PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FallOut 3

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

mafia69
13-01-2009, 09:20
من توی این بازی گم میشم.احساس گیجی بهم دست میده.نمیدونم چرا.ولی ارزش بازی کردن و داره.

gmt325gh
13-01-2009, 11:08
میدونم چی میگی ، آر پی جی های bethesda معمولا اینجورین (به خصوص اوایل بازی وقتی که از والت در میای !!!) ولی بعد از یکی دو ساعت بازی کردن بازی دستت میاد و عادی میشه برات.

afshinaghasi
13-01-2009, 11:22
اتفاقا بازی خیلی جالبیه
اگه یکم براش وقت بذاری می بینی که ارزشش رو داره
هم داستان بازی دستت میاد و هم خیلی چیزهای دیگه
به نظر من که یه شاهکاره

بازيه خيلي آسونيه تمومش كردم چيز خاصي نداشت بجز حرف زدن با ديگران فقط حرف ميزد حركاتشونم اصلا طبيعي نبود منظورم راه رفتنو اينجور چيزاست در كل جالب نيست

soltanarash
13-01-2009, 16:20
بازيه خيلي آسونيه تمومش كردم چيز خاصي نداشت بجز حرف زدن با ديگران فقط حرف ميزد حركاتشونم اصلا طبيعي نبود منظورم راه رفتنو اينجور چيزاست در كل جالب نيست

باید به صحبت ها گوش کنی و ماموریت را بخونی. بازی های نقش آفرینی داستان های عالی ای دارند. به نظر من که بهترین بازی ها هستن. مخصوصا the witcher. من عاشقش ام.

Alireza.M67
13-01-2009, 23:10
باید به صحبت ها گوش کنی و ماموریت را بخونی. بازی های نقش آفرینی داستان های عالی ای دارند. به نظر من که بهترین بازی ها هستن. مخصوصا the witcher. من عاشقش ام.

witcher بهترین بازی نقش آفرینیه که به عمرم بازی کردم (بعد از اون dungeon siege 1 &2 )
البته همین fallout هم فوق العاده بود ولی من با نقش آفرینی با دوربین ایزومتریک بیشتر حال میکنم .

B3HZ@D
14-01-2009, 03:06

این نظر شماست
البته نظر شما محترمه
ولی بیشتر دوستان با این بازی حال کردن
به نظر من هم که خیلی خوب بود و بازی محشری بود
شما نباید فقط هدفت تموم کردن بازی باشه....خیلی کارها توی این بازی میشه انجام داد
و پر از ماموریت های فرعی و جاهای کشف نشده هست

ali_ranger22
14-01-2009, 17:08
Fallout 3 Patch 1.1.0.35 - US

47.40 MB
Bug Fixes

Friends notification no longer causes the game to pause. (Playstation 3)

Fixed occasional crashes during loading and waiting.

Friendly or neutral NPC health bars, when taking damage, no longer flicker repeatedly.

Fixed issue where certain NPCs would occasionally disappear from the game.

Fixed issue where dead NPCs would occasionally come back to life.

Fixed rendering issue with the Gatling Laser gun's tracers.

Fixed issue where the haircut menu would occasionally not appear properly.

Added ability to remap your VATS and pip boy buttons.

Fixed rare load/save issues that would cause NPCs to behave incorrectly.

Fixed issue where quest objectives would occasionally not update properly due to talking activators,
intercoms and conversations.

Using Radaway from the Pip-Boy's Status Menu repeatedly no longer crashes the game.

Player no longer gets stuck in level up menu if their skills are maxed out.

Fixed issue where multiple followers would occasionally not load into an interior.

Fixed rare issue with getting stuck in VATS mode.

Fixed rare crash with fighting NPCs with corrupted data.

In game radios will now play properly if player was listening to the radio in the Pip-Boy first. (Playstation 3)

While using a 360 controller, the lockpick menu now rumbles properly. (PC)

Fixed rare crashes while loading and saving games.

Fixed rare issue where player would fall through the floor while in VATS.

Fixed issue where SLI mode was not properly detected with nvidia graphics cards. (PC)

The Sandman perk no longer works with any children in the game.

Fixed occasional crash after scoring a critical hit in the head with a Railway Rifle.

Prevent NPCs from inadvertently dying from falling.

Fixed occasional issue where the controller would stop working properly.

Fixed crashes related to repeatedly equipping and dropping clothing and armor into the world.

Quest Fixes

Fixed several instances where quest item stayed in inventory permanently after completing quests.

Fixed an issue where the distress message would occasionally not play in Trouble on the Homefront.

In The Waters of Life quest, the Citadel gate will open properly if the player fast travels away after exiting the Taft Tunnels but before reaching the Citadel gate with Doctor Li.

For the Home Sweet Home quest, the broken protectrons in Big Town become active at the proper time.

In The American Dream quest, fixed specific issue which prevented the player from accessing their belongings in the locker by the door if they left the room first.

Fixed infinite caps exploit in Strictly Business quest.

Fixed rare instance where Dad would have no valid dialogue during The Waters of Life quest.

Prevent issue during the Finding the Garden of Eden quest where player would fade to black, instead of Raven Rock, while in combat with a follower.

Fixed several XP speech exploits with certain NPCs.

Fixed XP exploit with a robot in Fort Bannister.

Fixed issue where player's controls can become locked permanently during The American Dream
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B3HZ@D
14-01-2009, 23:30
این پچ چه کار می کنه؟
میشه یه توضیح فارسی بذاری

mosolim
14-01-2009, 23:50
بابا این چرا تموم شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه داشتیم حال میکردم ، چقدر زود تموم شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با آخرش که اون یارو رو کشتم حال کردم ، اول فکر کردم سخت باشه ولی بعد با چکش اون غوله یدونه زدم تو سرش ، یارو پخش زمین شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بری ماموریت های جانبیشو انجام بدی به این زودیا تموم نمیشه. اینقدر محیط وسیعی داره که آدم هرچقدر هم گشت بزنه تموم نمیشه.

*Necromancer
15-01-2009, 02:22
ببین!
من تو بازی یه نفر رو از دور دیدم از راه رفتنش معلوم بود دخترکی بیش نیست! رفتم جلو دیدم واقعا دخترکی بیش نبود! هر چی باشه حداقل حرکات شخصیت ها عند واقعیته!
تازه چطور می گی چیز خاصی نداشت؟ طراحی بی نظر محیط به اون بزرگی خاص نیست؟
بت توصیه می کنم یه بار دیگه بازی رو تموم کنی اما این بار ماموریت های جانی رو انجام بده!

اما این بازی یه باگ ضایه داره
البت باگ زیاد داره اما این خیلی ضایه ست!
من مسیتر بروک رو کشتم! بعد از اینکه کلانتر رو کشت! اما هر چند وقت یک بار یه عده رو می فرسته منو بکشن!
یه سوال
من گود کارما هستم! چه تسهیلات ویژه ای دارم؟

gmt325gh
15-01-2009, 11:21
والا تا جایی که میدونم علت این که میخوان بکشنت اینه که کارمات خوبه و یه عده باحات حال نکردن میخوان دخلتو بیارن (توی کانترکت هم نوشته که یه آدم قدیس (منظورش شماس !!!) بین مردم پیدا شده برین بکشینش !!!)
از تسهیلات ویژه (غیر از مزیتی که در بالا ذکر شد !!!!!) اینه که اکثر مردم باهات حال میکنن و تو مکالمه هاشون راحتتر بهت اطلاعات میدن و بیشتر تحویلت میگیرن ،تفاوت دیگش تو آدماییه که میتونی همرات ببری (بعضیا اگه کارمات خوب باشه باهات میان بعضیا هم برعکس ، بعضیا هم اگه حد وسط باشی باهات میان ، یه تفاوت دیگشم تو پایان بازیه ....
توصیه میکنم یه دفعه هم به ماموریت بروک عمل کنی ببینی چجوریه !!! (اولا انفجار شهر ارزش دیدنو داره!!! دوما هم یه سری آدمای پولدار رو میتونی ببینی و شاهد اختلاف طبقاتی باشی !!!)

ali_ranger22
15-01-2009, 12:39
این پچ چه کار می کنه؟
میشه یه توضیح فارسی بذاری

به طور خلاصه باگ ها رو برطرف میکنه !! :دي

afshinaghasi
15-01-2009, 12:54
وقتی در ابتدای بازی دیدم بچه هست یکمی حالم بد شد بعدش دیدم همش باید با اینو اون حرف زد حالم بدتر شد و وقتی اون رباتو دیدم داشتم بالا میووردم و وقتی که از مقرشون اومدم بیرون اون قول سبزارو دیدم فهمیدم بازیه مسخره هست و پولم حروم شده وقتی دیدم که میتونه همه چیزو برداره رفتم دستشویی نمیدونم کجاش میزاره این همه بارو . اون قسمتی که رفت تو دنیای مجازی خیلی بیخود بود وقتی یه بازی مثل Dead space و بازیهای باحال دیگه رو آدم بازی میکنه این بازیها براش جالب نیستن

ali_ranger22
15-01-2009, 13:00
وقتی در ابتدای بازی دیدم بچه هست یکمی حالم بد شد بعدش دیدم همش باید با اینو اون حرف زد حالم بدتر شد و وقتی اون رباتو دیدم داشتم بالا میووردم و وقتی که از مقرشون اومدم بیرون اون قول سبزارو دیدم فهمیدم بازیه مسخره هست و پولم حروم شده وقتی دیدم که میتونه همه چیزو برداره رفتم دستشویی نمیدونم کجاش میزاره این همه بارو . اون قسمتی که رفت تو دنیای مجازی خیلی بیخود بود وقتی یه بازی مثل dead space و بازیهای باحال دیگه رو آدم بازی میکنه این بازیها براش جالب نیستن

شما نمی تونی همه چی رو برداری برای برداشتن محدودیت وجود داره و اگه از یه میزان بالاتر بره شما دیگه نمی تونی بدوی
اینطور که معلومه شما هم این بازی رو اکشن حساب میکنی و دوست داری یه بازی اکشن بازی کنی نه نقش آفرینی
این بازی اکشن نقش آفرینی هست به طوری که هیچ کدوم از اینها قابل تفکیک شدن نیستن و باید به هر دوشون بها بدی
فک کنم شما کلا نقش افرینی بازی نمیکنی چون از صحبت های طولانی بدت میاد در حالی که اگه jrpg بازی کرده باشی حجم مکالمات چند برابر اینه ...

این بازی فوقالعاده است و شما از بازی خوشت نمیاد چون سلیقه ها با هم فرق داره پس بازی ضعیف نیست این شما هستی که با بازی حال نمی کنی ♥

skhammari
15-01-2009, 17:26
وقتی در ابتدای بازی دیدم بچه هست یکمی حالم بد شد بعدش دیدم همش باید با اینو اون حرف زد حالم بدتر شد و وقتی اون رباتو دیدم داشتم بالا میووردم و وقتی که از مقرشون اومدم بیرون اون قول سبزارو دیدم فهمیدم بازیه مسخره هست و پولم حروم شده وقتی دیدم که میتونه همه چیزو برداره رفتم دستشویی نمیدونم کجاش میزاره این همه بارو . اون قسمتی که رفت تو دنیای مجازی خیلی بیخود بود وقتی یه بازی مثل dead space و بازیهای باحال دیگه رو آدم بازی میکنه این بازیها براش جالب نیستن

منم اولش خیلی بدم اومد ولی گفتم الکی که امتیازات بالا نگرفته برای همین ادامه دادم و عاشقش شدم و همین باعث شد 4 بار تمومش کنم :10:
حالا شما هم بازی رو ببر جلوتر ، هرچی جلوتر بری جالبتر میشه :46:

gmt325gh
15-01-2009, 19:32
هر کس سلیقه ای داره .....
ولی واقعا بهت توصیه میکنم کمتر بازیهای اکشین کن !!!
من روانپزشک نیستم ولی به نظرم کسی که از دیدن بچه حالش بد بشه ، از حرف زدن حالش بدتر بشه یه چیزیش میشه !!!

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 19:37
دوستان کجایه بازی باگ داشت ما که 2بار تمومیدیمش باگ ندیدم تا حالا

ali_ranger22
15-01-2009, 19:41
چرا چند جایی باگ داشت ...

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 20:09
چرا چند جایی باگ داشت ...
اهان اهان یادم اومد یه بار واس من نصف تنش رفت تو دیوار ولی دیگه اصلا باگ نداشت:10:

Optimus Prime
15-01-2009, 20:23
اسکرین شاتهای جدید Fallout 3 : Operation Anchorage DLC

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 20:32
اسکرین شاتهای جدید fallout 3 : Operation anchorage dlc

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بازی جدیده؟؟؟؟؟:18:
کی میاد چه خفنه یعنی ورژن جدید نسخه 3 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:

HoJJaT_007
15-01-2009, 20:52
dlc یک اکسپیشن پک هستش که روی 360 نصب میشه و به بازی گیم پلی , گرافیک , داستان , و کاراکترای جدید میده

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 20:58
dlc یک اکسپیشن پک هستش که روی 360 نصب میشه و به بازی گیم پلی , گرافیک , داستان , و کاراکترای جدید میده
لا مصب فقط روی xbox360?:41:? کی حوصله دانلود از xbox live رو داره:13:

afshinaghasi
15-01-2009, 23:28
هر کس سلیقه ای داره .....
ولی واقعا بهت توصیه میکنم کمتر بازیهای اکشین کن !!!
من روانپزشک نیستم ولی به نظرم کسی که از دیدن بچه حالش بد بشه ، از حرف زدن حالش بدتر بشه یه چیزیش میشه !!!
من به کسی توهین کردم پس درست صحبت کن منظورمم از اون بچه و اون حرفا این بود که این بازی کلا به درد بچه های زیر 10 سال می خوره راستی اسلحه هایی هم که داره خیلی بیخوده مخصوصا اونی که دست سازه فقط از مسلسل چینی خوشم اومد طبیعی بودش لاسایی هم که می پوشیدن زیاد جالب نبود . در کل تو حق نداری به کسی توهین کنی در ضمن من این بازی رو خیلی وقته تموم کردم هیچ جاشم گیر نکردم . من خودم خوره بازیم و می دونم که چه بازی خوبه و چه بازی الکی در کل این بازی متوسطه و الکی بزرگش کردن :10:تازه اکثرا هم بار اول که این بازی رو دیدن ازش ناامید شدن و uninstal کردنش من هم همین کارو کردم بعد یکی از دوستام بهم گفت در ادامه بازی بهتر میشه منم دوباره نصبش کردم تو مایه stalker اونم قشنگ نبود

gmt325gh
16-01-2009, 00:09
این پچه چقدر خدااااااس !!!!
برا پی سی هم میاد یا نه ؟؟؟

Aseman e ghermez 2
16-01-2009, 00:12
این پچه چقدر خدااااااس !!!!
برا پی سی هم میاد یا نه ؟؟؟
واسه x360 امارشو در اوردم :5:
از xlive باید دانلود کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:

gmt325gh
16-01-2009, 13:31
بهت گفتم توهین نکن تو دوباره ادامه دادی به این کارت . برات متاسفم احتمال زیاد با روانپزشک تجربه زیادی داری
باشه باشه ، حق با شماس !!!
موفق باشی !!!

یعنی داستان ربطی به قبلی نداره و باید با یه کاراکتر از صفر شروع کنیم ؟؟؟

لا مصب فقط روی xbox360?[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif? کی حوصله دانلود از xbox live رو داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
الان که یه سرچ کردم انگار برا پی سی هم ریلیز میشه ...

juventus_1985
16-01-2009, 13:36
من الان تو مرحله ی رویای کودکیش گیر کردم
میگه پدر رو پیدا کن ولی پدر کجاست ؟
کسی می تونه کمک کنه !؟

m2stech
16-01-2009, 13:48
فکر کنم بتونی با کاراکتر خودت هم dlc را بازی کنی، تا اونجایی که من فهمیدم این dlc توی یک دنیای مجازی اتفاق میافته و شبیه ساز جنگ با چینه.

*Necromancer
16-01-2009, 13:49
والا تا جایی که میدونم علت این که میخوان بکشنت اینه که کارمات خوبه و یه عده باحات حال نکردن میخوان دخلتو بیارن (توی کانترکت هم نوشته که یه آدم قدیس (منظورش شماس !!!) بین مردم پیدا شده برین بکشینش !!!)
عوضش آیتمای خوبی می دن!
از بس جانوران کور و کچل کشتم و جز گوشت تنشون چیزی گیرم نیومد خسته شدم باو!

از تسهیلات ویژه (غیر از مزیتی که در بالا ذکر شد !!!!!) اینه که اکثر مردم باهات حال میکنن و تو مکالمه هاشون راحتتر بهت اطلاعات میدن و بیشتر تحویلت میگیرن ،تفاوت دیگش تو آدماییه که میتونی همرات ببری (بعضیا اگه کارمات خوب باشه باهات میان بعضیا هم برعکس ، بعضیا هم اگه حد وسط باشی باهات میان ، یه تفاوت دیگشم تو پایان بازیه ....
گرفتن اطلاعات که برام راحته چون از lady killer استفاده می کنم
از اونایی هم که دنبالم راه می افتن خوشم نمیاد مثلا رفته بودم واسه کلکسیون آبراهام واشینگتون یه سری اسناد از یه جایی پیدا کنم ببرم که با یه دختره همراه شدم که همون اول کاری مرد!
اما عوضش اسلحه خوبی از جسدش ورداشتم!

توصیه میکنم یه دفعه هم به ماموریت بروک عمل کنی ببینی چجوریه !!! (اولا انفجار شهر ارزش دیدنو داره!!! دوما هم یه سری آدمای پولدار رو میتونی ببینی و شاهد اختلاف طبقاتی باشی !!!)
میستر بروک رو کشتم که!
ولی انفجار بمب مگاتون رو تو دی وی دی بازینما دیدم
یه کیف مانندیه بازش می کنی دسته رو می چرخونی و....
بازینما می خونی؟:دی!
البته با آدمای پولار کم کم دارم آشنا می شم
یه آدمن پولدار هست که یه هتل شیک داره و غول ها رو توش راه نمی ده! این عکسشه!
می گم چرا تو این همه ویرانی ساختمون این آدم سالم سالمه؟؟؟؟

ali_ranger22
16-01-2009, 14:19
من همیشه بازی نما می خرم ولی تو تریلر هاش بمب اتمی رو ندیدم ! تو کدوم شمارش بود ؟

*Necromancer
16-01-2009, 14:25
من همیشه بازی نما می خرم ولی تو تریلر هاش بمب اتمی رو ندیدم ! تو کدوم شمارش بود ؟

نمی دونم تو کدوم شماره بود من همه رو تو هاردم ذخیره می کنم!
اسم اون تریلر اینه: Fallout 3-2
حالا تو هاردت اگه ریختی سرچ کن می یابی! اگرم نریختی تو هارد دی وی دی های شماره های آخر رو بگرد! سه شماره آخر باید باشه
آخر اون تریلر نشون می ده ها!

یه سوال هم که الان پیش اومد اینه که چرا میستر بروک می خواد اینکارو بکنه؟ منکه نفهمیدم شما فهمیدید؟

gmt325gh
16-01-2009, 16:38
خب اگه ماموریت رو انجام بدی میفهمی (مربوط به همین پیریه که عکسشو گذاشتی میشه .... بقیشو نمیگم لوس نشه :دی !!!)

پ.ن. احتمالا برج این یارو مهندس ساز بوده و بقیه ساختمونا رو بساز بفروش ساخته بوده !!!

پ.پ.ن. بازی نما نمنه ؟؟؟!!! زیر دیپلم صحبت کن منم بفهمم !!!

