ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N96

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

ali gonjishke
16-01-2011, 23:46
!!!!!!!!!!!!!

ali gonjishke
16-01-2011, 23:52
اقا sami گوشی من live tv اپدیت شده وقتی برنامه رو اجرا میکنم خودش سرچ میکنه کانالی پیدا نمیکنه بعد از برنامه میاد بیرون !
قبل از اپدیت وقتی سرچ میکرد تموم میشد داخل برنامه میموند که بری داخل option ولی الان اینطوری نیست !:41:

فرید...
17-01-2011, 20:05
من بلاخره تونستم امروز بعد از 1.5 سال انتظار tv رو دریافت کنم
بچه هایی که دریافت نمیکردن تست کنن
احتماله زیاد بتونین دریافت کنین

ali gonjishke
17-01-2011, 21:47
خوبه !
ماکه هنوزم بعد 3سال نتونستیم چیزی ببینیم !
فکر نکنم فعلا تو کرج بشه tv دید :13:

ali gonjishke
17-01-2011, 21:57
من 3ماه پیش قبل اینکه سربازی برم وقتی میرفتم maps گوشیم تمام کشورهایی که gps داشتن نقشه کاملشون رو میاورد حتی میومدم رو ایران نقشه اوتوبان های ایران رو میاورد هتل جاهای تفریحی ... ولی الان اینتوری نیست !
فکر کنم این سیستم gps هم دارن طرح ازمایشی براش میزارن مثل live tv !

ali gonjishke
17-01-2011, 22:17
این 5800 زابیل کلوپش خیلی فعال تر از این کلوپه :2:
من موندم این گوشی چی داره که اینهمه دربارش بحث میکنن !
اونوقت n96 که خره گوشیاست باید کلوپش متروکه بمونه ؟؟

01110362
20-01-2011, 16:51
این 5800 زابیل کلوپش خیلی فعال تر از این کلوپه :2:
من موندم این گوشی چی داره که اینهمه دربارش بحث میکنن !
اونوقت n96 که خره گوشیاست باید کلوپش متروکه بمونه ؟؟

تایید میشه من یکی که حالم از 5800 به هم میخوره چون هنوز 2 ماه نگذشته اون مشکل لاینحل lcd اومد سراغم وصفحه رنگی میشد که حدود 60000 خرج گذاشت رو دستم البته 60 تومن قدیم (1-2 سال پیش) :31:
ولی خداییش صدای اسپیکر و هدستش حرف نداشت .
حالا چون این n96 مشکلی ایجاد نمیکنه همه باهاش راحتن که نمیان به کلوپ سر بزنند :19: شاید

راستی همه n96 ها tv ساپورت میکنه یا نه ؟
یا عین 5800 که تو سری جدیدش سخت افزار خروجی tv برداشتن و کابل tv ندارن.
اگه خدا بخواد شاید یه n96 گرفتیم .
با ویندوز موبایل حال نکردم بازهم همون سیمبیان خودمون عشقه.:10:

ali gonjishke
20-01-2011, 20:03
اره همه n96 ها حتی چینیشم tv ساپورت میکنه !:31:
کلا نافه n96 رو با tv بستن چه فلاند چه چینی چه مالزی چه ... !
گوشیه خوبیه 100 در 100 بخرش چون من3 سال دارمش اولین گوشیه که ازش خسته نشدم !
ولی واسه سیم کارت دومیم که گوشی سونی اریکسون روشه هر 2 ماه یه بار عوضش میکنم هر دفعه یه مدل سونی اریکسون میخرم !
تمامه گوشی های سونی اریکسونو 1 روزه دل و رودشو میریزم بیزون اصلا جذابیتی نداره برام سری ازش خسته میشم :27:

ali gonjishke
20-01-2011, 20:11
یه n96 بخر یه بسته gprs 2.5gig ایرانسلم بخر برو فقط تو اینترنت بچرخ !
البته اگه n96 گرفتی باید با کت و شلوار بری اینترنت :8:
شوخی کردم پسر :5:
ولی خدایی من sky fire o opera mini 10 رو واسه n96 دانلود کردم بازم به web browser خوده n96 نرسید !
web browser خوده گوشی خیلی شاخه تمامه صفحات اینترنت رو مثل کامپیوتر کامل باز میکنه اونم با سرعت خیلی بالاتر از اینترنت کامپیوتر !
گوشی به نسبت کاملیه اگه بازم سوالی داشتی بپرس :10:

