مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N96
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
ali shah
31-10-2009, 19:07
سلام
تاپیک شد پاتوق بچه های تهرون انشاالله حالی هم به بقیه شهرها میدند به زوری.
بچه ها توی اهواز این قضیه چه جوریاست؟
tirdad_60
31-10-2009, 23:03
آقا امروز رفتم پارک وی سیگنال 100% بود باز نگرفت
تنظیمات خاصی لازم داره؟
نیکی پناهتان:40:
سلام
اين سيستم ظاهرا درستو حسابي راه نيوفتاده من ساكن هفت تيرم IRIB رو پيدا ميكنه ولي وقتي ميخواد برنامه هارو بارگيري كنه اشكال ميگيره اخرشم كه NO LIVE TV نشون ميده . فكر ميكنيد گوشيم ايراد داره يا چيز ديگه ايه يا اينكه الان شبه قطعه يا به ما كه رسد اسمون تپيد
آقا امروز رفتم پارک وی سیگنال 100% بود باز نگرفت
تنظیمات خاصی لازم داره؟
نمیدونم....
یک عده هم توی موبایلستان مشکل دارن....اونایی که گوشی یا تنظیمات رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
ولی فعلا من که دارم میگیرم !
tirdad_60
31-10-2009, 23:16
نمیدونم....
یک عده هم توی موبایلستان مشکل دارن....اونایی که گوشی یا تنظیمات رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
ولی فعلا من که دارم میگیرم !
منم هم گوشی رو ریست کردم هم تنظیمات رو
خدا کنه راه حلی پیدا بشه یه حالی ببریم
مخصوصا سر کار که خیلی حال میده :31:
کاش فوتبال رو هم پخش میکرد:41:
ده بيا
اينم اخر عاقبت اپديت گوشي به ورزن 30 . برنامه TV LIVE پرييييييييييييييييييد
منم هم گوشی رو ریست کردم هم تنظیمات رو
خدا کنه راه حلی پیدا بشه یه حالی ببریم
مخصوصا سر کار که خیلی حال میده :31:
کاش فوتبال رو هم پخش میکرد:41:
منم امروز بازی پرسپولیس رو سرکار با گوشی دیدم.
بازم سعیت رو بکن ببین میتونی راهی برای گرفتنش پیدا کنی.
مثلا همزمان که داره سرچ میکنه با یک جا تماس بگیر.
یا به GPRS وصل شو و سرچ کن !
....
sia-saketi
01-11-2009, 02:44
نه بابا دلت تون رو خوش نکنید!
توی این کشور هر چیزی باید 100 بار راه اندازی بشه تا بالاخره برای بار 101 کاملا اجرایی بشه!!!
مثلا همین برج میلاد رو مگه یادتون نیست؟ خدا وکیلی چند بار افتتاح شد؟ از چند سال قبل این افتتاح شدن ها! برقرار بود؟ اما الان یکی از شما ها به من بگه که برج میلاد کامل افتتاح شده؟ جواب: نه!
پس این ماجرا هم یه سرگرمی دیگه از طرف مسئولان عزیزمون بود تا سر مردم رو گرم کنن! شک کنید و مطمئن باشید که این آزمایشی بود و هست و تا وقتی که 98 بار دیگه افتتاح نشه هیچ وقت دائمی و درست و حسابی نمی تونید از این امکان استفاده ی بدون مشکل داشته باشید!
من هم فقط یه IRIB می دیدم می نوشت و بس! دیگه شبکه ای به من نشون نمی داد!
mstf666 عزیز شما توی کدوم مناطق به جز تهرانپارس امتحان کردی؟
mstf666 عزیز شما توی کدوم مناطق به جز تهرانپارس امتحان کردی؟
جنت آباد...
سرتاسر اتوبان همت !
ونک
به منطقه ربطی نداره.
من الان هر جا همون فرکانس IRIB باشه تصویر هم دارم.
مهم اون شناسایی اولیه کانالها هستش.
الان توی قسمت Subscription شما توی channels گزینه Daily وجود داره ؟
اگر هست یک مقدار با اون ور برید و به GPRS وصلشید ببینید تغییری میکنه یا نه.
agha sami
01-11-2009, 10:01
من هم هیچ تنظیم خاصی انجام ندادم و همچنان با سیگنال 40% تصویر خیلی خوب و بدون قطعی دارم.
من نزدیکای میدون رسالت و هفت حوض (نارمک) امتحان کردم و همه جا خوب میگیره.
امروز هم میرم فلکه صادقیه و میدون پونک و فرحزاد دوباره چک میکنم و جواب رو بهتون میگم ...
(بالاخره روزهای طلایی ان96 فرا رسیده:40:)
اقا اين ----h به نوع سيم كارت هم ربط داره كه همراه اول باشه يا ايرانسل . من امروز تو تهران نو- هفت تير -شريعتي- لاله زار- بهار شيراز - تخت طاووس يا همون مطهري -امتحان كردم سيگنالمم بالاي 50 درصد بود گاهي اوقاتم اصلا irib رو هم نشون نيداد . اي بابا اين چه مرگشه از اون اولي كه n96 اومد من فقط به عشق ----h خريدمش بعد از يه سال اينم نتيجش . بابا عيول
morisiona
01-11-2009, 15:50
گه کسی از شما n96 رو اپدیت کرده از فیلم برداری گوشیش راضی هست ؟
احساس می کنم پس از اپدیت کردن تصویر با رنگ زرد اغشته شده .
tirdad_60
01-11-2009, 18:49
آپدیت به ورژن 30 از طریق اینترنت بدون دردسر امکانپذیره؟
یا برم فرودگاه؟
راستی یه فونت روی گوشیم بود گفتم شاید واسه اونه ؟!!!:5:
پاکش کردم حالا فونت خود گوشی قسمت بالاش ناقصه
مخصوصا SMS ها رو خط اولش رو نشون نمیده؟
عجب بدبختی گیر کردیم از دست این DVBH:20:
Saman-tci
01-11-2009, 20:11
دوست من اگه میخوای راح تر و بی دردسرتر و همینطور زودتر گوشیتو آپدیت کنی بهتره بری همون فرودگاه تا گوشیتو آپدیت کنی ...
چون از این طریق 6 7 مگ دانلود میکنه ولی در حالت معمولی باید 160 170 مگ دانلود کنی ....
sia-saketi
02-11-2009, 02:38
بهتره بری همون فرودگاه تا گوشیتو آپدیت کنی ...
مهراباد یا امام؟ هر دو؟
قبلاً کسی شخصاً این کار رو با اینترنت فرودگاه امتحان کرده؟
من توصیه می کنم آپدیت رو بی خیال بشید! چون من یه نفر رو می شناسم که بد از آپدیت کردن گوشیش (ان 96) ناراضی بود و می گفت که ای کاش با همون ورژن قدیمی کار می کرد!
مال من از همه تون ورژنش قدیمی تره! : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نكن مال من هم 10 بود دونه دونه ورژن اپديت ها رو هم امتحان كردم بهترينش 20 كه هيج فرقي با 30 نميكنه صرف اينكه لا اقل برنامه live tv جاش عوض نشده و اگه كار گنه قابليت ضبطش از بين نرفته مثل ورژن 30
morteza1343
02-11-2009, 14:23
سلام
می خواستم روی حافظۀ Micro SD N96 رم 16GB سوار کنم؟ به نظر شما جواب میده ، یا اینکه بیشتر از 8GB رو ساپورت نمی کنه؟
سلام
می خواستم روی حافظۀ Micro SD N96 رم 16GB سوار کنم؟ به نظر شما جواب میده ، یا اینکه بیشتر از 8GB رو ساپورت نمی کنه؟
چرا نشه ؟ ....
tirdad_60
02-11-2009, 17:44
از dvbh چه خبر؟
ما که هنوز بی نصیبیم:41:
راه حلی پیدا نشد؟
از dvbh چه خبر؟
ما که هنوز بی نصیبیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
راه حلی پیدا نشد؟
نیکی پناهتان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
فعــلا" نه !
مثل اینکه این دستگاهی که نصب کردن با 96 سازگار نیست !
morteza1343
02-11-2009, 20:32
چرا نشه ؟ ....
آخه توی اطلاعات فنی گوشی ذکر شده که تا 8GB ، خودم هم تست نکردم.می خواستم بدونم تا چند گیگ( SD ) می تونم آخرش روش سوار کنم؟:20:
من که هنوز تصویر دارم و باهاش حال میکنم...:31:
دو تا فوتبال و چند تا سریال سرکار باهاش دیدم.
ولی فکر کنم منم اگر گوشی رو ریست کنم دیگه نتونم بگیرم.
دوستانی که N96 دارن یک کاری رو تست بکنن.
اول برید توی ستینگ تلویزیون و محدودیت سنی رو بردارید.پیش فرضش 15 سال هست فکر کنم.
وقتی داره دنبال تلویزیون میگرده با یک جایی تماس بگیرین.
یا اینکه اول با یک جایی تماس داشته باشین و بدون اینکه قطع کنین دنبال کانالها بگردین.
یک کار دیگه هم تست کنید.
توی منوی آپشن تلویزیون برید توی subscription بعد new subscription بعد اولین گزینه که فکر کنم channels باشه.
اونجا ببینید گزینه Daily داره براتون یا نه.
اگر داره انتخابش کنید و بذارید به GPRS وصل بشه ببینید چی میشه.
tirdad_60
02-11-2009, 21:45
آخه وقتی irib رو پیدا میکنه و میره واسه ست کردن برنامه میگه نمیتونم
انجام بدم:41:
نمیشه وسطش تماس گرفت
آپدیت کنم شاید حل بشه؟
البته گزینه ضبط تصویرش از بین میره
(یکی نیست بگه کانال ها رو نمیتونی بگیری چی رو میخوای ضبط کنی؟:31:)
[quote=mstf666;4368740]من که هنوز تصویر دارم و باهاش حال میکنم...:31:
اقا اگه راست ميگي يه عكس زماني كه ازش داري استفاده ميكني بنداز . بابا تو اونقدر تعريفش ميكني ادم به شك مي افته در صورتي كه اكثر اعضايي كه n96 دارن و عضو اين كلوپن نميتونن ببينن . يه سوال ديكه خواهشا تو قسمت option-setting -system status رو نگاه بكن و اون چيز هايي رو كه مينويسه رو بگو لطفا
اقا اگه راست ميگي يه عكس زماني كه ازش داري استفاده ميكني بنداز . بابا تو اونقدر تعريفش ميكني ادم به شك مي افته در صورتي كه اكثر اعضايي كه n96 دارن و عضو اين كلوپن نميتونن ببينن . يه سوال ديكه خواهشا تو قسمت option-setting -system status رو نگاه بكن و اون چيز هايي رو كه مينويسه رو بگو لطفا
دستت درد نکنه یعنی دروغ میگم...:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه پس اگه اينجوره گوشي ما يه مرگشه راستي اون جزييات ستينگو و system status رو هم بنويس .
در ضمن از اون فيلم هاي امريكايي هم نگاه نكن دنبالشم نرو :31:
دستت درد نكنه پس اگه اينجوره گوشي ما يه مرگشه راستي اون جزييات ستينگو و system status رو هم بنويس .
در ضمن از اون فيلم هاي امريكايي هم نگاه نكن دنبالشم نرو :31:
:31::31::31::31::31::31::31:
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
گوشی شما چیزیش نیست.
اونایی که پنجشنبه جمعه کانالها رو سرچ نکردن یا بعدش تنظیماتش رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
منم اگر گوشیم چیزیش بشه بخوام فرمت کنم دیگه نمیگیره.
agha sami
03-11-2009, 16:09
[quote=mstf666;4368740]من که هنوز تصویر دارم و باهاش حال میکنم...:31:
من هم هنوز 5 تا کانال رو میگیرم با کیفیت خیلی خوب
راستی علاوه بر شرق تهران (میدان رسالت ) ، تو مسیر دانشگاه هم چک کردم و در صادقیه ،اتوبان همت ، جنت آباد و میدان پونک با سیگنال 80% به خوبی تصویر نشون میداد.البته من هم همون پنجشنبه ای که اماستیاف جان اولین خبر رو اعلام کردن سرچ کردم و تا الان هم که به خوبی تصویر این 5 تا کانال رو دارم ولی نمیدونم برای دیدن شبکه خبر و بقیه چی کار باید بکنم ؟( gprs هم ندارم:19:)
ولی خیلی حال میده خداوکیلی ،سر کلاس تو دانشگاه استاده نیم ساعت دیر اومد با بچه ها نشستیم دلنوازان نگاه کردیم خیلی حال داد( اون بنده خدا رفیقام که n85 و n95 , i8510 داشتند و همیشه با هم کل کل میکردیم البته به شوخی ، مات و مبهوت مونده بودن و هیچ حرفی نمیزدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، به هر حال این همون چیزی بود که به من همیشه میگفتن اشتباه کردی 96 خریدی و تو ایران تا 10 سال دیگه هم راه نمیفته)
امیدوارم هر چه زودتر بقیه دوستان هم بتونن بگیرن و واقعا لذتشو ببرن D;
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
خوب اينم فرقش سيستم شما working در صورتي كه مال من standby تشريف داره حالا از شما ها كه تصوير داريد يه مردونگي بكنيد يه ريست كوچولو هم بكنيد تا نتيجشو ببينيم اگه بازم گرفتيد تصويرو باور كن گوشيمو منفجر :32:ميكنم
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
خوب اينم فرقش سيستم شما working در صورتي كه مال من standby تشريف داره حالا از شما ها كه تصوير داريد يه مردونگي بكنيد يه ريست كوچولو هم بكنيد تا نتيجشو ببينيم اگه بازم گرفتيد تصويرو باور كن گوشيمو منفجر :32:ميكنم
میخوای خودمم از پنجره پرت کنم پایین....:31:
گوشیم چند روز پیش به هم ریخت تمام اس ام اس هام و بکاپش پاک شد ....
حاضر نشدم ریست کنم به خاطر تلویزیون !
مشکل گوشیت نیست عزیز.
خیلیای دیگه هم نمیتونن بگیرن الان.
باید پنجشنبه سرچ میکردی که نکردی !
tirdad_60
03-11-2009, 22:40
مصطفی جان یه ایمیل به این صدا سیما بزن ببین چی میگن:41:
اصلا فکر کنم اینقدر تو سوال کردی و ایمیل زدی تلویزیون رو راه انداختند:31::31:
silvester872008
05-11-2009, 14:54
:31::31::31::31::31::31::31:
system:
Working
Signal Frequency :
554 MHz
Signal Strength :
40/100
گوشی شما چیزیش نیست.
اونایی که پنجشنبه جمعه کانالها رو سرچ نکردن یا بعدش تنظیماتش رو ریست کردن دیگه نمیتونن بگیرن.
منم اگر گوشیم چیزیش بشه بخوام فرمت کنم دیگه نمیگیره.
یه نفر نیست که یه بکاپ از ستینگ گوشیش که هنوز tvرو میگیره بزاره؟
من نمیتونم بکاپ بذارم...
برام دردسر داره....
یه سری نرم افزار مثل بلک لیست و منشی تلفنی هست که یا باید کلا پاکشون کنم یا اطلاعاتشون توی اینترنت پخش میشه ...:31:
پاک کردنشون هم دردسر داره .
بعدش دوباره باید از اول همه چیش رو تنظیم کنم و ....
من نمیتونم بکاپ بذارم...
برام دردسر داره....
یه سری نرم افزار مثل بلک لیست و منشی تلفنی هست که یا باید کلا پاکشون کنم یا اطلاعاتشون توی اینترنت پخش میشه ...:31:
پاک کردنشون هم دردسر داره .
بعدش دوباره باید از اول همه چیش رو تنظیم کنم و ....
حالا بيا و يه جوان مردي بكن و اين كارو بكن ثواب داره ها توكه به مشگل گشايي تو اين فرم شهره خاص و عامي
خیالتون راحت شد ؟؟؟
امروز حواسم به تلویزیون نبود سیمکارت رو عوض کردم...دیگه مال منم تعطیل شد !:41::41:
الان تیریپ افسردگیم !
tirdad_60
07-11-2009, 17:52
خیالتون راحت شد ؟؟؟
امروز حواسم به تلویزیون نبود سیمکارت رو عوض کردم...دیگه مال منم تعطیل شد !:41::41:
الان تیریپ افسردگیم !
خیالم راحت شد داشتم از حسادت میترکیدم :31::31::
نه بابا چرا؟مگه به سیم کارتم ربط داره؟:20:
باز مال تو کار میکرد یه آماری داشتیم الان که دیگه هیچی
اصلا فکر کنم از اول قصد نداشتند کامل راه اندازی کنند
فقط جنبه تبلیغاتی داشت مثه بقیه کاراشون:13:
شوخی بود به دل نگیری مصطفی جان):11:
agha sami
07-11-2009, 21:35
خیالتون راحت شد ؟؟؟
الان تیریپ افسردگیم !
ای وای یعنی الان فقط من موندم که هنوز تصویر دارم ؟!!!:18:
تا اوننجایی که تا الان فهمیدم نباید گوشیمو ریستارت کنم نباید سیم کارت عوض کنم و نباید گوشی هنگ کنه و از این جور چیزا...
