مشاهده نسخه کامل
: Crysis Warhead
ali_ranger22
08-10-2008, 12:50
ولی فک کنم شرکت اصلی توی آلمان باشه ها ... البته مطمئن نیستم
Spaniuly
08-10-2008, 16:22
منم مطمئن نيستم كه كجاست حالا چه فرقي ميكنه مهم اينه كه تو اروپاست
hosseincode2008
08-10-2008, 21:42
سلام ؛ من الان اول مرحله ي Frozen Paradise هستم ، ميخواستم بدونم چند مرحله تا پايان بازي مونده ؟!!
راستي كرايتك اصلي نميدونم كجاست ولي Warhead تو استوديوي كرايتك بوداپست ساخته شده .
سلام ؛ من الان اول مرحله ي Frozen Paradise هستم ، ميخواستم بدونم چند مرحله تا پايان بازي مونده ؟!!
راستي كرايتك اصلي نميدونم كجاست ولي Warhead تو استوديوي كرايتك بوداپست ساخته شده .
نسبت به شماره قبل کوتاهتره
خیالت راحت...می تونی زود تمومش کنی
نسبت به شماره قبل کوتاهتره
خیالت راحت...می تونی زود تمومش کنی
من انتظار داشتم اين يكي يكم ديرتر تموم شه. چقدر بد شد.
راستي تو اين مرحله Frozen Paradise چطور بايد خودمو به بالا اون كشتي يخ زده برسونم.
از روی یخ ها و صخره های نزدیک کشتی میتونی استفاده کنی
البته باید از اون قدرتت که پرش رو بلند می کنه استفاده بکنی
Spaniuly
09-10-2008, 08:18
نه اونجوري نميشه داخل شد...
من چند بار امتحان كردم ... بايد بري به انتهاي كشتي از پشت كشتي مي توني بري داخل
ديديد گفتم كرايتك مقرش توي بالكان هست...(مجارستان)
king-hitler
09-10-2008, 10:25
سلام
میگم این Crysis Wars
Action
- 3 DVD
چیه
بازی جدید هستش
تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زده
میخام سفارش بدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
09-10-2008, 10:52
نه هيتلر اينا همش كار پچر ها هست نميدونم چرا بعد اينكه بازي رو ويرايش مي كنن اصرار دارن بگن بازي جديده.
king-hitler
09-10-2008, 11:02
نه هيتلر اينا همش كار پچر ها هست نميدونم چرا بعد اينكه بازي رو ويرايش مي كنن اصرار دارن بگن بازي جديده.
خب چی توشه که شده 3 دی وی دی
شماره 1 و2
نه اونجوري نميشه داخل شد...
من چند بار امتحان كردم ... بايد بري به انتهاي كشتي از پشت كشتي مي توني بري داخل
ديديد گفتم كرايتك مقرش توي بالكان هست...(مجارستان)
نه من خودم از روی صخره ها بسرعت رفتم داخل کشتی
راستی پشت کشتی راهی ندیدم
Spaniuly
09-10-2008, 11:50
نه من خودم از روی صخره ها بسرعت رفتم داخل کشتی
راستی پشت کشتی راهی ندیدم
نه ديگه راه اصلي همونه ديگه اون جايي كه ميپره برگردي به عقب مستقيم بري ميرسي به زمين كافيه بري پشت كشتي راحت قدم زنان بري برسي
ali_ranger22
09-10-2008, 11:52
نه ديگه راه اصلي همونه ديگه اون جايي كه ميپره برگردي به عقب مستقيم بري ميرسي به زمين كافيه بري پشت كشتي راحت قدم زنان بري برسي
یعنی شما میگی کشتی رو دور بزنه ?؟
همون روبه رو صخره های یخی که هست راحت میشه پرید و رفت تو کشتی !
Spaniuly
09-10-2008, 12:06
یعنی شما میگی کشتی رو دور بزنه ?؟
همون روبه رو صخره های یخی که هست راحت میشه پرید و رفت تو کشتی !
من كه نتونستم بپرم هي بالا پاين ميرفتم در امتداد كشتي آخر سر بعد يه بار دور زدن كشتي راه اصلي رو پيدا كردم
king-hitler
09-10-2008, 12:13
من كه نتونستم بپرم هي بالا پاين ميرفتم در امتداد كشتي آخر سر بعد يه بار دور زدن كشتي راه اصلي رو پيدا كردم
منم از رو یخ پریدم بالا
Spaniuly
09-10-2008, 12:21
اي بابا كل صفحه شد در مورن وارد شدن به كشتي حالا يكي نتونسته وارد بشه اونم كه با راهنماييي هاي ما رد كرد اونجارو حالا ما نشستيم عين بيكارا نحوه رد كردنمون رو خاطره وار تعريف مي كنيم بيخيال بابا ولش كنيد اصلا هر جور بري قبول چه فرقي ميكنه. به قول اخراجيها بذارن بريم توش ما با كله ميريم تو كشتي
hosseincode2008
09-10-2008, 13:50
سلام
میگم این Crysis Wars
Action
- 3 DVD
چیه
بازی جدید هستش
تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زده
میخام سفارش بدم
من يه جا خونده بودم اين Crysis Wars نسخه ي Multiplayer بازي Crysis Warhead هست ولي نميدونم چرا 3 دي وي دي شده !
Spaniuly
09-10-2008, 14:10
نسخه به نسخه فرق مي كنه. مثلا نسخه مال من 2 زبانه هست مولتي هاش مطمئنن از 8 گيگ هم مي تونه بيشتر حجم داشته باشه. اين چند زبانه بودن هم بلاي جون شده. ديگه كم كم بايد دي وي دي 8 گيگ تو ايران ارزون بشه چون بعد همه بازي ها حداقل 5 گيگ ظرفيت مي خوان.
hosseincode2008
09-10-2008, 15:49
اين نسخه اي كه اي تي گيم داده بيرون هم نسخه ي ساده ي بازي Crysis Warhead رو داره ( كه بيشتر شركت ها فقط اونو دادن ) و هم Crysis Wars رو . اون دي وي دي اضافه هم ماله همين Crysis Wars هست و به طور جداگانه نصب ميشه . تو خود سايت اي تي هم نوشته Single player Support + !
اي بابا كل صفحه شد در مورن وارد شدن به كشتي حالا يكي نتونسته وارد بشه اونم كه با راهنماييي هاي ما رد كرد اونجارو حالا ما نشستيم عين بيكارا نحوه رد كردنمون رو خاطره وار تعريف مي كنيم بيخيال بابا ولش كنيد اصلا هر جور بري قبول چه فرقي ميكنه. به قول اخراجيها بذارن بريم توش ما با كله ميريم تو كشتي
خب نمیشه یک جای کار گیر میکنم در ضمن شما عکسی میتونی از در ورودی بگیری؟
در ضمن من داخل کشتی رفتم و همه رو کشتم ولی باید به قسمتی برم که توی نقشه با رنگ سبز نشون داده ولی خب نمیشه یعنی راهی نیست من به داخل کشتی میرم بعد هی وارد درها میشم آرخین دری که باز هست وقتی داخلش میشی باید یک در دیگه رو رد کنی بعد کف زمیت اون طبقه سوراخ شده وقتی داخل طبقه پایین میرم بازهم همه رو میکشم ولی خب درها همه قفل هستند!
شما باید خودت رو به اون قسمتی که هواپیماها هستند برسونی
یک قسمتی هست که عین پارکینگ هواپیما میمونه
king-hitler
09-10-2008, 17:00
خب نمیشه یک جای کار گیر میکنم در ضمن شما عکسی میتونی از در ورودی بگیری؟
در ضمن من داخل کشتی رفتم و همه رو کشتم ولی باید به قسمتی برم که توی نقشه با رنگ سبز نشون داده ولی خب نمیشه یعنی راهی نیست من به داخل کشتی میرم بعد هی وارد درها میشم آرخین دری که باز هست وقتی داخلش میشی باید یک در دیگه رو رد کنی بعد کف زمیت اون طبقه سوراخ شده وقتی داخل طبقه پایین میرم بازهم همه رو میکشم ولی خب درها همه قفل هستند!
گوشه یه دیوار فکر کنم طرف اسانسور یه سوراخ بالا دیوار هست بپر بالا
تو سیاهی هست چراغ تفنگ رو روشن کن
اون سوراخ که مثلا آتش گرفته؟
اگه منظورت اون هست که ارتفاعش زیاد هست و نمیرسه!امتحان کردم!
king-hitler
09-10-2008, 17:20
اره خودشه باید قدرت پرش رو بزنی و بپری
king-hitler
09-10-2008, 17:50
میگم که نمیرسه!
اگه نتونستی وایسا فردا SAVE GAME بعد این مرحله میزارم برات
چطور نمیرسه؟؟؟؟
شما بپر روی اون دستگاهی که کنار دیواره بعد بپر بالا
حتما رد میشه
hosseincode2008
09-10-2008, 20:04
منم اول مرحله ي Frozen Paradise گير كردم ! رفتم توي كشتي و همه رو كشتم ولي نميدونم چيكار كنم ؛ طبق گفته ي شما بايد از اينجا بپرم بالا ولي Meha راست ميگه نميشه پريد . فاشيست جون زيرش هم چيز خاصي نيست ، اونايي هم كه هستن دورن و نميشه از روي اونا پريد بالاي اين سوراخ ! ميشه يه توضيح تكميلي بفرماييد ؟!
king-hitler
09-10-2008, 20:13
منم اول مرحله ي Frozen Paradise گير كردم ! رفتم توي كشتي و همه رو كشتم ولي نميدونم چيكار كنم ؛ طبق گفته ي شما بايد از اينجا بپرم بالا ولي Meha راست ميگه نميشه پريد . فاشيست جون زيرش هم چيز خاصي نيست ، اونايي هم كه هستن دورن و نميشه از روي اونا پريد بالاي اين سوراخ ! ميشه يه توضيح تكميلي بفرماييد ؟!
بابا مگه ما چه طوری رد کردیم ما هم پریدیم و رد شد
شما دکمه قدرت پرش رو بزن میپره
عجله نکن فردا مرحله بعد رو میزارم
همه رو که کشتی برو جلو بع د سمت راست یک بریدگی هست که اونجا از این دستگاه هایی که نوشابه میدن هست(فکر کنم در مورد این که چیه زیاد مطمئن نیستم)
بالای اون یک سوراخه که میتونی بپری داخلش وبری به قسمت مورد نظر
king-hitler
09-10-2008, 20:21
همه رو که کشتی برو جلو بع د سمت راست یک بریدگی هست که اونجا از این دستگاه هایی که نوشابه میدن هست(فکر کنم در مورد این که چیه زیاد مطمئن نیستم)
بالای اون یک سوراخه که میتونی بپری داخلش وبری به قسمت مورد نظر
دوستان همونطوری که fashist عزیز گفت همین راه هستش
پس دیگه خواهشن دیگه در مورد این مسئله سوال نکنید
سلام
من تو نصبش مشکل دارم دو تا dvd رو میریزه رو هارد بعدش میرم ستاپ رو اجرا میکنم demon tools هم توش نداره دو تا dvd زیپه extract میشه میریزه تو هارد بعدش از اونجا باید نصب کنیم
بعد از نصب paul.dll رو میریزم تو bin32 و وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم securom ارور میده و نمیره تو بازی چه خاکی تو سرش کنم اعصابم رو خورد کرده
paul.dll من 847 کیلو بایته تو این سایت های تورنت یه فایل گذاشتن کرک 9.5 مگ این با اون چه فرقی میکنه؟
king-hitler
09-10-2008, 20:48
سلام
من تو نصبش مشکل دارم دو تا dvd رو میریزه رو هارد بعدش میرم ستاپ رو اجرا میکنم demon tools هم توش نداره دو تا dvd زیپه extract میشه میریزه تو هارد بعدش از اونجا باید نصب کنیم
بعد از نصب paul.dll رو میریزم تو bin32 و وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم securom ارور میده و نمیره تو بازی چه خاکی تو سرش کنم اعصابم رو خورد کرده
paul.dll من 847 کیلو بایته تو این سایت های تورنت یه فایل گذاشتن کرک 9.5 مگ این با اون چه فرقی میکنه؟
این بازی تو از چه شرکتی یا دان کردی
یعنی فایل هایی که تو دی وی دی هستن زیپ هستن
این بازی یه بار نصب هستش و نیازی به دیمون تولز نداره
باید کرک رو بگیری
*Necromancer
09-10-2008, 20:56
وارهد مگه اومده؟گ
من چقدر عقبم از دنیا...
king-hitler
09-10-2008, 21:07
وارهد مگه اومده؟گ
من چقدر عقبم از دنیا...
بابا شما تو ججزاير لانگر هانس زندگی میکنی و خبر نداری
پس نصف عمرت بر فنا رفت دیگه هم بر نمیگرده
hosseincode2008
09-10-2008, 21:46
بابا مگه ما چه طوری رد کردیم ما هم پریدیم و رد شد
شما دکمه قدرت پرش رو بزن میپره
عجله نکن فردا مرحله بعد رو میزارم
شما خودت اطلاع غلط ميدي بعدش شاكي هم هستي ؟!
