مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N96
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
tiktak20
09-01-2009, 12:56
نرم افزار های 9.3 چرا نصب نمیشه ساین میکنم همون ارور certificate رو میده .تاریخ رو هم عقب جلو کردم نشد کمک کنید/
احمدصالح پور
09-01-2009, 19:14
با سلام . بابا ما یه رفیق داشتیم که n96 داشت که لا اقل من و اون یه تکونی به این تایپیک میدادیم از وقتی که بنده خدا رو نمیدونم چرا خط زدنش این تایپیکم خوابید الان از زیر خروارها خاک بیرون کشیدمش اخه درسته این گوشی اینجوری باشه
در این مورد کاملا" با شما موافقم من که هر چی پست از mstf666دیدم مفید بوده هیچ وقت توهین و یا خدای نخواسته بی احترامی چیزی تو پستاش ندیدم یکی از گردانندگان این تاپیک یعنی بهتره بگیم فعالترین نفر که این تاپیک رو زنده نگه داشته بود ایشون بود بد نیست مدیرای محترم قبل از بن کردن این دوستان فعال یک نگاه به تعداد و کیفیت پستاشون بندازن و یک توضیح هم درباره دلیل احتمالی بن شدنشون واقعا"حیفه که این انجمن ها رو از این کاربرای فعال و مفید خالی کرد
اماستیاف
09-01-2009, 21:07
دوستان اگر ممکنه برنامه های جالب یا کاربردی که روی N96 تست کردید به همراه لینک تاپیک یا لینک دانلودش اینجا معرفی کنید.
من این برنامه بلک لیست رو نصب و اکتیویت کردم که برام خیلی کاربرد داره.
بد نیست گوشیتون همچین چیزی داشته باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار های 9.3 چرا نصب نمیشه ساین میکنم همون ارور certificate رو میده .تاریخ رو هم عقب جلو کردم نشد کمک کنید/
شاید مراحل ساین کردن رو اشتباه انجام میدید.مثلا فایلهای cer و key که مربوط به گوشیتون نیست رو استفاده میکنید یا ....
میشه دقیقا بگی کدوم برنامه ها رو نتونستی نصب کنی ؟
من مشکلی با ساین کردن ندارم...
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها:
در این مورد کاملا" با شما موافقم من که هر چی پست از mstf666دیدم مفید بوده هیچ وقت توهین و یا خدای نخواسته بی احترامی چیزی تو پستاش ندیدم یکی از گردانندگان این تاپیک یعنی بهتره بگیم فعالترین نفر که این تاپیک رو زنده نگه داشته بود ایشون بود بد نیست مدیرای محترم قبل از بن کردن این دوستان فعال یک نگاه به تعداد و کیفیت پستاشون بندازن و یک توضیح هم درباره دلیل احتمالی بن شدنشون واقعا"حیفه که این انجمن ها رو از این کاربرای فعال و مفید خالی کرد
بالاخره مدیران حتما تخلفی دیدن که اخراجش کردن...:46:
بدون تخلف نبوده که من خودم یکی از همین اخراجیا بودم کی 1 سال پیش نام کاربریمم ahmad1364 بود میدونی سر چی گوشمو بریدن زمانی که n73 تازه اومده بود ما یکی خریدیم اون زمان کل کلش با k800 سونی اریکسونم زیاد بود لا مذهب من هم جو گیر شدم و بعد همین دیگه گوشمو بریدن ولی از اون به بعد متوجه اشتباهم شدم چون واقعا مقصر بودم .
ninja3000sh
09-01-2009, 21:56
این دوستمون mstf666 که با ادب و سر به زیر بودن چرا بن شدند.:41:
به نظر من تنها کسی بود که تعصبی به هیچ برندی نداشت.
متاسفانه این روزها زحمت کشها یا بن میشند یا قهر میکنند و میرند.
دوستان برای n96 خودتون کیفی چیزی گرفتین چطوریه یه مدل هست رو 8 گیگ میذارن مثل کلاسوره اون به n96 میخوره
اماستیاف
11-01-2009, 13:09
آنتی ویروس Kaspersky برای N96 :
بد نیست یک آنتی ویروس که آپدیت میشه روی گوشیتون داشته باشید.
من این برنامه رو تست کردم و به خوبی کار میکنه و اپدیت میشه.(نیاز به GPRS داره.ولی حجم آپدیت ها بسیار کمه.در حد 20-30 کیلوبایت)
برای فعالسازی از کد AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 استفاده کنید.
اماستیاف
11-01-2009, 13:26
دوستان برای n96 خودتون کیفی چیزی گرفتین چطوریه یه مدل هست رو 8 گیگ میذارن مثل کلاسوره اون به n96 میخوره
من یک کیف 2000 تومنی ساده براش گرفتم.به شما هم توصیه میکنم که بگیرید و هر وقت که با گوشی کار ندارید توی کیف بذاریدش.اینجوری ظاهر گوشی رو از هر نوع آسیب حفظ میکنید و گرد و خاک دیرتر به روزنه ها و درزهای گوشی نفوذ میکنه.
از اونجایی که n96 مشکی و براق هستش ،چربی و گرد و خاک زود خودشون نشون میده.
من یک پلاستیک برای روی lcd هم گرفتم که به محض اینکه پلاستیک اصلی خودش کنده شد ،جایگزینش کنم.
tirdad_60
11-01-2009, 15:05
من یه چند وقتی نبودم الان دیدم دوست خوبم mstf666 رو بن کردند کسی میدونه علتش چی بوده ؟
بچه خوبی بود من که باورم نمیشه قبلا دیده بودم بن شدن کاربرا رو اما این یکی تعجب داره؟!!!!
aRThaS_08
11-01-2009, 16:35
کسانی که گفتن مصی بن شده برادرا اگه دقت کنید میبینیدش کنارتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمدصالح پور
11-01-2009, 18:56
کسانی که گفتن مصی بن شده برادرا اگه دقت کنید میبینیدش کنارتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ددوست عزیز منم خودم امروز متوجه شدم و ورود مجددش رو تبریک میگم دوست عزیز mstf666نبودی خیلی از نبودت گله کردیم خلاصه کلی حمایت پشت سرت بود دوست عزیز من خودم ان96 ندارم ولی خداییش حیفه این کاربرای فعال بن بشن به هر حال دیدن مجدد ایشون چشم بصیرت میخواد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tirdad_60
11-01-2009, 23:43
منم تبریک میگم به همه دوستان که این تاپیک از رفتن به ته جدول نجات پیدا کرد
aRThaS_08
12-01-2009, 11:16
دلیل داشته که بن شده
نمیشه که یه کاربر پست مفید بده ولی بره فحش بده به اعضا فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مصی فحش نداد مسئله چیز دیگه ای بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نزدیک بن بودم ولی اخطار گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اماستیاف
12-01-2009, 13:47
برنامه یا بازی جالبی برای n96 سراغ ندارید ؟:31:
دوستان از لطف و محبتتون یک دنیا ممنونم !
از دوستانی هم که پیغام خصوصی فرستادن معذرت میخوام نمیتونم جوابشونو بدم .(نمیتونم پیغام بفرستم)
دلیل داشته که بن شده
نمیشه که یه کاربر پست مفید بده ولی بره فحش بده به اعضا فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مصی فحش نداد مسئله چیز دیگه ای بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نزدیک بن بودم ولی اخطار گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ؟؟؟؟؟:20:
اقا بیخیال این حرفا بگید ببینم ----h گوشیتون راه افتاد یا نه نتیجه نصب برنامه ایران دارو رو n96 چیشد
ELVIS PRESLEY
12-01-2009, 20:42
ای بابا .
شما هنوز لنگ دی وی بی اچین؟
هنوز راه نیوفتاده؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیر سرشون گفتن تا اخره سال تو همه ی شهرا راه میوفته. حالا مال تهرانم که قطعه.
اماستیاف
12-01-2009, 21:32
ای بابا .
شما هنوز لنگ دی وی بی اچین؟
هنوز راه نیوفتاده؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیر سرشون گفتن تا اخره سال تو همه ی شهرا راه میوفته. حالا مال تهرانم که قطعه.
لنگش که نیستیم !...یک قابلیت بی استفاده بیشتر نسبت به سایر گوشیها داریم !:31:
اما مشتاقیم که راه بیافتاده....
نمیدونم چه مرگشونه !
میدونید که یک شرکت اسپانیایی مسئول نصب و راه اندازیه ----h تهران هست.شاید مشکل از طرف اوناس.
شاید هم سیاستشون طوریه که فعلا روی نوکیا فعالش نکردن.
شاید میخوان یک گوشی ملی تولید کنن و تلویزیون رو فقط روی اون نشون بدن!:41:
هزار جور فکر و خیال میاد به ذهن ادم ....
اماستیاف
13-01-2009, 02:02
دوستان این نرم افزار بارکدخوان رو نصب کنید!
خیلی جالبه....
وقتی نصب کردید این پیغام منو که توی این عکس هست بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f666%20%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85%0D%0A%D8%A8%D9%87% 20%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%20%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8 %B1%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86%20%DA%86%D9%86%D8%A F%20%D8%AC%D9%88%DA%A9%20%D8%AF%D8%B1%20%DB%8C%DA% A9%20%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D8%A7%D8%AC%D8%AA %D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%206%20%D9%85%D8%A7%D9%87% 20%D8%A8%D9%86%20%D8%B4%D8%AF%D9%85%0D%0A%0D%0A%D8 %A7%D8%B2%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D9%87%20%D8%A 8%D9%87%20%D9%81%DA%A9%D8%B1%20%D9%85%D9%86%20%D8% A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D8 %B3%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D9%85%0D%0A%0D%0A%0D%0 A
اینم برای منه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 09:21
اقایون سلام!یه ان 96 رسیده دستم این مغازه دار لعنتی لیبل گوشی رو عوض کرده لیبل فنلاندی زده روش!!!!!حالا من توی سایت نوکیا پروداکت کد گوشی رو میزنم میگه مال ان72 هست!!!!من الان پروداکت کد گوشی رو از کجا بدست بیارم جعبه ی گوشی هم در دسترسم نیست!!میخوام فریم ویر اپدیت کنم و میدونم به پروداکت کد نیازی نیست ولی من باید پروداکت رو بدستم بیارم!!نازمه به شدت!
پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 10:19
یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 10:25
یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!
اماستیاف
14-01-2009, 12:16
اقایون سلام!یه ان 96 رسیده دستم این مغازه دار لعنتی لیبل گوشی رو عوض کرده لیبل فنلاندی زده روش!!!!!حالا من توی سایت نوکیا پروداکت کد گوشی رو میزنم میگه مال ان72 هست!!!!من الان پروداکت کد گوشی رو از کجا بدست بیارم جعبه ی گوشی هم در دسترسم نیست!!میخوام فریم ویر اپدیت کنم و میدونم به پروداکت کد نیازی نیست ولی من باید پروداکت رو بدستم بیارم!!نازمه به شدت!
مبارک باشه.
یه سوال دیگه!اسکرول لمسی ان96 رو از کجا فعال کنم؟؟؟مگه اسکرولش لمسی نیست؟؟؟؟
خیر .لمسی نیست.
یه سوال دیگه.چرا منو ویو v shape و horseshoe هیچ فرقی با هم نمیکنند؟؟هر دوشون horseshoe هستن!!!v shape رو که انتخاب میکنم باز همون horseshoe میشه!من 5700 داشتم و میدون v shape ایکونها به شکل v میچرخند!!!یکی هلپ بده!چه تاپیک مرده ی سوت و کوری!!!!یاد 5700 و تاپیکش بخیر!!
برای من منوی v هم مشکلی نداره.
فعلا آپدیت کن مشکلاتش حل میشه.
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 18:57
ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!
اماستیاف
14-01-2009, 19:02
پروداکت کد اصلی n96 که زبان فارسی نداره 0573063 و ولی اکه بخوای فارسی هم داشته باشه 0543731 است
ممنون!!مبارک صاحبش باشه!مال یکی از دوستامه!هنوز ان 82 سالمه !!!!ولی سوالم در مورد لیبل رو جواب ندادید!
دوستمون که پروداکت کد رو گذاشت !
منم گوشیم لیبل خورده و پروداکت کدش رو نمیدونم.
اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد
اماستیاف
14-01-2009, 19:52
اقا این ----h چیییییییییییییییییییییییی ییییییییی شششششششششششششششششششششدددد دددددددددددددددددددد
باهاشون تماس بگیر بپرس کی روی نوکیا فعالش میکنن !
فک نمیکنم این قابلیت مختص به گوشی خاصی باشه این سرویس قطع نیست چون میبینی که irib رو پیدا میکنه ولی وقتی که میخواد کانال هارو سرچ نه خط سرچش یه 2 میلیمتر میره بعد ایراد میگیره تا اونجایی که من میدونم که شرکت خارجی مسوول پخش ----h بوده که ظاهرا صداو سیما باهاشون تو کنتاکن یا اینکه خارجیه داره مسخره بازی در میاره
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 21:34
اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!
YAMAHA-FZ16
14-01-2009, 21:47
ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
اماستیاف
14-01-2009, 22:04
اقایون کدی که imei رو تو گوشی نشون میداد چیه!!لعنتی همه چیز یادم رفته!!!بعدش سوال دیگه اینه که پروداکت کد گوشی رو چطوری تغییر بدیم؟؟خواهاش جواب بدید امرژنسیه!ممنون!!
#06#*
من نمیدونم چجوری پروداکت کد عوض میکنن.
بگردی توی فروم پیدا میکنی حتما.
ایا باتری ان95 8 گیگ به ان96 میخوره؟؟/بر و بچ تست کردن؟؟جواب میده/؟؟اصلا جاش میشه تو ان96!!هایی!با شما هستم!کسی اینجا نیست!!!دی:
باتریش در حالت عادی نمیخوره.
یک نفر توی همین تاپیک جاش داده بود.ولی یک سری تغییرات فیزیکی توی گوشی و باتری داده بود.
دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام Call Log و SMS هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم
اماستیاف
15-01-2009, 01:10
دوستان این گوشی من بدون اینکه هیچ اتفاقی براش بیفته ، یعنی ضربه بخوزه یا نرم افزاری روش نصب کنم چند روزه این مشکل رو پیدا کرده که به طور متوسط روزی یکی دوبار ( گاهی بیشتر گاهی کمتر ) ریست میشه ، و تمام call log و sms هایی که خونده شده باشن میپره . خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه که باید چیکار کنم
ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟
(با کد #0000#* میتونید بفهمید)
YAMAHA-FZ16
15-01-2009, 05:15
اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟
اماستیاف
15-01-2009, 12:23
اقایون وسط اپدیت فریم ویر ناگهان ارور داد اتصال قطع شده!!الان هم گوشی بالا نمیاد و صفحه ی سفید ریکاوری مود میاد!به غیر از فلش راه دیگه ای برای بالا اوردنش هست؟؟؟؟؟؟
اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با GPRS) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.
ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)
دوستان اپدیت جدید برای n96 نیومده مشکلاتش به کل رفع شده دیگه اپدیت نمیده من که متاسفانه زیاد سعادت نداشتم با ورزن قبلیش کار کنم به خاطر همین منتظر اپدیت جدیدم که لااقل کیفیت دوربینش بهتر بشه
YAMAHA-FZ16
16-01-2009, 02:22
اگر میبردی یک جا که wifi داشت (یا با gprs) آپدیتش میکردی این مشکلات به وجود نمیومد.چون همش حجمش 3.5 مگابایت میشد.
ریست سه دکمه و پاور هم تست کن(دکمه های * و عدد 3 و سبز رو نگه دار و همزمان که اینا رو نگه داشتی دکمه پاور رو نگه دار)
نه عزیز!اینترنت پر سرعت بود!اون 30 ثانیه ی اخر نصب فریم ویر یعنی بعد از دانلود ناگهان ارور داد که کابل به گوشی وصل نیست!!ای لعنت!الان سرویس سنتره نوکیا دادمش!گفتن دوباره میارنش بالا!:5:
کجا wifi داره که شما میری اونجا . میشه یه جورایی از adsl که به کامپیوتر وصل میشه از خود کامپیوتر حد اقل تو خونه wifi فرستاد و ازش تو گوشی استفاده کرد چون از طریق کابل که نمیشه با بلوتوس هم که اصلا نمیشه
ورژن فریمور گوشیتون چنده ؟
(با کد #0000#* میتونید بفهمید)
ورزنش 12.043 هست
اماستیاف
17-01-2009, 15:20
عجیبه .
راستش نمیدونم چرا گوشیتون ریست میشه و log هاش پاک میشه.
فرمت و ریست کردن گوشی هم پیشنهاد نمیکنم.چون ممکنه فیلم ترنسفورمرزتون بپره.
یک کاری بکنید فعلا.
nokia pc suite رو که حتما روی کامپیوترتون دارید.
باهاش یک backup از فایلهای phone memory ،دفترچه تلفن ، مسیج ها و Settings بگیرید.
بعد یک تغییرات کوچیکی توی ظاهر گوشیتون بدید .مثلا تم و حالت استندبای و دکمه های حالت استندبای رو تغییر بدید
بعد اون بکاپی که گرفته بودید اجرا کنید و سعی کنید فقط Settings رو برگردونید.
اگر اون تنظیماتی که تغییر داده بودید به حالت اول برگشت میتونید امیدوار باشید بکاپتون سالمه.
(اینو از این جهت میگم که به خاطر بعضی برنامه ها وقتی بکاپ میگیرید اون بکاپ مشکل پیدا میکنه و Restore نمیشه.)
اماستیاف
17-01-2009, 15:26
کجا wifi داره که شما میری اونجا . میشه یه جورایی از adsl که به کامپیوتر وصل میشه از خود کامپیوتر حد اقل تو خونه wifi فرستاد و ازش تو گوشی استفاده کرد چون از طریق کابل که نمیشه با بلوتوس هم که اصلا نمیشه
من توی اتاقم یک اینترنت وایرلس رو میگیرم که پسورد هم نمیخواد.:31::31::31:
سرعتشم بالاست و 24 ساعته هم وصله !
کلا N96 وقتی به اینترنت وصل باشه دنیای دیگه ای داره.
مثلا در اوقات بیکاری نقشه های ماهواره ای Nokia maps رو باهاش دانلود میکنم یا به رادیوهای اینترنتی گوش میدم.
خیلی اوقات همین فروم و خیلی سایتهای دیگه رو با گوشیم و توی رختخواب سر میزنم !!!!:31::31:
برای اینکه اینترنت ADSL رو توی گوشیتون داشته باشید احتیاج به یک مودم وایرلس دارین که امواج اینترنت رو توی خونتون پخش کنه.
بابا خوش به حالت دهنمونو اب انداختی که بگو خونتون کجاس یه شب بیام شام در خدمت باشیم و از wifi مجانی استفاده منیم
اماستیاف
17-01-2009, 23:55
بابا خوش به حالت دهنمونو اب انداختی که بگو خونتون کجاس یه شب بیام شام در خدمت باشیم و از wifi مجانی استفاده منیم
میای اینجا پهنای باندو کم میکنی !
اومدم خونتون نشونت میدم با اینترنت چه کارهایی میشه کرد !!!!:31::31::31:
خوبه دیگه اینم از نوعی تعارفات عصر جدید بود ماکه حرفی نداریم داداش بیا قدمت روی چشم مهمان حبیب خداست
اماستیاف
18-01-2009, 00:23
خوبه دیگه اینم از نوعی تعارفات عصر جدید بود ماکه حرفی نداریم داداش بیا قدمت روی چشم مهمان حبیب خداست
شوخی کردم حاجی.
من توی نمایشگاه بین المللی و همچنین مصلای تهران تونستم از اینترنت وایرلس استفاده کنم.رایگانه.
شنیدم توی فرودگاهها و مجتمع کامپیوتر پایتخت هم اینترنت وای فای رایگان هست.
vahid3003_my
18-01-2009, 11:56
سلام جمیا خسته نباشید:11:
میشه لطفا یکی آخرین قیمت ان 96 بگه
plz با گارانتی و بدون گارانتی و با ذکر تاریخ و مرجع خبر:27:
vahid3003_my
18-01-2009, 12:01
PLZ دوربینش چتوره؟
مثلا نسبت به n95
YAMAHA-FZ16
18-01-2009, 12:25
n96 مرده رو زنده کردم!!!اصلا روشن نمیشد!!سر همون جریان نصب فریم ویر و قطع شدنش در وسط کار!بردمش نوکیا برا سرویس !هیچ کاری نکردن!!یعنی نتونستن!!زیر ال سی دی اش از تو سرویس سنتر نوکیا اب رفته بود!خلاصه گوشی به لقاالله رفته بود که نجاتش دادم!با نرم افزار فونیکس!!!!همش ارور میداد اصلا معلوم نشد چطور گوشی بالا اومد و روشن شد !!درود به روان پاک شرکت نوکیا!
اماستیاف
18-01-2009, 12:40
PLZ دوربینش چتوره؟
مثلا نسبت به n95
از نظر دوربین توی رده خودش بهترین نیست .
اگر دوربین گوشی خیلی برات مهمه توصیه میکنم بری سراغ N82 یا i8510.
n96 مرده رو زنده کردم!!!اصلا روشن نمیشد!!سر همون جریان نصب فریم ویر و قطع شدنش در وسط کار!بردمش نوکیا برا سرویس !هیچ کاری نکردن!!یعنی نتونستن!!زیر ال سی دی اش از تو سرویس سنتر نوکیا اب رفته بود!خلاصه گوشی به لقاالله رفته بود که نجاتش دادم!با نرم افزار فونیکس!!!!همش ارور میداد اصلا معلوم نشد چطور گوشی بالا اومد و روشن شد !!درود به روان پاک شرکت نوکیا!
به سلامتی.:31:
گفتی زیر LCD آب رفته بود ؟
چه بلایی سر گوشی بدبخت آوردی ؟:31:
hamidrezaaa
18-01-2009, 16:57
سلام
اقا این تلوزیون رو چه جوری باید بگیریم من وقتی میرم توش ارورو میده باید چی کار کرد ؟
اماستیاف
18-01-2009, 17:03
سلام
اقا این تلوزیون رو چه جوری باید بگیریم من وقتی میرم توش ارورو میده باید چی کار کرد ؟
برای همه همینجوریه.
فعلا کاریش کردن که توی نوکیا قابل دریافت نباشه.
EASPORTS-FIFA
18-01-2009, 17:43
این گوشی هم اصلی و قلابی داره؟قلابیش اومده تو بازار ایران یا نه؟
YAMAHA-FZ16
18-01-2009, 17:50
از نظر دوربین توی رده خودش بهترین نیست .
اگر دوربین گوشی خیلی برات مهمه توصیه میکنم بری سراغ n82 یا i8510.
به سلامتی.:31:
گفتی زیر lcd آب رفته بود ؟
چه بلایی سر گوشی بدبخت آوردی ؟:31:
نه اقا!!تو سرویس سنتر نوکیا مثل اینکه رطوبت زیاد بوده رطوبت رفته بود زیرش!!!همین!!باز و بستش کردن درست شد!!:31::31::31:
fariborz_1
19-01-2009, 10:57
سلام
دوست عزيز قابليت تلويزيون n96 تو ايران فعلآ كار نمي كنه
EHHASSATNI
21-01-2009, 21:47
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
اماستیاف
21-01-2009, 22:09
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
قیمت بازار رو نمیدونم.
فکر کنم باید زیر 600 تومن اومده باشه.(حدود 580 تا 600)
Mojtaba-MCI
21-01-2009, 22:19
با گارانتیش تا 600 و خورده ای هم می رسه که خریدش اصلا توصیه نمیشه...
اماستیاف
21-01-2009, 22:40
من با Wifi قسمتهایی از نقشه ماهواره ای تهران (توی نوکیا مپس) رو دانلود کردم.
خیلی نقشه های دقیق و کاملیه.توی شهر هم امتحانش کردم فوق العاده دقیق کار میکنه و حتی لاینی که با ماشین حرکت میکردم رو به درستی نشون میداد.
فقط بدیش اینه امکانات Nokia Maps کمه.مثلا مسیر حرکت و اعداد و سرعت و اعداد و ارقام دیگه رو نشون نمیده.
اگر میشد کل نقشه ایران رو به صورت یکجا با کامپیوتر دانلود کرد که محشر بود !!!
اینم چند تا اسکرین شات از نقشه :
البته من توش نیستم !!!
مراحل مختلف زوم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برج میلاد :
پلهای فجر :
اینم واسه اینکه دلتون بسوزه.:31:
MRTZ HSV
22-01-2009, 14:10
عکسی نیست!
راستی چه جور دانلود کردی
اینا مربوط به همون Nokia maps 1 هست یا 2
اماستیاف
22-01-2009, 14:15
عکسی نیست!
راستی چه جور دانلود کردی
اینا مربوط به همون Nokia maps 1 هست یا 2
اگر جای عکس ها ضربدر میزنه از اون دسته افراد هستید که tinypic براتون فیلثره !
Nokia Maps 2
از طریق Wifi .(با GPRS هم میشه ولی بینهایت گرون میشه.چون همش عکس دانلود میکنه)
Mojtaba-MCI
22-01-2009, 14:27
آخه مشکل اینجاست که همون ضربدر رو هم نمی زنه!
شما مطمئنی درست آپ کردیش؟!
اماستیاف
22-01-2009, 14:30
آخه مشکل اینجاست که همون ضربدر رو هم نمی زنه!
شما مطمئنی درست آپ کردیش؟!
من الان ctrl+f5 هم زدم عکسها اومد.
این لینک بعضی عکسها:
ببین توی صفحه جدید میتونی ببینیشون :
این مشکل یک جای دیگه فروم برای خودمم پیش اومد.
Mojtaba-MCI
22-01-2009, 14:36
عجب داستانی شد اینم برا خودش!
چه کیفیتی داره!!!فقط تهرانه یا جاهای دیگه ی ایرانم داره؟!
اماستیاف
22-01-2009, 14:43
عجب داستانی شد اینم برا خودش!
چه کیفیتی داره!!!فقط تهرانه یا جاهای دیگه ی ایرانم داره؟!
اگر با گوگل ارث کار کرده باشی این همونه !
تمام دنیا رو داره !!!!!
مراحل زومش توی جاهای مختلف فرق میکنه.
اکثر شهرها جزئیاتش همینجوریه.ولی بیابان و جنگلها و ... تا این حد زوم نمیکنه .
وقت کردم عکس های دیگه ای هم میذارم ....
فقط شما یک مقدار ور برو ببین چرا عکسها رو نشون نمیداده !:31:
Mojtaba-MCI
22-01-2009, 18:20
گفتی گوگل ارث ، خیلی وقت پیش یه نرم افزار دانلود کرده بودم به نام Google Maps برای موبایل با فرمت جاوا که اونم دقیقا همین کیفیتو داشت...اما یه مسئله!اونجا خودت باید خودتو پیدا می کردی ولی اینی که شما دان کردی می ره توو قسمت جی پی اس خود گوشی و خودش شما رو پیدا می کنه...همینش برای من جالبه!اگه توو نرم افزار مپ لودر می شد همه ی این نقشه ای که شما دان کردی رو یه جا دان کرد خیلی خوب می شد!
Mojtaba-MCI
22-01-2009, 19:38
همین الان رفتم مپ لودری رو که با PC Suite گوشیم بود بازش کردم....ورژنش 1.3 الی تا آخر بود که توو قسمت Voiceش فارسی هم داشت اما نقشه ی ایران رو نداشت.
آسیا داشت ولی ایران نداشت...
deluge28
22-01-2009, 23:17
یه سوال ...
موقع تماشای تلویزیون نیاز نیست که مثل رادیو حتما هدفون گوشمون باشه که؟؟؟؟؟؟ میشه بلند هم گوش داد؟؟؟؟
اماستیاف
22-01-2009, 23:20
یه سوال ...
موقع تماشای تلویزیون نیاز نیست که مثل رادیو حتما هدفون گوشمون باشه که؟؟؟؟؟؟ میشه بلند هم گوش داد؟؟؟؟
نه به هدفون نیازی نداره.
بلند هم میتونی گوش بدی !
