ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mafia II - نسخه Console

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

mehdi_360
29-12-2008, 12:10
pc همین دردسرها رو داره که نگرانی بازی که میاد روی سیستمت جواب میده یا نه
تاریخ عرضه بازی کی ست به شمسی؟

resident_evil
29-12-2008, 13:59
pc همین دردسرها رو داره که نگرانی بازی که میاد روی سیستمت جواب میده یا نه
تاریخ عرضه بازی کی ست به شمسی؟

گوگولي مگوليه من تاريخ بازي tba هستش:46:

Sha7ab
29-12-2008, 17:21
البته tba نیست ...
بازی پاییز 2009 (بین اکتبر تا دسامبر) عرضه میشه البته به احتمال زیاد اکتبر 2009 (احتمال اکتبر بیشتره) یعنی مهر/آبان 1388 عرضه میشه.

resident_evil
29-12-2008, 17:46
البته tba نیست ...
بازی پاییز 2009 (بین اکتبر تا دسامبر) عرضه میشه البته به احتمال زیاد اکتبر 2009 (احتمال اکتبر بیشتره) یعنی مهر/آبان 1388 عرضه میشه.

اينم ميشه!!!من تاريخ رو از سايت مضخرف gamespot ديدم!!!

S A M
29-12-2008, 19:01
سلام
واقعا خوش حالم که میبینم این بازی داره میادش
تاریخش به ایرانی کی میشه ؟ : دی

Sha7ab
29-12-2008, 21:29
تاریخش به ایرانی کی میشه ؟ : دی
آقا جدا شما پست منو خوندین؟

harrypotter2007
01-01-2009, 22:26
ولی من یکی از فروشندگان سوال کردم گفتند چند روز دیگه میارن و در ضمن دوهفته پیش تریلرش را شبکه ی pmc برنامه ی گیم انتک نشون داد.

Sha7ab
02-01-2009, 14:17
ترایلر بازی که آره ... چند هفته پیش یه ترایلر 1 دقیقه ای بازی که به صورت ریل تایم هم بود پخش شد.
فروشندگان lol ... من اینجا دو سال پیش توی یه فروشگاه مافیا 2 دیدمlol

S@nti@go_s&k
03-01-2009, 05:02
ترایلر بازی که آره ... چند هفته پیش یه ترایلر 1 دقیقه ای بازی که به صورت ریل تایم هم بود پخش شد.
فروشندگان lol ... من اینجا دو سال پیش توی یه فروشگاه مافیا 2 دیدمlol
دقیقا
یدونه از این فروشنده های بازی تا حلا تو عمرشون بازی نکردن
من که 1 ماه پیش رفتم gta 4 رو بگیرم بهش گفتم جدیده خندید گفت gta 4 واسه 2 سال پیشه
در مورد اون مافیا 2 هم که همتون بازی کردین.
همون مافیا 1 هستش که ماشیناشو تغییر دادن:11:

milky way
03-01-2009, 13:58
ولی من یکی از فروشندگان سوال کردم گفتند چند روز دیگه میارن و در ضمن دوهفته پیش تریلرش را شبکه ی pmc برنامه ی گیم انتک نشون داد.
فروشنده ها اکثرشون فرق بین تخم مرغ با موز نمیفهمن چرت گفته که همینطور یچیزی گفته باشه، هنوز زمان دقیق از طرف 2k اعلام نشده ولی بعضی سایتهای بازی زدن کوارتر سوم سال 2009 میاد.

resident_evil
03-01-2009, 14:16
من چند سال پيش بازيه mafia2 ,max payne3 وچندتا بازي ديگه كه هنوز نيمده رو ديدم!!!
فروشنده هاي ما نبوغ بيدن!!!حالا خود فروشنده ها واقعا نميدونن يا ميخوان مشتري هارو گول بزنن
يا كسي كه بازي براشون مياره اينجوري ميگه!!!
متاسفانه يجا خوندم كه يه نفر گفته بود آخرين شماره از بازيه GTA اسمش GTA Just Cause هستش...

Reza Azimy_RW
03-01-2009, 17:49
من دو سال پیش مافیا 2 رو خریدم . اگه کسی خواست بگه براش بپستم !!!!!!!!!!!!!!!

B3HZ@D
03-01-2009, 18:29
اونی که شما خریدی مافیا 2 نبوده...
هنوز بازی کامل ساخته نشده بعد شما اونو خریدی؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sha7ab
03-01-2009, 19:10
اونی که شما خریدی مافیا 2 نبوده...
فکر کنم رضا داره شوخی میکنه و فروشنده هارو مسخره میکنه ... :دی
به هر حال حدود 10 ماه تا عرضه این بازی باقی مونده و تا اون لحظه باید طاقت آورد.

Reza Azimy_RW
03-01-2009, 22:09
فکر کنم رضا داره شوخی میکنه و فروشنده هارو مسخره میکنه ... :biggrin:
به هر حال حدود 10 ماه تا عرضه این بازی باقی مونده و تا اون لحظه باید طاقت آورد.
درسته بابا شوخی کردم .
فقط ماشیناش با مافیا 1 فرق داشتند !!!
موفق باشی

amirpers
05-01-2009, 01:53
اون تریلر بازی رو که دیدم ، واقعا دلم برای شماره 1 و کلا مافیا تنگ شد . اون مرحله کلیسا ( که تو تریلر مافیا 2 دقیقا شبیه به کلیسای مافیا 1 هستش) یادش به خیر .

mosolim
05-01-2009, 10:31
من چند سال پيش بازيه mafia2 ,max payne3 وچندتا بازي ديگه كه هنوز نيمده رو ديدم!!!
فروشنده هاي ما نبوغ بيدن!!!حالا خود فروشنده ها واقعا نميدونن يا ميخوان مشتري هارو گول بزنن
يا كسي كه بازي براشون مياره اينجوري ميگه!!!
متاسفانه يجا خوندم كه يه نفر گفته بود آخرين شماره از بازيه gta اسمش gta just cause هستش...
اينا تمام دست كاري شده هاي نسحه هاي قبلي هستن يا بعضي بازي هاي شبيه به اين بازي هارو ميان دست كاري مي كنن. و به اسم شماره هاي بعدي انتشار ميدن. همش كار همين بچه هاي مملكت خودمونه. شما باور نكنيد تا زماني كه رسما يه عنوان بازي اعلام بشه.

Amin
08-01-2009, 20:28
تریلز جدید مافیا 2
کیفیت HD
حجم 50 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در یک کلام
معرکه است

SR72
09-01-2009, 09:41
سلام ...

سال 2009 که اومد ... مافیا نیومد ...
بچه ها فکر نمیکنید یکم دیر شده ؟

joey jordison
09-01-2009, 11:40
سلام ...

2009 که هنوز تمام نشده که!!باید صبر کنید

Sha7ab
09-01-2009, 20:37
سلام ...

عزیز من بازی fall 2009 میاد یعنی پاییز :31: پاییز کیه؟ حدود 7 ماه دیگه ...

Masoud King
15-01-2009, 17:40
تریلر مافیا real-time هستش!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tomas Hrebicek از 2K چک تائید کرد که آخرین تریلر نمایش داده شده از بازی در حقیقت به صورت real-time ساخته شده است! Hrebicek میگه که تمام این صحنه در editor شون درست کردند همان راهی که cutscene های بازی رو درست می کنند! این cutscene editor ابزار قدرتمندی هستش که گذشته از اینها ما می تونیم ببینیم که اونها real-time هستش که این کار ما رو آسون تر میکنه و احتیاجی با بازآوری حاصل این ابزار نیستش!
شما می تونید آخرین تریالر بازی رو از لینک زیر دانلود کنید:

همچنین تو تصیور از بازی منتشر شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

resident_evil
15-01-2009, 17:49
وااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي ي !!!
من كه باورم نميشه !!!!!!!!!
اين كه بهترين گرافيك تاريخ بازي ها ميشه !!!!!!
WOoOoOoOoOo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلي شادمون كردي مسعود جان !!!

elemon
15-01-2009, 20:06
خدا کنه مثل این دو تا بازی gta و saint row نشه

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 20:13
خدا کنه مثل این دو تا بازی gta و saint row نشه
چه ربطی داره بابا این بازی رقیب godfather II نه gta و saints row 2
مگه gta iv چه ایرادی داشت؟؟؟؟؟؟؟

Optimus Prime
15-01-2009, 20:25
منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل GTA IV و Saints Row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای PC پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.

joey jordison
15-01-2009, 20:54
Real time هست من فکر نمیکنم چنین چیزی باشه!!!هر چند سازنده ها خیلی چیزها میگن ولی باید تا انتشار صبر کنیم!!!
جان من حس و حال دهه 50 منو کشته!!

Masoud King
15-01-2009, 21:59
منظورش سنگینی بازی ها هست. مثل gta iv و saints row 2 که هر کدوم به طرز ناشیانه برای pc پورت شده اند.
راستی داستانشو قبلا کسی تو تاپیک زده؟ اگر نه که من بزنم.
فکر نکنم!
حالا شما هم بزن!
کار از محکم کاری عیب نمی کنه! : دی

اینم یه والپیپر از بازی:

S.Y.K
15-01-2009, 22:10
Mafia2..........
باور نکردنی
بعد از چند سال نسخه ی 2 داره میاد
وای خدا
می گم شخصیتش همون شخصیت مافیا 1 هست؟
یه چیز بگم باورتون نمیشه یک ماه و نیم دوماه پیش گفتم برم سراغ بازی های قدیمی که نتونستم تمومش کنم.یعنی من مافیا 1 رو 1ماه نیم دو ماهی بیشتر نیست که تموم کردم.حالا بعد از چندین سال از انتشار نسخه ی اول نسخه ی دوم هم داره میاد.چه جالب:27:
میگن تو نسخه ی 1 که آخر شخصیت اصلی رو کشتن حالا چه طور؟

Little Sparrow
15-01-2009, 22:13
در نسخه ی 1 تامی داشت داستان رو تعریف میکرد.تو دفترچه خاطراتش می نوشت و پیر شده بود.ماجرای این بازی هم مال قبل از پیری و کشته شدن تامی هستش فکر کنم.
موفق باشید.

Aseman e ghermez 2
15-01-2009, 22:15
mafia2..........
باور نکردنی
بعد از چند سال نسخه ی 2 داره میاد
وای خدا
یه چیز بگم باورتون نمیشه یک ماه و نیم دوماه پیش گفتم برم سراغ بازی های قدیمی که نتونستم تمومش کنم.یعنی من مافیا 1 رو 1ماه نیم دو ماهی بیشتر نیست که تموم کردم.حالا بعد از چندین سال از انتشار نسخه ی اول نسخه ی دوم هم داره میاد.چه جالب:27:
با سلام شما چند ساله فروم نمیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:18:

Little Sparrow
15-01-2009, 22:21
این 2 تا screenshot جدید هستن و همین دیروز منتشر شدن:

موفق باشید.

S.Y.K
15-01-2009, 22:24
با سلام شما چند ساله فروم نمیاین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:18:
نه یه چیزایی شنیده بودم ولی باور نمی کردم.
آخه بعضی از این شرکت های ایرانی هم اومده بودن یه تغییراتی تو نسخه ی 1 داده بودن و می گفتن مافیا 2
هست.کارشون واقعا کلاه برداری بود.البته شما هم حق دارید واقعا تعجب داره:27:

در نسخه ی 1 تامی داشت داستان رو تعریف میکرد.تو دفترچه خاطراتش می نوشت و پیر شده بود.ماجرای این بازی هم مال قبل از پیری و کشته شدن تامی هستش فکر کنم.
موفق باشید.
ممنون jhonny.خوب تو نسخه ی یک که همه ی بازی خیانت بود:21::27:از اون خاطراتشم که واسه یکی تعریف می کرد چیزی نفهمیدیم فقط نگاه می کردیم کاش این یکی کمتر خاطره بگه:31::10:

resident_evil
16-01-2009, 00:00
وا ا ا ا ا ي ي ي ي ي ي !!!
بابا GTA,Saint row,Gat Father چيه؟؟؟
اينا در مقابل mafia بازين آخه!!!
كي ميشه mafia 2 از حالت TBA در بياد !!!

Aseman e ghermez 2
16-01-2009, 00:19
اولا gat father نه و godfather
دوما بله بازین
سیوما godfather II تو راهه هردو شون رقیبن ببینیم کدوم بهتره(مافیا 2 که تا لان خدا بوده)

resident_evil
16-01-2009, 00:33
اولا gat father نه و godfather
دوما بله بازین
سیوما godfather ii تو راهه هردو شون رقیبن ببینیم کدوم بهتره(مافیا 2 که تا لان خدا بوده)

چي نوشتم من !!!
شما ببخشين ديگه تكرار نميشه باشه ؟؟؟

oneshot
16-01-2009, 01:26
داستان بازی:
توماس آنجلو قبل از مرگ ازدواج کرده و صاحب بچه می شود.
هنگامی که پسر توماس آنجلو از قتل پدر خود با خبر می شود تصمیم به انتقام می گیرد.
در آن موقع سالیری در اواخر زندگی خود به سر می برد.
او و چند گروه دیگر قصد انتقام دارند و ...

حالابرای شادی روح اموات(وان شات) اخلاص مع فاتحه دکمه تشکرات

mafia69
16-01-2009, 09:12
بازیش محشره مثل شماره یکش.اسم کارگردانش چی بود؟آها دنیل واورا......دمش گرم واقعا که هنرمنده.هنوز بازی مافیا 1 ارزش بازی کردن داره.این شماره که 100% بهتر از شماره قبلی هست چون هیچوقت تیم سازندش دوست ندارن محبوبیتی که تو شماره قبلی بدست آوردن و از دست بدن.ایندفعه باید منتظر یک گنگستر واقعی باشیم.اینبار گنگستر ما کارهای باحال تری میتونه انجام بده(انداختن جنازه توی صندوق عقب ماشین و........)
پدر خوانده 2 کیلویی چند؟اصلا مافیا 2 با پدر خوانده 2 قابل مقایسه نیست.چندتا از دموهای پدر خوانده 2 رو دیدم حالم داش بهم میخورد مثل شماره یکش.اصلا الکترونیک آرتز نباید بازی پدرخوانده رو می ساخت.خرابش کرد.

Little Sparrow
16-01-2009, 09:41
مثل اینکه این نسخه از بازی دو برابر نسخه ی اول بازی وسعت دارد.بازی مثل gta iv هستش با این تفاوت که در سال 1950 اتفاق می افته.در بازی تاکسی،قطار،مترو،ماشین سواری،و موتور سیکلت نیز هست.مراحل هم خیلی متنوع هستن.
موفق باشید.

Aseman e ghermez 2
16-01-2009, 09:48
مثل اینکه این نسخه از بازی دو برابر نسخه ی اول بازی وسعت دارد.بازی مثل gta iv هستش با این تفاوت که در سال 1950 اتفاق می افته.در بازی تاکسی،قطار،مترو،ماشین سواری،و موتور سیکلت نیز هست.مراحل هم خیلی متنوع هستن.
موفق باشید.
بله کاملا تایید میشه:8:
باید خدا یاشه

بازیش محشره مثل شماره یکش.اسم کارگردانش چی بود؟آها دنیل واورا......دمش گرم واقعا که هنرمنده.هنوز بازی مافیا 1 ارزش بازی کردن داره.این شماره که 100% بهتر از شماره قبلی هست چون هیچوقت تیم سازندش دوست ندارن محبوبیتی که تو شماره قبلی بدست آوردن و از دست بدن.ایندفعه باید منتظر یک گنگستر واقعی باشیم.اینبار گنگستر ما کارهای باحال تری میتونه انجام بده(انداختن جنازه توی صندوق عقب ماشین و........)
پدر خوانده 2 کیلویی چند؟اصلا مافیا 2 با پدر خوانده 2 قابل مقایسه نیست.چندتا از دموهای پدر خوانده 2 رو دیدم حالم داش بهم میخورد مثل شماره یکش.اصلا الکترونیک آرتز نباید بازی پدرخوانده رو می ساخت.خرابش کرد.

باید بیاد ببینیم کدوم بهتره!!!(معلومه که مافیا 2 بهتره)
واقعا شماره 1 عالی بود یادش بخیر:46:

Optimus Prime
16-01-2009, 10:53
سلام دوستان
شرمنده من زیاد وقت ندارم داستان کاملشو بعدا می زنم فقط نکته های کلیدیو عرض کنم که تو قسمت اخبار گفته نشده:
1 . داستان ربطی به شماره قبل نداره و در یک شهر دیگه حدود 10 تا 20 سال بعد از Mafia اتفاق می افته.
2 . شخصیت بازی Vito Scaletta یک سرباز بازگشته از جنگ جهانی دوم هست که به خاطر زندان نیوفتادن به ارتش آمریکا ملحق شده بود.
3 . قدرت انجام چندین انتخاب دارید ( خوب و بد بودن ) و تاثیر گذاشتن تصمیم های شما بر روند بازی قول داده شده به اضافه چندین پایان برای بازی.
4 . داستان برخلاف شماره قبل بسیار تاریک خشن و نزدیک به واقعیت.
5 . خانواده های مافیایی که درگیر داستان هستند : Falconi . Vinci . Celemente که باید با آنها برای آنها یا برعلیه آنها باشید.
فعلا.

