ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17

vahid_civil
24-05-2009, 02:01
بارسای قهرمان


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

momkhbpsp
24-05-2009, 08:26
منم قهرمانی رو تبریک میگم
البته به نظر من خوب شد دیشب باختیم حداقل این اوساسونا یه مقدار امیدوار شد به موندن

EASPORTS-FIFA
24-05-2009, 08:38
هم باخت و هم قهرمانی رو تبریک میگم!!!!
ایشالا 4 شنبه دیگه از خوشحالی میترکیم

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 11:40
برام عجیبه که چرا هیچ کدوم از جشن های قهرمانی رو پخش نمی کنن...خیلی عجیبه!بعدا توقع دارن مردم سراغ ماهواره نرن و با همین 5 ، 6 تا کانال مزخرف که سر و ته ش رو بزنی یه برنامه ی درست حسابی هم ازش در نمیاد تماشا کنی.
از اون طرف تا بازی منچستر تموم شد بالافاصله تصویر رو قطع کردن از اینورم که بازی دیشب رو اینطوری کردن!واقعا چی باید گفت؟!

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:06
پیشگویی های مورینیو

آقای خاص معتقد است آرژانتین قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خواهد شد و همچنین فاتح لیگ قهرمانان امسال در ضربات پنالتی مشخص می شود.

سایت گل : این روزها شایعه رفتن مورینیو از اینتر و پیوستنش به رئال مادرید بر سر زبان هاست اما آقای خاص امروز از پیشگویی هایش گفت.سرمربی اسبق چلسی امروز در برنامه ای با حضور جانلوکا ویالی و پائولو روسی در شبکه تلویزیونی Sky Italia فرصتی برای پیشگویی هایش پیدا کرد.

مورینیو گفت :"فینال لیگ قهرمانان بین یونایتد و بارسلونا در نهایت به ضربات پنالتی کشیده می شود و قهرمان را ضربات پنالتی مشخص می کند."فینال در حالی برگزار می وشد که لیونل مسی و کارلوس تبس دو ستاره فوتبال آرژانتین ، یکی در ترکیب یونایتد و دیگری در ترکیب بارسا به میدان خواهد رفت.مورینیو همچنین اعلام کرد :"تیم ملی آرژانتین قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خواهد شد."

مورینیو اخیرا در اولین سال حضورش در اینتر موفق شد به همراه این تیم مقام قهرمانی اسکودتو را از آن خود کند.

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:07
چابی:بارسا بهترین فوتبال اروپا

بازیکن خط میانی بارسلونا معتقد است که تیمش شایستگی قهرمانی درفینال رم را دارد.


سایت گل: چابی ارناندس، اعتقاد دارد که بارسلونا بهترین فوتبال این فصل قاره اروپا را به نمایش می گذارد و باید این تیم در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی برسد.
چابی در گفت و گو با روزنامه مارکا در این رابطه گفت:« من فکر می کنم که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می تواند پاداش خوبی برای تیم ما، به دلیل فوتبال زیبایی که ارائه داده ایم باشد. تیم ما شایسته این قهرمانی است ، ما بهترین فوتبال اروپا را به نمایش گذاشته ایم و شایستگی این قهرمانی را داریم ولی این دیدار فینال است و فوتبال این حرفها را نمی شناسد. تصور کنید اگر ما در رقابتهای لیگ بازی نمی کردیم، می توانستیم به مراتب آماده تر باشیم. ما در طور سال، بازیهای زیادی را برگزار کردیم والبته بقیه آنها هم مثبت بوده و این می تواند به ما روحیه بدهد. در مورد تیم حریف در منچستریونایتد هم باید از برخی از بازیکنان کلیدی آنها نام ببرم. به عنوان مثال مایکل کریگ دو ویژگی بارز دارد، یکی بازی تدافعی خوب او و بعد هم توزیع خوب توپ در زمین مسابقه. اندرسون نیز یک بازیکن میانی با ویژگی تهاجمی است که از نظر فیزیکی بسیار قوی است و شوتهایی تماشایی دارد. آنها بازیکنان کاملی هستند
.هر یک از بازیکنان منچستر در سطح بسیار بالایی است و خط میانی این تیم چه از نظر فیزیکی و چه از نظر تکنیکی،بدون در نظر گرفتن بازیکنی خاص بسیار توانا و قدرتمند می باشد.آنها فلچر را در اختیار ندارند ولی اسکولز بازیکن خارق العاده است که می تواند هر کاری انجام دهد.»
چابی در ادامه با اشاره به غیبت دانی آلوس، اریک آبیدال و رافا مارکس در بارسا گفت:« ما غایبان زیاد و مهمی داریم ولی منچستر نیز شرایطی مشابه با ما دارد. حضور ریو فردیناند در پس پرده ای از ابهام است و فلچر هم نمی تواند برای آنها به میدان برود. در چنین سطحی،بهانه آوردن کاملا بی معناست.ما باید تلاش کنیم و با حفظ سبک همیشگی مان به بازی بپردازنیم. نباید فراموش کنیم که ما مسی را در اختیار داریم که بهترین بازیکن دنیاست و مطمئنم که او این نکته را به اثبات خواهد گداشت، چرا که در سطوح بالاست که او رشد می کند و خودش هم می داند که بهترین است. ما به خودمان اطمینان داریم و این یک امتیاز مثبت برای ما به شمار می رود.»

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:08
گواردیولا جایزه ورزشی را نپذیرفت

مربی بارسا اعتقاد دارد شایسته این جایزه نیست.

سایت گل: پپ گواردیولا نامزدی جایزه Premio Principe de Asturias de los Deportes را رد کرده است. این هافبک سابق بارسلونا امروز صبح نامزد دریافت این جایزه شده بود ولی بلافاصله اعلام کرد فرد مناسبی برای این عنوان نیست. این جایزه به فرد، گروه یا موسسه‌ای داده می‌شود که نه تنها تاثیر مثبتی روی ورزش گذاشته، که در این زمینه از دیگران هم پیشی گرفته باشد.

گواردیولا در اولین سال مربی‌گری در بارسلونا تاثیرگذار بوده. او دو جام را به دست آورده و اگر هفته بعد بتواند منچستر یونایتد را شکست دهد سومین جام خود را هم به دست خواهد آورد. با این حال او امروز اعلام کرد که این جایزه «معتبر» را نمی‌تواند بپذیرد و ترجیح می‌دهد به فرد دیگری داده شود: «بسیار ممنونم، ولی آن را به فرد دیگری بدهید. به نظرم این جایزه بسیار بااعتباری است و باید به فردی برسد که در سال‌هایی طولانی کارهای بزرگی انجام داده، در حالی که من تازه هدایت بارسا را در دست گرفته‌ام. از صمیم قلب تشکر می‌کنم ولی به نظرم دستاورد من چندان بزرگ نبوده.»

رافائل نادال پارسال برنده این جایزه شد و پیش از او هم میشاییل شوماخر آن را به دست آورده بود. فرناندو آلونسو، لانس آرمسترانگ، سوریانو باجستروس و سباستین کو هم دیگر برندگان این جایزه بوده‌اند.

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:10
پپ از رویارویی با فرگوسن خوشحال است

سرمربی جوان بارسا از این که در فینال رقابت های لیگ قهرمانان رو در روی سرالکس فرگوشن سرمربی کهنه کار منچستریونایتد قرار می گیرد خوشحال است.

سایت گل : پپ گواردیولا سرمربی جوان بارسلونا از این که در اولین فصل حضورش بر روی نیمکت این تیم توانسته بارسا را قهرمان لالیگا کند و همچنین به فینال لیگ قهرمانان برساند بسیار خوشحال است.قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا می تواند برای هم بارسا و هم گواردیولا تاریخ ساز شود.

پپ در گفتگو با Sky Sports به شوخی می گوید :"اگر لیگ قهرمانان را هم به همراه بارسا کسب کنم از دنیای فوتبال خداحافظی خواهم کرد چرا که این موفقیتی وصف ناشدنی است."

این در حالی است که پپ از رویارویی با فرگوسن با تجربه که بیش از 23 سال است هدایت یونایتدها را بر عهده دارد خوشحال است و می گوید :"احترام زیادی برای فرگوسن قائلم.برای من باعث افتخار است که در فینال مقابل او قرار بگیرم.فرگوسن مربی بی نظیری است که جام های متعددی را با یونایتد کسب کرده و هر سال تیمش را شاداب و با طراوت نگه می دارد و باز هم جام های جدیدی کسب می کند.سعی می کنم در عرصه مربیگری از او درس بگیرم."

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:11
بازگشت آنری به تمرینات بارسا

خبر خوبی که در اردوی تیم کاتالان به گوش می رسد، بازگشت ستاره فرانسوی به تمرینات این تیم است.

سایت گل: تیری آنری جمعه صبح برای اولین بار از زمان مصدومیتش به تمرین پرداخت و این گام بزرگی برای حضور او در دیدار فینال 4 شنبه آتی خواهد بود. آنری در جریان دیدار ال کلاسیکو و پس از برخوردی که با سرخیو راموس در برنابئو داشت، دچار مصدومیت شد و این روزها نهایت تلاشش را برای رهایی از این مصدومیت به کار گرفته است.

اوبازی های اخیر تیم کاتالان را از دست داده ولی این طور به نظر می رسد که بتواند به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که 4شنبه در رم برگزار می شود، برسد و بازگشت او به ترکیب بارسا،می تواند بهترین خبر ممکن برای هواداران این تیم باشد.

در حالی که آنری تنها با سایر هم تیمی هایش خود را گرم نمود، ولی مورد خوشامدگویی گرم تک تک آنها قرار گرفت که از بازگشت او به میادین بسیار خوحشال شده بودند. آنری پس از انجام حرکاتی محدود همراه با هم تیمی هایش، همراه بااینیستا، جدا از سایر بازیکنان بارسا ، تمریناتشان را به صورت فردی دنبال کردند.

گواردیولا بازیکنان جوانی از جمله چابی تورس، مارک مونیه سا، آبرام، اویر، جفرن و بوتیا را از ترکیب تیم پایه ای بارسا به خدمت گرفته است . بارسا تمرین دیگری را در روز شنبه صبح و پیش از دیدار با اوساسونا برگزار خواهد کرد.

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 12:12
فرگوسن پشیمان از فروش پیکه

سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد امیدوار است فروش جرارد پیکه به بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان به ضرر شیاطین سرخ تمام نشود...


سایت گل : سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد که تابستان گذشته جرارد پیکه را به بارسلونا فروخت امیدوار است این تصمیم در فینال لیگ قهرمانان به ضررش تمام نشود.
پیکه تابستان گذشته بعد از اینکه از نیمکت نشینی در منچستریونایتد خسته شده بود در ازای 5 میلیون پونند اولدترافورد را به مقصد نوکمپ ترک کرد.فرگوسن در گفتگو با Sky Sports می گوید :"من به پیکه علاقه زیادی داشتم و می دانستم خیلی زود پله های ترقی را طی می کند.او بازیکن فوق العاده ای است و از این او را از دست دادیم ناراحتم اما تابستان گذشته خانواده او می خواستند به بارسا بازگردند.ما فردیناند و ویدیچ را داشتیم و او به سرعت می خواست به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کند که در آن زمان سخت بود.با توجه به نیمکت نشینی اش او قصد داشت به بارسا بازگردد.آرزوی موفقیت برایش می کنم اما نه در بازی چهارشنبه (می خندد).

khashi87
24-05-2009, 12:22
در شنبه شب، رقابت های هفته سی و هفتم لالیگا اسپانیا پیگیری شد که در مهمترین دیدارهای شب گذشته تیم اوساسونا موفق شد بارسلونا را شکست دهد و ویارئال نیز موفق شد در استادیوم خانگی خود مقابل والنسیا پیروز شود.

در یکی از مهمترین دیدارهای شنبه شب، تیم اوساسونا موفق شد در استادیوم " نیوکمپ " شهر بارسلون مقابل تیم بارسلونا با نتیجه 1 بر 0 پیروز شود تا شانس های ماندگاری خود را در رقابت های لالیگا افزایش دهد.

در این دیدار که تیم بارسلونا اکثرا از بازیکن های ذخیره خود استفاده کرد بود، " والتر پاندیانی " موفق شد در دقیقه 26 این دیدار با ضربه سر خود تک گل این دیدار را به ثمر برساند. در ضمن اینکه در دقیقه 81 این دیدار نیز " مارک مانیسا " از تیم بارسلونا با دریافت کارت قرمز از سوی داور این دیدار، از زمین مسابقه اخراج شد.

لازم به ذکر است که در دیدار اوساسونا در مقابل بارسلونا، " جواد نکونام " به صورت کامل بازی کرد و " مسعود شجاعی " در دقیقه 66 این دیدار جای خود را به " هیدالگو " داد.

در دیگر دیدار مهم شنبه شب نیز، تیم های ویارئال و والنسیا در استادیوم خانگی تیم ویارئال با هم دیدار کردند که این دیدار در نهایت با نتیجه 3 بر 1 به سود تیم ویارئال به پایان رسید. در این دیدار، " لورانته " در دقایق 15 ، 31 و " کانی " در دقیقه 67 موفق شدند سه گل تیم ویارئال را به ثمر برسانند و تک گل تیم والنسیا را هم " داوید ویا " موفق شد در دقیقه 41 وارد دروازه تیم میزبان کند.

با پیروزی تیم ویارئال در مقابل والنسیا، تیم والنسیا به طور کامل از کسب کردن جواز حضور در لیگ قهرمانان سال آینده بازماند، اما تیم ویارئال هنوز این شانس را دارد که بتواند خود را به مکان چهارم جدول رقابت های لالیگا برساند.

نتایج سایر دیدارهای شنبه شب رقابت های هفته سی و هفتم لالیگا اسپانیا به شرح زیر است:

بیلبائو 1 - 4 اتلتیکومادرید
سویا 1 - 0 دپورتیوو لاکرونیا
ختافه 1 - 0 نومانسیا
مالاگا 1 - 1 رئال بتیس
رکرتیوو 0 - 1 ریسینگ سانتاندر
آلمریا 0 - 3 اسپانیول
وایادولید 1 - 2 گیخون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
24-05-2009, 12:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
24-05-2009, 12:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
24-05-2009, 12:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:03
به جز دومي عكسات برا من نمياد ؟!

..

MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:29
پس از شكست برابر اوساسونا برگزار شد
جشن رسمي قهرماني بارسا در نيوكمپ
خبرگزاري فارس: بارسلونا در هفته سي و هفتم لاليگا اسپانيا جام قهرماني را رسما از فدراسيون فوتبال دريافت كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، در حالي كه قهرماني بارسا هفته گذشته با شكست رئال مادريد برابر ويارئال محرز شده بود بارسلونا در زمين خود، نيوكمپ جام قهرماني را بالاي سر برد و جشن قهرماني برگزار كرد.
مقامات بارسلونا تلاش مي كردند اين جشن ديرهنگام با شكوه برگزار شود اما جشن هواداران بارسلونا طي چند شب پياپي باعث شده بود اين مراسم چندان با شكوه برگزار نشود.
جشن قهرماني بارسا شب گذشته پس از شكست يك بر صفر اين تيم برابر اوساسونا برگزار شد.
برخي از هواداران بارسلونا به خاطر دو شكست اخير تيمشان برابر مايوركا و اوساسونا دلخورند

MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:31
در گفت و گو با سايت فيفا
ريكارد: مسي بهترين بازيكن جهان است
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال بارسلونا گفت: ليونل مسي بهترين بازيكن جهان به شمار مي‌رود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فيفا، فرانك ريكارد در مورد ميزباني افريقاي جنوبي تصريح كرد: من تا به حال فقط يكبار به اين كشور رفته‌ام و اين بر مي‌گردد به مسابقه‌ دوستانه بين بارسلونا و يك تيم محلي، اما شنيده‌ام افريقاي جنوبي از كمبود امكانات رنج مي‌برد. به هر حال فيفا به آنها كمك مي‌كند و اميدوارم تا شروع جام جهاني سال 2010 همه مشكلات برطرف شود.
وي افزود: جام كنفدراسيون‌ها مي‌تواند فرصت خوبي براي آماده‌سازي آفريقاي جنوبي جهت ميزباني جام جهاني باشد. اميدوارم اسپانيا قهرمان اين جام‌ شود.
ريكارد در ادامه گفت‌وگوي خود خاطرنشان كرد: از ديد من ليونل‌مسي همچنان بهترين بازيكن جهان است. او هرگز رقيبي ندارد و با اين سن كم در قله فوتبال دنيا ايستاده است.
وي در مورد فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: قطعا پيش‌بيني من قهرماني بارسلونا است اما بايد منطقي باشم و بگويم شكست دادن شاگردان فرگوسن كار بسيار سختي است

MoJtaBa.R
24-05-2009, 14:33
انگاري رئاليها دست خالي موندن




اعلام منابع ايتاليايي
قرارداد مورينيو با اينتر تمديد شد
خبرگزاري فارس: به نظر مي رسد سريال چندين و چند قسمتي مذاكرات سرمربي پرتغالي اينترميلان با باشگاه هاي بزرگ دنيا قسمت آخر خود را روي پرده آورده باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت ايتاليا، خوزه مورينيو روز گذشته از احتمال لغو مذاكرات خود با اينترميلان سخن گفت و اين كه شايد با رئال مادريد وارد مذاكرات جدي تري شود؛ اما منابع خبري ايتاليا امروز از تمديد قرارداد وي با قهرمان كالچو نوشته اند.
به اين ترتيب خبر تمديد قرارداد مورينيو كه هنوز به تاييد سايت رسمي اينترميلان نرسيده فراتر از حد يك شايعه به نظر مي رسد و طبق ادعاي گازتا دلو اسپورت تا پايان سال 2012 ميلادي اعتبار دارد.
سرمربي سابق چلسي انگليس و پورتو پرتغال اكنون مي تواند فهرست بازيكنان مورد علاقه اش را به موراتي، مالك ثروتمند باشگاه اينترميلان تحويل دهد و براي استراحت تابستاني در ويلاي بنفيكا آماده شود.

vahid_civil
24-05-2009, 14:55
صحبت یکی از طرفداران بارسا در سایت رسمی باشگاه :


دوستان سلام
چه جشن با شکوهی بود . شبکه 3 یک پنجم جشن رو هم نشون نداد
بازیکنان با کاپ ها دور افتخار زدند
گواردیولا رو رو دست به هوا پرتاب کردند . پینتو با یه زیردوخم و یه درخت کن تنهایی میخواست پپ رو به هوا پرتاب کنه
مثل قهرمانی پرسپولیس میکروفون به دست کاپیتان سرود قهرمانی رو خوندند
پویول مسی اتوئو هانری بوسکتس ژاوی سیلوینیو اینیستا چند جمله ای رو برای تماشاگران سخنرانی کردند .
والدس دختر 3-4 ساله اش رو اورده بود گودیانسن هم 2 تا بچه اش رو اورده بود .
پیکه یه بطری بزرگ شامپاین اورد همه رو خیس کرد
اخر سر هم یه اتش بازی بینظیر هم داخل و هم خارج نیوکمپ جوری که دهن بیشتر بازیکنا باز مونده بود
به امید قهرمانی تو رم
از من به شما نصیحت یه کارت الجزیره اسپرت بخرید اینقدر منت شبکه 3 رو نکشید
الجزیره از این دوره لیگ قهرمانان که شروع میشه به مدت 4 سال این بازیا رو انحصاری پخش میکنه . کارت الجزیره ارزش هزینه کردن رو داره .

vahid_civil
24-05-2009, 14:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
24-05-2009, 15:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
24-05-2009, 15:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Retired User
24-05-2009, 16:23
بهتون تبريك ميگم
امسال شايسته قهرماني بوديد

boy iran
24-05-2009, 17:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n_soccer_la_liga_mf104.jpg?x=400&y=270&q=85&sig=9s4f5YJKeaOGVr7T4I0PKw--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy iran
24-05-2009, 17:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _la_liga_mf118.jpg?x=400&y=286&q=85&sig=UHsFM6LCZW1s0Jky3Bx.Pw--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _la_liga_mf119.jpg?x=400&y=241&q=85&sig=zKK5Muo130T5Th09zRzGmg--

boy iran
24-05-2009, 17:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy iran
24-05-2009, 17:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy iran
24-05-2009, 17:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _la_liga_mf113.jpg?x=400&y=306&q=85&sig=UjxYCg.f4ft1CGoZ7xi5Qg--

boy iran
24-05-2009, 17:06
بازگشت آنري به تمرين آبي اناري ها
تيري آنري پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي اش به تمرين هاي بارسلونا بازگشت. حضور در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا براي هر بازيکن به اندازه کافي انگيزه بخش است آنچنان که به هر قيمتي بخواهد در آن حاضر باشد. مهاجم فرانسوي بارسلونا هم روز جمعه براي نخستين بار پس از آسيب ديدگي اش توانست در تمرين هاي اين تيم شرکت کند. او اگرچه هنوز به آمادگي کامل نرسيده است ولي ليگ قهرمانان اروپا مساله يي نيست که بتوان به سادگي از کنار آن گذشت.

Ahmad
24-05-2009, 17:11
دلم به حال مونیستا ی 18 ساله سوخت. طفلی برای بار اول اومد تو زمین دیشب و اخراج هم شد.
چه گریه ای میکرد و چطوری دلداریش میدادن
پپ هم که با اون حرکتش بعد از این اخراج ، اخراج شد و دیدنی بود رفت رو اولین پله که میرن تو رختکن وایستاد و فقط پیشونی و سرش معلوم بود. اونم با زاویه قشنگ دوربین که مماس با زمین فیلمبرداری میشد.

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 20:21
برام عجیبه که چرا هیچ کدوم از جشن های قهرمانی رو پخش نمی کنن...خیلی عجیبه!بعدا توقع دارن مردم سراغ ماهواره نرن و با همین 5 ، 6 تا کانال مزخرف که سر و ته ش رو بزنی یه برنامه ی درست حسابی هم ازش در نمیاد تماشا کنی.
از اون طرف تا بازی منچستر تموم شد بالافاصله تصویر رو قطع کردن از اینورم که بازی دیشب رو اینطوری کردن!واقعا چی باید گفت؟!

صحبت یکی از طرفداران بارسا در سایت رسمی باشگاه :

پس من بیچاره از چی می نالم وحید جان!حسرت دیدن یه جشن جام قهرمانی روو دلمون مونده به خدا...

vahid_civil
24-05-2009, 20:36
پس من بیچاره از چی می نالم وحید جان!حسرت دیدن یه جشن جام قهرمانی روو دلمون مونده به خدا...

مراسم جشن قهرمانی بارسلونا در لالیگا



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسوورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هجده دقیقه - صد و بیست و هشت مگا بایت

================================================== =====
البته مراسم حدود 50 دقیقه میگن بوده . ولی بازم کاچی به از هیچی !

Mojtaba-MCI
24-05-2009, 21:30
ممنون وحید ، زحمت کشیدی...من خودم اینترنت پرسرعت ندارم ، شاید فردا برم کافی نت دانلود کنم.بازم ممنون!

vahid_civil
24-05-2009, 21:37
خواهش میکنم. انجام وظیفه بیده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
24-05-2009, 22:37
از من به شما نصیحت یه کارت الجزیره اسپرت بخرید اینقدر منت شبکه 3 رو نکشید
الجزیره از این دوره لیگ قهرمانان که شروع میشه به مدت 4 سال این بازیا رو انحصاری پخش میکنه . کارت الجزیره ارزش هزینه کردن رو داره .

