ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mafia II - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

sunrise07
13-08-2010, 22:42
من پست شما رو که خوندم بعدش رفتم پست خودمو دوباره خوندم آخه به خودم شک کردم که آیا واقعا گفتم گرافیکش بده یا بازیش بده یا بازیش مشکل داره--والا بخدا من هیچ دم از اینا رو نگفتم

من فقط و فقط گفتم گرافیک خیلی خوبه ولی بی نظیر نیست ---بی نظیر نیست یعنی بازی هایی هم هستند که گرافیکشون در همین حدود باشه--نظیر داشتن یعنی بد گرافیک بودن؟حتی من گفتم خیلی روون اجرا شده و حتی یه ریپم نزه و این از موتور گرافیکی خیلی خوبه بازی میتونه باشه نه مثله بعضی بازی هایی که هر چی هم کامپیوترت خوب باشه بازم گیر داره

گیم پلی هم به قول شما چیزه جدیدی توش نیست اما بازم نه اینکه بد باشه حتی میتونه بهترین هم باشه

در مورد داستان میتونیم حدس بزنیم که خوب باشه چون نویسندش همونه البته بازم نه به طور قطعی چون هزاران بازی بودند که نسخ اولش داستان توپی داشت یا بازی توپ بود اما نسخه های بعدیش....
مثالشم گادفادر خداییش مثل قبلیش نبود ---پرنس همین طور مثله قبلی هاش نبود-- اسپلینتر از سبک مخفی کاری به سبک های دیگه روی آورده و این اصلا درست نیست

این بازی هم سبک قبلی بازی رو قبول کنید نداره و شبیه gta شده که بازم اشباه نشه که زشته نه اتفاقا خیلی هم خوبه و خیلی هم موفق تر خواهد بود

اینم قبول کنید نسخه 1 مافیا رو هیچ کس با gta مقایسه نمیکرد اما این سبکش جوریه که مقایسش با gta اشتباه نیست و البته مافیا 1000% موفقتر

از اسم بازی هم دیگه مافیا معلومه باید بیشتر به سبک بازی های وسترن میرفت

بازم میگم که سوء تفاهم نشه --بازی گیم پلی خیلی خوب گرافیک عالی اما مثل نداره و تاحالا مثلش نیومده و خارق العاده بوده نیست یه چیزی مثل دیگر بازی ها---و گرافیکی در سطح گرافیکی ترین بازی ها اما نه بهتر و خیلی بهتر و جلوتر

بازم این نظر من به عنوان کوچیکترینه همتون --هر کس نظر خودشو داره

منم با نظر این دوستمون موافقم ، مافیا بازی بسیارخوبی هستش ، بسیار خوب ، اما فکر نکنم یک تحول عظیم باشه ، البته باید صبر کرد ونسخه نهایی رو دید . تا اینجا که خوب بوده من راضیم نشستم دموی یک گیگابایتی رو دانلود کردم .

Traceur
13-08-2010, 22:42
نه دوست عزیز معمولا یک ماه طول نمیکشه معمولا همون روز انتشار یا حتی قبل تر از زمان ریلیز بازی کرک میشه البته بازی های که DRM داره مثل بازی های Ubisoft ممکنه یک ماه هم طول بکشه !
دقیقا نمی دونم ولی بعضی از گروه های کرک سابقشون یک ماهست...

ali_disslove
13-08-2010, 22:51
دوست عزیز این بازی Open world هست و با بازی های خطی که شما میگین گرافیکشون در همین حدود هست متفاوت هست این گرافیک برای یه بازی Openworld شاهکار هست البته منظورم نسخه PC هست ...
GTA IV با نصف این گرافیک روی سیستم های قوی هم افت فریم داره که این نشون دهنده بهینه شدن گرافیکی فوق العاده این بازی هست !

اره خوب توی open world ها قبول دارم

pourya_javani
13-08-2010, 23:19
یادم میاد تو مافیا 1 هم وقتی تام با ماشین تصادف میکرد دقیقا مثل همین ویتو میشد که پس از 8 سال در مافیا 2 با یک ماشین برخورد میکنه! به نظرم این یک ضعف بزرگه! نمیخوام مقایسه کنم اما تو GTA IV تصادف با انسانها محشر ساخته شده!
اینجا وقتی میدوی جلوی یک کامیون که با سرعت داره رد میشه فقط چند قدم عقب عقب میره! چیزی که شاید تو سال 2002 در نوع خودش چیز جالبی هم بود، اما الان توقعات بالا رفته!
توی GTA IV وقتی ماشین با سرعت به جایی برخورد میکنه سرنشینا از ماشین بیرون پرت میشن و ماشین از جایی که ضربه خورده نسبت به شدت ضربه آسیب میبینه! اما اینجا من با سرعت میرم تو دیوار ماشین میپره هوا... و ویتو توی ماشین آخ نمیگه، خونه آخرش همونجا تو ماشین در جا و بدون تکون میمیره!
آسیب دیدن ماشین هم اصلا با ضربه تناسب نداره، من گوشه ماشینم مالید به یه ماشین دیگه، تمام کاپوت قر شد و از قیافه افتاد! و وقتی با نهایت سرعت هم به دیوار زدم ماشین اصلا جمع نشد و فقط مقدار خیلی کمی بیشتر از اون مالشه قر شد...

لازم به ذکره که من یکی از طرفدارای پروپا قرص مافیام، به همین علت سعی میکردم این چیزارو ندیده بگیرم، اما بعد مدت کوتاهی تو ذوقم خورد! شاید بازی با داستان قویش بتونه این ضعف ها رو جبران کنه!

راستی چرا دموی بازی با فاصله 12 روز از انتشار بازی باید عرضه بشه!!؟!؟!؟! شاید اگه نمیومد این چیزهام در داستان بازی محو میشدن!!!!

bahador2009
14-08-2010, 08:46
دوستان لطفا یکی بگه چجوری میشه بازی رو اجرا کرد .
من استیم رو درست کردم و دمو هم توی فوادر استیم ریختم بعد روی مافیا کلیک کردم و اجرای بازی رو زدم ولی بازی اجرا نمیشه .

*hamedkhatar*
14-08-2010, 09:19
سلام
من بازی رو از این سایت دانلود کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وارد بازی شدم ولی وقتی روی Start Demo میزنم همون موقع از بازی میاد بیرون
علتش چیه؟
کاری به مشخصات م نداره
اینه مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F

در ضمن بازی به صورت Portable بود و نصب نمیخواست منم روی MAFIA 2.bat زدم بعد از 30 ثانیه وارد بازی میشه ولی بعدش میندازه بیرون
باید چکار کنم؟
ممنون

pourya_javani
14-08-2010, 09:45
دوستان لطفا یکی بگه چجوری میشه بازی رو اجرا کرد .
من استیم رو درست کردم و دمو هم توی فوادر استیم ریختم بعد روی مافیا کلیک کردم و اجرای بازی رو زدم ولی بازی اجرا نمیشه .
پیغامی نمیده؟ یا پنجره ای باز نمیشه؟ بار اول باید آنلاین باشی و خود استیم بازیرو آپدیت میکنه که بهت زمان تقریبی 55 دقیقه رو میده!

سلام
من بازی رو از این سایت دانلود کردم

وارد بازی شدم ولی وقتی روی Start Demo میزنم همون موقع از بازی میاد بیرون
علتش چیه؟
کاری به مشخصات م نداره
اینه مشخصات:
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F

در ضمن بازی به صورت Portable بود و نصب نمیخواست منم روی MAFIA 2.bat زدم بعد از 30 ثانیه وارد بازی میشه ولی بعدش میندازه بیرون
باید چکار کنم؟
ممنون

باری احتبج به نصب داره!
تا کجای بازی میاد بعد خارج میشه؟
دانلودت شامل چه فولدر و فایل هاییه؟ استیم اونو به عنوان بازی دانلود شده قبول کرد؟
تو چه مسیری ریختیش؟

*hamedkhatar*
14-08-2010, 09:55
پیغامی نمیده؟ یا پنجره ای باز نمیشه؟ بار اول باید آنلاین باشی و خود استیم بازیرو آپدیت میکنه که بهت زمان تقریبی 55 دقیقه رو میده!

باری احتبج به نصب داره!
تا کجای بازی میاد بعد خارج میشه؟
دانلودت شامل چه فولدر و فایل هاییه؟ استیم اونو به عنوان بازی دانلود شده قبول کرد؟
تو چه مسیری ریختیش؟

تا توی منو ها میاد وقتی روی Play Demo همون موقع میاد بیرون
روی یه درایو دیگه هم کپیش کردم روی C نیست
Steam هم نصب نکردم
از کجا باید بگیرمش؟
ممنون

Armin 7
14-08-2010, 10:48
Steam هم نصب نکردم
از کجا باید بگیرمش؟
ممنون

سلام برادر.
برا من هم همینجوری شده بود .
وقتی تو اون مسیر که بچه ها گفته بودن قرارش دادم بازم اجرا نشد .
ولی فرداییش رفتم اجراش که کردم راه افتاد و رفتم داخل بازی.
ولی نفهمیدم چجوری !
احتمالا که خودش اتومات بازی رو اپدیت کرده.
حالا شما صبر کن تا چند ساعت دیگه
انشاا... که راه میفته.
سپاسگذارم.

amin.t_71
14-08-2010, 11:32
Steam هم نصب نکردم
از کجا باید بگیرمش؟
ممنون
شما تو Steam در قسمت Library روی مافیا 2 کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن
بعد در تب LOCAL FILES گزینه سوم یعنی VERIFY INTEGRITY OF GAME CACHE رو بزن
بعد اگه شروع کرد به دانلود چند دیقه صبر کن چون به احتمال زیاد فایل MAFIA2.exe خراب هست که حجمش 22 مگه وقتی دانلود تموم شد میتونی راحت بازی کنی

Senator_Offline
14-08-2010, 12:38
من با انجام این مراحل الان راحت دارم بازیو اجرا میکنم.:8:
اول نرم افزار steam رو دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر یک درایو دلخواه نصب کنید
اجراش کنید اتوماتیک خودش رو update میکنه( یک اکانت بسازید _موقع بازی میتونید offline باشید ولی steam حتما باید اجرا بشه برای بازی کردن)
حالا دمو رو دان کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد دمو رو تو همون درایو که steam رو نصب کردید بریزید
steam رو اجرا کنید تا بازیو update کنه (خیلی طول نمی کشه)
بعد هم این patch رو اجرا کنید تا محدودیت زمانو حذف کنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایلی که باید patch شود در این مسیر است.
F:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc
(من تو درایو f ریختم)

Yi Yi
14-08-2010, 12:51
آموزش استخراج موزیک های MAFIA II Demo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ابتدا نرم افزار زیر رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس فایل های fsb این بازی رو به پوشه ی FSB انتفال بدید و روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج شروع بشه.

> من نمی دونم این فایل های fsb دقیقا در کدوم مسیر قرار دارند. چون به دمو دسترسی ندارم. آقای pourya_javan لطف کردند و فایل فشرده ای حاوی چند فایل fsb دموی MAFIA II رو آپلد کردند و راهنمای بالا در واقع راهنمای استخراج این فایل هاست و ممکنه فایل های دیگه ای هم باشه که روش استخراجشون متفاوت باشه.
لینک دانلد فایل های fsb آپلد شده توسط آقای pourya_javan

sepand_salehi
14-08-2010, 13:33
سلام
من دموی روسی این بازی رو دان کردم. هیچ راهی وجود نداره که بشه نوشته هاش رو انگلیسی کرد؟ هیچ مودی در این زمینه وجود نداره؟

pourya_javani
14-08-2010, 16:36
Steam هم نصب نکردم
از کجا باید بگیرمش؟
ممنون

این سایت استیمه:

اما دسترسی به این سایت مجاز نمیباشده! واردش که شدی، توی همون بالای صفحه زده install steam ، وقتی نصبش کردی یه اکانت هم بساز. بعد از توی سایتش برو به قسمت دموها! روی مافیا 2 کلیک کن، بعد چون اکانت داری yes رو بزن! نمیخوایم دانلودش کنیم فقط میخوایم مسیر دانلود بازیو بهش بدیم. وقتی مشخصش کردی ، بازیی که خودت دان کردی بریز تو همون مسیری که به استیم دادی! بعد نصبش کن و ادامشم که بالا گفتم.
موفق باشی!

pourya_javani
14-08-2010, 16:47
آموزش استخراج موزیک های MAFIA II Demo

ابتدا نرم افزار زیر رو دانلد و از حالت فشرده خارج کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس فایل های fsb این بازی رو به پوشه ی FSB انتفال بدید و روی Start.bat کلیک کنید تا استخراج شروع بشه.

چه لذتی داره آهنگای بازیو با کیفیت اصلیش گوش میکنه آدم! خیلی خیلی ممنون. آموزش باحال و کاربردی بود! :10:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام
من دموی روسی این بازی رو دان کردم. هیچ راهی وجود نداره که بشه نوشته هاش رو انگلیسی کرد؟ هیچ مودی در این زمینه وجود نداره؟

این یه پچه که به گفته خود سایتی که توش بود هم پچ نامحدود کننده زمانه و هم زبان انگلیسی!
حالا اگرم نبود این یه هفترو با همین زبون روسی سر کن!

Behi09
14-08-2010, 21:12
چه لذتی داره آهنگای بازیو با کیفیت اصلیش گوش میکنه آدم! خیلی خیلی ممنون. آموزش باحال و کاربردی بود! :10:

دوست من این فایل های fsb کجا هستن؟ میشه راهنمایی کنین.
ممنون

fouladiali
14-08-2010, 21:33
دوست من این فایل های fsb کجا هستن؟ میشه راهنمایی کنین.
ممنون
سلام دوست عزیز، بفرمایید:

drive:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\music

don mohsen
14-08-2010, 22:50
بی صبرانه منتظر نسخه نهایی بازی...

یعنی بعد از 8 سال برای جهان و بعد از 6 سال برای من میشه نسخه جدید بهترین بازی عمرم رو دوباره بازی می کنم ؟؟؟

sepand_salehi
15-08-2010, 00:08
سلام
من نسحه ی پرتابل این دمو را دان کردم. یه بار هم تونستم تو بازی برم و بازی کنم. اما از امروز تا به حال هر موقع که بازی را اجرا می کنم ، تا بر روی Play demo کلیک می کنم بازی دچار کرش می شود. می شود راهنمایی کنید که مشکل از چیست و چگونه می توان آن را رفع کرد؟

ع.ص
15-08-2010, 10:44
دوستان من هم این بازی رو دان کردم!

فوق العاده زیباست.

مثلا یکی از این زیبایی ها اینه:من با دسته ایکس باکس بازی میکنم وقتی وارد خیابونی میشم که به جای آسفالت,سنگ فرشه این دسته به شکل فوق زیبایی میلرزه.بطوری که آدم حس میکنه واقعا تو ماشینه!

دوتا سوال داشتم:
1- این بازی مثل آی وی فقط از دسته ایکس باکس ساپورت میکنه یا نه همه دسته ها؟
2-تو این بازی فقط ماشین وسیله نقلیه است؟قایق , هلی کوپتر یا چیز دیگه ایی نیست؟

*hamedkhatar*
15-08-2010, 12:15
با سلام و تشکر از همه دوستانی که کمک کردند تا من تونستم بازی رو درست اجرا کنم
همونطور که یکی از دوستان گفت رفتم توی سایت استیم و از طریق درست نصبش کردم و موقعی که خواست دانلود کنه بازی رو فایلهای اصلی رو جایگذین کردم حدود 15 دقیقه روی 96 درصد گیر کرده بود و داشت دانلود میکرد ولی بالاخره تموم شد
و از طریق خود استیم Play رو زدم و باز یه سری چیز دانلود کرد که آخرش با موفقیت وارد بازی شدم.

