول لینک شده از ah خریده بودمش نشون دادم به افیسر گیلدمون um آرج 60 ه . داشت خر کیف می شد .
4 بیل پول خوبیه و می شه باهاش خیلی کارا کرد .
ehsan_rx1
30-06-2010, 13:48
این هم عکس جالب که گاو ها حمله کردن ( سرور 3 ) .... lol
کاظم منو چرا کشتی اخه ped نداشتم ... ای بابا ... باز این ترک ها bg ها یه معرفتی دارن و هوای همو دارن :دی
mhv_kntu
30-06-2010, 21:11
آقا skill جدید Ass/Ran دیدید ؟ که میتونه Class / ele / mode طرف مقابل رو ببینه .......
مود و کلاس و لول رو که قبلا هم می شد . اما ele رو ندیده بودم . البته اگه مثل قدیم باشه زیاد بدرد نمی خوره . کلی طول میکشید شارژ شه بعدشم Cast اذیت می کرد. حالا تو pvp60 تا بخوای طرف رو inspect کنی سفرت می کنه.
شما خودت به من گفتی اگه dagger 7 نداری borc خوب رو بیخیال شو . مثل خودت که بیخیال شدی . من خودم dagger 7 تو ahدیدم ولی پول نداشتم بخرم .
الان داری از [13] حرف می زنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوپر خوب برای ما منظورم بود حاجی ...من 7 dagger ندارم چون دنبال [13] بودم . با 7 تازه میشه بازی کرد با 13 می تونی uber شی.
Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
اون 2 تا هم چیزای خوبین.کاشکی One-Handed بود.
Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
در ضمن من دارم می گم خوب اینه دلیله نداره که خودم داشته باشم.
Sonic هم لینک معمولی نیست. و 3 یا 4 بیل هم نیست. الان +12 بیل هست.
کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<
یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .
Walker سخت ترین لینک و حیاتی ترین هست واسه pvper ها چون اکثر lapis lvl6 بهش لینک میشن نه مثل muffler و legging . یکی که full goddess هست لینک شده . walker بهش +130 تا stat بدونه در نظر گرفتن stat های اولیه ، که با اونها 150 رو هم رد می کنن.
این اطلاعات جالبی بود که دادی . من برای گریند گفتم به فرض اینکه um ام هنوز به مرحله pvp و گادس نرسیده .
کاشکی One-Handed بود.
خب خیلی خوب می شد ولی اینم کلاس خاص خودش رو داره :دی حیف مجبورم برای خرید استون و conti بفروشمش
mhv_kntu
01-07-2010, 08:10
کل منظور من همین بود دیگه یعنی من سونیک بووت رو از توی ah خریدم 4 بیل >.<
یه عالمه آیتم خوب هر روز میاد توی ah و با قیمت حدود 4 بیل می شه خرید از conti 30 تا ele لجند تاپ فوول لینک شده و سونیگ بووت و انچنت 7 ... حتی یه بار گادس نصف لینک شده برای orc من دیدم .
آخه این چجور استدلالیه؟!
اینا هیچ کدومشون 4 بیل نیست. اون قدیم ها بود. این ها اگر هم 1 در 1000 باشه شانسیه. تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن. یک try واسه لینک کردن sonic الان +6بیل خرجش هست، چطوری می گی sonic walker linked رو 4 بیل میدن ؟! خوب یکی به هر دلیلی یه بار 4 بیل فروخته دلیلی نمیشه قیمت این باشه.حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
من به همون یک جمله خودم اکتفا می کنم. خرج یک هفته بازی تو pvp60 با um بیشتر از 4 بیل میشه (بدونه خرج آپگرید)
تو Barter این قیمت ها رو بگی بهت می خندن
سونیک بووت رو توی Barter ده بیل فروختم . چند ساعت بعد اینکه از ah خریده بودم . طرف خیلی هم خوشحال بود ...
من استدلالی نمی کنم اصلا حرف خاصی نمی زنم .... می گم با 4 بیل می شه پول خوبی در اورد .
دیروز ele برای سلاح رو یکی گذاشت 2.5 بیل . ( اومدم تعمیر کنم توی ah دیدم)
حالا صبح تا شب باید بشینی AH و refresh کنی که شاید شاید یه موقعیت گیر بیاد !
باید وقتی می ری توی ah یه جاهایی رو مخصوص نگاه کنی . مثلا من همیشه بخش gear 1-15 رو نگاه می کنم . یا ele لپیس ها و لجند رو کلی سرچ می کنم .
خیلیا پول لازمن و بعضیا هم ممکنه ارزش آیتمشون رو ندونن
این تاپیک منه جالبه که صاحب آیتم پیدام کرده :دی تازه زیر قیمت 6 بیل فروختمش چون احمق تاپیک رو خراب کرد
اگه اون ملتی رو که رو زمین تو AH میشینن و shop میزنن رو میگی تو نمیتونی لوازمشونو با 4 bil بخری حتی اگه پول هم داشته باشی اونا فقط میان نشون بدن چی دارن واسه فروش تو باید بهشون pm بدی قیمت بدی
MR.Punisher
01-07-2010, 10:04
کاظم منو چرا کشتی اخه ped نداشتم ... ای بابا ... باز این ترک ها bg ها یه معرفتی دارن و هوای همو دارن :دی
من تو رو کشتم؟
کی؟ کجا؟
شرمنده اگه این اتفاق افتاد.من لایت ببینم می کشم.خدایی شرمنده ام.اسمت چیه؟
تو کد.م گیلد هستی؟
اگه اون ملتی رو که رو زمین تو AH میشینن و shop میزنن رو میگی تو نمیتونی لوازمشونو با 4 bil بخری حتی اگه پول هم داشته باشی اونا فقط میان نشون بدن چی دارن واسه فروش تو باید بهشون pm بدی قیمت بدی
Notice Board توی ah رو می گم .
