PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FallOut 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

titanium_zarin
20-04-2010, 16:48
آقا به يه مشكل برخوردم كه تا حالا بهش بر نخورده بودم:
اون مرحله اي كه گفته بود بريد پيش دكتر لي ميرم پيشش ولي ميگه يه چيزي مي خوام مگه چي مي خواد ؟؟؟؟ آخه پنج بار رفته بودم (قبلآ) هيچي نمي خواست:41: اون چيزي كه مي خواد چيه؟؟؟
يه سوال ديگه يه پير زنه هست كه تو يه جاي خلوتي زندگي مي كنه بعد باهاش صحبت كردم گفت برو والو 91 منم رفتم ولي اونجا كلا مخروبشت اول فكر كردم گفته كه هر چي جونوره بكش منم كشتم ولي بازم از در والو ميام بيرون دوباره فلش رو به داخل والوه يه كليدم داده كه معلوم نيست واسه كجاي والوه هركي بلده راهنمايي كنه

دومي رو كه اقا سهند توضيح دادن ...
اما اولي رو درست بگو ببينم كجايي تا ببينم چه كار ميشه كرد...
كويست چي داري؟؟؟
الان كجاست دكتر لي؟؟؟

3taxxx
21-04-2010, 01:02
سلام...دوست من شما كجا گير كردين؟؟؟؟اخه توضيح كه دادن...مشكلتون پس چيه؟؟؟
ميشه يه عكس بزاريد ببينم چرا نميتونيد در رو باز كنيد؟؟؟:41:

سلام خوبی
من همین جام که دوستمون گفت.گفتی با اون وسیله ها درو باز کنم.رفتم اینکارو انجام بدم انگار اون وسیله گم شد یا فکر کنم شکست.دیگه چیزی واسه در باز کردن ندارم.
مرسی که خواستی کمکم کنی. بلاخره یه کاریش میکنم

Mohsen EA
21-04-2010, 12:06
دكمه ~ رو بزن بعد با موس روي در كليك كن تا door اون بالا نمايان شه بعد unlock بزن در باز ميشه (اين رمز برا باز كردن همه آيتم هاي قفل شدهست) خوب اينم از راه چيت ديگه راه ديگه اي بلد نيستم
در مورد سوالم هيچي دكتر ليو سيو قبليمو پيدا كردم دارم با اون ميرم اونجام كه بايد رد و يكي ديگرو به بيگ تاون ببري

titanium_zarin
21-04-2010, 15:01
سلام خوبی
من همین جام که دوستمون گفت.گفتی با اون وسیله ها درو باز کنم.رفتم اینکارو انجام بدم انگار اون وسیله گم شد یا فکر کنم شکست.دیگه چیزی واسه در باز کردن ندارم.
مرسی که خواستی کمکم کنی. بلاخره یه کاریش میکنم

اون وسيله ات شكسته...
بايد بگردي پيدا كني...چندتا پست قبلتر نوشتم كجاها پيدا ميشه...
به حرف محسن گوش نده...ميخواد گولت يزنه از چيت استفاده كني...:31:
محسن نكنه همشو با چيت رفتي؟؟؟:21:

3taxxx
22-04-2010, 01:02
مرسی از کمکتون.با کمک شما بازش کردم:40:

Mohsen EA
22-04-2010, 14:46
:21: از كجا فهميدي؟؟؟
نه من زياد از چيت استفاده نمي كنم فقط اولاي بازي استفاده كردم و بعضي جاهاي بازي!!
اولاش خودمو به لول 60 رسوندم بعد شروع به بازي كردم بعد هروقت مي خوام بازي كنم اينو تو قسمت چيت ميزنم TGM همين دوتا ديگه هيچي!!! تازه اين سيوم كه تازه پيدا كردم لول ششه و بدون چيت رفتم

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

مي خوام يه بار غرورمو زير پا بزارم (در مورد بالا)
يه قسمتي هست اسمشم نمي دونم بايد از اون شهرك بچه ها كه فكر كنم MUNGO باشه بايد بري والو 87 رفتم و اون غولرو آزاد كردم و بعد رفتم G.E.C.K رو گرفتم حالا ميگه از والو خارج شيد ولي خارج ميشم دوباره رو به والو 87 علامت ميزنه چرا ؟؟؟؟

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

يه بار ديگه زير پا ميزارم :
آقا اين وكيوم رو بايد از كجا پيدا كنيم (براي درست كردن تفنك پرتاب كننده وسايل؟؟؟

titanium_zarin
22-04-2010, 15:14
:21: از كجا فهميدي؟؟؟
نه من زياد از چيت استفاده نمي كنم فقط اولاي بازي استفاده كردم و بعضي جاهاي بازي!!
اولاش خودمو به لول 60 رسوندم بعد شروع به بازي كردم بعد هروقت مي خوام بازي كنم اينو تو قسمت چيت ميزنم TGM همين دوتا ديگه هيچي!!! تازه اين سيوم كه تازه پيدا كردم لول ششه و بدون چيت رفتم

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

مي خوام يه بار غرورمو زير پا بزارم (در مورد بالا)
يه قسمتي هست اسمشم نمي دونم بايد از اون شهرك بچه ها كه فكر كنم MUNGO باشه بايد بري والو 87 رفتم و اون غولرو آزاد كردم و بعد رفتم G.E.C.K رو گرفتم حالا ميگه از والو خارج شيد ولي خارج ميشم دوباره رو به والو 87 علامت ميزنه چرا ؟؟؟؟

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------

يه بار ديگه زير پا ميزارم :
آقا اين وكيوم رو بايد از كجا پيدا كنيم (براي درست كردن تفنك پرتاب كننده وسايل؟؟؟

والت 87 فقط همون G.E.C.K هست...ديگه چيزي توش نيست تا جايي كه من ميدونم...
احتمالا يه جا ديگه رو نشون ميده...
حالا غوله رو داري يا نه؟؟؟؟
ديگه داري ميري ماموريت اخر؟؟؟

وكيوم هم هر جايي هست...بايد بگردي...هر جا موتور و وسيله داغون ديدي يه چك كن...

Mohsen EA
22-04-2010, 19:30
فهميدم بايد از همون راه بر مي گشتم move to زده بودم و jump يدم بايد تو راه برگشت يكي بهم حمله مي كرد و منو ميبرد زندان
الان اونجام كه دارن يه روبوت بزرگو ميبرن يه جاييي
اوه يادم اومد راستي اون يارو roye يا همچين چيزا كه گردنبند داره و مثل سگ دنبالم ميادو بايد چي كار كنم

titanium_zarin
22-04-2010, 23:05
فهميدم بايد از همون راه بر مي گشتم move to زده بودم و jump يدم بايد تو راه برگشت يكي بهم حمله مي كرد و منو ميبرد زندان
الان اونجام كه دارن يه روبوت بزرگو ميبرن يه جاييي
اوه يادم اومد راستي اون يارو roye يا همچين چيزا كه گردنبند داره و مثل سگ دنبالم ميادو بايد چي كار كنم

شاهكار كرديا...
اخه كي جامپ ميزنه اونجا؟؟؟؟
اين كيه؟؟؟من اصلا يادم نمياد...ميشه عكسشو بزاري؟؟؟؟
مثل اينكه تمومش كردي ديگه...

Mohsen EA
23-04-2010, 09:58
آقا نميشه يه كاري كرد اون بمبه نتركه چهار بار رفتم تركيد...
دفعه ي اول خودم رفتم تركيد يه داستاني تعريف كرد
دفعه ي دوم او سارا رو فرستادم اون رفت تركوند
دفعه ي سوم بازم اونو فرستادم چون دفعهي پيش بازي هنگ كرد
دفعه ي چهارمم كد رو زوركي بهش دادم كه فكر كنم اشتب بود ؟؟
6-1-2 كد
من مي خوام بازم ادامه بدم!!!!

titanium_zarin
23-04-2010, 10:12
آقا نميشه يه كاري كرد اون بمبه نتركه چهار بار رفتم تركيد...
دفعه ي اول خودم رفتم تركيد يه داستاني تعريف كرد
دفعه ي دوم او سارا رو فرستادم اون رفت تركوند
دفعه ي سوم بازم اونو فرستادم چون دفعهي پيش بازي هنگ كرد
دفعه ي چهارمم كد رو زوركي بهش دادم كه فكر كنم اشتب بود ؟؟
6-1-2 كد
من مي خوام بازم ادامه بدم!!!!