Little Sparrow
16-01-2009, 12:18
پس دیگه خبری از تامی نیست ولی من عکس همون بار رو دیدم با اون یارو یادم نیست همون که بهمون اسلحه میداد تازه صاحب بار هم همون بود که تو نسخه ی قبل بود.

mafia69
16-01-2009, 12:48
Daniel vavra کارگردان و نویسنده بازی

mafia69
16-01-2009, 12:55
1.داستان بازی بین سالهای 1945 تا 1950 اتفاق می افتد
2.در ابتدای بازی فقط 10 مایل از مساحت بازی در دسترس هست
3.مانند نسخه اول اگر شما از بین ترافیک با بی دقتی و همچنین بیشتر از حد مجاز سرعت رانندگی در سطح شهر حرکت کنید پلیس شما را جریمه میکند
4.شما می توانید در همه جا و همه سطح در شهر خانه بخرید
5.شما می توانید از رستوران غذا و نوشیدنی بخرید و سلامتی خود را بدست اورید
6.بازی در شهری به نام Empire City جریان دارد
7.به بازی Upgrad ماشین ها نیز اضافه شده و شما در محلی به نام Empire Automobile Shop قادر به عوض کردن رنگ یا تعویض موتور ماشین وشکل ظاهری ماشین نیز می باشید
8.برای هر شی در بازی صدای مخصوص خود گذاشته شده و شما قادر به شنیدن صدای شکسته شدن حتی یک لیوان در بازی خواهید بود و همچنین شما می توانید صدای رادیو خود را کم و زیاد کنید.
9.در بازی روی ماشین شما حتی یک خش هم می افتد ماشین شما کثیف می شود وشما قادر به شستن آن هستید همچنین ماشین شما بنزین تمام می کند و شما باید ان را بنزین بزنید
10.مردم شهر می توانند سیگار بکشند روزنامه بخوانند منتظر اتوبوس بمانند به رستوران بروند با یکدیگر صحبت کنند و خیلی کارهای دیگر که هنوز مشخص نشده اند
11.شما قادر به علامت گذاشتن در نقشه و راهنمایی شما تا مکان مورد نظر نیز می باشید
12.حالت Checkpoint نیز به بازی اضافه شده است
13.در بازی باشگاه نیز وجود دارد و شما می توانید Combo های جدید رو یاد بگیرید و همچنین سبک های مبارزه جدید که می توانید یاد بگیرید
14.صندوق عقب ماشین نیز باز شده و شما می توانید اسلحه ها و همچنین جسدی را در آن قرار دهید
15.Vito می تواند به فروشگاه برود و لباسهای گوناگونی بخرد.
16.Vito می تواند تاکسی بگیرد و او می تواند تا هر مکانی که بخواهد با تاکسی برود

mafia69
16-01-2009, 12:56
1-ارتباطات شماره‌ي اول با Mafia II امکان پذير است؛ اما دو کاراکتر Vito و Tommy ارتباطي به يکديگر ندارند.
2-سرقت ماشين‌ها از دو راه ممکن است. اولين راه مانند شماره‌ي اول بازي و راه ديگر با استفاده از نيروي زياد و قدرت بدني امکان پذير است. در صورتي که پليس چنين کاري را مشاهده کند، به مشکل بر مي‌خوريد.
3-داستان شماره اول 400 صفحه بود در صورتي که شماره‌ي دوم شامل 700 صفحه است.
4-نسخه‌ي اصلي يا به عبارتي Lead Platform اين بازي PC است. بنابراين نسخه‌ي PC تبديلي از کنسول‌ها نخواهد بود.
5-مي‌توان از روي حصارها پريد.
6-ساخت قسمت اعظمي از بازي انجام شده.
7-شهر، زنده و واقع گرايانه است.
8-ميتونيد تو بازي روزنامه بخريد و کارهايي که روز قبل انجام داديد رو مشاهده کنيد!
9-قسمت خريد و فروش وسايل نقليه به تدريج در بازي گسترش پيدا ميکنه.
10-در برابر هر خلاف، بايد منتظر مجازاتي از سوي پليس بود.
11-ميتوان خانه خريداري کرد و وسايل و هر چيزي را در آن نگهداري و ذخيره کرد.
12-نرده يا حصار، وان دست شويي، صندلي، بطري‌ها و بسياري از ديگر اشياء موجود در بازي قابل استفاده هستند.
13-با رفتن به رستوران‌ها ميتوان انرژي يا سلامتي را پر کرد.
14-از بطري و ديگر اشياء ميتوان به عنوان سلاح استفاده کرد.
15-در هنگام بازي، نقشه مانند شماره‌ي اول قابل مشاهده و استفاده است.
16-سيستم Checkpoint در بازي وجود دارد.
17-ميتونيد به باشگاه بوکس بريد و تمرين کنيد. نتيجه‌ي اين کار، توان رزمي بيشتر و بهتر در مبارزات است.
18-Henry Tomasino در طول بازي به شما کمک ميکنه تا به يک گانگستر تبديل شويد.
19-50 مدل ماشين در بازي وجود دارد که اجزاي مختلف هر يک نيز متحرک است(مثل موتور ماشين...).
20-ميتوان تمام خسارات و هزينه‌هاي دادرسي را نقض کرد.
21-Cut-Sceneهاي بازي از برخي جهات چيزي شبيه به BioShock خواهد بود!
22-نسخه‌ي PC بهتر و با جزئيات بيشتري خواهد بود.
23- برخي رانندگان در شهر تصادف مي‌کنند.
24- پليس‌ها هوش مصنوعي فوق العاده‌اي دارند.

mafia69
16-01-2009, 12:57
بازي Mafia II بين سال هاي 1940 تا 1950 اتفاق مي افتد و حال و هواي بازي همانند نامش مربوط به روابط گروه هاي مافيايي و تاثيراتش بر زندگي اقشار مختلف است. داستان بازي اندکي قبل از پايان جنگ جهاني دوم آغاز مي شود و دو قهرمان اصلي به نام هاي Vito و Joe دارد. Mafia II در شهر افسانه اي Empire City واقع در کشور آمريکا جريان دارد که دوبرابر از Lost Heaven City بزرگتر خواهد بود.

mafia69
16-01-2009, 13:07

Roman Hladik يعني Lead Artist استوديوي 2K Czech دو Concept Art جديد از اين بازي آماده کرده که خيلي جالب‌تر و بهتر از کارهاي قبليشه.

Mikulas Podprocky يکي ديگر از character artistهاي اين استوديو توضيحاتي پيرامون اين تصاوير داده که چگونه يک Concept Art به پيشرفت بازي کمک مي‌کند. ابتدا ما به سرعت يک سري طرح ساده براي رسيدن به حالت و ترکيب(کلي) آماده مي‌کنيم. سپس تعدادي رو براي ساخت و پياده کردن در کيفيتي مشابه داخل بازي، انتخاب مي‌کنيم(هر کسي نميتونه به راحتي همچين کاري رو انجام بده). بنابراين با اين تصاوير دراماتيک ما داستاني را بازگو مي‌کنيم که افرادي که حتي يک فيلم جنايي مشاهده کرده باشن مفهوم تصاوير دستگيرشون ميشه. بعد از انتخاب طرح‌هاي برتر، مدل‌هاي اصلي با استفاده از ابزار ويرايشي داخل بازي در يک تصوير جديد قرار مي‌گيرن و در نهايت با استفاده از Photoshop جزئيات تصاوير نهايي بوجود ميان.

براي ساخت Concept Artهاي زير دقيقاً مراحل بالا طي شدن. همان طور که در اين تصوير مي‌بينيد Vito کار دشواري رو پشت سر گذاشته و در گوشه‌اي پنهان شده و از جراحت سختي که دچارش شده رنج مي‌بره. در پايان Mikulas جمله‌ي جالبي گفته "شما مي‌تونيد در اين حالت انتخاب کنيد که يک کارگر زنداني باشيد؛ اما من مطمئنم که شما نمي‌خواهيد بازي رو در جايي انجام بديد که تنها کاري که در گيم پلي اون قسمت بايد انجام بديد جابجايي و حمل جعبه‌هاست! بنابراين Vito برخي اوقات بايد به خاطر شما کمي درد و رنج رو تحمل کنه."

با توجه به توضيح پاياني Mikulas پس از دستگيري توسط پليس، بايد کارهايي از اين قبيل انجام بديم و مانند سري GTA بازي پس از آزادي از زندان آغاز نميشه!

طرح ساده‌ي اوليه:

طرح نهايي همراه با جزئيات که تقريباً مشابه به گرافيک نهايي بازي هست(با توجه به استفاده از مدل‌هاي اديتور بازي):

منبع:گیمرزلند

resident_evil
16-01-2009, 14:12
خب با اين توضيحاتي كه دوستان دادن ديگه حرفي باقي نميمونه و
دوباره ما با يه شاهكار ديگه طرفيم و من مطمئنم كه هموني خواهد
بود كه ما انتظارش رو داريم ...
به اميد اينكه زودتر بياد

radikalx
17-01-2009, 12:33
سلام بر بروبچز مافیایی
آقا این داستانش در مورد چیه ؟(اگه کامل بگید که عالیه)
و حداقل سیستم مورد نیازش ؟
و اینکه کی قراره بازیش کنیم؟

واینکه خیلی باحالین
ممنونم از همه اعضای گروهک مافیا

joey jordison
17-01-2009, 12:43
داستان بازی بین سالهای 1945 تا 1950 اتفاق می افتد
برای من همین کافی است تا عاشق بازیش بشم!!!

mafia69
17-01-2009, 21:16
Mike Brusky شخصيصت که اولين ماموريت را به Vito Scaletta مي‌دهد(حمل و جابجايي مواد)
Joan Burner نيز تنها شخصيت زن بازيست که تاکنون معرفي شده؛ ولي هنوز اطلاعات خاصي از او مشخص نشده.
Joan Burner در قسمتي از 5 تصوير ابتدايي منتشر شده از بازي نيز حضور داشت:

منبع:گیمرزلند

mafia69
17-01-2009, 22:11
تصاوير از دو دوست:

Vito Scaletta

Joe Barbaro

mafia69
17-01-2009, 22:34
نوشته شده توسط سيد علی متقی نژاد :

بازي Mafia II بين سال هاي 1940 تا 1950 اتفاق مي افتد و حال و هواي بازي همانند نامش مربوط به روابط گروه هاي مافيايي و تاثيراتش بر زندگي اقشار مختلف است. داستان بازي اندکي قبل از پايان جنگ جهاني دوم آغاز مي شود و دو قهرمان اصلي به نام هاي Vito و Joe دارد. در اين مقاله به معرفي کاراکترهاي اصلي بازي مي پردازيم تا بيشتر با آن ها آشنا شويد.

Vito Scaletta :

نقش اول Mafia II با دلايل شخصي خود وارد گروه تبهکاري و مافيايي شده است. تمامي دلايلش مربوط به خواسته هاي مالي او و احتراماتيست که(در دوران کودکيش) به افراد گروه مافيايي مي گذاشتند. Vito فرزند يک مهاجر فقير سيسيلي(جزيره اي در نزديکي ايتاليا) است که در خيابان هاي Empire City بزرگ شده و به هيچ وجه دوست نداشته شخصيتي مانند پدرش شود. پس از اينکه وي بجاي رفتن به زندان(به دليل دزدي) راهي جنگ جهاني دوم شد ، به خانه بازگشت و تصميم گرفت کار بزرگي انجام دهد. هم براي خودش ، هم براي اطرافيانش.

Joe Barbaro :
Joe از کودکي با Vito دوست بوده و تقريبا شرايط مشابهي نسبت به او داشته. Joe از اوباش تازه کار محله بوده و هنگامي که Vito در حال جنگ با نازي ها بوده ، براي انجام برخي جنايات(براي گروه هاي تبه کاري) بازگشته. سرانجام هنگامي که Vito از جنگ بازمي گردد ، Joe بليط ورود او به دنياي تبه کاران است. در سراسر بازي ، Joe و Vito در جنايات شريک يکديگرند و رابطه ي دوستانه ي آن ها يکي از مهمترين عوامل داستاني بازي خواهد بود.

Henry Tomasino :
برخلاف Vito و Henry ، Joe شخصيتي متفاوت دارد. او به دليل سوگندش ، بايد به قول خود وفادار مي مانده و از خانواده ي(خانواده ي مافيايي) خود پشتيباني و محافظت مي کرده. مشخص نيست چرا او با دو جنايتکار مبتدي ، مانند Joe و Vito همکاري مي کند. بهرحال شايد با آن ها بزرگ شده و يا بوسيله ي رؤساي گروه هاي سري مافيايي با آن ها آشنا شده باشد.

mafia69
17-01-2009, 22:49

نوشته شده توسط سيد علی متقی نژاد :

سال 2002 بود که بازي شگفت انگيزي با نام Mafia منتشر شد. يعني درست يک سال پس از عرضه ي GTA III که مي توان گفت اولين بازي کاملي بود که در محيطي باز جريان داشت. بسياري بر اين باور بودند که Mafia تقليدي از اين عنوان بوده ؛ در حالي که با بررسي آن مي توان نتيجه گرفت حتي اين بازي المان هاي جديدي را به دنياي بازي ها معرفي کرده است. Illusion Softworks نام استوديوي سازنده ي Mafia بود که در حال حاضر زيرمجموعه اي از شرکت بزرگ Take-Two مي باشد و با نام 2K Czech شناخته مي شود.

همانطور که مي دانيد حال و هواي بازي Mafia همانند نامش مربوط به روابط گروه هاي مافيايي و تاثيراتش بر زندگي اقشار مختلف بود. سبک بازي اکشن/ماجرايي و تيراندازي سوم شخص بود و بر خلاف سري GTA ، بسيار واقع گرايانه بود. اکنون 2K Czech در حال ساخت دومين نسخه از اين عنوان پرطرفدار است.

اخبار ساخت بازي Mafia II در ماه August سال گذشته ميلادي تعداد بيشماري از طرفداران نسخه ي اول را شگفت زده کرد ؛ ولي متاسفانه آن ها انتظار بسياري براي انتشار هرگونه اطلاعاتي از بازي کشيدند. سرانجام 2K Games اولين جزئيات بازي را فاش کرد.

اولين چيزي که بازي کننده ها بايد بدانند اين است که Mafia ادامه ي مستقيمي بر نسخه ي اول خود ندارد. در حقيقت Mafia II هيچ گونه ارتباط داستاني با نسخه ي قبلي خود نخواهد داشت ؛ اما بازي شامل بازگشت هايي به نسخه ي قبلي همراه با بخش هاي مخفي است که اطلاعات بيشتري از آن ها مشخص نشده. داستان بازي اندکي قبل از پايان جنگ جهاني دوم آغاز مي شود. Mafia II ، دو قهرمان اصلي به نام هاي Vito و Joe دارد. اگرچه بازيکننده ها تنها قادرند در نقش Vito به بازي بپردازند ؛ ولي Joe نيز در قسمت بسيار مهمي از داستان ايفاي نقش مي کند. بازي با Vito آغاز مي شود. جوان اوباشي که براي رهايي از زندان(به دليل سرقت) به جنگ جهاني دوم مي رود. پس از بازگشت ، Vito همراه با دوستانش يعني Joe و Henry(کسي که در ماموريت ها Vito را همراهي مي کند) براي رسيدن به درجات بالا و تبديل شدن به بهترين در Empire City جنايات مختلفي انجام مي دهند. در Mafia II سه خانواده به نام هاي Clemente ، Vinci و Falconi حضور دارند که براي رقابت با آن ها مي توانيد ماموريت هاي مختلفي را انجام دهيد. در طول داستان انتخاب هاي متفاوتي خواهيد داشت که تاثيراتي بر روند داستاني مي گذارند. در نتيجه Mafia II شامل چندين پايان مختلف خواهد بود.

بازي در شهر افسانه اي Empire City واقع در کشور آمريکا جريان دارد. اين شهر دوبرابر از شهر موجود در شماره ي اول يعني Lost Heaven City بزرگتر خواهد بود. نقشه نزديک به 16 کيلومتر مربع را پوشش مي دهد که از ابتداي بازي تمامي مسيرها براي جابجايي باز هستند. همچنين براي جابجايي در شهر مي توانيد از تاکسي ها(مانند GTA) استفاده کنيد. در اين شهر بزرگ ، مانند بازي Godfather مي توانيد خانه بخريد با اين تفاوت که در Mafia II حتي وسايل خود را نيز مي توانيد در آن ها نگهداري کنيد. معماري Empire City از شهرهاي New York و San Francisco الهام گرفته شده. همچنين رنگ آميزي و شکل هنري آن ، يادآور بازي BioShock است.

يکي از دلايل موفقيت بازي Mafia ، گرافيک فوق العاده ي آن بود. طراحي بي نظير شهر و کاراکترها که بسيار واقع گرايانه بودند. شماره ي دوم نيز از Engine قدرتمندي استفاده مي کند. از قابليت هاي خوب آن در رندر مي توان به Draw Distance(مسافت ديد) بازي اشاره کرد که با توجه به تصاوير ، شگفت انگيز است. همچنين سايه زني و نورپردازي بازي نيز بسيار حرفه اي کار شده. سيستم تخريب پذيري فيزيکي وسايل نقليه حتي در مقايسه با عناوين سبک رانندگي هم بهتر است. مي توانيد با اشياء موجود در محيط تعامل داشته باشيد به عنوان مثال صندلي يا بطري ها را به اطراف پرتاب کنيد. مدل ها نيز از جزئيات بسياري برخوردارند و در کل گرافيک بازي با توجه به محيط گسترده ي آن ، در مقايسه با ديگر بازي هاي اين سبک رقيبي ندارد. اينبار حدود دو ساعت cutscene(ميان پرده) در بازي وجود دارد که هنوز مشخص نشده مانند تريلر نمايش داده شده در نمايشگاه GC 07 از پيش رندر شده هستند يا مانند شماره ي اول بازي ، real-time هستند.

در مقايسه با نسخه ي قبلي ، تحولات زيادي در Mafia II بوجود آمده است. مهمترين تغيير ، حذف HUD(رابط کاربري که اطلاعات بازي را بر روي صفحه نشان مي دهد) از بازيست که در بازي هاي هم سبکي که فاقد HUD بوده اند مي توان به عنوان The Getaway اشاره کرد. در Mafia II کاراکتر بازي کارهاي بيشتري نسبت به گذشته مي تواند انجام دهد. مانند تهيه هات داگ از دستفروش ها که موجب تقويت شخصيت بازي مي شود يا آموختن کمبوهاي مختلف در باشگاه هاي رزمي براي اجرا در مبارزات بدون سلاح و تن به تن.

پول نيز عامل بسيار مهمي در Mafia II است ؛ بطوري که شما در خريد لباس(براي رهايي از تعقيب کننده ها) يا بازديد از رستوران ها به آن نياز پيدا مي کنيد. حتي شما قادريد از پول براي شستشو يا سوخت گيري وسايل نقليه خود استفاده کنيد. وسايل نقليه در Mafia II انعطاف پذيري بالايي دارند. به مرور زمان کثيف مي شوند و مي توانيد آن ها را به Car wash ببريد ، پلاک خودروها را به دلخواه تغيير دهيد ، به راديو گوش دهيد و با شليک به مخزن سوخت آن ها منفجرشان کنيد. هوش مصنوعي کاراکترهاي فرعي نيز فوق العاده است. مردم شهر مثل زندگي واقعي روزنامه مي خوانند ، در ايستگاه هاي اتوبوس منتظر مي مانند ، با دقت به زباله ها نگاه مي کنند و در پمپ بنزين سوخت گيري مي کنند.

گيم پلي Mafia II نيز تغييراتي بر خود ديده. در بازي قبلي Tommy Angelo براي سرقت هر اتومبيل مجبور بود آموزش ببيند و پس از اضافه شدن خودروي جديد بايد ماشين ديگري را از ليست حذف مي کرديد. ولي در Mafia II سيستم ديگري جايگزين آن ها شده تا وقفه اي در جريان بازي ايجاد نشود. همچنين Daniel Vavra(نويسنده و کارگردان بازي) بيان کرده که مانند گذشته نمي توانيد به سادگي ماشين ها را از صاحبانشان سرقت کنيد. به عنوان مثال در بازي قبلي راننده را از ماشين خارج مي کرديد و ماشين در اختيار شما قرار مي گرفت ولي اينبار راه هاي مختلفي براي سرقت مانند ترساندن و تهديد راننده وجود دارد که هر يک نتايج مختلفي را به همراه خواهد داشت.

قسمتي از چالش هاي بازي را بدون شک پليس ها ايجاد مي کنند. در صورتي که مرتکب جرم بزرگي شويد پليس ها نيروهاي کمکي را فرا مي خوانند و برخلاف نسخه ي قبلي هر کسي که قانون را نقض کند را نيز دستگير مي کنند. آن ها شرايط را در نظر مي گيرند و تصميم مي گيرند که چه نوع برخوردي با متخلف انجام دهند. هنگامي که تحت تعقيب هستيد و راه فراري نداريد با پناه گيري مي توانيد در امان باشيد. البته برخي از اشياء موجود در محيط(مانند ديوارهاي نازک يا جعبه ها) تخريب پذير هستند و مدت زمان زيادي نمي توانيد به آن ها اعتماد کنيد! سيستم Cover(پناه گيري) همانند بازي Gears of War خواهد بود و تيراندازي در Mafia II شامل قابليت هدف گيري يا شليک کور هنگام پناه گيري(مانند Rainbow Six Vegas) و تيراندازي معمولي مي باشد.

