ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dead Space

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

ali_ranger22
02-12-2008, 14:22
من يه جايي گيج شدم !‌ آخر بازي كه ما ميبينيم نيكول به خودش آمپول ميزنه اون فيلمه هموني نبود كه در شروع بازي ديديم ؟ البته اولاي فيلم . اگر اينطوري باشه و نيكول تبديل به نكرومورف شده باشه پس ما چجوري در جريان بازي نيكول رو به شكل سالم و آدم ديديم ؟ لطفا بگيد من كجا اشتباه كردم ؟؟؟؟!

کدوم فیلمه؟!
نیکول اولش سالمه

hosseincode2008
02-12-2008, 15:16
همون فيلمي كه در اولين لحظه ي بازي ميبينيم و يكي از دوستانمون ميگه كه چقدر اين فيلمه رو ميبيني

sasanjfr
02-12-2008, 15:44
من يه جايي گيج شدم !‌ آخر بازي كه ما ميبينيم نيكول به خودش آمپول ميزنه اون فيلمه هموني نبود كه در شروع بازي ديديم ؟ البته اولاي فيلم . اگر اينطوري باشه و نيكول تبديل به نكرومورف شده باشه پس ما چجوري در جريان بازي نيكول رو به شكل سالم و آدم ديديم ؟ لطفا بگيد من كجا اشتباه كردم ؟؟؟؟!
درست می گید حسین جان.فیلم ابتدای بازی از نیکول همون فیلمی هست که Kendra در اواخر بازی کاملش رو به آیزاک نشون میده و بهش میگه "بهتره فیلم مربوط به نیکول رو تا آخر ببینی"
اتفاقاٌ این موضوع برای من هم جای سواله و یکی از نکات مبهم بازی هست که فکر نکنم توضیحی درباره اش داده شده باشه.

afshinaghasi
03-12-2008, 18:05
بازی باحالیه خیلی توپه

fcbayern
04-12-2008, 20:38
قسمت 2 - intensive care

در این قسمت از بازی برای انفجار در احتیاج به thermite bomb دارید که از ترکیب thermite و shock pad درست می شه.
Thermite رو از قسمت reserch wing پیدا می کنید و سپس shock pad رو از قسمت imaging diagnosticd wing پیدا می کنید.

ر

دوست عزیز چه جوری میشه این بمب رو ساخت؟ من هم هردوتا رو دارم ولی نمی دونم چطور ترکیب کنم.

Mentally Art
05-12-2008, 15:54
دوستان یه سوال....

تو chapter 5 تقریبا همون اولاش.... یه جایی هستی که 2 تا موجود تو یه محفظه هستن ، یکی از اوونا میاد بیرون و... یکم میزنیش میبینی نمیمیره ... بعد اون زنه میگه نمیتونی بکشیش ريا، فرار کن.....

خب تا اینجا درست ... بعدش باز تو یه آزمایشگاهی این موجوده که نمیمیره و چند تا از اون دست ساتوری ها ( اینا رو هم میکشم باز تبدیل به یه چیز دیگه میشن ... ) چیـــــــــکار باید بکنیم؟

sasanjfr
05-12-2008, 22:13
دوست عزیز چه جوری میشه این بمب رو ساخت؟ من هم هردوتا رو دارم ولی نمی دونم چطور ترکیب کنم.
شما لازم نیست این مواد رو ترکیب کنید.به صورت اتوماتیک این کار انجام میشه

دوستان یه سوال....

تو chapter 5 تقریبا همون اولاش.... یه جایی هستی که 2 تا موجود تو یه محفظه هستن ، یکی از اوونا میاد بیرون و... یکم میزنیش میبینی نمیمیره ... بعد اون زنه میگه نمیتونی بکشیش ريا، فرار کن.....

خب تا اینجا درست ... بعدش باز تو یه آزمایشگاهی این موجوده که نمیمیره و چند تا از اون دست ساتوری ها ( اینا رو هم میکشم باز تبدیل به یه چیز دیگه میشن ... ) چیـــــــــکار باید بکنیم؟
شما باید Tyrant(همون هیولایی که قابلیت احیا شدن داره) رو به سمت داخل محفظه ی وسط اتاق بکشونید و وقتی وارد اونجا شد با statis آهستش کرده و هر دو پاهاش رو قطع کنید تا نتونه سریعاٌ از این محفظه خارج بشه.اون وقت باید از طریق پلکان وارد اتاق بالایی بشید و به وسیله ی کامپیوتر،سیستم freeze رو فعال کنید.باید دقت کنید که هنگام فعال کردن این سیستم،Tyrant کاملاٌ در اون محفظه قرار داشته باشه.با freeze کردن Tyrant موقتاٌ از دستش راحت خواهید شد.

Mentally Art
06-12-2008, 02:00
مرسی ساسان جان
پاهاشو قطع کردم ، زیر اون محفظه هم هست ، ولی از اونجا راهی به جایی نداره .... همه درها lock هستند ، حتی اون دری که ازش اومدم
چجوریاس؟

pedram_sad
06-12-2008, 02:20
مرسی ساسان جان
پاهاشو قطع کردم ، زیر اون محفظه هم هست ، ولی از اونجا راهی به جایی نداره .... همه درها lock هستند ، حتی اون دری که ازش اومدم
چجوریاس؟
دوست عزیز
تقریبا میشه روبروی محفظه
بالای چند تا پله یک دریه که داخله اون باید بشی
و اونجا کنترل مربوط به freeze هست

pedram_sad
07-12-2008, 21:34
دوستان من همون دیشب حدودا ساعت 3 صبح بازی رو تمام کردم
boss مرحله اخر واقعا شگفت انگیز طراحی شده بود
عظمت و گرافیک و نورپردازی رو میشد به وضوح دید
و اخرش هم که اون زنه پرید روش کاملا نشون داد که شماره 2 قراره بیاد

در کل یک masterpiece بود و بس

oomidd
08-12-2008, 10:31
سلام
من دو سه روزی که بازی رو گرفتم وستای بازی از بازی میپره بیرون error . dont send و میده سر درشم مینویسه
Dead Space ™ has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. مشکل از کجاست اگه میشه کمکم کنید
ممنون

ali_ranger22
08-12-2008, 12:51
دوستان من همون دیشب حدودا ساعت 3 صبح بازی رو تمام کردم
boss مرحله اخر واقعا شگفت انگیز طراحی شده بود
عظمت و گرافیک و نورپردازی رو میشد به وضوح دید
و اخرش هم که اون زنه پرید روش کاملا نشون داد که شماره 2 قراره بیاد

در کل یک masterpiece بود و بس

من که اصلا با Boss اش حال نکردم زیادی آسون بود و خلاقیت زیادی نداشت

Optimus Prime
08-12-2008, 14:39
موافقم خیلی بیشتر از اینا از اون 100 تن گوشت انتظار داشتم. ایراد این بازی فقط طراحی دشمناش بودند مخصوصا Boss Fight اخرش.

pedram_sad
08-12-2008, 17:43

موافقم خیلی بیشتر از اینا از اون 100 تن گوشت انتظار داشتم. ایراد این بازی فقط طراحی دشمناش بودند مخصوصا Boss Fight اخرش.
منظور من از boss اخر سختیش نبود
چون خودم هم قبول دارم اسون بود
منظورم من عظمت و سایزش بود که تو اون پس زمینه که خورشید میتابید واقعا دیدنی بود
مخصوصا که این بازی سراسر تو محیط های بسته بود و یهو اخرش تو فضای ازاد یکم surprize کننده بود

علیرضا
08-12-2008, 18:49
pedram_sad جان موافقم باهات !
همین 2 دقیقه ی پیش بازی رو تموم کردم و اومدم سریع بگم که چقدر حال کردم با آخر بازی .
درسته که شکست دادن Boss آخر بازی خیلی ساده بود ولی همه ی صحنه های آخر بازی خیلی جذاب بودن . خصوصاَ صحنه ی آخر بازی که Nikol (درست نوشتم ؟) اونجوری شده بود پرید و گلوی Issac رو گرفت !!! تا این حد که دو باره Load کردم تا آخر بازی رو دوباره ببینم .

نمیتونم صبر کنم تا شماره 2 بیاد !!!
:دی

mehdy.z
09-12-2008, 16:30
منم تمومش کردم خیلی بازی باحالی بود فقط منم نفهمیدم اگه این نیکول از اول بازی مرده بود پس این زنه که در طول دو مرحله آخر بازی به ما کمک میکنه کیه و کجا رفت یا اون پروفسوره چی شد ما که کمپلت گیج شدیم...:18:
کسی درست و حسابی می دونه قضیه چیه؟

ali_ranger22
09-12-2008, 21:08
قضیه ایشالله در قسمت های بعد ! :دي :دي

S A A M
10-12-2008, 15:20
دوستان من بعد از چند وقت شروع کردم:دی

این جا باید چیکار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_ranger22
10-12-2008, 15:32
دوستان من بعد از چند وقت شروع کردم:biggrin:

این جا باید چیکار کنم؟

برو اون ژنراتور هایی که سالمه بزار به جای اون خراب ها
جلوترین ردیف

Mentally Art
10-12-2008, 23:02
دوستان من تو اون مرحله که باید او موجود رو فریز کنم ، پله ایی پیدا نکردم که برم تو اتاق کامپیوتر

اصلا این مرحله همونی هست که شما میگید؟

اینم عکس او محیطی که اون موجود قابل احیا و... میریزن سرم.... :

am_merman01
10-12-2008, 23:09
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.

havas_1980
10-12-2008, 23:56
دوستان من تو اون مرحله که باید او موجود رو فریز کنم ، پله ایی پیدا نکردم که برم تو اتاق کامپیوتر

اصلا این مرحله همونی هست که شما میگید؟
اینم عکس او محیطی که اون موجود قابل احیا و... میریزن سرم.... :

وقتی که به اندازه کافی حساب بقیه دشمن ها به غیر از هانتر که خودش رو ترمیم میکنه رسیدید میتونین به راهتون ادامه بدین... در نهایت به اتاق بزرگی که در وسط اون محوظه شیشه ایی قرار گرفته میرسین. هانتر رو به داخل محفظه بکشونین و اندامش رو قطع کنید بعد حرکت ترمیم اون رو آهسته کنین و به داخل اتاق مجاور که دکتر مرسر در اون بود برین و بلافاصله کلید فریز رو فشار بدین. (باید هانتر در اون محفظه باشه)

سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو شروع کردم و رسیدم به اونجایی که توی هوا گاز های سمی هست و بعد از کشتن اون موجودات زشتی که سرفه میکنن سم از بین میره.
می خواستم بدونم کجای بازی هستم و چه قدر دیگه باید بازی کنم.
شما تو میانه بازی هستین یعنی قسمت ششم... بازی کلا شامل 12 قسمت هست:

Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space

ELSIN
11-12-2008, 19:19
من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم

soliman
11-12-2008, 19:41
من اینجا گیر کردم فکنم باید سوار شاتل بشم اما نمی دونم چرا اون صفحه خاموشه عکس اول
مرحله 9 یا 10 هم
خوب تو اون قسمت باید هانتر باشه درسته ؟ شما باید هانتر رو بکشونید کنار خروجی اتش شاتل و بعد انو اهسته اش کنید ( البته قبل از این کار اعضای بدنشو قطع کنید ) و بعد هم برید کنار اون صفحه و اتش خروجی رو روشن کنید تا هانتر نابود بشه و بعد میتونید شاتل رو روشن کنید.

peymankameli
11-12-2008, 20:43
بازی با رم 2 چطور اجرا میسه

soliman
11-12-2008, 22:36
اگه منظورت رم 2 گیگیه باید بگم که مناسبه و خوب اجرا میشه البته باید دیگر قطعات کامپیوترت هم مناسب بازی باشه.

golmohammadi
13-12-2008, 12:02
من تازه نصبش كردم
بازي خوبي هست
از همون اوايل مرحله ميشه فهميد كه خوبه

H M R 0 0 7
14-12-2008, 16:22
خوب بالاخره این بازی هم تموم شد
بازی خیلی خوبی بود.
نکته جالبش هم چند راند بودن بازیه که میتونی دوباره بازی رو با همون تجهیزات پایان بازی از اول شروع کنی و اینجوری تمام اسلحه ها رو قوی کنی. ولی حیف با وجود اینهمه بازی موجود حس دوباره بازی کردن وجود نداره!

Omid_Sadeghvand
14-12-2008, 17:54
اين بازي روي سيستم من جواب ميده:

Gf 6200
cpu 3.2 full
ram 1gb

H M R 0 0 7
14-12-2008, 18:27
اين بازي روي سيستم من جواب ميده:

Gf 6200
cpu 3.2 full
ram 1gb

Dead Space™ requires at least the following:

FOR WINDOWS XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 7.5GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
* INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY. MORE INFORMATION IS AVAILABLE AT
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

Xx Hossein xX
20-12-2008, 20:53
سلام ...
من توی مرحله 7 اونجایی که یه کره ی بزرگ هستش گیر کردم . میدونم باید از کناره های کره برم اون طرفش ولی مشکل من اینه وقتی از کنار کره رد میشم کنترل خودمو از دست میدم و همینطوری به فضای اطراف میرمو و اخرشم میمیرم !
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .

havas_1980
21-12-2008, 00:48
سلام ...
من توی مرحله 7 اونجایی که یه کره ی بزرگ هستش گیر کردم . میدونم باید از کناره های کره برم اون طرفش ولی مشکل من اینه وقتی از کنار کره رد میشم کنترل خودمو از دست میدم و همینطوری به فضای اطراف میرمو و اخرشم میمیرم !
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.

H M R 0 0 7
21-12-2008, 00:51
سلام ...
باید چیکار کنم ؟!
ممنون .

باید از جو خارج بشی و بعد اون ماسماسک رو روی کره بکاری!
بعد میری برای هر تسمه پروانه ای که داره میچرخه یه صحنه اهسته میزنی و یه چیز توش هست اونو با تیر میشکونی! همین.

soltan_reza
23-12-2008, 18:17
با سلام خدمت دوستان
من تو مرحله ی اول این بازی تو این قسمت که تو عکس دیده میشه گیر کردم
باید یک چیزی رو تعمیر کنم ولی نمیدونم چه چیزی باید تعمیر بشه
دو تا بازو هست که بازوی اولی درست کار می کنه ولی بازوی دومی مشکل داره
ممنون میشم کمک کنید

resident_evil
23-12-2008, 18:23
با سلام خدمت دوستان
من تو مرحله ی اول این بازی تو این قسمت که تو عکس دیده میشه گیر کردم
باید یک چیزی رو تعمیر کنم ولی نمیدونم چه چیزی باید تعمیر بشه
دو تا بازو هست که بازوی اولی درست کار می کنه ولی بازوی دومی مشکل داره
ممنون میشم کمک کنید

شما اول برو اون بازوي دوم رو بزن بره جلو و بعد بازيو آهسته كن و خودتو برسون به جلوي كامپيتري كه
بالا هستش.(همون وسط منظورمه)بعد دكمه ي كامپيوتر رو بزن و بعد بازوي دوم هم ميچسبه!!!

soltan_reza
28-12-2008, 04:41
دوستان چندتا سوال داشتم
اول اینکه این Statis Module رو من چندتا ازش دارم
باید همه اش رو نگه دارم یا اضافی هاش رو بفروشم؟
یعنی به دردی می خوره یا نه ؟
یه راهنمایی هم برای اینجا می خواستم
این قسمت رو نمیشه رد کرد
خیلی سخته
راه فرعی ای وجود نداره ؟

resident_evil
28-12-2008, 15:00
دوستان چندتا سوال داشتم
اول اینکه این Statis Module رو من چندتا ازش دارم
باید همه اش رو نگه دارم یا اضافی هاش رو بفروشم؟
یعنی به دردی می خوره یا نه ؟
یه راهنمایی هم برای اینجا می خواستم
این قسمت رو نمیشه رد کرد
خیلی سخته
راه فرعی ای وجود نداره ؟

اونا سعي كن يكي نگه داري.بقيرم نفروش.توي قسمت store بزارشون اون قسمت سوم كه inventory پر نشه...
اينجام ر اهي نداري جر اينكه نزاري سنگ ها به همين سفينه يا هر چي كه اسمشه برخورد كنن.:31:

EHHASSATNI
30-12-2008, 16:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چپتر 9
گوی های زرد رو چی کار کنم ؟؟

ali_ranger22
30-12-2008, 17:08
؟ چه کنیم ؟

چیرو چه کنی ؟!

havas_1980
30-12-2008, 20:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چپتر 9
گوی های زرد رو چی کار کنم ؟؟

چیرو چه کنی ؟!
فهمیدم منظور چیه...

شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.

Reza Azimy_RW
30-12-2008, 20:59
سلام
بازیش باحاله ؟ خفنه ؟
از doom 3 ترسناکتره ؟ جذابتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

Oracle_Eldorado
30-12-2008, 21:16
سلام
بازیش باحاله ؟ خفنه ؟
ممنون میشم جواب بدید

بله بازیش خیلی ترسناکه !
یکمی هم اعصاب خورد کن هست .
مثلا داری میری یه دفعه همه برق ها خاموش میشه 4 تا جونور میریزن سرت !
که هرکدومشون رو به هزار بدبختی باید بکشی !

راستی دوستان من با هزار زحمت تونستم Chapter 1 رو تموم کنم :31:
این بازی چند تا Chapter داره ؟

davoodf
30-12-2008, 21:39
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 11 تا چپتر هست.

havas_1980
30-12-2008, 21:55
سلام
بازیش باحاله ؟ خفنه ؟
ممنون میشم جواب بدیددر پست اول اطلاعات و مطالب خیلی خوبی قرار گرفته. به اونا مراجعه کنین.

... راستی دوستان من با هزار زحمت تونستم Chapter 1 رو تموم کنم :31:
این بازی چند تا Chapter داره ؟بازی کلا شامل 12 قسمت هست:

Chapter 1: New Arrivals
Chapter 2: Intensive Care
Chapter 3: Course Correction
Chapter 4: Obliteration Imminent
Chapter 5: Lethal Devotion
Chapter 6: Environmental Hazard
Chapter 7: Into the Void
Chapter 8: Search and Rescue
Chapter 9: Dead on Arrival
Chapter 10: End of Days
Chapter 11: Alternate Solutions
Chapter 12: Dead Space

Benygh
01-01-2009, 20:29
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد ! به خاطر اینکه مرحله ای نیست و هر جا ممکنه سیو بشه !

havas_1980
02-01-2009, 01:30
سلام
امروز قرار شده ویندوزم رو عوض کنم !
از سیو ها به روش های قبلی بک آپ گرفتم ولی میخوام مطئمن شم که مسیر های درستی رو بک آپ گرفتم یا نه ؟
چون این بازی طوریه که سیوهای اینترنتیش باهات جور در نمیاد ! به خاطر اینکه مرحله ای نیست و هر جا ممکنه سیو بشه !مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا فقط به این آدرس:

C:\Users\xxxxx\Documents\Electronic Arts\Dead Space

xxxxx >> نام یوزر

mohammad_twe
05-01-2009, 16:37
سلام خواهشا یکی بگه من اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ یه نمه توضیح بدین دقیق؟؟

Sha7ab
05-01-2009, 17:14
شما این مکانو دو قسمت فرض کن.
یکی این ور گوی(طرفی که شما هستی) و یکی اون ور گوی ...
باید چهار تا چرخ رو با تیر بزنی که دوتاش اینوره (که راحت میشه زدشون) و دوتاش اونور ...
برای اینکه دوتای اون ور گوی رو بتونی بزنی باید گوی رو صحنه آهسته کنی و بپری رو گوی و سریع بری اونورش و اون دوتا چرخ اون ور رو بزنی و بعد خودت میفهمی که چیکار بکنی.
موق باشی

mohammad_twe
05-01-2009, 17:32
میشه واضح تر بگی ؟؟؟؟
این 4 تا چرخ کجاست خوب؟؟؟

resident_evil
05-01-2009, 18:17
میشه واضح تر بگی ؟؟؟؟
این 4 تا چرخ کجاست خوب؟؟؟

يه چيزي مثل حلقه هاي فيلم ولي در ابعاد بزرگتر!!!به رنگ آبي هم هستن!!!
از در كه وارد شي يكيش دقيقا كنار در هستش...يكيشم روي سقف!!!
براي تركوندنشونم بايد اول بازيو آهسته كني و بعد اون نور داخل اون چيزارو بزني!!!
بعدش ديگه بايد بري اونور گوي!!!2تا ديگه از همينا اونجام هستش اونارم بتركون بعدم
بمب رو بزار روي گوي و بيا اينورو از در خارج شو!!!

mohammad_twe
05-01-2009, 20:26
4تا رو زدم حالا چه کنم ؟؟؟

Sha7ab
05-01-2009, 20:35
بمب رو روی گوی کار بزار و از راهی که رفتی برگرد.

pipo_inzaghi
06-01-2009, 14:34
سلام دوستان..من این بازی رو نصب کردم اما وقتی کلیک میکنم تا اجرا بشه پیغام میده که برای اجرا لازمه آنلاین باشی و وقتی آنلاین میشم میبینم یه registration code میخوادو منم هر چی سریال نامبرشو میزنم فایده نداره و هر چی اطلاعات توی سی دی رو هم گشتم فایده نداشت و چیزی پیدا نکردم و آخرشم بازی اجرا نشد و مخم سرویس شد..خواستم ببینم واسه شما هم بعد از نصب registration code میخواست؟اگه آره چه کدی رو باید وارد کرد..تو رو خدا کمک بدین که بد توی خماریم....مرسی

Sha7ab
06-01-2009, 15:13
این سریالیه که تو DVD من بود

Serial:
SX5M-B2PR-ACE1-N234-5600

pipo_inzaghi
07-01-2009, 10:32
سلام رفقا..راستش من تونستم بازی کنم اما یه جایی گیر افتادم گفتم کمک بخوام..توی همون chapter 1 (همون اوایل بازی) توی اون اطاقی که 2 تا چنگک داره که باید به گیره دیوار روبرو چفت بشن گیر کردم..یکی از چنگکها جفت میشه اما اون یکی چنگک رو میگه باید manual attach کرد و من هر کاری کردم که وقتی میخوره به گیره دیوار روبروش چفت بشه نشد و دوباره ول میشه..اگه بتونین کمک بدین چیکار کنم که به گیره چفت بشه خیلی ممنون میشم...مرسی دوستان

havas_1980
07-01-2009, 11:07
سلام رفقا..راستش من تونستم بازی کنم اما یه جایی گیر افتادم گفتم کمک بخوام..توی همون chapter 1 (همون اوایل بازی) توی اون اطاقی که 2 تا چنگک داره که باید به گیره دیوار روبرو چفت بشن گیر کردم..یکی از چنگکها جفت میشه اما اون یکی چنگک رو میگه باید manual attach کرد و من هر کاری کردم که وقتی میخوره به گیره دیوار روبروش چفت بشه نشد و دوباره ول میشه..اگه بتونین کمک بدین چیکار کنم که به گیره چفت بشه خیلی ممنون میشم...مرسی دوستانرو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارید.
در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنید.
بعد کلید سمت راست موس رو ول کنید و کلید Shift رو نگه دارید و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنید.

mehdy.z
07-01-2009, 11:10
سلام رفقا..راستش من تونستم بازی کنم اما یه جایی گیر افتادم گفتم کمک بخوام..توی همون chapter 1 (همون اوایل بازی) توی اون اطاقی که 2 تا چنگک داره که باید به گیره دیوار روبرو چفت بشن گیر کردم..یکی از چنگکها جفت میشه اما اون یکی چنگک رو میگه باید manual attach کرد و من هر کاری کردم که وقتی میخوره به گیره دیوار روبروش چفت بشه نشد و دوباره ول میشه..اگه بتونین کمک بدین چیکار کنم که به گیره چفت بشه خیلی ممنون میشم...مرسی دوستان

کاری نداره دوست عزیز اولی رو که زدی وگیره رو گرفت با کمک دو کلید راست موس+c به نوعی کندش کن بعدش برو اون یکی رو بزن تا گیره رو بگیره آخر سر هم برو کلید رو برد اصلی رو بزن خلاص:46:

soltan_reza
09-01-2009, 11:40
دوستان من در چپتر هفتم تو این بازی مشکلی دارم
یه آسانسو 4 طبقه هست که باید ماموریت هایی رو در طبقات 1 و 3 و 4 انجام داد تا طبقه ی 2 آزاد بشه و ادامه ی بازی
ولی وقتی در طبقه ی دوم در آسانسور باز میشه بازی Error میده
کسی این مشکل رو داشته ؟
در صورتی که تا همون قسمت بازی بدون هیچ مشکلی روان اجرا میشد
با سپاس

Aseman e ghermez 2
10-01-2009, 09:42
سلام من بازی رو روی vista راحت اجرا کردم(لپ تاب)
میخواستم بدونم روی ویندوز xp sp3 اجرا میشه؟(پی سی)

علیرضا
10-01-2009, 10:31
دوستان من در چپتر هفتم تو این بازی مشکلی دارم
یه آسانسو 4 طبقه هست که باید ماموریت هایی رو در طبقات 1 و 3 و 4 انجام داد تا طبقه ی 2 آزاد بشه و ادامه ی بازی
ولی وقتی در طبقه ی دوم در آسانسور باز میشه بازی Error میده
کسی این مشکل رو داشته ؟
در صورتی که تا همون قسمت بازی بدون هیچ مشکلی روان اجرا میشد
با سپاس

سلام شما تنظیمات گرافیکی بازی رو بیار پایین . بعد یک بار دیگه تلاش کن . اگه نتیجه داد بعد از انجام اون مرحله ، تنظیمات رو برگردون به قبل .

اگه ارور رو اینجا می زاشتی بهتر می شد فهمید . اگه ارور Don't Send میده فکر کنم باید بازی رو دوباره نصب کنید .
من مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم . ویندوزتون چی هست ؟

فقط یادتون باشه اگه خواستید ویندوز عوض کنید Save های بازی رو یه جا کپی کنید که بعداً دچار مشکل نشید :دی

بله روی Xp هم اجرا میشه :20:

Operating System: Windows XP / Vista

به نقل از :

golmohammadi
11-01-2009, 19:05

عجب
تو لپ تاپ هم روون اجرا ميشه
چه خوبه
ميشه يه كوچولو مشخصات را بگي؟

ali_ranger22
11-01-2009, 19:23
عجب
تو لپ تاپ هم روون اجرا ميشه
چه خوبه
ميشه يه كوچولو مشخصات را بگي؟

از اونجایی که بیشتر محیط بازی توی محیط بسته اتفاق میفته سیستم سنگین نمی خواد

Sha7ab
11-01-2009, 22:29
مشخصات

- Windows XP (SP2) or Vista
- Processor: CPU with 2.8 gigahertz
- RAM: 1 GiByte for XP and 2 GiByte for Vista
- Graphics card: Geforce 6800 or better (7300, 7600 GS and 8500 don't match the min. requirements) or Ati X1600 or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 don't match the min. requirements). The graphics card has to support Shader Model 3.0 and has to have at least 256 MiByte VRAM.
- Hard drive: At least 7.5 GByte free hard drive space for the installation and additional space for savegames.
- The authentication requires an internet connection

golmohammadi
11-01-2009, 22:33
مشخصات

- windows xp (sp2) or vista
- processor: Cpu with 2.8 gigahertz
- ram: 1 gibyte for xp and 2 gibyte for vista
- graphics card: Geforce 6800 or better (7300, 7600 gs and 8500 don't match the min. Requirements) or ati x1600 or better (x1300, x1300 pro and hd2400 don't match the min. Requirements). The graphics card has to support shader model 3.0 and has to have at least 256 mibyte vram.
- hard drive: At least 7.5 gbyte free hard drive space for the installation and additional space for savegames.
- the authentication requires an internet connection

اينا چيه زدي عزيز؟
من از اون دوستمون كه بازي را تو لپ تاب اجرا كرده بود خواستم كه مشخصات لپ تاب را بزاره
نه مشخصات مورد نياز باري

golmohammadi
11-01-2009, 22:50
رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارید.
در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید c رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنید.
بعد کلید سمت راست موس رو ول کنید و کلید shift رو نگه دارید و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنید.

اين قسمتشو همينجوري عملميكنم ولي كار نميكنه
جريان چيه ؟

Sha7ab
11-01-2009, 23:32
اينا چيه زدي عزيز؟
من از اون دوستمون كه بازي را تو لپ تاب اجرا كرده بود خواستم كه مشخصات لپ تاب را بزاره
نه مشخصات مورد نياز باري
:31: بیا و خوبی کن حالا

golmohammadi
12-01-2009, 12:04
هوس جون اون قسمتو رد كردم
حالا چپتر 2 يه جايي بايد از ديوار برم انور
اينش چجوريه ؟

havas_1980
12-01-2009, 13:24
هوس جون اون قسمتو رد كردم
حالا چپتر 2 يه جايي بايد از ديوار برم انور
اينش چجوريه ؟

برای پرش در محیط خلا اول کلید سمت راست موس رو زده و نگه دارین. سپس کلید Ctrl رو بزنین.
در صورتی با چشمک قرمز رنگ مواجه بشین امکان پرش وجود نخواد داشت!

golmohammadi
12-01-2009, 15:52
برای پرش در محیط خلا اول کلید سمت راست موس رو زده و نگه دارین. سپس کلید Ctrl رو بزنین.
در صورتی با چشمک قرمز رنگ مواجه بشین امکان پرش وجود نخواد داشت!

هوس پدرم درومد تا اونجا را ردش كنم
چون هرچقدر ميزدم عمل نميكرد
بعدا فهميدم كه بايد كنترل راست را بزنم
و كنترل چپ عمل نميكرد
==============
فكر كنم آخر ترس و خشونت در اين گيم به رخ كشيده شده
بازيهايي همچون دوم 3 و Fear 2 هم به پاي اين نميرسند
من اسپيكرم بم خوبي داره و بمش را گذاشتم آخر
واسه خاطر همين خيلي ترسناكه

Ali Pacino
12-01-2009, 17:38
سلام
چپتر 1 رو تموم کردم بازی تو چپتر 2 وقتی می خواد لود کنه می یاد بیرون یه پیغام می ده کسی به این مشکل خورده ؟!
لطفا راهنمایی کنید مشکلم رو حل کنم

soliman
12-01-2009, 18:01
عکس پیغام و یا نوشته اش رو بزار

Ali Pacino
12-01-2009, 18:25
Dead Space.exe has stopped working
وندورمم ویستاست SP 1 می گه می خوای آن لاین چک کنم که مشکلش چیه ؟!

golmohammadi
12-01-2009, 22:50
dead space.exe has stopped working
وندورمم ویستاست sp 1 می گه می خوای آن لاین چک کنم که مشکلش چیه ؟!

