مشاهده نسخه کامل
: Dead Space
resident_evil
08-11-2008, 23:24
سلام
دوتا نوار رو ترکوندم ولی رو کره که میرم برای نصب بمب اون دوتا دستگاه که رو کره می چرخن میزنن به هزار قسمت مساوی تقسیمم میکنن
چیکار کنیم
خوب بايد خودتو يه جوري برسوني اونور كره يعني يه جوري تنظيم كني كه اون 2تا بهت نخورن.يه نور اون ور كره
هستش كه بايد سعي تا جايي كه مي توني بپري نزديك اون كه بلا فاصله خودتو برسوني
اون سمت كره.
EHHASSATNI
09-11-2008, 00:19
اعصابم خورده الان داشتم بازی میکردم چپتر 3 شروع شد ولی هی صفحه قاطی میکنه چرا ؟؟؟؟
یعنی رنگ صفحه میره و سبز میشه هنگ نمیکنه ولی قلط میزنه
*hamedkhatar*
09-11-2008, 00:27
سلام
در اینکه بازی قشنگیه شکی نیست
ولی سوال در مورد گیم پلی: کنترل بازی مثل رزیدنت اویل مزخرفه یا مثل کرایسیس قشنگ و روونه و جذابه؟
منظورم اینه که تو کدوم مایه هاست بیشتر
ممنون
زاويه ديدش درست مثل اويل 4 هستش ولي كنترلش يه كم سخته.
Greatone
09-11-2008, 02:04
اقا من پی سی این بازی رو خریدم
چرا انقدر کنترولش سخته؟
من اویل رو 10 دفه رفتم تا اخرش اما این خیلی سخته
نمیشه هیچ هربه ای زد؟
king-hitler2
09-11-2008, 09:31
اقا من پی سی این بازی رو خریدم
چرا انقدر کنترولش سخته؟
من اویل رو 10 دفه رفتم تا اخرش اما این خیلی سخته
نمیشه هیچ هربه ای زد؟
در این مورد تو صفحه قبل توضیح دادن =شاید بتونه مشکلت رو حل کنه
زاويه ديدش درست مثل اويل 4 هستش ولي كنترلش يه كم سخته.
زاویه دید اویل بهتره
ولی یه کم که بازی کنی کنترلش میاد تو دستت
سلام
در اینکه بازی قشنگیه شکی نیست
ولی سوال در مورد گیم پلی: کنترل بازی مثل رزیدنت اویل مزخرفه یا مثل کرایسیس قشنگ و روونه و جذابه؟
منظورم اینه که تو کدوم مایه هاست بیشتر
ممنون
کرسیس این چه حرفی
کرسیس اول شخصه
این 3وم شخصه
بازی قشتگیه
برو تو همون اویل
اعصابم خورده الان داشتم بازی میکردم چپتر 3 شروع شد ولی هی صفحه قاطی میکنه چرا ؟؟؟؟
یعنی رنگ صفحه میره و سبز میشه هنگ نمیکنه ولی قلط میزنه
مشکل از گرافیکته
*hamedkhatar*
09-11-2008, 09:58
کرسیس این چه حرفی
کرسیس اول شخصه
این 3وم شخصه
بازی قشتگیه
برو تو همون اویل
من خیلی سعی کردم با اویل حال کنم ولی نتونستم
خوب میدونم سوم شخصه کلی سوم شخص بازی کردیم که کنترلش خیلی راحته نمیدونم چرا بعضیا کنترل رو اینطوری میسازند
راستی فقط با کیبورده یا ماوس هم هست؟
در هر صورت من بازی رو سفارش دادم چند روز دیگه میرسه
یا خوشمون میاد یا طبق معمول پاکش میکنیم میره
مرسی
king-hitler2
09-11-2008, 10:24
خوب میدونم سوم شخصه کلی سوم شخص بازی کردیم که کنترلش خیلی راحته نمیدونم چرا بعضیا کنترل رو اینطوری میسازند
مرسی
موس کیبورد
گیم پد
Sam Fisher 11
09-11-2008, 11:03
مرسی
حامد جون میدونم منظورت چیه... نه خیالت راحت. دوربینش آزاده و میتونی دور کاراکتر بچرخونیش. مثلا وقتی روت به جلو هست پشت سرتو دید بزنی...کلا کنترلش خوب و روونه...hudاش هم خلاقانه و جالبه...
حامد جون از من میشنوی از دستش نده...بد جواب میده;)
EHHASSATNI
09-11-2008, 11:04
مشکل از گرافیکته
گرافیکم اینه
8600 gt ddr3 geforce
فکر نکنم مشکلی باشه وای حال چرا تو 2 تا چپنر قبلی اتفاقا نیوفتاده بود ؟؟؟
پیشنهاد من به شما اینه که اول اخرین درایور کارت رو دانلود و نصب کنید و سپس اخرین اپدیت دایرکت ایکس رو نصب کنید.
king-hitler2
09-11-2008, 11:30
گرافیکم اینه
8600 gt ddr3 geforce
فکر نکنم مشکلی باشه وای حال چرا تو 2 تا چپنر قبلی اتفاقا نیوفتاده بود ؟؟؟
من فکر کردم گرافیکت پایینه
پس فقط میمونه از ویندوز
اگه مطمعنی بازیت درسته
یه بک اپ از SAVE GAME بگیر و عوض کن
joey jordison
09-11-2008, 12:34
دوستان توی اون مرحله کره!!!
من اون دو تا نوار را مزنم نابود میکنم و میخوام بدونم بعد از اون باید روی کره و یک چیز کپسول مانند را یک کاری کنم!!!
بهتر جا کجاست روی کره وایستم؟؟؟
EHHASSATNI
09-11-2008, 12:46
پیشنهاد من به شما اینه که اول اخرین درایور کارت رو دانلود و نصب کنید و سپس اخرین اپدیت دایرکت ایکس رو نصب کنید.
اخرین درایو کارت گرافیک نصبه ولی برای directx از کجا گیر بیارم ؟؟؟
من فکر کردم گرافیکت پایینه
پس فقط میمونه از ویندوز
اگه مطمعنی بازیت درسته
یه بک اپ از SAVE GAME بگیر و عوض کن
فکر کنم ویندوز مشکل داره چون تو برنامه های دیگه هم گیر میکنه و error میده
king-hitler2
09-11-2008, 12:56
اخرین درایو کارت گرافیک نصبه ولی برای directx از کجا گیر بیارم ؟؟؟
اگه نمیتونی دان کنی میتونی از تو بازیهای جدید پیدا کنی
زیاد هم تاثیر نداره
دوستان توی اون مرحله کره!!!
من اون دو تا نوار را مزنم نابود میکنم و میخوام بدونم بعد از اون باید روی کره و یک چیز کپسول مانند را یک کاری کنم!!!
بهتر جا کجاست روی کره وایستم؟؟؟
ببین دو تا کره دیگه هم پشته
باید از کره بری اونور
joey jordison
09-11-2008, 13:18
باید از کره بری اونور
برم اونور؟؟
یعنی اون سمت دیگش!!!برم ببینم چی کار میتونم بکنم!!
اقا من یه جا گیر کردم
اونجا که میره روی بدنه سفینه ولی دو قدم که راه میرم همه جا انگار مین گذاشته باشن منفجر میشه و بعد فورا" میمیره
چکار باید بکنم
فکر کنم تو چپتر 4 یا 5 باشه
همونجا که میره تو سفینه و با اون سیاهه ملاقات میکنه الان دقیق یادم نیست . ولی وقتی ماموریتها رو انجام میدم به یه جا میرسم که از اون در از سفینه میزه بیرون یعنی رو بدنه سفینه در فضای باز قرار میگیره چند قدم که جلو میره همه جا منفجر میشه و بلافاصله میمیره
p3yman_xl
09-11-2008, 16:51
اقا من یه جا گیر کردم
اونجا که میره روی بدنه سفینه ولی دو قدم که راه میرم همه جا انگار مین گذاشته باشن منفجر میشه و بعد فورا" میمیره
چکار باید بکنم
فکر کنم تو چپتر 4 یا 5 باشه
همونجا که میره تو سفینه و با اون سیاهه ملاقات میکنه الان دقیق یادم نیست . ولی وقتی ماموریتها رو انجام میدم به یه جا میرسم که از اون در از سفینه میزه بیرون یعنی رو بدنه سفینه در فضای باز قرار میگیره چند قدم که جلو میره همه جا منفجر میشه و بلافاصله میمیره
سلام
چپتر 5 هست ... بعد از اینکه وارد خلا شدی سریع حرکت کن. اگه دقت کنی میبینی که روبرو چند تا مانع فلزی هست که باید پشت اونا چند لحظه صبر کنی تا و بعد دوباره مسیر رو ادامه بدی. همینطوری تا آخر مسیر حرکت کن.
king-hitler2
09-11-2008, 17:04
برم اونور؟؟
یعنی اون سمت دیگش!!!برم ببینم چی کار میتونم بکنم!!
اره
همونطوری که گفتم دو تا گوی چرخان اون طرف هستش راستی روی کره هم باید یه کپسول بزنی داخل
پشت گوی
بیرون
فضای باز
Hossein505
09-11-2008, 21:41
دوستان من یه مشکل عجیب دارم با این بازی
وقتی وارد بازی میشم دوربین که با موس کنترل میشه یک سره دوره سره بازیکن میچرخه و وقتی با موس میارمش پایین دوباره میره بالا و دور خودش میچرخه
سیستم من هم
vga 8800 gt
cpu 7300 2.66
ram 2gb 1066
ویندوز xp sp2 و آخرین ورژن کارت گرافیک رو هم از سایت nvidia گرفتم , directx هم 9c هست
همین نسخه ای که دارم رو روی یک نوت بوک دل ریختم مشکل نداشت
بازی رو هم 3 بار پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم دوربین بازی قاطی میکنه
میگید مشکل از چیه ؟
joey jordison
09-11-2008, 21:44
شاید اشکال از ویندوز کامپیوترت باشه!!!اونم عوض میکردی!!
hadi_gamer
09-11-2008, 21:49
وقتی وارد بازی میشم دوربین که با موس کنترل میشه یک سره دوره سره بازیکن میچرخه و وقتی با موس میارمش پایین دوباره میره بالا و دور خودش میچرخه
سیستم من هم
vga 8800 gt
cpu 7300 2.66
ram 2gb 1066
ویندوز xp sp2 و آخرین ورژن کارت گرافیک رو هم از سایت nvidia گرفتم , directx هم 9c هست
میگید مشکل از چیه ؟
شاید از موس و کی برد باشه.اول موس رو جدا کن و با کی برد وارد بازی شو ببین چی میشه.
سیستم من هم
vga 8800 gt
cpu 7300 2.66
ram 2gb 1066
میگید مشکل از چیه ؟
اگر گیم پد(دسته ی بازی) به سیستم وصل کردی جداش کن.
*hamedkhatar*
10-11-2008, 00:21
حامد جون میدونم منظورت چیه... نه خیالت راحت. دوربینش آزاده و میتونی دور کاراکتر بچرخونیش. مثلا وقتی روت به جلو هست پشت سرتو دید بزنی...کلا کنترلش خوب و روونه...hudاش هم خلاقانه و جالبه...
حامد جون از من میشنوی از دستش نده...بد جواب میده;)
ممنون حسین جون
خدا رو شکر یکی منظور من رو فهمید منظورم از کنترل خوب چیه
طرف قراره فردا برام پست کنه حالا معلوم نیست کی برسه
چاکرم
king-hitler2
10-11-2008, 11:34
اخر بازی چی شد
من سر در نیاوردم
والا من سر در نیاوردم؟!؟!کسی می تونه توضیح بده؟!؟!
اخرش ایزاک سوار فضا پیما شد و داشت فیلم دوست دخترش رونگاه می کرد که یه دفعه دوست دخترش که تبدیل به یکی از اون موجودات شده بود بهش حمله کرد و بازی تموم شد!!!منم هیچی نفهمیدم؟!؟!
Hossein505
10-11-2008, 12:31
شاید اشکال از ویندوز کامپیوترت باشه!!!اونم عوض میکردی!!
فعلا مقدور نیست
شاید از موس و کی برد باشه.اول موس رو جدا کن و با کی برد وارد بازی شو ببین چی میشه.
این کارو میکنم ببنیم چی مشه
اگر گیم پد(دسته ی بازی) به سیستم وصل کردی جداش کن.
آره وصله امشب خبرش رو میدم ببینم درست میشه یا نه
resident_evil
10-11-2008, 13:42
بايد منتظر باشيم و ببينيم ادامش چي ميشه در شماره ي بعدي
EHHASSATNI
10-11-2008, 14:27
اولا بازی چند تا چپتره ؟؟؟
دوما من تو چپتر 4 یه جا هست که gravity صفر میشه و میرم میترکم ؟؟؟
ali_ranger22
10-11-2008, 15:28
اولا بازی چند تا چپتره ؟؟؟
دوما من تو چپتر 4 یه جا هست که gravity صفر میشه و میرم میترکم ؟؟؟
12 تا باید باشه
اون مرحله هر موقع شهاب سنگ ها دارن میان برو پشت اون قطعه های آهنی بعد همینطوری برو تا آخر
سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف شد ...بازیش حرف نداشت
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه
احتمال ساخت شماره بعدی اون هست یا نه
king-hitler2
10-11-2008, 20:48
سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف شد ...بازیش حرف نداشت
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه
اره شماره میادش
joey jordison
10-11-2008, 22:35
وثتی که Ea پشت یک بازی باشه و اون بازی موفق از اب در بیاد و خوب باشه محال هست که ادامش را بیرون نده!!!
دوستان من به يه مشكل بر خوردم . توي چپتر 9 وقي سوار يه اسانسور ميشم و يه دكتر كه نميدونم اسمش چي هست با ايزاك تماس تصويري برقرار ميكنه و با هاش حرف ميزنه (داخل اسانسور) . ولي بعد از اتمام تماس هر چي منتظر ميشم اسانسور به اخر نميرسه و درش باز نميشه و هي بالا ميره . ميخواستم بدونم چقدر بايد صبر كنم و ايا ممكنه اين قسمت باگ داشته باشه.
sasanjfr
10-11-2008, 23:30
دوستان من به يه مشكل بر خوردم . توي چپتر 9 وقي سوار يه اسانسور ميشم و يه دكتر كه نميدونم اسمش چي هست با ايزاك تماس تصويري برقرار ميكنه و با هاش حرف ميزنه (داخل اسانسور) . ولي بعد از اتمام تماس هر چي منتظر ميشم اسانسور به اخر نميرسه و درش باز نميشه و هي بالا ميره . ميخواستم بدونم چقدر بايد صبر كنم و ايا ممكنه اين قسمت باگ داشته باشه.
حدود 30 ثانیه بعد از اتمام تماس ویدئویی آسانسور می رسه و درش باز میشه.
اگه بیشتر از 3-2 دقیقه طول کشید گزینه ای که به نظر میرسه باگ هست.
خوشبختانه باگ نبود و بعد از چند لحظه درش باز شد.
Hossein505
11-11-2008, 00:37
مشکلم حل شد این گیم پد قاطی کرده بود
ممنون از همه دوستان
skhammari
11-11-2008, 02:27
سلام دوستان من یه جای بازی گیر کردم - توی chapter 10 یه در آسانسور اهست که باید برم توش ولی قفله و میگه باید crew key داشته باشم کل مرحله رو هم از اول تا آخر زیر و رو کردم پیدا نشد !
pedram_sad
11-11-2008, 11:51
EA ساخت شماره دوم اين بازي رو تاييد كرده و قراره يك فيلم هم از روي اين بازي به زودي ساخته بشه
ali_ranger22
11-11-2008, 13:18
حالا حالا ها نسخه های مختلف از این بازی رو خواهیم دید ! خیالتون راحت ! :دي
milky way
11-11-2008, 14:20
EA ساخت شماره دوم اين بازي رو تاييد كرده و قراره يك فيلم هم از روي اين بازي به زودي ساخته بشه
من کارتون این بازی رو دارم :31: البته فیلمم داشته برای سال 91 که بازی رو از رو اون ساختن فکر کنم ولی کارتونش جدیده 2008 من بازی رو نگرفتم هنوز بازی نکردم ولی فکر کنم داستان کارتونش برای قبل از شروع بازی باشه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي بگه من اون جسم حكاكي شده قرمز و سياه رنگ رو چيكارش كنم منظورم چپتر 11 هستش؟
havas_1980
12-11-2008, 01:53
سلام دوستان من یه جای بازی گیر کردم - توی chapter 10 یه در آسانسور اهست که باید برم توش ولی قفله و میگه باید crew key داشته باشم کل مرحله رو هم از اول تا آخر زیر و رو کردم پیدا نشد !
Crew Key در گوشه طبقه پایین Mess Hall (سالن غذاخوری), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.