حالا قیمت کارتش چقدر هست؟؟؟

EASPORTS-FIFA
24-05-2009, 23:13
شبکه 3 نامرد.حالا من 120 مگ رو چجوری دان کنم؟؟؟؟؟

در گفت و گو با سايت فيفا
ريكارد: مسي بهترين بازيكن جهان است
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال بارسلونا گفت: ليونل مسي بهترين بازيكن جهان به شمار مي‌رود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فيفا، فرانك ريكارد در مورد ميزباني افريقاي جنوبي تصريح كرد: من تا به حال فقط يكبار به اين كشور رفته‌ام و اين بر مي‌گردد به مسابقه‌ دوستانه بين بارسلونا و يك تيم محلي، اما شنيده‌ام افريقاي جنوبي از كمبود امكانات رنج مي‌برد. به هر حال فيفا به آنها كمك مي‌كند و اميدوارم تا شروع جام جهاني سال 2010 همه مشكلات برطرف شود.
وي افزود: جام كنفدراسيون‌ها مي‌تواند فرصت خوبي براي آماده‌سازي آفريقاي جنوبي جهت ميزباني جام جهاني باشد. اميدوارم اسپانيا قهرمان اين جام‌ شود.
ريكارد در ادامه گفت‌وگوي خود خاطرنشان كرد: از ديد من ليونل‌مسي همچنان بهترين بازيكن جهان است. او هرگز رقيبي ندارد و با اين سن كم در قله فوتبال دنيا ايستاده است.
وي در مورد فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: قطعا پيش‌بيني من قهرماني بارسلونا است اما بايد منطقي باشم و بگويم شكست دادن شاگردان فرگوسن كار بسيار سختي استآخ گفتی فرانک رایکارد یادش افتادم.خیلی سر مربی خوبی بود.هیچ وقت فراموشش نمیکنم

khashi87
25-05-2009, 11:54
در تاریخ 15 می سال 1991، کارلس بوسکتس، از میان تمام بازی ها با حضور در فینال جام کاپ وینرز مقابل منچستر یونایتد در روتردام، فعالیتش را در بارسا آغاز کرد. 18 سال و 12 روز بعد، پسر او سرجیو در وضعیتی مشابه، در فینالی که این بار در رم است، حضور خواهد یافت.

منچستر یونایتد، پدر و پسری را در کنار یکدیگر قرار داد. خانواده بوسکتس، با یک فاصله 18 ساله، همواره در کنار غول های انگلیسی یاد خواهند شد. کارلس و سرجیو با بارسا تی وی و
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید در مورد خاطرات و انتظاراتشان صحبت کردند.



15 می 1991، خشم

فینال جام کاپ وینرز با باخت به اتمام رسید. دو گل مارک هیوز نتیجه را 2-0 کرد و تلاش کومن برای گلزنی، تنها توانست تلسی بخش باشد. کارلس بوسکتس اولین دیدار رسمی اش را برای بارسا بازی می کرد. کارلس بوسکتس گفت: «به یاد دارم که بابت نبردن، خشمگین بودم. ما بازی را در اختیار داشتیم و می توانستیم پیروز باشیم. این اولین بازی رسمی من بود و قبل از شروع بسیار مضطرب بودم؛ اما زمانی که بازی شروع شد، آن را فراموش کردم.» سرجیو بوسکتس چیزی از آن بازی به یاد ندارد. او در ان زمان تنها دو سال داشت. او در این باره گفت: «من تنها گل ها را دیده ام و نه چیز دیگری. در آن زمان، خیلی کوچک بودم.»
پیشرفت تا رم

بازیکن بارسا می گوید او در روزهای قبل از سفر به رم، در حال استراحت است: «من وقتم را با خوانواده و دوستانم گذراندم و سعی کردم تا از نو، نیرو کسب کنم. هر چه قدر که زمان به رفتن نزدیک تر می شود، ما بیشتر به بازی فکر می کنیم.» پدرش ادامه داد: «او تا حالا نیز همین روش را ادامه می داده است؛ تنها چیزی که در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده است، این است که او اکنون در تیم اول بازی می کند؛ بقیه شرایط یکسان است.»

بازی یکسان

هر دو انتظار دیدار سختی را در ورزشگاه المپیک دارند. دروازه بان سابق گفت: «من فکر می کنم بازی دلپذیری خواهد بود. برای من، آن ها بهترین تیم های جهان هستند و هر کدام از آن ها می توانند پیروز باشند.» پسر او موافق است: «بازی بسیار سختی و فوتبال دل پذیری خواهد بود. ما تیمی به خوبی تیم آن ها داریم. شاید آن ها در بازی هوایی کمی بهتر باشند، اما ما بازی زمینی را در اختیار داریم و شاید تفاوت در همین باشد. هر کسی که کمتر اشتباه کند، پیروز خواهد شد.» او ادامه داد: «بزرگترین خطر ضد حمله ها هستند. آن ها چند بازیکن بسیار سریع دارند و در ضربات ایستگاهی نیز خطرناک هستند. اگر ما بتوانیم این را کنترل کنیم، شانس زیادی برای پیروزی داریم. ما باید بهترین بازی خودمان را ارائه بدهیم.»

پسر پدر را شکست می دهد

کدام یک از دو بوسکتس بهترین شروع فصل را داشته است؟ بوسکتس پدر هیچ شکی ندارد. «او در سال اولش مرا شکست داده است. ما لیگ را بردیم، اما او تا کنون لیگ و جام حذفی را برده است و ممکن است لیگ قهرمانان را نیز به دست آورد. اما من از بابت بهتر بودن او ناراحتی ندارم؛ بلکه این دقیقا چیزی است که می خواهم.» سرجیو می گوید که چیزهای زیادی از پدرش یاد گرفته است: «وقتی کوچک بودم، ما پیشتر در مورد فوتبال حرف می زدیم. اما حتی حالا نیز، زمانی که او به من چیزی می گوید، گوش می دهم؛ زیرا او چیزهای زیادی می داند و تمام این ها را قبلا تجربه کرده است.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
25-05-2009, 13:42
یحیی توره: در حال حاضر کریستیانو رونالدو در جهان بهترینه اما ممکنه همین روزها وضعیت تغییر کنه. بستگی به عملکرد مسی داره.

منبع گل.

nw_nk
25-05-2009, 16:51
به فینال نزدیک می شویم.

EASPORTS-FIFA
25-05-2009, 21:11
فقط 2 روز و 1 ساعت و 49 دقیقه ی دیگه تا فینال و + 90 دقیقه تا سومین قهرمانی بارسا تو اروپا

MoJtaBa.R
25-05-2009, 21:15
بچه ها بابت عكسا ممنون

كلي حال دادين

vahid_civil
25-05-2009, 22:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
25-05-2009, 22:51
سیلوینیو: کریس رونالدو را مهار می‌کنم
بارسلونا نباید از سمت چپ خط دفاعی خود نگران باشد، چرا که این مدافع برزیلی در این منطقه حضور دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: سیلوینیو بر این باور است که اگر در دیدار نهایی لیگ قهرمانان به میدان برود نقطه ضعف بارسلونا مقابل منچستر یونایتد نخواهد بود. این مدافع کناری برزیلی قرار است مامور مهار کریستیانو رونالدو شود. او مطمئن است که کار خود را به خوبی انجام خواهد داد.

اریک ابیدال محروم است و دنی آلوس و رافا مارکس هم در این دیدار حضور ندارند و گزینه‌های بارسا در خط دفاعی کاهش یافته، اما این باعث دغدغه سیلوینیو نمی‌شود: «پست مدافع چپ را نقطه ضعف تیم نمی‌دانم. من بازی‌های نسبتا کمی انجام داده‌ام ولی در عوض وقتی فرصت بازی داشته‌ام عالی کار کرده‌ام. کریستیانو رونالدو بسیار بااستعداد است و مهارش کاری دشوار است. او می‌تواند کارهایی بکند که تصورش را هم نمی‌کنید. ذهن او سریع است ولی ذهن من سریع‌تر است. باید از نظر فیزیکی سریع هم باشید و با این که دفاع مقابل رونالدو کار آسانی نیست، اما به عنوان یک تیم می‌توانیم این مشکل را برطرف کنیم.»

vahid_civil
25-05-2009, 22:52
روبرتو کارلوس: بارسلونا قهرمان می‌شود
اسطوره برزیلی تردید ندارد که بارسا قهرمان اروپا خواهد شد.

سایت گل: چهارشنبه‌شب، بارسلونا و منچستر یونایتد در رم به مصاف هم می‌روند و فینال لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می‌کند. یک نفر که تردیدی در پیروز این دیدار ندارد روبرتو کارلوس است. این مدافع کناری با برزیل قهرمان جام جهانی شد و 125 بازی ملی انجام داد.

او بر این باور است که این جایزه به کاتالونیا خواهد رفت، نه لاکناشایر: «بارسلونا می‌برد. 80 درصد مطمئنم.» او همچنین می‌گوید که لیونل مسی بازیکن بسیار بهتری نسبت به کریس رونالدو است: «مسی از رونالدو بهتر است. او کیفیت بیشتری دارد و درخشش او هم بالاتر است.»

vahid_civil
25-05-2009, 22:52
آنری و اینیستا در لیست تیم کاتالان

دو ستاره مصدوم بارسلونا در تمرینات روز دوشنبه این تیم شرکت کرده اند و همراه با سایر هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر خواهند نمود.

سایت گل:آندرس اینیستا و تیری آنری، پس از جلسه تمرینی روز دوشنبه ، همراه با هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر کرده و در دیدار فینال رم حاضر خواهند بود. پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از بازگشت دو بازیکن کلیدی اش به آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از سفر به رم ابراز خوشنودی کرد، هر چند که این دوبازیکن در سطح سابق ظاهر نشدند.

تیری آنری پس از مصدومیت در دیدار ال کلاسیکو، پس از برخوردی که میان او سرخیو راموس ایجاد شد،در هیچ دیدار دیگری برای تیم کاتالان به میدان نرفته و اینیستا نیز که دچار پارگی جزئی ای در ماهیچه پایش در جریان دیدار بارسا مقابل ویارئال شد بود، در دیدارهای اخیر بارسا غایب بوده است. هردوی این بازیکنان برای حضور در دیدار فینال رم به شدت تمرین کرده اند ولی تستهای نهایی وضع آنها برای حضور در این دیدار را مشخص خواهد کرد و پس از این آزمایشات گواردیولا تصمیم خواهد گرفت که آیا این دو بازیکن آماده بازی هستند یا خیر.

در این میان گواردیولا به دلیل کمبود بازیکن در خط دفاعی تیمش و مصدومان فراوان در این جناح از آلبرتو بوتیا و مارک مونیه سا ، بازیکنان تیم پایه ای بارسا دعوت کرده تا تیمش را در سفر به رم همراهی کنند. مونیه سا برای اولین بار در جریان دیدار بارسا مقابل اوساسونا به بازی گرفته شده ولی با توجه به غیبت آلوس، مارکس، اریک آبیدال و گابی میلیتو می تواند مهره ارزشمندی برای گواردیولا باشد.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 06:56
فقط امیدوارم آنری و اینیستا مثل سابق شن خصوصا آنری...

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 07:00
رونالدو: از مسی نمی ترسم

فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، نبرد بین دو بازیکن نخواهد بود ولی کریستیانو رونالدو خاطر نشان کرده که یکی از طرفداران بزرگ لیونل مسی است.

سایت گل: کریس رونالدو در صحبتهایی نسبت به لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ابراز احترام نمود ولی بیان کرد که از او نمی ترسد. این در حالی است که بسیاری دیدار فینال رم را نبرد بین دو بازیکن بزرگ این تیم می دانند ولی باید بازی بارسا- منچستر را دیدار دو تیم بزرگ و برتر اروپایی دانست.

در حالی که این روزها مطبوعات مصاف این دو تیم را جنجالی جلوه می دهند، کریس رونالدو تمایل زیادی دارد تا در این دیدار حاضر شود و اعلام کرده که یکی از طرفداران ستاره آرژانتینی بارسلوناست.رونالدو در صحبتهایی به news of the world گفت:« این اصلا خوب نیست که با ترس و وحشت از بازیکنی به زمین مسابقه بروی ولی من احترام زیادی برای مسی به عنوان یک بازیکن قائلم. او شیوه بازی فوق العاده ای دارد و مطمئنم که او هم مثل من از حضور در این دیدار فینال ذوق زده است.»

بازیکنان منچستریوناتید مطمئنند که می توانند برای دومین سال پیاپی در این رقابتها به قهرمانی برسند و کریس هم همین اعتقاد را دارد:« امسال ، فینال بین دو تیم برتر دنیاست و به همین دلیل این فینال را می بایست دیداری استثنایی دانست. شاید باید این دیدار را فوتبالی دانست که طرفداران فوتبال، همواره جویای آن هستند. کاتالونیایی ها بازیکنان فوق العاده ای را برای هر یک از پستها در اختیار دارند و البته ما نیز همین طور هستیم. ما به خوبی می دانیم که باید بازی کاملی را مقابل آنها به نمایش گذاشته تا بتوانیم به پیروزی برسیم و به خوبی می دانیم که باید احترام زیادی برای تیم حریف قائل باشیم و با بازی با حداکثر توانایی مان این احترام را نشان خواهیم داد ولی در عین حال ما اعتماد به نفس بسیار بالایی داریم و معتقدیم که می توانیم اولین تیمی باشیم که برای دومین سال پیاپی به قهرمانی برسیم.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 07:01
سرالکس: فردیناند مقابل بارسلونا هست

این طور به نظر می رسد که ستاره تیم ملی انگلستان از بند مصدومیت رها شده و روز چهارشنبه تیمش را در دیدار مقابل بارسلونا همراهی خواهد کرد.

سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر در صحبتهایی اعلام کرد که ریو فردیناند به مرزآمادگی بازگشته و در دیدار فینال رم از ابتدا در ترکیب تیمش قرار خواهد گرفت.این ستاره 30 ساله 4 دیدار اخیر تیمش را به دلیل مصدومیتی که در ناحیه ساق پا گریبانگیر او شده بود، از دست داد. او روز پنجم می در جریان دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال مصدوم شد.

فرگوسن پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل هال سیتی در دیدار یکشنبه ،در گفت و گو با یوفا گفت:« ریو به جمع ما باز خواهد گشت.ریو فردیناند روز شنبه و یکشنبه با سایر بازیکنان تمرین کرد و من فکر می کنم که او آمادگی لازم را دارد تا در دیدار 4شنبه برای تیم به میدان برود.»

این مربی اسکاتلندی همچنین اعلام کرد که رافائل و وز براون، که در جریان دیدار مقابل ببرهامصدوم شده بودند، به دیدار چهارشنبه شب خواهند رسید. فرگوسن ادامه داد:« من برای احتیاط رافائل را از زمین مسابقه بیرون کشیدم و روز دوشنبه مجددا مورد آزمایشات مختلف قرار خواهد گرفت ولی خوشبختانه او به جمع ما باز خواهد گشت و خوب خواهد شد.وز هم اندکی مصدوم بود ولی او نیز به دیدار چهارشنبه شب رم خواهد رسید.»

بی باک بی بال
26-05-2009, 07:14
کسی می دونه تی تی میرسه یا نه

EASPORTS-FIFA
26-05-2009, 12:47
کسی می دونه تی تی میرسه یا نه
تیتی به سلامتی میرسه عزیز.
فقط خیلی حیف شد که فردیناد میرسه:19:وگرنه اگه جاش ایوانس بود خیلی حال میداد:31:

boy iran
26-05-2009, 12:48
ركوردشكنى وارونه كهكشانى ها

۱۶ گل در ۴ بازى


رئال مادريد در فصل جارى رقابت هاى لاليگا و ليگ قهرمانان هرگز نتوانست انتظار هواداران متعصب مادريدى را برآورده كند. اين فصل مطبوعات و هواداران و بازيكنان سرشناس اين تيم را به باد انتقاد گرفته حتى بازيكنان محبوب برنابئو نيز از اين انتقادات در امان نبودند از كاسياس گرفته تا رائول!در اين ميان تيغ برنده انتقادات براى مدافعان تيزتر بوده است. مدافعان رئال مادريد در اين فصل بيش از ديگر همتيمى هاى خود مورد انتقاد قرار گرفته اند. با مرورى بر عملكرد مدافعان اين تيم مى توان به راحتى به اين نتيجه رسيد كه په په، مدافع پرتغالى رئال بهترين مدافع اين تيم در اين فصل بوده است. در حالى كه تمامى مدافعان مادريدى فصل كاملاً ناموفقى را پشت سر گذاشتند اين مدافع پرتغالى توانست شايستگى هاى خود را به اثبات برساند. با غيبت په په در خط دفاعى رئال مادريد در چند بازى اخير ارزش هاى اين مدافع پرتغالى بيش تر از گذشته به اثبات رسيده است. غيبت په په در خط دفاعى رئال مادريد در ۴ بازى اخير اين تيم كاملاً محسوس بوده است. بعد از محروميت په په از حضور در بازى هاى رئال مادريد خط دفاعى اين تيم بيش از هر زمان ديگرى متزلزل و آسيب پذير نشان داده است. رئال مادريد در ۴ بازى اخير خود كه از حضور په په محروم بوده ۱۶ گل را دريافت كرده است. ۱۶ گل در ۴ بازى، آمار خط دفاعى رئال مادريد در بازى هاى اخير بوده است. رئالى ها مقابل سويا ۴ گل، مقابل بارسلونا ۶ گل، مقابل والنسيا ۳ گل و در آخرين بازى خود مقابل ويارئال نيز ۳ گل را دريافت كردند تا فصل جارى رقابت هاى لاليگا را با سريالى از ناكامى ها پشت سر بگذارند. اين آمار در تاريخ باشگاه رئال مادريد يك ركورد به حساب مى آيد. ركوردى كه مطمئناً باعث خوشحالى طرفداران رئال نشده است

boy iran
26-05-2009, 12:48
ليگ قهرمانان مديون فرانسوى هاست


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رقابت هاى ليگ قهرمانان باشگاه هاى اروپا مثل شمارى ديگر از رويدادهاى مهم ورزشى جهان از جمله جام جهانى، با همت فرانسوى ها پايه گذارى شد در حالى كه تيم هاى اين كشور كمترين موفقيت را در رقابت هاى مذكور داشته و تنها المپيك مارسى توانست در سال ۱۹۹۳ سكوى قهرمانى را فتح كند. در شرايطى كه بسيارى از بنيانگذاران اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) علاقه مند بودند رقابت هايى ويژه تيم هاى ملى فوتبال را راه اندازى كنند، روزنامه اكيپ فرانسه و سردبير وقت آن گابريل هانوت اصرار داشتند كه بايد تورنمنتى براى حضور باشگاه هاى اروپا تدارك ديده شود؛ به اين ترتيب بود كه با كمك همكارش ژاك فران، طرح برگزارى مسابقاتى را پيشنهاد كرد كه چهارشنبه شب ها، زير نورافكن ها برگزار شود. بر اساس طرح پيشنهادى اكيپ، الزامى نداشت كه تيم هاى شركت كننده قهرمان ليگ كشورشان باشند اما آنها باشگاه هايى را دعوت كردند كه تصور مى شد بيشترين هوادار را دارند. به اين ترتيب نمايندگان ۱۶ باشگاه به جلسه اى در روزهاى ۲ و ۳ آوريل سال ۱۹۵۵ دعوت شدند و برنامه ارائه شده توسط اكيپ به اتفاق آرا تصويب شد. نخستين دوره رقابت هاى جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا در ليسبون برگزار شد و باشگاه ليسبون پرتغال با تساوى ۳بر۳ مقابل پارتيزان متوقف گرديد. نماينده كشور يوگسلاوى بازى برگشت را در بلگراد با نتيجه ۵ بر ۲ برد تا به مرحله بعد راه يابد. خيلى زود رقابت هاى ليگ قهرمانان به عرصه تركتازى باشگاه رئال مادريد تبديل شد و در ۵ دوره نخست به قهرمانى دست يافتند. از آن هنگام باشگاه هاى ديگرى نيز طعم قهرمانى در اين مسابقات را چشيده اند از جمله آژاكس هلند و بايرن مونيخ آلمان كه هر يك ۳ بار قهرمانى پياپى را به دست آوردند. با اين وصف، هيچ باشگاهى نتوانسته برترى بلامنازع خود را براى مدتى طولانى حفظ كند. آژاكس ۲۲ سال انتظار كشيد تا چهارمين قهرمانى اش را به دست آورد و رئال مادريد بعد از ۳۲ سال، در سال ۱۹۹۸ توانست جام قهرمانى را از آن خود كند در حالى كه انتظار بايرن براى چهارمين قهرمانى اش كمتر از ۲۶ سال نبود و در ضربات پنالتى در فينال سال ۲۰۰۱ در ميلان توانست به اين مهم دست يابد. ۴ قهرمانى باشگاه ليورپول در فاصله سال هاى ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۴ سزاوار توجهى ويژه است چون هر يك از ۴ قهرمانى اش را با يك تيم كاملاً متفاوت كسب كرد. سرخپوشان جزيره يك بار ديگر در سال ۲۰۰۵ درخشش سال هاى گذشته را بازيافتند و با جبران ۳ گل خورده، ميلان را در ضربات پنالتى مقهور خود ساختند؛ در فينالى كه شايد بتوان آن را مهيج ترين و بياد ماندنى ترين فينال اين پيكارها ناميد. باشگاه رئال مادريد و ميلان در ليست موفق ترين و پرافتخارترين باشگاه هاى ليگ قهرمانان يوفا هستند. مادريد با كسب ۹ قهرمانى، ميلان با ،۷ ليورپول با ۵ آژاكس و بايرن هر كدام با ۴ قهرمانى، به ديگر باشگاه هاى قاره سبز فخر مى فروشند. ركورد بيشترين حضور در فينال اين پيكارها نيز متعلق به رئال مادريد است كه ۱۲ فينال را تجربه كرده اما طولانى ترين ماراتن رسيدن به فينال متعلق به ميلان در فصل ۲۰۰۳/۲۰۰۲ است كه از مرحله سوم پيش مقدماتى تا بازى با يوونتوس در فينال، ۱۹ ديدار انجام داد. مهمترين تغييرات و اصلاحات در سيستم برگزارى بازى ها در سال ۱۹۹۳/۱۹۹۲ انجام شد. در اين سال مرحله گروهى به مرحله حذفى اضافه گرديد و محبوبيت رقابت هاى مرحله نخست موجب شد شمار شركت كنندگان به ۳۲ تيم افزايش يابد. ديدارهاى اين رقابت ها در روزهاى سه شنبه و چهارشنبه در سراسر اروپا برگزار مى شود

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 12:59
خب دیگه ، خیال همتونو راحت کنم!اخبار ورزشی همین الان گفت آنری و اینیستا توو بازی فردا شب هستن...

boy iran
26-05-2009, 13:06
بازيكنان بارسا و تجربه حضور در رم




استاديوم المپيك رم خاطرات زيادى را براى هواداران بارسا زنده مى كند. اين اولين بار نيست كه آبى وانارى پوشان پا به رم مى گذارند. حداقل پپ گوارديولا مربى تيم بارها به عنوان بازيكن استاديوم بازى كرده و اين بار بر نيمكت و در حاشيه زمين حضور دارد. البته اين تنها مربى تيم نيست كه با شب رم آشنايى دارد، ژاوى و پويول با پيراهن بارسا، آنرى و سيلوينيو با پيراهن آرسنال، پيكه با پيراهن منچستريونايتد، گوديانسن با چلسى و آبيدال در لباس باشگاه ---- در استاديوم مشهور پايتخت ايتاليا حضور داشته اند. اين دومين بار است كه بارسا پس از رقابت هاى ۲۰۰۲-۲۰۰۱ به رم پرواز مى كند. در آن سال ژاوى و پويول به همراه ساير آبى وانارى پوشان آن زمان يعنى بونانو، ربور، كلايورت، ريزيگر و كريستانوال براى بازى مقابل گلادياتورها به استاديوم المپيكو پا گذاشتند و با وجود آنكه ۳ بر صفر بازى را به شاگردان كاپلو واگذار كردند اما اين بارسلونا بود كه به يك چهارم نهايى صعود كرد.
گوارديولا
گوارديولا همچنين زمانى در سال ۲۰۰۳-۲۰۰۲ با پيراهن رم در اين استاديوم مقابل رئال مادريد قرار گرفته است. او آن زمان يك نيم فصل به طور موقتى به جمع گلادياتورها پيوسته بود و در آن بازى هم ۴۴ دقيقه حضور داشت.
هت تريك آنرى
تيه رى آنرى شانس بهترى با حضورش در استاديوم المپيكو داشت. او در آن بازى كه با پيراهن آرسنال انجام داد اولين هت تريك خود را در ليگ قهرمانان به ثمر رساند و آرسنال صعود كرد.
جرارد پيكه
اين بازيكن تجربه حضور در رم را با پيراهن يونايتد رقيب كنونى بارسا در فينال داشته است. آن بازى با تساوى به پايان رسيد.
آبيدال، سيلوينيو و گوديانسن.
اريك آبيدال يكى ديگر از بازيكنان بارسا است كه تجربه بازى در رم را داشته است. در آن بازى در مرحله يك چهارم نهايى ۲۰۰۶ ---- مقابل رم بود آبيدال براى تيم فرانسوى به زمين رفت.سيلوينيو و گوديانسن هر ۲ تجربه بازى در رم را داشته و هر ۲ تجربه مقابل لاتزيو بود.تجربيات اين بازيكنان از حضور در حال و هواى استاديوم گلادياتورها مى تواند كمك زيادى به كنترل موقعيت ها در فينال بكند.

