مشاهده نسخه کامل
: Dead Space
سینا جون به این پست یه سری بزن ببین همونجاست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهدی جان هر چی گشتم نبود اگه یه سیو از اونجا به بعد دارید بدید.با تشکر
دقیق یادم نیومد کجارو گفتی ولی ببین این سیو به دردت می خوره
سلام.
من مرحله 12 وقتی می خوام غول آخری رو بکشم، دو تا از اون دهن های زرد رنگ رو که می زنم با تیر، بازی هنگ می کنه و پیغام زیر رو میده:
Dead Space.exe has stopped working
سخت افزارم در حد قابل قبولیه و ویندوزم سون 64 بیت!. تا این مرحله که مشکلی نبوده اما به همین غوله می رسم اینطوری میشه...
ببخشید تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون :D
M A X I M U M
10-10-2009, 21:19
موقعي كه ميخواي بازي رو اجرا بكني روي فايل اجراييش راست كليك كن و از طريق ادمين اجراش كن
اگه درست نشد فكر كنم مجبور بشي ويندوزتو عوض كني تا بازيش كني
كلا بازي هايي كه جديد اومدن روي المنت هاي جديد از جمله سيستم عامل جديدي مثل ويستا تست نشدن
من اينطور فكر مي كنم
shuahin_kh
11-10-2009, 10:14
یکی از ترسناکترین بازیهایی رو که بازی کردم همین Dead space بوده. 3 بار تمومش کردم ولی از استرسم کمتر نمیشد.
یکی دیگه DooM 3 بود که دارن DooM 4 رو هم میسازن. ببین اون دیگه چیه.
من فکر کنم trainer بازی رو دارم. اگه لازم دونستید ،بگید تا بزارم.
ahmadreza1363
24-10-2009, 02:35
سلام .چپتر 7 انجا که یه سری سنگ تو هوا هست چه کار باید بکنیم؟
میگه یه در باید باز بشه
havas_1980
24-10-2009, 03:24
سلام .چپتر 7 انجا که یه سری سنگ تو هوا هست چه کار باید بکنیم؟
میگه یه در باید باز بشه
اون شهاب سنگ های بزرگ رو با کمک kinesis میگیرین و به سمت جریان (تونل) جاذبه در همون محل پرتاب میکنین...
rezadevilmaycry
02-11-2009, 02:36
سلام.
من مرحله 12 وقتی می خوام غول آخری رو بکشم، دو تا از اون دهن های زرد رنگ رو که می زنم با تیر، بازی هنگ می کنه و پیغام زیر رو میده:
نقل قول:Dead Space.exe has stopped working
سخت افزارم در حد قابل قبولیه و ویندوزم سون 64 بیت!. تا این مرحله که مشکلی نبوده اما به همین غوله می رسم اینطوری میشه...
دوست عزیز مال منم همینطور میشد...مشکل سخت افزاری نیست..نرم افزاریه...
شما باید هرچقدر میتونی بعد اینکه سریع شکم غول باز شد قلباشو نابود کنی البته همشون نمیشن ولی یکی از اون حدش بیشتر بترکونی(منظورم قسمتیه که گیر میکنه)درست میشه...
من تویه یک روز 2بار این بازیو رفتم و هربار بعد از دادن همین ارور با همین روش تونستم ردش کنم البته بارهای دیگه ارور نداد...
mohammadrezams
19-12-2009, 14:06
سلام
من بازیو دادم یکی از دوستام نصب کنه میگه بعد از این که نصب بازی تموم میشه و میاد روی آیکن بازی کلیک میکنه ارور زیر براش میاد . بهش گفتم دایرت ایکس نصب کنه نصب کرد نشد،گفتم دوباره نصب کنه نشد . سیستمش هم فکر کنم تو مایه های مال خودم باشه . دو گیگ رم و گرافیک 9400 با مموری 512 و سی پی یو دو هسته ای داره . اینم ارور :
could not initialize display hardware . please restart dead space
اگه میدونید راهنمایی کنید .