اماستیاف
22-01-2009, 23:24
گفتی گوگل ارث ، خیلی وقت پیش یه نرم افزار دانلود کرده بودم به نام Google Maps برای موبایل با فرمت جاوا که اونم دقیقا همین کیفیتو داشت...اما یه مسئله!اونجا خودت باید خودتو پیدا می کردی ولی اینی که شما دان کردی می ره توو قسمت جی پی اس خود گوشی و خودش شما رو پیدا می کنه...همینش برای من جالبه!اگه توو نرم افزار مپ لودر می شد همه ی این نقشه ای که شما دان کردی رو یه جا دان کرد خیلی خوب می شد!
اون Google Maps هم اون اوایل که گوشی رو گرفته بودم نصب کردم.نقشه هاش همین نقشه هاییه که عکسش رو گذاشتم.
GPS هم داشت و روی نقشه موقعیت رو نشون میداد.
اما فکر کنم وقتی که هر بار که برنامه رو میبستم تمام عکسهای ماهواره ای که دانلود میکرد پاک میشد و دفعه ی بعد دوباره باید دانلودشون میکردی.
یعنی برنامه به صورت آفلاین کارایی نداشت و حتما باید آنلاین میشدیم.
برای همین پاکش کردم و دیگه دنبالش رو نگرفتم.
EASPORTS-FIFA
23-01-2009, 10:48
آقا من یک مشکل دارم اساسی.وقتی آهنگی عکسی چیزی با بولوتوث میگیرم گوشیم هنگ میکنه.نمیدونم چرا.سرعتش پایین میاد وسط آهنگ گوش دادن موبایل خاموش میشه.لطفا یکی کمکم کنه
اماستیاف
23-01-2009, 12:15
آقا من یک مشکل دارم اساسی.وقتی آهنگی عکسی چیزی با بولوتوث میگیرم گوشیم هنگ میکنه.نمیدونم چرا.سرعتش پایین میاد وسط آهنگ گوش دادن موبایل خاموش میشه.لطفا یکی کمکم کنه
اون هنگ کردن مربوط به نرم افزارهای ورژن 10 و 11 هستش.توی ورژن 12 حل شده.
بنابراین در اولین فرصت گوشیتونو آپدیت کنید.
اکیدا توصیه میکنم از طریق خود گوشی (device manager) آپدیت کنید.چون چند نفر از طریق کامپیوتر آپدیت کردن و وسط آپدیت گوشی هنگ کرده و بعدش توی دردسر افتادن.
حجم آپدیت از طریق خود گوشی 3-4 مگابایت بیشتر نیست.اگر به Wifi دسترسی ندارید ارزش داره از طریق GPRS آپدیت کنید.
راستی یادم رفت بپرسم ورژن گوشیتون چنده ؟
(#0000#*)
آپدیت از طریق گوشی:18:
روش جدیده؟:31:
اونم با حجم 4 مگابایت؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
اماستیاف
23-01-2009, 13:47
آپدیت از طریق گوشی:18:
روش جدیده؟:31:
اونم با حجم 4 مگابایت؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟
بله.
توی N96 اگر برید توی دیوایس منیجر (#0000#*) میتونید گوشیرو آپدیت کنید.
در مورد حجمش نمیدونم چرا اینقدر کمتره.
خود سایت نوکیا هم توصیه کرده از طریق گوشی آپدیت کنید !
اینم تصویرش:
جالبه.
ممنون از توضیحتون.
اگه گوشیهای جدید هم این قابلیت رو داشته باشن دیگه کار خدمات موبایلی ها کساد میشه.
چون بابت همین آپدیت از بعضیها پولهای کلون میگیرن.
ما که adsl داریم خیالی نیست:31:
MRTZ HSV
23-01-2009, 14:28
من تو کف این نقشه ها موندم!
قضیش چه جوریه؟
می شه با مپ لودر این ها رو گرفت ریخت تو گوشی؟
با جی پی اس کار میکنه؟
حتما باید وای فای داشت؟
اماستیاف
23-01-2009, 15:34
من تو کف این نقشه ها موندم!
قضیش چه جوریه؟
می شه با مپ لودر این ها رو گرفت ریخت تو گوشی؟
با جی پی اس کار میکنه؟
حتما باید وای فای داشت؟
فکر نکنم با مپ لودر بشه .
باید گوشی به اینترنت وصل باشه تا عکسهای ماهواره ای رو بگیره.حالا چه با Wifi چه با GPRS.
GPS هم داره و موقعیت شما رو با دقت بالا روی همین عکسها نشون میده.
poria_mc
23-01-2009, 16:00
جالبه.
ممنون از توضیحتون.
اگه گوشیهای جدید هم این قابلیت رو داشته باشن دیگه کار خدمات موبایلی ها کساد میشه.
چون بابت همین آپدیت از بعضیها پولهای کلون میگیرن.
ما که adsl داریم خیالی نیست:31:
off topic!
مهدی جان تو 5800 هم میتونی از طریق خود گوشی آپدیت کنی!
Mojtaba-MCI
23-01-2009, 21:05
اون google maps هم اون اوایل که گوشی رو گرفته بودم نصب کردم.نقشه هاش همین نقشه هاییه که عکسش رو گذاشتم.
Gps هم داشت و روی نقشه موقعیت رو نشون میداد.
اما فکر کنم وقتی که هر بار که برنامه رو میبستم تمام عکسهای ماهواره ای که دانلود میکرد پاک میشد و دفعه ی بعد دوباره باید دانلودشون میکردی.
یعنی برنامه به صورت آفلاین کارایی نداشت و حتما باید آنلاین میشدیم.
برای همین پاکش کردم و دیگه دنبالش رو نگرفتم.
نه اتفاقا...
من این برنامه رو اون موقع که 8گیگ قبلیمو داشتم استفاده می کردم...
عکس هایی هم که دانلود می شد هیچ کدوم پاک نمی شدن و توو حالت آفلاین به راحتی قابل استفاده بودن!
فقط اینی که می گی جی پی اس هم داشت من خوب متوجه نشدم...
خودش موقعیتتو پیدا می کرد یا خودت روو نقشه جای خودتو پیدا می کردی؟!با مپ خود گوشی منظورته؟!
یه توضیحی بده...
اماستیاف
23-01-2009, 21:20
نه اتفاقا...
من این برنامه رو اون موقع که 8گیگ قبلیمو داشتم استفاده می کردم...
عکس هایی هم که دانلود می شد هیچ کدوم پاک نمی شدن و توو حالت آفلاین به راحتی قابل استفاده بودن!
فقط اینی که می گی جی پی اس هم داشت من خوب متوجه نشدم...
خودش موقعیتتو پیدا می کرد یا خودت روو نقشه جای خودتو پیدا می کردی؟!با مپ خود گوشی منظورته؟!
یه توضیحی بده...
GPS داشت.عین همین Nokia Maps بود.
البته Google Maps 2 بودش.
پیداش کن و تست کن.
سلام من موقع در زمان دانلود با این پیغام روبرو میشم connection lost during download لطفا راهنمایی کنید
اماستیاف
25-01-2009, 00:11
سلام من موقع در زمان دانلود با این پیغام روبرو میشم connection lost during download لطفا راهنمایی کنید
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
چه چیزی رو میخواید دانلود کنید که این پیغام رو میده؟
معنی این ارور اینه که "ارتباط در حین دانلود قطع شد!" ....
حالا شما بیشتر توضیح بدید شاید علتش رو پیدا کنیم.
در زمانی که برنامه اپدیت رو دانلود میکنم
اماستیاف
25-01-2009, 00:14
در زمانی که برنامه اپدیت رو دانلود میکنم
والا نمیدونم مشکلش چیه ؟
با Wifi دانلودش میکنید یا GPRS ؟
با gprs بدادم برسید دیگه کلافه شدم
اماستیاف
25-01-2009, 01:06
با gprs بدادم برسید دیگه کلافه شدم
راستش نمیدونم چرا ارتباطتون قطع میشه.
هزار تا عامل میتونه داشته باشه.
یکیش اینه که ممکنه مشکل اپراتور باشه که ارتباطش قطع و وصل میشه.فردا نزدیک یک فرستنده اپراتورتون برید و امتحان کنید ! (یا اینکه با سیم کارت یک اپراتور دیگه امتحان کنید)
یا گوشیتون مشکل نرم افزاری داره.
برای اینکار از کل اطلاعات گوشیتون همه جوره بکاپ بگیرید و بکاپ رو تست کنید.یعنی یک دور Restore کنید ببینید ارور نده .
بعدش گوشیتون رو با کد #7370#* فرمت کنید.بعدش سعی کنید گوشیتون رو اپدیت کنید و سپس اون بکاپ که گرفتید برگردونید.
یک راه دیگه هم اینه که برید یکجا که Wifi رایگان داشته باشه و از طریق اون آپدیتش کنید.
فعلا راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.....
mehrdadkhe
26-01-2009, 16:42
سلام
من موقع آپديت كردن n96 برق كامپيوترم قطع شد و ديگه گوشيم بالا نيومد كسي ميتونه منو راهنمايي كنه از اين درد سر دربيام؟
tiktak20
27-01-2009, 23:37
بچه ها 96 من ریست کارخونه میشه هر روز.هیچ کاریم نمی کنم ریست میشه.فلش هم زدم 4 بار ولی درست نشده.چه کار کنم؟
685 خریدم.هنوز 1 ماه نیس.الان شده اکش 598..اگه بخوام بفروشم که ضرره.به نظرتون با آپدیت درست میشه؟
تو رو خدا کمک کنید
ممنون
tiktak20
27-01-2009, 23:41
در ضمن اگه با آپدیت درست میشه راهنمای آپدیت رو هم لطف کنید بزارید
اماستیاف
28-01-2009, 10:50
در ضمن اگه با آپدیت درست میشه راهنمای آپدیت رو هم لطف کنید بزارید
توی فریمور های قدیمی هم اینقدرا نباید ریست بشه.ولی اگر آپدیت نکردی حتما آپدیت کن.
برای آپدیت :
1-از گوشیت همه جوره بکاپ بگیر.
2-کد #0000#* رو بزن.
3-گزینه Check for Updates رو بزن و به GPRS وصل شو و آپدیت کن.
4-اون بکاپ که گرفته بودی Restore کن.
اماستیاف
30-01-2009, 21:22
چرا کسی اینجا حرف نمیزنه ؟
یک دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه و اینکه N96 حرف نداره !!!!:31: (دو نخطه شوخی)
کسی خبری از ----H نداره ؟
اگر توی این دهه فجر راه اندازیش نکنن دیگه رسما ازشون ناامید میشم !
اینجا میتونید از صدا و سیما سوالهاتون رو بپرسید :
برای ----H باید "معاونت توسعه و فناوری " رو انتخاب کنید.
اماستیاف
02-02-2009, 22:44
من قبلا یک سری عکس توی گوشیم داشتم ،حالا پاکشون کردم.
ولی توی گالری به جای اون عکس ها ضربدر میزنه.
چطور میتونم گالری رو رفرش کنم ؟
Saman-tci
03-02-2009, 01:53
رفرش نمیخواد .... اون فایلهایی که ضربدر رو رو Delete کن .....
اماستیاف
03-02-2009, 02:10
رفرش نمیخواد .... اون فایلهایی که ضربدر رو رو Delete کن .....
امتحان کردم.Error میده.(چون فایلی وجود نداره که پاک کنه )
اطلاعات عکسها (مثل Thumbnails) توی کجا ذخیره شده که پاکشون کنم ؟
kamarikan
04-02-2009, 11:44
من دو ماهی میشه که N96 گرفتم و از اون روز هر چی سعی می کنم که با GPS یه داده بگیرم موفق نمیشه و همیشه No connection هست. بعضی وقتها توی ststus ماهواره که میرمچهار تا ( بعضی وقتها پنج تا ) از نوارهایی که داره تقریبا پر میشه و لی هیچ وقت نمی تونم داده بگیرم و اصلا انگار GPS من خرابه
دیروز firmware گوشی رو از 10 به 12 بروز کردم ولی باز هم نتیجه نداد.
برای اینکه GPS اولین بار گوشی من رو بشناسه باید کار خاصی بکنم یا نه ؟
من حتی کاور ته گوشی رو درآوردم و بر عکس رو به بالا گرفتم طوری که ال سی دی رو به خودم بود
ولی باز هم نتیجه نداد.
چکار کنم ؟
اماستیاف
04-02-2009, 12:13
من دو ماهی میشه که N96 گرفتم و از اون روز هر چی سعی می کنم که با GPS یه داده بگیرم موفق نمیشه و همیشه No connection هست. بعضی وقتها توی ststus ماهواره که میرمچهار تا ( بعضی وقتها پنج تا ) از نوارهایی که داره تقریبا پر میشه و لی هیچ وقت نمی تونم داده بگیرم و اصلا انگار GPS من خرابه
دیروز firmware گوشی رو از 10 به 12 بروز کردم ولی باز هم نتیجه نداد.
برای اینکه GPS اولین بار گوشی من رو بشناسه باید کار خاصی بکنم یا نه ؟
من حتی کاور ته گوشی رو درآوردم و بر عکس رو به بالا گرفتم طوری که ال سی دی رو به خودم بود
ولی باز هم نتیجه نداد.
چکار کنم ؟
اون خطها وقتی پر بشه کافی نیست.باید آبی رنگ بشه که شما وصل شده باشی.
توی فضای باز تستش کنی بهتره.
با برنامه Nokia Maps تستش کن ببین وصل نمیشه؟
اماستیاف
04-02-2009, 12:31
وقتی وارد GPS Data شدی Options و بعد Positioning Setting:
بعد وارد Positioning Methods شو و غیر از Bluetooth بقیه رو تیک بزن.
بعد برگرد و وارد Positioning Server شو و در قسمت Acces point تنظیمات GPRS رو انتخاب کن.(باید قبلا تنظیم و فعالش کرده باشی)
من الان توی اتاق تست کردم در کمتر از 15 ثانیه وصل شد.
kamarikan
04-02-2009, 12:35
اون خطها وقتی پر بشه کافی نیست.باید آبی رنگ بشه که شما وصل شده باشی.
توی فضای باز تستش کنی بهتره.
