مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 5610
Punisher_2008
14-09-2008, 15:30
اگه اپدیت کنی 100% بر میگرده گوشی هم به روز میشه و بهتر جواب میده اخرید ورژن 6.60هست من نصب کرده بودم نویز دوربین خیلی کاهش پیداکرده بود صدا کمی بلنتر شده بود و کیفیت دوربین هم بالاتر میاد
با تشکر
bihal_gua jingg
15-09-2008, 22:14
سلام بر دوستان
من گوشيم اون جايي كه صفحه رو ميبري رو مديا و صفحه اصلي پشتش شكسته من نمي تونم عوضش كنم ...
كسي مي تونه كمكم كنه...
راستي قاب فابريكش چنده...؟
من مي خوام
DJ.Mamal
15-09-2008, 22:25
سلام بر دوستان
من گوشيم اون جايي كه صفحه رو ميبري رو مديا و صفحه اصلي پشتش شكسته من نمي تونم عوضش كنم ...
كسي مي تونه كمكم كنه...
من مي خوام
اگه منظورت دكمه اسلايدره...براي منم شكسته..يك ماهه...قيمتشو نميدونم اما روي قابش فكر نكنم باشه
Punisher_2008
16-09-2008, 08:29
قیمت اسلایدرش 10 تومان شاه عبدل عضظیم بود اسلایدر اصلی بود جنسش خوب بود ولی در کل اسلایدر خودش خیلی محکمه دست ما که 5610 بود حرف نداشت
MehranVB
16-09-2008, 08:32
سلام بر دوستان
كسي مي تونه كمكم كنه...
من مي خوام
قابش دکمه اسلایدر نداره...
Punisher_2008
16-09-2008, 10:57
قابش دکمه اسلایدر نداره...
تایید شد حتی اگه قاب فابریک هم بگیری روش نداره ببین چطور شکسته؟ اگه دورش فقط ترک گرفته مشکلی نداره دوستم همینطور شد یکم با سوزن چسب قطره ای زد الان خیلی وقته مه داره اصلا هم گیر نمیکنه ولی اگه میبینی زیاد و داغونه عوضش کن یک راه دیگه که من برای بعضی از دوستان گوشی شون اینطوری میشه میرم اسلایدرشو در میارم ( اگه شکسته باشه) خیلی راحته میاریش بیرون و چسب قطره ای با سوزن میزنه و طوری میزنه که فط اغشته بشه خیلی راحت و روان کار میکنه تضمینی ولی خودت اینکارو نکن حتما بده یک تعمیرکار این کارو کنه ولی اسلایدرش خیلی محکمه نمیدونم چرا مال شماها اینقدر زود میشکنه در مغازه ما 5610 میرام که شاید بیشتر از یک سال کار کردن سلایدرشون سالمه سالمه و خیلی کم دیدم اسلایدر بشکنه مگر نوع تقلبی که خیلی ضریفه
سلام
من دیروز این گوشی رو خریدم(25-6-87) .قرمزه و خیلی خوشگله .اما چون همیشه سیمبین داشتم اصلا نمی تونم با جاوا کار کنم.
می خوام بفروشمش.زیر قیمت.
فنلاندیه و 30ماه گارانتی داره.
255000 تومن خریدم.
MehranVB
16-09-2008, 12:35
تایید شد حتی اگه قاب فابریک هم بگیری روش نداره ببین چطور شکسته؟ اگه دورش فقط ترک گرفته مشکلی نداره دوستم همینطور شد یکم با سوزن چسب قطره ای زد الان خیلی وقته مه داره اصلا هم گیر نمیکنه ولی اگه میبینی زیاد و داغونه عوضش کن یک راه دیگه که من برای بعضی از دوستان گوشی شون اینطوری میشه میرم اسلایدرشو در میارم ( اگه شکسته باشه) خیلی راحته میاریش بیرون و چسب قطره ای با سوزن میزنه و طوری میزنه که فط اغشته بشه خیلی راحت و روان کار میکنه تضمینی ولی خودت اینکارو نکن حتما بده یک تعمیرکار این کارو کنه ولی اسلایدرش خیلی محکمه نمیدونم چرا مال شماها اینقدر زود میشکنه در مغازه ما 5610 میرام که شاید بیشتر از یک سال کار کردن سلایدرشون سالمه سالمه و خیلی کم دیدم اسلایدر بشکنه مگر نوع تقلبی که خیلی ضریفه
این کار به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. چون در اثر حرارت بعد از مدتی به Lcd صدمه وارد میشه...
bihal_gua jingg
16-09-2008, 16:07
مال من خيلي شكسته ...
كسي مي تونه برام بفرسته...
من مي خوام قاب گوشي رو هم مي خوام عوض كنم...
كسي مي تونه بخره من پولشو براش مي فرستم...
اينجا پيدا نشد مي دونيين كه كجاشو مي گم...
----(====)---- يه اينجور تقريبا شكل داره پشتش گرار داره ...
وپشت اين صفحه چراغ مي درخشه
Punisher_2008
16-09-2008, 22:08
این کار به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. چون در اثر حرارت بعد از مدتی به Lcd صدمه وارد میشه...
بنده گفتم خودتون انجام ندید بدید یکی که وارد باید چسب رو با سوزن بزنید یک طوری که اینور اونور نریزه چندین بار کردیم هیچ مشکلی به وجود نمیاره این گوشی خیلی مقاوه این قدر دسته کمش نگیرید
Punisher_2008
16-09-2008, 22:15
پیشنهاد میکنم قاب گوشی رو عوض نکنید بهتره قاب خودش خیلی عالیه ( هیچی فابریک نمیشه) یکی از دلایل اینکه اسلایدر میشکنه همین تعمیر کاران بی تجربه یا بی حوصله هستند اگه اسلایدر محکم پیچشو ببنده با کوچکترین ضربه میشکنه و اگه شل ببنده باعث صدمه زدن به فلت یا ال سی دی میشه ن محکم و نه شل چندین مورد مشاهده کردم قاب عوض کردن دکمه اسلایدر زیاد محکم بسته شده خود به خود به مرور زمان شکسته مال من که داشتم یک بارم بازش نکرده بودم اصلا اسلایدر یک خط هم بر نداشته بود در صورتی مه چندین بار کف اتاقم که سرامیک هست افتاد و 2بار از رو موتور فکر کنم اینا کافی باشه برای اینکه نشون بده اسلایدر این گوشی محکمه در ضمن فراموش نکنید اسلایدر از سطح برجسته هست و وقتی میوفته یک نو سپر واسه ال سی دی هم هست
iman-crystal
16-09-2008, 22:39
واسه ی منم دکمه اسلایدرش ترک برداشته ولی کلید متحرکش نه قاب دورش 2تا ترک یکی سمت راستش یکی هم سمت چپ .
جفت ترکا تا صفحه ی گوشی رسیدن ولی هنوز قاب اسلایدر جدا نشده به نظرتون من چیکار کنم؟
Punisher_2008
17-09-2008, 00:09
اسلایدر گیر نمیکنه؟ اگه میکنه عوضش کن اگه نمی کنه احتیاجی نیست به طور کلی اسلایدر کاری خاصی نمیکنه انا حرف هست که میگن فلت یا ال سی دی میسوزنه زیر اسلایدرش اگه ببنید مثل V هست ولی باز تر و سراش خط دارن سرش رو به پایین هست با حرکت با چپ یک دکمه هست رو هم فشار میاره به سمت راست یک دکمه دیگه رو اون فکر نکنید چیزی عجیبیه به جای اینکه دکمه ها بالا باشن نو اوری انجام دادن با کیلید متحرک این کارو کردن \/ و اینکه میگن شل میشه یا اینکه میسوزنه تقلبیه وگر اینکه اتصال کنه مثلا میبریم سمت چپ بر نگرده سر جاش اتصال میکنه میسوزنه وگرنه اصلا این گوشی هیچ میشکلی نداره دوست عزیز ایمان اگه میبینید داره گیر میکنه به سختی چپ راست میره عوض کن بهتره ولی دقط کن یک جایی ببر که بلد باشه اسلایدر ببنده نه محکم نه شل هردوشنون با عث ضرر میشن اگه شل ببنده درست کار نمیکنه و به مرور زمان به ال سی دی صدمه میزنه
MehranVB
17-09-2008, 08:22
کیا هنوز مشکل ساعت SMS رو دارن؟ من توی تهران هستم و با خطهای 912 این مشکل رو دارم. اما با ایرانسل یا تالیا یا خطهای شهرستان ساعت درسته و مشکلی نداره. شما هم همینطورین؟؟؟
MehranVB
17-09-2008, 08:22
راستی واسه Music Player هم Skin وجود داره؟
Punisher_2008
17-09-2008, 08:56
واسه هنوز ساعت ها مشکل دارند در مورد موزیک پلیر منظرت پشت صفحه هست؟ یک تم ویندوز xp نصب کردم خود به خود عوض کرد یک سری از تم ها عوض میکنند یک سری نه راستی اقا مهران مشکل 5610 شما حل شد؟ الان در چه حاله؟
bihal_gua jingg
17-09-2008, 09:06
مال من خيلي شكسته ها
از دو طرف كه از يه طرف برجسته شده ...
راستي يه برنامه جو برا مديريت فايل ها و يكي براي ارسال برنامه از طريق بلوتوث مي خوام كسي نداره...؟؟؟؟
MehranVB
17-09-2008, 09:16
واسه هنوز ساعت ها مشکل دارند در مورد موزیک پلیر منظرت پشت صفحه هست؟ یک تم ویندوز xp نصب کردم خود به خود عوض کرد یک سری از تم ها عوض میکنند یک سری نه راستی اقا مهران مشکل 5610 شما حل شد؟ الان در چه حاله؟
نه، فکر کنم LCD جدیدی که گذاشتم چینی بود!!
LORD SAMETA
17-09-2008, 12:42
سلام.آقا من یه مشکلی با اسلایدرم دارم.من دادم بیرون قاب گوشیمو عوض کرده ولی بعدش اسلایدر رو وقتی به چپ و راست میبری درست سر جاش برنمیگرده.مشکل از چیه؟
Punisher_2008
17-09-2008, 20:27
حتما اون جفتك كج كرده يا قابت جنسش خوب نيست كشو 5610 الان مثل قبلانه?
bihal_gua jingg
17-09-2008, 20:31
كسي پيشنهادي برا من نداره ؟؟؟؟؟؟؟
راستي من اگه بخوام بفروشم چند مي خرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bihal_gua jingg
17-09-2008, 20:35
راست قاب فابريك گوشيم رو قبلا عوض كردم...
لطفا زود جواب بدين چون من لنگ در هوا هستم...!!!!!!!!!!!!!!
Punisher_2008
17-09-2008, 20:48
راست قاب فابريك گوشيم رو قبلا عوض كردم...
لطفا زود جواب بدين چون من لنگ در هوا هستم...!!!!!!!!!!!!!!
جنس قاب مناسب نیست برو قاب خودش بزار به احتما 99% درست میشه شما الان رو E250 یک قاب بزار ببین کشو نسبت به قبل محکم تر میشه و مثل قبل عمل نمی کنه به طور کلی پیشنهاد میکنم قاب گوشی رو عوض نکنید مگر داغون بشه
Punisher_2008
17-09-2008, 20:50
كسي پيشنهادي برا من نداره ؟؟؟؟؟؟؟
راستي من اگه بخوام بفروشم چند مي خرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سخت در اشتباه هستی واقعا گوشی باحالیه بفروشی ضرر میکنی صدای با کیفیت دوربین در رده بالا ال سی دی با وضوح تصویر عالی بدنه ضد خش واقعا عالی اگه سیمبین رو بخیال بشه یکی از بهترین گوشی های سری40 نوکیاست که محدودیت نصب هم نداره
Punisher_2008
17-09-2008, 20:51
نه، فکر کنم LCD جدیدی که گذاشتم چینی بود!!
بزار کمکت کنم ببین ماکه تو تعمیرگاه هتسیم همیشه واسه گوشی های نوکیا ال سی دی با جنس خود نوکیا میخرید ولی دو نوع داره باز تقلبی که همون اسمه نوکیا ولی فرق دارند ال سی دی اصلی نوکیا اول اینکه مثل هار SATA داخل یک پللاستیک محکم هست که رنگش تیره هست و وقتی در میارید برچسب روی صفحه ال سی دی کنارش سبزه اگه رنگ دیگه ای بود اصلا نخرید این ال سی دی اصلیه غیر از اینا تقلبی هستند
davoodxman
18-09-2008, 11:45
سلام به همه ي دوستاي خوبم...
من تازه واردم و زياد با سايتتون آشنا نيستم.
ميخواستم بگم منم يه ماهيه خريدمش فقط از شانس گندم يه بار فلش كردم و يه بار هم از دستم افتاد زمين شيشش شكست...