پ.پ.پ.ن. راستی لیدی کیلر چجور پرکیه ؟؟ دیالوگای باحال و خنده دار میده یا فقط کار راه بندازه و جالب نیست ؟؟؟

پ.پ.پ.پ.ن. مطمئنی دی ال سی رو میشه با کاراکتر خودمون بازی کنیم ؟؟؟ آخه اونجوری که بازی تموم میشه که دیگه هیچ راه بازگشتی برای کاراکترمون نیست که بخواد (چه تو دنیای واقعی چه مجازی ) کاری بکنه ؟؟؟!!! مگه اینکه تو دیار باقی بریم سر وقته چینیها !!!

Optimus Prime
16-01-2009, 17:43
Lady Killer فقط و فقط دیالوگ های مفید مثل تخفیف گرفتن در خرید حرف کشیدن از جنس های مونث در بازی بدرد می خورد نه کل افراد. درست مثل Child at Heart که می تونی راحت تر با بچه ها ارتباط برقرار کنی.

*Necromancer
16-01-2009, 23:41
خب اگه ماموریت رو انجام بدی میفهمی (مربوط به همین پیریه که عکسشو گذاشتی میشه .... بقیشو نمیگم لوس نشه !!!)
حالا تعریف می کردی:31:
منکه بروک رو کشتم بهم کارما داد! الان در قید حیات نیست بهم ماموریت بده:27:
با این یارو پیریه هم حرف زدم ماموریت نداد!
اگه تسهیلات ویژه داره کارمای منفی بگو بریم یه بار دیگه هم بازی رو تموم کنیم با کارمای منفی!

پ.ن. احتمالا برج این یارو مهندس ساز بوده و بقیه ساختمونا رو بساز بفروش ساخته بوده !!!
مبحث 19 مقررات ملی ساختمون رو هم رعایت کرده بوده ظاهرا"!:27:

پ.پ.ن. بازی نما نمنه ؟؟؟!!! زیر دیپلم صحبت کن منم بفهمم !!!
بازینما یکی از مجله های بازی داخلیه!
اینم سایتش:

پ.پ.پ.ن. راستی لیدی کیلر چجور پرکیه ؟؟ دیالوگای باحال و خنده دار میده یا فقط کار راه بندازه و جالب نیست ؟؟؟
همون طور که گفته شد واسه حرف کیدن از ضعیفه هاست!
مثلا من پسورد اتاق اون یارو آدم خواره Ivan west رو از یکی از بانوان حاظر در شهر زیر زمینی کشیدم بیرون در کمتر از 10 ثانیه!!!!
معلوم نبود اگه لیدی کیلر نداشتم چیکار بایس می کردم!

پ.پ.پ.پ.ن. مطمئنی دی ال سی رو میشه با کاراکتر خودمون بازی کنیم ؟؟؟ آخه اونجوری که بازی تموم میشه که دیگه هیچ راه بازگشتی برای کاراکترمون نیست که بخواد (چه تو دنیای واقعی چه مجازی ) کاری بکنه ؟؟؟!!! مگه اینکه تو دیار باقی بریم سر وقته چینیها !!!
ابنو با من بودی؟ نفهمیدم چی گفتی!:31:

gmt325gh
17-01-2009, 11:13
همون طور که گفته شد واسه حرف کیدن از ضعیفه هاست!

:دی !!!
اینو قشنگ اومدی !!!

حالا تعریف می کردی
نه بابا فکر نکن خیلی اتفاق خفنی میفته !!!
بروک واسه همین یارو پیریه (تننباوم) کار میکرده ، یه روز پیریه تو بالکن نشسته بوده و حوصلش سر رفته بوده ،انعکاس آفتاب از مگاتاون ( که میدونی تمام از آهن قراضه درس شده و مثل آینه عمل میکنه ، این همه سال هم آهناش زنگ نزده!!! ) میزده تو چشمش ، این آقای تننباوم هم این ایده به ذهنش میرسه که مگاتاون رو از صحنه روزگار حذف کنه (همونجوری که رئیس جمهور عزیزمون میخواد اسرائیل رو از نقشه حذف کنه !!!!) و اینجوری هم چشمش اذیت نشه ، هم سرش گرم بشه و حوصلش کمتر سر بره و هم اینکه خدمتی به جامعه بشریت ( البته پولداراش!!! ) بکنه و دنیا رو از دست یه مشت گدا گشنه نجات بده !!!!
به توی قهرمان هم که مگاتاون رو ترکوندی کلید سویت بقل خونه خودش ( یعنی اون بالا تو پنتهاوس) رو میده ، و میتونی اوقات فراقتت رو بری تو بالکن و با اسناپر رایفل ماشین قوراضه ها رو بترکونی ، یا کاروانایی که دارن رد میشن رو بزنی بکشی !!!

پ.ن. راستی یه سوالی ... مگه تو داستان فالاوت جنگ به خاطر ته کشیدن ذخایر نفتی و نبود سوخت نیست ؟؟؟ پس چجوریه که همه ماشین قراضه های فالاوت باکشون پره و با یه تیر میرن هوا ؟؟؟!!!

پ.پ.ن. یه سوال دیگه ، چطور به عقل دولت مرد های فالاوت نرسید که بنزینو سهمیه بندی کنن و جنگ نشه ؟؟؟!!! (احتمالا احممدی نژژاد نداشتن !!!)

مثلا من پسورد اتاق اون یارو آدم خواره ivan west رو از یکی از بانوان حاظر در شهر زیر زمینی کشیدم بیرون در کمتر از 10 ثانیه!!!!
پ.پ.پ.ن. حاظر نه ، حاضر !!!! :دی

Optimus Prime
17-01-2009, 13:19
داستان Fallout کلا یک بازی بسیار تخیلی هجو گونه هست. مدل ماشین ها شبیه مدل دهه 50 هست. همه ماشین ها موتور Mini هسته ای دارند. حتی شما اگر بمب اتمی کار نکرده تو مگاتن را دیده باشید شبیه دقیقا شبیه اولین بمب اتمی دنیا بود که روی هیروشیما انداخته شد. با نام Fat Man که هم اسم Mini Nuke Launcher در بازی هم هست :

اولین بمب اتمی دنیا با اسم Fat Man دقیقا هم شکل بمب های اتمی استفاده شده در Fallout .

gmt325gh
17-01-2009, 14:35
آره ، موافقم که سناریوی این جنگ اونقدرا هم خوب نوشته نشده ، جنگی که بعد از قرن 21 رخ میده ، و بسیاری از تکنولوژیهای آینده نگر (از لحاظ رباتیک ، لیزر ، و خیلی از این موارد .....)ترکیب شدن با مد ها و دیدگاهها و انتظارات نیمه قرن 20 و جنگ سرد از آینده !!!

انگار یه فیلمساز دهه 50 خواسته باشه فیلمی از چندین قرن آینده بنویسه ......
یه نمونه دیگه اون رباط غول آسا و احمقانه ایه که اواخر بازی راه میفته و راه رو به سوی یادبود جفرسون برامون باز میکنه ، و در طول راه پیغامهایی بر ضد کمونیسم میده ، انگار نه انگار که فروپاشی شوروی رخ داده !!!

ولی حقیقت اینه که یکی از علل موفقیت سری فالاوت همین هجوگونه بودن داستانش و استفاده از محیط دهه 50 و رویای امریکایی بر طبق دیدگاه اون موقع و به تمسخر کشیدن اون هست. اگه فالاوت یک و دو رو بازی کرده باشین میدونین که فالاوت اونقدرها هم بازی جدی نیست و بیشتر به یه کمدی شبیه هست تا یه بازی post apocalypse جدی ، غم انگیز و کسل کننده.

یکی از بزرگترین ایرادهایی که طرفداران قدیمی مجموعه فالاوت، به نسخه سوم این بازی و bethesda گرفتن این بوده که جنبه های کومیک و متناقض نما تو داستان ، محیط و دیالوگهای بازی در مقایسه با سریهای قبلی کم هست.

Aseman e ghermez 2
17-01-2009, 14:44
من الان تو مرحله ی رویای کودکیش گیر کردم
میگه پدر رو پیدا کن ولی پدر کجاست ؟
کسی می تونه کمک کنه !؟
پدره همون سگس که پیش اون دخترس:11:

*Necromancer
17-01-2009, 16:19
!!!
اینو قشنگ اومدی !!!
:27:

نه بابا فکر نکن خیلی اتفاق خفنی میفته !!!
بروک واسه همین یارو پیریه (تننباوم) کار میکرده ، یه روز پیریه تو بالکن نشسته بوده و حوصلش سر رفته بوده ،انعکاس آفتاب از مگاتاون ( که میدونی تمام از آهن قراضه درس شده و مثل آینه عمل میکنه ، این همه سال هم آهناش زنگ نزده!!! ) میزده تو چشمش ، این آقای تننباوم هم این ایده به ذهنش میرسه که مگاتاون رو از صحنه روزگار حذف کنه (همونجوری که رئیس جمهور عزیزمون میخواد اسرائیل رو از نقشه حذف کنه !!!!) و اینجوری هم چشمش اذیت نشه ، هم سرش گرم بشه و حوصلش کمتر سر بره و هم اینکه خدمتی به جامعه بشریت ( البته پولداراش!!! ) بکنه و دنیا رو از دست یه مشت گدا گشنه نجات بده !!!!
عجب!

به توی قهرمان هم که مگاتاون رو ترکوندی کلید سویت بقل خونه خودش ( یعنی اون بالا تو پنتهاوس) رو میده ، و میتونی اوقات فراقتت رو بری تو بالکن و با اسناپر رایفل ماشین قوراضه ها رو بترکونی ، یا کاروانایی که دارن رد میشن رو بزنی بکشی !!!
منکه می می رم واسه این کارا!

پ.ن. راستی یه سوالی ... مگه تو داستان فالاوت جنگ به خاطر ته کشیدن ذخایر نفتی و نبود سوخت نیست ؟؟؟ پس چجوریه که همه ماشین قراضه های فالاوت باکشون پره و با یه تیر میرن هوا ؟؟؟!!!
همونطور که گفته شد ماشینا موتور مینی هسته ای دارن به همین خاطر بعد انفجارشون تشعشع جذب می کنی!
حالا سوال دیگه ای که پیش میاد اینه که با وجود تکنولوژی هسته ای واسه چی به خاطر نفت افتادن به جون خاور میانه؟ باز بگن انرژی هسته ای...:31:

آره ، موافقم که سناریوی این جنگ اونقدرا هم خوب نوشته نشده ، جنگی که بعد از قرن 21 رخ میده ، و بسیاری از تکنولوژیهای آینده نگر (از لحاظ رباتیک ، لیزر ، و خیلی از این موارد .....)ترکیب شدن با مد ها و دیدگاهها و انتظارات نیمه قرن 20 و جنگ سرد از آینده !!!
اگه مقاله بازینما رو بخونی در این مورد قانع می شی!

راستی من کتاب راهنمای moria brown رو تموم کردم!
یعنی همه ماموریت های لازم رو انجام دادم!
حالا یه پیغامن اومد که نوشته بود حالا توانایی های شما افزایش پیدا می کنه با این کتاب!
اما هیچی نشد!!
تو اینوینتوری ام هم کتاب مربوطه اضافه شده اما از اون کتابا نیست که بشه روش کلیک کرد که خونده بشه!
چیکارش کنم؟
شما اگه اون ماموریت ها رو کامل کردید بگید چی شد؟

Optimus Prime
17-01-2009, 17:46
یه نمونه دیگه اون رباط غول آسا و احمقانه ایه که اواخر بازی راه میفته و راه رو به سوی یادبود جفرسون برامون باز میکنه ، و در طول راه پیغامهایی بر ضد کمونیسم میده ، انگار نه انگار که فروپاشی شوروی رخ داده !!!

شعارهایی بر ضد کمونیست و چین میده علتش اینه که قبل از داستان آمریکا وارد جنگ اتمی با چین میشه و دنیا به این روز می افته. پس اون روباتی که گروه bos دوباره بازسازیش می کنند همون دیالوگ های زمان جنگو میگه.

Aseman e ghermez 2
17-01-2009, 19:12
سلام بچه ها کدی رو دارین که اخرین حد مهربونی میشه ؟؟؟؟اگه دارین بزارین!!!!!1

juventus_1985
17-01-2009, 20:41
پدره همون سگس که پیش اون دخترس:11:
مرسی
یک کمک می کنی از شر این مرحله راحت بشم :31:
چه جوری باید مانع ازدوارج Rockwell ها بشم ؟

skhammari
17-01-2009, 21:00
سلام بچه ها کدی رو دارین که اخرین حد مهربونی میشه ؟؟؟؟اگه دارین بزارین!!!!!1

یعنی چی اخرین حد مهربونی !؟

Aseman e ghermez 2
17-01-2009, 21:03
یعنی چی اخرین حد مهربونی !؟
توی بازی ما براساس کار های خوبی که میکنیم به ما امتیاز میده من این کدوم میخوام که اخرین حد خوبی بشیم:46:
حالا کسی میدونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

skhammari
17-01-2009, 21:07
توی بازی ما براساس کار های خوبی که میکنیم به ما امتیاز میده من این کدوم میخوام که اخرین حد خوبی بشیم:46:
حالا کسی میدونه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب به اون امتیاز میگن karma
:10:

Aseman e ghermez 2
17-01-2009, 21:17
خوب به اون امتیاز میگن karma
:10:
اهان یادم رفته بودکسی کدشو نداره جونه من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

Optimus Prime
18-01-2009, 00:36
مرسی
یک کمک می کنی از شر این مرحله راحت بشم :31:
چه جوری باید مانع ازدوارج rockwell ها بشم ؟
اگر می خوای کارمای منفی بگیری باید این کارو بکنی و گرنه کاریو که پیرزن سیاه پوسته میگه انجام بده.

S A A M
18-01-2009, 09:58
اين هم يك آپديت جديد براي اين بازي

Fallout 3 v1.1.0.35 Update-RazorDOX

NFO :
Download :

OR

OR

m2stech
18-01-2009, 12:24
این آپدیت جدیدا حتما پیشنهاد میکنم نصبش کنین، من اون قدر mod نصب کرده بودم که یه جاهای بازی کرش میکرد ولی با این آپدیت درست شد تازه به نظرم texture های بازیم بهتر شدن!

ali_ranger22
18-01-2009, 12:37
این همون پچیه که منم قبلا گذاشیتم دیگه ؟!

m2stech
19-01-2009, 12:59
اینم کاملترین نقشه ی بازی به صورت فایل فلش، از جای bobblehead ها گرفته تا اسم تمام جاهایی که حتی تو نقشه بازی هم نیستن همه را داره :46: :

S A A M
19-01-2009, 13:46
این همون پچیه که منم قبلا گذاشیتم دیگه ؟!
ميشه آدرس اون پچي كه شما قبلا گذاشته بودين را بدين؟

ali_ranger22
19-01-2009, 13:58
ميشه آدرس اون پچي كه شما قبلا گذاشته بودين را بدين؟
ایناهاش !
البته منظور منو اشتباه نگیری یه وقت منظور این بود که این همونه یا جدید تره (که البته باید همون باشه ) ;)

hosseincode2008
19-01-2009, 17:57
من تا نسبتا آخرای بازی با بهترین شرایط ممکن رفته بودم که سیوم پرید مراحل فرعی هم زیاد رفته بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا میخوام دوباره از اول برم و بعد از اولین Level Up مگاتون رو بفرستم رو هوا و اون بمب عمل نکرده رو بترکونم شنیدم شهر جدیدی باز میشه که اگر این بمب نمیترکید به وجود نمیومد ، همچین چیزی هست ؟

gmt325gh
19-01-2009, 18:48
تا جایی که میدونم شهر جدیدی "ایجاد" نمیشه !!!
تنها فرقش اینه که به جای اینکه خونت تو مگاتاون باشه تو یه شهر دیگس.

ELSIN
19-01-2009, 22:09
اینم کاملترین نقشه ی بازی به صورت فایل فلش، از جای bobblehead ها گرفته تا اسم تمام جاهایی که حتی تو نقشه بازی هم نیستن همه را داره :46: :

جیگر این مشکل داره انکار فایلش خرابه من یکی دیگه هم دان کردم همین مشکلو داشت با هر برنامه ای هم که بگی تستیدم حتی با تی لیفون چه کنم

ELSIN
19-01-2009, 22:10
اصلاًً ًً ً ً ً دو تا فریم دارهههههههههههههههههههههه ههه

Aseman e ghermez 2
19-01-2009, 22:16
ای بابا اگه میخواین نقشتون همه جاش باز شه این کد رو با زدن دکمه ~
این کد را وارد کنید
tmm 1

ELSIN
19-01-2009, 22:29
ای بابا اگه میخواین نقشتون همه جاش باز شه این کد رو با زدن دکمه ~
این کد را وارد کنید
tmm 1

اینو قبلا بعد از تموم شدن بازی (که لید قبلو اوردم) زدم که خیلی هم به کارم نیومد (بیشترشو رفته بودم)
اما فکنم این جاهی ویژه رو نشون میده نه m2stech

*Necromancer
20-01-2009, 09:46
امروز با یه مرد پولدار دیگه از طبقه ثروتمندان ویست لند ملاقات داشتم!
یه برده فروش بود که البته با هم هیچ حرفی نزدیم و فقط اسلحه هامون ما رو با هم آشنا کردن!
نکته جالب توجه اینه که رئیس برده فروشا همونطور که تو این عکس می بینید یه سیاه پوسته و برده هاشم همه سفیدن!
لباس گرون قیمتش رو هم از تن جسدش در آوردم!:دی
رفته بودم به پارادایز فال و تمام برده فروشا رو کشتم و اونقدر کارما گرفتم که رتبم شد very good!
البته آدمای جالبی اونجا بودن که خوب می شه یه بار دیگه از سیو قبلیم برم و باهاشون آشناشم!
یه برده ای هم بود یه زن بود با مو های سفید که به من حمله می کرد منم همه برده فروشا رو که کشتم بازم بهم حمله می کرد مجبور شدم بکشمش!
یه پیرمرده هم بود بهش گفتم الان در بازه زود باش فرار کن یارو کر بود گفت بابا من خیلی وقت پیش مو هام ریخته!!!:27:
بعد تفنگو گذاشتم دم گوشش شلیک کردم گفت با من بودی؟:31:

بگذریم!
حالا چند تا سوال:

1.من کتاب راهنمای moria brown رو تموم کردم!
حالا یه پیغام اومد که نوشته بود حالا توانایی های شما افزایش پیدا می کنه با این کتاب!
اما هیچی نشد
تو اینوینتوری ام هم کتاب مربوطه اضافه شده اما از اون کتابا نیست که بشه روش کلیک کرد که خونده بشه! از اوناست که فروشیه اونم فقط با قیمت نیم کپ!
چیکارش کنم؟

2.خونه من تو مگاتون کجاست؟ مگه قرار نبود یه خونه اونجا داشته باشم؟ بمبو خنثی کردم نا سلامتی!

3.برده به چه درد می خوره؟ فقط تو مبارزات کمک می کنه؟ ربات خدمتکار چیکار می کنه؟

mostafa_gm
20-01-2009, 10:36
یه برده فروش بود که البته با هم هیچ حرفی نزدیم و فقط اسلحه هامون ما رو با هم آشنا کردن!
نکته جالب توجه اینه که رئیس برده فروشا همونطور که تو این عکس می بینید یه سیاه پوسته و برده هاشم همه سفیدن!
رفته بودم به پارادایز فال و تمام برده فروشا رو کشتم و اونقدر کارما گرفتم که رتبم شد very good!
البته آدمای جالبی اونجا بودن که خوب می شه یه بار دیگه از سیو قبلیم برم و باهاشون آشناشم!
یه برده ای هم بود یه زن بود با مو های سفید که به من حمله می کرد منم همه برده فروشا رو که کشتم بازم بهم حمله می کرد مجبور شدم بکشمش!
یه پیرمرده هم بود بهش گفتم الان در بازه زود باش فرار کن یارو کر بود گفت بابا من خیلی وقت پیش مو هام ریخته!!!:27:
بعد تفنگو گذاشتم دم گوشش شلیک کردم گفت با من بودی؟:31:

بگذریم!
حالا چند تا سوال:

حالا یه پیغام اومد که نوشته بود حالا توانایی های شما افزایش پیدا می کنه با این کتاب!
اما هیچی نشد
تو اینوینتوری ام هم کتاب مربوطه اضافه شده اما از اون کتابا نیست که بشه روش کلیک کرد که خونده بشه! از اوناست که فروشیه اونم فقط با قیمت نیم کپ!
چیکارش کنم؟

2.خونه من تو مگاتون کجاست؟ مگه قرار نبود یه خونه اونجا داشته باشم؟ بمبو خنثی کردم نا سلامتی!