با برنامه Nokia Maps تستش کن ببین وصل نمیشه؟
توی فضای باز هم تست کردم
با خود برنامه Map گوشی هم تست کردم ، ولی هیچ کدوم چیزی پیدا نمی کنه، حتی GPSCom رو هم نصب کردم ولی اون هم داده نمی گیره
تا حالا حتی یک خط هم آبی نشده
همه خط ها سفیده ( حد اکثر پنج تا خط )
اگر چند تا خط آبی شه مشکل حله ؟
آیا هر دفعه این جوریه، یا صرفا اولین بار ؟
چیز دیگه ای به نظرتون نمی رسه ؟
kamarikan
04-02-2009, 12:38
وقتی وارد gps data شدی options و بعد positioning setting:
بعد وارد positioning methods شو و غیر از bluetooth بقیه رو تیک بزن.
بعد برگرد و وارد positioning server شو و در قسمت acces point تنظیمات gprs رو انتخاب کن.(باید قبلا تنظیم و فعالش کرده باشی)
من الان توی اتاق تست کردم در کمتر از 15 ثانیه وصل شد.
این توضیحاتت فوق العاده بود. همه تنظیمات همین طور بود که گفتی بجز اینکه سرور روی gprs همراه اول باشه.
اون رو هم تنظیم کردم ولی هنوز خطی آبی نشده
kamarikan
04-02-2009, 12:41
بعد برگرد و وارد positioning server شو و در قسمت acces point تنظیمات gprs رو انتخاب کن.(باید قبلا تنظیم و فعالش کرده باشی)
یک س.ال اینکه آخه gps چه ربطی به gprs داره ؟
من ربطشون رو نمی فهمم.
در ضمن من اینجا که هستم به wi-fi هم دسترسی دارم.
تنظیمات دیگه ای لازم نیست ؟
اماستیاف
04-02-2009, 12:44
این توضیحاتت فوق العاده بود. همه تنظیمات همین طور بود که گفتی بجز اینکه سرور روی gprs همراه اول باشه.
اون رو هم تنظیم کردم ولی هنوز خطی آبی نشده
حالا برنامه های Nokia Maps و GPS Data رو با هم باز کن و گوشیت رو چندین دقیقه بذار پشت پنجره.
اگر وصل نشه دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه !!!:31:
اماستیاف
04-02-2009, 12:46
یک س.ال اینکه آخه gps چه ربطی به gprs داره ؟
من ربطشون رو نمی فهمم.
در ضمن من اینجا که هستم به wi-fi هم دسترسی دارم.
تنظیمات دیگه ای لازم نیست ؟
ربطش رو منم نمیدونم.فکر کنم با وصل شدن به اینترنت میتونه بفهمه موقعیت نسبی شما کجاست و بعد راحتتر به gps وصل بشه.
kamarikan
04-02-2009, 13:11
ربطش رو منم نمیدونم.فکر کنم با وصل شدن به اینترنت میتونه بفهمه موقعیت نسبی شما کجاست و بعد راحتتر به gps وصل بشه.
مشکل در کانکشن اینترنت من بود
من دو تا کانکشن داشتم که با عوض کردن اونها بالاخره مشکلم حل شد
واقعا دستت درد نکنه.
فقط یه سوال دیگه. از این به بعد همیشه همین قدر طول میکشه آنلاین شه یا نه؟
من می خوام GPS همیشه آن لاین باشه و هر جا میرم ترک کنه و مسیر رو با نقشه ذخیره کنه و اگر نقشه از قبل ذخیره شده بود، دیگه از اینترنت دانلود نکنه ؟
چطور می تونم با GPSed یا Nokia Map همیشه آن لاین باشم و ترک هام رو ذخیره کنم.
آخه کار من طوریه که خیلی این ور اون ور میرم ( تو واحد پشتیبانی ال جی هستم ) و می خوام بدونم خونه اشخاصی میرم.
واسه همین جی پی اس خیلی واسم حیاتی هست.
شما راهی نداری که بدون مشکل وصل باشم و نقشه ها رو آفلاین داشته باشم ؟
kamarikan
04-02-2009, 13:58
بعد از بروز کردن FirmWare گوشی از نسخه ۱۰ به ۱۲،وقتی می خوام برنامه MarbleMaze v1.70.2.S60v3
هست نصب کنم، گوشی نمی زاره و میگه که برنامه Untrusted هست.
ظاهرا مشکل بخاطر بروز شدن فیرم ویر گوشیه ، میشه این مشکل رو حل کرد ؟ یا باید قید این بازی رو زد ؟
اماستیاف
04-02-2009, 14:49
در مورد GPS درحالت عادی برای من کمتر از 30 ثانیه وصل میشه.
در مورد اون کاربردی که از GPS انتظار دارین والا من اطلاعی ندارم.
برنامه های smartcom و Garmin رو هم روی گوشیتون نصب کنید.
شاید به دردتون بخوره.
بعد از بروز کردن FirmWare گوشی از نسخه ۱۰ به ۱۲،وقتی می خوام برنامه MarbleMaze v1.70.2.S60v3
هست نصب کنم، گوشی نمی زاره و میگه که برنامه Untrusted هست.
ظاهرا مشکل بخاطر بروز شدن فیرم ویر گوشیه ، میشه این مشکل رو حل کرد ؟ یا باید قید این بازی رو زد ؟
این بازی رو باید ابتدا ساین و سپس نصب کنید.
meghdaad
06-02-2009, 18:30
کلوپ Renoir kc910 رنوآر و آلبوم عکس هایی که گرفتیم
:33:
reza fontana
07-02-2009, 23:08
قیمت جدیدش چنده؟
Saman-tci
08-02-2009, 02:07
قیمت جدیدش با این کاهش قیمتی که توی بازار هست طرفای 550 تا 60 هست ....
Arshia001
08-02-2009, 10:56
مشکل در کانکشن اینترنت من بود
من دو تا کانکشن داشتم که با عوض کردن اونها بالاخره مشکلم حل شد
واقعا دستت درد نکنه.
فقط یه سوال دیگه. از این به بعد همیشه همین قدر طول میکشه آنلاین شه یا نه؟
من می خوام GPS همیشه آن لاین باشه و هر جا میرم ترک کنه و مسیر رو با نقشه ذخیره کنه و اگر نقشه از قبل ذخیره شده بود، دیگه از اینترنت دانلود نکنه ؟
چطور می تونم با GPSed یا Nokia Map همیشه آن لاین باشم و ترک هام رو ذخیره کنم.
آخه کار من طوریه که خیلی این ور اون ور میرم ( تو واحد پشتیبانی ال جی هستم ) و می خوام بدونم خونه اشخاصی میرم.
واسه همین جی پی اس خیلی واسم حیاتی هست.
شما راهی نداری که بدون مشکل وصل باشم و نقشه ها رو آفلاین داشته باشم ؟
میتونی Landmark اضافه کنی.ولی اینکه همیشه وصل باشه راهش اینه که Maps رو نبندی.ترجیحا گارمین هم بریزی بهتره.ولی حواست باشه که GPS باتری گوشی رو گاز گاز میکنه و نمیتونی همش روشنش بذاری مگه اینکه شارژر همراهت باشه یا از شارژر ماشین استفاده کنی.
اماستیاف
09-02-2009, 00:53
از چند تا منبع شنیدم که به زودی تلویزیون موبایل راه میوفته.
فقط خدا کنه روی n96 کار کنه !!!!
اماستیاف
09-02-2009, 00:55
خبر فوری
راه اندازی تلویزیون موبایلی در ایران
ایرنا: مدير گسترش تلويزيوني صدا و سيما گفت: موبايل tv يا سيستمي که امکان ديدن برنامههاي تلويزيوني روي تلفن همراه را فراهم ميسازد، تا پايان امسال به صورت رسمي در استان تهران افتتاح ميشود.
«سعيد فعاليت» با اشاره به آنکه طرح پخش برنامههاي تلويزيوني روي تلفن در اسفند ماه سال گذشته به صورت آزمايشي در تهران افتتاح شد، افزود: اکنون از طريق اين سرويس 12 کانال تلويزيوني و چهار شبکه راديويي بر روي تلفن همراه مشترکان تهراني دريافت ميشود.
وي با بيان آنکه در حال حاضر تعداد مشترکاني که از اين سرويس استفاده ميکنند بسيار محدود است، تصريح کرد: تمام گوشيهاي تلفن همراه قابليت پشتيباني از اين سرويس را ندارد و تنها در برخي گوشيها امکان دريافت اين سرويس وجود دارد.
فعاليت گفت: پس از استان تهران اين سرويس براي مشترکان اصفهاني ارايه ميشود و به تدريج با تامين بودجه، اين سرويس به ساير استانهاي کشور نيز تعميم داده خواهد شد ولي هنوز بودجه لازم براي اين طرح تصويب نشده است.
وي افزود: در حال حاضر در تلاش هستيم که از طريق اين طرح سرويسهاي جديدي را به مشترکان ارايه دهيم که تحقق اين امر به سياست گذاريهاي خاص و فناوريهاي جديد مرتبط است.
فعاليت، با اشاره به آنکه اين طرح کاملا مستقل از مخابرات است، خاطرنشان کرد: فرستندههاي سرويس پخش برنامههاي تلويزيوني بر روي تلفن همراه با فرستندههاي مخابراتي متفاوت است.
گفتني است، پروتکل dvbh استاندارد ويژهاي است که امکان استفاده از شبکههاي تلويزيون را بر روي گوشي موبايل فراهم ميکند و يکي از انواع موبايل tv است.
سرعت و کيفيت استفاده از تلويزيون ديجيتال بر روي گوشي تلفن همراه تفاوتي با شبکههاي فعلي تلويزيوني ندارد و پوشش آن مانند آنتن تلويزيون معمولي است.
فناوري موبايل tv در چند کشور محدود از جمله فرانسه، آلمان و ايتاليا به مرحله بهرهبرداري رسيده و در منطقه خاورميانه ايران دومين کشوري است که پخش تصاوير تلويزيوني را با استاندارد dvbh بر روي گوشي تلفن همراه راهاندازي ميکند.
اماستیاف
15-02-2009, 13:14
برنامه shake sms قابل اجرا روی N96 که مجید جان زحمتشو کشیدن :
khatar_matar2020
15-02-2009, 19:10
بچه ها من می خواستم n96 بخرم و می خواستم بدونم که این :
----H TV broadcast receiver
کار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو gsmarena نوشته بود یعنی بدون اینترنت تلوزیون میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اماستیاف
15-02-2009, 21:31
بچه ها من می خواستم n96 بخرم و می خواستم بدونم که این :
----h tv broadcast receiver
کار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو gsmarena نوشته بود یعنی بدون اینترنت تلوزیون میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ربطی به اینترنت نداره و اگر راه بیوفته تلویزیونها و رادیوهای داخلی رو میگیری.
قراره توی تهران راه بیوفته.(پست اول صفحه خبرش رو میتونی بخونی)
اماستیاف
15-02-2009, 21:48
دوستان N96 دار یک سر به این تاپیک بزنن و گوشی رو هک کنن و ببینن میتونن انگیج رو نصب کنن یا خیر.
(دو سه صفحه آخر رو بخونید دستتون میاد موضوع)
deluge28
16-02-2009, 10:29
بالاخره الان مي تونيد تي وي رو ببينيد يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
BLACK-BLACK
16-02-2009, 12:16
بالاخره الان مي تونيد تي وي رو ببينيد يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
landscape
18-02-2009, 23:15
پس تا آخر امسال بطور رسمي ديگه ميشه تلويزيون رو ديد ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟ديگه باز آزمايشي و .... نباشه...الان كه هنوز نميشه ديد نه؟؟؟
moshkforoush
19-02-2009, 16:11
سلام
به من این اشکال را میده چکار کنم ؟
Activation Key Expired چکار کنم؟
وقتی فیلم ترانسفرماتور را هم میخواهم اجرا کنم File is locked را میده ؟
سلام
به من این اشکال را میده چکار کنم ؟
activation key expired چکار کنم؟
وقتی فیلم ترانسفرماتور را هم میخواهم اجرا کنم file is locked را میده ؟
گوشیتو بدون بک آپ آپدیت کردی کدت پریده...:13:
شاد باشی
moshkforoush
19-02-2009, 18:34
گوشیتو بدون بک آپ آپدیت کردی کدت پریده...:13:
شاد باشی
حالا چیکار کنم ؟
این که میگن کوشی را هک کنیم یعنی چی؟
Saman-tci
20-02-2009, 01:55
هک کردن دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی ( فایلهای مخفی ) که بصورت عادی دسترسی بهشون ممکن نیست ....
همچنین با هک کردن و یکسری اعمال دیگه میتونید برنامه های ساین نشده رو بدون دریافت فایل cer روی گوشیتون نصب کنید ....
.
کلاً برای کسانی که اهل نصب انواع برنامه و بازی هستند هک گوشی یه کار ضروری و لازمه ....
tirdad_60
20-02-2009, 13:02
سلام
میخوام گوشی رو آپگرید کنم راحتترین راهش چیه؟
tirdad_60
20-02-2009, 13:08
چون گوشیم رو یکبار عوض کردم الان میبینم این با قبلی یکم فرق داره فیلم ترنسفورمر رو نداره بجای اون یه فیام به نام top gear داره و یکی بنام dr who و یکی بنام mighty boosh یه برنامه داره بنام bbc iplayer که اون گوشی نداشت!!
اماستیاف
20-02-2009, 13:08
سلام
میخوام گوشی رو آپگرید کنم راحتترین راهش چیه؟
راحتترین راهش از طریق خود گوشی هست .
کد #0000#* رو بزن و توی صفحه ای که باز میشه options و Check for updates رو بزن.
دو تا راه برای وصل شدن به اینترنت داره GPRS و Wlan که به هر کدوم دسترسی داشتی انتخابش کن.
اگر به Wlan دسترسی نداری با ایرانسل آپدیت کنی به صرفه تره.
tirdad_60
20-02-2009, 13:10
ورژن من 12.043 هست جدیدتر هم داره؟
اماستیاف
20-02-2009, 13:11
چون گوشیم رو یکبار عوض کردم الان میبینم این با قبلی یکم فرق داره فیلم ترنسفورمر رو نداره بجای اون یه فیام به نام top gear داره و یکی بنام dr who و یکی بنام mighty boosh یه برنامه داره بنام bbc iplayer که اون گوشی نداشت!!
