مشاهده نسخه کامل
: Crysis Warhead
سلام
من این بازی را تازه نصب کردم
همون اول کار گیر کردم
اولش یک هلی کوپتر سقوط میکنه دو نفر هم باهات هستن
بعد که میری جلوتر یک حالت سخره جلوت هست نمیشه ازش پرید چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Oracle_Eldorado
26-12-2008, 23:32
سلام
من این بازی را تازه نصب کردم
همون اول کار گیر کردم
اولش یک هلی کوپتر سقوط میکنه دو نفر هم باهات هستن
بعد که میری جلوتر یک حالت سخره جلوت هست نمیشه ازش پرید چی کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید اون ریل وسط موس رو نگه داری ، در همون طوری که نگه داشتی یه منویی میاد روی صفحه .
اون موقع موس رو ، رو به سمت راست - بالا حرکت بده ، یه قدرتی میگیری که میتونی بلند تر بپری . :46:
GHOST RECON
27-12-2008, 09:59
خبری از کرایسیس جدید نیست؟؟
Oracle_Eldorado
27-12-2008, 10:13
خیلی وقت پیش خبر سه گانه شدن این بازی رو دادن ولی هنوز خبری از نسخه ی سوم نشده .
البته یه نسخه توی Gamespot زده » Crysis Wars که فقط چند تا مپ واسه آنلاین بازی کردن داره .
اگه خبری بشه اینجا خبرشو میزنن »
بازی های جدید : خــــبـرهــاي كــــــوتــــاه !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad King
27-12-2008, 14:11
تازه هم امسال این نسخش آمده
نسخه جدید میره واسه ساله بعد
فقط خدا کنه یکم طولانی تر باشه
این وارهد خیلی کوتاه بود...تازه داشتیم گرم میشدیم که تموم شد
Spaniuly
27-12-2008, 17:09
اگه بخواد طولانی بشه میشه عین gta iv چهار دی وی دی:31:
من که میگم خوبه کافیه درجه سختی رو ببری بالا اونوقت زود تموم نمیشه
من روی درجه سختی بالا بازی رو تموم کردم
نمی دونم چی بود...فکر کنم دلتا بود...ولی بازی برای من کوتاه بود
یا این که بنظر من اینطوری بود...ولی بازی خیلی جذابی بود
شدیدا منتظر سری بعدی هستم
Spaniuly
27-12-2008, 19:27
من روی درجه سختی بالا بازی رو تموم کردم
نمی دونم چی بود...فکر کنم دلتا بود...ولی بازی برای من کوتاه بود
یا این که بنظر من اینطوری بود...ولی بازی خیلی جذابی بود
شدیدا منتظر سری بعدی هستم
من هم همینطور واقعا خیلی در انتظار سری بعدی هستم فقط برام جای تعجب داره که تونستی تو دلتا بازی رو تموم کنی همون اول آدم رو آبکش میکنن از 40 طرف گلوله میریزن رو سر آدم
ali_ranger22
27-12-2008, 19:42
خیلی وقت پیش خبر سه گانه شدن این بازی رو دادن ولی هنوز خبری از نسخه ی سوم نشده .
البته یه نسخه توی Gamespot زده » Crysis Wars که فقط چند تا مپ واسه آنلاین بازی کردن داره .
نسخه ی سوم نه نسخه ی دوم چون وارهد یک spin off حساب میشه
کرایسیس وارز همین الان هم هستش که فقط برای آنلاینه :)
من هم همینطور واقعا خیلی در انتظار سری بعدی هستم فقط برام جای تعجب داره که تونستی تو دلتا بازی رو تموم کنی همون اول آدم رو آبکش میکنن از 40 طرف گلوله میریزن رو سر آدم
نمی خوام از خودم تعریف کنم
ولی من همه بازی ها رو روی سخت ترین درجه بازی میکنم
چون توی این حالت بازی حالت واقعی بخودش میگیره...و دشمن ها واقعا از جون مایه میذارن
اینطوری خیلی بهم حال میده:31::40:
آره حق با شماست تو این مدت این چندتا بازی که اومده این از همه کوتاهتر بود. حتی cod 5 از این بازی طولانی تر بود. البته شاید چون اینقدر جذاب بود برامون زود گذشت و زود تموم شد.
Reza Azimy_RW
27-12-2008, 23:03
کاش سخه 3 اون رو هم میساختن . بازی خفنیه
Spaniuly
28-12-2008, 00:07
کاش سخه 3 اون رو هم میساختن . بازی خفنیه
بله واقعا بی صبرانه منتظر بازی بعدی هستیم بعد اینکه وارهد دل همه کریسیس باز ها رو بدست آورد الان انتظارات خیلی بالا رفته فقط امیدوارم مثله سری COD یه ذره به مودها و Award ها بها بده و از این جور چیزا بذاره
SIMON137
28-12-2008, 10:32
من چرا نمی تونم بازی رو با نهایت گرافیکش بازی کنم ؟
وقتی میزارم رو آخرین گرافیک وقتی بازی لود میشه رو 99 درصد می مونه یا موقعی که می خواد وارد مرحله بشه ، صفحه سیاه میشه ، مشکل از کجاست ؟ فکر کنم مورد از سیستمم باشه .
دوست عزیز من بهت پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان این کار رو نکنی که خیلی خطر داره شاید سیستمت منفجر هم بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر بخوای با نهایت گرافیک بازی کنی باید یه سیستم ultra high end داشته باشی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad King
28-12-2008, 13:20
بله واقعا بی صبرانه منتظر بازی بعدی هستیم بعد اینکه وارهد دل همه کریسیس باز ها رو بدست آورد الان انتظارات خیلی بالا رفته فقط امیدوارم مثله سری cod یه ذره به مودها و award ها بها بده و از این جور چیزا بذاره
سلام نه بابا دیگه اونقدرا هم جذاب نبود به نظر من که بخوای درباره اش این طوری صحبت کنی :19: :19:
SIMON137
28-12-2008, 13:52
دوست عزیز من بهت پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان این کار رو نکنی که خیلی خطر داره شاید سیستمت منفجر هم بشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر بخوای با نهایت گرافیک بازی کنی باید یه سیستم ultra high end داشته باشی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ :18::41:
مگه چقدر گرافیک داره ؟؟؟؟
این سیستم منه :
Vga : Gtx280
ram : 4gig 1066
cpu : Intel q6600
mb : Rampage x48 asus
Reza Azimy_RW
28-12-2008, 13:56
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیستم منه :
فکر نکنم بشه اجرا کرد
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...
SIMON137
28-12-2008, 13:59
فکر نکنم بشه اجرا کرد
چون برای ته گرافیک باید بری ویستا و دایرت ایکس 10 , این بازی واقعا سنگینه
البته با سیستمهای پایینم سازگاره ولی ...
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی ، من ویندوز قبلیم رو پاک کردم ، روی این مشکل داره ، در ضمن توی ویستا هم هستم ... ایشالله اگر اجرا شد چند تا شات میذارم ببینید ...
:18:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!! :5:
Oracle_Eldorado
28-12-2008, 14:10
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟
SIMON137
28-12-2008, 14:14
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!!
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟
به کرایسیس از نوع Warhead[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شوخی کردم ، چرا جدی میگیرید ، پرگرافیکترین بازی هست که بازی کردم ، دلم میسوزه چرا اجرا نمیشه الان وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با سیستم من نمیشه این بازی رو با ته گرافیک اجرا کرد ؟ :18::41:
این سیستم منه :
اگر دو یا سه تای دیگه(ترجیحا 3 تا) از gtx280 بندازی کنار کارت و sli کنی و یه سی پی یوی core i 7 extreme بندازی کنارش شاید بشه یه فکری براش کرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SIMON137
28-12-2008, 16:30
با چی میشه شات گذاشت ، من تونستم اجرا کنم ولی هرچی پرینت اسکرین میگیرم از صفحه ، صفحه سیاه هست ...
دکمه ی خاصی تو بازی نداره ؟
پسر چقدر اون قسمتش که گردو خاک میشه رو قطاری ...و اون قسمت که داره تنفس مصنوعی میده به رفیقش و کره ای رو تو اب خفه میکنه چقدر ادمو متاثر میکنه...فیلم هندی میشه و گریه میکنیم :d
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی
دمت گرم آخر جکی!:22:
حسابی خندیدیم....:39:
Mohammad King
28-12-2008, 18:47
پسر چقدر اون قسمتش که گردو خاک میشه رو قطاری ...و اون قسمت که داره تنفس مصنوعی میده به رفیقش و کره ای رو تو اب خفه میکنه چقدر ادمو متاثر میکنه...فیلم هندی میشه و گریه میکنیم :d
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته :39:
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38).gif
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
نه بابا تنهایی گفتی ؟؟؟ حتما میجنگن چون جنگه اره؟؟ یا مثلا تیراندازی میکنی چون بهت تیر میزنن اره؟
پسر خوب منظورم هلیکوپتر نبود...........
.
.
منظورم وقتی قطار وایمیسته همه جا پر از خاک میشه و موجودات فضایی بهت حمله میکنن
Spaniuly
28-12-2008, 23:51
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن Recomanded System باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
SIMON137
29-12-2008, 00:15
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
منظور از نهایت گرافیک چیه ؟ اینه که همه گزینه های گرافیک روی آخرین درجه باشند و ... ؟
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن recomanded system باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده
خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنن
Reza Azimy_RW
29-12-2008, 08:38
شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .
گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )
Reza Azimy_RW
29-12-2008, 08:42
خوب اخه تا چند سال دیگه گرافیک کرایسیس پیش پا افتاده میشه نسبت به بازی های بعدی..مردم میرن اونا رو بازی میکنن
به این زودیا گرافیکش پیش پا افتاده نمیشه . چون همینم کسی نمیتونه اجرا کنه چه برسه گرافیک بالاتر !!!
Spaniuly
29-12-2008, 11:22
به این زودیا گرافیکش پیش پا افتاده نمیشه . چون همینم کسی نمیتونه اجرا کنه چه برسه گرافیک بالاتر !!!
تائید میشه منظور من هم همین بود واگه بازی رو روی بالاترین درجه گرافیک بذاریم شاید سیستم های چند سال آینده بتونن اجرا کنن
نه رفیق شایعه فرض کن ولی شنیدم وقتی روی نهایت گرافیک میذاری بازی رو چیزی شبیه فیلم واقعی میشه البته دور از ذهن نیست چون روی مینیمم هم که میذاری عین واقعیته
منظور از نهایت گرافیک چیه ؟ اینه که همه گزینه های گرافیک روی آخرین درجه باشند و ... ؟
بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های Ultra هم حریفش نشدند
SIMON137
29-12-2008, 11:45
بله همون کسی نمیتونه روی این درجه قرار بده بازی رو و سیستم های ultra هم حریفش نشدند
خوب شما به من بگو چجوری از بازی شات بذارم ، من هم ثابت کنم دارم روی آخرین درجه گرافیک بازی می کنم.
شما هر وقت تونستی با اخرین گرافیک اجراش کنی و این حرف رو زدید کاملا قبول دارم .
گرافیک این بازی فوق العادس !!! باور نکردنیه !!!
نمیدونم شما رو چه حسایبی این حرفو میزنید .
اصلا نمیشه این بازی رو با حد اکثر گرافیک اجرا کرد ( به هیچ وجه فعلا )
بابا غلط کردم ، به خدا شوخی کردم ....
Spaniuly
29-12-2008, 14:37
خوب شما به من بگو چجوری از بازی شات بذارم ، من هم ثابت کنم دارم روی آخرین درجه گرافیک بازی می کنم.
پرینت اسکرین بزن:2: ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی
SIMON137
29-12-2008, 16:05
پرینت اسکرین بزن ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی
من به شما اطمینان میدم دارم با نهایتش بازی می کنم ، یک درجه بعد از gamer ...
فقط مشکل اینجاست در هنگام paste صفحه سیاه رو نشون میده .
من به شما اطمینان میدم دارم با نهایتش بازی می کنم ، یک درجه بعد از gamer ...
فقط مشکل اینجاست در هنگام paste صفحه سیاه رو نشون میده .
سلام
از این برنامه استفاده کنید برای screenshot از f10 استفاده کنید
پرینت اسکرین بزن:2: ولی روی آخرین درجه نمیتونی بازی رو انجام بدی احتمالا روی یکی مونده به آخری بازی می کنی
ببخشید که پا برهنه میام وست بحثتون:31:
ولی یه جورایی هم شما درست میگی هم دوستمون یعنی ایشون با این سیستم گردنکلفتشون:31: راحت می تونند بازی رو توی آخرین درحه بازی کنند فقط این وسط یه چیز می مونه که موتور گرافیک crysis به شدت بهش حساسه یعنی رزولوشن بله این real world واقعا وجود داره که می تونیدببینید ولی وقتی شما وقتی می تونید توی بازی این رو حس کنید که از یه مانیتور full hd و در رزولوشن بالای 2000 استفاده کنید که حتی gtx 280 هم در این حالت باید لنگ بندازه:13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow ...گرافیکش میشه مثل این عکس
من اول نمی دونستم که این عکس مال چیه...ولی حالا فهمیدم
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
wow ...گرافیکش میشه مثل این عکس
من اول نمی دونستم که این عکس مال چیه...ولی حالا فهمیدم
دوست عزیز کار نداره توی قسمت image گوگل یه سرج بزن تا بفهمی که چرا بهش می گن ابر گرافیک دنیای بازی:21:
حالا مانیتور fullhd توی بازار هست؟؟
من برم دوباره crysis رو نصب کنم
بله همانطور که میدونید مانیتورهای hd طیف پیوسته تری از رنگها رو نسبت به مانیتورهای معمولی پوشش میدند خوب دلیلش هم همینه ولی خوب به فرض خریدی چجوری میخوای توی این رزولوشن فضایی اجراش کنی:13:
خوب مگه نمیگی این مانیتورها این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن؟؟!!
کارت گرافیکم رو هم عوض می کنم...
اینوطری میشه دیگه نه؟؟!!!