فرید...
21-01-2011, 11:22
بچه ها نوکیا برا n96 فریمور جدید نمیخواد بده؟
آخرین فریمور همینه 30.033؟

01110362
21-01-2011, 14:43
یه n96 بخر یه بسته gprs 2.5gig ایرانسلم بخر برو فقط تو اینترنت بچرخ !
البته اگه n96 گرفتی باید با کت و شلوار بری اینترنت :8:
شوخی کردم پسر :5:
ولی خدایی من sky fire o opera mini 10 رو واسه n96 دانلود کردم بازم به web browser خوده n96 نرسید !
web browser خوده گوشی خیلی شاخه تمامه صفحات اینترنت رو مثل کامپیوتر کامل باز میکنه اونم با سرعت خیلی بالاتر از اینترنت کامپیوتر !
گوشی به نسبت کاملیه اگه بازم سوالی داشتی بپرس :10:

مرسی دوست من .مهمتر از همه برام همین tv و اینترنتش هست میخوام با وایرلس خونه کانکت شم دیگه لپ تاپ خسته کننده شده .قبلا دایموند 2 داشتم به دلم ننشست اما تاچش فوقالعاده است .راستی دسترسی به mail , yahoo messsenger داره وراحت هست یانه ؟
در مورد تلویزیون آخه چند تا از بچه موفق نشده بودن تلویزیون دریافت کنند به خاطر همین برام سواله ؟
کت شلوار هم یادم نمیره>>>>>>>>>>>>:46:

01110362
21-01-2011, 15:10
بچه ها نوکیا برا n96 فریمور جدید نمیخواد بده؟
آخرین فریمور همینه 30.033؟

ظاهرا که همینه و 30.101 هم همونطوریکه میدونید فارسی ساپورت نمیکنه .
راستی تلویزیون دیجیتال دیجیتاله دیگه ؟برفک مرفک که نداره عین این موبایل چینیها که یه جا میگیره یه حا نمیگیره ؟:10:

فرید...
21-01-2011, 16:22
ظاهرا که همینه و 30.101 هم همونطوریکه میدونید فارسی ساپورت نمیکنه .
راستی تلویزیون دیجیتال دیجیتاله دیگه ؟برفک مرفک که نداره عین این موبایل چینیها که یه جا میگیره یه حا نمیگیره ؟:10:

تلویزیونو که من چند وقتی هست بدونه برفک دارم دریافت میکنم
شهرهایی که این سیستمو ساپورت میکنن مثل تهران و جدیدا کرج بدون برفک میتونن tv رو ببینن حتی در حال حرکت:20:

01110362
21-01-2011, 21:43
دقیقا چه کانالهایی رو داری ؟

فرید...
23-01-2011, 01:05
دقیقا چه کانالهایی رو داری ؟

1 2 3 4 5 6 7 شبکه قرآن preestv جام جم1

ali gonjishke
23-01-2011, 22:53
مرسی دوست من .مهمتر از همه برام همین tv و اینترنتش هست میخوام با وایرلس خونه کانکت شم دیگه لپ تاپ خسته کننده شده .قبلا دایموند 2 داشتم به دلم ننشست اما تاچش فوقالعاده است .راستی دسترسی به mail , yahoo messsenger داره وراحت هست یانه ؟
در مورد تلویزیون آخه چند تا از بچه موفق نشده بودن تلویزیون دریافت کنند به خاطر همین برام سواله ؟
کت شلوار هم یادم نمیره>>>>>>>>>>>>:46:
با وایرلس اگه بخوای بری حرفی واسه گفتن نمیمونه چون سرعتش خیلی میره بالا !
درمورد یاهو مسنجر هم خیلی راحت میتونی بری سایتش ایمیل چک کنی یا ایمیل بفرستی حتی اگه عکس یا ویدیو واست میل کرده باشن میتونی تو همون سایت یاهو ببینی :46:
درباره تلویزیونش هم که گفتم من خونمون کرج اصلا نمیگیره ولی امروز که با بچه ها رفتیم توچال تلویزیونش رو که خواستم امتحان کنم شبکه هارو اورد ولی برگشتیم کرج قطع شد !!!
اگه بچه تهران باشی تلویزیونت باید بگیره

pesar_tanha
23-01-2011, 23:57
سلام
واسه منم یکی دو روزی میشه منطقه بازار راه افتاده
تمامی شبکه ها رو بغیر از جام جم دارم !