ببخشید تاپیک قدیمیو بالا آوردم ...
ممنون ...
سلام
من بازیو دادم یکی از دوستام نصب کنه میگه بعد از این که نصب بازی تموم میشه و میاد روی آیکن بازی کلیک میکنه ارور زیر براش میاد . بهش گفتم دایرت ایکس نصب کنه نصب کرد نشد،گفتم دوباره نصب کنه نشد . سیستمش هم فکر کنم تو مایه های مال خودم باشه . دو گیگ رم و گرافیک 9400 با مموری 512 و سی پی یو دو هسته ای داره . اینم ارور :
could not initialize display hardware . please restart dead space
اگه میدونید راهنمایی کنید .
ببخشید تاپیک قدیمیو بالا آوردم ...
ممنون ...
شما بگو اولا اگه درایور گرافیک و مانیتورش رو نصب نکرده حتما نصب کنه(وهرتز و رزولوشن مانیتور رو تا حد ممکن بده پایین) و روی آیکون بازی راست کلیک کنه و گزینه 480*640 رو از گزینه compalibility انتخاب کنه ببین درست میشه...البته اگه رفت داخل بازی حتما توی تنظیمات گرافیک و رزولوشن بازی رو در حد مطلوب ثبت کنه!!
البته تمام اینها به شرطیه که سیستمش در حدی باشه که شما میگی!
AKBARPARS
30-12-2009, 01:02
اگر بازی Dead Space را از save که اخر بازی میده شروع کنیم چه فرقی با حالت شروع از منوی new game بازی داره ایا داستان به روایتی دیگر نقل میشه!؟
البته منظورم به غیر از تفنگ و پول و لبا س است .
با تشکر !؟:40::40::40:
و ارزوی:20: نشاط و :40:سلامتی و:10: موفقیت....
اگر بازی Dead Space را از save که اخر بازی میده شروع کنیم چه فرقی با حالت شروع از منوی new game بازی داره ایا داستان به روایتی دیگر نقل میشه!؟
البته منظورم به غیر از تفنگ و پول و لبا س است .
با تشکر !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ارزوی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشاط و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامتی و[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفقیت....
هیچ فرقی در روایت داستان نداره.......
DaRiOuShJh
30-12-2009, 14:26
منم ببینم میرسم این بازی رو نصب کنم یا نه
زیره دی وی دی ها بود باز ی های دیگه رو نصب کردم هر دفه که میخواستم اینو بریزم!×!:27:
منم ببینم میرسم این بازی رو نصب کنم یا نه
زیره دی وی دی ها بود باز ی های دیگه رو نصب کردم هر دفه که میخواستم اینو بریزم!×!
اتفاقا اینو اول بریز ... هم بازی بدی نیست ... هم اینکه زودی تموم میشه میره پی کارش .....
PCminister
24-05-2010, 00:09
با عرض عذرخواهی از اینکه تاپیک را به نوعی از 6Feet Under میکشیم بیرون!
من شنیده بودم قبل از عرضه Dead Space 2 یه Expansion برای همین یکش میدن.
کسی میتونه تایید کنه؟ اگر درسته لطفا برای دانلود راهنمایی کنید.
باتشکر
havas_1980
26-05-2010, 19:57
با عرض عذرخواهی از اینکه تاپیک را به نوعی از 6Feet Under میکشیم بیرون!
من شنیده بودم قبل از عرضه Dead Space 2 یه Expansion برای همین یکش میدن.
کسی میتونه تایید کنه؟ اگر درسته لطفا برای دانلود راهنمایی کنید.
باتشکرهیچ مشکلی نیست اگه واقعا سوالی داشته باشین!
نه. خبری از نسخه تکمیلی برای این بازی نبوده و نیست.