بيشتر سازندگان بازي اول دوباره بر روي ادامه ي بازي مشغول فعاليت هستند و طرفداران Mafia مي توانند انتظار همان سطح از داستان و دقت بالا در جزئيات را براي شماره ي دوم داشته باشند. با توجه به اين که 2K Czech سعي دارد يک تجربه ي ناب يک نفره را مانند شماره ي اول Mafia خلق کند ، بخش چند نفره اي براي بازي در نظر گرفته نشده. در ارتباط با وجود يا عدم وجود قابليت بازي به صورت co-op(مشارکتي) ، هنوز اطلاعاتي فاش نشده.

تمامي نسخه هاي بازي Mafia II از نظر گيم پلي ، کاملا يکسان خواهند بود. در حالي که در برخي محافل شنيده شده دو نسخه ي Xbox 360 و PS3 ، قبل از نسخه ي PC عرضه خواهند شد ؛ يکي از عوامل2K Games بيان کرده که براي عرضه ي همزمان هر سه نسخه اين شرکت پيگيري هاي لازمه را انجام خواهد داد. هنوز تاريخ انتشار دقيقي براي بازي Mafia II مشخص نشده با اين وجود 2K Games بيان کرده بود اين بازي در سال مالي 2009 اين شرکت(ابتداي November 2008 تا پايان October 2009) منتشر خواهد شد ؛ ولي به احتمال زياد اين عنوان محبوب تابستال سال آينده ي ميلادي به بازار راه پيدا خواهد کرد.

mafia69
17-01-2009, 23:02
دوستان من دموهای زیادی از این بازی دارم ولی Dial up هستم وحجم فیلم ها زیاده نمیتونم upload کنم.فعلا یک سری عکس از این بازی میزارم.

mafia69
17-01-2009, 23:10

resident_evil
18-01-2009, 02:40
GamePlay داري رو كن !!!
لينك دانلود نميتوني بدي ؟؟؟

mafia69
18-01-2009, 08:31
لينك دانلود نميتوني بدي ؟؟؟

من که از اینترنت دانلود نکردم.گفتم که Dial up هستم.دمو هارو از اینجا و اونجا جمع کردم.بعضی موقع ها هم توی مجله ها.راستی اگه مجله ی دنیای بازی میگیری.توی این دی وی دی یعنی میشه شماره ی 9 تازه اومده.یه دموی جدید از مافیا دو گذاشته.

mafia69
18-01-2009, 08:43

منبع:بازیسنتر

mafia69
18-01-2009, 08:52
بفرما اینم لینک دانلود.داخل این فیلم در مورد کارکتر ها هم توضیح میدن.

mafia69
18-01-2009, 09:12
اینم دوتا دیگه

mafia69
18-01-2009, 10:59
اینم دوتا عکس

mafia69
18-01-2009, 11:03
اینم دوتا پس زمینه واسه صفحه ی دسکتاپ

mafia69
18-01-2009, 11:20
یک سری Wallpaper از این بازی

mafia69
18-01-2009, 11:31

mafia69
18-01-2009, 11:39

mafia69
18-01-2009, 11:45
اگه تکراری بودن من و ببخشید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mafia69
18-01-2009, 13:59
سلام

به عرضتون برسونم که من رفتم تو این سایت و اون سایت دنبال مافیا 2 تا اینکه رفتم تو وبسایت مافیا 2 بعد با مصاحبه با اعضای تیم بازی برخورد کردم.خیلی خوشحال شدم.شروع به ترجمش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .بعدن فهمیدم بعله....قبل من خیلی ها اینو ترجمه کردن.حالا عیبی نداره.میزارم شاید کسی نخونده باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mafia69
18-01-2009, 14:01
مصاحبه‌ي جديدي با سرپرست انيماتورهاي موشن کپچر(Frantisek Harcar)

ايشون در رابطه با کارشون توضيح دادن که از تکنولوژي جديدي براي کپچر و ضبط حرکات بازيگرا(انيميشن‌هاي کاراکترها) استفاده کردن. با استفاده از اين روش جديد، انيميشن‌ها حالت "مغناطيسي مانند" گذشته را نخواهند داشت و در عوض بسيار طبيعي خواهند بود. همچنين وي افزود که ما هيچ حرکت مصنوعي‌اي نميخوايم و به بازيگران(افرادي که حرکاتشون در نقش کاراکترها ضبط ميشه) وسايل اصلي داده ميشه. به عنوان مثال در اينکار از اسلحه‌هاي واقعي استفاده شده تا وزن، حالت در دست گرفتن و اندازه‌ي طبيعيشون تو کار نهايي کاملاً مشخص بشه. Harcar علاقه‌ي زيادي به کارهاي Pixar داره و در جواب به اين سوال که از چه چيزي الهام ميگيره تو کارهاش گفت که "بزرگترين الهامم هميشه نمونه‌ي نهايي از کار خودمه. هميشه به اشتباهات و راه‌هاي رفع اونها براي پروژه‌هاي آينده نگاه ميکنم". در پايان صحبتهاشم در جواب به اين پرسش که "آيا يکي از کاراکترا هستي؟ ميتونيم تو بازي حرکاتتو ببينيم؟" به شوخي گفت: " نقش يه خر مرده رو بازي ميکنم. پس واقعاً حرکتي نکردم! همچنين يه زنداني بودم. هميشه نقشاي کم اهميت بازي ميکنم. ما بازيگراي واقعي براي نقشاي مهم داريم!"

resident_evil
18-01-2009, 14:17
بفرما اینم لینک دانلود.داخل این فیلم در مورد کارکتر ها هم توضیح میدن.

اين لينكي كه داديو پيدا نميكنه !!!

mafia69
18-01-2009, 14:31
اين لينكي كه داديو پيدا نميكنه !!!

اینو امتحان کن

mafia69
18-01-2009, 14:37
Daniel Vavra به عنوان طراح ارشد شماره 1 بازي مافيا نزد هواداران اين بازي شناخته شده است .خبر خوب اين است كه او همچنان طراح ارشد بازي Mafia 2 بر روي اين بازي كار ميكند .

اسم من Dan Vavra است و 33 سال سن دارم و من روي اين بازي به عنوان طراح ارشد كار ميكنم.

سوال:چطور شد كه شما بازي ساز شديد؟

جواب:در حقيقت من به ياد نمياورم !! اين تنها يك چيز نبود .من تاريخ را دوست دارم . فيلمهاي قديمي هم همين طور.پس اين همانند يك علاقه يك استعداد در من است.
بازي ما يك بازي خيلي خيلي واقعي نيست .ما مي خواهيم يك پتانسيل بسيار خوب براي اين بازي داشته باشيم و همچنين يك سبك خاص.ولي با اين حال كار بسيار سخت است.

اين واقعا يك راه طولاني بود .من ابتدا براي يك آ‍ژانس تبليغاتي كار ميكردم .و سپس به Illusion softworks ملحق شدم.من قبلا در خانه بازي هايي ساخته بودم ولي نه به عنوان يك بازي ساز حرفه اي و هيچ آينده ي در اين ضمينه به عنوان شغل نميديدم.
وقتي ما در IS مشغول به ساخت چند پروژه شديم تازه من وارد ماجرا شدم و از اون زمان بود كه من واقعا يك طراح بازي شدم.

سوال:چطور شد كه شما به بازي سازي علاقه مند شديد؟

جواب:اين خيلي سخته به خاطر اينكه من به عنوان يك طراح و سازنده ي باز كار رو شروع نكردم.با اين حال شما بايد براي اين كار استعدادهايي داشته باشيد .خيلي از مردم دوست دارند كه يك بازي ساز بشوند و آنها مهارت لازم رو در اين ضمينه ندارند.
راه ساده براي بازي ساز شدن پيوستن به يك شركت بازي سازي است و كار كردن در پوستهاي فراوان است مانند Tester. به نظر من براي اين كار بهتر است كه شما كمي تجربه به دست بياوريد.مثل Mode سازي براي بازيهاي عرضه شده و ساختن مراحل جديد براي آنها.
راه ديگه اين است كه شما يك برنامه نويس باشيد كه من نظر خاصي در اين ضمينه ندارم.
وقتي شما در محيط قرار بگيريد و خودتون رو اثبات كنيد آن وقت به عنوان يك طراح بازي ناميده مي شويد.به نظر من مود سازي و Script نويسي بهترين راهها هستند.

سوال:اين روزها رويه چه پروژه هايي كار ميكنيد ؟

جواب:خوب.... (خنده) ما يك چيز جديد ميسازيم و من هم بر روي بقيه كارها نظارت ميكنم.به طور مثال من ايده ي ميدهم و اگر خوب باشند آنها روي آن كار ميكنند.

سوال:وقتي شما Screenplay نويسي Mafia 2 رو شروع كرديد آيا ميدانستيد پايان كار چگونه خواهد بود ؟و آيا شده آن را تغير بدهيد؟

جواب:در حقيقت ما كار رو با يك موضوع اصلي شروع كرديم و همچنين من ميدونستم بازي چگونه پيش ميرود و تمام مي شود.و ما كار رو بر روي داستان اصلي شروع كرديم.و سپس ما كار را بر روي جزيات آغاز كرديم.اكثرا كسان ديگه اينطوري عمل نميكنند و فقط داستان و ساخت بازي را شروع ميكنند و تازه پس از ماه ها تصميم ميگيرند كه داستان چطور تمام شود.وسپس بين داستان و كاراكترها رابطه برقرار ميكنند.

سوال:آيا شما داستان قسمت اول بازي را ادامه داده ايد ؟ بعضي مردم به Tommy و دخترش يا پسرش فكر ميكنند؟

جواب:خير.من نظر خيلي از مردم و ايده هاي آنها را در رابطه با داستان 1 و ادامه آن در اينترنت ديده ام.ولي به نظر من اين كار فكر خوبي نبود .چون افرادي هستند كه بيشتر با اين موضوع موافق نبودند.من فكر نميكنم كه ارتباط بين داستان 1 و 2 جالب باشه.ما ميخواستيم يك چيز و نمايي جديد از بازي را نشان دهيم و اين ارتباط براي ما زياد جالب نبود.

سوال:آيا شما طراحي گرافيك مافيا 2 را انجام ميدهيد ؟ چون شما Menu مافيا 1 را هم طراحي كرده بوديد.

جواب: من يك نظري در مورد Menu شماره 2 و همچنين GUI دادم ولي افراد زيادي روي اين قضيه كار ميكنند و فقط من نيستم در نتيجه من زياد روي اين قضيه كار نميكنم.

سوال:آيا شما يك رابطه ي هم فكري با سازندگان شماره 1 داريد كه روي اين شماره كار نميكنند و يا كلا از تيم هاي ديگه هستند؟

جواب:بيشتر افرادي كه روي نسخه 1 كار ميكردند اكنون با ما هستند و روي شماره 2 هم كار ميكنند.در نتيجه من با كس ديگري مشورت نكردم من هنوز با ديگر تيم ها رابطه دارم ولي اجازه نميدهم اطلاعاتي از كمپاني به بيرون منتشر بشود.من روي كار خودم كار ميكنم و اجازه نميدهم كه ديگران در اين كار دخالت كنند.ولي اگر كسي بيايد و ايده خوبي داشته باشد صد در صد من قبول ميكنم.و در اصل من ايده هاي خودم را دوست دارم وخوشحال ميشوم ديگر اعضاي تيم هم نظر بدهند.

سوال:آيا در 2K Czech كسي هست كه تجربه فيلم و سينما داشته باشه؟

جواب:بله تعدادي از تحصيل كرده هاي Famu(Film and academy در شركت هستند .در سمت ديگر من خودم هم مطالعات زيادي در اين ضمينه دارم و تجربه هاي خودم هم هست كه انيماتورهاي ما آن را به تصوير ميكشند.و من از دوستانم در كه در اين ضمينه كار ميكنند تشكر ميكنم كه كمك كردند يك تم فيلم مانند به بازي اضافه كنيم.

سوال:شما براي خلق داستان و كاراكترها و كلا بدنه ي اصلي بازي از چه چيزهايي الهام گرفته ايد ؟

جواب:من كتاب زياد مي خوانم نه فقط در مورد مافيا ! بلكه در مورد تاريخ هم هست .وسياست و مذهب . و من با همه ي اينها الهاماتي هم ميگيرم.

سوال:مي توانيد مثالي در اين ضمينه بزنيد؟

جواب:در حقيقت من نمي توانم به شما كامل توضيح دهم.ولي به طور مثال از don Corleone در The Godfather .فيلمهاي گنگستري خوب كه بر اساس حوادث واقعي ساخته شده.زندگينامه ي بعضي گنگسترها .فيلمهايي مثل Casino و Goodfellas. مطالعه بر وقايعه Mafia Families هاي آن زمان.اين تمام چيزهايي است كه ما از آنها الهام گرفتيم.

سوال:در حقيقت شما داستان را مينويسيد و سپس آن را به كسي ميدهيد تا بازنگري كند درست است؟

جواب:نه در حقيقت ولي من داستان را مينويسم و پس از آن خودم آن را بازنگري ميكنم البته اين كار به تنهايي ممكن نيست و از افراد ديگر هم كمك ميگيرم.

سوال:اين مهمه كه بازيبازها با شخصيتهاي اصلي بازي آشنا بشوند و آنها را بشناسند .چقدر در اين ضمينه پيش رفته ايد ؟

جواب:درست مثل يك فيلم كه ساخته ميشود و كاراكترهاي آن بايد دوست داشتني باشند در ضمينه اين بازي هم اين قضيه صدق ميكند.كاراكترهاي ما همه داراي يك گذشته هستند و يك سري ويژگيهاي فردي ويك سري تجارب فردي در زندگي.

سوال:در مورد ماهيت كاركتر آيا شما اجازه ميدهيد كه بازي باز آن را پيش ببرد و هدف اورا مشخص يا تغير دهد يا شما خودتان بر يك پايه كلي اين كار را امجام ميدهيد ؟

جواب:اين قضيه خيلي به گونه ي و سبك بازي مربوط است .اين واقعا خوب است كه شما يك كاراكتر بسازيد مانند Fallout يا Oblivion ولي مافيا بهتره كه يك كاراكتر فيكس داشته باشد.

mafia69
18-01-2009, 14:39
در ادامه مصاحبه با مسولان ساخت بازي Mafia 2 ميرسيم به Roman Hladik كه در سمت Lead Artist مشغول ساخت اين بازي است:

سوال:هنرمند مورد علاقه شما كيست ؟

جواب:من فرانك ميلر را دوست دارم.او نقاشيهاي زيبايي ميكشد و داستانهاي فوق العاده ي در ضمينه ي Dark Romantic دارد.نقاشيهاي Amadeo Modigliani را هم دوست دارم.

سوال:وقتي شما گنگستر و Mob boss براي Mafia 2 طراحي نميكنيد در اوقات فراغت به چه كاري مشغول مي شويد؟

جواب:وقتي مشغول به كار نيستم در اوغات فراغت طراحي از شكل زنهاي لخت ميكشم!!! براي آناتومي و طراحي و تمرين.

سوال:اگر شما مجبور باشيد بين گنگسترهاي سينمايي يكي را انتخاب كنيد آن نفر كيست ؟

جواب:Sin city يك فيلم گنگستري نبود ولي من شخصيت Marv را در آن فيلم خيلي دوست داشتم.ولي من نمي خواهم مثل او باشم.ولي در اصل جواب سوال شما شخصيت خواصي را مد نظر ندارم.

سوال:وقتي كه ساخت مافيا 2 تمام شود چه كار خواهيد كرد ؟

جواب:به يك تعطيلات طولاني ميروم.اين آرزوي ديرينه ي من است كه با موتور سيكلت سفر كنم .سفري از شيكاگو به L.A.

mafia69
18-01-2009, 14:41
قسمت سوم مصاحبه اين بار با Lukas Berka كه در سمت AI Dev Manager مشغول پرو‍ژه ي مافيا 2 است را ادامه ميدهيم.
سوال:نقش شما در تيم سازنده مافيا 2 چيست ؟

جواب:من مسول تمام قسمت AI بازي هستم تا در آينده يك بخش كامل را در اين بخش ببينيد !!.و من مدير اين پروژه در اين قسمت هستم.

سوال:جالب ترين چيز كه شما در كارتان به آن علاقه داريد چيست ؟

جواب:اين خيلي عالي هست كه شخصي ببيند كه يك بازي چطور ساخته ميشود و چطور از مراحل اول آغاز ميشود و اين كه نظراتش در يك بازي اعمال مي شود.من واقعا افتخار ميكنم كه در اين پروژه دخيل هستم و با افراد بزرگي كار ميكنم.

سوال:چيزي كه در كارتان دوست نداريد چيست ؟

جواب:شايد صبح زود از خواب بلند شدن (من خيلي زود قبل از ساعت 9 بيدارم!!)و دستگاهي كه از آن قهوه ميگيريم (Coffe Machine) كه بعضي اوقات سكه مارا ميخورد و چيزي به ما نميدهد!!!.

سوال:بيشتر چه سبك موسيقي گوش ميدهيد؟

جواب:من يك موسيقي خوب گوش ميدهم.و بعد از گوش دادن به موسيقي احساس خوبي ميكنم .وقتي به آهنگهاي Briteny Spears را گوش ميدهم بعد از آن احساس ميكنم بر همه چيز مسلط هستم.

سوال:سرگرمي خواصي داريد ؟ دختر؟...ماشين...اسباب بازي ... كتابهاي كميك؟

جواب:من مدل اسباب بازي دخترهاي خوش استيل را سوار ماشين ميكنم چيزي تو اين مايه ها .

سوال:بازي مورد علاقه شما چيست ؟

جواب:خوب... مافيا 2. يا يكي ديگر Dota ورژن ماد W3 كه هيچ چيز بعد از كار انقدر به آدم حال نميده.

mafia69
18-01-2009, 14:44
آخرين مصاحبه با Lubomir Dykast در سمت Lead Mission Designer
سوال:به عنوان يك Lead mission designer كار شما در 2K Czech چيست ؟

جواب:كار اصلي من در اين پرو‍ژه مطمعن شدن از بي نقصي مرحله ها است و من ديد آخر را ميزنم و تاييد ميكنم كه مراحل به بهترين نحو ممكن ساخته شده باشد.و سعي ميكنم به تمام اهداف اين بازي در اين قسمت برسم.به طور مثال من هر مرحله را به چندين قسمت تقسيم ميكنم و هر قسمت و برشي از آن را به يك Designer ميدهم.و من هميشه نگاه ميكنم آيا اين مراحل و قسمتها در خور بازي است يا نه.من هميشه دقت ميكنم كه در هر مرحله ديد بصري و گرافيكي بازي و گيم پلي بازي به بهترين نحو ممكن باشد.با اين وجح من هميشه دقت ميكنم اگر مشكلي در هر قسمت كار به وجود بيايد همانجا و فوري حل شود و به بعد موكول نشود اين طوري كار سريع تر و با كيفيت تر پيش ميرود.