اسمت چیه؟اسمم erfi هست قبلا عکس گذاشته بودم . من اول فکر کردم فقط می خوای اونی که باهاش دووو می کردم رو بکشی . یخورده واستادم اونو که کشتی اومدی سراغ من که دیگه اومدم فرار کنم دیر شده بود و جان به جان آفرین تسلیم شد ^^
اشکال نداره خب قوی هستی می کشی >.< ولی حال می ده آدم آشنا دارکی داشته باشه که نکشه . اون کمانی که اینجا گفتی رو گویا خریدی الان برای هانترت؟!
MR.Punisher
01-07-2010, 11:57
Notice Board توی ah رو می گم .
اسمم erfi هست قبلا عکس گذاشته بودم . من اول فکر کردم فقط می خوای اونی که باهاش دووو می کردم رو بکشی . یخورده واستادم اونو که کشتی اومدی سراغ من که دیگه اومدم فرار کنم دیر شده بود و جان به جان آفرین تسلیم شد ^^
اشکال نداره خب قوی هستی می کشی >.< ولی حال می ده آدم آشنا دارکی داشته باشه که نکشه . اون کمانی که اینجا گفتی رو گویا خریدی الان برای هانترت؟!
آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.
اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
mhv_kntu
01-07-2010, 12:21
هادی هستی ؟
پست اول رو بالاخره تموم کردم !:8:
13 صفحه word 2007 با فونت 11 :18::19:
کلی وقت گرفت ! اکثرشم ذهنی نوشتم. فایل word رو آپلود کردم برات PM می کنم .
دوستان با تجربه دیگه هم پست رو بخونن اگه مشکلی داشت یا چیزی کم داشت بگن.
پست خیلی طولانی میشه . نمی دونم یه پست چقدر محدودیت داره . فکر کنم جا بشه تو یک پست.
اگه این پست ردیف شه دیگه تازه وارد ها سریع راه میفتن و وقتشون هم سر کارای بیخودی زیاد تلف نمیشه ! مثل ما :27:
Arrowtic
01-07-2010, 12:36
دوستان درسته كه ساخت Hunter در HM وقت تلف كردنه؟آخه من عاشق Hunter هستم!
hadi_gamer
01-07-2010, 13:04
هادی هستی ؟
پست اول رو بالاخره تموم کردم !:8:
13 صفحه word 2007 با فونت 11 :18::19:
کلی وقت گرفت ! اکثرشم ذهنی نوشتم. فایل word رو آپلود کردم برات PM می کنم .
دوستان با تجربه دیگه هم پست رو بخونن اگه مشکلی داشت یا چیزی کم داشت بگن.
پست خیلی طولانی میشه . نمی دونم یه پست چقدر محدودیت داره . فکر کنم جا بشه تو یک پست.
اگه این پست ردیف شه دیگه تازه وارد ها سریع راه میفتن و وقتشون هم سر کارای بیخودی زیاد تلف نمیشه ! مثل ما :27:
به نظرت اگه pdf اش کنی بهتر نیست؟بعد فایلش رو میذاریم پست اول تا هر کی خواست دانلود کنه.
Tirion Fordring
01-07-2010, 13:13
هادی پست منو نذاشتی ؟ آموزش آپدیت دستی 100% تضمینی !
خودم این روشو تست کردم نصف خارجیام زدن درست در اومده
mhv_kntu
01-07-2010, 13:20
به نظرت اگه pdf اش کنی بهتر نیست؟بعد فایلش رو میذاریم پست اول تا هر کی خواست دانلود کنه.
نه !
چند دلیل:
1- اگر فایل word یا pdf رو بزارم کپی پیست کردن مطلب خیلی راحتتر میشه و جاهای دیگه به اسم خودشون میذارن ! و کاریشم نمیشه کرد.
2- کسایی که هر دفعه می خوان یه جاییش رو بخونن مجبور شن به فروم سر بزنن ! lol
3-کسایی که گذری فروم رو نگاه می کنن ، پست اول خیلی خوب به چشمشون میاد و حتی شاید اونقدر وقت نزارن که فایل رو دانلود کنن تا ببینن.
4-هر موقع نیاز شد یه تغییر جزئی داده بشه خیلی راحت ویرایش میشه و نیازی نیست فایل رو دوباره آپلود کرد.
جایی تا حالا دیدی review بازی رو pdf کنن بگن خودتون بخونین؟! حتی تو فروم P30 world
پ . ن : لعنتی یه جای درست حسابی واسه upload نیست !!!
hadi_gamer
01-07-2010, 13:46
نه !
چند دلیل:
1- اگر فایل word یا pdf رو بزارم کپی پیست کردن مطلب خیلی راحتتر میشه و جاهای دیگه به اسم خودشون میذارن ! و کاریشم نمیشه کرد.