Dead Space: Extraction تنها بازی منتشر شده بعد Dead Space هست که رویدادهای قبل Dead Space رو نقل میکنه و البته فقط برای Wii هست.
hosseincode2008
13-10-2010, 23:13
چند روز پيش كه دوباره تمومش كردم احساس ميكردم قبلا اين بازي رو اصلا نه ديدم و نه انجامش دادم .
واقعا كسي كه اين بازي رو تموم كنه و داستانش رو نفهمه هم به خودش ظلم كرده هم به سازنده ي بازي .
your_star
01-11-2010, 15:35
سلام عزیزان.میبخشید کهنه رو میکنم.
من اصولا یه 2 سال بازی نکردم حالا دارم تند تند بازیهای قدیمی رو انجام میدم برسم به جدید هاش.چند تا سوال:
1.این بازی پچ آپگرید داره مثلا نسخه 1.002 که کرک شده باشه؟
2.سطح horror بازی در چه حدیه؟در حد بایوشاکه یا مثلا مثل دووم یا بعض جاهای هاف لایف و... با روح و روان آدم بازی میکنه؟
3.نسخه جدید داره به زودی میاد.داستانش مرتبطه مثل مثلا مس افکت1 و 2؟حتما باید بازی کنم نسخه یک رو؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
سلام عزیزان.میبخشید کهنه رو میکنم.
من اصولا یه 2 سال بازی نکردم حالا دارم تند تند بازیهای قدیمی رو انجام میدم برسم به جدید هاش.چند تا سوال:
1.این بازی پچ آپگرید داره مثلا نسخه 1.002 که کرک شده باشه؟
2.سطح horror بازی در چه حدیه؟در حد بایوشاکه یا مثلا مثل دووم یا بعض جاهای هاف لایف و... با روح و روان آدم بازی میکنه؟
3.نسخه جدید داره به زودی میاد.داستانش مرتبطه مثل مثلا مس افکت1 و 2؟حتما باید بازی کنم نسخه یک رو؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
سوال اولت رو که من جایی نشنیدم!!
سوال دومت که bioshock کیلویی چند؟؟... اگه بازی مثل bioshock برات ترسناک بوده جرات داری نصف شب تنهایی این بازی رو انجام بده شرطی یه پیتزا که به صبح نمکیشی:31::31:
سوال سومت رو میتونی توی پست اول این تاپیک بخونی:
ولی دیگه داستان بازی اینقدر وابسته به نسخه اول نیست که بخوای با mass effect مقایسه_ش کنی...اون کلا حسابش جداست!
your_star
02-11-2010, 00:40
ممنون رفیق شروع کردم بازی رو.اعصابم به هم ریخته قشنگ.فک نکنم ادامه بدم.من تازه دراگون ایج رو تموم کرد این دزش واسم یکم زیاده!
یه اشکال بزرگ داره که حالم رو داره به هم میزنه برای ایجاد ترس نحوه کنترل بازیکن رو محدود کردن نه میشه اول شخصش کرد نه میشه سوم شخصش کرد.مگه دووم و هاف لایف و این ها یه همچین کاری میکردن!این نشانه ی ضعف بازیه.آدم میره تو در و دیوار بعضی وقتا
Dark Soul
02-11-2010, 09:59
ممنون رفیق شروع کردم بازی رو.اعصابم به هم ریخته قشنگ.فک نکنم ادامه بدم.من تازه دراگون ایج رو تموم کرد این دزش واسم یکم زیاده!
یه اشکال بزرگ داره که حالم رو داره به هم میزنه برای ایجاد ترس نحوه کنترل بازیکن رو محدود کردن نه میشه اول شخصش کرد نه میشه سوم شخصش کرد.مگه دووم و هاف لایف و این ها یه همچین کاری میکردن!این نشانه ی ضعف بازیه.آدم میره تو در و دیوار بعضی وقتا
این تند تند انجام دادن بازیها کار بسیار اشتباهییه...