كدوم بمبه؟؟؟؟
مهم اب شهر هست.....
شما چي شد؟؟؟اب سالم درست شد يا همه رو بدبخت كردي؟؟؟
بازي ادامه پيدا نميكنه مگه اينكه dlc رو نصب كني...broken steel...اين نباله بازي رو ميده و تا لول 30 اپگريد داري....البته واسه اينكه ادامه بده يه شرطي داره كه هر وقت گرفتي بهت ميگم...:5:

Mohsen EA
23-04-2010, 13:53
من هيچي نفميدم!!!!
هي چي يه چيزي منفجر ميشه و او يارو ميوفته و بازي تموم ميشه!!!!
حالا دارم يكم از عقب تر ميرم!!!

titanium_zarin
23-04-2010, 14:25
من هيچي نفميدم!!!!
هي چي يه چيزي منفجر ميشه و او يارو ميوفته و بازي تموم ميشه!!!!
حالا دارم يكم از عقب تر ميرم!!!

اي بابا...شما اين همه اومدين اينجا رو نفهميدين؟؟؟
درست هست...هموني كه ديدين درسته...
بعدش مياد يه چيزايي روي شكل و عكس تعريف ميكنه...اونجا اب سالم اومده بود يا نه؟؟؟؟
اخرش همينه كه ديدين...
واسه زنده موندن و ... فقط بايد dlc رو نصب كنيد...
هر چند كه زنده ميمونه...

Mohsen EA
24-04-2010, 18:02
حالا نمي دونم اينو قبلا گذاشته بودم يا نه ولي باز مي زارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم دو تا مگا ترينر خوشگل

Captain MacMillan
25-04-2010, 10:25
در این بازی گزینه ی Live برای من کار نمی کنه!
قبلا کار می کرد، ولی وقتی نسخه های اضافه شونده رو ریختم + پچها، دیگه کار نمی کنه و مجبورم از اول برم! با کرک و بی کرک هم فرقی نداره!

mohammad450
26-04-2010, 01:13
سلام دوستان من این بازی رو جدیدا نصب کردم ,)fallout3(مشکلم اینه که چرا وقتی از از ابای شهر میخورم یا از گوشت وسایر مواد غذایی مصرف میکنم هی گوشه تصویر به رنگ قرمز نوشته میشه3.5.9 و..فکر کنم معنای خوبی نداشته باشه تازه وقتی کلید tabرو میزنم یه نشنوگر که گوشه سمت چپ بالا هست رفته بالادر صورتی که تو کامپیوتر رفیقم هر چی میخوره چه ابهایی که تو شهره وچه غذا هایی که خودش بدست اورده وقتی مصرف میکنه گوشه تصویر با رنگ سبز 1.3.9.و..میاد مشکل چیه ممنون ببخشد یکم طولانی شد

titanium_zarin
26-04-2010, 10:21
سلام دوستان من این بازی رو جدیدا نصب کردم ,)fallout3(مشکلم اینه که چرا وقتی از از ابای شهر میخورم یا از گوشت وسایر مواد غذایی مصرف میکنم هی گوشه تصویر به رنگ قرمز نوشته میشه3.5.9 و..فکر کنم معنای خوبی نداشته باشه تازه وقتی کلید tabرو میزنم یه نشنوگر که گوشه سمت چپ بالا هست رفته بالادر صورتی که تو کامپیوتر رفیقم هر چی میخوره چه ابهایی که تو شهره وچه غذا هایی که خودش بدست اورده وقتی مصرف میکنه گوشه تصویر با رنگ سبز 1.3.9.و..میاد مشکل چیه ممنون ببخشد یکم طولانی شد

اينكه اونجوري قرمز ميشه مربوط به اگه اشتباه نكنم راديواكتيو مواد هست...حالا چرا ماله دوستتون سبز هست نميدونم....ولي همون قرمزه مشكلي نداره...يه قرص يا امپولي هست كه خوبش ميكنه...شما به اصل بازي برسيد..:8:

Soap
26-04-2010, 13:48
ميشه يكي از دوستان چندتا ازخوبي هاي بازيو بشماره وبه يه بازيه حرفه اي مثل خودش تشبيه كنه چون من هم تا حالا بازيو نصب نكردم.

titanium_zarin
26-04-2010, 14:02
ميشه يكي از دوستان چندتا ازخوبي هاي بازيو بشماره وبه يه بازيه حرفه اي مثل خودش تشبيه كنه چون من هم تا حالا بازيو نصب نكردم.

مهمترينش سرزمين وسيع بازي هست...
انتخابهاي زياد...
اكشن جالب...
ماموريتهاي جالب
مكانهاي جديد...
و ....
ولله من تا حالا از بازي تو اين سبك مثل فال اوت خوشم نيومده...نميگم نيست ...ولي اين يه چيز ديگه بوده برام...:10:

Leon-117
26-04-2010, 15:12
بازی ای که مثل فال آوت بزرگ باشه وجود نداره! اما مترو2033 و Stalker یه جورایی مثل فال آوت هستند.
الانم بازی هم رده ی فال آوت Fall out New Vegas هست که هنوز منتشر نشده!

mohammad450
26-04-2010, 17:37
اينكه اونجوري قرمز ميشه مربوط به اگه اشتباه نكنم راديواكتيو مواد هست...حالا چرا ماله دوستتون سبز هست نميدونم....ولي همون قرمزه مشكلي نداره...يه قرص يا امپولي هست كه خوبش ميكنه...شما به اصل بازي برسيد..
ممنون ولی من هرچی که مدا غذایی جمع میکنم مثل گوشت سوسک.گربه و قرص یا نوشابه و هرچیز دیگه ای که مصرف میکنم بازمقرمز مینویسه یکم به خونم اضافه میشه ولی رادیو اکتیوم هم میره بالا چه موادی رادیو اکتیو میارن پایین اسم ببرید ممنون

{sahand}
26-04-2010, 22:29
ممنون ولی من هرچی که مدا غذایی جمع میکنم مثل گوشت سوسک.گربه و قرص یا نوشابه و هرچیز دیگه ای که مصرف میکنم بازمقرمز مینویسه یکم به خونم اضافه میشه ولی رادیو اکتیوم هم میره بالا چه موادی رادیو اکتیو میارن پایین اسم ببرید ممنون
خب معلومه، بعد از حدود 200 از بمباران فجیع اتمی همه چیز کم کم آلوده شده.
برای درمان رادیو اکتیویته یا باید برید دکتر، یا Red away مصرف کنید.

mohammad450
26-04-2010, 22:41
یعنی این طبیعیه که هر چیزی رو که مصرف میکنم الودست ورادیو اکتیو میشه؟ راستی منظورت از red awayچیه؟:10: چه شکلیه .یه چیز دیگه این که اگه اون درجه نشون دهنده رادیو اکتیو خیلی بره بالا چی میشه؟ شرمنده وارد نیستم

Electronic-Arts
27-04-2010, 00:01
بازی ای که مثل فال آوت بزرگ باشه وجود نداره! اما مترو2033 و Stalker یه جورایی مثل فال آوت هستند.
معلوم نیست که کجای مترو و استاکر شبیه این بازی مزخرف هست

titanium_zarin
27-04-2010, 10:58
یعنی این طبیعیه که هر چیزی رو که مصرف میکنم الودست ورادیو اکتیو میشه؟ راستی منظورت از red awayچیه؟:10: چه شکلیه .یه چیز دیگه این که اگه اون درجه نشون دهنده رادیو اکتیو خیلی بره بالا چی میشه؟ شرمنده وارد نیستم

بله...تقريبا همه چي الوده هست...
red away...هم يه امپول شكل هست...هم ميتوني بخري و هم پيدا كني...
من هيچ وقت نزاشتم خيلي بره بالا...گشنگي و تشنگي ميكشيدم ولي نميخوردم تا چشام سياهي ميرفت...:31:
شما هم هر چي خواستي سوال كن...
بلد باشيم جواب ميديم...:10:

titanium_zarin
27-04-2010, 11:11
معلوم نیست که کجای مترو و استاکر شبیه این بازی مزخرف هست

دوست من شما از اين بازي خوشتون نيومده دليل بر مضخرف بودنش نيست...
مترو هم شبيه بود به خاطر محيطش و افراد....عمكساش توي خبرهاي بازي ها هست يه نگاه كنيد...:46:

mohammad450
27-04-2010, 17:23
دوست من شما از اين بازي خوشتون نيومده دليل بر مضخرف بودنش نيست...
مترو هم شبيه بود به خاطر محيطش و افراد....عمكساش توي خبرهاي بازي ها هست يه نگاه كنيد...