همون جایی که دکتر Mercer سر یک نفر رو جلوی چشم Isaac سوراخ می کنه.
hosseincode2008
12-11-2008, 14:03
سلام ، من ديشب بازيو نصب كردم ولي يك مشكلي دارم . اول كه هي ميچرخيدم گيم پد رو در آوردم درست شد بعد يكم رفتم جلو حالا بعضي دكمه ها كار نميكنه ، مثلا B كه راه رو نشون ميداد يا m كه نقشه رو نشون ميده كار نميكنه همينطور نتونستم بازي رو سيو كنم يعني E در ها رو باز ميكنه ولي وقتي روي جعبه ي سيو E رو ميزنم عمل نميكنه . شيفت و كليك راست هم كار نميكنن يعني همش رو حالت نشانه گيري هست . دي وي دي من ماله Boysteam هست و كرك هم نداشت . مشكل از كجاست ؟؟!
king-hitler2
12-11-2008, 16:32
سلام ، من ديشب بازيو نصب كردم ولي يك مشكلي دارم . اول كه هي ميچرخيدم گيم پد رو در آوردم درست شد بعد يكم رفتم جلو حالا بعضي دكمه ها كار نميكنه ، مثلا B كه راه رو نشون ميداد يا m كه نقشه رو نشون ميده كار نميكنه همينطور نتونستم بازي رو سيو كنم يعني E در ها رو باز ميكنه ولي وقتي روي جعبه ي سيو E رو ميزنم عمل نميكنه . شيفت و كليك راست هم كار نميكنن يعني همش رو حالت نشانه گيري هست . دي وي دي من ماله Boysteam هست و كرك هم نداشت . مشكل از كجاست ؟؟!
مثل اینکه این بازی با بعضی گیم پدها مشکل داره
گیم پد رو بکش و بازی کن
hosseincode2008
12-11-2008, 16:37
مثل اینکه این بازی با بعضی گیم پدها مشکل داره
گیم پد رو بکش و بازی کن
عزيزم اين پست قبلي منو يه بار ديگه بخون .
sargeras
12-11-2008, 17:58
به یه جایی رسیدم که دوتا اهرم مانند داره یکیش رو که میزنم میره جلو و وای ویسه ولی اون یکی رو که میزنم میره و بر میگرده نمیدونم باید چی کار کرد . اول بازیه
خواستم عکس بزارم ولی نشد چی جوری باید عکس گذاشت ؟
باید اول یه جای دیگه آپلود کنم؟
king-hitler2
12-11-2008, 18:20
به یه جایی رسیدم که دوتا اهرم مانند داره یکیش رو که میزنم میره جلو و وای ویسه ولی اون یکی رو که میزنم میره و بر میگرده نمیدونم باید چی کار کرد . اول بازیه
خواستم عکس بزارم ولی نشد چی جوری باید عکس گذاشت ؟
باید اول یه جای دیگه آپلود کنم؟
اره شما اول عکس بگیر بعد اپلود کن بعد ادرسشو بزار تو سایت
سلام دوستان
من در مرحله پنجم اونجا که هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است هیولا را کشتم بعد رفتم اتاق بالا و Power Node را هم گرفتم و باز هم اون در خروجی قفل است و پیغام go to Hydroponics را به من میدهد
باید چه کار کنم؟؟؟
mer30
king-hitler2
12-11-2008, 18:43
سلام دوستان
من در مرحله پنجم اونجا که هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است هیولا را کشتم بعد رفتم اتاق بالا و Power Node را هم گرفتم و باز هم اون در خروجی قفل است و پیغام go to Hydroponics را به من میدهد
باید چه کار کنم؟؟؟
mer30
شما یه عکس از اون منطقه بزارین
سلام این هم عکس اون مرحله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درب رو به رو بسته است باز هم میگم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد میگه go to Hydroponics
mre30
hosseincode2008
12-11-2008, 19:32
آقا خودم مشكلمو حل كردم ، بازي فكر كنم كلا با USB مشكل داره ؛ موس من USB بود با موس قبليم عوضش كردم و الان ديگه بازي مشكلي نداره . راستي قبل شروع بازي يه چند دقيقه اي تو قسمتي كه مينويسه Press Any Key ( فكر كنم ! ) بمونيد يه فيلمي نشون ميده كه دل آدمو آماده ي بازي ميكنه !
king-hitler2
12-11-2008, 19:38
سلام این هم عکس اون مرحله
اون درب رو به رو بسته است باز هم میگم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد میگه go to Hydroponics
mre30
باید اون غول رو تو اتاق فریز از بین ببری
غول رو بکش تو اون کپسول فریز بعد پاهاشو با تیر بزن زود اون دکمه C رو بزن تا اهسنه بشه بهد بدو برو تو اتاق کنترل همون جایی که عکسشو گزاشتی و دکمه رو بزن
شما با کد تونستی غول رو بکشی
چون اون نمیمیره
sargeras
12-11-2008, 20:47
من اینجا گیر کردم
اون طرفیه رو که میزنم میره جلو و وای میسته ولی این طرفیه میره ولی برمیگرده!!
باید چی کار کنم؟
(کیفیت عکس رو پایین اوردم که وقت نگیره)
دوست عزيز شما بايد اوني رو كه بر ميگرده سر جاش رو با كليد c اهسته كني و سريع بري كنار كنترلش و اونو فعالش كني تا برنگرده سر جاش.
Xx Hossein xX
12-11-2008, 23:42
سلام دوستان
باید چه کار کنم؟؟؟
mer30
چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده ! :18:
:11::11::11::11:
چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !
دوستان كه چند بار توضيح دادن. اول اونو به اون قسمت ابي رنگ هدايتش ميكنيد تقريبا وسط اتاق و بعد پاهاشو قطع مكنيد و با كليد c اونو اهسته اش ميكند . بعد هم ميري اون اتاق بغلي كه دو تا در داره و ميري كامپيوتر رو كه وسط اون اتاقه و يه علامت فريزر هم روشه رو روشن ميكني تا اون موجود فريز بشه و تيكه تيكه شه.
joey jordison
12-11-2008, 23:59
البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
king-hitler2
13-11-2008, 09:23
البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونی برگردی پشت دره اون وسیله هستش اگه هم نه از یه سیو گیم قبلی
Xx Hossein xX
13-11-2008, 16:09
سلااااااااااااااااااااااا م ....
وقتی برای بار دوم با دکتررر صحبت میکنم به این جا هدایت میشم توش یه در هست که فیوز بعلش داره جرقه میزنه ! اونجا گیر میکنم و Tyrant وحشی میکشتم ! اینم عکس ( این دره چطوری باز میشه ؟؟؟؟ اصلا باز میشه ؟؟؟؟ )
king-hitler2
13-11-2008, 17:12
سلااااااااااااااااااااااا م ....
وقتی برای بار دوم با دکتررر صحبت میکنم به این جا هدایت میشم توش یه در هست که فیوز بعلش داره جرقه میزنه ! اونجا گیر میکنم و Tyrant وحشی میکشتم ! اینم عکس ( این دره چطوری باز میشه ؟؟؟؟ اصلا باز میشه ؟؟؟؟ )
شما باید باتری رو بندازی جا
تو سوراخ این طرفه در
sargeras
13-11-2008, 17:28
من اینجا گیر کردم
وقتی Ctrl یا B رو می گیرم اونجایی که دورش خط کشیدم رو نشون میده ولی وقتی میرم جلو هیچ کاری نمیکنه. طرف راست عکس هم یه وسیله هست که میتونم سوارش بشم برم اونور ولی اونطرف هم به جایی راه نداره اگه رفتم هم وسیله دیگه بر نمیگرده
help!!!
king-hitler2
13-11-2008, 17:41
من اینجا گیر کردم
وقتی Ctrl یا B رو می گیرم اونجایی که دورش خط کشیدم رو نشون میده ولی وقتی میرم جلو هیچ کاری نمیکنه. طرف راست عکس هم یه وسیله هست که میتونم سوارش بشم برم اونور ولی اونطرف هم به جایی راه نداره اگه رفتم هم وسیله دیگه بر نمیگرده
help!!!
شما با استفاده از دکمه F اهرم رو بکش پایین
تا اون وسیله شروع به کار کنه
mohamad.hejazi
13-11-2008, 18:06
شما با استفاده از دکمه C اهرم رو بکش پایین
کلید c نه!کلیدf :46:
king-hitler2
13-11-2008, 18:14
کلید c نه!کلیدf :46:
اره
شرمنده
ویرایش شد
دکمه F
sargeras
13-11-2008, 18:26
شما با استفاده از دکمه F اهرم رو بکش پایین
گفتم که کشیدمش پایین اونطرف هم میتونم برم ولی اونجا راه به جایی نداره وسیله هم دیگه بر نمیگرده
البته بعد از اینکه با f اون وسیله متحرکه رو کشیدم پایین این که دورش خط کشیدم بازم کار نمیکنه!!!!
من در مرحله 7 گیر کردم ـ اینم عکسش
دو تا در هست اون یکی در را باز کردم ولی اون یکی که جلوش ایستادم هنوز قفل است
king-hitler2
13-11-2008, 18:30
گفتم که کشیدمش پایین اونطرف هم میتونم برم ولی اونجا راه به جایی نداره وسیله هم دیگه بر نمیگرده
البته بعد از اینکه با f اون وسیله متحرکه رو کشیدم پایین این که دورش خط کشیدم بازم کار نمیکنه!!!!
بیا از اول شروع کنیم
تو از جای 1 با وسیله میای این به جای 2 بعد وسیله وایمیسه و تو باید بری اون اهرم رو بکشی پایین
بعد یه چیزی از همون جا کخ برداشته برمیگردی به جای 1
از در عبور میکنی
بلاخره تمومش كردم . اون غول اخر عجب غولي بود ها . اون زن بيچاره هم به وسيله اون غوله بد جوري تيكه تيكه شد.
راستي دوستان اون چيزاي كه ازاد شدند چي بودند منظورم impossible و 10000 cridset و... به چه دردي ميخورند ؟
در ضمن اديتوري براي اين بازي وجود داره يا نه؟
sargeras
13-11-2008, 18:47
بیا از اول شروع کنیم
تو از جای 1 با وسیله میای این به جای 2 بعد وسیله وایمیسه و تو باید بری اون اهرم رو بکشی پایین
بعد یه چیزی از همون جا کخ برداشته برمیگردی به جای 1
از در عبور میکنی
ببین من با وسیله از 1 (منطقه اول )رفتم 2 (اونطرف ) ولی اونجا اهرمی رو که میگی پیدا نکردم وسیله هم دیگه بر نمیگرده b هم میگه باید یرگردم
اینم عکسش:
king-hitler2
13-11-2008, 18:55
ببین من با وسیله از 1 (منطقه اول )رفتم 2 (اونطرف ) ولی اونجا اهرمی رو که میگی پیدا نکردم وسیله هم دیگه بر نمیگرده b هم میگه باید یرگردم
اینم عکسش:
چرا بگردی پیدا میکنی
یه کم سرچ کن
من در مرحله 7 گیر کردم ـ اینم عکسش
دو تا در هست اون یکی در را باز کردم ولی اون یکی که جلوش ایستادم هنوز قفل است
عکسها خیلی کوچکه
B U L U T
13-11-2008, 18:56
اینم عکسش:
لطفا عكس ها تون رو در اندازه كوچك بزارين
sargeras
13-11-2008, 18:57
چرا بگردی پیدا میکنی
یه کم سرچ کن
میرم ببینم چی میشه
ببخشید؛ این هم عکس بزرگتر
آقا چطور عکس را بزرگتر بگزارم
sargeras
13-11-2008, 19:12
چرا بگردی پیدا میکنی
یه کم سرچ کن
من الان تو منطقه دومم هر چی گشتم هیچی پیدا نشد اینم مثل اون یکی که B نشونش می داد کار نمیکنه!!
king-hitler2
13-11-2008, 20:30
من الان تو منطقه دومم هر چی گشتم هیچی پیدا نشد اینم مثل اون یکی که B نشونش می داد کار نمیکنه!!
ببین وقتی اوردیش پایین
برگرد به اون وسیله
sargeras
13-11-2008, 21:05
ببین وقتی اوردیش پایین
برگرد به اون وسیله
خوب مشکل همینه که لعنتی پایین نمیاد!!
راستی منظورت از اهرم همین بود دیگه ؟هان؟
با سلام به همگی
منم بازی رو یکی دو روزه گرفتم و دارم بازی می کنم بازی خوبیه فقط به نظر من هم دوتا عیب داره:
یکی اینکه شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم نحوه ایستادن و راه رفتنش مثل معتادا می مونه:31:
انگار که یه دو سه روزیه چیزی نخورده بنده خدا که یکم ضد حاله:13:
دوم اینکه سبک بازی یکم کنده منظورمو که می فهمید یعنی اینکه اگر سرعت بازی رو یه چیزی حدود 10تا 15 درصد بیشتر می کردند مطمئنا هیجانش خیلی بیشتر می شد
ولی در کل بازیه با حالیه و برای سرگرمی برای دوستان پیشنهادش می کنم:20:
من که هنوز بازی رو نگرفتم....
دو دل شدم....اخه میگن بازی کوتاهه واین برام ضدحال میشه
ولی با این تفاسیری که دوستان کردن دارم ترغیب میشم بگیرمش
یکی از دوستام میگفت کرکش اینترنتیه متل alone in the dark ؟؟!!!!
درسته گفته؟؟؟؟
درسته گفته؟؟؟؟
در مورد من که مال کمپانی boysteam هستش اصلا کرک هم نداشت چه برسه به اینترنتی...:18:اینم آدرسش:
در مورد بازی هم بگیریش مطمئن باش لااقل پشیمون نمیشی:46:
من ازین بازی خوشم نیامد زاویه دوربین خوب نبود
EHHASSATNI
14-11-2008, 02:33
درسته گفته؟؟؟؟
بازی کوتاه هم باشه واقعا ارزش 2 تومن رو داره 100 در 100 بگیر مطمئن باش پشیمون نمیشی
من از west game گرفتم اصلا مشکلی نداشت کرکش هم اینترنتی نیست
من ازین بازی خوشم نیامد زاویه دوربین خوب نبود
یه ذره ادامه میدادی نظرتون عوض میشد
sargeras
14-11-2008, 06:43
کسی نمیدونه من اینجا باید چیکار کنم؟!!
اون دستگاه جلویی هم روش نوشته Pull Down ( دورش خط کشیدم ) ولی کاری نمیکنه!!!
skhammari
14-11-2008, 09:38
دوست من روی دستگیره پایینی در حالیکه راست کلیکو گرفتی دکمه F رو بزن و دستگیره رو بکش پایین :46:
sargeras
14-11-2008, 11:09
king-hitler2 دستت درد نکنه ردش کردم همچنین شما skhammari
کینگ بعد از اینکه ردش کردم به خودم خندم گرفت ده بار گفتی و ما ....
Alireza.M67
14-11-2008, 11:23
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه ؟
skhammari
14-11-2008, 14:00
اگه از بازی های ترسناک و هیجانی خوشت میاد به نظر من این بازی تو این سبک جزو بهترین هاست ( اگه خوشت نمیاد هم بگیر چون شاید مثل من که از بازی های ترسناک متنفر بودم ولی اینو که بازی کردم عاشقش شدم بشی:10: )
hosseincode2008
14-11-2008, 15:44
Mehdy.z
با سلام به همگی
منم بازی رو یکی دو روزه گرفتم و دارم بازی می کنم بازی خوبیه فقط به نظر من هم دوتا عیب داره:
یکی اینکه شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم نحوه ایستادن و راه رفتنش مثل معتادا می مونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
انگار که یه دو سه روزیه چیزی نخورده بنده خدا که یکم ضد حاله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
دوم اینکه سبک بازی یکم کنده منظورمو که می فهمید یعنی اینکه اگر سرعت بازی رو یه چیزی حدود 10تا 15 درصد بیشتر می کردند مطمئنا هیجانش خیلی بیشتر می شد
ولی در کل بازیه با حالیه و برای سرگرمی برای دوستان پیشنهادش می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
دوست عزيز Isaac بيچاره هم از محيط واهمه داره و با احتياط حركت ميكنه ، هم كند بودن گيم پلي و هم نحوه ي حركتش به اين خاطر هست . درضمن بايد هر محيطي كه وارد ميشي براي مهمات و Credit و ... بگردي و هم اينكه براي كشتن دشمنا بايد قطع عضو كني نه اين كه به هر طرفش زدي بميره و بري دنبال بعدي ...