رمت چنده؟
شايد رمت كم مياره
البته اين بازي چندان رم لازم نداره
احتمالش هم هست كه گيم ايراد داشته باشه

Ali Pacino
13-01-2009, 09:45
رمت چنده؟
شايد رمت كم مياره
البته اين بازي چندان رم لازم نداره
احتمالش هم هست كه گيم ايراد داشته باشه
4 گیگ رم دارم این بازی فک نکنم 1 گیگ رم بیشتر بخواد
خودم احتمال می دم از کرک بازی باشه از ترینرم استفاده کردم شایدم به این دلیل باشه ولی خوب بدون ترینرم می رم باز ... :19:

golmohammadi
13-01-2009, 12:16
4 گیگ رم دارم این بازی فک نکنم 1 گیگ رم بیشتر بخواد
خودم احتمال می دم از کرک بازی باشه از ترینرم استفاده کردم شایدم به این دلیل باشه ولی خوب بدون ترینرم می رم باز ... :19:

چه خبره 4 گيگ؟
شوخي كردم
شما از يه كرك ديگه هم استفاده كنيد
اگه پيدا نكرديد بگيد تا ما يكي بزاريم
هرچند كه كركش هم زياديه يه كمي : 19.8 مگ مال من هست
بعدش اگه xp داري يه بارم اونجا تست كن
اين ويستا زياد هم به درد بخور نيست
بعد از سالها آخرش از سيستمم پاكش كردم و با همون xp كار ميكنم

Ali Pacino
13-01-2009, 17:08
چه خبره 4 گيگ؟
شوخي كردم
شما از يه كرك ديگه هم استفاده كنيد
اگه پيدا نكرديد بگيد تا ما يكي بزاريم
هرچند كه كركش هم زياديه يه كمي : 19.8 مگ مال من هست
بعدش اگه xp داري يه بارم اونجا تست كن
اين ويستا زياد هم به درد بخور نيست
بعد از سالها آخرش از سيستمم پاكش كردم و با همون xp كار ميكنم
داش دمت گرمه دیگه دارم مطمئن می شم از کرک چون مال من حجمش فقط 847 هستش
اگه زحمت کرکه رو بکشی ممنونت می شم :11:

golmohammadi
13-01-2009, 21:37
داش دمت گرمه دیگه دارم مطمئن می شم از کرک چون مال من حجمش فقط 847 هستش
اگه زحمت کرکه رو بکشی ممنونت می شم :11:

چه كم يك مگ هم نميشه
ببين من سرعتم كمه 128 هست
شما الان يه سرچي بكن
ببين پيداش ميكني يا نه؟
اگه پيداش نكردي آخراي امشب واست آپلود ميكنم.

Ali Pacino
13-01-2009, 22:54
چه كم يك مگ هم نميشه
ببين من سرعتم كمه 128 هست
شما الان يه سرچي بكن
ببين پيداش ميكني يا نه؟
اگه پيداش نكردي آخراي امشب واست آپلود ميكنم.
کرک من dll هستش exe نیست
دمت گرم کار خودته من حوصله ی سرچ ندارم که بعدا ضد حال بشه
کرک خودتو بده که باهاش می ری :46:

golmohammadi
13-01-2009, 23:44
کرک من dll هستش exe نیست
دمت گرم کار خودته من حوصله ی سرچ ندارم که بعدا ضد حال بشه
کرک خودتو بده که باهاش می ری :46:

واييييييي
تازه ديدم
كرك منم هموني هست كه تو داري
شرمنده اشتباه شد
من گمان كردم كركش مثل بقيه گيمهاست
و رفتم فايل exe را ازش Properties گرفتم ديدم سايزش زياده
ميگم شما برو تو xp نصب كن ببين فرقي ميكنه؟
يا اگه خواستي سيو يك مرحله بعدشو بهت بدم شايد باز كنه

golmohammadi
14-01-2009, 11:55
اينجا را بايد چجوري رد كنم ؟

Mahdi_Moosavi
14-01-2009, 12:18
هر چند وقت یک بار ، یه طوفان فضایی میاد ، باید پشت همون دستگاهی که الان تو عکس دقیقا رو به روت هست ، پناه بگیری .

ضمنا آخر همین قسمت با چند تا از این موجودات کذایی ، درگیر میشی ، بهتره کپسول هوا آماده داشته باشی .

golmohammadi
14-01-2009, 13:12
هر چند وقت یک بار ، یه طوفان فضایی میاد ، باید پشت همون دستگاهی که الان تو عکس دقیقا رو به روت هست ، پناه بگیری .

ضمنا آخر همین قسمت با چند تا از این موجودات کذایی ، درگیر میشی ، بهتره کپسول هوا آماده داشته باشی .

پس همينطور كه جلو ميرم بايد پشت اينا پنهون شم
بعد اون طوفان كه رد شد دوباره جلوتر برم
كپسول؟
كپسول فكر نميكنم چندان قوي باشه

ehsanelite
15-01-2009, 14:55
من تو chaptere 5 گیر کردم چی کار کنم ؟
اونجایی که یه چیزی مثه یخچاله دکمه رو که میزنی توش یخ می زنه.
اولشم یه مرده از پشت شیشه صحبت می کن بعد که می ره درها باز میشه وقتی می رم تو همه درا بستس.

golmohammadi
15-01-2009, 18:30
اينو بايد چجوري كشت؟
من هر چي خشاب دارم خالي كردم نمرد
بايد چيكار كرد مگه ؟

soliman
15-01-2009, 19:59
من تو chaptere 5 گیر کردم چی کار کنم ؟
اونجایی که یه چیزی مثه یخچاله دکمه رو که میزنی توش یخ می زنه.
اولشم یه مرده از پشت شیشه صحبت می کن بعد که می ره درها باز میشه وقتی می رم تو همه درا بستس.

وقتی اون مرده صحبتهاش تموم شد یه غول توی شیشه از ، شیشه رو میشکنه و بهت حمله میکنه . اون غول هم قابلیت احیا خوش رو داره یعنی میتون که اعضای از دست رفته بدنش رو دوباره بشازه پ در نتیجه هر چقدر بهش شلیک کنی هیچ فایده ای نداره و پس از چند ثانیه دوباره به حالت اولش بر میگرده . شما تنها کار که باید بکنید اینه که تا به یه اتاقی که یه محفظه فریزر توشه میرسید از دستش فرار کنید و وقتی به اون اتاق رسیدید اون غول رو به داخل اون محفظه بکشونید و پاهاش رو قطع کنید و بعد اونو اهسته کنید و فورا به اتاقی که دو در داره برید و وسطای اون اتاق یه رایانه هست که باید اونو فعال کنید تا اون موجود منجمد بشه.

اينو بايد چجوري كشت؟
من هر چي خشاب دارم خالي كردم نمرد
بايد چيكار كرد مگه ؟

عکست برای من نیومد ولی فکر کنم شما هم منظورتون همین غوله است که طرز نابود کردنشو گفتم.

golmohammadi
15-01-2009, 20:43
عکست برای من نیومد ولی فکر کنم شما هم منظورتون همین غوله است که طرز نابود کردنشو گفتم.
نه من اونجا نيستم
من يه جايي هستم كه يه موجودي تو ديوار هست
و چندين دست داره مثل 8 پا

soliman
15-01-2009, 21:17
نه من اونجا نيستم
من يه جايي هستم كه يه موجودي تو ديوار هست
و چندين دست داره مثل 8 پا

باید با اون اسلحه برقی دستهاشو قطع کنید.

golmohammadi
15-01-2009, 21:27
باید با اون اسلحه برقی دستهاشو قطع کنید.

اسلحه برقي؟
من هنوز نخريدمش
بايستي تا الان ميخريدمش؟

JING3LKHAN
15-01-2009, 21:49
سلام عزیزان اینجا رو چجور واس رد کرد؟؟این گیاهه ایزاکو میکشه و خودشم کشته نمیشه:41:

skhammari
15-01-2009, 22:20
سلام عزیزان اینجا رو چجور واس رد کرد؟؟این گیاهه ایزاکو میکشه و خودشم کشته نمیشه:41:

دستاشو تیر بزن تا قطع بشه ممکنه دوباره در بیاره که بازم باید قطعشون کنی ، ناامید نشو:31:

golmohammadi
16-01-2009, 21:31
وقتی اون مرده صحبتهاش تموم شد یه غول توی شیشه از ، شیشه رو میشکنه و بهت حمله میکنه . اون غول هم قابلیت احیا خوش رو داره یعنی میتون که اعضای از دست رفته بدنش رو دوباره بشازه پ در نتیجه هر چقدر بهش شلیک کنی هیچ فایده ای نداره و پس از چند ثانیه دوباره به حالت اولش بر میگرده . شما تنها کار که باید بکنید اینه که تا به یه اتاقی که یه محفظه فریزر توشه میرسید از دستش فرار کنید و وقتی به اون اتاق رسیدید اون غول رو به داخل اون محفظه بکشونید و پاهاش رو قطع کنید و بعد اونو اهسته کنید و فورا به اتاقی که دو در داره برید و وسطای اون اتاق یه رایانه هست که باید اونو فعال کنید تا اون موجود منجمد بشه.

دستاشو تیر بزن تا قطع بشه ممکنه دوباره در بیاره که بازم باید قطعشون کنی ، ناامید نشو:31:

سليمان ببين
من همونجايي بودم كه دوستمون عكسشو گزاشته بود
نميدونستم كه بايد دستشو قطع كنم
خوب حالا اونجا را رد كردم
يه جايي هستم كه شما اشاره كردين
رد كردن مراحل عجب قميش داره
الان من اينجا هستم : عكس زير
اينجا چند تا موجود بهم حمله ميكنند(از همونايي كه نميميرند)
من اينجا بايد كجا برم؟ اخه همه درها بسته هست
بايد چيكار كنم تا درها باز بشند؟

pedram_sad
16-01-2009, 22:11
سليمان ببين
من همونجايي بودم كه دوستمون عكسشو گزاشته بود
نميدونستم كه بايد دستشو قطع كنم
خوب حالا اونجا را رد كردم
يه جايي هستم كه شما اشاره كردين
رد كردن مراحل عجب قميش داره
الان من اينجا هستم : عكس زير
اينجا چند تا موجود بهم حمله ميكنند(از همونايي كه نميميرند)
من اينجا بايد كجا برم؟ اخه همه درها بسته هست
بايد چيكار كنم تا درها باز بشند؟

تو این قسمت باید یکم تحمل کنید و تا میتونید دشمنا رو بکشید به صورت موقت تا
اون زنه در رو براتون باز کنه و بعد فرار کنید از اتاق

golmohammadi
16-01-2009, 23:04
تو این قسمت باید یکم تحمل کنید و تا میتونید دشمنا رو بکشید به صورت موقت تا
اون زنه در رو براتون باز کنه و بعد فرار کنید از اتاق

پس بيچاره شدم
چون الان خشابهام خيلي كمه
نميتونم دوم بيارم
بايد برم از عقبتر بيام
:2:

golmohammadi
17-01-2009, 17:44
بچه ها انوجا را نتونستم رد كنم
آيا راه ديگه اي داره؟
چون اونجا پر ميشه از اون موجودات
بيشتر از 3 تا
تا جايي كه ميتونم اين و اونور فرار ميكنم و يا ميزنمشون
ولي بارم در باز نميشه
بايد چيكار كنم ؟

havas_1980
17-01-2009, 20:35
آيا راه ديگه اي داره؟
بيشتر از 3 تا
ولي بارم در باز نميشه
بايد چيكار كنم ؟بعد از نابود همه نکروموف ها (حدودا 5 یا 6 مورد) به غیر هانتر در باز میشه نه با گذروندن وقت و فرار کردن از دست اونها... پس باید مبارزه کرد!

pedram_sad
17-01-2009, 21:06
پس بيچاره شدم
چون الان خشابهام خيلي كمه
نميتونم دوم بيارم
بايد برم از عقبتر بيام
:2:

آيا راه ديگه اي داره؟
بيشتر از 3 تا
ولي بارم در باز نميشه
بايد چيكار كنم ؟
منم اولین بار از رو hard تا این جا اومدم و بعد که گیر افتادم فکر میکردم به علت کم بودن مهمات و ایناس چون خیلی میکشتم و تمام نمیشدن :31:
این بود که از medium رفتم و رد کردم و بعد فهمیدم که مدت زمان داره
و وقتی بازی تمام شد فهمیدم انتخابم درست بوده که از اول رفتم
چون نه پولی مونده بود نه ammo نه health و بعدش 100 درصد به مشکل میخوردم :31:

SAM-SON 70
17-01-2009, 21:34
سلا به همه
اقا یه سوال دارم اونم این که هر از گاهی میبینم که لیزر تفنگام بعضی وقتا عمودی و بعضی وقتا افقی میشه ممکنه خودم نمیدونم و یه دگمه رو میزنم ؟!!!
و یکی هم این که اون کپسولوای اکسژن که روشون کد هستش به چه دردی میخورن من که نتونستم ازشون استفاده کنم !!!!
ممنونم.

golmohammadi
17-01-2009, 22:09
بعد از نابود همه نکروموف ها (حدودا 5 یا 6 مورد) به غیر هانتر در باز میشه نه با گذروندن وقت و فرار کردن از دست اونها... پس باید مبارزه کرد!
اي بابا هوس جون اينا كه نميميرند
اخه چطور بكشمشون؟
من هرچقدر ميكشم تموم نميشه
بعدشم خشابهام تموم ميشه

منم اولین بار از رو hard تا این جا اومدم و بعد که گیر افتادم فکر میکردم به علت کم بودن مهمات و ایناس چون خیلی میکشتم و تمام نمیشدن :31:
این بود که از medium رفتم و رد کردم و بعد فهمیدم که مدت زمان داره
و وقتی بازی تمام شد فهمیدم انتخابم درست بوده که از اول رفتم
چون نه پولی مونده بود نه ammo نه health و بعدش 100 درصد به مشکل میخوردم :31:
منم با مديوم بازي ميكنم

سلا به همه
اقا یه سوال دارم اونم این که هر از گاهی میبینم که لیزر تفنگام بعضی وقتا عمودی و بعضی وقتا افقی میشه ممکنه خودم نمیدونم و یه دگمه رو میزنم ؟!!!
و یکی هم این که اون کپسولوای اکسژن که روشون کد هستش به چه دردی میخورن من که نتونستم ازشون استفاده کنم !!!!
ممنونم.

دكمه وسط موس را بزني عوش ميشه
كپسولا نميدونم

skhammari
17-01-2009, 22:24
سلا به همه
ممنونم.