حرف درست وحسابی:10:

خیلی ممنون red awayرو پیدا کردم ولی هنوز مصرف نکردم .راستی نگفتید رادیو اکتیو بره بالا چی میشه ؟مال من الان روی2 iهستش.یه سوال دیگه این که از چه راههایی میشه پول در اورد؟ من وقتی یه دشمن میکشم صدای جرینگی پول میده یعنی پول بهم میده ؟ممنون:20:

Captain MacMillan
27-04-2010, 21:01
معلوم نیست که کجای مترو و استاکر شبیه این بازی مزخرف هست فکر می کنم کمی برعکس گفتی، بازی های مزخرفی مثل مترو 2033 و Stalker به پای بازی های نقش آفرینی مثل Fallout نمی رسند. در حقیقت اینها مثل تیکه ای بی ارزش در مقابل بازی بزرگ Fallout می مونند.

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

من موندم کجای این بازی مزخرف مترو 2033 مثل Fallout 3 می مونه!

Leon-117
28-04-2010, 14:50
شدیدا تایید میشه.من اینقد فال آوت بازی کردم شبیه فال آوت شدم!کلا خیلی بازی جزابیه!
چیزهایی که توی این بازی وجود داره رو هیچوقت نمیشه توی استاکر یا مترو پیدا کرد.مخصوصا داستان های فرعی بازی.از بچه ای که خانواده اش مردن و بی کس و کارن تا یه آدم نیمه دیونه که عاشق کشتن و انفجاره!
و یا اینکه حق انتخاب توی این بازی خیلی خیلی زیاد هست.مثلا ماجرای مگاتون که من کلی روش فکر کردم که منفجرش کنم توی این بی پولی وkarma از دست بدم یا اینکه بدون ÷ول بمونم و karma از دست ندم...

titanium_zarin
28-04-2010, 15:17

خیلی ممنون red awayرو پیدا کردم ولی هنوز مصرف نکردم .راستی نگفتید رادیو اکتیو بره بالا چی میشه ؟مال من الان روی2 iهستش.یه سوال دیگه این که از چه راههایی میشه پول در اورد؟ من وقتی یه دشمن میکشم صدای جرینگی پول میده یعنی پول بهم میده ؟ممنون:20:

نميدونم بره بالا چي ميشه...اين رو علي اقا بايد جواب بدن...
وقتي دشمن ميكشي لول ميره بالا...سمت راست يه درجه مياد كه نشون ميده هر دشمن چقدر افزايش ميده واست...
پول هم از فروش وسايل و اينكه كسي رو كه ميكشي يا مرده ميتوني بگرديش و پولاش رو ور داري...اون غولا كه توي مترو هستن همشون پول دارن...
ماموريت هم انجام بدي فكر كنم پول ميده...:10:

{sahand}
28-04-2010, 21:23

اگه رادیواکتیویته تا آخر بره بالا یه اتفاق خیلی ساده میفته: مرگ!!
در ضمن یه اشتباه لپی رخ داد و من Rad away رو Red away نوشتم، شرمنده! اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واحد پولی هم که استفاده می شه Bottle cap یا همون در بطریه که از هزاران راه می شه درآورد. وقتی هم که کسی رو می کشید باید از نعشش پولاشو وردارید، اتوماتیک بهتون نمی ده.
(من اولای بازی نمی دونستم دربطری حکم پول رو داره، هرچی داشتم ریختم دور! یعد فهمیدم چه گندی زدم!!) و ایضا اینم عکسش:

mohammad450
28-04-2010, 22:11
ممنون توضیحاتتون خیلی عالی بود خیلی به دردم خورد.این بازیه که تو امضاتون هست هنوز منتشر نشده؟

titanium_zarin
28-04-2010, 22:17
ممنون توضیحاتتون خیلی عالی بود خیلی به دردم خورد.این بازیه که تو امضاتون هست هنوز منتشر نشده؟

فعلا اين و بازي كن كه ذهنت اماده شه ...تا پاييز اوني كه توي امضاي ايشون هست بياد انشالله...
زود بازي رو تموم نكنيا .... وقت زياد داري .... درست برو ...:10:

Mohsen EA
02-05-2010, 10:56
آقا من حوصلم سر رفت اين بازي رو تموم كردم دارم دوباره از اول ميرم
راه هاي پول در آوردن (كه من تجربه كردم)
1-هر چي آتاشغال و خرتو پورت دورت ديدي جمع كن (از چاقوي آپزخونه تا قوصي كنسرو) بعد برو پيش يه فروشنده و بگو مثلا غذا يا وسيله مي خواي (تعمير وسيله جزئ اينا نيست) بعد هر چي آتاشغال داري بهش بفروش (مواظب باش زيدي بهش نفروشي به اندازه اي كه پول داره بفروش.
2- زامبي هارو حتما بكش و بگردشون (چون حتما بين 1 تا 100 در نوشابه دارن)
3- گوشت هاي جمع شده غول كوهستاني (همون سبز گنده ها كه تو والو هاي مختلف هست) رو بگرد ((چون حتما بين 0 تا 500 در نوشابه هست)
4- آدمهايي كه خواب هستند ازشون دزدي كن
و...

mohammad450
02-05-2010, 18:14
دوستان من یه جایی گیر افتادم که بالای یه ساختمونه و3تا از یارای خودمون اونجان ویه در هست که هی سعی میکنن بازش کنن نه من میتونم بازش کنم نه اونا باید چیکار کرد اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم

titanium_zarin
02-05-2010, 21:10
دوستان من یه جایی گیر افتادم که بالای یه ساختمونه و3تا از یارای خودمون اونجان ویه در هست که هی سعی میکنن بازش کنن نه من میتونم بازش کنم نه اونا باید چیکار کرد اگه متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم

خب...100% عكس بزار و بگو چه كويستي هستي ...
هر چند كه سخته...اسم مكاني هم كه هستي از رو نقشه بگو.....
واسه چي رفتي اونجا؟؟؟؟

aroosak_kooki
03-05-2010, 04:03

سلام
نکنه همون بیمارستانست !!!!
که میرسی اون بالا میگن یه چیزی میخواد تا آسانسور رو راه بندازیم !!!!!!

شایدم یه جای دیگست !!! ( یهو این کویست اومد به ذهنم ) ولی عکس بذارید کامل مشخص میشه !

titanium_zarin
03-05-2010, 11:11
سلام
نکنه همون بیمارستانست !!!!
که میرسی اون بالا میگن یه چیزی میخواد تا آسانسور رو راه بندازیم !!!!!!

شایدم یه جای دیگست !!! ( یهو این کویست اومد به ذهنم ) ولی عکس بذارید کامل مشخص میشه !

