مشاهده نسخه کامل
: کلوپ 5610
peyman_v3i
16-03-2008, 00:41
سلام دوستان با توجه به اینکه این گوشی تازه اومده و چندان جایی تو این فروم باز نکرده خواستم که این تاپیک رو بزنم
خواهشا تو این بخش مشکلات و مزایای این گوشی و هر سوالی که دارید رو بپرسید.
اولش رو خودم شروع میکنم:
من وقتی اهنگ گوش میدم گاه گاه اهنگ یه لحظه گیر میکنه گاهی هم کلا گوشی هنگ میکنه و هیچ راهی نیست جز اینکه رست کنم یا مموری رو فرمت کنم (با مموری مشکل داره با اینکه مموری فابریکشه ولی وقتی بدون مموری گوشی بالا میاد خبری از هنگ نیست )اعصابمو ریخته بهم چیکار کنم؟؟؟:19:
eshghe eskate
16-03-2008, 00:45
من امروز خریدمش
خیلی با حاله
ابیش
چند گرفتی؟؟؟
mohamad.hejazi
16-03-2008, 07:28
سلام.
منم دارمش.
تا حالا هنگ نکرده ولی هر بار که تو اسپیکر باهاش آهنگ گوش میدم هر 10 ثانیه 1 بار یه صدای تیکی میده که اعصابمو واقعآ خورد میکنه.
ولی در کل گوشی خوبیه.
به دوستان هم پیشنهاد میکنم گوشی رو آپدیت کنن.
Nabakhshoode
16-03-2008, 09:59
دوستان امکانش هست که عکسایه گرفته شده با دوربینش رو بذارین ببینیم تا چه حد کیفیتش مناسبه ؟!
اکولایزر مگا باس ( یا باس بوستر ) داره ؟ آخه من زمانی که 5700 داشتم این اکولایزر رو نداشت میخوام ببینم اکسپرس موزیکایه جدیدش دارن یا نه ؟!
نرم افزار پخش موزیکش چطوره ؟ مثه 5300 و ... هستش یا تغییر کرده ؟!
mohamad.hejazi
16-03-2008, 12:26
سلام.
اکولایزر داره.درجه ی باس هم داره.اما مگاباس نداره.
این هم یه عکس با 5610 خودم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کیفیتش به n73 میرسه؟؟؟؟
mohamad.hejazi
16-03-2008, 12:36
این هم یه عکس دیگه در شب:
دوستان نظر بدین کیفیتش چه طوره؟
MehranVB
16-03-2008, 16:01
این گوشی هم از اون نوکیاهایی است که هنگ میکنه!!! باید با احتیاط باهاش رفتار کرد!
اون قطع و وصل شدن صدا که هر چند ثانیه یه بار رخ میده، برای من هم وجود داره!
کیفیت صداش از 5700 پایینتره! ایکوالیزر داره و در کل گوشیه خوبی هست.
عکساش زیاد کیفیت نداره نسبت به یه دوربین 3.2 (مثل کا800)
ولی کیفیت فیلماش خوبه....
mohamad.hejazi
16-03-2008, 16:01
من امروز خریدمش
خیلی با حاله
ابیش
چند گرفتی؟؟؟
من از دبی با گارانتی و با منو و دفترچه ی فارسی 270 تومن خریدم.:21:
شما چه طور؟
Nabakhshoode
16-03-2008, 20:46
این گوشی هم از اون نوکیاهایی است که هنگ میکنه!!! باید با احتیاط باهاش رفتار کرد!
اون قطع و وصل شدن صدا که هر چند ثانیه یه بار رخ میده، برای من هم وجود داره!
کیفیت صداش از 5700 پایینتره! ایکوالیزر داره و در کل گوشیه خوبی هست.
عکساش زیاد کیفیت نداره نسبت به یه دوربین 3.2 (مثل کا800)
ولی کیفیت فیلماش خوبه....
اگه کیفیت صداش از 5700 پایینتر باشه که خیلی بده ! 5700 خودش از واکمنهای سونی پایینتر بود ...!
سلام.
ممنون محمد جان ... عکساش تو روز کیفیت مناسبی داشت ... ولی تو شب مثه اکثر گوشی های نوکیا پر نویز و بی کیفیت بود ! ( البته با رزلوشن 2 مگا پیکسل عکس گرفته بودی اگه با 3 مگ میگرفتی بهتر بود ! )
راستی باطریش با استفاده ی معمولی چه قدر دووم میاره ؟!
mohamad.hejazi
16-03-2008, 20:56
اگه کیفیت صداش از 5700 پایینتر باشه که خیلی بده ! 5700 خودش از واکمنهای سونی پایینتر بود ...!
ممنون محمد جان ... عکساش تو روز کیفیت مناسبی داشت ... ولی تو شب مثه اکثر گوشی های نوکیا پر نویز و بی کیفیت بود ! ( البته با رزلوشن 2 مگا پیکسل عکس گرفته بودی اگه با 3 مگ میگرفتی بهتر بود ! )
راستی باطریش با استفاده ی معمولی چه قدر دووم میاره ؟!
سلام.
میشه بگی چه جوری میره رو 3 مگ؟من هر چقدر گشتم پیدا نکردم!
شارژش هم من روزی 1 الی 2 ساعت آهنگ گوش میدم.صحبت هم شاید روزی 1 ساعت نشه.بازی هم نیم ساعت میکنم.این طوری هر شب میزنم تو شارژ البته باطریش به طور کامل خالی نمیشه,بعضی از روزها هم یک روز نه یک روز میزنم تو شارژ.
Nabakhshoode
16-03-2008, 21:30
سلام.
میشه بگی چه جوری میره رو 3 مگ؟من هر چقدر گشتم پیدا نکردم!
شارژش هم من روزی 1 الی 2 ساعت آهنگ گوش میدم.صحبت هم شاید روزی 1 ساعت نشه.بازی هم نیم ساعت میکنم.این طوری هر شب میزنم تو شارژ البته باطریش به طور کامل خالی نمیشه,بعضی از روزها هم یک روز نه یک روز میزنم تو شارژ.
خوب پس با توجه به مصرف شما باطری مناسبی داره ! اصولا با استفاده ی متوسط ( مثلا روزی 20 دقیقه مکالمه و 10-15 تا اس ام اس و 30 دقیقه استفاده های دیگه ) بای2-3 روز دووم بیاره !
برای تغییر رزلوشنم کافیه وقتی رفتی تو کمرا بری تو آپشنز ( همون کلید اجرایی سمت چپ رو بزنی ) بعد بری تو ستینگ و تو گزینه ایمیج سایز هر رزلوشنی رو میخوای انتخاب کن .
peyman_v3i
16-03-2008, 22:39
حالا مشکلش با فلش زدن یا اپدیت درست میشه؟
اصلا فلش این گوشی چجوریه؟:10: :8:
mohamad.hejazi
16-03-2008, 23:06
خوب پس با توجه به مصرف شما باطری مناسبی داره ! اصولا با استفاده ی متوسط ( مثلا روزی 20 دقیقه مکالمه و 10-15 تا اس ام اس و 30 دقیقه استفاده های دیگه ) بای2-3 روز دووم بیاره !
برای تغییر رزلوشنم کافیه وقتی رفتی تو کمرا بری تو آپشنز ( همون کلید اجرایی سمت چپ رو بزنی ) بعد بری تو ستینگ و تو گزینه ایمیج سایز هر رزلوشنی رو میخوای انتخاب کن .
از من رزولیشنش تا آخرین حد بود.بهترینش بالاترین رزولیشنه دیگه؟؟
Nabakhshoode
16-03-2008, 23:14
از من رزولیشنش تا آخرین حد بود.بهترینش بالاترین رزولیشنه دیگه؟؟
بله ! در واقع شما باید در گزینه ی "image size" باید گزینه ای مثل (( 2048x1536 )) یا (( 3MP )) رو انتخاب کنی ! البته اصولا نوکیا به حالت اول مینویسه ( برعکس گوشی های جدید سونی ) یعنی احتمالا باید زده باشه 2048x1536 !
یه گزینه هم هست به نام "image quality" که همونطور که از اسمش پیداست به کیفیت عکس ربط داره نه رزلوشنش ( این گزینه رو هم تو گوشی های نوکیا باید روی High و روی گوشی های سونی روی Fine نتظیم کرد )
mohamad.hejazi
17-03-2008, 11:38
بله ! در واقع شما باید در گزینه ی "image size" باید گزینه ای مثل (( 2048x1536 )) یا (( 3MP )) رو انتخاب کنی ! البته اصولا نوکیا به حالت اول مینویسه ( برعکس گوشی های جدید سونی ) یعنی احتمالا باید زده باشه 2048x1536 !
یه گزینه هم هست به نام "image quality" که همونطور که از اسمش پیداست به کیفیت عکس ربط داره نه رزلوشنش ( این گزینه رو هم تو گوشی های نوکیا باید روی High و روی گوشی های سونی روی Fine نتظیم کرد )
ممنون.همه رو روی high گذاشتم.
eshghe eskate
17-03-2008, 13:08
من از دبی با گارانتی و با منو و دفترچه ی فارسی 270 تومن خریدم.:21:
شما چه طور؟
من که با گارانتی دبی خریدم 280
سلام.
دوستان کیفیتش به n73 میرسه؟؟؟؟
عمرا n73 از این بالاتر باشه.این خیلی توپه
این هم یه عکس دیگه در شب:
دوستان نظر بدین کیفیتش چه طوره؟
تو شب چنگی به دل نمیزنه ولی کلا بد نیس
peyman_v3i
17-03-2008, 17:12
یکی به ما نگفت مشکل هنگش با فلش درست میشه یا نه؟ چجوری میشه فلش زد؟
Mohammad_ch
17-03-2008, 22:47
دوستان بالاخره چطوره؟ می ازره که بگیرم؟ من N70 داشتم از همه چیش راضی بودم.ولی افتاد توی اب و ......
حالا هر چی دنبال یه گوشی خوب می گردم همه یه مشکلی دارن؟
حالا دقیقا اشکال این گوشی چیه؟
صدای کم؟ کیفیت عکس؟کیفیت موزیک؟....
ممنون
eshghe eskate
17-03-2008, 22:51
خیلی با حاله بخر(اول خودت بعدا کسی)
mohamad.hejazi
17-03-2008, 23:15
من امروز تونستم صدا و دوربین 5610 رو با n73 مقایسه کنم.
باید بگم که تو کیفیت صدا هر دو یک کیفیت رو دارند ولی n73 به طور قابل توجهی صداش بیشتره.
تو عکس گرفتن هم هیچی از n73 کم نداره که هیچ بهتر هم بود.(البته فکر کنم نور n73 رو دست کاری کرده بود که تاریک بود)
Mohammad_ch
17-03-2008, 23:50
واقعا ممنونم.
یه سوال:
دکمه زیر اسکرینش واسه چیه؟
salarnight
18-03-2008, 12:20
سلام به همه دوستان
من خودم 5610 دارم و ازش راضیم
مزایاش :
دوربین خیلی خوب هم اندازه ن73
کیفیت صدای خوب
بلندیش هم خوبه دیروز با 5700 امتحان کردم این صداش بیشتر بود
زیبایی
کیفیت صفحه عالیییی
هندزفریش هم خوبه ( بیشتر روی کیفیت کارشده تا بلندی ولی بلندیش هم خوبه )
اون صدایی تق هم که با اسپیکر آهنگ گوشی میدی و صدا میده واسه همه همینه
معایب :
سیمبین نداره
صدای اسپیکر خارجیش می تونست بلندتر باشه
جاوای بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه ( البته راه هایی داره که کشف کردم که نصب میشه و نقشه تهران 3 مگی رو روش ریختم )
دیگه فعلا به ذهنم نمیرسه
اگه سوالی داشتید بپرسید
محمد جان اگه کاری داشتی بگو
کلید زیر اسکرینش هم باحاله اگه بدی طرف چپ میرو روی موزیک پلیر - بدی راست میره رو رادیو
salarnight
18-03-2008, 12:29
راستی واسه من تاحالا هنگ کرده فقط یه بار ریست شده
سوال ؟؟؟؟؟؟
salarnight
18-03-2008, 17:02
اینم اظهار نظر یکی از کاربران GsmArena درباره ریست شدن گوشی :
"For those of you who got the 5610 reboot
or flash up white screen or reset by it self.
I think I know why now!!!!!!
....Did you notice that sometime the
phone light won't fate dark?? and you
alreay set the screen saver, light effect,
save power to be "on" already.... Yes, that's
why the phone flash up white and reset by it self!!!
....Playing music and having light on is not saving power(that's why the phone reset)
To fix this problem try to turn all the save
power setting to be "off"....Or only play music
when the phone can fate dark(after you set save power you have to reset the phone)
..Or else the auto reset will keep coming like that ..
Mohammad_ch
18-03-2008, 23:15
سلام به همه دوستان
من خودم 5610 دارم و ازش راضیم
مزایاش :
دوربین خیلی خوب هم اندازه ن73
کیفیت صدای خوب
بلندیش هم خوبه دیروز با 5700 امتحان کردم این صداش بیشتر بود
زیبایی
کیفیت صفحه عالیییی
هندزفریش هم خوبه ( بیشتر روی کیفیت کارشده تا بلندی ولی بلندیش هم خوبه )
اون صدایی تق هم که با اسپیکر آهنگ گوشی میدی و صدا میده واسه همه همینه
معایب :
سیمبین نداره
صدای اسپیکر خارجیش می تونست بلندتر باشه
جاوای بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه ( البته راه هایی داره که کشف کردم که نصب میشه و نقشه تهران 3 مگی رو روش ریختم )
دیگه فعلا به ذهنم نمیرسه
اگه سوالی داشتید بپرسید
محمد جان اگه کاری داشتی بگو
کلید زیر اسکرینش هم باحاله اگه بدی طرف چپ میرو روی موزیک پلیر - بدی راست میره رو رادیو
خیلی ممنون . جالب بود.حتما در ایام نوروز این گوشی رو می خرم.
ممنون
اگه کیفیت صداش از 5700 پایینتر باشه که خیلی بده ! 5700 خودش از واکمنهای سونی پایینتر بود .
دست درد نکنه واقعا صدای و کیفیت 5700 رو کمتر از سری واکمن سونی اریکسون دونستن هنری میخواد که نزد شما است و بس.
من به هیچ وجه این سخن شما را قبول ندارم.
مگر اینکه با یک نمودار هیستو گرام به من این مساله را ثابت کنید.
احتمال قریب به یقین کیفیتی بالاتر از5700 نخواهید یافت.
اگر بحث بلندی صداست 5700 صدایش کمی پایین است ولی بلندی همراه با افت کیفیت چه فایده ای دارد. لذا 5700 هم از نظر بلندی و کیفیت خروجی کیفیت بسیار خوبی دارد.
و در نهایت نظر شما تایید نمیشود.:10::40::10:
salarnight
19-03-2008, 11:07
کیفیت صدای 5700 واقعا بالاست و من توی نوکیا تا حالا از اون بالاتر ندیدم
ولی سونی چون یکی از محصولاتش Mp3 player و ضبط صوت و اینجور چیزاست خیلی بهتر می دونه که موزیک واسه گوشی رو چجوری ردیف کنه و گوشی هایی که کیفیتشون از 5700 بیشتر باشه رو داره
.....
اصلا من خودم بین 5700 و 5610 مونده بودم
ولی به خاطر یه سری دلایل از جمله باتری ضعیف و ..... دورشو خط کشیدم
....
محد جان توی این رنج قیمت توی نوکیا ها فعلا از همه سرتره
Nabakhshoode
19-03-2008, 16:52
دست درد نکنه واقعا صدای و کیفیت 5700 رو کمتر از سری واکمن سونی اریکسون دونستن هنری میخواد که نزد شما است و بس.