نقد دموی بازی از دیدگاه من: :31:
اول که بازی شروع شد کمی گیم پلی برام عجیب بود به 30 ثانیه نکشید تا درکش کردم و بهش عادت کردم
در مورد گرافیک من همه تنظیمات رو روی آخرین کیفیت گذاشتم و افت کیفیتی هم نداشتم ولی به نظر با گرافیک بالاتر 100% میتونستم کیفیت بهتری از گرافیک داشته باشم. (گرافیکم GTX 260 هست )
گرافیک بازی فوق العاده نیست ولی میشه گفت خیلی خوبه.
وقتی تلفن رو جواب دادم و ماموریت رو گرفتم رفتم توی خیابان که بسیار عالی طراحی شده بود و یه حس خوب بهم دست داد اونجا پلیسهای مزاحم رو دیدم که دارند رد میشند منم هواسم نبود زدم توی گوش یکی، پلیس ها هم دیدند و اومدند پایین و من رو دستگیر کردند من هم چون با گیم پلی بازی برای فرار زیاد آشنا نبودم دستگیر شدم و همون موقع باید پیشنهاد رشوه میدادم که من دیر متوجه شدم و مرحله رو باختم (دستگیری توسط پلیسها عالی طراحی شده و کلی حال کردم)
دوباره از اول بازی رو اومدم و این بار زود اومدم تو خیابون و سوار یک ماشین شدم که البته درش قفل بود که با دو ضربه شیشه ماشین رو شکست و وارد ماشین شد (یه چیزی تو مایه های IV )
کنترل ماشین زیاد جالب نیست خیلی باید عادت کنی تا بتونی درست و با سرعت رانندگی کنی.
همون اول هم چند تا تصادف خفن کردم که ببینم ماشین چقدر آسیب میبینه تا یه ضربه شدید به ماشین وارد میشه مانیتور کمی قرمز میشه مثل اینکه مثلا از جونت کم شده و اینا البته منظورش اینه که از جون ماشین کم شده که همین یه حس جالبی به آدم میده. (صدمه دیدن ماشین میشه گفت زیاد عالی نیست ولی زیاد هم بد نیست)
دوباره یه جا رفتم یه ماشین پلیس بدزدم که قبل از اینکه فرار کنم پلیسه من رو گرفت من هم پیشنهاد رشوه بهش دادم اون هم قبول کرد و گفت تا نظرم عوض نشده از جلوی چشمم دور شو حتی اجازه داد ماشین رو هم ببرم. :10:
خوب بگذریم وقتی وارد درگیری ها شدیم کلا کنترل اکشن بازی فوق العاده عالی طراحی شده یعنی تو بازی فقط حال میده یه جا کاور بگیری و با کلت هم مخ بترکونی خیلی حال میده
دیوار ها بسیار تخریب پذیر هستند و با شلیک گلوله بسیار عالی تخریب میشند.
افکت آتشش بسیار عالی طراحی شده من که خیلی حال کردم
کاور گیری توی بازی بسیار عالی و خوب طراحی شده و توی سرعت عمل توی تیر اندازی خیلی کمک میکنه
در مورد جون هم اگه مثلا جونتون خیلی کم بشه بعد از چند ثانیه خودش نصفش رو پر میکنه (کامل نه) که خوب این نکتش بد نیست.
شما 4 تا تفنگ تا اونجایی که من فهمیدم میتونید حمل کنید.
دیگه نکته ای به ذهنم نمیرسه
از همه اینهایی که تعریف کردم در حین بازی چند تا عکس گرفتم که براتون آپلود میکنم حالش رو ببرید
ببخشید اگه از کلمه عالی زیاد استفاده کردم :31:
با تشکر

soha is the beSt
15-08-2010, 12:34
این بازی open world هم هست یا نه؟

*hamedkhatar*
15-08-2010, 12:43
بله Open World هست

armin_punisher6
15-08-2010, 12:48
بازی اصلی با کرک سالم کی میاد واسه دانلود؟

ع.ص
15-08-2010, 13:20
کنترل ماشین زیاد جالب نیست خیلی باید عادت کنی تا بتونی درست و با سرعت رانندگی کنی.خب باید به این نکته هم توجه داشته باشی که ماشین ها لامبورگینی گالاردو یا آئودی آر8 نیست که کنترلش خوب باشه.ماشین کلاسیکه!

منم اولش با فرمون مشکل داشتم ولی کم کم قلقش دستم اومد.

راستی چرا اینقدر آهنگ منو غمگینه؟آدم دلش میگره:41:ولی وقتی سوار ماشین میشی رادیو رو روشن میکنی اینجوری میشی::8:

pourya_javani
15-08-2010, 13:39
خب باید به این نکته هم توجه داشته باشی که ماشین ها لامبورگینی گالاردو یا آئودی آر8 نیست که کنترلش خوب باشه.ماشین کلاسیکه!

منم اولش با فرمون مشکل داشتم ولی کم کم قلقش دستم اومد.

راستی چرا اینقدر آهنگ منو غمگینه؟آدم دلش میگره:41:ولی وقتی سوار ماشین میشی رادیو رو روشن میکنی اینجوری میشی::8:
در مورد ماشین تا حدودی باهات موافقم! در مورد موسیقی بازی باید بگم فوقالعادست! یعنی یدونست. به نظرم یکی از نقاط قوت اصلی این بازی آهنگسازی زیباشه!!!!!:5:

ali_disslove
15-08-2010, 13:50
دوستان من هم این بازی رو دان کردم!

فوق العاده زیباست.

مثلا یکی از این زیبایی ها اینه:من با دسته ایکس باکس بازی میکنم وقتی وارد خیابونی میشم که به جای آسفالت,سنگ فرشه این دسته به شکل فوق زیبایی میلرزه.بطوری که آدم حس میکنه واقعا تو ماشینه!

دوتا سوال داشتم:
1- این بازی مثل آی وی فقط از دسته ایکس باکس ساپورت میکنه یا نه همه دسته ها؟
2-تو این بازی فقط ماشین وسیله نقلیه است؟قایق , هلی کوپتر یا چیز دیگه ایی نیست؟

این دسته که شما باهاش بازی میکنی رو چند خریدی ؟

من یه دسته خریدم فقط فوتبال جواب میده -- این چه نوع دسته ایه که شما دارید ؟واسه همه بازی ها کار میکنه

fouad-pes
15-08-2010, 14:28
سلام
من دمو رو از لین رپیدشری که تو این تاپیک بود دانلود کردم.
استیم هم نصب کردم که حدود 1 ساعت طول کشید
فایل هایی که از لینک رپید شر بود رو کپی کردم توی پوشه استیم و روی launch کلیک کردم و بازی اومد
وقتی وارد بازی شدم کاملا به یه زبان ناشناخته بود (شبیه روسی بود اما فکر کنم به زبان چک بود)
سه تا گزینه داشت که روی اولی کلیک کردم و از بازی اومد بیرون!!!
لطفا راهنمایی کنید

Mostafa NBA
15-08-2010, 16:05
جالبه : :19:

Official Xbox Magazine UK 7 / 10

ع.ص
15-08-2010, 17:52

من یه دسته خریدم فقط فوتبال جواب میده -- این چه نوع دسته ایه که شما دارید ؟واسه همه بازی ها کار میکنه

دسته ام اینه:xbox 360 wireless controller for windows
75 تومن خریدمش.ماله خوده مایکروسافته.تمامی بازی ها رو ساپورت میکنه و بازی هایی که روی کاورشون games for windows باشه بهتر و زیبا تر ساپورت میکنه.مثله همین مافیا2

noproblem
15-08-2010, 18:05

عزیز به نسخه دمو داده این رتبه رو گیم اسپات هم 7 داده
باید منتظر نسخه فول باشیم .

vegas
15-08-2010, 19:17

یعنی نسخه Xbox 360 این قدر بده ؟!
فکر کنم داستان Mafia 1 دوباره داره تکرار میشه !:31:

عزیز به نسخه دمو داده این رتبه رو گیم اسپات هم 7 داده
باید منتظر نسخه فول باشیم .
Gamespot هنوز امتیاز نداده معمولا چند روز بعد از انتشار به بازی امتیاز میده !
نه عزیز به نسخه اصلی بازی و نسخه Xbox 360 این امتیاز رو داده !

sunrise07
15-08-2010, 20:03

دوست عزیز ، این فایل فشرده رو دانلود کنید و محتویاتش رو تو محلی که بازی قرار داره کپی کنید . اینجوری می تونید با دسته تون بازی کنید . من برای بلر اینکارو انجام دادم و با دسته هام بازی کردم برای دموی مافیا هم انجام دادم و تونستم با دسته های ده تومنی!!! بازی کنم.

فقط یادتون باشه محتویات فایل فشرده رو تو این مسیر بریزید
Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc

ali_disslove
15-08-2010, 20:28
دوست عزیز ، این فایل فشرده رو دانلود کنید و محتویاتش رو تو محلی که بازی قرار داره کپی کنید . اینجوری می تونید با دسته تون بازی کنید . من برای بلر اینکارو انجام دادم و با دسته هام بازی کردم برای دموی مافیا هم انجام دادم و تونستم با دسته های ده تومنی!!! بازی کنم.

فقط یادتون باشه محتویات فایل فشرده رو تو این مسیر بریزید
Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc

پسر دمت گرم واقعا ایول من 6 ماه این مشکلو داشتم

این واسه همه بازی ها جواب میده ؟؟

بعد از کجا بدونم باید تو کدوم فولدر بریزم تو بازی های مختلف چون شما گفتید تو فولدر pc توی این بازی بریزم --همه بازی ها که توشون pc نیست --اون وقت چی کار کنم ؟

خداییش خیلی بهم حال دادی

sunrise07
15-08-2010, 20:40
پسر دمت گرم واقعا ایول من 6 ماه این مشکلو داشتم

این واسه همه بازی ها جواب میده ؟؟

بعد از کجا بدونم باید تو کدوم فولدر بریزم تو بازی های مختلف چون شما گفتید تو فولدر pc توی این بازی بریزم --همه بازی ها که توشون pc نیست --اون وقت چی کار کنم ؟

خداییش خیلی بهم حال دادی

خواهش می کنم . خوشحالم که بهت کمک کرد. من واسه جی تی ای و بلر و همین مافیا امتحان کردم و کار کرد . روی بازی دیگه ای تست نکردم ولی احتمالا باید کار کنه. برای هر بازی بریز تو همون جایی که فایل اصلی اجرا کننده بازی قرار داره ، فایل اصلی دموی مافیا توی فولدر pc بود واسه همین باید اونجا کپی کنی ، بقیه بازیها هم به همین ترتیب عمل کن .

ali_disslove
15-08-2010, 20:50
خواهش می کنم . خوشحالم که بهت کمک کرد. من واسه جی تی ای و بلر و همین مافیا امتحان کردم و کار کرد . روی بازی دیگه ای تست نکردم ولی احتمالا باید کار کنه. برای هر بازی بریز تو همون جایی که فایل اصلی اجرا کننده بازی قرار داره ، فایل اصلی دموی مافیا توی فولدر pc بود واسه همین باید اونجا کپی کنی ، بقیه بازیها هم به همین ترتیب عمل کن .

ممنون ببخشید اون وقت نمیشه جای دکمه ها رو عوض کرد ؟اگه میشه به چه شکل ؟

sunrise07
15-08-2010, 21:00
ممنون ببخشید اون وقت نمیشه جای دکمه ها رو عوض کرد ؟اگه میشه به چه شکل ؟

راستش من خودم تا بحال اینکارو نکردم ولی از اونجایی که یک فایل ini هم تو این مجموعه فایل ها هست (همون x360ce.ini) احتمالا بشه با تغییر تو اون فایل ini جای دکمه ها رو عوض کرد. اگه اون فایل رو باز کنی فکر کنم متوجه بشی چیکار باید بکنی ، هر بار که تغییری تو اون فایل دادی XInputTest رو اجرا کن و ببین تغییرات انجام شده یا نه . بازم من خودم سعی می کنم امتحان کنم ببینم چی میشه !! یه جستجو هم می کنم ببینم دقیقا میشه اینکارو انجام داد یا نه!!!

amin 2010
15-08-2010, 21:04
میشه این بحث شیرین دسته رو به یه جای دیگه موکول کنید تاپیکو منور نکنید؟

armin_punisher6
15-08-2010, 21:45
بازی اصلی با کرک سالم کی میاد واسه دانلود؟
کسی اطلاعی نداره؟دوم اینکه آهنگهای بازیرو از کجا باید گرفت؟

camry
15-08-2010, 21:51
آقا کل لینک دانلود مافیا به همراه پچ -استیم و ترینر و اینکه بتونین تا آخره عمرتون این بازیه دمو رو بازی کنین همرو یکجا جمع کردم
برین حاشو ببرین

تشکر یادتون نره :40:
:11::11::11:

sam_sali
15-08-2010, 22:12
یه سوال دارم!

من ای بازی رو با 1280x720 و anisotropic 4x (بقیه تنظیمات رو تا آخر بردم بالا) با حدود 25 فریم بازی میکنم!خواستم ببینم اگه یه کارت 8500 رو با کارت فعلیم SLI کنم و ازش واسه physx استفاده کنم چقدر تاثیر داره!؟(چند فریم با همین تنظیمات بالاتر میره!؟) سیستم من:
CPU Intel Core2Dou 7500 2.9 MHz
Ram 4 Gig ddr3 1333
GPU 250gts Club 512mb gddr3
Motherboard MSI x48c platinum

با تشکر:40:

Mostafa NBA
15-08-2010, 23:02
امتیاز بازی برای PC

PC Zone UK 8/10

Senator_Offline
15-08-2010, 23:20
یک تریلر جدید از gametrailer
720p

ali_disslove
15-08-2010, 23:26
میشه این بحث شیرین دسته رو به یه جای دیگه موکول کنید تاپیکو منور نکنید؟

چشم رییس

آخه میخواستم همین بازی رو با دسته بازی کنم نمیتونستم که یه تاپیک بزنم چه جوری میشه با دسته مافیا2 بازی کرد

Traceur
16-08-2010, 08:13
چه جوری میشه با دسته مافیا2 بازی کرد

به سختی !!!!!!!!

حالا چه اصراری داری با دسته بازی کنی اتفاقا چون بازی سوم شخصه با موس و صفحه کلید حالش بیشتره ...
ولی خب قطعا قابلیت این رو داره که با دسته هم بشه بازی کرد بدلیل اینکه این بازی برای پلتفورم های XBOX و PS3 هم خواهد آمد ...

Traceur
16-08-2010, 08:20
تریلر جدید از کراس هیر :

کیفیت بالا (378 مگ)

کیفیت متوسط (281.5 مگ)

کیفیت پایین (75 مگ)

Yi Yi
16-08-2010, 09:29
کسی اطلاعی نداره؟دوم اینکه آهنگهای بازیرو از کجا باید گرفت؟
آهنگ های بازی داخل خود بازیه! چند صفحه قبل یه روش برای استخراج آهنگ ها آموزش دادم که احتمالا برای بازی اصلی هم کار کنه.

hoomi_gta
16-08-2010, 09:34
آقا نسخه اصلی بازی کی میاد؟

koroshfe
16-08-2010, 10:33
سلام . دوست عزیز هر بازی رو باید با بازی هم سبکش مقایسه کرد و نمیشه گفت که مثلا مافیا از COD یا WOW بهتره ولی در سبک خودش میشه گفت که حتی بهترین بازی هست ...
اگه شما GTA بازی کرده باشید و پسندیده باشید قطعا این بازی رو هم میپسندید ....
مورد آخر معلوم نیست چرا که کرکر ها معمولا یک ماه بعد از انتشار این بازی رو کرک میکنن و برای دانلود میذارند ...
موفق باشید ...