2- کسایی که هر دفعه می خوان یه جاییش رو بخونن مجبور شن به فروم سر بزنن ! lol
3-کسایی که گذری فروم رو نگاه می کنن ، پست اول خیلی خوب به چشمشون میاد و حتی شاید اونقدر وقت نزارن که فایل رو دانلود کنن تا ببینن.
4-هر موقع نیاز شد یه تغییر جزئی داده بشه خیلی راحت ویرایش میشه و نیازی نیست فایل رو دوباره آپلود کرد.
جایی تا حالا دیدی review بازی رو pdf کنن بگن خودتون بخونین؟! حتی تو فروم P30 world
پ . ن : لعنتی یه جای درست حسابی واسه upload نیست !!!
اوکی.منطقیه.
فقط یه مشکلی من آفیس 2003 دارم.میتونی تبدیلش کنی به 2003 ؟
دوستان درسته كه ساخت Hunter در HM وقت تلف كردنه؟آخه من عاشق Hunter هستم!
هانتر اگه میخوای برداری um بردار hm هانتر بدرد نمیخوره
Arrowtic
01-07-2010, 17:12
چرا هانتر در HM به درد نميخوره؟از نظر مالي مشكلي ندارما!(پول خوب به دست ميارم و چندتا از دوستانم هم پول ميدن بهم!!آ)
در ضمن در HM براي هانتر بيلد 5Luc/2Dex مناسبه؟
mhv_kntu
01-07-2010, 18:53
چرا هانتر در HM به درد نميخوره؟از نظر مالي مشكلي ندارما!(پول خوب به دست ميارم و چندتا از دوستانم هم پول ميدن بهم!!آ)
در ضمن در HM براي هانتر بيلد 5Luc/2Dex مناسبه؟
ما می گیم نره ! تو میگی بدوش !
حالا این بیلد رو از کجا آوردی؟! من گفتم 5str/2dex
یا باید 500 تا Luck جور کنی یا بیخیال Luck Build .
----------
راستی AzzGaurd کی بود ؟!
Arrowtic
01-07-2010, 21:49
امروز PvP بودم يارو دو لول ازم كمتر بود ولي لامصب خيلي قوي بود.HM بود.گفتم بيلدت چيه گفت 5 Luc/2Dex
آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.
اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
مبارکه . از نوع تیرایی که نوش جان کردم مشخص بود همونه !
اسم گیلدم FRIENDS هست .
--------------
um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه :دی
hadi_gamer
01-07-2010, 23:38
محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.
mhv_kntu
02-07-2010, 00:25
محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.
ok
دو تا نکته جدید امروز دیدم :
1- چرا first mobs تو مپ 1 لاپیس لول 5 دراپ کرد واسه من !!!؟
2- وقتی یه لول بالا میاد تو پارتی که plvl کنه exp کم میشه !!
MR.Punisher
02-07-2010, 00:34
اسم گیلدم FRIENDS هست .
--------------
um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه :دی
باشه.اگه Friends بود کاری ندارم.XD
اسم گیلدم FRIENDS هست .
--------------
خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتی
mhv_kntu
02-07-2010, 10:22
رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه
یذره دیگه با UM بازی کنی کلا HM رو می بوسی میزاری کنار.
طرف fury هنوز آدم پیدا میشه ولی نه مثل قبل .
20-30 Gaia رفتم وحشت کردم . باورتون نمیشه +50 تا لایت بود اونجا و دارک ها ماکزیمم 10 تا !!!
ولی یه GS با Dual Box تو هر دو تا Raid هست و نمیزاره PvP خراب شه. امکان -- و نوس کردن نیست. ولی بازیکن های خفنی داره . +2K میزنن تو لول 30 .
Arrowtic
02-07-2010, 10:24
و همون PvP بودش كه من ميگفتم هانتر لول 29 من و حتي واريور ها رو One Hit Kill ميكرد!يكي از يارامون هم اينجوري بود لول 30.
MR.Punisher
02-07-2010, 10:53
خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتی
آرههههههههههه؟
اینجوریاست؟
شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD
یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.
راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟
mhv_kntu
02-07-2010, 11:11
آرههههههههههه؟
اینجوریاست؟
شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD
یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.
راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟
ACES همون Archer نیست که قبلا Etain بود؟
هانتر 2 تا Debuff داره که اگه به رنجر بزنه و رنجر Stealth کنه سریع خودش از حالت Stealth خارج میشه . اگه فکر می کنی می خواد در بره سریع Debuff کن. یکی از اون Debuff ها هم فقط با Disple Healer میره و pot نداره.
ehsan_rx1
02-07-2010, 11:40
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
Arrowtic
02-07-2010, 12:07
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم.
سلام
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
درسته ما نووبیم ولی خالی بند که نیستیم .
از اون گیلد اومده بیرون من هم همین طور ... گیلد خیلی مسخره ایه نمیدونم چطوری اول هست ؟؟؟
مگه ندیدی وقت grb چه خبره یک میلیون آدم دارن .
----------
Sub-Zero70 عزیز شما توی پی ام در مورد هانتر پرسیده بودی من همینجا جواب می دم که اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن یه وقت بدتر منحرف نشی .