من به هیچ وجه این سخن شما را قبول ندارم.
مگر اینکه با یک نمودار هیستو گرام به من این مساله را ثابت کنید.
احتمال قریب به یقین کیفیتی بالاتر از5700 نخواهید یافت.
اگر بحث بلندی صداست 5700 صدایش کمی پایین است ولی بلندی همراه با افت کیفیت چه فایده ای دارد. لذا 5700 هم از نظر بلندی و کیفیت خروجی کیفیت بسیار خوبی دارد.
خوب این نظر شماست و هنر شما ... !
ضمن اینکه من وقتی میخوام کیفیت صدای یه محصول رو بررسی کنم به صدایی که میشنوم اهمیت میدم نه نمودار و ... ! حالا شما اگه از روش نموداری استفاده میکنی دیگه خیلی کارت درسته !
و اما در مورد کیفیت صدا ! خودم حدود 1 سال w810 داشتم و حدود 2-3 ماه 5700 ! دلیل فروش 5700 هم این بود که اصلا انتظاراتم رو براورده نکرد و زمانی که W810 داشتم با اکولایزر مگا باس + کیفیت بالای صدا و شفافیتش + شارژ بالاش زندگی میکردم ! ولی 5700 صرفا یه صدای شفاف ( Clear ) داشت بدون داشتن اکولایزرایه قوی و موثر و شارژشم شاید چیزی حدود نصف W810 بود ( همونطور که میدونی پلی بک تایم 5700 حدود 10 ساعت و W810 حدود 16 ساعت هستش و در عملم اگر 5700 یه روز شارژ نگه داره با همون استفاده W810 حدود 1.5 الی 2 روز دووم میاره ) ! بگذریم که از لحاظ دوربین هم 5700 از W810 ضعیفتر عمل میکرد ...
البته این مطالبی که من گفتم در مورد هدفون گوشی هاست تو اسپیکر که 5700 با داشتن 2 تا اسپیکر و صدای استریو و... قطعا بالاتره !
به هر حال افرادیم که از اکسپرس موزیکهای نوکیا و واکمن های سونی استفاده کرده باشن و تعصبم نداشته باشن بهتر میتونن نظر بدن ...
با این حال نظر شما هم محترمه ! ( ضمنا بهتره در این تاپیک به این بحث ادامه ندیم تا مطالب پستها از موضوع تاپیک منحرف نشه )
کیفیت صدای 5700 واقعا بالاست و من توی نوکیا تا حالا از اون بالاتر ندیدم
متاسفانه صدای N91 رو نشنیدم ولی کسایی که شنیدن میگن بالاترین کیفیت رو توی نوکیا داره ! توی رویوی سایت موبایل رویو هم این تایید شده !
Highbury
19-03-2008, 17:46
5700 توی اسپیکر از نظر کیفیت از دبلیو610 /950/810/700 و کا800/750 بهتر هستش .این گوشیها رو من امتحان کردم.
از نظر بلندی هم از همه ی اونا بلندتره.تقریبا 20 در صد از کا750 و دبلیو610 بلندتره.(با اکولایزر مگاباس کا750 و دبلیو610).
توی هدفون 5700 از لحاظ کیفیت و بلندی از تمام سری های دبلیو ضعیفتره نه که خیلی ضعیف باشه اما هیچ چی مگاباس توی هندسفری نمیشه.عوضش همون مگاباس رو 5700 توی اسپیکرش داره.
mohamad.hejazi
20-03-2008, 03:11
سلام.
گوشی من تا حالا 7-8 بار هنگام گوش کردن به آهنگ هنگ کرده!چرا؟؟؟؟
آپدیت هم کردم.
تازه بعضی وقتها هم میگه گوشیت مموری نداره و مموری رو نمیشناسه!!!
salarnight
20-03-2008, 11:52
سلام.
آپدیت هم کردم.
همش زیر سر اون مموری فلان فلان شدته
من گوشی قبلیم سونی بود و همینجوری یه مموری انداخته بودم و دقیقا مشکل های شما رو داشتم
گاهی اوقات نمیشناختش گاهی هم هنگ می کرد که مجبور می شدم باتری رو در بیارم
مموری خریدی خودت ؟
چه مموری روشه ؟
دوستان هر گوشی که می خرین اول از همه مموریشو پر کنید تا اگه مورد داشت پسش بدید
mohamad.hejazi
21-03-2008, 23:47
همش زیر سر اون مموری فلان فلان شدته
من گوشی قبلیم سونی بود و همینجوری یه مموری انداخته بودم و دقیقا مشکل های شما رو داشتم
گاهی اوقات نمیشناختش گاهی هم هنگ می کرد که مجبور می شدم باتری رو در بیارم
مموری خریدی خودت ؟
چه مموری روشه ؟
دوستان هر گوشی که می خرین اول از همه مموریشو پر کنید تا اگه مورد داشت پسش بدید
سلام.
ببخشید دیر شد.
نه مموری نخریدم همون 1 گیگ که روش فابریک بود را دارم.
salarnight
22-03-2008, 13:59
سلام.
ببخشید دیر شد.
1-مموریتو یه فرمت بکن ببین درست نمیشه شاید ویروسی شده
2-خوب ببین ممکنه که همون رمی که فابریک بوده رو عوض کرده باشن !
چون خود من که داشتم می خریدم تو جعبش رم نبود ! یارو رفت از یه جعبه دیگه رم داد
ممکنه که عوض کرده باشن
ببین روی رمش چی نوشته دقیق همشو بنویس تا من با واسه خودم چک کنم بهت بگم ( البته بازم ممکنه عینشو ولی تقلبی باشه)
vahab710
23-03-2008, 17:08
سلام.
آپدیت هم کردم.
نه عزیز مال سنسور مموریش. در پشتو قشنگ جا نزدی شاید این آی دی من
avhbee@yahoo:20:
mohamad.hejazi
24-03-2008, 15:08
1-مموریتو یه فرمت بکن ببین درست نمیشه شاید ویروسی شده
2-خوب ببین ممکنه که همون رمی که فابریک بوده رو عوض کرده باشن !
چون خود من که داشتم می خریدم تو جعبش رم نبود ! یارو رفت از یه جعبه دیگه رم داد
ممکنه که عوض کرده باشن
ببین روی رمش چی نوشته دقیق همشو بنویس تا من با واسه خودم چک کنم بهت بگم ( البته بازم ممکنه عینشو ولی تقلبی باشه)
سلام.
رو مموری گوشی این نوشته:
nokia
1gb
micro sd
0801r49411v
co1gt japan
ممنون.
mohamad.hejazi
24-03-2008, 15:11
نه عزیز مال سنسور مموریش. در پشتو قشنگ جا نزدی شاید این آی دی من
avhbee@yahoo:20:
سلام.
نه در پشتش سفت سره جاشه!
eshghe eskate
24-03-2008, 16:01
سلام.
آپدیت هم کردم.
سلام.
ببخشید دیر شد.
منم امروز دقیقا چنین مشکلی واسم پیش اومد
خیلی مسخره س. بعد یه ساعت مموری رو شناخت
ولی حالا تا مموری و باز میکنم قفل میشه
امروزم دو بار خورد زمین
خیلی اعصابم خورد شد
زودتر بگین چیکار کنم
eshghe eskate
25-03-2008, 10:25
یه مشکل دیگه
screen saver کار نمیکنه
چیکارش کنم؟
mohamad.hejazi
25-03-2008, 16:08
یه مشکل دیگه
screen saver کار نمیکنه
چیکارش کنم؟
سلام.
شما برو تو قسمت theme و یه تم انتخاب کن تا apply بشه.به احتمال زیاد اسکرین سیور میاد.
راستی دوستان من یه مشکل دارم,این که هر بار گوشیمو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم همه ی تنظیمات گوشی از قبیل صدای زنگ,صدای sms,تصویر پس زمینه و.... همه به تنظیمات پیش فرض بر میگرده.!!
گوشی شما هم همین طوریه؟؟؟
salarnight
25-03-2008, 17:58
محمد جان من مموریمو دیدم .. خوشبختانه یا متاسفانه رم من اصلا مثل رم شما نیست و نوکیا نیست
همونطور که قبلا گفتم یارو یه رم دیگه داد .... ولی خدا رو شکر هنوز مشکلی برام پیش نیومده
شما یه بار رمو فرمت کن ....... من که میگم ایراد از رمه چون تو گوشی قبلیم هم که همین مشکلات رو داشتم ایراد از رم بود
من الان گوشیمو خاموش و روشن کردم ولی همه اطلاعات مثل قبل بود ( مثل وال و صداها .. )
ببین فکر کنم که این هم به رم برگرده .... شاید وقتی که گوشیت روشن میشه نمیتونه همون لحظه محتویات رم رو بخونه و دیرتر محتویات رم رو می خونه
برای اینکه بخوای بفهمی که اشکال از رمه یکی از این کارها رو بکن :
1- تصویر پیش زمینه و صدای sms و.. رو از فایل هایی که توی خود گوشی هست انتخاب کن .. بعد گوشی رو خاموش و روشن کن
2- یه رم micro sd دیگه گیر بیار ببین با اون هم همین مشکلات رو دارید
موفق باشید
tazevared2006
30-03-2008, 09:02
وقتي كسي ميخواد براي من از طريق بلوتوث فايلي بفرسته گوشي من اين پيغام رو ميده:
Write File Failed
كسي ميدونه مشكل از كجاست؟؟؟؟
رمم هم خاليه. فقط برام يه عكس چند كيلوبايتي فرستادن. همين !!!!
salarnight
30-03-2008, 10:16
یه reset factory setting بکن
MehranVB
30-03-2008, 11:45
من توی چند تا تاپیک دیگه چند تا سئوال در مورد این گوشی دیدم که به اونا جواب داده نشده بود، فکر کردم شاید این اطلاعات کمک زیادی به کسایی که میخوان اونو بخرن بکنه:
(فقط لطفاً با من در مورد درستی یا غلطیشون بحث نکنید، چون خودم اونا رو چند بار تست کردم و میدونم که اشتباه نمیگم)
معایب 5610:
1- سیستم عامل نداره.
2- صفحه جلوی گوشی سریع لک برمیدارد.
3- نسبت به سایر گوشی نوکیا، استحکام ندارد، مثلاً برای خودم لغزنده جولی گوشی با یک فشار کوچک کنده شد و شکست! :(
4- اسلایدش بعد از مدتی شل میشود.
5- نور LCD خیلی کم است و هیچ کاریش نمیشه کرد!
6- گوشی خیلی هنگ میکنه. (حداقل هفته ای یک یا دو بار)
7- در حالت عادی فایلهای بالاتر از یک مگ رو اجرا نمیکنه.
8- فقط یک برنامه میشه بر روی آن اجرا کرد و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد.
9- گاهی اوقات در حین پخش موزیک صدا برای مدت کوتاهس قطع و وصل میشه (که این مشکل رو قبلاً داشتم و الان دیگه اینطور نمیشه!)
10- اینفرارد نداره.
11- پورت USB2 داره که زیاد متداول نیست و در هنگام اتصال به کامپیوتر شارژ نمیشه.
12- لنز گوشی ممکنه خش برداره (که احتمالش کمه) چون درپوش نداره.
13 - از فلاشش نمیشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.
14 - ویبره ضعیفی داره.
مزایای 5610:
1- جنس قاب گوشی خیلی محکم است و خش برنمیداره، خیلی جالبه که هیچ بویی هم به خودش نمیگیره (نه بوی خوب و نه بوی بد)
2- شارژ آن نسبتاً بالا است، اگر مدام با آن بازی کنید و یا حرف بزنید و موزیک گوش کنید تا 2 روز دوام میاره، اما من شده که گوشی رو انداختم گوشه خونه و 5 روز بعد رفتم سراغش و دیدم که هنوز شارژ داره.
3- دکمه های آن خیلی راحت فشار داده میشن و برای من یکی از بهترین گوشیهایی بود که با آن تایپ میکنم!
4- ظاهر خیلی زیبا و جالبی داره...
مقایسه 5610 با N73:
از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا تقریباً در یک حد هستند.
دوربین هر دو 3.2 است، فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است اما عکسهای ان73 کمی جالبتر است (شاید دلیلش دارا بودن Carl Zeiss باشد)
ان73 سیمبین هست...
مقایسه 5610 با N73 Music Edition:
از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا صدای ان73 خیلی بیشتر است.
LCD ان73 بزرگتره.
دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است. و اینکه ان73 لنز بزرگتری داره.
مقایسه 5610 با 5700:
از نظر کیفیت صدا 5700 مطلقاً بهتر است، و از نظر بلندی هم 5700 بیشتر از 5610 است. 5700 مگاباس داره که 5610 نداره.
از نظر دوربین هم که 5700 تعریف چندانی نسبت به 5610 نداره.
5700 سیمبین هست...
مقایسه 5610 با K800 و K810:
از نظر کیفیت و بلندی صدا، 5610 بهتر است.
از نظر دوربین، در عکاسی، سونی اریکسون به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلاش زنون عکسهای خیلی بهتری می گیرد، مشکلات عکاسی که دوربین 3.2 5610 نسبت به کا800 دارد اینهاست:
اگر دستتون بلرزه، عکس تار میفته که در کا800 اینطور نیست. نور کا800 خیلی بیشتر است و کلاً رنگها در عکسهای کا800 خیلی شارپتر میباشد...
اما از نظر فیلمبرداری 5610 به دلیل VGA بودن بهتر از کا800 و کا810 است.
جاوای سونی اریکسون مزایایی نسبت به نوکیا دارد، مثلاً فایلهای بالاتر از یک مگ را اجرا میکند، که این کار را در حالت عادی نمیتوان با نوکیا انجام داد.
یکی دیگر از مزایای کا800 تنظیم نور صفحه است که 5610 ندارد، ولی کیفیت ال سی دی 5610 بالاتر است.... اما در عوض نوکیا Keylock داره که سونی اریکسون این امکان رو نداره!
و اینکه در مدتی که کا800 داشتم یک بار هم هنگ نکرد، اما 5610 حداقل هفته ای یک یا دو بار هنگ می کنه!
5610 فقط یک برنامه رو اجرا میکنه و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد. در حالی که کا800 تا دو برنامه رو با هم میتونه اجرا کنه.
شارژ 5610 خیلی بیشتر از کا800 هست. و اینکه سرعت جاوای کا800 بالاتره...
یه چیز دیگه یادم اومد! ویبره کا800 خیلی قویتره...
مقایسه 5610 با W850 و W900:
متاسفانه هم از نظر کیفیت و هم بلندی صدا، در مقابل این دو گوشی کم میاره. همچنین شارژ آن دو خیلی بیشتر از 5610 است.
موارد دیگر:
* لغزنده جلوی گوشی، بین صفحه اصلی منو و رادیو و موزیک پلیر سویچ میکنه... (اگر سمت چپ فشار دهید موزیک پلیر و اگر سمت راست را فشار دهید رادیو اجرا میشه)
* حالت کشویی اون فنری هست و اگه درست استفاده نشه ممکنه بعد از یه مدت شل شه.
* یک راه حل برای هنگ کردن گوشی اینه که به گوشیتون زنگ بزنید، احتمال داره که درست شه.
* برای اجرای فایلهای جاوای بالاتر از یک مگ، من نمیدونم چی کار کردم که الان روی گوشیم اجرا میشن! :) اما از یکی شنیده بودم که با نصب .Net Framework 2 بر روی کامپیوتر مشکل حل میشه!
* گوشی دکمه Power نداره و با همون دکمه قرمز زیر LCD خاموش و روشن میشه.
