ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FallOut 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

88x88
15-07-2009, 17:30
هیچی این یارو دختره در اصل یه دکتریه که سادیسم داره. حال می کنه که همه رو بکشی و ازیت کنی.
ولی اگر می خوای کارمات خوب بمونه از این راه ها برو:

نه لازم نیست کارمات کم شه. اما به هر حال باید همه رو بکشی. اگه می خوای کارمات کم نشه باید بری تو خونه ی همون مرده. تنها خونه ایه که بهم ریخته و درب و داغونه. یه سری وسایل داره که می شه انتخابشون کرد. یا روشون کلیک کرد یا یه همچین چیزی. درس یادم نیست. ولی وقتی کلیک می کنی روشون یه صدای می ده. ترتیبشون مهمه مثل یه رمزه. درس که بزنی یهو یه کامپیوتر جلوت ظاهر می شه که می تونی باهاش اونجا رو کنترل کنی. خروج اضتراری رو بزن همه رو می کشه بعد میای بیرون. ولی کارمات کم نمی شه.

اینجا یک نفر دیگه هم این سوالا قبلا کرده بود( فکر کنم aroosak_kooki بودن.)
منم جواب دادم.
باید بگردی خونه ی خود دختره رو گیر بیاری. بعد هم روی یه سری از لوازمش کلیک کنی (با یه ترتیب خاصی) بعد پرتالش باز می شه.
ترتیبش اسونه چند بار سعی کنی میاد دستت. چون اشتب بزنی صداشون قطع می شه.
پرتال که باز شد یه چیزی تو مایه های خروج اضتراریه. همشون می میرن. ولی کارما کم نمی شه.

این جوابای بود که قبلا به این سوال دادم.

titanium_zarin
15-07-2009, 22:03
خوب من پدرم رو ÷یدا کردم.
جای بعدی که باید برم همون کشتی هست...میگم باید با پدرم برم یا میتونم ترانسپورت کنم اونجا بدون پدر؟؟؟

aghamajid1369
15-07-2009, 22:26
میتونی راحت ترنسپورت کنی. احتیاج نیست تا اونجا راه بری.

system1000
16-07-2009, 08:41
بازی خیلی خوبیه من بعد از گذشت 2 هفته هنوز تمومش نکردم چون واشنگتن تا دلتون بخواد مکان های مخفی داره.الان نقشه من پر شده و حداقل 80 محل روی نقشه برام ظاهر شده.اگه بخواید طبق داستان بازی جلو برید همون روز اولم میشد تمومش کرد.اما توصیه میکنم خودتون آزادانه برید تا ببینید چقدر این بازی مکان های ناشناخته داره.مخصوصا نبرد توی کاخ سفیدش خیلی قشنگه که از دستش ندید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

system1000
16-07-2009, 09:36
اینم چند تا عکس که خودم گرفتم:

موشک رو ببینید:

ذغال شدن یکی از دشمنا:

m2stech
16-07-2009, 12:40
اینجا خبر و اسکرینشات از DLC بعدی و البته آخرین DLC بازی را گذاشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

titanium_zarin
16-07-2009, 18:26
سلام.
من تموم کردم اما نفهمیدم چی شد.
با اون دختره رفتم همونجایی که پروزه پدر بود .بعدش دختره رو فرستادم تو و اونم رمز رو زد...بعدم همه مردن ...
میشه بگید اخرش چی میشه؟؟؟؟اینا یعنی چی؟؟؟

88x88
17-07-2009, 01:21
سلام.
من تموم کردم اما نفهمیدم چی شد.
با اون دختره رفتم همونجایی که پروزه پدر بود .بعدش دختره رو فرستادم تو و اونم رمز رو زد...بعدم همه مردن ...
میشه بگید اخرش چی میشه؟؟؟؟اینا یعنی چی؟؟؟
تبریک می گم.
شما با موفقیت بازی رو تموم کردید.
حالا شاید بهتر باشه که بری از یه سیو قبلی و مراحل انتخابی بازی رو رد کنی.
البته من این قسمت رو خودم رفتم تو و اخرشدر راه وطنم مردم.

اینا یعنی این که شما رفتی پروژه ی اب خالص رو شروع کردی که مردم بدبخت کپیتال ویست لند بتونن با خیال راحت اب بخورن. ولی اخرشس نفهمیدی ایثار چه چیز خوبیه.(اینا حرف های گوینده ی ته بازی بود فکر کنم.)

smahdis
17-07-2009, 08:23
این بازی نه گرافیک خوبی داره و نه داستان همچین خوبی

جای تغجب هست که چطور این بازی اینقدر معروف شده ؟

حالا که بازی رو خریدم باید بازیش کنم دیگه

درضمن من تو لود بازی مشکل پیدا کردم اول خوب بود یهو این طوری شد وقتی از جایی که سیو کردم می خوام اجرا کنم تو بازی قفل می کنه کسی می دونه چی کار کنم؟

titanium_zarin
17-07-2009, 09:50
تبریک می گم.
شما با موفقیت بازی رو تموم کردید.
حالا شاید بهتر باشه که بری از یه سیو قبلی و مراحل انتخابی بازی رو رد کنی.
البته من این قسمت رو خودم رفتم تو و اخرشدر راه وطنم مردم.

اینا یعنی این که شما رفتی پروژه ی اب خالص رو شروع کردی که مردم بدبخت کپیتال ویست لند بتونن با خیال راحت اب بخورن. ولی اخرشس نفهمیدی ایثار چه چیز خوبیه.(اینا حرف های گوینده ی ته بازی بود فکر کنم.)

من پروژه رو شروع کردم اما باعث شد که همه بمیرن.نمیدونم والا...:19:

halflife g
17-07-2009, 10:23
دوستان يه مپ كاملي از بازي تو اينترنت هست كه تمامي جاهاي تو بازي رو نشون بده تا من برم اون ها رو كشف كنم؟؟چون ميخوام 100 جاي بازي رو كشف كنم(براي achivement گرفتن)

m2stech
17-07-2009, 10:57
دوستان يه مپ كاملي از بازي تو اينترنت هست كه تمامي جاهاي تو بازي رو نشون بده تا من برم اون ها رو كشف كنم؟؟چون ميخوام 100 جاي بازي رو كشف كنم(براي achivement گرفتن)

Amir Hossein
17-07-2009, 11:41
مهارت باز كردن قفل من 100 هستش
ولي ميرم مهارت هامو نگاه ميكنم 96 هست
چطور زياد كنم از 100 كه بيشتر نميشه
تازگي ها اين طور شده
قبلا اين طوري نبود

88x88
17-07-2009, 12:13
من پروژه رو شروع کردم اما باعث شد که همه بمیرن.نمیدونم والا...
همه منظورت کیان؟ شخصیت اصلی که یه مدل می میره و یه مدل نمی میره.
یه مدل داره که رییس جمهور بهت می گه تمام اونای که رادئو اکتیویته شدن، مثل تمام غول ها ريال می میرن.
بعد اینارو نشون نمی ده. کیو می گی می میره؟

می دونی می تونی رمز هم بزنی.

تازگي ها اين طور شده
قبلا اين طوري نبود
یعنی چند وقته این شکلی شده؟
شاید چیزی خوردی که نباید می خوردی. چون یادمه بعضی دارو ها روی ساینس تاثیر می ذاشتن. شاید شما یه چیزی کشف کردی که رو لاک پیکم تاثیر بذاره.
ولی می تونی شما هم از رمز های بازی استفاده کنی.

این بازی نه گرافیک خوبی داره و نه داستان همچین خوبی

جای تغجب هست که چطور این بازی اینقدر معروف شده ؟

حالا که بازی رو خریدم باید بازیش کنم دیگه

درضمن من تو لود بازی مشکل پیدا کردم اول خوب بود یهو این طوری شد وقتی از جایی که سیو کردم می خوام اجرا کنم تو بازی قفل می کنه کسی می دونه چی کار کنم؟
داستان این بازی شاهکاره.
گرافیکش هم خیلی خوبه. من نمی دونم شما داری با چی مقایسه می کنی.
ولی حرکاتشون خیلی طبیعیه و سطوحی که تو بازی مشاهده می شه هم خوب طراحی شده.
و تو بازی های ار پی جی از همه ی اونای که من قبلا یادمه بهتره بودن.
تعجبی نداره که بهترین بازی سال بشه.
در ضمن، لود این بازی شاهکاره. نسبت به فضاهای بسیار بزرگی که داره خیلی سریع لود می شه و روون اجرا می شه. مال من که لود اولش شش ثانیه طول می کشه.
یعنی مکس پین یک هم به این خوبی لود نمی کرد.

احتمالا مشکل از ویندوزتونه. چون بازی ایرادی نداره. یا شاید بازی که شما داری ایراد داره. البته این که می گی قبلا خوب اجرا می کرده این احتمال رو کمرنگ می کنه.

halflife g
17-07-2009, 12:32
می دونی می تونی رمز هم بزنی.

نه نميشه چون متاسفانه دارم با كنسول بازي ميكنم pc نيس

Alireza.M67
17-07-2009, 13:38
تازگي ها اين طور شده
قبلا اين طوري نبود

یحتمل یا یه چیزی خوردی که خود به خود درست میشه
یا یه لباسی پوشیدی که باید لیاستو عوض کنی تا درست شه .

به لول 20 که برسی یکی از بهترین پرک ها یعنی explorer رو میگیری و همه جا باز میشه ...

titanium_zarin
17-07-2009, 14:00
من رفتم واسه اب.اون دختره هم باهام بود.بعد رمز دستگاه رو دادم بهش و رفت تو که رمز رو بزنه.وقتی زد اون یه دفعه مرد.
بعدم یه سری فیلم نشون داد که همه توی شهرها و توی اون کشتیه مردن.دقیق نفهمیدم که چی شد.
خودم هم با یه سگ رفتم دنبال زندگی...

smahdis
17-07-2009, 19:53
بازی از این مذخرفتر در عمرم ندیدم. بسی مذخرف...

omid.k
17-07-2009, 20:39
برای شما احتمالا ....
برای من که از بهترین بازی های زندگیم بود ......

halflife g
17-07-2009, 21:43

نميخوام ادعاي بي خود كنم ولي من تقريبا اكثر بازيهاي دنيا رو بازي كردم چون هميشه در حال بازي كردنم در نتيجه:

از لحاظ بالانس بودن و زيبايي و القا جو تنهايي و به عنوان نماينده اي از سبك rpg اين جزو 5 بازي برتر زندگيه منه واقعا در يك كلمه عالي عالي عالي.

aroosak_kooki
18-07-2009, 05:24
بالاخره oasis رو پیدا کردم و ماموریتش رو انجام دادم ...یکم سخت بود پیدا کردنش ...

تازه الان یادم اومد که داداشم هرچی دنبالش گشته بود راهشو پیدا نکرده بود...

راستی سر راهم یه جایی یه آدم فضاییه با نمک پیدا کردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ازش با گوشی عکس گرفتم حالا اگه شد می دارم عکسش رو ...

system1000
18-07-2009, 10:10
بالاخره oasis رو پیدا کردم و ماموریتش رو انجام دادم ...یکم سخت بود پیدا کردنش ...

تازه الان یادم اومد که داداشم هرچی دنبالش گشته بود راهشو پیدا نکرده بود...

راستی سر راهم یه جایی یه آدم فضاییه با نمک پیدا کردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ازش با گوشی عکس گرفتم حالا اگه شد می دارم عکسش رو ...
چرا با گوشی؟! دکمه ی print screen روی کیبورد رو بزن هر جا خواستی یه عکس بگیر.عکسا هم توی فولدر بازی ذخیره میشه.

aroosak_kooki
18-07-2009, 19:00
چرا با گوشی؟! دکمه ی print screen روی کیبورد رو بزن هر جا خواستی یه عکس بگیر.عکسا هم توی فولدر بازی ذخیره میشه.

جدی ؟
چه خوب ... اون موقع prt sc رو زدم تا وقتی از بازی اومدم بیرون سیوش کنم ... ولی یادم رفت ... پس شاید الان سیو شده باشه ... برم ببینم ...

halflife g
18-07-2009, 20:38
بالاخره بعد 53 ساعت بازي كردن بازي تموم شد فوق العاده بود

راستي تو اخراش يه موتانتي هستش كه باهات دوس ميشه(تو ولت مي بينيش) و پابه پات مي جنگه خيلي عاليه ميتوني وسايلتو بدي اون نگهداره يعني در كل مقدار وسايلي كه ميتوني برداري بيشتر ميشه تفنگشم كه خداس خيلي قويه

omid.k
18-07-2009, 23:43
ميشه تفنگشم كه خداس خيلي قويه
اره ... فقط حیف که نمیدتش به تو .....

system1000
19-07-2009, 09:21
یه اشکال بزرگ این بازی اینه که بر خلاف وسعت واقعا زیادی که داره اما مراحل و عملیاتاش خیلی کم هست.

saeed__d
19-07-2009, 10:57
سلام بچه ها من fallout 3 رو گرفتم ولی بازی خیلی مسخره اولش شروع میشه حال ندارم بچه ها رو بزرگش کنم اگه کسی سیو جلوتر بازی رو داره که به مراحل جلوتر بره و قسمت اکشن بازی بیاد ممنون می شم برام بذارن

لطفا اولین سیوی که مربوط به جنگ بازی می شه برام بذارین با تشکر از همه

m2stech
19-07-2009, 11:35
سلام بچه ها من fallout 3 رو گرفتم ولی بازی خیلی مسخره اولش شروع میشه حال ندارم بچه ها رو بزرگش کنم اگه کسی سیو جلوتر بازی رو داره که به مراحل جلوتر بره و قسمت اکشن بازی بیاد ممنون می شم برام بذارن

پس پیشنهاد میکنم که این بازی را شما اصلا بازی نکنید چون در ادامه بازی کلی راه رفتن با پای پیاده و صبر کردن ، حرف زدن ،جستجو کردن، فکر کردن و کارهای وقتگیر و غیر اکشن داره...

Alireza.M67
19-07-2009, 15:52
اره ... فقط حیف که نمیدتش به تو .....

چرا ...
من ازش گرفتم .

اگه دنبال اکشن بالا میگردی کلا این بازیو بی خیال شو ...

soltanarash
19-07-2009, 16:42
یه اشکال بزرگ این بازی اینه که بر خلاف وسعت واقعا زیادی که داره اما مراحل و عملیاتاش خیلی کم هست.

این بازی خیلی ماموریت داره جز طولانی ترین بازی ها است. به نظر من این بازی از هر نظر کامل بود.

system1000
19-07-2009, 17:30
این بازی خیلی ماموریت داره جز طولانی ترین بازی ها است. به نظر من این بازی از هر نظر کامل بود.
اتفاقا این بازی اون چیزی که کم داره ماموریت و دغدغه همه پیدا کردن یه ماموریت هست.من تقریبا 75% نقشه رو با پای پیاده و بدون تله پورت کردن پیدا کردم اما اکثرا ایستگاه های مترو هستن و جاهایی که اصلا توش آدمی وجود نداره برای ماموریت.
خود من بازی رو روز دومی که خریدم تموم کردم انقدر ماموریت های اصلیش کم بود.
الانم در به در دنبال ماموریت های جانبی هستم که اونم بعد این همه گردش توی واشنگتن تا به حال فکر کنم به زور به 10 تا رسیده که خیلی کوتاه بودن.
اما باید قبول کرد تابه حال بازی با چنین وسعتی که همه جاش یه چیزی برای کشف کردن باشه ندیده بودم.عالی بود.

halflife g
19-07-2009, 18:13
اتفاقا این بازی اون چیزی که کم داره ماموریت و دغدغه همه پیدا کردن یه ماموریت هست.من تقریبا 75% نقشه رو با پای پیاده و بدون تله پورت کردن پیدا کردم اما اکثرا ایستگاه های مترو هستن و جاهایی که اصلا توش آدمی وجود نداره برای ماموریت.
خود من بازی رو روز دومی که خریدم تموم کردم انقدر ماموریت های اصلیش کم بود.
الانم در به در دنبال ماموریت های جانبی هستم که اونم بعد این همه گردش توی واشنگتن تا به حال فکر کنم به زور به 10 تا رسیده که خیلی کوتاه بودن.
اما باید قبول کرد تابه حال بازی با چنین وسعتی که همه جاش یه چیزی برای کشف کردن باشه ندیده بودم.عالی بود.

اين بازي حدود 20 ماموريت فرعي داره
تازه اكثر بازيهاي نقش افريني ماموريت هاي اصليشون خيلي كوتاه

ولي در كل قبول دارم كه واسه اون همه وسعت 20 ماموريت فرعي و حدود 10 تا ماموريت اصلي كم بود

system1000
19-07-2009, 20:23
اين بازي حدود 20 ماموريت فرعي داره
تازه اكثر بازيهاي نقش افريني ماموريت هاي اصليشون خيلي كوتاه

ولي در كل قبول دارم كه واسه اون همه وسعت 20 ماموريت فرعي و حدود 10 تا ماموريت اصلي كم بود
میشه اسم و مکان ماموریت های فرعی رو بنویسید.چون من با اینکه تقریبا 75% شهر رو زیر و رو کردم اما به 15 تا ماموریت هم نرسیدم.
مرسی

titanium_zarin
19-07-2009, 22:45
سلام.
من رفتم oasis
اما نمیدونم چه کار باید بکنم.یه پیرمرد اونجاست.یه کاری مثل دعا میکنه بعدم من میرم یه جایی همون اطراف تنهایی فکر کنم اسمش grove یا همچین چیزی بود.یه در زیر اب بود رفتم تو چند نفر رو هم کشتم اما همون جا گیر گردم...

چه کار باید کنم؟؟؟؟

88x88
20-07-2009, 00:08
میشه اسم و مکان ماموریت های فرعی رو بنویسید.چون من با اینکه تقریبا 75% شهر رو زیر و رو کردم اما به 15 تا ماموریت هم نرسیدم.
مرسی
واکترو های این بازی پره. توشون هم معمولاا اسم همه ی معموریت های فرعی رو می شه تو فهرستاشون پیدا کرد.
اگر واکترو پیدا نکردی بگو من برم دنبالش.

سلام.
من رفتم oasis
اما نمیدونم چه کار باید بکنم.یه پیرمرد اونجاست.یه کاری مثل دعا میکنه بعدم من میرم یه جایی همون اطراف تنهایی فکر کنم اسمش grove یا همچین چیزی بود.یه در زیر اب بود رفتم تو چند نفر رو هم کشتم اما همون جا گیر گردم...

