مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
vahid_civil
26-06-2009, 11:26
لاپورتا در نشست خبري اعلام كرد:
ويا با بارسلونا قرارداد بسته است
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال والنسيا اسپانيا به ادعاي مديرعامل باشگاه بارسلونا راهي نيوكمپ شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوان لاپورتا گفت: داويد ويا راهي بارسلونا شده و با او قرارداد رسمي منعقد كرده ايم اما به درخواست باشگاه والنسيا و به خاطر احتمال شورش هواداران اين تيم تا امروز سكوت كرده بودم.
وي افزود: داويد ويا مي تواند سال هاي سال بدرخشد و به يك بارسايي ريشه دار و حقيقي تبديل شود.
لاپورتا كه از سوي هواداران بارسا به خاطر شكست برابر پرس در چند مورد وعده داده شده به شدت تحت فشار است مي تواند با خريد داويد ويا و رسمي كردن ادعاي خود از زير اين فشار نجات پيدا كند.
vahid_civil
26-06-2009, 11:27
كاسياس: براي ويا در بارسلونا آرزوي موفقيت ميكنم
خبرگزاري فارس: دروزاه بان اول تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: داويد ويا بازيكن بزرگي است و ميدانم كه راهي بارسلونا ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس تصريح كرد: وقتي رئال مادريد بيش از 4 بار به يك بازيكن پيشنهاد رسمي مي دهد و قبول نمي كند فقط يك معني دارد و آن اينكه به بارسلونا خواهد رفت.
وي افزود: براي ويا در بارسلونا آرزوي موفيت مي كنم و اميدوارم در لباس بارسلونا درخشش خيره كنندهاي داشته باشد. ما در تيم ملي دو دوست صميمي هستيم.
داويد ويا در آخرين اظهارات خود گفته است: با باشگاه صحبت مي كنم و هر چه كه آنها گفتند قبول خواهم كرد.
كاسياس در بخشي ديگر از سخنان خود شايعه مذاكره با باشگاه انگليسي منچسترسيتي را تكذيب كرد و گفت: يك بار ديگر و البته براي بار آخر تاكيد مي كنم كه من تا دم مرگ سفيد هستم.
=======================
goal :
اگر ویا به بارسا برود هم خوشحالم
دروازه بان تیم ملی اسپانیا اعلام کرده که حتی در صورتی که داوید ویا، گلزن برتر تیم ملی این کشور به بارسلونا نیز بپیوندد، برای او خوشحال خواهد شد.
سایت گل- در حالی که پیش از این احتمال زیادی می رفت که کاسیاس و ویا فصل بعد را در یک باشگاه سپری کنند، ولی اکنون بارسلونا از شانس به مراتب بیشتری برای خریداری ستاره والنسیا برخوردار است. بدین ترتیب احتمال اینکه ایکر کاسیاس در دیدار ال کلاسیکو مجبور به مواجهه با ویا شود، بیشتر خواهد شد ولی این سنگربان با تجربه در صحبتهایی اعلام کرده که مهمترین نکته برایش این است که دوستش خوشحال باشد. کاسیاس در گفت و گو با رادیو مارکا گفت:«ویا بازیکن فوق العاده ای است و اگر او به بارسلونا بپیوندد نیز من برای اوو خانواده اش خوشحال خواهم شد.فقط امیدوارم که همه چیز به بهترین نحوممکن برای او پیش برود.»
vahid_civil
26-06-2009, 11:29
سیتی به اتوئو نزدیک تر می شود.
در حالی که سران باشگاه کاتالان یک گام دیگر به خرید ویا نزدیک تر شده اند، پیش بینی می شود که بدین ترتیب راه پیوستن اتوئو به سیتی آسان تر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل-به نقل از منابع مختلف خبری، سران باشگاه منچسترسیتی آماده اند تا پیشنهاد جدیدی را برای خریداری اتوئو به دفتر باشگاه بارسلونا ارسال کنند واین در حالی است که سران بارسا این روزها به شدت سرگرم جذب داوید ویا هستند.
ستاره اسپانیایی باشگاه والنسیا بارها و بارها در صحبتهایش اعلام کرده که تصمیم دارد تا در فوتبال اسپانیا بماند و این در حالی است که سران باشگاه والنسیا نیز به دنبال آنند تا او را در تیم خود حفظ کنند ولی مشکلات اقتصادی ممکن است آنها را وادار به فروش این بازیکن 27 ساله نماید. پیش از این فلورنتینو پرس نیز تلاشهای زیادی را برای جذب ویا انجام داد ولی اکنون اعلام کرده که دیگر تصمیمی برای خرید او ندارد و بدین ترتیب راه برای انتقال او به بارسا آسان تر خواهد شد.سران تیم قهرمان اروپا اعلام کرده اند که بودجه ای 35 میلیون یورویی را برای خرید ویا کنار گذاشته اند و البته به نظر می رسد که اتوئو نیز قربانی این خرید خواهد شد. آنها برچسبی 29 میلیون یورویی را برروی ستاره کامرونی شان قرار داده اند.این مبلغ برای سران عرب باشگاه سیتی مبلغ زیادی نیست، چرا که آنها معتقدند که اتوئو می تواند ستاره تکمیلی خوبی برای خط حمله این تیم باشد.
سران سیتی پیش از این روکه سانتا کروس را نیز خریداری کرده بودند و اکنون در آستانه خرید تبس هستند و این در حالی است که دانیل استارییج را به چلسی فروختند و چد اوانس، بنجانی اموارواری ، فلیپه کایسدو، والری بوجینوف و ژو ممکن است همگی رختکن این تیم را ترک کنند.
از سوی دیگر سران باشگاه اینتر نیز برای خریداری اتوئو ابراز تمایل کرده اند ولی این طور به نظر می رسد که مبلغ تعیین شده توسط سران بارسا، در نهایت این ستاره کامرونی را راهی فوتبال انگلستان نماید.
vahid_civil
26-06-2009, 11:30
یکی از دلایل فروش اتوو و تلاش برای خرید هافبک دفاعی در بارسا اینه که امسال جام ملتهای آفریقا داریم.
و دو ماهی رو این بازیکنا نیستن.
اینه که دارن واسه آفریقایی ها جانشین پیدا میکنن.
vahid_civil
26-06-2009, 13:03
منچستر به ویا پیشنهاد 47 میلیونی داده
بچه ها به این خبر گزاری فارس اعتماد نکنید ولی ای کاش راست گفته باشه ویا عالیه ای کاش بیاد بارسا
M O B I N
26-06-2009, 13:34
دیشب دنی آلوز با اون گلش نشون داد بارسلوناییست یعنی چی !!!:27: کیف کردم !!!
vahid_civil
26-06-2009, 17:18
پیشنهاد قرارداد چهارساله بارسلونا به ویا
سایت گل- داوید ویا مهاجم والنسیا با پیشنهاد یک قرارداد 4 ساله از سوی باشگاه بارسلونا روبرو شده است. والنسیا قصد دارد 45 میلیون یورو برای فروش ویا از بارسلونا مطالبه کند. ویا همچنان در آفریقای جنوبی به سر میبرد. او گفته است چیزی از این قرارداد نمیداند.
روزنامه الموندو دپورتیوو نوشته انتقال ویا را باید تمام شده دانست. ویا گفته است: «همه این حرفها را میزنند ولی من آرام هستم. هفتهای دشوار را پشت سر گذاشتهام. هنوز اخبار روزنامهها را ندیدهام. نمیدانم فصل بعد کجا خواهم بود. قراردادی با والنسیا دارم و باشگاه گفته در این تیم میمانم مگر آن که یک پیشنهاد بسیار بزرگ ارائه شود. پس از آن دیگر از مذاکرات باشگاه با دیگر تیمها خبر ندارم.»
vahid_civil
26-06-2009, 21:45
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Barcelona 'Close' To Signing Keirrison - Reports
As well as Keirrison and Villa, Barcelona have also been linked with a move for Diego Forlan, who was the top scorer in Spain last year.
vahid_civil
26-06-2009, 22:05
Filipe
Personal information
Full name Filipe Luís Kasmirski
Date of birth August 9, 1985 (age 23)
Place of birth Jaraguá do Sul, Brazil
Height 1.82 m (5 ft 111⁄2 in)
Playing position Wingback
MoJtaBa.R
26-06-2009, 22:58
به علت نبود دکمه تشکر : وحيد م م نون
vahid_civil
26-06-2009, 23:24
به علت نبود دکمه تشکر : وحيد م م نون
مخلصم مجتبی جون.
اصولا من موقع امتحانام که میشه و مخصوصا شب امتحانام میام خبر میزارم !
تاپیک ما هم خوشگله. مثل تاپیک بغلی نیست که چت روم باشه !
فردا خبرای مهمی از باشگاه خواهد رسید
=====
یایا توره هم امروز تا 2012 تمدید کرد قراردادش رو.
SAMAN-JEEZY
27-06-2009, 08:26
Filipe
Personal information
Full name Filipe Luís Kasmirski
Date of birth August 9, 1985 (age 23)
Place of birth Jaraguá do Sul, Brazil
Height 1.82 m (5 ft 111⁄2 in)
Playing position Wingback
الان بارسا اینو خریده؟ یا قراره بخره ؟ واقعا به خاطر این خرید بزرگ بهتون تبریک میگم . یه سال دیگه قهرمانیتون تو اروپا و لالیگا تضمین شد.
vahid_civil
27-06-2009, 11:40
الان بارسا اینو خریده؟ یا قراره بخره ؟ واقعا به خاطر این خرید بزرگ بهتون تبریک میگم . یه سال دیگه قهرمانیتون تو اروپا و لالیگا تضمین شد.
تقریبا تموم شده . خودش شدیدا ابراز تمایل کرده بیاد بارسا.
مسئولان دپورتیوو هم موافقت کردن.
مبلغ هم حدود 5 میلیون یورو .
تو همین چند روزه معرفی میشه. آوردنش جای سیلوینیو ! ( نه جای آبیدال !)
امیدوارم از آبیدال بهتر باشه
سلام. چند روزی نبودم.
به نظرتون ویا بدرد میخوره؟
راستش به نظر من توانایی زیادی نداره.
حداقل تو بازی هایی که من دیدم اصلا در حد تعریفی که ازش می کنند نیست.
اتوئو بهتره.
vahid_civil
27-06-2009, 11:43
سلام. چند روزی نبودم.
اتوئو بهتره.
مشکل اتوو اینه که امسال 2 ماه نیستش !
momkhbpsp
27-06-2009, 11:45
سلام. چند روزی نبودم.
اتوئو بهتره.
منم فکر نکنم زیاد به درد بخور باشه فصل پیش خیلی آماده تر بود
آگوررو& کریم بنزما خیلی خوبن
کاش میشد بنزما رو گرفت
khashi87
27-06-2009, 12:01
سلام آقا این امتحانها 3 بار عقب افتاد شرمنده ...