قبل از هر کاری همه جوره از گوشیت بکاپ بگیر و تستش کن که سالم باشن.(وقتی بکاپ گرفتی بلافاصله همون بکاپ رو برگردون ببین تمام مراحل رو درست برمیگردونه یا نه)
اماستیاف
20-02-2009, 13:11
ورژن من 12.043 هست جدیدتر هم داره؟
نه آخرین ورژن همینه !
tirdad_60
20-02-2009, 13:18
شنیدم راه هک کردن گوشی پیدا شده؟؟
tirdad_60
20-02-2009, 13:25
اگه استفاده از wlan جالبه و کاربرد داره مودمم رو عوض کنم یه مودم wirless بگیرم ؟
اماستیاف
20-02-2009, 14:19
شنیدم راه هک کردن گوشی پیدا شده؟؟
بله.هک میشه.
اگه استفاده از wlan جالبه و کاربرد داره مودمم رو عوض کنم یه مودم wirless بگیرم ؟
جالب که هست.
کلا N96 وقتی به اینترنت متصل باشه خیلی جذاب تره.
میتونید به رادیوهای اینترنتی گوش بدید.
توسط Nokia Maps میتونید عکسهای ماهواره ای رو دریافت کنید.
وبگردی که خودش عالمی داره ....
...
سلام من n96 دارم . وقتی با وایرلسش میخوام وصل بشم می نویسه no gateway reply .
الان سیم کارتم 912 هستش .ولی وقتی ایرانسل میندازم با وایرلس راحت وصل میشه به اینترنت.
قطعا مشکل از 912 بودن سیمکارت هست .
کسی راه حلی نمیدونه ؟
اماستیاف
20-02-2009, 23:14
سلام من n96 دارم . وقتی با وایرلسش میخوام وصل بشم می نویسه no gateway reply .
الان سیم کارتم 912 هستش .ولی وقتی ایرانسل میندازم با وایرلس راحت وصل میشه به اینترنت.
قطعا مشکل از 912 بودن سیمکارت هست .
کسی راه حلی نمیدونه ؟
سلام علیکم !
وایرلس ربطی به سیمکارت و اپراتور نداره.شما میتونی سیم کارت گوشیت رو دربیاری و با وایرلس کار کنی.
مطمئنی وقتی با ایرانسل سعی کری به اینترنت وصل بشی از gprs استفاده نکرده؟
siavashngd
21-02-2009, 00:27
سلام من از خود گوشی وقتی برای update کردن استفاده میکنم با اینکه ورژن 11.018 هستش اما پیغام میده که no update availabe
باید چه کنم؟؟
ممنون
Saman-tci
21-02-2009, 03:04
پروداکت کد چیه ....؟
با nsu امتحان کن ببین چی میگه .....
آخه الان ورژن 11 قدیمی شده ..... الان دیگه همه 12 دارن ......
سلام علیکم !
وایرلس ربطی به سیمکارت و اپراتور نداره.شما میتونی سیم کارت گوشیت رو دربیاری و با وایرلس کار کنی.
مطمئنی وقتی با ایرانسل سعی کری به اینترنت وصل بشی از gprs استفاده نکرده؟
وقتی سیم کارتو در میارم میاره تو اینترنت.
اما وقتی سیم کارته 912 رو میزارم حتی تو پروفایل آفلاین هم نمیره تو اینترنت !!!!!!!
10 بار امتحان کردم ماجرا دقیقا همینه .
siavashngd
21-02-2009, 17:43
پروداکت کد چیه ....؟
با nsu امتحان کن ببین چی میگه .....
آخه الان ورژن 11 قدیمی شده ..... الان دیگه همه 12 دارن ......
ممنون مرسی
nsu یعنی چی؟:31:
یه type داره که نوشته:RM-247
ممنون مرسی
nsu یعنی چی؟:31:
یه type داره که نوشته:RM-247
اين تاپيك رو مطالعه كنيد، متوجه خواهيد شد...
شاد باشيد
tirdad_60
21-02-2009, 19:42
مصطفی جان شما گوشیت رو هک کردی؟آخه دیدم گفته بودی به مشکل برخوردی ؟
tirdad_60
21-02-2009, 19:57
چطوری یک بکآپ کامل از گوشیم بگیرم که بازی و فیلم ها رو اگر یک زمانی ریست کردم بتونم دوباره برگردونم؟
چطوری یک بکآپ کامل از گوشیم بگیرم که بازی و فیلم ها رو اگر یک زمانی ریست کردم بتونم دوباره برگردونم؟
تجربه شخصی :
آخرین نسخه Nokia Pc Suite رو نصب کن .
تم هایی که توی گوشیت نصب کردی حذف کن.(از توی App Manager) (این تم ها گاهی بکاپ رو خراب میکنه.تست کردم)
بعد با PC Suite از همه قسمت های گوشی به جز فایل های Mass Memory بکاپ بگیر.
برای اینکه ببینی بکاپ سالمه چند تا تغییر توی گوشی بده مثلا حالت Stand By رو عوض کن و یک تم دیگه انتخاب کن.
بعد اون بکاپ رو که گرفتی Restore کن.
بعد گوشیت رو با حالت Mass Storage به کامپیوتر وصل کن و از همه فایلها (مخصوصا فیلمها) یک کپی تهیه کن و توی کامپیوتر داشته باش .
----------------
من یک مموری 4 گیگ هم برای گوشیم گرفتم که از طریق خود گوشی هم بکاپ میگیرم .
باز هم توی این مورد باید تم ها رو پاک کنی و بعد از بکاپ هم تستش کن.
حواست باشه توی این حالت اگر یک بکاپ دیگه بگیری فایلهای بکاپ قبلی پاک میشه.
MORTAZA.2FUN
26-02-2009, 01:47
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :10:
یه کمکی به ما کنین
اگه کسی اطلاعاتی در مورد تشخیص دادن گوشی اصل وبدل NOKIA N96 داره !!!!!!!
دوستان اون اطلاعات در اختیار من هم بذارین :10:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان
ببینم آخر تلویزیون میگیره یا نه ؟ من که نفهمیدم !
Saman-tci
01-03-2009, 19:20
نه دوست من فعلاً نمیگیره ..... احتمالاً در اوایل سال جدید راه اندازی میشه .....
ManUtd$1366
01-03-2009, 22:44
بچه هایی که دارن لطف کنن بگن سرعت File Transfer گوشی چطوره ؟
تو سایتای مختلف عددای مختلف نوشتن ... از 1.8MB/S گرفته تا 9.2MB/S
منظورم فقط برای موزیک هست ... چون میدونم برای عکس معمولن گوشیا سرعتشون پایین ِ !!
سرعت N95 8GB حدودا 1MB/S هست ... یعنی افتضاح !
مثلا 2 گیگ رو حدودا 40 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه !
بهر حال راهنمایی کنید ممنون میشم.
اماستیاف
01-03-2009, 23:57
اینا رو همینجوری عجله ای گرفتم :
انتقال فیلم :
انتقال موسیقی :
انتقال عکس :
MORTAZA.2FUN
02-03-2009, 15:24
با سلام وخسته نباشید خدنت دوستان عزیز :10:
لطفا در نظر سنجی (در مورد خرید گوشی )زیر شرکت کنید ومنو راهنمایی کنید::40:
لطفا به دوستان دیگه هم درباره این نظر سنجی خبر بدین تا اونا هم در این نظر سنجی شرکت کنن :31::10:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان
Mojtaba-MCI
05-03-2009, 14:46
دوستان یه سوال دارم ، درحال حاضر وضعیت دی وی بی توو ایران چطوره؟!به شهرهای دیگه هم رسیده یا هنوز فقط توو تهران فعاله و دیگه اینکه آیا توو تهران خوب کار می کنه یا نه؟!
Saman-tci
05-03-2009, 15:06
مجتبی جان توی تهران هم فعلاً فعال نیست .... قبلاً به زور و توی بعضی از ساعات در هفته میگرفت ولی اونم الان قطع شده ....
yazdankhah
09-03-2009, 00:45
البته اینجا کلوپ n96 هست و حتما همه این گوشی رو ترجیح میدند اما به نظر دوستان اگه بخواهیم بین n96 و n85 یکی رو انتخاب کنیم کدوم بهترند (با در نظر گرفتن قیمت و کارایی)
اماستیاف
09-03-2009, 01:01
البته اینجا کلوپ n96 هست و حتما همه این گوشی رو ترجیح میدند اما به نظر دوستان اگه بخواهیم بین n96 و n85 یکی رو انتخاب کنیم کدوم بهترند (با در نظر گرفتن قیمت و کارایی)
به نظر من صرفنظر از قیمت N96 بهتره !
حافظه داخلی 16 گیگ
صفحه نمایش 2.8 اینچ.
قابلیت دریافت ----H
پردازشگر دو هسته ای .
و...
N85 فرستنده Fm و صفحه OLED و باطری با دوامتر نسبت به N96 داره.اما مشکلاتی نظیر هنگ کردن و لقی اسلاید رو میشه از نظرات کاربران N85 توی همین فروم متوجه شد ...
REGISTERED USER
09-03-2009, 01:07
پردازشگر دو هسته ای .
n95 و n82 و ... هم پردازنده دوهسته ای دارند نه ؟
اماستیاف
09-03-2009, 10:08
n95 و n82 و ... هم پردازنده دوهسته ای دارند نه ؟
بله.......
کی بود شایعه پرت کرده بود ----h تا اخر سال رله میشه پس چی شد کف کردیم که
Saman-tci
09-03-2009, 22:42
اولاً شایعه نبوده ... راه اندازی میشه ....
.
دوماً کسی نگفته آخر سال ... گفتن بعد از تعطیلات عید یا دیگه نهایتاً توی اردیبهشت ....
.
در ضمن دوست من کسی از خودش که نمیگه , این گفته های مسئولان مخابرات و صداوسیما هست ....
اماستیاف
09-03-2009, 22:46
کی بود شایعه پرت کرده بود ----h تا اخر سال رله میشه پس چی شد کف کردیم که
ما هم منتظریم....
tirdad_60
10-03-2009, 00:25
سلام اماستیاف عزیز میخواستم بدونم شما چه برنامه هایی روی گوشیت نصب کردی آخه گوشی من پاک پاک مونده میخواستم یه حرکتی بزنم
yazdankhah
10-03-2009, 00:28
امروز از یکی از دوستام که n96 داره شنیدم هر دو روز یکبار گوشیش هنگ میکنه!
به علاوه اینکه میگفت گوشیش کنده و دسترسی به منو همچنین عکس و فیلم هاش به کندی انجام میشه.
دوستانی که کاربر این گوشی هستند چه نظراتی دارند؟
tirdad_60
10-03-2009, 00:32
هنگ کردن به خاطر قدیمی بودن ورژن گوشی هستش که باید آپدیت کنه در مورد دسترسی کند به فایلها هم من 2 گیگ موسیقی و عکس دارم تا حالا مشکلی نداشتم
اماستیاف
10-03-2009, 00:33
سلام اماستیاف عزیز میخواستم بدونم شما چه برنامه هایی روی گوشیت نصب کردی آخه گوشی من پاک پاک مونده میخواستم یه حرکتی بزنم
من زیاد برنامه میریزم و پاک میکنم.
برنامه های ثابت که همیشه دارمشون گارمین و اسمارت کام و دیکشنری و بلک لیست و تقویم شمسی و اسکرین شات و ماشین حساب مهندسی و قرآن و برنامه بانک همراه و X-ploree و task manager و پیغامگیر و .... هست.:31:
یک سری بازی هم همیشه روی گوشیم هست :
Marble Maze ،سودوکو و Wall Breaker و Bom Blox و ....
بازیهای انگیج که روی گوشیم فوله هم همیشه نصبه.
مهمتر از اینها کلی فیلم سینمایی که از اینترنت دانلود میکنم رو به Mp4 تبدیل کردم و با گوشی نگاه میکنم.
یعنی من اگر یک روزی توی یک بیابون گم بشم که پریز برق و شارژر داشته بشه میتونم تا چند ماه خودم رو سرگرم کنم !!!!!:31::31::31:
اماستیاف
10-03-2009, 00:35
امروز از یکی از دوستام که n96 داره شنیدم هر دو روز یکبار گوشیش هنگ میکنه!
به علاوه اینکه میگفت گوشیش کنده و دسترسی به منو همچنین عکس و فیلم هاش به کندی انجام میشه.
دوستانی که کاربر این گوشی هستند چه نظراتی دارند؟
اصلا این مشکلات رو نداره. !!!
اگر فریمور گوشی دوستتون 12 هست و این مشکلات رو داره باید فرمت کنه !
tirdad_60
10-03-2009, 00:38
برنامه ای برای مخفی کردن فایلها یا قفل روی فولدر ها هستش؟
اماستیاف
10-03-2009, 00:41
من تا حالا دنبال این چیزا نبودم...
همه میدونن نباید به n96 من دست بزنن !!!!
tirdad_60
10-03-2009, 00:44
آخه تو محل کارم میان گوشی رو برمیدارن نمیشه بگم دست نزن گفتم روی فولدرهای خصوصی قفل بذارم خیالم راحت بشه
tirdad_60
10-03-2009, 00:46
بازیهای روی گوشی که فقط tetris کدش هست که اونم وارد کردم پیغام میده کانکشن به اینترنت میخواد:13:
اماستیاف
10-03-2009, 01:03
بازیهای روی گوشی که فقط tetris کدش هست که اونم وارد کردم پیغام میده کانکشن به اینترنت میخواد:13:
گوشیتو هک کن و بعدش میتونی 7-8 تا بازی انگیج رو فول بازی کنی.Tetris هم جزوشونه.
اون کد هم اگر استفاده نکردی نگهش دار که خیلی قیمتیه !
yazdankhah
10-03-2009, 01:17
اصلا این مشکلات رو نداره. !!!
اگر فریمور گوشی دوستتون 12 هست و این مشکلات رو داره باید فرمت کنه !
اگر امروز هم میخواستید گوشی بخرید آیا باز سراغ n96 میرفتید و یا به انتخاب های دیگه مثل n85 و یا 8510 هم فکر میکردید؟
yazdankhah
10-03-2009, 01:18
دوستان ببخشید اگه این نکته تکراریه اما شما هر جا سرچ کنید راجع به ویژگیها و محاسن گوشی میگن اما معایبشو باید از دوستان عزیزی مثل شما که اینو دارند و استفاده میکنند سوال کرد.