پوینت هایی که به صورت لول به لول اضافه می کنی اونقدری مهم نیست ... مهم اینه که وقتی به نزدیک پایان بازی رسیدی چه هدفی داری باید بر اساس اون پوینت ها رو جور کنی . توی فرووم قشنگ توضیح داده اگه بخونی . هانتر معمولا یه بیلد هیبریدی نیاز داره و یه عالمه پوینت می خواد .
hm مثلا به سختی می تونه 900 پوینت جور کنه( معمولا کمتر هم ) در نتیجه نمی تونی pvp کنی نمی تونی بری سراغ باس ... در نتیجه می گن hm هانتر آینده ای نداره اگه تا لول 60 هم بری فوول لجنداری هم استفاده کنی باز پونت کم داری ...
اما وقتی هانتر دوست داری باید hm هانتر رو بازی کنی هم یاد می گیری هم um رو آن لاک می کنی . با hm آرچر توی لول +55 فکر کنم بشه solo کرد dd1 و جنگل رو و از فارم لپیس پول در بیاری . hm های پایین تر از لولت رو هم می تونی بکشی ولی چون dex ت پایینه مشکلاتت زیاده .
پس باید um هانتر بسازی >> خیلی پر هزینه است ... با hm هانتر هم پول چندانی نمی تونی در بیاری که خرج um کنی .
وار / فایتر چون plvl می تونن بفروشن ... منبع درآمدی خوبیه :دی orc/pri هم بد نیست جون همیشه توی فارمها بهشون نیاز دارن = خوب پول در میارن
برای پوینت دادن لول به لول هم فوول لوک مشهور ترینه ولی من اونایی که می شناسم um هستن این بیلد رو می رن و همیشه در موردش به نیکی یاد می کنن :دی نمی دونم hm بدرد بخوره . 4 srt و 2 dex و 1 luc به نظر بد نمیاد .
mhv_kntu
02-07-2010, 13:01
آقا ميدونيد ضدحال يعني چي؟يعني اينكه من Pag يه اسپل خفن دارم كه 4 پوينت ميخواد ولي من 3 پوينت دارم.
من لول 28 هستم ميشه بگيد تو مپ 2 كجا لول آپ كنم كه سريع لول آپ شه؟مپ 2 هم نشد هرجا.ميخوام سريع لول آپ كنم
پست اول رو بخون.
من هر کاری میکنم این بازی نصب نمی شه
تا آخر مراحل نصب میره ولی بعد ویندوز (7) پیغام می ده که این ستاب باید بسته شه و می بنده
باید چکار کنم
رویه یک سیستمه دیگه و ویندوز دیگه تست کن . اگه نصب نشد معلوم میشه ناقص دانلود شده و باید فایل اصلی رو دوباره دانلود کنی .
hadi_gamer
02-07-2010, 13:02
راهنما به پست اول اضافه شد.بخونید و اگه ایرادی داره یا نکته و آموزش جدیدی به ذهنتون میرسه بگید اضافه کنم.
mhv_kntu
02-07-2010, 13:08
راهنما به پست اول اضافه شد.بخونید و اگه ایرادی داره یا نکته و آموزش جدیدی به ذهنتون میرسه بگید اضافه کنم.
هادی فونت خیلی ریزه ! من خودم نمی تونم بخونم lol
اگه شد فونت رو درشت تر کن یا Tahoma کن مثل پست های معمولی.
پست 4 که مال خودت هست عکس های سنگینی داره اگه می تونی کم کن که صفحه اول سریعتر لود شه یا بزار تو صفحه بعدی.
عکس هایی که گذاشته بودم گذاشتی ؟ عکس ها اصلا لود نمیشن.
hadi_gamer
02-07-2010, 13:09
اون سایت imgplace فکر کنم مشکل داره عکسها رو نمیاره. یه سایت آپلود عکس معرفی کنید.
ehsan_rx1
02-07-2010, 13:14
خوب بود دست شما درد نکنه .....
فقط یک نکته مهم که خیلی Fury بزرگ کرده بودی :31:
mhv_kntu
02-07-2010, 13:16
راستی این قسمت مطلب زیاد مهمی نیست که درشت کردی . فکر کنم بهتر باشه ریزترش کنی:
این توضیح رو هم بدم که تمام کلاسها هم مرد و هم زن دارن و قیافشون هم قابل تغییره.
توضیح آخر اینکه حتما mode Normal رو هنگام ساختن کاراکتر انتخاب کنید.چون هم جادوهای بیشتری داره و هم اسکیل پوینت بیشتری میده و بازی تو این مود جذابتر هست.
دارم می گردم دنبال سایت درست حسابی.
Dark^Knight
02-07-2010, 13:30
یک باگ خیلی خفن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از همینش معلومه بازیش چرته . شما برین 4Story بازی کنین اگه باگ در این حد خفن داشت من تاپیک 4Story می بندم .