اين بيمارستانه جريانش چيه؟؟؟؟؟
كجا بود؟؟؟؟ من چرا يادم نمياد ؟؟؟؟
كدوم كويست ؟؟؟؟

{sahand}
03-05-2010, 11:28
اين بيمارستانه جريانش چيه؟؟؟؟؟
كجا بود؟؟؟؟ من چرا يادم نمياد ؟؟؟؟
كدوم كويست ؟؟؟؟
Reilly's Rangers !

mohammad450
03-05-2010, 14:20
فکر کنم همون بیمارستانست که میگید برای راه اندازیش انگار باید کاری کرد؟

{sahand}
04-05-2010, 00:08
فکر کنم همون بیمارستانست که میگید برای راه اندازیش انگار باید کاری کرد؟
باید یک fission battery داشته باشید تا بهشون بدید که آسانسورو درست کنن. اگه ندارید طبقه ی پایین از یه روبات بردارید.
در ضمن سعی کنید که همه ی اعضای گروهشون زنده بمونن.
در ضمن 2، بعد از پایان این کوئست، این گروه منبع بسیار خوبی برای کسب درامد کلان هستند!

mohammad450
04-05-2010, 00:43
ممنون فقط یه مشکلی هست که نمیتونم به روباتا دسترسی پیدا کنم چون درش بسته ویه رایانه بغلشه که توش یه سری چرتو پرت نوشته باید چطوری mدرشو باز کنم و بهشون دسترسی پیدا کنم .:11:بازم ممنون

{sahand}
04-05-2010, 09:29
ممنون فقط یه مشکلی هست که نمیتونم به روباتا دسترسی پیدا کنم چون درش بسته ویه رایانه بغلشه که توش یه سری چرتو پرت نوشته باید چطوری mدرشو باز کنم و بهشون دسترسی پیدا کنم .:11:بازم ممنون
والا دقیق یادم نیست ولی یحتمل باید کامپیوتر رو -- کنید تا دره باز شه دیگه...
اما تا جایی که من یادم میاد همچین چیزی نبود.
این رو بخونید متوجه می شید:

Warning: If this fission battery is lost by any means, the elevator cannot be repaired and the PC will become trapped in the Hotel. Check the notes section on The Statesman Hotel article for an escape method. The fission battery can be very difficult for some to find. The last large room before you reach the roof has a bar area, some pool tables, and a jukebox. This is the same room with the Grognak the Barbarian . In the south west corner of that room (not the entire floor, just the room), there is a door under the stairway. That door goes into a small room with the broken Protectron. There is where you'll find the fission battery.

titanium_zarin
04-05-2010, 09:57
يادت باشه اگه 4بار رمز كامپيوتر رو اشتباه بزني قفل ميشه و بدبخت ميشه ...
پس هر سه بار كه درست نشد از كامپيوتر خارج شو و دوباره امتحان كن...
در ضمن كلماتي كه انتخاب ميكني اگه درست نباشه برات مينويسه چند كلمه اش درست هست ....
شما اين همه دارين ميرين هنوز كامپيوتر -- نكردين ؟؟؟؟

mohammad450
04-05-2010, 16:42
من بیشتر مراحل فرعیشو میرم والان که دارم مراحل اصلیشو میرم پشیمونم ...:13:..حالا چطورباید کلمه های مورد نظر را پیدا کرد؟(رمز در ربات)ممنون بابت راهنمایییاتون:11::10:

hoha881
04-05-2010, 18:08
سلام . من یک جایی گیر کردم که باید برم به خونه این خرچنگ هایی که راه میرن و از ملکه شون اطلاعات به دست بیارم.بعد اولش میگه شلیک نکنید.داخلم که میرم اینا میفتن دنبالم ملکه شونم پیدا کردم ولی هیچ نشونی از پایان ماموریت نیست.چی کار باید بکنم؟

aroosak_kooki
04-05-2010, 19:20
Reilly's Rangers !
دقیقا" همین مرحله است .... ممنون از توضیحاتتون راجع به این مرحله ...

ممنون فقط یه مشکلی هست که نمیتونم به روباتا دسترسی پیدا کنم چون درش بسته ویه رایانه بغلشه که توش یه سری چرتو پرت نوشته باید چطوری mدرشو باز کنم و بهشون دسترسی پیدا کنم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازم ممنون

اما تا جایی که من یادم میاد همچین چیزی نبود.

منم فکرر میکنم که شما تو این مرحله نیستین !!!! همچین چیزی نداشت !
شما یه عکس از جایی که رفتین بذارین و اسم مرحله رو بگید !!!

من بیشتر مراحل فرعیشو میرم والان که دارم مراحل اصلیشو میرم پشیمونم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا چطورباید کلمه های مورد نظر را پیدا کرد؟(رمز در ربات)ممنون بابت راهنمایییاتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم اوایل پیدا کردن رمز کامپیوتر ها خیلی سخت بود ولی با توضیح یکی از بچه ها مثل آب خوردن شد ...

اینم توضیحی بود که 88X88 عزیز گفت :

- کردن تو این بازی هم اگه راهشو بلد باشید اصلا سخت نیست.
اون اعداد هم خیلی مهمن. بیشتر کلماتش از یه خانواده اند. مثلا اول یه کلمه شانسی میزنید. می نویسه 1/9 . نگاه می کنید می بینید کلمه ing داره. یا مثلا تهش tion داره. وقتی فقط یه حرفش با حرف رمز یکیه یعنی تمام کلمات دیگه ای که مثل اینن حذفن. بعد میری سراق باقی کلمات. موس رو روش نگه داری قشنگ زیر اون کلمه اولیه که تایپ شده برات می نویسه.کافیه ببینی کدوم کلمه دقیقا یه حرف مشترک با این کلمه داره که همون جا هم هست. اونای که دو سه تا حرف مثل هم دارن می رن کنار اونای که مثل هم ندارن هم همین طور.
باید خیلی بد شانس باشید که تو بار سوم نتونید پسورد رو پیدا کنید.

این کلمه ی " ب ا ز " رو چرا اینا اینجوریش کردن ؟ جریان چیه ؟

aroosak_kooki
04-05-2010, 19:29
سلام . من یک جایی گیر کردم که باید برم به خونه این خرچنگ هایی که راه میرن و از ملکه شون اطلاعات به دست بیارم.بعد اولش میگه شلیک نکنید.داخلم که میرم اینا میفتن دنبالم ملکه شونم پیدا کردم ولی هیچ نشونی از پایان ماموریت نیست.چی کار باید بکنم؟

اسم ماموریتتون چیه ؟ کی این ماموریت رو به شما داد ؟

خرچنگ یا مورچه ؟!!! یادم نمیاد خرچنگ ها ملکه داشتن ...
این که میگید گفته بهش شلیک نکنید رو یادم میاد ....یه ملکه ی مورچه ی خیلی گنده بود که فکر کنم اون دکتره که خودش اونا رو ساخته بود ماموریتش رو داده بود که میرفتی زیر زمین و ملکه اونجا بود ...
یه کاری باید میکردید !!! تووضیحاتش رو خوب بخونید ...
یه سر میرم تو بازی ببینم توضیحات ماموریتش رو دارم هنوز !!!
...................
پیداش کردم ، اون ماموریتی که میگم اسمش those ! هست
که باید اون 5 تا مورچه ایی که از ملکه ی مادر مراقبت میکنن رو بکشی ...

حالا شاید شما منطورتون Ant نبود و merluk بوده... اونا بیشتر شبیه خرچنگند !!!!
راجع به اون مرلوک ها هم یه ماموریت بود که اون دختر دانشمنده که تو مگاتونه بهت میده و یه چیزی بهت میده که ببری بذاری توی تخم های اونا تا بتونه راجع بهشون اطلاعات بیشتری به دست بیاره !

( اونجا رو بهتره با این دستگاه نامرئی ها برین چون این مرلوک ها خیلی جونور های بدی اند و تا میگی چی و مردی !!! )

Dark Soul
08-05-2010, 13:42
دوستان من توی یک ساختمون کنار ریور سیتی هستم وقتی ازش خارج میشم از بازی میپره بیرون ،حالا کسی میتونه سیو منو بره یعنی فقط کافیه از ساختمون بره بیرون در ضمن کرک بازی باعث شد که بازی دیگه تحت لایو نباشه

iman reza
13-05-2010, 00:11
سلام
من تو یه جا از باری گیر کردم چون محیطش خیلی خیلی دلگیره زیاد نرفتم دنبالش
محیطش قهوه ای که امو افسرده می کنه
کسی میتونه منو کمک کنه؟
رفتم تو یه رباتی نشستم نمی دونم منو برد اینده یا برد گذشته یا برد یه مکانی دیگه والا نفهمیدم
ولی اونجا باید با یه دختره بازی کنم بازیه هم اینطوریه که اون (دختره) بهم ماموریت می ده منم باید اونا رو انجام بدم تا مکان پدرمو بهم نشون بده ولی هرکاری می کنم این کارو نمی کنه دیگه اعصابم خرد شد که دوماهی میشه بازیش نکردم

titanium_zarin
13-05-2010, 10:16
دوستان من توی یک ساختمون کنار ریور سیتی هستم وقتی ازش خارج میشم از بازی میپره بیرون ،حالا کسی میتونه سیو منو بره یعنی فقط کافیه از ساختمون بره بیرون در ضمن کرک بازی باعث شد که بازی دیگه تحت لایو نباشه
سلام...من ميتونم اين كار رو كنم واست ...البته بايد ورژنهاي بازيمون يكي باشن...من ورژن 1.7.3 رو دارم ...

