مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 5610
امروز رنگ آبی این گوشی رو برای یکی از دوستانم با قیمت 270 تومن گرفتم ..
مباركشون باشه ايشالا. يعني هديه دادي بهش! بابا مايه دار :5:
Saman-tci
03-06-2008, 16:59
آره شما هم اگه خواستی بگو تا برای تو هم بخرم ....
salarnight
03-06-2008, 17:58
من چی ؟ :31:
راستی مبارکه
من كه يه قرمزش رو دارم ولي بدم نمياد آبيشم داشته باشم. مي خواي شماره حساب مي دم بريز پول رو به حساب خودم مي رم مي خرم. شما خسته مي شي من اصلا راضي نيستم خسته بشي. :21:
salarnight
04-06-2008, 10:31
کسی یاد نگرفت که چطوری بازی سند کنه ؟
benyamin_hey
06-06-2008, 13:45
کسی یاد نگرفت که چطوری میشه صدای این دوربین لعنتی شو موقع عکس گرفتن قطع کنه؟ من که یه بار restore all کردم ولی بیفایده بود؟
یعنی شماها با این موضوع مشکلی ندارین؟!!!!!!!!!!!!
salarnight
06-06-2008, 15:03
واسه من قطعه
یادمه اولا یه صدایی میداد
.................
حالا مگه چیه ؟ میخوای دزدکی عکس بگیری ؟ :دی
Saman-tci
06-06-2008, 18:44
برای منم قطعه .... موقع عکس گرفتن اصلا صدا نمیده .....
iman-crystal
06-06-2008, 20:51
سام بچه ها .
داشتم با دوربن گوشی ور می رفتم که یه باگ تو دوربین پیدا کردم
وقتی شما فوکوس کردین اگه دستتونو بردارین فوکوس می ره ولی با این باگ فوکوس میمونه تا عکس بگیرین یعنی این کارو انجام میدین وقتی فوکوس شد شما میتونید مثلا یه ساعت بعد عکس بگیرید
شاید این باگ زیاد به درد نخوره ولی به هر حال یه باگه!
دارم سعی می کنم به کمک این باگ فلش دوربینو روشن نگه دارم.
خبر جفتشو یه 2 روز دیگه بهتون میدم.
:11:فعلا
Saman-tci
07-06-2008, 09:58
اره موضوع جالبیه .... حتما خبرشو بده
سام بچه ها .
داشتم با دوربن گوشی ور می رفتم که یه باگ تو دوربین پیدا کردم
وقتی شما فوکوس کردین اگه دستتونو بردارین فوکوس می ره ولی با این باگ فوکوس میمونه تا عکس بگیرین یعنی این کارو انجام میدین وقتی فوکوس شد شما میتونید مثلا یه ساعت بعد عکس بگیرید
شاید این باگ زیاد به درد نخوره ولی به هر حال یه باگه!
دارم سعی می کنم به کمک این باگ فلش دوربینو روشن نگه دارم.
خبر جفتشو یه 2 روز دیگه بهتون میدم.
:11:فعلا
عزيزم شما الان رو يك آبجكت يا صحنه فوكوس كردي يه ساعت ديگه يا جاي ديگه كه نميتوي با همون فوكوس عكس بگيري. فاصلت عوض ميشه، موضوع شايد عوض بشه، نور عوض بشه. كلا پارامترها عوض ميشه و در نتيجه عكست فولو ميفته. اگه اينجوري بود كه عكاس ها يه بار دوربين رو فوكوس مي كردن يه عمر راحت عكس مي گرفتن.
حالا فلش شايد به يه دردي بخوره.
DJ.Mamal
07-06-2008, 13:47
عزيزم شما الان رو يك آبجكت يا صحنه فوكوس كردي يه ساعت ديگه يا جاي ديگه كه نميتوي با همون فوكوس عكس بگيري. فاصلت عوض ميشه، موضوع شايد عوض بشه، نور عوض بشه. كلا پارامترها عوض ميشه و در نتيجه عكست فولو ميفته. اگه اينجوري بود كه عكاس ها يه بار دوربين رو فوكوس مي كردن يه عمر راحت عكس مي گرفتن.
كاملا درسته....
DJ.Mamal
07-06-2008, 13:49
کسی یاد نگرفت که چطوری بازی سند کنه ؟
فعلا نه
صدای دوربینشو کسی نتونست قطع کنه؟
عجب كليدي كردي رو اين صداي دوربين!!
iman-crystal
07-06-2008, 21:14
حق با شماست
در مورد این قضیه: به درد موقعی می خوره که شخصی می خواد از شما عکس بگیره و یول تشریف داره شما فوکوس می کنید و میدید دستش:27:
ولی قبول کنید که در اینده ممکنه مورد استفاده قرار بگیره!
فلش دوربینو من که هر کاری کردم نشد شما هم یه سعی بزنید
برای نگه داشتن فوکوس کافیه کلید مخصوص عکسو 2 بار پشت سر هم فشار بدید سریع!
ولی نه تا ته !شما باید تا جایی فشار بدید که تو حالت عادی کادر سفید میاد
رو گوشیه من که کلید رو نیم میل فشار می دم . امیدوارم واضح گفته باشم
من دفعه ی اول که این کارو کردم گیج شده بودم بعدش انقدر کارایی رو که قبلش انجام داده بودم کردم تا اخر فهمیدم چجوریه پس شما هم خسته نشید!
اگه کسی تونست بقیه ی برو بچسم خبر کنه
سلام
من گوشیم یه مشکل بزرگ پیدا کرده :37:
دیگه چیزی رو روی صفحه نمایشش نشون نمیده وقتی روشنش میکنم فقط یه صفحه ی سیاه با نور ضعیف نشون میده :41:
یکی بهم گفت اشکال نرم افزاری داره
لطف کنین منو راهنمایی کنین:42:
Saman-tci
14-06-2008, 16:50
شما لطف کن بگو از کی اینطوری شده ....؟
گوشی ضربه خورده ..؟
DJ.Mamal
14-06-2008, 19:39
سلام
من گوشیم یه مشکل بزرگ پیدا کرده :37:
دیگه چیزی رو روی صفحه نمایشش نشون نمیده وقتی روشنش میکنم فقط یه صفحه ی سیاه با نور ضعیف نشون میده :41:
یکی بهم گفت اشکال نرم افزاری داره
لطف کنین منو راهنمایی کنین:42:
دوست عزيز مشكل از lcd هستش ...مرخص شده...مال منم اينطوري بود...روشن ميشد اما صفحه سياه بود...
ببر تعميرات
شما لطف کن بگو از کی اینطوری شده ....؟
گوشی ضربه خورده ..؟
ضربه نخورده یه دفعه اینجوری شد:18:
دوست عزيز مشكل از lcd هستش ...مرخص شده...مال منم اينطوري بود...روشن ميشد اما صفحه سياه بود...
ببر تعميرات
مطمئنین آخه یکی گفت با فلش درست میشه اگر lcd باشه که خیلی بده:41:
ممنون از جواباتون
naninaz2004
18-06-2008, 13:43
من هر برنامه جاوا حتی بازی های خود گوشی رو باز میکنم اجرا نمیکنه
naninaz2004
18-06-2008, 13:44
supportive file nothing to display
hessam_sz
20-06-2008, 09:40
سلام دوستان.من يه مشكلي دارم با گوشي 5610 وقتي ميخوام به نرم افزار هاي چت متصل بشم اين پيغام را ميده.This application is not from a trused supplier
راه حلي واسه برطرف شدن اين مشكل هست؟
لطفا زود جواب بدين
exerious
23-06-2008, 11:26
چرا صدای موزیک توی 5610 پت پت میکنه ؟ انگار بلالو گذاشتی رو آتیش . اعصابمو خورد کرده . هیچ راه حلی نداره ؟ جان من زود جواب بدین . خدا وکیلی آخرت گوشیه ولی نمودم چرا صداش پارازیت میده .
Saman-tci
23-06-2008, 12:37
نه بابا همچین مشکلی نداره .....
اتفاقاً خیلی صدای خوب و شفافی داره .....
تازه اینجوری شده یا از اول هم همینطوری بود ...؟
salarnight
23-06-2008, 13:01
ایراد از فایلیه که شما داری پخش میکنی دوست عزیز
من توی چند صفحه قبل هم گفتم
hessam_sz
23-06-2008, 14:10
سلام دوستان.من يه مشكلي دارم با گوشي 5610 وقتي ميخوام به نرم افزار هاي چت متصل بشم اين پيغام را ميده.This application is not from a trused supplier
راه حلي واسه برطرف شدن اين مشكل هست؟
لطفا زود جواب بدين
كسي نبود جواب منو بده؟يعني كسي تا بحال به اين مشكل بر نخورده؟
Tornado2800
23-06-2008, 14:14
تو این 4ماهی که دادش من داره هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته حتی یک بارم هم هنگ نکرده هر فایل جاوا نصب می کنه راحت جواب میده احتمالا گوشیتون تقلبی یا اصل نیست
salarnight
23-06-2008, 16:14
كسي نبود جواب منو بده؟يعني كسي تا بحال به اين مشكل بر نخورده؟
شما باید access point بسازی تا بتونی کانکت بشی
hessam_sz
24-06-2008, 20:31
شما باید access point بسازی تا بتونی کانکت بشی
ساختم نشد.
ميشه به طور كامل بگيد بايد چيكار كنم؟
يعني به عبارتي بايد به صورت دستس تنظيمات اينترنت را انجام بدم؟
salarnight
25-06-2008, 20:27
ساختم نشد.
ميشه به طور كامل بگيد بايد چيكار كنم؟
يعني به عبارتي بايد به صورت دستس تنظيمات اينترنت را انجام بدم؟
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
حالا کنکت شید با یاهو
hessam_sz
26-06-2008, 11:10
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
حالا کنکت شید با یاهو
خيلي ممنون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشه
raga_behzad
26-06-2008, 20:17
من هم همین مشکل رو دارم... کد رو هم که وارد می کنم این پیغام رو میده:
تنظیمات مربوط به گوشی شما در سیستم موجود نیست. لطفا برای تنظیم گوشی از دستورات دفتچه راهنمای گوشی و ایرانسل استفاده کنید !!!!!!!!!!!!!!!
حالا یکی بگه تکلیف چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
darkfery
29-06-2008, 12:05
سلام
دوستان هیچ کدوم با مشکل عقب و جلو بودن ساعت Sms ها برخورد نکردید؟ ساعت Sms ها در گوشی من درست نیست چکار کنم؟
ای ول منم همین مشکلو دارم اس ام اس که می اید ساعتشو چرتو ÷رت می زنه نمیشه فهمید ماله چه ساعتی . کسی می تونه راهنمایی کنه؟
darkfery
29-06-2008, 12:40
سلام
دوستان من هم با ساعت دریافت Sms مشکل دارم
+3.5 و - 3.5 خود Gmt و ... رو تست کردم ولی هنوز ساعت درست رو نمیده
منم همین کارارو کردم نشد یکی لطفا راهنمایی کنه
darkfery
29-06-2008, 12:42
دوستان توی 5610 وقتی اس ام اس می یاد ساعتشو درست نمی زنه چه باید کرد لطفا راهنمایی کنید:41:
Saman-tci
29-06-2008, 18:26
یهبار تنظیمات ساعت گوشیتو چک کن ....
ببین روی 3.5+ هست ....؟
یهبار تنظیمات ساعت گوشیتو چک کن ....
ببین روی 3.5+ هست ....؟
برا منم همین مشکل رو داره و تنظیمات هم همینه :2:
DJ.Mamal
30-06-2008, 18:39
دوستان مشكل ساعت اس ام اس درست بشو نيست
مثل اينكه تو فيرم ور بعدي حل ميشه
دوستان مشكل ساعت اس ام اس درست بشو نيست
مثل اينكه تو فيرم ور بعدي حل ميشه
ای بابا
این جوری نمیشه که !!!
ساعت دریافت اس ام اس بعضی وقت ها خیلی مهم میشه ( پای مرگ و زندگیت میاد وسط ! D: )
DJ.Mamal
30-06-2008, 20:14
ای بابا
این جوری نمیشه که !!!
ساعت دریافت اس ام اس بعضی وقت ها خیلی مهم میشه ( پای مرگ و زندگیت میاد وسط ! D: )
درسته ...ميدونم چي ميگي...از اون موقع كه خريدم كلي حرف شنيدم...
فعلا چاره اي نيست
darkfery
30-06-2008, 21:17
درسته ...ميدونم چي ميگي...از اون موقع كه خريدم كلي حرف شنيدم...
فعلا چاره اي نيست
خداییش گوشی به درد نخوری خریدم قبلش k800داشتم همه می گفتن سونی اریکسون به درد نمی خوره ولی الان می بینم سگش میارزه به نوکیا ، فقط قیمت نوکیا بالاس وگرنه کاراییش یک دهم سونی هم نیس
darkfery
30-06-2008, 21:21
به همه شدیدا توصیه می کنم این گوشیو نخرید فقط طراحی گوشی قشنگه وگرنه چیز دیگه ای نداره
1. ساعت اس ام اس اشتباهی می زنه
2. بعضی وقتا هنگام اجرای یک کلیپ هنگ می کنه
3. دوربینش 3.15 واقعی نیس البته از n73 بهتره
4. دکمه وسطش بعد از یه مدت می شکنه
5......
و خیلی چیزای دیگه که توی تاپیکای دیگه بچه ها گفتن :41:
salarnight
01-07-2008, 09:59
ساعت اس ام اس ها رو من فکر میکنم به اپراتور مربوط باشه چون چند مدل نوکیا دیگه مثل 5700 و .. این مشکل رو دارند شاید هم نوکیا کلا باهاش مشکل داره
Saman-tci
01-07-2008, 11:49
به همه شدیدا توصیه می کنم این گوشیو نخرید فقط طراحی گوشی قشنگه وگرنه چیز دیگه ای نداره
2. بعضی وقتا هنگام اجرای یک کلیپ هنگ می کنه
3. دوربینش 3.15 واقعی نیس البته از n73 بهتره
4. دکمه وسطش بعد از یه مدت می شکنه
5......
و خیلی چیزای دیگه که توی تاپیکای دیگه بچه ها گفتن :41:
من کاملاً مخالفم چون این گوشی رو داشتم و باهاش خیلی کار کردم میگم ....
1- این مورد ربطی به گوشی نداره و مربوط به اپراتور هست ....
2- بله اگه منم 900 مگ از 1 مگ مموریمو پر کنم موقع اجرا باید هم هنگ کنه ..... دوست من این گوشی cpu گوشیهای 5700 و N95 رو نداره که هنگ نکنه ....
3- بله 100% قبول دارم ... اصلاً دوربینش در حد 2 هم نیست چه برسه به N73 ..... دوربین N73 خیلی بهتر عکس میگیره
4- فقط با این مورد شدیداً موافقم ..... کلید وسط این گوشی خیلی زود یا لبه هاش و از وسط میشکنه ....