Reza Azimy_RW
30-12-2008, 16:18
اقا اگه هم روی اخری تنظیم کنی با تیک اجرا میشه
من هم با این سیستمم میتونم ببرمش روی بالاترین ولی اصلا گرافیک واقعی رو نشون نمیده چون سیستمت اصلا توانایی شو نداره .
خوب مگه نمیگی این مانیتورها این رزولوشن رو پشتیبانی می کنن؟؟!!
کارت گرافیکم رو هم عوض می کنم...
اینوطری میشه دیگه نه؟؟!!!
منظورم اینه که حتی اگه gtx 280 هم داشته باشی بعید می دونم توی این رزولوشن بالای 15 فریم بگیری:18:
ابنجاها که کمتر کسی از این کارنهای بچه مایه داری:31:داره ولی یه سری به فرومهای خارجی بزن تا آمار دستت بیاد (بابا اصلا بحث توی این 5-4 تا پست آخر همینه!)...
Mohammad King
30-12-2008, 18:05
سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3Ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
SIMON137
30-12-2008, 18:58
دوستان سیو آخر بازی و مرحله 2 بع بعد رو می خواستم یا مرحله 2
یعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب اگه اینطوریه پس چرا بازی رو توی این حد ساختن که کسی نتونه اجرا کنه
Reza Azimy_RW
30-12-2008, 20:51
یعنی شما میگی هیچکسی تا حالا نتونسته روی اخرین درجه گرافیک و بالاترین کیفیت تصویر بازی رو اجرا کنه؟
خوب برای چند سال دیگه احتمالا
سلام شاید بازی مورد داره چون سیستمی با مشخصات زیر هم
cpu:core 2 speed3ghz
ram 4gig
video:9400gtx
نتونست جواب بده
نه عزیز بازی مشکل نداره . سیستم چند برابر این هم نمیتونه بالا بیاره گرافیکو !!
SIMON137
30-12-2008, 20:58
اینم سه عدد شات از بازی که البته متاسفانه کیفیت تصاویر پایین هست ، درجه های گرافیک تا ته بالاست . کیفیت بالا عکس ها هم بود از صحنه های بهتر ولی حجمش زیاد بود با این سرعت اینترنت نتونستم آپ کنم ، ایشالله بعدا :
خوب برای چند سال دیگه احتمالا
نه بابا...اصلا قضیه بو داره
مگه میشه بازی رو طوری بسازن که توی چند سال اینده بشه با ابلاترین گرافیک اجراش کرد
من که نمی تونم قبول کنم
نه بابا همین الان هم میشه با اخرین تنظیمات اجرا کرد ولی با یه سیستم خدا!
اینم سه عدد شات از بازی که البته متاسفانه کیفیت تصاویر پایین هست ، درجه های گرافیک تا ته بالاست . کیفیت بالا عکس ها هم بود از صحنه های بهتر ولی حجمش زیاد بود با این سرعت اینترنت نتونستم آپ کنم ، ایشالله بعدا :
عزیز من اخرین تنظیمات فقط به اونها ختم نمیشه!منم می تونم روی اون تنظیمات بزارم با همین رزولوشن خودت!اخرین تنظیمات منظور اینه که رزولوشن بالای 2000 باشه و ----- aa رو روی 8 باشه اون موقع میشه اخرین تنظیمات!و البته در اون حالت به سه تا gtx 280 در حالت sli و یه سی پی یوی 4 هسته ای یا core i 7 و 4 گیگ رم احتیاج دارید!
Mohammad King
31-12-2008, 11:26
سلام والا من با برترین سیستمها امتحان کردم نشد :9: :6: :2: :18:
EASPORTS-FIFA
02-01-2009, 20:54
برای من ارور میده.در مورد ریلیز دیت و این چیزا.نمیدونم چیکار کنم.لطفا کمکم کنید.
من تونستم بازی رو روی بالاترین درجه گرافیک بیارم
ولی مثل این عکس نشد...! فکر کنم باید مانیتورم رو هم عوض کنم
ولی فعلا بیخیال مانیتور
Reza Azimy_RW
03-01-2009, 22:19
من که به شدت تو کف نسخه 3 هستم و به احتمال 95 درصد سیستم مورد نیازشم همینه که امیدوارم درست باشه !!!
راستی کسی جریان این Crysis Wars رو که توی گیم اسپات زده رو نمیدونه ؟
EASPORTS-FIFA
03-01-2009, 22:24
بلاخره بازی اومد.حالا اون اول که از اون بالا هواپیما داره تیر میزنه چیکار کنم؟
بلاخره بازی اومد.حالا اون اول که از اون بالا هواپیما داره تیر میزنه چیکار کنم؟
از نقشه بازی استفاده کنید !!
Spaniuly
04-01-2009, 08:32
من که به شدت تو کف نسخه 3 هستم و به احتمال 95 درصد سیستم مورد نیازشم همینه که امیدوارم درست باشه !!!
راستی کسی جریان این crysis wars رو که توی گیم اسپات زده رو نمیدونه ؟
نسخه مولتی پلیر همین وارهد باید باشه آخه این وارهد مولتی پلیر نداشت
Reza Azimy_RW
04-01-2009, 11:58
نسخه مولتی پلیر همین وارهد باید باشه آخه این وارهد مولتی پلیر نداشت
برای ما بیچاره های دیال اپی که بود و نبودش فرقی نمیکنه !!!
سلام والا من با برترین سیستمها امتحان کردم نشد :9: :6: :2: :18:
درسته با بالاترین گرافیک ها هم نمیشه. اصلا اینکه بخواهید باسری 9 جی فورس با بالاترین درجه اجرا کنید محاله. با سری 200 اونم دو تا به صورت sli شاید بشه تازه باید یه فکری به حال مانیتور هم بکنید. که یه مانیتور 19 واید شاید جواب بده. رم و سی پی یو هم که دیگه جای خود داره.
Spaniuly
04-01-2009, 13:25
حوصله آدم هم سر میره هیچ کس هم نیست توی یه جای بازی گیر کنه بیاد اینجا راهنماییش کنیم تاپیک شده فقط بحث از حرفای الکی و ایجور چیزا کاش کرای تک بیاد یه پچی چیزی بده مرحله ای مودی چیزی به بازی اضافه شه اینجوری تاپیک خیلی ضد حاله
فکر نکنم کرای تک همچین کاری بکنه
فقط باید منتظر باشیم تا سری بعد این بازی بیاد
------------------------------------------
یک سوال:
برای این که این بازی رو انلاین انجام بدیم وضعیت اینترنت باید چه جوری باشه؟
منظورم سرعت و بقیه چیزاش هست...
درسته با بالاترین گرافیک ها هم نمیشه. اصلا اینکه بخواهید باسری 9 جی فورس با بالاترین درجه اجرا کنید محاله. با سری 200 اونم دو تا به صورت sli شاید بشه تازه باید یه فکری به حال مانیتور هم بکنید. که یه مانیتور 19 واید شاید جواب بده. رم و سی پی یو هم که دیگه جای خود داره.
منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره !:5:با كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte اينم لينك عكسش :
------------------
از اين با لاتر هم مگه هست يا ميشه تنظيماتش ؟ ؟:18:
يه توضيح بديد ؟
ali_ranger22
04-01-2009, 19:30
بالاترین رزولوشن در بازی های کنونی 2560 * 1600 هست
بعد مطمئنی داری با anti aliasing 16x بازی میکنی ؟ فک کنم با سایه زدی اشتباه گرفتی !
فکر کنم این دوستمون این بازی رو با یه بازی دیگه اشتباه گرفته !
AmiRreZA_RAcEr
04-01-2009, 19:58
سلام به همه دوستان عزیز ، من توی این مرحله گیر کردم ، اونجا که باید بریم رو قطار بعد از اینکه قطار حرکت کرد یه جا وایساد و یک ماموریت داد که اونو انجام دادم بعد دوباره سوار قطار شدم و قطار رفت و ناگهان یه جا وایساد ( همونجا که دوتا از این مسخره ها که تو هوا پرواز میکنند دهن آدمو سرویس میکنند :41:) ، روی نقشه هم ماموریت رو دقیقا توی واگن دوم قطار نشون میده اما من نمیدونم باید چیکار کنم ، اگه کسی میدونه راهنمایی کنید اگرم توضیحاتم بد بود بگید تا عکس از بگیرم و براتون بزارم . :13:
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بعد از اینکه قطار ایستاد و اون موجودات بهتون حمله کردن و اونا رو نابودشون کردین قطار دوباره راه میفته و به یه پل میرسه و بعد هم یه دمو پخش میشه و اون مرحله تموم میشه.
Ali Pacino
04-01-2009, 20:15
سلام به همه دوستان عزیز ، من توی این مرحله گیر کردم ، اونجا که باید بریم رو قطار بعد از اینکه قطار حرکت کرد یه جا وایساد و یک ماموریت داد که اونو انجام دادم بعد دوباره سوار قطار شدم و قطار رفت و ناگهان یه جا وایساد ( همونجا که دوتا از این مسخره ها که تو هوا پرواز میکنند دهن آدمو سرویس میکنند :41:) ، روی نقشه هم ماموریت رو دقیقا توی واگن دوم قطار نشون میده اما من نمیدونم باید چیکار کنم ، اگه کسی میدونه راهنمایی کنید اگرم توضیحاتم بد بود بگید تا عکس از بگیرم و براتون بزارم . :13:
باید اون مجودایه فضایی رو بزنی بعد که کشتیشون قطار راه می افته بعدش وسط پل وای می سته باید بری بالای قطار رو نقشه مشخصه دیگه، موفق باشی
این بازی رو من یه روزه تموم کردم :46:
AmiRreZA_RAcEr
04-01-2009, 20:26
مرسی برم ببینم چی میشه!
بالاترین رزولوشن در بازی های کنونی 2560 * 1600 هست
بعد مطمئنی داری با anti aliasing 16x بازی میکنی ؟ فک کنم با سایه زدی اشتباه گرفتی !
بله عزيزم ...گفتم كسي شك داره مي تونم عكسي فيلمي چيزي بزارم
فك هم نكنم رزولوشين تاثير بسيار بالايي تو كيفيت نسبت به تنظيمات quality بازي داشته باشه!
تقريبا مثل فيلم هست نوع تصوير من
عكس ميزارم فردا !:46:
بله عزيزم ...گفتم كسي شك داره مي تونم عكسي فيلمي چيزي بزارم
فك هم نكنم رزولوشين تاثير بسيار بالايي تو كيفيت نسبت به تنظيمات quality بازي داشته باشه!
تقريبا مثل فيلم هست نوع تصوير من
عكس ميزارم فردا !:46:
شما در هنگام بازی تو کنسول تایپ کنید r_displayinfo=1 و عکس بگیرید :46:
AmiRreZA_RAcEr
04-01-2009, 23:09
منم تمومش کردم کلا تو سه روز! به نظرم یکم کوتاه بود بازیش!
شما در هنگام بازی تو کنسول تایپ کنید r_displayinfo=1 و عکس بگیرید :46:
يه توضيح بيشتر ميدي ؟ نفهميدم من ! :31:
منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره !:5:با كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte اينم لينك عكسش :
------------------
از اين با لاتر هم مگه هست يا ميشه تنظيماتش ؟ ؟:18:
يه توضيح بديد ؟
دوست عزيز سيستم شما دقيقا مثل سيسيتم من هستش. ولي من اين بازي رو با بالاترين رزوليشين اما جزئيات متوسط بازي كردم. تازه aa هم فكر كنم 2 يا 4 بودش. بالاتر ميبردم افت فرم داشتم. البته مانيتورم يه فلت معموليه.
حوصله آدم هم سر میره هیچ کس هم نیست توی یه جای بازی گیر کنه بیاد اینجا راهنماییش کنیم تاپیک شده فقط بحث از حرفای الکی و ایجور چیزا کاش کرای تک بیاد یه پچی چیزی بده مرحله ای مودی چیزی به بازی اضافه شه اینجوری تاپیک خیلی ضد حاله
سلام
اي ول حرف دل مارو زدي . منم الان خيلي وقته كه تمومش كردم. دنبال راهنمايي كردن به ملتم. ولي همه خودشون خداي بازي شدن. البته اين خيلي خوبه. يه چيزه ديگه فكر كنم تا حالا تمام بازي خورها بازي رو گرفتن و تمومش كردن.
من با رزولوشين 900*1440 و تمام تنظيمات روي highest و anti aliasing 16x با 27 فريم بازي مي كنم ! خواستين عكس يا حتي فيلم هم ميذارم !! هيچ تيك يا افت فريم هم نداره .gifبا كارت 9600GT 1GB Gddr 3 Gigabyte
قدر گرافیکت رو بدون احتمالا به جای چیپست G94 برای تو G92 مال 9800gtx رو گذاشتن:31:
خیلی خوش شانسی:18:چون با این تنظیماتی که میگی حتی 9800gtx هم بدون 16x aa کم میاره!!
خودت یه نگاهی به این سایت بنداز تا متوجه شی چه خبره :
راستی به قول دوستان فریم و تنظیمات رو بی خیال تاپیک کمکم داره جای کل کل میشه...
Spaniuly
05-01-2009, 12:45
قدر گرافیکت رو بدون احتمالا به جای چیپست G94 برای تو G92 مال 9800gtx رو گذاشتن:31:
خیلی خوش شانسی:18:چون با این تنظیماتی که میگی حتی 9800gtx هم بدون 16x aa کم میاره!!
خودت یه نگاهی به این سایت بنداز تا متوجه شی چه خبره :
راستی به قول دوستان فریم و تنظیمات رو بی خیال تاپیک کمکم داره جای کل کل میشه...