بالاخره هنوزم تموم نشده...
khashi87
27-06-2009, 12:01
این چهارشنبه، 22 امین تولد لئو مسی بود و این جوان آرژانتینی، در حال استراحت در تعطیلاتی سزاوارانه، که به دنبال فصلی طولانی و موفق با سه گانه بارسا و تیم ملی کشورش بدست آمده است، از آن لذت می برد.
این فصل، شاهد این بود که لئو مسی، آنچه را که می تواند موفقترین فصل هر بازیکنی باشد، جشن گرفت، با سه قهرمانی همراه با بارسا، و همچنین شناخته شدن به عنوان بازیکنی که در جهان بیش از هرکس دیگر، مورد توجه رسانه هاست.
تعطیلاتی سزاوارانه
پس از پایان فصل با بارسا و پیش از آغاز تعطیلاتی سزاوارانه، مسی برای بازی مقدماتی جام جهانی 2010 برابر اکوادور، به ترکیب تیم آرژانتین ملحق شد. مسی برای انجام بازیهای دوستانه در لندن، در تاریخ 20 جولای، به ترکیب بارسا باز خواهد گشت.
از رویا تا تحقق
با وجود اینکه او تازه 22 سال دارد، مسی یکی از باتجربه ترین بازیکنان ترکیب بارساست، چرا که او درخشش در لباس بارسا را در سن 17 سالگی و در دربی برابر اسپانیول در 16 اکتبر سال 2004 آغاز کرد. از آن زمان، او سیری خطی را به سمت شهرت طی کرده است، با فتح 3 قهرمانی لیگ، دو لیگ قهرمانان و یک جام حذفی، به علاوه حضور در دور نهایی جایزه بازیکن سال، در دو دوره اخیر. در 22 سالگی، او به طور قطع رویای تبدیل شدن به یکی از بزرگان بازی فوتبال را محقق کرده است.
khashi87
27-06-2009, 12:04
بچه ها tiny pic ----- شده adsl که قطع برای ضد ----- کردن با جه سایتی عکس آپلود کنم.
momkhbpsp
27-06-2009, 12:55
بچه ها tiny pic ----- شده adsl که قطع برای ضد ----- کردن با جه سایتی عکس آپلود کنم.
این رو تست کن
MoJtaBa.R
27-06-2009, 14:12
vahid_civil
27-06-2009, 14:44
به خاطر مرگ جكسون صورت گرفت
تجمع هواداران بارسلونا در نيوكمپ
خبرگزاري فارس: هواداران بارسلونا به ياد كنسرت تاريخي مايكل جكسون در نيوكمپ- 1988، يك روز پس از مرگش، در نيوكمپ تجمع كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، بيش از 60 هزار نفر در كنسرت سال 1988، از نزديك با هنرنمايي مايكل جكسون آشنا شدند.
اشعار ضد نژادپرستي انتخاب شده از سوي او در نيوكمپ، تاثير اجتماعي زيادي در مردم داشت.
هواداران بارسا دو موسسه خيريه كمك به كودكان سرطاني را از جكسون به يادگار دارند.
خوان لاپورتا، مدير عامل باشگاه بارسلونا نيز در اين مراسم، قول نصب تنديس او را در موزه نيوكمپ به هواداران داد.
اين خواننده امريكايي، در سن 50 سالگي مرد.
MoJtaBa.R
28-06-2009, 14:20
ويا با بارسلونا قرارداد بسته است
مهاجم تيم فوتبال والنسيا اسپانيا به ادعاي مديرعامل باشگاه بارسلونا راهي نيوكمپ شده است.
وان لاپورتا گفت: داويد ويا راهي بارسلونا شده و با او قرارداد رسمي منعقد كرده ايم اما به درخواست باشگاه والنسيا و به خاطر احتمال شورش هواداران اين تيم تا امروز سكوت كرده بودم.
وي افزود: داويد ويا مي تواند سال هاي سال بدرخشد و به يك بارسايي ريشه دار و حقيقي تبديل شود.
لاپورتا كه از سوي هواداران بارسا به خاطر شكست برابر پرس در چند مورد وعده داده شده به شدت تحت فشار است مي تواند با خريد داويد ويا و رسمي كردن ادعاي خود از زير اين فشار نجات پيدا كند.
MoJtaBa.R
28-06-2009, 14:23
كاسياس: براي ويا در بارسلونا آرزوي موفقيت ميكنم
دروزاه بان اول تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: داويد ويا بازيكن بزرگي است و ميدانم كه راهي بارسلونا ميشود.
ايكر كاسياس تصريح كرد: وقتي رئال مادريد بيش از 4 بار به يك بازيكن پيشنهاد رسمي مي دهد و قبول نمي كند فقط يك معني دارد و آن اينكه به بارسلونا خواهد رفت.
وي افزود: براي ويا در بارسلونا آرزوي موفيت مي كنم و اميدوارم در لباس بارسلونا درخشش خيره كنندهاي داشته باشد. ما در تيم ملي دو دوست صميمي هستيم.
داويد ويا در آخرين اظهارات خود گفته است: با باشگاه صحبت مي كنم و هر چه كه آنها گفتند قبول خواهم كرد.
كاسياس در بخشي ديگر از سخنان خود شايعه مذاكره با باشگاه انگليسي منچسترسيتي را تكذيب كرد و گفت: يك بار ديگر و البته براي بار آخر تاكيد مي كنم كه من تا دم مرگ سفيد هستم.
vahid_civil
28-06-2009, 14:27
بارسا یه پیشنهاد 40 میلیونی +کاسراس + این برزیلیه (ک داره دی:) به صورت قرضی داده به والنسیا.
Mojtaba-MCI
28-06-2009, 14:42
بالاخره ویا رسما اومده یا نه؟!
MoJtaBa.R
28-06-2009, 14:48
فعلا که ادعاست !
وحيد من نفهميدم : کاسراس : ک داره : دي يادت نره !
منظورت ر داره بود به جاي ي نه ؟ ک داره که داره .
vahid_civil
28-06-2009, 15:03
با تمديد قرارداد تا دو سال ديگر
هانري 2011 از فوتبال خداحافظي ميكند
خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا قرارداد رو به اتمام خود را تا پايان سال 2011 تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، تيه ري هانري، گلزن بارسا كه قصد داشت در فصل نقل و انتقالات تابستاني راهي انگليس شود، با حل مشكل خانوادگي، تصميم به ماندن در اين تيم اسپانيايي گرفت.
وي تا پايان سال 2011 در لباس بارسلونا بازي و سپس از فوتبال خداحافظي مي كند.
باشگاه بارسلونا با اين كار ثابت كرد، خيال خريدن مهاجم جديدي را ندارد و دل به چراغ سبز ريبري يا داويد ويا بسته تا در صورت لزوم، اتوئو را با يكي از آن دو معاوضه كند.
vahid_civil
28-06-2009, 15:05
فعلا که ادعاست !
وحيد من نفهميدم : کاسراس : ک داره : دي يادت نره !
منظورت ر داره بود به جاي ي نه ؟ ک داره که داره .
پیوستن کیرسون به بارسا با مبلغی در حدود 13 میلیون یورو+3میلیون یورو(در صورت کسب مقام توسط بارسا)قطعی شده و مسئولان بارسا منتظر هستند تا در توافقی که با مسئولان والنسیا انجام خواهند داد کیرسون رو مستقیما به مدت 2 فصل به والنسیا قرض بدن...
vahid_civil
28-06-2009, 17:28
نقشه یونایتد برای خرید یایاتوره
درحالی که چند روز پیش یایا توره قراردادش را با باشگاه کاتالان تمدید کرد ولی این ماجرا نمی تواند مانع از جدایی او از این تیم شود.
سایت گل-سران باشگاه منچستر یونایتد عزم خود را برای به خدمت گرفتن یایا توره جزم کرده اند.البته این امکان وجود دارد که سران منچستر مجبور شوند تا ماه ژانویه منتظر این انتقال بمانند. روسای باشگاه منچستر اعتقاد دارند که ستاره ملی پوش ساحل عاجی می تواند زوج خوبی با اون هارگریوز تشکیل دهد و آماده اند تا پیشنهادی29.5 میلیون یورویی را برای خریداری او ارائه کنند.
این در حالی است که مسئولان شیاطین سرخ، عملکرد یایا توره را در فصل گذشته با دقت زیر نظر داشتند و امیدوارند که با پیوستن احتمالی خاویر ماسچرانو به بارسلونا، بتوانند راحت تر یایا توره را به خدمت بگیرند. این در حالی است که سران بارسا هنوز پیشنهادی رسمی برای جذب ستاره آرژانتینی لیورپول را ارائه نکرده اند و توانسته اند یایا توره را برای امضا کردن قرارداد جدیدش متقاعد کنند.قرارداد جدید یایا بدین مفهوم است که او نمی تواند تابستان امسال نوکمپ را ترک کند ولی سران منچستر می توانند برای به خدمت گرفتن او در بازار نقل و انتقالات زمستانی وارد عمل شوند.
مدیر برنامه های یایا توره در هفته های اخیر اعلام کرده بود که در صورتی که توره حس کند که مورد تقدیر و توجه سران بارساست و دستمزد خوبی را از رختکن این تیم دریافت کنند، او در این تیم خواهد ماند و در غیر این صورت ممکن است بارسا را ترک کند.
vahid_civil
28-06-2009, 17:29
پیشنهاد نجومی سیتی به اتوئو
سران باشگاه منچستر سیتی با پیشنهاد جنجالی ای که برای جذب ساموئل اتوئو ارائه کرده اند، یک گام دیگر به خریداری این ستاره کامرونی نزدیکتر شدند.
سایت گل: خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد که پیشنهاد وسوسه انگیزی را از سران باشگاه منچسترسیتی برای خریداری ساموئل اتوئو دریافت کرده است. آینده ستاره کامرونی بارسلونا این روزها در پس پرده ای از ابهام است و البته روزنامه های انگلیسی گزارشهای متفاوتی در مورد آینده او ارائه می دهند.
به نقل از اسکای سپورت نیوز، رئیس باشگاه بارسلونا با اشاره به پیشنهاد جنجالی سران باشگاه سیتی برای جذب اتوئو گفت:«این پیشنهاد می تواند اتوئو را در جمع پردرآمدترین بازیکنان فوتبال دنیا قرار دهد.» لاپورتای 46 ساله به این نکته اشاره کرد که اتوئو تمایل زیادی دارد تا در نوکمپ بماند و البته اعلام کردکه رد کردن چنین پیشنهادهایی بسیار سخت است.لاپورتا معتقد است که اگر اتوئو بارسا را ترک کند می بایست جایگزین مناسبی رابرای او در نوکمپ بیابند.
