ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FallOut 3

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

saeid_constantin
25-02-2009, 19:36
شما یه کم کلیتر گفتین!
ولی میگم 1و2 رو حتما بازی کنین چون اصل fallout مال Black Isle هستش...ولی بیچاره هر سه شمارش مال یه استودیو بود!
چه رنجی کشیده این فال آوت بد بخت قبل از این قرار بود سال 2003 نسخه ی سومش بیاد که الان اومد یعنی با 10 سال تاخیر!
ولی خیلی خفن شده

Aseman e ghermez 2
25-02-2009, 20:13
10 سال!!!!!!!!!!!!!
چه قد زیاد مطمئنی؟
اگه اینهمه وقت داشتن پس چرا حداقل باگ هرو درست نکردن؟
فال اوت 3 یعنی باگ به توان 1000
تازه که دوباره بازی رو نصب کردم و بازی میکنم فهمیدم که چقد باگ داره!

ali_ranger22
25-02-2009, 22:14
نسخه ی سوم که 10 سال در دست ساخت نبوده چیزی نزدیک 3-4 سال در دست ساخت بود
به خاطر مشکلاتی که برای Interplay سازنده ی اصلی فال اوت پیش اومد اونا نتونستن بازی رو ادامه بدن

mohamad.hejazi
28-02-2009, 00:11
سلام.
دوستان level up من از 20 بالاتر نمیره!هر چی آدم میکشم قفل باز میکنم اکسپرینسم بالا نمیره!
چرا؟

papillon11
28-02-2009, 05:26
لول 20 آخرش نه لولی در کاره نه xp .

S!LENCE
28-02-2009, 22:39
سلام دوستان
به سلامتی تموم شد. میدونم خیلی طول نکشید چون خیلی دنبال ماموریتای فرعی نرفتم. یعنی تازه باید یه بار دیگه نصب کنم تا مکانای دیگه رو هم کشف کنم.
یه خواهش دارم میشه دوستانی که چند بار بازی رو تموم کردن پایان های مختلفشو بگن؟ اصلن چند تا پایان داره؟ چجوری دوباره برم تا یه جور دیگه تموم بشه؟
ممنون

*Necromancer
02-03-2009, 04:09
فک کنم 10 تا پایان داره چون تو فولدر موسیقی بازی و قسمت اندینگ 10 تا موسیقی بود!
فک کنم یه پایان بازی اینه که با پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا(ایررایانه ای به نام جان هنری ایدن!) موافقت کنی
از این قراره که یه نوع خاص از ویروس fev همراه آب پاک به خورد موجودات ویست لند داده بشه تا اونایی که جهش یافته هستن مریض شن و بمیرن اما نکته بدش اینه که آدمایی هم که تو بدنشون تشعشع هست هم کشته می شن! پس این یه پایان بده!
البته هنوز خودم تمومش نکردم!!

Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 16:19
ن تویه مجله بازی رایانه خوندم بازی بالای 100 پایان مختلف داره ! شاید هم بیشتر!

B3HZ@D
02-03-2009, 16:55
ن تویه مجله بازی رایانه خوندم بازی بالای 100 پایان مختلف داره ! شاید هم بیشتر!

اصلا همچین چیزی ممکن نیست...!:18:
کلا با عقل جور در نمیاد..مگه میشه برای یک بازی این همه پایان در نظر گرفت
روش هایی که برای به پایان رسوندن بازی باید در نظر گرفته بشه الکی نیست که...هر کدوم قاعده خاصی داره و برای تعریف همه این قواعد هم باید وقت زیادی صرف پیدا کردن قواعد بشه.
در کل فکر نکنم همچین چیزی باشه

Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 17:56
چرا سازندگان بازی هر روز یه ایده جدید به سرشون میزد و اینطوری شد که به 100 تا یا بیشتر رسیده از بس بیکار بودن دیگه!!!

*Necromancer
02-03-2009, 20:51
چرا سازندگان بازی هر روز یه ایده جدید به سرشون میزد و اینطوری شد که به 100 تا یا بیشتر رسیده از بس بیکار بودن دیگه!!!

معلومه زیاد بازی رایا نه ر وقبول داری!
اما نمی شه صد تا پایان مختلف در نظر گزفت!
اولا که من امروز دوباره رفتم تو فولدر موسیقی های بازی و قسمت موسیقی های اندینگ ها به این آدرس:
\Fallout 3\Data\Music\Endgame

19 تا موسیقی مختلف بود که هر کدوم یه زمانی داشتن مثلا یکی 30 ثانیه بود یکی 25ثانیه! این یک!!!!
غیر از اون باید برای پایان داستان یه اندینگ سینمایی درست کرد (همراه با داستان یعنی اندینگ باید داستان داشته باشه!) که 100 تا اندینگ سینمایی از همه سینماتیک های بازی بیشتره! اینم دو!!!!

اصلا با عقل جور در نمیاد که اندینگ ها حتی از 30 تا بیشتر باشن چه برسه به بالای 100!!!
(شاید ده سال بعد همچین چیزی محقق شه!)

Aseman e ghermez 2
02-03-2009, 21:35
معلومه زیاد بازی رایا نه ر وقبول داری!
اما نمی شه صد تا پایان مختلف در نظر گزفت!
اولا که من امروز دوباره رفتم تو فولدر موسیقی های بازی و قسمت موسیقی های اندینگ ها به این آدرس:
\fallout 3\data\music\endgame

19 تا موسیقی مختلف بود که هر کدوم یه زمانی داشتن مثلا یکی 30 ثانیه بود یکی 25ثانیه! این یک!!!!
غیر از اون باید برای پایان داستان یه اندینگ سینمایی درست کرد (همراه با داستان یعنی اندینگ باید داستان داشته باشه!) که 100 تا اندینگ سینمایی از همه سینماتیک های بازی بیشتره! اینم دو!!!!

اصلا با عقل جور در نمیاد که اندینگ ها حتی از 30 تا بیشتر باشن چه برسه به بالای 100!!!
(شاید ده سال بعد همچین چیزی محقق شه!)
اره قبولش دارم :46:
البته اون یه پیشنمایش بود:10:
الان رفتم و دیدم کاملا حق با شماست:19:
:11:

Pst
04-03-2009, 10:34
سلام به همه ی برو بچز

قبل از هر چیز باید بگم که فال اوت یکی از بهترین بازی هایی بوده که من بازی کردم با اینکه طرفدار سر سخت بلیزارد هستم ولی امید وارم این بازی بتونه رقابت کنه...

واینکه این بازی دو پایان داره ولی با بیش از 15 نوع چون تو ممکنه شخصیتت دختر باشه یا اسیایی باشه یا ...دو نوع یا تو فداکاری میکنی و کد درست وارد میکنی که کد درست 216 هست یا اون رفیقت همون دختره (اسمشو یادم رفت)

خوب بقه شو دوستان گفتن و میدون.

من هم پچFallout3_v1.0.0.15_English_USچ هم پچ 1.1 دارم و(Operation Anchorage)لانچرو هم

نصب کردم اما مشکل من پچه ظاهرا همه چیز درسته ولی فال اوت من پچ نمیشه یعنی 1.1 نمیشه :41:وقتی رو پچ

1.1 کلیک میکنم میگه 10 دقیقه وقت میخواد تا آپدیت کنه (پچ 1.0.0.15 هم مگه فالها مچ نیستن ولی نصبش اجرا میشه اما بازم ورژنه بازیم 1.0.0.12 هست)وقتی نصبش به آخر میرسه خودش بازیو اجرا میکنه من تو

این قسمت موندم هر کاری کردم ولی بازم پچ نشد الان پچ بازی من 1.0.0.12هستش حتی بدون پچ من جای برادر

هود هارو پیدا کردم چون لانچر نصب بود ولی کل اون ساختمون و منطقه باگ داره انگار اصلا ساخته نشده حدود دو ساعت تو مپ چرخ زدم 60 ساعت تمام رو این بازی وقت گذاشتم

جایی تو مپ نمونده و کوستی نیست که تمام نکرده باشم الانم حسابی تو کف آلسکا موندم لطفا راهنمایی کنین من باید چیکار کنم ممنون میشم

brain
04-03-2009, 10:52
سلام یه سواله کوچیک :

تو این بازی میشه دوست پیدا کرد ؟؟؟

اگه میشه ، میتونیم یه کاری کنیم که از همون اول باهامون باشه ؟؟؟ (تا آخرش)

یه سواله دیگه :
ماموریت فرعی هم داره ؟

papillon11
04-03-2009, 15:15
اولین دوستی که می تونی پیدا کنی همون داگمیت سگه است . جلوتر که بری می تونی یک نفر (فقط)را هم همراه خودت ببری . نفر بدی را که دیدی می تونی اونو با خودت ببری و این یکه بفرسی دنبال کارش. توی صفحه ی 40 دوستان در مورد کل افراد که می تونی ببری توضیحات خوبی داده امد.
این بازی حدود 28 تا ماموریت فرعی داره و بهت پیشنهاد ماموریت های فرعی شو حتما برو لذت بازی به کامل رفتنش

milky way
04-03-2009, 16:06
به نظر من یکی از بهترین چیزهای این بازی دو دوربینه بودنشه که خیلی در بازی تاثیر داره.

miladddd
04-03-2009, 21:19
سلام
من تازه fallout 3 رو گرفتم
به نظر مياد بازي بي نظيري باشه
ولي يكم توش خوردم به مشكل
مقدار زيادي از بازيو رفتم، ولي هيچ دوستي بلد نيستم پيدا كنم، بايد چكار كنم، راهش چيه؟ حتي اون سگه هم نتونستم پيدا كنم
من الان اوجام كه روي يه پل خرابه چند تا خونه موقت كوچيك ساختن و بايد با اعضاي هر خونه جدا گانه صحبت كني، ولي بعد از اون ديگه هيچ ماموريتي بهم نميده
از كجا بايد بفهمم چقدر بازيو رفتم؟
ببخشيد كه اينهمه سوال داشتم
اگه ميشه راهنماييم كنيد

skhammari
06-03-2009, 00:29
سلام
من تازه fallout 3 رو گرفتم
به نظر مياد بازي بي نظيري باشه
ولي يكم توش خوردم به مشكل
مقدار زيادي از بازيو رفتم، ولي هيچ دوستي بلد نيستم پيدا كنم، بايد چكار كنم، راهش چيه؟ حتي اون سگه هم نتونستم پيدا كنم
من الان اوجام كه روي يه پل خرابه چند تا خونه موقت كوچيك ساختن و بايد با اعضاي هر خونه جدا گانه صحبت كني، ولي بعد از اون ديگه هيچ ماموريتي بهم نميده
از كجا بايد بفهمم چقدر بازيو رفتم؟
ببخشيد كه اينهمه سوال داشتم
اگه ميشه راهنماييم كنيد

برای پیدا کردن سگ بهترین راه اینه که ماموریت mine field رو از moira بگیری وقتی رسیدی اونجا ، جنوب minefield منطقه scrapy yard ( ببخشید اگه غلط املایی داشتم ) هست که توش سگه هست .
برای ماموریت روی پل بعد از اینکه به king خبر مرگ west ها رو میدی ، بالای صفحه پیغام locate the family میاد ، بعد میری پایین پل ( شمال پل ) اونجا یک ایستگاه مترو هست ، میری توش و یک دریچه زیر زمینی رو از یکی از اتاق ها پیدا میکنی و میری توش ، اونجا میتونی family رو پیدا کنی فقط مواظب باش که تله زیاد گذاشتن اونجا !
بعد که ivan رو پیدا کردی سعی کن راضیش کنی تا برگرده به خونه ( لازمه Speech بالا ) بعد با رئیس family صحبت کن و راضیش کن که دست از سر اونایی که بالای پلن برداره !

Aseman e ghermez 2
06-03-2009, 01:09
بچه ها این پمچ مرحله های اضافی (همون برفیه) واسه پی سی اومد تو دی بی دی جدید دنیایه بازی بود ولی نتونستم اجراش کنم همه ی مراحل نصب رو رفتم وقتی تو بازی میرم نمیدونم چیکار باید کنیم!!!!کسی میدونه؟؟؟؟؟

miladddd
06-03-2009, 10:12
ممنون كه كمكم كردي
حالا رفتم يه جاي ديگه گير كردم!
اونجا كه برميگرده به دوران بچگيش، تو يه محله كه يه ميدون داره دورشم چند تا خونس
با چند نفر صحبت كردم، ولي اون زن و مرده كه تو خونه هستن رو نمي دونم بايد براشو چكار كنم، هر چي باهاشون صحبت ميكنم ول كنه قضيه نيستن
بازم ممنون

brain
06-03-2009, 12:49
سلام
یه سوال :
وقتی دشمن می بینیم و v رو که میزنم ، زوم میشه رو دشمن ، بعد باید کدوم قسمت رو انتخاب کنم که سریع تر بمیره ؟؟؟
اونایی که عددش کمتره یا بیشتره ؟؟؟ یه توضیح مختصر کلا میدید ؟؟؟
----------
در ضمن کوئست های فرعی با اصلی چه جوری مشخص میشن .... ؟؟؟

این بازی دقیقا عینه ابلیویونه ، یکم ماسته .... نیست ؟؟؟

papillon11
06-03-2009, 13:19
حساس ترین نقطه همون سرشون است . البته اون درصدی هم که نشان می ده مقدار آرمور هر قسمت است . برای سوپر مانتهای که با ماشین گان هستند. بهتر اول ماشین گانشون بزنی . اوناییم که می خوان نارنجک بندازند اگه به موقع v را بزنی میتونی نارنجک را توی دستش منفجر کنی

brain
06-03-2009, 13:21
ینی عددشون که بیشتره ، آرمورشون بالاس و اونجا نباید زد ؟؟؟؟ ( آخه از راه دور با این تفنگ های ضایعی که میده ، تیر بهشون نمیرسه :31: )
-------
راستی این بازی پچ داره ؟؟؟ آیا تاثیری داره دانلود کنم ... ؟ در ضمن من از کجا بفهمم چه نسخه ای هستم ؟؟؟ اروپا یا uk ???
------
فرق کوئست فرعی ها با اصلی هارو چه جوری بفهمیم ؟؟؟ تو ابلیویون علامتش فرق داشت .

hosseincode2008
06-03-2009, 14:50
اون اعداد درصد شانس هست و هر چقدر بالا باشه یعنی شانس اینکه گلوله به اون قسمت بخوره بیشتر هست . مقدار آرمور هم همون جا با مستطیل سبز رنگ نشون داده میشه ...

miladddd
06-03-2009, 16:00
آقا من تو اين مرحله گير كردم
يكي كمك كنه!

