مشاهده نسخه کامل
: Dead Space
سلام من تازه بازیو خریدم توی اولاش گیر کردم :
دوست من 1 دکمه هست که وقتی میزنی سرعت جسمی رو که هدف گرفتی کم میکنه برو توی setting چک کن من یادم نیست
شارز هم داری
كليك راست + c سرعت رو كم مي كنه
يه دستگاه سمت راست در هست كه مي توني باهاش شارژ كني
اون نيم دايره ي پشتت مقدار ذخيره اين انرژي رو نشون مي ده
halflife g
04-04-2009, 20:23
سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم که در حد تیم ملی ما رو بترسونه و کلا اتمسفر خفنی داشته باشه اونطوری که پستای قبلی رو خووندم این بازی اینجوریه نه؟؟؟؟resident evil 5 که کلا ما رو نا امید کرد
pedramakaay
04-04-2009, 20:35
سلام دوستان من دنبال یه بازی هستم که در حد تیم ملی ما رو بترسونه و کلا اتمسفر خفنی داشته باشه اونطوری که پستای قبلی رو خووندم این بازی اینجوریه نه؟؟؟؟resident evil 5 که کلا ما رو نا امید کرد
این بازی همون طور که از اسمش هم تا حدودی پیداست می برتت فضا ( البته از اون لحاظ:46:)...بخر و حالش رو ببر.
سلام
دوستانی که تشکر کردن دستشون درد نکنه ولی میخواستم بدونم روی مال شما هم همچین تاثیری داشت؟؟؟؟؟
نه شرمنده دير گفتي ديگه تموم كرده بودم بازي رو
اگه بازي صرفا ترسناك مي خواي سري سايلنت هيل ديگه احتياج به معرفي نداره
اين بازي ترسناك نيست اما همونطور كه گفتم حس ترس رو با تعليق بجا و موسيقي قويش القا مي كنه يعني محيط هاي بازي ترسناك نيستن اما يه بازي صرفا اكشن ماجرايي هم نيستش مي شه يه كلمه ي ترسناك هم اون آخر بهش چسبوند
حالا من كه رزيدنت اويل 5 رو هنوز بازي نكردم هرچند مطمئنم نااميدم مي كنه ولي اين بازي حسابي بهم چسبيد
f.e.a.r 2 هم البته چيز خوبيه اگه دنبال يه بازي ترسناك با اتمسفر خفني!
halflife g
04-04-2009, 22:22
اگه بازي صرفا ترسناك مي خواي سري سايلنت هيل ديگه احتياج به معرفي نداره
اين بازي ترسناك نيست اما همونطور كه گفتم حس ترس رو با تعليق بجا و موسيقي قويش القا مي كنه يعني محيط هاي بازي ترسناك نيستن اما يه بازي صرفا اكشن ماجرايي هم نيستش مي شه يه كلمه ي ترسناك هم اون آخر بهش چسبوند
حالا من كه رزيدنت اويل 5 رو هنوز بازي نكردم هرچند مطمئنم نااميدم مي كنه ولي اين بازي حسابي بهم چسبيد
f.e.a.r 2 هم البته چيز خوبيه اگه دنبال يه بازي ترسناك با اتمسفر خفني!
ممنون از جوابتون دوستان سایلنت هیل جدید یا همون homecoming رو بازی کردم خیلی قشنگ نبود ولی فیر اون حس ترسشو خوب حفظ کرده بود
به هر حال ممنون
mahyarSAMSUNG
05-04-2009, 02:26
یعنی شما واقعا از فیر ترسیدید ؟ به نظر من فیر مثل کرایسس بود فقط اون زن که توی فیلم حلقه هم هست میاد سری بهت میزنه . ولی توی dead spce موجودات وحشتناکتری نسبت به اون زن بود ! سایلنت هیل هم که با اون home coming گند زد !
اااا
سایلنت هیل رو اولین بار بود که با رغبت تموم کردم!اما قبلیا ترسناکتر بودن!
fear2 هم که بینحایت تکراری و خالی از ترس فقط سر آدم گیج میره!!!
اما dead space رو هنوزم دارم بازی میکنم و جالبه!ترسناکتر از fear و re5 هست!!!!
halflife g
05-04-2009, 15:39
یعنی شما واقعا از فیر ترسیدید ؟ به نظر من فیر مثل کرایسس بود فقط اون زن که توی فیلم حلقه هم هست میاد سری بهت میزنه . ولی توی dead spce موجودات وحشتناکتری نسبت به اون زن بود ! سایلنت هیل هم که با اون home coming گند زد !
نه ترسناک که نبود ولی فضاش سیاه و ساکت بود خلاصه یه جوری بود که به دلم نشست:27:
mahyarSAMSUNG
05-04-2009, 20:34
اگه میشه خبر از شماره 2 این بازی بزارید . عکسی چیزی نیست هنوز؟؟
اگه میشه خبر از شماره 2 این بازی بزارید . عکسی چیزی نیست هنوز؟؟
هنوز نه dude .
من یکی دو روز پیش بازی رو ریختم ...
چه دوربین قشنگی داره ...
aghamajid1369
06-04-2009, 00:35
امید همه اولش مینالن از دوربین بعد عادت میکنن اونوقت تومیگی خوبه
جون من برو اون روشی رو که گفتم امتحان کن ببین چی میشه
چند صفحه قبل بود
فکر کنم 74 یا 75
من که با دوربینش حال کردم ... البته یه 10 دیقه ای طول کشید که بهش عادت کنم ...
اون کاری که گفتی کردم مجید ولی تغییر خاصی احساس نکردم ... کلا موس داره اذیتم میکنه
aghamajid1369
06-04-2009, 01:21
من که با دوربینش حال کردم ... البته یه 10 دیقه ای طول کشید که بهش عادت کنم ...
اون کاری که گفتی کردم مجید ولی تغییر خاصی احساس نکردم ... کلا موس داره اذیتم میکنه
این کاری رو که گفتم روی موس توی منو وتوی بازی خیلی تاثیر داشت برای من البته توی منو بیشتر
نمیدونم چرا روی مال من قط اینطوری بود
به هر حال دستت درد نکنه که وقت گذاشتی
دست خودت درد نکنه بازی رو نصب کردی گزینه رو پیدا کردی و اینا ....
الان تو منو هم حرکت موس خیلی داغونه ...
امید همه اولش مینالن از دوربین بعد عادت میکنن اونوقت تومیگی خوبه
جون من برو اون روشی رو که گفتم امتحان کن ببین چی میشه
چند صفحه قبل بود
فکر کنم 74 یا 75
:5:شما چه گیره سپیچی دادی به این دوربینه بیچاره همه رو از راه به در کردیا dude . . .
بچه ها چه خوششون بیاد چه بدشون شما بازم میگی !
aghamajid1369
06-04-2009, 11:45
:5:شما چه گیره سپیچی دادی به این دوربینه بیچاره همه رو از راه به در کردیا dude . . .
بچه ها چه خوششون بیاد چه بدشون شما بازم میگی !
اخه برام خیلی عجیبه که اون گزینه فقط روی کامپیوتر من و دوستم تاثیر داشته باشه
حالا به هر حال شما ببخشید که پست الکی دادم دیگه تکرار نمیشه
اخه برام خیلی عجیبه که اون گزینه فقط روی کامپیوتر من و دوستم تاثیر داشته باشه
حالا به هر حال شما ببخشید که پست الکی دادم دیگه تکرار نمیشه
چرا ناراحت میشی dude ؟
مصر بودنت جالب بود . . . !
mohammadrezams
06-04-2009, 15:19
مشکلم حل شد .
ببخشید من زیاد بلد نیستم هی گیر میکنم اینجا من اولی رو فعال میکنم بعد دومی رو که فعال میکنم خیلی سریع دومی از کار می افته و عمل انجام نمیشه . اگه میدونید راهنماییم کنید ممنون ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم حل شد .
ببخشید من زیاد بلد نیستم هی گیر میکنم اینجا من اولی رو فعال میکنم بعد دومی رو که فعال میکنم خیلی سریع دومی از کار می افته و عمل انجام نمیشه . اگه میدونید راهنماییم کنید ممنون ...
سلام بر تو :
وقتی که اولی رو روشن کردی بعد دومی رو فعال کن و سریع برو دومی رو زمانی که مثل اولی به جایگاه وصل شد با راست کلیک+c بگیر بعدم دوباره برگرد و دومی رو فعال کن.
یا علی.
همون که دوستمون گفت
اون تفنگت رو هم اگه با اسپیس بچرخونی ... کارایی بهتر از اینجوری میشه ... کلا حالت افقی از عمودی بهتره
mohammadrezams
06-04-2009, 16:36
شرمنده هی زحمت میدم با کمکتون رفتم اینجا باید چطور پرید ؟
شرمنده هی زحمت میدم با کمکتون رفتم اینجا باید چطور پرید ؟
اون شئ پل مانند رو که سمت چپ قرار داره با راست کلیک+f بگیر که سرعتش کم بشه بعد که اومد جلوت سریع از روش رد شو درست یادم نیست ولی اگه سریع حرکت نمیکنه با راست کلیک+c بگیر بیار جلوی خودت.
mohammadrezams
07-04-2009, 16:46
با کمکتون اینم حل شد . من الان توی مرحله پنجم گیر کردم اینجا بیرونش همونطور می بینید یه فضا هست که وقتی با این کامپیوتر جلومو فعال میکنم فقط اون فضا بسته میشه و بعد باز میشه ولی یه در که توجایی که قرار دارم هست باز نمیشه و قفله چیزی هم کنارش برای باز کردن ندیدم :41:
شما اون محفظه ی فریض رو میگی ؟من خیلی وقته تمومش کردم عکس شما هم واسم واضح نیست این قسمتو یادم نمیاد اگه میتونی یه عکس کلی تر بزار با جزئیات بیشتر .
چیزیرو اینجا ندیدی (جونور\ درخت\ ماشین و . . .) ؟
دوستان وقتي ميخوام از اسلحه استفاده كنم با يه تكون كوچيك موس 180 درجه ميچرخه اصلا خوب نميتوني نشونه بگيري.
سرعت موس رو هم كم كردم اما درست نشد.
آيا راهي هست كه درست بشه؟
با کمکتون اینم حل شد . من الان توی مرحله پنجم گیر کردم اینجا بیرونش همونطور می بینید یه فضا هست که وقتی با این کامپیوتر جلومو فعال میکنم فقط اون فضا بسته میشه و بعد باز میشه ولی یه در که توجایی که قرار دارم هست باز نمیشه و قفله چیزی هم کنارش برای باز کردن ندیدم
یدونه از اون هیولاها اونجا هست که هرچی بکشیش باز زنده میشه ... اون هیولا رو باید تو اون بخچال فریز کنی بعد خود بخود اون در باز میشه
بکشش طرف یخچال به پاش تیر بزن ... بعد که افتاد رو زمین با استاتیک بی حرکتش کن و بدو برو یخچال رو از همین جایی که عکس گرفتی روشن کن
aghamajid1369
07-04-2009, 18:33
سلام دوست من برو vsync رو غیر فعال کن ببین درست نمیشه؟
ببخشيد در chapter 2 يه مانعي به شكل يك استوانه كه داخلش يه آدمه هست چه طوري بايد ردش كرد؟
aghamajid1369
07-04-2009, 19:20
1 کم بیشتر توضیح میدی؟
مشکلت با موس حل شد؟
خيلي با حالي آقا مشكل موس حل شد. ممنون
مورد ديگه اين كه ميگه از kines syambol استفاده كن.
ميدوني اين kines syambol چيه؟
دقيقا اين جمله:
kines symbol on heavy objects that display this syambol
سمبل شبيه U البته برعكسش!