سوال:وقتي شما مينشينيد و مي خواهيد يك مرحله جديد براي Mafia 2 طراحي كنيد چه چيز در ذهن شما فعال ميشود كه آن را روي بازي پياده كنيد؟

جواب:اول از همه اين خيلي مهم است كه شما يك ليست از كارها و مكانيزم بازي را تهيه كنيد و سپس تصميم بگيريد كه كدام را در بازي پياده كنيد. شما نبايد بازي را شروع به ساخت كنيد و در حين ساخت نظرات را به بازي اضافه كنيد .شما بايد قبل از اين كار ليستي تهيه كنيد به محيط اطراف نگاه كنيد و نظرات خود را در بازي پياده كنيد تا بتوانيد يك بازي حرفه اي بسازيد.

در ادامه شما بايد قبل از تهيه بازي وسايل مورد نياز را تهيه كنيد .عكسهاي زيادي بگيريد.فيلم بگيريد.اينها بسيار به طراح كمك ميكند تا يك محيط را در بازي راحت تر بسازد.
در ادامه شما هنگام طراحي اول بايد يك كاراكتر با تعداد كمي Texture و جزيات كم بسازيد با يك سايه زني ساده و با اين وضعيت بازي را تست كنيد كه آيا خوب است يا نه و اگر خوب بود آن را به بهترين نحو در بازي بگذاريد.از نظر يك طراح مرحله .مرحله بايد كامل و آماده در اختيار طراح گرافيك بازي قرار گيرد. و اگر كامل باشد ديگر تيم طراحان گرافيك نميتواند در صورت ديدن مشكل در مرحله با نظر خود چيزهاي را به بازي اضافه كنند و در نتيجه باعث فروپاشي گيم پلي بازي شوند.

سوال:تا به حال شده در موقعيتي قرار بگيريد كه مرحله اي را كه مي خواهيد طراحي كنيد را بگويد غير ممكن است؟

جواب:در جواب سوال شما من هميشه براي يك مرحله و سوالي كه در طول ساخت پيش مي آيد يك جواب دارم .به طور مثال فيزيك مايعات در بازي مثال خوبي است .اين پديده ممكن است در هر زمان در هر مكان اتفاق بيفتد همراه با تعدا بي شماري Polygon و ارتباط و بسنده بودن آنها با هم جلوه هاي زياد نور آن اندازه بافتها برخورد آنها با هم و برابر بودن آنها با هم در نسخه هاي 360و PS3 يكي از مشكلاتي بود كه ذهن مرا خيلي مشغول كرد.

سوال:در مورد مرحله اي بگويد كه شما در بازي ديگري انجام داديد و پس از ديدن آن گفته باشيد:WoW چه مرحله ي زيبايي بود كه Level designer هاي بازي طراحي كرده اند؟

جواب:اين اتفاق در مرحله ي كه با يك اسلحه Snipe بوديد و بايد مخفي كاري ميرفتيد در بازي Call of Duty 4 براي من اتفاق افتاد.من زياد شكه نشدم از اين مرحله ولي واقعا تحت تاثير قرار گرفتم .طراح تمام ايده هاي خود را در اين قسمت پياده كرده بود و يك مرحله فوق العاده ساخته بود.

سوال:آيا شده با ديگر طراحان خارج از تيم خود و شركت براي بازي مشورت كنيد و از آنها الهام بگيريد؟

جواب:هيچ وقت از چيزي كه خودتان ساختيد نترسيد.اگر فكر مي كنيد كه استعدادي در آن داريد.من فكر ميكنم شما بايد ابتدا با Game map ها و Mode editor ها شروع كنيد مانند Unreal engine editor و من 3dmax و Maya را به شما توصيه ميكنم و اگر در اين عوامل پيروي كنيد هيچ ترسي و بي اعتماد به نفسي نخواهيد داشت اين راهي است كه من آغاز كرده بودم.

سوال:نظرتون راجع به واژه ي Game چيست ؟

جواب:اخيرا من نظرات مختلفي را درباره ي بازيها ديدم .بعضي از ما فقط يك جعبه كه يك DVD در آن هست را ميبينيم.بعضي از ما فقط گرافيك زيبا را ميبينيم.بعضي ها فقط وقت خود را با بازي كردن ميگذرانند.بعضي ها بازيها را براي استراحت كردن خريداري ميكنند بعضي ها فقط جلوه خون را دوست دارند كه به همه جا و روي تي شرت ها مي پاشد.
در كل به نظر من بازي چيزي است كه هيچ وقت سرگرم كننده بودنش تمام نمي شود و در آخر بازي همه چيز است.

mafia69
19-01-2009, 02:44

:15:

sia-saketi
20-01-2009, 23:34
وای با این حساب من دیگه نمی تونم از پشت کامپیوترم پاشم...
امیدوارم pc من جواب بده و بتونه بازی رو اجرا کنه... من دارم از صبر کردن میمیرم:9:

ali_ranger22
22-01-2009, 16:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راست به چپ

HRN
27-01-2009, 00:33
سلام:
كسي ميدونه حداقل سيستم مورد نياز براي اجراي اين بازي چيه؟

Masoud King
27-01-2009, 09:14
سلام:
كسي ميدونه حداقل سيستم مورد نياز براي اجراي اين بازي چيه؟
سلام.
هنوز سیستم مورد نیاز این بازی منتشر نشده!

mani6606
27-01-2009, 09:20
چه زماني منشر ميشه؟

779
27-01-2009, 12:10
چه زماني منشر ميشه؟

پاییز امسال البته هنوز دقیق نیست.

HRN
27-01-2009, 22:03
سلام.
هنوز سیستم مورد نیاز این بازی منتشر نشده!

سلام:
با شواهد موجود نميتونيد حدس بزنيد چون من ميخوام سيستمم رو ارتقا بدم ولي نميخوام زياد پول خرج كنم از طرفيم ميخوام براي اين بازي امادش كنم
مهم ترينشم گرافيك و رم و سي پي يو است
ممنون

Big-Boss
27-01-2009, 22:32
سلام:
با شواهد موجود نميتونيد حدس بزنيد چون من ميخوام سيستمم رو ارتقا بدم ولي نميخوام زياد پول خرج كنم از طرفيم ميخوام براي اين بازي امادش كنم
مهم ترينشم گرافيك و رم و سي پي يو است
ممنون

چیز دیگه ای موند؟ مادربرد رو یادت رفت!:27:
مانیتور مناسب هم قدرت واقعی کارت گرافیک رو نشون میده.
البته خب موس و کیبورد مناسب هم در بازی تاثیر دارن ولی خب موارد بالا از ملزمات هستند!

6666667777777
28-01-2009, 03:18
با این توضیحات پس باید منتظر یک ابر بازی باشیم.چه گرافیکی داره.فکر کنم باید سه چهارتا دی وی دی باشه وقتی بیاد.

779
28-01-2009, 14:22
با این توضیحات پس باید منتظر یک ابر بازی باشیم.چه گرافیکی داره.فکر کنم باید سه چهارتا دی وی دی باشه وقتی بیاد.

نه ! در این حدم نیست مگه تریلرای GTA رو قبل از انتشار ندیدید !!!!!!!!!
خیلی گرافیک داشت اینم فکر کنم در همون حده البته به اون نمی رسه!!!!!
سبک بازیشم با GTA فرق داره با اینکه سوم شخص و Open World ولی به GTA نمی رسه.

HRN
29-01-2009, 00:16
چیز دیگه ای موند؟ مادربرد رو یادت رفت!:27:
مانیتور مناسب هم قدرت واقعی کارت گرافیک رو نشون میده.
البته خب موس و کیبورد مناسب هم در بازی تاثیر دارن ولی خب موارد بالا از ملزمات هستند!

از اطلاعات بسيار دقيقت ممنونم (ترشي نخوري يچيزي ميشي)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بنظر شما بهترين مانيتور،كيبردو موس براي اين بازي چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/img [img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

prince of persia 4
01-02-2009, 13:41
بنظر من هيچ وقت بازي پدر خوانده به پاي مافيا نميرسه.

حالا بچه ميدونيد كي مافيا 2 وارد بازار ايران ميشه؟

sia-saketi
02-02-2009, 03:05
بنظر من هيچ وقت بازي پدر خوانده به پاي مافيا نميرسه.

حالا بچه ميدونيد كي مافيا 2 وارد بازار ايران ميشه؟

خواهشن این سوال رو دیگه نپرسید دوستان:13:... به این سوال تا حالا حداقل 10 بار پاسخ داده شده... یه نگاه به صفحات قبل بکنید و بعد اگر اون چیزی رو که می خواید پیدا نکردین بیاید و بپرسید...
در مورد سیستم مورد نیاز هم همین طور

bleu2u4u
02-02-2009, 03:09
نه ! در این حدم نیست مگه تریلرای gta رو قبل از انتشار ندیدید !!!!!!!!!
خیلی گرافیک داشت اینم فکر کنم در همون حده البته به اون نمی رسه!!!!!
سبک بازیشم با gta فرق داره با اینکه سوم شخص و open world ولی به gta نمی رسه.

رفیق شماره قبلیه مافیا که چندین سال پیش عرضه شده از gta iv که توی همین چند وقت اخیر عرضه شده کلی سر تره حالا چه برسه به این جدیدش که قراره بترکونه!!برای اثبات حرفم یک نگاهی به عکسهای بازی بنداز

sia-saketi
03-02-2009, 00:43
رفیق شماره قبلیه مافیا که چندین سال پیش عرضه شده از gta iv که توی همین چند وقت اخیر عرضه شده کلی سر تره حالا چه برسه به این جدیدش که قراره بترکونه!!برای اثبات حرفم یک نگاهی به عکسهای بازی بنداز

دقیقا:10:... ممنون از این پستت:40:

eimanpaladin
08-02-2009, 11:11
ببخشید معلومه کی عرضه میشه ؟
اما خداییش حرف شما متین مافیا چه ربطی با gta داره . باتشکر

milky way
08-02-2009, 11:38
اتفاقا درسته مافیا یه بازی مافیایی در محیط بعد از جنگ جهانی دوم هست، ولی بدون شک از خیلی جهات یه کپی برداری از gta هست، اگر دقت کنید خیلی از ارکان اصلی بازی دقیقا در نسخه های اولیه GTA هم بوده.

9vin
08-02-2009, 12:16
دقيقا كي عرضه ميشه؟؟

hossein500300
08-02-2009, 14:44
دقيقا كي عرضه ميشه؟؟

پاييز 2009

sia-saketi
08-02-2009, 23:45
اتفاقا درسته مافیا یه بازی مافیایی در محیط بعد از جنگ جهانی دوم هست، ولی بدون شک از خیلی جهات یه کپی برداری از gta هست، اگر دقت کنید خیلی از ارکان اصلی بازی دقیقا در نسخه های اولیه GTA هم بوده.
شما مطمئنی که Mafia رو بازی کردی:27:؟
مافیا که اومد بعدش GTA:2: پیشرفت کرد... اصلا در موردشون تحقیق کردی؟
می دونی که مافیا سال 2002 عرضه شد و توی اون سال اون گرافیک چه انقلابی راه انداخت؟!

ولی GTA III که سال 2002 همراه مافیا عرضه شد و گرافیک مسخره ای داشت که وقتی سازنده هاش مافیا رو دیدن GTA Vice City رو سعی کردن بهتر بسازن ولی بازم از مافیایی که سال 2002 عرضه شد از نظر منتقد ها خیلی توی سطح پائینی بود هنوز:31:

مافیا بود که GTA از روش تقلید شد... درسته که قبل از اون GTA رو داشتن می ساختن ولی مطمئن باش که اگر سری های قبل از اون رو ببینی اینجوری میشی:2:

sia-saketi
08-02-2009, 23:54
در ضمن مافیا رو تحت هیچ شرایطی نباید با gta مقایسه کرد چون اگر اهل بازی باشید می بینید که اصلا از لحاظ ساختار و موتور رندر زمین تا آسمون با هم متفاوت هستن و تنها شباهتی که به هم دارن توانایی های کاراکتر بازی هست که می تونه سوار ماشین بشه!، به نقاط مختلف شهر بره!، کارهای مختلفی در طول بازی انجام بده! همین!!!

خواهشن از gta توی این تاپیک حرف نزنید اینجا درباره ی مافیا 2 هست، دیگه اسپم ندید لصفا؛ دعوا ها رو بذارید برای یه جای دیگه

ببخشید معلومه کی عرضه میشه ؟

دقيقا كي عرضه ميشه؟؟
این سوال رو 1000 بار پرسیدن... اول این رو جستجو کنید بعد اگر نبود بپرسید...

iman hichkas
09-02-2009, 10:06
خدا کنه بازی خوبی از آب در بیاد.تا این همه چشم به راه رو نا امید نکنه.

ahmad72
09-02-2009, 18:33
Woooooooooooow
چه پیشرفت گرافیکی داشته!!!!!!!!!!
دمش گرم.

پاييز 2009
اطلاع دقیق تری نیست؟

779
09-02-2009, 19:15
woooooooooooow
چه پیشرفت گرافیکی داشته!!!!!!!!!!
دمش گرم.

اطلاع دقیق تری نیست؟

نه هنوز اطلاعات دقیقی از تاریخ بازی یا اصلا از خود بازی نیومده فقط ما میدونیم که گرافیک بازی بالایه :دی

milky way
09-02-2009, 20:46
شما مطمئنی که Mafia رو بازی کردی:27:؟
مافیا که اومد بعدش GTA:2: پیشرفت کرد... اصلا در موردشون تحقیق کردی؟
می دونی که مافیا سال 2002 عرضه شد و توی اون سال اون گرافیک چه انقلابی راه انداخت؟!

ولی GTA III که سال 2002 همراه مافیا عرضه شد و گرافیک مسخره ای داشت که وقتی سازنده هاش مافیا رو دیدن GTA Vice City رو سعی کردن بهتر بسازن ولی بازم از مافیایی که سال 2002 عرضه شد از نظر منتقد ها خیلی توی سطح پائینی بود هنوز:31:

مافیا بود که GTA از روش تقلید شد... درسته که قبل از اون GTA رو داشتن می ساختن ولی مطمئن باش که اگر سری های قبل از اون رو ببینی اینجوری میشی:2:
دوست عزیز GTA از نسخه های اولشم بازی فوق العاده پرطرفداری بود حتی نسخه اول بازی که استراتژیک بود و ایده هایی کخ داشت مهم بود و اولین بازی در این زمینه بود که n تا بازی بعدش از روش ایده گرفتن یا کپی برداری کردن، هیچ ربطی به گرافیک نداره دوست عزیز گرافیک بازی ها که خوب هر سال پیشرفت میکنه این چیز طبیعیه، منم Mafia رو خیلی دوست دارم و اصلا از GTA خوشم نمیاد ولی خوب خیلی از ایده های بازی از GTA گرفته شده این که چیز مشخصیه نیاز به بحث هم فکر نکنم داشته باشه.

bleu2u4u
11-02-2009, 05:22
هر دو تای شما حرفتون یک جورهایی درسته ولی نمیخواید حرف هم رو قبول کنید
(البته بهتره سیا ساکتیه عزیز یک مقدار توی تاریخ عرضه ی بازیهای gta تجدید نظر کنه)
mafia رو باید با وای سیتی مقایسه کرد نه gta3
در مورد کپی کاری مافیا از gta هم با یک مثال حرفم رو میگم
مثلا یک فوتبالیست میگه فلانی الگوی من تو فوتباله ولی 10 ساله دیگه همین فوتبالیست به جایگاهی بلندتر از اونی که الگوش بوده میرسه.یعنی ما باید بگیم این فوتبالیست خوبی نیست چون الگوش فلانی بوده

milky way
11-02-2009, 11:52
هر دو تای شما حرفتون یک جورهایی درسته ولی نمیخواید حرف هم رو قبول کنید
(البته بهتره سیا ساکتیه عزیز یک مقدار توی تاریخ عرضه ی بازیهای gta تجدید نظر کنه)
mafia رو باید با وای سیتی مقایسه کرد نه gta3
در مورد کپی کاری مافیا از gta هم با یک مثال حرفم رو میگم
مثلا یک فوتبالیست میگه فلانی الگوی من تو فوتباله ولی 10 ساله دیگه همین فوتبالیست به جایگاهی بلندتر از اونی که الگوش بوده میرسه.یعنی ما باید بگیم این فوتبالیست خوبی نیست چون الگوش فلانی بوده
کی گفت مافیا بده؟! مافیا یکی از بهترین بازیهایی که من تا الان بازی کردم.

Jack-sparow
12-02-2009, 19:41
ایول من عاشقشم.گرافیکش که عالیه

SIMON137
13-02-2009, 11:53
این مافیا ۲ قصد نداره بیاد ؟ خدا کنه همون اولش که اومد دارینوس دوبش کنه ...

Amin
13-02-2009, 16:32
بازی پاییر میاد
حالا حالا ها باید صبر کرد

B3HZ@D
14-02-2009, 03:04
این مافیا ۲ قصد نداره بیاد ؟ خدا کنه همون اولش که اومد دارینوس دوبش کنه ...

نه بابا
دوبله به درد نمیخوره
من انواع و اقسام بازی های دوبله رو بازی کردم
هیچ کدوم به درد نمیخوردن
یا میخوان حرفاشون رو سانسور کنن یا چیزی از بازی حذف کنن

نادر1368
14-02-2009, 18:32
بازی پاییر میاد
حالا حالا ها باید صبر کرد

پاییز 88؟!؟چه دیر حتما ارزششو داره.

Javadgenral
15-02-2009, 22:28
نه بابا ارزش نداره ! تا اون موقع بازی های جدید تری میاد به بازار ........

sia-saketi
16-02-2009, 02:24
نه بابا ارزش نداره ! تا اون موقع بازی های جدید تری میاد به بازار ........
هر چه قدر هم که بازی های جدیدتری بیاد از نظر داستان و قشنگی بازی که مثل مافیا نمی شه که... میشه؟
خصوصا از نظر داستان

korokodil_avareh
16-02-2009, 03:04
نه بابا
دوبله به درد نمیخوره
من انواع و اقسام بازی های دوبله رو بازی کردم
هیچ کدوم به درد نمیخوردن
یا میخوان حرفاشون رو سانسور کنن یا چیزی از بازی حذف کنن
من کلا با دوبله مخالفم و همیشه بازی ها رو با زبان اصلیشون بازی میکنم
ولی واسه رفع کوتی هم که شده بعضی مواقع برای اینکه ببینم ایرانیها چطور بازی رو دوبله میکنند فارسی شون رو هم نصب میکنم که بلافاصله پاک مییشوند(از جانب بنده)
دارینوس هم با این همه ادعا هیچ بازی رو خوب دوبله نکرد و گوینده ها خیلی بی روح حرف میزنندتنها بازی که خوب دوبله شد همین بازی مافیا بود که سکوی پرتابی هم برای شرکت دارینوس بود و بعد از این بازی دارینوس معروف شد
مافیا رو انصافا خوب دوبله کرده بودند من اول انگلیسیشو تموم کردم بعدش فارسی با اینکه الان خیلی از اون تاریخ میگذره ولی یادمه و مطمئن هستم که کار دوبلش عالی بود
موفق باشید.

sima_6600
16-02-2009, 11:12
اقای که میگه این بازی ارزش بازی کردن نداره مخصوصا دوبلش چون سانسور میشه.مگه همه چیز بازی صحنه باید باشه اگر از این چیزا خوشت میاد برو دنبال فیلم نه بازی.این دوبله فارسی دارینوس یک شاهکاره.من که خیلی خوشم میاد.
در ضمن به نظر من بهترین بازی از نظر داستانی این بازی که هیچ رقیبی نداره.

resident_evil
16-02-2009, 15:22
وقتي بازي هارو دوبله ميكنن سانسور هم ميكنن كه اين گند ميزنه به بازي !!!
اما دوبله ي mafia به وسيله ي دارينوس به نظر من عالي بود البته با در نظر نگرفتن سانسورها !!!
خيلي خوب و كامل دوبله شده بود و من يكي لذت بردم ...

