PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mafia II - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

A.N.A.P
07-09-2010, 08:12
در کل بازیش مفت هم نمی ارزید !!!:2:سوتی که تا دلت بخواد داشت !!!:2:

وین رونی
07-09-2010, 09:38
اعضایی که میان اینجا نظر میدن منو ببخشن.شما همه استادید به خاطر همین بحث فنی می کنید ولی این بازی برای من که زیاد در گیم حرفه ای نیستم جالب بود.
البته خوب به نظر من هم ایرادهایی داشت به خصوص در بخش گرافیک.مثل سیگار کشیدن که انگار سیگار تو لب یارو فرو رفته بود یا گردنبند دوست ویتو که انگار به گوشت سینه طرف چسبیده بود.
مشکلی که من دارم اینه که چون زبان انگلیسیم خیلی قوی نیست موقع رانندگی وقتی دیالوگی رد و بدل میشه و من هم زوم می کنم رو زیرنویس با ماشین می رم تو در و دیوار.

Layken
07-09-2010, 11:45
مگه تو نسخه اول جایی اسم مافیا میومد؟ ...
+همون طور که شهاب جون گفت...گفتن اینکه داستان یک بازی خوبه یا بد اصلا منطقی نیست...
بله ما در مافيا 1 كارهايي كرديم كه واقعا در شان مافيا بود.
اولا كه مافيا هيچ وقت ضعيف كشي نمي كنه اصلا اساس كار مافياييها اينه كه به ادم هاي سطح متوسط جامعه كار ندارند
اما اينجا با همه كار داشتيم جز........حالا بقيه توي نقد
اينجا هر كاري كرديم جز يك كار خوب مافيايي ديگه در اواخر بازي يك نفر رو رفتيم كشتيم اونم به ازاي پول اصلا نبايد بحث پول پيش بياد
اينا داشتند چنه مي زدند كه چقدر پول مي دي يا نميدي.

CATALONIA
07-09-2010, 12:28
سلام دوستان
من به سایتهای دیگران کاری ندارم و به بازی بسیار خوب Halo هم کاری ندارم
در نقدهایی که دوستان به بازی نوشتن انصافا اگه دقت کنیم نمره 10 برای داستان خیلی زیاده نقاط بسیار بدی در داستان
بازی گنجانده شده روند ماموریتها و مرحله ها ، بخواب بلند شو تلفن جواب بده و تکرار..؟
یه سوال ازتون دارم که میتونید بعد این که نقد من رو خوندید ؟پجواب بدید یا حالا جواب بدید..؟
شما دوستان در کدام قسمت بازی چیزی به نام مافیا دیدید..؟ اصلا به جز چند اوباش کوچه گرد که
در اواخر بازی وارد دسته ای به نام مافیا شدند..چیز دیگری به نانم مافیا دید..؟
--------------------------------
البته قصد من فقط بحث د رمورد بازی هستش..امیدوارم برداشتهای دیگری نکنید..:10:
من قسمت Build پست رو جواب ميدم قسمت قبل رو با پست مراد جواب ميدم ... 

در اين مورد بايد بگم  --البته توي يك نقد در جايي ديگر همچين موضوعي را خوندم -- كه كساني كه عضو مافيا هستند و در آن فعاليت مي كنند هيچ وقت نامي از مافيا نمي برند .. -- اگه اشتباه نكنم توي اون نقد The Godfather رو مثال زده بود كه توي اون هم اسمي از مافيا برده نشد ولي همه ميدونيم كه داستانش براي مافيا بود -- . نكته ي ديگر حامد جان . اونجا كه خونش رو اهدا مي كنه ويتو توي اون مجلس ، پس اون چي بود ؟ اون جمع چي بود ؟ من توي نقد هم اشاره كردم .. بازي حول قربانيان مافيا مي گشت . يعني كساني كه براي پيشبرد اهداف كله گنده ها كشته مي شند تا مافيا سود ببره .. مثلا هيچ وقت افراد اصلي گروه نميان كه آدم بكشن ... آدم هاي كوچكتر گروه يا همون نوچه ها اين كار ها رو ميكنند . 

میدونی شهاب جان ما داریم در مورد داستان یک بازی صحبت می کنیم داستان بازی باید طوری باشه که گیم بلی رو سر پا و زیبا نگه داره ...... .

این بازی آره داستانش قشنگه ولی فقط واسه خووندن.....واسه تبدیلش به بازی ولی نه....تا فصل 8 که بازی کسل کننده بود یه فصل مستی دوستان بود یکی دو فصل هم مشت زنی تو زندون بود فقط...یعنی گیم پلی افت میکرد ....ولی تو شماره یک اصلا اینطوری نبود هر لحظه یه اتفاقی میافتاد........... .

در مورد نقد سایتها از داستان هم لینکشو واستون میذارم که چند تا از سایتها گفته بودن داستان بازی "سرد" و "بی روح" هستش......... .

ذات خود داستان خوب ولی کافی نیس بلکه روایت اون و به چهارچوب دراوردنش برای یه گیم پلی و بازی مهمه.......... .
ببين مراد جان .. AW هم به نظر من كمي  مثله مافيا بود .. يعني داستانش اون قدر خوب بود كه ادم رو جذب مي كرد تا آخرش بازي كنه ... وگرنه چه گيم پلي داشت ؟!‌ همش توي جنگل بودي با يه چراغ قوه و هف تير ! 
بازي براي اين افت كرده داستانش چون سازندگا نميتونستن داستاني غير از وقايع حول و حوش مافيا بسازند .. براي همين محدود بودن ... شما خودت مراد جان ببين اگه بهت بگن در باره ي مافيا يه دستان بنويس ببين بهتر از اين ميشه چيزي نوشت ؟! 
در مورد نقد ها هم كه گفتم ... همش سليقه اي هست .. من ميتونم همون تعداد نقد كه گفتن داستان بي خوده با همون تعداد نقد كه گفتن داستان عاليه رو پيدا كنم .. توي اين مورد نميشه به نقد ها اعتماد كرد .. چون اون ها هم سليقه اي اند ... 

قبل انتشار بازی می خواستم بیام بگم که بازی در حد انتظار ظاهر نمیشه اما به خاطر عرق ملی اکثرا به این بازی منصرف شدم !!

ولی خوب بعد از 4 قسمت بازی کردن اصلا بازی منو جذب نکرد!!

گیم پلی بازی که چنگی به دل نمیزد..
شوتر بازیش که اصلا خوب نبود... آدم رو یاد بازیهای چند سال پیش میندازه... نشانه داره قد خود طرف !!
رانندگیش و کنترل ماشینش خوب بود.
انیمیشن های حرکت ویتو هم گویا مال همون نسخه اول بود که وارد این بازی کرده بودن... خشک و بی روح !

گرافیکش هم بی باگ نبود..

در مورد داستان هم با مراد جان موافقم

کلا 2K جدیدا رفته تو فاز خراب کردن بازیهای بزرگش... اون از بایوشاک 2 و اینم از این... باز بایوشاک 2 خیلی خوب بود اما این مافیا 2 کاش هیچ وت نمیومد.
یه بازی ساختن که فقط رو اعتبار نسخه ی قبلی فروش کنه ... همین!!
تو كه فقط به FIFA اميد داري : )) 
حالا گوش كن كه من نقدمون وقتي توي BC گذاشتم ... يه عده ميومدن مي گفتن كه بايد به گرافيك 10 ميدادي !! = )) 
يه مشكل ديگه اي هم كه وجود داره اينه كه همه بازي رو با مافيا يك مقايسه ميكنند .. اصلا معني نداره اين كار ! سطح توقعات از اين بازي خيلي بالا است ... وگرنه بازي در حد معمولي خيلي هم بد نبوده ولي به خاطر اين كه يك ديد قبلي نسبت به بازي داشتيد خيلي از بازي خوشتون نيومده .. 

بله ما در مافيا 1 كارهايي كرديم كه واقعا در شان مافيا بود.
اولا كه مافيا هيچ وقت ضعيف كشي نمي كنه اصلا اساس كار مافياييها اينه كه به ادم هاي سطح متوسط جامعه كار ندارند
اما اينجا با همه كار داشتيم جز........حالا بقيه توي نقد
اينجا هر كاري كرديم جز يك كار خوب مافيايي ديگه در اواخر بازي يك نفر رو رفتيم كشتيم اونم به ازاي پول اصلا نبايد بحث پول پيش بياد
اينا داشتند چنه مي زدند كه چقدر پول مي دي يا نميدي.
بالا هم گفتم حامد جان ... 
مافيا كه فقط ده نفر كله گنده نيستند .. مسلما به قول خودمون نوچه هايي دارند كه براشون كار ميكنند . 
كار مافيايي منظورت چيه حامد جان .. 
به نظرت يه عضو متوسط گروه چي كار ميكنه بكنه به جز بمب گذاري ، كشتن افراد ، زور گيري ، حتي قانون شكني كرد و قاچاق مواد مخدر كرد ... 

در كل خيلي نوشتم خودش شد مثه يه نقد :دي 
من هم نميگم كه بازي شاهكار بوده .. نه ... ولي نميدونم چرا اينقدر به اين بازي حمله مي شه ... مطمئنم بيشتر به خاطر ذهنيت اون ها از مافيا يك بوده ... به نظر شما چطوري سازندگان ميتونستن بازي رو مثله مافيا يك بسازنند ؟ قبول كنين توقع گيمر ها خيلي رفته بالا ... و ديگه نميشه بازي مثله مافيا يك رو در اين زمان ساخت و اون اثر عمده رو گذاشت .. 

كوچيك همه ي بچه هاي فروم ... :11:

halflife g
07-09-2010, 13:52
ببین شهاب جان ....
نمیدونم تو مافیا 1 رو بازی کردیا نه..ولی من بعضی تیکه هاشو میگم تا بعدش بعضی نکاتو واست بگم:

1-یه ماموریتی بود که باید تو اون یه ماشین مسابقه ای بسیار سریع رو میدزدیدی بعد میرفتی جای اون یارو مسایقه میدادی و بعد تو مسابقه پیروز میشدی و........ .

2-یه ماموریتی بود که باید یکی از سر دسته های مافیا رو می کشتی البته با استفاده از بمب ......بار اول که بمب میذاری زنش کشته میشه بار دوم که میخوای تو باجه تلفن تیربارونش کنی به جاش دستیارش رو میکشی و..اینقدر پشت سر هم اشتباه میشه که تو واسه کشتن اون دست به هر کاری میزنی (اوج هیجان)

3-یه بار یکی از اعضای باند رقیب رو میکشی فرداش یه ماموریت داری که باید یکی رو تو هتل بکشی بعد از کشتن اون فرار میکنی و میری به یه کلیسا که تو اون کلیسا دارن مراسم ختم همین یارویی که دیروز کشتی رو برگذار میکنن در نتیجه مراسم بهم میخوره و دعوایی میشه:31:

4-یه ماموریت یابد بری پشت بوم یکی رو ترور کنی که البته وقت برگشتن هم لو میری...... .

5-ماموریت خرید وفروش تو پارکینگ با به گروه که به سرانجام نمیرسه و دعوا میشه(اگه یادتون باشه گلوله هم اونجا تو کات سنس به فرم مکس پین رفت طرف اون یارو):31:

6-یه ماموریت باید یکی از صمیمی ترین دوستاتو بری تو اسکله بکشی.....

