PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crysis Warhead

صفحه ها : 1 2 3 4 [5]

Turok-71
02-09-2009, 19:28
سلام
من خود crysis رو بازی نکردم
می خواستم بین این و خود crysis یکی رو بگیرم کدوم رو بگیرم .... این ادامه اونه؟ گرافیک اون کمتر بود ؟؟؟
همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!

MB3d
02-09-2009, 20:14
همون کرایسیس هست که از دید یه سرباز دیگه داستانش(سایکو)روایت میشه.
گرافیکشم نسبت به کرایسیس روانتره!

پس اینو بگیرم بهتره بیخیل اون یکی بشم؟ ( زیاد اهل بازی نیستم چون شنیدم این کیفیتش مخصوصا حالت های فیزیکیش خیلی عالیه می خواستم ببینم چیه در ضمن سیستمی که جدید خریدم رو هم امتحان کنم )

Turok-71
02-09-2009, 20:20
پس اینو بگیرم بهتره بیخیل اون یکی بشم؟
فرق آنچنانی با هم ندارن ولی وارهد رو بگیری بهتره!

J U N I P E R
02-09-2009, 21:37
crysis warhead سنگین تره و گرافیک بالاتری می خواد

lکرایسیس وارهد از نظر گرافیکی یه مقدار نسبت به کرایسیس بهبود پیدا کرده ولی خیلی محسوس نیست - (تکسچر برگ ها، تور دور سنگر ها و ... ) اما در عین حال موتور بازی بهینه تر شده و بازی روون تر از کرایسیس اجرا میشه.

pedram_sad
02-09-2009, 21:43
به نظر من که خود crysis در کل ( overall ) از warhead بهتر بود

Spaniuly
02-09-2009, 22:50
نه من با البرز موافقم نمی دونم پدرام عزیز چه چیز هایی رو در نظر می گیره که می فرماید که کرایزس از وارهد بهتر هست کرایزس اولی مشکلات زیادی داشت بدترینش همون برداشتن اسلحه و فشنگ هست. وارهد یه حالتی داره که از روی اسلحه ای که دستت هست رد میشی خودش فشنگاش رو برمیداره ولی توی کرایزس باید همش F میزدی تا برداره. کلا گیم پلی وارهد خیلی جذاب تر بود شخصیت سایکو خیلی باحال تر از نومد هست نومد رو اصلا قیافه اش رو نمی بینیم ولی از اونجایی که سایکو رو در دوربین سوم شخص می تونیم ببینیم ارتباط خوبی باهاش برقرار می کنیم کارهای سایکو خیلی کاماندویی هست و بسیار جذاب. روند داستان وارهد خیلی منطقی تر هست و بر خلاف کرایزس قایم موشک بازی های کسالت آور نداره. به هر حال من به نظر پدرام جان احترام می ذارم اینهایی که گفتم نظرات شخصی بنده هست ولی تا اونجایی که من دیدم کرازس باز ها وارهد رو بیشتر پسند کردند واسه همین تعجب کردم که پدرام کریزس اولی رو بیشتر پسند کرده. من خودم با وارهد خیلی شدید حال کردم

alborz_k
02-09-2009, 23:17
نه من با البرز موافقم نمی دونم پدرام عزیز چه چیز هایی رو در نظر می گیره که می فرماید که کرایزس از وارهد بهتر هست کرایزس اولی مشکلات زیادی داشت بدترینش همون برداشتن اسلحه و فشنگ هست. وارهد یه حالتی داره که از روی اسلحه ای که دستت هست رد میشی خودش فشنگاش رو برمیداره ولی توی کرایزس باید همش F میزدی تا برداره. کلا گیم پلی وارهد خیلی جذاب تر بود شخصیت سایکو خیلی باحال تر از نومد هست نومد رو اصلا قیافه اش رو نمی بینیم ولی از اونجایی که سایکو رو در دوربین سوم شخص می تونیم ببینیم ارتباط خوبی باهاش برقرار می کنیم کارهای سایکو خیلی کاماندویی هست و بسیار جذاب. روند داستان وارهد خیلی منطقی تر هست و بر خلاف کرایزس قایم موشک بازی های کسالت آور نداره. به هر حال من به نظر پدرام جان احترام می ذارم اینهایی که گفتم نظرات شخصی بنده هست ولی تا اونجایی که من دیدم کرازس باز ها وارهد رو بیشتر پسند کردند واسه همین تعجب کردم که پدرام کریزس اولی رو بیشتر پسند کرده. من خودم با وارهد خیلی شدید حال کردم
سلام. خب نسخه ی اول داستان کامل تری داشت و شخصیت nomad هم به مظر من خیلی جالب بود ، البته اشکالاتی دشات که شما ذکر کردین و به اون ها باید دقت تیر اندازی کم رو هم اضافه کنیم ، یعنی یک جورایی دقیق نمی شه نشونه گرفت و برای کشتن یک نفر باید کلی وقت صرف کرد! بر عکس این بازی ، وارهد بود که یک اکشن صرف حساب می اومد و جذابیت های خاص خودش رو داشت + شخصیت کله شق phsyco !

