ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crysis Warhead

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

shahramcat
25-09-2008, 23:34
من امروز بازی رو از تکین گرفتم و مشکلی هم نداشتم ! نه کانکتی خواست نه جیزی ! حتی فایل کرک هم نداشت .

playstation 3
25-09-2008, 23:43
من این بازی رو خریدم secu rom میگه باید به اینترنت وصل بشی وصل که میشم تا 100 میره و این خطا رو میده
a requred secuirity cannot be activatid کرک نداره یه فایل داره به اسم paul.dll تعو سیدیش چکار کنم

golmohammadi
26-09-2008, 00:59
دوستان من اون دسته از كاربراني كه مي گفتن بازي عليرغم گرافيك بالا راحت تر و بهتر از كريسيس اولي اجرا ميشه. نميدونم رو چه حسابي اين حرفها رو زدن يا واقعا نديد اين حرفو زدن (خودشون بازي نكردن و با چشم نديدن و از اين و اون يا سايتها خوندن) يا هم سيستمشون رو ارتقا دادن يادشون نيست.
در هر صورت بازي كاملا ضعيف رندر ميشه و هر 4 5 ثانيه يه بار لگ داره بازي (رندر نميشه به درستي) در كل به لحاظ گرافيكي براي كامپيوتر هاي غول طراحي شده (سيستم هاي خفن قوي). و خوراك ماها نيست. براي كيفيت بالا به كارت 9800 جي فورث نياز داريد و يك سي پي يوي اينتل 2 كور آخرين مدل و رم هم 4 گيگ باشه خوبه. بهتره روي مانيتور هاي 19 اينچ Lcd بازي كنيد.
(اگه اين سيستم گير من بياد ميرم موشك آپولو مي فرستم كره مريخ)

اين بازي كي اومد كه ما نفهميديم
راستي چند تا دي وي دي هست ؟
در ضمن با اين حرفهايي كه گفتي نا اميد شدم

shahramcat
26-09-2008, 01:23
اين بازي كي اومد كه ما نفهميديم
راستي چند تا دي وي دي هست ؟
در ضمن با اين حرفهايي كه گفتي نا اميد شدم

4 5 روزی هست که اومده !
2تا دی وی دی هست ......

در کل سیستم متوسط به بالا میخاد مثلا کارت 8600 جی تی با 2 گیگ رم میتونی رو mainstream فقط بازی کنی !

Öracle
26-09-2008, 02:36
بالاخره منم بازی رو گرفتم
تا سیو 33 رفتم ( Frozen Paradise )
خیلی قشنگ تر شده .
خیلی هم روون تر شده .
البته من هنوز با تنظیمات ور نرفتم .
انقدر تو کف بازی بودم یادم رفت !
فقط از اول بازی تنظیمات رو روی وسطی گذاشتم .
در کل خیلی عالیه .

M659
26-09-2008, 02:48
بهتره یه سر به اخبار های سخت افزار هم بزنی :46:
قوی ترین گرافیک الان 4870 X2 هست گرافیک 4850 الان از 9800 GTX قوی تره ...
و این که چون اکثر گیمر های ایران کارت گرافیک رو فقط انویدا میدونن فروشنده ها قیمت ها رو میبرن بالا و گرنه 9800 نزدیک 200 دلار قیمت اصلیش هست...
من خودم فن بوی انودیا هستم ولی الان 4850 رو ترجیح دادم برای خرید :11:

به شدت موافقم.
متاسفانه.
اون هایی که اطلاع ندارن ممکنه 8400 gs رو به 4850 ترجیح بدن:31: در کل بازار ایران برای nvida بهشته.:31::41:
---
از بازی بگید.
من هنوز نرفتم سراغش. می خوام با BIA جدید با هم ببلعیم.
من کرایسیس رو در Very High x2 AA در رزولوشن 1680×1050 با 10 فریم در ثانیه تمام کردم:31::31:

Spaniuly
26-09-2008, 12:22
كلا بازي سخته به نظر من. چون من روي كمترين ديفيكالتي بازي مي كنم ولي خيلي با مشكل مواجه ميشم بعضي جاها. اكثرا روي سخت بازي مي كنيد شما ها يا راحت؟

[siavah]
26-09-2008, 12:31
بله چند لحظه بعد از نصب تاريخ انتشار رو چك ميكنه كه نسخه ات دزدي نباشه البته يه فايل dll هست كنار فايل كرك كه همين مسئله رو هم از بين مي بره و به اينترنت وصل شدن نياز نيست

اون فايل رو چيكارش بايد كرد؟؟؟؟؟ميشه توضيح كامل بدين؟؟؟؟؟؟؟ممنون

Spaniuly
26-09-2008, 12:44
;2998297']اون فايل رو چيكارش بايد كرد؟؟؟؟؟ميشه توضيح كامل بدين؟؟؟؟؟؟؟ممنون

هيچي قبل از چك كردن كپي مي كنيش به ريشه يعني همون جايي كه بازي رو نصب كردي

3Dmajid
26-09-2008, 14:32
یکی از رفیقام میگفت یه رمز داره میزنی سوم شخص میشه ... چه جوری ؟

shahramcat
26-09-2008, 14:39
كلا بازي سخته به نظر من. چون من روي كمترين ديفيكالتي بازي مي كنم ولي خيلي با مشكل مواجه ميشم بعضي جاها. اكثرا روي سخت بازي مي كنيد شما ها يا راحت؟

من رو نرمال میزنم .....

واقعا بازی شاهکاری هست ! به همه توصیه میکنم بازی کنن ...

ali_ranger22
26-09-2008, 14:48
من رو نرمال میزنم .....

واقعا بازی شاهکاری هست ! به همه توصیه میکنم بازی کنن ...

نرمال که حال نمیده! من الان رو Hard میزنم

shahramcat
26-09-2008, 14:52
نرمال که حال نمیده! من الان رو Hard میزنم

آقا شما کارت خیلی درست هست !

در کل هر بازی رو باید رو نرمال گذاشت زیر اون فایده نداره ..... بعد از اینکه تموم شد میتونید یکبار هم با درجه سختی بالا بازی کنید .

ali_ranger22
26-09-2008, 15:11
آقا شما کارت خیلی درست هست !

در کل هر بازی رو باید رو نرمال گذاشت زیر اون فایده نداره ..... بعد از اینکه تموم شد میتونید یکبار هم با درجه سختی بالا بازی کنید .

هوش مصنوعیش نسبت به کرایسیس پایین تره من کرایسیس رو هم با hard بازی کردم که به نظرم سخت تر بود الان خیلی راحت تره!

aseman e ghermez
26-09-2008, 16:57
اگه داشته باشه توپ میشه:21:
مخصوصا وارهد:27::31:

Retired User
26-09-2008, 17:12
امكان نداره همچين چيزي باشه چون اگه بود كلي روش تبليغ ميشد كه سوم شخص هم داره بعدشم مگه ميشه با يه رمز كل گيم پلي بازي رو به كلي تغيير بدي
شايعه است تو باور نكن

T O O M A J
26-09-2008, 17:32
امكان نداره همچين چيزي باشه چون اگه بود كلي روش تبليغ ميشد كه سوم شخص هم داره بعدشم مگه ميشه با يه رمز كل گيم پلي بازي رو به كلي تغيير بدي
شايعه است تو باور نكن
تایید میشه.یه همچین چیزی امکان نداره.

3Dmajid
26-09-2008, 17:45
شايعه است تو باور نكن

عزیزم یه چی میگیو ...
من رفیقم میخواست کدش رو بهم بده که گفتم نمیخوام ... بهم گفت سوم شخص خیلی بیشتر حال میده ولی من کد رو نخواستم.
حالا پشیمون شدم.
فردا که میرم مدرسه ازش میگیرم و بهتون میگم تا برید حالش رو ببرید :10:

Retired User
26-09-2008, 17:50
عزیزم یه چی میگیو ...
من رفیقم میخواست کدش رو بهم بده که گفتم نمیخوام ... بهم گفت سوم شخص خیلی بیشتر حال میده ولی من کد رو نخواستم.
حالا پشیمون شدم.

باشه حتما نتيجشو بيا اينجا بگو چون مطمئنم همچين چيزي وجود نداره

Spaniuly
26-09-2008, 17:59
عزیزم یه چی میگیو ...
حالا پشیمون شدم.

فردا تو مدرسه بهت ميگه بابا يه چي گفتم تو چرا باور كردي
تازه مگه GTA هست كه بخواي رمز بزني

[siavah]
26-09-2008, 18:34
تازه مگه GTA هست كه بخواي رمز بزني

بابا شايد راست بگه بنده خدا......اينقدر زود قضاوت نكنيد....

Öracle
26-09-2008, 18:49
بازی قشنگی بود .
ولی حیف کم بود .
آخرش هم خیلی قشنگ بود .
در کل عالی بود .
به قول خود بازی Maximum Game !

[siavah]
26-09-2008, 19:14

ARIAK جان تو بازي رو گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟

Retired User
26-09-2008, 19:43
;3000351']ARIAK جان تو بازي رو گرفتي؟؟؟؟؟؟؟؟

هنوز نه :13:، ميترسم مثه assassins creed بشه و اولاش خراب باشه يه چند روز ديگه ميگيرم:41:

Öracle
26-09-2008, 19:51
نه مشکلی نداره . من خریدم هیچ مشکلی نداره .

Retired User
26-09-2008, 20:05
نه مشکلی نداره . من خریدم هیچ مشکلی نداره .

پس جريان اتصال به اينترنت و اينكه كرك نداره چيه؟

3Dmajid
26-09-2008, 20:10

حالا فردا بهت میگم وجود داره یا نه :31:

تازه مگه Gta هست كه بخواي رمز بزني

چه ربطی داره !
مگه فقط تو جی تی ای رمز میزنن ؟
این همه بازی هر کدوم چیت کد دارن.
نکنه میخوای بگی کرایسیس چیت کد نداره.

تازه اگه به روند بازی دقت کرده باشید متوجه میشید که این بازی سوم شخص ساخته شده و دوربینش اول شخصه.

Retired User
26-09-2008, 20:15
حالا فردا بهت میگم وجود داره یا نه :31:

چه ربطی داره !
مگه فقط تو جی تی ای رمز میزنن ؟
این همه بازی هر کدوم چیت کد دارن.
نکنه میخوای بگی کرایسیس چیت کد نداره.

تازه اگه به روند بازی دقت کرده باشید متوجه میشید که این بازی سوم شخص ساخته شده و دوربینش اول شخصه.

پس تا فردا دي: فقط يادت نره كد رو اينجا بگي

golmohammadi
26-09-2008, 21:00
چنين كدي ممكن نيست وجود داشته باشه
اونم برا بازي كرايسيس كه قويترين گرافيك را داره
شايد اگه يه گيم ضعيف بود آدم باورش ميشد
خودتونو قول نزنيد
راستي منم موندم تو كفش هنوز نخريدم
فردا هر جور كه شده حتي كارمو ول ميكنم و ميرم بخرمش

Spaniuly
26-09-2008, 22:51
چنين كدي ممكن نيست وجود داشته باشه
اونم برا بازي كرايسيس كه قويترين گرافيك را داره
شايد اگه يه گيم ضعيف بود آدم باورش ميشد
خودتونو قول نزنيد
راستي منم موندم تو كفش هنوز نخريدم
فردا هر جور كه شده حتي كارمو ول ميكنم و ميرم بخرمش

سيستمت بايد بالا باشه ها 512 Real با رم حداقل 1 گيگ (من ميگم كشكه مال من 1.5 هست موقع خارج شدن رم پر ميشه من ميگم بايد 2 گيگ رمت باشه حداقل)

حتي خود بازي همون اولش اشاره ميكنه به Nvidia و Intel اين خودش تابلو نشون ميده كه بازي به سيستم خيلي قوي نيازمنده ولي واقعا تجربه بازي كردن كريسيس وارهد يه روياست (اين بازي گرافيكي ترين بازي تاريخ گيم شناخته شد)

ali_ranger22
26-09-2008, 22:57
پس جريان اتصال به اينترنت و اينكه كرك نداره چيه؟

شما یکی از مراحل نصب رو نادیده گرفتید
باید برید و یک فایلی که x86 داره رو نصب کنید

Spaniuly
26-09-2008, 23:32
يكمي نصبش عجيب غريب هست اين يكي تاحالا همچين نصبي نديده بودم 2 برابر زمان ويندوز نصب كردن طول ميكشه Installation مال من شبيه نصب ويندوز ويستا بود مال شما هم؟
مال من ورژن چيني هست 2 زبانه هست چيني و اينگليش

golmohammadi
26-09-2008, 23:48
سيستمت بايد بالا باشه ها 512 Real با رم حداقل 1 گيگ (من ميگم كشكه مال من 1.5 هست موقع خارج شدن رم پر ميشه من ميگم بايد 2 گيگ رمت باشه حداقل)

حتي خود بازي همون اولش اشاره ميكنه به Nvidia و Intel اين خودش تابلو نشون ميده كه بازي به سيستم خيلي قوي نيازمنده ولي واقعا تجربه بازي كردن كريسيس وارهد يه روياست (اين بازي گرافيكي ترين بازي تاريخ گيم شناخته شد)

والا من نسخه قبلي كرايسيس رابا 8400 gs تموم كردم
البته در مينيموم
خيلي حال كردم
الانم گرافيكم 8600 gt 1gig هست
و رمم 2 گيگ
عده اي بچه ها ميگند كه اين نسخه رونتر شده اميدوارم كه اينجوري باشه
در مورد نكته آخري هم بايد بگم كه اره اين لياقت رو داشت
ولي Assasins Creed هم گرافيك خفني داشت
خداييش اين دو گيم آبروي كامپيوتر را نگه داشتند

يكمي نصبش عجيب غريب هست اين يكي تاحالا همچين نصبي نديده بودم 2 برابر زمان ويندوز نصب كردن طول ميكشه Installation مال من شبيه نصب ويندوز ويستا بود مال شما هم؟
مال من ورژن چيني هست 2 زبانه هست چيني و اينگليش

اي بابا اينجوري باشه كه بايد يه روز از كار بمونيم ...
يه چيزي هم بگم اين ايرانيها خيلي چيزها را عوض ميكنند
از قبيل همين نصب و ...
كاش دي وي دي 8 گيگ ارزونتر ميشد
اونوقت گيمهايي كه 2 دي وي دي بودند در 1 دي وي دي خيلي راحت نصب ميشند
البته اكثر گيمها 1 دي وي دي 8 گيگ هستند
وقتي وارد ايران ميشند 2 دي وي دي ميشند
كه بعداز مراحلي دستكاري باعث ميشه كه گيم خوب از آب در نياد و يا دير نصب بشه و ...