* یک دکمه Open در کنار پورتهای گوشی است که واسه باز کردن در گوشی استفاده میشه.
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه، اگه چیزی رو جا انداختم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
Highbury
30-03-2008, 12:20
من توی چند تا تاپیک دیگه چند تا سئوال در مورد این گوشی دیدم که به اونا جواب داده نشده بود، فکر کردم شاید این اطلاعات کمک زیادی به کسایی که میخوان اونو بخرن بکنه:
(فقط لطفاً با من در مورد درستی یا غلطیشون بحث نکنید، چون خودم اونا رو چند بار تست کردم و میدونم که اشتباه نمیگم)
معایب 5610:
1- سیستم عامل نداره.
2- صفحه جلوی گوشی سریع لک برمیدارد.
3- نسبت به سایر گوشی نوکیا، استحکام ندارد، مثلاً برای خودم لغزنده جولی گوشی با یک فشار کوچک کنده شد و شکست! :(
4- اسلایدش بعد از مدتی شل میشود.
5- نور LCD خیلی کم است و هیچ کاریش نمیشه کرد!
6- گوشی خیلی هنگ میکنه. (حداقل هفته ای یک یا دو بار)
7- در حالت عادی فایلهای بالاتر از یک مگ رو اجرا نمیکنه.
8- فقط یک برنامه میشه بر روی آن اجرا کرد و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد.
9- گاهی اوقات در حین پخش موزیک صدا برای مدت کوتاهس قطع و وصل میشه (که این مشکل رو قبلاً داشتم و الان دیگه اینطور نمیشه!)
10- اینفرارد نداره.
11- پورت USB2 داره که زیاد متداول نیست و در هنگام اتصال به کامپیوتر شارژ نمیشه.
12- لنز گوشی ممکنه خش برداره (که احتمالش کمه) چون درپوش نداره.
13 - از فلاشش نمیشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.
14 - ویبره ضعیفی داره.
مزایای 5610:
1- جنس قاب گوشی خیلی محکم است و خش برنمیداره، خیلی جالبه که هیچ بویی هم به خودش نمیگیره (نه بوی خوب و نه بوی بد)
2- شارژ آن نسبتاً بالا است، اگر مدام با آن بازی کنید و یا حرف بزنید و موزیک گوش کنید تا 2 روز دوام میاره، اما من شده که گوشی رو انداختم گوشه خونه و 5 روز بعد رفتم سراغش و دیدم که هنوز شارژ داره.
3- دکمه های آن خیلی راحت فشار داده میشن و برای من یکی از بهترین گوشیهایی بود که با آن تایپ میکنم!
4- ظاهر خیلی زیبا و جالبی داره...
مقایسه 5610 با N73:
از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا تقریباً در یک حد هستند.
دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است.
ان73 سیمبین هست...
مقایسه 5610 با N73 Music Edition:
از نظر کیفیت صدا 5610 بالاتر است، اما از نظر بلندی صدا صدای ان73 خیلی بیشتر است.
LCD ان73 بزرگتره.
دوربین هر دو یکی است، اما فیلمبرداری 5610 به نظر بهتر است. و اینکه ان73 لنز بزرگتری داره.
مقایسه 5610 با 5700:
از نظر کیفیت صدا 5700 مطلقاً بهتر است، اما از نظر بلندی خیر. 5700 مگاباس داره که 5610 نداره.
از نظر دوربین هم که 5700 تعریف چندانی نیبت به 5610 نداره.
5700 سیمبین هست...
مقایسه 5610 با K800 و K810:
از نظر کیفیت و بلندی صدا، 5610 بهتر است.
از نظر دوربین، در عکاسی، سونی اریکسون به دلیل داشتن لنز سایبرشات و فلاش زنون عکسهای خیلی بهتری می گیرد، مشکلات عکاسی که دوربین 3.2 5610 نسبت به کا800 دارد اینهاست:
اگر دستتون بلرزه، عکس تار میفته که در کا800 اینطور نیست. نور کا800 خیلی بیشتر است و کلاً رنگها در عکسهای کا800 خیلی شارپتر میباشد...
اما از نظر فیلمبرداری 5610 به دلیل VGA بودن بهتر از کا800 و کا810 است.
جاوای سونی اریکسون مزایایی نسبت به نوکیا دارد، مثلاً فایلهای بالاتر از یک مگ را اجرا میکند، که این کار را در حالت عادی نمیتوان با نوکیا انجام داد.
یکی دیگر از مزایای کا800 تنظیم نور صفحه است که 5610 ندارد.... اما در عوض نوکیا Keylock داره که سونی اریکسون این امکان رو نداره!
و اینکه در مدتی که کا800 داشتم یک بار هم هنگ نکرد، اما 5610 حداقل هفته ای یک یا دو بار هنگ می کنه!
5610 فقط یک برنامه رو اجرا میکنه و برای انجام کاری در حین اجرا یک برنامه باید از اون خارج شد. در حالی که کا800 تا دو برنامه رو با هم میتونه اجرا کنه.
شارژ 5610 خیلی بیشتر از کا800 هست. و اینکه سرعت جاوای کا800 بالاتره...
یه چیز دیگه یادم اومد! ویبره کا800 خیلی قویتره...
مقایسه 5610 با W850 و W900:
متاسفانه هم از نظر کیفیت و هم بلندی صدا، در مقابل این دو گوشی کم میاره. همچنین شارژ آن دو خیلی بیشتر از 5610 است.
موارد دیگر:
* لغزنده جلوی گوشی، بین صفحه اصلی منو و رادیو و موزیک پلیر سویچ میکنه... (اگر سمت چپ فشار دهید موزیک پلیر و اگر سمت راست را فشار دهید رادیو اجرا میشه)
* حالت کشویی اون فنری هست و اگه درست استفاده نشه ممکنه بعد از یه مدت شل شه.
* یک راه حل برای هنگ کردن گوشی اینه که به گوشیتون زنگ بزنید، احتمال داره که درست شه.
* برای اجرای فایلهای جاوای بالاتر از یک مگ، من نمیدونم چی کار کردم که الان روی گوشیم اجرا میشن! :) اما از یکی شنیده بودم که با نصب .Net Framework 2 بر روی کامپیوتر مشکل حل میشه!
* گوشی دکمه Power نداره و با همون دکمه قرمز زیر LCD خاموش و روشن میشه.
* یک دکمه Open در کنار پورتهای گوشی است که واسه باز کردن در گوشی استفاده میشه.
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه، اگه چیزی رو جا انداختم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
بابت مقایستون خیلی ممنون اما چند تا چیز واسم خیلی عجیبه
اول از اینکه صدای ان73 معمولی و موزیکال از نظر بلندی فرق آنچنانی با هم نداره .
دوم اینکه خودم به شخصه امتحان کردم صدای دبلیو850 و دبلیو610 از نظر بلندی تقریبا شبیه به هم بودند و این دو گوشی از نظر بلندی صدا با 5700 برابر بودند
شما میفرمایید که صدای 5610 از 5700 بلندتر و از دبلیو850 ضعیفتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته دبلیو900 رو اصلا امتحان نکردم و نمیتونم چیزی بگم.
شاید اون دبلیو850 که شما امتحان کردید صداش هک شده باشه.
MehranVB
30-03-2008, 14:16
بابت مقایستون خیلی ممنون اما چند تا چیز واسم خیلی عجیبه
اول از اینکه صدای ان73 معمولی و موزیکال از نظر بلندی فرق آنچنانی با هم نداره .
دوم اینکه خودم به شخصه امتحان کردم صدای دبلیو850 و دبلیو610 از نظر بلندی تقریبا شبیه به هم بودند و این دو گوشی از نظر بلندی صدا با 5700 برابر بودند
شما میفرمایید که صدای 5610 از 5700 بلندتر و از دبلیو850 ضعیفتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته دبلیو900 رو اصلا امتحان نکردم و نمیتونم چیزی بگم.
شاید اون دبلیو850 که شما امتحان کردید صداش هک شده باشه.
در مورد ان73، تا اونجایی که من امتجان کردم موزیکالش هم از لحاظ بلندی و هم کیفیت صدا بهتر از معمولیشه، و به نظر من ان73 معمولی صداش تقریباً در حد 5610 بود...
در مورد 5700 هم فکر کنم منظورم رو بد گفتم، منظور من این بوده که 5610 از نظر بلندی کمتر از 5700 است، کلاً 5700 از نظر کیفیت صدا و بلندی بهتر از 5610 است (اما اونو با W850 مقایسه نکردم) ممنون از توجهتون، الان اصلاح می کنم...
به هر حال یه نکتهت ای هم بگم که من هیچ دفاع خاصی از حرفام نمی کنم، چون گوشیهایی رو که ذکر کردم و مقایسه رو باهاشون انجام دادن، فقط یک گوشی بودن، منظورم اینه که مثلاً با 3 یا 4 گوشی ان73 یا W850 امتحان نکردم، فقط با یک گوشی امتحان کردم، پس این احتمال وجود داره که گوشی مورد نظر مشکلی داشته باشه و یا به قول شما هک شده باشه و ... (البته به غیر از کا800 که تقریباً با سه تا کا800 مختلف اون چیزایی رو که گفتم بهش رسیدم) پس دوباره میگم که تعصب خاصی روی حرفام ندارم...
mohamad.hejazi
08-04-2008, 13:03
دوستان به نظر شما میرزه گوشیمو با n73 عوض کنم؟؟
heliacal_66
09-04-2008, 01:02
ببخشید دوربینش چند مگا پیکسله؟: 3.2 یا 3.15. من که آخر نفهمیدم
salarnight
09-04-2008, 10:51
دوستان به نظر شما میرزه گوشیمو با n73 عوض کنم؟؟
بنظر من نه
چون 1 - این کیفیت صفحش بیشتره
کیفیت صداش بیشتره
جدیدتره
ن73 ماله 2-3 سال پیشه !
ن73 سرعتش از 5610 کمتری
و....
ولی خوب خوبی هایی هم داره ولی عوض نکن
salarnight
09-04-2008, 10:54
ببخشید دوربینش چند مگا پیکسله؟: 3.2 یا 3.15. من که آخر نفهمیدم
توی چند تا سایت نوشته بود 3.2
در کل هم فرقی ندارن با هم
mohamad.hejazi
09-04-2008, 10:58
بنظر من نه
چون 1 - این کیفیت صفحش بیشتره
کیفیت صداش بیشتره
جدیدتره
ن73 ماله 2-3 سال پیشه !
ن73 سرعتش از 5610 کمتری
و....
ولی خوب خوبی هایی هم داره ولی عوض نکن
آخه من دلم یه گوشی سیستم عامل دار میخواد!:41:
salarnight
09-04-2008, 19:03
آخه من دلم یه گوشی سیستم عامل دار میخواد!:41:
منم اولش میخواستم ولی بازم اگه سیمبین در میخوای ن73 نگیر بعدا پشیمون میشی پول جمع کن 81 بگیر
چون توی این رنج سیستم عامل دار خوب نیست
5700 هست باتری و هندرفری و منتاژش ضعیفه
سیستم عاملش هم خیلی بدردت نمی خوره همین الان دوسته من ن73 داره و می خواد بفروشه 5610 بگیره
نظر من اینه که حداقل 73 نگیر یه چیز دیگه بگیر
mohamad.hejazi
10-04-2008, 13:20
منم اولش میخواستم ولی بازم اگه سیمبین در میخوای ن73 نگیر بعدا پشیمون میشی پول جمع کن 81 بگیر
چون توی این رنج سیستم عامل دار خوب نیست
5700 هست باتری و هندرفری و منتاژش ضعیفه
سیستم عاملش هم خیلی بدردت نمی خوره همین الان دوسته من ن73 داره و می خواد بفروشه 5610 بگیره
نظر من اینه که حداقل 73 نگیر یه چیز دیگه بگیر
سلام.
میخواستم بگم که فعلآ بیخیال تعویض گوشی شدم.
همین 5610 رو عشق است.:40:
mohamad.hejazi
12-04-2008, 13:26
سلام.
دوستان من سیم کارت ایرانسل تو گوشیم گذاشتم ولی هر کاری کردم تو اینترنت نرفت.کسی میدونه باید چیکار کرد؟
ehsssssan
13-04-2008, 18:04
کسی قیمت روز این گوشی رو از تو بازار ÷زرسیده؟بدونه چه حدی هستش و بچه هایی که این گوشی رو دارن
می خوام چند تا عکس که خودشون گرفتن رو بذارن
salarnight
13-04-2008, 18:57
سلام.
دوستان من سیم کارت ایرانسل تو گوشیم گذاشتم ولی هر کاری کردم تو اینترنت نرفت.کسی میدونه باید چیکار کرد؟
شما باید تنظیمات gprs رو بگیری
برای این کار بزن
ستاره
130
ستاره
3
ستاره
6
مربع
بعد 2تا اس ام اس میاد که اس ام اس دومی باید سیو بشه
ehsssssan
14-04-2008, 15:20
سلام.
البته بعضی از سیم کارت های ایرانسل از اول این ممشکل رو دارن و حتی با تنظیمات صحیح هموارد نمیشن شما اگه تنظمات دادی وصل نشد زنگ بزن به 140 مشکلت رو بگو
mohamad.hejazi
14-04-2008, 18:07
شما باید تنظیمات gprs رو بگیری
برای این کار بزن
ستاره
130
ستاره
3
ستاره
6
مربع
بعد 2تا اس ام اس میاد که اس ام اس دومی باید سیو بشه
سلام.
دوست عزیز این کد را وارد کردم ولی اتفاقی نیفتاد.
البته بگم الان سی کارت ایرانسل پیشم نبود.(با سیم کارت معمولی این کار رو کردم.)
mohamad.hejazi
14-04-2008, 18:08
البته بعضی از سیم کارت های ایرانسل از اول این ممشکل رو دارن و حتی با تنظیمات صحیح هموارد نمیشن شما اگه تنظمات دادی وصل نشد زنگ بزن به 140 مشکلت رو بگو
باشه اگه کار نکرد این کار رو میکنم.
ممنون.:11:
salarnight
15-04-2008, 10:35
سلام.
دوست عزیز این کد را وارد کردم ولی اتفاقی نیفتاد.
البته بگم الان سی کارت ایرانسل پیشم نبود.(با سیم کارت معمولی این کار رو کردم.)
باید با سیم کارت ایرانسل این کد رو بزنی
معمولی که gprs نداره
mohamad.hejazi
15-04-2008, 14:53
کسی قیمت روز این گوشی رو از تو بازار ÷زرسیده؟بدونه چه حدی هستش و بچه هایی که این گوشی رو دارن
می خوام چند تا عکس که خودشون گرفتن رو بذارن
سلام.
این گوشی تو اصفهان 290 الی 300 هزار تومنه.
این هم یه گل زیبا با 5610 تقدیم به شما:
اگه بازم خواستید بگین تا بزارم.:11:
sara_abs_58
15-04-2008, 19:36
سلام
من امروز این گوشی رو کسی بهم هدیه داد.میگن دندون اسب ÷یش کشی رو نباید شمرد ولی با این توصیفهایی که دادین یه کمی از این گوشی خوشم نیومد.
راستی این دوربین دوم مگه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کاری میکنم نمیدونم چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
توی دفترچش هم ننوشته.
Nabakhshoode
15-04-2008, 19:57
دوستان یه آماری از باطری این گوشی میذارین ؟ با استفاده ی متوسط چند روز دووم میاره ؟
salarnight
16-04-2008, 10:35
سلام
من امروز این گوشی رو کسی بهم هدیه داد.میگن دندون اسب ÷یش کشی رو نباید شمرد ولی با این توصیفهایی که دادین یه کمی از این گوشی خوشم نیومد.