Tornado2800
01-07-2008, 12:13
من دادشه tornado هستم من این گوشی رو 3ماه هست که دارم نه هنگ کرده تاحالا نه کلید وسطش مشکل داره و نه مشکل تاریخ و ساعت sms در خرید دقت کنید بهتون تقلبی انداختن این گوشی چون زیاد طرفدار داره تقلبیش زیاده مثل k800 که تازگی ها داره هنگ میکنه اگه اکلاژیوم گوشی رو بالا ببرید در حد n70me میشه دوربینش k810 رو میخوره(چندین بار شخصا تست شده) ولی در تاریکی مطلق k810 به خاطر داشتن فلش زنون عکساش کمی بهتره از احاظ صدا 5610 از k800 بهتره دوبینش به n73 نمیرسه ولی دسته کمی ازش نداره تو تاریکی میتونه کمی بهتر از n73 بهگیره چون فلش دوگانه LED داره و قویه . من زیاد باهاش ور میرم بازی زیاد میکنم بیتر از یک مگ هم ریختم جواب داده این صدای تیک موسقی هم مشکلش رو ندارم پس نگید گوشی آشغاله اگخ کسی خواست بخره ای دی من maxpen_007_8009 هست بهم پم بدید تا راهنماییتون کنم گوشی اصل بخرید حال کنید
در خرید دقت کنید
1 - این مورد ربطی به گوشی نداره و مربوط به اپراتور هست ....
به اپراتور مربوط نمیشه !
چرا توی گوشی دیگه ساعت رو درست میزنه ( از هر اپراتوری که میخواید اس ام اس دریافت کنید )
به نظر من هم گوشی خوبیه فقط این مشکل اس ام اس ....
Tornado2800
03-07-2008, 20:08
گوشی من که این مشکل رو نداره تو خرید بیشتر دقت باید میکردید نتنها این مشکل بلکه هیج کدوم از این مشکلاتی که تو این کلوپ نوشته رو نداشتم
MehranVB
04-07-2008, 11:00
سلام
یه گوشی 5610 دارم که حدود شش ماهه دارم ازش استفاده می کنم. دیروز یه اتفاق خیلی عجیب واسش افتاد. در حین کار کردن با اون بودم که یه دفعه LCDش قاطی کرد و تصاویر عجیب و غریب نشون می داد. مثلاً تموم رنگها عوض شده بود (رنگهای تیره روشن شدن و رنگهای روشن تیره...) و اینکه تصویرش مثل موقعی که آنتن تلویزیون نگیره برفکی شده بود....
گوشی رو خاموش و روشن کردم، سیم کارت رو در اوردم، مموری رو همینطور، به کامپیوتر وصلش کردم... هر کاری که فکرش رو کنید کردم اما درست نشد.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟ ممکنه LCDش سوخته باشه یایه ویروس یا همچین چیزیه...؟؟؟
ممنون
ELVIS PRESLEY
04-07-2008, 17:01
چه مشکل عجیبی.!!!!!!!!!
ممکنه اصلا اشکال از ال سی دی نباشه. و اشکال از طبقه ی تصویر گوشی باشه.
به هر حال چه سوخته باشه چه نه باید ببری پیش تعمیرگاه. چون معلوم نیس اشکال از کجاس. یا اگرم صفحه ش سوخته باشه باید عوض بشه دیگه.
پس شما ببر تعمیرگاه نشون بده.
Saman-tci
04-07-2008, 20:27
فکر کنم lcd گوشیت مشکل پیدا کرده ...... ضربه نخورده ...؟ فشار بهش نیومده ....؟
salarnight
04-07-2008, 21:57
قکر کنم فشار زیاد بهش وارد شده باشه
یا ضربه خرده باشه
در مورد ساعت اس ام اس ها هم تعداد زیادی از گوشی های نوکیا این مشکل رو دارن
DJ.Mamal
04-07-2008, 22:14
سلام
یه گوشی 5610 دارم که حدود شش ماهه دارم ازش استفاده می کنم. دیروز یه اتفاق خیلی عجیب واسش افتاد. در حین کار کردن با اون بودم که یه دفعه LCDش قاطی کرد و تصاویر عجیب و غریب نشون می داد. مثلاً تموم رنگها عوض شده بود (رنگهای تیره روشن شدن و رنگهای روشن تیره...) و اینکه تصویرش مثل موقعی که آنتن تلویزیون نگیره برفکی شده بود....
گوشی رو خاموش و روشن کردم، سیم کارت رو در اوردم، مموری رو همینطور، به کامپیوتر وصلش کردم... هر کاری که فکرش رو کنید کردم اما درست نشد.
کسی می تونه کمک کنه؟؟؟ ممکنه LCDش سوخته باشه یایه ویروس یا همچین چیزیه...؟؟؟
ممنون
دوست عزيز lcd ت مرخصه...بايد عوض بشه...باز مال تو خوبه...براي من كه كار به 3 روز نكشيد قاط زد
سلام
یه مشکل موقع فیلم برداری :
بعد از چند ثانیه پیغام میده که حافظه پره
در صورتی که به جز فایلهای خود گوشی چیزی رو گوشی نریختم
salarnight
06-07-2008, 19:21
مطئنین که فیلمبرداریش روی مدل 10 ثانیه نیست ؟
سلام من می خوام 5610 بخرم! بخرم یانه ؟؟
اصلا معایبش چی هستن و چه جوری بدونم اصله یا نه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.:10:
Ice Star
07-07-2008, 18:32
دوستان داداش من هم 5610 داره موقع بازی یک خط رنگی وسط Lcd هست فقط در بعضی بازی ها
و خارج از بازی هم عادی هست ؟
یعنی از چی هست ؟
Ice Star
07-07-2008, 18:36
سلام من می خوام 5610 بخرم! بخرم یانه ؟؟
اصلا معایبش چی هستن و چه جوری بدونم اصله یا نه؟؟ لطفا راهنمایی کنید.:10:
به نظر من نگیر داداشم گرفته پشیمونه چون گوشی ظعیف هست
از لحاظ بدنه
MehranVB
08-07-2008, 09:25
یادتونه در مورد LCD گوشیم بهتون گفته بودم؟ دیروز بردمش علائدین، LCDش سوخته بود و 40 تومن خرج گذاشت سر دستم! ولی دلیل سوختنش جالب بود، جوی استیک گوشیم هم سوخته بود و چندین تعمیرکار گفتن که علت سوختن LCD همین بوده! یعنی جوی استیک شده LCD رو سوزونده!!!
پس اگه جوی استیک گوشی شما هم شکسته سریع برید عوضش کنین! چون جوی استیکش 15 تومن بیشتر نیست.
MehranVB
08-07-2008, 09:27
یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
پس خواهش می کنم لطفاً بدون تعصب نظر بدین و دیگران رو به اشتباه نندازین.
من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!
ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....
خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...
تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
اگه کسی با حرفم مخالفه من حاضر به بحثم!!
یه خواهشی دارم از کسایی که در مورد این گوشی نظر میدن! لطفاً الکی نگین که گوشی خوبیه، واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره ازش استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!! و یا اینکه بعضیا که خیلی نوکیابازن نمی تونن قبول کنن نوکیا گوشیهایی هم داره که موفق نبودن!
من به عنوان کسی که حدود بیش از شش ماهه دارم از این گوشی استفاده می کنم، و هیچ تعصبی هم روی نوکیا و سونی اریکسون ندارم نظرم اینه:
جوی استیکش اگه چند بار ضربه بخوره اول ترک برمی داره و بعدشم میشکنه (مشکلی که تقریباً تموم کسایی که این گوشی رو داشتن مشاهده کردم)، و اگه تعمیر نشه بعد از مدتی LCD هم داغون می کنه. قیمت قطعاتشم توی بازار خیلی گرونن.
گوشی خیلی محکم و ضد خشیه، اما من که قبل از اون کا800 داشتم، ازش بیشتر راضی بودم، چون چندین دفعه به در و دیفال کوبوندمش آخ نگفت، ولی دو بار 5610 از دستم افتاد زمین و جوی استیکش ترک برداشت!!
ایرادات نرم افزاری داره به جز اینکه سیمبین نداره، ساعت SMSهاش همه اشتباهن! و یکی دیگه اینکه فایلهای توی مموری بر اثر کوچکترین اتفاقی همه ناشناس می شوند! یعنی مثلاً میبینی رینگتونت عوض شده، یا عکس بک گراندت و ....
خیلی هنگ میکنه! قبلاً هنگ میکرد فکر میکردم دلیلش فول بودن مموریه، ولی وقتی نصفش رو خالی کردم هنوز هم این مشکل رو داشت...
تا همین جا استپ میکنم! گوشی خیلی خوبیه ولی ایراداش اینا بودن! خودتون حساب کنید گوشی خوبی هست (در مقایسه با بقیه گوشیها) یا نه!!
دوستان با گوشيشون كشتي مي گيرن؟ تو اين 6 ماه گوشي من فقط يه ترك برداشته اونم چون وسط خيابون از دستم افتاد نيم متر رو زمين كشيده شد بعد كوفيد تو جدول! جوي استيكشم با وجود تمام دفعاتي كه به صورت عمودي از دستم افتاده زمين خش بر نداشته.
اما در بقيه موراد با شدت هر چه تمام تر موافقم!
مطئنین که فیلمبرداریش روی مدل 10 ثانیه نیست ؟
مدت زمان فیلمبرادریش رو default تنظیم بود که اون درست شد ولی هنوز وقتی با گوشی کار می کنم
این پیغام رو میده :
Phone memory almost full,Delete items
MehranVB
09-07-2008, 16:14
دوستان با گوشيشون كشتي مي گيرن؟ تو اين 6 ماه گوشي من فقط يه ترك برداشته اونم چون وسط خيابون از دستم افتاد نيم متر رو زمين كشيده شد بعد كوفيد تو جدول! جوي استيكشم با وجود تمام دفعاتي كه به صورت عمودي از دستم افتاده زمين خش بر نداشته.
اما در بقيه موراد با شدت هر چه تمام تر موافقم!
کشتی گرفتن با گوشی که عادت منه!! ولی اون گوشیهایی که دستم بوده همه مقاوم بودن و نتونستم کمرشون رو بخوابونم زمین به غیر از 5610!!
و در مورد ترک هم باید بگم که این اولشه، و تا مدتی دیگر این ترک به شکستگی تبدیل میشه...
به هر حال ایراده دیگه! چون گوشی رو باید با تموم قدرت به جدول بزنی و آخ نگه!!
چون گوشی رو باید با تموم قدرت به جدول بزنی و آخ نگه!!
از 1100 یادی کنیم
DJ.Mamal
09-07-2008, 21:53
از 1100 یادی کنیم
روحش شاد...جاي 3310 هم خالي
Tornado2800
10-07-2008, 08:26
با سلام
من باز برگشتم گوشی من که هنوز این مشکلات رو نداره این مشکل lcd دوست عزیز یک مشکل نرم افزاری هست که داخل گوشی های تقلبی وجود داره و با آپدیت درست میشه (پسر خالم تعمیر کاره و موبایل فورش هست) تو شهرستان ما اصلا هر کس این گوشی رو خریده هیچ مشکلی نداشته (شاید به خاطر اینه که ما جنوبیم و از اونور که میاد صاف میاد اول اینجا) مال من تا حالا چندین بار افتاده رو سرامیک های اتاقم از فاصله های یک متری هم بشیتر یعنی از رو میز کامپیوتر اصلا یک خشم روش پیدا نکردم حالا راه های تشخیص اصل از تقلبی که در تهران خیلی تقلبی زیاد و فقط یک تعداد محدود تو این سایت من کمک کردم بهشون اصل گرفتن و راضی هستند
گوشی اصل:(این روش ها تست شده)
صداش نباید از n70 کمتر باشه
دوربینش باد k810 رو بخوره
هنگ اصلا نمیکنه
مشکل تاریخ و ساعت sms نداه
گوشی تقلبی
صداش کمه همش صداش تیک میندازه
دوربینش اسمش 3.2 هست ولی 3.2 نیست(نمی تونه k810 رو بخوره)
خیلی هنگ میکنه
اونایی که میگن این گوشی آشغاله آشغال بهشون انداختن (تقلبی) اگه کسی کمک خواست ای دی من: maxpen_007_8009
به امید روزی که گوشی های تقلبی از بین برن
Tornado2800
10-07-2008, 08:37
دوست عزیز برو گوشیتو بفروش اگه داره هنگ میکنه تقلبیه من که زیاد با گوشی کار میکنم کلی شعر دارم نصف مموری گوشی رو گرفته هیچ مشکلی کمبود سرعت یا هنگ نمیبنم من این مشکل نا شناس بودم احتمالا به خاطر ورژن موبایلتون هست پیشنهاد میکنم بفروشید و یکی اصل این گوشی رو بخرید و بیاد با k810 کل بندازید از همه لحاظ برنده میشید فقط در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره دیگه هر جایی دیگه 5610 تو محکمی هم 5610 فقط موقع عکس برداری در لنز رو 100% تمیز کن تا قدرت واقعیش رو ببینی الان k800 های سری جدید دارن هنگ میکنند چین میدونه چیکار کنه میدونست این گوشی طرفدار زیاد پیدا میکنه این کارو کرد به اسم مجار هم میزنه الان شما برید یکی k800 بگیر روزی 2 مرطبه هنگ میکنه مال دوسته من گرفته خیلی داره هنگ میکنه من قبلش بهش گفتم این گوشی تقلبش زیاده از دستش از رو صندلی افتاد الان دوربینش قاطی کرده آیا میشه گفت k800 آشغاله؟ معلومه که نیست بلکه جنس آشغال بهش انداخته شده پس در مورد 5610 هم زود قضاوت نکنید
بازم به امید اینکه گوشی های تقبلی از بین برن
MehranVB
10-07-2008, 09:26
دوست عزیز برو گوشیتو بفروش اگه داره هنگ میکنه تقلبیه من که زیاد با گوشی کار میکنم کلی شعر دارم نصف مموری گوشی رو گرفته هیچ مشکلی کمبود سرعت یا هنگ نمیبنم من این مشکل نا شناس بودم احتمالا به خاطر ورژن موبایلتون هست پیشنهاد میکنم بفروشید و یکی اصل این گوشی رو بخرید و بیاد با k810 کل بندازید از همه لحاظ برنده میشید فقط در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره دیگه هر جایی دیگه 5610 تو محکمی هم 5610 فقط موقع عکس برداری در لنز رو 100% تمیز کن تا قدرت واقعیش رو ببینی الان k800 های سری جدید دارن هنگ میکنند چین میدونه چیکار کنه میدونست این گوشی طرفدار زیاد پیدا میکنه این کارو کرد به اسم مجار هم میزنه الان شما برید یکی k800 بگیر روزی 2 مرطبه هنگ میکنه مال دوسته من گرفته خیلی داره هنگ میکنه من قبلش بهش گفتم این گوشی تقلبش زیاده از دستش از رو صندلی افتاد الان دوربینش قاطی کرده آیا میشه گفت k800 آشغاله؟ معلومه که نیست بلکه جنس آشغال بهش انداخته شده پس در مورد 5610 هم زود قضاوت نکنید
بازم به امید اینکه گوشی های تقبلی از بین برن
فکر کنم چیزی که نوشتم رو درست نخوندین! خوب یه بار دیگه تکرار میکنم: واسه کسی که سه یا چهار ماهه که داره از این گوشی استفاده می کنه شاید گوشی خوبی باشه و هنوز ایراداتش رو ندیده باشه، و غیر از اون آدم همیشه عادت داره که بگه گوشی من بهترینه!!
