مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N96
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
tirdad_60
09-11-2008, 20:41
آقا این ان 96 یکسال منو سر کار گذاشت الانم که اومده یکی نمیاد با اعتماد به نفس ازش دفاع کنه که با خیال راحت برم بخرم
یکی از دوستام هفته پیش خرید حالا میگه برای وارد شدن به منو 5 ثانیه معطل میکنه برای باز کردن عکسها 5 تا 10 ثانیه که این یعنی ضعف اعصاب
دوستانی که باهاش کار کردند لطف کنند اطلاعات بیشتری بدند
آقا این ان 96 یکسال منو سر کار گذاشت الانم که اومده یکی نمیاد با اعتماد به نفس ازش دفاع کنه که با خیال راحت برم بخرم
یکی از دوستام هفته پیش خرید حالا میگه برای وارد شدن به منو 5 ثانیه معطل میکنه برای باز کردن عکسها 5 تا 10 ثانیه که این یعنی ضعف اعصاب
دوستانی که باهاش کار کردند لطف کنند اطلاعات بیشتری بدند
این مشکلات با آپدیت کردن firmware تا حدودی حل میشه.
ولی زوم کردن روی عکس ها هنوز طول میکشه.
در کل N96 جزو پر باگ ترین گوشی هاست که باید حل بشه.
بعد از اپدیت هم یک باگ دیگه پیدا میکنه که صدای warning tone ها خرخر میکنه.
توی یک سایت خوندم که firmware جدیدی آماده عرضه هستش که امیدوارم همه مشکلات نرم افزاری رو حل کنه.
tirdad_60
10-11-2008, 00:05
آقا من آخر نفهمیدم این شرکت نوکیا هدفش از ارائه همچین گوشی ضعیفی چی بوده؟
:20:
آقا من آخر نفهمیدم این شرکت نوکیا هدفش از ارائه همچین گوشی ضعیفی چی بوده؟
:20:
ضعیف ؟
این واژه خوبی برای وصف N96 نیست.
N96 نقطه ضعف داره اما ضعیف نیست.
YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 00:52
من گرفتم دستم!روشن هم بود!همزمان ان 95 8 گیگ و ان82 هم دستم بودند به صورت روشن!!با هر سه کار کردم!!!از قسمت کی پد و اسکرول باید بگم که ان95 8 گیگ در کی پد و ان82 در اسکرول بسیار برتر از ان96 هستند!!!در هنگام کار با گوشی احتمال برخورد و تداخل دست با دکمه های مولتی مدیای بغل اسکرول ان96 بسیار زیاد هست به طوری که من توی نمایشگاهی بودم و از شانس بد سیم اصلی اسپیکر برای پخش موزیک در فروشگاه به ان96 وصل بود و چندین بار با برخورد دستم به این دکمه ی بی خاصیت اهنگ عوض شد و اعصاب ملت داغون!!!در مقایسه ی کیفیت گوشی و ساختش فقط همونجا یه تاسف برای شرکت نوکیا خوردم چونکه کیفیت ساخت این گوشی به خصوص در قسمت اسلاید از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بود!!دوربین گوشی از پشت گوشی شبیه به گوشی های چینی بود!!البته دلیل این ضعفهای ان96 رو فقط یک چیز میدونم!اینکه نوکیا با دیدن رقبایی مانند ای8510 سامسونگ میخواست قیمت ان96 رو بیاره پایین و این اتفاق دقیقا یک ماه قبل از تولید این گوشی افتاد موقعی که نوکیا سی پی یوی این گوشی رو با مدلی ضعیفتر تعویض کرد و برنامه ی فروش این گوشی رو ابتدا برای کشور هندوستان(جایی که گوشیهای ارزان بسیار بیشتر فروش میکنند)گذاشت و من به نوکیا حق میدم!ان96 قرار بود شاه دیگری از نوکیا باشد ولی سامسونگ نگذاشت!!!
داشنم میگفتم که ال سی دی های ان96 و ان95 8 گیگ برتر از ان82 بودند ولی رنگهای ال سی دی ان96 زیباتر و پر رنگ تر بودند مثل ان82 با فرق اینکه نور ال سی دی ان96 بسیار بیشتر و برتر بود در مقابل نور ال سی دی ان82!!!دوربین ان82 و ان96 رو تست کردم در شرایط اتوماتیک و یکسان و سوژه ای برابر و یکسان که به زودی همینجا اپلود میکنم!!کندی خاصی در منوهای ان96 ندیدم ولی گالری ان96 برای قسمت تصاویر بسیار به نظر پیچیده و بی ریخت شده بود!به نظر من نوکیا سیمبین 9.3 رو با این کارش شبیه جاوا کرده بود در زمینه ی گالری!!!
به طور کلی با توجه به اینکه ان96 در چین تولید میشود با نگاهی هر چند مختصر به این گوشی و مقایسه ی اون با یک ان95 8 گیگ فنلاندی متوجه اشتباه نوکیا در تولید ان96 میشیم!نوکیا میتوانست با کاهش قیمت ان95 8 گیگ هنوز هم ان95 8 گیگ را بفروشد و به جای تولید نا به جای ان96 این گوشی را در اوایل 2009 با دوربین 8 مگاپیکسل وارد بازار کند !در کل نوکیا میتوانست از نام ان96 استفاده های بهتری کنه و الکی و بی خودی لیست سری ان9 رو پر نکنه!باید دید نوکیا برای مدلهای ان97 و یا شاید ان98 چه خواهد کرد!منتظر اپلود عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96 باشید!قربان شما امین!
mehran_ramzi
10-11-2008, 14:30
سلام
میشه لطفاً واسم توضیح بدین جی پی ار اس رو تو ان 96 چه جوری میشه فعال کرد؟
روی لیبل گوشی من نوشته made in finland .
چه جوری بفهمم اصله یا نه ؟
اصلا فنلاند این گوشی رو تولید میکنه ؟
سلام
میشه لطفاً واسم توضیح بدین جی پی ار اس رو تو ان 96 چه جوری میشه فعال کرد؟
اول باید تنظیمات رو از ایرانسل یا همراه اول بگیری و ذخیره کنی.
بعد هر جایی که نیاز به ارتباط با اینترنت باشه خودش گزینه های ارتباط رو میره (مثل wlan یا gprs) و شما هر کدوم رو خواستید انتخاب میکنید.
مثلا برای دیدن سایتها میرید توی web و آدرس سایت رو میزنید.بعد گوشی سعی میکنه به اینترنت وصل بشه.
YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 15:46
تا اخرین اطلاعی که من داشتم این گوشی تولیدش فقط و فقط در شعبه ی چین و هند نوکیا شروع شده!بر و بچ هم گفتن که اون گوشیهای ان96ی که روشون نوشته ساخت فنلاندی فقط لیبل هست و در اصل چینی یا هندی هستند!شما به سایت نامبرینگ که من لینکش رو ندارم(از بچه های دیگه بگیرید)برید و imei گوشی رو وارد کنید 100درصد بهتون میگه گوشیتون ساخت کجاست!
تا اخریم اطلاعی که من داشتم این گوشی تولیدش فقط و فقط در شعبه ی چین و هند نوکیا شروع شده!بر و بچ هم گفتن که اون گوشیهای ان96ی که روشون نوشته ساخت فنلاندی فقط لیبل هست و در اصل چینی یا هندی هستند!شما به سایت نامبرینگ که من لینکش رو ندارم(از بچه های دیگه بگیرید)برید و imei گوشی رو وارد کنید 100درصد بهتون میگه گوشیتون ساخت کجاست!
این سایت رو میفرمایید ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال گوشی من 354863020591304 هست.
قبلا این سایت رو امتحان کرده بودم.ولی در مورد محل ساختش چیزی ننوشت.
prince72
10-11-2008, 15:55
عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96
حالا ما نفهمیدیم امین جان شما میگی عکسای کدوم بهتر بود؟؟؟
YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 19:51
این هم از عکسها که قولشون رو داده بودم!خدا شاهده هر دو گوشی رو اتوماتیک بودند و هیچ دستی در کیفیت عکسها نبردم!همچنین نهایت سعیم رو کردم که از زاویه ای برابر و کاملا یکسان عکس بگیرم!این هم از عکسها:
عکس اول متعلق به نوکیا ان96:
عکس دوم متعلق به نوکیا ان82:
نظر شخصی خودم با اینکه دوست داشتم ان96 برتر باشه چون قرار بود مثلا شاه نوکیا باشه ولی ان82 به نظر من شفافتر و طبیعی تر گرفته و در فوکوس نیز موفق تر بوده!کلا دوربین ان96 قبلا هم گفته شده بود که از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بوده در بعضی موارد و این همش به سیاست نوکیا در فروش بقیه ی گوشیهاش مانند همین ان82 و ان95 8 گیگ برمیگرده!قربان شما!:11::11::11::46::46::46::10:
YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 19:56
لازم به توضیحه که اون سیاهی پایین متعلق به عکس ان96 مربوط میشه به اون پایه ای که برای جلوگیری از دزدی گوشی مورد نمایش از فروشگاه به گوشی چسبانده بودند و متاسفانه مقداری از جلوی لنز دوربین رو گرفته بود!!همچنین توی اون تابلو که ازش عکس گرفتم 2 تا قیمت از قیمتهای ان96 رو در هند به همراه مشخصاتش میبینید!قیمتی که این فروشگاه میداد گرونتر از بیرون بود و در بازار بیرون تا 30 هزار روپیه هم میشه گوشی رو خرید!30000 روپیه معادل تقریبا 650000 هزار تومن میشه البته با گارانتی اصلی نوکیا و 3 ماه gps رایگان!
tirdad_60
10-11-2008, 21:22
سلام
الان به یکی از دوستانم توی جمهوری زنگ زدم گفت n96 اصل فنلاند هم رسید
این یکی n96 navigator هستش که جعبه اش هم با این چینی ها فرق میکنه
قیمت چینی بدون گارانتی 650000 تومن
قیمت فنلاند 710000navigator تومن
امیدوارم این سری اشکالات کمتری داشته باشه
سلام
الان به یکی از دوستانم توی جمهوری زنگ زدم گفت n96 اصل فنلاند هم رسید
این یکی n96 navigator هستش که جعبه اش هم با این چینی ها فرق میکنه
قیمت چینی بدون گارانتی 650000 تومن
قیمت فنلاند 710000navigator تومن
امیدوارم این سری اشکالات کمتری داشته باشه
n96 navigator ؟
تا حالا نشنیدم.
توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی در موردش نبود.
من که حدس میزنم گوشی خودم فنلاندی باشه.(مگر اینکه خلافش ثابت بشه)
هیچ جوری نمیشه به فروشنده ها اعتماد کرد.
tirdad_60
10-11-2008, 21:50
منم ندیدم اما میگه هست تازه اومده
من خواستم هفته پیش بخرم گفت فعلا نخر همه چینی چه با لیبل چه بدون لیبل
اما امروز گفت تازه یک روزه اومده آخه میگه جعبش هم فرق میکنه ???!
این هم از عکسها که قولشون رو داده بودم!خدا شاهده هر دو گوشی رو اتوماتیک بودند و هیچ دستی در کیفیت عکسها نبردم!همچنین نهایت سعیم رو کردم که از زاویه ای برابر و کاملا یکسان عکس بگیرم!این هم از عکسها:
عکس اول متعلق به نوکیا ان96:
عکس دوم متعلق به نوکیا ان82:
نظر شخصی خودم با اینکه دوست داشتم ان96 برتر باشه چون قرار بود مثلا شاه نوکیا باشه ولی ان82 به نظر من شفافتر و طبیعی تر گرفته و در فوکوس نیز موفق تر بوده!کلا دوربین ان96 قبلا هم گفته شده بود که از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بوده در بعضی موارد و این همش به سیاست نوکیا در فروش بقیه ی گوشیهاش مانند همین ان82 و ان95 8 گیگ برمیگرده!قربان شما!:11::11::11::46::46::46::10:
واقعا عالی بود.دستت درد نکنه.
اول از همه بگم که توی firmware جدید روی مشکل کیفیت و فوکوس عکس ها کار شده.
کاش ورژن گوشی هم نگاه میکردی ببینی جدیده یا نه.
توی این لینک خبر مربوط به N96 رو بخون.نوشته چه اصلاحاتی انجام شده.
بین این دو عکس همونطور که گفتی N82 از سوژه (اون تابلو) بهتر عکس انداخته.در حقیقت N96 اشتباه فوکوس کرده.شاید به خاطر همون جسم سیاه رنگیه که گفتی جلوی دوربین بوده.
اگر به اون پایه سیاه رنگ که سمت چپ عکس هست دقت کنی میبینی که N96 اون رو واضحتر انداخته که نشون میده روی محدوده نزدیکتری از سوژه فوکوس کرده.
از فوکوس هم که بگذریم رنگ ها هم در N96 بیشتر خودشون رو نشون میدن.اما شفافیت تصویر در n82 باعث شده که در کل عکس بهتری رو بندازه.
اینم چند تا عکس از شرایط مختلف که توی گوشیم بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تقریبا مطمئن شدم گوشیم فنلاندی هستش.
از این سایت:
این سایت رو میفرمایید ؟
سریال گوشی من 354863020591304 هست.
قبلا این سایت رو امتحان کرده بودم.ولی در مورد محل ساختش چیزی ننوشت.
بچه ها لیبل جعبه ان96 گوشی من زیرش برچسب خالی یه لیبل دیگه خورده !!این عجیب نیست؟
n96 navigator ؟
تا حالا نشنیدم.
توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی در موردش نبود.
من که حدس میزنم گوشی خودم فنلاندی باشه.(مگر اینکه خلافش ثابت بشه)
هیچ جوری نمیشه به فروشنده ها اعتماد کرد.
احتمال قوي از همون ورژن هاست كه نقشه هاي مپ مخصوص رو داره...يا چند ماه رايگان...فرقش با معمولي همينه...
mehran_ramzi
11-11-2008, 12:44
اول باید تنظیمات رو از ایرانسل یا همراه اول بگیری و ذخیره کنی.
بعد هر جایی که نیاز به ارتباط با اینترنت باشه خودش گزینه های ارتباط رو میره (مثل wlan یا gprs) و شما هر کدوم رو خواستید انتخاب میکنید.
مثلا برای دیدن سایتها میرید توی web و آدرس سایت رو میزنید.بعد گوشی سعی میکنه به اینترنت وصل بشه.
lممنون عزیز اینی که شما گفتین مربوط به اینترنت هست من منظورم فعال کردن مکان یاب بود تو ان 96
lممنون عزیز اینی که شما گفتین مربوط به اینترنت هست من منظورم فعال کردن مکان یاب بود تو ان 96
خب اون GPS اسمشه...نه Gprs...
با گارمين و اسمارت كام ميشه...سرچ كني تو همين فروم هست...
mehran_ramzi
11-11-2008, 15:10
خب اون GPS اسمشه...نه Gprs...
با گارمين و اسمارت كام ميشه...سرچ كني تو همين فروم هست...
میشه بگین یه آموزش واسه راه اندازیش از کجا می تونم پیدا کنم؟
میشه بگین یه آموزش واسه راه اندازیش از کجا می تونم پیدا کنم؟
smartcom :
Garmin :
labkhand
11-11-2008, 23:05
چند سوال در مورد ان96 داشتم...
1.صدای اسپیکر هاش مثل 5700 bass داره یعنی تاحدی میکوبه یا نه؟ با تغییر دادن اکولایزر هم اگه میشه امتحان کنید چون من صدای 6110 رو با تغییر دادن اکولایزر bass رو افزایش چشمگیری دادم.
2. بلندی صداش چقدره؟
3.تلویزیونش در ایران کار میکنه یا نه؟
4. سرعت کارش خوبه یا کند هست؟
ممنون میشم اگر به من این مشخصات رو بدید چون من معمولا آهنگ هام رو با اسپیکر گوشی میشنوم برای همین کیفیتش خیلی برام مهم هست...اگر مشخصاتش خوب باشه من هم یکی بخرم و به شما بپیوندم.:31:
چند سوال در مورد ان96 داشتم...
1.صدای اسپیکر هاش مثل 5700 bass داره یعنی تاحدی میکوبه یا نه؟ با تغییر دادن اکولایزر هم اگه میشه امتحان کنید چون من صدای 6110 رو با تغییر دادن اکولایزر bass رو افزایش چشمگیری دادم.