اون برده زن سفيد اسمش clover هست كه اگه بدون درگيري وارد paradise falls ميشدي ميتونستي از همون برده فروش سياه بخريش و با خودت ببري.

ali_ranger22
20-01-2009, 12:26
اما هیچی نشد
چیکارش کنم؟

کتاب رو وقتی می خونی مثلا به قدرتت یا چابکیت یا این چیزا اضافه میشه که بعد از خوندن کتاب رو صفحه می نویسه

2- جالبه با این که من بمب رو خنثی کردم حتی 1 بار هم نرفتم تو خونم ! همش پلاس این ور اونور بودم :31:
3.بیشتر تو مبارزات بدرد می خوره

Aseman e ghermez 2
20-01-2009, 14:09

میشه قسمت برده فروشا رو رو نقشه مشخص کنید و عکسشو اپلود کنید؟لطفا:40:

hosseincode2008
20-01-2009, 14:41

بفرما ، دورش برات خط قرمز کشیدم :31:

*Necromancer
20-01-2009, 19:44
کتاب رو وقتی می خونی مثلا به قدرتت یا چابکیت یا این چیزا اضافه میشه که بعد از خوندن کتاب رو صفحه می نویسه

این از اون کتابا نیست که بشه روش کلیک کرد و اسکیل گرفت!
این عکسشه!
امیدی هست؟
یه پرکی هم هست که بهم اضافه شده! به نظرتون این پرک مربوط به همین کتابه یا به طور طبیعی تو لیست هست و من انتخاب کردم و یادم نیست؟
عکس اون پرک:

میشه قسمت برده فروشا رو رو نقشه مشخص کنید و عکسشو اپلود کنید؟لطفا

اون علامت آبی مال والت101 و علامت قرمز مال اون پارادایز فاله! یکم اون حوالی بگردی بیلبورد paradise fall رو از دور می بینی!
فقط یادت باشه در بونشون آدم اعصاب داغانیه هر چی گفت بگو چَشَم!

بفرما ، دورش برات خط قرمز کشیدم
ها tanQ :31:
عجب روبات باحالی داره ها!
فقط جوکای خیلی بی مزه ای تعریف می کنه اه اه!

فقط ببخشید حجم عکسای صفه رفت بالا!

gmt325gh
20-01-2009, 22:39
من خودم ماموریتای مویرا رو حوصلم نیومد تموم کنم ، ولی احتمالا از اون چیزاییه که وقتی تو اینونتوریت باشه به قابلیتات اضافه میشه (مثل food sanitizer که باعث میشه وقتی گوشت و غذا و ... میخوری بیشتر جون بگیری . کمتر رادیواکتیو)

اون روباته تو خونه خیلی رو مخه ، به خصوص لحجش !!!! این دفعه که بازیو اجرا کردم میزنم میترکونمش ببینم چی میشه !!!

*Necromancer
22-01-2009, 03:28
آقا این پستو پاک کنید!

Alireza.M67
22-01-2009, 14:10
این تاپیک دقیقا از زمانی که من یه بچه دبیرستانی بودم تا حالا بازارش داغه!
بعد از این همه مدت بازدیداش 117،000 و پستاش 4000 تان
اما جالبه بدونید تاپیک جی تی ای 4 که قربونش برم من بازدیداش بعد از مدت کمی الان 190،000 و 6000 تام پست توشه!

بگذریم
امروز داشتم به گذشته ها فکر می کردم و به آرشیو رزیدنت اویل 4 سر زدم و اندینگشو که با فرپس ضبت کرده بودم یه بار دیگه دیدم!
حتی کردیتش رو هم ضبت کرده بودم!
بعد از کردیت یه دیالوگایی بین ---- و هانیگان رد و بدل می شه که جالبه شمام دوباره بخونید یادتون بیاد!

_hunnigan is that you?
_finally....the line's jack free
_hey hunnigan, no glasses...
_forget the glasses. ?what 's the status of the mission
_I've rescused the subjest. we are returning home
_you did it leon!
_thanks!
_you know you are kinda cute without those glasses
_gimme* you number when i get back
_may i remind you that you're still on duty?
_story of my life.....

:31:

*give me

?are you OK

Aseman e ghermez 2
22-01-2009, 14:39
?are you OK
اشتباهی پستشو اینجا زد ماله تاپیک re 4 :31:

*Necromancer
22-01-2009, 15:46
به قول بچه ها گفتنی خاکم به سر!
این پست من دو بار تو تاپیک خودش ارسال شده یه بارم اینجا؟
نتیجه اخلاقی= در زمان ریست شدن سرور پست ارسال نکنید!!!

mohsentanha
22-01-2009, 20:41
سلام اقا این اخر بازی شهر درست میشه؟؟؟؟؟؟؟

*Necromancer
22-01-2009, 21:38
سلام اقا این اخر بازی شهر درست میشه؟؟؟؟؟؟؟

شهر درست بشه؟
شوخی می کنی؟ الان بعد از 200 سال که از جنگ هسته ای گذشته شهر همین شکلیه اونقت آخر بازی شخصیت مثلا معجزه بکنه؟
اگه منظورت مپ مارکت هاست که باید بگم اگه پرک اکسپلورل رو انتخاب کنی همه مپ مارکت ها باز می شن!

Aseman e ghermez 2
22-01-2009, 22:10
شهر درست بشه؟
شوخی می کنی؟ الان بعد از 200 سال که از جنگ هسته ای گذشته شهر همین شکلیه اونقت آخر بازی شخصیت مثلا معجزه بکنه؟
:39::39::27::16::16::16::16:
خیلی باحال بود راست میگه مگه طرف جادوگره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::15::15:

Alireza.M67
23-01-2009, 00:16
آقا این پستو پاک کنید!

الکی التماس نکن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام حرفایی که زدی تو پست بعدی که مال منه هست ...:31:
اونو که دیگه نمیتونی ویرایش کنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بیاید بهش بخندیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی بود .:10:

*Necromancer
23-01-2009, 02:05
مثل اینکه نمی دونی با کی طرفی! من گنده ارازل ام منو کسی مسخره کنه؟:31:
حالا که اینطور شد فردا قصد دارم تو تالار ادبیات چند تا پست بزنم یکی یه نسخه هم اینجا ارسال می کنم ببینم کی شاخه؟:31:

راستی یه چیزی!
Dr همون ارموره دیگه؟
valچیه؟

اصلا نظر منو بخوای اگه بدون کلاه خود هم بری جلو دشمن فرق زیادی نمی کنه!

jericho-sina
23-01-2009, 12:13
دوستان عزیز سلام
من تازه دارم این بازی رو میرم ولی روی درجه معمولی خیلی برای من سخته
کلا کشتن آدم ها توی این بازی برای من سخته
میشه کمکم کنین که چطوری این super mutant ها رو راحت تر بکشم؟
استراتژی بازی خودتون رو می گین؟

mohsentanha
23-01-2009, 14:44
شهر درست بشه؟
اگه منظورت مپ مارکت هاست که باید بگم اگه پرک اکسپلورل رو انتخاب کنی همه مپ مارکت ها باز می شن!

:39::39::27::16::16::16::16:
خیلی باحال بود راست میگه مگه طرف جادوگره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27::15::15:
حالا سوال کردم
نمی دونستم انقدر شاگرد زرنگ کلاس بودی:31::31:

رو یخ بخندین:10:

gmt325gh
23-01-2009, 15:00
دوستان عزیز سلام

لول چندی ؟
اگه لولت کمتر از 5 باشه کشتن سوپر میوتنتها سخته (البته بستگی داره که رو کدوم اسکیلها بیشتر کار کرده باشی)
من خودم اوایل بازی رو اسکیلهای small gun / repair / science / lock pick کار میکنم و gun nut perk رو هر سه لولش رو میگیرم تا اون اسکیلها رو به درجه 50 برسونم تا بتونم اکثر قفلها و کامپیوترها رو استفاده کنم و گلوله کم نیارم ، و دقت تیراندازیم بالا باشه و تفنگها و زرهم خوب اثر کنه.
برای کشتن سوپرمیوتنتها از تفنگ شکاری و رایفل استفاده کن (تیر بزن تو مخشون)

H A M E D
23-01-2009, 19:23
من امروز دانلود این بازی رو تموم کردم. بازی جالبیه. یکمی اون اوایل بازی خسته کنندس. این همه دیالوگ و سوال و جواب. امیدوارم در طول بازی درگیر این چیزا نباشم!

mostafa_gm
23-01-2009, 19:31
دوستان عزیز سلام
تموم کردن این بازی و کشتن اون همه غول بیایونی به تنهایی واقعا سخت و عذاب آوره.
پیشنهاد میکنم شما حتما چند تا محافظ برای خودت استخدام کنی. راهش هم تو صفحات قبل زیاد گفته شده.
اینطوری راحت میتونی تو درگیری ها یه جا پنهان بشی و ببینی چطور محافظات دخل دشمنها رو میارن!

gmt325gh
23-01-2009, 19:45
اوایل بازی (قبل از اینکه از والت در بیای) بیشتر برای ساخت اولیه کاراکترت و آشنایی اولیه با محیط بازی هست برا همین اکشینش خیلی کمتره از باقی بازی ....

*Necromancer
23-01-2009, 21:00
همون اول که نباید بری با سوپر موتانت ها سر شاخ شی که!
من یادمه اول بازی یه سوپر موتانتو کشته بودم بعد سیو نکردم بعد که کشته شدم عذا گرفته بودم که چرا بعد از کشتن یه سوپر موتانت بازی رو سیو نکردم!
بذار به لول سه برسی بعد!

در مورد مزدور و همراه بگم که: من با یه نفر به اسم سیدنی یا سیندی!! همراه شدم بیشتر من مواظب بودم که اون نمیره! هر چی سیم پک داشتم پیاده کرد!

راستی تو ماموریت those منبع مورچه ها کجاست؟ آخه جایی رو نقشه علامت نداره!

gmt325gh
24-01-2009, 01:23

برو تو کلبه دانشمنده ( بقل خونه پسرس) اونجا فایلای کامپیوترش رو بخون ، سر در میاری ( تو یه متروییه .... )

skhammari
24-01-2009, 01:43
مثل اینکه نمی دونی با کی طرفی! من گنده ارازل ام منو کسی مسخره کنه؟:31:
حالا که اینطور شد فردا قصد دارم تو تالار ادبیات چند تا پست بزنم یکی یه نسخه هم اینجا ارسال می کنم ببینم کی شاخه؟:31:

راستی یه چیزی!
Dr همون ارموره دیگه؟
valچیه؟

اصلا نظر منو بخوای اگه بدون کلاه خود هم بری جلو دشمن فرق زیادی نمی کنه!

val ارزش یک شیء به واحد bottlecaps هست

mostafa_gm
24-01-2009, 18:37
همون اول که نباید بری با سوپر موتانت ها سر شاخ شی که!
من یادمه اول بازی یه سوپر موتانتو کشته بودم بعد سیو نکردم بعد که کشته شدم عذا گرفته بودم که چرا بعد از کشتن یه سوپر موتانت بازی رو سیو نکردم!
:16:

باید تو همون شهر بری تو زیر زمین مترو. یه کم بگردی یه دری هست که یارو دانشمنده توشه اول باز نمیکنه. بعدش که باز کرد ادامه اش معلوم میشه.

Oracle_Eldorado
24-01-2009, 19:04
ببخشید دوستان من همون اولش گیر کردم .
یه جا هست که Kamata میگه برو تو دفتر بابای من و یه راه خروجی هست که میتونی از اونجا فرار کنی .
بعد وقتی میرسم به در اتاق Overdees میگه یه کلید مخفی تو اتاق خواب Overdees هست .
ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .

راستی من کلی اسلحه جمع کردم ولی نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم !
هرکاری میکنم فقط این مشت رو میاره .

Aseman e ghermez 2
24-01-2009, 20:35
ببخشید دوستان من همون اولش گیر کردم .
یه جا هست که kamata میگه برو تو دفتر بابای من و یه راه خروجی هست که میتونی از اونجا فرار کنی .
بعد وقتی میرسم به در اتاق overdees میگه یه کلید مخفی تو اتاق خواب overdees هست .
ولی من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .

راستی من کلی اسلحه جمع کردم ولی نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم !
هرکاری میکنم فقط این مشت رو میاره .
سلام شما باید کلید رو از پدر دختره بگیری :31:(همچنین کد)
اون پیره(بکشش)
تفنگ ها رو از روی پیپ بوی بگیر گزینه ایتم بعد هم وپون رو انتخاب کن و اصلحه ای که میخوای انتخاب کنی:27:

Oracle_Eldorado
24-01-2009, 20:53
سلام شما باید کلید رو از پدر دختره بگیری :31:(همچنین کد)
اون پیره(بکشش)
تفنگ ها رو از روی پیپ بوی بگیر گزینه ایتم بعد هم وپون رو انتخاب کن و اصلحه ای که میخوای انتخاب کنی:27:

خوب من پدر دختره رو کشتم :31:
هیچ کدی هم به من نداد !!!
بعد که میرم جلوی اون دره میگه یه کلید تو اتاق خواب Overdees هست .

در مورد اسلحه ، کجای Pip Boy هست ؟ ( همونی که Tab میزنی میاد دیگه ؟ )

Aseman e ghermez 2
25-01-2009, 14:25
خوب من پدر دختره رو کشتم :31:
هیچ کدی هم به من نداد !!!
بعد که میرم جلوی اون دره میگه یه کلید تو اتاق خواب Overdees هست .

در مورد اسلحه ، کجای Pip Boy هست ؟ ( همونی که Tab میزنی میاد دیگه ؟ )
hi
شما لباس هاشو بگرد یه نوار و کلید پیدا میکنی نوار رو تو قسمت note انتخابکن
وپون هم از تب ایتمز بگیر :11:

*Necromancer
26-01-2009, 03:22
امروز رفتم تو دنیای مجازی!
خیلی حال داد این مرحله بازی شاهکار بود!
البته اولش نیم ساعت خندیدم! می دونین به چی؟ به "پدر سگ" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif

تو این مرحله من یاد دوران کودکی نیوفتادم(بر خلاف خیلیا) اما یادم اومد که تو مهد کودک چرا همیشه از دخترا بدمون می اومد!!!!

(الکترونیک فایلز باز نمی شد اجبارا تو تینی پیک عکسشو آپلود کردم اگه شما نمی تونید ببینید صبر کنید به اون مرحله برسید:31:)
از این دختره تو همون برخورد اول خوشم نیومد!
بعدش که صداش پیرمردونه شد کلی گرخیدم! بعد بابامم تو اتاق بود اونم گرخید!

hosseincode2008
26-01-2009, 08:11
امروز رفتم تو دنیای مجازی!
خیلی حال داد این مرحله بازی شاهکار بود!
البته اولش نیم ساعت خندیدم! می دونین به چی؟ به "پدر سگ" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif

تو این مرحله من یاد دوران کودکی نیوفتادم(بر خلاف خیلیا) اما یادم اومد که تو مهد کودک چرا همیشه از دخترا بدمون می اومد!!!!

(الکترونیک فایلز باز نمی شد اجبارا تو تینی پیک عکسشو آپلود کردم اگه شما نمی تونید ببینید صبر کنید به اون مرحله برسید:31:)
از این دختره تو همون برخورد اول خوشم نیومد!
بعدش که صداش پیرمردونه شد کلی گرخیدم! بعد بابامم تو اتاق بود اونم گرخید!
سعي كن اينجا رو با كارماي مثبت رد كني يعني به حرفاي اون دختره گوش نده يه پير زن عجوزه ي سياه پوست مياد از اون پيروي كن :27:

Alireza.M67
26-01-2009, 11:20
سعي كن اينجا رو با كارماي مثبت رد كني يعني به حرفاي اون دختره گوش نده يه پير زن عجوزه ي سياه پوست مياد از اون پيروي كن :27:

اتفاقا ماموریتهای دختره خیلی باحال بودن .
مخصوصا اون که با چاقو ملتو نصف می کردی .
من انقدر کارمام مثبت بود که تغییری توش ایجاد نشد .

hosseincode2008
26-01-2009, 13:45
باحال بودنش درست ، اگر به حرفاش گوش نميدادي كارمات اضافه ميشد و الان اون لقب Ranger of the Wastes رو گرفته بودي + ميتونستي از اون دختره حرف بكشي + مجبور نبودي به حرفاي يك اويل گوش بدي كه پدرتو سگ كرده
خوبي و RPG بودن بازي هم به همينه كه انتخاب با خودته كه چه كني ،‌ الان من دارم با بازي زندگي ميكنم !!

*Necromancer
26-01-2009, 16:27
باحال بودنش درست ، اگر به حرفاش گوش نميدادي كارمات اضافه ميشد و الان اون لقب ranger of the wastes رو گرفته بودي + ميتونستي از اون دختره حرف بكشي + مجبور نبودي به حرفاي يك اويل گوش بدي كه پدرتو سگ كرده
خوبي و rpg بودن بازي هم به همينه كه انتخاب با خودته كه چه كني ،‌ الان من دارم با بازي زندگي ميكنم !!

من با اون پیرزنه حرف زده بودم
اون تنها کسیه که متوجه شده ما تو یه دنیای مجازی هستیم
اون همچنین گفت دنبال یه در خروجی باید بگردم! اما هر چی گشتم دری چیزی پیدا نکردم
یه زیر زمین بود که توش خبری نبود یه خونه تاریک و بی نور هم بود که فک کردم اونجا باشه ولی نبود!
مجبور شدم به حرفای دختره گوش بدم دیگه!
تازه اونام تو دنیای مجازی می میرن و اون دختره دوباره می تونه زنده شون کنه!
+
لقب رنجر ویست لند چه تسهیلات ویژه ای داره؟؟؟
+
چطور و با داشتن یه امتیازی می شد از دختره حرف کشید؟
دختره چه چیز خاصی برای گفتن داره؟

titanium_zarin
26-01-2009, 20:09
سلام.
من تازه شروع کردم.یه بچه به دنیا اومده جه کارش کنم؟؟؟؟؟

ali_ranger22
26-01-2009, 20:51
سلام.
من تازه شروع کردم.یه بچه به دنیا اومده جه کارش کنم؟؟؟؟؟
یه کتاب افتاده رو زمین برش دار و جزییات اولیه خودت رو انتخاب کن

titanium_zarin
26-01-2009, 22:22
یه کتاب افتاده رو زمین برش دار و جزییات اولیه خودت رو انتخاب کن

من اصلا نمیتونم تکون بخورم.
اولش یه دکتر بود که رفت بعد من جنسیت بچه رو انتخاب کردم بعدش یه مرده ایستهده.منم فقط وقتی دکمه e رو میزنم بچه گریه میکنه!!!!!چه کار باید بکنم؟؟؟

playstation 3
26-01-2009, 22:59
شما ویستا 64 بیت داری درسته ؟!م با ویستا 64 بیت این مشکلو داشتم باید برای حل این مشکل
microsoft visual c++redistibutable x64 رو نصب کنی که بازی با این اجرا میشه ولی وسطای بازی از بازی میپره بیرون
توصیه میشه روی 32 بیت اینو اجرا کنید!

titanium_zarin
26-01-2009, 23:48
شما ویستا 64 بیت داری درسته ؟!م با ویستا 64 بیت این مشکلو داشتم باید برای حل این مشکل
microsoft visual c++redistibutable x64 رو نصب کنی که بازی با این اجرا میشه ولی وسطای بازی از بازی میپره بیرون
توصیه میشه روی 32 بیت اینو اجرا کنید!