شما گفتی سه ماهه داری ازش استفاده میکنی، سه ماهه اول منم میگفتم بهترین گوشیه دنیا رو دارم! بذار چند ماهه دیگه هم بگذره و دوباره بیا اینجا نظرت رو بنویس! و اینکه نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید به همه ثابت کنید که فقط گوشی شما اصله و گوشی همه کسایی که توی این تاپیکن تقلبیه!!!
ای کاش یه بار دیگه چیزایی که نوشتم روبا دقت می خوندین و با حرفاتون دیگران رو به اشتباه نمینداختین...
Tornado2800
11-07-2008, 08:24
دوست عزیز سو تفاهم پیش نیاد من نوشته شما ر با دقت خواندم درسته من 3 ماه هست که این گوشی رو دارم و تا حالا چندین گوشی رو عوض کردم و قتی قصد خرید این گوشی رو کردم تو اینتر نت دیدم که .... گفتم پس بی خیال . بعد تحقیق کردم فهمیدم این گوشی طرفدار زیاد داره مثل k800 تقلبیش امده و خیلی هم رایج پس دونبال یکی گشتم که این گوشی رو خیلی وقته داشته باشه که دیدم برادر دوستم 6 ماه هست این گوشی رو داره رم 2گیگ هم روش بود هیچ مشکلی نداشت و بعد من به پسر خالم که موبایل فروشه گفتم که یکی از دوبی بیاره( ما جنوب هستیم نزدیک خیلیج فارس) و وقتی اورد اینم عالی بود و بعدا ها فهمیدم تقلبی این گوشی با اصلش زمین تا آسمون فرق داره برید موبایلستان ببنید چند نفری زدن که دوربین گوشی شون قوئیتر از دیگرانه ویا صداش بلندتر دقیقا مال منم همینطوره در تهران نمیدونم. دوباره میگم سو تفاهم پیش نیاد من هرگز نمیگم که فقط گوشی من اصله یکی از دوستان همین تاپیک با بنده دوسته مال ایشونم اصل بود من از این ناراحت هستم که دوستان خیلی زود در مورد این گوشی قضاوت میکنند ولی من باز صبر میکنم چند ماه دیگه ولی بعید میدونم مشکلی داشته باشه را هاش شتخیص هم گفتم تقلبی از اصل:
باید صداش به n70 برسه
یابد بتونه دوربین k810 رو بخوره ( البته تو روز تو شب نمیتونه)
هنگ نکنه
صدای تیک از بلنگو هاش نده
اینا رو تست کردم پس دقت کنید
Ice Star
11-07-2008, 12:05
اگه مشکل هنگ دارید رم را عوض کنید شاید جواب بده
مثل N82 که رم هاش خراب هست
salarnight
11-07-2008, 15:29
واسه من تاحالا کلا 3 بار هنگ کرده تو این 6 ماه
مشکلی نداره
Punisher_2008
11-07-2008, 16:54
من همونی هستم که با uzer:tornado 2800 می امد امروز تونستم پسم رو بگیرم
دوست عزیز این گوشی مشکلی نداره تو شهرستان ما که تا حالا نشده کسی بخرا پس بده رم این گوشی 242 هست معلومه دیگه چ قدرتی داره
این گوشی جایی برای ریختن فایل Jar نداره؟ یعنی تا میریزی نصبش می کنه؟ پوشه ای مثل Other سونی اریکسون نداره که فایل Jar رو توش بریزیم و از اونجا ارسال کنیم؟
لطفا سریعا جواب بدبد!
salarnight
12-07-2008, 10:46
نه نداره
نمیشه Jar فرستاد
مگه میشه؟
باید یه جایی باشه که از تو کامپیوتر (با PC Suit یا بدون اون) فایل Jar خام (نصب نشده) رو توش بریزی !
MehranVB
12-07-2008, 17:01
وقتی فایل Jar رو توی یه فولدر کپی می کنی کامپیوتر خودش نصبش می کنه و فایل Jar هم توی همون فولدر توی گوشی باقی میمونه. ولی اگه از توی گوشی نگاه کنی نمیبینیش چون هیدنه.
کلاً عملکردش با سونی اریکسون فرق داره، فایلهای Jar توی خود گوشی به صورت آشکار نیستن و به شکلین که گفتم...
راستی با نرم افزار های اکسپلورر مثل Xplor نمی شه ؟ لطفا امتحان کنید و بهم خبر بدید خیلی برام مهمه!!!
خیلی حیف شد چون می خواستم 5610 بگیرم اگه با نرم افزار هم نشه ، باید بی خیال 5610 بشم!!!
salarnight
13-07-2008, 09:51
این گوشی جاواست و Xpore روش نصب نمیشه
jar هم نمیشه فرستاد
اونو که می دونم (این قدر هم غیر حرفه ای نیستم) اکسپلورر جاوا هست!
salarnight
13-07-2008, 15:18
اکسپلوررهای جاوا قابلیت سند کردن ندارن
Punisher_2008
14-07-2008, 08:18
منظور شما اینکه نصب نرم افزار رو نگه دارید این کار فقط یک راه داره اینه که با بلوتوس از pc به موبایل ارسال کنید و وقتی ارسال شد اجازه نصب رو از شما میخواد و وقتی NO بزنید نصبش در حافظه باقش میمنونه ولی من اینطور که تست کردم هر نرم افزاری نمیشه نصبش رو نگه داشت
salarnight
14-07-2008, 11:20
اصلا روی application ها وقتی که باشی رو option هاش سند نداره کلا
سلام
چه جوري مي شه فقط تايپ اس ام اس رو فارسي كنم اما منوها انگليسي بمونه ؟
ممنون
MehranVB
14-07-2008, 11:31
سلام
چه جوري مي شه فقط تايپ اس ام اس رو فارسي كنم اما منوها انگليسي بمونه ؟
ممنون
توی محیط تایپ SMS کلید # رو نگه دار و Writing Language رو انتخاب کن و بعدشم زبون مورد نظر رو انتخاب کن.
از این به بعد زبون Default همونیه که انتخاب کردی.
dash_amir
20-07-2008, 15:54
سلام
آقایون و خانم ها دو تا سؤال:
1- دوربین دوم این گوشی از کجا راه اندازی می شه ؟
2- یک نقشه تهران می خوام که روش نصب بشه هر چی که دارم و می خوام نصب کنم رو می گه سایزش بزرگه (فایلهایی با سایز 1-2 مگا بایت)
salarnight
20-07-2008, 20:42
سلام
2- یک نقشه تهران می خوام که روش نصب بشه هر چی که دارم و می خوام نصب کنم رو می گه سایزش بزرگه (فایلهایی با سایز 1-2 مگا بایت)
1- باید umts رو فعال کنید
2- شما همون نقشه های خودتون رو میتونید بریزید برای اینکار
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید
حالت data storage رو انتخاب کنید
بعد برنامه رو توی مموری کارتتون کپی کنید
usb رو در بیارین
حالا با گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
dash_amir
21-07-2008, 09:25
[quote=salarnight;2682382]1- باید umts رو فعال کنید
usb رو در بیارین
سلام
ممنون از لطفت
umts چیه و از کجا فعال می شه ؟
Ice Star
21-07-2008, 11:45
سلام
1- باید umts رو فعال کنید
usb رو در بیارین
usb رو در بیارین
سلام
ممنون از لطفت
من نمی دونم UTms چیه
ولی می دونم که دوربین دوم فقط در ویرئو کنفرانس فعال میشه
salarnight
21-07-2008, 12:54
سلام
ممنون از لطفت
umts قابلیت ویدیو کنفرانس یا ارتباط تصویری هست که باید شما درخواست بدید به اپراتور تا براتون فعال بشه ( مثل mms , gprs که با درخواست به اپراتور خودشون فعال میکنن )
برای umts شما باید 3g موبایلتون رو فعال کنید که در ایران امکان پذیر نیست
Saman-tci
25-07-2008, 21:05
دوست من فکر نمیکنم این گوشی همچین مشکلی داشته باشه که اگه کسی بگیره سرش کلاه رفته باشه ......
منظورتون رو متوجه نشدم ...؟
Ice Star
25-07-2008, 21:29
دوستان توجه کردین اگه گوشی را خاموش کنید یا باطریش را بیارید بیرون یا ....
کل تنظیمات پیش فرض میشه
اما من امروز یه تم درست کردم که کل تنظیمات مثل رینگ تون و آهنگ اس ام اس و ......را توش تعبیه کردم
و با این تم کل تنظیمات گوشی با در آوردن باطری حفظ میشه
تازه آهنگ روشن یا خاموش شدن گوشی را هم عوض کردم
بعلاوه همه ی والپیپرها و اسکرین سیور و ............
saeed_iri
26-07-2008, 01:32
با سلام آقا من یک مشکل نرم افزاری داشتم لطفا کمکم کنید
من gprs گوشیم وصله و با برنامه وب خود گوشی میتونم به اینترنت وصل شم اما با برنامه هایی مثل اپرا"فایر فکس نمیشه!error:allow network access?رو میده که yes رو که میزنم پس از چند بار از برنامه خارج میشه no هم که برنامه رو میبنده.چی کار باید بکنم؟در ضمن در قسمت Preferred access pt هیچ گزینه ای مانند (add)وجود نداره
سوال دیگه ام این بود چطور میشه این گوشی رو آپدیت کرد؟
چند تا سوال دیگه هم دارم اما اینا مهمترینش بود
با تشکر
salarnight
26-07-2008, 05:53
با سلام آقا من یک مشکل نرم افزاری داشتم لطفا کمکم کنید
من gprs گوشیم وصله و با برنامه وب خود گوشی میتونم به اینترنت وصل شم اما با برنامه هایی مثل اپرا"فایر فکس نمیشه!error:allow network access?رو میده که yes رو که میزنم پس از چند بار از برنامه خارج میشه no هم که برنامه رو میبنده.چی کار باید بکنم؟در ضمن در قسمت Preferred access pt هیچ گزینه ای مانند (add)وجود نداره
سوال دیگه ام این بود چطور میشه این گوشی رو آپدیت کرد؟
چند تا سوال دیگه هم دارم اما اینا مهمترینش بود
با تشکر
برای اپرا شما باید acces point بسازید به این صورت :
active میکنیم
حالا میتونید استفاده کنید
...
برای آپدیت هم اینترنت پرسرعت لازمه و اول هم باید تو سایت نوکیا کد پشت باتریتون رو بدید تا یه فایل دانلود کنه که گوشی شما آماده آپدیت بشه
:11:
saeed_iri
26-07-2008, 12:16
برای اپرا شما باید acces point بسازید به این صورت :
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و او:11:ن Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
active میکنیم
حالا میتونید استفاده کنید
...
برای آپدیت هم اینترنت پرسرعت لازمه و اول هم باید تو سایت نوکیا کد پشت باتریتون رو بدید تا یه فایل دانلود کنه که گوشی شما آماده آپدیت بشه
:11:
خیلی ممنون از راهنمائیتون اما عرض کردم تو personal... گزینه اد یا مشابه آن وجود نداره اصلا گزینه ای وجود نداره!
salarnight
26-07-2008, 13:29
خیلی ممنون از راهنمائیتون اما عرض کردم تو personal... گزینه اد یا مشابه آن وجود نداره اصلا گزینه ای وجود نداره!
توی پرسونال شما رو option و سپس روی add new کلیک کنید
واسه شما چجوریه مگه؟
Mojtaba N87
26-07-2008, 22:46
دوستان لطفا بس کنید این جدل رو.برای بار آخر دارم اخطار می دم...
نوکیا 5610 و 5310 هر دو قابلیت نصب برنامه های بالای 1 مگابایت رو دارن.
آپدیت جدید برای 5610 اومده ورژنش هم 6.60 هست. کسی آپدیت کرده ببینیم چه فرقی کرده ؟
salarnight
27-07-2008, 10:35
خوبه !
6.60!
کسی آپدیت کرد بگه
آپدیت جدید برای 5610 اومده ورژنش هم 6.60 هست. کسی آپدیت کرده ببینیم چه فرقی کرده ؟
دوستانی که آپدیت کردند لطفا تغییرات را بیان کنند.
ممنون
darkfery
27-07-2008, 18:29
دوستان لطفا بس کنید این جدل رو.برای بار آخر دارم اخطار می دم...
نوکیا 5610 و 5310 هر دو قابلیت نصب برنامه های بالای 1 مگابایت رو دارن.
میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه جاوا بزرگتر از 1 مگ ریخت
aso.pas.86
27-07-2008, 19:17
سلام.می خواستم بدونم که چجوری 5610 اصل رو از تقلبی شناسایی کنیم.ممنون میشم.
DJ.Mamal
27-07-2008, 19:27
نرم افزار رو بريز روي رم ...بعد با گوشي اجرا كن...
بايد گوشي روي حالت Data storage باشه
salarnight
27-07-2008, 21:17
گوشی رو با usb به pc وصل کنید
حالا برنامه رو توی مموری بریزید ( کپی کنید )
usb رو جدا کنین
حالا با خود گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
سلام.می خواستم بدونم که چجوری 5610 اصل رو از تقلبی شناسایی کنیم.ممنون میشم.