سلام
کسی میتونه منو کمک کنه؟
رفتم تو یه رباتی نشستم نمی دونم منو برد اینده یا برد گذشته یا برد یه مکانی دیگه والا نفهمیدم
ولی اونجا باید با یه دختره بازی کنم بازیه هم اینطوریه که اون (دختره) بهم ماموریت می ده منم باید اونا رو انجام بدم تا مکان پدرمو بهم نشون بده ولی هرکاری می کنم این کارو نمی کنه دیگه اعصابم خرد شد که دوماهی میشه بازیش نکردم

سلام...
رفتي به گذشته ....
ببين ميتوني كارايي كه اون دختره ميگه انجام بدي و كارما از دست بدي ....
ميتوني نه .... بري به اون خونه اي كه خرابه و يه سري وسايل هست كه ميتوني روشون كليك كني ... اگه اشتباه كني يه اهنگي كه داره پخش ميشه قطع ميشه و ميفهمي كه اشتباه زدي ....
حالا ديگه ميل خودته....
اگه 2 يا 3 صفحه قبل رو ببيني ميشه يه چيزايي بفهمي ...

skhammari
13-05-2010, 11:55
سلام...من ميتونم اين كار رو كنم واست ...البته بايد ورژنهاي بازيمون يكي باشن...من ورژن 1.7.3 رو دارم ...

سلام...
رفتي به گذشته ....
ببين ميتوني كارايي كه اون دختره ميگه انجام بدي و كارما از دست بدي ....
ميتوني نه .... بري به اون خونه اي كه خرابه و يه سري وسايل هست كه ميتوني روشون كليك كني ... اگه اشتباه كني يه اهنگي كه داره پخش ميشه قطع ميشه و ميفهمي كه اشتباه زدي ....
حالا ديگه ميل خودته....
اگه 2 يا 3 صفحه قبل رو ببيني ميشه يه چيزايي بفهمي ...

البته گوشه صفحه هم مینویسه که کارما افزایش یا کاهش پیدا کرد

Dark Soul
13-05-2010, 19:08

سلام
قربونت برم:40: ... ورژن بازی من 1.0.0 هست مطمئنی نمیشه کاریش کرد بعد این ورژنا چه تفاوتی با هم دارن ؟

titanium_zarin
13-05-2010, 21:33
سلام
قربونت برم:40: ... ورژن بازی من 1.0.0 هست مطمئنی نمیشه کاریش کرد بعد این ورژنا چه تفاوتی با هم دارن ؟

ولله...خب ورژن بالاتر يه سري باگ و مشكل رو برطرف ميكنه ...
قبلا كه نشد...حالا ميخواي سيوت رو بزار ببينم چي ميشه ...

Dark Soul
13-05-2010, 22:20
ولله...خب ورژن بالاتر يه سري باگ و مشكل رو برطرف ميكنه ...
قبلا كه نشد...حالا ميخواي سيوت رو بزار ببينم چي ميشه ...

آقا اگه شد، توی اون قفسه ای که جلوش واستادم چندتا وسیله هست اونارم ببر ریور سیتی بذار توی یک قفسه

aroosak_kooki
14-05-2010, 20:14
سلام
کسی میتونه منو کمک کنه؟

سلام
خوب من چون برای کارما هایی که به دست آوردم خیلی تلاش کردم و دیدم بچه ها میگن بری اونجا کارما از دست میدی منم اون مرحله رو گذاشتم کنار فعلا" تا یه راه حل درست و حسابی براش پیدا کنم !
به خاطر همین فعلا" رفتم سراغ جمع کردن booble head ها...(همون عروسک کوچولو آبی ها)
ولی همونطور که دوستان هم گفتن ، باید ماموریت هایی که دختره بهت میده رو انجام بدی که وقتی تموم شد از اون ماشینه میایی بیرون و بابات رو پیدا میکنی
اما اون خونه خرابه رو که دوستان میگن رو هم امتحان کن ببین میتونی رمزشو پیدا کنی و اونجوری بدون این که کارما از دست بدی میتونی از اونجا خارج بشی ... امیدوارم ترتیب کلیک کردن روی وسایل رو پیدا کنی تا منم اون مرحله رو برم و همه چیز به خوبی خوشی تموم بشه :46:
چشم امیدوم به توئه ایمان رضا:10:

titanium_zarin
14-05-2010, 20:33
سلام
خوب من چون برای کارما هایی که به دست آوردم خیلی تلاش کردم و دیدم بچه ها میگن بری اونجا کارما از دست میدی منم اون مرحله رو گذاشتم کنار فعلا" تا یه راه حل درست و حسابی براش پیدا کنم !
به خاطر همین فعلا" رفتم سراغ جمع کردن booble head ها...(همون عروسک کوچولو آبی ها)
ولی همونطور که دوستان هم گفتن ، باید ماموریت هایی که دختره بهت میده رو انجام بدی که وقتی تموم شد از اون ماشینه میایی بیرون و بابات رو پیدا میکنی
اما اون خونه خرابه رو که دوستان میگن رو هم امتحان کن ببین میتونی رمزشو پیدا کنی و اونجوری بدون این که کارما از دست بدی میتونی از اونجا خارج بشی ... امیدوارم ترتیب کلیک کردن روی وسایل رو پیدا کنی تا منم اون مرحله رو برم و همه چیز به خوبی خوشی تموم بشه :46:
چشم امیدوم به توئه ایمان رضا:10:

اي بابا شما كه يه عالمه هست شروع كردين به بازي ...يعني هنوز تموم نكردين ؟؟؟

خب ببين اونجا...تو اون خونه ههه...
يه سري وسايل هست كه ميتوني روشون كليك كني ...
واسه ترتيبشون ...دونه دونه تست كن كه اوليش رو پيدا كني ...
هر موقع اشتباه كليك كني اهنگي كه به صورت اروم داره پخش ميشه قطع ميشه ...هر موقع اينجوري شد برو بيرون و دوباره وارد خونه شو...
نكته مهم اينه كه بعضي از وسايل رو بايد دوبار كليك كني ...

باور كن اصلا وقتت رو نميگيره ...
برو خودت ببين...

aroosak_kooki
15-05-2010, 01:29
اي بابا شما كه يه عالمه هست شروع كردين به بازي ...يعني هنوز تموم نكردين ؟؟؟

خب ببين اونجا...تو اون خونه ههه...
يه سري وسايل هست كه ميتوني روشون كليك كني ...
واسه ترتيبشون ...دونه دونه تست كن كه اوليش رو پيدا كني ...
هر موقع اشتباه كليك كني اهنگي كه به صورت اروم داره پخش ميشه قطع ميشه ...هر موقع اينجوري شد برو بيرون و دوباره وارد خونه شو...
نكته مهم اينه كه بعضي از وسايل رو بايد دوبار كليك كني ...

باور كن اصلا وقتت رو نميگيره ...
برو خودت ببين...

خوب من وقتی رسیدم به اونجا رفتم سراغ ماموریت های فرعیش و بقیشم دادم داداشم بازی کرد .... من خودم شخصا" تمومش نکردم !