راستی این دوربین دوم مگه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کاری میکنم نمیدونم چطور فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
توی دفترچش هم ننوشته.
کودوم توصیفات ؟
.................
دوربین دوم رو باید بری umts گوشی رو فعال کنی تا بتونی استفاده کنی
salarnight
16-04-2008, 10:37
دوستان یه آماری از باطری این گوشی میذارین ؟ با استفاده ی متوسط چند روز دووم میاره ؟
باتریش خوبه
اگه باهاش بازی و اینترنت و موزیک گوشی زیاد باید یه روز در میون بزنی
اگه نه با استفاده معمولی 2روز در میون
salarnight
16-04-2008, 10:39
باتریش خوبه
اگه باهاش بازی و اینترنت و موزیک گوشی زیاد باید یه روز در میون بزنی
اگه نه با استفاده معمولی 2روز در میون به بالا
mohamad.hejazi
16-04-2008, 10:40
برای من با استفاده ی متوسط 3 روز دووم میاره.
اگه باش بازی و آهنگ زیاد گوش بدی 2 روز,شاید هم کمتر.
transfer
16-04-2008, 11:54
بچه ها من هر وقت گوشیمو خاموش روشن می کنم
music player شروع به آپدیت کردن می کنه
و تا وقتی که آپدیتش تموم نشه نمیشه درست با گوشی کار کرد ؟
چیکار کنم ؟
bihal_gua jingg
16-04-2008, 12:40
کودوم توصیفات ؟
.................
دوربین دوم رو باید بری umts گوشی رو فعال کنی تا بتونی استفاده کنی
یعنی چی umtsمن نفهمیدم
راستی این گوشی ها pdfقبول می کنن؟
یه چنتایی برنامه برای دانلود بزارین ...
bihal_gua jingg
16-04-2008, 12:45
یکی بگه که چه برنامه هایی می خوره ؟
pdf چه طور؟
برانامه بزارین برای دانلود...
MehranVB
16-04-2008, 14:18
هر چیه این گوشی خوب نباشه باتریش حرف نداره! من یه بار انداختمش گوشه خونه و دست بهش نزدم و پنج روز بعد رفتم دیدم هنوز شارژ داره! :18: اما وقتی خیلی ازش خرکاری میکشم حداقل دو روز رو کار میکنه.
سلام خدمت دوستان.
مي خواستم بدونم اين گوشي يه دفترچه راهنماي فارسي بصورت pdf يا حالا به هر شكلي نداره.
اگه داره لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
salarnight
17-04-2008, 10:18
یعنی چی umtsمن نفهمیدم
راستی این گوشی ها pdfقبول می کنن؟
یه چنتایی برنامه برای دانلود بزارین ...
umts همون ارتباط تصویری هست
pdf هم میتونی بخونی با این برنامه
فاصله بین orوg رو بردار
Poriya_Blast
20-04-2008, 07:43
آقا اين گوشي من شنيدم كه سيستم عامل نداره يعني نميشه روش برنامه نصب كرد ؟؟؟
salarnight
20-04-2008, 19:52
سیستم عامل نداره
ولی جاوا هست
یعنی شما می تونی برنامه جاوا روش بریزی
برنامه های سیمبین و... نمیشه
iman-crystal
21-04-2008, 21:06
سلام من این گوشیو یه هفتس گرفتم با قیمت 265000 از اصفهان
از این گوشی یه چیزای در اوردم
گوشی خیلی حساس .اگه دیدین گوشی قاط زده ینی ارور مرور بی خودی میده یا مثلا مموریو نمی خونه گوشیو یه بار خاموش روشن کنید درست میشه
به هر نحوی اگه ارتباط گوشی با مموری قطع شه هر گونه تنظیماتی که به مموری مربوط میشه به حالت پیش فرض کارخونه بر میگرده
مثلا اگه شما یه اهنگ رو مموری رو برای زنگ انتخاب کردید و گوشیو خاموش کردید یا در پشتشو بز کردید اهنگ زنگتون به حالت پیش فرض کارخونه بر می گرده این ینی این که باید دوباره تنظیم کنید
کسی اگه نظری داره یا چیزی کشف کرده بفرسته
Nabakhshoode
22-04-2008, 00:18
مثلا اگه شما یه اهنگ رو مموری رو برای زنگ انتخاب کردید و گوشیو خاموش کردید یا در پشتشو بز کردید اهنگ زنگتون به حالت پیش فرض کارخونه بر می گرده این ینی این که باید دوباره تنظیم کنید
مگه ممکنه ؟!!!!! این که یعنی افتضاح ! بعید میدونم ... من 3110 کلاسیک دارم ... اونم جاواس ( البته نسخه ی 4 ) ولی همچین مشکلی نداره ! دوستان دیگه هم به همچین مساله ای اشاره نکردن ! ولی این خیلی مشکل جدیی میتونه باشه اگه وجود داشته باشه ! البته در مورد 3110 هم اگه به کامپیوتر وصلش کنم ( تو حالت دیتا ترنسفر ) این اتفاقی که شما گفتی میفته و تنظیماتی که بر اساس مموری بوده ( تم یا رینگ تون یا ... ) پاک میشه !
mohamad.hejazi
22-04-2008, 11:59
مگه ممکنه ؟!!!!! این که یعنی افتضاح ! بعید میدونم ... من 3110 کلاسیک دارم ... اونم جاواس ( البته نسخه ی 4 ) ولی همچین مشکلی نداره ! دوستان دیگه هم به همچین مساله ای اشاره نکردن ! ولی این خیلی مشکل جدیی میتونه باشه اگه وجود داشته باشه ! البته در مورد 3110 هم اگه به کامپیوتر وصلش کنم ( تو حالت دیتا ترنسفر ) این اتفاقی که شما گفتی میفته و تنظیماتی که بر اساس مموری بوده ( تم یا رینگ تون یا ... ) پاک میشه !
سلام
چرا دوست عزیز من اشاره کرده بودم.:31:
از من هم همین مشکل رو داره.:41:
تازه دیروز گوشیم افتاد زمین ترک بر داشت.:19:
می شه از طریق نرم افزار بلوتوث این گوشی رو از کار انداخت؟
مثلا از منو حذفش کرد یا کاری کرد که یک طرفه (فقط ارسال) بشه یا کاری کرد که وقتی می خوای روشن کنی Error بده یا هر راه دیگه؟؟؟
salarnight
22-04-2008, 16:14
می شه از طریق نرم افزار بلوتوث این گوشی رو از کار انداخت؟
مثلا از منو حذفش کرد یا کاری کرد که یک طرفه (فقط ارسال) بشه یا کاری کرد که وقتی می خوای روشن کنی Error بده یا هر راه دیگه؟؟؟
از کار انداختن رو نمیدونم
ولی میتونی بلوتوثتو مخفی کنی
برو توی قسمت bluetooth و بعد Visibility
اونجا میتونی مخفیش کنی
تفریبا میشه گفت غیر فعال دیگه چون بقیه نمیتونن پیدات کنن
یک طرفه کردن چی؟
فقط ارسال...!
من آن هستم!
Nabakhshoode
22-04-2008, 16:36
سلام
چرا دوست عزیز من اشاره کرده بودم.
از من هم همین مشکل رو داره.
تازه دیروز گوشیم افتاد زمین ترک بر داشت
گاهی نوکیا بد میره رو اعصاب ! خیلی مسخرس با یه خاموش روشن کردن تنضیماتی که بر اساس فایلهای موجود در رم هستن بپره ! البته خوب میشه فایلهای مهم ( والپیپر ها و تم ها و رینگ تون ها و ... ) رو ریخت روی حافظه ی اصلی ( کاری که خودمم تو 3110 کردم ) ولی به هر حال این یه ضعف بزرگ محسوب میشه !
ای بابا ! این که به نظر گوشی محکمی میومد ؟! اصولا اکثر گوشی های نوکیا به این راحتیا بدنشون ترک نمیخوره !
یک طرفه کردن چی؟
فقط ارسال...
شما همون ویزیبلیتی رو رو هیدن بذاری میتونی ارسال کنی ... ولی کسی نمیتونه واست فایل ارسال کنه !
ممنون!
چند تا در خواست دارم از 5610 داران محترم:
1.اگه میشه چند تا عکس که با 5610 گرفتین بذارین؟
2.کیفیت باتری چطوره؟ راضی هستید؟
3.اگه میشه یه کم راجع به اون کلید زیر LCD توظیح بدید(Nav Key). کاربردش چیه؟ قابل تغییره؟ نور پشتش چه کار میکنه؟ و ...؟
iman-crystal
22-04-2008, 21:33
با سلامی دوباره
یه کمی از اطلاعاتی که داده بودم اشتباه بود شرمنده ی همه ی شما شدیم
طبق بلا هایی که من سر گوشیم در اوردم فقط وقتی در پشت باز شه اطلاعات تنظیمات می پره
گوشیتونو بی خودی خاموش روشن نکنید چون من یه خط از باطریم کم شده بود ولی تا اومدم ازمایش بالا رو انجام بدم وقتی گوشیو روشن کردم یه خط دیگه پرید(می خاستم ببینم اگه گوشی خاموش بشه تنظیمات میره یا نه)
در مورد موزیک پلیر باید بگم خیلی ضعیفه:گوشیه قبلیم w810 بود ولی به خاطر بعضی مسایل ردش کردم رفت
وقتی من تو منوهای اون می گشتم و در حالی که توی یه قسمت گوشی بودم با زدن کلید اهنگ می رفتم و مثلا یه اهنگ عوض می کردم و با زدن دوباره ی اون صفحه ی منویی که توش بودم رو نشون میداد ولی تو این گوشی وقتی جایی از گوشی هستی و کلید nav key رو می زنی تا اهنگ عوض کنی بعد که از موزیک پلیر خارج می شی صفحه ی منوویی که توش بودی رو هم می بنده!
یکی دیگر از عیبهاش اینه که وقتی تو یه برنامه مثلا(برنامه ی bt info که ماله هک گوشی هست)هستی و می خوای اهنگو عوض کنی با زدن کلید nav key از اون برنامه خارج میشه و موزیک پلیر رو باز می کنه در صورتی که تو 810 اون برنا مارو بالای صفحه نگه می داشت و دوباره می تونستی بازش کنی بدون اینکه کاری رو برنامه انجام بده دقیقا مثل تو کامپیوتر که alt+tab رو می زنید!
یه عیب دیگه اینکه وقتی می خوای یه play list بسازی نمی تونی بری تو مموریت یا مثلا یه اهنگو که یه جایه مشخص تو گوشیت داره انتخاب کنی.گوشی میاد و تمام اهنگایی که تو گوشیت و مموری هست قاطی نشون می ده و تو باید قاطی اونا بدنبال اهنگت بگردی که این هم وقت می بره و هم مشکلات خودش رو داره!
یه چیزه دیگه در پشته گوشیو زیاد باز نکنید چمن من حدود 10 بار بازش کردم و حالا گوشه ی بالا و پایین سمت دوربین چفت نمی شود و با گوشی حدود .7 میل فاصله می گیره ( هفت دهم)
دوربین گوشی به نظر من نویز زیاد می گیره(این نظر من بود)
فعلا چیزی به مغزم نمی رسه
Nabakhshoode
22-04-2008, 22:53
یکی دیگر از عیبهاش اینه که وقتی تو یه برنامه مثلا(برنامه ی bt info که ماله هک گوشی هست)هستی و می خوای اهنگو عوض کنی با زدن کلید nav key از اون برنامه خارج میشه و موزیک پلیر رو باز می کنه در صورتی که تو 810 اون برنا مارو بالای صفحه نگه می داشت و دوباره می تونستی بازش کنی بدون اینکه کاری رو برنامه انجام بده دقیقا مثل تو کامپیوتر که alt+tab رو می زنید!
فکر میکردم تنها گوشی جاوای نوکیاست که Multi Task هست ( با توجه به کلید میانبری که واسه موزیک داشت فکر نمیکردم برنامرو ببنده و بره تو موزیک پلیر ) ! ولی با این تفاسیر که شما میگید مولتی تسک هم نداره ...
یه عیب دیگه اینکه وقتی می خوای یه play list بسازی نمی تونی بری تو مموریت یا مثلا یه اهنگو که یه جایه مشخص تو گوشیت داره انتخاب کنی.گوشی میاد و تمام اهنگایی که تو گوشیت و مموری هست قاطی نشون می ده و تو باید قاطی اونا بدنبال اهنگت بگردی که این هم وقت می بره و هم مشکلات خودش رو داره!
تا جایی که میدونم گوشی های سیمبینشم همینطوریه ! آره واقعا سخت و اعصاب خورد کنه !
mohamad.hejazi
22-04-2008, 22:54
گاهی نوکیا بد میره رو اعصاب ! خیلی مسخرس با یه خاموش روشن کردن تنضیماتی که بر اساس فایلهای موجود در رم هستن بپره ! البته خوب میشه فایلهای مهم ( والپیپر ها و تم ها و رینگ تون ها و ... ) رو ریخت روی حافظه ی اصلی ( کاری که خودمم تو 3110 کردم ) ولی به هر حال این یه ضعف بزرگ محسوب میشه !
ای بابا ! این که به نظر گوشی محکمی میومد ؟! اصولا اکثر گوشی های نوکیا به این راحتیا بدنشون ترک نمیخوره !
شما همون ویزیبلیتی رو رو هیدن بذاری میتونی ارسال کنی ... ولی کسی نمیتونه واست فایل ارسال کنه !
سلام.
نه بدنه ی گوشی ترک بر نداشت.
اون قاب دور Nav Key ترک برداشت.
خلاصه که من زیاد از گوشیم راضی نیستم.
mohamad.hejazi
22-04-2008, 23:01
راستی دوستان من چطور میتونم قابلیت ptt رو فعال کنم؟
salarnight
23-04-2008, 09:24
Minimize نکردن برنامه یکی از اشکالاتش هست
به هر حال یه سری عیب هایی داره و یه سری مزایا
شما هم اگه میخوای زود گوشیو بفروش یه چیزه دیگه بگیر تا قیمتش بیشتر نیومده پایین
ptt هم فک کنم تو ایران جواب نمیده
من گوشی قبلیم سونی اریکسون بود و فکر میکردم نوکیا بهتر باشه
ولی حالا بنظرم برترین مارک سونی اریکسونه فقط
salarnight
23-04-2008, 09:33
وقتی که با بلوتوث واسه طرف سند می کنی دیگه نمیشه با گوشی کار کرد یعنی مثل وقتی که دریافت می کنی نمیشه
برنامه جاوای بالاتر از 1 مگ نمیشه روش نصبید
سیمبین نیست
باس صداش ضعیفه
و....