pedram_sad
03-09-2009, 00:29
خوب مسایلی که شما ذکر کردی چیز هایی بوده که منطقا باعث ساخته شدن warhead شده
مواردی که همیشه تو نشخه بعدی بازی ها به اونها پرداخته میشه در راستای تکمیل gameplay

اما خود crysis هم از نظر طولانی تر بودن هم داستان و هم location های متنوع تر به نظر من از Warhead بهتر بود
نظر چند تا از دوستان و اشناها هم که هر دو رو تمام کردن هم همینه

در کل همون طور که گفتید برداشت ها شخصیه

miladddd
03-09-2009, 15:39
آقا من بازیو گرفتم
بازی زیباییه، به نظر منم از کرایسیس بهتره
ولی یه مشکلی دارم
آخرای مرحله دو، سیو کردم، اومدم بیرون، حالا که میخوام برم تو، موقع load، سر 82 در صد گیر میکنه
سیستمم قویه، مراحل قبلی رو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم
مشکل از بازیه یا ؟؟...!

ali6803
03-09-2009, 15:44
سلام ...دوستان من نسخه فارسی ودوبله شده رو گرفتم چند هفته پیش البته وارهدش رو خیلی جالب دوبله شده ادم حال میکنه حتما یه بارم دوبله شده بازی کنید....................

Layken
03-09-2009, 16:00
آقا من بازیو گرفتم
ولی یه مشکلی دارم
آخرای مرحله دو، سیو کردم، اومدم بیرون، حالا که میخوام برم تو، موقع load، سر 82 در صد گیر میکنه
مشکل از بازیه یا ؟؟...!
احتمالا نسخه بازیه شما ایراد داره..

MSHOCK
07-09-2009, 01:41
از یه شرکت دیگه بگیر تست کن.

Behnam_o2
12-09-2009, 00:28
دوستان میگم تنظیمات گرافیکی رو روی کدوم بذارم بهتره؟ بالاترین حد Enthusiast هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Layken
12-09-2009, 00:45
دوستان میگم تنظیمات گرافیکی رو روی کدوم بذارم بهتره؟ بالاترین حد Enthusiast هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب با در نظر گرفتن سیستمت ببین کدوم بهتره ...رویه همون بزار..

mahpesar
12-09-2009, 01:26
آقا من بازیو گرفتم
ولی یه مشکلی دارم
مشکل از بازیه یا ؟؟...!

فکر میکنم از سیستم عاملت

ویستا سرویس پک 2 نصب کن ...

سرعت اجرای بازی هم بالا میره

monaj
12-09-2009, 11:12

تو قسمت Settings یک گزینه داره با این مضمون: Optimal Settings
اون رو که بزنی، با توجه به سیستمت تنظیمات مناسب رو خودش انتخاب میکنه.

Bs_panzer
12-09-2009, 11:40
میگم من یه 8500 داشتم پدرمو در اورد !