Spaniuly
27-09-2008, 00:05
اولا بايد بدوني بازي يه اشكال بد داره اونم اينه سخت رندر ميشه و اينكه رونتر از قبلي هست حرف مفته هيچم رون نيست من قبلي رو با مديوم راحت بازي ميكرد الان كلا ميذارم رو مينيمم بازم بازي لگ داره

در مورد 2 dvd بودن هم بايد بگم بلاي جون همه شده
نمونه اش همين كبير سافت هست كه مياد Setup رو كلش رو با وينرار به 500 - 600 قطعه تيكه ميكنه يه 200 - 300 تاش رو ميزنه رو يهكي بقيه اش رو هم رو dvd 2 اول همه اش رو بايد اكستراچ كني رو pc بد تازه شروع كني به نصب كه كلا يه 1.5 ساعتي قشنگ وقتت گرفته ميشه البته اگه شانس بياري وسط اكستراچ Eror ضد حال نده بهت.

نه انصافا اين 2 dvd ها رو ايران نميتونه دست كاري كنه setup شون رو خيلي سخته من فقط بازي NFS Pro Street رو ديدم كه هم 2 dvd هست هم نصبش اورجينال EA هست. اول dvd1 رو نصب ميكنه وسطش پيغام اورجينال EA مياد مبني بر اينكه DVD2 رو قرار بديد.

اگه به خود كفايي برسيم اين 8 گيگ ها رم خودمون توليد كنيم از اين به بعد اين بازي ها رو رو 8 گيگ ميتونيم تهيه كنيم اينجوري setup هم طولاني نميشه

mohammad_twe
27-09-2008, 01:25
قشنگ بود :d
اخره نصبش که میخواید برید تو بازی اول وصل شین به نت یه کارایی کنه بعد میره تو بازی :d

golmohammadi
27-09-2008, 01:40
راستي اين بازيهايي كه اول بايد كپيشون كني به هارد و بعد بري از هارد نصبشون كني
فكر كنم مظخرفترين حالت ممكن برا نصب هست كه حسابي ادمو خسته ميكنند
من pro steet را گرفته بودم كه 7يا8 گيگ را بايد كپي ميكردم به هازد و بعد دوباره يه 10 گيگ فضا ميخواست كه نصبش كنم ...
راستي نسخه دوم كرايسيس چند مرحله داره ؟

Spaniuly
27-09-2008, 07:34
اخره نصبش که میخواید برید تو بازی اول وصل شین به نت یه کارایی کنه بعد میره تو بازی :d

منظورت كدوم كاراست؟

راستي اين بازيهايي كه اول بايد كپيشون كني به هارد و بعد بري از هارد نصبشون كني
فكر كنم مظخرفترين حالت ممكن برا نصب هست كه حسابي ادمو خسته ميكنند
من pro steet را گرفته بودم كه 7يا8 گيگ را بايد كپي ميكردم به هازد و بعد دوباره يه 10 گيگ فضا ميخواست كه نصبش كنم ...
راستي نسخه دوم كرايسيس چند مرحله داره ؟

آره واقعا براي كساني مثل من كه هاردم 40 هست كابوسه
اتفاقا من پرو استريت رو دارم تنها بازي 2 دي وي دي هست كه اينجوري نيست. و نصبش استاندارد هست
والا اين براي منم سوال بود كه چند تا مرحله هست من الان تو اين مرحله هستم: Heart of Hell مطمئن نيستم درست نوشتم اسمش رو ولي يه همچين چيزيه تموم كرده ها بگن مرحله چندمه و چه قدر مونده به آخرين مرحله؟

starn
27-09-2008, 11:33
بکس اینجا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ چطور وارد کشتی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
27-09-2008, 11:56

نباید اینکارو بکنی....x86 نصب کن بعد کرک رو کپی کن...

Spaniuly
27-09-2008, 12:07
بکس اینجا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ چطور وارد کشتی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به سمت چپ بپيچ مستقيم برو رسيدي به انتهاي كشتي دوباره بپيچ داخلش از انتهاش بايد وارد بشي يه پل كوچيك هم داره اونورش از اونجام مي توني وارد بشي

mohammad_twe
27-09-2008, 12:48
من که اونجوری کردم رفت تو بازی :-??

Spaniuly
27-09-2008, 14:32
سلام دوباره برگشتم روي EASY تموم كردم مدت بازي رو 1 ساعت و 10 دقيقه داد يعني تا اين حد كمه و اگه بتوني 1 ساعت و ده دقيقه بكوب بري جلو و Movie هارو اسكيپ بزني تموم ميشه البته روي ايزي هم خيلي راحت ميشه تموم كرد ولي يه چيزي شايان ذكر هست و قابل توجه ما تو قبليه اصلا نميتونستيم با نوماد انس بگيريم چون احساس نميكرديم كسي هست واسه خودش چون اصلا به حالت سوم شخص نميرفت و تا پايان بازي خودمونيم. ولي سايكو كه تو اين جديده هستيم بعضي اوقات تو Movie ها به حالت سوم شخص مي ريم و از نزديك مي بينيم مثلا وقتي با كسي در گير ميد مي تونستيم ببينيم و حركاتش و عصباني شدن هاش خيلي تاثير گذار هست و آدم خود به خود وقتي ميبينه كه در قالب چه شخصيتي هست يه حس عجيبي به آدم ميده. وقتي هم ميبينه سايكو يك شخصيت باحال و جذاب هست و مردونگي خاصي تو چهرش هست آدم حس و روحيه عجيبي ميكيره من كه از اين ابتكار عمل خوشم اومد در داخل بازي اول شخص هستيم و در جاهايي كه Movie نشون ميده به حالت سوم شص سايكو رو ميتونيم ببينيم. راستي يه ايروني هم تو بازي دست داشت ( آتيلا بانكي )

[siavah]
27-09-2008, 14:36
كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟

Spaniuly
27-09-2008, 14:59
;3003814']كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟

جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايراده

[siavah]
27-09-2008, 16:21
جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايراده

آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.

[siavah]
27-09-2008, 16:28
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........

S A A M
27-09-2008, 16:42
;3004306']دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
9800 Geforce خیلی بهتره با یه رم 2گیگ دیگه کارت حل حل میشه

Öracle
27-09-2008, 17:02
;3004271']آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.

همشهری برو از میرداماد بگیر .
اسم مغازش هم آیرین هست .
یکی از دوستام از اونجا گرفته و سالمه .

ali_ranger22
27-09-2008, 18:33
;3004306']دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........

باز بحثش شروع شد ...
شما یه سر به انجمن سخت افزار بزن و نتایج رو ببین که مثلا بین 9800 و 4850 مقایسه شده بعد خودت تصمیم بگیر...
من 4850 نسخه هایی که اورکلاک شدن رو پیشنهاد میدم

davoodf
27-09-2008, 18:34
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
دوست من اینجا قسمت مخصوص این بازی هست شما به این انجمن مراجعه کنین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین مطمعن باشین زودتر به جواب میرسید و دقیق تر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.
اولا که گرافیک خفن رفته بالا.توی حالت enthusiast بدون aa و رزولوشن 600*800 33 تا 35 فریم میگیرم البته بعضی جا با توجه به محیط بالاتر هم میره.بعضی جا ها هم مثل کریسیس قبلی یه تیک کوچیک داره که فقط یک ثانیه بعد درست میشه.کلا به نظر من یک زره رونتر اجرا میشه.هنوز اولاش هستم.

[siavah]
27-09-2008, 18:43
دوست من اینجا قسمت مخصوص این بازی هست شما به این انجمن مراجعه کنین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین مطمعن باشین زودتر به جواب میرسید و دقیق تر:

و سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.
اولا که گرافیک خفن رفته بالا.توی حالت enthusiast بدون aa و رزولوشن 600*800 33 تا 35 فریم میگیرم البته بعضی جا با توجه به محیط بالاتر هم میره.بعضی جا ها هم مثل کریسیس قبلی یه تیک کوچیک داره که فقط یک ثانیه بعد درست میشه.کلا به نظر من یک زره رونتر اجرا میشه.هنوز اولاش هستم.

گرافيكت چنده؟؟؟؟؟؟؟

[siavah]
27-09-2008, 18:44
9800 Geforce خیلی بهتره با یه رم 2گیگ دیگه کارت حل حل میشه

رمم 2 گيگه.........

[siavah]
27-09-2008, 18:46
همشهری برو از میرداماد بگیر .
اسم مغازش هم آیرین هست .
یکی از دوستام از اونجا گرفته و سالمه .

به به به..........ايول همشهري جون.........نميدوني واسه نصبش به نت هم نياز داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
مال كدوم شركته؟؟؟؟؟؟

davoodf
27-09-2008, 18:51
گرافيكت چنده؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه توی بازی اول سی پی یو و بعد رم و بعد کارت گرافیک به ترتیب نقش مهمی دارن.
اگر سی پی یو پایین باشه و کارت گرافیک بالا کارت نمی تونه از تمام قدرت خودش استفاده کنه و با مشکل پرفورمانس پایین مواجه میشین.
سیستمم اینه:
vga:ati hd 4870
ram:4 gb/2*2 bus 800
cpu:e8400
برای اطلاعات کامل به نظر من به بخش سخت افزار مراجعه کنین بهتره.چون که اونجا افراد متخصصی وجود دارن که در این زمنیه خیلی وارد هستن و بهتر می تونن کمکتون کنن.

vegas
27-09-2008, 20:10

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.
800*600 فقط 33 فریم !!!
WTF !!!
:18:

Spaniuly
27-09-2008, 23:06
اگه قبلي رو كسي بازي كرده باشه مي فهمه اين رو كه قبليه رونتر بود نه اين جديده البته هيچ مشكلي هم نداره چون كريسيس وارهد گرافيكي ترين بازي تاريخ رو داره يدك مي كشه. پس به حق سيستم بالايي مي خواد و ضعف محسوب نميشه

Öracle
27-09-2008, 23:12
اگه قبلي رو كسي بازي كرده باشه مي فهمه اين رو كه قبليه رونتر بود نه اين جديده البته هيچ مشكلي هم نداره چون كريسيس وارهد گرافيكي ترين بازي تاريخ رو داره يدك مي كشه. پس به حق سيستم بالايي مي خواد و ضعف محسوب نميشه

باور کن من الآن هم Crysis رو دارم و هم Crysis Warhead .
تنظیمات رو مثل هم میزارم .
Warhead روون تره :18:
نمیدونم چرا اینطوریه .
خیلی جالبه .
تازه من با تنظیمات Gamer و 2 تا AA هم روون بازی میکنم ( Warhead )

Spaniuly
27-09-2008, 23:23
باور کن من الآن هم Crysis رو دارم و هم Crysis Warhead .
تنظیمات رو مثل هم میزارم .
Warhead روون تره :18:
نمیدونم چرا اینطوریه .
خیلی جالبه .
تازه من با تنظیمات Gamer و 2 تا AA هم روون بازی میکنم ( Warhead )

براي من برعكسه و بازيم لگ داشت. نميدونم چرا رندر شدنا مشكل داشت.

[siavah]
27-09-2008, 23:25
aa چيه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟؟

Hsnti
27-09-2008, 23:39
سلام
اقا بالاخره کرک جدید نیاز به اینترنت داره یا نه؟
من تو سیستمی که میخوام نصب کنم امکان ارتباط با اینترنت رو نداره

S A A M
27-09-2008, 23:42
خوب امروز بازی را گرفتم اینم دیدگاه من به بازی والبته قسمتیش را از سایت های دیگه ترجمه کردم!

در ابتدالازم است به این نکته اشاره کنم کهاین بازی بی شک یک شاهکار بی همتا می باشد.گرافیک بازی به قدی بالا می باشد که نمونه مشابه آن نیز تابه امروز درهیچ بازی دیگری دیده نشده است. علاوه بر گرافیک بی نظیر بازی صداگذاری وداستان و نوع گیم پلی بازی نیز بی رقیب می باشد.(فعلا تا وقتی که Far Cry 2 بیاد به نظر من!) داستان این نسخه در امتداد داستان نسخه قبلی بازی رخ می دهد. شما بازی را از جایی شروع خواهی کرد که شخصیت بازی در نسخه قبل فرود آمده است. ودر انتها... بازی در مکان هایی از جزیره رخ می دهد که درنسخه قبلی از آنجا عبور نکرده ایم و به همین دلیل باید منتظر حوادث جدید و غیرمترقبه ای باشیم. که در نسخه قبل با آن ها مواجه نشده ایم نوع گیم پلی بازی نیز تغییرات بسیار کرده است در این نسخه بر خلاف نسخه قبل خط داستانی و روند بازی به صورتی خطی نبوده و شما می توانید آزادانه و به دلخواه مسیر بازی خود را انتخاب نمایید ماموریت های جدید وجذاب نیز یکی دیگر از ویژگی های این نسخه از بازی می باشد. که این ماموریت ها با بهره مندی از سلاح ها و محیط های جدید بازی بازی بازهارا در جلوی مانیتورها محو خود خواهد کرد هوش

مصنوعی یاران شما و دشمنان نیز پیشرفت بسیاری کرده است. آرایش نظامی جدید و سریع تر از گذشته هدف گیری های دقیق و کم اشتباه و همچنین مخفی شدن های به موقع و هوشمندانه گوشه ای از ویژگی های هوش مصنوعی ارتقائ یافته این نسخه می باشد.در تکمیل حرف Oracle عزیز با ید بگم: این نسخه از بازی با سخت افزار های رایج بهتر کار کرده وبسیار سریعتر وروانتر از نسخه قبل اجرا می شود. همچنین برای اجرای تمامی ویژگی های گرافیکی بازی در بهترین حالت دیگر به Directx 10 نیاز نمی باشدکلاهک یا Warhead سلاحی است با قابلیت انفجاری و قدرت سوزاندن بالا در کل می توان گفت کلاهک با سه چیز سرو کار دارد خرابی پاک سازی و سادگی تعریفی که گفته شد نکته کلیدی است در درک مفهوم این نسخه از بازی به خاطر داشته باشید این نسخه ادامه داستان CRYSYS نیز نیست این بازی یکی از سه گانه ای نیست که تیم سازنده بازی یعنی Crytek قولش را داده بودند بلکه فقط یک داستان فرعی می باشد که بر روی افراد تیم Crysys تمرکز دارد. واین نسخه ادامه ای ندارد ! و به همین خاطر بر روی ساخت وطراحی پایان داستان بسیار دقت و تمرکز شده است در مجموع این بازی یک از جاودانه های دنیای بازی های رایانه ای خواهد بود.

davoodf
28-09-2008, 00:02
800*600 فقط 33 فریم !!!
WTF !!!
پس چی؟!
انتظار داری 100 فریم بده؟!
حتی اگر دو تا gtx 280 رو sli کنی بازم امکان نداره از این بازی حتی 60 فریم بگیری!

mehdy.z
28-09-2008, 00:32
پس چی؟!
انتظار داری 100 فریم بده؟!
حتی اگر دو تا gtx 280 رو sli کنی بازم امکان نداره از این بازی حتی 60 فریم بگیری!