2. بلندی صداش چقدره؟
3.تلویزیونش در ایران کار میکنه یا نه؟
4. سرعت کارش خوبه یا کند هست؟
ممنون میشم اگر به من این مشخصات رو بدید چون من معمولا آهنگ هام رو با اسپیکر گوشی میشنوم برای همین کیفیتش خیلی برام مهم هست...اگر مشخصاتش خوب باشه من هم یکی بخرم و به شما بپیوندم.:31:
1و2- از نظر کیفیت صدا فوق العاده هستش.کوبیدنش رو دقت نکردم.:31:
من با گوشی های زیادی کار نکردم و نمیتونم بلندی صداش به صورت مقایسه ای بگم.اینجوری میتونم توصیف کنم که صداش بلنده !:31:
3- به خاطر تلویزیونش نگیر.
این صدا و سیما معلوم نیست آخرش چی کار میکنه.
4-توی منوها و انجام کارهای غیر گرافیکی سریعه.
توی کارهای گرافیکی سرعتش متوسطه .
سلام بر دوستان.
من قبلا یا N95 8g کار کردم(حدود 2ماه)
حالا تو دلم افتاده بخرم.فرقش با N95 8G در چیه البته بجز هارد و DVB؟
سلام بر دوستان.
من قبلا یا N95 8g کار کردم(حدود 2ماه)
حالا تو دلم افتاده بخرم.فرقش با N95 8G در چیه البته بجز هارد و DVB؟
سيمبين جديدتر...همين..
در عوض 95 چيپ و سي پي يو قويتر داره...
YAMAHA-FZ16
12-11-2008, 16:03
دوستانه میگم!یا برو برا خرید ان95 8 گیگ فنلاندی یا ان85!که به نظر من الان ان85 امکاناتش بیشتر از ان95 8 گیگ هست!البته ال سی دی ان95 8 گیگ 0.2 اینچ بزرگتره ولی در عوض ال سی دی ان85 oled هست که بسیار برتر از tft هست!همچنین سیمبین 9.3 و fm transmitter در ان85 موجوده!!
Saman-tci
14-11-2008, 19:25
یعنی شما کلاً N96 رو تائید نمیکنید ...؟
منم خودم N95 8g دارم ولی وسوسه شدم برم 96 بگیرم ....
به نظرت چیکار کنم..؟
یعنی شما کلاً N96 رو تائید نمیکنید ...؟
منم خودم N95 8g دارم ولی وسوسه شدم برم 96 بگیرم ....
به نظرت چیکار کنم..؟
به نظر من این کار اشتباهه .
N95 و N96 در یک سطح هستند و در بعضی موارد مثل cpu و باطری N95 سرتره.
الان دوباره چک کردم و دیدم تلویزیون کار میکنه.
دفعه ی قبل فقط میتونستم فرکانس fanamoj که شامل 4 کانال بود بگیرم که اونم سیگنالش ضعیف بود و توی بعضی نقاط خونه شطرنجی میشد.
اما الان فرکانس IRIB رو که شامل کانالهای 1 تا 5 ،خبر ، قرآن ، العالم ،پرس تی وی و رادیوها و شبکه آذرباجان غربی هستش رو میگیره.
سیگنالش هم به طور ثابت 100% هستش.(خونه ما تهرانپارسه و فرستنده توی جماران !)
کیفیت تصویر و صدا هم عالیه.
امیدوارم دیگه قطع نشه.
اگر از خونه رفتم بیرون توی نقاط مختلف تستش میکنم و نتیجش رو میگم.
متاسفانه همونطور که پیش بینی کرده بودم شبکه 3 فوتبال های اروپایی رو مثل ماهواره قفل میکنه .
Saman-tci
15-11-2008, 20:30
خوب رفتی بیرون ...؟
کیفیت چطور بود ....؟
فقط شما تونستی یگیری یا از بچه ها بازم کسی تونسته بگیره ....؟
shamim24
15-11-2008, 21:12
اما الان فرکانس IRIB رو که شامل کانالهای 1 تا 5 ،خبر ، قرآن ، العالم ،پرس تی وی و رادیوها و شبکه آذرباجان غربی هستش رو میگیره.
.
آذزبایجان غربی!!!!!!!!!!!!از بین این همه شبکه؟؟؟؟؟؟؟جالبه...
YAMAHA-FZ16
15-11-2008, 22:45
متاسفانه همونطور که پیش بینی کرده بودم شبکه 3 فوتبال های اروپایی رو مثل ماهواره قفل میکنه .
جلوتر از زمان را میبینیم!!:8::8::5::5:حدسم درست بود!!پس بهتره --- hاشون بخوره تو سرشون!!ملت بشینن شبکه ی 4 رو تو ان96 ببینند!حالش به دیدن فوتبال بود!اصلا تو تبلیغ ان96 هم اون موقع یارو داشت مسابقه ی ورزشی رو باهاش میدید!!:19::19::13::13::41:
جلوتر از زمان را میبینیم!!:8::8::5::5:حدسم درست بود!!پس بهتره --- hاشون بخوره تو سرشون!!کلت بشینن شبکه ی 4 رو تو ان96 ببینند!حالش به دیدن فوتبال بود!اصلا تو تبلیغ ان96 هم اون موقع یارو داشت مسابقه ی ورزشی رو باهاش میدید!!:19::19::13::13::41:
اصل فوتبال های داخلیه که پخش میکنه.
فوتبال های اروپایی هم اگر خیلی مهم باشه صداش رو گوش میدیم.:31:
حالا شاید راهی پیدا بشه که بتونیم کانال 3 رو مثل ماهواره باز کنیم.
فقط امیدوارم زودتر از این حالت آزمایشی و قطع و وصل شدن ها راحت بشیم.
karimisat
16-11-2008, 13:12
سلام دوستان
من یه ان 96 دستته از دوستان چند نکته جالب داره اول من کانال 3 و 4و 5و خبر آذربایجان پرس تی و الان هم شانی کانال یکم دارم صاف و بی نویز با رنگ عالی ولی یادتون باشه آزمایشی داره پخش میکنه و هی قطع و وصل میشه بعضی کانالها - اما مسئله اصلی من ان 95 هم داشتم حداقل تست واقعی نکردم اما این ان 96 رو با wlan وصل شدم به اینترنت و رفتم سراغ مپ اون چند حالت نقشه داره یه مدل تو فارسیش نوشته پیوندی تو اون که رفتم نقشه ها رو مثل گوگل ارث به تفکیک خونه داره توش دقیق مثل گوگل ارث حتی وقت رفتم تو منو که موقعیت منو بده باور کنید اون سمت ساختمان که بودم همونجا رو نشون داد کف کردم حالا سوال اینه این وقتی داری تو تهران حرکت میکنی عکسا رو دانلود میکنه و پشت سر هم میذاره مثل گول ارث و اما سوال ---- اینو میشه از اینترنت گرفت که دیکه نخوای هی خیابون به خیابون بری ببینی دانلود کنه بذاره - کسی اطاعای داره ؟؟؟ اما دوستان به نظر من دستگاه خوبیه یعنی توپ هست فول امکانات اگه کسی می خواد ان 95 بگیره و زیاد حال فریم بازی و این حرفا رو نداره این بهتره
این نظر شخصی من هست
Arshia001
16-11-2008, 14:34
دوستان مگه ----h تو ایران کار میکنه؟!من فکر میکردم ایران نداردش؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!
دوستان مگه ----h تو ایران کار میکنه؟!من فکر میکردم ایران نداردش؟اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!
آره بابا ارشيا كجاي كاري..:31:خيلي وقته راه افتاده...ولي فعلا" اوني كه بايد نيست...
جلوتر از زمان را میبینیم!!:8::8::5::5:حدسم درست بود!!پس بهتره --- hاشون بخوره تو سرشون!!کلت بشینن شبکه ی 4 رو تو ان96 ببینند!حالش به دیدن فوتبال بود!اصلا تو تبلیغ ان96 هم اون موقع یارو داشت مسابقه ی ورزشی رو باهاش میدید!!:19::19::13::13::41:
الان به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم در مورد پخش مستقیم.
جوابش که اومد بهتون میگم.(چند روز طول میکشه تا جواب بدن)
karimisat
16-11-2008, 15:31
دوستان شبکه 3 رو داریم بابا یعنی همه شبکه ها رو داریم ولی قطع و وصل میشه چون تو تست هست ولی کلا با حاله چون وقتی تصویر میده کانالای ایران میشه عین زد دی اف یعنی از اون بهتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
خوب امروز که رفتم بیرون خوشبختانه سرویس ----h هم برقرار بود و توی تمام مسیر روشنش گذاشتم.
از تهرانپارس تا میدون ونک که رفتم هیچ مشکلی نبود فقط توی تونل رسالت قطع شد که طبیعیه.
در مسیر برگشت از از اتوبان همت اومدم که پشت تپه های پارک جنگلی لویزان تصویر یک مقدار شطرنجی میشد و معلوم بود که سیگنال ضعیفه.(شاید نظامی بودن اون منطقه هم تاثیر داشته باشه.)
در کل سیگنال این موج Irib خیلی قویه.
اگر روزی مناطق جنوبی تهران هم رفتم وضعیتش رو بهتون اطلاع میدم.
Arshia001
17-11-2008, 15:18
آره بابا ارشيا كجاي كاري..:31:خيلي وقته راه افتاده...ولي فعلا" اوني كه بايد نيست...
یونس خدایی تو نبودی اینجا فروم موبایل نداشت...جدی میگم!
اگه ----H راه افتاده باشه که توپ توپه.ولی من شنیدم سرعت 96 کلا از 95 پایین تره.این درسته یا نه؟
prince72
17-11-2008, 16:00
تو کارای گرافیکی اره یه کم پایینتره نمیدونم چرا؟؟....
ولی تو بقیه ی موارد کمتر نیست که بهتره....
Arshia001
18-11-2008, 15:16
خوب پیرامون(!) سوال خودم امروز سر کلاس شیمی که معلمه داشت درس میداد و ما هم طبعا بیکار بودیم(!!!) سرچیدیم و فهمیدیم که:
1.96 نه تنها سرعتش بیشتر نیست،که خیلی کمتره!
2.cpu ی 96 264 Arm9 هست که مال 95 330 Arm11 و خیلی خفن تره!
3.اصلا 96 مثل اینکه چیپست گرافیک نداره!
با این اوصاف نظر دوستم هم که میخواست هفته ی دیگه 96 بگیره به 95 8 گیگ آپگرید شد.خدایی خیلی حالگیری بود...
من امروز تو خیابون اکباتان قیمت کردم 640 . صد در صد طبقه ششم علاالدین کمتر هم میشه پیدا کرد.:13:
خوب پیرامون(!) سوال خودم امروز سر کلاس شیمی که معلمه داشت درس میداد و ما هم طبعا بیکار بودیم(!!!) سرچیدیم و فهمیدیم که:
1.96 نه تنها سرعتش بیشتر نیست،که خیلی کمتره!
2.cpu ی 96 264 Arm9 هست که مال 95 330 Arm11 و خیلی خفن تره!
3.اصلا 96 مثل اینکه چیپست گرافیک نداره!
با این اوصاف نظر دوستم هم که میخواست هفته ی دیگه 96 بگیره به 95 8 گیگ آپگرید شد.خدایی خیلی حالگیری بود...
در ابتدا بگم که N96 برای مقاصد صوتی-تصویری طراحی شده و خوب از نظر کیفیت تصویر و صدا انصافا فوق العادس.
توی فروم های خود نوکیا و چند سایت دیگه خوندم که سرعت arm9 از arm11 در فرکانس یکسان کمی بیشتره.
از طرفی در سیمبیان 9.3 هم سرعت پردازش بهبود پیدا کرده.
با این حال در کل N95 از نظر پردازش سریعتره اما اختلاف اونقدر زیاد نیست که به عنوان مشکل بحرانی مطرح بشه.در عمل هم N96 توی اجرای برنامه ها کاملا عادی عمل میکنه .
فقط در زمینه پردازش گرافیکی (عمدتا بازیها) N96 خیلی تعریفی نداره و گزینه مناسبی برای بازی خورها نیست.
با توجه به ----H که توی تهران داره راه می افته و همچنین با توجه به اینکه N96 امکانات زیادی رو درکنار هم داره هنوز میتونه یک گزینه خرید برای کاربران باشه.
البته این نظر شخصی منه و از دید یک کاربر معمولی این حرفها رو میزنم.
سلام
دوست من يه n96 داره كه موقعي كه مي خواست بخره 50 تومن داده بود به اون يارو فروشنده براش يه mobiletv نصب كرده بود يا (خودشم نميدونه) تنظيم كرده بود كه شبكه هاي 3و آذربايجان غربي و چندتا كانال ديگه رو مي گرفت بعد اومد به منم نشون داد مثل آدم نشون ميداد. ولي وقتي برد خونه ديگه كلا قطع شد هيچ شبكه اي رو پيدا نكرد.
ميخواستم ببينم اولا مشكل كليه كه كلا تو تهران قطع شده يا خودش دستكاري كرده خراب شده! (البته فروشنده ميگه 50 تومن ديگخه ميگيده درست مي كنه)
دوما اين نرم افزار رو از كجا ميشه دانلود كرد يا اين تنظيمات رو توش انجام داد.
siavashngd
19-11-2008, 00:23
بچه ها من تا حالا 100 مدل از گوشی نوکیا رو داشتم فقط میخواستم بتون بگم که n96 عالیه
درسته یه کمی نقص داره ولی از نظر من که الان دارم باهاش کار میکنم این گوشی تفاوت معنی داری با عالی نداره
سلام
دوست من يه n96 داره كه موقعي كه مي خواست بخره 50 تومن داده بود به اون يارو فروشنده براش يه mobiletv نصب كرده بود يا (خودشم نميدونه) تنظيم كرده بود كه شبكه هاي 3و آذربايجان غربي و چندتا كانال ديگه رو مي گرفت بعد اومد به منم نشون داد مثل آدم نشون ميداد. ولي وقتي برد خونه ديگه كلا قطع شد هيچ شبكه اي رو پيدا نكرد.
ميخواستم ببينم اولا مشكل كليه كه كلا تو تهران قطع شده يا خودش دستكاري كرده خراب شده! (البته فروشنده ميگه 50 تومن ديگخه ميگيده درست مي كنه)
دوما اين نرم افزار رو از كجا ميشه دانلود كرد يا اين تنظيمات رو توش انجام داد.
50 توووومن ؟
بابا live TV روی خود گوشی هستش.
توی کاتالوگش هم نوشته.
50 تومن اول هم الکی داده !
اون شبکه ها هم قطع و وصل میشه.
برای منم بعضی روزها وصله و بعضی روزها قطعه.
karimisat
20-11-2008, 00:52
دوستان وضعیت دریافت تلوبزیون چطوره این روزها؟؟؟؟ کسی مثلا امروز تصویر داشن؟
دوستان وضعیت دریافت تلوبزیون چطوره این روزها؟؟؟؟ کسی مثلا امروز تصویر داشن؟
من دیروز و امروز تصویر نداشتم.
کار اینا هم معلوم نیست چه طوریه !
هر وقت دلشون میخواد روشنش میکنن !:31:
Arshia001
20-11-2008, 08:41
در ابتدا بگم که N96 برای مقاصد صوتی-تصویری طراحی شده و خوب از نظر کیفیت تصویر و صدا انصافا فوق العادس.
توی فروم های خود نوکیا و چند سایت دیگه خوندم که سرعت arm9 از arm11 در فرکانس یکسان کمی بیشتره.
از طرفی در سیمبیان 9.3 هم سرعت پردازش بهبود پیدا کرده.
با این حال در کل N95 از نظر پردازش سریعتره اما اختلاف اونقدر زیاد نیست که به عنوان مشکل بحرانی مطرح بشه.در عمل هم N96 توی اجرای برنامه ها کاملا عادی عمل میکنه .
فقط در زمینه پردازش گرافیکی (عمدتا بازیها) N96 خیلی تعریفی نداره و گزینه مناسبی برای بازی خورها نیست.
با توجه به ----H که توی تهران داره راه می افته و همچنین با توجه به اینکه N96 امکانات زیادی رو درکنار هم داره هنوز میتونه یک گزینه خرید برای کاربران باشه.
البته این نظر شخصی منه و از دید یک کاربر معمولی این حرفها رو میزنم.
عزیزم من هرگز به قدرت 96 توهین نکردم.این حرفایی که زدم صرفا نتیجه ی تحقیقاتی بود که بعد از سوال خودم داشتم.ولی این که میگی arm11 از arm9 کند تر عمل میکنه ممکن نیست.چون 5700 که arm9 داره و سرعتش هم 369 بود به وضوح از 95 کند تر کار میکرد.
عزیزم من هرگز به قدرت 96 توهین نکردم.این حرفایی که زدم صرفا نتیجه ی تحقیقاتی بود که بعد از سوال خودم داشتم.ولی این که میگی arm11 از arm9 کند تر عمل میکنه ممکن نیست.چون 5700 که arm9 داره و سرعتش هم 369 بود به وضوح از 95 کند تر کار میکرد.