__________________________________________________ _____________________
قابل توجه دوستاني كه نميدونن ؛ وقتي جعبه هايي مثل عكس زير ديديد بهش شليك كنيد چون ازش جايزه در مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال هم من دارم : وقتي يكي از اون موجودها ميپره روي ما و ميندازه مارو زمين ديگه حتما كارمون ساختست يا ميتونيم با زدن دكمه اي پرتش كنيم اونور ؟؟؟؟
آقای من یک سیو از بازی دارم
کجا باید کپی کنم
آقا کسی سیو بازی را تا مرحله هشتم داره
سیو من پریده است
لطف کنید یه نفر سیو بازی و اینکه کجا باید کپی شود را به ما بدهد و بگوید
دوست عزيز Isaac بيچاره هم از محيط واهمه داره و با احتياط حركت ميكنه ، هم كند بودن گيم پلي و هم نحوه ي حركتش به اين خاطر هست . درضمن بايد هر محيطي كه وارد ميشي براي مهمات و Credit و ... بگردي و هم اينكه براي كشتن دشمنا بايد قطع عضو كني نه اين كه به هر طرفش زدي بميره و بري دنبال بعدي ...
از توضیحاتت ممنون ولی اگه لااقل قوض نمی کرد فکر کنم یه کم بهتر بود....
يه سوال هم من دارم : وقتي يكي از اون موجودها ميپره روي ما و ميندازه مارو زمين ديگه حتما كارمون ساختست يا ميتونيم با زدن دكمه اي پرتش كنيم اونور ؟؟؟؟
در ضمن اونجا باید E رو تند تند بزنی تا یارو رو پرتش کنه اونور:46:
Xx Hossein xX
14-11-2008, 18:17
شما باید باتری رو بندازی جا
تو سوراخ این طرفه در
سلام ...
اوون طرفه در، که سوراخی نیست :41:
بعد اصلا اوون باطریه از جاش در نمی آد که ( مگه با کلید RM+F نباید جداش کنی ؟ )
ممنون .... :11:
king-hitler2
14-11-2008, 18:54
سلام ...
اوون طرفه در، که سوراخی نیست :41:
بعد اصلا اوون باطریه از جاش در نمی آد که ( مگه با کلید RM+F نباید جداش کنی ؟ )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون .... :11:
راستش عکست نصفه بود یعنی کل اتاق نبود
یه عکس بهتر بزار
من با کیبرد بازی میکنم
sargeras
14-11-2008, 21:13
تا قسمت 7 پیش رفتم ولی این دره که جلوشم قفله چه جوری باید بازش کنم؟
اینم عکس پشت سرمه ( محوطه ای که دره توشه )
resident_evil
14-11-2008, 21:46
تا قسمت 7 پیش رفتم ولی این دره که جلوشم قفله چه جوری باید بازش کنم؟
اینم عکس پشت سرمه ( محوطه ای که دره توشه )
خوب اينجا بايد 4 يا 5تا سنگ رو بگيري و بندازي وسط آتيشي كه بين حلقه هاس بعد در باز مي شه
دوستان من یک بار دیگه تقاضای خود را تکرار میکنم
کسی سیو بازی را تا مرحله هشتم داره
سیو من پریده است
دوستانی که در این مرحله هستند التماس دعا داریم
دوستان من یک بار دیگه تقاضای خود را تکرار میکنم
کسی سیو بازی را تا مرحله هشتم داره
سیو من پریده است
دوستانی که در این مرحله هستند التماس دعا داریم
سلام
من همه سیوهای بازی رو دارم
اما نمیدونم کدومش مرحله 8 هستش تا برات بزارم
یکی راهنمایی کنه تا برا دوستمون بزارم
البته حال ندارم بازی رو از اول نصب کنم وگرنه میتونستم برات راحت تر پیداش کنم
bayern جان عزیزم
لطف کنید همه سیوهای را به من بدهید من خودم پیدا میکنم
ممنون
این هم ایمیل من هست اگر خواستی کل سیوهای بازی را که تو Document هست را برایم بفرست
kinz20062000@yahoo.com
mer30
bayern جان عزیزم
لطف کنید همه سیوهای را به من بدهید من خودم پیدا میکنم
ممنون
این هم ایمیل من هست اگر خواستی کل سیوهای بازی را که تو Document هست را برایم بفرست
kinz20062000@yahoo.com
mer30
سلام
میدونی چند تا هستش حداقل 120 سیو
نمیشه:41: برای اپلودش خیلی وقت میبره:13:
bayern جان جون هر کی دوست داری
یه جوری برای ما جورش کن ما مردیم
الان یه 18 ساعتی هست که من بازی نکردم
بگو هر چی میخوای در عوض به شما بدهم
یه کاری برای ما انجام بده
خدا خیرت بده
bayern جان جون هر کی دوست داری
یه جوری برای ما جورش کن ما مردیم
الان یه 18 ساعتی هست که من بازی نکردم
بگو هر چی میخوای در عوض به شما بدهم
یه کاری برای ما انجام بده
خدا خیرت بده
سلام
فقط باید بهم فرصت بدی تا بازی رو دوباره نصب کنم
بعد میگردم سیو مرحله 8 رو پیدا میکنم و برات میزارم :18:باشه
EHHASSATNI
14-11-2008, 23:49
اقا من گیر کردم فکر کنم چپتر 7 باشه می دونم باید چی کار کنم اما وقت کمه و میمیرم
همون جا که جازبه نداریم و یه چیز گنده گرد هست و 2 چیز روش میچرخه باید بری روش اما اون اهنا لهت میکنن
Ehhassatni جان
میتونی سیو بازی (مرحله هفت) را به من بدهی
من سیو بازی را از دست دادهام
*hamedkhatar*
15-11-2008, 00:00
سلام
من امروز بازی رو نصب کردم و تا یک سیو جلو رفتم
کنترلش خوشبختانه به مزخرفیه رزیدنت اویل نیست و میشه تحملش کرد
فعلا با بازی زیاد حال نکردم ولی امیدوارم جلو تر که میرم بیشتر خوشم بیاد
فعلا زیاد ترسناک نبوده بعدا ترسناک تر میشه؟
ممنون
Ehhassatni عزیز دلم سیو بازی توی پوشه
\My Documents\Electronic Arts\Dead Space
قرار داره
*hamedkhatar*
15-11-2008, 00:09
Ehhassatni جان
میتونی سیو بازی (مرحله هفت) را به من بدهی
من سیو بازی را از دست دادهام
سلام خدمت شما
چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟
به لینک زیر برو و اون که نوشته Dead Space SAVEGAME 100% رو دانلود کن
همیشه بازی ها مخصوصا بازی های معروف سیوشون تو نت پیدا میشه
اینم لینک
اینجا هم ترینر هست هم سیو
موفق باشید
hamedkhatar عزیز ممنون
ولی یه مشکل دیگه وقتی سیو بازی را کپی میکنم
بازم بازی از مرحله اول شروع میشود
در صورتی که در Load Game سیو من قرار داره ولی باز هم از اول بازی را شروع میکند
مشکل از کجاست
سلام
برو لینک زیر مرحله 8 رو برات گذاشتم
سلام
برو لینک زیر مرحله 8 رو تو rapidshare هم برات گذاشتم
سلام
اینم ماله مرحله 7 هستش
EHHASSATNI
15-11-2008, 00:36
اقا من گیر کردم فکر کنم چپتر 7 باشه می دونم باید چی کار کنم اما وقت کمه و میمیرم
همون جا که جازبه نداریم و یه چیز گنده گرد هست و 2 چیز روش میچرخه باید بری روش اما اون اهنا لهت میکنن
سیو مرحله 9 بازی
سیو مرحله 10 بازی
سلام
شما اول باید اون دوتا دستگاهی که میچرخن رو بهش شلیک کنی تا از کار بیافتن
بعد برو روی کره و سریع روی کره راه برو و برو اون ور کره بعد میبینی که 2 تا دستگاه که مثل همون دو تایی که منفجر کردی اوناهم رو منفجر کن بعدشم اون بمب رو روی کره نصب کن و بیا پایین از کره و از درب بیا بیرون و بازی رو ادامه بده
ای بابا ...
bayern جان دستت درد نکنه ولی هنوز همون مشکل را دارم
سیوهای شما را اصلا بازی نمیشناسه و اون سیوهای دیگه هم که 100 است از مرحله اول شروع میکند
لعنت به هاردی که بد موقع بسوزد
ای بابا ...
bayern جان دستت درد نکنه ولی هنوز همون مشکل را دارم
سیوهای شما را اصلا بازی نمیشناسه و اون سیوهای دیگه هم که 100 است از مرحله اول شروع میکند
لعنت به هاردی که بد موقع بسوزد
سلام
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به بخت بدت لعنت بفرستی:37::37::37::37:
درست شد
ممنون bayern عزیز خیلی به امشب به شما زحمت دادم
انشاالله جبران کنم
یه نفر پاشو گذاشته بود روی سیم که نمیشد
بازم ممنون
درست شد
ممنون bayern عزیز خیلی به امشب به شما زحمت دادم
انشاالله جبران کنم
یه نفر پاشو گذاشته بود روی سیم که نمیشد
بازم ممنون
خوشحالم
توهم اگه تونستی به دیگران تو راهنمایی این بازی کمک کن:31:
خوب شد پست اولو با یه راهنمایی کوچیک میدیم.
اول باید اون چرخارو که یکیشو میبینی و 4تا هستنو بترکونی,دوتا از این چرخا جلوی کره هستن دوتای دیگه پشتشن که سریع باید بری رو کره و با پرش بلند بری اون سمتش :cool::)
بله چشم حتمن
البته تا شما هستید ما که ...
تا آنجا که بتوانم به دوستان برای حل کردن مشکلات در این بازی کمک میکنم
بازم تشکر از همه
EHHASSATNI
15-11-2008, 03:32
سلام
بعد برو روی کره و سریع روی کره راه برو و برو اون ور کره بعد میبینی که 2 تا دستگاه که مثل همون دو تایی که منفجر کردی اوناهم رو منفجر کن بعدشم اون بمب رو روی کره نصب کن و بیا پایین از کره و از درب بیا بیرون و بازی رو ادامه بده
ممنون thank
sargeras
15-11-2008, 12:31
سلام
چه جوری از کار بندازمشون ؟
من که تیرام تموم شد و این دوتا هنوز آخ نگفتن!!!
باید به جای خاصی شلیک کنم؟؟
king-hitler2
15-11-2008, 12:34
چه جوری از کار بندازمشون ؟
من که تیرام تموم شد و این دوتا هنوز آخ نگفتن!!!
باید به جای خاصی شلیک کنم؟؟
از دکمه c برای اهسته کردن استفاده کن
بعد یه جاهای خالی تو گوی هست که فکر کنم رنگشون سفیده اونارو بزن
*hamedkhatar*
15-11-2008, 19:01
سلام
من همون اول بازی گیر کردم
اونجا هست که یه دره زود باز و بسته میشه
باید چکار کنم؟
هر چی C رو میزنم زمان آهسته نمیشه چرا؟
باید کار دیگه ای بکنم؟
ممنون از شما
king-hitler2
15-11-2008, 19:29
سلام
من همون اول بازی گیر کردم
اونجا هست که یه دره زود باز و بسته میشه
باید چکار کنم؟
هر چی C رو میزنم زمان آهسته نمیشه چرا؟
باید کار دیگه ای بکنم؟
ممنون از شما
شما اول انرژی که به صورت نیم دایره هستش رو پر کن با دستگاهی که جلوته
بعد دکنه سمت راست موس رو بزن و بعد دکمه C
جلوی در
king-hitler2
15-11-2008, 19:39
کسی Trainer نمردنو داره
اگه منظورت ترینر هستش تو قسمت درخاست رمز بازیها بده
joey jordison
15-11-2008, 20:00
سلام
بازی را من هم تمام کردم غول اخرش واقعا جذبه خاصی داشت!!!!
چندتا سوال در مورد داستان
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول اینکه اون موجودات بازی جریانشون چی بوده!!!من فکر کنم نتایج ازمایشاتی بوده که تو ایشیمورا بوده!!!!نظر شما چی هست
دوم اون دکتر که از پشت شیشه با ما حرف میزد و ریش هم داشت چرا اونکارها را میکرد منظور کشتن اون فرد و بقیه کارهاش!!!
سوم اینکه تو چپتر 11 بازی اونجا که اون فرد سفید پوشه قلبش سوراخ شد من فکر کنم اون دختر اول بازی زدش!!!چرا اونکار را کرد!!!
بعد اون دختر که میگفت به ایزاک دوستت دارم!!از کجا تو ایشیمورا بوده ایا ایزاک هم قبلا تو ایشیمورا بوده جریان این دوتا چی بوده و اینکه چرا اخرش به خودش امپول زد و خودشو به اون شکل تبدیل کردش!!
اینها چیزایی بودند که بعد از تمام کردن یک بار بازی به ذهنم رسید و چون بازیهای زیادی روی سرم ریخته نمیتوانم دوباره از اول برم!!!!
نظر شما چی هست!!!!کمی درباره داستان صحبت کنیم!!!!
sepehr_x50
15-11-2008, 20:36
سلام.
دوستان این بازی چطوریه؟!
گرافیک؟!
چه امتیازی گرفته؟!
تو چه سبک بازی هایی هست؟! (مثله بایوشاکه؟)
مرسی.
joey jordison
15-11-2008, 20:51
سلام.
دوستان این بازی چطوریه؟!
گرافیک؟!
چه امتیازی گرفته؟!
تو چه سبک بازی هایی هست؟! (مثله بایوشاکه؟)
مرسی.
این بازی بازی خوبی هست!!!مطمئنا خوشت میاد!!!بازی کنی
گرافیک بازی در نوع خودش حرف نداره!!!
امتیازهای بسیار بسیار خوبی و خیلیهاش هم از 9 به بالا بوده!!!
اگه از نظر سبک بازی میگی که نه BioShock یک Fps بود ولی این یک Tps هستش!!!و از نظر محیطی هم من هیچ شباهتی به BioShock ندیدم توش!!!!
*hamedkhatar*
15-11-2008, 21:18
شما اول انرژی که به صورت نیم دایره هستش رو پر کن با دستگاهی که جلوته
بعد دکنه سمت راست موس رو بزن و بعد دکمه C
جلوی در
ممنون دوست عزیز ردش کردم
آقا بازیه خیلی خوبیه هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی و هم نظر جذابیت
ولی من تصمیم گرفتم بیخیال بازی بشم
آخه یه جورایی قلبم ضعیفه میترسم سکته بکنم
البته زیاد نترسیدما ولی خوب از این مدل بازیا زیاد حال نمیکنم با این که از این خیلی خوشم اومد
چاکرم
موفق باشید
sasanjfr
15-11-2008, 22:17
سلام
بازی را من هم تمام کردم غول اخرش واقعا جذبه خاصی داشت!!!!
چندتا سوال در مورد داستان
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول اینکه اون موجودات بازی جریانشون چی بوده!!!من فکر کنم نتایج ازمایشاتی بوده که تو ایشیمورا بوده!!!!نظر شما چی هست
دوم اون دکتر که از پشت شیشه با ما حرف میزد و ریش هم داشت چرا اونکارها را میکرد منظور کشتن اون فرد و بقیه کارهاش!!!
سوم اینکه تو چپتر 11 بازی اونجا که اون فرد سفید پوشه قلبش سوراخ شد من فکر کنم اون دختر اول بازی زدش!!!چرا اونکار را کرد!!!
بعد اون دختر که میگفت به ایزاک دوستت دارم!!از کجا تو ایشیمورا بوده ایا ایزاک هم قبلا تو ایشیمورا بوده جریان این دوتا چی بوده و اینکه چرا اخرش به خودش امپول زد و خودشو به اون شکل تبدیل کردش!!
اینها چیزایی بودند که بعد از تمام کردن یک بار بازی به ذهنم رسید و چون بازیهای زیادی روی سرم ریخته نمیتوانم دوباره از اول برم!!!!
نظر شما چی هست!!!!کمی درباره داستان صحبت کنیم!!!!
سلام joey جان
!!!هشدار: وجود spoiler!!!
1)هیولاهای بازی که Necromorph نامیده می شوند حاصل انحراف پروژه ی کلون سازی در ایشیموراست که در این بین دکتر مرسر نقش بزرگی ایفا کرد و تقریباٌ تمامی دانشمندانی که در برابرش مقاومت کردند رو از پیش رو برداشت.
2)دکتر مرسر به باورهای خرافی ای از جمله "این پروژه ی خداست" و "او از طرف خداوند مأموریت یافته که نسل بشر را از بین برده و Necromorph ها رو جایگزین کند" اعتقاد داشت.او با این سخنان سعی در همراه کردن دانشمندان داشت و مخالفان را با فرو کردن شی ای نوک تیز در وسط پیشانی آنها از بین می برد.
3)بله.دکتر Kyne توسط Kendra کشته شد.Kendra بعد از کشتن دکتر Kyne به آیزاک گفت که او یک agent حکومتی بوده و مأموریت داشته مارکر رو که در واقع دوباره سازی مارکر اصلی هست رو به زمین برگردونه و این یعنی اینکه امکان پاکسازی ایشیمورا از Necromorph ها وجود نخواهد داشت و آیزاک هم قادر نخواهد بود که از ایشیمورا خارج بشه.اما نیکول،دوست دختر سابق آیزاک به داد آیزاک رسید.