یجا هست که تو محیز خلاء دو تا نیم حلقه دارن دور یه کره همینجوری میچرخن و اگه b رو هم بزنی بهت میگه باید بری رو اون کره و یه چیزی هست که باید از روش برداری
ولی اولا اینکه نمیشه اون حلقه هایی که میچرخن رو ساکن کرد با استاتیک و دوما زمانی که بین حرکتشون هست خیلی کوتاهه ... اینجا چه میشه کرد ؟
aghamajid1369
07-04-2009, 20:08
وای امید اینجا یادمه دهنم سرویس شد تا ردش کردم.
اول چند تا دستگاه دور و برت هستن که 1 مشت لامپ توشون می چرخه اون ها رو اول بزن فکر کنم 4 تا بود.
بعد تا اونجایی که یادمه 1 کره پشت همون کره بود که میرفتی 1 چیزی میذاشتی روش
اگه چیز دیگه ای یادم اومد برات مینویسم.
از اين چه جوري بايد رد شد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\mojtab\My Documents\My Pictures\space.bmp
از اين چه جوري بايد رد شد؟
اگه قبل از چپتر 7 هست ... یه جا دیگه عکست رو آپلود کن ...
اول چند تا دستگاه دور و برت هستن که 1 مشت لامپ توشون می چرخه اون ها رو اول بزن فکر کنم 4 تا بود.
دستت طلا ... امشب که دیگه به بازی نمیرسم ... فردا با راهکار تو بریم .. ایشالا حله
یجا هست که تو محیز خلاء دو تا نیم حلقه دارن دور یه کره همینجوری میچرخن و اگه b رو هم بزنی بهت میگه باید بری رو اون کره و یه چیزی هست که باید از روش برداری
ولی اولا اینکه نمیشه اون حلقه هایی که میچرخن رو ساکن کرد با استاتیک و دوما زمانی که بین حرکتشون هست خیلی کوتاهه ... اینجا چه میشه کرد ؟
اگه چیز دیگه ای یادم اومد برات مینویسم.
همینی که گفتی درسته
فقط یه کره دیگه نیست همون کره است که باید از شکافی که بین کره و سقفه بری روی سقف و مواظب باشی به اون دو تا میله ی در حال حرکت نخوری
و این 4 تا حلقه ی در حال حرکت دو تاشون همونجا هستن و دوتاشون وقتی به اونطرف کره برسی می بینی
بعد از اینکه هر 4 تا متوقف شدن شی رو باید روی کره بذاری و ماموریت کامل می شه
mohammadrezams
08-04-2009, 15:12
همینی که گفتی درسته
فقط یه کره دیگه نیست همون کره است که باید از شکافی که بین کره و سقفه بری روی سقف و مواظب باشی به اون دو تا میله ی در حال حرکت نخوری
و این 4 تا حلقه ی در حال حرکت دو تاشون همونجا هستن و دوتاشون وقتی به اونطرف کره برسی می بینی
بعد از اینکه هر 4 تا متوقف شدن شی رو باید روی کره بذاری و ماموریت کامل می شه من اینجاشو با تراینر رفتم واسه همین با دو تا پای قطع شده و یه دست ادامه دادم :5:
من الان توی مرحله 8 گیر کردم اینجا باید اون وسیله ها رو درست گذاشت تا ماموریت انجام بشه ولی گیر کردم دیگه ازون آبی ها که فعاله وجود نداره تازه سه تا هم کمه اگه اینو رفتین راهنماییم کنید :11:
یه سوالم داشتم من میخوام یه اسلحه جدید بخرم ولی اسلحه های خودم پاک نمیشه و وقتی Move رو میزنم هیچ چی نمیشه :18:
وقتی move رو میزنی باید به آخرین قسمت سمت راست بری واونجا بذلریش وسایلتو .
در چپتر 2 shock pad رو براي ساختن بمب بايد از كجا پيدا كرد؟
توي نقشه كه چيزي نشون نميده
من اینجاشو با تراینر رفتم واسه همین با دو تا پای قطع شده و یه دست ادامه دادم :5:
من الان توی مرحله 8 گیر کردم اینجا باید اون وسیله ها رو درست گذاشت تا ماموریت انجام بشه ولی گیر کردم دیگه ازون آبی ها که فعاله وجود نداره تازه سه تا هم کمه اگه اینو رفتین راهنماییم کنید :11:
یه سوالم داشتم من میخوام یه اسلحه جدید بخرم ولی اسلحه های خودم پاک نمیشه و وقتی move رو میزنم هیچ چی نمیشه :18:
تو باید اون 6 تا دستگاه سالم رو بصورت دایره بچینی نه شعاعی که بشه سیگنالشو دریافت کنه
بعدشم اسلحه هاتو واسه چی پاک کنی بفروششون هم پول گیرت میاد هم جا خالی میشه
یادم نمی یاد اگه می شه از ماموریتت یه عکس بذار
[
Ctrl رو بگیر نشون میده باید کجا بری .
Fate2646
09-04-2009, 01:32
فقط دنبال همون خط ابی بری حله من خودم به نقشه زیاد کار نداشتم
Reza Azimy_RW
09-04-2009, 16:19
من دیروز بازی رو خریدم
فوق العادس !!
اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر خفن باشه . نو اوری توی بازی غوغا میکنه !!!
چند سوال :
این بازی چند مرحله است ؟
در کل طولانیه ؟
و...
resident_evil
09-04-2009, 16:20
من دیروز بازی رو خریدم
فوق العادس !!
چند سوال :
این بازی چند مرحله است ؟
در کل طولانیه ؟
و...
12 Chapter داره و تقريبا هم طولانيه !!!
mahyarSAMSUNG
09-04-2009, 17:07
من نمیدونم چرا اینو و اون درباره گیر کردن در این بازی سوال میکنن ؟ شما اگه دکمه کنترل یا دکمه B رو فشار بدید مسیری رو که باید برید رو نشون میده . من که اصلا توی این بازی گیر نکردم ! فقط فقط باید به مسیری که بهتون میگه برید !
من دیروز بازی رو خریدم
فوق العادس !!
چند سوال :
این بازی چند مرحله است ؟
در کل طولانیه ؟
و...
آره خیلی خفن ! هنوز مونده ! اول راهی :d بعضی جاهاش اینقدر ترسناک که آدم میخواد دیگه بازی نکنه !
Reza Azimy_RW
09-04-2009, 19:39
آره خیلی خفن ! هنوز مونده ! اول راهی :d بعضی جاهاش اینقدر ترسناک که آدم میخواد دیگه بازی نکنه ! ایول . خیلی خیلی خفنه
ولی من کلا توی هیچ بازی نترسیدم !!! یعنی خودم هم از این حالتم خوشم نمیاد !!! تا اینجای این بازی هم که نترسیدم (3 Chapter)
بقیش ترسناکتره ؟
من نمیدونم چرا اینو و اون درباره گیر کردن در این بازی سوال میکنن ؟ شما اگه دکمه کنترل یا دکمه b رو فشار بدید مسیری رو که باید برید رو نشون میده . من که اصلا توی این بازی گیر نکردم ! فقط فقط باید به مسیری که بهتون میگه برید !
رفیق چرا میزنی بنده خداهارو گناه کردن نمیدونن ؟!!
Fate2646
10-04-2009, 01:24
ولی من کلا توی هیچ بازی نترسیدم !!! یعنی خودم هم از این حالتم خوشم نمیاد !!! تا اینجای این بازی هم که نترسیدم (3 chapter)
بقیش ترسناکتره ؟
ترسو موقعی تو این بازی میشه حس کرد که اولا یه سیستم صوتی خفن ببندی و صدای بازیو با اون بشنوی دوما حتما شب بازی کن حسش واقعا بیشتره اونوقت مطمئن باش با اون افکتای صدا که یهو ایجاد میشن از رو صندلی می پری هوا . اگه تا اینجا نترسیدی تا اخر بازیم نمیترسی ولی اخرش به نظر من خدا تموم میشه داستانش عالی
mohammadrezams
10-04-2009, 10:33
سلام . من توی مرحله 10 گیر کردم . بعد از این که اون دکتره ازم کمک میخواد و میریم توی یه محفظه که توی تصویر معلومه و دوتا رایانه هست اولی رو میزنم فقط برای چند ثانیه تست آتیش انجام میشه و بعد هیچ و رایانه دومی غیر فعاله . اینو باید چطور فعال کنم ؟
ممنون از کمک هایی که تا الان کردین :11: ...
aghamajid1369
10-04-2009, 16:45
دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
mohammadrezams
10-04-2009, 17:36
دوست من الان برگرد به سفینه بعد اون موجود گنده که نمیمیره میاد سراغت باید ببریش جلو موتور جت کندش کنی بعد بری دکمه رو بزنی تا اتیش بگیره
خیلی ممنون . ولی من تیر میزدم میمرد ایندفعه پاهاشو قطع کردم بعد سوزوندمش ...
aghamajid1369
10-04-2009, 18:05
اره درسته میمرد ولی 2 باره زنده میشد یادم نبود
mahyarSAMSUNG
11-04-2009, 00:50
قلقش اینطوریه که باید اول جلوی موتور بکشونیش و بعد اول پاهاشو قطع کنی وقتی افتاد زمین باید با دکمه c آرومش کنی اونوقت وقته کباب کردنش بود ! و کشتمش چه حالی کردم ! به نظر من اونجاش خیلی سخته که یکی از همینها می افته دنبالت بعدش باید با آهنربا این کانتینترهای آهنی رو از جلوت بزنی کنار تا راه باز بشه !!!!
Hossein bandarie
12-04-2009, 08:43
بازي سخت بود اما معماهاش زياد مشكل نبود و فكر رو مشغول نمي كرد . رئيس ( Boss ) آخر بازي نقطه ضعفش تابلو بود .
در چپتر 4 يه جايي هست كه بايد از اكسيژن استفاده كرد من ميرم اما زمين منفجر ميشه و ميميرم
چي كا بايد كرد؟
aghamajid1369
13-04-2009, 16:11
همونجا که 2 تا توپ هستن بهت تیر میزنن؟
باید کم کم بری جلو پشت چیز ها کاور بگیر وقتی تیر زد بعد 2باره حرکت کن
mahyarSAMSUNG
13-04-2009, 16:37
در چپتر 4 يه جايي هست كه بايد از اكسيژن استفاده كرد من ميرم اما زمين منفجر ميشه و ميميرم
چي كا بايد كرد؟
اول زمین منفجر نمیشه شهاب زنگ ها بهت میخورن ! شما باید پشت دیوارهای آهنگی مخفی بشی که شهاب سنگها به دیوار بخورن ! تو برای اینکه سریعتر اونجا رو رد کنی دیوارهای رو یکی در میون برو یعنی دیوار اولی که قایم شدی دیوار دومی که سمت چپ هست رو ول کن برو همونی که روبروته ! البته به موقع حرکت کن که برسی ! اکسیژن هم کم نمیاری اگه این کارو کنی ! :5:
همونجا که 2 تا توپ هستن بهت تیر میزنن؟
باید کم کم بری جلو پشت چیز ها کاور بگیر وقتی تیر زد بعد 2باره حرکت کن
نه اونجا منظورشون نبود ! :27:
خوب من بازی رو الان تموم کردم ... در کل بد نبود ... دوربینش رو حال کردم ....
اون حرکت آخرش هم که ماسکش رو برداشت باحال بود ....
ولی اون چیزی نبود که خیلی راضیم کنه
راضی باش . . . واسه نسخه ی دوم هم باید چیزی بمونه دیگه . . .
راضی باش . . . واسه نسخه ی دوم هم باید چیزی بمونه دیگه . . .
خبری ازش هست ؟ نسخه ی دو رو میگم ...
خبری ازش هست ؟ نسخه ی دو رو میگم ...
در حال ساخته به هیشکی نگو . . .
صداشو در نیاووردن هنوز ولی اواخر 2009 یا اویل 2010 میندازنش تو بغلمون .
در حال ساخته به هیشکی نگو . . .
صداشو در نیاووردن هنوز ولی اواخر 2009 یا اویل 2010 میندازنش تو بغلمون .