چرا صدا سیما هیچ توضیحی نمیده که باید چی کار کرد:13:
ای وای یعنی الان فقط من موندم که هنوز تصویر دارم ؟!!!:18:
تا اوننجایی که تا الان فهمیدم نباید گوشیمو ریستارت کنم نباید سیم کارت عوض کنم و نباید گوشی هنگ کنه و از این جور چیزا...
چرا صدا سیما هیچ توضیحی نمیده که باید چی کار کرد:13:
شما یه بک آپ برای دوستان بزارین
وگر نه باید بریم کلوپ n96 سایت های دیگه بگیریم
sia-saketi
08-11-2009, 02:50
تا دو روز دیگه من سعی می کنم یه بکاپ جور کنم، اگه جور شد می ذارم اینجا برای همه...
تا دو روز دیگه من سعی می کنم یه بکاپ جور کنم، اگه جور شد می ذارم اینجا برای همه...
اي دم شما باقلوا
فقط خواهشا طريقه RESTORE كردن بكاپم يه توضيح بده اصلا چوري بكاپ ميگيرن از N96
بکاپ هم جواب نمیده.
توی موبایلستان تست کردند.
با تعویض سیم کارت دوباره شروع کرد به جستجوی کانال...ریستور کردن بکاپ که جای خود داره !
sia-saketi
09-11-2009, 02:19
خب پس اگه این جوریه، من هم دیگه بکاپ نذارم پس...
فقط خواهشا طريقه RESTORE كردن بكاپم يه توضيح بده اصلا چوري بكاپ ميگيرن از N96
بکاپ که خیلی آسونه...
شما فقط کافیه برنامه ی PC Suite رو باز کنی و از توی منو گزینه ی بکاپ رو باز کنی و وقتی که گوشی به کامپیوتر وصل باشه، خودش اونجا توی برنامه به شما میگه که از کدام قسمت های گوشی می تونید بکاپ بگیری...
اگه مشکلی توی این زمینه داشتی بگو تا با تصویر بذاریم.
eblis2007
09-11-2009, 14:04
سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
یه بار خاموش روشن کن !
نشد :
به تنظیمات کارخونه برگردون
اکه نشد مستر ریست کن ولی 100% بعد از مدتی همین انتفاق برات بازم میفته ... بعد از مستر ریست آپدیتش کن به فریمور بالاتر !
eblis2007
09-11-2009, 14:44
همه فایل ها و نرم افزارام پاک میشه .
eblis2007
09-11-2009, 14:55
راهی دیگر نداره ؟
راهی دیگر نداره ؟
با خود گوشی میتونی آپدیت کنی که هیچی پاک نمیشه ولی باز اطمینان نمیدم درست شه ! یه مستر ریست به احتمال زیاد حلش می کنه !
agha sami
09-11-2009, 19:17
ظاهرا امروز به طور کلی سیگنالهای ----h را قطع کردند .من که تا دیروز میگرفتم ، از امروز میزنه سیگنال وجود ندارد :13:.(در ضمن من نه سیم کارت گوشیمو عوض کردم و نه تنظیمات لایو تی وی را ریست کردم و نه هیچ تغییر دیگه)
البته برای من اسم 16 تا کانال تو لیست هستش و دوباره سرچ نمیکنه بلکه نوشته موقتا سیگنال وجود ندارد (قبلا هم هر وقت سیگنال میرسید زیر 40% اینو مینوشت ولی بعد از چند دقیقه تصویر میومد ولی اینبار یک روز کامله که اینو مینویسه)
نمیدونم این همون مشکلیه که بقیه دوستان داشتن یا اینکه اونها باید سرچ هم بکنند
شما نمیدونید که آیا میشه در این مورد به صدا سیما زنگ زد و پرس و جو کرد ؟
دلت خوشه ها واقعا مطمينم اگه باهاشون در ميون بذاري ازت بپرسن چي هست ايني كه ميگي مگه همچين چيزي هم داريم . يه سيستم به در بخوري كه حداقل تو مديريت بحران به درد ميخوره تو اينجا يك هفته بيشتر كار نكرد اونم براي چند نفر . لابد بحرانو رد كرديم ديگه چه ميدونم:34:
sia-saketi
10-11-2009, 02:24
ظاهرا امروز به طور کلی سیگنالهای ----h را قطع کردند .من که تا دیروز میگرفتم ، از امروز میزنه سیگنال وجود ندارد :13:.(در ضمن من نه سیم کارت گوشیمو عوض کردم و نه تنظیمات لایو تی وی را ریست کردم و نه هیچ تغییر دیگه)
البته برای من اسم 16 تا کانال تو لیست هستش و دوباره سرچ نمیکنه بلکه نوشته موقتا سیگنال وجود ندارد (قبلا هم هر وقت سیگنال میرسید زیر 40% اینو مینوشت ولی بعد از چند دقیقه تصویر میومد ولی اینبار یک روز کامله که اینو مینویسه)
من که قبلا هم توی این پستم گفته بودم! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه اسم کانال ها توی لیست باشه مهم نیست چون اگه بار اول این کانال ها توی لیست اومده باشه دیگه تا زمانی که خودت حذفشون نکنی هستن و ربطی به قطع یا وصل بودن این سرویس تلویزیون دیجیتال نداره.
agha sami
10-11-2009, 22:28
فکر می کنم این چند روزه سیگنال ضعیف شده و اکثرا no signal میزنه
ولی شبها به مدت 5-6 ساعت دوباره تصویر میاد (با قدرت 60%)
زنگ زدم 162 ، گفتن که ظاهرا دارن یه سری تغییراتی میدن و فعلا فقط آزمایشیه
اصلا خود یارو تعجب کرد که من گفتم بعضی موقع ها تصویر دارم (نمیدونم شاید طرف خیلی در این باره اطلاعات نداشته)
agha sami
11-11-2009, 00:23
امشب داره فوتبال آرسنال لیورپول رو روی گوشی نشون میده:18: و مثل دفعه های قبل تصویر رو سیاه نکردن :8:
نمیدونم از دستشون در رفته یا اینکه قراره از این به بعد فوتبال خارجی هارو هم روی --- نشون بدن :10:
الان که خیلی حال میده :40:
امشب داره فوتبال آرسنال لیورپول رو روی گوشی نشون میده:18: و مثل دفعه های قبل تصویر رو سیاه نکردن :8:
نمیدونم از دستشون در رفته یا اینکه قراره از این به بعد فوتبال خارجی هارو هم روی --- نشون بدن :10:
بازی زنده بوده ؟؟؟؟؟
اگر زنده نباشه مشکلی برای پخشش ندارن...
agha sami
11-11-2009, 13:12
بازی زنده بوده ؟؟؟؟؟
:blink: آ اینو دیگه دقت نکردم که زنده بود یا نه (ولی فکر کنم همه فوتبالایی که نشون میدن با چند دقیقه تاخیر نسبت الجزیره اسپرت و .. نشون میدن )
راستی مشکل دوستان حل نشد ؟ چون ظاهرا سیگنالها یه 20% قوی تر شده نسبت به قبل(من قبلا تو خونه 40% بود الان 60% بعضی موقع هم 80% )
Majid393
11-11-2009, 14:08
بازی زنده بوده ؟؟؟؟؟
:blink: آ اینو دیگه دقت نکردم که زنده بود یا نه (ولی فکر کنم همه فوتبالایی که نشون میدن با چند دقیقه تاخیر نسبت الجزیره اسپرت و .. نشون میدن )
راستی مشکل دوستان حل نشد ؟ چون ظاهرا سیگنالها یه 20% قوی تر شده نسبت به قبل(من قبلا تو خونه 40% بود الان 60% بعضی موقع هم 80% )
زنده نبود. بازی مربوط به چند وقت پیش رو گذاشتن !
شما بازی رو تا آخر دیدی ؟ مگه آرسنال 2-1 برنده نشد ؟ :دي
نتیجه بازی :
والا نميدونم شما تصوير داريد ولي من هنوز بي نصيب از تصويرم
agha sami
14-11-2009, 17:11
سلام
رفقا بازم پیگیری کنید این تلویزیون رو (چون من هنوزم تصویر دارم)
شما هم به 162 زنگ بزنید ازشون بپرسید شاید یه چیزی بگن یه کاری بشه کرد که شما هم بتونین مثل من تصویر بگیرید (من قبلا زنگ زده بودم گفتم که چرا فقط همین 5 تا کانال رو میگیره بقیه کانالها چی میشه گفت اونا هنوز رو آنتن نیستن و هنوز آزمایشیه)
دستت درد نكنه اين يه كارم انجام بده ديگه بگو تصوير نداريم irib رو پيدا ميكنه ولي كانال هارو بارگيري نميكنه بگوببين چي ميگن
tirdad_60
15-11-2009, 15:51
n96 پرید:41::41::41:
دیشب شارژم تموم شد گوشی خاموش شد زدم شارژ کنم
چند بار شارژر قطع وصل شد
بعد nokia رو که نشون میده میگه the phon start up faild
تا حالا همچین مشکلی دیده بودید؟
Saman-tci
15-11-2009, 19:51
بعضی اوقات این مشکلات برای گوشیهای سیمبین پیش میاد و مساله مهمی نیست ...
.
گوشیتون رو باید فلش کنید ... یه 10 تومنی توی گلوش گیر کرده ...نگران نباشید چیز نگران کننده ای نیست
agha sami
21-11-2009, 22:07
سلام
من الان کانالهای 1 تا 5 را دارم و برای اینکه کانالهای خبر و آموزش هم از قفل در بیاد می خوام به همان روشی که اماستیاف جان گفتند برم و Daily رو بزنم و به gprs وصل بشه و این 2 تا کانال از قفل در بیان
در این باره 2 تا سوال داشتم :
1.اولا اینکه این کار ممکنه باعث بشه که همین 5 تا کانال رو هم نگیره ؟
2.اینکه من هر چی میرم سایت tci.ir و درخواست سرویس gprs میدم ،از یه مرحله ای به بعد بیشتر نمیره، می خواستم ببینم که هنوز هم برای gprs عضویت قبول می کنن یا پر شده ؟ (البته من در ساعت غیر اداری رفتم تو سایت و در خواست میدادم)
سلام
من الان کانالهای 1 تا 5 را دارم و برای اینکه کانالهای خبر و آموزش هم از قفل در بیاد می خوام به همان روشی که اماستیاف جان گفتند برم و Daily رو بزنم و به gprs وصل بشه و این 2 تا کانال از قفل در بیان
در این باره 2 تا سوال داشتم :
1.اولا اینکه این کار ممکنه باعث بشه که همین 5 تا کانال رو هم نگیره ؟
2.اینکه من هر چی میرم سایت tci.ir و درخواست سرویس gprs میدم ،از یه مرحله ای به بعد بیشتر نمیره، می خواستم ببینم که هنوز هم برای gprs عضویت قبول می کنن یا پر شده ؟ (البته من در ساعت غیر اداری رفتم تو سایت و در خواست میدادم)
سلام
اگر وصل بشه فکر نکنم قطع بشه بقیه کانالهات.
اما من بعد از همون 8/8/88 هر چی تست کردم دیگه به سرورش وصل نمیشد.
به نظرم بی خیالش شو!!
agha sami
22-11-2009, 15:04
سلام
اگر وصل بشه فکر نکنم قطع بشه بقیه کانالهات.
اما من بعد از همون 8/8/88 هر چی تست کردم دیگه به سرورش وصل نمیشد.
به نظرم بی خیالش شو!!
یعنی گوشی من که الان اسم کانالهای خبر و آموزش توش هست و نیاز نداره که program guide یا channel list رو بگیره ، باز هم اگه وصل بشه نمیتونه اجازه پخش رو بگیره ؟
آخه من شنیده بودم که program guide رو از اون تاریخ به بعد قطع کردن ولی برای من که لیست کانالها رو دارم، فقط اجازه پخش رو می خوام .
راستی مصطفی جان این 1 یورو که تو گوشی نوشته بود برای شما روی قبض موبایلتون اومد ؟
من نمی خوام ریسک کنم و همین 5 تا کانال هم بپره ولی اگه خبر و آموزش رو هم بگیره خیلی خوب میشه:40:
حالا می خواستم ببینم چه قد ریسک داره که حالا من با gprs امتحانش کنم ؟
sia-saketi
23-11-2009, 02:09
این 1 یورو که تو گوشی نوشته بود برای شما روی قبض موبایلتون اومد ؟
:18: جان؟ این که گفتی دیگه چی چی هست؟ سامی جون میشه بگی این که گفتی یعنی چی؟ ماجرا چیه؟
:19:
آقا دمتون گرم که انقدر پاکارtv دیجیتال ان 96هستید
من آمارتی وی شو میگرفتم میخواستم بخرم .بخرم؟ یاسرکاریه آزمایشی وصل کردن درضمن 99درصدفروشندها نمیدونن تی ویش الان کارمیکنه که قیمتش داره میاد پایین بازم دمتون گرم جواب حاجی تونم بدید ثواب داره.ا:10:.
eblis2007
23-11-2009, 18:45
میشه عکسی به طور کامل یعنی تمام صفحه برای n96 گذاشت . :20:
آقا الان N96 تی ویش کارمیکنه یا سرکاریه آزمایشی خواستن یه هزینه ای کنن بودجش روزمین نمونه جواب منم بدین ممنون
کار نمیکنه دوست عزیز.....
به خاطر تلویزیون نخر !
میشه عکسی به طور کامل یعنی تمام صفحه برای n96 گذاشت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
خــــــیـــــر
agha sami
25-11-2009, 15:59
:18: جان؟ این که گفتی دیگه چی چی هست؟ سامی جون میشه بگی این که گفتی یعنی چی؟ ماجرا چیه؟
داش سیا رو اکثر کانالها به جز 1 تا 5 که بزنی مینویسه no usage rights حق پخش نداره و وقتی میری تو تنظیمات یه جایی یه 1 یورو نوشته که من نمیدونم الکیه یا راستکیه برای یه روزه یا برای یه ماه ..:10:..
peymankameli
25-11-2009, 21:04
آقایون دوست من n96 خریده روش ویندوز موبایل 6.1 هست خودم باورم نمیشد وقتی با چشم دیدم باورم شد البته از دبی خریده بود
sia-saketi
26-11-2009, 01:14
خب شاید خودش ویندوز رو روش نصب کرده باشه...
چطور ممكنه گوشي كه ذاتا سيستم عاملش سيمبين تشريف داره بشه ويندوز موبايل روش ريخت شايد تم ويندوز بوده
چطور ممكنه گوشي كه ذاتا سيستم عاملش سيمبين تشريف داره بشه ويندوز موبايل روش ريخت شايد تم ويندوز بوده
شاید هم Gdesk بوده
دوستان تهرانی اینو از دست ندید.
Nokia Ovi Maps : کاملترین نقشه تهران و راه های کشور ا GPS ا
اين كه احتياج به ساين داره ظاهرا چون تو اسمش unsined نوشته
soroush20
29-11-2009, 09:33
اینو بایدنصبش کنیم یا باید تو مسیر نقشه خودش بزاریم؟
اقا تبريك خودموني شدم ان شا الله كه بتونم پست هاي مفيد بزنم :26:
سلام به همه الان کسی با گوشیش تلوزیون رومیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amir_toos
04-12-2009, 14:27
يك سوالي داشتم : جريان هنگN96 چي هست ؟؟؟ بعضي سايت هاي خيلي معايب ازش مي گن و باز بعضي سايت ها خيلي محاسن ميگن . من گيج شدم :18: كي راست ميگه كي دروغ ميگه! چون موندم بخرم يا نه ! لطفا يك راهنمايي جامع و كامل به بنده ارائه دهيد .
tasnim68
04-12-2009, 18:59
دوستان می دونید که گشتن تو 133 صفحه زیاد کار ساده ای نیست پس لطفا اگه زحمتی نیست به این سوالا سرپایی یه جوابی بدین ممنون.
1. چطور میشه فیلم با کیفیت transformers ریخت تو گوشی؟
2. چطور میشه نقشه به gps اضافه کرد؟
3. چطور میشه n-gage بهش نصبوند؟
=====================================
يك سوالي داشتم : جريان هنگN96 چي هست ؟؟؟ بعضي سايت هاي خيلي معايب ازش مي گن و باز بعضي سايت ها خيلي محاسن ميگن . من گيج شدم :18: كي راست ميگه كي دروغ ميگه! چون موندم بخرم يا نه ! لطفا يك راهنمايي جامع و كامل به بنده ارائه دهيد .
خوب همه موبایلا گاهی هنگ می کنن. ولی من تو n96 خیلی کم دیدم. و جالبه بدونی تنها گوشی ای که تو سایت های مربوط به معرفی موبایل ها همه امکانات براش علامت زده شده همینه.
agha sami
05-12-2009, 16:49
ورژن جدید 96 که من دارم تاحالا حتی یکبارم هنگ نکرده و اینایی که تو سایتای مختلف تو پستاشون مینویسن کاملا از رو قصد و غرضه (شاید بعضیاشون حتی یدونه ان96 هم دستشون نگرفته باشن و یه لیست بلندو بالا از ایراداتش ردیف کنن)
خلاصه کنم : اگه من بخوام روزی از ان96 ایراد بگیرم شاید بگم اگه باتریش یکم قویتر بود بهتر میشد اما هیچوقت نمیگم هنگ کردن چون اصلا همچین مشکلی نداره ..:31:
agha sami
05-12-2009, 17:10
سلام به همه الان کسی با گوشیش تلوزیون رومیگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله
من الان کانال 1 تا 5 را با کیفیت عالی میگیرم :8:
ولی نمیدونم 10-12 تای بقیه را چه جوری میشه اجازه پخش گرفت
تو دانشگاه یا تو جمع دوستان یا فامیل به هر کی که نشون میدم ، دهنشون باز میمونه میگن جلل الخلق! تکنولوژی چه کارا که نمیکنه ( کلا خیلی حال میده :20:)
دوستان می دونید که گشتن تو 133 صفحه زیاد کار ساده ای نیست پس لطفا اگه زحمتی نیست به این سوالا سرپایی یه جوابی بدین ممنون.