ممنون.ولی من با xp کار میکنم.فقط میتونم دکمه e رو بزنم که بچه گریه میکنه:41::41:کمککککککک

*Necromancer
27-01-2009, 02:43
ممنون.ولی من با xp کار میکنم.فقط میتونم دکمه e رو بزنم که بچه گریه میکنه:41::41:کمککککککک

اول از هر چیز بگم اون بچه هه خودتی ناسلامتی چرا هی بچه بچه می کنی! تازه اونم ونگ و وونگ بچه گونه ست گریه نیست! اون مرده هم ولی محترم بچه ست! .....منم گفتم بچه!
باید با w تاتی تاتی بری پیش بابایی!
اگه نمی ره ایراد از کنترل هاست! از بازی برو بیرون دوباره برو تو بازی!
نشد به تنظیمات کنترل سری بزن
نشد بازی رو دوباره نصب کن
نشد بر تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی ها و بگو کنترل ندارم!

hosseincode2008
27-01-2009, 17:13
من با اون پیرزنه حرف زده بودم
اون تنها کسیه که متوجه شده ما تو یه دنیای مجازی هستیم
اون همچنین گفت دنبال یه در خروجی باید بگردم! اما هر چی گشتم دری چیزی پیدا نکردم
یه زیر زمین بود که توش خبری نبود یه خونه تاریک و بی نور هم بود که فک کردم اونجا باشه ولی نبود!
مجبور شدم به حرفای دختره گوش بدم دیگه!
تازه اونام تو دنیای مجازی می میرن و اون دختره دوباره می تونه زنده شون کنه!
+
لقب رنجر ویست لند چه تسهیلات ویژه ای داره؟؟؟
+
چطور و با داشتن یه امتیازی می شد از دختره حرف کشید؟
دختره چه چیز خاصی برای گفتن داره؟

تو همون خونه ي تاريك و جلوي در چند تا وسيله هستن كه وقتي روشون e رو ميزني صدا ميدن بايد به تريتيب زير اينا رو بزني تا كامپيوتر كنارت بياد كه از اون طريق ميتوني در خروجي رو هم بياري .
راديو + پارچ + كوتوله + پارچ + بلوك + كوتوله + بطري
+
هيچي !!
+
با گوش دادن به حرف پيرزنه ، چيز خاص خاصي كه نميگه فقط چيه و كيه و و اينجا رو كي ساخته و چند ساله و و ...
الان من در بالاترين حد كارما هستم و حتي از اون لقب رنجر هم رفتم بالاتر ،‌ ميخوام بازي رو تو آخرين حد كارما و نهايت خوبي و بامرامي تموم كنم!!
بازي هم سه نوع ماموريت داره ؛‌ مراحل اصلي ، مراحل فرعي و مراحل فري استايل كه اين سومي واقعا حوصله ميخواد ، من تا جايي كه ميتونم فري استايل هم انجام ميدم!

gmt325gh
27-01-2009, 18:10
کسی آدرس سفینه فضایی رو میتونه بهم بده ؟؟؟ (ترجیحا با عکسش رو نقشه)
مرسی

hosseincode2008
27-01-2009, 18:19
حالا من تو كوييست فرعي The Replicated Man گير كردم ، همون ماموريتي كه تو Rivet City جناب آقاي Zimmer به ما ميده ، يكمي پيشرفتم و حالا ميگه آقاي Pinkerton رو پيدا كن و ازش در مورد android بپرس ! هيچ علامتي هم رو نقشه نيست و بايد خودم تو اين كشتي بزرگ دنبال بگردم كه گشتم و پيدا نكردم . كسي هست كه اين ماموريت رو انجام داده باشه ؟ اگر داديد محل اين آقاي Pinkerton رو لو بديد به من ... وقتي هم از اهالي محترم Rivet City در مورد اين آقا ميپرسم ميگن كه كه روحه و Rivet City رو اون درست كرده و غيره . در كل اي اساتيد كممممك ...

Aseman e ghermez 2
27-01-2009, 18:30
حالا من تو كوييست فرعي The Replicated Man گير كردم ، همون ماموريتي كه تو Rivet City جناب آقاي Zimmer به ما ميده ، يكمي پيشرفتم و حالا ميگه آقاي Pinkerton رو پيدا كن و ازش در مورد android بپرس ! هيچ علامتي هم رو نقشه نيست و بايد خودم تو اين كشتي بزرگ دنبال بگردم كه گشتم و پيدا نكردم . كسي هست كه اين ماموريت رو انجام داده باشه ؟ اگر داديد محل اين آقاي Pinkerton رو لو بديد به من ... وقتي هم از اهالي محترم Rivet City در مورد اين آقا ميپرسم ميگن كه كه روحه و Rivet City رو اون درست كرده و غيره . در كل اي اساتيد كممممك ...
من رفتم از بیشترشون سوال کردم تا کامپلیت شد و رفتم پیشه زیمر باهاش یه کم زر زدم زیمر هم rivet city رو ترک کر + فک کنم 50 caps:31::40:

sinaset
27-01-2009, 18:42
سلام دوستان
کسی می تونیه یک ترینر یا کد تقلب بده که پول هام رو فول کنه ؟
فقط پول برام مهم ........
با تشکر

gmt325gh
27-01-2009, 19:33
اونقدرا هم که مردم ریوت فکر میکنن روح نیست ....
اگه دقت کرده باشی قسمت عقبی کشتی (اونجایی که از وسط نصف شده) یه در داره که باید lockpick 100 داشته باشی تا بتونی بری (یه راه دیگه هم از زیر آب داره که میشه از اونجا وارد شد ....)
خلاصه اونجا که رفتی پینکرتون رو پیدا میکنی و یکم باهاش حرف میزنی (یادت باشه که از زیر زبونش همه قضیه رو بکشی و رمز بازیابی حافظش رو بگیری) و میفهمی که اون روباته کیه و باهاش میتونی بری حرف بزنی و رمز رو بگی و اینجا سه راه داری :
یا بهش میگی که لوش نمیدی و یه تفنگ ردیف ازش بگیری ، یا اینکه بری به زیمر لوش بدی و یه سری قابلیتهات زیاد میشه ، یا اینکه هر دو کار رو بکنی !!!

sinaset
27-01-2009, 19:38
سلام دوستان
ببخشید
رمز پول رو ( به صورت کد)
پیدا کردم
اگر کسی خواست بگه تا بزارم
به دلیلی اینکه شاید بعضی ها بهخوان از بازی لذت ببرند
رمز رو اینجا قرار نمی دم
بازی قشنگی چیزی که برای من خیلی جالب بود این بود که
نقشه بسیار بسیار پهناوری دارد که اگه من نقشه نداشتم و همچین حمل و نقل سریع رو نداشتم راه رو نمی تونستم پیدا کنم
احتمال گم می شود
باز ی جالبه
با تشکر

hosseincode2008
27-01-2009, 19:38
من رفتم از بیشترشون سوال کردم تا کامپلیت شد و رفتم پیشه زیمر باهاش یه کم زر زدم زیمر هم rivet city رو ترک کر + فک کنم 50 caps:31::40:
من يه جور ديگه اومده بودم و بايد Pinkerton رو پيدا ميكردم كه بالاخره كردم ( از صبح علافش بودم) بايد از زير آب ميرفتم به يه پايگاه زيرآبي اونجا هم اين Pinkerton رو پيدا نكردم ( اگر ميگشتم پيدا ميشد!) بعد از اون طرفش دراومدم ديدم يه زنه اومد گفت كه به Zimmer بگم كه اندرويد مرده منم اين كارو ترجيح دادم و كارماي مثبت + همون 50 در نوشابه رو گرفتم . حالا شانس آوردم اون يارو رو پيدا نكردم وگرنه كارمام كم ميشد !

سلام دوستان
کسی می تونیه یک ترینر یا کد تقلب بده که پول هام رو فول کنه ؟
فقط پول برام مهم ........
با تشکر
هر جايي كه ميري وسايلي رو كه Val يا ارزش بيشتري دارن رو بگير و وقتي اينوتوريت پر شد با فست تراول برگرد مگاتون و به مويرا بفرش اينطوري پولت بيشتر ميشه و ديگه مجبور نيستي چيت بزني !

hosseincode2008
27-01-2009, 19:42
اونقدرا هم که مردم ریوت فکر میکنن روح نیست ....
اگه دقت کرده باشی قسمت عقبی کشتی (اونجایی که از وسط نصف شده) یه در داره که باید lockpick 100 داشته باشی تا بتونی بری (یه راه دیگه هم از زیر آب داره که میشه از اونجا وارد شد ....)
خلاصه اونجا که رفتی پینکرتون رو پیدا میکنی و یکم باهاش حرف میزنی (یادتباشه که از زیر زبونش همه قضیه رو بکشی و رمز بازیابی حافظش رو بگیری) و میفهمی که اون روباته کیه و باهاش میتونی بری حرف بزنی و رمز رو بگی و اینجا سه راه داری :
یا بهش میگی که لوش نمیدی و یه تفنگ ردیف ازش بگیری ، یا اینکه بری به زیمر لوش بدی و یه سری قابلیتهات زیاد میشه ، یا اینکه هر دو کار رو بکنی !!!
با اين كار كارمام كم نميشه ؟ :20: اين كار بهتره يا كاري كه من بالا كردم ؟ اگه اين خوبه از سيو قبليم برم ؟
مردم ريوت هم بعضيهاشون فكر ميكنن كه مرده و بعضيهاشونم ميگن كه فقط شايعس و حتي يكي بود كه ميگفت عامل نصف شدن ريوت همين پينكرتن هست !

mahyarSAMSUNG
28-01-2009, 01:48
چه بازی مسخره ای ! البته شاید زود قضاوت کردم ! من همون اولش توی اون خونه آهنی موندم . رسیدم به یه قسمتش که یه سری سوسک گنده ظاهر میشن که البته اینو و اون مزنن میکشننون ! بعد یه دری رو باز میکنم تا میرم داخل 2 نفر بهم تیراندازی میکنن منم که هیچی ندارم باهاشون بجنگم ! با کمی گذشت و گذار دیدم فایده نداره . پاکش کردم بازیو !!!

B3HZ@D
28-01-2009, 04:26
چه بازی مسخره ای ! البته شاید زود قضاوت کردم ! من همون اولش توی اون خونه آهنی موندم . رسیدم به یه قسمتش که یه سری سوسک گنده ظاهر میشن که البته اینو و اون مزنن میکشننون ! بعد یه دری رو باز میکنم تا میرم داخل 2 نفر بهم تیراندازی میکنن منم که هیچی ندارم باهاشون بجنگم ! با کمی گذشت و گذار دیدم فایده نداره . پاکش کردم بازیو !!!

اگه یکم بازی رو ادامه میدادی نظرت عوض میشد
این بازی در نوع خودش شاهکاره...من نمی دونم چرا دوستان زود قضاوت می کنند
زحمت نمیدن یکم از مراحل بازی رو بگذرونن بعد نظر بدن...
این بازی از نظر داستانی هم در وضعیت خوبی قرار داره...یک بار دیگه بازی رو نصب کن و یکم تحمل داشته باش این دفعه نظرت عوض میشه

gmt325gh
28-01-2009, 08:56
با اين كار كارمام كم نميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif اين كار بهتره يا كاري كه من بالا كردم ؟ اگه اين خوبه از سيو قبليم برم ؟
مردم ريوت هم بعضيهاشون فكر ميكنن كه مرده و بعضيهاشونم ميگن كه فقط شايعس و حتي يكي بود كه ميگفت عامل نصف شدن ريوت همين پينكرتن هست !

اگه لوش بدی کارمات کم میشه ، ولی اگه با خود یارو صحبت کنی و قانعش کنی که روباته و بهش بگی که لوش نمیدی کارمای مثبت میگیری، یکی از بهترین سلاحهای بازی رو هم میگری.
اگرم لوش بدی به زیمر یه کاری میکنه که تو vats سرعت عکس العملت بیشتر بشه (و البته کارمای منفی بگیری !!!)

titanium_zarin
28-01-2009, 10:51
اول از هر چیز بگم اون بچه هه خودتی ناسلامتی چرا هی بچه بچه می کنی! تازه اونم ونگ و وونگ بچه گونه ست گریه نیست! اون مرده هم ولی محترم بچه ست! .....منم گفتم بچه!
باید با w تاتی تاتی بری پیش بابایی!
اگه نمی ره ایراد از کنترل هاست! از بازی برو بیرون دوباره برو تو بازی!
نشد به تنظیمات کنترل سری بزن
نشد بازی رو دوباره نصب کن
نشد بر تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی ها و بگو کنترل ندارم!

سلام.من هنوز نتونستم تکون بخورم:41::41:خیلی واسم عجیبه!!!!:2:بچه به دنیا اومده.حالا هم یه مرده بالا سرمه ولی نمیتونم کاری کنم!!!!فقط دکمه e رو که میزنم صدای گریه یا یه همچین چیزی میاد:19:کسی میتونه بگه چه کار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟
یا اگه ایراد از بازی هست یکی از دوستان زحمت بکشه و یه مقدار بازی رو ببره جلو و برام سیو کنه و اونو بزاره واسم.محل سیو رو هم بگه!!!
ممنون میشم.

m2stech
28-01-2009, 11:29
خوب operation anchorage DLC هم اومد،با حجم 290MB ولی فقط تورنت پیدا کردم:

دمش گرم سریع میتونین دانلود کنین seeder/leecher بالاست

hosseincode2008
28-01-2009, 13:10
فكر كنم فقط براي Xbox 360 هست ،‌ يه سايتي هم به اين DLC پنج از 10 داده !!

gmt325gh
28-01-2009, 16:38
اون تورنت برای پی سی هست.
الان 40 مگشو گرفتم ، فکر کنم امشب تموم بشه.

hosseincode2008
28-01-2009, 17:15
درسته من اشتباه كردم ، هر وقت بازي كردي در موردش برامون بگو ببينيم چيه و چه تغييراتي كرده ...

m2stech
28-01-2009, 17:57
برای من دانلودش تموم شد، الانم حدود یک ساعته دارم بازیش میکنم،مرحله ی جالبی را به بازی اضافه کرده ...

hosseincode2008
28-01-2009, 18:32
محيط بازي همونه و فقط مراحل اضافه شده ؟ با كاراكتر نسخه ي اصلي ميشه ادامه داد يا بايد دوباره ساخت ؟ و كلا هرچيز جديدي كه ميبيني رو بگو چون ميخوام بخرمش! البته اگر وقت داري ...

ali_ranger22
28-01-2009, 18:47
محيط بازي همونه و فقط مراحل اضافه شده ؟ با كاراكتر نسخه ي اصلي ميشه ادامه داد يا بايد دوباره ساخت ؟ و كلا هرچيز جديدي كه ميبيني رو بگو چون ميخوام بخرمش! البته اگر وقت داري ...

اینطور که معلومه با کاراکتر میشه ادامه داد
فقط ماموریت ها زیاد شده
به لول 30 هم میشه ارتقا پیدا کرد

m2stech
28-01-2009, 19:16

این dlc را میتونید با کاراکتر خودتون ادامه بدین، بعد از اینکه نصبش کردم یه موج رادیویی گرفتم که یکside quest به بازی اضافه کرد که توش باید به outcast brotherhood کمک کنی که یک سری تکنولوژی سری پیدا کنن که برای این کار باید وارد یک دستگاه simulation بشید که شبیه ساز جنگ بین آمریکا و چین تو آلاسکاست!
از چیزهای جدید که به بازی اضافه شده زره و اسلحه و perk covert ops هست ولی هنوز محدویت level های بازی اضافه نشده...قابلیت ادامه ی بازی بعد از main quest و level 30 فقط توی dlc سوم که قراره ماه march بیان اضافه میشن

hosseincode2008
29-01-2009, 14:46
اگر نميدونستيد بدونيد چون منم همين الان فهميدم!
تو بازي ميشه براي هر اسلحه و يا استيم پك و كلا هرچي تو قسمت آيتمز هست كليد شرتكات تعيين كرد . براي اينكار يكي از كليد هاي 1 تا 8 را نگه داشته و روي يك اسلحه كليك كنيد . حالا تو بازي وقتي اون كليد رو بزنيد اسلحه ي مشخص شده مياد دستتون ! اينم بهتره بدونيد تو بازي بيش از 50 تا سلاح سرد و گرم مختلف وجود داره !

gmt325gh
30-01-2009, 12:06
ین dlc را میتونید با کاراکتر خودتون ادامه بدین، بعد از اینکه نصبش کردم یه موج رادیویی گرفتم که یکside quest به بازی اضافه کرد که توش باید به outcast brotherhood کمک کنی که یک سری تکنولوژی سری پیدا کنن که برای این کار باید وارد یک دستگاه simulation بشید که شبیه ساز جنگ بین آمریکا و چین تو آلاسکاست!

دی ال سی برای من نمیاد ..... از تو لانچر ، تو دیتا فایلس که آنکوراژ رو تیک میزنم و ok میکنم خودش تیک رو حذف میکنه و نمیذاره ران شه !!!!
الان فالاوت من ورژن یکه ، اکه پچ کنم به 1.1 درست میشه ؟؟؟
مال شما ورژن چنده ؟؟؟ میشه یه لینک با کرکش رو برام بذاری (با آپدیت کردن باید کرک جدید استفاده کنم؟) ؟؟؟ مرسی.

ali_ranger22
30-01-2009, 14:22
Dlc رو باید نصب کنید ! ;)
اینم تاپیک دانلودش

m2stech
30-01-2009, 18:03
دی ال سی برای من نمیاد ..... از تو لانچر ، تو دیتا فایلس که آنکوراژ رو تیک میزنم و ok میکنم خودش تیک رو حذف میکنه و نمیذاره ران شه !!!!
الان فالاوت من ورژن یکه ، اکه پچ کنم به 1.1 درست میشه ؟؟؟
مال شما ورژن چنده ؟؟؟ میشه یه لینک با کرکش رو برام بذاری (با آپدیت کردن باید کرک جدید استفاده کنم؟) ؟؟؟ مرسی.

