ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17

Genjo
07-05-2009, 11:57
صدا نمياد !‌( هواداراي چلسي )

r4pbr4p
07-05-2009, 12:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

r4pbr4p
07-05-2009, 12:03

r4pbr4p
07-05-2009, 12:05
مسی: نمایش عالی مقابل منچستریونایتد

ستاره آرژانتینی بارسلونا از این که تیمش چلسی را شکست داده نفسی به راحتی می‌کشد.
سایت گل: بارسلونا نتوانست در دو دیدار رفت و برگشت مقابل چلسی مانند همیشه در زمین درخشان باشد. اما گل آندرس اینیستا در دقایق تلف‌شده کاتالان‌ها را به فینال لیگ قهرمانان فرستاد.

لیونل مسی امیدوار است که تیمش بتواند دوباره آن نمایش‌های جذاب را تکرار کند: «امیدوارم که دوباره فوتبال خوب بارسلونا را در رم ببینیم. این فینال بین دو تیم برتر دنیاست. چلسی تیم بزرگی است و بازیکنان خوب بسیاری دارد که همه قدرت بدنی بسیار بیشتری نسبت به ما داشتند. داشتیم بازی را می‌باختیم و به بهترین شکل ما را مهار کرده بودند و نمی‌گذاشتند بازی خود را انجام دهیم. داشتم به اتفاقی که پارسال افتاد فکر می‌کردم. ولی با باور و اطمینانی که به تیم داشتیم واکنشی عالی نشان دادیم. ما قبلا هم در بسیاری از دیدارها این روحیه را به نمایش گذاشته بودیم.»

حالا بارسا یک گام به کسب هر سه جام پیش رو نزدیک‌تر شده. آنها حتی فرصت آن را دارند که در بازی خانگی یکشنبه مقابل ویارئال قهرمانی خود در لالیگا را قطعی سازند تا با خیالی آسوده، سه روز بعد در مستایا فینال جام حذفی مقابل اتلتیک بیلبائو را برگزار نمایند.

nw_nk
07-05-2009, 12:08
دوستان علاقه مند به بارسا.

با وضع فعلی که بارسا بزرگان دیگه رو ناکام کرده و الان هم مقابل منچستر قرار گرفته, تعجب نکنید که سیلی از مخالفان رو در اظهار نظر راجع به این بازی و کلیت بارسا ببینید.

هر چی باشه رئال, چلسی, بایرن, منچستر و ... طرفداران زیادی دارن که الان همگی در جمع بدگویان نسبت به بارسا قرار گرفتن. بهترین بودن این مشکلات رو هم داره دیگه.

فینال هم که بگذره و از این مسابقات دور بشیم کم کم نفرت این دوستان میخوابه و متوجه میشن که بارسا دشمنشون نیست. رقابته چه میشه کرد.

من هم دیروز به همین فکر افتاده بودم، سال 2003 که یوونتوس به فینال رسید یا 2005 که لیورپول قهرمان شد توی هیچ بازی ای با 10 بازیکن دفاع نکرده بودند.
...
چیزی که من رو عصبانی می کرد همین بود. میانه زمین همینطور خطا می کردند و داور اگه شاهکار می کرد فقط خطاها رو می گرفت!!!
...
یک بازی لذت بخش دیگه از بارسا
...

سلام آرمان جان (درست گفتم؟ نخواستم تقلب کنم).

سر خطاهای ریزشون که من حسابی از کوره در میرفتم. مخصوصا بازی رفت. کاملا مشخص بود قصدشون چیه.

دفاع 10 نفره و نتیجه اش براشون یادگاری موند تا خوب بهش فکر کنند.

بازی لذت بخش به شرطی که منچستر حداقل مثل چلسی نباشه. من یکی دیگه به دفاع 7 8 نفره هم راضیم.

... به نظرم باید تنها راه مقابه با این تاکتیک استفاده از توپهای هواییه چون با 10 نفر دفاع رو زمین نمیشه بازی کرد. یه راه دیگه هم که ریسک داره عقب کشیدنه تا تیم حریف جلو بیاد و بعد با پاسهای بلند و دقیق که ژاوی استاد اینجور پاسهاست حمله کنن.

بازی هوایی برای بارسا وقت تلف کردنه. خیلی احتمالش کمه جواب بده. حتما دلیلش رو می دونید.

عقب کشیدن عمدی هم که اصلا تو کار بارسا نیست. حتی اجباریش هم پیش نمیاد, چون هیچ تیمی نمیتونه بارسارو تحت فشار قرار بده.

فقط باید امیدوار باشیم با قدرت تهاجمیش گل بزنه.

momkhbpsp
07-05-2009, 12:12
بارسلونی ها شما با این برد مسخره هنوز هم قبول ندارید که شانسی اومدید بالا.
اون مسی هم نه برای منچستر برای تیم خودتون هم هیچی نیست.
تیمی که شانسی بیاد فینال دیگه وضعش معلومه.

رم که سهل اگر همون نیو کمپ هم باشه شما بازنده هستین.

اومدی دست پیش رو گرفتی پس نیوفتی
شما اگه خیلی ادعاتون میشه خودتون بارسا رو ببرید تو فینال
معلومه خیلی از بارسا میترسید

منچستری ها باید خواب قهرمانی این فصل رو ببینن

momkhbpsp
07-05-2009, 12:17
سلام دوستان عزیز

تبریک ویژه به همه طرفداران :31:
حق بارسلونا در جمع دو بازی بدون شک پیروزی بود.

منم تبریک میگم بهتون
آقا نبودی این همکارت دیشب چه جار و جنجالی اینجا به پا کرده بود همه پستهامون رو پاک کردن رفت

aref_907
07-05-2009, 12:20
باید بگم شانس با شما بود نه افکار گوئاردیولا.

در فینال ملاقاتتان خواهیم کرد.

MAN UTD VS BARCELONA

nw_nk
07-05-2009, 12:25
باید بگم شانس با شما بود نه افکار گوئاردیولا.

در فینال ملاقاتتان خواهیم کرد.

MAN UTD VS BARCELONA

باز خوبه شما میگید شانس. نه خریدن داور.

خود شما به عنوان هوادار منچستر مورد خاصی در بازی چلسی ندیدید؟ احیانا دفاعی؟ تجمعی؟

بردیا
07-05-2009, 12:31

خود شما به عنوان هوادار منچستر مورد خاصی در بازی چلسی ندیدید؟ احیانا دفاعی؟ تجمعی؟

من نمیدونم شما کدوم وری هستید؟
فکر کنم باد هر طرفی باشه شما هم همون ورید
جزو هوادارای بایرن که هستید،طرفدار بارسلونا هم که هستید
فکر کنم منچستر ببره طرفدار اونا هم میشید

بارسلونا فقط با کمک داور رفت فینال
همین و بس

گواردیولا توی بازی رفت با بایرن که تیمش تازه 0-2 هم جلو بودش و یه پنالتی به نفعشون گرفته نشد خودشو پاره کرد تا از زمین اخراجش کردن.
حالا میخوام ببینم چه اساسی داشت اگه تیمش حذف میشد وحداقل 4تا پنالتی هم به نفعش گرفته نمیشد.

hamijoon
07-05-2009, 12:34
فينال بازيه قشنگي ميشه اما من با رويارويي تيمها كاري ندارم فقط........

Cristiano Ronaldo

VS

Lionel Messi

M.etallic.A
07-05-2009, 12:35
بارسلونی ها شما با این برد مسخره هنوز هم قبول ندارید که شانسی اومدید بالا.
اون مسی هم نه برای منچستر برای تیم خودتون هم هیچی نیست.
تیمی که شانسی بیاد فینال دیگه وضعش معلومه.

رم که سهل اگر همون نیو کمپ هم باشه شما بازنده هستین.

منچستر اگه ده نفر دفاع نکنه شکست بدی رو از بارسلونا میخوره مطمئن باش.

nw_nk
07-05-2009, 12:36
من نمیدونم شما کدوم وری هستید؟
فکر کنم باد هر طرفی باشه شما هم همون ورید
جزو هوادارای بایرن که هستید،طرفدار بارسلونا هم که هستید
فکر کنم منچستر ببره طرفدار اونا هم میشید
...

درکش اونقدرها سخت نیست. خودتون جواب دادید. طرفدار بارسا و بایرن هستم. البته شدت بایرنش کمه. از کودکی طرفدار بایرن بودم و اینم باقیمونده همونه.

اماستیاف
07-05-2009, 12:48

من نمیدونم شما چرا از دفاع کردن چلسی ناراحتید !
هر تیمی که مهاجم های شما رو مهار کنه و نذاره گل بزنن ضد فوتبال بازی میکنه و تیم کثیفیه ؟
و اینکه تیمی مرتب پاسهای کوتاه بده و توپ رو وسط زمین در اختیار داشته باشه داره فوتبال تماشاگر پسند بازی میکنه.
مسی بازیکن خوبیه .خوب چند نفر لازمه تا مهارش کنن .این که دلیل ضد فوتبال نیست.
شما به یک حریف مثل رئال احتیاج دارید که بازیکناش بیان بقل والدز بشینن و مسی و آنری برن فوتبال رو به جلو ارائه کنن !

اینی که یک داور بازی رو قضاوت نمیکنه و میخواد خودش نتیجه یک بازی رو تعیین کنه ،این ضد فوتباله !!!!

vahid_civil
07-05-2009, 12:51
آخ که من چه حالی میکنم طرفدارای تیمای دیگه که یکی یکی حذف شدند دارن میان گریه میکنن !
بردیا جان با تمام احترامی که برات قائلم میخای بگی لابد حق بارسا نبوده بایرن رو برده دیگه ؟
آخه شما دیگه چی میگین ؟5 تا خوردین !
===
دیگه کم مونده رئالی ها بیان رجز بخونن !
===

لینک دانلود گل اینیستا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aref_907
07-05-2009, 12:56
منچستر اگه ده نفر دفاع نکنه شکست بدی رو از بارسلونا میخوره مطمئن باش.

دوست عزیز منچستر با هر تیمی و هر موقعیتی یه رفتار نشون میده.
هیچ کس جز فرگوسن نمیتونه تیمشو پیش بینی کنه.
وقتی یک مربی خودش رویارویی با بارسلون رو دوست داره داره یعنی اعتماد به نفس و اطمینان کامل از تیمش.
درسته من حرفتو قبول دارم منچستر باید خوب دفاع کنه.ولی نباید ضد حمله منچستر رو دست کم بگیرید.

بردیا
07-05-2009, 12:59
بردیا جان با تمام احترامی که برات قائلم میخای بگی لابد حق بارسا نبوده بایرن رو برده دیگه ؟
توی اون بازی بایرن4تا بازیکن اصلیشو نداشت
بایرن هم بر خلاف بارسا ذخیره های میلیونی نداره که بخواد جای بازیکنای اصلی رو باشون پر بکنه.
ولی بازی برگشت که 2تا ازون4تا برگشتن دیدیم که تیمتون چطوری زمین گیر شده بود و فقط از شانس 1شوت تو چارچوب داشتن که همون رفت توی گل.تازه پویول هم اخراج نشد به خاطر خطای وحشیانش روی ریبری و پنالتی هم گرفته نشد(لابد میخوای بگی ما احتیاجی به بازی کردن نداشتیم چون صعودمون قطعی بود).نمیگم اگه بازی برگشت همه چی طبق انتظار من پیش میرفت بایرن صعود میکرد ولی اگه تیمش هر2بازی کامل بود بارسا برای صعود کارش خیلی سخت بود
فکر هم میکنم درباره بازی با چلسی اصلا حرفی نزنی چون خودت دیدی 4تا پنالتی چه جوری گرفته نشد

بابا حتی ایرلندیا جلوی ایران توی تهران 4تا بازیکن مامور مهار علی کریمی کردن اونوقت شما میگی برای مسی نباید مراقب گذاشت؟

hamijoon
07-05-2009, 13:00
آخ گفتي ضد حمله ياده گل آخر منچستر به آرسنال افتادم به اون ميگن ضد حمله در عرض 2 ثانيه كريس رسيد به محوطه جريمه ...

خيلي دوست دارم بدونم كدوم از مدافع هاي بارسا ميخوان كريس و مهار كنن

nw_nk
07-05-2009, 13:00
هر تیمی که مهاجم های شما رو مهار کنه و نذاره گل بزنن ضد فوتبال بازی میکنه و تیم کثیفیه ؟
و اینکه تیمی مرتب پاسهای کوتاه بده و توپ رو وسط زمین در اختیار داشته باشه داره فوتبال تماشاگر پسند بازی میکنه.
شما به یک حریف مثل رئال احتیاج دارید که بازیکناش بیان بقل والدز بشینن و مسی و آنری برن فوتبال رو به جلو ارائه کنن !
اینی که یک داور بازی رو قضاوت نمیکنه و میخواد خودش نتیجه یک بازی رو تعیین کنه ،این ضد فوتباله !!!!

پست منو نقل قول کردید. در حالیکه من در صحبت هام حرفی از ضد فوتبال یا تیم کثیف نزدم. چیزی که همه دیدیم دفاع 10 نفره چلسی در بعضی صحنه ها بود. نمی دونم چرا بعضی ها خود بازی رو گذاشتن کنار و صحبت داور رو پیش میکشن. حتی اگر در اون خطاها ظلمی به چلسی شده, خوب که چی؟ موضوع تازه ایه؟ بهتر نبود چلسی با توان خودش سعی می کرد کارو تموم کنه تا چشم داشتن به پنالتی؟

گفتید مهار. نحوه مهار رو هم ذکر کنید بد نیست. جایگیری 8 9 بازیکن بصورت دفاع دو لایه تکنیک جدید, مبتکرانه و هیجان آوری نیست که ازش به نیکی یاد بشه.

p30 vahid
07-05-2009, 13:02
آخ که من چه حالی میکنم طرفدارای تیمای دیگه که یکی یکی حذف شدند دارن میان گریه میکنن !
آخه شما دیگه چی میگین ؟5 تا خوردین !
===
دیگه کم مونده رئالی ها بیان رجز بخونن !
===

لینک دانلود گل اینیستا :

موافقم باهات به طور خیلی خفن

nw_nk
07-05-2009, 13:06
...

اینکار قبلا در شرایطی که بارسا حال و روز خوبی هم نداشته انجام شده.

M.etallic.A
07-05-2009, 13:33

ببین دفاع تا دفاع... یه وقتی تیم دفاع میکنه در کنارش حفظ توپ هم داره و حمله هم میکنه و بازی رو تو میانه میدان به جریان میندازه. اما یه وقتی یه تیمی اصلا توپو نمیخواد فقط پشت محوطه جریمه جمع شدن و عین گلادیاتورها از دروازه شون دفاع میکنن.... این مدل دومی حالا اگه اواخر بازی باشه توجیه داره به هر حال واسه حفظ نتیجه س اما 90 دقیقه اینجوری بازی کنی خیلی دیگه ضدفوتباله.

MoJtaBa.R
07-05-2009, 14:43
/مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
هيدينك: بايد عصبانيتم فروكش كند تا ببينم چه اتفاقي افتاد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم چلسي گفت: بسيار عصباني هستم و اين بايد فروكش كند تا در آرامش ببينم چه اتفاقي افتاد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يوفا، گاس هيدينك اظهار داشت: ناراحتي من حدي ندارد. از نتيجه به دست آمده بسيار ناراحتم چرا كه بازي خوبي ارائه كرديم و از لحاظ تاكتيكي در سطح بالايي بوديم. اما نتوانستيم از اين برتري به طور مطلوب بهره گيريم.
اين مربي هلندي كه در بازي برگشت ليگ قهرمانان ميزبان بارسلونا اسپانيا بود، افزود: بسيار عصباني و ناراحت هستم. اين عصبانيت بايد فروكش كند تا در آرامش ببينم چه اتفاقي افتاد. بايد از موقعيت هاي خود استفاده مي كرديم تا در پايان به مشكل برنخوريم.
هيدينك عنوان كرد: خيلي زيبا بود كه مانند فصل قبل، چلسي به بازي نهايي جام مي رسيد؛ اما بايد ناراحت ناكامي برابر بارسلونا باشيم.
سرمربي هلندي چلسي درباره اشتباهات داوري، اظهار داشت: پسران من احساس ناعدالتي مي‌كنند چرا كه در اين ديدار، 3 پنالتي مشخص وجود داشت. در دو صحنه، بازيكنان بارسلونا توپ را در آسمان با دست زدند. با آنها همراهم چرا كه فقط يك شك وجود نداشت؛‌ چندين مورد بود.
تيم چلسي چهارشنبه شب در پي تساوي يك بر يك در بازي برگشت، به سبب تساوي بدون گل ديدار رفت، از صعود به ديدار نهايي جام باز ماند.

ADEL_r
07-05-2009, 14:44
از دوستان عزیز تقاضا دارم از کل کل با طرفداران تیم رقیب پرهیز کرده و این تاپیک رو که در مورد داوری بازی گذشت هست ؛ مطالعه کنند .

MoJtaBa.R
07-05-2009, 14:45
مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا/
بارسلونا در دقايق پاياني مجوز صعود گرفت
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بارسلونا با بخت فراوان و اشتباهات داوري، از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان گذر كرد و به بازي نهايي رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم كه چهارشنبه شب در ورزشگاه لبريز از تماشاگر استامفورد بريج لندن، ميهمان چلسي بود، بازي را در حالي شروع كرد كه پس از تساوي بدون گل هفته قبل، نسبت به ميزبان از بخت صعود كمتري برخوردار بود.
درخشش تيم چلسي كه برنامه كاملي براي مهار حركات هجومي بازيكناني چون مسي، اتوئو و اينيستا داشت، اين نويد را داد كه ميزبان به هدفي كه براي صعود دارد برسد.
وقتي در دقيقه 9 مايكل اسين، بازيكن غنايي با شوتي محكم دروازه والدس، سنگربان بارسا را گشود و تيم اسپانيايي در غياب تيه ري هانري و پويول، بازي رو به جلوي هميشگي خود را ارائه نكرد، اميد به موفقيت و صعود افزايش يافت.
وقتي چلسي پس از هدر دادن چند موقعيت گل، قادر به گلزني بيشتر نشد و بازي با برتري يك بر صفر به دقايق پاياني رسيد، بارسلونا در دقيقه 92 از سوي اينيستا توانست دروازه حريف را باز كرده و خود را از خطر حذف رهايي بخشيده و بليط سفر به بازي نهايي در رم برابر منچستر يونايتد را به دست گيرد.
بارسلونا كه در دقيقه 66 اريك ابيدال را به علت اخراج از دست داده بود، به علت گل زده در خانه حريف مجوز صعود گرفت و چلسي كه بازيكنانش به نحوه قضاوت هنينگ، داور نروژي به خاطر عدم اعلام دو صحنه پنالتي اعتراض داشتند، با جام وداع كردند.
ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد ماه و در ورزشگاه المپيك رم انجام خواهد گرفت

MoJtaBa.R
07-05-2009, 14:47
گوارديولا: ممكن بود كه آن صحنه‌ها پنالتي باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بارسلونا اسپانيا گفت: صحنه هاي پنالتي را نديدم؛ اما ممكن است كه آنها پنالتي بوده باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پپ گوارديولا اظهار داشت: خواهان برد بوديم. انتظار داشتم كه چلسي در اين ديدار براي حمله به زمين بيايد؛ اما با دفاعي چند لايه وارد شدند كه كار را براي ما بسيار دشوار مي كرد.
وي ادامه داد: بازي در چنين سطحي و مقابل چلسي بسيار دشوار بود. آنها به طور كامل دفاع مي كردند و خيلي سريع به ضد حمله رو مي آوردند. خيلي خوشحالم كه آندرس اينيستا توانست با حركتي كه در پايان بازي كرد، بارسلونا را بالا بكشد.
گوارديولا عنوان كرد:‌ حالا بايد در بازي نهايي مقابل منچستر يونايتد قرار بگيريم كه تيمي خارق العاده است و مربي بسيار بزرگي دارد. براي اين بازي دانيل آلوز و ابيدال را به علت محروميت در اختيار نداريم كه اين كار را دشوار مي كند. در عوض، پويول را در اختيار خواهيم داشت و با مجموعه بازيكناني كه در داريم، بايستي آماده اين ديدار شويم.
پپ گوارديولا درباره اشتباهات داوري خاطر نشان ساخت: درك مي كنم كه چلسي از داوري نا اميد باشد. من صحنه هاي پنالتي را نديدم؛ اما ممكن است كه آنها پنالتي بوده باشند.
تيم بارسلونا چهارشنبه شب در ورزشگاه استامفورد بريج لندن به تساوي يك بر يك برابر چلسي رسيد تا در پي تساوي بدون گل خانگي، حريف منچستر يونايتد در بازي نهايي ليگ قهرمانان در تاريخ 6 خرداد در رم شود.