نه اصلا توی این بازی کارتهای ati خیلی ضعیفتر از nvidiaعمل کردند...
(مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!

golmohammadi
28-09-2008, 00:49
عزیز من بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه توی بازی اول سی پی یو و بعد رم و بعد کارت گرافیک به ترتیب نقش مهمی دارن.
فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟

shahramcat
28-09-2008, 00:52
من تو مرحله All The Fury که تو فرودگاه هست گیر کردم !

اون موجود بزرگه که باید بزنی هر کار میکنم از بین نمیره ! قلقه خاسی میخاد یا نه ؟

davoodf
28-09-2008, 01:08
(مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!
کاملا درسته موتور cry engine 2 بر اساس gpu های کارت های انویدیا ظراحی شده و در کارت های ati حدود 6 درصد ضعیفتر عمل می کنه.ولی باز هم ati قدرت خودش رو نشون میده.

فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟
اینهایی که گفتم از تجربه ای که خودم داشتم بوده و مطمعنم که کاملا هم درست هست.
شما یه سی پی یوی یک هسته ای 3 فول رو بیار با یه کارت 8800gtx بزار مطمعن باش توی کریسیس نمی تونی روی مدیوم هم به راحتی بازی کنی!دوستان خواهش می کنم دیگه این بحث رو توی اینجا ادامه ندین چون که بحث داره منحرف میشه به نظر من اگر توی بخش سخت افزار سوالتون رو مطرح کنین خیلی زودتر به جواب میرسین.

Öracle
28-09-2008, 01:14
;3006454']aa چيه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟؟

aa مخفف Anti Aliasing هست .
یعنی صاف کردن سطوح .
که اگه سیستم شما ضعیف باشه نمیتونید فعالش کنید .
یعنی اگه فعالش کنید بازی کند میشه .

king-hitler
28-09-2008, 11:02
من تازه بازی رو گرفتم
برم بازی کنم

اینجا مبحث سخت افزار شده
خواهشن جواب سوالات کسانی که کمک خواستن رو بدین
البته شرمنده بابت بزرگترها

king-hitler
28-09-2008, 11:09
سلام
اقا بالاخره کرک جدید نیاز به اینترنت داره یا نه؟
من تو سیستمی که میخوام نصب کنم امکان ارتباط با اینترنت رو نداره

این بستگی به شرکتی داره که بازی رو ازش گرفتی

king-hitler
28-09-2008, 11:16
;3004984']به به به..........ايول همشهري جون.........نميدوني واسه نصبش به نت هم نياز داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
مال كدوم شركته؟؟؟؟؟؟

اگه مشکل اکتیو انلاین داری از ایجا این فایل رو دان کن مشکلت درست میشه

ali_ranger22
28-09-2008, 11:30

البنه بگم این سری 4800 ATI قدرت اصلی خودشو در رزولوشن های بالا نشون میده ...

[siavah]
28-09-2008, 13:24
پس من با اين حساب برم انويديا بگيرم........ميخواستم 4870 بگيرم ولي حالا كه ميگيد واسه اين بازي انويديا بهتره چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟؟؟؟؟

Spaniuly
28-09-2008, 16:03
;3008148']پس من با اين حساب برم انويديا بگيرم........ميخواستم 4870 بگيرم ولي حالا كه ميگيد واسه اين بازي انويديا بهتره چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟؟؟؟؟
9800 XFX اصل

من تو مرحله All The Fury که تو فرودگاه هست گیر کردم !

اون موجود بزرگه که باید بزنی هر کار میکنم از بین نمیره ! قلقه خاسی میخاد یا نه ؟

آره قلق خاصي داره يه هواپيما هست سقوط كرده اون وسط نابود شده توش يه اسلحه هست تو نقشه هم با نقطه زرد رنگ مشخص شده بايد بري توي هواپيماي سقوط كرده اسلحه توي يه جعبه قفلدار هست اول بايد بري پيش اون جعبه USE بزني تا باز بشه بعد باز شدن از توش اسلحه مخصوص رو بر ميداري 4 يا 5 تا بزني به غول از پا در مياد. سعي كن موجودات ديگه رو با اين اسلحه نزني ممكن فشنگاش تموم بشه ولي اگه نشانه گيريت خوبه پيشنهاد ميكنم يه چند تا از فشنگات رو براي اون موجودات كوچولو حرو كني ببيني چطوري به يه ضربه اين اسلحه از صحنه روزگار حذف ميشن. بعد اينكه غول رو كشتي ديگه بازي تموم ميشه بايد بري به طرف سفينه بعدش خودش كلي Movie سوم شخص نشون ميده (سايكو رو مي تونيد ببينيد) بعدش Finish بازي تموم ميشه

[siavah]
28-09-2008, 16:07
[quote=krauser;3008868]9800 XFX اصل

دوست عزيز اين از 4870 بهتره؟؟؟؟قيمتش چنده؟؟؟

Spaniuly
28-09-2008, 16:51
;3008889'][quote=krauser;3008868]9800 XFX اصل

دوست عزيز اين از 4870 بهتره؟؟؟؟قيمتش چنده؟؟؟

والاه من هيچ كدوم از اينارو از نزديك نديدم ولي اگه بخواييم به نقد كساني كه با اين كارتها طرف بودن اعتماد كنيم 4870 بهتر هست. ولي من شخصا ميگم كارت گرافيك فقط GeForce XFX

اينم يه سري اطلاعات از بازي كه جديدا تو سايت گيمينگ اگزس منتشر شده

sasanjfr
28-09-2008, 16:57
مقایسه ی عملکرد 14 کارت گرافیک در بازی Crysis Warhead
----------------------------------------------------------------

برای تست بازی از یک سیستم پایه با مشخصات زیر استفاده شده است.
(Intel Core 2 Quad Q6600 3.00GHz (LGA775
x2 Kingston HyperX 2GB PC2-8500 Memory Modules
ASUS P5E3 Premium (Intel X48) motherboard
OCZ GameXStream (700 watt) power supply
500GB 7200-RPM (Serial ATA300) hard drive

ویندوز مورد استفاده،ویندوز ویستا سرویس پک 1(64 بیت) است.14 کارت گرافیک با سیستم مذکور تست شده است و نتایج در دو حالت Gamer و Enthusiast مورد بررسی قرار گرفته است:

DX 10 - کیفیت Gamer با رزولوشن 1200 × 1920:

مشاهده ی سایز کامل:

DX10 - کیفیت Enthusiast با رزولوشن 1200 × 1920:

مشاهده ی سایز کامل:

منبع:

Spaniuly
28-09-2008, 17:14
ساسان خان كاش اون ليست 14 تايي كارت هاي گرافيك رو هم ميذاشتي در ضمن اشاره اي نشده كه بهترين حالت از آن كدوم كارت گرافيك بود؟

ali_ranger22
28-09-2008, 18:13
خب معلوم شد که 4850 از 9800 تو این بازی قوی تره... هر چند کم (البته یادمو نره موتور بازی برای انودیا بهینه شده)

عجب شانسی دارم من ! الکی الکی سیو هام پرید ..حیف شد دوباره باید نصف بازی رو از اول برم اصلا خوشم نمیاد !!!!!!!

shahramcat
28-09-2008, 18:14
خوب من هم این بازی رو تموم کردم ....

بسیار عالی بود از هر جهت که فکر کنید .... واقعا آبروی پی سی رو حفظ کرد ....

sasanjfr
28-09-2008, 18:37
ساسان خان كاش اون ليست 14 تايي كارت هاي گرافيك رو هم ميذاشتي در ضمن اشاره اي نشده كه بهترين حالت از آن كدوم كارت گرافيك بود؟
برای این ننوشتم کرازر جان گفتم همین عکس ها مشخص می کنه.
در حالت gamer،کارت گرافیک Geforce GTX 280 و در حالت Enthusiast،کارت گرافیک Radeon 4870 X2 بهترین عملکرد رو دارند.

omid moosavi
28-09-2008, 21:25
پس اين بازي ارزش خريدن رو نداره................چون در عرض 2 يا 3 ساعت تمام ميشه....پس هيچي اصلا نميتونه ما را براي مدتي سرگرم كنه

Spaniuly
28-09-2008, 21:39
پس اين بازي ارزش خريدن رو نداره................چون در عرض 2 يا 3 ساعت تمام ميشه....پس هيچي اصلا نميتونه ما را براي مدتي سرگرم كنه

عوضش وقتي ازت بپرسن تاحالا گرافيكي ترين بازي تاريخ رو بازي كردي نميموني خمار. اين واقعا يه قدرت نمايي محض از يه شركت قدرتمند هست كه حسابي رو كم كني كرده از خيلي بازيها. اين به نفع گيمر هاست چون اين گيم سازها بدجوري چشم هم چشمي دارند شايد اين باعث بشه بازيهايي كه بعد اين ميان يكي از يكي قوي تر باشه نفعش به ماست:46:

golmohammadi
28-09-2008, 22:38
منم رفتم خریدمش
2 دی وی دی که داخلش فایلهای زی÷ شده گیم هستش
و همش باید استحراج بشه در یه جای هارد سپس از اونجا نصب بشه
وقتی بازش میکنم یه صفحه میاد که دوستان قبلا اشاره کردند
اون فایل را دوباره واسه همن بذارین که این مشکل را حل میکنه
تو صفحات قبلی یکی بود که برا من دان نشد
ویرایش
فایل دانلود میشد من متوجه نمیشدم
الان بازش کرد
کمی بعد منم نتیجه سیستم خودمو میگم

3Dmajid
28-09-2008, 23:05
بچه ها اون کد تقلب که گفتم کرایسیس رو سوم شخص میکنه از رفیقم گرفتم ... فردا براتون میزارم.

joey jordison
28-09-2008, 23:13
لعنت به شانس من که این بازی هنوز تو شهرستان ما نیومده!!!حتی Spore هم نیومده:13:
3 ساعت گیم پلی؟فکر نمیکنم اینطور باشه:18:شما با چه درجه سختی بازی کردید؟که میگید 3 ساعت

Spaniuly
28-09-2008, 23:18
اسماعيل خان برا تو هم كبير سافت هست؟
مال من مال كبير سافت هست نسخه چيني هم هست بدن اشكال بود از نظر من

golmohammadi
29-09-2008, 00:17
کاملا درسته موتور cry engine 2 بر اساس gpu های کارت های انویدیا ظراحی شده و در کارت های ati حدود 6 درصد ضعیفتر عمل می کنه.ولی باز هم ati قدرت خودش رو نشون میده.

اینهایی که گفتم از تجربه ای که خودم داشتم بوده و مطمعنم که کاملا هم درست هست.
شما یه سی پی یوی یک هسته ای 3 فول رو بیار با یه کارت 8800gtx بزار مطمعن باش توی کریسیس نمی تونی روی مدیوم هم به راحتی بازی کنی!دوستان خواهش می کنم دیگه این بحث رو توی اینجا ادامه ندین چون که بحث داره منحرف میشه به نظر من اگر توی بخش سخت افزار سوالتون رو مطرح کنین خیلی زودتر به جواب میرسین.
شايد شما اينجوري تجربه كردين
ولي در گيم اول كارت گرافيكي مهمه بعد ما بقي
در ضمن من كاريسيس اولي را با سي پي يو معمولي 3 اينتل و با كارت 8600 جي تي 1 گيگ و رم 2.5 گيگ در ويستا ميدوني چجوري بازش كردم؟
رزوليشن : 1024*768
مديوم
8x aa
بيشتر از اينشم هم باز ميكرد ولي كمي مكث داشت

بچه ها اون کد تقلب که گفتم کرایسیس رو سوم شخص میکنه از رفیقم گرفتم ... فردا براتون میزارم.
ببينيم و تعريف كنيم ...

اسماعيل خان برا تو هم كبير سافت هست؟
مال من مال كبير سافت هست نسخه چيني هم هست بدن اشكال بود از نظر من

والا نميدونم مال چيه
همانطور كه گفتم 2 دي وي دي هست كه زيپ شده بود
ريختمش هارد بعد نصبش كردم
هيچ چيزي هم از كبير سافت و .. نديدم
گيم باز نشد بعد كه اون كركو كپي كردم باز شد
حالا يه مشكل دارم
وقتي گرافيكو رو MainStret تلفظش اميدوارم اشتباه نباشه ميذارم بعد كه گيم لود ميشه موقعي كه ميخواد گيمو بياره صفحه سياه ميمونه و سيستم ميهنگه ...
اما وقتي همه آيتمها در حداقل هست مشكلي نيست ...
خواستم ببنم اشكال از كرك هست يا از ويستا 64 بيتي من يا از گيمي كه خريدم و يا از درايور گرافيكي و يا از چيه ؟

resident_evil
29-09-2008, 01:48
فكر كنم هم كمتر از Crysis قبلي بود هم آسونتر!!!! :44: نه ؟؟؟

Öracle
29-09-2008, 08:07
بابا شماها روی درجه ی آسون بازی میکنید بعد میگین آسون .
من الآن دارم روی Hard میرم .
هنوز مرحله ی 2 گیر کردم .
فقط کافیه مرحله ی 1 رو با درجه ی Hard برید .....

Spaniuly
29-09-2008, 08:56
بابا شماها روی درجه ی آسون بازی میکنید بعد میگین آسون .
من الآن دارم روی Hard میرم .
هنوز مرحله ی 2 گیر کردم .
فقط کافیه مرحله ی 1 رو با درجه ی Hard برید .....