ممنون از شما.تشکر.من می دونم مافیا تو چه سبکیه.بین گادفادر تا جی تی ای به گادفادر بیشتر شبیهه.کلا گفتم من تا حالا بازیش نکردم برای سرگرمی خوبه؟یه سایت خوب برای دانلود بازی چیه؟مثلا همین پی سی ورلد خوبه همه چی توش هست؟

Arrowtic
16-08-2010, 11:02
بازي فوق العاده اي هست!(اين انجمن دانلود بازيش رو برداشتن!)
دليل كرك نكردن فكر كنم سخت بودنشه!آخه كرك يك روزه كه نميشه!كركرها تلاششونو ميكنن ولي خوب يك ماه طول ميكشه ديگه!

fouad-pes
16-08-2010, 11:49
سلام
فایل هایی که از لینک رپید شر بود رو کپی کردم توی پوشه استیم و روی launch کلیک کردم و بازی اومد
وقتی وارد بازی شدم کاملا به یه زبان ناشناخته بود (شبیه روسی بود اما فکر کنم به زبان چک بود)
لطفا راهنمایی کنید

poormaz
16-08-2010, 12:19
سلام بچه ها انگار دمو از کار افتاده منم چند بار تمومش کردم اما امروز میرم تو بازی ازش میاد بیرون
انگار دمو از کار افتاده

Javad-ht
16-08-2010, 12:24
سلام
لطفا راهنمایی کنید

سلام
دوست عزیز من و چند نفر دیگه هم همین مشکل رو داشتیم!
2-3 روز دیگه برو بازی کن درست میشه!
جدی میگم!
یعنی بعد از چند روز اتوماتیک درست میشه!:31:

sepand_salehi
16-08-2010, 13:03
راست می گن. منم همین مشکل CTD تو این بازی رو داشتم که بعد از چند روز نمی دونم که چی شد که خود به خود درست شد.

wrongring
16-08-2010, 13:11
جقد سخته بايد منتظر كركش بمونيم من تو اين جند ماه بيشتر منتظر max payne ‎3‎ ‎.mafiaii.‎ kane ‎‎& lanch ‎هستم
خداكنه زودتر بيان

morrigan_neit
16-08-2010, 13:18
واقعا این بازی یه شاهکاره.

مافیا 1 تنها بازی ای بود که وقتی میشستم بازی میکردم اصلا زمان از دستم در میرفت

خیلی وقته منتظر عرضه ی نسخه ی دومشم:x

Behi09
16-08-2010, 13:29
سلام بچه ها انگار دمو از کار افتاده منم چند بار تمومش کردم اما امروز میرم تو بازی ازش میاد بیرون
انگار دمو از کار افتاده

دوستان من که همین الان یه نگاهی کردم اینه ساعت کار میکنه.

SADEGH 7
16-08-2010, 13:37
سلام
من نسخه دمو رو دانلود کردم. steam رو هم نصب کردم و user ساختم و آپدیت کردم. حالا نسخه دمو رو تو این آدرس کپی کردم:

دقیق ترش می شه اینجا:

اما وقتی steam رو باز می کنم، تو Library نوشته:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چطور می تونم بازی رو اجرا کنم.

amin.t_71
16-08-2010, 13:39
سلام
من نسخه دمو رو دانلود کردم. steam رو هم نصب کردم و user ساختم و آپدیت کردم. حالا نسخه دمو رو تو این آدرس کپی کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیق ترش می شه اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما وقتی steam رو باز می کنم، تو Library نوشته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چطور می تونم بازی رو اجرا کنم.

شما باید تو این مسیر کپی کنید:
E:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo

SADEGH 7
16-08-2010, 13:42
شما باید تو این مسیر کپی کنید:
E:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo
ممنون از راهنمایی. البته تو فولدر steamapps پوشه common وجود نداشت.این پوشه رو ایجاد کردم و بازی رو توش کپی کردم، ولی باز هم تو لایبرری هیچ خبری نیست.

azizalizad
16-08-2010, 14:07
دوستانی که دمو براشون کار نمی کنه از اینجا دانلود کنند

بعد از باز کردن فایل zip روی mafia 2.bat کلیک کنند و 30 ثانیه صبر کنند من خودم امتحان کردم خیلی راحت کار میکه و اجرا میشه هیچ مشکلیم نداره لازم به کپی و این حرفام نداره.

ع.ص
16-08-2010, 15:09
دوستان يه چيزي رو دقت کرديد؟توشهر گانگستر وجود داره!
براي اينکه ببينيشون بري محله هاي فقير(همون جاهايي که خيابوناشون اسفالت نشده) اگه اسلحه تون رو در بياريد اوناهم در ميارن.اگه به يکشون شليک کنيد 600نفري ميرزن سرتون!

امروز يه کار باحال کردم:

رفتم اسلحه فروشي.فروشنده رو کشتم بعد پشت دخل سنگر گرفتم پليسا اومدن هي زدمشون.هي زدمشون!اسلحه هم تموم نميشد!چرا؟چون رو انبار مهمات نشسته بودم!

راستي ميتونيد به صندوق مغازه ها هم دستبرد بزنيد.من صندوق اسلحه فروشي رو خالي کردم!600هزار دلار توش بود!

Shahroozs2
16-08-2010, 15:40
دوستان يه چيزي رو دقت کرديد؟توشهر گانگستر وجود داره!
براي اينکه ببينيشون بري محله هاي فقير(همون جاهايي که خيابوناشون اسفالت نشده) اگه اسلحه تون رو در بياريد اوناهم در ميارن.اگه به يکشون شليک کنيد 600نفري ميرزن سرتون!

امروز يه کار باحال کردم:

رفتم اسلحه فروشي.فروشنده رو کشتم بعد پشت دخل سنگر گرفتم پليسا اومدن هي زدمشون.هي زدمشون!اسلحه هم تموم نميشد!چرا؟چون رو انبار مهمات نشسته بودم!

راستي ميتونيد به صندوق مغازه ها هم دستبرد بزنيد.من صندوق اسلحه فروشي رو خالي کردم!600هزار دلار توش بود!

ولی به نظر من زیاد فقتتو تلف نکن چون وقتی نسخه اصلیش بیاد برات تکراری میشه بذار این چیزارو وقتی که نسخه اصلی اومد امتحان کنی.

sam_sali
16-08-2010, 16:26
یه سوال دارم!

من ای بازی رو با 1280x720 و anisotropic 4x (بقیه تنظیمات رو تا آخر بردم بالا) با حدود 25 فریم بازی میکنم!خواستم ببینم اگه یه کارت 8500 رو با کارت فعلیم SLI کنم و ازش واسه physx استفاده کنم چقدر تاثیر داره!؟(چند فریم با همین تنظیمات بالاتر میره!؟) سیستم من:
CPU Intel Core2Dou 7500 2.9 MHz
Ram 4 Gig ddr3 1333
GPU 250gts Club 512mb gddr3
Motherboard MSI x48c platinum

با تشکر:40:

مرسی از توجه قابل ملاحظه تون!

mohammad13.blogfa
16-08-2010, 16:52
با سلام خدمت دوستداران مافیا2.
به نظرتون من با این سیستم میتونم مافیا2 رو روی رزولوشن 1024*1280 و high quality بازی کنم یا نه؟
MAIN:ASUS M2N-X
VGA:HD 5670 512MB
CPU:AMD ATHLON64X2 5000
RAM:2GIG TRANSCEND B800
MER30

ع.ص
16-08-2010, 18:09
ولی به نظر من زیاد فقتتو تلف نکن چون وقتی نسخه اصلیش بیاد برات تکراری میشه بذار این چیزارو وقتی که نسخه اصلی اومد امتحان کنی.

اتفاقا الان دارم شهر گردی میکنم که وقتی ورژن اصلیش میاد فقط بچسبم به مراحل.

یه اتفاق جالب دیگه برام افتاد:

بعد از بیکاری شدیدی که در نسخه دمو وجود داشت پیرو حرف قبلیم شروع به شغل شرافت مندانه ی زور گیری از مغازه داران و خالی کردن دخلشان پرداختم!:31:
بعد از اینکه دو سه تا مغازه رو خالی کردم وقتی رفتم سراغ مغازه بعدی دیدم 2تا پلیس توشن!:31: اونها هم تا منو دیدن بهم شلیک کردند!منم بعد از برخورد چند تیر فرار کردم!:27:

پیام اخلاقی:زورگیری نکنید!:21:

sunrise07
16-08-2010, 19:51
انگار دمو از کار افتاده

برای منم همین اتفاق افتاد همین امروز!! الان تاریخ سیستم رو برگردوندم به سه روز پیش درست شد!!! دوباره تاریخ رو به حالت اولیه برگردوندم باز خراب شد و وارد بازی نمیشه !!!. بهر حال من الان تاریخ رو برمیگردونم عقب و بازی می کنم شما هم تست کنید شاید درست بشه

*hamedkhatar*
16-08-2010, 20:53
برای من همچین اتفاقی نیفتاد هنوز هم میتونم وارد بازی بشم زمان کامپیوترمم به روز هست

این چند تا عکس که از دموی بازی گرفتم
دیروز هم فکر کنم گذاشتم توی تاپیک ولی پاک شد بدون دلیل پس من باز هم میگذارم چون قبلا که پستی پاک میشد پیغامی از aQoa دریافت میکردم ولی اینبار چیزی نبود گفتم شاید خودم توهم زدم که پست دادم

خلاصه بفرما اینم عکسها:
حجم عکسها بسیار کم هستند و شما میتونید کیفیت و سایز بالای اونها رو از لینک زیر دانلود کنید

همه عکسهایی که گرفتم سعی کردم نشون دهنده یکی از امکانات یا چیزهای خاصی توی بازی باشند پس به هر عکسی دقت کنید (مخصوصا اونهایی که موفق نشدند بازی کنند)

به درخواست یکی از دوستان عکسها رو با اینکه جمعا میشدند 800 کیلوبایت به صورت لینک قرار میدم که دوستان دیال آپی راحت باشند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا جایی هست که پلیس من رو دستگیر کرد که البته میتونستم پیشنهاد رشوه بدم

صحنه جالب که در کنار من پلیس با تاکسی تصادف کرد و پلیس برای تاکسی اسلحه کشید و درگیری شد به من هم کاری نداشتند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددزدیدن ماشین پلیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدافکت زیبای آتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاور گرفتن پشت هر چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا کلت حال میده فقط کله بترکونی

یه موضوع جالب که امروز توی دمو بهش بر خوردم این بود که یه مرده میخواست من رو بزنه اومد با مشت زد تو گوشم بعد پلیس دید و اومد پایین و به طرف یارو اصلحه کشید و من رو نجات داد
یادمه توی GTA اگه ما به پلیس کمک میکردیم تازه پلیسه شاکی میشد باز اینجا خود پلیس اومد کمکم :31:

fouladiali
16-08-2010, 21:34
این چند تا عکس که از دموی بازی گرفتم
دیروز هم فکر کنم گذاشتم توی تاپیک ولی ...

سلام حامد جان...
ممنون از عکس ها ولی اگه زحمتی نیست و برات امکان پذیره، پستت را ویرایش کن و عکس ها را به صورت لینک قرار بده تا هم تاپیک سنگین نشه و هم دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارند بتونند صفحه را راحت تر لود کنند.
ممنون:11:

*hamedkhatar*
16-08-2010, 22:53
سلام حامد جان...
ممنون از عکس ها ولی اگه زحمتی نیست و برات امکان پذیره، پستت را ویرایش کن و عکس ها را به صورت لینک قرار بده تا هم تاپیک سنگین نشه و هم دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارند بتونند صفحه را راحت تر لود کنند.
ممنون:11:

چشم
به خاطر شما ویرایشش کردم
:10:

A.M.D.D.E.V.I.L
16-08-2010, 23:00
راستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟

vahidgame
17-08-2010, 01:11
راستی کسی سایت مطمئن سراغ ندارید که وقتی بازی اومد از اونجا خرید کنیم؟
منظورتون از مطمئن چیه؟ : دی
مگه می خواید اورجینال اونو بخرید؟ : دی

fery joon
17-08-2010, 02:25
نسخه اصلی بازی کی میاد؟ من کف کردم به خدا :13:

vahidgame
17-08-2010, 02:45
نسخه اصلی بازی کی میاد؟ من کف کردم به خدا :13:
24 آگوست منتشر میشه یعنی دقیقا 1 هفته دیگه.
ولی همیشه بازی ها یکمی زودتر از تاریخ انتشارشون میان.
فکر کنم دیگه حداکثر تا آخر هفته دیگه بتونیم اونو بازی کنیم:40:

AlexMercer
17-08-2010, 02:49
اقا از کرج کسی دمو رو نداره بخرم ازش؟

Khashayar King
17-08-2010, 05:35
من دارم دانلود میکنم ! تازه پارت اول از پی سی دی P30day که یکیش 500 مگابایت ، یکی دیگه هم 420 مگابایت.

الان 215 مگابایت از 500 مگابایتیه دانلود شده ، یه سوال داشتم ! برای بازی کردن به استیم نیاز داریم یا نه !؟

Behi09
17-08-2010, 10:12
اتفاقا الان دارم شهر گردی میکنم که وقتی ورژن اصلیش میاد فقط بچسبم به مراحل.

یه اتفاق جالب دیگه برام افتاد:

بعد از بیکاری شدیدی که در نسخه دمو وجود داشت پیرو حرف قبلیم شروع به شغل شرافت مندانه ی زور گیری از مغازه داران و خالی کردن دخلشان پرداختم!:31:
بعد از اینکه دو سه تا مغازه رو خالی کردم وقتی رفتم سراغ مغازه بعدی دیدم 2تا پلیس توشن!:31: اونها هم تا منو دیدن بهم شلیک کردند!منم بعد از برخورد چند تیر فرار کردم!:27:

پیام اخلاقی:زورگیری نکنید!:21:

شما شهر گردیتون رو گفتید بزارید منم بگم.
منم مثل شما رفتم سراغ زورگیری و زدم طرف رو تو مغازش کشتم و فرار کردم.بعد که برگشتم دیدم چاغ های اون مغازه رو خاموش شده(یا همون کرکره رو شدن پایین) و نوار زرد رنگ محل ارتکاب جرم رو زدن به در اون مغازه.
اون گانگسترهایی هم که شما گفتید گانگسترهای سیاه پوست یا همون کاکاسیاه ها هستن و فرقی نمی کنه کجا روشون اسلحه بکشی هر جا زیاد باشن میوفتن جونت اما حرف شما کاملا تایید میشه در محله های فقیر نشین اونا زیادن.
درضمن تا حالا از کنار خونه های همسایه هاتون رد شدین؟صدای گریه بچه میاد.:31:
یکی هم اینکه پیشنهاد می کنم تو شهر یکی از این کاکاسیاه هارو بگیرید و باهاش مرین بکس کنین:31:خیلی عالی مبارزه میکنه.

pourya_javani
17-08-2010, 10:48
بچه ها! این یکیو دیگه ندیده بودین! رشوه به مرکز پلیس (رییس پلیس)
تازمانی که 2 ستاره هستین و عکس دستبند اونجاست میتونید به خود پلیسها رشوه بدید!
اما زمانی که 3 یا 4 ستاره هستید و عکس تفنگ اونجاست، پلیسها بی سوال بهتون شلیک میکنند! چه برسه به اینکه قیافتونم دیده باشن! زمانی که قیا فتونو دیدن همونطور که خودتون میدونین، موتونید با عوض کردن لباس وانتد رو از بین ببرید! اما اومدیمو لباس فروشی دم دست نبود ! اون موقع میتونید با پیدا کردن یک فروند تلفن به مرکز پلیس زنگ بزنید و با دادن 500 تا رشوه بهشون ازشون بخواید شرایطو در مقابل پولی که بهشون میدین آروم کنن! اون موقع مرکز هم دستور میده که به این شهروند محترم کاری نداشته باشید!!!
باحاله! نه؟ :31:

Khashayar King
17-08-2010, 10:49
دیگه صبرم داره تموم میشه ! 500 مگ اول دانلود شده !!!! دارم 420 مگ بعدی رو دانلود میکنم...

آقا جواب مارو ندادین که !؟ بدون استیم هم میشه بازی کرد ؟! اگه نه لینکشو بدین !

camry
17-08-2010, 10:53
دیگه صبرم داره تموم میشه ! 500 مگ اول دانلود شده !!!! دارم 420 مگ بعدی رو دانلود میکنم...

آقا جواب مارو ندادین که !؟ بدون استیم هم میشه بازی کرد ؟! اگه نه لینکشو بدین !