779
16-02-2009, 15:33
وقتي بازي هارو دوبله ميكنن سانسور هم ميكنن كه اين گند ميزنه به بازي !!!
اما دوبله ي mafia به وسيله ي دارينوس به نظر من عالي بود البته با در نظر نگرفتن سانسورها !!!
خيلي خوب و كامل دوبله شده بود و من يكي لذت بردم ...

منم فارسیشو بازی کردم خیلی باهال بود
خداییش خیلی بازیه قشنگی بود ولی سانسور داشت.

Reza Azimy_RW
16-02-2009, 22:32
منم فارسیشو بازی کردم خیلی باهال بود
خداییش خیلی بازیه قشنگی بود ولی سانسور داشت
بهتر از اینه که از داستان چیزی نفهمی !!!
به نظر من عالی بود .
فقط من تا اخرش نرفتم.

HRN
16-02-2009, 23:07
بهتر از اینه که از داستان چیزی نفهمی !!!
به نظر من عالی بود .
فقط من تا اخرش نرفتم.

سلام:
منم با ايشون موافقم وقتي بازي دوبله نباشه آدم از داستانش هيچي نميفهمه فقط ميدونه كه بايد كي رو بكشه كيرو نكشه مخصوصا مافيا كه همه ي قشنگيش به گرافيك خوب و داستانشه مگه اينگليسي بلد باشي كه ديگه قزيه فرق ميكنه ولي بازم به زبان مادري نميرسه من كه هنوز بين بازي هاي اكشن بهتر از مافيارو بازي نكردم. شما مگه بازي رو بخاطر صحنه هاش ميخريد اگه صحنه ميخوايد بريد فيلم هاي دوبله نشده رو بخريد تازه واقعي ترم هستن بيشتر حال ميكنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولي از اين كارا نكنيد اون دنيا چوپ تو انجاتون ميكننا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشيد

cheetoz_motori
17-02-2009, 12:59
آخرين خبر از انتشار نسخه دوم اين بازي چي هست؟؟؟؟
تا كي بايد منتظر باشيم؟؟؟

amirpers
17-02-2009, 14:03
ظاهرا تو اکتبر میاد .

eimanpaladin
13-03-2009, 00:21
با سلام به دوستان معلومه سیستمش چیه ؟؟؟؟

king of the kings
15-03-2009, 15:57
سلام.من دو تا سوال داشتم.
1:این بازی کی وارد بازار می شه؟
2:سیستمش چیه؟

amirpers
15-03-2009, 17:20
دوست عزیز خمونطور که قبلا گفتم ، فعلا گفته شده تو اکتبر میاد یعنی توی مهر ماه سال بعد .
سیستمش هم هنوز مشخص نشده .

joey jordison
16-03-2009, 12:49
تریلری که از بازی منتشر شد رو دیدم کف و خون قاطی کردم!!عجب جوی 1950 تو بازی حاکم بود عجب گرافیکی داشت!؟
2k امسال میترکونه!

king of the kings
16-03-2009, 16:35
ممنون..به نظر شما به این سیستم می خوره؟
گرافیک:256
رم:512

resident_evil
16-03-2009, 17:36
ممنون..به نظر شما به این سیستم می خوره؟
گرافیک:256
رم:512

اولا كه معمولا به مدل كارت گرافيك شما مربوطه كه چه 256 باشه !!!
دوما الان بازي ها كمه كم 1 گيگ رم ميخوان !!!
سوما كه از همه مهمتره اينه كه هر موقع سيستم مورد نياز بازي بيادش بچه ها اينجا قرار ميدنش !!!
هنور تاريخ انتشار بازي رو هواس !!!

779
16-03-2009, 17:44
خیلی جالبه من آخر نفهمیدم این بازی رو 2k Games زده یا Take-Two Interactive !!!!!!!!!
توی IGN نوشته Take-Two انجا نوشته 2k !!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا 2k که بیوشوک رو زده چه ربطی به مافیا داره!!!!!!!!!!!!!

resident_evil
16-03-2009, 17:47
Publisher:
2K Games
Developer:
2K Czech
Genre:
Historic Action Adventure
Release Date:
TBA

779
16-03-2009, 17:52
Publisher:
2K Games
Developer:
2K Czech
Genre:
Historic Action Adventure
Release Date:
TBA

Published by: Take-Two Interactive
Developed by: 2K Czech
Release Date: Q4 2009
Genre: Action

joey jordison
16-03-2009, 20:58
2k همون Take Two هستش دیگه!!

sasanjfr
16-03-2009, 21:40
خیلی جالبه من آخر نفهمیدم این بازی رو 2k Games زده یا Take-Two Interactive !!!!!!!!!
توی IGN نوشته Take-Two انجا نوشته 2k !!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا 2k که بیوشوک رو زده چه ربطی به مافیا داره!!!!!!!!!!!!!
Take-Two Interactive کمپانی parent استودیو 2K Games محسوب میشه.یعنی 2K Games زیر مجموعه ی Take-Two Interactive محسوب میشه مثل راک استار که اون هم زیر مجموعه ی Take-Two هست.

my life is barca
18-03-2009, 12:32
سلام این بازی برای april 2009 برای pc میاد:31::31::31:

resident_evil
18-03-2009, 14:56
براي اروپا April مياد !!!
براي استراليا & آمريكا TBA !!!
البته معلوم نيست چقدر ميشه به اين تاريخا اطمينان كرد !!!

saeed_cpu_full
18-03-2009, 15:03
براي اروپا april مياد !!!
براي استراليا & آمريكا tba !!!
البته معلوم نيست چقدر ميشه به اين تاريخا اطمينان كرد !!!

به نظرم 0 % تجربه اين رو نشون داده !!
مخصوصا سايت گيم اسپات كه تاريخ انتشار يه سري از بازي هارو اشتباه ميزنه :2:

Sha7ab
18-03-2009, 15:05
بازی تو دو ماهه اول پاییز امسال برای اروپا و ایران میاد ...

resident_evil
18-03-2009, 15:06
ايران از همه جا زود تر مياد :27:

Little Sparrow
18-03-2009, 20:41
تنها خوبی ایران در همینه.
موفق باشید.

B3HZ@D
19-03-2009, 05:48
تاریخ عرضه همه نسخه ها یکیه؟ یا این که طبق معمول pc آخر همه عرضه میشه؟

6666667777777
11-04-2009, 05:00
کی میاد پس.اه آدم و دق مرگ میکنن.

Tom Crouse
15-04-2009, 22:07
کی میاد پس.اه آدم و دق مرگ میکنن.

فردا میاد. :d
تاریخ عرضه TBA 2009 هست!

mohammadaliarmin
16-04-2009, 21:39
بابا ما آخرش نفهمیدیم tbaیعنی چی)-:

mehdi_360
16-04-2009, 22:12
یعنی تاریخــه عرضه معلوم نیست!!!

Persian_Gun's
16-04-2009, 22:25
و همچنان تو کفیـــــــــــم...:31::31::31:

HRN
16-04-2009, 23:47
سلام:
هنوز معلوم نيست حداقل سيستم مورد نيازش چي هست؟

saladii
17-04-2009, 09:20

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

سایز بزرگ

Tashanoj
17-04-2009, 13:14
من فکر کنم آخر انقدر باید منتظر بمونیم تا بازیرو با عصا بازی کنیم......!!!!!!!

masoud93
17-04-2009, 18:55
این بازی کی میاد.

resident_evil
17-04-2009, 19:40
این بازی کی میاد.

tba 2009 :5::5:

MINOR
18-04-2009, 11:03
ای بابا!!!!
ولی تو کف موندنم خودش عالمی داره

B3HZ@D
18-04-2009, 11:07
یعنی توی سال 2009 ولی تاریخ دقیق برای عرضه هنوز مشخص نشده

milky way
18-04-2009, 11:30
یسری اطلاعات جدید از بازی منتشر شده یکی ترجمه کنه بزاره تو Gamespot هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

resident_evil
18-04-2009, 13:04
دست ترجمه كننده درد نكنه واقعا لطف ميكنه :دي
در ضمن دوستان عزيز انقدر كف نكنيد بازي مياد ديگه !!!

resident_evil
18-04-2009, 15:12

نظرتون چيه ؟؟؟ :دي

milky way
18-04-2009, 15:28
اولین گیم پلی از بازی منتشر شد :31:، منم اون برداشت GameSpot رو خوندم ولی حسش ندارم در موردش خیلی بنویسم فقط نکات مهم اینه که:
-بازی در سال 1940-1950 هست و اسلحه های بهتر و ماشین های بهتر موجوده.
-بازی مثل نسخه اول خوب OpenWorld هست ولی دنیای بازی تقریبا 10 برابر دنیای Mafia هست (10 مایل مربع برابر نزدیک 25 کیلومتر مربع)
-پلیس ها در بازی تنبل هستن یکمی یعنی مثلا بعد از کمی تعقیب شما بی خیال میشن مگه اینکه شما به هر حال به مردم عادی تیراندازی کرده باشی اونقت نیروی کمکی در خواست میکنن.
-داستان بازی در مورد 10 سال زندگی مردیه که اول آدم خوبیه و زیر دست باباش داره کار میکنه ولی کم کم وارد باند مافیا میشه و آدم موفقی میشه در حرفه خودش ولی بعدا با پلیس همکاری میکنه و..
- نکته مهم در مورد بازی سیستم مبارزات بازی هست که نویسنده Gamespot میگه مبارزه مسلحانه بازی این بازی بیشتر بازی رو به یک Shooter تبدیل کرده تا یه بازی auto-aiming minigame، نوع مبارزات بازی رو در بازیهایی دیگه هم دیدین بازی از سیستم کاور استفاده میکنه که میتونید پشت دیوارها و اشیا مخفی بشید و شلیک کنید (سبک بازیهای موتور Unreal3) این در مورد دشمن ها هم تو بازی هست (در GamePlay زیر معلومه خیلی سبک مبارزات مثل بازیهایی موتور Unreal3 هست).
-کلا آخرشم میگه بازی همه چیزهایی که در بازی Mafia1 بود رو داره ولی خیلی بهتر و بیشتر و تقریبا تمام چیزها از نوع تیراندازی تا رانندگی و... بهبود پیدا کرده بازیهم که MultiPlatform هست.

کلا تریلر رو ببنید همه چیزهایی که گفتم مشخصه توش با جزئیات.

GamePlay از بازی به حجم 40 مگ:

بصورت Stream:

مقاله GameSpot:

mf.designing
18-04-2009, 15:34
ولی با این تصاویری که شما گذاشتید به نظرم گرافیکش در اون حد انتظار و مثه تصاویر قبلی نیست . ولی تا زمان انتشار باید صبر کرد . تاریخ دقیق انشارش کی هستش ؟

resident_evil
18-04-2009, 15:35
Trailer را ديدم :دي ولي در بازي چيزي به نام خون وجود نداره !!! با Tommy Gun طرفو سوراخ سوراخ كرد ولي يه قطره خون هم ازش نريخت !!!
اگه واقعا اينجوري باشه كه خيلي بد ميشه !!! من كه خيلي ضد حال خوردم !!!
تاريخ رو صفحه قبل زديم :دي TBA 2009
بازي در حد اون Trailerهاي اول كه ميگفتم Real Time هستش و ازين حرفا نبود !!! ولي خب هنوز معلوم نيست بازي كي عرضه ميشه شايد هنوز خيلي كار داشته باشه !!!
در كل Mafia گرافيك هم نداشته باشه بازم كلي طرفدار خواهد داشت :دي
ولي اون قضيه نبودن خون حالمو اساسي گرفت !!! خدا كنه اينجوري نباشه واقعا ....

milky way
18-04-2009, 15:40
ولی با این تصاویری که شما گذاشتید به نظرم گرافیکش در اون حد انتظار و مثه تصاویر قبلی نیست . ولی تا زمان انتشار باید صبر کرد . تاریخ دقیق انشارش کی هستش ؟
گرافیک بازی حقیقتا با وجود اینکه کیفیت این تریلر خیلی خوب نیست ولی چیزی از این تریلر معلومه اونقدر خفن نیست و سیستم مبارزات هم بشدت شبیه بازیهای مثل Rainbow Six، GOW, MassEffect ... هست.

resident_evil
18-04-2009, 15:47
الان كه دقت ميكنم ميبينم گرافيك محيط بازي خوبه !!! مخصوصا وقتي ميره تو خيابون سوار ماشين هستش :دي
تو ساختمون هم كه هستن در هنگام تير اندازي شيشه ها باحال خورد ميشن :دي در كل بازيه خوبي ميه ديگه گير ندين به گرافيكش ...
ولي احساس ميكنم يكم رانندگيش روون نيستش !!! فرمون ماشين يه جوريه !!! خيلي خشكه به نظر البته خب طبيعيه !!! مال چندين سال پيشه ...

779
18-04-2009, 15:54
من که از Gamespot نقد نمی زارم چون سایته بی خودیه!
همینطور نقد هاش خیلی کم تر از IGN هست!!!!
ببینم IGN اومده بعد منم یکی میزارم!:31:

mohsen.rajabi
19-04-2009, 08:56

امروز شات هاي بسيار زيبايي از بازي Mafia II در وبسايت رسمي اين بازي (official website) منتشر شده.
علاوه بر اسكرين شات ها مي توانيد يك ويدئو را كه پس از وقفه اي طولاني منتشر شده را مشاهده نماييد كه در اين ويدئو خصوصيات كامل تير اندازي ، cursing و ساير مافياهاي مرتبط با بازي را مي توانيد مشاهده نماييد.
اين ويدئو را از دست ندهيد.

عکس و ویدئو:

منبع:

B3HZ@D
19-04-2009, 14:32
والا من توی این عکس هایی که دیدم بازی گرافیک خوبی داشت
نمی دونم چرا بقیه به گرافیک بازی گیر دادن و میگن خوب نیست!

milky way
19-04-2009, 14:48
والا من توی این عکس هایی که دیدم بازی گرافیک خوبی داشت
نمی دونم چرا بقیه به گرافیک بازی گیر دادن و میگن خوب نیست!
البته من از رو تریلر GamePlay بازی گفتم که با عکس خیلی فرق میکنه خیلی از عکس ها از قبل رندر شده هستن با این حال من نگفتم گرافیکش بده فقط گفتم خیلی خفن نیست البته بازم حداقل از رو این تریلر اینطوری بود چون کیفیت تریلر هم خیلی خوب نبود. شما هم تریلر رو ببین.

3ッドマクス
21-04-2009, 17:15
اینطور که پیداست تا اینجا گرافیک gta_iv خیلی بهتر بوده ! امیدوارم گرافیک بازی رو بهتر کنند ...

779
21-04-2009, 17:25
اینطور که پیداست تا اینجا گرافیک gta_iv خیلی بهتر بوده ! امیدوارم گرافیک بازی رو بهتر کنند ...

ببینم حتمی باز می خوای انو با gta iv مقایسه کنی؟؟؟؟؟
خوب معلومه gta iv بهتره!!!!!!!!!!!!
کلا gta وقتی یک نسخه میزنه تا نسخه ی بعدیش هیچ رقیبی پیدا نمی کنه :27:
در ضمن گرافیکه بازی که بد نیست!!!!!!!!
اتفاقا فکر می کنم گرافیکش خوبه ( نسبت به بازی هایه دیگه )

resident_evil
21-04-2009, 17:30
شما هام كه فقط انگار تو عمرتون يه بازي انجام دادين اونم gta iv !!!
يكم فكرتون رو بازتر كنيد ...

779
21-04-2009, 17:44

باشه نوید جون از این به بعد با شما مشورت می کنیم که فکرت بازه :31::46: :دی :27:
خوب هر موقع من میگفتم یک چیزی........

google_boy07
21-04-2009, 19:40
ویدیویی که از بازی دیدم خیلی برام جذاب بود ..............

البته من mafia نسخه اول رو بازی نکردم اما اینو حتما بازی میکنم ......

نورپردازی بازی به نظره من خیلی خوب بود

3ッドマクス
21-04-2009, 22:40

مافیا 2 که شوخی نیست بگیم هرچی شد شد ! ما از این بازی انتظار داریم از هر نظر از دیگر بازیها بالاتر باشه
برای مثال باید گرافیک . گیم پلی و داستان و ... بهتر از بازی gta_iv باشه که ازش لذت ببریم وگرنه که همون
gta_iv رو بازی میکنیم . به نظر من باید گرافیک بازی از gta_iv هم بالاتر بره وگرنه کسی که موز خورده دیگه
هویچ به دهنش مزه نمیکنه !

saladii
22-04-2009, 11:38

779
22-04-2009, 13:44
اینطور که معلومه گرافیکه بازی حداقل توی عکس ها خیلی توپه!!!!!!!

mohammadaliarmin
22-04-2009, 18:40
خیلی دلم میخواست این بازی رو قبل از شروع امتحانات این بازی رو بازی کنم ولی حیف که منتشر نشد انشاالله بعد از امتحانات

Tom Crouse
22-04-2009, 23:19
گرافیک استثنایی هستش!

B3HZ@D
23-04-2009, 01:18
گرافیک استثنایی هستش!

!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه گرافیک بازی استثنایی نیست
خوب هست ولی عالی و استثنایی نیست
الان خیلی بازی ها هستن که گرافیکشون از این بازی بالاتره

resident_evil
23-04-2009, 13:38
با اون Trailer معلوم شد كه گرافيك بازي فوق العاده نيستش !!!
يه گرافيك خوب داره ولي GamePlay بازي به نظر خيلي خوب ميامد !!!
اما در بازي چيزي به نام خون وجود نداشت !!! به نظر من بازي هنوز خيلي كار داره تا به يه بازيه عالي تبديل بشه !!!

اين عكس خيلي تو ذوق ميزنه !!! واقعا بد درست كردن آتيش رو اگه در نهايت هم همين جوري بمونه !!!

Tom Crouse
23-04-2009, 14:18
!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه گرافیک بازی استثنایی نیست
خوب هست ولی عالی و استثنایی نیست
الان خیلی بازی ها هستن که گرافیکشون از این بازی بالاتره

خب شما یک بازی در سبک SandBox یا همون گردش آزاد بگو که گرافیکی بالاتر از این بازی داشته باشه؟! هممون میدونم که GTA IV از خیلی جهات از این بازی در رده پایین تری قرار داره!