*توضیح: آیزاک پیش از مبارزه با Hive Mind مارکر رو فعال کرد اما Kendra مارکر رو غیرفعال کرده و به شاتل برگردوند(فعال شدن مارکر سبب غیرفعال شدن Necromorph ها می شد) و وقتی قصد داشت با شاتل فرار کنه توسط Hive Mind کشته شد.
4)نیکول قبلاٌ به عنوان یک پزشک متخصص به ایشیمورا اعزام شده بود و آشناییش با آیزاک بر می گرده به قبل از اعزام به ایشیمورا.در مورد اینکه چرا نیکول خودش رو به این شکل درآورد در بازی توضیحی داده نشد و احتمالاٌ در قسمت های بعدی مشخص خواهد شد.
من يه سوال برام پيش اومده .
من كلا بازي رو تموم كردم ولي تو هيچ كدوم از مراحلش همچين موجودي رو نديدم . اين رو هم كه ميبينيد عكش رو از اون دموي بازي گرفتم. مخواستم بدونم اين موجود تو كدوم مرحله هستش؟
يه سوال ديگه و اون اينه كه شما ميگيد نيكول خودشو به اين شكل در اورد منظورتون چيه . البته من اينو ديدم كه نيكول به خودش امپول زد ولي بعدش كه چيزي نشون نميده كه نيكول به چي تبديل شده؟ در ضمن اون اخر بازي كه ايزاك ميره سوار اون فضا پيما ميشه وقتي كلا هش رو از سرش بر ميداره بعد يه اهي ميكشه و بعد صفحه سفيد مشه و در اين موقع يه صداي جيغ وشتناگي مياد , مخوام بدونم اون صداي جيغ چي بود؟
joey jordison
15-11-2008, 23:05
با سلام دوباره!!!خوصصا اقا ساسان که من همیشه وقتی باهاش صحبت میکنم بر دانشم افزوده میشه !!!!
ای کاش تو همین تاپیکهای بازیها اینجور بحثی در مورد داستان بشه که هم به جمعبندی خوبی برسیم و تحلیلمون از بازی بهتر از قبل باشه!!!!خصوصا داستان بازیها که یکی از ارکان اصلی هست نه اینکه بیایم در مورد اینکه سیستم من اینه ایا بازی اجرا میشه یا نه و دانلود ترینر و ............... بحث کنیم!!!ولی خیلی ها بازیها را تمام میکنم هر چقدر اون بازی شاهکار باشه!!!همین جوری از بغلش رد میشن!!!!به نظر من بهتر هست بیشتر از اینها روی نکات بازیها توجه بشه!!!!
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
خوب با تشکر از تو ساسان عزیز دوباره!!!
اما میرسیم سر بحثمون من قبل از بازی خونده بودم خیلی جاها!!!سفینه ایشیمورا صرفا یک سفینه حفاری بوده!!!که در اون کارهای حفاری سیاره های به اصطلاح مرده انجام میشه اما وجود نکرومورفها که شما هم اشاره کردید حاصل پروژه کلون سازی بودند ایا به نظر شما این کار کلون سازی به صورت مخفیانه انجام میشده!!!یعنی بدون اطلاع به سازمان خاصی چون احساس من اینه که این پروژه شوم خصوصی بوده و پنهانی!!!میخوام بدونم نظر شما چیه؟؟؟
یا نه اصلا سفینه ایشیمورا سفینه حفاری نبوده!!!!!
و نکته بعدی جناب مرسر هستند که در نوع خود اعتقاد خاصی پیدا کرده بود که من احساس میکنم به مرور زمان به این باور رسیده بودش!!!نمیدونم ایا از روی وسواس و یک جور حالت روانی پیدا کرده بوده یا قضیه این طور طرز فکرش چیز دیگه ای بوده!!!
خود به خود من را یا دکتر استایمن بایوشاک میاندازه!!!نمیدونم چرا البته شاید این تشابه را فقط من هستم که اینطور میدونم!!شایدم نباشه
ولی خوب استایمن هم به مرور زمان اتفاقاتی براش میفته که دچار وسواس در کار و البته افراط بیش از حد در رسیدن به اهدافش باعث شد که به یک خونخوار و جانی تبدیل بشه و این حس برای من به نوعی البته مقادیر اندکی در مورد دکتر مرسر صدق میکنه!!البته بازم میگم مقادیر اندکی
البته بهتر بودش از باورهای دکتر مرسر زیاد اشکار میکردن چون اینطور من حس میکنم سرسری از روش گذشتند!!!
که این قضیه در BioShock به خوبی بهش پرداخته میشه یعنی منظور اهداف هر یک از شخصیتها و کارهاشون!!!اما در اینجا اونطور که باید و شاید انتظار داشتیم اشکار نشد!!!
و البته در مورد سوم چرا ایزاک را با خودش نبرد!!!الته به نظر میرسه شماره دومش که 100 % ساخته خواهد شد داستان بازی وسیعتر بشه چون حس من به من میگه پشت این قضیه داستان اهداف شومی که توسط کله گنده ها هدایت میشده کشیده شده!!!نظرت چی هست؟؟
البته ما به جوابهای زیادی در قسمت بعدی خواهیم رسید!!!!
اما Soliman جان
اون تصویر که قبل از بازی خیلی جنجال به پا کرد!!که همه میگفتند ایزاک خودش هیولا هست یا بعد میشه چیزی جز نتیجه فینیشهیم یکی از نکرومورفها روی ایزاک نبودش!!!
اون موجودات را یادت میاد که کوچیک بودند و یک کله بودند و 4 تا پا داشتند که هی میپریدن سر ادم وقتی که نمیتوانستی اونها را از خودت جدا کنی سرت را قطع میکردند و میرفتند داخل گردن و ایزاک به این شکل در می امد!!!!مطابق عکس!!!
joey jordison
15-11-2008, 23:12
يه سوال ديگه و اون اينه كه شما ميگيد نيكول خودشو به اين شكل در اورد منظورتون چيه . البته من اينو ديدم كه نيكول به خودش امپول زد ولي بعدش كه چيزي نشون نميده كه نيكول به چي تبديل شده؟ در ضمن اون اخر بازي كه ايزاك ميره سوار اون فضا پيما ميشه وقتي كلا هش رو از سرش بر ميداره بعد يه اهي ميكشه و بعد صفحه سفيد مشه و در اين موقع يه صداي جيغ وشتناگي مياد , مخوام بدونم اون صداي جيغ چي بود؟
اول از همه بهتر بود نوشتت را سفید میکردی تا کسانی که بازی را انجام ندادند و نمیخواهند موضوع روشن بشه نبینن!!!
خوب وقتی نکول به خودش امپول زد در واقع احتما میدم ویروسی بوده که به بدنش تزریق کرد و خودش را به اون موجود در صحنه اخر بازی تبدیل کردش!!!
شما احتمالا دقت نکردی!!!
اون اخر که ایزاک کلاهش بر میداره!!یک لحظه از روی دوست داشتن نیکول اون صحنه را میبینه و ناراحتی در چهره او هم موج میزنه بعد که به سمت راست خودش نگاه میکنه نیکول با قیافه وحشتناک یک لحظه میاد طرف ایزاک و تصویر قطع میشه و بازی تمام میشه!!!!
ممنونم joey jordison جان توضيحاتت مختصر و مفيد بود.
من دوباره بازي رو تمومش كردم و صحنه اخر بازي رو دوباره با دقت نگاه كردم اما اين دفعه با تنظيمات گرافيك بالا و اين دفعه به جاي اون صفحه سفيد نيكول رو ديدم كه با اون قيافه و حشتناك به ايزاك نگاه ميكرد و اون جيغ وحشتناك مربوط به نيكول بود.
sasanjfr
16-11-2008, 00:00
با سلام دوباره!!!خوصصا اقا ساسان که من همیشه وقتی باهاش صحبت میکنم بر دانشم افزوده میشه !!!!
ای کاش تو همین تاپیکهای بازیها اینجور بحثی در مورد داستان بشه که هم به جمعبندی خوبی برسیم و تحلیلمون از بازی بهتر از قبل باشه!!!!خصوصا داستان بازیها که یکی از ارکان اصلی هست نه اینکه بیایم در مورد اینکه سیستم من اینه ایا بازی اجرا میشه یا نه و دانلود ترینر و ............... بحث کنیم!!!ولی خیلی ها بازیها را تمام میکنم هر چقدر اون بازی شاهکار باشه!!!همین جوری از بغلش رد میشن!!!!به نظر من بهتر هست بیشتر از اینها روی نکات بازیها توجه بشه!!!!
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
خوب با تشکر از تو ساسان عزیز دوباره!!!
اما میرسیم سر بحثمون من قبل از بازی خونده بودم خیلی جاها!!!سفینه ایشیمورا صرفا یک سفینه حفاری بوده!!!که در اون کارهای حفاری سیاره های به اصطلاح مرده انجام میشه اما وجود نکرومورفها که شما هم اشاره کردید حاصل پروژه کلون سازی بودند ایا به نظر شما این کار کلون سازی به صورت مخفیانه انجام میشده!!!یعنی بدون اطلاع به سازمان خاصی چون احساس من اینه که این پروژه شوم خصوصی بوده و پنهانی!!!میخوام بدونم نظر شما چیه؟؟؟
و البته در مورد سوم چرا ایزاک را با خودش نبرد!!!الته به نظر میرسه شماره دومش که 100 % ساخته خواهد شد داستان بازی وسیعتر بشه چون حس من به من میگه پشت این قضیه داستان اهداف شومی که توسط کله گنده ها هدایت میشده کشیده شده!!!نظرت چی هست؟؟
البته ما به جوابهای زیادی در قسمت بعدی خواهیم رسید!!!!
خواهش می کنم Joey جان.لطف دارید
!!!هشدار:وجود spoiler!!!
من فکر می کنم این قضیه ی کلون سازی محرمانه بود چرا که کادر USG Kellion کوچکترین اطلاعی از کلون سازی در ایشیمورا نداشتند.به علاوه در یکی از log های صوتی بازی یکی از دانشمندان میگه که قصد داره که پیامی درباره ی کارهایی که در ایشیمورا در جریان هست بفرسته و همه رو از این قضیه آگاه کنه.
احتمالاٌ Kendra و بالادستاش نمی خواستند که کسی از قضیه بویی ببره و به همین دلیل Kendra نمی خواست آیزاک رو با خودش ببره.
به هر حال قسمت های مبهمی وجود داره که به احتمال فراوان در شماره(یا شماره ها)ی بعدی پاسخ داده خواهد شد.
king-hitler2
16-11-2008, 09:58
اقا همه دارن سفید مینویسن
کسی هست که داستان کل رو بنویسه
مثل این رزدینت که میدران و همکارا انجام دادن
Xx Hossein xX
16-11-2008, 16:04
راستش عکست نصفه بود یعنی کل اتاق نبود
یه عکس بهتر بزار
من با کیبرد بازی میکنم
سلام ...
اینم عکس از تمام جهات :31:
ممنون ... :11::11::11:
ali_ranger22
16-11-2008, 16:17
منم الان تمومش کردم
فوق العاده بود
ولی بازیش ضد حال زیاد داشت
هی ضد حال می خوردیم هی ضد حال می خوردیم
غول آخرش هم خیلی آسون بودش ! :دي
capitan black
16-11-2008, 17:01
دوستان بعد از این که بازی رو تموم کردم چند قسمت باز شد یکی ایمپاسیبل ! بود و یکی هم میلیتاری !..این قسمت میلیتاری چیه دیگه ؟!
ali_ranger22
16-11-2008, 19:51
راستی یه سوال
وقتی نکرومورف ها از طریق کلون سازی به وجود اومدن پس اون سنگه چیکاره است ؟!
دوستان در مرحله دهم
اون اتاق که توپ بسکتبال بهت میدهد باید چه کار کنیم
در ضمن کلید crew key توی این مرحله برای باز شدن درب آسانسور کجا هست
دوستان در مرحله دهم
اون اتاق که توپ بسکتبال بهت میدهد باید چه کار کنیم
در ضمن کلید crew key توی این مرحله برای باز شدن درب آسانسور کجا هست
از کدوم توپ بسکتبال صحبت میکنی
برای باز کردن اون درب هم باید بری اتاقها رو بگردی یه در هست که زیاد تو چشم نیست برو اونو باز کن یه دستگاه اونجا هست که باید روی اون کلیک کنی
sasanjfr
16-11-2008, 21:48
در فضا کسی فریاد شما را نمی شنود
-----------------------------------------
داستان گیرا،محیط هولناک،صداگزاری بی نظیر و گیم پلی روان،Dead Space را به یکی از بهترین های ژانر Horror Action Adventure تبدیل کرده است.
دیروز پس از دو هفته،بازی را بر روی درجه ی سختی hard،ظرف مدت 16 ساعت به پایان رساندم و واقعاٌ تحت تأثیر قرار گرفتم.نقد زیر حاصل تجربه ی شیرین من در ایشیموراست که این تجربه را به همه ی دوستان توصیه می کنم.
مقدمه
وقتی اولین نمایش های Dead Space منتشر شد شاید کسی فکر نمی کرد که حاصل کار این قدر خوب از آب دربیاید.نمایش های ابتدایی بازی این تفکر را در بین اغلب منتقدان و بازیبازها به وجود آورد که Dead Space یک اثر کلیشه ای محض خواهد بود که احتمالاٌ از نظر داستانی چیزی برای گفتن ندارد و چیزی نیست جزء تقلیدی از بازی های موفق ژانر Horror Action Adventure که خشونت شدید را برای جلب توجه چاشنی خود کرده است.اما رفته رفته نمایش های بازی جالب تر شدند تا آنجا که Dead Space در E3 2008 از نگاه منتقدان بهترین نمایش را در بین بازی های Action Adventure داشت و حتی توانست از Resident Evil 5 هم پیشی بگیرد.نتیجه ی کار هم به هیچ وجه نا امید کننده نبود و بازی توانست انتظارات را برآورده کند و بدون تردید یکی از شانس های اصلی کسب عنوان بهترین Action Adventure سال خواهد بود.
داستان
بر خلاف آنچه که خیلی ها می پنداشتند Dead Space در زمینه ی داستان بسیار موفق عمل کرد.داستان تکان دهنده و هولناک بازی شاید چندان نوآورانه نباشد و تقلیدهایی هم از بعضی از بازی ها از جمله بایوشاک در آن صورت گرفته باشد اما تمامی اصول حرفه ای داستان پردازی از روایت گرفته تا پیچ و خم های داستانی را به خوبی رعایت کرده و اوج و فرود مناسبی دارد.بخش اعظم داستان بازی توسط log های ویدئویی،صوتی و نوشتاری روایت می شود که در صورت عدم توجه به آنها بخش عظیمی از داستان گیرا و پرکشش بازی را از قلم خواهید انداخت(درست مثل بایوشاک).
پیغام ویدئویی
داستان بازی شروع جالبی دارد.در پی فرستاده شدن یک پیغام هشدار از USG Ishimura،آیزاک مهندس متخصص سفینه های فضایی به همراه 4 نفر دیگر که در بین آنها دو شخصیت کلیدی بازی یعنی Kendra Daniels و Zach Hammond حضور دارند به وسیله ی سفینه ی USG Kellion به محل اعزام می شوند.در پاسخ پیام سفینه صداهای عجیبی به گوش می رسد و هنگامیکه USG Kellion نزدیکتر می شود تکان های شدیدی سفینه را به لرزه در می آورد.USG Kellion با زحمت بر روی Ishimura فرود آمده و پس از فرود آمدن آیزاک به همراه سایر اعضای تیم وارد Ishimura شده تا از قضیه سر در بیاورند.هنگامی که آیزاک سیستم security را فعال می کند از پشت شیشه مشاهده می کند که موجوداتی جهش یافته(که Necromorph نامیده می شوند) به گروه حمله کرده و سپس او نیز مورد حمله قرار می گیرد.آیزاک که دست خالیست تنها راه فرار را پیش رو دارد و به وسیله ی یک آسانسور از آن محل می گریزد و بازی آغاز می شود.
در اوایل بازی گروه شما مورد حمله قرار می گیرد
این شروع داستانی یعنی رفتن به محلی مشخص و مواجهه با گروهی جهش یافته آن چنان جدید نیست.در بسیاری از بازی های این ژانر(از جمله رزیدنت اویل 4 که در ابتدای آن لئون کندی به کلبه ای رفته و در آنجا با زامبی ای تبر به دست مواجه می شود) داستان به همین ترتیب آغاز می شود.اما نکته ی مثبت داستان Dead Space این است که داستان را به خوبی ادامه می دهد به نحوی که هرگز برای شما کسل کننده نخواهد بود.
محیط و گرافیک
محیط بازی دقیقاٌ همان چیزیست که از یک Horror Action Adventure انتظار می رود.شما قرار نیست در Ishimura آرامش داشته باشید و سازندگان به خوبی این مسئله را رعایت کرده اند.باید تمامی حواستان به محیط اطراف باشد.هر لحظه باید انتظار این را داشته باشید که یک Necromorph از پشت به شما حمله کند.هر لحظه باید انتظار این را داشته باشید که Necromorph ای هواکشی را شکسته و به سمت شما حمله ور شود.باید گوش هایتان را تیز کنید و حواستان به هر گونه سر و صدا باشد.باید مراقب تمامی گام هایی که بر می دارید باشید.دلهره چیزیست که در محیط هولناک بازی،حتی برای چند ثانیه هم شما را رها نخواهد کرد.