اره خودشه باید قدرت پرش رو بزنی و بپری
از فاشيست عزيز هم به خاطر اينكه تو يه جمله ي ساده كار ما رو حل كرد تشكر ميكنم .
به هر حال از همه ممنون و معذرت ... :41:
omid moosavi
09-10-2008, 22:10
اقا من بازي را تا اخر رفتم ...آخرش يك كد 8 رقمي بهتون نشون ميده كه با اين كد يك مرحله ساختگي از كرايسيس را بهتون نشون ميده كه حدود 20 دقيقه طول ميكشد....بيشتر حالت طريقه ساختن بازي هست...البته اين كد را بايد در منوي بازي ودر قسمت optinn وارد كنيد
مطمئنی؟؟؟؟
من که رفتم هیچ کدی بهم نداد؟؟؟
درجه سختی که بازی رو تموم کردی چی بود؟؟؟
Spaniuly
10-10-2008, 05:55
اقا من بازي را تا اخر رفتم ...آخرش يك كد 8 رقمي بهتون نشون ميده كه با اين كد يك مرحله ساختگي از كرايسيس را بهتون نشون ميده كه حدود 20 دقيقه طول ميكشد....بيشتر حالت طريقه ساختن بازي هست...البته اين كد را بايد در منوي بازي ودر قسمت optinn وارد كنيد
راست ميگي يا سر كارمون گذاشتي منم بازي كردم چنين چيزي نبود چنين چيزي بعيد هست باشه. جون عزيزت خالي بندي نباشه ها به خاطر اين حرفت شايد برم دوباره بازي كنم رو كدوم درجه سختي بازي كردي؟
من تو مرحله Below The Thunder گير گردم . يعني به يه تونل باريك رسيدم كه بايد ازش رد بشم تا نصفه اش ميرم ولي اخراي تونل گير ميكنم . لطفا راهنمايي كنيد.
Spaniuly
10-10-2008, 18:37
به همون جايي ميرسي كه بالاي سرت چوب و تخته شكسته هست؟ اونجا يه راه داره از همون پايين خيلي ناجوره ديده نميشه وقتي مستقيم مياي ميرسي اونجا بپيچ به سمت چپ زياد نه يه ذره دقت كني يه حفره باريك هست برو توش ادامه بده
king-hitler
10-10-2008, 18:48
شما خودت اطلاع غلط ميدي بعدش شاكي هم هستي ؟!
از فاشيست عزيز هم به خاطر اينكه تو يه جمله ي ساده كار ما رو حل كرد تشكر ميكنم .
به هر حال از همه ممنون و معذرت ... :41:
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنی
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
king-hitler
10-10-2008, 18:53
بابا عجبا
من و دوستانمون و فکر کنم همه این بازی رو تموم کردن ولی هیچکش همچین کدی ندیده ولی شما دیدی
خب این کد رو بگو ببینیم این چیزی که شما دیدی واقعیت داره
hosseincode2008
10-10-2008, 19:32
عزیزم شما اگه یه کم توجه بر حرفای من میکردی میتونستی مرحله رو رد کنی
من فقط با دکمه قدرت پرش تونستم بپرم بالا و حالا اگه تو تو عمر با عزتت دو تا بازی میکردی میدونستی وقتی بخای بپری بالای یه چیزی اول دور ورش رو نگاه میکنی اگه یه سکو یا وسیله کمکی باشه از اون وسیله کمک بگیری
شما ها فقط میخواین زود بازی رو تموم کنید و توجه ای به محیط داخل بازی نمیکنید
سلام
هيتلر جان اتفاقا من به حرفاي تو عزيز توجه كردم و قاتي كردم ولي حالا ديگه مشكلم حل شده درضمن حق با تويه من حتي تو عمر 16 سالم حتي يه دونه هم بازي نكردم و همه ي بازيهارو فقط تو كردي . اينم به حافظه ي بلند مدتت بسپار كه اگر اينطوري تند حرف نزني كسي نميگه كه تيكه انداختن بلد نيستي :41:
mojtaba_tanha
10-10-2008, 19:47
سلام من این بازی رو خریدم کرکش میکنم بعدش میخواد وصل شه اینترنت منم بنا به دلایلی اصلا امکان نداره با اون سیستم به اینترنت وصل شم چی کارکنم .!!
king-hitler
10-10-2008, 20:13
سلام من این بازی رو خریدم کرکش میکنم بعدش میخواد وصل شه اینترنت منم بنا به دلایلی اصلا امکان نداره با اون سیستم به اینترنت وصل شم چی کارکنم .!!
اگه به صفحه های قبی یه نگاه کنی میتونی کرک رو پیدا کنی و نصب کنی
Spaniuly
11-10-2008, 15:29
بابا عجبا
من و دوستانمون و فکر کنم همه این بازی رو تموم کردن ولی هیچکش همچین کدی ندیده ولی شما دیدی
خب این کد رو بگو ببینیم این چیزی که شما دیدی واقعیت داره
نه بابا اون آقا علاقه داره حرف مفت بزنه همه فهميدن داشت خالي مي بست اولين بارش نيست تاپيكها رو با يه دروغ به هم ميريزه آخرين بارشم نخواهد بود
mohsentanha
11-10-2008, 18:58
یه سوال دارم شما چطور با این سیستم تونستید بازی کنید؟؟؟
با اين سيبستم ميشه
cpu pentiom 300mhz
ram 64 mb
vja savege 32 mb
hard 60 gig
شما بچه ها رو گیر اوردین؟؟؟:41:
من قسم می خورم شما اسپمر حرفه هستین
حتما با این سیستم شما روی حد اکثر بازی کردین!!!!!
این همه ادم من جمله خودم تا اخر رفتم ولی اون کد رو ندیدم
شما هم بهتره سر بسر بچه ها نزاری
توی این 250 هزار نفر من می تونم به جرات بگم که 20 نفر ادم این سیستم رو ندارن این سیستم برای باز کردن یه مرور گر اینترنتی 20 دقیقه طول میکشه چون این همه سال کار کرده حالا شاید شما تازه از کارتن وا کردین
اینقدر سربسر بچه ها نزار خواهش میکنم:10:
پاورقی: من اگه بجای همکار ها بودم یه اخطار درست حسابی بخاطر مخ کار گیریه بچه ها بهت میدادم
همکار ها پست های مارو پاک میکنن بعد پست شما رو پاک نمی کنن که این سیستم فسیلی رو می نویسین
الان کفاره داره ادم با این کامپیوتر کار کنه تابلو که این پست هاتون اسپم
خواستم یه جا گیرت بندازم که انداختم
یه سوال دارم شما چطور با این سیستم تونستید بازی کنید؟؟؟
با اين سيبستم ميشه
cpu pentiom 300mhz
ram 64 mb
vja savege 32 mb
hard 60 gig
شما بچه ها رو گیر اوردین؟؟؟:41:
من قسم می خورم شما اسپمر حرفه هستین
حتما با این سیستم شما روی حد اکثر بازی کردین!!!!!
این همه ادم من جمله خودم تا اخر رفتم ولی اون کد رو ندیدم
شما هم بهتره سر بسر بچه ها نزاری
توی این 250 هزار نفر من می تونم به جرات بگم که 20 نفر ادم این سیستم رو ندارن این سیستم برای باز کردن یه مرور گر اینترنتی 20 دقیقه طول میکشه چون این همه سال کار کرده حالا شاید شما تازه از کارتن وا کردین
اینقدر سربسر بچه ها نزار خواهش میکنم:10:
پاورقی: من اگه بجای همکار ها بودم یه اخطار درست حسابی بخاطر مخ کار گیریه بچه ها بهت میدادم
همکار ها پست های مارو پاک میکنن بعد پست شما رو پاک نمی کنن که این سیستم فسیلی رو می نویسین
الان کفاره داره ادم با این کامپیوتر کار کنه تابلو که این پست هاتون اسپم
خواستم یه جا گیرت بندازم که انداختم
فکر یه جاشو نکردی !!!
اون می تونه فقط یه شوخی باشه که واسه نیم ثانیه یا بیشتر بتونی یه لبخندی بزنی ! :46: :20:
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم :20:
فقط توی یکی از پست ها خوندم که برای سوم شخص بازی کردن باید یه همچین کاری رو بکنم:
Start the game with the command-line shortcut of -DEVMODE
این یعنی چه نفهمیدم چون تا حالا از کد تقلب برای هیچ بازی استفاده نکردم اگه میشه راهنمایی کنید...
من هم بالاخره این بازی رو گرفتم :20:
فقط توی یکی از پست ها خوندم که برای سوم شخص بازی کردن باید یه همچین کاری رو بکنم:
Start the game with the command-line shortcut of -DEVMODE
این یعنی چه نفهمیدم چون تا حالا از کد تقلب برای هیچ بازی استفاده نکردم اگه میشه راهنمایی کنید...
فکر نکنم
این بازی کلا اول شخصه
اصلا به حالت سوم شخص در نمیاد!!!!!
فکر نکنم
این بازی کلا اول شخصه
اصلا به حالت سوم شخص در نمیاد!!!!!
نه دوست عزیز این مطلب توی پست 344 همین تاپیک هست چون چندتا از دوستان گفتن که کدش روهم امتحان کردند ودرسته یه نگاهی بنداز فقط موندم این دستوری که گفتم یعنی چه؟؟
يعني شما ميگيد ميتونيم به صورت سومين شخص هم بازي كنيم؟ من كه فكر ميكردم اين كار رو وقتي كه سوار ماشين يا وسيله ي ديگه اي بشيم ميتونيم انجام بديم. حالا اگه ممكنه يه خورده توضيح بديد.
من هم شکم روی همینه...؟؟؟؟!!!!!!
تا حلا همچین چیزی نشنیدم....کسی تونسته تا حالا این کار و بکنه؟؟؟
دوستان توی کریسیس قبلی هم میشد به حالت سوم شخص در اومد.
به شورت کات بازی این دستور رو اظافه کنین:
devmode-
البته قبل از تیره یه فاصله باید باشه و توی بازی فکر کنم کلید f1 یا f2 یا f3 یا f4 هست.دقیق یادم نمونده ولی باید یکی از اینها باشه فشار بدین تا به حالت سوم شخص در بیاد.
دوستان توی کریسیس قبلی هم میشد به حالت سوم شخص در اومد.
به شورت کات بازی این دستور رو اظافه کنین:
devmode-
البته قبل از تیره یه فاصله باید باشه و توی بازی فکر کنم کلید f1 یا f2 یا f3 یا f4 هست.دقیق یادم نمونده ولی باید یکی از اینها باشه فشار بدین تا به حالت سوم شخص در بیاد.
ممنون
منظورت از شورتکات چیه؟؟؟
همون ایکنی که بازی رو باهاش اجرا می کنیم؟؟
البته قبل از تیره یه فاصله باید باشه
این رو که قرمز کردم یکم مبهم بود....یهنی چی؟؟؟؟
ali_ranger22
12-10-2008, 11:05
يعني شما ميگيد ميتونيم به صورت سومين شخص هم بازي كنيم؟ من كه فكر ميكردم اين كار رو وقتي كه سوار ماشين يا وسيله ي ديگه اي بشيم ميتونيم انجام بديم. حالا اگه ممكنه يه خورده توضيح بديد.
عزیز شما مفهوم سوم شخص رو اشتباه گرفتی :20:
سوم شخص یعنی دوربین میاد پشت شخصیت (سایکو) و شما تمام بدن رو میتونی ببینی
مگه شما كه سوار ماشين يا هروسيله اي ديگه اي ميشديد تمام بدن اون شخصيت رو نميبينيد؟البته با زدن كليد f1
در ضمن من همين الان تونستم زاويه ديد رو به سومين شخص تبديل كنم.
Spaniuly
12-10-2008, 14:16
دوستان حالت سوم شخص براي بازي كاملا معقول هست و قابل تائيد يادم مياد يه بار يه كاربري اومد ادعا كرد يه پچ هست كه ميشه با اون بازي رو به حالت سوم شخص در آورد همه ايشون رو تكذيب كردن و البته من هم باهاش مخالفت كردم كه حالا مي بينم حق با ايشون بوده و مااشتباه كرديم با يه تغيير ساده ميشه بازي رو به حالت سوم شخص برد
mohsentanha
12-10-2008, 14:16
فکر یه جاشو نکردی !!!