او گفت:« کاملا واضح است که پیشنهادی نجومی برای خرید اتوئو به ما ارائه شده است. خود او می خواهد در ترکیب تیم ما بماند ولی رد کردن چنین پیشنهادی بسیار سخت است. اگر اتوئو این پیشنهاد جنجالی را بپذیرد، ما می بایست جانشین مناسبی رابرای او بیابیم.»
khashi87
28-06-2009, 21:28
بازیکن ملی پوش ساحل عاجی مدت قرار دادش با باشگاه فوتبال بارسلونا را یک سال اضافه کرد و اکنون تا 30 ام ژوئن سال 2012، با باشگاه خواهد بود. شرط جدایی او از تیم اکنون 100 میلیون یورو قرار داده شده است.
عصر روز جمعه، یایا توره اصلاحیه ای را در مورد قراردادش با بارسا امضا کرد. این هافبک 26 ساله که مهلت قراردادش در تاریخ 30 ژوئن 2011 تمام می شد، یک سال دیگر به قراردادش اضافه کرده است، بنابرین مهلت این قرار داد تا تاریخ 30 ژوئن 2012 خواهد بود.
شرط جدایی قید شده در آن قرار داد در اصل 60 میلیون یورو بود، اما این مبلغ اکنون به 100 میلیون افزایش یافته است.
khashi87
28-06-2009, 21:37
با تشکر ازMoJtaBa.R وmomkhbpsp خیلی ممنون
-----.com خیلی خوبه از tiny pic هم بهتره.
vahid_civil
28-06-2009, 23:07
لاپورتا: مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال
البته نظر رییس بارسلونا کمی جهتدار است.
سایت گل: این بحث در فوتبال دنیا پایانناپذیرا ست: بهترین بازیکن تاریخ کیست؟ پله یا مارادونا؟ اما خوان لاپورتا جواب دیگری دارد. او میگوید لیونل مسی 22 ساله بهترین بازیکن دنیا است. گل دات کام اسپانیا در مصاحبهای از لاپورتا خواسته بین پله، مارادونا و زینالدین زیدان یکی را انتخاب کند. او با صراحت پاسخ داده: «مسی. او بهترین در تاریخ است.»
این وکیل 46 ساله همچنین درباره آینده ساموئل اتوئو گفته: «او قصد دارد بماند، اما اگر منچسترسیتی پیشنهاد بدهد مقاومت بسیار دشوار خواهد بود. چیکی بگیریستین باید در این زمینه تصمیم بگیرد.» لاپورتا همچنین درباره علاقه بارسا به فیلیپه، مدافع کناری دپورتیوو هم گفته :«پیشنهادی عاقلانه دادیم، اما اگر رییس باشگاه دپور حرف از 20 میلیون یورو بزند کاری با فیلیپه نخواهیم داشت.»
vahid_civil
28-06-2009, 23:08
هلب و گودیانسن ممکنه فصل بعد برن انگلیس .
هلب استون ویلا و گودی وستهام .
اتوو با سیتی بست 31 ملیون یورو خوب انداختیم بهشون
ضاي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا بعد از پيروزي به يادماندني فصل گذشته در برنابئو پاداش هنگفتي از رييس اين باشگاه دريافت كرد.
بارسلونا در اواخر فصل گذشته رئال مادريد را ۶بر ۲در هم كوبيد كه به خودي خود موفقيت ديگري علاوه بر سه عنوان قهرماني اين تيم بود.
انگيزه بازيكنان بارسلونا براي شادي اين پيروزي بعد از شنيدن خبر پاداشي كه خوآن لاپورتا رييس باشگاه براي آنها در نظر گرفته بود، چندين برابر هم شد.
روزنامه اسپورت نوشت: رييس باشگاه بارسلونا قول داده بود در صورت پيروزي به اعضاي تيم ۴ميليون يورو يا ۲۰۰هزار يورو به هر كدام از ۲۵بازيكن آن بدهد.
فوق ستارگان بارسلونا در اين مسابقه يكي از بدترين شكستهاي تاريخ ال كلاسيكو را به حريف ديرينه خود وارد آوردند و بازگشت جام قهرماني را به نيوكمپ تضمين كردند.
اما اين تنها پاداش آنها نبود به طوريكه روزنامه محلي بارسلونا گزارش داده است، به بازيكنان وعده داده شده بود در صورت رسيدن به فينال ليگ باشگاههاي اروپا (چمپيونزليگ) مبلغ ۳ميليون يورو و در صورت رسيدن به فينال جام حذفي اسپانيا (كوپا دل ري) يك ميليون يوروي ديگر داده شود.
بر همين اساس بارسلونا در مجموع ۸ميليون يورو پاداش گرفت كه اين مبلغ تاثير زيادي روي بودجه نقل و انتقالات اين باشگاه در تابستان گذاشته است.
MoJtaBa.R
29-06-2009, 14:13
اتوو با سیتی بست 31 ملیون یورو خوب انداختیم بهشون
نهايي شد ؟
..
نهايي شد ؟
..
خوشبختانه بله
حالا باید برند تو فکر روبینیو و یا داوید ویا
vahid_civil
30-06-2009, 01:34
اتوو هنوز رسمی نشده بود که .
ولی کار درستیه.
سیاست بارسا تو این چند سال اخیر این بوده که یک سال قبلاز پایان قرارداد بازیکنایی که نمیخاد رو میفروشه .
اتوو فقط یه سال قرارداد داشت . اگه میموند و یهو سال بعد میخاست بره خبری از این 30 میلیون نبود .
همینطور رونالدینهو .
البته این موضوع برای بازیکنایی که میخاتشون صدق نمیکنه .
از اینها گذشته به خاطر جام ملتهای آفریقا اتوو 2 ماه نبود . تو این 2 ماه حداقل 6 تا بازی که انجام میشه !
من زیاد ناراحت نمیشم از خبر فروشش
vahid_civil
30-06-2009, 08:20
صفحه شخصی داوید ویا هک شد
به نظر میرسد چند طرفدار بارسلونا بیش از حد دوست دارند داوید ویا را در تیمشان ببینند.
سایت گل: یک طرفدار بارسلونا صفحه شخصی داوید ویا، ستاره والنسیا را هک کرده است. این هکر که نام خود را نمسیس گذاشته، ادعا کرده که طرفدار قهرمان اسپانیا است و از ویا پرسیده چرا به بارسلونا نمیرود.
او در این صفحه نوشته است: «ویا، بازیکنی در سطح تو دیگر منتظر چیست که به بارسلونا برود؟ ما منتظر تو هستیم. من یک طرفدار ساده بارسلونا هستم و هوادار تو هم هستم.» همچنین در این صفلحه میتوان Tux، نماد رسمی لینوکس را دید که پیراهن بارسلونا را به تن دارد.
(ویا اگه بیاد میتونه همین شماره 7 رو هم بازم تنش کنه)
vahid_civil
30-06-2009, 08:21
امید چابی برای ماندن اتوئو
طبق گفته های چابی ، مسئولان بارسلونا می بایست پیشنهادهایی برای فروش اتوئو را رد کرده و به دنبال حفظ او در باشگاه کاتالان باشند.
سایت گل:چابی ارناندس اعتقاد دارد که بهتر است کهس ران بارسلونا برای حفظ ساموئل اتوئو بکوشند ، چرا که او یکی از گلزنان برتر تیم کاتالان است و پیروزی های فراوانی را برای این تیم به ارمغان می آورد.
این در حالی است که شایعات متعددی در مورد جدایی این بازی ساز کامرونی از نوکمپ و پیوستنش به منچسترسیتی با پیشنهادی 30 میلیون یورویی به گوش می رسد. تابستان گذشته،پپ گواردیولا در نهایت متقاعد شد تا اتوئو را در ترکیب تیمش نگاه دارد و چابی معتقد است که سران باشگاه کاتالان می بایست بار دیگر برای حفظ این ستاره بکوشند.
او در گفت و گو با اسپورت گفت:« خوشبختانه ما افراد باهوش زیادی در رختکن تیممان داریم و فصل گذشته در نهایت همه چیز به خوبی و خوشی ختم شد. اگر سران باشگاه بروند و رو در رو با اتوئو صحبت کنند، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.ما به خوبی می دانیم که اتوئو بازیکن بسیار خلاق و توانایی است و در فصل گذشته نیز کمکهای زیادی به تیم ما کرد. او بازیکنی بسیار حیاتی است.من نمی دانم که پپ و بگیرستاین چه کاری انجام خواهند داد ولی اگر برعهده ما بازیکنان بود، اتوئو برای من اولویت اول را داراست.»
vahid_civil
30-06-2009, 08:22
به اتوو پیشنهاد تمدید 2 ساله قرارداد داده شده ولی مثل اینکه مبلغ دستمزدش اینا رو آوردن پایین . عمرا قبول کنه !
Original Titan
30-06-2009, 08:29
آقا اين ويا كه تو جام كنفدراسيون ها خيلي خوب ظاهر نشد! يا من اشتباه ميكنم؟ روبينيو را بچسبن! اين برو بچس برزيل ماشالا همه درو گوهر بودن! خيلي خوب بود!
سایت گل: یک طرفدار بارسلونا صفحه شخصی داوید ویا، ستاره والنسیا را هک کرده است. این هکر که نام خود را نمسیس گذاشته، ادعا کرده که طرفدار قهرمان اسپانیا است و از ویا پرسیده چرا به بارسلونا نمیرود.
كارش درست بوده! بره صفحه اول ربينو هم هك كنه كه وقت نداريم!
vahid_civil
30-06-2009, 09:33
آقا اين ويا كه تو جام كنفدراسيون ها خيلي خوب ظاهر نشد! يا من اشتباه ميكنم؟ روبينيو را بچسبن! اين برو بچس برزيل ماشالا همه درو گوهر بودن! خيلي خوب بود!
كارش درست بوده! بره صفحه اول ربينو هم هك كنه كه وقت نداريم!
خب روبینیو که خودش میگه من دوست دارم برم بارسا ! بیاین منو بخرین !
اونو که نمیخان هک کنن دیگه ! دی:
برزیل اولین تیم فوتبالیه که من طرفدارش شدم به صورت حرفه ای ! دی:
اولین فوتبالی که درست حسابی نگاه کردم بازی فینال 94 بین برزیل و ایتالیا بود .
(اون زمان امکانات کم بود هر بازی پخش نمیشد خب ! چقدر هم تو بازی فینال تماشاچی های عربستان رو نشون میداد ! ابلها فکر نمیکردن اینا زردن اون یکی ها آبی ! هوادارای سبز عربستان رو نشون میدادن ! )
اینجوری من فوتبال رو شناختم. با به به تو شماره 7 و روماریو 11 . رای 10 . سیلوا 5 . لئوناردو 16 و ...
این دنی آلوز چه حالی میکنه امسال ! خوشبختترین بازیکن امسال دنیاست !
3 بار با بارسا جام برد بالای سرش . یه بار هم با برزیل . شد 4 بار !
Original Titan
30-06-2009, 09:36
اونو که نمیخان هک کنن دیگه ! دی:
كار از محكم كاري عيب نمي كنه :دی
3 بار با بارسا جام برد بالای سرش . یه بار هم با برزیل . شد 4 بار !