نه خداییش راسته!؟
aghamajid1369
14-04-2009, 08:36
اره درسته واقعا داره میاد همونطور که mshock جان گفته بود.
انگار 1 چیز هایی هم درباره ساخته شدن فیلمش گفته شده بود
بابا شما چطوري اين شهاب سنگهارو زديد
اينا كه هرچي ميزني تموم نميشن!
aghamajid1369
14-04-2009, 10:58
به سختی.
من که بالاخره نفهمیدم کجا گیر کردی؟
انگار 1 چیز هایی هم درباره ساخته شدن فیلمش گفته شده بود
فیلمش سال 2010 رو پرده میره . . .
عزیز اگه مشکل فرم دهی داری تنظیمات گرافیک رو بیار پایین تا روون تر اجرا کنی اینجارو و سرعت موس رو هم ببر بالا تا راحت و سریع تر چپو راست کنی . . .
aghamajid1369
14-04-2009, 11:41
اهان حالا فهمیدم کجا گیر کردی.
رفتی سوار سفینه شدی.
زیاد سخت نبود که
کلیک چپ و راست رو با هم نزن چون تیرت زود تموم میشه ... یبار کلیک چپ بزن و یبار راست تا تیراندازیت مداوم باشه .
كسي سيو اين بازي كه از چپتر 5 شروع بشه رو نداره؟
كسي سيو اين بازي كه از چپتر 5 شروع بشه رو نداره؟
دوست من فکر کنم اگه درخواستتون رو اینجا مطرح کنی زودتر جواب بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی...
دوستان من قسمت 9 هستم!چقدر مونده تموم شه؟
resident_evil
15-04-2009, 18:53
12ta Chapter داره كلا خودت حساب كن :دي
mahyarSAMSUNG
17-04-2009, 00:58
یادمه چپتر های آخرش خیلی سریع و تند تموم میشد !
kkain-blood
18-04-2009, 16:44
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما نفهمیدم که این "مارکر" چی بود فقط فهمیدم که توسط مهندسی معکوس از روی شیئی که مربوط به بیگانه ها میشد ساخته شده ولی نفهمیدم چه تاثیری رو نکرومورف ها داشت و چرا باید به سیاره بر می گشت؟کسی میتونه برام توضیح بده؟
Reza Azimy_RW
18-04-2009, 21:47
خیلی بازی ترسناکه
واقعا بعضی جاها ادم جا میخوره
فوق العادس
الان 11 هستم
Reza Azimy_RW
19-04-2009, 14:21
سلام دوستان
اينجا اخراي CH 11 وقتي با اون دختره حرف ميزنيم ميايم پايين با اينجا که ميرسم :
ميگه برم پايين ولي جاذبه وجود داره و نميشه پايين رفت . اون جاهايي هم که جاذبه رو غير فعال ميکرديم وجود نداره
هلپ مي
Tom Crouse
19-04-2009, 22:03
باید از دری که رو به روته بری بالا و بری سمت سفینه و واردش بشی تا چپتر 11 تمام بشه.
Reza Azimy_RW
20-04-2009, 11:44
ممنون
بازی رو تموم کردم
خیلی عالی بود
خبری از نسخه 2 بازی نیست ؟
انگار یه جوری تموم شد که به نظر ادامه دار میومد
aghamajid1369
20-04-2009, 12:09
دارن نسخه 2 رو میسازن برای 2010 تازه فیلمش هم همون سال میاد.
hamed_mehrabian
21-04-2009, 15:01
سلام دوستان من بازی dead space رو گرفتم و بعد از نصب بازی اجرا نمیشه و حتی دوباره تو یه درایو دیگه نصبش کردم ولی باز هم پیغام زیر رو میده.
this application has failed because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem
سلام دوستان من بازی dead space رو گرفتم و بعد از نصب بازی اجرا نمیشه و حتی دوباره تو یه درایو دیگه نصبش کردم ولی باز هم پیغام زیر رو میده.
This application has failed because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem
شاید بازیت دو نصبه هست.
this application has failed because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem
اينا رو دانلود كن:
hamed_mehrabian
21-04-2009, 20:45
اینها رو هم نصب کردم بازم اتفاقی نیفتاد بازی رو هم یکبار نصب کردم
با سیستم من(تو امضام) میشه این بازی رو راحت بازی کرد؟؟
با سیستم من(تو امضام) میشه این بازی رو راحت بازی کرد؟؟
ايني كه گفتي جنبه ي خبري داشت يا سوالي؟
در هر حال با سيستم تو بازي خيلي راحت اجرا ميشه
با سیستم من(تو امضام) میشه این بازی رو راحت بازی کرد
این بازی از موتود پایه ی قوی برخورداره با گرافیک بالا شانس آووردیم اینقدر روونه.
بهت حال بده.
hamed_mehrabian
22-04-2009, 13:32
سلام دوستان من وقتی یه بازی رو بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی فکر میکنین مشکل ماله چیه cpu: phenom X3 8450 GPU: HD RADEON 4550 RAM:1GIG JELL
سلام دوستان من وقتی یه بازی رو بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی فکر میکنین مشکل ماله چیه cpu: phenom X3 8450 GPU: HD RADEON 4550 RAM:1GIG JELL
شما یه همچین مشکلی رو توی assassin's creed هم داشتیدا !!
یه ویندوز عوض کن با درایور های آپدیت ببین چی میشه کلا.
اینطوری که از عکس ها معلوم هست بازی شخص سوم هست درسته؟
aghamajid1369
22-04-2009, 17:34
اره. ولی دوربینش 1 جور متفاوته. 1 نو اوریه جالب.
اره. ولی دوربینش 1 جور متفاوته. 1 نو اوریه جالب.
بیشتر از یک جور متفاوته ... خیلی فرق فکوله ...
عالیه
سلام دوستان من وقتی یه بازی رو بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی فکر میکنین مشکل ماله چیه cpu: Phenom x3 8450 gpu: Hd radeon 4550 ram:1gig jell
نمي توني متن ارور رو بذاري؟
hamed_mehrabian
24-04-2009, 08:41
این ارور تو همون بازی هستش مثلا یه جاهای بازی تیک میزنه بعد یه دفعه کلا صفحه آبی میشه و dumping memory میشه که مربوط به فایل کارت گرافیک هستش که نوشته اگر برای اولین بار هست میبینی سیستم رو ریست کن و اگر برای چندمین بار هست یا سیستم رو بایسش رو خالی کن یا ویندوز رو آپدیت کن و چند تا دیگه .....
این ارور تو همون بازی هستش مثلا یه جاهای بازی تیک میزنه بعد یه دفعه کلا صفحه آبی میشه و dumping memory میشه که مربوط به فایل کارت گرافیک هستش که نوشته اگر برای اولین بار هست میبینی سیستم رو ریست کن و اگر برای چندمین بار هست یا سیستم رو بایسش رو خالی کن یا ویندوز رو آپدیت کن و چند تا دیگه .....
شما یه ویندوز عوض کن درایوهاتم آپدیت باشه.
این ویندوز عوض کردن خیلی کمک میکنه.
hamed_mehrabian
25-04-2009, 22:19
شما یه ویندوز عوض کن درایوهاتم آپدیت باشه.
این ویندوز عوض کردن خیلی کمک میکنه.ویندوز عوض کردم و اتفاقی نیفتاد ولی هنوز درایوهام رو آپدیت نکردم ونمیدونم چطئر باید اینکار رو انجام بدم
ویندوز عوض کردم و اتفاقی نیفتاد ولی هنوز درایوهام رو آپدیت نکردم ونمیدونم چطئر باید اینکار رو انجام بدم
درایو کارت گرافیک و drx رو آپدیت کن.
ولی به نظر رم کافی برای بازی ندارید. هرچند گرافیک خوبی دارین.
صفحه ی آبی میتونه از هارد هم باشه که زیاد ربطی نداره.
aghamajid1369
25-04-2009, 22:42
درایو؟؟؟
فکر کنم منظورت درایور باشه.
کارت گرافیکت چیه؟
اگه nvidia هست برو توی سایتش و اخرین درایور گرافیک رو بگیر.
hamed_mehrabian
26-04-2009, 09:53
درایو کارت گرافیک و drx رو آپدیت کن.
ولی به نظر رم کافی برای بازی ندارید. هرچند گرافیک خوبی دارین.
صفحه ی آبی میتونه از هارد هم باشه که زیاد ربطی نداره.
چجوری آپدیت کنم
کارت گرافیکم هم ati 4550 هست
hooman1981
26-04-2009, 21:58
سلا من همون اول بازی گیر کردم من باید باطری فعال کنم یکیش فعال میشه ولی دومی نه؟ سریع از اون جدا میشه من چیکار باید بکنم؟
aghamajid1369
26-04-2009, 22:30
اول دکمه اون یکی که فعال نمیشه رو بزنن بعد دستگاه رو کند کن بعد برو دکمه اون یکی رو بزنی.
یا میتونی اول دکمه دستگاه سالم رو فشار بدی بعد برو سراغ اون یکی، دکمه اش رو فشار بده بعد کندش کن.
بنده هم همین قسمت گیر کردم
ولی وقتی میرم سراغ اون یکی باطری زاقارته دکمه اش رو میزنم و بعد کند میکنم زمان رو فوری زمان برمیگرده به حرکت اصلی و اصلا کند نمیمونه !!!
ولی وقتی میرم سراغ اون یکی باطری زاقارته دکمه اش رو میزنم و بعد کند میکنم زمان رو فوری زمان برمیگرده به حرکت اصلی و اصلا کند نمیمونه !!!
باید سریع عمل کنی.
نگاه کن کی اینجاست ... تو هم میلاد ؟
چک کن استاتیکت پر باشه .... و دقت کن که هدف که میگیری حتما به اون باطری خرابه بخوره ....
اول باطری سالم رو جا بنداز ... خرابه رو بزن وقتی وصل شد کندش کن و دکمه رو بزن که بدوعه .. بیا فعال کن
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
از این تو بازی زیاد گرفتم تازه یه دونه قرمزشم گرفتم.
می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
همون تیکه های شبیه مادربوردو میگی؟!
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
اگه اون برد هاست .. که من الان یادم نمیاد تو بازی بهشون چی میگفتن ... تو استور برای پول باید بفروشی
بعد از مدت ها وقت کردم کمی بازی کنم ...
این بازی رو انتخاب کردم و بدون هیچ وقفه ای این بازی رو ادامه دادم ...
تا تموم شد ...
بهترین اسلحه ی این بازی به نظر من Line Gun بود و بدترین موجودش هم اون موجوداتی که ه دیوار چسبیده بودند و یک چیهایی پرت میکردند که از اونها نیز یک چیزی بیرون میومد ! بعد از این ضدحال ترینش اون چیزهایی بود که شبیه یک ژله راه میرفتند و بهت میچسبیدند!
خیلی ضد حال بود ...
ساعت اتمام طبق سیو ها میشه گفت 6:30 ساعت ...
بازی خیلی قشنگی بود ! یک شکایت دارم و اونم اینه که چرا این issac اصلا حرف نمیزد ؟ :دی
آخرش هم جالب بود ...
شاید 2 ایی هم در کار باشه !
شاید ...
چطور nicole برای ما زنده دیده میشد ؟! این فقط یک رویا و توهم بود ؟!
راستی اون آهنگی رو که تو سالن مرده هایی که سرشون با خنجر سوراخ شده بود پخش میشد رو میشه بذارید واسه دانلود (برای راهنمایی باید بگم که منظورم اونجاست که اون مرده که اسمش یادم نیست برای نمونه یکی رو که رو صندلی بود کشت) ؟!
این آهنگ توی ویدئویی که اول بازی پخش میشه هم پخش میشد ...
aghamajid1369
07-05-2009, 21:43
عزیزم سری 2 که در حال ساخت هست. تازه فیلمش هم داره میاد برای 2010
عزیزم سری 2 که در حال ساخت هست. تازه فیلمش هم داره میاد برای 2010
واقعا ؟!