اون می تونه فقط یه شوخی باشه که واسه نیم ثانیه یا بیشتر بتونی یه لبخندی بزنی ! :46: :20:
کفرم در میاد وقتی بچه ها می گن نه اجرا نمیشه
اخه روی رم 64 98 بزور میاد بالا:41:
Spaniuly
12-10-2008, 14:31
يه سوال فني از كريسيس بازها دارم محصولات كراي تك رو كسي ميتونه به ترتيب نام ببره؟ لطفا نوع بازي هم ذكر بشه متشكرم من بازيهاي كريسيس و فار كراي رو ميدونم محصول ديگه اي هم داره؟
a.salireza
12-10-2008, 16:05
کسی عکسی از حالت سوم شخص داره ؟ ممنون.:46:
Spaniuly
12-10-2008, 16:24
در واقع توي بازي بارها و بارها به طور اتوماتيك بازي در حالت دمو شدن و Movie به اين حالت در مياد و نيازي به عكس هم نيست با استفاده از هك ميتوني توي گيم پلي هم وارد اين حالت بشي
hosseincode2008
12-10-2008, 16:37
بفرما ، البته زياد نميچسبه و بعضي مواقع قاتي ميشه . مثلا وقتي بخوايم با C اسلحمون رو آپگريد كنيم :13:
Spaniuly
12-10-2008, 16:43
قبول كنيد كريسيس لذتش به همون اول شخص بودنش هست و اينكه توي Movie ها ميتونيم ببينيم سايكو رو يه چاشني و تفنن هست كه اتفاقا خوب هم هست. بهتر ادم سعي نكنه رين بازي رو سوم شخص بازي كنه مطمئنا لذتش از بين ميره و مشكلاتي هم پيش مياد به قول حسين خان
اره اصل این بازی به حالت اول شخص بودنشه
ولی یک سری بازیهای سوم شخص هستن که خیلی خوبن
hosseincode2008
12-10-2008, 21:41
آقا بالاخره ماهم اين بازي رو تموم كرديم ! غول آخرش كه خيلي خيلي آسون تر از كرايسيس اصلي بود . هيجان Warhead هم بيشتر از كرايسيس بود هم تو ميان پرده ها و هم تو گيم پلي بازي . ولي هنوز حداقل دو تا كرايسيس ديگه داريم كه خدا كنه زود تر بسازنش !!
Spaniuly
13-10-2008, 00:29
آقا بالاخره ماهم اين بازي رو تموم كرديم ! غول آخرش كه خيلي خيلي آسون تر از كرايسيس اصلي بود . هيجان Warhead هم بيشتر از كرايسيس بود هم تو ميان پرده ها و هم تو گيم پلي بازي . ولي هنوز حداقل دو تا كرايسيس ديگه داريم كه خدا كنه زود تر بسازنش !!
منظورت كدوم كرايسيس هاست انگار واردي عزيز اسماشون چيه حالا؟
بهترين ويژگي اين كرايسيس نسبت به نسخه قبليش اينه كه مهمات رو اتوماتيك بر ميداره يعني فقط كافيه روشون راه بريم ديگه لازم نيست براي برداشتن مهمات هي كليد f رو بزنيم.
از معايب اين سومين شخص هم اينه كه اسلا نشونه گيري معلوم نيست و نميدونيم كه چه چيزي يا چه زاويه اي رو نشونه گرفته ايم . پس همون اول شخص بهتره.
خيلي بازيش جالبه.....
داداش كوچيكم تموم كردش ولي من هنوز نه!!!مرحله دومم:دي
آسونه....سخت نيستش حتي بالاترين درجش......فكر كنم delta باشه...درست ميگم؟؟
Spaniuly
13-10-2008, 07:06
خيلي بازيش جالبه.....
داداش كوچيكم تموم كردش ولي من هنوز نه!!!مرحله دومم:دي
آسونه....سخت نيستش حتي بالاترين درجش......فكر كنم delta باشه...درست ميگم؟؟
خوب آره روي EASY بازي كردن آسونه يه روزه تموم ميشه اما روي دلتا بخواي بري لوله مي كنن آدم رو. من كه روي قبليه خواستم برم نتونستم ديگه امتحان نكردم روي اين يكي
hosseincode2008
13-10-2008, 13:54
يه سوال فني از كريسيس بازها دارم محصولات كراي تك رو كسي ميتونه به ترتيب نام ببره؟ لطفا نوع بازي هم ذكر بشه متشكرم من بازيهاي كريسيس و فار كراي رو ميدونم محصول ديگه اي هم داره؟
اين سوالت رو يادم رفته بود جواب بدم ؛ بازيهاي كراي تك هميناست فعلا :
1. فاركراي ( 2004 )
2. كرايسيس ( 2007 )
3. كرايسيس وارهد ( 2008 )
يه بازي هم قبل از فاركراي قرار بود بسازه با نام Engalus كه كنسل شد .
دو تا هم موتور پايه بازي به نام CryEngine و CryEngine 2 ساخته .
منظورت كدوم كرايسيس هاست انگار واردي عزيز اسماشون چيه حالا؟
خب Crysis يه Trilogy يا سه گانه بود كه البته Warhead جز اين سه گانه محسوب نميشد . سه گانه ي اول همون كرايسيس اصل بود اون دوتاش هم طبق گفته ي سازندگان بازي بايد بسازن ، مگر اينكه خالي بندي بوده باشه و يا انگيزشون رو از دست بدن !!
بهترين ويژگي اين كرايسيس نسبت به نسخه قبليش اينه كه مهمات رو اتوماتيك بر ميداره يعني فقط كافيه روشون راه بريم ديگه لازم نيست براي برداشتن مهمات هي كليد f رو بزنيم.
البته به غير از درجه هاي هارد و دلتا ، تو اين درجه ها بايد اف رو بزنيم تا برداره .
این بازی پچی نداره که دانلود کنی . مرحله به بازی اضافه کنه؟؟؟؟
Spaniuly
13-10-2008, 21:39
این بازی پچی نداره که دانلود کنی . مرحله به بازی اضافه کنه؟؟؟؟
توي پرتال دانلود EA يه پچ پر حجم بود واسه ريسيس اون مرحله اضافه ميكنه؟
توي پرتال دانلود EA يه پچ پر حجم بود واسه ريسيس اون مرحله اضافه ميكنه؟
میشه لینکش رو بذاری...!!!!
ممنون
راهنمای قدم به قدم بازی crysis warhead شامل:
1_ راهنمای قدم به قدم مراحل بازی 2_ راهنمای کلیدهای مورد استفاده در بازی
3_ نکاتی که در رابطه با بازی باید بدانیم. 4_.........
راهنمایی را ازلینک زیر دانلود کنید. یادتان نرود برای دیدن این راهنمایی باید از نرم افزار adobe reader استفاده نمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان ترینر بازی را نیز میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع اصلی سیمز 47
king-hitler2
16-10-2008, 16:38
لینک هارو تصیح کن
نه اینکه اشتباه هستش یه کم درهم پرهم شده
alborz_k
16-10-2008, 19:45
سلام دوستان.
می گفتن که وارهد روون تر و راحت تر از کرایسس 1 اجرا می شه ، اما من واقعأ باهاش مشکل دارم.
من کرایسس رو روی سطح جزئیات high به راحتی بازی کردم. اما وارهد رو روی سطح جزئیات گیمر نمی تونم بازی کنم چون بعضی وقت ها افت فریم بسیار شدیدی پیدا می کنه که اعصابم رو خورد می کنه. شما هم مشکل من رو داشتید یا مشکل از سیستم منه؟
سلام
گیم زیبایی بود ... اکشن هاش جالب تر از قبل بود ... و سریع !
روانتر و بهتر از قبلی اجرا میشد ! از نظر گرافیک هم پیشرفت هایی داشت ...
من روی با جزییات گیمر 30-40 رو حداقل داشتم روی 1680 * 1050 ! البته همه Gamer نبود ...
من قبلی رو یک بار روی Easy و 4 بار روی Delta رفتم ولی این رو از همین اول Delta رفتم ...Delta که بری خیلی جالب میشه ! مخصوصا وقتی Blood رو از Options فعال کرده باشی ...
کلا قشنگ بود ولی من نفهمیدم اون Four Years Later ها برای چی بود ؟ ممکنه پیش زمینه ای برای نسخه ی بعد باشه ؟
سلام دوستان.
می گفتن که وارهد روون تر و راحت تر از کرایسس 1 اجرا می شه ، اما من واقعأ باهاش مشکل دارم.
من کرایسس رو روی سطح جزئیات high به راحتی بازی کردم. اما وارهد رو روی سطح جزئیات گیمر نمی تونم بازی کنم چون بعضی وقت ها افت فریم بسیار شدیدی پیدا می کنه که اعصابم رو خورد می کنه. شما هم مشکل من رو داشتید یا مشکل از سیستم منه؟
اولا تا اونجایی که من شنیدم کلاموتور گرافیک crysis با سری 4000 مخصوصا 4850 خیلی سازگار در نیومده بطوری که با نسخه اول هم خیلی ها که 4850 داشتند با این بازی با مشکل برخورده بودند
ثانیا مگه شما توی اون نقاطی که میگی گیر داره چند فریم میگیری چون برای خیلی ها مثلا 25 فریم کند وبرای بعضی ها 25 فریم روون به نظر میاد برای همین حرفهای ضدو نقیض زیادی در مورد روونی بازی شنیده میشه
Metalzadeh
17-10-2008, 20:37
سلام
دوستان این نسخه از بازی رو میشه با همون سیستمی که قبلیش رو بازی کردم بازی کنم یا اینکه .... ؟
سلام
دوستان این نسخه از بازی رو میشه با همون سیستمی که قبلیش رو بازی کردم بازی کنم یا اینکه .... ؟
احتمالامیشه ولی شما اول سیستمو بگو تا دقیقتر بشه گفت..
Metalzadeh
17-10-2008, 23:52
VGA : 8500gt
Ram : 2x1 gb Geil 800
Cpu : AMD Athlon 5200+
MB : Asus مدلش یادم نیس
با اینا تقریبا قبلیش رو راحت بازی کردم ...
آره دوست عزیز میتونی بازی کنی .
اینم مشخصات مورد نیاز بازی »
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB (1.5 GB on Vista)
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO E7300 (2.66 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
VGA : 8500gt
Ram : 2x1 gb Geil 800
Cpu : AMD Athlon 5200+
MB : Asus مدلش یادم نیس
با اینا تقریبا قبلیش رو راحت بازی کردم ...
با این سیستم توی low 1024*768 رو خیلی راحت وتوی medium 800*600 شاید بتونی بازی کنی
برو حالشو ببر:46:
golmohammadi
18-10-2008, 22:20
سلام بچه ها چه خبر؟
من اينترنتم قطع هست
الانم كامپيوتر را با ايرانسل آنلاين كردم تا بيام پست بدم
من يه بار با نرمال
و يه بار هم با Delta تمومش كردم خيلي حال ميده
يه سوال حالا چجوري بفهمم كه در حالت delta چند ساعته تمومش كردم؟
همه تايمهاي مرحله ها را بايد خودم جمع كنم يا يه جايي مينويسه ؟
و يه نكته براي كساني كه از موس با قابليت Back & Forward دار استفاده ميكنند
از دكمه بك بعنوان تعويض حالتها استفاده كنند خيلي سريعتره ...
منظورم همون حالتهاي پرش و سرعت و قدرت و اينا
و يه نكته براي كساني كه از موس با قابليت Back & Forward دار استفاده ميكنند
از دكمه بك بعنوان تعويض حالتها استفاده كنند خيلي سريعتره ...
منظورم همون حالتهاي پرش و سرعت و قدرت و اينا
دقیقا ... خیلی جالب میشه ! موس هایی که کلید های Back and forward دارند میتونند از این قابلیت استفاده کنند ...
من هم با دلتا رفتم .. قشنگ بود ... قبلی رو هم با دلتا رفته بودم چند بار .. ولی این یکی کوتاه تر بود .. و در کل خیلی قشنگ بود .. مخصوصا مکالمات Pyscho ...
Spaniuly
19-10-2008, 22:06
بله بازي فوق العاده نسبت به قبلي حرفه اي تر و زيباتر بود
aseman e ghermez
20-10-2008, 13:27
بهنظر من جا لبتر و راحتر شده تو نخسه قبلی یه کم خشک بود تا میخواستی ترف رو بزنی یارو تورو میزد ولی تنوع هم بیشتر شده مخصوصا هوای برفیش خیلی باحال بود
اره خیلی جالبتر شده . اون امواج منجمد شده دریا برام خیلی جالب شده بود . در ضمن اون وسایل نقلیه ای که روی برف حرکت میکردند هم جالب بودند فقط کنترلشون یه کم سخت بود.
با سلام به همگی
من هم بالاخره بازی رو گرفتم و تموم کردم در رابطه با روونی بازی باید بگم که به نظر من هم بازی یه کم(البته نه خیلی)نسبت به نسخه قبلی روونتر شده چون من با این سیستم توی enthusiast در رزولوشن768 *1024
بدون aa راحت بازی کردم:(البته توی xp)
cpu:5600 athlon x2
ram :2g
vga:3870 msi oc
در مورد گیم پلی بازی هم باید بگم نسبت به نسخه قبلی بازی بهتر و انعطافشم بیشتر شده بود البته در مورد کوتاهتر شدنش که جای بحث نیست که اونم فکر کنم به خاطر این بود که بازی توی اوج لذتش تموم بشه و gamer مثل خیلی از بازیهای دیگه به خاطر تکرار بیش از حد با توجه به اینکه به موازات داستان قبلی هستش از بازی زده نشه البته منم یه هفته ای بازی رو کشش دادم چون می دونستم بازی به این خوبی حالا حالا ها گیرم نمیاد(نگید far cry2 چون هر چی داشته باشه مطمئنا داستانش به پای این نمیرسه.)