چون به محض اینکه از کنترل بازی یا گرافیک و ... خوشت نیاد می خوای سریع پاکش کنی و یکی دیگه نصب کنی.
این از معدود بازیهای واقعا ترسناک هست، وقت بیشتری براش بزاری ضرر نمی کنی.
دوستان اون موجودات که نمیمیرن رو چجوری باید کشت!؟
با هر سلاحی میزنم بهش باز دوباره دست و پاهاش در میاد حمله می کنه!!!
Masoud King
21-01-2011, 19:16
فکر کنم باید کلشون رو بزنی
اصلا یادم نیست همینطوری پست دادم : دی
havas_1980
21-01-2011, 19:55
اون یه موجوده (هانتر) فقط. چند تا نیس! :31:
استراتژی کلی اینه که تا می تونین باید از دست هانتر فرار کنین... اگه اولین بار باهاش رو به رو شدین باید اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از مدتی یکی از درها باز میشه.
توضیح میدادین کدوم بخش گیر کردین و شرحش میدادین بهتر میشد راهنمایی کرد!
اصلا یادم نیست همینطوری پست دادم : دی :31:
اصلا یادم نیست همینطوری پست دادم : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مسعود خیلی باحالی به خدا!
اون یه موجوده (هانتر) فقط. چند تا نیس!
استراتژی کلی اینه که تا می تونین باید از دست هانتر فرار کنین... اگه اولین بار باهاش رو به رو شدین باید اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از مدتی یکی از درها باز میشه.
توضیح میدادین کدوم بخش گیر کردین و شرحش میدادین بهتر میشد راهنمایی کرد!
ممنون هومن جان فقط چون نمیمیرن هر کار می کنم مجبور شدم عکس این خشگلرو بگیرم بزارم :31:
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مشکل اینه که تا ایشون فوت نکنن دری که باید باز شه باز نمیشه!حالا با هر سلاحی که فکرشو کنین من اینو میزنم یه نیم ساعتی باز دوباره مثل بابا شاه پا میشه راه میوفته دنبالم!
اون موجود خفن رو باید ببری اون وسط که یک دستگاه مانندی هستش..
بعد اونجا بسته میشه و موجود رو میکشه...اون موقع در هم باز میشه.
دکمه ای کنار در هستش که با زدن اون دستگاه وسطیه کار میکنه و اون موجود رو سریع اونجا بندازید تو اون دستگاه
اون موجود خفن رو باید ببری اون وسط که یک دستگاه مانندی هستش..
بعد اونجا بسته میشه و موجود رو میکشه...اون موقع در هم باز میشه.
دکمه ای کنار در هستش که با زدن اون دستگاه وسطیه کار میکنه و اون موجود رو سریع اونجا بندازید تو اون دستگاه
حامد مطمئنی همونجاست!؟ببین یه جاییه که وارد اتاق بزرگ میشی که مثل بیمارستانه و جنازه رو تختاس!دقیقآ اونجایی که قبل از وارد شدن به اتاق با یک دکتری تو اتاق کناریش صحبت می کنه.تو اتاقم 5-6 تا انواع موجودات میاد این یارو از همه قویتره و نمیمیره کلآ!جایی ندیدم که بشه گیرش انداخت
mohammad_twe
22-01-2011, 16:10
من که درست یادم نیست
اما باید فرار میکردی ازش
یا میکوبیدیش به یه جا تا بمیره ! البته فکر کنم ! :دی
mahyarSAMSUNG
22-01-2011, 19:14
آقا شما که این عکس رو گذاشتی پس چرا این بازی نمیاد ؟ الان که ژانویه 2011 هستیم. من خیلی این بازی رو دوست دارم .رودست نداره روی ترسناک ها
havas_1980
22-01-2011, 21:34
حامد مطمئنی همونجاست!؟ببین یه جاییه که وارد اتاق بزرگ میشی که مثل بیمارستانه و جنازه رو تختاس!دقیقآ اونجایی که قبل از وارد شدن به اتاق با یک دکتری تو اتاق کناریش صحبت می کنه.تو اتاقم 5-6 تا انواع موجودات میاد این یارو از همه قویتره و نمیمیره کلآ!جایی ندیدم که بشه گیرش انداختپس اولین ملاقات شد دیگه! :31:
تمامی نکروموف های اون محل باید نابود بشن دراین بین هم باید از دست هانتر فرار کرد (پاهاشو بزن و حرکتشو اهسته کن و بعد از بهبودش دوباره تکرارش کن)... بعد از قلع و قمع کردن بقیه یکی از در ها بالاخره باز میشه.