اونا کپسولای اکسیژنه که سعی کن همیشه یکی با خودت داشته باشی و وقتی به مکان های بدون اکسیژن میری اگه اکسیژن لباست تمام بشه از اون استفاده کنی وگرنه میمیری !

havas_1980
17-01-2009, 22:39
سلا به همه
ممنونم.
- زدن کلید Space باعث تغییر اسلحه به حالت دوم میشه.
- کپسولهای هوا (Air Can) اکسیژن ذخیره شما رو به حالت کامل برمیگردونند... البته اگه با دقت بازی کنین می بینید که اصلا در طول بازی استفاده نمی شند.

اي بابا هوس جون اينا كه نميميرند
اخه چطور بكشمشون؟
من هرچقدر ميكشم تموم نميشه
بعدشم خشابهام تموم ميشه...اون طور که من فهمیدم مشخصه که اصلا شلیک دقیقی نداشتی و به قسمتهای درست بدن نکروموفها شلیک نکردی چون اگه بازی رو با دقت بری, باید مهمات, اضافه بیاری! (در حالت نرمال)...

golmohammadi
17-01-2009, 22:48
- زدن کلید space باعث تغییر اسلحه به حالت دوم میشه.
- کپسولهای هوا (air can) اکسیژن ذخیره شما رو به حالت کامل برمیگردونند... البته اگه با دقت بازی کنین می بینید که اصلا در طول بازی استفاده نمی شند.

اون طور که من فهمیدم مشخصه که اصلا شلیک دقیقی نداشتی و به قسمتهای درست بدن نکروموفها شلیک نکردی چون اگه بازی رو با دقت بری, باید مهمات, اضافه بیاری! (در حالت نرمال)...

والا تا قبل از اين مرحله مشكلي به نام كمبود خشاب نداشتم
در اينجا اينجوري شدم

SAM-SON 70
18-01-2009, 10:08
[quote=havas_1980;3398571]- زدن کلید Space باعث تغییر اسلحه به حالت دوم میشه.
- کپسولهای هوا (Air Can) اکسیژن ذخیره شما رو به حالت کامل برمیگردونند... البته اگه با دقت بازی کنین می بینید که اصلا در طول بازی استفاده نمی شند.
================================================== ========
عزیز اون کپسول ها رو نمیگم که کپسولایی رو میگم که به دیوار پرچشون کردن و اندازشون هم خیلی بزرگه و وقتی نزدیکشون میشی برات یه دستگاه ظاهر میشه که روش رمز داره .

skhammari
18-01-2009, 11:23
[quote=havas_1980;3398571]- زدن کلید space باعث تغییر اسلحه به حالت دوم میشه.
- کپسولهای هوا (air can) اکسیژن ذخیره شما رو به حالت کامل برمیگردونند... البته اگه با دقت بازی کنین می بینید که اصلا در طول بازی استفاده نمی شند.
================================================== ========
عزیز اون کپسول ها رو نمیگم که کپسولایی رو میگم که به دیوار پرچشون کردن و اندازشون هم خیلی بزرگه و وقتی نزدیکشون میشی برات یه دستگاه ظاهر میشه که روش رمز داره .

میشه یه عکس بزاری ؟

golmohammadi
19-01-2009, 19:53
عجب گيميه
تا حالا انقدر گير نكرده بودم تو يه گيم
اينجا بايد چيكار كرد؟

havas_1980
20-01-2009, 02:39
عجب گيميه
تا حالا انقدر گير نكرده بودم تو يه گيم
اينجا بايد چيكار كرد؟

- تو این قسمت باید بعد از زدن نمایشگر, حرکت دریچه ایی که در کف باز میشه رو آهسته کنین.
- بلافاصله به سمت روبه رو رفته و نکروموف سمی دیگری (Poison Pod) رو که در داخل کف قرار داره نابود کنین!

golmohammadi
20-01-2009, 22:06
ممنون هوس جون
حالا رسيدم ايجا
اينجا را چجوريه بايد رد كرد
ظاهرا رو اون كره بايد يه چيزي بزارم
ولي هركاري ميكنم دير ميشه و كشته ميشم
آهسته هم نميتونم بكنمش
دو تا از اون چرخ مانند بزرگ كه نور ميده را ميزنم و ظاهرا دو تا هم بايد مثل اين عمل كرد ولي اونجا چيزي ديده نميشه

havas_1980
21-01-2009, 00:10
ممنون هوس جون
حالا رسيدم ايجا
اينجا را چجوريه بايد رد كرد
ظاهرا رو اون كره بايد يه چيزي بزارم
ولي هركاري ميكنم دير ميشه و كشته ميشم
آهسته هم نميتونم بكنمش
دو تا از اون چرخ مانند بزرگ كه نور ميده را ميزنم و ظاهرا دو تا هم بايد مثل اين عمل كرد ولي اونجا چيزي ديده نميشه

از حد وسط سمت چپ و پایین شهاب سنگ (کره) به روی شهاب سنگ برو, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برو و S.O.S. Beacon رو کار بزار. در خارج کره, دو Gravity Tether باقیمانده رو نابود کن و همین مسیر رفتن رو برگرد!

golmohammadi
22-01-2009, 12:11
من اون مرحله 6 را كه رد كردم بعدش اومدم اپگريد اصلحه و نميدونم چجور شد پاورم زيادي بود و همه صلاحها را تا اخرش آپگريد كردم
تو اين مرحله ده يه زره خريدم 60 تومن عجب زرهي هست چند دقيقه فقط نگاهش كردم

golmohammadi
23-01-2009, 18:01
خوب منم تمومش كردم
خيلي گيم باحالي بود
اگه كسي اين گيمو تموم كنه ميتونه بگه يه گيمو تموم كردم
نه گيمي مثل cod
بعد از تموم كردن يه مرحله هم از اول رفتم
جالبه يه آپگريد براي لباس خريدم 99 تا پاور گرفت
عجب لباسي هست
با اين حساب هنوز انگيزه براي تموم كردن بار دوم وجود داره
چون صلاحهاي ديگه اي هم حتما اضافه خواهد شد

EHHASSATNI
24-01-2009, 14:19
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟

golmohammadi
24-01-2009, 14:38
اقا ویندوز ویروس ناجور داره باید از اول بریزم save بازی کجاست تا copy کنم ؟
C:\Documents and Settings\user name\My Documents\Electronic Arts\Dead Space

titanium_zarin
26-01-2009, 20:13
سلام.
من اولین اسلحه رو گرفتم ولی همش در حالت اماده شلیک.واسه همین نمیتونم بدوم یا سیو کنم چه کار کنم؟؟؟؟

soliman
27-01-2009, 00:25
caps lock رو خاموش کن درست میشه.

golmohammadi
27-01-2009, 11:11
گيم به اين خوبي چرا كلوپش خلوت شده؟
من دارم يه دور ديگه هم از اول ميرم
همه سيوهاي بازي را هم نگه ميدارم

Alireza.M67
27-01-2009, 22:06
آقا من قیل از اینکه این بازیو بخرم همینجا پرسیدم "این بازی ارزش خریدن داره یا نه ؟"
حالا اونی که به من گفت برو حتما بازی کن کجاست ؟
اگه ببینمش کلشو میکنم . (شوخی) :10: :31:
خداییش آخر بازی سر کاریه ، هیچی تو این بازی نیست که آدمو جذب کنه .:2:
یکی از ضعیف ترین بازی هاییه که تو این چند وقته بازی کردم . (نظرات شخصی بود)

davoodf
27-01-2009, 23:17
من نمی دونم شما از این بازی به این توپی دیگه چی میخواین؟!
گرافیک خوب=بله
هیجان بالا=بله
هوش مصنوعی خوب=بله
گیم پلی خوب=بله
بازم بگم؟!به نظر من بهترین بازی که توی این چند ماه بازی کردم!

mahyarSAMSUNG
28-01-2009, 01:50
از نظر گرافیکی در حد متوسط .!!! من تازه نصبش کردم . فقط دیدم که اولش سفینشون سقوط میکنه!!

davoodf
28-01-2009, 02:01
نخیر هیچ هم در حد متوسط نیست!
بر پایه ی shader model 3.0 ساخته شده!حتما شما با تنظیمات پایین بازی می کنی!
خدایی شما اون افکت نور خورشید رو اولش دیدین چه قدر قشنگ و طبیعی کار شده بود!ادم فقط هوس میکرد بشینه اون تابش نور رو نگاه کنه!کیفیت بافت ها و تکستچر هم عالی بود به نظر من!شما یه جوری میگین متوسط مثل اینکه دارین گرافیک بازی های 2 سال پیش رو میگین!

golmohammadi
28-01-2009, 15:24
آقا من قیل از اینکه این بازیو بخرم همینجا پرسیدم "این بازی ارزش خریدن داره یا نه ؟"
اگه ببینمش کلشو میکنم . (شوخی) :10: :31:
خداییش آخر بازی سر کاریه ، هیچی تو این بازی نیست که آدمو جذب کنه .:2:
شما گيمر نيستي
اگر فقط يه ذره گيمر بودي هيچوقت اين حرفو نميزدي
از نظر اين گيم جزو 5 تا از بهترين گيمهاي اخري هست
و واسه خودم هم خيلي حال داد
حيجان اين بازي خيلي بالاست
صداگذاري بسيار حرفه اي
گرافيك خوب و بازي روان
گيم پلي خوب
خلاصه چي بگم كه نداره
از بازيهايي همچون cod به نظر من بهتره
الان دارم دور دومشو ميرم چون انگيزه براي بازي كردن مجدد وجود داره

من نمی دونم شما از این بازی به این توپی دیگه چی میخواین؟!
گرافیک خوب=بله
هیجان بالا=بله
هوش مصنوعی خوب=بله
گیم پلی خوب=بله
بازم بگم؟!به نظر من بهترین بازی که توی این چند ماه بازی کردم!
مخلصيم

از نظر گرافیکی در حد متوسط .!!! من تازه نصبش کردم . فقط دیدم که اولش سفینشون سقوط میکنه!!
در حد متوسط؟
فقط همين؟
اره حق داري منم اولش اينجوري فكر ميكردم
چون گرافيك انتخاب شده پيش فرض بازي كمه
بعدش تمامي ايتمهاي گرافيكي را بردم آخر
توصيه ميكنم اين كارو بكني تا بدوني كه گرافيكش چجوريه ...

resident_evil
28-01-2009, 17:49
بابا يكم با انصاف باشين !!!
درسته هركي يه نظري داره ولي يكم منطقي باشين !!!
اين بازي از همه نظر جزء بهترين هاي 2008 بود !!!
در مورد گرافيك كه واقعا نميدونم چي بگم !!!
فوق العاده بود !!!
صدا گذاري هم كه بي نقص كار شده بود
هيجان بسيار بالايي داشت و به خوبي اون حس ترس رو منتقل ميكرد !!!
يعني شما ميخواين بگين در ابتداي بازي كه يهو يكي ازون موجودات در آسانسور رو باز ميكنه شوكه نشدين ؟؟؟
يا وقتي دارين ميرين يكيشون يهو از رو زمين بلند ميشه !!!
منكه خيلي شوكه شدم !!! صداي tv هم زياد كرده بودم واقعا قلبم به شدت سريع ميزد !!!

davoodf
28-01-2009, 21:23
خدایی صدا گذاری بازی خیلی عالی و حرفه ای بود!کاملا سه بعدی!!!اگر با هدفون بازی کنین میفهمین من چی میگم!
من خودم تا اخرش با ترس و لرز بازی رو تموم کردم!وقتی میومدم داخل بازی قلبم تند تند میزد و داغ می کردم!با اون محیطش کاملا ترس و هیجان واقعی رو به ادم منتقل میکرد!

hosseincode2008
28-01-2009, 22:17
اگه ببینمش کلشو میکنم . (شوخی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خداییش آخر بازی سر کاریه ، هیچی تو این بازی نیست که آدمو جذب کنه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif

من وقتي همچين نظراتي رو ميخونم ميخوام سرمو بكوبم به مانيتور ، ناخوداگاه خيلي عصباني ميشم :47: درسته هر كس نظري داره ولي نه اينطوري ... :32:

Alireza.M67
28-01-2009, 23:13
من وقتي همچين نظراتي رو ميخونم ميخوام سرمو بكوبم به مانيتور ، ناخوداگاه خيلي عصباني ميشم :47: درسته هر كس نظري داره ولي نه اينطوري ... :32:

شما گيمر نيستي
اگر فقط يه ذره گيمر بودي هيچوقت اين حرفو نميزدي
از نظر اين گيم جزو 5 تا از بهترين گيمهاي اخري هست
و واسه خودم هم خيلي حال داد
حيجان اين بازي خيلي بالاست
صداگذاري بسيار حرفه اي
گرافيك خوب و بازي روان
گيم پلي خوب
خلاصه چي بگم كه نداره
از بازيهايي همچون cod به نظر من بهتره
الان دارم دور دومشو ميرم چون انگيزه براي بازي كردن مجدد وجود داره
...
من اگه ناراحتتون کردم واقعا عذر می خوام .
ولی منم وقتی یکی بهم میگه گیمر نیستی یاد 20 سال زندگیم که پای بازی های کامپیوتری گذشت میفتم و نا خود آگاه عصبی میشم . (مثل الآن)
هیچ دلیلی نداره که چون یه نفر از یه بازی خوشش نمیاد چنین حرفی بزنی .
اگه اینطوریه منم میتونم بگم هرکی از DMC & RE & GTA & commandos خوشش نمیاد گیمر نیست
هر کسیم که از dead space & assassins creed & oblivion خوشش میاد اصلا نمیدونه گیم چیه .
هر کسی سلیقه ای داره .
اما دلیل من که میگم از این بازی خوشم نمیاد .من تا chapter 3 بازی رفتم .
1)گرافیک خوبی داره ولی فضای کاملا یکنواخت و کسل کننده ای داره .
2)گیم پلیش رو مغز آدم اسکی میره .
3)داستان کلیشه ای و ضعیفی داره .
4)کارت اینه که هی CTRL بزنی ببینی کجا باید بری بعد تو مسیرت هی منتظر یه هیولا باشی که یدونه بزنی تو پاش و وقتی خورد زمین بزنی مغزشو منفجر کنی (خداییش اگه چیز دیگه ای تو این بازی هست بگید شاید من ندیدم)
این مورد آخر تو اکثر بازی ها صدق میکنه ولی معمولا سعی میکنن که با ایجاد تنوع تو محیط بازی این ضعف رو کاهش بدن اما تو این بازی فقط یه جور ترس کاذب ناشی از ظاهر شدن یهوییه هیولا ها وجود داره .
بازم میگم اینا نظر شخصیه و قطعا همه ی دوستان که اینجا حضور دارن گیمر حرفه ای هستند .
این مورد آخر قابل توجه آقای golmohammadi .
نمیدونم شما تا حالا چند تا گیم تو عمرت بازی کردی 100 تا 200 تا 1000 تا ... ولی من تا حالا به اندازه ی مو های سر عکس توی آواتارت شایدم بیشتر گیم بازی کردم .

resident_evil
29-01-2009, 01:00
خب ديگه بهتره اين بحث رو تموم كنيم و قبول كنيم كه هر كسي يه نظري داره !!!
منم خودم با GTA IV حال نكردم... به نظرم كاملا معمولي بود !!!
ولي خب خيلي ها عاشق اون بازي بودن !!!
به نظر من Dead Space فوق العادس به نظر يكي ديگه بازي نرماليه !!!
پس همه از يه بازي خوشمون مياد از يه بازي بدمون مياد !!!
وقتي به نظر من GTA IV بازيه كاملا نرمالي هستش دليل بر اين نميشه كه من Gamer نيستم !!!
يا همين دوستمون gorgnamaa به نظرش Dead Space يه بازيه معموليه ...
موفق باشين...

hosseincode2008
29-01-2009, 14:04

3. اين يه مورد رو به هيچچچچچچچچچچچچچچچ وجح قبول ندارم ، همين جا بچه ها چند صفحه اي رو داستان بازي بحث كردن و به نتايجي رسيدند كه حتي خود نويسنده ي داستان هم خبر نداشت !!!! احتمالا شما لاگ هاي صوتي و ويديويي رو رد ميكرديد . آخر بازي هم اگر بتوني بري شوكه ميشي و در عين حال گيج !
( نتونستم نگم!)
در كل اگر ميگفتي من از اين بازي خوشم نيومد منطقي تر بود نه اينكه كل بازي رو ببري زير سوال !