MoJtaBa.R
07-05-2009, 14:49
پيكه برخورد توپ با دستش را تاييد كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال بارسلونا عنوان كرد كه توپ با دستش برخورد داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از بي بي سي، ديدار تيم‌هاي فوتبال بارسلونا و چلسي كه شب گذشته در ورزشگاه استامفورد بريج لندن برگزار شد، با صحنه هاي مشكوكي همراه بود.
در يكي از اين موقعيت‌ها، توپ با دست پيكه، مدافع بارسا، در محوطه جريمه برخورد داشت. وي كه بايد 27 مي ماه و در ورزشگاه رم ايتاليا برابر منچستر يونايتد برگزار كننده ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا باشد، وجود چنين برخوردي را تاييد كرد.
پيكه اظهار داشت: "توپ دست مرا لمس كرد. البته داور تصميم گرفت كه اين پنالتي نيست و همه بايد به تصميات وي احترام بگذاريم. "
بارسلونا كه در دقيقه 66 اريك ابيدال را به علت اخراج از دست داده بود، به علت گل زده در خانه حريف مجوز صعود گرفت و چلسي كه بازيكنانش به نحوه قضاوت هنينگ، داور نروژي به خاطر عدم اعلام دو صحنه پنالتي اعتراض داشتند، با جام وداع كردند. ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد ماه و در ورزشگاه المپيك رم انجام خواهد گرفت.

EASPORTS-FIFA
07-05-2009, 14:56
فينال بازيه قشنگي ميشه اما من با رويارويي تيمها كاري ندارم فقط........

Cristiano Ronaldo

VS

Lionel Messiدر این که مسی بهتر هستش که شکی نیست.فقط شما اینطور که میگی نشون میدی طرفدار بازیکنی نه خود تیم

nw_nk
07-05-2009, 15:08
خوبه که یه بازی بیشتر نمونده و با شکست منچستر کار تموم میشه.

وگرنه این بساط رو بعد از هر بازی داشتیم. اینو با شانس زد, اونو با داوری اون یکی رو با ناداوری.

هیچ کس این وسط حاضر نیست باختشو قبول کنه.

khashi87
07-05-2009, 15:11
سلام به همه تبريك ميگم اين برد رو شبي كه گفتم سه جام يه نفر گفت مگه فيلم هنديه اما بارسا در اين فصل سه جام به دست مياره با هنري بي هنري ...با مسي يا بي مسي در هر صورت ركوردي خواهيم زد كه فقط از يه تيمه كاتالاني بر مي ياد.

r4pbr4p
07-05-2009, 15:59
آخ گفتي ضد حمله ياده گل آخر منچستر به آرسنال افتادم به اون ميگن ضد حمله در عرض 2 ثانيه كريس رسيد به محوطه جريمه ...

یه جوری میگی دوست دارم بدونم انگار بارسا تا حالا با نمیدونم شاختار دونتسک یا تیم های در این حد بازی کرده

چلسی و بایرن هم تیم های کمی نیستن و مهاجمای بدی ندارن!

my life is barca
07-05-2009, 16:34
ای داداش که هی داری تو تاپیکتون میگی بارسا با ناداوری صعود کرد بهت بگم که کثیف ترین و متعفن ترین فوتبال دنیارو چلسی بازی میکنه----همیشه ضد فوتباله آگه یادتون نرفته باشه فکر کنم دو فصل پیش بود که مورینیو باز هم کثیف بودن باشگاه چلسی رو ثابت کرد و زمینو شخم زد تا بارسا رو از کار بندازه اما.....
تازه مطمئن باش حالا حالاها باید دنبال بارسا بدوید----شما تازه به زور پول یه بنده خدایی تازه تو این چند سال شدید جزو 4 تیم انگلیس که اصلا چلسی تیمی در حد تیم بارسلونا ب هم نیست که داری اظهار نظر میکنی----بارسا هر چی باشه تو هیچ بازیی کثیف بازی نمیکنه----البته از کشف سیستم جدید هیدینک تشکر میکنیم که این سیستمو میتونه به رئال هم هدیه کنه(سیستم9-1-0) ---چلسی در حد لیگ اروپا نیست قبول کن-----امیدوارم بتونید تو جام یوفا برید و قهرمان بشید---گریه هم میتونه آدمو خالی کنه پس شروع کن

ارمغان جنون
07-05-2009, 16:43
ای داداش که هی داری تو تاپیکتون میگی بارسا با ناداوری صعود کرد بهت بگم که کثیف ترین و متعفن ترین فوتبال دنیارو چلسی بازی میکنه----همیشه ضد فوتباله آگه یادتون نرفته باشه فکر کنم دو فصل پیش بود که مورینیو باز هم کثیف بودن باشگاه چلسی رو ثابت کرد و زمینو شخم زد تا بارسا رو از کار بندازه اما.....
تازه مطمئن باش حالا حالاها باید دنبال بارسا بدوید----شما تازه به زور پول یه بنده خدایی تازه تو این چند سال شدید جزو 4 تیم انگلیس که اصلا چلسی تیمی در حد تیم بارسلونا ب هم نیست که داری اظهار نظر میکنی----بارسا هر چی باشه تو هیچ بازیی کثیف بازی نمیکنه----البته از کشف سیستم جدید هیدینک تشکر میکنیم که این سیستمو میتونه به رئال هم هدیه کنه(سیستم9-1-0) ---چلسی در حد لیگ اروپا نیست قبول کن-----امیدوارم بتونید تو جام یوفا برید و قهرمان بشید---گریه هم میتونه آدمو خالی کنه پس شروع کن

تایید میشه.
صعودتونو تبریک میگم.

khashi87
07-05-2009, 16:45
فكر كنم puyol از پس اون بچه قشنگ كه هيچي به تنهايي خجالت كل مهاجمهاي تاريخ منچستر هم درد تازه به poyul نميرسه cacers بازيكن كمي نيست.

Behroooz
07-05-2009, 19:15
وقتی دقیقه 93 گل رو زدند قلبم داشت از هیجان وامیساد

فینال حق بارسا بود
چلسی همش ضد فوتبال بازی میکنه

my life is barca
07-05-2009, 20:31
چلسی اتوبوس جلو دروازه پارک کرده بود----همونطور که گفتم چلسی در حدی نیست که خودشو با بزرگان اروپا مقایسه کنه
تازه سه چهار ساله به زور پول اومده بگه مثلا ما هم هستیم ولی بهتر پیشنهاد که در حد چلسی هم هست جام یوفا است ما هم برای چلسی دعا میکنیم تا حداقل یه جام تو اروپا بگیرن

my life is barca
07-05-2009, 20:38
هواداران چلسی خوشحال باشن چون تو جام یوفا ابر قدرتهایی مثل بارسا نیستن ومیتونن به نایب قهرمانی امیدوار باشن---خیلی ضایست که هی میان اروپا اوت میشن ---حرف آخر :بابا" چلسی مال اینحرفها نیستی---دلم میسوزه براتون حق دارید ناراحت بشید هی بزور ضد فوتبال میاید بالا ولی بارسا نمیزاره برید بالاتر البته جزو 4 تیم بودن هم میدونم که برای شما صفایی داره که با دنیا عوض نمیکنین

C. Breezy
07-05-2009, 21:06
واقعا سبک بازی چلسی خیلی مزخرفه ... هیچ وقت از این تیم خوشم نمی اومده ... دقیقه 93 که بارسا گل زد از خوشحالی بالش رو کوبوندم تو کله خودم :27:

nw_nk
07-05-2009, 22:19
باز هم تبریک به طرفداران بارسا و کسانی که از بازیش لذت می برن.

... دقیقه 93 که بارسا گل زد از خوشحالی بالش رو کوبوندم تو کله خودم :27:

اوف. من هم مثل یکی دیگه از دوستان وقتی گل زدن داد زدم. ولی باید اعتراف کنم حرکت شما خفن تره.

MoJtaBa.R
07-05-2009, 22:36
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

اینیستا، گلی بسیار دیر هنگام را به ثمر رساند تا بارسا که چلسی را در گل های خارج از خانه در استمفوردبریج شکست داده بود، به فینال لیگ قهرمانان اروپا بفرستد. آبی و اناری ها پس از به دست آوردن گل پیروزی که برایش عطش داشتند، در بازی که با اخراج آبیدال همراه بود، به سراغ منچستر یونایتد می روند.

اینیستا، درست همانند خوزه ماریا که 17 سال پیش مقابل کایزرسلاترن گلزنی کرده بود، در دقایق پایانی و در حالی که به حذف بسیار نزدیک شده بودند، گلزنی کرد تا بارسا و هوادارانش را که به استمفورد بریج آمده بودند، به اوج شادی بفرستد. قبل از آن مایکل اسین، برتری را از آن چلسی کرده بود، اما بر خلاف سال گذشته در الدترافورد، آبی و اناری ها این بار موفق به گلزنی شدند.

از آنجا که تیم گاس هیدینگ تاکتیک خاصی را مقابل تیم پپ گورادیولا پیشه کرده بود، آبی و اناری ها در اکثر دقایق بازی برگشت در لندن، نمی توانستد راهی به دروه سیستم دفاعی چلسی پیدا کنند. در دقیقه 66، هنگامی که آبیدال به خطا کردن بر روی نیکولاس انلکا محکوم شد، به توضیحات او پاسخی داده نشد و آبیدال با دریافت کارت قرمز، اخراج شد. اما گویی که قرار بود اتفاقات غیر منتظره ای رخ بدهد، اینیستا پایانی ارزشمند را در هفته ای رقم زد که با دگرگونی در تاریخ آغاز شده بود و این دگرگونی سالها پا بر چا خواهد ماند.

boy iran
07-05-2009, 22:41
سلام به همه عزيزان بارسائي

از صميم قلب تبريك ميگم باور نميكنيد ديشب داشتم سكته ميكردم از خوشحالي عجب بازي شد

MoJtaBa.R
07-05-2009, 22:42
برا کل کل و بحث : ميتونين به پروفايل همديگر برين و نظم تاپيکها رو بر هم نزنين

nw_nk
07-05-2009, 23:20
به همه طرفدارهای بارسلولنا از همین الان تسلیت باخت رو جلوی منچستر (((بهترین تیم دنیا))) میدم
منچستر چلسی نیست که بیاد شانسی ببرینش منچستر راحت با اختلاف 3 4 گل بارسا رو میبریم

جوری صحبت می کنید انگار قبلا با هم بازی نکردن. منچستر پارسال که در اوج بود هم نتونست براحتی از سد بارسا که اون زمان بهم ریخته بود بگذره. منچستر تقریبا همین شیوه چلسی رو پیش گرفته بود و کل بازی رو تحت فشار بود. در زمین خودش.

در ضمن از رجزخوانی لذت می برید؟ چرا صبر نمی کنید تا بازی انجام بشه بعد نظر بدید. البته با روند فعلی بعیده منچستری ها هم در صورت شکست باختشونو قبول کنند. طرفداران رئال و بایرن و چلسی که نتونستن.

واقعا به نظرتون بازيتون قشنگ بود ؟ پس بازي قشنگ نديدين

6 خرداد ميبينيد از طرف شياطين سرخ

حداقل بارسا سعی کرد قشنگ باشه. واقعا ندیدید که چه تیمی سعی در بستن و خراب کردن بازی داشت؟ اگر از بازی زیبا لذت می برید که باید کاملا حق رو بارسا بدید. هم در رفت و هم در برگشت چلسی دفاعی و بسته اون هم فجیع بازی کرد.

اگر واقعا کسی منچستری باشه فکر نکنم بتونه سبک بازی بارسا رو نادیده بگیره. هر چی باشه منچستر هم در اکثر بازی هاسعی در ارائه همچین بازی داره.

سلام به همه عزيزان بارسائي

از صميم قلب تبريك ميگم باور نميكنيد ديشب داشتم سكته ميكردم از خوشحالي عجب بازي شد

سلام محمد جون. بعد از گل, چهره کسانی که بیش از 180 دقیقه بسته و دفاعی بازی کرده بودن تا نتیجه بگیرن دیدنی بود.

boy iran
07-05-2009, 23:20
بارسای ده نفره هم كابوسی برای استمفورد بریج بود !

فوتبال زیبا ، فوتبال زشت را كنار زد

آنتی فوتبال نامیست كه از هفته گذشته بر فوتبال بسته و ترسوی آبی ها گذاشته شده بود ، اما با اینهمه هیدینك و بالاك با درس گرفتن از سرنوشت شوم رئال ( و بسیاری دیگر ) چاره ای جز عقب نشینی نمی دیدند .

فوتبال زیبا ، فوتبال زشت را كنار زد

آنتی فوتبال نامیست كه از هفته گذشته بر فوتبال بسته و ترسوی آبی ها گذاشته شده بود ، اما با اینهمه هیدینك و بالاك با درس گرفتن از سرنوشت شوم رئال ( و بسیاری دیگر ) چاره ای جز عقب نشینی نمی دیدند .

آنها در زمین خود نیز از بارسای خسته از ال كلاسیكو - كه شاید انگیزه های خود را با برد افسانه ای بر رئال در برنابئو جا گذاشته بود - تا مرز درماندگی می ترسیدند و به جای فكر كردن به گلزنی برای سوت پایان لحظه شماری می كردند . البته حق هم داشتند چون اگر كمی هوس ارایهی فوتبال به روشی كه با آن 7 گل به لیورپول زدند ( كه خودش رئال را پنج تایی كرده بود ! ) به سرشان می زد شاید به لیست بلند و بالای تیمهای نامدار و آبرومندی می پیوستند كه امسال گرفتار اشتهای جنون آمیز هیولای آبی و اناری شده اند ، لیست چپاول شدگان ؛ والنسیا : 0-4 ، اتلتیكو مادرید : 1-6 ، دپورتیوو لاكرونیا : 0-5 ، ---- : 2-5 ، ،سهویا : 0-4 بایرن : 0-4 و البته كهكشانی ها : 2-6 ! .

چلسی در زمین خود هم وحشت زده اما حساب شده دفاع می كرد ، چرا كه بالاخره آنها هم آبرو دارند !. اما در سویی دیگر تیمی كه دو مدافع اصلی خود در قلب دفاع و مهاجم موثرش ( كه در راه رسیدن به عنوان گلزن ترین مهاجم تاریخ لیگ قهرمانان است ) را در اختیار نداشت ده نفره هم دست از تلاش بر نداشت و از رویا و در واقع حقش برای قهرمانی قاره سبز پا پس نكشید و در تنها شوت به چارچوب ، پتر چك ( كه از قهرمانان لندنی ها در بازی رفت بود ) را مقهور قدرت خود كرد تا باز هم چلسی با دلارهای نفتی اش در آرزوی تنها یك قهرمانی در اروپا باقی بماند .

چلسی كه در ضد حملات نیز عاجز و بی برنامه بود بیشتر چشم به پنالتی گرفتن داشت تا بردن شرافتمندانه بازی . بارسای ده نفره هنوز هم در سودای گل بود و چلسی در سودای پنالتی و از آن بالاتر پایان یافتن كابوس نیمه پایانی ! ، آنها حتی لیاقت استفاده از فرصتها در ضد حمله را نیز نداشتند .

این داستان تا واپسین ثانیه ها نیز ادامه داشت و می رفت كه در پایان بیش از 120 دقیقه تلاش جانانه سربازان كاتالونیا حیثیت فوتبال با كنار رفتن تیمی جنگنده و روان كه همگام با معیارهای بازی جوانمردانه تنها برای بردن به میدان می رود لكه دار گردد .

به هر روی ، توصیه های الكس فرگوسن به لندنی ها نیز كارگر نیفتاد و تجربیات آن مربی 63 ساله و دنیا دیده ( هیدینك ) نیز همآورد شور و امید كاپیتان افسانه ای كاتالانها در تیم رویایی دیروز و سرمربی تیم طلایی امروز ( پپ ) نشد تا پیش بینی سایت گل این بار درست از آب در آید !

اینك باید چشم انتظار تاكتیكهای یك مربی سرد و گرم چشیده دیگر ( سر الكس فرگوسن) باشیم و ببینیم كه برای مصیبتی كه در راه است چه تدابیری خواهد اندیشید . آنها می دانند كه بر مصدومیت ماركز ، محرومیت آلوز و آبیدال نیز افزوده شده و تركیب بارسا در خط دفاعی زیر و رو خواهد شد . اما چندان شگفت انگیز نخواهد بود اگر با این وجود هم در فینال تیمی را ببینیم كه در برابر غولهای كاتالان به همان نیمهی زمین خودش بسنده كند و صرفا به دنبال نتیجه باشد . می توان با تمام وجود آرزو كرد كه منچستری كه پارسال تنها با یك گل از رسیدن ریكارد و شاگردان شایسته اش به فینال جلوگیری كرد در نبرد 27 می در الیمپیك رم به لیست چپاول شدگان هیولا بپیوندد .