آره باید بازی را به ورژن 1.1آپدیت کنی
بعد از آپدیت برای من که با همون کرک اجرا شد

S!LENCE
30-01-2009, 23:17
سلام به همه دوستان
به سلامتی امروز بازی رو نصب کردم و شروع کردم. 45 صفحه از تاپیکو مو به مو خوندم و کلیت داستان و نحوه بازی تقریبن دستمه. از اونجایی که چند وقتیه به ماموریت های جانبی در بازی ها علاقه مند شدم فکر می کنم یک ماهی دستم بند بازی باشه. تو تمام گفتگو ها هم سعی می کنم با ادب باشم به جز یکی که خراب کردم و مجبور شدم رئیس والت را بکشم (خدایش بیامرزد) ولی خوب شد این رمزه رو ازش گرفتم. الآن هم در ابتدای خروج از تونل مخفی والت هستم. با آرزوی موفقیت در دنیای خارج از والت 101
موفق باشید.

hamidR15
31-01-2009, 01:13
سلام
با این سیستم میتونم بازی کنم:
CPU pentium 4 3GHZ
رم دوتا 512
گرافیک XFX 7300GS 256 onboard support512 DDR2

Hossein_Bahal
31-01-2009, 01:51
ما این بازی رو نصبیدیم و یکی دو ساعتی هم بازی کردیم و به مگاترون رفتیم .
اما تو این مدتی که بازی کردم احساس کردم از اون بازی های خیلی طولانیه که من یکی اعصابش رو ندارم !
درست احساس کردم ؟

gmt325gh
31-01-2009, 08:39
در اینکه بازیه طولانیه شک نکن (البته بستگی داره که چقدر درگیر ماموریتهای جانبی و فریفورم بشی .... این بازی رو میشه تو کمتر از 24 ساعت تموم کرد ، میشه 240 ساعت بیشتر هم بازی کرد بدون اینکه کار تکراری کنی و جای تکراری بری ) ، ولی اون یکی دو ساعت اول ( تا بخوای از والت در بیای ) خیلی میتونه کسل کننده باشه. در ادامه ( وقتی دو سه تا ماموریت فرعی/اصلی بری و دو سه لول کاراکترت بالا بیاد ) خیلی بهتر میشه.

hosseincode2008
31-01-2009, 19:18
آقا من يه مشكلي تو اين بازي دارم كه خيلي اذيتم ميكنه ، البته درمورد كيفيت بازي نيست ! دليل اينكه اينجا ميپرسم اينه كه كسايي كه دارن بازي ميكنن يا كردن بيشتر ميان اينجا و ممكنه اونا هم مشكل منو و يا مشابهشو داشته باشن . حل مشكلات در اجرا و نصب بازيها هم كسي نميره ! حالا مشكلم اينه :
بعضي مواقع بازي فريز ميكنه و بعد از حدود 10 دقيقه ميان صفحه ي دسكتاپ ، بعد ميبينم كه برنامه ي مديريت كارت صدام باز شده و دقيقا مثل زماني ميشه كه من خودمو سيم صدا رو از پشت كيس درميارم . يعني به كارت صدام گير ميده ؟ الان پرنس هم نصب هست و وقتي اونو بازي ميكنم اين اتفاق نميوفته ! همين چند ساعت پيش صفحه ي آبي مرگ هم اومد و شانس اوردم كه چيزيم نشد . حالا هر كس مشكل منو حل كنه تا آخر عمر هر جمعه براش صلوات ميفرستم ...

gmt325gh
31-01-2009, 19:48
آقا من يه مشكلي تو اين بازي دارم كه خيلي اذيتم ميكنه ، البته درمورد كيفيت بازي نيست ! دليل اينكه اينجا ميپرسم اينه كه كسايي كه دارن بازي ميكنن يا كردن بيشتر ميان اينجا و ممكنه اونا هم مشكل منو و يا مشابهشو داشته باشن . حل مشكلات در اجرا و نصب بازيها هم كسي نميره ! حالا مشكلم اينه :
بعضي مواقع بازي فريز ميكنه و بعد از حدود 10 دقيقه ميان صفحه ي دسكتاپ ، بعد ميبينم كه برنامه ي مديريت كارت صدام باز شده و دقيقا مثل زماني ميشه كه من خودمو سيم صدا رو از پشت كيس درميارم . يعني به كارت صدام گير ميده ؟ الان پرنس هم نصب هست و وقتي اونو بازي ميكنم اين اتفاق نميوفته ! همين چند ساعت پيش صفحه ي آبي مرگ هم اومد و شانس اوردم كه چيزيم نشد . حالا هر كس مشكل منو حل كنه تا آخر عمر هر جمعه براش صلوات ميفرستم ...

والا من اونجوریشو ندیدم ، ولی خودم تقریبا ار 4 بار اجرا کردن 3 بار وقتی میخوام از بازی خارج شم send error to microsoft میده از هر 20 بار هم یه بار وسط بازی اینجوری میشه و میپره بیرون.
آبلیویون هم همین مشکلات رو داشت .... ( یا این engine ذاتا این مشکلو داره ، یا کرک کردنش این مشکلو به وجود میاره ... )

اما مشکل شما ، من توصیه میکنم اگه میتونی برنامه ساوندتو ببند !!! (راه حل دیگش پاک کردن ویندوز و تعویض درایور کارت صدا و هزار دردسر دیگس که آخرشم قطعی نیست که نتیجه بگیری و ارزششو نداره !!!) اگر هم نمیتونی ببندیش حتما تو کنسولش یه گزینه داره که بهش بگی وقتی کابل قطع و وصل میشه پیغام نده و تنظیمات پیشفرض رو اجرا کنه.
علت فریز شدن بازی (به احتمال 99% ) اینه که فالاوت ( و آبلیویون ) با مینیمایز شدن مشکل دارن و اگر صفحه دیگه ای بخواد روشون قرار بگیره کرش میکنن (البته این کرش کردن قطعی نیست و خیلی به ندرت برای من پیش اومده که کرش نکنه .... ) ، برنامه کارت صدای شما هم به دلیلی (سخت افزاری یا نرم افزاری) وسط بازی فکر میکنه که کابلش قطع و وصل شده و یه پاپ آپ میده که اون فالاوت رو به کرش میندازه !!!
فقط تو رو جون هرکی دوست داری اگه این پست کارتو راه انداخت به جای صلوات فرستادن یه کار مفیدتر بکن !!!

hosseincode2008
31-01-2009, 20:19
اگر هم نمیتونی ببندیش حتما تو کنسولش یه گزینه داره که بهش بگی وقتی کابل قطع و وصل میشه پیغام نده و تنظیمات پیشفرض رو اجرا کنه.

اينو هم كردم ولي اينبار صداش برفكي ميشه و ديگه به دسكتاپ هم نميره . پس اين كه ميگي وقتي يه صفحه ي ديگه بخواد روشون بياد كرش ميكنن صادق نيست ، كلا مثلا اگه يه اروري از هر 1000000000000000 نفر تو كامپيوتر يك نفر بياد اون يه نفر من بدبختم .

فقط تو رو جون هرکی دوست داری اگه این پست کارتو راه انداخت به جای صلوات فرستادن یه کار مفیدتر بکن !!!
پس همين يه تشكر برات كافيه !!

ببينم ميشه فقط درايور كارت صدا رو نصب كرد و برنامه ي مديريتشو نه ؟؟
تشكر

gmt325gh
31-01-2009, 20:34
آزه میشه.
برنامه و درایور رو uninstall کن و از add new hardware فقط DLL هاش رو نصب کن (البته مشکلش اینه که همه فیشها رو پیشفرض میذاره و دیگه نمیتونی تعریفشون رو عوض کنی ....
صدا که برفکی میشه فالاوت هم کرش میکنه ؟ یا فقط صداش قاطی میکنه ؟
چیپست صدات چیه ؟ ( آنبورده ؟ ) مینبوردت چیه ؟

hosseincode2008
31-01-2009, 20:53
آره كرش ميكنه ، صفحه فريز ميشه و صدا قاتي پاتي ميشه .
مادر بردم : Gigabyte M52L-S3 AMD
صدامم رو فاكتور زده آن اسمشم تو كام Realtek HD هست

gmt325gh
31-01-2009, 21:13
خوب مال من هم ریلتک اچ دی هست ( اکثر ساوند آنبوردا همینن !!! ) ، مدلش رو باید پیدا کنی و درایور جدید براش پیدا کنی ...
میگی برفکی میشه یعنی چجوری ؟ فیش فیش میکنه یا یه تیکه صدا رو هی تکرار میکنه ؟
تو گوگل سرچ کردی ؟ چیزی پیدا کردی یا نه ؟

gmt325gh
31-01-2009, 21:36
اگر بیشتر از یک خروجی صدا گرفتی قطعش کن و خروجیت رو تو حالت 2channel Speaker تنظیم کن ببین باز هم کرش میکنه یا نه ، اگر environment effect یا 3d effect رو فعال کردی disable بکنشون ،ببین باز هم کرش میکنه یا نه.
راستی رم کامپیوترت چقدره ؟

hosseincode2008
31-01-2009, 21:47
مدلش اينه : 5.10.0.5449
هرسه جورش ، اول صداي برفكي ميده بعد بيشتر يه تيكه رو تكرار ميكنه !
تو گوگل هم الان گفتي سرج كردم مثل اينكه اين مشكل هست ،‌ برو اينجا ببين چيزي ميفهمي ؟!
فكر كنم همه ي اينارو كه گفتي درسته اين عكسو ببين :
خروجي در حالت 2channel Speaker هست . اونا هم رو none هستند . رمم 2 گيگ هست .
راستي شرمنده اينقدر تو زحمت افتادي ...

gmt325gh
31-01-2009, 23:31
تو اون صفحه همون کارایی که من گفتم رو گفته ،
اون عددی هم که نوشتی ورژن درایورته.
تنها راهنماییهای دیگه ای که میتونم بهت بکنم این کارهاس (از احمقانه ترینشون شروع میکنم !!!) :
1 - بازی رو بدون صدا انجام بده !!!
2 - خروجی رو از فیش سبزه بگیر (الان با توجه به اون عکسی که گذاشتی از قهوه ایه گرفتی که به طور پیشفرض برای کانال عقب هست)
3 - درایور ساوندت رو به این ورژن تغییر بده : 5.10.0.5391 (رو سیستم من این درایور داره جواب میده .... البته به شرطی که چیپست مال من و تو دقیقا یکی باشن و این درایور رو سیستمت کار کنه !!!)
4 - تو گوگل سرچ کن realtek fallout sound loop crash و فرومهای خارجی رو زیرو رو کن ببین چی پیدا میکنی.

m2stech
31-01-2009, 23:40
خیلی ها هم یه همچنین مشکلی داشتن که علتش codec pack هایی که نصب کرده بودن

Fallout 3 does seem to have a conflict with FFDShow codecs. You have to either uninstall them from your system or add fallout3.exe to FFDShow audio and video decoders exceptions list. Although you may not know it, FFDShow codecs may be present on your system if you have installed codec packs such as CCCP (Combined Community Codec Pack).

How to add Fallout 3 to FFDShow decoder exceptions list

1. Launch the ffdshow video decoder configuration window. You may access this through the start menu. If you have installed any codec packs, check the start menu entries of those. If you can�t find it on the start menu, right click the ffdshow video decoder (red) icon that appears on the taskbar when a supported video file is playing, and select �ffdshow video decoder� option from the menu. ffdshow_icon

2. Tick the �Dont use ffdshow in� checkbox if not already checked

3. Press the edit button that is next to the text field. A new dialog box will pop up. Press the Add button. The �Add incompatible executable file� dialog box will be displayed. Browse to the Fallout 3 installation directory and locate fallout3.exe file. Select it and press open. Close all dialog boxes currently open by pressing ok.
(OR you can simply type fallout3.exe at the end of the text field next to �Dont use ffdshow in� checkbox)

4. Repeat steps 2-3 in ffdshow audio decoder configuration (the blue icon in taskbar) window as well. It is important that you add fallout3.exe to both ffdshow audio and video decoder�s expections list.

hosseincode2008
01-02-2009, 14:18
تو اون صفحه همون کارایی که من گفتم رو گفته ،
اون عددی هم که نوشتی ورژن درایورته.
تنها راهنماییهای دیگه ای که میتونم بهت بکنم این کارهاس (از احمقانه ترینشون شروع میکنم !!!) :
1 - بازی رو بدون صدا انجام بده !!!
2 - خروجی رو از فیش سبزه بگیر (الان با توجه به اون عکسی که گذاشتی از قهوه ایه گرفتی که به طور پیشفرض برای کانال عقب هست)
3 - درایور ساوندت رو به این ورژن تغییر بده : 5.10.0.5391 (رو سیستم من این درایور داره جواب میده .... البته به شرطی که چیپست مال من و تو دقیقا یکی باشن و این درایور رو سیستمت کار کنه !!!)
4 - تو گوگل سرچ کن realtek fallout sound loop crash و فرومهای خارجی رو زیرو رو کن ببین چی پیدا میکنی.

1. خودت عنوان مناسبي بهش دادي !!
2. اينم كردم و امتحان كردم بازم كرش كرد .
3. ماله من كه از اين بالاتره ، فكر نكنم از درايور كارت صدا باشه !
4. يه چيزايي گفتن ولي من نميتونم اونايي كه گفتن رو پيدا كنم
در هر صورت ممنون از كمكت ...

خیلی ها هم یه همچنین مشکلی داشتن که علتش codec pack هایی که نصب کرده بودن

مثلا تو همين متني كه گذاشتي FFDShow codecs چيه ؟ من نميتونم محلشو پيدا و غيرفعالش كنم . تو كامم سرچ ميكنم چيزي نمياد

m2stech
01-02-2009, 20:29
FFDShow codecs مال این بازی نیست که مربوط میشه به codec هایی که قبلا خودت از تو ویندوز نصب کردی اگر تو program files نیست یعنی نداریش!

Benygh
02-02-2009, 17:04
سلام
دوستان یک سوال :
آیا ممکنه ادرسی از این پچ بدید و به صورت کوتاه در رابطه با کارائی های اون توضیح بدید ؟
در ضمن کسی اطلاعاتی در باره ی این Addon که برای بازی است اطلاعاتی داره ؟ مرحله مثله اینکه اضافه میشه !

gmt325gh
02-02-2009, 18:10
چقدر آنکوراج کوتاه بود .....
دو ساعت هم کمتر بود .....
ولی کلا جالب بود ، آنکوراج خیلی بیشتر از اینکه آر پی جی باشه اف پی اس بود !!!

m2stech
02-02-2009, 18:16
چقدر آنکوراج کوتاه بود .....
دو ساعت هم کمتر بود .....
ولی کلا جالب بود ، آنکوراج خیلی بیشتر از اینکه آر پی جی باشه اف پی اس بود !!!

آره ولی خوب اخرش چیزهای جالبی میده...راستی تونستی هر 10 تا کیف intel را پیدا کنی؟

shervin83
02-02-2009, 21:59
سلام
من اون قسمت که پدرش بهش میگه jefferson memorial رو از موتانت ها پاکسازی کن تا بعدش ما بیام تو گیر کردم.من موتانت های داخل jefferson memorial کشتم ولی باباهه و تیم دکترها نمیان تو.من باید چی کنم؟

Alireza.M67
03-02-2009, 00:14
بلاخره این بازیو از رو هاردم پاک کردم .
باید اعتراف کنم تنها بازی ای بود که توی این چند وقته منو جذب کرد .
فوق العاده بود ...

سلام
من اون قسمت که پدرش بهش میگه jefferson memorial رو از موتانت ها پاکسازی کن تا بعدش ما بیام تو گیر کردم.من موتانت های داخل jefferson memorial کشتم ولی باباهه و تیم دکترها نمیان تو.من باید چی کنم؟

باید بری زیر زمین اونجا رو هم پاکسازی کنی .

gmt325gh
03-02-2009, 00:32
آره ولی خوب اخرش چیزهای جالبی میده...راستی تونستی هر 10 تا کیف intel را پیدا کنی؟

آره ، اونقدرا هم پیدا کردنشون سخت نبود، به خصوص که به آیتمای قابل استفاده که نزدیک میشدی برق میزدن و صداشون میومد (!!!)
اونقدرا هم آیتمایی که بعد از شبیه سازی بهت میده جالب نیستن (غیر از گاوس رایفل) ، از همه بیخود تر تی51پی هست !!! 45 کیلو وزنشه ، فقط هم زد رادیواکتیو داره ، پاور آرومورهای برادرهود خیلی بهترن !!!
راستی یه سوالی ، گاوس رایفل رو با چی باید تعمیر کرد ؟؟؟ میشه تعمیرش کرد یا مثل اون تفنگ فضاییه فقط مغازه دار ها میتونن نعمیرش کنن ؟

hamedchtsz
03-02-2009, 00:41
بلاخره این بازیو از رو هاردم پاک کردم .
باید اعتراف کنم تنها بازی ای بود که توی این چند وقته منو جذب کرد .
فوق العاده بود ...

تایید میشه

shervin83
03-02-2009, 09:33

من همه جا پاکسازی کردم هیچ موتانت وجود نداره چی کار کنم که بیان تو.

skhammari
03-02-2009, 09:41
من همه جا پاکسازی کردم هیچ موتانت وجود نداره چی کار کنم که بیان تو.

باید بعدش با پدرت صحبت کنی

m2stech
03-02-2009, 10:53
آره ، اونقدرا هم پیدا کردنشون سخت نبود، به خصوص که به آیتمای قابل استفاده که نزدیک میشدی برق میزدن و صداشون میومد (!!!)
اونقدرا هم آیتمایی که بعد از شبیه سازی بهت میده جالب نیستن (غیر از گاوس رایفل) ، از همه بیخود تر تی51پی هست !!! 45 کیلو وزنشه ، فقط هم زد رادیواکتیو داره ، پاور آرومورهای برادرهود خیلی بهترن !!!
راستی یه سوالی ، گاوس رایفل رو با چی باید تعمیر کرد ؟؟؟ میشه تعمیرش کرد یا مثل اون تفنگ فضاییه فقط مغازه دار ها میتونن نعمیرش کنن ؟

فقط مغازه دارها میتونن...یعنی اون لباس stealth شبیه metal gear جالب نبود من که الان کلی دارم مخفیانه باهاش دزدی میکنم

gmt325gh
03-02-2009, 17:50
جالب بود ، ولی چیز جدیدی نبود !!! stealthboy هم همون کار رو میکنه (خیلی هم بهترش رو !!!)
الان چند وقتیه لول بیست رو رد کردم واسه همین دیگه بازی کلا بهم حال نمیده ، بی هدف شده برام !!!
اگه جاهای باحالی داره که فکر میکنی من هنوز ندیدم لطف میکنی بگی ؟؟؟ ( میخوام پاکش کنم دیگه .... )

skhammari
03-02-2009, 21:39
جالب بود ، ولی چیز جدیدی نبود !!! stealthboy هم همون کار رو میکنه (خیلی هم بهترش رو !!!)
الان چند وقتیه لول بیست رو رد کردم واسه همین دیگه بازی کلا بهم حال نمیده ، بی هدف شده برام !!!
اگه جاهای باحالی داره که فکر میکنی من هنوز ندیدم لطف میکنی بگی ؟؟؟ ( میخوام پاکش کنم دیگه .... )

سلام ، ببخشید دخالت میکنم ولی اینا به ذهنم رسید :
Oasis
Temple of Union
Fort Constantine
----- Dave ( شمال شرقی نقشه )
بقیشونم جاهای کوچیکی هست مثلا من داشتم به طرف غرب میرفتم یهو به یه خونه ای بر خوردم که توش یه پیرزنه ای بهم گفت برو یک ویولون برام از vault 87 فکر کنم گیر بیاد ، منم که رفتم هیچ نشونه ای بهم نداد و منم مجبور شدم کل والت رو بگردم تا ویولونشو پیدا کنم ، آخرش هم یک جعبه مهمات بهم داد

S!LENCE
03-02-2009, 22:54
سلام دوستان
همونطور که قبلنم گفتم چند روزی هست بازی رو گرفتم به دلیل گرفتاری و کم بازی کردن حالا حالاها گرفتارم. الآن تو مگاتون هستم و دنبال راهی برای خنثی کردن بمب و رازی کردن این یارو کافه داره برای دادن اطلاعات.
ولی یه مشکلی دارم که دیروز که تازه اومده بودم تو مگاتون نبود امروز پیش اومد، وقتی تو محیط باز هستم گیر نمی کنه ولی وقتی که وارد خونه یا بار یا هر جای سر بسته میشم امکان گیر کردنش میره بالا، چند بار قفل کرد که فقط با ریست درست شد.
مشکل چیه؟
ممنون

gmt325gh
03-02-2009, 23:45
سلام ، ببخشید دخالت میکنم
ای بابا این حرفا چیه !!!