خبر خوبیه ...
اون موسیقی پشت زمینه رو کسی نمیدونه چطور میتونم پیدا کنم ؟!
aghamajid1369
08-05-2009, 18:48
واقعا ؟!
خبر خوبیه ...
قبلا یکی از بچه ها 1 تاپیک زده بود که اسمش این بود فکر کنم:
این اهنگ کدام بازیست(حالا اسمش دقیق یادم نیست ولی مضمونش همین بود :دی)
مسابقه بود ولی استقبال نشد.
برو تاپیک رو پیدا کن.
ازش بپرس اهنگ بازی ها رو از کجا پیدا میکردی.
Fate2646
09-05-2009, 00:26
واقعا ؟!
خبر خوبیه ...
این جاهم میتونی در خواست بدی
mahyarSAMSUNG
10-05-2009, 18:29
قشنگه . فقط کلش کوچیک شده !
جریان این نقاشیه چیه ؟
....
این اسلحه رو هم اول بازی میده ... ولی از تموم اسلحه هایی که بعدا میده ... یه سر و گردن بالاتره ....
جریان این نقاشیه چیه ؟
....
این اسلحه رو هم اول بازی میده ... ولی از تموم اسلحه هایی که بعدا میده ... یه سر و گردن بالاتره ....
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره:31:(شوخی)
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی)
مخصوصا که اول از همه هم آپ دیت میشن و بعد دلت نمیاد برای بقیه خرج کنی .....
....
هان ؟ استعداد ؟
نمیدونم ولی این رئیس EA که عضو پی سی بود چی شد ؟ : دی
payam110
21-05-2009, 02:01
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است
یعنی چی می چرخه ؟ ... اونوقت
سلام عزیز برادر:
USB به کامپیوتر شما وصله. . .آن را به درآور.
payam110
23-05-2009, 00:28
ممنون از همه دوستان مجبورشدم تمام صفحات قبل روبخونم وجوابم را گرفتم دسته باید از کیس جدامیشد
سلام
دیدم حیفه این تایپگ بره پایین
خیلی بازی قشنگیه فوق العاده متفاوت
فقط من الان 5 تا کپچر رفتم دمویی ...فیلمی ...چیزی... نشون نمیده اصلا
فکر کنم مدل بازیش اینجوریه...!
ولی خیلی توپه به همه پیشنهاد میکنم...
و ساعت دو شب هم بازی کنید هیجانش بالاتره...
البته اصلا دلم نمیخواد بدونم چند کپچره چون اینجوری آدم به فکر تموم کردنشه
خدا کنه تموم نشه اصلا!:D
یکی از بازی هایی بود که تو این بازار کساد بازی خوب از اب درومد.
هوش مصنوعی این دشمنان نیز در نوع خودشان خوب است و به آسانی فریب نمی خورند
با اون اسلحه riper فکر کنم (همون که یه تیغ ازش بیرون میزنه) میخواستم یکیشون رو بکشم عجب زرنگ بود .... جاخالی میداد خوبیش اینه که قابل کنترله تیر این اسلحه
و یکی از چیزای جالبه بازی این node هاست ... که میشه باهاش اسلحه هارو مجهز تر و قوی تر کرد...
خلاصه اگه بازی نکنید از دستتون رفته.
راستی این Kinesis چیه؟
===================
یچیز دیگه من اینو اصلا نمیتونم با دسته بازی کنم...اول اینکه اصلا دسته حال نمیده بعد اینکه کلید های جهتی دسته فقط بدن ایزاک رو چپ و راست میبره و جهت دیدش رو تغییر نمیده
بخاطر همین باید از این دو کلید چرخشی که بعضی از دسته ها دارن استفاده کرد البته برای من اینجوری بود حالا نمیدونم شاید راهی برای درست شدنش هست.
Masoud King
10-06-2009, 18:32
راستی این Kinesis چیه؟
ها؟ : دی
فکر کنم همونی باشه که isaac با هاش می تونست وسیله ها رو بلند کنه! فکر کنم باید F رو میزدی! یا شایدم دکمه دیگه ای رو! دقیق یادم نیست!
آها آره این راست کلیک رو باید بگیر بعد F رو بزنیم
اسمش رو نمیدونستم!
اونی که آهسته میکنه هم راست کلیک و C بود...
اسمش هم فکر کنم statis بود..
ممنون.
دوباره سلام...
آقا من یجاییش گیر کردم
تو کپچر 5
یجاهاییش پشت شیشه یه مرده صحبت میکنه
بعد سمت راستش یه در هست وقتی میریم اون تو دیگه هیچ جایی نمیشه رفت(همه درها قرمز میشن )
و یدونه از این موجودات (که یبار اون دختره گفت اینا کشته نمیشن هیچوقت ) و چنتا هم از این موجودات عادی میان سراغم و نمیدونم باید چکار کنم همش میمیرم!:D
تو اون اتاقه هم سه تا در هست که همش قرمزه
هیچ جایی رو من ندیدم که بشه اونجا رفت...
ctrl رو هم که میگیرم اشاره میکنه به یه دری که قرمز شده و lock شده.
از این باتری ها هم ندیدم که مثلا با kinesis بذارم تو جایگاهش دره باز بشه :D:D
خلاصه گیر کردیم شدید.
resident_evil
10-06-2009, 22:25
دوباره سلام...
آقا من یجاییش گیر کردم
تو کپچر 5
بعد سمت راستش یه در هست وقتی میریم اون تو دیگه هیچ جایی نمیشه رفت(همه درها قرمز میشن )
و یدونه از این موجودات (که یبار اون دختره گفت اینا کشته نمیشن هیچوقت ) و چنتا هم از این موجودات عادی میان سراغم و نمیدونم باید چکار کنم همش میمیرم!:D
زدی تو خطه بازی شدیدا ! : دی
اونجا باید اونو FreeZ کنی جگر ! یه چیزی هست شبیه اتاق شیشه ای ! مندازیش اون تو ! پاشو میزنی ! زمان رو آهسته میکنی و بعد میری از پله ها بالا یه دکمه ای هست میزنی و بعد میترکه !
البته اگه درست فهمیده باشم که کجارو میگی : دی !
عزیز اونجا پله نیست!
منظورت از کند کردنه زمان همون statis....؟
راستی من پستم رو ادیت کرد ه بودم ندیدی!:D
زدی تو خطه بازی شدیدا ! : دی
ترک کرده بودم ولی دیدم نمیشه اصلا گذاشت کنار!
راستی مشکلم تو Dawn of war حل شد ممنون.
دوستان ابندای کپچر 2 که از اون متروئه چیه پیاده میشیم جلوی در یه جعبه ی بزرگی گذاشته شده و اجازه نمیده عبور کنیم باید چیکار کنم؟
راست کلیک رو بگیر + F
اینجوری میتونی اجسام رو جابجا کنی...
هر جا راست کلیک رو ول کنی جسم رو اونجا میندازه
======================
ادیت:
به اون اموزش هایی که وسط بازی میده دقت کن
همونایی که بقل کله آیزاک میاد
aghamajid1369
10-06-2009, 22:45
دوستان ابندای کپچر 2 که از اون متروئه چیه پیاده میشیم جلوی در یه جعبه ی بزرگی گذاشته شده و اجازه نمیده عبور کنیم باید چیکار کنم؟
کاش 1 عکس میزاشتی میلاد.
1 قدرت توی این بازی هست برای جابه جا کردن اشیا
از اون استفاده کن ببین نمیشه؟؟
دکمه رو یادم نیست
ببخشید. همزمان شد. نفهمیدم الکس جان جواب دادن
دوباره سلام...
آقا من یجاییش گیر کردم
تو کپچر 5
تو اون اتاقه هم سه تا در هست که همش قرمزه
هیچ جایی رو من ندیدم که بشه اونجا رفت...
ctrl رو هم که میگیرم اشاره میکنه به یه دری که قرمز شده و lock شده.
از این باتری ها هم ندیدم که مثلا با kinesis بذارم تو جایگاهش دره باز بشه :D:D
خلاصه گیر کردیم شدید.
یافتم!
انقدر اونجا باید الکی الکی تیر بزنی بهشون هی فرار کنی وقت تلف کنی تا دختره دلش بسوزه بگه موقتی در رو برات باز میکنم سریع برو..!
فقط من اینجا رو رد کردم کلی تجهیزاتم از بین رفته بود و ایزاک هم نفس نفس میزد!
تازه بعدش هم با یدونه از این موجودات که به دیوار چسبیده و از این بچه ها میندازه بیرون روبرو میشید!
که بقلش یه دره اگه نزدیک بشید کلتون رو میکنه
باید مراقب باشید.
mehdi_vsgh
22-06-2009, 19:06
تو همون مرحله اولش گیر کردم(اوایل مرحله اوله)
یه جا هست دوتا دستگاهه وقتی یکیش رو میزنیم میره جلو و وایمیسته
ولی دومی رو که میزنیم میره ولی گیر نمیکنه و سریع بر میگرده
(نمیدونم اسمش چیه)
باید چکار کنم؟؟؟
havas_1980
22-06-2009, 19:24
تو همون مرحله اولش گیر کردم(اوایل مرحله اوله)
یه جا هست دوتا دستگاهه وقتی یکیش رو میزنیم میره جلو و وایمیسته
ولی دومی رو که میزنیم میره ولی گیر نمیکنه و سریع بر میگرده
(نمیدونم اسمش چیه)
باید چکار کنم؟؟؟
- رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارین.
- در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنین.
- بعد کلید سمت راست موس رو ول کنین و کلید Shift رو نگه دارین و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنین.
وقتی دومی رو زدی باید روش Static رو بزنی
(یعنی وقتی دومی شروع به حرکت کرد سریع راست کلیک رو بگیر و C رو بزن...به سمت اون دستگاهه که در حاله حرکت...)
اینجوری سرعتش کم میشه و تو فرصت داری سریع بری دستگاه اصلی رو راه بندازی
دستگاه اصلی هم اون بالاست
========
ادیت:
در حین تایپ
پست بالا ارسال شد.
mehdi_vsgh
26-06-2009, 17:59
اقا به بد مشکلی برخوردم
تونستم خودمو به کپچر 3 برسونم
ولی موقع لودینگ یه دفعه هنگ میکنه و ادامه نمیده لودینگ رو....
چه کار کنم؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
mahyarSAMSUNG
26-06-2009, 19:42
اقا به بد مشکلی برخوردم
تونستم خودمو به کپچر 3 برسونم
ولی موقع لودینگ یه دفعه هنگ میکنه و ادامه نمیده لودینگ رو....
چه کار کنم؟ مشکل از کجا میتونه باشه؟
منم یادمه که تا نزدیکهای آخر بازی اون قسمت chapter رو کپچر می خوندم . ولی در اصل چپتر نه کپچر !!:31:
در مورد سوالتون هم باید بگم که نمیدونم چه مشکلی داره ! :31:
در مورد سوالتون هم باید بگم که نمیدونم چه مشکلی داره !
خسته نباشی مهیار جان!
====
مهدی جان احتمالا سیستمت ضعیف نیست؟
اگه ضعیفه تنظیمات رو بیار پایین و بعد اگه درست شد بعد از این قسمت تنظیمات رو دوباره بذار رو حالت اول...
شاید هم مشکل از کرک یا دی وی دی باشه!
======================
اینجوری که من تاپیک رو نگاه کردم اکثرا تو چند قسمت مشکل دارن
Chapter 1
اتاقی که دوتا چنگک داره
راه حل:
وقتی دومی رو زدی باید روش Static رو بزنی
(یعنی وقتی دومی شروع به حرکت کرد سریع راست کلیک رو بگیر و C رو بزن...به سمت اون دستگاهه که در حاله حرکت...)
