مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 5610
سلام کمکم کنید من 10 56 دارم RM 242 دیشب آپگریدش کردم روشن میشه رو صفه صفید هنگ میکنه سیم کارتو که در میارم میگه سیم کارت بندازید باز هنگ میکنه
دوست عزيز برو يجا مطمئن 3-4 تومن بده 10 دقيقه اي گوشيت رو فلش كنه و خيال خودت رو راحت كن...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان در گوشي من گم شده!!!
از كجا ميتونم يه در بگيرم براش؟؟؟؟
Saman-tci
02-09-2009, 21:45
در گوشی منظورت در پشت گوشی و باتری هست ....؟ یعنی الان در پشت نداره ..؟
.
سریع برو طبقات بالا علاالدین یکی براش بگیر ...
در گوشی منظورت در پشت گوشی و باتری هست ....؟ یعنی الان در پشت نداره ..؟
.
سریع برو طبقات بالا علاالدین یکی براش بگیر ...
بله دقيقا...!
گوشي وقتي خورد زمين درش افتاد تو چاهي كه اون اطراف بود شانس آوردم خودش يا چيز ديگه ايش نرفت...
به علا الدين يه سر ميزنم پس درش رو تنها ميدن؟
طبقه چندم؟
يه قضيه اي كه پيش اومده بعد از اون موقع اينه كه ديگه رم رو نميشناسه...!
بايد چي كار كنم؟
ممنونم.
تا چند گیگ مموری کارت رو این گوشی ساپوورت میکنه؟
ورزن 6.6 البته!
MehranVB
05-09-2009, 08:19
تا چند گیگ مموری کارت رو این گوشی ساپوورت میکنه؟
ورزن 6.6 البته!
4 گیگ
MehranVB
05-09-2009, 08:21
بله دقيقا...!
گوشي وقتي خورد زمين درش افتاد تو چاهي كه اون اطراف بود شانس آوردم خودش يا چيز ديگه ايش نرفت...
به علا الدين يه سر ميزنم پس درش رو تنها ميدن؟
طبقه چندم؟
يه قضيه اي كه پيش اومده بعد از اون موقع اينه كه ديگه رم رو نميشناسه...!
بايد چي كار كنم؟
ممنونم.
طبقه همکف، طبق اول و دوم در زیرزمین پیدا میکنی.
برای رم یه رم دیگه بذار توش ببین کار میکنه یا نه، و اگه تونستی رم خودت رو روی یه گوشی دیگه و یا روی کامپیوتر امتحان کن. یه بار رم رو فرمت کن ببین درست میشه یا نه...
ممنون.
رم 4 جديدا گرفته بودم.
رم قبليم كه يك بود رو هم تست كردم بازم نشد...
به نظرتون ايراد سخت افزاري پيدا كرده...؟
MehranVB
05-09-2009, 10:43
ممنون.
رم 4 جديدا گرفته بودم.
رم قبليم كه يك بود رو هم تست كردم بازم نشد...
به نظرتون ايراد سخت افزاري پيدا كرده...؟
اگه هیچ رمی رو نمیخونه احتمال زیاد با فلش باید حل شه، اگه نشد مشکل سخت افزاریه (ولی با فلش باید حل شه)
sameta2008
11-09-2009, 14:00
اگر گوشیت در پشت نداره نبایدم رمتو بشناسه.بدون جا رفتن در پشت رم کار نمیکنه.
necrophilia
14-09-2009, 09:40
من قصد داشتم 5610 بخرم. ولی از بس یکی گفت خوبه یکی گفت هنگ میکنه دارم پشیمون میشم.بالاخره نفهمیدم خوبه یا به درد نمیخوره!!!
ببین من یه 5610 دارم یه n85
جفتش هنگ میکرد
n85 با آپدیت حل شد
اینم میگن با آپ کردن حل میشه.
این ایرادا قابل حله.
من از 5610 راضیم
نسبت به قیمتش خوبه
دوربینش جالبه صداش بلنده خوش دستم هست.
نسبت به یه گوشیه جاوا راضی کنندست.
alishahvali
20-09-2009, 19:20
سلام به همگي
اگه ميشه بگيد قيمت اين گوشي چنده؟؟؟
Saman-tci
20-09-2009, 21:39
دوست من اگه میخواین زودتر به جوابتون برسید باید توی تاپیک قیمت انواع گوشی پست میدادین ...