5610 چینی نباشه
البته چینیش مشخصه ( در پشت گوشی یه عدد 3 مانند حک شده )+ چینیش قیمتش بطور نامعقولی از اصلی پایینتره
Imei گوشی رو با جعبه و باتری چک کنید + با سایت numberingplans.com که مطمئن بشید
تو مغازه هم سعی کنید همه قسمت های گوشی از جمله دوربین و بلوتوث و سایر چیزهارو تست کنید و بعد با خیال راحت بخرید
موفق باشید :11:
Punisher_2008
28-07-2008, 06:28
سلام به همگی
دوستان توجه کنید علاوه بر چینی مدل تقلبی این گوشی بسیار رایج هست که به نام همان مجار هست و با اصلش اصلا از لحاظ ظاهری فرقی نداره تنها فرقش دوربین ضعیف صدای کم و اختلال در صدا هنگ بیش از حد هست که در گوشی های اصل همچین چیزی نیست الان گوشی بنده حتی یک بارم هنگ نکرده
salarnight
28-07-2008, 10:55
فکر نمیکنم اونا چینی باشن
شاید گوشیشون ضربه ای خورده باشه
ولی چینیش رو که من دیدم ظاهرش تفاوت هایی داره
Punisher_2008
28-07-2008, 11:21
هر جایی که هستند مجار نیستند پسر خاله من تعمیرکار موبایل و من تا حالا قطعات اصل و تقلبی این گوشی رو دیدم واقعا تقلبی چیزهای آشغال میزاره از ظاهر مثل اصله ولی نیست دوربینش خیلی بد میگیره در صورتی که اصلش k810i رو میخوره من حدس میزنم چین داره این کارو میکنه ولی این فقط یک حدس هست نمی دونم اونجا چرا 5610 اینجوری زیاده ولی تو شهرستان ما فقط تعداد محدودی تقلبی بهشون اندخته شده ولی تازگی های k800 جدید خیلی هنگ و رست میشن که بازم تقلبی به طور کلی چین میره سراغ گوشی های پر طرفدار
Ice Star
28-07-2008, 12:33
گوشی رو با usb به pc وصل کنید
حالا برنامه رو توی مموری بریزید ( کپی کنید )
usb رو جدا کنین
حالا با خود گوشی برید و برنامه رو اجرا کنید
5610 چینی نباشه
البته چینیش مشخصه ( در پشت گوشی یه عدد 3 مانند حک شده )+ چینیش قیمتش بطور نامعقولی از اصلی پایینتره
Imei گوشی رو با جعبه و باتری چک کنید + با سایت numberingplans.com که مطمئن بشید
تو مغازه هم سعی کنید همه قسمت های گوشی از جمله دوربین و بلوتوث و سایر چیزهارو تست کنید و بعد با خیال راحت بخرید
موفق باشید :11:
ممنون من همه ی این کار ها را با 5610 داداشم کردم همه می گفت که 5610 هست وهمه اصل هست
البته نه الآن همون موقع که گرفتم امنحان مکردم
که بعضی ها اومدن گفتند کدو شهرستانی به ما
خلاصه کاری ندارم
دوستان کسی گوشیش را آپدیت نکرده
برا داداشم که 3 ماه پیش گرفته ورژن 4 هست
می خوم ببرم بدم آپ دیت کنن
MehranVB
28-07-2008, 13:19
هر جایی که هستند مجار نیستند پسر خاله من تعمیرکار موبایل و من تا حالا قطعات اصل و تقلبی این گوشی رو دیدم واقعا تقلبی چیزهای آشغال میزاره از ظاهر مثل اصله ولی نیست دوربینش خیلی بد میگیره در صورتی که اصلش k810i رو میخوره من حدس میزنم چین داره این کارو میکنه ولی این فقط یک حدس هست نمی دونم اونجا چرا 5610 اینجوری زیاده ولی تو شهرستان ما فقط تعداد محدودی تقلبی بهشون اندخته شده ولی تازگی های k800 جدید خیلی هنگ و رست میشن که بازم تقلبی به طور کلی چین میره سراغ گوشی های پر طرفدار
اینطوری که شما حرف میزنی دیگه فکر نکنم کسی بره 5610 بخره!!! تشخیص دادن گوشی اصل از غیراصل برای کسی که گوشی باز باشه کار چندان سختی نیست. راههایی که salarnight گفت و یه دو سه تا مورد دیگه.... حالا نمیدونم شما چه راههای دیگه ای واسه تشخیص اصل از غیراصل دارید...
در ضمن خرید گوشی بدون گارانتی کار درستی نیست و گوشیهایی هم که یک گارانتی معتبر دارن (مثل اتصالات و نه نمایندگیهایی توی شهرستانها که گمنامند...) همه اول تهران میرن و بعد میرن به شهرهای دیگه...
در مورد کا810 هم بارها بحث شده و به این نتیجه رسیدیم که کا810 به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلش زنون عکسهاش اصلاً قابل مقایسه با ان73 و 5610 و .... نیست.
Ice Star
28-07-2008, 13:54
اینطوری که شما حرف میزنی دیگه فکر نکنم کسی بره 5610 بخره!!! تشخیص دادن گوشی اصل از غیراصل برای کسی که گوشی باز باشه کار چندان سختی نیست. راههایی که salarnight گفت و یه دو سه تا مورد دیگه.... حالا نمیدونم شما چه راههای دیگه ای واسه تشخیص اصل از غیراصل دارید...
در ضمن خرید گوشی بدون گارانتی کار درستی نیست و گوشیهایی هم که یک گارانتی معتبر دارن (مثل اتصالات و نه نمایندگیهایی توی شهرستانها که گمنامند...) همه اول تهران میرن و بعد میرن به شهرهای دیگه...
در مورد کا810 هم بارها بحث شده و به این نتیجه رسیدیم که کا810 به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلش زنون عکسهاش اصلاً قابل مقایسه با ان73 و 5610 و .... نیست.
چند صفحه قبل هم همین ها را گفت ایشون
من کل اینترنت را گشتم زنگ زدم نمایندگی نوکیا
رفتم تو بازار جست و جو کردم
و به این نتیجه رسیدم که برای شناسائی گوشی 5610 تقلبی همین راه های معمول کفایت می کنه
بعد اگه روشی داری که می خوای بگی می تونی تشخیص بدی که اصل کدومه ؟ بگو همینجا
MehranVB
28-07-2008, 16:15
چند صفحه قبل هم همین ها را گفت ایشون
من کل اینترنت را گشتم زنگ زدم نمایندگی نوکیا
رفتم تو بازار جست و جو کردم
و به این نتیجه رسیدم که برای شناسائی گوشی 5610 تقلبی همین راه های معمول کفایت می کنه
بعد اگه روشی داری که می خوای بگی می تونی تشخیص بدی که اصل کدومه ؟ بگو همینجا
عزیز فکر کنم اشتباه شده!! شما لطف کن یه بار پست آخر Punisher_2008 رو بخون و بعد از اون جوابی که به اون دادم رو بخون!
MehranVB
28-07-2008, 16:25
یه سئوال داشتم. وقتی فایلهای amr و 3gp رو اجرا می کنم صداشون خیلی خیلی کمه. یعنی مثلاً گوشی من صداش از کا800 خیلی بیشتره و Mp3هاش خیلی بلند هستن اما فایلهای amr و 3gp روی کا800 صدای خیلی بلندتری دارن.
در مورد موقعی هم که دارم با کسی صحبت میکنم همین وضعیت رو دارم، یعنی صداش وقتی روی آخرین ولومه خیلی آرومتر از کا800 میاد. همینطور وقتی کسی بهم زنگ میزنه صدای گوشی برای چند ثانیه اول کمه و یه دفعه بلند میشه....
این مشکل رو گوشیهای دیگه ای هم دیدم، از جمله 6300 و 5310 و ...
Ice Star
28-07-2008, 16:38
عزیز فکر کنم اشتباه شده!! شما لطف کن یه بار پست آخر Punisher_2008 رو بخون و بعد از اون جوابی که به اون دادم رو بخون!
بیشتر منظورم این بود که تو صفحه قبل گفته بود که بلده تشخیص بده اصل و غیر اصل را به ما هم گفت که انداختند
گفتم که ایشون بگه چطوری تا ما هم بفهمیم
Punisher_2008
29-07-2008, 10:04
1: دوست عزیز بد نیست بدونی که ما جنوبیم و نزدیک خلیج فار (100 کلیلومتری) و تمامی گوشی های موبایل از دوبی میاد اینجا و از اینجا به جاهای دیگه و اینجا هم خیلی گوشی ارزونتر از اونجا هست
2: اگه تقلبی نیست فکر میکنید من دارم دروغ میگم یک گوشی که خیلی هنگ میکنه و یک گوشی که اصلان هنگ نمی کنه رو رو برید باز کنید قطعاتش رو بررسی کنید ببیند چطورن خودتون پی میبرید
3:دوربین 5610 از k810 بهتره پسر خاله من k810 سری اول داره چندین بار باهاش کل انداختم و بردم ولی در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره و در غیر این صورت هیچ حرفی برای گفتن نداره hesam_sz ایشونم تست کردن و پی بردن و داخل همین فورم هستند
اگر کسی در بندر عباس هست که میخواد مقایسه کنه من شرط یک گوشی n95 8gig میبندم ولی به شرطی که در تاریکی مطلق نباشه در اکثر فروم های عکس هارو رو مانیتور مقایسه کردن و میکنند اگه عکس n73 در مانیتور ببنید خیلی بهتر از خود گوشی نشون میده ولی k810 کیفثیت کمتری در مانیتور داره و 5610 که در مانیتور کیفیت خیلی پایین میاد (تست شد)
4: در مورد مشکلتون من این مشکلات رو ندارم ولی اینکه موقع زنگ صدا یهو بلند میشه عادیه من گوشی زیاد عوض کردم در گوشی های سامسونگ همینطور بود در گوشی p110 هونگگونگی هم که داشتم همینطور بود
5: ا اگه تقلبی نیست پس چرا گوشی های بعضی دوستان هنگ میکنه یک ضربه کوچیک خراب میشه؟ مال من با اینکه چندین بار افتاده هیچ مشکلی نداشته (رو سرامیکای اتاقم)
بازم سوالی بود من در خردمتم امید وارم سو تفاهم پیش نیاد اگه به کسی توهین شده من شرمنده و امید وارم منو ببخشید
MehranVB
29-07-2008, 12:46
1: دوست عزیز بد نیست بدونی که ما جنوبیم و نزدیک خلیج فار (100 کلیلومتری) و تمامی گوشی های موبایل از دوبی میاد اینجا و از اینجا به جاهای دیگه و اینجا هم خیلی گوشی ارزونتر از اونجا هست
2: اگه تقلبی نیست فکر میکنید من دارم دروغ میگم یک گوشی که خیلی هنگ میکنه و یک گوشی که اصلان هنگ نمی کنه رو رو برید باز کنید قطعاتش رو بررسی کنید ببیند چطورن خودتون پی میبرید
3:دوربین 5610 از k810 بهتره پسر خاله من k810 سری اول داره چندین بار باهاش کل انداختم و بردم ولی در تاریکی مطلق k810 بهتر میگیره و در غیر این صورت هیچ حرفی برای گفتن نداره hesam_sz ایشونم تست کردن و پی بردن و داخل همین فورم هستند
اگر کسی در بندر عباس هست که میخواد مقایسه کنه من شرط یک گوشی n95 8gig میبندم ولی به شرطی که در تاریکی مطلق نباشه در اکثر فروم های عکس هارو رو مانیتور مقایسه کردن و میکنند اگه عکس n73 در مانیتور ببنید خیلی بهتر از خود گوشی نشون میده ولی k810 کیفثیت کمتری در مانیتور داره و 5610 که در مانیتور کیفیت خیلی پایین میاد (تست شد)
4: در مورد مشکلتون من این مشکلات رو ندارم ولی اینکه موقع زنگ صدا یهو بلند میشه عادیه من گوشی زیاد عوض کردم در گوشی های سامسونگ همینطور بود در گوشی p110 هونگگونگی هم که داشتم همینطور بود
5: ا اگه تقلبی نیست پس چرا گوشی های بعضی دوستان هنگ میکنه یک ضربه کوچیک خراب میشه؟ مال من با اینکه چندین بار افتاده هیچ مشکلی نداشته (رو سرامیکای اتاقم)
بازم سوالی بود من در خردمتم امید وارم سو تفاهم پیش نیاد اگه به کسی توهین شده من شرمنده و امید وارم منو ببخشید
من چیز دیگه ای گفتم: گوشی شما مال دوبی هست؟ پس حتماً گارانتی نداره و خرید گوشی بدون گارانتی هم اصلاً کار درستی نیست... اگه میخوای بگی گارانتی داره پس اول میاد تهران گارانتی میشه و بعد میاد بندرعباس...
در مورد دوربین هم من هم کا800 دارم و هم کا810. بارها مقایسه کردم در تمام محیطها و زوایای مختلف، نتیجه این بوده: 5610 حرفی برای گفتن نداره جلوی کا800.
اما نظر خودم اینه که نه مقایسه من درسته و نه شما و پسر خاله تان و .... نقد سایتهای معتبر مثل GSMArena رو ملاک قرار بده، همین الان برو و این موضوع رو توی گوگل سرچ کن، میبینی که 3.2 سایبرشات سونی جزو بهترین دوربینهای عکسبرداری 3.2 هست توی موبایل....
اما ادعاتون که 5610 خیلی محکمه!!! افتادن روی سرامیک رو ملاک قرار میدی؟؟؟!! اگه بدترین گوشی رو هم از فاصله دو متری بندازی هیچیش نمیشه. ولی اگه جرات داری گوشی رو توی یه مسافت چهار پنج متری به دیوار بکوبون ببین چیزیش میشه یا نه!! من این بلا رو سر کا800 یا I-mate یا 6600 یا کا750 یا 1200 و خیلی گوشیهای دیگه اوردم و آخ نگفتن، ولی 5610 زرتش غم سور شد!!!