splendid22
24-01-2011, 02:12
واسه من هم دو سه روزیه فعال شده و تو تهران کرج با شهریار تست کردم کار میکرد امیدوارم این سری مثل پارسال که یه هفته ای فعال بود قطع نشه

mstf666
26-01-2011, 12:19
کاش زودتر اینجا رو خونده بودم
منم دیشب سرچ کردم کانالها رو گرفتم
مثل چی ذوق کردم ! :دی

agha sami
27-01-2011, 17:01
:20:سلام به همه دوستان

خوشحالم كه اينجا دوباره شلوغ شده
من كه الان تقريبا دارم از اكثر امكانات گوشي استفاده ميكنم و در كل گوشي خوبي برام بوده

( يه قانون نا نوشته رو هم كشف كردم :
اينكه هر چيزيكه توش تكرار باشه يه زماني بالاخره دل آدمو ميزنه ، مثلا ميدونم كه اگه الان يه گوشي 12 مگاپيكسل هم بگيرم تا چند ماه اول باهاش عكس بگيرم و حال كنم ولي بعدش عادي ميشه و كلا هر كدوم از امكاناتي كه به نوعي تكراري بشه همين جوره !
ولي يكي از چيزايي كه پحث تكرار در اون خيلي كمتره همين تلويزيون گوشي هستش ، از فونبال و اخبار ورزشي بگير تا بعضي فيلمها و سريالهاي بدردبخور كه ارزش نگاه كردن داره تا مستندهاي بسيار جذاب و رنگارنگ پرس تي وي . خلاصه اينكه هر موقع تلويزيون رو بياري يه برنامه نسبتا جالب ميشه پيدا كرد كه نگاه كني .)

و فكر كنم حالا حالا ها بايد صبر كنم كه يه گوشي ديگه DVBH دار البته اينبار ديگه با قابليت هاي HD و Full HD بياد ، در كل اخبار گوشي ها رو دنبال ميكنم ، بعضي گوشي هاي نسبتا عالي ساخته شدن ( مثل همين گوشي هايي كه با چيپ nvidia tegra 2 وارد بازار شدن ) كه در زمينه ضبط و پخش HD و دوربين و بازي و نرم افزار و ... خيلي با ان 96 ما فرق دارن ولي همونطور كه گفتم منتظرم يه گوشي با اينجور امكانات + DVBH بياد تو بازار .

ali gonjishke
29-01-2011, 15:56
ابن حرفت رو قبول دارم !
ولی هنوز tv من پیغام tv temporarily unavail رو میده !
مشکل از چیه دوستان ؟

ali gonjishke
29-01-2011, 16:08
چند روز پیش پیغام آپدیت اومده بود برام ok کردم ولی fail شد !
الان هم هر وقت میرم تو aplication-- nokia software updater چندتا برنامه ورژن جدید رو میاره مثل nokia massege version 9.7 و برنامه python version 2 و world mate و quickoffice !
بیشتر از همه nokia massege 9.7 واسم مهمه چون e-mail accounts رو گسترش داده و همینطور برنامه python که تو این اپدیت میخواد به برنامه ها اضافه بشه توضیحات جالبی درباره این برنامه داده بود !

ali gonjishke
29-01-2011, 16:21
راستی بچه ها یکی از این تعمیرکارای گوشی بهم گفت که 120تومن از من میگیره کل شبکه های ماهواره و همینطور شبکه های تلویزیون خودمون رو با بهترین کیفیت تو گوشیم فعال کنه !
گفت جربانشم اینه که میره یه کد از اینترنت میخره میزنه به گوشی و ماهوارش فعال میشه !
اشنا هم هست تو مغازه ی گوشی فروشی رفیق بابام کار میکنه !
ولی 120 تومن زیاده واسه این کار !