چه کار باید کنم؟؟؟؟
اون دره سر کاریه و من رو هم چند صباحی علاف کرد.
باید از اونجای که خود درخته هست بیای بیرون و بری قسمتی از اوئیسیس که ادما هستن. بعد بری گوشه موشه هاش و یه کلید دار مسلح پیدا کنی و از درش بری تو. من پیشنهاد می کنم که قلب یارو رو پاره کنی.

پ.ن. اتفاقا به نظر منم این بازی نسبت به وسعت ویستلندش ماموریت کم داره. و ماموریتاش هم یکم سر کارین.
من بیشتر با ارتباط با دیگرانش حال می کردم. مثل ماموریتی که دختره توی مگاتون بهت می ده و می فرستتت دنبال داداشش.

aroosak_kooki
20-07-2009, 02:05
سلام.
من رفتم oasis

چه کار باید کنم؟؟؟؟

چه جالب من اصلا" اون دری رو که زیر آب بود رو نرفتم ببینم ...

مننم چون دوستان گفته بودند که بکشیش بهتره کشتمش ...

راستی اون عکسه رو هم نتوستم تو پوشه ای از بازی پیدا کنم ... دقیقا" کجا میره ؟

titanium_zarin
20-07-2009, 09:36
اون دره سر کاریه و من رو هم چند صباحی علاف کرد.
باید از اونجای که خود درخته هست بیای بیرون و بری قسمتی از اوئیسیس که ادما هستن. بعد بری گوشه موشه هاش و یه کلید دار مسلح پیدا کنی و از درش بری تو. من پیشنهاد می کنم که قلب یارو رو پاره کنی.

پ.ن. اتفاقا به نظر منم این بازی نسبت به وسعت ویستلندش ماموریت کم داره. و ماموریتاش هم یکم سر کارین.
من بیشتر با ارتباط با دیگرانش حال می کردم. مثل ماموریتی که دختره توی مگاتون بهت می ده و می فرستتت دنبال داداشش.

اخه وقتی رفتم اونجا یه دفعه همه توی اون جایی که یه صندلی هست ایستادن منم رفتم اونجا بعد انگار یه چیزی خوردم یه مقدار همه جا روشنتر شد و گوشه های تصویرم کدر تر.بعدشم رفتم اون تو.دیگه راه برگشت نداشتم....
میشه یکم توضیح بدین باید چه کار کنم؟؟؟

88x88
20-07-2009, 09:47
اخه وقتی رفتم اونجا یه دفعه همه توی اون جایی که یه صندلی هست ایستادن منم رفتم اونجا بعد انگار یه چیزی خوردم یه مقدار همه جا روشنتر شد و گوشه های تصویرم کدر تر.بعدشم رفتم اون تو.دیگه راه برگشت نداشتم....
میشه یکم توضیح بدین باید چه کار کنم؟؟؟
یعنی چی راه برگشت نداری؟
با درخته حرف بزن، حرفات که تموم شه ماموریت جدید داری(که بکشیش.) بعد باید دوباره از همون دره بیای بیرون. بیرون از جای که درخته هست.
از زیر ابه لازم نیست بری. تازه رادیو اکتیویته هم می شی اگر بری.
وقتی میای بیرون پیر مرده می گه یه کار دیگه کنی. (می شه اختیاری.) بعد پیر زنه میاد می گه یه کار دیگه باید کنی.(اینم اختیاریه.) بعد باید بری گوشه کنارای اوئیسیس اون یاروی رو که گفتم پیدا کنی. بعد از دره رد می شی و توی یه غار هستی.
بقیه اش دیگه فقط گشتنه و کشتن موجودات اونجا.
می تونی توی اوئیسیس از نقشه ی لوکال هم برای پیدا کردن در قاره کمک بگیری.

halflife g
20-07-2009, 10:05
مرسی

شما برو به اين ادرس :

تو اين ادرس 17 ماموريت جانبي رو مي بيني و تعداد زيادي هم ماموريت جانبي كه تو ليست ماموريت ها نيست.

titanium_zarin
20-07-2009, 10:44
یعنی چی راه برگشت نداری؟
با درخته حرف بزن، حرفات که تموم شه ماموریت جدید داری(که بکشیش.) بعد باید دوباره از همون دره بیای بیرون. بیرون از جای که درخته هست.
از زیر ابه لازم نیست بری. تازه رادیو اکتیویته هم می شی اگر بری.
وقتی میای بیرون پیر مرده می گه یه کار دیگه کنی. (می شه اختیاری.) بعد پیر زنه میاد می گه یه کار دیگه باید کنی.(اینم اختیاریه.) بعد باید بری گوشه کنارای اوئیسیس اون یاروی رو که گفتم پیدا کنی. بعد از دره رد می شی و توی یه غار هستی.
بقیه اش دیگه فقط گشتنه و کشتن موجودات اونجا.
می تونی توی اوئیسیس از نقشه ی لوکال هم برای پیدا کردن در قاره کمک بگیری.

lمعذرت مخوام.میدونم دارم عصبانیت میکنم :46: اما مشکل من اینجاست که درخته رو پیدا نمیکنم!!!!میشه بگید کجاست؟؟؟

88x88
20-07-2009, 12:48
lمعذرت مخوام.میدونم دارم عصبانیت میکنم :46: اما مشکل من اینجاست که درخته رو پیدا نمیکنم!!!!میشه بگید کجاست؟؟؟

نه بابا، خواهش می کنم. من بیشتر از ایناشم جواب دادم. خوب وقتی می دونم چرا جواب ندم؟

اینم نقشه ی لوکال اونجا. the grove جایه که درخته هست و بعد از اب خوردن می ری توشو حرف می زنی.
caverns هم اونجایه که باید بری توشو کلی گشت بزنی.(البته فکر کنم. جای دیگه ای نیست توی اوئیسیس.)
وقتی با درخته حرف زدی بعد باید برگردی توی اوئیسیس و راهتو از اونجا ادامه بدی.

توی یه چنین ادرسی:
X:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3
یعنی همون فولدر خود بازی ذخیره می شه.

Alireza.M67
20-07-2009, 23:41

اون دره در اصل مسیر رفت نیست ، مسیر برگشته .
یعنی از اون ورش باید بیای این ورش.
اگه از oasis بخوای بری به بن بست می خوری .
( شرمنده من هیچوقت معلم خوبی نبودم ، نمیدونم متوجه شدی یا نه ولی نمیتونم دیگه از این واضحتر شرح بدم )

aroosak_kooki
22-07-2009, 03:59
میره ؟اون دره در اصل مسیر رفت نیست ، مسیر برگشته .
یعنی از اون ورش باید بیای این ورش.
اگه از oasis بخوای بری به بن بست می خوری .
( شرمنده من هیچوقت معلم خوبی نبودم ، نمیدونم متوجه شدی یا نه ولی نمیتونم دیگه از این واضحتر شرح بدم )

من که این ماموریت رو خیلی وقته تموم کردم !!!!!

اینم شکل درخته برای دوستمون تا راحت تر پیداش کنه

aroosak_kooki
22-07-2009, 04:08
من خودم اولش که درخته رو دیدم وحشت کردم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس اون آدم فضاییه

خیلی مظلومه نه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر می کردم لباساشو میتونیم برای خودمون کنیم ... ولی نشد ....

halflife g
22-07-2009, 10:08
اینم عکس اون آدم فضاییه

خیلی مظلومه نه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کجای نقشس؟؟؟

aghamajid1369
22-07-2009, 12:02
هرچی بیشتر میام توی این تاپیک میبینم چه قدر جا بوده که هنوز کشف نکردم.
ایشالا وقتی dlc آخر که همه dlc ها رو داره بیاد 1 بار دیگه بازی رو تموم میکنم.

Alireza.M67
22-07-2009, 22:40
من خودم اولش که درخته رو دیدم وحشت کردم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس اون آدم فضاییه

آقا این دقیقا کجای بازیه ؟ من تقریبا 90 درصد سرزمین رو رفتم ولی یه همچین چیزی ندیدم ...
(خب بکشش و لباسشو بردار)

m2stech
23-07-2009, 11:12
آقا این دقیقا کجای بازیه ؟ من تقریبا 90 درصد سرزمین رو رفتم ولی یه همچین چیزی ندیدم ...
(خب بکشش و لباسشو بردار)

اینجاست:

Amir Hossein
23-07-2009, 11:40
سلام من بازي رو تموم كردم
حالا كسي اگه جاهاي مخفي بازي رو بلده بگه ما هم بريم
راستي چيزي براي اين بازي نيومده كه نقشه-مرحله-و....... زياد كنه

aroosak_kooki
23-07-2009, 14:41
این کجای نقشس؟؟؟

(خب بکشش و لباسشو بردار)

بکشمش ؟!! بیچاره خودش مرده بود !!! حیف !!!

اگر نقشه ی اصلی رو داشته باشید 2 مکان با علامت آبی مشخص شده ...در این مکان ها اثراتی از آدم فضایی میتونید پیدا کنید....

اون که بالای نقشه است ... دقیقا" همون جایی که دوستمون عکسش رو گذاشته.... این آدم فضاییه رو همراه سفینه اش و اسلحه و تیرهای اسلحه اش که نورانی هستنند میتونید پیدا کنید ....

اون یکی که پایی نقشه است ... من خودم فقط تیرهای نورانی اسلحه ی آدم فضاییه رو پیدا کردم...

system1000
24-07-2009, 12:18
به نظر منم بچه ها هر چیز جالبی که توی این بازی میبینن اینجا بنویسن که همه ببینن.
این فضاییه اسلحش خیلی قوی و سبک هست.عالیه.جالبه نزدیکش سیگنال رادیوی فضایی ها در دسترس هست که ازش صدای فضایی ها شنیده میشه.

اینم عکس سگی که با ما دوست میشه:

اینم عکس mutant که از نمونه عادیش خیلی بزرگ تره:

اینم عکس ملکه ی مورچه ها:

البته فکر کنم بچه هایی که فقط دنبال عملیات اصلی بازی نبودن تا به حال این چیزا رو توی بازی دیدن.
اگه شما هم عکس های این چنینی دارین یا کشف های باحال کردید بگید که ما هم فیض ببریم.

Amir Hossein
24-07-2009, 17:36
يه عكس باحال خودم گرفتم

system1000
24-07-2009, 18:25
اینجا هم یکی از بلندترین نقاط شهر هست که اگه نرفتین حتما یه سر بزنید خیلی باحاله:

راستی اگه عملیات agatha's song رو تموم کنید و ویولن رو به پیرزنه تحویل بدید توی رادیوتون یه موج به اسم agatha اضافه میشه که میتونید صدای ویولن زدن پیرزنه رو گوش کنید.خیلی قشنگ و باحاله.

hrm
24-07-2009, 19:25
دوستان سلام نقشه کامل بازی رو به صورت عکس ندارین برام بذارین خیلی ممنون میشم

halflife g
25-07-2009, 11:23
بچه این سگرو کجا می‌شه پیدا کرد؟؟(همون سگ که با ما دوس می‌شه)

88x88
25-07-2009, 12:12
بچه این سگرو کجا می‌شه پیدا کرد؟؟(همون سگ که با ما دوس می‌شه)

اون سگه اسمش میتداگه.
یه جای هست به اسم سکرپیارد.
یه شهری هست که توش پر مینه، این اسکرپیارد زیر اونه. یه جایه شبیه به قبرستون ماشینا.
بری یکم بگرید خود سگه میاد الکی برات پارس می کنه.

system1000
25-07-2009, 13:29
دوستان سلام نقشه کامل بازی رو به صورت عکس ندارین برام بذارین خیلی ممنون میشم
برو توی google image سرچ کن fallout 3 full map هرچندتا نقشه خواستی برات ظاهر میشه.

aroosak_kooki
26-07-2009, 01:45
سلام

پیا کردن این bobble head ها چقدر سخته !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این که جای هموشونو هم به صورت نوشته دارم ولی بازم سخت میشه پیداشون کرد !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی کارمام از Hero of the wastes به Paragon ارتقا پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aroosak_kooki
29-07-2009, 02:01
سلام...

رفته بودم Tenpenny tower

اونجا کلــــــــــــــی کارما گرفتم ...

اخرشم موفق شدم که اون Goul ها رو راه بدم داخل برج ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان برای بدست آوردن یکی از bobble head ها مجبور شدم که به paradise fall حمله کنم و بکشمشون چون نمی خواستم اونایی رو که ازم خواست رو بهشون تحویل بدم و مجبور به این حمله شدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقدر قوی اند !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

88x88
29-07-2009, 09:11
سلام.
چه جوری قولارو اوردی توکه کارمات کم نشد؟
از خود تمپنی کمک گرفتی؟
من زدم همون اول این تمپنی رو کشتم. حالا هم این مسئوله اصلا با ما راه نمیاد.
موندم چی کار کنم این کارماهه کم نشه.اخه با شخصیت خوبمم.

system1000
29-07-2009, 12:38
سلام...

رفته بودم Tenpenny tower

اونجا کلــــــــــــــی کارما گرفتم ...

اخرشم موفق شدم که اون Goul ها رو راه بدم داخل برج ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان برای بدست آوردن یکی از bobble head ها مجبور شدم که به paradise fall حمله کنم و بکشمشون چون نمی خواستم اونایی رو که ازم خواست رو بهشون تحویل بدم و مجبور به این حمله شدم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقدر قوی اند !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه سیو قبل از راه دادن Goul ها رو داری برو اونو لود کن و یه بار دیگه بازی کن.
چون منم گول ظاهرشونو خوردم و بهشون رحم کردم تا بیان توی ساختمون.اما یه چیز جالب اینه اگه چند وقت بعد دوباره به ساختمون سر بزنی میبینی فقط Goul ها توی ساختمون هستن.وقتی با همشون صحبت کنی متوجه میشی که در غیاب تو تموم آدمای برج رو کشتن و جنازه هاشون رو ریختن توی زیرزمین!
رییسشون هم میگه اگه بخوای تو هم میفرستم پیش اونا!
راستی یه نکته باحال توی بازی اینه که بعضی وقتا شما از یه مترو یا ساختمون بیرون میاین و میبینین چند نفر با لباس سیاه به شما حمله میکنن.وقتی اونا رو کشتین حتما همشون رو بگردید و نوشته هاشون رو بردارید.بعضی از اون نوشته ها باعث میشن به چیزای جالبی برسین.خود من از روی یکی از این نوشته ها فهمیدم که Tenpenny کشته شده وگرنه حالا حالا ها به Tenpenny tower برنمیگشتم.

aroosak_kooki
29-07-2009, 13:24
راستی اگه عملیات agatha's song رو تموم کنید و ویولن رو به پیرزنه تحویل بدید توی رادیوتون یه موج به اسم agatha اضافه میشه که میتونید صدای ویولن زدن پیرزنه رو گوش کنید.خیلی قشنگ و باحاله.

راستی این ماموریتی که گفتین مال کجای نقشه است ... من ندیدم این ماموریتو هنوز !!!

سلام.
چه جوری قولارو اوردی توکه کارمات کم نشد؟
از خود تمپنی کمک گرفتی؟
من زدم همون اول این تمپنی رو کشتم. حالا هم این مسئوله اصلا با ما راه نمیاد.
موندم چی کار کنم این کارماهه کم نشه.اخه با شخصیت خوبمم

رفتم با تمام افراد ساختمون صحبت کردم و بعضی هاشون که پیر هم بودن گفتن عیبی ندارخ که بیاد ... رفتم پیش رئیسشون و اونم گفت اگه این افراد خاص بگن عیبی نداره منم حرفی ندارم ...

اینجوری شد که قبول کرد اونا بیان !!!

اگه سیو قبل از راه دادن Goul ها رو داری برو اونو لود کن و یه بار دیگه بازی کن.
چون منم گول ظاهرشونو خوردم و بهشون رحم کردم تا بیان توی ساختمون.اما یه چیز جالب اینه اگه چند وقت بعد دوباره به ساختمون سر بزنی میبینی فقط Goul ها توی ساختمون هستن.وقتی با همشون صحبت کنی متوجه میشی که در غیاب تو تموم آدمای برج رو کشتن و جنازه هاشون رو ریختن توی زیرزمین!
رییسشون هم میگه اگه بخوای تو هم میفرستم پیش اونا!
راستی یه نکته باحال توی بازی اینه که بعضی وقتا شما از یه مترو یا ساختمون بیرون میاین و میبینین چند نفر با لباس سیاه به شما حمله میکنن.وقتی اونا رو کشتین حتما همشون رو بگردید و نوشته هاشون رو بردارید.بعضی از اون نوشته ها باعث میشن به چیزای جالبی برسین.خود من از روی یکی از این نوشته ها فهمیدم که Tenpenny کشته شده وگرنه حالا حالا ها به Tenpenny tower برنمیگشتم.

جدی ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب قدر نشناسایی اند !!!!

خوب آخه اگرم اونجوری راهشون نمیدادم باید کلا" ماموریت رو فراموش می کردم و انجام نمی دادم ...
چون با باز کرن در زیر زمین هم که بدتر می شد و کارمای منفی می گرفتم ...

خوب ...شما چی کار کردین؟ ماموریت رو انجام ندادین ؟!!!

88x88
29-07-2009, 15:33
به به.
چه کارا که نمی کنن.
من هم می خواستم راشون بدم تو.
ولی فقط همین یه مدله که کارما منفی نداره.
تمپنی رو کشتم و نمی تونم همین جوری بیارمشون تو. احتمالا باید از همون زیر زمین یه کاریشون کنم.

ولی توی شخصیت بدمخیلی جالب رفتم. قبل از این که ماموریت بگیرم، تا قولرو دیدم زدم کشتمش.

این ادما چه بد باشی چه خوب میان سراقت.حرف های جالبی هم می زنن. مثلا اگر خوب باشی تیکه می ندازن ، می گن فکر کردی نمی دونم خدایی چیزی هستی؟

راستی یه چیزی پیدا کردم فکر کردم به درد یه سری می خوره.
( مثلا aroosak_kooki چند دفعه سوال کرده بود.)

من خودم توی شخصیت خوبم شماره ی 18 هستم ( 19 هم بودم. فکر کنم خطایی ازم سر زده خبر ندارم.)
و تو شخصیت بدم شماره 20 ام.

RAMINET
29-07-2009, 16:25
چه سیستمی مورد نیازه عزیزان؟
با گرافیک radeion hd3650 512mb میشه راحت بازی کرد؟

aroosak_kooki
29-07-2009, 17:10
راستی یه چیزی پیدا کردم فکر کردم به درد یه سری می خوره.

وایی دستتون درد نکنه ... چه جدول خوبی ...