ديگه خز شده براش جام بالا سر بردن! :31:
SAEED_BARCELONA
30-06-2009, 11:13
آقا اینقدر دنبال فوروارد نباشید. به دفاع بچسبید. دفاعمون رو باید ردیف کنیم آقا. امسال والدز مثل ماست از رونالدو و کاکا گل میخوره
عشقم دنی آلوزه. نمیدونم چرا مایکون رو بازی میداد
علی میخوام صفحه علی نصرتیو هک کنم. کمکم میکنی؟
vahid_civil
30-06-2009, 11:41
آقا اینقدر دنبال فوروارد نباشید. به دفاع بچسبید. دفاعمون رو باید ردیف کنیم آقا. امسال والدز مثل ماست از رونالدو و کاکا گل میخوره
اون کاکا و رونالدویی که گلزن بودن تو تیمایی مثل منچستر و میلان بودن بودن که گلزن بودن !
داری در مورد 6 تایی ها حرف میزنی ها !
نمیدونم چرا یاد مایکل اوون افتادم یهو ! از عرش به فرش رسید وقتی رفت تو 6 تایی ها !
الان نیوکاسل دسته دویی هم نمیخادش ! تازه 28 سالشه !
خط دفاع خوبه . یه دونه دففاع چپ میخاستیم که دارن از دپورتیوو میخرن. تازه برزیلی هم هست !
پیکه و پویول و آلوز که حرف ندارن .
لاپورتا گفته آلوز بهترین مدافع راست جهانه .
دروازه بان هم اینها نمیخرن هیچ وقت ! زیاد گیر نده ! بارسا به کاتالونیا ارادت خاص داره !
Original Titan
30-06-2009, 12:10
مجمع داره اينجا انتقال پيدا ميكنه كم كم :دی
سعيد كيو مي خواي هك كني؟ :دی
نصرتي؟ :31:
MoJtaBa.R
30-06-2009, 13:28
عمرا : اونا از نيمه زمين به اين ور نميان چه طور ميخوان گل بزنن !:21:
MoJtaBa.R
30-06-2009, 13:32
خوشبختانه بله
حالا باید برند تو فکر روبینیو و یا داوید ویا
حالا چرا خوشبختانه ؟! :18:
کم خدمت نکرد به بارسا !
M O B I N
30-06-2009, 15:05
دوستان من می گم بیایم دعا کنیم امسال ما از رئال 6 تا نخوریم :37: میدونین چرا ؟؟ ما نه دفاع خوبی داریم نه نیمکت ذخیره های قوی و بازیکن خاصی هم نخریدیم !! خدا کمکمان کند :14:
MoJtaBa.R
30-06-2009, 15:38
بسي لذت برديم : کهکشانيها !!!!!!!!! اگه به داشتن اسامي بزرگ در تيم باشه که دوزار هم نمي ارزه
مهم اينه که بارسا اسکلت اصلي تيمش زياد دست نخورده ولي اونا فرت و فرت رفتن الکي و بيخود و بي جهت و بي... اسم خريدن نه بازيکن مورد نيازشون رو
به هر حال هر کي با يه کار ميخواد جلب توجه کنه و محبوبيت کسب کنه بين هواداراي تيمش
دوستان من می گم بیایم دعا کنیم امسال ما از رئال 6 تا نخوریم :37: میدونین چرا ؟؟ ما نه دفاع خوبی داریم نه نیمکت ذخیره های قوی و بازیکن خاصی هم نخریدیم !! خدا کمکمان کند :14:
این چه حرفیه؟ رئال حتی اگر اوج بگیره میخواد چیکار کنه؟
بردن جام قهرمانان اروپا, لالیگا و حذفی اسپانیا. شکست دادن راحت منچستر پرمدعا و قهرمان انگلیس با تمام توانش. بردن ال کلاسیکو در رفت و برگشت اون هم با 8 گل زده و رکوردهای دیگه.
کاری مونده بارسا نکرده باشه و رئال بخواد امسال انجام بده و خودشو بیشتر نشون بده؟
تازه من امیدی ندارم رئال خوب کار کنه. امیدوارم حداقل کمی قدرتمند ظاهر بشه تا علاوه بر بارسا اونها هم خودی نشون بدن و جلوی تیم های دیگه کم نیارن.
M O B I N
30-06-2009, 17:21
بچه ها برین اینجا به هانری رای بدین برای گرفتن کفش طلا :27:
M O B I N
30-06-2009, 17:25
The Confederations Cup is Dani Alves’s 11th title between clubs and national teams. Only Henry, Eto'o and Márquez in the Barça squad have more.
این خبر رو ببینین
میگه جام کنفدراسیون ها 11 امین عنوان باشکاهی و ملی برای دنی آلوز است !!فقط تو بارسا هانری اتو ئو و ماکز بیشتر از اون دارن !!!
M O B I N
30-06-2009, 17:31
لاپورتا
1-اتوئو رو تحسین کرده و گفته به اون پیش نهاد های خوبی شده و اون فکر میکنه اون و دیوید ویا میتونن زوج خوبی تشکیل بدن ولی به نظر من بدش نمیاد با قیمت پیشنهادی منچستر سیتی اونو بفروشه
2-به حضور ریبری در بارسا اظهار علاقه کرده
3- از مسی ستایش کرده
منبع سایت بارسلونا
دوستان میشه کسی کمک کنه اینو بزاریم واسه امضا ؟؟؟
(سایزشو کم کنیم و. .. این رئالی ها همه تو امضشون یه چیز گذاشتن!!!)
khashi87
30-06-2009, 19:12
/ FCBarcelona.ir
رئیس هیئت مدیره بارسلونا، خوان لاپورتا، تایید می کند که مهاجم کامرونی «یک پیشنهاد استراتوسفریک از یک تیم دیگر دارد که او را به گران قیمت ترین بازیکن به لحاظ دستمزد تبدیل خواهد کرد.» با این وجود، لاپورتا دوست دارد که اتوو در بارسا بماند.
شنبه این هفته، رئیس هیئت مدیره بارسلونا، خوان لاپورتا در مصابه با برنامه رادیویی Tarda Tardà روی موج Icat FM، در مورد علاقه اش در رابطه با موسیقی صحبت کرد؛ اما برای نگاه به آخرین اخبار تیم اول نیز فرصت داشت.
پیشنهاد برای اتوو
لاپورتا گفت که عقیده دارد: «ساموئل اتوو دوست دارد بماند و من هم دوست دارم که بماند؛ اما این بازیکن یک پیشنهاد استراتوسفریک از یک تیم دیگر دریافت کرده است که او را به گران قیمت ترین بازیکن به لحاظ دستمزد تبدیل می کند.» او همچنین اشاره کرد که در صورتی که مهاجم کامرونی بماند و بارسا با داوید ویا قرار داد ببندد، این دو بازیکن «با طولانی بودن فصل» می توانند «هماهنگ» باشند.
کیریسون و لوئیس فیلیپه
نام دیگری که این هفته به بارسا مربوط شد، کیریسون بوده است. لاپوتا اعلام کرد که قرار داد بستن او با بارسا در مراحل تکمیلی است.
لاپورتا، با صحبت کردن در مورد دفاع دپورتیوو لاکرونیا، لوئیس فیلیپه، اظهار داشت اگر لندویرو تقاضای 20 میلیون یورو برای این بازیکن کند، «در این صورت تلاشی برای به دست آوردن او نخواهم کرد. در چینن حالتی، او از لیست خرید خارج خواهد بود.»
در انتظار ریبری
لاپورتا، فرانک ریبری، بازیکن بایرن مونیخ را بسیار تحسین کرد: «ما بسیار به او علاقه داریم. بایرن می داند که نظر او هم همین است. ما همچنین می دانیم که مادرید نیز به دنبال اوست، اما بکن بائر حاضر به فروش او نیست؛ گرچه، اگر آن ها نظرشان را عوض کردند، می دانند که ما همیشه علاقه مند به این موضوع هستیم.» لاپورتا با استناد به این مطلب که باشگاه های دیگر نیز به دنبال بازیکن فرانسوی هستند، این موضوع را روشن کرد که: «ما برای به دست آوردن او، وارد مزایده نخواهیم شد.»
تحسین برای مسی
لاپورتا یکی از بهترین ستاره های بارسلونا، لئو مسی، را بسیار تحسین کرد: «او بهترین بازیکنی است که وجود داشته است؛ او مسیحای بارسا است.» اسمی دیگر که در حین بحث برده شد، ماسکرانو، یکی از بهترین دوستان لئو مسی و یکی دیگر از بازیکنانی که بارسا به او علاقه داشته است، بود. لاپورتا اشاره کرد: «ما بهترین خط هافبک را داریم؛ اما توره و کیتا برای جام ملت های افریقا ما را ترک خواهند کرد.»
علاقه در موسیقی
Tarda Tardà که توسط متخصص موسیقی، جوردی تاردا، اجرا می شود، یکی از بهترین برنامه های موجود برای علاقه مندان به موسیقی راک است. در حین مصاحبه، خوان لاپورتا از علاقه اش در موسیقی صحبت کرد: «موسیقی می تواند به شما کمک کند تا از پس شرایط بربیایید و به عنوان یک فرد، رشد کنید. موسیقی دیو را رام می کند.» خواننده های مورد علاقه او بروس اسپرینگستین و هنرمند کاتالان، خوان مانوئل سرات هستند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M O B I N
01-07-2009, 11:32
با تشکر از دوست بالایی بچه ها نظرتون چیه همه این عکس رو امضا مون کنیم ؟؟؟
با تشکر از دوست بالایی بچه ها نظرتون چیه همه این عکس رو امضا مون کنیم ؟؟؟
سلام. تازه واردم ولی موافقم
davy jones
01-07-2009, 12:55
آقا از دوستان یه سوال داشتم.
دیروز یه خبری شنیدم که آندری آرشاوین از آرسنال به بارسا میآد و مذاکراتشون نهایی شده.:18:
اگه بیاد به نظر من بارسا در جناح چپ هم یه مسی جدید خواهد داشت.:8:
همین امسال تو بازی با لیورپول یه تنه 4 تا گل به لیورپول زد.:18::18:
کسی خبر دقیقی نداره؟
M O B I N
01-07-2009, 14:06
آقا از دوستان یه سوال داشتم.
دیروز یه خبری شنیدم که آندری آرشاوین از آرسنال به بارسا میآد و مذاکراتشون نهایی شده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیاد به نظر من بارسا در جناح چپ هم یه مسی جدید خواهد داشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امسال تو بازی با لیورپول یه تنه 4 تا گل به لیورپول زد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی خبر دقیقی نداره؟
من هم شنیدم اگه بیاد چی میشه :27:
من هم خوشم میاد در امضام از بارسا و علایق دیگرم یاد کنم. ولی می دونید, بعضی مخالف ها جنبه شو ندارن و ممکنه در رفتار یا عملکردشون تاثیر منفی بزاره. مخصوصا در بخش های دیگر فروم. مسئولیت داره دیگه.