اینجوری سرعتش کم میشه و تو فرصت داری سریع بری دستگاه اصلی رو راه بندازی
دستگاه اصلی هم اون بالاست
Chapter 5
آرمایشگاه که دکتره آخرش بهت میگه say your prayers
راه حل:
باید اون موجودی که نمی میره رو آهسته کرده و پاهاش رو بزنید
چندبار این کار رو ادامه بدید (وقت تلف کنید)
یدفعه دختره یچیزی میگه و در باز میشه (در مقصد)
Chapter 7
کره بزرگ
راه حل:
از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.
Chapter 9
6 گوی سبز(مایل به زرد!)
راه حل:
باید با Kenesis اونا رو به بیرون هدایت کنید
(کف زمین یه دریچه باز شده...اگه باز نشده ...دو طرف دریچه گیره داره...گیره ها رو بزنید تا دریچه باز بشه)
Chapter 9 or 10
موجودی که نمی میره و شاتلی که حرکت نمیکنه!
راه حل:
باید اون موجوده که کشته نمیشه رو بکشونید پشت شاتل
پاهاش رو بزنید +دست هاش!بعد آهسته کنید و برید داخل اطاقک و پشت اون دستگاه و آتش پشت شاتل رو فعال کنید تا اون موجوده بسوزه و از بین بره.
اینم فکر کنم آخراش بود یادم نیست کدوم مرحله بود
راه حل:
باید اون سالم هارو بذارید جلوترین ردیف یعنی روی نقشه دایره داخلی رو سبز کنید...
mehdi_vsgh
26-06-2009, 20:34
مهدی جان احتمالا سیستمت ضعیف نیست؟
اگه ضعیفه تنظیمات رو بیار پایین و بعد اگه درست شد بعد از این قسمت تنظیمات رو دوباره بذار رو حالت اول...
شاید هم مشکل از کرک یا دی وی دی باشه!
والا سیستم که ضعیف نیست..
خوبه..
من gta iv رو رو حالت مدیوم میتونم قشنگ اجرا کنم
اگه مکنه یه کرک که خودتون استفاده میکنید قرار برام تا ببینم چی میشه؟
والا الان که دی وی دی دم دست نیست ولی فکر کنم اگه کرکی داشته باشه حجمش زیاد باشه منم دیال آپ!
شرمنده.
mehdi_vsgh
27-06-2009, 22:00
کرکی که من استفاده میکنم یه فایل dll هستش چند کیلوبایت هم بیشتر نداشت....
aghamajid1369
27-06-2009, 22:50
کرکی که من استفاده میکنم یه فایل dll هستش چند کیلوبایت هم بیشتر نداشت....
بازی من crack نداشت. توی game copy world گشتم کرک نبود. چند تا فیکس پیدا کردم. دان کن ببین چی میشه.
mehdi_vsgh
28-06-2009, 21:07
دوستان یکی میتونه فایل paul.dll رو برام اپلود کنه؟؟ فایل اصلی رو میگم ها که بعد نصب بازی تو پوشه اصلی نصب شده قرار میگیره
mehdi_vsgh
28-06-2009, 22:54
الکس جان ممنون
ولی فکر کنم این همون فایل dll کرک شده هستش
من بیشتر کرک نشده را نیاز دارم
mehdi_vsgh
29-06-2009, 11:40
به نظرتون احتمال داره بازی با ویندوز 7 مشکل داشته باشه؟
havas_1980
29-06-2009, 11:47
خوشبختانه تمام بازیهایی که رو ویستا اجرا میشن بدون هیچ مشکل در سون هم قابل اجرا هستن. (حتی بازیهایی که براشون پچ سازگاری با ویستا منتشر شده بود)
من بازی رو با همین سون تا آخر رفتم
مشکل ویندوز نیست.
mehdi_vsgh
29-06-2009, 18:37
پس چه مرگش هستش؟؟
کسی سیو از اغاز مرحله 3 نداره؟
اونجایی که گیر میکنی رو سیوش رو بده به من برات برم مرحله بعدی ذخیره میکنم بهت میدم.....
(با WinRaR فشردش کن)
الان 17 تا فایل سیو دارم نمیدونم کدومش مال مرحله 3
mehdi_vsgh
29-06-2009, 22:38
اقا قربون دستت دمت گرم
سلام
شرمنده من تاپیک رو دیر دیدم!
کسی سیو از اغاز مرحله 3 نداره؟
آقا اینی که گذاشته بودی خودش اول chapter 3 بود که!
بهر حال من تا Chapter 4 رفتم
برای اینکه بازیش از مزه نیفته و خودت بتونی بری و همچنین اینکه من نمیدوسنتم تا کجا باید برم و سیو کنم
4 جای مختلف از ابتدای مرحله 3 تا ابتدای مرحله 4 رو سیو کردم(زمانشون مشخصه کدومش آخریه کدومشون اولی)
فقط موقع جایگزینی از سیو هات بک آپ بگیر.
بعد اینکه این سیو هارو تو اسلات های
1
2
3
4
سیو کردم خودت میتونی شمارشون رو تغییر بدی
بخاطر این میگم که چون شما سیو اسلات 5 رو داده بودین و مشخصه 4 اسلات قبلی شما مال مرحله های قبلیه
و اگه مستقیم کپی کنی مرحله های قبلی میپره
چند نکته هم در رابطه با بازی
1)اول اینکه چرا رو Easy گذاشتی؟!:31:
اینجوری بازی خیلی خیلی ساده شده
یک قدم برمیداری هم هزار تا چیز میز بهت میده من تو این یذره که بازی کردم 10 دفعه Inventory پر شد!
2)یه مقداری ول خرجی کردم با Credit هات Suite 2 رو گرفتم تا Inventory بیشتر جا داشته باشه.
چنتا از NOde هارو هم دادم اسلحه هات رو قوی کردم!
شرمنده دیگه حسابی دست بردم تو بازیت!
البته اگه همون سیو اولی رو انتخاب کنی زیاد نرفتم... در حد چند دقیقه و زیاد با تجهیزاتت کاری نداشتم..
راستی اگه دیدی Inventory کمه شاکی نشو
برو تو قسمت Shop بخش Safe رو ببین.
چهل هزارو خورده ای هم کردیت داری با یه Node
mehdi_vsgh
30-06-2009, 18:24
اقا ممنون ولی متاسفانه بازم گیر میکنه بازی...
من فکر کنم dvd بازی مشکل داره
اخه من اینو از اینترنت دانلود کرده بودم...
ظاهرا مشکل داشته
فردا-پس فردا میرم یه دی وی دی اصلشو میخرم
کجاش گیر میکنه..................؟
mehdi_vsgh
30-06-2009, 20:51
وقتی که داره بازی رو لود میکنه
یه دفه هنگ میکنه و ادامه نمیده
Ali Pacino
01-07-2009, 12:13
این بازی رو 2 روزه تموم کردم!
بازی ترسناکی بود خیلی خفن فجیع بود:18:
با آخرشم خیلی حال کردم
اما داستانش رو خوب متوجه نشدم
اگه ممکنه لطف کنید داستانش رو کامل بزارید تا حالشو ببریم
نگرفتم چرا کندرا (همون زنه) خیانت می کنه
فک می کردم زن آیزاک روح باشه اما فک کنم اشتب کرده باشم
کسی انیمیشن DS : DOWN FALL رو دیده مثل اینکه داستانش مال قبل از این بازیه!!!
mehdi_vsgh
01-07-2009, 21:22
بالاخره رفتم 3 تومن ناقابل دادم و دی وی دی بازی رو خریدم
مشکل حل شد و دارم حالشو میبرم:دی
Ali Pacino عزیز ممکنه خیلی ها هنوز تا آخر نرفته باشن و خوب نیست آخر داستان رو بفهمن!(همون قسمت که اشاره کردی به خیانت و...)
در رابطه با داستان من خودمم نمیدونم چی به چیه اصلا خیلی پیچ در پیچه...!
یکی اگه بیاد کامل داستان رو بگه خیلی خوبه.البته منظورم اون قسمتهای آخرش که چی شد یدفعه اونوجوری شد!
راستی مهدی جان مبارکه:31:
اینم یه عکس از بازی!
داشتم یکی از اون موجودات رو میکشتم یه دفعه یکی از این آدم مرده ها افتاد رو اسلحم!
همینجوری چند دقیقه خودمو اینور اونور زدم چنتا تیر زدم آخر سر خودمو در اختیار یکی از اون موجودات قرار دادم تا این آدم که سوار من شده رضایت داد بیاد پایین!
mehdi_vsgh
02-07-2009, 17:00
نصف مرحله 3 رو رد کردم
بعد از اینکه اون سانتیفوژ رو فعال میکنیم و برمیگردیم به جای اولیمون باید بریم یه جایی که پشتش کره زمین هستش و دچار کمبود اکسیژن هستیم و باید در اون زمان به یه جایی خودمون را برسونیم ولی هر کاری میکنم نمیتونم اون قسمت رو رد کنم
یه نفر یه توضیح میده چطوری باید این قسمتش رو رد کنم؟
فکر کنم اونجا رو میگی که یه دستگاهه فعال نیست (قرمز رنگ ) و تو باید دو تا وسیله رو که داره میپرخه وارد دستگاه کنی
اگه اینه که باید روشون static (سرعت آهسته ) بزنی و بعد با Kenesis جا بدی داخل
البته مطمئن نیستم مشکلت همین باشه
چون چپتر 3 تا 4 رو دیروز پریروز برات رفتم فقط همین قسمت به پست بالات میخورد
اگه این نیست بتونی یه عکس بذاری خیلی خوبه.
در کل وقتی Ctrl رو میگیری باید به مقصد اشاره کنه...
خوب تو میری به سمت مقصد و خط آبی رو دمبال میکنی چه اتفاقی میفته کجاش گیر میکنی؟
بیشتر توضیح بده.
mehdi_vsgh
03-07-2009, 07:48
نه اون قسمت رو رد کردم
یه جا هست وارد میشیم قشنگ اون پشتت میتونی سیاره زمین رو ببینی
و بعد هم کمبود اکسیژن هستش و باید سریع از اونجا خودتو عبور بدی
ولی نمیدونم چطوری رد بشم
خوب این همه توضیح میدی به عکس هم بذار تا از روی خود عکس برات بگم...:دی
من الان تقریبا متوجه شدم کجا رو میگی ولی نمیدونم چجوری برات توضیح بدم یه عکس بذار (با همین دکمه print بگیر....البته CTRL رو هم بگیر و عکس بنداز من بدونم مقصد کجاست)
mehdi_vsgh
03-07-2009, 09:27
اقا ردش کردم بالاخره
یه مقدار عجیب و غریب بودش
ولی به هر حال ردش کردم
الان رسیدم مرحله 4:دی
aghamajid1369
03-07-2009, 09:34
نه اون قسمت رو رد کردم
یه جا هست وارد میشیم قشنگ اون پشتت میتونی سیاره زمین رو ببینی
و بعد هم کمبود اکسیژن هستش و باید سریع از اونجا خودتو عبور بدی
ولی نمیدونم چطوری رد بشم
این صفحه رو شما بخون تا بفهمی. یکی از بچه ها سوال پرسیده بود تو 2 تا پست جواب دادیم با یکی از بچه ها.
ویرایش: ببخشید داشتم صفحه های قبل رو میگشتم همزمان شد.
اون کره بزرگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو میگی آقا مجید؟
فکر نکنم اونجا باشه چون اون چپتر 7
ایشون چپتر 4 تازه!
تو این پست توضیح دادم:
پایه ثابت این تاپیک شدم!:دی
aghamajid1369
03-07-2009, 09:57
اون کره بزرگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو میگی آقا مجید؟
فکر نکنم اونجا باشه چون اون چپتر 7
ایشون چپتر 4 تازه!
تو این پست توضیح دادم:
پایه ثابت این تاپیک شدم!:دی
آهان آره. ببخشید.
گفت کره من هم فکر کردم اونجا رو میگه.
mehdi_vsgh
03-07-2009, 19:25
اواخر مرحله 4 یه جارسیدم خیلی اسونه ها
ولی کمبود مهمات و اسلحه دارم...