5700 هم arm 11 داره.کندتر بودنش به خاطر DUAL نبودن سی پی یو هستش.
اصلا بگذریم :31:
Saman-tci
20-11-2008, 14:58
پسر دائیم N96 داره دیشب اومد خونمون براش برنامه بریزم ....
من خودمم N95 8 gb دارم من همیشه توی این فروم و بقیه فرومها همیشه مقایسه این دو گوشی خیلی برام جالب بود که ببینم واقعاً کدومشون از اون یکی سر هستند تا اینکه بالاخره این فرصت گیرم اومد که حسابی با N96 کار کنم .....
این مطالبی رو که میگم خدا رو شاهد میگیرم بدون هیچگونه تعصبی میگم ... قسم میخورم ....
در اولین نگاه گوشی خوبی به نظر میرسه ... LCD بزرگ و کلیدهای نرم و راحت برای تایپ SMS ....
ولی وقتی خواستم با گوشی کار کنم اولین چیزی که تو ذوقم زد سرعت پایین گوشی و هنگ گردن گوشی بود .....
اولش فکر کردم شاید مموریش پر هست و یا برنامه های نصب نشده داشته باشه ولی با تعجب دیدم از 13 گیگ MASS MEMORY گوشی 1 گیگ هم پر نیست ..... اصلاً برنامه نصب شده هم نداشت ... ولی گوشی خیلی کند و سنگین بود ..... با اینکه من از 8 گیگ گوشی 5 گیگش روش برنامه و ..... دارم ولی اصلاً هنگ و سنگینی نمیکنه اصلاً ( دوستانی که N95 8GB دارن میدونن ) .....
قدرت پخششون تقریباً در یه سطح بود و شاید هم میشد گفت N96 سرتر از 8گیگ بود ....
درمورد باتری هم باید بگم واقعاً نقطه ضعف N96 همین باتریش هست که با اینکه تقریباً نصف بود با نیم ساعت ور رفتن با گوشی پیغام battry Low داد .... خیلی زود شارژ خالی میکنه در صورتی که گوشیه من حداقل 1.5 روز شارژ نگه میداره .....
در مورد برنامه Live TV هم که دوستان توضیح دادن ... امروز صبح موقع سرچ فقط IRIB رو پیدا کرد که اون رو هم نشون نداد unable داد .....
نتیجه : ببینید من دیشب خیلی مشتاق بودم با 96 کارکنم ولی خدا رو شاهد میگیرم بعد از نیم ساعت کارکردن باهاش واقعاً قدر گوشیه خودمو دونستم ... تا دیشب اگه یه مقدار دودل شده بودم که عوضش کنم و 96 بگیرم اما امروز 100% پشیمون شدم از تصمیم .....
واقعاً 96 جز حافظه 16 + فلاش dual و گیرنده tv (که اونم اصلاً معلون نیست کی میگیره ) هیچ برتری دیگه این نسبت به 8 گیگ نداره چه بسا در خیلی از موارد این 8 گیگ هست که یه سروگردن از 96 بالاتره .....
siavashngd
21-11-2008, 13:47
بچه ها یه برنامه ای معرفی کنید که خیلی آسون بشه باهاش از Dvd فیلم ها رو روی گوشی ریخت و با کیفیت خوب نگاه کرد
من با 100 تا برنامه امتحان کردم هی هر دفعه یه مشکلی پیش میاد
اگه تونستین لینکش رو هم بذارید:46:
ciscogig
22-11-2008, 21:45
دو سوال دشتم:
قيمت n96 چنده؟
اگه n85 بياد بهتره يا اين؟
prince72
22-11-2008, 22:05
اگه n85 بياد بهتره يا اين؟
اوفففف بابا کجای کاری داداش؟؟؟
ان85 یکی دو ماهه اومده....
به نظر من ان85 خیلی بهتره البته باید واسه ی مقایسه قطعی منتظر اپدیت های جدید دو گوشی موند...ولی من حیث المجموع الان ان 85 عالیه....
lovely11380
23-11-2008, 02:18
n85 الان خیلی گرونه من خودم پرسیدم گفتن 720،000
N95 8 یکه تازه بلامنازعه ، شاید این Samsung i8510 بتونه باهاش رقابت کنه تازه اونم شاید.....
tirdad_60
23-11-2008, 14:34
n85 -580000 تومن 4 شنبه قیمت گرفتم
farhooode
23-11-2008, 16:22
فقط گوشی W960 i سونی اریکسون فقط با Keypad English همچنین پشت گوشی عبارت Made in China نوشته شده است
YAMAHA-FZ16
23-11-2008, 17:11
دیگه خیلی لوسی!بی مزگی رو هم رد کردی!توی فروم جک شدی!!خودت هم دیگه پستهای خودت رو قبول نداری!!!اصلا نمیدونم چرا میایی اینجا!!!!؟؟؟؟
نوکیا رسما گند زد به n96 !
انتظار داشتم مثل N95 بیاد مشکلات n96 رو رفع کنه و یک گوشی ارتقا یافته رو ارائه بده.
اما N96 بروس لی ....:2::2:
ali racer
23-11-2008, 17:50
البته من این نکته رو اضافه کنم ورژن بروس لی فقط تو هنگ کنگ عرضه میشه
البته من این نکته رو اضافه کنم ورژن بروس لی فقط تو هنگ کنگ عرضه میشه
خدا رو شکر !
به نظر من هر چقدر هم که بروس لی اونجا محبوب باشه اخه ربطی به n96 نوکیا نداره که عکسش رو بزنن روی قابش !!
مثل این میمونه که این گوشی ها رو برای ایران تولید کنن :
امنیا با طرح رهبری !
Htc با امضای رفسنجانی !
3310 با قاب احمدی نژاد ....
farhooode
23-11-2008, 22:39
دیگه خیلی لوسی!بی مزگی رو هم رد کردی!توی فروم جک شدی!!خودت هم دیگه پستهای خودت رو قبول نداری!!!اصلا نمیدونم چرا میایی اینجا!!!!؟؟؟؟
همه میدونند در ایران که شما و من زندگی میکنیم به موزیک اهمیت زیادی داده میشه
پس همه باهم:
فقط گوشی W960 i سونی اریکسون فقط با Keypad English همچنین پشت گوشی عبارت Made in China نوشته شده است
farhooode
23-11-2008, 22:46
نوکیا رسما گند زد به n96 !
انتظار داشتم مثل n95 بیاد مشکلات n96 رو رفع کنه و یک گوشی ارتقا یافته رو ارائه بده.
اما n96 بروس لی ....:2::2:
یعنی ان96 به اندازه بروسلی سریع است؟
prince72
23-11-2008, 23:04
چون مخاطب بزرگ ان نوکیا شرق دور هست بنابراین واسه جلب نظر ورضایت مردم فراوان شرق دور حاظره هر کاری بکنه مخصوصا اگه اون کاره به روایت کشیدن استوره های شرق دور روی گوشی باشه.........
mehran_ramzi
24-11-2008, 13:24
سلام به دوستان
من ان 96 دارم و مشکل اصلیم باهاش اینه که فقط 1 روز شارژ نگه میداره. می خواستم از کسایی که دارن بپرسم که این زمان طبیعی هست یا نه چون من حدث می زدم که مشکل باطریمه ، عوض کردم و حل نشده چون یهو خالی می کنه، حالا می خواستم بپرسم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه.
مرسی
خدا رو شکر !
به نظر من هر چقدر هم که بروس لی اونجا محبوب باشه اخه ربطی به n96 نوکیا نداره که عکسش رو بزنن روی قابش !!
مثل این میمونه که این گوشی ها رو برای ایران تولید کنن :
امنیا با طرح رهبری !
Htc با امضای رفسنجانی !
3310 با قاب احمدی نژاد ....
:16::16:
حالا چرا 3310؟؟؟؟؟ :16:
شايد رو 1100 موزيك اديشن بزارن...:31:
سلام به دوستان
من ان 96 دارم و مشکل اصلیم باهاش اینه که فقط 1 روز شارژ نگه میداره. می خواستم از کسایی که دارن بپرسم که این زمان طبیعی هست یا نه چون من حدث می زدم که مشکل باطریمه ، عوض کردم و حل نشده چون یهو خالی می کنه، حالا می خواستم بپرسم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه.
مرسی
كلا" باتري هاي نوكيا مشكل دارند...96 هم چون سيمبين جديد داره مصرفش كمتر شده و لي بازمبهش فشار مياد...چقدر ازش استفاده ميكني روزانه؟
siavashngd
24-11-2008, 17:41
من چند روزه یه n96 گرفتم ولی اسلا نتونستم از live tv استفاده کنم
میخواستم ببینیم آیا شما هم نمیتونین استفاده کنید یا فقط مال من اینجوریه ممنونم
من چند روزه یه n96 گرفتم ولی اسلا نتونستم از live tv استفاده کنم
میخواستم ببینیم آیا شما هم نمیتونین استفاده کنید یا فقط مال من اینجوریه ممنونم
مال ما هم اینجوریه !
سیگنال irib هست اما تصویر نداره .
نوکیا تبلیغات وسیعی رو توی تهران برای n96 کرده.
توی اکثر اتوبانها بیلبورد یا ماکت n96 رو گذاشته.
prince72
24-11-2008, 22:16
راستی هیچ کی تونست رو 96 ان گیج بریزه؟؟؟؟
سلام به دوستان
مرسی
با سلام
من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
جوابش اینه که هیچ خطی از باطری کم نشود جل الخالق!
و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
اگر سوالی بود در خدمتم
با سلام
من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
اگر سوالی بود در خدمتم
چه خوب !
چه تغییراتی توی گوشی دادی ؟
ظاهرش عوض شده ؟
mohammadmem
25-11-2008, 21:15
سلام
همه تاپیک را مطالعه کردم
اینجور که به نظر میاد تنها گوشی ای که توان رقابت با N96 را دارد N95 8G هست
اما باز هم بین این دو گوشی نظرات مختلفی داده شد
فکر کنم کسی که مایل به خرید یکی از این دو گوشی هست ، با این مطالب نتونه تصمیم نهایی خودش و بگیره
از طرفی گفته میشه cpu ان 96 پایین تر هست و از طرفی گفته میشه آنچنان افت سرعتی نسبت به ان 95 دیده نمیشه
از طرفی گفتید که برای کارهای گرافیکی ان 95 بهتر است. منظور از کار گرافیکی چیست؟ فقط بازی؟ من اصلا بازی با موبایل نمیکنم ، اگر منظور فقط بازی هست خب نبود چیپ گرافیکی توی ان 96 برای من مشکلی ایجاد نمیکنه
از طرفی گفته شده سرعت باز شدن منو بین 5 تا 10 ثانیه است!!! این خیلی زیاده، آیا با آپدیتش این مشکلات سرعت حل میشه؟
از طرفی در مورد باطری و طول عمر کوتاهش گفته شد که فکر کنم به این راحتی ها حل نشه ، مگه نوکیا خودش یه باطری جدید ارائه کنه
و مشکلی که خیلی مهم هست اینه که قیمت الان گوشی(که فکر کنم حدود 650 باشه) تا چقدر دیگر دوام دارد؟اگر یکی ، دو هفته دیگه میاد و به مرز پانصد تومن میرسه ، خب از خرید منصرف میشم و میزارم چند هفته دیگه میخرم
به نظرتون چقدر دیگه قیمتش افت میکنه؟
ببخشید طولانی شد
منتظر راهنمایی هاتون هستم
ممنون
:11:
سلام
همه تاپیک را مطالعه کردم
اینجور که به نظر میاد تنها گوشی ای که توان رقابت با n96 را دارد n95 8g هست
اما باز هم بین این دو گوشی نظرات مختلفی داده شد
فکر کنم کسی که مایل به خرید یکی از این دو گوشی هست ، با این مطالب نتونه تصمیم نهایی خودش و بگیره
از طرفی گفته میشه cpu ان 96 پایین تر هست و از طرفی گفته میشه آنچنان افت سرعتی نسبت به ان 95 دیده نمیشه
از طرفی گفتید که برای کارهای گرافیکی ان 95 بهتر است. منظور از کار گرافیکی چیست؟ فقط بازی؟ من اصلا بازی با موبایل نمیکنم ، اگر منظور فقط بازی هست خب نبود چیپ گرافیکی توی ان 96 برای من مشکلی ایجاد نمیکنه
از طرفی گفته شده سرعت باز شدن منو بین 5 تا 10 ثانیه است!!! این خیلی زیاده، آیا با آپدیتش این مشکلات سرعت حل میشه؟
از طرفی در مورد باطری و طول عمر کوتاهش گفته شد که فکر کنم به این راحتی ها حل نشه ، مگه نوکیا خودش یه باطری جدید ارائه کنه
و مشکلی که خیلی مهم هست اینه که قیمت الان گوشی(که فکر کنم حدود 650 باشه) تا چقدر دیگر دوام دارد؟اگر یکی ، دو هفته دیگه میاد و به مرز پانصد تومن میرسه ، خب از خرید منصرف میشم و میزارم چند هفته دیگه میخرم
به نظرتون چقدر دیگه قیمتش افت میکنه؟
ببخشید طولانی شد
منتظر راهنمایی هاتون هستم
ممنون
:11:
توی بازیها مشکل داره.
اما توی منوها و برنامه ها مشکلی نداره.حتی اگر افکت ها هم روشن باشه.
باطریش ضعیفه.
در مورد قیمت نمیدونم.ولی فکر نکنم به مرز 500 برسه.(الان مرز 600 تومن هست فکر کنم)
tirdad_60
26-11-2008, 00:55
دوستانی که این گوشی رو دارند یه کم بیشتر راجع به کارایی و ضعف ها و قدرتش حرف بزنند یه تستی عکسی مقایسه ای بیشتر بحث این live tv هست تا گوشی
mehran_ramzi
26-11-2008, 11:27
با سلام
اگر سوالی بود در خدمتم
ممنون از محبت تون که جواب دادین ولی منم همچین کاری کردم، یعنی با کمک یکی از دوستان یه باطری از تو پک یه n95معمولی خریدم ولی بازم هیچ فرقی نکرده یعنی با این باطری هم فقط نصف روز شارژ دارم و اینکه کلاً قید آهنگ و فیلم رو که باید بزنم. چرا پس مال من این جوری هست؟ ممکنه ایراد از گوشی باشه ؟
ممنون از محبت تون که جواب دادین ولی منم همچین کاری کردم، یعنی با کمک یکی از دوستان یه باطری از تو پک یه n95معمولی خریدم ولی بازم هیچ فرقی نکرده یعنی با این باطری هم فقط نصف روز شارژ دارم و اینکه کلاً قید آهنگ و فیلم رو که باید بزنم. چرا پس مال من این جوری هست؟ ممکنه ایراد از گوشی باشه ؟
تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از N96 نیست.
باید یه جوری از باطری N95 8G استفاده بشه.
mehran_ramzi
26-11-2008, 11:58
تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از n96 نیست.
باید یه جوری از باطری n95 8g استفاده بشه.
تو اطلاعات فنی گوشی نوشته 4.5ساعت زمان پخش ویدئو ولی تو پست قبلی دوست ما نوشته 26 دقیقه این اصلاً قابل قبول نیست که:41:
....
زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
اگر سوالی بود در خدمتم
تو اطلاعات فنی گوشی نوشته 4.5ساعت زمان پخش ویدئو ولی تو پست قبلی دوست ما نوشته 26 دقیقه این اصلاً قابل قبول نیست که:41:
وقتی باطری یک خط داشته 26 دقیقه پخش کرده که خیلی عالیه.
alborz_k
26-11-2008, 14:50
با سلام
اگر سوالی بود در خدمتم
باتری رو چه جوری جا کردی؟؟؟؟ به بدنه ی گوشی آسیب نرسید؟؟؟ وزن گوشی چه قدر بیشتر شده؟؟؟؟
اگه می شه از باتری قوی تر به این راحتی استفاده کرد ، چرا نوکیا این باتری ضعیف رو روش گذاشته؟؟؟؟
alborz_k
26-11-2008, 16:38
تا اونجایی که من میدونم باطری n95 معمولی مشکلش کمتر از n96 نیست.
باید یه جوری از باطری n95 8g استفاده بشه.
مگه باتری های 95 و 96 یکی نیستند؟؟؟ خرید یکی و گذاشتن جای یکی دیگه که مشکلی رو حل نمی کنه.
من نسخه Trial چند تا بازی انگیج از جمله ONE و Asphalt رو نصب کردم و هیچ مشکلی در اجرا نداشت.