ششمین حضور بارسا در فینال اروپا بوی سومین قهرمانی را می دهد و آغوش افتخار به روی مردان گواردیولا گشوده تر از همیشه است

boy iran
07-05-2009, 23:22
زيدان:

رئال بايد فلسفه بارسا را دنبال كند

هيچ تيمي با تيم كنوني گوارديولا برابري نمي‌كند
هافبك سابق رئال مادريد بر اين باور است كه رئالي‌ها بايد براي موفقيت فلسفه رقيب ديرينه خود را دنبال كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زين‌الدين زيدان اعتقاد دارد كه باشگاه رئال مادريد بايد به جاي خريد بازيكنان خارجي به فكر پرورش استعدادهاي جوان خود باشد.
زيدان در گفت‌وگو با Canal Plus اظهار داشت: «رئال مادريد بايد تفكر جذب بازيكنان خارجي را كنار گذاشته و بارسا و فرهنگ فوتبال و سيستم جوان گرايي اين تيم را الگوي خود قرار دهد. آنها بازيكناني همچون ژاوي، آندراس اينيستا و ليونل مسي را كه به هيچ وجه حتي در بازي‌هاي ويديويي هم قابل مهار نيستند، در اختيار دارند.»
زيدان همچنين گفت: «حتي رئال مادريد دوره موسوم به كهكشاني‌ها، هم نمي‌تواند با سطح بازي تيم گوارديولا و بازيكنانش برابري كند. مادريدي‌ها بايد با يك تركيب هماهنگ هويت خود را بازيافته و هرچه سريع‌تر اين كار را انجام دهند. در بارسا بچه‌ها از هر سن و سالي فلسفه و ذهنيت فوتبالي مشتركي را كه در تيم اصلي بارسلونا هم ديده مي‌شود را به اشتراك مي‌گذارند.»
زيدان 36 ساله پيرامون ديدار اخير بارسلونا و رئال مادريد كه با پيروزي شش بر دو بارسا همراه شد، گفت: «آنري، مسي و ژاوي هر سه در اين ديدار خارق العاده بودند.»
زيدان در ادامه به زبان طنز گفت: « رئالي‌ها خوش اقبال بودند كه مسي در اوج آمادگي نبود وگرنه خودش به تنهايي سه، چهار گل ديگر به ثمر مي‌رساند.»

boy iran
07-05-2009, 23:39
بامزه بود :27:

Chelsea Hill

FLV Low Quality ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] itag&itag=5&ip=72.47.224.23&signature=B8F2380520A85AFCB38390F08392544842335101 .560B9106FA4E0CC386947458D08DB438D0AF81FF&sver=3&expire=1241738991&key=yt1&ipbits=0&id=894ce20b1d661f14)
3gp Mobile Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] itag&itag=17&ip=72.47.224.23&signature=84BC8D0C4EDB8AADEC80E6A7D9865EF43C7C2CA5 .0B5BC017DEFD140DA41E47A8D10168C77F5C9C8C&sver=3&expire=1241738991&key=yt1&ipbits=0&id=894ce20b1d661f14)
MP4 High Quality ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] itag&itag=18&ip=72.47.224.23&signature=2A0B829AFD8FF14ABA998FE4ADE7A08111BBB11E .A8D418DBD5161E660346CB8A9076E00C5124454E&sver=3&expire=1241738992&key=yt1&ipbits=0&id=894ce20b1d661f14)

MoJtaBa.R
07-05-2009, 23:42
انگاري داشت مرغ ميگرفت

MoJtaBa.R
07-05-2009, 23:46

MoJtaBa.R
07-05-2009, 23:51

signinfo
07-05-2009, 23:56
واقعا به نظرتون بازيتون قشنگ بود ؟ پس بازي قشنگ نديدين

6 خرداد ميبينيد از طرف شياطين سرخ

باز شما دست به دامن تیم های دیگه شدید؟ :20:
بابا تموم شد...چلسی حذف شد... یه ورزشگاه ساکت شد( اینجاشو خیلی دوست داشتم!! )...به نظر منم تنفرتون رو جمع کنید و مال سال بعد رو هم بهش اظافه کنید چون بازم حذف می شید! ایشالا توسط بارسا که لذتشم بیشتر باشه :31:
حالا هم دست به دامن منچستر نشید... باز اگه منچستر قهرمان شه، اندازه بارسا لیاقت داشته که تا فینال اومده...چلسی چی؟ نگید داور که از دیشب همین یه حرف رو زدید! مگه کشکه که داور رو خریدن و این حرفا؟ دیگه گذشت اون زمان... به هر حال هرچی که بود حذف شدید و تموم شد رفت پی کارش :46: سال بعد دعا کنید تیمتون واقعا فوتبال بازی کنه!
خدا رو شکر که 2 تیم شایسته اومدن بالا و راه برای مفت خور ها بسته شد :20: به امید یک فینال رویایی بین 2 تیم برتر دنیا :10:

p30 vahid
07-05-2009, 23:57
انگاري داشت مرغ ميگرفت

عجب حالی داد

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::2 6::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

MoJtaBa.R
07-05-2009, 23:58

MoJtaBa.R
08-05-2009, 00:03

MoJtaBa.R
08-05-2009, 00:05

MoJtaBa.R
08-05-2009, 00:06

MoJtaBa.R
08-05-2009, 00:08
ولي چقدر تاسف باره که آدم دست به دامان تيماي ديگه بشه ؟؟

نتونستين مياين اينجا ميگين ايشا... منچستر ميزنتون !!!!!!!

MoJtaBa.R
08-05-2009, 00:09

استيل کاناوارو رو داري : انگاري يه فانتوم داره از بغلش راه ميره

vahid_civil
08-05-2009, 00:17
پاداش 30ميليون يورويي براي آبي - اناري ها

پاداشي 30 ميليون يورويي در انتظار آبي - اناري هاست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكنان بارسلونا در صورت قهرماني در سه رقابت لاليگا، كوپا دل ري و همچنين ليگ قهرمانان اروپا روي هم رفته 30 ميليون يورو پاداش دريافت خواهند كرد.

اين نخستين خبر خوش براي آبي - اناري ها پس از راهيابي شان به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل جاري است.شاگردان پپ گوآرديولا در صورت پيروزي بر منچستريونايتد در فينال 15 ميليون يورو پاداش خواهند گرفت. اين ديدار 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم انجام خواهد شد.

پيش از آن آبي - اناري ها دو فينال ديگر را در برنامه خواهند داشت. قهرماني در لاليگا كه شايد يكشنبه هفته آينده براي اين تيم رقم بخورد، 10 و قهرماني در جام حذفي اسپانيا كه چهارشنبه آينده فينال آن برابر آتلتيك بيلبائو خواهد بود، 5 ميليون يورو پاداش براي تيم به همراه خواهد داشت.

nw_nk
08-05-2009, 03:36
به نقل از سایت گل.

تعقیب هیجانی داور توسط بالاک وقتی که چلسی در مقابل بارسا متلاشی شد.

nw_nk
08-05-2009, 03:41
به نقل از سایت گل.

یوفا (UEFA) تئوری های چلسی رو یک مشت اراجیف (A Load Of Cr*p) نامید.

Stream
08-05-2009, 09:09
سلام

هایلایت های بازی بارسلونا چلسی با حجم 100 مگابایت:

amir2011
08-05-2009, 11:06
خوشبختانه با صعود بارسا به فینال چه موج شادی در جامعه شکل گرفته...
انگار همه یه جورایی خوشحالن...

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:00
خوشبختانه با صعود بارسا به فینال چه موج شادی در جامعه شکل گرفته...

البته خيليا هم ... شدن از اين صعود

تازه فهميدم که به جز رئاليها خيليا آرزوي حذفمون رو داشتن ولي ...

نوش جان

s-b
08-05-2009, 12:26
بچه ها ریالی ها دست به دامن منچستر شدند نمیدونند که اونا هم میبازند از بارسا
viva barca

s-b
08-05-2009, 12:31
جالبه هرکی تیمش از بارسا میبازه میاد اینجا دری وری میگه جوابشون را ندید جوابشون را بارسا در زمین میده شما فقط رویه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

اماستیاف
08-05-2009, 12:46
وقتي چلسي قرباني مي‌شود
سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال
خبرگزاري فارس: سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال در بازي با چلسي و بارسلونا تعجب آور شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، با توجه به اينكه چلسي تا دقايق پاياني بازي از بخت صعود برخوردار بود، نمي شود از اينكه فدراسيون فوتبال اسپانيا كسر بودجه يوفا را جبران كرده يا اينكه مغز ميشل پلاتيني از افكار ضد انگليسي در فوتبال پر است نوشت اما اشتباهات تام هنينگ اورا، داور نروژي اين ديدار تا حدي واضح و مشكوك بود كه حتي متعصب ترين هواداران بارسلونا نيز بر اين نكته صحه مي گذارند كه چلسي مستحق حذف از ليگ قهرمانان اروپا نبود.
بي رحمي فوتبال هم حدي دارد و گاهي خارج از فضاي بي روح فوتبال اين خود ما هستيم كه حساب و كتاب هاي فوتبال را به دلايلي كه تاريخ بر آن قضاوت خواهد كرد تغيير مي دهيم.
فوتبالدوستان و البته فوتبال شناسان به خوبي به ياد مي آورند زماني را كه اسپانيا برابر در جام جهاني 2002 چگونه قرباني مافياي شرط‌بندي كره جنوبي و تركيه شد و شايد حالا حساب اسپانيا يا فيفا صاف شده باشد.
اينكه مردم دنيا حوصله تماشاي بازي تكراري منچستر يونايتد و چلسي را نداشته اند دليل نمي شود تا ناپاكي هاي بازي اخير دو تيم بارسلونا و چلسي را توجيه كرده يا ناديده بگيريم.
چلسي برابر تيمي هنرنمايي مي كرد و مهاجماني را مهار كرده بود كه در 34 بازي لاليگا 100 گل به ثمر رسانده بودند و كارشناسان دنيا به وضوح اروپايي نبودن سطح بازيكنان پپ گواردولا را تماشا كردند.
منطق حكم مي كند براي دو تيمي كه راهي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده اند احترام يكساني قايل باشيم اما حتي اگر بارسلونا قهرمان اروپا شود هيچ فوتبال شناسي منكر حقانيت مردان هيدينك براي حضور در ديدار نهايي نمي شود.
دو روز از بازي سياه استمفوردبريج مي گذرد. حال آنكه سايت رسمي يوفا حتي يك خبر هم از اين بازي منتشر نكرده و در سكوتي ناراحت كننده فرو رفته است.
خبر محروميت داور از سوي يوفا در بخش خبري سايت فيفا تاييد شده اما خود اروپا هنوز اين خبر را رسمي نمي داند.
يوفا در بازي بزرگ سال تنها به يك گزارش بازي نصفه صفحه اي بسنده كرده است حال آنكه براي بازي منچستر يونايتد و آرسنال حداقل 30 خبر مجزا از سايت يوفا منتشر شد.
نامه هاي ميشل پلاتيني هرگز به انگليسي ترجمه نمي شود و مقامات يوفا به نوعي انگليسي زدايي در سازمان خود عادت كرده اند اينكه چرا حتما بايد يك نماينده از كشوري غير انگليسي راهي ديدار نهايي مي شد روشن نيست و شايد تمام اين قضاوت ها توهم نويسنده گاردين و حاصل تعصب ملي او باشد.
گفتني است تام هنينگ اورا، داور نروژي ديدار چلسي و بارسا طبق نوشته رسانه هاي اروپايي 5 پنالتي را براي چلسي نگرفت.

MoJtaBa.R
08-05-2009, 12:52
وقتي چلسي قرباني مي‌شود
خبرگزاري فارس: سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال در بازي با چلسي و بارسلونا تعجب آور شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، با توجه به اينكه چلسي تا دقايق پاياني بازي از بخت صعود برخوردار بود، نمي شود از اينكه فدراسيون فوتبال اسپانيا كسر بودجه يوفا را جبران كرده يا اينكه مغز ميشل پلاتيني از افكار ضد انگليسي در فوتبال پر است نوشت اما اشتباهات تام هنينگ اورا، داور نروژي اين ديدار تا حدي واضح و مشكوك بود كه حتي متعصب ترين هواداران بارسلونا نيز بر اين نكته صحه مي گذارند كه چلسي مستحق حذف از ليگ قهرمانان اروپا نبود.
بي رحمي فوتبال هم حدي دارد و گاهي خارج از فضاي بي روح فوتبال اين خود ما هستيم كه حساب و كتاب هاي فوتبال را به دلايلي كه تاريخ بر آن قضاوت خواهد كرد تغيير مي دهيم.
فوتبالدوستان و البته فوتبال شناسان به خوبي به ياد مي آورند زماني را كه اسپانيا برابر در جام جهاني 2002 چگونه قرباني مافياي شرط‌بندي كره جنوبي و تركيه شد و شايد حالا حساب اسپانيا يا فيفا صاف شده باشد.
اينكه مردم دنيا حوصله تماشاي بازي تكراري منچستر يونايتد و چلسي را نداشته اند دليل نمي شود تا ناپاكي هاي بازي اخير دو تيم بارسلونا و چلسي را توجيه كرده يا ناديده بگيريم.
چلسي برابر تيمي هنرنمايي مي كرد و مهاجماني را مهار كرده بود كه در 34 بازي لاليگا 100 گل به ثمر رسانده بودند و كارشناسان دنيا به وضوح اروپايي نبودن سطح بازيكنان پپ گواردولا را تماشا كردند.
منطق حكم مي كند براي دو تيمي كه راهي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده اند احترام يكساني قايل باشيم اما حتي اگر بارسلونا قهرمان اروپا شود هيچ فوتبال شناسي منكر حقانيت مردان هيدينك براي حضور در ديدار نهايي نمي شود.
دو روز از بازي سياه استمفوردبريج مي گذرد. حال آنكه سايت رسمي يوفا حتي يك خبر هم از اين بازي منتشر نكرده و در سكوتي ناراحت كننده فرو رفته است.
خبر محروميت داور از سوي يوفا در بخش خبري سايت فيفا تاييد شده اما خود اروپا هنوز اين خبر را رسمي نمي داند.
يوفا در بازي بزرگ سال تنها به يك گزارش بازي نصفه صفحه اي بسنده كرده است حال آنكه براي بازي منچستر يونايتد و آرسنال حداقل 30 خبر مجزا از سايت يوفا منتشر شد.
نامه هاي ميشل پلاتيني هرگز به انگليسي ترجمه نمي شود و مقامات يوفا به نوعي انگليسي زدايي در سازمان خود عادت كرده اند اينكه چرا حتما بايد يك نماينده از كشوري غير انگليسي راهي ديدار نهايي مي شد روشن نيست و شايد تمام اين قضاوت ها توهم نويسنده گاردين و حاصل تعصب ملي او باشد.
گفتني است تام هنينگ اورا، داور نروژي ديدار چلسي و بارسا طبق نوشته رسانه هاي اروپايي 5 پنالتي را براي چلسي نگرفت.

آفرين :13:

اينم شيوه ي جديديه برا ادامه دادن اينکه چلسي قرباني شده ! :2:

با همه ي اين حرفا بارسا رفت فينال : حالا چه پاستوريزه چه هموژنيزه

نظم تاپيک رو بر هم نزنيد با اين تنشها

MoJtaBa.R
08-05-2009, 13:00
به جان عادل اين خبر تکراري بودا

..

فهميديم قرباني شديد

ADEL_r
08-05-2009, 13:02
به جان عادل اين خبر تکراري بودا

..

فهميديم قرباني شديد

نوبت شما هم میرسه عزیز دل برادر :40:

nw_nk
08-05-2009, 13:04
شش (و همه) خبر امروز سایت گل در رابطه با فهرمانان, بدون گزینش.

Friday, 8 May 2009

مسی: بارسا و منچستر بهترین تیم های جهان هستند.

چلسی آماده فروش دروگبا شد. ظاهرا در اثر حرکتش جلوی بارسا.

گزارش پیش بینی مانندی که یوفا در سایتش قبل از بازی منتشر کرده شکی شده برای هوادارن چلسی. در این گزارش نتیجه بازی تساوی پیش بینی شده بوده و اخطاری های چلسی هم تا حدودی درست پیش بینی شدن. هر چند در موارد دیگر مثل اخراجی پیش بینی کاملا غلط و عکس در اومده.

سرجیو راموس: اعتقاد داره که رئال می تونست از چلسی یاد بگیره.

مدافع چلسی Jose Bosingwa از دزد نامیدن داور اظهار پشیمانی کرد.

اینییستا: هر عضو بارسا به چلسی گل زد. به عبارتی دیگه گل حاصل تلاش همه بچه ها بود.

MoJtaBa.R
08-05-2009, 13:07
نوبت شما هم میرسه عزیز دل برادر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

شايد : ولي اين شتريه که در خونه ي همه ميخوابه

romantic
08-05-2009, 13:53
دوستانی که مدام در مورد این بازی و نقش داوری در صعود بارسا حرف میزنن یه کم واقع بین باشن.

من ازتون میپرسم اگر تو بازی رفت " بالاک " که یه کارت زرد داشت و در اوایل نیمه دوم با یه ضربه تو صورت اینیستا از ورود این فوق ستاره به داخل جریمه جلوگیری کرد اخراج میشد( توجه کنید که " بالاک " تا دقیقه 75 حدود 12 کیلومتر دوید ) و اگر پنالتی دقیقه 70 روی آنری اعلام میشد چه اتفاقی در همون بازی برای چلسی میفتاد.
یادمه بعد از بازی رفت وقتی در مورد این دو صحنه به یکی از دوستام که طرفدار چلسی بود گفتم در جواب بهم با یه لبخند گفت اشتباهات داوری جزیی از فوتباله و یکی دیگه از دوستام که طرفدار منچستر بود گفت طبیعیه که این اتفاقات در زمین بارسلونا براش بیفته. فوتبال همینه!!!!
در بازی رفت و برگشت هر وقت مسی یا اینیستا رو با خطا میزدن طرفدارای چلسی احساس خوشحالی میکردن. ( البته جالب اینجاست که اکثرشون طرفدارای چلسی نبودن و از تیمهای مختلف انگلیسی بودن ) آخه یکی نیست ازشون بپرسه اگر این بازیکنها مصدوم بشن اون وقت دیگه از فوتبال چی میمونه حتما " میشل اسین "

متاسفانه باید بگم در این چند ساله یه تب فوتبال انگلیسی در ایران شایع شده که مروج اصلی اون هم عادل فردوسی پور بوده. این تیمها تمام فوتبالشون رو بر اساس بازیهای رفت و برگشت و گل زدن احتمالی در زمین حریف تنظیم میکنن. ابزار اصلیشون هم قدرت بدنی و بازی خشن هست. اگر هم نگاهی به آمار داشته باشین میبینید این تیمها در مقابل تیمی مثل بارسا اگر اولین بازی در زمین خودشون باشه چندان موفق نیستن. واقعا طرفدارای این تیمها باید از خودشون بپرسن که این چه فوتبالیه که توش بازیکن خلاقی مثل لمپارد و بالاک که استاد بازی سازی هستن باید فقط در نقش بازی خراب کن ظاهر بشن. یا بازیکنی مثل آنلکا بیشتر از تمام عمر فوتبالش تو محوطه جریمه خودی بود.

اگر واقعا طرفدار چنین بازی هستید پس حتما از قهرمانی " یونان " تو جام ملتها خیلی خوشحال شدید.

در پایان هم بگم این که بارسا خوب بازی میکنه و میبره خیلی از کسانی رو که ادعا میکنن بهترین تیمها هستن اما فقط میخوان به هر قیمتی ببرن رو عصبانی کرده اما همه میدونیم بارسا خیلی بیشتر از ایناست.

Viva Barca

vahid_civil
08-05-2009, 14:06
دوستانی که مدام در مورد این بازی و نقش داوری در صعود بارسا حرف میزنن یه کم واقع بین باشن.