Oasis
Temple of Union
Fort Constantine
----- Dave ( شمال شرقی نقشه )

فکر کنم کنستانتین رو نرفته باشم ، ولی بقیه رو رفتم.
به هر حال مرسی
کلا باحالترین قسمتهایی که تو فالاوت بودن (به نظر من ) والتها (به خصوص 108) و oasis بود (به خصوص بعد از اون همه خشکی و برهوت خیلی به آدم احساس آرامش میده !!! ) یه چیز جالب دیگه هم سفینه فضایی و آدم فضاییه و تفنگش بود.

skhammari
04-02-2009, 03:08
ولتها رو من نرفتم ( غیر از اونا که توی داستان بازی بودن ) ، چیز خاصی دارن ؟
راستی جای اون سفینه فضایی رو بهم میگید ؟ تفنگش همون نیست که توی کوئست Android میده ؟

gmt325gh
04-02-2009, 10:20
والتها کلا آزمایشهای عجیب غریبی که رو آدما انجام دادن رو نشون میده ، مثلا تو والت 87 که سوپرمیوتنت ها اختراع شدن .... یا والت 108 که توش تویز سفید رو مخ مردم میدادن و ملت ک.خ. شدن !!! و همدیگه رو کشتن ، والت 106 رو توصیه میکنم ببین (چند تا صحنه سورپریز کننده داره !!!) ساختمون دانویچ هم جالبه ( جنوب غربی ترین نقطه تو نقشه ... ) یکی دو تا سورپریز مشابه با والت 106 داره !!

سفینه شمال mdlp-13 هست (mdlp-13 یه پست برق واقع در شمال scrapyard هست ...) البته محل سفینه نقطه دقیقی نداره واسه همین یکم پیدا کردنش سخته ... از پست برق به سمت شمال که میری مسیر کابل برق رو دنبال کن ، چند صد متر که بری یه سیگنال رادیویی پیدا میکنی (سیگنال مال همون سفینه فضاییه .... ) وقتی سیگنال رو گرفتی به سمت راست (یعنی شرق) حرکت کن ، ده بیست متر که بری شروع میکنی به رادیو اکتیو گرفتن ( به شعاع ده بیست متری سفینه رادیو اکتیو هست ... ) دیگه باید بتونی راحت پیداش کنی ....
اصلحه ای که پیش آدم فضاییه افتاده از بهترین تفنگهای بازیه (تو کل بازی فقط حدود 300 تا از مهماتش وجود داره ....)

shervin83
04-02-2009, 16:04
یکی منو کمک کنه 6 روزه اینجا گیر کردم.من همه موتانت ها رو کشتم باز به پدرش میگه اونجا هنوز امن نیست.دارم دیونه میشم نمیدونم دیگه باید چی کار کنم من.فکر کنم اشکال از باگ خود بازی باشه.کسی به این مشکل برنخورده؟

keshish
04-02-2009, 16:20
خوب یک اسپم بزنیم:
هنوز برای این بازی راهنمای فارسی منتشر نشده؟

hosseincode2008
04-02-2009, 16:46
یکی منو کمک کنه 6 روزه اینجا گیر کردم.من همه موتانت ها رو کشتم باز به پدرش میگه اونجا هنوز امن نیست.دارم دیونه میشم نمیدونم دیگه باید چی کار کنم من.فکر کنم اشکال از باگ خود بازی باشه.کسی به این مشکل برنخورده؟

اگر همه ی سوپر موتانت ها رو کشته باشی کنار صفحه Objective Completed میاد . برو تو Pip-Boy 3000 و قسمت کوئیست ها ببین Objective فعالت چیه ؟ درضمن زیر زمین و همه جا رو خوب بگرد شاید هنوز اتاقی هست که نرفتی .

خوب یک اسپم بزنیم:
هنوز برای این بازی راهنمای فارسی منتشر نشده؟
نخیر - تو کجا گیر کردی و یا در مورد چه چیزی سوال داری بپرس من یا بچه های دیگه جواب میدن !

مشکل منم هنوز نمیدونم برطرف شده یا نه ؛ ویندوز عوض کردم ولی هنوز این بازی رو نریختم . یه چند تا بازی نصب هست که میخوام تموم شن بعد اینو بریزم !

gmt325gh
04-02-2009, 16:48
من که همچین مشکلی نداشتم ، مطمئنی همشون رو کشتی ؟؟؟
داخل اون ساختمون چهار قسمت هست و میوتنت ها تو سه قسمتشن: یه سری میوتنت تو گیفت شاپن ، یه سری تو روتوندا ، یه سری هم تو زیر زمین.
اگر مطمئنی که همه رو کشتی ولی هنوزم نمیرن تو ممکنه تریگر بازی مشگل پیدا کرده باشه ، یه سیو مربوط به قبل از اینکه بابات از ریوت سیتی به سمت مموریال راه بیفته رو لود کن و اول بیا همه میوتنتها رو بکش ، بعد برو با باباهه صحبت کن که راه بیفته بیاد اینجا (اونجوری دیگه حتما میره تو)

sinaset
04-02-2009, 19:25
سلام دوستان
2 مرحله هست که من هنوز که هنوز ردش نکردم
1- می گه که 200 rad پیدا کنه و بعدش یک ماموریت دیگه داره که می گه 600 rad پیدا کن
من یه بار شانسکی پیدا کردم ( اون اولش که نمی دونستم چی rad) بعد رفتم تویه اون شهر خرید فروش ( همون اولین شهر که واردش می شم )
بعد هواسم نبود از rad خودم استفاده کردم بعد که این کار رو کردم محل اون قسمت از دستم پرید
بعد رفتم کلی خون پید کردم ( حدود 6 تا 5 ) دیگه اصلان محل تحویل رو نشون نمی داد
من درست نمی دونم چند وقت بعد زدم هر چی ادم تویه اون شهر بود گشتم دی :
دوستان دیگه این مرحله پایان نمی شه ؟( با کشتن مردم شهر)
2- این یکی خیلی سخته می گه
من به قسمت رفتم به نام vale112
یه همین چنین چیز البته نمی دونم اسمش رو درست نوشتم یا نه
ولی 112 درسته
بعد میریم تویه قسمت که پر از چیز ها شبیه به صفینه بعد که رو یکی از صفینه ها کلیک می کنه یه نوشته ظاهر می شه
بعد که اوکی می کنم هیچی نمی شه
یه در هم هست که اصلان باز نمی شه
پیش اون صفینه هم یک ربات وایساد که فقط راهنمایت می کنم
موندم چه کار کنم
کسی می دونه چطوری می تونم از این مرحله رو رد کنم

shervin83
04-02-2009, 19:47
اگر همه ی سوپر موتانت ها رو کشته باشی کنار صفحه Objective Completed میاد . برو تو Pip-Boy 3000 و قسمت کوئیست ها ببین Objective فعالت چیه ؟ درضمن زیر زمین و همه جا رو خوب بگرد شاید هنوز اتاقی هست که نرفتی .

تو قسمت quest هم نشون که کشتن موتانت ها هنوز کامل نشده !!!

من که همچین مشکلی نداشتم ، مطمئنی همشون رو کشتی ؟؟؟
داخل اون ساختمون چهار قسمت هست و میوتنت ها تو سه قسمتشن: یه سری میوتنت تو گیفت شاپن ، یه سری تو روتوندا ، یه سری هم تو زیر زمین.
اگر مطمئنی که همه رو کشتی ولی هنوزم نمیرن تو ممکنه تریگر بازی مشگل پیدا کرده باشه ، یه سیو مربوط به قبل از اینکه بابات از ریوت سیتی به سمت مموریال راه بیفته رو لود کن و اول بیا همه میوتنتها رو بکش ، بعد برو با باباهه صحبت کن که راه بیفته بیاد اینجا (اونجوری دیگه حتما میره تو)

من تمام اونجا ها رو 60 بار گشتم ولی تو زیر زمین یه در هست که میگه "the door not powered and will not open" فقط اون تورو نگشتم آیا تو رو هم باید بروم؟

gmt325gh
04-02-2009, 19:58
سلام دوستان
2 مرحله هست که من هنوز که هنوز ردش نکردم
1- می گه که 200 rad پیدا کنه و بعدش یک ماموریت دیگه داره که می گه 600 rad پیدا کن
من یه بار شانسکی پیدا کردم ( اون اولش که نمی دونستم چی rad) بعد رفتم تویه اون شهر خرید فروش ( همون اولین شهر که واردش می شم )
بعد هواسم نبود از rad خودم استفاده کردم بعد که این کار رو کردم محل اون قسمت از دستم پرید
بعد رفتم کلی خون پید کردم ( حدود 6 تا 5 ) دیگه اصلان محل تحویل رو نشون نمی داد
من درست نمی دونم چند وقت بعد زدم هر چی ادم تویه اون شهر بود گشتم دی :
دوستان دیگه این مرحله پایان نمی شه ؟( با کشتن مردم شهر)
2- این یکی خیلی سخته می گه
من به قسمت رفتم به نام vale112
یه همین چنین چیز البته نمی دونم اسمش رو درست نوشتم یا نه
ولی 112 درسته
بعد میریم تویه قسمت که پر از چیز ها شبیه به صفینه بعد که رو یکی از صفینه ها کلیک می کنه یه نوشته ظاهر می شه
بعد که اوکی می کنم هیچی نمی شه
یه در هم هست که اصلان باز نمی شه
پیش اون صفینه هم یک ربات وایساد که فقط راهنمایت می کنم
موندم چه کار کنم
کسی می دونه چطوری می تونم از این مرحله رو رد کنم

انگار اصلا عادت نداری به پیغامهایی که بهت میده و حرفهایی که مردم بهت میگن گوش کنی نه ؟؟؟!!!
اولا که rad یعنی رادیواکتیو ، هر وقت بری تو آب یا آب بخوری یا خوراکی بخوری یا نزدیک بشکه های رادیواکتیو بشی rad میگیری ، اون یارو مغازه داره هم بعت گفته بود خودت رو رادیو اکتیو کنی 200 و بری پیشش.
قضیه خون چیه ؟؟؟ میخوای تحویل کی بدی ؟؟؟ اگه میخوای به خون آشامهای تو تونل بدی باید بری meresti trainyard ، تو ایستگاه اونجا پیداشون میکنی. (این قضیه خون چه ربطی داره به ماموریتهای مویرا و رادیواکتیو شدن ؟؟؟!!!)
مردم مگاتاون رو میگی کشتی ؟؟ چجوری کشتیشون ؟؟ با تفنگ دونه دونشون رو کشتی یا بمب وسط شهر رو فعال کردی ؟؟؟ اگه دونه دونشون رو کشته باشی مردن دیگه !!! کاریشم نمیشه کرد !!! ، ولی اگه شهر رو منفجر کرده باشی بعضی از مردم اونجا زنده موندن و تو underworld میتونی پیداشون کنی.
تو والت 112 یکی از اون به قول خودت سفینه ها (!!!) خالیه که میتونی بری توش ، ولی باید لباس اونجا رو اول بپوشی (اون پیغامه هم همین رو داره بهت میگه !!!
اون دری هم که باز نمیشه تا جایی که میدونم بازشدنی نیست ...

gmt325gh
04-02-2009, 20:09
من تمام اونجا ها رو 60 بار گشتم ولی تو زیر زمین یه در هست که میگه "the door not powered and will not open" فقط اون تورو نگشتم آیا تو رو هم باید بروم؟
نه ، اونجا فعلا نمیتونی بری ... احتمال داره تریگر بازی مشکل پیدا کرده باشه ، باید بری یه سیو قبلی تر رو اجرا کنی (و ترجیحا اینبار قبل از اینکه باباهه راه بیفته بیای اینجا همه میوتنتها رو بکشی)
البته شاید از کنسول بتونی تریگرش رو اکتیو کنی ، ولی من کدش رو نمیدونم ، تو گوگل سرچ کن ببین چی پیدا میکنی.
قبل از اینکه کاری بکنی تعداد جنازه های اونجا رو بشمر ، باید 9 تا سوپر میوتنت کشته باشی و 3 تا سنتاور.

sinaset
05-02-2009, 01:44
انگار اصلا عادت نداری به پیغامهایی که بهت میده و حرفهایی که مردم بهت میگن گوش کنی نه ؟؟؟!!!
اولا که rad یعنی رادیواکتیو ، هر وقت بری تو آب یا آب بخوری یا خوراکی بخوری یا نزدیک بشکه های رادیواکتیو بشی rad میگیری ، اون یارو مغازه داره هم بعت گفته بود خودت رو رادیو اکتیو کنی 200 و بری پیشش.
قضیه خون چیه ؟؟؟ میخوای تحویل کی بدی ؟؟؟ اگه میخوای به خون آشامهای تو تونل بدی باید بری meresti trainyard ، تو ایستگاه اونجا پیداشون میکنی. (این قضیه خون چه ربطی داره به ماموریتهای مویرا و رادیواکتیو شدن ؟؟؟!!!)
مردم مگاتاون رو میگی کشتی ؟؟ چجوری کشتیشون ؟؟ با تفنگ دونه دونشون رو کشتی یا بمب وسط شهر رو فعال کردی ؟؟؟ اگه دونه دونشون رو کشته باشی مردن دیگه !!! کاریشم نمیشه کرد !!! ، ولی اگه شهر رو منفجر کرده باشی بعضی از مردم اونجا زنده موندن و تو underworld میتونی پیداشون کنی.
تو والت 112 یکی از اون به قول خودت سفینه ها (!!!) خالیه که میتونی بری توش ، ولی باید لباس اونجا رو اول بپوشی (اون پیغامه هم همین رو داره بهت میگه !!!
اون دری هم که باز نمیشه تا جایی که میدونم بازشدنی نیست ...

سلام دوست من
ممنون از راهنمایتون :10::11:
اون ادم ها رو به دلیلی بد سیو کردن مجبور شودم بکشمشون (قصه اش کمی طولانی:46:)
منظور از خون همون rad بود که به اشتباه گفتم خون باید ببخشید:11:
رفتم پیش اب رادیو اکتیو وایسادم تا شودم 600 بعد اون علامت ظاهر شود رفتم پیش اون دختر و ماموریت پایان شود ماموریت جدید اضافه شود ( من خودم درست متوجه نشود که دختر رو کشتم یا نا ولی فکر کنم قبلان کشته بودمش:31:)

من الان خیلی رفتم جلو

راستش زبانم ضعیفه بیشتر گزینه اول رو در صحبت ها انتخاب می کنم و بعد که تمام گزینه ها اول تمام شود همه گزینه رو یه بار اجرا می کنم تا کم رنگ بشه :31:
ممنون دوست من بابات راهنمایی
( از اون سفینه هم رد کردم :31:)
با تشکر:10::11::11:

korokodil_avareh
05-02-2009, 02:24
سلام بچه ها
میگم جان من یکی یه توضیح کلی در مورد نحوه باز کردن در با سنجاق بده ما که همه سنجاقهامون شکست و نتونستیم یه در very easy رو هم باز کنیم یادمه تو oblivion هم همین مشکل رو داشتم
ممنون

gmt325gh
05-02-2009, 09:10
سلام بچه ها
میگم جان من یکی یه توضیح کلی در مورد نحوه باز کردن در با سنجاق بده ما که همه سنجاقهامون شکست و نتونستیم یه در very easy رو هم باز کنیم یادمه تو oblivion هم همین مشکل رو داشتم
ممنون

هر قفلی وقتی باز میشه که تا آخر به سمت راست (باچپ و راست کیبورد یعنی d و a ) بچرخه.
سنجاق به عنوان دندونه های کلیده (با ماوس به چپ و راست حرکت داده میشه) که وقتی تو یه زاویه خاصی قرار بگیره قفل تا آخر میچرخه و در باز میشه. وقتی که تو زاویه درست نباشه و به زور بخوای قفل رو بچرخونی شروع میکنه به لرزیدن و فشار به سنجاق میاد و بعد از چند ثانیه سنجاق میشکنه به محض اینکه احساس کردی داری میلرزه باید شل کنی (کیبورد رو ول کنی) که سنجاقت نشکنه (معمولا هر سنجاق رو اگر به موقع ول کنی تا 3-4 بار میشه تا مرز شکستن برد).
ولی برای اینکه بینی سنجاق رو تو چه زاویه ای بگیری : وقتی همون اول که میخوای بچرخونی قفل رو لرزید از زاویه موردنظر خیلی دوری ، وقتی تا نزدیکهای آخرش چرخید ولی بعد شروع کرد به لرزش چند درجه چپ یا راست که بگیری زاویه مناسبه و قفل تا آخر میچرخه.
قفل باز کردن تو فالآوت خیلی راحته ، از کامپیوتر هک کردن خیییییییلی راحتتره ، از قفلهای آبلیویون هم خیلی راحتتره.

shervin83
05-02-2009, 09:37
نه ، اونجا فعلا نمیتونی بری ... احتمال داره تریگر بازی مشکل پیدا کرده باشه ، باید بری یه سیو قبلی تر رو اجرا کنی (و ترجیحا اینبار قبل از اینکه باباهه راه بیفته بیای اینجا همه میوتنتها رو بکشی)
البته شاید از کنسول بتونی تریگرش رو اکتیو کنی ، ولی من کدش رو نمیدونم ، تو گوگل سرچ کن ببین چی پیدا میکنی.
قبل از اینکه کاری بکنی تعداد جنازه های اونجا رو بشمر ، باید 9 تا سوپر میوتنت کشته باشی و 3 تا سنتاور.

