مشاهده نسخه کامل
: Mafia II - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
sina1100
18-05-2009, 20:46
توی تریلرش که زده پاییز .
October البته میشه زمستون! تازه هنوز اگه تاخیر نخوره که 100 % میخوره ! کلا به تریلر کاری نداشته باش تا دقیقه 90 هیچی معلوم نیست! :31:
amirpers
19-05-2009, 19:04
October البته میشه زمستون! تازه هنوز اگه تاخیر نخوره که 100 % میخوره ! کلا به تریلر کاری نداشته باش تا دقیقه 90 هیچی معلوم نیست! :31:
دوست عزیز من متوجه منظور شما نمیشم که گفتی اکتبر میشه زمستون ؟!
بله توی گیم اسپات (الته نه در خود گیم) زده 5 اکتبر ، تو تریلرش هم گفته پاییز . به احتمال زیاد هم تاخیر نمی خوره . چون باید تا قبل از کریسمس 2010 بیاد .
محمد ه ف
21-05-2009, 16:49
سلام بچه ها من دو تا سوال داشتم:
-مافیا برای PS3 کی میاد
-برای PS3 نسخه Next Gen هست یا نه
ممنون
sina1100
21-05-2009, 20:36
دوست عزیز من متوجه منظور شما نمیشم که گفتی اکتبر میشه زمستون ؟!
بله توی گیم اسپات (الته نه در خود گیم) زده 5 اکتبر ، تو تریلرش هم گفته پاییز . به احتمال زیاد هم تاخیر نمی خوره . چون باید تا قبل از کریسمس 2010 بیاد .
اولا که کریسمس 2009 نه 2010 :31: من نمیدونم چرا همه این اشتباهو میکنن، کریسمسی که گذشت 2008 بود و کریسمسی که تو راهه و داره میاد میشه 2009 ! با تحویل سال جدید 2010 اشتباه نگیرین :31:
ثانیا منظورم این بود که اکتبر (همونطور که خودتون میدونین البته :31:) میشه اولین ماه زمستون تقویم میلادی!
ولی خوب میفته اوایل پاییز یا اواخر تابستون ما. تاخیر هم شما شک نکن که میخوره ! Terminator Salvation که قرار بود 1 ماه پیش ریلیز شه و تازه اصلا هم واسش تبلیغ نشد و بازی شاخی هم نیست تاخیر خورد و پریروز ریلیز شد ! خدا به خیر کنه مافیا 2 رو که از 2007 دارن تبلیغ میکنن!
سلام بچه ها من دو تا سوال داشتم:
-مافیا برای PS3 کی میاد
-برای PS3 نسخه Next Gen هست یا نه
ممنون
واسه هر 3 پلتفرم همزمان منتشر میشه، بازی Next Gen هم نیست.
amirpers
22-05-2009, 12:37
اولا که کریسمس 2009 نه 2010 :31: من نمیدونم چرا همه این اشتباهو میکنن، کریسمسی که گذشت 2008 بود و کریسمسی که تو راهه و داره میاد میشه 2009 ! با تحویل سال جدید 2010 اشتباه نگیرین :31:
ثانیا منظورم این بود که اکتبر (همونطور که خودتون میدونین البته :31:) میشه اولین ماه زمستون تقویم میلادی!
ولی خوب میفته اوایل پاییز یا اواخر تابستون ما. تاخیر هم شما شک نکن که میخوره ! Terminator Salvation که قرار بود 1 ماه پیش ریلیز شه و تازه اصلا هم واسش تبلیغ نشد و بازی شاخی هم نیست تاخیر خورد و پریروز ریلیز شد ! خدا به خیر کنه مافیا 2 رو که از 2007 دارن تبلیغ میکنن!
واسه هر 3 پلتفرم همزمان منتشر میشه، بازی Next Gen هم نیست.
دوست عزیز ، ممنون از اطلاعاتت . ببخشید که حالا کریسمس 2009 رو به قول شما با 2010 اشتباه گرفتم !!!
در ضمن شما که ترمیناتور رو مثال می زنید بد نیست به تاریخ اکران فیلم سینمایی اون هم دقت بفرماید . بازی همزمان با فیلم ریلیز شد ، پس تاریخ قبلی که اعلام شده بود اشتباه بود .
مافیا 2 که تا حال حاضر فیلمی نداشته . البته احتمال تلخیر برای همه بازیها وجود داره اما من فکر می کنم که اگه تاخیر هم بخوره ، باز هم تو همین سال 2009 میاد .
ali_ranger22
25-05-2009, 20:05
منم بالاخره اون تریلر رو دیدم :27:
گرافیک بازی خوبه میشه گفت در حد GTAIV هست ولی خب اون چیزی که تبلیغش می شد نیست
سیستم کاور گیری بخش مهمی از بازی رو در بر می گیره که خوشبختانه مثل GTA این سیستم احمق نیست ! و پناه گیریه خوبی رو شاهد بودم
فیزیک بازی خیلی خوب بود تقریبا فیزیک قابل توجهی برای همه ی شی ها طراحی شده
اون قسمت انفجار ماشینه هم حالمو بهم زد چقدر افتضاح بود !
ولی طراحی ماشین ها خیلی عالیه ... واقعا رو جزییات کار شده
resident_evil
25-05-2009, 20:12
تو اون Trailer ها فقط اون صحنه که دارن تیراندازی میکنن بعد گلوله ها میخوره به شیشه و خرد میشه میریزه ! واقعا عالی بود !
اون صحنه انفجار هم به قول علی خیلی افتضاح بود ! امیدوارم اینجوری نمونه !
ali_ranger22
25-05-2009, 20:21
من یه تریلر دیدم که اولش راه میره بعد سوار یه ماشین قرمز با دو نفر دیگه می شن بعد میرن تو یه ساختمون و بمب می زارن
بعد نقش شیشه شور ها رو بازی میکنن قبل از انفجار
بعد هم یه تعقیب و گریز تو خیابون
resident_evil
25-05-2009, 20:24
خب تو همون ساختمون کلی تیر اندازی میشه !
swastika
25-05-2009, 20:33
دوستمون درست ميگن كريسمس 2010 نه 2009
در ضمن اكتبر اولين ماه پاييزه حالا چه تو ايران چه تو بريتانيا چه تو ينگه دنيا چه تقويم ميلادي چه شمسي چه قمري
بازي هم اونطور كه Gamespot گفته 5 اكتبر يا حدودا 15 مهر 88 ريليز ميشه
ببخشيد اگه توضيحات بdشترش ربطي به بازي نداشت.
لازم ديدم توضيح بدم
ali_ranger22
26-05-2009, 09:46
خب تو همون ساختمون کلی تیر اندازی میشه !
منم سر همین قسمت گفتم فیزیک بازی خیلی خوبه ! :دي
ولی زیاد به شیشه ها دقت نکردم
ولی شکستن بطری ها .. رد شدن تیر از میز و... عالی بود
google_boy07
26-05-2009, 14:30
گفتم شاید این عکسهارو ندیده باشین. شایدم دیدین :31::5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا این سیستم مافیا2 رو میکشه؟
cpu:intel 3.6 ghz
ram:2gb
vga:geforce 8400gs
resident_evil
26-05-2009, 19:38
آیا این سیستم مافیا2 رو میکشه؟
cpu:intel 3.6 ghz
ram:2gb
vga:geforce 8400gs
دوست عزیز هنوز سیستم مورد نیاز بازی مشخص نشده !
ولی به نظر من باید یه ارتقاع بدی سیستمت رو برای این که بتونی تمام بازی هارو با یه کیفیت خوب اجرا کنی !
google_boy07
31-05-2009, 21:27
اینم چندتا عکس جدید:
google_boy07
31-05-2009, 22:51
دانلود تریلر بازی در نمایشگاه E3 2009 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amirpers
03-06-2009, 10:32
چند روزه که تاریخ ریلیز در آمریکا افتاده عقب .
اول 2010 ،چه بد .
امیدوارم قبل از اون دستمون برسه .
google_boy07
03-06-2009, 13:14
چندتا عکس جدید
.................................................. ..............................................
.................................................. ..........................................
.................................................. ........................................
.................................................. ......................................
Mostafa-Sabab
04-06-2009, 22:50
آقایون تاریخ دقیق منتشر این بازی مشخص نشده؟؟؟؟؟؟؟؟
resident_evil
05-06-2009, 01:34
تا April سال 2010 اعلام شده ! باید منتظر تاریخ دقیق تری بود !
Screenshot هاي جديد بازي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي از راست به چپ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من نتونستم کل تاپیک رو بخونم اما بنظرتون ماموریت های فرعی و امکاناتی رو تو شهر قرار میدن مثل جی تی ای؟
رستوران مغازه اسلحه فروشی کافه و بار و ......؟
ممنون
دوستانی که تریلر ها رو دیدند و گفتند در بعضی جاها افت فریم داست مطمن باشید تا پاییز روش کار میکنن و خیلی از این مشکلات رفع میشه و خیلی با این فیلم هایی که شما دیدید فرق میکنه مطمئن باشید میترکونه!!!!
چند تا نکته که نمیدونم بیان شده یا نه!
1:ویتو نقش اول بازی همجنس باز هست و این تو داستان تاثیر داره
2:2K CZECH یک گروه 120 نفری رو برای ساخت مافیا 2 به کار گرفته
اسکرین شات ها:
چطور میشه از گرافیک ایراد گرفت که بعضی از دوستان گله داشتن احتمالن کیفیت اون تصاویر اصلی نبودن تریلر که مشخص هست!!!!!!!!!!!!
دوستان اطلاعاتی درباره ی موتور گرافیکی بیان نشده من نتونستم پیداش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تاپیک نخوابه پرچم بالاست!:19::19:
رانندگی مانند نسخه بیشتر لذت بخش تر هست البته کنترل سختتر است مخصوصا در روز های برفی طبق گفته خودشون!
Javadgenral
08-06-2009, 15:11
این بازی خیلی قشنگه کی میاد بازار ؟
پاییز 2009 و حدودا بین اکتبر تا دسامبر باید بیاد!!!
رقیب سرتر از ایوی هست با سبکی متفاوت!!!!!
resident_evil
08-06-2009, 15:52
پاییز 2009 و حدودا بین اکتبر تا دسامبر باید بیاد!!!
رقیب سرتر از ایوی هست با سبکی متفاوت!!!!!
البته به احتمال زیاد میره برا Q1 2010 !
Hitman67
08-06-2009, 16:01
البته به احتمال زیاد میره برا Q1 2010 !
شک نکنید
شرکت سازنده صد در صد این بازی رو 2010 عرضه میکنه امکان نداره 2009 بیاد.
با تشکر حرف درستی زدید من همین موضوع رو تو بخش مصاحبه در E3 دیدم که گفته بودن به دلیل وضعیت اقتصادی میره برای 2010
البته نمیدون دلیلش واقعا این هست یا نه حالا که این همه فرصت دارن واقعا باز هم باید ایراد هاشو برطرف کنن گرچه الانشم عالی
هست و نمیشه ایراد گرفت!!!!!!
هیتمن جان البته اول قرار بود پاییز باشه ولی با حرفایی که زده شده میره برای 2010 بنظرم تو فروشش خیلی تاثیر داره!! امیدوارم خارق العاده در بییاد ما خیلی بهش
امید داریم! به امید اون روز!
Javadgenral
08-06-2009, 16:11
:8::8:
شک نکنید
شرکت سازنده صد در صد این بازی رو 2010 عرضه میکنه امکان نداره 2009 بیاد.
اره البته شاید تا ان موقع جی تی ای جدید هم عرضه بشه
جی تی ای جدید اگه بیاد پچ هایی مییاد که روی ایوی نصب میشه یا تو محیط اون هست مثل این 2 تا جدیدا که بعده ایوی اومدن
ما امیدواریم که بتونن مافیا 3 رو بسازن اگه رو 2 فروش کنن و بترکونن انگیزه واسه ساختن نسخه بعدی هم ایجاد میشه!!!!!!!!!
................................
دوستان بازم میپرسم کسی اطلاعاتی درباره موتور گرافیکی بازی ندارند؟؟؟؟
اطلاعاتی بیشتر درباره Empire City :
Empire City مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
در ابتدای بازی فقط 10 مایل از مساحت بازی در دسترس هست.
وسعت شهر در این بازی 10 کیلومتر مربع و به نظر می رسد شهر بازی برای گشتن و تفریح مناسب باشد .
با تشکر VITO
مافیا 2 بهترین بازی اکشن در نمایشگاه ای3 شد در سایت jeuxvideo.com شد!
دوستان این نقشه منتشر شده اطمینان داره کسی چیزی میدونه؟
خیلی فوریه!!!!!!!!
خوب این نقشه الکی هست و تاحالا هیچ نقشه ای برای امپایر به بیرون درز نکرده و یه فیک بیشتر نیست این نقشه!
واسه سایر دوستان گفتم!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان داشتم میگشتم سایت ها رو که دیدم چند تا گیم پلی توپ از مافیا 2 بیرون اومده!!!
به همه توصیه میکنم حتما مشاهدش کنند ضرر نمیکنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
حالا مافیا رقیب میطلبه که دیگه اینقدر از گیم پلی ایوی صحبت نکنند دوستان!:46:
گرچه شاید تکراری باشه نمیدونم با این حال ببینید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداطلاعاتی از بازی که بعضیاش رو دوستان گذاشتند:
- Readable newspapers to learn about recent news between 1945 and the early '50s.
- A completely open-ended game map of 10 square miles. No restrictions are included from the start of the game.[5]
- Cars will play a central role, based on models of the time, and changing with the era.
- Laws, including traffic, must be obeyed, but the police interaction will be toned down compared to the original.
- Although fictional, Empire City will feature sights such as the Brooklyn Bridge and the Empire State Building.[6]
- The player can get "very high" in the city, adding a possible vertical element.
- The player will be able to buy a home where they can store gear and use as a home base.
- Restaurants will be accessible to buy food and drinks to increase health.[7]
- Stolen cars can now be upgraded at the "Empire -- Automobile Shop"; engines can be replaced, cars can be resprayed, and interior can be refitted, to name a few.
- Things such as sink faucets, switches, bottles, and chairs will all be interactive, as well as radios that the player can turn on to hear a few licensed period tunes.[8]
- Cars can suffer panel damage, get dirty and explode. They can also run out of fuel.[7]
- NPCs will smoke, read newspapers, and wait for buses, while homeless people search through nearby garbage bins.[8][6]
- Interacting with objects in the environment involves two action buttons- a standard and a "violent" option- used in context-sensitive situations.
- A map will be included as in the original.
- The checkpoint system has been completely overhauled.
- Gyms will be accessible to unlock new combos and fighting styles.
- As seen in screenshots, Vito will be able to hail taxi cabs and they will take him wherever he wants.[9]
- Trunks can open, and weapons and bodies may be stashed there.[8]
- The player will own their own car which comes with a personalized number plate.[6]
- Vito can go into clothing stores and purchase different outfits.[citation needed]
- Several period motorcycles are featuring in game.
دقت کردید اینبار منتظر موتور سواری ویتو هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این شایعه بوده و تکذیب شده!!!
اینم یه نقشه که قسمتی از شهرو نشون میده که مثل نقشه قبل هنوز قابل تایید نیست!
راستی خوده 2 کی اعلام کرد 2010!!!!!!!!!!!
2k czech اعلام کرد بازی در سال 2010 عرضه میشه دیگه چه روزی و چه ماهی رو هنوز اعلام نکردند!!!!!!!!!!!!
اینم خون برای کسایی که میگن خون تو این بازی نیست!!!!!!!!!!!!1
در ضمن خون ها به خوبی نمایان هستند و مدیون موتور Illusion Engine هستند!!!!
دوستان فعلا موتور ها در شایعه هست .. :10:
Javadgenral
09-06-2009, 20:02
دیروز رفتم خیابان دیدم دارن بازی مافیا 2 را میفروشند ... خریدم دیدم همون مافیا 1 هستش نامردا تو جلد شماره 2 بازی میفروشند
mrcoffee
09-06-2009, 21:09
گرافيكش چشمگير نيست !! بعيد مي دونم مثل قبلي باشه
بله عزیز مافیا2 سال 2010 مییاد!!!!!!!!!!
عزیزم نمیدونم چه جوری داری قضاوت میکنی شما برو تریلر ها رو ببین میفهمی چه گرافیکی داره دیگه همه اینو فهمیدن و کسی
بحثش این نیست دوست عزیز!
مافیا2 یکی از بهترین بازی ها از لحاظ گیم پلی داستان گرافیک و هوش مصنوعی میشه!
دوستان این یه تریلر در یو تیوب!
این هم یه پریویو خوب که گیم پلی رو نشون میده!
سیستم هدف گیری و همچنین پناهگیری ویتو خیلی عالی هست و تو هر شرایطی به خوبی میتونه پناه بگیره!!!!!!!!!!!!
.................................................. ....................
در ضمن دوستان نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که وقتی شخصیت ها دارن حرف میزنن یا عملی از خود نشون میدن تمام ماهیچه های صورت حرکت میکنه و اگه دقت کنید فرم صورت در حال تغییر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
اینم چند تا اسکریت شات توپ که حسابی حال کنید!!!!!!!!!
همه چی به وضوح دیده میشه!!!!!!!!!!!
mrcoffee
10-06-2009, 14:49
خیلی ممنوم A.Z.P.Z عزیز ! لطف کردی عزیز !
Javadgenral
10-06-2009, 15:02
بابا اینقدر والپیپر نزارید ...............
Khashayar King
10-06-2009, 15:15
این تریلری که از گیم پلی پخش شده رو دیدین !؟ وای چه گرافیکی ؟! واقعا دیووانه وار 3 بار از اول تا اخر دیدم !!! این چی بود دیگه !
مخصوصا شهر و راه رفتن کارکتر ! شلوارش قشنگ چروک می افتاد !! یا قسمتی که به شیشه تیر میزدن !! و یه قسمت تیرش به قاب
عکس خورد جالب بود که قشنگ قاب عکس اینور رو اونور میشد !! چه قد طبییعی بود !!
Javadgenral
10-06-2009, 15:29
اره ... تازه مردم یه کمی ادم شده بودند و گرافیک خیلی توپی داشت
بله این واقعا عالی هست و شماها همتون این رو مدیون موتور بازی یعنی Illusion engine هستید که ساخت 2k czech هست!!
دوستان این کمپانی 3 سال بر روی این کار کرده که یکی از عواملی که این بازی ساخته بشه ساخت موتور بازی هست که این موتور
بازی واقعا توانمند هست!!!!!!!!!
البته 2k czech با مشکلاتی در ساخت این موتور مواجه شد که اونارو حل کرد موتور بازی مافیا2 Illusion engine بر خلاف موتور بازی مافیا 1 پیشزفت های قابل توجهی کرده!!!!!
مدل موتور مافیا 1 LS3D هست که تازه شرکت میخواست مافیا2 رو روی این بسازه که بعد فهمید این موتور داغونتر از اونیه که بتونن مافیا2 رو توسط اون بسازن!!!
.................................................. ..
مشکلات LSD3 شامل:
مشکل رندرینگ کردن تصاویر بود!!! یعنی تصاویر به خوبی لود نمیشد!
بازی زییاد از حد در لود میموند!!!!
هوش مصنوعی پایین بود!!!!!!!!
قاطی بودن تصاویر و باگ های گرافیکی که یکی از دلایلش عدم رندرینگ درست تصاویر توسط هسته ی گرافیکی موتور بود!
یکی از باگ های گرافیکی این بود که مثلا یه هواپیما از داخل ساختمان رد بشه!
.....................................
اما در موتور بازی مافیا 2 Illusion engine دیگه این مشکلات نیست خود این موتور تشکیل شده از
1:موتور گرافیکی
2:موتور فیزیکی!
که موتور فیزیکی بازی واقعا کم کاری نکرده و برخورد ها و حرکت ها به خوبی و بدون هیچ مشکلی نشان داده میشن همچنین سایه ها و میزان تاریک بودن سایه و نیم سایه ها در مقابل نور... انفجاراتی که در بازی رخ میدهند و پرت شدن و خورد شدن یک لیوان به تکه های کوچک همه مدیون موتور فیزیکی بازی هستند!!! !هوش مصنوعی بالا یکی از دلایلش این هست!
در گرافیک هم که خودتون شاهد بودید که ترکونده که از لحاظ اینکه به جزی ترین مسایل توجه کردن و همه چیز به خوبی به حالت 3d هست همچنین نور پردازی ها واقعا عالی کار شده!
البته خود موتور بازی پردازنده هایی واسه گرفیک 2D &3D دارند .
همچنین تمام اسکریپت نویسی ها و دستورات توسط پردازنده ی موتور نوشته میشود!!!
halflife g
10-06-2009, 16:32
من هم تریلر هاشو دیدم بهترین بخشی که تا حالا نظرمو جلب کرده گیم پلی و مخصوصا کاور گیری و شلیکش هستش.خیلی زیبا کار شده
Javadgenral
10-06-2009, 16:32
دوستان در بازی مثل جی تی ای خانه داریم و میشه بریم توش بازی را ذخیره کنیم ؟؟؟
این بازی برای چند سال به بالا خوبه ؟؟؟؟؟
این بازی برای کوچیک تر ها خوبه ؟؟؟؟
بنظرم من همه بازی رو موتور فیزیکی قوی و خفنی که این 2K CZECH ساخته بنا شده!!