من ازتون میپرسم اگر تو بازی رفت " بالاک " که یه کارت زرد داشت و در اوایل نیمه دوم با یه ضربه تو صورت اینیستا از ورود این فوق ستاره به داخل جریمه جلوگیری کرد اخراج میشد( توجه کنید که " بالاک " تا دقیقه 75 حدود 12 کیلومتر دوید ) و اگر پنالتی دقیقه 70 روی آنری اعلام میشد چه اتفاقی در همون بازی برای چلسی میفتاد.
یادمه بعد از بازی برگشت وقتی در مورد این دو صحنه به یکی از دوستام که طرفدار چلسی بود گفتم در جواب بهم با یه لبخند گفت اشتباهات داوری جزیی از فوتباله و یکی دیگه از دوستام که طرفدار منچستر بود گفت طبیعیه که این اتفاقات در زمین بارسلونا براش بیفته. فوتبال همینه!!!!
در بازی رفت و برگشت هر وقت مسی یا اینیستا رو با خطا میزدن طرفدارای چلسی احساس خوشحالی میکردن. ( البته جالب اینجاست که اکثرشون طرفدارای چلسی نبودن و از تیمهای مختلف انگلیسی بودن ) آخه یکی نیست ازشون بپرسه اگر این بازیکنها مصدوم بشن اون وقت دیگه از فوتبال چی میمونه حتما " میشل اسین "

متاسفانه باید بگم در این چند ساله یه تب فوتبال انگلیسی در ایران شایع شده که مروج اصلی اون هم عادل فردوسی پور بوده. این تیمها تمام فوتبالشون رو بر اساس بازیهای رفت و برگشت و گل زدن احتمالی در زمین حریف تنظیم میکنن. ابزار اصلیشون هم قدرت بدنی و بازی خشن هست. اگر هم نگاهی به آمار داشته باشین میبینید این تیمها در مقابل تیمی مثل بارسا اگر اولین بازی در زمین خودشون باشه چندان موفق نیستن. واقعا طرفدارای این تیمها باید از خودشون بپرسن که این چه فوتبالیه که توش بازیکن خلاقی مثل لمپارد و بالاک که استاد بازی سازی هستن باید فقط در نقش بازی خراب کن ظاهر بشن. یا بازیکنی مثل آنلکا بیشتر از تمام عمر فوتبالش تو محوطه جریمه خودی بود.

اگر واقعا طرفدار چنین بازی هستید پس حتما از قهرمانی " یونان " تو جام ملتها خیلی خوشحال شدید.

در پایان هم بگم این که بارسا خوب بازی میکنه و میبره خیلی از کسانی رو که ادعا میکنن بهترین تیمها هستن اما فقط میخوان به هر قیمتی ببرن رو عصبانی کرده اما همه میدونیم بارسا خیلی بیشتر از ایناست.

Viva Barca

ایول.
===========

اینیستا: «من قلب و روحم را در آن شوت گذاشتم.»

منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: احسان مهرابی / FCBarcelona.ir

آندرس اینیستا قهرمان بارسا در استامفورد بریج بود و گل پیروزی بخش بارسا را در وقت های تلف شده مقابل چلسی به ثمر رساند و باعث شد که بارسا به فینال لیگ قهرمانان راه پیدا کند.

اینیستا بعد از بازی گفت: «من قلبم و عشقم را در آن شوت گذاشتم و توپ در تنها جای ممکن، یعنی گوشه دروازه رفت.» او ادامه داد: «لحظه ای که گل را به ثمر رساندم نمی دانم در ذهنم چه گذشت، فقط فهمیدم که ما به فینال راه پیدا کردیم. ما شایسته برد بودیم، نه فقط در این بازی، ما در همه بازی ها شایسته برد بودیم. همه می دانند که ما در تمام بازی های این فصل، تمام تلاشمان را کردیم.»

اینیستا در خصوص آن لحظات گفت: «شما نمی توانی در مورد آن لحظات فکر کنی، آن روز، شاد ترین روز زندگیم بود. واقعا یک حس باور نکردنی بود. ما با آن گل، شروع بازی و اخراج آبیدال را فراموش کردیم.» او در مورد واکنش حریف گفت: «آنها متحیر شده بودند. چلسی پنج سال متوالی است که در مرحله نیمه نهایی حضور پیدا می کند.»

ساموئل اتوو

ما این شانس را داریم که این فصل، هر سه جام را از آن خود کنیم. ما شایسته برد بودیم. در تمرینات همیشه با هم همراه بودیم و همه چیز را به خوبی انجام می دادیم. تنها کاری که ما الان می توانیم انجام دهیم، رویاپردازی برای قهرمانی است و این شگفت انگیز است. پپ بهترین است.

بویان کرکیچ

ما پایان این داستان را به خوبی می دانستیم. ما چیزی را بدست آوردیم که شایسته اش بودیم. ما برای این نتیجه، سختی های زیادی کشیدیم و با این نتیجه، انصاف و عدالت رعایت شد. ما پنج روز رویایی را پشت سر گذاشتیم و از آن لذت بردیم. ما باید مطمئن می شدیم که فصل را به خوبی به پایان می رسانیم. من امروز فقط می خواهم لذت ببرم. ما در تجربه فراموش نشدنی قرار داریم.

جرارد پیکه

این لحظات غیر قابل وصف هستند. ما باید به سختی تلاش می کردیم تا روی دروازه چلسی موقعیت خلق کنیم. آنها بعد از به ثمر رساندن گل، با تعداد زیادی بازیکن دفاع می کردند. نام آندرس در تاریخ جاودانه شد. من در لحظات پایانی بازی، در خط حمله بازی می کردم. لحظات دیوانه کننده ای بود. ما باید برای گلزنی، هر کاری می کردیم.

لیونل مسی

گلی که آنها به ثمر رساندند، کار را برای ما سخت کرد. خوشحالی باور نکردنی، تنها لذتی بود که هواداران به دست آوردند. همه چیز در دستان ماست. اتفاقات زیادی قرار است بیفتد. ما زمانی برای فکر کردن نداریم. در رختکن، ما جشن گرفتیم و همه در آن خوشحال بودند. ما تا دقایق پایانی بازی، باور و ایمانمان را حفظ کردیم.

دنی آلوز

امروز، فوتبال بر قدرت پیروز شد. آنها تیم قدرتمندی بودند ولی ما با کیفیت فوتبالمان آنها را شکست دادیم. شانس های زندگی را نباید از دست داد. باید سخت تلاش کرد تا پیروز شد. ما از راهی که می رویم خشنود هستیم.

پنجشنبه استراحت

جوزپ گواردیولا، تمرینات روز پنجشنبه را تعطیل کرد و به تمامی بازیکنان استراحت داد. تیم روز جمعه، از ساعت 20:30 تمریناتش را از سر می گیرد. اتوو نیز قبل از تمرین در کنفرانس خبری شرکت می کند. ساموئل اتوو و خوزه مانوئل پینتو، که به طور تصادفی انتخاب شده بودند، بعد از بازی، در تست دوپینگ شرکت کردند.

romantic
08-05-2009, 14:10
وقتي چلسي قرباني مي‌شود

خیلی دلم میخواد یه بار تیمتون جلوی یه تیم مثل چلسی که فقط دفاع میکنه قرار بگیره تا ببینم چه احساسی دارین.
البته شما انگلیسیا هیچ وقت این اتفاق براتون نمیفته چون خودتون اینکاره اید. مگر اینکه بخورید به همدیگه . مثل اون سالی که چلسی مورینیو خورد به لیورپول و حذف شد و بعدش همه از بازی چرک لیورپول میگفتین

vahid_civil
08-05-2009, 15:11
ستایش باکرو از گل اینیستا

بازیکنی که در سال 1992 با بارسلونا قهرمان اروپا شد گل اینیستا مقابل چلسی را ستوده است.

سایت گل: آندرس اینیستا با شوتی دیدنی در لحظات پایانی دیدار با چلسی، بارسلونا را به فینال لیگ قهرمانان رساند. او توپ را از لیونل مسی گرفت و در قوس محوطه جریمه با یک شوت سرضرب کات‌دار با بیرون پای راست توپ را به کنج دروازه پتر چک رساند. خوسه ماریا باکرو که در فصل 92-1991 با بارسلونا قهرمان اروپا شده، در آن رقابت‌ها یک گل حیاتی در خانه کایزرسلاترن زد.

او از ضربه اینیستا تمجید کرده و گفته این یکی از مهم‌ترین گل‌های تاریخ بارسا بود: «گل اینیستا در شرایطی حتی دشوارتر از گل من به ثمر رسید. چلسی بسیار سرسختانه دفاع می‌کرد و بارسلونا زمان چندانی نداشت. بارسا شایسته این نتیجه بود. چلسی از نظر عددی برتری داشت اما تصمیم گرفت عقب بماند و دست از بازی بردارد. امروز فوتبال پیروز شد.» این هافبک تهاجمی سابق به بازی فینال 27 می مقابل منچستریونایتد می‌اندیشد: «دیدار زیبایی مقابل مدافع عنوان قهرمانی خواهد بود.»

vahid_civil
08-05-2009, 15:13
پیروزی فوتبال خوب مقابل قدرت

ستاره برزیلی بارسلونا معتقد است که بارسلونا شایسته پیروزی مقابل چلسی بوده تا به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برسد، چرا که فوتبال بهتری را به نمایش گذاشت.

سایت گل: دانیل آلوس معتقد است که خط حمله بارسا در نهایت توانست مقابل چلسی به نتیجه مطلوب دست یافته و راه صعود به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را هموار کند. ستاره برزیلی تحت تاثیر تاکتیک های آبی پوشان در دیدار چهارشنبه شب قرار نگرفته است و معتقد است که پیروزی آبی اناری پوشان به لطف گل زده در خانه حریف بسیار خوب بوده است.

مایکل اسین در دقایق ابتدایی دیدار ورزشگاه استمفورد بریج، گل برتری تیم میزبان را به ثمررسید ولی بارسلونا مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت و پس از اخراج اریک آبیدال و در ثانیه های پایانی دیدار، این اینیستا بود که گل تساوی بارسا را به ثمررساند.

آلوس در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا، در رابطه با این دیدار گفت:« چهارشنبه شب فوتبال زیبا مقابل قدرت به برتری رسید. چلسی تیم قدرتمندی بود ولی ما آنها را با عنایت به کیفیت بالای فوتبالمان شکست دادیم و هرگز تصور شکست در ذهن ما نمی گنجد.» بارسلونا اکنون در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضر است و این در حالی است که می باید هفته آینده دیداری را در قالب رقابتهای جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) برگزار کند و در حال حاضر نیز با 7 امتیاز برتری نسبت به رئال در صدر جدول لالیگا قرار دارد.

آلوس در ادامه صحبتهایش گفت:« نباید فرصتهایی که در زندگی خلق می شود را از دست داد. ما می بایست نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا بتوانیم به قهرمانی های متعددی برسیم. از شیوه پیش رفتن همه چیز بسیار راضی هستیم.»

vahid_civil
08-05-2009, 15:15
کرویف:بهای سنگین محافظه‌کاری چلسی

استاد هلندی بازی جنجالی بارسلونا مقابل چلسی را تحلیل کرده است.

سایت گل: یوهان کرویف بر این باور است که بارسلونا باشگاه سابق او لیاقت کسب بلیت رم برای حضور در فینال لیگ قهرمانان را داشت. او می‌گوید بارسلونا بهترین بازی خود را در استمفورد بریج انجام نداد.

او دو داور بازی‌های رفت و برگشت را هم زیر سوال برداه و گفته چلسی تنها باید تقصیر را به گردن خود بیندازد: «به عنوان مربی تمایل داریم درباره داوران صحبت نکنیم و وقتی هم این کار را انجام می‌دهیم نباید برای هدفی خاص باشد. اما حالا به عنوان یک تماشاگر می‌توانم بگویم که به دلایل متفاوت، دو داور دیدارهای رفت و برگشت دو نفر از بدترین داوران اروپا بودند. هنینگ اوربو در استمفورد بریج همان قدر بد بود که ولفگانگ اشتارک در نوکمپ. داور نروژی اریک آبیدال را بی‌دلیل اخراج کرد، پنالتی پیکه را ندید و چند پنالتی مشکوک دیگر را هم نادیده گرفت. روشن است برای دیدارهای نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان با این هیجان و شور نباید این دو داور را انتخاب می‌کردند. آنها بد بودند.»

کرویف همچنین گفته گاس هیدینک چاره‌ای جز تکرار رویکرد بازی رفت و انجام بازی دفاعی نداشت، هر چند که در نهایت این به زیان چلسی تمام شد: «هیدینک کسی نیست که این سبک را دوست داشته باشد اما می‌دانست مقابل تیم بارسلونایی که از نظر فنی سرتر است این تنها گزینه ممکن است. این استراتژی را در نوکمپ برگزید و آن را در خانه تکرار کرد، اما این محافظه‌کاری بیش از حد چلسی را کشت. بله، آنها موقعیت‌های بیشتری نسبت به بارسا داشتند اما حتی زمانی که بارسا ده نفره شد هم به بازی تدافعی ادامه دادند. آنها دیدیه دروگبا را از زمین بیرون آوردند چون فکر می‌کردند بازی تمام شده، و خطر دیگری وجود ندارد. اما اشتباه می‌کردند. اگر به تمام 180 دقیقه نگاه کنید می‌بینید که تیمی که به رم خواهد رفت تنها تیمی بود که سعی کرد فوتبال بازی کند و آن قدر خوب بود که این فرصت را بیابد.»

vahid_civil
08-05-2009, 15:19
لاپورتا:
عدالت باعث راهيابي ما به فينال شد
فينال بارسلونا ـ منچستر يونايتد رويايي است

رئيس باشگاه بارسلونا بر اين باور است که عدالت باعث راهيابي اين تيم به فينال ليگ قهرمانان اروپا شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، خوان لاپورتا پس از تساوي يک-يک بارسلونا برابر چلسي که به راهيابي آبي و اناري پوشان به فينال ليگ قهرمانان اروپا منجر شد، نسبت به اين مساله ابراز خوشحالي کرده و تيمش را شايسته حضور در رم دانست.

لاپورتا گفت: «گل ديرهنگام ما اقبال همراه با عدالت بود. فوتبال به دنبال زيبايي است و ما بالاترين سطح آن را ارائه مي دهيم. در هر دو ديدار رفت و برگشت به دنبال پيروزي بوديم و حضور ما در فينال عادلانه است.

وي افزود: «ويکتور والدس هم با واکنش هاي سرنوشت ساز خود کمک بسياري براي رسيدن تيم به فينال رم کرد، اما همه بازيکنان ما شور و احساس را در سبک بازي خود به کار مي گيرند.»

رئيس باشگاه بارسلونا با اشاره به شيوه بازي تدافعي چلسي در پايان خاطرنشان کرد: «اکنون فينال رويايي بارسلونا ـ منچستر يونايتد از راه رسيده است. راهيابي ما به فينال براي فوتبال جهان خوب است چرا که در غيراين صورت، به نظر مي رسيد تنها يک راه براي پيروزي در فوتبال وجود دارد.»

nw_nk
08-05-2009, 15:24
به نقل از سایت گل.

UEFA To Decide Manchester United's Appeal Against Darren Fletcher's Red Card On Monday

یوفا از جانب منچستر در مورد کارت قرمز Darren Fletcher اعتراض دریافت کرده و دوشنبه تصمیم میگیره که کارت رو لغو کنه یا نه.

C. Breezy
08-05-2009, 16:27
با فلچر یا بدون فلچر بارسا از منچستر شکیت میخوره.شماها هم زیاد از برد مقابل چلسی شاد نباشید چون منچستر با چلسی خیلی فرق داره

این که خیلی خوبه ... حالم از بازی چلسی بهم خورد تمام بازیکناش تو دفاع بودن ... تو بازی با منچشتر بازی پر گل میشه و این خیلی خوبه :10:

amir2011
08-05-2009, 17:05
نمیشه بارسا هم یه جورایی برای دنی آلوز فرجام خواهی کنه خداییش حیفه فینال نباشه...

momkhbpsp
08-05-2009, 17:07
اینش خوبه ولی برای منچستر خوبه نه برای بارسا!!!!!!!!!!!!!!!
چون تو خط دفاعی و دروازبان منچستر از بارسا خیلی بهتر و توخط حمله هم اگه بازیکنهای منچستر اماده باشن هیچ تیمی مقابل منچستر نمیتونه گل نخوره

البته با اون بازی که والدز کرد مقابل چلسی من که خیلی بهش امیدوار شدم

EASPORTS-FIFA
08-05-2009, 17:32
گلی که اسین زد فن در سار هم نمیتونست بگیره

C. Breezy
08-05-2009, 17:35
قبول کنید که محاجم های چلسی خیلی بد بازی میکردن. 2 3 تا موقعت رو به جایی شوت میزدن که والدز ایستاده بود. والدز استاد سوتی دادن و گل قشنگ خوردنه مانن گل اسین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون گل essien که کاملا شانسی بود ، چجوری یه بازیکن میاد می زنه زیر توپ و اینجوری گل میشه ؟ اگه یه سانت بالاتر بود با برخورد به دیرک بر می گشت و اگه چند سانت هم پایین تر بود والدز می گرفت ، اونوقت این چنین شوتی رو شما می گی هاف بک چلسی با مهارت خودش زده ؟
بازیکن های بارسا هم خوب کار نمی کردند ... آلوز حد اقل 5 سانتر رو فرستاد تو تماشاگرا ، پیکه 3 تا فرصت شوت زنی پشت محوطه داشت منتها چون مهاجم نبود شوت نکرد ، اینیستا هم فرصت شوت زنی داشت ولی سانتر می کرد وسط اون همه مدافع چلسی و مشخص بود خطری واسه حریف نداشت .
اگر هم بخوایم دروازه بان ها رو مقایسه کنیم خودت می فهمی که بارسلونا کلا یه شوت داخل چارچوب داشت اونم چک گل خورد ، خوب این یعنی چک خیلی دروازه بان بی خودیه ؟؟ حرف شما اشتباه است ... کریستیانو رونالدو هم من در بیشتر بازی های منچستر می بینم که تک روی می کنه و با بازی نمایشی توپ رو از دست می ده ... من که می گم مسی خیلی تو بازی از رونالدو بهتره .

Behroooz
08-05-2009, 18:26
از انجا که منچستر با سیستم 1 10 بازی نمیکنه
بازی فینال بسیار جذاب خواهد شد

ولی برنده ما هستیم

WaTeRsTyLeR
08-05-2009, 20:04

ولی برنده ما هستیم

مثل اینکه فراموش کردی پارسالو؟کلا هیچکس نمیتونه با تاکتیکه غیر دفاعی جلو بارسا دوام بیاره.

Nasser_ZRE
08-05-2009, 21:41
دوستان فینال چه روزیه؟

nw_nk
08-05-2009, 21:47
1- با فلچر یا بدون فلچر بارسا از منچستر شکیت میخوره.
2- شماها هم زیاد از برد مقابل چلسی شاد نباشید چون منچستر با چلسی خیلی فرق داره

1- فلچر برای من مهم نیست. چون کلیت خبر در مورد بارسا منچستر بود قرار دادم. بخاطر حساسیت های فعلی و اینکه منچستر حریف بارساست خبر رو در این تاپیک قرار دادم.

2- راستش هوادارن هر تیمی قبل از باختشون جلوی بارسا گفتن تیمشون با قبیلی ها فرق داره.