سلام. من 5610 دارم. هیچ برنامه ای اجرا نمیکنه و error میده (( Supportive File. Nothing to Display )) اومدم از setting رستش کردم مگه درست شه. مشکلم 2 برابر شد چون حالا مموری کارتش رمز میسخاد که من ندارم. کسی میتونه کمکم کنه باید به موبایل فروشی اگه ببرم چی بگم؟ و هزینش چقدره و آیا خودم نمیتونم قسمتی از مشکلو حل کنم. ممنون میشم کمکم کنید
سلام بچه ها ...کسایی که استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای موبایل براشون مهمه از خرید این گوشی صرف نظر کنند. چون برنامه های بالای 1mg رو ساپورت نمیکنه. شاید بشه گفت این تنها ایراد و بدترین ایراد ممکن در5610 هست.
البته بقیه چیزاش خوبه.
سلام بچه ها ...کسایی که استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای موبایل براشون مهمه از خرید این گوشی صرف نظر کنند. چون برنامه های بالای 1mg رو ساپورت نمیکنه. شاید بشه گفت این تنها ایراد و بدترین ایراد ممکن در5610 هست.
البته بقیه چیزاش خوبه.
رو چه حسابي اينو ميگيد...
من برنامه تا 15 مگ دارم راحت اجرا ميكنه...
طبق گفته حيلي از دوستان با فلش و آپديت گوشي به ورژن جديدتر خيلي از مسائل حل ميشه يكيش همون هنگ كردن كه از زماني كه من با ورژن 9.40 آپديت كردم حتي يكبار هم هنگ يا كند نشده با توجه به اينكه مموري 4 گيگ روش دارم و تقريبا تا خر خره پره...
من قصد دارم يه گوشي ديگه حالا يا x1 يا n97 بگيرم اما به هيچ وجه اينو خاموش نخواهم كرد و يه خط جديد ميگيرم و توش ميندازم...
واقعا گوشي خوبيه...
Lost_Love
05-12-2009, 22:07
کسی میتونه device 5610 رو به من بده چون cd شکسته الان نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم
meshkipoosh2006
11-12-2009, 03:06
با سلام
5610 من ال سی دی روشنه و گوشی سالم ... فقط نو ال سی دی قطع شده ؟؟؟ کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟
رو چه حسابي اينو ميگيد...
من برنامه تا 15 مگ دارم راحت اجرا ميكنه...
روی این حساب که بنده دو ماه باهاش کار کردم و چندتا از اطرافیان هم همین مشکل رو باهاش داشتن.شمارو نمیدونم.لابد با آپگرید رفع شده.اما همون موقع هم روی بعضی از 5610 ها بدون اپگرید نرم افزارهای بالای 1مگ نصب میشد.نمی دونم مشکل من چی بود.
به هر حال.موفق باشید
meshkipoosh2006
11-12-2009, 18:27
با سلام
5610 من ال سی دی روشنه و گوشی سالم ... فقط نو ر ال سی دی قطع شده ؟؟؟ کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟
چه کنیم ؟؟
چه کنیم ؟؟
به احتمال زیاد با شرحی که گفتی ایراد سخت افزاریه.(ضربه).
باید ببریش تعمیر.
من وارد نیستما.حدس قریب به واقعیته طبق تجربه.
soroush20
24-12-2009, 17:35
از دوستان عزیز 1سوال داشتم،فکر کردم که جوابشو میتونم اینجا پیدا کنم.
یکی از دوستانم 5610 داره گوشی بعضی موقع ها برا خودش ری استارت میشه.
این مشکل مال چیه؟
چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟
ضمنا از باطری گوشی هم نیست چون باطریرو عوض کردیم بازم این مشکلو داشتیم.
ممنون از همگی.
eshghe eskate
28-12-2009, 10:47
بچه ها گوشی من مموری رو ساپورت نمیکنه!
یه لحظه میاد بعد باز میره!
فلش هم کردم درست نشد!
چیکار کنم؟!
soroush20
04-01-2010, 20:44
یه مموری دیگه بنداز ببین کار میکنه اگه نهبهاحتمال 70در100مموریت سوخته.
کسی نیست جواب دوتا پست قبلی رو بده؟
بابا این رفیقمون مارو کشت
soroush20
04-01-2010, 20:49
با سلام
5610 من ال سی دی روشنه و گوشی سالم ... فقط نو ر ال سی دی قطع شده ؟؟؟ کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟
باعرض شرمندگی باید بگم ال سیدیت باید عوض شه.