خشونت حرف اول و آخر را در Dead Space می زند.خودتان را برای دیدن بریده شدن اعضای بدن دشمنان و آیزاک آماده کنید.در این زمینه Glen Schofield از تهیه کننده های بازی قبلاٌ با تمامی بازیبازها اتمام حجت کرده بود و اعلام کرده بود که "تم اصلی Dead Space قطع کردن اندام های بدن است."
Necromorph ای که به تازگی تکه تکه شده است.به خونی که در حال پاشیدن است دقت کنید
سوای از خشونت صحنه های تکان دهنده و زجر آوری در بازی وجود دارد که شما را تحت تأثیر قرار خواهد داد از جمله صحنه ای که در آن شخصی پای بریده شده ی خود را در دست گرفته و فریاد می کشد.
یکی از صحنه های تکان دهنده ی بازی
از نظر گرافیکی Dead Space موفق عمل کرده است.جزئیات محیط به خوبی کار شده است و با توجه به اینکه بازی در فضا می گذرد و نیاز به تنوع زیاد بافت ها نیست بازی از گرافیک سبکی برخوردار است که بر روی سیستم های متوسط هم با کیفیتی بالا قابل اجراست.جلوه های خونریزی و تکه تکه شدن اعضای بدن کارکترها نیز عالی از آب در امده است.انیمیش های بازی نیز عالی و روان است.افکت آتش گرفتن آیزاک هم باورپذیر است.مدل های کارکترها نیز خوب کار شده است.نکته ی خوب دیگر بصری بازی به نورپردازی عالی بازی برمی گردد که به خوبی حس دلهره را به شما منتقل می سازد.همچنین بازی از تعداد فریم پایداری برخوردار است و من به شخصه شاهد هیچگونه افت فریمی حتی در شلوغ ترین سکانس های بازی هم نبودم.باگ هایی در بازی وجود دارد.مثلاٌ در یکی از صحنه ها Necromorph ای کشته شده در چارچوب یک در گیر کرد به نحوی که با بسته شدن در دچار لرزش می شد و به هیچ وجه هم قابل جا به جا کردن نبود.به هر حال گرافیک بازی کلاٌ در سطح بالایی قرار دارد.
انیمیشن آتش گرفتن آیزاک خوب از آب در آمده است
گیم پلی
در ابتدا این نکته را متذکر می شوم که تقریباٌ تمامی نکات گیم پلی به خوبی به وسیله ی tutorial های بازی آموزش داده می شوند و نکته ای ناگفته باقی نمی ماند.گیم پلی بازی هم نوآوری های جالبی دارد.یکی از اولین نوآوری ها سیستم HUD بازیست.به جای اینکه گوشه ای از صفحه ی بازی به نمایش خط سلامتی و تیرهای اسلحه ی شما اختصاص داده شود شاهد حضورخط سلامتی بر روی یونیفرم RIG آیزاک هستیم.همچنین تیرهای سلاح نیز بر روی نشانگر آن نمایش داده می شود.به این ترتیب حس حضور در فضای بازی ملموس تر خواهد بود.نمای OTS بازی نیز به نحویست که دید خیلی خوبی از محیط اطراف خود ندارید و همین سبب افزایش استرس شما شده و روی گیم پلی بازی نیز تأثیرگزار خواهد بود.
HUD بازی.نمایش دهنده ی تیر و خط سلامتی بر روی صفحه ی بازی دیده نمی شود
Necromorph ها هم از تنوع خوبی برخوردارند.در طول بازی با حدود 15 نوع Necromorph برخورد خواهید کرد که مبارزه با بعضی از آنها شما را به چالش خواهد کشید.هوش مصنوعی این دشمنان نیز در نوع خودشان خوب است و به آسانی فریب نمی خورند.با توجه به اینکه تعداد تیرهایی که در بازی پیدا می کنید چندان کافی نیست باید روش های دیگری را برای به دست آوردن مهمات اتخاذ کنید.یکی از راه ها این است که مقدار پولی را برای خرید مهمات کنار بگزارید اما راه بهتر تلاش برای گرفتن جایزه است.چنانچه دشمنان را از راه قطع کردن اعضای بدنشان از بین ببرید جایزه ای به شما تعلق خواهد گرفت که از مهمات گرفته تا پول نقد متغیر است.در مورد هیولاهای قوی تری چون Brute ها این جایزه گران قیمت تر هم خواهد بود.سیستم جایزه ی بازی بسیار کمک کننده است و باید سعی کنید از آن به خوبی استفاده کنید.
باید گلوله ی فراوانی را خرج Brute کنید.خوشبختانه تعداد این Necromorph ها زیاد نیست.
بر عکس بایوشاک که در آن با پلازمیدهای متنوعی رو به رو بودید در Dead Space تنها دو module وجود دارد: statis و kinesis.از statis برای آهسته کردن حرکت دشمنان و درهایی که سریع باز و بسته می شوند استفاده می شود و برای اجرای آن به انرژی statis نیاز دارید(نمایشگر انرژی statis بر روی RIG شما تعبیه شده است).kinesis هم برای گرفتن اشیا به سمت خود استفاده می شود و دقیقاٌ مشابه پلازمید kinesis در بایوشاک است.نکته ی خوب درباره ی Kinesis این است که بر خلاف بایوشاک،اجرای آن هزینه ای برای شما نخواهد داشت.Statis و kinesis تا آخرین لحظات بازی به کار شما خواهند آمد و به جرأت می توان گفت که جان سالم به در بردن از حملات Necromorph ها در طول بازی بدون استفاده از این دو module(خصوصاٌ statis) عملاٌ کاری غیرممکن است.
استفاده از kinesis.با kinesis می توانید اشیا را گرفته و به سمت Necromorph ها پرتاب کنید
سیستم نقشه ی سه بعدی بازی واقعاٌ فوق العاده از آب در آمده است و با دقت به آن هیچ مشکلی در پیدا کردن مکان های مورد نظر نخواهید داشت.همچنین بر روی نقشه،مسیر مورد نظر برای رسیدن به هدف به وسیله ی یک خط مشخص شده تا آسانتر به هدفتان برسید.این نکته را نیز نباید از یاد برد که RIG آیزاک مجهز به سیستم مکان یاب است که به وسیله ی این سیستم با فشردن یک دکمه،خطی آبی رنگ بر روی صفحه ی بازی نمایش داده می شود که با دنبال کردن آن به مکان مورد نظر خواهید رسید.
تنوع سلاح ها هم نسبتاٌ خوب است و آپگرید های خوبی نیز برای آنها در نظر گرفته شده است.به نظر من بهتر است تمرکرتان را روی 3-2 سلاح متمرکز کنید و در استفاده از آنها خبره شده و آنها را آپگرید کنید.به جز سلاح ها تقریبآٌ تمامی امکانات آیزاک از میزان اکسیژن و خط سلامتی RIG گرفته تا برد kinesis قابل آپگرید کردن است.به دلیل تعداد زیاد آپگریدها و کم بودن power node ها(برای آپگرید کردن به power node نیاز دارید) عملاٌ امکان آپگرید کردن تمامی سلاح ها و تجهیزات را ندارید به همین دلیل باید power node ها را در جایی خرج کنید که احساس می کنید برای شما سودمندتر است.
محیط های بدون جاذبه و خلأ هم از قسمت های جالب گیم پلی بازی هستند.در محیط های بدون جاذبه می توانید از روی کف به طرف سقف پرش کنید و انیمیشن این پرش ها نیز زیبا کار شده است.در خلأ هم باید مراقب تمام شدن میزان اکسیژنتان باشید و به همین دلیل همراه داشتن فلاسک های اکسیژن از واجبات است.
آیزاک در محیطی بدون جاذبه
در بازی دو مینی گیم هم مشاهده می شود که هرکدام شامل چند مرحله اند و با اتمام هرکدام از این مراحل جایزه ای به شما داده خواهد شد و همان طور که انتظار دارید با بالا رفتن و سخت تر شدن مراحل ارزش جوایز نیز افزایش پیدا می کند.
یکی از دو مینی گیم بازی.چنانچه به تمامی قرمزها شلیک کرده و به هیچکدام از سفیدها شلیک نکنید جایزه می گیرید.
اما گیم پلی بازی علیرغم تمامی ویژگی های خوبی که دارد خالی از اشکال نیست.
یکی از مشکلات،تنوع کم مأموریت هاست.عموماٌ اغلب مأموریت های بازی به این شکل است که باید به محل خاصی بروید،دکمه ی خاصی را فشار داده یا اهرم خاصی را بکشید و به محل قبلی برگردید.
اگرجه از نظر من کنترل آیزاک خوب است اما می توانست بهتر از این هم باشد.یکی از نکات ضعف نسخه ی PC بازی این است که قادر نیستید کلیدها را در آپشن کنترل بازی تغییر دهید و به نوعی بازی کلیدهای خود را به شما تحمیل خواهد کرد.مثلاٌ من عادت به استفاده از WASD برای 4 جهت حرکت نداشتم و در تمامی بازی ها چهار فلش کیبورد را جایگزین WASD می کردم اما درDead Space چنین قابلیتی وجود نداشت و به همین دلیل کنترل آیزاک در ابتدای بازی برایم سخت بود.
از دیگر مشکلات گیم پلی،تعداد کم باس(غول آخر) های بازی است.تا پایان بازی فقط با 3 باس مواجه خواهید شد که مبارزه با آنها چندان دشوار نیست و تقریباٌ در هر سه حالت شبیه هم است.از این نظر Dead Space در برابر RE 4 حرفی برای گفتن ندارد.در RE 4 با 6-5 باس رو به رو بودیم که برای مبارزه با آنها به روش های متفاوتی نیاز بود اما در Dead Space اینگونه نیست و مبارزه با باس ها به خصوص دو باس آخر فاقد جذابیت لازم است.
اشکال بعدی از نگاه من حملات melee است.حملات melee اصلاٌ تعریفی ندارد و به هیچ وجه گزینه ی قابل اتکایی نیست.اگر تیرتان تمام شود بهترین راه فرار است و نباید دل به حملات melee و دست خالی بست.با حملات melee حتی یک Necromorph را هم نمی توان به آسانی کشت و باید حتماٌ statis را چاشنی کار کرد.حال حالتی را تصور کنید که 10 عدد Necromorph از انواع مختلف روی سر شما خراب شوند و شما می خواهید از حملات melee استفاده کنید!
متأسفانه راهی که RE 4 پیمود سرلوحه ی تیم سازنده ی Dead Space قرار گرفت.ژانر بازی اکشن ماجرایی وحشت است اما درست مثل RE 4 قسمت ماجرایی بازی به شدت تحت تأثیر اکشن آن قرار گرفته است.بازی عملاٌ یک سری معمای آسان دارد که بودن آن با نبودش تفاوت چندانی نمی کرد و اکثر این معماها نیز به نحوی با Kinesis ارتباط دارند.البته اگر بتوانیم نام آنها را معما بگزاریم.به هر حال در محیطی که باید به قطع کردن پاهای دشمنان بیاندیشید گرفتن یک فیوز به وسیله ی Kinesis و قرار دادن آن در محل مربوطه نوعی معما خواهد بود!
شاید آخرین اشکالی که از گیم پلی بازی می گیرم کمی غیرمنصفانه به نظر برسد و توقع زیادی باشد.به نظر من چنانچه در بازی جهت حملات Necromorph ها از پیش تعیین شده نبود هیجان بازی چند برابر می شد؛چیزی شبیه به مکانیسم استفاده شده در Left 4 Dead.اگرچه این نکته سبب دشوار شدن بازی می شود اما بازی را به یک عنوان "وحشت" بیشتر نزدیک می کند.اینکه با یک بار مردن در مکان x و load کردن بازی از آخرین save،با بازگشت به محل مذکور می توانید حدس بزنید که Necromorph ها از کدام جهت به شما حمله می کنند از هیجان و استرس بازی می کاهد.
صدا و موسیقی
در زمینه ی موسیقی انتظار زیادی از یک اثر در ژانر وحشت نمی رود و dead space در اجرای همان ریتم معمول آثار ترسناک عملکرد مناسبی دارد.اما هنر اصلی بازی در صداگزاری بی نقص بازیست.صداگزاری کارکترها کاملاٌ سینمایی کار شده است و فوق العاده نزدیک به واقعیت است.نکته ی مثبت در مورد صداها این است که جهت قرار گرفتن شما با بلندی صدایی که به گوش می رسد ارتباط دارد.مثلاٌ در یکی از قسمت های بازی که دکتر مرسر از پشت شیشه با شما صحبت می کند چنانچه از شیشه دور شوید صدا آهسته تر و چنانچه به آن نزدیک شوید بلندتر خواهد بود.همچنین کیفیت صدا نیز در حالت های مختلف متفاوت است.کیفیت صدایی که از بلندگوها شنیده می شود با کیفیت صدایی که از پشت شیشه و یا در محیط های باز شنیده می شود یکسان نیست.صدای هیولاها و افکت های صوتی ای که در محیط شنیده می شنوند نیز فوق العاده استرس زاست و همه ی این ها سبب شده که Dead Space در این قسمت مثال زدنی باشد.
هر چه بیشتر از شیشه فاصله می گیرید صدا مبهم تر می شود
کلام آخر
اگر به ژانر Horror Action Adventure علاقه مند باشید Dead Space داروییست که برای شما تجویز می شود!شاید ریتم بازی گاهی اوقات یکنواخت شود اما مطمئن باشید که این مسئله به هیچ وجه به کیفیت تجربه ی شما کوچکترین خدشه ای وارد نخواهد کرد.داستان فوق العاده،محیط دلهره آور،صداگزاری بی نظیر و مکانیسم های نوآورانه ی گیم پلی بازی به خوبی بر مشکلات اندک بازی فائق می آید و یکی از بهترین Action Adventure های سال 2008 را برای شما به ارمغان می آورد.
امتیاز بازی
معرفی >>>>> 9
داستان >>>>> 9.5
گرافیک >>>>> 9.25
صدا و موسیقی >>>>> 10
گیم پلی >>>>> 8.5
جذابیت >>>>> 9
نمره ی کل: 9.2
--------------------
امیدوارم این نقد مورد استفاده ی دوستان عزیز قرار بگیرد.کمی و کاستی ها را به بزرگی خودتان ببخشید
اين دو ميني گيمي كه گفتي يكيشون اون اتاق ورزشيه كه توپها رو بايد تو اون سوراخها ميكرديم درسته ؟ اوني كه شما عكسش رو گذاشتيد تو كدوم چپتره و كدوم قسمت نقشه؟
sasanjfr
16-11-2008, 22:27
اين دو ميني گيمي كه گفتي يكيشون اون اتاق ورزشيه كه توپها رو بايد تو اون سوراخها ميكرديم درسته ؟ اوني كه شما عكسش رو گذاشتيد تو كدوم چپتره و كدوم قسمت نقشه؟
بله.یکیشون همون Z balls هست.اینی که عکسش رو گزاشتم تو چپتر 9 هست.اونجایی که با آسانسور میایید بالا و در بین راه دکتر Kyne اولین تماسش رو با شما برقرار می کنه(همون آسانسوری که شما قبلاٌ گفته بودید خیلی صبر کردید ولی نرسید) بعد که در رو باز می کنید و وارد محوطه ی نسبتاٌ بزرگی میشید به جای رفتن به سمت راست اگه مستقیم برید با این مینی گیم رو به رو میشید.
دوستان در مرحله دهم
من اون اهرم آهنربایی را وصل کردم و مدار شروع به کار کرد
اگر منظورتون این کار است که من انجام دادم
ولی باز هم اون کلید آسانسور crew key را پیدا نمیکنم
joey jordison
17-11-2008, 00:11
تشکر ساسان جان مطلب In space no one hears your scream خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زبانم به فارسی نچرخید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
------------
ولی محشر بود بازیش به نظرتون اخر سال میتواند مقامی کسب کند؟؟؟؟
من كه ميگم در اول ليست بازي هاي سال قرار ميگيره. واقعا بازي توپي بود.
آقا کسی نبود
مرحله دهم کلید آسانسور کجاست
آیا اون توپ بازی را باید انجام داد یا نه
چطوری ردش کنیم
sasanjfr
17-11-2008, 00:48
تشکر ساسان جان مطلب In space no one hears your scream خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]زبانم به فارسی نچرخید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
------------
ولی محشر بود بازیش به نظرتون اخر سال میتواند مقامی کسب کند؟؟؟؟
خواهش می کنم joey جان:46:
-----
من واقعاٌ از بازی لذت بردم.همون طوری هم که در review نوشتم به نظر من یکی از شانس های اصلی کسب بهترین اکشن ماجرایی 2008 از Academy of Interactive Arts & Sciences خواهد بود.به علاوه بازی شانس بسیاری برای کسب جایزه در قسمت sound design داره و در قسمت داستان هم به احتمال زیاد جزء نامزدها خواهد بود.