1. چطور میشه فیلم با کیفیت transformers ریخت تو گوشی؟
2. چطور میشه نقشه به gps اضافه کرد؟
3. چطور میشه n-gage بهش نصبوند؟
1- یعنی چی ؟ خوب به کیفیت خوبی کانورت می کنید میریزید تو گوشی دیگه !
2- باید خودتون از تو گوشی لود کنید ... یا برنامه های جانبی مثل اسمارتکام یا گارمین نصب کنید
3 - مراجعه به بخش انگیج
tasnim68
05-12-2009, 23:54
دقیقا مشکل اینجاست که نمی دونم با چی می شه به اون فرمت کانورتش کرد. راستش اصلا نمی دونم فرمتش چیه!
دقیقا مشکل اینجاست که نمی دونم با چی می شه به اون فرمت کانورتش کرد. راستش اصلا نمی دونم فرمتش چیه!
شما با فرمت mp4 و بیت ریت 512 به بالا کانورت کن
صداش رو هم 128 و استریو بزار
اضافه میکنم رزولوشن 320 در 240
البته بیت ریت بالاتر از 512 یک مقدار سنگین میشه و ممکنه بعضی وقتها که چند تا برنامه بازه فیلم روون اجرا نشه...همون 512 هم کیفیتش خیلی خوبه.
برنامه هم براش زیاده .
من از video conver master استفاده میکنم .
sia-saketi
06-12-2009, 02:38
مصطفی جان، اگه ممکنه لینک این برنامه رو اینجا بذاری ممنونت میشم:40:
PSW : Mirraco@cw
بابا بس چي شد اين تلوزيون لا مذهب . لا اقل يه چيزي بنويسيد نذاريد اين تايپيك بره قعر جدول
siavashngd
11-12-2009, 15:34
بابا بس چي شد اين تلوزيون لا مذهب . لا اقل يه چيزي بنويسيد نذاريد اين تايپيك بره قعر جدول
فدات شم تو که اینهمه صبر کردی یه چند ماه دیگم صبر کن از حالت آزمایشی دربیاد اونوقت حالشو ببر:27:
البته بعضی ها از جمله خودم الانم میتونیم ببینیم تی وی رو!
فیرمور جدید N96 ورژن 30.101 *فارسی*
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
agha sami
14-12-2009, 00:11
:45::45::45:
م ... من هم به جمع تلویزیون ندارها پیوستم :37::37::37:
(امروز دیدم گوشیم آنتن نداره،باتریشو در آوردم دیدم در سیم کارتش کاملا بسته نیست و میدونستم که اگه سیم کارتو در بارم و دوباره بزنم تلویزیونش میپره ، برا همین تو همون حالت فقط درشو فشار دادم که نق صدا داد و محکم شد، ولی وقتی گوشیو روشن کردم رفتم LIve TV دیدم شروع به سرچ کرد و چیزیو پیدا نکرد و اینجوری ..... :32:)
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
دیگه فکر کنم باید حالا حالاها بی خیالش بشم :45:
راستی ، تو یه سایتی خوندم گفته بود وقتی راه بیفته ، هزینه اون روی قبض همراه اول مشترکانش میاد !!! (البته نوشته بود هزینه ناچیز !!!)
حالا راه بوفته هزينشم ميديم . اصلا مارو باش داريم زور چي ميزنيم نكه خيلي برنامه هاي توپ و پر محتوايي داريم
sia-saketi
15-12-2009, 02:39
نه بابا من فکر نکنم هزینه ای در کار باشه؛ آخه اینا از کجا می خوان بفهمن که موبایل کی TV داره و موبایل کی نداره... نمیشه که الکی از ملت پول زور بگیرن! صدای مردم این جوری در میاد!
saeedsoly
16-12-2009, 13:51
سلام اقا کسی تی ویش فعال هست در ان 96من رفتم پاساژ علائدین 25 میگیرن فعال می کنند نمیدونم چطوری کسی میدونه؟
major_magic_majid
16-12-2009, 16:13
نه عزیز فعال نیست
من که ندارم
agha sami
16-12-2009, 17:37
نه بابا من فکر نکنم هزینه ای در کار باشه؛ آخه اینا از کجا می خوان بفهمن که موبایل کی TV داره و موبایل کی نداره... نمیشه که الکی از ملت پول زور بگیرن! صدای مردم این جوری در میاد!
فکر کنم از اینجا بتونن بفهمن که نوشته بود این سرویس فقط برای مشترکان همراه اول در آینده برقرار خواهد شد ، یعنی که یه جورایی به سیم کارت گوشی هم ربط پیدا میکنه و از رو سیم کارت فعال هم که حتی میشه محل گوشی رو ردیابی کرد .
به سیم کارت که قطعا ربط داره چون تو همون چند پست قبل نوشتم که برای یه لحظه لق زدن در سیم کارت چه بلایی سر من اومد و تلویزیونم قطع شد ( هنوز که هنوزه دارم آتیشششش میگیرم :4:)
راستی این قضیه بازار علائدین چیه که پول میگیرن TV راه میندازن ؟!!!چه جوری!
اگه راست باشه منم برم یه سری به علائدین بزنم.
rama0000
16-12-2009, 18:38
دوستان ببخشین من بخوام ان 96 بگیرم باید ساخت کجا باشه تا مطمئن بشم اصلی هستش و چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم برای خرید ؟؟؟راستی اون صفحه کلیدش که برخلاف هشت گیگ تخت هستش و برجستگی نداره برای شمار گیری چطوریه ؟؟ اذیت نمیکنه ؟
armin_software
17-12-2009, 00:18
سلام دوستان
من وقتی گوشی رو به به کامپیوتر وصل می کنم دنبال wlan می گرده
چرا؟
و وقتی گزینه ی cable رو از pc suite انتخاب می کنم پیدا نمی کنه!
agha sami
17-12-2009, 14:34
راستی این قضیه بازار علائدین چیه که پول میگیرن و TV گوشی رو راه میندازن ؟!!!چه جوری!:18:
اگه کسی چیزی میدونه بگید که منم برم یه سری به علائدین بزنم.
اگه کسی چیزی میدونه بگید که منم برم یه سری به علائدین بزنم.
به نظر من کلک پوله !
مگر اینکه به طرف بگی اول تصویر رو به من تحویل بده بعد پولشو میدم...
بری اونجا میگه توی این ساختمون جواب نمیده و باید بری فضای باز و از این صوبتا .....
armin_software
17-12-2009, 18:42
سلام دوستان
من وقتی گوشی رو به به کامپیوتر وصل می کنم دنبال wlan می گرده
چرا؟
و وقتی گزینه ی cable رو از pc suite انتخاب می کنم پیدا نمی کنه!
کسی نیست جواب بده؟!
agha sami
17-12-2009, 18:47
به نظر من کلک پوله !
مگر اینکه به طرف بگی اول تصویر رو به من تحویل بده بعد پولشو میدم...
بری اونجا میگه توی این ساختمون جواب نمیده و باید بری فضای باز و از این صوبتا .....
آره بهش میگم که اول تصویرو بده بعد پولشو میدم:5:
حواسم هست که تقلب و سوتی تو کار نباشه
میگم تا چند روز گارانتی کنه
حالا اگه رفتم نتیجشو مینویسم
.................................................. .................
راستی قبلا تو سایت نوکیا برای N96 تو قسمت وسایل جانبی هدست WH600 رو برای این گوشی معرفی کرده بود ولی دیروز که رفتم تو سایت هدست BH905 رو معرفی کرده بود :
1.کسی اطلاعاتی داره که کدومشون بهتره ؟
2.کسی میدونه کجا میفروشن اینارو؟
زنگ زدم نمایندگیهای نوکیا ،هیچکدومشونو نداشتن!(خیلی مدل قدیمیترشو داشتن BH105) حالا می خوام برم علائدین فکر کنم اونجا بفروشن.
آره بهش میگم که اول تصویرو بده بعد پولشو میدم:5:
حواسم هست که تقلب و سوتی تو کار نباشه
میگم تا چند روز گارانتی کنه
حالا اگه رفتم نتیجشو مینویسم
اونجا که بری یه جوری میپیچوننت که خودت نمیفهمی از کجا خوردی !!! :31:
خلاصه خیلی حواست باشه....
البته بازم بعید میدونم بتونی تلویزیون بگیری....
milad67a
17-12-2009, 20:10
سلام بچه ها مال من بعد از ريستور كردن تنطيمات پيغام unable to set program guide ميده. بايد چكار كرد؟
سلام بچه ها مال من بعد از ريستور كردن تنطيمات پيغام unable to set program guide ميده. بايد چكار كرد؟
فعلا هیچی ..همه توش موندیم !!!
از کی تلویزیون رو میگرفتید که حالا دیگه نمیتونید بگیرید ؟؟؟
milad67a
18-12-2009, 15:18
فعلا هیچی ..همه توش موندیم !!!
از کی تلویزیون رو میگرفتید که حالا دیگه نمیتونید بگیرید ؟؟؟
تقريبا 2 هفته پيش
agha sami
19-12-2009, 19:46
امروز رفتم علائدین و یدونه هدست WH-600 برای گوشیم گرفتم(با تخفیف 22 تومان)
این قضیه تلویزیون هم سوال کردم و همانطوری که حدس میزدیم خبری نبود و نمیشد تلویزیون را راه بندازند:5:
(چند نفر هم که میخواستن زرنگی کنن و یه پولی بگیرن، ولی من زرنگتر از اونا بودم و چند تا سوال فنی که ازشون پرسیدم ،موندن)
ظاهرا هیچ راهی نداره جز اینکه صبر کنیم ببینیم کی دوباره لیست کانلهارو میفرستن!(شاید 22 بهمن:31:)
saeedsoly
24-12-2009, 12:10
سلام بچه ها من خیلی دنبال قضیه تی وی هستم اخرین اطلاعاتم هم این هست که صدا سیما قطع نکرده سیستمش رو فقط کد بخشش رو عوض کرده و علائدینم اگر کسی بتونه کده بخش جدید رو به نوکیا معرفی بکنه تی ویش فعال میشه تنها دو گوشی داخل تهران جواب میدم سامسونگ پی 960 دیشب مطلبی خوندم که تا اخره سال 88 قراره کامل در تهران راه اندازی بشه
دیشب مطلبی خوندم که تا اخره سال 88 قراره کامل در تهران راه اندازی بشه
بزك نمير بهار مياد كمپزه با خيار مياد اينا از اين قول ها زياد دادند كو عملللل :13:
فیرمور جدید N96 ورژن 30.101 *فارسی*
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
این به چه دردی میخوره؟؟
soroush20
24-12-2009, 17:24
خب معلومه گوشیت که آپدیت بشه کیفیت صدا و دوربینو...بهتر میشه.
Greatone
24-12-2009, 21:14
سلام
من چند تا سوال دارم :
1.
چه چوری ورژن گوشی رو بفهمم و چه جوری اپدیتش کنم ؟ ( لینک پلیز ) و این اپدیت به چه دردی میخوره؟
2.
این لایو تی وی مرخصه تو ایران؟ تنضیمات خاصی نمیخواد؟ من که هر دفه میزنم یه irib پیدا میکنه بعد انم هیچ چی نشون نمیده؟
داستان چیه؟
3.
بهرین بازی n gage که بازی کردین چی بوده؟
4.
چه جوری بک اپ بگیرم؟
مرسی
agha sami
25-12-2009, 18:47
ما آخر نفهمیدیم این بازی ONE بالاخره رو ان96 فول شد یا نه ؟!:19:
(چند ماه پیش که هر چی پیگیری میکردم هیچ خبری نبود نمیدونم حالا راهی پیدا شده یا نه ؟)
(یه بازی درست حسابی هم که برا انگیج اومد اونم اینطوری شد رو گوشیهای ما:13:)
خیر دوست عزیز ... فول اجرا نمیشه !
agha sami
09-01-2010, 15:16
به نقل از آقا حمید از موبایلستان :
{ بعد از کلی تلاش تونستم با مسئول ----h صحبت کنم
----h الان کار میکنه و خود صدا سیما این سیستم رو برای گوشیهای نوکیا غیر فعال کرده به این دلیل که برای نمایش تلوزیون دیجیتال رو گوشیهای موبایل شرکت های سازنده این نوع گوشیها باید با صدا سیما قرار داد ببندن و اینطور که من فکر میکنم باید یه درصدی به صدا سیما برای فعال شدن تی وی گوشیهاشون بدن
مهندسی که باهاشون تماس داشتم گفتن فعلا گوشیهای سامسونگ میتونن تی وی رو نمایش بدن
البته این هم گفتن که 100 درصد روی گوشیهای نوکیا هم فعال میشه و حداکثر تا 6 ماه اینده میتونید استفاده کنید }
حالا اینکه چرا نوکیا نمیاد با صدا سیما قرار داد ببنده ،من که نمیدونم :13:
(خوبه نصفه بازار ایران دستشه ها !)
Real Madrid C.F
27-01-2010, 08:00
درود بر شما اساتید خفن!! من گوشیو گرفتم...یه I900 Omnia داشتیم و کلی هم تو کلوپش تو پاکت پی سی فعال بودیم ولی بعد از 6 ماه کار باهاش دیگه ازش خسته شدم و رفتم با یه N96 فول مشکی کار کرده عوضش کردم ...سر به سر تعویض کردیم در حالی که N96 تو بازار 410 ولی I900 16 GB تو بازار 360!!! ولی خوب گوشی اون چند تا خش کوچولو داره...من تو فروم i900 یکی از فعال ترین کاربرا بودم انشاالله که اینجا هم بتونم به دوستان خدمتی بکنم...حالا میرم تاپیک رو از اول بخونم ....
بازم دمت گرم اين كلوپ كه داشت به فنا ميرفت قعر جدول
Real Madrid C.F
28-01-2010, 10:48
بازم دمت گرم اين كلوپ كه داشت به فنا ميرفت قعر جدول
چرا مگه کم گوشییه!!! N96 !!
من یه اتفاق جالب برام افتاد بعد از خرید گوشی رفتم یه جا که Wireless داشت بعد همینجوری رفتم سایت نوکیا چند تا تم با گوشی دانلود کنم که گفتم بزار ببینم ورژن گوشی چنده...دیدم نوشته 12.1.00 بعد آپشن رو زدم دیدم که گزینه ی آپدیت هم داره ...گزینه رو زدم دیدم چند تا Ok Yes و از این جور پنجره ها آورد منم همه رو بله دادم یه دفعه دیدم گوشی خاموش شد و یه صفحه سفید اومد نوشت Updating منم یه سره تو فروم فلش گوشیهایه نوکیا نگاه میکردم و غهمیدم عجب غلطی کردم و الانه که گوشی Dead بشه ولی خوشبختانه بعد از پر شدنه خط آپدیت گوشی روشن شد و تا کشویی رو دادم بالا یه صدایی اومد مثل (فیش) که از اونجا فهمیدم آپدیت موفقیت آمیز بوده و کلی افکت اضافه شده ...الان ورژنش 30.033 هستش فکر کنم...آیا بالاتر هم اومده؟؟فروشنده میگفت که گوشی هک نرم افزاری شده آیا بعد از آپدیت هنوز پا بر جاست؟؟ چیکار کنم؟؟N-Gage و چند تا بازیه 3 بعدی مثل آسفالت و Need for speed میخوام؟؟راستی کدومتون تا حالا قاب روی گوشی رو باز کردین آخه ماله من کمی زیر صفحش کثیفه و چند تا لکه هست که باید پاکش کنم و در ضمن وقتی میرم تو موزیک پلیر فقط چراغ جلو و عقب زدن موزیک روشن میشه و چراغ Play / pause خاموشه ؟؟؟ مر C
malkemid
29-01-2010, 23:58
دو سوال در مورد N96
سلام
پدرو یه n96 خریده واسه خودش گرفتار کرده مارو!
برای N96 بخوام تنظیمات gprs رو انجام بدم کجا باید برم؟هرچی ور رفتم پیدا نکردم.
دومی اینکه با گوشی اس ام اس نمی تونم بفرستم...همش fail میشه یعنی اصلا از گوشی خارج نمیشه...مسیج سنتر رو هم عوض کردم ولی نشد...مشکل از چیه؟
یه توضیح اینکه سیمکارتش از اون قدیمیهاست...سیمکارتهای اولیه موبایل...ممکنه بخاطر اون باشه؟!
Real Madrid C.F
30-01-2010, 08:04
دو سوال در مورد N96
سلام
دومی اینکه با گوشی اس ام اس نمی تونم بفرستم...همش fail میشه یعنی اصلا از گوشی خارج نمیشه...مسیج سنتر رو هم عوض کردم ولی نشد...مشکل از چیه؟
یه توضیح اینکه سیمکارتش از اون قدیمیهاست...سیمکارتهای اولیه موبایل...ممکنه بخاطر اون باشه؟!