مزایا
بلوتوث قوی
دوربین متوسط به بالا
فیلمبرداری عالی
کیفیت صدای خوب
کیفیت صفحه خوب
در کل گوشی شیک و زیبایی هستش ولی از نظر کارکرد زیاد خوب نیست
دیگه چیزی بنظرم نمیرسه
Mojtaba N87
23-04-2008, 13:55
راستی دوستان من چطور میتونم قابلیت ptt رو فعال کنم؟
ppt داخل ایران ساپورت نمی شه.
casper66m
23-04-2008, 18:14
می خواستم بدونم چه جوری باید 5610 رو تنظیم کنم تا با ایرانسل بتونم به اینترنت وصل شم
Hamid Reza
23-04-2008, 19:17
یعنی چی
شما باید تنظیمات gprs را از ایرانسل بگیری و سیو کنی تا بتونی بری اینترنت
اين کد رو وارد کن #6*3*140* دو تا Sms واست مياد دومي رو نصب کن.
iman-crystal
23-04-2008, 21:08
سلام
اقا یه چیزه دیگه . اگه شما یک اکلایزر برای خودتون درست کرده باشین و اون اکلایزر فعال باشه اگه کسی به شما sms یا زنگ بزنه ring tone شما با هموون اکلایزر پخش میشه مثلا اگه اکلایزرو رو حالت باس دار تنظیم کرده باشین اهنگ زنگتون با همون باس و تنظیمات پخش میشه که تو بعضی وقتها صدای زنگ ضعیف شنیده میشه.و این به این معناس که پس از هر بار موسیقی گوش دادن باید اکلایزرو عوض کرده و یه اکلایزر برای زنگتون انتخاب کنید
Nabakhshoode
24-04-2008, 01:14
سلام
اقا یه چیزه دیگه . اگه شما یک اکلایزر برای خودتون درست کرده باشین و اون اکلایزر فعال باشه اگه کسی به شما sms یا زنگ بزنه ring tone شما با هموون اکلایزر پخش میشه مثلا اگه اکلایزرو رو حالت باس دار تنظیم کرده باشین اهنگ زنگتون با همون باس و تنظیمات پخش میشه که تو بعضی وقتها صدای زنگ ضعیف شنیده میشه.و این به این معناس که پس از هر بار موسیقی گوش دادن باید اکلایزرو عوض کرده و یه اکلایزر برای زنگتون انتخاب کنید
دقیقا ...خوشم میاد خیلی ریز بینی ! تو گوشی های قبلی نوکیا هم اینجوری بود ... همین 3110 منم اینجوریه ... پس تو سری پنجم جاواشم این مشکل هست ! نمیدونم چرا نوکیا عملکرد اکولایزرا رو رو اسپیکرم گذاشته ! هیچ لزومی نداشت ! معمولا تو هدفون افراد میخوان با صدای باس آهنگو گوش بدن که تو اسپیکر و موقع زنگ زدن با اکولایزرهایی که باس و بم هستن هم کیفیت هم بلندی صدا پایین میاد ... ! به هر حال اگه یه حالت ثابت و دیفالت روی صدای اسپیکر ( دست کم رینگ تونش ) میذاشت عاقلانه تر بود ... !
ehsssssan
24-04-2008, 01:32
قیقا ...خوشم میاد خیلی ریز بینی ! تو گوشی های قبلی نوکیا هم اینجوری بود ... همین 3110 منم اینجوریه ... پس تو سری پنجم جاواشم این مشکل هست ! نمیدونم چرا نوکیا عملکرد اکولایزرا رو رو اسپیکرم گذاشته ! هیچ لزومی نداشت ! معمولا تو هدفون افراد میخوان با صدای باس آهنگو گوش بدن که تو اسپیکر و موقع زنگ زدن با اکولایزرهایی که باس و بم هستن هم کیفیت هم بلندی صدا پایین میاد ... ! به هر حال اگه یه حالت ثابت و دیفالت روی صدای اسپیکر ( دست کم رینگ تونش ) میذاشت عاقلانه تر بود ... !
آفرين.و يه برنامه هست 3d song توسط اين برنامه هم ميتونين نوع زنگ ورودي رو هم تغيير بدي
bihal_gua jingg
24-04-2008, 13:13
راستی برنامه های گ.شی رو باید از کجا دانلود کنیم ؟
راستی اکه من بخوام این گوشی رو که 2 هفته کار کردم بفروشم و یه n73بگیرم خیلی ضرر می کنم؟
باید چقدر روش بدم؟
Nabakhshoode
24-04-2008, 14:45
راستی اکه من بخوام این گوشی رو که 2 هفته کار کردم بفروشم و یه n73بگیرم خیلی ضرر می کنم؟
باید چقدر روش بدم؟
به هر حال مسلما فروش گوشی که فقط 2 هفنه کار کرده ضررش زیاده ! چون ازش استفاده ییم نکردی ! اگه طرفت با انصاف باشه و گوشیتم کاملا سالم باشه خوب طرف 20 درصد کم میکنه که حدودا میشه 50-60 تومن ! ولی اگه بی انصاف باشه که اکثرا اینجورین دست کم 30 درصد زیر قیمت میخره ! ولی این گوشی با توجه به اینکه رو بورسه میشه خوب فروختش ! در کل فروش گوشی اونم گوشیی که فقط 2 هفته ازش استفاده شده ضرره به شدت ! حالا چرا به این زودی میخوای بفروشی ؟
بهت پیشنهاد میکنم تو سایتهایی مثل Istgah.com و ... و یا حتی فرومهای مختلف هم پیشنهاد قیمتیتو برا فروش بدی ... فروش دست به دستو بدون واسطه واسه هر دو طرف به صرفه تره !
salarnight
24-04-2008, 15:27
باید چقدر روش بدم؟
آره ضرر که میکنی
ولی دوستمون راست میگه بدون واسطه بهتر ازت می خرن
اگه هم میخوای بفروشی دیگه ن73 نگیر
یه چیزه بهتر بگیر
مثلا ن81
arash2006
25-04-2008, 02:29
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اين گوشي فلش خوبي داره ميشه مثل سوني اريكسون از فلشش بعنوان چراق قوه استفاده كرد و روشنش كرد
دومي سوال اينكه تا چند دقيقه ميشه فيلم گرفت ميخوام فيلمي كه ميگرم مستقيما بره تو رم چيكار كنم سوم اينكه جي پي اس رو چطور روشن كنم يعني ميخوام هر جا ميرم بنويسه كجايم
salarnight
25-04-2008, 08:33
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اين گوشي فلش خوبي داره ميشه مثل سوني اريكسون از فلشش بعنوان چراق قوه استفاده كرد و روشنش كرد
دومي سوال اينكه تا چند دقيقه ميشه فيلم گرفت ميخوام فيلمي كه ميگرم مستقيما بره تو رم چيكار كنم سوم اينكه جي پي اس رو چطور روشن كنم يعني ميخوام هر جا ميرم بنويسه كجايم
سلام
1- فلشش خوبه ولی فکر نکنم که بشه بعنوان چراغ قوه استفاده کرد
2- هرچقدر که رم داشته باشی
Camera > Settings > Video Clip length < Maximum
با اینکار مقدار فیلمبرداری حداکثر میشه
اگه بزاری کیفیتش رو روی بالاترین 1 ساعتی میتونی با رم 1 گیگت فیلم بگیری
برای اینکه بره تو رم این مسیر رو برو :
Camera> settings > Image/video storage >memory card
3- gps نداره این گوشی که
iman-crystal
25-04-2008, 22:51
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اگه منظورت اینه که می نویسه کجایی باید مسیر زیرو بری
setting>display>cell info display>on
مشکل ریست شدن این گوشی را چطور باید حل کرد ؟
Majid393
26-04-2008, 12:44
مشکل ریست شدن این گوشی را چطور باید حل کرد ؟
با آپدیت کردن گوشی
سلام
دوستان هیچ کدوم با مشکل عقب و جلو بودن ساعت Sms ها برخورد نکردید؟ ساعت Sms ها در گوشی من درست نیست چکار کنم؟
Mojtaba N87
26-04-2008, 13:30
فکر می کنم اشکال از اپراتور باشه.
با آپدیت کردن گوشی
ورژن firmware گوشی من 4.81 است و فکر می کنم آخرین ورژن باشه . آیا ورژن جدیدتر هم هست ؟ و یا اینکه باید چیز دیگری رو آپدیت کنم ؟
با تشکر
فکر می کنم اشکال از اپراتور باشه.
2 تا گوشی 5610 دیدم اینطوری بود مثلا w950 ها هم این مشکل رو داشتند
نه اشکال از اپراتور نیست چون در گوشی دیگهای درسته
بقیه 5610 دار ها این مشکل رو ندارند؟
mohamad.hejazi
27-04-2008, 09:47
ورژن firmware گوشی من 4.81 است و فکر می کنم آخرین ورژن باشه . آیا ورژن جدیدتر هم هست ؟ و یا اینکه باید چیز دیگری رو آپدیت کنم ؟
با تشکر
نه دوست عزیز تا 2 روز پیش که من چک کردم این ورژن جدیدترینش بود.:46:
arash2006
27-04-2008, 09:52
ممنون از شما 2 دوست عزيز
3 تا سوال ديگه برام پيش اومده
1 - عمر باطري چقدر است يعني من الان 4 روزه گوشي رو خريدم گوشي بعد از 8 ساعت بدون انيكه موزيك گوش كنم خاموش ميشه و باطريش تموم ميشه از اول هم همينجوري بود
2- صداي گوشي رو تو تنضيمات چجوري به بهترين و بالاترين حد برسونم
3- قيمت حال گوشي چقدر است فكر ميكنم سرم كلا رفته
alisahaf70
27-04-2008, 13:16
خوب دو تاشو سیو کنه اگر فقط gprs بخواد
#5*3*140*
salarnight
28-04-2008, 14:39
عمر باتریش خویه بد نیس
من که باهاش تقریبا زیاد اینترنت میرم
2روز یه بار تو شارژه
برای مشکل ریست شدن چیکار میشه کرد ؟
salarnight
29-04-2008, 10:39
برای مشکل ریست شدن چیکار میشه کرد ؟
واسه من که تاحالا خداروشکر توی این چند ماه 4 بار بیشتر ریست نشده
واسه شما چجوریه ؟
salarnight
29-04-2008, 15:18
سلام دوستان 2 تا تم زیبا واستون آپ کردم که امیدوارم خوشتون بیاد
دانلود نکنین از دستتون رفته
تم اولی تم ویندوز XP هستش که جالبه
تم بعدی هم تم iPhone هستش که خیلی زیباس
نظرتون رو هم بگین
benyamin_hey
29-04-2008, 22:52
سلام یه سوال :
میشه رو 5610 دیکشنری نصب کرد؟ نقشه تهران چطور ؟ 4m
موقع مکالمه امکان ضبط صدای طرف مقابل هست؟
salarnight
30-04-2008, 11:32
سلام یه سوال :
بله میشه ضبط کرد
من هم نقشه تهران رو ریختم و هم دیکشنری
mahtabseif_ms
30-04-2008, 13:18
manam hamin moshkell ro daram ke har 10_20 sanie ye bar ding seda mide................chi kar konam?
salarnight
30-04-2008, 16:25
manam hamin moshkell ro daram ke har 10_20 sanie ye bar ding seda mide................chi kar konam?
دوست عزیز اول که فارسی لطفا تایپ کن
اون صدا رو هم واسه همه میده پس مشکلی نیست
البته اگه صداش کم باشه معمولا میده
benyamin_hey
01-05-2008, 00:33
کدوم رنگش بهتره به نظرتون؟
Nabakhshoode
01-05-2008, 01:39
بستگی داره به سلیقه و روحیه و جنسیت فرد! ولی خوب در کل رنگ آبیش شکیل تر و کلاسیک تر و سنگین تره و رنگ قرمزش اسپرت و تو چشم تر و فشن تر !
به شخصه رنگ آبیو ترجیح میدم !
salarnight
01-05-2008, 12:41
همونطور که دوستمون گفتن سلیقه ایه
ولی من میگم آبیش بهتره
چون کناره هاش سیاهه و وقتی تم هم بنداری روش میترکونه
شیکتر هم هست
Behzad_v3
01-05-2008, 23:03
سلام...
دوستان مي دونن كه من اصلا از اين گوشي خوشم نمياد... فقط يه سوال دارم...
من تا زماني كه يادم هست... هر مشكل يا ايرادي تو هر گوشيي بود تو كلوپش اگه نمي تونستن رفعش كنن دليل علميشو مينوشتن كه به اين دليل اينطوريه...
اينجا هيشكي نيست دليل علميه دينگ اسپيكر اين گوشيو بدونه؟؟؟؟
من واسه خودتون مي گم....
مثلا 5700 هر وقت قاط شديد بزنه ريست ميشه... و كاريشم نميشه كرد... به اين دليلم هست كه اين گوشي داراي سي پي يوي قويي مي باشد و براي جلوگيري از هنگ گوشي يه ريست 10 ثانيه اي ميكند تا سي پي يو كمتر درگير بشه...
حالا فكر كنيد راح حل يا دليل علمي اين مشكلتونو پيدا كنيد تا اسم اينجارو بشه گذاشت كلوب...
Saman-tci
01-05-2008, 23:18
سلام یه سوال :
بله هر دو برنامه رو میشه نصب کرد .....
salarnight
02-05-2008, 08:11
سلام...
دوستان مي دونن كه من اصلا از اين گوشي خوشم نمياد... فقط يه سوال دارم...
من تا زماني كه يادم هست... هر مشكل يا ايرادي تو هر گوشيي بود تو كلوپش اگه نمي تونستن رفعش كنن دليل علميشو مينوشتن كه به اين دليل اينطوريه...
اينجا هيشكي نيست دليل علميه دينگ اسپيكر اين گوشيو بدونه؟؟؟؟
من واسه خودتون مي گم....
مثلا 5700 هر وقت قاط شديد بزنه ريست ميشه... و كاريشم نميشه كرد... به اين دليلم هست كه اين گوشي داراي سي پي يوي قويي مي باشد و براي جلوگيري از هنگ گوشي يه ريست 10 ثانيه اي ميكند تا سي پي يو كمتر درگير بشه...
حالا فكر كنيد راح حل يا دليل علمي اين مشكلتونو پيدا كنيد تا اسم اينجارو بشه گذاشت كلوب...
ویرایش شد....
نباشه بهتره
Behzad_v3
02-05-2008, 11:41
عزیزم 5700 حتما لازم نیست cpu اش قاط شدید بزنه
هر وقت دوست داشته باشه ماشالله ریست میشه
بهر حال هر گوشی یه سری ایراداتی داره
اون صدای دینگ به قول شما ( یه صدای تق) میده وقتی صدای گوشی توی پایینترین حد باشه فقط اون صدا رو میده که اون هم به مرور زمان اگه استفاده بشه از گوشی خیلی کم میشه
ما وقت نداریم که دنبال این چیزای کوچیک بگردیم
در ضمن شما فک کن اینجا کلوپ نیس
مهم نیس
آقا شما واقعا مشكل دارينا!!!! مگه من چي ميگم شما دعوا دارين با همه...
salarnight
02-05-2008, 12:30
آقا شما واقعا مشكل دارينا!!!! مگه من چي ميگم شما دعوا دارين با همه...
نه بابا دعوا چیه
bihal_gua jingg
02-05-2008, 16:33
سلام
من که از گوشیم رازی ام ...
فقط یه اشکال داره اون هم برنامه نمی خوره ...
راستی مای شما هم ارور aplicceshen می ده؟
Behzad_v3
02-05-2008, 19:23
سلام
من که از گوشیم رازی ام ...
فقط یه اشکال داره اون هم برنامه نمی خوره ...
راستی مای شما هم ارور aplicceshen می ده؟
اين گوشي كه شما داريد تحت جاواست و فقط مي تونين برنامه هاي جاوارو روش نصب كنيد... بهتر بگم بايد دنبال برنامه هايي بگردين كه پسوندشون jar باشه....
Mojtaba N87
02-05-2008, 20:37
با تایید گفته بهزاد ، می تونید تو تاپیک برنامه های کاربردی از برنامه هایی که تحت عنوان جاوا معرفی می شن استفاده کنی.
اینم تاپیک برنامه ها :
Behzad_v3
03-05-2008, 23:37
يه سايتم من ميگم بريد برنامه هاي مخصوص گوشيتونو بصورت دسته بندي شده و تروتميز دانلود كنيد....
w w w . g s m a r i a . c o m
من خودم با اين سايت خيلي حال مي كنم....
benyamin_hey
04-05-2008, 12:46
صدای این دوربینشو چطور میشه قطع کرد ؟
دوربین دوم از کجا فعال کنم؟
ممنون
moraddad
04-05-2008, 12:51
همگی سلام
راستش من توی خرید گوشی بین 5310 و5610 گیر کردم.