اونجا كه برميگرده به دوران بچگيش، تو يه محله كه يه ميدون داره، دورشم چند تا خونس، خودش گفته لول 8
با چند نفر صحبت كردم، ولي اون زن و مرده كه تو خونه هستن رو نمي دونم بايد براشو چكار كنم، هر چي باهاشون صحبت ميكنم ول كنه قضيه نيستن
بازم ممنون

sinaset
06-03-2009, 17:29
آقا من تو اين مرحله گير كردم
يكي كمك كنه!

سلام دوست من
با پدر یا مادر ( درست یادم نیست کدومشون)
یکی شون
صحبت می کنی
بعد می بریش تویه انبار همون اتاق چند کلام باهش صحبت می کنی یا اون صحبت می کنی
و بعد میره بالا
و بعد میره با مادر صحبت می کنی می بیریش خانه سمت چپی ( نشانه خانه یک روبات و یک دستگاه کامپیوتر توش موجود)
میری پشت کامپیوتر درها رو قلف می کنی روباته می افته دنبال مادره تا بکشوشه
وقتی کشتش در رو باز می کنی میری و باقی ماموریت رو انجمن می دی.........

با تشکر

milky way
06-03-2009, 18:09
آخه این آخره داستان که باید کد رو وارد کنی چی میشه اصلا چه کدی رو باید وارد کنی من نفهمیدم.

sinaset
06-03-2009, 20:07
آخه این آخره داستان که باید کد رو وارد کنی چی میشه اصلا چه کدی رو باید وارد کنی من نفهمیدم.

سلام دوست من
من این قسمت رو از دو راه تمام کردم ( منظور اون قسمتی که باید کد رو وارد کنی)
1- خودم رفتم تو و بعد مردم یه بار و یه بار هم کد رو پیدا کردم زدم بازم مردم.
2- دختره رو فرستادم تو رفت کد رو زد و هر دو باهم مردم .

البته در هر دو طریق یک دمو نشان می ده

اینطور که من متوجه شودم بازی از 1000 راه تمام می شه
دوستانی کسی از راهی دیگه بازی رو تمام کرده ؟
با تشکر

ali_ranger22
06-03-2009, 21:22
بازی تقریبا پایان یکسانی داره البته تقریبا و همش بر میگرده به همون فعال کردن Project Purity
یک بار می تونید مردم خودتون رو نجات بدید
یا اینکه حرف رئیس جمهور رو گوش کنید و باعث بشید که همه ی کسایی که حتی کم هم رادیواکتیویته بودن نابود بشن
این دو تا فک کنم مهمترین پایان های بازیه

brain
06-03-2009, 21:31
سلام.

خب مساله V که حل شد :31:

آقا این cnd چی چیه ؟ کلا تو stats خیلی اطلاعات داره ... کدوماش مهمه ؟
کلا یه لباس یا اسلحه که برمیداریم باید چیش بیشتر باشه ؟
-----------------
یکم بازیش ماست نیست؟ فکر کنم کلا بازیهای اپن ورلد اینجوری هستند ، درسته ؟؟

miladddd
06-03-2009, 21:36
بعد می بریش تویه انبار همون اتاق چند کلام باهش صحبت می کنی یا اون صحبت می کنی

ممنون
ولي وقتي باهاش صحبت كردم چجوري ببرمش تو انبار؟
دكمه خاصي رو بايد بزنم؟
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم

papillon11
06-03-2009, 21:40
سلام.

خب مساله V که حل شد :31:

آقا این cnd چی چیه ؟ کلا تو stats خیلی اطلاعات داره ... کدوماش مهمه ؟
کلا یه لباس یا اسلحه که برمیداریم باید چیش بیشتر باشه ؟
-----------------
یکم بازیش ماست نیست؟ فکر کنم کلا بازیهای اپن ورلد اینجوری هستند ، درسته ؟؟
اونی که با یه نوار سفید رنگ نشان داده شده ، همون cnd عمر تفنگ هست که باید تعمیر بشه قبل از اینکه غیر قابل استفاده بشه.

sinaset
07-03-2009, 11:42
بازی تقریبا پایان یکسانی داره البته تقریبا و همش بر میگرده به همون فعال کردن project purity
یک بار می تونید مردم خودتون رو نجات بدید
یا اینکه حرف رئیس جمهور رو گوش کنید و باعث بشید که همه ی کسایی که حتی کم هم رادیواکتیویته بودن نابود بشن
این دو تا فک کنم مهمترین پایان های بازیه

سلام دوست من
ببخشید اگر بخوایی از راه اول تمام بشه
باید چه کارهایی رو انجام بدیم .

ali_ranger22
07-03-2009, 11:44
سلام دوست من
ببخشید اگر بخوایی از راه اول تمام بشه
باید چه کارهایی رو انجام بدیم .
ربط به انتخاب هایی داره که توی دیالوگ های انجام میدی باید حواست باشه

sinaset
07-03-2009, 11:53
ممنون
ولي وقتي باهاش صحبت كردم چجوري ببرمش تو انبار؟
دكمه خاصي رو بايد بزنم؟
اگه راهنمايي كني ممنون ميشم

سلام دوست من
راستش شاید اینکه به شما می گم دقیق نباشه
ولی خودم زیاد اونجا گیر کردم

حالا یا با پدر یا با مادر
صحبت می کنی ( به وسیله یک خط از نوشته ها)
بعد میاد دنبالت میره تو زیر زمین بعد باهت چند کلام حرف می زنه خودش میره بالا ...

حالا شاید این چیزی که من بهت می گم نباشه
شما سعی کنی باهشون صحبت کنی و بعد بری زیر زمین
ببین چه نتیجه می گیری
با تشکر

sinaset
07-03-2009, 11:56
ربط به انتخاب هایی داره که توی دیالوگ های انجام میدی باید حواست باشه

سلام
ببخشید من قبلان تویه مقالات در مورد این بازی خوانده بودم
که این بازی از 1000 راه تمام می شه که اگر تا اخر عمرت پایی بازی بشنی نمی تونی از 1000 راه تمامش کنی
واقعان بازی از 1000 راه تمام می شه ؟:13:

ali_ranger22
07-03-2009, 12:57
نه بابا کی گفت 1000 راه داره ! اوپتیموس جان قبلا پایان های بازی رو گذاشته بود تو صفحات قبل هست کلا فک کنم 7 تا بود !

sinaset
07-03-2009, 13:37
نه بابا کی گفت 1000 راه داره ! اوپتیموس جان قبلا پایان های بازی رو گذاشته بود تو صفحات قبل هست کلا فک کنم 7 تا بود !

سلام دوست من
من این مطالب رو قبل از اینکه بازی رو بخرم خوندم که بازی از 1000 راه تمام می شود

یک نوشته از سایت شاپ زنو( shop zone . ir)

"""
این بازی مانند هم سبک های خود از دو نوع ماموریت تشکیل شده است مامئریت اصلی و ماموریت فرعی .زمانی که طول میکشد شما این بازی را به اتمام برسانید تقریبا در حدود 20 ساعت است البته این زمان فقط شامل ماموریت های اصلی می شود .
این بازی از لحاظ گرافیک و میکس و صداگذاری در رتبه فوق العاده ای قرار دارد و می تواند از بازی های بسیار موفق در این سبک باشد . این بازی بر روی pc و x360 و به احتمال زیاد بر روی ps3 نیز عرضه خواهد شد .

Fallout 3 بازی است بی پایان از Bethesda در ژانر RPG که می توانید هزار بار آن را بازی کنید در حالیکه در هر بار تجربه ی منحصربفردی خواهید داشت.در حقیقت Fallout 3 بازی است که صدها پایان مختلف و متنوع خواهد داشت.شاید به همین خاطر بود که در نمایشگاه PAX هم برای چندمین بار به سراغ Fallout 3 رفتیم تا اینکه با استفاده از تپانچه تجربه ی جدیدی در بازی داشته باشیم.
""""
که البته گفته شود از 100 راه تمام می شه

اگر اون نوشته که توش گفته بود بازی از 1000 راه تمام می شه رو پیدا کنم میزارم براتون

sinaset
07-03-2009, 13:44
سلام دوست من
اینم یک مدرک دیگه

این رو تویه گوگل سرچ کن
"Fallout 3 از 1000 راه تمام می شود"
دو نکته دیگر دی این بازی وجود دارد، یکی سگی با وفا است که کاملا مفید و فرمانبر است و اگر جانش را از دست بدهد قابل بازگشت نیست و می تواند در بازی شما را یاری نماید. و دیگری بیش از 1000 پایان مختلف برای بازی است که اگر تمام عمر خود را پای FO3 بنشینید باز هم موفق به پایان دادن این بازی نخواهید شد!

منبع نوشته بالایی
videogames

ali_ranger22
07-03-2009, 14:09
خب اینکه 1000 بار بازی کنی و هر بار چیز جدید ببینی کاملا درسته ولی 1000 پایان نه !
چون شما خودت فکرشو بکن برای ساخت بازی ای که 1000 تا پایان داشته چند سال طول میکشه ! بعدش خودش گفته که تمام عمر هم پاش بشینی تموم نمیشه خب این قضیه برای ساخت یه همچین چیزی هم صحت داره دیگه سازنده ها 100 سال که بازی رو نساختن !

Amir Hossein
07-03-2009, 15:00
سلام
ببينم من هرچي ميخوام اون لباس خفنرو بپوشم نميپوشه چه كار كنم
نميشه اصلحه هارو تند تند عوض كرد
بعد اونجا تو موقعيت نوشته كه من very evil هستم نميشه دوباره ادم خوبي شم
قربون دستتون يكي بگه

papillon11
07-03-2009, 18:19
سلام
ببينم من هرچي ميخوام اون لباس خفنرو بپوشم نميپوشه چه كار كنم
نميشه اصلحه هارو تند تند عوض كرد
بعد اونجا تو موقعيت نوشته كه من very evil هستم نميشه دوباره ادم خوبي شم
قربون دستتون يكي بگه

تا زمانی که درهای سیتادل باز نشده ، و شما یکی از اون پالادین که اسمشو دقیق نمی دونم صحبت نکردی نمی تونی پاور آرمور بپوشی.
توی منوی اصلحه ها اگه شماره های 1 2 3 .. نگه داری می تونی یه اصلحه را با این شماره ها تنظیم کنی و دیگه لازم نیست بیایی توی منو.اگه کارمای خوب چپ و راست بگیری شاید بتونی.

mohamad_beauty
08-03-2009, 12:00
سلام دوستان کسی راهنمای قدم به قدم بازی رو نداره؟:41:

sinaset
08-03-2009, 12:26
تا زمانی که درهای سیتادل باز نشده ، و شما یکی از اون پالادین که اسمشو دقیق نمی دونم صحبت نکردی نمی تونی پاور آرمور بپوشی.
توی منوی اصلحه ها اگه شماره های 1 2 3 .. نگه داری می تونی یه اصلحه را با این شماره ها تنظیم کنی و دیگه لازم نیست بیایی توی منو.اگه کارمای خوب چپ و راست بگیری شاید بتونی.