عملکرد اخیر بارسا باعث شده هوادارن تیم های دیگه بدجوری ساکت بشن و حرفی برای گفتن نداشته باشن. مخصوصا 6 تایی ها (رئال) و منچستری ها که همیشه ادعا داشتن.
شما هم زیاد بهشون گیر ندید. درکشون کنید. چیزی نمونده که بخوان ازش دفاع کنند. بزارید بسوزن و بسازن.
amir2011
01-07-2009, 14:49
من هم خوشم میاد در امضام از بارسا و علایق دیگرم یاد کنم. ولی می دونید, بعضی مخالف ها جنبه شو ندارن و ممکنه در رفتار یا عملکردشون تاثیر منفی بزاره. مخصوصا در بخش های دیگر فروم. مسئولیت داره دیگه.
عملکرد اخیر بارسا باعث شده هوادارن تیم های دیگه بدجوری ساکت بشن و حرفی برای گفتن نداشته باشن. مخصوصا 6 تایی ها (رئال) و منچستری ها که همیشه ادعا داشتن.
شما هم زیاد بهشون گیر ندید. درکشون کنید. چیزی نمونده که بخوان ازش دفاع کنند. بزارید بسوزن و بسازن.
دقیقا همینطوره بارسا جواب همه رو تو زمین داده و میده...
MoJtaBa.R
01-07-2009, 14:55
امسال ميتونن از گروهشون بيان بالا !؟ ميشه ؟؟
حکايت پنبه دانست ديگه
فقط خريد بازيکن مهم نيست مهم مچ بودن بازيکنا ست : ما هنوز برتريم حالا ميخوان برن پله يا مارادونا رو بيارن
momkhbpsp
01-07-2009, 17:16
این کاکا بنده خدا چقدر خوشحال بود
مثل اینکه نمیدونست اومده کجا
ali_ranger22
01-07-2009, 17:19
این کاکا بنده خدا چقدر خوشحال بود
مثل اینکه نمیدونست اومده کجا شما ها اگه براتون مهم نیست که این ستاره ها دارن میان رئال یعنی رئال رو به هر تیم دیگه ای ترجیح دادن دیگه اظهار نظرتون واسه چیه ؟
کاکا خوب می دونه چه تیمی اومده ...
vahid_civil
01-07-2009, 17:35
شما ها اگه براتون مهم نیست که این ستاره ها دارن میان رئال یعنی رئال رو به هر تیم دیگه ای ترجیح دادن دیگه اظهار نظرتون واسه چیه ؟
کاکا خوب می دونه چه تیمی اومده ...
اول اینکه اینجا پست ندین تا دعوا شروع کنید . برین توی تاپیک خودتون هر چی دوست دارین بگید.
دوم هیچ کدوم از این بازیکنا که به صورت آزاد نیومدن به تیم شما !
به خاطر سطح پایین تیمتون قیمت بالاتری باید پیشنهاد بدین به باشگاه هاشون .
پس حرفی از عشق و علاقه این بازیکنا نزنین نسبت به تیمتون .
======================================
کئیریسون 13 جولای در بارسلونا
این طور به نظر می رسد که K9 در هفته های آتی پیراهن تیم کاتالان را بر تن خواهد کرد.
سایت گل: پس از آنکه روز گذشته گزارشهایی خبر تائید خرید کئیریسون ، ستاره باشگاه پالمیراس برزیل توسط سران باشگاه کاتالان به انتشار رسید ، روزنامه اسپورت امروز در گزارشی اعلام کرد که توافق برسر انتقال این ستاره برزیلی به بارسا کامل شده و تنها مراحل ثبت رسمی این انتقال باقی مانده است.
این روزنامه چاپ کاتالونیا در ادامه گزارشش از قول کئیریسون اعلام کرد که او از یکشنبه گذشته خود را بازیکن بارسلونا می داند و از آن روز عکس خودش را در کنار لوگوی بارسلونا در وب سایت شخصی اش قرار داده است. درگزارش روزنامه اسپورت به دلیل اینکه این انتقال روز گذشته به صورت رسمی ارائه نشده اشاره کرده و اعلام کرده که به این دلیل که سران باشگاه های بارسلونا و پالمیراس اعلام رسمی این انتقال را تا پایان این هفته به تعویق انداخته اند تا بتوانند بیشترین پوشش خبری را صورت دهند. این گلزن 20 ساله در وب سایت رسمی اش نوشته که در روزهای آتی در هیچ دیدار دیگری دربرزیل به میدان نخواهد کرد و تمریناتش را به تنهایی دنبال خواهد کرد تا از هرگونه مصدومیت احتمالی جلوگیری کند.
روزنامه اسپورت گزارش داد که کئیریسون روز سیزدهم جولای ( دوشنبه) به بارسلونا خواهد آمد تا مراحل پزشکی لازم را پشت سر گذاشته و پس از آن قراردادی 4 ساله را با باشگاه کاتالان به امضا برساند. البته هنوز مشخص نیست که سران بارسا پس از خرید این ستاره جوان او را در رختکن خود نگاه خواهند داشت و یا به عنوان بخشی از قرارداد داوید ویا به والنسیا خواهند فرستاد.
ali_ranger22
01-07-2009, 17:51
اول اینکه اینجا پست ندین تا دعوا شروع کنید . برین توی تاپیک خودتون هر چی دوست دارین بگید.
دوم هیچ کدوم از این بازیکنا که به صورت آزاد نیومدن به تیم شما !
به خاطر سطح پایین تیمتون قیمت بالاتری باید پیشنهاد بدین به باشگاه هاشون .
پس حرفی از عشق و علاقه این بازیکنا نزنین نسبت به تیمتون .
معذرت .. دنبال دعوا هیچ وقت نیستم
ولی وقتی میاین میگین مهم نیست بعد هی نظر میدین که دلتون خنک شه خب ما یه فکرایی می کنیم ! :دي
رونالدو رو که خودت می دونی این کالدرون خر باهاش قراردادی بسته بود که مجبور شدیم همچین پولی بابتش بدیم
پس حرفی از عشق و علاقه این بازیکنا نزنین نسبت به تیمتون
صحبت های رونالدو و کاکا رو گوش کنی می بینی چه علاقه ای به رئال دارن ... رونالدو که می گه به آرزوم رسیدم .. کاکا هم میگه اینجا خونه ی منه !
بی باک بی بال
01-07-2009, 17:54
صحبت های رونالدو و کاکا رو گوش کنی می بینی چه علاقه ای به رئال دارن ... رونالدو که می گه به آرزوم رسیدم .. کاکا هم میگه اینجا خونه ی منه !
01-07-2009, 18:01
ولی وقتی میاین میگین مهم نیست بعد هی نظر میدین که دلتون خنک شه خب ما یه فکرایی می کنیم ! :دي
رونالدو رو که خودت می دونی این کالدرون خر باهاش قراردادی بسته بود که مجبور شدیم همچین پولی بابتش بدیم
خب نمیتونن بگن من اینجا رو دوست ندارم که !
علاقه بازیکنا رو پول تعیین میکنه . برای بازیکنا مهم نیست به کجا میرن که .
همین مهدی رحمتی رو ببین رسما گفت من جایی میرم که پول بیشتری بهم بدن !
ولی هیچ وقت بازیکنایی مثل مسی و ژاوی و اینیستا و پویول واسه پول یا هر چیز دیگه ای از بارسا نمیرن .
مسئله تعصب من نیست . مسئله اینه که برای بعضی از بازیکنا هم همه چیز پول نیست .
ali_ranger22
01-07-2009, 18:17
راستش من درکتون می کنم ! شاید اگه جاهامون عوض می شد منم همین حرفا رو می زدم ! ولی چرا خودمو گول بزنیم ؟ رونالدو که پارسال می خواست بیاد اصلا ... وقتی میگه از بچگی آرزوم بازی تو رئاله دیگه پول این وسط چیکارس ؟!
کاکا هم که گفته یا میلان میمونم یا فقط رئال ! اینم ربطی به پول نداره !
بازیکنای ایرانی رو ولشون کن اصلا !
momkhbpsp
01-07-2009, 18:23
ما که این فصل دلمون تو زمین خیلی خنک شد
اما زمان هست که مشخص میکنه نظر واقعی این بازیکنها چیه == love or money
boy iran
01-07-2009, 18:32
سلام
خوب ببخشيد يعني پول اين وسط هيچ نقشي نداره جالبه بازيكنا امروزه با يك يورو از پيراهن يك تيم به سادگي عبور مي كنند
پس هيچوقت اين حرفها رو نزنيد چون خنده دار هست
ali_ranger22
01-07-2009, 18:39
بالاخره این هم نظر خوبی هست برای شما تا یه کم راحت بشین ! :)
بی باک بی بال
01-07-2009, 19:08
آقا اینها رو بخیال شینه بارسا دوبار آبکششون می کنه
مگین نه صبر کنید
بارسا بازیکن بزرگ می کند
رئال بازیکن بزرگ می خرد
vahid_civil
01-07-2009, 19:16
آقا اینها رو بخیال شینه بارسا دوبار آبکششون می کنه
مگین نه صبر کنید
بارسا بازیکن بزرگ می کند
رئال بازیکن بزرگ می خرد
تصحیح میکنم حرفتون رو ! :
بارسا بازیکن بزرگ می کند
رئال بازیکن بزرگ می خرد و کوچک میکنه !
khashi87
01-07-2009, 19:47
سلام دوستان آقا دو تا نظر داشتم
1- راجب به امضا که یه دوستی گفته بود همه امضا مون رو یه کی کنیم من مخالفم چون اولا باید از صاحب امضا اجازه بگیرید که من باشم بعدم هر امضا بیان کننده علایق هر کیه...
2-بازیکن خریدن خیلی خوبه(در مورد حرفشو نبر چون آخرین بار اخطاری شدم)اما درست کردن مافیای بازیکن خوب نیست.
boy iran
01-07-2009, 20:01
ما كه راحتيم
شما ناراحت نشي مسئله مهمي هست :31:
M O B I N
01-07-2009, 20:20
1- راجب به امضا که یه دوستی گفته بود همه امضا مون رو یه کی کنیم من مخالفم چون اولا باید از صاحب امضا اجازه بگیرید که من باشم بعدم هر امضا بیان کننده علایق هر کیه...
منو که نمیگی ؟؟:27:
دوستان بیخیال شین شما هر وقت دیدین رئالی لومد جلو بگین تایی ها و خلاص :27::21:
اهههههه
این اتوووو ول کن نیست نمیرم از دستش راحت شیم
اهههههه
این اتوووو ول کن نیست نمیرم از دستش راحت شیم
vahid_civil
01-07-2009, 21:33
پیشنهاد 30 میلیونی بارسا به ماسچرانو
رسانه های اسپانیایی معقتدند که سران بارسا آماده اند تا برای به خدمت گرفتن ستاره آرژانتینی لیورپول، پیشنهاد هنگفتی را ارائه کنند.