سنگین ترین بازیهای انگیج از نظر گرافیکی چی هستن که تستشون کنم ؟
باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950MA ظرفیت دارند من در پستم به باطری N95 8GB اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200MA است
و اما چگونه از باطری استفاده کردم
وسایل مورد نیاز:
1-باطری N95 8GB اورجینال
2-سمباده شماره صفر
3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
4-چسب نواری 5 سانتی نازک
5-موکت بر با تیغه نو
6-پنبه
در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل H در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
در دومین مرحله کارمان با باطری است که برچسب کاغذی دور باطری را از قسمتی که به هم چسبیده شده باز می میکنیم با این کار 0.05mm از ضخامت باطری کم می شود
توجه : بعد برداشتن دور کاغذی باطری به صورت یک تکه فلز دیده میشود واگر این گونه باطری را در گوشی قرار دهید گوشی روشن نمیشه پس حتما در پشت باطری قسمتی که به بدنه گوشی در تماس هست از چسب نواری بصورت یک لایه وآن هم بایستی تمامی پشت باطری را بپوشانند استفاده شود قسمت بالایی باطری نیازی به چسب زدن نیست
دیگر با قسمت پایینی باطری کاری نداشته باشید و میریم به قسمت بالایی باطری اگر با انگشتتان بر روری سطح باطری بکشید حس می کنید که قسمت پلاستیکی با سطح باطری بلندتر است که باید با موکت بر این قسمت اضافی را با احتیاط کامل وبه آرامی برداریید و مواظب باشید که نوک تیغه موکت بر قسمت فلزی باطری نخورد چون احتمال سوراخ شدن سطح باطری وجود دارد این لایه برداری را تا هنگامی که با سطح فلزی باطری برابر نشده ادامه دهید با این کا ر 0.07mm از ضخامت باطری کم میشود بعد از هم سطح شدن قسمت پلاستیکی با قسمت فلزی کارمان با باطری به اتمام رسید
سومین مرحله : دوباره به قاب پشت گوشی برمیگردییم با برداشته شده لایه پلاستیکی در دو طرف قاب دو شیار تو رفتگی دیده می شود این دو شیار با طول باطری برابر است که باطری را در داخل این شیار ها قرار میدهید وتنظیم میکنید سپس با مداد جای قرار گرفتن باطری را علامت گذاری میکنید بعد باطری را کنار می گذارید و با سمباده صفر شروع به سمباده زدن قسمت جا گیری باطری میکنید این کار را با حوصله انجامش دهید در هین سمباده زدن مواظب باشید بیرون از قسمت علامت زده بیرون نروید برای راحتی کار می توانید در قسمت بالای و پایینی از نوار چسب به صورت چند لایه استفاده کنید سمباده زدن را آن قدر ادامه دهید تا با سطح شیارها برابری کنه سپس نوار چسب ها را برادرید و با تمیز نمودن سطح باطری را در گوشی قرار دهید و درش رو ببندید اگر دیدید به خوبی چفت نمیشه دوباره سمباده بکشید تا نتیجه مطلوب حاصل شود
در قسمت بالایی گوشی دور شیار دوربین نگه دارندهای سفید رنگ هستند که مربوط به پایه گوشی است و احتمالا دو عدد از این نگهدارندها در هنگام سمباده زدن از قاب گوشی جدا شوند که می توانید از چسب قطرهای استفاده کنید
مرحله ای آخر: بعد از اتمام کار قسمت سمباده زده شده کدر شده و از زیبایی کار کاسته می شود که از پولیش برای از بین بردن خراشیدگی ها استفاده کنید
Nikolas_95
26-11-2008, 21:23
من نسخه trial چند تا بازی انگیج از جمله one و asphalt رو نصب کردم و هیچ مشکلی در اجرا نداشت.
این چندتا صفحه رو که خوندم دیدم شما خیلی زحمت کشیدی
انواع تست های مختلف و انجام دادی و نتایجش و اینجا گذاشتی
یه جورایی تنها کسی که صاحب این نوع گوشی هست و داره این تاپیک و میگردونه خودت هستی
گفتم یه تشکری ازت کرده باشم ، خسته نباشی :10:
بابت این تست آخر در مورد بازی هم ممنون ، یه کم خیالم راحت شد و بیشتر تشویق شدم به خرید
باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950ma ظرفیت دارند من در پستم به باطری n95 8gb اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200ma است
وسایل مورد نیاز:
1-باطری n95 8gb اورجینال
2-سمباده شماره صفر
3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
4-چسب نواری 5 سانتی نازک
5-موکت بر با تیغه نو
6-پنبه
در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل h در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
در دومین مرحله کارمان با باطری است که برچسب کاغذی دور باطری را از قسمتی که به هم چسبیده شده باز می میکنیم با این کار 0.05mm از ضخامت باطری کم می شود
توجه : بعد برداشتن دور کاغذی باطری به صورت یک تکه فلز دیده میشود واگر این گونه باطری را در گوشی قرار دهید گوشی روشن نمیشه پس حتما در پشت باطری قسمتی که به بدنه گوشی در تماس هست از چسب نواری بصورت یک لایه وآن هم بایستی تمامی پشت باطری را بپوشانند استفاده شود قسمت بالایی باطری نیازی به چسب زدن نیست
دیگر با قسمت پایینی باطری کاری نداشته باشید و میریم به قسمت بالایی باطری اگر با انگشتتان بر روری سطح باطری بکشید حس می کنید که قسمت پلاستیکی با سطح باطری بلندتر است که باید با موکت بر این قسمت اضافی را با احتیاط کامل وبه آرامی برداریید و مواظب باشید که نوک تیغه موکت بر قسمت فلزی باطری نخورد چون احتمال سوراخ شدن سطح باطری وجود دارد این لایه برداری را تا هنگامی که با سطح فلزی باطری برابر نشده ادامه دهید با این کا ر 0.07mm از ضخامت باطری کم میشود بعد از هم سطح شدن قسمت پلاستیکی با قسمت فلزی کارمان با باطری به اتمام رسید
سومین مرحله : دوباره به قاب پشت گوشی برمیگردییم با برداشته شده لایه پلاستیکی در دو طرف قاب دو شیار تو رفتگی دیده می شود این دو شیار با طول باطری برابر است که باطری را در داخل این شیار ها قرار میدهید وتنظیم میکنید سپس با مداد جای قرار گرفتن باطری را علامت گذاری میکنید بعد باطری را کنار می گذارید و با سمباده صفر شروع به سمباده زدن قسمت جا گیری باطری میکنید این کار را با حوصله انجامش دهید در هین سمباده زدن مواظب باشید بیرون از قسمت علامت زده بیرون نروید برای راحتی کار می توانید در قسمت بالای و پایینی از نوار چسب به صورت چند لایه استفاده کنید سمباده زدن را آن قدر ادامه دهید تا با سطح شیارها برابری کنه سپس نوار چسب ها را برادرید و با تمیز نمودن سطح باطری را در گوشی قرار دهید و درش رو ببندید اگر دیدید به خوبی چفت نمیشه دوباره سمباده بکشید تا نتیجه مطلوب حاصل شود
در قسمت بالایی گوشی دور شیار دوربین نگه دارندهای سفید رنگ هستند که مربوط به پایه گوشی است و احتمالا دو عدد از این نگهدارندها در هنگام سمباده زدن از قاب گوشی جدا شوند که می توانید از چسب قطرهای استفاده کنید
مرحله ای آخر: بعد از اتمام کار قسمت سمباده زده شده کدر شده و از زیبایی کار کاسته می شود که از پولیش برای از بین بردن خراشیدگی ها استفاده کنید
بابا ایول
کدوم شهر هستی؟ سفارش قبول نمیکنی؟ :پی
اما اگه نوکیا میومد خودش یه باطری استاندارد بهتری برای این گوشی میداد که احتیاجی به این کارها نباشه خیلی خوب می شد(مثل مشکل n95 معمولی که تو 8 گیگ حلش کرد)
اینجور که بر میاد و دوستان میگن که گوشی باگ زیاد داره ، احتمال اینکه یه نسخه دیگه(موزیک ادیشنی یا با هر اسم دیگه ای) که این مشکلات و نداشته باشه به بازار بده بعید نیست
-------------
راستی دوستان آخرین قیمت توی تهران و ندارن؟
باطری n95 معمولی هیچ فرقی با باطری n96 نداره هر دو 950ma ظرفیت دارند من در پستم به باطری n95 8gb اشاره کرده بودم که ظرفیتش 1200ma است
وسایل مورد نیاز:
1-باطری n95 8gb اورجینال
2-سمباده شماره صفر
3-پولیش رنگ بدنه اتومبیل
4-چسب نواری 5 سانتی نازک
5-موکت بر با تیغه نو
6-پنبه
در اولین مرحله اگر به بدنه پشت گوشی نگاه کرده باشید یک پلاستیکی به شکل h در قاب گوشی چسبانیده شده که شما باید آن را به آرامی بردارید با این کار 0.1mm به فضای پشت گوشی اضافه نمودید
ممنون !
من ترجیح میدم گوشیم رو از لحاظ فیزیکی دستکاری نکنم.مخصوصا تغییراتی که قابل ترمیم نباشه مثل سمباده زدن !
من اکثر اوقات به شارژ دسترسی دارم و تا حالا از لحاظ شارژ اذیت نشدم.
این چندتا صفحه رو که خوندم دیدم شما خیلی زحمت کشیدی
انواع تست های مختلف و انجام دادی و نتایجش و اینجا گذاشتی
یه جورایی تنها کسی که صاحب این نوع گوشی هست و داره این تاپیک و میگردونه خودت هستی
گفتم یه تشکری ازت کرده باشم ، خسته نباشی :10:
بابت این تست آخر در مورد بازی هم ممنون ، یه کم خیالم راحت شد و بیشتر تشویق شدم به خرید
قربانت !
فقط یه چیزی !!!
N96 هنوز هک نشده و نمیشه بازیهای انگیج رو روش نصب کرد.:41:
به خاطر بازی کردن بهتره n96 نگیری یا حداقل منتظر بمونی ببینی هک میشه یا نه.
Nikolas_95
26-11-2008, 21:43
قربانت !
فقط یه چیزی !!!
N96 هنوز هک نشده و نمیشه بازیهای انگیج رو روش نصب کرد.:41:
به خاطر بازی کردن بهتره n96 نگیری یا حداقل منتظر بمونی ببینی هک میشه یا نه.
من خیلی اهل بازی نیستم ،همین که رو بازی های معمولی جواب بده یعنی از لحاظ گرافیکی مشکل حادی نداره و تو کارهای ساده هم کم نمیاره
راستی در روز چقدر استفاده میکنی ازش و بیشتر از روزی یک بار هم لازم میشه بزنیش تو شارژ؟
وقتی خط شارژش نصف نشون میده واقعا نصف هست یا مثل بعضی از گوشی ها یهو میکشه پایین و خالی میشه؟
یه سوال دیگه ، اف ام ترنسمیتر هم داره؟
بازم ممنون
من خیلی اهل بازی نیستم ،همین که رو بازی های معمولی جواب بده یعنی از لحاظ گرافیکی مشکل حادی نداره و تو کارهای ساده هم کم نمیاره
راستی در روز چقدر استفاده میکنی ازش و بیشتر از روزی یک بار هم لازم میشه بزنیش تو شارژ؟
وقتی خط شارژش نصف نشون میده واقعا نصف هست یا مثل بعضی از گوشی ها یهو میکشه پایین و خالی میشه؟
یه سوال دیگه ، اف ام ترنسمیتر هم داره؟
بازم ممنون
اگر خیلی ازش کار بکشی به روزی دو بار شارژ احتیاج پیدا میکنه.
اگر استفاده در حد معمولی باشه یکبار شارژ برای 24 ساعت کافیه.
البته من با روشنایی 100% کار میکنم و تنظیم کردم نور lcd هم بعد از 25 ثانیه کار نکردن خاموش بشه.
وقتی خط شارژ نصف بشه شارژش از نصف کمتره .اما یهو هم خالی نمیشه.
Fm transmitter نداره !
Arshia001
26-11-2008, 22:17
من نسخه Trial چند تا بازی انگیج از جمله ONE و Asphalt رو نصب کردم و هیچ مشکلی در اجرا نداشت.
بازی های انگیج سنگین نیستن!اگه میخوای بفهمی فرق چیپ داشتن و نداشتن چیه از تاپیک بازی Global Race رو دان کن(ورژن چیپ دار) و ببین فریمریتت چند میشه؟رو 95 بالای 30 هست.
بازی های انگیج سنگین نیستن!اگه میخوای بفهمی فرق چیپ داشتن و نداشتن چیه از تاپیک بازی global race رو دان کن(ورژن چیپ دار) و ببین فریمریتت چند میشه؟رو 95 بالای 30 هست.
اونو قبلا تست کردم.قابل بازی کردن نبود !:41:
Arshia001
26-11-2008, 22:23
اینه دیگه!بیخود که 95 چیپ گرافیکی نداره!بازی های انگیج برای اینکه با همه ی گوشی ها سازگار باشن از چیپ استفاده نمیکنن.فعلا پیشنهاد شده برای بازی ها از چیپ هم استفاده بشه که جواب درست و حسابی ندادن.
siavashngd
27-11-2008, 00:59
بچه ها تورو خدا یکی خیلی شسته رفته و کامل بگه که چجوری روی n96 بازی های n-gage رو باید نصب کنم
دیوونم کرده این گوشی
هر چی بازی کپی میکنم تو فولدر n-gage موقع install پیغام میده که file couropted:sad:
Arshia001
27-11-2008, 09:02
اینو توی تالار انگیج بپرسی زودتر جوابتو میدن،ولی فکر میکنم(اگه بازی ها سالم باشن) مشکل از پچ باید باشه.بازم زیاد مطمئن نیستم چون خودم فقط 1 بار این مشکلو داشتم اونم مشکلش از Unzip شدن بازیه بود که فایلش خراب شده بود.البته بازی های کرک شده ی انگیج بعد از BIA دیگه رو 9.3 اجرا نمیشن.
prince72
27-11-2008, 13:27
انگیج بعد از bia دیگه رو 9.3 اجرا نمیشن.
به صورت تریل هست که....
Arshia001
27-11-2008, 17:56
خوب همونو میگم دیگه.تریال رو میشه بازی کرد؟چطوری بگم...؟میشه با تریال بازی ها حال کرد؟
prince72
27-11-2008, 21:52
میشه با تریال بازی ها حال کرد؟
اهان حال نکردنش یه بحث دیگه ای رو به همراه داره...
ولی کاچی به از هیچی......
بازی که میشه کرد....
labkhand
27-11-2008, 22:53
من یک روش برای افزایش کارایی باطری دارم:
اول اینکه شبها گوشی رو خاموش کنید و شارژ کنید...صبح که روشنش کردید تا ظهر که باطری نصفه شد دوباره شارژش کنید...تا شب باز نصف که شد دوباره شارژش کنید...این مراحل رو تا 3 یا 4 روز ادامه بدید...ظهر روز پنجم خواهید دید که باطری کمتر تخلیه شده است.
هیچ وقت هم نگذارید باطریتون کاملا خالی بشه...هر وقت هم که فرصت پیدا کردید شارژش کنید...مهم نیست که حتما کامل شارژ بشه...شارژ های مداوم بر کارایی باطری های لیتیوم تاثیر خوبی میذاره...
من امتحان کردم:46:
alborz_k
28-11-2008, 10:06
من یک روش برای افزایش کارایی باطری دارم:
اول اینکه شبها گوشی رو خاموش کنید و شارژ کنید...صبح که روشنش کردید تا ظهر که باطری نصفه شد دوباره شارژش کنید...تا شب باز نصف که شد دوباره شارژش کنید...این مراحل رو تا 3 یا 4 روز ادامه بدید...ظهر روز پنجم خواهید دید که باطری کمتر تخلیه شده است.
هیچ وقت هم نگذارید باطریتون کاملا خالی بشه...هر وقت هم که فرصت پیدا کردید شارژش کنید...مهم نیست که حتما کامل شارژ بشه...شارژ های مداوم بر کارایی باطری های لیتیوم تاثیر خوبی میذاره...
دوست عزیز ، عمر باتری های لیتیوم به طور متوسط 500 بار شارژ هست ، با این پیشنهاد شما s 500/3=166 یعنی تقریبأ باید سالی 2 بار باتری عوض کنید ! واقعأ خرید این گوشی با توجه به این که اکثر امکاناتش در ایران قابل استفاده نیست و پردازنده و دوربین و باتریش از n95 8gb ضعیف تره و حدود 200000 هزار تومان گرون تره ، واجبه؟؟؟؟
Saman-tci
28-11-2008, 13:48
دوست من اتفاقاً اگه میخواین عمر باتریتون زیاد باشه باید بزارین باطریتون کاملاً خالی بشه و پیغام Battry Low بده بعد شارژش کنید ...... همیشه سعی کنید موقع شارژ , گوشی خاموش باشه .....تا وقتی هم که شارژ پر نشده از شارژ برندارید ......
labkhand
28-11-2008, 15:49
دوست من اتفاقاً اگه میخواین عمر باتریتون زیاد باشه باید بزارین باطریتون کاملاً خالی بشه و پیغام battry low بده بعد شارژش کنید ...... همیشه سعی کنید موقع شارژ , گوشی خاموش باشه .....تا وقتی هم که شارژ پر نشده از شارژ برندارید ......