برای این بازی بهتره منتظر بشیم ببینیم منچستر با چه شیوه ای بازی میکنه. الان نمیشه نظر داد.

چون تو خط دفاعی و دروازبان منچستر از بارسا خیلی بهتر و توخط حمله هم اگه بازیکنهای منچستر اماده باشن هیچ تیمی مقابل منچستر نمیتونه گل نخوره

پارسال هم منچستر آماده بود. نتونست در رفت به بارسا گل بزنه. تازه بارسا آشفته بود.

در برگشت هم با شیوه دفاعی یک گل تونست بزنه.

vahid_civil
08-05-2009, 21:48
6 خرداد . ورزشگاه رم

wildhunter
08-05-2009, 21:58
با بردن فینال ثابت میکنیم که ما در جال حاظر بهترین تیم هستیم

فعلا که ما یهترین تیم جهان هستیم و شما نمیتونید ما رو شکست بدید زیاد خودتون رو امیدوار نکنید

nw_nk
08-05-2009, 22:32
1- به نظر من مسی بیشتر کارای نمایشی انجام میده حداقل رونالد اگر کارای نمایشی انجام میده گل هم میزنه 2- ولی مسی تو بازی با چلسی تو زمین گم بود و هیچ کار خاصی نکرد
بازیکن شما نتونستن به دروازه چلسی برسن که بخوان کار خاصی انجام بدن با نه ولی بازیکنهای چلسی تک به تک رو خراب کردن و خیلی بد شوت میزدن
شوت اینستا هم شانسی بود واگه یه کم اونورتر بود به تیرک میخورد
من گفتم که فندرسار از والدز خیلی قوی تره و هنوز گلهای بسیار بدی که والدز میخورد رو کسی یادش نرفته

1- من طرفدار مسی نیستم ولی به نظرم بیشتر موثر بازی میکنه تا نمایشی. بازیش زیبایی حرکات نرم رونالدینهو رو نداره اما حرکات ریز و تکنیکیش وحشتناکه.

2- در بازی با چلسی هم هر بدی در بازی بازیکنان بارسا دیدید از دفاع متراکم چلسی بود.

همون صحنه گل بارسا, تا مسی صاحب توپ شد 3 4 نفر رفتن طرفش که مشخص بود وظیفه شون چیه. همین باعث شد طرف راست کمی خلوت بشه و اینییستا شوتشو رو بزنه. همین خطر فوق العاده بارسا رو نشون میده. فقط در یک صحنه تراکم دفاع چلسی کم شد (فقط 3 مدافع در محوطه جلوی اینییستا) که منجر به گل بارسا شد.

vahid_civil
09-05-2009, 00:39
در بازی بارسلونا-چلسی تبانی ای نبود!

منبع: Goal.com

مترجم: رامین باشی زاده

داور بازی بارسلونا و چلسی بد قضاوت کرد، اما مرموز نبود. و این امر این واقعیت را که هیدینک، با توجه به جام جهانی 2002، همواره خود را مورد تهاجم می داند پنهان می کند.

هیدینک در 23 جون 2002: "وقتی مردم می گویند تمام این ماجرا مشکوک بود، من بیشتر عصبانی می شوم"...

"ایتالیا و اسپانیا باید به خودشان و کمبودهایشان نگاه کنند، نه اشتباهات داور"
"بسیار راحت است که داور و کمک داور را مقصر بدانیم. البته که آنها اشتباه می کنند، اما مربیان اشتباه می کنند، بازیکنان اشتباه می کنند و مطبوعات هم اشتباه می کنند. آنها به نفع شما یا علیه شما موضع می گیرند"
اگر هنوز متوجه نشده اید، این صحبت های پرخاشگرایانه مربی کره ی جنوبی، گاس هیدینک، در پاسخ به شایعات مربوط به تبانی برای پیروزی تیمش در مقابل اسپانیا، ایتالیا و تا حدی پرتغال در جام جهانی 2002 بود.
جام جهانی 2002 به یک رسوایی فوتبالی تبدیل شد و در واقع اکثریت هواداران در ایتالیا و اسپانیا قانونی بودن این مسابقات را به رسمیت نشناختند. ایتالیا 5 گل سالم در 3 بازی به ثمر رسانده بود که به دلیل آفسایدهایی که رخ نداد به رسمیت شناخته نشدند و در پایان در دور دوم حذفی توسط کره ی هیدینک با گل طلایی حذف شد. در طول آن بازی داور اکوادوری، بایرون مورنو، یک پنلتی بحث برانگیز برای کره اعلام کرد، در تصمیمی سختگیرانه توتی را به دلیل تمارض اخراج کرد و گل طلایی دامیانو تومازی را مردود اعلام کرد. اسپانیا قربانی بعدی کره جنوبی در یک چهارم نهایی بود، که با به ثمر رساندن دو گل سالم که مردود اعلام شد، در ضربات پنالتی بازی را واگذار کردند.
7 سال به جلو می رویم، 6 می 2009. هیدینگ، مربی موقت چلسی، با گل دقایق پایانی آندرس اینیستا در لندن از حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا باز می ماند.
در مصاحبه پس از بازی هیدینک به پنج پنالتی اشاره می کند که به وسیله داور تام هنینگ اوره بو، اعلام نشد، و تلویحاً در هر دو تلویزیون انگلیسی و اینالیایی اعلام می کند که ممکن است این دسیسه ای از جانب اشخاصی باشد که قدرت را در دست دارند.
مربی هلندی در مصاحبه با Sky Sports گله می کند:"من آنچه که احساس واقعی ما است را بیان نخواهم کرد، اما این واقعاً بی عدالتی بود. این فقط یک تصمیم بحث برانگیز نبود. از آنها که داور را برای این بازی انتخاب کرده اند سوال کنید."
او در صحبت با Sky Italia اضافه می کند:"وقتی تمامی این اتفاقات رخ می دهد، شما به فکر فرو می روید."
من می دانم که به چه چیزی فکر می کنم گاس، این توطئه نیست بلکه دورویی است. نظم و وقاحت رویدادهای جام جهانی 2002 بسیار بیش از آن بود که یک تئوری توطئه را تشکیل دهد، در حالی که هیدینک نسبت به اعتراض های اسپانیایی ها و ایتالیایی ها اظهار بی تفاوتی می کرد. چیزی که دیشب در استمفورد بریج رخ داد تنها یک قضاوت بد بود که به یک میزان به ضرر هر دو تیم بود.
از پنج صحنه ای که چلسی به پنالتی اعتقاد داشت، تنها یکی پنالتی بود، هند واضح پیکه. شاید خطای سد دنی آلوز روی فلورنت مالودا داخل محوطه جریمه بود، اما خطای سد تنها هنگامی پنالتی اعلام می شود که موقعیت جدی باشد اما در این صحنه نبود. همین دلیل برای صحنه ای که قبل از پایان نیمه آبیدال به آرامی پیراهن دیدیه دروگبا را کشید و موجب شد تا او با یک ثانیه تاخیر خود را به زمین بزند، طوری که گویی روی او خطایی انجام شده، صادق است.
در دقیقه ی 56 یحیی توره و دروگبا هر دو با یکدیگر کشتی می گرفتند و حتی اگر برادر کوچکتر کولو توره خطایی مرتکب شده باشد به وضوح بیرون محوطه ی جریمه بوده است. زمانی که دو بازیکن به محوطه ی جریمه رسیدند توره با تکلی سالم توپ را از آن خود کرد. و سرانجام درباره ی صحنه ی اعتراض لحظات پایانی میشائیل بالاک نسبت به اتوئو، شاید دست این بازیکن کامرونی بیش از حد بالا بود، اما این صحنه به وضوح برخورد توپ به دست بود (توپ با قسمت بالایی دست و پشت او برخورد کرد) و همچنین او کاملاً پشت به توپ بود. "قوانین مسابقه" فیفا درباره این مسئله کاملاً واضح است".
این شگفت آور است که چلسی به راحتی اخراج نادرست آبیدال را به دلیل یک "خطای حرفه ای" در دقیقه ی 65 نادیده می گیرد، در صورتی که آنلکا خود زمین خورد. این تصمیم بارسا را وادار کرد تا در 25 دقیقه ی باقی مانده ده نفره با کار خود ادامه دهد. در نتیجه فضا برای ضدحمله ی چلسی باز شد و پس از این اخراج بود که پنالتی پیکه روی دفع توپ رخ داد. همچنین بسیار عجیب است که چگونه چلسی قضاوت ولفگانگ اشتارک را در بازی رفت در کمپ نو نادیده می گیرد. در طول آن بازی اشتارک یک پنالتی واضح را روی هانری اعلام نکرد، به اشتباه میشائیل بالاک را از زمین اخراج نکرد و در تصمیمی سختگیرانه به پویول کارت زرد داد تا بارسا را مجبور کند در بازی برگشت یک مدافع چپ را در پست دفاع وسط، و یک هافبک وسط را در پست دفاع چپ بازی دهد.
در طول دو بازی رفت و برگشت تصمیمات اشتباه داوری همدیگر را خنثی کردند. اگر اینیستا گل دقایق پایانی را نمی زد، این بارسلونا بود که اعتراض می کرد، مثل بازی رفت که این کار را کردند و گواردیولا گفت:"داورها احتیاج دارند نگاهی به خود بیندازند" و اتوئو به طعنه گفت:"شما باید از داور درباره ی نمایش بحث برانگیزش بپرسید".
کارت قرمز آبیدال می توانست بسیاری از تیم های ضعیف تر را نابود کند، اما بارسلونا را نه، تیمی که با وجود یک یار کمتر به تملک توپ ادامه داد. شاید هیدینک در هر دو بازی رفت و برگشت تاکتیک های مناسبی برای مقابله با بارسلونا انتخاب کرده باشد و بدون شک هم چلسی بدشانس بود که پیروز نشد، اما باید این را هم در نظر گرفت که آبی ها تا چه حد در هر دو بازی منفی بودند. این دفاع بتونی آنها بود که بدن هلنیو هررا را در گور به لرزه در می آورد.
زمانی که استرالیا به هدایت هیدینک در دور دوم جام جهانی 2006 به وسیله ی ایتالیا حذف شد این مرد هلندی عنوان کرد:"ما تلاش کردیم به سبک دیگری بازی کنیم، سبکی که برای تماشاگران جذاب تر است. ایتالیایی ها می خواستند دفاعی بازی کنند، آنها عاشق ایجاد یک دیوار در بازی هستند. آنها به بازی زیبا فکر نمی کنند، آنها تنها به نتیجه می اندیشند."
مانند تیم چلسی شما در دو بازی رفت و برگشت مقابل بارسا، منظور شما همین است؟ گاس دیشب تبانی در کار نبود، بلکه به طور قطع میزان زیادی دورویی و تزویر پوچ و بی معنی بود.

nw_nk
09-05-2009, 04:53
آخرین اخبار تا این لحظه به نقل از Goal.com بدون گزینش.

تیری آنری در مسابقه با زمان برای رسیدن به بازی با منچستر.

20 هزار بلیط برای بارسایی ها در فینال.

Manchester United Hitting Form For The Big Games - Alex Ferguson این خبر رو دقیقا متوجه نشدم که فرگوسن منظورش اینه که منچستر آماده فینال هست و کسب چند جام یا اینکه ابراز رضایت کرده از اینکه بازیکنانش دارن حسابی بازی های بزرگی رو به خودشون می بینن.

کاکا ستاره میلان مشتاق دیدن فینال فهرمانان هست.

یوفا هفته آینده تصمیم میگیره که با چلسی چیکار کنه.

هیدینگ: به شخصیت چلسی خدشه ای وارد نشده.

خبر آخر هم در مورد آرسنال بود و ربطی نداشت.

M.etallic.A
09-05-2009, 10:13

100 درصد تایید میشه.

کرویف:بهای سنگین محافظه‌کاری چلسی

استاد هلندی بازی جنجالی بارسلونا مقابل چلسی را تحلیل کرده است.

سایت گل: یوهان کرویف بر این باور است که بارسلونا باشگاه سابق او لیاقت کسب بلیت رم برای حضور در فینال لیگ قهرمانان را داشت. او می‌گوید بارسلونا بهترین بازی خود را در استمفورد بریج انجام نداد.

او دو داور بازی‌های رفت و برگشت را هم زیر سوال برداه و گفته چلسی تنها باید تقصیر را به گردن خود بیندازد: «به عنوان مربی تمایل داریم درباره داوران صحبت نکنیم و وقتی هم این کار را انجام می‌دهیم نباید برای هدفی خاص باشد. اما حالا به عنوان یک تماشاگر می‌توانم بگویم که به دلایل متفاوت، دو داور دیدارهای رفت و برگشت دو نفر از بدترین داوران اروپا بودند. هنینگ اوربو در استمفورد بریج همان قدر بد بود که ولفگانگ اشتارک در نوکمپ. داور نروژی اریک آبیدال را بی‌دلیل اخراج کرد، پنالتی پیکه را ندید و چند پنالتی مشکوک دیگر را هم نادیده گرفت. روشن است برای دیدارهای نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان با این هیجان و شور نباید این دو داور را انتخاب می‌کردند. آنها بد بودند.»

کرویف همچنین گفته گاس هیدینک چاره‌ای جز تکرار رویکرد بازی رفت و انجام بازی دفاعی نداشت، هر چند که در نهایت این به زیان چلسی تمام شد: «هیدینک کسی نیست که این سبک را دوست داشته باشد اما می‌دانست مقابل تیم بارسلونایی که از نظر فنی سرتر است این تنها گزینه ممکن است. این استراتژی را در نوکمپ برگزید و آن را در خانه تکرار کرد، اما این محافظه‌کاری بیش از حد چلسی را کشت. بله، آنها موقعیت‌های بیشتری نسبت به بارسا داشتند اما حتی زمانی که بارسا ده نفره شد هم به بازی تدافعی ادامه دادند. آنها دیدیه دروگبا را از زمین بیرون آوردند چون فکر می‌کردند بازی تمام شده، و خطر دیگری وجود ندارد. اما اشتباه می‌کردند. اگر به تمام 180 دقیقه نگاه کنید می‌بینید که تیمی که به رم خواهد رفت تنها تیمی بود که سعی کرد فوتبال بازی کند و آن قدر خوب بود که این فرصت را بیابد.»

جناب بردیا بفرمایید... دیگه مارو که قبول نداشته باشه یوهان کرویف رو که قبول داری ؟ همون چیزی که منظور من بود رو گفت.

چون تو خط دفاعی و دروازبان منچستر از بارسا خیلی بهتر و توخط حمله هم اگه بازیکنهای منچستر اماده باشن هیچ تیمی مقابل منچستر نمیتونه گل نخورهچ

تو خط هافبک و حمله چی ؟ هر چند تو خط دفاع هم قبول ندارم با حضور کارلوس پویول دقاع بارسا قدرتمند میشه.
در هر صورت یکی از زیباترین فینالها رو شاهد هستیم...

من میترسم منچستر هم به همین شیوه رو بیاره. بعید نیست.

حالا روز فینال میبینید که منچستر با حمله جلوی حمله بارسا رو میگیره و اونوقت بارسا باید با دفاع کردن حمله های منچستر رو تحمل کنه

وای من عاشق اینم. خدا کنه همینی که تو میگی بشه یعنی منچستر سعی کنه با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره. اونوقته که باید بگم منچستر کاملا نابود میشه....

به نظر من مسی بیشتر کارای نمایشی انجام میده حداقل رونالد اگر کارای نمایشی انجام میده گل هم میزنه ولی مسی تو بازی با چلسی تو زمین گم بود و هیچ کار خاصی نکرد
بازیکن شما نتونستن به دروازه چلسی برسن که بخوان کار خاصی انجام بدن با نه ولی بازیکنهای چلسی تک به تک رو خراب کردن و خیلی بد شوت میزدن
من گفتم که فندرسار از والدز خیلی قوی تره و هنوز گلهای بسیار بدی که والدز میخورد رو کسی یادش نرفته

با اون بازی ضدفوتبال چلسی هیچکس نمیتونست خوب بازی کنه.
اگر بازیکنای چلسی به دروازه بارسا میرسیدن واسه این بود که بارسا 8 نفره دفاع نمیکرد برعکس همه تو حمله بودن ولی چلسی....
در ضمن شوت اسین برای این شانسی بود که رو تاکتیک توپ بهش نرسید. توپ خورد به یکی از بازیکنهای بارسا و دقیق اومد روی پاش و اونم شوت زد. این یعنی یه توپ شانسی میرسه زیر پات و تو هم سرضرب شوت میزنی و میره تو گل... ولی گل بارسا رو تاکتیک بود. اینیستا توپو از مسی گرفت و شوتو زد و رفت تو گل...

M.etallic.A
09-05-2009, 10:18
در بازی بارسلونا-چلسی تبانی ای نبود!

منبع: Goal.com

مترجم: رامین باشی زاده

داور بازی بارسلونا و چلسی بد قضاوت کرد، اما مرموز نبود. و این امر این واقعیت را که هیدینک، با توجه به جام جهانی 2002، همواره خود را مورد تهاجم می داند پنهان می کند.

بسیار مطلب زیبایی بود. از همون جام جهانی 2002 از این هیدینگ خوشم نمیومد. مربی خوبیه ولی میزان زیادی دورویی و تزویر داره : دی

Mojtaba-MCI
09-05-2009, 11:24
به نظر من مسی بیشتر کارای نمایشی انجام میده حداقل رونالد اگر کارای نمایشی انجام میده گل هم میزنه
دیگه همه می دونن کارای نمایشی رونالدو هیچ وقت به نتیجه نمی رسه نه مسی...خیلی جاها که لازم نیست کار خاصی انجام بده اونقدر با توپ الکی بازی می کنه تا بالاخره از دستش می ده.

ولی مسی تو بازی با چلسی تو زمین گم بود و هیچ کار خاصی نکرد
چی؟!هیچکاری نکرد؟!بازی رو خوب دیدی؟!کی به اینیستا پاس گل رو داد؟!

اون بعله ، 100%!اگه شوت اینیستا شانسی بود پس شوت مایکل اسین دیگه از شانس رد شده...
یه جورایی پرده ی تخیل رو پاره کرد با این شوت فوق شانسیش ، عمرا اگه بتونه دوباره یکی مثل این بزنه:21:.ضمن اینکه توپ کاملا شانسی به اسین رسید و اصلا اسین هدف پاس نبود.توپ به بازیکن بارسا برخورد کرد و بعدش رسید به اسین.

البته فن در سار سنش بالاست ، والدز توو چند بازی اخیر پیشرفت فوق العاده ای داشته!کاملا واضحه...

EASPORTS-FIFA
09-05-2009, 12:03
بابا طرفدارای چلسی چرا اینقدر بحث میکنن؟؟؟؟آقا بازی رفت و تموم شد.بارسا رفت فینال.دیگه حالا شما چه یک بار بگید با داوری رفت(که نرفت)چه هزار و سیصد بار بگید.هیچ فرقی نداره.شما حذف شدید.

Amin
09-05-2009, 12:06
#3101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nice

:12::7:

mohsen.rajabi
09-05-2009, 12:43
منبع: fcbarcelona.ir

تیری آنری در بازی فینال جام حذفی، مقابل بیلبائو غایب خواهد بود و پزشکان باشگاه در تلاش هستند تا او را به بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد برسانند.