Alireza.M67
29-01-2009, 22:40
خب ديگه بهتره اين بحث رو تموم كنيم و قبول كنيم كه هر كسي يه نظري داره !!!
منم خودم با gta iv حال نكردم... به نظرم كاملا معمولي بود !!!
ولي خب خيلي ها عاشق اون بازي بودن !!!
به نظر من dead space فوق العادس به نظر يكي ديگه بازي نرماليه !!!
پس همه از يه بازي خوشمون مياد از يه بازي بدمون مياد !!!
وقتي به نظر من gta iv بازيه كاملا نرمالي هستش دليل بر اين نميشه كه من gamer نيستم !!!
يا همين دوستمون gorgnamaa به نظرش dead space يه بازيه معموليه ...
موفق باشين...

آخر آدم منطقی .:20:
خوشم اومد ازت ...:10:

pooria_k2
29-01-2009, 23:37
3. اين يه مورد رو به هيچچچچچچچچچچچچچچچ وجح قبول ندارم ، همين جا بچه ها چند صفحه اي رو داستان بازي بحث كردن و به نتايجي رسيدند كه حتي خود نويسنده ي داستان هم خبر نداشت !!!! احتمالا شما لاگ هاي صوتي و ويديويي رو رد ميكرديد . آخر بازي هم اگر بتوني بري شوكه ميشي و در عين حال گيج !
( نتونستم نگم!)
در كل اگر ميگفتي من از اين بازي خوشم نيومد منطقي تر بود نه اينكه كل بازي رو ببري زير سوال !

حالا آخرش چی میشه؟؟

golmohammadi
30-01-2009, 01:40
من اگه ناراحتتون کردم واقعا عذر می خوام .
ولی منم وقتی یکی بهم میگه گیمر نیستی یاد 20 سال زندگیم که پای بازی های کامپیوتری گذشت میفتم و نا خود آگاه عصبی میشم . (مثل الآن)
هیچ دلیلی نداره که چون یه نفر از یه بازی خوشش نمیاد چنین حرفی بزنی .
اگه اینطوریه منم میتونم بگم هرکی از DMC & RE & GTA & commandos خوشش نمیاد گیمر نیست
هر کسیم که از dead space & assassins creed & oblivion خوشش میاد اصلا نمیدونه گیم چیه .
هر کسی سلیقه ای داره .
اما دلیل من که میگم از این بازی خوشم نمیاد .من تا chapter 3 بازی رفتم .
1)گرافیک خوبی داره ولی فضای کاملا یکنواخت و کسل کننده ای داره .
2)گیم پلیش رو مغز آدم اسکی میره .
4)کارت اینه که هی CTRL بزنی ببینی کجا باید بری بعد تو مسیرت هی منتظر یه هیولا باشی که یدونه بزنی تو پاش و وقتی خورد زمین بزنی مغزشو منفجر کنی (خداییش اگه چیز دیگه ای تو این بازی هست بگید شاید من ندیدم)
این مورد آخر تو اکثر بازی ها صدق میکنه ولی معمولا سعی میکنن که با ایجاد تنوع تو محیط بازی این ضعف رو کاهش بدن اما تو این بازی فقط یه جور ترس کاذب ناشی از ظاهر شدن یهوییه هیولا ها وجود داره .
بازم میگم اینا نظر شخصیه و قطعا همه ی دوستان که اینجا حضور دارن گیمر حرفه ای هستند .
این مورد آخر قابل توجه آقای golmohammadi .
نمیدونم شما تا حالا چند تا گیم تو عمرت بازی کردی 100 تا 200 تا 1000 تا ... ولی من تا حالا به اندازه ی مو های سر عکس توی آواتارت شایدم بیشتر گیم بازی کردم .

ببينيد دوست عزيز
ادم وقتي از يه گيمي خوشش نمياد دليل بر اين نميشه كه اون گيم بده
نميدونم چرا ايرانيان اينجوري هستند
اميدوارم يه روز بشه كه ببينم منطقي شده اند
شما وقتي از يك گيم خوشتون نمياد بايستي بگي با سليقه شما جور نيست
و ممكنه از سبك خاصي خوشتون بياد
منم هيچوقت از گيمي كه خوشم نمياد بهش نميگم بده
مثلا gta را نصب كردم اصلا بهم حال نميده ولي هيچوقت نميگم بده حالا شايد اگه بازي را برم و تا وسطها برم شايد واسم جذابتر بشه اينو ميدونم
در هر صورت بنا به دلايلي خوشم نمياد و اين دليل بر بد بودن گيم نميشه
حالا معلوم شد كه از (dead space & assassins creed & oblivion) ها خوشت نمياد
asssins cred كه عالي هست ولي با سليقه شما شايد نخورده
شما كه تا چپتر 3 رفتين هنوز چيزي نشده بادي بيشتر برين تا حال بده
مخصصا داشتن يك اسپيكر كه صداي بم خوبي داشته باشه تاثير زيادي تو حيجان بازي داره
گرافيكش كه خوبه فضاش هم كه خوب نميشه گفت همه گيمها مثل كرايسيس باشند
اينم اينجوري ساخته شده
گيم پليش رو مغز ادم اسكي ميره؟ اين جدا يعني چي؟ خودت هم فهميدي؟ اخه من چي بگم بهت
داستانش ضعيفه؟ اينجا اگه نخندم ميميرم هه هه :27:
4 اين همه كار بايد انجام بدي اين همه ماموريت خلاصه خوب هم نباشه بد نبود
در ضمن من گيمر نيستم

نمیدونم شما تا حالا چند تا گیم تو عمرت بازی کردی 100 تا 200 تا 1000 تا ... ولی من تا حالا به اندازه ی مو های سر عکس توی آواتارت شایدم بیشتر گیم بازی کردم
اين حرفت يعني چي؟
واقعا خجالت داره ادم با 7 سال بزرگتر از خودش اينجوري حرف بزنه
بدترين چيزي كه من بهت گفتم اين بود كه گيمر نيستي
اين حرفت ثابت كرد كه ايراني اصيل هستي و من بهت افتخار ميكنم به خاطر افكارهايي كه داري
به خاطر اين كه عذر خواهي كردي ديگه هيچي نميگم
اميدوارم به اشتباهت پي برده باشي
موفق باشيد

hosseincode2008
30-01-2009, 10:52
حالا آخرش چی میشه؟؟
همون فيلمي كه اول بازي پخش ميشه در آخر بازي هم پخش ميشه ولي اين بار به طور كامل و توش ميبينيم كه نيكول به خودش يه آمپول ميزنه و تبديل به نكرومرفر ميشه . وقتي ما ميخوايم با سفينه از ايشيمورا خارج بشيم ميبينيم كه نيكول نكرومرفر هم تو سفينه هست و بعد تو همين لحظه بازي تمام ميشه . اين پايان سطحيش هست ، پيشنهاد ميكنم خودت تا آخرش بري چون خيلي زيبا طراحي شده ...

mahyarSAMSUNG
30-01-2009, 11:23

من حرفمو پس میگیرم ! گرافیک در حد کرایسس ! صدا گذاری در حد بندسلیگا ! از نظر ترس هم میتونم بگم 10000000 برابر اویل و سایلنت هیل !!! درحدی ساختنش که وقتی آدم رو له میکنی دقیقا از همونجا له میشه مثلا با لگد که به پاش میزنی پاش قطع میشه و خون ازش میریزه ! وقتی هم در جایی رو باز میکنه وقتی در بسته میشه صداش کل فضای بازی رو میگیره که آدم میترسه همه این آدم خورا بفهمنمو بریزن سرت ! فقط یه چیزی که اعصابمو خورد کرده اینه که دوربین چسبیده پشت یارو !!! اصلا تمرکز برای بازی ندارم ! میشه کاری کرد دوربین یه خورده از طرف فصله بگیره ؟؟؟ ( این سوال یکم بود )

من این بازی در رزولیشن 1280 در 1024 و آخرین دیتیل ها و آنتیالیز 8 بازی میکنم !

سوالم دومم !! اینجاش گیر کردم :31:. دومیه رو هر کاری میکنم وصل نمیشه !!

havas_1980
30-01-2009, 11:58
... فقط یه چیزی که اعصابمو خورد کرده اینه که دوربین چسبیده پشت یارو !!! اصلا تمرکز برای بازی ندارم ! میشه کاری کرد دوربین یه خورده از طرف فصله بگیره ؟؟؟ ( این سوال یکم بود )
... سوالم دومم !! اینجاش گیر کردم :31:. دومیه رو هر کاری میکنم وصل نمیشه !!

جواب اول - خیر...
جواب دوم - رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارید.
در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنید.
بعد کلید سمت راست موس رو ول کنید و کلید Shift رو نگه دارید و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنید.

golmohammadi
30-01-2009, 13:15
من حرفمو پس میگیرم ! گرافیک در حد کرایسس ! صدا گذاری در حد بندسلیگا ! از نظر ترس هم میتونم بگم 10000000 برابر اویل و سایلنت هیل !!! درحدی ساختنش که وقتی آدم رو له میکنی دقیقا از همونجا له میشه مثلا با لگد که به پاش میزنی پاش قطع میشه و خون ازش میریزه ! وقتی هم در جایی رو باز میکنه وقتی در بسته میشه صداش کل فضای بازی رو میگیره که آدم میترسه همه این آدم خورا بفهمنمو بریزن سرت ! فقط یه چیزی که اعصابمو خورد کرده اینه که دوربین چسبیده پشت یارو !!! اصلا تمرکز برای بازی ندارم ! میشه کاری کرد دوربین یه خورده از طرف فصله بگیره ؟؟؟ ( این سوال یکم بود )

من این بازی در رزولیشن 1280 در 1024 و آخرین دیتیل ها و آنتیالیز 8 بازی میکنم !

سوالم دومم !! اینجاش گیر کردم :31:. دومیه رو هر کاری میکنم وصل نمیشه !!

به اين ميگن ادم منطقي چون به اشتباهش پي برد البته من خودم بار اول كه اجرا كردم فكر كردم گرافيكش پائينه چون گفتم كه گرافيك پيشفرض پائين هست
نه ديگه گرافيكش به حد كرايسيس نميرسه
يعني هيچ گيمي نميرسه
ولي خيلي خوب هست
فقط در مورد اينكه گفتي دوربين چسبيده به يارو راست ميگي
اولش كمي سخته
ولي بعدش عادت ميكني
تا حالا ترسناكترين گيمي كه بازي كرده بودم fear 2 بود
اما اين ديگه از همه ترسناكتره
با اين همه حال خيلي هم ميچسبه :31:
راستي بچه ها كسي اون لباس را كه قيمتش 99 هست خريده ؟
اخه من دور دوم خريدم فكر نكنم دور اول ازاد بشه

Alireza.M67
31-01-2009, 11:25
ببينيد دوست عزيز
ادم وقتي از يه گيمي خوشش نمياد دليل بر اين نميشه كه اون گيم بده
نميدونم چرا ايرانيان اينجوري هستند
اميدوارم يه روز بشه كه ببينم منطقي شده اند
شما وقتي از يك گيم خوشتون نمياد بايستي بگي با سليقه شما جور نيست
و ممكنه از سبك خاصي خوشتون بياد
منم هيچوقت از گيمي كه خوشم نمياد بهش نميگم بده
مثلا gta را نصب كردم اصلا بهم حال نميده ولي هيچوقت نميگم بده حالا شايد اگه بازي را برم و تا وسطها برم شايد واسم جذابتر بشه اينو ميدونم
در هر صورت بنا به دلايلي خوشم نمياد و اين دليل بر بد بودن گيم نميشه
حالا معلوم شد كه از (dead space & assassins creed & oblivion) ها خوشت نمياد
asssins cred كه عالي هست ولي با سليقه شما شايد نخورده
شما كه تا چپتر 3 رفتين هنوز چيزي نشده بادي بيشتر برين تا حال بده
مخصصا داشتن يك اسپيكر كه صداي بم خوبي داشته باشه تاثير زيادي تو حيجان بازي داره
گرافيكش كه خوبه فضاش هم كه خوب نميشه گفت همه گيمها مثل كرايسيس باشند
اينم اينجوري ساخته شده
گيم پليش رو مغز ادم اسكي ميره؟ اين جدا يعني چي؟ خودت هم فهميدي؟ اخه من چي بگم بهت
داستانش ضعيفه؟ اينجا اگه نخندم ميميرم هه هه :27:
4 اين همه كار بايد انجام بدي اين همه ماموريت خلاصه خوب هم نباشه بد نبود
در ضمن من گيمر نيستم

اين حرفت يعني چي؟
واقعا خجالت داره ادم با 7 سال بزرگتر از خودش اينجوري حرف بزنه
بدترين چيزي كه من بهت گفتم اين بود كه گيمر نيستي
اين حرفت ثابت كرد كه ايراني اصيل هستي و من بهت افتخار ميكنم به خاطر افكارهايي كه داري
به خاطر اين كه عذر خواهي كردي ديگه هيچي نميگم
اميدوارم به اشتباهت پي برده باشي
موفق باشيد