حالا می خواستم ببینم اونایی که 5610 دارن چی میگن؟
کلا از این گوشی راضی هستن؟ یعنی با توجه به مشکلاتی که مطرح می شه اگه به گذشته برگردن بازم می خرنش؟
ممنون می شم جواب بدین.:11:
salarnight
04-05-2008, 13:28
همگی سلام
راستش من توی خرید گوشی بین 5310 و5610 گیر کردم.
حالا می خواستم ببینم اونایی که 5610 دارن چی میگن؟
کلا از این گوشی راضی هستن؟ یعنی با توجه به مشکلاتی که مطرح می شه اگه به گذشته برگردن بازم می خرنش؟
ممنون می شم جواب بدین.:11:
سلام
خوب این که معلومه که 5610 از 5310 بهتره اونم از همه لحاظ
تنها برتری 5310 نسبت به 5610 اینه که یه رم 2 گیگ باهاشه ولی با 5610 1گیگ
من فعلا از این گوشی راضی هستم
فقط عدم توانستن در سند کردن بازی و برنامه مشکلمه و اینکه برنامه جاوا رو نمیشه مینیمایز کرد
من اون موقع که میخواستم بخرم زیاد تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که واسه من توی این رنج قیمت بهترین بود
هم از لحاظ قیافه
هم صدا
هم دوربین که فیلمبرداریش واقعا عالیه
برای همین اگه به گذشته برگردم یا همینو می خریدم یا کا810
البته نمیدونم کا810 چجوریاس
ولی فیلمبرداری و صداش به این نمیرسه
شما بگو چه انتظاری از گوشی داری تا من بگم خوبه واست یا نه
Behzad_v3
04-05-2008, 13:32
ممنون
تا اونجا كه من اطلاع دارم نوكياهاي جديد صداي دوربينشون قطع نميشه....
فقط بعضي مدلا تو حالت silent قطع مي شه ....
در غير اين صورت...خير
والا من از طرز فعال كردن دوربين دوم خبر ندارم....
salarnight
04-05-2008, 13:33
ممنون
برای دوربین دوم umts رو فعال کن
برای صدا هم بزار رو silent
سلام
یه سوال:
قطعات جانبی 5610 رو چین زده؟ شارژر .باطری و....
moraddad
04-05-2008, 18:43
سلام
خوب این که معلومه که 5610 از 5310 بهتره اونم از همه لحاظ
تنها برتری 5310 نسبت به 5610 اینه که یه رم 2 گیگ باهاشه ولی با 5610 1گیگ
من فعلا از این گوشی راضی هستم
فقط عدم توانستن در سند کردن بازی و برنامه مشکلمه و اینکه برنامه جاوا رو نمیشه مینیمایز کرد
من اون موقع که میخواستم بخرم زیاد تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که واسه من توی این رنج قیمت بهترین بود
هم از لحاظ قیافه
هم صدا
هم دوربین که فیلمبرداریش واقعا عالیه
برای همین اگه به گذشته برگردم یا همینو می خریدم یا کا810
البته نمیدونم کا810 چجوریاس
ولی فیلمبرداری و صداش به این نمیرسه
شما بگو چه انتظاری از گوشی داری تا من بگم خوبه واست یا نه
اقا سلام
ممنون بابت راهنمایی
من یه گوشی می خوام که در وهله اول خوشگل و خوش دست باشه
بتونه سرگرمم کنه (بازی و موزیک و...).دوربین خوبی هم داشته باشه.
و از همه مهم تر نازک نارنجی نباشه.
که فکر کنم 3 تای اولی رو داره.اما اخریو نمی دونم(هنگ کردن وکنده شدن اون جینگولی وینگولیه زیر lcd
و اینا یکم دودلم کرده)
شما تو این موارد باهاش مشکلی نداشتین؟
salarnight
04-05-2008, 18:49
اقا سلام
ممنون بابت راهنمایی
که فکر کنم 3 تای اولی رو داره.اما اخریو نمی دونم(هنگ کردن وکنده شدن اون جینگولی وینگولیه زیر lcd
و اینا یکم دودلم کرده)
نمیدونم که نازک نارنجیه یا نه خودت باید دستت بگیری ببینی
کنده شدن دکمه دیگه چه صیغه ایه ؟؟ گوشی 30 تومنی که نمیخری
واسه من که چند ماهه دارم تا حالا 3بار فقط ریست شده
حالا بازم از بقیه که دارن بپرس مال اونا چجوریه
خوشگل و خوشدست که هست --- دوربینش هم توی عکس از کا800 و ن73 یهخورده ضعیفتره ولی توی فیلمبرداری از همشون بهتره
بازی جاوا هم روش نصب میشه
moraddad
04-05-2008, 18:53
اها یادم رفت
sms ها ساعت وتاریخشون درسته؟
اصلا به درد نمیخوره بابا نوکیا گندزد با این محصول جدیدش البته دیگه جدیدم نیس منم یه دو نه دارم بابای مارو آفتاب مهتاب کرده رفته پی کارش اه اه اه
نخرید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآی نخرید آآآآآآآآآآآآآآی نخرید
benyamin_hey
04-05-2008, 22:09
umts رواز کجا فعال کنم؟
رو silent گذاشتم نشد
راستی ptt رو چطوری میشه راه انداخت؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
salarnight
05-05-2008, 11:56
اها یادم رفت
sms ها ساعت وتاریخشون درسته؟
نه
اصلا به درد نمیخوره بابا نوکیا گندزد با این محصول جدیدش البته دیگه جدیدم نیس منم یه دو نه دارم بابای مارو آفتاب مهتاب کرده رفته پی کارش اه اه اه
نخرید آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآی نخرید آآآآآآآآآآآآآآی نخرید
چرا
داداش ببخشید ولی یه نمه مشکوک میزنی ؟!!!!
پست اول و این حرفا ؟؟
umts رواز کجا فعال کنم؟
رو silent گذاشتم نشد
راستی ptt رو چطوری میشه راه انداخت؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
ptt تو ایران فک کنم کار نمیکنه
umts هم فعال کردنش دردسر داره
که بازم تو ایران جواب نمیده
2ماه دارمش
خیلی کم هنگ میکنه
وقتی حا فضه اس خالی نباشه
نرم افزارشو کسی داره
salarnight
05-05-2008, 17:53
2ماه دارمش
خیلی کم هنگ میکنه
وقتی حا فضه اس خالی نباشه
نرم افزارشو کسی داره
نرم افزار چیشو دوست عزیز ؟
salarnight
05-05-2008, 17:58
سلام
یه سوال:
قطعات جانبی 5610 رو چین زده؟ شارژر .باطری و....
بله عزیز چین زده
mohsen daroogheh
05-05-2008, 18:45
یک سوال: من نوکیا 5610 دارم. وقتی برام sms میاد، ساعتی که فرستاده شده 10 ساعت جلوتره، بعضی وقت ها هم بیشتر. مثلا اگر کسی ساعت 2 ،sms بزنه، تو message details ، می زنه ساعت 12فرستاده شده ، یعنی 10 ساعت جلوتر. لطف کنید اگر می دونید چطور می شه این مشکلو حل کرد، به من بگید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
Nabakhshoode
05-05-2008, 19:37
یک سوال: من نوکیا 5610 دارم. وقتی برام sms میاد، ساعتی که فرستاده شده 10 ساعت جلوتره، بعضی وقت ها هم بیشتر. مثلا اگر کسی ساعت 2 ،sms بزنه، تو message details ، می زنه ساعت 12فرستاده شده ، یعنی 10 ساعت جلوتر. لطف کنید اگر می دونید چطور می شه این مشکلو حل کرد، به من بگید
پس مشکل سیمبین UIQ به جاوای نوکیا هم سرایت کرد !!!
امیدوارم مشکلت با آپدیت کردن حل بشه !
سالار جان شما هم این مشکلو داری ؟
benyamin_hey
05-05-2008, 21:51
نه
چرا
داداش ببخشید ولی یه نمه مشکوک میزنی ؟!!!!
پست اول و این حرفا ؟؟
ptt تو ایران فک کنم کار نمیکنه
umts هم فعال کردنش دردسر داره
که بازم تو ایران جواب نمیده
مگه میشه؟!! من خیلی از گوشیا رو دیدم که دوربین دومش کار میکنه!!
benyamin_hey
05-05-2008, 23:21
کمک کنید لطفا:
چطوری میتونم تو 5610 برنامه با حجم بالا بریزم؟ مثلا نقشه تهران یا دیکشنری با حجم 3mb . ممنون
salarnight
06-05-2008, 12:33
پس مشکل سیمبین UIQ به جاوای نوکیا هم سرایت کرد !!!
امیدوارم مشکلت با آپدیت کردن حل بشه !
سالار جان شما هم این مشکلو داری ؟
بله منم همین مشکلو دارم
...............................
دنبالش نرفتم تا بفهمم چجوری درست میشه وگرنه بهتون میگفتم
salarnight
06-05-2008, 12:35
مگه میشه؟!! من خیلی از گوشیا رو دیدم که دوربین دومش کار میکنه!!
خوب مگه من گفتم نمیشه دوست عزیز
دوربین دوم کار میکنه ولی در واقع کار اصلیش که تماس ویدیویی هست رو نمیتونه انجام بده چون تو ایران جواب نمیده
salarnight
06-05-2008, 12:37
کمک کنید لطفا:
چطوری میتونم تو 5610 برنامه با حجم بالا بریزم؟ مثلا نقشه تهران یا دیکشنری با حجم 3mb . ممنون
گوشی رو با usb به pc وصل کن
بزار روی حالت Data Storage
یعد برنامه رو که مثلا نقشه تهران هست کپی کن توی رم ( توی root رم ) root یعنی یه راست داخل رم بریز و توی فولدری نریز
بعد usb رو دربیار و با گوشی برو اجراش کن
...
salarnight
06-05-2008, 14:42
خوب دوستان باید در مورد صدای تق این گوشی بهتون توضیحی بدم
این صدای تق که صدای کمی هست و وقتی گوشی صداش پایینه میده به گوشی اصلا مربوط نمیشه
بلکه به فایلی که شما دارید پخش میکنین مربوطه
برای امتحان آهنگ های مختلف رو امتحان کنین و متوجه میشین همچنین چون به آهنگ مربوطه پس در یک سری مواقع رخ میده مثلا اگه شما آهنگی رو گذاشتید و در ثانیه 20 صدای تق داد دوباره آهنگ رو از اول بیارید و متوجه میشین که دوباره در همون ثانیه 20 صدای تق رو میده پس به فایل برمیگرده
...
هنوز کشف نکردم که چجور فایلهایی باعث صدای تق میشن
چون اکثر فایل های من این صدارو نمیدن ولی چندتاشون میدن
موفق باشید و امیدوار
SalarNighT
benyamin_hey
06-05-2008, 21:11
گوشی رو با usb به pc وصل کن
بزار روی حالت Data Storage
یعد برنامه رو که مثلا نقشه تهران هست کپی کن توی رم ( توی root رم ) root یعنی یه راست داخل رم بریز و توی فولدری نریز
بعد usb رو دربیار و با گوشی برو اجراش کن
...
دمت گرم واقعا . شد . ممنون . کلی خوشحالم کردی.
اگه این دوربین دوم رو هم بگی که چطور کارش بندازم ممنون میشم .
bihal_gua jingg
07-05-2008, 17:52
راستی چه جوری می شه دوربین دوم رو راه انداخت ؟
مال من کار نمی کنه.
راستی چه جوری می شه گوشی رو اپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
bihal_gua jingg
07-05-2008, 18:12
نمی شه umtsرو باز کرد؟؟؟؟
راستی این گوشی ها قاب ندارن که بدن بندازیم ؟
مثل n70?
salarnight
07-05-2008, 18:16
دمت گرم واقعا . شد . ممنون . کلی خوشحالم کردی.
اگه این دوربین دوم رو هم بگی که چطور کارش بندازم ممنون میشم .
خواهش میکنم دوست عزیز
دوربین دوم رو من نرفتم دنبالش که بفهمم چجوری فعال میشه فرصت نکردم
اگه هم راه بیفته تنها کاری که باهاش میتونی بکنی عکس گرفتنه که کیفیت هم نداره
salarnight
07-05-2008, 18:18
راستی چه جوری می شه دوربین دوم رو راه انداخت ؟
مال من کار نمی کنه.
راستی چه جوری می شه گوشی رو اپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
از توی سایت نوکیا
بخش آپدیت
15 مگ اول دانلود میکنی
بعد نصب میکنی توی کامپیوترت
گوشی رو وصل میکنی
دوباره همونطور که به اینترنت وصلی یه 50 مگی دانلود میکنی
ولی اینترنتت نباید قطع بشه
واسه همین اینترنت دایل آپ توصیه نمیشه
bihal_gua jingg
07-05-2008, 18:18
من الان می تونم بگم که کوشیم بیش 10 تا برنامه اجرای داره مثل دیکشینری و تگویم و....
bihal_gua jingg
07-05-2008, 18:24
از توی سایت نوکیا
بخش آپدیت
15 مگ اول دانلود میکنی
بعد نصب میکنی توی کامپیوترت
گوشی رو وصل میکنی
دوباره همونطور که به اینترنت وصلی یه 50 مگی دانلود میکنی
ولی اینترنتت نباید قطع بشه
واسه همین اینترنت دایل آپ توصیه نمیشه
راستی مال من ایرانسل نیست می شه این کار رو از کامپیوتر انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salarnight
07-05-2008, 18:28
من الان می تونم بگم که کوشیم بیش 10 تا برنامه اجرای داره مثل دیکشینری و تگویم و....
چی ؟؟ میشه واضختر بگی
salarnight
07-05-2008, 18:31
راستی مال من ایرانسل نیست می شه این کار رو از کامپیوتر انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله باید با کامپیوتر انجام بدید
DJ.Mamal
07-05-2008, 21:47
بر و بكس ..منم امروز 5610 خريدم...واقعا موزيك اكسپرسه...مخصوصا تو هندزفري..
خيلي باحاله...با فيلم برداريش كه زندگي ميكنم..5700 راضيم نكرد..ولي هر كدوم يه مزيتي دارن
از اين به بعد در خدمتيم....
benyamin_hey
07-05-2008, 23:12
کسی راه حلی واسه قطع صدای دوربینش پیدا نکرده؟
bihal_gua jingg
07-05-2008, 23:13
يعني اين كه من تو كوشيم بيشتر از 10 تا برنامه ريختم و سي پيوش مثل ساعت كار مي كنه...
مثل دو تا بيليارد،ديوان حافظ ،تقويم ،ديكشينري و...
راستي كسي برانامه اي براي روشن كردن فلاش دوربين هنگام فيلم برداري براي اين گوشي نداره؟؟؟؟
salarnight
08-05-2008, 13:07
بر و بكس ..منم امروز 5610 خريدم...واقعا موزيك اكسپرسه...مخصوصا تو هندزفري..
خيلي باحاله...با فيلم برداريش كه زندگي ميكنم..5700 راضيم نكرد..ولي هر كدوم يه مزيتي دارن
از اين به بعد در خدمتيم....
به به مبارکه
چند قیمت بود ؟ چه رنگی ؟
بنظرت صدای هندزفریش و اسپیکرش چه فرق هایی با 5700 داره
vahab710
08-05-2008, 21:18
اقا سلام
ممنون بابت راهنمایی
و اینا یکم دودلم کرده)
آقا شک نکن که گوشی آشغالیه . از من همون که میگی ترکید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
flog in the sky
09-05-2008, 16:45
ما نفهمیدیم بالاخره خوبه یا بده
mohamad.hejazi
09-05-2008, 20:01
سلام.