7-تو یه ماموریت به رییست تو رستوران حمله میشه وتو باید اونو فراریش بدی......

8-تو یه ماموریت با معشوقت میری که میخوان بهش حمله کنن و تو جلوشو میگری

10-تو فرودگاه قرار یکی رو بکشی که بعد از کشتن همه دور و بریهاش بهش رحم می کنی(دقیقا تو مافیا2 هم تکرار شد البته مثه همیشه فقط دیالوگ بود اکشنی نداشت)

9-چند تا هم ماوریت فرعی داشت که اگه انجمش میدادی پول اضافی میداد بهت(مخصوصا اولای بازی که تازه از راننده تاکسی بودن دراومده بودی)

راستی اون بازی دوربین دار هم داشت (یعنی اسکوپ داشت)

ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن

خودشم واسه چند سال پیش بوده این همه تنوع تو داستان یا ماموریت؟8 سال پیش

حالا خودت بگو پسرفت داشته بازی یا پیشرفت؟؟؟

حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......

رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .

اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.

الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .

Leon-117
07-09-2010, 14:04

حالا اینطرف خودتون ماموریتهای مافیا 2 و تنوعشون رو بسنجید ........خودشم واسه یه داستانی که به قول اون کاربر محترم بالایی کپیه داستان های هالییوودیه.......

رفتن از ایتالیا به امریکا(عین فیلم پدرخوانده)....تنبیه شوهر خواهر(عین پدرخوانده) و.............. .

اگه قرار بود یه داستان آبکی و بدون فراز و نشیب(فراز و نشیب برای گیم پلی نه اینکه بخوونی داستانو بگی به به چه چه) تحویل ملت بدن بعد از اون همه تنوع ماموریتی و داستانی تو شماره 1 بهتر بود این بازی منتشر نمیشد.

.
كاملا تاييد ميشه.
من كه وقتي بازي رو تموم كردم از خودم پرسيدم:واقعا مافيا 2 اين بود؟!

CATALONIA
07-09-2010, 15:15
ببین این همه تنوع تو ماموریت خودشم نه با کات سنسن های خسته کننده بلکه یکی دو دقیقه کات سنس بعد ...اکشن

الن ویک هم جای بحثش اینجا نیس نیس ولی اونم به درد همین مافیا 2 دچار شده بود موضوع عالی بود ولی نه واسه بازی ...گیم پلی خسته کننده بود مخصوصا تو 2 چپتر اخرش که دیگه میخواستم کنسولو از پنجره پرت کنم بیرون....... .
كاملا درسته حرفات مراد جان ... 

من مافيا يك رو متاسفانه بازي نكردم ولي ميتونم بگم بازي خيلي خيلي از اون پايين تر بوده ... ولي نميتونم بگم بازي بدي بوده ! 
+
من قبلا هم اشاره كردم ... توقع از بازي بسيار بسيار بالا بوده ... !! 
بايد قبول كنيم كه مافيا يك يك شاهكار بوده و ديگه تكرار نميشه ... ولي نميتونيم بگيم بازي رو خراب كردن ..!‌

يه هر حال بايد بگم توي اين قضايا هيچ وقت نميشه به يك نظر قطعي رسيد و بحث همينطوري ادامه پيدا ميكنه ... 
البته من بازم ميگم واقعا خوشحال ميشم كه توي اين بحث ها شركت مي كنم و اين بحث ها رو توي انجمن ميبينم چون همين بحث ها باعث ميشه سطح اطلاعات يك نفر مثلا خودم همينطوري بالا بره ... 

ممنون از همه ي بچه ها ... :11:

Torch Bearer
07-09-2010, 21:21
در حال رانندگی نمیشه تیراندازی کرد؟

Retired User
07-09-2010, 21:34
در حال رانندگی نمیشه تیراندازی کرد؟
یکی از مشکلات خیلی مهم بازی همین بود
نه متاسفانه

شـیـفــو
07-09-2010, 23:12
اين ديگه چه بازي مسخره اي بــود ؟!!!
دوستان خود اصل بازي منتشر شده ؟؟
آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .
دوستان حالا اين چيزي كه تعريف كردم مافيا2 هست يا نـــــه ؟؟؟

halflife g
07-09-2010, 23:31
آخه ايني كه من دارم فكر كنم دمو بود چون فقط 15 چپتر داشت و بعد بازي تموم شد و رانندگي آزاد هم نداره و نميتونم به جاهاي مختلف شهر سر بزنم .
من كه سرم كلاه رفت ، اونم از نوع مكزيكي ، يارو فروشنده گفت نسخه كاملش هست اما حالا فهميدم چي داده دستم .
البته هنوزم مطمئن نيستم اصلا مافيا رو بازي كردم يا يه چيز ديگه آخه اولش از جنگ جهاني شروع شد و بعدش هم بايد كاراي يه خلاف كار معمولي رو ميكرديم ، تو مافيا 1 تو هر مرحله كـلي ماموريت ها تنوع داشتن و رسما مشخص بود كه كارهاي مافيايي داريم انجام ميديم اما اين خيلي مسخره بود همش رو با صحنه هاي ( ***) ماست مالي كرده بودن .

:31:عزیز شوخی می کنی یا جدی هستی؟؟

بله متاسفانه همین بود........ .

من قبلا هم اشاره كردم ... توقع از بازي بسيار بسيار بالا بوده ... !!
بايد قبول كنيم كه مافيا يك يك شاهكار بوده و ديگه تكرار نميشه ... ولي نميتونيم بگيم بازي رو خراب كردن ..!‌ایول شهاب جان منم همینو میگم شماره یکش شاهکار بود ولی دوش یه بازی خوب بود همین......"یه بازی خوب" نه زیاد نه کم...دیگه بیاییم بگیم فوق العاده بود و انتظار چندین سال صبرو داشت و بهترین openworld هستش و اینا حرف های بی موردیه به نظر من.....

البته چون این بازی نام مافیا رو یدک می کشه بالطبع این شماره خراب کرده اساسی ولی اگه یه ip جدا بود آره واسه خودش چیز خوبیه...... .

راستی یه عیب فوق العاده بزرگ هم داشت اون هم نبود امکان گشت و گذار ازاد تو بازی بعد از پایانش بود که دیگه هر بازی open world ای باید این مشخصه رو داشته باشه...(البته مافیا 1 داشت)

marvel_malayer
08-09-2010, 12:13
اگر مافیا 1 رو با همین گرافیک(قدرت تخریب پذیری و......) باز سازی می کردند من بیشتر باهاش حال میکردم تا این نسخه جدید ولی بازهم از خیلی بازیها داستانش بهتر بود

abolfazl_gallant
08-09-2010, 16:42
بله مافیا 2 هست ببخشید 15 تا چپتر کمه؟؟؟؟؟؟؟؟جنگ جهانیم جزوی از داستانه سرتون کلاه نرفته

soha is the beSt
08-09-2010, 17:54
واییییییییییییییییییییییی یییییییییی که حالم به هم خورد از این بازی
اینقد مافیا تو مافیا تو میکردین این بود؟:2:
gtaiv رو سر تر میدونم
در ضمن این نظره منه دعوا را نندازیت

hamijoon
08-09-2010, 17:58
اصلا فكر نميكردم اينجوري باشه . كاش مثل همون 1 ميساختن . در كل ارزش 8 سال رو نداشت.

amin 2010
08-09-2010, 18:11
راستی یه عیب فوق العاده بزرگ هم داشت اون هم نبود امکان گشت و گذار ازاد تو بازی بعد از پایانش بود که دیگه هر بازی open world ای باید این مشخصه رو داشته باشه...(البته مافیا 1 داشت)
مراد جان دلیل داره : قرار بوده بازی پایان باز باشه . یعنی نمی فهمی اخر سر ویتو هم میمیره یا نه . اما گویا DLC اخر بازی این قابلیتو به بازی اضافه می کنه البته در قالب شخصیتی دیگر

halflife g
08-09-2010, 20:29
مراد جان دلیل داره : قرار بوده بازی پایان باز باشه . یعنی نمی فهمی اخر سر ویتو هم میمیره یا نه . اما گویا DLC اخر بازی این قابلیتو به بازی اضافه می کنه البته در قالب شخصیتی دیگر

خوب اینکه دلیل نمیشه برادر من...تو شماره 1 یارو کلا افتاد مرد..ولی باز این گشت وگذار آزاد بود......... گشت وگذار که نباید با داستان پیش بره ...... .

کلا این بازی فقط اسمش open world بود....اگه همون اول تو تعیین سبکش مینوشتن.......third person shooter....سنگینتر بودن.

وین رونی
08-09-2010, 21:16
ویتو برای چی افتاد زندان؟10 سال حبسشو کشید اومد بیرون؟اصلاً این مرحله زندان برای چی بود؟برای مهارت در مشت زنی؟!

Leon-117
08-09-2010, 21:49
ویتو برای چی افتاد زندان؟10 سال حبسشو کشید اومد بیرون؟اصلاً این مرحله زندان برای چی بود؟برای مهارت در مشت زنی؟!

ويتو رو به جرم فروختن سهام دولتي(همون برگه ها كه دزديديم و به پمپ بنزيني ها فروختيم)گرفتن.گويا يكي از پمپ بنزيني ها ويتو رو لو داده بوده.
توي زندان با اون پيرمرده كه آشنا شديم گفتش كه من وقتي آزاد شدم كاراي تو رو هم درست ميكنم و آزادت ميكنم.و بعد 6 سال و با كمك پيرمرده از زندان آزاد شديم.

hamijoon
09-09-2010, 02:59
دوستان من الان Chapter 14 . اون دو نفرو كشتم . حالا چيكار كنم . ؟؟

هيچ ماموريتي تو صفحه نيست ..

vahidgame
09-09-2010, 03:05
دوستان من الان Chapter 14 . اون دو نفرو كشتم . حالا چيكار كنم . ؟؟

هيچ ماموريتي تو صفحه نيست ..

باید یه مقدار پول بدست بیارید.
تو نقشه برید نوشته.
بهترین راه هم برای اون دزدی از مغازه اسلحه فروشیه.

Hamid Hamid
09-09-2010, 07:37
ولي خودمونيم حالا درسته كه گيم پلي بازي ضعيف هست اما انصافا يكي از نكات بسيار جالب بازي گرافيك خيلي زيباش هست.مخصوصا از اونجا كه ...:46: و ديگه زمستون نيست.همين باعث ميشه آدم بازي رو دنبال كنه

Hamid Hamid
10-09-2010, 08:18
دوستان يه سوال:من پست ها رو ميخوندم بعضي از دوستان ميگفتن كه نميدونم تو يه مرحله رفتيم اون پيرمرد تو مافيا 1 رو جلو خونش كشتيم و ازين حرفا...! مي خواستم بدونم اين مرحله چپتر چند هست؟ من تا 13 رفتم اما نديدم!

abolfazl_gallant
10-09-2010, 10:12
دوستان يه سوال:من پست ها رو ميخوندم بعضي از دوستان ميگفتن كه نميدونم تو يه مرحله رفتيم اون پيرمرد تو مافيا 1 رو جلو خونش كشتيم و ازين حرفا...! مي خواستم بدونم اين مرحله چپتر چند هست؟ من تا 13 رفتم اما نديدم!