از15تا50 تومن بسته به نوع ال سیدی رودستت خرج میزاره
sameta2008
18-01-2010, 20:06
دقیقا کنار در جای رم یه قطعه قلاب مانند هست.وقتی شما در گوشی رو جا میزنی یه زاعده ی کوچیک پشت دره که اون قطعه ی قلاب مانند کنار جای رم رو به داخل فشار میده.وقتی اون قطعه بره تو گوشیت میفهمه که رم داخل دستگاهه و باید اونو بخونه.
گاهی وقتا اون قطعه در اثر زیاد بالا پایین رفتن میخوابه.بنابراین با گذاشتن در نمیره تو.
اگه این مشکل باشه خیلی راحت با نوک یه سوزن سر قلاب مانند اون قطعه رو بیار بالا.
اینجوری هروقت درو بذاری حتما میره تو.
امیدوارم مشکل رمت این باشه.
سلام دوستان عزيز...
كمكم كنيد كه دارم ديونه ميشم....از نداشتن رم...!!!
گوشي من چند باريب خورده زمين...
يه مدتي شروع كرد به قطع و وصل شدن مموري هي ميرفت هي ميومد...
الانم كه بل كل هيچ مموري ايي نميخونه....
چه راه كاري براي درست شدنش داري؟
آيا با فلش كردن درست ميشه؟
آيا نرم افزاري هست يا سخت افزاري؟
يه بارم اين اتفاق افتاده بعد كه نزديك يك ماه مموري رو از گوشي در اوردم يعد يه ماه گفتم يه تستي بزنم...
زدم و ديدم كه درست شد ...!!!!
سلام دوستان عزيز...
كمكم كنيد كه دارم ديونه ميشم....از نداشتن رم...!!!
گوشي من چند باريب خورده زمين...
يه مدتي شروع كرد به قطع و وصل شدن مموري هي ميرفت هي ميومد...
الانم كه بل كل هيچ مموري ايي نميخونه....
چه راه كاري براي درست شدنش داري؟
آيا با فلش كردن درست ميشه؟
آيا نرم افزاري هست يا سخت افزاري؟
يه بارم اين اتفاق افتاده بعد كه نزديك يك ماه مموري رو از گوشي در اوردم يعد يه ماه گفتم يه تستي بزنم...
زدم و ديدم كه درست شد ...!!!!
سلام.
اگه تا قبل از سقوط ازاد این مشکل رو نداشته لابد یه چیزیش شده . سخت افزاریه . ببرش یه تعمیرگاه مطمئن
نه نه سقوط آزاد كه زياد كرده مشكلي از اون بابت فكر نميكنم باشه...
يه يارو گفت بايد قطعه فلانش و عوض كنم و....تابلو بود ميخواد بكنه تو پاچه بعد كه رفتم رم 4 گيگ انداختم ديدم صحيح و سالم داره كار ميكنه...
تا اينكه داشتم آهنگ گوش ميدادم دكمه وولومش و نگه داشتم ببينم چي ميشه آهنگ ميره جلو يا عوض ميشه...!
كه ديدم همينجوري داره تراك عوض ميكنه و گوشي گير كرده با پاور هم خاموش نميشه....
باتريش و در آوردن و دوباره روشن كردم كه ديدم اين مشكل پيش اومد....
مموري رو هي ميخوند هي نميخوند....
تو قسمت پلير هم ميرفتم دوباره هي تراكها داشت جلو ميرفت و دمكه ها هيچ كدومش كار نميكرد....
به نظر خودم كه نرم افزاريه با اينجور تفاسير....
amir_oyama
22-02-2010, 01:22
سلام
چند تا سوال داشتم که میخواستن لطف کنید و جواب بدید
یکی از دوستام میخواد این گوشی نو ( هدیه بهش دادن) رو بفروشه
الان قیمتش تو بازار چنده؟
چند پست اول چند تا از بچه ها از هنگ کردنش شاکی بودن،مشکلی داره؟
برای صدای تیک در هنگام پخش چاره ای هست؟
در کل پیشنهاد میدید که بخرم؟
فعلا همینا!
mohandes radpoor
08-03-2010, 00:09
سلام
تو فوق العاده بودن این گوشی شک نکنین،من که ازش راضیم
منتهی این اواخر ماشین حسابش پریده،وقتی هم که به منوی collectionمیرم هیچ کدوم از برنامه ها رو ساپورت نمیکنه،میخو استم بدونم که باید گوشی رو فلش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنیم.