از همتون بخاطر راهنماییتون متشکرم
اماستیاف
10-03-2009, 01:25
اگر امروز هم میخواستید گوشی بخرید آیا باز سراغ n96 میرفتید و یا به انتخاب های دیگه مثل n85 و یا 8510 هم فکر میکردید؟
دو حالت داره :
اگر با N96 کار نکرده بودم ممکن بود یک گوشی دیگه از نوکیا میگرفتم !
اگر با تجربیات الانم که با N96 کار کردم میخواستم گوشی بگیرم باز هم N96 میگرفتم چون دقیقا چیزیه که میخوام !!
دوستان ببخشید اگه این نکته تکراریه اما شما هر جا سرچ کنید راجع به ویژگیها و محاسن گوشی میگن اما معایبشو باید از دوستان عزیزی مثل شما که اینو دارند و استفاده میکنند سوال کرد.
از همتون بخاطر راهنماییتون متشکرم
عیبش باطری نه چندان مطمئنشه.
و دیگر هیچ....
اینکه یک سری امکانات مثل فرستنده Fm و ... نداره به نظر من عیب محسوب نمیشه.اما اگر داشت میشد حسن !
Saman-tci
10-03-2009, 02:35
ببین تیرداد جان نرم افزارهای خیلی خوبی در این زمینه هستند که روی هر قسمتی که خودتون تعیین کنید پسوورد میزارن ... پسوورد رو هم خودتون انتخاب میکنید ....
.
ولی متاسفانه این برنامه ها همشون احتیاج به ساین شده دارن .... شما یا باید فایل cer و key گوشیتون رو داشته باشید ( درخواست بدین 1 روزه آماده میشه ) یا اینکه گوشیتون رو هک کنید که در اینصورت تمام برنامه های ساین نشده رو بدون مشکل نصب میکنه ....
Saman-tci
10-03-2009, 02:38
آقای یزدان آخه چه چیزی گوشی n85 از گوشی n96 سرتره که بخواد این گوشی رو منصزف بشه و بره n85 بگیره ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیگم n96 گوشیه کاملیه نه بالاخره هر گوشی یکسری نقاط ضعف دارن ولی در مقایسه با n85 واقعاً پادشاهی میکنه ....
حالا اگه یه گوشی دیگه ای مثلاً مثل همین 8510 رو میگفتید یه چیزی ولی در حال حاضر خریدن n85 یعنی پول دور ریختن ....
N96 فقط یه مساله هنگش بود که با فریمور 12 این مشکلش حل شده ... دوستان از راه اندازی نشدن dvdbh گلایه دارن که اونم تا نهایتاً 2 ماه آینده راه اندازی میشه ... شما از هر نظر بخوای حساب کنی N96 از 85 سرتر هست .........
s a j j a d
10-03-2009, 13:16
سلام بر دوستان خوبم
من میخوام n96 بگیرم ولی وقتی رفتم بازار که بگیرم بهم گفتن که فقط چینی هست علت چیه؟
از کجا میشه فهمید که گوشی فنلاند یا چینی قیمت بهم 450 تومن گفت کارکرده:11:
s a j j a d
10-03-2009, 13:26
تفاوت هاي n96 چینی و فنلاندي در چیه؟؟؟:18:
اماستیاف
10-03-2009, 13:35
سلام بر دوستان خوبم
من میخوام n96 بگیرم ولی وقتی رفتم بازار که بگیرم بهم گفتن که فقط چینی هست علت چیه؟
از کجا میشه فهمید که گوشی فنلاند یا چینی قیمت بهم 450 تومن گفت کارکرده:11:
تفاوت هاي n96 چینی و فنلاندي در چیه؟؟؟:18:
اکثر گوشیهای جدید موجود توی بازار ایران چینیه.
تعداد بسیار زیادی از اینها لیبلشون چنج شده و زده فنلاندی.
این چینی ها هم تحت لیسانس نوکیا هستند و فکر نمیکنم فرق اساسی با فنلاندی داشته باشن.
s a j j a d
10-03-2009, 13:38
به نظر شما ارزش خرید دارن چینی ها؟؟؟؟؟
و وسایل داخل جعبه چیه همراه گوشی؟؟؟
آقای یزدان آخه چه چیزی گوشی n85 از گوشی n96 سرتره که بخواد این گوشی رو منصزف بشه و بره n85 بگیره ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیگم n96 گوشیه کاملیه نه بالاخره هر گوشی یکسری نقاط ضعف دارن ولی در مقایسه با n85 واقعاً پادشاهی میکنه ....
حالا اگه یه گوشی دیگه ای مثلاً مثل همین 8510 رو میگفتید یه چیزی ولی در حال حاضر خریدن n85 یعنی پول دور ریختن ....
N96 فقط یه مساله هنگش بود که با فریمور 12 این مشکلش حل شده ... دوستان از راه اندازی نشدن dvdbh گلایه دارن که اونم تا نهایتاً 2 ماه آینده راه اندازی میشه ... شما از هر نظر بخوای حساب کنی N96 از 85 سرتر هست .........
من بهت میگم چیه n85 از n96 سرتره
مزیت های n85 نسبت به n96
1. شارژ شدن از طریق usb
2.فرستنده fm
3.باتری فوق العاده قوی که باتری n96 نصف نصفشم نمیشه
4. cpu بالاتر
5. صفحه نمایش فوق العاده oled که اصلاً قابل قیاس با tft نیست
6.خوش دست بودن،زیبایی بشتر و جمع و جور بودن نسبت به n96 در ضمن محافظ لنز دوربینم داره
تنها مزیت n96 نسبت به n85 فناوری ----H است که فعلاً در ایران راه نیافتده و با گوشی nec هم میشه TV دید
خوش باشی
اماستیاف
11-03-2009, 21:30
من بهت میگم چیه n85 از n96 سرتره
مزیت های n85 نسبت به n96
1. شارژ شدن از طریق usb
2.فرستنده fm
3.باتری فوق العاده قوی که باتری n96 نصف نصفشم نمیشه
4. cpu بالاتر
5. صفحه نمایش فوق العاده oled که اصلاً قابل قیاس با tft نیست
6.خوش دست بودن،زیبایی بشتر و جمع و جور بودن نسبت به n96 در ضمن محافظ لنز دوربینم داره
تنها مزیت n96 نسبت به n85 فناوری ----H است که فعلاً در ایران راه نیافتده و با گوشی nec هم میشه TV دید
خوش باشی
اولا Cpu N96 دو هسته ای هست و سرعت پردازشش از N85 بالاتره.
ثانیا به نظر من ظاهر N96 شیکتر از N85 هست .مخصوصا اون دکمه های سبز و قرمز N85 اصلا به دلم نمیشینه.(سلیقس دیگه)
و صفحه 2.8 اینچش کاملا مناسب تماشای فیلم و تلویزیون هستش.
در مورد حافظه 16 گیگش که میشه بهش مموری کارت هم اضافه کرد چیزی نمیگم!!
وقتی تلویزیونش راه بیوفته مطمئنا خیلی از تهرانیهایی که میخوان بالای 400 هزینه کنن میان سراغ N96 !!!!
خدا کنه اون موقع قیمتش طوری بکشه بالا که خز نشه !!!:31:
در آخر هم بگم نوکیا هیچ گوشی ای رو با امکانات تکراری و یا کاملا برتر نسبت به یک مدل دیگه نمیزنه.
هر گوشی ای یک مزیت هایی نسبت به بقیه داره که یک طیف خاص از کاربرا رو جذب میکنه ...
Saman-tci
11-03-2009, 23:14
خوش باشی
به اون تنها مزیتهاش 16 گیگ مموری داخلی , lcd بزرگتر , طراحی کشویی دو طرفه با کلیدهای اختصاصی صوتی / بازی, دوربین قوی تر ( بنا به اذعان تمامی کسانی که 85 داشتن دوربین این گوشی یکی از ضغیفترین دوربینها در بین مدلهای جدید نوکیاس برای اثبات حرفم میتونید به تاپیک N85 در همین فروم مراجعه کنید ) , کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید , شارژر ماشین که در بسته بندی موجوده , تیونر داخلی ----H TV و .... اضافه کنید ....
.
ببخشید قرار بود یک مزیت بگم ولی دیدم اینقدر زیاده دیگه به همینها بسنده کردم ... بازم ببخشید اگه زیاد شد :27:
به اون تنها مزیتهاش 16 گیگ مموری داخلی , lcd بزرگتر , طراحی کشویی دو طرفه با کلیدهای اختصاصی صوتی / بازی, دوربین قوی تر ( بنا به اذعان تمامی کسانی که 85 داشتن دوربین این گوشی یکی از ضغیفترین دوربینها در بین مدلهای جدید نوکیاس برای اثبات حرفم میتونید به تاپیک N85 در همین فروم مراجعه کنید ) , کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید , شارژر ماشین که در بسته بندی موجوده , تیونر داخلی ----H TV و .... اضافه کنید ....
.
ببخشید قرار بود یک مزیت بگم ولی دیدم اینقدر زیاده دیگه به همینها بسنده کردم ... بازم ببخشید اگه زیاد شد :27:
lcd 100 برابر بزرگتر باشه ولی tft نباشه طراحی کشویی دو طرفه هم که n85 داره عزیز، اونجوری که ما در سایت موبایلستان به نقل از gsmarena خوندیم دوربین این دو گوشی کیفیتشون فرقی با هم نمیکنه تازه با آپدیت های بعدی هم کارایی دوربین بهترم میشه، کلید کشویی برای قفل کردن صفحه کلید هم بازم n85 داره عزیز، ما داریم میگیم باتری n85 کجا باتری n96 کجا اونوقت شما حرف از شارژر داخل ماشین میزنی:27: ----H که گفتم مثل اینکه شما نمیدونی اینجا ایران وقتی میگن دو ماه دیگه یعنی دو سال دیگه :31: اون مموری 16 گیگ هم عزیزم مزیت نیست قابلیت بعدش هم چه فرقی میکنه رم داخلی 16 گیگ باشه یا رم خارجی بالاخره وقتی چیزی رو دریافت میکنی رو یکدومش میریزی درسته.خوش باشی
یادم رفت بگم که gsmarena صفحه کلید n85 رو و کلید دوربین رو بهتر از n96 میدونه
behraniha
12-03-2009, 08:36
من n96 تا حالا ندیدم ولی n85 را 2 هفته بیشتر نداشتم و با 60 تومان ضرر فروختم . اصلاً گوشی خوبی نیست : بین دکمه هاش چون فاصله است سریع خاک جمع میشه ، صداش که فکر کنم از E250 هم بی کیفیت تر باشه ، کشوییش کاملاً لقه ،جال انگشت که خیلی تابلو روش میمونه و ... در کل ارزش اینقدر پول دادن را نداره
Saman-tci
12-03-2009, 14:25
دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
اماستیاف
12-03-2009, 15:42
وقتی بقیه میگن چرا ما نگیم ::31:
N96 دارها و نوکیا دوستان :
برید توی این تاپیک و به گوشی مورد علاقتون رای بدید ..
سلام این تاپیک برا انتخواب بهترین گوشی سال از نظر کاربران p30w هست که X1 هم توش حضور داره
کد:
محض اطلاع تا این لحظه X1 با یک رای کمتر از n96 در مقام دوم قرار داره
اینم تاپیک بهترین برندموبایل
کد:
سونی اریکسون با 4 رای بعد از نوکیا در مقام دومه
کلا دوستان یه سری نظر سنجی راه انداختن که می تونید تو قسمت نقد و برسی گوشی ببینینش و توش شرکت کنین
از دوستان می خوام برا بهتر شدن نتیجه تو این نظر سنجی شرکت کنین
بهترين موزيك فون:
noisymind
12-03-2009, 19:53
دوست من این حرفتو بروتوی تاپیک n85 بزن تا کاربرانی که میان اونجا و درخواست راهنمایی برای خرید این گوشی رو میکنن حرف شما رو بخونن تا متوجه کل قضیه بشن ....
ما که هر چی بهشون میگیم باور نمیکنن .....
البته سامان جان , قیمتش الان یک کمی از الکی هم الکی تر بالاست!:13:
Saman-tci
13-03-2009, 01:28
آره حرفتو قبول دارم .... ولی برای پاوین اومدنش احتیاج به زمان داره .... مگه N95 معمولی نبود که اولش بالای 1/200 بود ... یواش یواش اومد پائید تا جائیکه الان طرفای 350 360 تومنه .....
.
این گوشی هم به مرور زمان میاد پائین .... البته فکر کنم به محض راه اندازی dvbh قیمتش یه نمه بکشه بالا ....
juliosezar
14-03-2009, 11:03
با سلام
گوشیه من n96 هستش که چندتا از این برنامه های شتاب سنجی مثل لیوان آبی که با حرکت گوشی آب داخلش هم حرکت میکنه رو نصب کردم ولی برنامه ها باز نمیشن.
لطفا راهنمایی کنید.
Saman-tci
14-03-2009, 15:13
دوست من درسته که n96 شتاب سنج داره ولی بعضی از برنامه و یا بازیهای توی این سبک رو به درستی اجرا نمیکنه ....
گوشی e66 هم همینطوره ... دقیقاً نمیدونم مسئله کجاس ولی نگران نباش اشکال از گوشی شما نیست ....
yazdankhah
14-03-2009, 17:59
از دوستانی که فریمور گوشی رو به جدیدترین ورژن ارتقا دادند سوالی دارم که مشکل هنگ کردن گوشی بطور کلی رفع شده یا هنوزم مشکلاتی هست؟
درضمن از دوستان راهنمایی میخوام که ارتقا به آخرین ورژن فریمور چه تغییراتی رو گوشی میده ؟
اماستیاف
14-03-2009, 18:02
از دوستانی که فریمور گوشی رو به جدیدترین ورژن ارتقا دادند سوالی دارم که مشکل هنگ کردن گوشی بطور کلی رفع شده یا هنوزم مشکلاتی هست؟
درضمن از دوستان راهنمایی میخوام که ارتقا به آخرین ورژن فریمور چه تغییراتی رو گوشی میده ؟
بله به طور کلی رفع شده.
من الان چند ماهه گوشیم یکبار هم هنگ نکرده.