همه چبز از نسخه دمو مافیا :
دوستان هر کس هر چیزی از این نسخه می خواد بیاد اینجا (توضیحات کافی + ترینر +پچ و .... ) قبلا هم گفتم

:11::11::11:

*hamedkhatar*
17-08-2010, 11:10
شما شهر گردیتون رو گفتید بزارید منم بگم.
منم مثل شما رفتم سراغ زورگیری و زدم طرف رو تو مغازش کشتم و فرار کردم.بعد که برگشتم دیدم چاغ های اون مغازه رو خاموش شده(یا همون کرکره رو شدن پایین) و نوار زرد رنگ محل ارتکاب جرم رو زدن به در اون مغازه.
اون گانگسترهایی هم که شما گفتید گانگسترهای سیاه پوست یا همون کاکاسیاه ها هستن و فرقی نمی کنه کجا روشون اسلحه بکشی هر جا زیاد باشن میوفتن جونت اما حرف شما کاملا تایید میشه در محله های فقیر نشین اونا زیادن.
درضمن تا حالا از کنار خونه های همسایه هاتون رد شدین؟صدای گریه بچه میاد.:31:
یکی هم اینکه پیشنهاد می کنم تو شهر یکی از این کاکاسیاه هارو بگیرید و باهاش مرین بکس کنین:31:خیلی عالی مبارزه میکنه.

توی این بازی چطوری میشه زور گیری کرد؟
من که هر چی سعی کردم نشد
یادم بازی GodFather 2 هر چقدر هم نقص داشت توی زور گیری خیلی خوب بود
اینجا باید چکار کرد برای زورگیری همینطوری برم بزنم توی گوش یارو؟ یا کار خاضی باید انجام داد؟
ممنون

Behi09
17-08-2010, 11:49
توی این بازی چطوری میشه زور گیری کرد؟
من که هر چی سعی کردم نشد
یادم بازی GodFather 2 هر چقدر هم نقص داشت توی زور گیری خیلی خوب بود
اینجا باید چکار کرد برای زورگیری همینطوری برم بزنم توی گوش یارو؟ یا کار خاضی باید انجام داد؟
ممنون

زورگیری که نمی شه گفت.دستبرد به مغازه ها درستش هست.
هیچی میزنی تو گوش مغازه دار بعد صندوق رو میزنی.البته این روش درمورد اسلحه فروشی ناکارامد هست.یعنی اگه بزنی تو گوشش اونم یا شاتگان تو رو می خوابونه زمین.:31:پس باید از تفنگ استفاده کنی.

Tashanoj
17-08-2010, 12:04
آقا یکی بگه بالاخره نسخه اصلی که تو راهه چند تا DVD هستش ؟؟؟

ع.ص
17-08-2010, 12:12
زورگیری که نمی شه گفت.دستبرد به مغازه ها درستش هست.
هیچی میزنی تو گوش مغازه دار بعد صندوق رو میزنی.البته این روش درمورد اسلحه فروشی ناکارامد هست.یعنی اگه بزنی تو گوشش اونم یا شاتگان تو رو می خوابونه زمین.:31:پس باید از تفنگ استفاده کنی.

نه اتفاقا.تو اسلحه فروشی به هیچ عنوان اسلحه نکشید.پیرمرده قاطیه با یه شلیک به دیارباقی میفرستتون!
تو اسلحه فروشی بدون اسحله دعوا کنید.خیلی راحت!

راستی تو جی تی ای وقتی یکی رو میکشتی پول ها شو بر میداشتی.تو این چرا میکشی پول مولی در کار نیست؟

یه سوال دیگه: بنزین زدن چه فایده ایی داره؟

*hamedkhatar*
17-08-2010, 13:08
نه اتفاقا.تو اسلحه فروشی به هیچ عنوان اسلحه نکشید.پیرمرده قاطیه با یه شلیک به دیارباقی میفرستتون!
تو اسلحه فروشی بدون اسحله دعوا کنید.خیلی راحت!

راستی تو جی تی ای وقتی یکی رو میکشتی پول ها شو بر میداشتی.تو این چرا میکشی پول مولی در کار نیست؟

قلط کرده مرتیکه
من اسلحه در آوردم اونم در آورد قبل از اینکه تکون بخوره مغزش رو پایشدم تو دیوار

در ضمن این خط این نشون -+
این بازی امتیاز بالای 8 نمیاره خیلی بیاره 8.5 مطمعن باشید
الان میدونم خیلیا شاکی میشید ولی اگه بازی 7 هم گرفت تعجب نکنید
این بازی خیلی امکاناتش باید بیشتر از این حرفها باشه
یه سری چیزهای پیش پا افتاده که اکثر بازی ها دارند توی این بازی نیست
چند تا مثال:
از داخل ماشین نمیشه تیر اندازی کرد
یقه مردم رو نمیشه گرفت و باهاشون حرف زد و تهدیدشون کرد انگار نه انگار بازی مافیاییه
کسی رو نمیشه گروگان گرفت
روی صندلی نمیشه نشست
غذاهاش با یک گاز تموم میشند
همون زور گیری که بحثش بود به صورت اساسی نمیشه انجام داد
وقتی به طرف مردم اصلحه میگیری انگار دارند یابو آب میدند حتما باید شلیک کنی تا بترسند
وقتی به ماشین ها میمالی رنگ ماشین اصلا عوض نمیشه حتما باید یه ضربه سفت بخوره
خلاصه خیلی چیزها کم داره خیلی چیزها مشکل داره
فکر میکنید اون منتقدی که میشینه بازی رو نقد میکنه چیا براش مهمه
این چیزهایی که من گفتم همه رو از این بازی انتضار داشتم

البته بازی خیلی نکته های مثبتی هم داره که قبلا در موردش هم من و هم شما بحث کردیم
ممنون

pourya_javani
17-08-2010, 13:10

عزیزم! بنزین ماده اصلی برای احتراقه توی موتور ماشینه،:که با ترکیب با هوا و احتراق نیروی لازم برای چرخش پیستونها در داخل سیلندر و در نتیجه باعث به حرکت در آمدن ماشین میشه!!!!
:10:

در ضمن این خط این نشون -+
این بازی امتیاز بالای 8 نمیاره خیلی بیاره 8.5 مطمعن باشید
الان میدونم خیلیا شاکی میشید ولی اگه بازی 7 هم گرفت تعجب نکنید
این بازی خیلی امکاناتش باید بیشتر از این حرفها باشه
یه سری چیزهای پیش پا افتاده که اکثر بازی ها دارند توی این بازی نیست
چند تا مثال:
از داخل ماشین نمیشه تیر اندازی کرد
یقه مردم رو نمیشه گرفت و باهاشون حرف زد و تهدیدشون کرد انگار نه انگار بازی مافیاییه
کسی رو نمیشه گروگان گرفت
روی صندلی نمیشه نشست
غذاهاش با یک گاز تموم میشند
همون زور گیری که بحثش بود به صورت اساسی نمیشه انجام داد
وقتی به طرف مردم اصلحه میگیری انگار دارند یابو آب میدند حتما باید شلیک کنی تا بترسند
وقتی به ماشین ها میمالی رنگ ماشین اصلا عوض نمیشه حتما باید یه ضربه سفت بخوره
خلاصه خیلی چیزها کم داره خیلی چیزها مشکل داره
فکر میکنید اون منتقدی مه کیشینه بازی رو نقد میکنه چیا براش مهمه
این چیزهایی که من گفتم همه رو از این بازی انتضار داشتم

ممنون

باهات موافقم! منم یه نقد راجع به رانندگیش نوشتم که خیلی نا امید کنندست...
اما به نظرم داستان بازی به ما این فرصتو نده که بخوایم بیایم ملتو تهدید کنیمو وایسیم وقتی اسلحه میکشیم عکس العمل نشون بدن!
اما به نظرم 2K با انتشار دموی این بازی پلیر هارو حساس کرد! چون وقتی موضوع و مرحله ای برای گذروندن نباشه، منه پلیر میرمو به چیزای دیگه بازی گیر میدمو مردم بیگناهو میکشم!...
اون دفعه هم پرسیدم کسی جواب نداد! هدف از ارائه نسخه دمو درست 10 روز قبل از انتشار بازی چیه؟ که پلیر ها عیب و نقص ها رو بگن و کمپانی برطرفشون کنه؟ اگه اینه که تو 10 روز هیچ کاری نمیتونن بکنن؟!؟!؟!!

AlexMercer
17-08-2010, 13:12
بچه ها! این یکیو دیگه ندیده بودین! رشوه به مرکز پلیس (رییس پلیس)
تازمانی که 2 ستاره هستین و عکس دستبند اونجاست میتونید به خود پلیسها رشوه بدید!
اما زمانی که 3 یا 4 ستاره هستید و عکس تفنگ اونجاست، پلیسها بی سوال بهتون شلیک میکنند! چه برسه به اینکه قیافتونم دیده باشن! زمانی که قیا فتونو دیدن همونطور که خودتون میدونین، موتونید با عوض کردن لباس وانتد رو از بین ببرید! اما اومدیمو لباس فروشی دم دست نبود ! اون موقع میتونید با پیدا کردن یک فروند تلفن به مرکز پلیس زنگ بزنید و با دادن 500 تا رشوه بهشون ازشون بخواید شرایطو در مقابل پولی که بهشون میدین آروم کنن! اون موقع مرکز هم دستور میده که به این شهروند محترم کاری نداشته باشید!!!
باحاله! نه؟ :31:

یکی دیگه از ویژگی هاش اینه که وقتی تو سطح شهر داری با اسلحه میچرخی و پلیس بهت گیر داد میتونی بهش مجوز حمل اسلحه تقلبی نشون بدی .امتحان کردی؟

سرعت مجاز ماشین چنده؟:19:

من ندارم دمو رو:41::41:

pourya_javani
17-08-2010, 13:26
یکی دیگه از ویژگی هاش اینه که وقتی تو سطح شهر داری با اسلحه میچرخی و پلیس بهت گیر داد میتونی بهش مجوز حمل اسلحه تقلبی نشون بدی .امتحان کردی؟

سرعت مجاز ماشین چنده؟:19:

من ندارم دمو رو:41::41:
جدی؟ مجوزو از کجاش در میاره؟ منظورم اینه که با چه دکمه ای بزنیم مجوز تقلبی نشون میده؟
خوب اینا که مافیان چرا برا اسلحه هاشون مجوز واقعی نمیگیرن جای تقلبی!؟ ممکنه پلیس متوجه بشه تقلبیه؟!

سرعت مجاز مثل مافیا 1 همون 40 تاست!

AlexMercer
17-08-2010, 13:34
جدی؟ مجوزو از کجاش در میاره؟ منظورم اینه که با چه دکمه ای بزنیم مجوز تقلبی نشون میده؟
خوب اینا که مافیان چرا برا اسلحه هاشون مجوز واقعی نمیگیرن جای تقلبی!؟ ممکنه پلیس متوجه بشه تقلبیه؟!

سرعت مجاز مثل مافیا 1 همون 40 تاست!

:41::41::41: 40 تا؟بابا با اون سرعت نمیشه اصلا رانندگی کرد.شورشو در اوارده حداقل باید میشد 60 :41:

من تو پیشنمایش ign خوندم.نگفته بود با چه دکمه ای و یا نگفته بود امکان داره پلیس بفهمه یا نه که تقلبیه.شاید باید چند تا مرحله تو بازی اصلی بری تا این قابلیت ازاد شه.و توی دمو نزاشتن.

مجوز حمل اسلحه رو پلیس میده و پلیس و مافیا در ظاهر با هم دشمنن.بیاد به دشمنش مجوز حمل اسلحه بده؟:31:

Khashayar King
17-08-2010, 13:34
بابا این دمو هست چرا جدی گرفتینش ؟! به قول دوستمون بازی فول انقدر داستانش جذابه که به اینچیزا دیگه کاری نداریم ! تازه نسخه

دمو 15 دقیقه هست ! نه یه هفته ! مشکل از ماست که یه دمو دانلود کردیم انتظار داریم کله مخلفات بازی توش باشه !!!!

بهتره یکم واقع بین باشیم چون گشت گذارش هم خوبه ! زیاد به جزئیات توجه کردین !

ولی یه کم حق دارین ، خیلی چیز ها نادیده گرفته شده ! امیدوارم توی این چند روز حل بشه (چه خواسته ها !!! :31:)

GUNSHIP
17-08-2010, 14:27
بابا این دمو هست چرا جدی گرفتینش ؟! به قول دوستمون بازی فول انقدر داستانش جذابه که به اینچیزا دیگه کاری نداریم ! تازه نسخه

دمو 15 دقیقه هست ! نه یه هفته ! مشکل از ماست که یه دمو دانلود کردیم انتظار داریم کله مخلفات بازی توش باشه !!!!

بهتره یکم واقع بین باشیم چون گشت گذارش هم خوبه ! زیاد به جزئیات توجه کردین !

ولی یه کم حق دارین ، خیلی چیز ها نادیده گرفته شده ! امیدوارم توی این چند روز حل بشه (چه خواسته ها !!! :31:)
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.

ali_disslove
17-08-2010, 14:57
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.

نه غیر ممکنه بیشترین فروش ماله زمان انتشاره بخواد این کارو کنه اون عده ای که میخرند ناراضیند و درنتیجه مشتری های بعدیش کم میشه دمو یه جور تبلیغ و معرفی بود زمان دقیق بازی هم منتشر شده و فرصتی واسه درست کردن ایراد های احتمالی نیست واینو بدونید هزاران نفر ماهها نشستند و تیکه تیکشو بازی کردند تا ایرادا به دست بیاد
کاش منم یکی از اون هزاران نفر بودم

GUNSHIP
17-08-2010, 15:20
نه غیر ممکنه بیشترین فروش ماله زمان انتشاره بخواد این کارو کنه اون عده ای که میخرند ناراضیند و درنتیجه مشتری های بعدیش کم میشه دمو یه جور تبلیغ و معرفی بود زمان دقیق بازی هم منتشر شده و فرصتی واسه درست کردن ایراد های احتمالی نیست واینو بدونید هزاران نفر ماهها نشستند و تیکه تیکشو بازی کردند تا ایرادا به دست بیاد
کاش منم یکی از اون هزاران نفر بودم
بله ولی اصلا تبلیغ خوبی نبود.
به هر حال عرضه دمو این مشکلات رو هم داره و بهترین کاری که می تونن بکنن اینه که قول یه پچ رو به خریدار ها بدن.
به شما پیشنهاد می کنم آرزو نکنید چون کار جالبی نیست که یه سری بازی پر از اشکال کنید و اعصاب خودتون رو خورد کنید.

Tashanoj
17-08-2010, 17:47

starn
17-08-2010, 17:58

من دیدممثل شما 1 نفر هم این سوال را پرسیده بود واقع باعث تعجبه آخه این چه سوالی که می پرسید وقتی هنوز بازی منتشر نشده کسی چه می دونه بازی ممکنه توی چند تا DVD منتشر بشه
لطفا سوال های بچگونه نپرسید
=============
به احتمال زیباد 2 دی وی دی یا 3 تا میشه (البته ممکنه بعضی ها برای سود بیشتر تعداد را الاکی بالا ببرن)

*hamedkhatar*
17-08-2010, 18:11
آخه تا بازی منتشر نشه که مشخص نیست
ولی احتمال 85% 2 تا دی وی دی هست و 15% 3 دی وی دی

morrigan_neit
17-08-2010, 18:51
واقعا این بازی مافیا از نظر جزییات توو بازی چند سال از بازی های دیگه جلوتره

Khashayar King
17-08-2010, 20:35
بازم به صحبت بالا ! شما انتظار بازی فول رو دارید ! شما از کجا میدونید که اصلا امکان داره مشکلات تو بازی اصلی باشه ؟!

اصلا مشکلات بازی چی بود ؟! من مشکلی ندیدم ! مشکل اصلی ما اینه که بیش از حد داریم از یک دمو (که اسمش روشه) استفاده میکنیم !

هنوز بازی فول مونده ! چرا انقدر هرس می خورین !؟ آیا واقعا مالیده شدن ماشین یا نشستن روی صندلی مشکلاتی هست که بازی دارد ؟!

ع.ص
17-08-2010, 23:13
در مورد مالیده شدن ماشین با اجسام دیگه تو ماله من که وجود داره.خیلی هم زیبا وجود داره.با کوچیک ترین برخورد دقیقا همون جای بر خورد خط یا خراش میفته.

ولی بزرگترین مشکلی که من میبینم اینه که تو ماشین از اسلحه نمیشه استفاده کرد.ومشکل دیگه ایی که منو خیلی اذیت میکنه اینکه وقتی سوار ماشین میشه فقط و فقط به همون صورتی که سوار شده پیدامیشه.یعنی نه با ترمز شدید بیرون می افته و نه در حال سرعت نمیتونه از ماشین بپره.