سلام
البته با ورد کردن یک کد می شه از همون اول لباس رو پوشید:46::31:

miladddd
08-03-2009, 20:30
اونجا كه برميگرده به دوران بچگيش، تو يه محله كه يه ميدون داره، دورشم چند تا خونس، خودش گفته لول 8
بازم ممنون

آقا من هر كاري ميكنم نميتونم اينجا رو رد كنم
يعني كسي نميتونه كمك كنه؟!؟!؟
دقيقا بگيد بايد چكار كنم

miladddd
08-03-2009, 20:32
sinaset جان هرچي باهاشو صحبت ميكنم و ميرم تو زير زمين انگار نه انگار
راستي قبلش كه با اون پسر بچه حرف ميزدم، آخرش گريش گرفت رفت، نكنه اونجا يه خراب كاري كردم!؟

sinaset
09-03-2009, 15:19
sinaset جان هرچي باهاشو صحبت ميكنم و ميرم تو زير زمين انگار نه انگار
راستي قبلش كه با اون پسر بچه حرف ميزدم، آخرش گريش گرفت رفت، نكنه اونجا يه خراب كاري كردم!؟

سلام دوست من
نه اون مشکلی نیست

منظور شما همون بچه که یک دکه داره دیگه اره ؟
اون برای من هم قهر کرد رفت فکر کنم کتکش زدم رفت:13:

ببین برو پیش بتی ببینی چیزی بهت نمی گه ؟

فکر کنم اصلان بردن مادر و پدر زیر زمین اشتباه باشه
باید یه طوری مادر رو ببری خانه سمت چپی
البته فکر کنم قبلش باید یک چاقو گیر اورد باشه

خلاصه ماموریت تویه اون منطقه اینکه پدر و مادر رو بکشی بعد بری پیش بتی تا از اون قسمت خارجی بشی

اگر تونستی برو با اون روبات خانه سمت چپی صحبت کن بعد برو با مادر صحبت کن شاید امد همراهت !!!

خلاصه اش اینکه مادر رو ببری خانه سمت چپ با اون ادرسی که قبلان داده بودم

omid.k
09-03-2009, 16:55
سلام آقا من 200 و خورده ای دارت دارم و یه عالمه از این میخ های راه آهن ... همینحوری الکی اینا به درد خاصی نمیخوره که ...
غیر از تبادل و این حرفا

Alireza.M67
09-03-2009, 17:15
سلام آقا من 200 و خورده ای دارت دارم و یه عالمه از این میخ های راه آهن ... همینحوری الکی اینا به درد خاصی نمیخوره که ...
غیر از تبادل و این حرفا

پر کاربرد ترین و بهترین تیر ها هستند اگه تفنگشونو ساخته باشی ...

omid.k
09-03-2009, 19:49
پر کاربرد ترین و بهترین تیر ها هستند اگه تفنگشونو ساخته باشی ...
جدی ؟
ممنون ....
ولی هنوز چیزی نساختم ... لول 10 هستم

Alireza.M67
09-03-2009, 21:35
جدی ؟
ممنون ....
ولی هنوز چیزی نساختم ... لول 10 هستم

دستور ساختشونو باید بگیری ...
دارت گان که دارت پرت می کنه حریف رو فلج می کنه .
ریل وی هم که تیغ پرت میکنه قدرت فوق العاده ای داره . (در بعضی موارد با یه ضربه میتونی کله ی یدونه سوپر مونتانت رو بپرونی )
یادم نیست تو کدوم مرحله ها دستور ساختشونو میگیری فقط میدونم که تو ماموریت های فرعی هستند ...

mhv_kntu
09-03-2009, 22:06
پچ 1.3.5 حالا باید کرک دیگه ای برای این ورژن پیدا کنم یا اجرای پچ کافیه؟؟

sinaset
09-03-2009, 22:43
پچ 1.3.5 حالا باید کرک دیگه ای برای این ورژن پیدا کنم یا اجرای پچ کافیه؟؟

سلام دوست من
اخرین پکیج بازی شماره 1.4.0.6

که کرک این پکیج رو می تونید از ادرس زیر دانلود کنید( کلیه کرک ها پکیج بازی fallout)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Benygh
09-03-2009, 23:08
سلام
بعد از مدت ها دارم بازی رو نصب میکنم تا دورباره ادامه بدم ! چند سوال پیش اومده !

میشه لینک تمامی پچ ها و کارایی اونها رو برای من بذارید !؟
ممنون میشم ...

ferikal
10-03-2009, 15:29
من این بازی رو دارم و بازی کردم ولی اصلا حال نکردم:41:

papillon11
10-03-2009, 21:47
من این بازی رو دارم و بازی کردم ولی اصلا حال نکردم:41:

خوب شاید شما از سبک نقش آفرینی خوشتون نیاید . ولی در عوض من این بازی را دو بار پشت سر هم بازی کرده ام الان تصمیم دارم یه دفع دیگه بازی کنم . این بازی یه شاهکاره.

aghamajid1369
10-03-2009, 22:47
نقل قول:
بازم ممنون آقا من هر كاري ميكنم نميتونم اينجا رو رد كنم
دقيقا بگيد بايد چكار كنم
تو باید کاری کنی که زن ومرده عروسیشون بهم بخوره با جفتشون صحبت کن.

aghamajid1369
10-03-2009, 22:50
تو باید کاری کنی که زن ومرده عروسیشون بهم بخوره با جفتشون صحبت کن

B3HZ@D
10-03-2009, 22:54
شما باید یک لباس زیر زنانه رو از توی یکی از خانه ها برداری و بیاری بذاری توی زیرزمین این زن و مرد و با اون زن صحبت کنی و او را به سمت زیر زمین ببری تا لباس زیر رو ببینه و عروسی به هم بخوره

aghamajid1369
10-03-2009, 22:58
شما باید یک لباس زیر زنانه رو از توی یکی از خانه ها برداری و بیاری بذاری توی زیرزمین این زن و مرد و با اون زن صحبت کنی و او را به سمت زیر زمین ببری تا لباس زیر رو ببینه و عروسی به هم بخوره
اگه به زنه بگی شوهرت رو با 1 زن دیگه دیدم عروسی به هم میخوره

mhv_kntu
10-03-2009, 23:07
سلام دوست من
اخرین پکیج بازی شماره 1.4.0.6

که کرک این پکیج رو می تونید از ادرس زیر دانلود کنید( کلیه کرک ها پکیج بازی fallout)

متشکر
این پکیج آخر بیشتر اصلاح شده برای multi player هست و بدلیل سخت بودن وضعیت دانلود از همون 1.0.35 استفاده می کنم!؟؟

B3HZ@D
10-03-2009, 23:07
شما همین کارهایی رو که من در بالا گفتم رو انجام بدی ماموریت شما انجام میشه

mhv_kntu
10-03-2009, 23:18
دانلود کردم ولی موس رو میگیرم روش 1.1.3 نوشته . مشکلی نداره!؟؟
این عدم همخونی بین fix هایی که برای دانلود میزارن و بعد از دانلود می بینی یه ورژن دیگه نشون میده برای چیه؟! مشکل بوجود نمیاره؟!

papillon11
11-03-2009, 15:51
نقل قول:
بازم ممنون آقا من هر كاري ميكنم نميتونم اينجا رو رد كنم
دقيقا بگيد بايد چكار كنم
تو باید کاری کنی که زن ومرده عروسیشون بهم بخوره با جفتشون صحبت کن.

اگه دنبال کارمای مثبت هستی ، هیچ کدام از کارهای دختره را نمی خواد انجام بدی ، به خوانه ی آباندن (متروک) برو آنجا یه بلوک یه عروسک ، یه بطری و یکی دو تا چیز دیگه هست که وقتی روشون کلیک می کنی صدا می کنه باید روی آنها به طرقی کلیک کنی که صدایی که بیرون می دند تغییر نکنه بعد یه سیستم باز می شه و شما می تونی از طریق خارج شی یه کارمای ملس بگیری. اگه ترتیب دقیق اشیا روی می خوای تو پست های قبلی می تونی پیدا کنی . من متاسفانه خاطرم نیست.

sinaset
12-03-2009, 00:03
دانلود کردم ولی موس رو میگیرم روش 1.1.3 نوشته . مشکلی نداره!؟؟
این عدم همخونی بین fix هایی که برای دانلود میزارن و بعد از دانلود می بینی یه ورژن دیگه نشون میده برای چیه؟! مشکل بوجود نمیاره؟!

سلام دوست من
خوب پکیچ رو از یک سایت معتبر دانلود می کردید یا اصلا اگر تویه سایت خود fallout بود از خود سایتش می گرفتی

حالا شما کرک همون نسخه رو هم دانلود و کپی کنی ببین جواب می ده
راستی تویه بعضی بازی ها نسخه بازی ذکر می شه ( منظور نسخه پکیج) ببین مال این باز ی ذکر نشوده
باتشکر

musi
14-03-2009, 12:21
سلام دوستان.من خیلی مبتدی هستم و تو همون اوایل بازی مشکل دارم.اون نگه بان هایی که باتوم و تفنگ دارن رو با مشت باید بکشم؟ اصلحه شونو گرفتم ولی باز نمی تونم از اصلحه استفاده کنم!هر دکمه ای می زنم بازم همین مشت رو نشون می ده.

Alireza.M67
14-03-2009, 12:36
سلام دوستان.من خیلی مبتدی هستم و تو همون اوایل بازی مشکل دارم.اون نگه بان هایی که باتوم و تفنگ دارن رو با مشت باید بکشم؟ اصلحه شونو گرفتم ولی باز نمی تونم از اصلحه استفاده کنم!هر دکمه ای می زنم بازم همین مشت رو نشون می ده.

tab رو بزن واز توی اون پیب بوی تفنگتو انتخاب کن .

omid.k
14-03-2009, 13:16

البته میتونی دکمه ی راست موس رو هم بزنی و از مبارزه انصراف بدی ....

Amir Hossein
14-03-2009, 17:26
اهايييييييييييييي:19:
كمك من كند ذهن نيستم ولي نميدونم چرا اينطور شد:41:
من گير كردم هر كي كمك كنه اينو رد كنه منو شرمنده كرده ايشاا..... از بزرگي كم نشه:11:
اينم سيو:42:

تصحيح شد
يه نظر هم بديد
:40:
يه چيزي باگ چيه

toorajjj
15-03-2009, 18:31
سلام آقا هر جا نگاه میکنی میبینی این بازی بهترین بازی سال شده ولی تو فروم خیلی کم استقبال شده من خودم شوتر بازم اما موندم وقت بزارم این بازی را بکنم یا نه ؟ در بازی farcry 2 که زیاد تحربه خوبی نداشتم .

ali_ranger22
15-03-2009, 19:05
این بازی شوتر محض نیستش .. ربط به سلیقت داره که از بازی خوشت بیاد یا نه . ولی از من می شنوی از دستش نده به هیچ وجه ;)

Amir Hossein
16-03-2009, 18:52
يه بامرام نبود سيو مارو بره

حسين غريب
16-03-2009, 20:24
من گير كردم هر كي كمك كنه اينو رد كنه منو شرمنده كرده ايشاا..... از بزرگي كم نشه:11:

تصحيح شد
يه نظر هم بديد
يه چيزي باگ چيه

بهتره يكم در مورد جايي كه گير كردي توضيح بدي تا كمكت كنيم . اينطوري زود تر به نتيجه ميرسي و بازي رو هم خودت انجام ميدي !

aghamajid1369
17-03-2009, 00:28

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتصحيح شد
يه نظر هم بديد
يه چيزي باگ چيه
بسم الله شروع میکنم
tab بزن برو data بعد برو quest
_survivol guide:برو به mega town وایسا کنار بمب داخل اب تا درجهی رادیو اکتیوت بشه 600 بعد برو پیش دختره که زش دستور گرفتی moira توی همون mega town
Replicated man:برو به rivet city از پشت rivet city بیا بیرون بپر تو اب یکم بگردی 1 در پیدا میکنی برو تو تا بفهمی فقط بدون که قفل very hard هست اگه lock pick 100 داری برو وگرنه وقتت رو تلف نکن
Vault 112:برو به valt 112 تو نقشه هست بگرد پیدا میکنی 1 ربات بهت 1لباس میده بپوشش بعد دیگه ببین چی ازت می خواد
big town:توی quest ها big town رو اتخاب کن بعد بالا سمت راست صفحه بزن show location بعد برو به جایی که گفته
those:یکم توی همون شهری که پسر کوچیکه رو نجات دادی بگرد فکر کنم توی یکی از این دروازه هایی بود که پله می خورد میرفت پایین 1 دکتر توی 1 اتاق میبینی باهاش حرف بزن
اخیش تموم شد
ترو خدا بگو منظورت همینا بوده اخه جونم بالا اومد تا نوشتمشون:19::19::19::19::20::20::20:

Amir Hossein
17-03-2009, 12:48
من كه زياد زبانم خوب نيست ميرم كارايي كه گفتي رو بكنم در ضمن من يه كم خشنم همرو ميكشم فكر كنم اين moira رو هم كشتم

aghamajid1369
17-03-2009, 13:56
من كه زياد زبانم خوب نيست ميرم كارايي كه گفتي رو بكنم در ضمن من يه كم خشنم همرو ميكشم فكر كنم اين moira رو هم كشتم
اره بابا دیدم Very evil بودی ولی حتما زبانت خوب بوده که تا اینجا اومدی

hosseincode2008
17-03-2009, 20:29
Gentleman هاي گيمر عزيز اگه خواستيد تو اين بازي هم چهارشنبه سوري بازي دربياريد به جايي كه Dogmeat رو پيدا ميكنيم ( Scrapy yard ) بريد چند صد تا ماشين روي و كنار هم گذاشتن جون ميده براي تركوندن و آتيش بازي ( البته اگه هنوز كارتون تو بيرون تموم شده !‌ )

راستي من رو حالت Windowed mode بازي ميكنم و همه ي مراحل فرعي رو هم رفتم و فقط مرحله اصلي آخر مونده تا تموم شه اما بعضي چيزها رو تو بازي تازه فهميدم !
1. مثلا براي طي كردن مسافت هاي طولاني ميتونيم كليد Q رو بزنيم تا كاراكتر خودش حركت كنه و فقط جهت رو ما نشونش ميديم ( با چرخوندن موس )
2. اگه چند ثانيه كليد TAB رو نگه داريم چراغ قوه ي Pib-Boy 3000 روشن ميشه .