سلام دوست عزیز اون chapter14هست.وقتی من رسیدم به این مرحله حالم خیلی گرفته شد:sad: اگه میدونستم ویتو تامی رو کشته مافیا2 رو بازی نمیکردم

vahidgame
10-09-2010, 13:00
امتیاز 8.5 سایت گیم اسپات به نظرم بهترین امتیاز برای این بازیه.
بیشتر از این نمیشه بهش داد.
بازی مثل شماره یکش شاهکار نیست ولی به نظرم بازم بازی بزرگیه.
از داستان بازی واقعا خوشم اومد. توی چپترهای آخر مخصوصا خیلی غیر قابل پیش بینی می شد.
امسال حداقل توی پی سی بازی با همچنین داستان خیلی خوبی کمتر دیدم.

abolfazl_gallant
11-09-2010, 12:41
جای تمام playboy ها کجاست؟ بازی رو تموم کردم یه دفعه رفتم تو این چیز ها دیدم:18::18:5تاشو دارم

Retired User
11-09-2010, 12:48
جای تمام playboy ها کجاست؟ بازی رو تموم کردم یه دفعه رفتم تو این چیز ها دیدم:18::18:5تاشو دارم

تو بازی مافیا ۲ مجموعا ۵۰ مجله وجود داره:
مجلات موجود در چپتر ۱:

* ندارد

مجلات موجود در چپتر ۲:

* مجله شماره ۱: آپارتمان جو - روی میز وسط هال
* مجله شماره ۳: قبرستون ماشین Bruski - تو یه اتاقک کنار یه پارکینگ سه دهنه

مجلات موجود در چپتر ۳:

* مجله شماره ۱۸: اسکله - بیرون دفتر پاپالاردو
* مجله شماره ۴: خونه ماریا آنجلو - پشت در راهرو
* مجله شماره ۴۰: اداره مدیریت قیمت - طبقه اول روی میز نگهبان
* مجله شماره ۵: اداره مدیریت قیمت - کنار پنجره اتاقی که ازش کلید گاوصندوقو بر می داریم
* مجله شماره ۶: اداره مدیریت بازرگانی - بین قفسه ها تو یه اتاق (دوتا در داره) تو زیر زمین

مجلات موجود در چپتر ۴:

* مجله شماره ۹: مرکز خرید - بعد از کتاب فروشی رو یه جعبه
* مجله شماره ۲: مرکز خرید - کنار در شیشه ای که پشتش پلیس وایستاده
* مجله شماره ۸: پشت بوم - کنار قفسه تو اتاقی که بعد از کشتن پلیسای پشت بوم میرید توش
* مجله شماره ۷: آپارتمان جو - زیر پله ها

مجلات موجود در چپتر ۵:

* مجله شماره ۱۱: بیرون اتاق ۲۳۳ - تو راهرو
* مجله شماره ۱۰: ساختمون روبرویی - تو یه اتاق گوشه طبقه اول
* مجله شماره ۱۲: بعد از تیر خوردن هنری - گوشه اتاق

مجلات موجود در چپتر ۶:

* مجله شماره ۱۳: حیاط زندان - کنار یه زندانی که دراز کشیده
* مجله شماره ۱۴: حیاط زندان - پشت یه اتاقک خاکستری بعد از زمین بسکتبال
* مجله شماره ۱۵: اتاق رختشویی (بعد دعوا با سیاهه) - روی یکی از خشک کن ها

مجلات موجود در چپتر ۷:

* مجله شماره ۱۶: بعد از آزادی - اسلحه فروشی هرری
* مجله شماره ۵۰: آپارتمان جو - ته طبقه آخر
* مجله شماره ۱۷: آپارتمان جدید - طبقه دوم
* مجله شماره ۴۶: آپارتمان جدید - روی میز آشپزخونه (البته ممکنه تو چپتر ۷ دیده نشه)

مجلات موجود در چپتر ۸:

* مجله شماره ۱۹: محوطه کارخونه - تو یه اتاقک قبل از درگیری دوم
* مجله شماره ۲۱: محوطه کارخونه - رو زمین کنار چندتا بشکه نفت
* مجله شماره ۲۰: محوطه کارخونه - قبل از ترک کارخونه تو یه کوچه باریک سمت چپ

مجلات موجود در چپتر ۹:

* مجله شماره ۴۱: بعد ملاقات با فالکون - روی میز بار
* مجله شماره ۲۳: تونل فاضلاب - سمت چپ
* مجله شماره ۲۲: اول کشتارگاه - این طرف پیرمرد خوابیده
* مجله شماره ۲۴: کشتارگاه - رو یه میز پشت دستگاه برزگه

مجلات موجود در چپتر ۱۰:

* مجله شماره ۲۵: خشکشویی هتل - رو میز تو یه اتاق
* مجله شماره ۲۷: راه پله اضطراری - پایین پله ها
* مجله شماره ۲۶: پشت بوم - رو سکوی آسانسور
* مجله شماره ۴۸: خونه جدید - تو حموم

مجلات موجود در چپتر ۱۱:

* مجله شماره ۴۷: خونه لئو - رو یه میز کنار پنجره تو طبقه دوم
* مجله شماره ۲۹: خونه لئو - تو حموم
* مجله شماره ۲۸: آپارتمان اریک (پارتی) - تو اتاق خواب
* مجله شماره ۴۹: آپارتمان جو - کنار تخت خواب
* مجله شماره ۳۰: بار تارا - زیر یه جعبه ته راهرو

مجلات موجود در چپتر ۱۲:

* مجله شماره ۳۲: انبار Seagift - پشت یه کامیون
* مجله شماره ۳۱: انبار Seagift - تو یه کوچه پشت مخزن آشغال
* مجله شماره ۳۳: انبار Seagift (موقع فرار) - زیر تابلو برق سبز

مجلات موجود در چپتر ۱۳:

* مجله شماره ۳۴: رستوران چینی ها - طبقه دوم، گوشه جنوب غربی
* مجله شماره ۳۶: نعشه گاه (!) - تو یه حجره
* مجله شماره ۳۵: زیرزمین - تو یه اتاق (که توش نارنجک و ... هم هست)

مجلات موجود در چپتر ۱۴:

* مجله شماره ۴۴: ساختمون نیمه کاره - گوشه جنوب شرقی طبقه ای که بسته بودنتون
* مجله شماره ۳۷: ساختمون نیمه کاره - اول طبقه سوم
* مجله شماره ۳۸: ساختمون نیمه کاره - طبقه سوم، اتاق سمت راست رو زمین

مجلات موجود در چپتر ۱۵:

* مجله شماره ۴۵: رصدخونه - پایین پله ها
* مجله شماره ۳۹: رصدخونه - غرب پشت بوم
* مجله شماره ۴۳: رصدخونه - پشت تلسکوپ
* مجله شماره ۴۲: رصدخونه - کنار پروژکتور افلاک نما

aha2012
11-09-2010, 13:04
اینم جای مجله ها همراه با عکس محل و نقشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abolfazl35
11-09-2010, 13:43
تو بازی مافیا ۲ مجموعا ۵۰ مجله وجود داره:
مجلات موجود در چپتر ۱:

* ندارد

مجلات موجود در چپتر ۲:

* مجله شماره ۱: آپارتمان جو - روی میز وسط هال
* مجله شماره ۳: قبرستون ماشین Bruski - تو یه اتاقک کنار یه پارکینگ سه دهنه

مجلات موجود در چپتر ۳:

* مجله شماره ۱۸: اسکله - بیرون دفتر پاپالاردو
* مجله شماره ۴: خونه ماریا آنجلو - پشت در راهرو
* مجله شماره ۴۰: اداره مدیریت قیمت - طبقه اول روی میز نگهبان
* مجله شماره ۵: اداره مدیریت قیمت - کنار پنجره اتاقی که ازش کلید گاوصندوقو بر می داریم
* مجله شماره ۶: اداره مدیریت بازرگانی - بین قفسه ها تو یه اتاق (دوتا در داره) تو زیر زمین

مجلات موجود در چپتر ۴:

* مجله شماره ۹: مرکز خرید - بعد از کتاب فروشی رو یه جعبه
* مجله شماره ۲: مرکز خرید - کنار در شیشه ای که پشتش پلیس وایستاده
* مجله شماره ۸: پشت بوم - کنار قفسه تو اتاقی که بعد از کشتن پلیسای پشت بوم میرید توش
* مجله شماره ۷: آپارتمان جو - زیر پله ها

مجلات موجود در چپتر ۵:

* مجله شماره ۱۱: بیرون اتاق ۲۳۳ - تو راهرو
* مجله شماره ۱۰: ساختمون روبرویی - تو یه اتاق گوشه طبقه اول
* مجله شماره ۱۲: بعد از تیر خوردن هنری - گوشه اتاق

مجلات موجود در چپتر ۶:

* مجله شماره ۱۳: حیاط زندان - کنار یه زندانی که دراز کشیده
* مجله شماره ۱۴: حیاط زندان - پشت یه اتاقک خاکستری بعد از زمین بسکتبال
* مجله شماره ۱۵: اتاق رختشویی (بعد دعوا با سیاهه) - روی یکی از خشک کن ها

مجلات موجود در چپتر ۷:

* مجله شماره ۱۶: بعد از آزادی - اسلحه فروشی هرری
* مجله شماره ۵۰: آپارتمان جو - ته طبقه آخر
* مجله شماره ۱۷: آپارتمان جدید - طبقه دوم
* مجله شماره ۴۶: آپارتمان جدید - روی میز آشپزخونه (البته ممکنه تو چپتر ۷ دیده نشه)

مجلات موجود در چپتر ۸:

* مجله شماره ۱۹: محوطه کارخونه - تو یه اتاقک قبل از درگیری دوم
* مجله شماره ۲۱: محوطه کارخونه - رو زمین کنار چندتا بشکه نفت
* مجله شماره ۲۰: محوطه کارخونه - قبل از ترک کارخونه تو یه کوچه باریک سمت چپ

مجلات موجود در چپتر ۹:

* مجله شماره ۴۱: بعد ملاقات با فالکون - روی میز بار
* مجله شماره ۲۳: تونل فاضلاب - سمت چپ
* مجله شماره ۲۲: اول کشتارگاه - این طرف پیرمرد خوابیده
* مجله شماره ۲۴: کشتارگاه - رو یه میز پشت دستگاه برزگه

مجلات موجود در چپتر ۱۰:

* مجله شماره ۲۵: خشکشویی هتل - رو میز تو یه اتاق
* مجله شماره ۲۷: راه پله اضطراری - پایین پله ها
* مجله شماره ۲۶: پشت بوم - رو سکوی آسانسور
* مجله شماره ۴۸: خونه جدید - تو حموم

مجلات موجود در چپتر ۱۱:

* مجله شماره ۴۷: خونه لئو - رو یه میز کنار پنجره تو طبقه دوم
* مجله شماره ۲۹: خونه لئو - تو حموم
* مجله شماره ۲۸: آپارتمان اریک (پارتی) - تو اتاق خواب
* مجله شماره ۴۹: آپارتمان جو - کنار تخت خواب
* مجله شماره ۳۰: بار تارا - زیر یه جعبه ته راهرو