نمیدونم اینا مشکل به حساب میان یا نه ولی به نظر من واسه یه بازی اپن ورلد لازمه.مثل جی تی ای آی وی

AlexMercer
18-08-2010, 00:14
بازم به صحبت بالا ! شما انتظار بازی فول رو دارید ! شما از کجا میدونید که اصلا امکان داره مشکلات تو بازی اصلی باشه ؟!

اصلا مشکلات بازی چی بود ؟! من مشکلی ندیدم ! مشکل اصلی ما اینه که بیش از حد داریم از یک دمو (که اسمش روشه) استفاده میکنیم !

هنوز بازی فول مونده ! چرا انقدر هرس می خورین !؟ آیا واقعا مالیده شدن ماشین یا نشستن روی صندلی مشکلاتی هست که بازی دارد ؟!

پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.

در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.

یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.

امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه.:46:

Killzone2
18-08-2010, 00:33
متاسفانه خیلی ها با دیدن یک دموی قابل بازی همه چیز رو از یاد میبرند و فقط تو دو صفحه این تاپیک حدود 200 بار با حالت ها متفاوت از این بازی یا ایراد گرفتن یا که حرفهای دیگه زدن.عزیزان باور کنید این یک دمو هست...واقعا جای تعجب داره که میگین امکانات کم هسته به نظر شما ها کم هسته؟یک مقایسه از یک بازی هم سبک ولی متفاوت از این بازی... شما ها که میگید این بازی در حد جی تی ای IV نیست یا میگین که ایا مثل اون میشه یا نه!
از لحاظ امکانات یه مقایسه بکنید ایا شما به یخچال دسترسی داشتید که هر چیزی بخورید و یا به طور واقعی از تعدادشون کم بشه؟وقتی که یه چیز از تو یخچال بردارید و با دقت نگاه کنید متوجه این داستان میشوید.

این یک نمونه بود بقیه رو هم خودتون بهتر میدونید.البته این مقایسه بدترین مقایسه ممکن هست این بازی رو باید با هم ردیف خودش مقایسه کردش مثل God Father که اینجور بازی ها ساختنش عرضه و سرمایه میخواد و یک ایده هایی که هر شرکتی نداره حالا اون شرکت میخواد راک استار یا هر شرکت دیگه ای باشه.یه مثال خوب براتون میزنم...عقاب با گنجشک هر دو پرنده اند ولی ایا این دو در یک ردیف قرار دارند؟امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

داستان زیبای بازی که جای خود داره که سناریو بازی بیش از 800 صفحه هسته خودش دیگه داره میگه با چه جور داستانی طرف هستیم.اگر دمو های مربوط به بازی رو قبلا دیده بودید همچین حرف هایی رو نمیزدید تغییر فصل تو بازی یکی از زیبایی های بازی هسته و شب های شهر Empire city رو باید ببینید و بعد قضاوت کنید به خصوص در هوای برفی که این زیبایی رو دو چندان میکنه در شهر ازاد نیستید تا ببینید که چقدر فوقالعاده هسته.

من نمیدونم به چی این بازی باید گیر داد که شما میگید البته در مواردی حق میدم و قبول هم دارم ولی دیگه در اون حد نیست تازه این هم در دموی قابل بازی که محدودیت های فراوان داره ایا میدونستید که شما تو این دمو فقط به 10 درصد امکانات بازی دسترسی دارید؟پس حالا منتظر 90 درصد بقیه باشید و ببینید که کمبودی تو بازی نیست.

*hamedkhatar*
18-08-2010, 01:31
متاسفانه خیلی ها با دیدن یک دموی قابل بازی همه چیز رو از یاد میبرند و فقط تو دو صفحه این تاپیک حدود 200 بار با حالت ها متفاوت از این بازی یا ایراد گرفتن یا که حرفهای دیگه زدن.عزیزان باور کنید این یک دمو هست...واقعا جای تعجب داره که میگین امکانات کم هسته به نظر شما ها کم هسته؟یک مقایسه از یک بازی هم سبک ولی متفاوت از این بازی... شما ها که میگید این بازی در حد جی تی ای IV نیست یا میگین که ایا مثل اون میشه یا نه!
از لحاظ امکانات یه مقایسه بکنید ایا شما به یخچال دسترسی داشتید که هر چیزی بخورید و یا به طور واقعی از تعدادشون کم بشه؟وقتی که یه چیز از تو یخچال بردارید و با دقت نگاه کنید متوجه این داستان میشوید.

این یک نمونه بود بقیه رو هم خودتون بهتر میدونید.البته این مقایسه بدترین مقایسه ممکن هست این بازی رو باید با هم ردیف خودش مقایسه کردش مثل God Father که اینجور بازی ها ساختنش عرضه و سرمایه میخواد و یک ایده هایی که هر شرکتی نداره حالا اون شرکت میخواد راک استار یا هر شرکت دیگه ای باشه.یه مثال خوب براتون میزنم...عقاب با گنجشک هر دو پرنده اند ولی ایا این دو در یک ردیف قرار دارند؟امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.

داستان زیبای بازی که جای خود داره که سناریو بازی بیش از 800 صفحه هسته خودش دیگه داره میگه با چه جور داستانی طرف هستیم.اگر دمو های مربوط به بازی رو قبلا دیده بودید همچین حرف هایی رو نمیزدید تغییر فصل تو بازی یکی از زیبایی های بازی هسته و شب های شهر Empire city رو باید ببینید و بعد قضاوت کنید به خصوص در هوای برفی که این زیبایی رو دو چندان میکنه در شهر ازاد نیستید تا ببینید که چقدر فوقالعاده هسته.

من نمیدونم به چی این بازی باید گیر داد که شما میگید البته در مواردی حق میدم و قبول هم دارم ولی دیگه در اون حد نیست تازه این هم در دموی قابل بازی که محدودیت های فراوان داره ایا میدونستید که شما تو این دمو فقط به 10 درصد امکانات بازی دسترسی دارید؟پس حالا منتظر 90 درصد بقیه باشید و ببینید که کمبودی تو بازی نیست.

kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری نداره
اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم

ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد

Traceur
18-08-2010, 02:08
سلام به همگی ...
تریلر جدید جوابهای جیمز کوزانسکی به سوالات گیم اسپات در مورد ویژگیهای بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg
کیفیت بالا (51 مگ)

کیفیت متوسط (39 مگ)

کیفیت پایین (10 مگ)

Khashayar King
18-08-2010, 10:15
پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.

در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.

یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.

امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیزم ! اینکه بازی از نظر گرافیک خیلی بالا تر از gta هست که کاملا مشخص ! با اون همه فیزیک شما وقتی بازی فول

دستت برسه (خیلی ببخشیدا) اما کف میکنی ! این همه تریلر دیدیم بابا ! بعدشم دمو یک وسیله تبلیغاتی 15 دقیقه ای بود نه یه

هفته ای اگه میخواستن شما و امسال شما 1 هفته با دمو باز یکنین حتما قابلیت هاشو بهتر میکردن ! بله عزیزم ! من طرفداری

میکنم چون ارزششو داره ! واقعا حیف ! نکات مثبت بازی سر به فلک میکشه بعد شما دارین سر یه دموی 15 دقیقه ای بحث

میکنید ؟! بله ! من 15 دقیقه بازی کردم و در حد همون 15 دقیقه عالی بود ! اصلا بهترین بازی دنیا بود ! دیگه هم سراغش نرفتم

چون ارزشش رو نداره انقدر پدر دمو رو در بیارید ، با کلی پچ و ترینر فریز تایم کنید بازی کنید ! عزیزم حدف اصلی نشان دادن یک

ماموریت جانبی که باید fat man رو بکشیم بوده نه اینکه 2 روز تو کله شهر بریم هر مشکلی که بود رو کلید کنیم واسه همینم مافیا 2

بدرد نمیخوره ! نویسنده داستان بازی از پایان مافیا 1 داره روی این داستان کار میکنه ! دیگه خودت حساب کن بازی در چه سطحی خواهد بود ... !

در ضمن من خودم عاشق red dead redemption و grand theft auto هستم و مطمئنم نسخه های بعدی بازی خیلی خیلی بهتر از مافیا 2 و شماره قبلشون میشه !

حالا هی بگو دمو برای نشان دادن قدرت بازیست ! اینو که همه میدونن ! به نظر من که عالی بود ، مشکلاتی هم که داشت (مثل باگ های جی تی ای ) قابل جبران هستند با یه پچ !

در هر صورت خیلی ببخشید که من لحنم زیاد خوب نبود ولی سعی کنیم از این به بعد انقدر کار گروهی سازنده ها که روش زحمت کشیدن رو زیر سوال نبریم ! بهتر تا نسخه فول بازی صبر کنیم.

kilzone2 جان ما هم نگفتیم که بازی هیچ امکانات و یا هیچ نو آوری نداره
اتفاقا خیلی امکانات جدید عالی داره که خودم چند صفحه قبل به همه خوبی هایی که توی بازی متوجه شدم اشاره کردم

ولی الان بحث سر اشکالات و کم کاریهای بازی هست. که اگه به اونها توجه میشد این بازی شاهکار سال میشد
مثلا من که گفتم روی صندلی نمیشینه شاید یکی بگه به چه درد میخوره؟ خوب من میگم برای مخفی شدن از دست مامور ها فقط بریم لای بوته ها قایم شیم؟ اگه با وجود این همه نیمکت توی شهر میشد برای مخفی شدن یا حد اقل رد گم کردن روی صندلی نشست چقدر این بازی جذاب تر میشد؟
یا مثلا اگه میتونستیم از توی بازی تیر اندازی کنیم چقدر فرار کردن با ماشین جالب تر میشد
یا اگه میتونستیم مردم یا حتی خود پلیس رو گروگان بگیریم چقدر توی درگیریها بهمون حال میداد؟
بازی که فقط داستانش نیست اگه بخوایم داستان رو فقط اهمیت بدیم خوب میریم کتاب میخونیم
من خودم بی صبرانه منتظرم بازی بیاد و شدیدا توی کفش هستم فقط میگم خیلی کم کاری کرده 2K
و البته مطمعن باش هیچ کدوم از ایراداتی که نام بردم توی نسخه فول حل نخواهد شد50% جذابیت یک بازی رو داستانش تشکیل میده ! چون اگه بی هدف باشی چه فایده ای داره !؟ عزیزم اگه بازی داستانش خوب

نباشه یعنی آشغاله ! مثل Saints row 2 (که گرافیک بدی هم داشت) ولی قابلیت گروگان گیری داشت ! جذاب بود !؟ نه خیر !

بسیار مذخرف بود ! خود Gta iv هم چنین امکاناتی نداره ! شما دلت میخواد Assassin's creed و gta و SR 2 رو با هم قاطی شه !

! این نمیشه هر بازی قابلیت مخصوص به خودشو داره ! شما نمیتونی همچین چیزی رو به عنوان مشکل تلقی کنی ! اینطوری

باشه چون تو gta iv نمیشد گروگان گیری کرد این بازی اصلا خوب نبود ! این اصلا منتقی هست !؟ یا چون نمیشه تو gta iv رو

صندلی های پارک بشینیم بازی سال نشد (پس چرا این همه نمرات خوب کسب کرده !؟)

Watson
18-08-2010, 16:21
آقا من یه سوال دارم به نظر شما این بازی دوبله فارسیش هم میاد بیرون ؟ چون فارسیش یه حال دیگه داره ؟ مثل مافیا 1؟؟؟؟

Iron-Skull
18-08-2010, 16:22
سلام به دوستان مافیایی کسی یادش هست نسخه اول بازی رو چه شرکتی ساخت آخه با این صحبتهایی که دوستان کردن مثل اینکه نسبت به نسخه قبل پسرفت کرده

تو شماره یکش که میشد از داخل ماشین تیراندازی کرد حتی این قابلیت از GTA III که اون زمان اومده بود بهتر کار شده بود. (توی جی تی ای فقط میتونستی سمت چپ و راستت رو تیراندازی کنی با دو دکمه Q و E بدون نشونه گیری با موس درصورتی که مافیا 1 میتونستی نشونه گیری کنی) اما الان بعد از 8 سال . . . نمیتونی!

GUNSHIP
18-08-2010, 16:29
سلام به دوستان مافیایی کسی یادش هست نسخه اول بازی رو چه شرکتی ساخت آخه با این صحبتهایی که دوستان کردن مثل اینکه نسبت به نسخه قبل پسرفت کرده

تو شماره یکش که میشد از داخل ماشین تیراندازی کرد حتی این قابلیت از GTA III که اون زمان اومده بود بهتر کار شده بود. (توی جی تی ای فقط میتونستی سمت چپ و راستت رو تیراندازی کنی با دو دکمه Q و E بدون نشونه گیری با موس درصورتی که مافیا 1 میتونستی نشونه گیری کنی) اما الان بعد از 8 سال . . . نمیتونی!
شاید می خواستن به تقلید از gta تیر اندازی از توی ماشین رو به عنوان مهارت بزارن با این فرق که اول کار کلا نمی تونید از توی ماشین تیراندازی کنید.

Iron-Skull
18-08-2010, 16:37
شاید می خواستن به تقلید از gta تیر اندازی از توی ماشین رو به عنوان مهارت بزارن با این فرق که اول کار کلا نمی تونید از توی ماشین تیراندازی کنید.
کدوم GTA اینطوری بود؟
من فکر میکنم یادشون رفته بذارن:27:

GUNSHIP
18-08-2010, 16:43
کدوم GTA اینطوری بود؟
من فکر میکنم یادشون رفته بذارن:27:
san andreas که وقتی مهارتتون بالا می رفت می تونستید هدف گیری دقیقی داشته باشید.

Iron-Skull
18-08-2010, 16:53
san andreas که وقتی مهارتتون بالا می رفت می تونستید هدف گیری دقیقی داشته باشید.
بعید میدونم چون تو San andreas از همون اولم میشد تیراندازی کرد
در هر صورت امیدوارم ناامیدمون نکنه چون 8 سال انتظار کم نیست

Kamyar_AnathemA
18-08-2010, 20:54
با این مشخصات میشه بازی کرد ؟

cpu 2.2 4mb
ram 2 ddr ll
nvidia geforce 8600m gt

hamed_dij
18-08-2010, 21:05
سلام دوستان
کمک کمک
من 7 سال هست منتظر بازی بودم چون خودم به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم 2500 از اینترنت بازیشو خریداری کردم تو دی وی دی 1 فایل exe به نام SteamInstall.msi و یه یادداشت و یه پوشه به نام Steam هست.
تو یادداشته اینها نوشته:

1.file ro ke dar dvd gozashtam ro dar masir poshe steam copy konid(masalan c:\program files\steam)

2.age barname steam.exe ro nadadrid an ra az roye DVD nasb konid.

3.steam.exe ro ejra konid va roye start in offlin mode click koind agar username va password mikhast be internet vasl beshid va create accont ro bezanid

4.library balaye sahfe ro bezanid va roye icon mafia bezanid

5.agar icon bazi dar library nabod "add a game" paien ro bezanid va roye "add a none steam game bezanid baad roye browse ro bezanid va in "C:\Program Files\Steam\steamapps\Common\mafia ii - public demo" ro bezanid baad marahale 3 ro anjam bedid

az bazi lezat bebarid

من فایلSteamInstall.ms تو مسیری که نوشته شده کپی میکنم بعد تو پوشه steam رو steam.exe که کلیک میکنم
یه پنجره باز میشه توش نوشته
there is not enough free disk space to run steam
یه ok هم داره روش کلیک میکنم بسته میشه .
پوشه steam رو هم کپی میکنم تو یکی از درایوهام اینبار وقتی رو steam .exe کلیک میکنم مینویسه باید با اینترنت متصل بشید وقتی به اینترنت وصل میشم روش کلیک میکنم یه صفحه باز میشه user , pass میخواد.
---------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان به خدا حالم گرفته شده کمک کنید من خیلی وقته منتظر این بازی هستم درضمن4 روز دیگه دارم میرم خدمت نمیتونم نسخه کاملشو بازی کنم کمک کنید تا لااقل دمو رو ببینم و بعد با دل خوش برم تو پادگان.
به من سرباز نیروی انتظامی کمک کنید:31:

amin 2010
18-08-2010, 21:05
سلام دوستان
کمک کمک
من 7 سال هست منتظر بازی بودم چون خودم به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم 2500 از اینترنت بازیشو خریداری کردم تو دی وی دی 1 فایل exe به نام SteamInstall.msi و یه یادداشت و یه پوشه به نام Steam هست.
تو یادداشته اینها نوشته:

1.file ro ke dar dvd gozashtam ro dar masir poshe steam copy konid(masalan c:\program files\steam)

2.age barname steam.exe ro nadadrid an ra az roye DVD nasb konid.