اصلا اون 2 کلام حرف ارزش این همه دعوا نداشت .:41:
ایکاش اصلا نمی نوشتم .
100 بار هم تاکید کردم که نظر شخصیه و هرگز نگفتم که بده و به کسی توهین نکردم .
روزی 1000 نفر از 1000 تا بازی انتقاد میکنن .
منم انتقاد کردم از این بازی .
شاید چون خیلی تعریف شنیده بودم انتظار یه چیز خارق العاده رو داشتم ولی اصلا این بازی به دلم نچسبید .
آقا من نمیدوستم 7 سال بزرگتری جدا معذرت می خوام آخه احساس کردم داری توهین آمیز حرف میزنی ...:10:
راستی گیم پلیش رو مغز اسکی میره یعنی ::20:
1. دوربین بازی یه جوریه که کنترل ضعیفی رو بازی داری .
2. یه جاهایی که پشت دیوار قرار میگیری تو تیر اندازی به مشکل بر می خوری .
3. اینکه با پا بزنی کله ی یارو رو بترکونی رو خوب نساختن یعنی یکم مشکل داره .
البته بازی نکات مثبتی هم داره که دیگه همه میدونن و لازم به گفتن نیست .:20:

golmohammadi
31-01-2009, 19:35
اصلا اون 2 کلام حرف ارزش این همه دعوا نداشت .:41:
ایکاش اصلا نمی نوشتم .
100 بار هم تاکید کردم که نظر شخصیه و هرگز نگفتم که بده و به کسی توهین نکردم .
روزی 1000 نفر از 1000 تا بازی انتقاد میکنن .
منم انتقاد کردم از این بازی .
شاید چون خیلی تعریف شنیده بودم انتظار یه چیز خارق العاده رو داشتم ولی اصلا این بازی به دلم نچسبید .
آقا من نمیدوستم 7 سال بزرگتری جدا معذرت می خوام آخه احساس کردم داری توهین آمیز حرف میزنی ...:10:
راستی گیم پلیش رو مغز اسکی میره یعنی ::20:
1. دوربین بازی یه جوریه که کنترل ضعیفی رو بازی داری .
2. یه جاهایی که پشت دیوار قرار میگیری تو تیر اندازی به مشکل بر می خوری .
3. اینکه با پا بزنی کله ی یارو رو بترکونی رو خوب نساختن یعنی یکم مشکل داره .
البته بازی نکات مثبتی هم داره که دیگه همه میدونن و لازم به گفتن نیست .:20:

خوب تعريف كردند
چون يه چيز خارق العاده هست (البته نه در حل اويل يا كرايسيس) يه پله پائينتر
اين حرفا چيه؟ من تو فروم خيلي صميمي هستيم من بههيچكس توهين نكرده ام
1 اره راست ميگي البته ميشه عادت كرد تا حدودي
2 بله دقيقا اينجوريه ولي اگه از پشت ديوار به سمت راست شليك كني مشكلي نيست
مشكل زماني هست كه از سمت چپ حمله كني
در هر صورت اگه چيز بدي ازم شنيدي Sorry

EHHASSATNI
31-01-2009, 22:19
agha man 2bare windows rikhtam bazi ro 2 bare install kardam faghat ham chaptere 12 mooonde ama vaghti mikham varede bazi sham mizane bayad be net vasl shi manam misham
bad mige ma 1 code behet mail mikonim oon roo vared kon
bayad chi kar konam
?
fekr nakonam dafe aval az in kara karde basham

mahyarSAMSUNG
01-02-2009, 01:18
به اين ميگن ادم منطقي چون به اشتباهش پي برد البته من خودم بار اول كه اجرا كردم فكر كردم گرافيكش پائينه چون گفتم كه گرافيك پيشفرض پائين هست
نه ديگه گرافيكش به حد كرايسيس نميرسه
يعني هيچ گيمي نميرسه
ولي خيلي خوب هست
فقط در مورد اينكه گفتي دوربين چسبيده به يارو راست ميگي
اولش كمي سخته
ولي بعدش عادت ميكني
تا حالا ترسناكترين گيمي كه بازي كرده بودم fear 2 بود
اما اين ديگه از همه ترسناكتره
با اين همه حال خيلي هم ميچسبه
راستي بچه ها كسي اون لباس را كه قيمتش 99 هست خريده ؟
اخه من دور دوم خريدم فكر نكنم دور اول ازاد بشه

من توی امضای یکی از بچه ها که میبینم نوشته fear 2 اولهای سال 2009 میاد شما چطوری بازی کردی !!!!!

golmohammadi
01-02-2009, 04:07
من توی امضای یکی از بچه ها که میبینم نوشته fear 2 اولهای سال 2009 میاد شما چطوری بازی کردی !!!!!

فير كلا دو تا اومد
منظور من دومي بود
اره راست ميگي 2نيست
ولي چون دومي هست من گفتم 2
كلا گيم خوبي هست

vahidreza2007
01-02-2009, 18:12
سلام بچه ها
من تو مرحله 10 تو قسمت راه اندازي شاتل گير كردم هر كاري مي كنم اون نمايشگر دوم تو اتاق كار نمي كنه وقرمز رنگ هستش من تست روشن شدن شاتل رو انجام مي دم واتيش از ته شاتل خارج مي شه اما بقيه رو نمي دونم چطور بايد انجام بدم تو نوشته اش نوشته بايد نمي دونم گيره هاي محل لنگر گاه رو ازاد كنم بچه كمكم كنيد

resident_evil
01-02-2009, 18:22
سلام بچه ها
من تو مرحله 10 تو قسمت راه اندازي شاتل گير كردم هر كاري مي كنم اون نمايشگر دوم تو اتاق كار نمي كنه وقرمز رنگ هستش من تست روشن شدن شاتل رو انجام مي دم واتيش از ته شاتل خارج مي شه اما بقيه رو نمي دونم چطور بايد انجام بدم تو نوشته اش نوشته بايد نمي دونم گيره هاي محل لنگر گاه رو ازاد كنم بچه كمكم كنيد

ببينم اينجايي كه شما هستي همون جاس كه يكي ازون موجودات كه نميميرن دنبالتن ؟؟؟!!!
اگه اونجاس بايد سعي كني اونو ببري پشت همون سفينه بعد پاشو بزني بعد بازيو آهسته كني
و بعد بري تو اتاق و آتيش رو روشن كني تا اون بسوزه و بعد ادمه ي بازي ...

EHHASSATNI
01-02-2009, 18:34
agha man 2bare windows rikhtam bazi ro 2 bare install kardam faghat ham chaptere 12 mooonde ama vaghti mikham varede bazi sham mizane bayad be net vasl shi manam misham
bad mige ma 1 code behet mail mikonim oon roo vared kon
bayad chi kar konam
?
fekr nakonam dafe aval az in kara karde basham

kasi rahnamaie kone plz

vahidreza2007
01-02-2009, 18:35
دوست جون ممنونتم ردش كردم بي پدر بدجوري مشغولم كرده بود

mahyarSAMSUNG
02-02-2009, 02:32
من دوباره یه جاش گیر کردم ! البته فکر کنم ردش کنم ! یه جایی هست که یه یارویی داره سرش رو میکوبه توی دیوار بعد که نزدیکش میشی سرشو محکم میکوبه تا اینکه میمیره ! یه دری بعد اون وجود داره که وقتی بازش میکنی یه حباب شیشه ای میبینی که یه یارو دیگه ای توشه ولی جلوی راه رو گرفته ! تنها جایی که میشه رفت یه دری که نوشته 1power nod میخواد ! که من نداشتم و مجبور شدم برم بازی رو یذره هک کنم و پول در بیارم تا از اون پاورها بخرم ! حالا دیگه نرفتم ببینم در باز میشه یا نه !

sasanjfr
02-02-2009, 12:45
من دوباره یه جاش گیر کردم ! البته فکر کنم ردش کنم ! یه جایی هست که یه یارویی داره سرش رو میکوبه توی دیوار بعد که نزدیکش میشی سرشو محکم میکوبه تا اینکه میمیره ! یه دری بعد اون وجود داره که وقتی بازش میکنی یه حباب شیشه ای میبینی که یه یارو دیگه ای توشه ولی جلوی راه رو گرفته ! تنها جایی که میشه رفت یه دری که نوشته 1power nod میخواد ! که من نداشتم و مجبور شدم برم بازی رو یذره هک کنم و پول در بیارم تا از اون پاورها بخرم ! حالا دیگه نرفتم ببینم در باز میشه یا نه !
نه دوست عزیز.داخل اون اتاقی که power node می خواد فقط مهمات،بسته های سلامتی،مقداری پول و چیزهایی از این قبیل هست و برای ادامه ی بازی اجباری نیست که وارد این اتاق بشید(اگه از power node استفاده کردید و رفتید داخل اتاق که چه بهتر).برای رد کردن این قسمت باید با استفاده از قابلیت kinesis اون محفظه ی شیشه ای رو ببرید سمت چپ تا بتونید به سمت مقابل اتاق برید.

mahyarSAMSUNG
03-02-2009, 18:42
آخه از پشت شیشه دیدم یه دکمه اونجاست که چراغش روشن گفتم شاید با اون بشه جلومو باز کرد ! ولی بعدا فهمیدم با آهن ربا باید بزنیش کنار هرچند که بازی رو هک کردم و پول و تمام زندگیمو بالا بردم . حالا دوباره باید برشگردونم به اول !

Raptor 2009
03-02-2009, 18:46
دوستان من بازی dead space رو خریدم کرک هم نداره و با یه پیغام securtiy که میده بالا نمیاد.مشکلش نمیدونید چیه بچه ها؟

pooria_k2
07-02-2009, 19:54
چرا این طوری تموم شد!!:13:

pedram_sad
07-02-2009, 20:55
چرا این طوری تموم شد!!:13:
چون باید یک جایی برای دنبالش تو نسخه بعدی باقی میموند :31:

titanium_zarin
07-02-2009, 23:53
سلام .

1.من قابلیت کند کردن زمان رو ندارم.یعنی داشتم اما حالا ندارم.کسی میدونه چرا؟؟؟؟اون قسمت پشت لباسشم که مربوط به همینه پر هست!!!

2.سیو مرحله هشت رو میخوام.همون اوله اولش.لطفا اگه خودتون رد کردین بزارین.اخه ویندوز پاک شده اونم پریده!!!!

havas_1980
08-02-2009, 01:59
سلام .

1.من قابلیت کند کردن زمان رو ندارم.یعنی داشتم اما حالا ندارم.کسی میدونه چرا؟؟؟؟اون قسمت پشت لباسشم که مربوط به همینه پر هست!!!

2.سیو مرحله هشت رو میخوام.همون اوله اولش.لطفا اگه خودتون رد کردین بزارین.اخه ویندوز پاک شده اونم پریده!!!!تنها دلیل منطقیش میتونه عوض شدن کلید پیشفرض (C) به دیگری باشه و در حالت خیلی نادرش میتونه وجود باگ باشه.

سیو شروع - Chapter 8: Search and Rescue

mahyarSAMSUNG
08-02-2009, 02:23
این بازی میتونم بگم یکی از بهرین بازی ها بود که انجام دادم البته تمومش نکردم ولی خیییییییییییییلی ترسناک ! صدا گذاری این بازی خیلی خوبه !

titanium_zarin
08-02-2009, 10:59
تو مرحله هشت.رسیدم به اونجایی که چندتا چیز مثل دیش ماهواره هست.باید چه کارشون کنم؟؟؟؟معلوم نیست اصلا...

pooria_k2
08-02-2009, 11:55
باید اونایی کا خرابن(توی مونیتور با رنگ قرمز مشخص شده) رو در بیاریو اونایی که سالمن رو بیاری پیش هم
(با هم تشکیل یه دایره میدن):20:

pooria_k2
08-02-2009, 11:58
چون باید یک جایی برای دنبالش تو نسخه بعدی باقی میموند :31:

:10: حالا دومیش کی مییاد؟

pedram_sad
08-02-2009, 13:13
:10: حالا دومیش کی مییاد؟
مشخص نیست
فعلا فقط تایید کردنش
تاریخش هم tba هست

titanium_zarin
08-02-2009, 19:38
باید اونایی کا خرابن(توی مونیتور با رنگ قرمز مشخص شده) رو در بیاریو اونایی که سالمن رو بیاری پیش هم
(با هم تشکیل یه دایره میدن):20:

دایره چه جوری؟؟؟؟کوچک یا بزرگ؟؟؟:10:

titanium_zarin
08-02-2009, 20:28
میگماااااااااا این مرحله نهم یه سری توپ هست سبز رنگ...چه کارشون کنم....؟؟؟

havas_1980
08-02-2009, 20:55
میگماااااااااا این مرحله نهم یه سری توپ هست سبز رنگ...چه کارشون کنم....؟؟؟شما وقتی که دریچه کف رو باز کردین باید اون گوی های رادیواکتیو (6 مورد) رو به کمک Kinesis به خارج پرت کنین تا راه ورود به نقطه بعدی باز بشه.

titanium_zarin
08-02-2009, 23:45
سلام.

رسیدم جایی که یه عالمه اتش هست.از اتشا رد شدم بعد میگه راه از اونوره ولی یه چیزی مثل دیوار شیشه ای جلومه...جریانش چیه؟؟؟چه کار باید کنم؟؟

فکر کنم مرحله 8 یا 9 هستم.ممنون

soliman
08-02-2009, 23:50
اگه عکسشو بذاری بهتره. ولی فکر کنم شما همونجایی رو میگید که یه دیوار شیشه ایه بلنده. اگه منظورتون همون جاست باید شما منتظر بمونید تا اون دوست سیاهپوستتون بیاد بعد یه غوله پیدا میشه و اون یارو سیاه پوسته رو تیکه تیکه اش میکنه و بعد شیشه رو میشکونه که شما میتونید ازش رد بشین.

titanium_zarin
09-02-2009, 09:45
اگه عکسشو بذاری بهتره. ولی فکر کنم شما همونجایی رو میگید که یه دیوار شیشه ایه بلنده. اگه منظورتون همون جاست باید شما منتظر بمونید تا اون دوست سیاهپوستتون بیاد بعد یه غوله پیدا میشه و اون یارو سیاه پوسته رو تیکه تیکه اش میکنه و بعد شیشه رو میشکونه که شما میتونید ازش رد بشین.

ممنون...
مشکلی هست اینه که من وقتی میخوام عکس بگیرم.میپره بیرون و نمیشه.

ببینید این مرحله بعد از اونجاست که یه سفینه دیگه برخورد میکنه و یه سری موجود سریع اضافه شدن به بازی.
واسه رسیدن به اینجایی که هستم یه سری کمد مانند رو جابجا کردم و بعدش از دستگاههایی که اتش خیلی زیاد تولید میکردن در رفتم و رسیدم به جایی که جلوم شیشه هست و باید ازش رد شم...حالا چی؟؟؟؟:11:

ali_ranger22
09-02-2009, 13:04
ممنون...
مشکلی هست اینه که من وقتی میخوام عکس بگیرم.میپره بیرون و نمیشه.

ببینید این مرحله بعد از اونجاست که یه سفینه دیگه برخورد میکنه و یه سری موجود سریع اضافه شدن به بازی.
واسه رسیدن به اینجایی که هستم یه سری کمد مانند رو جابجا کردم و بعدش از دستگاههایی که اتش خیلی زیاد تولید میکردن در رفتم و رسیدم به جایی که جلوم شیشه هست و باید ازش رد شم...حالا چی؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دقیق نمی دونم ولی فک کنم الان باید اون سیاه پوسته بیاد از پشت شیشه باهات صحبت کنه بعد یکی از اون موجود گنده ها (همه ی اسما رو یادم رفته ! ) میاد میکشتش بعد شیشه رو میشکونه بعد تو باید بکشیش و ادامه ...