خوب اینم از معایب بازی هایی هست که هم کوتاه هستن و هم بدون مشکل اجرا میشن شما همین GTA IV رو ببینید چه قدر دنگ و فنگ داره بدجوری راک استار PC Gamer ها رو سر کار گذاشت با این بازیش
Mohammad King
07-01-2009, 23:30
سلام جناب انینم مشخصات کامل
monitor:samsong BW 1932 19 اینچ
ram:4 gig
video:9400 gtx
cpu core 2 dou 3ghz
windows:Vista Ultamate
Mohammad King
07-01-2009, 23:39
[QUOTE=key_1;3347886]منظور از آخرين تنظيمات چيه ؟
ميشه يه توضيح بدبد ؟
---------------------
سلام
یعنی تنضیمات گرافیک
روی 16 x باشه و برای مانیتورهای 19 اینچ روی 1440*900 ودیگر تنضیمات در advanced
tekno2006
18-01-2009, 11:36
سلام
دوستان من تو اون مرحله یخبندان گیر کردم نمی دونم اون هیولای شبیه هشت پا رو چطوری از بین برد باید به کجاش شلیک کرد که نقطه ضعفش باشه لطفا سریعتر کمک کنید
با تشکر
Spaniuly
18-01-2009, 14:05
سلام
دوستان من تو اون مرحله یخبندان گیر کردم نمی دونم اون هیولای شبیه هشت پا رو چطوری از بین برد باید به کجاش شلیک کرد که نقطه ضعفش باشه لطفا سریعتر کمک کنید
با تشکر
فرقی نداره باید با آر پی جی یا با اون اسلحه ای که شبیه رولور بزرگ هست و بمب میندازه بزنیش یه کم جونش زیاده دیر میمیره
smallfrank
18-01-2009, 14:33
این بازی با 8500 و رم 3 gig چه جوری اجرا میشه ؟
ali_ranger22
18-01-2009, 14:52
میتونی تقریبا رون اجرا کنی
Spaniuly
18-01-2009, 14:54
رو نرمال میتونی اجرا کنی ولی اگه روان بودن برات مهم هست کمپلت روی مینیمم کیفیت بازی کن من با داشتن 8600 و رم 2 گیگ هم روی low بازی میکردم البته شاید اگه cpuم 2 هسته ای بود می ذاشتم رو نرمال پایین بودن cpu بلای جونم شده هفته دیگه باس برم یه اتلون 6000 دوال کور بگیرم قال قضیه رو بکنم
E_Safjou
18-01-2009, 15:48
چقدر هاردشه؟
Spaniuly
18-01-2009, 16:59
چقدر هاردشه؟
اگه منظورت میزان اشغال فضای هارد هست 6 یا 7 گیگ
میگم چرا من تازه فهمیدم یه نسخه دیگه هم از crYsis هست ؟:31:
من همین امروز میرم دنبالش
راستش دمو هایی که الآن از همین تاپیک دان کردم میگن باید از نسخه قبلی بهتر باشه
ممنون همگی
Oracle_Eldorado
18-01-2009, 18:23
میگم چرا من تازه فهمیدم یه نسخه دیگه هم از crysis هست ؟:31:
من همین امروز میرم دنبالش
راستش دمو هایی که الآن از همین تاپیک دان کردم میگن باید از نسخه قبلی بهتر باشه
ممنون همگی
هادی جان به نظر من نسبت به قبلی هیچ فرقی نکرده !
تازه مراحل خیلی کمتر هست . :13:
ali_ranger22
18-01-2009, 19:26
تازه مراحل خیلی کمتر هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم ترین تغییرش اینه که گیم پلی بهبود یافته و طراحی مراحل هم خوب شده :)
Spaniuly
18-01-2009, 20:39
مهم ترین تغییرش اینه که گیم پلی بهبود یافته و طراحی مراحل هم خوب شده :)
دقیقا همینطوره کریسیس مراحل مزخرف زیاد داشت ولی این یکی وارهد خیلی مشدیه حتی اینکه توی بین ماموریتها به حالت سوم شخص میره و ما می تونیم کارهایی که سایکو انجام میده رو ببینیم به جذابیت بازی افزوده
تازه مراحل خیلی کمتر هست . :13:
آره به نظره من نتنها فرق نکرده بلکم دیگه حسه اون بازیه اوج قبلی توش نیست
کلاس بازیه قبلی خیلی بالاتر بود
مراحل خیلی بزرگ تر بود و خلاصه آدم احساس بهتری داشت
من روی بعضی از جاها صدای بازیم قاط میزنه خر خر میکنه
و چرا کیفیت بازی پایین تر اومده !!!!!!!
بعد یه چیزی میگم این شخصیت اصلی بازی تغییر کرده نه؟
دوست شخصیت قبلی الآن اصلی شده
درست میگم؟
Oracle_Eldorado
18-01-2009, 23:43
درست میگم؟
آره دیگه .
وقتی یه بازی ، چیز زیادی رو توش تغییر نمیدن آدم اینطور حسی بهش دست میده !
آدم واسه یه مرحله باید کلی فکر میکرد ! انقدر مراحل وسیع و گسترده بود .
البته اینم زیاد بد نیست ولی باید یه تغییرات اساسی توش میدادن .
بله شخصیت اصلی بازی میشه Psycho که همون اول بازی از هم جدا شدین .
در واقع این نسخه از بازی ، تکمیل کننده ی داستان شماره ی 1 بود . :46:
آره دیگه .
وقتی یه بازی ، چیز زیادی رو توش تغییر نمیدن آدم اینطور حسی بهش دست میده !
آدم واسه یه مرحله باید کلی فکر میکرد ! انقدر مراحل وسیع و گسترده بود .
البته اینم زیاد بد نیست ولی باید یه تغییرات اساسی توش میدادن .
بله شخصیت اصلی بازی میشه psycho که همون اول بازی از هم جدا شدین .
در واقع این نسخه از بازی ، تکمیل کننده ی داستان شماره ی 1 بود . :46:
تکمیل کننده که نمیشه گفت
آخه این داره داستان بعد از اون اتفاقو نشون میده
یعنی اگه توجه کرده باشی دقیقا آخرین صحنه ی بازی قبلی صدای هیولا بازم اومد
این گمونم اونه
وگرنه اگه اون هیولاهه از کوه میومد بیرون پس چرا اینجا هنوز تو کوهه؟
اگه اینطوری که تو میگی تکمیل اون داستانه پس چرا از کوه هیولا هه معلوم شده؟!!!!
اصلا معلوم هست این بازی چشه !!!!
به نظرم مثل خیلی از بازی های دیگه نسخه دومش خیلی عجله ای شدهو بی مزه
البته با این وجود من تا آخرش خواهم رفت
:40:
Spaniuly
19-01-2009, 06:49
تکمیل کننده که نمیشه گفت
آخه این داره داستان بعد از اون اتفاقو نشون میده
یعنی اگه توجه کرده باشی دقیقا آخرین صحنه ی بازی قبلی صدای هیولا بازم اومد
این گمونم اونه
وگرنه اگه اون هیولاهه از کوه میومد بیرون پس چرا اینجا هنوز تو کوهه؟
اگه اینطوری که تو میگی تکمیل اون داستانه پس چرا از کوه هیولا هه معلوم شده؟!!!!
اصلا معلوم هست این بازی چشه !!!!
به نظرم مثل خیلی از بازی های دیگه نسخه دومش خیلی عجله ای شدهو بی مزه
البته با این وجود من تا آخرش خواهم رفت
:40:
تقریبا از معدود کسانی هستی که وارهد رو نپسندیده و کریسیس رو بیشتر ترجیح میده اکثرا وارهد رو موفق توصیف کردند در ضمن شما حرفت یه ذره ضد و نقیض شد خودت میگی صدای هیولا میاد هم زمان این حرفت با اون حرفی که فرمودی بعد داستان اولی اتفاق می فته نمی خوره این اتفاقات هم زمان هست هادی جان
نوشته شده توسط hadi665 مشاهده تاپيک
درست میگم؟
والا کیفیت بازی که به نظرم بالاتر رفته!ولی جذابیت قبلی رو نداشت با این موافقم.
Oracle_Eldorado
19-01-2009, 13:35
والا کیفیت بازی که به نظرم بالاتر رفته!ولی جذابیت قبلی رو نداشت با این موافقم.
تایید میشه .
تقریبا از معدود کسانی هستی که وارهد رو نپسندیده و کریسیس رو بیشتر ترجیح میده اکثرا وارهد رو موفق توصیف کردند در ضمن شما حرفت یه ذره ضد و نقیض شد خودت میگی صدای هیولا میاد هم زمان این حرفت با اون حرفی که فرمودی بعد داستان اولی اتفاق می فته نمی خوره این اتفاقات هم زمان هست هادی جان
درسته داستان بازی همزمان اتفاق میوفته . :46:
همزمانه !
یعنی یه طرف جزیره نوماد داره میجنگه یه طرفم این شخصیت جدیده ؟
آره این بد نیست انگار میخوره به قضیه
حالا یه سوال دیگه :
اولا اینکه چرا انقده زود تموم شد من در حقیقت 6 ساعتم بازی نکردم که یهو دیدم تموم شد !!!
بعد اینکه الآن این وار هد هدفش چی بود !
انتهای بازی جزیره و ترک کرد اما هم هیولا ها زنده بودن هم خیلی از دشنما
گمونم فقط یکی از هیولا ها رو بردن همراه خودشون
آره؟
اگه قرار باشه همزامان اتفاق افتاده باشه پس این باید همون هیولایی باشه که روی ارشه ی نسخه ی قبلی بود توی هوای بارونی ها؟
یعنی این همونه؟
-----------
من منظورم از اون صدای هیولا این بود که آخرین صحنه ی کرایسیس اولی با اینکه همه چی به خیر گزشته بود بازم صدای هیولا اومد
گفتم شاید مثل فیلما بازم هیولا هه کشته نشدهو این داستان ادامه ی اونه
-------------------
به هر حال باید بگم بعضی از جاهای بازی خیلی بهتر از قبلی ساخخته شده بود
مخصوصا فیلم های وسط بازی حرفه ای تر شده بودن
به هر حال من راضی بودم اما به نسخه ی قبلی نمیرسه
ممنون :40:
Oracle_Eldorado
19-01-2009, 22:31
همزمانه !
حالا یه سوال دیگه :
اولا اینکه چرا انقده زود تموم شد من در حقیقت 6 ساعتم بازی نکردم که یهو دیدم تموم شد !!!
آره؟
اگه قرار باشه همزامان اتفاق افتاده باشه پس این باید همون هیولایی باشه که روی ارشه ی نسخه ی قبلی بود توی هوای بارونی ها؟
یعنی این همونه؟
-----------
من منظورم از اون صدای هیولا این بود که آخرین صحنه ی کرایسیس اولی با اینکه همه چی به خیر گزشته بود بازم صدای هیولا اومد
-------------------
بله .
همینطور که شما در Warhead میری جلو ، شخصیت اصلی Crysis هم همزمان با شما میره جلو .
خوب دیگه چون میخواستن این ورژن داستان بازی رو کامل تر کنه .
یکی از اون موجودات فضایی رو هم با خودشون بردن .
درکل داستان این بازی همش سر اون بود دیگه !
Spaniuly
19-01-2009, 22:43
همزمانه !
حالا یه سوال دیگه :
آره؟
یعنی این همونه؟
-----------
-------------------
بله دیگه اینا یه گروه آمریکایی هستند که به صورت موهومی در سال 2014 به کره شمالی اومدن تا جلو تحقیقات غیر قانئنی ائنارو بگیرن اگه یادت باشه اینا به صورت جداگانه میجنگن دقیقا همونطور که گفتی نوماد یه جا میجنگه و سایکو هم جای دیگه در ضمن نوماد هیولا رو میکشه و سایکو اصولا اون رئیس کره ای ها رو اون هیولای مسخره که آخر سر می کشیم واقعا کارش خیلی راحت تموم میشه و این نشون میده هدف سایکو اون هیولای نفرینی نیست بلکه بعد اون می ینی از اون رئیس کره ای انتقام میگیره و اونجا رو ترک می کنه چون بهش خبر رسیده که نوماد هیولای بزرگ رو کشته واسه همین توی وارهد هیولای تمام عیار نیست ولی وارهد فضای جنگی داره که تو مایه های COD ,Far Cry و ... البته تقریبا چون همونطور که می دونید COD کاملا جنگ اکشن نفری هست و فقط سرباز می کشی و فار کرای 2 هم تقلیدی کامل از بازی GTA SA هست که به صورت اول شخص و در محیطی باز تر و صحرایی اتفاق می افته و کریسیس وارهد حالت کاماندویی و یکه تازی داره که ممکنه با هر خطری روبرو بشه در حالیکه مراحل انتهایی کریسیس 1 زده بود به جنگ ستارگان مراحلی مانند core و خلبانی هیچ تناسبی با شرایط اولیه بازی نداره همین مسئله باعث شده که اکثر COD باز ها زیاد به سری کریسیس علاقه نشون ندن. در هر صورت هر چی باشه بازی اول شخص حال و هوایی داره که اصلا و ابدا نمیشه ازش گذشت و گفت ارزش بازی نداره چون واقعا آخر هیجان و ابتکار عمل پلیر هست. ممنون که تا پایان حرفام حوصله کردید اینها نظرات من هستند که مسلما پر از اشکال هست ولی خوب یه نظره و یه دیدگاه.
گیمر باشید...:10:
بله .
همینطور که شما در Warhead میری جلو ، شخصیت اصلی Crysis هم همزمان با شما میره جلو .
خوب دیگه چون میخواستن این ورژن داستان بازی رو کامل تر کنه .
یکی از اون موجودات فضایی رو هم با خودشون بردن .
درکل داستان این بازی همش سر اون بود دیگه !