.................................................. .................................................. .
بله جواد جان شما میتونی خونه بخری در طول بازی و حتی وسایل مورد نیاز هم براش تامین بکنی حتی میتونی کارگر بگیری ومغازه
راه بندازی و از اون طریق پول در بیاری! حالا سیو بازی وقتی بازی کنی مشخص میشه به چه صورت میشه سیو کرد بازی رو!!!!!!!!
خودشون گفتن +17 سال! البته این نوع سبک ها تو مایه های گاد فادر ممکنه صحنه داشته باشه چون توش استریپ کلوب دیده شده
و هست عزیز!
.................................................. .................................................. ...
Javadgenral
10-06-2009, 16:41
بنظرم من همه بازی رو موتور فیزیکی قوی و خفنی که این 2K CZECH ساخته بنا شده!!
.................................................. .................................................. .
ممکنه صحنه داشته باشه چون توش استریپ کلوب دیده شده
و هست عزیز!
.................................................. .................................................. ...
پس برای خودم خوبه ..... اما داداشم را چی کنم ؟
اره واسه تو همه چی خوبه داداشت/؟؟؟ اونم بده بازی کنه ولی فضولی نکنه!:31:
دوستان طبق مطالبی که خوندم مافیا2 در ایکس پی با دایرکت اکس 9.0 مشکلی نداره و اون رو ساپورت میکنه اما در ویستا باید دایرکت اکس
10 استفاده کنید برای اجرای مافیا2 !!!
.................................................. .................................................. ..................................................
دوستان 2 تا اسکرین شات هنگام محیط رانندگی گیر اوردم که جالبه ببینید!
دوستان همونطور که گفتم طی بررسی هایی که دوستان در سایت JeuxVideo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرده بودند مافیا2 رو با توجه به تریلر ها و بررسی ها جز بهترین بازی های اکشن در
ای3 2009 بیان کرد!!!!!
Javadgenral
10-06-2009, 20:24
عالیه ................................ راستی بازی همش در یک شهر اتفاق می افتدد ؟
بله جواد جان در شهر EMPIRE city اتفاق می افتد! این یه چند نکته هم داشته باش تا بعد!
EMPIRE city مدلی ساخته شده از روی شهرهای San Francisco و New York City است.
Empire City نسبت به شهر نسخه اول بازی حدود 70 درصد بزرگتر است.
در ابتدای بازی فقط 10 مایل از مساحت بازی در دسترس هست.
وسعت شهر در این بازی 10 کیلومتر مربع و به نظر می رسد شهر بازی برای گشتن و تفریح مناسب باشد با امکانات عالی!!!!!
با تشکر
.................................................. .................................................. ..........................................
با سلام یکسری دوستان گفته بودند ظاهرا تو این بازی اتوبوس یا موتور نیست و .....
موتور رو که در چند صفحه قبل گذشتم به همراه نکات بازی و عکس های موتور...
اینم چند تا عکس از اتوبوس که به زحمت گیر اووردم که بگم در شهر هست:
.................................................. .................................................. .......
واقعا دو تاشون عالی هستن ! قضاوت سخته ! پیشنهاد میکنم حتما این رو مشاهده کنید !:8:
ONLY MAFIA2:19:
سلام دوستان اومدم با چندین مطلب جالب
یه اسکین میذارم فقط ببینید چه جوری یک انفجار رو به تصویر کشیده(ببخشید که میگم بازم مدیون Illusion engine هست!)
گرافیک یعنی این!
.................................................. .
دوستان همونطور که میدونید واقعا طراحی مدل ها و ادم ها واقعا عالی هست و به کوچکترین جزئیات اون ها توجه شده و به تمام
حرکات صورت و تغییر چهره تا اون حد که میتونی بفهمی ویتو یا جو چه حسی داره!
از اینجا از اقای Roman HLADIK بایت طراحی مدل ها تشکر میکنم که کار اصلی با ایشون بوده!
اطلاعات تکمیلی در مورده موتور بازی:
در صفحه قبل اطلاعات خوبی در مورده موتور بازی دادم اما Illusion engine مخصوص بازيهاي free-roaming ساخته شده و با استفاده از اون در Mafia II مثل GTA IV در طول بازي هيچگونه Loadingي مشاهده نخواهيد کرد.......
Textures(بافتها)، سايهها، Normal Mapping، نورپردازي، Shaderها، Bloom و ... همه توسط این موتور به وجود امدند و واقعا
عالی کار شده همونطور که میتونید در اسکین ها و تصاویر و تریلر های بازی ببینید!!!!!!
همچنین تصاویر به خوبی رندر میشن و جزئیات به خوبی قابل مشاهده هست!
................................................
با تشکر فعلا...
ممنون
ولی تصویر این انفجاری که من می بینم در اون حدی که شما ازش تعریف می کنید نیست
به نظر من بهترین انفجارها در crysis بود
بله خوب اولا که این عکس هست و تو محیط بازی خیلی بهتر نمایان هست دوما من خودم فقط گفتم ببنید چه جوری انفجار رو به تصویر
کشیده همین تعریف زییادی نکردم ..
این تریلر هم ببنید خیلی باحاله مخصوصا موقع ای که مغر اون یارو رو می پاشه بیرون(اهان اسم اشغالش Fat Man هست).با دیدنش با رانندگی هم بیشتر اشنا میشید.
milky way
11-06-2009, 16:38
این دموهایی که هست اکثراً Pre-render، گرافیک بازی خوبه در حد بازیهای روز ولی اینکه بگین مثلاً در حد Uncharted 2 یا AC2 هست، نه اینطور نیست.
AC2 تو خارق العادست گرافیک اون رو نمیشه وصف کرد.....
البته بیشتر رقابت مافیا2 با جی تی ای ایوی یا بهتر بگیم بازی های open world هست نه ac2 .
خبرهای جدید:
1"بازی تو دو نسخه مییاد یک نسخه ایتالیایی و یک نسخه دیگه مربوط به امریکا و انگلیس می باشد که تفاوت زبان بازی هست که در اون نسخه ایتالیایی حرف میزنند در اون یکی انگلیسی حرف میزنند!
2: اینم عکسی از محیط قسمتی از بازی که برای تغییرات در ماشن هست مثل موتور تعویض پلاک رنگ کردن و....(این هم هنوز مشخص نیست کاملا ولی تعمیر ماشین
تایید شده است باید دید میشود رنگ ماشین هم عوض کرد یا نه)
3:سیستم سلامتی در مافیا مثل سری بازی های جی تی ای نیست بلکه بر اثر دیدن صدمه صفحه قرمز میشه و این که نباید پشت سرهم تکرار بشه و شما باید جایی پنهان
بشوید.. این سیستم خیلی از سیستم جی تی ای بهتر و یه نکته + هست.
4:همچنین سیستم پناهگیری واقعا عالی هست و میتونید به راحتی به پشت ستون ها دیوار ها پناه بگیرید.
این دموهایی که هست اکثراً Pre-render، گرافیک بازی خوبه در حد بازیهای روز ولی اینکه بگین مثلاً در حد Uncharted 2 یا AC2 هست، نه اینطور نیست.
اون دمویی که من از uncharted دیدم گرافیکش جالب نبود فقط محیطش فوق العاده تخریب پذیر بود ! :31:
milky way
11-06-2009, 22:20
اون دمویی که من از uncharted دیدم گرافیکش جالب نبود فقط محیطش فوق العاده تخریب پذیر بود ! :31:
آره Uncharted 2 گرافیکش خوب نیست بلکه فوقالعادست، یعنی اینجوری :18: میشی از گرافیک واقعاً عالیه.
سلام دوستان حالا این چیزی نیست!
من داشتم عکس هارو نگاه میکردم به این عکس برخوردم!
توجه کنید خوب توجه کنید ببینید توش چی میبینید؟؟؟؟؟؟
خواهشا عکس رو سیو کنید و روش زوم کنید تا بهتر بتونید ببینید!
دقت کردید؟اونجایی که ماشین تاکسی زرد رنگ هست رو دیدید؟ جلوش داره یه سگ رد میشه این یعنی چی؟
یعنی اینکه تو سطح شهر سگ وجود داره ظاهرا!!!!!
راستی دوستان داشتم با دوست عزیزمون martin zaveral یکی از developer manager های مافیا توسط بابام چت میکردم(فکر نمیکردم انگلیسی بلد باشه) گفتش اصلا تو بازی باشگاه وجود نداریم شک کردم تو فروم مافیا2 که مال 2k czech هست هم رفتم
ولی خیلی از اون گندهاشونم گفتن شایعه بوده و نیست یعنی باشگاه نداریم و رد شده البته هنوز دنبالشم !!
.................................................. .................................................. ..........................
دوستان خدایی این از بازی گذشته واقعا معرکست تو یکسری چیز ها از ایوی واقعی تره مثلا موقعه رانندگی علامت سوخت کنار
صفحه مییاد که وقتی زییاد رانندگی میکنی باید بری به پمپ بنزین......
با تشکر فعلا .....
با سلام من داشتم یه بررسی خفن از مافیا2 میکردم که دیدم این 2k czech یه سوتی کوچیک داده!
چی هست؟؟؟؟؟
اول داستان بازی فوریه1945 هست ... ولی در اون مرحله اول وقتی اون یارو fat man از ماشین پیاده میشه از
یک کادیلاک مدل 1948 پیاده میشه و اینجا این یه سوتیه:13:
درسته بازیه ولی مافیا داستانش فرق میکنه دوستان......
نمونه واقعی:
نمونه بازی:
.................................................. .................................
در حال حاضرم باشگاه رفتن تو بازی در حد شایعه هست چون تمام این هارو یک مجله گفته و هیچ کدوم 100 درصد درست نیست!
بودن یا نبودن موتور هم هنوز متاسفانه مشخص نیست باید صبر کرد و دید! ولی امیدوارم باشه در صورتی که تو هیچ تریلری که از بازی پخش شد موتور مشاهده نشد!!!
pc.VS.consol verjhen
.............................................
consol:
پی سی بنظرم خیلی بهتره طبق گفته خودشون نسخه پی سی بیشتر روش کار شده! بنظرم بازی رو پی سی حال دیگه ای داره!
Javadgenral
12-06-2009, 12:37
البته . تازه برای چی سی اضافات هم میاد
بله ترینر و .... البته باید دیدمود براش مییاد یا نه ک امیدواریم این اتفاق براش بیوفته!!
همچنین دوست داریم ابهامات درباره ی موتور و باشگاه رفع بشه که اونا هم باشند چون اگه دقت کنید موتوری در سطح شهر دیده
نمیشه متاسفانه!!!!!!!!
محمد ه ف
12-06-2009, 13:23
سلام دوستان
من می خواستم ببینم شرکت سازنده در مورد اهنگ و موسیقی متن بازی و روند بازی حرفی نزدن چون تو مافیا 1موسیقی بازی جذابیت بازی رو دو چندان می کرد و یکی از قشنگترین اهنگ ها بین بازیها بود می خواستمن ببینم در مورد شماره 2 این مورد چه جوریه؟
TANX
چرا خودشون گفتن ما خیلی رو این قضیه کار کردیم و قول این رو دادند که رضایت بخش باشه!
البته تمام کارهای موزیک در بازی رو جناب matus siroky انجام دادند!
البته صدا گذار یا شاید بازیگر ویتو اقای rick pasqualone هستند!!!!
اگه تریلر ها رو هم ببنید موزیک هنگام بازی خیلی خوب هست!!!!!
در رادیو هم اهنگ افرادی مثل LIttle richard تایید شده و هست.
سایت gamres tracker تاریخ و روز ریلیز مافیا2 رو مشحص کرده! البته میدونستیم که 2010 هست و تو چند صفحه قبل هم اخبار اونرو
گذاشتم .... اما حالا به روز و ماه ریلیز مافیا2 توسط این سایت مشاهده کنید:
ps3
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C.
..................x360
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C
..............................
pc
UK / Continental Europe
09 Oct 2009
United States
05 Oct 2009
Australia
T.B.C.
.................................................. ........
استرالیا که هنوز نا معلوم هست ولی این ماهش خیلی مسخرست فکر نکنم این تاریخی که این سایت گفته درست باشه !!!
چون Q1 قرار است بیاید!!!
اینم لینک این سایت:
.................................................. .........
محمد ه ف
24-06-2009, 16:48
سلام دوستان من یه سوال داشتم که می دونم بقیه هم پرسیدن ولی خیلی سخته پنجاه تا صفحه رو زیر و رو کنم تا جوابم رو پیدا کنم
سوالم:به نظر شما چن وقت بعد از انتشار بازی نسخه فارسیش میاد(حودودآ)
این اصلا ربطی به بازی نداره ما هم چمیدونیم این شرکت ها کی میخوان بازی رو فارسی کنن
تازه پیشنهاد من به تو فارسی نخر چون خیلی بهتره چون ممکنه یکسری تغیییرات تو بازی ایجاد بشه تا داستان بازی رو نفهمی همچنین ممکنه بازی رو سانسور کنن و اون حس اولیه رو از بازی میگیرن و گند میزنن به بازی !!!
من گفتم که فارسی مزخرف حالا شما اجازه بده بازی منتظر بشه تا بعد !!!
Khashayar King
24-06-2009, 17:30
این اصلا ربطی به بازی نداره ما هم چمیدونیم این شرکت ها کی میخوان بازی رو فارسی کنن
تازه پیشنهاد من به تو فارسی نخر چون خیلی بهتره چون ممکنه یکسری تغیییرات تو بازی ایجاد بشه تا داستان بازی رو نفهمی همچنین ممکنه بازی رو سانسور کنن و اون حس اولیه رو از بازی میگیرن و گند میزنن به بازی !!!
من گفتم که فارسی مزخرف حالا شما اجازه بده بازی منتظر بشه تا بعد !!!
سلام دوستان من یه سوال داشتم که می دونم بقیه هم پرسیدن ولی خیلی سخته پنجاه تا صفحه رو زیر و رو کنم تا جوابم رو پیدا کنم
سوالم:به نظر شما چن وقت بعد از انتشار بازی نسخه فارسیش میاد(حودودآ)
اصلا امکان نداره ! (به دلیل وجود استریپ کلاب) چون نمیتونن این بخش رو سانسور کنن 100 % فارسیش نمیاد و مثل ای وی
ممنوع هم میشه !
با تشکر ، خشایار
محمد ه ف
25-06-2009, 21:58
سلام دوستان
من یه سوال دارم یا من دوزاریم کجه یا مشکل از من نیس
من می دونم که هر روز تاریخ انتشار بازی تاخیر می خوره ولی اخرین تاریخی که از انتشار بازی گفته شده رو می خوام من دیگه صبر ندارم بابا من خوره شماره یکش بودم تا حالا 5 بار تمومش کردم
mohammadaliarmin
25-06-2009, 22:06
بابا اینا دیگه کندشو در آوردن فقط بلدن تاریخ انتشار بازی رو عقب بگشن به پست اول نگاه کنید تاریخ انتشارش کی بوده و حالا کی هست!!!!!!!!!!!!
Khashayar King
26-06-2009, 00:20
سلام دوستان
من یه سوال دارم یا من دوزاریم کجه یا مشکل از من نیس
من می دونم که هر روز تاریخ انتشار بازی تاخیر می خوره ولی اخرین تاریخی که از انتشار بازی گفته شده رو می خوام من دیگه صبر ندارم بابا من خوره شماره یکش بودم تا حالا 5 بار تمومش کردم
شک نکن که فصل اول 2010 میاد !
با تشکر ، خشایار
ایول strip club هم داره پس خدا کنه مکانش متنوع تر باشه.
فقط باید تا اومد بریم بگیریم که دیگه جمش نکنن از تو مغازه ها.
اولا بله من گفتم دیده شده تو بازی و تو اسکرین شات ها میتونید ببینید!!!
ولی دوست من زییاد به اون حال و هوا فکر نکن مافیا مثل جی تی ای نیست و خنده بازار و از اینجور مسایل زییاد بهش توجه نمیشه!!!
البته ویتو هم توی داستان یه GF هم داره !!!
اها راستی مگه تو سان اندریس کلوب و خیلی چیزای دیگه نبود پس چرا اون رو ممنوع نکردن یعنی حتی فارسیش کردن نمیدونم !!!
البته بعد ها اونم برای پی اس 2 و پی سی ممنوع کردن ولی مافیا2 ....
Khashayar King
27-06-2009, 11:17
اها راستی مگه تو سان اندریس کلوب و خیلی چیزای دیگه نبود پس چرا اون رو ممنوع نکردن یعنی حتی فارسیش کردن نمیدونم !!!
البته بعد ها اونم برای پی اس 2 و پی سی ممنوع کردن ولی مافیا2 ....
تمام سری gta ممنوع هست به جز نخسه 1 و 2
اون نخسه فارسیش هیچوقت از وزات ارشاد مجوز نگرفت ! و نخواهد گرفت !
100 % ممنوعه !
اینا به call of duty 4 رحم نکردن ! بعد بیان مافیا رو مجوز بدن !؟ بابا اگه هم بخوان فارسیش کنن خیلی کارشون سخت میشه !
google_boy07
01-07-2009, 23:33
تقدیم به شما
با تشکر ازت اما اینا در سایت خودش هستند با این حال اگه به صورت لینک قرار بدی ممنون میشم چون ما دایل اپ هم داریم خواهشا
لینک رو قرار بدید ممنون
google_boy07
04-07-2009, 23:16
اینم چندتا wallpaper برای Desktopشما از mafia2
hshak2006
06-07-2009, 21:57
حالا کی منتشر میشه من با اینکه خودم عاشق سری بازی های gta هستم ولی با شماره 1 مافیا خیلی حال کردم و میخوام هرچه سریعتر بازیش کنم.
حالا کی منتشر میشه من با اینکه خودم عاشق سری بازی های gta هستم ولی با شماره 1 مافیا خیلی حال کردم و میخوام هرچه سریعتر بازیش کنم.
تاریخ انتشار بازی
Q1 2010
:46:
من بازیشو دارم چیز که با عث شده خیلی ازش خوشم بیاد داشتن زیر دست هست که می تونی بهشون دستور بدی چیکار کنن
بعد تو استریپاش هات نداره و همش کول است کسی کدی بلد بزنیم حال کنیم تو مکا ناش یعنی هاتش باز بشه و از اون استفاده کنه
aghamajid1369
09-07-2009, 21:58
من بازیشو دارم چیز که با عث شده خیلی ازش خوشم بیاد داشتن زیر دست هست که می تونی بهشون دستور بدی چیکار کنن
بعد تو استریپاش هات نداره و همش کول است کسی کدی بلد بزنیم حال کنیم تو مکا ناش یعنی هاتش باز بشه و از اون استفاده کنه
پس بازیش منتشر شده؟؟؟ :دي
بابا بازی منتشر نشده که.
این دخترا رو از کجا گیر آوردی شیطون؟؟؟ :دي
الکی گردن بازی ننداز. حالا اشکالی نداره که. برو اون کول ها رو بگیر رو اجاق تا هات بشن و سبزه :دي
ولی خارج از شوخی. شاید داری گاد فادر 2 رو میگی!!!!
milky way
09-07-2009, 22:11
چی رو داری؟ Mafia 2 رو؟ این بازی سال دیگه تازه عرضه میشه.
فکر کنم این GOD FATHER 2 باشه
MAFIA 2 که هنوز نیومده:18:
mf.designing
09-07-2009, 22:54
جالبه god father 2 که همون مافیا 2 شده ، حتما GTA IV هم PES 17 هستش !!! (چه ربطی داشت ، خودم هم نمیدونم !!)
اره دیگه مثل JUST CAUSE 2 که میگفتن جی تی ای 6 !!!!
بابا 4 تا جی تی ای بیشتر نیست این جی تی ای 6 دیگه چیه !!!؟!!؟!!
ویدیو پیش نمایش GameProTV
سلام دوستان
به این تصاویر که از پشت جعبه ی یک بازیه توجه کنید!در پشت جعبه شرکت سازنده بازیهاشو معرفی کرده ولی یکی از بازیها زیاد از حد تو ذوق میزنه(که دورش با بنفش خط کشیدم) مخصوصا اینکه این جعبه مربوط به بازی هست که دو سال پیش عرضه شده!
مافیا 2 !!!
شاهکاری دیگر از شرکت های تولید بازی در ایران آن هم در قرن 21
واقعا جای تبریک داره!!!
بابا ایرانیارو دستکم نگیر مافیا 3 رو هم در دست ساخت دارن:31:همونطور که gta6 دادن بیرون.:46:
اصلا بازی هایی که شرکت هایی ایرانی عرضه می کنن اصلا خریداری نکنید.
mohammadaliarmin
13-07-2009, 13:39
دیدین جدیدا بازی های PS 2 رو چیکار کردن بازی با جلد gta iv میخری توش بازیه true crime هست یا می گیرن یه بازیه قدیمی بر می دارن و رو جلدش میزن 2009 یا 2010 بعدشم فکر کردن مردم خرن ( مثلا میزنن gta vice city 2011):27:
دیدین جدیدا بازی های PS 2 رو چیکار کردن بازی با جلد gta iv میخری توش بازیه true crime هست یا می گیرن یه بازیه قدیمی بر می دارن و رو جلدش میزن 2009 یا 2010 بعدشم فکر کردن مردم خرن ( مثلا میزنن gta vice city 2011):27:
واسه منم شده.رفتم دیدم flash point2 اومده با هزار شادی بازیو گرفتم دیدم بابا بازی اصلا ربطی نداره مال 2002 بود:31:
milky way
13-07-2009, 21:18
هنوز این بازی رو برای PC کنسل نکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
چرا بعضی از سایتها دارن این بازی رو می فروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
milky way
13-07-2009, 23:10
چرا بعضی از سایتها دارن این بازی رو می فروشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خالی بندیه همون نسخه اول رو یکم تغییر دادن، به اسم نسخه دوم میفروشن.