boy iran
26-05-2009, 13:06
جشن رسمى قهرمانى بارسا در نوكمپ


بارسلونا در هفته سى و هفتم لاليگا اسپانيا جام قهرمانى را رسماً از فدراسيون فوتبال دريافت كرد. در حالى كه قهرمانى بارسا هفته گذشته با شكست رئال مادريد مقابل ويارئال محرز شده بود بارسلونا در زمين خود، نوكمپ جام قهرمانى را بالاى سر برد و جشن قهرمانى برگزار كرد. مقامات بارسلونا تلاش مى كردند اين جشن ديرهنگام، باشكوه برگزار شود اما جشن هواداران بارسلونا طى چند شب پياپى باعث شده بود اين مراسم چندان با شكوه برگزار نشود. جشن قهرمانى بارسا پس از شكست يك بر صفر اين تيم مقابل اوساسونا برگزار شد. برخى از هواداران بارسلونا به خاطر ۲ شكست اخير تيمشان مقابل مايوركا و اوساسونا دلخور هستند.

boy iran
26-05-2009, 13:07
پويول: منچستر يونايتد تيم فوق العاده اى است


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارلس پويول، مدافع باتجربه بارسلونا خط حمله آتشين منچستريونايتد را اصلى ترين عامل موفقيت هاى اين تيم انگليسى مى داند. پويول معتقد است او و همتيمى هايش مقابل شياطين سرخ ۹۰ دقيقه سخت و دشوار را پشت سر خواهند گذاشت. پويول در گفت وگو با شبكه اسكاى گفت: بازى بسيار سختى خواهيم داشت براى پيروزى در بازى پايانى بايد يكى از بهترين تيم هاى اروپا را از پيش رو برداريم. منچستريونايتد تيم فوق العاده قدرتمندى است اين تيم در خطوط ۳ گانه، بازيكنان فوق العاده خوبى را در اختيار دارد اما نظر من اين است كه مهاجمان منچستريونايتد از ديگر همتيمى هاى خود بهترند. حريف ما در ديدار پايانى مهاجمان فوق العاده اى را در اختيار دارد و اين كار را براى ما به خصوص در خط دفاعى سخت تر مى كند. براى پيروزى مقابل چنين تيمى بايد ۹۰ دقيقه بدون اشتباه بازى كنيم.

boy iran
26-05-2009, 13:07
منچستر يونايتد - بارسلونا

بهترين خط حمله مقابل بهترين خط دفاع


بازى فينال جام قهرمانان در رم شاهد رويارويى گلزن ترين تيم (بارسلونا) در مقابل بهترين خط دفاع (منچستريونايتد) خواهد بود. آمار اين ۲ تيم در رقابت هاى اين فصل به وضوح تفاوت هاى تيم ها را نشان مى دهد.بارسلونا بيشتر از هر تيمى در ليگ قهرمانان اروپا گل زده است. (با حاشيه امنيت بالايى نسبت به ساير تيم ها) بارسلونا ۳۰ بار تور دروازه حريفان را در اين فصل به لرزه درآورده كه ميانگين ۲‎/۵ گل در هر بازى را نشان مى دهد. از سوى ديگر منچستريونايتد موفق به زدن ۱۸ گل (ميانگين ۱‎/۵ گل در هر بازى) شده است. تفاوت در هوشيارى بازيكنان در به ثمر رساندن گل ها از اين جا مشخص مى شود كه بدانيم هر ۲ تيم در هر بازى ۱۴ شوت به دروازه داشته اند.
بهترين خط دفاع تيم آلكس فرگوسن در تاكتيك هاى دفاعى و نظم دفاعى، بازى به بازى پيشرفت كرده و بهبود يافته است. منچستريونايتد كمترين گل خورده ۶گل با ميانگين ۰‎/۵ گل در هر بازى را دارد و بارسلونا با ۱۳ گل خورده ميانگين ۱‎/۳ گل در هر بازى.

boy iran
26-05-2009, 13:08
مسى، ماشين گلزنى


مسى با ۸ گل زده، بهترين گلزن اين رقابت ها تا اينجاست و بعد از مسى و از بين بازيكنان حاضر در رقابت ها، آنرى با ۵ گل زده پشت سر او قرار دارد. بعد از آنرى ۳ بازيكن براى ليگ انگلستان افتخارآفرينى كردند و رونى، رونالدو و برباتف با ۴ گل در اين جدول حضور دارند. بويان كركيچ و ساموئل اتوئو با ۳ گل زده در انتهاى جدول گلزنان جاى دارند.
تسلط براى بارسلونا
آمار همچنين نشان مى دهد بارسلونا با ۶۳درصد تصاحب توپ و ميدان شرايط بهترى نسبت به منچستريونايتد با ۵۴درصد مالكيت توپ را داراست.

boy iran
26-05-2009, 13:09
سیلوینیو: کریس رونالدو را مهار می‌کنم
بارسلونا نباید از سمت چپ خط دفاعی خود نگران باشد، چرا که این مدافع برزیلی در این منطقه حضور دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: سیلوینیو بر این باور است که اگر در دیدار نهایی لیگ قهرمانان به میدان برود نقطه ضعف بارسلونا مقابل منچستر یونایتد نخواهد بود. این مدافع کناری برزیلی قرار است مامور مهار کریستیانو رونالدو شود. او مطمئن است که کار خود را به خوبی انجام خواهد داد.

اریک ابیدال محروم است و دنی آلوس و رافا مارکس هم در این دیدار حضور ندارند و گزینه‌های بارسا در خط دفاعی کاهش یافته، اما این باعث دغدغه سیلوینیو نمی‌شود: «پست مدافع چپ را نقطه ضعف تیم نمی‌دانم. من بازی‌های نسبتا کمی انجام داده‌ام ولی در عوض وقتی فرصت بازی داشته‌ام عالی کار کرده‌ام. کریستیانو رونالدو بسیار بااستعداد است و مهارش کاری دشوار است. او می‌تواند کارهایی بکند که تصورش را هم نمی‌کنید. ذهن او سریع است ولی ذهن من سریع‌تر است. باید از نظر فیزیکی سریع هم باشید و با این که دفاع مقابل رونالدو کار آسانی نیست، اما به عنوان یک تیم می‌توانیم این مشکل را برطرف کنیم.»

boy iran
26-05-2009, 13:09
روبرتو کارلوس: بارسلونا قهرمان می‌شود
اسطوره برزیلی تردید ندارد که بارسا قهرمان اروپا خواهد شد.

سایت گل: چهارشنبه‌شب، بارسلونا و منچستر یونایتد در رم به مصاف هم می‌روند و فینال لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می‌کند. یک نفر که تردیدی در پیروز این دیدار ندارد روبرتو کارلوس است. این مدافع کناری با برزیل قهرمان جام جهانی شد و 125 بازی ملی انجام داد.

او بر این باور است که این جایزه به کاتالونیا خواهد رفت، نه لاکناشایر: «بارسلونا می‌برد. 80 درصد مطمئنم.» او همچنین می‌گوید که لیونل مسی بازیکن بسیار بهتری نسبت به کریس رونالدو است: «مسی از رونالدو بهتر است. او کیفیت بیشتری دارد و درخشش او هم بالاتر است.»

boy iran
26-05-2009, 13:10
آنری و اینیستا در لیست تیم کاتالان

دو ستاره مصدوم بارسلونا در تمرینات روز دوشنبه این تیم شرکت کرده اند و همراه با سایر هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر خواهند نمود.

سایت گل:آندرس اینیستا و تیری آنری، پس از جلسه تمرینی روز دوشنبه ، همراه با هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر کرده و در دیدار فینال رم حاضر خواهند بود. پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از بازگشت دو بازیکن کلیدی اش به آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از سفر به رم ابراز خوشنودی کرد، هر چند که این دوبازیکن در سطح سابق ظاهر نشدند.

تیری آنری پس از مصدومیت در دیدار ال کلاسیکو، پس از برخوردی که میان او سرخیو راموس ایجاد شد،در هیچ دیدار دیگری برای تیم کاتالان به میدان نرفته و اینیستا نیز که دچار پارگی جزئی ای در ماهیچه پایش در جریان دیدار بارسا مقابل ویارئال شد بود، در دیدارهای اخیر بارسا غایب بوده است. هردوی این بازیکنان برای حضور در دیدار فینال رم به شدت تمرین کرده اند ولی تستهای نهایی وضع آنها برای حضور در این دیدار را مشخص خواهد کرد و پس از این آزمایشات گواردیولا تصمیم خواهد گرفت که آیا این دو بازیکن آماده بازی هستند یا خیر.

در این میان گواردیولا به دلیل کمبود بازیکن در خط دفاعی تیمش و مصدومان فراوان در این جناح از آلبرتو بوتیا و مارک مونیه سا ، بازیکنان تیم پایه ای بارسا دعوت کرده تا تیمش را در سفر به رم همراهی کنند. مونیه سا برای اولین بار در جریان دیدار بارسا مقابل اوساسونا به بازی گرفته شده ولی با توجه به غیبت آلوس، مارکس، اریک آبیدال و گابی میلیتو می تواند مهره ارزشمندی برای گواردیولا باشد.

boy iran
26-05-2009, 13:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

boy iran
26-05-2009, 13:11
بارسلونا براى فينال «رم» آماده مى شود


اعضاى تيم بارسلوناى اسپانيا، اندكى پس از شادمانى هاى قهرمانى در ليگ دسته يك باشگاه هاى اين كشور، روز يكشنبه تمرينات خود را براى حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا آغاز كردند. غول هاى كاتالان با وجود اين كه شنبه شب گذشته در ورزشگاه نوكمپ شاهد باخت تركيب ذخيره هاى خود مقابل اوساسونا بودند، از نمايش جام قهرمانى براى هواداران و برپايى جشن و شادمانى كوتاهى نكردند. پپ گوارديولا سرمربى بارسلونا كه تقريباً تمام بازيكنان اصلى خود را در ديدار شنبه شب گذشته روى نيمكت نشانده بود، حتى در طول بازى با اوساسونا در انديشه ديدار با منچستريونايتد بسر مى برد. بازيكنان اصلى بارسلونا ساعاتى پس از خاتمه جشن ها، با حركات نرمشى تمرينات را آغاز كردند. گوارديولا كه علاقه دارد تمامى بازيكنان تيم، آماده سازى براى يك فينال مهم و سرنوشت ساز را تجربه و با همه وجود لمس كنند، تمرين را با حضور همه اعضا برگزار كرد. تيه رى آنرى، مهاجم فرانسوى بارسا كه از جايگاه تماشاگران شاهد باخت مقابل اوساسونا بود و اندرس اينى يستا تنها غايبان تمرين بودند تا برنامه هاى اختصاصى خود را ادامه دهند. بارسلونا امروز وارد شهر رم مى شود و گوارديولا تمام بازيكنان حتى افراد مصدوم مثل آلبرت خوركرا، رافا ماركز و گابى ميليتو را همراه تيم خواهد برد. بارسلونا و منچستر در ورزشگاه المپيك شهر رم به مصاف هم خواهند رفت .

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 13:13
گودیانسن و هیجان مصاف رم

ستاره خط میانی بارسلونا اعتقاد دارد که تیمش می تواند در نبرد رم، تاریخ ساز لقب گیرد.

سایت گل: ادیور گودیانسن تمایل زیادی دارد تا در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود. او در صحبتهایی پیش از آغاز دیدار فینال رم ، گفت:« ما انگیزه های زیادی داریم و به خوبی می دانیم که می توانیم تیمی تاریخ ساز لقب گیریم. ما در حال حاضر دو عنوان قهرمانی را کسب کرده ایم و به دنبال کسب سومین قهرمانی در این فصل هستیم. باید عصبی نباشیم و استرس را از خود دور کنیم و از فرصتی که برایمان به وجود آمده نهایت بهره را ببریم.»

ستاره ایسلندی باشگاه بارسلونا در ادامه با اشاره به اینکه منچستری ها به دنبال کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود هستند، در آنالیز تیم حریف گفت:« آنها تیم بسیار بزرگی هستند که بازیکنان پرقدرت و توانایی را در اختیار دارد. پیکه به خوبی آنها را می شناسد و ما هم به خوبی می دانیم که بازی سخت و پیچیده ای را پیش رو خواهیم داشت.» او در پاسخ به آخرین سوال در مورد تیم مدعی قهرمانی گفت:« در دیدار فینال، هیچ تیم مدعی ای وجود ندارد.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 13:14
هشدار پلیس رم درباره بلیت‌های تقلبی

پلیس ایتالیا به طرفداران هر دو تیم بارسلونا و منچستریونایتد هشدار داده که بلیت‌ها را از بازار سیاه نخرند.

سایت گل: جوزپه پکورارو، رییس پلیس رم به طرفداران منچستر یونایتد و بارسلونا گفته هیچ بلیتی را در سطح شهر خریداری نکنند چرا که ممکن است بلیت‌ها تقلبی باشند. مقامات ایتالیا اخیرا عملیاتی غیرقانونی را کشف کرده‌اند که در آن مجرمان بلیت‌های تقلبی را با تجهیزات پیشرفته می ساختند.

با آن که بسیاری از بلیت‌های جعلی جمع‌آوری شده ولی پلیس به طرفداران هر دو تیم هشدار داده از افرادی که بلیت می‌فروشند دوری کنند. او گفته: «اخباری مبنی بر وجود بلیت‌های تقلبی داریم. مقامات به ویژه پلیس جرایم مالی دارند سخت تلاش می‌کنند و چاپگرها و بلیت‌های تقلبی بسیاری یافته‌اند. دیگر بلیتی فروخته نمی شود و آنهایی که دستفروشی می‌شود 100 درصد تقلبی است.» انتظار می‌رود 5000 طرفدار که عموما انگلیسی هستند بی‌بلیت بمانند.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 13:19
چابی: به حریف احترام بگذاریم

این هافبک می‌داند که تیم باید در پیروزی‌ها مهربانی خود را حفظ کند.

سایت گل: چابی اعتقاد دارد بارسلونا باید پس از قهرمانی در لالیگا به رئال مادرید احترام بگذارد. جرارد پیکه بازیکن بارسلونا این هفته در جشن قهرمانی در نوکمپ میکروفون را در دست گرفت و به جمعیت حاضر گفت: «بپرید، بپرید، بپرید، فقط طرفداران مادرید هستند که نمی‌پرند».

با این که رقابت بسیار سنگینی بین دو باشگاه وجود دارد ولی چابی گفته بارسلونا باید احترام نشان دهد: «آنها بزرگ‌ترین رقیب ما هستند، ولی باید برای آنها و خودمان احترام قائل شویم.» البته تماشاگران بسیار لذت می‌بردند و بسیاری از بازیکنان هم در دادن این شعار پیکه را همراهی کردند. در هر حال چابی اعتقاد دارد که رئال مادرید همسان بارساست: «ما برنده شدیم، ما با هم کار کردیم تا به این جا برسیم و نباید کسی این را فراموش کند.»

MoJtaBa.R
26-05-2009, 13:47
ركوردشكنى وارونه كهكشانى ها

۱۶ گل در ۴ بازى


رئال مادريد در فصل جارى رقابت هاى لاليگا و ليگ قهرمانان هرگز نتوانست انتظار هواداران متعصب مادريدى را برآورده كند. اين فصل مطبوعات و هواداران و بازيكنان سرشناس اين تيم را به باد انتقاد گرفته حتى بازيكنان محبوب برنابئو نيز از اين انتقادات در امان نبودند از كاسياس گرفته تا رائول!در اين ميان تيغ برنده انتقادات براى مدافعان تيزتر بوده است. مدافعان رئال مادريد در اين فصل بيش از ديگر همتيمى هاى خود مورد انتقاد قرار گرفته اند. با مرورى بر عملكرد مدافعان اين تيم مى توان به راحتى به اين نتيجه رسيد كه په په، مدافع پرتغالى رئال بهترين مدافع اين تيم در اين فصل بوده است. در حالى كه تمامى مدافعان مادريدى فصل كاملاً ناموفقى را پشت سر گذاشتند اين مدافع پرتغالى توانست شايستگى هاى خود را به اثبات برساند. با غيبت په په در خط دفاعى رئال مادريد در چند بازى اخير ارزش هاى اين مدافع پرتغالى بيش تر از گذشته به اثبات رسيده است. غيبت په په در خط دفاعى رئال مادريد در ۴ بازى اخير اين تيم كاملاً محسوس بوده است. بعد از محروميت په په از حضور در بازى هاى رئال مادريد خط دفاعى اين تيم بيش از هر زمان ديگرى متزلزل و آسيب پذير نشان داده است. رئال مادريد در ۴ بازى اخير خود كه از حضور په په محروم بوده ۱۶ گل را دريافت كرده است. ۱۶ گل در ۴ بازى، آمار خط دفاعى رئال مادريد در بازى هاى اخير بوده است. رئالى ها مقابل سويا ۴ گل، مقابل بارسلونا ۶ گل، مقابل والنسيا ۳ گل و در آخرين بازى خود مقابل ويارئال نيز ۳ گل را دريافت كردند تا فصل جارى رقابت هاى لاليگا را با سريالى از ناكامى ها پشت سر بگذارند. اين آمار در تاريخ باشگاه رئال مادريد يك ركورد به حساب مى آيد. ركوردى كه مطمئناً باعث خوشحالى طرفداران رئال نشده است


جالب بود :31:


..

boy iran
26-05-2009, 14:13
پیکه: «مسی موثرتر از رونالدو است.»


جرارد پیکه این باور را دارد که لیونل مسی در بازی فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستر یونایتد، تاثیرگزار تر خواهد بود و نمایش خیره کننده ای خواهد داشت.

یکی از بهترین فینال های چند سال اخیر لیگ قهرمانان، روز چهارشنبه بین دو تیم بزرگ اروپایی در پایتخت ایتالیا، برگزار خواهد شد و بیشتر نگاه ها به تقابل مسی و رونالدو خواهد بود.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خالق انرژی

پیکه، بازیکنی است که با مسی و رونالدو، هم تیمی بوده است و از او در مورد این دو ستاره سوال شد و حمایتش را از مسی اعلام کرد. او در این مورد گفت: «مسی تاثیرگزارتر است چون او به تنهایی شانس گلزنی خلق می کند و می تواند یک بازی و یک فینال را ببرد. مسی می تواند از سد سه یا چهار بازیکن عبور کند و این چیزی است که مختص مسی است.»

دو بار در یک سال

جرارد پیکه دو بار در طی یک سال به فینال لیگ قهرمانان رسیده است اما با این تفاوت که او سال گذشته بازیکن منچستر یونایتد بود و نتوانست در آن بازی مقابل چلسی به میدان برود اما 12 ماه بعد، همراه با بارسا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او در این باره گفت: «من سال گذشته مطمئن بودم که در آن بازی به میدان نخواهم رفت اما امسال شانس بیشتری دارم.»

پیشرفت بزرگ

پیکه که نسبت به سال قبل پیشرفت زیادی کرده است، بر این باور است که فضای دو باشگاه با هم متفاوت است و او از حضور در بارسا لذت می برد. پیکه اذعان کرد: «مردم همه در مورد فینال و مطالب مرتبط با آن صحبت می کنند اما بازیکنان باید تلاش کنند که ذهن خود را به ابعاد ورزشی این بازی معطوف کنند و به آرامش خاطر به تمرین بپردازند.» او ادامه داد: «ما خود را برای مهمترین بازی سال آماده می کنیم. هرچه به روز بازی نزدیک تر می شویم، به حواشی و تنش های آن اضافه می شود.»

گیگز و پارک

او اعتقاد دارد که علاوه بر رونالدو، بازیکنان دیگری نیز هستند که در منچستر یوتایتد تاثیرگزار بازی می کنند. پیکه از گیگز و پارک، به عنوان دو بازیکن تاثیرگزار منچستر یاد می کند. او در مورد پارک گفت: «جی سونگ پارک، بازیکن سخت کوشی است و در حمله و دفاع شرکت می کند. من فکر می کنم که او از آغاز بازی در میدان خواهد بود.» پیکه در مورد گیگز گفت: «گیگز یک بازیکن تاثیرگزار در رختکن است.»

بدون استراحت

بعد از جشن قهرمانی بارسا در لالیگا و جام حذفی، بازیکنان بدون استراحت در تمرین یکشنبه صبح حضور داشتند و خود را برای بازی فینال مقابل منچستر یونایتد آماده کردند. تمرین در نیوکمپ، پشت درب های بسته انجام شد و رسانه ها حق ورود به ورزشگاه را نداشتند. تیری آنری و آندرس اینیستا در دقایق آغازین تمرین همراه به سایرین تمرین کردند و در ادامه تمرینات شخصی خود را انجام دادند. تمرین امروز نیز پشت درب های بسته، در نیوکمپ و در ساعت 13:30 انجام شد

boy iran
26-05-2009, 14:13
اینیستا و آنری همراه با تیم تمرین کردند.


آخرین تمرین بارسا قبل از سفر به رم انجام شد و این تمرین خبر های خوشی را برای هواداران به همراه داشت: آندرس اینیستا و تیتی آنری، همراه با سایر بازیکنان تمرین کردند و در کل تمرین حضور داشتند اما سبک تمرین کردند.

پپ گواردیولا بسیار خوشحال است که دو بازیکن کلیدی خود را برای بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد در اختیار خواهد داشت.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اولین تمرین کامل

در تمرین امروز، آندرس اینیستا و تیری آنری، در تمرین به طور کامل شرکت کردند و این اولین تمرین کاملی بود که در این ماه بعد از مصدومیتشان انجام می دادند. این دو همراه با تیم تمرین کردند و تا آخر تمرین حضور داشتند اما تمرینات سبکی را انجام دادند. اینیستا، در بازی با ویارئال، از ناحیه ران پای راست مصدوم شد و آنری نیز در بازی با مادرید، از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد. ژاوی بعد از تمرین، در کنفرانس خبری شرکت کرد و همه چیز را خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که اینیستا و آنری در بازی فینال حضور داشته باشند.

بوساکا، داور بازی فینال

ماسیمو بوساکا، داور چهل ساله، به عنوان داور بازی فینال لیگ قهرمانان برگزیده شد. این داور سوییسی که از سال 1999، سابقه داوری بین المللی دارد، سابقه قضاوت 32 بازی در لیگ قهرمانان را دارد و بازی پورتو و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم پایانی را نیز قضاوت کرده است. او فینال جام یوفا در سال 2007، بین تیم های سویا و اسپانیول را هم قضاوت کرده است

boy iran
26-05-2009, 14:14
ژاوی: «ما با وضعیتی عالی در حال نزدیک شدن به فینال هستیم.»


هافبک بارسا، بازی فینال در رم را به عنوان «یکی از مهم ترین بازی هایی که خواهیم داشت» معرفی کرد و گفت که لازم است بارسا «شخصیتی را که تمام فصل نشان داده است» حفظ کند. ژاوی می گوید: «همه چیز برای فینال آماده است.»