01110362
03-02-2011, 12:11
راستی بچه ها یکی از این تعمیرکارای گوشی بهم گفت که 120تومن از من میگیره کل شبکه های ماهواره و همینطور شبکه های تلویزیون خودمون رو با بهترین کیفیت تو گوشیم فعال کنه !
گفت جربانشم اینه که میره یه کد از اینترنت میخره میزنه به گوشی و ماهوارش فعال میشه !

اگه کار کنه که عالیه ولی بعید میدونم .اگه تونستی خبرش بده مشتری زیاد داره سعی کن ازش تخفیف بگیر بگو برات مشتری میارم:31: راستی تلویزیون قابلیت ظبط برنامه رو داره اگه داره با جه فرمتی ذخیره میکنه .
موفق باشید

01110362
03-02-2011, 12:41
در رابطه با قضیه ic که دوستمون اشاره کرد یه مطلب خوندم که جالبه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali gonjishke
05-02-2011, 20:40
اره اگه عملی باشه خوب جواب میده ولی ترس از اینه که بعد چند وقت از کار بیوفته یا هر مشکله دیگه ا

oj2008pc
07-02-2011, 23:02

ماهواره ؟؟؟؟؟ :18:
منظورتون از شبکه های ماهواره چیه ؟؟؟
شما چه انتظاری از یک گوشی موبایل دارید ؟؟؟؟
دیش که نیست :31:

01110362
08-02-2011, 18:29
ماهواره ؟؟؟؟؟ :18:
منظورتون از شبکه های ماهواره چیه ؟؟؟
شما چه انتظاری از یک گوشی موبایل دارید ؟؟؟؟
دیش که نیست :31:

اوج جان دور از دسترس نیست. از ایرانی جماعت هر کاری بر میاد یهو دیدی موتور هواپیما گذاشتند رو پیکان؟؟؟؟:31:
حتما قضیه فلش ----- که میدونی ؟پس احتمال اینکه بشه گوشی تقویت کرد یا کارای دیگه و بتونه غیر از این شبکه های ایران شبکه های دیگه رو بگیره هست.
:13:

jak_1300
11-02-2011, 15:30
سلام دوستان من دادشم همین گوشیه n96 رو داره من چند وقت پیش با جی ÷ی آؤ اس آپدیتش کردم یه برنامه روش نصب شد که اسمش live tv هست این برنامه رو وقتی باز میکنی با بهترین کیفیت شبکه های جمهوری اسلامی رو میگیره حتی جام جم صاف مثله آیینه بدون قطعی انگار داری با تلویزیون معمولی نگاه میکنی اما خیلی صاف میگیره جی پی آر اس هم نداره گوشیش (یعنی سیم کارتش) اما نمیدونم قضیه اش چیه آنتن هم که نداره چون گوشیش چینی هم نیست اصل فنلانده اما اون گوشه صفحه مینویسه --- کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟

oj2008pc
12-02-2011, 10:10
در دنیا در حال حاضر 4 استاندارد مطرح جهت پخش تلویزیون موبایل وجود دارد. پخش تلویزیونی روی موبایل یا DVBH .که عبارتند از