نخرید خوب :19:
بابا این همون مافیا 6 سالپیشه پچ اضافه کردن دارن پول مردم رو جمع میکنن
Khashayar King
15-07-2009, 18:29
سلام امروز تو DBD شماره 19 یه تریلر از این بازی بود ! واقعا عالی بود درسته از گیم پلی نبود ولی معلوم بود که Real-time بود !
در یک کلمه » عالی« بود! واقعا زیبا بود ! ولی نمیدونم چرا حس میکنم انفجارات یکمی ضعیف هستن ! یعنی مثل IV نیست ! البته
نمیخوام مقایسه کنم ! ولی خوب تنها چیزی که اعصابمو خرد میکنه همینه ! ولی در کل بازی عالیه !
راستی » این بحث فروش مافیای 2 رو تموم کنید ! تمام گیمر ها چشاشون بازه گول نمیخورن !(ما ختم روزگاریم! :دی)
با تشکر ، خشایار
این مافیا2 که میفروشن در اصل پچ هایی هست که بهش اضافه کردند !!!
و اینکه ما تریلر ها رو که خیلی وقته دیدیم اما همچین هم ضعیف نیست فیزیک بازی در هنگام انفجارات که خیلی خوبه !!!
این مافیا2 که میفروشن در اصل پچ هایی هست که بهش اضافه کردند !!!
و اینکه ما تریلر ها رو که خیلی وقته دیدیم اما همچین هم ضعیف نیست فیزیک بازی در هنگام انفجارات که خیلی خوبه !!!
بابا بازی که خیلی عالیه.به نظر من بهترین بازی خواهد بود.فیزیک و گرافیک جدای داستان عالی هر دو با جزئیات بالا طراحی شدن.
milky way
17-07-2009, 12:16
GameSpot یک GamePlay طولانی 15 دقیقه ای از این بازی قرار داده جالبه ببنید:
sina1100
17-07-2009, 18:22
GameSpot یک GamePlay طولانی 15 دقیقه ای از این بازی قرار داده جالبه ببنید:
دانلود کردم! فقط میتونم بگم "شگفت انگیز" !
دوستان جدید ترین تریلر
منبع:سیمز47
SIMON137
18-07-2009, 18:15
این از اون بازیهاست که خیلی قشنگه ولی تا بیاد ، استخون آدم تو گور می پوسه ، .... قضیه اش شده مثل کانوکشن
نه شده عین آلن ویک که تازه اخرشم اومدن گفتن شاید برای پی سی نیاد !!
به هر حال یکی از دلایل تاخیر این بازی ساخت موتور بازی بوده که خود 2کی گیم هم اون رو تایید کرده !!!
نه شده عین آلن ویک که تازه اخرشم اومدن گفتن شاید برای پی سی نیاد !!
به هر حال یکی از دلایل تاخیر این بازی ساخت موتور بازی بوده که خود 2کی گیم هم اون رو تایید کرده !!!
امکان نداره واسه پی سی نیاد.فکرشم نکن.مثل اینکه بگی cod mw2 واسه پی سی نیاد.مگه میشه؟
منم نگفتم واسه پی سی نیاد گفتم که سپوردن به مایکروسافت یعنی هرچی اون بگه رمیدی هم میگه چشم !!!
......
من منظور مافیا2 نبود اشتب نگیری.
amin 2010
18-07-2009, 23:22
اقا این چه صیغه ای هست؟؟؟تو هر تاپیک یکی میاد می گه این بازی شاید برای pc نیاد بقیه هم میان پست می دن که نه حتما می اد.غلط می کنن نیاد .بابا بی خیال این بحثا شین لطفا
اون دوستمون اشتباه کرد من یه چیز دیگه گفتم فکر کرد درباره مافیا 2 گفتم
این بازی رو در ماه وال2010 خواهیم دید برای 3 پلتفرم 360 پی اس 3 و پی سی
google_boy07
27-07-2009, 13:34
احتمال عرضه بازی در25 سپتامبر برای PS3 و XBOX................
منبع :
mohammadaliarmin
27-07-2009, 22:57
ببخشید دوستان امکان داره بازی با تاخیر برا پی سی عرضه بشه
دوستان هنوز تاریخ دقیق انتشار مشخص نشده ؟؟
بابا مردیم از بس تو خماری مونیدم.
resident_evil
12-08-2009, 12:51
دوستان هنوز تاریخ دقیق انتشار مشخص نشده ؟؟
بابا مردیم از بس تو خماری مونیدم.
Q1 2010 منتشر میشه ! 3 ماه اول 2010
البته اگر شرکتش هوس کنه که مثلا بازیشو یه وقتی DX11 بزنه برای PC اون موقع ممکنه باز معادلات عوض بشه ! البته اگر بازیها اینطوری DX11 بشن اصلا بدرد نمی خورن چون پایه و اساس بازیشون روی DX9 , Dx10 بنا شده !
ali_disslove
12-08-2009, 16:29
از ترينر جنرال كه گذاشتيد چه جوري استفاده كنم ؟
grand theft auto
12-08-2009, 16:41
خبر خیلی خوبیه.
من مافیا 1 رو داشتم خیلی خیلی خیلی داستانش عالی بود.حیف که نتونستم تمومش کنم چون اون مرحله که باید میرفتیم توی کشتی یکیو میکشتیم نمیدونستم چکار باید بکنم تا بتونم برم توی کشتی.
amir_rafie
12-08-2009, 18:59
خبر خیلی خوبیه.
من مافیا 1 رو داشتم خیلی خیلی خیلی داستانش عالی بود.حیف که نتونستم تمومش کنم چون اون مرحله که باید میرفتیم توی کشتی یکیو میکشتیم نمیدونستم چکار باید بکنم تا بتونم برم توی کشتی.
در يکی از خانه های اطراف کشتی ، يک لباس ملوان بود، اونو ميپوشيدی و ميرفتی توی کشتی ،،،،
دوستان اینم پیش نمایش خودم که در چند سایت دیگه گذاشته بودم ولی حیفم اومد اینجا نذارم !!!
به نام خدا
اسم بازی : مافیای 2
نام سازنده : ( 2کی.چ ک)
انتشار دهنده : ( 2کی.گیم )
سبک بازی : اکشن اپن ورلد
ژانر : سوم شخص
موتور بازی : ایلاژن انجین
پلتفرم : پی.سی , پی.اس.3 , ایکس باکس 360
تاریخ انتشار : 2010
سن بازی : +17
.................................................. ......
در سال 2002 بود که ما شاهد بازی فوق العاده مافیا1 بودیم اما حالا شاهد بازی شاهکار مافیا2 هستیم!!
اما شروع داستان از نمایشگاه GC2007 شروع شد که اعلام شد این بازی در حال ساخت هست !!
اما نکته مهم برای دیر ساخته شدن این بازی موتور قدرتمند بازی هست که از پایه و از نو دوباره ساخته شده چون موتور مافیا1 یعنی LCS3D مشکلات زییادی مثل لودینگ های طولانی عدم رندرینگ درست تصاویر و باگ های گرافیکی وحشتناکی بود !!
.................................................. ..........
اما در موتور بازی مافیا2 یعنی Illussion engine که یک موتور از نو ساخته شده هست و قدرت خیلی بالایی داره شما میتونید در بازی شاهد گرافیک بالای بازی و همچنین فیزیک قابل قبول بازی در هنگام انفجارات باشید !!
این موتور به خوبی تکستچر ها و سایه ها و نورپردازی ها رو به نمایش میده و بدون هیچ مشکلی میتونید از این بازی لذت ببرید !!
نکته قابل توجه این هست که موتور بازی برای بازی های free romming هست یعنی به این صورت که در طول بازی شما هیچ لودینگی نخواهید دید وفقط در اول بازی 1 بار عدم لود انجام میگیرد !!!
همچنین این موتور در هسته خودش 1 موتور فیزیکی و یک موتور گرافیکی داره!
Illussion engine از دایرکت اکس9 در اکس پی و دایرکت اکس10 در ویستا پشتیبانی میکند !!
..................................
گرافیک و فیزیک:
در بازی شاید اولین چیزی که جلب توجه بکند گرافیک فوق العاده بازی هست که بسیار عالی کار شده !! تکستچر ها خیلی طبیعی هستند و سایه به طور خیلی دقیقی کار شده و برای مثال با تغییر زاویه نور خورشید حالت سایه ها تغییر میکنه !!!
همچنین فیزیک بازی رو میتونید در هنگام انفجارات مشاهده کنید که همه چی به طور دقیق متلاشی میشود..
حتی هنگامی که بین 2 ماشین یه برخورد کوچیک انجام میشه حرقه ای زده میشه و خراش کوچیکی در روی بدنه ماشین پدید می اید !!!
.................................................. ............
شهربازی:
اسم شهر بازی EMPIRE CITY هست که به بندر EMPIRE هم معروف هست این شهر نسبت به شهر بازی اول فوق العاده بزرگتر شده و جزئیات زیادی رو در خودش داره شما میتونید جزئیات شهر رو مشاهده کنید از کار های زورمره ی مردم در شهر و کفاشانی که کفش های مردم رو تمیز میکنند و گداهای ولگرد و روزنامه فروشان ! ماشین ها و وسایل نقلیه و همچینن برج های دلخراش این شهر گرفته تا زباله های توی سطح شهر و سگ های ولگردی که در سطح شهر هستند رو مشاهده بکنید!!
این شهر از شهر نیویورک و سان فرانسسکو شبیه سازی شده هست!!
Pavel Cizek طراح شهری که مافیا 2 در آن می گذرد درباره ی دنیای بازی توضیح داد.مطلبی که برای هواداران این بازی خوشایند است این است که شهر بازی،2 برابر Lost Heaven،شهر شماره ی اول وسعت دارد و چیزی در حدود 2.5 مایل مربع فضا در اختیار شماست که می توانید در آن گردش کنید.البته در ابتدای بازی.شهر مافیا 2 دارای مناطق برجسته ای از قبیل بنایی مشابه عمارت Empire State است که از هر نقطه ای از شهر قابل رویت است و یک مکان نمای مناسب به شمار می آید.
Cizek دوربین بازی را به داخل شهر وارد می کند و در حین اینکه آن را به آرامی در امتداد آپارتمان هایی که آفتاب به زیبایی بر آنها تابیده است حرکت می دهد به عمق وسایل کنار جاده ای اشاره می کند.حصارها،سطل آشغال ها،ماشین های از کار افتاده،پنجره هایی با مدل های منحصر به فرد،مغازه دارانی که مشغول چپاول مشتریانشان هستند(!)،خروجی های مربوط به آتش سوزی که با دقت زیادی طراحی شده و تعداد بسیار دیگری از این جزئیات که بخش زیادی از آنها تخریب پذیر است هنرمندی طراحان را نشان می دهد.
Cizek زمان بازی را از روز به شب تغییر می دهد تا نشان دهد که چگونه پنجره های خانه ها به صورت تصادفی و به خاطر روشن و خاموش شدن چراغ اتاق ها توسط ساکنین،از داخل روشن و یا تاریک می شوند.شاید این موضوع خیلی بی اهمیت به نظر برسد اما بدون شک در مستحکم تر کردن باورپذیری دنیای بازی نقشی ولو اندک ایفا خواهد کرد.هدف خلق شهری است که تکمیل کننده ی جنبه های داستانی قوی بازی باشد.به کمک جزئیات ریز این چنینی،2K Czech قصد دارد باورپذیرترین و زنده ترین شهر تاریخ بازی های کامپیوتری را بسازد.
با دقت در همین cutscene سینمایی آغاز بازی متوجه می شوید که بازی از دوربین سینمایی گرفته تا صداگزاری فوق العاده ی آن القا کننده ی جو یک فیلم مافیایی فوق العاده است به طوری که می توان مافیا 2 را به فیلم هایی چون رفقای خوب(Goodfellas) مارتین اسکورسیزی و پدرخوانده(Godfather) فرانس فورد کاپولا ارجاع داد.شما Vito را دارید که شخصیت باهوش داستان است و Joe را دارید که شخصیت بی رحم آن است؛گانگسترهای تیپیک بلندپروازی که تقدیرشان،درگیر شدن در نزاع بین دو خانواده ی مافیایی رقیب است.بازی پر از قسم خوردن هاییست که هم خنده دار و هم هوشمندانه است و تکمیل کننده ی متن محکم و سنگین بازیست که توسط Vavra(لید دیزاینر مافیا 2) نوشته شده.Vavra نویسنده ی متن مافیا نیز بود پس خوب بودن متن مافیا 2 نیز تضمین شده است.
ایشون بیان کردند داستان بازی مافیا1 حدود 400 صفحه بود اما داستان این نسخه به حدود700 صفحه هست که این تضمین کننده داشتان غنی تر بازی نسبت به نسخه اول بازی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dan Vavra
نویسنده 2 نسخه بازی
.................................................. .........................
داستان بازی:
داستان بازی:ویتو یک سیسیلی اصل هست که از بچگی تو امریکا بزرگ شده و در خانواده فقیر اون همیشه دوست داشته که واسه خودش کسی باشه و شخصیتی داشته باشه ولی وقتی به دزدی مشغول میشود دستگیر میشود اون زمان هم نیتونستید داوطلبانه به جنگ برید که ویتو همچین کاری رو میکند وقتی هم از جنگ برمیکردد به کمک دوست خود یعنی جو که یه خلاف کار بزرگ هست برمیگردد !!!
بعد از این ماجرا به مرور ویتو و جو توسط شخصی به نام هنری وارد گروه های مافیایی میشود چیزی که ویتو همیشه ارزوش رو داشت !!! و حالا باید ویتو خودش رو به خانواده ثابت بکنه و عضو خانواده میشه و مقامش به مرور
بالاتر میرود !!!
...........................................
...........................................
ابتدای بازی:
گفتیم اغاز بازی بسیار سینمایی هست!!!
.در یک ایستگاه قطار،لوکوموتیوی توقف می کند.چند لحظه بعد سربازی با سر و وضعی مرتب از لوکوموتیو خارج می شود.این Vito است،کارکتر شما.کسی که رفتن به جنگ را به زندانی بودن به جرم یک خلاف جزئی ترجیح داده.
حال او فقط بعد از یک ماه،به خاطر بستری شدن در بیمارستان در زمان جنگ به خانه بازگشته است هرچند که جنگ نیز در آخرین روزهای خود به سر می برد.همینکه Vito ایستگاه قطار را ترک می کند،مردی تنومند که بارانی ای بر تن و Tribly بر سر دارد او را ملاقات می کند.این مرد،دوست دوران کودکی Vito و شریک خلافکار او Joe است.
Vito از Joe درباره ی اینکه چگونه از آمدن او اطلاع داشته سوال می کند و Joe در جواب می گوید:"من خبرچین های خودمو دارم".اگر عنوان بازی شما را در جریان نگذاشته باشد،رفتار مشکوک Joe شما را در جریان بازی قرار خواهد داد_مافیا 2 بازی ای درباره ی خلافکارها،اخلاقیات سوال برانگیز و "ارتباطات" است.همینکه Joe و Vito ایستگاه را ترک می کنند دو مأمور پلیس با سوء ظنی احتمالی آنها را زیر نظر می گیرند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .............................
همونطور که میدونید بازی اوپن ورلد هست یعنی شما ازادی زییادی در شهر دارید به اون صورت که شما میتونید هم ماموریت های اصلی بازی رو انجام بدید و هم به گشت و گذار در شهر بپردازید !!
بازی نو اوری های زییادی دارد برای مثال ماشین های دهه های 40 و 50 به خوبی وفوقالعاده طراحی شده اند و همچینن هنگامی که شما سوار ماشین میشوید هم سرعت سنج و هم مقدار سوخت وسیله نقلیتون مشخص میشه که این در نوع خودش جالب هست و هر ماشینی سوخت محدودی داره و شما باید به محل سوختگیری بروید که در اونجا باز هم با عمل جالب تری برخورد خواهید کرد و اون این هست که سایر مردم هم در اونجال مشغول بنزین زدن هستند و شما باید منتظر بمانید !!
.................
همچنین ماشین های شما بعد از مدتی کثیف میشوند و شما میتونید به کارواش هی موجود در شهر بروید!!!
شما میتونید صندوق عقب ماشینتون رو باز کنید و در ان اسلحه و حتی جسدی رو پنهان بکنید !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماموریت ها :
مأموریت ها شباهت زیادی به شماره ی اول دارد و به اندازه ی GTA حالت sandbox ندارد.در عین حال شما آزادید که به هرجایی از شهر که می خواهید بروید و می توانید به هر نحوی که می خواهید قانون شکنی کنید.با تجاوز از سرعت مجاز،پلیس به شما دستور توقف خواهد داد و چنانچه کلت 1911 ی خود را به رخ آنها بکشید،به تمامی واحدها دستور دستگیری شما را صادر خواهند کرد.
این بار دیگر تنها پلیس ها لازم نیست که شاهد خلافکاری شما باشند تا به دردسر بیفتید.حتی مردم عادی نیز می توانند به وسیله ی تلفن یا خطوط رادیویی خلاف شما را گزارش دهند.وقتی گزارش داده شد،پلیس به دنبال شخصی با مشخصات شما و یا خودرویی که آخرین بار با آن دیده شده اید خواهد گشت.راه حل در یک چنین مواردی این است که یک دست لباس تازه برای خود بخرید و یا شماره پلاک ماشین خود را تغییر دهید.
چنانچه در منطقه ای از شهر جنایات و خلاف کاری ها ادامه پیدا کند،شهردار شهر وادار خواهد شد که در آن منطقه،نیروی پلیس بیشتری را بگمارد که زندگی مافیایی(mafioso!!) شما را به خطر خواهد انداخت.در یک چنین شرایطی بهترین کار این است که به شهردار رشوه دهید تا پلیس های منطقه ی مذکور را تا حدی کاهش دهد که برای شما قابل اداره کردن باشد.
سیستم اعتبار(respect) نیز برای بازی تعبیه شده است که در تمامی بازی روی HUD به نمایش در می آید.در این مورد 2K Czech توضیحات چندانی نداده است اما به نظر می رسد که این سیستم با رابطه ی شما با دو گروه مافیایی رقیب در شهر ارتباط داشته باشد.2K Czech فقط همین قدر درباره ی اعتبار توضیح داده که کشتن بیگناهان اثر منفی روی اعتبار شما خواهد گذاشت و سطح اعتبار پایین Vito،مصادف خواهد بود با "مرگ مافیایی" او[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نکته قابل توجهه این هست که دربازی برای هر ماموریت زمان و اب و هوای مشخصی رو تایین کردند برای مثال مراحل اولیه بازی در هوای برفی انجام میشود اما بعد از ان دیگر هوای برفی رو شما مشاهده نخواهید کرد.
.................................................. ............................
در یکی دیگر از cutscene ها،Mikey،Joe مکانیک را به Vito معرفی کرد که همان نقشی Ralphie را در بازی ایفا می کند.وظیفه ی Mikey محافظت از اتوموبیل ها،تعمیر آنها و آماده کردن آنها برای مأموریت های شماست.برخلاف شماره ی اول،شما از همان ابتدا قادر هستید که هر ماشینی را یا از طریق یک مینی گیم باز کردن قفل ماشین و یا از طریق شکستن شیشه ی پنجره ی جلوی اتوموبیل،pick lock کنید.
اتوموبیل ها محکم تر و رانندگی با آنها لذت بخش تر از مافیاست و فیزیک جدید به کار رفته به شما اجازه می دهد که در مدت زمان کوتاهتری ترمز کنید.ترافیک به طور کلی شدیدتر از شماره ی اول است و اتوموبیل ها از تنوع بیشتری برخوردارند.مدل سازی آسیب های وارده به اتوموبیل ها نیز تغییر کرده است و در مافیا 2 آسیب های وارده به اتوموبیل بسیار جزئی تر از مافیا نمایش داده خواهد شد.همچنین به گفته ی 2K Czech تعقیب و گریز اتوموبیل ها که در شماره ی اول نیز دیده می شد در مافیا 2 هیجان انگیزتر است.
رانندگی بسیار در این بازی واقعی هست و شما میتونید فیزیک بالای بازی رو هنگام برخورد ماشین ها به بکدیگر ببینید !!!
اما همین امر باعث میشود که رانندگی مثل بازی های جی تی ای هیجان انگیز نباشه اما نکته مهم واقعی بودن آن هست !!!
نکته قابل توججه این هست که شرایط رانندگی در شرایط مختلف اب و هوایی تغییر میکند برای مثال در هوای برفی رانندگی کمی دشوارتر میشود و ماشین کمی لیز میخورد و شما برای هدایت ان باید بیشتر تلاش بکنید!