ژاوی هرناندز یکی از بازیکنانی است که امیدوار بود به فینال فرانسه که به دلیل مصدومیت آن را از دست داده بود، برسد. او سعی کرد تمام ترس هایی که هواداران ممکن است داشته باشند را دور کند و گفت: «همه چیز برای فینال آماده است. ما با وضعیت فیزیکی و ذهنی به سراغ بازی می آییم. ما هر کاری بتوانیم می کنیم تا سومین جام اروپایی را به باسلونا برگردانیم.»



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

انری و اینیستا

انری و اینیستا دو موضوع بزرگ مورد شک برای فینال هستند. ژاوی اظهار داشت: «آن ها در طی تمام فصل بسیار مهم بوده اند.» گرچه هیچ کدام از این بازیکنان هنوز اجازه از سوی دکتر باشگاه دریافت نکرده اند، او می گوید که آن ها در تمرینات خوب به نظر می رسند و باور دارد که در فینال حضور خواهند داشت: «آن ها بسیار خوب کار می کنند و فکر می کنم که بتوانند بازی کنند؛ اگر بتوانند، ما حتی تیمی بهتر خواهیم بود.»

رقابت سخت

ژاوی می گوید که نمی داند منچستر یونایتد چگونه به سراغ بازی خواهد آمد؛ چرا که آن ها بازیکنانی دارند که در حمله یا دفاع، به طور برابری خوب کار می کنند. او گفت: «از آن جا که نمی دانم آن ها چه سبک بازی خواهند کرد، کاری که باید انجام دهیم، حفظ توپ و به نمایش گذاشتن خط میانی و حمله است. بردن به این معناست که ما باید سبک خودمان را اعمال کنیم.»

صدای تجربه

پپ گورادیولا همه چیز را در مورد بازی کردن در فینال های لیگ قهرمانان و پیروز شدن در آن ها می داند و بازیکنانش را همواره از موهبت نصیحت هایش بهره مند ساخته است. ژاوی گفت: «مربی به ما گفته است که جوری بازی کنیم که تمام فصل بازی می کردیم؛ لذت ببریم و از آغاز به سراغش برویم. او هم چنین به ما یادآوری کرده است که ما باید اعصاب و احساساتمان را کنترل کنیم.»

مسی و اتوو

ژاوی هرناندز به طور شفاف گفت که تا جایی که می داند مسی بهترین بازیکن جهان است و ساموئل اتوو گلزن محبوب اوست. او گفت: «مسی تفاوت را ایجاد می کند و موقعیت های بزرگ، از او بهترین می سازد.» در مورد اتوو نیز، این که اخیرا برای گلزنی مشکلاتی داشته است، به نظر این هافبک، دلیل نگرانی نیست.

بدون تمرین پنالتی

تیم از قبل فینال کینگز کاپ تمرین پنالتی نکرده است و بنا به گفته ژاوی، برای فینال لیگ قهرمانان نیز آن را آغاز نکرده اند: «از آن جا که شما در تمرینات، فشار روز بازی را حس نخواهید کرد، این یک آرامش محسوب می شود.» او همچنین گفت که اگر بازی به ضربات پنالتی برسد، او نیز ضربه ای را خواهد زد: «من دوست دارم که در زمان های این چنینی، مسئولیت را به عهده بگیرم و معمولا یکی از بازیکنانی هستم که این ضربات را به عهده می گیرد.»

boy iran
26-05-2009, 14:15
خط حمله منچستر یونایتد


کریستیانو رونالدو و وین رونی، دو عنصر اصلی خط حمله منچستر هستند. اگر بارسا می خواهد برای سومین بار در لیگ قهرمانان، قهرمان شود باید این دو را مهار کند و این یک نکته کلیدی به شمار می آید.

یک نکته ای که وجود دارد این است که منچستر راه گلزنی را به خوبی بلد است. تیم سرالکس فرگوسن، با 68 گل زده در لیگ برتر، عنوان بهترین خط حمله لیگ برتر را از آن خود کرد. برترین گلزن آنها کریستیانو رونالدو است که 18 گل به ثمر رساند و پشت سر نیکلاس آنلکای 19 گله قرار گرفت.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرعت در حمله

یکی از نقاط قوت منچستر در حمله، سرعت است. به عنوان مثال، گل سومی که منچستر در بازی برگشت مرحله نیمه پایانی مقابل آرسنال به ثمر رساند، روی سرعت پارک، کریستیانو رونالدو و رونی بود. رونالدو و رونی، در لیگ برتر و لیگ قهرمانان، 38 گل به ثمر رسانده اند.

... و تحرک

کریستیانو رونالدو، معمولا در همان پستی بازی می کند که در مقابل آرسنال بازی کرد و بارسا باید مراقب حملات از جناحین منچستر باشد، کاری که منچستر در آن تخصص دارد.

بازیکنان محروم

یکی از بهترین خط حمله های اروپا در مقابل یکی از بهترین خط دفاع های اروپا قرار می گیرد اما بارسا چند بازیکن کلیدی و دفاعی خود را در این بازی در اختیار نخواهد داشت. مارکز، آلوز، آبیدال، میلیتو، بازیکنانی هستند که به دلیل مصدومیت و یا محرومیت، بارسا در اختیار نخواهد داشت. توره و پیکه در مرکز دفاع قرار خواهند گرفت اما در سمت چپ یا راست، هنوز مشخص نیست که از بین پویول، سیلوینیو، کاسرس و حتی کیتا، کدامیک به میدان می روند.

بارسا گل های بیشتری به ثمر رسانده است

حتی منچستری که دارای یکی از بهترین خط حمله های اروپا است، نمی تواند در گلزنی با بارسا رقابت کند. منچستری ها در لیگ قهرمانان 18 بار گلزنی کرده اند در حالی که بارسا 30 بار دروازه حریفان را باز کرده است و با 12 گل اختلاف از حریفش پیش است.

boy iran
26-05-2009, 14:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزشگاه المپيك شهر رم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منچستريونايتد (انگليس) - بارسلونــا (اسپانيا) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساعت 23:15 از :

نقل قول:


ART Prime Sports .....................(هاتبرد و نايل‌ست)

ART Sport 4 ..............................(هاتبرد و نايل‌ست)

HD Smart ..................................(تركست)

HD Suisse ..................................(هاتبرد)

HRT 2 ........................................(هاتب د)

Net Hellas .................................(هاتبرد)

nSport HD .................................(هاتبرد)

nSport SD .................................(هاتبرد)

ORTM Mali .................................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)

Premiere HD .............................(آسترا 1M)

Premiere Sport Portal ..............(آسترا 1M)

Pro TV .......................................(سيروس 4)

Rai Due .....................................(هاتبرد )

RTS 1 Senegal...........................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)

RSI La 2 ....................................(هاتبرد)

Rustavi 2 ..................................(تركست)

SF 2 ...........................................(هات برد)

Sigma Sports 1 .........................(هاتبرد)

SKY Calcio 1 ..............................(هاتبرد)

SKY Sport 1 ..............................(هاتبرد)

SKY Sport 16:9 .........................(هاتبرد)

SKY Sport HD1 ..........................(هاتبرد)

SKY Sports 1 UK ........................(يوتلست دبليو 3)

Star Turkey ...............................(تركست)(احت مال كارتي شدن نيز وجود دارد !!)

TET Ukraine ................................(سيروس 4)

TF 1 ............................................(آس را 1M)

TRK Ukraine ...............................(سيروس 4)

TSR 2 .........................................(هاتب رد)

شبكه سوم سيما .......................(اينتلست

MoJtaBa.R
26-05-2009, 14:45
اعتراض شديد ژاوي:
پيكه بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند
خبرگزاري فارس: مغز متفكر بارسلونا به شدت از سخنان ضد مادريدي هم تيمي خود انتقاد كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ژاوي ارناندس در پاسخ به سئوال خبرنگار سايت رئال مادريد در مورد توهين پيكه، مدافع بارسلونا به رئال مادريد در جشن قهرماني تيمش گفت: شما حق داريد. او نبايد بي احترامي مي كرد. در واقع من هم مثل قديمي هاي تيم وقتي او اين حرف ها را مي زد ناراحت شديم و تذكر داديم كه تكرار نكند.
ژاوي افزود: كاري كه پيكه كرد بچه گانه بود و بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند. او بايد ياد بگيرد به رقيب خود احترام بگذارد. سال گذشته وقتي رئال مادريد قهرمان شد هيچ بازيكني عليه ما كوچكترين حرفي نزد.
پيكه در جشن قهرماني بارسا از الفاظ نامناسبي عليه رئال مادريد استفاده و از اين تيم با عناوين ناشايست ياد كرد.

boy iran
26-05-2009, 15:11
گودیانسن و هیجان مصاف رم

ستاره خط میانی بارسلونا اعتقاد دارد که تیمش می تواند در نبرد رم، تاریخ ساز لقب گیرد.



سایت گل: ادیور گودیانسن تمایل زیادی دارد تا در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود. او در صحبتهایی پیش از آغاز دیدار فینال رم ، گفت:« ما انگیزه های زیادی داریم و به خوبی می دانیم که می توانیم تیمی تاریخ ساز لقب گیریم. ما در حال حاضر دو عنوان قهرمانی را کسب کرده ایم و به دنبال کسب سومین قهرمانی در این فصل هستیم. باید عصبی نباشیم و استرس را از خود دور کنیم و از فرصتی که برایمان به وجود آمده نهایت بهره را ببریم.»

ستاره ایسلندی باشگاه بارسلونا در ادامه با اشاره به اینکه منچستری ها به دنبال کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود هستند، در آنالیز تیم حریف گفت:« آنها تیم بسیار بزرگی هستند که بازیکنان پرقدرت و توانایی را در اختیار دارد. پیکه به خوبی آنها را می شناسد و ما هم به خوبی می دانیم که بازی سخت و پیچیده ای را پیش رو خواهیم داشت.» او در پاسخ به آخرین سوال در مورد تیم مدعی قهرمانی گفت:« در دیدار فینال، هیچ تیم مدعی ای وجود ندارد.»

boy iran
26-05-2009, 15:12
اورا آماده مصاف با مسی

در حالی که ستاره آرژانتینی بارسلونا در اوج آمادگی است، مصاف او مقابل پاتریس اورای فرانسوی، مصافی تماشایی خواهد بود.



سایت گل: پاتریس اورا، ستاره جوان منچستر معتقد است که می تواند مسی را در جریان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا متوقف کند.این ستاره فرانسوی به احتمال فراوان مامور مستقیم مهار مسی در این دیدار خواهدبود . او پیش از این با پیراهن موناکو و منچستر یونایتد دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضربوده و با احتیاط تمام، در مقابل تهدیدهای متعدد مسی قرار خواهد گرفت.

اورا در این رابطه به اسکای اسپورتس گفته:« پس از محرومیت از حضور در 4 دیدار و مصدومیت، بازی بدی را در فینال کارلینگ کاپ برگزار کردم و همانطور که مردم هم گفتند،من آن بازیکن همیشگی نبودم و تمام انتقادات وارده را می پذیرم.ولی من 3 سال است که پیراهن این تیم را برتن می کنم و تنها یک بازی بد با آن انجام داده ام .واقعا از این انتقاد بسیار خوشحالم،چرا که باعث می شود که باور کنم که بهترین بازیکن دنیا در پست خودم هستم. وقتی یک بازی بد انجام می دهی، هواداران از تو انتقاد می کنند و این باعث غرور است.من بعد از این انتقادات گفتم که چشم و بهبود مرا خواهید دید.روز خوبی را در دیدار فینال نداشتیم و در ورزشگاه ومبلی بسیار گرم بود و زمین سختی بود، ولی نمی خواهیم بهانه بیاوریم.من هم بازی بدی را انجام دادم ولی بعد از آن متوجه انتقادات هوادارانی شدم که مرا از روزهای خوبم دور می دیدند وبه نظر من انتقاد می تواند تو را قوی کند. به نظر خودم هر سال پیشرفت می کنم و دو بار این شانس را داشتم که در لیست برترین تیم دنیا ،دوبار در لیست برترین تیم لیگ برتر قرار گرفته ام. تو می توانی برترین بازیکن در پست خودت باشی ولی اگر در یک فینال بد بازی کنی، همه تو را بدترین می دانند. و برای فینال رم، می دانم که مقابل مسی ظاهر خواهم شد و کار سختی را پیش رو خواهم داشت.»

boy iran
26-05-2009, 15:12
آنری و اینیستا در لیست تیم کاتالان

دو ستاره مصدوم بارسلونا در تمرینات روز دوشنبه این تیم شرکت کرده اند و همراه با سایر هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر خواهند نمود.



سایت گل:آندرس اینیستا و تیری آنری، پس از جلسه تمرینی روز دوشنبه ، همراه با هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر کرده و در دیدار فینال رم حاضر خواهند بود. پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از بازگشت دو بازیکن کلیدی اش به آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از سفر به رم ابراز خوشنودی کرد، هر چند که این دوبازیکن در سطح سابق ظاهر نشدند.

تیری آنری پس از مصدومیت در دیدار ال کلاسیکو، پس از برخوردی که میان او سرخیو راموس ایجاد شد،در هیچ دیدار دیگری برای تیم کاتالان به میدان نرفته و اینیستا نیز که دچار پارگی جزئی ای در ماهیچه پایش در جریان دیدار بارسا مقابل ویارئال شد بود، در دیدارهای اخیر بارسا غایب بوده است. هردوی این بازیکنان برای حضور در دیدار فینال رم به شدت تمرین کرده اند ولی تستهای نهایی وضع آنها برای حضور در این دیدار را مشخص خواهد کرد و پس از این آزمایشات گواردیولا تصمیم خواهد گرفت که آیا این دو بازیکن آماده بازی هستند یا خیر.

در این میان گواردیولا به دلیل کمبود بازیکن در خط دفاعی تیمش و مصدومان فراوان در این جناح از آلبرتو بوتیا و مارک مونیه سا ، بازیکنان تیم پایه ای بارسا دعوت کرده تا تیمش را در سفر به رم همراهی کنند. مونیه سا برای اولین بار در جریان دیدار بارسا مقابل اوساسونا به بازی گرفته شده ولی با توجه به غیبت آلوس، مارکس، اریک آبیدال و گابی میلیتو می تواند مهره ارزشمندی برای گواردیولا باشد

aluminum
26-05-2009, 19:09
تقدیم به هواداران بارسا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aluminum
26-05-2009, 19:18
عکس اصلیش هم خواستید بگید براتون بزارم

البته فکر کنم همه داشته باشنش

mohsensoft
26-05-2009, 19:22
تقدیم به هواداران بارس
مرسی داداش
چقدر واسه این کاریکاتور خندیدیم :دی

Kasra 91
26-05-2009, 19:31
هیچکدوم از این کانال ها مجانی نیست :دی؟



نقل قول:
ART Prime Sports .....................(هاتبرد و نايل‌ست)
ART Sport 4 ..............................(هاتبرد و نايل‌ست)
HD Smart ..................................(تركست)
HD Suisse ..................................(هاتبرد)
HRT 2 ........................................(هاتب �د)
Net Hellas .................................(هاتبرد)
nSport HD .................................(هاتبرد)
nSport SD .................................(هاتبرد)
ORTM Mali .................................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
Premiere HD .............................(آسترا 1M)
Premiere Sport Portal ..............(آسترا 1M)
Pro TV .......................................(سيروس 4)
Rai Due .....................................(هاتبرد )
RTS 1 Senegal...........................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
RSI La 2 ....................................(هاتبرد)
Rustavi 2 ..................................(تركست)
SF 2 ...........................................(هات برد)
Sigma Sports 1 .........................(هاتبرد)
SKY Calcio 1 ..............................(هاتبرد)
SKY Sport 1 ..............................(هاتبرد)
SKY Sport 16:9 .........................(هاتبرد)
SKY Sport HD1 ..........................(هاتبرد)
SKY Sports 1 UK ........................(يوتلست دبليو 3)
Star Turkey ...............................(تركست)(احت مال كارتي شدن نيز وجود دارد !!)
TET Ukraine ................................(سيروس 4)
TF 1 ............................................(آس �را 1M)
TRK Ukraine ...............................(سيروس 4)
TSR 2 .........................................(هاتب رد)
شبكه سوم سيما .......................(اينتلست

EASPORTS-FIFA
26-05-2009, 19:35
اعتراض شديد ژاوي:
پيكه بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند
خبرگزاري فارس: مغز متفكر بارسلونا به شدت از سخنان ضد مادريدي هم تيمي خود انتقاد كرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ژاوي ارناندس در پاسخ به سئوال خبرنگار سايت رئال مادريد در مورد توهين پيكه، مدافع بارسلونا به رئال مادريد در جشن قهرماني تيمش گفت: شما حق داريد. او نبايد بي احترامي مي كرد. در واقع من هم مثل قديمي هاي تيم وقتي او اين حرف ها را مي زد ناراحت شديم و تذكر داديم كه تكرار نكند.
ژاوي افزود: كاري كه پيكه كرد بچه گانه بود و بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند. او بايد ياد بگيرد به رقيب خود احترام بگذارد. سال گذشته وقتي رئال مادريد قهرمان شد هيچ بازيكني عليه ما كوچكترين حرفي نزد.
پيكه در جشن قهرماني بارسا از الفاظ نامناسبي عليه رئال مادريد استفاده و از اين تيم با عناوين ناشايست ياد كرد.
حالا مگه چی گفته پیکه؟؟؟بهشون فحش داده؟؟؟:27:

M.etallic.A
26-05-2009, 19:52
بازی بارسا و اوساسونا اینقدر سانسور داشت که من چیزی از بازی نفهمیدم. مسخره شو در آورده بودن. مگه چی پخش میکنن ؟ نکنه وسط بازی فیلم +18 میزارن که اینا سانسور میکنن ؟ امیدوارم بازی فردا شب شاهد این مسخره بازیها نباشیم.

boy iran
26-05-2009, 20:37
البته اگر از شبكه سه مشاهده نكني خيلي بهتره

M.etallic.A
26-05-2009, 21:07
البته اگر از شبكه سه مشاهده نكني خيلي بهتره

آره مخصوصا جشن قهرمانی...

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 21:50
خوش بحال اونایی که با ماهواره بازی رو تماشا می کنن!

vahid_civil
26-05-2009, 21:51
حالا مگه چی گفته پیکه؟؟؟بهشون فحش داده؟؟؟:27:

حدودا گفته بود شادی کنید و به هوا بپرید. فقط این مردم مادرید هستن که نمیتونن بپرن و خوشحالی کنن و یه همچین چیزایی !
البته خبرگزاری فارس که همه میدونیم خبرا رو چجوری میزاره !
کلا تو همه چیز اغراق میکنه .
دروغ عنصر اصلی خبراشه .
کافیه به صفحه اول و خبرای سیاسیش نگاه کنید !:46:

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 21:56
بارسلونا مقابل منچستر يونايتد: تاريخچه

چهار شنبه اين هفته بارسلونا و منچستر يونايتد فينال ليگ قهرمانان را در المپيك شهر رم برگزار مي كنند. Goal.com نگاهي به بازي هاي پيشين اين دو تيم پر افتخار انداخته است.

يك چهارم نهايي جام برندگان جام اروپا-1984

احتمالا يكي از معروف ترين بازگشت هاي منچستر يونايتد، بازي برگشت اين تيم در يك چهارم نهايي جام برندگان جام در سال 84 بود كه با يكي از درخشان ترين بازي هاي برايان رابسون همراه بود. در تركيب تيم بارسلونا مارادوناي افسانه اي و برند شوستر حضور داشتند و هدايت اين تيم را مربي تيم ملي آر‍‍ژانتين در جام جهاني 1978، لوئيس سزارمنوتي، يكي از معروف ترين سيگاري هاي دنياي مربيان به عهده داشت. بارسلونا بازي رفت در نوكمپ را با گل به خودي گرام هاگ و ضربه والي بي نظير خوان كارلوس روخو، 2-0 به سود خود پايان داده بود و خود را در آستانه رسيدن به نيمه نهايي مي ديد.

اما در شب باشكوه الدترافورد مردان بارسا توان مقابله با شياطين سرخ رانداشتند. ابتدا برايان رابسون روي يك ضربه كرنر دروازه بارسا را گشود و سپس از اشتباهات مضحك مدافعان بارسا استفاده كرد و گل ديگري به ثمررساند. در نهايت فرانك استپلتون ضربه نهايي را وارد كرد تا منچستر در مجموع 3-2 به پيروزي برسد.

شياطين سرخ در مرحله بعد در مقابل يوونتوس قرار گرفت و با درخشش پائولو روسي شكست خورد. مارادونا نيز در همان تابستان بارسلونا را به مقصد ناپولي ترك كرد تا به الهه هواداران تيم جنوبي شبه جزيره تبديل شود.

فينال جام برندگان جام اروپا- 1991

هفت سال طول كشيد تا دو تيم يك بار ديگر در مقابل هم قرار بگيرند و اين بار در فينال همان مسابقات بود. محروميت تيم هاي انگليسي از بازي هاي اروپايي به دليل فاجعه هيسل تمام شده بود و يك بار ديگر منچستر يونايتد حريف اسپانيايي اش را غافلگير كرد و در فينال روتردام 2-1 به پيروزي رسيد. بارسلونا كاملا غيبت ستاره هايش، گي يرمو آمور و هريستو استويچكف را احساس كرد و شياطين سرخ در نيمه دوم از اين مسئله كاملا بهره گرفتند و با درخشش مارك هيوز كه پيش از آن پيراهن بارسلونا را نيز پوشيده بود، به پيروزي رسيدند. رونالد كومن با يك ضربه آزاد استثنايي اميد مردان يوهان كرويف را زنده كرد اما در نهايت الكس فرگوسن اولين جام اروپايي اش با منچستر را به دست آورد كه اولين جام اروپايي باشگاه از سال 1968 بود. بارسلونا سال بعد در اين جام با يك ضربه آزاد ديگر از رونالد كومن در مقابل سمپدوريا به پيروزي رسيد و قهرمان شد.

مرحله گروهي ليگ قهرمانان- 1995

علي رغم قهرماني منچستر در سال 1991 در جام برندگان جام، محروميت تيم هاي انگليسي از بازي هاي اروپايي آنها را به شدت تضعيف كرده بود و زمان زيادي لازم بود تا آنها بار ديگر به جمع مدعيان بپيوندند. اين مسئله بار ديگر در سال 1995 به چشم آمد، زماني كه منچستر يونايتد كه قدرت بلا منازع جزيره بود، در ليگ قهرمانان در همان مرحله گروهي حذف شدند تا بارسلونا و IFK گوتنبرگ به مرحله بعد صعود كنند. در دو بازي رودر رو با بارسلونا، تفاوت كلاس دو تيم كاملا مشهود بود. در الدترافورد، منچستر يونايتد به لطف گل لي شارپ بازي را به تساوي كشاند؛ پيش از آن روماريو و خوزه ماريو باكرو تك گل مارك هيوز را بي اثر كرده بودند. در بازي برگشت در نوكمپ، تيم رويايي يوهان كرويف با پيروزي 4-0 به تيم حريف درس فوتبال داد. گل هاي بارسلونا را هريستو استويچكف(2)، روماريو و آلبرت فرر به ثمر رسانده بودند. در اين بازي سر الكس يكي از بدترين تصميمات دوران كاري اش در منچستر را گرفت و به دليل قانون استفاده ازتنها سه بازيكن خارجي، پيتر اشمايكل كبير را نيمكت نشين كرده و گري والش بداقبال را درون دروازه قرار داده بود.

مرحله گروهي ليگ قهرمانان- 1999

فصل 99/1998 ليگ قهرمانان اروپا به دليل بازي هاي درخشان تيم ها، يكي از بهترين دوره هاي تاريخ اين رقابت هاست. دو بازي منچستر و بارسلونا در مرحله گروهي كه هر دو با تساوي 3-3 به پايان رسيد، در زمره اين بازي هاست. در بازي رفت در الدترافورد، منچستر ابتدا با گل هاي رايان گيگز و پل اسكولز پيش افتاد. برزيلي هاي بارسا، سوني اندرسون و جيوواني تيم اسپانيايي را به بازي برگرداندند اما ضربه آزاد ديويد بكام يك بار ديگر تيم ميزبان را پيش انداخت. در نهايت لوئيس انريكه با يك ضربه پنالتي امتيازات بازي را تقسيم كرد.