Punisher_2008
29-07-2008, 22:24
یعنی شما میگین حرف سایت ها رو بیشتر از چشمه خودتون قبول دارید؟ گوشی من گارانتی نداره ولی همین که اصله خوبه وهنگ نمیکنه در مورد سایت های وقتیk810 امد اون موقع بهترین دوربین رو داشته همانطور که گفتم گوشی تقلبی دوربین ضعیفی داره که مال شما هم شامل شده گفتم که حتی دوست عزیز حسام هم تست کرده و پی برد که 5610 بهتر میگیره نیتونید ازش بپرسید از در مورد استحکام بعد نیست بدونی گوشی قبلی من داداشه من k800 بوده و رو موتور در راه از دستش افتاد داغون شد ولی مال من 3 شب پیش تو پیست افتاد هیچیش نشد (فقط یکم خاکی شد) و چنتا خش کوچیک رو lcd افتاد از این به بعد هم در هیچ بحثی شرکت نخواهم کرد صلاح مصلحت خویش خسروان دانند من هیچ مشکلی با این گوشی ندارم اگع از دوستان خواستن از این گوشی بخرن به ای دی من پم بدن تا گوشی اصل راهنماییشون کنم و بتونند دهن k810 رو ببندن در مورد گارانتی هیچ موبایلی در شهرستان ما ضمانت نمیشه و از دوبی صاف میاد اینجا و از اینجا به شهرستان های دیگه و هیچ مشکلی هم تاحالا نداشته که کسی بیاد گوشی بخره و بگه گوشیم فلان چیزش خرابه
MehranVB
29-07-2008, 23:38
یعنی شما میگین حرف سایت ها رو بیشتر از چشمه خودتون قبول دارید؟ گوشی من گارانتی نداره ولی همین که اصله خوبه وهنگ نمیکنه در مورد سایت های وقتیk810 امد اون موقع بهترین دوربین رو داشته همانطور که گفتم گوشی تقلبی دوربین ضعیفی داره که مال شما هم شامل شده گفتم که حتی دوست عزیز حسام هم تست کرده و پی برد که 5610 بهتر میگیره نیتونید ازش بپرسید از در مورد استحکام بعد نیست بدونی گوشی قبلی من داداشه من k800 بوده و رو موتور در راه از دستش افتاد داغون شد ولی مال من 3 شب پیش تو پیست افتاد هیچیش نشد (فقط یکم خاکی شد) و چنتا خش کوچیک رو lcd افتاد از این به بعد هم در هیچ بحثی شرکت نخواهم کرد صلاح مصلحت خویش خسروان دانند من هیچ مشکلی با این گوشی ندارم اگع از دوستان خواستن از این گوشی بخرن به ای دی من پم بدن تا گوشی اصل راهنماییشون کنم و بتونند دهن k810 رو ببندن در مورد گارانتی هیچ موبایلی در شهرستان ما ضمانت نمیشه و از دوبی صاف میاد اینجا و از اینجا به شهرستان های دیگه و هیچ مشکلی هم تاحالا نداشته که کسی بیاد گوشی بخره و بگه گوشیم فلان چیزش خرابه
حتماً کا800 و کا810تون اصل نبوده!!!:31:
حالا چرا ناراحت میشی؟! خوب راههای اصل بودن رو همین جا بگو ما هم بهره ببریم!!!!:46:
Tornado2800
30-07-2008, 08:43
دوبین این دو گشوی در یک حد هستند در بعضی مکان ها 5610 بعضی جاها k810
Punisher_2008
30-07-2008, 09:04
دوست عزیز من میگم k810 سری اول یعنی ........ دیگه معلومه چیه حیف که فردا میرم مشهد ولی 14 روزه بر میگردم قول میدم بر گشتم عکس بزارم که دیگه تو سر این گوشی نزنید را های اصل هم گفتم اگه مخواین بفهمید گوشیتون اصل اصله باید حتما روشن کنید و این کارهارو کنید
1: صداش نباید تیک تیک کنه و نباید کم باشه
2:گوشی تقلبی به ضربه خیلی خیلی حساسه در صورتی که اصل هیچیش نمیشه
3:دوربین باید در روز و جاهایی که نور کمه و محیط های باز k810 رو بخوره
4:هنگ نکنه من زیاد با گوشی بازی میکنم آهنگ که بیش از اندازه گوش میدم با هاش چت میکنم ولی اصلا سابقه هنگ نداشته
5: کلید مخصوص آهنگ در چینی بسیار حساسه ولی در اصل خیلی مقاومه و در صورت شکست بازم کار میکنه ولی در کل خیلی محکمه و شل نمیشه
من گوشی زیای عوض کردم از موتورولا گرفته تا سامسونگ که واقعا گوشی هاشون عالیه و حتی گوشی های p110 هنکونگی که فکرنکنم تاحاله دیده باشه من داشتم و به نظر من 5610 از همشون بهتر من وقتی خواستم گوشی بخرم تصمیم گرفتم گوشی بخرم که بتونه k810 رو بخوره n73 که سرعت نداره (سیمبین اصلا برام مهم نیست) دادشم گفت 5610 با گوشی پسر خالم همانجا بدون اینکه قدرت دوربینشو بالا ببرم k810 رو خورد ولی در تاریکی مطلق و به طور کلی شب از 5610 بهتر میگیره سیبرشات کلا در روز و جاهایی که کم نور هست تعریفی نداره اون موقع که این گوشی امده بود یادتونه نوشته بود بهترین 3.2 در صورتی که منظور این بود که دوربین حرفیه هست وگرنه سامسونگ d900 حریفش بود اون موقع و یا 6500 slide دوستم داره اهله تهرانه دوربین اونم از k810 بهتره و بعد از 6500 slide گوشی 5610 امد که در نقد هم نوشته شد از بین گوشی های جاوای نوکیا بهترین دوربین رو دارد وقتی من دیدم فکر کردم دروغه با خودذم گفتم 6500 کالر زایس هست ولی گفتم امتحانش ضرر نداره دوسته دوستم یکی داشت و دیدیم 5610 بهتر گرفت
DJ.Mamal
30-07-2008, 19:18
بله ...مثل اينكه دوباره كل دوربينه
ميبينم كه بچه ها كلي گوشي كوبيدن به در و ديوار
در ضمن دوستان lcd اين گوشي ضد خش هستش تو سايت نوكيا هم نوشته و خودمم الان برچسبشو كندم آخ نگفته...قابل توجه دوست عزيزم كه گفت lcd يش خش برداشت
انقدر بحث الكي نكنيد...ممنون
salarnight
30-07-2008, 23:17
من الان 3 ماهی میشه که روکش lcd رو برداشتمو مشکل خش نداشتم
Punisher_2008
31-07-2008, 09:49
دوستان اینطور که گوشی من افتاد هر گوشی که بود خش بر میداشت رو پیست موتور سواری (عاشق موتورم) با اون سرعت افتاد دوستم گفت عمران این روشن شه ولی کاملا سالم بود و فقط 2 الی 3تا خش کوچولو برداشت که اصلا معلوم نیست من روز اولی که گوشی خریدم چسب lcd رو کندم اصلا یک خشم هم بر نمیداشت ولی این دفع فرق داشت و من بهش حق میدم
DJ.Mamal
31-07-2008, 17:23
در ضمن بچه ها اين lcd نيستا ...شيشه ي رويي هستش
اما دكمه اسلايدر من ترك برداشته...
salarnight
31-07-2008, 21:11
واسه منم یه ترک کوچیک برداشته
DJ.Mamal
01-08-2008, 09:33
واسه منم یه ترک کوچیک برداشته
بايد چيكار كنيم؟ قاب فابريكش چنده؟
حالا اين دكمه روي قابش هست يا نه؟
MehranVB
01-08-2008, 10:13
بايد چيكار كنيم؟ قاب فابريكش چنده؟
حالا اين دكمه روي قابش هست يا نه؟
این دکمه روی قابش نیست و باید جدا بخریش. دو نوع داره که یکیش رو به عنوان "اصل" میفروشن و قیمتش هم توی علائدین از 15 تومن دیدم تا 25 تومن. یه نوع دیگه داره که ارزنترینش که دیدم 8 تومن بود. پنج تومن هم هزینه تعویضشه که اگه زرنگ باشی میتونی 2 تومن هم پیدا کنی و اگه زرنگتر باشی خودت عوضش میکنی!!
من مدل دومی رو انتخاب کردم و جوی استیکش تا اونجا که یادمه کلاً 12 تومن پام دراومد اما به اسم اصل داد که من شک دارم... البته به نظرم صرف نمیکنه که اصلش رو بخری چون فرق آنچنانی توشون ندیدم. یه ماهی میشه که عوضش کردم و به نظرم مثل قبلیه، چون چند دفعه به اینور اونور کوبیده شده و هنوز ترک برنداشته.
و اینم بگم اگه دورش بشکنه و عوضش نکنی میزنه LCD هم میسوزونه (بلایی که سرم اومد) و دیگه خرجش به این کمی نیست! پس قبل از بشکنه سریع عوضش کنید...
یه چیز دیگه هم بگم که فکر کنم خودتون ازش خبر داشته باشین. اگه علائدین رفتین احتمالاً میدونین که از بالا به پایین تیغ میزنن! یعنی طبقات بالا رو که اصلاً بیخیال شین! طبقه همکف هم ول کنید برید زیرزمین، و دوباره یه طبقه برین پایین (یعنی -2) اونجا ارزونترین قیمتا رو میبینین...
Unknowlive
01-08-2008, 19:21
مموری کارت 5610 من خود به خود رمز دار شده و نمیشه توش رفت و برای رفتن رمزی را می خواهد که من نمی دونم لطفا یک راهی پیشنهاد کنید
MehranVB
01-08-2008, 22:12
مموری کارت 5610 من خود به خود رمز دار شده و نمیشه توش رفت و برای رفتن رمزی را می خواهد که من نمی دونم لطفا یک راهی پیشنهاد کنید
احتمالاً پسوردش رو فعال کردی. اگه خودت پسوردی وارد نکرده باشی پسوردش باید 0000 باشه.
DJ.Mamal
02-08-2008, 22:04
فرمتش كن حل ميشه
Unknowlive
02-08-2008, 23:08
فرمتش كن حل ميشه
با تشکر اما فرمت نمیشه مشکل اینجاست
Unknowlive
02-08-2008, 23:10
احتمالاً پسوردش رو فعال کردی. اگه خودت پسوردی وارد نکرده باشی پسوردش باید 0000 باشه.
با تشکر اما 0000 هم نیست ایا راهی هست از داخل گوشی و منو Option نمی توان فرمت کرد جوری دیگه میشه؟
خوب من امروز گوشي خودمه به ورژن 6.60 Upgrade كردم.
يه سري تغييرات كه من بهش پي بردم:
- تمام تم ها به رنگ ابي شده
- صداي عكس گرفتن دوربين كم شده
- منوي اصلي يه خورده مرتب تر شده.
- سرعت هم بهتر شده.
**** اما يه مشكل بزرگ داره كيفيت دوربين واقعا پايين اومده....
و يه سري Notification هاي جال براي زماني كه شما كابل USB رو وصل ميكند و اطلاعات رو روي گوشي ميريزيد و زماني كه باتري كاملا شارژ ميشه اضافه شده.
البته گوشي من ورژنش :4.20 بود حالا ديگه نميدونم شايد تو ورژن هاي بعدي هم اين امكانات باشه.
MehranVB
03-08-2008, 07:42
با تشکر اما 0000 هم نیست ایا راهی هست از داخل گوشی و منو Option نمی توان فرمت کرد جوری دیگه میشه؟
خوب با کامپیوتر فرمتش کن!!!
darkfery
03-08-2008, 10:35
دوبین این دو گشوی در یک حد هستند در بعضی مکان ها 5610 بعضی جاها k810
نه عزیزم من قبل از 5610 کا 800 داشتم دوربینش اینو می خوره
نه عزیزم من قبل از 5610 کا 800 داشتم دوربینش اینو می خوره
منم 100% موافقم.:10:
كسي ميدونه چه طوري ميشه تم هاي اورجينال گوشي و كپي كرد؟
فایل فلش فارسی 5610 ورژن 6.60
اين فايل هاي اخرين نسخه از فايل هاي Firmware به زبان فارسي هستش.
دانلود فايل هاي اصلي:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود - فايل هاي CNT يا همون Content
خوب يه مژده .....!!!!:46:
اگه شما هم مثه من اپديت كرديد و به تغيير رنگ تم ها برخورديد ديگه نگران نباشيد !!!
بعد از كلي گشتن تونستم تم هاي اصلي گوشي 5610 گير بيارم !
اين تم ها تمام تم هاي اورجينال اين گوشي به رنگ قرمز هستش.
دانلود:
DJ.Mamal
03-08-2008, 21:03
فایل فلش فارسی 5610 ورژن 6.60
اين فايل هاي اخرين نسخه از فايل هاي Firmware به زبان فارسي هستش.
دانلود فايل هاي اصلي:
دانلود - فايل هاي CNT يا همون Content
عد از اپديت مشكل ساعت اس ام اس درست شد؟
من اصلا همچين مشكلي نداشتم.
احتمالا مشكلتون حل شه با اپديت كردن.
rozysara
04-08-2008, 15:48
دوستان عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من قبلا گوشیمو به ورژن 6.6 اپدیت کردم ولی زبان عربی شاملش بود
در ضمن من از نوکیا اپدیتر استفاده کردم حالا چند تا سوال ازتون داشتم ایا میتونم از این فایل برای اپدیت گوشی خودم استفاده کنم اگه اره چطوری یعنی روش کار و نرمافزار مورد نیاز چیه ممنون
دوستان عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنید من قبلا گوشیمو به ورژن 6.6 اپدیت کردم ولی زبان عربی شاملش بود
در ضمن من از نوکیا اپدیتر استفاده کردم حالا چند تا سوال ازتون داشتم ایا میتونم از این فایل برای اپدیت گوشی خودم استفاده کنم اگه اره چطوری یعنی روش کار و نرمافزار مورد نیاز چیه ممنون
منظورت اينه كه زبان فارسي نداشت ؟
جالب اينجاست كه من با NOKIA UPDATER نتونستم اپديت كنم.
در مورد سوالتون بايد بگم اره ميتونيد .
براي نحوه ي اين كار به لينك زير بريد.
rozysara
06-08-2008, 21:47
من با برنامه فونيكس براي اپديت گوشيم مشكل دارم هر كاري ميكنم اررور ميده مينيويسه install a nokia dongle and try to start application again بايد ژيكار كنم
در ضمن اگه مشكلم حل شد فايلها رو به چه ترتيبي بزارم
گوشي من 5610 هستش
Ice Star
06-08-2008, 22:15
امروز رفتم گوشی داداشم را اپ دیت کردم
فعلا هنگ نکرده و سرعتش هم بهتر شده
اما هنوز چیز بیشتری ندیدم ازش
من با برنامه فونيكس براي اپديت گوشيم مشكل دارم هر كاري ميكنم اررور ميده مينيويسه install a nokia dongle and try to start application again بايد ژيكار كنم
در ضمن اگه مشكلم حل شد فايلها رو به چه ترتيبي بزارم
گوشي من 5610 هستش
اين ارور به خاطر اينه كه شما برنامه هاي NOKIA Updater و NOKIA PC Suite از روي سيستمتون به درستي پاك نكرديد.
rozysara
07-08-2008, 12:44
خیلی ممنون دوست عزیز با لطف شما تونستم فونیکس رو نصب کنم اما الان یه مشکل جدید دارم در بخش firmware update که گوشی باید پروداکت کی رو نشون بده نشون نمیده در حالی که در بخش فون اینفو نشون میده درستم هست و چون تو قسمت اپدیت نشون نمیده من نمیتونم گوشی رو فلش کنم نمیشه ادد هم کرد حالا باید من چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید
salarnight
10-08-2008, 13:29
از نظر پخش موسیقی مشکل دارد
این چیه الان ؟ سواله ؟ خبره ؟ لطیفست ؟ همینجوری یه پستی دادیا !
گوشي من مشكل رواني پيدا كرده! وقتي يكي زنگ مي زنه هيچ ري اكشني نشون نمي ده. وقتي طرف قطع كرد تازه رينگتونش شروع مي شه! تا وقتيم ميسه رو چك نكني به زنگ زدن ادامه مي ده!
farzad_sunrise1985
12-08-2008, 18:55
سلام بچه ها منم اين گوشي رو گرفتم از شيراز گرفتم الان يك ماهه دارمش فقط مشكل ساعت اس ام اس رو داشتم كه با تنظيم +3:50 حل شد دوربينش كه عاليه مخصوصا توي فيلم گرفتن صداشم يه كم ضعيفه ولي من كه راضي ام من بابام k800 داره اتفاقا با اون مقايسه كردم از نظر دوربين هيچي از k800 كم نداره اين گوشي دو نوع داره يكي مجار هست و يكي هم فنلاند مجارش خوب نيست فنلاندش تو ايران كمه من كه دارم دفترچه راهنماي عربي و تبليغ چند شركت موبايل فروشي تو دبي و قطر توش هست شارژرش هم سه شاخه هست ولي دوستم كه خريده اين جوري نبوده
farzad_sunrise1985
12-08-2008, 19:05
اين گوشي چينيش هم هست من ديدم 146000 قيمتشه مواظب باشيد ديگه اينو بهتون نندازند
salarnight
12-08-2008, 22:13
آره
منم گفته بودم هست
MehranVB
13-08-2008, 16:43
سلام بچه ها منم اين گوشي رو گرفتم از شيراز گرفتم الان يك ماهه دارمش فقط مشكل ساعت اس ام اس رو داشتم كه با تنظيم +3:50 حل شد دوربينش كه عاليه مخصوصا توي فيلم گرفتن صداشم يه كم ضعيفه ولي من كه راضي ام من بابام k800 داره اتفاقا با اون مقايسه كردم از نظر دوربين هيچي از k800 كم نداره اين گوشي دو نوع داره يكي مجار هست و يكي هم فنلاند مجارش خوب نيست فنلاندش تو ايران كمه من كه دارم دفترچه راهنماي عربي و تبليغ چند شركت موبايل فروشي تو دبي و قطر توش هست شارژرش هم سه شاخه هست ولي دوستم كه خريده اين جوري نبوده
قبلاً یه جا خونده بودم که این گوشی رو فقط مجارستان تولید میکنه! فنلاند هم 5610 میزنه؟؟؟
salarnight
13-08-2008, 22:55
نه
فقط مجارستان میزنه دوست عزیز
سری 5 نوکیا مجاره
salarnight
13-08-2008, 22:56
اون شارژر هم بستگی به کشوری که صادر میشه داره
واسه خاورمیانه یه جوره
واسه آمریکا و ژاپن یه جوره
و....