همین موضوعی که شما میگویید رو من قبلا انجام می دادم ولی حالا که روش خودم رو تغییر دادم باطری گوشیم بهتر کار میکنه...من 13 ماهه که 6110 دارم و با این روش هیچ مشکلی برای باطریم به وجود نیامده...عیبی نداره هر کس اختیار گوشی خودشو داره ولی من فقط به عنوان کمک به دوستانی که با باطریشون مشکل دارند گفتم:20:
Arshia001
28-11-2008, 16:38
یکی از دوستام دیروز 96 گرفت.الآن مثل چی مونده که چه طوری هکش کنه.راهی داره یا نه؟میگفت برای 78 پیدا کرده ولی برای 96 نبوده.اگه راهی داره خواهشا کمک کنین.
Majid393
28-11-2008, 20:00
یکی از دوستام دیروز 96 گرفت.الآن مثل چی مونده که چه طوری هکش کنه.راهی داره یا نه؟میگفت برای 78 پیدا کرده ولی برای 96 نبوده.اگه راهی داره خواهشا کمک کنین.
فعلا" روشی برای هک ان96 نیومده ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arshia001
29-11-2008, 15:44
دوستان امروز گوشی دوستم رو دیدم.خدایی اینترفیسش خیلی قشنگ بود،مخصوصا اون قضیه ی نفس کشیدنه خیلی حال داد.ولی هر کاری کردیم نتونستیم Navi گوشی رو راه بندازیم(این که چرخوندن انگشت روی لبه ی کلید های جهت رو میفهمه).تو تنظیمات جایی برای روشن کردنش نبود.شما میتونید بهم بگید چطوری راهش بندازیم؟
deluge28
29-11-2008, 23:32
دوستان امروز گوشی دوستم رو دیدم.خدایی اینترفیسش خیلی قشنگ بود،مخصوصا اون قضیه ی نفس کشیدنه خیلی حال داد.ولی هر کاری کردیم نتونستیم navi گوشی رو راه بندازیم(این که چرخوندن انگشت روی لبه ی کلید های جهت رو میفهمه).تو تنظیمات جایی برای روشن کردنش نبود.شما میتونید بهم بگید چطوری راهش بندازیم؟
نفس کشیدنه چیه؟؟؟؟؟؟؟
Arshia001
30-11-2008, 09:15
نفس کشیدنه چیه؟؟؟؟؟؟؟
اگه نفس کشیدن(Breathing) رو روشن کنی وقتی استندبای میشه چراغ وسط NAvi روشن خاموش میشه که به گفته ی نوکیا شبیه نفس کشیدن میمونه.
MohandesMCD
30-11-2008, 18:10
من نيوي ويل n81 دوستم رو از تو ستينگ براش تنظيم كردم يادم نمياد كجا بود دقيقا
Arshia001
30-11-2008, 20:57
من نيوي ويل n81 دوستم رو از تو ستينگ براش تنظيم كردم يادم نمياد كجا بود دقيقا
میدونم تو 81 کجاست.مال خالم رو موقعی که میخریدیم درستش کردم.جالب اینکه فروشنده هه میگفت نداره ها!میگفتم چرا داره.خالم هم میگفت خوب لابد این یارو یه چیزی میدونه دیگه!گفتم نه،داره.آخرشم نشونشون دادم که داره!توی Settings->General->Personalization->Navi Wheel بود اگه اشتب نکنم.ولی مال 96 دقیقا همین جا فقط نفس کش داره و گزینه ای برای تنظیم خود قضیه نیست...دوستان 96 دار،کمک نمیکنین؟:10:
siavashngd
01-12-2008, 00:57
میدونم تو 81 کجاست.مال خالم رو موقعی که میخریدیم درستش کردم.جالب اینکه فروشنده هه میگفت نداره ها!میگفتم چرا داره.خالم هم میگفت خوب لابد این یارو یه چیزی میدونه دیگه!گفتم نه،داره.آخرشم نشونشون دادم که داره!توی Settings->General->Personalization->Navi Wheel بود اگه اشتب نکنم.ولی مال 96 دقیقا همین جا فقط نفس کش داره و گزینه ای برای تنظیم خود قضیه نیست...دوستان 96 دار،کمک نمیکنین؟:10:
دوست عزیز منم خیلی باهاش ور رفتم ولی مثل اینکه n96 واقعا این امکان رو نداره
Arshia001
01-12-2008, 15:22
خدایی؟آخه نمیشه که!تو Help گوشی نوشته داره.یه صفحه بلند بالا راجع بهش توضیح داده.گفته تو بعضی برنامه ها این امکان هست.خوب تو 81 برنامه هایی مثل Music Player و Gallery این قابلیتو دارن.رو 78 هم همه جا میشه استفاده کرد...این قضیه بو داره.:13:
خدایی؟آخه نمیشه که!تو help گوشی نوشته داره.یه صفحه بلند بالا راجع بهش توضیح داده.گفته تو بعضی برنامه ها این امکان هست.خوب تو 81 برنامه هایی مثل music player و gallery این قابلیتو دارن.رو 78 هم همه جا میشه استفاده کرد...این قضیه بو داره.:13:
این قابلیت اصلا چیکار میکنه ؟
کدوم صفحه کاتالوگش توضیح داده ؟
چند تا بازی تحت شتابسنج برای N96 معرفی کنید لطفا !
(غیر از marble maze که قبلا نصب کردم)
چند تا بازی تحت شتابسنج برای n96 معرفی کنید لطفا !
(غیر از marble maze که قبلا نصب کردم)
بهترين بازيش همونه..ولي نرم افزار بيشتره...
میدونم تو 81 کجاست.مال خالم رو موقعی که میخریدیم درستش کردم.جالب اینکه فروشنده هه میگفت نداره ها!میگفتم چرا داره.خالم هم میگفت خوب لابد این یارو یه چیزی میدونه دیگه!گفتم نه،داره.آخرشم نشونشون دادم که داره!توی settings->general->personalization->navi wheel بود اگه اشتب نکنم.ولی مال 96 دقیقا همین جا فقط نفس کش داره و گزینه ای برای تنظیم خود قضیه نیست...دوستان 96 دار،کمک نمیکنین؟:10:
بالاخره چی شد؟؟
آخر n96 این امکان داشت یا نداشت؟؟
MohandesMCD
06-12-2008, 21:00
آقا تو gsmarena نوشته داره ولي تو سايت خود نوكيا من چيزي نديدم
Nikolas_95
08-12-2008, 21:55
سلام
یه سری از گوشی ها (مثل n82 ) رو صفحه کلیدشون فارسی نوشته
الان n96 هم فارسیش اومده
اینها به نظرتون اصله؟ خوده نوکیا فارسی رو زده روش؟
راستی ، کسی میدونه اورجیناله فنلاندی هم پیدا میشه یا نه؟
(لیبلش که هست اما اینکه واقعی باشه...)
آپدیت جدید برای n96 آمد v12.043
مهمترین تغییر در این آپدیت ارتقا ram از 32mb به 45mb وبالا رفتن سرعت محاسباتی اشاره کرد
سلام
یه سری از گوشی ها (مثل n82 ) رو صفحه کلیدشون فارسی نوشته
الان n96 هم فارسیش اومده
اینها به نظرتون اصله؟ خوده نوکیا فارسی رو زده روش؟
راستی ، کسی میدونه اورجیناله فنلاندی هم پیدا میشه یا نه؟
(لیبلش که هست اما اینکه واقعی باشه...)
اون صفحه کلید ها عربی هستند نه فارسی.
n96 که کلا تو چین مونتاژ میشه. پشتش هم خورده Made in china . در مورد فندلاندیش چیزی نشنیدم اینطور که می گن اینجا لیبل می خوره. گوشیهای نوکیا اکثرا تو چین مونتاژ می شن تحت لیسانس نوکیا. بعضیهاشون هم مثل 1200 تو هند.:31:
منم گوشیمو آپدیت کردم.
تغییراتی که در این فریمور اعمال شده :
Still image quality is improved, with fixes for color haziness and motion blur that appeared under certain conditions
Many fixes for conditions that can lead to application crashes or instabilities
Improved overall Bluetooth interoperability Improved overall Bluetooth interoperability
Now compatible with Nokia Email service (application available as separate download)
If user sets brightness to maximum value the display backlight now does turn back on after screensaver mode
The device autolock no longer locks the device while viewing or recording videos
SMS no longer gets auto-converted to an MMS message if there are more then 20 recipients
Music Player “Refresh Library” no longer hangs if General Settings Date separator is set to “:”
Now only one message alert tone is played per synchronization with Mail for Exchange, instead of one per message
Fix for issue with alarm snoozing when alarm was set and device was powered off
Theme no longer jumps back to default theme after using USB mass storage mode
CSHelp texts are now updated to resolves several identified issues
Nikolas_95
10-12-2008, 23:55
میدونم تو 81 کجاست.مال خالم رو موقعی که میخریدیم درستش کردم.جالب اینکه فروشنده هه میگفت نداره ها!میگفتم چرا داره.خالم هم میگفت خوب لابد این یارو یه چیزی میدونه دیگه!گفتم نه،داره.آخرشم نشونشون دادم که داره!توی settings->general->personalization->navi wheel بود اگه اشتب نکنم.ولی مال 96 دقیقا همین جا فقط نفس کش داره و گزینه ای برای تنظیم خود قضیه نیست...دوستان 96 دار،کمک نمیکنین؟:10:
برام خیلی جالبه ، نوکیا رو گوشی های پایین تر این امکان و گذاشته اما رو این...
حالا اگه امکان سخت افزاریش نیست چرا تو منو گزینه اش رو گذاشته؟
اون صفحه کلید ها عربی هستند نه فارسی.
آخه 82 فارسی بود ، روی 96 دقت نکرده بودم ، آره عربی هست اما خب فارسی کار میکنه!
--------------------------------------
درسته نامربوط هست این سوالم اما خب، هرچی میگردم جایی که تم بدردبخور که به این گوشی بخوره پیدا نمیکنم
جایی رو سراغ دارید؟
ممنون
hashemi.amin
11-12-2008, 15:02
سلام
با N96 حداقل چند ساعت میشه آهنگ گوش داد که باتریش نپره و مثلا 30 دقیقه تلفن؟
این N96 که توی چین درست میشه تحت لیسانس فنلاند به درد میخوره؟میگفت که قطعاتش ماله چینه ولی تحت لیسانس فنلاند...میگن کارخونه فنلاند تعطیل شده همش رفته چین...
با گارانتی نوکیا(نیا) 750 هزار تومن بود...
راسنی دوربینش یعنی به درد نمیخوره؟
درباره باتری خود سایت نوکیا نوشته:
مشخصات باتری
باتری: باتری نوکیا BL-5F با ظرفیت 950 mAh
مدت زمان مکالمه: تا 150 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
مدت زمان شارژ: تا 200 / 220 دقیقه (WCDMA / GSM)
مدت زمان پخش ویدئویی: تا 5 ساعت ( در حالت آفلاین)
مدت زمان پخش موسیقی: تا 14 ساعت ( در حالت آفلاین)
مدت زمان پخش تلویزیونی: تا 4 ساعت (----H)
حالا اینجوریه؟
Saman-tci
11-12-2008, 18:17
دوستان کسی که گوشیشو آپدیت کرده تغییراتی رو که متوجه شده رو خواهشاً بگه ... ممنون
آخه 82 فارسی بود ، روی 96 دقت نکرده بودم ، آره عربی هست اما خب فارسی کار میکنه!
کیبورد گوشی من حروف( پ ژ گ چ) هم داره.
دوستان کسی که گوشیشو آپدیت کرده تغییراتی رو که متوجه شده رو خواهشاً بگه ... ممنون
خیلی از باگ ها رفع شده....
من احساس میکنم سرعت گوشی خیلی بالاتر رفته.دیگه این گوشی اصلا مشکل سرعت که قبلا مطرح میشد نداره.
از وقتی آپگرید کردم تا حالا اصلا هنگ نکرده.البته باید چند هفته دیگه کار کنم تا بشه نظر قطعی داد.(با ورژن 11 هم در موارد خاصی هنگ میکرد)
گفته شده عملکرد دوربین باز هم بهتر شده اما من فرصت تست کامل نداشتم.فقط دیدم در حالت ماکرو فوکوس بسیار عالی شده.
مژده به N96 دارها :
روش جدیدی که آقای Legend برای نصب بازیهای N-Gage معرفی کردند در اکثر بازیها روی N96 هم جواب میده.:40::40::40:
من این گوشی رو دارم بدون قصدو غرض میگم این گوشی خدای یوسف بیخود ترین و مذخرف ترین و اشغال ترین و چرت ترین و لگن ترین گوشیه بوده که تا به حالا داشتم اشتباهی کردم حرف داداش کوچیکمو گوش دادم الان به غلط کردن افتادم کره خر اصل فنلاندم هست ولی DVBH اون که گیرنده تلوزیونه کار نمیکنه جی پی اسش که اصلا نگو اشغال یه نرم افزار گارمین روش نصب نمیشه باتریشم که از همه بدتر دوربینشم که در حد n95 به نظر من این گوشی یه قابلیت خوبی داشت که اونم تو زرد از اب دراومد اونم گیرنده تلوزیونش بود که بهتره با 3/4 پول این گوشی n82 میخریدم الان از خدامه که ردش کنم بره هر کی هم قیمت منطقی بهم بده درجا ردش میکنم بره حالشو ببره
من این گوشی رو دارم بدون قصدو غرض میگم این گوشی خدای یوسف بیخود ترین و مذخرف ترین و اشغال ترین و چرت ترین و لگن ترین گوشیه بوده که تا به حالا داشتم اشتباهی کردم حرف داداش کوچیکمو گوش دادم الان به غلط کردن افتادم کره خر اصل فنلاندم هست ولی DVBH اون که گیرنده تلوزیونه کار نمیکنه جی پی اسش که اصلا نگو اشغال یه نرم افزار گارمین روش نصب نمیشه باتریشم که از همه بدتر دوربینشم که در حد n95 به نظر من این گوشی یه قابلیت خوبی داشت که اونم تو زرد از اب دراومد اونم گیرنده تلوزیونش بود که بهتره با 3/4 پول این گوشی n82 میخریدم الان از خدامه که ردش کنم بره هر کی هم قیمت منطقی بهم بده درجا ردش میکنم بره حالشو ببره
بدون قصد و غرض دارید اشتباه میکنید !
----H که در تهران در مرحله آزمایشی هست(در شهرستانها کار نمیکنه).احتمالا مسئولین منتظرن تا مناسبتی پیش بیاد و از افتتاح این طرح استفاده تبلیغاتی بکنن.مثلا در دهه فجر ...
گارمین و Smartcom هم من روی گوشی دارم و سرعت اتصالش هم بالاست.حتی در اتاق هم به راحتی کانکت میشه.
در اولین فرصت فریمور گوشیتونو به ورژن 12.043 آپدیت کنید .روی عملکرد دوربین کاملا تاثیر میذاره.(گرچه بازم به پای N82 نمیرسه).سرعت گوشی هم به طور کاملا محسوسی بالا میره.
این گوشی بی نقص نیست اما ممکنه گوشی دیگری هم بخرید نقص هاش کمتر از این نباشه.
به نظر من زیاد در فروش گوشی عجله نکنید .البته باز هم این موضوع سلیقه ای هست و نظرتون محترمه.
دوست عزیز از اینکه راهنماییم کردی ممنون اما از شما دو سوال دارم شما الان از dvbh میتونید استفاده کنید یا نمیگیره دوما برنامه گارمین رو چطور نصب کردید قابل توجه که بگم گوشی رو اپدیت هم کردم ولی متاسفانه گارمین نصب نشد لا اقل اگه گارمین روش کار میکرد اونقدر ناراحت نمیشدم من گارمین رو تو n82 نصب کردم راه افتاد ولی تو n96 راه نمی افته یعنی ایکون هست ولی اجرا نمیشه اگه ممکنه راهنمایی کنید
دوست عزیز از اینکه راهنماییم کردی ممنون اما از شما دو سوال دارم شما الان از dvbh میتونید استفاده کنید یا نمیگیره دوما برنامه گارمین رو چطور نصب کردید قابل توجه که بگم گوشی رو اپدیت هم کردم ولی متاسفانه گارمین نصب نشد لا اقل اگه گارمین روش کار میکرد اونقدر ناراحت نمیشدم من گارمین رو تو n82 نصب کردم راه افتاد ولی تو n96 راه نمی افته یعنی ایکون هست ولی اجرا نمیشه اگه ممکنه راهنمایی کنید
----H الان سیگنال داره ولی چیزی پخش نمیکنه.