بازي برگشت در نوكمپ، يك بازي مهيج و شش گله ديگر بود. بارسلونا براي زنده نگهداشتن اميدهاي صعود به پيروزي نياز داشت اما علي رغم نمايش خيره كننده ريوالدو، كه دو گل زيبا زد- اولي روي ضربه آزاد و بعدي با يك ضربه سر- آنها تنها به يك تساوي دست يافتند. در اين بازي دوايت يورك و اندي كول ستاره هاي منچستر بودند و هر سه گل شياطين سرخ را به ثمر رساندند. بارسلونا در همان مرحله گروهي حذف شد اما منچستري ها يك بار ديگر به نوكمپ بازگشتند تا در فينال جام قهرماني را از بايرني ها بربايند.

نيمه نهايي ليگ قهرمانان- 2008

اين ديدار قهرمان اسپانيا و انگلستان، تقابل كريس رونالدو و لئو مسي بود. در حالي كه در جدال فردي، بازيكن آرژانتيني بدون شك پيروز بود اما اين منچستر يونايتد بود كه با پيروزي مقابل حريف به فينال معتبرترين جام اروپايي راه يافت. در بازي رفت در نوكمپ كه 0-0 به پايان رسيد، رونالدو يك پنالتي خراب كرد كه مي توانست براي منچستر بسيار گران تمام شود.

در بازي برگشت پل اسكولز از اشتباه زامبروتا استفاده كرد و يونايتد را پيش انداخت. منچستر يك بازي پرفشار را در دستور كار قرار داد و فضايي كه مردان بارسا براي بازي نياز داشتند را در اختيارشان قرار نداد. در فينال مسكو بعد از آن ضربات پنالتي دراماتيك، سرالكس فرگوسن يك افتخار ديگر براي منچستر يونايتد كسب كرد. بارسلونا نيز با رايكارد قطع همكاري كرد و پپ گوارديولا جانشين مرد هلندي شد.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 21:58
بارسلونا – منچستر یونایتد

لیگ قهرمانان چهارشنبه‌شب به اوج خود خواهد رسید، یعنی زمانی که بارسلونا با منچستر یونایتد در پایتخت ایتالیا به مصاف هم می‌روند.

سایت گل: قهرمان اسپانیا این چهارشنبه به مصاف قهرمان انگلیس خواهد رفت. منچستریونایتد که مدافع عنوان قهرمانی است، می‌خواهد اولین تیم پس از میلان در سال 90 شود که از عنوان قهرمانی خود دفاع کرده و بارسلونا به دنبال آن است که اولین تیم اسپانیایی باشد که سه‌جام را در یک سال به دست آورده.

پپ گواردیولا گفته هنگامی که فصل آغاز می‌شد تصور نمی‌کرد اوضاع تا این حد عالی پیش رود. حتی متعصب‌ترین طرفدار بارسلونا هم پیش‌بینی چنین موفقیتی را نداشت. آنها نه تنها قهرمانی‌هایی به دست آوردند، که به دلیل ارائه نمایشی جذاب از فوتبال شناور باعث تحسین همگان شده‌اند، آن چه به اندازه قهرمانی می‌ارزد.

بارسلونا در اسپانیا و اروپا خیره‌کننده ظاهر شده. آنها در بازی نیمه‌نهایی احتیاج به یک گل لحظات پایانی از سوی آندرس اینیستا داشتند تا به دور بعد راه یابند، اما با این حال بایرن مونیخ و ---- می‌توانند بگویند کاتالان‌ها سزاوار این همه ستایش هستند یا نه.

البته تضمینی وجود ندارد که آنها ورزشگاه المپیک را مانند ورزشگاه نوکمپ غرق در حیرت سازند، اما به یقین آنها کیفیت لازم برای ارائه یک بازی خوب را دارند. ساموئل اتوئو، تیری آنری و لیونل مسی در خط حمله توقف‌ناپذیر بوده‌اند و اگر رویاروی یونایتد هماهنگ باشند شیاطین سرخ را به دردسر خواهند انداخت. بسیاری از آنهایی که پیراهن آبی و اناری به تن می‌کنند باور دارند که شایسته فتح لیگ قهرمانان هستند و با آن که شمار کمی آنها را بخت قهرمانی نمی‌دانند، ولی بی‌تردید مردان سر الکس فرگوسن به آسانی تسلیم نمی‌شوند.

منچستریونایتد جادویی

مانند بارسا در لالیگا، یونایتد هم در لیگ برتر حکمران مطلق بوده. آنها سومین قهرمانی پیاپی خود را کسب کردند و به امتیاز 90 رسیدند. آنها نه تنها قهرمان انگلیس شدند که جام باشگاه‌های جهان را به دست آوردند و در جام اتحادیه هم می‌خواهند از قهرمانی‌شان دفاع کنند. آنها به دنبال کسب چهار جام هستند.

آنها بی تردید مانند بارسلونا یکی از بهترین تیم‌های این فصل بوده‌اند و پیروزی انها مقابل اینتر در مرحله یک‌هشتم نهایی نشان داد چه قدرتی دارند. امسال در این رقابت‌ها شکستی نداشته‌اند و به دنبال چهارمین قهرمانی در اروپا هستند.

آنها فصل پیش در مرحله نیمه‌نهایی کاتالان‌ها را حذف کردند. بارسا یک بار هم در سال 1991 در فینال جام برندگان جام اروپا به دست یونایتد شکست خورد تا سر الکس فرگوسن اولین عنوان اروپایی‌اش را تصاحب کند. پیرمرد 67 ساله در صورت قهرمانی دومین مربی مسنی خواهد شد که فاتح اروپا شده.

دیدارهای پیشین

بارسلونا


23 می بارسلونا صفر – اوساسونا یک (لالیگا)
17 می رئال مایورکا 2 – بارسلونا یک (لالیگا)
13 می اتلتیک بیلبائو یک – بارسلونا 4 (کوپا دل‌ری)
10 می بارسلونا 3 – ویارئال 3 (لالیگا)
6 می چلسی یک – بارسلونا یک (لیگ قهرمانان)


منچستر یونایتد

24 می هال سیتی صفر – منچستر یونایتد یک (لیگ برتر)
16 می منچستر یونایتد صفر – آرسنال صفر (لیگ برتر)
13 می ویگان یک – منچستر یونایتد 2 (لیگ برتر)
10 می منچستر یونایتد 2 – منچستر سیتی صفر (لیگ برتر)
5 می آرسنال یک – منچستر یونایتد 3 (لیگ قهرمانان)

اخبار

بارسلونا

بارسلونا بدون سه بازیکن اصلی دفاعی خود بازی خواهد کرد. اریک ابیدال و دانیل آلوس محرومند و رافائل مارکس مصدوم است. سیدو کیتا گفته در پست دفاع چپ بازی نمی‌کند و احتمالا سیلوینیو انتخاب می ‌شود،‌در حالی که کارلس پویول می‌تواند به سمت راست خط دفاعی رود و یحیی توره درقلب دفاع جا گیرد.

اینیستا و آنری هم احتمالا به این دیدار خواهند رسید.

ترکیب احتمالی (3-3-4):‌والدس – پویول، توره،‌ پیکه، ‌سیلوینیو – ژاوی،‌ بوسکتس، ‌اینیستا – مسی،‌ اتوئو، آنری

منچستر یونایتد

بارسلونا چند غایب دارد و منچستر تنها یکی که دارن فلچر محروم است. اندرسن جای او را خواهد گرفت و از میان پل اسکولز و رایان گیگز یکی در ترکیب بازی می‌کند. ریو فردیناند مطمئن است به بازی می‌رسد ولی اگر نرسد جانی ایونز جای او را می‌گیرد.

ترکیب احتمالی (1-5-4): فان‌درسار – اوشی، ‌ویدیچ، فردیناند، اورا – گیگز، کریک، اندرسن،‌ رونی، پارک – رونالدو.

به این بازیکن بنگرید

بارسلونا

همه از رویارویی لیونل مسی و کریستیانو رونالدو می‌گویند اما نقطه کلیدی بارسا دفاع این تیم خواهد بود. سیلوینیو در سن 35 سالگی درخشش سابق را دارد اما سرعتش را از دست داده و با آن که یحیی توره پیش از این در پست مدافع میانی بازی کرده ولی این پست مطلوب او نیست. اگر این دو بتوانند مستحکم باشند، بارسلونا می‌تواند به قهرمانی امیدوار باشد.

منچستر یونایتد

بر خلاف بارسلونا تنها دغدغه آمادگی ریو فردیناند را دارند. بازیکن کلیدی آنها می‌تواند مایکل کریک در خط میانی باشد. او مانند ژاوی برای بارسلونا است و آرام ولی موثر بازی می‌کند. اگر میانه میدان را به دست گیرد تیمش به راحتی می‌تواند به پیش بتازد.

پیش‌بینی

دو غول فوتبال دنیا مقابل هم قرار می‌گیرند و تخمین نتیجه عملا غیرممکن است، چرا که بسیاری از ستاره‌های دو تیم می‌توانند در یک لحظه نتیجه را عوض کنند. مسی و رونالدو می‌توانند تیمشان را به پیروزی برسانند و تفاوت بسیاری بین دو تیم نخواهد بود.

بارسلونا یک – منچستر یونایتد صفر.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 21:59
اورا: مراقب مسي هستم

مدافع فرانسوي مي‌گويد در شرايط خوبي قرار دارد ولي مي‌داند حتي يک اشتباه مي‌تواند در حضور ملي‌پوش آرژانتيني خطرساز شود.

سايت گل:‌ پاتريس اورا مدافع منچستر يونايتد مي‌داند که بايد در بازي با بارسلونا در بهترين فرم خود باشد، وگرنه ليونل مسي از فرصت بيشترين استفاده را خواهد کرد. ملي‌پوش فرانسوي البته مي‌گويد که در فرم خوبي به سر مي‌برد.

البته او مي‌داند حتي يک لحظه هم نبايد اشتباه کند وگرنه ليگ قهرمانان از دست مي‌رود:‌ «البته که شب دشواري مقابل ليونل مسي خواهم داشت. اين را مي‌دانم. احترام زيادي براي او قائلم ولي مطمئنم مهارش خواهم کرد. مي‌دانم ممکن است در 20 رويارويي پيروز شوم ولي تنها يک بار شکست بخورم و او در همان يک بار گل بزند. آن وقت از من خواهند پرسيد چرا شکست خوردم. کسب اطمينان از اين که داستان پاياني خوش خواهد داشت به عهده من است. سر الکس فرگوسن گفته: مسي؟ پت مراقب اوست! اميدوارم نااميدش نکنم. حس قدرت پيدا کرده‌ام. مردم ممکن است من را خودستا بدانند، اما چرا بايد دروغ بگويم؟ البته که حس مي‌کنم قدرتمند هستم و به اين افتخار مي‌کنم. من در راس هرم هستم ولي ابله نيستم و مي‌دانم حتي يک قدم کوچک مي‌تواند باعث سقوط من شود.»

اين بازينک 28 ساله پارسال يونايتد را در راه قهرماني ليگ قهرمانان ياري کرد. او مي‌گويد:‌ « به ياد دارم در اولين مصاحبه‌ام پس از ورود به منچستر گفتم نيامدم که در ليگ قهرمانان بازي کنم،‌بلکه آمدم که اين ليگ را فتح کنم. يک قهرماني دارم و دومي و سومي را مي‌خواهم و اين هدف من است.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:01
بارسلونا وارد رم شد

بازيکنان به هتل خود رفته‌اند.

سايت گل- ‌بارسلونا با اسکورت پليس وارد رم شد و از سوي شمار بسياري از تماشاگران مورد استقبال قرار گرفت. اين تماشاگران خارج از هتل آنها گرد هم آمده بودند. آنها پس از حضور در فرودگاه فيوميچينو مسير کوتاهي را با اتوبوس پيمودند و در حالي که تماشاگران اتوبوس آنها را تعقيب مي‌کردند وارد هتل شدند.

تماشاگران در هنگام دويدن آواز مي‌خواندند و پرچم‌ها را تکان مي‌دادند. تيم امروز عصر وارد ورزشگاه رم مي‌شود و نشست خبري جوزپ گوارديولا در ساعت 7 به وقت اروپاي مرکزي برگزار مي‌شود. سپس بازيکنان تمرين خواهند کرد. منچستر يونايتد هم آماده‌سازي خود را آغاز کرده. آنها در ورزشگاه فلامينيو به سر بردند و تمرين کردند.

هوا در رم گرم است و دماي هوا به 35 درجه رسيده. جو بسيار پرالتهاب است. طرفداران بارسلونا و منچستر يونايتد به سمت رم هجوم برده‌اند.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:03
مسي:براي تماشاي رونالدوپول می دهم

ستاره بارسلونا از بازيکن سال 2008 فيفا ستايش کرده.

سايت گل:‌ در حالي که بارسلونا و منچستر يونايتد چهارشنبه‌شب به مصاف هم مي‌ؤوند، ليونل مسي از همتاي خود کريستيانو رونالدو ستايش کرده است.

اين ملي‌پوش آرژانتيني گفته رونالدو به قدري بااستعداد است که او حاضر است از جيب خود پول بپردازد تا بازي ا و را تماشا کند:‌ »منچستر يونايتد در همه نقاط کيفيت والايي دارد. آنها بازيکنان بزرگ بسياري دارند، اما اگر يک نفر را بخواهم انتخاب کنم رونالدو را برمي‌گزينم. او بازيکني است که حاضرم براي تماشاي بازي‌هايش پول بپردازم. او و من بسيار متفاوتيم ولي او باورنکردني و بسيار ويژه است و مهار او کار آساني نيست.»

با اين حال بازيکن 21 ساله بارسا مي‌گويد نبايد تنها روي او تمرکز کرد:‌ »نبايد همه توجهمان را به او معطوف کنيم و برباتوف، روني و توز را فراموش کنيم. .منچستر بازيکنان باکيفيتي در سرتاسر ميدان دارد که مي‌توانند مانند بازيکنان ما هر کاري انجام دهند.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:04
مسي به دنبال اولين قهرماني اروپايي

بازيکن آرژانتيني مي‌گويد او حتي قهرماني بارسا در سال 2006 را جشن نگرفته و مي‌خواهد آن را فردا شب جبران کند.

سايت گل- بارسلونا در 17 مي 2006 آرسنال را دو بر يک شکست داد تا به دومين قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا برسد. آما ليونل مسي حس نمي‌کند در آن قهرماني سهم داشته و اميدوار است اين جام را فردا بالاي سر ببرد:‌ »در ترکيب تيم براي فينال پاريس حضور نداشتم،‌چون در مرحله يک هشتم نهايي مصدوم شده بودم و از آن هنگام فصل اروپايي من تمام شد. بسيار نااميد بودم که حتي در جشن قهرماني هم شرکت نکردم. اگر در عکس‌ها به دنبال من بگرديد من را نمي‌يابيد. اگر حالا اين طور مي‌شد رفتار ديگري مي‌داشتم ولي آن روز خيلي ناراحت بودم.»

بارسا توانست با پيروزي مقابل تيم به شدت دفاعي چلسي به فينال راه يابد. مسي مي‌گويد يونايتد با چلسي به کلي متفاوت است: «آنها يقينا مانند چلسي بازي نمي‌کنند، چون اين فينال است و آنها سبک ديگري را برخواهند گزيد. آنها مرداني براي کنترل بازي دارند و اين کار را انجام خواهند داد. بازي به نظر مي‌رسد بازتر باشد، ولي همه مي‌دانيم که فينال‌ها هم ممکن است به دليل ترس و اضطراب تيم‌ها ملالت‌آور باشند.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:05
اتوئونگران فرم ضعيف خود نيست

مهاجم کامروني اخيرا در گشودن دروازه‌ها ناکام بوده ولي قبل از ديدار فينال اعتماد به نفس بالايي دارد.

سايت گل- ساموئل اتوئو اخيرا نمايش‌هاي ضعيفي داشته ولي نگران فينال ليگ قهرمانان نيست. او پيش از اين ديدار گفته: «اگر بخواهيم چهارشنبه پيروز شويم بايد گل بزنيم. من کار هميشگي خود را انجام مي‌دهم و سخت مي‌دوم و به حريف فشار وارد مي‌آورم. اين کاري است که همه بازيکنان تيم ما انجام مي‌دهند. اگر گل بزنم هم که چه بهتر. اما من دغدغه گل زني ندارم. مي توانستم در ماه گذشته 12 گل بزنم ولي توپ‌هايم به دروازه نرفتند.»

اتوئو عنوان بهترين گل‌زن اسپانيا را به ديه‌گو فورلان واگذار کرده و با اين حال مي‌گويد:‌«تا انتها براي کسب عنوان پيچيچي جنگيدم، ولي حالا مي‌توانم به فورلان تبريک بگويم. اگر کسي در ابتدا به من مي‌گفت 29 گل خواهم زد، ويکتور والدس بهترين دروازه‌بان خواهد شد و ما قهرمان ليگ وجام حذفي خواهيم شد، باور نمي‌کردم.»

بسياري از اين که اتوئو در آستانه ديداري به اين اهميت مقابل اوساسونا در ترکيب ثابت قرار گرفت شگفت‌زده شدند ولي اتوئو مي‌گويد: «پپ گوارديولا ترديد داشت که به من بازي دهد يا نه. ولي هر بازيکني متفاوت است و اگر من بازي نکنم شروع دوباره براي من طول خواهد کشيد. به او گفتم از مصدوميت نگران نيستم چون به بارسلونا آمدم تا در هر ديدار حاضر باشم.»

با اين حال اتوئو شايد در ديدار هفته بعد مقابل دپورتيوو بازي نکند، چرا که يک بازي ملي مهم پيش دارد. اتوئو همچنين درباره نقطه درخشان فصل گفته: «آن برد شش بر دو مقابل رئال مادريد بهترين روز ما بود. آنها را گيج و آشفته ساختيم.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:07
اینیستا:رونی، بهترین منچستر

ستاره های اسپانیایی بارسلونا در صحبتهایی زبان به تمجید از ستاره انگلیسی منچستریونایتد گشوده اند.

سایت گل- ژرارد پیکه و آندرس اینیستا در صحبتهایی اعلام کردند که وین رونی را برترین بازیکن منچستر یونایتد در دیدارفینال رم می دانند. پیکه که در طول سالهای 8-2004 در منچستر و در کنار رونی توپ می زده ، به خوبی به توانایی های این ستاره انگلیسی واقف است.

او در گفت و گو با روزنامه دیلی میل در این رابطه گفت:« من هرگز بازیکنی به پرقدرتی رونی ندیده ام. شیوه ای که او از میان بازیکنان تیم حریف عبور می کند، وسعت بازی او، سبک دویدن او از دقیقه اول تا دقیقه 90 بازی و شوتهای او بی نظیر و در سطحی جهانی است.شاید او اعتباری که در خور و شایسته او می باشد را دریافت نمی کند، چرا که او می بایست گلهای بیشتری را به ثمر برساند ولی مشارکت او در جریان بازیها بی نظیر است.»

در این میان اینیستا نیز در تمجید از رونی ادامه داد:« من بیشترین چیزی که در مورد بازی خوب منچستر یونایتد ارزش سنجی می کنم، شیوه بازی سخت کوشانه بازیکنانی از جمله وین رونی است.ما نباید مقابل رونی کوچکترین اشتباهی را مرتکب شویم، چرا که او قدرت و توان بسیار بالایی دارد. دیدارهای فینال معمولا خیلی تاکتیکی نیستند و ما ممکن است قبل از آغاز مسابقه میلیون ها نقشه را در ذهن داشته باشیم ولی در طول یک ثانیه، آنها حمله کنند و تمام برنامه های ما نقش بر آب شود.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:09
سروصدای طرفداران بارسا و یونایتد

طرفداران دو تیم فینالیست لیگ قهرمانان سر و صدای فراوانی در رم ایجاد کرده‌اند.

سایت گل- یک روز به فینال لیگ قهرمانان مانده و هوا در شهر رم بسیار داغ است، تقریبا 35 درجه سانتی‌گراد. طرفداران دارند به این شهر هجوم می‌آورند تا دیدار منچستر یونایتد و بارسلونا را ببینند. آنهایی که با قطار وارد شهر می‌شوند با پوستر بزرگی از کریستیانو رونالدو و کارلس پویول در فروشگاه نایک استقبال می‌شوند. با وجود آن که دولت انگلیس به طرفداران هشدار داده با مترو سفر نکنند، عده‌ای صرفا برای اجتناب از گرما دست به این کار می‌زنند.

یک طرفدار منچستر می‌گوید: «دمای هوا این جا تنها 23 درجه است. ما این جا زندگی می‌کنیم تا زمانی که بازی آغاز شود.» خیابان‌ها و پیاده‌روهای رم بسیار شلوغ است و یک طرفدار می‌گوید اوضاع باورکردنی نیست و از جنگ هم فراتر است. گروه او که از طرفداران هر دو تیم تشکیل شده قرار است بازی را در یک صفحه غول‌پیکر تماشا کنند.

دنی و مارسل از طرفداران بارسلونا از پیروزی تیمشان مطمئنند: «پیروز می‌شویم. این فصل، فصل ما بوده. گل اینیتسا در استمفورد بریج این را نشان داد.» این دو می‌گویند بارسا با گل‌های مسی و اینیستا می‌برد. یک گروه طرفداران بارسا هم پلاکاردهایی در میدان ناوونا نصب کرده است.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:14
اتوئو و کیه تا در تبلیغ پوما

ستاره های بارسلونا در آستانه دیدار فینال رم ، در اقدامی تبلیغاتی، کفشهایی که در این دیدار را برپا خواهند کرد را به نمایش گذاشتند.

سایت گل- این هفته را می توان بزرگترین هفته ساموئل اتوئو و سیدو کیه تا دانست، چرا که آنها این روزها خود رابرای برگزاری مهمترین دیدارشان در رقابتهای این فصل مقابل منچستر یونایتد آماده می کنند.

دو ستاره آفریقایی بارسلونا در تبلیغی جدید برای پوما، کفشهای جدیدی را که برای حضور این دو ستاره در فینال طراحی شده است، به نمایش گذاشتند. در این تبلیغ اتوئو در حال بستن بندهای کفشش است و سیدوکیه تا درکنار دو سگ،در حال مالیدن تکه گوشتی به توپ فوتبال است و این توپ را به سمت اتوئو می اندازد. با حرکت پا به توپ اتوئو، سگها به دنبال او می دوند. ستاره کامرونی توپ را وارد دروازه می کند و برای فرار از دست سگها، با در دست گرفتن تیر افقی دروازه به صورت معلق در هوا و زمین می ماند.

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:15
برباتوف:پنالتی نمی زنم.

ستاره بلغاری منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که اطمینان زیادی به عملکرد تیمشان دارد.

سایت گل- دیمیتار برباتوف،در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که در صورتی که دیدار فینال بارسلونا- منچستریونایتد به ضربات پنالتی کشیده شود، تمایلی ندارد که پشت یکی از این توپها قرار بگیرد.

ستاره بلغارستانی منچستر که 41 گل برای تیم ملی کشورش به ثمر رسانده ، در جریان دیدار مرحله نیمه نهایی FA Cup و در دیدار منچستر مقابل اورتون، ضربه پنالتی ای را از دست داد و پس از آن بود که سیل انتقادات روانه این ستاره 28 ساله شد . برباتوف در صحبتهایی اعلام کرده که این مسئله اعتماد به نفس او را خدشه دار کرده است.برباتوف در گفت و گو باروزنامه سان گفت:« بسیار دردناک بود و فکر نمی کنم که هنوز اعتماد به نفس قرار گرفتن پشت یک ضربه پنالتی را داشته باشم.»