مجلات موجود در چپتر ۱۲:

* مجله شماره ۳۲: انبار Seagift - پشت یه کامیون
* مجله شماره ۳۱: انبار Seagift - تو یه کوچه پشت مخزن آشغال
* مجله شماره ۳۳: انبار Seagift (موقع فرار) - زیر تابلو برق سبز

مجلات موجود در چپتر ۱۳:

* مجله شماره ۳۴: رستوران چینی ها - طبقه دوم، گوشه جنوب غربی
* مجله شماره ۳۶: نعشه گاه (!) - تو یه حجره
* مجله شماره ۳۵: زیرزمین - تو یه اتاق (که توش نارنجک و ... هم هست)

مجلات موجود در چپتر ۱۴:

* مجله شماره ۴۴: ساختمون نیمه کاره - گوشه جنوب شرقی طبقه ای که بسته بودنتون
* مجله شماره ۳۷: ساختمون نیمه کاره - اول طبقه سوم
* مجله شماره ۳۸: ساختمون نیمه کاره - طبقه سوم، اتاق سمت راست رو زمین

مجلات موجود در چپتر ۱۵:

* مجله شماره ۴۵: رصدخونه - پایین پله ها
* مجله شماره ۳۹: رصدخونه - غرب پشت بوم
* مجله شماره ۴۳: رصدخونه - پشت تلسکوپ
* مجله شماره ۴۲: رصدخونه - کنار پروژکتور افلاک نما

سلام
ببخشید اگر سوالم بیجا بود
من این بازی رو هنوز نصب نکردم بیشتر تو کار gta سان آندریاس هستم
دوستم این بازی رو داره میخواد عکسهاشو استخراج کنه
آیا برنامه ای هست که بشه با اون عکساشو استخراج کرد مثل gta

MILIN3M
11-09-2010, 14:44
بعد این همه سال خیلی نامیدم کرد...چهره ها همه اتنگار خمیر اسباب بازی ساختن.. اعضای بدن از تو لباس ها یا بدن دیگران رد میشن..

tommy vercetti
11-09-2010, 15:11
بازی بالاخره تموم شد.
پایان بازی خیلی بد بود، به گونه ای که حس کردم بازم ادامه داره، ولی یه دفعه با اسم سازندگان برخورد کردم، با خودم چند بار گفتم چه قدر بد!!! نا امید بودم، بیشتر هم شدم.
ممنون.

huggy
11-09-2010, 23:21
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان، شرمنده که خیلی طول کشید مسافرت بودم!!
چپتر 13 (14 سپتامبر)

آپارتمان جو
تلفن زنگ میزنه و هنری پشت خطه!! و میگه فالکون از ماجرای فروش مواد خبر دار شده !! و ما باید 60000$ بهش بدیم ! ولی ما حتی پول کافی برای برونو نداریم! ویتو میپرسه که چیکار کنیم ؟ هنری جواب میده که پشت تلفن نمیتونم حرف بزنم بییاد پارک تا باهم حرف بزنیم !!
تو پارک
ویتو و جو وقتی میرن تو پارک میبینن که چند تا چینی دارن با چاقو هنری رو تیکه تیکه میکنن! بعد از اینکه چینی هارو میکشن جو میره بالا سر هنری و میگه که : کدوم آدم مریضی این کارو کرده ؟؟ ویتو هم جیب هنری رو میبینه و میگه که تمام پول هارو برداشتن!! بعد به جو میگه که ما باید بریم پلیس ترتیب هنری رو میده!! و یهو وانگ رو میبینه !! و با جو دنبالش میکنن!
تو ماشین
ویتو میگه که الان فقط جای وانگ رو پیدا میکنیم و بعدا با نیروی کمکی میریم دخلشو میاریم ما الان باید عاقلانه فکر کنیم. و جو هم میگه باشه.
جلوی در
جو میگه بریم تو و ویتو میگه که ما باید با نیروی کمکی بریم تو !!! و جو با اصرار راضی میکنتش که فقط برن تو و ببینن که جریان چیه.
جلوی در ورودی
دو تا چینی میگن که فقط اعضا اجازه وارد شدن دارن و جو هر دوشونو میکشه . ویتو میگه که قرار ما این نبود و بعد شروع میکنن به تیر اندازی.
تو اتاق وانگ
وانگ ازشون میپرسه که چی میخوان و ویتو جواب میده که : میخواییم بدونیم چرا دوست مارو کشتی ؟ وپولاش کجان ؟ وانگ جواب میده : که هنری برای دولت کار میکرده و اون معاملمونو لو داده !! ویتو میگه که : یعنی هنری یه جاسوس بود ؟؟ جو میگه : داره چرت و پرت میگه!! و ازش میپرسه که پولا کجان ؟؟
وانگ جواب میده که اگه من بگم پولا کجان اونا منو میکشن و بعد جو یه گلوله تو سرش خالی میکنه و میگه که اون هیچ وقت به ما راستشو نمیگفت !!
جلوی آپارتمان جو
جو : امروز عجب گندی زدیم !! ما یکی از رئیساس چینی هارو کشتیم و حالا اونا هم به فکر انتقام میفتن !!! ویتو میگه که : ممکنه هنری جاسوس باشه ؟؟ جو جواب میده : حتی فکرشم نکن!! من میرم خونه یه چیزی بخورم . فردا بهت زنگ میزنم.

پایان چپتر 13

Jeff hardy M
11-09-2010, 23:27
سلام
ببخشید اگر سوالم بیجا بود
من این بازی رو هنوز نصب نکردم بیشتر تو کار gta سان آندریاس هستم
دوستم این بازی رو داره میخواد عکسهاشو استخراج کنه
آیا برنامه ای هست که بشه با اون عکساشو استخراج کرد مثل gta
سلام
فكر كنم منظورت pc هست ...اگه منظورت تو pc هست اينجا تاپيكش نيست ... ولي ميتونيد screen print كنيد (PC) :13:

Hamid Hamid
12-09-2010, 07:02
سلام دوستان.
منم بازي رو تموم كردم.
در مجموع به نظرم به جز گرافيكش به غير از زمستون بازي آنچنان جالب نبود.باگ هم داشت...
من كه رفتم سراغ red Dead Redemotion گيمي كه بخاطرش 360 خريدم

MILIN3M
12-09-2010, 10:52
جالبه وقتی میری تو نقشه اهنگی که میزنه یاد اویل3 میوفتم میرفت تو اینورتوری...

Layken
12-09-2010, 10:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته اوباشی که دیدند مافیا شدند

با خودم فکر می کنم چی میشد روزی من هم عضوی از مافیا می شدم و در این سازمان بزرگ جایی داشتم این موضوع حتی من را با دیدن فیلم های مافیایی و شاهکارشان پدر خوانده در ذهن من قوی تر میشد و هر بار مرا تشنه این سازمان می کرد اما وقتی 8 سال پیش بازی مافیا را بازی کردم فهمیدم که این کار اصلا با ذائقه من سازگار نیست در واقع مافیا شخصیت هایی را می خواهد در خور خود تنها مشکل من این بود که نمی تونستم دکمه سودیچ بمبی را که به یک پل قدیمی با قدمتی 50 ساله دارای طول و عرض ی با صفا و قرار است دوستانم کع از طرف رئیس فرمان کشته شدنشون اومده فشلر بدم. اما بعد از 8 سال این طرز تفکر بعد بازی کردن مافیا 2 تغییر کرد تا جایی که افیا را به عنوان یک سازمان پوچ و بی ارزش در ذهن من تبدیل کرد

بالاخره بعد از 8 سال انتظار ادامه بازی مافیا با عنوان مافیا 2 منتشر شد بازی به دلیل شاهکار بودن قسمت اول خود همه را چشم به راه کرده بود تا باز حال و هوای یک سازمان بر جسته مافیا را به ما انتقال دهد این بار 2k ساخت بازی را بر عهده دارد و می داند که رقیبش (پدر خوانده2 ) کارنامه بدی از خود به جا گذاشت و این بابت کاملا راضیست.

شلیک کن ویتو..

گیم پلی ..: در ابتدا مبنای ساخت بازی مافیا 2 یک سبک Open word بود اما این موضوع به مرور کم رنگ شد و اینکه در نسخه نهایی شاهد یک بازی کاملا خطی بودیم یک شوتر سوم شخص که تحول انچنانی در گیم پلی خود ندارد و با به کاربردن المان های موفق گیم پلی در این زمانه یک لذت خاصی به بازی بدهد .

بازی در شهر بزرگ نیویورک روی میدهد شهر بسیار دقیق و مشابه با ان دوران طراحی شده است و برای تردد در شهر باید از ماشین های ان دوران استفاده کنیم. رانندگی در مافیا 2 بسیار لذت بخش کار شده و سازندگان از هر نوع اصولی برای ایجاد لحظاتی ناب در رانندگی استفاده کرده اند چون می دانند که بخش اعظمی از بازی در رانندگی طی خواهد شد. بازیباز می تواند ماشین های شیکی که در کنار خیابان هستند را با روش جدیدی که به بازی اضافه شده قفلشان را باز کرد و سواری کرد اما یک المان بسیار موفق مافیا 1 در این قسمت حذف شده است ان هم امکان تردد با (اتوبوس و ترن) هستش من خودم در مافیا 1 اکثر رفت امدهای خود را با همون وسایل نقلیه عمومی انجام می دادم ولی چرا این موضوع این جا حذف شده معلوم نیست مثل همه بازی های سوم شخص حالت کاورگیری سیستم بازگشت خون و تیراندازی که همگی روندی کاملا اشنا دارند و تیراندازی در همان ابتدا دست بازیباز میاید. با توجه به زمان بازی در دوران جنگ جهانی دوم سلاح ها کامل به ان دوره برمی گردد ( کلت، مسلسل ،شاتگان،موتولوف و نارنجک...) که با پیشروی در بازی هر کدام به بازیباز داده می شود که البته می توان از فروشگاه سلاح هم خریداری کرد. و بازیباز می تواند برابر با سلیقه خود از انها استفاده کند.