شايدم همه ميدونستيد و من خنگول بازي درميآوردم !!

ECW
17-03-2009, 22:22
من وقتی بازی رو باز میکنم بعد از چند دقیقه یه ارور میده و میگه . با ارز پوزش یه مشکلی پیش اومده و بازی باید قطع بشه . بعد هم ارور و که میبندم بازی قطع میشه وقتی ارور هم هست بازی دیگه بالا نمیاد کسی نمیدونه مشکلش چیه من دارم دیوونه میشم

aghamajid1369
17-03-2009, 23:07
من وقتی بازی رو باز میکنم بعد از چند دقیقه یه ارور میده و میگه . با ارز پوزش یه مشکلی پیش اومده و بازی باید قطع بشه . بعد هم ارور و که میبندم بازی قطع میشه وقتی ارور هم هست بازی دیگه بالا نمیاد کسی نمیدونه مشکلش چیه من دارم دیوونه میشم
روی vista بازی میکنی یا xp؟

ECW
18-03-2009, 00:32
xp servis pack 3

aghamajid1369
18-03-2009, 00:46
xp servis pack 3
عجیبه من روی vista این مشکل را داشتم ولی روی xp s_p 3 درست بود فقط 2 بار روی xp اینجوری شد
به نظر من دوباره بازی را نصب کن

musi
18-03-2009, 14:25
برای منی که با اکشن اول شخص حال می کنم مثل COD ، Crysis و یا GTA این بازی نمی تونه جالب باشه نه؟ اخه یکم بازی کردم ، همش حرف می زدن ، حوصلم سر رفت.بالاخره از اون لوکیشن اول بازی خارج شدم رفتم تو یه شهر خرابه.ادامه ی بازی هم همینطوری حرف زدنیه؟

huggy
18-03-2009, 16:42
سلام دوستان من یه جای بازیش کیر کردم ( اولاش ) از 101 فرار کردم رفتم طرف یه شهر کوچیک که یه رباط و یه شریف ( پلیس ) اولش هست ، پلیسه رو بردم پیش یه مرده مرده زد پلیس رو کشت بعد من هم زدم اونو کشتم d: .

1- این نقشش چجوریه داری به طرف علامته میری ،میرسی بهش میپره اون ور صفحه !؟
2- قوطی کنسرو و قاشق چنگالها به چه دردی میخوره ؟
3- یه دختر مو بور بهم کار میده که برم ببینم خانوادش خوبن و ... تو نقشه وقتی میرم سمت علامته به در شهر میرسم میرم بیرون علامته بر میگرده تو شهر دوباره یه علامته دیگه هم هست که دم یه برکه هست میرم انجا هیچ کسی اونجا نیست !

B3HZ@D
18-03-2009, 17:37
فکر کنم با قوطی کنسروها و این جور چیزها برای درست کردن زره استفاده بشه
یکی از دوستان توی تاپیک نوشته که میشه باهاشون چکار کرد

huggy
18-03-2009, 17:58
سلام دوستان من یه جای بازیش کیر کردم ( اولاش ) از 101 فرار کردم رفتم طرف یه شهر کوچیک که یه رباط و یه شریف ( پلیس ) اولش هست ، پلیسه رو بردم پیش یه مرده مرده زد پلیس رو کشت بعد من هم زدم اونو کشتم d: .

3- یه دختر مو بور بهم کار میده که برم ببینم خانوادش خوبن و ... تو نقشه وقتی میرم سمت علامته به در شهر میرسم میرم بیرون علامته بر میگرده تو شهر دوباره یه علامته دیگه هم هست که دم یه برکه هست میرم انجا هیچ کسی اونجا نیست !

خوب سوالای دیگم چی ؟؟؟ :31:

omid.k
19-03-2009, 00:56
یه دختر مو بور بهم کار میده که برم ببینم خانوادش خوبن و ... تو نقشه وقتی میرم سمت علامته به در شهر میرسم میرم بیرون علامته بر میگرده تو شهر دوباره یه علامته دیگه هم هست که دم یه برکه هست میرم انجا هیچ کسی اونجا نیست !

یه پل اونجاست ... ازش باید بری بالا ...
دقیقا بالای همون رودخونه ای که بهش میگی برکه : دی

aghamajid1369
19-03-2009, 02:08

خب شاید باید بری از 1 طبقه بالا یا پیین تا به فلش برسی؟
توی چه quest هستی؟؟

aghamajid1369
19-03-2009, 02:11
برای منی که با اکشن اول شخص حال می کنم مثل cod ، crysis و یا gta این بازی نمی تونه جالب باشه نه؟ اخه یکم بازی کردم ، همش حرف می زدن ، حوصلم سر رفت.بالاخره از اون لوکیشن اول بازی خارج شدم رفتم تو یه شهر خرابه.ادامه ی بازی هم همینطوری حرف زدنیه؟
بله تا اخر بازی همینطوره

aghamajid1369
19-03-2009, 02:18
چی شد بالاخره راهنمایی من کمکی کرد یا شر و وری بیش نبود؟؟؟

huggy
19-03-2009, 03:17
ممنون از کمکتون ، کسی روش بهتری بلد نیست که من بتونم اونجوری آدرس بدم تا راحتتر بفهمید من کجا گیر کردم ؟؟

omid.k
19-03-2009, 04:18
هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه

amir20052005
19-03-2009, 12:15
سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.

aghamajid1369
19-03-2009, 14:20
امید جان درست راهنماییت کرد باید بری روی پل 1 پیر مرد میبینی بعد باهش حرف بزن

Benygh
19-03-2009, 14:28
یک سوال :
وقتی از اون پچ 1.4 برای Fall Out 3 استفاده کردم پیامی مبنی بر اینکه Fall out is about to be updated to 1.4 version گرفتم و بعد از زدن دکمه Ok سریعا تمامی پنجره ها بسته شد بدون هیچ نوع Progress ای در درصد های اون نصب !
مشکلی هست ؟!

مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟

huggy
19-03-2009, 16:21
هوگی جان برو بالای پل حله ....
میتونی یه اسکرین شات بگیری .... یا سیو بازی رو آپلود کنی ... ولی دردسره دیگه

( هاگی نه هوگی :31::10::46:) من راهنمایی شما رو فهمیدم ولی منظورم این بود که من چجوری آدرس بدم که کجا گیر کردم آخه اگر هم بخوام عکس بگیرم همه جاش شبیه به هم هست !!!

huggy
19-03-2009, 17:10
من الان اینجام !! به طرف یکیشون رفتم و یه مرد سیاه پوست رو کشتم و هیچ پیر مردی ندیدمو رادیو پیدا کردم !! با رادیو کاری نمیکنه ؟؟؟
از کدوم یکی شماره برم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.k
19-03-2009, 17:33
قربون شکلت یکم کوچیکتر بذار ... : دی
هاگی جان ... تو عکس اولت یه پل هست ... بالای این پل محلی است که خانواده ی اون دختره سابقا زندگی میکردن ...
حالا باید بری اون سر پل و یه مسیر خیلی کوتاه رو پیاده روی کنی تا به اون پیرمرد عشق مستی برسی
...
برو اون سر پل که به زمین وصل شده ... تا جایی که یادمه خیلی از جایی که عکس گرفتی دور نیست ....

huggy
19-03-2009, 18:33
قربون شکلت یکم کوچیکتر بذار ... : دی
هاگی جان ... تو عکس اولت یه پل هست ... بالای این پل محلی است که خانواده ی اون دختره سابقا زندگی میکردن ...
حالا باید بری اون سر پل و یه مسیر خیلی کوتاه رو پیاده روی کنی تا به اون پیرمرد عشق مستی برسی
...
برو اون سر پل که به زمین وصل شده ... تا جایی که یادمه خیلی از جایی که عکس گرفتی دور نیست ....

به خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!

omid.k
19-03-2009, 20:36
به خدا اونجا دوتا پل هست !! یکیش میرسه به یه شهر خرابه اون یکی میرسه به یه انبار !!
خوب برسه .. : دی
خیلی یادم نیست ....
ولی برو جایی که اون علامت بهت نشون میده ... بالای سرت یه پل قرار داره ... حالا فکر کنم باید بری به طرف شمال تا بتونی از اون پل بری بالا
...................
اونم یه پل هستش که وسطش خراب شده

سلام بچه ها من توی مرحله نجات دانشمندان بعد از مرگ پدرش گیر کردم
یکی از اونها حالش خوب نیست با من از اون مکان خارج نمیشن لطفا کمکم کنید.
دقیقا کجا رو میگی ؟

huggy
19-03-2009, 21:59
این نقشه الان هست .

omid.k
19-03-2009, 23:14
اسم شهره چی بود ؟ آریو ؟ اوریو ؟ .. ؟
حالا تو اون ور چیکار میکنی ؟
باید اون نقطه گردالی ها رو به ترتیب بری ... مخصوصا تو مراحل بعد خیلی مهمه ....
راستی میتونی کلا این دختره رو هم بی خیال شی بری ادامه ی بازیتو بکنی فعلا

aghamajid1369
19-03-2009, 23:19
امید جان درست راهنماییت کرد باید بری روی پل 1 پیر مرد میبینی بعد باهش حرف بزن
خود دکتر اصلی که زنه هست میاد باهات صحبت میکنه تو یا باید بهش stimp pack(فکر کنم اسمش همین بود) بدی یا متقاعدش کنی که مرده رو ول کنین

aghamajid1369
19-03-2009, 23:27
یک سوال :
وقتی از اون پچ 1.4 برای Fall Out 3 استفاده کردم پیامی مبنی بر اینکه Fall out is about to be updated to 1.4 version گرفتم و بعد از زدن دکمه Ok سریعا تمامی پنجره ها بسته شد بدون هیچ نوع Progress ای در درصد های اون نصب !
مشکلی هست ؟!

مسیر سیو ها رو میشه دقیقا بگید !؟
منظورت مسیر save های بازیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Documents/My games/fall out 3

huggy
19-03-2009, 23:49
این نقشه الان هست .

یعنی اون نقطه ایی که ازش دوتا خط امده بیرون ؟؟؟

من اونجا هستم که این دختره بهم ماموریت داد ( همون جایی که gob هم هست و یه اتاق برای خواب داری وسط شهره یه موشک افتاده )

omid.k
19-03-2009, 23:51
تو الان باید تو مگاتون باشی نه ؟

اوکی هرجا که هستی مسیر اون خط چین ها رو دنبال کن تا به محلی که کوئست برات مشخص کرده برسی

huggy
19-03-2009, 23:55
بله همون جام ، من میرم جایی که خط چینها مشخس کرده ولی هیچی نیست دقیقا جلوم یه برکس 5 قدم برم جلو تر میفتم تو آب بالا سرم هم هیچی نیست

omid.k
20-03-2009, 02:07
این کاراکترت شنا هم میتونه بکنه ها ...
برو اون ور برکه ... تا به اون نقطه ی سفید برسی ...
یادت باشه باید انتهای پل رو پیدا کنی
همین ....