فكر كنم هم كمتر از Crysis قبلي بود هم آسونتر!!!! :44: نه ؟؟؟

بلي شما راست ميگيد بازي رو اگه بخواهيم روي هارد بازي كنيم زود تموم نميشه ولي منظور دوستمون از اينكه از قبلي هم آسونتر بود به جاست چون من خودم هم هر دو اين بازي ها رو روي EASY بازي كردم و معتقدم دومي راحت تر بود البته شايدم به خاطر اينكه قبلي هنوز آبديده نبوديم و خيلي چيزارو نمي دونستيم برامون سخت مي اومد

شايد شما اينجوري تجربه كردين
والا نميدونم مال چيه
همانطور كه گفتم 2 دي وي دي هست كه زيپ شده بود
ريختمش هارد بعد نصبش كردم
هيچ چيزي هم از كبير سافت و .. نديدم
گيم باز نشد بعد كه اون كركو كپي كردم باز شد
حالا يه مشكل دارم
وقتي گرافيكو رو MainStret تلفظش اميدوارم اشتباه نباشه ميذارم بعد كه گيم لود ميشه موقعي كه ميخواد گيمو بياره صفحه سياه ميمونه و سيستم ميهنگه ...
اما وقتي همه آيتمها در حداقل هست مشكلي نيست ...
خواستم ببنم اشكال از كرك هست يا از ويستا 64 بيتي من يا از گيمي كه خريدم و يا از درايور گرافيكي و يا از چيه ؟

روي پاكتش كبير سافت مي نويسه. مطمئنا مال تو هم كبير سافته.
كرك و اينات مشكل نداره ويستاتم همين طور چون ويستا ساپورت ميشه توسط بازي تو گرافيك بالا نيست مال منم 8600 GT هست توي مينيمم Quaility بازي كردم وقتي افزايش ميدادم گير ميكرد البته كلا سخت رندر ميشه بازي و هر از گاهي لگ داره بازي

[siavah]
29-09-2008, 15:01

چرا فردا؟؟؟؟نميشه الان بزاري؟؟؟؟

resident_evil
29-09-2008, 15:03
دقيقآ منظورم همين بود كه شما ميگي.من هر 2تارو با easy تموم كردم ولي قبلي اينقدر شلوغ ميشد ادم گيج ميشد!!!از همه جا ادم مي ريخت.:18:

mosolim
29-09-2008, 16:05
من به هرکس که تا حالا صبر کرده و این بازیو بازی نکرده پیشنهاد میکنم دیگه معتل نکنه بره بگیره بازی کنه درسته که زود تموم میشه ولی واقعا ارزششو داره آخره بازیه

3Dmajid
29-09-2008, 18:48
CHEAT CODES & HINTS :

Editing game file :
Locate the difficulty files in your Crysis installation folder (ie: C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis Warhead\Game\Config). These files are called diff_easy.cfg, diff_normal.cfg, diff_hard.cfg and diff_bauer.cfg. Open the file (with Notepad) that corresponds to the difficulty level you are playing. Add the following line to the end of the file and save it:

God mode : g_godMode = 1
Unlimited ammo : i_unlimitedammo = 1
Enemies Ignore You : ai_IgnorePlayer = 1
Carry unlimited numbers of weapons : i_noweaponlimit = 1

NOTE : ALWAYS MAKE A BACKUP FILE BEFORE OVERWRITING GAME FILES.

Developer Mode Cheats :

Start the game with the command-line shortcut of -DEVMODE. This will enable new cheat keys that can be used in the game.
Example: "C:\Program Files\Crysis Warhead\bin32\Crysis.exe" -DEVMODE

F1 : Toggle First/Third Person View

F2 : Jump to Next Checkpoint

F3 : Toggle Fly Mode/Ghost Mode

F10 : Jump to Previous Checkpoint

NUMPAD 1 : Give Missile Launcher, Shotgun, Alien MOAC

NUMPAD 2 : Unlimited Ammo

Console :
use the console by pressing ` (tilde) and typing any of the following commands:

God mode : g_godMode = 1
Carry Unlimited Weapons : i_noweaponlimit 1
Unlimited Ammo : i_unlimitedammo 1
Give All Weapons : i_giveallitems
Faster Speed : ai_UseAlternativeReadability
Indestructible Vehicles (Affects Enemies Too) V_goliathmode 1

3Dmajid
29-09-2008, 18:50
من خودم اجراش کردم ... درست کار کرد.
سوالی داشتید بپرسید.
واقعا سوم شخص یه حس دیگه ای میده.
حالا دیدید همچین چیزی هست ؟
پس هیچ موقع زود قضاوت نکنید که میگید سرکارت گذاشته، همچین چیزی وجود نداره.
تشکر اصلا لازم نیست :31:

Öracle
29-09-2008, 19:28
خوب دوستان امروز CPU رو عوض کردم و سیستمم شد این »
CPU 2.4 Core 2 Duo 2mb cache
Ram 2 X 1 gb DDR2
VGA 8600GTS 256 MB Gddr3 128Bit
با این تنظیمات تونستم بازی کنم »
Gamer
4X AA
روون اجرا شد ولی بعضی صحنه ها که درگیری زیاد میشه و صحنه شلوغ میشه یکمی گیر میکنه . 

king-hitler
29-09-2008, 19:52
چند فریم در ثانیه

byebye
29-09-2008, 20:03
كد سوم شخص هست ، مثل بازي doom اگر كسي امتحان كرده باشه ميدونه /// :20:
بعد راستي راستي 4-5 ساعته تمومه اين بازي ؟؟ :13:

Öracle
29-09-2008, 21:05
چند فریم در ثانیه

نمیدونم .
از کجا ببینم چند فریم ؟

كد سوم شخص هست ، مثل بازي doom اگر كسي امتحان كرده باشه ميدونه /// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
بعد راستي راستي 4-5 ساعته تمومه اين بازي ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif

من تو 4 ساعت تمومش کردم .

ali_ranger22
29-09-2008, 21:47
Ram 2 X 1 gb DDR2
Gamer
4X AA
روون اجرا شد ولی بعضی صحنه ها که درگیری زیاد میشه و صحنه شلوغ میشه یکمی گیر میکنه . 

:18: واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟
من با گیمر و با 2 X AA اعصابم خرد شد الان روی مین استریم هست بیشتر تنظیمات ...
در صورتی که هم گرافیکم قوی تره هم Cpu !!!

davoodf
29-09-2008, 22:13
واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟
رنجر جان کلا موتور این کریسیس برای کارتهای انویدیا بهینه سازی شده!به خاطر همینه که روی کارت های ما لنگ داره!
که همش زیر سر این انویدیا هست!هی میگن بهینه سازی شده بهینه سازی شده همینه دیگه!

[siavah]
29-09-2008, 23:20
رنجر جان کلا موتور این کریسیس برای کارتهای انویدیا بهینه سازی شده!به خاطر همینه که روی کارت های ما لنگ داره!
که همش زیر سر این انویدیا هست!هی میگن بهینه سازی شده بهینه سازی شده همینه دیگه!

مگه شما 4870 ندارين؟؟؟؟؟؟؟فكر نكنم روي 4870 لنگ داشته باشه....

Öracle
29-09-2008, 23:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif واقعا تونستی راحت با AA 4 بازی کنی ؟
آره عزیزم .
اینم بگم جدیدترین ورژن Nvidia رو گرفتم .
وقتی خودت تنها بودی و خبری از جنگ دعوا نیست هیچ مشکلی نداره .
راحت و روون اجرا میشه .
ولی وقتی شلوغ میشه یکمی گیر میکنه .

alborz_k
29-09-2008, 23:31
Ram 2 X 1 gb DDR2
Gamer
4X AA

روون اجرا شد؟:18::19:
در چه رزولوشنی بازی کردی؟؟؟؟

hamid7stick
30-09-2008, 02:23
اقا ما هم بازی رو سیستم من چطور اجرا میشه؟؟ هنوز این بازی رو نگرفتم

Öracle
30-09-2008, 07:59
روون اجرا شد؟:18::19:
در چه رزولوشنی بازی کردی؟؟؟؟

با این »

800 * 600

بابا مگه چیز عجیبیه اینطوری میگین ؟!

ali_ranger22
30-09-2008, 10:36
آره عزیزم .
اینم بگم جدیدترین ورژن Nvidia رو گرفتم .
وقتی خودت تنها بودی و خبری از جنگ دعوا نیست هیچ مشکلی نداره .
راحت و روون اجرا میشه .
ولی وقتی شلوغ میشه یکمی گیر میکنه .

تقریبا به حرفم رسیدم رفتم رزولوشن رو گذاشتم روی 1152 خیلی خیلی روون تر شد نسبت به 1024 !! فک کنم اگه مانیتور واید داشتم دیگه مه چی حل بود!

یادتونه که سیو هام پرید؟ شروع کردم از اول ولی این سری با سختی delta بازی کردم
در حالت بازی تغییراتی میکنه مثلا نشونه حذف میشه ! تفنگ ها رو باید خودت برداری و...
خیلی حال میده حتما توی این حالت بازی کنین

djmd
30-09-2008, 11:50
اگه می خواید ببینید سیستمتون می تونه این بازی رو اجرا کنه یا نه !!! به لینک زیر برید ! ترجیحا از IE استفاده کنید و JAVA هم فعال باشه :

starn
30-09-2008, 13:09
اقا من اینجا گیر کردم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

[siavah]
30-09-2008, 13:50
آقا اين مرحله ي below the tunther خيلي مسخرست......يه چيزايي تو مايه هاي core هستش.......من بهد اينكه سربازا رو ميكشم به يه جايي ميرسم كه كفش آبه و همه جا بستس.....بايد چيكار كنم؟؟؟؟

starn
30-09-2008, 13:53
اقا من اینجا گیر کردم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

کسی نیست جواب مارو بده

Leon-117
30-09-2008, 15:05
سلام.من رفته بودم بازی بخرم همین کرایسیس وارهد رو دیدم.می خواستم ببینم بازیش درسته بگیرم؟مثلassasins creed اولیه نشه؟راستی تو3 تا دی وی دی ک÷ی بود.

Spaniuly
30-09-2008, 15:06
;3017686']آقا اين مرحله ي below the tunther خيلي مسخرست......يه چيزايي تو مايه هاي core هستش.......من بهد اينكه سربازا رو ميكشم به يه جايي ميرسم كه كفش آبه و همه جا بستس.....بايد چيكار كنم؟؟؟؟

نه بابا اونجارو بايد مستقيم بري برسي به ايستگاه قطار وقتي رسيدي 2 تا اتاق روبروي هم هست كه عين هم هستند وقتي رسيدي يكي از اتاق ها تموم ميشه مرحله كافيه فقط وارد اتاق درست بشي

کسی نیست جواب مارو بده

آقا اين عكست وحشتناك سياهه من كه نتونستم تشخيص بدم كجاست اسم مرحله رو بگو يكمم توضيح بده مشكلت چيه

shahramcat
30-09-2008, 15:52
کسی نیست جواب مارو بده

تو این مرحله باید اون موجود بزرگ رو انقدر با موشک دستی بزنی تا از بین بره ....

همه جا هم هست شبیه بازوکا میمونه موشکها ! بردار و بزن که هر کدوم 3 تا موشک توش هست ....

حدودا 6 سری باید بزنی که میشه 18 تا موشک .... مواظب موشکهایی هم که خود اون پرتاب میکنه باش چون مثل رهگیر عمل میکنه و دنبالت میاد هر جا که باشی .

دمه کانتینر هم واینستا برو دورتر طرف جایی که پشت فرودگاه هست ... از اونجا بزنش .

سلام.من رفته بودم بازی بخرم همین کرایسیس وارهد رو دیدم.می خواستم ببینم بازیش درسته بگیرم؟مثلassasins creed اولیه نشه؟راستی تو3 تا دی وی دی ک÷ی بود.

بازی هیچ مشکلی نداره از تکین بگیر که اصلا کرک هم نمیخاد .

2 تا دی وی دی هست .

Spaniuly
30-09-2008, 15:57
تو این مرحله باید اون موجود بزرگ رو انقدر با موشک دستی بزنی تا از بین بره ....

همه جا هم هست شبیه بازوکا میمونه موشکها ! بردار و بزن که هر کدوم 3 تا موشک توش هست ....

حدودا 6 سری باید بزنی که میشه 18 تا موشک .... مواظب موشکهایی هم که خود اون پرتاب میکنه باش چون مثل رهگیر عمل میکنه و دنبالت میاد هر جا که باشی .

دمه کانتینر هم واینستا برو دورتر طرف جایی که پشت فرودگاه هست ... از اونجا بزنش .

اين مرحله آخرشه؟
كدوم مرحله اس من از عكس كه چيزي تشخيص نميدم شما اگه تشخيص دادي ميشه بفرمايي كدوم مرحله هست؟

golmohammadi
30-09-2008, 18:17
خوب بچه ها من رفتم و در XP نصب كردم
اون مشكلاتي را كه ويستا داشت ديگه نداره
گمونم ويستا 64 بيتي من ايراد داره
و حالا نتيجه سيستم من :
در تنظيمات زير بخوبي و بدون كوچكتري مكثي تونست باز كنه
AA : 16xQ
و Advanced گرافيك : Gamer

و در حالت ENTHUSIAST با رزوليشن 1024*768 با AA تا 4x تونست خوب باز كنه ...
اين يه كمي واسه خودم عجيب بود چون تا اين حد انتظار نداشتم
واسه همين كمي جلوتر رفتم تا ببينم تو درگيريها سرعت چجوره
بعد جلوتر كه رفتم از بدشانسي تقريبا از همه طرف دشمن ريخت سرم با اين حال سرعت بازم خوب بود

پس با قاطعيت ميتونم به دوستان (مخصوصا كرازر) بگم كه اين نسخه نسبت به نسخه قبلي خيلي رونتر شده
و با اين همه حال گرافيكش هم از قبلي بيشتر شده
واقعا كه آخره گرافيكه ...
Maximum Game
زنده باد Crytek

shahramcat
30-09-2008, 18:23
اين مرحله آخرشه؟
كدوم مرحله اس من از عكس كه چيزي تشخيص نميدم شما اگه تشخيص دادي ميشه بفرمايي كدوم مرحله هست؟

این آخرین مرحله بازی هست که تو فرودگاه باید اون موجود رو بکشی !

طریقه مقابله کردن رو هم گفتم ...

Spaniuly
30-09-2008, 18:51
این آخرین مرحله بازی هست که تو فرودگاه باید اون موجود رو بکشی !

طریقه مقابله کردن رو هم گفتم ...