.....................
خلاقیت فوق العاده دیگر بازی این هست که اگر شما از چراغ قرمز رد بشیبد یا با سرعت زییاد رانندگی بگنید و پلیس شما رو ببند به دنبال شما میاوفتد وشما رو جریمه میکند!! شاید خیلیا بگید که زیاد خوب نیست اما برعکس یه نکته جالب برای واقعی شدن بازی هست و ما هم همین رو می خواهیم !!!
...............................................
شما در عکس زیر میتونید به کی از تعقیب و گریز های بازی رو تمشا کنید که بسار هیجان انگیز هست و اما شما میتونید ببنید که سایه ها چقدر حجمی و دقیق هستند !!
تفنگ بازی!
اگر محیط جزئی مافیا 2 شما را مات و مبهوت کرده است باید یادآوری کرد که مافیا 2 هنوز مثل شماره ی اول،یک شوتر است.بنابراین در طول بازی عده ی کثیری را باید بکشید.آزادی زیادی که 2K Czech در اختیار شما می گذارد به شما این امکان را می دهد که در هر جایی ایجاد درگیری کنید و هر مغازه ای را به خاک و خون بکشید و به همین منظور سازندگان صحنه ای را نمایش دادند که در آن Vito در یک آبجو فروشی تیراندازی به راه انداخت.
به گفته ی 2K Czech مبارزات بدون اسلحه(hand to hand) نیز در مافیا 2 وجود خواهد داشت.وقتی گلوله تمام شود آن وقت اشیایی مانند بطری برای حمله به دشمنان به کار شما خواهد آمد.بطری در ابتدا به عنوان یک چماق قابل استفاده است و پس از شکسته شدن،به وسیله ی خوبی برای بریدن صورت دشمنتان تبدیل خواهد شد.2K Czech نشان داد که در صورت کوبیدن یک بطری بر سر شخصی،بطری به سرعت به تلی از شیشه خرده تبدیل می شود.
سیستم ایمنی:
سیستم جان و ایمنی در مافیا2 عین جی تی ای نیست و شما اگر زییاد تیر بخورید صفحه قرمز میشه و باید یه کدت کاور بگیرید تا اوضاع درست بشه!!
......................................
سیستم آب و هوا:
سیستم اب و هوا در بازی حالت دینامیکی نداره یعنی مثل جی تی ای شب و روز نمیشه یا ساعت خاصی نداره اما نه این هم یه نکته + چرا؟
چون شاید یکی از ماموریت ها واقعا در هوای برفی و در هنگام شب اتفاق بیوفته و در اون شرایط میتونه حس رو به بازی کننده منتقل بکنه و اون رو در اون شرایط قرار بده !!!
........................................
صداگذاری و موسیقی:
کسانی که مافیا1 رو بازی کردند میدونند من چی میگم در اون بازی موسیقی بازی فوق العاده بود و واقعا جو جالبی رو در بازی به وجود میاورد اما نگران نباشید شما شاهد صداگذاری های دقیق و موسیقی عالی در حین بازی خواهید بود !!
کار موزیک بازی بر عهده ی اقای matus siroky می باشد !!
.............................................
هوش مصنوعی :
درسته بازی هنوز منتشر نشده و نمیشه در این مورد چیز زییادی گفت اما 100 درصد تو این موضوع عالی کار شده شما میتونید از کار هایی که مردم در سطح شهر انجام میدهند برای مثال باهم حرف میزنند سیگار میکشند و روزنامه میخونند و .... رو شاهد باشید
هنگامی که تصادف بین ماشین ها صورت میگیره هر دو از ماشین پیاده می شوند و در صورت لزوم پلیس می اید
یا هنگامی که شما خلافی انجام میدهید یا ماشینی رو می دزدید مردم میتونند به پلیس اطلاع بدهند و شما برای فرار از دست پلیس میتونید یا لباس خود رو عوض کنید یا برید به تعمیرگاه و رنگ ماشین رو تغییر بدید!!
پلیس ها بسیار دقیق شدند اما نکته جالب اینه که شما از دست پلیس های چاق به راحتی میتونید فرار بکنید !!!
.................................................. ...
نکته مهم در بازی پول هست که یکی از ارکان اصلی بازی می باشد !!
پس به این نکته توجهه داشته باشید !!!
.................................................. .........
اسلحه ها :
در بازی شما میتونید از اسلحه های مختلف و گوناگونی استفاده بکنید که هیجان بازی رو بیشتر از همیشه میکنه !!!
لیستی از اسلحه ها رو براتون اماده کردم :
MG-42
Caliber - 7,92x57
Weigth - 11,6 kg (gun) + 20,5 kg (Lafette 42 trpod)
Length - 1219 mm
Length of barrel - 533 mm
Feed - belt
Rate of fire - 1200 - 1500 rounds per minute
MP-40
Caliber: 9x19mm Luger/Para
Weight: 4,7 kg loaded, 4,03 kg empty
Length (stock closed/open): 630/833 mm
Barrel length: mm
Rate of fire: 500 rounds per minute
Magazine capacity: 32 rounds
Effective range: ca. 100 meters
.................................................. ....
Browning - SFS
Calibre: 9 mm
Length: 197 mm
Barrel length: 118 mm
length of rifled part: 100 mm
number of grooves: 6
direction of twist: right
Height (without sight, loaded): 127.5 mm
Width (with stocks): 36 mm
(without stocks): 25.5 mm
Weight (with empty magazine): 0.9 kg
o (with loaded magazine): 1.060 kg
Capacity of magazine: 13 cartridges
Modes of fire: Single action
Muzzle velocity: 350 m/s
v. 12.50: 340 m/s
muzzle energy: 50 kgm
.................................................. ...............
Sten Mark-V
Caliber - 9x19mm
Weight, empty - 3,86 kg
Length - 762 mm
Barrel length - 196 mm
Rate of fire - 600 rounds per minute
Magazine capacity - 32 rounds
Effective range - 150-200 meters
.................................................. .................
Thompson
M1921 model
Caliber - 45ACP
Weight, empty - 4.69 kg
Length - 830 mm
Barrel length - 267 mm
Rate of fire - ~ 1000 rpm
........................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e
MP40
danial_848
15-08-2009, 04:41
به نظرمیاد واقعا شاهکاره!! متن رو خوندم.. مثل اینکه مثل نسخه قبل بیشترین تمرکز رو واقعی بودن بازیه. ولی انگار این یکی خیلی واقعیه انتظار نداشتم اینطوری باشه.
داستان نسخه قبل انقدر قشنگ بود که ادم دوست داره سریع تر بازیو تموم کنه. هر چند اخرش غمناک بود
آقا من كه نسخه يك اين بازي رو 5 بار بازي كردم نسخه دومش هم كه به گفته سازندگان بازي در پاييز 88 عرضه خواهد شد حتما يه شاهكار ديگه از اونها خواهد بود
[quote=grand theft auto;4078179]خبر خیلی خوبیه.
بايد بري جايي همون دوروبر لباست رو عوض كني و لباس ملوان ها رو بپوشي
آقا من كه نسخه يك اين بازي رو 5 بار بازي كردم نسخه دومش هم كه به گفته سازندگان بازي در پاييز 88 عرضه خواهد شد حتما يه شاهكار ديگه از اونها خواهد بود
دوست عزیز تاریخ انتشار بازی Q1 2010 هست
خدا کنه گرافیکش خیلی بالا باشه .
تا الان تریلر ها و اسکرین شات های زیادی ازش نشون داده شده میتونی ببینی دوست من ... فیزیک بازی خوب هست !!!
capitan prise
20-08-2009, 20:39
خدا کنه گرافیکش خیلی بالا باشه .
عزیزان دوستان به جای این حرفها بیایید دست به دعابرداریم
تا این بازی هم مثل godfather2 افتضاح از آب در نیاد :42:
resident_evil
20-08-2009, 20:41
عزیزان دوستان به جای این حرفها بیایید دست به دعابرداریم
تا این بازی هم مثل godfather2 افتضاح از آب در نیاد :42:
شما تریلر های بازی رو ندیدی ؟!
capitan prise
20-08-2009, 21:04
شما تریلر های بازی رو ندیدی ؟!
دیدم ولی از تریلر که چیز زیادی دسگیر آدم نمیشه
تا خودمون بازی رو انجام ندیم نمیشه فهمید بازی چهجوریاس
فک میکنم شما تریلرهایgodfather2 رو ندیدن:46:
amin 2010
20-08-2009, 21:43
تریلر گیم پلی هم هست.اونو ببینی همه چی دستت میاد.
resident_evil
20-08-2009, 22:30
یک عدد Trailer بود 15 دقیقه بود ! دیگه ازین واضح تر ؟!
google_boy07
21-08-2009, 03:43
GC 09: Art of Persuasion Trailer
2 تريلر منتشر شده از اين Mafia II
اين تريلرها مربوط به OpenWorld بودن بازي هست و دو قسمتيه!
قسمت اول
OpenWorld Interview Pt. I
قسمت دوم
OpenWorld Interview Pt. II
وای من که دارم روز شماری می کنم .
دوستان اطلاعاتی در موردش هنوز نیست ؟ مخصوصا سیستم مورد نیازش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milky way
14-09-2009, 14:46
وای من که دارم روز شماری می کنم .
دوستان اطلاعاتی در موردش هنوز نیست ؟ مخصوصا سیستم مورد نیازش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً زوده حداقل یه 4-5 ماهی تا عرضش مونده.
اگه این بازی رو رقیب GTA IV بدونیم، کار سختی در پیش داره. فکر نکم بتونه نمره ی 10 رو بگیره. طراحی چهره و بافت ها و تکچرهاش ضعیف تر از GTA IV ایه.
mes que un club
14-09-2009, 18:01
اگه این بازی رو رقیب GTA IV بدونیم، کار سختی در پیش داره. فکر نکم بتونه نمره ی 10 رو بگیره. طراحی چهره و بافت ها و تکچرهاش ضعیف تر از GTA IV ایه.
با gta iv بابا gta کجا مافیا کجا gta اصلا برای خودش یه چیز دیگه ای هست که من میگم اسمشو باید تو کتاب گینس بنویسن:31:راستی gta iv کلا نمره چند گرفته
CATALONIA
14-09-2009, 20:09
من امروز رفتم cd فروشی محلمون
بهم گفت mafia II تا چند روزه دیگه میاد !!!!
گفت با نسخه ی pc بازی nfs: shift میاد ایا راسته؟؟
من اون موقع داشتم شاخ در میاوردم
milky way
14-09-2009, 20:58
البته این یه حقیقته که Mafia المنت های زیادی رو از GTA الهام گرفته، ولی نمیشه دقیقاً این دو بازی رو با هم مقایسه کرد. Mafia به نظرم خیلی به جنبه ی Action بازی بیشتر اهمیت میده، با این حال برای هر بازی سخته که بتونه حتی یه کوچولو هم جلوی GTA قد علم کنه حتی Mafia.
mohammad_twe
14-09-2009, 21:16
دروغ گفته (این فروشنده ها فقط دروغ بلدن بگن که ادعا کنن همه چی میدونن )
CATALONIA
14-09-2009, 23:06
آره بابا
یارو میگفت resident evil 5 چند ماه دیگه میاد!!!
فقط خدا کنه این مثل پدر خوانده 2 گند نزنه..
mohammadaliarmin
14-09-2009, 23:21
آره واقعا همینطوره من امروز رفتم در یه مغازه و بهش گفتم که بازی batman که داری تقلبیه پدر خودمو در آوردم آخر قبول نکرد راستی من یادم میاد وقتی بازی مافیا 1 رو بازی می کردم اصلا به نظرم اپن ورد نبود و منم تو کل بازی یکبار نشد تو شهر ازاذانه بگردم و کیف کنم مثل gta خداکنه این یکی اینطوری نباشه فقط اینو بگم اگر این بازی یا مکس پین نمره صفر هم بگیرن باز من میخرمشون:31:
Don Thomas
15-09-2009, 05:13
سلام
مدتهاست که منتظر این بازی هستم و مطالب جالب و خواندنی که دوستان زحمت می کشند و در تاپیک قرار می دهند رو با دقت مطالعه می کنم و واقعا که دستشون درد نکنه , خیلی خوب و عالی می نویسند و من و دیگر دوستان رو از آخرین اخبار مطلع می کنند ...:10:
شماره اول از بازی که در یک کلام " محشر " بود ... مطمئنا شماره 2 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی همیشه میگم که هیچ کاری نمی تواند محبوبیت اولین کار رو تکرار بکنه , البته شاید این برای کسانی قابل قبول باشد که سالیان پیش اولین و بزرگترین تجربه خودشون رو با بازی مافیا انجام داده اند ... وگرنه ممکنه شماره 2 برای خیلی ها اولین تجربه باشد ...
خلاصه
بیصبرانه منتظر این بازی هستم , خداکنه با سیستمهای ما اجرا بشه :20:
من امروز رفتم cd فروشی محلمون
بهم گفت mafia II تا چند روزه دیگه میاد !!!!
من اون موقع داشتم شاخ در میاوردم
حرف فروشنده ها رو گوش نده .
هر وقت منتشر بشه تو سایت اعلام میشه .:46:
Toranj_mhg
16-09-2009, 02:11
من پست اول رو خوندم زمان انتشار مشخص نبود می خواستم بدونم ،معلوم شده؟
ضمنا نسخه ی 1 این بازی یادمه دوبله شده بود چیزی هم که تو ذهنم مونده دوبله ی خوب و قوی ای بودو خیلی بهم حال داد! حیف که دیگه بازیا رو دوبله نمی کنند ! (چرا؟) مثلا اگه gta دوبله می شد چقدر بیشتر حال می داد!
king mohammad
18-09-2009, 00:44
دیگه بهتر از این نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محمد ه ف
18-09-2009, 13:04
فقط خدا کنه این مثل پدر خوانده 2 گند نزنه..
نه مطمئن باش دوست عزیز مافیا با نسخه شماره یکش خودش رو تو قلب همه جا کرد
عین GODFATHER نیس یه شبه گند بزنه به همه چی
صددرصد یه بازی بی نظیر رو خواهیم داشت
من پست اول رو خوندم زمان انتشار مشخص نبود می خواستم بدونم ،معلوم شده؟
ضمنا نسخه ی 1 این بازی یادمه دوبله شده بود چیزی هم که تو ذهنم مونده دوبله ی خوب و قوی ای بودو خیلی بهم حال داد! حیف که دیگه بازیا رو دوبله نمی کنند ! (چرا؟) مثلا اگه gta دوبله می شد چقدر بیشتر حال می داد!
Q1 2010 ....
نه دوست من بازی که بیاد از اول دوبله نمیشه که ... تازه اگه بازی رو ارشاد گیر بده که 100 درصد هم گیر میده فکر نکنم به طور قانونی بتونن دوبله کنن ... تازه به این صورت با زیرنویس انگلیسی کمی دقت کنی داستان بازی جالب تر و قشنگ تر هست تا دوبله شده اش !!!
Abas1100
05-10-2009, 12:51
من که میگم ارشاد به این بازی گیر اساسی می ده و شاید یه چند روزی دیر تر بازی رو با مقدار زیادی سانسور بازی کنیم
من که میگم ارشاد به این بازی گیر اساسی می ده و شاید یه چند روزی دیر تر بازی رو با مقدار زیادی سانسور بازی کنیم
نه فکر نمیکنم چون این بازی مثل GTA نیست که هر جایی پیذا بشه
GTA هم چون تو کلوپ زیاد بازی میشد مورد توجه قرار گرفت
milky way
05-10-2009, 14:21
منم فکر میکنم جو بازیهای ممنوع بشه.
joey jordison
05-10-2009, 15:07
ممنوع!
100 تا بازی را ممنوع کردن ولی بازم بازی کردیم این هم روش!خیلی خیلی راحت هم میشه پیدا کرد بگذارید این چندتا ادم خوشحال تو عالم خود سیر کنن!
100 تا بازی را ممنوع کردن ولی بازم بازی کردیم این هم روش!خیلی خیلی راحت هم میشه پیدا کرد بگذارید این چندتا ادم خوشحال تو عالم خود سیر کنن!
اینم درسته خوده مامر ارشاد میاد میگه داداش یه gta بده واسه بچه ما...
بازی پیدا میشه نگران این حرفا نباید بود...
باید نگران این باشیم که خدایه ناکرده بازی نزنه تو ذوقمون ...
amirpers
05-10-2009, 15:59
طبق تاریخ اولیه قرار بود امروز بیاد که حیف عقب افتاد.
pourya_javani
13-10-2009, 12:43
من امروز که سرچ میکردم فروش اینترنتی این بازی رو دیدم.
آیا راسته؟
به قول این دوستمون مافیا 1 نباشه.
البته گفته بود تضمینی و اگر خلاف اون چیزی باشه که اینجا نوشته پس میگیرن!!
don mohsen
30-10-2009, 15:07
اين بازي به هيچ وجه نيومده!!!
اون يكي شايد همونيه كه خودم دارم!!!تمام ماشين ها جديد شدهاند!لياس تام هم تغيير كرده!زبان انگليسي!و تغيير در بعضي صدا هاي
بازي!!!دست ساز ايراني ها به نام MAFIA 2
تام ؟ اصلا تامی در کار نیست تو mafia II !
Don Thomas
30-10-2009, 19:57
سلام
دوستان لطفا گول این تبلیغات بی شرمانه رو نخورید ...
مافیا 2 حالا حالا ها به بازار نخواهد آمد ... اینها وجدان ندارند و میان همون مافیا 1 رو با دست کاری های غیر مجاز با عنوان مافیا 2 می فروشند :13:
DJ POLESTAR
04-11-2009, 18:27
در جریان E3 امسال 2K دمویی از بازی Mafia II منتشر کرد که بازی بنظر زیبا می آید و ظاهراً کمی حالت مخفی کاری (stealth) هم در بازی وجود دارد که برای کسانی که Uncharted یا GTAIV را بازی کرده اند باید آشنا باشد . ظاهراً شما میتوانید به دیوار بچسبید ، پشت اشیاء پنهان شوید اما تیراندازی ها ممکن است سنگر شما را نابود کند . با توجه به توضیحات رانندگی کمی آهسته در بازی انجام میشود اما نه به اندازه ی شماره ی اول . رادیوی ماشین زمانی که در آن هستید موزیک پخش می کند . شهر بزرگتر و واقع گرایانه تر شده است . در بازی سیستم checkpoint system وجود دارد که مجبور نیستید بعد از باختن بازی را از اول مرحله شروع کنید .
ممنون دوست عزیز که به نکته های کلی خوبی اشاره کردید ...
اما در مورد رانندگی دارای فیزیک بالایی هست و ضربات به خوبی احساس میشه و رانندگی نسبت به جی تی ای کمی فرق داره واقعی تر هست اما هیجان کمتری نسبت به جی تی ای داره ... همچنین خراب شدن بدنه ی ماشین ها خیلی عالی هست ...
اما هیجان کسی میخواد فقط just cause 2 ...
pourya_javani
17-11-2009, 12:20
یه سوال برای من مطرحه! پاییز 88 چه زمانیه؟ و اینکه این دوستان از کجا هیجان رانندگیو اینهارو تجربه کردن؟
اگه دمویی داره بگید تا ما هم بازی کنیم. اگر هم بازی منتشر شده بگید تا ما هم بخریم! :eh:
یه سوال برای من مطرحه! پاییز 88 چه زمانیه؟ و اینکه این دوستان از کجا هیجان رانندگیو اینهارو تجربه کردن؟
اگه دمویی داره بگید تا ما هم بازی کنیم. اگر هم بازی منتشر شده بگید تا ما هم بخریم! :eh:
زمستان 88 تاریخ عرضه هست دقیقاً بازی 26 ژانویه 2010 میاد (هم زمان با عرضه MassEffect بزرگ :king:) یعنی میشه نزدیک 70 روز دیگه.
pourya_javani
17-11-2009, 14:41
خوب پس من روزشمار خودمو راه میندازم. امیدوارم همینطور باشه که میگی!:3:
خوب پس من روزشمار خودمو راه میندازم. امیدوارم همینطور باشه که میگی!:3:
تو IGN اینطور زده، حالا اون موقع یدفعه نیاد بعد بگی تو گفتی تقصیر تو بود.
OpenWorld Interview Pt. II
:5:
من که عکسای بازی دیدم کف کردم گرافیکش خیلی توپ بود
کسی خبری چیزی نداره چه گرافیک و رمی میخواد
Masoud King
23-11-2009, 18:18
من که عکسای بازی دیدم کف کردم گرافیکش خیلی توپ بود
کسی خبری چیزی نداره چه گرافیک و رمی میخواد
سیستم مورد نیازش هنوز گفته نشده!
همچنان منتظر انتشار بازی هستیم.
DJ POLESTAR
06-12-2009, 12:56
مروری بر مافیا
سال 2002 به طورحتم یکی از بهترین و فراموش نشدنی ترین سال ها برای بازی کننده های PC است. در آنسال ها بازی های بی نظیری وارد بازار شدند که هنوز هم در یاد ها مانده اند. بازیهایی که هرچند نتوانستند عنوان بهترین بازی سال را کسب کنند ، اما هنوز هم گروه هایکثیری را می بینیم که در حال پیشروی در باری تا رسیدن به مرحله ی آخر هستند.