MoJtaBa.R
01-07-2009, 21:34
علييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييي جون داشتيم دادا ؟ :5:
شيش تاييها لغب کدوم کهکشان بود ؟
شب و قلندر و بيداري رو که ميدوني جريانش رو
الکلاسيکو ميبينمت عمو :27:
MoJtaBa.R
01-07-2009, 21:38
راستش من درکتون می کنم ! شاید اگه جاهامون عوض می شد منم همین حرفا رو می زدم ! ولی چرا خودمو گول بزنیم ؟ رونالدو که پارسال می خواست بیاد اصلا ... وقتی میگه از بچگی آرزوم بازی تو رئاله دیگه پول این وسط چیکارس ؟!
کاکا هم که گفته یا میلان میمونم یا فقط رئال ! اینم ربطی به پول نداره !
بازیکنای ایرانی رو ولشون کن اصلا !
اي بابا : اينم مگه دليل ميشه ؟
توي همين ايرون يادت ني که اغلب اس اسيها قبل از پيوستن به آبيها ، از بچه گي با عشق پرسپوليس زندگي ميکردن ؟
اين حرفا همه کشک و دوغه : پول که مياد وسط يارو زن و بچش رو هم فراموش ميکنه چه برسه . . .
MoJtaBa.R
01-07-2009, 21:47
رسانه های اسپانیایی معقتدند که سران بارسا آماده اند تا برای به خدمت گرفتن ستاره آرژانتینی لیورپول، پیشنهاد هنگفتی را ارائه کنند.
در تکميل حرفاي وحيد :
سایت گل: به نظر می رسد که سران بارسلونا که پیش از این در بازار نقل و انتقالات تابستانی فعالیتی نداشته اند،عزم خود را برای به خدمت گرفتن ماسچرانو جزم کرده اند. البته در طی این روزها خبرهای متعددی در مورد پیوستن کئیریسون به باشگاه کاتالان به گوش می رسد و روزنامه آس اسپانیا در گزارشی اعلام کرده اند که مسئولان بارسا پیشنهادی هنگفت را برای خریداری ماسچرانو به دفتر باشگاه لیورپول فکس کرده اند .
به نظر می رسد که رقم پیشنهادی کاتالونیایی ها در حدود و یا حتی بیشتر از 30 میلیون یورو است. این پیشنهاد می تواند اکثر بودجه تیم کاتالان برای خریدهای تابستانی اش را مصرف کند ولی سران باشگاه کاتالان می دانند که در صورتی که بتوانند ستاره آرژانتینی لیورپول را خریداری کنند، تیم مادریدی دیگر شانسی برای خریداری ژابی آلونسو ، دیگر ستاره لیورپول نخواهد داشت.
این طور به نظر می رسد که کریستین پورسلو، مدیر ورزشی جدید لیورپول محدودیتهایی را برای شرکت در بازار نقل و انتقالات دارد و نباید هیچ یک از این دو بازیکن خط میانی به فروش برسند و این در حالی است که سران باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا به هر ترتیبی آماده خرید این دو ستاره هستند
vahid_civil
02-07-2009, 05:02
فیلیپه: بگذارید به بارسلونا بروم
این مدافع مورد علاقه بارسلونا از دپورتیوو خواسته شرایط پیوستن او را به بارسلونا مهیا سازند.
سایت گل: فیلیپه لوییس بسیار مورد توجه بارسلونا قرار دارد. باشگاه کاتالان به دنبال یافتن جانشینی برای سیلوینیو است. با وجود آن که بارسلونا خواهان فیلیپه است، اما نتوانسته با باشگاه دپورتیوو لاکرونیا بر سر انتقال او به توافق برسد.
دپورتیوو سرسختانه خواهان دریافت 20 میلیون یورو برای این مدافع خود است. فیلیپه گفته بسیار دوست دارد در لیگ قهرمانان بازی کند: «مذاکرات مدتهاست ادامه دارد و امیدوارم هر چه سریعتر به نتیجه برسد. اکنون نمیدانم میمانم یا میروم و این وضعیت رنجآوری است.»
Original Titan
02-07-2009, 07:05
ماسكرانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
بابا اين ديگه كيه؟ اه اه! بازيش كه خوب نيست! چرا خل بازي در مياره بارسلونا!
بی باک بی بال
02-07-2009, 07:13
ماسكرانو
ماسچرانو
بلاخره کدامشون
M O B I N
02-07-2009, 09:51
بلاخره کدامشون
هیچ کدوم mascrano
بی باک بی بال
02-07-2009, 10:55
چه زود این رئالی ها یا دشون رفت آبکش شدن
عیبی ندار شب دراز است ...........................
p30 vahid
02-07-2009, 13:57
این لاپورتا چه کدو تنبلیه
این قدر دست رو دست گذاشت تا بهترین مهاجما رفتن قبرستون:27:
حداقل یا اگئرو یا ویا رو بگرین این همه هافبک دفاع خوب داریم ماسچران کیلو چنده عشق منم دیگه پیر شده (انری جون) و باید یکیم جایگزین اون کنن چون دیگه مثل جوونیاش نیست و کم میاره
حداقل یه دفاع وسط خوبم می خوایم با یه دفاع چپ
boy iran
02-07-2009, 15:53
بارسا: ویا قبل از کئیریسون
سران باشگاه بارسلونا بالاخره از بی فعالیتی در بازار نقل و انتقالات دست کشیده اند و آماده اند تا دو خرید را همزمان و در یک هفته انجام دهند.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سایت گل: در حالی که باشگاه رئال تابستان پرجنب و جوشی را پشت سر می گذارد و با انجام 4خرید تابستانی، تیمی قدرتمند را بسته است، سران بارسلونا، رقیب دیرینه کهکشانی ها خود را برای برداشتن اولین گام در بازار نقل و انتقالات تابستانی آماده می کنند.
مطبوعات اسپانیایی بر این باورند که تیم قهرمان فصل گذشته لالیگا یک گام دیگر به جذب داوید ویا، ستاره باشگاه والنسیا نزیدکتر شده است و این طور به نظر می رسد که او و مدیر برنامه هایش روز گذشته با تکسیکی بگیرستاین مدیر ورزشی باشگاه بارسا دیدار کرده و مذاکرات را آغاز نموده اند. روزنامه آس پیش بینی کرده که سران باشگاه کاتالان پیشنهادی در حدود 35 تا 40 میلیون یورو را برای خرید ویا ارائه خواهند کرد ولی این مبلغ ممکن است با مبلغ درخواستی سران والنسیا برابر نباشد.
این طور به نظر می رسد که بگیرستاین از ویا خواسته تا به سران مستایا اعلام کند که در فکر ترک این تیم است و آنها را تحت فشار قراردهد و در صورتی که سران والنسیا مایل به آغاز مذاکرات باشند، مسئولان بارسا حاضرند مارتین کاسرس یا بویان کرکیچ را به عنوان بخشی از این قرارداد به مستایا بفرستند.
از سوی دیگر روزنامه گلوبوسپورته به این نکته اشاره کرده که سران بارسا با سران شرکت بازرگانی ترافیک اسپورت بر سر انتقال کئیریسون با مبلغ 16 میلیون یورو به توافق رسیده اند. هرچند که مراسم معارفه رسمی این ستاره برزیلی تاحدودی به تعویق افتاده ، چرا که سران بارسا به دنبال آن هستند تا پیش از هر چیزی با ویا به توافق برسند و پس از آن کئیریسون را رسما معرفی نمایند. پیش بینی می شود که ممکن است کئیریسون یا K9 به عنوان بخشی از قرارداد ویا به مستایا فرستاده شود.
boy iran
02-07-2009, 17:21
..........
boy iran
03-07-2009, 08:21
بارسا دست از سر ماسچرانو برنمى دارد
مقامات باشگاه بارسلونا به مهاجم باشگاه ليورپول پيشنهاد ۳۰ ميليون يورويى دادند. خاوير ماسچرانو از باشگاه بارسلونا پيشنهاد ۳۰ ميليون يورويى دريافت كرده است. اين در حالى است كه آلونسو از ليورپول نيز با رد پيشنهاد رئال مادريد در فهرست خريد بارسلونا قرار گرفته است. وكيل ماسچرانو براى ادامه مذاكرات به بارسلونا آمده و با خوان لاپورتا جلسه دارد. مشكل اصلى بر سر راه بارسلونا سرمربى اسپانيايى ليورپول، رافائل بنيتز است كه نمى خواهد بازيكنان خوب خود را از دست بدهد.
boy iran
03-07-2009, 08:21
جنگ ژاوى با رونالدو آغاز شد
تئاتر كريستيانو رونالدو چند روزى است كه پايان يافته است. اين بازيكن پرتغالى فصل آينده پيراهن رئال مادريد را بر تن خواهد كرد. بارسلونا جدى ترين رقيب تيم مادريدى به شمار مى آيد. ژاوى بازيكن تأثيرگذار آبى ـ انارى ها درباره حضور اين بازيكن پرتغالى در رئال مادريد واكنش نشان داده است. حضور رونالدو در فوتبال اسپانيا از همان آغاز انتقادهاى شديدى را در پى داشته است. اين انتقادها از سوى رسانه ها و به ويژه بازيكنان تيم رقيب يعنى بارسلونا مطرح مى شود. ژاوى بازيكن خط ميانى تيم ملى اسپانيا و باشگاه بارسلونا از هم اكنون جنگ لفظى را عليه رونالدو به راه انداخته است. او در گفت وگو با روزنامه انگليسى سان عنوان كرد: دوست نداشته است رونالدو را در بارسلونا ببيند. ژاوى گفت: اصلاً نمى خواستم رونالدو در بارسلونا باشد. ما براى بازيكنانى كه مجله هاى زرد را پر مى كنند جايى نداريم. ما به سختى كار مى كنيم و ورزشكارانى واقعى هستيم اما او از كنترل خارج است. ليونل مسى بهترين بازيكن دنياست. به نظر مى رسد اين تازه آغاز جنگ لفظى ميان بارسلونا و رئال مادريد در شروع فصل آتى رقابت ها باشد. جنگى كه بدون شك ادامه خواهد داشت.
boy iran
03-07-2009, 08:22
مديربرنامه هاى اتوئو: اولويت «بارسلونا» است
مديربرنامه هاى ساموئل اتوئو در مورد آينده موكل خود به خبرنگار اسكاى گفت: «پيشنهاد قابل توجه باشگاه سيتى به اتوئو صحت دارد. آنها قصد دارند با پيشنهادى خوب با وى قرارداد ۴ ساله امضا كنند. در مورد اين پيشنهاد با اتوئو صحبت كرده ام. اولويت اول او بارسلونا است. او فصل گذشته با بارسلونا قهرمان لاليگا و اروپا شد و دوست دارد براى دومين سال پياپى اين افتخارات را كسب كند. اتوئو بارسلونا را بهترين تيم باشگاهى حال حاضر جهان مى داند و دوست دارد به حضورش در اين تيم ادامه دهد. اتوئو عاشق فوتبال است و اين ورزش را به عنوان منبع درآمد خود نمى داند. بعيد مى دانم پيشنهاد خوب و قابل توجه سيتى باعث شود تا نظر او عوض شود. ما براى مذاكره با باشگاه بارسلونا آماده ايم و فكر مى كنم باشگاه نيز تمايل زيادى به حفظ مهاجم گلزن خود داشته باشد.