مهاجم ملی پوش فرانسوی، در بازی با رئال مادرید، مصدومیتی در زانوی پای راستش ایجاد شد و نتوانست بارسا را در بازی مقابل چلسی همراهی کند. پزشکان باشگاه اعلام کردند که آنری در زانوی پایش دچار کشیدگی شده است و تمرینات مخصوصی را سپری می کند تا بتواند در رم، مقابل منچستر یونایتد به میدان برود.

چهار بازی

آنری در بازی مقابل بیلبائو، غایب خواهد بود و همچنین در سه بازی لیگ، مقابل تیم های ویارئال، مایورکا و اوساسونا، حضور نخواهد داشت.

ali_ranger22
09-05-2009, 13:35
الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه

M.etallic.A
09-05-2009, 13:41
الان اخبار گفت هانری به فینال نمی رسه

خدا کنه دروغ باشه....

nw_nk
09-05-2009, 14:22
یعنی این بار هم نمیشه بارسا رو با تمام قدرت بینیم؟ اون هم در فینال قهرمانان. واقعا حیفه.

حمله که اینجوری. خط دفاع هم که پویول هست اما بقیه نیستند.

این بازی های طاقت فرسایی که برای بارسا شکل میگیره باعث میشه همچین دیدار حساسی محروم و مصدوم داشته باشه.

ه...هه.....

vahid_civil
09-05-2009, 17:33
تور تابستاني بارسا در امريكا برگزار مي شود
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه بارسلونا تور تابستاني خود را در امريكا برگزار مي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا مديرعامل باشگاه بارسلونا پس از مذاكره نهايي هفته گذشته خود با مسئولان يك كمپ مجهز در سان فرانسيسكو امريكا تصميم گرفت تور تابستاني تيمش را در ايالات متحده برگزار كند.
به اين ترتيب احتمال برگزاري تور تابستاني بارسلونا در چين با وجود اصرار فراوان مقامات پكن به صفر نزديك شده است.
مردم امريكا رابطه خوبي با فوتبال ندارند اما برگزاري اين تورها مي تواند سود سرشاري براي امريكا داشته باشد.
به عنوان مثال تنها به خاطر سفر بارسلونا به سان فرانسيسكو بيش از 4 هزار هوادار رسمي بارسلونا تعطيلات تابستاني خود را به عنوان گردشگر در همين شهر سپري مي كنند.

vahid_civil
09-05-2009, 17:34
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است

خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامه‌هاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند.

vahid_civil
09-05-2009, 17:47
در حمايت از تيم سابق
مارادونا: دوست دارم بارسلونا قهرمان شود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين براي بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا آرزوي موفقيت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ديه گو آرماندو مارادونا گفت: نه به اين خاطر كه روزي بازيكن بارسلونا بودم بلكه به خاطر فوتبال و حفظ هيجان و اعتبار آن معتقدم كه بارسلونا بايد قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.
وي افزود: امسال، سال بارسلونا است و بهتر است در هر 3 جام حذفي، لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا قهرمان شود.
مارادونا در مورد بازي بارسلونا برابر چلسي عنوان كرد: وقتي اينيستا گل زد از شدت خوشحالي فرياد كشيدم و به ياد روزهايي افتادم كه در لباس بارسلونا تا آخرين لحظه بازي مي كردم، مي دويدم و هرگز نااميد نمي شدم. اميدوارم بارسلونا به آنچه كه استحقاقش را دارد برسد.
ديدار بارسا و منچستر 6 خرداد در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي شود.

wildhunter
09-05-2009, 21:55
هانری به بازی منچستر نمیرسه اگه هم میرسید کار خاصی نمیتونست بکنه
[
1- من طرفدار مسی نیستم ولی به نظرم بیشتر موثر بازی میکنه تا نمایشی. بازیش زیبایی حرکات نرم رونالدینهو رو نداره اما حرکات ریز و تکنیکیش وحشتناکه.

2- در بازی با چلسی هم هر بدی در بازی بازیکنان بارسا دیدید از دفاع متراکم چلسی بود.
قبول دارم که رونالدو کارهای نمایشی بیشتر انجام میده ولی به نظر من مفید تر از مسی بازی میکنه

تو خط هافبک و حمله چی ؟ هر چند تو خط دفاع هم قبول ندارم با حضور کارلوس پویول دقاع بارسا قدرتمند میشه.

تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟

وای من عاشق اینم. خدا کنه همینی که تو میگی بشه یعنی منچستر سعی کنه با حمله جلوی حمله بارسا رو بگیره. اونوقته که باید بگم منچستر کاملا نابود میشه....
مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشه

M.etallic.A
09-05-2009, 22:03
تو خط حمله که منچستر با بازیکنای مانند رونی و توز و برباتف و رونالد به نظر شما از بارسا ضعیفتره؟؟؟؟

مگه شما خط حمله شما چیه ه دفاع قدرتمند منچستر نابود میشه

آمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.

C. Breezy
09-05-2009, 22:11
آمار و ارقام خودشون نشون دهنده این هستن که کدوم خط حمله قوی تره.
بارسلونا در تعداد گل های زده داره به یه عدد نجومی می رسه ... فکر کنم در پایان فصل رکورد بزنه :10:

MoJtaBa.R
09-05-2009, 22:21
در شرايط فعلي يکم مقايسه کار نادرستي به نظر مياد همه چي از قديم فرق کرده شرايط بارسا مث قديم نيست چون بعضي از بازيکناش رو نداره

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:06
در واكنش انتقاد رسانه‌ها
اتوئو: گوارديولا رئيس همه ما است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: روزنامه‌هاي اسپانيا علاقه خاصي به تخريب سرمربي تيم دارند اما براي ما هيچ اهميتي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو تصريح كرد: پپ گوارديولا رئيس همه ما است و بدون اجازه او حتي يك جمله هم با روزنامه ها حرف نمي زنيم. او براي ما يك الگو است و همه؛ او را دوست داريم.
اتوئو در مورد رفتار گوارديولا پس از صعود بارسلونا اظهار داشت: قبول دارم گوارديولا تا حدودي كنترل خود را از دست داده بود اما طبيعي است اگر چلسي صعود مي كرد گاس هيدينك هم همين كار را مي كرد. دنياي فوتبال با اين رفتارهاي خاص و مودبانه رابطه اي ندارد.
روز گذشته اكثر روزنامه هاي اسپانيايي رفتار گوارديولا را مورد نقد قرار داده و او را با كودكي كه از دريافت هديه تولدش خوشحال شده است؛ مقايسه كردند

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:08
مقامات ميلان ايتاليا خبر دادند
پويول به جاي مالديني
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند كاپيتان اول بارسلونا را با مدافع كهنه كار خود معاوضه كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ميلان مي كوشد كارلس پويول مدافع ملي پوش بارسلونا را به خدمت بگيرد. پويول مي تواند جانشين خوبي براي پائولو مالديني باشد.
مالديني كه بازيكني پا به سن گذاشته محسوب مي شود خيال ماندن در ميلان را ندارد و از چند تيم بزرگ نيز پيشنهاد رسمي دريافت كرده است.
مالديني چندي پيش اعلام كرده كه ديگر خيال حضور در تيم ملي ايتاليا را ندارد و منتظر بازي خداحافظي خود است.

MoJtaBa.R
09-05-2009, 23:09
يك روزنامه مادريدي پيشنهاد داد:
آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا
خبرگزاري فارس: با اينكه باشگاه بارسلونا از بدو تاسيس هرگز روي پيراهنش آرم تبليغاتي نداشته شايد المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا تبليغ كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ايده‌آل چاپ مادريد، پس از المپيك سال 1992 بارسلونا اين بار المپيك 2016 مادريد مي تواند بسياري از مشكلات مالي اسپانيا را حل كند اما آيا بارسلونا دشمن ورزشي مادريد چنين لطفي را در حق رقيب سلطنتي خود، شهر مادريد مي كند؟ آيا آرم المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا روي پيراهن خود حك خواهد كرد؟
قطعا خوان لاپورتا مي تواند پول زيادي از اين بابت درخواست كند اما هواداران بارسلونا اجازه نخواهند داد تا روي قلب بازيكنانشان آرمي حك شود.
در حال حاضر تنها نوشته روي پيراهن بارسلونا نام سازمان خيريه يونيسف است كه حتي به خاطر آن از بارسلونا پول هم مي گيرد.
روزنامه ايده‌آل چاپ مادريد اين پيشنهاد را مطرح كرده كه آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا حك شود.

momkhbpsp
09-05-2009, 23:44
مقامات ميلان ايتاليا خبر دادند
پويول به جاي مالديني
خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا مي كوشند كاپيتان اول بارسلونا را با مدافع كهنه كار خود معاوضه كنند..

يك روزنامه مادريدي پيشنهاد داد:
آرم مادريد 2016 روي پيراهن بارسلونا
خبرگزاري فارس: با اينكه باشگاه بارسلونا از بدو تاسيس هرگز روي پيراهنش آرم تبليغاتي نداشته شايد المپيك 2016 مادريد را در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا تبليغ كند.

اصلا امکان نداره (هر دو خبر)
پویول رو که اصلا امکان نداره چو خودتون بهتر از من می دونید
اون آرم هم که من اصلا با یونیسفش هم مخالفم حالا این هم مطمئنم که نمیزارن

M A X I M U M
10-05-2009, 00:01
خبرگزاري فارس، گندترين و دروغگو ترين خبرگزاري تاريخ فوتبال جهان ...

MoJtaBa.R
10-05-2009, 00:19
لعنت بر بارسا و داوري كه خريده بود

با اين امضات اينجا نيا

..

vahid_civil
10-05-2009, 00:30
والنسیا 2
رئال 0
تا آخر نیمه اول
====
با این نتیجه در صورت برد بارسا جلوی ویارئال بارسا همین هفته قهرمان میشه !

MoJtaBa.R
10-05-2009, 00:37
تاپيک مجاور هم که کسي نيست: انگاري اونها هم دارن برا تبريک به بارسا آماده ميشن

MoJtaBa.R
10-05-2009, 00:46
سومي رو از کجا آوردن که نخوردن ؟؟

vahid_civil
10-05-2009, 00:57
سومي رو از کجا آوردن که نخوردن ؟؟

[

سومی رو هم خوردن !
قهرمانی بارسلونا فردا در ورزشگاه نیوکمپ جشن گرفته میشود.
مردم دوباره به خیابون میریزن در کاتالان

boy iran
10-05-2009, 00:58
دون آندرس!

مترجم: آذر فرحی

آندرس اینیستا موضوع برنامه ای در بارسا تی وی به نام "Don Andrés, el crac discret" بود. از او در مورد احساساتش درباره این هفته تاریخی بارسا که با شکست رئال مادرید و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، سئوال شد.

یک روز پس از به ثمر رساندن گلی که هرگز فراموش نخواهد کرد، اینیستا افکارش در مورد این گل خارق العاده که باعث صعود بارسا به ششمین فینال اروپایی شد، را بیان کرد. پس از تلاش بسیار زیاد بارسا در طول 90 دقیقه، به نظر می رسید که چلسی به آنچه می خواهد رسیده است اما اینیستا با گلی خارق العاده، امیدهای سه گانه بارسا را زنده نگه داشت.

او گفت: "این به یاد ماندنی ترین لحظه زندگی من بود. من نمی توانم توضیح دهم پس از زدن گل چقدر شاد بودم. تکرار گل را چندین بار دیده ام و تاکنون هیچ وقت احساساتی مانند آن لحظه نداشته ام."

"من احساسی مانند هواداران داشتم."

اینیستا توضیح داد که بهترین احساس، لذت عمیقی بود که به میلیونها هوادار بارسا در همه جای دنیا داده است. او ادامه داد: "اینکه ببینی این همه آدم، اینقدر خوشحال هستند، باورنکردنی است. اینکه بتوانم به آنها اینقدر شادی بدهم، حس فول العاده ای به من می دهد. من از کاری که کرده ام احساس فخر می کنم و احساسی مانند همه هواداران بارسلونا دارم." پس از دریافت هزاران پیام روی موبایلش و همچنین اینترنت، اینیستا بسیار شاد بود و از این خونگرمی و حمایت، احساس تواضع می کرد: "به همه کسانی که می گویند من لیاقتش را داشتم، من فقط می خواهم بگویم که این پاداش به سختی کار کردن بود."

"همه ما گل را به ثمر رساندیم."

با فروتنی همیشگی اش، اینیستا حاضر نبود همه تحسین ها را به تنهایی داشته باشد. به جای آن، او تصمیم گرفت هم تیمی هاش را برای نقششان در صعود بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان ستایش کند: "سرنوشت ما را به این لحظه رساند. سرنوشت خواست که والدس با پایش توپ را برگرداند و جلوی گلزنی دروگبا را بگیرد، سرنوشت همچنین به این معنی بود که توره یایا بازی خیلی خوبی داشت و اینکه تیم اخراج آبیدال را پشت سر گذاشت، در حالی که ما 20 دقیقه 10 نفره بازی کردیم. این گل، مجموع همه اینها بود."

بهترین در راه است

در فاصله تنها چند روز، بارسلونا در سانتیاگوبرنابئو رئال مادرید را 6-2 شکست داد. در بازی ای که برای سرنوشت لیگ بسیار مهم بود. و سپس به فینال لیگ قهرمانان در رم صعود کرد. اینیستا گفت که هفته بسیار خوبی بوده اما توضیح داد که هنوز هیچ چیز به دست نیامده است: "بهترین هنوز در راه است. ما فصل فوق العاده ای داریم که باید باعث فخر مردم باشد. ما در فینال کوپا دل ری و لیگ قهرمانان هستیم و قهرمانی لیگ بسیار نزدیک است. اما باید این فصل را با عناوین به پایان ببریم. بردن لیگ در یکشنبه؟ این فقط به ما بستگی ندارد، مادرید هم باید در مستایا ببازد. اگر ما این هفته آن را نبریم، هفته بعد باید ببریم. مهمترین موضوع این است که آن را به دست آوریم."

خوشحال در کاتالونیا

اینیستا سپس خواست این موضوع را به وضوح توضیح دهد که چقدر در بارسلونا و کاتالونیا شاد است و هیچ علاقه ای ندارد به پیشنهاد سایر باشگاه ها گوش کند: "امیدوارم اکنون همه گوش می کنند، گرچه بارها این موضوع را گفته ام. من 12 ساله بودم که به اینجا آمدم. بارسا و کاتالونیا به من و خوانواده ام همه چیز داده است. تنها کاری که می خواهم انجام دهم، این است که زندگی ورزشی ام را وقف بارسا کنم. این خواسته من است و می خواهم تا پایان دوران بازی ام، اینجا بمانم."

MoJtaBa.R
10-05-2009, 00:58
بهبه

عجب گلي پوکوند

رئاليها شب به خير : خوش بخوابيد

گلش مال چندم ابتدايي بود ؟؟؟

MoJtaBa.R
10-05-2009, 01:00
اسامي هم زيباست : گاگو !!

ماشا... مث بازي با بارسا سومي رو که خوردن رفتن دنبال ساق !!!

کهکشانيها زير خاکي شدن

MoJtaBa.R
10-05-2009, 01:02
ولي چقدر بد ميزنن ضربات آخري رو : يه 6 تاي ديگه نزديک بود رخ بده

vahid_civil
10-05-2009, 01:05
بازم قهرمانی رو تبریک میگم. تحقیر مادریدی ها هم که دیگه تکراری شده

matarsaak
10-05-2009, 01:43

بی باک بی بال
10-05-2009, 06:52
با خت 3 بر 0 به هم رئالی ها تبریک می گم [*0]

Mojtaba-MCI
10-05-2009, 07:27
له شدن رئالی ها رو برای چندمین بار تبریک می گم...

momkhbpsp
10-05-2009, 08:54
قهرمانی رو بازم تبریک میگم
امشب بازی تو نوکمپ هست یا تو ویارئال؟

vahid_civil
10-05-2009, 09:53
آغاز هفته‌ي سي و پنجم لاليگا
بارسلونا يك گام تا قهرماني

شكست رئال مادريد باعث شد تا بارسلونا يك گام ديگر به قهرماني در فصل جاري رقابت‌هاي لاليگا نزديكتر شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شنبه شب با انجام سه ديدار هفته‌ي سي و پنجم رقابت‌هاي لاليگا آغاز شد.

در حساس‌ترين ديدار اين روز رئال مادريد در خانه‌ي والنسيا تن به شكست داد تا كهكشاني‌ها پس از شكست سنگين هفته‌ي گذشته در ال‌كلاسيكو اين هفته هم شكست تلخ ديگري را تجربه كنند.

باخت سه بر صفر در خانه‌ي والنسيا در صورتي كه با پيروزي بارسلونا برابر ويارئال همراه شود، باعث قهرماني زودرس آبي - اناري‌ها در فصل جاري رقابت‌ها خواهد شد.

در ديگر ديدارهاي شنبه سويا در خانه‌ي خود سه بر يك مايوركا را از پيش‌رو برداشت و آتلتيك بيلبائو با يك گل از سد رئال بتيس گذشت.

برنامه‌ي ديدارهاي يكشنبه:

وايادوليد - نومانسيا

آلمريا - اسپورتينگ خيخون

ختافه - اوساسونا

مالاگا - راسينگ سانتاندر

ركرتيوو اوئلوا - دپورتيو لاكرونيا

بارسلونا - ويارئال

اتلتيكو مادريد - اسپانيول

M.etallic.A
10-05-2009, 10:13
اینیستا سپس خواست این موضوع را به وضوح توضیح دهد که چقدر در بارسلونا و کاتالونیا شاد است و هیچ علاقه ای ندارد به پیشنهاد سایر باشگاه ها گوش کند: "امیدوارم اکنون همه گوش می کنند، گرچه بارها این موضوع را گفته ام. من 12 ساله بودم که به اینجا آمدم. بارسا و کاتالونیا به من و خوانواده ام همه چیز داده است. تنها کاری که می خواهم انجام دهم، این است که زندگی ورزشی ام را وقف بارسا کنم. این خواسته من است و می خواهم تا پایان دوران بازی ام، اینجا بمانم."

اینه محصول بازیکن سازی بارسا...

momkhbpsp
10-05-2009, 12:13
دیگه جایی برای این بحث ها نیست چون باید به فکر سال آینده باشید.
اما
صحنه اول شروع خطا از بیرون محوطه جریمه بود
صحنه دوم که خیلی مشکوک بود رو هم وقتی دروگبا دید توپ از پاش جدا شده و والدز زودتر از اون میگیره خودش رو انداخت
صحنه سوم پیکه که اصلا پنالتی نیست چون دستش از قبل باز بود و اصلا از قصد نبود
و صحنه چهارم که دیگه کاملا توپ رو زد البته اگه دروگبا از اول خودش رو زمین مینداخت شاید میتونست یه اخراجی دیگه واسه بارسا رقم بخوره
کلا دیگه تموم شد رفت
بارسا امشب قهرمانی لیگ رو میگیره و چند هفته دیگه قهرمانی لیگ قهرمانان

vahid_civil
10-05-2009, 13:07

جوزپ گواردیولا، نفرات خود را برای بازی با ویارئال فراخواند و سه مصدوم، در این ترکیب حضور ندارند که این سه، آنری، مارکز و میلیتو هستند. پدرو نیز برای بازی امشب دعوت نشده است. تیم شنبه صبح، پشت درب های بسته تمرین کرد.