ممنــــــــــــــــونم از این توضیح کامل و خوبتون ... باشه ، فردا میرم سراغش ببینم چی میشه !

aroosak_kooki
16-05-2010, 21:09
سلام

خوب اول یه عکس از عروسک هایی که تا الان پیدا کردم میذارم

با توضیحات خوب جناب Titanium_zarin اون مرحله رو هم رفتم
بدون این که کارما از دست بدم.. تازه کارما هم گرفتم آخرش ...
این یه عکس از اون اتاقه که وقتی رمزو میزنی کامپیوتره ظاهر میشه !

آهان راستی ترتیب کلیک کردن رو هم میگم ، نمیدونم همیشه همینطوره یا نه ، ولی برای من که اینجوری بود

رادیو
پارچ
مجسمه
پارچ
سنگ
مجسمه
بطری نوشابه

titanium_zarin
16-05-2010, 21:59
چه قدر مجسمه گرفتي بابا ...
اگه خواستي بگو توي يه پيغام خصوصي جاي همشون رو بهت بگم ....

خوشحالم كه تونستم كمكت كنم كه اينجا رو رد كني....
هميشه رمزش همينه :10:

aroosak_kooki
17-05-2010, 04:53
چه قدر مجسمه گرفتي بابا ...
اگه خواستي بگو توي يه پيغام خصوصي جاي همشون رو بهت بگم ....

خوشحالم كه تونستم كمكت كنم كه اينجا رو رد كني....
هميشه رمزش همينه :10:

دارم توضیحات جای این عروسک ها رو ... از داخل یه سایت خارجی پیدا کردم!!!! ولی کیشون بود هرچی گشتم و هر چی توضیحاتش رو خوندم پیداش نکردم ! :( یادم نیست کدوم عروسک بود !

امروز این بازی کل وقتمو گرفت !!!!
باباهه رو که داشتم میردم rivet city وقتی رسیدیم دم اون کتاب خونهه ، هی از بازی میپرید بیرون ، نمیدونم چرا ! تا حالا اینجوری نشده بود ... من بارها اونجا رو رفته بودم و اومده بودم اما اینجوری نشده بود ....
خلاصه دیدم نه اینجوری نمیشه ... کلک زدم بهش :27:
پریدم رفتم rivet city از خلاف جهت رفتم پیش باباهه... بابا هم اومد خیلی بالاتر از اون کتابخونه و یه جایی به هم رسیدیم و مسیر رو به خوبی و خوشی با هم ادامه دادیم تا رسیدیم به rivet city .

پدر عزیز در یک عملیات شهادت طلبانه فوت کردنند و ما هم رفتیم سراغ اون غول گنده ها ... الان تو اون ماموریت ام...
broken steel رو هم فعال کردم که با انجام دادن این ماموریت ها امتیازم هدر نره و از لول 20 به 30 برسیم .

فعلا" همین ...:46:

Leon-117
17-05-2010, 09:16
سلام.من يه سوالي داشتم كه خيلي وقت پيش ها ميخواستم بپرسم يادم رفته بود.دوست عزيز titanium_zarin آيا شما قضيه اون سايد كوئستي كه(فكر كنم شمالغربي نقشه بود ولي اسمشو يادم رفته) توش مردم يه درخت سخنگو رو به عنوان خدا ميدونستن و درخته از ما ميخواست كه اونو نابود كنيم رو درست متوجه شديد؟(منظورم اينه كه قضيه درخته چي بود)ولي حرف هاي درخته خيلي خوشگل بودن! من اونجا خيلي با بازيش حال كردم!

Leon-117
17-05-2010, 09:28
پریدم رفتم rivet city از خلاف جهت رفتم پیش باباهه... بابا هم اومد خیلی بالاتر از اون کتابخونه و یه جایی به هم رسیدیم و مسیر رو به خوبی و خوشی با هم ادامه دادیم تا رسیدیم به .
...
شما هم بيكاري ها!يه fast travel ميكردين به rivet city بعد اونجا يه 2 ساعت منتظر پدر مهربان ميمونديد خودش ميومد ديگه!:27::31:

titanium_zarin
17-05-2010, 09:47
سلام.من يه سوالي داشتم كه خيلي وقت پيش ها ميخواستم بپرسم يادم رفته بود.دوست عزيز titanium_zarin آيا شما قضيه اون سايد كوئستي كه(فكر كنم شمالغربي نقشه بود ولي اسمشو يادم رفته) توش مردم يه درخت سخنگو رو به عنوان خدا ميدونستن و درخته از ما ميخواست كه اونو نابود كنيم رو درست متوجه شديد؟(منظورم اينه كه قضيه درخته چي بود)ولي حرف هاي درخته خيلي خوشگل بودن! من اونجا خيلي با بازيش حال كردم!

سلام...
از حرفاش يه چيزايي توو ذهنم هست ولي نه دقيق....فقط يادمه كه حرفاش باهال بود...
اگه چيزي گيرم اومد ميگم براتون....
هر چند كه اقا سهند حرفه اي تر هست ...
معذرت ميخوام...

{sahand}
17-05-2010, 10:47
سلام...
از حرفاش يه چيزايي توو ذهنم هست ولي نه دقيق....فقط يادمه كه حرفاش باهال بود...
اگه چيزي گيرم اومد ميگم براتون....
هر چند كه اقا سهند حرفه اي تر هست ...
معذرت ميخوام...
نه بابا حرفه ای چیه!
تا جایی که من یادمه هارولد یه آدمیه که به طرز عجیبی از سرش درخت رشد می کنه و یزرگتر و بزرگتر می شه. وقتی به اینجا می رسه درخته اینقدر بزرگ شده که اون عملا دیگه نمی تون تکون بخوره. مردم اواسیس هم اونو پیدا می کنن و به عنوان خدا می پرستنش.
وقتی شما به اونجا می رسین یکی از مردم از شما می خواد که رشد درختو تسریع کنید تا همه ی wasteland رو تحت تاثیر قرار بده. یکی می خواد رشدشو متوقف کنید تا محافظت بشه. خود درخت ازتون می خواد که بکشینش. چون مدت های زیادیه که اونجا مونده و واقعا می خواد که بمیره. مردم اواسیس هم به این خواستش توجه نکردن و اون داره عذاب می کشه.
همین قدرش یادم ود!
در ضمن، هارولد تنها شخصیتیه که توی فال 1 و 2 و 3 هست!

Leon-117
17-05-2010, 12:33
خيلي ممنون دستتون درد نكنه فهميديم قضيه شو!من كه طبق گفته خودش قلبشو نابود كردم تا راحت شه حرفاش روم خيلي تاثير گزاشت به جان شما!مخصوصا اونجايي كه بهش از خوبي هاي زندگي گفتم و اون گفت:تو نميدوني بيشتر از 30 سال(30سال بود؟)توي يه جا بي حركت موندن نه تفريحي داشته باشي و نه چيزي چجوريه.

aroosak_kooki
17-05-2010, 13:23
شما هم بيكاري ها!يه fast travel ميكردين به rivet city بعد اونجا يه 2 ساعت منتظر پدر مهربان ميمونديد خودش ميومد ديگه!:27::31:

نه خوب ، نمیشد دیگه !
به باباهه گفته بودم باهات میام به خاطر همین تا من نمیرفتم پیشش از جاش تکون نمیخورد ، بعدشم ممکن بود وسط راه کشته بشه !!!!

ولی خوب ، کیف بازی به همینه که دنبالش بری و ازش محافظت کنی :46:

نه بابا حرفه ای چیه!
تا جایی که من یادمه هارولد یه آدمیه که به طرز عجیبی از سرش درخت رشد می کنه و یزرگتر و بزرگتر می شه. وقتی به اینجا می رسه درخته اینقدر بزرگ شده که اون عملا دیگه نمی تون تکون بخوره. مردم اواسیس هم اونو پیدا می کنن و به عنوان خدا می پرستنش.
وقتی شما به اونجا می رسین یکی از مردم از شما می خواد که رشد درختو تسریع کنید تا همه ی wasteland رو تحت تاثیر قرار بده. یکی می خواد رشدشو متوقف کنید تا محافظت بشه. خود درخت ازتون می خواد که بکشینش. چون مدت های زیادیه که اونجا مونده و واقعا می خواد که بمیره. مردم اواسیس هم به این خواستش توجه نکردن و اون داره عذاب می کشه.
همین قدرش یادم ود!
در ضمن، هارولد تنها شخصیتیه که توی فال 1 و 2 و 3 هست!
یادش به خیر اون درخته ! محیطش خیلی سرسبز بود ! آدم کلی روحیه میگرفت !

titanium_zarin
17-05-2010, 13:35
سلام...
جناب aroosak_kooki يادمه دفعات قبلي هم كه بازي ميكردي همش دنبال خوبي بودي و پاكيو سبزي ...همش ميگفتي روي روحيه ات تاثير ميزاره ...
الانم داري از خاطرات كه ميگي بازم همينه ....