اوففففف... من که تازه مرحله ی 17 هستم!!!! فکر می کردم خیلی خوبم ... نگو تازه اول راهم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر میکنم با 512 هم بشه بازی کرد ولی خوب باید یه سری از افکت هاشو خاموش یا کم کنید ...

aghamajid1369
29-07-2009, 17:15
به این لینک برید.
همون بالای صفحه سمت راست رو نگاه کنید.

system1000
29-07-2009, 21:12
راستی این ماموریتی که گفتین مال کجای نقشه است ... من ندیدم این ماموریتو هنوز !!!

رفتم با تمام افراد ساختمون صحبت کردم و بعضی هاشون که پیر هم بودن گفتن عیبی ندارخ که بیاد ... رفتم پیش رئیسشون و اونم گفت اگه این افراد خاص بگن عیبی نداره منم حرفی ندارم ...

اینجوری شد که قبول کرد اونا بیان !!!

جدی ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب قدر نشناسایی اند !!!!

خوب آخه اگرم اونجوری راهشون نمیدادم باید کلا" ماموریت رو فراموش می کردم و انجام نمی دادم ...
چون با باز کرن در زیر زمین هم که بدتر می شد و کارمای منفی می گرفتم ...

خوب ...شما چی کار کردین؟ ماموریت رو انجام ندادین ؟!!!

منم ماموریت رو انجام دادم که میگم بعد چند روز فهمیدم همه کشته شدن.
میشد همون روز اول همه ی ghoul ها رو توی مترو کشت و عملیات انجام میشد بدون اینکه احتیاج باشه بدون اجازه در برج رو براشون باز کنیم.چون از اولش ماموریت داشتیم که اونا رو توی مترو بکشیم.
اینم جایی که میتونی عملیات agatha رو انجام بدی.خونه ی پیرزنه هست( اگه نتونستی پیداش کنی بگو یه عکس واضح تر بگیرم ولی تابلو هست):

halflife g
30-07-2009, 00:17
منم ماموریت رو انجام دادم که میگم بعد چند روز فهمیدم همه کشته شدن.
میشد همون روز اول همه ی ghoul ها رو توی مترو کشت و عملیات انجام میشد بدون اینکه احتیاج باشه بدون اجازه در برج رو براشون باز کنیم.چون از اولش ماموریت داشتیم که اونا رو توی مترو بکشی

اره بابا منم كشتمشون تمامي اون ghoul ها رو تو مترو اگه درست گفته باشم يه زن سردستشون بود اونو كشتم برگشتم تو برج بچه مثبتم كردن:31::31:

aroosak_kooki
30-07-2009, 00:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ای وایی !!!

من کلی بعد از اون رفتم ... سیو اون موقع رو دارم ولی کلی جیمز باند بازی در آوردم تا یه سری جاها رو پاکسازی کردم ...

می رم سراغشون ... خدا کنه کسی رو نکشته باشن ... آخه خیلی نگذشته شاید 3 روز !!!

aroosak_kooki
30-07-2009, 21:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیر رسیدم ... هیچکی اونجا نبود ...!!!

اینم جایی که میتونی عملیات agatha رو انجام بدی

راستی ممنونم... پیدا کردم پیر زنه رو ...

رفتم اونجا که شهر بچه هاست little lamplight

چون اون پرک که با بچه ها دوست میشه رو گرفته بودم خوب باهاشون کنار اومدم و چون دوستاشون رو نجات داده بودم کلی باهام خوب بودن ... حتی اون دختره پرنسس....

aroosak_kooki
02-08-2009, 01:10
سلام

فتوحاتی دیگر !!!

یه چند تا bobble head پیدا کردم ... حالا بعدا" عکسشون رو می ذارم ...

اون slave ها رو که باهام قرار گذاشته بودنو یادم رفته بود ... گفتم برم ببینم چی شد ؟!!! بالاخره اومدن یا نه !!!

رفتم دیدم بـــــــــله ...رسیدن و زیر پاشونم علف سبز شده !!! :دی

خلاصه مجبور شدم که برم و همه ی اون آدمایی که داخل lincon memorial بودن رو بکشم ...

یکم سخت بود ... آخه این دختره عین چسب چسبیده بهم و ولم نمیکنه ... باید مراقب اونم میبودم ... کلا" خوبه که باهامه ها ولی بعضی جاها دست و پا گیرست !!!

خلاصه ماموریت انجام شد ... اینم عکس اون slave ها که دم مترو منتظرم بودن ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] memorial2.jpg

Amir Hossein
02-08-2009, 11:14
يك سوال
من آخراي بازي تونستم پاور آرمور رو بپوشم راه ديگه اي نيست بشه وسطاي بازي پوشيد

omid.k
02-08-2009, 13:02
خیر ....
همون موقع ها ... میتونی بپوشیش

system1000
02-08-2009, 13:19
يك سوال
اگه واقعا برات مهمه که هر وقت خواستی بپوشی میتونی از cheat استفاده کنی.

aroosak_kooki
02-08-2009, 14:33
اگه واقعا برات مهمه که هر وقت خواستی بپوشی میتونی از cheat استفاده کنی.

سلام

دوستان این چیت که میگید چیه ؟!!!

من برادرم میگفت که انگار تو بازی یه کنسولی باز میشه که میتونی چیت وارد کنی !!! حالا دیگه خودش بازی نمیکنه و یادش نیست کدوم دکمه ها بود!

چه دکمه هایی رو باید بزنیم ... ؟
این چیت ها رو تو خودش داره یا باید از جای دیگه ای بلد باشیم !!!؟

Amir Hossein
02-08-2009, 15:13
سلام

دوستان این چیت که میگید چیه ؟!!!

من برادرم میگفت که انگار تو بازی یه کنسولی باز میشه که میتونی چیت وارد کنی !!! حالا دیگه خودش بازی نمیکنه و یادش نیست کدوم دکمه ها بود!

چه دکمه هایی رو باید بزنیم ... ؟
این چیت ها رو تو خودش داره یا باید از جای دیگه ای بلد باشیم !!!؟

--------------------------------------------
چيت پاور آرمور رو كسي نداره؟

system1000
02-08-2009, 16:48
دکمه ی ~ رو بزنی وارد صفحه ی کد ها میشی.
cheat لذت بازی رو از بین میبره ولی اینو بزن بهت power armor میده:
player.additem 00014E13 x
به جای x تعدادش رو بزن از 1 تا هر چند تا که خواستی.فاصله ها رو هم درست مثل من رعایت کن تا عمل کنه.

Amir Hossein
02-08-2009, 16:58
دکمه ی ~ رو بزنی وارد صفحه ی کد ها میشی.
cheat لذت بازی رو از بین میبره ولی اینو بزن بهت power armor میده:
player.additem 00014E13 x
به جای x تعدادش رو بزن از 1 تا هر چند تا که خواستی.فاصله ها رو هم درست مثل من رعایت کن تا عمل کنه.

پاور آرمور رو كه دارم يه رمزي ميخوام كه اونو بشه تن كرد

halflife g
02-08-2009, 18:53
خداييش حيف نيس تو يه بازي نقش افريني اونم fallout از چيت استفاده كنين؟؟؟؟؟

بهر حال از ما گفتن

m2stech
03-08-2009, 08:49
من از اینا میخوام :5::19:

mehrshad taheri
03-08-2009, 12:03
بچه ها من این بازی رو نصب کردم من 18 سالگیش یعنی موقعی که یهو صدای اژیر در میاد گیر کردم و مامور های امنیتی و سوسک ها میرزن سرم!
خیلی راحت میزنمشون و اسلحه و لباس و باتومشون رو ور میدارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم از اول تا اینجایی که من بازی کردم همش باید حرف بزنی خودتم انتخاب کنی!
ممنون میشم کمکم کنید

aghamajid1369
03-08-2009, 12:21
بچه ها من این بازی رو نصب کردم من 18 سالگیش یعنی موقعی که یهو صدای اژیر در میاد گیر کردم و مامور های امنیتی و سوسک ها میرزن سرم!
خیلی راحت میزنمشون و اسلحه و لباس و باتومشون رو ور میدارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم از اول تا اینجایی که من بازی کردم همش باید حرف بزنی خودتم انتخاب کنی!
ممنون میشم کمکم کنید
آره.
این بازی سبکش همینجوریه.
بیشتر حرف زدنه تا جنگیدن.
1 علامت سبز توی نقشه هست باید بری اونجا.
که میشه دفتر بابای دختره یعدش خارج بشی از والت.

bache pooldar
03-08-2009, 16:38
دوستان من دیروز بازیو خریدم روجلدش عکس یه سگ کنار شخصیت بازیه می خواستم ببینم تو بازی میشه سگ داشت؟
ممنونم

soltanarash
03-08-2009, 17:53
دوستان من دیروز بازیو خریدم روجلدش عکس یه سگ کنار شخصیت بازیه می خواستم ببینم تو بازی میشه سگ داشت؟
ممنونم

توی قبرستون ماشین ها قسمت شمال شرقی یه سگی رو می بینی که صاحابشو گم کرده. سگ خوبیه. برای سرگرم کردن دشمن خیلی خوبه.

Khashayar King
03-08-2009, 20:10
توی قبرستون ماشین ها قسمت شمال شرقی یه سگی رو می بینی که صاحابشو گم کرده. سگ خوبیه. برای سرگرم کردن دشمن خیلی خوبه

میشه بگید کجای نقشس ؟ من تا حالا سگ همراه نداشتم

soltanarash
03-08-2009, 20:43
میشه بگید کجای نقشس ؟ من تا حالا سگ همراه نداشتم

اقا من الآن گشتم برات ولی پیدا نکردم. یادم رفته کجا بود.توی گوگل سرچ کن faq for fallout 3 احتمالا نقشه با تمام مکان ها و جزئیات گیرت میاد.ببخشید خلاصه.

system1000
03-08-2009, 20:50
توی قبرستون ماشین ها قسمت شمال شرقی یه سگی رو می بینی که صاحابشو گم کرده. سگ خوبیه. برای سرگرم کردن دشمن خیلی خوبه.
به نظر من خیلی سگ به درد نخوریه و تنها کاری که از دستش بر میاد اینه که یه کم کلاس بازی رو بالا میبره!
بعضی وقتا با یه ضربه ی دشمن میمیره.من روز اول یه چند تا عکس ازش گرفتم و یه جا مخفیش کردم تا زنده بمونه!!

Amir Hossein
03-08-2009, 21:01
همانند1 Fallout شما می توانید سگ مخصوص خودتونو داشته باشید! شما می تونید اونو در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید که در حال نبرد با چند Rider است و با صحبت کردن می تونید اونو همراه خودتون بکنید و کارمای شما در نظر گرفته نمی شود. به غیر از Scrapyard در مناطق مختلف دیگه ممکن است بصورت Random ظاهر شود. به جز جنگیدن توانایی گمراه کردن دشمن و پیدا کردن غذا و مهمات را نیز دارد. اگر بمیرد به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست.
(به نقل از دوست عزيزمون Optimus Prime)

MAXXX
03-08-2009, 21:19
اونایی که حاله جنگیدن رو ندارن میتونن برن موزه هنر تویه WD تویه شهر غول ها یدونه SLAVE هست ماله یه فروشندست یه ماموریت انجام بدین بهتون میده
خلاصه برایه خودش یه پا آرنولده

{sahand}
03-08-2009, 21:47
اونایی که حاله جنگیدن رو ندارن میتونن برن موزه هنر تویه WD تویه شهر غول ها یدونه SLAVE هست ماله یه فروشندست یه ماموریت انجام بدین بهتون میده
خلاصه برایه خودش یه پا آرنولده
برای به دست آوردن اون باید حتما Evil باشید.
اینجا همه چی درباره ی Follower ها نوشته شده:

aroosak_kooki
04-08-2009, 15:17
همانند1 Fallout شما می توانید سگ مخصوص خودتونو داشته باشید! شما می تونید اونو در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید که در حال نبرد با چند Rider است و با صحبت کردن می تونید اونو همراه خودتون بکنید و کارمای شما در نظر گرفته نمی شود. به غیر از Scrapyard در مناطق مختلف دیگه ممکن است بصورت Random ظاهر شود. به جز جنگیدن توانایی گمراه کردن دشمن و پیدا کردن غذا و مهمات را نیز دارد. اگر بمیرد به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست.
(به نقل از دوست عزيزمون Optimus Prime)

سلام

کاملا" درسته ... منم سگم رو همینجوری که داشتم راه میرفتم پیداش کردم یهو خودش اومد جلوم و گفت منو با خودت ببر

یه جا مخفیش کردم تا زنده بمونه!!

دقیقا" منم از وقتی پیداش کردم بردم خونم و اونجا گذاشتمش ... آخه زودی میمیره ...

{sahand}
04-08-2009, 19:50
البته بهتره وقتی نمی خواینش بفرستینش والت 101 ، چون باگی وجود داره و اگه سگه مدت زیادی تو خونه بمونه ممکنه ناپدید بشه.
There is a bug in which Dogmeat will just disappear if left at home too long or if the theme is changed with Dogmeat inside of you house no solution has been found so far except for reloading the game.
یا ممکنه وسط درگیری ببینید اومده پیشتون، یا بره جاهای دیگه:
If the player leaves Dogmeat in his/her home during a quest Dogmeat might bug out of the house and might be encountered randomly during your current quest, or the message "Dogmeat is waiting outside of Vault 101" will appear. If the latter occurs the player will later have to retrieve him. (Confirmed)
حالا گم شدن خودش زیاد مهم نیست، مهم اینه که اگه شما بعدا بخواید دو نفر همراه داشته باشید باید حتما سگه رو بکشید. اگه پیداش نکنید دیگه نمی دونم باید چی کار کنید. کلا این سگه باگ زیاد داره:

soltanarash
04-08-2009, 21:36
سلام

لابد شما اون سگو ول می کردید تا تنهایی بره بجنگه. من که این سگ همیشه همراهم بود. دشمنو سر گرم می کرد و دیگه کمتر تیر می خوردم. و خون سگه هم سریع بعد از جنگ و دعوا پر می شد. همچنین واسه پیدا کردن تیر خیلی خوب بود.برای من چیزایی پیدا می کرد که کف می کردم.

system1000
05-08-2009, 00:02
لابد شما اون سگو ول می کردید تا تنهایی بره بجنگه. من که این سگ همیشه همراهم بود. دشمنو سر گرم می کرد و دیگه کمتر تیر می خوردم. و خون سگه هم سریع بعد از جنگ و دعوا پر می شد. همچنین واسه پیدا کردن تیر خیلی خوب بود.برای من چیزایی پیدا می کرد که کف می کردم.
وقتی به level 20 میرسیم یه دشمنایی ظاهر میشن که با یه ضربه سگ رو میکشن.
راستی کسی راهی بلده که بشه از 20 رفت بالاتر؟بدون چیت زدن و این جور چیزا منظورمه.

aghamajid1369
05-08-2009, 01:21
راستی کسی راهی بلده که بشه از 20 رفت بالاتر؟بدون چیت زدن و این جور چیزا منظورمه.
باید از dlc ها استفاده کنید.
راه دیگه ای نداره.

{sahand}
05-08-2009, 09:51
شما وقتی Broken Steel رو نصب کنید سگه هم همراه شما Level up می شه و در سطح های بالا بسیار قدرتمند!در ضمن این پکیج باعث می شه شما تا لول 30 بتونید برید.
تازه یک perk به نام Puppies! هم اضافه می شه، وقتی اینو داشته باشید، هر وقت سگه بمیره یکی شبیهش دوباره متولد می شه که جونش -به جای 500 تا تو Dogmeat اصلی- 1000 تاست!!!

system1000
05-08-2009, 10:19
شما وقتی Broken Steel رو نصب کنید سگه هم همراه شما Level up می شه و در سطح های بالا بسیار قدرتمند!در ضمن این پکیج باعث می شه شما تا لول 30 بتونید برید.
تازه یک perk به نام Puppies! هم اضافه می شه، وقتی اینو داشته باشید، هر وقت سگه بمیره یکی شبیهش دوباره متولد می شه که جونش -به جای 500 تا تو Dogmeat اصلی- 1000 تاست!!!
آقا میتونی لینک دانلودش رو بزاری؟
مرسی.

{sahand}
05-08-2009, 20:02
آقا میتونی لینک دانلودش رو بزاری؟
مرسی.
این لینک تورنت Broken Steel تنها:

این هم لینک تورنت تمامی پنج DLC ، البته یکی دیگه به اسم Mothership Zetha هم چند روز پیش ریلیز شد که تو این نیست:

البته من خودم رو 360 بازی می کنم و هیچ اطلاعی از نحوه ی نصب اینا و کرکاشون ندارم.
البته نسخه ای از بازی هست که Broken Steel و Point Lookout رو همراه خودش داره.
یا اینکه می تونید تا 13 اکتبر صبر کنید که ورژن Game of The Year edition که همه ی DLC ها رو داره بیاد، من خودم منتظر اونم.

bache pooldar
06-08-2009, 04:20
دو تا سوال از اساتید فن:
امروز یه مأموریت با پدره تو ساختمان جفرسن انجام دادم که پدره توسط تشعشعات کشته شد .حالا راهی نبود که پدره زنده بمونه؟ ضمنا به والت ۱۰۱ برگشتم و overseer‏
رو کشتم بعدش آماتا همون دختره گفت از والت برو و دیگه برنگرد می خواستم بدونم دیگه نمیشه به والت برگشت؟

system1000
06-08-2009, 07:40
دو تا سوال از اساتید فن:
امروز یه مأموریت با پدره تو ساختمان جفرسن انجام دادم که پدره توسط تشعشعات کشته شد .حالا راهی نبود که پدره زنده بمونه؟ ضمنا به والت ۱۰۱ برگشتم و overseer‏
رو کشتم بعدش آماتا همون دختره گفت از والت برو و دیگه برنگرد می خواستم بدونم دیگه نمیشه به والت برگشت؟
تا اونجایی که یادمه نه نمیشه کاریش کرد و مرگ پدر جزئی از داستان بازیه.
در مورد 101 هم باید بگم خود منم همین اتفاق برام افتاد و دختره گفت برو و دیگه هیچ وقت برنگرد.اگه بیای بیرون در قفل میشه و دیگه نمیتونی برگردی اونجا.

88x88
06-08-2009, 13:12
به به. چند وقتی نبودم چقدر اطلاعات رد و بدل شد.
اما یکی از پستام ادغام شد که کلی حالم رو گرفت. اخه تنها پستیم بود که بیشتر از دو نفر ازم تشکر کرده بودن.

من هم منتظر گیم اف د یر ادیشنشم. اخه با این اینترنت ذغالی مگه می شه dlc دانلود کرد؟ اونم این همه؟

بعد از این که پدرش مرد برگشتی؟ این دیگه برا من جدید بود.
اخه من تا از والت میومدم بیرون دیگه به هیچ راهی نمی تونستم برگردم.