B3HZ@D
20-03-2009, 06:44
من اون قسمت که با پدرش از یکی از valu ها میاد بیرون گیر کردم
پدر زده به سرش و همش به من تیر میزنه....هر بار هم که لود می کنم همینطوره
مشکل از چیه؟

huggy
20-03-2009, 13:59
من بی خییال بازی شدم فقط یکی بگه آخرش چی میشه ؟؟

aghamajid1369
20-03-2009, 23:59
اخرش 2 جور تموم میشه یا خودت رو فدا میکنی یا جون 1 دختر دیگه رو
به نظر من تمومش کن ارزش داره
خوب اون دختره رو بی خیال شو:46::46:
نکنه ازش خوشت اومده شیطون:31::31::31::31::31:
اون side quest هست تمومش نکنی اشکال نداره

aghamajid1369
21-03-2009, 00:00
من اون قسمت که با پدرش از یکی از valu ها میاد بیرون گیر کردم
پدر زده به سرش و همش به من تیر میزنه....هر بار هم که لود می کنم همینطوره
مشکل از چیه؟
خوب از 1 کم قبل ترش شروع کن ببین درست میشه؟؟؟

huggy
21-03-2009, 00:51
اخرش 2 جور تموم میشه یا خودت رو فدا میکنی یا جون 1 دختر دیگه رو
به نظر من تمومش کن ارزش داره
خوب اون دختره رو بی خیال شو:46::46:
نکنه ازش خوشت اومده شیطون:31::31::31::31::31:
اون side quest هست تمومش نکنی اشکال نداره

آخه آدم از انیمیشن مجازی هم خوشش می یاد ؟؟؟ :13:

من رفتم طرف اون علا مته( اون یکی که لاغر تره !!! اون علامت توپوله خودمم ) تو نقشه به خدا هی چی نیست قسم میخورم من هم بی خیال شدم q رو زدم که واسه خودش بره حالا رسیدم به یه جایی به اسم بیگ تان گه قراره بهشون حمله بشه اما برعکس اسمش 4 تا آدم بیشتر توش نبودن که اون هم یکیشون داشت میمرد که من کمکش کردم !!! راستشو بخوایید چون من الان توش سردرگم شدم دیگه انگیزه ای به بازی ندارم !!! :41:

aghamajid1369
21-03-2009, 00:59
ای بابا عجب گیر هستی این بازی تو دنیا اول شده اون وقت باهاش حال نمی کنی؟؟؟
اگه بازی رو ادامه بدی می بینی که به big town هم ربط پیدا میکنه البته به عنوان side quest
حالا از من گفتن بود
موفق باشی

B3HZ@D
21-03-2009, 04:30
خوب از 1 کم قبل ترش شروع کن ببین درست میشه؟؟؟

از قبل تر هم شروع کردم ولی فرقی نمی کنه
از ترینر هم استفاده نمی کنم که بگیم بخاطر اون قاطی کرده
مثل این که باید از اول برم:41:

Amir Hossein
21-03-2009, 23:12
سلام
بابا يه كلاه مسخره گذاشتم سرم ديگه از سرم در نمياد :2:
نامردا توش چسب ريخته بودن :31:
حالا چطوري در بيارم :19:

omid.k
21-03-2009, 23:23
سلام
بابا يه كلاه مسخره گذاشتم سرم ديگه از سرم در نمياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردا توش چسب ريخته بودن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطوري در بيارم
هان ؟
اینا که گفتی الان یعنی چی ؟

aghamajid1369
22-03-2009, 00:06
سلام
بابا يه كلاه مسخره گذاشتم سرم ديگه از سرم در نمياد :2:
نامردا توش چسب ريخته بودن :31:
حالا چطوري در بيارم :19:
خوب tab رو بزن برو تو apparel بعد مربعی رو که برای کلاه گذاشته بردار

Amir Hossein
22-03-2009, 10:41
نميشه هرچي ميخوام در بيارم نميشه عمر كلاه تموم شده ولي هر وقت ميخوام در بيارم يا به جاش كلاه بذارم ميگه نميشه
كلاهه مسخرس حس بازي رو از بين ميبره

omid.k
22-03-2009, 13:50
نميشه هرچي ميخوام در بيارم نميشه عمر كلاه تموم شده ولي هر وقت ميخوام در بيارم يا به جاش كلاه بذارم ميگه نميشه
كلاهه مسخرس حس بازي رو از بين ميبره

ببر یه جا بده تعمیرش کنن ... احتمالا درست میشه :13:

Amir Hossein
22-03-2009, 14:35
قبلش كه سالم بود هم در نميومد

omid.k
22-03-2009, 16:11
امتحانش که ضرر (زیادی ) نداره ... شاید درست شد ...
.......
راستی از کدوم کلاه ها بود حالا ؟

Amir Hossein
22-03-2009, 18:54

*Necromancer
22-03-2009, 19:54
یکی پرسیده بود چیکار کنه پدرش بهش شلیک نکنه!
جواب اینه: قبل از این که بمیری برو جلو پدرت بهش بگو من نظرم عوض شد با تو به ریورت سیتی نمیام! بعد به سرعت فرار کن!!

aghamajid1369
22-03-2009, 20:08
این کلاه رو کجا گرفتی؟؟؟؟
من تا حالا ندیده بودم

omid.k
22-03-2009, 22:16
پسر این ماله گریمت نیست .....؟
باید بری یه جا تا بتونی قیافت رو عوض کنی ... احتمالا ...
عجیب

aghamajid1369
22-03-2009, 23:08
پسر این ماله گریمت نیست .....؟
باید بری یه جا تا بتونی قیافت رو عوض کنی ... احتمالا ...
عجیب
خوب اگه مال گریم هست برو به mega town بعد برو توی خونه خودت به رباته بگو می خوام مو هام رو اصلاح کنم ببین درست میشه
ولی خیلی عجیبه

Amir Hossein
23-03-2009, 11:00
نه فقط رفتم اونجا كه بهتر معلوم شه.
يكي از دوستان كد داده بود كه ميري يه اتاق تست كه توش همه item هاي بازي هست منم كلاه رو همين جوري برداشتمو.......

m2stech
23-03-2009, 12:18
فردا dlc دوم یعنی the pitt قراره بیاد.

aghamajid1369
23-03-2009, 12:49
فردا dlc دوم یعنی the pitt قراره بیاد.
قراره بیاد تو ایران یا توی بازار های جهان

B3HZ@D
23-03-2009, 14:43
یکی پرسیده بود چیکار کنه پدرش بهش شلیک نکنه!
جواب اینه: قبل از این که بمیری برو جلو پدرت بهش بگو من نظرم عوض شد با تو به ریورت سیتی نمیام! بعد به سرعت فرار کن!!

اگه این جواب منه باید بگم پدره امون نمیده
یه بند تیر میزنه...من هم هرچی میزنمش هیچ تاثیری نداره
نزدیکش هم که میرم هی میره عقب تر...اصلا نمیشه باهاش حرف زد

aghamajid1369
23-03-2009, 15:50
را میشه پدرت رو بکشی ولی 2 باره زنده میشه
حالا چی کار کردی؟؟؟ از اول رفتی؟؟؟

omid.k
23-03-2009, 16:30

والا من اینجوری نبودم ....
ولی دکمه ی راست موس رو امتحان کن .... ببین میتونی از مبارزه منصرفش کنی ؟:13:

Amir Hossein
23-03-2009, 18:50
دكمه ي راست يعني چي
چطور منصرف كنيم

omid.k
23-03-2009, 20:47
دقیق یادم نیست .. ولی اوایل بازی یه جا بود که میتونستی دکمه ی راست موس رو بزنی و از مبارزه کناره گیری کنی ...
در بقیه جاها که گارد حساب میشد ....
شاید اینجا هم بشه انصراف داد

B3HZ@D
23-03-2009, 22:34
هر چی میزنم هیچ تاثیری نداره
اصلا منصرف نمیشه...از اون در که میایم بیرون یکدفعه میزنه به سرش و یک بند بهم تیر میزنه
فرار هم که می کنم دنبالم میاد

Amir Hossein
24-03-2009, 13:47
هر چی میزنم هیچ تاثیری نداره
اصلا منصرف نمیشه...از اون در که میایم بیرون یکدفعه میزنه به سرش و یک بند بهم تیر میزنه
فرار هم که می کنم دنبالم میاد
خوب از يه ترينر استفاده كن:20:
-----------
جواب مارم كسي كه نداد:13:

piishii
24-03-2009, 16:32
سلام
خوب منم شروع به بازی این بازی کردم :31:
دیگه با حوصله تر از من آخه نیست :27:
من توی بازی بعضی موقع ها یا هنگ میکنه یا یکهو صفحه سیاه میشه یا میاد بیرون :19:
پچی چیزی نیست برای رفع این کار ؟
دوم اینکه این آشغال ماشغالایی که بر میداری و میفروشی خودت نمیتونم ترکیب کنیشون ؟ اگه میشه چطور ؟
سوم اینکه این quest هایی که باید انجام بدی روی نقشه محلی رو که باید بری مشخص میکنه ؟
یکی از دوستان در صفحات اولیه دیدم توضیح داده بود چطور با یک حریف روبرو میشه نقاط ضعف بدنش رو شناسایی کنی چطور میشه ؟ قطب نما هم که توی صفحه نشون بده دشمن نزدیک هست اینا از کجا میشه آورد ؟
بازی خیلی مشتی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.k
24-03-2009, 16:39
سلام
خوب منم شروع به بازی این بازی کردم :31:
دیگه با حوصله تر از من آخه نیست :27:
من توی بازی بعضی موقع ها یا هنگ میکنه یا یکهو صفحه سیاه میشه یا میاد بیرون :19:
پچی چیزی نیست برای رفع این کار ؟
دوم اینکه این آشغال ماشغالایی که بر میداری و میفروشی خودت نمیتونم ترکیب کنیشون ؟ اگه میشه چطور ؟
سوم اینکه این quest هایی که باید انجام بدی روی نقشه محلی رو که باید بری مشخص میکنه ؟
یکی از دوستان در صفحات اولیه دیدم توضیح داده بود چطور با یک حریف روبرو میشه نقاط ضعف بدنش رو شناسایی کنی چطور میشه ؟ قطب نما هم که توی صفحه نشون بده دشمن نزدیک هست اینا از کجا میشه آورد ؟
بازی خیلی مشتی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امین تو همه پینک پنتر ها رو دیدی اومدی بازی میکنی :27:

پچ رو نیمددونم ... ماله من مشکل زیادی نداشت

چرا آشغال ها رو میتونی ترکیب کنی ... ولی نه فعلا .. الان ها باید بازی کنی ... تا یه جاهایی یه دستور عمل هایی رو میفروشن ... یا بهت میدن که بعد میتونی بری یه چیزی بسازی

اره درخواست ها رو نقشه مشخص میشه ....

برای روبرو شذن با دشمن هم دکمه ی v رو بزن اون عدد هایی که میزنه ... احتمال برخورده ...
و میزانی که از نوار جونش کم میشه حساسیتش رو نشون میده

piishii
24-03-2009, 17:53
اره درخواست ها رو نقشه مشخص میشه

سلام
نه دو 3 قسمت دیگش مونده که کار همون کارگردان هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من اونایی که کار ایشون نیست و فقط نویسندگیش کرده یا بقیه رو بخیال شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اونا دیگه توشون پیتر سلرز نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==

این درخواست ها رو خوب میخوام بدونم چطور مشخص میشه ؟ یک علامت خاصی ظاهر میشه که باید بری سمتش اینا ؟
چون من چیز خاصی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid.k
24-03-2009, 19:20
سلام
نه دو 3 قسمت دیگش مونده که کار همون کارگردان هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من اونایی که کار ایشون نیست و فقط نویسندگیش کرده یا بقیه رو بخیال شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اونا دیگه توشون پیتر سلرز نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==

این درخواست ها رو خوب میخوام بدونم چطور مشخص میشه ؟ یک علامت خاصی ظاهر میشه که باید بری سمتش اینا ؟
چون من چیز خاصی ندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:8:
..........
اگه برای درخواست ها جای خاصی لازم باشه بری ... اره رو نقشه علامت میزنه ...
و یه نقطه چین هم از جایی که هستی .. تا جایی که باید بری کشیده میشه ...
اگرم خیلی دور باشه ... یه جاهایی گلوله های سفید میذاره که یعنی ... از این راه ها باید بری و ....
........
این که چیزی نیست شاید واسه اینه که اون درخواست رو انتخاب نکردی ....
f3 رو بزن ... ببین کدوم در خواست رو در حال انجام داری

ali_ranger22
25-03-2009, 16:02
DLC جدید یعنی The pitt اومد

huggy
26-03-2009, 00:26
سلام دوستان من یه جا گیر کردم تورو خدا کمک کنیدددددددد !!!!!

این نقشه ی من هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
من اون مثلث بزگه هستم و اونجایی که دو تا خط ازش امده بیرون مگهتان هست .
من میرم پیش اون مثلث کوچیکه و هیچی اونجا نیست : ( اگه از راهی باید برم لطف کنید بگید )

وقتی میام اینجا اون نقشه پایینیه خراب میشه ( البته همیشه ،،،،،،، نه وقتی که میام اینجا ) میرم پیش اون نقشه هه میرسم به در مگهتان اگه برم تو ،،،،،،نقشه میزنه بیرون در،،،،، میام بیرون میزنه تو !!!
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid.k
26-03-2009, 00:32
ببین ...
اون نقطه سفید ه رو رو نقشه میبینی ؟
اینا هر وقت اومد ... یعنی از اونجایی که الان هستی بیا جایی که این نقطه سفید ها هست ... ولی بعدش باید
خط چین ها رو ادامه بدی تا به هدفت برسی ....

huggy
26-03-2009, 00:50
ببین ...
اون نقطه سفید ه رو رو نقشه میبینی ؟
اینا هر وقت اومد ... یعنی از اونجایی که الان هستی بیا جایی که این نقطه سفید ها هست ... ولی بعدش باید
خط چین ها رو ادامه بدی تا به هدفت برسی ....
یکی از خط چین ها که خودمم اونیکه از نقطه سفیده دور تره !! وقتی که میام نزدیکه اونیکه به نقطه سفیده نزدیک توه میشه عکس شماره 2 من دقیقا اونجا روی هدف وایسادم و عکس گرفتم .

aghamajid1369
26-03-2009, 01:52

این نقشه ی من هست :

من میرم پیش اون مثلث کوچیکه و هیچی اونجا نیست : ( اگه از راهی باید برم لطف کنید بگید )

وقتی میام اینجا اون نقشه پایینیه خراب میشه ( البته همیشه ،،،،،،، نه وقتی که میام اینجا ) میرم پیش اون نقشه هه میرسم به در مگهتان اگه برم تو ،،،،،،نقشه میزنه بیرون در،،،،، میام بیرون میزنه تو !!!
چرا من هیچ وقت عکس های پست های تو رو نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نقشه ای نمیبینم اصلا

B3HZ@D
26-03-2009, 01:57
بخاطر این که دوستمون عکس ها رو در tinypic اپلود کردن
و این سایت برای یعضی از ماها ف ی ل ت ر شده....مثل خود من

omid.k
26-03-2009, 11:52
یکی از خط چین ها که خودمم اونیکه از نقطه سفیده دور تره !! وقتی که میام نزدیکه اونیکه به نقطه سفیده نزدیک توه میشه عکس شماره 2 من دقیقا اونجا روی هدف وایسادم و عکس گرفتم .
این خط چین ها تو رو به جایی که باید بری وصل میکنن ... معلومه که یه سرش تو میشی ...
وقتی به جایی که اون خط چین تموم میشه رسیدی ... زوم کن رو نقشه تا جایی که باید بری پیدا کنی
اگه داری از خانواده ی اون دختره خبر میگیری ... یادت باشه اون شهره بالای یه پل قرار داره ... رو زمین دنبالش نگرد
بعد هم اینکه تو این بازی مجبور نیستی حتما تمام این ماموریت ها رو انجام بدی ها ... ولش کن برو به بازیت برس

huggy
26-03-2009, 14:33
بخاطر این که دوستمون عکس ها رو در tinypic اپلود کردن
و این سایت برای یعضی از ماها ف ی ل ت ر شده....مثل خود من
خوب من کجا می تونم آپلود کنم که از اینا نشده باشه ؟ اگه آدرسشو بدید ممنون میشم .

omid.k
26-03-2009, 15:18
بیا اینجا آپ کن ....

huggy
26-03-2009, 15:52

این نقشه ی من هست :

دوستان من عکسها رو درست کردم .