الان با همون سیستم و 9600 می تونم روون بازی کنم یا نه بی خیالش شم ؟

J U N I P E R
12-09-2009, 12:01

خب 8500 کمه، ولی با 9600 مشکلی نیست روونه.

alireza2099
12-09-2009, 17:19
اگه میشه save شروع مرحله دوم روبزارید.

havas_1980
12-09-2009, 18:48
اگه میشه save شروع مرحله دوم روبزارید.
از آدرس زیر دریافت کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alborz_k
12-09-2009, 23:46

سلام. با این کارت و در سطح جزئیات متوسط می تونی روون روون بازی کنی! البته اگه کارت رو تا آخرین حد اورکلاک کنی ، ممکنه که بتونی روی حالت گیمر (که همون high ) باشه بزاری! :دی

MR.Death
13-09-2009, 18:18
آقا من 5 بار بازی رو تو 4 روز تموم کردم بازیش خیلی کوتاه بود ولی خیلی حال داد
نمی شه اینو مولتی پلیر بازی کرد؟

123list
13-09-2009, 20:35
من امروز این بازی را گرفتم و بازی میکنم من بیشتر بازیهای استراتژیک را دوست دارم و بازی میکنم ولی این بازی واقعا در نوع خود شاهکار است اصلا مهلت نفس کشیدن را به ادم نمیدهد هر از گاهی نفس کشیدن از یادم میرفت بسیار لذت میبرم گرافیک واقعا عالی داستان بازی هم بسیار جذاب

mamaloo_shz
13-09-2009, 20:43
خب 8500 کمه، ولی با 9600 مشکلی نیست روونه.
من 512 9600 DDR3 دارم
روونو بازی کردم با آخرین سطح گرافیک بازی
خدایی گرافیکش حیرت آوره

alborz_k
14-09-2009, 10:29
من امروز این بازی را گرفتم و بازی میکنم من بیشتر بازیهای استراتژیک را دوست دارم و بازی میکنم ولی این بازی واقعا در نوع خود شاهکار است اصلا مهلت نفس کشیدن را به ادم نمیدهد هر از گاهی نفس کشیدن از یادم میرفت بسیار لذت میبرم گرافیک واقعا عالی داستان بازی هم بسیار جذاب
سلام. شما نسخه ی اصلی کرایسس رو بازی کرده بودین؟ داستان اصلی رو اون داره و این فقط روایت گر بخش کوچکی از داشتان هست!!

من 512 9600 DDR3 دارم
روونو بازی کردم با آخرین سطح گرافیک بازی
خدایی گرافیکش حیرت آوره
سلام. در چه رزولوشنی؟!

123list
14-09-2009, 10:33
اسم بازی اصلی چی هست
با تشکر

MR.Death
14-09-2009, 11:49

alborz_k
14-09-2009, 13:01
اسم بازی اصلی چی هست
با تشکر
کرایسس ، که یک سال قبل از کریسس وارهد عرضه شد!

Behnam_o2
14-09-2009, 13:44
سلام. با این کارت و در سطح جزئیات متوسط می تونی روون روون بازی کنی! البته اگه کارت رو تا آخرین حد اورکلاک کنی ، ممکنه که بتونی روی حالت گیمر (که همون high ) باشه بزاری! :دی
نه من باهمین gt9600 بازی رو روی 768*1024 و تنظیمات Enthusiast بازی میکنم . مگه بالاترین حد همین Enthusiast نیست؟؟!:20:

monaj
14-09-2009, 14:09
نه من باهمین gt9600 بازی رو روی 768*1024 و تنظیمات Enthusiast بازی میکنم . مگه بالاترین حد همین Enthusiast نیست؟؟!:20:
درسته ... ولی وقتی میشه گفت بالاترین که با رزولوشن 1080*1920 باشه. در ضمن شما vsync و Antialiasing رو هم فعال کرده بودین؟

Behnam_o2
14-09-2009, 16:16
درسته ... ولی وقتی میشه گفت بالاترین که با رزولوشن 1080*1920 باشه. در ضمن شما vsync و Antialiasing رو هم فعال کرده بودین؟
آره خب با این زولیشن احتمالآ کم میاره . vsync و Antialiasing فعاله.

abol_fa
14-09-2009, 16:20
به دو دلیل خیر یکی اینکه سرعت خیلی بالا میخواد یکی دیگه که این بازی در اصل 3تا دی وی دی بوده که دی وی دی سوم برای شبکه بوده که تو ایران عرضه نشده

alborz_k
14-09-2009, 22:01
سلام. من منظوطم رزولوشن های بالا مثل 1680*1050 بود و یا حتی 1280*1024! کلأ شما تو یک رزولوشن پایین بزای کریدن ، برای همین تونستین سطح جزئیات رو بالا ببرین!