DJ.Mamal
14-08-2008, 16:27
بچه ها ديروز دكمه اسلايدر گوشي اومد تو دستم...البته فعلا مشكلي نيست..يكي از بچه ها گفته بود lcd رو ميسوزونه بياد ارتباطشو بگه
bihal_gua jingg
14-08-2008, 17:19
سلام
من گوشيم زير پاي يكي مونده دو تا دكمش خراب شده ....
بردم موبايل سازي مي گه احتمالا فلش در رفته....!!!!!!!!!!!!!!!
يعني چي؟؟؟؟؟
مگه امكان داره ؟؟؟؟؟
دكمه وسط و پاينش كار نمي كنه....
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند مي خرنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خوام با يه n78 يا n80عوض كنم بايد چند روش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
imakbari
14-08-2008, 19:01
ببخشید قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟ من خیلی ظاهرش رو دوست دارم ولی قیمتش یه کم زیاده.
این که symbian نداره چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟ برای پلیر فرمت های خاص، با جاوا هیچ برنامه ای نیست؟ فقط با symbian؟
S@nti@go_s&k
14-08-2008, 21:57
سلام...............قیمتش حدود 260__280 هستش .
خود گوشی چند تا skin پلیر داره.
برنامه و تم هم به راحتی نصب میشه. و جاوا هستش.
Punisher_2008
15-08-2008, 08:33
با سلام این گوشی سری 5 هست و کلا این سری رو مجار میزنه ولی مثل اینکه نوکیا میخواد جلو تقلبیشو بگیره ولی نوع فلاند هم دارای تقلبیه ولی خوشبختانه مثل مجار رایج نیست در مورد دوربین هم چندین بار گفتم دوربین 5610 بهتر میگیره البته دوربین k810 حرفه ای تر ساخته شده ولی در کیفیت از 5610 جا میمونه حاظرم شرط بندی کنم اگه کسی شهرستان ما هست آدرس میدم باید گوشی رو دست بگیره و بیبنه 5610 چه قدرتی داره .هنگام خرید از فروشنده ضمانت بگیرید که در صورت اصل نبودن گوشی رو واستون عوض کنه ویژگی های گوشی اصل و تقلبی رو در پس های قبلی نوشتم ولی بازم مینویسم
گوشی تقلبی ( چه فلاند چه مجار)
1: صدای ضعیف
2:دوربین ضعیف( در حد 2 مگاپیکسل)
3: حساس بودن به ضربه ( با کوچکترین ضربه lcd یا کلید موزیکش مشکل پیدا میکنه)
4: هنگ بیش از اندزه
گوشی اصل( چه مجار چه فلاند)
1: صدای قوی
2: دوربین قوی(k810 رو میخوره)
3: مقاوم بودن در مقابل ضربه
4: هنگ نمیکنه یا اگه کنه خیلی کم ( مال من که تاحالا نکرده)
farzad_sunrise1985
15-08-2008, 17:40
نه
فقط مجارستان میزنه دوست عزیز
سری 5 نوکیا مجاره
روي جعبه گوشي ساخت فنلاند حك شده همچنين زير باطري گوشي كه برداشتم اونجام ساخت فنلاند حك شده منم موقعي كه ميخواستم گوشي رو بگيرم از همه شنيده بودم كه ساخت مجار هست اما بعد از اينكه خريدم متوجه شدم كه زده فنلاند .اين جور كه معلوم هست مخصوص كشور هاي عربي هست چون دفترچه انگليسي و عربي داره توي حافضه داخليش هم كلي اهنگ عربي هست در ضمن مموري داخلي گوشي من 30 اهست نه 20 من همين الان چند تا تم و با صاي زنگ و هشدارها و چندتا برنامه اي كه درونش هست 20 مگ ازاد دارم موقعي كه موري رو چك ميكنم داره از 30 حساب ميكنه .كسي جريانشو ميدونه نكنه مال من تقلبيه اگه هست بگيد كه گوشي رو تو سر فروشندش خالي كنم چون موقع خريد قسم خورده كه اصله
farzad_sunrise1985
15-08-2008, 17:51
من كيفيت عكس رو كخ با گوشي نk770 سوني اريكسون مقايسه كردم يكي بود هردو 3.2 هستند
farzad_sunrise1985
15-08-2008, 18:55
من كه گوشيم رو برسي كردم صداش كه عاليه تيك تيك هم نداره ديروز 2 ساعت تموم با گوشي با صداي بلند اهنگ گوش ميكردم هيچ مشكلي ايجاد نشد اما چند روز پيش چند تا شو رو با برنامه يوليد كه داخل سيديش هست به 3gp تبديل كردم تا حالا هم با اين گوشي كليپ تصويري گوش نداده بودم بعد از اينكه چند تا كليپ ديدم رو يكيش كه كليك كردم باز بشه ريست كرد و از اون موقع تا حالا توي پنجاه درصد مواقع ريست ميكنه و بعد درست ميشه سوال من در مورد ريست كردنه مال من اول صفحه سفيد ميشه بعد از چند ثانيه حدودا سه چهار ثانيه بر ميگرده نو صفحه اصلي من ئكه از دوستانم ژرسيدم ميگن اين ريست نيست ريست اونه كه موقعي كه گوشي بالا مياد اون تصوير دست دادنه رو نشون بده ولي مال من اينجوري نيست يه جاي ديگه كه اينجوري ميشه تو ي فايل هاي اينترنتي هست من چند تا صفحه اينتر نت رو كه نكات جالبي داشت رو توي كامپيوتر ذخيره كردم و بعد كپي كردم توي مموري توي اين قسمت موقع مرور (اسكرول كردن صفحه) اينجوري ميشه لطفا در مورد اي گونه ريست كردن توضيح بدبد و ايا كسي دليلش رو ميدونه با تشكر از همه ....:8:
salarnight
16-08-2008, 11:23
من كه گوشيم رو برسي كردم صداش كه عاليه تيك تيك هم نداره ديروز 2 ساعت تموم با گوشي با صداي بلند اهنگ گوش ميكردم هيچ مشكلي ايجاد نشد اما چند روز پيش چند تا شو رو با برنامه يوليد كه داخل سيديش هست به 3gp تبديل كردم تا حالا هم با اين گوشي كليپ تصويري گوش نداده بودم بعد از اينكه چند تا كليپ ديدم رو يكيش كه كليك كردم باز بشه ريست كرد و از اون موقع تا حالا توي پنجاه درصد مواقع ريست ميكنه و بعد درست ميشه سوال من در مورد ريست كردنه مال من اول صفحه سفيد ميشه بعد از چند ثانيه حدودا سه چهار ثانيه بر ميگرده نو صفحه اصلي من ئكه از دوستانم ژرسيدم ميگن اين ريست نيست ريست اونه كه موقعي كه گوشي بالا مياد اون تصوير دست دادنه رو نشون بده ولي مال من اينجوري نيست يه جاي ديگه كه اينجوري ميشه تو ي فايل هاي اينترنتي هست من چند تا صفحه اينتر نت رو كه نكات جالبي داشت رو توي كامپيوتر ذخيره كردم و بعد كپي كردم توي مموري توي اين قسمت موقع مرور (اسكرول كردن صفحه) اينجوري ميشه لطفا در مورد اي گونه ريست كردن توضيح بدبد و ايا كسي دليلش رو ميدونه با تشكر از همه ....:8:
گوشی رو آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه
farzad_sunrise1985
16-08-2008, 21:40
ورن گوشي من 6.6 هست ايا بالاتر از اين هم هست؟؟؟؟؟
salarnight
16-08-2008, 21:58
نه فکر کنم آخرین ورژن همینه
باز هم تو سایت نوکیا چک کن
اون ریست هم مشکل خاصی نیست
گوشی های دیگه نوکیا هم این مشکلات رو دارن
farhad_jj
17-08-2008, 00:30
سلام
کسی هست که بخواد بدونه چطور با 5610 هم آهنگ گوش بده و هم بازی کنه . اگه می خواد بگه تا واسش توضیح بدم.
سلام
کیفیت و بلندی صدای 5610 چطوره نسبت به گوشی های موریکال نوکیا
Punisher_2008
17-08-2008, 07:50
در مورد رست شد گوشیتون احتمال خیلی کم میدم که ویروس گرفته.
در مورد کیفیت صدا که از n73 کیفیتش خیلی بالاتر من اکلایزر رو تا آخر بالا بردم مال 5700 هم بالا بردم تو بلندی صدا از 5700 جلو زد ولی پیشنهاد میکنم تنظیمات اکلایزر رو تا آخر بالا نببرید به مرور زمان خراب میشه کیفیتش که عالیه و جز مطرح ترین گوشی های موزیک بازاره
farzad_sunrise1985
18-08-2008, 18:34
سلام من يه مشكلي دارم موقعي كه دارم با گوشي صحبت ميكنم و بخوام صدا رو ظبط كنم يه صداي بيپ (هر يك ثانيه يكبار) هم توي گوشي من مياد هم توي گوشي طرف مقابل طوري كه صرف مقابل متوجه ميشه دارم يه كارايي ميكنم خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي بلده بگه خيلي ضطراري هست
Tornado2800
18-08-2008, 19:28
من تست کردم من این مشکل رو ندارم ورژن گوشیتونو از خوده سایت نوکیا گرفتید؟ نباید اینطور باشه
Punisher_2008
18-08-2008, 19:37
دوستانی که فکر میکنند با در اوردن باطری تنظیماتی مثل زنگ عوض میشه بعد نیست بدونند با باز کردن در این گوشی مموری غیر فعال میشه در نتیجه زنگ شما از بین میره باید آهنگ مورد نظر رو در حافظه داخلی گوشی move کنید حالا تا دلتون میخواد در گوشی رو باز کنید
MehranVB
19-08-2008, 08:22
بچه ها ديروز دكمه اسلايدر گوشي اومد تو دستم...البته فعلا مشكلي نيست..يكي از بچه ها گفته بود lcd رو ميسوزونه بياد ارتباطشو بگه
یعنی چی اومد توی دستت؟ یعنی کاملاً از جا در اومد...؟؟
موقعی که اسلایدر من خراب شد اول یه ترک کوچولو برداشت، یه مدت بعد که دوباره ضربه خورد یه تیکش کامل کنده شد و تقریباً یه ماهی تویه اون وضعیت بود. بعد از ال سی دیش روشن نمیشد. بردمش علائدین چند تا از تعمیرکارا گفتن که LCDش سوخته و فقط یه نفر گفت که فلتش پاره شده (که اشتباه تشخیص داده بود) ولی از همه کسایی که گفته بودن LCDش سوخته سه تاشون گفتن که شکسته شدن اسلایدر باعث شده که اتصالات LCD فشار بیاد و از کار بیافته (دقیقاً یادم نمیاد چی گفتن ولی یه همچین چیزایی یادمه!)
ولی به نظر من به ریسکش نمیارزه، اگه اسلایدر گوشیتون شکسته سریع تعمیرش کنید.
MehranVB
19-08-2008, 08:23
سلام
کسی هست که بخواد بدونه چطور با 5610 هم آهنگ گوش بده و هم بازی کنه . اگه می خواد بگه تا واسش توضیح بدم.
اوردن اوهنگ به همراه یه برنامه دیگه کار سختی نیست. اما فکر نکنم بشه دو تا برنامه رو با هم اجرا کرد!
MehranVB
19-08-2008, 08:24
سلام من يه مشكلي دارم موقعي كه دارم با گوشي صحبت ميكنم و بخوام صدا رو ظبط كنم يه صداي بيپ (هر يك ثانيه يكبار) هم توي گوشي من مياد هم توي گوشي طرف مقابل طوري كه صرف مقابل متوجه ميشه دارم يه كارايي ميكنم خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي بلده بگه خيلي ضطراري هست
من یه بار با یه نفر صحبت میکردم و صداش رو ضبط میکردم گفت که صدای بیپ رو نمیشونه. فکر کنم فقط تو اونو بشنوی...
MehranVB
19-08-2008, 08:25
سلام
کیفیت و بلندی صدای 5610 چطوره نسبت به گوشی های موریکال نوکیا
از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
1- 5700
2- 3250
3- ان 95
4- 5610
5- ان73
از نظر بلندی صدا:
1- ان73
2- ان95
3- 5610
4- 3250
5- 5700
Punisher_2008
19-08-2008, 08:38
والا نمیدونم چرا گوشی های شما این قدر کم استحکام هستند مال من دیروز برای بار دوم از رو موتور افتاد آخ نگفت حالا شما با کار کردن میگید کیلید موزیکش تو دستم امد؟ حتما هم ادعا دارید گووشی ما اصله تو سایت نوکیا هم بخونید نوشته بدنه ضد خش و خیلی مقاوم و محکمه تو سرعت به او زیادی رو آسفالت کلی چرخید ملق مخورد هیچیش نشد در مورد دوربین تا شب عکس از 5610 و k810 میزارم خودتون پی به کیفیت ببرید این قدر k810 k810 نکنید سایبرشات هست زنون داره ولی چیکار کنه که حریف 5610 نمیشه اگه میبینید تو سایت ها زده از 5610 و n73 بهتره چون دوربینش حرفیه ای تر از n73 و 5610ساخته شده و فلش n73 به درد شب نمیخوره و ضعیفه ولی فلش 5610 خیلی قوی تره تا شب منتظر باشید
MehranVB
20-08-2008, 15:40
والا نمیدونم چرا گوشی های شما این قدر کم استحکام هستند مال من دیروز برای بار دوم از رو موتور افتاد آخ نگفت حالا شما با کار کردن میگید کیلید موزیکش تو دستم امد؟ حتما هم ادعا دارید گووشی ما اصله تو سایت نوکیا هم بخونید نوشته بدنه ضد خش و خیلی مقاوم و محکمه تو سرعت به او زیادی رو آسفالت کلی چرخید ملق مخورد هیچیش نشد در مورد دوربین تا شب عکس از 5610 و k810 میزارم خودتون پی به کیفیت ببرید این قدر k810 k810 نکنید سایبرشات هست زنون داره ولی چیکار کنه که حریف 5610 نمیشه اگه میبینید تو سایت ها زده از 5610 و n73 بهتره چون دوربینش حرفیه ای تر از n73 و 5610ساخته شده و فلش n73 به درد شب نمیخوره و ضعیفه ولی فلش 5610 خیلی قوی تره تا شب منتظر باشید
من یه تاپیک میزینم و عکسهایی رو که با کا800 و 5610 گرفتم رو میذارم و خودتون مقایسه کنید.