چه کنم؟؟
زود هم همشون خالی میشن و من میمونم و چند گرگ گرسنه....:دی
aghamajid1369
03-07-2009, 19:35
چه کنم؟؟
زود هم همشون خالی میشن و من میمونم و چند گرگ گرسنه....:دی
کار خاصی نمیتونی بکنی :دي
یا باید 1 شاپ پیدا کنی و مهمات بخری یا با مشت و لگد :دي
یا اینکه درست از اسلحه استفاده کنی مثلا به جاهای حساس بدنشون بزنی. بعضیاشون سرشون جای حساس بود بعضی ها شاخکشون بعضی ها دستاشون و . . .
Ali Pacino
04-07-2009, 16:14
یعنی یه با مرامی پیدا نمی شه داستان این بازی رو واسمون بزاره !!!
خودم حوصله ی سرچ کردن ندارم متاسفانه
لطفا هم پیچش ندید اگه کسی بازی رو تموم نکرده داستانش رو نخونه پس محبت کنید داستان کامل بازی رو بزارید تا بگیریم چرا اونجوری شد
Dead Spce : Down Fall یه انیمیشن هستش که داستانش بر می گرده به قبل این بازی کسی دیدش؟!
Extraction هم که واسه Wii می خواد بیاد داستانش مربوط می شه به قبل این بازی
چه کنم؟؟
زود هم همشون خالی میشن و من میمونم و چند گرگ گرسنه....
ماااااا
چه بد ولخرجی میکنی credit هات تموم شده مگه؟
من با سیو ت رفته بودم suite 2 رو هم خریده بودم safe بخش shop هم پر بود از تیر و خون و...
40 هزار تا هم credit داشتی.مال تو هم باید تقریبا همینجوری باشه دیگه.
تازه این اول مرحله 4 بود.یکار کن سعی کن پاهاشون رو بزنی
اون اسلحه اولت رو دکمه وسط موس رو بزن افقی میشه بعد اونجوری پاهاشون رو بزن.بعد کلشون رو بزن.
mehdi_vsgh
04-07-2009, 21:30
خوشبختانه اون تیکش هم رد کردم
الان رسوندم خودمو به اونجایی که باز در فضای بدون جاذبه هستیم
باید سریع خودمونو به اون جلو برسونیم قبل از اینکه اکسیژن کم بیاریم
بهدشم یه چیزایی بهمون میخوره و میترکونتمون
برای امروزم کافی بید:دی
تا فردا ببینم اگه حسش بود ادامشو برم:دی
mehdi_vsgh
04-07-2009, 21:35
راسی یه سوال
این nods هایی که مگیریم به چه دردی میخوره
البته میدوم یه قسمتایی هست(اسمشو یادم رفته) که میری یک nods مصرف میکنه و یک کاری انجام میده:دی ولی دقیقا چه کاریه و به چه دردی میخوره را نمیدونم
یکی توضیحی میده
havas_1980
04-07-2009, 22:17
راسی یه سوال
این nods هایی که مگیریم به چه دردی میخوره
البته میدوم یه قسمتایی هست(اسمشو یادم رفته) که میری یک nods مصرف میکنه و یک کاری انجام میده:دی ولی دقیقا چه کاریه و به چه دردی میخوره را نمیدونم
یکی توضیحی میده
Power Node
برای استفاده از دستگاه Bench و باز کردن بعضی درها باید Power Node داشته باشین که به دو صورت میتونین به دست بیارین:
یا Power Node رو در طول بازی به دست میارین و یا به کمک خرج کردن Credit خریداری می کنین.
برای باز کردن در ها؟
تا اونجایی که من میدونم برای ارتقا اسلحه ها و Kenesis و Static و Health
برای اسلحه ها هم این موارد قابل ارتقا از همون دستگاه Bench
Capacity
که گره رنگ آبیه
که ظرفیت هر اسلحه است که مثلا چقدر توش تیر جا میگیره.
Damage
قدرت هر اسلحه
که گره رنگ قرمزه
Reload
که گره رنگ سبز
برای بالا بردن سرعت ریلود شدن اسلحه ها (پر شدن)
برای بعضی موارد یچیزای دیگه هم هست حضور ذهن ندارم.
بعضی وقتها نیاز میشه Node ها (یا همون گره ها ) رو یجاهایی استفاده کنید تو همون Bench که کارایی نداره ولی برای رسیدن به گره بعدی نیازه استفاده بشه.
حالا نمیدونم شاید برای باز کردن درها هم باشه یادم نیست.
aghamajid1369
05-07-2009, 11:25
برای باز کردن در ها؟
تا اونجایی که من میدونم برای ارتقا اسلحه ها و Kenesis و Static و Health
برای اسلحه ها هم این موارد قابل ارتقا از همون دستگاه Bench
Capacity
که گره رنگ آبیه
که ظرفیت هر اسلحه است که مثلا چقدر توش تیر جا میگیره.
Damage
قدرت هر اسلحه
که گره رنگ قرمزه
Reload
که گره رنگ سبز
برای بالا بردن سرعت ریلود شدن اسلحه ها (پر شدن)
برای بعضی موارد یچیزای دیگه هم هست حضور ذهن ندارم.
بعضی وقتها نیاز میشه Node ها (یا همون گره ها ) رو یجاهایی استفاده کنید تو همون Bench که کارایی نداره ولی برای رسیدن به گره بعدی نیازه استفاده بشه.
حالا نمیدونم شاید برای باز کردن درها هم باشه یادم نیست.
بعضی از درها رو باید بانود ها باز میکردی. البته اون در ها فقط درهایی بودن که پشتشون مثلا خشاب و . . . بود
و ربطی به مسیر اصلی بازی نداشت.
havas_1980
05-07-2009, 11:28
برای باز کردن در ها؟...
بله! برای بازی کردن بعضی از درها هم کاربرد داشت. برای مثال:
قسمت 2 - Intensive Care
برای باز کردن این در به یک Power Node احتیاج دارین که باید به سمت دیگر سالن رفته, وارد اتاق بشین و از داخل قفسه اون رو بردارین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظور از استفاده از دستگاه Bench همون اپگرید اسلحه ها بود... یه خورده کلی شد حرفم! :31:
oOo
من چرا این درو ندیدم اصلا :31:
مرحله چنده
نیاز شد یبار دیگه بازیش رو برم.
راستی وقتی بازی رو کامل تموم میکنیم 10 تا هم node میده (روی normal 10 تا میده )
خوبیش اینه که وقتی بازی تموم میشه و میخوای imposible ؤو بری همه اسلحه ها و... رو هم داری
بخاطر همین کار خیلی ساده تر میشه.
ممنون....
Spaniuly
05-07-2009, 12:39
كيفيت HD
دانلود با فرمت mov و حجم 89.2 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و حجم 90.5 مگابايت
كيفيت SD
دانلود با فرمت mov و با حجم 32.3 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و با حجم 33.3 مگابايت
دانلود با فرمت mp4 و با حجم 25.4 مگابايت
Rooh1368
05-07-2009, 14:03
سلام دوستان من در اتاق تعمیر تراموا در مرحله اول گیر کردم اولین قفلی که تراموا را ثابت نگه داشته را باز می کنم ولی دومین قفل را نمی تونم چکار کنم کمک کنید همه ایتمها رو برداشتم ولی فایده نداره
havas_1980
05-07-2009, 14:10
سلام دوستان من در اتاق تعمیر تراموا در مرحله اول گیر کردم اولین قفلی که تراموا را ثابت نگه داشته را باز می کنم ولی دومین قفل را نمی تونم چکار کنم کمک کنید همه ایتمها رو برداشتم ولی فایده نداره
ای کاش جستجو میکردین. در این مورد صحبت شده بود.
- رو به روی نمایشگر فعال کردن اتصال سمت راست ایستاده و کلید سمت راست موس رو نگه دارین.
- در همون حالت بعد از فعال کردن بلافاصله کلید C رو برای آهسته شدن حرکت اتصال بزنین.
- بعد کلید سمت راست موس رو ول کنین و کلید Shift رو نگه دارین و سریع به جلوی نمایشگر اصلی رفته و اون رو فعال کنین.
aghamajid1369
05-07-2009, 14:10
شما باید وقتی اون دسته دیگه رو فعال میکنید کندش کنین.
ای ووی :دي
هم زمون شد.
پست کامل من رو لطفا بخونین.:دي
mehdi_vsgh
10-07-2009, 10:17
سلام
یکی میتونه اینو ردش کنه
خودت باید بریا اینجوری مزش از بین میره...یکی از مراحل جالبشه :دی
کل وسایلت هم که به باد دادی...بعد یه توصیه...نیازی نیست همه اسلحه ها رو بخری...
البته اونی که عین بمب میمونه و پرت میکنه رو نگه دار + اون اسلحه اولیه ...ارتقا هم بده.
اونی که تیر هاش 2000 کردیت زیاد بکار نمیاد(اسلحه خیلی قوی ایه ولی گلوله هاش گرونه)
یکم جلوتر سیو کردم:
اقا من رو هارد دارم میرم پدرم دراومد چپتر 3ام...یه سوال کجای این موجودات ضعیفه یعنی زودتر میمیرن بزنیم....!! اخه دیگه جنگها ایرونی میشه باید با زور بازو بریم وسط یا حدالمقدور الفرار
زورو بازو که اصلا کار ساز نیست و جز ضعف ها محسوب میشه ولی میتونی از اسلحه هات + Static
به بهترین نحو استفاده کنی پاهای دشمن هارو بزنی.
اگه استراتژی (!) خوبی داشته باشی اصلا نیازی به خرید هم نداری.
من یادمه اصلا از کپچر 6 به بعد چیزی خاصی نخریدم و فقط همونایی بود که پیدا میکردم.
mohammadrezams
10-07-2009, 21:13
آخر اين بازي چي ميشه؟؟؟
اون دختره که اول بازی تو صفینه هست (اسمشو بلد نیستم همون مو بلنده ) میخواد با سفینه جیم بزنه بعد یه هیولا میاد لهش میکنه بعد ما هیولا رو میکشیم و فرار میکنیم اون دخترم که تو چندتا مرحله کمکمون کرد همونی که اول بازی هم فیلمشو میاره (اولش برفکه ) فکر کنم یه چیزی به دستش تزریق کرد و مرد . شرمنده من زبانم خوب نیست واسه همین هرچی فهمیدم گفتم ...
دیدم بحث dead space شده دوباره نصبش کردم با سیو قبلیم از اول شروع کردم عجب لباس خفنی گرفتم ... کی از این بهترشو خریده ؟
ببينم فقط همين همين 4تا اسلحه رو داره اين بازي؟؟؟
havas_1980
10-07-2009, 23:27
ببينم فقط همين همين 4تا اسلحه رو داره اين بازي؟؟؟
امکان حمل 4 اسلحه از 7 اسلحه وجود داره:
Plasma Cutter
Contact Beam
Force Gun
Line Gun
Flamethrower
Ripper
Pulse Rifle
..hamed..
11-07-2009, 17:00
اقا اين بازي عجب بازي ايه خيلي باهاش حال ميكنم همين چند دقيقه پيش اون غول اخر چپتر 6 رو كشتم و الان چپتر 7 هستم چند مرحله مونده تموم بشه
من از اين nodها خيلي كم پيدا ميكنم كلا تا حالا كه چپتر 7 هستم 12 تا پيدا كردم به همه جا هم سرك ميكشم ولي نميتونم تو هر مرحله يه 5 4 تايي پيدا كنم در حالي كه با اون درخت ارتقاء اسلحهها قاعدتا بايد تو هر مرحله يه 5 تايي باشه اين طور نيست
در ضمن كدوم يكي از اسله ها بهتر از بقيه هستن من الان اون چهار تا اسلحه اي كه اوايل بازي ميده رو دارم ولي دو سه مرحله پيش يه چند تا اسلحه جديد به مغازه !! اضافه شده كه ادمو وسوسه ميكنن
اقا اين بازي عجب بازي ايه خيلي باهاش حال ميكنم همين چند دقيقه پيش اون غول اخر چپتر 6 رو كشتم و الان چپتر 7 هستم چند مرحله مونده تموم بشه
فکر کنم 12 تا بود....