1- ISDB-T
2- ----H
3 - T-DMB
4- Media flo

استاندارد ----H توسط اتحادیه کشورهای اروپایی براساس استاندارد ----T طراحی و پیاده سازی شده است و در استاندارد ارسال بسیار شبیه ----T می باشد فقط به منظور استفاده بهینه از تکنولوژی های نوین اساس ارسال شبکه های صدا و تصویر بر مبنای پروتکل IP می باشد.کدینگ تصویر نوع MPEG4 (H264) و نوع کدینگ صدا غالباً AAC است. بدلیل قابلیت تکنیکی بالای این استاندارد تقریباً در اکثر نقاط جهان بجز آمریکا و ژاپن این استاندارد ، استاندارد غالب می باشد. 2- استاندارد T-DMBبدلیل عدم موفقیت سرویسهای رادیو دیجیتال براساس استاندارد DAB و به منظور حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذاری های انجام در DAB کنسرسیوم مربوطه در کشورهای اروپایی اقدام به اصلاح این استاندارد و تبدیل آن به یک استاندارد Multimedia نمود که سیستم T-DMB نتیجه این تلاش می باشد.این استاندارد براساس پارامترهای ارسال DAB طراحی شده و به همین دلیل در بخش مخابراتی (Transmission) دارای محدودیت های DAB می باشد ولیکن از استاندارد MPEG4 برای فشرده سازی تصویر و استاندارد AAC جهت فشرده سازی صدا استفاده شده است.در حال حاضر این استاندارد به عنوان یک گزینه رقیب و یا مطرح در کشورهای اروپایی شناخته نمی شود. ولیکن پروژه های محدودی در این منطقه براساس این تکنولوژی به صورت آزمایشی اجرا و پیاده سازی شده است. قابل ذکر است تنهـــــــا کشور کره جنوبی که در سیستم پخش تلویزیون دیجیتال استاندارد ATSC ( آمریکایی ) را انتخاب کرده و این سیستم قابلیت استفاده به صورت موبایل را ندارد از استانـــدارد T-DMB جهت پخش موبایل TV به صورت گسترده استفاده کرده است و بنظر می رسد علت اصلی عدم انتخاب سیستم ----H سازگاری این استاندارد با ----T و عدم استفاده کره از ----T بوده است. 3- استاندارد Media FLO این روش پخش بسیار شبیه استاندارد ----H می باشد ولیکن بدلیل اینکه یک اتحادیه خصوصی در Quallcom آمریکا این استاندارد را بنا نهاده و تمامی جزئیات آن اختصاصی می باشد و به همین دلیل این استاندارد فقط در امریکا پیاده سازی شده است و به نظر می رسد خارج از این کشور رایج نشود.4- استاندارد ISDB-T همزمان با مطرح شدن دو استاندارد پخش ATSC و --- در امریکا و اروپا در کشور ژاپن یک استاندارد اختصاصی براساس استاندارد اروپایی شکل گرفت این استاندارد جهت پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی طراحی شد و با بروز موبایل TV از قابلیت های آن جهت ارسال اطلاعات تصویر با نرخ بیت پایین استفاده شد.این استاندراد در حال حاضر فقط در ژاپن و برزیل پذیرفته شده است و سایر کشورها هیچ گونه تمایلی به استفاده از آن ندارد بالطبع استفاده از موبایل TV با این استاندارد مستلزم پذیرش آن به عنوان استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال نیز می باشد. در کشور ما در سال 1384 بررسی های اولیه جهت انتخاب استاندارد پخش موبایل TV آغاز شده است و بدلیل استفاده از استاندارد ----T در پخش زمینی بهترین گزینه جهت پخش موبایل TV استاندارد ----H بود.در حال حاضر یک فرستنده با قدرت 3KW در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص داده شده و برروی کانال 31 – UHF جهت پخش ----H در نظر گرفته شده است.برنامه های موجود برروی این فرستنده فقط توسط گوشی های تلفن موبایل خاص با توانایی دریافت استاندارد ----H قابل دریافت است. وضعیت ----H در جهان در حال حاضر اکثر کشورهای آسیایی- اروپایی و افریقایی و حتی در امریکای شمالی ( کانادا ) و امریکای جنوبی استاندارد پخش ----H را به عنوان پخش موبایل TV انتخاب کرده اند. لیکن فقط در تعداد محدودی کشور این سیستم به مرحله عملیاتی رسیده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.فرانسه ( سه شهر )آلمان ( فقط دو شهر )ایتالیا ( کشوری )قابل ذکر است در منطقه خاورمیانه فقط کشور قطر پخش موبایل TV با استاندارد ----H را آغاز کرده است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ffarsiany
12-02-2011, 14:08
سلام دوستان من گوشیم آپدیت کردن بعد از آپدیت برنامه تلویزیونش پاک شده کسی لینک دانلود برنامه رو میتونه برام پیدا کنه ؟

karajboy
13-02-2011, 14:50
سلام، من از اول این هفته دارم tv رو تو دانشگاه امیرکبیر (چهارراه ولیعصر) میگیرم. دیگه تا کجاها رفته ؟

ali gonjishke
14-02-2011, 08:55
مستر karaj boy گوشیت تو کرج هم tv میگیره ؟
من میرم تهران میگیره ولی وقتی برمیگردم کرج قطع میشه

karajboy
14-02-2011, 12:34
مستر karaj boy گوشیت تو کرج هم tv میگیره ؟
من میرم تهران میگیره ولی وقتی برمیگردم کرج قطع میشه

آره دقیقا همین جوریه !!! فقط تو سطح شهر تهران میگیره !