با اين حال كه با فلش كردنش يه چيزايي ازش كم شد اگه الان هم بگن بين گوشياي جديد يه دونه انتخاب كن ميگم فقط 5610
davoodxman
18-09-2008, 11:51
ميخواستم ازتون بپرسم سايتي رو ميشناسيد كه بشه تم هاي فابريك 5610 رو دانلود كرد...
ميدونيد كه وقتي گوشي فلش بشه هر چي توش باشه ميره.
ممنون.
bihal_gua jingg
18-09-2008, 12:09
قبلا مال من شكسته بود برا همين عوضش كردم...
نگفتين چند مي خرن ؟؟؟؟؟؟؟
MehranVB
18-09-2008, 13:16
قبلا مال من شكسته بود برا همين عوضش كردم...
نگفتين چند مي خرن ؟؟؟؟؟؟؟
150 قیمت دارم. ولی فکر کنم بیشترم بتونی گیر بیاری.
LORD SAMETA
18-09-2008, 19:55
ببین کشو به راحتی به چپ و راست میره ولی خوب سر جاش برنمیگرده.
یک سوال دارم.من خودم میتونم قابشو باز کنم و دوباره فابریکه رو بندازم؟برای اینکار چه نوع پیچ گوشتی لازمه؟
به همتون نصیحت:قاب 5610 رو عوض نکنید.
Punisher_2008
18-09-2008, 21:02
خودتون این کارو نکنید ضرر میکنید قاب 5610 که هیچ هیچ گوشی عوض نکنید تا وقتی که سالمه
Punisher_2008
18-09-2008, 21:06
سلام به همه ي دوستاي خوبم...
من تازه واردم و زياد با سايتتون آشنا نيستم.
ميخواستم بگم منم يه ماهيه خريدمش فقط از شانس گندم يه بار فلش كردم و يه بار هم از دستم افتاد زمين شيشش شكست...
با اين حال كه با فلش كردنش يه چيزايي ازش كم شد اگه الان هم بگن بين گوشياي جديد يه دونه انتخاب كن ميگم فقط 5610
این گوشی واقعا مقاومت بالایی داره حتی gsmaria هم تایید کرده دز قطعاتش فلز به کار رفته جز تقلبی خیلی محکم و بدون مهدودیت نصب و با دوربین بالا
iman-crystal
18-09-2008, 22:06
اسلایدر گیر نمیکنه؟ اگه میکنه عوضش کن اگه نمی کنه احتیاجی نیست به طور کلی اسلایدر کاری خاصی نمیکنه انا حرف هست که میگن فلت یا ال سی دی میسوزنه زیر اسلایدرش اگه ببنید مثل V هست ولی باز تر و سراش خط دارن سرش رو به پایین هست با حرکت با چپ یک دکمه هست رو هم فشار میاره به سمت راست یک دکمه دیگه رو اون فکر نکنید چیزی عجیبیه به جای اینکه دکمه ها بالا باشن نو اوری انجام دادن با کیلید متحرک این کارو کردن \/ و اینکه میگن شل میشه یا اینکه میسوزنه تقلبیه وگر اینکه اتصال کنه مثلا میبریم سمت چپ بر نگرده سر جاش اتصال میکنه میسوزنه وگرنه اصلا این گوشی هیچ میشکلی نداره دوست عزیز ایمان اگه میبینید داره گیر میکنه به سختی چپ راست میره عوض کن بهتره ولی دقط کن یک جایی ببر که بلد باشه اسلایدر ببنده نه محکم نه شل هردوشنون با عث ضرر میشن اگه شل ببنده درست کار نمیکنه و به مرور زمان به ال سی دی صدمه میزنه
اگه توجه کرده باشین دو ر اسلایر 2تا چراغ هست بعدش با لا وپایینش یه نوار سیاه هست که وصل میشه شه به قاب اسلایدر درست؟واسه من اول دو تا تاترک تو نوار سیاها خورد به طوری که نور سفید چراغ ها از لایه ی ترک پیدا شد ولی من بازم ازش استفاده کردم بعد ای ترکها زد به قاب اسلایدر و ترک به قاب رفت یعنی ترک از نوار سیاه کنار چراغ شروع شد و تا قاب اسلایدر ادامه پیدا کرد بعد که دیدم انجوری شد من یه شرتکات واسه موزیک پلیرم درست کردم و دیگه از اسلایدر استفاده نکردم ولی اسلایدرم مثل سابق روونه و گیر نمیکنه
امیدوارم واضح گفته باشم
Punisher_2008
18-09-2008, 23:12
اینک یک راهیست ولی اسلایدر رو استفاده کن مشکلی پیش نمیاد فقط گیر نکنه که اتصال میکنه اگه زیاد گیر کنه به مرور زمان گوشی صدمه میبینه
LORD SAMETA
20-09-2008, 19:12
حالا من چیکار کنم؟بدم دوباره قاب فابریکو بندازن؟
Punisher_2008
21-09-2008, 08:34
بله بدین قاب فابریک بزارن به احتمال خیلی خیلی زیاد درست میشه
bihal_gua jingg
21-09-2008, 11:02
خوب بايد بگم مال من هم فابريك نيست اما مشكلي نداره...
و اين كه من جوايستيك كشو عوض كردم خيلي خوب كار مي كنه...
farzad_sunrise1985
24-09-2008, 08:48
سلام بچه ها کسی میتونه در مورد این چند تا گزینه که توی setting 5610 هست یه توضیحی بده وبگید به چه درد میخوره مرسی :
setting--security--authority certificates
setting --security--user certificates
setting--security--access code--change barring pass این پسوردی که میخواد چیه؟
setting --configuration----personal config.sett از گزینه option قسمت add new بگید که گزینه های این قسمت برای چی هستند
از همه شما پیشاپیش تشکر می کنم
LORD SAMETA
25-09-2008, 19:41
ببین بعضی وقتها لازمه که تنظیمات دستیابی به سرویسهای مخابراطی رو دستی(maual)وارد کنی.مثلا gprs یک تنظیماتی داره که با sms باید برات بیاد.ولی بعضی وقتها این sms هر کاری میکنی نمیاد.
setting --configuration----personal config.sett هم برای همینه.شما add new رو انتخاب می کنید و تنظیمات مربوط به sms،gprs،mms،استریمینگ و ... رو وارد میکنید.اون اولی هایی که گفتی مربوط به گواهی نامه های کاربری است.پسوردی که گفتی به نظرم مال cell narring servies هست که تو ایران فعال نیست.این سرویس تو دفترچه گوشی خوب توضیح داده شده.اگه دفترچه نداری از دفترچه یک گوشی دیگه درباش بخون.
سرویس call barring در ایران فعال هست و می تونید برید امور مشترکین فعالش کنید ماهی 600 تومان هم هزینش هست من خودم 3 سال هست که دارم ازش استفاده می کنم
Punisher_2008
26-09-2008, 08:20
ویرایش شد:31::31::31:
panteon_f
26-09-2008, 21:45
من سکیوریتی کد Security code گوشیم رو ندارم ظاهراً در مدل 5610 فرق داره لطفا ً به من بگید چی کار کنم ؟ منظورم اینه که مثل گوشیهای دیگه میشه بدون داشتن کد ، ان رو ریست کرد ؟ اگه میشه چه جوری ؟؟
LORD SAMETA
26-09-2008, 23:52
اگه گوشیت نو هست به نظرم باید 12345 باشه.ریست کردنش هم اینجوریه:
.menu...setting....rest.factory sett
بعد دو انتخاب میده بهت:restore setting only که فقط تنظیماتو به حالت اول درمیاره و اطلاعاتو پاک نمیکنه.
restore all که علاوه بر برگرداندن تنظیمات اطلاعات شامل پیامکها،شماره ها،و مدیا رو پاک می کنه.
فکر هم نمیکنم کدی بخواد.
در ضمن دوست عزیز میشه درباره call barring بیشتر توضیح بدی
access point ساختی ؟
اگه نساختی اینکارو کن :
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
( active میکنی )
باید درست بشه
انجام دادم ولی درست نشد.
LORD SAMETA
28-09-2008, 22:56
به جای irancellgprs تایپ کن mtnirancell شاید کار کنه
سلام به همه
ببخشيد اگر اين سوالا اين جا ميپرسم
اينتر نت همراه اول فعال شده ؟
farzad_sunrise1985
29-09-2008, 08:58
سلام به همه
ببخشيد اگر اين سوالا اين جا ميپرسم
اينتر نت همراه اول فعال شده ؟
من شنیدم توی تهران به صورت ازمایشی فعاله
bihal_gua jingg
29-09-2008, 09:51
سلام بر دوستان
گوشي من هر چي برنامه داره رو باز نمي كنه ...
مشكل از كجاست فرمتش كردم درست نشد...
فلش هم كردم درست نشد...
بايد چي كار كنم...
يكي كمك كنه...
فوري لطفا...............:19::19::19::19::41::41::19 ::19:
LORD SAMETA
30-09-2008, 14:35
چه جوری شده؟ارور میده یا فقط صفحه لودینگ رو نشون میده؟
به جای irancellgprs تایپ کن mtnirancell شاید کار کنه
من تنظیمات Irancell رو گرفتم و خود مرورگر گوشی کار می کنه ولی با برنامه هایی که نصب کردم(مثل opera mini) نمی تونم به اینترنت وصل بشم. فکر نکنم به این ربطی داشته باشه.
DJ.Mamal
30-09-2008, 19:22
من شنیدم توی تهران به صورت ازمایشی فعاله
تو تهران فعاله منتهي بايد براي فعال كردن هزينه بدي كه اين سرويسو با تعرفه ي فضايي بهت بدن!
نميدونم تا كي ميخوان ملتو سركيسه كنن
Punisher_2008
01-10-2008, 17:30
خب خب n73 رو ردش کردم برگشتم سر 5610 قبلی خودم بیشتر بهاش حال میکنم کیفیت صدای بالا بدنه ضد خش باطری محشر ال سی دی که دیگه بی رقیبه دوربین عالی فیلم برداری عالی از اون مهتز خز نیست شاید سیمبین نداره ولی واسه من سیمبین مهم نیست جاوا هم کلی بازی و نرم افزار باحال داره البته زیاد مثل سیمبین نه ولی داره
bihal_gua jingg
01-10-2008, 19:16
ببين برنامه ها هستن وقتي تو go to اد كردم مي تونم باز كنم...
اما نمي تونم از جايي كه برنامه ها هستن بازش كنم...
ok.
LORD SAMETA
01-10-2008, 19:51
ببین operamini یه ذره بدقلقه.من مرورگرای زیادی رو امتحان کردم که با تنظیمات گوشی جواب داد.البته من خودم گوشیمو تنظیم کردم نه با اس ام اس تنظیمات ایرانسل.
اگه برنامه های دیگه گوشیت به راحتی به اینترنت وصل میشن مثل(yahoo!go,download,wide get)مشکلی نیست.چون اپرا یه ذره اذیت داره که با چند بار رو لینک زدن درست میشه.من خودم با اپرا مینی وصل شدم.
وقتی برنامه ای مثل wide get که تو 5610 هست باز میشه یه E کوچولو بالا صفحه میاد.بعد باید یه مربع سفید دورش بیاد.
اگه E ظاهر میشه ولی مربع دورش نمیاد تنظیمات رو دستکاری کن و حتما در setting تنظیماتو در همه برنامه ها فعالش کن.
اگه حتی E هم نمیاد که هیچی!اصلا گوشی بنده خدا نمی تونه طرف وصل شدن به اینترنت بره چه برسه به وصل شدن.
وقتی خواستی تنظیماتو دستی وارد کنی این مسیرو برو:menu...setting...configuration setting...personal config sett
بعد add new و بعد web رو انتخاب کن.و مثل gprs تنظیمش کن.حتما هم active بشه.
بیشتر این برنامه ها مشکلشون با acces point هست. بنابراین تو تنظیمات access point بیشتر دقت کنید.
در ضمن fire fox هم خیلی مرورگر جالبیه.امتحانش بد نیست.
شما که گوشیتون تو بازکردن برنامه مشکل داره یه نیگا به version که دادی فلش کردن بنداز.شاید 4.4 باشه.و به نظر من دوباره آپدیتش کن.برنامه ها هم با کامپیوتر نصب کن.شاید مشکل درست شه.رو فایلی که میخوای نصب کنی کلیک کن و
open with..nokia app installer رو بزن و بعد yes.برنامه ها تو حافظه گوشی نصب میشن.
Punisher_2008
01-10-2008, 22:07
ببین operamini یه ذره بدقلقه.من مرورگرای زیادی رو امتحان کردم که با تنظیمات گوشی جواب داد.البته من خودم گوشیمو تنظیم کردم نه با اس ام اس تنظیمات ایرانسل.