باگ شایا :
جدیدا صخره ها جدا از زمینن :27:
تازه یه باگ دیگه هم هست از نخ رد نمیشه ولی از درخت و فلز رد میشه :27:
خیلی باگ داره ولی به طور کلی 4Story قشنگ تره چون چیزای غیر اسلامی هم توش نداره
Tirion Fordring
02-07-2010, 13:36
مثل اینکه زیاد شدین زمانی که ما اومدیم فقط منو مجتبی بودم gaia Dark
الان اکثرا کجایید بیام اونجا ؟ بیخیال یه hm 6 دارم پاکش میکنم به شرطی که duo کنید یا plvl
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
فقط خدایی دارک نباشید اصلا خوشم نمیاد خب مگه الف ها و هیومنا چی کم دارن تا این دارکا حالم بهم خورد :دی
من خودم هر جا رفتم یا الف یا هیومن . اینجا که ارک نداره دو سه تا ریس مضخرف
ehsan_rx1
02-07-2010, 13:41
مثل اینکه زیاد شدین زمانی که ما اومدیم فقط منو مجتبی بودم gaia Dark
الان اکثرا کجایید بیام اونجا ؟ بیخیال یه hm 6 دارم پاکش میکنم به شرطی که duo کنید یا plvl
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
فقط خدایی دارک نباشید اصلا خوشم نمیاد خب مگه الف ها و هیومنا چی کم دارن تا این دارکا حالم بهم خورد :دی
من خودم هر جا رفتم یا الف یا هیومن . اینجا که ارک نداره دو سه تا ریس مضخرف
شما هر طرف که دوست دارید بازی کنید این بازی هم فاری داره هم لایت ....
من هم تو لایت هستم مثل چند نفر دیگه تو سرور gaia
Tirion Fordring
02-07-2010, 13:43
من حجتم قبلا بازی میکردم
میخوام بدونم بیشتر ایرانیا کدوم طرفن و کدوم سرور
gaia یا etain ? لایت یا fury
mhv_kntu
02-07-2010, 13:44
یک باگ خیلی خفن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از همینش معلومه بازیش چرته
اینجا حدود 2 سال هست ما داریم این بازی رو می کنیم و تمام باگ های گرافیکی رو هم میشناسیم نیازی به توضیح و SS نیست.
خواهشا یه دفعه دیگه نپر وسط یه تاپیک با 4500 تا پست و 2 سال سابقه و بگو بازیش چرته .
BTW من 4Story رو بازی کردم . گرافیک افتضاح . گیم پلی افتضاح . موب لول 1 بازی رو 3 بار مردم تا تونستم بالاخره بکشم !!!
بعد چند ساعت خواهر مادر سازدنش رو فحش دادم اومدم بیرون. ( این رو تو تاپیک 4story نمی گم که بقیه ببینن lol )
-------------------------------------------------------------
هادی این سایت رو چک کن :
وقتی اپلود کردی بعدش که عکس رو Full Screen کن بعد کلیک راست properties بعد اون آدرس رو برای لینک تو پست استفاده کن.
hadi_gamer
02-07-2010, 13:59
لعنتیا تمام سایتای host عکس رو ف.ی.ل.ت.ر کردن.من نمیدونم برای چی اینا رو فیلتر میکنن.
mhv_kntu
02-07-2010, 14:07
لعنتیا تمام سایتای host عکس رو ف.ی.ل.ت.ر کردن.من نمیدونم برای چی اینا رو فیلتر میکنن.
آره قدیما فقط معروف هاش رو فیلشر می کردن الان مشکوک هم بشن که یه سایت هاست عکس هست فیلشر میشه!
یه مدت دیگه باید اینترنت رو بدونه عکس تجربه کنیم ! lol
hadi_gamer
02-07-2010, 14:17
من از این سایت استفاده کردم سایت خوبیه و استفادش هم راحته.شما هم میتونید استفاده کنید.
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
عسکها به پست اول اضافه شد.
Tirion Fordring
02-07-2010, 14:20
بابا شما ها کجا بازی میکنید چه side یکی جواب بده دیگه اه
hadi_gamer
02-07-2010, 14:24
راستی محمد الان گایا چطوره؟نکنه اونجا رو هم لایتها گرفتن؟اونجا که دارکها بیشتر و قوی تر بودن؟
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
بابا شما ها کجا بازی میکنید چه side یکی جواب بده دیگه اه
گایا و دارک
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
کاظم الان کاراکتر اصلیت تو گایا چیه و لول چند هستی؟ 60UM شدی اونجا؟
محمد تو چی؟
mhv_kntu
02-07-2010, 14:27
راستی محمد الان گایا چطوره؟نکنه اونجا رو هم لایتها گرفتن؟اونجا که دارکها بیشتر و قوی تر بودن؟
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
گایا و دارک
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
کاظم الان کاراکتر اصلیت تو گایا چیه و لول چند هستی؟ 60UM شدی اونجا؟
محمد تو چی؟
من تازه دیروز از 20-30 اومدم بیرون و لول 32 orc هستم .
Tirion Fordring
02-07-2010, 14:29
خدا رو شکر hm پاگان من گایا و دارک هست .
الان کیا آنن بهش ویسپ بدم
البته اصلا از بازیش خوشم نمیاد . برای add کردن باید تو zone تو باشه لول
hadi_gamer
02-07-2010, 14:35
من تازه دیروز از 20-30 اومدم بیرون و لول 32 orc هستم .
UM هستی دیگه؟
کاظم چی؟
mhv_kntu
02-07-2010, 14:40
UM هستی دیگه؟
کاظم چی؟
نه من هنوز تو این سرور UM آزاد نکردم.!