سلام دوست عزیز....مبارکه پدرتون باشه خیلی خوب کاری کرده...اگر که به دفاتر خدمات ارتباطی برای پر کردن فرم و کپی از کارت ملی پدرتون برای تقاضانامه ی GPRS مراجعه کردین پس دیگه کاری نمونده یه اس ام اس که حاوی اسم گوشی به صورته Nokia N96 باشه بدین به شماره ی 8008 تا براتون تنظیمات GPRS فرستاده بشه و بعد از اون با وارد کردن شماره ی 1234 تنظیمات رو سیو کنین و از اینترنت لذت ببرین (اگه 8008 جوابی نفرستاد به 00988008 یا 0988008 اس ام اس بدین):46:
مشکل دوم شما رو من نمیدونم ...ولی فکر کنم باید ببرین یه دفتر خدمات ارتباطی تا براتون حل کنه:11:
دوستان گرامی میشه به اون سوالاتم تو پست قبلیم جواب بدین!!؟؟
Real Madrid C.F
30-01-2010, 12:01
اقا من به مشکل برخوردم تو قسمته هک گوشی فعلا که درخواسته Certification دادم که بچه ها رسیدگی کنن ولی نمیدونم جریان چیه و اونا قراره چی به من تحویل بدن و اصلا بعدش باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین خیلی نگرانم!!؟؟؟
در ضمن این Live TV تو شهرستانها کی راه میوفته لطفا منو به یه منبع اخبار به روز وصل کنین که سریع از وصل شدنش با خبر بشم؟؟
Real Madrid C.F
01-02-2010, 12:14
آقا مشکل اول حل شد و گوشیو هک کردم و N-gage و صفا ولی مشکل لایو تی وی!!! هنوز باقیه!! کمک کنید! چقدر اینجا بی روح و سوت و کوره!!!
تلویزیون که فعلا کار نمیکنه .
بهش فکر نکن راحت تری. : دی
agha sami
01-02-2010, 13:07
چقدر اینجا بی روح و سوت و کوره!!!
با راه افتادن مجدد تلویزیون ، اینجا دوباره شلوغ میشه :8:
malkemid
01-02-2010, 17:42
دو سوال در مورد N96
سلام
می خوام تنظیمات رو دستی انجام بدم چیکار باید بکنم؟
سوال دوم چی؟
kurosh08
01-02-2010, 22:11
با سلام به همگی دوستان
من تا حالا چند تا گوشی عوض کردم و معمولاً توی فروم های گوشیمام فعال بودم و هرچند وقت یه بار یه نگاهی هم به این تاپیک مینداختم!!!!! نمیدونم چرا، ولی از N96 خوشم میومد و دوست داشتم بدونم کسائی که N96 دارن چقدر با تلویزیونش حال میکنن. ولی همیشه این تاپیک سوت و کور بود و الان که 5800 دارم همچنان این تاپیک سوت و کوره!
5800 که خیلی دیرتر از این N96 وارد بازار شده الان فرومش توی صفحه 470 هستش. برای گوشی هایی مثل N82 و N95 هم همنطوره ولی تعداد صفحه های این فروم 138 تا هستش!!!!! خیلی عجیبه. الان چند وقته که N96 اومده؟؟
دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر N96 کم فروغ بوده!؟؟؟!؟؟! امکاناتش خیلی خوبه. از N95 (بهترین گوشی تاریخ) قویتر و با امکانات بالاتریه و در ضمن --- هم داره. دوربینش فوق العاده هستش. صداش خیلی خوبه.
مگه مشکل خاصی داره که مردم کمتر این گوشی رو میخرن؟ راستشو بگین
agha sami
02-02-2010, 17:01
با سلام به همگی دوستان
من تا حالا چند تا گوشی عوض کردم و معمولاً توی فروم های گوشیمام فعال بودم و هرچند وقت یه بار یه نگاهی هم به این تاپیک مینداختم!!!!! نمیدونم چرا، ولی از N96 خوشم میومد و دوست داشتم بدونم کسائی که N96 دارن چقدر با تلویزیونش حال میکنن. ولی همیشه این تاپیک سوت و کور بود و الان که 5800 دارم همچنان این تاپیک سوت و کوره!
5800 که خیلی دیرتر از این N96 وارد بازار شده الان فرومش توی صفحه 470 هستش. برای گوشی هایی مثل N82 و N95 هم همنطوره ولی تعداد صفحه های این فروم 138 تا هستش!!!!! خیلی عجیبه. الان چند وقته که N96 اومده؟؟
دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقدر N96 کم فروغ بوده!؟؟؟!؟؟! امکاناتش خیلی خوبه. از N95 (بهترین گوشی تاریخ) قویتر و با امکانات بالاتریه و در ضمن --- هم داره. دوربینش فوق العاده هستش. صداش خیلی خوبه.
مگه مشکل خاصی داره که مردم کمتر این گوشی رو میخرن؟ راستشو بگین
سلام دوست عزیز
اینکه چرا مردم کمتر این گوشیرو میخرن به این دلیله که اکثر مردم ،هنگام خرید گوشی اطلاعات فنی کمی دارند و عقلشون به چشمشون هست و N96 هم گوشی پر زرق و برقی نیست و نسبتا ظاهری ساده داره ، پس مطمئن باش کسایی که این گوشیو خریدن ، به نسبت دارای اطلاعات بیشتری هستند و از روی ظاهر این گوشیرو انتخاب نکردن
و یکی از دلایلی که تعداد صفحات فروم این گوشی نسبت به بقیه کمتره همینه چون user های professional تری داره و خیلی از سوالهای ساده و پیش پا افتاده ای که تو بقیه فرومها مطرح میشه و تعداد صفحات را بالا میبره ،اینجا وجود نداره . (مطمئن باش از اون 470 صفحه که گفتی بیش از 300 صفحه آن هیچگونه بار علمی نداره و پر است از سوالهای تکراری و بسیار ساده!)
مثلا خود شما میدونی که تو گوشیهای نوکیا N96 دارای با کیفیت ترین صدا میباشد و تنها گوشی نوکیا که توانسته بود در یکی از benchmark های معتبر جهانی ، در زمینه کیفیت صدا عنوان Exellent رو بگیره همین N96 بود ! و مایه افتخار نوکیا ! ( حالا شما بیا برای مردم توضیح بده که پردازش صدا در N96 توسط یک DSP-24 bit جداگانه انجام میشه بر خلاف بقیه گوشیها که با همون cpu گوشی انجام میشه و همین امر یکی از دلایل کیفیت بالاتر صدا در N96 هست.)
راجع به ----H هم بارها گفتم بازم میگم وقتی که کاملا راه بیفته باعث میشه که N96 یک سر و گردن از گوشیهای دیگه جلوتر باشه ( من وقتی که برای اولین بار تلویزیون گوشیم رو تو کلاسمون نشون بچه ها دادم ، داشتن از کیفیت تصویرش شاخ در میووردن چون تو ذهنشون تلویزیون اون گوشیهای چینی مطرح بود که همش برفکی میشد / لازمه بگم که توی همین کلاس گوشیهای N95_8gig و N85 و 5800 و samsung inova نیز وجود داشت و برای دوستای من بودن که همیشه درباره گوشیهامون به شوخی کل کل میکردیم ولی وقتی TVی N96 رو دیدن اصلا دهنشون باز مونده بود و حرفی واسه گفتن نداشتن وقتی میدیدن نصف کلاس جمع شده بودن دور من و اون موقع هم داشت دلنوازان نشون میداد که نشستیم چند تایی نگاه کردیم.)
سایر امکانات گوشی مثل دوربین ، LCD و N-GAGE و ... هم از گوشیهای مشابه هیچ کمی نداره
در مورد سرعت منوها و هنگ کردن هم باید به استحضارتون برسونم که در ورژن 30 سرعت حرکت در منوها بسیار بالا رفته و حتی اگه با گوشی ، کشتی هم بگیری باز هم گوشی هنگ نمی کند !(اینو گفتم چون در فرومهای دیگه ظاهرا هنوز افرادی پیدا میشن که فکر میکنن N96 هنوز همون N96 ورژن 10 همراه با مشکلاتش هست و هیچ تغییری نکرده!)
امیدوارم یکمی در مرد N96 روشن تر شده باشی !
kurosh08
02-02-2010, 17:20
سلام
بابت توضیحت واقعاً ممنونم.
من از همون اول هم از N96 خوشم میومد و برای همین بود که همیشه سعی میکردم که به این تاپیک سر بزنم و اوضاع N96 رو جویا بشم.
یه قول شما قابلیت --- این گوشی کاملاً یک قابلیت فوق العاده هستش. هرچند تعدادی محدودی گوشی دیگه با این قابلیت وجود دارند ولی همیچکدوم امکانات N96 رو ندارن و همین باعث شد که N96 به یک گوشی کاملاً تک و باکلاس تبدیل بشه. ولی چرا نوکیا قابلیت --- رو در گوشی های بعد از N96 قرار نداد واقعاً جای تعجب داره. مثلاً چرا گوشی N97 چنین قابلیتی نداره؟؟؟
در مورد کیفیت صدای N96 هم من اصلاً نمیدونستم اینجوریه و برام خیلی جالب بود.
در ضمن یه نکته جالب اینه که N96 از زمان ورودش به بازار تا حالا افت قیمت خیلی کمی داشته و هنوزم جزو گوشی های گرونه بازاره.
Real Madrid C.F
03-02-2010, 09:52
سلام
بابت توضیحت واقعاً ممنونم.
من از همون اول هم از N96 خوشم میومد و برای همین بود که همیشه سعی میکردم که به این تاپیک سر بزنم و اوضاع N96 رو جویا بشم.
یه قول شما قابلیت --- این گوشی کاملاً یک قابلیت فوق العاده هستش. هرچند تعدادی محدودی گوشی دیگه با این قابلیت وجود دارند ولی همیچکدوم امکانات N96 رو ندارن و همین باعث شد که N96 به یک گوشی کاملاً تک و باکلاس تبدیل بشه. ولی چرا نوکیا قابلیت --- رو در گوشی های بعد از N96 قرار نداد واقعاً جای تعجب داره. مثلاً چرا گوشی N97 چنین قابلیتی نداره؟؟؟
در مورد کیفیت صدای N96 هم من اصلاً نمیدونستم اینجوریه و برام خیلی جالب بود.
در ضمن یه نکته جالب اینه که N96 از زمان ورودش به بازار تا حالا افت قیمت خیلی کمی داشته و هنوزم جزو گوشی های گرونه بازاره.
سلام منم دیروز یه پست بلند بالا دادم و دلایل خوبی گفتم که این P30world مضخرف بازم انگار با من لج افتاده و پستم رو فقط برای خودم نشون میده و وقتی دوباره وارد میشم در کمال تعجب میبینم پستم نیست:18:...
عیب نداره دوباره مینویسم:19:..به نظر من دلیل اصلی پر فروش نشدن N96 تو ایران قیمت خیلی بالاش بوده و هست البته این بالا بودن رو نسبت به سایر گوشی ها مثل N95 8GB و N86 میگم ها......مثلا وقتی N95 8GB 450 فروخته میشد ناباورانه N96 رو 600 میفروختن که واقعا برای یه خریدار با اطلاعات کم هیچ توجیه اقتصادی نداشت!! چون طرف میگفت تمام امکانات یکیه و فقط یه تلویزیون بیشتر داره که اونم معلوم نیست کی راه اندازی بشه!!! و میرفت با خیال راحت N95 میخرید....ولی اگه حرفه ای بود میگفت که مزیت های N96 خیلی زیاده مثله حافظه 16 گیگ و ----H و صدای با کیفیت تر و دوربین کم نویز تر و به نظر من قیافه ی خیلی بهتر:8::40:...البته من هیچ ضرری تو خرید این گوشی نکردم چون یه دسته دوم تمیزش رو خریدم 300 تومان!! و بزرگترین مشکل n96 که همون قیمتش بود برای من حل شد...:27:
فقط دوستان یه چند تا سوال داشتم:
1-کسی خبر دقیقی در مورد کی راه اندازی شدنه تلویزیون تو شهرستانها نداره!؟؟
2-من گاهی اوقات وقتی وارد موزیک پلیر میشم گوشی هنک میکنه!!!!دلیلش چیه؟؟
3-میشه روی گوشی باتریه 1200 آمپر n95 8gb انداخت...آخه من دیده بودم روی N95 معمولی انداخته بودن و صفا میکردن؟؟؟
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
با راه افتادن مجدد تلویزیون ، اینجا دوباره شلوغ میشه :8:
منظورتون از این جمله ی بالا چیه!؟؟؟ یعنی واسه شما که تو تهرانین قطع شده!!!؟؟:19::19:
2-من گاهی اوقات وقتی وارد موزیک پلیر میشم گوشی هنک میکنه!!!!دلیلش چیه؟؟
3-میشه روی گوشی باتریه 1200 آمپر n95 8gb انداخت...آخه من دیده بودم روی N95 معمولی انداخته بودن و صفا میکردن؟؟؟
2 - ورژن گوشیت چنده ؟ نباید هنگ کنه.اگر ورژنش 30 نیست اپدیتش کن.
3-نه نمیشه.
تهران هم قطعه تلویزیون.امسال برای یک روز وصل شد (8/8/88) و دوباره تعطیل شد.
agha sami
03-02-2010, 10:39
منظورتون از این جمله ی بالا چیه!؟؟؟ یعنی واسه شما که تو تهرانین قطع شده!!!؟؟:19::19:
من از تارریخ 8/8/88 به مدت حدودا دو ماه و چند روز ، 5 کانال 1 تا 5 را در اکثر نقاط تهران ( تهراتپارس،رسالت،م-امام حسین،م-آزادی،م-صنعت،آریا شهر،صادقیه،م-پونک،فرحزاد و ...) با کیفیت خوب با گوشیم می گرفتم .
ولی بعد از تعویض سیم کارت و اینکه پخش آزمایشی رو قطع کردن ، فعلا تصویر ندارم و منتظر راه اندازی کامل و اینبار 18 کانال به جای 5 کانال هستم.
Real Madrid C.F
03-02-2010, 12:20
2 - ورژن گوشیت چنده ؟ نباید هنگ کنه.اگر ورژنش 30 نیست اپدیتش کن.
3-نه نمیشه.
تهران هم قطعه تلویزیون.امسال برای یک روز وصل شد (8/8/88) و دوباره تعطیل شد.
ورژن گوشیم 30 هستش والبته خیلی هم ازش راضیم ولی مشکل پلیر وجود داره و وقتی هنک میکنه دیگه یا باید خاموش روشن کرد یا کلا تا خاموش روشن بعدی از موزیک پلیر استفاده نکرد!!:19: البته من از قسمت file manager بیشتر آهنگامو گوش میدم چون با پاکت پی سی قبلا کار میکردم و عادت دارم:27:
آقا منظورتون از نمیشه چیه!! من کلی ارزو دارم:41: مگه ندیدین روی N95 معمولی باتری 1200 میلی N95 8GB رو میندازن و باهاش حال میکنن پس چرا واسه N96 نمیشه مگه شکل فیزیکی باتری فرق داره و تو جعبش جا نمیشه؟؟:19:
rezayusef
04-02-2010, 08:55
سلام و احترام :11:
دوستان N96 دار سوال دارم
1- یه نرم افزار هستش که کار چراغ قوه رو انجام میده (روشن کردن فلاش سفید) روی این گوشی کار میکنه ؟
2- تو این گوشی فارسی نویس وجود داره ؟ (به صورت فابریک)
Real Madrid C.F
04-02-2010, 10:13
سلام و احترام :11:
دوستان N96 دار سوال دارم
1- یه نرم افزار هستش که کار چراغ قوه رو انجام میده (روشن کردن فلاش سفید) روی این گوشی کار میکنه ؟
2- تو این گوشی فارسی نویس وجود داره ؟ (به صورت فابریک)
سلام ....
1-بله من همین الان رو گوشیم دارم اگه میخواین براتون آپ کنم؟؟ حتی چراغ قرمز هم روشن میکنه
2-بله هم فارسی و هم عربی رو با هم داره:11:
agha sami
04-02-2010, 13:37
آقا منظورتون از نمیشه چیه!! من کلی ارزو دارم:41: مگه ندیدین روی N95 معمولی باتری 1200 میلی N95 8GB رو میندازن و باهاش حال میکنن پس چرا واسه N96 نمیشه مگه شکل فیزیکی باتری فرق داره و تو جعبش جا نمیشه؟؟:19:
شکل فیزیکی باتریها فرق میکنه و 1200 کمی ضخیم تره و اگر بزاری تو 96 یا درش بسته نمیشه یا اگرم بشه قلمبه میشه .
من خودم اگر باتری فابریک گوشیم بعد از چند سال خراب شد ، یدونه 1200 میندازم روش . یدونه فیلم از یوتوب دیدم که طرف زائده داخل در باتری 96 را با چاقو کند و یکم 4 گوشه باتری را با چاقو تراشید تا کمی گرد بشه ،سپس گذاشت تو گوشی و کاملا اندازه بود و بدون هیچ مشکلی با گوشی کار میکرد.
حالا من نمیدونم که این باتری از لحاظ ولتاژ و ... به گوشی آسیب میزنه یا نه ؟!!