اگه برنامه های دیگه گوشیت به راحتی به اینترنت وصل میشن مثل(yahoo!go,download,wide get)مشکلی نیست.چون اپرا یه ذره اذیت داره که با چند بار رو لینک زدن درست میشه.من خودم با اپرا مینی وصل شدم.
وقتی برنامه ای مثل wide get که تو 5610 هست باز میشه یه E کوچولو بالا صفحه میاد.بعد باید یه مربع سفید دورش بیاد.
اگه E ظاهر میشه ولی مربع دورش نمیاد تنظیمات رو دستکاری کن و حتما در setting تنظیماتو در همه برنامه ها فعالش کن.
اگه حتی E هم نمیاد که هیچی!اصلا گوشی بنده خدا نمی تونه طرف وصل شدن به اینترنت بره چه برسه به وصل شدن.
وقتی خواستی تنظیماتو دستی وارد کنی این مسیرو برو:menu...setting...configuration setting...personal config sett
بعد add new و بعد web رو انتخاب کن.و مثل gprs تنظیمش کن.حتما هم active بشه.
بیشتر این برنامه ها مشکلشون با acces point هست. بنابراین تو تنظیمات accesspoint بیشتر دقت کنید.
در ضمن fire fox هم خیلی مرورگر جالبیه.امتحانش بد نیست.
شما که گوشیتون تو بازکردن برنامه مشکل داره یه نیگا به version که دادی فلش کردن بنداز.شاید 4.4 باشه.و به نظر من دوباره آپدیتش کن.برنامه ها هم با کامپیوتر نصب کن.شاید مشکل درست شه.رو فایلی که میخوای نصب کنی کلیک کن و
open with..nokia app installer رو بزن و بعد yes.برنامه ها تو حافظه گوشی نصب میشن.
کاملا تایید میشه opera خیلی مشکله مثلا یکی از اراداتی که همیشه میگرفت نتظیم تاریخ بود ولی من باهاش مشکل ندارم الان هم کلی برنامه ymtini/ yahoochat /nimbuzz/mp3 tols و... که خیلی باحالا مخصوصا mp3 tols که محشره میتونید از داخل گوشی هر تیکه از فیلم با اهنگ مورد نظر رو بردارید خیلی باحاله
دوستان ظاهرا آپدیت جدید با ورژن 8.30 اومده و چند روزه Release شده. کسی خبری داره چطوره ؟
Punisher_2008
02-10-2008, 07:37
دوستان ظاهرا آپدیت جدید با ورژن 8.30 اومده و چند روزه Release شده. کسی خبری داره چطوره ؟
دوست عزیز سایت نوکیا چک کردن 6.60 اخرین ورژن بود جدید نه امده هنوز
شما کجا دیدین؟
Punisher_2008
02-10-2008, 07:46
دوستانیکه با opera مشکل دارند از نرم افزار UCWEB6 استفاده کنند سرعت عالیه خیلی هم خوبه من دارم خیلی وقته دارم استفاده میکنم هیج مشکلی نداره و راحت کار میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد:
سلام به همه
من 5610 دارم ولي در هنگام صحبت كردن صداش پايين نميدونم مشكل از كجاست كمكم كنيد
کمک فوری
security code گوشیم یادم رفت چکار کنم دست یکی از دوستام بود نمیدونم چه شد الان هر چی میزنم error میده
Punisher_2008
02-10-2008, 19:17
سلام به همه
من 5610 دارم ولي در هنگام صحبت كردن صداش پايين نميدونم مشكل از كجاست كمكم كنيد
اتقافا صدای مکالمه خیلی خوبه تظیماتش رو دست کاری نکردی؟
Punisher_2008
02-10-2008, 20:09
دوستان چک کنید ببینید ورژن جدید امده تو سایت نوکیا رفتم اخرین ورژن همین 6.60 بود ولی یکی از دوستان میگفت جدیدتر امده
farzad_sunrise1985
02-10-2008, 21:28
اره ورژن جدید 5610 8.3 اومده توی گوگل بنویس nokia 5610 v 8.3 چند تای اولی شما رو هدایت میکنه یا میتونید برید اینجا :
Punisher_2008
02-10-2008, 21:33
از دوستان کسی اپدیت کرد ؟ اگه کرده چه تغیراتی کرده؟
LORD SAMETA
02-10-2008, 21:37
ممکنه اشکال از کپسول دهنی گوشیت باشه که صداش اومده پایین.
اگه ایراد داشته باشه قیمتش بین 7 تا 12 هزار تومنه.به نظرم یه reset factory بکن.
farzad_sunrise1985
02-10-2008, 22:05
من هنوز اپدیت نکردم هر کی امکاناتش رو داره اپدیت کنه بگه جه اتفاقاتی میفته اما من که بخش نظر خواهی مربوط به ورژن 8.3 رو خوندم اکثرا در مورد بهتر و بالاتر رفتن کیفیت پخش اهنگ ها گفته بودن بعضی ها یه چیزایی در مورد بالا رفتن باس و عوض شدن تم موزیک پلیر گفته بودن خیلی ها هم گفته بودن که دیگه بیخودی هنگ نمکنه و خیلی بهتر شده
Punisher_2008
02-10-2008, 22:23
من هنوز اپدیت نکردم هر کی امکاناتش رو داره اپدیت کنه بگه جه اتفاقاتی میفته اما من که بخش نظر خواهی مربوط به ورژن 8.3 رو خوندم اکثرا در مورد بهتر و بالاتر رفتن کیفیت پخش اهنگ ها گفته بودن بعضی ها یه چیزایی در مورد بالا رفتن باس و عوض شدن تم موزیک پلیر گفته بودن خیلی ها هم گفته بودن که دیگه بیخودی هنگ نمکنه و خیلی بهتر شده
ورژن 4.81 مال من که بود یکبارم هنگ نکرده بود 6.60 هم اصلا هنگ نداشت کیفیت صدا خیلی بالا هست اگه بالاتر امده دیگه محشر شده پس
اتقافا صدای مکالمه خیلی خوبه تظیماتش رو دست کاری نکردی؟
نه ولي امكان داره كار ويروس باشه ؟
bihal_gua jingg
03-10-2008, 12:35
سلام دوستان
مال من درست نشد ...
كسي پيشنهادي نداره؟؟؟
من منظرم...
sos sos sos sos sos sos
LORD SAMETA
03-10-2008, 19:38
[quote=songa;3030375]نه ولي امكان داره كار ويروس باشه ؟[/quote
گوشی با سیستم عامل جاوا ویروسی نمیشه.که برای 5610 هم صادقه.
فقط اون وقتایی که k750 رو بورس بود یه بنده خدایی ویروس براش نوشت.
گوشیتو آپ کن.
سلام
متشكرم فكر كنم مشكلم برطرف شد
rozysara
04-10-2008, 10:01
Latest available software for Nokia 5610 XpressMusic, product code 0552250
Version: 08.30
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements
Punisher_2008
07-10-2008, 00:14
سلام دوستان چی شد کسی اپدیت کرد؟ چه تغیراتی ایجاد شد؟
LORD SAMETA
07-10-2008, 21:45
آقا پس این ورژن 8 چی شد؟من هر چی میخوام آپدیت کنم میگه گوشی شما جدیدترین ورژنو داره:6.6
Punisher_2008
07-10-2008, 22:58
آقا پس این ورژن 8 چی شد؟من هر چی میخوام آپدیت کنم میگه گوشی شما جدیدترین ورژنو داره:6.6
داخل خود سایت نوکیا 6.60 اخرین ورژن هست و اصلا از نسخه 8 حرفی نیست کسی تاحالا اپدیت کرده؟
product code گوشیتونو تو سایت نوکیا بزنید ببینید ورژن جدید برای گوشیتون اومده یا نه. برا گوشی های مختلف بنا بر منطقه و زبان گوشی آپدیت های مختلفی لازم هست و برای همه گوشی ها از یک آپدیت استفاده نمیشه برای همین یکم زمان می بره تا برای همه گوشی ها آپدیت بیاد. اینم سایت نوکیا برای چک کردن product code
سلام دوستان
آیا میشه رو این گوشی منشی تلفنی گذاشت؟
bihal_gua jingg
08-10-2008, 18:22
تا جايي كه من مي دونم نمي شه منشي تلفني نصب كرد...
Punisher_2008
09-10-2008, 09:02
سلام دوستان تاحالا کسی با ورژن 6.60 یا 8 امتحان کرده که ایا رم 8گیگ رو ساپورت میکنه ؟ تا 4 گیگ مه خیلی راحت ساپورت میکرد وباید 8گیگ هم ساپورت کنه
Punisher_2008
09-10-2008, 09:07
تا جايي كه من مي دونم نمي شه منشي تلفني نصب كرد...
روی گوشی جاوا E250 سامسونگ منشی هست جاوا نوکیا که دیگه از سامسونگ بهتره به ادرس زیر سر بزن حتما پیدا میکنی
LORD SAMETA
09-10-2008, 15:28
ما که تو سایت نوکیا چک کردیم همون 6.6 بود
Punisher_2008
09-10-2008, 19:37
ما که تو سایت نوکیا چک کردیم همون 6.6 بود
تایید میشه سایت نوکیا اخرین ورژن رو 6.60 زده
rozysara
09-10-2008, 20:11
اگه میخواین به این زودی از ورژن 8 استفاده کنین از پروداکت 0552250 استفاده کنین که خوب زبان فارسی و عربی رو نداره اگه هم که عجله ندارین خوب صبر کنین
danger9597
10-10-2008, 09:49
سلام
پسر خاله من با 5610 یه مشکل داره که از من خواست کمکش کنم
مشکل اینه که هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
حتی نرم افزار های فابریک گوشی
و موقع انتخاب این eror مشاهده میشه
supportive object
no thing to display
البته ریست تنظیمات کرد نشده
حالا lock code گوشیش هم نمیدونه چند بود
اینم دیگه آخرش بود
:13::27:
bihal_gua jingg
10-10-2008, 11:05
سلام
supportive object
no thing to display
اینم دیگه آخرش بود
مال من هم اين مشكل رو داشت...
بايد آپگريد بكنه من آپگريد كردم درست شد...
Punisher_2008
10-10-2008, 11:06
سلام
supportive object
no thing to display
اینم دیگه آخرش بود
با اپدیت 100% درست میشه مال من همینطور شد یک برنامه هست مربوط به هک بولوث انو نصب کرده اینطور شده هیچ برنامه جاوا رو پشتیبانی نمیکنه با یک اپدیت درست میشه در k800 , k550 هم دیدم هینطور در اونا هم با اپدیت درست میشه 100%
danger9597
11-10-2008, 20:55
ممنون خیلی لطف کردین
Punisher_2008
11-10-2008, 21:31
ممنون خیلی لطف کردین
مشکلتون حل شد پس بازم سوالی بود در خدمتم در مورد عکاسی با 5610و......
Punisher_2008
12-10-2008, 19:50
دوستان به نظر شما کیفیت عکس های 5610 در ورژن 6.60 بهتره شده؟ نیر که خیلی کم شده نرم افزار ویرایش تصاویر چه قدر تغیر کرده به نظر شما ؟
سلام
سايت نرم افزار وتم براي 5610 ميخوام
پس 5610 ويروس نمگيره اره؟
Punisher_2008
13-10-2008, 19:19
سلام
سايت نرم افزار وتم براي 5610 ميخوام
پس 5610 ويروس نمگيره اره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برنامه های باحالی داره برای جاوا ویروس وجود نداره تم هم در ضمن اگه خواستی نرم افزار بیشتر از یک مگابایت نصب کنید باید از حالت deta... بقیش یادم نیست استفاده کنید
تم هم از ادرس زیر بگیر تم های s40 فرقی نداره همشون به هم دیگر میخوره و درال سی دی با مشکل هم موتجه نمیشید فمتشون هم nth هست
LORD SAMETA
14-10-2008, 13:34
ای کاش نوکیا یه ذره کیفیت دوربین 5610 رو بالاتر می برد.واقعا اگه کیفیتش اندازه ان73 بود بیرقیب می شد.
راستی بالای دکمه اسلایدر 5610 شما یه ترک برنداشته؟اول که ترک رو دیدم باورم نمی شد.ولی چون زمینه دور ال سی دیش سیاهه معلوم نبود.
ghazal86
14-10-2008, 15:18
سلام
ببخشید توی این تاپیک فایلهای آپگرید فارسی برای 5610 آبی هست یا نه ؟ میشه آدرسشو بدید؟
Punisher_2008
14-10-2008, 19:12
ای کاش نوکیا یه ذره کیفیت دوربین 5610 رو بالاتر می برد.واقعا اگه کیفیتش اندازه ان73 بود بیرقیب می شد.
راستی بالای دکمه اسلایدر 5610 شما یه ترک برنداشته؟اول که ترک رو دیدم باورم نمی شد.ولی چون زمینه دور ال سی دیش سیاهه معلوم نبود.