ieeeman
23-09-2009, 18:17
سلام
یک کرک سالم برای این بازی پیدا میشه :) ؟

واسه بازی کرک می خوای برو گیم کپی

دوستان یه کرک جدید و بدون دردسر پیدا نمیشه
از این سایته هم نتونستم دانلود کنم
با دو تا کرک امتحان کردم
برای من بعد از یه مدتی کنترل بازی از دستم خارج میشه
نه کیبرد کار میکنه نه موس
ولی کامپیوتر هنگ نمیکنه ( بازم باید ریستارت کنم)
مثلا شخصیت بازی همینجوری میره تا به مانع گیر کنه یا بمیره!
ک م ک

aloneirboy
23-01-2010, 13:46
سلام من راهنمای بازی رو میخواستم هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم

havas_1980
23-01-2010, 22:34
سلام من راهنمای بازی رو میخواستم هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم
شما جایی که گیر کردین رو بگین. یا من یا بقیه دوستان کمک میکنن. :46:

hosein ati
28-01-2010, 16:17
سلام من وقتی را که بازی را نصب میکنم بعد از نصب بازی را اجرا میکنم به طور کامل کار میکند ولی وقتی از بازی بیرون میام ودوباره وارد میشم مرحله را لود نمیکند و هنگ میکند حتی اگر از بازی بیرون هم نیام بازم توی لود کردن مرحله ی بعدی گیر میکند لطفا کمک کنید:19:

D o l f i n
31-01-2010, 08:40
با سلام
من یه نسخه از این بازی رو گرفتم که رو جلدش اینطوری نوشته:crysis=crysis warhead+crysis wars
حالا من اینو نصب کردم این بازی مگه حالت آفلاین نداره ازم می خواد که اکانت در ست کنم و وصل باشم به اینترنت تا بتونم بازی کنم کرکش رو هم اجرا کردم فایده ای نداشت
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mehdy.z
31-01-2010, 12:54
با سلام
من یه نسخه از این بازی رو گرفتم که رو جلدش اینطوری نوشته:crysis=crysis warhead+crysis wars
حالا من اینو نصب کردم این بازی مگه حالت آفلاین نداره ازم می خواد که اکانت در ست کنم و وصل باشم به اینترنت تا بتونم بازی کنم کرکش رو هم اجرا کردم فایده ای نداشت
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب crysis wars که همون بسته الحاقی چند نفره هست که خوب احتمالا اکانتی که ازتون میخواد به خاطر همینه!!
ولی قسمت تکنفره بازی همون crysis warhead هست که شما باید نصب و اجرا کنی...

dops dops
13-02-2010, 21:09
سلام
من crysis warhead رو نصب کردم ولی وقتی داخل بازی میشم خیلی کند اجرا میشه مثل وقتایی که گرافیک سیستم پایین باشه ممکنه کمک کنید ببینم اشکال از کجاست؟
مشخصات سیستم من:
ram:2gb king
cpu:e5300 intel 2.6ghz
vga:9600 1gb

dops dops
14-02-2010, 01:57
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی به کندی حرکت میکنه مثل وقتایی که گرافیک و... سیستم پایین باشه در حالی که سیستمم ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید؟
سیستم من:
cpu E5300 2.6
ram 2Gb
vga 9500 1GB

sh940
10-03-2010, 15:46
روی چه رزولوشنی گذاشتی؟
ویندوزت چیه ؟ (dx9یا dx10)
AA وVSYNC فعاله یا نه ؟
اینا رو جواب بده تا بهت بگم

sir payman
10-03-2010, 16:33
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی به کندی حرکت میکنه مثل وقتایی که گرافیک و... سیستم پایین باشه در حالی که سیستمم ساپرت میکنه لطفا راهنمایی کنید؟
سیستم من:
cpu E5300 2.6
ram 2Gb
vga 9500 1GB
این سیستم برای crysis خیلی پایینه و شما باید تمام تنظیمات رو بذارید روی low

...ALI...
10-03-2010, 16:57
سلام
سیستم من:
cpu E5300 2.6
ram 2Gb
vga 9500 1GB

زیادم پایین نیست من رو پایین تر از این هم بازی کدم.

shadow quality رو کم کن خیلی بهتر می شه. Anti Alaisng رو هم بیار پایین رزولوشن بزار روی 728*1024