3ッドマクス
23-04-2009, 15:00
خب شما یک بازی در سبک sandbox یا همون گردش آزاد بگو که گرافیکی بالاتر از این بازی داشته باشه؟! هممون میدونم که gta iv از خیلی جهات از این بازی در رده پایین تری قرار داره!

gta_iv به نظر من از هر نظر فوق العاده و با دقت بسیاری ساخته شده بود . قدم به قدم بازی از گرافیک تا گیم پلی فوق العاده دقیق و جذاب بود این نشون میداد سازندگان بازی واقعا وقت گذاشتند . اما مافیا 2 به نظرم هنوز روی گرافیکش درست و حسابی کار نکردن ! وقتی یه بازی گرافیکش خوب نیست به قسمت های دیگه مثل گیم پلی و ... هم نمیشه امیدوار بود چون معمولا وقتی روی یه قسمت به این مهمی کار نکردن بنابراین قسمت های دیگه هم مهم نبوده براشون حتما . البته من فعلا چیزی نمیگم چون هنوز مشخص نیست گرافیک نهایی mafia چطور خواهد بود ولی تا اینجا که از عکس ها مشخص هست برای بازی عظیمی مثل مافیا به نظرم چندان خوب نیست ...

joey jordison
23-04-2009, 15:16
نه به اون گرافیک که چند وقت پیش تو اون تریلر نشون دادن نه به این!
البته خوب هست ولی برای یک شاهکار به نظر من جالب نیست!
مطمئنا تا انتشار بازی خیلی چیزها درست خواهد شد(امیدوارم)

779
23-04-2009, 16:01
خیلی برام گرافیک این بازی عجیبه از بعضی لحاظ ها که نگاه می کنم مثل GodFather 2 میمونه از بعضی های دیگر مثل GTA هست و...
موندم چجوری بگم!!!
گرافیک شهر خیلی خوب درست شده اما ماشین ها بد طراحی شدن!!!!
اتوموبیل ها اینطور که در عکس 3 نشون داده شده کمی کم جزئیات هستند بر خلاف شهر که به زیبایی ساخته شده است!!!!
یا شخصیت ها مثل GodFather طراحی شدند که منو یاده گرافیکه مضخرفش میندازه!!!!!!
ولی در بعضی از چهره ها طراحی بسیار خوب کار شده است.
مثلا در عکس 7 یا 6 بود فکر کنم بسیار طراحی چهره خوب بوده اما اگه به نک انگشت ها دقت کنید میبینید که کمی گرافیکش بده یا به دست ها!!!!!!
آتیش ها زیاد روش کار نشده و مثل بازی هایی چون Crysis و GTA IV از کیفیت خوبی برخوردار نیست!!!!!!!
انگار که اومدن با 3D Max آتیش رو درست کردن!!!!!!!!
ماشین ها خیلی بد میسوزن!!!
واقعا جالبه که کلا ماشین آتیش گرفته!!!!
آخه مگه صندوق عقبم درش آتیش میگیره؟؟
انگار که آتیش ماله خوده ماشین نیست!!!!!!
این آتیش منو یاده GTA SA میندازه!!! که واقعا نباید در اون حد باشه!!!!!!!
کمانه کردن تیر ها خیلی خوب کار شده اونطور که من در عکس 6 یا 5 بود دیدم جرقه ی بعد برخورد تیر به خوبی کار شده اما هوش مصنوعی رو اگه دقت کنید اون فرد در بالایه پله ها در حاله راه رفتن هستش و اصلا در جایی پناه نگرفته این یکم منو آزار میده!!!!!!!!
فیزیک بازی در عکس 7 یا 8 خیلی خوب کار شده تقریبا میتونیم بگیم مثل GTA IV هست اما در عکس زیاد نمیشه متوجه این شد .
اینطور که معلومه هوش مصنوعیه مردم خیلی بالا رفته که در عکس 8 یا 9 میبینیم بسیار جالب است که یکی داره ماشین رو تامیر میکنه یکی داره واکس میزنه و ... همینطور جزئیات جاده و نرده ها و درخت ها به خوبی رعایت شده است.
در عکس 10 آدم یک نیم نگاهی یاده Godfather میوفته ولی کمونه ی تیر ها بسیار جالب است که همین بعث شده اون تصویر زیبا طراحی شده باشد.
سایه ها بسیار زیبا کار شدند همونطور که در GTA IV دیدیم پر جزئیات و قشنگ هستند از ریز ترین نقاط گرفته تا سایه هایه بزرگ بسیار واقعی کار شده اند!
نور پردازی اینطور که توی عکس 12 وجود دارد زیبا هست اما کمی کم جزئیات و ساده است اینم انگار که توی 3D Max یک مکعب گزاشته اند و بهش نور تابوندند که زیاد جالب نیست!
اما در بعضی تیکه ها نور پردازی هم خوب کار شده و در بعضی صحنه ها میبینیم که نور از تیره به محو و سپس به روشن تبدیل شده که بسیار خوب است اما در بعضی وقت ها فقط از تاریک به روشن تبدیل شده که زیاد جالب نیست!!!!!
دسته ی صندلی ها زیادی براق است اینطور که در عکس 13 نشون داده شده واقعا یک صندلی در حالت نوع فقط به این صورت است انگار نه انگار که خاکی هم در محیط وجود داشته است بسیار براق و نو به نظر میاید.
در ضکل آخر هم میتونیم از محیط تخریب پذیر تا حدودی از این بازی تعریف کنیم که معلوم است گلوله ها بسیار زیبا در در و دیوار فرو میروند و می توان فرو رفتن و گودیه آن ها را هم دید.
اما تیر ها حالت کارتونی دارند یعنی زیاد روشون کار نشده و در سطح بازی های گرافیک بالایی چون GTA IV و Crysis و COD نیست اما انتظار می رود که بهتر شوند!
انشالله که این بازی انتظارات ما و شما رو بر آورده کند و بتواند یک بازیه نمونه و شاهکار پس از 7 سال باشد!
البته همه ی اینا از روی عکس و اولین تریلر بازی هست ولی تا حدودی میشه همچین چیز هایی رو برای بازی گفت.
از یاد نرود که تا ریلز بازی هنوز خیلی مونده است.

B3HZ@D
23-04-2009, 21:12
اینطور که معلومه هوش مصنوعیه مردم خیلی بالا رفته که در عکس 8 یا 9 میبینیم بسیار جالب است که یکی داره ماشین رو تامیر میکنه یکی داره واکس میزنه و ...

ببخشید ولی اینها چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

resident_evil
23-04-2009, 21:20
ببخشید ولی اینها چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

:27::27::27:

resident_evil
23-04-2009, 21:54
يه چيزي خيلي جلبه اونم اينكه دوستاني كه Trailer رو ديدن هيچ كدوم در مورد تخريب پذيري چيزي نگفتن :دي
اون موقعي كه تو ساختمون تير اندازي ميشه بعد گلوله ها به شيشه برخورد ميكنن !!! دقت كرده شيشه ها چقدر قشنگ و زيبا خورد ميشن و ميريزن !!!
دقت نكردين ديگه اگه دقت ميكردين الان هي نميگفتين گرافيكش بايد مثل GTA IV باشه !!! خلاصه اون صحنه زيباترين صحنه تو اون Trailer بود !!!

google_boy07
24-04-2009, 10:26
سلام ...............

از بعضی از دوستان که سوال میکنم گفتن بازی به 4 گیگابایت رم نیاز داره ....منم بهش گفتم این امکان نداره زیاد بخواد 2 گیگ هستش ....اون بهم گفت نه گرافیک زیادی نمیخواد اما رمش خیلی بالا نیازه ...........

من میگم 1 گیگ رم هم جواب بده ............

نظره شما چیه ؟

masoud93
24-04-2009, 11:45
زمان انتشار بازی کی هست یا منتشر شده.

google_boy07
24-04-2009, 14:10
دیروز مجله score در جمهوری چک عکس زیر رو روی صفحه مجله گذاشت و گفت تاریخ انتشار بازی نزدیک است !

مطالب مفید این مجله در مورد بازی که برام خیلی جالب بود........!؟

There will be a HUD you can enable / disable
Hardware requirements will be acceptable, according to the authors
Game time will be around 15-20 hours
Snow will have affect on the driving
Weapons aren’t destroyable
We will be able to drink alcohol
There are 100 types of weapons
The game comes on one DVD
The game will save the checkpoint
The story will end in four ways
The game will be accessible with their story to a wide audience
Engine works great on all platforms
Inspiration for the costumes have been taken from the movie
Engine can in one moment set in motion up to 70 characters
Dubbing is made in Hollywood

…and here is a picture of Joe’s flat around 1955

masoud93
24-04-2009, 14:28
اگه میشه ترجمه شدشو بزار.

sasanjfr
24-04-2009, 16:39
اولین preview اختصاصی Gamespot از مافیا 2
--------------------------------------------------

Sequel مافیا،بازی درام- جنایی و open world سال 2002،دنیایی بزرگتر،داستانی عمیق تر و gunplay بی رحمانه تری را به شما ارائه خواهد کرد.همراه ما باشید برای اولین preview مان از مافیا 2

هواداران مافیا،بازی کامپیوتری سال 2002،با این نکته که این بازی نتوانست به جایگاهی که استحقاقش را داشت برسد و آن چنان که شایسته ی تحسین بود مورد ستایش قرار نگرفت موافقند.مافیا،درام- گانگستری ای open-world با اکشن سوم شخص،اتوموبیل رانی،soundtrack ای برجسته و داستانی بیادماندنی بود.حالا 2K Czech و 2K Games مشغول ساخت sequel مافیا هستند.مافیا 2 ظاهری جدید،موتوری ارتقا یافته،رانندگی لذت بخش تر،بکش بکش مرگبارتر و داستانی کاملاٌ جدید خواهد داشت.ما این فرصت را داشتیم که به صورت اختصاصی،بازی را از نزدیک مشاهده کنیم و حالا آنچه را که دیده ایم برای شما گزارش خواهیم کرد.

مافیا 2 مشتمل بر بکش بکش،تعقیب و گریز با اتوموبیل و داستان تلاش یک فرد برای تبدیل شدن به یک مزدور است

اول از همه اینکه مافیا 2 از همان ابتدا به عنوان sequel ای مولتی پلتفرم و به صورت هم زمان بر روی سه پلتفرم xbox 360 , pc و ps3 در دست ساخت بوده است.احتمالاٌ پورت های نه چندان خوب ps2 و xbox مافیا را به خاطر دارید.اما داستان نسخه های کنسولی مافیا برای مافیا 2 تکرار نخواهد شد و 2K Czech با تیم حدوداٌ 120 نفره اش به دقت مشغول کار بر روی هر سه نسخه ی بازیست.سازنده ها در مدت 3 سال،تکنولوژی پایه ای بازی مافیا یعنی Illusion Engine را ارتقا داده اند.بازی در محیطی open-world با سایز تقریبی 10 مایل مربع(دو برابر مساحت Lost Heaven در مافیا) جریان دارد و تمامی اشکال هندسی محیط بازی به صورت real time اجرا خواهند شد.در نتیجه،در هنگام بازی و حتی در هنگام ورود به هر کدام از محیط های تعاملی بازی که تعدادشان به بیش از 100 عدد می رسد صفحه ی loading ای مشاهده نخواهید کرد.از جمله محیط های قابل تعامل بازی می توان به رستوران ها،تعمیرگاه های اتوموبیل و آسمان خراش های مجلل اشاره کرد که هرکدام از آنها مشتمل بر انبوهی از محیط های تخریب پذیر خواهند بود.

اگرچه مافیا در دهه ی 1930 در آمریکا می گذشت اما مافیا 2 با یک فاصله ی زمانی تقریباٌ 10 ساله بین سال های دهه ی 40 و 50 می گذرد.این دوره ی زمانی جدید به سازندگان اجازه داده است که در تمامی جبهه ها اکشن سریعتری را طراحی کنند؛از اسلحه های بهتر گرفته تا اتوموبیل هایی به مراتب سریعتر.اتوموبیل های دهه ی 30 در سرعت های 30 کیلومتر بر ساعت یا بیشتر دچار مشکل می شدند در حالیکه اتوموبیل های دهه ی 50،اتوموبیل های muscle با کارکرد بالا بودند که برای سرعت و ریسینگ طراحی شده بودند.به علاوه مافیا 2،سیستم ملایم تر و واقعی تری در برخورد با قانون شکنان دارد.پلیس های مافیا 2 به جای پلیس های مافیا که به سبب یک خطای رانندگی سبک تا آخرین نقطه ی زمین شما را تعقیب می کردند پلیس های تنبلی خواهند بود که چنانچه تنها خطایی که مرتکب شده اید یک تخلف ترافیکی باشد بیشتر از چند بلوک شما را تعقیب نخواهند کرد اما چنانچه به هر علتی به شهروندان شلیک کنید قطعاٌ تقاضای کمک خواهند کرد.وقتی جسد کسی را در صندوق عقب اتوموبیل خود پنهان کرده اید تا در جای خلوتی رهایش کنید احتمالاٌ علاقه ای به کنار کشیدن به خاطر یک قبض جریمه نخواهید داشت.یک بار دیگر داستان مافیا 2،حماسه ای 10 ساله از زندگی یک فرد است،از آغازی خفت انگیز،تحت کنترل پدر کوشا اما ناموفق او تا ورود به یک سندیکای خلاف کاری و تبدیل شدن به یک مزدور.در قسمت های انتهایی بازی پلیس وارد قضیه شده و در مسیر حرکتتان به شما کمک خواهد کرد.

gunplay های مافیا 2 سریع،پر سر و صدا و مرگبار خواهند بود

نمونه نمایشی ای که ما از بازی دیدیم مربوط به یک مأموریت مافیایی در بازی بود.Vito کارکتر اصلی بازی با دوست خشن و کله خراب دوران کودکیش Joe همراه می شود.رابطه ی Joe به Vito شبیه رابطه ی Joe Pesci است به رابرت دنیرو(در فیلم Goodfellas،ساخته ی مارتین اسکورسیزی).Vito به عنوان مزدوری تازه وارد وظیفه دارد با Joe و Marty،راننده ای نوجوان به میهمانی باشکوه مافیایی در پنت هاوس آسمان خراشی واقع در مرکز شهر برود.سپس Vito و Joe باید با پوشیدن لباس نظافت چی ها تغییر قیافه بدهند،وارد مهمانی شوند،داخل اتاق هیئت رئیسه بمب کار بگزارند تا رئیس یک گروه گانگستری رقیب را ترور کنند و در نهایت زنده خارج شوند.این خلاصه ای که گفتیم به صورت real time در زمانی که به سمت مرکز شهر می روید توسط Joe شرح داده می شود.بعد از اینکه به پارکینگ ساختمان رسیدید به Marty می گویید سر جایش منتظر بماند.

در ادامه دیدیم که Vito و Joe وارد آسانسور شدند تا به استقبال هدفشان بروند،تغییر لباس دادند و به سمت پنت هاوس مجلل به راه افتادند.میهمانی با جزئیات بالا به تصویر کشیده شده بود.بار بزرگی با اجرای زنده ی پیانو در سالن به چشم می خورد و گانگسترهای شیک پوش بسیاری دیده می شدند.برای رسیدن به اتاق هیئت رئیسه که در پشت دیوار مات بار قرار گرفته بود از میان جمعیت میهمان عبور کردیم.وقتی به بهانه ی پاک کردن لکه ای از قالیچه وارد اتاق شدیم سکانسی سینمایی و کوتاه به نمایش درآمد که در طی آن Joe بمب را در زیر میز کار گذاشت و بعد ما را به بیرون از پنجره،روی جایگاه مخصوص شیشه پاک کن ها هدایت کرد تا از این طریق فرار کنیم.

متأسفانه،بمب زودتر از موعد منفجر شد و نزدیک بود حتی کار دست Vito و Joe بدهد.از شانس بد،رئیس گروه گانگستری رقیب که در آن لحظه داخل حمام بود توانست فرار کند.در این لحظه سکانس سینمایی به پایان رسید و Vito و Joe مجبور شدند به جست و خیز در میان ویرانه های میز کنفرانس مجلل اتاق بپردازند و با گذشتن از میان گانگسترهای خشمگین که سلاح هایشان را آماده کرده بودند به تعقیب رئیس گانگسترها بپردازند و او را از میان بردارند.اینجا جایی بود که مافیا 2 از فرم یک open-world استاندارد خارج و به یک شوتر سوم شخص سنگین تبدیل شد.

مثل اینکه اینها فکر می کنند شما کار با اسلحه را بلد نیستید.خب پس بهتر است درس حسابی ای به آنها بدهید و بهشان ثابت کنید که درباره ی شما اشتباه فکر می کردند

ایده ی gunplay در مافیا 2 این است که بیشتر به یک شوتر نزدیک شود تا به مینی گیمی که از سیستم هدف گیری خودکار استفاده می کند. gunplayای که ما مشاهده کردیم سریع و مرگبار بود.اگرچه هفت تیرهای دستی،تفنگ ها و مسلسل های Tommy سلاح های رایج در مافیا 2 اند اما بر طبق آنچه که ما دیدیم مبارزات شما از نوع arcade و شلیک های پشت سر همی که در بسیاری از بازی های دیگر دیده اید(یعنی اصابت چند گلوله،کم شدن خط سلامتی و تلاش برای رسیدن به نزدیکترین health pack) نخواهد بود.بله،بازی از یک سیستم کاور گیری کامل استفاده می کند که به شما اجازه می دهد به دیوارها و اشیای مجاور چسبیده و حتی از blind-firing(شلیک بدون دید) استفاده کنید.دشمنان نیز به صورت هوشمندانه ای از سیستم کاور استفاده می کنند.مثلاٌ پشت دیوارها پناه می گیرند یا حتی میزها را بر می گردانند تا پشت آنها سنگر بگیرند.اما چند شلیک حساب شده کارتان را راه می اندازد و هِدشات ای صحیح برای از میان برداشتن یک دشمن کافیست؛دشمنانی که اگرچه گانگسترهایی سرسخت اند اما باز هم انسان اند.

تعقیب و گریز در پنت هاوس اگرچه کوتاه بود اما به سبب نقش پررنگ محیط،بسیار هیجان انگیز از آب درآمد.وقتی گلوله ها شلیک می شدند صدای بلند خرد شدن شیشه ها و بطری ها به گوش می رسید،اثاثیه ی کوچک در میان رگبار گلوله ها خرد شده و بعد از اینکه یک گلوله،اشتباهاٌ به لوله کشی برخورد کرد سیستم آب پاش ساختمان،شروع به پاشیدن سیل آب به داخل تالارهای ساختمان کرد و منجر به مسدود شدن دید ما در پاره ای از مکان ها شد.ما دیدیم که چطور Vito و Joe راهشان را از میان گانگسترهای مسلح،به طرف آسانسور هموار کردند.در بعضی جاها،این دو،بازی موش و گربه ای خطرناکی را از خود به نمایش گذاشتند و متناوباٌ کاور گرفته،از کاور خارج شده و گلوله هایی به سمت دشمنانی که سنگر گرفته بودند شلیک می کردند.در جایی دیگر،Joe به یکی از دشمنانی که آن قدر سریع نبود که از خود واکنشی نشان بدهد(یا بهتر بگوییم آن قدر باهوش نبود که خودش را از کنار پنجره ی ساختمان کنار بکشد) غافل گیرانه حمله کرد.این دشمن بیچاره،به نحو بی رحمانه ای منهدم شد!Joe یقه ی لباس او را گرفت،بلندش کرد و او را از شیشه ی پنجره به بیرون پرتاب کرد.مشخصاٌ مافیا 2 از سیستم melee جدیدی استفاده خواهد کرد اما جزئیات آن هنوز فاش نشده است.