ماموریتی هم که دارم اینه ( کنار عکس نوشته ) :

omid.k
26-03-2009, 17:28
اوکی الان فهمیدم ....
برو تو همون شهره مگاتون ... .. یه نفر رو به اسم کالین موریاتی باید پیدا کنی ... احتمالا تو کافه باشه ... بعد باهاش در مورد پدرت حرف بزن ...

aghamajid1369
26-03-2009, 23:05
اره درسته
یک ادم نامرد هست باید براش کار کنی تا بهت اطلاعات بده
صاحب همون کافه ای هست که یک goul توش کار می کنه
همون ادمی که خیلی زشته
غیبتش نباشه البته:46::46::46:

aghamajid1369
26-03-2009, 23:14
تو الان اول بازی هستی طبق ماموریتی که داری
همچین تفنگی از کجا اوردی؟؟؟؟
مگه تو تازه از vault در نیومدی؟؟؟؟؟؟

huggy
26-03-2009, 23:58
اوکی الان فهمیدم ....
برو تو همون شهره مگاتون ... .. یه نفر رو به اسم کالین موریاتی باید پیدا کنی ... احتمالا تو کافه باشه ... بعد باهاش در مورد پدرت حرف بزن ...
مرسی ممنون من یه عمره دارم خودمو میکشم که پلی در کار نیست !!!!:10:

اره درسته
یک ادم نامرد هست باید براش کار کنی تا بهت اطلاعات بده
صاحب همون کافه ای هست که یک goul توش کار می کنه
همون ادمی که خیلی زشته
غیبتش نباشه البته:46::46::46:
فکر کنم اونی رو می گی که می گه منو میشناسه و میگه که تو 101 به دنیا نیومدم ؟ به من گفت برای اطلاعات بیشتر 100 در نوشابه بهش بدم !!!

تو الان اول بازی هستی طبق ماموریتی که داری
همچین تفنگی از کجا اوردی؟؟؟؟
مگه تو تازه از vault در نیومدی؟؟؟؟؟؟
همون جا یکی هست که کلاه رو سرشه و یک کت و شلوارداره . و در باره ی منفجر کردن بمب صحبت میکنه !
من رفتم به شریف ( کلانتر ) گفتم که این میخواد بمب رو بترکونه و شریف هم رفت دنبالش و اون مرده زد شریف رو کشت من هم زدن اونو کشتم !!! و این هم تفنگ شریف هست !!!

راستی من یه جایی رفتم که تمام اهالی سر چیز های الکی همدیگر رو میکشن !! تو م ش ر و ب یارو آب ریخته بود یارو زد به سرش اون ویتر ( صاحب مغازه ) ه رو زد کشت و یک عالمه زندانی و اسیر دارن !!! من آزادشون بکنم ؟؟؟

از هردوتون ممنونم .

*Necromancer
27-03-2009, 04:44
اینجایی که شما می گی همدیگه رو می کشن و اسیر می گیرن احتمالا paradise falls نیست؟ اگه نیست بگو کجاست؟ من آشوب و هرج و مرج دوس دارم:31:

miladddd
27-03-2009, 10:48
سلام
من دوباره يه جا گير كردم
تو شهر the sitadel ام، اونجا كه آدماي قرمز پوش داره، يه كامپيوتر تو يه اتاقه
يه كامپيوتر كه والت هاي 76 تا 112 توشه، ولي نمي دونم بايد چكار كنم
ميشه راهنمايي كنيد
ممنونم

ali_ranger22
27-03-2009, 11:14
دوستان کسی Anchorage رو بازی کرده ؟ همون DLC ؟ برای من بعد از اینکه 10 دیقه هم بازی میکنم مرحلش فعال نمیشه !

aghamajid1369
27-03-2009, 12:33
سلام
من دوباره يه جا گير كردم
تو شهر the sitadel ام، اونجا كه آدماي قرمز پوش داره، يه كامپيوتر تو يه اتاقه
يه كامپيوتر كه والت هاي 76 تا 112 توشه، ولي نمي دونم بايد چكار كنم
ميشه راهنمايي كنيد
ممنونم
توی همون کامپیوتره به ترتیب همه ی والت ها رو امتحان کن فکر کنم والت 112 باشه
تک تک روشون کلیک کن بالاخره یکیش که رفتی تو quest compelet میده

aghamajid1369
27-03-2009, 12:35
همون جا یکی هست که کلاه رو سرشه و یک کت و شلوارداره . و در باره ی منفجر کردن بمب صحبت میکنه !
من رفتم به شریف ( کلانتر ) گفتم که این میخواد بمب رو بترکونه و شریف هم رفت دنبالش و اون مرده زد شریف رو کشت من هم زدن اونو کشتم !!! و این هم تفنگ شریف هست !!!
اره درسته یادم نبود.
حالا الان دیگه مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

piishii
27-03-2009, 14:40
سلام
پچی پیدا نشد برای جلوگیری از کرش کردن و بیرون اومدن از بازی و قفل کردن ؟

m2stech
27-03-2009, 14:59
سلام

شما نسخه ی کامل بازی را داری یا نسخه ی rip شده؟

huggy
27-03-2009, 19:41
سلام

شما از ترینر استفاده میکنید ؟؟؟ اگر استفاده میکنید بگید سایت سازنده ش چیه ؟؟

huggy
27-03-2009, 19:45
اره درسته یادم نبود.
حالا الان دیگه مشکلت حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو کافش که پیداش نکردم ، ممکنه از اون شهره رفته باشه بیرون ؟؟؟

piishii
27-03-2009, 21:01
شما نسخه ی کامل بازی را داری یا نسخه ی rip شده؟

سلام.
ولا پسر عموی ما یک نسخه داشت دو دی وی دی فکر کنم بود داد ما هم نصب کردیم همین:19:

شما از ترینر استفاده میکنید ؟؟؟ اگر استفاده میکنید بگید سایت سازنده ش چیه ؟؟
سلام
نه برادر من همین دو تا دی وی دی رو گرفتم و نصب کردم نه ترینر هیچی هم اجرا نکردم :20:

aghamajid1369
28-03-2009, 00:55
تو کافش که پیداش نکردم ، ممکنه از اون شهره رفته باشه بیرون ؟؟؟
نه فکر نکنم توی همون شهر بگرد ببین پیداش نمیکنی؟؟؟
ممکنه بیرون کافه هم ایستاده باشه.
توی کافه 1 کامپیوتر هست ببین دور و بر اون نیست؟؟؟

huggy
28-03-2009, 11:41

من کل شهر رو گشتم نصف شب هم دوباره رفتم تو اتاقش که شاید خوابیده باشه اما نبودش !!!!!

aghamajid1369
28-03-2009, 14:05
من کل شهر رو گشتم نصف شب هم دوباره رفتم تو اتاقش که شاید خوابیده باشه اما نبودش !!!!!
نمیدونم به خدا تو دیگه خیلی بدشانس هستی.
من بازی رو پاک کردم وگرنه عکس طرف رو برات می ذاشتم...
شاید هم بازیت قاط زده؟؟؟؟

omid.k
28-03-2009, 14:37
اینم بچه ها قبلا زحمت کشیده بودن ...
ولی خیلی صفحات زیادی جلو رفتیم .... یادآوری میکنیم : دی

.................
نقشه ی کامل Wastland :

huggy
28-03-2009, 18:55

سلام دوستان مجبور شدم که کامپیوترش رو هک کنم تا اصلاعات بدست بیارم و رفتم با 3 dog صحبت کردم تا الان که همه چیز روبه راست . ممنون از همتوت .

Rhodes
29-03-2009, 11:02
من كه اصلا از اين بازي خوشم نيومد.يه جوريه.حوصله جواب دادن به مردم . خوندن حرفاشونو ندارم.

B3HZ@D
29-03-2009, 11:20
خوب پس اینو بازی نکن
بازی رو که فقط برای تموم کردن بازی نمی کنن
باید به حرف ها و جزئیات و داستان و حرف ها دقت بشه

Reza Azimy_RW
29-03-2009, 11:31
سلام دوستان
من اصلا انگلیسی بلد نیستم . یعنی وقتی حرف میزنند هیچ چیز نمیفهمم !!!
این بازی رو بخرم ؟

B3HZ@D
29-03-2009, 11:51
اگه هیچی بلد نیستی من توضیه می کنم که بازی نکنی
کارت سخت میشه و از بازی چیزی متوجه نمیشی

aghamajid1369
29-03-2009, 23:21
اره درسته اصلا بازی نکن حتما گیر میکنی بازی هم برات کسل کننده میشه

huggy
30-03-2009, 00:30
سلام من تو اونجایی هستم که میره تو زمانهای قدیم و باید کارهایی که بتی میگه رو انجام بدم باید ازدواج دونفر رو بهم بزنم ولی نمیدونم چه جوری با هردوشون صحبت کردم اما نشد !!!!!

omid.k
30-03-2009, 00:34
سلام من تو اونجایی هستم که میره تو زمانهای قدیم و باید کارهایی که بتی میگه رو انجام بدم باید ازدواج دونفر رو بهم بزنم ولی نمیدونم چه جوری با هردوشون صحبت کردم اما نشد !!!!!از خونه ی یکی دیگه ... فکر کنم سیمسونا بود دقیق یادم نیست ... باید یه لباس زیر پیدا کنی و بزاری تو زیرزمین خونه ی اون زن و شوهره ... بعد به زنه میگی بیا بریم یه چیزی نشونت بدم
................
تو چه زود رسیدی اینجا ....؟

omid.k
30-03-2009, 04:01
یه چیز دیگه هم اینکه اگه هنوز دوستی تو بازی ندارین ... برین سگ مخصوص خودتون رو پیدا کنید ....
خیلی لذت بخشه
البته چند نفر دیگه هم هستند که میتونید با خودتون همراهشون کنید ولی این سگه یه چیز دیگه است (یک همراه بیشتر نمیتونید داشته باشید)
و حواستون باشه اگه سگتون یا مد داگ بمیره راه برگشتی براش نیست

eblis_boy1386
30-03-2009, 04:24
بازي fall out3 قشنگه و كرافيكش بالاس؟ يكي از دوستام داشت گفت مسخرست؟

B3HZ@D
30-03-2009, 04:38
بازی حرف نداره....گرافیک هم بالاست...
اون نظر دوستتون بوده...بیشتر دوستان از بازی راضی هستن
بخصوص خودم که واقعا از این بازی لذت بردم.
از من میشنوی از دستش نده

huggy
30-03-2009, 14:28
یه چیز دیگه هم اینکه اگه هنوز دوستی تو بازی ندارین ... برین سگ مخصوص خودتون رو پیدا کنید ....
خیلی لذت بخشه
البته چند نفر دیگه هم هستند که میتونید با خودتون همراهشون کنید ولی این سگه یه چیز دیگه است (یک همراه بیشتر نمیتونید داشته باشید)

منظورتون همون سگی هست که تو میدون وایساده ؟؟؟؟
یارو که dad ( پدر ) صداش میکنه که !!!!!
نمیتونم بتی رو از بین ببرم ؟؟؟ با مشت زدمش اما اون با فکر کنم برق منو کشت !!!