boy iran
03-07-2009, 08:22
اتوئو پول بيشترى از عقاب ها مى خواهد
خبرهاى منتشره در مطبوعات انگلستان حاكيست كه ساموئل اتوئو به خاطر درخواست پول بيشتر براى پيوستن به منچسترسيتى، ممكن است در نوكمپ بماند. روز دوشنبه گذشته خبرى منتشر شد مبنى بر اينكه منچسترسيتى پيشنهادى ۵/۲۹ ميليون يورويى براى جذب اين بازيكن ۲۸ ساله داده است و ۲ طرف احتمالاً در هفته جارى به توافق خواهند رسيد اما مدير برنامه هاى اتوئو بعدا اعلام كرد كه اين بازيكن قصد دارد تا پايان آخرين سال قراردادش در بارسلونا بماند. از سوى ديگر صبح روز گذشته هم خبر رسيد كه بارسلونا پيشنهاد تمديد ۲ ساله قرارداد اين مهاجم ملى پوش كامرونى را مطرح كرده است. با وجود اين روزنامه سان مدعى شده است، ستاره سابق تيم هاى رئال مادريد و رئال مايوركا در صورتى كه منچسترسيتى ۷/۱۴ ميليون يوروى ديگر روى قراردادش بگذارد و با دستمزد ۲۹۵ هزارو ۷۰۰ يورويى او در هفته موافقت كند، به اين تيم خواهد پيوست. با چنين قراردادى اتوئو به ثروتمندترين بازيكن جهان تبديل خواهد شد. روزنامه ديلى ميرر هم نوشت، اتوئو براى رفتن به انگلستان خواستار دريافت ۷/۱۷ ميليون يورو به عنوان تسويه حساب از بارسلونا شده است.
boy iran
03-07-2009, 08:23
فابرگاس:
دوست دارم به بارسلونا بروم، ولی..
بار دیگر سوالاتی درباره آینده سسک مطرح شده، اما این بار رسانهها این سوالات را طرح نکردهاند...
سایت گل: سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در یک گفتکو رفتنش به بارسلونا را تکذیب نکرده است. با وجود آن که او بارها اعلام کرده به توپچیها وفادار است، اما مرتبا از او پرسیده میشود که آیا به بارسلونا خواهد رفت یا نه. رسانهها هرگز از پاسخهای او متقاعد نشدهاند. طرفداران او در شهر زادگاهش مارسمه هم به همچنین.
فابرگاس روز شنبه این هفته به همراه جرارد پیکه، دوست صمیمیاش به مجتمع ورزشی آرنیس دمار رفته بود تا در اردوی تابستانی «کمپوس سسک» شرکت کند. در این کمپ، 70 دانشآموز حضور داشتند. یکی از اولین سوالاتی که آنها پرسیدند این بود: «سسک، چرا به بارسلونا برنمیگردی؟» به نوشته روزنامه الموندو دپورتیوو، او پاسخ داد: «دوست دارم، اما قراردادی با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم.» هیچ کدام از طرفداران جوان او از این پاسخ خیلی خوشحال نشدند. آنها رو به پیکه کرده و گفتند: «چرا سسک را راضی نمیکنی به بارسلونا بیاید؟»
و مدافع آبی و اناریپوش هم گفت: «نمیدانم چند بار تلاش کردم تا او را متقاعد کنم، اما هیچ راهی برای حال حاضر وجود ندارد.» فابرگاس همچنین به یک طرفدار آرسنال گفت: «کاپیتان آرسنال هستم و به بازی در این تیم ادامه میدهم.»
vahid_civil
03-07-2009, 08:53
فابرگاس: دوست دارم به بارسلونا بروم، ولی..
بار دیگر سوالاتی درباره آینده سسک مطرح شده، اما این بار رسانهها این سوالات را طرح نکردهاند...
سایت گل: سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در یک گفتکو رفتنش به بارسلونا را تکذیب نکرده است. با وجود آن که او بارها اعلام کرده به توپچیها وفادار است، اما مرتبا از او پرسیده میشود که آیا به بارسلونا خواهد رفت یا نه. رسانهها هرگز از پاسخهای او متقاعد نشدهاند. طرفداران او در شهر زادگاهش مارسمه هم به همچنین.
فابرگاس روز شنبه این هفته به همراه جرارد پیکه، دوست صمیمیاش به مجتمع ورزشی آرنیس دمار رفته بود تا در اردوی تابستانی «کمپوس سسک» شرکت کند. در این کمپ، 70 دانشآموز حضور داشتند. یکی از اولین سوالاتی که آنها پرسیدند این بود: «سسک، چرا به بارسلونا برنمیگردی؟» به نوشته روزنامه الموندو دپورتیوو، او پاسخ داد: «دوست دارم، اما قراردادی با آرسنال دارم و باید به آن احترام بگذارم.» هیچ کدام از طرفداران جوان او از این پاسخ خیلی خوشحال نشدند. آنها رو به پیکه کرده و گفتند: «چرا سسک را راضی نمیکنی به بارسلونا بیاید؟»
و مدافع آبی و اناریپوش هم گفت: «نمیدانم چند بار تلاش کردم تا او را متقاعد کنم، اما هیچ راهی برای حال حاضر وجود ندارد.» فابرگاس همچنین به یک طرفدار آرسنال گفت: «کاپیتان آرسنال هستم و به بازی در این تیم ادامه میدهم.»
================================================== =====================
Barcelona President Laporta Confirms Interest In Arsenal Skipper Cesc Fabregas
The Barca boss has made no bones about the fact that his club intend to bring Cesc back...
khashi87
03-07-2009, 09:52
/ FCBarcelona.ir
باشگاه فوتبال بارسلونا در انتظار پاسخی از ساموئل اتوو به پیشنهاد تمدید دو ساله قرار دادش است. این قرارداد دو سال دیگر را برای این مهاجم به همراه خواهد داشت، در حالی که همان دستمزد قدیمی را نگه می دارد.
باشگاه دیروز عصر زمانی که مدیر برنامه های اتوو، علاقه این بازیکن را به ماندن در نیوکمپ آشکار ساخت، به او داده شد. اگر اتوو توافق کند، قرار داد او تا تاریخ 30 ژوئن 2012 ادامه خواهد داشت.
در یک کنفرانس مطبوعاتی که پیش تر امروز برگزار شد، مدیر برنامه های اتوو، جوزپ ماریا مسایس توضیح داد که اتوو «می خواهد بماند و یک سالی که از قراردادش باقی مانده را بازی کند. او احساس می کند که می تواند در باشگاه مفید باشد؛ اگر باشگاه یا مدیر او را نخواهند، او برای ترک کردن آماده خواهد شد.»
مسایس در ادامه تاکید کرد که پیشنهاد جدید باشگاه از طریق تلفن به اتوو اطلاع داده شده است، اما او قبل از اعلام نظر عمومی، ترجیح می دهد که رو در رو با او مشورت کند.
khashi87
03-07-2009, 09:53
FCBarcelona.ir
جام کنفدراسیون ها یازدهمین عنوان دنی آلوز بین باشگاه ها و تیم های ملی است. تنها انری، اتوو و مارکز در تیم بارسا، عناوین بیشتری کسب کرده اند.
گرچه آلوز تنها 26 سال دارد، اما تعداد رشک برانگیزی از جام های نقره ای را بالای سرش برده است. جام کنفدراسیون ها که روز یکشنبه با برزیل به دست آمد، برای او به جام اسپانیایی، عنوان لیگ و لیگ قهرمانان که همگی در ماه می به دست آمده اند، اضافه می شوند.
عنوان های بیشتر با سویل، برزیل و سی اس باهایا
علاوه بر پیروزی این رقابت ها در سال 2009، آلوز همچنین دو جام یوفا، یک سوپر جام اروپا، جام اسپانیا و سوپر جام اسپانیا را نیز با سویل به دست آورد. در آخر، او عنوان برزیلی انتراستاتال را در سال 2002 با اولین تیمش، اسپورت کلاب باهایا، به دست آورد. این به آن معناست که او یازده عنوان تیمی با تیم های باشگاهی و ملی اش کسب کرده است.
بیشترین افتخارات
بازیکنان بارسا که بیشترین عناوین را به دست آورده اند، تیری انری (15 عنوان) و ساموئل اتوو (14 عنوان) هستند. آن ها با فاصله اندکی توسط رافا مارکز که 13 عنوان به دست آورده، قرار دارند. پس از آلوز، ژاوی هرناندز (10 عنوان) و سپس لئو مسی، کارلس پویول و اندرس اینیستا قرار دارند که هر کدام 9 عنوان کسب کرده اند.
بازگشت در روز 27 ام
دنی آلوز، همانند تمام بازیکنان ملی که در جام کنفدراسیون ها بازی کرده اند، اکنون تعطیلاتی سزاوارانه را می گذراند. آن ها در تاریخ 27 جولای، پس از اردوی پیش فصل باشگاه در لندن، به تیم خواهند پیوست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezazzzjjj
03-07-2009, 13:33
جنگ ژاوى با رونالدو آغاز شد
تئاتر كريستيانو رونالدو چند روزى است كه پايان يافته است. اين بازيكن پرتغالى فصل آينده پيراهن رئال مادريد را بر تن خواهد كرد. بارسلونا جدى ترين رقيب تيم مادريدى به شمار مى آيد. ژاوى بازيكن تأثيرگذار آبى ـ انارى ها درباره حضور اين بازيكن پرتغالى در رئال مادريد واكنش نشان داده است. حضور رونالدو در فوتبال اسپانيا از همان آغاز انتقادهاى شديدى را در پى داشته است. اين انتقادها از سوى رسانه ها و به ويژه بازيكنان تيم رقيب يعنى بارسلونا مطرح مى شود. ژاوى بازيكن خط ميانى تيم ملى اسپانيا و باشگاه بارسلونا از هم اكنون جنگ لفظى را عليه رونالدو به راه انداخته است. او در گفت وگو با روزنامه انگليسى سان عنوان كرد: دوست نداشته است رونالدو را در بارسلونا ببيند. ژاوى گفت: اصلاً نمى خواستم رونالدو در بارسلونا باشد. ما براى بازيكنانى كه مجله هاى زرد را پر مى كنند جايى نداريم. ما به سختى كار مى كنيم و ورزشكارانى واقعى هستيم اما او از كنترل خارج است. ليونل مسى بهترين بازيكن دنياست. به نظر مى رسد اين تازه آغاز جنگ لفظى ميان بارسلونا و رئال مادريد در شروع فصل آتى رقابت ها باشد. جنگى كه بدون شك ادامه خواهد داشت.