فکر کنم اگه بهش بگی بره دمه یکی از اون والت ها بمونه با این باگه از بین نره. چون من خودم این کارو کردم هنوز زنده اس.
ولی راس می گه سلطان ارش. خیلی خوب تیر پیدا می کنه.

Mohammad King
06-08-2009, 15:22
چه بازی چرتیه این بازی امروز خریدمش.

من تو سن 20 سالگی گیر کردم تو همون مرحله ی 2 یا3 اونجایی که سوسک ها حمله میکنم رفتم حالا پشت یه در گیر کردم/

با زیش جذاب نیست.

{sahand}
06-08-2009, 21:47

من تو سن 20 سالگی گیر کردم تو همون مرحله ی 2 یا3 اونجایی که سوسک ها حمله میکنم رفتم حالا پشت یه در گیر کردم/

با زیش جذاب نیست.
دوست عزیز اولش اینجوریه، بازی تازه از جایی شروع می شه که شما از والت میری بیرون. شما ادامه بده عاشقش می شی...:10:

hrm
07-08-2009, 00:18
اين DLC چيست؟

system1000
07-08-2009, 07:42
با زیش جذاب نیست.
هر کس نظری داره. :12:
راستی...
دانلود broken steel با لینک رپیدشیر رو گیر آوردم.
تورنت همیشه دردسر داشته.تا امروز ظهر تموم میشه ببینم میتونم ازش استفاده کنم یا نه.اگر هم میخواین اطلاعات خوبی در مورد این پچ ها بدونین برید تو لینک پایین.هم دانلود بازی به همراه اضافات رو به صورت یه جا گذاشته هم به صورت جدا لینک دانلود اضافات رو گذاشته.روش استفاده ازشونم نوشته.خودتون بخونید:

soltanarash
07-08-2009, 14:46
با زیش جذاب نیست.

شما احتمالا بازی رو دوست دارید که فقط بری جلو و آدم بکشی. اگه این جوری از من نصیحتی به شما این بازی رو انجام نده. بازی که به اندازه فیلم ارباب حلقه ها فروش داشته بازیه چرتیه. چه حرفهایی آدم می شنوه.

Alireza.M67
07-08-2009, 15:04
هر کس نظری داره. :12:
راستی...
دانلود broken steel با لینک رپیدشیر رو گیر آوردم.
تورنت همیشه دردسر داشته.تا امروز ظهر تموم میشه ببینم میتونم ازش استفاده کنم یا نه.اگر هم میخواین اطلاعات خوبی در مورد این پچ ها بدونین برید تو لینک پایین.هم دانلود بازی به همراه اضافات رو به صورت یه جا گذاشته هم به صورت جدا لینک دانلود اضافات رو گذاشته.روش استفاده ازشونم نوشته.خودتون بخونید:

پسر خوب من تو قسمت دانلود بازی لینک مستقیمشو گذاشته بودم .

aroosak_kooki
08-08-2009, 00:19

با زیش جذاب نیست.

شما احتمالا بازی رو دوست دارید که فقط بری جلو و آدم بکشی. اگه این جوری از من نصیحتی به شما این بازی رو انجام نده. بازی که به اندازه فیلم ارباب حلقه ها فروش داشته بازیه چرتیه. چه حرفهایی آدم می شنوه

سلام

دوستمون راست میگن اگر از بازی های داستانی خوشتون نمیاد بهتره که بازی رو بذارید کنار ...

راستی دوستان این که گفتید اون علامت رو بزنم تا نوار چیت باز بشه ... من رو کیبوردم این علامت رو دارم ولی وقتی می زنم اینجوری میاد ×

چی کار کنم ... تو بازی هم کار نمی کنه ... !!!

system1000
08-08-2009, 08:38
سلام

دوستمون راست میگن اگر از بازی های داستانی خوشتون نمیاد بهتره که بازی رو بذارید کنار ...

راستی دوستان این که گفتید اون علامت رو بزنم تا نوار چیت باز بشه ... من رو کیبوردم این علامت رو دارم ولی وقتی می زنم اینجوری میاد ×

چی کار کنم ... تو بازی هم کار نمی کنه ... !!!
کنار دکمه 1 کیبورد(بالا سمت چپ) این علامت( ~ ) هست.شما باید فونتت فارسی نباشه و این دکمه رو همراه shift بگیرید تا به صورت ~ نشون بده.
توی بازی هم وقتی وارد بازی شدید فقط همون دکمه رو بزنید یه صفحه جلوتون باز میشه اون موقع چیت رو مینویسید و دکمه اینتر رو میزنید بعد با زدن همون ~ از صفحه بیرون میاین و چیت فعال میشه.اگه چیت رو اشتباه بزنید توی همون صفحه error میده و میگه کد شما اشتباهه.چون صفحه کم رنگ هست و نوشته های صفحه سقیده برید یه جایی از بازی وایسد گه بتونید وقتی اون صفحه باز شدش ببینیدش.
اما به نظر من استفاده ازش هیجان بازی رو نابود میکنه.

sinaset
08-08-2009, 11:18
سلام دوستان
ببخشید یک dlc زدن برای ps3 جالب بود ( تویه دمو ها e32009 دیدمش)
برای کامپیوتر میاید
اصلان dlc برای کامپیوتر میاد ؟
با تشکر

aroosak_kooki
08-08-2009, 13:36
کنار دکمه 1 کیبورد(بالا سمت چپ) این علامت( ~ ) هست.شما باید فونتت فارسی نباشه و این دکمه رو همراه shift بگیرید تا به صورت ~ نشون بده.
توی بازی هم وقتی وارد بازی شدید فقط همون دکمه رو بزنید یه صفحه جلوتون باز میشه اون موقع چیت رو مینویسید و دکمه اینتر رو میزنید بعد با زدن همون ~ از صفحه بیرون میاین و چیت فعال میشه.اگه چیت رو اشتباه بزنید توی همون صفحه error میده و میگه کد شما اشتباهه.چون صفحه کم رنگ هست و نوشته های صفحه سقیده برید یه جایی از بازی وایسد گه بتونید وقتی اون صفحه باز شدش ببینیدش.
اما به نظر من استفاده ازش هیجان بازی رو نابود میکنه.

سلام

ممنونم از راهنماییتون ... دیروز که این دکمه رو میزدم نمی دونم چرا این علامت نمیومد ~

فکر کنم مشکل از سیستمم بود ... بعضی وقت ها فونت هاش قاطی می کنن!

100% موافقم از چیت نباید استفاده کرد ... می خواستم فقط امتحانش کنم و ببینم چه جوریه :20:

brain
09-08-2009, 09:56
سلام.

یکی میتونه بگه که تا حالا چندتا dlc اومده و کارشون چیه ؟ و آیا با Mod ها فرق میکنن یا نه !؟

ماموریت های فرعی این بازی کمه یا زیاد ؟!! ( از یکی شنیده بودم خیلی کمه )
43 quest فرعی
14 quest اصلی
یکم کم نیست برای بازی ای به این وسعت ؟

و آیا تو این پچ های جدید وسیله ی نقلیه اضافه شده ؟
از کجا میشه فهمید که نسخه ی بازی کجاییه ؟ uk یا eroup !!

این ابزاری که در قسمت Misc قرار میگیرند ، جز فروختن به درد دیگه ای هم میخورن ؟؟

@R3Z
09-08-2009, 11:53
بچه ها بازی من با گیم پد شده چی جوری دوباره برگردونمش به حالت کیبورد و موس...اصلا تو قسمت controls ش نمیشه اینکارو کرد
مرسی

Mohammad King
09-08-2009, 13:55

.

اون وقت این گرافیکش را کجا باید تنظیم کرد؟ توی آپشن نیست ؟ از کجا تنظیم میشه.

جواب اون سوال بالا را هم بدید.

ممنون

shahramcat
09-08-2009, 14:29
سلام

یکی از آقایون در مورد Expansion pack هایی که بعد از fallout3 برای PC اومد یک توصیح کوچیک میده که من هم بدونم ؟

ممنون

aghamajid1369
09-08-2009, 14:41
اگه 1 عکس بذاری بهتره.
حتما 1 جای اشتباه داری میری.

اون وقت این گرافیکش را کجا باید تنظیم کرد؟ توی آپشن نیست ؟ از کجا تنظیم میشه.
وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنین 1 منو برای شما باز میکنه که play رو میزنین و میرین توی بازی.
توی همون منو 1 قسمت داره برای تنظیمات گرافیک بازی.

بچه ها بازی من با گیم پد شده چی جوری دوباره برگردونمش به حالت کیبورد و موس...اصلا تو قسمت controls ش نمیشه اینکارو کرد
مرسی
شما گیم پد رو از کامپیوتر جدا کن. 1 امتحان کن.
اگه نشد برو تنظیمات بازی رو default کن.
من خودم متاسفانه بازی رو نصب ندارم که گزینه های دقیق رو بگم

سلام

یکی از آقایون در مورد Expansion pack هایی که بعد از fallout3 برای PC اومد یک توصیح کوچیک میده که من هم بدونم ؟

ممنون
سلام.
من خودم از این اکسپنشن ها استفاده نکردم و منتظر آخرین اکسپنشن یا همون dlc هستم که بیاد چون همه dlc ها رو با هم داره.
ولی میدونم که این dlc ها بازی رو گسترده تر میکنن.
مثلا در حالت عادی شما حداکثر تا level بیست پیشرفت میکنین ولی با dlc تا 30.
یا مثلا تفنگ و دشمن های جدید اضافه میکنه.
یا بعد از مرحله آخر بازم بازی ادامه پیدا میکنه و . . .

Alireza.M67
09-08-2009, 15:44
سلام.

یکی میتونه بگه که تا حالا چندتا dlc اومده و کارشون چیه ؟ و آیا با Mod ها فرق میکنن یا نه !؟

ماموریت های فرعی این بازی کمه یا زیاد ؟!! ( از یکی شنیده بودم خیلی کمه )
43 quest فرعی
14 quest اصلی
یکم کم نیست برای بازی ای به این وسعت ؟

و آیا تو این پچ های جدید وسیله ی نقلیه اضافه شده ؟
از کجا میشه فهمید که نسخه ی بازی کجاییه ؟ uk یا eroup !!

این ابزاری که در قسمت Misc قرار میگیرند ، جز فروختن به درد دیگه ای هم میخورن ؟؟

4 تا dlc اومده که اسلحه و لباس و نقشه جدید داره .
هر ماموریت خودش چندین ماموریت داره و بازی بسیار طولانیه .
وسیله نقلیه که نداره ...
ابزار Misc هم چندین کاربرد دارن .
مثلا یکیش اینه که از ترکیبشون اسلحه میشه ساخت

@R3Z
09-08-2009, 17:10
اولش همین کارو کردم نشد...منوی بازیم هم روسیه نمیشه هیچ کاریش کرد!!

sinaset
09-08-2009, 18:08
سلام.
من خودم از این اکسپنشن ها استفاده نکردم و منتظر آخرین اکسپنشن یا همون dlc هستم که بیاد چون همه dlc ها رو با هم داره.
سلام دوست من
ممنون بابت توضیحات
یکی dlc من دارم ماله e3 که جالبه به نظر میرسه و مناطق جدید بهش اضافه شوده ( البته مناطق قبلی رو ندیدم)
و برای xbox360 است
ایا منظور شما همون نسخه است ؟
و منظور شما از level 20 پیشرفت می کنه ارتقاع درجه هاست قدرت و ... ایمجور چیزاست دیگه اره ؟
ببخشید ادرس سایت که می خواد این dlc رو بده ببیرون رو ندارید ؟
با تشکر

aghamajid1369
09-08-2009, 21:28
اولش همین کارو کردم نشد...منوی بازیم هم روسیه نمیشه هیچ کاریش کرد!!
پس باید یکی از دوستان برات جای دکمه های منو رو بگه تا بتونی تنظیمات رو دیفالت کنی.
من متاسفانه dvd بازی رو دادم به کسی وگرنه نصب میکردم میگفتم.

سلام دوست من
ممنون بابت توضیحات
یکی dlc من دارم ماله e3 که جالبه به نظر میرسه و مناطق جدید بهش اضافه شوده ( البته مناطق قبلی رو ندیدم)
و برای xbox360 است
ایا منظور شما همون نسخه است ؟
و منظور شما از level 20 پیشرفت می کنه ارتقاع درجه هاست قدرت و ... ایمجور چیزاست دیگه اره ؟
ببخشید ادرس سایت که می خواد این dlc رو بده ببیرون رو ندارید ؟
با تشکر
سلام.
دوست من تا حالا چند تا dlc برای بازی زده شده. مثل:
reloaded
broken stelel
. . .

بعد از 1 مدت exp گرفتن لول شما میره بالا.
وقتی به لول 20 رسیدین دیگه به شما exp نمیده. ولی با dlc تا لول 30 میتونین پیشرفت کنین.
این سایت خود بازی هست.

من برای گرفتن dlc ها به تورنت میرم.
توی همین تاپیک بگردی بچه ها لینک برای دان گذاشتن.
موفق باشید.

Mohammad King
10-08-2009, 12:48
اگه 1 عکس بذاری بهتره.
حتما 1 جای اشتباه داری میری.

وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنین 1 منو برای شما باز میکنه که play رو میزنین و میرین توی بازی.
توی همون منو 1 قسمت داره برای تنظیمات گرافیک بازی.

سلام.

نه دوست من از من اون صفحه نمیاد چه کار کنم؟

aghamajid1369
10-08-2009, 13:05
پس برو توی فولدر بازی ببین آیکنی نداره که مثلا اسمش config یا . . . باشه!!!!
اگه نیست دیگه نمیدونم والا.

system1000
10-08-2009, 19:34
بچه ها این دانلود mothership zeta هست.توضیحاتشم که خودتون بخونید متوجه میشید چه چیزای باحالی اضافه میکنه.

The strange alien signal from the crashed UFO is broadcast across the wasteland. It is simply a signal of distress or something much more dangerous? The answer to this question you will get when ochnetes on board the huge alien and you have only one option - force to break a path to liberationship.

Hostile aliens come in conflict with you and kidnap the huge ship «Mothership Zeta», which is in orbit the Earth close to the Capital heathland. Mothership Zeta transposition of Fallout 3 in a whole new setting - space. Meet the new characters together and try to escape from enemies paws! This will help you a new powerful weapons, such as «Alien Atomizer», «Alien Disintegrator» and «Drone Cannon», and, of course, the new armor: «Gemini-Era Spacesuit» ect
اینم لینک:

brain
10-08-2009, 22:45
سلام ...
من میخواستم برم پچ ها رو بگیرم که یهو دیدم تو قسمت پچ ها دو نسخه ی uk و عمولی هستش !!!
از کجا میتونم بفهمم که بازی من چه نسخه ای هستش ؟؟؟؟؟

hrm
11-08-2009, 01:13
پس برو توی فولدر بازی ببین آیکنی نداره که مثلا اسمش config یا . . . باشه!!!!
اگه نیست دیگه نمیدونم والا.

سلام يه ايكون شبيه خوده آيكن بازي ولي به اسم FalloutLauncher.exe هست اونرو اجرا كني تنظيمات مياد:20:

aroosak_kooki
12-08-2009, 07:19

سلام

آخه مگه میشه اون صفحه باز نشه !!!؟:18:

شما DVD بازی رو بزار ... به صورت AoutoRun که باز بشه دیگه 100 % باید اون صفحه ای که میشه داخلش تنظیمات رو انجام داد رو ببینید

brain
12-08-2009, 10:15
سلام.
یکی این قسمت آیتم ها رو مختصر توضیحی میده ؟
منظورم اینه که اون اعدادی که برای هر آیتم نشون میده ؟؟
مثلا wg رو فهمیدم که وزن آیتم هستش !!! cnd هم که مقدار سلامتیه آیتم رو نشون میده !!!
باقیش رو خیلی سر در نیاوردم !!

راستی این بازی مثه ابلیویون کتابخونه داره ؟؟ که بشه کتاباشو خوند !!

{sahand}
12-08-2009, 11:50
سلام.
یکی این قسمت آیتم ها رو مختصر توضیحی میده ؟
منظورم اینه که اون اعدادی که برای هر آیتم نشون میده ؟؟
مثلا wg رو فهمیدم که وزن آیتم هستش !!! cnd هم که مقدار سلامتیه آیتم رو نشون میده !!!
باقیش رو خیلی سر در نیاوردم !!

راستی این بازی مثه ابلیویون کتابخونه داره ؟؟ که بشه کتاباشو خوند !!
مثلا برای سلاح ها یه Damage هست که خب مشخصه چیه، برای لباس ها یه DR یا Damage resistance هست که میزان مقاوت اون لباس در برابر گلوله و ضربه به درصد نشون می ده (که بالاترین حد ممکن تو بازی 85 هست)
برای هر آیتم یه Val هست که فکر کنم قیمت استانداردشو نشون بده.
کتاب خونه که هست ولی کتاباش سوختن! شما در طول بازی یه سری کتاب پیدا می کنید که با خوندنشون اسکیلاتون بالا می ره. یه سری pre-war book هم هستن که قابل خوندن نیستن ولی می شه هر کدومو 100 cap فروخت.

brain
12-08-2009, 16:07
ممنون !!!
چند سوال دیگه:

چه جوری میتونم کسی رو با خودم همراه کنم ؟؟ مثلا یه سگ یا یه ا آدمی چیزی !!!
حداکثر چند نفر رو میتونی به همراه خودت ببری !!؟ اگه بمیره میشه بهش heal داد ؟

وقتی V رو میزنیم ، رو دشمن زوم میکنه و نقاط مختلف بدنشو همراه با یه سری اعداد نشون میده !!
این اعداد نشانگر چی هستند ؟

aghamajid1369
12-08-2009, 16:20
چه جوری میتونم کسی رو با خودم همراه کنم ؟؟ مثلا یه سگ یا یه ا آدمی چیزی !!! همه افراد رو نمیشه با خودت ببری. اونایی که میشه خودت میفهمی.

حداکثر چند نفر رو میتونی به همراه خودت ببری !!؟ اگه بمیره میشه بهش heal داد ؟فکر میکنم 1 نفر باشه.
بله فکر کنم میشه بهش وسایل بدی خودش رو هم میتونه heal کنه. البته من خودم همیشه تنهایی میرفتم.مطمئن نیستم.