ببین بهتر می شه؟؟

Advanced Ali-001
11-03-2010, 08:32
این سیستم برای crysis خیلی پایینه و شما باید تمام تنظیمات رو بذارید روی low

گرافیکت از همه بهتره CPU تم خوبه ولی خب باید بازیرو باگرافیک پایینتری انجام بدی دیگه هنوز گرافیکای یه میلیونیم تو این بازی موندن:13::18::18::18:

sh940
11-03-2010, 10:51
سیستم شمابرای crysis خوب نیست . البته می تونید روی تنضیمات medium باز ی کنید ولی اصلا فایده نداره و هیچ لذتی هم نمی برید. چون کسی که کرایسیس بازی می کنه فقط برای گرافیکه بازیه.پس اگه می خواین از گرافیکیترین بازی تاریخ بازیهای کامپیوتری لذت ببرین فقط روی حالت exthusiast و AA:16QX و حتما حتما حتما حتما روی VISTA یا WINDOWS 7 (بخاطر DX10)و حتی به فکر بازی کردن این بازی روی ویندوز XP نباشید . گرافیک این بازی روی ویندوز XP با ویستا زمین تا اسمون فرق می کنه.

dops dops
15-03-2010, 16:37
ممنون از همه مشکل حل شد گرافیک مشکل داشت دادم نمایندگی عوض کرد درست شد گرافیک بازی هم خوبه بازی هم راحت انجام میشه چطور سیستم پایینه؟

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

روی چه رزولوشنی گذاشتی؟
ویندوزت چیه ؟ (dx9یا dx10)
AA وVSYNC فعاله یا نه ؟
اینا رو جواب بده تا بهت بگم
منظورت از اینا چیه والا من زیاد پروفشنال نیستم AA وVSYNC ؟

sh940
06-04-2010, 12:52
AA مخفف anti aliasing است و تکنیکی است که باعث صاف شدن لبه های تصاویر و اشیا و در نتیجه شفاف تر و واضح شدن تصویر می شود . تفاوت بین گرافیک یک بازی در حالت فعال بودن AA و غیر فعال بودن آن بسیار زیاد است ولی فعال کردن آن سبب فشار زیاد بر کارت گرافیک و افت فریم می شود و فقط استفاده از این قابلیت برای کارتهای گرافیک قوی پیشنهاد می شود.

V-SYNC تکنیکی است که با این روش گسستگی بین تصاویر در بازی ازبین می رود ولی باعث افت فریم در بازی می شود بنابرین فعال کردن آن مشابه AA برای کارتهای گرافیک قوی پیشنهاد می شود .

به هر حال برای CRYSIS این تنظیمات باید فعال باشند تا لذت واقعی بازی را ببری . بدون اینها کرایسیس هیچ لطفی ندارد .

A.M.D.D.E.V.I.L
02-07-2010, 11:44
من کارتم 5850 هست و بازی رو با آخرین کیفیت می تونم اجرا کنم و حدود 18 تا هم فرم میگیرم با 1920*1080 توی حالت HDMI
ولی یک مشکل هست با اینکه توی fraps گوشه ی بازی مینویسه 18 fps ولی بازی از هر 10 ثانیه یا 15 ثانیه تیک میخوره مثلا به مدت 3 ثانیه، پچی هست که اونو حل کنه؟ چون من قبلا همین مشکل رو با GTA IV هم داشتم ولی با پچ 5 درستش کردم
کارت گرافیکمم با درایور 10.5 آپدیت هست

mishen
02-07-2010, 15:14
فایلی که بنچمارک Crysis Warhead رو نشون میده توی کدام فولدر هست ؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

mehdy.z
02-07-2010, 17:03
فایلی که بنچمارک Crysis Warhead رو نشون میده توی کدام فولدر هست ؟ هر چی میگردم پیداش نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
شما برای نمایش فریم ریت در بازی کلید"~" در گوشه کیبورد فشار دهید و در کنسول بازی تایپ کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا بتونید فریم ریت در حین بازی رو ببنید:46:

*Mehran*
02-07-2010, 20:02
دوستان من از از یک مغازه Crysis Warhead خریدم ولی وقتی نصب کردم دیدم همون Crysis هستش :18: خیلی بد شد ، از آن موقع فکر می کنم این بازی وجود نداره ، آیا اینطوره ؟ یعنی این بازی همون Crysis هست ؟

Advanced Ali-001
02-07-2010, 20:35
پلتفرم : Microsoft Windows PC
وقتی اینو خوندم دنیا بهم رو کرد!