3.steam.exe ro ejra konid va roye start in offlin mode click koind agar username va password mikhast be internet vasl beshid va create accont ro bezanid

4.library balaye sahfe ro bezanid va roye icon mafia bezanid

5.agar icon bazi dar library nabod "add a game" paien ro bezanid va roye "add a none steam game bezanid baad roye browse ro bezanid va in "C:\Program Files\Steam\steamapps\Common\mafia ii - public demo" ro bezanid baad marahale 3 ro anjam bedid

az bazi lezat bebarid

من فایلSteamInstall.ms تو مسیری که نوشته شده کپی میکنم بعد تو پوشه steam رو steam.exe که کلیک میکنم

یه پنجره باز میشه توش نوشته

there is not enough free disk space to run steam

یه ok هم داره روش کلیک میکنم بسته میشه .

پوشه steam رو هم کپی میکنم تو یکی از درایوهام اینبار وقتی رو steam .exe کلیک میکنم مینویسه باید با اینترنت متصل بشید وقتی به اینترنت وصل میشم روش کلیک میکنم یه صفحه باز میشه user , pass میخواد.

---------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان به خدا حالم گرفته شده کمک کنید من خیلی وقته منتظر این بازی هستم درضمن4 روز دیگه دارم میرم خدمت نمیتونم نسخه کاملشو بازی کنم کمک کنید تا لااقل دمو رو ببینم و بعد با دل خوش برم تو پادگان.

به من سرباز نیروی انتظامی کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

با این مشخصات میشه بازی کرد ؟

cpu 2.2 4mb
ram 2 ddr ll
nvidia geforce 8600m gt

دوست عزیز در تاپیک مربوطش سوال کنید !!!

خوب من امروز موفق شدم روی XBOX هم دمو رو بازی کنم و راستش یکم دلسرد شدم .دو.ستان کنسول دار به هیچ وجه نسخه کامپیوتر رو بازی نکنند چون تفاوت فحشه .
رزولوشن در کنسول بسیار پایین هستش ، تعداد فریم ها ثابته اما بازی به هیچ وجه روون نیست . انتی استروپیک انتی الایزینگ در بازی بسیار پایین هستش و ساختمون ها در دور بسیار بی کیفیت بنظر میرسند .فیزیک در بازی وجود نداره !!!! با خرد شدن سنگ یا شیشه چیزی بر روی زمین باقی نمی مونه .لباس کاراکتر تکون نمی خوره و ... !!!
ای کاش نسخه PC رو بازی نکرده بودم!!!!
دوستان نسخه ps3 وضعش از XBOX هم خراب تره و حتی چمن در اون وجود نداره !!خون هم مقدارش کمتره !!! مثله اینکه باید مثله نسخه اول اینو هم روی PC بازی کنیم

ع.ص
19-08-2010, 09:42
دوستان امروز داشتم تو یوتوب میکشتم اینو پیدا کردم:

یارو میگه با این ترینر میتونید آب و هوا,همه ی اسلحه ها,همه ی شهر و روز و شب رو تو نسخه دمو باز کنید.فیلم اثبات حرفشم گذاشته.من فایله رو دانلود کردم ولی با 7zip پک شده و موقع استخراج میگه پسورد میخواد و برای بدست آوردن پسورد باید به یه شماره اس ام اس بزنید تا پسورد بیاد.

حالا دوستان نظرتون چیه؟

hamed_dij
19-08-2010, 10:08
بچه ها من بازیو نصب کردم وقتی وارد بازی میشه سه تا گزینه اولش هست فکر کنم روسی نوشته شده باشه (انگلیسی نیستن) اولی رو که روش کلیک میکنم از بازی میپره بیرون دومی هم واسه تنظیمات هست و سوی هم واسه این که از بازی خارج بشه هست.
کسی میدونه واسه من چرا وارد بازی نمیشه؟
کس دیگه ای هم این مشکلو داشته؟

GUNSHIP
19-08-2010, 10:54
دوستان امروز داشتم تو یوتوب میکشتم اینو پیدا کردم:

یارو میگه با این ترینر میتونید آب و هوا,همه ی اسلحه ها,همه ی شهر و روز و شب رو تو نسخه دمو باز کنید.فیلم اثبات حرفشم گذاشته.من فایله رو دانلود کردم ولی با 7zip پک شده و موقع استخراج میگه پسورد میخواد و برای بدست آوردن پسورد باید به یه شماره اس ام اس بزنید تا پسورد بیاد.

حالا دوستان نظرتون چیه؟
بهتره نکنی
یه مدت دیگه بازی کامل رو بخر بهتره.
کلا با عقل جور در نمی آد که یه ترینر این کار رو بکنه چون دمو فقط در حدی از برنامه رو داره که دیدین و بیشتر از اون اصلا توی فایل ها نیست.

BioHazard
19-08-2010, 11:41
5 روز تا انتشار

fouladiali
19-08-2010, 14:26
سلام به همه ی دوستان عزیز

اینم جدیدترین تریلر بازی

Platform: PS3, Xbox 360, PC
-------------------------------

Mafia II Tools of the Trade Video

اون ها ابزاری برای تجارت هستند... جدیدترین ترلیر مافیا II را ببینید.

برای دیدن این ویدیو به لینک زیر برید....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برای دانلود اون هم میتونید از لینک های زیر استفاده کنید...

کیفیت: Hi-Res H.264
فرمت: MP4
حجم: 17.9 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت: lo-Res MPEG
فرمت: MPG
حجم: 12.5 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت: lo-Res IPOD / PSP
حجم: 3.5 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: Gamespot

fouladiali
19-08-2010, 14:42

Mafia II Video Preview

پاسخ James Kozanecki به سوالات سایت GameSpot درباره ی شهر ، رانندگی و مجله های زشت موجود در بازی در بخش GameSpot AU's Questionarium

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برای دانلود اون هم میتونید از لینک های زیر استفاده کنید...

حجم: 52.6 MB
مدت زمان: 03:20

کیفیت: lo-Res MPEG
حجم: 39.3 MB

کیفیت: lo-Res IPOD / PSP
حجم: 10.2 MB

منبع: Gamespot

bax_021
19-08-2010, 15:02
سلام
کلی خوشحالم که داره نزدیک می شه به تاریخ انتشار
من به دلیل کنکور سال پیش پست نمی دادم
ولی دنبال می کردم این تاپیک رو
هر بار که میافتاد عقب کلی خوشحال می شدم که داره از کنکور من دور می شه :31:
الان هم دلم نمیاد هیچ بازی بگیرم منتظرم شماره ی دو بهترین بازیه زندگیمم
یه سوال
داستانش ربطی داره به شماره ی یک ؟؟؟
و آیا مثل GTA به جزئیات دقت شده یا نه ؟؟
مرسی :10:

*hamedkhatar*
19-08-2010, 16:00

Mafia II Video Preview

پاسخ James Kozanecki به سوالات سایت GameSpot درباره ی شهر ، رانندگی و مجله های زشت موجود در بازی در بخش GameSpot AU's Questionarium

حجم: 52.6 MB

کیفیت: lo-Res MPEG
حجم: 39.3 MB

کیفیت: lo-Res IPOD / PSP
حجم: 10.2 MB

منبع: Gamespot

سلام
ممنون
من تریلر رو دیدم ولی چون انگلیسیم خوب نیست چیزی نفهمیدم
میشه به خلاصه بگید چی گفته؟
ممنون

Xo0oX
19-08-2010, 17:44
5 روز تا انتشار

من هم منتظر انتشار اصلیم .:31:
دمو دانلود نکردم که تا اصلی اومد یه حاله اساسییییییییییییییییی بدیم به خودمون:31::31:

Leon-117
19-08-2010, 19:58
مثل ايكه واقعا بايد اين بازي رو بعد انتشار اصلي بازي كنيم!:41::13::31:(برا X360)

Hirad HRD
19-08-2010, 21:45
مثل ايكه واقعا بايد اين بازي رو بعد انتشار اصلي بازي كنيم!:41::13::31:(برا X360)
میشه واضح تر بگین منظورتون چیه؟

amin 2010
19-08-2010, 21:49

معمولا بازی ها در ایران چند روز قبل از عرضه جهانی توی بازار عرضه میشن!!!!!نمونش K &L 2
این بازی فعلا لینکاش لیک نشده!!!
فکر کنم منظورشون این باشه!!!

pourya_javani
20-08-2010, 10:07
4
DAYS LEFT

Leon-117
20-08-2010, 10:56
معمولا بازی ها در ایران چند روز قبل از عرضه جهانی توی بازار عرضه میشن!!!!!نمونش K &L 2
بله دقيقا منظورم همين بود!:31::27:

noproblem
20-08-2010, 13:02

عجیبه
چطور عرضه میشن ولی دست ما نمیرسه تا یه هفته بعد از عرضه؟
حتی سایت هایی مثل ex.ua
که لینک مستقیم میزاره و سریعترین سایت و اپدیت ترین سایت در ضمینه دانلود بازی با لینک مستقیمه
دقیقا همون روز عرضه میزاره
اونوقت شما میگی تویه ایران زود تر میاد؟

*hamedkhatar*
20-08-2010, 13:30
عجیبه
حتی سایت هایی مثل ex.ua
که لینک مستقیم میزاره و سریعترین سایت و اپدیت ترین سایت در ضمینه دانلود بازی با لینک مستقیمه

این آقا یه چیزی گفت شما جدی نگیر
مطمعن باش تا توی اینترنت نیاد توی بازار ایران نمیاد

SIMON137
20-08-2010, 13:48
PES هم دقیقا همینطور بود ، سه الی چهار روز زودتر از عرضه رسمیش وارد بازار ایران شد!
بالاخره مافیایی گفتن چیزی گفتن ، این سیستم مربوط میشه به مافیای بازی ها :دی

Leon-117
20-08-2010, 15:19
این آقا یه چیزی گفت شما جدی نگیر
مطمعن باش تا توی اینترنت نیاد توی بازار ایران نمیاد
نه براي Xbox 360 ممكنه زودتر لينك هاش بياد.(قبل انتشار اصلي)
نمونش هم همين كين و لينچ 2.برا 360 4-5 روز زود تر اومد.يا Cod:MW2 كه 1 هفته زودتر اومد لينك هاش.:10:

*hamedkhatar*
20-08-2010, 15:35
نه براي Xbox 360 ممكنه زودتر لينك هاش بياد.(قبل انتشار اصلي)
نمونش هم همين كين و لينچ 2.برا 360 4-5 روز زود تر اومد.يا Cod:MW2 كه 1 هفته زودتر اومد لينك هاش.:10:

من هم نگفتم لینکها زودتر نمیاد
بحث سر این بود که گفتند قبل از ایکه لینکهاش بیاد توی ایران پیدا میشه که من گفتم غیر ممکنه هر موقع توی اینترنت اومد اونوقت همه جا پیدا میشه
نتیجه: اینترنت همیشه حرف اول رو میزنه

mehdiporbaba
20-08-2010, 15:47
عجیبه
حتی سایت هایی مثل ex.ua

بله در ایران بازی هایی بوده که تا 2 هفته قبل از ریلز اصلی بازی در بازار موجود بوده
مشکل اینجاست می گن عجایب 7 گانه اگه 8 گانه بود یکی از عجایب ما بودیم که قبل ریلز بازی، بازی رو انجام می دادیم

Layken
20-08-2010, 15:53
سلام
اين طور كه متوجه شدم نسخه بازي Xbox پلتفرم برتر انتخاب شده و بازي در Ps3
داراي ايرادات گذشت ناپذيري هستش.

amin 2010
20-08-2010, 16:03
سلام
اين طور كه متوجه شدم نسخه بازي Xbox پلتفرم برتر انتخاب شده و بازي در Ps3
داراي ايرادات گذشت ناپذيري هستش.

نسخه برتر با اختلاف فاحش pc هست دوم xbox اخر هم ps3 با اختلاف فاحش!!!

hajoo
20-08-2010, 16:12
من اینجا لینک دانلود بازی (full) رو رو دیدم ولی لینکش خرابه

esfehanei
20-08-2010, 16:51
دوستان این بازی بالاخره کی میاد
حجمش زیاده؟یعنی باید حتما از بیرون بگیرم یا اینکه میشه دان کرد

SIMON137
20-08-2010, 17:08
دوستان این بازی بالاخره کی میاد
حجمش زیاده؟یعنی باید حتما از بیرون بگیرم یا اینکه میشه دان کرد
عزیز شما پست اول تاپیک ها رو کلا مطالعه می کنی ؟ در کل پست اول هر تاپیک به بخصوص در بخش بازی توضیح کاملی داده

Yi Yi
20-08-2010, 17:54
بزرگترین مجله‌ی بازی دنیا یعنی Game Informer به Mafia 2 امتیاز 9/10 داد.

mosolim
20-08-2010, 18:02
بزرگترین مجله‌ی بازی دنیا یعنی Game Informer به Mafia 2 امتیاز 9/10 داد.

سلام
چه عالی 9 از 10 یعنی باید منتظر یه شاهکار باشیم. البته الان بحثی که تو اکثر تاپیک ها هست اینه که به نمره ها اعتماد نکنید اما در مورد این یکی فکر نکنم این بحث درست باشه مافیا بازی بزرگیه و حتما این نمره حقشه .
با تشکر...

esfehanei
20-08-2010, 19:04
هنوز که نیومده چه جور امتیاز 9 دادن؟
از روی اون دمو؟
تا حالا به چه بازی 10 دادن؟

AmiIin
20-08-2010, 19:16
سلام
چه عالی 9 از 10 یعنی باید منتظر یه شاهکار باشیم. البته الان بحثی که تو اکثر تاپیک ها هست اینه که به نمره ها اعتماد نکنید اما در مورد این یکی فکر نکنم این بحث درست باشه مافیا بازی بزرگیه و حتما این نمره حقشه .
با تشکر...

سلام !
البته شاهکار واسه امتیاز 9 اغراق آمیزه و درست نیست . بهتره بگیم قوق العاده .
البته من شخصا خیلی به موفقیت این بازی ایمان دارم و خیلی هم توجهی به امتیازات ندارم .

هنوز که نیومده چه جور امتیاز 9 دادن؟
از روی اون دمو؟
تا حالا به چه بازی 10 دادن؟

از روی دمو امتیاز نمیدن . یه نسخه از بازی مدتی قبل از انتشار در اختیار سایت ها و مجلات بازی قرار میگیره .
اخیرا به StarCraft II: Wings of Liberty امتیاز 10 داده این مجله .... .

esfehanei
20-08-2010, 19:30
پس بازی قشنگی باید باشه
قشنگتر از مافیا
نه؟

imi imi
20-08-2010, 21:33
دوستان خبری از لینک های دانلود بازی نیست ؟
این سه -چهار روز باقی مونده هر یک دقیقش یک سال میگذره.

esfehanei
20-08-2010, 22:09
اگه هم لینک دانلودش باشه حداقل یکماه طول میکشه تا کرکش بیاد
همون روز که کرک ساخته نمیشه

Watson
20-08-2010, 22:22
بچه ها به نظر شما نسخه فارسی هم شرکت هایی مثل دارینوس و نویین پندار از مافیا 2 میدن بیرون ؟؟؟

*hamedkhatar*
20-08-2010, 22:22
اتفاقا مافیا یک روزه کرک میشه
فکر کردی UbiSoft بازی رو میده بیرون!

reza_asil
20-08-2010, 22:43
شماره 1 بازی از لحاظ داستان و گیم پلی عالی بود و بیشترین علتی که مافیا 1 مشهور شد این دو عامل بود بخصوص داستان

که شما با شخصیت زندگی می کنید و با پیروزی و شکست های شخصیت پیش میرید بخاطر همین هم دوستان چند بار شماره 1

بازی رو تموم کردن همین الان هم دوستان به یاد گذشته بازی رو انجام میدن پس مهمترین عامل تو بازی ها گرافیک نیست .