آقا کسی نبود
مرحله دهم کلید آسانسور کجاست
آیا اون توپ بازی را باید انجام داد یا نه
چطوری ردش کنیم
نيازي به انجام دادن توپ بازي نيست . فقط بايد كليد رو تو اون اتاق توپ بازي پيدا كني.
دوستان بعد از این که بازی رو تموم کردم چند قسمت باز شد یکی
ایمپاسیبل ! بود و یکی هم میلیتاری !..این قسمت میلیتاری چیه دیگه ؟!
new INER SUIT:5:
joey jordison
17-11-2008, 10:43
خواهش می کنم joey جان:46:
-----
من واقعاٌ از بازی لذت بردم.همون طوری هم که در review نوشتم به نظر من یکی از شانس های اصلی کسب بهترین اکشن ماجرایی 2008 از Academy of Interactive Arts & Sciences خواهد بود.به علاوه بازی شانس بسیاری برای کسب جایزه در قسمت sound design داره و در قسمت داستان هم به احتمال زیاد جزء نامزدها خواهد بود.
فقط امیدوارم این مقامهایی که حالا سایتها و مجله ها میدن عادلانه باشه!!!!و از روی اسم نباشه
هر چند از الان میتوان پیشبینی کنم این بازی را زیر سایه بازی GeoW 2 قرار خواهند داد!!!
havas_1980
17-11-2008, 12:31
ساسان جان! مجبور شدم که یک پست تشکر بزنم! :31:
باید قبول کرد که سال 2008 سال بسیار خوبی برای بازیهای اکشن به ویژه اشکن ماجرایی هست که با انتشار Grand Theft Auto IV و Dead Space شروع شده و با اومدن Tomb raider: Underworld و Prince Of Persia تکمیل میشه!
ولی اشکال کار اینه که انتخاب بهترین بازی از این موارد واقعا کار سختی خواهد بود!
دستتت به خاطر این نقد زیبا واقعا درد نکنه... حسابی زحمت کشیدی!
king-hitler2
17-11-2008, 12:54
!
کدوم نقد
کسی پیدا نیشه یه داستان خوب و کلی برامون بنویسه
همراه با دیالوگها و ---------
ali_ranger22
17-11-2008, 13:25
کدوم نقد
کسی پیدا نیشه یه داستان خوب و کلی برامون بنویسه
همراه با دیالوگها و ---------
عزیز من این بازی هنوز یه قسمتش اومده برو بازی کن داستان رو هم می فهمی دیگه
ali_ranger22
17-11-2008, 13:47
وقتی نکرومورف ها از طریق کلون سازی به وجود اومدن پس اون سنگه چیکاره است ؟!
جواب این سوال رو کسی می دونه ؟!
ساسان جان دستت درد نکنه نقد عالی بود
ولی یه چیزی اینکه من گیم پلی بازی رو خیلی روون نمی بینم
در بعضی موارد کنترل کردن آیزاک سخته
حساسیت نشونه گیری زیاد بالا نیست و سریع نمیشه نشونه گیری کرد
البته این ها باعث افزایش استرس هم میشه
Xx Hossein xX
17-11-2008, 15:52
سلام ...
اینم عکس از تمام جهات :31:
ممنون ... :11::11::11:
آقا یکی کمک کنه من هنوز نتونستم اوون دره که باطری کنارش داره جرقه میزنه رو باز کنم لطفا کمک کنید .. همه بازی رو تموم کردن ولی من هنوز تو کف کشتن tyrant هستم !!!!
از همه جای اتاق براتون عکس گرفتم ......
king-hitler2
17-11-2008, 16:53
عزیز من این بازی هنوز یه قسمتش اومده برو بازی کن داستان رو هم می فهمی دیگه
اخه عزیزم من خیلی وقته تمومش کردن
تو هنوز نفهمیدی این مدت دارم دوستان رو تو مراحلش کمک میکنم
sasanjfr
17-11-2008, 17:34
ساسان جان! مجبور شدم که یک پست تشکر بزنم! :31:
باید قبول کرد که سال 2008 سال بسیار خوبی برای بازیهای اکشن به ویژه اشکن ماجرایی هست که با انتشار Grand Theft Auto IV و Dead Space شروع شده و با اومدن Tomb raider: Underworld و Prince Of Persia تکمیل میشه!
ولی اشکال کار اینه که انتخاب بهترین بازی از این موارد واقعا کار سختی خواهد بود!
خواهش می کنم هوس عزیز.لطف داری
کاملاٌ درست میگی هوس جان.Dead Space و بقیه ی اکشن ماجرایی ها مثل Prince of Persia و Tomb Raider:Underworld با حضور غولی چون GTA IV کار سختی رو پیش رو دارن و از خود POP و TR:U هم نباید غافل شد.به احتمال بسیار زیاد Dead Space نامزد دریافت بهترین اکشن ماجرایی میشه و از شانس های بزرگ کسب این عنوان خواهد بود اما در مورد پیروزیش همون طوری که اشاره کردی نمیشه مطمئن بود.
جواب این سوال رو کسی می دونه ؟!
ساسان جان دستت درد نکنه نقد عالی بود
ولی یه چیزی اینکه من گیم پلی بازی رو خیلی روون نمی بینم
در بعضی موارد کنترل کردن آیزاک سخته
حساسیت نشونه گیری زیاد بالا نیست و سریع نمیشه نشونه گیری کرد
البته این ها باعث افزایش استرس هم میشه
خواهش می کنم علی جان
یکم داستان بازی در این قسمت پیچیده هست.در یکی از log های بازی Hammond به آیزاک میگه که Necromorph ها موجودات کلون شده ای نیستند و تحت تأثیر غیر فعال شدن مارکر به وجود اومدند یعنی اینکه اعضای ایشیمورا با غیر فعال شدن مارکر به Necromorph تبدیل شده اند.از طرف دیگه Tyrant یا همون Hunter محصول کامل کلون سازی است و Lurker ها هم بر مبنای کلون سازی به وجود اومدند.تو بازی گفته شده که هجوم Necromorph ها به نحوی تحت تأثیر غیر فعال شدن مارکر که یک آرتیفکت مذهبی هست بوده.احتمالاٌ درباره ی میزان تأثیر مارکر در این پروسه در شماره ی بعدی بیشتر توضیح داده خواهد شد.
----------
شاید کنترل آیزاک بعضی وقت ها سخت بشه و شلیک کردن هم خیلی آسون نباشه اما چون همه ی اینها در افزایش استرس و هیجان بازی موثره و سبب افزایش جذابیت بازی میشه گفتم گیم پلی بازی روونه.
king-hitler2
17-11-2008, 18:12
در فضا کسی فریاد شما را نمی شنود
-
الان تقد رو خوندم
دمت گرم دوست من
حرف نداشت
اگه یه کم داستان رو ادامه میدادی بهتر بود
ولی باز دمت گرم
باید این نقد رو تو مجله بنویسن
مر30
دوستان من يه سوال داشتم البته شايد يه كم براتون عجيب باشه كه من همچين سوالي رو ميپرسم ولي من ميخوام بدونم اين كلون سازي يعني چي؟ و يه سوال ديگه من اون اولايي كه بازي منتشر شده بود شنيده بودم كه شما ميگفتيد كه اين موجودات در واقع فضايي هستند كه اعضاي بدن انسانها رو به خودشون پيوند ميدادند ولي حالا ميگيد كه اينا دستاورد كار هاي اون دانشمندان خرافي هست و اونا باعث اين اشوب در ايشيمورا شدند.
daniyal62
17-11-2008, 23:09
چقدر بازیش طولانیه
الان chapter 12 هستم چقدر دیگه تا آخرش مونده
دیگه داره کم کم خسته کننده میشه
چقدر بازیش طولانیه
الان chapter 12 هستم چقدر دیگه تا آخرش مونده
دیگه داره کم کم خسته کننده میشه
خوب شما الان تو اخرين مرحله هستيد و اين بازي كلا 12 چپتر هستش.
resident_evil
18-11-2008, 00:47
دوستان بعد از این که بازی رو تموم کردم چند قسمت باز شد یکی ایمپاسیبل ! بود و یکی هم میلیتاری !..این قسمت میلیتاری چیه دیگه ؟!
همون لباس خودته كه توي بازي تا 5تا level آپگريد مي شد و بعد از تموم كردن بازي
military suit رو بهت ميده كه در اصل مي شه همون level 6
king-hitler2
18-11-2008, 09:27
دوستان من يه سوال داشتم البته شايد يه كم براتون عجيب باشه كه من همچين سوالي رو ميپرسم ولي من ميخوام بدونم اين كلون سازي يعني چي؟ و يه سوال ديگه من اون اولايي كه بازي منتشر شده بود شنيده بودم كه شما ميگفتيد كه اين موجودات در واقع فضايي هستند كه اعضاي بدن انسانها رو به خودشون پيوند ميدادند ولي حالا ميگيد كه اينا دستاورد كار هاي اون دانشمندان خرافي هست و اونا باعث اين اشوب در ايشيمورا شدند.
مراد از كلون سازى به وجود آوردنموجوداتى است كه از نظر ژنتيكى مشابه يكديگرند. از دو طريق ايجاد چنين نمونه اى امكان پذير است: تقسيم جنينى يا انتقال هسته سلولى.
:21::21::21::21:
پس اون موجودات فضايي نبودند درسته؟
دوستان ما هنوز تو مرحله دهم گیر کردیم
کلید را پیدا نکردیم ، توپ بازی هم کردیم ولی فایده نداشت
joey jordison
18-11-2008, 17:51
دوست عزیز من یادم فکر کنم همینجور رفتم از در تو پایین اون بسکتبال روی زمین بود یک چیزی حالا نمیدونم کلید بود چی بود اون مینی گیم را هم انجام ندادم اصلا و بعد رفتم شما یک بار دیگه اگه میتوانی مرحله را از اول برو یا از سیو قبلیت یا شاید اشکال از نسخه شما هستش!!
havas_1980
18-11-2008, 18:05
دوستان ما هنوز تو مرحله دهم گیر کردیم
کلید را پیدا نکردیم ، توپ بازی هم کردیم ولی فایده نداشت
Crew Key در گوشه طبقه پایین Mess Hall (سالن غذاخوری), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.
همون جایی که دکتر Mercer سر یک نفر رو جلوی چشم Isaac سوراخ می کنه.
sasanjfr
18-11-2008, 19:09
پس اون موجودات فضايي نبودند درسته؟
اگه منظورتون اینه که از قبل تو فضا وجود داشتن و بعد به ایشیمورا حمله کردن باید بگم نه،فضایی نبودن.
با غیر فعال شدن مارکر،دکتر مرسر این فرصت رو پیدا کرد که با انجام آزمایشاتی روی ساکنین ایشیمورا Necromorph ها رو به وجود بیاره.در یکی از log های صوتی بازی دکتری که اسمش یادم نیست پیغامی رو ضبط کرده بود که نو اون پیغام بیان می کنه که نمی خواد به این موضوع تن بده و به همین دلیل پاهاش رو قطع می کنه و حتی صدای قطع شدن پاهاش و فریادهاش هم ضبط شده بود!
از طرف دیگه Tyrant محصول تمام و کمال کلون سازی هست.
دکتر مرسر،کلون سازی و مارکر همگی در به وجود اومدن Necromorph ها دخیل بودن.
king-hitler2
18-11-2008, 19:31
اگه منظورتون اینه که از قبل تو فضا وجود داشتن و بعد به ایشیمورا حمله کردن باید بگم نه،فضایی نبودن.
با غیر فعال شدن مارکر،دکتر مرسر این فرصت رو پیدا کرد که با انجام آزمایشاتی روی ساکنین ایشیمورا Necromorph ها رو به وجود بیاره.در یکی از log های صوتی بازی دکتری که اسمش یادم نیست پیغامی رو ضبط کرده بود که نو اون پیغام بیان می کنه که نمی خواد به این موضوع تن بده و به همین دلیل پاهاش رو قطع می کنه و حتی صدای قطع شدن پاهاش و فریادهاش هم ضبط شده بود!
از طرف دیگه Tyrant محصول تمام و کمال کلون سازی هست.
دکتر مرسر،کلون سازی و مارکر همگی در به وجود اومدن Necromorph ها دخیل بودن.
هشدار : ,وجود k.G.B
جون من تمام این مطالب رو جمع کن یه جا بد بده بیرون
اه اه اعصابم خورد شد
تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم توی مرحله دهم اعصابم به هم ریخت
وجب به وجب توی این مرحله را گشتم
آخر هم کلید را پیدا نکردم
شده بازی ادونچر
پاکش میکنم دیگه ادامه نمیدهم
king-hitler2
18-11-2008, 20:14
اه اه اعصابم خورد شد
تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم توی مرحله دهم اعصابم به هم ریخت
وجب به وجب توی این مرحله را گشتم
آخر هم کلید را پیدا نکردم
شده بازی ادونچر
پاکش میکنم دیگه ادامه نمیدهم
خب دوست من سیو گیمشو از نت بگیر خودت رو خلاص کن
peyman_nn
18-11-2008, 21:02
ببخشید امکان نداره اول شخص بازی کنیم . من که بعد مدتی سرم گیج میره
بازی را پاکش کردم
دیگه اگر هم کلید مرحله دهم را پیدا کنم حوصله ادامه دادن را ندارم
فردا نوبت بازی NFS: undercover است
ممنون دوستان که مرا تا مرحله دهم یاری کردید
خدانگهدار
king-hitler2
19-11-2008, 09:38
بازی را پاکش کردم
دیگه اگر هم کلید مرحله دهم را پیدا کنم حوصله ادامه دادن را ندارم
فردا نوبت بازی NFS: undercover است
ممنون دوستان که مرا تا مرحله دهم یاری کردید
خدانگهدار
چرا
اخرین مرحله جزاب بود که
ببخشید امکان نداره اول شخص بازی کنیم . من که بعد مدتی سرم گیج میره
نه فقط سوم شخص
*hamedkhatar*
19-11-2008, 14:03
سلام
توی چپتر 2 همون اولش اونجا که تختره افتاده روی زمین باید وارد اون راهرو بشیم ولی یه جعبه گنده جلوشه و نمیشه رو شد باید چکار کنم؟
اصلا نمیپره؟
ممنون
havas_1980
19-11-2008, 14:45
سلام
توی چپتر 2 همون اولش اونجا که تختره افتاده روی زمین باید وارد اون راهرو بشیم ولی یه جعبه گنده جلوشه و نمیشه رو شد باید چکار کنم؟
اصلا نمیپره؟
ممنونکلید راست ماوس رو در حالی که جعبه رو نشونه گرفتید نگه دارید.
و با زدن کلید F و تکون دادن ماوس, جعبه رو جا به جا کنید و با زدن دوباره کلید F جعبه رو آزاد کنید.
چطوری میتونم کلیدهای arowkey بالا و پایین و چپ و راست رو به بازی اضافه کنم تو قسمت کنترل به هیچ عنوان به جای گزینه های w s a d کاراکنرهای بالا پایین چپ راست arowkey جایگزین نمیشه .
mohammadjt
20-11-2008, 11:00
با سلام
مرحله 4 قسمتی که باید بری رو بدنه سفینه تو قضا تا دو قدم راه میری منفجر میشه باید جیکار کنم؟
با سلام
مرحله 4 قسمتی که باید بری رو بدنه سفینه تو قضا تا دو قدم راه میری منفجر میشه باید جیکار کنم؟
سلام
برو پشت اون موانعی که روبروت هست سنگر بگیر
البته موقعی که باراش شهاب سنگها اغاز میشه بعد از اون دستگاه که پشتش سنگر گرفتی اکسیژن تازه دریافت کن و بعد تا بارش شهاب سنگ بعدی به راهت ادامه بده
king-hitler2
20-11-2008, 11:17
پشت کانال های هوا صبر کنی تا شهاب سنگها تموم بشن
بعد بری همینطوری تا تموم بشه
بازی رو امروز بعد از مدت ها که نصب بود اجرا کردم ...
خیلی سنگینه ... البته Fps رو نگاه نکردم ... ولی سنگین به نظر میرسه ... با کنترلش .. گیم پلی خوبی داره ... فقط حرکات کند انجام میشه ... تا بیاد کاری کنه طول میده ...
گرافیک عالیه ... مخصوصا اونجایی که اول بازی نور افتاب به چشم میخوره ...
ولی واقعا ترس و دلهره آوره ...
مخصوصا صدا گذاری .. البته صدا های اضافی زیاد داره به نظرم ... :دی
موزیک خیلی دیر شروع میشه ... منظورم وقتیکه دشمن حمله کرد شروع میشه در حال که تو گیم های مشابه با دیده شدن دشمن موزک هم ریتمش رو اغاز میکنه ...