آپدیتش چیز جدیدی اضافه نمیکنه.فقط خیلی از مشکلات و باگهای اولیه رو رفع میکنه.
yazdankhah
14-03-2009, 22:33
الان قیمت بدون گارانتی و گارانتی معتبر این گوشی چنده؟ تو جعبش چه ملحقاتی هست (وقتی تو ایران میخریم چه چیزایی باید باشه. خودم میدونم پک بین المللی شامل چیه اما ایرانو خبر ندارم) درضمن مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
اماستیاف
14-03-2009, 22:43
محتویات بسته فروش:
1.گوشی nokia n96
2.باتری bl-5f
3.شارژر ac
4. شارژر اتومبیل
5.کابل تلویزیون
6.هندزفری همراه با ریموت
7.دفترچه راهنما به همراه dvd و همچنین دفترچه راهنمای ovi و کد فعالسازی انگیج
8. کابل اتصال به کامپیوتر
الان قیمت بدون گارانتی و گارانتی معتبر این گوشی چنده؟ تو جعبش چه ملحقاتی هست (وقتی تو ایران میخریم چه چیزایی باید باشه. خودم میدونم پک بین المللی شامل چیه اما ایرانو خبر ندارم) درضمن مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
محتویات بسته فروش رو برات نقل قول کردم.
فکر کنم با گارانتی اصلی یک مموری 8 گیگ هم روش بذارن.
مموری هم به طور رسمی تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.باید توی اینترنت سرچ کنی ببینی با 16 مشکلی داره یا نه.
قیمتش هم فکر کنم 530-540 تومن باشه.دم عید یک مقدار گرون شده وگرنه قبلش 500 بود.
قیمت گارانتی اصلی رو نمیدونم.
بهتره صبر کنی و بعد از عید خرید کنی.
ali racer
15-03-2009, 00:34
مموری هم به طور رسمی تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه.باید توی اینترنت سرچ کنی ببینی با 16 مشکلی داره یا نه.
نه مشکلی نداره با 16 گیگ ..فقط مشکل از قیمت مموری 16 گیگ هستش که خیلی گرونه:31:
aref.moradi
15-03-2009, 08:15
دوستان(ورژن12) این گوشی با کدوم روش هک میشه
juliosezar
15-03-2009, 09:07
مثل اینکه قیمت ها دستتون نیست.من حدود یکماه پیش گوشیمو 600000 تومن گرفتم که تا دیروز 40000 تومن ارزونتر شده .
noisymind
15-03-2009, 10:36
قیمت که بچه ها میگن تا نزدیکای 500 هم رسیده بود. ولی قبل عیدی باز یک کمی گرون شد.
اماستیاف
15-03-2009, 11:51
مثل اینکه قیمت ها دستتون نیست.من حدود یکماه پیش گوشیمو 600000 تومن گرفتم که تا دیروز 40000 تومن ارزونتر شده .
من که 670 تومن توی آذر گرفتم چی بگم :31:...
اماستیاف
15-03-2009, 11:52
دوستان(ورژن12) این گوشی با کدوم روش هک میشه
با روش Helloox 1.03 .
aref.moradi
15-03-2009, 17:47
من دیروز این گوشی رو خریدم برا اطمینان سریال نامبر شو تو یه سایت نوشتم پیامش این بودthis imei number might to be correct,but it is impossible to get this confirmed حالا از کجا بدونم این گوشی اصله یانه
yazdankhah
15-03-2009, 18:56
اینایی که شما میگی بدون گارانتیشه؟
محتویات با گارانتی شارژر ماشین هم روشه؟ قیمت با گارانتی چنده؟ به بدون گارانتی ها میشه اطمینان کرد؟
yazdankhah
15-03-2009, 19:07
من دیروز این گوشی رو خریدم برا اطمینان سریال نامبر شو تو یه سایت نوشتم پیامش این بودthis imei number might to be correct,but it is impossible to get this confirmed حالا از کجا بدونم این گوشی اصله یانه
اولا با گارانتی رسمی از نماینده های رسمی خریدی یا بدون گارانتی؟ دوما به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مراجعه کن اونجا میتونی شماره سریال رو چک کنی.
اماستیاف
15-03-2009, 20:58
اینایی که شما میگی بدون گارانتیشه؟
محتویات با گارانتی شارژر ماشین هم روشه؟ قیمت با گارانتی چنده؟ به بدون گارانتی ها میشه اطمینان کرد؟
اونا که گفتم بدون گارانتیه.شارژر ماشین هم روی بدون گارانتی هست.
قیمت با گارانتیش رو ندارم.
این روزا درصد افرادی که با گارانتی میخرن خیلی کمه.چون گاهی گارانتی تا 150 هزار تومن قیمت رو میبره بالا.
من که بدون گارانتی خریدم و تا حالا مشکلی نداشتم.
aref.moradi
15-03-2009, 21:43
اولا با گارانتی رسمی از نماینده های رسمی خریدی یا بدون گارانتی؟ دوما به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مراجعه کن اونجا میتونی شماره سریال رو چک کنی.
دستت درد نکنه نوشت این گوشی ثبت شده ولی از کجا بدونم اصل فنلاده
اماستیاف
15-03-2009, 22:12
دستت درد نکنه نوشت این گوشی ثبت شده ولی از کجا بدونم اصل فنلاده
فکر نکنم بتونی بفهمی .معمولا لیبل ها عوض میشه و معلوم نمیشه کشور سازنده کجاست.
دوست عزیز n96 ساخت چین هم تقلبی نیست.فقط کارخونه نوکیا توی چین تولیدش کرده.زیاد فکرتو به این چیزا مشغول نکن.
yazdankhah
16-03-2009, 00:20
اونا که گفتم بدون گارانتیه.شارژر ماشین هم روی بدون گارانتی هست.
قیمت با گارانتیش رو ندارم.
این روزا درصد افرادی که با گارانتی میخرن خیلی کمه.چون گاهی گارانتی تا 150 هزار تومن قیمت رو میبره بالا.
من که بدون گارانتی خریدم و تا حالا مشکلی نداشتم.
خدا اون روز رو نیاره که آدم آرزو کنه ای گاش گوشیشو با گارانتی معتبر میخرید. من خودم هر چی میخرم با گارانتی اصلی میخرم و ساده ترین دلیلم اینه که گوشی با گارانتی اصلی با سلام و صلوات و احتیاط لازم حمل میشه نه با چهارپایان از کوههای مرتفع.
البته هر کسی مختار جیبشه و هر کسی یه عقیده ای داره و نمیشه گفت کار کی درست و کار کی اشتباهه.
اماستیاف
16-03-2009, 00:29
خدا اون روز رو نیاره که آدم آرزو کنه ای گاش گوشیشو با گارانتی معتبر میخرید. من خودم هر چی میخرم با گارانتی اصلی میخرم و ساده ترین دلیلم اینه که گوشی با گارانتی اصلی با سلام و صلوات و احتیاط لازم حمل میشه نه با چهارپایان از کوههای مرتفع.
البته هر کسی مختار جیبشه و هر کسی یه عقیده ای داره و نمیشه گفت کار کی درست و کار کی اشتباهه.
بله خوب مسلما گوشی با گارانتی معتبر خیلی مطمئن تر از قاچاقه.
من هم اگر پول داشتم با گارانتی معتبر میخریم.
اما خوب چه کنیم که بودجه محدود بود !:31::31::31:
MORTAZA.2FUN
16-03-2009, 01:53
بله خوب مسلما گوشی با گارانتی معتبر خیلی مطمئن تر از قاچاقه.
من هم اگر پول داشتم با گارانتی معتبر میخریم.
اما خوب چه کنیم که بودجه محدود بود !:31::31::31:
با سلام به شما
مگه 96 گارانتی اصل ومعتبر هم داره
چون با اطلاعاتی که من کسب کردم فهمیدم که گوشی های نوکیا تو ایران گارانتی اصل ندارن .
اگه داره لطفا قیمتشو اعلام کنین
حالا یه سوال :
اگه چیزی در مورد تشخیص دادن اصل وبدل بودن این گوشی می دونین به ما هم بگین تا موقع خرید گوشی با مشگل مواجه نشم ......
اون طور که شنیدم میگن که گوشی 96 رو اگثرا چینی ها میزنن و اونهایی رو که میگن فنلاندی هستش فقط لیبل فنلاندی داره ولیبلش عوض شده!!!!!
ایا درسته ؟
tirdad_60
16-03-2009, 21:03
جدیدا اکثر گوشیهای نوکیا توی چین تولید میشن البته این دلیلی بر بی کیفیت بودنشون نیست به خاطره به صرفه بودن تولید در چین هست و با گارانتی و بدون گارانتی بودن هم دلیلی بر اصل یا غیر اصل بودن نیست چون همین گارانتی های معتبر هم قسمت اعظم گوشیهاشون رو از راه قاچاق میارن چون اگه اینکارو نکنن که نمیصرفه واسشون
yazdankhah
17-03-2009, 09:36
چون همین گارانتی های معتبر هم قسمت اعظم گوشیهاشون رو از راه قاچاق میارن چون اگه اینکارو نکنن که نمیصرفه واسشون
من با همه مطالبت موافقم جز این مورد. قاچاق یعنی از راهی بجز گمرک. اگه فقط یک مورد ثابت بشه گارانتی اصلی از راه قاچاق وارد کرده آنچنان دخلشو میارند که تا عمر داره نتونه از زمین بلند بشه.
من قبول دارم که اظهار گمرکی غیر واقعی میکنند و همیشه under value میزنند اما دیگه از راه قاچاق میارند رو اصلا قبول ندارم.
حد اقل وقتی شما یه رقم قابل توجهی پول پرداخت میکنی لااقل مطمئن هستی که جنست درست حمل شده و صدمات ناشی از حمل و نقل غیر اصولی بهش وارد نشده.
MORTAZA.2FUN
18-03-2009, 02:20
با سلام به شما دوستان عزیز :10:
:40:لطفا قیمت گارانتی اصل رو بگین >>>
ببخشید یه چندتا سوال هم داشتم :
1- 95 8گیک چیپ گرافیکی داره ولی 96 نداره ایا شما دوستان از نظر بازی های n-gage (ببخشید اگه اشتباه تو نوشتنش داشته باشم )کم نیاوردین یا تا حد امکان جواب میده ؟
2-این گوشی نسبت به 95 cpu کمتری داره (البته با اطلاعاتی که من دارم )ایا این اختلاف توی انجام کار و سرعت گوشی محسوس هستش یا نه ؟
3- باتری 96 950ma و 95 1200ma هستش اون تور که فهمیدم 95 دو روز شارز نگه می داره این گوشی چطور ؟
(البته با بررسی هایی که کردم 96 خاصیت یا حالت نرم افزاری DSP داره که باعث افزایش کارایی باتری میشه به عنوان مثال : توی بخش مولتی مدیا اگه یکسره استفاده کنیم 96 4.5 ساعت و95 3.5 ساعت است..... نظر شما چیه ؟) :40:
با تشکر از همه دوستان :10:
قربانتان:40:
سلام دوستان.
سرعت فیلم برداری این گوشی چند فریم در ثانیه است ؟
یه سوال دیگه . به نظرتون n96 در برابر n85 سرتره و انتخاب خوبی محسوب میشه ؟
اگه خوبه لطفاً بگید از چه نظر چون هرکس از گوشی انتظاراتی داره ...
ممنونم.
Saman-tci
18-03-2009, 14:49
بله دوست من n96 واقعاً سرتره .. به اندازه کافی دلایلشم توی تاپیک n85 گفته شده ....
Nikolas_95
20-03-2009, 22:30
سلام دوستان.
سرعت فیلم برداری این گوشی چند فریم در ثانیه است ؟
یه سوال دیگه . به نظرتون n96 در برابر n85 سرتره و انتخاب خوبی محسوب میشه ؟
اگه خوبه لطفاً بگید از چه نظر چون هرکس از گوشی انتظاراتی داره ...
ممنونم.
سلام علیرضا جان
30 فریم در ثانیه
در مورد سوال دوم هم با سامان موافقم:
بله دوست من n96 واقعاً سرتره .. به اندازه کافی دلایلشم توی تاپیک n85 گفته شده ....
به نظر من هم واقعا سر تره
هم تو صفحه های قبلی این تاپیک هم تو اون تاپیک در مورد این موضوع مفصل صحبت شده
یه سرچ کنی معلوم میشه
yazdankhah
20-03-2009, 23:41
دوستان میدونید که n82 گوشی به نسبت خوبیه و سرعت باز شدن منو و اومدن عکسها خیلی قابل قبوله آیا n96 هم در مقایسه با یه گوشی مثل N82 سرعت منوش و اومدن عکسهاش قابل قبوله؟ یعنی در مقایسه همتراز N82 هست و یا بهتر و بدتره؟
با تشکر
اماستیاف
21-03-2009, 00:17
دوستان میدونید که n82 گوشی به نسبت خوبیه و سرعت باز شدن منو و اومدن عکسها خیلی قابل قبوله آیا n96 هم در مقایسه با یه گوشی مثل n82 سرعت منوش و اومدن عکسهاش قابل قبوله؟ یعنی در مقایسه همتراز n82 هست و یا بهتر و بدتره؟
با تشکر
من با n82 کار نکردم که مقایسه کنم اما n96 در این مواردی که گفتید مشکلی نداره.
karajboy
21-03-2009, 16:12
سلام، کسی از آقایون دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی (n96) رو نداره؟
اماستیاف
21-03-2009, 16:41
سلام، کسی از آقایون دفترچه فارسی یا انگلیسی این گوشی (n96) رو نداره؟
کاتالوگ انگلیسی(9.62 مگابایت) :
MORTAZA.2FUN
22-03-2009, 00:35
با سلام به شما دوستان عزیز :10:
:40:لطفا قیمت گارانتی اصل رو بگین >>>
ببخشید یه چندتا سوال هم داشتم :
1- 95 8گیک چیپ گرافیکی داره ولی 96 نداره ایا شما دوستان از نظر بازی های n-gage (ببخشید اگه اشتباه تو نوشتنش داشته باشم )کم نیاوردین یا تا حد امکان جواب میده ؟
2-این گوشی نسبت به 95 cpu کمتری داره (البته با اطلاعاتی که من دارم )ایا این اختلاف توی انجام کار و سرعت گوشی محسوس هستش یا نه ؟
3- باتری 96 950ma و 95 1200ma هستش اون تور که فهمیدم 95 دو روز شارز نگه می داره این گوشی چطور ؟
(البته با بررسی هایی که کردم 96 خاصیت یا حالت نرم افزاری dsp داره که باعث افزایش کارایی باتری میشه به عنوان مثال : توی بخش مولتی مدیا اگه یکسره استفاده کنیم 96 4.5 ساعت و95 3.5 ساعت است..... نظر شما چیه ؟) :40:
با تشکر از همه دوستان :10:
قربانتان:40:
:40::40:با سلام به همه کاربران ودوستان عزیز تو تاپیک n96 :40::40:
سال نو رو هم به همه تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشین .
یکی از دوستان هم به ما کمک کنه تا ما هم تو این روز عیدی حال کنیم
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان :40::40:
Saman-tci
22-03-2009, 01:32
:40::40:با سلام به همه کاربران ودوستان عزیز تو تاپیک n96 :40::40:
سال نو رو هم به همه تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشین .
یکی از دوستان هم به ما کمک کنه تا ما هم تو این روز عیدی حال کنیم
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان :40::40:
مرتضی جان بازم من به دادت رسیدم ...
1- ببین مرتضی جان N96 جزو گوشیهای fp2 هست و متاسفانه گوشیهای fp2 کلاً یه مقدار با ngage مشکل دارن ... مثلاً بعضی از بازیها رو بصورت فول اجرا میکنن ... و بعضی از بازیها مثل One رو تریال اجرا میکنن .... اما در مورد اینکه آیا بازیها رو میکشه اجرا کنه باید بگم مشکلی نداره ....
2- درسته از نظر عددی کمتر از 95 هست ولی اینو هم فراموش نکن که 96 سی پی یو Dual داره .... یعنی از 2 cpu استفاده میکنه ..... در ضمن ورژن 12 این گوشی از نظر سرعت خیلی بهتر شده .....
3- در مورد باتری اتفاقاً تنها نقطه صعف 95 همین باتریش هست ... با اینکه میگن با آپدیت جدید مشکلش حل شده ولی من بعید میدونم ... در ضمن N96 از نظر باتری مشکلی نداره ... با اینکه lcd بزرگی داره ولی کاربرانش از باتری این گوشی شکایتی ندارن .....
aref.moradi
22-03-2009, 19:40
از دوستان کسی دفترچه فارسی این گوشی رو بصورتpdf سراغ نداره
MORTAZA.2FUN
23-03-2009, 07:38
با سلام
ایا دور گوشی استیل هستش یا نه
با تشکر
aref.moradi
23-03-2009, 20:56
نه باباپلاستیک ضمنا من هم n96 دارم هم n95 8gbبایدبگم 95بهتر چون هم خوش دست وکار باهاش راحته هم اصلا هنگ نمیکنه تازه هک کردنش هم مکافاته بااینکه ورژن12بازم هنگ میکنه وتونشون دادن فایلهای تصویری مشکل داره نرم افزار هم براش پیدا نمیشه قسمت گالریشو که دیگه نگو منکه اصلا خوشم نیومد ایکاش iphoneمیگرفتم ببخشید که از این گوشی اینهمه ایراد گرفتم خدایی راست میگم
yazdankhah
23-03-2009, 22:36
نه باباپلاستیک ضمنا من هم n96 دارم هم n95 8gbبایدبگم 95بهتر چون هم خوش دست وکار باهاش راحته هم اصلا هنگ نمیکنه تازه هک کردنش هم مکافاته بااینکه ورژن12بازم هنگ میکنه وتونشون دادن فایلهای تصویری مشکل داره نرم افزار هم براش پیدا نمیشه قسمت گالریشو که دیگه نگو منکه اصلا خوشم نیومد ایکاش iphoneمیگرفتم ببخشید که از این گوشی اینهمه ایراد گرفتم خدایی راست میگم
سلام دوست عزیز
تو همین کلوپ دوستان اصرار دارند که با آپدیت به ورژن جدید گوشی n96 اصلا هنگ نمیکنه همچنین میگن این گوشی سرعت منو و گالریش بسیار بالاست و هیچ مشکلی نداره اما شما نقطه نظر دیگه ای دارید.
tirdad_60
23-03-2009, 23:59
من که تا حالا هنگ کردن گوشیم رو ندیدم بجز مواردی که نرم افزاری نصب میکنم که با گوشی سازگار نیست در مورد گالری هم که من عیبی ندیدم تو فایلهای تصویری هم مشکلی نداشتم به نظر من اگه از نظر پول مساله ای نباشه بهترین انتخاب همین n96 هست
resident_evil
24-03-2009, 00:03
آقا جون من هنگ نميكنه ؟؟؟
من ديگه خسته شدم از دست سريه n !!!
اصلا هم اهل نصب برنامه رو گوشي نيستم !!!
هي ميخوام نوكيا نگيرم برم سراغ يه چيز ديگه نميشه !!!
چه كنم ؟؟؟
tirdad_60
24-03-2009, 00:32
آقا جون من هنگ نميكنه ؟؟؟
من ديگه خسته شدم از دست سريه n !!!
اصلا هم اهل نصب برنامه رو گوشي نيستم !!!
هي ميخوام نوكيا نگيرم برم سراغ يه چيز ديگه نميشه !!!
چه كنم ؟؟؟
من که تا حالا هنگ ندیدم از وقتی با ورژن 12 کار میکنم
نوکیا به نظرم انتخاب اوله البته به سلیقه هم بستگی داره
این تیلیوزون هم راه نیفتاد یه حالی بکنیم:13:
Saman-tci
24-03-2009, 01:39
دوستان بازم میگم ورژن 12 این گوشی نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکلی دیگه داره ....
سرعتش هم خیلی بهتر شده .....
اگه واقعاً میخواین از 96 ایراد بگیرید برید سراغ یه ایراد دیگه ... چون مشکل هنگ و کند بودنش حل شده
aref.moradi
24-03-2009, 14:20
والا مال من هنگ میکنه بأینکه ورژن 12 سوال داشتم تو95اگه بخوای فایل تصویری تو گالری نره انتقالش میدم تو my videoهر وقت هم میخوام ببینمش از فایل منیجر به همون ادرس میرم ولی این روش تو96جواب نمیده دوستان روشی بلدند که فیلم تو گالری نره )البته بجز inbox(2چرانمیشه فیلمی که باخود گوشی فیلمبرداری شده رو ادیت کرد
resident_evil
24-03-2009, 15:03
دوستان بازم میگم ورژن 12 این گوشی نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکلی دیگه داره ....
سرعتش هم خیلی بهتر شده .....
اگه واقعاً میخواین از 96 ایراد بگیرید برید سراغ یه ایراد دیگه ... چون مشکل هنگ و کند بودنش حل شده
اي واي با مني ؟؟؟ خاك به سرم ...
من نميخواستم تو سرش بزنم ... فقط يه سوال كردم همين !!!
ولي صداش اونقدرام زياد نبود !!! صدا n93 يه چيز ديگه بود !!!
خلاصه اگه مدل خاصي داره كه اون مدل هنگ نميكنه به من بگين ...
سال نو همتونم مبارك ...
aref.moradi
24-03-2009, 19:35
اینارو بیخیال حالا من فیلمامو کجابفرستم که توگالری نره 2نفرمودید چرا فیلمهایکه باخود گوشی گرفته شده نمیشه ادیت کرد
resident_evil
24-03-2009, 19:41
اینارو بیخیال حالا من فیلمامو کجابفرستم که توگالری نره 2نفرمودید چرا فیلمهایکه باخود گوشی گرفته شده نمیشه ادیت کرد
خيلي ممنونم !!! بيخيال ديگه باشه !!!
aref.moradi
24-03-2009, 20:37
پس جواب ماچی شد
جواب نداره حتما !!!!!!!!!!
اگه همتون ازین گوشی رازی هستید بگید منم بخرم
yazdankhah
25-03-2009, 05:56
اگه همتون ازین گوشی رازی هستید بگید منم بخرم
منظورت راضی و رضایت هست یا ذکریای رازی کاشف الکل؟
noisymind
25-03-2009, 12:40
خب ببين اول چي ميخواي از گوشي بعد بخر. اگر هم فقط چون اسمش n96 هست و برا پز و كلاس ميخواي كه حسابش جداس.
منظورت راضی و رضایت هست یا ذکریای رازی کاشف الکل؟
بستگی داره الکلش چند درصد باشه
Saman-tci
26-03-2009, 01:23
دوستان خواهشاً بحث های بی منطق رو شروع نکنید ....
.
دوست من شما اگه خیلی با n96 حال میکنی برو بخر گوشیه خوبیه .... اگر هم با این بودجه ای که داری دنباله یه گوشیه خوبی میگردی بهتر توی قسمت مشاوره از بچه ها درخواست همکاری کنی ....
aref.moradi
27-03-2009, 09:36
میگن تو تهرون میشه کانالهای تلویزیون رو باگوشی گرفت میخواستم بدونم کانالهای خاصی داره
کاش رضاییه هم پایتخت میشد وماهم میشدیم بچه تهرون
NINTENDO_DS
27-03-2009, 09:58
میگن تو تهرون میشه کانالهای تلویزیون رو باگوشی گرفت میخواستم بدونم کانالهای خاصی داره
نه نمی شه تو تهران هم
قبلا می شد ولی مخابرات غیر فعالش کرد گفتن بعدها راه میندازن دوباره
aref.moradi
27-03-2009, 10:14
داشتم تایپیک قدیمی 96رو میخوندم یادش بخیر اون موقع که هنوز واردبازار نشده بود
هر روز به اون تایپک سرمیزدم هی سوال می کردم و ازامکاناتش دلم اب میشد اون موقع 95روبا 8گیگ عوض کرده بودم وارزو می کردم یکی داشته باشم یادش بخیر هر ارزویی دارین بنویسن شاید یادتون بره ولی خدایادش نمیره هرچی که الان داریم یه روز ارزوی ما بوده خدایا شکرت کاش همه میتونستن از این گوشی داشته باشن متوجم که بعضیا چطوری بهش نگاه میکنن بعد زیرچشمی یه نگاه به گوشی خودشون میندازن
NINTENDO_DS
27-03-2009, 10:26
ولی من نمی دونم چرا از بین سه گوشی ان 96 و ان 85 و 5800 رفتم 5800 خریدم
نمی دونم چرا یکدفعه از ان96 خوشم نیومد؟
MORTAZA.2FUN
27-03-2009, 12:06
با سلام
براساس اخرین جلسه ایی که شرکت مخابرات در تهران در سال 87 انجام داد
تصویب کردن با یک کشور اسیایی اگه اشتباه نکنم زاپن یا جین هستش با همکاری اونها این امکان برقرار خواهد شد
اما در مورد شهرهای دیگه هم این طور تصمیم گرفته شد که بعد از تهران ابتدا در اصفهان ----h راه اندازی بشه سپس توی شهرهای دیگه با سرمایه گذاری راه اندازی میشه
قربانتان :40:
aref.moradi
27-03-2009, 12:53
ولی من نمی دونم چرا از بین سه گوشی ان 96 و ان 85 و 5800 رفتم 5800 خریدم
نمی دونم چرا یکدفعه از ان96 خوشم نیومد؟
تو دوسه روز اینده منم عوضش میکنم یه ایفون میگیرم چیز خاصی بجز دی وی بی نداره اونم که تعطیله)اصلا واسه همین گرفته بودمش(
NINTENDO_DS
27-03-2009, 15:01
من آخه ان 95 هشت گیگ داشتم و ان 96 فرقی باهاش نداره ولی واقعا از انتخاب 5800 راضیم آیفون هم داشتم ولی این 5800 یک چیز دیگست
karajboy
27-03-2009, 17:19
سلام، الان دو هفته میشه که n96 گرفتم توی device manager برای قسمت software version نوشته 11.018 ولی تا حالا هنگ نکرده. میخواستم بدونم تو کدوم قسمت و برای چی هنگ میکنه؟ و برای آپدیت به ورژن 12 باید چی کار کنم؟
Saman-tci
27-03-2009, 18:11
برای آپدیت میتونید به تاپیکهایی که در همین فروم هست مراجعه و گوشیتون رو آپدیت کنید ....
karajboy
05-04-2009, 14:06
میشه برنامه fm transmit رو روی n96 نصب کرد؟
Majid393
05-04-2009, 14:33
میشه برنامه fm transmit رو روی n96 نصب کرد؟
خیر ... Fm Transmitter یک قطعه ی فرستنده هست که درون گوشی قرار داره و برنامه نیست .....
با سلام
من تازه n96 خریدم و زیاد وارد نیستم که بتونم از تمام امکاناتش استفاده کنم برای همین فعلا چند تا سوال ساده دارم
1-گوشی من بازی های n-gage رو نمیاره (وقتی روش کلیک میکنی هیچ چی نمیشه اصلا نمیره تو فقط یه ایکونه) و بعضی از فایلهای vido که orginal هم هست خریدنی روش بود قفله.در ضمن در قسمت لانسس تو برگه invalid چند تا (5 تا از فایل ها شامل: 1-dr_who.dcf 2-mighty_boosh.dcf 3-top-gear.dcf2-core.pkg fullgame.pkg)قفل هست
2-gps این رو چگونه فعال کنم
3-من قبلا فقط روی n70 و n73 و n93 نرم افزار نصب کردم و بلد نیستم روی این گوشی نرم افزار نصب کنم(تا به حال هیچ نرم افزاری بیدا نکردم که روی این نصب بشه تا ببینم میتونم یا نه!!!!!!!!)(در واقع اصلا نرم برای symbian 9.4 بیدا نکردم)
4- چه جوری میتونم این گوشی رو updet کنم(تا حالا هیچ گوشی رو updet نکردم)
اطلاعتی که فکر کنم به دردتون بخوره:
custom version date:26-11-08
custom versin:12.043.098.1
software versin:12.043
software version date:26-11-08
لطفا کمکم کنید
با سلام ببخشید گوشی n96من وقتی میزنم تو شارزپشت اون و باتری به طرز عجیبی داغ میکنه وبیشتر از 5ساعت هم شارز نگاه نمیداره این داغ شدنش خیلی خطرناکه حتی یه بار نزدیک بود پشتش اتیش بگیره اینقدر داغ شد گفتم مشکلم و اینجا بگم شاید حل شه
hellbrain666
10-04-2009, 07:33
سلام
این گوش فنلاندیش هم هست؟
یا همش چینیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.