اوهوم
آخه اگه فقط همون هدفشون بود باید بگم که من در مورده اینکه بازی یکمی با عجله ساخته شده اشتباه نکردم :31:
بله دیگه اینا یه گروه آمریکایی هستند که به صورت موهومی در سال 2014 به کره شمالی اومدن تا جلو تحقیقات غیر قانئنی ائنارو بگیرن اگه یادت باشه اینا به صورت جداگانه میجنگن دقیقا همونطور که گفتی نوماد یه جا میجنگه و سایکو هم جای دیگه در ضمن نوماد هیولا رو میکشه و سایکو اصولا اون رئیس کره ای ها رو اون هیولای مسخره که آخر سر می کشیم واقعا کارش خیلی راحت تموم میشه و این نشون میده هدف سایکو اون هیولای نفرینی نیست بلکه بعد اون می ینی از اون رئیس کره ای انتقام میگیره و اونجا رو ترک می کنه چون بهش خبر رسیده که نوماد هیولای بزرگ رو کشته واسه همین توی وارهد هیولای تمام عیار نیست ولی وارهد فضای جنگی داره که تو مایه های COD ,Far Cry و ... البته تقریبا چون همونطور که می دونید COD کاملا جنگ اکشن نفری هست و فقط سرباز می کشی و فار کرای 2 هم تقلیدی کامل از بازی GTA SA هست که به صورت اول شخص و در محیطی باز تر و صحرایی اتفاق می افته و کریسیس وارهد حالت کاماندویی و یکه تازی داره که ممکنه با هر خطری روبرو بشه در حالیکه مراحل انتهایی کریسیس 1 زده بود به جنگ ستارگان مراحلی مانند core و خلبانی هیچ تناسبی با شرایط اولیه بازی نداره همین مسئله باعث شده که اکثر COD باز ها زیاد به سری کریسیس علاقه نشون ندن. در هر صورت هر چی باشه بازی اول شخص حال و هوایی داره که اصلا و ابدا نمیشه ازش گذشت و گفت ارزش بازی نداره چون واقعا آخر هیجان و ابتکار عمل پلیر هست. ممنون که تا پایان حرفام حوصله کردید اینها نظرات من هستند که مسلما پر از اشکال هست ولی خوب یه نظره و یه دیدگاه.
گیمر باشید...:10:
نظرت جالب بود در مورده بازی
راستش من خودم عاشق بازی های سوم شخصم اما اولش call of duty 4 و بعد هم این کرایسیس ها داره منو کم کم میاره به سمت بازی های اول شخص
راستش هیجان این بازی ها واقعا زیاده و آدم از اعماق وجودش توی جو بازی قرار میگیره
یه برتری ای که به نظرم کرایسیس اولی نسب به این یکی داشت این بود که کاملا اول شخص بود و حتی توی فیلما هم این قانونش رعایت میشد اما اینجا فیلماش سوم شخص بود !
Spaniuly
20-01-2009, 02:07
در هر صورت این 2 تا کریسیس به اندازه ای جذاب بودند که کمترین انتظار کریسیس بازها اومدن سومین بازی برای این بازی اول شخص زیبا هستند که امیدوارم این خبر خوش بزودی از سوی کرای تک منتشر بشه
E_Safjou
20-01-2009, 16:55
من وقتی دکمهc و یا v رو توبازی می زنم هر کدوم یه منوای در وسط صفه باز میکنن .میشه در مورد این دو منو توضیح بدین.ممنون!
در هر صورت این 2 تا کریسیس به اندازه ای جذاب بودند که کمترین انتظار کریسیس بازها اومدن سومین بازی برای این بازی اول شخص زیبا هستند که امیدوارم این خبر خوش بزودی از سوی کرای تک منتشر بشه
صد در صد باید منتظر کرایسیس سوم باشیم. ولی خدا می دونه این یکی چه سیستمی می خاد. فکر کنم تمام سیستم هایی که این دوتا رو اجرا کرد به کار نیاد و باید ارتقا داد.
باید منتظر کریسیس دوم باشیم نه سوم!این وارهد همون شماره ی یک حساب میشه و فقط یه expansion پک بود و تقریبا میشه گفت یه طور کامل کننده بود پس نمیشه گفت شماره ی 2 بود!
حالا به هر حال نسخه 2 یا 3 مطمئنا نسخه ی بعد هم میاد
به نظره من هیولا باز هم زنده میمونه و داستان ادامه پیدا میکنه
البته حرف این دوستمونم قبول دارم چون اگه مراحل وار هد رو توی کرایسیس 1 میگنجوندند هم اتفاق خواستی نمیوفتاد !
تا اون جایی که من فهمیدم ما سفینه ی اصلی روکه تو مرحله core توش بودیم نابود نکردیم. تو اخر کرایسیس هم نومد میگه که ما باید جنگ رو ادامه تا نابودی کامل هیولاها ( یه چیزی همین دور و برا ) بعدشم با هلیکوپتر رفتن طرف جزیره . فکر کنم نسخه ی بعد باید کل سفینه رو نابود کرد . که باید تا نسخه سه ادامه پیدا کنه .
یه چیزی من وارهدو بازی نکردم . توی وارهد هم از اون هیولا ها خبر هست؟ اسلحه هاش با کرایسیس فرق میکنه ؟ بهتره یا بدتر؟ کسی یه چنتا عکس از اسلحه ها تو وارهد میتونه بزاره؟
تا اون جایی که من فهمیدم ما سفینه ی اصلی روکه تو مرحله core توش بودیم نابود نکردیم. تو اخر کرایسیس هم نومد میگه که ما باید جنگ رو ادامه تا نابودی کامل هیولاها ( یه چیزی همین دور و برا ) بعدشم با هلیکوپتر رفتن طرف جزیره . فکر کنم نسخه ی بعد باید کل سفینه رو نابود کرد . که باید تا نسخه سه ادامه پیدا کنه .
یه چیزی من وارهدو بازی نکردم . توی وارهد هم از اون هیولا ها خبر هست؟ اسلحه هاش با کرایسیس فرق میکنه ؟ بهتره یا بدتر؟ کسی یه چنتا عکس از اسلحه ها تو وارهد میتونه بزاره؟
نسخه 2 که هنوز نیومده تا 3 بیاد. توی وارهد یه نوع وسیله نقلیه جدید و یه اسلحه یوزی جالب اضافه شده . فرق ش هم با کرایسیس قبلی در اینه که توی این بازی اون فضایی ها میتونند یه نوع محافظ برای خودشون ایجاد کنند تا صدمه نبینند . در ضمن اون هشتپاهای بزرگ هم رو چند تایی از اونا رو باید نابود کنی البته دو نوع دارند نوع اولش مانند اون اخری کرایسیس نسخه اول رو ناو و نوع دومش هم رنگش قرمزه و از مال نسخه یک خطرناکتره . یه چیز دیگه و اونم اینه که یه نو قایق بهش اضافه شده که روی یخها میتونی باهاش رانندگی کنی.
Spaniuly
21-01-2009, 08:48
نسخه 2 که هنوز نیومده تا 3 بیاد. توی وارهد یه نوع وسیله نقلیه جدید و یه اسلحه یوزی جالب اضافه شده . فرق ش هم با کرایسیس قبلی در اینه که توی این بازی اون فضایی ها میتونند یه نوع محافظ برای خودشون ایجاد کنند تا صدمه نبینند . در ضمن اون هشتپاهای بزرگ هم رو چند تایی از اونا رو باید نابود کنی البته دو نوع دارند نوع اولش مانند اون اخری کرایسیس نسخه اول رو ناو و نوع دومش هم رنگش قرمزه و از مال نسخه یک خطرناکتره . یه چیز دیگه و اونم اینه که یه نو قایق بهش اضافه شده که روی یخها میتونی باهاش رانندگی کنی.
بهتره روی نسخه بحث نکنیم اونوقت باید بگیم نسخه 1 هم هنوز نیومده کریسیس که جلوی اسمش چیزی به نام 1 نبود پس یعنی نسخه 1 نبود مگه هر بازی باید با عدد نام گذاری بشه اسم اولین نسخه کریسیس بود نسخه بعدی کریسیس وارهد حالا نسخه سوم این بازی هم یه اسمی خواهد داشت پس روی این مسئله نمیشه بحث کرد وارهد 1 هست یا 2 نه 1 هست نه 2 نه 3 با اسم خاص هر بازی نامگذاری شده درست مثل سری nfs که با شماره مشخص نمیشه و همینطور بازی های سری هری پاتر که با شماره نام گذاری نمیشه چون اگه قرار بشه با شماره نام گذاری بشه هری پاتر و محفل ققنوس (پنجمین داستان هری پاتر ) ششمین بازی هست که ea برای سری هری پاتر ساخته. بنابراین خیلی هم نگید کریسیس اولی و وارهد کریسیس 1 هستند نسخه بدی هم اسمش قراره بشه کریسیس 2
قایقی که روی یخها میره اسمش هاورکرافت هست سلیمان جان:46:
بله درسته حق با kraser چون معمولا بازی ها با شماره نمیان با اسم و یه پسوند میان . اونی هم که ادامه یه بازی باشه میشه یه dls برای بازی که دان میکنن و به ادامه اضافه می کنن. این وارهد dls که نبوده. البته شماره 2 هم نیست بله باید گفت کرایسیس وارهد . بعدی هم یه اسمه دیگه داره کرایسیس x
اون وسیله نقلیه هاورکرافته که روی یخ روی آب و روی خشکی حرکت میکنه.
Spaniuly
21-01-2009, 20:26
بله درسته حق با kraser چون معمولا بازی ها با شماره نمیان با اسم و یه پسوند میان . اونی هم که ادامه یه بازی باشه میشه یه dls برای بازی که دان میکنن و به ادامه اضافه می کنن. این وارهد dls که نبوده. البته شماره 2 هم نیست بله باید گفت کرایسیس وارهد . بعدی هم یه اسمه دیگه داره کرایسیس x
اون وسیله نقلیه هاورکرافته که روی یخ روی آب و روی خشکی حرکت میکنه.
بله پس بهتره روی شماره بازی بحث نشه و من هدفم این بود البته بی کاریه و هزار تا این جور مسایل تاپیک بازیهای کوتاه هم مثل خودشون میرا هستند حالا این که این تاپیک هنوز سرپاست خودش خیلیه.
چیزه میگم دوستان من یه وسیله شبیه نارنجک توی این وار هد دیدم که میتونی پرتابش کنی و وقتی که میترکه آدمایی که مثل خودت از تکنولوژیه پیشرفته استاده میکنند ( دشمان ) رو توی یه محدوده زمانی از اون حالت جون زیاد حذف کنه و شبیه دشمنای معمولی بشه اونا رو به راحتی کشت
نمیدونم این توی نسخه قبلی بود یا نه
اما من تازه دیدمش توی این نسخه
وقتی یکی این نارنجکو برای من پرتاب میکرد کل بلندگو هام خس خس میکردن
برای شما هم اینطوری میشد ؟
ali_ranger22
21-01-2009, 21:21
چیزه میگم دوستان من یه وسیله شبیه نارنجک توی این وار هد دیدم که میتونی پرتابش کنی و وقتی که میترکه آدمایی که مثل خودت از تکنولوژیه پیشرفته استاده میکنند ( دشمان ) رو توی یه محدوده زمانی از اون حالت جون زیاد حذف کنه و شبیه دشمنای معمولی بشه اونا رو به راحتی کشت
نمیدونم این توی نسخه قبلی بود یا نه
اما من تازه دیدمش توی این نسخه
وقتی یکی این نارنجکو برای من پرتاب میکرد کل بلندگو هام خس خس میکردن
برای شما هم اینطوری میشد ؟
آره این نارنجکه باعث میشه قدرت های لباست برای مدتی از کار بیفته
به غیر از اون نارنجک یه اسلحه ی دیگه ای هم بود که یه نوع گلوله پرتاپ میکرد که درست عملکرد همین نارنجک ها رو داشت.
Spaniuly
21-01-2009, 22:57
به غیر از اون نارنجک یه اسلحه ی دیگه ای هم بود که یه نوع گلوله پرتاپ میکرد که درست عملکرد همین نارنجک ها رو داشت.
در واقع گره ناد لانچر بود که روی اسلحه می تونستی اضافه کنی که از اون نارنجک ها پرتاب کنه
Bs_panzer
10-02-2009, 23:31
من بازی رو تازه نصب کردم فقط یه کم کند اجرا میشه چی کار کنم ؟
8500gt DDR3 Overclocked
AMD Athlon x2 4000
3gb Of Ram
من Farcry , GTA IV رو روون اجرا کردم .
Spaniuly
11-02-2009, 14:27
من بازی رو تازه نصب کردم فقط یه کم کند اجرا میشه چی کار کنم ؟
8500gt DDR3 Overclocked
AMD Athlon x2 4000
3gb Of Ram
من Farcry , GTA IV رو روون اجرا کردم .
خوب سیستمت خوبه ولی اگه cpu اینتل بود خیلی بهتر بود ولی کلا بازی رو اگه میخوای روان بازی کنی گرافیک رو نبر بالا یه ذره سنگین هست بازی تا اونجایی که سیستم های خفن خانگی هم قادر به اجرای بازی روی درجه اخر کیفیت گرافیکی نیستند
black-devil
12-02-2009, 17:17
بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به سایت زیر بزنین ، برای وارهد چیزایه با حالی داره، از جمله پچ، مپ، اصلحه ی جدید و ......
titanium_zarin
15-02-2009, 15:44
سلام.هدف اصلی توی اولین مرحله چیه؟؟؟اخه من رسیدم به اون خونه ها.اون خونه هم که دورش اب هست رو نقطه سبز اونجاست.منم رو نقطه ایستادم.ولی هیچی نمیشه؟؟؟چه کار کنم؟؟؟یه تانکم هست.تانکه رو با چی بزنم؟؟؟
Spaniuly
15-02-2009, 18:43
سلام.هدف اصلی توی اولین مرحله چیه؟؟؟اخه من رسیدم به اون خونه ها.اون خونه هم که دورش اب هست رو نقطه سبز اونجاست.منم رو نقطه ایستادم.ولی هیچی نمیشه؟؟؟چه کار کنم؟؟؟یه تانکم هست.تانکه رو با چی بزنم؟؟؟
باید هرچی اون دور اطراف هست رو نابود کنی تانک رو هم بترکون
titanium_zarin
15-02-2009, 19:45
باید هرچی اون دور اطراف هست رو نابود کنی تانک رو هم بترکون
یعنی چی هر چی هست؟؟؟اخه یه عالمه چیز میز هست.با چی این کارو بکنم؟؟؟
تانک رو با چی بترکونم؟؟؟اخه فقط تفنگ معمولی دارم...