الان سرچ کنید باید IRIB رو نشون بده اما خوب کانالی پیدا نمیکنه.
چند هفته قبل برای دو سه روز برقرار بود و کیفیت و قدرت سیگنالش بسیار بالاست.در سطح شهر هم تستش کردم و مشکلی نداشت.
گارمین هم از این تاپیک نصب کردم:(توجه داشته باشید این ورژن که قابلیت مسیریابی داره سنگینه و توی همه گوشیها کند اجرا میشه)
دوست خوبم از این راهنماییت ممنونم قضیه نصب گارمین n96 با n82 زمین تا زیر زمین فرقش بود به خدا خداییش دستت درست مشگلم رو تا حدودی حل کردی ان شا الله ----H ایرانم راه بیوفته یعنی بهت قول میدم تا دوسال رو دست این گوشی نمیاد راستی N96 شما زبان فارسی داره یا انگلیسیه
دوست خوبم از این راهنماییت ممنونم قضیه نصب گارمین n96 با n82 زمین تا زیر زمین فرقش بود به خدا خداییش دستت درست مشگلم رو تا حدودی حل کردی ان شا الله ----H ایرانم راه بیوفته یعنی بهت قول میدم تا دوسال رو دست این گوشی نمیاد راستی N96 شما زبان فارسی داره یا انگلیسیه
-برنامه smartcom رو هم برای Gps میتونی نصب کنی.به نظر من از گارمین بهتره.
-بعضی بازیهای انگیج هم میتونی روی گوشی نصب کنی و حالشو ببری.(چند پست قبل لینک تاپیکشو گذاشتم)
-----H هم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.(البته فقط برای تهران)
الان اگر بری توی LiveTv و اسم IRIB رو ببینی یعنی توی اونجایی که هستی سیگنال داری.
(تهران هستی ؟)
-یک بازی Marble Maze مخصوص N96 هم هست که از سنسور شتابسنج گوشی استفاده میکنه.
بهت پیشنهاد میکنم نصب کنی.
-گوشی من زبان فارسی هم داره.
-حق با شماست.اگر تلویزیون راه بیوفته N96 یکی از گزینه های اصلی خرید تهرانیها میشه.
مشکل اصلی N96 باطری ضعیف است که اگر نمیتونی باهاش کنار بیای زودتر گوشیتو عوض کن تا از قیمت نیوفتاده ...
گوشی من فارسی نداشت نوع جعبه اش هم با بقیه فرق داره یعنی اول متوجه فارسی نبودنش نشدم بعد متوجه شدم تو یکی از تایپیک ها اپدیت جدید n96 رو گذاشته بود منم با نرمافزار اپدیت سعی کردم اپدیت کنم ولی براش اپدیت موجود نبود اخرین ورزنش 11 بود بعد تو یکی از تایپیک ها متوجه شدم اپدیت جدید برای پروداکت کد فارسی دار اومده منم پروداکتشو عوض کردم و 120 مگابایت دانلود شد و گوشی فارسی دار شد دلیل سوالمم این بود مال من فارسی نداره یا کلا اینجوریه در مورد باتریشم تواین فروم خیلی ازش بد شنیدم اوایل هم راست میگی باتریش زود خالی میشد ولی الان احساس میکنم بعد از پدیت یعنی مطمعنم خط اول شارزش بعد از یه روز یه خط بعد میرسه باز خدارو شکر این یکی اینجوری شده حالا نمیدونم مال شما هم اینطوریه البته پریدن خطش بعد از یه روز با احتساب حد اقل مقداری حرف زدن اهنگ گوش دادن و بازی کردن و ور رفتن البته نه زیاد ا راستی اینم بگم بعد از اپدیت نرم افزار n-gage گوشیمم پرید و دستمو تو حنا گذاشت
سلام به همه من n96 دارم و رازیم من گارمین رو نصب کردم عالیه و خیلی سریع در ضمن برای مشکل باتری کسانی که زیاد با گوشی کار می کنن برن باتری n95 هشت گیگ بخرن چون 1200 میلی امپر و بیشتر شارژ نگه میداره من خودم این کار رو کردم زعیه در ضمن من در تهران هستم یه راهی یاد میدم که بتونید dVBH N96استاده کنید برید زیر یکی از انتن های همراه اول که فاصله شما بیشتر از 100 متر نباشه دکوه کوچیک را روی گوشی کنار c را فشار دهید زینه live TV رو انتخاب کنید گوشی شوع به سرچ کانال می کند سپس 'گزینه IRIB را پیدا می کند ان را انتخاب می کنید بعد شروع به سرچ کانال ها میکند ین کار را انقدر تکرار کنید تا کانالها را سرچ شده را سیو کند بعد از سیو حالا بر روی هر کانا بروید نشان می دهد چه از انتن دور باشد چه نزدیک چه در حال حرکت کانالها رو نمایش می دهد در تهران من هفت کانال سرچ کردم و دارم استفاده میکنم و رایگان هست در ضمن روی خط همراه اول فقط کار میکند
گوشی من فارسی نداشت نوع جعبه اش هم با بقیه فرق داره یعنی اول متوجه فارسی نبودنش نشدم بعد متوجه شدم تو یکی از تایپیک ها اپدیت جدید n96 رو گذاشته بود منم با نرمافزار اپدیت سعی کردم اپدیت کنم ولی براش اپدیت موجود نبود اخرین ورزنش 11 بود بعد تو یکی از تایپیک ها متوجه شدم اپدیت جدید برای پروداکت کد فارسی دار اومده منم پروداکتشو عوض کردم و 120 مگابایت دانلود شد و گوشی فارسی دار شد دلیل سوالمم این بود مال من فارسی نداره یا کلا اینجوریه در مورد باتریشم تواین فروم خیلی ازش بد شنیدم اوایل هم راست میگی باتریش زود خالی میشد ولی الان احساس میکنم بعد از پدیت یعنی مطمعنم خط اول شارزش بعد از یه روز یه خط بعد میرسه باز خدارو شکر این یکی اینجوری شده حالا نمیدونم مال شما هم اینطوریه البته پریدن خطش بعد از یه روز با احتساب حد اقل مقداری حرف زدن اهنگ گوش دادن و بازی کردن و ور رفتن البته نه زیاد ا راستی اینم بگم بعد از اپدیت نرم افزار n-gage گوشیمم پرید و دستمو تو حنا گذاشت
گوشی من فکر کنم چینیه و از اول روش فارسی داشت.روی کیبوردش هم فارسی داره.
ورژن 10 و 11 خیلی باگ داشت.توی 12 خیلی بهتر شده.
کلاینت انگیج رو از سایت خودش میتونی بگیری .اون مشکلی نیست.
در مورد شارژ هم من با گوشی زیاد کار میکنم و 24 ساعت بیشتر دووم نمیاره.(در کل من با شارژ کردنش مشکلی ندارم)
بعد از آپدیت فیلم ترسفورمرز رو از دست ندادی ؟
سلام به همه من n96 دارم و رازیم من گارمین رو نصب کردم عالیه و خیلی سریع در ضمن برای مشکل باتری کسانی که زیاد با گوشی کار می کنن برن باتری n95 هشت گیگ بخرن چون 1200 میلی امپر و بیشتر شارژ نگه میداره من خودم این کار رو کردم زعیه در ضمن من در تهران هستم یه راهی یاد میدم که بتونید dVBH N96استاده کنید برید زیر یکی از انتن های همراه اول که فاصله شما بیشتر از 100 متر نباشه دکوه کوچیک را روی گوشی کنار c را فشار دهید زینه live TV رو انتخاب کنید گوشی شوع به سرچ کانال می کند سپس 'گزینه IRIB را پیدا می کند ان را انتخاب می کنید بعد شروع به سرچ کانال ها میکند ین کار را انقدر تکرار کنید تا کانالها را سرچ شده را سیو کند بعد از سیو حالا بر روی هر کانا بروید نشان می دهد چه از انتن دور باشد چه نزدیک چه در حال حرکت کانالها رو نمایش می دهد در تهران من هفت کانال سرچ کردم و دارم استفاده میکنم و رایگان هست در ضمن روی خط همراه اول فقط کار میکند
جالبه.
حتما اینم تست میکنم با اینکه اعتقادی بهش ندارم.چون اصلا ----H مثل بلوتوث و GPS و Wifi ربطی به اپراتور نداره.
احنمالا شما در یکی از زمانهایی که سیستم وصل بوده سرچ کردی و لیست کانالها اومده توی گوشیت.
شما توی این هفته ای که گذشت تلویزیون رو دیدی ؟
با سلام خدمت دوستان منم در تایید حرف بالا میگم که ----h به کمپلت ربطی به اوپراتور نداره میخواد همراه اول باشه یا تالیا یا ایرانسل این یه سیگنال ماهواره ایه مثل ----s با این تفاوت که فرکانسش پایینه . این از این در جواب خدمت دوستم باید عرض کنم که نه تمام فیلم میلما حتی برنامه هایی هم که نصب کرده بودم تعجب میکنم با وجود اینکه مطمعنم گوشی اپدیت شد گوشی روشن شد و صفحه اش کاملا سفید شد و ریست شد ولی اونا سرجاش بود در صورتی که n73 , n82 رو اپدیت که کردم همش پرید ولی لا مذهب N-GAGE چرا پرید معطل موندم
از این پلاستیک های نازک روی lcd توی بازار نمیفروشن ؟
مال من داره کنده میشه...
با سلام خدمت دوستان منم در تایید حرف بالا میگم که ----h به کمپلت ربطی به اوپراتور نداره میخواد همراه اول باشه یا تالیا یا ایرانسل این یه سیگنال ماهواره ایه مثل ----s با این تفاوت که فرکانسش پایینه . این از این در جواب خدمت دوستم باید عرض کنم که نه تمام فیلم میلما حتی برنامه هایی هم که نصب کرده بودم تعجب میکنم با وجود اینکه مطمعنم گوشی اپدیت شد گوشی روشن شد و صفحه اش کاملا سفید شد و ریست شد ولی اونا سرجاش بود در صورتی که n73 , n82 رو اپدیت که کردم همش پرید ولی لا مذهب N-GAGE چرا پرید معطل موندم
نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم
hashemi.amin
14-12-2008, 17:04
سلام
دوستان تا اونجایی که من شنیدم n96 توی فنلاند تولید نمیشه و همش توی چین تحت لیسانس فنلاند تولید میشه.آیا درسته؟
دوستانی که خریدن میشه بگن که از کدوم گارانتی هست؟فکر کنم فقط نیا اصل بده؟درسته؟یعنی یکی گفت که فقط نیا وارد میکنه...
مال من داره کنده میشه...
چرا اتفاقا میفروشنش یه فرم خاصی هم داره که اولش که میکشی زیرش بدون حباب میشه بعد روکشش رو برمیداری و لیبلش روش میمونه بخوای بسته ای هم میفروشن بخوای هم تکی میدن دوهزار تومن بسته ایش رو قیمت ندارم
بله ظاهرا حق با شماست من اشتباهم رو قبول میکنم اگه هم کسی خواست اطلاعاتش راجب به ----h بهتره بشه و مثل من از اشتباه در بیاد به سایت
مراجعه کنه
در رابطه با اون برچسب باید بگم که اتفاقا میفروشن خودم بار اول تو یه مغازه تو جمهوری دیدم و فرم خاص و قیمتش برام جالب بود یه برگه روش میکشه 2 هزار تومن البته خوبیش اینکه زیرش حباب نمی افته
نه دوست عزیز فقط امواج tv فعلا روی سیستم همراه اول هست اونم خیلی ضعیفه و چون طرح ازمایشی هست فعلا همه جا کار نمی کنه در ضمن طبق مطالبی که کفتم برای من داره کار میکنه و من در غرب تهران زندگی میکنم
همونطور که دوستمون گفتن ----h امواج هست و ربطی به سیمکارت نداره. شما اگه سیمکارتتو در بیاری بازم می تونی اون امواج رو دریافت کنی. صد در صد تست کن.
مال من داره کنده میشه...
چرا می فروشن. ولی خواستی بخری نگو واسه n96 می خوام چون بهت می گن 3000 تومن. بگو واسه n95 8gb می خوام فکرکنم واسه p990 هم بگیری اندازش بشه. طبقه های سوم به بالای علاالدین لوازم جانبی فروشها دارن.
چرا فکر کنم دوستمون تا حدودی درست گفته باشه اگر لینک زیر رو ببینید شما هم مثل من از اشتباه در میایید
hashemi.amin
18-12-2008, 15:21
دوستانی که این گوشی رو خریدن یا میدونن میشه بگن که تو جعبه ی این گوشی چه چیزایی باید باشه؟
ممنون
دوستانی که این گوشی رو خریدن یا میدونن میشه بگن که تو جعبه ی این گوشی چه چیزایی باید باشه؟
ممنون
محتویات بسته فروش:
1.گوشی nokia n96
2.باتری bl-5f
3.شارژر ac
4. شارژر اتومبیل
5.کابل تلویزیون
6.هندزفری همراه با ریموت
7.دفترچه راهنما به همراه dvd و همچنین دفترچه راهنمای ovi و کد فعالسازی انگیج
8. کابل اتصال به کامپیوتر
سلام رفقا از شما ها تا حالا کسی تو این هفته تونسته از ----h گوشی استفاده کنه ؟ من که تا به یادم میافته میرم دنبالش ولی متاسفانه فقط irib رو منویسه یه پیغام میده و چیزی پخش نمیکنه ظاهرا این طرح ازمایشی با شکست روبرو شده و صدا و سیما از خیر پخشش گذشته
metalgear2
21-12-2008, 15:16
صدای n96 چه طوره؟ از n95 بلندتره یا نه؟
صدای n96 چه طوره؟ از n95 بلندتره یا نه؟
صداش عمرا به ان95 نمی رسه. فکر کنم در حد ان82 باشه.
Arshia001
22-12-2008, 15:46
صدای 95 و 96 رو خواستیم با هم مقایسه کنیم جفتش اینقدر بلند بود گوشامون سوت کشید بیخیال شدیم!ولی من هنوز میگم 95 بلند تره.
ravani_13
22-12-2008, 15:48
سلام
دوستان اخرین قیمت این گوشی الان چنده ؟ ( بدون گارانتی )
Mojtaba-MCI
22-12-2008, 18:28
فک کنم 600 تومنی باشه...
شانسو میبینی تا چند رو اگر گوشی irib رو سرچ میکرد ولی نشون نمیداد باز ادم میگفت جهنم چند روز دیگه کانال هارو میگیره ولی از امروز دبگه اون irib رو هم نمی نویسه جالب نیست
شانسو میبینی تا چند رو اگر گوشی irib رو سرچ میکرد ولی نشون نمیداد باز ادم میگفت جهنم چند روز دیگه کانال هارو میگیره ولی از امروز دبگه اون irib رو هم نمی نویسه جالب نیست
برای منم پیدا نمیکنه.
البته قبلا هم سابقه داشته.
اگر مایلی شماره "معاونت فناوری صدا و سیما" رو پیدا کن و بهشون زنگ بزن و هر سوالی داری بپرس.
بعد بیا ما رو هم خبر کن.:31:
صدای 95 و 96 رو خواستیم با هم مقایسه کنیم جفتش اینقدر بلند بود گوشامون سوت کشید بیخیال شدیم!ولی من هنوز میگم 95 بلند تره.
ارشیا جان لفظتو نمی شکونم ولی ما از ان96 صدای گوش کر کن نشنیدیم:31:
ارشیا جان لفظتو نمی شکونم ولی ما از ان96 صدای گوش کر کن نشنیدیم:31:
من با N95 کار نکردم که مقایسه کنم.
اما صدای N96 هم همچین کم نیست.در عین حال کیفیت پخش صدا هم بسیار بالاست.
شما همون فیلم ترنسفورمرز رو روی 100% بذار تا کیفیت و بلندی صداش رو بشنوی!(اگر به n96 دسترسی داری)
واقعه از کار صدا و سیما سر در اوردن اعصاب فولادی میخواد حالا irib رو پیدا میکنه بعد دوروز ولی چیزی نشون نمیده برای شما هم اینطوریه .
prince72
23-12-2008, 22:16
.راستی صدای ان82 مشکی اصلا کم نیست تازه تو مقایسه ای که من با گیگ کردم کاملا مثل هم بودن....