آقایون اگه کسی خواست بفهمه بقیه on هستن تو Trade Chat پیغام بدین .
مثلا : anybody from P30world here ؟
راستی هادی دستت درد نکنه پست اول خیلی بهتر شد.
Tirion Fordring
02-07-2010, 14:41
لول الان فهمیدم چقدر نوب بودم یکم آموزشو خوندم :دی
در کل نمیدونم شاید اومدم الان یه سر میزنم orc hm هستم
mhv_kntu
02-07-2010, 14:47
هادی لینک اول خراب شده . اونجایی که مربوط به لینک سایت بازی هست ، دو تا خط رفتن تو هم دیگه.
hadi_gamer
02-07-2010, 14:48
محمد چی شد یه دفعه رفتید گایا با کاظم؟
etain که سرور اول شده و داشت خوب پیش میرفت.
Tirion Fordring
02-07-2010, 14:50
Albis_HM
ویسپ بدید
لول 16
Tirion Fordring
02-07-2010, 14:57
من چقدر پرو هستم هم wow هم شایا البته شایا که پارتی نداریم کسیم نمیاد plvl ماشالله با یه نوب بازی 2-3 میلیون از دست دادم چند ماه پیش لول
Tirion Fordring
02-07-2010, 15:03
کسی نیستش هر چقدر گفتم anybody fromp30w کسی جواب نداد
بیخیال میریم wow خودمون
Dark^Knight
02-07-2010, 15:05
اینجا حدود 2 سال هست ما داریم این بازی رو می کنیم و تمام باگ های گرافیکی رو هم میشناسیم نیازی به توضیح و SS نیست.
خواهشا یه دفعه دیگه نپر وسط یه تاپیک با 4500 تا پست و 2 سال سابقه و بگو بازیش چرته .
BTW من 4Story رو بازی کردم . گرافیک افتضاح . گیم پلی افتضاح . موب لول 1 بازی رو 3 بار مردم تا تونستم بالاخره بکشم !!!
بعد چند ساعت خواهر مادر سازدنش رو فحش دادم اومدم بیرون. ( این رو تو تاپیک 4story نمی گم که بقیه ببینن lol )
-------------------------------------------------------------
هادی این سایت رو چک کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی اپلود کردی بعدش که عکس رو Full Screen کن بعد کلیک راست properties بعد اون آدرس رو برای لینک تو پست استفاده کن.
تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .
hadi_gamer
02-07-2010, 15:41
موقع عضو شدن تو این سایت نوشته اگه سنتون 13+ هست عضو بشین.من نمیدونم چرا بعضی افراد زیر 13 سال تو پی سی عضو هستن.این بازیهای آنلاین هم 18+ هستش پس بهتره بچه ها که هنوز به سن قانونی نرسیدن بازی نکنن تو پی سی ورلد هم نیان که باعث این جور بحث ها و دعواهای الکی و منحرف شدن تاپیک بشه.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
دیگه نمیخوام این بحث های الکی و مهدکودکی رو ادامه بدید.لطفا تمومش کنید.
Arrowtic
02-07-2010, 16:33
اونا رو گفتم بحث شيرين شه!!
___
بروبچ تو فروم شايا پرسيدم بهم گفتن يا Pag يا War يا Orc.
برا Pag بعضيا گفتن 4Int و 3Rec بعضي ها هم گفتن 5Int و 2Rec
Arrowtic
02-07-2010, 17:09
دعوا تموم شد.مثل دوستي من و تو.ديگه فقط يه آشنايي داريم.
__
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
mhv_kntu
02-07-2010, 17:38
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟باید صبر کنی دیگه. KH تازه اولین جایی هست که ملت بازی کردن رو تجربه میکنن . چطوری پارتی بگیرن و چطوری کار گروهی بکنن.
و جون خیلی ها تازه کارن اینجوری میشه که PP درست حسابی جور نمیشه.
شاید در ساعت یه پارتی بتونین گیر بیارین ! ولی غصه نخورین معمولا اینجوریه که بعشی روز ها 1 لول هم بالا نمیری بعضی روز ها هم 4 یا 5 لول راحت می گیری.
راستی واقعا چند سالتون هست ؟! ما زمانی که تو گیلد 1 Etain بودیم فقط 1 یا 2 نفر زیره 22 یا 23 بودن . گیلد های خوب بچه ها رو راه نمیدن ! یکسره +18 حرف می زنن و رفتار می کنن و خفن باید ظرفیت داشته باشید.
انگلیسی هم بلد نباشید که بهتره بازی آنلاین به این سبک رو بیخیال شید.
راستي دفتر رياضيمو بده ميخوامش.
هنوز دارم بخاطره این جمله می خندم !
تا اونجایی که تو بازی دیدم عرب ها و ترک ها هم فرهنگشون از ما بالاتره lol واقعا همینه عربا و ترکا بچه های خیلی خوبین ... ترک ها که به شدت هوای همو دارن ... آدم حسودیش می شه ..
الان طرف لایت گایا عروسی می شه جمعیت اهل هلند خیلی زیاده ....
mhv_kntu
02-07-2010, 19:47
من خودم تو wow فحش میدم . الان فحشایی مثل فاکینگ نوب و بیچ و گی و از این چیزا نرماله منم جنبه دارم :د
خوب شما ایرانی هستی دیگه.