Spaniuly
15-02-2009, 23:33
یعنی چی هر چی هست؟؟؟اخه یه عالمه چیز میز هست.با چی این کارو بکنم؟؟؟
تانک رو با چی بترکونم؟؟؟اخه فقط تفنگ معمولی دارم...
بقیه اسلحه ها رو چییکار کردی ارپی جی نارنجک بمب ریموت کنترل کلی هست چطور گیر نیاوردی تا اینجا هرچی که هست منظور دشمن دیگه یه دونه هم پشت اون کلبه پشت دوشگا وایساده بیخیال بیخیال اونم باید بکشی تانک رو هم منفجر می کنی بعد تموم میشه
titanium_zarin
16-02-2009, 00:36
بقیه اسلحه ها رو چییکار کردی ارپی جی نارنجک بمب ریموت کنترل کلی هست چطور گیر نیاوردی تا اینجا هرچی که هست منظور دشمن دیگه یه دونه هم پشت اون کلبه پشت دوشگا وایساده بیخیال بیخیال اونم باید بکشی تانک رو هم منفجر می کنی بعد تموم میشه
من اصلا اینا رو نداشتم.از کجا بگیرم؟؟؟:41::18:جایی ندیدم این اسلحه ها رو:13:
Spaniuly
16-02-2009, 09:35
من اصلا اینا رو نداشتم.از کجا بگیرم؟؟؟:41::18:جایی ندیدم این اسلحه ها رو:13:
اه بابا کلی اسلحه ریخته روی زمین مگه اون مخزن ها نمیری برداری اون تجهیزات و تسلیحات رو .
برو بگرد قشنگ چون بازی به قدر کافی کوتاه هست تو هم بخوای اصلا نگردی توی محوطه و چیز میز پیدا نکنی و بخوای تخته گاز بری اصلا حال نمیده برو از تو مخزن ها بمب اینا گیر بیار
titanium_zarin
18-02-2009, 16:01
من توی مرحله Below_the_Thund'dv گیر کردم.سیو شماره 50...یه جای شلوغ و تاریک بود همه رو کشتم ولی نمیدونم از کجا باید برم....
titanium_zarin
18-02-2009, 20:35
قبلی رو رد کردم . الان رسیدم جایی که ترن کاملا متوقف شد برای بار دوم. یه عالمه از اون موجودات پرنده هم اونجا هست. نمیدونم باید چیکار کنم. علامت سبزه هم اونجایی که هستم ولی نمی دونم چه کار کنم؟
Alireza.M67
18-02-2009, 22:54
بابا آخه چرا انقدر اذیت می کنید ؟
من همینجا پرسیدم این با اون قبلی فرق داره یا فقط اونو بهبود دادن ، یکی گفت همونه فقط بهبودش دادن .
امروز اینو از یکی از رفیقام گرفتم .
بابا این اصلا یه بازی دیگست ...
کی می گه همونه ؟
کچلم کردید ...
قبلی رو رد کردم . الان رسیدم جایی که ترن کاملا متوقف شد برای بار دوم. یه عالمه از اون موجودات پرنده هم اونجا هست. نمیدونم باید چیکار کنم. علامت سبزه هم اونجایی که هستم ولی نمی دونم چه کار کنم؟
اونجا مثل ماتریکس برو پشت تیر بار بعد رگبارشون ببند بعد که کشتیشون خود ترن راه میفته
Spaniuly
18-02-2009, 23:56
البته بعدش 3 تا نره غول میان که اونارو باید حتما بکشی از اون سایز بزرگ ها
black-devil
20-02-2009, 11:52
نمیدونین نسخه ی بعدی ای در کار هست یا نه ؟ اگه هست کی میاد؟
نمیدونین نسخه ی بعدی ای در کار هست یا نه ؟ اگه هست کی میاد؟
فکر کنم نسخه بعدی هم وجود داشته باشه
چون این بازی سود خوبی برای ea داشت...در ضمن فکر کنم یه جا خوندم که نسخه بعدی هم وجود داره
یا این که از کسی شنیدم
Alireza.M67
20-02-2009, 21:27
این چقدر کم بود .
1 ساعت 4 شنبه بازی کردم 2 ساعت امروز و تموم شد ...
چونکه بسته مکمل بازی بود
برای همین کوتاه بود...البته اگه درجه سختی بالا رو انتخاب کنید بیشتر طول می کشه
Dark Soul
25-02-2009, 19:32
اين بازي رو يك ماه پيش گرفتم هر كار كردم اجرا نشد قلق خاصي داره؟
Spaniuly
26-02-2009, 10:14
اين بازي رو يك ماه پيش گرفتم هر كار كردم اجرا نشد قلق خاصي داره؟
قلق كه نه اولين بار كه بالا مياد بايد آنلاين باشي تا چك كنه بازي رو كه دزدي نباشه نسخه و از اون گذشته سيستم بالايي مي خواد
Dark Soul
26-02-2009, 13:19
سيستم كه بالاست...اما نسخه كه مسلما اصل نيست...
Oracle_Eldorado
26-02-2009, 16:48
واسه آنلاین چک کردن کاری به اصل و غیر اصل نداره .
چون کل نسخه های بازی تو ایران 99.99 % اصل نیستن .
Spaniuly
27-02-2009, 00:15
اصل بدل بودن رو چك نميكنه زمان رو چك ميكنه ميخواد ببينه زمان واقعي قبل از انتشار هست يا بعد چون مي بيني بازيها قبل انتشار رسمي به سرقت مي رن اين ترفند واسه همون هست ولي مسلم هست كه از چك كردن قبول خواهد شد چون بازي مدتها پيش ريليز شده
Reza Azimy_RW
27-02-2009, 11:06
اصل بدل بودن رو چك نميكنه زمان رو چك ميكنه ميخواد ببينه زمان واقعي قبل از انتشار هست يا بعد چون مي بيني بازيها قبل انتشار رسمي به سرقت مي رن اين ترفند واسه همون هست ولي مسلم هست كه از چك كردن قبول خواهد شد چون بازي مدتها پيش ريليز شده
من که انلاین اصلا چک نکرد . راحت اجرا شد
mahyarSAMSUNG
28-02-2009, 02:24
بابا این دیگه چی بود ! خیلی کم بود ! شماره یکش عالیییییییییییی بودش ( البته به غیر از مرحله ای که اسمش core بود )
Spaniuly
28-02-2009, 09:24
بابا این دیگه چی بود ! خیلی کم بود ! شماره یکش عالیییییییییییی بودش ( البته به غیر از مرحله ای که اسمش core بود )
كم لطفي نكن آدم وقتي كارهاي سايكو رو از نماي سوم شخص ميديد روانش پاك ميشد واقعا وارهد خيلي روان و فضاي بهتر و روشن تري بود تمامي مراحلش به آدم فاز ميده كريسيس مشكلات گيم پلي داشت كه توي اين ورژن حل شده بود مثله برداشتن اسلحه به صورت خودكار
Retired User
18-03-2009, 18:40
سلام
ببخشيد كه من اينقدر دارم دير بازي ميكنم
تازه فرصت كردم
اينجارو چه جوري بايد رد كنم؟
در مرحله below the thunder
سقف سوراخه ولي نميشه بهش رسيد حتي با تمام قدرت(maximum strong) راه ديگه اي هم نيست
Spaniuly
18-03-2009, 22:00
نبايد بپري يه راه هست كه اونقدر تاريك هست ديده نميشه همون پايين روبروي رهي هست كه مياي وقتي وارد اونجا ميشي ميپيچي به چپ اونجا يه حالتي داره آدم فكر ميكنه بايد به راست بپيچه
Retired User
18-03-2009, 22:52
نبايد بپري يه راه هست كه اونقدر تاريك هست ديده نميشه همون پايين روبروي رهي هست كه مياي وقتي وارد اونجا ميشي ميپيچي به چپ اونجا يه حالتي داره آدم فكر ميكنه بايد به راست بپيچه
من هيچ راهي پيدا نميكنم تو عكس ميتوني مشخص كني
در ضمن وقتي كه از نايت ويژن استفاده كني كه ديگه تاريك نيست
يكم بيشتر توضيح بده
Spaniuly
19-03-2009, 00:28
ببين از راهي كه مياي به جلو حركت ميكني به سمتي كه تاريك هست يه ذره ارتفاعش بالاتر هست يه ذره سخت ديده ميشه نه اينكه اون سقف كه چند تا چوب هست روش نظر رو شديدا جلب مبكنه آدم اون راه رو نميبينه
همون طرف ها رو یک دیوار یک سوراخی وجود داره که شما رو از اون منطقه خارج میکنه
توی عکس مشخص نیست....البته فکر کنم از اون منطقه ای که توی عکس گذاشتی باید خارج بشی
Spaniuly
19-03-2009, 14:48
به قول فاشيست يه چيز حفره مانند هست راه نيست واسه همين ديده نميشه
mshiraz.2009
19-03-2009, 18:37
من بالاخره موفق به تموم کردن این بازی شدم.
به خودم تبریک میگم.
resident_evil
19-03-2009, 18:39
من بالاخره موفق به تموم کردن این بازی شدم.
به خودم تبریک میگم.
ما نيز به شما تبريك ميگوييم !!!
نظرت چي بود ؟؟؟ (به غير از گرافيك)
Spaniuly
19-03-2009, 21:54
البته تموم كردن وارهد خيلي ساده هست البته نه توي درجه سختي هارد ولي روي easy خيلي راحته و تو كمتر از 7 ساعت تموم ميشه
aghamajid1369
20-03-2009, 01:59
ما نيز به شما تبريك ميگوييم !!!
نظرت چي بود ؟؟؟ (به غير از گرافيك)
Resident جان تو مگه بازی کردی؟؟؟؟
مگه تو Xbox باز نیستی؟؟؟؟؟؟
resident_evil
20-03-2009, 16:04
resident جان تو مگه بازی کردی؟؟؟؟
مگه تو xbox باز نیستی؟؟؟؟؟؟
نه خب گرفتيم بازي كنيم ببينيم چيه !!!
حلال نظرمو نميگم چون باعث ايجاد شدنه مقدار زيادي درگيري ميشه !!! :27:
aghamajid1369
20-03-2009, 23:54
نه جون من نظرت رو بگو درباره این بازی:42::42::42:
از کسی هم نترس به خودم بگو حسابش رو میرسم:4::4::4::4:
می خواهم بدونم کدوم بازی xbox رو باهاش مقایسه میکنی؟؟؟؟:question::question:
با سلام
پچ 1،4 بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Author: Crytek
Size: 434 MB
Created: 12/17/2008
Updated: 3/20/2009
امیدوارم که کسی نذاشته باشه و تکراری نباشه.:10:
Spaniuly
24-03-2009, 17:00
اين پچ واسه آنلاين پلي هست ديگه درسته؟
اين پچ واسه آنلاين پلي هست ديگه درسته؟
بــــــــــــله.:11:مولتی پلیر
اینم توضیحاتش
General Fixes
Fixed a crash relating to dropped weapons
Fixed an issue where spectating players could impede other players' movement
Fixed several memory leaks
Scope position broken when picking up the same weapon type
Updates and improvements
All graphic settings are now available on DX9 machines
Improved visibility of mouse cursor on bright backgrounds
Improved hit feedback when shooting vehicles
Modding interface is now available
Balance
Cloaked players are no longer detected by the Radar Kit
Reduced radius of Radar Kit scan sound
Spaniuly
24-03-2009, 20:01
نميدونم چرا وارهد من بخش مولتي پلير نداره كريسيس قبلي داشت ولي اين نداره مال شما هم همينطوره يا مال من ناقص هست؟
من اولش کلی با این بازی حال کردم . گرافیکش روی تنظیمات exthusting فوق العاده است .واقعا آدم رو مبهوت می کنه ولی آخر بازی بد طور زد حال خوردم .آخه بازی خیلی خیلی خیلی کوتاهه .من در عرض 2 روز تمومش کردم . کلا 5 مرحله بود .من انتظار خیلی بیشتر از اینها رو داشتم .حیف شد.
Spaniuly
25-03-2009, 10:22
من اولش کلی با این بازی حال کردم . گرافیکش روی تنظیمات exthusting فوق العاده است .واقعا آدم رو مبهوت می کنه ولی آخر بازی بد طور زد حال خوردم .آخه بازی خیلی خیلی خیلی کوتاهه .من در عرض 2 روز تمومش کردم . کلا 5 مرحله بود .من انتظار خیلی بیشتر از اینها رو داشتم .حیف شد.
گرافيك و جزئيات بازي كلا زياده اگه ميخواست طولاني باشه ديگه بايد يه 4 يا 5 دي وي دي مي بود البته ديگه سينگل پلير توي بازي هاي اول شخص نظير cod يا كريسيس حكم تيوتوريال هست واسه آنلاين پلي و مولتي پلير واسه همين ديگه زياد طولاني نمي كنن بازيها رو ميبيني cod4 و cod5 هم به همين ترتيب كوتاه هستند. شركت ها الان تمركز رو روي مولتي پلير ميذارن. و صرفا سينگل پلير رو يه آموزش ميذارن واسه ياد گيري و آماده سازي براي آنلاين پلي
موفق و گيمر باشي
Hitman-Group
25-03-2009, 10:49
اره خیلی مراحلش کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گرافيك و جزئيات بازي كلا زياده اگه ميخواست طولاني باشه ديگه بايد يه 4 يا 5 دي وي دي مي بود البته ديگه سينگل پلير توي بازي هاي اول شخص نظير cod يا كريسيس حكم تيوتوريال هست واسه آنلاين پلي و مولتي پلير واسه همين ديگه زياد طولاني نمي كنن بازيها رو ميبيني cod4 و cod5 هم به همين ترتيب كوتاه هستند. شركت ها الان تمركز رو روي مولتي پلير ميذارن. و صرفا سينگل پلير رو يه آموزش ميذارن واسه ياد گيري و آماده سازي براي آنلاين پلي
موفق و گيمر باشي
کاملا تایید میشه.:10:
Spaniuly
01-05-2009, 00:46
سلام من در crysis warheadجایی که یکدفعه همه جا یخی می شه
داخل اون مکان کانتینر مانند موندم هرچه می پرم هم افاقه نمیکنه
چیکار باید بکنم..؟؟ :13:
شما از همون اول اون كشتي مانند ميري بالا روي اون يخها ميبيني كه تقريبا پله مانند ميره بالا كه بالاخره مي رسي به يه جاي تراس مانند البته بايد مجكم بپري روش Maximum Strengh يادت نره و ميري داخل اون كشتي
دوستان این تانک رو چه طوری باید از بین برد؟
resident_evil
10-05-2009, 17:27
اون بالا یادمه یه RPG بود پشت سرت فکر کنم !