در کل من که به این بازی نمره عالی رو میدم.
Spaniuly
20-10-2008, 19:22
البته انصافا وارهد آسونتر از قبلي بود خيلي از مراحل دشوار و گنگ بازي قبلي باعث شده بود يه كسالت خاصي به بازي وارد بشه كه توي وارهد يه بازي بي نقص رو ديديم. من كه كلا با وارهد حال كردم و معتقدم حس بازي وارهد خوشايند تر از قبلي بود. البته هر دو رو توي كمترين ديفيكالتي تموم كردم هركدوم رو يه بار
سلام
من بازیو امروز خریدم !
نصبش هم کردم ولی توی محل نصب چیزی به اسم play یا همین جور چیزا ندیدم !
این 2 تا مرحله نصب داره ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
به این سیستم میخوره ؟ :دی
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جی فورس
سی پی یو 3.2
پشتش که نوشته بود ، میخورد !
Spaniuly
20-10-2008, 19:50
Sam جان خوب اين سيستم نسبتا پايينه ولي خوب ميتوني بازي كني اين كه مي فرماييد 2 مرحله داره يكي اكسراكت شدن بعدش هم نصب واقعي بازي بعد نصب هم روي آيكن بازي كليك مي كني ميره توي بازي
سلام
اون نصبی رو که شما هم میگی انجام دادم !
با ارور روبرو شدم :
سلام
اون نصبی رو که شما هم میگی انجام دادم !
با ارور روبرو شدم :
این فایلی رو که میگی از اینجا دانلود کن وتوی پوشه bin32 بازی past کن ببین کارت راه میفته یا نه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دانلود کردم ... !
ولی توی بازی پوشه bin32 وجود نداره !
وقتی روی پوشه اولی کلیک میکنم 2 تا پوشه میاد با نام های : Crysis و EADM که در EADM هیچی نیست در پوشه Crysis هم bin32 نیست ... !
چیکار کنم ؟
سلام
دانلود کردم ... !
ولی توی بازی پوشه bin32 وجود نداره !
وقتی روی پوشه اولی کلیک میکنم 2 تا پوشه میاد با نام های : Crysis و EADM که در EADM هیچی نیست در پوشه Crysis هم bin32 نیست ... !
چیکار کنم ؟
با این اوصاف من فکر کنم شما اصلا بازی رو درست نصب نکردی !
من پیشنهاد میکنم بازی رو کلا دوباره نصب کن...
aseman e ghermez
20-10-2008, 22:02
اره خیلی جالبتر شده . اون امواج منجمد شده دریا برام خیلی جالب شده بود . در ضمن اون وسایل نقلیه ای که روی برف حرکت میکردند هم جالب بودند فقط کنترلشون یه کم سخت بود.
اره :31: این موجود های فضایی:18: خیلی باحال وسخت :8:بودن راستی کسی:31: داستان کامل بازی رو
داره:21:
با این اوصاف من فکر کنم شما اصلا بازی رو درست نصب نکردی !
من پیشنهاد میکنم بازی رو کلا دوباره نصب کن...
ُسلام
مربوط به این صفحه میشه ؟
من اینو نصب کردم ... ! ولی بازم مینویسه نصب نشده ... !
ببین دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم نسخه شما دونصبه هستش(اگر هم نباشه فقط مرحله دوم رو داره) برای همین سیستم نصب بعد از مرحله اول دو کار انجام میده یا به طور اتوماتیک نصب بازی رو در مرحله دوم شروع میکنه یا اینکه شماباید بری اونجا که فایل ها رو extract کردی یه گزینه هست به اسم setup یا install که باید روی اون کلیک کنی تا نصب اصلی بازی رو شروع کنه حالا یکی از این دو راه باید باشه با این مشکلی که شما داری من بهت پیشنهاد می کنم که مسیر نصب مرحله دوم را کاملا جدا از مر حله اول انتخاب کنی در ضمن این رو هم بگم فایل های اصلی بازی یه چیزی حدود 5.5 تا 6 گیگابایت رو اشغال میکنه یعنی مرحله دوم به تنهایی باید همینقدر از فضای هارد رو اشغال کنه اگه کمتره بدون بازی بد نصب شده و همچنین ببین بازی کرک نداشته باشه که اگه داشته باشه توی محل نصب مرحله اول یه فولدر دیکه هست به نام crack که فایل داخل اون رو باید در همون پوشه bin32 حاصل از نصب مرحله دوم که گفتم pastکنی برای شروع هم بهت پیشنهاد می کنم کلیه مراحلی رو که تاحالا انجام دادی uninstall کنی و فولدرهای ایجاد شده رو هم پاک کنی و نصب بازی رو دوباره کاملا از اول شروع کنی امیدوارم مشکلت حل بشه...
danial_crazy
21-10-2008, 01:45
اول که بازی رو گرفتم گفتم یه چند روزی مشغولش میشیم! ولی 1 ساعته بازی تموم شد!!!!!!!!!! چرا این بازی انقدر مراحش کم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون که کامل کننده ی داستان شماره ی 1 بود .
شما در شماره ی 1 در نقش یه شخصیت دیگه بازی میکنید .
اما توی این ورژن ، همزمان با پیشرفت شخصیت قبلی ، شما با شخصیت دیگه ای بازی میکنید .
این شماره بیشتر برای رفع ابهام بعضی مراحل بوده ...
اول که بازی رو گرفتم گفتم یه چند روزی مشغولش میشیم! ولی 1 ساعته بازی تموم شد!!!!!!!!!! چرا این بازی انقدر مراحش کم بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
روی درجه دلتا بازی کن تا تفاوت را احساس کنی....
اونطوری یک ساعته تموم نمیشه
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران بازی :31:
مشکل از درست نصب نشدن بودش :41: ولی حالا پوشه bin32 هستش ... ! اون فایل رو هم که گفته بودین رو کپی کردم ولی بازم اجرا نمیشه ! :13:
ارور زیر رو میده :
متشکرم
محمد :11:
Spaniuly
21-10-2008, 10:46
سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران بازی :31:
مشکل از درست نصب نشدن بودش :41: ولی حالا پوشه bin32 هستش ... ! اون فایل رو هم که گفته بودین رو کپی کردم ولی بازم اجرا نمیشه ! :13:
ارور زیر رو میده :
متشکرم
محمد :11:
خوب OK بزن برو اينترنت 2 دقيقه اي حل ميشه نگران نباش. اون ميخواد تاريخ رو چك كنه كه مثلا نسخه ات دزدي نباشه
سلام
Ok رو که میزنم چیزی نمیشه ... نه صفحه ای ... نه چیزی ... !
چیجوری چک میکنه ؟! دوباره هم روش کلیک میکنم همین Ok میادش !
در ضمن سرعت من 64 هستش ! مشکلی نداره ؟!
Spaniuly
21-10-2008, 11:06
سلام
Ok رو که میزنم چیزی نمیشه ... نه صفحه ای ... نه چیزی ... !
چیجوری چک میکنه ؟! دوباره هم روش کلیک میکنم همین Ok میادش !
در ضمن سرعت من 64 هستش ! مشکلی نداره ؟!
از پراكسي اينا كه استفاده نميكني؟
اصولا خودش بايد به سايت چك كننده متصل بشه و بلافاصله تموم بشه بره پي كار عجيبه واقعا براي منم اومده بود ولي خيلي راحت اوكي زدم 1 دقيقه اي چك كرد و تمام
نرم افزاره
ولی وقتی Ok رو زدم فعال نبودش !
Spaniuly
21-10-2008, 16:20
نرم افزاره
ولی وقتی Ok رو زدم فعال نبودش !
برو از اينترنت آپشن چك كن ببين پراكسي رو باقي نمي ذاره اين جور نرم افزارها در مواقع فعال نبودن هم پراكسي رو باقي ميذارن
mohammad_twe
22-10-2008, 14:36
اقا من تو اینجا گیر کردم باید چیکار کنم ؟؟؟
Spaniuly
22-10-2008, 14:52
داداش محمد شما برو اون اسلحه مخصوص رو از تو هواپیما داغون شده بردار چند تا شلیک کن تا از پا در بیاد
mohammad_twe
22-10-2008, 19:16
اخ ممنون داداش بریم ببینیم چی میشه
Spaniuly
22-10-2008, 19:55
ولی سعی کن گلوله های اون اسلحه رو حروم نکنی سعی کن به هدف بزنی اگه دقت کنی 6 یا 7 تا از پا درش میاره
برو از اينترنت آپشن چك كن ببين پراكسي رو باقي نمي ذاره اين جور نرم افزارها در مواقع فعال نبودن هم پراكسي رو باقي ميذارن
میشه شما یه سر بیای توی تاپیک حل مشکلات در نصب بازی ... ؟!
اخه اینجا اگه ادامه بدیم حتما هر 2 تامون اخطار میگیریم
مرسی
golmohammadi
22-10-2008, 22:30
ولی سعی کن گلوله های اون اسلحه رو حروم نکنی سعی کن به هدف بزنی اگه دقت کنی 6 یا 7 تا از پا درش میاره
همش 7 تا ؟
پس در Easy با 7 تا كشته ميشه درسته
خوبه
بهتره كه همه شو بهش بزني چون ديگه مرحله اي نميمونه كه براش نگه داره . ولي فكر كنم گلوله هاي اين اسلحه براي من بينهايت بود
mojtaba_tanha
23-10-2008, 08:36
امكان وصل شدن به اينترنت براي اجراي بازي برام امكان پذير نيست. كرك صفحات قبلي ام جواب نداد چيكار كنم.
ali_ranger22
23-10-2008, 09:28
ولی این تفنگ آخریه واقعا آخرشه هر یه شلیکش همه چی رو می فرسته هوا
من بار اول فقط باهاش ماشین ترکوندم ! :دی
خیلی قوی بود...
این اسلحه که تیرش محدود نیست
من گرفتمش تیرش بی نهایت بود
golmohammadi
23-10-2008, 19:48
ولی این تفنگ آخریه واقعا آخرشه هر یه شلیکش همه چی رو می فرسته هوا
من بار اول فقط باهاش ماشین ترکوندم ! :دی
خیلی قوی بود...
این اسلحه که تیرش محدود نیست
من گرفتمش تیرش بی نهایت بود
چطور شد واسه شما بي نهايت بود واسه ما نه؟
شايد در Delta و Hard بينهايت نباشه
ali_ranger22
23-10-2008, 19:56
چطور شد واسه شما بي نهايت بود واسه ما نه؟
شايد در Delta و Hard بينهايت نباشه
من با Delta بازی کردم........
بینهایت بود دیگه فقط بعد از هر بار شلیک باید صبر میکردی تا شارژ بشه
هتره كه همه شو بهش بزني چون ديگه مرحله اي نميمونه كه براش نگه داره . ولي فكر كنم گلوله هاي اين اسلحه براي من بينهايت بود
من دلتا بازی کردم و برام بی نهایت بود ! قدرتش بالاست ولی برای اهداف کوچک دقیق نیست !
منم با دلتا بازی کردم بی نهایت بود ! البته من یه بار همین اسلحه رو گرفتم از یه جا بی نهایت نبود بعد از یه جا دیگه که گرفتم جلوتر اون بی نهایت بود ! :d
GHOST RECON
23-10-2008, 22:06
سلام دوستان من توی اون مرحله که باید بری توی اون کشتی یخ زده گیر کردم وقتی میفته توی طبقه پایین و همه رو میکشی باید چیکار کنم؟؟
havas_1980
23-10-2008, 23:15
سلام دوستان من توی اون مرحله که باید بری توی اون کشتی یخ زده گیر کردم وقتی میفته توی طبقه پایین و همه رو میکشی باید چیکار کنم؟؟
- از طریق سوراخی که در بالای یک دستگاه واژگون شده نوشابه در همین سالن, وجود داره به طبقه بالا برید. (در حالت قدرت ماکسیمم)
- راه رو ادامه داده و از سمت دیگر کشتی خارج بشید.
capitan black
23-10-2008, 23:46
بچه ها بازی چه جوریاست ؟..ارزش داره بگیرم بازیو؟..میدونید ورژن قبلی کرایسیس زیاد از لحاظ گیم پلی به دلم نچسبید!..مرسی
بچه ها بازی چه جوریاست ؟..ارزش داره بگیرم بازیو؟..میدونید ورژن قبلی کرایسیس زیاد از لحاظ گیم پلی به دلم نچسبید!..مرسی
خوب اين تقريبا نسبت به نسخه قبل بهتر شده ولي اينو بهت بگم كه مراحلش خيلي زياد نيست .
golmohammadi
24-10-2008, 00:45
عزيز گيم پلي اين بازي عالي هست
اگه از گيم پلي قبلي خوشت نيومد اينم بيخيال بشي بهتره
GHOST RECON
24-10-2008, 18:37
تموم شد خیلی کوتاه بود آخرش هم زیاد جالب تموم نشد
golmohammadi
24-10-2008, 23:34
تموم شد خیلی کوتاه بود آخرش هم زیاد جالب تموم نشد
اره آخرش عالي نبود
فكر كنم كرايسيس 2 زود تر بياد
چون اين وارهد تكميل كننده قبلي بود
و اون آخرش هم فقط با 8 پا مبارزه كرديم
و اون غول بزرگ موندش
مثل gow هست كه تابلو بود كه ماجرا هنوز تموم نشده
راستي اون موجود چي بود كه داخل قطار بايد محافظت ميشد و در آخر هم با اون هواپيما برديمش؟
و اون غول بزرگ موندش
خوب اون غول اخر همون غوليه كه تو نسخه اول كرايسيس رو اون ناو جنگي نابود ميشه.