در مافیا 2 انقدر چشم به خط قرمز روی نقشه می دوزیم که اخر هیچ گونه اشناییتی با خیابانها ،

کوچه ها و اطراف پیدا نم یکنیم موردی در بازی که ادعای Open word بودن را می کند کاملا باید رعایت شود. کل نقشه بازی در چند مغازه ..(لباس فروشی.،جایگاه گاز،غذافروشی،اسلحه فروشی، تعمیر کار..) خلاصه می شود اما واقعیت اینه که همه انها بلااستفاده هستند گاز که اصلا نیازی به انها نیست ، لباس هم که فرصتی نیست، اسلحه هم که خود گیم پلی بازی اهدا میکند تعمیر کار هم که خدابده برکت اگر پولی بود هستیم در خدمتش وگرنه خیابان هست و هزاران ماشین معلوم نیست این تعمیر کار به چه درد می خورد چون در صورتی که ماشین ما در گاراژ خانه با یک دکمه تعمیر و تزیین می شود چه نیازی به این مورد خواهد بود وقتی خون بازیباز برم یگردد یا یخچالش همیشه پر است چه نیازی به غذای بیرون خواهد بود پس این بازی کاملا خطی خواهد بود از جمله المانهای خوب حذف شده در این قسمت امکان تیراندازی از داخل ماشین بود که واقعا یک

نزول بزرگ محسوب میشه بخواب بلند شو یک چاپتر رد کن برو پول بگیر کارت رو انجام بده بعد بیا بخواب که یک چاپتر دیگه هم تموم کنی مافیا یک به طولانی بودن گیم پلی خود می بالید اما مافیا 2 در عرض کمت راز 3 ساعت 10 چاپتر را رد می کند که این گیم پلی کاملا کوتاه رو نشون میده گیم پلی بازی مافیا 2 واقعا زیباست چون نشان میده که روش کار شده اما تا میاد خودی نشان بدهد تمام میشه

امتیاز..: 8.5

موزیکهای کلاسیک

موزیک و صدا..: بازی با یک موسیقی خوب در منو شروع میشه موسیقی که ندای یک بازی احساسی در خور عواطف نامش می نوازد . موسیقی بازی بنا به مراحل و حساسیتش به خوبی پخش می شود و هر بار حس تپندگی خاصی به قلب انسان می دهد در خود بازی نیز به دهه 40 ..50 میلادی و موزیک های رادیو نیز اهنگا های خاص ان دوران را پخش می کند به دلیل ایتالیایی بودن برخی کاراکترها و شخصیت اصلی بازی کمی لحجه خوب ایتالیایی نیز دارند. افکتهای صداگذاری خوب و باور پذی رانجام شده اند صدای خود ویتو هم جای تحسین دارد.

امتیاز...: 9

پر از جززیا ت این بار د رpc

گرافيك..:تحسین بازیباز زمانی به رخ کشیده می شود که صحنه انفجار یک اتومبیل را با تیکه هاش که پرت و می وشند میبینیم یا سنگرهایی که اطمینانی به محکم بودنشان نیست و هر ان امکان خراب شدنشان هستش فیزیک به کا رفته در بازی واقعا عالی هستش که این موضوع د رمنسول کمی کم رنگ نشون داده شده و اون تیکه و خرد های موارد فوق در pc بسیار بهتر و زیباتر هستند فیزیک به کار رفته در تصادفات و ماشین ها هم تا حدی است که قابل قبول باشد اما هیچ وقت داغون شدن ماشین را از بغل ندیدم حتی زمانی که چپ می شدند . طراحی چهره کاراکترها هم عالی کار شده از ویتو گرفته با اون خط زخمی که روی صورت دارد تا اون دست فروش کنا رخیابان همگی نشان دهنده توجه بر روی چهره انهاست چهره اکثر خانم ها با هم یکی هستش و به ندرت در یک صحنه 2 تا خانم متفاوت دیده می شود (خواهر ویتو..خانم های پیش جویی...خانم های داخل دیسکر....) همگی دارای یک مدل چهره بودن فضای شهر نیویورک هم در دهه 50 عالی هستش بعضی اوقات که در خیابانها رانندگی می کدم دقیقا GTA قدیم تو ذهنم مرور میشد هنر سازندگان تا جایی میرسه که در یکی از خیابانهای اصلی شهر کنار پارک مرکزی نیویورک یک ساختمان نیمه کاره وجود داشت که همان ساختمان را در GTA دیدم که درست شده تبدیل به یک برج شده اما با همان مای قدیمی فضای بازی در نمای زمستان و فصل های بهار و زمستان دیده می شود نورپردازی عالی بازی در شبها که همراه با نورای چراغ ماشین ها روبرو میشیم دیدنی هستند

امتیاز..:9

دسته اوباشی که دیدند مافیا شدند

داستان و هیجان..: پسر کوچولویی که همراه با خانواده خود پا به رویای امریکایی دهه 40 م یگذارد. خانواده ای که جز هزاران مهاجری بودند که در ان زمان به امریکا مهاجرت کردند ویتو کوچولویی که بنا با سن کمش باید با بزرگترین مشکلات زندگی دست و پنجه نرم میکرد خانه..پول..خانواده//فقر...همگی مسیری هستند که پسر مار ار زود بزرگ م یکند و مجبور به انتخاب راه های نادرست در کنار دوستانش که یکی جویی نام دارد همه کاری این دو می کنند ویتو دزدی می کند ..دستگیر می شود به عنوان یک نظامی ایالت متحده به جنگ می رود سرنوشت او را زنده نگه می دارد به وطن باز می گردد باز پیش خانواده و دوست قدیمی خود جویی در همان ابتدا مشکلات خانواده رو میبیند و تصمیم به جبران می کند که د راین راه.....

داستان بازی یک کتابی است به نام بازی . کتابی که زندگی یک فرد را روایت میکند اما گاه ورق های این کتاب را موش بد جوری جویده است کل بازی در 15 چاپتر روایت می شود مراحلی بسیار کوتاه که هر بار عطش بازیباز را به ورود به مافیا بسیتر می کند عنوان بازی این انتظار را می دهد که هر چه زودتر ما باید یک مافیا بشیم و کا رخود را مافیایی ادامه بدهیم مراحل بازی تا 5 چاپتر به حل مشکلات خانواده میگذرد تا این که به زندان مافتیم بعد از زندان دوباره 3 چاپتر بیهوده گذر می کند معلوم نیست ویتو چرا بعد زندان یه سری به خواهر خود نمیزند.

تا این که درچاپتر 10 بازی با یک سوگند نامه وارد مافیا می شود واقعا در ان لحظه چقدر خوشحال بودم چون دیگه می تونستم مافیایی لباس بپوشم با یک بارونی بزرگ کلاه لبه دار و کراواتی شیک اوج هیجان بازی زمانی بود که پای چشم بادامی ها به بازی باز شد کشتن هنری به دلیل دخالت در سیاستهای خرید و فروش مواد مخدر انتقام و در اخر هم جویی یک سازمان مافیایی هیچ وقت قاچاق د رحد خرده فروشی نم یکند زمانی که ما در پیش بزرگان مافیا سوگند می خوریم دیگه جایی برای مثقال مثقال مواد فروختن نیست در خیابانها مثل ولگرده مشت و لگد انداختن نیست مافیا باید تروتمیز بورد یک سناتو ..رئیس جمهو رنمایند ه یا .....را ترور کند برگرد بی صرو صدا نه این که سر یک موضوع ناچیز روی پول بحث کنیم مافیایی ها از هم محافظت م یکنن چیزی که اینجا خیلی کم رنگ بود .

د ریکی از مراحل بازی نیاز به یک تیربار هستش با ویتو رفته تیربار را م یخریم برمی گردیم (یک چاپتر تمام) بعدش میریم د رخونه ای مستقر میشیم تا با استفاده از ان سلاح ماموریت خود را انجام دهیم بعد این که هنری فریاد زد اومدند دسته رو گرفتم تا با تیربار سوراخ سوراخشون کنم اما دیدم 2 نفر پیاده شدند از ماشین بعد هنری و جویی گفتند که بریم موندم چی کا رکنم اخه پس هیجان تهیه این تیر بار برای چی بود ...

هوش مصنوعی باز یبه ترتیب بد تا خوب بودن..( مردم عادی..پلیسها..دشمنها..دوستان مان) مردم خیابانها که هیچی مخ نداشتند . پلیس ها هم خدا بده برکت لشکرشون رو با چند دلار حذف می کردیم دشمن ها هم گاهی اوقات قاط می زدند و وسط معرکه به انتظار مرگ میرفتند و دوستانما ن به حق انصاف خوب تیراندازی و پیشروی می کردند

امتیاز..: 8

مافیا نتوانست انتظارات را براورده کند یعنی کلا این دوره زمونه همه بازی ها نمی تونن

اون چیزی رو نشون بدن که بازیبازها انتظار دارند نه اوج اوج بود نه اون ته دره....خوب با اصالت اما نامتعادل کمی ناراحت شدم که ویتو بود که سالیاری رو کشته بود اون کارکتر بزرگ مرد بود

امتياز كل..: 8.5

abolfazl_gallant
12-09-2010, 15:23
لطفا پاک شود

tommy vercetti
12-09-2010, 15:30
سلام دوستان
اگه کسی عکس تمام playboy ها رو میخواد بگه براش پیغام خصوصی کنم همش هست:21::21:چون یه دفعه از سایت اخطار.....
می تونید یه لینک کنید ؟
منظورم اینه که لینکش رو قرار بدید یا یه جا آپ کنید،
اگه این جوری کنید خیلی بهتره.

abolfazl_gallant
12-09-2010, 15:35
می تونید یه لینک کنید ؟
منظورم اینه که لینکش رو قرار بدید یا یه جا آپ کنید،
اگه این جوری کنید خیلی بهتره.
لینکش هم هست پس لینکو براتون بفرستم

tommy vercetti
12-09-2010, 15:42
لطفا پاک شود.
ممنون.

tommy vercetti
12-09-2010, 15:55
دوستان ببخشید راهی داره که بعد از اتمام بازی بشه این مجله ها رو برداشت؟
ممنون

abolfazl_gallant
12-09-2010, 16:03
لطفا پاک شود.
ممنون.
چی پاک بشه؟:31:

tommy vercetti
12-09-2010, 17:55
چی پاک بشه؟:31:
بنده پستم رو می گفتم.
احساس کردم جاش در این جا نیست،
ممنون.

لطفا این هم پاک شود.
ممنون.

halflife g
12-09-2010, 18:09
سلام دوستان
اگه کسی عکس تمام playboy ها رو میخواد بگه براش پیغام خصوصی کنم همش هست:21::21:چون یه دفعه از سایت اخطار.....

دوست عزیز یه کم رعایت کنید.......شاید کسی با سن پایین داره پستای من و شما رو میخوونه........دادن لینک برای اینجور چیزا برای بچه ها کار درستی نیس..... .

abolfazl_gallant
12-09-2010, 18:21
دوست عزیز یه کم رعایت کنید.......شاید کسی با سن پایین داره پستای من و شما رو میخوونه........دادن لینک برای اینجور چیزا برای بچه ها کار درستی نیس..... .
گفتم که پیغام خصوصی میدم برای همه که نه برای کسایی که میشناسمشون

Hamid Hamid
12-09-2010, 18:48
سلام دوست عزيز.
به نظرم شما واسه آدم 45 ساله هم نگو كه كجا هستن!! چون بچه بازيه!
آخه خدا وكيلي شما خودتون قضاوت كنيد اين گيمه اينا به خورد مردم دادن؟!!
چقدر مسخره! نه گيم پلي نه داستان نه ... اونوقت ورداشتن اين عكساي مسخره تر از خودشون رو گذاشتن واسه اينكه 4تا آدم رو گول بزنن و فروششون بالاتر بره!(حالا باز اگه عكس 2تا آدم معروف بود يه چيزي اينا كه دره پيتن!:31:)
بابا مافيا 1 كجا و اين 2 مسخره كجا!!

abolfazl_gallant
12-09-2010, 19:00
az hame dostan mazerat mikham khodamam pashimon shodam be bozorgie khodeton bebakhshid:11::11:

halflife g
12-09-2010, 19:01

ok....مشکلی نیس..منم که صاحب تاپیک نیستم که به شما دستور بدم...