یکیاز همین بازی ها ، بازی GTA III بود. این بازی در واقع نقطه ی عطفی در سری بازیهایGTA محسوب می شود. در نسخه ی دوم این بازی ، ایراد های بسیاری وجود داشت. وجوددوربین از دید بالا اساسی ترین مشکل آن بود که کنترل بازی را بسیار سخت می نمود. هرچند که در زمان خودش ، یکی از بهترین بازی های اکشن ماجرایی به حساب می آمد. 4سال پس از انتشار این بازی ، شاهد انتشار نسخه ی سوم آن بودیم. موتور گرافیکی آنتغییرات بسیاری کرده بود و از نو ساخته شده بود. دید آن به حالت سوم شخص در آمدهبود که کنترل آن را بسیار آسان کرده بود. ماموریت های بازی بسیار جذاب و مهیج شدهبود. آزادانه گشتن در شهر ، خرید اسلحه ، داستان جذاب بازی و.... همه و همه دست دردست هم داده بود که GTA III را برترین بازی سال گرداند. اما این اتفاق هرگز برایاین بازی اتفاق نیفتاد و در سبک اکشن هم نتوانس به این عنوان دست یابد. زیرا ازشانس بد ، برترین بازی سال هم سبک GTA بود.
یکی دیگر از همین بازی های معروفی کهدر این سال منتشر شد ، بازی جنجالی Warcraft III بود. بازی ای بینظیر که انقلابی رادر بازی های چندنفره ی تحت شبکه به وجود آورد. داستان بازی جذابیت ویزه ای داشت کهبازی کننده را تا آخر دنبال خود می کشانید. گرافیک بازی و نورپردازی های آن بینظیربود. حتی بازی های استراتزیکی که ماه ها بعد از آن منتشر شدند ، نتوانستند گرافیکیرا در سطح وارکرفت ارائه بدهند. ظرف مدت کوتاهی این بازی به انتخاب اول استراتزیکباز ها تبدیل شد. امکانات و نوآوری های بی سابقه ای که در این بازی وجود داشت (کهمهم ترینن آن قهرمانان بازی اند) باعث شد که هنوز پس از گذشت 6 سال ، تنها انتخاباستراتزیک باز ها برای بازی های تحت شبکه باشد. تمامی این ها باعث شد که این بازیبه عنوان یکی از سه کاندید دریافت جایزه ی بهترین بازی سال شود. هرچند که این بازیبه این عنوان دست نیافت ، ولی در سبک استراتزیک ، به عنوان بهترین بازی سال شناختهشد.
اما در این سال ، بازی ای روانه ی بازار شد که هیچگاه انتظار نمی رفت کهبتواند رقبایی مثل GTA III و Warcraf را اینگونه مغلوب خود سازد. تریلر هایی که ازاین بازی قبل از ورود آن به بازار پخش می شد ، نوید یک بازی انقلابی در سبک اکشن رامی داد. ظرف مدت کوتاهی مافیا به یکی از محبوب ترین بازی های در حال ساخت تبدیل شدو چند ماه بعد با ورود آن به بازار ، محبوبیت خود را کامل گرداند.
شرکت Illusion Softworks که محل آن در کشور چک می باشد ، بازی ای را روانه ی بازار کرد که هر کسبرای یک بار آن را بازی کرد ، آن را به عنوان برترین بازی عمرش بر می شمرد. اینشرکت که کار خود را با بازی Hidden & Dangerous آغاز کرد. بازی ای که می توانیک تجربه ی خوب برای این شرکت به حساب آورد ، اما به زودی از یاد ها فراموش شد و بااستقبال چندان زیادی هم از سوی بازی کننده ها مواجهه نشد. در این بازی ، اولین باربود که از موتور LS3D استفاده می شد. موتوری که توسط همین کمپانی ابداع گردید. اینموتور در این بازی ، مشکلات فراوانی را داشت. لودینگ های بسیار طولانی ، هوش مصنوعیضعیف ، رندر شدن تصاویر بازی با مشکلات فراوان و... باعث شد که این بازی به موفقیتچندانی دست پیدا نکند.
با اعلام ساخت بازی مافیا ، کار بر روی رفع ایرادات اینموتور و بهتر کردن آن نیز آغاز شد. از مهم ترین ایراداتی که در نسخه ی مافیای اینموتور رفع شد ، باگ های گرافیکی آن بود. در بازی H&D باگ های گرافیکی این بازیگاهی اوقات بازی کردن را غیر قابل تحمل می کرد. مثلا رد شدن هواپیما از درون یکساختمان ، فرو رفتن ناگهانی شخصیت بازی در زمین و سقوط به اعماق آن ، رندر نشدنبرخی از تصاویر و یا در هم بر هم شدن تصاویر ، همه و همه ایراداتی بودند که در اینموتور به طور ماهرانه برطرف شدند. هوش مصنوعی بازی نیز تغییرات بسیاری را نسبت بهقبل کرد. علاوه بر این حتی نوآوری هایی نیز در این زمینه در نسخه ی مافیای آن بهوجود آمد. نظیر این نوآوری را در مرحله ی کشتن برادر سرجیو موریلو شاهد بودیم. جزئیات گرافیکی و بافت های آن در نسخه ی مافیا بسیار بهتر شده بود. گرافیکی را کهاین موتور برای نسخه ی مافیا ارائه داد ، در آن تاریخ برای بازی های کامپیوتر بیسابقه بود. فیزیک بازی نیز یکی از عواملی بود که در موفقیت این بازی نقش بسزاییداشت. هرچند که در باز هم در این نسخه شاهد ایراداتی در هوش مصنوعی ، برخی باگ هایگرافیکی و لودینگ های طولانی بودیم ، اما جنبه های مثبت این موتور باعث شدند که LS3D به عنوان برترین موتور بازی ها از سوی بسیاری از سایت های تخصصی بازی هایرایانه ای انتخاب شود.
داستان بازی به طور حتم یکی از اصلی ترین نقش ها را درجاودانه کردن بازی بر عهده دارد. داستانی ترازدی که پایان آن قابل حدس بود ، اماهیچگاه نمی شد وقایع بعد از آن را حدس زد. در این بازی یک خانواده ی مافیایی ،مسائل و مشکلات آنان و حتی مسائل خصوصی شخصیت اول آن به زیبایی به تصویر کشیده میشد. هنوز هم در نظرسنجی ها ، داستان مافیا به عنوان برترین داستان تاریخ بازی هایکامپیوتری انتخاب می شود. با این که در این بازی کشتار و خشونت به وفور دیده می شودو همچنین شخصیت اصلی آن در بازی به یک آدم کش حرفه ای تبدیل می شود ، اما پایانترازدی آن باعث شد که این بازی در بسیاری از کنفرانس های روانشناسی بازی هایکامپیوتری که به بررسی داستان بازی ها می پردازند ، به عنوان بهترین اثر معرفیگردد.
عوامل بسیار دیگری نیز در موفقیت این بازی تاثیر گذارند. بازی ای کهتوانست در تمامی موارد نظیر گرافیک ، هوش مصنوعی ، داستان ، صداگذاری و... رقیبانیمثل GTA وWarcraft را کنار بگذارد. شاید کم تر کسی فکر می کرد که مافیا با ماشینهای کلاسیک آن ، بتواند GTA را با ماشین های مدرن و زیبایش و سابقه ی چند ساله اشدر بازی های کامپیوتری را اینگونه پشت سر بگذارد. اما یک سرمایه گذاری درست ، تیمیکوشا و جدی ، مدیریتی صحیح ، تبلیغاتی مناسب و... همگی باعث شدند که از یک کمپانیناشناخته در کشوری نه چندان قوی در صنعت کامپیوتر (در مقایسه با کشور هایی مثلآمریکا و کانادا) ، بازی ای ساخته شود که در تاریخ بازی های کامپیوتری جاودانه شود. با این بازی بود که شرکت Illusion Softworks جایگاه ویزه ای را در بین بازیکن هایبازی های کامپیوتری به دست آورد و کمکی برای فروش بالای محصولات این شرکت نظیر Vietcong 2 شد.
دو سال بعد از حضور بازی مافیا در بازار ، شایعه هایی مبنی برساخت نسخه ی دوم آن به وجود آمد. این شایعه ها زمانی قوت گرفت که هیچ گاه سازندگانمافیا ، خصوصا دنیل واورا (کارگردان بازی ) هیچ گاه جواب درستی به خبرنگاران در اینباره نمی دادند. حضور مجدد این شرکت در نمایشگاه E3 سال 2004 باعث شد که این شایعهبه اوج خود برسد. علاوه بر این تا قبل از برگزاری نمایشگاه ، مسئولان این شرکتهمواره از اعلام بازی ای که قرار بود به نمایش در بیاید ، طفره می رفتند.در اینجابود که شایعه ی ساخت مافیا 2 به اوج خود رسید. طرفداران بازی مافیا برای رسیدن بهروز افتتاحیه ی نمایشگاه ، ثانیه شماری می کردند. همه ی آن ها منتظر دیدن تریلری ازآن بودند و حتی جشن هایی اینترنتی ای نیز مدیران سایت های بازی مافیا ترتیب دادهبودند. اما نمایشگاه E3 2004 هم آمد و رفت و در آن خبری از مافیا 2 نبود. تنها بازیمعروفی که Illusion Softworks ارائه داده بود ، Vuetcong 2 بود که دو سال بعد منتشرشد. این خبری بسیار نا امید کننده برای مافیا دوستان بود. خبرنگار گیم اسپات هم دریک مصاحبه ی کوتاه با دنیل واورا ، از وی سراغ مافیا 2 را گرفت که باز هم جوابواضحی از وی ارائه نشد.(ما از موفقیت این بازی خوشحالیم و بازی هایی را در آیندهخواهیم ساخت که طرفدارانمان را راضی نگه دارد) به طور حتم هیچ کس فکر نمی کرد کهمافیا 2 ای که انتظار دیدنش را در این نمایشگاه دارند ، با 4 سال تاخیر می توانندآن را در غرفه ی 2k Games مشاهده کنند.
نمایشگاه GC 2007 آلمان ، مسلما یکتاریخ ماندگار در ذهن دوست داران مافیا خواهد بود. 5 سال بود که از تاریخ ساختمافیا می گذشت. طرفداران بازی مافیا با ارائه ی مود هایی از این بازی ، سعی میکردند که جای مافیا 2 را پر کنند.پس از آنکه شایعه های ساخت مافیا 2 در همه ی نقاطدنیا و سایت های خبری فروکش کرد و هیچ کس امیدی به نسخه ی دوم این بازی نداشتنمایشگاه GC 2007 نقطه ی آغازی دوباره برای به راه انداختن تب مافیا شد. شرکت Illusion Softworks با ارائه ی تریلری از این بازی ، این نمایشگاه را در ذهنطرفداران بازی مافیا جاودانه کرد. آنطر که از تریلر بازی پیدا بود ، چند سالی بودکه بر روی ساخت این بازی کار می شد. اما خبر ساخت آن در آن تاریخ اعلام شد تا همگانبرای ورود این بازی به بازار لحظه شماری کنند.
بررسی بازی
شاید اولین چیزی با دیدن تریلر این بازیتوجه همگان را به خود جلب کند ، گرافیک آن باشد. این گرافیک نقطه ی قوت خود را دررفتار و حرکات شخصیت ها ، به خوبی نمایش می دهد. رفتار و حرکات شخصیت های بازی بهطرز باورنکردنی ای واقعی می باشد. در برخی از صحنه های بازی آنقدر گرافیک بازی خوبعمل می کند که دمو های بازی را به فیلم هایی که با دوربین فیلم برداری ساخته شدهاند شبیه می کند تا یک بازی. گرافیک بازی در حالات صورت شخصیت ها خود را به طرزباورنکردنی ای به نمایش می گذارد. هنگامی که شخصیت ها حرف می زنند ، فقط دهان آن هاتکان نمی خورد. بلکه تمام ماهیچه های صورت اعم از ماهیچه های گونه ، ابرو ، پیشانیو... همه با هم عمل می کنند و حالات چهره ی فرد را تغییر می دهند. به همین دلیلرفتار و گفتار شخصیت ها بیشتر به یک فیلم شبیه است تا بازی های کامپیوتری.
درطراحی بازی ، همه چیز مورد توجه سازندگان بازی بوده است. از علف ها وزباله های رویزمین گرفتته تا شخصیت ها و ساختمان های بازی. بافت های گرافیکی بازی بسیار بهواقعیت شبیه اند که بازیکن را مجذوب خود می کنند. برای ساخت چنین بازی ای با رعایتاین همه جزئیات ، دیگر موتور LS3D که در نسخه ی اول از آن استفاده شده بود ،توانایی لازم را نداشت. بنابراین سازندگان بازی با ترکیب تکنولزی بازی های مختلف 2K Games و همچنین با به کار بردن قدرت خلاقیت خود ، موتوری را تولید کردند که جوابگوی تمامی نیاز های آنان و به نمایش دادن جزئیات بازی باشد. بنا به گفته ی سازندگان، قوانین فیزیکی زیادی در بازی به کار برده شده است تا بازی را تا حد امکان ، واقعیتر گرداند.
گرافیک بازی در طراحی وسایل نقلیه هم کم کاری نکرده است. وسایل نقلیهدر بازی اعم از خودرو ها ، ترن های زمینی و هوایی و... همگی از روی نمونه هاییساخته شده است که در دهه های 40 و 50 در خیابان های شهر نیویورک دیده می شدند. درطراحی آن ها تمامی جزئیاتی که خودرو ها را به نمونه ی واقعی اش نزدیک تر کند ،استفاده شده است.
و کلی چیز های دیگر در آن نسبت به نسخه قبل پیشرفت های چشمگیری داشته است.برای مثال :
از نظر GamePlay ، بازی تفاوت هایی با نسخه ی قبلیخود دارد. از جمله مهم ترین آن ها ، استفاده از تکنولوزی شهر بازی Open City دربازی است. در نسخه ی اول ، بازی از چنین تکنولوزی ای بهره نمی برد. بلکه به صورتمرحله ای دنبال می شد. شما باید پس از انجام هر ماموریت به بار سالیاری باز میگشتید تا مرحله ی بعدی را انجام دهید. می توانستید گاهی سراغ لوکاس برتون در زیر پلجولیانو هم بروید تا فن دزدیدن ماشین را از او بیاموزید. اما فرصت چندانی برایآزادانه گشتن در شهر نداشتید. اما در مافیا 2 سعی شده است که آزادی عمل بیشتری بهبازیکن داده شود تا وی بتواند در بازی به گشت و گذار در شهر بپردازد و مکان هایتفریحی و جالبی را که در بازی گنجانده شده است ، کشف کند.
ماموریت ها در اینبازی از راه های مختلفی به پایان می رسند. این روش که مدتی است در ساختن بازی هایاین سبک به کار می رود ، مافیا2 را هم دچار خود کرده است. بازیکن می تواند بااستفاده از روش های مختلفی که مخصوص اوست ، بازی را به پیش ببرد. البته باید در اینکار ، احتیاط را به عمل آورد. زیرا ماموریت هایی که در آینده انتظار او را می کشند، از کار های او در گذشته نیز تاثیر می گیرد.
ماشین دزدی در این نسخه از دیگرمواردی است که بر روی آن تغییراتی داده شده است. ظاهرا برای دزدیدن خودرو ها در اینبازی ، باید باز هم دور از چشم پلیس و مردم ، شروع به ور رفتن با قفل آن ها کنید تابتوانید آن را بکشانید و وارد اتوموبیل شود. این مورد ، یکی از بزرگ ترین نقاط قوتمافیا 1 نسبت به بازی های هم سبک خود نظیر GTA بود که بازی را به واقفعیت بسیارنزدیک تر می کرد. راه های دیگری هم برای دزدیدن خودرو ها در بازی وجود دارد که دراین نسخه برای اولین بار می بینیم و هنوزتوضیحی از سوی سازندگان ، درباره ی آن هاداده نشده است.
در اکثر بازی های این سبک ، خصوصا سری بازی های GTA ، ماشین دزدیدر شهر یک کار بسیار راحتی بود. نگه داشتن یک ماشین در خیابان ، پرت کردن راننده یآن از ماشین ، سوار شدن در ماشین و فرار کردن ، الگوی ساده و تکراری ای برای ماشیندزدی در همه ی بازی های این سبک است. حتی نسخه ی اول مافیا هم از این امر مستثنینیست. اما مافیا 2 قرار است که دیگر به این الگوی غیر واقعی که هیچ گاه در واقعیتبرای یکشخص اتفاق نمی افتد ، پایان دهد. دیگر ماشین دزدی در این بازی به این سادگیها هم نیست. بلکه با اعمال تغییراتی در این زمینه ، سعی شده است که آن را به واقعیتنزدیک تر کنند. هنوز درباره ی این تغییرات ، اطلاعات دقیقی ارائه نشده است ، امامطمئنا آن را در بازی تجربه خواهیم کرد.
وسعت شهر بازی هم دو برابر شهر لاستهیون شده است. وجود مکان های تفریحی که در بازی کشف خواهند شد ، باعث خواهد شد کهشهر از حالت یکنواختی در بیاید. علاوه بر این ، در اطراف شهر ، مناطق روستایی (Country Side) نیز همانند نسخه ی قبلی وجود دارد که به ایجاد تنوع در محیط بازیکمک شایانی کرده است.
در جذاب سازی GamePlay بازی ، جزئیات فراوانی به کار بردهشده است. تمامی خودرو های ، دستگاه ها و... به گونه ای طراحی شده اند که با کیفیتهایی که در دهه های 50 داشتند ، کار کنند. خودرو ها هم مثل نسخه ی 1 متناسب باقدرتشان کار می کنند. بزرگ ترین ایراد بازی پدرخوانده در قسمت رانندگی ، این بود کههمه ی خودرو های بازی ، قدرت مشابهی داشتند و همچنین سرعت آن ها را می توانستیم بهطرز غیرعادی ای بالا ببریم. اما در مافیا 2 سعی شده است که باز هم مثل نسخه ی 1 ،رانندگی را به واقعیت نزدیک تر کند. قدرت خودرو ها ، استارت زدن ها ، باز کردن قفلو... همگی از همتای واقعی خود در دهه ی 50 الگو گرفته اند.
در مورد مواردی چون هوش مصنوعی ، صدا گذاری ، ایراد های بازی و... فعلا نمی توان چیزی گفت. زیرا ازروی عکس ها و تریلر یک بازی ، نمی توان قضاوتی را در این موارد کرد. سازنگان بازیهم تا به حال درباره ی هوش مصنوعی بازی ، اطلاعاتی را به بیرون درز نداده اند. امابه طور قطع می توان گفت که اکنون پس از گذشت 6 سال ، دیگر مشکلات گرافیکی ، هوشمصنوعی و دیگر مواردی را که در نسخه ی اول شاهد آن بوده ایم ، دراین نسخه نخواهیمدید. در این بازی جزئی ترین جزئیات مورد توجه سازندگان بوده است و برای اینکهبتوانند بازی ای را بسازند که توانایی به کار بردن این همه جزیات را داشته باشد ،موتور بازی را از پایه ساختند.
در مجموع ، بازی مافیا2 با تبلیغات زیادی در حالورود به بازار است. بخش اعظم این تبلیغ بزرگ خود را مدیون موفقیت نسخه ی اولش است. با موفقیت مافیا 1 ، 2K Games توانسته است که با بودجهی تبلیغ نه چندان بالا برایاین بازی ، تبلیغاتی را در حد بازی هایی مثل Crysis به کمک طرفداران مافیا برایهمگان ارائه دهد.
در مورد تاریخ انتشار این بازی ، هنوز زمان دقیقی ارائه نشدهاست. تنها اطلاعاتی که می توان در این زمینه به دست آورد ، این است که این بازی درسال مالی شرکت 2K Games وارد بازار خواهد شد. سال مالی این شرکت از ماه نوامبر 2008آغاز و در اکتبر 2009 پایان می یابد و مافیا2 قرار است که در زمانی بین این دو ماهوارد بازار شود. البته احتمال دارد که بازی در اواخر سال 2009و در دوران کریسمس ،وارد بازار شود.
pourya_javani
13-12-2009, 11:48
خبر جدیدی نیست؟؟؟؟:13:
خدا کنه این بار موکول نشه به چند ماه دیگه .
hshak2006
16-12-2009, 15:18
این بازی تا فوریه 2010 میاد .
pourya_javani
29-12-2009, 20:50
دو روز دیگه هم رسما وارد 2010 میشیم! خدا کنه غافلگیر بشیم، و مثل همون موقع که در دست ساخت بودن بازی اعلام نشد، عرضه شدن بازی در هفته اول ژانویه هم اعلام نشده باشه و همگی شاد شیم!:14:
آخ که چه حالی میده! من هیچ بازی نمیکنم و فقط منتظر مافیا 2 هستم!!
تو 90٪ اوقات از هفته سوم و چهارم ژانویه سال مالی جدید شروع میشه برای همین اکثر شرکتها بازیهاشون رو از هفته سوم به بعد عرضه میکنن، کلاً هفتههای اول ژانویه خیلی جزو سال 2010 برای شرکتها حساب نمیشه.