فرید...
18-02-2011, 14:53
n96 tv قابلیت ضبط نداره؟
ورژن گوشیم 30 هست.ولی فک کنم تو ورژن 10 این قابلیتو داش.ولی اون موقع tv رو دریافت نمی کردم که تستش کنم.:13:
برنامه ای نیس که باهاش بشه ضبط کرد؟

agha sami
28-03-2011, 20:47
من خيلي دنبال يك چنين برنامه ي بودم ولي پيدا نكردم .
حتي به سايت نوكيا هم ايميل زدم ولي جوابي ندادند

قابليت ضبط قبلا وجود داشته و در ورژن جديد برداشتنش !

جالب اينه كه هنوز كه هنوزه تو سايت نوكيا نوشته كه N96 قابليت ضبط تلويزيون داره !

من الان تقريبا يك دو سالي ميشه كه در اكثر مناطق تهران تلويزيون ميگرفتم و جزء اولين نفرها بودم و الان كه مبينم ساير دوستان هم ميتونن تلويزيون بگيرن خوشحالم .

amir200812
28-03-2011, 22:48

جالب اينه كه هنوز كه هنوزه تو سايت نوكيا نوشته كه N96 قابليت ضبط تلويزيون داره !

من الان تقريبا يك دو سالي ميشه كه در اكثر مناطق تهران تلويزيون ميگرفتم و جزء اولين نفرها بودم و الان كه مبينم ساير دوستان هم ميتونن تلويزيون بگيرن خوشحالم .
احتمالا برای ایران غیر فعال شده!

مثل همین موضوع توی N97 برای فرستنده FM هست!
بدلیل اینکه دولت مجوز نداده در فریمور های رسمی فرستنده FM غیرفعال هست ولی با کوک فایل فلش فعال میشه!

agha sami
01-05-2011, 15:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرتون چيه ؟ :20:

01110362
01-05-2011, 17:10
قشنگه راستی هنوز تلویزیونت فعاله یا نه؟

jak_1300
01-05-2011, 17:45

jتویه کیش که نمیگیره تلویزونش اما تهران میگرفت

agha sami
01-05-2011, 19:35
قشنگه راستی هنوز تلویزیونت فعاله یا نه؟

بله تلويزيون 13 تا كانال رو در تهران ميگيره

حتي يك فرقي با قبلا كرده ! يكي دو سال پيش كه تلويزيون بقيه پريده بود و برا من هنوز ميگرفت و علتش هم اين بود كه اونا تنظيماتش رو رست كرده بودن يا سيم كارت عوض كرده بودن ظاهرا الان ديگه اين محدوديت ها ديگه وجود نداره و هر بلايي سر گوشي بياري باز سرچ ميكنه و ميگيره :10:

01110362
01-05-2011, 20:09
کیفیتش واقعا دیجیتال هست تو همه جای تهران یا برفک داری؟:31:

agha sami
02-05-2011, 19:40
کیفیتش واقعا دیجیتال هست تو همه جای تهران یا برفک داری؟:31:

بله ديجيتال هست به اين معني كه يا اصلا تصوير نداري يا اگر داري به صورت آينه اي هست :8: و خبري از برفك و اينجور چيزا نيست
البته تو همه جاي تهران به صورت آينه اي ميگيره و جاي خاصي رو تا حالا نديدم ك تو تهران آنتن نده

agha sami
09-05-2011, 13:44
ديده بوديم كه از يك زنبور وقتي روي گل نشسته عكس بگيرن :whistle::whistle:
ولي اينكه از يك زنبور در حال پرواز عكس بگيري و عكست خوب در بياد خيلي سخته خداييش :31:

در يكي از عكسها فكوس روي زنبوره و بك گراند محو هست و در عكس ديگه بك گراند واضح و زنبور محو است .

فرمودن كه لينك عكس رو بزارم چون صفحه سنگين شده :

كم كم داريم اووستا ميشيما :10:

نظر يادتون نره :46:

راستي قديما يه جايي بود كه ميومديم عكسايي كه با گوشيها ميگرفتيم ميگذاشتيم ، نميدونم هنوز هم يه همچين جايي تو سايت داريم يا نه ؟!(چون عكساي قشنگ زيادي با گوشيم گرفتم و فكر كنم درست نباشه همشونو اينجا بذارم!)