این در حالی است که این مهاجم توانا تابستان سال گذشته و با قراردادی 30.75 میلیون پوندی از تاتنهام به منچستر یونایتد پیوست و در صحبتهایی اعلام کرده که هیجان زیادی دارد تا همراه با هم تیمی های جدیدش، جام قهرمانی را بالای سر ببرد. بربا در این رابطه گفت:« من عضوی از این تیم هستم ولی چون در این رقابتها به قهرمانی نرسیده ام، هنوز خود را به طور کامل عضو تیم نمی دانم.من در آن زمان بازیکن تاتنهام بودم و تا زمانی که با منچستر به قهرمانی نرسم، کاملا بازیکن این تیم نیستم.اگر بتوانیم برای باردیگر این عنوان را تکرار کنیم، کسب این عنوان برای من حرفهای زیادی خواهد داشت. من از تماشای بازی فصل قبل، احساس حسادت می کنم.»

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:16
استویچکوف : بارسا فاتح لیگ قهرمانان

مهاجم اسبق بارسا معتقد است این تیم از سد منچستریونایتد گذشته و قهرمان اروپا خواهد شد...

سایت گل - هیریستو استویچکوف معتقد است بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان منچستریونایتد را شکست خواهد داد و قهرمان اروپا خواهد شد.مهاجم اسبق بلغاری اکثر دوران فوتبالش را در بارسا گذراند و در سال 1992 نیز موفق شد به همراه این تیم قهرمان اروپا شود.بعد از پایان دوران بازی گری به مربیگری مشغول شد اما بعد از ترک سلتا ویگر در سال 2007 تا کنون هدایت تیم را به عهده نگرفته سات.

او در گفتگو با Sky Sports Italia می گوید :"بدون شک بارسا قهرمان خواهد شد.قلبم هنوز برای بارسلونا و کاتالان ها می تپد.بازی برای هر دو تیم بازی بسیار حساس و سختی خواهد بود.هر دو تیم در لیگ کشورهایشان عنوان قهرمانی را کسب کرده اند و اکنون به دنبال قهرمانی در بزرگترین تورنمنت باشگاهی در اروپا هستند."

اگر بارسا عنوان قهرمانی را کسب کند پپ گواردیولا که زمانی هم تیمی استویچکوف نیز بوده است رکورد بسیار خوبی از خود بر جای خواهد گذاشت.استویچکوف در این مورد می گوید :"پپ در این فصل با بارسا بسیار خوب نتیجه گرفته است و کار بسیار بزرگی به همراه بارسا انجام داده است."

Mojtaba-MCI
26-05-2009, 22:16
لیپی: یونایتد از سد بارسا هم می گذرد

سرمربی تیم ملی ایتالیا معتقد است منچستریونایتد در نهایت لیگ قهرمانان را فتح خواهد کرد...

سایت گل - مارچلولیپی سرمربی تیم ملی ایتالیا معتقد است منچستریونایتد با گذر از سد بارسلونا بار دیگر فاتح لیگ قهرمانان خواهد شد.

او در گفتگو با La Stampa می گوید :"بارسا شاید در خط دفاع با توجه به غیبت آبیدال ، دنی آلوس و رافا مارکس کمی دچار مشکل شود اما بازی سریع آنها هر حریفی را دچار مشکل می کند."لیپی معتقد است منچستریونایتد به راحتی شیوه بازی اش را عوض می کند و به خوبی می تواند در مقابل سرعت بازی بارسا مقاومت کند."بارسا خوب بازی می کند اما تنها به یک شیوه، اما منچستریونایتد شیوه بازی انعطاف پذیری دارد و به خوبی می تواند خود را با شرایط بازی مطابقت دهد."

لیپی همچنین در مورد کریستیانو رونالدو و لیونل مسی دو ستاره یونایتد و بارسا گفت :"تقابل این دو بازیکن در فینال لیگ قهرمانان بسیار جالب و تماشایی خواهد بود.به نظر من مسی بازیکن فوق العاده ای است که توانایی های وصف ناپذیری دارد.شیوه بازی او را بیشتر از کریس رونالدو می پسندم."

vahid_civil
26-05-2009, 22:58
ممنون مجتبی جان بابت اخبار

M.etallic.A
26-05-2009, 23:04
به امید برد بارسا در بازی فردا شب.....

Original Titan
27-05-2009, 04:56
من به دلم افتاده ميبازيم! و همانا دست قدرت حق با ماست! :دی

Mojtaba-MCI
27-05-2009, 07:41
ممنون مجتبی جان بابت اخبار
خواهش می کنم وحیدجان ، وظیفه س.
به امید برد امشب بارسلونا جلوی منچستر...
اگه همه چیز خوب پیش بره من پیش بینی می کنم یا 2 - 0 یا 3 - 1 می بریم!
Only FCB a r c e l o n a

Mojtaba-MCI
27-05-2009, 07:42
چه کیفی می کنن هوادارای دو تیم ، رم الان چه خبره!!!

momkhbpsp
27-05-2009, 08:13
ما منتظر سومیش هستیم ...
ایشالله قهرمانی رو به دست می آریم

khashi87
27-05-2009, 10:52
جرارد پیکه این باور را دارد که لیونل مسی در بازی فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستر یونایتد، تاثیرگزار تر خواهد بود و نمایش خیره کننده ای خواهد داشت.

یکی از بهترین فینال های چند سال اخیر لیگ قهرمانان، روز چهارشنبه بین دو تیم بزرگ اروپایی در پایتخت ایتالیا، برگزار خواهد شد و بیشتر نگاه ها به تقابل مسی و رونالدو خواهد بود.



خالق انرژی

پیکه، بازیکنی است که با مسی و رونالدو، هم تیمی بوده است و از او در مورد این دو ستاره سوال شد و حمایتش را از مسی اعلام کرد. او در این مورد گفت: «مسی تاثیرگزارتر است چون او به تنهایی شانس گلزنی خلق می کند و می تواند یک بازی و یک فینال را ببرد. مسی می تواند از سد سه یا چهار بازیکن عبور کند و این چیزی است که مختص مسی است.»

دو بار در یک سال

جرارد پیکه دو بار در طی یک سال به فینال لیگ قهرمانان رسیده است اما با این تفاوت که او سال گذشته بازیکن منچستر یونایتد بود و نتوانست در آن بازی مقابل چلسی به میدان برود اما 12 ماه بعد، همراه با بارسا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او در این باره گفت: «من سال گذشته مطمئن بودم که در آن بازی به میدان نخواهم رفت اما امسال شانس بیشتری دارم.»

پیشرفت بزرگ

پیکه که نسبت به سال قبل پیشرفت زیادی کرده است، بر این باور است که فضای دو باشگاه با هم متفاوت است و او از حضور در بارسا لذت می برد. پیکه اذعان کرد: «مردم همه در مورد فینال و مطالب مرتبط با آن صحبت می کنند اما بازیکنان باید تلاش کنند که ذهن خود را به ابعاد ورزشی این بازی معطوف کنند و به آرامش خاطر به تمرین بپردازند.» او ادامه داد: «ما خود را برای مهمترین بازی سال آماده می کنیم. هرچه به روز بازی نزدیک تر می شویم، به حواشی و تنش های آن اضافه می شود.»

گیگز و پارک

او اعتقاد دارد که علاوه بر رونالدو، بازیکنان دیگری نیز هستند که در منچستر یوتایتد تاثیرگزار بازی می کنند. پیکه از گیگز و پارک، به عنوان دو بازیکن تاثیرگزار منچستر یاد می کند. او در مورد پارک گفت: «جی سونگ پارک، بازیکن سخت کوشی است و در حمله و دفاع شرکت می کند. من فکر می کنم که او از آغاز بازی در میدان خواهد بود.» پیکه در مورد گیگز گفت: «گیگز یک بازیکن تاثیرگزار در رختکن است.»

بدون استراحت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از جشن قهرمانی بارسا در لالیگا و جام حذفی، بازیکنان بدون استراحت در تمرین یکشنبه صبح حضور داشتند و خود را برای بازی فینال مقابل منچستر یونایتد آماده کردند. تمرین در نیوکمپ، پشت درب های بسته انجام شد و رسانه ها حق ورود به ورزشگاه را نداشتند. تیری آنری و آندرس اینیستا در دقایق آغازین تمرین همراه به سایرین تمرین کردند و در ادامه تمرینات شخصی خود را انجام دادند. تمرین امروز نیز پشت درب های بسته، در نیوکمپ و در ساعت 13:30 انجام شد.

khashi87
27-05-2009, 10:54
آخرین تمرین بارسا قبل از سفر به رم انجام شد و این تمرین خبر های خوشی را برای هواداران به همراه داشت: آندرس اینیستا و تیتی آنری، همراه با سایر بازیکنان تمرین کردند و در کل تمرین حضور داشتند اما سبک تمرین کردند.

پپ گواردیولا بسیار خوشحال است که دو بازیکن کلیدی خود را برای بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد در اختیار خواهد داشت.



اولین تمرین کامل

در تمرین امروز، آندرس اینیستا و تیری آنری، در تمرین به طور کامل شرکت کردند و این اولین تمرین کاملی بود که در این ماه بعد از مصدومیتشان انجام می دادند. این دو همراه با تیم تمرین کردند و تا آخر تمرین حضور داشتند اما تمرینات سبکی را انجام دادند. اینیستا، در بازی با ویارئال، از ناحیه ران پای راست مصدوم شد و آنری نیز در بازی با مادرید، از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد. ژاوی بعد از تمرین، در کنفرانس خبری شرکت کرد و همه چیز را خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که اینیستا و آنری در بازی فینال حضور داشته باشند.

بوساکا، داور بازی فینال

ماسیمو بوساکا، داور چهل ساله، به عنوان داور بازی فینال لیگ قهرمانان برگزیده شد. این داور سوییسی که از سال 1999، سابقه داوری بین المللی دارد، سابقه قضاوت 32 بازی در لیگ قهرمانان را دارد و بازی پورتو و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم پایانی را نیز قضاوت کرده است. او فینال جام یوفا در سال 2007، بین تیم های سویا و اسپانیول را هم قضاوت کرده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
27-05-2009, 10:55
آخرین تمرین بارسا قبل از سفر به رم انجام شد و این تمرین خبر های خوشی را برای هواداران به همراه داشت: آندرس اینیستا و تیتی آنری، همراه با سایر بازیکنان تمرین کردند و در کل تمرین حضور داشتند اما سبک تمرین کردند.

پپ گواردیولا بسیار خوشحال است که دو بازیکن کلیدی خود را برای بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد در اختیار خواهد داشت.



اولین تمرین کامل

در تمرین امروز، آندرس اینیستا و تیری آنری، در تمرین به طور کامل شرکت کردند و این اولین تمرین کاملی بود که در این ماه بعد از مصدومیتشان انجام می دادند. این دو همراه با تیم تمرین کردند و تا آخر تمرین حضور داشتند اما تمرینات سبکی را انجام دادند. اینیستا، در بازی با ویارئال، از ناحیه ران پای راست مصدوم شد و آنری نیز در بازی با مادرید، از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد. ژاوی بعد از تمرین، در کنفرانس خبری شرکت کرد و همه چیز را خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که اینیستا و آنری در بازی فینال حضور داشته باشند.

بوساکا، داور بازی فینال

ماسیمو بوساکا، داور چهل ساله، به عنوان داور بازی فینال لیگ قهرمانان برگزیده شد. این داور سوییسی که از سال 1999، سابقه داوری بین المللی دارد، سابقه قضاوت 32 بازی در لیگ قهرمانان را دارد و بازی پورتو و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم پایانی را نیز قضاوت کرده است. او فینال جام یوفا در سال 2007، بین تیم های سویا و اسپانیول را هم قضاوت کرده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
27-05-2009, 10:55
هافبک بارسا، بازی فینال در رم را به عنوان «یکی از مهم ترین بازی هایی که خواهیم داشت» معرفی کرد و گفت که لازم است بارسا «شخصیتی را که تمام فصل نشان داده است» حفظ کند. ژاوی می گوید: «همه چیز برای فینال آماده است.»

ژاوی هرناندز یکی از بازیکنانی است که امیدوار بود به فینال فرانسه که به دلیل مصدومیت آن را از دست داده بود، برسد. او سعی کرد تمام ترس هایی که هواداران ممکن است داشته باشند را دور کند و گفت: «همه چیز برای فینال آماده است. ما با وضعیت فیزیکی و ذهنی به سراغ بازی می آییم. ما هر کاری بتوانیم می کنیم تا سومین جام اروپایی را به باسلونا برگردانیم.»



انری و اینیستا

انری و اینیستا دو موضوع بزرگ مورد شک برای فینال هستند. ژاوی اظهار داشت: «آن ها در طی تمام فصل بسیار مهم بوده اند.» گرچه هیچ کدام از این بازیکنان هنوز اجازه از سوی دکتر باشگاه دریافت نکرده اند، او می گوید که آن ها در تمرینات خوب به نظر می رسند و باور دارد که در فینال حضور خواهند داشت: «آن ها بسیار خوب کار می کنند و فکر می کنم که بتوانند بازی کنند؛ اگر بتوانند، ما حتی تیمی بهتر خواهیم بود.»

رقابت سخت

ژاوی می گوید که نمی داند منچستر یونایتد چگونه به سراغ بازی خواهد آمد؛ چرا که آن ها بازیکنانی دارند که در حمله یا دفاع، به طور برابری خوب کار می کنند. او گفت: «از آن جا که نمی دانم آن ها چه سبک بازی خواهند کرد، کاری که باید انجام دهیم، حفظ توپ و به نمایش گذاشتن خط میانی و حمله است. بردن به این معناست که ما باید سبک خودمان را اعمال کنیم.»

صدای تجربه

پپ گورادیولا همه چیز را در مورد بازی کردن در فینال های لیگ قهرمانان و پیروز شدن در آن ها می داند و بازیکنانش را همواره از موهبت نصیحت هایش بهره مند ساخته است. ژاوی گفت: «مربی به ما گفته است که جوری بازی کنیم که تمام فصل بازی می کردیم؛ لذت ببریم و از آغاز به سراغش برویم. او هم چنین به ما یادآوری کرده است که ما باید اعصاب و احساساتمان را کنترل کنیم.»

مسی و اتوو

ژاوی هرناندز به طور شفاف گفت که تا جایی که می داند مسی بهترین بازیکن جهان است و ساموئل اتوو گلزن محبوب اوست. او گفت: «مسی تفاوت را ایجاد می کند و موقعیت های بزرگ، از او بهترین می سازد.» در مورد اتوو نیز، این که اخیرا برای گلزنی مشکلاتی داشته است، به نظر این هافبک، دلیل نگرانی نیست.

بدون تمرین پنالتی

تیم از قبل فینال کینگز کاپ تمرین پنالتی نکرده است و بنا به گفته ژاوی، برای فینال لیگ قهرمانان نیز آن را آغاز نکرده اند: «از آن جا که شما در تمرینات، فشار روز بازی را حس نخواهید کرد، این یک آرامش محسوب می شود.» او همچنین گفت که اگر بازی به ضربات پنالتی برسد، او نیز ضربه ای را خواهد زد: «من دوست دارم که در زمان های این چنینی، مسئولیت را به عهده بگیرم و معمولا یکی از بازیکنانی هستم که این ضربات را به عهده می گیرد.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amini_bio
27-05-2009, 12:10
سلام دوستان.
من 5 دقیق آخر بازی دوم بارسلونا چلسی را ندیدم.
شنیدم خیلی کمدی بوده.
اگه کسی داره لطف می کنه برام بذاره؟؟
ممنون میشم.

اگر هم جای دیگری باید این درخواست را بدم راهنماییم کنید.
مرسی

nw_nk
27-05-2009, 12:42
آنری و اینییستا هنوز سبک تمرین می کنند!؟ به بازی رسیدیم که.

EASPORTS-FIFA
27-05-2009, 12:50
امشب جوری میزنیمشون که دیگه فکر فینال نکنن!!!

nw_nk
27-05-2009, 15:08
هیجان داره منو میگیره. امیدوارم وقت بازی بلایی سرم نیاد.

Mojtaba-MCI
27-05-2009, 15:23
آنری و اینییستا هنوز سبک تمرین می کنند!؟ به بازی رسیدیم که.
آنری و اینستا امشب هستن ، خیالت راحت...

nw_nk
27-05-2009, 15:28
آخرین اخبار از Goal.com مربوط به بارسا و قهرمانان

Manchester United & Barcelona Fans Come Together In Rome Party Atmosphere

هوادارن منچستر و بارسلون در جو پارتی رم گرد هم می آیند.

Winning Is All Important - Samuel Eto'o

اتوئو : فقط پیروزی مهمه.

Brazil Legend Pele Supporting Barcelona

پله, افسانه برزیل, از بارسا حمایت میکنه.

Joan Laporta Proud Over Half The Barcelona Team Is Homegrown

لاپورتا افتخار می کند که بیش از نیمی از تیم بارسا محصول خودشون هستند.

Andres Iniesta Deserves Barcelona Glory – Cesc Fabregas

فابرگاس : اینییستا از بهترین های جهان هست و شایسته ستایش های اخیر.

Fabio Capello: May The Best Team Win Between Manchester United & Barcelona

فابیو کاپلو : بهترین تیم برنده خواهد شد. این دو تیم سرگرم کننده ترین تیم های جهان هستند.

Mojtaba-MCI
27-05-2009, 15:32
بیصبرانه منتظر شروع بازی هستیم...

EASPORTS-FIFA
27-05-2009, 16:02
بکس بارسایی داریم به بازی نزدیک میشیم و منم که قلبم داره تو جیبم میوفته!!!!!
به قول یکی از بکس ..... کسی ساعتی دم دستش نداره این ساعتو بکشه جلو وقته بازی بشه؟؟؟

vahid_civil
27-05-2009, 16:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 5 خبرورزشی

nw_nk
27-05-2009, 16:21
ستاره های برزیلی اکثرا بارسا رو قهرمان می دونن. اون پله, رونالدو هم که شرط بسته بارسا قهرمان میشه. رونالدینهو هم که حتما بارساییه.

mohsen.rajabi
27-05-2009, 16:31
اعضای تیم برنده لیگ قهرمانان در سال 2006 مشتاق بازی چهارشنبه میان دو تیمی هستید که آن ها را بهترین دو تیم حال حاضر دنیا می شمارند.

عده ای از آن ها برای دیدن بازی به رم سفر خواهند کرد و آن چه خواهند دید بی تردید خاطرات 17 می سال 2006 را تداعی می کند.




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


رونالدینیو

«بردن لیگ قهرمانان همراه بارسا یکی از بهترین لحظات دوران بازی من بود. برای هم تیمی های گذشته ام، دوستانم و هواداران آرزوی موفقیت می کنم. Forca Barca!»

جیوانی ون برونکهورست

«آن ها قهرمانان دو لیگ بزرگ در اروپا هستند و هر دو در وضعیت خوبی قرار دارند. این فینال رویایی برای هر کسی که از فوتبال لذت می برد است.»

هنریک لارسن

«این یک فینال فوق العاده میان دو تیمی است که در دنیا بهترین هستند. من شانس بازی برای هر دو تیم را داشته ام؛ گرچه در بارسا مدت طولانی تری از منچستر بوده ام؛ بنابرین قلبم با بارساست.»

خوزه ادمیلسون

«به نظر من، این بازی را می توان با فینال جام جهانی مقایسه کرد. یک دوئل میان بهترین تیم های دنیا و دو بازیکن بهتر دنیا، مسی و کریستینو رونالدو.»

ماکسی لوپز

«این بازی بسیار تنگاتنگی میان دو سبک کاملا متفاوت خواهد بود. فوتبال انگلیسی، که در سال های اخیر در اروپا حکمفرما بوده است، و فوتبال بارسا، که فوتبالی با پاس کاری پیچیده تری را ارائه می دهد.»

سانتی ازکوئرو

«نمی توان تجربه حضور در یک فینال لیگ قهرمانان را توصیف کرد. من با تمام قلبم امیدوارم که برد پاریس تکرار شود و آرزوی بهترین موفقیت را دارم.»

دکو

«امیدوارم هواداران بتوانند از شبی استثنائی، مانند آن شب که ما در پاریس تجربه کردیم، لذت ببرند و این که بارسا برای رقم زدن سالی تاریخی، پیروز شود.»

جولیانو بلتی

«پاریس بهترین لحظه دوران بازی من بود. از آن جا که نمی توانم در رم بازی کنم، فقط برای بارسا آرزو می کنم که از شب تاریخی دیگری لذت ببرد.»

اوله گر پرساس

«پاریس برای من تحقق یک رویا بود. رم یک موقعیت رویایی است. نقطه اوج یک فصل تاثیر گذار. قهرمانان، تبریک می گویم!»

مارک ون بومل

«بردن لیگ قهرمانان همراه بارسا بی نظیر بود. دو تیم بهتر این فصل به رم رسیده اند. حالا وقت لیگ قهرمانان است، بارسا!»

دامیا

«این یک بازی خیره کننده میان قهرمان لیگی که به عنوان بهترین لیگ دنیا سناخته می شود و بارسا است، که بهترین فوتبال اروپا را بازی می کند. من یک برد بارسایی می خواهم!»

ریکارد صحبت می کند.

«این یک فینال فرا عادی است زیرا میان دو تیم بهتر دنیا است. این یک نمایش واقعی خواهد بود که عده ای از بهترین بازیکنان را کنار هم جمع می کند. اگر بارسا بازی خودش را کند و اشتباه نکند، نمی توانند ببازند. اما چه کسی می داند؟ فوتبال همین است!»

منبع : سایت بارسلونا

ترجمه : fcbarcelona.ir

pandemonium
27-05-2009, 17:59
هیجانی می شویم ...


یکی منو بیگیره ...

vahid_civil
27-05-2009, 18:28
پنج راه پیروزی مقابل منچستریونایتد

* منچستریونایتد

در حال که دو تیم بزرگ اروپایی آماده می شوند تا در شهر تاریخی رم در مقابل هم قرار گیرند، Goal.com پنج راه حلی که بارسلونا را به قله فوتبال اروپا باز می گرداند، بررسی می کند. بارسلونا در مقابل منچستر یونایتد. فینال رویایی لیگ قهرمانان که همه منتظر دیدن آن بودند البته به جز طرفداران چلسی و آرسنال.

بدون اینکه بخواهیم به این بحث بپردازیم که آیا این تیم ها به حق به فینال معتبر ترین جام اروپایی رسیده اند یا خیر، بر اساس نتایج، بازی ها و دستاوردهای دوتیم در این فصل، بی تردید می توان گفت که بارسلونا و منچستر یونایتد استحقاق حضور در فینال رم را داشتند. بی شک این دو تیم بهترین تیم های این فصل اروپا بودند؛ دو تیمی که پیش ازاین با غلبه بر رقیبان داخلی، دو جام را به دست آوردند و با در اختیار داشتن دو نفر از بهترین بازیکنان جهان، بیش از هر تیم دیگری دردنیا تفکرات تهاجمی در آنها حاکم است.

اگرچه خیلی ها انتظاردارند که این بازی یک دیدار کلاسیک و دیدنی باشد اما عده ای نیز بر این عقیده اند که بازی تاکتیکی و زیرکانه ای خواهد بود به ویژه اگر منچستر یونایتد اولین گل بازی را در دقایق ابتدائی به ثمر برساند. بسیاری از طرفداران دیگر تیم ها دوست دارند بارسلونا که در تمام طول فصل بازی های چشم نواز و پلی استیشن گونه ارائه داد، در این بازی به پیروزی برسد. با این وجود بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که منچستری ها به دلیل تجربه و حیله های تاکتیکی شان فاتح این نبرد خواهند بود. علاوه بر این منچستری ها یک تیم لیگ برتری هستند و همه می دانیم که تیم های اسپانیایی تا چه اندازه از رویارویی با فوتبال فیزیکی و خستگی ناپذیر انگلیسی بیزارند. اما با این وجود آبی و اناری ها نیز از کیفیت بالایی برخوردارند و در بازی با چلسی تا اخرین دقیقه جنگیدند و هنوز خاطره تلخ شکست مقابل منچستر یونایتد در نیمه نهایی فصل پیش را از یاد نبرده اند و مطمئنا از آن درس های زیادی گرفته اند. اگر آنها فوتبال هوشمندانه ای را به نمایش بگذارند و از تمام قدرتشان استفاده کنند، بدون تردید قادر خواهند بود که برای سومین بار جام قهرمانی لیگ قهرمانان را بالای سر ببرند.