مطمئن باشید شماره 2 بازی هم موفقیت شماره 1 رو تکرار خواهد کرد چون یک داستان عمیق تر و یک گیم پلی فوق العاده

در انتظار ما خواهد بود

ع.ص
20-08-2010, 23:09
آره.به نظر من هم 1 روزه کرکه.

وقتی که همون روزی که دمو اومد دقیقه بعدش پج نامحدود کننده زمان اومد پس واسه بازی اصلی هم همین طور میشه

esfehanei
20-08-2010, 23:13
اتفاقا مافیا یک روزه کرک میشه
فکر کردی UbiSoft بازی رو میده بیرون!

والا من که دوست دارم زو کرک بشه
ببینم کلا تا آخر شهریور من میتونم بازی کنم؟
اگه بیاد لینکشو اینجا هم میزارین؟
شما ترجیح میدین دانلود کنین یا اینکه از بیرون بگیرید؟

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

راستی من شماره یک این بازیو نتونستم تموم کنم (تو مرحله همون مسابقه ماشین موندم)
اینو میتونم بازی کنم؟

*hamedkhatar*
20-08-2010, 23:24
والا من که دوست دارم زو کرک بشه
ببینم کلا تا آخر شهریور من میتونم بازی کنم؟
اگه بیاد لینکشو اینجا هم میزارین؟
شما ترجیح میدین دانلود کنین یا اینکه از بیرون بگیرید؟

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------

راستی من شماره یک این بازیو نتونستم تموم کنم (تو مرحله همون مسابقه ماشین موندم)
اینو میتونم بازی کنم؟

آره تا یک هفته دیگه میتونی بازی کنی
اینجا لینک گذاشتن ممنوعه ولی خوب لینکهاش همه جا گیر میاد
من خودم از اینترنت سفارش میدم برام بفرستند

esfehanei
20-08-2010, 23:37
خوب آدرس سایته رو هم به من بگو منم بگیرم
مگه جرمه لینک گذاشتن؟
بازی کردن هم جرمه اینجا؟
یه لینک هم نمیشه گذاشت؟

*hamedkhatar*
21-08-2010, 04:07
خوب آدرس سایته رو هم به من بگو منم بگیرم
مگه جرمه لینک گذاشتن؟
بازی کردن هم جرمه اینجا؟
یه لینک هم نمیشه گذاشت؟

بازی کردن جرم نیست ولی لینک دانلود گذاشتن جرمه
یکی از دلایلی که ابن سایت از فیلتر در اومد این بود که به ارشاد قول دادند انجمنهای دانلود رو بردارند البته به غیر از نرم افزار

Gilopa
21-08-2010, 05:06
این تاپیک از تاپیکهای استثنایی و پر خاطره پیسی خواهد بود ..
شما حساب کنید افرادی مثل من که سال به سال گذروشون به انجمن بازی نمیخورد سر از اینجا در آورده .. فقط به عشق مافیا اونم بعد 8 سال ..............

با اینکه خیلی وقته از دنیای بازی خبر ندارم اما هنوز خاطره مافیا و مکس پین از ذهنم بیرون نرفته .. شاید خیلیهاتون که سنتون پایینتره درک نکنید و این بازیها براتون مسخره باشه ... یادش بخیر بچگی:41:

Mostafa-Sabab
21-08-2010, 08:50
مافیا 1 از جمله بازی هائی است که من همیشه تو توهم دوست داشتم انو بازی کنم
ولی این مافیا 2 کاری کرده که اصلاً مافیا 1 به ذهنم نیاد:13:

esfehanei
21-08-2010, 09:22
آره خیلی قشنگه

noproblem
21-08-2010, 10:13
مگه اومد؟!؟!؟!؟

Dark Shine
21-08-2010, 10:28
فک کنم منظور نسخه ی دموشه!:31:

maziarb
21-08-2010, 10:36
مافیا 2 بالاخره اوم فقط یه هفته دیگه

BioHazard
21-08-2010, 16:17
شما حساب کنید افرادی مثل من که سال به سال گذروشون به انجمن بازی نمیخورد سر از اینجا در آورده .. فقط به عشق مافیا اونم بعد 8 سال ..............

با اینکه خیلی وقته از دنیای بازی خبر ندارم اما هنوز خاطره مافیا و مکس پین از ذهنم بیرون نرفته .. شاید خیلیهاتون که سنتون پایینتره درک نکنید و این بازیها براتون مسخره باشه ... یادش بخیر بچگی:41:
آخ آخ ، راست گفتی. یادمه اولین مکس پین رو بازی کردم ، عاشقش شدم ، طوری که هرچی نسخه به عنوان مکس پین 2 اومد رو خریدم + تمامی پک های اضافیش.

مافیا 1 هم خیلی خوشم اومد ، حتی با اینکه بعدش GTA رو بازی کردم ، باز از مافیا بیشتر خوشم اومد.
امیدوارم زود کرک بشه.

تا 3 روز دیگه توی آمریکای شمالی منتشر میشه ، بعد اگه کرک شه میشه دانلودش کرد.

vahidgame
21-08-2010, 16:43

بله. هر کسی که مافیا رو بازی کرده صد در صد همچین حسی داره بیشتر هم به خاطر اینه که بازی از همه لحاظ کامل بود. پایان بازی و کلا داستان بازی هم که دیگه فوق العاده تر از این نمیشد.
اون قسمت اول پستتون هم تایید میشه ولی در صورتی که بحثای الکی مثل کرک و این چیزا اینجا دیگه مطرح نشه.
برای اون فکر کنم یه تاپیک جداگانه زده شده.

Hitman67
21-08-2010, 17:20
وقتی به شروع بازی مافیا 1 فکر میکنم که تامی تو یه خیابون منتظر سوار کردن مسافره و بر حسب اتفاق با افراد دون سالیاری آشنا میشه و یکی از اعضای مافیا میشه بهترین خاطرات دوران 8 سال پیشم یادم میاد مافیا 1 واقعا یک شاهکار بود شاهکاری که شاید بعضیا درکش نکنن ولی مطمئنم اونایی که اون زمون بازی رو حداقل چند بار تموم کردن حرف منو خوب میفهمن مافیا 1 یکی از شاهکارهای صنعت بازی سازی بود که سال 2002 همه ی منتقدان و گیمرها رو مجذوب خودش کرد.
من دموی مافیا 2 رو دانلود نکردم و منتظرم بازی کاملش بیاد امیدوارم موفقیت نسخه 1 دوباره تکرار بشه گرچه مثل اون نمیشه ولی امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد

Xo0oX
21-08-2010, 18:32
وقتی به شروع بازی مافیا 1 فکر میکنم که تامی تو یه خیابون منتظر سوار کردن مسافره و بر حسب اتفاق با افراد دون سالیاری آشنا میشه و یکی از اعضای مافیا میشه بهترین خاطرات دوران 8 سال پیشم یادم میاد مافیا 1 واقعا یک شاهکار بود شاهکاری که شاید بعضیا درکش نکنن ولی مطمئنم اونایی که اون زمون بازی رو حداقل چند بار تموم کردن حرف منو خوب میفهمن مافیا 1 یکی از شاهکارهای صنعت بازی سازی بود که سال 2002 همه ی منتقدان و گیمرها رو مجذوب خودش کرد.
من دموی مافیا 2 رو دانلود نکردم و منتظرم بازی کاملش بیاد امیدوارم موفقیت نسخه 1 دوباره تکرار بشه گرچه مثل اون نمیشه ولی امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد

ایول که کپی همیم.
من بهترین بازی عمرم بود مافیا 1 . هنوز که هنوزست بعضی وقتا میرم سی دیشو تو سی دی هام پیداش می کنم و نصبش می کنم .
کاش این هم بتونن فارسیش کنن . که واقعا عالیه میشه دیگه ..:10:

Gilopa
21-08-2010, 18:36
دوستان یکم بحث رو تخصصی ترش کنیم تا از الان به فکر بر طرف کردن مشکلات باشیم بعد ضدحال نخوریم :31:

من رمم 4 گیگ ddr3 هستش .. ویندوز سون 32 بیتی نصبه رو لپتاپم .. خواب همونطور که خودتون اطلاع دارید ویندوزهای 32 بیتی نهایت از 3 گیگ رم استفاده میکنند .. البته من دقیقا نمیدونم آیا تو بازیهای جدید از 1 گیگ باقیمانده به عنوان پشتیبان به طور خودکار استفاده میشه ؟

واسه همین به نظر شما برم از الان ویندوز 64 بیتی رو نصب کنم تا از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده بشه ؟

matrix_3s
21-08-2010, 18:54
دوستان یکم بحث رو تخصصی ترش کنیم تا از الان به فکر بر طرف کردن مشکلات باشیم بعد ضدحال نخوریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من رمم 4 گیگ ddr3 هستش .. ویندوز سون 32 بیتی نصبه رو لپتاپم .. خواب همونطور که خودتون اطلاع دارید ویندوزهای 32 بیتی نهایت از 3 گیگ رم استفاده میکنند .. البته من دقیقا نمیدونم آیا تو بازیهای جدید از 1 گیگ باقیمانده به عنوان پشتیبان به طور خودکار استفاده میشه ؟

واسه همین به نظر شما برم از الان ویندوز 64 بیتی رو نصب کنم تا از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده بشه ؟
چه خبره دوست عزیز همون 3 گیگ واست بسه
بازی پورت نشده که اینقدر رم بخواد....................
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه...............................

Gilopa
21-08-2010, 19:03
چه خبره دوست عزیز همون 3 گیگ واست بسه
بازی پورت نشده که اینقدر رم بخواد....................
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه...............................

آخه بازیهایی که open world هستند معمولا رم بالایی رو اشغال میکنند واسه همین پرسیدم ..

amin 2010
21-08-2010, 19:05
دوست عزیز توی بخش pc ایت تاپیک مطرح کنید .

esfehanei
21-08-2010, 21:03
خوب کی میاد؟
ترینر چی ترینرم براش میاد زود؟
من بدون ترینر نمیتونم برم

Amin.P30
21-08-2010, 21:07
ویرایش شد...................

esfehanei
21-08-2010, 21:17
این مافیا2 هست؟
دموه یا اصلی؟
خدایی اومه؟
اگه اینه یکی بگه الان دانلود میکنم

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

7گیگه دانلود کنم؟
خراب و اینا نباشه
نسخه کامل و فوله دیگه
فول فول؟

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

یکی بیاد بگه تا نمردم

Amin.P30
21-08-2010, 21:18
این مافیا2 هست؟
دموه یا اصلی؟
خدایی اومه؟
اگه اینه یکی بگه الان دانلود میکنم

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

7گیگه دانلود کنم؟
خراب و اینا نباشه
نسخه کامل و فوله دیگه
فول فول؟

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

یکی بیاد بگه تا نمردم
هنوز کرک نیومده.
فول هستش.

esfehanei
21-08-2010, 21:18
به سی پی یو dual core e5200میخوره همه شرایط رو داره به غیر از این یه قلم

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

این نسخه کامله؟

Dark Shine
21-08-2010, 21:19
خیر این احتمالا فیک هستش هنوز زوده

esfehanei
21-08-2010, 21:26
فیک چیه؟
الان این کامله؟

Dark Shine
21-08-2010, 21:28
همون که تو میگی کامل نیست!:31:

starn
21-08-2010, 21:34
خیر دوستان لینک های بازی اومده و هیچ مشکلی هم نداره نسخهی کامل فقط فعلا کرک نشده و باید منتظر موند این یکی دو روزه کرک میشه
اینجا مجاز نیست وگر نه لینک های دانلود رو میزاشتم براتون

Dark Shine
21-08-2010, 21:37
گذاشتن لینک دانلود ممنوعه!:41:

A.M.D.D.E.V.I.L
21-08-2010, 21:40
کی میگه؟
چرا باید ممنوع باشه
یعنی چی ؟

Dark Shine
21-08-2010, 21:42
فعلا تو این سایت به گمونم ممنوعه!:31:

esfehanei
21-08-2010, 21:47
یواشکی بزارید کسی نمیفهمه:31:
اینا که ممنوع نیست
فیلم میگن ممنوعه
تازه برای یه لینک که نمیان اینجا رو ببندن
گذشته از اینا اگه کسی لینک دانلود اصلی این بازیو داره یک دنیا ممنون میشم برام خصوصی بفرسته (البته اگه اینجا حکمش بن شدنه هااا)

mohammadaliarmin
21-08-2010, 21:53
آقا این بازی تا آخر هفته میرسه ؟ راستی خبری از RDR برا پی سی نشده اگه خبری دارید بگید حتی از یه سایت چپر چلاق
فقط بگیذ

amin 2010
21-08-2010, 21:55
اقا نسخه 360 هم لینکاش لیک شدن؟ اگه شده باشه تا پس فردا تو بازار پر میشه

esfehanei
21-08-2010, 22:01
خوب بدید دیگه
اگه نمیشه اینجا گذاشت بگید لینکاش کجاس میرم ور میدورم

sunrise07
21-08-2010, 22:23
بچه ها اگه مطمئن هستین بازی منتشر شده اونایی که دسترسی به نت پرسرعت دارند زحمت بکشند بازی رو دانلود کنند و تست کنند . اگه درست باشه یکی فداکاری کنه واسه بقیه بازی رو پست کنه!!! من واقعا یک هفته بیشتر واسه بازی کردن وقت ندارم میخوام حتما بازی کنم هرچقدر دوست دارین قیمت بدین مشکلی نیست

d_a_n_t_e
21-08-2010, 23:09
من لینکاش رو دارم هر کی بخواد براش پیام خصوصی میکنم ولی متاسفانه نسخه روسیه بهتره صبر کنید تا انگلیسیش بیاد

hajoo
21-08-2010, 23:15
منتشر شد!:31: تازه پیداش کردم .انگلیسی هم هست.هنوز منتشر نشده نسخه روسیش اومد؟
سیستم مورد نیاز:
- Operating system: Windows XP / Vista / Seven
- Processor: Intel Pentium D 3 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600 + (Dual core)
- Memory: 1.5 GB of RAM
- Video card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro
- Sound Card: Sound device compatible with DirectX ® 9.0
- Free space on hard disk: 8 GB
من که یه سیستم فول براش خریدم
دانلود می کنم فردا خبرشو میدم.

برای لینک پیام خصوصی بدین

*hamedkhatar*
21-08-2010, 23:21
آره الان دیدم اومده
ولی هنوز کرک نشده
ایول بسایر عالی شد
امیدوارم تا فردا کرک شه
کاور های بازی

hajoo
21-08-2010, 23:24
multi5 یعنی چی؟

*hamedkhatar*
21-08-2010, 23:30
multi5 یعنی چی؟

یعنی از 5 زبان پشتیبانی میکنه مخصوصا انگلیسی

hajoo
21-08-2010, 23:42
مطمئنین این کرک شده نیست؟

*hamedkhatar*
21-08-2010, 23:50
مطمئنین این کرک شده نیست؟

خوب آره
اصلا بگذار این کرکر های بدبخت بازی رو دانلود کنند
تازه چند ساعته که لینکها اومده روی نت

amiva
22-08-2010, 00:00
از کجا مطمئنید که بازی release شده؟ rlslog هیچ تاپیکی با این عنوان نداره!
فقط یه تاپیک نصفه از releasebb موجوده . . .

Watson
22-08-2010, 00:04
بچه ها به نظرتون بازی فارسی میشه ؟

starn
22-08-2010, 00:08
به احتمال زیاد بازی مجوز نخواهد گرفت (یعنی 99%) پس امیدی به فارسی سازی نیست

hajoo
22-08-2010, 00:09
عزیز من.عرض کردم لینک دانلودشو دارم

*hamedkhatar*
22-08-2010, 00:13
از کجا مطمئنید که بازی release شده؟ rlslog هیچ تاپیکی با این عنوان نداره!
فقط یه تاپیک نصفه از releasebb موجوده . . .