وقتی V رو میزنیم ، رو دشمن زوم میکنه و نقاط مختلف بدنشو همراه با یه سری اعداد نشون میده !!
این اعداد نشانگر چی هستند ؟ این عداد ها درصد شانس خوردن تیر به هدف رو بهت میگه.
اگه به قسمت کوچیک بزنی شانس کمتره.
اگه به قسمت بزرگ شانس بیشتر.

brain
12-08-2009, 16:36
این کارما چیه ؟
حالا گیریم که زیاد شد ، چی میشه ؟؟؟ مردم روت خوب حساب میکنن ؟؟

در ضمن این یارو که میگه باید یه بمب رو تو شهر بترکونیم و ... رو با کلانتر کشتیم .... ایرادی که نداره ؟؟ آخه آدم بدی بود خب !! :31:
دفعه اول نامردی کرد و کلانتر رو از پشت کشت ولی دفعه بعد نذاشتم !!

titanium_zarin
12-08-2009, 16:53
این کارما چیه ؟

در ضمن این یارو که میگه باید یه بمب رو تو شهر بترکونیم و ... رو با کلانتر کشتیم .... ایرادی که نداره ؟؟ آخه آدم بدی بود خب !! :31:

بابت کارای خوب و بدت یه سری امتیاز میگیری که میشن کاما.
اونی که رو دستت هست وقتی بازش میکنی توی قسمت status میتونی ببینی که کاما چه تاثیری داره...چندباری که کارای خوب و بد انجام دادی نگاه کن متوجه میشی...:27:

اشکال نداره کشتیش ...حالا باید بمب رو خنثی کنی...یه کم سعی کن میشه:10:

aghamajid1369
12-08-2009, 16:54
این کارما چیه ؟

کار خوب بکنی کارما زیاد میشه و بالعکس
برای همراه کردن بعضی از افراد با خودت باید کارمای خاصی داشته باشی.
مثلا معمولی یا خوب یا بد.
نه اون یارو ایرادی نداره هر کاریش بکنی :دي

ویرایش: همزمان شد

brain
12-08-2009, 16:56
تازه یک perk به نام Puppies

این perk ها چی هستن و از کجا میتونم پیداش کنم ...
میگن این perk رو اگه داشته باشی وقتی سگت بمیره ، میتونی دوباره بیاریش ...

ببخشید هی سوال می پرسم ، واقعا ممنون !!!

titanium_zarin
12-08-2009, 19:18
این perk ها چی هستن و از کجا میتونم پیداش کنم ...
میگن این perk رو اگه داشته باشی وقتی سگت بمیره ، میتونی دوباره بیاریش ...

ببخشید هی سوال می پرسم ، واقعا ممنون !!!

فعلا به بازیت برس بعدش وقت داری واسه این جنگولک بازیها:46::5:
من زیاد دنبال اینا نرفتم...ولی...توی جاهایی از بازی عروسک کوچکی از یه ادم موزرد که لباس والت تنش هست وجود داره...اگه 10تا از اینا رو پیدا کنی میشه یه پرک یا وقتی به لوول 19 رسیدی با هر کارمایی به بیست برسی میشه یکی دیگش...بیشتر به بازی برس و حالش و ببر...بنظر من اینا توی حاشیه هستن...
تا نظر دوستان دیگه چی باشه:10:

88x88
14-08-2009, 08:29
ولی تا جای که من یادمه قبلنا بازی می کردم، پرک ربطی به این چیزا نداشت.
اولا هر کار خفنی کنی اکسپرینس می گیری.( البته بسه به این که خوب و بد باشه کارمات هم تغییر می کنه.)
این اکس پیت وقتی به یه حد مشخصی برسه یه لول می ری بالا. وقتی لول عوض می کنی می تونی یه تعداد مشخصی به مهارت هات اضافه کنی. که خیلی خوب و به درد بخوره.
مرحله ی بعد از اضافه کردن به مهارت هات انتخاب یک پرک هست. پرک ها هم یه سری مهارت های خاصی هستن. مثلا یه پرک هست که به لاک پیک و استلث 5 نمره اضافه می کنه.
یکی هست کل نقشه رو باز می کنه.
یک پرک هست که تیر که می زنی به کسی که خورده له و پهش می کنه.( که تاثیری تو بازی نداره و لی ممکنه لذت بیشتری ببری.)

اون عروسک های موزرد تا جای که یادمه بابلهد بودن.

titanium_zarin
14-08-2009, 10:15
ولی تا جای که من یادمه قبلنا بازی می کردم، پرک ربطی به این چیزا نداشت.
اولا هر کار خفنی کنی اکسپرینس می گیری.( البته بسه به این که خوب و بد باشه کارمات هم تغییر می کنه.)
این اکس پیت وقتی به یه حد مشخصی برسه یه لول می ری بالا. وقتی لول عوض می کنی می تونی یه تعداد مشخصی به مهارت هات اضافه کنی. که خیلی خوب و به درد بخوره.
مرحله ی بعد از اضافه کردن به مهارت هات انتخاب یک پرک هست. پرک ها هم یه سری مهارت های خاصی هستن. مثلا یه پرک هست که به لاک پیک و استلث 5 نمره اضافه می کنه.
یکی هست کل نقشه رو باز می کنه.
یک پرک هست که تیر که می زنی به کسی که خورده له و پهش می کنه.( که تاثیری تو بازی نداره و لی ممکنه لذت بیشتری ببری.)

اون عروسک های موزرد تا جای که یادمه بابلهد بودن.

:11:شما درست میگی...من معذرت میخوام...قاطی کردم:11:

برای بازی با dlc باید falluot3 نصب بشه؟؟
سیوی که توی fallout3داشتیم نیاز هست که باشه؟؟

bache pooldar
14-08-2009, 14:52
دوستان این جریکو جونش خیلی کم شده راهی نیست جونش زیاد بشه؟

titanium_zarin
14-08-2009, 16:08
دوستان این جریکو جونش خیلی کم شده راهی نیست جونش زیاد بشه؟

جریکو کدوم بید؟؟؟:18:
اگه اون همراهات که شامل غوله و سگه رو میگی فکر نکنم راهی باشه:10:

bache pooldar
14-08-2009, 23:25
مشکل حل شد. ممنون . جریکو همونه که تو شهر مگاتن هستش بهش پول میدی تا همرات باشه

mostafa_gm
15-08-2009, 10:41
ممنون !!!
چند سوال دیگه:

چه جوری میتونم کسی رو با خودم همراه کنم ؟؟ مثلا یه سگ یا یه ا آدمی چیزی !!!
حداکثر چند نفر رو میتونی به همراه خودت ببری !!؟ اگه بمیره میشه بهش heal داد ؟

این اعداد نشانگر چی هستند ؟
من تو اين تاپيك يه جايي روش همراه كردن تعداد زيادي از افراد رو نوشته بودم ولي الان نه راهش يادمه نه كدهاش.

آها پيداش كردم. براي زنده كرده سگه :
کنسول رو اجرا کرده تایپ می کنید : prid 6a775 بعد تایپ میکنید : resurrect و نهایتا : resetquest 943ed

bache pooldar
16-08-2009, 20:24
دیروز بازیو تموم کردم خیلی کوتاه بود همراه brother hood به purity حمله کردیم و بازی تموم شد . یعنی دیگه ادامه نداشت؟؟

aghamajid1369
16-08-2009, 20:28
دیروز بازیو تموم کردم خیلی کوتاه بود همراه brother hood به purity حمله کردیم و بازی تموم شد . یعنی دیگه ادامه نداشت؟؟
برای ادامه پیدا کردن باید dlc ها رو نصب کنین.
در کل داستان اصلی بازی خیلی کوتاهه.
ولی اگه بخواین side quest ها رو هم بازی کنین هرچی وقت برای بازی بذارین کمه.
چون بازی واقعا گستردست.

brain
16-08-2009, 21:46
سلام ..

2 مشکل اساسی دارم :

یکی اینکه وقتی داریم با یه نفر حرف میزنیم ، چرا نمیشه save کرد ؟؟!! این قضیه خیلی مهمه !!

دوم اینکه یه کمدی ، صندوقی ، چیزی نیست که بشه وسایلامونو بذاریم توش ؟؟

چند سوال :
وقتی میخوام weapon بسازم ، میگه نمیشه !!! چرا ؟
Armory تو شهر مگاتون چرا تعطیله ؟؟

به چه کسایی جز اون زنه و اون یارو بی ریخته تو رستوران میتونم وسایلامو بفروشم !!!؟ آخه اونا محدودیت پولی د اشتن !!
دو نفر رو بیرون دیدم که با یه گاو میرفتن ، ولی میخوام دم دست تر باشن ، اونا رو گم کردم !!

aghamajid1369
16-08-2009, 21:57
سلام ..

2 مشکل اساسی دارم :

یکی اینکه وقتی داریم با یه نفر حرف میزنیم ، چرا نمیشه save کرد ؟؟!! این قضیه خیلی مهمه !!

دوم اینکه یه کمدی ، صندوقی ، چیزی نیست که بشه وسایلامونو بذاریم توش ؟؟

چند سوال :
وقتی میخوام weapon بسازم ، میگه نمیشه !!! چرا ؟
Armory تو شهر مگاتون چرا تعطیله ؟؟

به چه کسایی جز اون زنه و اون یارو بی ریخته تو رستوران میتونم وسایلامو بفروشم !!!؟ آخه اونا محدودیت پولی د اشتن !!
دو نفر رو بیرون دیدم که با یه گاو میرفتن ، ولی میخوام دم دست تر باشن ، اونا رو گم کردم !!
خوب نمیشه سیو کرد. چرا نداره دیگه :دي
وگرنه هرکی راحت با 100 تا روش حرف میزد تا به خواستش برسه
دنبال کمد میگردی باید بری خونت توی مگا تاون.
یا 1 خونه که جای دیگه بخری.
چون باید وسایل اولیه و نقشه برای ساخت weapon داشته باشی.
والا نمیدونم چرا تعطیله. ولی قفل رو نشکون که 1 ربات مثل شیر وایساده. ولی پر تفنگه :دي
به کاروان ها میتونی بفروشی و افرادی که ازت چیز بخرن. به همه نمیشه بفروشی.
توی ریوت سیتی هم میتونی بفروشی.

titanium_zarin
16-08-2009, 22:40
برای بازی با dlc باید falluot3 نصب بشه؟؟
سیوی که توی fallout3داشتیم نیاز هست که باشه؟؟

اینو هم جواب میدین؟؟؟واجبههههه:46:

system1000
16-08-2009, 23:04
اینو هم جواب میدین؟؟؟واجبههههه:46:
آره دیگه چون اینا به بازی تغییراتی مبدن.باید بازی نصب باشه تا بتونی فایل های dlc رو با فایل های مخصوص جایگزین کنی.
سیو بازی رو مطمئن نیستم اما احتمالا بتونی از سیو هم استفاده کنی چون dlc ها همون طور که گفتم با بعضی از فایل های خود بازی جایگزین میشن و هرجای بازی که باشی اون تغییرات رو میبینی.بعدشم میتونی بازی رو راحت سیو هم بکنی.
من خودم دانلود کردم اما وقتی وارد بازی میشم گیر میکنه.باید منتظر نسخه ی جدید بشیم که خودش تموم dlc ها رو یکجا توش ریختن.چند وقت دیگه میاد.

یکی اینکه وقتی داریم با یه نفر حرف میزنیم ، چرا نمیشه save کرد ؟؟!! این قضیه خیلی مهمه !!چرا مهمه؟اگه میخوای نوع جواب دادن رو انتخاب کنی خب میتونی قبل از حرف زدن یه سیو بکنی و وقتی از جوابت پشیمون شدی اونو لود کنی.هر چقدر که دلت بخواد.

یه کمدی ، صندوقی ، چیزی نیست که بشه وسایلامونو بذاریم توش ؟؟ صندوق همه جا هست مثلا توی دستشوئی ها.فقط جایی بزار که کسی نباشه وگرنه ممکنه برگردی و ببینی وسایلت نیست.کلا هر چقدر که بخوای میتونی جا گیر بیاری.ولی از من به تو نصیحت زیاد وسایلی رو که میبینی برندار.وقتی به عمق بازی بری میبینی به قدری اشیاء مختلف گیر میاد که حالت از هر چی شیء به هم میخوره.تمومی نداره.من بالای 50 روزه دارم بازی میکنم هنوز که هنوزه کل نقشه رو تموم نکردم.

به چه کسایی جز اون زنه و اون یارو بی ریخته تو رستوران میتونم وسایلامو بفروشم !!!؟ آخه اونا محدودیت پولی داشتنچون اولای بازی هستی.بری توی شهر چرخ بزنی تا دلت بخواد خریدار و فروشنده گیر میاری.
کلا این بازی اوایلش گیج کننده هست و آدم دوست داره با عجله پی به همه چیز ببره ولی بعد یه مدت همه چیز برات عادی میشه.

brain
17-08-2009, 00:02
خوب نمیشه سیو کرد. چرا نداره دیگه :دي

چرا مهمه؟

مهمه دیگه ، من رو اینکه چه گزینه ای بزنم کلی فکر میکنم :31: !!! بهترین راه حلش اینه که خودمو عادت بدم به تند تند f5 زدن :31: !!!

دنبال کمد میگردی باید بری خونت توی مگا تاون.
یا 1 خونه که جای دیگه بخری.
تو مگاتون ؟ چه جوری از کی ؟؟؟ یه خونه خالی دیدم !!!

صندوق همه جا هست مثلا توی دستشوئی ها
از اون صندوق ها زیاد دیدم ، خودتون دارید میگید که بهش اعتباری نیست !! ولش :31: همون خونه خریدن بهتره !!
اوه اوه انقدر خرتوپرت دارم ، وسواسی شدم ، از هرچیزی یه دونه برمیدارم ... همش هم میره تو misc :31: اصلا به درد میخوره ؟؟ کاشکی مشخص میکرد که به درد میخوره یا نه ؟؟؟ فقط به درد فروختن میخوره ... به جز آهن و pin ها که برایقفل باز کردنه !!!

بری توی شهر چرخ بزنی تا دلت بخواد خریدار و فروشنده گیر میاری.
تو مگاتون که 2 نفرو بیشتر ندیدم فعلا !! اونام محدودیت پولی داشتن !!

راستی برای گشتن مپ به لول خاصی نیاز نیست ؟؟؟ مثلا تو world of warcraft نشوته از لول 1-15 تو این قسمت مپ والی آخر !!
من الان چسبیدم به quest فرعی ها !!

aghamajid1369
17-08-2009, 00:17
وقتی اون بمب رو خنثی میکنی. پسر کلانتر کلید 1 خونه رو بهت میده که برای خودت باشه. 1 ربات هم اونجا داری.

system1000
17-08-2009, 09:17
تو مگاتون که 2 نفرو بیشتر ندیدم فعلا !! اونام محدودیت پولی داشتن !!
منظورم شهر واشنگتن بود یعنی کل نقشه.پر از این جور آدماس.
برای ساخت اسلحه هم وقتی نقشه ی ساختش رو گیر آوردی و وسایلش هم داشتی باید حتما بری توی قسمت نت ها و نقشه ی ساخت رو تا آخرین خط مشاهده کنی وگرنه نمیتونی اسلحه رو بسازی.

اگه میخوای از لحاظ وزنی مشکل نداشته باشی همیشه فقط یه نوع لباس همراه خودت ببر.مهمات هم که وزنی رو اشغال نمیکنن.اسلحه هم فکر کنم 4 نوع کافی باشه.بقیه ی وزنت صرف خرت و پرتایی میشه که هیچ وقت تمومی ندارن اما اکثرا برای افزایش سلامتی کمکت میکنن.قاشق و چنگال و وسایل زندگی رو اصلا برندار چون هم سنگین هستن هم موقع فروش تقریبا هیچی گیرت نمیاد و فقط بارت رو سنگین میکنن.فقط به لول خاصی برسی یکی از پرک های عالی باز میشه که همه ی مکانهایی رو که میتونی بری توش کاری انجام بدی برات روی کل نقشه نشون میده.

{sahand}
17-08-2009, 10:25
-اوه اوه انقدر خرتوپرت دارم ، وسواسی شدم ، از هرچیزی یه دونه برمیدارم ... همش هم میره تو misc :31: اصلا به درد میخوره ؟؟ کاشکی مشخص میکرد که به درد میخوره یا نه ؟؟؟ فقط به درد فروختن میخوره ... به جز آهن و pin ها که برایقفل باز کردنه !!!

-تو مگاتون که 2 نفرو بیشتر ندیدم فعلا !! اونام محدودیت پولی داشتن !!

راستی برای گشتن مپ به لول خاصی نیاز نیست ؟؟؟ مثلا تو world of warcraft نشوته از لول 1-15 تو این قسمت مپ والی آخر !!

-من الان چسبیدم به quest فرعی ها !!
1- بیشترش به درد فروختن می خوره، البته یه سریشو باید بدونی به کی بفروشی، مثلا pre-war book یا scrap metal رو اگه به خریدار معمولی بفروشی چیزی گیرت نمیاد.

2- پولشون هروقت تموم شد دو سه روز صبر کن دوباره پول میاد دستشون.

3- نه! ولی اگه لولت پایینه یه مقدار سحته که بخوای همشو بری! چون نه همراهی داری، نه سلاح درست و حسابی و نه power armor...

4- منم اول همین کارو کردم، درستشم همینه، به همون دلایلی که بالا گفتم!

کلا به کسایی که تازه بازیو شروع کردن چند تا توصیه می کنم.
- طبق این آموزش برید به citadel و Power Armor رو بگیرید. (به طور عادی citadel تا اواسط بازی درش بسته ست)

- تو همون Citadel بگردید و Star Paladin Cross رو همراه خودتون کنید.
- به Scrap yard برید و سگه رو پیدا کنید.
- اگه مثل من سگه به دردتون نمی خوره، با روش جیب بری معکوس بکشینش، بعد برید به Underworld و Charon رو همراه خودتون کنید.
( اگه سگه رو معمولی بکشید Charon دشمنتون می شه)

88x88
17-08-2009, 10:30
همون طور که aghamajid1369 توضیح داد، اگر بمب رو خنثی کنی بهت خونه خالی ارو می دن. ولی اگر هم اول بازی قبول کرده باشی که بمب رو بترکونی، وقتی شهر ترکید یه خونه توی تمپنی تور می دن که خیلی بهتر و مجهز تره. توی برج هم هست.

در مورد فروشنده هم که توضیحات رو دادن، ولی توی یه شهری گوشه ی سمت چپ بالای نقشه هست ، اونجا بیشتره تعداد فروشنده ها. همون جای که دختر مورچه ایه داره می جنگه.