این گیم خیلی دیر باید تموم بشه به نظرم ...
hosseincode2008
20-11-2008, 14:22
اين دو تا رو هم بدونيد بد نيست !!!
1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه NICOLE IS DEAD !!
2. "No God, Know Fear... Know God, No Fear" ( يه جمله ي جالب كه رو ديوار يه حمام پر خون نوشته شده بود )
این بازیه هم مارو درست کرده !
آقا اون chapter 7 که آخرش میرسه به اون کره که دو تا آهن یا هر چیزی که هستن هی دورش می چرخن ! اون نمی دونم باید چی کار کنم ؟!!؟!؟ می دونم باید برم رو اون یه بمب کار بزارم ولی هر چی سریع هم که میرم بازم کم میارم و له میشم ! اون دو تا دستگاهی هم که نور می زنن به اون کره هم هرچی سرعتشون رو کم کردم یعنی آرومشون کردم هیچ تاثیری رو حرکت دو تا دسته هایه رویه کره نداشت ! اعصابم بهم ریخت ! اگه راهنمایی نکنین می رم پاکش می کنما :دی !! اگه save game ابتدای chapter 8 هم گزاشتین چه بهتر تا بعد !
joey jordison
20-11-2008, 20:09
ببین برادر djmd شما باید اون دو نوار را بزنین بترکونین!!!بعد برین روی کره منتها باید حرکت کنین اون سمت کره!!!بعد دو تا نوار دیگه را بزنید و بعد اون سمت بمب را کار بندازین و بعد بررگردین از همون جایی که اومیدین!!!
-----------------------------------
No God,Know Fear..No God,Nnow Fear
هر چقدر دارم به این جمله فکر میکنم!!بیشتر احساس میکنم سازنده ها خواستن همون پلاکارت اولیه BioShock را به نوعی در بازیشون پیاده کنن حالا یک جور دیگه!!!
No Gods Or Kings Only Man شما را نمیدونم ولی احساس میکنم تقلیدی صورت گرفته!!!
1. اگه حرف اول هر 12 چپتر رو بذاريد كنار هم ميشه nicole Is Dead !!
اقا نمی گفتی که نیکول ممرده دیگه مزه ی بازی رفت که ... :((
چطوری میتونم کلیدهای arowkey بالا و پایین و چپ و راست رو به بازی اضافه کنم تو قسمت کنترل به هیچ عنوان به جای گزینه های w s a d کاراکنرهای بالا پایین چپ راست arowkey جایگزین نمیشه .
نبود؟ چه طوری هست
سلام به همه دوستان عزیزم
من بازی را تمام کردم "" خدا را سپاسگزاریم""
به هر حال من هم مثل بقیه سیو مراحل بازی را قرار دادم
این سیو شامل همه مراحل از مرحله اول تا دوازدهم است
هر کی توی هر مرحلهای گیر کرده با این سیو میتواند به مرحله بعد برود
تا بازی بعدی و دیداری دوباره
یا علــــی
hosseincode2008
21-11-2008, 10:48
نه عزيزم مزه ي اين بازي با اين حرفا نميره ! ، ولي يه چيزي بگم كه ممكنه مزه ي بازي رو چند برابر كنه !
تقريبا تو بيشتر ديوارهاي بازي بعضي نوشته هاي رمزي و سمبلي ميديديم ، درسته ؟ حالا شما اين آدرس رو دنبال كنيد تا به يه decoder برسيد ؛ با اين وسيله ميتونيد نوشته هاي رمزي روي ديوار رو به انگليسي تبديل كنيد !! ( چون من هنوز اينجا نرسيدم متن اصلي رو ميذارم تا اشتباهي نشه ! )
Chapter 6, after going up the elevator lift in one of the rooms with the plants you go into a room full of the overgrowth and then a huge tentacle grabs you and you fight it off. Continue through to the door and then you come to a room where you walk into zero gravity. There are some foot lockers around and a sign on the back wall. It is a decoder for all of the symbol messages written on the walls. Now when you see that weird symbol language, you can decode them to see what they really say in English
خودم وقتي رسيدم به چپتر 6 امتحان ميكنم ولي الان كسي دور و ور اين مرحله نيست كه امتحان كنه ؟
سلام
این دیکودر یک برنامه میشه برات یا یک راهنما ؟
میشه ازش همه جا استفاده کرد ؟ اطلاعات دیگه ای داره ؟
ali_ranger22
21-11-2008, 12:32
نه خیالت راحت
در طول بازی اینقدر ضد حال می خوری که مردن نیکول برات عادی میشه !
hosseincode2008
21-11-2008, 13:47
سلام
این دیکودر یک برنامه میشه برات یا یک راهنما ؟
میشه ازش همه جا استفاده کرد ؟ اطلاعات دیگه ای داره ؟
فكر كنم بيشتر تو داستان كمك كنه . هر جا كه اون نوشته ها رو ديدي ميشه ازش استفاده كرد . مثلا :
capitan black
21-11-2008, 13:48
دوستان ورژن بازی بعدی ساخته میشه یا نه؟.کسی خبری چیزی داره؟..یکی از بازیهایی که خیلی فاز داد این مدت همین بازی بود..
البته هنوز سایلنت هیل و cod جدید رو بازی نکردم !...
ali_ranger22
21-11-2008, 17:08
100 % نسخه های بعدی ساخته میشه
hosseincode2008
21-11-2008, 17:51
دوستان ورژن بازی بعدی ساخته میشه یا نه؟.کسی خبری چیزی داره؟..یکی از بازیهایی که خیلی فاز داد این مدت همین بازی بود..
البته هنوز سایلنت هیل و cod جدید رو بازی نکردم !...
100 % نسخه های بعدی ساخته میشه
يك جمله از IGN در مورد Dead Space 2 :
This game has been confirmed as being in development but has yet to be announced for any platforms. Check back here for more information
صفحه ي مخصوص Dead Space 2 در IGN :
king-hitler2
21-11-2008, 19:23
يك جمله از ign در مورد dead space 2 :
صفحه ي مخصوص dead space 2 در ign :
یعنی ساخته نمیشه
من که انگلیسیم زیر صفره
hosseincode2008
21-11-2008, 19:47
یعنی ساخته نمیشه
من که انگلیسیم زیر صفره
تاييد شده كه نسخه ي بعدي رو ميخوان بسازن ولي هنوز براي هيچ پلتفرمي معرفي نشده ، يعني اطلاعات يا تصاويري ازش بيرون ندادن !
تاييد شده كه نسخه ي بعدي رو ميخوان بسازن ولي هنوز براي هيچ پلتفرمي معرفي نشده ، يعني اطلاعات يا تصاويري ازش بيرون ندادن !
سلام
یعنی برای شماره بعدی هیچ تاریخی مشخص نشده:41:
ali_ranger22
22-11-2008, 11:08
سلام
یعنی برای شماره بعدی هیچ تاریخی مشخص نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال این بازی تازه تموم شده ساختش
شرکت سازنده باید درباره ی ادامه یکم صبر کنه
داستان بازی رو بنویسه و ...
احتمالا 2 سال دیگه بازی دوم رو می بینیم !
hosseincode2008
22-11-2008, 15:06
به هر حال این بازی تازه تموم شده ساختش
شرکت سازنده باید درباره ی ادامه یکم صبر کنه
داستان بازی رو بنویسه و ...
احتمالا 2 سال دیگه بازی دوم رو می بینیم !
آره ، خودشون هم گفتن كه به اين زودي ها اين بازي رو معرفي نخواهند كرد !
hosseincode2008
23-11-2008, 22:05
دوستان به راحتي از كنار اين بازي و مخصوصا از كنار محيط هاي خوفناك بازي نگذريد ، به اين عكس نگاه كنيد
ميبينيد كه خود بازي براي هر حرف يه نماد در نظر گرفته و با اين فرمول هم ( مثل decoder ) ميتونيد نوشته هاي روي ديوار ها رو به انگليسي ترجمه كنيد . مثلا من خودم عكس پاييني رو با استفاده از شكل بالا ترجمه كردم شد : UNITY
و يا اين عكس كه در پايان بازي مياد رو ترجمه كردم كه شد : COMPLETED
اين بازي در كنار همه ي نكات مثبتش پر سكرت هم هست كه شايد هنوز برخي از آنها كشف نشدن ! :21:
ali_ranger22
24-11-2008, 10:53
ترجمه ی این چی بودش ؟
hosseincode2008
24-11-2008, 19:24
ترجمه ی این چی بودش ؟
فقط اون نمادهاي بزرگ منظورم بود ( پايين ، چپ )
pedram_sad
26-11-2008, 22:31
منم امروز بازی رو برای xbox 360 خریدم
درس و دانشگاه که نمیزاره ادم ...... :31:
تو نگاه اول فوق العاده کوبنده و غرق کننده بود
به خصوص گرافیک بازی
حالا امشب میخوام از 1 به بعد شروع کنم به بازی
اخه با 10 تا بازی دیگه با هم خریدم :31:
p3yman_xl
26-11-2008, 23:08
منم امروز بازی رو برای xbox 360 خریدم
درس و دانشگاه که نمیزاره ادم ...... :31:
تو نگاه اول فوق العاده کوبنده و غرق کننده بود
به خصوص گرافیک بازی
حالا امشب میخوام از 1 به بعد شروع کنم به بازی
اخه با 10 تا بازی دیگه با هم خریدم :31:
البته بازی تا چپتر 5 خیلی ترسناک و دلهره آور نیست، اما توصیه میکنم در اون ساعات بازی نکنی که پشیمون میشی!
موفق باشی :)
joey jordison
26-11-2008, 23:26
صد در صد تایید میشه گفته پیمان جان!!!
شما بازیهای دیگه را برای 1 به بعد بازی کن!!اما Dead Space را بی خیال شو نصف شبی سکته میکنی گوشه اتاق!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
king-hitler2
27-11-2008, 09:06
شما بازیهای دیگه را برای 1 به بعد بازی کن!!اما Dead Space را بی خیال شو نصف شبی سکته میکنی گوشه اتاق!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای این بازی ترس هست که سکته میزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_sad
27-11-2008, 11:54
البته بازی تا چپتر 5 خیلی ترسناک و دلهره آور نیست، اما توصیه میکنم در اون ساعات بازی نکنی که پشیمون میشی!
پیمان جان دیشب ساعت 1 شروع کردم تا 3 از difficulty مربوط به hard تا chapter 3 رسیدم
بازی بیشتر هیجان داره تا ترس
اگه بازی هایی مثل fatal frame یا koun رو روی PS2 رفته باشی متوجه میشی که منظورم از ترس چیه:10:
اون استرس و بند اومدن نفس از محیط های تاریک
حالا نمیدونم شاید اونطوری که شما میگی یعنی از CHAPTER 5 به بعد ترسناک تر بشه
ولی تا این جا فقط هیجانی بوده
نو اوری های خیلی با حالی هم داشته
سیستم HUD مربوط به HEALTH و اون ENERGY و مکالمه هایی که به صورت مانیتور وار جلوت ظاهر میشه و در عین حال میتونی CAMERA رو ROTATE کنی به اضافه سیستم UPGARDE اسحه و STORE همه عالی کار شده
در مورد گرافیک و بافت بندی و LIGHTING چیزی نگم بهتره چون مخ رو مورد سوت کشیدن واقع میگرداند :31:
من اصولا بازی های ترسناک مثل 5 شماره SILENT HILL و 4 شماره RESIDENT EVIL و
3 شماره FATAL FRAME و KOUN رو از 1 شب به بعد بازی میکنم
اونم رو TV 32 اینچ HD با صدای روی 40 یا 50 :31:
یک سوال
وقتی دشمن میاد و SLOW میکنی به کجاش شلیک کنید سریعتر میمیره
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن :31:
سلام دوست
ببخشید دوستان من همون اول مرحله دو گیر کردم
اونجایی که یک زنی با لباس سفید چشاش هم بسته شود یه چند کلوم صحبت می کنه بعدش میمره
بعد من نمی دونم از رویه اون دو مانه جلویم چطوری رد بشم
کسی نمی دونه باید چه کار کنم؟
king-hitler2
27-11-2008, 12:07
سلام دوست
ببخشید دوستان من همون اول مرحله دو گیر کردم
اونجایی که یک زنی با لباس سفید چشاش هم بسته شود یه چند کلوم صحبت می کنه بعدش میمره
بعد من نمی دونم از رویه اون دو مانه جلویم چطوری رد بشم
کسی نمی دونه باید چه کار کنم؟
همشهری یه عکس بزار تا فورا کمکت کنم
همشهری یه عکس بزار تا فورا کمکت کنم
سلام
ممنون
عکس نمی خواد دیگه همون اول مرحله دوم وقتی که از قطار میایی بیرون یک مانی جلو راحت هست
نمی دونم چه جوری ازش رد بشم
دکمه پرش و نشستن هم نداره که بشه ازش رد شود نمی دونم چه کار کنم...........:41:
p3yman_xl
27-11-2008, 12:25
یک سوال
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن :31:پدارم نترس شدیا! میدونم منظورت از بازیهایی مثل Fatal Frame یا Siren چیه. واقعا ترس واقعی رو اون بازیا دارن .. اما خوب این بازی هم ترسناکه و مخصوصاً عنصر صدا خیلی توش تاثیر گذاره و باعث میشه بترسی!
فقط بالا تنه به بالا رو بزن ... فقط سراشونو قطع کن ( اگه از اون زره دارها اومد (Brute) اول آهسته کن بعد برو از پشت حسابشو برس)
king-hitler2
27-11-2008, 12:32
سلام
ممنون
عکس نمی خواد دیگه همون اول مرحله دوم وقتی که از قطار میایی بیرون یک مانی جلو راحت هست
نمی دونم چه جوری ازش رد بشم
دکمه پرش و نشستن هم نداره که بشه ازش رد شود نمی دونم چه کار کنم...........:41:
دکمه f رو باید بزنی
تا قدرت الکتریسته فعال بشه
بعد وسایل رو بگیر و بنداز اونور
فکر کنم باید دکمه سمت راست رو هم بگیری
ali_ranger22
27-11-2008, 14:07
یک سوال
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربط زیادی به تفنگت داره
مثلا اگه line gun داری یه تیر بزن به پاهاش جفتش قطع میشه بعد یه تیر خلاصی به کله اش بزن !
اگه plasma cutter استفاده میکنی یه دست و کلش رو بزن می میره
ali_ranger22
27-11-2008, 14:18
راستی این هم انیمشین که از بازی ساخته شده
تاپیک دانلود
سلام دوستان عزیز
من توی اوایل چپتر 10 هستم بعد از اینکه کمی میرم جلو بازیرو ادامه میدم و سیو میکنم دوباره شروع به بازی کردن میکنم دوباره بازیرو شروع میکنم قبل از اینکه سیو کنم کلا از بازی میام بیرون... بعد بازیرو از اول روشن میکنم وقتی کق بخام بازی کنم در باز نمیشه...!!! من قبلا از همین در رد شده بودم ولی اینبار در باز نمیشه...!! دوستان خواهشمندم کمک کنید من تا اینجا اومدم زحمت کشیدم 2 تا چپتر مونده تموم بشه اگه راهی هست بگید.
اگه راهی نیست من سیو چپتر 10 رو از همین سایت دانلود کردم ولی خواشمندم اگر زحمتی براتون نیست قدم به قدم بگید این فایلی که دانلود کردم کجا قرار بدهم؟ در ضمن بعد کپی شدن فایل بازیرو چه جوری از سیو چپتر 10 اجرا کنم.
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من اوایل چپتر 10 هستم بعد از سیو کردن دوباره بازیرو ادامه میدم و کلا از بازی خارج میشم و بعد از چند ساعتی وقتی بازیرو اجرا میکنم از یه دری که باید رد شم نمیتونم رد رد شم قبلا از همین در رد شده بودم...!!!
دوستان عزیز بگید من چکار کنم چون بازیرو تا اینجا اومدم 2 تا چپتر دیگه مونده تموم شه... اگه راهی هست بگید اگه نه من سیو گیم چپتر 10 رو از همین سایت دانلود کردم ولی خواهشمندم با حوصله بگید این سیو گیم رو باید کجای بازی کپی کنم؟ در ضمن بعد از کپی کردن بازیرو چه جوری از چپتر 10 به اجرا کنم؟
با تشکر
Gamemaster
27-11-2008, 17:44
اين كارتون روايت قبل از بازي رو داره توصيه ميكنم حتما ببينيدش.
For the crew of the USG Ishimura, this is how the horror begins: On a deep space mining mission to a remote planet, an ancient religious relic – thought to be proof of the existence of God – is unearthed and brought aboard. It is worshipped by some, scorned by others. But when the unholy artifact unleashes a long- dormant alien race, its glimpse of Heaven transforms the ship into a living Hell. The chaos is immediate. The carnage is uncontrollable. And an onslaught unlike anything ever witnessed by mankind has now been set free to rip this world apart. Prepare yourself for the disturbing opening chapters of the new EA game that takes adult animation to graphic new levels of bloodshed and terror. This is DEAD SPACE: DOWNFALL.