به نظر من اگه تو ریزه کاری نباشی گوشی خوبیه.
DJ.Mamal
09-05-2008, 22:20
به به مبارکه
چند قیمت بود ؟ چه رنگی ؟
بنظرت صدای هندزفریش و اسپیکرش چه فرق هایی با 5700 داره
ممنون
285 تومن خريدم...مشكي - قرمز
صداي اسپيكرش با اين حال تك بانده ولي در حد 5700 هستش...اما تو هندزفري 5700 حرفي واسه گفتن پيشش نداره
راستي من 4 شنبه خريدم..امروز Lcd شو عوض كردم...خراب بود!!!!
benyamin_hey
09-05-2008, 23:13
اقا چی شد پس، دوربین دومشو کسی نتونست راه بندازه؟ صدای دوربینش رو میشه قطع کرد یا نه؟
salarnight
10-05-2008, 11:50
خب دوست عزیز بالاخره هر کس یه نظری داره و باید بگه
سلام.
به نظر من اگه تو ریزه کاری نباشی گوشی خوبیه.
تایید میشه
ممنون
285 تومن خريدم...مشكي - قرمز
صداي اسپيكرش با اين حال تك بانده ولي در حد 5700 هستش...اما تو هندزفري 5700 حرفي واسه گفتن پيشش نداره
راستي من 4 شنبه خريدم..امروز Lcd شو عوض كردم...خراب بود!!!!
خوبه
راستی 5700 با زبان فارسی مشکلی داره ؟ درست نشون میده ؟
اقا چی شد پس، دوربین دومشو کسی نتونست راه بندازه؟ صدای دوربینش رو میشه قطع کرد یا نه؟
صدای دوربین من که الان قطعه ( ولی اولا بود )
چه توی general چه تو silent
برو توی
setting > tones > other tones
رو بزار روی off ببین میشه
DJ.Mamal
10-05-2008, 21:57
راستی 5700 با زبان فارسی مشکلی داره ؟ درست نشون میده ؟
5700 فارسي رو ساپورت كامل ميكنه...مال من فارسي هم داشت..اما هيچ وقت فارسيش نميكردم
Rude Boy
10-05-2008, 22:28
پخش استریوی این گوشی ضعیف تر از 5700 هست !
اما مزیت های دیگه ای مثل دوربین 3.2 و هندزفری قوی تر و ... اونا از 5700 متمایز می کنه . با این وجود فقدان سیمبیان از اشکالات اصلی و ضعف های اصلی این هست ....
سلام
1- کجا باید فعال کنم که اسم ایستگاهی که هستم را نشون بده منظورم همون هست که cell info را فعال می کردیم و اسم خیابون را مثلا می اورد اما cell info را پیدا نمی کنم
2- سایتی هست که تم واسه این موبایل زیاد دشاته باشه ؟ من قبلا تو mobile9 می رفتم اما برای 5610 نداره
مرسی
Nabakhshoode
11-05-2008, 00:05
2- سایتی هست که تم واسه این موبایل زیاد دشاته باشه ؟ من قبلا تو mobile9 می رفتم اما برای 5610 نداره
فکر میکنم تم های 6300 به گوشی شما بخوره تو همون سایت موبایل ناین میتونین پیدا کنین !
ضمن اینکه کی وردهای Theme , 5610 رو تو گوگل سرچ کنین سایتهای زیادی رو پیدا خواهید کرد !
salarnight
11-05-2008, 12:05
سلام
1- کجا باید فعال کنم که اسم ایستگاهی که هستم را نشون بده منظورم همون هست که cell info را فعال می کردیم و اسم خیابون را مثلا می اورد اما cell info را پیدا نمی کنم
مرسی
سوال 2 رو که دوستمون جواب دادن
برو توی mobile9 توی قسمت تم های s40 ver3 320*240
سوال 1
menu > setting > display > cell info display
on کن
فکر میکنم تم های 6300 به گوشی شما بخوره تو همون سایت موبایل ناین میتونین پیدا کنین !
ضمن اینکه کی وردهای Theme , 5610 رو تو گوگل سرچ کنین سایتهای زیادی رو پیدا خواهید کرد !
ممنون
سرچ كه بلدم حتما بكنم سرچ كردم سايت مرجع مثل موبايل9 نديدم
اما تم هاي 6300 خوب هست ممنون
سوال 2 رو که دوستمون جواب دادن
برو توی mobile9 توی قسمت تم های s40 ver3 320*240
سوال 1
on کن
مرسي سوال اول كه فعال شد حل شد
سوال دوم منظورتون چيه ؟ يعني كدوم مدل را انتخاب كنم ؟
flog in the sky
11-05-2008, 17:31
کی الان قبمت داره؟
salarnight
11-05-2008, 19:30
ممنون
سرچ كه بلدم حتما بكنم سرچ كردم سايت مرجع مثل موبايل9 نديدم
اما تم هاي 6300 خوب هست ممنون
مرسي سوال اول كه فعال شد حل شد
سوال دوم منظورتون چيه ؟ يعني كدوم مدل را انتخاب كنم ؟
دوست عزیز روی این لینک کلیک کن همه ی تمهاش به 5610 میخوره
20000 تم داره
کی الان قبمت داره؟
چند روز پیش علادین 285 تومن
با گارانتی نیا هم 305 تومن
benyamin_hey
11-05-2008, 23:06
کسی دوربین دومش رو نتونست راه بندازه؟
صدای دوربینش رو چی ؟ نمیشه قطع کرد ؟ بابا یکی کمک کنه
salarnight
12-05-2008, 09:52
کسی دوربین دومش رو نتونست راه بندازه؟
صدای دوربینش رو چی ؟ نمیشه قطع کرد ؟ بابا یکی کمک کنه
دوربین دومش رو من نرفتم دنبالش
یه تایپیک بزن بگو دوربین دوم گوشی هایی مثل 5610 رو چطور میشه راه انداخت
اگه هم راه بیفته که باهاش نمیشه تماس تصویری برقرار کرد
.....
صدای دوربین من اولا بود ولی الان قطع شده
یه ریست کارخونه بکن ببین میشه یا نه
کی الان قبمت داره؟
من هفته پیش خریدم 268 تومن اما خوب فروشنده اشنا بود و خودش پخش کننده
DJ.Mamal
12-05-2008, 20:18
برو بكس ...كسي رم 4 گيگ انداخته رو گوشيش؟
قيمت 4 گيگ چقده؟
bahar_21217
12-05-2008, 22:49
salam
che tori mishe theme ro roye 5610 ejra kard ?
man har kari mikonam na az tarighe computer mishe na ba khode goshi aslan ejrash nemikone
bahar_21217
12-05-2008, 22:52
man goshi ro ke gereftam bad az 2 hafte lcd sokht bordam avaz kardam 80 toman dadam alan 1 mah nagzashte dobare hamon jori shode modam safhash ghat va vasl mishe kasi nemidone dalilesh chiye
bahar_21217
12-05-2008, 22:55
be nazare manam aslan goshi jalebi nist chon kheyli zarife va kheyli zod daghon mishe
man ghablan sony ericson dashtam az 2 tabaghe sakhtemon oftad payin hichish nashod ama in goshi ba in ke kheyli ham movazebesham daghon shode chand jaye ghabesh shekaste
arash2006
13-05-2008, 11:30
on کن
سلام من ميخوام اطلاعات محلي رو داشته باشم ولي نميشه راه بالا رو هم رفتم بازم نيومد و وقتي on ميكنم اين پيغام رو ميده ::13:
جهت مشاهده كليه اطلاعات آماده به كار فعال در حالت آماده به كار گزينه نشانگرهاي عمومي رو انتخاب كنيد :41:
نميدونم چيكارش كنم ميشه قدم به قدم توضيح بديد:10:
بعد شارژ گوشي بدون اينكه موزيك گوش كنم يا كاري كنم 30 ساعته تموم ميشه آيا عاديه ؟
bahar_21217
13-05-2008, 12:53
man goshi ro ke gereftam bad az 2 hafte lcd sokht bordam avaz kardam 80 toman dadam alan 1 mah nagzashte dobare hamon jori shode modam safhash ghat va vasl mishe kasi nemidone dalilesh chiye
javab lotfan:13:
salarnight
13-05-2008, 14:34
برو بكس ...كسي رم 4 گيگ انداخته رو گوشيش؟
قيمت 4 گيگ چقده؟
فکر کنم که خوب جواب بده
قیمتش هم توی یه تایپیک فک کنم یکی گفت 38 تومن
salam
che tori mishe theme ro roye 5610 ejra kard ?
man har kari mikonam na az tarighe computer mishe na ba khode goshi aslan ejrash nemikone
>>>>>> لطفا فارسی تایپ کن دوست عزیز <<<<<
شما چجور تم هایی میریزی ؟
حتما تم هایی که میریزی به این گوشی نمیخوره
باید تمهای سری 40 باشه که آدرسشون رو توی صفحه قبل دادم
چیکار کردی باهاش که 2 هفته ای LCD ایش سوخت ؟
واسه من هم قطع و وصل میشه ولی خیلی کم ( تقریبا 2 هفته یه بار ) 1 ثانیه صفحه میره و میاد
be nazare manam aslan goshi jalebi nist chon kheyli zarife va kheyli zod daghon mishe
man ghablan sony ericson dashtam az 2 tabaghe sakhtemon oftad payin hichish nashod ama in goshi ba in ke kheyli ham movazebesham daghon shode chand jaye ghabesh shekaste
می تونستی همه ی این حرف هارو توی یه پست بزنی
سلام من ميخوام اطلاعات محلي رو داشته باشم ولي نميشه راه بالا رو هم رفتم بازم نيومد و وقتي on ميكنم اين پيغام رو ميده ::13:
جهت مشاهده كليه اطلاعات آماده به كار فعال در حالت آماده به كار گزينه نشانگرهاي عمومي رو انتخاب كنيد :41:
نميدونم چيكارش كنم ميشه قدم به قدم توضيح بديد:10:
بعد شارژ گوشي بدون اينكه موزيك گوش كنم يا كاري كنم 30 ساعته تموم ميشه آيا عاديه ؟
شارژ که نباید توی اون موقع تموم شه
با اون کار 2-3 روز حداقل باید باشه
ببین CELL INFO رو که ON میکنی
بعدش توی صفحه یه خرده صبر کنی میاد من الان امتحان کردم
البته خطم ایرانسل هستش
شاید روی بقیه خط ها جواب نده
شما خطت چیه ؟؟
یه خرده صبر کن بچه ها جواب میدن
bahar_21217
14-05-2008, 13:10
چیکار کردی باهاش که 2 هفته ای LCD ایش سوخت ؟
واسه من هم قطع و وصل میشه ولی خیلی کم ( تقریبا 2 هفته یه بار ) 1 ثانیه صفحه میره و میاد
کاریش نکردم
یک شب گذاشتم زیر بالشم صبح که بلند شدم دیدم سوخته
بردم درستش کردن مثلا اما الان هر نیم ساعت یک بار صفحه 7 ، 8 ثانیه قطع میشه
البته کلید موزیک پلیر و یکی دیگه از کلید هاشم شکسته که بیشتر در اثر استفاده از اونا صفحه قطع میشه
می خوام قاب رو عوض کنم ببینم درست میشه یا نه
بعدم بفروشمش
salarnight
14-05-2008, 13:32
کاریش نکردم
البته کلید موزیک پلیر و یکی دیگه از کلید هاشم شکسته که بیشتر در اثر استفاده از اونا صفحه قطع میشه
بعدم بفروشمش
احتمال زیاد انداختن بهت
بفروشش تا چیزه دیگه ایش نشده :10:
salarnight
14-05-2008, 13:36
کسی یاد نگرفت که چجوری بازی سند کنه ؟
DJ.Mamal
14-05-2008, 20:46
دليل خاصي كه فكر نكنم باشه
مال من كه 2 روز بعدش سوخت...تازه با 35 تومن حل شد..چه خبره 80 تومن پياده شدي!!!
DJ.Mamal
14-05-2008, 20:49
کاریش نکردم
بعدم بفروشمش
خوب ديگه....حسابي زير بالش بهش حال دادي...آخه اين گوشي رو زير بالش ميذارن؟
من با هزار تا ترس و لرز ميذارمش زمين...تازه زيرش يه دستمالي چيزي ميذارم
کسی یاد نگرفت که چجوری بازی سند کنه ؟
يكم صبر كن دارم روش كار ميكنم
vahab710
15-05-2008, 00:11
:10:تایید میشه گوشی آشغالی هست.از منم یه ترک برداشت !اما تا تابلو نشد از شرش راحت شدم :41:210تومان فروخیتم امروز!!!
:13:
واقعآ واسه نوکیــــــــــــــا متاسفم با تولید این اشغال !!:2:
فقط و فقط ظاهر گول زننده داره.حالام میخوام یه اشغال دیگه بخرم
یعنی n82
دوستان نترسید از شمام دیر یا زود خواهد تـــــــــــــــــرکیــــ ــد!!
:27::27::21::21::27::21:
vahab710
15-05-2008, 00:22
اما اونقدر ام بد نیس هفته پیش با چنان شدتی از دستم که چه عرض کنم!!!نیوفتاد
شــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــوت شد!!(5متر)
که گفتم lcd افتادیم ! اما خدا رو شکر خشم نیفتاد
ترک از قبل ظاهر شد بود زیر navi.music ,واسه چی نمیدونم
من فکر کنم مثل بهار تو خواب روش قلت زدم!:31:
سلام
دو تا سوال دیگه
1- وقتی یک اس ام اس برای من می یاد اگه شماره قبلا save نباشه چطور می تونم save کنم گوشی قبلیم یک گزینه داشت . این مدل چنین امکانی نداره یا من نتونستم پیدا کنم ؟
2- برای گوش دادن موزیک از نرم افزار خودش استفاده می کنید یا نرم افزار دیگه ای نصب کردید که بهتر باشه ؟
بعد ببخشید چون دفتچره راهنمای انگلیسی ندارم می شه کلیدهای مربوط به پخش موسیقیشو توضیح بدهید که هر کلید چی کار می کنه ؟
ممنون
Majid393
15-05-2008, 09:46
:10:تایید میشه گوشی آشغالی هست.از منم یه ترک برداشت !اما تا تابلو نشد از شرش راحت شدم :41:210تومان فروخیتم امروز!!!
:13:
واقعآ واسه نوکیــــــــــــــا متاسفم با تولید این اشغال !!:2:
فقط و فقط ظاهر گول زننده داره.حالام میخوام یه اشغال دیگه بخرم
یعنی n82
دوستان نترسید از شمام دیر یا زود خواهد تـــــــــــــــــرکیــــ ــد!!
:27::27::21::21::27::21:
n82 کجاش اشغاله ؟؟؟
salarnight
15-05-2008, 12:11
سلام
دو تا سوال دیگه
1- وقتی یک اس ام اس برای من می یاد اگه شماره قبلا save نباشه چطور می تونم save کنم گوشی قبلیم یک گزینه داشت . این مدل چنین امکانی نداره یا من نتونستم پیدا کنم ؟
2- برای گوش دادن موزیک از نرم افزار خودش استفاده می کنید یا نرم افزار دیگه ای نصب کردید که بهتر باشه ؟
بعد ببخشید چون دفتچره راهنمای انگلیسی ندارم می شه کلیدهای مربوط به پخش موسیقیشو توضیح بدهید که هر کلید چی کار می کنه ؟
ممنون
سلام
خوبی ؟
1- اس ام اس رو باز کن
option رو بزن
use detail رو بزن
number رو بزن
save کن
به همین راحتی :10:
2- موزیک پلیر خودش از همه بهتره ..... قسمت دوم سوالتو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح بده
n82 کجاش اشغاله ؟؟؟
تایید میشه
ن82 عاالیه
salarnight
15-05-2008, 12:12
کسی نفهمید ساعت اس ام اس ها چجوری درست میشه ؟ واسه من قاطیه
MOHAMMAD2010
15-05-2008, 12:29
یه نفر میاد این قضیه هنگ کردن گوشی رو روشن کنه؟
ما بفهمیم بالاخره گوشی هست که دائم هنگ میکنه یه نه
salarnight
15-05-2008, 12:37
دائم یعنی چی ؟؟
نه بابا اصلا اونقدر نیست
شاید ماهی یه بار !!