1- بهره گرفتن از غیبت دنی آلوس و اریک آبیدال
بسیاری از غیبت دنی آلوس واریک آبیدال و همچنین مدفع مرکزی تیم، رافائل مارکز به عنوان پاشنه آشیل تیم یاد می کنند اما از این مسئله می توان به راحتی برای گمراه کردن حریف استفاده کرد. در غیاب این دو مدافع تهاجمی تیم، بارسلونا چهار مدافع ثابت و قابل اعتماد خواهد داشت و پپ گواردیولا مجبور خواهد بود به جای فوتبال تهاجمی و جذابش، فوتبالی حساب شده به نمایش بگذارد. کارلس پویول، کاپیتان هوی متال بارسا، به احتمال زیاد جای مرد برزیلی را در سمت راست خط دفاعی خواهد گرفت و در مواقع ضروری در حملات شرکت خواهد کرد. او بیش از حد جلو نخواهد رفت و باعث ایجاد شکاف در خط دفاعی نخواهد شد.

علاوه بر این غیبت دنی آلوس آن اندازه هم که گفته می شود، روی نیروی تهاجمی تیم اثر نخواهد گذاشت. البته مطمئنا حضور او وزن دیگری به حملات بارسلونا خواهد داد و نیروی محرکه مضاعفی برای آنها خواهد بود اما در نظر بگیرید که اگر منچستر یونایتد به اندازه چلسی تدافعی بازی کند، آلوس در حملات چندان موثر نخواهد بود؛ این مسئله را هواداران چلسی تایید خواهند کرد. در غیاب اریک آبیدال، سیلوینیو جانشین او خواهد شد و این بازیکن 35 ساله به دلیل شرایط سنی و استقامت کمتر، زمان بیشتری را در دفاع سپری خواهد کرد. این بازیکن باتجربه شب سختی را برای مهار کریس رونالدو پیش رو خواهد داشت اما اگراو بتواند در تمام طول بازی در پست خود حضور داشته باشد و از کمک مدافعان کناری یا هافبک های دفاعی برخوردار باشد، خواهد توانست بازی خوبی را ارائه دهد.

از سوی دیگر مصدومیت رافائل مارکز، به مراتب دردسرسازتر است. این مسئله نه تنها گواردیولا را مجبور خواهد کرد یکبار دیگر از یحیی توره در مرکز خط دفاعی استفاده کند، بلکه گزینه های او در انتهای زمین را محدود خواهد کرد. باید امیدوار بود که یحیی از برادرش حبیب، مدافع آرسنال دستورات و آموزش های لازم را دیده باشد.

2- عملکرد مسی لئونل
مسی توسط بعضی از منتقدانش متهم شده بود که در بازی های بزرگ، محو می شود. او در بازی با چلسی بسیار متزلزل ظاهر شد. به ندرت از سرعت انفجاری اش یا توانایی دریبل زنی فوق العاده اش برای عبور از مدافعان بهره گرفت و به نظر می رسید بیشتر از این می ترسد که توپ را از دست بدهد. او همچنین در بازی های اخیر خسته و بی اشتها به نظر می رسد و به اندازه بازی هایی مانند بازی با بایرن مونیخ در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی که تیم را یک تنه به پیروزی رساند، تاثیر گذار نیست. اما او این شانس را دارد که یکبار دیگر به شرایط خوب گذشته برگردد و ثابت کند که منتقدانش اشتباه کرده اند و خیلی ها اعتقاد دارند که اگر او بارسلونا محبوبش را به قهرمانی برساند، حدود هفت ماه دیگر عنوان بهترین بازیکن جهان را به دست خواهد آورد. بدون حضور دنی آلوس در سمت راست برای حرکات اورلپ و حمایت از او، مسی کار سخت تری در مقابل پاتریس اورا که یکی از بهترین مدافع چپ حال حاضر دنیاست، خواهد داشت.

3- هوشیاری در ضد حملات و در مقابل کریس رونالدو
شاید یونایتد فوتبالی تهاجمی و شناور ارائه دهد اما آنها ترسی ندارند از اینکه دفاع کرده و روی ضد حملات تیم حریف را به دردسر بیندازند. بارسا در استمفورد بریج در مقابل چلسی در خطر حذف قرار گرفته بود و تنها به لطف گل دقیقه پایانی اینیستا و البته داور نجات پیدا کرد. یونایتد نیز از خط دفاعی مستحکم و منسجمی برخوردار است، آنها در ضد حملات به شدت خطرناک هستند، حتی بیش از فصل پیش که از این نقشه برای تنبیه مردان کاتالان استفاده کردند و با در اختیار داشتن بازیکنانی مانند کریس رونالدو و وین رونی، آنها در مقایسه با چلسی که مهاجمانش موقعیت های زیادی را از دست دادند، تیم زهردارتری است.

رونالدو این فصل زیر سایه مسی قرار گرفته است و نتوانسته به اندازه فصل گذشته با حرکات پا به توپش چشم ها را خیره کند اما نشان داده که هنوز این حرکات اسلحه مرگبار بازی او است.. دروازه بانان پورتو و آرسنال، هلتون و مانوئل آلمونیا، که از مرد پرتغالی زخم خورده اند، پیش از همه ضربات هولناک او را تایید خواهند کرد و رونالدو چهارشنبه شب برای امتحان دروازه بان غالبا متزلزلی مانند ویکتوروالدس در زدن ضربات راه دور تردید نخواهد کرد. مدافعان آبی و اناری باید از برخورد با این مهاجم مکار بپرهیزند؛ او که آماده پرتاب کردن خود در داخل محوطه جریمه است و البته از دادن ضربات آزاد در مناطق خطرناک نیز باید اجتناب کنند.

4- تمام کنندگی
فلسفه بارسا این گونه است که آنها مو قعیت های زیادی ایجاد خواهند کرد تا سرانجام به گل برسند. خب! شاید در فینال شرایط به این شکل پیش نرود. در حالی که 180 دقیقه در مقابل چلسی زمان داشتند، تنها در دقایق پایانی قادر به نفوذ در خط دفاعی آنها شدند حال آنکه در مقابل منچستر یونایتد تنها 90 دقیقه زمان دارند. اگرچه چلسی شیوه دفاعی بی نقصی را به نمایش گذاشت، اما یونایتد مطمئنا با استراتژی مشابه دفاع سخت تری را انجام خواهد داد.

بارسلونا باید از موقعیت هایش استفاده کند و این مسئله به ساموئل اتوئو بستگی خواهد داشت که در این مقطع پایانی فصل با قحطی گلزنی مواجه شده است. قدرت تمام کنندگی تیری آنری نیز در کلاس بالایی است اما پس از مصدومیت آمادگی و برندگی او باید دوباره دیده شود. مسی در مقابل دروازه ضربات خوبی می زند و معمولا با ضرباتی نرم یا چیپ توپ را وارد دروازه می کند اما مشکل این است که او فینال رم برای یافتن موقعیت مناسب برای زدن ضربات آخر مشکل خواهد داشت. اگرچه بازیکنانی مانند اینیستا و چابی قادرند موقعیت های گلزنی زیادی ایجاد کنند اما باز هم همه چیز به اتوئو بستگی دارد.

5- حمله به جناح راست
تنها ضعف مشهود در بازی منچستر یونایتد، ضعف این تیم در سمت راست خط دفاعی است. در حالی که این منطقه با جان اوشی، بازیکن نه چندان محبوب یونایتدها، رافائل داسیلوای بی تجربه یا گری نویل خشن پرخواهد شد، بارسا باید تمرکزش را روی حمله به این جناح معطوف کند. رونالدو تمایل زیادی برای بازگشت به عقب و کمک به دفاع ندارد و توپ های زیادی نیز از دست می دهد. با این شرایط ستاره های گواردیولا به ویژه آنری و اینیستا موقعیت زیادی برای حمله از این منطقه خواهند داشت.

Greedy
27-05-2009, 18:50
پیشاپیش به همه قهرمانی بارسلونا رو تبریک میگم

nw_nk
27-05-2009, 18:52
آنری و اینستا امشب هستن ، خیالت راحت...

مسئله فقط بودن نیست. تمرین سبک تا روزهای آخر کمی نگران کننده است.

چرا این بازی شروع نمیشه؟ :8:

nw_nk
27-05-2009, 19:03
راستی الان ایتالیا, اسپانیا و انگلیس در قهرمانی اروپا همگی 11 هستند. با برد بارسا اسپانیا 12 تایی میشه و در رتبه اول جای میگیره. 3 تاش بارسا و 9 تاش رئال.

signinfo
27-05-2009, 19:08
با هر چیزی که خودمون رو سرگرم می کنیم که زمان بگذره، نمیگذره!
انشاالله از اون شبا باشه که بازیکن ها کاملا رو فرم و سرحال هستن و بازی قشنگ خودشون رو انجام می دن...

به امید قهرمانی...

EASPORTS-FIFA
27-05-2009, 19:48
قلبم داره همینطوری میزنه.نمیتونم صبر کنم برا بازی.منچستر لباسش هم رنگ لباس ...... رئال هست.این اتفاق نمیدونم چرا یه جورایی به من قوت قلب میده؟

Greedy
27-05-2009, 19:52
گل های امروزو تیری هانری و مسی میزنه

pandemonium
27-05-2009, 19:53
Fabio Capello: May The Best Team Win Between Manchester United & Barcelona

فابیو کاپلو : بهترین تیم برنده خواهد شد.
این دو تیم سرگرم کننده ترین تیم های جهان هستند.

این جمله دوم ترجمه کدوم قسمت از حرفهاشه ؟؟!




این دو تیم سرگرم کننده ترین تیم های جهان هستند.

رسما فحش داده که !!


.

momkhbpsp
27-05-2009, 20:03
امروز که خیلی بد واسم شروع شد امیدوارم بارسا با قهرمانیش روز خوبی رو واسه طرفداراش رقم بزنه

nw_nk
27-05-2009, 20:08
با هر چیزی که خودمون رو سرگرم می کنیم که زمان بگذره، نمیگذره!
...

قلبم داره همینطوری میزنه.نمیتونم صبر کنم برا بازی...

هیجانی می شویم ...
یکی منو بیگیره ...

منم دقیقا همین حسو دارم. از صبح اصلا تمرکز ندارم کار دیگه ای انجام بدم. جام نمیگیره. :31:


این جمله دوم ترجمه کدوم قسمت از حرفهاشه ؟؟!
رسما فحش داده که !!
.

لینک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Capello said to La Gazzetta dello Sport. “They are certainly the most entertaining teams in the world and I hope the final will be as much

منظورش بد نبوده.

Greedy
27-05-2009, 20:14
دو ساعت دیگه بازی شروع میشه چه بازی شود عین بارسلونا رئال منچسترم 6 تایی میشه به راحتی و خوشمزگی :دی

vahid_civil
27-05-2009, 20:48
دو ساعت دیگه بازی شروع میشه چه بازی شود عین بارسلونا رئال منچسترم 6 تایی میشه به راحتی و خوشمزگی :دی

بی مرام منچستر تیم درجه یک اروپا رو با اون 6 تایی های درجه 2 مقایسه میکنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.etallic.A
27-05-2009, 20:52
بی مرام منچستر تیم درجه یک اروپا رو با اون 6 تایی های درجه 2 مقایسه میکنی ؟

همون 6 تایی های درجه دو 9 بار قهرمان اروپا شدن. منچستر روی هم رفته سه بار قهرمان شده... امیدوارم بارسا منچستر رو نابود کنه تا اون فسیل ( فرگوسن ) حساب کار دستش بیاد : دی

Original Titan
27-05-2009, 20:56
همون 6 تایی های درجه دو 9 بار قهرمان اروپا شدن. منچستر روی هم رفته سه بار قهرمان شده... امیدوارم بارسا منچستر رو نابود کنه تا اون فسیل ( فرگوسن ) حساب کار دستش بیاد : دی
من هم به نوبه خودم همين آرزو رو ميكنم! بار ها تو صحبتام گفتم از منچستر متنفرم! همچنين كريس رنالدو! اونلي مسي ! و ژاوي!

Mojtaba-MCI
27-05-2009, 21:01
امروز هیچ کاری رو درست انجام ندادم!تمام فکرم بازی امروز بوده و هست!از صبح تا حالا 1000 بار به خودم گفتم خوش به حال هوادارای دو تیم که الان اونجا هستن...
با تمام وجود می خوام که بارسا ببره و سومین جام رو هم فتح کنه!نمی دونم چرا اینقدر از منچستر بدم میاد!بین تمام تیم های اروپایی اول از منچستر متنفرم دوم از رئال...
Only Laliga , Only FCB a r c e l o n a

M.etallic.A
27-05-2009, 21:07
فقط یک ساعت دیگه به بازی مونده... الان رم چه خبره ؟

M O B I N
27-05-2009, 21:08
همون 6 تایی های درجه دو 9 بار قهرمان اروپا شدن. منچستر روی هم رفته سه بار قهرمان شده... امیدوارم بارسا منچستر رو نابود کنه تا اون فسیل ( فرگوسن ) حساب کار دستش بیاد : دی
ایشی الله

ن هم به نوبه خودم همين آرزو رو ميكنم! بار ها تو صحبتام گفتم از منچستر متنفرم! همچنين كريس رنالدو! اونلي مسي ! و ژاوي!
تو عمرا از هیچ بازیکنی اندازه رونالدو بدم نیومده و نمیاد

just Messi

من میگم بازی 2-1 میشه به نفع بارسا دو تا گل بارسا رم مسی میزنه
گل منچسترم گول به خودی بارساست!!!!

vahid_civil
27-05-2009, 21:08
همون 6 تایی های درجه دو 9 بار قهرمان اروپا شدن. منچستر روی هم رفته سه بار قهرمان شده... امیدوارم بارسا منچستر رو نابود کنه تا اون فسیل ( فرگوسن ) حساب کار دستش بیاد : دی

اون 6 تایی ها 5 بار اول لیگ قهرمانان که به شکل امروزی نبود قهرمان شدن.
تو این چند ساله کجا بودن ؟

یه بارسایی که از اون 6 تایی ها دفاع نمیکنه !

M O B I N
27-05-2009, 21:19
تکبیر!!!!!
به افتخار وحید !!!پپپ


فقط یک ساعت دیگه به بازی مونده... الان رم چه خبره ؟

هیچی!!!!میر محسن کروبی نژاد الان دارن جا میگیرن

masoudtr
27-05-2009, 22:03
بازی ساعت چند است؟

shahi-007
27-05-2009, 22:05
11:15
آقا جدا دارم خفه می شم. وای خدا کنه ببره

ElmO
27-05-2009, 22:15
داره شروع میــــــــــــشه ... ( اسمایل استرس ناک ! )

--

اه اه ... ضد حال اول .. !

پیمان یوسفی با صدای گرمش ! گزارش میکنه .....

خدا به خیر کنه ...

pandemonium
27-05-2009, 22:26
گلللللل...

گل اول ...:31:

:10:

موتور بارسا راه افتاد ...

:5:

EASPORTS-FIFA
27-05-2009, 23:05
ایول ایول ایول ایول.قهرمانی مال ماست.فقط و فقط یه نیمه ی دیگه میخوایم.یه نیمه ی دیگه میخوایم تا به همه نشون بدیم بارسا بهترین تیم جهانه.و نه شیاطین سرخ و نه هیچ تیم دیگه ای نمیتونه جلوی سربازان کاتالان رو بگیرن.
ایول به سامی.چه گل قشنگی زد

M.etallic.A
27-05-2009, 23:06
به جز 5 دقیقه اول بازی که وارم آپ بود. بقیه بازی منچستر اسیر بازی بارسا بود... هر وقت توپ میفته زیر پای پارک از خنده میترکم... راستی بازیکنای منچستر هم اومدن یه دو سه تا پاس تک ضرب بدن سوتی دادن توپ رفت تو اوت... منچستر رقمی نیست...

M O B I N
27-05-2009, 23:09
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووپس
به این میگن قدرت بارسا

momkhbpsp
27-05-2009, 23:16
فعلا تبریک
به نظر من باید نیمه دوم حمله کنن و زیاد دل به ضد حملات نبندن
به امید قهرمانی

M.etallic.A
27-05-2009, 23:17
بابا خداییش حالا بدون تعصب میگم واقعا سطح بازی دو تا تیم قابل مقایسه س ؟ صحبتای این کارشناس شبکه سه رو ولش کنید تابلوئه طرفدار منچستره.... بارسلونا با توپ بازی میکنه... انگار دارن موج سواری میکنن. واقعا با بازی خودشون حال میکنن... یعنی یه چیز دیگه... هیچ تیمی مثل بارسا نیست. منچستر تیم قویه ولی سبک بازیش مثل بقیه تیمهای دنیاست با قدرت بیشتر... اما بارسا یه چیز دیگه س.

M.etallic.A
27-05-2009, 23:18
همون چیزی که من میخواستم شد. یعنی گل اولو بارسا زد و بعد داره با منچستر لاس میزنه : دی بریم شروع شد.

momkhbpsp
27-05-2009, 23:46
گل دوم هم زده شد
راستی بهترین بازیکن جهان این لحظات کجاست؟

mohsen.rajabi
27-05-2009, 23:46
گل دوم رو مسی زد

هیپیپ هورا

hosseinmusicmaster
28-05-2009, 00:00
قرار بود 3 تا بزنیدا

ali.sholug
28-05-2009, 00:08
قهرمانی رو به همه طرفداران بارسلونا تبریک میگم

mohsen.rajabi
28-05-2009, 00:08
دوستان به همه تبریک می گم همین الان سوت بازی زده شد و بارسلونا قهرمان لیگ اروپا شد

تبریک تبریک

p30 vahid
28-05-2009, 00:08
تبریک:26::26::26::26::26::26::26:

boy iran
28-05-2009, 00:09
تبريك ميگم به دوستان گل بارسائي :40:

سه جام

mohsen.rajabi
28-05-2009, 00:10
تبریک:26::26::26::26::26::26::26:

mohsen.rajabi
28-05-2009, 00:11
دیگه برم بخوابم امشب راحت می خوابم

شب همه خوش و خوش بگذره ، بازم قهرمانی رو تبریک میگم

momkhbpsp
28-05-2009, 00:18
:40::40::40::40::40:تبریک:40::40::40::40::40:

momkhbpsp
28-05-2009, 00:19
وای الان جام رو میدن!!!!!!!!!

corey
28-05-2009, 00:22
آقا تبریک میگم مبارکتون باشه امشب واقعا خوب بازی کردین و حقتون برد بود

MoJtaBa.R
28-05-2009, 00:28
تبريك بابت هت ريك در جام

..

Ali_BlueBoy
28-05-2009, 00:28
viva barca
خيلي حال داد من يو سوراخ شد

momkhbpsp
28-05-2009, 00:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
28-05-2009, 00:29
تسليت به چلسي و هواداراش !!!!



..

Stream
28-05-2009, 00:30
دوستان عزیز به همه تبریک می گم. واقعا بازی لذت بخشی بود...

boy iran
28-05-2009, 00:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf194.jpg?x=400&y=299&q=85&sig=yZv4CKMtWSuA0ZuFGR16Gw--

M.etallic.A
28-05-2009, 00:33
... و این هم جام سوم

VIVA BARCA

فسیل منقرض شد...

Javad_Ed
28-05-2009, 00:35
سلام منم تبریک میگم
حقشون بود در این فصل...

Original Titan
28-05-2009, 00:37
چهره كريس رونالدو ديدني بود! خيلي حال كردم :دی

M.etallic.A
28-05-2009, 00:38
خوب دیگه همه دیدن منچستر چطور در مقابل قدرت بارسا تعظیم کرد. همه دیدن بهترین بازیکن جهان کیه. بهترین بازیکن جهان اونه که به پرواز در میاد و گل میزنه.... واقعا مسی تو گل دوم پرواز کرد....

راستی دیدید بازیکنهای منچستر اواخر بازی چطور عصبی شده بودن. مخصوصا رونالدو.... وقتی دیگه واقعا کم آوردن جلوی بارسلونا...

بازم میگم بارسلونا در طی بازی داشت منچستر رو دست مینداخت.

mohsensoft
28-05-2009, 00:38
سلام
تبریک میگم
امسال سال خوشحالی های فوتبالی من بود
خدا رو شکر که همه ی تیم هایی که دوستشون دارم به قهرمانی رسیدن
مبارک همه ی هواداری بارسا باشه

pandemonium
28-05-2009, 00:39
قهرمان شدیم ...




VIVA BARCELONA

.

nw_nk
28-05-2009, 00:40
تبریک تبریک تبریک. چیز دیگه ای نمیشه گفت.

aliani
28-05-2009, 00:42
فقط ژاوی و پاس گلش به مسی و گل مسی و قهرمانی
باس 2 3 تا دیگم میزدن بهشون رحم کردن :)
تتتتتبببببرییییکککک

pandemonium
28-05-2009, 00:43
جدال مسی - رونالدو :



مسی برنده مسلم این جدال ...


رونالدو رفت تو قوطی ...

:31:

p30 vahid
28-05-2009, 00:45
حالا کی بهتره مسی یا رونالدو :27::27::27::27::27::27::27::27:

nw_nk
28-05-2009, 00:45
ژاوی و پویول واقعا ایول داشتن. شدیدا باعث افتخارن.

منچستر باید خوشحال باشه که 4 تایی نشد. تازه تمام قدرت بارسا نبود. آنری هم تمرکز نداشت.

دقایق اول بازی خنده ام گرفته بود که منچستر می خواد جلوی بارسا هجومی بازی کنه. زود گلو خوردن.

فهمیدن بارسا شوخی نیست و چرا تیم های قبلی همگی دفاع می کردن.

signinfo
28-05-2009, 00:46
خوب دیگه...هرچی تیم بود بردن...هرچی جام بود فتح کردن... منچستر هم حربف بارسا نشد! چون سطح بازیش قابل مقایسه نبود با بارسا...
به این می گن اقتدار... به این می گن فوتبال... جای حرف باقی نذاشتن امسال...
بارک الله!!

دوستان حذفی :20: متاسفیم که دیگه تیمی نمونده که دست به دامنش بشید برای شکست دادن بارسا :46:

ha2006
28-05-2009, 00:47
Fc Barcelona > M.United
::31:19:

Rude Boy
28-05-2009, 00:48
هو وااااااااااااااااااا Howwa
زنده باد بارسا ...................................
فقط ژاوی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s-a-l-i-m
28-05-2009, 00:49
به تمام بارسایی هایه گل تبریک میگم......................................... ن که رفتم فضا.

nw_nk
28-05-2009, 00:49
ژاوی و پویول واقعا ایول داشتن. شدیدا باعث افتخارن.

...

منچستر باید خوشحال باشه که 4 تایی نشد. تک به تک آنری و پویول و ضربه به تیر توسط ژاوی.

تازه تمام قدرت بارسا نبود. علاوه بر نبودن بازیکنا, آنری هم تمرکز نداشت.

...

دقایق اول بازی خنده ام گرفته بود که منچستر می خواد جلوی بارسا هجومی بازی کنه.

زود گلو خوردن.

درس خوبی گرفتن.

...

حالا اسپانیا با 12 قهرمانی اروپا پیشتازه.

PC-0611
28-05-2009, 00:49
آقا به بروبچ بارسلونی تبریک میگم ،
واقعا قهرمانی حق بارسلونا بود ،
انشالله سال دیگه ماله بایرنه

shahi-007
28-05-2009, 00:50
همه با هم:
حالا وای وای وای وای وای وای!!
خیلی حال داد. هر 3 جام ممکن رو بردیم.
دمشون گرم. جدی چه تیمی ساخت این پپ

vahid_civil
28-05-2009, 00:52
تبریک میگم .
طرفداران چلسی و بایرن و ریال و آرسنال و لیورپول و ---- بیان احترام بزارن !

گل اول بارسا منو یاد دو گلی انداخت که تو فینال پاریس بلتی و ژولی زدن . اونهم با همچین پاسی و از همین سمت زده شد .
گل دوم جویدن یک لقمه توسط ژاوی بود که گذاشت تو دهن مسی !!