بعد از اون خواهش میکنم به این قضیه خاتمه بدین...
ممنون
سلام من یک مشکل دارم به طور خلاصه یک برنامه قرآنی نصب کردیم روی این گوشی اما متاسفانه گوشی رو به هم ریخته و به محضی که بر روی اون کلیک می کنم گوشی ریسیت میشه الان خواستم وصلش کنم به پی سی و نرم افزار رو پاک کنم اما وصل نمیشه در حالت پی سی سوییت که انتخاب می کنم ایراد می گیره که اینجور انتقال دیتا امکانپذیر نیست در حالت دیتا استرونگ هم به صورت ناقص کانکت می شه ایراد از کجاست؟
DJ.Mamal
20-08-2008, 21:15
من یه بار با یه نفر صحبت میکردم و صداش رو ضبط میکردم گفت که صدای بیپ رو نمیشونه. فکر کنم فقط تو اونو بشنوی...
چرا ميشنوه...من امتحان كردم
گفتم اسلايدرش شكسته...نگفتم تقلبيه...هر كي نميدونست الان كل فروم فهميد كه فقط گوشي شما اصله و دوربينشم از كا 800 بهتره
salarnight
20-08-2008, 21:25
از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
1- 5700
2- 3250
3- ان 95
4- 5610
5- ان73
از نظر بلندی صدا:
1- ان73
2- ان95
3- 5610
4- 3250
5- 5700
اینا ماله هندزفریه یا اسپیکر خارجی ؟
تو کیفیت که 3250 خیلی کمتر از 5610 هست!
تو بلندی هم 3250 از 5610 بیشتره
MehranVB
20-08-2008, 22:33
اینا ماله هندزفریه یا اسپیکر خارجی ؟
تو کیفیت که 3250 خیلی کمتر از 5610 هست!
تو بلندی هم 3250 از 5610 بیشتره
نفرمایید! کیفیت 3250 که معروفه، در حد 5700 ولی چون صداش بلندتره کیفیتش بدتر به نظر میرسه. (در ضمن 5610 که Mega-Bass نداره)
ولی در مورد بلندی صداهاشون خیلی نزدیک به هم بودن اما من صدای 5610 رو کمی بلندتر شنیدم. شایدم به خاطر Equalizor بوده، ولی این چیزی بوده که من شنیدم.
salarnight
20-08-2008, 22:43
نفرمایید! کیفیت 3250 که معروفه، در حد 5700 ولی چون صداش بلندتره کیفیتش بدتر به نظر میرسه. (در ضمن 5610 که Mega-Bass نداره)
ولی در مورد بلندی صداهاشون خیلی نزدیک به هم بودن اما من صدای 5610 رو کمی بلندتر شنیدم. شایدم به خاطر Equalizor بوده، ولی این چیزی بوده که من شنیدم.
احتمال خیلی زیاد به خاطر همون اکولایزر بوده
چون من تست کردم
Punisher_2008
20-08-2008, 22:48
دوست عزیز تو صدا 3250 سر تره در مورد دوست عزیز چرا ناراحت میشد خب صبر کنید من عکس هارو بزارم خودتون ببیند دیگه
LORD SAMETA
26-08-2008, 19:43
در بین محصولات نوکیا سلطان صدا N91 هست.ولی به نظر من بعد از N91 شفافترین صدا رو 5610 داره.من خودم با N73 موزیک مقایسش کردم.درسته صداش به اون بلندی نیست ولی فوق العاده شفافتره.تازه تصویر Lcd 5610 هم از N73 بهتر بود.
farzad_sunrise1985
27-08-2008, 16:34
من تست کردم من این مشکل رو ندارم ورژن گوشیتونو از خوده سایت نوکیا گرفتید؟ نباید اینطور باشه
من كه گوشي رو گرفتم ورژنش همين بوده 6.6 ميگم اگه بخوام گوشي رو اپديت كنم با سرعت حدودا 40-45 dial up چه مدت طول ميكشه بعد اگه وسط كار قطع بشه چي ميشه ؟؟ من اپديتر رو از سايت نوكيا دانلود كردم 20 مگ هست موقعي كه خواستم اپديت كنم گفت اين اخرين ورژن هست ايا ميخواهيد دوباره بازنويسي شود ؟كه من انصراف دادم ولي حالا ميخوام دوباره اپديت كنم شايد اين مشكلاتش درست بشه
farzad_sunrise1985
27-08-2008, 16:37
ميگم گوشي من بعضي موقع ها lcdش يه لحظه روشن و خاموش ميشه اين اشكال از كجاست؟؟
Sajad2006
28-08-2008, 08:10
دوست عزیز یا گوشیت آبخورده یا زمین خورده یکم بیشتر توضیح بده!
Punisher_2008
28-08-2008, 12:56
حتما ضربه محکمی بهش خورده از فلتش هست حتما برو عوض کن خدارا شکر این گوشی طوریه که lcd چیزی نمیشه فلتش مشکل پیدا میکنه
farzad_sunrise1985
28-08-2008, 14:27
دوست عزیز یا گوشیت آبخورده یا زمین خورده یکم بیشتر توضیح بده!
تا حالا يه قطره ابم روش نريخته ضربه هم به هيچ عنوان نخورده من خيلي مواظبشم اما اونو توي جيب ميزارم شلوار لي ميپوشم فكر كنم يه كم روش فشار بياد يعني تاثير داره؟؟
farzad_sunrise1985
28-08-2008, 14:30
در ضمن اين روشن خاموش شدن صفحه بعضي موقع ها اتفاق بيفته شايد تا يه هفته هم اينجوري نشه
Sajad2006
28-08-2008, 14:33
تا حالا يه قطره ابم روش نريخته ضربه هم به هيچ عنوان نخورده من خيلي مواظبشم اما اونو توي جيب ميزارم شلوار لي ميپوشم فكر كنم يه كم روش فشار بياد يعني تاثير داره؟؟
فک نکنم اون قدر تاثیر داشته باشه!
iman-crystal
28-08-2008, 15:22
در ضمن اين روشن خاموش شدن صفحه بعضي موقع ها اتفاق بيفته شايد تا يه هفته هم اينجوري نشه
درسته من این گوشیو 4 ماهه که دارم این مشکل تازگی برام پیش اومده گوشی نه اب خورده نه ضربه
شاید تو یه هفته حد اکثر 3 بار اینجوری شه lcd تو کمتر از تقریبا 3-4 دهم ثانیه یه بار خاموش روشن میشه
MehranVB
29-08-2008, 08:23
ویرایش شد...
MehranVB
29-08-2008, 08:24
حتما ضربه محکمی بهش خورده از فلتش هست حتما برو عوض کن خدارا شکر این گوشی طوریه که lcd چیزی نمیشه فلتش مشکل پیدا میکنه
دقیقاً برعکس. قرار باشه مشکلی پیش باید، LCDش میسوزه و احتمال اینکه فلتش پاره شه خیلی کمه. LCD این گوشی از چند جهت نفوذ داره، یکی از پست کشوی گوشی، و یکی هم از طریق اسلایدر. اما فلتش طوری ساخته شده که حداقل صدمه رو ببینه.
MehranVB
29-08-2008, 08:24
اسلایدرش چطور؟ نشکسته؟
اگه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه احتمالاً از LCD هست (خیلی کم پیش میاد که فلتش خراب شه)
اما اگه این اتفاق خیلی کم میافته و به این شکل که ناگهانی صفحه LCD سفید شه و دوباره روشن شه مشکل خاصی نیست و یه ایراد نرم افزاریه و احتمالاً با آپدیت درست میشه.
Punisher_2008
29-08-2008, 08:36
با سلام
5610 دوسته من از دستش افتاد با lcd محکم خورد به تیغه صندلی فلتش خراب شد ولی lcd چیزی نشد در مورد سفید شدن صفحه یک جورای رست هست با آپدیت درست میشه اگه صفحه تیره شد و فقط یک نور کم نور ال سی دی رو روشن میکنه از فلتش هست در مورد کیفیت n73 tft صفحه 256kb ولی 5610 بیش از 16 میلیون رنگ که در gsmaria از ال سی دیش زیاد تعریف کرده شما برید یک کلیپ رو تمام تصویر کنید بیبینید کیفیت کدوم بهتره من با 5700 , n81 8gig دادشم کل انداختم 5610 برندست به طور کلی در عکس ها فرقه زیادی باهم ندارند در کلیپ های تصویری تمام صفحه کنید حتما به شفافیت 5610 پی میبرید
Punisher_2008
29-08-2008, 08:39
راسیتی در مورد اسلایدرش اگه شکسته حتما برید عوض کنید من به این پی بردم که بعضی از دوستان اشتباه با اسلایدر کار میکنند مثلا یکی از دوستان همیشه از گوشه اسلایدر اونو چپ یا راست میکرد بهش گفتم میشکنه گفت چیزیش نمیشه ولی شکست در واقعه شما باید از اون قسمت وسط که خط خطی کرده دست بزارید و این ور اون ور کنید البته به کسی توهین نشه ها من فقط برای تازه کارا گفتم اگه کسی ناراحت شده من شرمنده منو ببخشید
farzad_sunrise1985
29-08-2008, 09:07
اسلایدرش چطور؟ نشکسته؟
اگه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه احتمالاً از LCD هست (خیلی کم پیش میاد که فلتش خراب شه)
اما اگه این اتفاق خیلی کم میافته و به این شکل که ناگهانی صفحه LCD سفید شه و دوباره روشن شه مشکل خاصی نیست و یه ایراد نرم افزاریه و احتمالاً با آپدیت درست میشه.
درسته اون قاب دور اسلايدر هست زيرش يه ترك خورده من نمي دونم اصلا چه طوري ترك خورده .ببخشيد اين فلتش كه ميگيد كجاست ؟
MehranVB
29-08-2008, 09:20
درسته اون قاب دور اسلايدر هست زيرش يه ترك خورده من نمي دونم اصلا چه طوري ترك خورده .ببخشيد اين فلتش كه ميگيد كجاست ؟
اسلایدر این گوشی زیاد محکم نیست و با کوچکترین ضربه ترک میخوره و احتمالاً میشکنه. اما اگه ترک خورده آسیبی به LCD نمیرسونه. طبق گفته تعمیرکارای نوکیا وقتی کامل بشکنه باعث میشه LCD بسوزه.
فلت هم داخل گوشیه و با چشم دیده نمیشه و احتمال خراب شدنش توی 5610 خیلی کمه (این مورد هم طبق گفته متخصصان علائدین)
Punisher_2008
29-08-2008, 09:40
خیلی محکمه ولی چون از سطح گوشی بالاتره وقتی می افته تمام ضربه به این وارد میشه مال من که 2بار از رو متور در حالا حرکت با سرعت افتاد چیزیش نشد ولی گاهی میبینید از یک فاصله کم میشکنه یا ترک بر میداره دلیلش هم اینه که از سطح گوشی بالاتره و تمام ضربه روشه پس باید بهش حق بدین یک نو محافظ هم هست اما اینکه میگن میسوزه رو قبول ندارم من دیدم بعضی ها نزدیک با 2 ماه هست با اسلایدر شکسته دارن کار میکنند هیچ مشکلی نداره در مورد فلت . فلت خیلی ظریفه و خیلی راحت تا میشه اکه تا بشه کار نیمکنه اگه پاره شده کار نمیکنه کلا فلت خیلی حساسه من تا حالا ندیدم کسی lcd 5610گوشی خراب شه اکثرا فلت هست من خودم در تمعمیرگاه پسر خالم کار میکنم ( تحت اموزش هستم) و من پی بردم مه گوشی های سونی اریکسون اکثرا دوربینشون خراب میشه و گوشی های متورولا lcd و گوشی های نوکیا معمولا کم میارن و اگه اوردن با قاب داغون میگن قابشو عوض کنید البته گاهی هم برای lcd هم میارن مثلا همین دیروزیکی p1 اورده بود lcd شکسته بود گفتم چطور شکست گفت داشتم صفحه لمسی کار می کردم خود به خود شکست گفتم مگه میشه . با اینگه p1 گوشی محکمی به نظر میرسه این جوری شده ولی من دیدم مال بعضی ها محکم میخوره زمین اخ نمیگه
Punisher_2008
29-08-2008, 09:43
نوکیا خوشبختانه مشکلات گوشی های جاوا رو در 5610 و 5310 برطرف کرده مثل: محدودیت نصب / باز کردن درب گوشی در 5310 و 5610 باعث عوض شدن زنگ نمیشه
LORD SAMETA
29-08-2008, 21:14
برای گوشی منم این اتفاق می افته.از یجا پرسیدم گفتن ایرادی نداره و پریدن صفحه معمولیه
سلام
5610 فلانداصل يا مجار
salarnight
30-08-2008, 05:29
5610 فلانداصل يا مجار
مجارستان
...
Punisher_2008
30-08-2008, 08:03
در اصل سری 5 نوکیا مجاره و کیفیت خوبی هم دراه اون فلاند هم من دیدم مثل همینه فقط خوشم امد هنگ ......... ندره ولی پیشنهاد میکنم نگیرد و همون مجار بگیرید چون فعلا معلوم نیست اگه ساخت نوکیا باشه قصد داره جلو تقلبی رو بگیره همانطور که میدونین اوایل دوستان مشکل هنگ خراب شدن بی مورد محدودیت نصب و...... داشتم که الان در اکثر گوشی های الان نیست و تقلبی هم کمتر شدن وقتی گوشی میخرید حتما دوربین وصدا رو چک کنید صداش نباید تیک تیککنه و همینطور هنگ با فروشنده قید کنید در صورت هنگ بیش از حد پس یا عوض کنه ببرید خونه 800 تا 900 مگ رو پر منید نباید هنگ کنه
در مورد دوست عزیز lord... اینکه تصویر سفید میشه یک نوع رست هست که عادیه و با آپدیت برطرف میشه اونم که تصویر سیاه میشه تا حدودی عادیه
از دوستان کسی اینجا هنوز مشکل هنگ داره؟
imakbari
30-08-2008, 16:07
سلام دوستان
لطفاً یه جای خوب توی تهران برای خرید 5610 معرفی کنید که مطمئن باشم تقلبی نمی فروشه و قیمتش هم مناسبه. ترجیحاً طرف های منطقه 2، شهرک غرب و اینها باشه؛ خیلی دور نمی تونم برم.