(یه بار که رفته بودم نمایندگی نوکیا از یکی از متخصصان در این مورد پرسیدم ، طرف کم بود منو بزنه و شاکی شد:31:)
Real Madrid C.F
04-02-2010, 15:37
خیلی جالبه اگه اینجوریه پس چرا تو 95 معمولی مشکلی نیست؟ یعنی تو 95 باید باتری لق بزنه ها؟ به هر حال ممنون! ولی عجب گوشیه باحالیه صفحاته سیو شده ی اکسپلورر کامپیوترو میخونه!
agha sami
04-02-2010, 23:48
خیلی جالبه اگه اینجوریه پس چرا تو 95 معمولی مشکلی نیست؟ یعنی تو 95 باید باتری لق بزنه ها؟ به هر حال ممنون! ولی عجب گوشیه باحالیه صفحاته سیو شده ی اکسپلورر کامپیوترو میخونه!
برای اینکه مطمئن بشی که باتری 1200 رو 96 به طور نرمال جا نمیشه ، خیلی راحت میتونی یدونه 1200 بندازی رو 96 و خودت امتحان کنی :5:.
من این حرف رو از روی حداقل 3 تا فایل تصویری که در این مورد در یوتوب دیدم زدم و پشت در باتری گوشی خودم رو هم نگاه کردم که کاملا با فیلم مطابقت داشت.
silvester872008
06-02-2010, 12:55
سلام ....
1-بله من همین الان رو گوشیم دارم اگه میخواین براتون آپ کنم؟؟ حتی چراغ قرمز هم روشن میکنه
2-بله هم فارسی و هم عربی رو با هم داره:11:
اگه داری آپ کن
ممنون
Real Madrid C.F
07-02-2010, 09:47
برای اینکه مطمئن بشی که باتری 1200 رو 96 به طور نرمال جا نمیشه ، خیلی راحت میتونی یدونه 1200 بندازی رو 96 و خودت امتحان کنی :5:.
من این حرف رو از روی حداقل 3 تا فایل تصویری که در این مورد در یوتوب دیدم زدم و پشت در باتری گوشی خودم رو هم نگاه کردم که کاملا با فیلم مطابقت داشت.
نه منظور من این نبود که شما اشتباه میگین و من به حرف شما اعتماد دارم و مرسی از اطلاعاتتون:10:
باشه الان چراغ قوه رو هم آپ میکنم:11:.....نمیدونم چرا سایت هایه آپلود رو فیتلر میکنن این مادر.... ها!! پدرم در اومد :19: :9::angry:بخدا آپلود نمیشه ....شما میتونین چراغ قوه رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اسمه phontorch light دانلود کنین البته اگه اینم فیتلر نباشه:11:
Real Madrid C.F
07-02-2010, 14:12
آقا مشکل دارم ....چجوری میشه تم رو پاک کرد ؟؟؟ من 3 تا تم نصب کردم ولی اصلا راهی برای پاک کردنشون نذاشتن؟؟؟
rezayusef
12-02-2010, 15:09
آقا مشکل دارم ....چجوری میشه تم رو پاک کرد ؟؟؟ من 3 تا تم نصب کردم ولی اصلا راهی برای پاک کردنشون نذاشتن؟؟؟
دوست عزیز
هر وقت برای من این مشکل پیش میاد یه بار گوشی رو خاموش روشن میکنم
این مشکل حل میشه
jetfire72
12-02-2010, 22:06
من n96 دارم یک سری از نرم افزار ها روش نصب نمیشه آیا باید کرک بشه؟ لطفا راهنمایی کنید
فرق ساین کردن و کرک کردن چیه؟
sia-saketi
15-02-2010, 03:02
توی app manager که بری تم نصب شده رو می تونی اونجا پیدا و پاک کنی
Real Madrid C.F
21-02-2010, 09:56
چاکریم جناب....فوق العاده مرسی...
jetfire72
24-02-2010, 19:27
کسی جواب ما رو نمی ده؟
sia-saketi
26-02-2010, 02:53
کسی جواب ما رو نمی ده؟
بعضی از برنامه ها با برگردوندن تاریخ گوشی به چند سال قبل قابل تصب هستن (البته سال های مختلف رو امتحان کن) و بعد از نصب دوباره تاریخ رو می تونی به حالت اول برگردونی...
بعضی دیگه از برنامه ها هم نیاز به ساین شدن دارن؛ و بعضی دیگه هم خودشون دارای کرک هستن،
در ضمن روش ساین کردن رو هم توی تاپیک مربوط به خودش توی انجمن نوشته که می تونی اونجا بخونیش
jetfire72
28-02-2010, 16:47
خیلی ممنون از راهنمایی تان
سلام دوستان
یک گوشی n96 دسته دوم گیرم آمده فروشنده میگه گوشی به سفارش انگلیس زده شده و اصل فنلانده قیمت رو هم 360000 تومن داد به نظرتون میرزه؟ در ضمن گوش تمیزه
عایب اصلی این گوشی چیه؟
مزایاش چطور؟
karajboy
03-03-2010, 17:47
سلام، گوشی رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا ngage نداره !!!!!! یا تو تنظیمات navi wheel نداره !!!!!!!
میخواستم بدونم میشه firmware یه گوشیه دیگه فلش شده باشه !!!!!! ؟؟
و اصلا تغییرات این ورژن چیه؟
karajboy
09-03-2010, 11:50
سلام، گوشی رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا ngage نداره !!!!!! یا تو تنظیمات navi wheel نداره !!!!!!!
میخواستم بدونم میشه firmware یه گوشیه دیگه فلش شده باشه !!!!!! ؟؟
و اصلا تغییرات این ورژن چیه؟
دستتون درد نکنه !!!!! جواب کاملی بود !!!!!!!
حداقل بگید من اگه ngage رو خودم نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
agha sami
14-03-2010, 18:15
دستتون درد نکنه !!!!! جواب کاملی بود !!!!!!!
حداقل بگید من اگه ngage رو خودم نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
تغییرات مهم این ورژن :
مصرف بهینه تر باتری
حذف navi wheel که بود و نبودش فرقی نداشت
کیفیت بهتر دوربین
تنظیمان صدا روی باز و بسته کردن گوشی
و ....
شما میتونی بدون هیچ مشکلی ngage نصب کنی (مثل من) . به فروم مربوطه مراجعه کن
سلام به همگی خسته نباشی . من این فریمور جدید رو دانلود کردم حالا اگه میشه یکی بگه چجوری نصب کنم / ممنون منتظرم
خسته نباشید
تایمر حین مکالمه N96 چطوری فعال میشه، میخوام بفهمم چند دقیقه دارم صحبت میکنم :2:
اقایان و خانمها کسی نیست بداد ما برسه:46:
total_overdose
16-03-2010, 21:49
خسته نباشید
تایمر حین مکالمه N96 چطوری فعال میشه، میخوام بفهمم چند دقیقه دارم صحبت میکنم :2:
سلام:31:
میرید داخل setting بعد داخل phone و بعد داخل call میشید و اونجا گزینه های show call duration رو yes و summary after call رو هم on کنید ضرر نداره.
سبز باشید.:11:
---------- Post added at 05:19 AM ---------- Previous post was at 05:17 AM ----------
اقایان و خانمها کسی نیست بداد ما برسه:46:
سلام
دوست عزیز فریم ور که نصبی نیست مثله برنامه.
باید بوسیله nsu یا jaf یا phoenix فریم ور را روی گوشیتون بریزین.
برای نهوه کار هم برید به قسمت آموزش آپدیت گوشی نوکیا یا تاپیک jaf یا phoenix.
سبز باشید.:11:
یه سئوال:
اگه قرار باشه N96 بفروشید ، چه گوشی میخرید؟
اصلا نواقص داره یا نه؟
بیشتر نواقص نرم افزاریش در آپدیت برطرف شده، به نظر شما بازم مشکلی داره؟
tirdad_60
23-03-2010, 20:24
یه سئوال:
اگه قرار باشه N96 بفروشید ، چه گوشی میخرید؟
اصلا نواقص داره یا نه؟
بیشتر نواقص نرم افزاریش در آپدیت برطرف شده، به نظر شما بازم مشکلی داره؟
اگه n96 رو بفروشم ( البته چند وقته فروختم) میرم یه htc hd2 میخرم چون دیگه از نوکیا خسته شدم:31:
اما در مورد نقص به نظرم بجز فعال نبودن tv که البته نقص گوشی نیست و از صدا و سیما هست
دیگه مشکلی نداره مخصوصا کیفیت ضبط صدای خیلی خوبی داره که خیلی ازش استفاده کردم
این چراغی که اینجا روشن خاموش میشه کارش چیه
agha sami
24-03-2010, 21:36
این چراغی که اینجا روشن خاموش میشه کارش چیه
بیشتر جنبه زیبایی داره
و نیز وقتی که پیامک جدید یا miss call داری ، تندتر خاموش و روشن میشه و علامت میده و خیلی کلاس داره
بیشتر جنبه زیبایی داره
و نیز وقتی که پیامک جدید یا miss call داری ، تندتر خاموش و روشن میشه و علامت میده و خیلی کلاس داره
الهی، چه ذوقی میکنه بچه :31:
من گفتم شاید یه کار مهمی انجام میده،:37:
مرسی که جواب دادی ، بازم خوبه یه چیزایی یاد بگیریم، اگه ازمون پرسیدن بلد باشیم:10:
این گالری نوکیا اعصابمو خورد کرده
همه عکسای داخل گوشیو نشون میده
چکار کنیم که فقط عکسایی که تو گالری هست نشون بده؟
amir200812
26-03-2010, 14:29
این گالری نوکیا اعصابمو خورد کرده
همه عکسای داخل گوشیو نشون میده
چکار کنیم که فقط عکسایی که تو گالری هست نشون بده؟
تا جایی که میدونم اگه عکس هارو توی پوشه ای به نام "مای فوتو" یا "مای ایمیج" قرار بدید اونارو نشون نمیده!
البته من N96 ندارم!
95 و 97 داشتم و دارم!
تا جایی که میدونم اگه عکس هارو توی پوشه ای به نام "مای فوتو" یا "مای ایمیج" قرار بدید اونارو نشون نمیده!
البته من N96 ندارم!
95 و 97 داشتم و دارم!
همونجا ریختم عزیز
اما کل گوشیو اسکن میکنه ، هرچی عکس مکس داره نشون میده:31:
همونجا ریختم عزیز
سلام
دو راه داری:
1.عکسهایی که می خوای نمایش داده نشن با کامپیوتر هایدن کنی.
2.یه پوشه تو Other به نام Contacts هست(اگه نبود بساز) عکسها رو بریز تو اون...دیگه نمیان تو گالری.
من الان با ان82 و I8910 تست کردم جواب داد...بعدا نگی چرا نشد:31:
agha sami
29-03-2010, 09:52
سلام
میشه بگید چه جوری میشه با WLAN گوشی به لبتاپ وصل بشم ؟
هر کاری میکنم نمیشه !:19:
البته فقط یوزر لبتاپ رو میشناسه و اسمش تو لیست میاد .وقتی روش میزنم و start web broasing رو میزنم میگه feature not supp . (من حالا به جز اینترنت لبتاپ ، می خواستم برای نقل و انتقال فایل بین لبتاپ و گوشی نیز از WLAN استفاده کنم که نمیدونم اصلا از کدوم قسمت باید شروع کنم )
casper66m
03-04-2010, 00:51
سلام
اقا من lockcode گوشیمو یادم رفته چی بوده:41:
چه طوری می تونم lock کدشو پیدا کنم؟
nima_voroojak
06-04-2010, 22:08
سلام ببخشید دوستان این گوشی قابلیت دریافت امواج تلوزیونو داره ممنون
:31:
sia-saketi
06-04-2010, 23:56
بله قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال رو داره که سرویس از طرف صدا و سیما فقط برای یه مدت کم توی تهران ارائه شد و تا الان هم فعلا خبری ازش نیست و باید صبر کرد!
البته طبق معمول شهرستانی ها گوشاشون درازه! و اول باید به پایتخت این سرویس ارائه بشه و 10 سال بعد از تهران به شهرستان های دیگه ی کشور هم این سرویس ارائه میشه!
ولی اگه به کشورهای دیگه بری انقده گوشیت شبکه برای پخش پیدا میکنه که کلی حال می کنی!
nima_voroojak
07-04-2010, 08:50
بله قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال رو داره که سرویس از طرف صدا و سیما فقط برای یه مدت کم توی تهران ارائه شد و تا الان هم فعلا خبری ازش نیست و باید صبر کرد!
البته طبق معمول شهرستانی ها گوشاشون درازه! و اول باید به پایتخت این سرویس ارائه بشه و 10 سال بعد از تهران به شهرستان های دیگه ی کشور هم این سرویس ارائه میشه!
ولی اگه به کشورهای دیگه بری انقده گوشیت شبکه برای پخش پیدا میکنه که کلی حال می کنی!
پس نشون نمیده :13:
nima_voroojak
07-04-2010, 15:35
سلام ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم که میشه به 96 هم فلاش زنون وصل کرد چون تو دو سه تا ازاین سایتها دیدم که وصل کرده گفتم بپرسم میشه وقیمتش چنده ممنون:31:
Advanced Ali-001
16-04-2010, 20:35
سلام دوستان میگن N96باتریش تعطیله هر4ساعت شارژمیخواد نمیشه باید دمب ساغت شارژش کرد من مشخصات دقیق باتریشو میخواستم ولتاژ وجریان خط و....ممنون:11:
یه چیز دیگه اینکه میگن وقتی17 18گیگ توش حافضه میریزی خنگ میشه وخوب کار نمیکنه قضیه چیه ممنون:11:
agha sami
17-04-2010, 18:37
سلام دوستان میگن N96باتریش تعطیله هر4ساعت شارژمیخواد نمیشه باید دمب ساغت شارژش کرد من مشخصات دقیق باتریشو میخواستم ولتاژ وجریان خط و....ممنون:11:
یه چیز دیگه اینکه میگن وقتی17 18گیگ توش حافضه میریزی خنگ میشه وخوب کار نمیکنه قضیه چیه ممنون:11:
]اینکه میگن[/SIZE] وقتی.... -------> اشتباه میگن
باتریش خیلی قوی نیست ولی بهینه ازش استفاده میکنه ! به طوریکه همین باتری 950 میلی آمپر N96 نسبت به باتری 1200 میلی آمپر روی N95 8gig ، ساعات بیشتری برای پخش تصویر و یا mp3 و ... میدهد .( در پخش موسیقی : N96 چهارده ساعت و N95 8 gig ده ساعت پخش میکند و جزئیات بیشتر در سایت نوکیا نوشته! )
به دلیل حافظه RAM بالای گوشی ، پر کردن حافظه گوشی را به هیچ وجه کند نمیکند .(من الان 14 گیگ آن را پر کرده ام و هیچ گونه هنگ کردن یا کند شدن نداشته ام.)
agha sami
17-04-2010, 18:48
یک سوال فنی از اساتید داشتم :
چه جوری میشه فایل playlist هایی که داخل موزیک پلیر درست میکنیم ،پیدا کنم و از آنها یک کپی داشته باشم ؟ چون 9 گیگ موزیک دارم و تا حالا دو بار موزیک پلیر تمام playlist های منو به علت نمیدونم ( encrypted... repair ... ) پاک کرده و هر بار باید از نو playlist بسازم که برای این حجم بالا واقعا کسل کننده است.:19:
اگر کمک کنید ممنون میشم
سلام
من مسیجها رو در قسمت e:mass story سیو کردم کل مسیجهام پاک شده،از طریق نرم افزار pc suite مسیجها بر میگرده،لطفا راهنمایی بفرمایید.
agha sami
23-04-2010, 22:59
:42:توجه !
توجه !
توجه !
شاید باورتون نشه ، منم خودم باورم نمیشه ولی همین الان که رفتم تو LIVE TV ، گوشیم داره 6 تا کانال 1 تا 5 و خبرو میگیره !!!:31::31::31::31::31::31::31::31::40::40::40::40 ::40::40::40:
اینبار مثل دفعه قبل نبود و search نکرد و بعد از چند لحظه کانالها اومدن .نمیدونم گوشی قاطی کرده یا واقعا تلویزیو ن راه افتاده:18:
واییییییییییییییییییی خشکم زده! بلافاصله اومدم تو این فروم به بچه ها خبر بدم چون اونقدر اتفاقی پیش اومد که میترسم اگه گوشیمو ریستارت کنم بپره .
دوستان تهرانی سریعا امتحان کنن و نتیجه رو بگن
من که دارم از خوشحالی بال میزنم
کدوم منطقه از تهران هستید؟؟
منطقه یک تا 5 به راحتی آنتن میده و مشکلی هم نداره
البته بعضی وقتها قطع میشه ها اینتم بگم
ببخشيد من هنوز فرق تلوزيون ديجيتال با تلويزيوني كه ن96 ميگره را نفهميدم
وای
من چرا پست های قبل رو ندیدم....
الان سرچ کردم اومد تلویزیون.
ممنون :40:
ببخشيد من هنوز فرق تلوزيون ديجيتال با تلويزيوني كه ن96 ميگره را نفهميدم اینم همون تلویزیون دیجیتاله با یک استاندارد دیگه .مخصوص موبایل
nima_voroojak
27-04-2010, 14:54
سلام ببخشید میخواستم بدونم که 96 فرسننده fm داره یا نداره ممنون
Majid393
27-04-2010, 18:17
سلام ببخشید میخواستم بدونم که 96 فرسننده fm داره یا نداره ممنون
نه دوست عزیز. فرستنده FM نداره.