ولي اونجا كه يه عالمه اسلحه مخصوص نيست يه دونه اس اونم توي لاشه هواپيماي سقوط كرده تو اون جعبه جا سازي شده با نقطه زرد رنگ هم مشخص شده تو نقشه. 4 5 تا بزني بهش ميوفته زمين

starn
30-09-2008, 19:35
این همه موشک از کجا پیدا کنم الان اون اسلحه ای که دستمه با اون چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdy.z
30-09-2008, 19:59
خوب بچه ها من رفتم و در XP نصب كردم
اون مشكلاتي را كه ويستا داشت ديگه نداره
گمونم ويستا 64 بيتي من ايراد داره
و حالا نتيجه سيستم من :
در تنظيمات زير بخوبي و بدون كوچكتري مكثي تونست باز كنه
AA : 16xQ
و Advanced گرافيك : Gamer

و در حالت ENTHUSIAST با رزوليشن 1024*768 با AA تا 4x تونست خوب باز كنه ...
اين يه كمي واسه خودم عجيب بود چون تا اين حد انتظار نداشتم
واسه همين كمي جلوتر رفتم تا ببينم تو درگيريها سرعت چجوره
بعد جلوتر كه رفتم از بدشانسي تقريبا از همه طرف دشمن ريخت سرم با اين حال سرعت بازم خوب بود

پس با قاطعيت ميتونم به دوستان (مخصوصا كرازر) بگم كه اين نسخه نسبت به نسخه قبلي خيلي رونتر شده
و با اين همه حال گرافيكش هم از قبلي بيشتر شده
واقعا كه آخره گرافيكه ...
Maximum Game
زنده باد Crytek

مگه سیستمت چیه؟

Spaniuly
30-09-2008, 20:46
این همه موشک از کجا پیدا کنم الان اون اسلحه ای که دستمه با اون چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا جان شما اصلا به حرفاي من دقت كرديد يا نه؟

شما اسلحه رو از اونجايي كه گفتم بردار 5 - 6 تا بزن به غول والسلام

starn
30-09-2008, 20:56
خوب منم بازی رو تموم کردم

afshinaghasi
30-09-2008, 21:24
من اين بازيرو خريدم ولي اجرا نميشه يعني پس از اجرا كردن بازي ميخواد بره تو اينترنت منم اينترنت ندارم كراكشم يه فايل dll هست فكر كنم الكي باشه كسي كز معتبر نداره كه جواب بده:21:

mohsentanha
30-09-2008, 21:54
من اين بازيرو خريدم ولي اجرا نميشه يعني پس از اجرا كردن بازي ميخواد بره تو اينترنت منم اينترنت ندارم كراكشم يه فايل dll هست فكر كنم الكي باشه كسي كز معتبر نداره كه جواب بده:21:
شما اگه بتونی کانکت بشی ظرف 30 ثانیه کارت راه میفته

Spaniuly
30-09-2008, 22:27

بله اون كانكت شدن كاملا فرماليته هست و فقط واسه اينه كه تاريخ كامپيوتر تو رو با تاريخ واقعي تطبيق بده كه قبل از تاريخ انتشار نباشه. ولي اصولا اون فايل dll بايد برات كار كنه

mohsentanha
30-09-2008, 23:11
اقا من همون اولش گیر کردم یه جایی که باید بری رستوران اون ژاپنی ها من رفتم اون تفنگرو گرفتم وبه سمت تانک شلیک کردم تانک هم منهدم شد ولی tabرو که میزنم میگه kbsرو خراب کن هرکاری میکنم رستوران خراب نمیشه باید چیکار کنم

joey jordison
30-09-2008, 23:42
اقا سلام
یک درخواست داشتم از شما یک عکس از تنظیمات گرافیکی بازی میشه بذارید!!برای من که هنوز به دستم نرسیده بازی!!!

golmohammadi
01-10-2008, 00:01
مگه سیستمت چیه؟

Graphic : Geforce 8600 GT 1GIG
Ram : 2gig = 2*1gig
PU : 3000 Intel

golmohammadi
01-10-2008, 00:07
اقا سلام
یک درخواست داشتم از شما یک عکس از تنظیمات گرافیکی بازی میشه بذارید!!برای من که هنوز به دستم نرسیده بازی!!!

مگه شما نسخه قبلي بازي را نديدين ؟
خيلي خوب اينم 2 تا عكس

havas_1980
01-10-2008, 01:34
اقا من همون اولش گیر کردم یه جایی که باید بری رستوران اون ژاپنی ها من رفتم اون تفنگرو گرفتم وبه سمت تانک شلیک کردم تانک هم منهدم شد ولی tabرو که میزنم میگه kbsرو خراب کن هرکاری میکنم رستوران خراب نمیشه باید چیکار کنممرحله 1 - Call me Ishmael

پایان همین مرحله...

هدف نابودی پایگاه KPA نیست...

شما در این قسمت از بازی باید پایگاه KPA رو تسخیر کنید.
به همین منظور APC (نیروی زرهی حمل و نقل) رو نابود کرده و محیط پایگاه رو از وجود دشمنان پاک سازی کنید.

Spaniuly
01-10-2008, 08:19

به همین منظور APC (نیروی زرهی حمل و نقل) رو نابود کرده و محیط پایگاه رو از وجود دشمنان پاک سازی کنید.

اه من هم اونجا يه ساعت گير كرده بودم هي ميرفتم كنار اون رادار از اون بمب ساعتيا ميذاشم آخر سر رفتم بالا پشت بومش هرچي كس و ناكس بود بستم گلوله يهو ديدم تموم شد مرحله. يه عيب كه داره اون زير نويس ها رو نميشه دوباره خوند. GTA SA زير نويس هاش رو مي شد خون دوباره و دستور العمل رو كاملا درك كرد ولي كريسي كلا انگاري براي اونايي كه ليسنينگ انگليسي شون بالاست. و بايد همون لحظه كه بهت دستور ميدن مو به مو از برش كني تا بدوني تكليفت چيه. ميتونست توي منو يه جايي قرار بده براي زيرنويس هاي اخير كه آدم وقتي نميدونه بايد چيكار كنه دوباره اونارو بخونه تا بدونه باس چيكار كنه

golmohammadi
01-10-2008, 10:35
اه من هم اونجا يه ساعت گير كرده بودم هي ميرفتم كنار اون رادار از اون بمب ساعتيا ميذاشم آخر سر رفتم بالا پشت بومش هرچي كس و ناكس بود بستم گلوله يهو ديدم تموم شد مرحله. يه عيب كه داره اون زير نويس ها رو نميشه دوباره خوند. GTA SA زير نويس هاش رو مي شد خون دوباره و دستور العمل رو كاملا درك كرد ولي كريسي كلا انگاري براي اونايي كه ليسنينگ انگليسي شون بالاست. و بايد همون لحظه كه بهت دستور ميدن مو به مو از برش كني تا بدوني تكليفت چيه. ميتونست توي منو يه جايي قرار بده براي زيرنويس هاي اخير كه آدم وقتي نميدونه بايد چيكار كنه دوباره اونارو بخونه تا بدونه باس چيكار كنه

اره تائيد ميشه
ولي در كل كرايسيس گيمي نيست كه به اون صورت آدم جايي گير كنه
معمولا پيدا كردن راه هاشون راحت تره
يه چيز خوبي هم كه داره اينه كه تو نقشه دشمنها را نشون ميده
اول كه هيچي متوجه نشده اند سبز هستند
بعد كه مشكوك شدند رنگشون ميشه زرد
و بعد كه تير اندازي ميكنند ميشند قزمر
راستي يه چيزي هم تو اين نسخه بهتر شده اينكه خشابها را خودش بر ميداره در نسخه قبلي بايد F را ميزدي

[siavah]
01-10-2008, 10:41
مگه شما نسخه قبلي بازي را نديدين ؟
خيلي خوب اينم 2 تا عكس

دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟

mohsentanha
01-10-2008, 10:57

اقا من هرچی دور وبرم هست رو زیر ورو کردم همه وسایل نقلیه رو خراب کردم
باز هم نشد اگه میشه سیو بعد این مرحله رو هم بدین

Spaniuly
01-10-2008, 11:09
باز هم نشد اگه میشه سیو بعد این مرحله رو هم بدین

ببين پشت سرت يعني اونطرف گوشه اون لژ يه تيرانداز نشسته كه خيلي خنگه كنارش هم وايميستي نمي زنه تو رو عين مجسمه ساكت نشسه اون گوشه اونم بايد بكشي ها. منم چون اون سرباز سر صدا نداشت نميديدمش بعد يه دفعه ديدم اون بايد بكشي

mohsentanha
01-10-2008, 11:57
ببين پشت سرت يعني اونطرف گوشه اون لژ يه تيرانداز نشسته كه خيلي خنگه كنارش هم وايميستي نمي زنه تو رو عين مجسمه ساكت نشسه اون گوشه اونم بايد بكشي ها. منم چون اون سرباز سر صدا نداشت نميديدمش بعد يه دفعه ديدم اون بايد بكشي
نه همه رو کشتم ولی رد نمیشه
از اول شروع کردم همه رو باخاک یک سان کردم باز هم نشد:41::41::41:
سیو بعد اون مرحله رو اگه داری زحمتشو بکش برام آپ کن

mosolim
01-10-2008, 12:39
اگر می خواهید از بازی لذت ببرید با اسن سیستم بازی کنید.
my system
cpu: AMD athlon x2 4400
vga: Geforce 9600 GT1GB of ram
RAM: 2GB
من با رزولشین 1280*1024 یعنی آخرش و جزئیات high بازی می کنم

Spaniuly
01-10-2008, 13:10

والا من كه چند روز پيش وقتي تموم كردم كل بازي رو پاك كردم چون هاردم 40 هست و نميتونم گيم ها رو روي هارد نگه دارم و چيزهاي غير ضروري رو دائم پاك ميكنم

البته يه كم بايد صبر كني يا بايد بري تمام اون دور اطراف رو بگردي كه هيچ كس نمونه از اون لژ بيا بيرون و برو محوطه رو كامل بگرد متمركز نشو رو اون قسمت لژ

[siavah]
01-10-2008, 13:14
;3021863']دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟

جواب نميدي؟؟؟؟؟آقاي گلمحمدي شما گرافيكتون چنده كه رو اين تنضيمات بازي ميكنيد؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
01-10-2008, 13:49
ليست ترينرهاي:

پچ بدون نشان دادن ويديو شروع بازي

ترينر هك بازي

n340
01-10-2008, 13:54
سلام بازی قشنگی هست
از قبلی بهتر شده
فقط من اونجا گیر کردم
جایی که می خواد بره تو کشتی تو کشتی هم میره(از وصت کشتی) اون ادما رو می کشه بعد به اون درها
میرسم که یخ زدن چکار کنم
Frozen_Paradise

Spaniuly
01-10-2008, 14:02

سلام بازی قشنگی هست
از قبلی بهتر شده
فقط من اونجا گیر کردم
جایی که می خواد بره تو کشتی تو کشتی هم میره(از وصت کشتی) اون ادما رو می کشه بعد به اون درها
میرسم که یخ زدن چکار کنم
Frozen_Paradise

اونجا هم بايد يه كم تيز هوش باشي پيدا كردن راه يه كم سخته و بايد با توجه به آدما راهت رو پيدا كني

mohsentanha
01-10-2008, 14:31
والا من كه چند روز پيش وقتي تموم كردم كل بازي رو پاك كردم چون هاردم 40 هست و نميتونم گيم ها رو روي هارد نگه دارم و چيزهاي غير ضروري رو دائم پاك ميكنم

البته يه كم بايد صبر كني يا بايد بري تمام اون دور اطراف رو بگردي كه هيچ كس نمونه از اون لژ بيا بيرون و برو محوطه رو كامل بگرد متمركز نشو رو اون قسمت لژ
من که گفتم همه جا رو باخاک یک سان کردم

havas_1980
01-10-2008, 16:58
سلام بازی قشنگی هست
از قبلی بهتر شده
فقط من اونجا گیر کردم
میرسم که یخ زدن چکار کنم
Frozen_Paradiseمرحله 4 - Frozen Paradise

برای عبور از کشتی به این صورت عمل کنید:

- بعد از ورود به مسیر سمت راست رفته, وارد سالن ملزومات شده و دشمنان رو نابود کنید.
- در این سالن سوراخی بزرگ در سقف گوشه سالن وجود داره, به اون سمت رفته و وارد دری که در زیر این سوراخ وجود داره بشید.
- راه رو ادامه داده و به وسیله سوراخ که در کف وجود داره وارد طبقه پایین بشید و در Mess Hall (سالن غذاخوری) تمامی دشمنان رو نابود کنید.
- از طریق سوراخی که در بالای یک دستگاه واژگون شده نوشابه در همین سالن, وجود داره به طبقه بالا برید. (در حالت قدرت ماکسیمم)
- راه رو ادامه داده و از سمت دیگر کشتی خارج بشید.

باز هم نشد اگه میشه سیو بعد این مرحله رو هم بدینسیو پایان مرحله 1 - Call me Ishmael و شروع مرحله 2 - Shore Leave

محل سیو بازی در ویستا به این آدرس: C:\Users\xxxxx\Documents\My Games\Crysis_WARHEAD\SaveGames

xxxxx >> نام کاربر

n340
01-10-2008, 18:34
متشکر دوستان خودم پیدا کردم.جایه جالبی بود.تمام شد
با نرمال نزدیک به 3 ساعت طول کشید
فقط نسبت به اولی خیلی خیلی کم بود
با این صورتی که تموم شد احتمال بودن crysis بعدی هم هست
چون یک نمونه از اون چرنده ها رو با خودشون بردند

[siavah]
01-10-2008, 19:24
دوستان گرافيكي كه بتونه crysis warhead رو روي آخرين تنضيمات اجرا كنه چيه؟؟؟؟؟

davoodf
01-10-2008, 19:35
هیچی!در حال حاضر هیچ کارت گرافیکی نمی تونه این کار رو انجام بده!
در ضمن چیزهای دیگه هم مهم هستن تنها کارت گرافیک نیست!

joey jordison
01-10-2008, 19:41
سلام
بلاخره بازی به دست من هم رسید نصب کردم خیلی خیلی بهتر از قبل شده همه چیزش منتها باز هم سنگین هست!!!!
راستی دوستان یک سوال دارم!!!در تنظیمات گرافیکی بازی 4 تا حالت هست حالت Gamer همون High کرایسیس قبلی هست؟؟؟

[siavah]
01-10-2008, 19:49
هیچی!در حال حاضر هیچ کارت گرافیکی نمی تونه این کار رو انجام بده!
در ضمن چیزهای دیگه هم مهم هستن تنها کارت گرافیک نیست!

داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟

golmohammadi
01-10-2008, 21:59
;3021863']دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟

;3022532']جواب نميدي؟؟؟؟؟آقاي گلمحمدي شما گرافيكتون چنده كه رو اين تنضيمات بازي ميكنيد؟؟؟؟؟؟

والا اين عكسهايي كه گذاشتم فكر نكن با اين تنظيمات اجرا ميكنم
بلكه كمي پائينتر
سيستمم هم تو صفحه قبلي مشخصاتشو گذاشتم

davoodf
01-10-2008, 22:37
داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟
به زودی یه تست با تنظیمات بالا توی ویستا میگیرم و اینجا نتیجه رو میزارم.فعلا ویندوزم مشکل پیدا کرده.

Spaniuly
01-10-2008, 23:34
من هم معتقدم در صورتي كه بخواي به قول گوينده كريسيس توي ماكسيمم كيفيت بازي كني يه ابر رايانه لازم داري و واقعا بايد قطعات سيستمت روز ترين و گرون قيمت ترين قطعات موجود در بازار باشه

alborz_k
02-10-2008, 00:04
;3024233']دوستان گرافيكي كه بتونه crysis warhead رو روي آخرين تنضيمات اجرا كنه چيه؟؟؟؟؟
سلام. در رزولوشن 1280*1024 کارت های 4870 و 260 و 280 می تونند این بازی رو روی بالاترین سطح جزئیات اجرا کنند.

Spaniuly
02-10-2008, 00:18
سلام. در رزولوشن 1280*1024 کارت های 4870 و 260 و 280 می تونند این بازی رو روی بالاترین سطح جزئیات اجرا کنند.