marmolak kocholo
22-01-2011, 22:04
سلام دوستان عزیز
این بازی رو امروز گرفتم و نصب کردم، یه کرک هم داشت که اسمش Paul.dll بود
تا آخر چپتر 2 رفتم، وارد قطار شدم که برم چپتر 3 تو لودینگش از بازی میاد بیرون و یه ارروری میده که گزینه هاش به شکل زیر هست ( اررور معروفیه ) D:
Check Online For Solution And close the program
Close the program
اینم بگم که تو آخزین درجه بازی رو گذاشته بودم و حتی یه گیر کوچولو هم نمی کرد
یه کرک هم از سایت gf.wiretarget.com گرفتم ولی بازم درست نشد ! نمی دونم مشکل از کجاست !
دوباره رفتم تو بازی و همه چیز رو گذاشتم پایین ترین درجه ولی باز وقتی می خواستم وارد چپتر3 بشم اومد بیرون :((
آخرین درایور کارت گرافیک و دایرکس رو هم نصب کردم
ویندوزم سون 64بیت هست
ممکن هست کلا ایراد از اون نسخه بازی شما باشه چون این بازی از جمله بازی هایی بود که
بدون ایراد بود و کمتر دیده میشد همچین ایرادی بیاره
پس اولین ملاقات شد دیگه!:31:
یعنی چی هومن؟!خب ما کمی با ترس رابطه خوبی نداریم واسه همین دیر استارت زدیم:31:
تمامی نکروموف های اون محل باید نابود بشن دراین بین هم باید از دست هانتر فرار کرد (پاهاشو بزن و حرکتشو اهسته کن و بعد از بهبودش دوباره تکرارش کن)... بعد از قلع و قمع کردن بقیه یکی از در ها بالاخره باز میشه.
بسیار ممنون از راهنماییت:40:
البته من دومین ملاقاتم با این موجود هستااااا...بار اول اون جایی هست که تو یک اتاق 2تا محفظه شیشه ای هست و ااین هانتر قاط میزنه شیشه را میشکنه میاد بیرون که اونجا رو فرار کردم از دستش!
پس فلسفه این موجود فرار کردن از دستشه!چه جالب:31:
از این قسمتش اصلآ خوشم نیومد باید کشته میشد نامرد حیف شد
marmolak kocholo
23-01-2011, 15:26
ممکن هست کلا ایراد از اون نسخه بازی شما باشه چون این بازی از جمله بازی هایی بود که
بدون ایراد بود و کمتر دیده میشد همچین ایرادی بیاره
دوستان پس اگر ممکنه یکی یه سیو از وسطای چپتر 3 بزاره ( چون همین الان سیو کامل بازی رو دانلود کردم ولی باز تو لودینگ Chapter 3 Round1 از بازی میاد بیرون ! ولی با همون سیو تونستم برم Chapter4 !! )
انگاری یکی از فایل های بازی مشکل داره !