روزی روزگاری اهالی یه دهکده تصمیم گرفتند تا برای نزول باران دعا کنند, در روز موعود همه مردم برای مراسم دعا در محلی جمع شدند و تنها یک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و این یعنی ایمان.[/B]
من گوشیمو جدیدا که روشن میکنم وارد صفحه ای اصلیش که میشه گوشی شروع میکنه به خاموش روشن شدن صفحه و بعد از چندین بار اینطور شدن دوباره کامل خاموش میشه! لطفا کمکم کنید
salam mishe begid goshiye nokia X3 che now goshi ast
mohandes radpoor
09-04-2010, 22:46
من گوشیمو جدیدا که روشن میکنم وارد صفحه ای اصلیش که میشه گوشی شروع میکنه به خاموش روشن شدن صفحه و بعد از چندین بار اینطور شدن دوباره کامل خاموش میشه! لطفا کمکم کنید
اگه كه گوشيت اين مشكل رو داره،تها اره حلش فلش كردن،با اين كار دوباره برنامه هاي اصلي گوشي روش نصب ميشه،اگه دوباره مشكل خاموش و روشن شدن داشت ايراد سخت افزاري داره،كه بايد گوشي رو رد كني
با اينكه گاهي اوقات مشكلاتي براش پيش اومده اما با اين حال هنوزم مثل روز اول دوستش دارم و با اينكه گوشيهاي جديد زياد با امكانت جديدتري اومده بازم اين گوشي را دوست دارم
امروزم يه تم خيلي قشنگ دانلود كردم كه حالي به حولي.
دقیقا کنار در جای رم یه قطعه قلاب مانند هست.وقتی شما در گوشی رو جا میزنی یه زاعده ی کوچیک پشت دره که اون قطعه ی قلاب مانند کنار جای رم رو به داخل فشار میده.وقتی اون قطعه بره تو گوشیت میفهمه که رم داخل دستگاهه و باید اونو بخونه.
گاهی وقتا اون قطعه در اثر زیاد بالا پایین رفتن میخوابه.بنابراین با گذاشتن در نمیره تو.
اگه این مشکل باشه خیلی راحت با نوک یه سوزن سر قلاب مانند اون قطعه رو بیار بالا.
اینجوری هروقت درو بذاری حتما میره تو.
امیدوارم مشکل رمت این باشه.
احسنت بر تو !!!!! مشکل همین بود. آفرین ، کاش دیگران هم مثل تو با اطلاع نظر می دادند. مشکل چندین ماهه من حل شد.خدا خیرت بده .
mohammad_87
20-06-2010, 20:29
سلام.منم مشکل ارور Supportive File.Nothing to display رو دارم.هر برنامه یا بازی ای هنگام اجرا این ارور رو میده.گوشی رو ریست کلی کردم،رم رو هم فرمت کردم بازم نشد.این مشکل از چیه؟ویروسه یا با آپدیت یا فلش حل میشه؟
برای آپدیت چکار باید کنم؟
sameta2008
09-09-2010, 19:35
سلام.منم مشکل ارور Supportive File.Nothing to display رو دارم.هر برنامه یا بازی ای هنگام اجرا این ارور رو میده.گوشی رو ریست کلی کردم،رم رو هم فرمت کردم بازم نشد.این مشکل از چیه؟ویروسه یا با آپدیت یا فلش حل میشه؟
برای آپدیت چکار باید کنم؟
چه سکوتیه اینجا!یعنی 5610 اینقدر زود قدیمی شد!:41:
اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه(که بعید می دونم داشته باشه) با آپدیت حل می شه.
برای آپدیت باید برین سایت نوکیا قسمت آپدیتش،بعد آخرین نسخه nokia software updater رو کامپیوترتون نصب کنین و طبق توضیحات سایت و برنامه گوشیتونو آپ کنید.
در مورد آپدیت کردن فریمور گوشی آموزشای زیادی تو وب هست.کافیه تو گوگل یه سرچی بزنی.
تو سایت نوکیا هم به فارسی آموزش داده شده.
leofalconer
05-12-2010, 15:40
بسیار بسیار عالی بود. استفاده کردم. مشکل چند ماهم رو حل کردی. بسیار ممنونم
salamemad
11-01-2011, 15:08
سلام
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی گوشی زنگ میخوره فقط اسم طرف بیوفته و شماره نشان داده نشه؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.