واوو ! گرافيك عكس هاي صفحه ي اول در حد تيم ملي هستش ! خدا كنه بازيش براي X-Box360 با بهترين كيفيت عرضه بشه
درضمن ، يكم توي پست اول اطلاعات بيشتر بزاريد !
كي ميادش ؟
سيستم مورد نياز براي كامپيوترش چيه ؟
دوست من خود بنده اطلاعات خیلی خوبی در این تاپیک گذاشتم اما رد صفحات قبل و به پراکنده هست
اینم از پیش نمایشی که خودم نوشتم میتونی مشاهده بکنی و تشکر یادت نره :
.................................................. .................................................
اعلام شده Q1 2010 بازی ریلیز خواهد شد ! ...
پيش نمايش كه عاليه دست مريزا
من عكس هاي خيلي بيشتري از بازي ميخوام ، از كجا ميشه پيدا كرد ؟
night lord
30-12-2009, 10:59
واوو ! گرافيك عكس هاي صفحه ي اول در حد تيم ملي هستش ! خدا كنه بازيش براي X-Box360 با بهترين كيفيت عرضه بشه
درضمن ، يكم توي پست اول اطلاعات بيشتر بزاريد !
كي ميادش ؟
سيستم مورد نياز براي كامپيوترش چيه ؟
اگه یادتون باشه برای god father II هم میگفتن عجب گرافیکییی !!:18:
اما وقتی اومد من حتی رقبت نکردم برم بازیو بخرم . با اینکه عاشق نسخه یکش بودم.
اینم فکر کنم همینطور بشه .
دوست من سخت در اشتباهی چرا ؟ ... شما ایا تریلر هایی که تعدادشون هم کم نیست و به خوبی داستان و گیم پلی بازی رو نشون میدن رو دیدی که همچین حرفی میزنی ؟.. در ضمن در حال حاضر بازی هایی هستند که از نظر گرافیک خیلی سرتر از مافیا 2 میتونن باشن اما نکته اصلی مافیا 2 واقعی گرایی بازی هست و همچنین داستان قوی و نو اوری هایی که تو کمتر بازی هایی دیده شده است !!!
دوستان این هم چند تا نکته که خوندنش خالی از لطف نیست !
اگر تریلر ها و گیم پلی بازی رو دیده باشید میتونید رفتار واقعی مردم رو در سطح شهر مشاهده کنید تا متوجه بشید که هوش مصنوعی و ... دسته کمی از جی تی ای 4 نداره و مردم بسیار طبیعی عمل میکنند : قدم میزندد میشینند و تو کافه ها حرف میزنن و سیگار روشن میکنن و ... و روزنامه فروش ها و واکسی ها رو میتونید ببینید که مردم ازشون خرید میکنند و کفش های خودشون رو واکس میزنند و ... جزیره liberty به خوبی حال و هوای دهه 40-50 قرن 20 رو منتقل میکنه .
***در سطح شهر سگ های ولگرد هم دیده میشه ...
***در بازی موتور وجود نخواهد داشت که بنظر من مشکلی نیست چون در دهه ی 50 که بازی رخ میده زیاد حال و هوای موتور و ... نیست و در اون زمان موتور زیاد نبوده اما بودنش بهتر بود ! ...
*** نکته دیگر هوش مصنوعی بازی هست که بسیار عالی کار شده به لطف موتور قدرتمند بازی . در این نسخه پلیس ها خیلی باهوش شدند و بسیار سخت گیر مافیا جی تی ای نیست که هر کاری بخواید بکنید طی پادکست های منتشر شده اعلام شده که شما حتی اگر با سرعت خیلی بالایی حرکت بکنید در خیابان یا از چراغ قرمز رد بشید پلیس به دنبالتون میوفته و جریمه میشید !*** اب و هوا حالت Dynamic نداره و در طول داستان بازی و با طی داستان بازی و گذروندن مراحل اب و هوا تغییر میکنه و در اصل در قسمت از مراحل یک نوع اب و هوا حاکم هست که به گفته ی خود 2k ما مخصوصا این کارو کردیم چون میدونستیم در کدوم مرحله کدوم اب و هوا بهتر میدونه حال و هوای و جو بازی رو به فرد بازی کننده انتقال بده !
*** نکته ای هم در مورد ماشین ها : ان ها کثیف میشند و شما میتونید ان ها رو به کارواش ببرید ! ...
در صندوق عقب رو در ماموریت ها و ... میتونید باز کنید و توش اسلحه و .. بذارید (در یکی از
البته از دست پلیس های چاق خیلی راحت میتونید فرار بکنید و این به وضوح اشکار هست ! ...
و در هنگام دزدیدن ماشین مردم به راحتی ماشین رو تحویل نمیدن و مقاومت میکنند و حتی پلیس رو هم خبر میکنند با دادو فریاد و ...
*** نکته قوت دیگه سیستم کاور گیری در بازی هست که به خوبی عمل میکنه و شما در مواقعی که درگیری پیش میاد خیلی راحت میتونید کاور بگیرید ...
*** سیستم سلامتی هم مثل جی تی ای نیست که محدوده ی خاصی داشته باشه بلکه با دیدن آسیب صفحه قرمز میشه و شما باید کاور بگیرید !
***موتور بازی هم برای یک بازی freeromming طراحی شده به همین دلیل شما معطلی برای لودینگ در قسمت های مختلف بازی ندارید مثل سایر بازی های open world ! ...
*** شما میتونید در مواقع اضطراری هرچی دمه دستتون بیاد به عنوان اسلحه استفاده کنید میتونید بطری های نوشابه و .. رو برداشته و به سمت دشمن پرتاب کنید و ...
ماموریت ها باید جسدی رو در صندوق عقب بذارید ! )
ماشین ها سوخت محدودی دارند و باید بعد از مدتی به پمپ بنزین بروید و سوختتون رو پر کنید ! ...
پارکینگ هایی هستند که میتونید در اونجا ماشین خودتون رو رنگ کنید و تغییراتی در ماشین ایجاد کنید و به وسیله ان میتونید پلیس هارو گمراه کنید ! ...
***در هوای برفی که در اوایل بازی میتونید مشاهده کنید رانندگی کمی دشوار میشه و لاستیک ماشین ها در برف لیز میخوره و باید با دقت ماشین رو کنترل کنید ..
همچنین بیان شده که کنترل ماشین بسار طبیعی میباشد و به خاطر فیزیک بالای بازی هست همچون جی تی ای ! ...
***ماشین ها به خوبی تخریب میشوند ....
دوستان در پست های اینده اطلاعات بیشتری در مورد ماشین ها قرار میده و لیست و عکس ماشین ها رو هم قرار میدم فقط تشکر کنید تا دلگرمی برای فعالیت تو این اوضاع داغون انجمن باشه !
ممنون
.................................................. .......................
اين ديگه واقعا شده دنياي حقيقي دمشون گرم ! :18:
البته از دست پلیس های چاق خیلی راحت میتونید فرار بکنید و این به وضوح اشکار هست ! ...
اينجاش چه باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوژه هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این رو هم بگم یکی از دلایلی که منجر به ساخت طولانی این بازی شد و موجب وقفه هایی در ساخت و تمام شدن بازی بشه موتور بازی یعنی Illussion engine که ساختش وقت زیادی برد و یه موتوری است که از پایه نوشته و ساخته شده ! ...
در ضمن اول میخواستن موتور بازی مافیا1 رو تغییراتی درش ایجاد بکنند و این کارو هم کردند تا مافیا 2 رو تحت اون بسازن اما دیدن که نمیشه برای همین تصمیم گرفتن از نو و دوباره موتور جدید Illussion engine رو بسازند ! ...
دوستان تو این اسکرین شات ها به یکسری از نکته های پست بالا و نکته های قبلی پی میبرید :
این همون عکس گاراژی بود که گفته بودم که میتونید در اونجا تغییراتی همچون مثل بازی جی تی ای در ماشین ها به کار ببرید و به این واسطه هم میتونید از دست پلیس ها فرار کنید و ان ها رو گول بزنید :
.................................................. .................................................. ..............
این هم قسمتی هست که vito میتونه لباس هاش رو عوض بکنه که طبق شواهد اعلام شده یکی از راه های مخفی شدن از پلیس ها عوض کردن لباس ویتو هست که در جی تی ای همچین چیزی ندیده بودیم ! ...
این هم لینک اسکرین شات ها برای دوست خوبم Gam3r :
موفق باشید ...
محمد ه ف
01-01-2010, 00:31
سلام دوستان من چن وقت یه بار تو این تایپیک میام
ماشاالله هر دفعه هم ایت 2k هم که تاریخ و می ندازه عقب تر
می خواستم ببینم اخرین تاریخی که واس انتشار بازی گفته کی؟
مر30
Q1 2010 ............HAMIN ELAAM SHODE FAGHAT .............
Vli ehtemale ziyad to january 2010 release mishe ..........
Q1 2010 ............HAMIN ELAAM SHODE FAGHAT .............
Vli ehtemale ziyad to january 2010 release mishe ..........
بعید میدونم ژانویه بیاد، احتمالش خیلی کمه، امروز اول ژانویست.
بله امروز اول ژانویه هست .
خبری هم هنوز نیست .
نسخه بتا این بازی تو تورنت هست به نظرتون دانلود کنم؟
pourya_javani
01-01-2010, 12:18
ضمن تبریک آغاز سال نو میلادی، به اطلاع میرساند مافیا 2 2 روز دیگر توسط شرکت دارینوس روانه بازار خواهد شد!:20:
.
.
.
.
خالی بستم! :31:ولی امیدواریم تو همین روزا بیاد!:11:
sina1100
01-01-2010, 15:38
کمپانی 2K Games تو آخرین مصاحبه شون اشاره کردن که این بازی به احتمال زیاد در بازه زمانی بین ماه می تا جوالی سال 2010 منتشر خواهد شد!! یعنی تا 5 الی 7 ماه آینده . میتونید تو ویکیپدیا ببینید.
کمپانی 2K Games تو آخرین مصاحبه شون اشاره کردن که این بازی به احتمال زیاد در بازه زمانی بین ماه می تا جوالی سال 2010 منتشر خواهد شد!! یعنی تا 5 الی 7 ماه آینده . میتونید تو ویکیپدیا ببینید.
تو IGN هم زده 3 May میاد! پس کلاً Q1 تعطیله.
بله کنسل شد و کمپانی هم اعلام کرده به دلیل ترافیک سنگین بازی هایی هست که در فصل اول 2010 میاد ! ...
بنظرم هم بهتر شد چون بازی هایی که اینجوری دنباله دار هستند باید در زمانی به دور از ریلیز شدن بازی های دیگه ریلیز بشه!
تازه راحت ترم میتونیم بازی کنیم تابستون هست و عشق و حال میترکونیم :دی
............
Strauss Zelnick رئیس کمپانی هم رسما اعلام کرده که در ماه جولای (1 تا 31) خواهد آمد ! ...
محمد ه ف
02-01-2010, 20:34
اقا میشه یکی کلمه ی ریلیز رو واس من Translate کنه:40:
CATALONIA
02-01-2010, 23:34
انتشار ...
كجا . . .
تو كدوم سايت . . .
Big-Boss
02-01-2010, 23:38
كجا . . .
تو كدوم سايت . . .
جواب درخواست پست قبلی بود :دی
این:
اقا میشه یکی کلمه ی ریلیز رو واس من Translate کنه:40:
که میشد:
انتشار ...
CATALONIA
05-01-2010, 15:57
تصاویر جدید مافیا2
روز گذشته شعبه انگلستان سایت اینترنتی گیماسپات اقدام بهانتشار تصاویری جدید از دنباله بازی بسیار محبوب و پرطرفدار مافیا، نمود.
با دقت در تصاویر منتشر شده میتوان به جزئیات مکانیزم بازی و پیشرفتهای خارقالعاده بصری و گرافیکی پیبرد. همانند شماره اول، هوش مصنوعی نیروهای پلیس به بهترین شکل ممکن برنامهنویسی شده است، بهنحوی که در صورت تجاوز از سرعت مطمئنه در هنگام رانندگی، نیروهای گشتی پلیس خودروی شما را متوقف کرده و در صورت بروز درگیری مسلحانه با رعایت کامل تاکتیکهای پلیسی، جهت دستگیری شما اقدام خواهند کرد.
برای اولین بار در بازی مافیا قادر خواهید بود نوع پوشش شخصیت اصلی بازی را مطابق سلیقه خود انتخاب کنید، و همانند عناوینی چون GTA، پدرخوانده و Saints Row فروشگاههایی جهت خرید البسه مورد نیاز در سطح شهر درنظر گرفته شده.
گرافیک و جلوههای بصری خارقالعاده بازی نیز در تصاویر براحتی قابل تشخیص است. انفجارهای مهیب همراه با موجهای انفجار که به زیباترین شکل ممکن طراحی شدهاند، تخریبپذیری محیط در سطح مطلوب، دقت در خلق اشیاء و اجسام موجود در بازی و پوشش و لباسهای شخصیتهای غیرقابل بازی (NPC) که بصورت کاملا دینامیک و پویا طراحی شدهاند تنها بخشی از جزئیات گرافیکی و بصری بازی مافیا2 بشمار میروند:
بهنقل از گیماسپات/ شعبه انگلستان
انگار گرافیک بالایی نداره با این تصاویر که !
pourya_javani
06-01-2010, 11:02
شما چطور از روی این عکسها که تازه کوچیک هم شدن متوجه شدین گرافیک بالایی نداره؟
فکر کنم عکس ملاک مناسبی نباشه! حتما تریلر های بازیو دیدی! پس هیچوقت این حرفو نزن! :46:
برا گاد فادر 2 هم از این چیزا خیلی دیدیم .
اما بعدش که منتشر شد دیدیم که زکی ..:31:
چی میگی؟
God Father 2 که اصلا تصاویرش از بازیش مزخرف تر بود!!:27::2:
joey jordison
08-01-2010, 12:20
اما بعدش که منتشر شد دیدیم که زکی ..
یکی از مهمترین شانسهای کسب عنوان Goty همین Mafia 2 هست!اینکه بازی بدی از آب در بیاد احتمالش فوق العاده کم هست!با این همه وقت و سرمایه که برای بازی کردن یک جورایی محال هست که این بازی بد از آب در بیاد!خودشم که 2K پشت بازی هست و قابل مقایسه با اون EA نیست!
don mohsen
08-01-2010, 17:01
اولا مافيا بازي بزرگيه احترام داره.همين gta تون از همين مافيا 1 تقليد كرد.اگه شما از طرفداراش باشين اقاي xoox هيچ وقت نمي گين زكي.اگه گرافيكش هم پايين باشه ملاك بازي گرافيك فقط نيست كه!
Big-Boss
08-01-2010, 17:31
اولا مافيا بازي بزرگيه احترام داره.همين gta تون از همين مافيا 1 تقليد كرد.اگه شما از طرفداراش باشين اقاي xoox هيچ وقت نمي گين زكي.اگه گرافيكش هم پايين باشه ملاك بازي گرافيك فقط نيست كه!
Grand Theft Auto III
Release date: October 22, 2001
Mafia: The City of Lost Heaven
Release date: August 28, 2002
joe_satriani
08-01-2010, 17:37
از تصاوير بازي مياد كه تركونده از لحاظ گرافيكي!!
من نمیدونم دوستان چرا اینقدر این بازی رو با گاد فادر مقایسه میکنن !!! ... بازی که همش گرافیک و فیزیک نیست!
شما میگی گرافیک و فیزیکش خوب نیست ؟ ... خوب کلی تریلر و اسکرین شات از بازی اومده ! ...
در ضمن شما در گادفادر 2 فقط بزن بکش و گرفتن پول و ... رو داشتی و یک داستان سطحی و تکراری بود که بعد از مدتی بازی کردن خسته میشدید و تمایل به ادامه داستان نداشتید جدا از اینکه گرافیک و فیزیک و هوش مصنوعی هم افتضاح کار شده بود !!!
در ضمن از نظر داستانی بسیار قوی تر از گادفادر هست ! ... و همچون نسخه اول بازی بسیار قوی کار شده ! ...
نکاتی هم از بازی منتشر شده بر همین اصل دلالت میکنه که بازی داره روبه واقعی شدن حرکت میکنه و هوش مصنوعی بسیار عالی کار شده البته از نظر فیزیک نمیتونم بگم از gta 4 بهتر هست یا نه باز باید صبر کرد و دید !!! ...
..........
نکاتی همچون بنزین زدن و کثیف شدن و کارواش رفتن ماشین ها و اگه از چراغ قرمز رد بشید پلیس ببینه تعقیبتون میکنه و ... البته نکته جالبش این بود که حیوانات ولگرد در سطح شهر هم دیده میشوند ! ///
..........
... در شهر liberty همچون در los santos سان اندریس باندهای مختلفی هستند .
..........
در ضمن بازی دارای strip club هست و در نتیجه دارای صحنه هایی هم هست که +17 سال برایش در نظر گرفته شده و Artwork هایی هم منتشر شده که دارای صحنه هایی هستند که اوردندش در این جا جایز نیست کسی خواست بهم بگه :31:
ببخشید دوستان زیادی حرف زدم به زودی همونطور که در پست های قبل هم گفتم نکات بیشتری رو در ادامه پست ها خواهم گفت !
.........
یه نکته ای هم عرض کنم !!! : مدیران خواهشا زحمت بدن به خودشون و اگه میشه نکات و پیش نمایشی که بنده نوشتم و سایر نکاتی که بنده و سایر دوستان عزیزم در طول این چندین صفحه گفتیم برای راحتی خودمون و بقیه ی دوستان به پست اول اضافه کنند ... اگرم شد من خودم لینک های مهم این چندین صفحه رو در اختیارشون قرار میدم ...
..........
اینم هم از artwork زیبا از مافیا 2 که باید زودتر میذاشتم :
محمد ه ف
09-01-2010, 14:58
هم از artwork زیبا از مافیا 2 که باید زودتر میذاشتم :
هان.....:20:.....چی میگه
Translate To FarC
joey jordison
09-01-2010, 15:01
البته نکته جالبش این بود که حیوانات ولگرد در سطح شهر هم دیده میشوند
تشکر بابت پست خوبتون!من این یک تیکه را نشنیده بودم و واقعا تعجب کردم
دوستان مدتی نبودم برای همین با یه خبر داغ اومدم پیشتون !...
مجله امریکایی p la y-b o y در شماره ماه January / February به موضوع جالبی پرداخت!
ناشر مجله با کاری که کرد خیلی راحت تونست کسب درامد بکنه و سوژه خوبی رو انتخاب کرد!
جالب ان است که یه artwork زیبا از مافیا2 در مجله س ک س ی ایتالیا منتشر شد که جنبه تبلیغاتی خوبی هم داشت
این عکس رو میتونید در لینک زیر ببینید :
اما اسم این خانوم زیبا بنظرتون چی میتونه باشه ؟ ...(در عکس میتونید ببنید که عکس این خانوم بر روی مجله play -boy که در درست ویتو کاراکتر اول مافیا2 میباشد دیده میشه و یکی از مدل های مجله هست و این امر باعث شد که خود مجله هم این عکس رو منتشر کنه و ویتو بهش علاقه خاصی داره:31:)
و سوال دیگری که پیش می اید این است که ویتو ظاهرا پول زیادی بدست اورده و از ماموریتی برگشته از پول و اسلحه و مصدوم بودن ویتو مشخص هست ! ...
و من فکر میکنم همونطور که درجه بندی سنی شده بازی برای سنین 15-16 سال مناسب نمیباشد به دلیل
خشونت زیاد و خون ریزی و کشت و کشتار و strip club و زنان n a k e d ...:31:
و البته من فکر میکنم خود 2k همچین artwork رو رسما منتشر نکرده !
پ.ن:البته اون 2 خط اخر منظورم با ایرانی ها نبود !
به نقل از mafiagame
joey jordison
09-01-2010, 16:10
عجب بازی داره خطرناک میشه:31:و البته شیرین:21:
هان.....:20:.....چی میگه
Translate To FarC
دوست من یه fan art هست که برای holiday طراحی کرده بودند !!! ... تو این مدت تی شرت ها و تقویم و ... مافیا2 هم عرضه شدن که تبلیغات خوبی رو برای این بازی میتونه داشته باشه !!! ....
خبرش رو در پست ها بعدی براتون قرار میدم به همراه اطلاعات بیشتر از بازی ! :40:
دوستان درخواستی داشتند بگن .:10:
بچه ها یه سوال ! آیا بچه ها یا افراد کودک هم تو بازی هستن ؟! البته قبلا این سوال رو تو یه بازیه دیگه پرسیده بودم ولی خوب اینجا چی تو این بازی هم بچه ها نقشی ندارن ؟! بچه های دزد و گدا هم می تونن جالب باشن ...
دقیقا به نکته جالبی اشاره کردی خود بچه های فروم بازی هم به همین نکته اشاره کردن البته خود 2k رسما چیزی نگفته در مورد این موضوع و در تریلر هم چیزی دیده نشده ... البته هر چیزی میتونی تو سطح شهر ببینی از ولگرد ها و روزنامه فروش ها و واکسی ها و ... و البته در یه تریلر انالیز کرده بودن یه سگ دیده شده بود توی خیابون و گفتن حیوانات ولگرد هم در سطح شهر دیده میشن که متاسفانه من الان نمیتونم پستش رو گیر بیارم چون ماله 6-7 ماه پیش بود ! ...