من از اين nodها خيلي كم پيدا ميكنم كلا تا حالا كه چپتر 7 هستم 12 تا پيدا كردم به همه جا هم سرك ميكشم ولي نميتونم تو هر مرحله يه 5 4 تايي پيدا كنم در حالي كه با اون درخت ارتقاء اسلحهها قاعدتا بايد تو هر مرحله يه 5 تايي باشه اين طور نيست
همین تعداده
نباید همه اسلحه ها رو آپدیت کنی که
یکی دو تا رو در نظر بگیر تا آخر همونا رو آپدیت کن(حالا تک و توک میتونی بقیه رو هم آپدیت کنی)
از shop هم میتونی بخری ناقابل 10000 کردیت.
تا آخر هم که بری 10 تا node مفتی بهت میده.
در ضمن كدوم يكي از اسله ها بهتر از بقيه هستن من الان اون چهار تا اسلحه اي كه اوايل بازي ميده رو دارم ولي دو سه مرحله پيش يه چند تا اسلحه جديد به مغازه !! اضافه شده كه ادمو وسوسه ميكنن
پیشنهاد من
همون اسلحه اول بازی(چون تیر هاش خیلی راحت گیر میاد)
+
یه اسلحه هست فکر کنم Force Gun...قدرتش خیلی زیاد بود...پرت میکرد موجودات رو و قدرت دومش هم یه نارنجک پرت میکرد.
برای موجودات نزدیک بهترین اسلحه بود_مخصوصا اون موجودات که به دیوار چسبیدن و حیوون پرت میکنن بیرون ...با این اسلحه 3_4 تا نارنجک بزنی میمیره.
Pulse Rifle اینم بنظرم خوبه...همونی که اولش 50 تا تیر توش هست.
یه اسلحه دیگه هم هست قدرتش خیلی عالیه. مخصوصا اگه ارتقا داده بشه فکر کنم اسمش Line Gun ولی تیر هاش گرونه بخاطر همین زیاد نمیصرفه.
Flamethrower اینم بنظرم بدترین اسلحه بازیه:دی همون آتیشیه
riper هم اگه همونی باشه که ازش تیغ بیرون میاد زیاد خوبی نیست!(اول فکر کردم خوبه بعد دیدم اصلا نمی ارزه)
..hamed..
11-07-2009, 19:33
اقا يادم رفت اينم بپرسم اون مدارهاي الكترونيكي اي كه ميده به چه دردي ميخوره من كه تا حالا همشونو فروختم
اونای که مینویسه
Sell to Credit
باید بفروشی تا کردیت بگیری....
یه عده ای هم هستن فکر کنم برای اینه که مثلا Shop رو ارتقا میدن و مثلا یه اسلحه جدید اضافه میکنن.
بچه ها تو چپتر 6 گير افتادم...اونجايي كه مثل گلخونست...بعد يه جا ميري كه ميتوني روديوارا حركت كني....بعد يه در هست كه رو سقفه....نميدونم چطوري برم تو دره!هر چي ميچرخم دره نمياد زمين....
بچه ها تو چپتر 6 گير افتادم...اونجايي كه مثل گلخونست...بعد يه جا ميري كه ميتوني روديوارا حركت كني....بعد يه در هست كه رو سقفه....نميدونم چطوري برم تو دره!هر چي ميچرخم دره نمياد زمين....
اگر مرحله 6 شما میگید برید لینک زیر فیلم طریقه رد کردن مرحله اونجا هستش:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Six:_Environmental_Hazard
باید یجوری خودت رو جا بدی که در بیاد روبروت.
هر كاري ميكنم نمياد روبروم....كلافه شدم.
titanium_zarin
12-07-2009, 15:57
سلام.من این بازی رو خیلی وقته که تموم کردم. اما همون موقع هم یه سوال پیش اومد واسم.
توی یه مرحله ای یه چیزی مثل کره زمین هست.خیلی بزرگه.که میپریم روش و یه چیزی میزنیم زمین.بعدش به دو تا چرخ که ازشون یه چیزایی مثل اشعه میاد بیرون شلیک میکردیم.
هر طوری بود اینو رد کردم.اما نفهمیده جریانش چیه.میشه توضیح بدین جریان این چی بود؟؟؟اصلا چه کار میکرد؟؟؟
من هر چقدر تو اين صفحه وايسادم چيزي نيومد!!!!كار نميكنه انگار!
..hamed..
12-07-2009, 20:09
اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو يه كرهي كدر بزرگ بزاري و اطراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون شيء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
mohammadrezams
12-07-2009, 20:20
هر كاري ميكنم نمياد روبروم....كلافه شدم.
سلام . اینجا رو میگی ؟ اینجا خیلی آسونه اون دره با راست کلیک + F میتونی به سمت راست بکشیش و بازش کنید . به این صورت :
اول روی دیوار جلو روت میپری بعد به در نزدیک میشی و کلیدایی که گفتم رو میزنی بعد در باز میشه و برو توش بعد طبق راهنمایی که با زدن Ctrl میاد برو یکی دیگه از اینا هست همینطوری بازش کن برای پریدن داخلشم درست به داخل با زاویه مناسب حدف بگیر و برو تو .
اگه دوست داری سیوتو بزا برات میرم .
اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو رو يه كرهي كدر بزرگ بزاري و اصراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون چيء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
بالای کیبردت حاشیه سمت چپ کلید های ماشین حساب یه سری کلید مثل Home و End و ... هست . PrtScr SysRq رو بزن و عکس بگیر بعد برو تو فوتوشاپ یا Paint و عکس رو Paste کن و بعد سیو یادت باشه فرمتش بهتر Jpg باشه .
بعد آپلود میکنی مثلا توی
یه نکته کلی:
هر جا این شکل رو دیدید یعنی باید از Kenesis استفاده کنید(قدرت کششی) که تو کامپیوتر این دکمه هاست
راست کلیک + F
اقا من تو چپتر 7 گير افتادم همون جايي كه بايد يه چيزي رو يه كرهي كدر بزرگ بزاري و اطراف اون كره دو تا اهن هلالي در بازه هاي زماني مشخص يه بار از روي اين كره رد ميشن ور نميزارن اون شيء رو روش بزاريم دو تا هم چرخ وجود داره كه بايد زمان رو اهسته كنيم و توشون لوله هاي شيشه اي درخشانو هدف بگيريم كه دو تاش همون جا هست و من زمان رو اهسته ميكنم و توشون رو هدف ميگيرم و اون لوله هاي درخشانو ميزنم ميتركونم ولي اون دو تاي ديگه رو نميتونم پيدا كنم اگه متوجه نشدين توضيح بديد كه چه جوري از بازي عكس بزارم تا عكس بزارم
اینجا رو میگی فکر کنم:(لینک زیر رو ببین)
از حد وسط سمت چپ شهاب سنگ (کره) و پایین شهاب سنگ به روی شهاب سنگ برین, وقتی که کمان ها از اون نقطه دور شدند.
بلافاصله به سمت خارج شهاب سنگ برین و S.O.S. Beacon رو کار بزارین. خارج کره دو Gravity Tether رو نابود کنید و همین مسیر رفتن رو برگردین.
زدن دوتاش راحته
اون دوتای دیگه رو باید بری روی کرده با توجه به توضیحات داده شده توسط havas جان (نقل قول بالا)
و بعد دوتای دیگه رو هم بزنی....و اون شیئ رو کار بذاری رو کره.
دوستان...ديشب اينقدر ور رفتم كه ردش كردم....كاش زودتر بهم ميگفتين!
..hamed..
13-07-2009, 12:32
اقا من نتونستم اينجا رو رد كنم يكي كمكم كنه
اقا من نتونستم اينجا رو رد كنم يكي كمكم كنه
یذره در موردش توضیح بده
چپتر چنده؟....کدوم قسمتش؟
..hamed..
13-07-2009, 17:48
چپتر هشته همون قسمتش كه بايد پشت يه اسلحه اي بشينيم و يه غولاخر كه به طرفمون كپسول و... پرت ميكنه رو بكشيم يا شايدم نزاريم كه اون كپسولها به سفينه بخوره
mohammadrezams
14-07-2009, 08:59
چپتر هشته همون قسمتش كه بايد پشت يه اسلحه اي بشينيم و يه غولاخر كه به طرفمون كپسول و... پرت ميكنه رو بكشيم يا شايدم نزاريم كه اون كپسولها به سفينه بخوره
این غوله یهجورایی شبیه همون غول چپتر 6 هست . فقط اونجاهایی که زرده رو بزن تا بکشیش موقعی که یکی از بازو هاش ثابته راست کلیک و چپ کلیکو با هم نگه دار و بترکونش هرچی هم پرتاب کرد با اسلحه بترکونش یادت باشه زیاد راست و چپ کلیکو با هم نزن چون اونوقت زود ری لود میخواد بشه .
..hamed..
14-07-2009, 18:10
اقا اونجا رو رد كردم
الان چپتر 10 هستم
دوستان من مرحله اول بازی گیر کردم!!
اونجایی که باید دو تا میله رو به یه چیزی وصل کنین!!
اونجا!!
یکیشون وصل میشه اما اون یکی وصل میشه اما دوباره برمیگرده!!
چی کار کنم؟
این پست رو بخون.
سلام
به نظر شما این بازی ارزش خریدنو داره؟
سبکش تو چه ماییه مثل fallout هست یا بالاتره؟
ممنون
سلام
ممنون
من FallOut رو بازی نکردم ولی این خیلی بازی باحالیه!
aghamajid1369
14-07-2009, 21:51
سلام
ممنون
سبکش هیج ربطی به fall out نداره.
از لحاظ قشنگی و جذابیت در حد fall out هست.
ولی واقعا بازی خفنیه و پیشنهاد میکنم حتما بازی کنی.
mehdi_vsgh
17-07-2009, 18:31
بچه ها این جونورهایی که وقتی میکشیمشون دوباره خودشونو بازسازی میکنن رو چطوری میشه نابود کرد
هرچقدر میکشمشون باز دوباره زنده میشن
بستگی به مرحله داره
کدوم مرحله ای؟
مثلا یکیش رو تو این پست
توضیح دادم که باید بکشونیش پشت شاتل و پاهاش رو بزنی و آهسته کنی
بعد بری شاتل رو روشن کنی و آتیش بگیره.
یکیه هم هست که باید بندازیش توی یه اتاقک که وسط
بعد اونجا هم پاهاش رو بزنی و آهسته کنی بری دستگاه رو روشن کنی
تا منجمد بشه و بترکه :دی
دو تا سوال دارم
1.آهنگ بازی رو از کجا دانلود کنم
2.غول Chapter 4 رو چه جوری باید کشت!
شبیه Tank تو L4D هست!! :دی
mehdi_vsgh
17-07-2009, 21:04
توی همون مرحله 5 هستم
درست بعد از همون سیوی که خودت گذاشتی
برمیگردیم دوباره به نقطه شروع
بعد دوباره میریم جلو
یه جا میرسیم
از این موجودا هستش میکشیمش دوباره زنده میشه
من 3-4 دفه ای اینکارو کردم باز زنده میشد اخرش هم منو میکشت
اعصابمو خورد کرده
نمیدونم باید چیکارش کنم؟؟
راسی قضیه این شاتل چیه؟ چی هست اصلا؟:دی
aghamajid1369
17-07-2009, 21:19
توی همون مرحله 5 هستم
بعد دوباره میریم جلو
یه جا میرسیم
اعصابمو خورد کرده
راسی قضیه این شاتل چیه؟ چی هست اصلا؟:دی
فکر کنم باید همینجوری فرار کنی.