وليديگه بايد دست بكشي كه فال اوت جديديه داره مياد... اونو ميخواي چه كار كني ؟؟؟

Leon-117
17-05-2010, 15:22
منم از همين تاريكي بازي خيلي خوشم اومد!عاقبت جنگ رو ميگه اين بازي.شعار بازي هم همينو ميگه.

aroosak_kooki
17-05-2010, 20:04
سلام...
جناب aroosak_kooki يادمه دفعات قبلي هم كه بازي ميكردي همش دنبال خوبي بودي و پاكيو سبزي ...همش ميگفتي روي روحيه ات تاثير ميزاره ...
الانم داري از خاطرات كه ميگي بازم همينه ....

وليديگه بايد دست بكشي كه فال اوت جديديه داره مياد... اونو ميخواي چه كار كني ؟؟؟

(خنده) خوب یادتونه
آره ...
من کلا" بازیه جنگی نمیکنم ... جدی جدی رو روحیه ام اثر میذاره ! اینم یهویی شد ولی چون یه جورایی داستانیه و اینا دوسش دارم ...
کلا" اینجور بازی های جنگی و بکش بکش به درد پسرا میخوره که کلی ازش لذت میبرن اکثر دخترا اینجور بازی ها رو دوست ندارن !!!

اوه اوه ...
اگر خیلی خشنه که هیچی ... میدمش داداشم بازی کنه ، من نگاه میکنم فقط

منم از همين تاريكي بازي خيلي خوشم اومد!

تاریکیش خوب بود ؟ چشم من که در اومد !!! مخصوصا" تو اون زیر زمین ها ... چراغ قوه هم جواب نمیداد !!!

Leon-117
18-05-2010, 14:08
نه كلا از فضاي بازي خوشم مياد!رنگ بندي و استيل گرافيكي بازي منظورمه!

*Necromancer
18-05-2010, 14:15
من که مدتهاس شخصیتم تو ویست لند مرده نرفتم سراقش:31:

aroosak_kooki
19-05-2010, 23:33
یه چیزی ...
من از وقتی broken steel رو ریختم بعضی از دشمنا شبیه یه مثل قرمز رنگ شدن که نمیشه زدشون !!!!:18:
چرا اینجوری شده ...؟!!!:41:
کسی همچین چیزی ندیده ؟!!!

از وقتی اینو ریختم هم از بازی هر از گاهی میپره بیرون هم این که دشمناش بعضی وقتها این شکلی شدن که جز این که با آرپیجی منفجرشون کنی جور دیگه نمیشه کشتشون ، چون اصلا" نمیشه هدفشون گرفت !!!!:19:

titanium_zarin
19-05-2010, 23:50
یه چیزی ...
من از وقتی broken steel رو ریختم بعضی از دشمنا شبیه یه مثل قرمز رنگ شدن که نمیشه زدشون !!!!:18:
چرا اینجوری شده ...؟!!!:41:
کسی همچین چیزی ندیده ؟!!!

از وقتی اینو ریختم هم از بازی هر از گاهی میپره بیرون هم این که دشمناش بعضی وقتها این شکلی شدن که جز این که با آرپیجی منفجرشون کنی جور دیگه نمیشه کشتشون ، چون اصلا" نمیشه هدفشون گرفت !!!!:19:

سلام...
يه جند صفحه برو عقب ...يكي از دوستان همين مشكل رو داشت ...
حلش كرد...پيداش كن ازش بپرس ...

Leon-117
20-05-2010, 19:00
من اين مشكل رو داشتم.فكر كنم فقط يه راه براي حل اين مشكل هست
بازي و Broken Steel رو دوباره نصب كنيد!

aroosak_kooki
20-05-2010, 19:30
من اين مشكل رو داشتم.فكر كنم فقط يه راه براي حل اين مشكل هست
بازي و Broken Steel رو دوباره نصب كنيد!

نــــــــــــــــــــه!!!!
نگید !!! برم یه سرچ کنم تو تاپیک شاید یه راه بهتر پیدا بشه .... دوباره نصب کردنش آسون نیست !!!! :(

Leon-117
21-05-2010, 10:09
نــــــــــــــــــــه!!!!
نگید !!! برم یه سرچ کنم تو تاپیک شاید یه راه بهتر پیدا بشه .... دوباره نصب کردنش آسون نیست !!!! :(
واقعيت تلخه آخه!اينجور مشكلات رو اين بسته ها دارن براي اين بازي.
منم همين مشكلو داشتم قبلا بازي رو دوباره نصب كردم درست شد.يكي از دوستان هم همين مشكل و داشت اون دوستمون هم همين كارو كرد مشكلش حل شد.
اميد وارم مشكلتون حل بشه.:40::11:

Amir Hossein
21-05-2010, 11:35
سلام
چیزی نیست بازی رو یه خورده جالب کنه
آخه من بعد از مدت ها میخوام دو باره بازی کنم ولی حال ندارم(مثلا مرحله اصلحه یا چیزی اضافه کنه)

Leon-117
21-05-2010, 20:20
سلام
چیزی نیست بازی رو یه خورده جالب کنه
آخه من بعد از مدت ها میخوام دو باره بازی کنم ولی حال ندارم(مثلا مرحله اصلحه یا چیزی اضافه کنه)
سلام.
چرا هست.اين بازي 5 تا DLC(محتواي قابل دانلود يا بسته هاي اضافه شونده)داره كه به بازي تعدادي سايد كوئست اضافه ميكنه(مرحله هاي فرعي)علاوه بر اون اين DLC ها اسلحه و آيتم هاي جديد هم به بازي اضافه ميكنند.
سومين DLC بازي اسمش Broken Stell‌هست كه به نظر من بهترين DLC بازي هستش.چون شما ميتونيد تا Level 30 پيش بريد و با نصب اين DLC ميتونيد بعد از پايان اصلي بازي بازي رو ادامه بديد.
اسم DLC ها:
Operation Anchorage
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout
Mothership Zeta(درست نوشتم؟!)

Dark Soul
22-05-2010, 07:35
میشه این DLCهارو همه با هم نصبید یا باید یکی یکی نصب کرد ؟
اینارو باید قبل از پایان بازی نصب کرد یا بعدش؟

titanium_zarin
22-05-2010, 09:53
میشه این DLCهارو همه با هم نصبید یا باید یکی یکی نصب کرد ؟
اینارو باید قبل از پایان بازی نصب کرد یا بعدش؟

ميتوني اون broken رو اول نصب كني كه خيالت بابت لول راحت بشه ...بعد بازي رو تموم كنيو وقتي بازي ادامه پيدا كرد اونوقت بقيه رو نصب كني ...
من كه تونستم همه رو با هم نصب كنم ...

Amir Hossein
22-05-2010, 12:38
حجمشون چقدره؟

Leon-117
22-05-2010, 12:46
حجمشون چقدره؟
بين 300 تا 700 مگابايت هستند.
اگه نميتونيد دانلود كنيد پك كامل بازي با DLC ها فكر كنم توي بازار موجود باشه.