وای
من چرا پست های قبل رو ندیدم....
الان سرچ کردم اومد تلویزیون.
ممنون :40:
اینم همون تلویزیون دیجیتاله با یک استاندارد دیگه .مخصوص موبایل
ميشه در بارش بيشتر توضيح بدين چون دستگاهي هست به نام گيرنده ديجيتال كه تقريبا همه كانالا رو ميگيره
شبكه 1-6 و چند تا استاني
اگه ن96 هم همين طور باشه پس بايد بتونه تلويزيون نشون بده
agha sami
29-04-2010, 14:04
من با جستجوهايي كه در اينترنت داشتم و مي خواستم ببينم چه جوري ميشود باتري 1200 ميلي آمپر N95 8GB را روي N96 استفاده كرد كه اين مطلب عجيب رو پيدا كردم.
ظاهرا همين باتري BL-5F كه رو ي گوشي هاي ما هست با همان ولتاژ و ساير مشخصات ،اينبار با قدرت بيشتر 1450mah مخصوص چند تا از گوشي هاي نوكيا كه از اين نوع باتري استفاده ميكنن مثل N96 و N95 معمولي و ... توليد شده است .
اين باتري ظاهرا در ايران وجود ندارد و براي خريد بايد از سايت ebay و به كمك سايت فارسي kharidgar.com اقدام كنيم.
قيمت خود باتري در خارج 8 دلار است كه با پول پست و حمل و نقل تا در منزل ، 40000 تومان براي يكي از دوستان تمام شده بود.
من نظرات كسايي كه اين باتري رو خريده بودن (هم ايراني ها و هم خارجي ها) را خواندم و ظاهرا همه از آن بسيار تعريف كرده اند و كلي شگفت زده شده بودند و حتي نوشته بودند در شديدترين نوع استفاده از گوشي كه چيزي كمتر از يك روز (تقريبا نصفه روز) بايد آن را شارژ كنيم ،اينبار تا يك روز و نيم باتري دوام آورده !
به هر حال اگر 1450 ميلي آمپر واقعا صحت داشته باشد نسبت به باتري 950 ميلي آمپري كه روي گوشي هست ، خيلي خيلي قويتر است!!! مثلا به جاي 3 ساعت مكالمه تلفني حدودا 6-7 ساعت دوام خواهد داشت يا به جاي 4 ساعت تماشاي تلويزيون ،حدود 7-8 ساعت دوام دارد و يا به جاي 10-12 ساعت پخش mp3 با گوشي ،با اين باتري جديد حدود 20-22 ساعت دوام خواهد داشت.
حالا اومدم اينجا نظر دوستان رو در اين باره بپرسم ؟ به نظر خودم كه اين باتري 1450ma براي N96 بهتر است چون عينا همين مدل BL-5F و با همان سايز و ولتاژ و ... است ولي مي دانم كه براي گذاشتن باتري N95 8GB روي N96 (مطابق آموزشهايي كه در سايتها و فيلم آن در يوتوب ديدم) ، بايد مقداري از در باتري و خود باتري را تراشيد و بعد با فشار داخل N96 جا داد. تازه معلوم نيست كه مشخصات باتري مثل ولتاژ و غيره براي n95 8gb و n96 يكسان باشد و به گوشي آسيب نرساند.
سايتهايي كه اين مطالب را از آنها بدست آوردم را اينجا ميگذارم تا خودتان برويد . نگاه كنيد و به من كمك كنيد كه آيا ارزش اين را دارد كه همه ما N96 دارها براي خريد آن و پرداخت حدودا 40000 تومان اقدام كنيم يا خير ؟!
من هم اكنون در سايت خريدگر عضو شده ام ولي هنوز سفارش خريد باتري را نداده ام و منتظر نظر دوستان هستم.
mamadclub
29-04-2010, 14:13
سلام n96 قسمتی برای مدیریت پروفایل نداره؟
اگه نداره یه نرم افزار که expired نشه معرفی کنید:46:
من با جستجوهايي كه در اينترنت داشتم و مي خواستم ببينم چه جوري ميشود باتري 1200 ميلي آمپر N95 8GB را روي N96 استفاده كرد كه اين مطلب عجيب رو پيدا كردم.
ظاهرا همين باتري BL-5F كه رو ي گوشي هاي ما هست با همان ولتاژ و ساير مشخصات ،اينبار با قدرت بيشتر 1450mah مخصوص چند تا از گوشي هاي نوكيا كه از اين نوع باتري استفاده ميكنن مثل N96 و N95 معمولي و ... توليد شده است .
اين باتري ظاهرا در ايران وجود ندارد و براي خريد بايد از سايت ebay و به كمك سايت فارسي kharidgar.com اقدام كنيم.
قيمت خود باتري در خارج 8 دلار است كه با پول پست و حمل و نقل تا در منزل ، 40000 تومان براي يكي از دوستان تمام شده بود.
من نظرات كسايي كه اين باتري رو خريده بودن (هم ايراني ها و هم خارجي ها) را خواندم و ظاهرا همه از آن بسيار تعريف كرده اند و كلي شگفت زده شده بودند و حتي نوشته بودند در شديدترين نوع استفاده از گوشي كه چيزي كمتر از يك روز (تقريبا نصفه روز) بايد آن را شارژ كنيم ،اينبار تا يك روز و نيم باتري دوام آورده !
به هر حال اگر 1450 ميلي آمپر واقعا صحت داشته باشد نسبت به باتري 950 ميلي آمپري كه روي گوشي هست ، خيلي خيلي قويتر است!!! مثلا به جاي 3 ساعت مكالمه تلفني حدودا 6-7 ساعت دوام خواهد داشت يا به جاي 4 ساعت تماشاي تلويزيون ،حدود 7-8 ساعت دوام دارد و يا به جاي 10-12 ساعت پخش mp3 با گوشي ،با اين باتري جديد حدود 20-22 ساعت دوام خواهد داشت.
حالا اومدم اينجا نظر دوستان رو در اين باره بپرسم ؟ به نظر خودم كه اين باتري 1450ma براي N96 بهتر است چون عينا همين مدل BL-5F و با همان سايز و ولتاژ و ... است ولي مي دانم كه براي گذاشتن باتري N95 8GB روي N96 (مطابق آموزشهايي كه در سايتها و فيلم آن در يوتوب ديدم) ، بايد مقداري از در باتري و خود باتري را تراشيد و بعد با فشار داخل N96 جا داد. تازه معلوم نيست كه مشخصات باتري مثل ولتاژ و غيره براي n95 8gb و n96 يكسان باشد و به گوشي آسيب نرساند.
سايتهايي كه اين مطالب را از آنها بدست آوردم را اينجا ميگذارم تا خودتان برويد . نگاه كنيد و به من كمك كنيد كه آيا ارزش اين را دارد كه همه ما N96 دارها براي خريد آن و پرداخت حدودا 40000 تومان اقدام كنيم يا خير ؟!
من هم اكنون در سايت خريدگر عضو شده ام ولي هنوز سفارش خريد باتري را نداده ام و منتظر نظر دوستان هستم.
به نظر من خريدنش كار خطرناكيه چون نوكيا اصلا هميچين باطري را معرفي نكرده
اين باطري به احتمال خيلي زياد چيني هست و نميشه بهش اعتماد كرد
agha sami
30-04-2010, 18:30
به نظر من خريدنش كار خطرناكيه چون نوكيا اصلا هميچين باطري را معرفي نكرده
اين باطري به احتمال خيلي زياد چيني هست و نميشه بهش اعتماد كرد
آخه مسئله اينه كه همين باتري اصلي كه رو گوشي همه ما هست ، اون هم چينيه !
sia-saketi
01-05-2010, 01:35
نه کی گفته؟
مال من فنلاندی اصله... توی اصل بودنش هم هیچ تردیدی ندارم حتی یه ذره.
آخه مسئله اينه كه همين باتري اصلي كه رو گوشي همه ما هست ، اون هم چينيه !
عزيز جان باطري موبايل درسته چينيه ولي منظور برنده
شما باطريت چينيه ولي برندش نوكياست و تو سايت نوكيا نمونه اش ديده ميشه
ولي اين باطري بنظر ماله نوكيا نيست و من نمونه اش رو تو سايت اصلي نوكيا نديدم
oj2008pc
04-05-2010, 10:36
ولی باطری من ژاپن هست . :31:
agha sami
04-05-2010, 22:00
مرسي از اينكه تو اين بحث شركت مي كنيد
بله درست مي فرماييد باتري هاي اصل روي گوشي ها درست است كه ساخت چين است ولي با برند نوكيا و تحت ليسانس نوكيا و با كيفيت مورد قبول نوكياست.(وقتي اسم چين مياد ،نبايد سريع به ياد اين كالاهاي بي كيفيت چيني كه در ايران پر شده بيفتيم ، بلكه به ياد بياريم كه همين چين يكي از بزرگترين صادر كننده ها به آمريكاست.)
در خصوص اين باتري كه در بالا مطرح شد ، بله درست است برند نوكيا را ندارد و حتي اگر برند نوكيا را داشت،بازهم من باور نميكردم!!! ، چون همون طور كه بارها مطرح شده هيچوقت نوكيا(و هر شركت ديگري) نمياد يك گوشي بسيار كامل وارد بازار كند چون بقيه گوشيهايش فروش نخواهد رفت!
يكي از اشكالاتي كه به حق از n96 گرفته اند اين است كه با وجود اين همه امكانات مي توانست باتري قوي تري داشته باشد.البته من با اين باتري به طور معمول هر دو روز يكبار شارژ ميكردم و حتي مشكلي در زمينه گوش دادن به موزيك (14 ساعت) نداشتم ولي از وقتي اين تلويزيون با كيفيت روي گوشي در تهران راه اندازي شده با اينكه 4 ساعت پخش تلويزيون ميتوان به طور كامل يك فوتبال يا فيلم سينمايي را تماشا كرد ولي به نظرم 4 اگر بيشتر شود بهتر است به خصوص براي يك روز كاري در بيرون از خانه.
براي من دو تا گزينه وجود داشت يكي خريد باتري 1200 mah گوشي n95 8GB كه البته كمي با فشار و شايد خراشيدن در باتري با چاقو مي توانست در گوشي جا شود و دومي همين تبليغي بود كه در سايت معتبر ebay.com ديدم و پس از تماس با يكي از افرادي كه از ايران اين باتري را براي گوشي خود خريده است كه ميگفت با اين باتري به طور معمول گوشي را هر 5 روز يكبار شار ميكند و مدت زمان مكالمه با گوشي هم تقريبا دو تا سه برابر شده است و به همين نسبت هم ساير قابليتهاي گوشي.
به هر حال من هم به احتمال زياد اين باتري را سفارش ميدهم تا از كانادا برايم ارسال كنند و يك ماه ونيم بعد به دستم خواهد رسيد و نتيجه را حتما براي دوستان خوبم در اين سايت بيان خواهم كرد.
oj2008pc
05-05-2010, 00:29
رو باطری گوشی من نوشته :
cell made in japan
further processed in china
یعنی ساخته ژاپن دیگه ؟
total_overdose
05-05-2010, 00:38
رو باطری گوشی من نوشته :
cell made in japan
یعنی ساخته ژاپن دیگه ؟
نه دوست عزیز
باتری شما ساخت چین هست اما برای فروش در کشور ژاپن.
mohammadgood72
05-05-2010, 20:53
تلویزیون N96 که دوباره قطع شد ایا برای شما کار میکند؟
agha sami
06-05-2010, 20:48
[QUOTE=mohammadgood72;4917398]تلویزیون N96 که دوباره قطع شد ایا برای شما کار میکند؟[/QUOT
براي من هم دو بار پيش آمد كه اصلا dvbh را پيدا نميكرد كه هر دو بار رفتم تو setting و روي قسمت IRIB دوباره Rescan را زدم و دوباره IRIB را پيدا كرد و هر شش تا كانال را گرفت و الان هم ميگيرد.
ELVIS PRESLEY
06-05-2010, 21:25
رو باطری گوشی من نوشته :
cell made in japan
یعنی ساخته ژاپن دیگه ؟
نه دوست عزیز
cell مخفف سلول هست.
منظور اینه که سلول های شیمیایی باتری تو ژاپن ساخته شده و کارهای بیشتر رو باتری مثل قرار دادن روکش و مدارهای کنترل و ... در چین انجام شده.
فکر کنم شما با وازه ی sell اشتباه گرفتید.:11:
در ضمن زیاد اعتباری به این لیبل ها و نوشته ها نیست...
oj2008pc
10-05-2010, 13:46
cell مخفف سلول هست.
منظور اینه که سلول های شیمیایی باتری تو ژاپن ساخته شده و کارهای بیشتر رو باتری مثل قرار دادن روکش و مدارهای کنترل و ... در چین انجام شده.
فکر کنم شما با وازه ی sell اشتباه گرفتید.:11:
در ضمن زیاد اعتباری به این لیبل ها و نوشته ها نیست...
خیلی ممنون
بله حق با شماست . به لیبل ها نمیشه اعتماد کرد .
ولی من گوشیمو از دبی خریدم . :21:
hamid1002
10-05-2010, 23:20
دوستان یه سوال داشتم
در مورد ان 96 چینی : مشخصات این گوشیها چقدر با اصلی فرق داره و اینکه این گوشیها دوتا سیم کارت میخوره
باتشکر
تقريبا هيچ شباهتي ندارن
من از نزديك نديدم ولي اصولا اين گوشي ها يه برد كليشه اي دارن و فقط قابشون عوض مي كنند
اكثر امكانات اصلي گوشي را ندارند مثل واي فاي و جي پي اس و دوربين زايس و خيلي چيزاي ديگه
agha sami
12-05-2010, 15:09
دوستان یه سوال داشتم
در مورد ان 96 چینی : مشخصات این گوشیها چقدر با اصلی فرق داره
باتشکر
از زمین تا آسمون فرق دارن !!!
من که پیشنهاد میکنم نخرید چون حتی یک N70 صد برابر اون گوشیها کارایی و ارزش داره
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
آقا این قضیه تلویزیون چیه که چند نفر از دوستان میگن دوباره قطع شده ؟!
من که هنوز دارم 6 تا کانالو میگیرم ولی خیلی ها جدیدا تو سایتهای دیگه ن.شتن که قطع شده !
~ARDESHIR~
12-05-2010, 15:31
نه دوست عزیز
برای فروش در کشور ژاپن :31: :27:
خداییش خیلی باحالی کلی خندیدم :31:
سل به معنی فروشو با s مینویسن نه c
روزمونو شاد کردی دوست عزیز موفق باشی
total_overdose
12-05-2010, 16:26
برای فروش در کشور ژاپن :31: :27:
خداییش خیلی باحالی کلی خندیدم :31:
سل به معنی فروشو با s مینویسن نه c
روزمونو شاد کردی دوست عزیز موفق باشی
عذر میخوام دوستان من اشتباه کردم:31: شبا پست میدم دیگه چشامون درد میگیره دقتمون کم میشه.
عذر خواهی میکنم و خوشحالم تونستم کسی رو شاد کنم.
emadpumad
15-05-2010, 22:07
همونجا ریختم عزیز
سلام شیدا جون الهی دور... بگرد.... عزیزم
برای اینکه فایلهات رو از گالری مخفی کنی و از دست رس افراد فوزول دور نگه داری یه روش ساده نشونت میدم برو حالشو ببر
با برنامه xplore وارد درایو Mass Memory بشو بعد یک پوشه اونجا هست به نام My Video در برنامه xplore تنظیمات رو درست کن Show Hiden Files رو بزن و وقتی وارد My Video شدی یه پوشه مخبی هست وارد اون شو بعد داخل اون یه پوشه هست به نام T و داخل T 2 تا پوشه هست فایلهات رو کات کن داخل ابنها و دی گر هیچ
تشکر یادت نره البته به خاطر قربون صدقه ها
emadpumad
24-05-2010, 19:28
بابا کلوپتون خیلی یخ شده ها یکی بیاد یه موضوع عنوان کنه
یادم نمیاد زمان ما اینجوری بوده باشه
Saman-tci
25-05-2010, 09:12
دوست من فکر کنم بهترین موضوع همین قضیه --- گوشی باشه ....
میخوام ببینم الان هنوز فعاله یا نه ...؟ چون یه زمانی در بعضی از مناطق هر 6 شبکه رو صاف میگرفت ... الان اوضاش چه جوریه ..؟ واسه زمان جام جهانی بدجوری لازم میشه ...
agha sami
30-05-2010, 23:01
دوست من فکر کنم بهترین موضوع همین قضیه --- گوشی باشه ....
میخوام ببینم الان هنوز فعاله یا نه ...؟ چون یه زمانی در بعضی از مناطق هر 6 شبکه رو صاف میگرفت ... الان اوضاش چه جوریه ..؟ واسه زمان جام جهانی بدجوری لازم میشه ...