.............
تو تاپیک در فروم بازی مطرح شده که احتمالا بچه هم دربازی وجود خواهد داشت البته هنوز 100% تایید نشده و باز باید منتظر ماند و دید ! و میتونی فیلم زیر رو ببینی که خیلی چیز ها روشن میشه به دوستان هم توصیه میکنم حتما فیلم زیر رو ببینن اطلاعات مفیدی رو اقای grace توضیح میده !
....................
نکاتی مهم از بازی MAFIA II که در نمایش GameCom 2009 رونمایی شد توسط آقای Grace :
هم متن زیر رو بخونید و هم فیلم رو ببینید کسانی که قادر به دیدن فیلم نیستن با خواندن نکاتی که خودم از روی فیلم نوشتم همه چی رو متوجه خواهند شد !!!
نکته : پشت سر اقای grace گیم پلی بازی پخش میشه و میتونید ببیند که چقدر بازی طبیعی هست ویتو میتونه بطری بردار و مشروب بخوره بعد میره سراغ در یخچال درو باز میکنه و نوشیدنی میخوره و تمام این کار هارو خودتون میتونید انجام بدید یا خیر !!!
...
مبارزات بسیار طبیعی هستند و فن های مختلفی میشه بر روی دشمنان اجرا کرد !
میتونید ببینید دزدیدن ماشین ها همچون جی تی ای 4 طبیعی هست و ویتو با یه سنجاق مانند با قفل ماشین ها ور میره تا بتونه قفل ماشین ها رو باز کنه و ماشین رو بدزده و شما باید با دکمه gamepad یا کیبرد این کارو انجام بدید !!!(البته همه ماشین ها به این صورت نیست دزدینشون!)
...
در حین رانندگی سرعت سنج نمایش داده میشه که سرعت اتوموبیل رو بهتون نشون میده و همچنین سوخت بنزین هم نمایش داده میشه و هر ماشینی سوخت معینی بنزین داره و قبل از اینکه سوخت تموم بشه باید به پمپ بنزین برید و به ماشین بنزین بزنید !!! .... نقشه بازی در پایین سمت راست نمایش داده میشه !
...
بعد میتونیم ویتو رو ببینیم که همچون در جی تی ای به لباس فروشی رفته و لباس و کت شلوار های جدید به تن میکنه و میتونید هرکدوم رو که خواستید برای خرید انتخاب بکنید !
...
سپس نمایش داده میشه ویتو ماشینی رو به پارکینگی میبره و باز همچون در جی تی ای سان اندریس میتونید رینگ و لاستیک ماشین رو عوض کنید یا ماشین رو رنگ بکنید و تغییراتی در ماشینتون ایجاد بکنید که با تغییر رنگ ماشین میتونید پلیس هارو هم گمراه کنید !!!
...
در ضمن اب و هوا حالت دینامیکی نداره و با پیش رفتن مراحل اب وهوا تغییر میکنه و 2k گفت ما به این دلیل این کارو کردیم تا حس بازی بهتر منتقل بشه برای مثال در اول بازی هوا برفی بعد هوا بارانی و ... که اب و هوا در رانندگی تاثیر زیادی داره !!!
...
در صحنه ای درگیری ویتو با پلیسی رو میبینیم که سیستم سلامتی مثل جی تی ای نیست و با صدمه دیدن صفحه قرمز میشه و شما باید تا مدتی صدمه نبینید همچون در سری cod !
...
فیزیک بازی قابل قبول هست و انفجار ماشین ها طبیعی هست و ماشین ها به خوبی صدمه میبینند !
...
نکته جالبیش اینه اگه شما خلافی کرده باشید و ماشین پلیس در تعقیب شما باشه میتونید جایی مخفی بشید تا ماشین پلیس به راه خودش ادامه بده و شما رو نبینه !!!
...
در ضمن سیستم مبارزات و کاور گیری و ... خیلی بهتر از جی تی ای 4 کار شده !
...
در ضمن به Empire city .... Empire bay هم گفته میشه یعنی خلیج Empire چون این شهر در اصل یه خلیج هم داره به همین دلیل به این اسم خونده میشه !.
دوستان امیدوارم این پست مفید بوده باشه . با زدن دکمه تشکر دلگرمی بدهید ...
Don Thomas
10-01-2010, 08:17
سلام
به طرفداران مافیا :20:
من خودم از اون طرفدارای پر و پا قرص این بازی هستم :46:
اصلا اگه بگم نام کاربریم رو به خاطر ارادت خاص به نام شخصیتاول شماره قبلی انتخاب کرده ام , دروغ نگفته ام .
این طور که هر روز شاهد تصاویر و تبلیغات جدید از بازی هستیم , شرکت سازنده در اون چیزی که قول داده بدون شک موفق خواهد بود . و اون قول چیزی نیست جز :
ما می خواهیم بازی کنندگان , خود تجربه ی شرکت در یک فیلم مافیایی و حضور در همون حس و حال رو , کسب کنند .
شماره قبلی که بی نظیر بود
بدون شک این شماره هم به یاد ماندنی خواهد بود .
دوستان میتونید فیلم رو از لینک زیر مشاهده کنید که اقای grace به نکاتی که من در بالا اوردم و ... اشاره میکنه حتما ببینید اگه میتونید !
در ضمن با این همه امکانات و نواوری ها و داستان زیبا و ... چهطور میشه این بازی رو یعنی مافیا2 رو با گادفادر2 مقایسه کرد ؟همه چی مشخص هست !
pourya_javani
11-01-2010, 13:56
دوستان، دارو دسته های مافیا! خسته نباشید! واقعا چه مطالب جالبی رو آوردین! حالا امیدوارم بازی تا یک ماه آینده حد اقل منتشر بشه! به نظرتون چطور میتونیم به نسخه اصلی یا نهایتا نسخه بدون سانسور دست پیدا کنیم؟:13:
Big-Boss
11-01-2010, 16:09
دوستان، دارو دسته های مافیا! خسته نباشید! واقعا چه مطالب جالبی رو آوردین! حالا امیدوارم بازی تا یک ماه آینده حد اقل منتشر بشه! به نظرتون چطور میتونیم به نسخه اصلی یا نهایتا نسخه بدون سانسور دست پیدا کنیم؟:13:
سانسور بازی اینجوری نیست که بشه یه روزه یه بازی رو سانسور کرد بعد فرستاد به بازار
+نظارت و کنترلی روی بازی کپی نیست همون اول که بازی بیاد خیلی راحت میتونید از نت و مغازه ها خریداری کنید
don mohsen
11-01-2010, 16:46
دوستان اين بازي واقعا عالي ميشه.gta4 رو دولا ميكنه جيب عقبش با اي توصيفات rappix عزيز.
در ضمن اين بازي يك ويژگي ديگر دارد
اين بازي براي كامپيوتر هم زمان با بقيه كنسول ها مياد...مثل جي تي اي نيست بعد از 7-8 ماه بياد!
دوست من بازی در تیرماه به وقت خودمون منتشر میشه ! و نگرانی در سانسور شدنش نداشته باش !
vahidgame
12-01-2010, 00:07
مگه بازی فیلم هستش که سانسور کنن:31: اگه بازیی هم می بینی مثل مافیا1 سانسور شدش هم هست به خاطر این که دوبله به فارسی هستش و اون موقع وقت دارن از این مسخره بازی ها در بیارن.
راستی داستان بازی رو کسی میدونه؟ شماره یکش واقعا از نظر داستان عالی بود.
دوست من بازی در تیرماه به وقت خودمون منتشر میشه ! و نگرانی در سانسور شدنش نداشته باش !
یعنی June میاد؟
pourya_javani
12-01-2010, 11:56
:18::18::18:
بی خیال!!!! یعنی یه نصف سال دیگه باید صبر کنیم؟؟؟؟
اااااااااه. من که دیگه نمیتونم؟ این تیر ماه رو از کجا فهمیدی؟ آیا هدف خاصی رو دنبال میکنه؟ مثلا تبلیغات، خماری گیمرها، برای فروش بیشتر؟ یا تغییراتی روی بازی اعمال میشه و دارن روش کار میکنن؟ آخه خیلی وقته منتظر این بازی هستیم!!!! :41:
don mohsen
12-01-2010, 12:47
اگه تير باشه كه خوبه!تابستون هم شروع ميشه جووووووون!!!!!!!
از اونجایی که بازی احتمال زیاد در فاصله اوایل May تا July میاد، (بعضی جاها تاریخ 3 May رو اعلام کردن) یعنی میشه اواسط اردیبهشت تا خرداد و احتمالاً قبل از تیر.
دوستان طبق گفته خود 2k تاریخ انتشار بازی 1 می تا 31 جولای هست ! ...
joe_satriani
12-01-2010, 14:30
چقد دير!!!!!!!!!!! بابا چند ساله منتظرشم خدايي.
یکی از دلایل عقب اینداختنشون از Q1 ترافیک سنگین بازی ها در این زمان بوده ! ...
البته مهم اینه که تو تابستون میوفته و ما مشکلی نداریم مهم همینه ! و البته کار ساخت بازی تموم شده الان رفع باگ ها و مشکلات احتمالی مدنظرشون هست ! ...
Ami R 940
18-01-2010, 14:50
پیر شدیمو این اخر نیومد .
لامصب پروردگار بازی ها بود شماره وانش!
دوستان خاطرتون هست چه قدر طول کشید تا نسخه فارسیش بیاد ( اولی رو میگم 5 . 6 سال پیش)
واقعا خوشحالم که این همه طرفدار داره .
خودم یکش رو 5 تا Save الان دارم. اون موقع که راهنمایی بودم هم 5 تا داشتم یعنی حدود 10 بار با تمام دیالوگها و کمک به لوکاس برتون تموم کردم.
N O V A L I S
20-01-2010, 22:03
سلام.. من زیاد بازی باز (!!) نیستم.. ولی یادمه این بازی یه تجربه و خاطره ی ی فراموش نشدنی بود برام.. به خاطر مشغله هائی که الان دارم و 6 سال پیش که این بازی رو تا انتها رفتم نداشتم شاید اصلا وقت بازی نداشته باشم ولی خیلی مشتاقم این نسخه ی جدید بیاد.. :20: هم تجدید خاطره است هم تجربه ی مجدد دنیای مجازی یه بازی واقعا جذاب!
راستی این بازی آلمانی هست؟
خیر دوست من بازی رو استودیو czech 2k چک میسازه !
Fatman 37
24-01-2010, 15:02
سلام به همه ی دوستان.تاریخ دقیق عرضه این بازی 3 می هستش!!تا اون موقع باید تو کفش بمونید!!!!111:21:
Fatman 37
24-01-2010, 17:00
خبر جدیدی از بازی نیست؟؟؟؟
pourya_javani
26-01-2010, 23:56
خبر جدیدی از بازی نیست؟؟؟؟
قربون شکلت خبر کذب می دی؟ خودت میای مثلا خبر قطعی میدی تو دل مارو خالی میکنی بهدش میای میگی خبر جدید چی دارین؟ گرفتی مارو؟
Fatman 37
27-01-2010, 15:26
قربون شکلت خبر کذب می دی؟ خودت میای مثلا خبر قطعی میدی تو دل مارو خالی میکنی بهدش میای میگی خبر جدید چی دارین؟ گرفتی مارو؟
برادر اخه چرا حرف بیخود میزنی:13:!!!اولا تاریخ دقیق عرضه 3 می هستش.دوما من که چیزی نگفتم فقط گفتم اگه خبر جدیدی از بازی هست دوستان لطف کنن بگن.منظور از اینکه آدم بگه خبر جدیدی هست یا نه فقط تاریخ منتشر شدن بازی نیست!!(امیدوارم متوجه شده باشی:27:)
Mafia II: سفر به بهشت گمشده !
بدون شك Mafia يكي از بهترين Open-World هاي تاريخ بود كه گيم پلي اعتياد آور آن با داستان سنگين و سبك قديمي آن توانست بسيار موفق عمل كند.
با تشكر از خانم اليزابت توبي ، مدير روابط خارجي 2K ، سفري مي كنيم به بهشت گمشده ، يعني Empire City .
Gabellotti (پيش كارها):
كلاهم را كمي كج مي گذارم. يقه كتم را صاف مي كنم و سيگاري كه عمو لويجي از سيسيل برايم فرستاده روشن مي كنم. راننده ماشين آهنگ China Town را در راديو گوش مي دهد و من از صندلي عقب ساختمانها بلند شهر را نگاه مي كنم.
سعي مي كنم خيلي آرام به نظر برسم چون قرار است به جايي سفر كنم كه پدرخوانده را ببينم. بطري كوچك مشروب را كه داخل جيب كتم هست بر مي دارم و جرعه اي مي نوشم. به جمله "Morte Ai Francesi Italia Anela " فكر مي كنم. فرقي نمي كند كه اولين كلمه اين جمله در كنار هم چه معني مي دهد ، مهم اين است كه قرار است پيشنهادي به من شود كه نتوانم آن را رد كنم !.
روز اول: به سلامتي روزهاي گذشته !
فرض كنيد سوار بر يك ماشين زمان شده ايم. اين بار با Denby Grace (تهيه كننده) و Jack Scalici(كارگردان اجرايي) به گذشته Mafia مي رويم .
Mafia II يك Sequel است ، ولي مي توانيد براي كساني كه تازه با اين عنوان آشنا شده اند يك معرفي كلي از Mafia و اينكه به طور كلي راجع به چه هست توضيح دهيد ؟
Denby Grace :در كل اين بازي يك اكشن جنايي است !. به طور كلي اين بازي يك داستان بزرگ سالانه با صحنه هاي سينماتيك جذاب است . ما مي خواستيم به مخاطب اين امكان را بدهيم كه عضوي از يك خانواده مافيايي بزرگ باشد و آن را حس كند. فيلم هايي مثل Sopranoes ، Goodfellas و The Departed تاثير زيادي روي ساخته ي ما و جايگاهي كه الان دارد ، داشته اند.
اين بازي در يك دوره ي كاملا معتبر بين دهه 40 تا 50 اتفاق مي افتد. ما فكر مي كرديم اين يك تجربه فوق العاده خواهد بود كه هيچ كس تا به حال به اين شكل آن را نديده . نميدانم چه فكري مي كنيد ... جك نظر تو چيه ؟
Jack Scalici : واقعا موافقم. مخصوصا با سالي كه اين بازي در آن اتفاق مي افتد. چون اين دوره ، در واقع زماني بود كه آمريكا تغييرات زيادي داشت. در آن زمانها جنگ جهاني دوم اتفاق افتاد. عواقبي بعد از آن جنگ وجود داشت و اين دوره ، دوران انفجار تكنولوژي و فرهنگي براي آمريكا بود. كسي كه اين بازي را انجام مي دهد از يك انسان معمولي به يك مافيايي تبديل مي شود و اين تغييرات همه به خاطر امريكا است... در واقع امريكا او را تغيير مي دهد.
به عنوان يك ادامه ، Mafia II واقعا پاي خود را فراتر از نسخه يك گذاشته. وقتي تصميم گرفتيد اين بازي را بسازيد ، چه چيزهايي را مي خواستيد از نسخه قبل با خود همراه داشته باشيد و چه چيزهاي جديدي براي ابداع داشتيد ؟ قبل از ساخت بازي مي خواستيد چه چيزهايي را تغيير بدهيد ؟ به طور كلي در مورد Mafia I صحبت كنيد.
Jack Scalici : خب Denby تو اين يكي رو جواب بده ، چون روي نسخه اول هم كار كرده اي.
Denby Grace : حتما. خب Mafia I توسط Gathering منتشر شد كه آن زمان زير مجموعه اي از Take-Two بود. الان كه فكر مي كنم ، مي بينيم نسخه اول در سال 2002 فوق العاده بود ، چون اين بازي واقعا كاري متفاوت كرد و داستان سرايي بي نظيري را همراه داشت. Mafia I يك عنوان بزرگسالانه بود كه داستان آن خيلي جدي پيش مي رفت. ما مي خواهيم همان كار را در Mafia II هم انجام بدهيم.
فكر كنم يكي از جذاب ترين قسمتي كه Mafia I داشت ، زمان وقوع آن بود. بازي در قرن بيستم اتفاق مي افتاد و نه مربوط به جنگ جهاني دوم بود و نه ربطي به جنگ جهاني اول داشت.
اولين چيزي كه ما در ساخت Mafia II در نظر داشتيم ، خلق يك گيم پلي و داستان جديد بود كه هيچ ربطي به نسخه اول نداشته باشد. اگر به خاطر داشته باشيد تمام شخصيت هاي Mafia I در پايان مردند و داستان جاي دنباله اي باقي نگذاشت. پس ما سريعا يك داستان جديد با دوره اي جديد نوشتيم كه Dan Vavra نويسنده ارشد بازي يك داستان جديد و البته اورجينال خلق كرده.
چيز ديگري كه مي خواستيم تغيير دهيم رانندگي بود. اگر از طرفدارهاي نسخه قبل باشيد ، مطمئنم با من هم عقيده ايد كه رانندگي در نسخه يك زياد جذاب نبود. سرعت ماشين ها بسيار كم بود و ما تصميم گرفتيم در نسخه دوم چاره اي بي انديشيم. از آنجايي كه بازي در دهه 40 و 50 مي گذرد ، مسلما ماشين ها بسيار سريع تر از قبل شده اند .
چيز ديگري كه از نسخه اول تغيير داديم ، پليس ها بودند. ديگر همانند گذشته پليس ها شما را به خاطر رد كردن چراغ قرمز تعقيب نمي كنند. در نسخه اول اگر خلاف كوچكي مي كرديد تمام پليس ها انگار كه شما خلاف كار ترين آدم روي زمين هستيد به دنبالتان مي آمدند. در Mafia II پليس ها مانند نسخه قبل سختگير نيستند.
چيزي كه چند سال پيش در Mafia I كمي آزار دهنده بود ، ماموريت هاي گاه گنگ و نامعلوم بازي بود. در نسخه اول بسياري از مردم حين بازي كردن گم مي شدند و نمي دانستند چه كار كنند و مسلما استفاده از Walkthrough بسيار زياد شده بود. در Mafia II هدف ها و ماموريت هاي شما سر راست تر است . البته هنوز هم درجه سختي Mafia همانند گذشته است ولي كمي منطقي تر شده.
Mafia I براي PC ساخته شده بود ، ولي در سال 2004 براي كنسول ها هم پورت شد كه نتيجه جالبي نداشت. در اين شماره بازي در هر سه پلتفرم عالي كار شده.
Jack از ديد تو ، وقتي Mafia II را طراحي مي كردي چه چيز بيش از همه برايت مهم بود ؟
Jack Scalici : وقتي من مافيا را بازي مي كردم هنوز به استخدام Take-Two در نيامده بودم . چيزي كه در Mafia I خيلي درخشان بود داستان سينمايي و بزرگ سالانه ي آن بود. فكر مي كنم هسته ي اصلي كه ما از Mafia I به Mafia II آورديم دقيقا همين داستان بود.
خب شما مي گويد كه Mafia I هيچ جايي براي دنباله نداشت ، ولي آيا در Mafia II اشاره هاي ريزي به نسخه قبل شده كه طرفدارهاي بازي متوجه آن شوند ؟
Jack Scalici : بله. اگر يكي از طرفدارهاي Mafia I باشيد ، ما نكته هاي ريزي در مورد آن در Mafia II گذاشته ايم. ولي اگر نسخه اول را بازي نكرده باشيد متوجه آنها نمي شويد.
Denby Grace : دقيقا همانطور است كه جك گفت. در حقيقت فكر كنم چيزي كه ما از نسخه اول بيشتر به Mafia II وارد كرديم روح آن بازي بود. همان جادوها و احساسات نسخه يك در اين شماره هم وجود دارد. وقتي نسخه دوم را بازي كنيد متوجه مي شويد كه اين عنوان شبيه هيچ بازي ديگري نيست ولي همان حس Mafia I را به شما مي دهد.
هنوز هم صحنه هاي سينمايي عظيم ، شخصيت پردازي فوق العاده عميق هم در اين شماره است. واقعا حس خواهيد كرد كه جزئي از زندگي شخصيت ها هستيد و بر سرنوشت آنها اثر مي گذاريد.
چه كساني Mafia II را مي سازند. به غير از Denby كه نسخه اول را هم ساخته ، اعضاي تيم قبلي هنوز هم هستند ؟
Denby Grace :سازنده ي Mafia II كمپاني 2K Czech است كه قبلا با نام Illusion Softworks شناخته مي شد. هسته اصلي تيم همان ، گروه قبلي است . در پايان دهه 90 ما 21 نفر بوديم كه در حال حاظر به چند صد نفر تبديل شده ايم. اين نسخه با توجه به اين كه براي سه پلتفرم جدا طراحي مي شود ، بسيار سنگين تر از قبل است.
جك مي توني از روند ساخت بازي و كار در يك استوديو واقعي براي ما بگويي؟
كار در كنار چنين تيمي فوق العاده است. تكنولوژي كه آنها در اين شماره استفاده مي كنند بسيار فراتر از تكنولوژي نسخه اول است. مثلا صحنه هاي سينمايي بازي كه اصلي ترين بخش قسمت اول بود اين بار با تكنولوژي فوق العاده اي در دست ساخت است.