دوربین 5610 حرف نداره و از نرم افزار جدید دوربین استفاده میکنه که جای بحث نمی زاره شاید عکس های n73 پرنگتر باشه ولی مثل 5610 طبیعی نیست و فوکوس 5610 خیلی قویتر و سرعت و.... در دوربین 5610 خیلی سرتر هست در ضمن فلش 5610 دوگانه هست و فیلم برداری 5610 خیلی بهتر از n73 بوده n73 فقط رنگها را پرنگتر میکنه که غیر طبیعی هست شاید زیبا باشد و سرد و بی روح هست البته من خودم خیلی این پرنگ بودن رو دوست دارم ولی 5610 هم رنگها ر شارپ میکنه ولی تاجایی که دیگه غیر طبیعی و بیروح نشه 5610 از رقابای خود k770 t650 در هر همه حالت در دوربین برنده شد حتی در روز توانست بهترین 3 مگاپکسل سونی یعنی k180 رو شکست بده ولی در شب k810 با داشتن فلش قویتر برنده بود
عکس های زیر با 5610 گرفته شده ببین چه قدر خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسلایدر مال من چندین بار مخکم از رو موتور از دسته خودم رو پیاده رو اسفالت رو سرامکهای کف اتاقم افتاده اصلا هیچیش نشده نمیدونم چرا مال دوستان مشکنه ولی نگفته نماند این مانند یک سپر هست که ضربات محکم بیشتر به این وارد میشه و به ال سی دی صدمه نمیرسه:21::40:
Punisher_2008
18-10-2008, 08:40
دوستان کلوپ خوابید که یکیم فعالیت داشته باشید خوبه
Punisher_2008
19-10-2008, 11:07
از دوستان نرم افزاری داره که بشه از خود گوشی تصاویر رو ویرایش کرد رنگا رو پرنگ کردو..؟ از طریق کامپیوتر میکنم واقعا عکساش محشر میشه
Punisher_2008
24-10-2008, 16:56
سلام دوستان ورژن گوشی من 6.60 هست میخوام برگردونمش 4.81 چطور این کار رو انجام بدم؟
یک سوال دیگه بنظر شما در ورژن 6.60 کیفیت عکسا در شب کمتر نشده؟
سلام
گوشيم هنگ ميكنه چي كار كنم بعد از اين كه از كامپيوتر توش چيز ي ميريزم هنگ ميكنه بعد كه روشن خاموش مكنم دورست ميشه؟ مشكل از چي
/
؟
Punisher_2008
25-10-2008, 22:05
سلام
گوشيم هنگ ميكنه چي كار كنم بعد از اين كه از كامپيوتر توش چيز ي ميريزم هنگ ميكنه بعد كه روشن خاموش مكنم دورست ميشه؟ مشكل از چي
/
؟
اینجور مشکلات واسه همه گوشی ها پیش میاد یک بار فرمت کن درست میشه اگه نشد اپدیت 100% درست میشه
KINGTATu
25-10-2008, 23:13
سلام
/
؟
با عرض پوزش که تو تاپیک دخالت میکنم
من همین مشکلو با N73 دارم و مشکل هم برنامه ی PC Suite هست که منتظرم ورژن جدیدش بیاد تا این مشکل حل بشه
Punisher_2008
26-10-2008, 07:57
با عرض پوزش که تو تاپیک دخالت میکنم
من همین مشکلو با N73 دارم و مشکل هم برنامه ی PC Suite هست که منتظرم ورژن جدیدش بیاد تا این مشکل حل بشه
ولی pcsiute من مشکلی نداره با اینکه خیلی نرمافزار و بازی میریزم بهتره همیشه از حالت data storage استفاده کنید خیلی بهتره علاوه بر اینکه محدودیت نصب نداره سرعت خیلی بالایی برای انتقال فایل ها داره
Punisher_2008
27-10-2008, 19:19
با سلام و عرض ادب
دوستان دیدم کسی ورژن جدید اپدیت نمیکنه خودم دست بکار شدم ورژن 8.30 نصب کردم تغیراتی که حاصل شد شامل این موارد بود
1: سرعت به طرز چشمگیری بالا رفته با اینکه رم 200 مگابایت اضاف داره نصبت به ورژن قبلی صرعتش خیلی بالاتر رفته
2: صدا کیفیت خیلی بالا امده و بلندتر هم شده
3: دوربین مانند ورژن 6.60 هست عکسا در شب کیفیت کمتری دارند باید نور دوربنی رو تنظیم کنیم ولی نویز طبق معمول بسیار کمتر شده
4: طبق معمول همانطور که در ورژن 4.81 . 6.60 هنگ و رست نداشتم در این ورزن از صبح پدرشو در اوردم از بس بازی موزیک چت و... اصلا هنگ نکرد
نور ال سی دی کمی بیشتر شده
از اون مهمتر صدای شاتر کمتر شده و همینطور در sting میشه صدای شاتر رو قطع یا وصل کرد:21::21:
LORD SAMETA
28-10-2008, 13:50
بابا ما هرچی میریم آپدیت کنیم میگه ورژن شما(6.6) جدیدترینه.به نظر شما ممکنه مشکل از گوشی خودم باشه؟
Saman-tci
28-10-2008, 19:30
بهترین راهش اینه که کد گوشیتون رو در لینک زیر وارد کنید و با فریمور گوشیتون چک کنید ببینید جدیدتر اومده یا نه ...
Punisher_2008
29-10-2008, 07:11
بابا ما هرچی میریم آپدیت کنیم میگه ورژن شما(6.6) جدیدترینه.به نظر شما ممکنه مشکل از گوشی خودم باشه؟
باید پرداکت رو عوض کنید ولی باید بگم زبان عربی وجود نداره ولی sms فارسی دریافت و قابل نمایش هست
اینم prduc code ورژن 8.30
0552250
نحوه عوض کردن Product code گوشی با نرم افزار NSS
موقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb device
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید
لينك نرم افزار NSS
کد:
Mr Unknown
30-10-2008, 12:46
سلام
نميشه كاري كرد كه وقتي اسلايد رو مي بندي منو هاي فعال بسته بشن؟
من كه چيزي پيدا نكردم!!!
Punisher_2008
30-10-2008, 15:04
فکر نکنم بشه ولی من این رو دوست ندارم با بسته شدن کشو گوشی نرم افزار بسته بشه مثلا در d900 یادمه اگه یک برنامه اجرا میکردم اگه کشو میبستم برنامه بسته میشد و من مجبور بودم با کشوی باز گوشی رو تو جیب بزاریم در 5610 خدارا شکر اینطور نیست من ای دی مو همیشه روشن میزاشتم کشو رو میبستم تو جیپم میزاشتم خیلی راحت
davoodxman
31-10-2008, 16:11
سلام
من یه 5610 دارم, وقتی رمز صفحه کلید (security code) براش گذاشتم چن دفعه آورد ولی حالا قبول نمیکنه...
الان فقط میتونم تماس های ورودی رو جواب بدم.
میتونید کمکم کنید که چه جوری بازش کنم؟
خواهشا راه حلی به جز فلش کردن------ چون یه بار فلش کردم pc suite هم اون رو نمیشناسه...
چیکار کنم؟
Punisher_2008
31-10-2008, 17:44
[quote=davoodxman;3127765]سلام
من یه 5610 دارم, وقتی رمز صفحه کلید (security code) براش گذاشتم چن دفعه آورد ولی حالا قبول نمیکنه...
الان فقط میتونم تماس های ورودی رو جواب بدم.
میتونید کمکم کنید که چه جوری بازش کنم؟
خواهشا راه حلی به جز فلش کردن------ چون یه بار فلش کردم pc suite هم اون رو نمیشناسه...
چیکار کنم؟[/quot
اپدیت کن گوشی دوستم اصلا بالا نمی امد و pc sute نمیشناخت ولی برنامه اپدیتر اونو میشناسه اپدیت کن اینشا الله درست میشه
farzad_sunrise1985
01-11-2008, 11:44
سلام ورژن گوشی من 6.6 هست و چند مشکل دارم مثل هنگام تماشای کلیپ های تصویری گوشی ریست می شود ایا ممکنه برنامه اصلی مشکل داشته باشه و نیاز به اپدیت مجدد داشته باشد؟؟
Punisher_2008
02-11-2008, 09:20
گوشی من در ورژن 6.60 همینطور شده بود به کلیپ میزدم رست میشد ولی بعد از رست کار میکنه درسته؟ دلیلشم به خاطر اینه که درست اپدیت نشده یکبار دیگه اپدیت در ضمن 6.60 رو ول کن 8.30 رو نصب کن دوربین هم دیگه مثل ورژن 6.60 عکساش تاریک نیست در ضمن عکساش پرنگتر هم شده صداش بلندتر و با کیفیت تر شده سرعتشم خیلی بالاتر امده صدای دوربین کم شده و میشه هم قطع کرد برای اینکار باید پرداکت رو تغیر بدی اموزش تغیر :
Punisher_2008
02-11-2008, 18:16
دوستان یک خبر خوب باید بگم ورژن 8.30 5610 رو به n73 رساند رنگها واقعا پرنگ شده و خیلی قدرت فوکوس افزایش و حذف نویز در عکس خیلی خوب شده حدود 70% نویز رو از بین میبره این عکس رو ببینید
در این عکس رنگها بسیار پرنگ شده اند
به این میگن قدرت فوکوس!( برای کفیت بهتر عکس رو بزرگتر کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی عکسایش عالی نشده؟
یک چیز جالبی که فهمیدم در بعضی موارد رنگها را به صورت طبیعی جلوه میده ولی در یکسری شرایط رنگها رو خیلی پرنگ تحویل میده و باید بگم اکثر مواقع عکسا پرنگ و زیبا و برجسته هستند واقعا دم نوکیا گرم
ILOVE YOU NOKIA
دوستان چه جوری میشه صدای دوربین را قطع کرد؟
Punisher_2008
06-11-2008, 06:27
فقط در ورژن8.30 میتونید صدای شاتر دوربین رو قطع کنید
Delphi_Developer
07-11-2008, 02:41
سلام
کسی راهی چیزی سراغ نداره بشه Task ها رو Minimize کرد ؟ :(( منظورم از Task همه چی هست - App ها - و ...