واسه من که تاحالا چند ماهه دارم 2 بار بیشتر هنگ نکرده
ولی اگه سرعت خیلی بالا واست مهمه سراغش نیا
bihal_gua jingg
15-05-2008, 15:21
یه نفر میاد این قضیه هنگ کردن گوشی رو روشن کنه؟
ما بفهمیم بالاخره گوشی هست که دائم هنگ میکنه یه نه
مال من كه تقريبا هفته اي يه بار اونم موقعي كه مدياپلير روشنه و اس ام اس مي ياد هنگ مي كنه ...
كه تقريبا يه دو سه هفته اي يه خودم 3 يا 4 روز يك بار 10 يا 20 ثانيه خاموش مي كنم كه درست شده...
MOHAMMAD2010
15-05-2008, 15:28
دائم یعنی چی ؟؟
نه بابا اصلا اونقدر نیست
شاید ماهی یه بار !!
واسه من که تاحالا چند ماهه دارم 2 بار بیشتر هنگ نکرده
ولی اگه سرعت خیلی بالا واست مهمه سراغش نیا
مال من كه تقريبا هفته اي يه بار اونم موقعي كه مدياپلير روشنه و اس ام اس مي ياد هنگ مي كنه ...
كه تقريبا يه دو سه هفته اي يه خودم 3 يا 4 روز يك بار 10 يا 20 ثانيه خاموش مي كنم كه درست شده...
مرسی...
:11:
salarnight
17-05-2008, 06:56
اینم یه ترفند برای افزایش عمر باتری
البته خیلی قدیمیه ولی برای کسانی که نمیدونند میگم
مسیر زیر رو دنبال کنید
menu
settings
phone
network mode
از روی dual mode به روی gsm تغییر بدید
با اینکار دیگه گوشی شما در خطوط 3g قرار نمیگیرد و باعث میشه فقط روی gsm متمرکز شده و شارژ کمتری مصرف کنه
benyamin_hey
17-05-2008, 22:11
صدای این دوربین زهره ماریشو کسی نتونست قطع کنه؟؟؟؟ یکی به دادمون برسه
ببخشید تو سایت بخوام دنبال تم یا برنامه بگردم باید برم چه قسمتی؟5700 دارم و چند روزی 5610 دستمه ،نمی دونم.مثلا 5700 نوکیا s60 v3 هست.این که سیستم عامل نداره .
از نظر من 5300 نسبت به 5610 یه سرو گردن بالا تره من
تا همین یک ماه پیش تو تعمیرا مبایل کار می کردم
انواع خرابی ها از این گوشی دیدم همینطوری 5610
بود که می اوردن برای تعمیر
یعنی نون تعمیراتی ها از این نظر تو روغن بود
البته این نظر منه ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salarnight
18-05-2008, 09:35
ببخشید تو سایت بخوام دنبال تم یا برنامه بگردم باید برم چه قسمتی؟5700 دارم و چند روزی 5610 دستمه ،نمی دونم.مثلا 5700 نوکیا s60 v3 هست.این که سیستم عامل نداره .
برای تم باید تم های سری 40 ویرایش 3 رو نصب کنید که توی لینک زیر زیاد هست و همه به این گوشی میخوره :
برای برنامه و بازی هم برنامه های جاوا رو باید روش نصب کنین مثل گوشی های سونی اریکسون
که توی انجمن بازی ها و برنامه های کاربردی زیاد هست
naninaz2004
18-05-2008, 17:11
سلام کلید ناواسلیدر گوشی من شکسته گیر میاد؟؟
سلام
خوبی ؟
1- اس ام اس رو باز کن
option رو بزن
use detail رو بزن
number رو بزن
save کن
به همین راحتی :10:
2- موزیک پلیر خودش از همه بهتره ..... قسمت دوم سوالتو متوجه نشدم ... بیشتر توضیح بده
تایید میشه
ن82 عاالیه
مرسی یک عالمه از توضیحاتتون
قسمت دوم را یک کم دیگه تمرین می کنم نشد می یام باز می پرسم
salarnight
18-05-2008, 18:42
مرسی یک عالمه از توضیحاتتون
قسمت دوم را یک کم دیگه تمرین می کنم نشد می یام باز می پرسم
خواهش میکنم
راستی یه راهه آسونتر برای save شماره اینه
اس ام اس رو باز کنین
دکمه سبز رو فشار بدین
حالا save کنین
.....
salarnight
18-05-2008, 18:43
سلام کلید ناواسلیدر گوشی من شکسته گیر میاد؟؟
چجوری شکسته ؟ دیگه کار نمیکنه ؟
نمیدونم شاید باشه تو بازار یه سر به علائدین بزن اگه تهرانی
DJ.Mamal
18-05-2008, 21:23
مشكل تاريخ اس ام اس ها تقريبا حل شد...تو قسمت تنظيمات تاريخ و ساعت قسمت zone time ساعت رو روي
3:30- بگذاريد...تقريبا 3 دقيقه اختلاف داره با زمان دقيق دريافت...
naninaz2004
18-05-2008, 22:24
سلام قسمت پلاستیکی اطراف کلید ناواسلایدر شکسته ؟ظاهرا این قسمت شکننده چون گوشی دوستم هم همین طوری شکسته .من تو شهرستانم اینجا 25 تومن میگن ؟گرون نیست به نظر شما بگیرم؟
برای تم باید تم های سری 40 ویرایش 3 رو نصب کنید که توی لینک زیر زیاد هست و همه به این گوشی میخوره :
برای برنامه و بازی هم برنامه های جاوا رو باید روش نصب کنین مثل گوشی های سونی اریکسون
که توی انجمن بازی ها و برنامه های کاربردی زیاد هست
یک دنیا ممنون
salarnight
19-05-2008, 08:40
مشكل تاريخ اس ام اس ها تقريبا حل شد...تو قسمت تنظيمات تاريخ و ساعت قسمت zone time ساعت رو روي
3:30- بگذاريد...تقريبا 3 دقيقه اختلاف داره با زمان دقيق دريافت...
ایول ممنون
میرم امتحان کنم
خبرشو میدم
سلام قسمت پلاستیکی اطراف کلید ناواسلایدر شکسته ؟ظاهرا این قسمت شکننده چون گوشی دوستم هم همین طوری شکسته .من تو شهرستانم اینجا 25 تومن میگن ؟گرون نیست به نظر شما بگیرم؟
من از قیمت خبری ندارم
ولی فکر کنم گرون میگه
DJ.Mamal
19-05-2008, 19:44
يه ذره كه مشكوكه...ولي خوب چه ميشه كرد...كاش مونتاژ اين گوشي مثل سري N بود
MehranVB
20-05-2008, 10:41
دیشب گوشیم افتاد زمین و این قسمتی که میگین کامل شکست! حالا باید قابشو عوض کنم!:(
bihal_gua jingg
20-05-2008, 18:39
فرمت فيلم برداري گوشي چييه ؟
اگه 3gpهست مي شه تغييرش داد؟
راستي كسي بلغره ندونست كه انها فلش فيلم برداري دارن يا نه؟
DJ.Mamal
20-05-2008, 21:46
دیشب گوشیم افتاد زمین و این قسمتی که میگین کامل شکست! حالا باید قابشو عوض کنم!:(
فكر كنم رو قاب فابريكش باشه
فرمت فيلم برداري گوشي چييه ؟
اگه 3gpهست مي شه تغييرش داد؟
راستي كسي بلغره ندونست كه انها فلش فيلم برداري دارن يا نه؟
فرمتش 3gp ...كاش mp4 بود...يا حداقل كيفيت صداش يكم بهتر بود...اين نوكيا هم نشد يه گوشيه بي نقص توليد كنه
فلش هم فكر نكنم روشن بمونه
bihal_gua jingg
20-05-2008, 23:28
تاريخش رو اگه خواصتي درست درست باشه بجاي -3.5اون رو +3.5 كن وساعت رو تنضيم كن اون وقت درست مي شه...
flog in the sky
21-05-2008, 11:13
تاريخش رو اگه خواصتي درست درست باشه بجاي -3.5اون رو +3.5 كن وساعت رو تنضيم كن اون وقت درست مي شه...
دوست عزیز مشکل ساعت با این روش حل نشد:10:
naninaz2004
21-05-2008, 16:53
سلام دوربین دوم چطور فعال میشه؟
فكر نمي كنم دوربين دوم جز در حالت ويدئو كال كه در ايران نداريم امكانشو فعّال بشه.
سلام،ببخشید میخواستم بدونم وقتی به شماره ای اس ام اس میدی شمارش تو صفحه ی Recently used میمونه،چجوری پاک کنم؟و دیگری اینکه راهی نیست که مستقیم پرو فایل رو بیاره؟مثل زدن دگمه خاموش روشن در گوشی های سیستم عامل دار.
Goshiye 5610 nokia Besiar tamiz 2mah kar karde va bi naghs baraye forosh harki mikhad tamas begire
0936 654 54 63 Omid
Goshiye 5610 nokia Besiar tamiz 2mah kar karde va bi naghs baraye forosh harki mikhad tamas begire
0936 654 54 63 Omid
Gheymat 230 toman ba 24 mah garanty
سلام،ببخشید میخواستم بدونم وقتی به شماره ای اس ام اس میدی شمارش تو صفحه ی Recently used میمونه،چجوری پاک کنم؟و دیگری اینکه راهی نیست که مستقیم پرو فایل رو بیاره؟مثل زدن دگمه خاموش روشن در گوشی های سیستم عامل دار.
در مورد سوال اوّل بايد از توي منوي Log گزينه clear log list رو استفاده كني. و در مورد دوّم فقط ميدونم كه با نگه داشتن دكمه # به مدت چند ثانيه ميشه بين حالت جنرال و سايلنت سوئيچ كرد.
bihal_gua jingg
23-05-2008, 21:53
دوست عزیز مشکل ساعت با این روش حل نشد:10:
مال من كه درست شده .
سلام
نرم افزار موسيقيش دكمه قطع نداره؟ با كدوم قطع مي شه ؟ من فقط با دكمه وسط مي تونم pause كنم
سلام
دوستان من هم با ساعت دریافت Sms مشکل دارم
+3.5 و - 3.5 خود Gmt و ... رو تست کردم ولی هنوز ساعت درست رو نمیده
سلام
نرم افزار موسيقيش دكمه قطع نداره؟ با كدوم قطع مي شه ؟ من فقط با دكمه وسط مي تونم pause كنم
اگه منظورت قطع صدا يا Mute كردن هست با دكه # صدا قطع و وصل ميشه. اگه منظورت چيزه ديگس بگو تا بگم.
arashlive63
24-05-2008, 19:20
سلام
یه سوال در مورد 5610
میخاستم بدونم که آیا میشه سریال 5610 عوض کرد ؟
AEZ_Best
24-05-2008, 21:04
آيا براي اين گوشي برنامه اي كه بشه فلشش رو چراغ قوه كرد پيدا ميشه اگه هست لينكش بديد لطفا
اگه منظورت قطع صدا يا Mute كردن هست با دكه # صدا قطع و وصل ميشه. اگه منظورت چيزه ديگس بگو تا بگم.
ممنون ایتنم البته نمی دونستم جالب بود
منظورم این بود شما دارید موزیک گوش می دهید بعد که دیگه خسته می شید و نمی خواهید گوش بدهید کدوم دکمه را می زنید؟
ممنون ایتنم البته نمی دونستم جالب بود
منظورم این بود شما دارید موزیک گوش می دهید بعد که دیگه خسته می شید و نمی خواهید گوش بدهید کدوم دکمه را می زنید؟
خواهش مي كنم. براي اين كار هم كافيه دكمه قطع مكالمه (قرمز) رو چند ثانيه نگه داريد. موزيك پلير خاموش و موسيقي قطع ميشه. هر جايي توي منوها يا صفحه اصلي گوشي هم باشيد جواب ميده.
Mojtaba N87
25-05-2008, 01:18
آيا براي اين گوشي برنامه اي كه بشه فلشش رو چراغ قوه كرد پيدا ميشه اگه هست لينكش بديد لطفا
واسه گوشی های جاوا همچین برنامه ای ندیدم!
تو بخش درخواست برنامه های کاربردی درخواستت رو مطرح کن.
خواهش مي كنم. براي اين كار هم كافيه دكمه قطع مكالمه (قرمز) رو چند ثانيه نگه داريد. موزيك پلير خاموش و موسيقي قطع ميشه. هر جايي توي منوها يا صفحه اصلي گوشي هم باشيد جواب ميده.
منظور همین بود:31:
مرسی زیاد زیاد
منظور همین بود:31:
مرسی زیاد زیاد
خواهش ميشه
waterpolo
28-05-2008, 14:43
بچه ها صداي اين گوشي بلنده
naninaz2004
28-05-2008, 15:26
بچه ها صداي اين گوشي بلنده
نسبت به سونی اریکسون سریw نه .راستشو بخای هر کسی این گوشی رو بخره بعد یک هفته متوجه کلاه گشادی که سرش رفته میشه البته خودم هم جز شونم .چون نه صدای انچنانی داره نه بدنه مقاوم خلاصه نون تعمیرکاران رو تو روغن کرده فقط یه ظاهر فریبنده اولیه داره وبس؟؟؟
سلام
یک سوال دیگه . رادیوشو که تنظیم می کنم چطور می تونم بذارمش رو اسپیکر که صداش بلند باشه فقط توی گوشی نیاد ؟
benyamin_hey
29-05-2008, 01:57
صدای دوربینشو کسی نتونست قطع کنه؟
سلام
یک سوال دیگه . رادیوشو که تنظیم می کنم چطور می تونم بذارمش رو اسپیکر که صداش بلند باشه فقط توی گوشی نیاد ؟
شما سوال داشتي يك داد بزن ميشل من ميام جواب مي دم. كافيه در راديو options رو بزني بعد بري توي settings و گزينه Loudspeaker رو انتخاب كني. دوباره هم خواستي برگردي به هدست همين مراحل رو ميري ولي جاي Loudspeaker گزينه Headset كه جايگزين شده رو انتخاب مي كني.
Saman-tci
29-05-2008, 22:42
از دوستانی که 5610 دارن اگه کسی خواست گوشیش رو با 5700 مشکی و در حد آک تعویض کنه یه پیغام به من بده ....
شما سوال داشتي يك داد بزن ميشل من ميام جواب مي دم. كافيه در راديو options رو بزني بعد بري توي settings و گزينه Loudspeaker رو انتخاب كني. دوباره هم خواستي برگردي به هدست همين مراحل رو ميري ولي جاي Loudspeaker گزينه Headset كه جايگزين شده رو انتخاب مي كني.
سلام
مرسی خیلی لطف داری که :31::11:
سلام
مرسی خیلی لطف داری که :31::11:
باز هم خواهش ميشه
Saman-tci
02-06-2008, 22:44
امروز رنگ آبی این گوشی رو برای یکی از دوستانم با قیمت 270 تومن گرفتم ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.