راستي اون موجود چي بود كه داخل قطار بايد محافظت ميشد و در آخر هم با اون هواپيما برديمش؟
اون موجود هم همونيه كه تو اولاي مرحله اخر نسخه قبل نشون ميده
golmohammadi
25-10-2008, 13:09
ايول
انگار اصلا يادم نبود كه اين وارهد تكميل كننده قبلي بود
ehsan_jan3
25-10-2008, 19:18
دوستان کمک کنید.توی اطاقی که توی ناو هواپیما بره گیر کردم هیچ راه خروجی هم نیست.همه مانیتورها و دستگاهای خودپرداز را خرد کردم همه سربازهای سوپر نانو را هم کشتم ولی راهی نیست.
GHOST RECON
25-10-2008, 19:31
دوستان کمک کنید.توی اطاقی که توی ناو هواپیما بره گیر کردم هیچ راه خروجی هم نیست.همه مانیتورها و دستگاهای خودپرداز را خرد کردم همه سربازهای سوپر نانو را هم کشتم ولی راهی نیست.
صفحه قبل رو نگاه کن من همین سوال رو پرسیدم
*hamedkhatar*
29-10-2008, 11:38
سلام
من تو مرحله From_Hells_Heart گیر کردم همون مرحله ای که باید با قطار بریم
حالا قطار رو به مقصد رسوندم بعد میرم پیش اون علامت سبزه روی نقشه هیچ اتفاقی نمیفته اون هواپیماهه هم کا با ماست هی اون بالا پرواز میکنه و موشک پرت میکنه البته نه به طرف من هر دفه یه جا میزنه
اینجا رو من باید چکار کنم؟
ممنون از شما
سلام
من تو مرحله From_Hells_Heart گیر کردم همون مرحله ای که باید با قطار بریم
حالا قطار رو به مقصد رسوندم بعد میرم پیش اون علامت سبزه روی نقشه هیچ اتفاقی نمیفته اون هواپیماهه هم کا با ماست هی اون بالا پرواز میکنه و موشک پرت میکنه البته نه به طرف من هر دفه یه جا میزنه
اینجا رو من باید چکار کنم؟
ممنون از شما
اگه درست حدس زده باشم کجا رومیگی اونجا باید از اون برج مراقبتی که توی اون نقطه سبز قرار دازه بری بالا توی اوطاقکی که بالاش قرار داره فکر کنم کاری هم لازم نیست بکنی اونوقت check point عوض میشه
*hamedkhatar*
29-10-2008, 21:25
ممنون دوست عزیز بازی رو تموم کردم رفته سراغ Farcry 2
چاکرم
Kaptian Black
29-10-2008, 21:42
خوب دارید با گیم های خفن حال میکنید ها :21:
ما هم با این سیستم زغالیمون باید فقط در کف سپری کنیم:24:
golmohammadi
30-10-2008, 00:10
خوب دارید با گیم های خفن حال میکنید ها :21:
ما هم با این سیستم زغالیمون باید فقط در کف سپری کنیم:24:
همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كني
خواستي در خدمتيم
Kaptian Black
30-10-2008, 01:54
همشهري يه آپگريدي بكن تا خودت هم حال كني
خواستي در خدمتيم
پولم کمه نمیخوام با این پول برم یه زغال دیگه بخرم اگه به یک میلیون رسید یه کارییش میکنم:31: ان شا الله :42:
golmohammadi
30-10-2008, 08:39
پولم کمه نمیخوام با این پول برم یه زغال دیگه بخرم اگه به یک میلیون رسید یه کارییش میکنم:31: ان شا الله :42:
انشاالله رديف ميشه
خواستي با چك هم ميتونم كمكت كنم
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده
alborz_k
30-10-2008, 13:45
سلام. من دیشب وارهد رو تموم کردم. خیلی جالب بود. به خصوص مرحله ی آخرش که خیلی خر تو خر شده بود ، نفهمیدم که چه جوری دارم آدم فضایی ها رو می کشم.
مشکل من تو این بازی این بود که با سیستمی که تو امضام هست ، فقط تونستم جزویات بازی رو medium زیاد کنم.
در ضمن ، کسی می دونه که جریان اون فلش بک به 4 سال پیش چی بود؟ مال من تو اون صحنه ها تصویر سیاه بود و فقط صدا می اومد.
سلام. من دیشب وارهد رو تموم کردم. خیلی جالب بود. به خصوص مرحله ی آخرش که خیلی خر تو خر شده بود ، نفهمیدم که چه جوری دارم آدم فضایی ها رو می کشم.
مشکل من تو این بازی این بود که با سیستمی که تو امضام هست ، فقط تونستم جزویات بازی رو medium زیاد کنم.
در ضمن ، کسی می دونه که جریان اون فلش بک به 4 سال پیش چی بود؟ مال من تو اون صحنه ها تصویر سیاه بود و فقط صدا می اومد.
من یکی که که توی کف سیستمت موندم!!:18:
مگه شما توی چه رزولوشنی بازی می کردی و به طور متوسط توی high چند فریم میگرفتی؟؟
alborz_k
30-10-2008, 17:31
من یکی که که توی کف سیستمت موندم!!:18:
مگه شما توی چه رزولوشنی بازی می کردی و به طور متوسط توی high چند فریم میگرفتی؟؟
من تو رزولوشن 1680*1060 بازی می کردم. تو این رزولوشن و با جزئیات بالا در کرایسس مشکل نداشتم و تعداد فریم ها حدود 30 بود . اما تو وار هد یک دفعه افت می کرد و به 2 فریم می رسید ، برای همین نمی شد بازی کرد. مجبور شدم که جزئیات رو کم کنم تا افت فریم کم بشه. در یک مرحله مجبور شدم سطح جزئیات رو روی مینیمم بزارم.(البته تعداد فریم ها بالای 30 بود ولی یک دفعه افت می کرد)
من تو رزولوشن 1680*1060 بازی می کردم. تو این رزولوشن و با جزئیات بالا در کرایسس مشکل نداشتم و تعداد فریم ها حدود 30 بود . اما تو وار هد یک دفعه افت می کرد و به 2 فریم می رسید ، برای همین نمی شد بازی کرد. مجبور شدم که جزئیات رو کم کنم تا افت فریم کم بشه. در یک مرحله مجبور شدم سطح جزئیات رو روی مینیمم بزارم.(البته تعداد فریم ها بالای 30 بود ولی یک دفعه افت می کرد)
والا با این توصیفات فقط می تونم بگم بهترین کاری که می تونستی بکنی این بود که صرف نطر از درایور سی پی یو و گرافیکی که روی سیستمت نصبه اون دوتایی که همراه پکیج بازی بود رو نصب میکری(هر جند قدیمی تر)من خودم همین کار رو کردم تونستم توی enthusiast در رزولوشن 768*1024 بدون aa توی xp با 3870 راحت بازی کنم.
ولی خوب همین طور که قبلا گفتم موتور این بازی کلا با کارتهای ati مخصوصا سری 4800 یه خورده مشکل داره...
GHOST RECON
01-11-2008, 21:44
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
دوستان ایا کرایسیس جدید تری هم قرار هست که بیاد؟؟؟؟
اره نسخه 2 . البته خدا ميدونه كي قراره بسازنش.
راستي اين فاركراي 2 همون موتو 4 هست درسته ؟
چون بنام فاركراي 2 نيومده
نه اينطور نيست . من خودم موتو 4 رو داشتم كه ميتونم بگم همون فار كراي 1 با كمي تغييرات بوده. مثل همين وارهد براي نسخه يك كرايسيس. اما فار كراي 2 گرافيك بالا تر و شخصيت جديدتري داره . اونم تو افريقا نه تو جزاير و جنگل. خلاصه كلي با فار كراي 1 فرق داره . البته ببخشيد اينجا جاش نبود كه توضيح بدم.
سلام دوستان
من کرایسیس رو تموم کردم . خیلی وقت پیش . اومدم اینجا یه پیشنهاد بدم برای کسایی که کرایسیس بازی می کنند. بعد از اتمام بازی که زیاد هم طول نمیکشه برید فار کرای 2 رو بازی کنید. مطمئنا لذت بخش خواهد بود. البته به کرایسیس نمی رسه.
سلام
جریان این Crysis Wars چیه؟
جدید امده؟
3 تا DVD است......
باتشکر
king-hitler2
02-11-2008, 17:26
سلام
جریان این Crysis Wars چیه؟
جدید امده؟
3 تا DVD است......
باتشکر
هی چی دوست من الکی هستش
یه سری پچ اضافه توشه
گول این شرکتهای پخش بازی رو نخور
هی چی دوست من الکی هستش
یه سری پچ اضافه توشه
گول این شرکتهای پخش بازی رو نخور
این و ببین
king-hitler2
02-11-2008, 18:08
این و ببین
خب مثل اینکه لینک خرابه
من خیلی وقت پیش دیدم این موظوع رو دیدم و اقدام به خردیشم کردم ولی الکی بود
خب مثل اینکه لینک خرابه
دوستان Crysis Wars الکی نیست ! اشتباه نکنید !!!
بلکه نسخه Multiplayer بازیه Crysis Warhead هست !
فقط می تونید آنلاین بازی کنید ! :11:
خب مثل اینکه لینک خرابه
لینکش که سالمه!
دوستان Crysis Wars الکی نیست ! اشتباه نکنید !!!
بلکه نسخه Multiplayer بازیه Crysis Warhead هست !
فقط می تونید آنلاین بازی کنید ! :11:
عجب!
با تشکر
peyman_nn
06-11-2008, 11:54
دوستان سلام
من تو اون قسمت که هواپیما وسط اون باند سوخته ، گیر کردم . فکر کنم مرحله اخر باشه .
همه رو کشتم ، همه تانک ها رو ترکوندم ، یکی از دوستان به من گفت که باید یک اسلحه ویژه رو بردارم ، ولی این اسلحه کجاست ؟
توی اون هواپیما نبود . باور کنید کامل گشتم . اخه چیزی نداره که نتونم تشخیص بدم
توی اون برج بسیار بلند هم ، اصلا چیزی برای انتخاب کردن یا استفاده کردن وجود نداره
100 بار اون باند رو رفتم و اومدم ، چیزی پیدا نکردم ، لطفا کمکم کنید . چون اینجا دسترسی من به کامپیوتر خیلی محدوده
king-hitler2
06-11-2008, 12:05
دوستان سلام
من تو اون قسمت که هواپیما وسط اون باند سوخته ، گیر کردم . فکر کنم مرحله اخر باشه .
همه رو کشتم ، همه تانک ها رو ترکوندم ، یکی از دوستان به من گفت که باید یک اسلحه ویژه رو بردارم ، ولی این اسلحه کجاست ؟
توی اون برج بسیار بلند هم ، اصلا چیزی برای انتخاب کردن یا استفاده کردن وجود نداره
100 بار اون باند رو رفتم و اومدم ، چیزی پیدا نکردم ، لطفا کمکم کنید . چون اینجا دسترسی من به کامپیوتر خیلی محدوده
تنها را همینه
وقتی به داخل دکل باند رفتی یه دکمه رو میزنی تا اون غول بزرگه بیاد بعد میری تو لاشه هواپیما بعد تو یه کیف بزرگه بازش میکنی بعد تفنگ رو بر میداری
اگه نتومستی مرحله رو از نو برو
اخرین مرحلست
HoJJaT_007
06-11-2008, 14:01
بچه ها شخصیت اول این بازی دقیقا توی کرایسس کدوم بود ؟!
توی اولین صحنه که 5 نفر تو هواپیما بودیم پریدیم بیرون , یکیشون که کشته میشه , (با جستر پیداش میکنی)
بعدش طی چند مرحله میری یه کشتی که یه سیاهه هستش , با یکی دیگه و جستر .
جستر رو آدم فضایی میبره میکشه !