فقط خواستم بگم کلا خیلی در مورد این مجله ها پست ندین..کسایی که فکرشونم به اینجور چیزا نبوده ..با دیدن پستای من و شما فکرشون معطوف میشه

ممنون

molaali
12-09-2010, 19:12
مسئله به خوبي و خوشي حل شد!

roham_06
12-09-2010, 19:16
من بازی رو تا آخر رفتم.. بعدش فهمیدم همچین مجله هایی هم هست :دی ...

abolfazl_gallant
12-09-2010, 19:37
ok....مشکلی نیس..منم که صاحب تاپیک نیستم که به شما دستور بدم...

فقط خواستم بگم کلا خیلی در مورد این مجله ها پست ندین..کسایی که فکرشونم به اینجور چیزا نبوده ..با دیدن پستای من و شما فکرشون معطوف میشه

ممنون
اختیار دارین حق با شماست دیگه تکرار نمیشه:11:

underworld
12-09-2010, 21:42
جالبه برام که سازندهای بازی چقدر توی ساختن لوکیشن های بازی زحمت کشیدن
مثلا در طول بازی شما چندبار محل زندگیتون عوض میشه...و اگه نگاه دقیق بندازین دکوراسیون هر خونه کاملا با قبلی فرق داره
هنوز توی کف خونه Joe موندم که واقعا چه نیازی بود که (توی چپتر 12 اگه اشتباه نکنم) اینقدر تغییر بدنش...اونم چه تغییری!!..واقعا خوشکل شده بود
باید بگم شهر Empire Bay هم واقعا زیبا طراحی شده
حیفه که بعد از اتمام بازی نتونیم توش گشت و گذار کنیم
به نظرم بازی هم از نظر گیم پلی هم داستان عالی بود...فقط گرافیکش توی کنسول یکم پایین بود...اونم فقط به خاطر رزولوشن پایین که خیلی توی زیبایی گرافیک تاثیر گذاره
کسی خبر داره که آیا این DLC که میگن براش اومده و میشه توی شهر هم گشت زد برای کنسول هم اومده؟

MILIN3M
12-09-2010, 23:56
یه صحنه باحال دیدم تو شهر ول می پلکیدم..یه سرباز که از جنگ برگشته بود محوه تماشای مغازه لباس فروشی زنونه شده بود.....باز بگید سربازی خوبه :دی :دی

halflife g
13-09-2010, 00:01
کسی خبر داره که آیا این DLC که میگن براش اومده و میشه توی شهر هم گشت زد برای کنسول هم اومده؟

کلا چهار تا DLC هستش که فعلا یکیش اومده.....اگر برید xlive میتوین از اونجا دانلود کنید....خودم بازیش نکردم ولی میگن قابلیت گشت وگذارش کمی از اون حالت خطی بازی اصلی بهتره...... .

رضا جنگنده
13-09-2010, 21:56
سلام
پس ادامه داستان چي شد؟

underworld
14-09-2010, 00:37
بچه ها یه چیز جالب از داستان بازی متوجه شدم
اگه مافیا 1 رو تموم کرده باشین, باید یادتون بیاد که آخرش شخصیت اصلی داستان یعنی Thomas Angelo رو دو نفر میکشن ..به دلیل اینکه رفته بود پیش پلیس و یه باند مافیایی رو لو داده بود
دوستانی که چپتر 13 رو بازی کرده باشند میدونن که بهتون یه ماموریت داده میشه که برین به یه نفر که تحت محافظت پلیسه یه پیغام برسونین و بکشینش
اون یه نفری که به دست شما دو نفر( Joe و Vito ) کشته میشه همون کسیه که توی مافیا1 باهاش داشتین بازی میکردین

vahidgame
14-09-2010, 00:42
بله اینو فکر کنم دیگه همه می دونن :31:

underworld
14-09-2010, 00:49
بله اینو فکر کنم دیگه همه می دونن :31:
گفتم شاید بعضیا دقت نکرده باشن...از اونجایی که فامیلیشو صدا میزنه...یادمه بیشتر Tommy صداش میکردن
راستش چون من 3 بار تمومش کردم یادم مونده بود فاملیش چی بود
بهر حال جالب بود

MILIN3M
14-09-2010, 01:51
من نمیدونم بازی شماره یک به اون شاهکاری برای چی وقتی سازنده ها میدونن اون نسخه شاهکاره شماره دوشو دقت نمیکنن یهنی خودشون موقع تست این همه باگ این همه بی دقتیو ندیدن؟؟؟؟جدا چرا؟ووتو ارت ورک ها نشون میده دوستمون هم از ماشین شلیک مینه اما تو بازی نیست یا مثلا مگه قرار نبود تو بازی بین مردم بچه هم باشه یا حیون؟؟ خبری نیست که؟؟

SADEGH 7
14-09-2010, 16:13
سلام خدمت کنسول بازان.یه باگ جالب تو نسخه ی pc دیدم که پیشنهاد می کنم شما هم ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید:11:

NAZISM
16-09-2010, 23:53
یکی از دوستان عزیز (huggy)که زحمت ترجمه داستان بازی رو انجام میدن هنوز چیتر چهارده و پانزده رو ننوشتن؟ما مردیم و زنده شدیم
برادر کجایی؟

MILIN3M
17-09-2010, 00:46
من این مرحله که ویتو میفهمه کی پدرشو کشته رو نمیتونم رد کنم حتی رو ایزی نمیتونم..اونجا که اون اولی رو میکشیم بعد باید بریم تو انبار دنبال اون مرد چاقه اونجا میکشنم 20 دفعه بیشتر رفتم..هنوز تیر نزده با کوکتول مولوتف میزنن...کجا وابسم یا چطور بکشمشون گیر ککردم بچه ها کممممک

underworld
17-09-2010, 02:09
من این مرحله که ویتو میفهمه کی پدرشو کشته رو نمیتونم رد کنم حتی رو ایزی نمیتونم..اونجا که اون اولی رو میکشیم بعد باید بریم تو انبار دنبال اون مرد چاقه اونجا میکشنم 20 دفعه بیشتر رفتم..هنوز تیر نزده با کوکتول مولوتف میزنن...کجا وابسم یا چطور بکشمشون گیر ککردم بچه ها کممممک
یه ماشین بیرونه ساختمون پارکه...سوارش شو باهاش برو داخل بعد ازش پیاده شو پشتش کاور بگیر

Hamid Hamid
17-09-2010, 07:57
اونجا رو منم مشكل داشتم.
تنها كاري كه ميكنه اين كه تا ميري تو انبار 2.3 تا آدم اوليا رو كه كشتي زود از اون پله ها برو بالا و اون مرتيكه رو بكش وگرنه همينجور هي آدم ميباره!

MILIN3M
17-09-2010, 11:27
امتحان کنم ببینم چی میشه

huggy
18-09-2010, 03:43
warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
چپتر 14(25 سپتامبر)

آپارتمان ویتو
تلفن زنگ میزنه و جو پشت خطه و میگه : ادی یه کاری داره که توش پول خوبیه !! و ما هم میتونیم پولودیم به برونو !!
تو ماشین جو
جو: ادی گفت که این کار برای خانوادس!! این یارویی که میریم بکشیمش خیلی وقته که دنبالشن ولی تازه جاشو پیدا کردن و میگن توسط پلیس ها ازش محافظت میشه ! ولی ما می تونیم از پسش بر بیاییم !! ( من مافیا 1 رو بازی نکردم ولی اینطور که دوستان میگن این یارو همون تامی آنجلو هستش !!) و میگه که بعد از این کار ویتو باید بره پیش دریک .
تو دفتر دریک
پاپالا میگه که یکی از کارگرامو چون سر کار نیومده دیروز اخراجش کردم !! حالا هم رفیقاش میگن که تا دوستشون سر کار برنگرده کار نمیکنن و من الان میخوام نشونشون بدم که کار یعنی چی!!
تو گارگاه
دریک پاپالاردو : همتون برید سرکار تا مشکلی پیش نیاد !!! و پیرمرده میگه : ما فقط می خواییم دوستمون برگرده سر کار اون خانواده داره !! دریک جواب میده: اون یه هفته سر کار نیومد!! پیر مرد: چون وقتی داشت برای تو کار میکرد افتاد و دستش شیکست !! پسر جوونه میگه : این خپل احمق برای ما ها هیچ ارزشی قائل نیست < کمی با هم دعوا میکنن که استیئ با ته تفنگش میزنه تو دل پسره ! و دریک میگه : اگه میخوایید شما ها هم اخراج نشید یا مشکل دیگه ای پیش نیاد برید سر کارتون. و همه هم میترسن .
دریگ به ویتو میگه : بیا بریم ویتو اینا همشون یه مشت ترسو بدرد نخورن !!
که بهو پیر مرده میگه : ویتو ؟؟ تو پسر اسکالتا هستی ؟؟پدرت همیشه از تو تعریف میکرد !!
چرا با وجود اینکه اینا، اون بلا رو سر پدرت اوردن هنوز داری باهاشون کار میکنی ؟ ویتو میپرسه مگه اونا با پدرم چی کار کردن ؟؟
پسر جوونه میگه : اونا پدرت رو کشتن !! پیر مرده ادامه میده که : یه روز پدرت و استیو دوتایی رفتن بیرون و وقتی برگشتن استیو تنها بود و لباساش خیس شده بود !! و بعدا فهمیدیم که پدرت غرق شده !! ویتو به استیو میگه : اینا چی دارن میگن ؟؟ لباسات خیس شده بود چون داشتی به پدرم کمک میکردی از آب بیرون بیاد درسته ؟؟
استیو جواب میده : نه ، لباسام خیس شده بود چون پدرت زیر آب نمیموند !!
دریک میگه : ویتو به خانواده خودمون فکر کن !! و این موضوع رو ولش کن !! بعد هم که میره دریک رو میکشه !!!
آپارتمان جو
ویتو میاد در خ.نه جو و زنگ میزنه! ولی جو خونه نیستش و یعد ویتو توضیح میده: جو خونش نبود و من رفتم تا یه چیزی بخوروم 2 ساعت بعد که برگشتم هنوز خونش نبود و هوا هم داشت تاریک میشد و من هم داشتم نگران میشدم، پس رفتم دنبالش !
تو رستوران
ادی رو میبینه و ادی میگه : هنری رو چینی ها وسط پارک تیکه تیکش کردن !! و ویتو خودشو میزنه به کوچه علی چپ !! و میگه من هیچی از ماجرا خبری ندارم ! ادی میگه: هر چی باشه هنری تنها نبوده!! چند نفر هم ریختم محله چینی ها و رئیسشونو کشتن !! حالا اونا فکر میکنن یا کار ما بوده یا کار وینچی و از اونجایی که مطمئن نیستن کدوممون بودیم برای انتقام به هر دو حمله می کنن !! و این یعنی یه جنگ !!!
تو مغازه جوزف
ویتو: جو رو ندیدی ؟ جوزف جواب میده : چرا دیدمش، دنبال کار میکشت ! ولی قبل از اینکه حرفمونو تموم کنیم افراد وینچی اومدن و بردنش !!
تو رستوران
ویتو به دو نفر میگه جو کجاست ؟ و جواب میدن پیش وینچیه ! ویتو میگه جو که با شماها کاری نداشته ! یارو جواب میده : وینچی اینطور فکر نمیکنه ! و تو هم باید بیای ! ویتو میگه اگه نخوام بیام چی ؟ یارو میگه تفنگ من اینو نمیگه !!
تو ساختمون-پیش جو
ویتو از جو میپرسه که چی شده ؟ جو جواب میده : وینچی میخواد از یه سرس مسائل سر در بیاره !
وینچی میاد و میگه : یکی به چینی ها حمله کرده و اونها هم سعی کردن منو بکشن !! و چندتا از افرادمو کشتن !! و من فکر میکنم که این همش تقصیر شما هاست !! حالا به من توضیح بدید که چی شده ؟؟ ویتو میگه : ما چیزی نمی دونیم !! بعد یارو ویتو رو میزنه و ویتو هم بیهوش میشه !!
تو ماشین -بعد از فرار از ساختمون
جو از ویتو به خاطر نجات جونش تشکر میکنه !! و میگه من بدجوری زخمی شدم منو ببر پیش دکتر !
پیش دکتر
دکی میگه معلوم هست چه خبره ؟؟ همین الان دو تا از دوستاتونو اوردن اینجا و الان هم خودتو اوردن !! این زندگییه که خودتون خواستید !! همش جنگ و کشتار و خون و........
پیش برونو
برونو میگه پولو اوردی هان ؟؟ من شنیدم هنری توسط چینی ها مرده !! و همچنین شنیدم به چینی ها حمله شده !! چینی ها هم فکر میکنن کار ایتالیا یی ها بوده برا همین هم به وینچی حمله کردن !! و وینچی هم انداخته تقصیر فالکون و چینی ها به فالکون هم حمله کردن و یه جنگ بوجود اومده !!
بذار یه سوال ازت بکنم : مطمعنی این پولی که گرفتی برات سود داشت ؟؟ ویتو جواب میده: تو پولتو گرفتی و بقیش دیگه به تو ربطی نداره !!
برونو ازش میپرسه که اسنت جیه ؟؟ ویتو جواب میده : ویتو اسکالتا !!
برونو میگه: من قبلا یه اسکالتا میشناختم ولی اون مثل تو به موقع قرضشو نمیداد !! بی چاره زنش !! ویتو میگه پس پدرم از تو پول قرض کرده بود هان ؟؟؟ برونو جواب میده : من مجبورش نکرده بودنم تا ازم پول قرض بگیره !! همین طور که تو رو مجبور نکرده بودم !! اگر هم با من کار داشتی میدونی منو کجا پیدا کنی!! و با دستش اشاره میکنه که برو بیرون.