اينم لينك خريدش:
peyman_nn
27-11-2008, 21:49
دوستان سلام
ببخشید نمیدونم چرا دفعه قبل که سیو کردم و اومدم بیرون بازی مشکلی نداشت ولی حالا مشکل داره ؟
وقتی اخرین سیو رو میارم شخصیت بازی به طرز عجیبی به عقب و راست میره . در کل داره دوره خودش دور میزنه ولی دنده عقب
نمیدونم مشکل از چیه . سیو های دیگه هم همین جوریه
pedram_sad
27-11-2008, 22:30
پیمان جان اعتراف میکنم که بازی داره کم کم ترسناک تر و تاریک تر میشه :31:
اواسط chapter 4 هستم
یک صحنه تو chapter 3 که تو یک اتاق تاریک در ها بسته میشدن تا دستگاه کارشو انجام بده
و کلی دشمن میریزن تو اتاق واقعا نفس گیر و باحال و ترسناک بود
یک غلطی نمودیم از hard رفتم دیگه داره کم کم عرقم در میاد :31:
هر ثانیه سخت و سخت تر میشه
مخصوصا وقتی اون دشمنا که باید از پشت بزنیشون حمله میکنن
خدا به داد برسد
:31:
دوستان سلام
ببخشید نمیدونم چرا دفعه قبل که سیو کردم و اومدم بیرون بازی مشکلی نداشت ولی حالا مشکل داره ؟
وقتی اخرین سیو رو میارم شخصیت بازی به طرز عجیبی به عقب و راست میره . در کل داره دوره خودش دور میزنه ولی دنده عقب
نمیدونم مشکل از چیه . سیو های دیگه هم همین جوریه
ببينيد دسته بازي به كامپيوترتون وصله يا نه اگه وصله جداش كن.
خواهشمندم با حوصله بگید این سیو گیم رو باید کجای بازی کپی کنم؟ در ضمن بعد از کپی کردن بازیرو چه جوری از چپتر 10 به اجرا کنم؟
C:\Documents and Settings\USER\My Documents\Electronic Arts\Dead Space
leonhandsome
28-11-2008, 07:57
تریلر بازی dead space
پسورد:cover
vizzzzzzzzzzzzzzzz
28-11-2008, 10:17
کلا بازیه باحالیه من تمومش کردم کسی سوالی داره در خدمتم (X360 Version):31:
ali_ranger22
28-11-2008, 13:24
کلا بازیه باحالیه من تمومش کردم کسی سوالی داره در خدمتم (X360 Version)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه های PC ,360 ,Ps3 فرقی باهم نداره
pedram_sad
28-11-2008, 23:55
دوستان شما رو چه difficulty تموم کردین ؟
من یک اشتباهی کردم از hard رفتم الان رسیدم chapter 5 دیگه کم اوردم
یک جایی هست که اون دکتره از پشت شیشه حرف میزنه و میگه say your prayers و بعد در باز میشه و میری تو
اون تو در ها بسته میشه چپ و راست دشمن میریزه تو
من نه health دارم نه ammo و پول هم کافی ندارم یعنی تا اینجای بازی همه چی تموم شده :31:
چند بار رفتم یکی دوتا رو میکشنم اما سومی چهارمی :31:
اون دشمن هایی هستن که یکم گنده ترن و خیلی باید بزنیشون و یکی که میزنی وا میسن ازشون کلی خون میریزه دوباره میان میزنن رو چطوری باید کشت ؟
اونها کار رو خراب میکنن
با این اوصاف فکر کنم دوباره از اول باید برم از easy چون اگه اینجا رو هم رد کنم
تو chapter های بعدی که سخت تر میشه قفل میکنم :31:
havas_1980
29-11-2008, 00:01
یک جایی هست که اون دکتره از پشت شیشه حرف میزنه و میگه say your prayers و بعد در باز میشه و میری تو
من نه health دارم نه ammo و پول هم کافی ندارم یعنی تا اینجای بازی همه چی تموم شده :31:
چند بار رفتم یکی دوتا رو میکشنم اما سومی چهارمی :31:
اون دشمن هایی هستن که یکم گنده ترن و خیلی باید بزنیشون و یکی که میزنی وا میسن ازشون کلی خون میریزه دوباره میان میزنن رو چطوری باید کشت ؟
اونها کار رو خراب میکنن
تو chapter های بعدی که سخت تر میشه قفل میکنم :31:
پدرام جان! حالت نرمال بازی به معنای واقعی نرماله و مشکلی نیست که اونو پیشنهاد می کنم.
خدا رو شکر درجات بازی واقعا در همون سطحی هستند که باید باشن.
اون موجودات که عنوان کردی رو بعد از اینکه یک مدت بی حرکت میمونن رو بلافاصله باید از پشت هدف بگیری تا کارشون تموم شه. (پا رو هدف بگیر)
ali_ranger22
29-11-2008, 10:44
من نه health دارم نه ammo و پول هم کافی ندارم یعنی تا اینجای بازی همه چی تموم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند بار رفتم یکی دوتا رو میکشنم اما سومی چهارمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونها کار رو خراب میکنن
تو chapter های بعدی که سخت تر میشه قفل میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از موجود بزرگه همونه که دستاش مثل سپر میمونه ؟
بهترین راه اینه که اهستش کنی بعد سریع با پباسما کاتر جفت دستاشو قطع کنی اینطوری خیلی سریعتر و راحت تر می میره چون اگه بخوای از پشت بهش تیر بزنی تیرهات الکی به فنا میره
درضمن پیشنهاد میکنم 3 تفنگ پلاسما کاتر و لاین گان و یه نفنگ دیگه هست اسمش الان یادم نیس ولی خیلی قویه و برای شلیک باید یکم صبر کرد و تیر هاشم کم و گرونه کلا این 3 تا رو داشته باشی حله
جونت رو ارتقا دادی ؟
Mentally Art
29-11-2008, 11:03
سلام
دوستان chapter 4 رو یادتون هست؟ یه جایی هست که وارد محیط بیرون میشه... چند قدم که راه میری یه سری توده های سنگ از بالا سرم عبور میکنه و بعدش بوووووووم... منفجر میشویــــم
گوینده قبل اینکه منفجر شم میگه warning....
اینجا باید چیکار کرد؟
king-hitler2
29-11-2008, 11:13
سلام
دوستان chapter 4 رو یادتون هست؟ یه جایی هست که وارد محیط بیرون میشه... چند قدم که راه میری یه سری توده های سنگ از بالا سرم عبور میکنه و بعدش بوووووووم... منفجر میشویــــم
گوینده قبل اینکه منفجر شم میگه warning....
اینجا باید چیکار کرد؟
باید وایسی تا توده هر قسمت تموم بشی بعد زود بری پشت اوم کانالهای هوا
sasanjfr
29-11-2008, 14:51
در درجه سختی hard درست خرج کردن ammo و پول اهمیت زیادی داره.
در مورد ammo باید طوری برنامه ریزی کنید که مثلاٌ در صورت استفاده از اسلحه ی plasma cutter برای هیچ دشمنی(به جز Tyrant،Brute و boss ها) بیشتر از 4 تا plasma energy مصرف نکنید.برای این کار باید استفاده ی صحیح و به موقعی از kinesis و به خصوص statis کرد.به علاوه باید سعی در شلیک کردن به پاها و بازوهای Necromorph ها داشته باشید تا بعد از کشته شدنشون به شما جایزه تعلق بگیره.
پول هم بسیار مهمه و نباید بیهوده خرج بشه.بهتره که همیشه حداقل 20,000 کردیت ذخیره داشته باشید تا وقتی که به خرید ammo نیاز داشتید دچار مشکل نشید.همچنین لازم نیست چندین سلاح خریداری کنید.یادتون باشه که 2 تا سلاحی که به خوبی آپگرید شده اند بهتر از 4 سلاحی هست که درست و حسابی آپگرید نشدن.حتی المقدور از خرید statis pack و فلاسک های اکسیژن هم امتناع کنید.در بازی اونقدر statis pack و فلاسک اکسیژن هست که نیاز چندانی به خرید اونها احساس نشه و به علاوه وجود ایستگاه های متعدد statis و اکسیژن کار رو راحت تر می کنه.حتی تعداد بسته های سلامتی هم در طول بازی نسبتاٌ کافی هست.من تا پایان بازی دو بار statis pack و سه بار بسته ی سلامتی خریدم و با اینکه تا پایان بازی هر 5 نوع RIG و چندین power node خریده بودم باز هم تا قبل از مبارزه با boss پایانی بازی نزدیک به 57,000 کردیت داشتم.
با رعایت اصول ذکر شده که البته نیاز به حوصله و دقت فراوان داره،مشکلی برای تمام کردن بازی در درجه سختی hard وجود نخواهد داشت.
ali_ranger22
29-11-2008, 15:06
راستی داستان بازی پیچیده تر از این حرفاس
اگه نکرومورف از کلون سازی به وجود اومدن پس اون موجودی که شبیه خفاش (تقریبا) بود و میرفت روی جسد ها و اونها رو به نکرومورف ها تبدلی میکرد نشون میده که نکرومورف ها کاملا از کلون سازی به وجود نیومدن
mojtaba007
29-11-2008, 15:51
تو بازی هم جون میتونیم برداریم هم مهمات
چند تا چیز دیگه هم هستند که میتونم برداریم ولی من نفهمیدم به چه درد میخوره
مثلا یکیشون شکل نارنجک بود
یکیشون مثل مادر برد بود
اگه ممکنه به من بگید این ها چی هستند و به چه دردی میخورن
ali_ranger22
29-11-2008, 16:02
تو بازی هم جون میتونیم برداریم هم مهمات
چند تا چیز دیگه هم هستند که میتونم برداریم ولی من نفهمیدم به چه درد میخوره
مثلا یکیشون شکل نارنجک بود
یکیشون مثل مادر برد بود
اگه ممکنه به من بگید این ها چی هستند و به چه دردی میخورن
این ها رو میتونی بفروشی و اعتبار بگیری !
mojtaba007
29-11-2008, 17:12
کجا باید بفروشم
resident_evil
29-11-2008, 17:18
کجا باید بفروشم
توي همون store ديگه
king-hitler2
29-11-2008, 17:22
کجا باید بفروشم
تو یه دستگاه که شبیه عابر بانکه
pedram_sad
29-11-2008, 17:26
در درجه سختی hard درست خرج کردن ammo و پول اهمیت زیادی داره.
در مورد ammo باید طوری برنامه ریزی کنید که مثلاٌ در صورت استفاده از اسلحه ی plasma cutter برای هیچ دشمنی(به جز Tyrant،Brute و boss ها) بیشتر از 4 تا plasma energy مصرف نکنید.برای این کار باید استفاده ی صحیح و به موقعی از kinesis و به خصوص statis کرد.به علاوه باید سعی در شلیک کردن به پاها و بازوهای Necromorph ها داشته باشید تا بعد از کشته شدنشون به شما جایزه تعلق بگیره.
پول هم بسیار مهمه و نباید بیهوده خرج بشه.بهتره که همیشه حداقل 20,000 کردیت ذخیره داشته باشید تا وقتی که به خرید ammo نیاز داشتید دچار مشکل نشید.همچنین لازم نیست چندین سلاح خریداری کنید.یادتون باشه که 2 تا سلاحی که به خوبی آپگرید شده اند بهتر از 4 سلاحی هست که درست و حسابی آپگرید نشدن.حتی المقدور از خرید statis pack و فلاسک های اکسیژن هم امتناع کنید.در بازی اونقدر statis pack و فلاسک اکسیژن هست که نیاز چندانی به خرید اونها احساس نشه و به علاوه وجود ایستگاه های متعدد statis و اکسیژن کار رو راحت تر می کنه.حتی تعداد بسته های سلامتی هم در طول بازی نسبتاٌ کافی هست.من تا پایان بازی دو بار statis pack و سه بار بسته ی سلامتی خریدم و با اینکه تا پایان بازی هر 5 نوع RIG و چندین power node خریده بودم باز هم تا قبل از مبارزه با boss پایانی بازی نزدیک به 57,000 کردیت داشتم.
با رعایت اصول ذکر شده که البته نیاز به حوصله و دقت فراوان داره،مشکلی برای تمام کردن بازی در درجه سختی hard وجود نخواهد داشت.
توضیحاتتون درست
ولی کار من دیگه از کار گذشته بود :31:
از بس محو گرافیک و داستان و هیجان شده بودم
راستی خودتون از hard تموم کردین ؟
منظورت از موجود بزرگه همونه که دستاش مثل سپر میمونه ؟
بهترین راه اینه که اهستش کنی بعد سریع با پباسما کاتر جفت دستاشو قطع کنی اینطوری خیلی سریعتر و راحت تر می میره چون اگه بخوای از پشت بهش تیر بزنی تیرهات الکی به فنا میره
درضمن پیشنهاد میکنم 3 تفنگ پلاسما کاتر و لاین گان و یه نفنگ دیگه هست اسمش الان یادم نیس ولی خیلی قویه و برای شلیک باید یکم صبر کرد و تیر هاشم کم و گرونه کلا این 3 تا رو داشته باشی حله
جونت رو ارتقا دادی ؟
پدرام جان! حالت نرمال بازی به معنای واقعی نرماله و مشکلی نیست که اونو پیشنهاد می کنم.
خدا رو شکر درجات بازی واقعا در همون سطحی هستند که باید باشن.
اون موجودات که عنوان کردی رو بعد از اینکه یک مدت بی حرکت میمونن رو بلافاصله باید از پشت هدف بگیری تا کارشون تموم شه. (پا رو هدف بگیر)
منظورم از اون موجودات اونهایی بود که نمیمیرن
وقتی میزنیشون دستا و پاها قطع میشه میافتن رو زمین دوباره تولید میشن
که یک مقدار جلوتر یک جا باید freeze میکردمش تا بمیره
انجا باید یکم بقیه رو میکشتم تا زنه در رو باز کنه و فرار کنم
اما در کل با نشست مجمع عمومی gamer ها در خانه ما :31:
به این نتیجه رسیدیم که نیمشه اینجوری پیش رفت و دوباره از اول از medium رفتم و رسیدم chapter 7
واقعا محشره بازیش
هر چی جلوتر میری جالبتر میشه
داستانه خوفی هم داره
sasanjfr
29-11-2008, 19:07
توضیحاتتون درست
ولی کار من دیگه از کار گذشته بود :31:
از بس محو گرافیک و داستان و هیجان شده بودم
راستی خودتون از hard تموم کردین ؟
آره پدرام جان من رو hard تموم کردم.
hosseincode2008
01-12-2008, 20:40
آقا ما هم بالاخره اين بازي رو رفتيم تا ته اونم رو نرمال . آخرش هم واقعا محشر بود ! راستي در آخرين لحظات بازي كه آيزيك ماسكشو برداشته يهو كنارش يه چيزي رو ميبينه ، اون چيزه Necromorph بود ؟ من درست نديدم
بعد از پايان بازي هم درجه ي Impossible باز ميشه ؛ من حتي جرات نكردم موس رو ببرم روش !!
resident_evil
01-12-2008, 20:46
بعد از پايان بازي هم درجه ي Impossible باز ميشه ؛ من حتي جرات نكردم موس رو ببرم روش !!
منم خواستم يه امتحان بكنم يه cbapter رفتم ولي ديگه بيخيال شدم چون واقعا Impossible هستش !!!
ali_ranger22
01-12-2008, 22:33
آقا ما هم بالاخره اين بازي رو رفتيم تا ته اونم رو نرمال . آخرش هم واقعا محشر بود ! راستي در آخرين لحظات بازي كه آيزيك ماسكشو برداشته يهو كنارش يه چيزي رو ميبينه ، اون چيزه necromorph بود ؟ من درست نديدم
بعد از پايان بازي هم درجه ي impossible باز ميشه ؛ من حتي جرات نكردم موس رو ببرم روش !! اون نیکول بود که خودش رو با آمپول تبدیل به نکرومورف کرد
اون نیکول بود که خودش رو با آمپول تبدیل به نکرومورف کرد
و منم هنوزم سر در نیاوردم چرا این کارو کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نسخه بعد حتما ميفهميم.
ali_ranger22
02-12-2008, 11:20
و منم هنوزم سر در نیاوردم چرا این کارو کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب نکن چون هیچکی نفهمید! :دي
hosseincode2008
02-12-2008, 13:24
من يه جايي گيج شدم ! آخر بازي كه ما ميبينيم نيكول به خودش آمپول ميزنه اون فيلمه هموني نبود كه در شروع بازي ديديم ؟ البته اولاي فيلم . اگر اينطوري باشه و نيكول تبديل به نكرومورف شده باشه پس ما چجوري در جريان بازي نيكول رو به شكل سالم و آدم ديديم ؟ لطفا بگيد من كجا اشتباه كردم ؟؟؟؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.