گواردیولا، 20 نفر را برای بازی مقابل ویارئال دعوت کرد. آنری، مارکز و میلیتو مصدوم هستند و پدرو باید منتظر شانس دیگری برای حضور در ترکیب باشد. او با ذخیره ها تمرین کرد.

دو مهمان مخصوص

جلسه تمرین دیروز صبح، در مجموعه ورزشی باشگاه و پشت درب های بسته انجام شد. در این تمرین، دو مهمان ویژه حضور داشتند که این دو، از ستاره های لیگ بسکتبال حرفه ای آمریکا NBA، بودند. استیو ناش از تیم فونیکس سانز و رونی توریاف از تیم گلدن استیت وریورز.

بدون تمرین در یکشنبه

برخلاف روال گذشته، این بار بازیکنان در روز بازی در نیوکمپ تمرین نخواهند کرد.

ترکیب

والدس، پینتو، خورکرا، پویول، پیکه، آبیدال، آلوز، ویکتور سانچز، کاسرس، سیلوینیو، یحیی توره، کیتا، بوسکتس، ژاوی، اینیستا،گودیانسن، گلب، بویان، مسی و اتوو.

vahid_civil
10-05-2009, 13:08
شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون نمیده . چون میخاد بازی مسخره میلان و یوونتوس رو پخش کنه.
اینجوری اگه بارسا نبره بهتره !

M.etallic.A
10-05-2009, 13:13
جام اول امشب فتح میشه....

boy iran
10-05-2009, 13:36
سامی اتوئو در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا:

ما جام را می‌خواهیم

اتوئو معتقد است که اینیستا بهترین بازیکن بارسا مقابل چلسی بود و گل او در دیدار مقابل چلسی که کاتالونیایی‌ها را به رم رساند، باعث شد تا هیدینگ و شاگردانش از پا درآیند.

به گزارش شبکه ایران، سخنان مهاجم تیم بارسلونا در آستانه برگزاری فینال لیگ قهرمانان شاید برای هواداران بارسا بسیار جذاب و خواندنی باشد چرا که او از قهرمانی آبی و اناری پوشان در این رقابت‌ها با اطمینان سخن می‌گوید.

* آیا گواردیولا را رمز تغییرات و موفقیت‌های اخیر تیم کاتالان می‌دانی؟

** گواردیولا شب‌های زیادی را به تهیه و تدارک جزئیات و اطلاعات دقیقی در مورد تیم‌های حریف می‌گذراند. به همین دلیل او را می‌توان یکی از فاکتورهای موفقیت بارسای کنونی دانست. نمی‌توان گفت که 100 درصد دلیل موفقیت بارسا، پپ است، زیرا او به بازیکنانش نیز وابسته است ولی در حضور اوست که بارسلونا این گونه تمرین می‌کند و به جایگاه کنونی رسیده است. او رئیس تیم ماست که جایگاه‌ها را مشخص می‌کند و همه ما به او باور داریم و عقاید و ذهنیتش را می‌پذیریم. اکنون در آستانه محقق کردن آرزوهایی هستیم که مدت‌هاست در سر می‌پروراندیم.

* تا قبل از دیدار مقابل ویارئال، 27 گل به ثمر رساندی و البته چند وقتی است که گلزنی نمی‌کنی.آیا نگران روند متوقف شده گلزنی‌ات نیستی؟

**اینکه در یک یا دو بازی گل نزده‌ام؟ نه. این موضوع اصلاً مرا نگران نمی‌کند. من این شانس را دارم که با بهترین تیم دنیا به عنوان قهرمانی رقابت‌های لالیگا، لیگ قهرمانان و جام حذفی اسپانیا برسم. من همیشه آن کارهایی را باید انجام دهم، انجام می‌دهم. در دیدار مقابل رئال مادرید نیز نهایت تلاشم را برای موفقیت تیم به کار گرفتم و در نهایت هم این بارسا بود که به پیروزی رسید، هرچند که این هم تیمی‌هایم بودند که گل‌های آن دیدار را به ثمر رساندند ولی مهم پیروزی بارسا بود. اگر بتوانیم به عنوان قهرمانی رقابت‌های لالیگا برسیم، این نتیجه تلاش تک تک ماست.

* درمورد مصدومیت تیری آنری چه نظری داری؟

** او در رقابتهای این فصل کمک‌های زیادی به تیم کرد و بسیار متأسفم که مصدوم شده است. اکنون باید به جایگزین مناسبی برای او اندیشید که وارد میدان شود و جای خالی او را به بهترین نحو ممکن پر کند و نهایت تلاشش را به کار گیرد.

* در مورد بازی اینیستا، چه نظری داری؟ از بازی او راضی بودی؟

** آندرس کوچولوی ما، من همیشه گفته‌ام که او بهترین است. ولی بعد از آن نگاه می‌کنی و می بینی که مسی بهترین است، ژاوی بهترین است، والدس فوق‌العاده است. اینیستا شایسته این بود که این گل حساس را به ثمر برساند. این دقیقاً گلی بود که ما را به فینال رم رساند و بازیکنان چلسی را از پای در آورد.

* لحظه گل اینیستا چه حسی داشتی؟

** در آن لحظه، زمانی که توپ به اینیستا رسید ، دیدم که سریعاً او توپ را وارد دروازه حریف کرد و اصلاً نمی‌دانستم که چه کار باید بکنم. ناگهان دیدم که رو در روی یک هوادار هستم و فریاد می زنم:«گل !!!!!! »

* دقایق پایانی دیدار استمفورد بریج چطور می‌گذشت؟
** طولانی‌ترین دو دقیقه زندگی من بود. فقط با خودم زمزمه می‌کردم که داور سوت پایان را بزن، سوت پایان را بزن و در نهایت، شادی فوق‌العاده و دلپذیری که غیر قابل توصیف است.

* تیم چلسی را چطور تیمی دیدی؟

** آنها هم بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند ولی نکته ای که بیش از هر چیز دیگری مرا تحت تأثیر قرار داد، رفتار ورزشی و زیبای جان تری، کاپیتان این تیم بود. در پایان این دیدار جان تری به رختکن ما آمد و با تک تک بازیکنان تیم ما دست داد و به ما تبریک گفت. البته در این میان، داور این دیدار نیز تهدید به مرگ شده و هواداران تهدیدهای زیادی را انجام داده اند که این بسیار تأسف انگیز است.

بازی فوتبال، فقط فوتبال است و برای تفریح و لذت بردن است. هواداران بلیت ورودی می‌خرند و به ورزشگاه می‌آیند تا از تماشای فوتبال لذت ببرند. همین و بس. اگر ما می‌باختیم هم می‌توانستیم در مورد پنالتی‌هایی که برای تیم ما گرفته نشد، صحبت کنیم! ولی فوتبال همین است.
در دیدار چهارشنبه شب، یأس و ناامیدی وجود داشت ولی ما با نهایت تلاش‌مان به بازی ادامه دادیم و به نظر من داور هم قصد اذیت و آزار کسی را نداشت. او نیز در جریان دیدار کارش را انجام داد و معمولاً قضاوت داوران برای افرادی خوب و از نظر برخی دیگر بد است.

* در مورد واکنش برخی از بازیکنان چلسی که برخورد ناشایستی از آنها دیدیم، بگو ؟

** این یک واکنش طبیعی بود ، پذیرش شکست آن هم در چنین شرایطی، بسیار دردناک است ولی باید خود را کنترل کرد. بازیکنان چلسی موقعیت‌های زیادی داشتند تا بتوانند در میانه‌های دیدار، کار را تمام کنند ولی چهارشنبه روز آنها نبود. من آنها را درک می‌کنم که در پایان دیداری این چنینی، چه حسی داشتند ولی برای اینکه یک بازیکن خوب باشی، بسیار مهم است که با چنین مسائلی چطور برخورد کنی. البته آنها شکست دردناکی را متحمل شدند! همین و بس. همیشه ما تیم کاملی بوده ایم. گاهی وقتها که با 6 گل به پیروزی می رسیم، شما فکر می کنید که کار آسانی انجام داده ایم که این طور نیست. در دیدار مقابل چلسی در حالی که بازی با نتیجه 0 - 1 دنبال می شد، هر دو تیم می‌دانستیم که در صورتی که ما به یک گل برسیم، کار چلسی یک سره خواهد شد. من با آرامش کار را دنبال می کردم و در انتظار زمان مناسبی برای گل‌زنی بودم. ما با شیوه خاص خودمان بازی می‌کردیم و فرصتهای زیادی برای رسیدن به گل نداشتیم ولی همان یک فرصت کافی بود تا ما به فینال برسیم و بازیکنان چلسی ، بدین ترتیب برآشفته شوند.

* خب به بارسا برگردیم. والدس نیز در این دیدار بسیار کلیدی و مؤثر بود.

** بلکه، تقریباً همیشه ناعادلانه در مورد او صحبت می‌کنیم و این در حالی است که نقش والدس در تیم ما بسیار کلیدی و حیاتی است ولی همه اشتباه‌های کم او را به مراتب بیشتر از موفقیت‌هایش می‌بینند ولی نباید فراموش کنیم که کسی که دومین قهرمانی دررقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در پاریس را به ما هدیه کرد، والدس بود که با مهارهای تماشایی‌اش، توانست قهرمانی را برای تیم به ارمغان بیاورد. او توپ‌های زیادی را مهار کرد و زمانی که بلتی بازی را به نتیجه 1 - 2 رساند نیز بسیار مؤثر بود ولی همیشه همه فراموش می‌کنند که والدس چه بازیکن بزرگی است. اکنون و در جریان این دو دیدار رفت و برگشت نیز این والدس بود که با درخششش توانست زمینه صعود تیم را فراهم کند. امیدوارم که قدر توانایی‌های او را بدانند و به نظر من حتی او می‌تواند دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا نیز باشد.

* ولی آنری در این میان مصدوم شده است و این ممکن است مشکلاتی را برای تیم بارسا به وجود بیاورد. این طور فکر نمی‌کنی؟

** اصلاً. همان طور که دیدید در دیدار چهارشنبه شب، بازیکنی به جز 3 گلزن اصلی تیم به گل رسید و بازیکنی که تنها 2 گل برای بارسا به ثمر رسانده بود، ما را به رم رساند. اگر به من می‌گفتند که بازی هنوز با نتیجه 1 - 0 دنبال می‌شود و پویول و والدس گلزنی می‌کنند، برایم چندان عجیب نبود. اکنون ما فقط و فقط به قصد موفقیت بازی می کنیم و نهایت تلاش‌مان را برای رسیدن به پیروزی‌های پی در پی به کار می‌گیریم. من همیشه در همان پستی که پپ از من می‌خواهد بازی می‌کنم و نهایت تلاشم را برای موفقیت تیم به کار می‌گیرم.

* کلیدی‌ترین بازی بارسا در رقابت‌های لالیگا را کدام بازی می‌دانید؟

** بازی مقابل رئال مادرید. اگر در نهایت در رقابت‌های این فصل لالیگا به قهرمانی برسیم، آن را مرهون این دیدار هستیم، زیرا فاصله ما با رئال تنها 4 امتیاز بود ولی در آن دیدار ال کلاسیکوی تماشایی، همه چیز عوض شد. البته دیگر دیدار سرنوشت‌ساز نیز مصاف مقابل اسپانیول بود. از همان زمان بود که هواپیمای موفقیت بارسا به پرواز درآمده و دیگر متوقف نشد.

* پس قهرمانی مال شماست

** ما هنوز به هیچ عنوانی دست نیافته‌ایم و شش بازی برای پایان رقابت‌های این فصل باقی است. باید بدون فکر کردن به موفقیت‌های اخیر، به دیدارهای بعدی فکر کرد و در تمامی آنها به پیروزی رسید، چرا که هنوز موفقیت‌های بیشتری در انتظار ماست. باید با احترام کافی برای تیم حریف به میدان رفت و آنها را همان طور که هستند دید و برایشان احترام قائل بود. واقعیت این است که با پیروزی در دیدار مقابل رئال، گام بزرگی برداشتیم ولی باید با آرامش و فروتنی به دیدارهای بعدی گام گذاشت و به پیروزی فکر کرد.

* از جشن قهرمانی بارسا بگو

** از زمانی که من در بارسلونا بودم، همیشه جشن‌های قهرمانی مان را در خارج از خانه برگزار کردیم و در لوانته و سلتا، به جشن و پایکوبی برای قهرمانی مان پرداختیم ولی این بار دوست دارم تا این جشن در پایان دیداری خانگی برگزار شود، البته مهمترین نکته این است که این عنوان را در نهایت مال خود کنیم.

boy iran
10-05-2009, 13:37
تقاضاي فرجام خواهي براي آلوس و آبيدال
بارسلونا به يوفا شكايت كرد

گوارديولا گفت: باشگاه بارسلونا قصد دارد نسبت به محروميت دو بازيكن كليدي‌اش در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا اعتراض كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منچستريونايتد و بارسلونا روز 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم برگزار كننده‌ي ديدار پاياني فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا خواهند بود. آبي - اناري‌ها در بازي برابر مدافع عنوان قهرماني اريك آبيدال و دانيل آلوس را به دليل مصدوميت به همراه نخواهد داشت.
گوآرديولا، سرمربي بارسلونا روز شنبه در گفت‌وگو با سايت اينترنتي باشگاه از فرجام خواهي اين باشگاه اسپانيايي خبر داد.
آبيدال چهارشنبه پيش در تساوي يك بر يك نيمه نهايي ليگ قهرمانانا روپا برابر چلسي به دليل خطا روي نيكلاس آنلكا با كارت قرمز اوفربو، داور نروژي بازي روبه‌رو شد و ديدار فينال را از دست داد. آلوس هم با دريافت كارت زرد دومش دو اخطاره شد.
اعتراض صدرنشين لاليگا درحالي مطرح مي‌شود كه آبي - اناري‌ها تقريبا هيچ شانسي براي در اختيار داشتن اين دو بازيكن كليدي خود در ديدار پاياني ندارند.

boy iran
10-05-2009, 13:38
در صورت پيروزي رابر ويارئال

بارسلونا امشب قهرمان لاليگا مي‌شود
خبرگزاري فارس: مردان بارسلونا در صورت پيروزي در بازي خانگي امشب مقابل ويارئال، جشن قهرماني خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، صدرنشين لاليگا با توجه به شكست شب گذشته رئال مادريد برابر والنسيا فرصت دارد سه هفته زودتر از پايان ليگ جشن قهرماني بگيرد.
بازيكنان بارسلونا كه در 34 بازي گذشته خود 100 گل به ثمر رسانده‌اند خود را در آستانه قهرماني ليگ قهرمانان اروپا مي بينند و اين درحالي است كه خيال هواداران اين تيم از قهرماني تيمشان در لاليگا كاملا راحت است.
بارسلونا يك ديدار نسبتا ساده نيز برابر اتلتيك بيلبائو پيش‌روي خود دارد تا با قهرماني در جام حذفي كلكسيون افتخارات امسال خود را تكميل كند.
فدراسيون فوتبال اسپانيا با توجه به احتمال فراوان قهرماني بارسلونا در ديدار امشب برابر ويارئال جام را به نيوكمپ منتقل كرده است. بيش از 80 نفر از شب گذشته تاكنون بي‌وقفه درحال فعاليت هستند تا جشن قهرمان لاليگاي امسال را با شكوهي خاص برگزار كند.

boy iran
10-05-2009, 13:50
بازي امشب بارسلونا و شبكه هاي پخش كننده

لاليگــــا اسپانيــــا............................ ................................ ...Spanish LFP Primera Divi
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونـــــــــا - ويارئــــــــــــال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساعت 21:30 از :

Al Jazeera Sport +2
C+ Sport France (آسترا 1M)
C+ Sport 2 Poland
Nova Sports 2
NTV Spor
Premiere Sport Portal (آسترا 1M)
SKY Calcio 9
SKY Sport HD 2
SKY Sports 2 UK
SKY Super Calcio
Sport 2 Hun (آسترا 1M)
+Sport (آسترا 1M)

Mojtaba-MCI
10-05-2009, 14:45
ساعت چند بازی از شبکه ی 3 بخش میشه؟!همون 21 و 30؟!

rezazzzjjj
10-05-2009, 15:24
ساعت چند بازی از شبکه ی 3 بخش میشه؟!همون 21 و 30؟!
بازی امشب رو شبکه 3 پخش نميکنه

EASPORTS-FIFA
10-05-2009, 17:11
اه.بابا چرا؟؟؟مگه چه بازی دیگه ای داره؟؟؟؟یووه و میلان؟؟؟

MoJtaBa.R
10-05-2009, 21:16
فعلا که 1 -1

11' Keita S واسمون زده

..

MoJtaBa.R
10-05-2009, 21:17
به به

اتوئو 35 : گل دوم تبريک و بوسه بر جام قهرماني

MoJtaBa.R
10-05-2009, 21:23
فقط يه 45 تا مونده به قهرماني

..

MoJtaBa.R
10-05-2009, 21:24
46'Daniel Alve
گللللللللللللل سوم

اي تو روحه صدا سيما : يه همچين بازي رو نذاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

Mojtaba-MCI
10-05-2009, 21:27
اینم گل سوم توسط دنی آلوز...دقیقه ی 45!
من که نتیجه رو از Opera Mini نگاه می کنم!!!