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

دوستان من از از یک مغازه Crysis Warhead خریدم ولی وقتی نصب کردم دیدم همون Crysis هستش :18: خیلی بد شد ، از آن موقع فکر می کنم این بازی وجود نداره ، آیا اینطوره ؟ یعنی این بازی همون Crysis هست ؟

نه بابا این بای سری بعد از اون بازیه!اون داستان نومد واینجا داستان سایکو هست!:20:

ali_disslove
22-08-2010, 02:55
من این بازیو یه جاش گیر کردم اون آخرا سوار قطار میشیم میریمو میریم تا قطار یه جا وای میسه من میرم پایین یه هواپیمای عجیب غریب یا فضا پیما هم بالاسرمه که از دوستانه خودمونه یه جا فلش سبز رده میرم اونجا هیچی نیست فقط یه برج هست هر چی تیر میزنم آدما رو هم کامل میکشم فایده نداره

چی کار کنم ؟چه جوری میوتونم از نردبان برج بالا برم ؟با چه دکمه ای ؟من هر کار کردم از نردبان بالا نرفت

Spaniuly
22-08-2010, 09:02
من این بازیو یه جاش گیر کردم اون آخرا سوار قطار میشیم میریمو میریم تا قطار یه جا وای میسه من میرم پایین یه هواپیمای عجیب غریب یا فضا پیما هم بالاسرمه که از دوستانه خودمونه یه جا فلش سبز رده میرم اونجا هیچی نیست فقط یه برج هست هر چی تیر میزنم آدما رو هم کامل میکشم فایده نداره

چی کار کنم ؟چه جوری میوتونم از نردبان برج بالا برم ؟با چه دکمه ای ؟من هر کار کردم از نردبان بالا نرفت

بله باید بری بالای برج و چیزی رو Use بزنی از نردبان هم میره بالا اگه زیاد کلید ها رو دستکاری نکرده باشی باید F یا E رو نگه داری بروی بالا و انجام بده بعد سریع برگرد کنار ریل تا سوار قطار بشی

ali_disslove
22-08-2010, 15:31
بله باید بری بالای برج و چیزی رو Use بزنی از نردبان هم میره بالا اگه زیاد کلید ها رو دستکاری نکرده باشی باید F یا E رو نگه داری بروی بالا و انجام بده بعد سریع برگرد کنار ریل تا سوار قطار بشی

با تشکر حل شد حالا رفتم سوار قطار شدم قطار رفتو رفت تا یه جا به پل رسید اونجا رو هم رد کد حالا قطار وایساده دیگه نمیره و یه موجوداتی بهم حمله کردند --حالا چی کار کنم ؟هر چی موجودات رو میکشم فابده نداره یه علامت سیز هم تو نقشه هست که تقریبا جلوی قطار رو نشون میده ولی هیچ چی نیست و کشتن موجودات هم فایده نداره

J U N I P E R
22-08-2010, 17:05
با تشکر حل شد حالا رفتم سوار قطار شدم قطار رفتو رفت تا یه جا به پل رسید اونجا رو هم رد کد حالا قطار وایساده دیگه نمیره و یه موجوداتی بهم حمله کردند --حالا چی کار کنم ؟هر چی موجودات رو میکشم فابده نداره یه علامت سیز هم تو نقشه هست که تقریبا جلوی قطار رو نشون میده ولی هیچ چی نیست و کشتن موجودات هم فایده نداره
همونجا که تو جنگلی؟
باید بکشی اون موجوداتو، زیادن اما تموم میشه. همه رو بکش قطار دوباره را میافته.

ali_disslove
22-08-2010, 17:38
همونجا که تو جنگلی؟
باید بکشی اون موجوداتو، زیادن اما تموم میشه. همه رو بکش قطار دوباره را میافته.