بله من همچنان 6 تا کانال را با کیفیت خوب در اکثر مناطق تهران میگیرم :) :8: :10:
خبر جالب که شنیدم البته مطمئن نیستم ، اینکه ظاهرا ----T در استان سمنان هم راه افتاده و خوب این یعنی که ----H هم به راحتی میتواند راه اندازی شود.
unavailable
31-05-2010, 02:00
سلام دوستان
چند روز پیش یکی از اشنایان با هدف اینکه کمی اطلاعات بیهوده رو حذف کنه و از بین ببره تا گوشیش خلوت تر شه, 3 الی 4 گیگ اطلاعاتی رو که نمیدونسته چیه پاک کرده,حالا وقتی میخواد فیلم یا بعضی اهنگ ها رو باز کنه اصلا باز نمیشه و کنارش یه علامت تعجب هست -و انگار این فیلم ها یه شورت کات به اون اطلاعات به ظاهر نا معلوم بوده...
خلاصه من هم بهش امید دادم که بتونم واسش کاری انجام بدم
حالا بفرمایید هیچ برنامه یا راهی وجود داره که بشه اطلاعات رو بازیابی کرد؟؟
بعد از اون مورد بهش گفتم هیچ داده جدیدی روی گوشیت نریز تا بشه بازیابیش کرد.
t2download
11-06-2010, 13:04
دوستان دوست من تعمیرکار موبایل هست و میگه خیلی بی کیفیت هست هر کسی داره بگه نصبت به 95 چه طوره .
agha sami
12-06-2010, 09:53
دوستان دوست من تعمیرکار موبایل هست و میگه خیلی بی کیفیت هست هر کسی داره بگه نصبت به 95 چه طوره .
كاملا اشتباه به سمعتون رسوندن
t2download
16-06-2010, 07:32
كاملا اشتباه به سمعتون رسوندن
منظورتون چیه و آیا شما دلیل خاصی دارید من اهواز هستم و اکثر سال گرمه شاید به گرما حساسه :11:
agha sami
17-06-2010, 21:22
منظورتون چیه و آیا شما دلیل خاصی دارید من اهواز هستم و اکثر سال گرمه شاید به گرما حساسه :11:
اتفاقا N95 كه cpu با دور بالاتر و مصرف باتري بيشتري دارد بيشتر گرما توليد ميكند
و همانطور كه ميدانم نميدونيد :20: در N96 از دو cpu با دور پايينتر استفاده شده و در عوض از يك سري Hardware Acelerator ها و ِDSP ها كه جداگانه براي پردازش بهتر و با كيفيت تر صدا و تصوير در اين گوشي استفاده شده كه در ضمن مصرف باتري را نيز كاهش ميدهند. بيخود نبود كه در بين گوشي هاي نوكيا تنها گوشي كه توانست در زمينه صدا exelent را دريافت كند همين گوش بوده!
ولي در كل براي كسايي كه اين چيزها برايشان مهم نيست همان بهتر است كه اين گوشي را نخرند و برند N95 يا N85 , ... بخرند .
agha sami
20-06-2010, 23:11
بعد از حدود دو ماه ، باتري جديدي كه براي گوشيم N96 از سايت ebay.com سفارش داده بودم ، به دستم رسيد .
(باتري اورجينال گوشي 950mah و باتري جديد 1600mah است و ولتاز و ... نيز يكسان ميباشند.)
علاوه بر ظاهر و بسته بندي مرتبي كه داشت ، قدرت و عملكرد آن نيز بسيار من رو متعجب كرد به طوريكه من قبلا به طور معمول در استفاده هاي شديد از گوشي (2 ساعت tv و 2-3 ساعت mp3 و مقداري gps و كليپ هاي تصويري) ،هر نصف روز يا نهايتا هر روز بايد گوشيم را شارژ ميكردم ولي با اين باتري جديد با همان ميزان استفاده تا دو روز هم جواب گرفته ام.
به طوركلي فكر كنم قدرت باتري و زمان مصرف آن نزديك به دو برابر شده است.
براي اينكه يك تصوير كلي از ميزان عملكرد باتري داشته باشد ، يك سري اعداد كه تقريبي هستند (هنوز به طور دقيق اندازه نگرفته ام) برايتان مينويسم :
مكالمه تلفني از 3 ساعت ---------> 4.5 ساعت :50:
پخش تلويزيون از 4 ساعت --------> 5-6 ساعت
گوش دادن به mp3 از 12 ساعت ----------> حدود 20 ساعت
ساير امكانات مثل gps و wifi و اينترنت و .... نيز به همين نسبت زياد شده اند
باتري براي من كه زياد با گوشي كار ميكنم بسيار مهم هست و خواستم در خصوص اين باتري جديد كه قبل از خريدش در همين سايت با دوستان مشورت كردم( و خوب بعضي ها گفتند كه ارزش خريدن ندارد و بعضي ها گفتند هزينه ارسال از آمريكا يا كانادا به ايران زياد ميشود و ... ) اطلاعاتم را در اختيار ساير دوستان بگذارم .
هر سوال ديگري در اين زمينه داشتيد بپرسيد
maziarzar
21-06-2010, 13:05
یعنی این باتری جدید هم اندازه باتری اصلیشه
amir200812
21-06-2010, 13:18
اتفاقا N95 كه cpu با دور بالاتر و مصرف باتري بيشتري دارد بيشتر گرما توليد ميكند
و همانطور كه ميدانم نميدونيد :20: در N96 از دو cpu با دور پايينتر استفاده شده و در عوض از يك سري Hardware Acelerator ها و ِDSP ها كه جداگانه براي پردازش بهتر و با كيفيت تر صدا و تصوير در اين گوشي استفاده شده كه در ضمن مصرف باتري را نيز كاهش ميدهند. بيخود نبود كه در بين گوشي هاي نوكيا تنها گوشي كه توانست در زمينه صدا exelent را دريافت كند همين گوش بوده!
ولي در كل براي كسايي كه اين چيزها برايشان مهم نيست همان بهتر است كه اين گوشي را نخرند و برند N95 يا N85 , ... بخرند .
N96 از نظر پردازنده به هیچ عنوان توان رقابت با N95 رو نداره! N95 کاملا برتر و قویتر هست!
agha sami
21-06-2010, 14:04
N96 از نظر پردازنده به هیچ عنوان توان رقابت با N95 رو نداره! N95 کاملا برتر و قویتر هست!
اگر پست من را با دقت بيشتر مي خواندي جوابتو ميگرفتي !
من هم ميدونم كه پردازنده n95 دور بالاتري دارد و يكي از دلايل پر مصرف تر بودن n95 نسبت به n96 هم همين است و اينكه مثلا n95 براي 10 ساعت مي تواند mp3 پخش كند ولي n96 براي 14 ساعت مي تواند mp3 پخش كند، همين است.
در ضمن در قسمت دوم صحبتتون كه گفتيد N95 كاملا قويتر و برتر است ، بايد بگم كه كاملا اشتباه ميكنيد.
اگر نميدانيد بايد به عرضتون برسونم كه N96 در زمينه پخش و پردازش صدا و تصوير داراي DSP هاي جدااگانه و Hardware Aceleratorهاي متفاوت براي codecهاي مختلف تصويري (h264 , h243 , wmv ) است كه كيفيت بالاتري را تضمين ميكند و از اينها در N95 خبري نيست . به هر حال اگر N96 در زمينه پخش تصوير اين امكانات را نداشت ديگر نمي توانست همزمان امواج DVBH را دريافت كرده و با كيفيت فوق العاده آنها را نمايش دهد.
فكر نميكنم كه درباره كيفيت صداي N96 هم كسي شك داشته باشد و اينكه N96 تنها نماينده نوكيا بود كه در benchmark يكي از سايتهاي مطرح موبايل در قياس با هم ترازهاي خود از جمله n95 ، توانست عنوان exelent را در زمينه كيفيت صدا بگيرد.
حالا اگه شما دوست داري براي خنده بگو كه n95 از همه لحاظ كاملا برتري داره :31:
(هميشه سعي كن از روي اطلاعات و مدرك حرف بزني نه از روي تعصب!)
agha sami
21-06-2010, 14:10
یعنی این باتری جدید هم اندازه باتری اصلیشه
بله ابعاد و ساير مشخصات مثل ولتاژ و ... كاملا مشابه باتري اصلي گوشي است.
(يكي از دلايلي كه من خيلي راحت نرفتم و يك باتري اورجينال 1200mah نوكيا بگيرم اين بود كه ضخامت بيشتري داشت و به زور در گوشي جا ميشد.)
amir200812
21-06-2010, 14:30
من هم ميدونم كه پردازنده n95 دور بالاتري دارد و يكي از دلايل پر مصرف تر بودن n95 نسبت به n96 هم همين است و اينكه مثلا n95 براي 10 ساعت مي تواند mp3 پخش كند ولي n96 براي 14 ساعت مي تواند mp3 پخش كند، همين است.
در ضمن در قسمت دوم صحبتتون كه گفتيد N95 كاملا قويتر و برتر است ، بايد بگم كه كاملا اشتباه ميكنيد.
اگر نميدانيد بايد به عرضتون برسونم كه N96 در زمينه پخش و پردازش صدا و تصوير داراي DSP هاي جدااگانه و Hardware Aceleratorهاي متفاوت براي codecهاي مختلف تصويري (h264 , h243 , wmv ) است كه كيفيت بالاتري را تضمين ميكند و از اينها در N95 خبري نيست . به هر حال اگر N96 در زمينه پخش تصوير اين امكانات را نداشت ديگر نمي توانست همزمان امواج DVBH را دريافت كرده و با كيفيت فوق العاده آنها را نمايش دهد.
فكر نميكنم كه درباره كيفيت صداي N96 هم كسي شك داشته باشد و اينكه N96 تنها نماينده نوكيا بود كه در benchmark يكي از سايتهاي مطرح موبايل در قياس با هم ترازهاي خود از جمله n95 ، توانست عنوان exelent را در زمينه كيفيت صدا بگيرد.
1: N96 از پردازنده ARM9 استفاده میکنه ولی N95 از پردازنده ARM11!
2:فرکانس کاری N95 بالاتر از n96 هست!
3:تا جایی که میدونم n96 شتابدهنده گرافیکی نداره! ولی N95 داره!
درضمن هر دو "دوال" هستند!
اینها ربطی به کیفیت صدا و کیفیت پخش نداره اونا به کدو نرم افزار ها ربط داره!
Dark.Life
21-06-2010, 14:36
دوست عزیز این بورد ان95 ه
میبینی که هم DSP داره هم شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی هم شتاب دهنده تصویر
سی پی یو n95 از نوع arm11 ه در برابر ان96 که arm9 هست ...
ان95 پردازندش خیلی قویه و اصلاً نباید با ان96 مقایسه بشه ... dsp و از این چیزا هم داره
یه کاری میگم بکن ... با برنامه 3d mark تست بگیر ... ان95 امتیازش 6500 ه در حالی که ان96 طرفای 600 700 ه :27:
همین پلتفرم روی e90 هم هست و با اون رزولوشنم هیچ مشکلی نداره
ولی خب نوکیا واسه صرفه جویی اومد رو گوشیای جدیدش از پلتفرمای ارزونتر استفاده کرد
در مورد باتریم درسته ان95 مصرف باتریش بیشتره ولی انقدی که قدرتش بالاتره نه ... ینی قدرتش شاید 4 برابر باشه ولی مصرف باتریش فقط یکم بیشتره که تو 8گیگ مشکل باتریم حل شد
agha sami
22-06-2010, 00:35
دوست عزیز این بورد ان95 ه
... dsp و از این چیزا هم داره
:31: جناب مهندس معلومه خيلي با سوادي ------> dsp و اينجورچيزا داره هم شد حرف :31: معلومه كه همه اين گوشي ها dsp دارن
منظور من اينه كه N96 داراي دو dsp 24 بيتي جداگانه براي پردازش صدا و تصوير هست كه از اينها هيچ خبري در همين بردي كه شما گذاشتي نيست :21:
در ضمن خبري از hardware accelatorهاي كدك هاي h264 , h264 , wmv روي N95 نيست . شما اصلا اگر بدوني كار اين haها چيه ديگه راجع به تصوير صحبت نمي كني
همچين ميگه كه نوكيا اومده رو گوشي هاي جديد از پلتفرم ارزون استفاده كرده كه همه ميدونن همين الانشم قيمت 96 بالاتر از 95 هست . فكر مي كني من بدم ميومد پول كمتر بدم 95 بگيرم :27: اون موقع كه من 96ام رو 520000 تومان خريدم 95 400000 تومان بود. مطمئن باش حتما يه چيزي بوده كه من اضافه پول دادم و 96 خريدم.
تازه حالا كه شما cpuت يكم بالاتره و 3d هم داري ، بگو ببينم كدوم بازي ngage رو شما اجرا ميكني كه 96 من نميتونه اجرا كنه ؟:21::31: حالا هي بيا بگو cpu فلان داره و 3d داره وقتي كه به كارت نمياد و هيچ تفاوتي نسبت به گوشي من ايجاد نميكنه ، چه فايده اي برات داره
نكنه فكر ميكني چون يكم cpuش بيشتره مثلا تو منوها سريعتره؟!!! بيا من همين گوشي خودمو بهت بدم با 16 گيگ پر تو هر منويي مي خواي برو ببين جاييش كند ميشه كه حالا بخواد يه cpu پر مصرفتر براش بذارن:31:
فقط همينو بگم خودت حساب كار دستت مياد :
همين N95 8GB (ان95 معمولي كه هيچ اصلا حرفشو نزن:31:) كه شما ميگي با همين بردي كه اين بالا براش گذاشتي و به قول خودت اينهمه 2d , 3d accelator داره تازه با يك باتري 1200mah ميتونه تنها 10 ساعت mp3 پخش كنه ولي N96 با باتري ضعيفتر 950mah ميتونه 14-15 ساعت mp3 پخش كنه ----> حالا خودت برو حساب كن چه تفاوتهايي با هم دارن كه 96 حتي با يك باتري ضعيفتر ميتونه با كيفيت بالاتر حدود 50% بيشتر موسيقي پخش كند
اون يكي دوستمون amir2008ام (كه تابلو بود رفته شما رو صدا كرده بياي اينجا:31:) كه ميگه كيفيت پخش فقط به كد و نرم افزار ربط داره :31: خوبه من به اين درشتي كلمه HARDWARE accelator را نوشته ام و باز هم ايشون اين حرفو ميزنه ( اينجور وقتا يه كلاس زبان ساده هم ميتونه از اينجور سوتي ها جلوگيري كنه :31: )
به هر حال از اول هم معلوم بود براي كل كل اومديد اينجا ولي من خواستم با دليل باهاتون صحبت كنم ، اگه متقاعد شديد كه هيچ اما اگر نشديد بهتره بريد به همون كلوپ N95 خودتون و تا ميتونيد برا هم خالي ببنديد و شاد باشيد ولي كلوپ N96 رو به .... نكشيد :31:
منبع اعداد و ارقام ذكر شده : سايت رسمي نوكيا :31: ---------> باورت نميشه برو همين الان نگاه كن :31:
mohammadgood72
22-06-2010, 12:53
گوشی های شما چجوری تلویزیون گرفت؟
من هرکاریش کردم نگرفت ...
در چندین جای تهران امتحان کردم.
amir200812
22-06-2010, 13:23
:31: جناب مهندس معلومه خيلي با سوادي ------> dsp و اينجورچيزا داره هم شد حرف :31: معلومه كه همه اين گوشي ها dsp دارن
منظور من اينه كه N96 داراي دو dsp 24 بيتي جداگانه براي پردازش صدا و تصوير هست كه از اينها هيچ خبري در همين بردي كه شما گذاشتي نيست :21:
در ضمن خبري از hardware accelatorهاي كدك هاي h264 , h264 , wmv روي N95 نيست . شما اصلا اگر بدوني كار اين haها چيه ديگه راجع به تصوير صحبت نمي كني
همچين ميگه كه نوكيا اومده رو گوشي هاي جديد از پلتفرم ارزون استفاده كرده كه همه ميدونن همين الانشم قيمت 96 بالاتر از 95 هست . فكر مي كني من بدم ميومد پول كمتر بدم 95 بگيرم :27: اون موقع كه من 96ام رو 520000 تومان خريدم 95 400000 تومان بود. مطمئن باش حتما يه چيزي بوده كه من اضافه پول دادم و 96 خريدم.