Saman-tci
23-12-2008, 23:31
پسر خوب صدای n82 یکیه دیگه مشکیو غیر مشکی نداره ....
جفتشون صداشون کم ولی با کیفیت هستن ....
جان محمود کل کل نکنید !!!!
آخه دعوا سر بلندی صدای 82 و 8 گیگ توی این تاپیک چیکار میکنه ؟ :31::31::31:
واقعه از کار صدا و سیما سر در اوردن اعصاب فولادی میخواد حالا irib رو پیدا میکنه بعد دوروز ولی چیزی نشون نمیده برای شما هم اینطوریه .
زیاد حرصشو نخور.اینجا ایران است !!!
اینا تجهیزات و فرستنده های ----h رو دارن و بعیده از دادن این سرویس صرف نظر کنن.
بنابراین من دو تا احتمال میدم :
1-میخوان از افتتاح ----h نهایت استفاده تبلیغاتی رو بکنن.مثلا توی دهه فجر یا در آستانه انتخابات میدن محمود روبانش رو پاره کنه !
2-این سرویس رو روی گوشی هایی که خودشون میخوان فعال میکنن تا از این راه بتونن از ----h یک سودی نصیبشون بشه.مثلا از ساژم یک پولی میگیرن تا این سیستم فقط روی گوشی اونا جواب بده.(نمیدونم امکانش هست یا نه)
امیدوارم فقط حدس دومم به واقعیت نپیونده و روی همه گوشیها فعالش کنن.
قبلا چند روز توی n96 راه افتاد و به راحتی هم گرفته.بنابراین اگر بگن سیستممون نوکیا رو ساپورت نمیکنه چرت گفتن.
این قبلا که میگی کی بوده تو این 2 هفته اخیر که نبوده
دفعه ی قبل فقط میتونستم فرکانس fanamoj که شامل 4 کانال بود بگیرم که اونم سیگنالش ضعیف بود و توی بعضی نقاط خونه شطرنجی میشد.
سیگنالش هم به طور ثابت 100% هستش.(خونه ما تهرانپارسه و فرستنده توی جماران !)
کیفیت تصویر و صدا هم عالیه.
امیدوارم دیگه قطع نشه.
اگر از خونه رفتم بیرون توی نقاط مختلف تستش میکنم و نتیجش رو میگم. .
این قبلا که میگی کی بوده تو این 2 هفته اخیر که نبوده
نه .حدود 40 روز پیش بود که همین فرکانس IRIB چند روز تصویر داشت.(پستی که همون موقع هم دادم برات نقل قول کردم.)
یک فرکانس fanamoj هم بود که تصویر داشت اما فرکانسش ضعیف بود و شطرنجی میشد.(دیگه نیستش)
من جدیدا با backup گرفتن از setting گوشی مشکل پیدا کردم.
یک ساعت طول میکشه تا بکاپ بگیره بعد هم درست Restore نمیکنه و خیلی از تنظیمات برنمیگرده.
(هم توی بکاپ گوشی و هم توی pcsuite)
نمیدونم این مشکل از کی به وجود اومده اما بکاپهای اولیه که از گوشی گرفتم مشکلی نداره.
راه حل چیست ؟
احتمالا تنظیمات بکاپ گرفتنتو دستکاری کرده باشی احتمالا all رو اتتخاب کردی که طول میکشه تونستی یه بار هم restore factory setting بکن ان شا الله که درست بشه راستی ----H شما درست شد
احتمالا تنظیمات بکاپ گرفتنتو دستکاری کرده باشی احتمالا all رو اتتخاب کردی که طول میکشه تونستی یه بار هم restore factory setting بکن ان شا الله که درست بشه راستی ----h شما درست شد
یک دور گوشی رو فرمت کرده بودم.بعد از فرمت نتونستم تنظیمات رو درست برگردونم.
----h خیر.
hashemi.amin
26-12-2008, 21:30
دوستانی که n96 دارن در کل راضی هستن؟
ما بریم بخریم؟
MohandesMCD
26-12-2008, 21:43
من امروز n96 دوستم رو ديدم.اصل فنلاند بودش.هر جا هم نشون داديم گوشيشو گفتن تاييد كردن كه اصل فنلاند هستش
گوشي خوبي بود.صداش بلند بود و با كيفيت.اصلا از صفحش خوشم نيومد نميدونم چرا شايد بخاطر تم بودش!
جي پي اس واقعا قوي داشت و خوب كار ميكرد ولي متاسفانه تو انگيج كم ميووردش و اصلا به رووني انگيج 5700 نبودش.دوستمم خودش مونده بود چرا اينجوريه.اون 2تا دكمه ي انگيج هم همچين حال نميداد.يعني من كه خودم كيپد رو ترجيه ميدادم.فلاشش هم قوي بود و دوربين خوبي داشت
در كل من اصلا ازش خوشم نيومد بخصوص سر انگيج كه واقعا تعطيل بود و فهميدم نداشتن چيپ گرافيكي چه افتضاحي رو به بار مياره!!!
من امروز n96 دوستم رو ديدم.اصل فنلاند بودش.هر جا هم نشون داديم گوشيشو گفتن تاييد كردن كه اصل فنلاند هستش
گوشي خوبي بود.صداش بلند بود و با كيفيت.اصلا از صفحش خوشم نيومد نميدونم چرا شايد بخاطر تم بودش!
جي پي اس واقعا قوي داشت و خوب كار ميكرد ولي متاسفانه تو انگيج كم ميووردش و اصلا به رووني انگيج 5700 نبودش.دوستمم خودش مونده بود چرا اينجوريه.اون 2تا دكمه ي انگيج هم همچين حال نميداد.يعني من كه خودم كيپد رو ترجيه ميدادم.فلاشش هم قوي بود و دوربين خوبي داشت
در كل من اصلا ازش خوشم نيومد بخصوص سر انگيج كه واقعا تعطيل بود و فهميدم نداشتن چيپ گرافيكي چه افتضاحي رو به بار مياره!!!
حتما گوشی دوستت توی انگیج یک مشکل نرم افزاری داشته.
من اکثر بازیهای انگیج (چه تریال ،چه فول) رو تست کردم.توی هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداره.
فکر نمیکنم اصلا انگیج به چیپ گرافیکی ربط داشته باشه.
MohandesMCD
26-12-2008, 23:04
نميدونم والا چرا اينجوري بودش.خيلي افتضاح بود اصلا حال رفيقم گرفته شد.يه فيلم هم با n82 گرفتيم زياد خوب نشده البته .مقايسه 5700 و n96 تو بازي one و asphalt هستش.البته تو فيلم معلوم نميكنه كند بودنش رو زياد.
N96 کلید حرکتی لمسی یا همان Navi wheel را دارد ؟
YAMAHA-FZ16
27-12-2008, 09:02
yes!!داره!!!
Punisher_2008
27-12-2008, 09:08
مگه 5700 چیپ گرافیکی داره؟
نداره مطمئنم خودم 5700 داشتم n-gage همه گوشی های سیمبین ویرایش سوم سری 60 ساپورت میکنند خیلی راحت فقط n82 .n95.n93.n95 8gig هستند که چیپ گرافیکی دارند ولی سال 2009 هم بازی های باحالی واسش میاد البته حجمشون خیلی زیاده نگران نباش واسه همه نوع میا هم چیپ دار هم غیز چیپ دار
Punisher_2008
27-12-2008, 09:09
حتما گوشی دوستت توی انگیج یک مشکل نرم افزاری داشته.
من اکثر بازیهای انگیج (چه تریال ،چه فول) رو تست کردم.توی هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداره.
فکر نمیکنم اصلا انگیج به چیپ گرافیکی ربط داشته باشه.
شاید مشکل از ورژن n-gage بوده یا n-gage مشکل داشته
MRTZ HSV
27-12-2008, 11:00
کسی بازی وان رو تونسته به صورت فول اجرا کنه؟
n96 کلید حرکتی لمسی یا همان navi wheel را دارد ؟
yes!!داره!!!
خیر ...نداره
کسی بازی وان رو تونسته به صورت فول اجرا کنه؟
خیر....
سلام دوستان کسی از شما تونسته برنامه ایران دارو رو تو n96 نصب کنه و اجرا شدش رو ببینه
MohandesMCD
27-12-2008, 13:18
مگه 5700 چیپ گرافیکی داره؟
نداره مطمئنم خودم 5700 داشتم n-gage همه گوشی های سیمبین ویرایش سوم سری 60 ساپورت میکنند خیلی راحت فقط n82 .n95.n93.n95 8gig هستند که چیپ گرافیکی دارند ولی سال 2009 هم بازی های باحالی واسش میاد البته حجمشون خیلی زیاده نگران نباش واسه همه نوع میا هم چیپ دار هم غیز چیپ دار
5700 چيپ نداره ولي من ميگم اين كندي شايد بخاطر اندازه صفحه بوده.2/8 كجا و 2/2 كجا .رزولوشن هم كه ثابت هستش
ngage فابريك خود گوشي بودش.تو گوشي هم كد فعال سازي بازي تتريس رو داشت كه اون رو فول كرده بود.به هر حال اين درست نيست كه نوكيا گوشي بده بيرون و انگيجش مشكل داشته باشه و اين قضايا:41:
سلام اخرین خبر از سایت gsmarena اینکه در اوایل سال 2009 نسخه موزیک ادیشن نوکیا n96 رو وارد بازار خواهد کرد
tirdad_60
28-12-2008, 15:28
بالاخره بعد از یک ماه تردید خریدم
مبارک باشه .
گوشی خوبی خریدی.
قبل از هر چیز از گوشیت همه جوره بکاپ بگیر .
بعدا ممکنه نیاز بشه.
مخصوصا اگر فیلم ترنسفورمرز روی گوشیت هست.
ali racer
28-12-2008, 15:40
سلام اخرین خبر از سایت gsmarena اینکه در اوایل سال 2009 نسخه موزیک ادیشن نوکیا n96 رو وارد بازار خواهد کرد
البته دوست من نوکیا دیگه نسخه موزیک ادیشن ارائه نمیکنه
و حتما منظور شما نسخه کام ویت موزیک بوده
که اجازه میده شما یکسال بصورت رایگان از سنتر نوکیا هر چقدر بخوایید موزیک دانلود کنین !
tirdad_60
28-12-2008, 15:49
ببخشید من از قافله یه کمی عقبم زیاد اطلاعاتی راجع به نصب نرم افزارو ورژن گوشی و نحوه نصب n-gage ندارم اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم
نحوه نصب n-gage
tirdad_60
28-12-2008, 23:24
برد بلوتوث گوشی تقریبا 4 متر هست میخواستم بدونم تمام گوشیها اینطوری هستند؟
سلام دوستان
يه سوال داشتم . نرم افزار هايي كه به بقيه گوشي ها ، مثلا n95 ميخوره ، روي اين گوشي هم نصب ميشه يا برنامه هاي جداگانه دارن ؟
ممنون .
برد بلوتوث گوشی تقریبا 4 متر هست میخواستم بدونم تمام گوشیها اینطوری هستند؟
واسه من كه n82 دارم تقريبا همين حدوده . شايد 5 متر .
سلام دوستان
يه سوال داشتم . نرم افزار هايي كه به بقيه گوشي ها ، مثلا n95 ميخوره ، روي اين گوشي هم نصب ميشه يا برنامه هاي جداگانه دارن ؟
ممنون .
.
ميخوره...به راحتي هم نصب ميشه...چرا نشه؟:31:
metalgear2
28-12-2008, 23:47
اخرش ما نفهمیدیم این گوشی صداش بلنده یا نه؟
لطفا یکی جواب بده؟
ميخوره...به راحتي هم نصب ميشه...چرا نشه؟:31:
ممنون .
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي N73 رو كه روي N82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
hashemi.amin
29-12-2008, 14:26
یکی از دوستان گفت که دوستش n96 اصل فنلاند رو خریده...
میشه بگید از کجا؟ما شنیده بودیم که این گوشی فقط توی چین تولید میشه تحت لیسانس فنلاند....!!!
من امروز اعلائدین بودم و ان 96 رو پرسیدم گفت اصل فلاند 618 لیبل فلاند 585 تمن
به نظر من هر دوش یکی (اینطور نیست؟؟؟؟)
اصلا شما از کجا می تونی بفهمی کدوم اصل کدم چین !!!!!!!!!!!
سلام . داداش زیاد خودتو جهت پیدا کردن اصلش درگیر نکن هر دوشون تو یه کیفیت هستند اونیکه ارزون تره رو بخر اگه مایلی . فقط سعی کن لیبل نباشه که تو ذوقت میزنه بعدم من خودم اصل این گوشی رو دارم به نظرم پولت رو هدر نده این گوشی همچین چیز تعریفیم نیست عکسش که مذخرفه رو صفحش که لک میافته ----h لامذهبش که تا ما خریدیم به کل تو ایران قطع شد برو تو برند های n82 و n79 فکر کن که لااقل تمام امکاناتش به طور معقول قابل استفادس و بابت چیز های بدرد نخورش پول زیاد نمیدی
ممنون .
تم ها چي ؟ اونا هم ميخورن ؟ من تم هاي n73 رو كه روي n82 نصب ميكردم بعضي از آيكوناش نميومد و به جاش آيكونهاي default خود گوشي ميومد . اينجا هم همينطوريه يا تم گوشي هاي ديگه اصلا روش نصب نميشه ؟؟
ممنون .
نه..اون ربطي به اين قضايا نداره...اون مشكل از تم سازه كه واسه همه آيكون ها درست نكرده..
™Symbian
29-12-2008, 22:17
دوستان گوشی ان96هایی که تو ایران وجود دارن همشون از نو ع چینی تحت لیسانس نوکیا هستن. ولی در خارج از کشو(قاره های دیگه)ان96 فنلاند هم وجود داره.
اونایی که تو ایرانن همه چینین بیخود گول نخورید.
tirdad_60
29-12-2008, 23:08
گوشی رو ریست کردم بازی پاک شد فیلم ترنسفورمر رو هم باز نمیکنه میگه قفل شده
مبارک باشه .
گوشی خوبی خریدی.
قبل از هر چیز از گوشیت همه جوره بکاپ بگیر .
بعدا ممکنه نیاز بشه.
مخصوصا اگر فیلم ترنسفورمرز روی گوشیت هست.
گوشی رو ریست کردم بازی پاک شد فیلم ترنسفورمر رو هم باز نمیکنه میگه قفل شده
بهت گفته بودم قبل از هر کاری Backup بگیر.
اگر از قبل بکاپ داشته باشی و ریستور کنی License ترنسفورمرز هم برمیگرده.
اقا این ----h چییییییییییییییییییی شد بابا بیاد یه تومار ردیف کنیم تا اینا به خودشون بیانو وصلش کنن به ما که رسید اسمون تپید
اقا این ----h چییییییییییییییییییی شد بابا بیاد یه تومار ردیف کنیم تا اینا به خودشون بیانو وصلش کنن به ما که رسید اسمون تپید
فردا بهشون زنگ بزن آمار بگیر.
(معاونت فناوری صدا و سیما)
حتما امارشو در میارم البته در صورتیکه پاسخگویی وجود داشته باشه . راستی دقت کرذی کیفیت دوربین n96 به طور کاملا مشخصی پایینه فکر میکنه ذاتا روربین مشکل داره یا اینکه در اینده با اپدیت حل میشه
aRThaS_08
01-01-2009, 17:39
قیمتش بدون گارانتی چنده ؟
برای یکی که تا حالا با گوشیهای نوکیا کاری نداشته مناسبه ؟
یعنی یه سونی اریکسونیه به تمام معنا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
01-01-2009, 18:58
به نظر من این پولی که میخوای بابت 96 بدی و چون هم سونی اریکسون باز هستی به نظر من برو c905 بگیر حالشو ببر ....
یعنی یه سونی اریکسونیه به تمام معنا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ببین سیستم عامل برات مهمه یا نه...
اگر تا حالا با سیمبیان کار نکردی به نظر من ارزش داره یک گوشی جدید نوکیا رو بگیری و تجربش کنی.
من که با چند تا گوشی سونی اریکسون کار کردم اصلا به دلم ننشسته.کار کردن با سیمبیان خیلی راحت تره.
aRThaS_08
01-01-2009, 19:52
قیمتو نگفتید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کسی ام که بیشتر گوشیهای اس ای رو تجربه کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا یه هفته ان78 داشتم خوشم نیمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ELVIS PRESLEY
01-01-2009, 20:07
قیمت که نوسان زیاد داره.
از 580-650 بعضی جاها گرون تر.