ای ول ژنرال
M.etallic.A
03-07-2009, 14:15
خیلی حال کردم مخصوصا با قسمت قرمز رنگ. کلا بارسلونا جای مانکن ها نیست...
... ژاوی همچین حرفی نزده.
البته اگر هم زده باشه مهم نیست. مانکن بودن یا نبودن رونالدو فصل بعد تو زمین مشخص میشه.
فصلی که گذشت چی؟ چیزی مشخص نشد؟ خوبه شما هم حرف از تو زمین می زنید.
Original Titan
03-07-2009, 14:56
ماشالا ژاوي!!
بحث من در مورد رونالدو بود
M.etallic.A
03-07-2009, 15:53
مانکن بودن یا نبودن رونالدو فصل بعد تو زمین مشخص میشه.
این مسئله تو زمین مشخص نمیشه. تو جلد روزنامه های زرد معلوم میشه که قبلا معلوم شده. یه هر حال بارسلونا جای این مدل بازیکنها نیست...
MoJtaBa.R
03-07-2009, 16:12
خوشبختانه يادش نيست !
خدايي زور داره براشون با اين همه اسم ! بيان ببازن . :5:
بی باک بی بال
03-07-2009, 16:30
بحث من در مورد رونالدو بود
میتونی بری توی تایپ خودتان بحث کنی
جوجه رو آخر پاییز میخورند
vahid_civil
03-07-2009, 17:22
لاپورتا ، فابرگاس را می خواهد
رئیس باشگاه اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا سسک را در تیم کاتالان ببیند و تصمیم دارد تا این ستاره را به اسپانیا بازگرداند.
سایت گل: خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده که سران این باشگاه تمایل زیادی دارند تا ستاره جوان خود را از آرسنال خریداری نمایند.این روزها شایعات متعددی در مورد بازگشت سسک فابرگاس که پیش از این در تیم نوجوانان بارسا توپ می زد، به رختکن نوکمپ به گوش می رسد و خوان لاپورتا نیز تائید کرده که احتمال بازگشت سسک وجود دارد.
او در گفت و گو با شبکه رادیویی کادنا کوپه اعلام کرد:« سسک فابرگاس DNA بارسلونا را در خونش دارد و ما می دانیم که او نیز دوست دارد که برای باشگاه کاتالان به میدان برود. در حال حاضر سسک لیدر آرسنال است و یکی از بازیکنان کلیدی این تیم به حساب می آید. ولی من، پپ گواردیولا و تکسیکی بگیرستاین تمایل زیادی داریم تا او را در تیم خودمان ببینیم. تمام تمرکزمان را برای جذب او به کار گرفته ایم ولی در عین حال احترام زیادی نیز برای تیم آرسنال قائلیم. ما روابط مثبت و خوبی با توپچی ها داریم ، پس مذاکره برای خرید سسک قطعا کار آسانی نخواهد بود."
سسک جوان نیز پیغامهای متعددی در مورد آینده اش منتشر کرده و از یک سو از تعهدش به باشگاه توپچی ها صحبت کرده و از سوی دیگر اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا به تیم کاتالان بازگردد. سسک فابرگاس در سال 2003 به آرسنال پیوست و تاکنون 231 بار با پیراهن توپچی ها به میدان رفته و در حال حاضر کاپیتان این تیم به شمار می رود.
MoJtaBa.R
03-07-2009, 17:25
وحيد : يه جايي تيتر زده بودن که فابرگاس ميخواد بياد و ته تيتر زده بود ولي ... اين وليش چيه ؟
kasra_khan2003
03-07-2009, 17:55
به بچه های رئال اینجا ریختن ال کلاسیکو شده کی رونالدو کی کاکا
دمت گرم kasra حرف دل بچه ها رو زدی
ممنون، لطف کن برو تو تاپیک خودمون، پست نده که همه چی آروم شه. نمیخوام کسی پستات رو نقل قول کنه:46:
MoJtaBa.R
03-07-2009, 18:09
تعجبم از اينه :::: رئاليهايي که دسشون از جام دور موند بعد بازي چلسي بارسا ، شدن طرفدار تيفوسي چلسي و جو اينجا رو بر هم زدن
پ.ن: من همیشه گفتم که هرکی سرش به کار خودش باشه! تو تاپیک بقیه هم نره
اين يه مورد رو من به ياد ندارم : عملت که خلاف اين رو نشون داد !
در قوانين فروم هم نداريم که کسي نبايد به تاپيک ديگري بره
جناب محترمي که پست ميزني :
جواب شما رو تو تاپیک خودتون دادم، لطفا دیگه بحث رو خاتمه بدید!
شما جزء همون دسته کاربران رئالي بئديد که اومديد اينجا رو به ... کشيديد و دفتيد ، يادتون که هست ؟
کاربراي قديمي ميدونن چه طور پست محترمانه بدن ! نه مث پستهاي اون روز شما و دوستانتون
ما هميشه زيز يه پرچم هستيم و بي دليل وقتي که فضا مساعد شد نميريم يه جا رو به ... بکشيم : اسپمهاي شما و دوستانتون رو که يادتونه در اون يه هفته ؟!
از خبر گزاري چ...وز هم نميخواد پست بدي ؟! که نه اعتبار داره نه آبرو : اينرو 90 درصد کاربرا فهميدن ولي شما ...
به بچه های رئال اینجا ریختن ال کلاسیکو شده کی رونالدو کی کاکا
اين هم پست جالبي از دوستتون : بچه هاي رئال ؟؟؟؟ ذوق زده نشيد از يه اسپم
به باقي کاربرا من کار ندارم ولي به هيچ وجه حرف منطقي اي که از جانب يه رئالي باشه رو با توهين و گزارش جواب نميدم .
اينجا بيشتر از اونکه تابلوي اعلانات واسه اخبار باشه : نظرات ديگران هم چه مثبت و چه منفي { منطقي و بدور از تعصب } بايد توش زده بشه
سر چی بحث می کنید؟ موندم تیم هایی که رودررو شکست خوردن و بدجوری هم باختن دیگه چه حرفی دارن بزنن.
حالا تا پایان فصل بعد یا حداقل بازی رفت. اون موقع صحبتش رو می کنیم.
فعلا بارسا رئال, کهکشانی ها, 6 تایی ها یا هر چیزی که دوست دارید اسمشو بزارید 8 2 برده. منچستر رو هم که در فینال شکست داده. 3 جام هم که کسب کرده. حرفی هست؟
boy iran
03-07-2009, 18:48
آقا كسرا هر چقدر هم از كوره در رفتي از اين صحبتها نكن
درسته بعضي ها اشتباه مي كنند ولي شما تكرار نكن
اميدوارم درگه دوستان طرفدار هر دو تا تيم به تاپيك ديگه نرن
MoJtaBa.R
03-07-2009, 19:08
من هم دیگه بر نمیگردم جواب شما رو بدم، هرچی دوست داشتی میتونی بگی! این بحث باید یه جوری تموم شه، من کوتاه میام. خودت رو خالی کن.
از اينکه بر نميگردي !!!!!!!!!!!!!!!! که باز هم مياي و ميري : واسه بارساييها نه شادي داري نه غصه
در مورد پستاي کشدار هم : آره تو انجام نميدي !
در مورد اسپم هم : آره من انجام ميدم !!
در مورد بازي چلسي بارسا که به هيچ رئالي ربطي نداشت : آره sb اومد اينجا و اسپم داد !!!
.................................................. ................................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهاجم روسيهاي آرسنال به همراه وكيل اول خود در حال مذاكره با مقامات بارسلونا در كاتالونيا است.
آندري آرشاوين بازيكن كليدي تيم ملي فوتبال روسيه با آرسنال قرارداد دو ساله دارد اما گويا از برخي مسائل در آرسنال دلخور است و به دنبال ميدان بهتري براي درخشش در سطح اروپا مي گردد.
روزنامه اسپورت كاتالونيا از عقد قرارداد قطعي وي با بارسلونا نوشته اما اين خبر هنوز به تاييد سايت رسمي دو طرف مذاكره كننده نرسيده است
يعني جدا رضايت ميده ونگر ؟
اين که تا اومد واسشون زارت و زارت گل ميزد
بی باک بی بال
03-07-2009, 19:11
آقا كسرا هر چقدر هم از كوره در رفتي از اين صحبتها نكن
اميدوارم درگه دوستان طرفدار هر دو تا تيم به تاپيك ديگه نرن
حالا شما بگین کی شروع کرد
بابا ول کنید دیگه این بحث هارو
vahid_civil
03-07-2009, 19:39
لطفا تاپیک بارسا رو مثل تاپیک خودتون چت روم نکنید
MoJtaBa.R
03-07-2009, 19:47
خوب همونی که نمیخواد قبول کنه!
به ياد شگفت انگيزان افتادم ، شروع چي ؟ قبول چي ؟
واقعا مسخرست يه نقل قولي بود که درش اومده بود اينهمه شادي ممکنه يه اما و اگر هايي هم برا خراب شدنش داشته باشه : اين رو که نه اسپمه و نه بر هم زدن جو تاپيک رو نبايدم تو کتم بره
کدوم اشتباه ؟ به جاي تک بعدي يه زحمت ميکشيدي و توضيح اون پست دادن رو ميخوندي بعد عمو جان پست ميدادي .
بعد از پست ایشون، تاپیک رئال 4 صفحه رفت جلو! که شاید 3 صفحش بیخود بود!!!.
بيخوديش به اعضا مربوطه نه من : چون اين حرفاي غير منطقي اعضاء بود که بردش جلو : به چت روم عادت دارين که ، بدنش چه قدر قشنگه ايشا.. مبارکش باد عضلش چه قدر قشنگه ...
حرف يه چيز ديگه بود و مطلب يه چيز ديگه : اسپمها از همون کاربري شروع شد که ندونسته و نسنجيده پست داد و تک تک گفتين به رئال چيکار داري ؟ پول داريم که داريم . بازيکن داريم که داريم ....
حرف يه چيز ديگه : از روشني روز و تاريکي شب واضح تر : آره تو کتم نرفت حرفات
به خاطر حرف وحيد : اوکي ، عمرا ديگه به بحث پاسخ بدم
بی باک بی بال
03-07-2009, 19:50
من هم دیگه عمر اً جواب اینور بدهم
M.etallic.A
03-07-2009, 21:48
يعني جدا رضايت ميده ونگر ؟
اين که تا اومد واسشون زارت و زارت گل ميزد
قبلا خودشم گفته بود دوست داره تو بارسلونا بازی کنه.
MoJtaBa.R
03-07-2009, 22:02
دوست داشتن يه بحثه و گذاشتن ونگر يه بحث ديگه
قرار داد نداره ؟
MoJtaBa.R
03-07-2009, 22:04
پستاي کسري رو کسي گزارش زد ؟ اگه آره که برا چي ؟ کل کل نبود که
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.