EHHASSATNI
09-02-2009, 14:16
اقايون كسي كركي crack داره بزاره
ممنون ميشم

titanium_zarin
09-02-2009, 14:33
میگم این بازی چند مرحله هست؟؟؟؟من الان 11 هستم!!

ali_ranger22
09-02-2009, 15:08
بازی 12 مرحله داره ;)

EHHASSATNI
09-02-2009, 15:09
میگم این بازی چند مرحله هست؟؟؟؟من الان 11 هستم!!
12 تا هست
من بيچاره چپتر 12 بودم
ويندوز رو دوباره ريختم ديگه install نميشه كسي هم كمك نميكنه

titanium_zarin
09-02-2009, 16:17
خوب دقیقا بگو چی لازم داری تا بدن بهت...

SAM-SON 70
09-02-2009, 18:56
با سلام به همه
اقا من سه تا سوال داشتم اونم اینه که چرا دختره خودش رو تو اخر بازی میکشه ؟!
و یکی هم اینکه بعد از تموم شدن بازی یه زره دیگه بازی میکنه که تو اخر انلاکد براش میزاره ؟!
و یکی هم اینکه کسی اطلاعاتی از قسمت دوم بازی داره ؟!!!

ali_ranger22
09-02-2009, 19:47
با سلام به همه
اقا من سه تا سوال داشتم اونم اینه که چرا دختره خودش رو تو اخر بازی میکشه ؟!
و یکی هم اینکه بعد از تموم شدن بازی یه زره دیگه بازی میکنه که تو اخر انلاکد براش میزاره ؟!
و یکی هم اینکه کسی اطلاعاتی از قسمت دوم بازی داره ؟!!!

این سوالیه که همه تو کف هستیم ! :دي باید منتظر نسخه های بعد باشیم
سوالت نامفهومه یه کم ولی آخر بازی یه زره جدید ازاد میشه که اگه بخوای بازی رو از اول بری میتونی ازش استفاده کنی
تایید شده به طور ضمنی ولی هنوز خبر خاصی نیست

EHHASSATNI
10-02-2009, 01:51
خوب دقیقا بگو چی لازم داری تا بدن بهت...

ميگم من ويندوز جديد ريختم اما وقتي خاستم دوباره install كنم موقع ورود به بازي ميزنه شما بايد به نت وصل شي و از اين حرف ها فكر كنم براي رجيستري هست
دفعه اول از مشكلات پيش نيومد
كسي crack اين بازي رو داره
؟

titanium_zarin
10-02-2009, 15:13
تموم شد...

واسه شماها چی باز شد؟؟؟من یه لباس جدید و پول و ... شما چی؟؟؟

havas_1980
10-02-2009, 16:44
تموم شد...

بازی در هر حالت سختی که تموم بشه به طور یکسان این موارد باید باز بشه:

- مد سختی غیر ممکن (Impossible Mode)
- لباس نظامی (Military Suit)
- گزارش پس داستان (Backstory logs)
- اعتبار, 50,000 (Credits)
- بست قدرت, 10 مورد (Power Nodes)

titanium_zarin
10-02-2009, 18:26
این لباس نظامی رو کجا تنش میکنه؟ باید براش بخرم؟؟

yamato
10-02-2009, 18:46
اره.بايد براش بخري.چيزه خوبيه ولي گرونه!

SAM-SON 70
11-02-2009, 16:35
اقا اهنگ بازی رو که یه دختره با صدای گرفته میخونه رو از کجا میشه پیدا کرد !!
همون تو قسمت منوی بازی

golmohammadi
11-02-2009, 20:42
اقايون كسي كركي crack داره بزاره
ممنون ميشم
كرك بازي يه فايل dll
كه ززير 1 مگ هست
مگه پكي كه خريدي بدون كرك هست؟
اگه خواستي برات اپ كنم

12 تا هست
من بيچاره چپتر 12 بودم
ويندوز رو دوباره ريختم ديگه install نميشه كسي هم كمك نميكنه
مگه شما سيوها را نگه نداشتي؟
در ضمن چرا نصب نميشه اروري چيزي؟

تموم شد...

ديدي اين لباس چه باحاله
ادم احساس قدرت ميكنه
من مرحله 5 دور 2 هستم
البته ديگه وقت نميكنم
ولي حتما دور 2 را هم تموم ميكنم

EHHASSATNI
12-02-2009, 02:19
ميگه بايد به نت وصل شي

Farshiid
13-02-2009, 10:48
من الان تو چاپتر 5 ام ، واقعا بازی وحشتناکه ! از ترس دست وپای آدم میلرزه !

golmohammadi
14-02-2009, 19:35

اره بابا
اخره ترسه
جون ميده اگه نصف شب بازي كني و كمي هم صداي اسپيكر زياد باشه

golmohammadi
14-02-2009, 19:37
اين دو تا عكس از لباس جديد

pedram_sad
14-02-2009, 22:02

اره بابا
اخره ترسه
جون ميده اگه نصف شب بازي كني و كمي هم صداي اسپيكر زياد باشه
دیگه اینقدر ها هم ترسناک نبود :31:
بیشتر حالت هیجانی داره تا ترس
چون این دو مورد کامل از هم جدا هستن
ترس رو تو بازی هایی مثل koun و fatal frame به نحو زیبایی به تصویر کشیدن

pooria_k2
16-02-2009, 23:51
میشه یه توضیح کامل در مورد داستان بازی بدین؟ من که زیاد متوجه نشدم!

ali_ranger22
17-02-2009, 11:52
کاربر sasanjfr قبلا این بازی رو نقد کردن که نقدشون در صفحه ی اول تاپیک هست در اونجا به داستان هم اشاره شده ;)

mehdi30nema
21-02-2009, 17:46
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم .
همون اول بازی که تازه از دوستاش جدا شده میرسم به یه اتاق که دو تا ژنراتور مانند اون وسطش هست . یکی رو که فعال میکنیم یه اهرمی جدا میشه و میره طرفه دیگه اتاق ولی اون یکی مثله اینکه خرابه و بعد از حرکت دوباره سر جاش بر میگرده .
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه .

soliman
21-02-2009, 19:21
خوب شما تا اونو فعالش کردید اونو اهسته اش کنید و بعد برید سراغ مانیتور و اونو فعالش کنید تا اون بازوی مکانیکی برنگرده سر جاش.

mehdi30nema
22-02-2009, 09:02
با چی باید آهسته بکنم . ؟
(البته یه بار قبلا یه درب رو آهسته کردم ولی چون الان یه هفته هست بازی نکردم یادم رفته )

a.salireza
22-02-2009, 09:40
با چی باید آهسته بکنم . ؟
(البته یه بار قبلا یه درب رو آهسته کردم ولی چون الان یه هفته هست بازی نکردم یادم رفته )
شما باید راست کلیک موس رو نگه داری و بعد دکمه ی c رو بزنی !:46:

mehdi30nema
22-02-2009, 15:11
شما باید راست کلیک موس رو نگه داری و بعد دکمه ی c رو بزنی !:46:

آقا ممنون حل شد .
ولی یه نکته بازی که خیلی مسخره هست این نقشه بازی هست . راحت از رو نقشه آدم مسیر رو دنبال میکنه و میره اصلا نیازی به فکر کردن نداره

golmohammadi
24-02-2009, 01:13
آقا ممنون حل شد .
ولی یه نکته بازی که خیلی مسخره هست این نقشه بازی هست . راحت از رو نقشه آدم مسیر رو دنبال میکنه و میره اصلا نیازی به فکر کردن نداره

كجاش مسخره هست حالا ... ؟
راستي من دور دوم را هم دارم تموم ميكنم
الان چپتر 10 هستم
چيز خاصي اضافه نشد
فقط يه لباس بود كه اونم اوايل دور دو خريدم

Aseman e ghermez 2
24-02-2009, 01:18
این بازی خیلی روند تکراری داره هی از این قسمت باید بری یه قسمت دیگه اعصابم خورد شد وسط راه هم تفریحی زامبی میکشید حالا وسط اینهمه هم همه هر 3 یا4 مرحله یه قول یا یه چیز جدید اضافه میکنی و به راحت ادامه بدی.بگذریم
راستی اخرش چی میشه؟

mahyarSAMSUNG
25-02-2009, 00:02
خوب چیش تکراری بود از اینهایی که گفتی ؟ شما خودتو بزار جای اون طرفی که توی بازی هست ؟ انتظار داری توی یه شهر مرده چی جلوت ظاهر بشه ؟ خوب یه سری مرده باید باید دیگه ! ولی به نظر من آدمهاش تنوع خوبی داره ! شما احتمالا بازی رو تا آخر نرفتی . آخر بازی موجودات عجب و غریب تر و معماهای جالبی برای حل کردنشون میبینی ! منم الان chapter 10 هستم !

golmohammadi
28-02-2009, 23:43
خب بچه ها من تو مرحله 11 دور 2 بازي را بيخيال شدم
چون ديگه فكر نكنم چيز جديدي داشته باشه
فقط يه چيزي ميتونم بگم
قبل از اين بازي از بازي Fear بيشتر اذت ميبردم به خاطر حيجان بالا
اما بعد از اين بازي Fear واسم زياد ترسناك نشده

Benygh
09-03-2009, 23:14
سلام
ایا این بازی پچی چیزی عرضه شده در مدتی که ما نبودیم !؟

havas_1980
10-03-2009, 01:41
سلام
ایا این بازی پچی چیزی عرضه شده در مدتی که ما نبودیم !؟خیر. هیچ پچی منتشر نشده.

Benygh
19-03-2009, 15:12
مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟

havas_1980
19-03-2009, 15:43
مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟مسیر سیو بازی در ویندوز ویستا فقط به این آدرس:

C:\Users\xxxxx\Documents\Electronic Arts\Dead Space

xxxxx >> نام یوزر

mahyarSAMSUNG
20-03-2009, 01:08
بابا فیر که ترسناک نیست که . از نظر من فیر یه جور کرایسس که با شخصیت ترسناک فیلم حلقه یا شاتر یا کینه ترکیب شده !

morteza_dvb
20-03-2009, 19:39
سلام من تو چپتر 2 او ن قسمتی که اجسام معلق هستند رو هوا می خوام بپرم Ctrl + R muse رو میزنم ولی نمیپره باید چی کار کنم حتی جای کلید پرش رو عوض کردم فایدهای نداشت

MSHOCK
21-03-2009, 00:13
باید Ctrl + R muse رو جایی نشونه بگیری که مسطح باشه یعنی اطراف دره روبرویی.

سال جدیده همه مبارک.

یا علی.

mahyarSAMSUNG
21-03-2009, 11:14
آره همین پست بالایی جوابتو داد . منم همین مشکل رو داشتم اونجا ولی اینقدر ور رفتم تا پیداش کردم . جایی موس رو بگیر که صاف باشه ! حواست به اون جعبه های معلق باشه که چراغش روشنه با آهن ربا بگیر بکشونشون توشون مهممات و هوا .... هستش

mephisto3020
22-03-2009, 12:18
سلام.من بازی را تا مرحله 7 رفتم و اون جایی که وارد اسانسور میشی تا وارد طبقه Deck C بشی.جلوی در اسانسور وقتی باز میشه یک دفعه باز ی قفل میکنه و یا با پیغام خطا از بازی خارج میشه و یا همونطوری در اون حالت قفل می مونه؟
کسی نظری در رابطه با رفع این اشکال نداره؟
مشخصات سیستم من:
amd 5200 x2
gainward ati hd 4670(512 mb)
ram=2 gb super talent

MSHOCK
23-03-2009, 00:36
این عکس مشکل داره 404 error .
ولی اگه پیغامو بنویسی بهتره

havas_1980
23-03-2009, 00:53
سلام.من بازی را تا مرحله 7 رفتم و اون جایی که وارد اسانسور میشی تا وارد طبقه deck c بشی.جلوی در اسانسور وقتی باز میشه یک دفعه باز ی قفل میکنه و یا با پیغام خطا از بازی خارج میشه و یا همونطوری در اون حالت قفل می مونه؟
مشخصات سیستم من:
Amd 5200 x2
gainward ati hd 4670(512 mb)
ram=2 gb super talentاین ایراد به سیستم شما مربوط نیست بلکه به احتمال بسیار زیاد باگ بازی هست.
برای رفع مشکل همین مرحله رو از نو لود کنین و در صورتی که مشکل هنوز پابرجا بشه از سیو یکی از کاربرها کمک بگیرین.

این عکس مشکل داره 404 error .
ولی اگه پیغامو بنویسی بهتره

اون آدرس که شما میگین امضای ایشون هست (نام کارت گرافیکی SPARKLE به چشم میخوره) نه عکس پیغام خطای بازی! :blink:

morteza_dvb
23-03-2009, 12:10
سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم

soliman
23-03-2009, 12:46
سلام من بعد از سیو و خاموش کردن سیستم دفعه بعد که برای بازی می یام بازی که لود می شه هر مرحله ای باشه فرقی نمیکنه بازیکن سرش به آسمونه و همش دوره خودش می چرخه موس رو میگیرم درست میشه ولی باز ول می کنم همونطوره هیچ بازی دیگه ای رو مشکل ندارم الان پرنس 4 راحت اجرا میشه موس و کیبرد رو کشیدم فرقی نکرد به نظر شما چی کار کنم
این مشکل از وصل بودن دسته بازی به پورت usb به وجود میاد . دسته رو که از کامپیوترت جدا کنی مشکل چرخش حل میشه.

MSHOCK
23-03-2009, 14:38
اون آدرس که شما میگین امضای ایشون هست (نام کارت گرافیکی SPARKLE به چشم میخوره) نه عکس پیغام خطای بازی! :blink:

درسته من فکر کردم آدرس خطاست.

سلام.من بازی را تا مرحله 7 رفتم و اون جایی که وارد اسانسور میشی تا وارد طبقه Deck C بشی.جلوی در اسانسور وقتی باز میشه یک دفعه باز ی قفل میکنه و یا با پیغام خطا از بازی خارج میشه و یا همونطوری در اون حالت قفل می مونه؟

رفیق اگه مشکلت حل نشد من سیوه تمام مراحلو روی easy و normal دارم.

ata_vi
23-03-2009, 18:15
سلام دوستان
تومرحله 3وقتی میری داخل اون محیطی که خلا هست و میخوای اون دکمه رابزنی
یه چیزی در مورد ژنراتورمیگه باید چکارکرد

morteza_dvb
24-03-2009, 00:55
سلام دوستان
تومرحله 3وقتی میری داخل اون محیطی که خلا هست و میخوای اون دکمه رابزنی
یه چیزی در مورد ژنراتورمیگه باید چکارکرد

اول کلیک راست c رو می زنی آهسته میشه بعد با کلیک راست F ژنراتور رو جا میزنی

morteza_dvb
24-03-2009, 00:58
این مشکل از وصل بودن دسته بازی به پورت usb به وجود میاد . دسته رو که از کامپیوترت جدا کنی مشکل چرخش حل میشه.