البته نمیدونم کجا رو میگی.
شما دکمه ctrl رو بزن ببین میگه کجا برو؟؟؟
شاتل هم 1 سفینه هست که همین موجود رو میکشونی پشتش بعد پاش رو قطع میکنیبعد میری 1 دکمه رو میزنی تا شاتل روشن بشه و به زیبایی آتیشش بزنه :دي
mehdi_vsgh
17-07-2009, 21:30
وقتی ctrl رو میزنم به سمت یه دری که قفله نشون میده
فکر کنم اول باید این یاروهه رو بکشمش بعد در باز میشه ولی خوب متاسفانه طرف اصلا قصد مردن نداره:(
havas_1980
17-07-2009, 21:38
دو تا سوال دارم
1.آهنگ بازی رو از کجا دانلود کنم
2.غول Chapter 4 رو چه جوری باید کشت!
شبیه Tank تو L4D هست!!
اون موجود رو بعد از اینکه اهسته کردین بلافاصله پشتش رو هدف بگیرین. خیلی سریعتر از پا در میاد.
توی همون مرحله 5 هستم
بعد دوباره میریم جلو
یه جا میرسیم
اعصابمو خورد کرده
راسی قضیه این شاتل چیه؟ چی هست اصلا؟ تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
من دوباره تو همون چپتر 4 یه جاش که میره تو فضا!! باید یه راهه مستقیم رو رفت!! تا یکم راه میرم یه بمب میخوره بهم و 7 تیکه میشم!!
باید چی کار کنم؟:دی
نکنه همونی که تو فضای آزاده و هر چند ثانیه یبار یه آتیشی میاد رو میگی؟
اگه اونجا رو میگی باید یذره بری جلو بعد پشت سکو ها قایم بشی همنو هی تکرار کن تا به آخرش برسی...
اگه یانجا نیست یه مقدار بیشتر توضیح بده یا یه عکس کوچولو بذار ببینیم کجا رو میگی.
تو Chapter 5 اون غول اول بازی رو چجوری باید کشت؟
havas_1980
20-07-2009, 22:33
تو Chapter 5 اون غول اول بازی رو چجوری باید کشت؟
تو پست قبلیم گفته بودم... تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن بقیه نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
بازیه خوبیه فقط مشکلش اینه که رو اشتهای ادم تاثیر بدی میزاره البته نمی شه باری نکرد ولی باید طوری تنظیم کرد که با زمان غذا خوردن فاصله داشته باشه.
..hamed..
22-07-2009, 17:53
اقا من اين بازي رو تموم كردم و داشتم دوباره بازيش ميكردم كه هر سه تا سيوم به دليل نا معلومي پاك شد اگه يكي اين بازي رو دوباره شروع كرده وسط هاي بازي هم هست سيوشو بزاره ممنون
mehdi_vsgh
22-07-2009, 21:53
تو پست قبلیم گفته بودم... تا میتونین باید از دست هانتر فرار کنین و اقدام به کشتن بقیه نکروموف ها کنین. بعد از کمی مدت اون در باز میشه.
اسم این جونورا رو میگی نمیشناسیمشون
میتونی عکسشون هم بزاری که بهتر شناسایی کنیم؟:دی
همچینن عکس بقیه جکو جونورها به همراه اسمشاون
اون موجوداتی رو که هرچی میزنی نمیمیرن تا اونجا که یادمه میگفتن هانتر
بقیه رو هم یادم انگار نکروموف بودن!
mahyarSAMSUNG
23-07-2009, 14:16
اسم این جونورا رو میگی نمیشناسیمشون
میتونی عکسشون هم بزاری که بهتر شناسایی کنیم؟:دی
همچینن عکس بقیه جکو جونورها به همراه اسمشاون
منم عین تو هستم . نمیدونم این اسمها رو از کجا میارن . منم مثل تو اینها رو جک و جونور میدونم !!! :31:
mohammadaliarmin
27-07-2009, 13:05
مسئولین شرکت EA اعلام کردند که به زودی ساخت فیلم سینمایی از روی بازی Dead Space شروع خواهد شد. تیمی که بر روی ساخت این بازی کار خواهد کرد همان تیمی ست که در حال حاضر ساخت فیلم Gears of War را در دست دارد. به گفته مسئولین EA این پنجمین فیلمی ست که از روی بازی های این شرکت ساخته خواهد شد. دیگر بازی هایی که به دنیای سینما راه پیدا خواهند کرد عبارتند از Army of Two، The sims، Dante’s Inferno و Mass Effect. هیچ تاریخی برای شروع ساخت و اکران فیلم Dead Space اعلام نشده است اما به نظر می رسد این فیلم بر پایه اولین قسمت از این بازی باشد.:31:
منبع :بازی نما
mehdi_vsgh
28-07-2009, 22:03
تو چپتر 6 هستم
یه جا رسیدم که یه هیولایی هستش وحشتناک منو میزنه(به شکل دایره مانند هستش دستای درازی هم داره)
نیمدونم میدونید منظرم کجاست یا نه؟ بیشتر توضیح بدم
اینو چطوری نابود میکنید؟
aghamajid1369
28-07-2009, 22:11
با با 1 عکس بذار :دي
این موجود گرد غول اصلیی هست یا از این کشکی ها؟؟؟؟
اصولا فکر کنم توی این بازی برای غول ها باید میزدی جاهای زردشون.
یادم نیست درست.
1 عکس بذاری بهتره
havas_1980
28-07-2009, 22:26
تو چپتر 6 هستم
یه جا رسیدم که یه هیولایی هستش وحشتناک منو میزنه(به شکل دایره مانند هستش دستای درازی هم داره)
نیمدونم میدونید منظرم کجاست یا نه؟ بیشتر توضیح بدم
اینو چطوری نابود میکنید؟با رئیس اخر همین بخش روبه رو شدین یعنی The Leviathan که معنی ابر حیوان میده و واقعا هم به این صورته!
- وقتی که شاخک ها بیرون اومدن, غده نارنجی رنگشون رو هدف بگیرن.
- بعد از نابود شاخکها, دهان جانور رو وقتی باز هست هدف بگیرین.
- باز هم شاخکها بیرون میان که باید دوباره اون غده ها رو هدف بگیرین.
- دوباره دهان جانور رو هدف بگیرین.
مهمات هم به اندازه کافی تو اون فضا موجوده و مشکلی ندارین.
aghamajid1369
28-07-2009, 22:55
با با 1 عکس بذار :دي
این موجود گرد غول اصلیی هست یا از این کشکی ها؟؟؟؟
اصولا فکر کنم توی این بازی برای غول ها باید میزدی جاهای زردشون.
یادم نیست درست.
1 عکس بذاری بهتره
هومان مگه میذاره آدم تو تاپیک جم بوخوره:41::41:
اسم ننه بابای هیولاها هم یادشه:19:
Mentally Art
01-08-2009, 19:22
اواسط chapter 7 میرسه یه جا که یه گوی سنگی بزرگ هست و باید یه کپسول رو بزاره توش....
2تا ژنراتور رو ترکوندم ولی 2تا بازوی آهنی از کار نیافتاد که بتونم برم روی کره...
چیکار باید کرد؟
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
..hamed..
01-08-2009, 19:28
باید وقتی بازوها میرسن به بالای کره شما هم به سمت ÷ایین کره بپری و بری پشت کره 4 5 تا نکروموف میاد اونارو بکش و اون دو تا زنراتور دیگه هم اونجا هستن اگه هم نفس کم اوردی اروم برو طرف سالن اصلی حواست باشه که اون بازوهای اهنی بهت نخوره کپسولت که پر شد برگرد عقب و به کارت برس
mehdi_vsgh
05-08-2009, 20:51
با رئیس اخر همین بخش روبه رو شدین یعنی The Leviathan که معنی ابر حیوان میده و واقعا هم به این صورته!
- وقتی که شاخک ها بیرون اومدن, غده نارنجی رنگشون رو هدف بگیرن.
- بعد از نابود شاخکها, دهان جانور رو وقتی باز هست هدف بگیرین.
- باز هم شاخکها بیرون میان که باید دوباره اون غده ها رو هدف بگیرین.
- دوباره دهان جانور رو هدف بگیرین.
مهمات هم به اندازه کافی تو اون فضا موجوده و مشکلی ندارین.
هنوز نتونستم این قسمتشو ردش کنم
Mentally Art
06-08-2009, 01:24
هنوز نتونستم این قسمتشو ردش کنم
تو اون محیط فقط جون زیاد ریخته ، شما تا میتونی مهمات بخر از فروشگاه...
یکاری میتونی بکنی... وقتی رفتی تو اون محیط از یه محدوده ایی جلوتر نرو تا اون موجود بیدار نشه ، اینجوری میتونی با مغناطیس جون هارو از میط بگیری و ببری بفروشی و خشاب بخری....:27:
منم 3 روز پیش بازی رو تموم کردم:21: .... با اینکه بدلیل کارام بین شروع و تموم کردن بازی فاصله افتاد ولی خیلی حال داد بهم :8::5:.... آدم قلبش از چشاش میزنه بیرون... :46:
hooman1981
08-08-2009, 21:14
سلام
چطور می تونم از دیوار برم بالا تو یک مرحله باید برم بالا رو سقف و لی نمیشه امکان داره راهنمایی کنید
aghamajid1369
08-08-2009, 21:31
سلام
چطور می تونم از دیوار برم بالا تو یک مرحله باید برم بالا رو سقف و لی نمیشه امکان داره راهنمایی کنید
باید شیرجه بزنید.
دکمه رو درست یادم نیست چی بود.
شاید دکمه پرش بود. space رو امتحان کنید.
سلام.من یک مشکلی هنگام اجرای بازی دارم.این بیغام میاد:
سریال هم وارد شده است.وقتی done رو میزنم دوباره همین صفحه میاد.
چیکارش کنم؟
mehdi_vsgh
09-08-2009, 18:22
سلام
به سمت دیوار نشونه بگیر در حالیک ه دکمه کنترل رو نگه داشتی دکمه سمت راست ماوس را کلیک کن
سلام.من یک مشکلی هنگام اجرای بازی دارم.این بیغام میاد:
سریال هم وارد شده است.وقتی done رو میزنم دوباره همین صفحه میاد.
چیکارش کنم؟
سریال فایده نداره عزیز مگه شما در ایران زندگی نمیکنید؟:دی(قانون بی توجهی به قانون کپی رایت:31:)
باید از کرک استفاده کنید
یه سوال اخر بازی که سوار سفینه میشیم کلاشو برمیداره اون موجوده حمله میکنه میمیرم ماهم؟؟؟
aghamajid1369
10-08-2009, 22:39
یه سوال اخر بازی که سوار سفینه میشیم کلاشو برمیداره اون موجوده حمله میکنه میمیرم ماهم؟؟؟
ادامه داستان در قسمت بعدی :دي
ایشالا تو سری بعد این بازی مشخص میشه.
قسمت بعدیش معلوم شده کی میاد در حال ساخته؟
aghamajid1369
12-08-2009, 13:27
قسمت بعدیش معلوم شده کی میاد در حال ساخته؟
بله. دارن روش کار میکنن.
تاریخ انتشار مشخص نیست.
سلام..
این بازی چند چپتره؟..من تو چپتر 6 هستم همونجایی که اون جونوره که بازوهاشو می زنیم از دهنش گوله آتش می ندازه..می خواستم ببینم اگه چپتر دیگه ای نیست بازی نکنم اون مرحله رفته رو اعصابم
ممنون
دوستان تو چپتر 9 یا 10 یادم نیست یه در میگه crew key بیار کسی میدونه کجاست؟ممنون میشم بگید.
دوستان تو چپتر 9 یا 10 یادم نیست یه در میگه crew key بیار کسی میدونه کجاست؟ممنون میشم بگید.
سینا جون به این پست یه سری بزن ببین همونجاست:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.