پایان چپتر 14

abolfazl_gallant
18-09-2010, 09:59
warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
چپتر 14(25 سپتامبر)

آپارتمان ویتو
تلفن زنگ میزنه و جو پشت خطه و میگه : ادی یه کاری داره که توش پول خوبیه !! و ما هم میتونیم پولودیم به برونو !!
تو ماشین جو
جو: ادی گفت که این کار برای خانوادس!! این یارویی که میریم بکشیمش خیلی وقته که دنبالشن ولی تازه جاشو پیدا کردن و میگن توسط پلیس ها ازش محافظت میشه ! ولی ما می تونیم از پسش بر بیاییم !! ( من مافیا 1 رو بازی نکردم ولی اینطور که دوستان میگن این یارو همون تامی آنجلو هستش !!) و میگه که بعد از این کار ویتو باید بره پیش دریک .
تو دفتر دریک
پاپالا میگه که یکی از کارگرامو چون سر کار نیومده دیروز اخراجش کردم !! حالا هم رفیقاش میگن که تا دوستشون سر کار برنگرده کار نمیکنن و من الان میخوام نشونشون بدم که کار یعنی چی!!
تو گارگاه
دریک پاپالاردو : همتون برید سرکار تا مشکلی پیش نیاد !!! و پیرمرده میگه : ما فقط می خواییم دوستمون برگرده سر کار اون خانواده داره !! دریک جواب میده: اون یه هفته سر کار نیومد!! پیر مرد: چون وقتی داشت برای تو کار میکرد افتاد و دستش شیکست !! پسر جوونه میگه : این خپل احمق برای ما ها هیچ ارزشی قائل نیست < کمی با هم دعوا میکنن که استیئ با ته تفنگش میزنه تو دل پسره ! و دریک میگه : اگه میخوایید شما ها هم اخراج نشید یا مشکل دیگه ای پیش نیاد برید سر کارتون. و همه هم میترسن .
دریگ به ویتو میگه : بیا بریم ویتو اینا همشون یه مشت ترسو بدرد نخورن !!
که بهو پیر مرده میگه : ویتو ؟؟ تو پسر اسکالتا هستی ؟؟پدرت همیشه از تو تعریف میکرد !!
چرا با وجود اینکه اینا، اون بلا رو سر پدرت اوردن هنوز داری باهاشون کار میکنی ؟ ویتو میپرسه مگه اونا با پدرم چی کار کردن ؟؟
پسر جوونه میگه : اونا پدرت رو کشتن !! پیر مرده ادامه میده که : یه روز پدرت و استیو دوتایی رفتن بیرون و وقتی برگشتن استیو تنها بود و لباساش خیس شده بود !! و بعدا فهمیدیم که پدرت غرق شده !! ویتو به استیو میگه : اینا چی دارن میگن ؟؟ لباسات خیس شده بود چون داشتی به پدرم کمک میکردی از آب بیرون بیاد درسته ؟؟
استیو جواب میده : نه ، لباسام خیس شده بود چون پدرت زیر آب نمیموند !!
دریک میگه : ویتو به خانواده خودمون فکر کن !! و این موضوع رو ولش کن !! بعد هم که میره دریک رو میکشه !!!
آپارتمان جو
ویتو میاد در خ.نه جو و زنگ میزنه! ولی جو خونه نیستش و یعد ویتو توضیح میده: جو خونش نبود و من رفتم تا یه چیزی بخوروم 2 ساعت بعد که برگشتم هنوز خونش نبود و هوا هم داشت تاریک میشد و من هم داشتم نگران میشدم، پس رفتم دنبالش !
تو رستوران
ادی رو میبینه و ادی میگه : هنری رو چینی ها وسط پارک تیکه تیکش کردن !! و ویتو خودشو میزنه به کوچه علی چپ !! و میگه من هیچی از ماجرا خبری ندارم ! ادی میگه: هر چی باشه هنری تنها نبوده!! چند نفر هم ریختم محله چینی ها و رئیسشونو کشتن !! حالا اونا فکر میکنن یا کار ما بوده یا کار وینچی و از اونجایی که مطمئن نیستن کدوممون بودیم برای انتقام به هر دو حمله می کنن !! و این یعنی یه جنگ !!!
تو مغازه جوزف
ویتو: جو رو ندیدی ؟ جوزف جواب میده : چرا دیدمش، دنبال کار میکشت ! ولی قبل از اینکه حرفمونو تموم کنیم افراد وینچی اومدن و بردنش !!
تو رستوران
ویتو به دو نفر میگه جو کجاست ؟ و جواب میدن پیش وینچیه ! ویتو میگه جو که با شماها کاری نداشته ! یارو جواب میده : وینچی اینطور فکر نمیکنه ! و تو هم باید بیای ! ویتو میگه اگه نخوام بیام چی ؟ یارو میگه تفنگ من اینو نمیگه !!
تو ساختمون-پیش جو
ویتو از جو میپرسه که چی شده ؟ جو جواب میده : وینچی میخواد از یه سرس مسائل سر در بیاره !
وینچی میاد و میگه : یکی به چینی ها حمله کرده و اونها هم سعی کردن منو بکشن !! و چندتا از افرادمو کشتن !! و من فکر میکنم که این همش تقصیر شما هاست !! حالا به من توضیح بدید که چی شده ؟؟ ویتو میگه : ما چیزی نمی دونیم !! بعد یارو ویتو رو میزنه و ویتو هم بیهوش میشه !!
تو ماشین -بعد از فرار از ساختمون
جو از ویتو به خاطر نجات جونش تشکر میکنه !! و میگه من بدجوری زخمی شدم منو ببر پیش دکتر !
پیش دکتر
دکی میگه معلوم هست چه خبره ؟؟ همین الان دو تا از دوستاتونو اوردن اینجا و الان هم خودتو اوردن !! این زندگییه که خودتون خواستید !! همش جنگ و کشتار و خون و........
پیش برونو
برونو میگه پولو اوردی هان ؟؟ من شنیدم هنری توسط چینی ها مرده !! و همچنین شنیدم به چینی ها حمله شده !! چینی ها هم فکر میکنن کار ایتالیا یی ها بوده برا همین هم به وینچی حمله کردن !! و وینچی هم انداخته تقصیر فالکون و چینی ها به فالکون هم حمله کردن و یه جنگ بوجود اومده !!
بذار یه سوال ازت بکنم : مطمعنی این پولی که گرفتی برات سود داشت ؟؟ ویتو جواب میده: تو پولتو گرفتی و بقیش دیگه به تو ربطی نداره !!
برونو ازش میپرسه که اسنت جیه ؟؟ ویتو جواب میده : ویتو اسکالتا !!
برونو میگه: من قبلا یه اسکالتا میشناختم ولی اون مثل تو به موقع قرضشو نمیداد !! بی چاره زنش !! ویتو میگه پس پدرم از تو پول قرض کرده بود هان ؟؟؟ برونو جواب میده : من مجبورش نکرده بودنم تا ازم پول قرض بگیره !! همین طور که تو رو مجبور نکرده بودم !! اگر هم با من کار داشتی میدونی منو کجا پیدا کنی!! و با دستش اشاره میکنه که برو بیرون.

پایان چپتر 14

چه عجب نمردیمو چپتر 14 رو دیدیم:31:

MILIN3M
18-09-2010, 11:20
سراپا منتظر ترجمه چپتر 15 هستم

IRAN_KING
05-11-2010, 12:00
سلام راهنایی کنید ..