پايان روز اول
به تندي يك پيتزاي سيسيلي
ظهر گرمي است. الان هيچ چيز به اندازه يك غذاي ايتاليايي دست اول نمي چسبه. از چند نفر در مورد يك رستوران خوب مي پرسم ، جالبه همه رستوران Deli رو معرفي مي كنند. سوار بر تاكسي به اين رستوران مي روم. يك پيتزاي تند سيسيلي با يك مشروب 20 ساله سفارش مي دهم. غذاي فوق العاده اي است. سس كچاپ آن محشر است . صاحب رستوران مي گويد به اين سس در سيسيل "كالوچي" مي گويند.
Deli: سرو يك پيتزا
يكي از مردمي ترين مكانهاي Empire City همين مكان است. ميتوانيد وارد رستوران شده ، روي صندلي بشينيد و غذاي مورد علاقه تان را سفارش دهيد . حتي ميتوايند آهنگ مورد علاقه خودتان را در Jukebox گذاشته و از آن لذت ببريد.
اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جايي بود كه يك غذاي داغ سيسيلي خوردم.
Deli : چند روز بعد از ضيافت
در كارت پستالي كه براي دايي وينچنزو فرستاده بودم از رستوران Deli هم نوشتم . از غذاي خوشمزه آن تا مكان جالب رستوران كه ديد زيبايي از Empire City داشت به وينچنزو گفتم.
متاسفانه چند روز بعد مثل اين كه صاحب رستوران پول ماهيانه اي كه بابت محافظت به يكي از خانواده هاي مافيايي پرداخت مي كرده را نداده و همين قضيه ماجراي بدي را به وجود آورده بود.
من به شخصه اين حادثه رو نديدم ولي مردم مي گويند مافيا به رستوران حمله كرده و تمام مردم ، صندلي ها و كلا دكوراسيون رستوران را مورد حمله قرار داده. از كوچكترين فنجان روي ميز گرفته تا گردن كلفت ترين آدم رستوران همه مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
رستوران Deli ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همانند بار ساليري در Mafia I خيلي مكان مهمي است كه اين طور خراب شده. در طول بازي ممكن است بارها با چنين صحنه هايي بر بخوريد كه مكاني به علت نپرداختن ماهيانه با خاك يكسان شده.
روز دوم: نگاهي عميق تر به داستان
كمي در مورد Vito شخصيت اصلي بازي به ما مي گويد؟ قرار است در نقش او چه كارهايي را انجام دهيم ؟
Jack Scalici:خب ، ويتو يك آدم معمولي است . پدر و مادر او ، ويتو را در بچگي اينجا رها كردند و در سيسيل زندگي مي كنند. او در حالي كه يك مهاجر است ، به عنوان يك جوان امريكايي رشد مي كند. در ابتدا پول زيادي ندارد . پدر و مادر او هميشه كار مي كردند ، و ويتو و خواهرش در فقر به دنيا آمدند ، و اين مهم ترين پايه در رشد او است ، چون ويتو از هيچ چيز شروع مي كند و پول دار مي شود.
ما ويتو را در تريلرهاي زياد ديديم. آيا او هميشه يك عضو و فردي عادي در خانواده مافيايي باقي مي ماند ؟
Jack Scalici : خير. ويتو همانند بقيه در ابتدا در درجه اي پايين براي خانواده كار مي كند . حالا شما بايد وفاداري خود را نشان دهيد و آرام آرام رشد كنيد. اما ويتو كسي نيست كه خيلي آرام ترقي كند. او خودش را در موقعيت هايي قرار مي دهد كه كارهاي مي تواند انجام دهد كه ديگر اعضاي خانواده نمي توانند و همين باعث مي شود كه خيلي سريع در خانواده رشد كند.
مي توانيد در مورد خانواده هاي مافيايي اين شماره اطلاعاتي به من بدهيد ؟
Jack Scalici : ما سه خانواده در اين شماره داريم. Falcone ، Vinci و Clemente . خانواده Clemente جدا از ديگران كار مي كنند ؛ آنها بزرگترين خانواده شهر هستند و Falcone و Vinci كوچكتر هستند كه البته سعي دارند بيشتر رشد كنند. اين خانواده ها تفاوت زيادي ندارد و اين چيزي بود كه ما از ابتدا مي خواستيم.
مي توانيد در مورد دوست ويتو ، يعني Joe Barbaro صحبت كنيد. آيا ويتو دوستان ديگري هم پيدا مي كند ؟
:Jack Scaliciويتو و جو از بچگي در محله هاي فقير با هم بزرگ شده اند. ويتو باهوش تر بوده ولي جو قوي تر و بزرگتر و ويتو را زير پروبالش نگه داشته. ويتو و جو هر دو اصليتي سيسيلي دارند . جو هميشه در دردسر مي افتد و فقط هم با ويتو كار مي كند . جو كسي است كه شما را به هرچي كه مي خواهيد مي رساند... او در واقع بهترين دوست شما است.
Denby Grace : رابطه ويتو و جو در پشت داستان يكي از بدنه هاي اصلي است. اين دو در واقع دو شخصيت متفاوت هستند كه هدف و بلند پروازي يكساني دارند. اين دوستي خيلي براي ما در داستان هيجاني بود ، شما با كسي همراه مي شويد كه در طول داستان به آن اهميت مي دهيد.
شما گفتيد كه بازي بين دهه 40 و 50 سپري مي شود. چه تفاوتي بين اين دو دهه وجود دارد ؟
Denby Grace : اين دو دهه تفاوت هاي زيادي با هم دارند. دهه 40 زماني است كه به تازگي جنگ در آن پايان يافته و فقر زيادي در آن هست. مردم غذا براي خوردن ندارند و ما ركودي كه امريكا پس از جنگ داشته را به وضوح ميبينيم.
ولي در دهه 50 در واقع يك انفجار اتفاق مي افتد. همه چيز تغيير مي كند . اين دهه در واقع دهه تولد تكنولوژي است. تلوزيون ساخته مي شود. ماشين ها بيشتر به راحتي و لوكس بودن تمركز كرده اند تا صرفا حمل و نقل. تمام اين عوامل در بازي تاثير دارند. جك چيزي براي اضافه كردن داري ؟
Jack Scalici : نه ، با هرچيزي كه گفتي موافق هستم. در زمان جنگ تلوزيون بود ولي به علت وجود جنگ برنامه ي خاصي نداشت. شما نمي توانستيد ماشين زيادي بخريد چون دولت به آهن براي جنگ نياز داشت. مردم در جيره بندي بودند و غذا كم بود.
در دهه 50 همه چيز تغيير مي كند. اين دهه دوران طلايي آمريكا است. تلوزيون پيشرفت مي كند. اين دوره زماني است كه Rock and roll متولد شد. ما تغيرات زيادي را بين اين دو دهه در Mafia II مشاهده خواهيم كرد.
داستان هاي كوچك و فرعي در كنار سناريو اصلي وجود دارد ؟
Denby Grace : داستان اصلي مربوط به ويتو است و هرچيزي در بازي به ويتو و جو ربط دارد. حتي گذشته ي ويتو هم در بازي وجود دارد و به قولي ما داستانهاي فرعي مربوط به اين شخصيت داريم. جك چه تعداد كركتر اصلي و فرعي در بازي داريم ؟
Jack Scalici : فكر كنم 150 كركتر داريم كه صحبت مي كنند. تعداد بيشتري هم هستند كه صحبت نمي كنند و جزو پس زمينه داستان هستند. 20 كركتر در بازي وجود دارد كه خيلي نقش پررنگي دارند .
در آخرين تريلري كه از Mafia II ديديم ، مونتاژي از تمام اكشن بازي بود. آيا اين چيزي است كه مخاطب در بازي خواهد ديد و در مورد صحنه هاي خنده دار Mafia II هم صحبت كنيد.
Denby Grace : گيم پلي كه در نمايش ها ديديد يك نمونه خوب از چيزي است كه مردم از Mafia مي خواهند. ماشين سواري همراه با تيراندازي و نبردهاي سنگين چيزي است كه در مافيا مي بينيم.
Jack Scalici : در يكي از تريلر ها رابطه عاطفي ويتو و مادرش را مي بينيم و مي بينيم كه دوستهاي ويتو به او مي خندند ، اين قسمت كمي از طنز كوچك را نشان مي دهد كه البته داستان ما يك داستان جدي است ، نه يك كمدي ، ما نمي خواهيم چيزي بسازيم كه شما بخنديد.
پايان روز دوم
هارموني از جنس هفتاد سال پيش
داخل كافه اي در Empire City مي شوم. Jukebox را روشن مي كنم و آهنگ دلخواهم را مي گذارم. قهوه اي سفارش مي دهم و سيگاري دود مي كنم. دود تمام فضا را گرفته و همه مشغول صحبت كردن هستند. موسيقي همچنان پخش مي شود و همه خوشحال هستند.
دستم را داخل جيب كتم مي كنم ، بسته پولي را كه گرفته ام لمس مي كنم و لبخندي روي لبهايم مي نشيند. پيك بعدي را سريع بالا مي روم و هماهنگ با آهنگ ، شروع به خواندن مي كنم.
اندر حكايت دست نوشته هاي Mark Zavrel
موسيقي براي ما خيلي مهم است و قبل از هر كاري ابتدا موسيقي را ميسازيم. Mafia II متكي به انتقال احساسات از طريق صحنه هاي سينمايي است ؛ پس موسيقي كه آن را همراهي كند خيلي روي مخاطب و حتي خود ما تاثير مي گذارد. به خاطر همين هيچ گاه از موسيقي الكترونيكي استفاده نكرده ايم و دپارتمان موسيقي ما يكي از بزرگترين گروهاي موسيقي كل دنيا است.
موسيقي دانهاي گروه FILMharmonic Orchestra Prague مي نشينند و شروع به نواختن مي كنند. از همين ابتدا دو چيز را كشف مي كنيم. يكي اين كه اين گروه فوق العاده با استعداد و حرفه اي هستند . دوم اين كه موسيقي و تم هاي زده شده توسط اين گروه فراتر از هر گروه موسيقي و موزيك هاي الكتريكي است. انقدر موسيقي جذاب است كه مي خواهم گريه كنم... .
موسيقي Mafia II هزاران بار بهتر از نسخه قبل است و وقتي با داستان همراه مي شود ، فوق العاده زنده به نظر مي رسد.
روز سوم: نوشتن يك بازي سينمايي
آيا Mafia II به نسخه اول ربط دارد و يا اينكه اين دو داستان كاملا متفاوت هستند؟
Jack Scalici : از آنجايي كه همه شخصيت هاي نسخه يك مردند. پس اين نسخه يك داستان كاملا جدا دارد كه البته اشاره هايي به نسخه قبل شده كه فقط Fan ها ي بازي مي توانند آنها را بفهمند.
بزرگترين منبع الهام Mafia II چيست ؟
Daniel Vavra داستان اين نسخه را نوشته كه خيلي غني كار شده. دنيل بيشتر داستان را از روي واقعيات نوشته و البته فيلم ها و كتاب هاي متفاوتي هم منابع الهام او بوده اند.
داستان بازي بارها نوشته شد و بسيار باز خواني شده. قصد شما از اين كار چه بوده ؟
داستان و سناريو ما همانند يك فيلم چندين بار بازبيني شده و فوق العاده غني است. به طور معمول فيلم هاي بزرگ 100 تا 120 صفحه سناريو دارند كه اگر فيلم خيلي طولاني باشد ممكن است به 150 صفحه هم برسد ، چيزي مثل Lord Of The Rings . در حال حاظر سناريو ما چيزي بيش از 800 صفحه است . نكته جالب در مورد داستان اين است كه Daniel Vavra داستان Mafia II را دقيقا بعد از Mafia I نوشت كه چيزي حدود هفت سال نوشتن اين داستان طول كشيد.
Denby بيشتر به گيم پلي بازي توجه مي كرد، ولي من تمركز اصليم روي داستان بود. پس وقتي با دنيل نشستيم و داستان را مرور كرديم و با بخش اروپاي 2K صحبت كرديم. چيزي كه دنيل نوشته بود نيازمند يك فيلم بود ، داستان آنقدر زياد و غني بود كه امكان نداشت در يك بازي جاي بگيرد ، پس ما تصميم گرفتيم حداكثر Cut-Scene كه در بازي قرار مي دهيم 5 دقيقه باشد و قرار شد تمام داستان حين بازي كردن روايت شود.
داستان اصلي در چك نوشته شد. چطور سناريو را از Daniel Vavra مي گرفتيد و با زبان ديگر وارد دنياي بازي مي كرديد؟
دنيل در چك زندگي مي كند و خيلي خوب انگليسي صحبت مي كند ، ولي خيلي دوست داشت داستان را به زبان چك بنويسد. پس ما اين هيولا را در زبان چك داشتيم و كسي را براي ترجمه ي آن استخدام كرديم. جالب اينجا است كه زبان انگليسي كه در چك آموزش داده مي شود در واقعه بريتانيايي است ، پس زبان انگليسي كه در نيويورك صحبت مي شود در انگليسي اينجا نيست. سناريو پس از ترجمه دوباره به دست دنيل مي رسيد و او اين دو را با هم هماهنگ مي كرد.. در حال حاضر ما 75000 كلمه را از انگليسي بريتانيايي دوباره به انگليسي بروكليني (در اينجا ما اين طور صدايش مي كنيم) ترجمه كرديم.
من به شخصه مي توانم داستان بنويسم ، ولي داستان من در يك بازي متوسط استفاده خواهد شد ، در حالي كه ما مي خواستيم حتي فراتر از هاليوود برويم. Daniel Vavra فوق العاده است و ما واقعا كسي را پيدا نكرديم به پاي او برسد ، پس من به دنيل گفتم :"ميدوني چيه ، اصلا خودم توي نوشتن داستان كمكت مي كنم". دنيل داستان را مي نوشت و از آنجايي كه من در نيويورك زندگي كرده ام ، آن را ويرايش مي كردم. 6 ماه كامل من همراه با دنيل روي سناريو پاياني كار مي كرديم.
نوشتن داستان مراحل فرعي چطور بود ؟
اين بازي يك Sand Box است و شما مي توانيد از نقطه A هر طور كه مي خواهيد به نقطه ي B برويد. تفاوت هايي در نحوه انجام ماموريت هاي شما است. وقايعي در دهه 1940 اتفاق مي افتد كه مي تواند روي صورت كلي دهه 1950 اثر بگذارد.
پايان روز سوم
جايزه اي براي يك خانواده مافيايي
Mafia II توانست در Gamescom سال 2009 جايزه ي بهترين نمايش را ببرد. همچنين 2K Czech به عنوان بهترين سازنده ي بازي به كشورشان يعني چك بازگشتند.
خداحافظي با بهشت گمشده
در حالي كه آفتاب غروب مي كند ، سيگارم را زير پايم له مي كنم و با يك تاكسي به فرودگاه برميگردم. آسمان خراش هاي بلند شهر اجازه نمي دهد غروب آفتاب را ببينم. تاكسي همچنان به سمت فرودگاه حركت مي كند و چشمهايم كم كم سنگين مي شوند. سرانجام مي خوابم و سفرم به پايان مي رسد.
منبع:بازی سنتر
Mafia II امروز مجدداً تأخیر خورد زمان عرضه این بازی به کوارتر مالی چهارم Take-Two منتقل شد، که از اپریل تا اکتبر هست. بازی Red Dead Redemption هم یه تآخیر جزئی خورد. این مطالب رو امروز CEO کمپانی Take-Two اعلام کرد.
واقعا دیگه دارن اعصاب خورد میکنن ! ... واقعا دیگه نمیتونم تحمل بکنم اول 2009 بود بعد اینداختن اواخر 2009 بعد گفتن 2010 بعد گفتن نیمه دوم 2010 حالا هم ...
تریلر جدید !
Fatman 37
08-03-2010, 20:08
Mafia II امروز مجدداً تأخیر خورد زمان عرضه این بازی به کوارتر مالی چهارم Take-Two منتقل شد، که از اپریل تا اکتبر هست. بازی Red Dead Redemption هم یه تآخیر جزئی خورد. این مطالب رو امروز CEO کمپانی Take-Two اعلام کرد.
الان 7-8 سال از ساخت قسمت اول میگذره که برای منتظر موندن واسه یه بازی کم نیست:13:!!!حالا تاخیر هم خورده:41::41:؟؟
wordship
08-03-2010, 20:22
اصلا شايد نميخواد بياد
اول قرار بود 2008 بعد2009و..
حالا هم كه تاخير خورد مگر 2Kچه مرگش شده؟
همه بازي ها رو ميتونه بده بيرون به غير همين يه بازي كه واقعا قشنگه
الهي 2Kروي مديران و مسولانش خراب بشه.
mohammadaliarmin
08-03-2010, 20:38
یکی از رفیقام می خواست سیستمش رو بخاطر این بازی ارتقاع ولی چون تاخیر خورده ولش کرده
دوستان طی بحثی که توی فوروم خود بازی شده بود که کلا چرا این بازی اینقدر تاخییر خورد(منظور تاخییر های این اواخر نیست)
بیان شده بود که بازی قرار بود روی پایه ی engine مافیا 1 بنا بشه که تغییراتی در این engine اعمال بشه (مثل کاری که راکستار برای سری جی تی ای 3 کرد یعنی engine vice city با san andreas یکی بوده و تغییراتی روش اعمال شده و پایه ی engine یکی بوده )
بعد از مدتی فهمیدند که بهتره بازی رو روی یه engine جدید پایه گذاری بکنند که هم از نظر رندرینگ و فیزیک و گرافیک و هوش مصنوعی بازی در سطح بالاتر و بهتری قرار بگیره(چون engine از دو هستک اصلی گرافیکی و فیزیکی تشکیل شده ) و رفتن engine جدید رو پایه گذاری کردند و بازی رو بر پایه ی این engine ساختن و اسمش هم Illusion Engine شد که روی ساختش خیلی زحمت کشیدن و یکی از عوامل مهم تاخییر هم نیز همین بوده !
....................
در مورد تاخیر 3 ماه سوم 2009 که با توجه به تراک ریلیز بازی ها برای همچین بازی مناسب اصلا نبود ! ... بعد رفت 2010 ! ...
که اونم احتمالا یه سری به دلیل مسایل مالی و رفع باگ و ... هست چون 2k game در سال 2009 خیلی ضرر داد و روی مافیا 2
خیلی سرمایه گذاری کرده و از فروش این بازی انتظار زیادی داره !!! >..
* یادش بخیر اون موقع مافیا 1 داشت با جی تی ای 3 رقابت میکرد جی تی ای چقدر اومد و رفت و ما برای مافیا هنوز در انتظاریم !
شاید امسال بیاید ... شاید ....
مسخره کردن فک نکنم بازی تا دو سال دیگم ریلیز شه !!
vahidgame
10-03-2010, 20:06
دوستان سایت گیم اسپات دیروز یه پیش نمایش نسبتا طولانی از بازی گذاشته که اگه کسی بتونه ترجمه کنه خیلی خوبه. اینم لینکش:
wordship
13-03-2010, 08:31
اينم نسخه بتاش كه اومده
:
اينم نسخه بتاش كه اومده
:
فیکه این نسخه.
wordship
14-03-2010, 15:16
فیکه این نسخه.
منم توي گيمرزلند ديدم
نميدونستم فيكه
مگه شما دانلود كردي
ولي خودمم حدس ميزدم فيك باشه
منم توي گيمرزلند ديدم
نميدونستم فيكه
مگه شما دانلود كردي
ولي خودمم حدس ميزدم فيك باشه
نه ولی تابلو فیکه، نسخه بتا که اصلاً معنی نداره یعنی چی؟!
ممکنه دمو بیاد که اونم مدت کمی قبل از عرضه میاد و همه متوجه میشن.
Don Thomas
15-03-2010, 09:07
سلام
دیروز در روزنامه ی جام جم , البته ویژه نامه کلیک , خواندم که قراره این بازی باز هم تاخیر بخوره ! نیمه دوم سال جاری عرضه می شه !:13:
فکر کنم دیگه این همه تاریخ رو به تاخیر انداختن باعث بشه که اون جذابیتی که در نظر بود , از بین بره ! :20:
چه می شه کرد ! باز هم باید منتظر بمانیم ...
fouladiali
18-03-2010, 13:50
سلام به همه ی دوستان عزیز
:20:اول از همه سال نو را پیشاپیش به همه ی شما تبریک میگم و امیدوارم سال بسیار خوب و موفقیت آمیزی داشته باشید.:20:
این هم دو تا ویدیوی جدید از بازی که مربوط میشه به صحبت های سازندگان بازی در "کنفرانس توسعه ی بازی های کامپیوتری سن فرانسیسکو 2010" --- GDC 10
Authenticity Interview
صحبت های "Jack Scalici" درباره ی بازی
کیفیت پایین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کیفیت بالا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCinematic Experience Interview
صحبت های "Denby Grace" درباره ی بازی
کیفیت پایین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت بالا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع: GameTrailers.com
خیلی ممنون صحبت های مفیدی بود ! ... البته اگه این ها دوباره قیلتر بازیشون رو راه نندازن !
Fatman 37
18-03-2010, 20:35
داداش این گیم تریلرز که هیتلره:41::13:
دیروز برای من باز شده بود دوباره بستنش ! .... همینه دیگه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.