از یه جایی میری بالا RPG هستش !
pedram_sad
10-05-2009, 17:28
شما میتونی invisible بشی و بری روی خود تانک بمب بچسبونی
برار شما چرا اینجوری عسک میذلری!!
اینو بهش دینامیت بچسبون یا با توپ بزنش. دوست نداریم سوارش شو حالشو ببر.
mahyarSAMSUNG
10-05-2009, 18:20
من فکر کنم بعد از گرفتن این عکس تانک شوت کرده رو هوا :31::31: . این تانک منو از فاصله 2 کیلومتریش میزد دیگه چه برسه به این فاصله ! :31:
Oracle_Eldorado
10-05-2009, 19:25
یه بار دیگه رو درجه سختی Hard تمومش کردم !!!
خداییش خیلی حال میده .
تاحالا کسی رو این درجه بازی کرده ؟
خداییش خیلی حال میده .
به به کجای کاری من تو درجه سختی delta بدون اینکه حتی یکی تیر بخورم برات میرم تا آخرش(البته در حالت invisible :31:)
Spaniuly
10-05-2009, 19:40
به به کجای کاری من تو درجه سختی delta بدون اینکه حتی یکی تیر بخورم برات میرم تا آخرش(البته در حالت invisible :31:)
مهدي ديگه اين از اون حرفا بودا:31:
خداییش خیلی حال میده .
البته ابن رو نه ولي كريسيس اولي رو يه بار گذاشتم روي سخت ترين درجه همون مرحله اولش هست كنار ساحل هستي... آبكشم كردن:31: تكون مي خوردم از 40 طرف مي زدن
Oracle_Eldorado
10-05-2009, 19:53
دوست من رو هارد که یدونه تیر رو میخوری !
رو دلتا شک دارم تیر نخوری !!!
البته ابن رو نه ولي كريسيس اولي رو يه بار گذاشتم روي سخت ترين درجه همون مرحله اولش هست كنار ساحل هستي... آبكشم كردن:31: تكون مي خوردم از 40 طرف مي زدن
در مورد جمله ی اول تایید !!!!
در مورد سخت ترین درجه من جرات نمیکنم !
ولی خداییش رو درجه سخت خیلی هوش مصنوعی بازی بالا میره .
راستی دقت کردین هرچی بیشتر بازی میکنی ، باگ های بیشتری پیدا میکنی ؟!
من امروز یه باگ دیدم ! یه نفر داشت به صورت سینه خیز از روی یه ساختمون پایین میرفت !!!!!!
خواستم عکس یا فیلم بگیرم وقت نشد ! دور و بر همش جک و جونور بود .
ولی خداییش هنوزم بازیه .
دوست من رو هارد که یدونه تیر رو میخوری !
رو دلتا شک دارم تیر نخوری !!!
نابغه ها شوخی هم سرتون نمیشه بابا منظورم با کد invisilbe بود دیگه(گفتم دور هم یکم بخندیم تاپیک از خشکی در بیاد:31:)
من که شخصا تموم بازیها رو روی حالت easy تموم میکنم اونایی هم که easy نداره ناچارا روی normal بازی میکنم:27:
با توجه که موتور این بازی cry engine2 هستش دیدم خالی از لطف نباشه دوستان چند تا screen shot از ماکزیمم قدرت موتور این بازی رو ببینند تا بیشتر با موتور این بازی وعظمتش آشنا بشند:46:.
سایت مورد نظر:
سلام من این بازیو داونلود و نصب کردم ea downlod نصب کرم ولی نمی تونم بازیو اجرا کنم. میشه کمک کنید.
من تمام بازی هایی که میگیرم و میخوام بازی کنم
همه رو از very hard شروع میکنم
تنها بازی که توش موندم و پشیمون شدم که چرا این لول بازی رو انتخاب کردم COD 5 بود
ولی اونم باز تموم میکنم
هنوز موفق نشدم ;D
aghamajid1369
01-06-2009, 15:01
سلام من این بازیو داونلود و نصب کردم ea downlod نصب کرم ولی نمی تونم بازیو اجرا کنم. میشه کمک کنید.
1 کم بیشتر توضیح میدی دوست من
چه مشکلی داری
اینجا مطرح کنی بهتره
pedram_sad
12-06-2009, 22:04
به علت یک سری مسایل شخصی بازی مدت ها تو هارد نصب بود اما امروز تمامش کردم
یک master piece بی نظیر بود از زاویه تمام فاکتور های سازندگی یک videogame موفق
( تمام دوستانی که به هر دلیل از جمله poor performance این بازی رو انجام ندادن توصیه میکنم حتی شده با up کردن این بازی رو از دست ندن )
موفق باشید
harrypotter
13-06-2009, 10:18
مرحله آخر توی فرودگاهه دو تا نقطه سبز (هدف) هست یکی اون کانتینر و اون یکی اون عنکبوته
که ظاهرن باید برای نابودی اون عنکبوت از اون کانتینر استفاده کرد.
یکی لطفن توضیح بده اینجا رو باید چی کار کنم
pedram_sad
13-06-2009, 12:29
مرحله آخر توی فرودگاهه دو تا نقطه سبز (هدف) هست یکی اون کانتینر و اون یکی اون عنکبوته
که ظاهرن باید برای نابودی اون عنکبوت از اون کانتینر استفاده کرد.
یکی لطفن توضیح بده اینجا رو باید چی کار کنم
نه کاری به اون کانتینر نداری
اون کانتینر رو اخرش که DEMO نشون میده با هلی کوپتر می برن
شما باید با استفاده از نقطه های زرد که کانتینر هایی هستن که توشون AMMO هست اون boss رو نابود کنی
واقعا کشتن این final boss یکی از هیجانی ترین صحنه هایی بود که تاحالا تجربه کردم
مخصوصا وقتی با یکی از پایه هاش ادم رو میگرفت و بلند میکرد
توی مرحله کشتی وقتی میخوام برم به نقطه سبز روی نقشه همه درها یخ زدست.باید چی کار کرد؟
توی مرحله کشتی وقتی میخوام برم به نقطه سبز روی نقشه همه درها یخ زدست.باید چی کار کرد؟
فکر کنم باید از اونجا بپری اگه کمی بیشتر توضیح بدی میگم.(کجای کشتی)؟
pedram_sad
27-06-2009, 20:22
اره
اگه هنوز وارد کشتی نشدی از اون تکه یخ ها باید با super jump بپری بری بالا تا به ورودی کشتی برسی
سلام
من وقتی تو بازی کرایسیس ررزولیشن رو تغییر میدم و یا تنظیمات رو تغییر میدم بازی رو که اجرا میکنم کلا فریم فریم بهم نشون میده و وقتی رو حالت دیفالت هم میذارم دیگه درست نمیشه
سیستم
q9400
Hd 4870
2GB *2
من اینو تو بخش مشکلات بازی ها هم پرسیدم و پاسخ هم گرفتم
که دوستان گفتن این بازی بخاطر موتور قویش نمیشه زیاد تنظیماتش رو تغییر دادد(یه همچین چیزایی...یادم نیست دقیق)
حالا میخوام بدونم با این سیستم رو چه تنظیماتی میتونم بازی رو بذارم (چه رزولیشنی...چه تنظیماتی) که دیگه وسط بازی تغییر ندم
چون چندبار تغییر دادم مجبور شدم بازی رو از اول نصب کنم.
مرسی.
اره
اگه هنوز وارد کشتی نشدی از اون تکه یخ ها باید با super jump بپری بری بالا تا به ورودی کشتی برسی
نه! داخل کشتی.
کلا دوتا در هست که میتونی به محل مورد نظر روی نقشه برسی اما هر دو تا در یخ زده
J U N I P E R
27-06-2009, 21:15
شما كجاي كشتي رو ميگي دقيقا؟
اگه اونجايي كه مثل سالن غذا خوريه رو ميگي بايد بري روييخچال قوطي نوشابه ها روي سقف يه سوراخه، بپري.
ميتوني يه اسكرين شات بزاري؟
J U N I P E R
27-06-2009, 21:21
سلام
من وقتی تو بازی کرایسیس ررزولیشن رو تغییر میدم و یا تنظیمات رو تغییر میدم بازی رو که اجرا میکنم کلا فریم فریم بهم نشون میده و وقتی رو حالت دیفالت هم میذارم دیگه درست نمیشه
سیستم
q9400
Hd 4870
2GB *2
من اینو تو بخش مشکلات بازی ها هم پرسیدم و پاسخ هم گرفتم
که دوستان گفتن این بازی بخاطر موتور قویش نمیشه زیاد تنظیماتش رو تغییر دادد(یه همچین چیزایی...یادم نیست دقیق)
حالا میخوام بدونم با این سیستم رو چه تنظیماتی میتونم بازی رو بذارم (چه رزولیشنی...چه تنظیماتی) که دیگه وسط بازی تغییر ندم
چون چندبار تغییر دادم مجبور شدم بازی رو از اول نصب کنم.
مرسی.
بعضي وقت ها تغيير تنظيمات گرافيكي حين بازي، فريم رو كاهش ميده، شما مشكلي از لحاظ سيستم نداري ميتوني با بهترين كيفيت، با رزولوشن 1280*1024 بازي رو ران كني.
تنظيمات رو تغيير هم نميدي كاهش فريم داري؟
درايور كارت گرافيكت آپديته؟
Catalyst 9.5
رو نصب کردم
بعضي وقت ها تغيير تنظيمات گرافيكي حين بازي، فريم رو كاهش ميده
دقیقا برای من همینجوریه.
نه وقتی تغییر میدم افت فریم داره.
بنظرتون میشه 1920*1080 بازی کرد؟!(:31:)
چون مانیتورم 1920*1080
J U N I P E R
27-06-2009, 21:44
Catalyst 9.5
رو نصب کردم
دقیقا برای من همینجوریه.
چون مانیتورم 1920*1080
پس اگه همينجوري بازي روونه مشكلي نيست ديگه، يه بار تنظيم ميكنيد حله...
نميدوم والا ميخواي يه امنحاني بكن ببين اين رزولوشنم جواب ميده يا نه :)
Catalyst 9.5
رو نصب کردم
دقیقا برای من همینجوریه.
چون مانیتورم 1920*1080
من با این سیستم با رزولوشن 1050*1680 بازی می کردم
am2 4800
hd 4850
1GB*4
فکر نکنم سیستم شما با اون رزولوشن مشکلی داشته باشه
البته منم Catalyst 9.5 رو نصب کردم که یه سری از مشکلات برطرف شد
سلام
آقا من اینو امروز تمومش کردم....
چرا انقدر کم بود!
نکنه برای من مشکل داشته
اولی از این بیشتر بود!
آخرین مرحله من این بود
ALL THE FURY
که با اون یارو دعوا میکنه طرف چنتا از این برقا با سایکو میزنه بعد سایکو از اون هواپیماشون پرتش میکنه پایین و....
آخرش میگن داریم برمیگردیم خونه
کلا 5 ساعت هم نشد!
تازه داشت بهم مزه میداد
گفتم خوبه عجب مقدمه طولانی داره...نگو خود بازی بوده!
من با این سیستم با رزولوشن 1050*1680 بازی می کردم
am2 4800
hd 4850
1GB*4
فکر نکنم سیستم شما با اون رزولوشن مشکلی داشته باشه
البته منم Catalyst 9.5 رو نصب کردم که یه سری از مشکلات برطرف شد
نمیدونم شاید بازی من مشکل داشت
تو رولیشن بالا یا پایین از لحاظ سرعت اجرا فرقی نداشت...ولی وقتی تعداد کاراکتر های صفحه زیاد میشد افت فریم پیدا میکردم (چه تو رزولیشن بالا چه پایین)
J U N I P E R
28-06-2009, 13:26
سلام
آقا من اینو امروز تمومش کردم....
چرا انقدر کم بود!
نکنه برای من مشکل داشته
اولی از این بیشتر بود!
آخرین مرحله من این بود
ALL THE FURY
که با اون یارو دعوا میکنه طرف چنتا از این برقا با سایکو میزنه بعد سایکو از اون هواپیماشون پرتش میکنه پایین و....
آخرش میگن داریم برمیگردیم خونه
کلا 5 ساعت هم نشد!
تازه داشت بهم مزه میداد
گفتم خوبه عجب مقدمه طولانی داره...نگو خود بازی بوده!
نمیدونم شاید بازی من مشکل داشت
تو رولیشن بالا یا پایین از لحاظ سرعت اجرا فرقی نداشت...ولی وقتی تعداد کاراکتر های صفحه زیاد میشد افت فریم پیدا میکردم (چه تو رزولیشن بالا چه پایین)
آره اون قسمت مرحله آخره...
ميدوني ديگه اين داستان موازي با داستان قبلي پيش ميره.
اونجا تموم ميشه ديگه، اون بسته ي راديو اكتيو رو به دست ميارن ديگه چيه داستان ادامه پيدا كنه؟:31:
من چندين بار تمومش كردم، با درجه سختي هاي مختلف. هر بار از يه راه ، يه بار معمولي، يه بار از لاي درختا،از زير آب،تو شيكم دشمن و ...:).
خيلي با اين بازي حال كردم، هوش مصنوعيش خوب بود، گرافيكم كه ديگه هيچي!
هر بار يه سري چيزاي جديد توي گرافيكش ميبينم، واقعا كرايسيس يه شاهكاره!