برای باز کردن همه play boy ها باید چیکار کرد... من چند تا باز کردم :31:

popowoody
05-11-2010, 12:13
جای تمام مجلات :

مجلات موجود در چپتر ۱:

ندارد

مجلات موجود در چپتر ۲:

مجله شماره ۱: آپارتمان جو - روی میز وسط هال
مجله شماره ۳: قبرستون ماشین Bruski - تو یه اتاقک کنار یه پارکینگ سه دهنه

مجلات موجود در چپتر ۳:

مجله شماره ۱۸: اسکله - بیرون دفتر پاپالاردو
مجله شماره ۴: خونه ماریا آنجلو - پشت در راهرو
مجله شماره ۴۰: اداره مدیریت قیمت - طبقه اول روی میز نگهبان
مجله شماره ۵: اداره مدیریت قیمت - کنار پنجره اتاقی که ازش کلید گاوصندوقو بر می داریم
مجله شماره ۶: اداره مدیریت بازرگانی - بین قفسه ها تو یه اتاق (دوتا در داره) تو زیر زمین

مجلات موجود در چپتر ۴:

مجله شماره ۹: مرکز خرید - بعد از کتاب فروشی رو یه جعبه
مجله شماره ۲: مرکز خرید - کنار در شیشه ای که پشتش پلیس وایستاده
مجله شماره ۸: پشت بوم - کنار قفسه تو اتاقی که بعد از کشتن پلیسای پشت بوم میرید توش
مجله شماره ۷: آپارتمان جو - زیر پله ها

مجلات موجود در چپتر ۵:

مجله شماره ۱۱: بیرون اتاق ۲۳۳ - تو راهرو
مجله شماره ۱۰: ساختمون روبرویی - تو یه اتاق گوشه طبقه اول
مجله شماره ۱۲: بعد از تیر خوردن هنری - گوشه اتاق

مجلات موجود در چپتر ۶:

مجله شماره ۱۳: حیاط زندان - کنار یه زندانی که دراز کشیده
مجله شماره ۱۴: حیاط زندان - پشت یه اتاقک خاکستری بعد از زمین بسکتبال
مجله شماره ۱۵: اتاق رختشویی (بعد دعوا با سیاهه) - روی یکی از خشک کن ها

مجلات موجود در چپتر ۷:

مجله شماره ۱۶: بعد از آزادی - اسلحه فروشی هرری
مجله شماره ۵۰: آپارتمان جو - ته طبقه آخر
مجله شماره ۱۷: آپارتمان جدید - طبقه دوم
مجله شماره ۴۶: آپارتمان جدید - روی میز آشپزخونه (البته ممکنه تو چپتر ۷ دیده نشه)

مجلات موجود در چپتر ۸:

مجله شماره ۱۹: محوطه کارخونه - تو یه اتاقک قبل از درگیری دوم
مجله شماره ۲۱: محوطه کارخونه - رو زمین کنار چندتا بشکه نفت
مجله شماره ۲۰: محوطه کارخونه - قبل از ترک کارخونه تو یه کوچه باریک سمت چپ

مجلات موجود در چپتر ۹:

مجله شماره ۴۱: بعد ملاقات با فالکون - روی میز بار
مجله شماره ۲۳: تونل فاضلاب - سمت چپ
مجله شماره ۲۲: اول کشتارگاه - این طرف پیرمرد خوابیده
مجله شماره ۲۴: کشتارگاه - رو یه میز پشت دستگاه برزگه

مجلات موجود در چپتر ۱۰:

مجله شماره ۲۵: خشکشویی هتل - رو میز تو یه اتاق
مجله شماره ۲۷: راه پله اضطراری - پایین پله ها
مجله شماره ۲۶: پشت بوم - رو سکوی آسانسور
مجله شماره ۴۸: خونه جدید - تو حموم

مجلات موجود در چپتر ۱۱:

مجله شماره ۴۷: خونه لئو - رو یه میز کنار پنجره تو طبقه دوم
مجله شماره ۲۹: خونه لئو - تو حموم
مجله شماره ۲۸: آپارتمان اریک (پارتی) - تو اتاق خواب
مجله شماره ۴۹: آپارتمان جو - کنار تخت خواب
مجله شماره ۳۰: بار تارا - زیر یه جعبه ته راهرو

مجلات موجود در چپتر ۱۲:

مجله شماره ۳۲: انبار Seagift - پشت یه کامیون
مجله شماره ۳۱: انبار Seagift - تو یه کوچه پشت مخزن آشغال
مجله شماره ۳۳: انبار Seagift (موقع فرار) - زیر تابلو برق سبز

مجلات موجود در چپتر ۱۳:

مجله شماره ۳۴: رستوران چینی ها - طبقه دوم، گوشه جنوب غربی
مجله شماره ۳۶: نعشه گاه (!) - تو یه حجره
مجله شماره ۳۵: زیرزمین - تو یه اتاق (که توش نارنجک و ... هم هست)

مجلات موجود در چپتر ۱۴:

مجله شماره ۴۴: ساختمون نیمه کاره - گوشه جنوب شرقی طبقه ای که بسته بودنتون
مجله شماره ۳۷: ساختمون نیمه کاره - اول طبقه سوم
مجله شماره ۳۸: ساختمون نیمه کاره - طبقه سوم، اتاق سمت راست رو زمین

مجلات موجود در چپتر ۱۵:

مجله شماره ۴۵: رصدخونه - پایین پله ها
مجله شماره ۳۹: رصدخونه - غرب پشت بوم
مجله شماره ۴۳: رصدخونه - پشت تلسکوپ
مجله شماره ۴۲: رصدخونه - کنار پروژکتور افلاک نما

abolfazl_gallant
05-11-2010, 17:15
سلام
همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین:13:

resident_evil
05-11-2010, 18:00
سلام
همه چرا دنبال این playboy ها هستن یعنی شما بازی رو برای اینا میگیرین:13:

نه دیگه مثبت به قضیه نگاه کن . وقتی بازی رو روی کنسول انجام میدی بحث اچیومنت میاد وسط حالا یه فیضی هم ازین مجلات ببرن چه اشکالی داره !

radar khoob
14-12-2010, 20:22
لینک های دانلود اپدیت های بازی مافیا۲ برای کامپیوتر رو میدین؟؟؟؟

mr_khodaei2008
13-06-2011, 16:55
سلام

من چپتر 14 گير كردم اونجايي كه كنار اسكله هستيم بايد چيكار كرد ميشه برام كامل توضيح بدين الان مدت زيادي هست اينجا گير كردم

ممنون

Hamid Hamid
13-06-2011, 19:43
سلام

من چپتر 14 گير كردم اونجايي كه كنار اسكله هستيم بايد چيكار كرد ميشه برام كامل توضيح بدين الان مدت زيادي هست اينجا گير كردم

ممنون

خب اين قسمت خيلي سخته اگه درست يادم باشه :

خب ابتدا شما يه تيراندازي خيلي ساده خواهيد داشت با 5-6 نفر در كنار اسكله كه اين قسمت رو با سنگر گرفتن به خوبي ميشه ردش كرد ... بعدش ميريد به سمت جلو جايي كه اون كارگاه هست و قبلا هم براي كار به اونجا اومده بوديد. اين قسمتش فوقالعاده سخته ... اين رو هم يادتون باشه تا رسيدن شما به اون كارگاه بازم چند نفري مزاحم شما هستند كه بايد با مسلسل اون ها رو بكشيد چون فاصله دور هستش.

بعد ميرسيد به نزديكي كارگاه و ميريد داخل اينجا فوق العاده سخت هستش كه از طبقه ي بالا چندين و چند كوكتل مولوتوف ميندازن به سمت شما كه خيلي از خونتون كم ميشه و مورد ديگه اينكه از اون پله ها هي آدم مياد پايين و بهتون شليك ميكنه ... كاري كه بايد بكني اينه كه هر از چند گاه سنگرت رو عوض كني ( البته بايد پناه بگيري نه كه آزاد باشي) بعدش در زمان مناسب به طبقه ي بالا بري در اون سمت يكي 2 نفر هستند اون ها رو ميكشي و بعدشم اون آخرين نفر كه رئيس اونجاست رو بكشي ديگه تمومه ...

فقط زود بايد بري بالا و يادت باشه كه پناه گاهت تو كارگاه رو بعد از كشتن هر سري آدم عوض كني و زود هم بري طبقه ي بالا

اينايي بود كه من خاظرم بود چون خودم هم مشكل داشتم.

موفق باشيد

mr_khodaei2008
14-06-2011, 16:27
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون

من همه اونا رو ميكشم حتي انا كه تو كارگاه هست ولي هيچ اتفاقي نميفته
اون عكس كه كنار صفحه هست نوشته wanted برا چيه كيا بايد دسگير كرد

pouya_1631
31-08-2011, 19:06
قبول دارید که داستان جالبی نداره ؟ مافیا 1 که اومد ترکوند هم از لحاظ گرافیک اون موقع و هم از داستان به این جالبی و باحالی . مافیا 2 داستان آنچنانی و قشنگی نداره ولی اگه داشت نمره ای که مجلا ت بهش میدادند 10 از 10 و 5 از 5 میبود . هرکی قبول داره یه تشکر یا یه پست بزنه که رای بگیریم چند نفر از این داستان مافیا دو خوشش نمیاد و با حرف من موافق هست که نمره ی بعضی مجلا که کم داده شده به دلیل داستانش هست .

Black Vengeance
31-08-2011, 20:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون

من همه اونا رو ميكشم حتي انا كه تو كارگاه هست ولي هيچ اتفاقي نميفته
اون عكس كه كنار صفحه هست نوشته wanted برا چيه كيا بايد دسگير كرد

دوست عزیزهدف شما در این مرحله اینه که 55000 دلار پول Bruno رو تهیه کنید
بعد از اینکه Derek رو به قتل رسوندید در او اسکله مقدار زیادی از اون پول رو می تونید از دفتر کار Derek در طبقه ی بالای کارگاه بردارید.
احتمالا مقداری از پول کمه.برای اینکه پول رو به 55000 دلار برسونید می تونید با بردن ماشین های مختلف به تعمیر گاه Bruski در قسمت شمالی نقشه که با علامت B مشخص شده و پرس کردن اونها پولتون رو تکمیل کنید(اگر اشتباه نکنم برای پرس هر ماشین 400 دلار به شما پول میده).در نهایت هم وقتی پولتون کامل شد Location جدید روی نقشه مشخص میشه و چپتر ادامه پیدا می کنه
برای از بین بردن اون حالت Wanted هم اول لباستون رو عوض کنید و بعد هم از یک ماشین که تحت تعقیب نباشه استفاده کنید

Big-Boss
08-02-2012, 00:32
تو این اوضاع کمبود بازی تصمیم گرفتم یه سری بازی رو 100% کنم،به مافیا 2 رسیدم که یه سوتی ازش گرفتم.
وقتی از رادیوی ماشین اخبار جنگ جهانی پخش میشه گوینده میگه سربازهای انگلیسی سرود ملی "God Save the Queen" رو میخونند در حالی که پادشاه وقت بریتانیا شاه جرج ششم بوده پس باید سرود وقت هم"God Save the King"بوده باشه.

توضیح:در سرود ملی بریتانیا بر حسب اینکه شاه یا ملکه در راس باشه از King یا Queen استفاده میشه.

Spaniuly
08-02-2012, 09:39
تو این اوضاع کمبود بازی تصمیم گرفتم یه سری بازی رو 100% کنم،به مافیا 2 رسیدم که یه سوتی ازش گرفتم.
وقتی از رادیوی ماشین اخبار جنگ جهانی پخش میشه گوینده میگه سربازهای انگلیسی سرود ملی "God Save the Queen" رو میخونند در حالی که پادشاه وقت بریتانیا شاه جرج ششم بوده پس باید سرود وقت هم"God Save the King"بوده باشه.

توضیح:در سرود ملی بریتانیا بر حسب اینکه شاه یا ملکه در راس باشه از King یا Queen استفاده میشه.
ایول... منم روی ایکس باکس 100 درصد کردم بازی رو دی:
سوتی که خیلی زیاد داره... زمان بازی اصلا مچ نیست با مجله ها! همه می دونیم که سال تاسیس کمپانی PB 1953 تاسیس شده در حالیکه زمان بازی خیلی قبل تر هست... یا اینکه همه خانوم ها هم شکلن