من بازم شك دارم بازي حتي با اين سيستم هم روي بالاترين كيفيت به رواني كيفيت پايين باشه وقتي بازي رو روي هاي قرار ميدي ذاتا گير ميكنه

golmohammadi
02-10-2008, 01:04
بچه ها اولهاي بازي زياد از سيستم كار نميكشه
كمي كه جلوتر ميريم اونجايي كه با نفربر ميريم خيلي سرعت مياد پائين
تا جايي كه مجبور شدم بيام Gamer حتي تو Gamer هم كم اوردم و بازم رفتم پائينتر
حالا يه مشكل
بازي لود نميشه
جريان اين چيه ؟

B3HZ@D
02-10-2008, 03:07
من بازی رو نموم کردم خیلی کوتاه بود
کسی تمومش کرده ازش بپرسم پایان اون مثل مال من بود یا نه؟؟؟

Öracle
02-10-2008, 08:18
من بازی رو نموم کردم خیلی کوتاه بود
کسی تمومش کرده ازش بپرسم پایان اون مثل مال من بود یا نه؟؟؟

پایان بازی شما چطور بود ؟

Retired User
02-10-2008, 13:15
NEW TRAILER

Review

HD

SD

B3HZ@D
02-10-2008, 13:27
پایان بازی شما چطور بود ؟

اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیش
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد

Öracle
02-10-2008, 13:32
اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیش
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد
خوب مال منم همین بود دیگه .
این بازی 1 پایان داره ...

[siavah]
02-10-2008, 14:45
..........me Too

B3HZ@D
02-10-2008, 15:36
منظورم اینه که بازی خیلی کوتاه بود
من موندم چطور دو تا dvd شده؟؟؟؟؟!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
02-10-2008, 15:47
من موندم چطور دو تا dvd شده؟؟؟؟؟!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خاطر این که تکسچر های بازی کیفیتش خیلی بالاست که در مجموع باعث افزایش حجم میشه

Spaniuly
02-10-2008, 15:53

اگه 2 DVD نبود بايد تعجب مي كرديم نا سلامتي گرافيكي ترين بازي تاريخ هست . مسلما فيلم ها و تصاوير بازي حجم زيادي گرفتن نه ژانر بازي

B3HZ@D
02-10-2008, 17:17
ولی من که خیلی حالم گرفته شد
بازیش خیلی قشنگ بود ولی خیلی زود تموم شد
تازه داشتیم فیض می بردیم
بازی رو تموم کنی چیزی بهش اضافه میشه؟؟؟؟
مثل extra....

Spaniuly
02-10-2008, 17:32
تازه داشتیم فیض می بردیم
مثل extra....

متاسفانه بزرگترين عيب بازيهايي كه توسط EA ساخته ميشه همين مسئله هست كه به خاطر تموم كردن بازي پاداشي در كار نيست.

در مورد زود تموم شدن هم اگه ديفيكالتي رو ببري بالا به اين راحتي ها و زودي ها تموم نميشه

ali_ranger22
02-10-2008, 17:52
تازه داشتیم فیض می بردیم
مثل extra....

برو دوباره با سختی Delta بازی کن
من الان دارم میزنم خیلی حال میده

Spaniuly
02-10-2008, 18:09
برو دوباره با سختی Delta بازی کن
من الان دارم میزنم خیلی حال میده

من يه بار با دلتا بازي كردم لوله شدم اصلا نميذارن جنب بخوري از 40 طرف آبكش ميكنن آدم رو

ali_ranger22
02-10-2008, 18:17
من يه بار با دلتا بازي كردم لوله شدم اصلا نميذارن جنب بخوري از 40 طرف آبكش ميكنن آدم رو

راحته که !!
من که زیاد اذیت نمیشم فک کنم الان اخراشم

daniyal62
02-10-2008, 19:27
من دارم با حجم 2.7 گیگ این بازی رو از اینترنت میگیرم آخه فشرده شده است

afshinaghasi
02-10-2008, 20:14
اين كرايسيس وارهد براي هر بار اجرا شدن ميره تو اينترنت يا فقط براي بار اول كه اجراش ميكنيم ميره. متاسفانه اينترنت ندارم.

king-hitler
02-10-2008, 20:22
اين كرايسيس وارهد براي هر بار اجرا شدن ميره تو اينترنت يا فقط براي بار اول كه اجراش ميكنيم ميره. متاسفانه اينترنت ندارم.

فقط برا بار اول
اگه اکتیو نشه دوباره هم میخاد
مشکل از کرکته

Spaniuly
02-10-2008, 20:28

نه فقط همون بار اول ميره اونم فقط چند ثانيه نگران نباش

golmohammadi
02-10-2008, 22:36
نه فقط همون بار اول ميره اونم فقط چند ثانيه نگران نباش

مال من نت ميرفت و باز نميشد
ارور ميداد
تا اينكه اون كركو كپي كردم
راستي مشكلي برام پيش اومده
بازي از سيوهام لود نميشه
چيكار كنم ؟

Spaniuly
02-10-2008, 23:03
ارور ميداد
بازي از سيوهام لود نميشه
چيكار كنم ؟

اگه از تو My Document پاكشون نكني موندگارن تو بازي چرا لود نميشه طبيعي نيست. هر بار F5 بزني سيو فايل رو تو اونجا ايجاد مي كنه. البته f9 و f8 لود ميكنن اتوماتيك

afshinaghasi
03-10-2008, 10:43
ارور ميداد
بازي از سيوهام لود نميشه
چيكار كنم ؟
اگر مي خوايد سيواتون پاك نشه هيچ وقت از كليدهاي alt+F4 استفاده نكنيد براي خارج شدن از برنامه چون فايلايي رو كه باز هستنو نابود ميكنه مثل موقعي ميمونه كه كامپيوترو ريست مي كنيد.:19:

mosolim
03-10-2008, 11:26
خوب مال منم همین بود دیگه .
این بازی 1 پایان داره ...

دقیقا پایان همینطوریه منم تمومش کردم فقط نمودونم تکلیف اون موجود بزرگه چی میشه که به افسر کره ای حمله کرد. نکنه می خوان یه شماره جدید دیگه بسازن.؟؟؟

M659
03-10-2008, 11:36
سلام
من بالاخره این بازی رو دیروز عصر گرفتم ، شبش تموم شد:31::18::18::19:
بازی بسیار عالی بود و طرذاحی مراحل هم نظیر نداشت ولی بسیار بسیار بسیار بسیار کوتاه بود ، من روی Normal 5 ساعت حدودا تموم کردم که واقعا کمه، درسته قرار بود Expansion Pack باشه ولی دیگه نه انقدر کم.
خلاصه خیلی خورد تو حالم ، دلم می خواست بره روی اون کشتی که نومند رو اونجا ببینه که بعدش با هم با VTO فرار کنیم:31:
اسلحه ها تغیر عمده ای نداشتن و فقط یک مدل مسلسل دستی مثل UZi در بازی اضافه شده بود ، دشمن ها هم چه از نوع Alien و چه از نوع KPA تفاوت محسوسی نداشتن فقط Alien ها گروهی که حمله می کردن ، یکیشون سپر محافظ درست میکرد که اگه می خواستی بکشیشون باید اول اون سپر داره رو می کشتی.

موتور بازی همون طور که قول داده بودن بهبود داده شده بود و بازی FPS خوب می داد من در 1650*1050 با Enthusiastic به طور متوسط 20 فریم می گرفتم.

----------

حالا شما بگید به نظرتون بازی کم نبود؟
به نظرم بیشتر روی Wars کار کردن انگار 21 نقشه جدید داره ، کسی میدونه چه جوری یک سرور رایگان گیر بیاریم براش ؟

Öracle
03-10-2008, 12:42
دقیقا پایان همینطوریه منم تمومش کردم فقط نمودونم تکلیف اون موجود بزرگه چی میشه که به افسر کره ای حمله کرد. نکنه می خوان یه شماره جدید دیگه بسازن.؟؟؟

100% نسخه ی بعدی رو میسازن .
اون موجود بزرگه هیچی !
اون همه جونور رو کی میخواد جمع کنه ؟!!!

ali_ranger22
03-10-2008, 12:51
اگر مي خوايد سيواتون پاك نشه هيچ وقت از كليدهاي alt+F4 استفاده نكنيد براي خارج شدن از برنامه چون فايلايي رو كه باز هستنو نابود ميكنه مثل موقعي ميمونه كه كامپيوترو ريست مي كنيد.:19:

وای خدای من
من آخرین بار اینطوری اومدم بیرون خدا کنه نپریده باشه :41:
یه بار پرید دیگه بسه برای بار دوم خیلی ضد حاله :19:

golmohammadi
03-10-2008, 13:08
من ميگم بازي لود نميشه چيكار كنم
شما چيزهايي ميگين كه ربطي نداره
با alt F4 هم نميپره سيوها من تست كرده ام
مشكل من زماني بوجود اومد كه درايو C من پر شده بود
بعد كه رفتم كمي فضاي خالي ايجاد كردم بازم مشكل حل نشد

estehlal
03-10-2008, 13:31
این بازی کریسیس وارهد پچ هم داره ؟ اگه داره لطف کنید بزارید.

Hsnti
03-10-2008, 13:46
سلام
من بالاخره این بازی رو دیروز عصر گرفتم ، شبش تموم شد:31::18::18::19:
بازی بسیار عالی بود و طرذاحی مراحل هم نظیر نداشت ولی بسیار بسیار بسیار بسیار کوتاه بود ، من روی Normal 5 ساعت حدودا تموم کردم که واقعا کمه، درسته قرار بود Expansion Pack باشه ولی دیگه نه انقدر کم.
خلاصه خیلی خورد تو حالم ، دلم می خواست بره روی اون کشتی که نومند رو اونجا ببینه که بعدش با هم با VTO فرار کنیم:31:
اسلحه ها تغیر عمده ای نداشتن و فقط یک مدل مسلسل دستی مثل UZi در بازی اضافه شده بود ، دشمن ها هم چه از نوع Alien و چه از نوع KPA تفاوت محسوسی نداشتن فقط Alien ها گروهی که حمله می کردن ، یکیشون سپر محافظ درست میکرد که اگه می خواستی بکشیشون باید اول اون سپر داره رو می کشتی.

موتور بازی همون طور که قول داده بودن بهبود داده شده بود و بازی FPS خوب می داد من در 1650*1050 با Enthusiastic به طور متوسط 20 فریم می گرفتم.

----------

حالا شما بگید به نظرتون بازی کم نبود؟
به نظرم بیشتر روی Wars کار کردن انگار 21 نقشه جدید داره ، کسی میدونه چه جوری یک سرور رایگان گیر بیاریم براش ؟

سلام
من بازی رو تو ایکس پی با تنظیمات enthusiastic و aa 16q با dx 10 xp و رزولوشن 1027*765 به راحتی انجام میدم

البته بعضی وقتها یه 1 ثانیه ای یه تیک میزنه ولی فورا" برطرف میشه
راستی شما چط.ری fps گرفتی؟؟؟؟

[siavah]
03-10-2008, 14:14
سلام
من بازی رو تو ایکس پی با تنظیمات enthusiastic و aa 16q با dx 10 xp و رزولوشن 1027*765 به راحتی انجام میدم

دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟؟

Hsnti
03-10-2008, 14:39
;3031392']دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟؟

سلام
گرافیک من MSI 8800GT-OC 512Mb هستش
مشخصات سیستم هم بشرح زیر هستش:CPU : E8400
VGA Geforce 8800GT-OC
Ram 2*1Gb 1.66 Crucial
MB: P5E

M659
03-10-2008, 16:39
سلام

اون که کاری نداره ، کنسول بازی با ~ بیار. بعد بزن r_displayinfo 1 یک لیست کامل از مشخصات در حال اجرا اعم از این که چه قدر داره از رم استفاده میکنه تا FPS و چیزهای دیگه رو بهت میده.
بعد اگه اومد رو اعصابت همون دستور رو 1 اش رو بکن 0. میره دنبال کارش. دفعه بعدی فقط کافی با کلید های جهت دار انتخاب کنی دستوری که وارد کردی بعد enter بزنی.:46:

شما مانیتورت احتمالا 17 هستش، به نظرم بهتره روی 1280*1027 بازی کنی و AA رو کم کنی. اگه LCD داری حتما روی Native Resolution بازی کن که کیفیت تصور نیاد پایین.
سیستم من :

VGA: ATI 4850
CPU: Q6600 @ 2.4
Ram: 4GB Dual channel OCZ Platinum vista performance
بقیه هم که فرقی نمیکنه.:31:
من تو ویستا 64 بیتی سرویس پک 1 بازی میکردم. اون تیک یک ثانیه ای احتمالا مال Save Game بازیه:46:

[siavah]
03-10-2008, 17:04
سلام
گرافیک من MSI 8800GT-OC 512Mb هستش
مشخصات سیستم هم بشرح زیر هستش:CPU : E8400
VGA Geforce 8800GT-OC
Ram 2*1Gb 1.66 Crucial
MB: P5E

8800؟؟؟!!!!!!!!!!!!! آخه چطور ممكنه؟؟؟؟؟؟؟

Hsnti
03-10-2008, 18:41
;3031898']8800؟؟؟!!!!!!!!!!!!! آخه چطور ممكنه؟؟؟؟؟؟؟

سلام
چرا مگه چشه؟

تازه اون تیک رو هم که دوستمون گفت الان متوجه شدم برای سیو بازی هستش

راستی مونیتورم ال سی دی 15 اینچ هستش

[siavah]
03-10-2008, 19:43
سلام
چرا مگه چشه؟

عليك......آخه با 4870 هم نميشه اينجوري بازي كرد!!!!!!! p>شايد بخاطر كوچيك بودن مانيتورته......

golmohammadi
03-10-2008, 20:07
بچه ها ايراد من از اين بود كه بخاطر نداشتن فضاي كافي در درايو c سيوهاي آخري درست ضخيره نشده بودند
واسه همين چند سيو آخري را پاك كردم و از قبل اومدم درست شد
حالا باز به يه مشكل ديگه برخورد كردم
وقتي از اون مرحله يخبندان رد ميشم و از اون تونل ميرم مرحله بعد
بعد از لود شدن ارور مشهور زير را ميده و ديگه بازي خروج ميشه
كسي تا حالا مواجه شده بود با اين ارور؟

M659
03-10-2008, 21:45
بچه ها ايراد من از اين بود كه بخاطر نداشتن فضاي كافي در درايو c سيوهاي آخري درست ضخيره نشده بودند
واسه همين چند سيو آخري را پاك كردم و از قبل اومدم درست شد
حالا باز به يه مشكل ديگه برخورد كردم
وقتي از اون مرحله يخبندان رد ميشم و از اون تونل ميرم مرحله بعد
بعد از لود شدن ارور مشهور زير را ميده و ديگه بازي خروج ميشه
كسي تا حالا مواجه شده بود با اين ارور؟

اوف بابا این بازی خیلی کوتاهه. این قدر درد سر ....
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟

M659
03-10-2008, 21:49
سلام
چرا مگه چشه؟

;3032781']عليك......آخه با 4870 هم نميشه اينجوري بازي كرد!!!!!!! p>شايد بخاطر كوچيك بودن مانيتورته......