این دو تا سایتی که گفتید همچین به روز هم نیستند که اونها رو منبع خودتون قرار دادید
من الان توی همه انجمنهای خارجی دیدم لینک گذاشته بودند و همه هم راضی بودند

esfehanei
22-08-2010, 00:43
الان اینجا کسی دانلود کرده؟
یه لینک سالم بدید
نشینم دان کنم خراب باشه
اونوقت مجبورم خود کشی کنم
لطفا یکی از دوستان برام خصوصی بفرسته
رپیدشیر لطفا اگه نبود موردی نیست

esfehanei
22-08-2010, 01:09
فک کنم باید صبر کنیم تا برادران کرکر کرک کنن و ما فیض ببریم
خدا کنه فقط زود کرک بشه

AlexMercer
22-08-2010, 01:34

نه عزیز.تو ایران حتی دیگه FARM FRENZY رو هم فارسی نمیکنند:31: چه برسه به مافیا.تازه مافیا صحنه هم داره:31: قضیه مجله پلی بوی هم که........:31::31::31:

hobgoblin
22-08-2010, 07:21
اگه كسي لينك دانلود رپيدشير از اين بازي داره پ.خ كنه واسم بي زحمت

من روي رپيد لينكي ازش پيدا نكردم

killerj
22-08-2010, 07:38
خوب بچه ها یه تک لینک درست و درمون بهتون می دم که دانلود کنید ::8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حجم : 7.06 gb

مستقیم بزارین تو manager (توی browser تون نزاریدنمیاد)

خودم هنوز دانلود نکردم ولی این سایت هیچ وقت چیز الکی نمی زاره.

موفق باشین.

SIMON137
22-08-2010, 09:00
خوب بچه ها یه تک لینک درست و درمون بهتون می دم که دانلود کنید ::8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حجم : 7.06 gb

مستقیم بزارین تو manager (توی browser تون نزاریدنمیاد)

خودم هنوز دانلود نکردم ولی این سایت هیچ وقت چیز الکی نمی زاره.

موفق باشین.

روسی موسی که نیست انشالله ؟
باید منتظر نسخه های معتبر موند

HOJ-JAT
22-08-2010, 09:05
من که دارم لحظه شماری مییکنم فقط خدا کنه مثل gta iv پدر ادمو واسه اجرا شدن در نیاره..

killerj
22-08-2010, 09:07
تو سایتش نوشته multi 5 وبه زبانهای انگلیسی ،فرانسوی ،اسپانیایی،ایتالیایی،آلما نی هست.

ع.ص
22-08-2010, 09:10
این نسخه فولش هم بازم به steam نیاز داره؟

من که دیگه حوصله این برنامه مزخرف رو ندارم

godsmak
22-08-2010, 09:15
من این نسخه رو گیر آووردم که تبدیل به دو دیسک 5 شده و استیم هم نیاز نداره:

SIMON137
22-08-2010, 09:18
در انتظار Razor يا Reloaded بمونید بهتره ، مطمئن تر هست.

mosolim
22-08-2010, 09:40
سلام
دوستان لینک های 400 تایی کلون رو گیر اوردم. در مورد کرک و زبون مطمئن نیستم اما احتمالا مولتی باشه. راستی قرار دادن لینک که مشکلی نداره ؟؟؟

برای دوستانی که ممکنه هات فایل بسته باشه ::

maziarb
22-08-2010, 10:06
سلام کسی میتونه لینک این فایل رو و ادمش رو پیدا کنه!؟

MAFIAII.FK.part01.rar

Xo0oX
22-08-2010, 10:07
هنوز به این لینک ها چون کی دانلود نکرده اعتماد نکنید دوستان ..

HOJ-JAT
22-08-2010, 10:24
بنظرتون کی بطور درست و حسابی میاد تو بازار ایران؟

hobgoblin
22-08-2010, 10:29
از همه دوستان خواهش مي كنم 3 تا مورد رو رعايت كنن.

1- لطفا لينك براي دانلود به هيچ وجه اينجا نذاريم تا سايت دوباره هيلتر نشه

2- لطفا تاپيك رو با اسپم و سوالات تكراري شلوغ نكنيم تا براي خودمون قابل استفاده تر باشه.

3- اگر سوالي در مورد نسخه پي سي كه فكر مي كنم ديگه لينكاش اومده دارين ( كرك و ...) لطفا اينجا مطرح كنيم:

از مديراي محترم خواهش مي كنم تاپيك Mafia II - PC Platform منتقل بشه چون بازي اومده.

keb
22-08-2010, 10:42
چند روز دیگه میاد مافیا 2.

Xo0oX
22-08-2010, 11:04

2- لطفا تاپيك رو با اسپم و سوالات تكراري شلوغ نكنيم تا براي خودمون قابل استفاده تر باشه.

3- اگر سوالي در مورد نسخه پي سي كه فكر مي كنم ديگه لينكاش اومده دارين ( كرك و ...) لطفا اينجا مطرح كنيم:

از مديراي محترم خواهش مي كنم تاپيك Mafia II - PC Platform منتقل بشه چون بازي اومده.

پس از کجا دانلود کنیم ؟
ما به جز پی سی ورد به جایی اعتماد نداریم .
یعنی من شخصا اینجوریم .
با خیال راحت تری همیشه دانلود کردم از اینجا .
اندک بوده که مشکلی داشته که اونم به مدیرا دوستان بگین سریع ویرایش می کنن که بقیه دوستان به مشکل بر نخورن .
تاپیکی به نام دانلود بله نباید زد ..

gap
22-08-2010, 11:07
اومد بازیش؟؟!
برای x360 نیومده؟کی میاد؟!

esfehanei
22-08-2010, 11:50
کرک کی میاد؟
ممنون از دوستانی که برام لینک فرستادن
اگه لینک کرک اومد ممنون میشم برام بفرستید

bahador2009
22-08-2010, 11:58
دوستانی که دانلود کردن یک لینک سالم بزارن لطفا

esfehanei
22-08-2010, 11:59
خوب لینک هم بزارن کرک نداره

bahador2009
22-08-2010, 12:05
کرکش رو بعدا اومد دانلود میکنیم .
مهم خود بازیه

A.M.D.D.E.V.I.L
22-08-2010, 12:08
از کدوم فروشگاه اینترنتی میشه خرید کرد؟

imana
22-08-2010, 12:24
کرکش رو بعدا اومد دانلود میکنیم .
مهم خود بازیه

اينم لينك تورنت بازي

Senator_Offline
22-08-2010, 12:38
همه چی تو این فایل TEXT هست (لینک رپیدشیره جای دیگه هم خواستین هست)

konami-pes
22-08-2010, 12:44
نسخه Xbox 360 بازی کی ریلیز میشه؟

esfehanei
22-08-2010, 13:11
کرک چی شد؟
نیومد؟

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

گفتم یه ماه طول میکشه

amirpers
22-08-2010, 13:27

دوست عزيز ميشه بگيد چرا لينك دانلود باعث هيلتر شدن سايت ميشه ؟

esfehanei
22-08-2010, 13:31
دقیقا خوب گفتن جناب amirpers
اون برای فیلمه بازی که موردی نداره

Dark Shine
22-08-2010, 13:42
دوست عزيز ميشه بگيد چرا لينك دانلود باعث هيلتر شدن سايت ميشه ؟
والا قبلا که شده!

Mostafa-Sabab
22-08-2010, 13:51
به احتمال زیاد بازی مجوز نخواهد گرفت (یعنی 99%) پس امیدی به فارسی سازی نیست
یعنی هیچ راهی نداره که دوبله بشه ؟ :13:

mojtaba007
22-08-2010, 14:08
دوستان زیر نویس انگلیسی این بازی رو نمیشه ترجمه کرد به بازی؟

AmiIin
22-08-2010, 14:10
دوستان گیمر بد نیست یه تکونی به سطح فهم و درک زیانتون بدیدا ...... !

Xo0oX
22-08-2010, 14:13
همه چی تو این فایل TEXT هست (لینک رپیدشیره جای دیگه هم خواستین هست)

خودتون دانلود کردی کامله ؟؟
انگلیسی ؟
مشکلی نداره که؟

fouad-pes
22-08-2010, 14:21
دانلود نکردم اما احتمالا از این لینک دانلود میکنم
size: 7.07gb

sunrise07
22-08-2010, 14:24
دوستان عزیز ، کماکان تو کف هستم!!!! اگه کسی دانلود کرده یه لطفی کنه برام بفرسته!! هر کی قصد این کار خیرخواهانه رو داشت پیغام خصوص بده مرسی

vegas
22-08-2010, 14:28
لینک های Region Free نسخه Xbox 360 منتشر شد ....

Region Free
Stealth patched
Ixtreme Compatible
Wave 6

gap
22-08-2010, 14:52
دوستان pc لطفا برن تو تاپیک مخصوص pc و تاپیک رو پر از لینک بکنن،

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن به مدیریت اطلاع دادم.
(در ضمن حداقل لینکارو مخفی بزارین،(گذاشتن لینک دانلود هم کار درستی نیست))

pourya_javani
22-08-2010, 23:40
من دارم از این لینک دان میکنم

تا فردا نیمه شب اگه مشکلی پیش نیاد تمومه!
اما چه فایده که فردا تاریخ اعزام به خدمتمه!
از همینجا خداحافظیامو با مافیا بازا انجام بدم و بگم که ما که در حسرت مافیا ماندیم، شما که بازی میکنین یاد ما بکنین که شهید این راه شدیم!!! :37:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله... دوستان من باید 4شنبه صبح پادگان باشم! فکر کنم برسم یکی 2 مرحله ایی رو رد کنم!
در ضمن این لینکی که دوستمون گذاشته لینک مستقیمه و با سرعت بسیار خوبی هم دان میشه! توصیه میشه!

BioHazard
23-08-2010, 09:52
نمیخوام ضد حال بزنم ، ولی طبق بیانیه رسمی خودشون تازه فردا (24 آگوست) این بازی توی آمریکای شمالی (NA) پخش میشه

27 آگوست تاریخ پخش نسخه PAL Region هست.

امروز 23 آگوست هست.

bahador2009
23-08-2010, 10:18
معمولا بازی ها زودتر از تاریخ انتشار میان و این منوال تا الان که همینجوری بوده.

valapeji
23-08-2010, 10:19
pinata.ir/index.php?page=shop.product_details&category_id=48&flypage=shop.flypage&product_id=482&option=com_virtuemart&Itemid=26

Jeff hardy M
23-08-2010, 10:53
فردا واسه كنسول ها منتشر ميشه ؟ همين فردا تو ايران گير مياد ؟

underworld
23-08-2010, 11:11
فردا که تازه ریلیز میشه
طرف باید خیلی کارش درست باشه که همون روز دانلودش کنه و رایتش کنه بده دست مشتری!

MobinS
23-08-2010, 11:22
فردا که تازه ریلیز میشه

اوووووووووه! اون زمونه گذشت! 1 ساعت بعد از ریلیز بازی می فروشن بازیو! ایرانین دیگه :دی

ariajoker
23-08-2010, 11:45

عزیزم فردا چیه همین امروز دارن تو شهر ما میفروشن بازیو.

Mostafa-Sabab
23-08-2010, 14:26
آقا P30World حتماً نسخه ی PC رو واسه فروش میزاره دیگه ؟:20:
آخه من به P30World خیلی اعتماد داردم.:31:

.Behnam.
23-08-2010, 14:50
آقا P30World حتماً نسخه ی PC رو واسه فروش میزاره دیگه ؟:20:
آخه من به P30World خیلی اعتماد داردم.:31:
قدیما P30 World همیشه بازیا رو خیلی زود میاوُِرد ... ولی از وقتی که بازیا حتما باید مجوز داشته باشند...:2: خیلی دیر میاره .... تازه بعضی بازی ها که اصلا دیگه محاله تو P30 world shop ببینی ... که احتمالا مافیا 2 هم از همونا هستش ... خدا کنه نباشه ...

mehdi30nema
23-08-2010, 15:17
فردا که تازه ریلیز میشه

دیروز لینک های بازی بیرون اومد ( برای 360 ) و امروز هم تمام مغازه های توپخونه آوردن .

Mostafa-Sabab
23-08-2010, 15:24
اطلاعات فوق العاده از بازی Mafia 2
1.قابلیت خواندن روزنامه در بازی نیز وجود دارد.
2. Empire City مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
3. شما می تونید صندوق عقب ماشین را باز کنید و توش تفنگ ها و حتی یک جسد را بزارید.
4. Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
5. در بازی باشگاه هم وجود داره و می تونید ضربه ها و حرکات جدید یاد بگیرید.
6. در بازی می توانید تاکسی بگیرید و به نقاط مختلف شهر برید.
7. شما می توانید در نقشه علامت بگزارید و به راحتی مسیر خود را تا مکان مشخص شده پیدا کنید.
8. شما می توانید ماشین ها را به مکانی به نام "Empire Automobile Shop" ببرید این مکان به شما اجازه رنگ کردن ماشین ، تغییر کلی در شکل ظاهری آن و تغییر موتور ماشین را می دهد.
8. ماشین شما در بازی کثیف می شود و شما می توانید ماشین را به کارواش ببرید.
9. شما می توانید بطری ها و شیشه های نوشابه و صندلی ها را نیز بردارید و نکته جالب اینجاست که شما می توانید صدای رادیو ماشین را کم و زیاد کنید.
10. شما می توانید به رستوران های مختلف در سطح شهر برید و با خوردن غذا و نوشیدنی سلامتی خود را تامین کنید.
11. در تمامی نقاط شهر می توانید خانه های مختلفی بخرید و همچنین سیستم checkpoint به بازی اضافه شده است.
12.شخصیت اصلی بازی یعنی Vito می تواند به فروشگاه لباس برود و انواع لباس ها را بخرد.

esfehanei
23-08-2010, 15:31
کرک نیومد؟
فک کنم آخرشم دانلود نتونم بکنم

Jeff hardy M
23-08-2010, 17:32
دیروز لینک های بازی بیرون اومد ( برای 360 ) و امروز هم تمام مغازه های توپخونه آوردن .
اقا ميشه ادرس اين سايت دانلود براي 360 رو پ.م كني برام؟ فردا هست برم بخرم؟ (قزوين)

ع.ص
23-08-2010, 18:14
اطلاعات فوق العاده از بازی Mafia 2
1.قابلیت خواندن روزنامه در بازی نیز وجود دارد.
2. Empire City مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
3. شما می تونید صندوق عقب ماشین را باز کنید و توش تفنگ ها و حتی یک جسد را بزارید.
4. Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
5. در بازی باشگاه هم وجود داره و می تونید ضربه ها و حرکات جدید یاد بگیرید.
6. در بازی می توانید تاکسی بگیرید و به نقاط مختلف شهر برید.
7. شما می توانید در نقشه علامت بگزارید و به راحتی مسیر خود را تا مکان مشخص شده پیدا کنید.
8. شما می توانید ماشین ها را به مکانی به نام "Empire Automobile Shop" ببرید این مکان به شما اجازه رنگ کردن ماشین ، تغییر کلی در شکل ظاهری آن و تغییر موتور ماشین را می دهد.
8. ماشین شما در بازی کثیف می شود و شما می توانید ماشین را به کارواش ببرید.
9. شما می توانید بطری ها و شیشه های نوشابه و صندلی ها را نیز بردارید و نکته جالب اینجاست که شما می توانید صدای رادیو ماشین را کم و زیاد کنید.
10. شما می توانید به رستوران های مختلف در سطح شهر برید و با خوردن غذا و نوشیدنی سلامتی خود را تامین کنید.
11. در تمامی نقاط شهر می توانید خانه های مختلفی بخرید و همچنین سیستم checkpoint به بازی اضافه شده است.
12.شخصیت اصلی بازی یعنی Vito می تواند به فروشگاه لباس برود و انواع لباس ها را بخرد.

بعضی از این امکانات که گفتید باید تو دمو باشه ولی نبود.مثل تاکسی گرفتن.
راستی مطمئنید که تو بازی میشه روزنامه خوند؟تو دمو میتونستی مجله (!) ببینی! نه روزنامه بخونی!