n340
30-03-2009, 14:44
بابا این چه بازی پیچیده ای دسته بایوشاک رو بسته
چقدر سخته اه

huggy
30-03-2009, 15:11
خیلی لذت بخشه

من پدره رو پیدا کردم دنبالش برم تو اون شهری که میگه یا نه ؟؟؟ و من از کجا میتونم سگم رو پیدا کنم ؟؟؟ بتی رو نمیشه کاریش کرد که بمیره ؟؟؟
یکی از دوستام هم این بازی رو میره و xp اش رو 20 مونده و نه بالا تر میره و نه وقتی کسی رو میکشه xp میگیره !!! چرا این جوری هستش ؟؟؟

omid.k
30-03-2009, 15:28
منظورتون همون سگی هست که تو میدون وایساده ؟؟؟؟
یارو که dad ( پدر ) صداش میکنه که !!!!!
نمیتونم بتی رو از بین ببرم ؟؟؟ با مشت زدمش اما اون با فکر کنم برق منو کشت !!!
نه اون سگه رو تو محیط اصلی بازی تو قسمتی ماشین های قراضه باید پیدا کنید ....
اون چاقو رو رفتی ؟ اگه اره ، باید همه ی اهالی روستا رو بکشی

omid.k
30-03-2009, 15:31
من پدره رو پیدا کردم دنبالش برم تو اون شهری که میگه یا نه ؟؟؟ و من از کجا میتونم سگم رو پیدا کنم ؟؟؟ بتی رو نمیشه کاریش کرد که بمیره ؟؟؟
یکی از دوستام هم این بازی رو میره و xp اش رو 20 مونده و نه بالا تر میره و نه وقتی کسی رو میکشه xp میگیره !!! چرا این جوری هستش ؟؟؟
بتی رو که نمیتونی بکشی ... اگرم که از اون محیط شبیه ساز دوران کودکی اومدی بیرون ... اره باهاش برو ... ولی از در اصلی که رفتی بیرون فست تراول کن به ریوت سیتی ... اون خودش میاد
20 آخرین لول هستش از اون بالاتر نمیره اصلا

n340
30-03-2009, 22:37
دوستان اینجور که شماها میگین بازی خیلی پیجیده هستش
من تازه شروع زبون انگلیس هم زیاد حال نمی کنم جواباشونو بدم
ادامه بدم
درضمن بایوشاک سخت تره یا این

aghamajid1369
30-03-2009, 22:47
دوستان اینجور که شماها میگین بازی خیلی پیجیده هستش
من تازه شروع زبون انگلیس هم زیاد حال نمی کنم جواباشونو بدم
ادامه بدم
درضمن بایوشاک سخت تره یا این
اگه چیزی از حرفاشون نمی فهمی بی خیال بازی شو

من که خیلی از این بازی خوشم اومد
در مورد اینکه کدوم سخت تره نمیتونم نظر بدم

aghamajid1369
30-03-2009, 22:59
بازي fall out3 قشنگه و كرافيكش بالاس؟ يكي از دوستام داشت گفت مسخرست؟
عزیزم دوستت احتمالا از این سبک بازی خوشش نیومده
یا اینکه زبانش زیاد خوب نیست
وگرنه بهترین بازی سال فکر نکنم الکی باشه

aghamajid1369
30-03-2009, 23:02
از خونه ی یکی دیگه ... فکر کنم سیمسونا بود دقیق یادم نیست ... باید یه لباس زیر پیدا کنی و بزاری تو زیرزمین خونه ی اون زن و شوهره ... بعد به زنه میگی بیا بریم یه چیزی نشونت بدم
................
تو چه زود رسیدی اینجا ....؟
چرا همه اینطوری اینجا رو رد کردن من با حرف زدن با زنه و مرده تونستم جفتشون رو راضی کنم که با هم ازدواج نکنن

huggy
30-03-2009, 23:12
خوب اگه از 20 تا بالا تر نمی ره پس چجوری اون قدرتهاشو زیاد بکنه ؟؟؟ مثلا برای باز کردن قفلها 100 تا می خواد اما فکر کنم که 70 تا داره .

aghamajid1369
30-03-2009, 23:24
خوب اگه از 20 تا بالا تر نمی ره پس چجوری اون قدرتهاشو زیاد بکنه ؟؟؟ مثلا برای باز کردن قفلها 100 تا می خواد اما فکر کنم که 70 تا داره .
خوب تو دیگه باید چیزهایی رو که بیشتر بهشون احتباج داری زیاد میکردی
مثل همین lock pick
اگه بخوای هی کم کم به همه قدرت هات اضافه کنی فایده نداره
حالا تو که خبر داری به توصیه بابا ایمنی(من) گوش کن

*Necromancer
30-03-2009, 23:39
آقا این قبرستون ماشینا کجاست؟ من الان به آخر بازی نزدیک شدم هنوز داگمیتو پیدا نکردم!

aghamajid1369
31-03-2009, 01:12
بابا من 2 بار بازی رو تموم کردم هنوز سگی ندیدم که بخواد دنلالت بیاد
دوست من بیشتر توضیح میدی؟؟؟

omid.k
31-03-2009, 04:13
شما اون سگه رو می تونید در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید
و حتما این کارو بکنید

omid.k
31-03-2009, 04:15
با کتاب خوندن هم میشه زیاد کرد تلنت ها رو ... ولی نه 30 تا ...
هر کتاب 2 تا زیاد میکنه ...
اون دوستت دیگه کاری نمیتونه بکنه ... مگه از سیو های قبلیش بازی کنه ...

omid.k
31-03-2009, 14:12
خوب بازی رو من الان تموم کردم ....
کسی تونسته بدون اینکه خودش یا اون دختره بمیره بازی رو تموم کنه ؟
برای اون پروژه ی آخر کسی رمز دستگاه رو داره ؟

aghamajid1369
31-03-2009, 16:29
رمز دستگاه یادم نیست
load کن برو همون جایی که پلیسا گرفته بودنت وقتی بهت گفتن رمز رو بگو یکی از گزینه ها رمز هست تا اونجایی که یادمه
در ضمن حتما یا خودت میمیری یا دختره فکر نکنم راه دیگه ای باشه من که هر 2 حالت رو امتحان کردم

omid.k
31-03-2009, 16:46
1-7-3ممنون عزیز بود تا جایی که یادمه ....
........
الان دارم الکی میچرخم یه جای مسخره گیر کردم ..
تو oasis بعد از اینکه از اون نوشیدنی میخوی میری تو یه باغ ، از یکی از اون حوضچه ها میری که یه در زیرش داره پشت دره چندتا از اون مانستر ها هستند ... من میکوشمشون ... ولی بعدش راهی پیدا نمیکنم که ادامه بدم ، یه جای غارمانند که کفش رو آب گرفته

papillon11
31-03-2009, 18:44
آقا این قبرستون ماشینا کجاست؟ من الان به آخر بازی نزدیک شدم هنوز داگمیتو پیدا نکردم!

پیدا کردن سگ یه اتفاق حتمی نیست . من دو بار بازی رو تمام کردم یه بار پیداش کردم یه بار نه شما دیگه فکر نکنم پیداش کنی.

omid.k
31-03-2009, 18:55
پیدا کردن سگ یه اتفاق حتمی نیست . من دو بار بازی رو تمام کردم یه بار پیداش کردم یه بار نه شما دیگه فکر نکنم پیداش کنی.
نه اونجا که گفتم بری حتما پیداش میکنی ...
ولی اتفاقی ممکنه در جاهایی غیر از اونجا هم دیده بشه ... شما احتمالا طبق یکی از این اتفاقات پیداش کردی

ali_ranger22
31-03-2009, 20:00
پیشنهاد میکنم Anchorage رو بگیرین حتما ! قشنگه

superbadboy
31-03-2009, 20:29
سلام . من این بازی رو تازه گرفتم
یه سوال داشتم اون مثلث های کوچیک ( نه اون فلش اصلی که هدف اصلی رو نشون می ده ) تو خالی ( بدون رنگ ) چیه ( در رادار دیده می شه ) ؟ اگه بهشون برسیم توپر می شن ( سبز رنگ ) ؟ و اگه هدفهای فرعی بازی هستن با انجام دادن ماموریت باید از بین برن ؟
پیشاپیش از راهنامییتون ممنونم

aghamajid1369
31-03-2009, 22:33
یه سوال داشتم اون مثلث های کوچیک ( نه اون فلش اصلی که هدف اصلی رو نشون می ده ) تو خالی ( بدون رنگ ) چیه ( در رادار دیده می شه ) ؟ اگه بهشون برسیم توپر می شن ( سبز رنگ ) ؟ و اگه هدفهای فرعی بازی هستن با انجام دادن ماموریت باید از بین برن ؟

این ها جاهایی هستن که هنوز کشفشون نکردی کاری به ماموریت نداره

aghamajid1369
31-03-2009, 22:39
با کتاب خوندن هم میشه زیاد کرد تلنت ها رو ... ولی نه 30 تا ...
هر کتاب 2 تا زیاد میکنه ...
اون دوستت دیگه کاری نمیتونه بکنه ... مگه از سیو های قبلیش بازی کنه ...
عزیزم با کتاب خوندن هر تلنت یکی زیاد میشه
اگه یک perk مخصوص بگیری اون موقع 2 تا اضافه میکنه

Amir Hossein
31-03-2009, 22:44

فلش هاي تو خالي ماركت هايي هست كه خودت گذاشتي ميتوني برداري
عكسهاتو تو اين سايت آپ نكن

omid.k
31-03-2009, 22:47
عزیزم با کتاب خوندن هر تلنت یکی زیاد میشه
اگه یک perk مخصوص بگیری اون موقع 2 تا اضافه میکن
جدی .. تا جایی که یادمه 2 تا اضافه میکرد ...
ای وی
........
شما oasis نرفتی ؟

الان دارم الکی میچرخم یه جای مسخره گیر کردم ..
تو oasis بعد از اینکه از اون نوشیدنی میخوی میری تو یه باغ ، از یکی از اون حوضچه ها میری که یه در زیرش داره پشت دره چندتا از اون مانستر ها هستند ... من میکوشمشون ... ولی بعدش راهی پیدا نمیکنم که ادامه بدم ، یه جای غارمانند که کفش رو آب گرفته

aghamajid1369
31-03-2009, 22:51
شما oasis نرفتی ؟نه اصلا همچین اسمی یادم نمیاد یکم بیشتر توضیح میدی؟؟؟؟؟

aghamajid1369
31-03-2009, 22:54
نه دوست من اون فلش ها فرق دارن درست یادم نیست چه جوری بودن ولی میدونم فرق دارن

huggy
01-04-2009, 01:08
پیشنهاد میکنم anchorage رو بگیرین حتما ! قشنگه
اینی که گفتید چیه ؟؟؟ بازی ؟ اسم اسلحه ؟؟ مکان ؟؟؟؟

omid.k
01-04-2009, 01:13
نه اصلا همچین اسمی یادم نمیاد یکم بیشتر توضیح میدی؟؟؟؟؟
جای خیلی باحالیه ... برعکس کل بازی پر از درخت های سر سبز و چمن و اینا ... اتفاقا از این رکوئست اصلی ها هم داره
تو نقشت بگردی احتمالا پیداش میکنی ... اون بالا .. بالاهاست

aghamajid1369
01-04-2009, 01:54
جای خیلی باحالیه ... برعکس کل بازی پر از درخت های سر سبز و چمن و اینا ... اتفاقا از این رکوئست اصلی ها هم داره
تو نقشت بگردی احتمالا پیداش میکنی ... اون بالا .. بالاهاست
حیف که بازی رو پاک کردم
از شان بد save ها رو هم اشتباهی پاک کردم
وگرنه میرفتم امتحان میکردم حتما

aghamajid1369
01-04-2009, 01:59
راستی امید جان تو یکی از پرک ها به اسم Explore رو گرفتی؟؟؟
فکر کنم اسمش همین بود
باید لولت 20 باشه تا بتونی بگیریش

omid.k
01-04-2009, 02:16
اون که حیف شد ...
نه من تو لول 18 بازیم تموم شد ... احتمالا به خاطر اسپیچ بالام بود.. که مجبور نبودم خیلی از ماموریت ها رو انجام بدم ...
این پرک چیکار میکنه ؟ نکنه همونه که تموم نقشه رو برات باز میکنه

aghamajid1369
01-04-2009, 11:50
اون که حیف شد ...
نه من تو لول 18 بازیم تموم شد ... احتمالا به خاطر اسپیچ بالام بود.. که مجبور نبودم خیلی از ماموریت ها رو انجام بدم ...
این پرک چیکار میکنه ؟ نکنه همونه که تموم نقشه رو برات باز میکنه
اره درسته امید جان همین کار رو میکنه
.لی نمیتونی fast travel کنی به هر جایی که برات باز شده
ولی واقعا عالیه
حیف که save هام پاک شد وگرنه تمام نقشه رو زیر و رو میکردم