کی گفته دوست عزیز؟ ، این رزولوشن خیلی کمه ، 8800 هم کارت بسیار قوی هستش در رده خودش ، دست کم نگیرید.
اگه این دوست عزیزمون با اون دستوری که گقتم FPS رو بده همه چیز مشخص میشه.
ضمن اینکه سیستمشون هم خیلی خوبه و به نظر من توی این رزولوشن بازی کردن علاوه بر اینکه فشار چندانی نمیاره (بیشتر در این رزولوشن های پایین بر روی CPU فشار میاد) سیستم رو حیف میکنه.
به نظر من اولین کاری که میتونی بکنی اینکه یک مانیتور حداقل 19 اینچ بخری. قیمت ها هم که خیلی خوب شده.

golmohammadi
03-10-2008, 22:09
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟

والا خودم هم سر در نميارم
هر موقع ميخوام گرم بشم يه چيزي مانع پيرفت ميشه ...
احتمالا رم كم اورده

Spaniuly
04-10-2008, 00:05
ستاپ بازی اصله؟

برا من كه اصله شبيه نصب ويندوز ميمونه

والا خودم هم سر در نميارم
هر موقع ميخوام گرم بشم يه چيزي مانع پيرفت ميشه ...
احتمالا رم كم اورده
فكر كنم بايد به عنوان يه گيمر سيستم رو ارتقا بدي بعد اين ديگه همه بازي ها به دليل نكست جن بودن به سيستم هاي بالا نيازمند خواهند بور

Öracle
04-10-2008, 00:29
دوستانی که وسط بازی سرعتشون کم میشه فکر کنم مشکل منو دارن .
کیس من زیاد داغ میکنه . جاش هم خیلی بده . از هیچ طرف هوا خارج نمیشه .
الآن در های کیس رو باز کردم یکمی بهتر شده .

Spaniuly
04-10-2008, 01:42

من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. همين

siavashjal
04-10-2008, 01:50
این بازی رو با 4 گیگ رم و کارت 4850 و سی پی یو q6600 می شه انجام داد؟ با مونیتور 19 اینچ .

Spaniuly
04-10-2008, 02:39
این بازی رو با 4 گیگ رم و کارت 4850 و سی پی یو q6600 می شه انجام داد؟ با مونیتور 19 اینچ .

نه امكان نداره:31:

بس كن بابا خودتم ميدوني اين سيستم كه گفتي اجرا كه سهل بازي رو قورت ميده البته اگه كارتت Nvidia باشه حتي بهتر هم مياره. ولي تابلو هست كه اين سيستم جلو هيچ گيمي كم نمياره. وارهدم از قضيه مستثني نيست

Öracle
04-10-2008, 02:40

آره خیلی راحت میتونی روون بازی کنی ...

من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. همين

اگه سیستم طرف اول بازی خوبه و بعد از یه 10 ، 15 دقیقه کند میشه که 100% مال داغ شدن کیس هست .

ولی اگه از اول مشکل داره که سیستمش نمیکشه .

ali_ranger22
04-10-2008, 10:31
این بازی به رم بالا ( 4 گیگ با سرعت 1066 یا بیشتر ) با گرافیک 512 یا بالاتر نیاز داره که بتونه راحت اجرا کنه واقعا اگه رم من 4 گیگ بود خیلی خوب میشد ...

Spaniuly
04-10-2008, 11:35
بله واقعا وقتي از بازي خارج ميشي متوجه ميشي چطور كامپيوتر تا يكي دو دقيقه به خاطر پر شدن رم و بافر Cpu توي هنگ مي مونه. فوق العاده سنگين هست بازي و من بعضي وقتها مي ترسم به رايانه آسيب وارد بشه با اين فشاري كه به خاطر بازي متحمل ميشه. سنگين ترين كار ممكن از كامپيوتر به خاطر اين بازي كشيده ميشه و قطعاتي مثل كارت گرافيك شديد داغ ميكنه به خاطر استفاده بكوب.

M659
04-10-2008, 16:48
این بازی به رم بالا ( 4 گیگ با سرعت 1066 یا بیشتر ) با گرافیک 512 یا بالاتر نیاز داره که بتونه راحت اجرا کنه واقعا اگه رم من 4 گیگ بود خیلی خوب میشد ...

سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....
رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)

بله واقعا وقتي از بازي خارج ميشي متوجه ميشي چطور كامپيوتر تا يكي دو دقيقه به خاطر پر شدن رم و بافر Cpu توي هنگ مي مونه. فوق العاده سنگين هست بازي و من بعضي وقتها مي ترسم به رايانه آسيب وارد بشه با اين فشاري كه به خاطر بازي متحمل ميشه. سنگين ترين كار ممكن از كامپيوتر به خاطر اين بازي كشيده ميشه و قطعاتي مثل كارت گرافيك شديد داغ ميكنه به خاطر استفاده بكوب.
نترس دوست عزیز، :31:
شما اگه سیستمت اورکلاک نیست و فرکانسdefault کار میکنه و دماش هم خوبه ، هیچ مشکلی نخواهی داشت.
البته تهویه بسیار مهمه.

M659
04-10-2008, 16:50

راست میگه اون دوستتمون.
سیستم یک تومن و خورده ای می بندی انتظار داری اجرا نکنه؟:31::31:
سیسامت مثل خودمه ، با اون دستوری که گفتم قبلا ببین چند FPS میگیری ، یک مقایسه بکنیم.:46:

[siavah]
04-10-2008, 17:10
من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟

golmohammadi
04-10-2008, 17:21

ديگه فصل گرما رفت پي كارش
بيشتر كارت گرافيك داغ ميكنه تا بقيه قطعات
او گفته شما زماني صدق ميكنه كه كارت گرافيكي بدون فن باشه مثلا Geforce 8500 GT

اصلا هم اينجوري نيست
با يه Alt F4 كوچولو از گيم خارج ميشم(البته در مواقع ضروري)
و سيستم هم همون لحظه حاظر برا كارهاي جديد هست
راستي رمت چنده ؟
اين فقط زماني هست كه رم كم بياره و همچنين كارت گرافيكي بيشتر از رم بكشه

فكر كنم بايد به عنوان يه گيمر سيستم رو ارتقا بدي بعد اين ديگه همه بازي ها به دليل نكست جن بودن به سيستم هاي بالا نيازمند خواهند بور

هر چند كه سيستم من قوي نيست
ولي ضعيف هم نيست
يه سيستم متوسط
البته به فكر ارتقاء بعضي قطعات هم هستم
-------------------------------------------------
اين مرور گر من ايراد پيدا كرده واسه همين 3 تا پستو جداگانه جواب دادم

Spaniuly
04-10-2008, 17:51
اصلا هم اينجوري نيست
با يه Alt F4 كوچولو از گيم خارج ميشم(البته در مواقع ضروري)
و سيستم هم همون لحظه حاظر برا كارهاي جديد هست
راستي رمت چنده ؟
اين فقط زماني هست كه رم كم بياره و همچنين كارت گرافيكي بيشتر از رم بكشه

رم من 1.5 هست و گرافيك هم 8600 GT احتمال هنگ شدن سيستم از پايين بودن CPU هست

daneshjooyan
04-10-2008, 19:10
دوست عزيز به نظر من رمت حداقل بايد 2 گيگ باشه تا راحت سيستمت بكشه و از بازي خارج بشه
گرافيك من هم تا الان 8600 هست و cpu amd 4200 x2 هست كه با رم 2 گيگ روي حالت gamer خيلي راحت بازي اجرا مي شه
البته فردا كارت hd4850 كه خريدم مي ياد دستم كه مطمئنا با اون پرواز مي كنه !!!

[siavah]
04-10-2008, 19:11
;3035754']من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟

دوستان جواب منو هم بدين....

ali_ranger22
04-10-2008, 19:11
سلام. زبون بچه های سخت افزار مو در آورد ولی هیشکی توجه نمی کنه ، Performance بازی فقط روی حافظه کارت چرخ نمی زنه. البته تاثیر گذاره ولی نه به اندازه ی چیپ ست کارت و معماری طراحی اون....
رممم هم 1066 می تونم بگم تقریبا هیچ تاثیر عمده ای روی FPS تون نمی ذاره نسبت به انواع 800 . رم های 1066 هم در حال حاضر ، فقط و فقط به خاطر اورکلاک های سنگین توصیه میشن و هیچ کار برد دیگه ای ندارن (بنچ مارک دنیای واقعی نیست در اصل هیچ تفاوت عمده ای نداره ، پس خواهشا بنچ مارک از Everest و... نذارین)

من با FPS بالا کاری ندارم این بازی به رم بالا نیاز داره به خاطر اینکه حجم هر لحظه از بازی خیلی بالاست و وقتی یه دفعه می خوای پشت رو نگاه کنی افت فریم خیلی زیادی به وجود میاد

daneshjooyan
04-10-2008, 19:23
وقتي من با گرافيك 8600 و cpu amd 4200 x2 و 2 گيگ رم روون اجرا مي كنم مطمئن باش شما هم خيلي راحت تر و رون تر اجرا مي كني مطمئن باش شك نكن

mehdy.z
04-10-2008, 19:54
من خودم بازی رو هنوز نگرقتم ولی می بینم که گفتن چندتا نکته برای از بین بردن برخی ابهامات لازمه:

1-اگه شما در یک صحنه ای در حالی که تنها هستید فریمتون عادی ولی توی همون محیط در شلوغی افت فریم دارید بدونید مشکل به احتمال 90% از قدرت cpu هستش نه گرافیک!!

2-برای اینکه بفهمید ایا میزان حافظه رمتون برای اجرای بازی کا فیه یا نه یه راه حل خیلی ساده داره اونم اینه که شما قبل رفتن به محیط بازی پنجره معروف task manager رو باز کنید(ctrl+alt+delete) و سپس وارد بازی شید و بازیتونو بکنید وقتی با افت فریم زیاد مواجه شدید خیلی راحت از بازی خارج وسپس برید روی گزینه performaceوببینید در موقع کاهش فریم چه مقدار از حا فظه رم وcpu مورد استفاده قرار گرفته اگه رمتون روی 100% بود بدونید که برای اجرای بازی کمبود رم دارید ...

2- فعلا هیچ بازی در دنیا(حتی crysis warhead) به هیچ وجه نیازی به بیشتر از دو هسته نداره و شما باید بیشتر تاکیدتون روی فرکانس و پهنای باند(fsb) سی پی یو هاتون باشه....

3- اینم بگم که bus رم مورد نیاز روی بوردی که daul channel رو ساپورت میکنه فقط لازمه که دقیقا نصف fsb سی پی یو باشه مثلا برای q6600 با fsb 1066 بر خلاف چیزی که همه فکر میکنند شما اگه دوتا رم !!533که در حالت daul کار میکند داشته باشید کافیه چون:

1066=2*533
که دقیقا باfsb سی پی یو برابری میکنه ....

حالا میگید این مطالب چه ربطی به crysis داشت!!

من این مطالب رو با توجه به پست های قبلی دادم تا خیلی از دوستان متوجه دلیل اصلی مشکلاتشون توی بازی بشند.

موفق باشید...

ali_ranger22
04-10-2008, 20:30
تموم شد ...
دوستان اگه حال داشتین با سختیه Delta بازی کنین حتما خیلی حال میده

[siavah]
04-10-2008, 20:35
;3035754']من گرافيكم 4870رمم 2گيگcpuم intel core 2 e4800 هستش اين سيستم بازي رو چطور اجرا ميكنه؟؟؟

كسي نميخواد جواب بده؟؟؟؟؟

M659
04-10-2008, 20:54
من خودم بازی رو هنوز نگرقتم ولی می بینم که گفتن چندتا نکته برای از بین بردن برخی ابهامات لازمه:

1-اگه شما در یک صحنه ای در حالی که تنها هستید فریمتون عادی ولی توی همون محیط در شلوغی افت فریم دارید بدونید مشکل به احتمال 90% از قدرت cpu هستش نه گرافیک!!

2-برای اینکه بفهمید ایا میزان حافظه رمتون برای اجرای بازی کا فیه یا نه یه راه حل خیلی ساده داره اونم اینه که شما قبل رفتن به محیط بازی پنجره معروف task manager رو باز کنید(ctrl+alt+delete) و سپس وارد بازی شید و بازیتونو بکنید وقتی با افت فریم زیاد مواجه شدید خیلی راحت از بازی خارج وسپس برید روی گزینه performaceوببینید در موقع کاهش فریم چه مقدار از حا فظه رم وcpu مورد استفاده قرار گرفته اگه رمتون روی 100% بود بدونید که برای اجرای بازی کمبود رم دارید ...

2- فعلا هیچ بازی در دنیا(حتی crysis warhead) به هیچ وجه نیازی به بیشتر از دو هسته نداره و شما باید بیشتر تاکیدتون روی فرکانس و پهنای باند(fsb) سی پی یو هاتون باشه....

3- اینم بگم که bus رم مورد نیاز روی بوردی که daul channel رو ساپورت میکنه فقط لازمه که دقیقا نصف fsb سی پی یو باشه مثلا برای q6600 با fsb 1066 بر خلاف چیزی که همه فکر میکنند شما اگه دوتا رم !!533که در حالت daul کار میکند داشته باشید کافیه چون:

1066=2*533
که دقیقا باfsb سی پی یو برابری میکنه ....

حالا میگید این مطالب چه ربطی به crysis داشت!!

من این مطالب رو با توجه به پست های قبلی دادم تا خیلی از دوستان متوجه دلیل اصلی مشکلاتشون توی بازی بشند.

موفق باشید...

خوب دوست عزیز ، درسته که فرکانس رم هاتون در FPS این قدر تاثیر گذار نیست ولی دیگه نباید هم در مقدار حداقل نگه داشته بشه. هر چند حرفتون کاملا متینه.

اون راهی که گفتید راه خوبیه ولی برای گزارش لحظه به لحظه و همچنین اختصاصی مربوط به فضایی که رم اشغال کرده ، استفاده از دستور r_displayinfo 1 در کنسول بازی به مراتب معقول تره.

فعلا بازی ها به بیشتر از 2 هسته احتیاج ندارند که هیچ ، یک هسته ای ها هم توانایی اجرای بازی رو دارند ولی مسئله Performance هستش ، البته این درسته که هنوز بازی های زیادی برای Multithreading استفاده از بیشتر از 2 هسته بهینه سازی نشدن ولی مثلا unreal tournament روی پلت فرم چند هسته ای بهینه تر هستش.

ممنون از اطلاعاتتون

تموم شد ...
دوستان اگه حال داشتین با سختیه Delta بازی کنین حتما خیلی حال میده
اوفف، من حال ندارم کره ای حرف زدن این ها رو تحمل کنم.
خیلی سخته؟
من تازه می خواستم با Hard برم.