بعد این کدومه ؟
(من کرایسس رو تموم نکردم نمیدونم جریان چیه) (در حال اتمامم !)
لطفا کامل بگید (اگه میشه عکسم بذارید !!
خوب سايتون همونيه كه تو نسخه اول توي ناو ميبينيش يعني اولاي مرحله اخر كنار اون موجود فضاييه كه گرفتنش.
alborz_k
07-11-2008, 01:23
بچه ها شخصیت اول این بازی دقیقا توی کرایسس کدوم بود ؟!
توی اولین صحنه که 5 نفر تو هواپیما بودیم پریدیم بیرون , یکیشون که کشته میشه , (با جستر پیداش میکنی)
بعدش طی چند مرحله میری یه کشتی که یه سیاهه هستش , با یکی دیگه و جستر .
جستر رو آدم فضایی میبره میکشه !
بعد این کدومه ؟
(من کرایسس رو تموم نکردم نمیدونم جریان چیه) (در حال اتمامم !)
لطفا کامل بگید (اگه میشه عکسم بذارید !!
این همون سایکو (physco) همون سفید پوستست که کنار کشتیه با prophet حرفش شد. همون که در اول بازی اولین حرف رو با nomand زد.
peyman_nn
08-11-2008, 11:11
دوستان سلام
دوستان
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
دوستان
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
خوب توي اون برج فقط بايد يه دستگاه رو فعال كني كه اخراي برجه كه بلافاصله بعد از فعال كردن اون دستگاه اون غول بزرگ همراه موجودات فضاييه ديگه به اون منطقه حمله ميكنند. براي پيدا كردن اون اسلحه هم بايد بگم كه اون اسلحه توي لاشه اون هواپيماست و دقيقا توي يه محفظه بزرگه كه شبيه يخچاله و بايد درشو باز كني تا بتوني اسلحه رو بدست بياري.
سلام.بچه ها من بازی رو نصب کردم تو سی دیش یه درایور کارت گرافیک بود.وقتی می خوام نصبش کنم ارور the nvidia locate.... رو میده برای همین گرافیکش مثل far cry 2 جواب نمیده:41:.گرافیکم هم geforce 9800 gt هستش چیکار کنم؟
king-hitler2
08-11-2008, 16:39
سلام.بچه ها من بازی رو نصب کردم تو سی دیش یه درایور کارت گرافیک بود.وقتی می خوام نصبش کنم ارور the nvidia locate.... رو میده برای همین گرافیکش مثل far cry 2 جواب نمیده:41:.گرافیکم هم geforce 9800 gt هستش چیکار کنم؟
شما از یه ورژن دیگه استفاده کنید
سطح گرافیک کریسیس خیلی بیشتر از فارکری هستش
من کرسیس رو به زور رو سیستم اجرا کردم ولی فار کری خیلی راحت جواب داد
peyman_nn
08-11-2008, 17:16
اون دستگاه کجای برجه ؟
من اون برج رو عین کف دستم بلدم
چشم بسته میرم بالا و میام پایین ، هیچ چیزی برای فعال شدن نداره
هواپیمای سو خته بدتر . اصلا هیچ تفنگی توی هیچ جعبه ای نیست .
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
اون دستگاه کجای برجه ؟
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
متاستفانه من بازي رو روي سيستمم حذفش كردم والا الان يه عكس ازش برات ميزاشتم.
Oracle_Eldorado
09-11-2008, 02:03
اون دستگاه کجای برجه ؟
دوست عزیز شما برو بالای برج یه دستگاهی هست که میتونی فعالش کنی .
بعد که فعال بشه چند تا موجود میریزن سرت .
اونا رو که بکشی با ماشین باید بری یه هواپیما سقوط کرده .
توی هواپیما یه جعبه هست که میتونی با دکمه ی E یا F بازش کنی .
اسلحه ویژه اونجاست .
بعد که برداشتی به راحت ادامه میدی و غول آخر رو میکشی و ..........
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم وقتی اول بازی از تو آب میرم جلو میرسم به یه صخره بزرگ که نمیشه از روش رد شد و رو نقشه با فلش سبز رنگ مشخص شده است من باید چیکار کنم؟
ممنون از توجه تون
Oracle_Eldorado
09-11-2008, 11:18
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم وقتی اول بازی از تو آب میرم جلو میرسم به یه صخره بزرگ که نمیشه از روش رد شد و رو نقشه با فلش سبز رنگ مشخص شده است من باید چیکار کنم؟
ممنون از توجه تون
دوست عزیز اگه شما یه عکسی بزاری راحت تر میشه کمک کرد .
من فکر کنم شما باید ریل وسط موس رو بگیری و لباس سمت راست بالا رو انتخاب کنی .
با این کار شخصیت بازی بیشتر میپره ...
king-hitler2
09-11-2008, 11:21
ممنون از توجه تون
باید بپری با دکمه قدرت
یه عکس بزار بهتره
شاید اشتباه کنم
peyman_nn
09-11-2008, 23:07
دوست عزیز شما برو بالای برج یه دستگاهی هست که میتونی فعالش کنی .
بعد که فعال بشه چند تا موجود میریزن سرت .
اونا رو که بکشی با ماشین باید بری یه هواپیما سقوط کرده .
توی هواپیما یه جعبه هست که میتونی با دکمه ی E یا F بازش کنی .
اسلحه ویژه اونجاست .
بعد که برداشتی به راحت ادامه میدی و غول آخر رو میکشی و ..........
سروش جان ممونم
ولی باور کنید هیچ گزینه ای توی اون برج برای فعال شدن وجود نداره ، مخصوصا بالای برج
نمیدونم خیلی عجیبه ، همه دوستان به من میگن فقط توی اون برج ، ولی اصلا چیزی نداره
تمامی دستگاه های اون بالای برج ، علامتی نمیدن که منم انتخاب کنم :41:
به خدا خیلی عجیبه . تمام منطقه رو هم از وجود تانک و سرباز پاک کردم
اگه چیزی دیگه ای به ذهن شما نرسید ، مجبور میشم پاک کنم
Oracle_Eldorado
10-11-2008, 00:46
خوب شما از ماموریتت یه عکسی بگیر بزار اینجا .
چون یادمه باید اون بالا یه کاری میکردی .
اینم بگم که پاکش نکن چون آخر بازیه .
king-hitler2
10-11-2008, 09:05
شما ویندوزت رو عوض کن اگه درست نشد که مشکل از باگه
peyman_nn
10-11-2008, 10:16
احتمال 90 درصد باید باگ باشه
Oracle_Eldorado
10-11-2008, 10:36
خوب شما از اول همون مرحله دوباره شروع کن .
توصیه میکنم حتما تا آخرش برو ...
peyman_nn
10-11-2008, 18:39
سروش جان
این کار رو کرده بودم و از اوله اون قسمت که بعد از خراب شدن پل شروع میشه ، دوباره رفتم
خیلی عجیبه به خدا .یکی از دوستان هم اومد و گفت که باید اینجا این کار رو بکنی ، ولی برای اون هم نشد و اونم توی همون مرحله برج گیر کرد
من این بازی رو هم نرمال و هم دلتا بازی کردم و هر دوشم تموم کردم.باید گفت این بازی از افتخارات بزرگ pc به شمار میره.
mamaloo_shz
10-11-2008, 21:29
سلام به شما عزیزان
فرومتون خیلی باحاله، به همه دوستانی که برای جمع کردن اینجا زحمت کشیدند، خسته نباشید و تبریک میگم
!@#$%^&*()
11-11-2008, 12:36
من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
virus2009
11-11-2008, 17:02
ممنون از توجه تون
فکر کنم ردش کردی نـــــــــــه...؟؟؟
virus2009
11-11-2008, 22:36
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
ما که نفهمیدیم.
آیا این Crysis Warhead همان Crysis است؟؟
یا این نسخه جدید کلا با اون فرق داره.
اره همونه ولي از يه ديد ديگه . و داستانشون هم كاملا به هم ربط دارند فقط شخصيتش رو عوض كردند.
GHOST RECON
12-11-2008, 15:24
سروش جان
این کار رو کرده بودم و از اوله اون قسمت که بعد از خراب شدن پل شروع میشه ، دوباره رفتم
خیلی عجیبه به خدا .یکی از دوستان هم اومد و گفت که باید اینجا این کار رو بکنی ، ولی برای اون هم نشد و اونم توی همون مرحله برج گیر کرد
دو-سه بار دیگه هم برو
احتمالا یه کاری رو انجام نمیدی از روی کیبوردت دکمه ی tab رو بزن ببین باید چیکار بکنی
alborz_k
13-11-2008, 00:56
من این بازی رو هم نرمال و هم دلتا بازی کردم و هر دوشم تموم کردم.باید گفت این بازی از افتخارات بزرگ pc به شمار میره.
سلام. این بازی خیلی جالبه ، فقط یک ایراد بزرگ داره و اون هم اینه که انتظارات گیمر رو از یک بازی اول شخص خیلی بالا می بره و تا مدتی بعد از تموم کردنش ، هیچ بازی ای به آدم نمی چسبه دی:
مثلأ همین فارکرای 2 ، اگه دقیقأ بعد از وارهد بازیش کنی ، متوجه می شی که چه قدر یخ و بی مزست.
Spaniuly
13-11-2008, 08:39
من وقتی این بازی رو نصب میکنم ای ارور میاد. حالا چی کار کنم? Release date check failed
اصولا توی فولدر کرک باید یه فایل dll باشه اون فایل رو ببر replace کن توی فولدر bin32 توی مسیر نصب یه لحظه آنلاین شو retry بزن حل میشه مشکلت بازم سوالی بود در خدمتیم
golmohammadi
15-11-2008, 18:55
سروش جان
شما سيو بازي را بزارين
تا من ردش كنم و بدم بهت
..hamed..
19-11-2008, 12:39
اقا من از وقتی که توی کرایسس قبلی با فضایی ها طرف شدم دیگه ازش خوشم نیومد این چه طوره بهم بازی کردنشو پیشنهاد میکنید با اینم مثل اون یکیه
سلام. این بازی خیلی جالبه ، فقط یک ایراد بزرگ داره و اون هم اینه که انتظارات گیمر رو از یک بازی اول شخص خیلی بالا می بره و تا مدتی بعد از تموم کردنش ، هیچ بازی ای به آدم نمی چسبه دی:
مثلأ همین فارکرای 2 ، اگه دقیقأ بعد از وارهد بازیش کنی ، متوجه می شی که چه قدر یخ و بی مزست.
دقیقا همین جوریه که البرز جان می گن.من تا یک ماه هیچ بازی بهم نمیچسبید و همه بازی ها رو با crysis مقایسه میکردمو میگفتم اون کجا این کجا.:31::31::31:
king-hitler2
19-11-2008, 17:39
چرا هنوز دارن بازی کریسیس رو با فارکری مقایسه میکنن
Scary Feelings
20-11-2008, 11:02
نمی دونم والا
بابا کریسیس خیلی بهترههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
reza_lion67
21-11-2008, 21:10
سلام عزیزان
من یه مشکل دارم
توی قسمت یخبندان اول بازی
وقتی وارد یه کشتی شدم چند نفر بود کشتمشون
بعد وارد یه جایی شدم که میرفت طبق پایین
وقتی از بالا افتادم پایین چند نفری رو میکشم بعدش نمیدونم چیکارکنم
پیغام میده یه راه برای خروج پیدا کنید
من که هیچ راهی ندیدم
کمکم کنید
ممنونم
باید بپری با دکمه قدرت
یه عکس بزار بهتره
شاید اشتباه کنم
درسته
باید با از قدرت استفاده کنی
فکر کنی اول باید دکمه v رو بزنی بعد با ماوس بری رو یکی از اون چهار تا حالت بعد روشون کلیک کنی
این جوری پرشش قوی میشه
منم همین مشکلو داشتم :11:
Scary Feelings
21-11-2008, 23:28
سلام بچه ها
میگم این بازی دیگه تا اخرش به صورت یخبندانه یا دوباره صورت بازی عوض میشه؟؟؟
راستی من تویه مرحله غار هستم چیکار باید کنم؟
king-hitler2
22-11-2008, 09:40
سلام بچه ها
میگم این بازی دیگه تا اخرش به صورت یخبندانه یا دوباره صورت بازی عوض میشه؟؟؟
راستی من تویه مرحله غار هستم چیکار باید کنم؟
نه هم یخبندانه هم معمولی
عکس بزار
سلام عزیزان
من یه مشکل دارم
توی قسمت یخبندان اول بازی
وقتی وارد یه کشتی شدم چند نفر بود کشتمشون
بعد وارد یه جایی شدم که میرفت طبق پایین
وقتی از بالا افتادم پایین چند نفری رو میکشم بعدش نمیدونم چیکارکنم
پیغام میده یه راه برای خروج پیدا کنید
من که هیچ راهی ندیدم
کمکم کنید
ممنونم
برو پیش یه دستگاه نوشیدنی
بالا سرت یه سوراخه که اتیش گرفته بپر بالاش
alborz_k
22-11-2008, 17:04
چرا هنوز دارن بازی کریسیس رو با فارکری مقایسه میکنن
خوب دليل اصليش اينه كه مشهور ترين بازي اول شخصي كه بعد از كرايسس وارهد اومده ، فاركراي 2 هست.