راستي تبريك ميگم تموم شد،
شما از نظر گرافيك و رم مشكل نداري، تو بدترين حالت هم 2 گيگ براي اين بازي پر نشد، اما چون ميگيد وقتي تعداد كاراكتر ها بالا ميره مشكل داره احتمالا CPU كم مياره...
ميدوني ديگه اين داستان موازي با داستان قبلي پيش ميره.
آره میدونم مازی بود
ولی داستان رو نمیدونم چیه!
تو بدترين حالت هم 2 گيگ براي اين بازي پر نشد
من با ویندوز سون بازی کردم دو خورده ای گیگ گرفت!
راستي تبريك ميگم تموم شد،
مرسی ولی اصلا مزه نداد!
من فکر میکردم خیلی بیشتر از این حرفا باشه
البته من داستان رو نمیدوستم.
آقا من یه حدسی میزنم
من بازیم نسخه فارسی بود
میگم شاید دستکاری شده و...
چون الان که حساب کردم دیشب ساعت 3_4 شروع کردم صبح تموم شد!
من اگه بتونم میام اسم مراحل (اسم خارجیش) رو میگم ببینم برای شما هم اینجوری بوده
اولش که اون مرحله کنار ساحل
بعدش رو اون کشتیه
یخبندان
روی قطار
آخرش هم که اون غول رو میزنیم.
soltanarash
29-06-2009, 08:27
[
[/quote]مرسی ولی اصلا مزه نداد!
آقا من یه حدسی میزنم
من بازیم نسخه فارسی بود
بعدش رو اون کشتیه
یخبندان
روی قطار
آخرش هم که اون غول رو میزنیم.[/quote]
نه آقا بازی من هم این مراحلو داره ایرانی ها تغییرش ندادند.در ضمن بازیش خیلی به من حال داد.تا حالا یک چنین سبکی ندیده بودم.
[
مرسی ولی اصلا مزه نداد!
آقا من یه حدسی میزنم
من بازیم نسخه فارسی بود
بعدش رو اون کشتیه
یخبندان
روی قطار
آخرش هم که اون غول رو میزنیم.[/quote]
نه آقا بازی من هم این مراحلو داره ایرانی ها تغییرش ندادند.در ضمن بازیش خیلی به من حال داد.تا حالا یک چنین سبکی ندیده بودم.[/quote]
آره به نظر من این بازی هیجانش بالاتر از قبلی بود گرافیکش هم بالاتر:31:
Turok-71
01-07-2009, 02:16
من نسخه فارسی بازی رو چند روز پیش تموم کردم خوب بود ولی کوتاه و بیشتر هم میتونستن
روش کار کنن حالا نسخه ی بعدی ببینیم چی میشه.
alex winson
01-07-2009, 09:35
توی مرحله forzen paradise توی اون پایگاه باس چیکا کرد؟ میرم توش میفتیم توی اون استراحتگاهه و بعد 4تا را میکشیم و گیر میفتیم
توی مرحله forzen paradise توی اون پایگاه باس چیکا کرد؟ میرم توش میفتیم توی اون استراحتگاهه و بعد 4تا را میکشیم و گیر میفتیم
باید بری تو اون یکی استراحتگاه از در رد شی. فکر کنم اونجا علامت سبز رو نشون نمیده.(راستی با امضات بسی حال کردم)موفق باشی
من نسخه فارسی بازی رو چند روز پیش تموم کردم خوب بود ولی کوتاه و بیشتر هم میتونستن
روش کار کنن حالا نسخه ی بعدی ببینیم چی میشه.
عزیز نگو.ناراحت میشم.این بازی فوقوالعاده است.بازی هر چقدر طولانی تر شه جذابیتش میره.شما بشین با دلتا بازی کن ببین بازی کوتاه یا نه:31:
soltanarash
01-07-2009, 13:39
عزیز نگو.ناراحت میشم.این بازی فوقوالعاده است.بازی هر چقدر طولانی تر شه جذابیتش میره.شما بشین با دلتا بازی کن ببین بازی کوتاه یا نه:31:
دلتا خیلی سخته.من تا وسطها رفتم دیگه کم اوردم.هارد هم نشونه نداره ولی دلتا دیگه خیلییییییی سخته.
دلتا خیلی سخته.من تا وسطها رفتم دیگه کم اوردم.هارد هم نشونه نداره ولی دلتا دیگه خیلییییییی سخته.
به نظر من دلتا خیلی فاز میده.مخصوصا اون مرحله که بالای قطار با اون تیر بارا باید بجنگی آخرش هم که اون جک و جونورا میریزن سرت.اگه آدم با دلتا بازی نکنه نصف عمرش هیچه(شوخی کردم:31:)
J U N I P E R
01-07-2009, 13:57
نه اونقد هام سخت نيست.
يه مدت با دشمن ور بري هوش مصنوعيش دست مياد بعد ميدوني چجوري جلو بري...
مثلا سه چهار نفر ديدنت دارن بهت شليك ميكن:
حالت اول: Maximum Armor
با دو سه تا گلوله انرژيت تموم ميشه. دشمن داره شما رو ميبينه و دائم شليك ميكنه پس انرژي روي صفر ميمونه، با چنتا تير از پا در مياي
حالت دوم: Maximum Speed
تير هايي كه به شما ميخوره روي انرژي هيچ تاثيري ندارره ولي خون شما كم ميشه، انرژيت كامله، حالت cloak (مخفي) رو سريع انتخاب ميكني، دشمن رندوم تير ميزنه،(نميبينه) سينه خيز زير بوته اي چيزي قايم ميشي يه برانداز ميكني بعد يه حالي بهشون ميدي:)
تجربه بنده ميگه حالت دوم بهتره، اينم در نظر داشته باشيد كه تو حالت مخفي وقتي ايستاده اي تو مسافت كمتري انرژي شما تموم ميشه. وقتي سينه خيز بري مسافت بيشتري رو ميتوني تو حالت مخفي طي كني.
از اين قبيل براندازا بكن، بعد از يه مدت DELTA تبديل ميشه يه BAAGHLAVA :31:
soltanarash
02-07-2009, 08:09
نه اونقد هام سخت نيست.
يه مدت با دشمن ور بري هوش مصنوعيش دست مياد بعد ميدوني چجوري جلو بري...
مثلا سه چهار نفر ديدنت دارن بهت شليك ميكن:
حالت اول: Maximum Armor
با دو سه تا گلوله انرژيت تموم ميشه. دشمن داره شما رو ميبينه و دائم شليك ميكنه پس انرژي روي صفر ميمونه، با چنتا تير از پا در مياي
حالت دوم: Maximum Speed
تير هايي كه به شما ميخوره روي انرژي هيچ تاثيري ندارره ولي خون شما كم ميشه، انرژيت كامله، حالت cloak (مخفي) رو سريع انتخاب ميكني، دشمن رندوم تير ميزنه،(نميبينه) سينه خيز زير بوته اي چيزي قايم ميشي يه برانداز ميكني بعد يه حالي بهشون ميدي:)
تجربه بنده ميگه حالت دوم بهتره، اينم در نظر داشته باشيد كه تو حالت مخفي وقتي ايستاده اي تو مسافت كمتري انرژي شما تموم ميشه. وقتي سينه خيز بري مسافت بيشتري رو ميتوني تو حالت مخفي طي كني.
از اين قبيل براندازا بكن، بعد از يه مدت DELTA تبديل ميشه يه BAAGHLAVA :31:
منم هم همین جوری تا نصفه رفتم به صورت مخفی آدم می کشتم.بعد فرار می کردم تا دوباره یک نفرو تنها گیر بیارم. ولی وسطاش یک جا پر آدم بود دیگه نشد این ترفند رو بزنی.
ali_disslove
03-07-2009, 16:44
من توي يكي از اين مراحل گير گردم 1 ساعته هر كاري ميكنم نميتونم اين مرحله رو رد كنم تمام آدما رو كشتم -- يه كشتيه خيلي بزرگه كه توش بم ماموريت داد انجامش دادم (يه كامپيوتر بود بايد ميرفتي سرش و use رو ميزدي حالا توي همون كشتي يه ماموريت ديگه داده و ميگه air strike is avalable. use binoculars to lock target اينو هي توي صفحه مينويسه و اسمه آخرين save كه دارم اينه: 22_assault_01H-06M-43s اون هدفي كه توي نقشه سبزه رو هم بمب بارون كردم ولي فايده اي نداشت-- 1 ساعت خودمو كشتم هيچي نفهميدم توي ديكشنري هم اين چيزي كه ميگه رو ترجمه كردم بازم نفهميدم
اگه ميشه يكي راهنمايي كنه كه من بايد چي كار كنم ؟؟؟
J U N I P E R
03-07-2009, 16:58
منم هم همین جوری تا نصفه رفتم به صورت مخفی آدم می کشتم.بعد فرار می کردم تا دوباره یک نفرو تنها گیر بیارم. ولی وسطاش یک جا پر آدم بود دیگه نشد این ترفند رو بزنی.
آره همه جا نميشه، اين يه مثال بود، ولي تو هر مرحله با تحليل هوش مصنوعي ميشه (تقريبا) راحت جلو رفت.
من توي يكي از اين مراحل گير گردم 1 ساعته هر كاري ميكنم نميتونم اين مرحله رو رد كنم تمام آدما رو كشتم -- يه كشتيه خيلي بزرگه كه توش بم ماموريت داد انجامش دادم (يه كامپيوتر بود بايد ميرفتي سرش و use رو ميزدي حالا توي همون كشتي يه ماموريت ديگه داده و ميگه air strike is avalable. use binoculars to lock target اينو هي توي صفحه مينويسه و اسمه آخرين save كه دارم اينه: 22_assault_01H-06M-43s اون هدفي كه توي نقشه سبزه رو هم بمب بارون كردم ولي فايده اي نداشت-- 1 ساعت خودمو كشتم هيچي نفهميدم توي ديكشنري هم اين چيزي كه ميگه رو ترجمه كردم بازم نفهميدم
اگه ميشه يكي راهنمايي كنه كه من بايد چي كار كنم ؟؟؟
شما از كشتي خارج شو برو رو يه بلندي، يه جا كه كشتي رو ببيني. بعد كليد B رو بزن.(دوربين) به سمت كشتي كليد E رو فشار بده.( همونجا كه خودش نشون داده)
هواپيماها ميان كشتي رو بمباران ميكنند. بعد هم ادامه ي ماجرا ...
ali_disslove
06-07-2009, 14:06
آقا من دوباره يه جا گير كردم
من توي يه مرحله گير كردم ك اسمش core هست يه جاي تريكه يه مرده اي رو كشتم بعد يه زنه هي داد زد من رفتم طرفش توي آسانسور يه عالمه حرف زد بعد آسانسور رفت بالا اون طنابو گرفتو رفت منه بدبخت توي اين غار گير كردم هيچ كسم نيست فكر كنم بايد از اين غار برم بيرون اما هر كار ميكنم راهي به بيرون پيدا نميكنم ميشه يه save كه اين تيكه مسخره رو رد كنه يكي بم بده؟ به نظر من اين تيكه از بازي بازي رو مسخره كرد
الان چند درصد از بازي رو تقريبا من رفتم ؟؟؟؟
آقا من دوباره يه جا گير كردم
من توي يه مرحله گير كردم ك اسمش core هست يه جاي تريكه يه مرده اي رو كشتم بعد يه زنه هي داد زد من رفتم طرفش توي آسانسور يه عالمه حرف زد بعد آسانسور رفت بالا اون طنابو گرفتو رفت منه بدبخت توي اين غار گير كردم هيچ كسم نيست فكر كنم بايد از اين غار برم بيرون اما هر كار ميكنم راهي به بيرون پيدا نميكنم ميشه يه save كه اين تيكه مسخره رو رد كنه يكي بم بده؟ به نظر من اين تيكه از بازي بازي رو مسخره كرد
الان چند درصد از بازي رو تقريبا من رفتم ؟؟؟؟
عزیز اونجا کمی سخت هست.شما ببین یه جا هست هم پایینش یه سوراخ هم بالاش راه هست از بالاش باید راتو بگیری بری.ببین عزیز این بازی کلا چند مرحله است و هر مرحله زیبایی خودشو داره.اگه سیو بریزی فایده نداره با کمی جستجو راه پیدا میشه.(این مرحله از زیباترین مرحله هاست.):40:
آقا من چرا یادم نمیاد این مرحله رو اصلا!
اصلا برای من دختری رو نشون نمیداد!
یذره در مورد مرحلش توضیح میدین؟
بین کدم یکی از اینا قرار میگیره؟
مرحله کنار ساحل
رو کشتیه
یخبندان
روی قطار
آخرش هم که اون غول رو میزنیم.
نه.هستش.قبل از اینکه بریم روی قطار تویه غار تاریک هست.ریل قطار دارن.سربازاشم خیلی خفنن.
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 15:36
عزیز همون مرحله ای هست که وقتی همه رو میکشی یه دمو نشون میده که شخصیت اصلی با سرعت میره و میپره روی قطار در حال حرکت . بعد موقع پریدنش یه انفجاری میشه و میگه : What the hell was that ؟!
ali_disslove
06-07-2009, 16:14
ما هر كار كرديم هيچ جايي پيدا نكرديم تا بريم بيرون بعدم رفتيم توي يه جايي كه انگار آب بود سرعت هم خيلي كم شد يه درو برام باز كرد بعد هم اونجا توي آب ها گير كردم هيچ راهه خروجي نبود البته مطمن نيستم كه آب بودا
اه حالمو دوباره يك ساعت گرفت
ما هر كار كرديم هيچ جايي پيدا نكرديم تا بريم بيرون بعدم رفتيم توي يه جايي كه انگار آب بود سرعت هم خيلي كم شد يه درو برام باز كرد بعد هم اونجا توي آب ها گير كردم هيچ راهه خروجي نبود البته مطمن نيستم كه آب بودا
راهنمایی کامل بازی:
منبع: videogames
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 19:30
یه عکس از مرحله بزاری بهتر میشه کمک کرد .:46:
دوستان من به یه مشکل برخوردم!!