پرک لول بیستم هم همون طور که گفتن تمام جاهای نقشه رو باز می کنه. ولی می تونی رمز هم بزنی که زود تر این اتفاق بی افته.

brain
17-08-2009, 13:26
بچه ها خیلی ازتون ممنونم !! :40:

فقط به لول خاصی برسی یکی از پرک های عالی باز میشه
ایول چه عالی !!! :8:

هر چی میزنم این فیلمه نمیاد ، تا میزنم صفحه اول youtube باز میشه !!

اگه مثل من سگه به دردتون نمی خوره
سگه خوبه ولی خیلی bug داره ، یهو گیر میکنه ، غیبش میزنه !! کلا یهو نیستش !! الان که دیگه اصلا نیست !!
الان کارمام مثبته !! jerico رو نمیتونم با خودم ببرم !! صبر میکنم تا اون پالادینرو گیر بیارم !!

راستی اگه زیاد wiski بخوریم چی میشه ؟؟ معتاد میشیم ؟ اونوقت کارمای منفی میده ؟؟

ولی عجب بازیه باحالی ساختنا :40:

{sahand}
17-08-2009, 15:58
هر چی میزنم این فیلمه نمیاد ، تا میزنم صفحه اول youtube باز میشه !!

سگه خوبه ولی خیلی bug داره ، یهو گیر میکنه ، غیبش میزنه !! کلا یهو نیستش !! الان که دیگه اصلا نیست !!

راستی اگه زیاد wiski بخوریم چی میشه ؟؟ معتاد میشیم ؟ اونوقت کارمای منفی میده ؟؟

-از اینجا ببینید:

(البته شما اگه رو پی سی بازی می کنید فکر کنم راه های دیگه ای هم باشه.)

-بهش گفتید بره دنبال چیزی بگرده درسته؟ ممکنه چند روز طول بکشه، یا ممکنه اصلا با کسی درگیر بشه بمیره! شما برید جلوی والت 101 یا Scrapyard رو چک کنید شاید اونجا باشه.

ویـسـکـی 10 درصد شانس اعتیاد داره، اینجا رو ببینید:

gggmail
17-08-2009, 18:41
دوستان من این ابزی رو جدید گرفتم خیلی عجیبه الان باید چیکار کنم؟

{sahand}
17-08-2009, 19:11

بالا، سمت چپ نوشته که! با مهمونا صحبت کنید. (زیاد طول نمی کشه)

swastika
17-08-2009, 19:12

گوشه سمت چپ اون بالا كه گفته چي كار باس بكني.
tabرو نيگه دار تا pipboyرو باز كنه.
زيرشم كه گفته با مهمونا حرف بزن تا ازشون هديه هاتو بگيري و حال كني.خلاصه حال كن ديگه

gggmail
17-08-2009, 19:20
زيرشم كه گفته با مهمونا حرف بزن تا ازشون هديه هاتو بگيري و حال كني.خلاصه حال كن ديگه
این کارو کردم بعدش چیکار کنم؟

system1000
17-08-2009, 19:36
خب برادر بازی کن دیگه.بازی رو چی کار میکنن؟!
برو با هر کی میبینی صحبت کن بعد میتونی تو بازی پیشروی کنی.

titanium_zarin
17-08-2009, 20:18

دوست من اولاش سر در گمیش زیاده.منم اینجوری بودم...حتی 2دفعه پاکش کردم...شما هم یه کم وول بخوری دستت میاد...
اونجا بعد از اینکه با همه حرف زدی برو بشین رو صندلی کنار دوستات...بعدش به پدرت حرف بزن تا پدرت بره بیرون...
موفق باشی...یه کم صبر و تحمل داشته باش...نتیجه میده:10:

brain
17-08-2009, 22:14
ببین بذار یه نصیحت بهت بکنم ، اگه زبانت نسبتا خوبه بازیو ادامه بده !! کلا این بازی باعث پیشرفت 2 skill در زبان میشه : listening - reading
من که خیلی دارم حال میکنم !!

اگه زبانت خوب باشه به هیچ مشکلی برنمیخوری !!
مثلا من اولش بدونه اینکه پدر دختررو بکشم (اصلا با پدر صحبت نکردم ، آخه دفعه اول یا میکشتمش یا اینکه تهدید میکردم که به دخترت آسیب میرسونم بعد اون کلید اتاقشو میداد) و بدون اینکه کامپیوتر رو هک کنم از valut رفتم بیرون !!!

خیلی جاها اگه گزینه های غلطی انتخاب کنی باعث ایجاد کینه و دشمنی بین طرفین میشه و بالعکس !!

gggmail
17-08-2009, 22:34
ببین بذار یه نصیحت بهت بکنم ، اگه زبانت نسبتا خوبه بازیو ادامه بده !! کلا این بازی باعث پیشرفت 2 skill در زبان میشه : listening - reading
ممنونم
خیالم و راحت کردی

system1000
17-08-2009, 23:03
ببین بذار یه نصیحت بهت بکنم ، اگه زبانت نسبتا خوبه بازیو ادامه بده
موافقم.بدون خوب بودن زبون لذت بازی از بین میره چون نه میدونی هدفت از انجام ماموریت چیه نه مطابق اون چیزی که دلت میخواد بازی کنی میتونی جلو بری.اما اگه زبونت در حد صفر هم باشه بازم میتونی بازی رو تموم کنی.
اما هیچ لذتی از داستان بازی و موضوع جالب ماموریت ها دستگیرت نمیشه.99% عملیات های فرعی رو هم نمیتونی توش پیشروی یا حتی کشفشون کنی چون بازیش بر خلاف بازیهای دیگه هنگام هر ماموریت بهت یه جای بزرگ رو نشون میده و وقتی واردش شدی باید بدونی که چیکار کنی و اگه نفهمی باید چیکار کنی سردر گم میشی و نمیتونی ماموریت رو انجام بدی.تنها راه فهمیدنشم اینه که زبانت در حد نرمال رو به بالا باشه.
در یک کلام اگه زبان بلد نباشی حداکثر 10% بازی رو درک میکنی.

من خیلی با جوابای سر بالا دادن توی دیالوگای بازی حال میکنم.خیلی خنده دار و رک گونه هست!
اکثر موارد اگه اونا رو انتخاب کنی برات دردسرساز میشه و ممکنه کسی که برات بهترین دوست بشه رو با همون یه جمله جواب بکنی دشمنت.

titanium_zarin
17-08-2009, 23:05

اگه زبانت خوب باشه به هیچ مشکلی برنمیخوری !!
مثلا من اولش بدونه اینکه پدر دختررو بکشم (اصلا با پدر صحبت نکردم ، آخه دفعه اول یا میکشتمش یا اینکه تهدید میکردم که به دخترت آسیب میرسونم بعد اون کلید اتاقشو میداد) و بدون اینکه کامپیوتر رو هک کنم از valut رفتم بیرون !!!

خیلی جاها اگه گزینه های غلطی انتخاب کنی باعث ایجاد کینه و دشمنی بین طرفین میشه و بالعکس !!

ممنونم
خیالم و راحت کردی

به نظر من اشتباه نکن...باور کن نمیخواد زیاد زبانت خوب باشه...در حدی باشه که بفهمی داری چکار میکنی کافیه...
من خودم زبانم افتضاحه...یه وقتایی فکر میکردم که دارم کاره خوب میکنم ولی نتیجش کاملا برعکس میشد...فوق العاده هم حال کردم با بازی...
از من میشنوی ادامه بده...باور کن حال میده...
هر جا هم گیر کردی من خودم سعی میکنم بهت بگم...اینو هم بگم که خیلی وارد نیستم ولی خوب خیلی جاهاش رو رفتم...
فقط این نشه که هی بخوای بپرسی...
تصمیم ب خودته...

shovalie_siyah
18-08-2009, 16:02
سلام لطفا به اين دو تا لينك هم سر بزنيد راهنمايي خوبي ميكنه

amirpers
19-08-2009, 00:30
دوستان من اونجایی گیر کردم که روی یه صندلی میشینه و به یه دنیای شبیه سازی شده میره و دنبال پدرش می گرده. اون جا با Betty حرف می زنه و اون ماموریتهایی به ما می ده.
یه جایی میگه همه رو بکش. این کار رو کردم اما هیچ اتفاقی نمی افته.

aghamajid1369
19-08-2009, 02:36
دوستان من اونجایی گیر کردم که روی یه صندلی میشینه و به یه دنیای شبیه سازی شده میره و دنبال پدرش می گرده. اون جا با Betty حرف می زنه و اون ماموریتهایی به ما می ده.
حتما 1 نفر مونده. توی اون نقشه ای که پایین سمت چپ نشون میده نگاه کن ببین کسی رو پیدا نمیکنی؟؟؟
توی خونه ها رو هم بگرد.
اگه نه ممکنه به 1 باگ خورده باشی. از 1 سیو قبل تر برو.

system1000
19-08-2009, 09:58
برو با پیرزنه صحبت کن.بهت میگه باید بری توی خونه ی متروکه.توی دهکده فقط یه خونه ی متروکه هست که چراغاش خاموشه.وقتی رفتی توی خونه دم در یه سری وسیله میبینی مثل بلوک و عروسک و لیوان و...باید به ترتیب روی اونا کلیک کنی تا یه آهنگ زده بشه.وقتی آهنگ زده شد روی دیوار یه صفحه باز میشه و....
اگه ترتیب کلیک کردنت اشتباه باشه بلافاصله یه صدایی میده که خودت میفهمی.الان ترتیبشون یادم نیست.اگه بچه ها یادشونه بنویسن که راحت تر رد کنه.

{sahand}
19-08-2009, 10:41
البته اگه از این راه برید کارمای منفی می گیرید، برای کارمای مثبت همونطوری که دوستمون گفت باید برید به یکی از خونه ها به اسم Abandoned house و روی وسایل به این ترتیب کلیک کنید: (از چپ به راست)
Radio, Pitcher, Gnome, Pitcher, Cinder Block, Gnome, Bottle.

amirpers
19-08-2009, 13:10
ممنون از دوستان
من یه سیو قبلتر رفتم باز هم نشد. همه رو کشتم . فقط سگه و Betty زنده هستند.
در مورد اون وسایل که دوستان گفتند برش دارم ، آیا الان که همه رو کشتم میشه این کار رو کرد ؟

titanium_zarin
19-08-2009, 13:33
ممنون از دوستان
من یه سیو قبلتر رفتم باز هم نشد. همه رو کشتم . فقط سگه و Betty زنده هستند.
در مورد اون وسایل که دوستان گفتند برش دارم ، آیا الان که همه رو کشتم میشه این کار رو کرد ؟

خیلی عجیبه این مشکل:5:یه کم دقیقتر بگرد شاید کسی باشه هنوز...:2:
من تا حالا اینجوری نشنیده بودم...
برو یه سر به اون خونه بزن...یه خونه هست که داخلش پر وسایل کهنه هست...نباید چیزی بر داری باید روشون کلیک کنی:10:

m.r.s
19-08-2009, 20:10
سلام.به نظر شما این بازی یکم زیادی سخت نیست؟جون های بازی خیلی کم اند و اون آمبول ها هم خیلی کم جون می دندوچنگهاش رو هم که نگم.خیلی سخته چون اصلا تیر به هدف نمی خوره.حتما باید نزدیک شم.اونم که تا بخوام نزدیک شم با آر بی جی منو می زنند.تیر هم زیاد گیر نمیاد.تفنگ ها هم که واسه تعمیر هی خرج می خوان.آخه من چجوری اون سوبر اورک ها رو بکشم.

aghamajid1369
19-08-2009, 20:39
سلام.به نظر شما این بازی یکم زیادی سخت نیست؟جون های بازی خیلی کم اند و اون آمبول ها هم خیلی کم جون می دندوچنگهاش رو هم که نگم.خیلی سخته چون اصلا تیر به هدف نمی خوره.حتما باید نزدیک شم.اونم که تا بخوام نزدیک شم با آر بی جی منو می زنند.تیر هم زیاد گیر نمیاد.تفنگ ها هم که واسه تعمیر هی خرج می خوان.آخه من چجوری اون سوبر اورک ها رو بکشم.
پس اگه oblivion رو بازی کنین چی میگین؟؟؟؟
این بازی از لحاظ سختی در برابر oblivion هیچی نیست به نظر من.
ولی برای من که بازی خیلی خوبی بود با سختی متوسط.

88x88
19-08-2009, 23:06

خوب برای اینه که خیلی راه و روش بازی رو بلد نیستی.
تیر اندازی که یه سیستمی داره که v رو بزنی میارتش. انتخاب کن قسمت های که می خواد و خودش برات میزنه. توی این سیستم صحنه های خیلی قشنگی هم می بینی. (از صد تا فیلم اکشن چیپ بهتره.)

توی خون هم بهتره اصلا از این چیزا استفاده نکنی. بخواب.
توی ویستلند اگر خونه نداری بگرد یه تختخواب بی صاحاب پیدا کن و هر موقع خونت کم بود برو روش یه ساعتی بخواب خونت پر پر می شه. تازه well rested هم می شی.
که بعضی جاها به دردت می خوره.

{sahand}
19-08-2009, 23:06
اولش سخته، هر چی جلوتر می رید، هم خودتون راه میفتید، هم بازی امکانات بیشتری به شما می ده.
برای به دست آوردن جون هم بهترین راه خوابیدنه، بهترین وسیله هم Stimpak و Buffoutـه، که اگه درست جلو برید تقریبا نیازی بهشون پیدا نمی کنید. ببنید من تقریبا تمام quest های فرعی و اصلی رو رفتم، تا حالا فکر کنم فقط 30-35 بار استیمپک استفاده کرده باشم. (الان حدود 150 تا همراه خودم دارم!!)
برای تیراندازی هم باید از VATS استفاده کنید نه اینکه خودتون هدف بگیرید! تیر هم گیر میاد فراوون! هر کسی رو که کشتید برید از جسدش هر چی می خواید بردارید.
تعمیر رو هم بهتره خودتون انجام بدید، به وسیله ی یه اسلحه ی مشابه.
منظورتون از سوبر اورک چیه؟؟!! کلا اگه می بینید از پس کسی بر نمیاید خوب نرید طرفش! یا اینکه بشینید و آروم از بغلش رد شید که نبینتتون. اگر هم وسط دعوا دیدید نمیتونید حریفش بشید، اسلحه تون رو بندازید و فرار کنید...

system1000
20-08-2009, 06:28
یادمه منم اولای بازی که بودم اصلا مهمات نداشتم و با چوب دشمن میکشتم.شما هم یه مدت که توی محیط بگردی به قدری مهمات و قرص و آمپول و...گیر میاری که خودت ترجیح میدی برشون نداری.توی این بازی بینهایت مهمات و جون پیدا میکنی.اولای بازی هم از لحاظ مهمات ضعیف هستیم هم از لحاظ قدرت بدنی و امکانات خیلی خوبی که بعدا برامون باز میشه.پس نگران نباش.

mahi58
26-08-2009, 23:11
چقدر این صحنه زیباست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرانجام رویای بشریت برای نوشیدن آب پاک تحقق پیدا می کنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که Fallout باز هستند می دونند راجع به چی دارم صحبت می کنم.

Ahmad hp
31-08-2009, 22:10
DLC های FALL OUT 3 مثل PITT و غیره رو چه جوری بازی کنم .

نصب کردم SAVE FILE هاشم اومد ولی از آخر خود بازی اصلی ادامه میدم بازی تموم میشه یعنی DLC ها اجرا نمیشه.

کمک.:42:

{sahand}
01-09-2009, 00:27
DLC های FALL OUT 3 مثل PITT و غیره رو چه جوری بازی کنم .

نصب کردم SAVE FILE هاشم اومد ولی از آخر خود بازی اصلی ادامه میدم بازی تموم میشه یعنی DLC ها اجرا نمیشه.

کمک.:42:
فقط broken steel ادامه ی داستان اصلی بازیه. ماموریت های بقیه ی dlc ها رو باید از طریق رادیو دریافت کنید.
یه نکته ی دیگه، تنها در صورتی داستان به broken steel ادامه پیدا می کنه که شما (خودتون یا همراهتون) purifier رو تو مرحله ی آخر فعال کنید، اگه هیچ کاری نکنید و Project Purity منفجر بشه بازی ادامه پیدا نمی کنه...

Ahmad hp
01-09-2009, 23:15
یعنی چه جوری؟
من از آخرین SAVE شروع کردم (قبل از جنگ آخر بازی ) ولی توی رادیو چیزی نبود جز پیغام از والت 101 که اونم زود تموم شد.
لطفا کامل راهنمایی کنبد.:42::42::42::42::42:

daren
02-09-2009, 12:26
بهم نخندینا
the pitt فرقش با broken steel چیه؟
من اونی رو رفتم که آخرش با کشتن خودش آب شهرو سالم میکنه!
ادامه هم نداشت. جز این چیزیم هست؟

{sahand}
02-09-2009, 15:23
یعنی چه جوری؟
من از آخرین SAVE شروع کردم (قبل از جنگ آخر بازی ) ولی توی رادیو چیزی نبود جز پیغام از والت 101 که اونم زود تموم شد.
لطفا کامل راهنمایی کنبد.:42::42::42::42::42:
شما کدوم dlc و نصب کردید؟
راستی من رو 360 بازی می کنم، نمی دونم رو pc نصب dlc ها چجوریه، بقیه ی دوستان اگه نکته ای هست لطفا راهنمایی کنن.
ویرایش: ببینید این به دردتون می خوره؟:

بهم نخندینا
the pitt فرقش با broken steel چیه؟
من اونی رو رفتم که آخرش با کشتن خودش آب شهرو سالم میکنه!
ادامه هم نداشت. جز این چیزیم هست؟
broken steel ادامه ی داستان اصلی بازیه ولی بقیه ی Dlc ها ماموریت های جدا، تو سرزمین های دیگه هستند.

sepand_salehi
02-09-2009, 20:59
با سلام
یک راهنمای کامل از این بازی می خواستم. زبانش هم مهم نیست. فارسی یا انگلیسی فرقی نمی کند.
فقط می خواهم که کامل باشد. یعنی تمامی main quest ها و side quest ها را داشته باشد.

{sahand}
02-09-2009, 22:10
با سلام
یک راهنمای کامل از این بازی می خواستم. زبانش هم مهم نیست. فارسی یا انگلیسی فرقی نمی کند.
فقط می خواهم که کامل باشد. یعنی تمامی main quest ها و side quest ها را داشته باشد.
از شیر super mutant تا جان enclave soldier :

m2stech
03-09-2009, 15:19
با سلام

این کاملترین walkthrough-ه که دیدم :

Ahmad hp
04-09-2009, 11:23
the pitt رو نصب کردم با یکی دیگه که الان اسمش یادم نیست .