سیو قبلیم بر میگرده به زمانی که از vualt خارج میشه.راه دیگه ای وجود نداره؟این تریگر که میگی چی هست؟

sinaset
07-02-2009, 17:49
سلام دوستان
این بازی چقدر اسلحه دارو همچین لباس
در اینجا لیستی از اسلحه مجود در بازی رو می زارم ( همشون با هم فرق دارد " اون ها که اسمشون تکراری هست کاریش فرق دارد ")
نکته : اون کد ها جدا هستن اسم اسلحه سمت چپ است
Weapons
.32 Pistol 0000080A
.44 magnum 00050F92
10mm Pistol 0001A334
10mm Pistol 0000434F
10mm Pistol 0006F210
10mm SMG (Sydney's "Ultra") 0006E7CC
10mm Sub Machine gun 00004321
A3-21's Plasma Rifle 0006B539
Acid Spit 000B8793
Acid Spit 0006E8CE
Alien Blaster 00004322
Ant's Sting 000C553E
Assault Rifle 0001FFEC
Baseball Bat 0000421C
BB Gun 000C0327
BB Gun 00004323
Black Bart's Bane 0006B535
Blackhawk 000303A2
Board of Education 000C310F
Bottlecap Mine 0000433A
Brass Knuckles 00004324
Breaker 000CB546
Butch's Toothpick 00078440
Buzzsaw 0003BC6F
Chinese Assault Rifle 00046BDD
Chinese Assault Rifle 0000080B
Chinese Officer's Sword 0006415D
Chinese Officer's Sword 0002B3CB
Chinese Pistol 00004325
Chinese Pistol (Zhu-Rong v418) 00060C2C
Clover's Cleaver 000C80B8
Col. Autumn's 10mm Pistol 0006B531
Col. Autumn's Laser Pistol 000ABBE4
Combat Knife 00004326
Combat Knife 00064093
Combat Shotgun 0003713D
Combat Shotgun 00004327
Curse Breaker 000C80BB
Dart Gun 0000432A
Deathclaw Gauntlet 0000432B
Electrical Zap 00022FF1
Eugene 0006B538
Excalibat 000C80BC
Experimental MIRV 0003422B
Fat Man 0000432C
Fawkes' Super Sledge 0007843F
Fire Hydrant 00021367
Firelance 000C80BA
Fisto! 000CB601
Flamer 00078C60
Flamer 0000432D
Flamer 000C58EE
Flamer 000A0C02
Flamer 0009E8DF
Flamer 0007C10B
Flamer 00039550
Frag Grenade 00004330
Frag Mine 0000433C
Frag Mine 00028172
GasTrap Dummy 000001F6
Gatling Laser 0000432E
Gatling Laser 0000432E
Hand Laser 00018B9E
Highwayman's Friend 00078442
Hunting Rifle 00004333
Jack 000C6E5B
Knife 00004334
Laser 00050ED0
Laser 0007B23A
Laser 0007B237
Laser Pistol 000B4178
Laser Pistol 00063E8A
Laser Pistol 00004335
Laser Rifle 00074795
Laser Rifle 00004336
Law Dog 0006B532
Lead Pipe 00004337
Liberty Laser 00033FE2
LibertyPrimeWeapBomb 0005932F
Lincoln's Repeater 0003C07A
Love Tap 000C80B9
Mesmeron 00004339
Mesmetron 000BF5A4
Minigun 0000433F
Mirelurk Bait Grenade 00030664
Miss Launcher 000B2644
Missile Launcher 00057E8F
Missile Launcher 00004340
Nail Board 000A01DD
Nail Board 00063FDC
Nuka-Grenade 00004342
O'Grady's Peacemaker 0007843D
Occam's Razor 000CB602
Ol' Painless 00066C76
Plasma Grenade 00004332
Plasma Gun 0007C10C
Plasma Gun 0003954F
Plasma Mine 0000433D
Plasma Pistol 00004343
Plasma Rifle 00004344
Plunkett's Valid Points 000CAFA9
Police Batton 00004345
Pool Cue 00004346
Power Fist 00004347
Protectron's Gaze 000C553F
Pulse Grenade 00004331
Pulse Mine 0000433E
Radioactive Spit 00058717
Railway Rifle 00004348
Repellent Stick 0002D3B7
Reservist's Rifle 00092966
Ripper 00004349
Rock-it launcher 0000434B
Rolling Pin 00029769
Rolling Pin 000B2943
Sawed-Off Shotgun 0000434C
Sawed-Off Shotgun 000AE8AE
Scoped .44 Magnum 0000434D
SentryBot Laser Gatling 000389AF
SentryBot Minigun 00057E8E
Shishkebab 0000434E
Shriek 0007F598
Silenced 10mm Pistol 00004350
Slasher Knife 0002869C
Sledge Hammer 00004351
Sledgehammer 00063FA2
Smuglers End (Laser Pistol) 0006B536
Sniper Rifle 00004353
Spiked Knuckels 00004354
Stabhappy 000C80BE
Super Sledge 000B0E7C
Super Sledge 00004352
Switchblade 0006407F
Switchblade 000289C3
Sydney's 10mm "Ultra" SMG 0005DEEE
The Break 00066C77
The Kneecapper 0006B53A
The Shocker 000BFF62
The Tenderizer 000A874B
The Terrible Shotgun 0006B534
Tire Iron 00004328
Vampire's Edge 00078441
Vertibird Bomb Gun 0003E5E2
Vertibird Gun 00089C51
Victory Rifle 000CB548
Wazer Wifle 00061793

B3HZ@D
07-02-2009, 18:46
اگه این کدها رو وارد کنیم اسلحه ها رو گیر میاریم؟

sinaset
08-02-2009, 12:52
سلام دوستان
بله اون ها کد هستن
که البته باید قبلش کد دیگر زده بشه
برای اینکه متوجه بشید بهتر
بهتر به منبع اصلی و دادن همه کدها بازی به سایت زیر مراجعه کنید

با تشکر

ali_ranger22
08-02-2009, 13:29
بتسدا که قرار بود دو DLC جدید برای 360 و PC در ماه های February و March عرضه کند اعلام کرد که هر دوی آن ها یک ماه تاخیر خوردند
DLC اول به نام The Pitt قرار شد در ماه March عرضه شود
Broken Steel هم در ماه April عرضه خواهد شد.

keshish
08-02-2009, 13:54
سلام
من تصمیم گرفتم برای اولین بار بازی را تا آخر ادامه بدهم و با دقت پیش بروم.اما همون اول بازی به مشکل برخوردم.وقتی وارد شهر شدم با کلانتر صحبت کردم و گفتم بمب را من خنثی می کنم.بعد رفتم پیش اون یارو که می خواد بمب را بترکانه و قبول کردم که اینکار را بکنم.دوباره اومدم پیش کلان و یارو رو لو دادم.کلان هم جو گیر شد رفت پیش یارو کلاهیه اونم که همتون میدونید کلان رو نفله کرد.بعد من زدم یارو کلاهیه رو کشتم و هرچی کلانتر و کلاهیه داشتند دو در کردم.حالا موندم چطور بمب را خنثی کنم.البته این روش را از یک سایت خارجی انجام دادم.
البته توی وسایلم یک چیزی هست که شبیه چاشنی بمب(یک دستگاه)ولی نمی دونم به چه درد می خوره.
لطفاً راهنمایی کنید.

gigi_alex
08-02-2009, 18:41
بچه ها من بازی رو دارم ولی لانچر بازی زبان روسی داره منم زبان روسی بلد نیستم میخواستم ببینم کسی کرکی داره که بشه زبون لانچر بازی رو به انگلیسی تبدیل کرد راهنماییم کنید

hosseincode2008
08-02-2009, 19:56
دوباره بازی کرش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قبل از سوختن هاردم تا نصفش رفته بودم و یکبار هم این مشکل برام به وجود نیومده بود ولی بعد دوباره که بازی رو ، روی یه هارد دیگه ریختم بازی هی کرش میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دفعه ی اول لانچر رو دستکاری نکرده بودم ولی دفعه ی دوم کردم ؛ نکنه از این باشه ؟ اگر امکان داره یه بار دیگه بازی رو نصب کنم و امتحان کنم ؟ (برای من یکی ، سخت ترین کاره!!) من فالآوت میخوام ، تازه از دست Moira راحت شده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
08-02-2009, 19:59
خب سیو هات هنوز توی هادرت هست ؟ برشون دار خب

HUB
08-02-2009, 20:02
یه ترینر واسه ورژن 1.0.0.12 دارید

hosseincode2008
08-02-2009, 20:05
منظورم از سختترین کار این نبود که مجبور باشم از اول برم ! چند بازی نصب هست باید سیو اونارو کپی کنم و پاکشون کنم بعد این بازی رو نصب کنم و اونم کمتر از 50 % امکان داره که درست شده باشه ... . الان pcیم سخت ترین روزهای زندگیشو سپری میکنه !!

بچه ها من بازی رو دارم ولی لانچر بازی زبان روسی داره منم زبان روسی بلد نیستم میخواستم ببینم کسی کرکی داره که بشه زبون لانچر بازی رو به انگلیسی تبدیل کرد راهنماییم کنید
اگه دیال آپی هستی بهتر از دانلود کرک اینه که قبل از ریختن کرک روسی تنظیمات لازم مورد نظرتو از لانچر اصلی بکنی بعد کرک روسی رو بریزی

*Ali*
08-02-2009, 20:15
ببخشید یه سوال

اگه این بازی rpg هست باید تحت اینترنت حتما بازی بشه ؟

keshish
08-02-2009, 20:51
سلام
من تصمیم گرفتم برای اولین بار بازی را تا آخر ادامه بدهم و با دقت پیش بروم.اما همون اول بازی به مشکل برخوردم.وقتی وارد شهر شدم با کلانتر صحبت کردم و گفتم بمب را من خنثی می کنم.بعد رفتم پیش اون یارو که می خواد بمب را بترکانه و قبول کردم که اینکار را بکنم.دوباره اومدم پیش کلان و یارو رو لو دادم.کلان هم جو گیر شد رفت پیش یارو کلاهیه اونم که همتون میدونید کلان رو نفله کرد.بعد من زدم یارو کلاهیه رو کشتم و هرچی کلانتر و کلاهیه داشتند دو در کردم.حالا موندم چطور بمب را خنثی کنم.البته این روش را از یک سایت خارجی انجام دادم.
البته توی وسایلم یک چیزی هست که شبیه چاشنی بمب(یک دستگاه)ولی نمی دونم به چه درد می خوره.
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون یک روش بیشتر نیاز نیست.من موندم از کدام یک از راهنمایی های شما استفاده کنم.
اساتید یک راهنمایی بدید دیگه.

*Necromancer
08-02-2009, 21:16
آقایون منظور از ماکموریت های فری استایل چیه؟
منظور همون زوج داخل ریورت سیتی هستنکه پسره چون راهب کلیساست نمی تونه ازدواج کنه بعد می ری پیش پدر زیر آب شو می زنی اونو از کلیسا اخراج می کنه و با هم ازدواج می کنن؟
منظور از فری استایل این ماموریتاست؟

من یه منطقه پیدا کردم خوراک فال آوت بازاست
تا شما سوال منو جواب بدید عکسشو از بین عکسام پیدا می کنم براتون می ذارم (تو نقشه)

شما می ری نزدیک بمب بعد e رو می زنی می نویسه مهارت ور رفتن با موارد منفجره مثلا 27 تا لازمه!(عددش یادم نیست باید بری ببینی چی میاد!!!)
بعد شما وقتی لول آپ می شی باید مهارت مواد منفجره رو تا اون عدد افزایش بدی
بعد می ری با بمبه ور می ری خنثی می شه
یا حتی می تونی مکانیزم انفجار رو فعال کنی اما اون آقا کلاهیه(میستر بروک) الان کشته شده نمی شه منفجرکرد بمبو!

keshish
08-02-2009, 21:23
شما می ری نزدیک بمب بعد e رو می زنی می نویسه مهارت ور رفتن با موارد منفجره مثلا 27 تا لازمه!(عددش یادم نیست باید بری ببینی چی میاد!!!)
بعد شما وقتی لول آپ می شی باید مهارت مواد منفجره رو تا اون عدد افزایش بدی
بعد می ری با بمبه ور می ری خنثی می شه
یا حتی می تونی مکانیزم انفجار رو فعال کنی اما اون آقا کلاهیه(میستر بروک) الان کشته شده نمی شه منفجرکرد بمبو!

چطور باید لول آپ بشم؟
متشکر از راهنماییت

hosseincode2008
08-02-2009, 21:30
آقایون منظور از ماکموریت های فری استایل چیه؟
منظور همون زوج داخل ریورت سیتی هستنکه پسره چون راهب کلیساست نمی تونه ازدواج کنه بعد می ری پیش پدر زیر آب شو می زنی اونو از کلیسا اخراج می کنه و با هم ازدواج می کنن؟
منظور از فری استایل این ماموریتاست؟

من یه منطقه پیدا کردم خوراک فال آوت بازاست
تا شما سوال منو جواب بدید عکسشو از بین عکسام پیدا می کنم براتون می ذارم (تو نقشه)

آره منظور هموناست بیشتر Free Form میگن . مثال دیگه تعمیر کردن لوله های سوراخ مگاتون و ...

ببخشید یه سوال

اگه این بازی rpg هست باید تحت اینترنت حتما بازی بشه ؟

خیر ، مثل سایر سبک ها قسمت تک نفره ی داستانی محشر هم داره که نیازی به اتصال به اینترنت نیست ... البته قسمت Multi Player هم داره که اونجا میشه آنلاین زد !

gmt325gh
09-02-2009, 11:15
چطور باید لول آپ بشم؟
متشکر از راهنماییت

یعنی چی چطور باید لول آپ شی ؟؟؟!!!
به ازای هر کار مفیدی که تو بازی انجام میدی ، مثلا انجام ماموریت ، پیدا کردن جاهای جدید ، قفل بازی کردن ، کامپیوتر هک کردن ، آدم کشتن و ..... یه مقدار بهت XP تعلق میگیره (اون گوشه سمت راست تصویر هم مینیویسه که مثلا 40 XP گرفتی )
این XP یعنی Expertience point که هر وقت به یه مقداری رسید لول آپ میشی و به طور اتوماتیک پنجره لول آپ برات میاد.
برای اینکه مقدار فعلی اکس پی رو ببینی و مقدار لازم برای لول آپ بعدی رو هم ببینی کافیه تو پیپبوی بری رو تب status ، گوشه بالا سمت راست پیپبوی نوشته برات.

*Necromancer
09-02-2009, 16:24
آره منظور هموناست بیشتر Free Form میگن . مثال دیگه تعمیر کردن لوله های سوراخ مگاتون و ...
منکه نفهمیدم چطور لوله های مگاتون رو درست کنم!
اما الان یه جا پیدا کردم خوراک فری فرم بازاست
اونایی که می خوان صد در صد حال بازی رو ببرن!
اول برید به سمت کاخ سفید که از هر جای ویست لند پیداست
برید به خود خود کاخ سیفید
اونجا یه سری سوپر موتانت و یه سری نیرو های اینکلیو و یه سری از کمپانی تالون به جون هم افتادن!
خر تو خریه که بیا و ببین!
کل اون محدوده رو که پاکسازی کردی و حالشو بردی(من هنوز اینکارو نکردم ببینم آخرش چی می شه!) برو به ایمن منطقه:
اینجا اونجاییه که می گم خیلی باحاله!
دورش یه خط سفید کشیدم
ایستگاه گالاکسی رو هم علامت زدم که میزون کنید کجای نقشس!
اینجا یه آدمی هست که خل و چل شده هی تو بلند گو شر و بر می گه دیوانت می کنه
تمام منطقه رو هم بمب گذاری کرده که اگه به ساختمونش نزدیک بشی می ترکونتت!
کلی سوپر موتانت و مخلوقات جهش یافته اونجاست!
کلی هم فری فرم داره مثلا یه جایی تو یه گوشه ایش یه راه به تونل های مترو هست که تا تهش برین دو تا اسکلت می بینی که افتادن مردن یه یادداشت هم گذاشن که به شرح زیره:
البته بقیه متن تو کادر نیست!
داستانک باحالیه!
اگه یه سر نخ باشه برای ادامه ماموریت فری فرم خیلی باحال می شه اما من دنبالشو نگرفتم دیگه!!!(برای پیدا کردن چیزی به اسم استاش)
همچنین نتونستم اون یارو که تو بلند گو چرت و پرت می گه رو پیدا کنم!
اما این سر نخ ها رو بهتون می دم که برید خودتون بازی کنید حالشو ببرید!!!
به شرطی که تعریف کنید چی شدا !

B3HZ@D
09-02-2009, 16:31
کاخ سفید رو چطور میشه پیدا کرد؟
اونجا که برم نیروی کمکی هم داریم یا فقط باید تنهایی بجنگیم؟

*Necromancer
09-02-2009, 16:51
باو از شستاد کیلو متری گنبدش معلومه!
فقط برای ورود به منطقه ش باید از طریق ایستگاههای مترو بری چون یه منطقه خیلی بزرگیه که دور تا دورش با خرابه ها مسدود شده!
همون ایستگاه مترو که تو عکس نشون دادم خروجی به همون منطقه ست

hosseincode2008
09-02-2009, 18:43
غلط نکنم بازی درست شده الان دوبار بازی کردم کرش نکرده ، خدا رو شکر ... حالا بریم تو بازی :

من از مراحل اصلی هنوز تو Picking Up The Trial موندم و فعلا چند وقتی هست دارم مراحل فرعی میرم . حالا تو کویست فرعی Blood Ties موندم ؛ همون کویستی که Lucy تو سالون به ما میده ، میرم رو اون پل بزرگه و با Evan King حرف میزنم بعد میگه برو ببین اون خانواده ها در سلامتی کامل به سر میبرن یا نه منم میرم میبینم که سومین خونه دو تا جنازه افتاده و میام به کینگ میگم اونم میگه که برادر لوسی همون Ian نیست و حالا ما باید دنبالش بگردیم . روی نقشه هم سه جا رو مشخص میکنه من هر سه جا رفتم و منطقه رو کشف کردم ولی Ian و Family که میگه یا همون خانواده رو پیدا نکردم . حالا بعد از این توضیح کجا برادر لوسی رو پیدا کنم ؟؟!!! کسانی که این مرحله رو انجام دادن یک راهنمایی در حق ما بکنن ...

راستی نکرومنسر جان برای تعمیر لوله ها باید دنبال شخصی به نام Walter تو مگاتون بگردی !

ویرایش : اونو یادم رفته بود بگم :31:
مراحل فرعی بازی کلا 17 تاست که من تا الان 7 تاشو رفتم ، بقیشم میرم
مراحل فری فرم هم کلا بین 15 تا 18 تاست که 2 تاشو رفتم ، دیگه نخواهم رفت
مراحل اصلی بازی کلا 14 تاست که من 10 تا شو رفتم ، بقیشو اگه نرم چرا دارم بازی میکنم ؟

gigi_alex
09-02-2009, 21:05
اگه دیال آپی هستی بهتر از دانلود کرک اینه که قبل از ریختن کرک روسی تنظیمات لازم مورد نظرتو از لانچر اصلی بکنی بعد کرک روسی رو بریزی[/quote]
منظورت چیه من بازیم زبانش روسی و میخوام با یه کرک تبدیلش کنم به انگلیسی اگه کرکی هست لینکشو بزارید (حجم اصلا مشکلی نیست )

hosseincode2008
09-02-2009, 21:47
من فکر کردم فقط لانچرت روسیه !

gigi_alex
10-02-2009, 10:31
من فکر کردم فقط لانچرت روسیه !

در ضمن بازی من اصلا کرک نداشته و همینجوری زبانش روسی

gigi_alex
10-02-2009, 10:32
بچه ها یه سری به پست زیر بزینید و اگه میدونید مشکل منو حل کنید

titanium_zarin
14-02-2009, 19:00
سلام.

میشه یه توضیح بدین اولای بازی باید چه کار کنیم؟؟؟من الان فکر کنم 19 سالمه...

مثلا اینکه v میزنیم چی میشه و اون اعداد چین؟؟؟کلا چه کارایی باید بکنیم؟؟؟
ممنون...

titanium_zarin
15-02-2009, 15:51
من وارد شهر شدم...اما میدونم گند میزنم...چون هنوز هیچی سر در نیووردم...تو شهر یه نفر بود که وسیله میفروخت...اما من وقتی میخریدم و میخواستم خارج شم میگفت"میخواین خرید کنسل شه؟"منم مجبور بودم yes رو بزنم...چه جوری باید بخرم؟؟؟
اصلا تو شهر چه کار باید کنم؟؟؟

papillon11
15-02-2009, 23:30
سلام دوستان . چطور میشه از دست این لانچر روسی راحت شد . من برای استفاده از بابیلون میخوام بازی روی از فول اسکرین درارم تا راحت بتونم حین بازی از بابیلون استفاده کنم. کسی میتونه با عکس از روی لانچر توضیح بده.

skhammari
16-02-2009, 03:19
سلام دوستان . چطور میشه از دست این لانچر روسی راحت شد . من برای استفاده از بابیلون میخوام بازی روی از فول اسکرین درارم تا راحت بتونم حین بازی از بابیلون استفاده کنم. کسی میتونه با عکس از روی لانچر توضیح بده.

saeid_constantin
16-02-2009, 15:36
fallout از سری بازی هایی هستش که باید از قسمت اولش بازی کرد...
نسخه 1و2 به نظر من قشنگ تر بود ولی 3 با اینکه خیلی قشنگ بود به دوتای قبلی نمی رسید.

skhammari
16-02-2009, 19:04
fallout از سری بازی هایی هستش که باید از قسمت اولش بازی کرد...
نسخه 1و2 به نظر من قشنگ تر بود ولی 3 با اینکه خیلی قشنگ بود به دوتای قبلی نمی رسید.

1 و 2 ش گیر میاد الان ؟

ali_ranger22
16-02-2009, 19:17
آره گیر میاد البته تو مشهد نمی دونم !
البته فک نکنم بازی کردنش الان زیاد حال بده چون مال 10 سال پیشه ! و باید خودتو به 10 سال پیش ببری تا بتونی لذت ببری ازش !