پدر آدم در میاد اینجوری :((
یکی دیگه هم Access دادن به App ها - نمیشه به App ها Full Access داد :(( عجب آدمیه ها این نوکیا - شاید یکی بخواد به یه برنامه Access بده که گوشیشو داغون گنه به تو چه آخه ! :((
Punisher_2008
07-11-2008, 07:11
گوشی های سری 40 نوکیا این قابلیت رو ندارند
Delphi_Developer
07-11-2008, 22:43
سلام :((
من همين الان آپگريد كردم و تموم شد اما ورژن 6.60 هست !!! قبل از آپگريد هم نوشت كه تا ورژن 6.60 بيشتر براي 5610 نيومده !!!! شماها 8.30 از كجا آورديد ؟!!!!!!! اين 6.60 كه نصب كردم چيز خاصي رو هم تغيير نداده ! نه صداي شاتر دوربين درست شده نه چيز ديگه اي حالا هنگ كردنشو هنوز نميدونم چون همين 5 دقيقه پيش آپگريد تموم شد - تورو خدا يكي بگه ورژن 8.30 از كجا گير آوردين :((
Punisher_2008
08-11-2008, 06:44
سلام :((
من همين الان آپگريد كردم و تموم شد اما ورژن 6.60 هست !!! قبل از آپگريد هم نوشت كه تا ورژن 6.60 بيشتر براي 5610 نيومده !!!! شماها 8.30 از كجا آورديد ؟!!!!!!! اين 6.60 كه نصب كردم چيز خاصي رو هم تغيير نداده ! نه صداي شاتر دوربين درست شده نه چيز ديگه اي حالا هنگ كردنشو هنوز نميدونم چون همين 5 دقيقه پيش آپگريد تموم شد - تورو خدا يكي بگه ورژن 8.30 از كجا گير آوردين :((
باید پرداکت رو عوض کنید ولی باید بگم زبان عربی وجود نداره ولی sms فارسی دریافت و قابل نمایش هست
اینم prduc code ورژن 8.30
0552250
نحوه عوض کردن Product code گوشی با نرم افزار NSS
موقع نصب یه جا چند تا گزینه میاد که باید همون گزینه اولی باشه وگرنه کار نمیکنه ...گزینه هم این باید باشه Virtual usb device
بعد از نصب گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر و بعد نرم افزار رو اجرا کنید
برنامه nss رو اجرا میکنیم در گوشه سمت راست بالا بر روی ذره بین یا همون scan for new device کلیک کنید تا صفحه کامل بشه بعد از قسمت بالا به گزینه phone info رفته و در سمت راست این صفحه یک قسمت به نام product code هست بعدش جلوی اون enable رو تیک زده و شماره جدیدی که داریم وارد میکنیم.سپس write رو بزنید تقریبا 2 ثانیه طول میکشه تا سمت چپ پایین صفحه میزنه write .... Done
یادتون باشه به تنظیمات دیگه این نرم افزار دست نزنین
بعد هم از نرم افزار خارج بشید
در ضمن بعد از این کار باطری گوشی رو در نیارین
حالا گوشی رو آپگرید کنید
لينك نرم افزار NSS
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
LORD SAMETA
08-11-2008, 18:04
اگر من بخوام بعد از عوض کردن پرداکت کد،دوباره اونو به حالت اول برگردونم می تونم؟چه طوری؟
بعد از آپگرید کردن چی؟
Punisher_2008
08-11-2008, 20:17
اگر من بخوام بعد از عوض کردن پرداکت کد،دوباره اونو به حالت اول برگردونم می تونم؟چه طوری؟
بعد از آپگرید کردن چی؟
بله میشه بعد از اپدیت با همون روش عوض کردن پرداکت رو انجام بدید و پرداکت پشت گوشیتونو وارد کنید :40::40:
LORD SAMETA
09-11-2008, 13:09
عوض کردن پرداکت کد آسیبی به گوشی نمی زنه؟
اصلا چرا نوکیا عربی این ورژن رو نذاشته؟
CAPITAN MAC
09-11-2008, 15:17
سلام
از کجا میشود ورجن گوشی را فهممید
Punisher_2008
09-11-2008, 20:35
عوض کردن پرداکت کد آسیبی به گوشی نمی زنه؟
اصلا چرا نوکیا عربی این ورژن رو نذاشته؟
نه اصلا اسیبی نداره عربی نذاشته ولی میتوند sms فارسی دریافت کنید ولی نمیتونم فارسی بزنید
Punisher_2008
09-11-2008, 20:36
سلام
از کجا میشود ورجن گوشی را فهممید
ستاره مربع 0000مربع
از سمت راست وارد کن
سلام به همه ی دوستان
می خواستم ببینم کسی لینکی برای تبلیغ این گوشی که فکر کنم از شبکه پی ام سی میزاره نداره ؟
ممنون
LORD SAMETA
20-11-2008, 14:21
من پرداکت کد گوشیمو عوض کردم و شروع به آپدیتش کردم اما وقتی 32 مگابایت دانلود میکنه ارور میده و باید دوباره از 28 مگابایت شروع کنه.تا حالا 6 دفعه امتحان کردم.حتی یک بار تا 45 مگابایت رو هم دانلود کرد و برای 2 مگ بعدی ارور داد که نمیدنم کانکشنتون فیلد شده و... نمیدونم چکار کنم.لطفا کمک کنید.
Punisher_2008
20-11-2008, 18:43
من پرداکت کد گوشیمو عوض کردم و شروع به آپدیتش کردم اما وقتی 32 مگابایت دانلود میکنه ارور میده و باید دوباره از 28 مگابایت شروع کنه.تا حالا 6 دفعه امتحان کردم.حتی یک بار تا 45 مگابایت رو هم دانلود کرد و برای 2 مگ بعدی ارور داد که نمیدنم کانکشنتون فیلد شده و... نمیدونم چکار کنم.لطفا کمک کنید.
چه اروری میده ویندوز ویستا هست؟ سرعت بالا داری؟
LORD SAMETA
20-11-2008, 21:42
یه بار دیگه آپدیتو انجام دادم این دفعه الحمدالله انجام شد.
مثل این که شبها بهتر میشه از آپدیتر استفاده کرد.
meshkipoosh2006
28-11-2008, 13:31
آقا واسه من اون چراغ زیر موس خاموش نمیشه
Punisher_2008
28-11-2008, 18:10
آقا واسه من اون چراغ زیر موس خاموش نمیشه
یعنی چطور؟ میشه بشتر توضیح بدی؟
meshkipoosh2006
29-11-2008, 00:20
یعنی اون نور سفید که زیر موس متحرک گوشی هست قبلا وقتی stanby می شد خاموش می شد ولی الان همیشه روشنه
Punisher_2008
29-11-2008, 11:05
یعنی اصلا چشمک نمیزنه؟ 24 ساعته ثابت روشن هست؟ رست کردی گوشیتو؟ اگه رست درست نشد اپدیت کن اپدیت درست نشد دیگه سخت افزاریه ولی فکر نکنم سخت افزاری باشه اولین باره همچین چیزی میبینم وقاعا عجیبه!
meshkipoosh2006
30-11-2008, 00:01
یعنی اصلا چشمک نمیزنه؟ 24 ساعته ثابت روشن هست؟ رست کردی گوشیتو؟ اگه رست درست نشد اپدیت کن اپدیت درست نشد دیگه سخت افزاریه ولی فکر نکنم سخت افزاری باشه اولین باره همچین چیزی میبینم وقاعا عجیبه!
ولی فکر میکنم سخت افزاری یا اتصالی کرده آقا کلا موسش خیلی آفته می دونی بعضی مواقع تکونش می دم هی کم نور پور نور میشه حالا اگه ممکنه بگو چطور آپ کنمش
Punisher_2008
30-11-2008, 08:35
ولی فکر میکنم سخت افزاری یا اتصالی کرده آقا کلا موسش خیلی آفته می دونی بعضی مواقع تکونش می دم هی کم نور پور نور میشه حالا اگه ممکنه بگو چطور آپ کنمش
دوست عزیز این عادیه هر بار شما تکون بدید یکبار کمنور یکبار پورنور هست این خودش ریتمش هست مشکلی نسیت:27:
meshkipoosh2006
04-12-2008, 02:19
دوست عزیز این عادیه هر بار شما تکون بدید یکبار کمنور یکبار پورنور هست این خودش ریتمش هست مشکلی نسیت:27:
آخه در کل قبلا رو stanby خاموش می شد ولی الان همیشه روشنه ریست فکتوری هم کردم
Punisher_2008
04-12-2008, 06:54
اگه 24ساعته روشنه خب پس مشکل داره ولی اینکه وقتی تو از کلید استفاده میکنی هربار که ازش استفاده میکنه یکبار کمنور و یکبار پورنور میشه این عادیه
اپدیت کن گوشیت شاید درست بشه لگه اپدیت درست نشد دیگه سخت افزاریه
DJ.Mamal
04-12-2008, 13:37
آخه در کل قبلا رو stanby خاموش می شد ولی الان همیشه روشنه ریست فکتوری هم کردم
دوست عزیز مشکل شما سخت افزاریه با آپدیت کاری نمیشه کرد
arash2006
26-12-2008, 10:04
با سلام یه سوال داشتم چطور میتونم یه شماره خاصی رو تو لیست سیاه قرار بدم که هروقت زنگ زد به من گوشیم زنگ نخوره یا برای طرف بوق اشغال پخش بشه ممنون
یه سوال دیگه چطوری گوشی رو آپدیت کنم با دایل آپ امکان پذیره؟
یه سوال هم در مورد باطریش داشتم عمر باطریش خیلی کمه یعنی اگه اصلا موزیک گوش ندم و روزی 30 دقیقه مکالمه داشته باشم و 1 ساعت بازی بدون صدا 1 روز نیم بیشتر دووم نمیاره یه باطری دیگه هم خریدم همین بازم مشکل حل نشد
5610 من رو ازم زدن نامردا. دزد برد. الان 5320 گرفتم ولی 5610 رو بیشتر دوست داشتم. یادش بخیر.
Ship Storm
01-01-2009, 00:40
5610 من رو ازم زدن نامردا. دزد برد. الان 5320 گرفتم ولی 5610 رو بیشتر دوست داشتم. یادش بخیر.
اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخوره:
amaranth_silent
02-01-2009, 22:39
سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
Punisher_2008
02-01-2009, 23:13
چینی معلومه چینی هست ولی تقلبی داره که خیلی شباهت داره
ببین گوشی هنگ نباید کنه
چک کن با حالت Detastorgi فکر کنم همینطور نوشته میشه
انتخواب کن نرم افزار جاوای بالای 1 مگابایت بریز باید اجرا کنه
کیفیت عکساش بالا باشه
ببین صداش بی کیفیت نباشه یا تیک تیک نکنه
comonistmd
03-01-2009, 21:00
سلام. من اگه بخوام اس ام اس های داخل گوشیمو 5610 به یک گوشیه دیگه یا از گوشیه دیگه به 5610 انتقال بدم باید چه کنم؟؟؟ ممنون
MehranVB
05-01-2009, 11:45
سلام امروز 5610 گرفتم سوالم اینه که ایا 5610 چینی یا تقلبی داره مال من که گفت اصل فنلانده ایا روشی هست که بتونم اصل بودنشو تشخیص بدم ممنون میشم
تا اونجا که یادمه 5610 ساخت مجارستان بود و نه فنلاند... و در ضمن چینی هم داره که قیمتش نصفه و تقلبی به حساب میاد!
amaranth_silent
07-01-2009, 19:56
سلام من یه جایی خوندم که اگه ime گوشی از چپ رقم هفتم وهشتم 00 باشه ساخت فنلانده اگه 01 یا 10 باشه ساخت مجار ه و اگه 02 یا20 باشه ساخت اماراته.....ایا این موضوع صحت داره؟؟
alenkita
13-01-2009, 09:02
آقا کسی میتونه ملودیهای اورجینال گوشی 5610 رو واسه من بذاره؟
sasan_blue
13-01-2009, 12:02
دوستان من دیروز یکیشو خریدم همش فک کنم سره جمع باهاش 2 ساعت بازی و اهنگ گوش دادم اما سریع نوشت Battery Empty و خاموش شد البته لازم به ذکره از دیروز که خریدمش 1 ساعت تو شارز بود بعد نوشت باتری فول آن پلاگ....خلاصه بچه کمک کنید اینطور که میگید شارژ این گوشی باید خوب باشه ولی واسه من اینطور صدق نمیکنه!!! :-(
اولا که دوست عزیز :
گوشی ای که خریداری میکنید باید 8 ساعت تو شارژ باشه تا کاملا پر بشه و بعدا هم زود خالی نکنه .
دوما اینکه 5610 تمام غیرتش همینه ...
باتری 5m که مربوط به گوشی های 5610 و یکی دو تا گوشی دیگه ی نوکیا میشه 6 ساعت زمان مکالمه ی مداومشه که این برای این مدل باتری استاندارد قابل قبولی _ ئه
اما این صرفا به این معنا نیست که شما بتونید همون اندازه هم باهاش ور برید ...بستگی به صدایی که ازش میکشید و کاری میکنید بین 1.5 تا 3 ساعت متغیره ....
ورژن 9.40 فارسی هم اومد من همین الان آپدیت کردم
sasan_blue
15-01-2009, 22:26
اولا که دوست عزیز :
گوشی ای که خریداری میکنید باید 8 ساعت تو شارژ باشه تا کاملا پر بشه و بعدا هم زود خالی نکنه .
دوما اینکه 5610 تمام غیرتش همینه ...
باتری 5m که مربوط به گوشی های 5610 و یکی دو تا گوشی دیگه ی نوکیا میشه 6 ساعت زمان مکالمه ی مداومشه که این برای این مدل باتری استاندارد قابل قبولی _ ئه
اما این صرفا به این معنا نیست که شما بتونید همون اندازه هم باهاش ور برید ...بستگی به صدایی که ازش میکشید و کاری میکنید بین 1.5 تا 3 ساعت متغیره ....
باطریشو عوض کردم مشکلش حل شد!
بچه ها مرسی:40::10::46:
alenkita
16-01-2009, 07:51
کسی نیست جواب بده؟
MehranVB
16-01-2009, 13:52
چیزای خود نوکیا کپی رایت دارن و نه میشه اونا رو کپی کرد و نه Rename. تنها راه اینه که از یه سایت دیگه ای Recordشده اونا رو پیدا کنی.
eshghe eskate
18-01-2009, 19:03
سلام
گوشی من هیچ برنامه ای رو ساپورت نمیکنه.نه بازی نه دیکشنری.هیچی.چیکارش کنم؟
Saman-tci
19-01-2009, 12:44
برنامه ها با چه فرمتی هستند ....؟ ساین میخواد یا نه ....؟
eshghe eskate
19-01-2009, 17:58
برنامه های رو گوشی های دیگه(5610)باز میشن.ولی رو مال من نه!
Rossoneri
22-01-2009, 00:34
سلام دوستان، من گوشیم اسلایدرش اول یه طرفش اومده بود بالا چند وقت تا اینکه همین امروز کند! سالم بنظر میاد فقط کنده شده!جا هم میخوره قشنگ ولی تا چپه میکنم گوشی رو میافته. میخواستم ببینم قابل تعمیره؟ و اگر هست حدودا چقدر خرج برمیداره. راستی من مشهد زندگی میکنم. مرسی!