مشکل نصب ندارم . درست نصب میشه ولی نمیدونم مهموریت هاش چجوری میاد.

S!LENCE
06-09-2009, 22:54
سلام
امیدوارم تکراری نباشه
شنیدم 5 تا dlc برای این بازی اومده و ما بی خبریم.
ممنون میشم لینک 5 تاشو بذارید ما یه حالی ببریم
ممنون

peymansh
06-09-2009, 23:04
آقا من تو مرحله آخر موندم بعد دیدم نمیتونم رد کنم دیگه بازی نکردم 1 ماه سرش علاف بودم :ی

titanium_zarin
07-09-2009, 09:31
سلام
امیدوارم تکراری نباشه
شنیدم 5 تا dlc برای این بازی اومده و ما بی خبریم.
ممنون میشم لینک 5 تاشو بذارید ما یه حالی ببریم
ممنون
میتونی بری بخریشون...فکر کنم به صرفه تر باشه...همین فروشگاه اینجام دارشون...اگرم خواستی دانلود کنی چند صفحه قبل لینکش هست...همینطور توی قسمت دانلود بازیها هستن:5:

آقا من تو مرحله آخر موندم بعد دیدم نمیتونم رد کنم دیگه بازی نکردم 1 ماه سرش علاف بودم :ی

میشه یه عکسی از ماموریتت بزاری ببینیم چی هست؟؟؟از کجا میدونی مرحله اخره؟؟:18:اگه دوست داشتی شاید بتونیم کمک کنیم...:40:

Ahmad hp
07-09-2009, 19:21
[

the pitt رو نصب کردم با یکی دیگه که الان اسمش یادم نیست .

مشکل نصب ندارم . درست نصب میشه ولی نمیدونم مهموریت هاش چجوری میاد.
کمک.

m2stech
09-09-2009, 16:34
خب، بلاخره تمام DLC های بازی را تموم کردم نزدیک یکسال این بازی رو کامپیوترم نصب بود! برام نوشته 95 ساعت playtime داشتم :20: بی صبرانه منتظر fallout new vegas هستم :19:
از نظر محتویات و ارزش به نظر من dlc ها به این ترتیب بودن:

broken steel
point lookout
mothership zeta
operation anchorage
the pitt

titanium_zarin
10-09-2009, 10:26
خب، بلاخره تمام DLC های بازی را تموم کردم نزدیک یکسال این بازی رو کامپیوترم نصب بود! برام نوشته 95 ساعت playtime داشتم :20: بی صبرانه منتظر fallout new vegas هستم :19:

broken steel
point lookout
mothership zeta
operation anchorage
the pitt

شما با پی سی بازی کردین یا کنسول؟؟؟؟طریقه نصبشون روی پی سی رو میدونید؟؟؟ به سیوهای بازی اصلی نیاز داریم؟؟؟؟اونی که دنباله بازی هست رو چه جوری باید اجرا کرد؟؟؟منظورم اینه که باید بازی اصلی رو تموم کنیم کامل شه بعد بریم سراغ اینها؟؟؟اخه ماله من نتونست اب پاک رو درست کنه همه مردن به غیر خودش...حالا چی میشه؟؟؟

m2stech
10-09-2009, 12:39
شما با پی سی بازی کردین یا کنسول؟؟؟؟طریقه نصبشون روی پی سی رو میدونید؟؟؟ به سیوهای بازی اصلی نیاز داریم؟؟؟؟اونی که دنباله بازی هست رو چه جوری باید اجرا کرد؟؟؟منظورم اینه که باید بازی اصلی رو تموم کنیم کامل شه بعد بریم سراغ اینها؟؟؟اخه ماله من نتونست اب پاک رو درست کنه همه مردن به غیر خودش...حالا چی میشه؟؟؟

با پی سی بوده تو کنسول که باید بخریشون!
اول patch 1.7 بازی را نصب کنید نیازی به کرک هم نداره، تو هر dlc سه تا فایل داره که باید بریزیدشون توی فولدر data بازی و از قسمت launcher بازی data files را بیارین و روی تمام موارد کلیک کلیک کنین البته broken steel چند تا فیلم اضافه هم داره که باید توی فولدر video ریخته بشن ...همین ! اسکرین شاتش را هم گذاشتم:

خود dlc ها بعد از یکی دو دقیقه توی بازی به صورت mission توسط یک پیام رادیویی اضافه میشن البته قبلش حداقل تا لول 10 یا 15 بهتره پیش رفته باشین وگرنه خیلی سخت میشه !

titanium_zarin
10-09-2009, 13:33
با پی سی بوده تو کنسول که باید بخریشون!
اول patch 1.7 بازی را نصب کنید نیازی به کرک هم نداره، تو هر dlc سه تا فایل داره که باید بریزیدشون توی فولدر data بازی و از قسمت launcher بازی data files را بیارین و روی تمام موارد کلیک کلیک کنین البته broken steel چند تا فیلم اضافه هم داره که باید توی فولدر video ریخته بشن ...همین ! اسکرین شاتش را هم گذاشتم:

خود dlc ها بعد از یکی دو دقیقه توی بازی به صورت mission توسط یک پیام رادیویی اضافه میشن البته قبلش حداقل تا لول 10 یا 15 بهتره پیش رفته باشین وگرنه خیلی سخت میشه !

اگه بخوام رو سیو قبلیم ادامه بدم چه جوریه؟؟؟اصلا میشه؟؟؟

m2stech
10-09-2009, 15:11
اگه بخوام رو سیو قبلیم ادامه بدم چه جوریه؟؟؟اصلا میشه؟؟؟

اصلا مدلش همینجوریه دیگه، از وسط بازی با سیو های قبلی ادامه میدی

{sahand}
10-09-2009, 15:54
[quote=titanium_zarin;4194307اخه ماله من نتونست اب پاک رو درست کنه همه مردن به غیر خودش...حالا چی میشه؟؟؟[/quote]
اونجا که دیگه آخرین صحنه ی بازیه و بعدش سیو نمی شه، شما اگه الان آخرین سیوتون رو باز کنید مطمئنا قبل از purifier هست.
شما اینو بخون کمکت می کنه purifier رو فعال کنی:

titanium_zarin
10-09-2009, 16:47
اونجا که دیگه آخرین صحنه ی بازیه و بعدش سیو نمی شه، شما اگه الان آخرین سیوتون رو باز کنید مطمئنا قبل از purifier هست.

ممنون دوست من...
این purifier که گفتی چی هست؟؟؟
بعدشم من انگلیسیم ضعیفه تو همین بازی پدرم در اومد تا رفتم جلو:46:میشه یکم منظورت رو توضیح بدی؟؟؟:20:

fred_p4
14-09-2009, 16:47
آقا من DLC های Broken Steel Point Lookout Mothership Zeta The Pitt Operation Anchorage رو دارم پچ 1.7 رو هم ریختم(البته کرکش همون کرک اصلی بازیه که لانچرش روسیش حسابی سوتی بود!) و تو DATA FILES هم تیک هاشون رو زدم هیجکدوم اجرا نمیشه بجزBroken Steel که یه جورایی درست و حسابی اجرا نمیشه! پایان نسخه اصلی مینویسه 2 هفته بعد و رو تخت همون جور خوابیدم و با E سخت نفس میکشه دیگه هیچ کاری انجام نمیده تازه 15 دقیقه هم صبر باز خبری نشد!
لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه!

m2stech
15-09-2009, 12:27
آقا من DLC های Broken Steel Point Lookout Mothership Zeta The Pitt Operation Anchorage رو دارم پچ 1.7 رو هم ریختم(البته کرکش همون کرک اصلی بازیه که لانچرش روسیش حسابی سوتی بود!) و تو DATA FILES هم تیک هاشون رو زدم هیجکدوم اجرا نمیشه بجزBroken Steel که یه جورایی درست و حسابی اجرا نمیشه! پایان نسخه اصلی مینویسه 2 هفته بعد و رو تخت همون جور خوابیدم و با E سخت نفس میکشه دیگه هیچ کاری انجام نمیده تازه 15 دقیقه هم صبر باز خبری نشد!
لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه!

اگر درست فهمیده باشم شما اون کرک ورژن قدیمی و روسی بازی را ریختید ؟ ولی بعد از پچ 1.7 بازی دیگه کرک نمیخواد چون چکینگ اوریجینال بودن دی وی دی با این پچ حذف میشه!

Alireza.M67
15-09-2009, 13:21

broken steel
point lookout
mothership zeta
operation anchorage
the pitt

ولی اگه نظر منو بخوای یه همچین چیزیه :
operation anchorage
broken steel
point lookout
the pitt
ومن کلا به هرکی که می خواد dlc بریزه اول operation anchorage رو پیشنهاد میکنم ...

titanium_zarin
15-09-2009, 16:16
ممنون دوست من...
این purifier که گفتی چی هست؟؟؟
بعدشم من انگلیسیم ضعیفه تو همین بازی پدرم در اومد تا رفتم جلو:46:میشه یکم منظورت رو توضیح بدی؟؟؟:20:

ولی اگه نظر منو بخوای یه همچین چیزیه :
operation anchorage
broken steel
point lookout
the pitt
ومن کلا به هرکی که می خواد dlc بریزه اول operation anchorage رو پیشنهاد میکنم ...

دوستان میشه یه کم دقیق تر توضیح بدین؟؟؟؟من اینا رو پرسیدم ولی نفهمیدم هنوز دقیق چی به چیه!!!
من اگه بخوام broken steel رو بازی کنم باید مرحله داستانی تموم شه؟؟؟یا قبل اون برم دنبالش؟؟؟؟واسه بقیه چه کاری باید کنم؟؟؟؟
این purifier که دوستمون گفتن چیه؟؟؟

eslamy_iut
15-09-2009, 20:12
با سلام من این GRCK رو با کمک flawk بدست آوردم بعد میگه از valut 87 برم بیرون ولی دری که به خارج میره تو پایین ترین طبقه key میخواد میشه دقیق بگید این key از کجا بدست میاد؟ دره میره به great chamber

Alireza.M67
15-09-2009, 20:42
دوستان میشه یه کم دقیق تر توضیح بدین؟؟؟؟من اینا رو پرسیدم ولی نفهمیدم هنوز دقیق چی به چیه!!!
من اگه بخوام broken steel رو بازی کنم باید مرحله داستانی تموم شه؟؟؟یا قبل اون برم دنبالش؟؟؟؟واسه بقیه چه کاری باید کنم؟؟؟؟
این purifier که دوستمون گفتن چیه؟؟؟

دوست عزیز شما تا داستان اصلی بازیو تموم نکردی اصلا دنبال dlc نرو .
purifier رو هم همون موقع خودت می فهمی چیه ...

MAXXX
15-09-2009, 22:01
مدتی رفتم تو کاره برده فروشی به جز اون پارادایس فال جایه دیگه نیست برایه برده جمع کردن ؟
تو یکی از شهرا یه دختره بود برده فراری بود بهم گفت یه جایی یه مشت برده فراری قایم شدن
اون موقع تو نخش نبودم توجه نکردم

titanium_zarin
16-09-2009, 10:41
با سلام من این GRCK رو با کمک flawk بدست آوردم بعد میگه از valut 87 برم بیرون ولی دری که به خارج میره تو پایین ترین طبقه key میخواد میشه دقیق بگید این key از کجا بدست میاد؟ دره میره به great chamber

دوست من تا جایی که یادمه...لازم نبود زیاد برگردی!!!!اخه 2 3 تا در بر میگشتی یه دفعه اون همراهت میگفت من اینجا میمونم و تو میرفتی که یه دفعه یه دمو نشون میداد...ببین شاید راه رو اشتباه میرفتی...:5:

دوست عزیز شما تا داستان اصلی بازیو تموم نکردی اصلا دنبال dlc نرو .
purifier رو هم همون موقع خودت می فهمی چیه ...

من تموم کردم...اما فکر کردم باید واسه اضافات بازی یه سیو عقب تر رو برم...اره اینجوریه یا باید بازی تموم شه؟؟؟

Alireza.M67
16-09-2009, 12:57
من تموم کردم...اما فکر کردم باید واسه اضافات بازی یه سیو عقب تر رو برم...اره اینجوریه یا باید بازی تموم شه؟؟؟

آره دیگه ...:20:
آخه وقتی بازیو تموم کنی دیگه نمیشه ادامه بدی .
شما dlc ها رو نصب کن و بعد آخرین ماموریت که زدن کد هست رو انجام بده .

amirpers
16-09-2009, 17:57
دوستان میشه بگید این underworld کجای نقشه است ؟ من هر جا رو می گردم پیداش نمی کنم.

Alireza.M67
17-09-2009, 12:46
دوستان میشه بگید این underworld کجای نقشه است ؟ من هر جا رو می گردم پیداش نمی کنم.

تو نقشه نیست
تو یه ساختمونه که اسمش یادم نیست :
یه ساختمونی نزدیک national archives یا شایدم تو خودش ...

Leyth
19-09-2009, 02:00
یعنی ترکیب مشخصه های RPG با اکشن این قدر توی جذابیت بازی تاثیر می گذاره!
یا لالعجب!

واقعا بازی قشنگیه!

ما که فن RPG بودیم ولی سیستم نمی کشید یه مدت کلا از همه بازی ها دور...
حالا می بینم یک بازی کامل در RPG و با جذابیت ACtion مهیاست.

معرکه است!

amirpers
19-09-2009, 15:39
تو نقشه نیست
تو یه ساختمونه که اسمش یادم نیست :
یه ساختمونی نزدیک national archives یا شایدم تو خودش ...

ممنون دوست من ولی پیداش نکردم.
نمی دونم چرا National Archives رو هم نمی تونم پیدا کنم/

{sahand}
19-09-2009, 15:52
دوستمون اشتباه آدرس دادن! باید برید به museum of history ، وقتی رفتید توش مستقیم که برید جلو یه ورودی بزرگه بالاش نوشته underworld.
museum of history هم سمت راست Washington monument ـه.

aroosak_kooki
22-09-2009, 06:03
سلام دوستان

من این چند وقته بازی نکردم !
حالا وقتی میرم تو بازی اصلا" سیوم رو نمیخونه (گریه)
چی کار کنم !
آخرین بار رفتم تو یه قسمتی هست تو خود بازی که میری ریجستر میکنی و بعدش میتونی به نت هم وصل بشی و آنلاین بازی کنی ...! اونجا یه پروفایل ساختم !

بعد اون اینجوری شد ! مگه به اون ربط داره !؟

وای اگر دیگه سیو هامو نخونه میرم خودکشی می کنم !!!! (گریه)

titanium_zarin
22-09-2009, 10:28
سلام دوستان

من این چند وقته بازی نکردم !
حالا وقتی میرم تو بازی اصلا" سیوم رو نمیخونه (گریه)
چی کار کنم !
آخرین بار رفتم تو یه قسمتی هست تو خود بازی که میری ریجستر میکنی و بعدش میتونی به نت هم وصل بشی و آنلاین بازی کنی ...! اونجا یه پروفایل ساختم !

بعد اون اینجوری شد ! مگه به اون ربط داره !؟

وای اگر دیگه سیو هامو نخونه میرم خودکشی می کنم !!!! (گریه)

فکر کنم مربوط به همین رجیستر باشه....سیوات رو بردار ب و کپی کن یه جای دیگه و بازی رو کامل پاک کن دوباره نصب کن ببین درست میشه؟؟؟

titanium_zarin
22-09-2009, 15:13
سلام.واسه اجرایBrokenSteel باید چه کار کنم؟؟؟
لطفا دقیق بگید...ممنون...
منظورم نصب نیست...میخوام توی بازی بدونم چه جوری اجرا میشه؟؟؟

MAXXX
22-09-2009, 17:43
اگه منظورت همون شهر زامبی هاست که اسمش یادم رفته فکر کنم همینه
تویه یه موزه بوه بود
رو نقشه دنباله موزه بگرد

titanium_zarin
22-09-2009, 23:25
سلام.واسه اجرایBrokenSteel باید چه کار کنم؟؟؟
لطفا دقیق بگید...ممنون...
منظورم نصب نیست...میخوام توی بازی بدونم چه جوری اجرا میشه؟؟؟

این بالایی رو جواب بدین لطفا...اصلا BrokenSteel چه جوری دنباله بازی هست؟؟؟ماموریتهای BrokenSteel با چه اسمی هستن؟؟؟اخه شنیدم اگه این رو اجرا کنیم دیگه نمیخواد دنبال اب و سالم سازی و اسنا بریم...

بعدشم بگید که این اضافات بازی هر کدوم چی هستن؟؟؟و ماموریتهاشون شامل چیه؟؟؟

راستی نمیدونم چرا وقتی تیک ANCHORAGE و THE PITT رو میزنم و اوکی میکنم خود به خود تیکش برداشته میشه؟؟؟

دوستان خیلی سوال دارم لطفا بیاد کمک....

amirpers
22-09-2009, 23:46
من یکی دو تا مشکل داشتم :
یکی اینکه بعضی از کوئست ها مثل You Gotta shoot'Em in the Head (اگه درست نوشته باشم) و یا Reilly's Rangers ظاهرا در Underworld شروع میشه که جاش رو هم SƏHƏND عزیز گفتن اما مسئله اینه که من با همه اون آدمها صحبت می کنم اما چنین کوئستهایی شروع نمیشه !!!
مشکل دیگه ام هم اینه که تو یکی از مراحل خواسته شده که یه تعداد از اون جونورها رو بکشم که در یک جای معینی هستند اما مشکل اینه که من قبلا همشون رو کشتم و وقتی وارد اونجا می شم ، هیچ جونوری نیستش . چه کار باید بکنم ؟

titanium_zarin
23-09-2009, 09:28
یکی اینکه بعضی از کوئست ها مثل You Gotta shoot'Em in the Head (اگه درست نوشته باشم) و یا Reilly's Rangers ظاهرا در Underworld شروع میشه که جاش رو هم SƏHƏND عزیز گفتن اما مسئله اینه که من با همه اون آدمها صحبت می کنم اما چنین کوئستهایی شروع نمیشه !!!
مشکل دیگه ام هم اینه که تو یکی از مراحل خواسته شده که یه تعداد از اون جونورها رو بکشم که در یک جای معینی هستند اما مشکل اینه که من قبلا همشون رو کشتم و وقتی وارد اونجا می شم ، هیچ جونوری نیستش . چه کار باید بکنم ؟

اگه همه رو کشتی که هیچی دیگه....اون کویست منتفی هست:8:برگرد پیش همونی که بهت گفته...ببین چی میشه...