ELSIN
16-02-2009, 23:35
دوستان این "فری فرم" چیه
بعد کلا چند تا مرحله داره بازی
من که 27 تا رفتم منهای اخری

بعد رمزی هست که همه مرحله هارو بیاره تا انجام بدیم

persian_lord88
17-02-2009, 10:31
ببخشید من یه جایی گیر کردم.وارد یه قسمتی شدم و باید به یک مکانی که شبیه یک جزیره هست بشم.البته جزیره نیستا.کلاً با اهن ساخته شده.هرچی می گردم راه ورود را پیدا نمی کنم.

papillon11
17-02-2009, 16:35
سلام دوستان . تو این بازی میشه کتاب های که برداشت، خوند؟

skhammari
17-02-2009, 19:15
سلام دوستان . تو این بازی میشه کتاب های که برداشت، خوند؟

تو این بازی سه نوع کتاب هست :
1- کتابهای سالم که میشه خوند ( pipboy>items<Aid ) مثل big book of scientist و Duck and cover
2- کتاب های داغون شده ( Ruined book )
3 - Prewar books
گزینه های 2 و 3 رو نمیشه خوند ، گزینه 2 کلا به درد نخوره ولی 3 رو میتونی به یک شخص خاصی تو کتابخونه ی نزدیک کارخونه نوشابه به قیمت بالایی بفروشی

papillon11
18-02-2009, 06:11
یه سوال دیگه . دستور ساخت اسلحه را فقط میشه خرید . آخه خیلی گرونند. راه دیگه ی برای گیر آوردنشون نیست.

mostafa_gm
18-02-2009, 08:33
یه سوال دیگه . دستور ساخت اسلحه را فقط میشه خرید . آخه خیلی گرونند. راه دیگه ی برای گیر آوردنشون نیست.
دستور العمل ساخت اسلحه ميخواي چيكار؟

*Necromancer
18-02-2009, 17:04
یه سوال مهم
من انگشت هایی که از آدم بدا می کنم!!! کجا باید تحویل بدم؟؟؟؟

m2stech
18-02-2009, 19:45
یه سوال مهم
من انگشت هایی که از آدم بدا می کنم!!! کجا باید تحویل بدم؟؟؟؟

تو ورودی scrapyard یه خونه هست که میتونی به پیره مرده که اونجا هست بدی

papillon11
18-02-2009, 22:23
دوستان توی دنیای مجازی چطور میشه ازدواجو رو به هم زد با صحبت با خودشون جواب نداد

Alireza.M67
18-02-2009, 22:58
دستور العمل ساخت اسلحه ميخواي چيكار؟

اسلحه هایی که میسازی بسیار بسیار قوی ترن .
مخصوصا اون railway spike که با یه ضربه head shot میکرد .

S!LENCE
18-02-2009, 23:37
سلام به همه.
هر چی پیش میرم بیشتر از این بازی خوشم میاد. البته خیلی وقت ندارم این چند وقته که به کوب بازی کنم ولی کلن دارم هم گشت و گذارمو می کنم هم بازیو پیش میبرم.
فقط یه مشکل دارم اونم تو بخش صدا یه مدتیه صدای دیالوگ ها وقتی با کسی سوال جواب می کنم اصلن شنیده نمیشه. موقع Reload کردن اسلحه ها هم صدای خاصی نمیشنوم. میشه حلش کرد؟؟؟
ممنون اگه کمک کنید

hosseincode2008
19-02-2009, 13:26
دوستان توی دنیای مجازی چطور میشه ازدواجو رو به هم زد با صحبت با خودشون جواب نداد

اگه به حرف اون دختره گوش بدی کارمای زیادی از دست میدی ولی اگه میخوای ازدواج رو بهم بزنی برو به خونه ی Simpsons و تو طبقه ی بالا و تو اتاق خواب لباس زیر Lacy رو بردار بعد برگرد به خونه ی Rockwells و برو به زیر زمین و لباس زیر رو بذار روی میز بعد برگرد به اون خانم بگو تا باهات بیاد زیرزمین و بهش بگو که راجر ...

milky way
19-02-2009, 19:35
آقا این چرا اینطوریه مسخرست، رزولوشن واید نمیشه انتخاب کرد ؟؟؟؟؟؟

*Necromancer
19-02-2009, 20:13
تو ورودی scrapyard یه خونه هست که میتونی به پیره مرده که اونجا هست بدی
حالا این اسکرپ یارد تو نقشه خود به خود مشخصه؟
اگه نیست کجای نقشه دنبالش بگردم؟

یه سوال دیگه:
آنلاین چطور می شه زد؟
من رفتم سریال نامبر می خواست! با کپی نمی شه بازی کرد؟

m2stech
19-02-2009, 20:35
حالا این اسکرپ یارد تو نقشه خود به خود مشخصه؟
اگه نیست کجای نقشه دنبالش بگردم؟

یه سوال دیگه:
آنلاین چطور می شه زد؟
من رفتم سریال نامبر می خواست! با کپی نمی شه بازی کرد؟

تو همین تاپیک 3،4 نوع نقشه ی کامل بازی هست
آنلاین نداره، اون قسمت فکر کنم فقط برای دانلود dlc هاست

gigi_alex
19-02-2009, 22:50
لطفا رمزی که باعث میشه مهمات تمام نشه رو بدید دمتون گرم

papillon11
19-02-2009, 23:57
دوستان یه سوال . من لولم 15 است اما هنوز نمی تونم آرمور درست حسابی بپوشم باید چه کار کنم .

B3HZ@D
20-02-2009, 00:27
اگه به حرف اون دختره گوش بدی کارمای زیادی از دست میدی ولی اگه میخوای ازدواج رو بهم بزنی برو به خونه ی simpsons و تو طبقه ی بالا و تو اتاق خواب لباس زیر lacy رو بردار بعد برگرد به خونه ی rockwells و برو به زیر زمین و لباس زیر رو بذار روی میز بعد برگرد به اون خانم بگو تا باهات بیاد زیرزمین و بهش بگو که راجر ...

چطوری میشه به حرف اون دختر گوش نداد؟
من که هیچ راهی به جزئ انجام ماموریتها پیدا نکردم

hosseincode2008
20-02-2009, 10:43
برو خونه ی abandoned میبینی که تاريك هست و جلوي در چند تا وسيله هستن كه وقتي روشون e رو ميزني صدا ميدن بايد به تريتيب زير اينا رو بزني تا كامپيوتر كنارت بياد كه از اون طريق ميتوني در خروجي رو هم بياري . از راست به چپ بزن ...
راديو + پارچ + كوتوله + پارچ + بلوك + كوتوله + بطري

B3HZ@D
20-02-2009, 11:58
این چیزایی که گفتی همشون توی همون خونه هست یا باید جاهای دیگه رو هم بگردم؟
با چی اونا رو بزنم؟

papillon11
20-02-2009, 12:55
دوستان آموزش مربوط به پاور آرمر از کجا باید بگیرم .

hosseincode2008
20-02-2009, 14:59
این چیزایی که گفتی همشون توی همون خونه هست یا باید جاهای دیگه رو هم بگردم؟
با چی اونا رو بزنم؟
فاشیست جان تو همون پست قبلیم که جواب سوالت هست ! اگر بری تو اون خونه همشو اطراف در ورودی میبینی . روشون E رو بزن .

دوستان آموزش مربوط به پاور آرمر از کجا باید بگیرم .
تو Citadel اول از Lyons اجازه بگیر بعد دنبال Paladin Gunny بگرد ؛ اون میتونه بهت آموزش بده . تو مرحله ی Picking Up the Trail میرسی به سیتادل .

papillon11
20-02-2009, 23:50
دوستان من می خوام charon را با خودم همراه کنم اما underworld را پیدا نمی کنم روی نقشه ی مرجع هم که تو پست های قبلی بود پیداش نکردم . میشه بگید از کجا باید برم . لااقل حدودشو بم بگید

m2stech
21-02-2009, 00:02
دوستان من می خوام charon را با خودم همراه کنم اما underworld را پیدا نمی کنم روی نقشه ی مرجع هم که تو پست های قبلی بود پیداش نکردم . میشه بگید از کجا باید برم . لااقل حدودشو بم بگید

باید بری museum of history

papillon11
21-02-2009, 18:54
بیشتر از یه همراه میشه برد من با star رفتم این یارو گوالو رو خریدم اما قبول نمی کرد که با من بیاید. فقط یه همراه مجاز . اما من شنیده بودم بیشتر هم میشه انتخاب کرد.

S!LENCE
21-02-2009, 22:35
سلام به همه
کسی جواب ما رو نداد که چجوری صداهای بازی رو فعال کنم. وقتی سوال جواب مب کنیم هیچ صدایی ندارم (فقط بعضی وقتا یکی از دیالوگ ها صدا داره)
لا اقل بگید چقدر دیگه مونده؟ من الآن باباهه رو از vault 116 پیدا کردم.
ممنون

milky way
22-02-2009, 04:40
بازی قشنگیه هرچی بیشتر بازی میکنم بیشتر خوشم میاد البته من تازه Level های اولی هستن فقط من از این حشره ها و موجوداتی که بزرگ شدن بدم میاد مورچه، سوسک، موش ...

papillon11
22-02-2009, 04:47
دوستان اگه کسی ماموریت اون زنه که 30 بطری نیکوکولا کوانتوم می خواد رفته یه حالی به ما بده بگه این بطری رو از کجا بیاریم . به کارخانش رفتم ولی هیچ خبری نبود. ما رو تو خماری نذارید دمتون گرم.می خوام تا جایی که راه میده همه ی ماموریت های فرعی شو برم.

mostafa_gm
22-02-2009, 08:11
بیشتر از یه همراه میشه برد من با star رفتم این یارو گوالو رو خریدم اما قبول نمی کرد که با من بیاید. فقط یه همراه مجاز . اما من شنیده بودم بیشتر هم میشه انتخاب کرد.
اينو من تو صفحات قبل كامل توضيح دادم كه با استفاده از cheat ها چطور ميشه تمام افراد قابل استفاده رو همراه كرد. هر تعدادي كه ببيني ميتوني با خودت ببري.

mostafa_gm
22-02-2009, 08:16
سلام به همه
کسی جواب ما رو نداد که چجوری صداهای بازی رو فعال کنم. وقتی سوال جواب مب کنیم هیچ صدایی ندارم (فقط بعضی وقتا یکی از دیالوگ ها صدا داره)
لا اقل بگید چقدر دیگه مونده؟ من الآن باباهه رو از vault 116 پیدا کردم.
ممنون
خوب شايد مشكل از كارت صداي شماست يا بايد درايورش رو آپديت كني. hardware accelerator رو در تنظيمات كارت صدا غير فعال كن ببين چي ميشه.
شما تقريبا 70 درصد بازي رو رفتي البته بازي روند كاملا خطي نداره. شما از همين جا هم ميتوني اينقدر بري اطراف رو بگردي و ماموريتهاي فرعي انجام بدي (اگه قبلا انجام ندادي) كه 10 برابر ايني كه تا حالا بازي كردي برات مونده باشه!

papillon11
22-02-2009, 23:20
دوستان اگه یکی یه مختصری درباره ی نحوه ی هک کردن توضیح بده ممنون میشم . چون هیچی درباره ی هک کردنش متوجه نمیشم

*Necromancer
23-02-2009, 02:22
دوستان اگه یکی یه مختصری درباره ی نحوه ی هک کردن توضیح بده ممنون میشم . چون هیچی درباره ی هک کردنش متوجه نمیشم

خیلی سادس!
اول یه کلمه رو کلیک می کنی اون سمت راستش می گه چند تا حرفش درست بود!
اون مربع های کوچیک بالای صفحه هم نشون می ده چند تا حدس دیگه می تونی بزنی!
اگه فرصت هات تموم شه سیستم قفل می کنه پس همیشه یه فرصت مونده به قفل شدن سیستم ازخ خارج شو دوباره شروع کن!

B3HZ@D
23-02-2009, 02:52
ولی هر بار که خارج بشی اون کدها تغییر می کنه و باید دوباره همه عملیات رو از اول انجام بدی..

S!LENCE
24-02-2009, 00:02

سلام
سعی کن همه کلمات ممکن رو رو کاغذ بتویسی و بر اساس احتمالات و تعداد حروف درستی که خودش میگه کلمه رو پیدا کنی.
من از این بخشش خیلی خوشم میاد.
راستی یه سوال. من نفهمیدم چجوری میشه این زره خفنا که enclave ها دارن رو پوشید؟ باید از یکیشون که کشتیم برداریم؟ بعد کی یادم بده که بپوشم؟؟؟
ممنون

B3HZ@D
24-02-2009, 00:33
برای پوشیدن اون زره ها میگه باید مهارتمون رو بالا ببریم و الان نمیشه بپوشیم
من هم که اخرش نتونستم اونا رو بپوشم...موندیم تو کف...معلوم نیست باید کدوم مهارتمون رو بالا ببریم

Aseman e ghermez 2
24-02-2009, 02:00
مهارت نی (البته فک کنم)
من وقتی بازی رو داشتم تموم میکردم دقیقا سر مرحله اخر لباس رو به من دادن و عضو گروهشون شدم البته یه سری تریلر دیدم که کارکتر زره های خیلی جالبی تنش بود و بایسری همکار بازی میکرد اون معلومه که به ماموریت های فرعی ربط داره!

hosseincode2008
24-02-2009, 10:24
من بالا گفته بودم :

تو citadel اول از lyons اجازه بگیر بعد دنبال paladin gunny بگرد ؛ اون میتونه آموزش بده

S!LENCE
24-02-2009, 13:19
من بالا گفته بودم :

سلام
ممنون بابت راهنمایی
ولی می خوام بدونم باید زره رو قاطی اسباب اساسیمون داشته باشیم یا خودش به همراه آموزش زره هم میده؟:46:
ممنون

ali_ranger22
24-02-2009, 13:25
سلام
ممنون بابت راهنمایی
ولی می خوام بدونم باید زره رو قاطی اسباب اساسیمون داشته باشیم یا خودش به همراه آموزش زره هم میده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
زره رو باید داشته باشی بعد بری پیش اون یارو بهش بگی بهم یاد بده چطوری بپوشم !

papillon11
24-02-2009, 14:13
البته اگه توی یکی از اتاق های lab تو همون سیتادل بگردی یه پاور آرمر روی میز میبنی که می تونی برداری.

milky way
24-02-2009, 21:07
عجب بازیه هرچی میرم جلوتر به نظرم قشنگتر میشه عالیه.

ali_ranger22
24-02-2009, 21:18
عجب بازیه هرچی میرم جلوتر به نظرم قشنگتر میشه عالیه.

آره عالیه
فقط یه پیشنهاد بیشتر برو و دنیای بازی رو کشف کن اگه فقط به فکر تموم شدن داستان باشی نزدیک 75 درصد بازی رو نمی بینی !!

hosseincode2008
24-02-2009, 22:01
ای دریغ نشد ما هم راحت این بازیو بکنیم ، من کم کم داشتم چیزهای جدیدی تو بازی کشف میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه فهمیده بودم که اون درخته تو کویست فرعی Oasis هست همون هارولد نسخه های قبلی هست که رو سرش فقط چند شاخه در اومده بودن که تو این نسخه تبدیل شده به درخت !!! تازه می خواستم بیام اینجا سوال کنم که اون مرد کلاه دار کت و شلوار پوش که تو بعضی صحنه ی V.A.T.S ظاهر میشه و بعد از کشتن دشمن غیب میشه کیه ؟؟؟؟!
برید جای منم بازی کنید ، خوش به حالتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milky way
24-02-2009, 23:56
آره عالیه
فقط یه پیشنهاد بیشتر برو و دنیای بازی رو کشف کن اگه فقط به فکر تموم شدن داستان باشی نزدیک 75 درصد بازی رو نمی بینی !!
من تازه به شهره river رفتم چون همه ماموریت ها رو انجام میدم تو هر قسمت اصلا عجله ای برای تموم کردن بازی ندارم، به همه هم کمک میکنم برای همین Karma بالاست و آدم خیلی خوبی هستم اصلا اهل دزدی هم نیستم :31: اون بمبم تو شهر Wasteland خنثی کردم کلانتره بهم یه خونه تو شهر داد که خیلی حال داد، ببنیم کسی شخصیتش بد و منفی هست چی میشه اصلا تاثیرش چیه خوب باشی یا بد. بعد بره من خیلی از بازی پرت میشه بیرون نمیدونم برای چیه برای کرک بازی هست یا چیز دیگه.

hosseincode2008
25-02-2009, 18:17
اون بمبم تو شهر Wasteland خنثی کردم

اون شهر اسمش مگاتون هست ، به بیرون مگاتون میگن Wasteland !

milky way
25-02-2009, 19:02
اون شهر اسمش مگاتون هست ، به بیرون مگاتون میگن wasteland !
راست میگی ببخشید من اسما رو خوب حفظ نیستم.

saeid_constantin
25-02-2009, 19:20
مثل اینکه با سری فال آوت آشنا نیستید
راستش به کل محدوده ی کالیفرنیا میگن wasteland که این بازی فقط قسمتی از اون رو نشون داد !
اینم داستانی که هنگام شروع فال آوت 1 می شنوید:

Narration

War. War never changes.

The Romans waged war to gather slaves and wealth. Spain built an empire from its lust for gold and territory. Hitler shaped a battered Germany into an economic superpower.

But war never changes.

In the 21st century, war was still waged over the resources that could be acquired. Only this time, the spoils of war were also its weapons: Petroleum and Uranium. For these resources, China would invade Alaska, the US would annex Canada, and the European Commonwealth would dissolve into quarreling, bickering nation-states, bent on controlling the last remaining resources on Earth.

In 2077, the storm of world war had come again. In two brief hours, most of the planet was reduced to cinders. And from the ashes of nuclear devastation, a new civilization would struggle to arise.

A few were able to reach the relative safety of the large underground Vaults. Your family was part of that group that entered Vault Thirteen. Imprisoned safely behind the large Vault door, under a mountain of stone, a generation has lived without knowledge of the outside world.

Life in the Vault is about to change.

saeid_constantin
25-02-2009, 19:22
اینم مال فال آوت 2:
فال آوت 3 خیلی قشنگه ولی نسبت به دو شماره قبلی خراب کردن
سازنده یک و دو biayan fargo بود(املاشو بلد نیستم)

Narration

War. War never changes.

The end of the world occurred pretty much as we had predicted. Too many humans, not enough space or resources to go around. The details are trivial and pointless, the reasons, as always, purely human ones.

The earth was nearly wiped clean of life. A great cleansing, an atomic spark struck by human hands, quickly raged out of control. Spears of nuclear fire rained from the skies. Continents were swallowed in flames and fell beneath the boiling oceans. Humanity was almost extinguished, their spirits becoming part of the background radiation that blanketed the earth.

A quiet darkness fell across the planet, lasting many years. Few survived the devastation. Some had been fortunate enough to reach safety, taking shelter in great underground vaults. When the great darkness passed, these vaults opened, and their inhabitants emerged to begin their lives again.

One of the northern tribes claims they are descended from one such Vault. They hold that their founder and ancestor, one known the "Vault Dweller," once saved the world from a great evil. According to their legend, this evil arose in the far south. It corrupted all it touched, twisting men inside, turning them into beasts. Only through the bravery of this Vault Dweller was the evil destroyed. But in so doing, he lost many of his friends and suffered greatly, sacrificing much of himself to save the world.

When at last he returned to the home he had fought so hard to protect, he was cast out. Exiled. In confronting that which they feared, he had become something else in their eyes...and no longer their champion.

Forsaken by his people, he strode into the wasteland. He traveled far to the north, until he came to the great canyons. There, he founded a small village, Arroyo, where he lived out the rest of his years. And so, for a generation since its founding, Arroyo has lived in peace, its canyons sheltering it from the outside world. It is home. Your home.

But the scars left by the war have not yet healed. And the Earth has not forgotten.

hosseincode2008
25-02-2009, 19:31
خب همون میشه دیگه !!