تازه حالا كه شما cpuت يكم بالاتره و 3d هم داري ، بگو ببينم كدوم بازي ngage رو شما اجرا ميكني كه 96 من نميتونه اجرا كنه ؟:21::31: حالا هي بيا بگو cpu فلان داره و 3d داره وقتي كه به كارت نمياد و هيچ تفاوتي نسبت به گوشي من ايجاد نميكنه ، چه فايده اي برات داره
نكنه فكر ميكني چون يكم cpuش بيشتره مثلا تو منوها سريعتره؟!!! بيا من همين گوشي خودمو بهت بدم با 16 گيگ پر تو هر منويي مي خواي برو ببين جاييش كند ميشه كه حالا بخواد يه cpu پر مصرفتر براش بذارن:31:
فقط همينو بگم خودت حساب كار دستت مياد :
همين N95 8GB (ان95 معمولي كه هيچ اصلا حرفشو نزن:31:) كه شما ميگي با همين بردي كه اين بالا براش گذاشتي و به قول خودت اينهمه 2d , 3d accelator داره تازه با يك باتري 1200mah ميتونه تنها 10 ساعت mp3 پخش كنه ولي N96 با باتري ضعيفتر 950mah ميتونه 14-15 ساعت mp3 پخش كنه ----> حالا خودت برو حساب كن چه تفاوتهايي با هم دارن كه 96 حتي با يك باتري ضعيفتر ميتونه با كيفيت بالاتر حدود 50% بيشتر موسيقي پخش كند
اون يكي دوستمون amir2008ام (كه تابلو بود رفته شما رو صدا كرده بياي اينجا:31:) كه ميگه كيفيت پخش فقط به كد و نرم افزار ربط داره :31: خوبه من به اين درشتي كلمه HARDWARE accelator را نوشته ام و باز هم ايشون اين حرفو ميزنه ( اينجور وقتا يه كلاس زبان ساده هم ميتونه از اينجور سوتي ها جلوگيري كنه :31: )
به هر حال از اول هم معلوم بود براي كل كل اومديد اينجا ولي من خواستم با دليل باهاتون صحبت كنم ، اگه متقاعد شديد كه هيچ اما اگر نشديد بهتره بريد به همون كلوپ N95 خودتون و تا ميتونيد برا هم خالي ببنديد و شاد باشيد ولي كلوپ N96 رو به .... نكشيد :31:
منبع اعداد و ارقام ذكر شده : سايت رسمي نوكيا :31: ---------> باورت نميشه برو همين الان نگاه كن :31:
1:فقط یک جمله میگم"95=پردازنده با فرکانس بالاتر+پردازنده با مدل بالاتر+شتابدهنده گرافیکی در مقابل n96=پردازنده با فرکانس کمتر+پردازنده با مدل پاینتر+بدون شتاب دهنده گرافیکی!" این یعنی ناتوانی N96! و تمام!
شما هم ظاهرا خودت شدید خالی بندیا، از هیچ n96 یه ابر گوشی ساختی تو فکر خودت! عزیز لجبازی نکنن قبول کن:31:!
agha sami
22-06-2010, 20:21
1:فقط یک جمله میگم"95=پردازنده با فرکانس بالاتر+پردازنده با مدل بالاتر+شتابدهنده گرافیکی در مقابل n96=پردازنده با فرکانس کمتر+پردازنده با مدل پاینتر+بدون شتاب دهنده گرافیکی!" این یعنی ناتوانی N96! و تمام!
شما هم ظاهرا خودت شدید خالی بندیا، از هیچ n96 یه ابر گوشی ساختی تو فکر خودت! عزیز لجبازی نکنن قبول کن:31:!
ناتواني اينه كه من الان در هر جايي از شهر كه باشم ميتونم بازي هاي جام جهاني رو با كيفيت فوق العاده رو گوشيم ببينم و حالشو ببرم و تو و امثال تو انگشت به دهن و با حسرت ما رو نگاه كنين :27:
و بگيد كه اشكال نداره در عوض ما شتاب دهنده 3d داريم:27::27::27:
آخه بنده خدا ، من اگه موقع خريد يه ذره پول ميذاشتم رو پول گوشيم، ميتونستم 2 تاي گوشي تو رو بخرم (حالا اومدي ميگي ناتواني ..)
جناب پردازنده + با مدل بالاتر + با شتاب دهنده گرافيكي اگه راست ميگي اينو جواب بده : شما با همه اين چيزايي كه گفتي ميشه بگي كدوم بازي ngage يا نرم افزار خاصي هست كه گوشي شما اجرا كنه و گوشي من اجرا نكنه ؟ :27::27::27:
حالا هي بيا بگو cpu بالاتر وقتي نميتوني ازش استفاده كني ، چيزي جز مصرف بالاتر برات نميمونه :31:
وقتي من 15 ساعت بتونم mp3 گوش بدم اونم با كيفيت بالاتر و شما به زور 10 ساعت ، حالا بيا بگو كه cpu من بالاتره :27: خوب چه فايده به حال تو داره جز اينكه باتريت زودتر تموم بشه !
آره اگر 3-4 تا بازي ngage بود كه فقط در گوشي شما به علت cpu بالاتر اجرا ميشد ، ميگفتيم خوب مصرف cpuش بالاتره ولي در عوض فلان بازي يا نرم افزار رو ميتونه اجرا كنه كه مثلا N96 نميتونه ولي وقتي هيچ مزيتي از اين cpu نصيبت نميشه جز مصرف بالاترش :31: چه فايده اي داره
ديگه روشنتر از اين نميتونم برات توضيح بدم ، اگر اهل فهميدن باشي كه فهميدي و اگر هم نه كه خوب نفهمي ديگه چيكارت كنم :31:
ببينين چند نفر آدم ... مثل اينا چه جوري اينجارو به ... ميكشن !!!
تا قبل از اين تو اين تاپيك هيچ خبري از كل كل و مطالب غير مفيد نبود
داداش تو کجایی یعنی موقعیتت کجاست که ----H موبایلت کار میکنه هرچی زور میزنم موبایل منم نشون بده جز اینکه IRIB رو بنویسه کار دیگه ای از دستش بر نمیاد فکر میکنی گوشیم ایراد داره
agha sami
23-06-2010, 00:28
داداش تو کجایی یعنی موقعیتت کجاست که ----H موبایلت کار میکنه هرچی زور میزنم موبایل منم نشون بده جز اینکه IRIB رو بنویسه کار دیگه ای از دستش بر نمیاد فکر میکنی گوشیم ایراد داره
عزيزم من در اكثر مناطق تهران ( رسالت تهرانپارس م-انقلاب م-صادقيه جنت آباد م-پونك و ... ) تصوير دارم و 6 كانال رو ميگيرم.
گوشي شما ايراد نداره ،البته چون من تاحالا از نزديك با يكي از اين N96ها كه tv نميگيرند كار نكردم ،دقيقا نميدونم مشكل از كجاست.
ببينيد نگرفتن تلويزيون هم خودش چند مرحله داره ، يه موقع فقط irib را پيدا ميكنه و نميگيره ، يه موقع علاوه بر irib ليست كانالها و اصطلاحا program guide را دارد و نميگيرد و ... براي من آن زماني كه تلويزيون نميگرفت جزء دسته دوم بود يعني ليست كانالها را داشتم و نياز نبود كه بخواد دوباره سرچ كنه و بعد از چند ماه دوباره توانستم 6 تا كانال را بگيرم .
حالا نميدانم شما الان تو چه مرحله اي هستيد
به هر حال اين مشكلات به زودي از طرف صدا سيما حل ميشود.
agha sami
25-06-2010, 18:37
امروز متوجه شدم كه علاوه بر كانالهاي 1 تا 6 ، كانالهاي آموزش ، جام جم1 ، پرس تي وي ، العالم و شبكه استاني نيز به جمع كانالهاي تلويزيون N96 پيوستند.:15:
الان كه با شما صحبت ميكنم مجموعا 11 شبكه تلويزيوني با كيفيت عالي قابل دريافت ميباشند.:10:
بابا تورو جون ارواح خاک طیبه اونقدر از تلوزیون گوشیت تعریف نکن چه فایده داره اخه وقتی همه نمیگیرن مخصوصا الان که جون میده بازی های جام جهانی رو ببینی
بچه ها یه مورد جدید در مورد تلوزیون پیدا کردم با توجه به اینکه سیستم تلوزیون دیجیتال در تهران راه اندازی شده ولی این قابلیت توی موبایل ظاهرا به صورت غیر فعال یا همون stand bye قرار داره حالا بگید چطور چند روز پیش من یه گیرنده تلوزیون دیجیتال گرفتم رفت توی فرکانس 665 مگاهرتز و شروع به پیدا کردن شبکه کرد یعنی توی این فرکانس صدا و سیما شبکه هارو لود کرده بعد به صورت دستی به فرکانسی که n96 برای ----h استفاده میکنه که 554 مگاهرتزه رفتم متوجه شدم که تو این سیگنال برنامه پخش میشه ولی چون لیست کانال هارو لود نکردن به خاطر همین نمایش نمیده اون افرادی هم که تا الان میتونن تلوزیون رو ببینن به خاطر اینکه تو تاریخ 88/8/8 کانال هارو لود کردن بعد از اون تاریخ دیگه هر کسی که خواسته کانال هارو دریافت کنه نتونسته چون بعدش لود نشده اگرهم کسی الان توی برنامه تلوزیون گوشی بره و tv restore رو بزنه اونم ممکن نیست بتونه دیگه کانال هارو دریافت کنه اگه میخواهید امتحان کنید
mohammadgood72
01-07-2010, 10:40
"agha sami" میشه تو تنظیمات تلویزیون برید و آن ها را اینجا بنویسید.
agha sami
02-07-2010, 21:07
"agha sami" میشه تو تنظیمات تلویزیون برید و آن ها را اینجا بنویسید.
من هيچ تنظيماتي رو عوض نكردم
همه رو default خود گوشي هست
الان هم همه 14 تا كانال دوباره قابل دريافت شدن (قبلا 6 تا كانال ميگرفت)
ali shah
27-07-2010, 23:56
sسلام
گوشی n96من بعد از اینکه روشنش میکنم این پیغام رومیده
(تلفن راه اندازی نشد با نمایندگی فروش خود تماس بگیرید)
لطفا راهنمایی کنید برای درست کردنش چه مراحلی رو باید طی کنم؟
sسلام
گوشی n96من بعد از اینکه روشنش میکنم این پیغام رومیده
(تلفن راه اندازی نشد با نمایندگی فروش خود تماس بگیرید)
لطفا راهنمایی کنید برای درست کردنش چه مراحلی رو باید طی کنم؟
احتمالا سریال گوشی پریده ....
ببرش نمایندگی اصلیش تو خیابون وزرا بده درستش کنن.
kurosh08
28-07-2010, 10:03
دیگه آپدیت جدید برای N96 نیومد؟؟؟
چند روز قبل با N96 یکی از دوستام کار کردم. خوشم اومد. تا گوشی رو تو دستم گرفتم توی برنامه TV رفتم و یه سرچی زدم دیدم نوشته کانالی پیدا نشد :31: البته ما توی شهر رامسر هستیما :31:
گرفتم با ایرانسل گوشی شو به ورژن 30 آپدیت کردم. کلی حال کرد.
البته گوشی خودم ساتیو هستشا :5:
ali shah
29-07-2010, 00:11
احتمالا سریال گوشی پریده ....
ببرش نمایندگی اصلیش تو خیابون وزرا بده درستش کنن.
دوست عزیز موقعیت من اصفهانه
من تا یه حدودی از فلش کردن سردر میارم,خودم میتونم درستش کنم؟
اگر سریالش پریده باشه با فلش درست نمیشه .
مال منم یه دور اینجوری شد.
مغازه های عادی 50 40تومن میگرفتن درستش کنن .بردم نمایندگی با 20 تومن درستش کرد.
بالاخره اصفهان هم باید نمایندگی رسمی تعمیرات داشته باشه.
حالا من مطمئن نیستم سریال گوشیت پریده یا نه .
فرمت سه دکمه جواب نداد ؟
ali shah
30-07-2010, 09:50
اگر سریالش پریده باشه با فلش درست نمیشه .
مال منم یه دور اینجوری شد.
مغازه های عادی 50 40تومن میگرفتن درستش کنن .بردم نمایندگی با 20 تومن درستش کرد.
بالاخره اصفهان هم باید نمایندگی رسمی تعمیرات داشته باشه.
حالا من مطمئن نیستم سریال گوشیت پریده یا نه .
فرمت سه دکمه جواب نداد ؟
دوست عزیز من برای درست کردنش تا حالا هیچ اقدامی نکردم یعنی میخواستم مطمئن بشم بعد اقدام کنم.حالا این فرمت سه نقطه ای به چه صورتیه؟
دکمه های ستاره و 3 و سبز (تماس) رو همزمان نگه میداری و گوشی رو روشن میکنی .
دستت روی اون سه دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد ... اگر درست فرمت شده باشه کشور محل زندگی و ساعت و تاریخ رو میپرسه.
فقط یادت باشه این کار درایو c گوشی رو پاک میکنه و اطلاعاتت مثا دفترچه تلفن و مسیج ها و تنظیمات و تقویم و .... همه میپره.
(اگر مشکل نرم افزاری باشه با این روش حل میشه .چون کلا سیستم عامل مثل روز اولش میشه . اگر سریال پریده باشه بازم همون ارور رو دریافت میکنی )
ali shah
31-07-2010, 01:49
دکمه های ستاره و 3 و سبز (تماس) رو همزمان نگه میداری و گوشی رو روشن میکنی .
دستت روی اون سه دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد ... اگر درست فرمت شده باشه کشور محل زندگی و ساعت و تاریخ رو میپرسه.
فقط یادت باشه این کار درایو c گوشی رو پاک میکنه و اطلاعاتت مثا دفترچه تلفن و مسیج ها و تنظیمات و تقویم و .... همه میپره.
(اگر مشکل نرم افزاری باشه با این روش حل میشه .چون کلا سیستم عامل مثل روز اولش میشه . اگر سریال پریده باشه بازم همون ارور رو دریافت میکنی )
سلام
این کاری که فرمودید انجام دادم.این بار داخل دکستاپ رفت ولی فقط ساعت وانتن به صورت ناقص بودند.ولی بار دوم که دوباره تکرار کردم گوشی تغیر زبان داد وهمون پیغام به زبان اگلیسی اومد ودکستاپ تغرییبا کامل شده بود.الانم همون وزیت اولی ولی بازبان انگلیسی؟
ali shah
04-08-2010, 06:27
بردمش تعمیرگاه گفت برنامه pmپاک شده با بیست تومن درستش کرد
MOHAMMAD2010
16-08-2010, 16:00
چند تا سوال :
1 - تلویزیون این گوشی فقط تو تهران کار میکنه ؟
2 - شهرای دیگه کی این سیستم میاد ؟ یا اگه اومده کدوم شهرا میتونن بگیرن ؟
3 - کدوم کانال ها رو در حال حاظر میگیره ؟
4 - کیفیت تصویر چطوره ؟
maziarzar
29-08-2010, 23:41
فعلا انتنش تو برج میلاد هست وداره کار می کنه شبکه های استانی واصلی
مثل همین کارت تی وی های اکسترنال که می خرید هست
کیفیتش خوبه
فکر کنم تو اصفهان باشه
amir--khan
12-09-2010, 13:29
N96 یا N85 لطفا کمکم کنید!!! (کارکرده)
n96 TV در شهرهای دیگه کار میکنه؟
pesar_tanha
01-12-2010, 20:04
کسی نمیدونه از کی کانالهای تی وی تو ان 96 استارت میخوره
Punisher_2008
01-12-2010, 20:29
با سلام
یکی از دوستای من n96 داره که رمز موبایلش رو یادش رفته میخواد بازش کنه اگه اطلاعاتشم پاک بشه موردی نداره فقط راه فلش کردن رو پیشنهاد نکنید که نمیکنه..... اپدیت هم اخرین ورژن هست.....
باید چطور رمزشو باز کنیم؟؟
Punisher_2008
05-12-2010, 08:49
با سلام
یکی از دوستای من n96 داره که رمز موبایلش رو یادش رفته میخواد بازش کنه اگه اطلاعاتشم پاک بشه موردی نداره فقط راه فلش کردن رو پیشنهاد نکنید که نمیکنه..... اپدیت هم اخرین ورژن هست.....
باید چطور رمزشو باز کنیم؟؟
با سلام
کسی نیست کمک کنه ؟
ممنون میشم سریعتر اقدام کنید
با تشکر
امید
aydin_eb7777
05-12-2010, 23:44
با سلام
کسی نیست کمک کنه ؟
ممنون میشم سریعتر اقدام کنید
با تشکر
امید
این فیلم را ببین و طبق فیلم عمل کن
موفق باشی
agha sami
30-12-2010, 01:06
چه قد اينجا سوت و كور شده :19: هييييي
ديگه اينقدر گوشي هاي جديد و رنگارنگ اومده تو بازار كه ديگه كسي سراغ گوشي هاي قديمي نمياد
ولي من همچنان ان96 خودمو دوست دارم و با مراقبتي كه ازش داشتم كه هنگ و از اين جور چيزا نكنه ، هنوز تو تمام مناطق تهران 14 تا كانال تلويزيوني رو ميگيرم . خداييش با اين كيفيت آيينه اي كه تلويزيون رو ميگيره هنوز از اين نظر يك گوشي باحال حساب ميشه .
هنوزم وقتي تو اماكن عمومي مث پارك يا تو تاكسي يا اتوبوس TV رو روشن ميكنم (به خصوص فوتبال ها :40:) خيلي ها با تعجب ازم سوال ميپرسن .
والا منم تقریبا 1سالی هس n96 دارم ولی تنها چیزیش که کار نمیکنه همین tv شه
هیچ کسم نمیدونه کی قراره فعالش کنن
شماهاییم که tvتون فعاله خداییش شانس دارید!:13:
magi1991
05-01-2011, 11:43
والا منم تقریبا 1سالی هس n96 دارم ولی تنها چیزیش که کار نمیکنه همین tv شه
هیچ کسم نمیدونه کی قراره فعالش کنن
شماهاییم که tvتون فعاله خداییش شانس دارید!:13:
توو تهران و اراک که من خودم تست کردم کار میکنه :دی
توو تهران و اراک که من خودم تست کردم کار میکنه :دی
حتما گوشی من قلابیه خودم خبر ندارم!:18:
ali gonjishke
16-01-2011, 23:32
سلام خدمت دوستان عزیز !
من تازه عضو این سایت شدم البته بعد از خوندن تاپیکهای جالب برخی از دوستان مثل agha sami !
امیدوارم که اطلاعات خوبی رو در اختیار هم بگذاریم !:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.