آره تو جنگلم

مطمئنی ؟خیلیییییی کشتما

حالا ازم امتحان میکنم

Khan gholi
22-08-2010, 18:26
قسمت ایستادن قطار دو بار اتفاق میفته.یک دفعه یک سری از این موجودات معلق رو زمین رو باید همه اش رو بکشی .یکی دفعه هم سریع از قطار پیاد شی برسی یه نردبون ازش بالا بری دکمه یا دسته رو بزنی.اگر مشکلت دومی هست از سیو قبلتر برو اگر درست نشد حتما از کرک هست

ali_disslove
22-08-2010, 21:33
قسمت ایستادن قطار دو بار اتفاق میفته.یک دفعه یک سری از این موجودات معلق رو زمین رو باید همه اش رو بکشی .یکی دفعه هم سریع از قطار پیاد شی برسی یه نردبون ازش بالا بری دکمه یا دسته رو بزنی.اگر مشکلت دومی هست از سیو قبلتر برو اگر درست نشد حتما از کرک هست

ممنون حل شد یه 20 دقیقه کشتم تا آخر راه افتاد--حالا یه سوال دیگه رفتمو رفتم تا رسیدم به یه مرحله که تو فرودگاهه و هواپیما و ....

حالا اینجا من رفتم بالا یه برج use رو زدم و فرودگاه بمب باران شد حالا رفتم یه جا که تو نقشه علامت سبز زده اینجا یه موجود چن پای خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بزرگ میاد طرفم و هی برقی میپاشه بهم رفته تو سوله و هی تیرش میزنم فایده نداره --اینجا باید چی کار کنم ؟؟؟با چی باید تیرش بزنم حتی rpg هم چندتا زدم جوابگو نبود

چی دستور میفرمایید ؟

mehdy.z
22-08-2010, 21:45
ممنون حل شد یه 20 دقیقه کشتم تا آخر راه افتاد--حالا یه سوال دیگه رفتمو رفتم تا رسیدم به یه مرحله که تو فرودگاهه و هواپیما و ....

حالا اینجا من رفتم بالا یه برج use رو زدم و فرودگاه بمب باران شد حالا رفتم یه جا که تو نقشه علامت سبز زده اینجا یه موجود چن پای خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بزرگ میاد طرفم و هی برقی میپاشه بهم رفته تو سوله و هی تیرش میزنم فایده نداره --اینجا باید چی کار کنم ؟؟؟با چی باید تیرش بزنم حتی rpg هم چندتا زدم جوابگو نبود

چی دستور میفرمایید ؟
احتمالا دیگه اون جونور آخربازی رو میگید:31:
اونجا که علامت سبز زده یه اسلحه توی جعبه هست باید اون رو برداری و باهاش اینقدر شلیک کنی تا بمیره:46:

ahriman323
24-08-2010, 18:21
کرک این بازی برای ویندوز سون 64 بیتی را کسی داره بزار؟

J U N I P E R
24-08-2010, 21:48
کرک این بازی برای ویندوز سون 64 بیتی را کسی داره بزار؟

تو انجمن درخواست کرک مطرح کنی بهتره، یه سرچ بزن میاد.

hasanoooooooo
21-09-2010, 13:01
من یه جا گیر کردم همون اوایل بازی کنارد دریا میرم 100 نفرو میکشم اما یه تانکی میاد به گلوله میبنده نمیدونم اصلا باید چکار کنم . هر چی نارنجک داشتم پشت سر هم انداختم روش حدود 16 تا شد اما باز هم که هیچیش نشد . چه باید کرد؟ حتی به هلیکوپرتم بود که اونو با هزار تا ترفند پکوندم . اصلا باید چه کرد؟ کمک کنید . (لطفا نخندید بعد 4 سال نشتم یه بازی رو میخوام تمو م کنم چند مرحله دیگه مونده؟

mehdy.z
21-09-2010, 18:25
من یه جا گیر کردم همون اوایل بازی کنارد دریا میرم 100 نفرو میکشم اما یه تانکی میاد به گلوله میبنده نمیدونم اصلا باید چکار کنم . هر چی نارنجک داشتم پشت سر هم انداختم روش حدود 16 تا شد اما باز هم که هیچیش نشد . چه باید کرد؟ حتی به هلیکوپرتم بود که اونو با هزار تا ترفند پکوندم . اصلا باید چه کرد؟ کمک کنید . (لطفا نخندید بعد 4 سال نشتم یه بازی رو میخوام تمو م کنم چند مرحله دیگه مونده؟
فکر کنم اونجا همون اطراف چند تا مین ضد تانک دستی وجود داره که باید به بدنه تانک بچسبونی و منفجرشون کنی بگرد پیدا میکنی...