خیلی ممنون.
MehranVB
30-08-2008, 19:26
سلام دوستان
لطفاً یه جای خوب توی تهران برای خرید 5610 معرفی کنید که مطمئن باشم تقلبی نمی فروشه و قیمتش هم مناسبه. ترجیحاً طرف های منطقه 2، شهرک غرب و اینها باشه؛ خیلی دور نمی تونم برم.
خیلی ممنون.
جای مطمئن میخوای برو نمایندگی اتصالات (اما دیگه قیمتش مقطوعه و گرونتر از علائدینه)
Sajad2006
30-08-2008, 20:18
جای مطمئن میخوای برو نمایندگی اتصالات (اما دیگه قیمتش مقطوعه و گرونتر از علائدینه)
درسته.
اونجا مطمئن تره!
من خودم اونجا گرفتم بعد فهمیدم که اگه از علاءالدین میگرفتم تقلبی در میومد!
imakbari
30-08-2008, 22:16
جمهوری چطور؟ مطمئنه؟
نمایندگی اتصالات مال خود نوکیاست؟ توی منطقه 2 شعبه داره؟
قیمت موبایل در چه حدیه؟
Sajad2006
31-08-2008, 04:13
جمهوری چطور؟ مطمئنه؟
نمایندگی اتصالات مال خود نوکیاست؟ توی منطقه 2 شعبه داره؟
قیمت موبایل در چه حدیه؟
نه عزیز جمهوری هم مطمئن نیست!
اتصالات یکی از 3 نمایندگی اصلی نوکیاست که تقریبا معتبر تره!
از نمایندگی های فروشش یکی تو ساختمان تیرازه است یکی ته عباس آباد تقاطع ولیعصر و ....
imakbari
31-08-2008, 13:43
من احتمالاً همین امروز می گیرم.
ولی قیمتش رو نگفتید...
اگه حدود قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
ببخشید از این که خیلی سوال می کنم.
ممنون.
Punisher_2008
31-08-2008, 14:20
ما که جنوبیم و تا خلیج فارس ز همش 40 دقیقه فاصله داریم 230 تا 260 سعی کن قرمز نگیری چون خیلی تقلبی در قرمز وجود داره یا اگه میگیری از فروشنده ضمانت بخوای در صورت هنگ و......... پس بگیره مال من قرمز با واسم از دوبی اوردن اصله سابقه هنگ نداره
rozysara
31-08-2008, 16:57
تو شهرهای مرکزی هم ګویا بدون ګارانتی 270 و با ګارانتی تا 310 تومن میدن ګفته دوستمون هم تایید میشه تقلبی قرمز خیلی زیاده
iman-crystal
31-08-2008, 19:31
سلام بچه ها فکر کنم مشکل ساعت sms رو پیدا کردم برای اینکار فقط کافیه این کارو بکنید
menu>setting>rest. factory sett.>restore setting only
واسه منکه اینجوری درست شد:27:
LORD SAMETA
31-08-2008, 20:56
سلام،آقا این اسلایدر گوشی من دیر سر جاش برمیگرده.اصلا باید با انگشت گذاشتش جای اولیش.به نظر شما مشکل از چیه؟
راستش قابشو دادم بیرون عوض کرد.بعدش اینجوری شد.
farzad_sunrise1985
02-09-2008, 09:25
سلام كسي برنامه اي داره واسه خواندن فايلهاي pdf خيلي بهش احتياج دارم يه چند تا دارم كتابهايي كه فارسي هستند رو بد اجرا ميكنه اگه كسي داره ممنونش ميشم بهم معرفي كنه
Sajad2006
02-09-2008, 12:39
سلام كسي برنامه اي داره واسه خواندن فايلهاي pdf خيلي بهش احتياج دارم يه چند تا دارم كتابهايي كه فارسي هستند رو بد اجرا ميكنه اگه كسي داره ممنونش ميشم بهم معرفي كنه
سلام.
اینجا درخواست بدید:
salarnight
02-09-2008, 22:45
سلام بچه ها فکر کنم مشکل ساعت sms رو پیدا کردم برای اینکار فقط کافیه این کارو بکنید
menu>setting>rest. factory sett.>restore setting only
واسه منکه اینجوری درست شد
شما توی date & time حالا ساعت گوشیتون چقدر با GMT تفاوت داره ؟
Saman-tci
03-09-2008, 10:01
باید شهری رو که انتخاب میکنید 10- اختلاف داشته باشه ......
iman-crystal
03-09-2008, 10:24
شما توی date & time حالا ساعت گوشیتون چقدر با GMT تفاوت داره ؟
الان واسه من روGMT+2 هست
تنها عیبش 10 دقیقه اختلاف هست مثلا SMS که میاد زمان واقعیش 10 دقیقه عقب تر از زمان واقعیه
Sajad2006
03-09-2008, 12:32
باید شهری رو که انتخاب میکنید 10- اختلاف داشته باشه ......
سامان جان اینطوری مشکل ان 95 8 گیگ هم حل میشه؟
من خريدم فلانده قرمز هم نيست از علايدين گرفتم رم 900تاهم پرش كردم ولي نه هنگ كر ده هيچ مشكلي كه تا حالا نداره
خيلي گشتم ولي مجارنداشتن از چند تا فروشنده هم سوال كردم گفتن فرقي نمكنه
به چند نفر هم نشون دادم گفتن اصل
در كل رم 4 گيگ به راحتي ساپورت ؟
ميشه يك جا معرفي كنيد براي تم 5610 كه ويروس نداشته باشه تم با حالي هم داشته باشي
متشكرم
Punisher_2008
04-09-2008, 08:16
اول مبارکه و خوشحالام که مال شما هم اصل در امد ( خدارا شکر) در مورد رم 4گیگ راحت ساپورت میکنه من تست کردم حتما رو جلد گوشی و در دفتر چه هم نوشته که ساپورت میکنه
MehranVB
04-09-2008, 09:33
توصیه گارانتیها اینه که همیشه از آخرین چیزی که ساپورت میکنه کمتر بذارین. مثلاً اگه 4 گیگه بیشتر از 2 گیگ نذارین و اگه 2 گیگه بیشتر از 1گیگ نذارین ...
Saman-tci
04-09-2008, 09:35
سامان جان اینطوری مشکل ان 95 8 گیگ هم حل میشه؟
آره سجاد جان مشکل گوشی من ( N95 8GB ) با این روش حل شد .....
99% روی بیشتر گوشیها این روش جواب میده
Punisher_2008
04-09-2008, 10:45
توصیه گارانتیها اینه که همیشه از آخرین چیزی که ساپورت میکنه کمتر بذارین. مثلاً اگه 4 گیگه بیشتر از 2 گیگ نذارین و اگه 2 گیگه بیشتر از 1گیگ نذارین ...
تایئد میشه
اگه از حد اکثر بخوای استفاده کنی خوب حتما شارژ بیشتری مصرف میشه و در ضمن سرعت هم کمی میاد پایین ولی من که تست کردم 2گیگ 800 مگابایتش پر بود اصلا مشکل سرعت نداشت ولی به طور کلی این توانشه و شما اگه بخوای میتونید از حداکثر استفاده کنید ولی 4گیگ میخوای چیکار؟ 2گیگ کافیه
Punisher_2008
04-09-2008, 10:48
من دیشب گوشی خودم از از ورژن 4.81 به ورژن6.60 اپدیت کردم و این تغیرات انجام شد
مزایا:
صدای گوشی و کیفیت صدای گوشی افزایش پیدا کرده
نویز دوربین بیار کم شده و کیفیت دوربین بیشتر شده
سرعت گوشی چندان تغیری نکرده به طوره کلی سرعت 5610 حرف نداره
بازی .تم ها و...... برگشته
معایب:
عکس ها در کامپیوتر کیفیت کمتر نسبت به خود گوی پیدا کردند
فعلا این عیب رو پیدا کردم
aRThaS_08
04-09-2008, 11:04
ميشه يك جا معرفي كنيد براي تم 5610 كه ويروس نداشته باشه تم با حالي هم داشته باشي
متشكرم
salarnight
04-09-2008, 19:49
آره سجاد جان مشکل گوشی من ( N95 8gb ) با این روش حل شد .....
99% روی بیشتر گوشیها این روش جواب میده
من الان گذاشتم رو -10
ببینم چطور میشه
عکس ها در کامپیوتر کیفیت کمتر نسبت به خود گوی پیدا کردند
چی ؟ یعنی چی ؟
LORD SAMETA
04-09-2008, 20:41
درسته که 5610 رم 4g رو پشتیبانی میکنه ولی به گوشی فشار میاد.بهترین رم برای 5610 رم 2g هست.من خودم رم 2 گرفتم و از کیفیتش خیلی راضیم.
سلام
يعني ما رم 4 نگيريم اگه فشار مياد چرا كاري كردن كه ساپورت كنه
كسي است كه رم 4 را امتحان كرده باشه ومشكلي نداشته باشي
سلام
سلام
سلام
MehranVB
06-09-2008, 07:32
سلام
سلام
خوب پراید هم نوشته تا 200 میتونه سرعت بره، ولی اگه بری چی میشه به نظرت؟؟؟
Punisher_2008
06-09-2008, 09:35
من تست کردم مشکلی واسش پیش نمیاد یکی امانت اوردم 3گیگ خورده پر بود نه سرعت کم شده بود نه چیزه دیگه خیلی راحت کار میکرد ولی 2گیگ بگیری بهتر البته میل خودته من که همون 1 گیگ که رو گوشی دارم استفاده میکنم با اینکه 93 آهنگ 4 تا 5 دقیقه توشه فقط 290mb رفته
LORD SAMETA
08-09-2008, 20:26
سلام،
با رم 4 گیگ تا خرخره پر چی؟
Punisher_2008
08-09-2008, 20:29
اینو تست نکردم ولی سرعت رو 100% میگیره
MehranVB
08-09-2008, 21:30
سلام،
با رم 4 گیگ تا خرخره پر چی؟
با هر رمی تا خرخره پر = سرعت پائین و اگه بیشتر پرش کنی هنگ!
Punisher_2008
08-09-2008, 21:59
با رم قوی که 5610 داره (242) و ورژن جدید اپدیت کنید بعید میدونم هنگ کنه ولی به سرعت رو حسابی میگیره و هنگ کردم هم دور از فکر نیست ولی من فکر نمیکنم تاحالا تست نکردم اطمینان ندارم
MehranVB
08-09-2008, 22:58
با رم قوی که 5610 داره (242) و ورژن جدید اپدیت کنید بعید میدونم هنگ کنه ولی به سرعت رو حسابی میگیره و هنگ کردم هم دور از فکر نیست ولی من فکر نمیکنم تاحالا تست نکردم اطمینان ندارم
البته قضیه هنگ کردن مال قبل از آپدیته و با ورژن جدید مشکلی نداره...
nakhle007
09-09-2008, 01:05
خوب پراید هم نوشته تا 200 میتونه سرعت بره، ولی اگه بری چی میشه به نظرت؟؟؟
البته یه فرق اساسی که بین پراید و 5610 هست و باید به اون توجه بشه اینه که پراید رو ایران میزنه ولی نوکیا رو فنلاند و آلمان میزنن:31:
MehranVB
10-09-2008, 11:24
امروز دو تا خط روی LCD گوشیم افتاد. یعنی وقتی روشن میشه LCD کامل تصویر رو نشون نمیده و وسطش دو تا خط وجود داره که جلوی تصویر رو میگیره. فکر کنم LCDم دوباره در آستانه سوختن باشه!:41:
Punisher_2008
10-09-2008, 18:16
این مربوط به یکی از قطعات فلت هست که وقتی کاملا بسوزه ال سی دی قاطی میکنه و همش مینویسه نوکیا کل صفحه این عادی نیست به خیلی کم دیدم همچین مشکلی در نوکیا در 5610 تاحالا ندیده بودم گوشیتون ضربات بسیار محکم نخرده؟ دفعه قبل ال سی دی عوض کردید چه جنسی بود و چه قیمتی ؟ گوشیتونو تکان بدید بیبینید صدا نمیده؟ معمولا اگه چفتک های فلت شل باشه اینطوری میشه قاب گوشیتون فابریکه؟ 5700 من یک بار بازش کردم ( تازه کار بودم) وقتی میبستمش فلت درست جا نزدم و کمی کج بود باعث سوختن همون قطعه شد پیشنهاد مکینم فلت + ال سی دی رو عوض کنید حتما ال سی دی خود ساخت نوکیا که مجارستان هست فلاند هم هست بگیرید و حتما باید محافظ ال سی دی کهنارش سبز باشه در غیر این صورت تقلبیه و من بحتما 99% میدم ال سی شما باید تقلبی باشه و یا اینکه او شخط فلت شما رو درست جا نزده جواب سوالات منو بده کمکت کنم
وقتی می خوام با برنامه ها به اینترنت وصل بشم نمی تونم. ولی با مرورگر خود گوشی میتونم وصل بشم. تنظیمات ایرانسل رو پیش فرض قرار دادم و پیش فرض رو در همه برنامه ها فعال کردم اما بازم فایده ای نداشت. چی کار کنم؟
Punisher_2008
12-09-2008, 15:43
چه اروری میده؟ از oprea mini خودش استفاده میکنی؟
salarnight
12-09-2008, 17:32
وقتی می خوام با برنامه ها به اینترنت وصل بشم نمی تونم. ولی با مرورگر خود گوشی میتونم وصل بشم. تنظیمات ایرانسل رو پیش فرض قرار دادم و پیش فرض رو در همه برنامه ها فعال کردم اما بازم فایده ای نداشت. چی کار کنم؟
access point ساختی ؟
اگه نساختی اینکارو کن :
( active میکنی )
باید درست بشه
iman-crystal
13-09-2008, 23:52
سلام 2تا از تمای گوشم پاک دیلیت شد باید چیکار کنم؟
یکیش dancefloor بد اونییشم یادم نیست ازکجا بید تار بگیرم؟
یکاریش بکنید
iman-crystal
13-09-2008, 23:54
سلام 2تا از تمای گوشم دیلیت شد باید چیکار کنم؟
یکیش dancefloor بود اون یکیشم یادم نیست ازکجا باید تمارو بگیرم؟
یکاریش بکنید
LORD SAMETA
14-09-2008, 14:39
اگه اطلاعات اولیه 5610 شامل همین تم ها رو می خوای،گوشیتو باید فلش کنی.
ولی من فکر می کنم با آپدیت هم همین تما اضافه بشن.اگه آپدیت کری Reinstall کن(دوباره آپدیتش کن)
ولی به نظرم تمای دیگه ای از این تمهاییی که شما گفتید وجود دارن که قشنگتر باشن.
DJ.Mamal
14-09-2008, 14:52
سلام 2تا از تمای گوشم دیلیت شد باید چیکار کنم؟
یکیش dancefloor بود اون یکیشم یادم نیست ازکجا باید تمارو بگیرم؟
یکاریش بکنید
يه سرچ بزني شايد تو انجمن موبايل باشه...اگه نبود برو قسمت درخواست تم ...اينجا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.