MehranVB
22-01-2009, 17:31
سلام دوستان، من گوشیم اسلایدرش اول یه طرفش اومده بود بالا چند وقت تا اینکه همین امروز کند! سالم بنظر میاد فقط کنده شده!جا هم میخوره قشنگ ولی تا چپه میکنم گوشی رو میافته. میخواستم ببینم قابل تعمیره؟ و اگر هست حدودا چقدر خرج برمیداره. راستی من مشهد زندگی میکنم. مرسی!
باید اسلایدرش رو عوض کنی. توی علائدین بین 10 تا 15 تومن در میاد...
D r i v e r
29-01-2009, 22:50
سلام
یه مدت هست گوشیم خیلی خیلی کند شده به طوریکه ویدئو ها هم کند شدن و وسط آهنگ ها هم بعضی وقتها گیر میکنه
مموری داخلیشم خالیه خالیه
اون از باطری که کلی خرج گذاشت رو دستمون اینم از کند شدن بی معنیش
دوستان چی کارش کنم خیلی کنده!!!
Punisher_2008
29-01-2009, 23:27
سلام
یه مدت هست گوشیم خیلی خیلی کند شده به طوریکه ویدئو ها هم کند شدن و وسط آهنگ ها هم بعضی وقتها گیر میکنه
مموری داخلیشم خالیه خالیه
اون از باطری که کلی خرج گذاشت رو دستمون اینم از کند شدن بی معنیش
دوستان چی کارش کنم خیلی کنده!!!
گوشیتنو رست کردی؟
فریمور چنده؟
D r i v e r
30-01-2009, 00:03
گوشیتنو رست کردی؟
فریمور چنده؟
نه ریست نکردم
فرمور چی هستت؟
راستی بعضی وقتها هم یه دفعه صفحه سیاه میشه و صفحه اصلی میاد و دوباره باید سکیوریتی کد رو بزنی
انگار گوشی خاموش روشن میشه ولی زمانش خیلی کمتر هست
saman 99
30-01-2009, 01:43
با سلام
هر چند اینجا محل مقایسه این گوشی با گوشیهای دیگه نیست اما امروز گوشی 5610 دوستمو دیدم و با n73خودم که 2 ساله دارمش و آخرین نسخه موزیک ادیشن روش نصبه مقایسه کردم
اول از ظاهرش بگم که جدیدتر و شیکتر و جالبتر از n73بود واقعا
بعد بهش گفتم یه آهنگ بذاره که از بس موقع پخش گیر کرد اعصاب دوستم بهم ریخت و بعد از هزار مکافات پخش کرد که از لحاظ بلندی در مقابل گوشی من مغلوب شد.
بعد از دوستم یه عکس نزدیک غروب تو اتاق گرفتم که تنظیمات گوشی اون رو بالاترین حد بود و یه عکس با گوشی خودم گرفتم و به گوشی اون بلوتوث کردم که دوتاشو تو گوشی اون مقایسه کنیم وعکس گوشی من واقعا بهتر بود.توضیح اینکه دست من موقع عکس گرفتن کمی میلرزه
کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از گوشی من نبود و به نظرم نور صفحه 5610 کمتر بود.بقیه امکاناتش هم فرصت نشد مقایسه کنم.
حالا لطفا بگید این مشکل گیر کردن مکرر آهنگ موقع پخش که گاهی تا 30 ثانیه طول میکشید مال چیه؟و چطور رفع میشه؟ رم گوشی 1گیگ بود و 70%رم خالی بود.با تشکر
saman 99
30-01-2009, 01:44
با سلام
هر چند اینجا محل مقایسه این گوشی با گوشیهای دیگه نیست اما امروز گوشی 5610 دوستمو دیدم و با n73خودم که 2 ساله دارمش و آخرین نسخه موزیک ادیشن روش نصبه مقایسه کردم
بعد بهش گفتم یه آهنگ بذاره که از بس موقع پخش گیر کرد اعصاب دوستم بهم ریخت و بعد از هزار مکافات پخش کرد که از لحاظ بلندی در مقابل گوشی من مغلوب شد.
بعد از دوستم یه عکس نزدیک غروب تو اتاق گرفتم که تنظیمات گوشی اون رو بالاترین حد بود و یه عکس با گوشی خودم گرفتم و به گوشی اون بلوتوث کردم که دوتاشو تو گوشی اون مقایسه کنیم وعکس گوشی من واقعا بهتر بود.توضیح اینکه دست من موقع عکس گرفتن کمی میلرزه
کیفیت صفحه نمایشش هم بالاتر از گوشی من نبود و به نظرم نور صفحه 5610 کمتر بود.بقیه امکاناتش هم فرصت نشد مقایسه کنم.
حالا لطفا بگید این مشکل گیر کردن مکرر آهنگ موقع پخش که گاهی تا 30 ثانیه طول میکشید مال چیه؟و چطور رفع میشه؟ رم گوشی 1گیگ بود و 70%رم خالی بود.با تشکر
Punisher_2008
30-01-2009, 08:27
نه ریست نکردم
فرمور چی هستت؟
راستی بعضی وقتها هم یه دفعه صفحه سیاه میشه و صفحه اصلی میاد و دوباره باید سکیوریتی کد رو بزنی
انگار گوشی خاموش روشن میشه ولی زمانش خیلی کمتر هست
پس گوشیتو اپدیت نکردی کد: ستاره مربع 0000 مربع رو بزن و ببین فریمور گوشیت ورژن چنده
فقط یادم ورژن ها اول هنگ میکردن
Punisher_2008
30-01-2009, 08:31
با سلام
من هم n73 داشتم il 5610
در بلنده صدا n73 تک هست ولی کیفیت صدا 5610 خیلی بیشتر از n73 هست مخصوصا هندسفری
در ضمن 5610 ببدنه محکمتر و ضد خش داره
باطری 5610 هم خیلی بهتر از n73 هست
ال سی دیش کیفتش بیشتره
در سرعت هم معلومه جاوا دیگه......
صفحه کلید 5610 نرم تر و زیبا تر از n73 هست
فیلم برداری 5610 هم بهتر از n73 هست
ولی تو عکاسی n73 بهتر و رنگاش شارپتره ولی 5610 در عکاسی هم خیلی خوب عمل میکنه
در ضمن فلش 5610 هم خیلی قویتر از n73 هست
------------------------------------
اگه موقغ اهنگ گیر میکرد با هنگ یا تیک تیک میکرد یا تقلبیه یا ورژن فریمور قدیمیه این گوشی تقلبیش زیاده مخصوصا اوایل خیلی زیاد بود ربطی هم به رم نداره این گوشی 4 گیگ رو خیلی راحت ساپورت کرده چه برسه به 1گیگ!
بازم سوالی بود من در خدمتم
monaliza1
30-01-2009, 17:25
سلام به همه دوستان
من خودم 5610 دارم و ازش راضیم
مزایاش :
دوربین خیلی خوب هم اندازه ن73
کیفیت صدای خوب
بلندیش هم خوبه دیروز با 5700 امتحان کردم این صداش بیشتر بود
زیبایی
کیفیت صفحه عالیییی
هندزفریش هم خوبه ( بیشتر روی کیفیت کارشده تا بلندی ولی بلندیش هم خوبه )
اون صدایی تق هم که با اسپیکر آهنگ گوشی میدی و صدا میده واسه همه همینه
معایب :
سیمبین نداره
صدای اسپیکر خارجیش می تونست بلندتر باشه
جاوای بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه ( البته راه هایی داره که کشف کردم که نصب میشه و نقشه تهران 3 مگی رو روش ریختم )
دیگه فعلا به ذهنم نمیرسه
اگه سوالی داشتید بپرسید
محمد جان اگه کاری داشتی بگو
کلید زیر اسکرینش هم باحاله اگه بدی طرف چپ میرو روی موزیک پلیر - بدی راست میره رو رادیو
چه جوری جاوا بیشتر از 1 مگ شد میشه بگید؟ ممنون
Punisher_2008
30-01-2009, 18:00
چه جوری جاوا بیشتر از 1 مگ شد میشه بگید؟ ممنون
کابل وصل میکنی بعد حالات deta storgy (فکر کنم املایی غلط نوشتم) اینتخاب کن
D r i v e r
30-01-2009, 19:19
پس گوشیتو اپدیت نکردی کد: ستاره مربع 0000 مربع رو بزن و ببین فریمور گوشیت ورژن چنده
فقط یادم ورژن ها اول هنگ میکردن
سلام مرسی از راهنمایی شما
اینارو گفت به من :
nokia 5610d-1
v06.60
07-03-08
rm-242
nokia
m5
v06.60
این ورژنش هست درسته؟
حالا اگه قدیمی بود و من خواستم آپدیت کنم تا درست شه چی کار کنم؟
ممنون میشم یه خورده توضیح بدین
TANX:11:
Punisher_2008
30-01-2009, 19:40
سلام مرسی از راهنمایی شما
اینارو گفت به من :
nokia 5610d-1
v06.60
07-03-08
rm-242
nokia
m5
این ورژنش هست درسته؟
حالا اگه قدیمی بود و من خواستم آپدیت کنم تا درست شه چی کار کنم؟
ممنون میشم یه خورده توضیح بدین
TANX:11:
این ورژن خوبه ولی یادم تتا اون موقع که من داشتم اخرین ورژن 8.30 بود خیلی عالی شده بود
مخصوصا صداش بلندتر شده بود هنگ که کلا مال من از همون اول نمیکرد
اریه اونم ورژن هست برای اپدیت باید به این تاپیک بری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقدر این گوشی رو بدونی 5 ماه دستم بود اخم نگفت اصلا هم اذیتم نکرد واقعا گوشی خوبی هست فقط یک عیب داره تقلبیش زیاد تو بازار هست که هنگ و..... رو زیاد مشکل داره
bihal_gua jingg
01-02-2009, 18:34
سلام
كسي تم اصلي گوشي رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
من خيلي لازم دارم...
اكوليز رو مي گم ...
كسي ابي شو نداره بزاره ؟؟؟؟؟
خواهش مي كنم بزارين...
Saman-tci
01-02-2009, 19:18
دوست من شما میتونی با یه سرچ ساده توی سایتهای معروف تم پیدا کنی ....
bihal_gua jingg
03-02-2009, 17:58
اقا قبلا امتحان كردم اما به جايي نرسيدم...
شما اگه مي توني پيدا كن...
خيلي لازم دارم لطفا پيدا كنيد...
bihal_gua jingg
04-02-2009, 11:12
کسی نیست که بتونه بزاره...
کمک
کمک
کمک........
کسی نیست که بتونه بزاره...
کمک
کمک
کمک........
اینا رو تست کن:
شاد باشی:40:
bihal_gua jingg
07-02-2009, 15:55
اینا رو تست کن:
شاد باشی:40:
رفتم اما کسی کمک نکرد...
کسی نیست....:19::19::19::41::41::19:
kasi midoneh az koja mitonam akharin version frimware 5610 ro download konam...........
Saman-tci
10-02-2009, 23:25
دوست من اولاً باید فارسی تایپ کنی ...
در مورد سوالتون هم اول باید چک کنید ببینید برای پروداکت کد گوشیتون فریمور جدید ارائه شده یا نه .....
از طریق این آدرس :
سلام دوستان...
ورژن گوشي من زده 4.81 به نظر شما آپديت كنم يا خوبه؟
اولاش هنگ زياد ميكرد اما الان خيلي خوب و روون هست سرعتش هم سريع هست...
فقط موقع پخش بعضي آهنگها يه تيك تيكي ميكنه...
اگر بايد آپديت بشه لطف ميكنيد بگيد چجوري....اين ورژن 8.30 چجوريه؟
ممنون اگر راهنماييم كنيد
دوستان کسی ورژن09.40را اپدیت کرده؟
دوستان کسی ورژن09.40را اپدیت کرده؟
من آپدیت کردم ولی زیاد راضی نیستم و ورژن 6.60 بهتر بود
دوستان لطفا يكي راهنماييم كنه اين ورژن 8.30 رو از كجا و چجوري دانلود كنم؟
بايد حتما پروداكت كد رو تغيير بدم؟(نميدونم ماله من چنده...ورژنش 4.81 هست)؟
ممنون ميشم يه توضيح مختصري در رابطه با آپديتش بديد من تا حالا اين كار رو نكردم و توي صفحات ديدم دوستان در رابطه با ورژنهاي مختلف صحبت كردن...
ممنون
Saman-tci
12-02-2009, 14:21
ببین دوست من پروداکت کد گوشی پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده مثلاً نوشته : Code :0543596
شما با وارد کردن این کد توی این آدرس :
میتونید آخرین فریموری که برای گوشیتون عرضه شده رو ببینید ......