Saman-tci
14-05-2011, 19:03
دوست من اینجا تاپیک عکس نیست ..... برای بحث در مورد کیفیت عکسهای گوشی ها تاپیک جداگانه داریم ...
.
در ضمن این سایز عکش باعث میشه چیدمان صفحه به هم بریزه لطفاً تصحیح بفرمائید همه که مثل شما Adsl ندارن برادر !!

behrooz.shie
18-05-2011, 23:23
بله ديجيتال هست به اين معني كه يا اصلا تصوير نداري يا اگر داري به صورت آينه اي هست :8: و خبري از برفك و اينجور چيزا نيست
البته تو همه جاي تهران به صورت آينه اي ميگيره و جاي خاصي رو تا حالا نديدم ك تو تهران آنتن نده

ایول من فکر میکردم تیونر داره مثل تلویزیون نگو دیجیتاله :27:

bibak_fa
22-05-2011, 21:25
با سلام.
دوستان یه گوشیه ان96 دارم که برنامه های همراه بانک در داخلش اجرا نمیشن.
یعنی اجرا میشدن تا این که امروز اجرا نشدن.
گوشی را ریست کردن .
مموری(حافظه ی 16 گیگ) را هم از طریق کامپیوتر فلاش کردم....
ولی بازم درست نشد.
قبلا به خاطره این مشکل تا الان دو بار گوشی را دادم بیرون فلاش کردن ولی فکر کنم مشکل یه چیز دیگه باشه که هر چند وقت یک بار این طوری میشه.
لطفا کمک کنید

behrooz.shie
25-05-2011, 23:50
با سلام.
دوستان یه گوشیه ان96 دارم که برنامه های همراه بانک در داخلش اجرا نمیشن.
یعنی اجرا میشدن تا این که امروز اجرا نشدن.
گوشی را ریست کردن .
مموری(حافظه ی 16 گیگ) را هم از طریق کامپیوتر فلاش کردم....
ولی بازم درست نشد.
قبلا به خاطره این مشکل تا الان دو بار گوشی را دادم بیرون فلاش کردن ولی فکر کنم مشکل یه چیز دیگه باشه که هر چند وقت یک بار این طوری میشه.
لطفا کمک کنید

چه اروری میده ؟لطفا سوالتونو دقیق بفرماید :11:

bibak_fa
28-05-2011, 22:00
نصب میشه
ولی اجرا نمیشه
هیچ اروری هم نمیده

sameta2008
15-08-2011, 21:30
سلام.من می خوام n96 بخرم.
در حال حاضر قیمتش چنده؟
در شهرهای دیگه جز تهران هم TV گوشی کار می کنه؟

d_gh
01-09-2011, 00:38
n96دارم با ورژن 30.101 زبان فارسی نداره و تلویزیون هم نمیگیره چندبار فرمت کردم فلش کردم نشد اگه کسی راهی رو بلد که مطمن جواب میده ممنومیشم ازش

unavailable
06-10-2011, 02:26
سلام.

من فایل Cer/key گوشیمو (N96) دارم. اما میخوام -- کنم گوشی رو،بهترین و جدید ترین روش -- N96 چیه الان؟

بهنازی
07-05-2012, 20:16
با سلام
گوشی n96 هستش که خود به خود اس ام اس هاش پاک شده و سیو شده در مس استوریج بوده چجوری میشه اونها رو برگردوند ممنون میشم کمک کنید و جواب بدین

با تشکر

DJ.Mamal
08-05-2012, 10:33
با سلام
گوشی n96 هستش که خود به خود اس ام اس هاش پاک شده و سیو شده در مس استوریج بوده چجوری میشه اونها رو برگردوند ممنون میشم کمک کنید و جواب بدین

با تشکر
معمولا مسیج ها توی فولدر System و داخل پوشه Mail قرار دارند
اگه بتونی فولدر سیستم رو ریکاوری کنی...امیدی هست

فولدر سیستم هیدنه

بهنازی
09-05-2012, 21:27
ممنون میشم یه برنامه خوب برای ریکاوری در این مورد معرفی کنید

DJ.Mamal
10-05-2012, 12:00
ممنون میشم یه برنامه خوب برای ریکاوری در این مورد معرفی کنید
از این استفاده کن