{sahand}
23-09-2009, 10:04
You gotta shoot 'em in the head رو باید از Mister Crowly تو Underworld بگیرید. کت سفید داره و موهای سبز.
Reilly's Rangers رو هم از چند راه می تونید بگیرید، یکیش اینه که Reilly رو تو درمانگاه Underworld ببینید، یه زنه (غول نیست) که روی یکی از تختا توی کماست. اگه medicine بالا دارید خودتون می تونید بهوش بیاریدش وگرنه باید از دکتر بخواید.
اون کوئستی رو هم که گفتید اسمش رو بگید تا بیشتر کمکتون کنیم، اما من حدس می زنم Wasteland survival guide باشه، اونجایی که باید چند تا Mole rat بکشید و سلاحی که مویرا ساخته رو آزمایش کنید درسته؟ در این صورت نیازی نیست حتما به جایی که مویرا گفته برید، همون اطراف مگاتون بگردید به تعداد کافی Mole rat هست!
این رو هم بگم بد نیست، کلا معمولا هر جانوری که شما می کشید (جانور، نه کاراکترهای اصلی) بعد از 72 ساعت دوباره زنده می شن، از همون جایی که جنازه شون هست. (برای همین اگه می خواید یه جایی که پاکسازی کردید همیشه امن بمونه باید جنازه هاش رو منتقل کنید.)

titanium_zarin
23-09-2009, 10:29
اقا SƏHƏND منم چند تا سوال کردمااااا...همین بالاتر...2تا پست....

میشه جواب بدین؟؟؟
بعدشم بگید برای ANCHORAGE توی کدوم منطقه باید برم که ماموریتش رو بهم بده؟؟؟اخه شنیدم محیط و سرزمینش فرق داره....

{sahand}
23-09-2009, 13:31
اقا SƏHƏND منم چند تا سوال کردمااااا...همین بالاتر...2تا پست....

میشه جواب بدین؟؟؟
بعدشم بگید برای ANCHORAGE توی کدوم منطقه باید برم که ماموریتش رو بهم بده؟؟؟اخه شنیدم محیط و سرزمینش فرق داره....
بله دیدم ولی خوب نمی دونستم که جواب ندادم! من اصلا dlc ها رو بازی نکردم، چون روی xbox بدون هارد بازی می کنم و نمی تونم dlc بریزم، باید تا 10 اکتبر صبر کنم که game of the year edition بیاد که همه dlc ها رو خود بازی باشه. فعلا رو please wait ام!
ولی می دونم که ماموریت های همه رو به جز بروکن استیل با رادیو می گیرید، ایستگاه های رادیوی پیب بوی رو چک کنید باید همون جا باشن.
همه ی dlc ها هم تو مناطق جدید هستند.
اینجا رو هم ببینید:

titanium_zarin
24-09-2009, 17:19
سلام...
من از سری dlcها دارم قسمت Broken Steel رو بازی میکنم...
من سه تا کوئست انجام دادم...که اخریش همون بود که همه چی رو منفجر کرد...اگه اشتباه نکنم مرکز موبایل بود...دختر موزرده اومد و با هم سوتر هلی بورد شدن و ...!بعدشم رفتن سیاتل...دیگه کسی ماموریتی چیزی نداد بهم...

حالا میخوام بدونم کلش همین بود؟؟؟کسی یا جای دیگه نیست که برم و ماموریت بگیرم؟؟؟
قبلا تمام ماموریتهای بازی اصلی رو رفتم...توی Broken Steel همین سه تا کویست بود؟؟؟

{sahand}
24-09-2009, 17:48
سلام...
من از سری dlcها دارم قسمت Broken Steel رو بازی میکنم...
من سه تا کوئست انجام دادم...که اخریش همون بود که همه چی رو منفجر کرد...اگه اشتباه نکنم مرکز موبایل بود...دختر موزرده اومد و با هم سوتر هلی بورد شدن و ...!بعدشم رفتن سیاتل...دیگه کسی ماموریتی چیزی نداد بهم...

حالا میخوام بدونم کلش همین بود؟؟؟کسی یا جای دیگه نیست که برم و ماموریت بگیرم؟؟؟
قبلا تمام ماموریتهای بازی اصلی رو رفتم...توی Broken Steel همین سه تا کویست بود؟؟؟
به کوئست های اصلی بله همین 3 تا اضافه می شه. 3 تا هم side quest همراه broken steel هست، کلا این 5 تا پک 26 تا کوئست به بازی اضافه می کنن که 3 تاش ادامه ی داستان اصلیه، 15 تاش مال داستان های dlc هاست، 8 تا هم side quest. کلی هم مینی کوئست اضافه می شه.
کلا جذابیت این بازی به ساید کوئست ها و مینی کوئست هاشه...

titanium_zarin
24-09-2009, 19:00
به کوئست های اصلی بله همین 3 تا اضافه می شه. 3 تا هم side quest همراه broken steel هست، کلا این 5 تا پک 26 تا کوئست به بازی اضافه می کنن که 3 تاش ادامه ی داستان اصلیه، 15 تاش مال داستان های dlc هاست، 8 تا هم side quest. کلی هم مینی کوئست اضافه می شه.
کلا جذابیت این بازی به ساید کوئست ها و مینی کوئست هاشه...

side questهای قسمت broken steel رو از کجا باید بگیرم؟؟؟اخه کسی رو ندیدم که بهم کویست بده:18:

{sahand}
25-09-2009, 00:29
side questهای قسمت broken steel رو از کجا باید بگیرم؟؟؟اخه کسی رو ندیدم که بهم کویست بده:18:
از Scribe Bigsley در Jefferson memorial .

titanium_zarin
25-09-2009, 11:18
اقا من واسه باز کردن درها به مشکل خوردم....lockpick 100 هست ولی این گیره موی سر رو ندارم...هرجا هم میرم پیدا نمیکنم....
از وسیله دیگه نمیشه استفاده کرد؟؟؟؟
از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟
اگه جایی هست بگید...اخه من زیاد ورشون نداشتم....یا اگه از کسی میتونم بخرمش بگید کی و کجاست...اعصابم خورد شده...

{sahand}
25-09-2009, 12:35
اقا من واسه باز کردن درها به مشکل خوردم....lockpick 100 هست ولی این گیره موی سر رو ندارم...هرجا هم میرم پیدا نمیکنم....
از وسیله دیگه نمیشه استفاده کرد؟؟؟؟
از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟؟
اگه جایی هست بگید...اخه من زیاد ورشون نداشتم....یا اگه از کسی میتونم بخرمش بگید کی و کجاست...اعصابم خورد شده...
اینجا مکان هاشو نوشته:

titanium_zarin
25-09-2009, 14:54
ممنون دوست من...میشه یه لطفی به من بکنید و بهم بگید که برای شروع anchorage کجا باید برم؟؟؟اخه من این رو میخوام بازی کنم ولی بهم سیگنالش رو نمیده....فکر میکنم باید جای خاصی باشم....میشه زحمتش رو بکشید و بهم بگید...لطفا اگه امکانش هست به فارسی برام بنویسید این رو...اخه خودم هرچی گشتم نفهمیدم...میتونید از این لینک استفاده کنید...

ممنون...

Alireza.M67
25-09-2009, 15:17
ممنون دوست من...میشه یه لطفی به من بکنید و بهم بگید که برای شروع anchorage کجا باید برم؟؟؟اخه من این رو میخوام بازی کنم ولی بهم سیگنالش رو نمیده....فکر میکنم باید جای خاصی باشم....میشه زحمتش رو بکشید و بهم بگید...لطفا اگه امکانش هست به فارسی برام بنویسید این رو...اخه خودم هرچی گشتم نفهمیدم...میتونید از این لینک استفاده کنید...

ممنون...

قربونت برم تا سیگنالشو بهت نده که ماموریتشو نمیتونی بری .
یه جایی وسطای نقشه به اسم anchorage ruins یا anchorage field یا یه چیزی شبیه این بود .

titanium_zarin
25-09-2009, 16:24
قربونت برم تا سیگنالشو بهت نده که ماموریتشو نمیتونی بری .
یه جایی وسطای نقشه به اسم anchorage ruins یا anchorage field یا یه چیزی شبیه این بود .

میدونم عزیز...مشکل منم دقیقا همینه...بهم سیگنالش رو نمیده....تنها جایی هم که پیدا کردم memorial anchortage هست...وای اونجام سیگنال نداد...

Alireza.M67
25-09-2009, 19:54
میدونم عزیز...مشکل منم دقیقا همینه...بهم سیگنالش رو نمیده....تنها جایی هم که پیدا کردم memorial anchortage هست...وای اونجام سیگنال نداد...

آره ایول ... همونجا بود .
مطمئنی درست نصبش کردی ؟
بازیو تموم کردی ؟

titanium_zarin
25-09-2009, 20:28
آره ایول ... همونجا بود .
مطمئنی درست نصبش کردی ؟
بازیو تموم کردی ؟
اره تموم کردم...ولی هیچی نمیشه...پدرم رو در اورده...

titanium_zarin
25-09-2009, 21:02
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی مسدونه ایم ماموریت باید چه کار کنم؟؟؟

این ماله Point Lookoutهست...رفتم دره خونه یه نفر گفت برو اینجا و مادر نمیدونم چی چی رو ببین...اما اونجا فقط یه در هست...میرم توش علامت راهنما میگه بیرون...میرم بیرون میگه داخل...گیج سدم حسابی...

راستی اینم راهنمای اون قسمت هست...من که سر در نیوردم

titanium_zarin
25-09-2009, 23:48
اون بالایی رو حل کردم....اما حالا خوردم به یه چیز فوق العاده مسخره....
الان هر کاری میکنم broken steel فعال نمیشه...تیکش رو میزنم میرم توی بازی اما هرچی صبر میکنم هیچی نمیشه....نمیدونم چرا....کسی میدونه؟؟؟باید کار خاصی بکنم؟؟؟

titanium_zarin
26-09-2009, 10:48
کسی نمیتونه بهم بگه برای شروع broken steel دقیقا چه کار باید کنم؟؟؟دییوونه شدم...اصلا اون پیغام رو که میگه تا لوول 30 میتونی بری رو نمیده....

*Necromancer
26-09-2009, 17:24
بعضی مرحله ها شروع شدنی نیستن و می تونی همزمان با بقیه مرحله ها پیش ببری شون
حالا من نمی د.ونم اون مرحله کدوم بود یادم نیست
به نوشته ها دقت کن ببین ماموریت چه اطلاعاتی بهت می ده

*Necromancer
26-09-2009, 17:33
یادم اومد! بروکن استیل باید اون مرحله ای باشه که یکی از اعضای برادر هود بهت می ده نه؟
باید بری داخل یه ساختمون(چند قدم جلو تر از اونجاییکه اون کارفرما ایستاده) می ری تو و همه جا رو می گردی که اون عضو رو پیدا کنیو و کمکش کنی از بین سوپر موتانت ها فرار کنه از ساختمون بیاد بیرون!

titanium_zarin
26-09-2009, 17:36
بعضی مرحله ها شروع شدنی نیستن و می تونی همزمان با بقیه مرحله ها پیش ببری شون
حالا من نمی د.ونم اون مرحله کدوم بود یادم نیست
به نوشته ها دقت کن ببین ماموریت چه اطلاعاتی بهت می ده

ممنون که جواب دادی...اما....
مشکل اینجاست که من قبلا وقتی تیک Brooken Steel رو میزدم مینوشت که تا 30 لوول میتونی بری اما حالا اونو نمیبده واسه همین بازی تموم میشه و ادامه پیدا نمیکنه.... من الانThe Pitt - Metrozeta - Point Look Out رو تموم کردم...اما اون پیغام Brooken Steel رو نمیده...خیلی واسم عجیبه....
از اون بدتر ابنه که اصلا واسه Operation Anchorage که من خیلی دلم میخواد بازیش کنم پیغام نمیده و نمیدونم کجا باید برم که پیغام اصلی رو بده و سیگنالش بیاد...میتونید کمک کنید؟؟؟؟

mohammadrezams
26-09-2009, 18:04
سلام دوستان
من این بازیو خیلی وقت پیش ریخته بودم اما چون چیزی ازش سرم نمیشد زیاد بازی نکردم اما یه دوازده سیزده تایی مرحله رفتم ولی بالاخره از این لباسا که روی جعبه بازی خورده گیر نیاوردم اصلا میشه گیرش آورد ؟ مرحله چند ؟ اصلا این بازی چندتا مرحله داره . واسه همین لباسه هم آخرش اعصابم خورد شد گرفتم بازیو پاک کردم .

titanium_zarin
26-09-2009, 20:20
سلام دوستان
من این بازیو خیلی وقت پیش ریخته بودم اما چون چیزی ازش سرم نمیشد زیاد بازی نکردم اما یه دوازده سیزده تایی مرحله رفتم ولی بالاخره از این لباسا که روی جعبه بازی خورده گیر نیاوردم اصلا میشه گیرش آورد ؟ مرحله چند ؟ اصلا این بازی چندتا مرحله داره . واسه همین لباسه هم آخرش اعصابم خورد شد گرفتم بازیو پاک کردم .

اونا رو اخرای بازی گیر می اری...
دوست من مرحله ای نیست...ولی خیلی باحاله...یه ذره بازی منی دستت میاد...
من نمیدونم منظورت از دوازده سیزده تایی مرحله چیه؟؟؟ولی کلا 20 لوول میتونی اپگرید خودت و امکاناتت رو...
دوست داشتی بازی کن...منم کمکت میکنم....فقط حوصله داشته باش...:10:

vegas
26-09-2009, 21:29
اونا رو اخرای بازی گیر می اری...
دوست من مرحله ای نیست...ولی خیلی باحاله...یه ذره بازی منی دستت میاد...
من نمیدونم منظورت از دوازده سیزده تایی مرحله چیه؟؟؟ولی کلا 20 لوول میتونی اپگرید خودت و امکاناتت رو...
دوست داشتی بازی کن...منم کمکت میکنم....فقط حوصله داشته باش...:10:
دوست عزیز
این بازی بدون DLC کلا 10 chapter یا مرحله اصلی داره !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!

mxk
04-10-2009, 22:22
سلام بچه ها
من توی اون مرحله بازی مجازی که دختربچه دستور انجام کارهای بد را می دهد گیر کردم. یعنی وقتی از من می خواهد آن زن را به شکل تصادفی بکشم و من می خواهم وارد خانه او شوم بازی قطع می شود و از بازی خارج می شود به هیچ روشی نمی شود از این مرحله گذشت. اگر می شود یکی سیو گذشتن از این مرحله را برای من بگذارد. منظورم این است که بتونم از این دنیای مجازی خارج شوم.

mahpesar
06-10-2009, 23:16
سلام دوستان

دوستان برای اینکه لباس power armor رو بتونید بپوشید باید عضو گروه brotherhood بشید

برای انجام این کار باید اول پدرتون رو پیدا کنید و ماموریتاش رو انجام یدید بعد خانم دکتر

و همراهاش رو تا citadel اسکورت کنید وقتی داخل شدید با gunny صحبت کنید اون شما رو

عضو گروه میکنه .

با وارد کردن این کد(SetPCCanUsePowerArmor 1) احتیاجی به انجام این کارها ندارید.

اینها لباسهای power armor هستند نام و کد رمزشون رو زیر عکسها نوشته شده :

1[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1) Power Armor: player.additem 00014E13,1 Power Helmet: player.additem00014C08,1

Linden's Outcast Power Armor: player.additem 00070877,1 (2

T-51b Power Armor: player.additem 000A6F77,1 T-51b Helmet: player.additem 000A6F78,1 (3
4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Enclave Power Armor: player.additem 0004443E,1 (4

Tesla Armor: player.additem 0006B464,1 Tesla Helmet:player.additem 0006B465,1 (5

از نویسنده تاپیک جناب سام درخواست میکنم این اطلاعات رو در صفحه

اول قرار بدن تا همه علاقمندان استفاده کنند .

morteza.m2n
07-10-2009, 00:38
سلام دوستان من تاحالا این بازی‌ رو بازی نکردم تو چه سبکی؟ یکم توضیح بدین اگه بخوام بعضی‌ کنم از نسخهٔ

۱ شروع کنم؟

B3HZ@D
07-10-2009, 01:00
صفحه اول تاپیک یک توضیح کامل در مورد بازی گذاشته
اگر میخواین کاملا جریان بازی رو متوجه بشین فکر کنم از نسخه اول بازی رو شروع کنین خوبه
ولی اگه از همین شماره 3 هم شروع کنین چیزی رو از دست ندادین...همین نسخه کاملا شما رو راضی میکنه
البته بستگی داره که بتونین با بازی و سبک اون کنار بیاین.....فقط بگم که بازی عالیه
ولی قبل از هر چیز توضیحات صفحه اول رو بخون

sinaset
21-11-2009, 21:54
سلام دوستان
به نظر شما ارزش داره dlc ها بازی رو دانلود کنم ؟
کلان dlc ها چند مرحله هستن و ایا جالب هستن ؟
باتشکر

Layken
22-11-2009, 00:07
سلام دوستان
به نظر شما ارزش داره dlc ها بازی رو دانلود کنم ؟
کلان dlc ها چند مرحله هستن و ایا جالب هستن ؟
باتشکر
سلام
دوست عزیز من یه توصیه میکنم برات اینه که وقتتو برای دانلودشون هدر ندی
این Dlc ها به خود بازی هم ضربه می زنه خیلی بد کار شدن واقعا هیچ گونه المان موفقی توشون نیست
جذابیتشون صفر هستش. ولی اگه خیلی مایل باشی برای دانلود پیشنهاد میکنم اونی که
اسمش Point lookout هستش دان کن یه چیزایی داره.

sinaset
22-11-2009, 10:22
سلام
دوست عزیز من یه توصیه میکنم برات اینه که وقتتو برای دانلودشون هدر ندی
این Dlc ها به خود بازی هم ضربه می زنه خیلی بد کار شدن واقعا هیچ گونه المان موفقی توشون نیست
جذابیتشون صفر هستش. ولی اگه خیلی مایل باشی برای دانلود پیشنهاد میکنم اونی که
اسمش Point lookout هستش دان کن یه چیزایی داره.

سلام
ممنون
همنیجوری دو به شک بودم حالا که گفتی کلان بی خیال شدم
باتشکر از شما

sir payman
22-11-2009, 11:13
بازی من قبل از اینکه شروعش کنم وقتی new game رو میزنم توی لود میپره بیرون .چیکارش کنم؟راستی ویندوزم 7 هست.
64 bit

A v e s t a r
22-11-2009, 12:05
سلام.
میشه بگید تا کنون چند DLC برای بازی اومده ؟ آیا DLC ها ادامه دهنده ی داستان اصلی بازی هستند؟