*Necromancer
25-05-2010, 10:09
کلا اگه بروکن استیل اینقد دنگ و فنگ داره نصبش نکنید
یه دی ال سی جدید میخواد به اسم NEW VEGAS که خیلی بهتره
کلا شهر بازی عوض می شه می ره لاس وگاس

Leon-117
25-05-2010, 10:40
اونقد هم دنگ و فنگ نداره!ميارزه به نصبش!
اون Fall Out:New Vegas هم DLC نيست.يه بازي مستقل ديگه هستش ولي از موتور پايه فال آوت 3 استفاده ميكنه.

bache pooldar
09-06-2010, 12:56
سلام به همه دوستان . دیدم تاپیک داره خاک می خوره گفتم مطلبی بنویسم که هم کمی رونق بگیره هم تراژدیک ترین صحنه بازی رو( البته از دید من ) دوستان ببینند. قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم اگه مطلب تکراریه یا بی ارزش به نظر میاد.:11: بریم سر اصل مطلب:

ابتدا شما باید به ریلی تاور(rely tower) که در شمال تمپل آف یونیون قرار داره برید همان طور که درنقشه مشخص شده.

سپس همان طور که در تصویر اومده دستگیره رو به بالا بکشید تا سیگنال رادیویی (oscar) رو دریافت کنید. پیام پخش شده دارای نویز است . هر چه شما به منبع پخش پیام نزدیکتر بشید ، پیام واضح تر میشه. به پیام به دقت گوش کنید . مضمون آن چنین است:

" هر کس این پیام را می شنود. باب اندرسن هستم. من و خانواده ام در یک اتاق خارج از واشنگتن که زیاد از ریلی تاور دور نیست پناه گرفته ایم. پسرم خیلی بیمار است ؛ به کمکهای دارویی نیاز دارد. خواهشا اگر می توانید به ما کمک کنید. ما پاسخ شما را روی 3950 کیلوهرتر می شنویم. من باب اندرسن هستم"

حالا شما باید به (chamber) برید که در نقشه مشخص شده و درب آن مانند فاضلاب می باشد . به داخل برید و به اتاقی که در سمت چپ شما قرار داره وارد شوید . چه می بینید؟

bache pooldar
12-06-2010, 14:35
مطلب جالبی رو تو یکی از فروم های انگلیسی خوندم گفتم بد نیست بقیه دوستان هم بدونند. می دونید تو
بازی هر وقت ماموریتی رو کامل انجام میدید ، مربع کنار ماموریت به صورت تو پر در میاد مثل تصویر زیر:

اما در ماموریت leave vault101 forever این اتفاق نیفتاده . فکر می کنید دلیلش چیه؟ ( یعنی ممکنه دوباره بشه به والت بازگشت؟)

{sahand}
12-06-2010, 21:03
اما در ماموریت leave vault101 forever این اتفاق نیفتاده . فکر می کنید دلیلش چیه؟ ( یعنی ممکنه دوباره بشه به والت بازگشت؟)

بله که می شه، تو کوئست Trouble in home front. و تو اون کوئست می تونید کاری کنید که در والت همیشه باز باشه.

bache pooldar
12-06-2010, 23:10
بله که می شه، تو کوئست Trouble in home front. و تو اون کوئست می تونید کاری کنید که در والت همیشه باز باشه

فکر کنم با کشتن Overseer میشه این کارو کرد .درسته؟:20:

aramesh_61
21-07-2010, 16:22
سلام دوستان، خوبید؟
آقا من تازه بعد از 2 سال که این بازیو خریدم شروع کردم به بازی کردنش ولی یه مشکلی تو بازی دارم! وقتی دکمه ی LShift که واسه دویدن هست نگه میدارم به جای اینکه شروع کنه به دویدن آهسته تر راه میره! آخه تو تنظیماتش نوشته که LShift واسه دویدنه، کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون

titanium_zarin
21-07-2010, 16:57
دوست من ...
دكمه q رو امتحان كنيد ...
بايد خودش اتوماتيك بدوه ...
اگر نشد احتمالا باگ هست ...

aramesh_61
21-07-2010, 18:16
مرسی دوست عزیز ولی q رو هم امتحان کردم، auto-move هستش و دویدن نیست، آخه اینجوری بدون دویدن میشه بازی کنم؟ از اینور به اونور رفتن طولانی نمیشه؟ چه کنم؟ خیلی دوست دارم این بازیو انجام بدم

sherlock_Holmes
27-07-2010, 13:01
دوستان من سوالی دارم!

سیو های بازی کجا ذخیره میشه رو هارد؟ میخوام بکاپ بگیرم ازشون و ویندوز عوض کنم..

ممنون..

مرسی دوست عزیز ولی q رو هم امتحان کردم، auto-move هستش و دویدن نیست، آخه اینجوری بدون دویدن میشه بازی کنم؟ از اینور به اونور رفتن طولانی نمیشه؟ چه کنم؟ خیلی دوست دارم این بازیو انجام بدم

شما اگر شیفت رو که میگیری راه میره پس بدون اونموقع تا حالا داشتی میدویدی!!:31:
یکم بارتو سبک کنی یا اسلحه رو غلاف کنی تندتر میتونی بدوی..

titanium_zarin
27-07-2010, 14:50
دوستان من سوالی دارم!

سیو های بازی کجا ذخیره میشه رو هارد؟ میخوام بکاپ بگیرم ازشون و ویندوز عوض کنم..

ممنون..

توي my documen بعد فكر كنم my game ... واسه من اينجا بود ...

sherlock_Holmes
27-07-2010, 15:30
درسته همینجا بود.. ممنون..

آقا راستی dlc ها رو از کجا باید دانلود کرد؟

titanium_zarin
28-07-2010, 10:11
درسته همینجا بود.. ممنون..

آقا راستی dlc ها رو از کجا باید دانلود کرد؟
اقا برو بازار بخر ...راحتتره ...
ولي توي همين انجمن هم بود اگه اشتباه نكنم ...

aramesh_61
02-08-2010, 00:42
شما اگر شیفت رو که میگیری راه میره پس بدون اونموقع تا حالا داشتی میدویدی!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم بارتو سبک کنی یا اسلحه رو غلاف کنی تندتر میتونی بدوی..

آره فکر کنم تا حالا داشتم میدویدم :27: :10:
ولی یه مشکل دیگه هم دارم، بازی بعضی وقتها هنگ میکنه و باید با ctrl+alt+delete از بازی بیام بیرون، تو گوگل سرچ هم کردم بعضیها این مشکل رو داشتن ولی نتونستم راه حلشو پیدا کنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون

sherlock_Holmes
02-08-2010, 00:46
والا منم گاهی میشد..
با Alt+Tab میومدم بیرون و دوباره میرفتم تو درست میشد.. کم برام پیش میومد..

اقا برو بازار بخر ...راحتتره ...
ولي توي همين انجمن هم بود اگه اشتباه نكنم ...
چی بگم به فروشنده ها؟ بعیده الان دیگه باشه تو بازار..
میگردم تو انجمن پیدا کنم..
شما اگر لینکی دیدی عنایت کنی ممنون میشم..

MAXXX
02-08-2010, 16:36
برو تو warez-bb سرچ کن شونصدتا لینک میاد

Amir Hossein
27-09-2010, 10:47
سلام
آقا ما هرچی تو سایت warez-bb سرچ کردیم چیزی پیدا نکردیم
بازی حیلی تکراری شده چیزی ندارین بذارین
MER30

Leon-117
27-09-2010, 14:25
سلام
آقا ما هرچی تو سایت warez-bb سرچ کردیم چیزی پیدا نکردیم
بازی حیلی تکراری شده چیزی ندارین بذارین
MER30
شما صبر كن تقريبا 2 هفته ديگه FallOut:New Vegas مياد.:10::11:

Amir Hossein
27-09-2010, 18:03
اینی که میگی چی هست
چه کار میکنه

Leon-117
27-09-2010, 18:10
اینی که میگی چی هست
چه کار میکنه
يه بازي ديگه از سري FallOut.يعني ربطي به فال آوت 3 نداره.

mokhtal_2
17-02-2012, 16:44
سلام دوستان ، من این بازی رو اول رو ویندوز 7 نصب کردم ، ولی وقتی میخواستم new game کنم ارور ( کرش ) میداد
یه جاهایی خوندم که روی ویندوز 7 جواب نمیده ، پس ویستا نصب کردم ولی بازم همون اتفاق افتاد ، تنها بخشی از کرک هم که نصب نکردم MS Installer بود ، به نظر شما ممکنه مشکل از اون باشه ؟