مرسی از راهنماییت درست شد الان چپتر 4 اون قسمت خلاء که بمب داره هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی :13:

morteza_dvb
24-03-2009, 10:18
اینم عکسش هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
24-03-2009, 10:33
سلام
یه نفر کرک یا شماره سریال وخلاصه هرچیزی که نیازه برای اجرای بازی رو قرار میده برامون

من بازی رو از اینترنت دانلود کردم کرک نداشت

Master generals
24-03-2009, 11:38
اینم عکسش هنوز مییای بدویی پق میترکی میخوای بپری پق بازم میترکی چی کار باید بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع رد شدن شهاب شنگ ها از بالا سرت باید پشت هواکش ها باشی در غیر اینصورت بووووووووووووم:21:
راستی ذخیره اکسیژن ات هم نباید تموم بشه وگرنه......

morteza_dvb
24-03-2009, 18:55
تو چپتر 7 خلاء دوتا جنراتور رو از کار انداختم دوتای بعدی کجاست بالای کره ای هم که پق باز می ترکی چیطوری از کارش بندازم بقیه رو ممنون

mahyarSAMSUNG
24-03-2009, 21:03
دوتا جنراتوری که از کار انداختی جلو چشم هستند که اونها هیچ اون دوتای دیگه اون طرفه کره هستند که باید وقتی اون کره حرکت خودشو انجام داد سریع بپری روش و دوباره سریع از روش بپری اونطرف که هوا نیست و جنراتورها رو سریع منفجرشون کن چون هوا کم میاری !

Fate2646
24-03-2009, 22:26
اقا ما این بازیو تموم کردیم به نظر من قشنگ و خوب بود مخصوصا اخرین صحنه بازی

ata_vi
25-03-2009, 09:51
سلام
کسی هست یه ترینر خوب بزاره البته با راهنمائی
چند صفحه قبل یکی از بچه هاگذاشته ولی طریقه استفادشونمیدونم

MSHOCK
25-03-2009, 15:44
سلام
کسی هست یه ترینر خوب بزاره البته با راهنمائی
چند صفحه قبل یکی از بچه هاگذاشته ولی طریقه استفادشونمیدونم
از هر بازی ای که خواستی خیلی هم آسون هستش حتما ببین:]

good luck man.

mehdi_vsgh
25-03-2009, 18:03
دوستان کرک این بازی رو نمیخواد کسی برام آپلود کنه؟

MSHOCK
25-03-2009, 23:24
:5: من نمیدونم کرک به دردت میخوری یا نه؟>>>
اگه نخورد تو دلت به ما فحش ندی یه وقت . . .

MSHOCK
25-03-2009, 23:25
dead space crack:

[

morteza_dvb
26-03-2009, 11:48
سلام منم دیروز این بازی رو تموم کردم واقعا جالب و هیجانی بود ورژن بعدی هم این بازی داره یعنی بعدا ساخته میشه یا نه؟

MSHOCK
26-03-2009, 12:52
بله.درحال ساخت هست .

mahyarSAMSUNG
26-03-2009, 13:44
واقعا در حال ساخته ؟سایتشو میدی ؟؟؟!! کی میاد ؟؟؟؟

MSHOCK
26-03-2009, 23:04
واقعا در حال ساخته ؟سایتشو میدی ؟؟؟!! کی میاد ؟؟؟؟
سایت بازی گه چیزی اعلام نمیکنه چون مخصوصه نسخه ی 1 هستش . . . ولی منبع درستی خاطرم نیست . . .
فیلمش هم تو مراحل ابتداییه ساخت هستش این یکی منبعش سایت بازی سنتر هست.

pcali
28-03-2009, 09:41
سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید

morteza_dvb
28-03-2009, 09:52
من فکر میکنم فقط یک پایان داره مثلا سایلنت به این خاطر چند تا پایان داره که حق انتخاب برات گذاشته ولی این بازی بیشتر ماموریتی هستش هر مامورئیتی تموم بشه چپتر تموم می شه ولی خداییش بازی خیلی هیجانی هست برای بار دوم هم که بازی می کنی بازم واست تازگی داره و گرافیکش در حد خیلی خوبیه در کل امیدوارم نسخه بعدیشم بیاد

سلام بچه ها کسی میدونه که این بازی فقط یک پایان داره یا نه چون وقتی بازی توموم شد آیتمای رو باز کرد برای دفعه دوم بازی کردن خدایش جلوه های بازی بینظیر بود من تا آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کردم توی بازی خیلی روی جزئیات کار شده بود مخصوصا در اخر بازی زمانی که نور خورشید روی سفینه متابید

mahyarSAMSUNG
28-03-2009, 10:57
آره این بازی رو میشه چند بار تکرار کرد که توی هر بار چیز های جدیدی مثل لیاس های جدید آزاد میشه اگه بار دوم بازی کرده باشی توی چپنر 2 یه لباس سفید بهت میده !

mehdi_vsgh
29-03-2009, 17:54
دوستان یه نفر برام فایل setup به همراه عکسی از محتویات دو دی وی دی بازی قرار میده برام؟

MSHOCK
29-03-2009, 21:49
دوستان یه نفر برام فایل setup به همراه عکسی از محتویات دو دی وی دی بازی قرار میده برام؟

جناب setup من 700 MB هست قابل آپلود نیست ولی عکس محتویات دو DVD رو گذاشتم:

mehdi_vsgh
29-03-2009, 22:34
ینی از اینایی هستش که دوبار باید نصب کنید؟ برای من محتویات دی وی دی خیلی فرق میکنه...چون از اینترنت دانلود کردم دیگه توسط این شرکتهای ایرانی دستکاری نشده با ستاپ اورژزنال ea هستش

MSHOCK
30-03-2009, 00:52
ینی از اینایی هستش که دوبار باید نصب کنید؟ برای من محتویات دی وی دی خیلی فرق میکنه...چون از اینترنت دانلود کردم دیگه توسط این شرکتهای ایرانی دستکاری نشده با ستاپ اورژزنال ea هستش
بله دو نصبه هستش.

Big-Boss
30-03-2009, 16:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

MSHOCK
31-03-2009, 00:59
آقا شما خیلی هنرمندیا قدر خودتو بدون .

Ar@m
31-03-2009, 12:08
بازيش بدك نيست بخصوص موسيقي فوق العاده اي داره ولي دوربينش واقعا مزخرفه هركار هم كردم نشد با دسته بازي كنم راهي چيزي نداره؟

aghamajid1369
31-03-2009, 13:08
اره دوربینش خیلی مزخرفه
درست یادم نیسف 1 گزینه بود داخل menu که وقتی غیر فعالش میکردی خیلی بهتر میشد حالا شما 1 امتحان بکن
فکر کنم vsync یا anti alaysing بود
اگه غلط املایی داره شما ببخشید

mahyarSAMSUNG
31-03-2009, 13:46
اون گرینه هایی که گفتین چه ربطی به دوربین داشت ؟ اینها گرافیک رو بالا پایین میکنه نه دوربینو !

aghamajid1369
31-03-2009, 16:22
میدونم دوست من
دیدن وقتی بازی میکنین حس میکنین صفحهی بازی کنده 1 جوریه مثل اینکه کشیده میشه؟؟؟؟؟
این کار رو که بکنین درست میشه

MSHOCK
31-03-2009, 16:31
میدونم دوست من
دیدن وقتی بازی میکنین حس میکنین صفحهی بازی کنده 1 جوریه مثل اینکه کشیده میشه؟؟؟؟؟
این کار رو که بکنین درست میشه
vertical sync فرم بازی رو در یه حدی ثابت نگه میداره مثلا max 70 فرم .
aa هم کاری به این چزا نداره باور کن dude .

aghamajid1369
31-03-2009, 22:25
بابا من خودم امتحان کردم
شما برو امتحان کن اگه بازی بهتر نشد بیا هر چی خواستی به من بگو
البته ممکنه اسمش رو اشتباه گفته باشم ممکنه 1 گزینه دیگه باشه چون خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم ولی فکر کنم همین بود
اگه حوصله ام میشد دوباره بازی رو نصب میکردم تا گزینه دقیقش یادم بیاد ولی همین بود فکر کنم
حالا یکی امتحان کنه نتیجه رو بگه
اگرم vsync نبود گزینه های دیگه رو امتحان کنه مطمئن باشید به امتحانش می ارزه
در ضمن من فقط توی همین بازی بود که دیدم vsync همچین تاثیری داره توی بازی های دیگه این طوری نبود

godsmak
01-04-2009, 12:45
دوستان من توی Chapter 10 این بازی گیر کردم، یه جایی نزدیک زمین بسکتبال باید برم داخل یه آسانسور،
ولی در رو باز نمیکنه و میگه به Crew Key نیاز داره. والا من هرچی کیت توی بازیه دارم: قرمز، سفید و زرد
تمام محیط رو هم 100 بار گشتم ولی کارتی پیدا نکردم؟؟؟

havas_1980
01-04-2009, 13:19
دوستان من توی Chapter 10 این بازی گیر کردم، یه جایی نزدیک زمین بسکتبال باید برم داخل یه آسانسور،
ولی در رو باز نمیکنه و میگه به Crew Key نیاز داره. والا من هرچی کیت توی بازیه دارم: قرمز، سفید و زرد
تمام محیط رو هم 100 بار گشتم ولی کارتی پیدا نکردم؟؟؟
Crew Key - در گوشه طبقه پایین سالن غذاخوری (Mess Hall), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.
یعنی طبقه پایین همون جایی که دکتر مرسر, سر یک نفر رو جلوی چشم آیزاک سوراخ می کنه.

Semiconductor - این کیت ها فقط برای فروش هستند و برای جای دیگه مورد استفاده قرار نمی گیرند. پس وقتی که بدست آوردین, بلافاصله بفروشین تا اعتبار بدست بیارین و صرف خرید وسایل کنین.

Gold: 3,000
Ruby: 10,000
Diamond: 25,000

morteza_dvb
01-04-2009, 14:43
بازيش بدك نيست بخصوص موسيقي فوق العاده اي داره ولي دوربينش واقعا مزخرفه هركار هم كردم نشد با دسته بازي كنم راهي چيزي نداره؟

این حالت دوربین فقط مخصوص این بازیه و برای اینه که استرس و هیجان بازی بالاتر بره به نظر من بعد یک چپتر کاملا عادی و خوب میشه

گیم پلی بازی هم نوآوری های جالبی دارد.یکی از اولین نوآوری ها سیستم hud بازیست.به جای اینکه گوشه ای از صفحه ی بازی به نمایش خط سلامتی و تیرهای اسلحه ی شما اختصاص داده شود شاهد حضورخط سلامتی بر روی یونیفرم rig آیزاک هستیم.همچنین تیرهای سلاح نیز بر روی نشانگر آن نمایش داده می شود.به این ترتیب حس حضور در فضای بازی ملموس تر خواهد بود.نمای ots بازی نیز به نحویست که دید خیلی خوبی از محیط اطراف خود ندارید و همین سبب افزایش استرس شما شده و روی گیم پلی بازی نیز تأثیرگزار خواهد بود.

امتیاز بازی

معرفی >>>>> 9
داستان >>>>> 9.5
گرافیک >>>>> 9.25
صدا و موسیقی >>>>> 10
گیم پلی >>>>> 8.5
جذابیت >>>>> 9

نمره ی کل: 9.2

Ar@m
01-04-2009, 22:50
بازي تعليق فوق العاده اي داره بخصوص موسيقي زمينه و نورپردازي به اين موضوع كمك زيادي كردن كه حتي باوجود اينكه هيولاهاي بازي خيلي هم ترسناك نيستن و تنوع زيادي هم ندارن باعث شده حس ترس خيلي خوب القا بشه
همونطور كه گفتي حركات تند دوربين و عدم احاطه ي كامل به اطراف خيلي به اين تعليق بازي كمك كرده و البته بعد يك دو مرحله هم بهش عادت مي كني هرچند هنوزم زياد بشينم جلوش سردرد مي گيرم
داستان بازي كمترين كمك رو به جذابيت بازي كرده يعني حتي اگه هيچ خط داستاني هم وجود نداشت صدمه اي به بازي نمي زد. داستان سفينه اي كه سرنشينانش مفقود و كشته شدن و آزمايشات مخفيانه و اينطور چيزا ديگه انقدر عادي و پيش و پا افتاده شده كه نتونه به شكل گيري يه بازي خوب كمك چنداني بكنه اما واقعا جالبه تاثير يه موسيقي قوي رو تا به حال توي حس ترس و تعليق انقدر حس نكرده بودم بنظرم مهمترين عنصر اين بازي همين باشه:
يه موسيقي عالي با يه گيم پلي متوسط و گرافيك خوب!

mahyarSAMSUNG
03-04-2009, 00:42
ولی به نظر من که موجودات ترسناکش تنوع زیادی هم داشت مگه چندتا موجود باید بسازند ؟ حدود 10 مدل بود دیگه ! که من بیشتر از اون موجود خوشم اومد که یه پای زرد رنگ داشت که وقتی بهش تیر میزدی منفجر میشد ولی ای داد از اون موقع ای که بهت نزدیک بشه !!!!
این نزدیک بودن دوربین هم راست میگید که بهش عادت میکنید.من که از چپتر 2 به بعد اصلا بهش توجهی نکردم !

aghamajid1369
04-04-2009, 00:01
اره دوربینش خیلی مزخرفه
درست یادم نیسف 1 گزینه بود داخل menu که وقتی غیر فعالش میکردی خیلی بهتر میشد حالا شما 1 امتحان بکن
فکر کنم vsync یا anti alaysing بود
اگه غلط املایی داره شما ببخشید
بابا کسی setting رو دستکاری نکرد اونجوری که من گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahyarSAMSUNG
04-04-2009, 01:35
من که یادمه اینی که شما میگید رو دست کاری کردم ولی گرافیکش خیلی اومد پایین و مصنوعی شد و دوباره به همون حالت اولش درش اوردم !

aghamajid1369
04-04-2009, 01:42
ای خدا الان خودمو میکشم
من برم این نصف شبی بازی رو نصب کنم ببینم گزینه دقیقش چی بود

aghamajid1369
04-04-2009, 02:36
سلام خوب من دوباره بازی رو نصب کردم
وقتی داخل منو هستید دیدید وقتی موس رو تکون میدید چه قدر ضایع حرکت میکنه توی بازی هم موقع هدف گیری همینطوریه یکم سخته
ولی وقتی گزینه Vsync رو غیر فعال کردم موس عالی شد مثل محیط ویندوز
هیچ تاثیری هم روی گرافیک بازی نذاشت
فقط باید Sensitivy موس رو بالا میبردم همین
حالا شما هم امتحان کنین
موفق باشید
ببینید چه قدر دوستون دارم که ساعت3 نصفه شب نشستم 2باره بازی رو نصب کردم
واقعا عجب ادم گلی هستم من
موفق باشید

aghamajid1369
04-04-2009, 14:52
سلام
دوستانی که تشکر کردن دستشون درد نکنه ولی میخواستم بدونم روی مال شما هم همچین تاثیری داشت؟؟؟؟؟

mohammadrezams
04-04-2009, 18:33
سلام من تازه بازیو خریدم توی اولاش گیر کردم :
هر کاری میکنم از این در که سریع باز و بسته میشه رد بشم نمیشه .

aghamajid1369
04-04-2009, 18:37
سلام من تازه بازیو خریدم توی اولاش گیر کردم :
هر کاری میکنم از این در که سریع باز و بسته میشه رد بشم نمیشه .
دوست من 1 دکمه هست که وقتی میزنی سرعت جسمی رو که هدف گرفتی کم میکنه برو توی Setting چک کن من یادم نیست
شارز هم داری