یکی از اعضای گیلد قبلی ما که lvl60 um داشت رو بخاطر بد و بیراه گفتن perma ban کردن و کلا از بازی انداختنش بیرون . البته چون AP Buyer نبود این کار رو کردن اگه AP بخری چند روز Ban میشی. ولی خوب یکی باید SS بگیره و Ticketبفرسته تا بن بشید.
TMNINJAT
02-07-2010, 20:02
Hikan حرف الکی نزن. اکانت منو Sub-Zero70 -- کرده . اول بدون چی داری میگی . Sub-Zero70 اکانتم برا خودت من 2 تا دیگه اکانت دارم .
Arrowtic
02-07-2010, 22:21
من سالم برگشتم!!در ضمن من ه ك ت نكردم.
از دعوا بگذريم:بچه ها امكان داون گريد شدن هست؟مثلا 0 درصد هست EXP من و بميرم آيا لول داون ميشم؟
TMNINJAT
02-07-2010, 22:48
آقا من اصلا هیچ کدوم بازیا نمیرم :31:
برگشتم به گذشته دارم knight online میزنم . بد نیست حال میده .
به هر حال Sub-Zero70 اگه پسوردشو داری بده . ما که حوصله نداریم ولی خوب من دیگه P30 کم میام چون ای اکانتم 20 پسته نیست.
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه کسی می خواد بیاد بازیش حال میده. میخوام یه تاپیک بزنم دربارش لطفا گند نزنین بهش :46:
mhv_kntu
02-07-2010, 23:41
من سالم برگشتم!!در ضمن من ه ك ت نكردم.
از دعوا بگذريم:بچه ها امكان داون گريد شدن هست؟مثلا 0 درصد هست EXP من و بميرم آيا لول داون ميشم؟
نه . به هیچ وجه. فقط زیره Bless50% exp از دست می دی .
دوستان ، خواهش میکنم
فکر کردین به نفع منه که هی تاپیک ببندم و باز کنم و اخطار بدم ؟
آقا من اصلا هیچ کدوم بازیا نمیرم :31:
برگشتم به گذشته دارم knight online میزنم . بد نیست حال میده .
به هر حال Sub-Zero70 اگه پسوردشو داری بده . ما که حوصله نداریم ولی خوب من دیگه P30 کم میام چون ای اکانتم 20 پسته نیست.
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه کسی می خواد بیاد بازیش حال میده. میخوام یه تاپیک بزنم دربارش لطفا گند نزنین بهش :46:
همینی که نوشتی باعث میشه گند بزنی دیگه.:2::13:
TMNINJAT
03-07-2010, 12:57
keb میشه این شر و ور گفتناتو بس کنی؟
Arrowtic
03-07-2010, 13:01
بروبچ بالاخره لول 29 شدم!با هيكان.اونم لول 30 شد.
اين Golem ها هستن تو مپ دو تو AV هستن با يك موجودات يك چشمي.قيافشون مارو ترسوند زديمشون ديديم چه ضعيفن!!
EXP خوب ميدن.
Arrowtic
03-07-2010, 13:10
اسلحه ي Ravage Thorn يك اسلحه ي Two handed هست يا Dual?
اصلا Dual چيه؟(اين سوال يكي از بروبچ بود نه من)
TMNINJAT
03-07-2010, 13:25
Dual برای دارک دو تا تبر
Two Handed برای دارک یه تبر بزرگ که با دو تا دست میگیرن
One Handed برای دارک یه چیزی مثله شمشیر خاردار که با یک دست میگیره و دست دیگش هم Shield هست
یه دونه دیگه هم هست اسم اینگلیسیشو یادم نیست و یه گرز هست
:20:
مردشور گرافیک Knight Online ببرن :13:
mhv_kntu
03-07-2010, 14:33
اسلحه ي Ravage Thorn يك اسلحه ي Two handed هست يا Dual?
اصلا Dual چيه؟(اين سوال يكي از بروبچ بود نه من)
روی همه سلاح ها نوشته Dual هستن یا two-hand یا هر چیزه دیگه . فقط کافیه انگلیسیش رو بخونی.
mhv_kntu
03-07-2010, 14:40
من 3 روز دیگه بعد تموم شدن exp stone + BDC بر می گردم Etain
7 تا کراکتر +53 رو ول کردم اومدم تو این سرور دارم با nub ها تو FL بازی می کنم ! حوصلم سر رفت . شاید بعدا برگشتم.
با چند تا از اعضای CT هم صحبت کردم. همشون فاز منفی دادن . سرور رو به زودی به لایت می بازیم و از بازی می ریم بیرون و ... از این چرت و پرت ها که من خیلی بدم میاد. ماشاالله عضویت تو CT که 10 برابر از قبل هم سخت تر شده ! یکیشون می گفت رسما دیگه عضو نمی گیرن مگه اینکه 60 UM باشی یا Officer ها بخوان .
تو Etain روزی 6 تا Event حداقل هست که 3 تاش رو می رفتم حداقل . باختیم باس ها رو که باختیم حداقل بازی می کنیم. دراپ هم که قرار نیست به من برسه که نگران باختن باشم.