pooryapilehvar
21-02-2011, 22:12
کسی میتونه سیو مرحله 8 بازی Dead Space 1 رو بزاره خواهش میکنم بزارین نسخه دومش رو تا اخر رفتم ولی اینو تو مرحله 7 بخاطر مشکل خود بازی گیر کردم
یه دوری تو تاپیک بزن نیافتی من بهت میدم ولی تا اونجایی که یادمه این بازی سیوهاشو پشت سر هم انجام دادم
و طوریه که رویه همه دونه دونه چاپتر نداره به هر حال یه دوری تو این تاپیک بزنی خودم هم سیوهایی گذاشتم
pooryapilehvar
22-02-2011, 14:01
یه دوری تو تاپیک بزن نیافتی من بهت میدم ولی تا اونجایی که یادمه این بازی سیوهاشو پشت سر هم انجام دادم
و طوریه که رویه همه دونه دونه چاپتر نداره به هر حال یه دوری تو این تاپیک بزنی خودم هم سیوهایی گذاشتم
اقا گشتم ولی نبود اگه میشه خودت سیو مرحله 8 رو بزار
morteza.m2n
26-03-2011, 10:54
سلام، سال نو مبارک !
من تو این مرحله گیر کردم
همونجاست که جاذبه برعکس شده ،نیمیتونم برم تو این در،سرم گیج رفت از بس اینجا چرخیدم :24: یکی کمک کنه
خودم رفتم:27::31:
htotti2006
27-03-2011, 13:18
سلام، با تبریک سال نو
من تو این مرحله گیر کردم.البته از ترینر استفاده میکنم .
morteza.m2n
22-04-2011, 00:55
این غول Chapter 6 عجب ... بودا :2: هر چی میزنی نمیمیره، ( همون که سه تا سر داره با یه سوراخ تو وسطش)
همه پولامو دادم فقط تیر پلاسما و مسلسل خریدم، آخرش دیدم کم میارم همش تیرا تموم میشه، ریپرمو و همه تیراش فروختم تا کشتمش مرتیکه سگ جونو:angry::happy: 2 تا تیرم مونده الان فقط ،پولم هیچی ندارم، داشتم تیر آخرو میزدم نا امید شدم گفتم 3 تا تیر مونده بازم مردم، یهو دیدم یارو ترکید:biggrin:
استودیوی Visceral Games با انتشار یک آگهی استخدام، خبر کار بر روی IP جدیدش را رسما علنی کرد. در این آگهی آمده است که آنان برای پروژه ی جدیدشان که یک " شوتر ترسناک آنلاین " می باشد به دنبال یک طراح ارشد برای بخش مالتی پلیر هستند تا نقشه های بازی را طراحی کرده و بقیه افرادی که در استودیوی جدید EA استخدام می شوند را هدایت کند.
طبق شایعات منتشر شده در آخرین شماره ی OXM، به غیر از این IP جدید به نظر می رسد که تیم Visceral Games در حال کار بر روی نسخه های بعدی Dead Space و Dante's Inferno نیز می باشد و همچنین یک Dead Space اول شخص را نیز در دستور کار خود دارد.
منبع:
MohammadT15
09-07-2012, 13:01
بچه ها 5 تا سوال راجع به داستان این بازی داشتم هرکی میتونه کامل واسه ما توضیح بده بفهمیم چی به چیه
1 - kendra چرا خیانت میکنه آخرای بازی؟ از کسی دستور میگرفته یا ...؟
2 - kendra و zach با همدیگه مثل اینکه یه رقابتی دارن یا به هم مشکوکن یا انگار حرفهای همدیگه رو تکذیب میکنند . درسته؟اگه درسته دلیلش چیه؟
3 - challus مرد یا اینکه یکی از نوکرومورف ها رو به خودش پیوند داد و فرار کرد؟
4 - terrence که بهش کمک میکنی اواخر بازی بعد یهو ناپدید میشه . چه بلایی سرش میاد؟از دشمنانه یا بی طرفه؟
5 - Nicole واسه چی از اول تا آخر بازی هی میگه ببخشید؟آخرم که خود کشی میکنه . دلیلش چیه؟
هر کی میتونه و یادش هست لطف کنه واسه من اینارو توضیح بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.