وقتی Vito و Joe بالاخره خودشان را به طبقه ی همکف رساندند به سرعت سوار اتوموبیلشان شدند تا در یک تعقیب و گریز سریع به تعقیب رئیس گانگسترها که قصد فرار داشت بپردازند.برخی از تعقیب و گریزهای با اتوموبیل در مافیا 2،به دو نفر نیاز دارد.شما در نقش Vito باید پدال گاز را تا ته فشار دهید درحالیکه Joe،سر و اسلحه ش را از شیشه ی اتوموبیل بیرون آورده و شلیک می کند.Joe فقط در صورتیکه به اندازه ی کافی به اتوموبیل جلویی نزدیک شوید شروع به شلیک می کند.در این تعقیب و گریز بخصوص،Vito باید اتوموبیل را به خوبی و در فاصله ی بسیار نزدیکی از اتوموبیل رئیس فراری براند تا Joe بتواند شلیک کردن را آغاز کند.آن طور که مشخص شد قطعات به کار رفته در اتوموبیل های مافیا 2 به طور کامل مدل سازی شده اند(دیگر اتوموبیل ها،آجرهای غول پیکر چرخ دار نخواهند بود!) پس چنانچه موفق به شلیک مناسبی به بدنه ی موتور اتوموبیل شدید اتوموبیل به طرزی تماشایی منفجر خواهد شد.

شستن پنجره ها یک چیز است و در یک قدمی منفجر شدن قرار گرفتن یک چیز دیگر!

با بررسی تمامی زوایا به نظر می رسد که مافیا 2،نه تنها تمامی چیزهایی که مافیا به بازیبازها ارائه کرد را ارائه خواهد کرد بلکه بیشتر و بهتر این کار را انجام می دهد.دنیای عظیم و تعاملی،رانندگی بهتر،gunplay ارتقا یافته و داستان عمیق تر،برای تمام کسانی که به سرقت اتوموبیل ها علاقه دارند یا از قتل عام آدم بدها لذت می برند و یا عاشق داستان هایی بر طبق خطوط فیلم های گانگستری فوق العاده ای چون Goodfellas هستند مناسب خواهد بود.مافیا 2 قرار است امسال به صورت همزمان برای پلتفرم های xbox 360 , pc و ps3 انتشار یابد.

-------------
نویسنده: Andrew Park

April 16,2009

h_r_v
24-04-2009, 16:53
حداقل سیستم مورد نیاز اعلام نشده؟

sasanjfr
24-04-2009, 18:31
اگه میشه ترجمه شدشو بزار.

There will be a HUD you can enable / disable
Hardware requirements will be acceptable, according to the authors
Game time will be around 15-20 hours
Snow will have affect on the driving
Weapons aren’t destroyable
We will be able to drink alcohol
There are 100 types of weapons
The game comes on one DVD
The game will save the checkpoint
The story will end in four ways
The game will be accessible with their story to a wide audience
Engine works great on all platforms
Inspiration for the costumes have been taken from the movie
Engine can in one moment set in motion up to 70 characters
Dubbing is made in Hollywood

HUD ای برای بازی تعبیه شده است که می توان آن را فعال یا غیرفعال کرد
بر طبق سخنان سازندگان،سیستم مورد نیاز بازی قابل قبول خواهد بود
بازی حدود 15 تا 20 ساعت به طول می انجامد
بارش برف بر روی رانندگی تأثیرگزار خواهد بود
سلاح ها خراب نمی شوند
نوشیدن الکل در بازی امکان پذیر است
100 نوع اسلحه در بازی وجود دارد(:18:)
بازی بر روی یک dvd متشر می شود(احتمالاٌ منظور یک dvd 9 است نه یک dvd با ظرفیت 4.7 گیگابایتی)
سیستم ذخیره ی بازی به صورت checkpoint خواهد بود
4 نوع پایان برای داستان بازی در نظر گرفته شده است
بازی با داستان خود،برای جمعیت زیادی قابل دسترسی خواهد بود
موتور بازی بر روی تمامی پلتفرم ها عالی عمل می کند
آداب و رسوم و فرم لباس ها از سینما الهام گرفته شده است
موتور بازی قادر است در یک لحظه بیش از 70 کارکتر را به تصویر بکشد
تهیه ی soundtrack بازی در هالیوود انجام شده است

B3HZ@D
24-04-2009, 19:07
حداقل سیستم مورد نیاز اعلام نشده؟

نه هنوز اعلام نشده
اعلام بشه حتما در تاپیک قرار میگیره

google_boy07
24-04-2009, 20:36
نه هنوز اعلام نشده
اعلام بشه حتما در تاپیک قرار میگیره

من میگم سیستمی که بتونه call of duty رو بالا بیاره میتونه اینم بالا بیاره ...........

البته یه جایی خوندم که سیستم مثل سیستم مورد نیاز بازی GTA هستش !!!.........

اینم چندتا از اسلحه های بازی

M1928 Thompson (Tommy Gun, Chopper)
American-gun, which has become known especially at the time of prohibition in the U.S.
-has been extended to both the police and in the underworld
-gun has been popular for their compactness, efficient high-speed ammunition and fire (high cadence)
no-just the right weapon for the mafiosi

MP40 (Maschinenpistole 40)
simple-design German gun
-is used in the 2nd World War II, in which they are produced million
-weapon which will certainly Vito good experience

MG42
German machine gun, use the 2nd World War II
German Government-it is used today

Remington 870
-currently the most recurrent shotgun between the armed services
-free classics would not even

baseball bat
-you want to break bones, adjust the make-up, ... to take a baseball bat
secondary, backup
Colt 1911
-was used during the Second World War and Vietnam
-to get the U.S. Army in 1911 and in 1985 to replace the Beretta 92 F

S & W M10 Revolver
-classic American revolver

saladii
24-04-2009, 21:51

HD

SD

HD

SD

HD

SD

گرافیکش بد نیست ها!!!

google_boy07
24-04-2009, 22:16
اینم شخصیتهای اصلی بازی و کمی همراه با توضیحات برای شما طرفداران MAFIA
:31:

کراکتر اصلی
Vito Scaletta

Hello!
My name is Vito Scaletta. I come from Italy. I am the main character of this game. My strengths include excellent driving art, skill and precision with which any missile caliber zbaně. Nothing more you neprozradím Unfortunately, because manufacturers do not allow me to
.................................................. .................................................. ...........................

partner Joe Barbara

Zdarec!
I am Joe Barbara. I love heavier caliber weapons such as Thompson's ... Very happy with zasmněji, doing nothing of the head and not the killing.
.................................................. .................................................. .....................................

Don Luca

Zdravim
Primarily I am the boss, Don Luca. Without me by not doing anything, and nothing I am here to manage everything! I love steaks, srším black humor
.................................................. .................................................. .................................

partner Eddie

Pic!
I say Eddie. Without alcohol, I would even beat alive. I am a funny character and not just me nevyvede of rates. Well just fine.
.................................................. .................................................. ..................................

Henry Tomasino

Hello I am Henry Tomasino. I have a very high position in our family. Not afraid to drink or shoot.
.................................................. .................................................. ...................................
Vítová mother

Good day. I think I Vítová mother. Damn sclerosis ta! The brain no longer serves me, but I think it's very good son.
.................................................. .................................................. ..............................
مطالب جدید از بازی که برام خیلی جالب بود .................

»Mafia 2 will be an action game with the perspective of a third party
»It will take place in a city like New York with the name of Empire City
»Takes place at the turn of the 40th - 50.let
»The game works 2K Czech
»The scenario is extremely long
»Mafia 2 will be released on PC, PS3 and XBOX
»Preliminary date is October 2009
»Pre-min.konfigurace Dvojjádrový Proc. 1.7 Ghz or 2.8 Ghz jednojádrový, 1 GB RAM NVIDIA GeForce 6600

treason_boys
25-04-2009, 00:27
معلوم نیست حجم بازی چقدره؟؟؟؟؟(1 dvd ???!!!!)
این حداقل سیستمی که معرفی کردن معتبره؟؟؟؟؟ این که خیلی پایینه

saladii
25-04-2009, 09:05
در ضمن تو تریلر هایی که صفحه قبل گذاشتم خون رو هم نشون می ده.

B3HZ@D
25-04-2009, 12:47
معلوم نیست حجم بازی چقدره؟؟؟؟؟(1 dvd ???!!!!)

هنوز که بازی عرضه نشده؟
یک کم صبر داشته باشین...
فکر نکنم سیستم مورد نیاز بازی بصورت رسمی اعلام شده باشه

google_boy07
25-04-2009, 13:17
یک خبر خوب ........

80% بازی کامل شده :8::8::8::8::8:

HRN
25-04-2009, 17:25
من میگم سیستمی که بتونه call of duty رو بالا بیاره میتونه اینم بالا بیاره ...........

البته یه جایی خوندم که سیستم مثل سیستم مورد نیاز بازی gta هستش !!!.........

حالا سيستم مورد نياز gta چي هست.
من ميخوام سيستم جمع كنم ميخوام يك چيزي جمع كنم كه مافيا رو بكشه.
ممنون

ali_ranger22
25-04-2009, 17:44
حالا سيستم مورد نياز gta چي هست.
من ميخوام سيستم جمع كنم ميخوام يك چيزي جمع كنم كه مافيا رو بكشه.
ممنون
فکر نمیکنم سیستم غولی بخواد
چون اولا بازی پورت شده ی مسخره ای مثل gta نیست (برای پی سی ) دوما به نظر نمیاد گرافیک خفنی داشته باشه

B3HZ@D
25-04-2009, 17:46
این سیستم مورد نیاز gta بود

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB Vista / 1 GB XP
Hard Drive 16 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900

saladii
30-04-2009, 07:21

B3HZ@D
30-04-2009, 11:03
عکسی از کاراکترهای اصلی بازی منتشر نشده؟!
یادمه برای gta iv همچین چیزی منتشر شده بود

saladii
30-04-2009, 11:33
عکسی از کاراکترهای اصلی بازی منتشر نشده؟!
یادمه برای gta iv همچین چیزی منتشر شده بود

google_boy07
30-04-2009, 12:14
واقعا زیباست ...........:31::31::31::31:

google_boy07
01-05-2009, 23:13
اینم چندتا عکس جدید :46:

mobilebazi
02-05-2009, 19:10
عکساش قشنگ بودd:
فردا میرم تا بگیرم

mobilebazi
02-05-2009, 19:14
اقا من حسابی شکممو صابون زده بودم
فکر کردم اومده
خیلی حیف شد نیومده
خدا کنه زودتر بیاد
جدا گرافیکش عالیه

rezakheyri
03-05-2009, 13:53
مثل اینکه بازیه خوبی باشه

amirpers
04-05-2009, 09:22
عکساش قشنگ بودd:
فردا میرم تا بگیرم

دوست عزیز چی رو می خوای بگیری ؟
قراره تازه چند ماه دیگه بیاد .

S.Y.K
04-05-2009, 13:26
پدر خوانده ی 2 که واقعا نا امید کننده بود.حتی به نظر من همون پدر خوانده ی 1 هم به پای مافیا 1 نمی رسید
امیدوارم با این چیزهایی که درباره ی مافیا 2 شنیدم بتونه انتظاراتمون رو براورده کنه
به امید اون روز

B3HZ@D
04-05-2009, 15:13
من هم بازی رو خریدم ول صال اون رو بازی نکردم
اصلا در حد بازی های امروزی نبود
برادرم داره اون رو بازی می کنه و وقتی عکس ها و خبر های مافیا 2 رو دیدم کلا از اون بازی زده شدم

google_boy07
04-05-2009, 17:03
اینم map بازی:27::27::27::27:

یا توجه به ویدیوهایی که از بازی دیدم فکر میکنم خیلی خوب از کار در بیاد .............

B3HZ@D
04-05-2009, 17:12
ما که عکسی ندیدیم!!!
میشه یه جای دیگه آپ کنی...نمی دونم این isp چه مرگشه که هیچ pic uploadr رو ساپورت نمی کنه؟!

google_boy07
04-05-2009, 20:36
ما که عکسی ندیدیم!!!
میشه یه جای دیگه آپ کنی...نمی دونم این isp چه مرگشه که هیچ pic uploadr رو ساپورت نمی کنه؟!

:31::31::31::31::31::31:

شک نکن که ISP هیچ مشکلی نداره ............

مشکل از فیل.ترینگ هستش :31::31::31::31::31:

خدا زیاد کنه :27::27::27::27::27::27:

B3HZ@D
04-05-2009, 20:39
نه بابا...
این isp که من ازش استفاده می کنم خیلی بیخوده
با خیلی از سایت ها مشکل داره

google_boy07
04-05-2009, 20:56
خوب ..........

B3HZ@D
04-05-2009, 21:00
ممنون
خدائیش کیفیت این بازی رو با گادفادر مقایسه کنین
اون بازی که انگار مال چند سال قبل بود

7777777666666
05-05-2009, 05:52
mafia 2 که خیلی وقته اومده.من الان دارم بازی میکنم.

Rohallah_tavakoli
05-05-2009, 10:33
واقعا عاليه !!!!!

كاش همينجوري كه تو عكسها هست از آب در بياد....

منتظريم...

treason_boys
06-05-2009, 00:15
mafia 2 که خیلی وقته اومده.من الان دارم بازی میکنم.

:31:
تو کشور ما یه ژیان به نید فور سپید چهار اضافه می کنن به اسم نید فور اسپید هفت می دن بیرون.
نه عزیز دل برادر اونی که شما بازی میکنی یا god fother 2 یا همون مافیا 1 که ادیتش کردن و به اسم مافیا دو دادن بیرون.

7777777666666
06-05-2009, 03:45
تو کشور ما یه ژیان به نید فور سپید چهار اضافه می کنن به اسم نید فور اسپید هفت می دن بیرون.
نه عزیز دل برادر اونی که شما بازی میکنی یا god fother 2 یا همون مافیا 1 که ادیتش کردن و به اسم مافیا دو دادن بیرون.

تو کشور ما خیلی کارا میکننن.آقا چرا شما اصلا بحث و سیاسی میکنی؟من الان دارم mafia 2 رو بازی میکنم.میخوای باور کن میخوای باور نکن.

joey jordison
06-05-2009, 07:25
کسی از آهنگ های لیسانس شده بازی خبر داره؟

farryad
06-05-2009, 11:35
تو کشور ما خیلی کارا میکننن.آقا چرا شما اصلا بحث و سیاسی میکنی؟من الان دارم mafia 2 رو بازی میکنم.میخوای باور کن میخوای باور نکن.

شوخي ميكني برادر!:10:

joey jordison
06-05-2009, 11:46
تو کشور ما خیلی کارا میکننن.آقا چرا شما اصلا بحث و سیاسی میکنی؟من الان دارم mafia 2 رو بازی میکنم.میخوای باور کن میخوای باور نکن
پس شما همون Mafia 2 ات را بازی کن صداش را هم در نیار!!!!!
پس شما که داری Mafia 2 بازی میکنی من نمیدونم پس 2K Czech الان داره چی میسازه به نظرت؟

R.P.G
06-05-2009, 21:14
اینجور که عکسا نشون میده بازی خیلی خوبی میشه!البته از لحاظ گرافیکش میگم.
راستی من تو جریان نبودم ، یعنی تاپیک رو دنبال نکردم. -- بازی کی قراره بیاد؟
خوبه واسه PC هم میاد.

Tom Crouse
06-05-2009, 21:58
این عکسها که Real-Time نیستن! خیلی وقته هم هستش که عرضه شدنف برای مشاهده عکس ها از گیم پلی و Real-Time به صفحات قبلی مراجعه کنید.

SAM_FISHER_HQ
06-05-2009, 23:37
جوک بسیار خده داری بود.
ممنون بابت جوکی که تعریف کردی.
ساده ای پسر, اون بازی ای که داری بازی میکنی با همون مافیا1 هست فقط گرفتن ادیتش کردن و با نام مافیا2 دادن بیرون. کار زیاد سختی نیست, حتی بچه های P30World هم میتونن با استفاده از اون برنامه بازی رو دستکاری کنن.
تو چقدر دلت خوشه.
دلم واقعا برات میسوزه, الان اگه یکی بیاد همون بازی مافیا رو ادیت کنه و با نام مافیا4 بده بیرون تو ساده هم باور میکنی و فکر میکنی جدا مافیا5 اومده بیرون.

راستی بازم از این جوکها بلدی واسه ما هم تعریف کن تا ما هم بخندیم.

7777777666666
07-05-2009, 06:55
پس شما که داری Mafia 2 بازی میکنی من نمیدونم پس 2K Czech الان داره چی میسازه به نظرت؟

--------------NUCH------------------

Xo0oX
07-05-2009, 10:40
الان آپریل هستیم دیگه داریم میریم می پس چی شد؟
کسی خبری نداره؟
5 ماه از 2009 گذشت

Xo0oX
07-05-2009, 10:54
پس شما همون Mafia 2 ات را بازی کن صداش را هم در نیار!!!!!

فکر کنم اینو دارن بازی می کنن همون مافیا 1 فقط تغیرات خیلی جزئی دادن گفتن مافیا 2 :31:

این مافیا 2 اصلی نیست همون مافیا 1 هست:10:

joey jordison
07-05-2009, 12:46
ایشون میتونستن با یک تحقیقات کوچک پی ببرن که Mafia 2 در حال حاظر توسط 2K Czech در حال ساخت هست!!!

korokodil_avareh
08-05-2009, 18:26
ایشون میتونستن با یک تحقیقات کوچک پی ببرن که Mafia 2 در حال حاظر توسط 2K Czech در حال ساخت هست!!!

باز خوبه مافیا رو فقط 2 ش رو دادند بیرون از مکس پین که 4-5 تا دادند بیرون:27:

sina1100
08-05-2009, 18:44
:40::40::40::40::40::40::40:
Gametrailers طی یک اقدام شوک آور 3 ویدیو باور نکردنی و فوق العاده شگفت انگیز از گیم پلی بازی منتشر کرد!
من که هر 3 رو دیدم تا 20 دقیقه فکم رو زمین بود
برین ببینین تا ورشون نداشتن ! تو یوتیوب هم جسته گریخته میذارن اما زود حذف میشن

saladii
08-05-2009, 19:24
اگه می شه لطفا لینکشو بده.

joey jordison
08-05-2009, 20:00
یعنی چه جور بود شما دیدین!!؟؟میشه یکمی از تریلرها برامون بگی دوست عزیز!

google_boy07
08-05-2009, 23:33
اینم چندتا Screenshot جدید :5:

اینم مصاحبه با MARTIN ZAVREL مدیر بخش توسعه دهنده بازی !!!

Martin Zavřel has 2K CZECH function as a development manager.

MARTIN ZAVREL
ZAVREL Martin, development manager in the Czech 2K, talks about his work in the studio and on games. (Maybe you know Martin from around 2K Forums - if so, here is your chance to learn a little more about what it does when not on deployment Mafia II!)

Tell us about your background - how long you are on the Czech 2K? How did you come into this work?
Originally I started as a game journalist. I was Freelancing several media (internet, print, television), and previously sat as chief-editor of the magazine Doupě. In the meantime, Peter Vochozka, which was Illusion Softworks CEO back then, approached me. He told me that he liked the ideas and views on my articles and that I should better use of them actually making games, not just write about them. Of course, it is an offer not to refuse. I entered the studio in 2004 and since then I have taken on a number of duties on several consecutive projects, from the hidden and dangerous 2: Saber Squadron.