havas_1980
21-09-2010, 20:07
من یه جا گیر کردم همون اوایل بازی کنارد دریا میرم 100 نفرو میکشم اما یه تانکی میاد به گلوله میبنده نمیدونم اصلا باید چکار کنم . هر چی نارنجک داشتم پشت سر هم انداختم روش حدود 16 تا شد اما باز هم که هیچیش نشد . چه باید کرد؟ حتی به هلیکوپرتم بود که اونو با هزار تا ترفند پکوندم . اصلا باید چه کرد؟ کمک کنید . (لطفا نخندید بعد 4 سال نشتم یه بازی رو میخوام تمو م کنم چند مرحله دیگه مونده؟فکر می کنم همون اطراف یه راکت انداز بود... تو رستوران اگه اشتباه نکنم.

kamran111
06-01-2011, 12:15
لطفا کرک بازي براي ويندوز 32 بيتي قرار دهيد چون همه لينکها expire شدن .

habel1
18-03-2011, 16:43
میخواستم ببینم کسی از رفقا هست که کرایسیس وارهد رو با رزولوشن 2560در 1600 بازی کرده باشه؟؟؟

hasanfxh514
31-03-2011, 22:36
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین لطفا کم حجم شده باشه.

Spaniuly
01-04-2011, 10:55
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین لطفا کم حجم شده باشه.

بهترین فایل تورنت وارهد همینه بالاترین سید و لیچر رو داره

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][Pro_Master_Productions].5817184.TPB.torrent)

Status: September 2008
Other Games: Advanced Battlegrounds: The Future of Combat, Breed, Chrome, Chrome: SpecForce, Crysis, Far Cry, Venom. Codename: Outbreak
Language: English,Chinese, Czech, French, German, Hungarian, Italian, Polish, Russian, Spanish
Ripped - Nothing
Multiplayer: (32) LAN, Internet

Requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or AMD Athlon XP 2800+
System RAM: 1 GB
Operating System: Windows XP SP2 or Windows Vista
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT or ATI Radeon 9800 Pro
Free Disk Space: 15 GB

Installation:
Mount with Daemon Tools and Install.

Seed & Enjoy

anti_girl
21-07-2011, 14:18
سلام من تو یک مرحله کریسیس مشکل دارم اونجایی که میری تو کشتی از توی یه سوراخ که در کف کشتی هست میری پایین چند تا رو میکشی بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کرد یکی کمک کنه!

راستی اسم مرحلش frozen paradise

SA.JJ.AD
21-07-2011, 16:30
سلام من تو یک مرحله کریسیس مشکل دارم اونجایی که میری تو کشتی از توی یه سوراخ که در کف کشتی هست میری پایین چند تا رو میکشی بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کرد یکی کمک کنه!

راستی اسم مرحلش frozen paradise

عزیز شما که داشتی پست میدادی یه عکس هم از اون مرحله میگرفتی تا میشد بهتر راهنماییتون کرد :46:
+
به شخصه با این توضیحایت که دادید چیزی یادم نیومد :27:

anti_girl
21-07-2011, 20:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
21-07-2011, 20:05

راستی اسم مرحلش frozen paradiseدوست عزیز! دقت کنین که پستتون رو تو تاپیک مربوط به همون بازی ایجاد کنین. پستتون از تاپیک Crysis منتقل شد به اینجا...

از طریق سوراخی که در بالای یک دستگاه واژگون شده نوشابه در همین سالن غذا خوری, وجود داره به طبقه بالا برین. (در حالت قدرت ماکسیمم)

sansa
16-05-2014, 10:34
سلام

دوستان من اولین باره این بازی رو نصب کردم . میخواد به اینترنت وصل بشه این ارور میاد چی کار کنم. اصلا اجرا نمیشه !!!!!!

sansa
16-05-2014, 12:16
حل شد .

مشکل ریختن file های کرک بازی بود یادم رفته بود :n10:

sansa
16-05-2014, 12:25
من قبلا از بازی های open word خیلی خوشم میومد .....و مخفی کردم . سریع بازی رو حذف کرده و کامپیوتر رو خاموش کردم . اصلا به دلم نچسبید .