Amir Hossein
01-04-2009, 12:36
من لولم 48 هست :31::31::31::31:

omid.k
01-04-2009, 12:38
اره درسته امید جان همین کار رو میکنه
.لی نمیتونی fast travel کنی به هر جایی که برات باز شده
ولی واقعا عالیه
حیف که save هام پاک شد وگرنه تمام نقشه رو زیر و رو میکردم
واسه قدم زدن هم خوبه دیگه ....
مخصوصا اگه اون مونتانت باهوشه که میگه من مگا انسان هستم رو هم با خودت ببری ...
اون آدم میکشه تو قدم میزی .... خیلی باحاله

aghamajid1369
01-04-2009, 22:36
من لولم 48 هست :31::31::31::31:
مگه میشه؟؟؟؟؟؟
چه جوری؟؟؟؟

aghamajid1369
01-04-2009, 22:37
واسه قدم زدن هم خوبه دیگه ....
مخصوصا اگه اون مونتانت باهوشه که میگه من مگا انسان هستم رو هم با خودت ببری ...
اون آدم میکشه تو قدم میزی .... خیلی باحاله
پس خیلی بچه خوبی بودی که تونستی اون رو با خودت همراه کنی
دزدی کم کردی
من همیشه متوسط بودم به خاطر همین هیچکس باهام نمیومد
فقط 1 بار 1 ربات خریدم اصلا خوشم نیومد ازادش کردم حیف پول

omid.k
01-04-2009, 22:56
پس خیلی بچه خوبی بودی که تونستی اون رو با خودت همراه کنی
دزدی کم کردی
من همیشه متوسط بودم به خاطر همین هیچکس باهام نمیومد
فقط 1 بار 1 ربات خریدم اصلا خوشم نیومد ازادش کردم حیف پول
اووو ه شدید ....
میت داگ رو میبردی باز بهتر بود که ....
معمولی بودی میتونستی اون پسره رو که اول بازی مادرش رو نجات میدی رو هم با خودت ببری ...

aghamajid1369
01-04-2009, 23:30
اووو ه شدید ....
میت داگ رو میبردی باز بهتر بود که ....
معمولی بودی میتونستی اون پسره رو که اول بازی مادرش رو نجات میدی رو هم با خودت ببری ...
نه بابا خودم تنهایی میرفتم خیلی بیشتر حال میداد
منظورت از پسره همونیه مه باهاش بد بودی داخل vault و سوسک ها به مادرش حمله کردن؟؟؟؟

*Necromancer
02-04-2009, 00:24
من مادرشو که نجات ندادم هیچ خودش رو هم کشنتم یعنی از شلاوغی و هرج و مرج سو اسفاده کردم و مرتکب به قتل شدم!!!
یه سوال:
یه بار یه کاروان ربات دیدم که یارو فروشنده هه هیچکدوم رو به من نفروخت! با یکی از رباتها حرف زدم گفت من یه نمونه نمایشی هستم فروشی نیستم با من صحبت نکنید:31:
از کجا ربات بخرم؟
من الان اواخر بازی هستم! اون موتانت باهوشه که می گین کجاست؟(من الان تو مرحله پیدا کردن g.e.c.k هستم)

aghamajid1369
02-04-2009, 01:10
یه بار یه کاروان ربات دیدم که یارو فروشنده هه هیچکدوم رو به من نفروخت! با یکی از رباتها حرف زدم گفت من یه نمونه نمایشی هستم فروشی نیستم با من صحبت نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا ربات بخرم؟
از همین یارو باید بخری اگه 2باره ببینیش بهت میفروشه مال من هم همینطور بود

من الان اواخر بازی هستم! اون موتانت باهوشه که می گین کجاست؟(من الان تو مرحله پیدا کردن g.e.c.k هستم)
توی همین مرحله پیداش میکنی دوست من

omid.k
02-04-2009, 01:35
منظورت از پسره همونیه مه باهاش بد بودی داخل vault و سوسک ها به مادرش حمله کردن؟؟؟؟
اره اگه مادرش رو نجات داده باشی .. و کارمای معمولا داشته باشی ... باهات میاد

aghamajid1369
02-04-2009, 01:50
من مادرش رو نجات دادم ولی نفهمیدم که میشه به پسره پیشنهاد بدی

cao-cao
03-04-2009, 13:31
دوستان راهنمایی هم واسه این بازی هست؟

aghamajid1369
03-04-2009, 14:26
بهتره اینجا در خواست بدی

اینجا اکه جایی از بازی گیر کرده باشی بچه ها میتونن کمکت کنن

EASPORTS-FIFA
03-04-2009, 14:43
آقا سبک این بازی چیه؟؟؟؟؟؟
ترسناک؟فکری؟استراتژی؟.......

B3HZ@D
03-04-2009, 15:08
شوتر اول شخص
فکری هم که هست...ولی ترسناک نیست

omid.k
03-04-2009, 15:16
R.p.g ... هم هست دیگه ...

*Necromancer
03-04-2009, 15:45
اتفاقا ترسناک هم هست! من اولین بار که تو تونل های تنگ و تاریک مترو می گشتم رسیدم به یه توالت عمومی مخروبه و کثیف...اونجا وقتی feral goul ها بهم حمله کردن یه لحظه به خودم گفتم رزیدنت اویل در مقابل این کجاش ترسناکه آخه؟؟؟!!!
سبک بازی یه چیزی بین RPG و اکشن اول شخصه البته می تونی دوربین رو سوم شخص هم بکنی! من برای گشت و گزار با سوم شخص می گردم برای مبارزه اول شخص می شم!! نمی شه گفت RPG خالصه چونکه المانهای نقش آفرینی توش کمرنگه یه جورایی واسه گیمرای نسل جدید همه چی رو ساده تر کردن دیگه مثل RPG های قدیمی تر لازم نیست ساعتها با منو های آپگرید ور بری!!!

B3HZ@D
03-04-2009, 15:53
اونا یک سری موجودات جهش یافته هستن
فکر نکنم ترسی داشته باشن...فرقشون با انسان اینه که دست خالی میجنگن
یا گاز میگیرن یا این که چنگ میزنن

*Necromancer
03-04-2009, 16:31
اونا یک سری موجودات جهش یافته هستن
فکر نکنم ترسی داشته باشن...فرقشون با انسان اینه که دست خالی میجنگن
یا گاز میگیرن یا این که چنگ میزنن
این که معلومه! از دکتری که تو آندر ورلد بود پرسیدم گفت اینا همون غول های معمولی ان که وضعشون خراب شده به این روز افتادن! غول های معمولی هم که گاب گفت تو زمان جنگ اینجوری شدن(هنوز بعد 200 سال زندن؟)
یه موجود ترسناک که حتما نباید یه موجود ماورایی باشه که! گانادو های رزیدنت اویل هم آدمای معمولی هستن که انگل لاس پلاگاس وارد بدنشون شده!
البته فقط هم گاز نمی گیرن یه نوع خیلی خطرناکشون هست که خیلی هم کمیابه! اونا موقع نبرد از خودشون درخشش در می کنن! و محیط اطرافشون رو آلوده به رادیو اکتیو می کنن!

rouzbeh_ziafati
03-04-2009, 16:52
من ویندوز ویستا دارم ، بازی fallout 3 رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم بازی بالا میاد اما وقتی میزنم new game وقتی می خواد بازی load بهشه یهو خارج میشه و پیغام خطا میده و باید close کرد برنامه رو ... کسی می دونه اشکال از چیه ؟

ardalan_zapata
03-04-2009, 17:42
من ویندوز ویستا دارم ، بازی fallout 3 رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم بازی بالا میاد اما وقتی میزنم new game وقتی می خواد بازی load بهشه یهو خارج میشه و پیغام خطا میده و باید close کرد برنامه رو ... کسی می دونه اشکال از چیه ؟

رم کامپیوتر شما کم است به همین علت خارج میشه
اگه میتونید از xp استفاده کنید

rouzbeh_ziafati
03-04-2009, 18:59
رم کامپیوتر شما کم است به همین علت خارج میشه
اگه میتونید از xp استفاده کنید

من با سیستمم کلی بازهای از این سنگین تر رو هم اجرا کردم راحت ...
رم 2 گیگ دارم
مشکل از سخت افزار نمی تونه باشه

omid.k
03-04-2009, 19:55
رم 2 گیگ دارم
اگه فقط به همین بازی گیر میده ... احتمالا مشکل از سیستمت نیست دیگه
اینجا بپرس بچه ها کمکت میکنند

aghamajid1369
03-04-2009, 23:10
رم 2 گیگ دارم
عزیزم مشکل از سیستم نیست روی xp نصب کن حتما درست میشه مال من هم همینجور بود

B3HZ@D
03-04-2009, 23:19
خود ویستا در بهترین حالت به 2 گیگ رم نیاز داره
معلومه که شما نمی تونین بازی کنین...همون xp که ایشون پیشنهاد کردن بهتره

aghamajid1369
03-04-2009, 23:53
خود ویستا در بهترین حالت به 2 گیگ رم نیاز داره
معلومه که شما نمی تونین بازی کنین...همون xp که ایشون پیشنهاد کردن بهتره
درسته دوست من ولی بازی فکر با vista مشکل داره چون دوست من که رم 4 داشت روی vista مشکل داشت
خود من هم 2 دارم فکر نکنم رمم کم میاورد
تنها بازیی که رم کم اوردم توی vista بازی gta بود

B3HZ@D
03-04-2009, 23:55
من روی ویستا نصب کردم حتی یک بار هم مشکل نداشتم
بهرتین جواب رو روی ویستا گرفتم...اصلا با xp قابل مقایسه نیست
همه بازی ها رو بدون مشکل اجرا می کنه
من همون احتمال رم رو میدم...باید ببینی خود بازی چقدر رم میخواد

omid.k
04-04-2009, 00:09
خوب منم با رم 2 گیگ روی لب تاپم بازی کردم و البته روی ویستا ... و مشکلی نداشتم

6666667777777
04-04-2009, 05:48
این چیشی بازیه دیگه.همش آدم و گیج میکنه.تفنگاشم که مثل تفنگ بادی منن.اصلا بدرد نمیخوره تفنگاش که.دشمنارو نمیکشه.بازیش اصلا بدرد نمیخوره.

B3HZ@D
04-04-2009, 06:19
شما اگه یک کم بازی رو ادامه میدادی اسلحه های بهتری پیدا میکردی

6666667777777
05-04-2009, 04:14
شما اگه یک کم بازی رو ادامه میدادی اسلحه های بهتری پیدا میکردی

واقعا؟خمپاره میگیره؟نارنجک چی؟تانک؟کلاش؟بمب؟

omid.k
05-04-2009, 11:30
واقعا؟خمپاره میگیره؟نارنجک چی؟تانک؟کلاش؟بمب؟
الان این سوالا جدیه .. یا محض بی کاری ...
غیر از تانک همه رو میگیری

superbadboy
05-04-2009, 13:32

درود . نه دوست عزیز اون فلش های بزرگ منظورم نیست. مثلثهای کوچیک که همون طور که یکی از دوستان گفت نقاط ناشناخته هستن که با رسیدن بهشون توپر می شه ،
و بعد از روی نقشه می شه مستقیما بهشون سفر کرد

namber_one
05-04-2009, 15:17
با سلام و خسته نباشید :D
دوستان من یه جای بازی گیر کردم نمیتونم رد کنم
یه کمکی بکنید
ابتدای یه آبجکت هستم که یه پیرمرده داره با دکتر Li صحبت میکنه
باید برم از تو یه کامپیوتر توی یه پایگاه اطلاعات درباره یه جایی پیدا کنم
اون سیستم رو هر چی زیرو رو کردم بازم اتفاقی نیفتاد و چیزی پیدا نکردم
میشه یه کمکی بکنید؟ (چند روزه اونجا گیر کردم :D)

omid.k
05-04-2009, 15:37
باید برم از تو یه کامپیوتر توی یه پایگاه اطلاعات درباره یه جایی پیدا کنم
اون سیستم رو هر چی زیرو رو کردم بازم اتفاقی نیفتاد و چیزی پیدا نکردم
میشه یه کمکی بکنید؟ (چند روزه اونجا گیر کردم :d)

یه کامپیوتر تو یه اتاقه که درباره ی والت های مختلف توش اطلاعات هست ... باید اونو باز کنی و اون اطلاعات رو یکی یکی باز کنی تا بهت کامپلت بده ...
ولی کدوم اتاق بود یادم نیست

*Necromancer
07-04-2009, 17:53
می گما این آقا پسره که از ماجرای مورچه های آتشین جون به در برده باید براش یه خونه پیدا کنم!
خودش گفت پدرش در مودر ریورت سیتی چیزایی بش گفته فک می کنه بتونه غاونجا زندگی کنه!
حالا سوال من اینه که تو ریورت سیتی با کی حرف بزنم که ازش نگهداری کنه؟(نکنه با اون زن الکلیه که خودش یه پسر داره که براش زیادیه؟:31:)

aghamajid1369
07-04-2009, 18:43
شما باید با همون زنی حرف بذنی که هتل داره و میتونه بهت اتاق اجاره بده.
1‏ ربات هم براش کار میکنه.

papillon11
07-04-2009, 18:51
می گما این آقا پسره که از ماجرای مورچه های آتشین جون به در برده باید براش یه خونه پیدا کنم!
خودش گفت پدرش در مودر ریورت سیتی چیزایی بش گفته فک می کنه بتونه غاونجا زندگی کنه!
حالا سوال من اینه که تو ریورت سیتی با کی حرف بزنم که ازش نگهداری کنه؟(نکنه با اون زن الکلیه که خودش یه پسر داره که براش زیادیه؟:31:)

شما باید با یه پیرمرد که قصد خودکشی داره صحبت کنی و ازش بخوای سرپرستی بچه را به عهده بگیره .بالاترین طبقه (یا یکی پایین تر) در های رو به ریواسیتی میتونی پیداش کنی.