How is your work different from now, when you were a journalist? Could you be less critical if you still write articles now?
It was a big change to go "Through the Looking Glass." Even if a journalist is lucky to take part in many studio tours throughout the world, he never really see the raw development process to a close and personal. It is just so much that goes into inventing and put together everything that makes the big game - can not describe all the problems, emotions, energy and hard work that is in the process. But even if I now how to get a better understanding of the game is actually born not change my position as a journalist writing - and the game is still as good as it plays: the end-user is not and should not be affected by development experience.

What is it like to be on the inside of the studio, and how you look at the evolution from journalism?
Working in a large Printing company previously, I was always kind of alone. Being a game journalist, my colleagues from other media / publications, or did not understand my industry and believes that it is worse. The best thing about moving to game development studio is that I can share my enthusiasm for the game with literally everyone and they are enthusiastic about our projects and all the good games out there, like me. Anyway, my view on this sector is much wider due to see almost all of its sides (hardcore users, publishing and development) and I still believe that is the most interesting media of our generation. It will grow into a stronger and more exciting entertainment in the future, to be sure.

Tell us about your day-to-day role in the Czech 2K?
My opinion is actually changed several times, from assistant producer to designer music producer on the current development manager of our "media group." I think it is not only due to different needs of the projects I worked on but also because of the relatively wide range of my interests. Currently I am handling the management of music, sound and cutscenes for Mafia II and at the same time I also make sure the market demands that come into the study. I recently got an opportunity to participate in the official 2K Forums for Mafia II, and although I am swamped with my studio duties, I still use my time between our fans too.

What do you like about your job? What is a good day for Martin ZAVREL?
Well, I am pretty passionate person and I have a very strong relationship with our music department. I love to come, sit and listen to Matus latest piece of music. The same applies to sitting before the newly completed cutscene of our animators. Other than that, as a manager, I am of course happy when a week or month ends and the work went as planned. Last but not least is the communicative character that I am, I enjoy spend time with a journalist or group of people when they come to visit us.

What are you most proud about Mafia II yet?
I play a special role in the creation of music. I was responsible for the "musician competition" a few years ago and was lucky to choose Matus wide as the winner. After I helped him get used to the gaming industry and its work in the studio. Together we went through the difficult process of defining the musical style Mafia II. Although we are aware, Mafia heritage I would really like to come up with something new and bigger than before. We were struggling a classical style, the film (Godfather movie), a modern style of the film (the film Road to Perdition) and the current jazz. At the end of the fans reaction to some of the bits of music we have already released prove that we went in the right direction.

What types of games you like in your free time? What is currently playing?
I am a big fan of anything with a strong story, beautiful music, and generally strong emotions. Because of this I play a lot of RPG (Final Fantasy, Mass Effect, oblivion), but also heavy story-based action / adventure games such as Metal Gear Solid and Silent Hill. At this point, I still play Resident Evil 5 (even though I have unlocked all the achievements), as well as Call of Duty 5 multiplayer, multiplayer Killzone 2, Riddick: Assault on Dark Athena and Godfather 2nd I always play more than one game at a time, and I am always available to all platforms that are there, including handheld.

And what's your favorite game of all time?
To select only one, it's damn hard! Well, I'd like to say that the original Metal Gear Solid (PSOne, 1998). For me, even though it is the movies hardcore fan, this game is broken down the barriers and proved that video games can be the final form of the narrative, literally throw the player into the virtual world - even if eventually surfaces, so does the richer and wiser, as if he actually went on a trip that, for real. Also, some tunes and dialogue of this game will never let go of your mind: "do not afford to be chained to fate, which is governed by your genes. You can choose the kind of life that want to live."

Amin
08-05-2009, 23:44
تریلرها رو دیدم
واقعا معرکه بود
اگه GS امتیازی کمتر از 10 به این بازی بده
به تمام سازندگان بازی ظلم کرده
شاهکار به تمام معنا

google_boy07
09-05-2009, 00:22
:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::46:
فکر کنم اینها ماشینهای بازی همراه با کمی اطلاعات دربارشون باشه :31:

البته فکر کنم ماشینهای مافیا 1 هم باشه :31::31::31::31:

Veterans
.................................................. ............................

Technical data
engine: line osmiválec
content: 320 ci (5249 cc)
Max power: 141 BHP (104 kW) @ 3600 rpm
torque: 269 ft / lbs @ 2000
transmission: manual Three levels of password
Weight: 3780 lbs
Consumption: 12 mpg (miles per gallon of fuel)

driving performance
max speed: ~ 100 mph
0-60 mph: 16 - 17 sec
Buick Special engine with the modern distribution OHV (suspension valves in the cylinder head), was still greatly exercised divorce SV (side valve).
.................................................. .................................................. ........

Duesenberg Model J (1929 - 1937)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] small.jpg

Technical data
Content: 420.0 ci (6,883.8 cc)
power: 265 BHP (195 kW) @ 4,200 rpm
Weight: 4895 lbs (2225 kg)
Consumption: 9.4 mpg (3.3 km / l)

driving performance
max speed: 116 mph (186 km / h)
0-60 mph: 11.0 sec

Cars Duesenberg always carouser superlatives. In particular, the Model J, presented at the New York Motor Show in December 1928. External beauty hides technical UME fines - under the hood was placed osmiválec line, possessing two vačkovými shaft in cylinder head (DOHC), thus due to a faster implementation of a fresh scavenging burnt mixtures, as well as higher performance. The maximum speed of the second gear at 94 mph, the speed of reaching, or other sports cars to the third degree. The car was also enormi expensive chassis cost $ 8,500, the entire car around $ 13,000.
.................................................. .................................................. .......

Cadillac V16 (1930 - 1940)

engine: fork šestnáctiválec
Content: 452.3 ci (7412 cc) 452 series
431 ci (7,064.1 cc) Series 90
Max power: 167 BHP @ 3,400 rpm (series 452)
185 BHP @ 3600 rpm (series 90)
torque: 319 ft / lbs (432 Nm) @ 1,700 rpm (series 90)
Transmission: Three levels of password manual
Weight: 6200 lbs (2812.3 kg)
consumption: --

driving performance:
max speed: 80 - 100 mph (130 - 161 km / h)

Cadillac V16 was bouncing luxury luxury car, the price exceeded the $ 6,000 basic version. In the same year (1930), indicating the model V16 also started the first job of automatic transmissions for cars Cadillac.
.................................................. ....................................

Ford Model A (1927 - 1931)

Technical data
engine: four-line
Max power: 40.0 BHP (29.4 kW) @ 2,200 rpm
torque: 128 ft / lbs (173.6 Nm) @ 1000 rpm
Weight: 2,375 lbs (1077.3 kg)
Consumption: 20 - 30 mpg (9-12 l/100km)

driving performance
max speed: 65 mph (104 km / h)

Despite the bad timing of putting the model and the market where most customers did not want to wait for long delivery times and the shift to competition, managed to do 31 August 1931 to produce 4 849 340 vehicles Ford Model A, which can be regarded also as a great success.
.................................................. .................................................. ...............

Auburn 851 Speedster "boattail" (1935)

Technical data
engine: mechanical supercharger supercharged line osmiválec
content: 279 ci (4,572.8 cc)
Max power: 150 BHP (110.4kW) @ 4000 rpm
torque: 230 ft / lbs (312 Nm) 2750 rpm
Transmission: Three levels of password with two manual modes
Weight: 3752.3 lbs (1702 kg)
consumption: --

driving performance
Max speed: 102.5 mph (165 km / h)
0-60 mph: 15.0 sec

Auburn 851 Speedster sports car was offering swift ride, a large proportion of the compressor from the Schweitzer-Cummins. The designation "boattail" (poop) by virtue of their resembling the ship's stern.
.................................................. .................................................. ........................

Ch rysler Airflow (1934)

Technical data
content: 298 ci (4.883 cc)
Max power: 122 BHP (91 kW) @ 3.400 rpm
Weight: 4166 lb (1893 kg)
Consumption: 16 mpg (5.66 km / l)

driving performance
max speed: 88 mph (141 km / h)
0-60 mph: 19.5 sec

Airflow model was the first mass-produced car aerodynamic shape and very good weight distribution on each axle, at a ratio of 54:46 (front x back).
.................................................. .................................................. ....................................

Ford Model T (1908 - 1927)

Technical data
engine: four-line
content: 177 ci (2,896.1 cc)
Max power: 20 BHP (15 kW) @ 1,600 rpm
gearbox: two-stage planetary
torque: 83 lbs / ft @ 900 rpm
Weight: 1500 lbs (680.4 kg)
Consumption: 13 - 21 mpg (11.1 - 18.7 l/100 km)

driving performance
max speed: 45 mph (72.4 km / h)

Ford Model T put America on wheels, its total production is 15 176 888 pieces. Two planetary transmission is controlled pedal on the floor.
.................................................. .................................................. ......................

Mercedes-Benz 500K (1936)

Technical data
engine: mechanical supercharger supercharged line osmiválec
content: 5018 cc
Max power: 160 BHP (117.8 kW) @ 3,400 rpm
Transmission: manual four
Weight: 2300 kg
Consumption: 27 - 30 l/100 km

driving performance:
max speed: 99.4 mph (160 km / h)
0-60 mph: 16.0 sec

The car was supplied with four standard gearbox, the desire to supply transmission and five, both types of transmissions to all levels, except the first and back in sync. Price in 1936 to 28000 imperial marks.
.................................................. .................................................. ...........

Walter Royal 1931

Details can be found on the picture ...
.................................................. .................................................. ................

Cord Beverly Sedan 812 (1937)

Capacity: 7722 cubic cm
Max speed: 150 km / h
Acceleration from 0 to 96 km / h: 20,1 s.
Mal to the car body embeddable headlights and dvojdielne vyklapacie windscreen.

Author: Mouse-boy
.................................................. .................................................. ................

Bugatti 35B

Capacity: 2,262 cm cubic
Power: from 130 horses to 150 horses
Max.rýchlosť: 193 km / h
Zujmavosťou was equipped with a brake pedal zariadením balancing ktoré allow the same to all brzdiaci účinok wheel.

Author: Mouse-boy
.................................................. .................................................. ...................

1957 Ford Thunderbird
[LEFT]Capacity: 5,113 cm cubic
Max. speed: 187 km / h
Max. power: 225koní
Auto malo osemvalec fork so stojatými valve.
.................................................. .......................................

Silver Arrow

"Silver Arrow"
1933 Pierce Arrow
Capacity: 7566 cubic cm
Max. speed: 185 / 175 hp
Price in 1933: 10 000 dollar
Auto malo two pristrojovky one also for spolujazdcov on any sedadlach.
.................................................. .................................................. ............

Talbot DC
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1924)_small.jpg

French beauty. This car was závoďák. Make big speed and began to produce it in 1924.
.................................................. .................................................. ...................

Duesenberg 1

Luxury and rapid American beauty. Production began in 1920 and ended in 1937, when the company ceased to exist. Since the production of renewed under the name Duesenberg 2nd
.................................................. .................................................. .................

Ceirano 150S
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1924)_small.jpg

Beautiful Italian convertible. Very weighted car. His handicap was only room for two persons. He started to produce in 1924.
.................................................. .................................................. ..................

Elite S18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1925)_small.jpg

This gorgeous German car can not be overlooked. He started to produce in 1925. Reaching a total of large speed.
.................................................. .................................................. ....................

Fiat 509

This beautiful Italian runabout began production in 1924.
.................................................. .................................................. ..................

Hispano Suiza H6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1925)_small.jpg

Hispano Suiza H6 began to produce it in 1925. It was very luxurious. It comes from Spain.
.................................................. .................................................. .......................................

Hispano Suiza H6b

This car is manufactured from 1925. This car also comes from Spain and from the model H6 is almost no different.
.................................................. .................................................. .................

Morris Cowley

This car started production in 1925. Auto comes from Great Britain.
.................................................. .................................................. ............

Bentley Mark VI

Bentley and Rolls-Royce are among the most from the emergence of cars in the world. Both brands are produced in the same factory, Rolls-Royce Cars Ltd., In England in the town of Crewe.
.................................................. .................................................. ...........................

Tatra 603

The Tatra started to produce around 1956. It approximately 95 horses. Speed is not known.
.................................................. .................................................. ..........

Tatra 600 - Tatraplan

This car was produced in the automobile factory Tatra - Koprivnice 1949.
.................................................. .................................................. .

Morris Minor

This car is a precursor of MG sports cars, which were produced after 1930.
.................................................. .................................................. ...........

Skoda 430 D
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1929-32)_small.jpg

This car was manufactured in 1930 in order to damage, Mlada Boleslav. The 30 horses and 4 cylinder.
.................................................. .................................................. ..........................................

Škoda 645
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1929-34)_small.jpg

This beautiful car is started to produce in 1929 and produced until the 34th Number of horses was 45 and 6 cylinders. The car reached a maximum speed of 100 km / h.
.................................................. .................................................. ................................

Laurin and Klement 120 faeton
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1925-28)_small.jpg

Who would not know Laurin and Klement. Beautiful car, which was produced from 1925 to 28
.................................................. .................................................. .............................

Laurin and Klement 110 roadster
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1925-29)_small.jpg

Taky beautiful model Laurin and Klement. They were manufactured from 1925 to 29
.................................................. .................................................. .............................

Laurin and Klement 110
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1925-29)_small.jpg

Another series of Laurin and Klement. Its production started again in 1925 and ended in 1929.
.................................................. .................................................. ....................................

Skoda Rapid
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1935-38)_small.jpg

Very nice car, which started production in 1935 until the 38th The 31 horses and 4 cylinder. Attains a maximum speed of 100 km / h.

Skoda Rapid II

This beautiful car was manufactured in 1938 and was one of the middle class. Since its predecessor, more varied performance.
.................................................. .................................................. .....................................

Skoda Rapid OHV
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1938-47)_small.jpg

Have a little later Rapid. Was, more speed, once again, but belonged to the middle class cars. Available since 1938 and jumped to his production in 1947.
.................................................. .................................................. ........................

Škoda 860 convertible
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1929-33)_small.jpg

Very weighted veteran. Production started already in 1929 and its production ended in 1933. Number of horses 60 and number of cylinders on the 8th This car was one of the most luxurious cars. The interior was inlaid with wood. One was a curtain, the phone to the driver and head to the feet ... attains speeds of up to 110 km / h.

Škoda 935 prototype
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1935-37)_small.jpg

Very fast car that overtook some cars today, a pity that it was only a prototype. He started to produce in 1935 and produced until 1937.
.................................................. .................................................. .......................

Skoda Superb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1938-49)_small.jpg

Very luxurious model. He was fast, comfortable and handsome, but also a total dear. He started to produce in 1938 and produced even 11 years. Auto to 6 cylinders and 55 horsepower. Attains a maximum speed of 110 km / h.
.................................................. ..........

amirpers
09-05-2009, 00:38
واقعا محشره .
به نظر می رسه بر خلاف خیلی از بازیها که فقط تیلیغات دارند و دیگر هیچ (مثل پدر خوانده) این بازی مثل شماره یکش معرکه است .

Xo0oX
09-05-2009, 10:23
خیلی عالیه فقط فکر نمی کنید زمان انتشار بازی داره دیر میشه؟؟

Amin
09-05-2009, 12:00
خیلی عالیه فقط فکر نمی کنید زمان انتشار بازی داره دیر میشه؟؟
اگه ناشر بازی EA بود مطمئنا بازی 3 سال پیش منتشر شده بود !!!
جدیدا بازیهای EA انگار بتا هم نیستند (کار به آلفا کشیده !!!)
یه باگدونی رو به عنوان بازی میده بیرون
اما 2K CZECH یه ذره فرق داره
اینجور که معلومه هنوز دارن روی این بازی کار میکنند
تو تریلرها بعضی جاها افت فریم داشتن
با اینکه معلوم بود گرافیک رو تا حدی پایین آورده بودن
اما همینشم فوق العاده بود
چیزی فرای انتظار

google_boy07
09-05-2009, 13:08
First bi I started saying that the new SCORE can expect great nášup information, but you may know, it's for those who will not know.
The second thing is that GameReactor brought a few new information:
- Script will contain over 700 pages
- The game will be able to light up and go out
- By car trunks will be able to delay things (it's up to you what;))
- The game will Gymnasium (such as something in GTA San Andreas)
- Cars will be tuning

Xo0oX
11-05-2009, 13:50
من تو یه سایتی خوندم نوشته بود اکتبر 2009 منتشر میشه

sina1100
11-05-2009, 22:59
ویکی پدیا که زده 31 اکتبر 2009 !

google_boy07
16-05-2009, 09:13

Xo0oX
16-05-2009, 09:43
هنوز سیستم مورد نیازش اعلام نشده؟
یا تاریخ انتشار؟
تشکر از google_boy07

B3HZ@D
16-05-2009, 12:17
تاریخ رو که یکی از دوستان در پست بالا اعلام کردن
ولی ممکنه تغییر کنه
سیستم مورد نیاز هم تا انتشار بازی مشخص نمیشه

google_boy07
16-05-2009, 20:26
اسلحه های بازی ............

اسلحه های اصلی

GUN (M1928 Thompson)

ساخت آمریکا .........................

.................................................. ...............

MP40

یک اسلحه با طراحی ساده ساخت کشور آلمان که در جنگ جهانی دوم استفاده میشد .
.................................................. .............
MP40
مسلسل ساخت کشور آلمان که در جنگ جهانی دوم استفاده میشد.
که هنوز از آن استفاده میشود !
.................................................. ........
Remington 870

تفنگ شکاری که بیشتر مورد استفاده گروه های مسلح بوده است .
.................................................. ............
baseball bat
یک میله فلزی که در بازی وجود دارد .

.................................................. ..................................................
اسلحه های ثانویه
.................................................. ..........................
کلت Colt 1911...
مورد استفاده در جنگ جهانی دوم و ویتنام
اسلحه نیروهای آمریکایی که بین سال های 1911 تا 1985 مورد استفاده بود و جانشین Beretta 92 F بود .
............................................

هفت تیر S & W M10که اسلحه کلاسیک و قدیمی کشور آمریکاست .

منبع :
MAFIA2.com

Amin
16-05-2009, 20:58
baseball bat
یک میله فلزی که در بازی وجود دارد .

البته این میله فلزی نیست
چوب بیسبال هستش

bleu2u4u
17-05-2009, 00:18
هفت تیر S & W M10که اسلحه کلاسیک و قدیمی کشور آمریکاست .

توی شماره ی یکش عجب قدرتی داشت این اسلحه هرچند بخاطر فاصله ای که بین هر تیر داشت توی جاهای شلوغ نمیشد ازش استفاده کرد
البته فکر نکنم فقط همین ها باشه چون توی یکش فقط 3 مدل مختلف هفت تیر داشت که اون یکی ها از این ضعیفتر بودن
انتظار میره حداقل از شماره ی یکش تعداد اسلحه هاش بیشتر باشه

google_boy07
18-05-2009, 15:52
اینم دو تا Screenshot جدید که فکر کنم تا حالا ندیدین .

Xo0oX
18-05-2009, 16:02
اولیه رو ندیده بودم اما دومیه رو دیده بودم.
ممنون

amirpers
18-05-2009, 20:05
توی تریلرش که زده پاییز .