TMNINJAT
03-07-2010, 14:40
بعضیا که نمیتونن بخونن از رو شکلش معلومه :31:
من 3 روز دیگه بعد تموم شدن exp stone + BDC بر می گردم Etain
7 تا کراکتر +53 رو ول کردم اومدم تو این سرور دارم با nub ها تو FL بازی می کنم ! حوصلم سر رفت . شاید بعدا برگشتم.
با چند تا از اعضای CT هم صحبت کردم. همشون فاز منفی دادن . سرور رو به زودی به لایت می بازیم و از بازی می ریم بیرون و ... از این چرت و پرت ها که من خیلی بدم میاد. ماشاالله عضویت تو CT که 10 برابر از قبل هم سخت تر شده ! یکیشون می گفت رسما دیگه عضو نمی گیرن مگه اینکه 60 UM باشی یا Officer ها بخوان .
تو Etain روزی 6 تا Event حداقل هست که 3 تاش رو می رفتم حداقل . باختیم باس ها رو که باختیم حداقل بازی می کنیم. دراپ هم که قرار نیست به من برسه که نگران باختن باشم.
خلاف به سمعت رسوندن فقط مشکل ما CS هست که همه بخواطر همین این حرف ها رو میزنن وگرنه اگر یه ساعت تو jungle ما رو به توپ ببندن یا هر جای دیگه 10 ساعت ما میبندیمشون به توپ.
کاظم هم شاهد من هر وقت اومدم تو بازی راحت داشت خودشو بدون هیچ مشکلی لول میکرد یه چند بار هم اگه مشکل دار شده که فک کنم یکی دو بار شاید اونم واسه این بوده که ملت رفته بون boss کشی
MR.Punisher
03-07-2010, 15:54
راست میگه.ما اصلا اینجا مشکل grind نداریم.kimu و SC ها رو هم همیشه ما می گیریم فقط مشکلمون CS هست
که اونا چند تا هکر دارن و اینکه با هم هماهنگ هستن ولی ما نه.
ACES اصلا نمی تونن grind کنن.همش ما داریم تو DD2 بازی می کتیم.هکر هاشون هم خفن ترینشون رو که ban
کردیم.MSG رو میگم مجتبی.2 یا 3 تا دیگه شون هم ban کنیم دیگه داغون میشن.
Blade یه نقشه ی دیگه هم داره که مربوط به KS کردن CS توسط OINK هست.یه کوچولو حرف زد راجع بهش.
کمپ پرتال کردن و کشتن گریندر که نشد اقتدار :دی برین باس ها رو بگیرین
jk
انقدر کازینو کازینو کردن من گفتم چی هست . رفتم زیر زمین ^^ ... جالب نبود
راست میگه.ما اصلا اینجا مشکل grind نداریم.kimu و SC ها رو هم همیشه ما می گیریم فقط مشکلمون CS هست
که اونا چند تا هکر دارن و اینکه با هم هماهنگ هستن ولی ما نه.
ACES اصلا نمی تونن grind کنن.همش ما داریم تو DD2 بازی می کتیم.هکر هاشون هم خفن ترینشون رو که ban
کردیم.MSG رو میگم مجتبی.2 یا 3 تا دیگه شون هم ban کنیم دیگه داغون میشن.
Blade یه نقشه ی دیگه هم داره که مربوط به KS کردن CS توسط OINK هست.یه کوچولو حرف زد راجع بهش.
perma شد MSG?
هر کی از Etain اومده ه ک ر ه یکیش همین MSG بود یکی دیگه -J- هست یکی دیگه هم هست که خودم مطمئن نیستم ه ک ر هست یا نه ولی میگن هست اونم فک کنم میشناسی اسمش Pain هست.هر جا با اینا درگیر شدی اماده باش ازشون SS بگیری
TMNINJAT
03-07-2010, 18:09
خیلی جالبه پستای من داره تو بازی آنلاین حساب میشه من 9 پست بودم .
hadi_gamer
03-07-2010, 18:34
ئه راست میگید منم 150 تا پست داشتم الا حدود 3000 تا!!!
دمشون گرم مدیرا حال دادن اساسی.از همه مدیرا به خاطر این حرکت خوب تشکر میکنم.
Arrowtic
03-07-2010, 18:59
دستشون درد نكنه.ايول!
mhv_kntu
03-07-2010, 19:30
ئه راست میگید منم 150 تا پست داشتم الا حدود 3000 تا!!!
دمشون گرم مدیرا حال دادن اساسی.از همه مدیرا به خاطر این حرکت خوب تشکر میکنم.
اگر دقت کنید بعضی از تاپیک های که پست بیشتر داشتن رو انتقال دادن ، پست تو همه قسمت های بازی آنلاین حساب نیست ! بعد اینکه این تاپیک ها به بخش بازی چند نفره رفت این طوری شده . البته نمی دونم به نظر میاد کمتر تو دید هست تاپیک ! نسبت به قبل lol
پ . ن : آقایون بی جنبه بازی در نیارین و الکی از هم تشکر نکنین تا گزینه تشکر رو برندارن از این قسمت :46:
hadi_gamer
03-07-2010, 19:48
زود همه برید از پست اول تشکر کنید که بازی به این توپی رو بهتون معرفی کردم.زود باشید بینم تا نزدمتون.:19::10:
MR.Punisher
03-07-2010, 21:08
پست اول رو دیدم.ترکوندی محمد جون.دمت گرم حاجی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.