ولی فراموش نکنید که منچستر فوتبال بازی کرد و باخت . منچستر هم میتونست مثل چلسی ضد فوتبال بازی کنه ولی نکرد . اگه می خواست عناصرش رو هم داشت . ولی گذاشت فوتبال زیبایی رو شاهد باشیم .

به همه طرفداران فوتبال زیبا از جمله بارسایی های گل تبریک میگم این سه گانه رو .

p30 vahid
28-05-2009, 00:55
بارسا 4 تا از بازیکناشو نداشت میلیتو مارکز الوز و ابیدال تقریبا دفاع اصلیشو

از طرفی انری:40::40:و اینیستا هم تازه از مصدومیت رهایی پیدا کرده بودن و فرم خوب خودشونو نداشتن

با این حال به منچستر پر ستاره دو تا گل زد تازه بیشتر هم می تونست بزنه و از همه مهمتر اینکه گل نخورد

در کلام اخر فقط :


:40::40:بارسلونا:40::40:

deadboy
28-05-2009, 00:55
بهتون تبریک میگم.ولی حق چلسی رو خوردید؟یادتون رفت؟

MoJtaBa.R
28-05-2009, 00:55
آقا به بروبچ بارسلونی تبریک میگم ،
واقعا قهرمانی حق بارسلونا بود ،
انشالله سال دیگه ماله بایرنه


ايشا... سال بعد هم بارسا جام رو نگه ميداره تا كاري رو كه منچستر نكرد اون بكنه : بايرن فعلي يكم ضعيفتر به نظر مياد واسه فتح جام

sagh_moha
28-05-2009, 00:57
من واقعا می تونم بگم یک بازیکن رو خیلی حال کردم .... سیلوینیو .... درسته مثله آبیدال نبود اما کم نذاشت با این سن و سال ...

هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااا ... باورتوتن نمیشه که چقدر خوشحالم .... همه منچستری ها گوشی هاشون رو خاموش کرده بودند ....

M.etallic.A
28-05-2009, 00:58
ولی فراموش نکنید که منچستر فوتبال بازی کرد و باخت . منچستر هم میتونست مثل چلسی ضد فوتبال بازی کنه ولی نکرد . اگه می خواست عناصرش رو هم داشت . ولی گذاشت فوتبال زیبایی رو شاهد باشیم .

خودت میگی ضدفوتبال... چلسی چون تیم کوچیکی بود و میدونست جلوی بارسلونا رقمی نیست اون مدلی بازی کرد ولی منچستر واسه خودش کلی دک و پز داشت. ادعای برتری میکرد.

ولی اول بازی خیلی باحال بود. یه 5 دقیقه منچستر حمله کرد تو دلشون گفتن ایول لوله کردیم... یهو بارسا یه حمله برق آسا کرد یه گل زد. مشکل بارسا هم همینه دیگه. اگه این گله رو دیر بزنه عصبی میشه. هر وقت این یه گل رو بزنن دیگه غیرقابل مهار میشن. بازی با چلسی هم همینطور شد کافی بود بارسا یه گل بزنه فقط اونوقت چلسی رو له میکرد....

گل دوم بارسا هم که رویایی بود.

MoJtaBa.R
28-05-2009, 00:58
بهتون تبریک میگم.ولی حق چلسی رو خوردید؟یادتون رفت؟


جواب بازي كثيف تو همون بازي داده شد : چلسي به طرز زيبايي ! حذف شد تا ياد بگيره مث منچستر رو به جلو بازي كنه و دنبال فوتبال اكبر اوتي نباشه

..

p30 vahid
28-05-2009, 01:00
واقعا از این خوشحالم که منچستر فوتبال بازی کرد و خوب هم بازی کرد و یه فوتبال زیبا دیدیم و لذت بردیم گرچه زور منچستر به بارسا نرسید ولی هیچی هم از ارزش های منچستر کم نمیشه و نخواهد شد

M.etallic.A
28-05-2009, 01:00
بهتون تبریک میگم.ولی حق چلسی رو خوردید؟یادتون رفت؟



از کی تا حالا چلسی هم حق داشت ؟ : دی چلسی در حد لیگ برتر تیم خوبیه نه بیشتر : دی

MoJtaBa.R
28-05-2009, 01:00
بارسا 4 تا از بازیکناشو نداشت میلیتو مارکز الوز و ابیدال تقریبا دفاع اصلیشو

از طرفی انری:40::40:و اینیستا هم تازه از مصدومیت رهایی پیدا کرده بودن و فرم خوب خودشونو نداشتن

با این حال به منچستر پر ستاره دو تا گل زد تازه بیشتر هم می تونست بزنه و از همه مهمتر اینکه گل نخورد

در کلام اخر فقط :


:40::40:بارسلونا:40::40:



خط دفاع خوب بود

والدز هم چش نزدنش : خوب بود

مسي و اينيستا و ژاوي از بهترينهامون بودن

فينال رو فرض كنيد چلسي بود : اه اه اه ، بازي كلا كسل و خشك و بيروح رو بايد ميديديم

ولي الحق گوارديولا خوب كار كرد و امسال بدون حاشيه 3 جام گرفت

pandemonium
28-05-2009, 01:01
دوستان حذفی :20: متاسفیم که دیگه تیمی نمونده که دست به دامنش بشید برای شکست دادن بارسا :46:

اینو خوب اومدی ...


رفته بودند پشت منچستر قایم شده بودند ...

منچسترتون هم که رفت تو قوطی ...:27:

nw_nk
28-05-2009, 01:02
من واقعا می تونم بگم یک بازیکن رو خیلی حال کردم .... سیلوینیو .... درسته مثله آبیدال نبود اما کم نذاشت با این سن و سال ...
...


به نظر میومد استرس هم داره ولی واقعا خوب نشون داد.

حرکات سیلوینیو و پویول در دفاع خیلی امیدوار کننده بود.

deadboy
28-05-2009, 01:02
جواب بازي كثيف تو همون بازي داده شد : چلسي به طرز زيبايي ! حذف شد تا ياد بگيره مث منچستر رو به جلو بازي كنه و دنبال فوتبال اكبر اوتي نباشه

..

اگه اون داور کچل نروژی 3تا پنالتی رو میگرفت اوضاع خیلی فرق میکرد.قهرمانیه مافیایی همینه همینه...

vahid_civil
28-05-2009, 01:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf336.jpg?x=291&y=345&q=85&sig=QZ3wpeK9x94FD5ZGpc.mNw--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf337.jpg?x=400&y=334&q=85&sig=FDuhyBvovU11JDt3mxqtUA--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _champions_league_final_dr105.jpg?x=400&y=266&q=85&sig=gof2fWqru38F.7BE6vAJUw--

momkhbpsp
28-05-2009, 01:08
اگه اون داور کچل نروژی 3تا پنالتی رو میگرفت اوضاع خیلی فرق میکرد.قهرمانیه مافیایی همینه همینه...

شما که این همه اون مافیایی روس بهتون کمک کرد و پول تزریق کرد باز هم نتونستید یه لیگ قهرمانان بگیرید
تیمی که با پول تیم میشه به هیچ دردی نمیخوره

khashi87
28-05-2009, 01:08
فقط یه جمله میگم:
شب جاودانگی بارسا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MoJtaBa.R
28-05-2009, 01:08
اگه اون داور کچل نروژی 3تا پنالتی رو میگرفت اوضاع خیلی فرق میکرد.قهرمانیه مافیایی همینه همینه...


به جاي داور كچل : بگو ايشا... تيمتون ياد ميگيره كه بهتر و بدون ترس ورو به جلو و زيبا بازي كنه شايد خدا مستجاب كرد

بي صبرانه منتظر ليگ برترم تا ببينم شماهايي كه طرفدار منچستر شده بودين بازم حرفي دارين وقتي اونجا كم ميارين يا نه بازم ميگين داور و زمين و مادر شوهر و عروس و ...

چلسي توي اين سالها شده پيام بازرگاني يوفا : زور كه نيست تيم رو منحل كنن تا شما ها هم منچستري شيد

اين تجربه رو هم كه يه چند هفته بود داشتيد

momkhbpsp
28-05-2009, 01:08
با همه ی احترامی که به دوستان دارم اما ...

حیف که....

khashi87
28-05-2009, 01:09
فقط یه جمله میگم:
شب جاودانگی بارسا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
28-05-2009, 01:09
واقعا از این خوشحالم که منچستر فوتبال بازی کرد و خوب هم بازی کرد و یه فوتبال زیبا دیدیم و لذت بردیم گرچه زور منچستر به بارسا نرسید ولی هیچی هم از ارزش های منچستر کم نمیشه و نخواهد شد


از کی تا حالا چلسی هم حق داشت ؟ : دی چلسی در حد لیگ برتر تیم خوبیه نه بیشتر : دی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf336.jpg?x=291&y=345&q=85&sig=QZ3wpeK9x94FD5ZGpc.mNw--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf337.jpg?x=400&y=334&q=85&sig=FDuhyBvovU11JDt3mxqtUA--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _champions_league_final_dr105.jpg?x=400&y=266&q=85&sig=gof2fWqru38F.7BE6vAJUw--

ایول .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
28-05-2009, 01:11
lمرگ بر منچستر و فوتبال جزیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
28-05-2009, 01:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf341.jpg?x=400&y=282&q=85&sig=YX902vOT3UFSWB3GmkCu3A--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی طرفداران چلسی باخت 3-0 به منچستر رو یادتون نره . و البته گل اینیستا رو .

MoJtaBa.R
28-05-2009, 01:12
وحيد واسه خودت كه نوشابه وا كردي واسه ما هم ميكردي ديگه برادر : دي

vahid_civil
28-05-2009, 01:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf343.jpg?x=400&y=272&q=85&sig=On.EdIjWpbGHpXwwBnJbUQ--

vahid_civil
28-05-2009, 01:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf332.jpg?x=400&y=245&q=85&sig=3FEO_IeC5OLDVVdVm.hCAA--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf333.jpg?x=400&y=275&q=85&sig=FHJFwPwHm2Aa7UelFQsFHQ--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.etallic.A
28-05-2009, 01:15
اگه اون داور کچل نروژی 3تا پنالتی رو میگرفت اوضاع خیلی فرق میکرد.قهرمانیه مافیایی همینه همینه...

نه حالا خداییش بدون تعصب واقعا به نظرت حقش بود چلسی بیاد فینال بازی کنه بعد بارسا حذف بشه ؟ تو یه کم به سطح بازی نگاه کن. خود گاس هیدینگ میگفت من شبا خواب بارسلونا رو میبینم... اگه از دید منطقی نگاه کنی قهرمانی ماله بارسلونا بود. حقش بود.

vahid_civil
28-05-2009, 01:16
خبر فوری:بارسا نصف مبلغ پاداش خود را به یوفا و اون داور کچله داد.بابت کمک به آنها در راه قهرمانی.

اما یوفا و اون داور بازی رفت اعلام کردن این پول در برابر پولی که آبراموویچ نماد مافیا به آنها داد پولی نیست ! و حاضر به گرفتنش نشدن !

pandemonium
28-05-2009, 01:16
خبر فوری:بارسا نصف مبلغ پاداش خود را به یوفا و اون داور کچله داد.بابت کمک به آنها در راه قهرمانی.

سوزش داره . نه ؟!

:27:

M.etallic.A
28-05-2009, 01:17
خبر فوری:بارسا نصف مبلغ پاداش خود را به یوفا و اون داور کچله داد.بابت کمک به آنها در راه قهرمانی.

پارازیت ننداز بچه. چلسی اصلا جز تیم حساب نمیشه. گفتم چلسی در حد لیگ برتر انگلیس یه تیم خوبه همین. نه بیشتر....

nw_nk
28-05-2009, 01:17
خبر فوری:بارسا نصف مبلغ پاداش خود را به یوفا و اون داور کچله داد.بابت کمک به آنها در راه قهرمانی.

عزیزم دست از این کارات بردار. لطفا در تاپیک چلسی همچین بحث ها و طعنه هایی رو مطرح کنید.

vahid_civil
28-05-2009, 01:26
خوبه که ما این معنی مافیارو به شما یاد دادیم.چی میگی داداش؟

جالبه یکی از دوستان من طرفداریش از چلسی به خاطر مافیایی بود که پشتش بود .
حالا تو واسه ما کل کل مافیایی میکنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezazzzjjj
28-05-2009, 01:26
تبريک به همه ی بروبکس
هر چند از برد امشب خيلی خوشحالم ولی لذتی که
تو حذف کردن چلسی ضد فوتبال بود تو این نبود
منچستر و فرگوسن هر دو قابل احترامن
(درست بر عکسه چلسی و هيدينگ):21:

EASPORTS-FIFA
28-05-2009, 01:28
ایول به بارسا،ایول به غیرت کاپیتان،ایول به ژنرال،ایول به لیو:40:ایول به سامی که ویدیچ رو تو کف گذاشت،ایول به بارسا بازم:40:
منچستر رو رسما ترکوندیم رفت:8:تلافی سال پیش رو هم گرفتیم:27:کلا دیگه نه طرفدارای چلسی میتونن شاخ بشن نه منچستر و نه هیچ تیم دیگه ای.چون ما mes que un club هستیم:40:

vahid_civil
28-05-2009, 01:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
28-05-2009, 01:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf358.jpg?x=400&y=301&q=85&sig=MqXXuNwd0eVB_OvihN9YMw--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
28-05-2009, 01:31
امتیاز های بازیکن ها به نقل از Goal

ژاوی و اینییستا با 9 بهترین - ژاوی به عنوان نابغه ذکر شده.

آنری با 6.5 بدترین - ذکر شده که آماده نبوده.

در منچستر هم وندرسار با 8 بهترین.

vahid_civil
28-05-2009, 01:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf359.jpg?x=400&y=294&q=85&sig=QBDDvdO_CZIYy4.Ifbo9Kg--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
28-05-2009, 01:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf362.jpg?x=400&y=242&q=85&sig=GMNzG4ThJp2Q6yIMH1cgQQ--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf363.jpg?x=400&y=298&q=85&sig=9lBS2NrtXogFCO2cDoZHEg--

vahid_civil
28-05-2009, 01:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_civil
28-05-2009, 01:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khashi87
28-05-2009, 01:36
سواد داری 230km خودم رفتم تا دهنه بعضیا رو .... پسر برو بیرون از اینجا ما حالمون با این حرفها خراب نمیشه...

boy iran
28-05-2009, 01:38
فقط يك چيز برام جالب بود دوستان رئالي كه تو تاپيك نظر سنجي به قهرماني منچستر راي دادن

خوب ما قهرمان شديم و سياهي موند براي.... :دي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] final_clf363.jpg?x=400&y=298&q=85&sig=9lBS2NrtXogFCO2cDoZHEg--

deadboy
28-05-2009, 01:40
سواد داری 230km خودم رفتم تا دهنه بعضیا رو .... پسر برو بیرون از اینجا ما حالمون با این حرفها خراب نمیشه...

فکر کردی مردی با این ادبیاتت؟نه داداش باید چارقد سرت کنی.ایم ساری فر یو.

boy iran
28-05-2009, 01:42
ببخشيد دوستان عزيز كسي با كسي دعوا نداره

فقط هواداران بارسلونا اومدن خوشحالي

كاري نداره اگه هوادار بارسا نيستي از تاپيك برو بيرون تا اذيت نشي

nw_nk
28-05-2009, 01:42
به نقل از Goal.com

////////////////////////////////////////

Barcelona Were The Better Team – Sir Alex Ferguson

سیر الکس فرگوسن : بارسلونا تیم بهتری بود.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson admitted his side were beaten by a better team after watching his side lose 2-0 to Barcelona in the Champions League final.

سرمربی منچستریونایتد, سیر الکس فرگوسن, بعد از تماشای باخت دو هیچش به بارسلونا در فینال قهرمانان, اعتراف کرد که تیمش توسط یک تیم بهتر شکست داده شد.

The United boss believes Barcelona fully deserved their Champions League win.

او اعتقاد داره که بارسلونا کاملا شایسته قهرمانی بود.

////////////////////////////////////////

موفق باشید.

Kianoosh
28-05-2009, 01:58
تبریک به همه طرفدارای بارسا انصافا مزد شایستگی های یک فصل رو گرفت.(چی میگه!؟)

من خودم خیلی طرفدارش نیستم ولی یه جورایی از دیدن بردها و قهرمانی های منچستر خسته شده بودم و دوست داشتم ناکامی و شکستش رو ببینم (عجب حسی!)و خیلی لذت بردم که امشب بارسا لهش کرد!و نه رونالدو و نه فرگوسن و ....حرفی برای گفتن نداشتن!

boy iran
28-05-2009, 02:01
دوستان مراسم اهداي جام و حاشيه ها رو از لينك زير دانلود كنيد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid_civil
28-05-2009, 02:19
دانلود گل اول


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود گل دوم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nw_nk
28-05-2009, 02:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین بازیکن مسابقه - از دید سایت گل ژاوی - از دید هوادارن فوتبال مسی

بدترین بازیکن مسابقه - از دید سایت گل ویدیک - از دید هوادارن فوتبال کریستیانو رونالدو

nw_nk
28-05-2009, 03:48
اخبار و شرح بازی توسط NewYorkTimes هم جالبه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Now it is Messi, not Ronaldo, who is certain to gain favor as the world’s greatest player

حالا این مسی است که به بهترین بازیکن دنیا میخوره, نه رونالدو.

“We didn’t’ have to win to know he’s the best,” Guardiola said

گوواردیولا: لازم نبود ببریم تا مشخص بشه مسی بهترینه.

Genjo
28-05-2009, 09:30
بچه ها .... دیگه جامی چیزی نمونده بریم فتحش کنیم ؟! دی:

Behroooz
28-05-2009, 09:31
قهرمانی حق بارسا بود
مبارکه .....

Genjo
28-05-2009, 09:37
بچه ها .... دیگه جامی چیزی نمونده بریم فتحش کنیم ؟! دی»

jamshidjap
28-05-2009, 09:50
ایول بارسا

حقش بود قهرمان بشه

Mojtaba-MCI
28-05-2009, 09:56
به امید برد امشب بارسلونا جلوی منچستر...
اگه همه چیز خوب پیش بره من پیش بینی می کنم یا 2 - 0 یا 3 - 1 می بریم!
Only FCB a r c e l o n a
خب ، سومین جام رو هم فتح کردیم.دیشب پست ندادم چون اینجور مواقع همه پست می دن و کسی چیزی نمی خونه:دی!
نتیجه ی بازی همونی شد که من پیش بینی کرده بودم:31:.
بازم خدا رو شکر دیشب شبکه ی 3 جشن قهرمانی رو نشون داد ، هرچند صداشو قطع کرده بودن ولی بازم از هیچی بهتره...
بارسا بازم جا واسه گل زدن داشت.تک به تک تیری آنری:40: ، تک به تک مسی ، تک به تک پویول و ضربه ی ژاوی که به تیر دروازه برخورد کرد!درکل منچستر خیلی خوش شانس بود.خیلی!
بیشتر بازیکنای منچستر تعادلشون رو از دست داده بودن و عصبی شده بودن.از کارت گرفتن رونالدو و اسکولز معلوم بود.به خصوص حرکاتی که رونالدو از خودش نشون می داد(حتی یه قسمت با ژاوی درگیری لفظی پیدا کرد)...
همشون مغلوب بازی زیبای بارسلونا شده بودن.حتی خود فرگوسن هم اعتراف کرد!
سیلوینیو واقعا خوب کار کرد و به خوبی جای آلوز رو توو بازی دیشب گرفت.
در کل همه ی بازیکنا دیشب عالی بودن و نتیجه ی تلاششونو با 3 جام گرفتن!
تبریک به همه ی طرفدارای واقعی بارسلونا!
Only FCB a r c e l o n a

M.etallic.A
28-05-2009, 10:19
مگه شما چند سالته پدر بزرگ؟فکر کردی 4تا پست داری هنره؟نه داداش به پست نیست به مقامه.

:31::31::31: بابا شر نشو. منچستر له شده تو چرا ناراحتی... یادت نیست سال قبل چطور شما رو تو فینال بردن ؟ الان باید خوشحال باشی که....

MoJtaBa.R
28-05-2009, 10:21
بچه ها .... دیگه جامی چیزی نمونده بریم فتحش کنیم ؟! دی»


چرا ديگه : يه حال گيريه اساسي واسه فصل بعد هم واسه رئال هم چلسي

در ضمن قهرماني مجدد هم مونده

واقعا كه چلسي و رئال سنگ روي يخ شدن :27:

MoJtaBa.R
28-05-2009, 10:24
وحيد بابت عكسا ممنون

از بچه هاي ديگه هم بابت متنها و عكساشون ممنون

MoJtaBa.R
28-05-2009, 10:28
به نقل از Goal.com

////////////////////////////////////////

Barcelona Were The Better Team – Sir Alex Ferguson

سیر الکس فرگوسن : بارسلونا تیم بهتری بود.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson admitted his side were beaten by a better team after watching his side lose 2-0 to Barcelona in the Champions League final.

سرمربی منچستریونایتد, سیر الکس فرگوسن, بعد از تماشای باخت دو هیچش به بارسلونا در فینال قهرمانان, اعتراف کرد که تیمش توسط یک تیم بهتر شکست داده شد.

The United boss believes Barcelona fully deserved their Champions League win.

او اعتقاد داره که بارسلونا کاملا شایسته قهرمانی بود.

////////////////////////////////////////

موفق باشید.

اين هم يه جواب بدون تعصب از سر :40:

نشون داد كه آدم حرفه اي حرفاش هم حرفه اي هست

مث بعضيا باخت رو گردن چرخ و باد و فلك ننداخت

pandemonium
28-05-2009, 10:29
جناب MoJtaBa.R ، حالا تو امضات ، بالاتر از منچستر هم لوگوی بارسلونا رو بذار که با پتک ! بکوبه تو سر منچستر !
:31:

البته فکر کنم منچستری هم هستی همزمان !

MoJtaBa.R
28-05-2009, 10:33
جناب MoJtaBa.R ، حالا تو امضات ، بالاتر از منچستر هم لوگوی بارسلونا رو بذار که با پتک ! بکوبه تو سر منچستر !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

البته فکر کنم منچستری هم هستی همزمان !

آره منچستري هم هستم

ولي دليل نميشه كه يه همچين كاري بكنم

مگه تعجب داره ؟!

pandemonium
28-05-2009, 10:38
من میرم تا در دروغ هاتون غرق بشید.تا سال دیگه.

بزک نمیر بهار میاد !

M.etallic.A
28-05-2009, 10:38
تبريک به همه ی بروبکس
هر چند از برد امشب خيلی خوشحالم ولی لذتی که
تو حذف کردن چلسی ضد فوتبال بود تو این نبود
منچستر و فرگوسن هر دو قابل احترامن
(درست بر عکسه چلسی و هيدينگ):21:

آفرین... راست میگی...
اما اون بازی تجربه خوبی برای بارسا شد که هستن تیمهایی که فوتبال بازی نمیکنن. ضدفوتبال بازی میکنن. باید واسه رویارویی با اونها هم برنامه داشت. مطمئنم اگر بازی چلسی و بارسا تکرار باشه بارسا لهشون میکنه.


در منچستر هم وندرسار با 8 بهترین.

:31::31::31::31:

منچستر تیم خیلی خوبی بود. بهترین تیمی بود که این فصل بارسا مقابلش بازی کرد. تو تاپیک منچستر میگن منچستر روز خوبش نبود. خوب بازی نکردن. رو اشتباه گل خوردن و .... اما به نظر من منچستر خیلی هم خوب بود ولی آخه بنده خداها توپ نمیومد زیر پاشون که بخوان بازی هم بکنن :31: یکی آمار بازی رو بزاره ببینیم چند درصد توپ دست منچستر بود. فرگوسن با اون غرورش اومد گفت بارسا شایسته قهرمانی بود...

s-b
28-05-2009, 11:01
وای چه حالی داد با وجود نداشتن 4 بازیکن بارسا م ن چ س ت ر یونایتد لوله شده بود