;3036617']كسي نميخواد جواب بده؟؟؟؟؟

شما مشکلت چیه با این سیستم؟
بهت قول میدم بالای 30 فریم هم میتونی بگیری.
4870 کارت بسیار قوی هستش.

golmohammadi
04-10-2008, 21:05
رم من 1.5 هست و گرافيك هم 8600 GT احتمال هنگ شدن سيستم از پايين بودن CPU هست

من كي گفتم هنگ ميكنه ؟
يه اروري داد كه براي برنامه هاي خيلي ساده هم از اين ارورها ميده
به احتمال قوي ايراد از ويندوز باشه

ali_ranger22
04-10-2008, 22:08
خیلی سخته؟

زبان کره ای چرا ؟!
من نمیدونم چرا همه میگن با این حالت سخته ؟! اصلا سخت نبود فقط هیجان بازی رو زیاد می کنه

[siavah]
04-10-2008, 22:51
خیلی سخته؟

شما مشکلت چیه با این سیستم؟
بهت قول میدم بالای 30 فریم هم میتونی بگیری.
4870 کارت بسیار قوی هستش.

مشكلي ندارم....فقط ميخواستم ببينم رو چه تنضيماتي ميشه بازي كرد؟؟؟؟

M659
04-10-2008, 23:55
زبان کره ای چرا ؟!
من نمیدونم چرا همه میگن با این حالت سخته ؟! اصلا سخت نبود فقط هیجان بازی رو زیاد می کنه
یه یعن تو نفهمیدی دشمن ها کره ای حرف میزنن؟!:18:
تا اونجایی که میدونم تو درجه ی آخر سختی کره ای حرف مزنن

;3037278']مشكلي ندارم....فقط ميخواستم ببينم رو چه تنضيماتي ميشه بازي كرد؟؟؟؟
رزولوشنی که بازی میکنی رو بگو.

ali_ranger22
05-10-2008, 10:29
یه یعن تو نفهمیدی دشمن ها کره ای حرف میزنن؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه همچین چیزی نبود ...
بیشتر موقع ها انگیسی حرف میزنن خیلی خیلی کم دیدم جایی که کره ای حرف بزنن ...

djmd
05-10-2008, 11:32
یه همچین چیزی نبود ...

آقا بحثی نیست که !!! اگر درجه سختی بازی رو رویه آخرین مدل بزاری دشمنا به زبون محلی خودشون صحبت می کنن ! که مثلا شما نفهمی می خوان چی کار کنن ! (نه که انگلیسیشو خیلی می فهمیم :31:)

mosolim
05-10-2008, 12:56
یه همچین چیزی نبود ...

اونجاهایی که افسر با سربازا صحبت می کنه کره ای حرف می زنه.

[siavah]
05-10-2008, 13:19
یه یعن تو نفهمیدی دشمن ها کره ای حرف میزنن؟!:18:

رزولوشنی که بازی میکنی رو بگو.

1024*760
شايدم بيشتر...

M659
05-10-2008, 14:00
;3038830']1024*760
شايدم بيشتر...
احنمالا با بالاترین تنظیمات 40 فریم به بالا میگرید.
رزولوشنی که بازی میکنید خیلی کمه. مشکلی نیست.

mehdy.z
05-10-2008, 14:24
;3038830']1024*760
شايدم بيشتر...

خیالت راحت باشه 4870 توی این رزولوشن بازی رو میخوره..:5:

Spaniuly
05-10-2008, 14:31
سياوش خان اگه گرافيك شما 4870 باشه شما ميتونسد توي بهترين كيفيت بازي كنيد. يه سوال فني هم دارم شما 100 % مطمئني كارت گرافيكت 4870 هست؟

ali_ranger22
05-10-2008, 15:46
آقا بحثی نیست که !!! اگر درجه سختی بازی رو رویه آخرین مدل بزاری دشمنا به زبون محلی خودشون صحبت می کنن ! که مثلا شما نفهمی می خوان چی کار کنن ! (نه که انگلیسیشو خیلی می فهمیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حداقل برید 20 دیقه با این درجه بازی کنید بعد بگید ...
زبون رو چیکار دارین اصلا

[siavah]
05-10-2008, 16:29
سياوش خان اگه گرافيك شما 4870 باشه شما ميتونسد توي بهترين كيفيت بازي كنيد. يه سوال فني هم دارم شما 100 % مطمئني كارت گرافيكت 4870 هست؟

نه مطمعن نيستم...يه خورده شك دارم!!!!!!!
همين ديشب دستم رسيد ولي هنوز نصبش نكردم....امشب ميكنم

golmohammadi
05-10-2008, 19:24
بچه ها يكي سيو بعد از مرحله يخ بندان را بهم بده
اين پكي كه من گرفتم مشكل داره
تو ويستا هم رفتم وقتي تا 52 درصد لود ميشد ارور ميداد

Spaniuly
06-10-2008, 14:16

يه بار ديگه دانلودش كن شايد موقع دانلود بد دانلود شده.

havas_1980
06-10-2008, 14:39
سیو پایان مرحله 4 - Frozen Paradise و شروع مرحله 5 - Below the Thunder

محل سیو بازی در ویستا به این آدرس: C:\Users\xxxxx\Documents\My Games\Crysis_WARHEAD\SaveGames

xxxxx >> نام کاربر

mosolim
06-10-2008, 18:28
حداقل برید 20 دیقه با این درجه بازی کنید بعد بگید ...
زبون رو چیکار دارین اصلا

حق با شماست . اگه شما با درجه سختی دلتا برید. به هیچ عنوان اجازه جنب خوردن را به شما نمی دهند.
من این بازی رو با درجه آسان و معمولی تموم کردم . ولی با درجه دلتا حتی تا اوایل مرحله اول هم نرفتم. چه برسه به اینکه بخوام ببینم چی می گن.

ali_ranger22
06-10-2008, 19:36
حق با شماست . اگه شما با درجه سختی دلتا برید. به هیچ عنوان اجازه جنب خوردن را به شما نمی دهند.
من این بازی رو با درجه آسان و معمولی تموم کردم . ولی با درجه دلتا حتی تا اوایل مرحله اول هم نرفتم. چه برسه به اینکه بخوام ببینم چی می گن.

پس من چه شاخم !!:دی
اصلا اینطوری که میگید برای من نبود ... یه کم از Hard سخت تر بود

golmohammadi
06-10-2008, 20:37
سیو پایان مرحله 4 - Frozen Paradise و شروع مرحله 5 - Below the Thunder

xxxxx >> نام کاربر

ممنون هوس جان
چه خبر خوبي خوشي؟
راستي با چه درجه اي هست؟
Easy نباشه ها ...
من يادم نمياد با اين درجه گيمي را تموم كرده باشم

يه بار ديگه دانلودش كن شايد موقع دانلود بد دانلود شده.

منظور من خود گيم بود نه سيو

havas_1980
06-10-2008, 21:07
ممنون هوس جان
چه خبر خوبي خوشي؟
راستي با چه درجه اي هست؟
Easy نباشه ها ...
من يادم نمياد با اين درجه گيمي را تموم كرده باشم
سلام. مرسی... سلامتی!

حالت سختی بازی رو HARD هست... هیچ وقت زیر این درجه بازی کردن به من حال نمیده! :rambo:
فقط مونده حالت بعدی تموم بشه.

*Batman*
07-10-2008, 03:35
سلام.
منم بازی رو تموم کردم.جالب بود.
خیلی زود تموم شد.بیشتر شبیه فیلم بود تا بازی D:
تو سری اول اون غول معلق رو ناکار کردیم ولی تو این یکی فرارو ترجیح دادیم.:31:

king-hitler
07-10-2008, 12:05
تو این یکی خبری از اون غول هلی گنده بک نبود

mosolim
07-10-2008, 15:24
پس من چه شاخم !!:دی
اصلا اینطوری که میگید برای من نبود ... یه کم از Hard سخت تر بود
شما بازی رو با درجه دلتا تموم کردید؟ واقعا بهتون تبریک می گم. کار بزرگی انجام دادید. نمیدونم شاید اگه منم یکم وقت می زاشتم می تونستم یه کارایی بکنم.

Spaniuly
07-10-2008, 16:41
من موندم چرا كراي تك اين مراحل رو به هم ربط نداده آدم تشويق بشه دوباره بازي منه بايد تو آسون بازي كردني اسلحه ها ضعيف باشن و با افزايش درجه ديفيكالتي اسلحه ها هم قويتر بشن و چيزهاي جالبتري به بازي اضافه بشه مثلا بينهايت بشه گلوله و تغييراتي كه توي بازي رسيدنت اويل هم شاهدش بوديم ولي اين بازي خيلي محدود هست هيچ دليلي نداره آدم بشينه دوباره بازي رو تموم كنه همون چيزهايي رو خواهد ديد كه دفعه قبل ديده. من گفتم هميشه تو اين موارد Ea كلا ضعيف عمل ميكنه

ali_ranger22
07-10-2008, 16:51
شما بازی رو با درجه دلتا تموم کردید؟ واقعا بهتون تبریک می گم. کار بزرگی انجام دادید.
نمیدونم شاید اگه منم یکم وقت می زاشتم می تونستم یه کارایی بکنم.

عجب بابا ! من کلا بازی رو با دلتا شروع کردم ...
کرایسیس هم با hard زدم...
نمی دونم چرا اینقدر برای شما سخته :13:
من یه عمره FPS بازم به خاطر همین از استراتژی درست برای پیشرفت در بازی استفاده میکنم یعنی از قابلیت های نانو در لباس به خوبی استفاده میکنم...
کلا هم فک نمی کنم بیشتر از 6 ساعت طول کشیده باشه...یعنی وقت زیاد نزاشتم برای تموم کردنش!

اين بازي خيلي محدود هست هيچ دليلي نداره آدم بشينه دوباره بازي رو تموم كنه همون چيزهايي رو خواهد ديد كه دفعه قبل ديده. من گفتم هميشه تو اين موارد Ea كلا ضعيف عمل ميكنه

بسیاری از بازی ها ی FPS همینطوریه ولی کرایسیس در این زمینه بهتر هم هست ...
چون شما میتونین مراحل رو هر جور دوست دارین برین از آب ..جنگل و... یعنی میتونین چندین استراتژی برای یه مرحله بچینین ...پس به نظر من اصلا بازی محدود نیست...

Spaniuly
07-10-2008, 17:04
بسیاری از بازی ها ی FPS همینطوریه ولی کرایسیس در این زمینه بهتر هم هست ...
چون شما میتونین مراحل رو هر جور دوست دارین برین از آب ..جنگل و... یعنی میتونین چندین استراتژی برای یه مرحله بچینین ...پس به نظر من اصلا بازی محدود نیست...

شما اصلا منظور من رو متوجه نشديد من از اين لحاظ نگفتم محدوده. شما پست قبلي من رو دوباره بخون با دقت. من گفتم به لحاظ دادن جايزه به خاطر تموم كردن بازي بود به خاطر تموم كردن بايد جايزه تعلق بگيره مثلا يه چيزي آنلاك بشه و با تموم كردن هاي بعدي چيزهاي بيشتري آنلاك بشه. ولي EA تو اين مورد اصلا توجه نميكنه

B3HZ@D
07-10-2008, 21:53
اره خیلی حال گیریه
مثلا وقتی نمومش میکردی یک سری مراحل جدید اضافه میکرد خیلی خوب میشد

ali_ranger22
07-10-2008, 22:32
شما اصلا منظور من رو متوجه نشديد من از اين لحاظ نگفتم محدوده. شما پست قبلي من رو دوباره بخون با دقت. من گفتم به لحاظ دادن جايزه به خاطر تموم كردن بازي بود به خاطر تموم كردن بايد جايزه تعلق بگيره مثلا يه چيزي آنلاك بشه و با تموم كردن هاي بعدي چيزهاي بيشتري آنلاك بشه. ولي Ea تو اين مورد اصلا توجه نميكنه

اره خیلی حال گیریه
مثلا وقتی نمومش میکردی یک سری مراحل جدید اضافه میکرد خیلی خوب میشد

پس شما کلا به خاطره جایزه بازی میکنین ?؟ جایزه دوست دارین :دی
خود بازی با این کیفیت یه جایزه ی بزرگه که میتونین با 2 تومن صاحبش بشید!!

B3HZ@D
07-10-2008, 23:06
بخاطر جایزه بازی نکردم
میگم اگه اخرش یک سری مرحله اضافی داشت هنوز انگیزه برای ادامه وجود داشت
چون حیف بود ...بازی خوبی بود ولی کوتاه بود

golmohammadi
07-10-2008, 23:29
سلام. مرسی... سلامتی!

حالت سختی بازی رو HARD هست... هیچ وقت زیر این درجه بازی کردن به من حال نمیده! :rambo:
فقط مونده حالت بعدی تموم بشه.

پس بگو
اخه ديدم كمي دشمنها زبرو زرنگتر هستند
ولي هاردش خوبه ميچسبه
از اون مرحله قطار تا فكر كنم آخر گيم يه طور خاصي لذت بخش هست
شبيه IGI هم هست كه خيلي دوستش داشتم
گرافيك بازي هم كه ديگه محشره واقعا لياقت اين عنوان را داره
زنده باد برادران ترك : Cevat Yerli & Avni Yerli & Faruk Yerli

B3HZ@D
07-10-2008, 23:51
اره...از نظر گرافیک خدائیش عالی کار کردن
روی high بازی کردم هیچ گیری نداشت و روان بود
خدا کنه سری بعد هم داشته باشه

Spaniuly
08-10-2008, 00:19
اين آقا جواد برادر كوچكتر اوين و فاروك هست كه توي وارهد اصليترين كار بر عهده اين برادر كوچيك بود. ولي قبليه كار آوي و فاروك يرلي هست

B3HZ@D
08-10-2008, 00:46
اين آقا جواد برادر كوچكتر اوين و فاروك هست كه توي وارهد اصليترين كار بر عهده اين برادر كوچيك بود. ولي قبليه كار آوي و فاروك يرلي هست

آقا جواد؟؟؟؟؟!!!!!!!!:18:
مطمئنی اسمش جواد بوده؟؟؟:13:

Spaniuly
08-10-2008, 11:19
آقا جواد؟؟؟؟؟!!!!!!!!:18:
مطمئنی اسمش جواد بوده؟؟؟:13:

Cevat تو تركي همون جواد تو فارسي و عربي هست. اين سه برادر از تركيه هستند. نا سلامتي تركيم ها.

آوين يرلي
فاروك يرلي
جوات يرلي

منم هم اسم تو شناسنامه ام فاروق هست Faruk

B3HZ@D
08-10-2008, 11:29
خود شرکت توی کدوم کشوره؟؟؟؟
کرایتک رو میگم

Spaniuly
08-10-2008, 11:47
دقيق نميدونم ولي همون دورو براست (بالكان)
چون اكثرا دست اندر كاراش از روماني تركيه ايتاليا و بلغارستان و مجارستان و قبرس و اينا هستند. به اسماشون كه دقت ميكردم مال بالكان هستند. اشتباه نكنم مقر كراي تك تو روماني يا قبرس باشه. چون حتما نميشه گفت كه اون 3 برادر مليت تركيه اي داشته باشند شايدم قبرسي هستند قبرس تركاش بيشتر از خود تركيه هست.