اگه از 78 خوشت نیومده پیشنهاد میکنم نگیری.
چون محیط کاری هر دوتاشون یکی هست.
تازه ممکنه مشکلات سرعتیش هم اذیتت کنه.
اگه از 78 خوشت نیومده پیشنهاد میکنم نگیری.
چون محیط کاری هر دوتاشون یکی هست.
.
تایید میشه !
تازه ممکنه مشکلات سرعتیش هم اذیتت کنه.
شدیدا تکذیب میکنم!!!:31::31::31:
N96 با firmware ورژن 12 هیچگونه مشکل سرعت نداره.
توی ورژن 10 و11 یک مقدار مشکل سرعت داشت که به هنگ کردن هم منجر میشد .اما الان به طور کلی این مشکل حل شده.
aRThaS_08
01-01-2009, 22:03
2-3تا از دوستام دارن حالا با اونا هم صحبت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hashemi.amin
01-01-2009, 22:39
با گارانتی اصلی 740 هزار تومان-ساخت چین تحت لیسانس فنلاند....از اون برچسب ابی ها هم داره...
tirdad_60
02-01-2009, 11:26
یه مدل هست بنام navigator که جعبه کشویی داره تو جمهوری خودشون میگن این فنلانده؟! ( 630 ) یه مدل هم هست که باز خودش 2 مدله که جعبه مشکی داره و همه چین هست ولی یکسری هاشون اینجا لیبل فنلاند خورده (585)
aRThaS_08
02-01-2009, 11:58
یکی از دوستام میگه تلویزیون رو میگیره ولی 2تاشون میگن نمیگیره برنامه خاصی لازمه یا باید پولی بدیم که تلویزیون فعال بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستام میگه تلویزیون رو میگیره ولی 2تاشون میگن نمیگیره برنامه خاصی لازمه یا باید پولی بدیم که تلویزیون فعال بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تا دوستت که نمیگیرن رو بیخیال.
از اونی که میگیره بپرس چه جوری آخه ؟ خونشون کدوم منطقه هستش ؟
ورژن گوشیش چنده ؟
ELVIS PRESLEY
02-01-2009, 13:00
تایید میشه !
شدیدا تکذیب میکنم!!!:31::31::31:
N96 با firmware ورژن 12 هیچگونه مشکل سرعت نداره.
توی ورژن 10 و11 یک مقدار مشکل سرعت داشت که به هنگ کردن هم منجر میشد .اما الان به طور کلی این مشکل حل شده.
اگه شما میگی 12 مشکل نداره لابد نداره .
ولی با یک ورژن 10 کار کردم.
خیلی اوضاش بیریخت بود.3 ثانیه طول داشت بره تو منوش.
الان دیگه مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل باتری نداری باش؟؟؟؟؟؟؟؟
حجمه ورژن 12 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه شما میگی 12 مشکل نداره لابد نداره .
ولی با یک ورژن 10 کار کردم.
خیلی اوضاش بیریخت بود.3 ثانیه طول داشت بره تو منوش.
الان دیگه مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل باتری نداری باش؟؟؟؟؟؟؟؟
حجمه ورژن 12 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل باطری از نظر من بهتر نشده اما بعضیا میگن آپدیت تاثیر داشته.
به طور میانگین یک روز دووم میاره که البته من مشکلی با باطریش ندارم.
مشکل دیگش اینه که کیفیت عکسش هم خیلی بالا نیست.دقیقتر بگم کیفیت فوکوسش برای فواصل دور ،زیاد خوب نیست.شاید به خاطر فاصله کانونیش باشه.
من از طریق Wifi آپدیتش کردم حجمش حدود 3.5Mb همش.ارزش داره از طریق GPRS هم آپدیت کنیم.
tiktak20
02-01-2009, 13:39
قسمت اس ام اس دادن توی پی سی سوت کجاست؟ چطور با پی سی اس ام اس بفرستم.
تی وی چه طور فعال میشه؟
قسمت اس ام اس دادن توی پی سی سوت کجاست؟ چطور با پی سی اس ام اس بفرستم.
تی وی چه طور فعال میشه؟
توی Pcsuite میری قسمت نامه ها.
اون پایین صفحه چند تا گزینه هست که یکیش برای SMS زدنه.
اینم عکسش:
تلویزیون فعلا فعال نمیشه.
مشکل دیگش اینه که کیفیت عکسش هم خیلی بالا نیست.دقیقتر بگم کیفیت فوکوسش برای فواصل دور ،زیاد خوب نیست.شاید به خاطر فاصله کانونیش باشه.
در ادامه بگم که نظرات من در مورد دوربین N96 بر اساس مقایسه با دوربین دیجیتالم (سایبرشات سونی) هست .
اینم یک عکس که الان از با N96 و تنظیمات دستی گرفتم.
نظرتون رو بگید.
سایز اصلی (1.24 مگابایت) :
ELVIS PRESLEY
02-01-2009, 14:12
من از طریق wifi آپدیتش کردم حجمش حدود 3.5mb همش.ارزش داره از طریق gprs هم آپدیت کنیم.
چه طوری با خود گوشی اپدیت کردی؟؟
با دیوایس منیجر؟؟؟
tiktak20
02-01-2009, 14:16
توی pcsuite میری قسمت نامه ها.
اون پایین صفحه چند تا گزینه هست که یکیش برای sms زدنه.
اینم عکسش:
تلویزیون فعلا فعال نمیشه.
یه بار دیگه عکس رو اپلود کن نمیاد
چه طوری با خود گوشی اپدیت کردی؟؟
با دیوایس منیجر؟؟؟
بله .با دیوایس منیجر ...
tiktak20
02-01-2009, 14:36
لینک سالمه.
لینک رو کپی کن.این صفحه رو ببند و توی یک صفحه جدید بازش کن.
لینک برای من فیلتره اگه برای تو میاد یه جای دیگه بزارش.قسمت نامه ها کجاست؟
لینک برای من فیلتره اگه برای تو میاد یه جای دیگه بزارش.قسمت نامه ها کجاست؟
بفرمایید :
این عکس گزینه پیامها :
اینم عکس گزینه مربوط به SMS دادن که توی صفحه پیامها هستش.:
hashemi.amin
02-01-2009, 14:42
به نظر من کیفیتش بد نیس...برخلاف دوستان که میگن دوربینش به درد نمیخوره من اینجوری فکر نمی کنم!!
شاید دوستان فکر کردن باید دوربینش حرفه ای باشه!!!!
ELVIS PRESLEY
02-01-2009, 14:44
بله .با دیوایس منیجر ...
خب باید یک پروفایل بسازیم دیگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد جایه سرورو ای دی و هاستو .... رو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک اموزشی بذا.
خب باید یک پروفایل بسازیم دیگه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد جایه سرورو ای دی و هاستو .... رو چی بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک اموزشی بذا.
نه دیگه برای من اینجوری نیست.خیلی سادس.
گزینه Check for updates رو میزنم.
بعد سعی میکنه به اینترنت وصل شه که انتخاب میکنم با Wifi بره یا GPRS.
بعد چک میکنه ببینه آپدیت جدید هست یا نه.
اگر اپدیت جدید موجود باشه میپرسه که میخوای نصب و اینستال کنی.میزنم yes !!!
tiktak20
02-01-2009, 15:01
بفرمایید :
این عکس گزینه پیامها :
اینم عکس گزینه مربوط به SMS دادن که توی صفحه پیامها هستش.:
ببین مال من ورژن جدید تره اینا رو نداره چه کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببین مال من ورژن جدید تره اینا رو نداره چه کار کنم؟
الان Pc Suite NSeries رو از داخل DVD گوشیم نصب کردم.
اما مثل شما قسمت پیامها رو پیدا نکردم !
به نظرم همین PC suite معمولی رو از سایت نوکیا دانلود کنید.کار باهاش راحتتره.
منم همون اوایل که Pc Suite NSeries رو نصب کردم ازش خوشم نیومد و پاکش کردم.
tiktak20
02-01-2009, 15:33
الان pc suite nseries رو از داخل dvd گوشیم نصب کردم.
اما مثل شما قسمت پیامها رو پیدا نکردم !
به نظرم همین pc suite معمولی رو از سایت نوکیا دانلود کنید.کار باهاش راحتتره.
منم همون اوایل که pc suite nseries رو نصب کردم ازش خوشم نیومد و پاکش کردم.
ورژن پی سی سوت شما چنده؟ که دانلود کنم ؟ لینکشو از کجا بیارم؟
شرمنده سوالاو زیاد شد
ورژن پی سی سوت شما چنده؟ که دانلود کنم ؟ لینکشو از کجا بیارم؟
شرمنده سوالاو زیاد شد
خواهش میکنم .
ورژن Pcsuite من 7.0.9.2 هست.
اما الان دیدم ورژن جدیدترش اومده.
بفرمایید لینک دانلود : (32 مگابایت)
لینک دانلود رو اصلاح کردم.
قبلی برای انگلیسی (امریکایی) بود.
الان انگلیسی بین المللی شد !
به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم:31:)
جوابشون این بود :
اقا من یه گوشی گرفتم یارو گفتش فک کنم n96 هه !! از کجا بهمم راس می گه ؟؟؟ یه عکس ازش دارین ؟
سلام دوستان جهت سوالی که برای کیفیت عکس نامطلوب n96 برام ایجاد شده بود به این نتیجه رسیدم که اگه اولا برای گرفتن هر عکسی رو مد auto نباشید و همچنین رزولوشن دوربین رو رو 3 مگا تنظیم کنید یه کم کیفیت عکسی بهتر میشه . حالا نکته دیگه ایکه برای ایجاد سوال کرده اینکه در صورتی که با n73 یا n82 عکس گرفته باشید حتما دقت کردید که عکس بعد از لحظه کوتاهی پردازش میشه و کیفیت تغییر میکنه ولی نمیدونم چرا تو n96 این طور نیست انگار همون چیزی رو ثبت میکنه که میبینه
Majid393
02-01-2009, 23:52
اقا من یه گوشی گرفتم یارو گفتش فک کنم n96 هه !! از کجا بهمم راس می گه ؟؟؟ یه عکس ازش دارین ؟
[QUOTE=mstf666;3341014]به معاونت فناوری صدا و سیما نامه زدم و گفتم چرا چند روز شبکه ها رو گرفت و بعد قطع شد.(البته مودبانه گفتم:31:)
عیول بابا دمت گرم من 4 شنبه تلفنشونو از سایت irib در اوردم زنگ زدم خانم منشی گفت تشریف ندارند لطف میکنید شنبه تماس بگیرید. شما ایمیل زدید که اینقدر سریع تر از تلفن جواب دادند
سلام دوستان جهت سوالی که برای کیفیت عکس نامطلوب n96 برام ایجاد شده بود به این نتیجه رسیدم که اگه اولا برای گرفتن هر عکسی رو مد auto نباشید و همچنین رزولوشن دوربین رو رو 3 مگا تنظیم کنید یه کم کیفیت عکسی بهتر میشه
آره .منم به این نتیجه رسیدم تنظیمات اتوماتیکش بیخوده .
تا حالا 3 مگاپیکسل رو امتحان نکردم ببینم نتیجش چی میشه.
حالا نکته دیگه ایکه برای ایجاد سوال کرده اینکه در صورتی که با n73 یا n82 عکس گرفته باشید حتما دقت کردید که عکس بعد از لحظه کوتاهی پردازش میشه و کیفیت تغییر میکنه ولی نمیدونم چرا تو n96 این طور نیست انگار همون چیزی رو ثبت میکنه که میبینه
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.
اهان پس راس می گفته بد بخت ! خیلی شبیه اینه ! احتمالا این مدل انژکتوریش نیست شما گزاشتی اینجا ؟؟؟ منظورم همون i هست !
خوت که می دونی مخففش اون میشه !
فقط یه مشکلی با این گوشی دارم نمی دونم چه جوری می شه روشنش کرد ! می شه راهنمایی کنید ؟ هر دگکه ایش رو امتحان می کنم جوابی نمی گیرم ! چند بار هم زدمش زمین ! اخه اعصاب برام نزاشته !
از این نظر که خیلی عالی عمل میکنه.با n80 و n73 وسریهای قبلش کار کردم و این تاخیر پردازش عکس در n96 اصلا وجود نداره.[/QUOTE]
اره تاخیر نداره چون به ظاهر پردازش هم نداره باز هرچی باشه یه کم باید تغییر کنه یا نه
اره تاخیر نداره چون به ظاهر پردازش هم نداره باز هرچی باشه یه کم باید تغییر کنه یا نه
پردازش که داره.
ولی این ایده آله که همون لحظه که دکمه camera رو فشار میدی عکس پردازش ، ثبت و نمایش داده بشه.
siavashngd
03-01-2009, 16:19
سلام بچه ها من خیلی وقته N96 گرفتم اما هیچ برنامه ای که با شتابسنجش باشه رو نمیتونم روش اجرا کنم
انقد دلم گرفتهههه که نگوو:31:
از نظر ساین کردن برنامه ها هم موفق نبودم
یکی که n96 داره و خودش ساین کرده یا هک یا یه برنامه شتابسنج داره که کار میکنه لطفا یه کمکی بکنه که ممنون بشم
سلام بچه ها من خیلی وقته N96 گرفتم اما هیچ برنامه ای که با شتابسنجش باشه رو نمیتونم روش اجرا کنم
انقد دلم گرفتهههه که نگوو:31:
از نظر ساین کردن برنامه ها هم موفق نبودم
یکی که n96 داره و خودش ساین کرده یا هک یا یه برنامه شتابسنج داره که کار میکنه لطفا یه کمکی بکنه که ممنون بشم
بازي فوق العاده Marble Maze مخصوص سیمبیان 9.3 :(نیاز به ساین کردن دارد)
ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها :
Saman-tci
04-01-2009, 18:01
آقا مصطفی الان قیمت دقیق این گوشی رو دارید ....؟
نه متاسفانه.
قیمت بازار رو ندارم.
اما آخرین قیمتی که یکی از دوستان در همین تاپیک گفته بود رو براتون نقل قول میکنم :
یه مدل هست بنام navigator که جعبه کشویی داره تو جمهوری خودشون میگن این فنلانده؟! ( 630 ) یه مدل هم هست که باز خودش 2 مدله که جعبه مشکی داره و همه چین هست ولی یکسری هاشون اینجا لیبل فنلاند خورده (585)
Mojtaba-MCI
04-01-2009, 18:18
مصطفی یا مجتبی!
چه فرقی می کنه:دی؟!
==========
645000 تومن با گارانتی اصلی پارسه به نقل از دیجی کالا.
:10:.
سلام دوستان . یه سوال دارم تونستید تو n96 برنامه ایران دارو رو نصب کنید من نمیدونم این گوشی چه منافاتی با این برنامه داره که نصب میکنه ولی اجراش نمیکنه
سلام دوستان . یه سوال دارم تونستید تو n96 برنامه ایران دارو رو نصب کنید من نمیدونم این گوشی چه منافاتی با این برنامه داره که نصب میکنه ولی اجراش نمیکنه
منظورتون از برنامه ایران دار چیه ؟
Mojtaba-MCI
05-01-2009, 08:40
برنامه ای هست که یه لیست مشخص از تعدادی داروهای مختلف به همراه توضیحشون داره...
فایل اصلی هم جاوا هستش که این برنامه کاملا فارسیه و توسط ایرانیا نوشته شده!رو 8گیگ هم به خوبی نصب و اجرا میشه.
دیگه من نمی دونم چه مشکلی با ان96 داره!
اره دقیقا همون برنامه ایران دارو درسته کربوط به اطلاعات دارویی ایرانه اکر بخوایید اینم لینک دانلودش لطفا امتحان کنید خبرش هم بدید
اره دقیقا همون برنامه ایران دارو درسته کربوط به اطلاعات دارویی ایرانه اکر بخوایید اینم لینک دانلودش لطفا امتحان کنید خبرش هم بدید
من چند تا فروم رو نگاه کردم .دو تا نکته هست :
یکی اینکه این نسخه ای که شما لینکش رو دادی کامل نیست و ورژن جدیدترش اینه : (1.7مگ)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!
ثانیا توی فروم های مختلف، افراد با نصبش روی گوشیهای جدید مشکل داشتن.منم روی N96 نصب کردم اجرا نشد.
لینکش رو توی کلوپ N85 هم قرار میدم تا اونجا هم تستش کنن.
با سلام . بابا ما یه رفیق داشتیم که n96 داشت که لا اقل من و اون یه تکونی به این تایپیک میدادیم از وقتی که بنده خدا رو نمیدونم چرا خط زدنش این تایپیکم خوابید الان از زیر خروارها خاک بیرون کشیدمش اخه درسته این گوشی اینجوری باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.