در مورد آپدیت هم باید برنامه Nokia Software Updater رو نصب و اجرا کنید .....
بله ممنون دوست عزيز.
من اونجا كد گوشيم رو وارد كردم و گفت ورژن 9.40...
و يه فايل 22 مگي براي دانلود گذاشت...
حالا اينجوري كه من از ورژن 8.30 اگر اشتباه نكنم تعريف شنيدم بهتر نيست اين ورژن رو دانلود كنم و نصب كنم؟(يا همين بهتره)
ببخشيد سوالام زياد شدن
Punisher_2008
17-02-2009, 14:04
بله ممنون دوست عزيز.
من اونجا كد گوشيم رو وارد كردم و گفت ورژن 9.40...
و يه فايل 22 مگي براي دانلود گذاشت...
حالا اينجوري كه من از ورژن 8.30 اگر اشتباه نكنم تعريف شنيدم بهتر نيست اين ورژن رو دانلود كنم و نصب كنم؟(يا همين بهتره)
ببخشيد سوالام زياد شدن
پس فریمور جدید عرضه شده تا وقتی من داشتم 8.30 بیشتر نبود 9.40 حتما بهتر خواهد بود اپدیت کن!
من خودم باز دلم هوای 5610 کرده شاید به زودی دوباره یکی گرفتم واقعا گوشی خوبیه قدرشو بدونید!:40::40:
چه كلوب بي حالي معلومه كه...
caspian1
26-02-2009, 12:31
سلام دوستان
میخواستم بپرسم آیا پایه دکمه navislide یدکش رو دارند؟
این قسمتی که در عکس مشخص کردم شکسته و خیلی زشت شده :41:
از دوستان کسی اطلاع داره که این قسمت از قطعات گوشی 5610 رو میشه پیدا کرد یا نه ؟
یا حق
Saman-tci
26-02-2009, 18:54
یکی از بزرگترین مشکلات 5610 شکسته شدن همین قسمت از کی بورد هست ....
شما اگه دقت کنید بیشتر گوشی های 5610 این قسمتشون شکسته شده ....
البته ایرادی نداره چون من بارها بارها توی علاالدین دیدم که طرف گوشیشو آورده و این قسمت رو براش عوض کردن ....
.
شما هم نگران نباش مشکلتون قابل حله .... بهتره یه سری به علاالدین بزنید ........من دیدم که قطعه رو عوض کردن و مثل روز اول شده
MehranVB
28-02-2009, 18:58
بچه ها نجاتم بدید من یه مزاحم سریش دارم که ول کن نیست و همش از دوتا شماره ایرانسل برام زنگ میزنه و اینکارو هر15 دقیقه یکبار تکرار میکنه خواهشا بهم بگید چطور میشه کاری کنم که وقتی اون تماس گرفت گوشیم زنگ نخوره .نمیدونم چی بهش میگن لیست سیا یا همچین چیزی
من گوشیم نوکیا 5310 بود الان نوکیا 5610 دارم لطفا مراحلشو بهم یاد بدید
ممنونم
توی 5610 نمیتونی شماره رو بلاک کنی...
NINTENDO_DS
28-02-2009, 19:07
بچه ها نجاتم بدید من یه مزاحم سریش دارم که ول کن نیست و همش از دوتا شماره ایرانسل برام زنگ میزنه و اینکارو هر15 دقیقه یکبار تکرار میکنه خواهشا بهم بگید چطور میشه کاری کنم که وقتی اون تماس گرفت گوشیم زنگ نخوره .نمیدونم چی بهش میگن لیست سیا یا همچین چیزی
ممنونم
زنگ بزن ایرانسل بگو این 2 شماره مزاحمم می شن اونا هم بر می دارن و خط اونا رو قفل می کنن تا دیگه کار نکنه
NINTENDO_DS
28-02-2009, 19:08
سلام دوستان
میخواستم بپرسم آیا پایه دکمه navislide یدکش رو دارند؟
این قسمتی که در عکس مشخص کردم شکسته و خیلی زشت شده :41:
از دوستان کسی اطلاع داره که این قسمت از قطعات گوشی 5610 رو میشه پیدا کرد یا نه ؟
یا حق
آره ببر میدان ولی عصر فروشگاه پارس موبایل برات عوض می کنن
Saman-tci
28-02-2009, 22:34
ممنونم
مهتاب جان من قبلاً بهت گفتم بهترین راهش نصب برنامه بلک لیست هست .....
Saman-tci
01-03-2009, 14:49
یه کار دیگه هم میتونی بکنی .....
.
ببین در هر مدلی چه نوکیا و چه سونی اریکسون و.... داخل تنظیمات گوشی گزینه ای هست به اسم Divert یا انتقال تماس .....
که اگه شما این گزینه رو فعال کنی هر موقع که طرف بهت زنگ بزنه به جای اینکه گوشی شما زنگ بخوره شماره تلفنی که از قبل بهش میده زنگ میخوره و وقتی یه نفر دیگه گوشی رو برداره و بگه اشتباهه طرف فکر میکنه شما خطتونو فروختین و دیگه بیخیال میشه ....
در ضمن شما میتونید از داخل تنظیمات این برنامه مشخص کنید که هر موقع مثلاً دکمه Reject یا همون قرمز گوشی رو زدین انتقال تماس صورت بگیره و یه شماره دیگه زنگ بخوره .....
اینم فکر کنم راه حل خوبی باشه ..... در هر صورت بهتر از فروختن خط هست ......
.
Saman-tci
01-03-2009, 19:32
ببین تا همونجایی رو که بلدی خیلی خوبه ..... از اونجا شما احتمالاً گزینه All Voice Calls یا همه تماسها رو انتخاب میکنید ...
شما باید گزینه If Busy رو فعال کنید ..... یعنی اگه طرف تماس گرفت و شما دکمه قرمز یا همون Reject رو بزنید همون لحظه دایورت میشه ....
حالا برای راحتیه کارت من یه توضیحی برای همشون میدم :
اولین گزینه همون All Voice Calls هست که یعنی همه تماسها ... یعنی هر کسی چه اونی که اسمش توی دفتر تلفن گوشیت هست و چه اونی که غریبه هست رو دایورت میکنه ....
دومین گزینه همین گزینه بود که بهت گفتم یعنی If Busy .....
سومین گزینه If Not Answered هست که موقعی که شما جواب یه تماس رو نمیدین دایورت میکنه ..( ممکنه صدای گوشی رو نشنویت و یا ....)
چهارمین و پنجمین گزینه If Out Of reach و If Not Available هست که این یعنی موقعی که در یه جایی هستین که آنتن ندارید ... یعنی اپراتور میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد ... اگه این گزینه ها رو فعال کنید هر جایی باشید که آنتن نده دایورت میشه ....
امیدوارم خوب توضیح داده باشم .... اگه بازم مشکلی داشتی حتماً خبر بده
mohammad hamed
06-03-2009, 16:54
گوشیم دیگه بالا نمیاد.نمی دونم باید چه جوری فرمتش کنم.
کسی می دونم چه جوری 5610 که بالا نمیاد رو میشه فرمت کرد؟؟یاحتما باید فلش کرد؟
Saman-tci
06-03-2009, 17:02
محمد جان شما باید گوشیتو فرمت کنی .....
.
گوشیتو خاموش کن ... کلیدهای ستاره , عدد 3 و دکمه سبز و همزمان نگه دار .....
.
در همون حال یکه اون سه دکمه رو نگه داشتی دکمه Power گوشیت رو فشار بده تا گوشیت روشن بشه .... یعنی در موقع روشن شدن گوشی شما همزمان باید 4 تا دکمه رو نگه داشته باشی ....
.
تا وقتی که گوشیت کاملاً بالا نیومده و ازت تاریخ و اسم کشور رو نپرسیده باید نگه داری .....
mohammad hamed
06-03-2009, 17:07
این سیستم واسه این گوشی که سیمبین نداره هم جواب میده؟
lvlohammad
06-03-2009, 17:18
فكر نمي كنم كار كنه...
با توجه به ورود ورژن جديد پلت فرم جاوا و ترفند ذكر شده امكان جواب دادن 30% ...
حالا يكي از دوستا امتحان كنه بگه...
Saman-tci
06-03-2009, 17:20
مطمئن نیستم .... ولی حداقل ارزش امتحان کردن رو که داره ..... فکر کنم جواب میده ....
Saman-tci
11-03-2009, 00:28
مهتاب جان بهترین و راحت ترین برنامه در این زمینه که خودمم استفاده میکنم برنامه Nero Wave Editor هست که در زیر مجموعه برنامه معروف Nero هست ....
اگه شما روی سیستمتون برنامه Nero رو داشته باشید میتونید این برنامه رو باز کنید و باهاش کار کنید .... .
.
من هر موقع بخوام تکه ای از یه آهنگ رو کات کنم یا روش تغییراتی بدم از این برنامه استفاده میکنم
Saman-tci
17-03-2009, 02:05
بفرمائید اینم برنامه PDF Reader مخصوص باز کردن فایلهای pdf ...
چجوری جاو.ا بیشتر از 1مگ نصب کنم؟ دیتا ستورج میزنم بعد باید کپی کنم رو مموری>؟؟؟
Tornado2800
03-04-2009, 19:29
چجوری جاو.ا بیشتر از 1مگ نصب کنم؟ دیتا ستورج میزنم بعد باید کپی کنم رو مموری>؟؟؟
بله بزارید رو همین حالت
وقتی رو این حالت بزاری فقط مموری رو میشناسه و حالت ریدر پیدا میکنه سرعت خواندن فایل ها هم بیشتر است
سلام دوستان می خواستم پی 1 رو بفروشم 5610 بگیرم آیا کاره درستیه؟
راسی شنیدم 5610 موسش سریه میشکنه و ترک بر می داره همون Navi slide منظورمه درسته؟
Saman-tci
11-04-2009, 14:11
بله دوست من متاسفانه گوشیهای 5610 این ایراد رو دارن ... و خیلی زود جوی استیک گوشی میشکنه ....
.
البته سریع برات تعمیر میکنن و یکی دیگه برات میندازن ولی خوب به اونم اطمینانی نیست .... به نظر من p1 خودتو نگه دار
Mohammad King
25-04-2009, 15:48
سلام
گوشی دوست من 5610 هست. یه سوال داشتم
وقتی با گوشی کار میکنی یه چندقیقه ای صفه اش برفک میشه؟؟؟؟ اشکال به نظر شما چیه؟
من بهش گفتم که داره lcd گوشیت میشوزه؟ به نظر شما بهش درست گفتم؟؟؟
زود تر جواب بدین/
ممنون
DJ.Mamal
25-04-2009, 19:49
سلام
گوشی دوست من 5610 هست. یه سوال داشتم
وقتی با گوشی کار میکنی یه چندقیقه ای صفه اش برفک میشه؟؟؟؟ اشکال به نظر شما چیه؟
من بهش گفتم که داره lcd گوشیت میشوزه؟ به نظر شما بهش درست گفتم؟؟؟
زود تر جواب بدین/
ممنون
بله
درسته..40 تومني بايد پياده بشه
مال منم اينطوري بود..3 روز اول سوخت
Mohammad King
25-04-2009, 21:03
بله
درسته..40 تومني بايد پياده بشه
مال منم اينطوري بود..3 روز اول سوخت
مرسی الان طرفف نزدیک به 2 ماه که این طوری؟؟؟ آیا ممکن همین رو ها بسوزه؟
من شنیم که 5610 شانسی همشون یه چنین مشکلی دارن!! که lcd شون بسوزن.
درسته؟؟؟
Punisher_2008
25-04-2009, 21:20
درسته؟؟؟
شاید ال سی دی نباشه و داره هنگ میکنه
من 5610 داشتم 5 ماهی دستم بوده اصلا هیچ مشکلی نداشت فقط تقلبیش تو بازار زیاده باعث بد نامیش شده در خریدش خیلی دقت کنید
mohamad.hejazi
26-04-2009, 14:01
سلام.
من گوشی 5610 دارم.
چند روز پیش افتاد زمین و صفحه اش سیاه شد دیگه تصویر نمیاد!
کسی میدونه چش شده؟صفحه اش سوخته؟
چقدر خرج داره؟
Mohammad King
26-04-2009, 14:11
سلام.
من گوشی 5610 دارم.
چند روز پیش افتاد زمین و صفحه اش سیاه شد دیگه تصویر نمیاد!
کسی میدونه چش شده؟صفحه اش سوخته؟
چقدر خرج داره؟
سلام
بله lcd شما سوخته یه 50 تومنی خرجشه.
موفق باشید
mohamad.hejazi
26-04-2009, 14:20
سلام
بله lcd شما سوخته یه 50 تومنی خرجشه.