همون مرحله اول (Call me ishmael) یه جایی هست باید اول دو تا هامر رو نابود کنی بعد باید بری تانک رو بزنی!!
من اونجا میرم تیر هام تموم میشه تا میام از تیربار خود ماشین استفاده کنم ماشین بوم.... میترکه!!
شما چی کار میکنید؟
J U N I P E R
06-07-2009, 21:44
همون مرحله اول (Call me ishmael) یه جایی هست باید اول دو تا هامر رو نابود کنی بعد باید بری تانک رو بزنی!!
من اونجا میرم تیر هام تموم میشه تا میام از تیربار خود ماشین استفاده کنم ماشین بوم.... میترکه!!
شما چی کار میکنید؟
ماشين خود به خود ميتركه؟
نبايد تير ها تموم شه توي همون آلاچيه وسط نقشه كلي مهمات هست...
ali_disslove
06-07-2009, 22:55
بازم روش كار كردم جواب نداد
اگه بازم نتونم ديگه مجبورم اين بازي رو بزارم كنار
من سيو هاي مرحله core رو ميخوام
در ضمن من عكس نميتونم بفرستم نميدونم چرا پايينه تاپيك برام نوشته شما نميتوانيد فايل پيوست كنيد
در ضمن من عكس نميتونم بفرستم نميدونم چرا پايينه تاپيك برام نوشته شما نميتوانيد فايل پيوست كنيد
عزیز شما تو گوگل هم واسه سیو سرچ کن من بازی روکه تموم کردم سیواش پرید مگر نه میذاشتم.در ضمن شما چه زود خسته شدی.گیمر واقعی تا راه رو پیدا نکنه ول نمی کنه.کمی تلاش کن از چراغت استفاده کن.کلید ( I) رو بزن.
شما چی کار میکنید؟
شما برو تو خونه آرپیجی رو بردار بزن بترکون( دورو بر انجا چنتا کلبه هست)
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 23:44
ببینم شما Crysis بازی میکنی یا Crysis Warhead ؟
اگه اشتباه نکنم مرحله Core مال Crysis شماره ی اولش بود .
همونی که توی فضا معلق بودی .
ببینم شما Crysis بازی میکنی یا Crysis Warhead ؟
اگه اشتباه نکنم مرحله Core مال Crysis شماره ی اولش بود .
همونی که توی فضا معلق بودی .
منم گفتم برام ناآشنا بود!
هی دارم فکر میکنم هیچی یادم نمیاد هی میگم نکنه بازی من مشکل داشته و کم بوده!
حتما crysis بوده.
YARMANGOLI
07-07-2009, 01:55
شما چی کار میکنید؟
خوتتو نامريي كن بعد بؤن هليكوپتر وهمه ادمارو با هم بتركون
تو Crysis WARHEAD مثل Crysis تخیلی میشه؟
یعنی بری فضا و موجودات فضایی!
اره از اون موجود فضای ها که مثل 8 پا هستن میاد مراحل بعد
با چنتا از اون بزرگ هاش هم بعدا سروکار پیدا میکنی :دی
البته مثل Crysis نیست.
ali_disslove
07-07-2009, 11:06
نميدونم والا جاييش كه ننوشته وارهد
اين قشنگ تره يا وارهد ؟؟؟
آره يه جايي كه معلق هستم -حالا ميگي چي كار كنم ؟؟؟؟
J U N I P E R
07-07-2009, 11:33
نميدونم والا جاييش كه ننوشته وارهد
اين قشنگ تره يا وارهد ؟؟؟
آره يه جايي كه معلق هستم -حالا ميگي چي كار كنم ؟؟؟؟
خب اون مرحله براي بار اول يه مقدار مشكله.
اينجا تاپيك Crysis warhead هست.
توي تاپيك Crysis مطرح كنيد.
CATALONIA
16-08-2009, 14:47
من توی یه مرحله ای گیر کردم که موجودات فضایی هستن و همه جا یخ زده و یه غولشونو شکست دادم تا از یه تونل رد شم بعد به یه کشتی رسیدم که هیچ راه ورودی نداره چی کار باید بکنم ممنون
Oracle_Eldorado
16-08-2009, 15:03
من توی یه مرحله ای گیر کردم که موجودات فضایی هستن و همه جا یخ زده و یه غولشونو شکست دادم تا از یه تونل رد شم بعد به یه کشتی رسیدم که هیچ راه ورودی نداره چی کار باید بکنم ممنون
دوست عزیز اونجا اگه نگاه کنی یه سری یخ به صورت پله پله روی هم سوار شدن .
شما باید بری حالت Strenghth Mode که بلند بپری و از اون صخره ها بری بالا .
اگه بلد نیستی چطوری بری اون حالت :
دکمه ی Scroll ( همون ریل وسط موس ) رو بگیر ، چند تا گزینه میاد روی صفحه
از اونجا سمت راست بالایی رو انتخاب کن .
اگه درست انتخاب کنی یه رنگای قرمزی روی بدنش شخص اول ظاهر میشه . :46:
ali_disslove
20-08-2009, 23:54
ما كه توي همين تاپيك و تاپيك خود كرايسيس اين مرحله core رو پرسيديم هيچي نفهميديم به كل بازي رو ول كرديم رفت
حالا وارهد رو گرفتم 7 تا سيو بيشتر جلو نرفتم يه جايي هست (همون اوايل بازي از آب كه رد ميشميه چند تا كلبه هست آدما رو كه ميكشم اون علامت سبز روي نقشه نميره توي كلبه بمب هم ميزارم اما هيچي نميشه
ميگيد چي كار كنم ؟؟/نكنه مثله كرايسيس در همين اوايلش گير كنم ؟
J U N I P E R
20-08-2009, 23:59
ما كه توي همين تاپيك و تاپيك خود كرايسيس اين مرحله core رو پرسيديم هيچي نفهميديم به كل بازي رو ول كرديم رفت
حالا وارهد رو گرفتم 7 تا سيو بيشتر جلو نرفتم يه جايي هست (همون اوايل بازي از آب كه رد ميشميه چند تا كلبه هست آدما رو كه ميكشم اون علامت سبز روي نقشه نميره توي كلبه بمب هم ميزارم اما هيچي نميشه
ميگيد چي كار كنم ؟؟/نكنه مثله كرايسيس در همين اوايلش گير كنم ؟
توی اون مرحله نقطه ی سبز رنگ ملاک نیست، شما باید ساحل رو پاکسازی کنی، بگرد همه ی آدما رو اون دور و اطراف بکش، مرحله ی Core هم شاید یه کم بد قلق باشه ولی رد میشه، میخوای یه بار دیگه امتحان کن :)
MaSoUd555
21-08-2009, 00:09
سلام دوستان من قبلا که بازی میکردم یادمه یه جایی گیر کرده بودم
مشخصات:یه غوله گنده بود که وسط یه رود خونه بود همهی برو بچس بهش تیر میزدن منم هر کاری کردم از پا در نیامد
بعدش دیگه نمیدونستم چی کار کنم و وین که عوض کردم همش پرید
میخواستم بدونم اونجارو باید چطوری رد کنم ؟؟؟
بعدش رمزی چیزی میخوام که بتونم از ادامه همون جا برم
اینم میخواستم بدونم چقد تا تهش مونده؟؟؟
ولی خداییش بهترین بازی بود که تا حالا کردم
کسی نمیدونه 2ش کی میاد؟(فقط خدا کنه اینقد تخیلی نباشه!!!!!)
Reza Azimy_RW
21-08-2009, 00:37
مشخصات:یه غوله گنده بود که وسط یه رود خونه بود همهی برو بچس بهش تیر میزدن منم هر کاری کردم از پا در نیامد
فکر میکنم باید فرار میکردی توی یک صفینه فضایی بود . . فکر میکنم نصفشو رفتی . فکر میکنم 2010 میاد البته این یکی رو مطمیانم 2010 میاد فکر نمیکنم !
alborz_k
21-08-2009, 01:20
سلام. کار خاصی نباید می کردی ، یعنی باید این قدر بهش تیر می زدی تا تا کلنل استرایکر دستور عقب نشینی بده ، بعدش سوار هواپیما می شدی و هوا پیما پرواز می کرد و مرحله تمام می شد!
بعد از اون هم 2 مرحله می مونه که هر دو شون بسیار هیجان انگیز هستند!
نسخه ی بعدیش یکی دو سال دیگه می اد!
MaSoUd555
21-08-2009, 05:07
باز سلام دوستان
من میخوام امروز Crysis Warhead رو بگیرم میخواستم بدونم چی کار کنم که ویندوز رو هم عوض کردم باز بتونم سیو مراحل رو داشته باشم و بازی فرت نشه!!!
آخه قبلا همین اتفاق تو crysis افتاد داشت دیوونم میکرد
daneshjooyan
21-08-2009, 09:21
باز سلام دوستان
من میخوام امروز Crysis Warhead رو بگیرم میخواستم بدونم چی کار کنم که ویندوز رو هم عوض کردم باز بتونم سیو مراحل رو داشته باشم و بازی فرت نشه!!!
سلام عزيز
سيو اين بازي توي پوشه mydoucument و بعد داخل پوشه My Games هست اونجا مي توني پوشه سيو مراحل بازي رو پيدا كني و يه جايي خارج از درايو ويندوزت سيوش كني و استفاده كني
Turok-71
21-08-2009, 09:27
باز سلام دوستان
برو به محل سیو بازی که معمولا هم my documents هست سیو رو کپیش کن داخل یه سی دی یا فلش بعد که ویندوز جدیدت رو نصبیدی به همون جایی که سیوها در ویندوز قبلی قرار می گرفتن در این ویندوز جدید پیست کن.
MaSoUd555
21-08-2009, 12:02
دوست عزیز اینارو خودم میدونم
دفعه ی قبل این کارو کرده بودم اما این راه جواب نداد چون سیوها لود نمیشد
گفتم شاید راه دیگه ای داره!!!
Turok-71
21-08-2009, 12:31
عجیبه!!
من که بارها این کارو کردم و جواب داده.
MaSoUd555
21-08-2009, 12:35
عجیبه!!
من که بارها این کارو کردم و جواب داده.
باز ممنون دوست من
اما حواست باشه چون یه وقت نشه میام خرخرتو میجواما :31:
بازم ممنون
SADEGH 7
29-08-2009, 00:04
سلام
انقدر بازی ها کم شده که به بازی های نسبتا قدیمی رو آوردم. یه سری لینک هم برای دانلود بازی پیدا کردم. فقط اگه لطف کنید بگید حجم دقیق بازی چقدره ممنون میشم.(البته نصب نشده) چون می خوام یه وقت بازی rip شده دانلود نکنم.
مرسی
ali_disslove
29-08-2009, 01:21
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟
SADEGH 7
29-08-2009, 02:00
فک کنم 9 قیق فضا احتیاج داری ...:20:
ممنون از راهنمایی.
ولی سوال من در مورد نصب نشدش بود. چون می خوام بازی رو از نت دانلود کنم، می خوام بدونم حجم بازی چقدره؟ این لینک که من پیدا کردم 5660 مگ هستش. ولی نمی دونم rip شدست یا کامله. منظور من حجم بازی تو DVD بود.
باز هم ممنون.
ممنون از راهنمایی.
ولی سوال من در مورد نصب نشدش بود. چون می خوام بازی رو از نت دانلود کنم، می خوام بدونم حجم بازی چقدره؟ این لینک که من پیدا کردم 5660 مگ هستش. ولی نمی دونم rip شدست یا کامله. منظور من حجم بازی تو DVD بود.
باز هم ممنون.
محض اطلاع من الان روی کامپیوترم نصب شدش رو دارم به حجم 5.65GB فکر کنم با چیزی که شما توی اینترنت دیدی جور دربیاد(البته به شرطی که فشرده نشده باشه)...
ali_disslove
31-08-2009, 23:15
فكر ميكردم بعد 1 هفت 10 نفر جوابمو دادند اما مثله اينكه هنوز بايد در حسرت يه جواب باشيم
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر ميكردم بعد 1 هفت 10 نفر جوابمو دادند اما مثله اينكه هنوز بايد در حسرت يه جواب باشيم
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز دقیق یادم نیست ....
ولی فک کنم شما باید به اون پایین سرش شلیک کنی اون جایی که یه جور درخشندکی داره..
اگه save بعد اونجارو بخای از loadgame شماره save تو بهم بگو بدم واست.:20:
من دقیق نگرفتم کجا رو میگی(یه عکش می گذاشتی بهتر بود) ولی اگه اونجایی که من فکر میکنم باید اینقدر با راکت لانچر و نارنجک انداز بزنیش تا بمیره...
miladddd
02-09-2009, 17:47
سلام
من این بازیو هنوز بازی نکردم، ولی crysis 1 رو بازی کردم
میخوام ببینم ارزش داره برم سراغش؟
اگه لطف کنید و بگید تعداد دی وی دی های بازی چقدره و مال چه شرکتی رو بگیرم که ناقص نباسه ممنون میشم
راستی یه سوال دیگه، از لحاظ سنگینی از crysis سنگینتره یا مثل همونه؟!
سلام
یک کرک سالم برای این بازی پیدا میشه :) ؟
سلام
من این بازیو هنوز بازی نکردم، ولی crysis 1 رو بازی کردم
میخوام ببینم ارزش داره برم سراغش؟
اگه لطف کنید و بگید تعداد دی وی دی های بازی چقدره و مال چه شرکتی رو بگیرم که ناقص نباسه ممنون میشم
راستی یه سوال دیگه، از لحاظ سنگینی از crysis سنگینتره یا مثل همونه؟!
crysis warhead سنگین تره و گرافیک بالاتری می خواد
Spaniuly
02-09-2009, 19:14
سلام
یک کرک سالم برای این بازی پیدا میشه :) ؟
واسه بازی کرک می خوای برو گیم کپی
سلام
من خود crysis رو بازی نکردم
می خواستم بین این و خود crysis یکی رو بگیرم کدوم رو بگیرم .... این ادامه اونه؟ گرافیک اون کمتر بود ؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.