[siavah]
22-11-2008, 17:43
دوستان من كراسيس رو رو چه درجه اي ميتونم play كنم؟؟؟vga=hd 4870 1 gig/ram=4gig/cpu=intel core 2 due e4500/power=680w grean/hard=320 gig
Scary Feelings
22-11-2008, 20:37
;3198937']دوستان من كراسيس رو رو چه درجه اي ميتونم play كنم؟؟؟vga=hd 4870 1 gig/ram=4gig/cpu=intel core 2 due e4500/power=680w grean/hard=320 gig
البته hard نیاز نبود ولی میتونی very high بازی کنی:27:
Oracle_Eldorado
22-11-2008, 22:00
البته hard نیاز نبود ولی میتونی very high بازی کنی:27:
دوست عزیز واسه Very High فکر کنم CPU بالاتری مثل نسل Quad لازم باشه .
Scary Feelings
23-11-2008, 17:39
دوست عزیز واسه Very High فکر کنم CPU بالاتری مثل نسل Quad لازم باشه .
من که با این سیستم بازی کردم very high
cpu.4
ram 2 gig
گرافیک 8600
راستی مرحله اخرش چی هست؟؟
ماله من تو مرحله 68 تموم شد:19::19::19:
همون مرحله که جعبه رو با هوا پیما میبریم :41:
یعنی رفت تا یه سال دیگه؟؟شایدم بیشتر:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکی از بهترین بازی هایه عمر من بود از سری اولش خوشم نیومد ولی این GOD OF GAMES بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
23-11-2008, 19:32
cpu.4
ram 2 gig
گرافیک 8600
یعنی رفت تا یه سال دیگه؟؟شایدم بیشتر:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یکی از بهترین بازی هایه عمر من بود از سری اولش خوشم نیومد ولی این GOD OF GAMES بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مرحله همونجا تموم میشه .
بعدشم CPU شما 2 هسته ای هست ؟
من خودم اینطور سیستمی دارم با CPU 4600 دو هسته ای Core 2 dou .
با High اونم با 2 تا AA تونستم بازی کنم .
[siavah]
23-11-2008, 20:14
cpu.4
ram 2 gig
گرافیک 8600
ولی یکی از بهترین بازی هایه عمر من بود از سری اولش خوشم نیومد ولی این god of games بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغ محظ....
Scary Feelings
23-11-2008, 20:58
;3202874']دروغ محظ....
چی دروغه؟؟؟؟؟؟
king-hitler2
23-11-2008, 21:04
چی دروغه؟؟؟؟؟؟
ماله من تو مرحله 68 تموم شد
Scary Feelings
23-11-2008, 21:22
ماله من تو مرحله 68 تموم شد
ببخشیدا ولی من منظورم همون سیو 68 هست که حتی [Oracle_Eldorado[/URL] هم نگفت که چیز عجیبی هست یا دروغه.....
به هر حال من که خیلی با این بازی حال کردم.
p30boy.s
24-11-2008, 16:54
دوستان من crysisرو بازی میکنم و هم با نسخه 1 حال کردم و هم با این .
حالا تو اون مرحله که یک کشتی مخروبه هست گیر کردم. من وارد کشتی شدم و بعد از کشتن چند نفر از سوراخی که ایجاد شده بود وارد یک سالن شدم و همه ی کسایی که اونجا بودن رو کشتم ولی اینجا
گیر کردم که این سالن به جایی راه نداره که من برم وهمه درها بسته هست .لطفآ راهنمایی کنیید که چه طوری ایین مرحله رو ردکنم.راستی فکرکنم اسم مرحلشfrozen paradise باشه .
ممنون:40:
king-hitler2
24-11-2008, 17:00
یه عکسی چیزی نداری
Scary Feelings
24-11-2008, 17:12
دوستان من crysisرو بازی میکنم و هم با نسخه 1 حال کردم و هم با این .
حالا تو اون مرحله که یک کشتی مخروبه هست گیر کردم. من وارد کشتی شدم و بعد از کشتن چند نفر از سوراخی که ایجاد شده بود وارد یک سالن شدم و همه ی کسایی که اونجا بودن رو کشتم ولی اینجا
گیر کردم که این سالن به جایی راه نداره که من برم وهمه درها بسته هست .لطفآ راهنمایی کنیید که چه طوری ایین مرحله رو ردکنم.راستی فکرکنم اسم مرحلشfrozen paradise باشه .
ممنون:40:
king-hitler2
24-11-2008, 17:23
من قبلا همینو بهش گفته بودم
اما مثل اینکه نوشته از سوراخ رد شدم
p30boy.s
24-11-2008, 18:03
یه عکسی چیزی نداری
نه متآسفانه بلد نیستم از بازی عکس بگیرم
من از یه سوراخ پریدم پایین.والان اونجا گیر کردم.
البته در سالن اول همچین سوراخی بود ولی حتی وقتی در حالت ماکزیمم نیرو گذاشتم نتونستم بپرم بالا
king-hitler2
24-11-2008, 18:18
البته در سالن اول همچین سوراخی بود ولی حتی وقتی در حالت ماکزیمم نیرو گذاشتم نتونستم بپرم بالا
در هر صورت باید بپری
Scary Feelings
24-11-2008, 19:03
دوست عزیز جلوتر یه سوراخ دیگه هم هست که پیش دستگاه نوشیدنی هست...خوب بگرد
Mohammad King
24-11-2008, 20:10
سلام
اگر میشه کد یا رمزهای این بازی را در اینجا قرار دهید
راستی من وقتی گرافیک این بازی را رویه آخرین درجه قرار میدهم بازی یکم تیک تیک میره
مشخصات سیستم من:
intel core2duo CPU E8400 3.00GHz
Graphic:nvidia geforce Axtrom 8600GT
RAM:2GB
در ضمن بازی در ویندوز XP نصب است.
سلام
اگر میشه کد یا رمزهای این بازی را در اینجا قرار دهید
راستی من وقتی گرافیک این بازی را رویه آخرین درجه قرار میدهم بازی یکم تیک تیک میره
مشخصات سیستم من:
Intel core2duo cpu e8400 3.00ghz
graphic:nvidia geforce axtrom 8600gt
ram:2gb
در ضمن بازی در ویندوز xp نصب است.
با چه رزولوشنی ؟
p30boy.s
24-11-2008, 22:39
دوستان از همه شما ممنونم که منو راهنمایی کردید به لطف شما این مرحله رو رد کردم.:10:
با ارزوی موفقیت برای شما:40:
p30boy.s
25-11-2008, 11:58
ای بابا چقدر زود تموم شد.من کلا2روز بازی کردم تازه اونم چند ساعت در روز.
این سری نسبت به قبلی کوتاه تر بود ولی قسمتهای فیلمیش بیشتر شده بود به علاوه اینکه از اوون مرحله های زمان بر مثلهcoreدر قبلی نداشت.
در کل بازی با حالی بود.
حالا باید تا سال دیگه صبر کنیم.:13:
Mohammad King
25-11-2008, 13:00
با چه رزولوشنی ؟
من مانیتورم 19 اینچ هست با رزولشن 900*1440
من وقتی در تنضیمات Advanced همه گزینها را gamer میکنم این اتفاق مییفته .
در ضمن من الان مرحله All the fury هسنم اونجایی که یک سفینه داره یک قولی را درست میکنه اون قوله را چه جوری باید بکشی؟؟
[siavah]
25-11-2008, 15:40
به سختي!!!!!
اگه اون اسلحه مخصوص رو بدست بياري كشتنش كاري نداره.
من مانیتورم 19 اینچ هست با رزولشن 900*1440
من وقتی در تنضیمات Advanced همه گزینها را gamer میکنم این اتفاق مییفته .
در ضمن من الان مرحله All the fury هسنم اونجایی که یک سفینه داره یک قولی را درست میکنه اون قوله را چه جوری باید بکشی؟؟
خوب gamer اخرین تنظیمات بازی نیست به هر حال برای این رزولوشن طبیعی هست که lag داشته باشی کلا این بازی گرافیک خیلی سنگینی داره حتی کارت هایی مثل gtx 280 هم تو رزولوشن های بالا با این بازی مشکل دارن ...
[siavah]
25-11-2008, 23:14
اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
Oracle_Eldorado
26-11-2008, 00:29
اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
یادمه Crysis داشت .
16HQ بود اگه اشتباه نکنم .
;3209399']اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
بذون شرح !!!
Scary Feelings
26-11-2008, 08:51
راستی کسی از نسخه بعدی خبر نداره؟؟
Optimus Prime
26-11-2008, 10:53
بذون شرح !!!
دقیقا. منم اومدم یه چیزی بگم دیدم شما جوابو دادید!
Mohammad King
26-11-2008, 14:38
خوب کاری نداره در حین بازی از روی دکمه های کیبورد دکمه PRINT پرینت را بزن بعد برو توی Paint اونجا Paste کن سر برگ Edit و Paste
[siavah]
26-11-2008, 21:53
دقیقا. منم اومدم یه چیزی بگم دیدم شما جوابو دادید!
همون چيزي كه تو فكرت بود...منم خواستم به تو بگم!!!!!!
[siavah]
26-11-2008, 21:54
;3209399']اين چه وضعشه؟؟؟من كرايسيس رو رو 8 تا aa با رزولوشن 1098*1024 (آخرين رزولوشن) و تمام تنضيمات روي very high بازي ميكنم بدون كوچكترين تيك...ولي رو وارهد يكم تيك داره....خيلي ضد حاله........راستي كرايسيس 16 تا aa نداره؟؟؟
اساتيد خواهش ميكنم جواب مارو بديد.....
sadeghian2009
02-12-2008, 17:01
يكي ميتونه به من كمك كنه
من اونجا كه بايد KPA Base رو نابود كنم موندم ( مرحله اول) نميدونم بايد چيكار كرد؟
havas_1980
02-12-2008, 18:15
يكي ميتونه به من كمك كنه
من اونجا كه بايد kpa base رو نابود كنم موندم ( مرحله اول) نميدونم بايد چيكار كرد؟
هدف نابودی پایگاه kpa نیست...
شما در این قسمت از بازی باید پایگاه KPA رو تسخیر کنین.
به همین منظور APC (نیروی زرهی حمل و نقل) رو نابود کرده و محیط پایگاه رو از وجود دشمنان پاک سازی کنین.
Spaniuly
22-12-2008, 14:38
;3212059']اساتيد خواهش ميكنم جواب مارو بديد.....
دوست عزیز وارهد یکم گیر داره که البته طبیعی هست هرچی باشه کریسیس مال 2007 هست و وارهد مال 2008 البته اینم بگم خیلیا معتقد هستند وارهد بهینه سازی گرافیکی شده ولی من چیزی ندیدم
در کل کریسیس یه مشکل واقعا بزرگ داره اونم اینه که برادران یرلی از فلسفه گیم فرسنگ ها فاصله دارند و واقعا باید بهشون یکی اطلاع بده که یه کاری کنن که وقتی شما بازی رو تموم می کنید مثله من 2 دقیقه بعدش بازی رو آن اینستال نکنید همین cod 5 که اصلا ازش خوشم نیومد اومده کارت گذاشته که توی هر مرحله باس پیدا کنی یکیشون رو البته هنوز کشف نکردم که توی آنلاین مود چه مزیتی دارند ولی توی cod 4 وقتی 30 تا لپ تاپ پیدا می کنی گلوله ها رو بی نهایت میکنه این جور خلاقیت ها توی کریسیس وجود نداره اینکه وقتی بازی رو تموم می کنی بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته ضد حال ترین چیزی هست که من فقط از ea سراغ دارم درست مثله بازی هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس که بعد تموم شدن چیزی رو به عنوان جایزه و سورپرایز برای آدم در نظر نمیگیره ولی توی بازی هایی مثله re این مسایل رعایت میشه و من رعایت این گونه مسایل از طرف سازنده های بازی رو میذارم احترام به حق گیمر ولی ea متاسفانه این جور احترام گذاشتن ها سرش نمیشهکریسی میتونست مود های بیشتری داشته باشه ولی این فکر ها عجیبه که به فکر اروپایی ها نمیرسه چیزی که ما بیشتر از ژاپنی ها و آمریکایی ها این ابتکار عمل ها رو سراغ داریم البته کریسیس یه بازی فوق العاده جذاب هست و به لحاظ گرافیکی قابل تقدیر گذشته از اینها جریان و داستانی که داره پیگیری میکنه واقعا جالب هست ولی در قالب یک گیم مشکلاتی رو که عرض کردم رو داره و امیدوارم توی کریسیس بعدی شاهد این تغییرات باشیم. موفق و گیمر باشید
والا به نظر من که وارهد از نسخه ی اصلی خیلی بهتر و روون تر اجرا میشد و گیر خیلی کمتر داشت و البته گرافیکش هم بهتر بود.