موفق باشید
یا علی 50 تومن!:18:
پس بهتره همون 1100 رو که دارم فعلآ دستم بگیرم.!:31:
مرسی.
Mohammad King
27-04-2009, 12:50
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
DJ.Mamal
28-04-2009, 16:29
شاید ال سی دی نباشه و داره هنگ میکنه
من 5610 داشتم 5 ماهی دستم بوده اصلا هیچ مشکلی نداشت فقط تقلبیش تو بازار زیاده باعث بد نامیش شده در خریدش خیلی دقت کنید
دوست عزيز متاسفانه اين گوشي خيلي مونتاژ بدي داره...قبول كن
منم خودم داشتم 150 فروختم..با 130 تومن ضرر!!!
درسته؟؟؟
درسته...دير يا زود ميسوزه...يا ممكنه مشكل از فلتش باشه
به تعميراتي نشون بده
Masterpiece
03-05-2009, 19:34
سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم
سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif حالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه
Saman-tci
04-05-2009, 00:22
نگران نباش ...
خودت داری میگی شارژش تموم شده بود و وقتی میخواستی شارژ کنی شارزر کار نمیکرد یعنی گوشی هنوز باتریش خالی بوده ...
بهتره با یه شارژر دیگه امتحان کنی و گوشیتو شارژ کنی ... احتمالا گوشیت میخواسته بالا بیاد ولی به خاطر شارژ کم خاموش میشه ..
Masterpiece
06-05-2009, 18:19
ممنون دوست من ولی الانم که شارجش کلس بازم خاموش میشه
mahdi_farzami2007
15-05-2009, 20:16
سلام
یکی از دوستای من nokia 5610 داره که وقتی گوشی خریده بهش security code داده حالا رمز یادش نیست :31:
حالا اگه اونو فعال یا عوض کنه :41:
لطفا دوستان راهنمایی کنن برای حل این مشکل چیکار باید کرد
iman-crystal
05-06-2009, 23:40
سلام دوست من نگران نباش.برو به این ادرس حله!:27:
mehdi tassobi
06-06-2009, 17:02
عاليه 5610 رو ميگم
سلام دوستان. من می خوام زبان فارسی رو به گوشی اضاف کنم. یعنی کلاً بشه گوشی 100% فارسی!.
بعدشم می خواستم ببینم گوشی ساخته کجای و خیلی چیزای دیگشو چک کنم که ببینم اصله یا نه.
در ضمن اون کدی رو می خوام که وقتی می زدی، بهت نشون میداد گوشی چندساعت کار کرده!
Crespo
برای فارسی کردن گوشیت باید کد پروداکت گوشیتو تغییر بدی ...
الان همه ی گوشی ها لیبل فنلاند هستن و در اصل چینی هستن ...
منظورت از در خواست سوم میزان زمان مکالمه هست ؟؟؟ اگه اینطوری هستش روباید به Logبری و اونجا Call durationرو چک کنی ...
Crespo
برای فارسی کردن گوشیت باید کد پروداکت گوشیتو تغییر بدی ...
الان همه ی گوشی ها لیبل فنلاند هستن و در اصل چینی هستن ...
منظورت از در خواست سوم میزان زمان مکالمه هست ؟؟؟ اگه اینطوری هستش روباید به Logبری و اونجا Call durationرو چک کنی ...
آره، اینم لیبل فنلاند داره، اما گفتن ساخت مجاره!!
نه، منظورم از اون کدهایی هست که میزنی تا نشون بده گوشی چندساعت کار کرده؟؟؟؟
---------
لطفاً آموزش کامل اضاف کردن زبان فارسی رو بگو. یا اگه تاپیکی هست، لطفاً لینکشو بده.
در ضمن، آیا میشه 5610 رو هم مثل N95 هک کرد؟؟؟ اگه آره، لطفاً آموزش کامل این رو هم بدین.
e_iglesias
09-06-2009, 17:26
با تشکر از P30Zone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای تم های اورجینال 5610
بابا، تو رو خدا بگین من چجوری و از کجا پروداکت گوشی رو عوض کنم!!! بنده خدا منتظره!!!!!!
مشخصات گوشی هم اینجوریه (از طریق کد #0000#*):
NOKIA 5610d-1
V 09.40
07-11-08
RM-242
می خوام گوشی رو فارسی کنم. آیا باید بعدش آپگرید هم بشه یا نه؟
آیا 5610 هک هم میشه یا نه؟
پ.ن: لطفاً به طور کامل و جامع در مورد فارسی کردنش، راهنمائیم کنید.
javadmusic
19-06-2009, 11:37
سلام دوستان
گوشی 5610 رو وقتی روشن میکنم ، صفحه روشن میشه و آهنگ آغازین هم نواخته میشه اون دوتا دست هم به نمایش در میاند ولی بلافاصله بعدش صفحه نمایش گوشی سفید میشه و همینجور میمونه . فقط صفحه سفید مشاهده میکنیم . مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Hadi King
19-06-2009, 12:43
سلام دوستان
گوشی 5610 رو وقتی روشن میکنم ، صفحه روشن میشه و آهنگ آغازین هم نواخته میشه اون دوتا دست هم به نمایش در میاند ولی بلافاصله بعدش صفحه نمایش گوشی سفید میشه و همینجور میمونه . فقط صفحه سفید مشاهده میکنیم . مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزيز گوشيتون احتياج به فلش داره چون گوشي قبلي خودم كه 7500 بود همينجوري شد
بردم تعميرگاه فلش كردن درست شــد :11:
موفق باشيد!:40:
javadmusic
19-06-2009, 17:55
دوست عزيز گوشيتون احتياج به فلش داره چون گوشي قبلي خودم كه 7500 بود همينجوري شد
بردم تعميرگاه فلش كردن درست شــد :11:
موفق باشيد!:40:
ممنون از لطف و راهنمایی شما
ولی این همه شماره ها ضروری داشتم !!! نمیشه یه جوری اونا رو بیرون کشید ؟؟؟؟؟ آخه خیلی بد میشه اینجور
kalepoook
19-06-2009, 18:06
ممنون از لطف و راهنمایی شما
ولی این همه شماره ها ضروری داشتم !!! نمیشه یه جوری اونا رو بیرون کشید ؟؟؟؟؟ آخه خیلی بد میشه اینجور
سلام
شما باید از قبل از گوشی بک آپ میگرفتید زمانی که سالم بود،حالا اونجا شما به تعمیرکار بگین ببینین میشه کاری کرد یا نه،ایشالا از دفعات بعدی بک آپ یادتون نره تو مموری بگیرین که خیالتون راحت باشه.
crespo
دوست من این گوشی از OS سیمبیان بهره نمی بره و و هک هم نمیشه ...
Delphi_Developer
26-06-2009, 11:04
آپگرید ورژن 10 هم اومده ! کسی آپدیت نکرده هنوز ؟ من دیروز آپدیت کردم
Saman-tci
26-06-2009, 22:01
چه تغییراتی کرده ...؟ البته اونایی که محسوس بوده و متوجه شدی ...؟
.
حجمش از طریق Nsu چند مگه ...؟
Delphi_Developer
28-06-2009, 00:40
چه تغییراتی کرده ...؟ البته اونایی که محسوس بوده و متوجه شدی ...؟
.
حجمش از طریق Nsu چند مگه ...؟
ورژن قبلی گوشیم 6 بود - نسبت به 6 این تغییرات رو کرده (البته اونایی که من متوجه شدم) :
1-قابلیت قطع صدای شاتر دوربین
2-هنگ نمیکنه دیگه (تاحالا که من ندیدم - مموریم 2 گیگ هست پر هم هست اما اصلا هنگ نمیکنه)
3-اون حالتی که LCD داشت که بعضی وقتها یهو صفحه سیاه میشد حل شده (تاحالا که ندیدم !)
4-کیفیت دوربین خیلی بهتر شده
5-سرعتش خیلی عالی شده
و...
اینا چیزایی بود که تو این 2 روز من متوجه شدم حالا شاید چیزای دیگه ای هم تغییر کرده باشه اما خوب من 2 روزه آپدیت کردم - کسی چیز دیگه ای میدونه بگه
حجم فایلش 47 مگ بود
ARSHAM2008
10-07-2009, 21:32
دوستان دوربین گوشی من بالا نمیاد و بعد از ثانیه می نویسه on stand by باید چکار کنم
ARSHAM2008
11-07-2009, 15:26
یکی جواب منو بده
خاموش روشن کن ... اگه نشد برگردئن به تنظیمات کار خونه ...
ARSHAM2008
12-07-2009, 13:25
این کارو کردم ولی جواب نمیده
برگردون به تنظیمات کارخونه ...!
ARSHAM2008
13-07-2009, 22:49
عزیز جان این کارو کردم ولی جواب نمیده؟
ARSHAM2008
15-07-2009, 12:43
بابا یکی جواب بده
salarnight
16-07-2009, 22:20
یه بار رمو سیم کارتو در بیار امتحان کن
بعد از ثانیه می نویسه on stand by باید چکار کنم
بعد از چند ثانیه ؟
بعد که مینویسه on stand by چی میشه ؟
سلام به همهگي
من هم بتازگي يه 5610 خريدم
ميخوام بدونم حافظه داخلي 5610 چند مگ هست؟من شنيدم 20 مگ هست اما گوشي من 30 مگ حافظه داخلي داره
ايا اين طبيعي هست؟
دوستاني كه اپديت كردن به اين چند تا سوال جواب بدن!
من چون خودم ان95 دارم و تا حالا با 5610 كار نكردم ميپرسم!زياد به اين گوشي وارد نيستم!
شماره تلفن هايي كه تو دفتر تلفن هستن رو چيكار كنم؟بايد بكاپ بگيرم كه موقع اپديت پاك نشن؟چجوري؟
مسيج ها رو چيكار كنم؟از كجا بفهمم كه روي مموري كارتن يا فون مموري؟اگه رو فون مموري بودن چجوري ببرمشون تو مموري كارت؟
مموري كارتشو موقع اپديت دربيارم؟
فعلا همينا...
مرسي
lorens_kaiser
03-08-2009, 16:04
سلام به همه دوستان
كسي ورژن 10 گوشي 5610 رو نداره....اگه بزارين ممنون ميشم
rahman_kirmizigul
08-08-2009, 14:25
سلام دوستان من تازگی ها این گوشی رو خریدم و توش موندم . چون نه کتاب میخونه نه برنامه نه بازی .
اگه میشه دوستانی که وارد تر هستن یه تاپیک بزنن و کتاب ها و برنامه هایی که با این گوشی سازگار هستن و قرار بدن . منتظرتون هستم
عجب خاكي اينجا نشسته ، هيچكي هم به اينجا سر نميزنه
سوال اول من كه بي پاسخ موند!
حالا يه پرسش دارم:
تو سوني اريكسون يه قسمت داشت كه وضعيت حافظه (گوشي و مموري) و همينطور ميزان شارژ باطري را نشان ميداد . آيا تو 5610 هم جايي براي ديدن ميزان شارژ باطري وجود دارد؟
بازم ممنونم
عجب خاكي اينجا نشسته ، هيچكي هم به اينجا سر نميزنه
سوال اول من كه بي پاسخ موند!
حالا يه پرسش دارم:
تو سوني اريكسون يه قسمت داشت كه وضعيت حافظه (گوشي و مموري) و همينطور ميزان شارژ باطري را نشان ميداد . آيا تو 5610 هم جايي براي ديدن ميزان شارژ باطري وجود دارد؟
بازم ممنونم
سلام.
واسه دیدن ظرفیت رم و فون مموری داخل هر کدوم option\mem. details
شارژ باتری هم فقط همیشه بالا گوشه راست نشون داده میشه و قسمت مجزا نداره.
حافظه داخلی هم باید 20 مگ باشه. قضیه ی مال تو چیه ...الله اعلم!!
اگه میشه دوستانی که وارد تر هستن یه تاپیک بزنن و کتاب ها و برنامه هایی که با این گوشی سازگار هستن و قرار بدن . منتظرتون هستم
در جواب rahman_kirmizigul
این گوشی برنامه یا بازی هایی که بالای یک مگ هستن ساپورت نمیکنه.
. . . .
حافظه داخلی هم باید 20 مگ باشه. قضیه ی مال تو چیه ...الله اعلم!!
. . . .
در تائيد عرايض خودم اينو نشون ميدم:
سلام دوستان.
من ديروز گوشيم رو با ورژن 9.40 فلش كردم.
صداش خيلي بهتر شده هم كيفيت و هم بلنديش اما صداي شاتر دوربين رو نميشه قطع كرد.
يادمه يجا تو همين فروم بود كه ميگفت با آپديت اين مشكل حل ميشه ؟!؟!؟!
من هم فريمور را به 10 آپديت كردم ، وكي امكان قطع صداي شاتر نيست
يعني هيچ راهي براي از بين بردن اين صدا وجود نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.