البته هنوز هم موتور cry engine 2 مشکلاتی داره ولی مطمعننا در اینده نزدیک حل میشه و این موتور انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنه مثل unreal engine 3.
Spaniuly
22-12-2008, 15:29
والا به نظر من که وارهد از نسخه ی اصلی خیلی بهتر و روون تر اجرا میشد و گیر خیلی کمتر داشت و البته گرافیکش هم بهتر بود.
البته هنوز هم موتور cry engine 2 مشکلاتی داره ولی مطمعننا در اینده نزدیک حل میشه و این موتور انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنه مثل unreal engine 3.
شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟
armin_software
22-12-2008, 16:16
من این بازی می تونم با گرافیک ati 4830 به راحتی و بدون مشکل اجرا کنم؟
شما دقیقا اطلاع دارید که سال آینده قراره گروه کرای تک چه بازی رو در ادامه این کریسیس منتشر کنه؟ اصلا قراره بیاد یا نه؟
والا دقیقا اطلاع ندارم ولی اگر کریسیس هم نباشه مطمعننا بیکار نمیشینن.یادمه قبل از اینکه وارهد بیاد بیرون این شرکت می گفت اگر این وارهد خوب فروش نکنه نسخه ی بعدی کریسیس به هیچ وجه ساخته نمیشه.من اطلاعی ندارم که ایا خوب فروش کرده یا نه.اگر کسی از دوستا اطلعی در این مورد داره ممنون میشم بیان کنه.
والا دقیقا اطلاع ندارم ولی اگر کریسیس هم نباشه مطمعننا بیکار نمیشینن.یادمه قبل از اینکه وارهد بیاد بیرون این شرکت می گفت اگر این وارهد خوب فروش نکنه نسخه ی بعدی کریسیس به هیچ وجه ساخته نمیشه.من اطلاعی ندارم که ایا خوب فروش کرده یا نه.اگر کسی از دوستا اطلعی در این مورد داره ممنون میشم بیان کنه.
البته یک سری اخبار بود که به دلیل فروش کم کریسیس و pirate شدن بازی ... کریسیس 2 pc exclusive نخواهد بود و برای platform های دیگه هم منتشر میشه !
HoJJaT_007
22-12-2008, 19:51
Crysis برای pc هست و pc پا برجاست ;)
فکر نکنم کنسولا بتونن بازی کرایسس رو روی Very High پردازش کنند !
البته pc هم زیاد نمیتونه D:
Spaniuly
23-12-2008, 00:07
Crysis برای pc هست و pc پا برجاست ;)
فکر نکنم کنسولا بتونن بازی کرایسس رو روی Very High پردازش کنند !
البته pc هم زیاد نمیتونه D:
یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خان
یه چیزی میگیا.. یعنی چی کنسولا نمیتونن کریسیس رو پردازش کنن. اصلا چه ربطی داره مگه همه PC ها مثله هم هستند شما یه PC که سیستم Recomanded واسه بازی داشته باشی میتونی بازی رو روی ماکسیمم کیفیت بازی کنی. در مورد کنسول هم بازی اگه پردازش نشه اصلا واسه کنسول ساخته نمیشه تازه کنسول ها قدرتشون خیلی بیشتر از اونی هست که شما فکرش رو می کنید. بعد این همه تجربه توی فروم های گیم از شما انتظار یه چنین اظهار نظرهایی بعیده حجت خان
شما یه سر به سایت کرای تک بزنی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قسمت licence موتور cry engine 2 بود نوشته بود این موتور برای کنسول های نسل بعدی ساخته شده و برای کنسول های در حال حاضر قابل استفاده نیست.پس بنابراین هیچ کنسولی فعلا در کار این ها نیست.کنسول های فعلی نمی تونن از این موتور استفاده کنن چون که خیلی سنگینه.
Spaniuly
23-12-2008, 11:13
شما یه سر به سایت کرای تک بزنی دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قسمت licence موتور cry engine 2 بود نوشته بود این موتور برای کنسول های نسل بعدی ساخته شده و برای کنسول های در حال حاضر قابل استفاده نیست.پس بنابراین هیچ کنسولی فعلا در کار این ها نیست.کنسول های فعلی نمی تونن از این موتور استفاده کنن چون که خیلی سنگینه.
خوب شد گفتید کریسیس نکست جن هست وگرنه خودمون نمی فهمیدیم نکست جن هست یعنی کیفیتی معادل با کنسولهای XBox360 و PS3 داره.
احتمالا شما کنسول PS2 رو خوندید و این شاید PS2 هست که نتونسته کریسیس رو اجرا کنه نه PS3 شما وقت کردی یه مطالعاتی در مورد قدرت پردازش گرافیکی کنسولهای نسل بعد (XBox360 و PS3) بکن ضرر نمیکنی
شما وقت کردی یه کم خبر ها رو مخصوصا در مورد این شرکت مطالعه کنی بد نمیشه.
یادمه چند وقت پیش بود که خبرش رو توی سایت بازی سنتر خوندم و از جوات یرلی سوال کرده بودن در مورد اینکه این موتور برای کنسول های امروزی قابل استفاده هست یا نه اون هم گفته بود که این موتور برای کنسول های نسل بعدی یعنی بعد از ps3 , 360 قابل استفاده هست و کنسولهای فعلی نمی تونن از cry engine 2 استفاده کنن.اگر لینکش رو پیدا کرد حتما میزارم.تقریبا فکر کنم یک یا دو ماه پیش بود.در ضمن با سیستم Recomanded که از طرف شرکت اعلام شده عمرا امکان نداره شما بتونین کریسیس رو در حداکثر گرافیک بازی کنین.سیستم Recomanded به معنی اینه که شما بازی رو بتونین به راحتی و فریم ریت "قابل قبول" بین gamer و یا mainstream و رزولوشن مناسب و قابل قبول به راحتی بازی کنین نه اینکه روی اخرین تنظیمات!تا حالا توی دنیا کمتر سیستمی هست که بتونه کریسیس و یا وارهد روی روی اخرین تنظیمات اجرا کنه!گرافیک این بازی فوق العاده سنگین هست.یادمه چند وقت پیش یکی تونسته بود کریسیس رو با اخرین تنظیمات گرافیکی در 60 فریم در ثاینه اجرا کنه که اون هم با چیپ ست جدید اینتل x58 و سی پی یو ی core i7 extreme این کار رو تونسته بود انجام بده!نه با یه پی سی معمولی.
resident_evil
23-12-2008, 18:11
آقا crysis مال خودتون!!!!:31: ما GearS Of WaR2 شمام Crysis !!!تازه crysis فقط گرافيك داره!!!:21:
Oracle_Eldorado
23-12-2008, 18:18
آقا crysis مال خودتون!!!!:31: ما GearS Of WaR2 شمام Crysis !!!تازه crysis فقط گرافيك داره!!!:21:
Gears Of War هم فقط Cover گیری پشت دیوار داره !
بعدشم این 2 بازی اصلا قابل مقایسه نیستن .
Crysis سبکش اول شخص هست .
GOW سبکش سوم شخص !
resident_evil
23-12-2008, 18:26
gears of war هم فقط cover گیری پشت دیوار داره !
بعدشم این 2 بازی اصلا قابل مقایسه نیستن .
Crysis سبکش اول شخص هست .
Gow سبکش سوم شخص !
دقيقا!!!اين بحث تمومي نداره!!!پس بهتره تمومش كنيم كه تاپيك منحرف نشه...:10:
Reza Azimy_RW
23-12-2008, 18:31
بازیشو گرفتم ولی هنوز ننصبیدم !
خدا کنه خوب باشه
Oracle_Eldorado
23-12-2008, 18:43
بازیشو گرفتم ولی هنوز ننصبیدم !
خدا کنه خوب باشه
اگه Crysis رو بازی کرده باشی از اینم لذت میبری .
چون این کامل کننده ی داستان Crysis هست . :46:
Spaniuly
23-12-2008, 20:52
شما وقت کردی یه کم خبر ها رو مخصوصا در مورد این شرکت مطالعه کنی بد نمیشه.
یادمه چند وقت پیش بود که خبرش رو توی سایت بازی سنتر خوندم و از جوات یرلی سوال کرده بودن در مورد اینکه این موتور برای کنسول های امروزی قابل استفاده هست یا نه اون هم گفته بود که این موتور برای کنسول های نسل بعدی یعنی بعد از ps3 , 360 قابل استفاده هست و کنسولهای فعلی نمی تونن از cry engine 2 استفاده کنن.اگر لینکش رو پیدا کرد حتما میزارم.تقریبا فکر کنم یک یا دو ماه پیش بود.در ضمن با سیستم recomanded که از طرف شرکت اعلام شده عمرا امکان نداره شما بتونین کریسیس رو در حداکثر گرافیک بازی کنین.سیستم recomanded به معنی اینه که شما بازی رو بتونین به راحتی و فریم ریت "قابل قبول" بین gamer و یا mainstream و رزولوشن مناسب و قابل قبول به راحتی بازی کنین نه اینکه روی اخرین تنظیمات!تا حالا توی دنیا کمتر سیستمی هست که بتونه کریسیس و یا وارهد روی روی اخرین تنظیمات اجرا کنه!گرافیک این بازی فوق العاده سنگین هست.یادمه چند وقت پیش یکی تونسته بود کریسیس رو با اخرین تنظیمات گرافیکی در 60 فریم در ثاینه اجرا کنه که اون هم با چیپ ست جدید اینتل x58 و سی پی یو ی core i7 extreme این کار رو تونسته بود انجام بده!نه با یه پی سی معمولی.
بله کاملا تائید میشه واقعا روی نهایت گرافیک هیچ سیستمی نتونست کریسیس رو اجرا کنه و این مسئله رو قبلا شنیده بودم ولی در مورد کنسولها یه کم قضیه فرق میکنه یه بازی وتی برای یه کنسول میاد یه تنظیمات گرافیکی داره که ثابت هست و از اون کمتر استفاده کردن ضرر کردن هست و بیشتر از اون ممکن نکشه بازی رو ولی این دلیل بر ضعف کنسول نیست در هر حال بهتره بحث ادامه پیدا نکنه تا تاپیک منحرف نشه
Reza Azimy_RW
23-12-2008, 21:42
بله کاملا تائید میشه واقعا روی نهایت گرافیک هیچ سیستمی نتونست کریسیس رو اجرا کنه و این مسئله رو قبلا شنیده بودم ولی در مورد کنسولها یه کم قضیه فرق میکنه یه بازی وتی برای یه کنسول میاد یه تنظیمات گرافیکی داره که ثابت هست و از اون کمتر استفاده کردن ضرر کردن هست و بیشتر از اون ممکن نکشه بازی رو ولی این دلیل بر ضعف کنسول نیست در هر حال بهتره بحث ادامه پیدا نکنه تا تاپیک منحرف نشهخوشم اومد تسلیم شدی !!!
اخه اینقدر روی حرفت پافشاری میکردی که چی عزیز دل برادر ؟ ( وقتی چیزی نمیدونی الکی حرف نزن )
این بحث رو ادامه ندید لطفا چون موضوع تایپیک کلا عوض میشه
امیدوارم ناراحت نشده باشی یکم رک حرف میزنم ( واقعا ببخشید )
موفق باشی
Spaniuly
24-12-2008, 00:42
خوشم اومد تسلیم شدی !!!
اخه اینقدر روی حرفت پافشاری میکردی که چی عزیز دل برادر ؟ ( وقتی چیزی نمیدونی الکی حرف نزن )
این بحث رو ادامه ندید لطفا چون موضوع تایپیک کلا عوض میشه
موفق باشی
اولا درست صحبت کنی واسه بدنت خوبه در ثانی شما اصلا تو باغ نیستی پس الکی پست نده واسه دلخوشیت در ضمن تسلیم شدی یعنی چی؟ مگه دعواست تازه اگه هم باشه تو داری این وسط آتیش به پا میکنی تاپیک رو به هم میریزی که چی بشه؟ حرف حسابی داری رو کن نداری بی جنبگی نکن.
امیدوارم ناراحت نشده باشی یکم رک حرف میزنم ( واقعا ببخشید ):5:
Reza Azimy_RW
24-12-2008, 18:49
اولا درست صحبت کنی واسه بدنت خوبه در ثانی شما اصلا تو باغ نیستی پس الکی پست نده واسه دلخوشیت در ضمن تسلیم شدی یعنی چی؟ مگه دعواست تازه اگه هم باشه تو داری این وسط آتیش به پا میکنی تاپیک رو به هم میریزی که چی بشه؟ حرف حسابی داری رو کن نداری بی جنبگی نکن.
نه ناراحت نشدم
توقع بیشتری از شما نمیره
امیدوارم ناراحت نشده باشی !!!
شوخی کردم کلا حرفای منو جدی نگیر !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.