MoJtaBa.R
10-05-2009, 21:31
مجي تو گل زده بود 46

..

boy iran
10-05-2009, 21:34
قهرماني اين فصل رو تبريك ميگم :40:

vahid_civil
10-05-2009, 21:45
منم تبریک میگم قهرمانی زود هنگام رو

p30 vahid
10-05-2009, 22:09
منم پیشاپیش تبریک میگم

فقط خواهشا اگه کسی تونست یه چندتا صحنه بعد از پایان بازی رو بذاره ما هم فیض ببریم(عکس یا کلیپ)

حیف شد که بازی به این خوبی ومهمی رو از دست دادیم

از دست این صدا و سیما:19::19::19::19::19::19::19:

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:13
حیف شد که بازی به این خوبی ومهمی رو از دست دادیم

دقيقا

گل دوم اونا هم زده شده

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:14
انگاري آبيدال باز اخراج و پنالت داده !

p30 vahid
10-05-2009, 22:14
گندش بزنن این اریک ابیدالو که انقدر کارت قرمز می گیره

خاک تو سرش واقعا در حدواندازه های بارسا نیست تو دقیقه 76 کارت قرمز گرفت:2::2::2::2::2::2:

واقعا تو فصل بعد باید یه دفاع چپ خوب وشش دونگی رو جایگزین این بازیکن چلقوز کنن

گل دومو نوش جون کردیم

......تو............ ابیدال..................:2::2::2::2::2:

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:17
اتوئو هم رفت بيرون : سيلوينيو اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:18
اين هم تعويض بعدي :

Substitution [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Xavi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Busquets

p30 vahid
10-05-2009, 22:19
ای خدا............................................ .................................................

p30 vahid
10-05-2009, 22:20
خدا کنه زودتر تموم بشه:19::19::19::19::19::19:

khashi87
10-05-2009, 22:23
پیشاپیشفرا رسیدن عید قهرمانی کاتالانها رو به تمام جدایی طلبان باسک و مردم شریف اسپانیا و کل هوم طرفداران بارسا تبریک میگم.
هنوز 3-2

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:23
بازيه جذاب ، ديدني ، پربيننده ، کلاسيک ، الباقيشم خودتون اضافه کنين بين آث ميلان و يووه بدون گله !!!!!!!!!!

khashi87
10-05-2009, 22:24
پیشاپیش فرا رسیدن عید قهرمانی کاتالانها رو به تمام جدایی طلبان باسک و مردم شریف اسپانیا و کل هوم طرفداران بارسا تبریک میگم.
هنوز 3-2

p30 vahid
10-05-2009, 22:25
وای گل خوردیم:18::18::18::18::18::18::18:

vahid_civil
10-05-2009, 22:26
قهرمانی به عقب افتاد تا از تلویزیون ببینیمش

p30 vahid
10-05-2009, 22:28
اعصابم ریخت تا یه هفته دیگه اونوقت شما می گی از تلوزیون ببینیمش......................:41::41::41::4 1::41::41::41:

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:28
ايراد نداره : حداقل آبيدال يه شب راحت ميخوابه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khashi87
10-05-2009, 22:29
من تبریک گفتم اماپس می گیرم تسلیت به همه ی اونایی که تبریک گفتم.
زبونم لال نبازیم

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:30
Substitution [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Messi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Eidur Smari Gudjohnsen
اين رو نفهميدم يعني چي ؟؟؟؟

..

khashi87
10-05-2009, 22:31
اون abidal به من بدن میارمش قزوین تو پیکان بازی کنه...

vahid_civil
10-05-2009, 22:33
مسی رو کشید بیرون تا تشویق بشه !
یکی دو صحنه هم توپ به پای گودیانسن خورد.
ولی بعد گل خوردیم !
یه جورایی هم تقصیر پویول بود. یعنی فکر کنم اون بود !
توپ رو فرستادن پشت دفاع. بعد هم مساوی شد !

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:35
مسی رو کشید بیرون تا تشویق بشه !

واقعا ؟؟

پپ مخش تعطيله ها

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:36
ولي عجب بازي هست يووه و ميلان : کف بر شدم

..

p30 vahid
10-05-2009, 22:37
گندش بزنن این دفاع مزخرف بارسلونارو

از همین الان بهتون قول شرف میدم که از منچستر تو فینال می بازیم فقط خدا کنه زیاد گل نخوریم تا حداقل ابرومون نره

من که چشمم اب نمی خوره تو جام حذفی هم قهرمان بشیم با این دفاع تنه لش

با اون ویکتور والدز کچل

خاک تو سر همشون

khashi87
10-05-2009, 22:38
آقا به نظر من 3 جام هم می گیریم کی با من موافقه....

M.etallic.A
10-05-2009, 22:40
بازی تموم شده ؟ نتیجه که 3 - 3

آخه میلان و یونتوس چه دیدنی داره... چرا بارسلونا رو نشون ندادن. میترسن بعدش مجبور بشن جشن قهرمانی رو نشون بدن 4 تا زن بی حجاب ساعت 12 شب از شبکه سه نشون داده بشن ملت بی جنبه منحرف شن ؟

khashi87
10-05-2009, 22:40
آقا وحید دو حالت یا ریالی یا تازه طرفداری...
داداش تیم افت هم داره....

M.etallic.A
10-05-2009, 22:41
هر سه جام که ماله بارساست. شک نکن فقط کاش تو این بازی لالیگا رو فتح میکردن خیالشون راحت میشد.

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:44
دفاعمون زياد هم لايق اينهمه فحش نبودا : پيش اومد ديگه

khashi87
10-05-2009, 22:45
اگه می شد که عالی می شد این abidal یه کم خرفته.
توpes09 من سریع فروختمش.

MoJtaBa.R
10-05-2009, 22:54
آي آي آي : چه جي جي با جي شدن اين چلسيها با رئاليها

دل و قلوه ميدن : حذفياش ساکت

vahid_civil
10-05-2009, 23:00
ریالی های 6 تایی مگه هنوز روشون میشه حرف بزنن ؟
ما با والنسیا مساوی کردیم برگشت اینا 3 تا ازش خوردن. بماند که بازی رفت 4 تا زده بودیم بهشون
این بار هم با ویارئال مساوی کردیم باید دید ریال چند تا میخوره ازشون
بازم قهرمانی مبارک
اختلاف امتیاز 8 هست. به یک امتیاز دیگه احتیاج دارن !
ریالیا سکوووووووووت !

khashi87
10-05-2009, 23:01
تو دانشگاه استاد گفت کیا طرفدار چلسی هستن همه فکر کردن الیان به طرفدارای چلسی میخواد جایزه بده دستا رو بالا کردن گفت همتون میفتید طرف بارسایی بود.
چند روز پیشم یه حالی به طرفدارای چلسی تو تاپیکشون دادم.

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:02
ریالیا سکوووووووووت !

سکوت که بودن

طرفداراي تيماي ديگه که ترش کردن اونارو به حرف ميارن : دي يادت نره عمو

vahid_civil
10-05-2009, 23:09
سکوت که بودن

اهان. یه وقت فکر کردم به حرف اومدن این 6 تایی ها !:27:

p30 vahid
10-05-2009, 23:21
سکوت که بودن

اهان. یه وقت فکر کردم به حرف اومدن این 6 تایی ها !:27:

اگه اشتب نکنم شما دو تا هم طرف بارسایین هم منچستر

مجتبی جان که از امضاش معلومه

وحید جان هم که خودش گفته بود

با این تفاصیل شماها تو فینال چمپیونز طرفدار کدام تیم هستید؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید...

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:28
با این تفاصیل شماها تو فینال چمپیونز طرفدار کدام تیم هستید؟؟؟؟

مگه بين بابا مامانت يکي رو انتخاب ميکني ؟؟

من هر دو رو دوست دارم شرايط بارسا تا قبل رسيدن به فينال فرق داشت الان از لحاظ ياري کمتر شده : منچستر از لحاظ يار در فينال در شرايط کنوني قويتر به نظر مياد

بارسا تا قبل چلسي فوق العاده بود : بعد اون يکم متزلزل شده ولي من يو وحشتناک بود توي بازياي آخرش تو فينال هم از لحاظ بازيکن يکم چربش داره نسبت به بارسا

vahid_civil
10-05-2009, 23:30
اگه اشتب نکنم شما دو تا هم طرف بارسایین هم منچستر

مجتبی جان که از امضاش معلومه

وحید جان هم که خودش گفته بود

[با این تفاصیل شماها تو فینال چمپیونز طرفدار کدام تیم هستید؟؟؟؟

خواهشا جواب بدید...
[/

من آرزوم این بود که این دو تا تو فینال به هم بخورن. لحظه قرعه کشی خداد خدا میکردم تا فینال به هم نخورن.
چون هیچ تیمی حریف این دو تا نیست و فقط خودشون میتونستن همدیگه رو حذف کنن.
مثل پارسال. حالا هم دو تا تیم که زیباترین فوتبال اروپا رو بازی میکنن اومدن فینال.
من از بازی هر دوشون لذت خواهم برد. هر کدوم هم قهرمان بشن حقش خواهد بود.
منچستر اگه قهرمان بشه اولین تیمیه که 2 سال پیاپی قهرمان میشه.
بارسا هم اگه قهرمان بشه تیمیه که قهرمانی برازندشه و 3 تا جام این فصل میگیره.

p30 vahid
10-05-2009, 23:30
هر نفری شاید تو لیگ های معتبر یه تیم محبوبی داشته که خودم من هم دارم

اما طرفداری با عشق زمین تا اسمون فرق می کنه

ادم نمی تونه دو تا پدر داشته باشه یا دو تا تیم ملی ........... میشه:18::18::18::18:

من به شخصه عاشقبارسلونا هستم ونمی تونم هیچ تیمه دیگه ای رو مقابل بارسلونا مورد ستایش قرار دهم.

shahi-007
10-05-2009, 23:36
آقا خودمونیما تازه می فهمم این طرفدارای چلسی بعد بازی 4شنبه چی کشیدند. بازم ما بازی رو ندیدیم و از جایی هم حذف نشدیم.
تصور کن تا 1 شب بشینی ببینی دقیقه آخرت تیمت حذف بشه
خداییش ته حالگیریه

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:36
من به شخصه عاشقبارسلونا هستم ونمی تونم هیچ تیمه دیگه ای رو مقابل بارسلونا مورد ستایش قرار دهم

از حرفاي من و وحيد تو اين رو استنباطيدي ؟؟

..

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:37
آقا خودمونیما تازه می فهمم این طرفدارای چلسی بعد بازی 4شنبه چی کشیدند. بازم ما بازی رو ندیدیم و از جایی هم حذف نشدیم.
تصور کن تا 1 شب بشینی ببینی دقیقه آخرت تیمت حذف بشه
خداییش ته حالگیریه
.

يه چند قدم اونور از حالگيري آتش نشاني رو بايد خبر کرد

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:38
آخرین بازی

یکشنبه, 20 اردیبهشت 1388

هفته 35 لالیگا

بارسلونا ا 3-3 ا ویارئال
گلها: کیتا، اتوو، آلوز

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:41
بازی بعدی

پنجشنبه, 24 اردیبهشت 1388

فینال جام حذفی

بارسلونا
VS
بیلبائو
ورزشگاه: مستایا

ساعت 00:30 صبح به وقت ایران

p30 vahid
10-05-2009, 23:41
از حرفاي من و وحيد تو اين رو استنباطيدي ؟؟

..

اره دیگه عزیزم شما خودتون می گین واستون فرق نم کنه که کدوم قهرمان بشن

حالا که این طوریه منم از این به بعد میگم من از همه تیم ها خوشم میاد و برام مهم نیست که کدوم قهرمان بشه
:18::18::18::18::18:
:13::13::13::13:

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:44
حالا که این طوریه منم از این به بعد میگم من از همه تیم ها خوشم میاد و برام مهم نیست که کدوم قهرمان بشه

هر طور راحتي ميتوني استنباط کني

سبک دو تا تيم 360 درجه با هم متفاوته : تشابهشون بازيه زيباست در کنار بردهاي پرگل

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:45
امشب زده بوديم توي يه هفته دو جام ميگرفتيم : به راحتي ميشد حال بعضيا رو گرفت

..

vahid_civil
10-05-2009, 23:54
یه خبر وحشتناک شنیدم. ولی هنوز مطمئن نیستم. مثل اینکه اینیستا مصدوم شده و فینال حذفی رو از دست داده
و معلوم نیست به فینال اروچ برسه یا نه.
مثل هانری شده. ولی بازم تحقیق میکنم

MoJtaBa.R
10-05-2009, 23:57

یک گام تا قهرمانی 3-3 (هفته 35 لالیگا)

MoJtaBa.R
11-05-2009, 00:02
توي گل ننوشته چيزي که

..

p30 vahid
11-05-2009, 00:21
این گواردیولا باید چندتا مهره ی خوب واسه فصل بعد بگیره

بارسلونای حاضر از لحاظ فیزیکی کم میاره باید چندتا بازیکن قدرتی و سرزن به تیم اضافه بشن

نیمکت خوب وقابل اعتمادی نداره از اون جا هم که بازیکنای بارسا پرپرو هستن مثل اینیستا یا مسی و انری یا بعضیاشونم وحشین مثل الوز پیکه باید چندتا بازیکن بگیره که در اثر وصدومیت ومحرومیت اینا بتونن جای بازیکنای اصلی خوب پر کنن

matarsaak
11-05-2009, 00:50
اره ولی قبل از همه اینا باید یه گلر خوب بگیره
والدز بگیر نگیر داره

اگه میشد گلر اینتر رو بگیره که عالی میشد
دنبال ماکسول هم بعنوان مدافع چپ هم هست

khashi87
11-05-2009, 00:56
سلام به تمام طرفداران آخرت تیم های دنیا بارسلونا داشتم توGROUPها چرخ می زدم همه جور GROUP ی دیدم جز بارسلونا یه دونه ساختم اگر دوست داشتید عضوش بشید.

matarsaak
11-05-2009, 00:57
اره ولی قبل از همه اینا باید یه گلر خوب بگیره
والدز بگیر نگیر داره

اگه میشد گلر اینتر رو بگیره که عالی میشد
دنبال ماکسول هم بعنوان مدافع چپ هم هست

khashi87
11-05-2009, 00:59
آقا والدز خوبه ولی با دفاع موافقم.

khashi87
11-05-2009, 01:00
GROUP بارسلونا یادتون نره.

nw_nk
11-05-2009, 06:11

سلام. من عضویدم.

فقط به هوای گروه به تاپیک کم محلی نکنید. :46:

nw_nk
11-05-2009, 06:34
آخرین اخبار از Goal.com بدون گزینش

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Barcelona Hero Iniesta In Danger Of Missing Champions League Final

اینییستا قهرمان بارسلونا در خطر از دست دادن فینال قهرمانان

Darren Fletcher Accepts Champions League Ban

دارن فلچر محرومیتش از قهرمانان رو قبول میکنه

Darren Fletcher Should Play In Champions League Final – Pep Guardiola

گواردیولا: دارن فلچر باید در فینال قهرمانان بازی کند

Chelsea’s Didier Drogba Facing Six Month Champions League Ban - Report

مواجه شدن دروگبا با محرومیت 6 ماهه

Chelsea Boss Guus Hiddink Calls For Video Technology

هیدینگ درخواست تکنولوژی ویدئویی می کند

Barcelona Will Appeal Abidal And Alves Suspensions

گواردیولا در مورد اعتراض بارسا و درخواستش مبتنی بر حضور آبیدال و آلوز در فینال گفته

Rome Mayor Promises Trouble Free Champions League Final

رومی ها قول یک فینال بدون دردسر رو می دهند

Diego Maradona: I Celebrated When Andres Iniesta Scored Against Chelsea

مارادونا: من وقتی اینییستا مقابل چلسی گل زد بسیار خوشحال شدم

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

موفق باشید.

nw_nk
11-05-2009, 06:37
روز به روز توان بارسا در فینال کمتر میشه. امیدوارم در آینده خبرهای خوبی بشنویم.

بی باک بی بال
11-05-2009, 09:18
حیف شد بازی دیشب مساوی شد

EASPORTS-FIFA
11-05-2009, 09:28
اشکالی نداره.ما که قهرمانیم.حالا چه این هفته چه هفته ی دیگه.فقط این بده که هفته ی دیگه بیرون از خونه بازی داریم و قهرمانیمون بیرون از خونست

vahid_civil
11-05-2009, 09:31
گروه که داشتیم :

اعضای اون گروه رو دعوت به گروه جدید کن. یه 17 18 نفری هستن

vahid_civil
11-05-2009, 09:38
خبر بد براي هواداران بارسلونا
احتمال غيبت اينيستا در بازي با منچستريونايتد

خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي بارسلونا به خاطر آسيب ديدگي در بازي برابر ويارئال احتمال دارد كه به ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا نرسد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آندرس اينيستا بازيكن تاثيرگذار بارسلونا و مهره كليدي اين تيم روز گذشته در بازي مقابل ويارئال از ناحيه ساق پا و عضله منتهي به زانو دچار آسيب ديدگي شد.
آسيب ديدگي زانوي اينيستا تا حدي است كه پزشكان بارسا در معاينات اوليه نام وي را در فهرست استراحت دو هفته اي وارد كردند اما با اين حال تلاش براي آماده كردن اين بازيكن ادامه دارد.

M.etallic.A
11-05-2009, 09:42
ای بابا چراهمه مصدوم شدن ؟ فینال بدون اینیستا که به درد نمیخوره. من منتظر اینم که ببینم اینیستا چطور مدافعان منچستر رو دور میزنه یا چطور یهو از کناره ها به سمت محوطه جریمه حمله میکنه... اگه اینیستا نباشه اصلا حال نمیکنم با فینال...

khashi87
11-05-2009, 12:15
به امید خدا .انیستا می رسه به فینال لالیگا رو فتح شده حساب کنید مهم چمپیونز لیگه...

khashi87
11-05-2009, 12:19
راستی از تمامی دوستانی که عضو group شدن و قراره بعدن بشن تشکر می کنم...

boy iran
11-05-2009, 12:53
اینیستا و آبیدال، فینال جام حذفی را از دست دادند.

اینیستا، در بازی شب گذشته مقابل ویارئال، ران پای راستش دچار مصدومیت شد و روز دوشنبه بر روی پایش آزمایشات انجام می شود تا زمان دقیق مصدومیتش مشخص شود. آبیدال نیز بدلیل کارت قرمزی که در بازی دیشب دریافت کرد، از حضور در اولین بازی محروم خواهد بود و فینال جام حذفی را از دست داد.

آندرس اینیستا بازی شب گذشته را با درد به پایان برد و پزشکان نیز تایید کردند که ران پای راستش دچار مصدومیت شده است. یک سری آزمایشات بر روی ران پای راستش انجام خواهد شد تا زمان دقیق بازگشتش به میادین مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محرومیت آبیدال

پپ گواردیولا در بازی فینال جام حذفی مقابل بیلبائو، اریک آبیدال را نیز در اختیار نخواهد داشت. مدافع چپ بارسا، در بازی شب گذشته در دقیقه 77، بخاطر خطای پنالتی که انجام داد، از بازی اخراج شد و از حضور در اولین بازی در پیش رو محروم شد.

پنج بازیکن، خارج از ترکیب

در حال حاضر، گواردیولا، علاوه بر آبیدال و اینیستا، میلیتو، مارکز و هانری، که هر سه مصدوم هستند را در بازی فینال جام حذفی در اختیار نخواهد داشت.

boy iran
11-05-2009, 12:54
سیلوینیو در آستانه پیوستن به سلتیک

قرارداد سیلوینیو مدافع برزیلی بارسا در پایان این فصل به اتمام می رسد و این بازیکن به دنبال تیم جدیدی برای ادامه فوتبالش باید باشد

سایت گل : سیلوینیو مدافع چپ بارسلونا که قراردادش در پایان فصل با این تیم به اتمام می رسد از حضور در لیگ اسکاتلند و تیم سلتیک خبر داد.مدفع اسبق آرسنال که با توجه به غیبت اریک آبیدال در فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد به میدان خواهد رفت در ماه جولای قراردادش با بارسا به پایان می رسد و باید این تیم را ترک کند.
مدیر برنامه های سیلوینیو اعلام کرد با وجود پیشنهادهای متفاوت از اسپانیا این بازیکن 35 ساله قصد دارد فوتبالش را در باشگاه سلتیک اسکاتلند ادامه دهد.لامبرز مدیر برنامه های سیلوینیو می گوید :"سیلوینیو پیشنهاد های زیادی از اسپانیا دارد و می تواند فصل بعد هم در لالیگا به فوتبالش ادامه دهد اما او می خواهد فوتبالش را خارج از اسپانیا ادامه دهد.
در مورد سلتیک باید بگویم که آنها باشگاه بزرگی هستند و در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور دارد که این سیلوینیو را راضی خواهد کرد." سیلوینیو از سال 2004 در بارسلونا حضور دارد و تا کنون در 71 بازی برای این تیم موفق شده 2 گل نیز به ثمر برساند.

boy iran
11-05-2009, 12:55
مسی: بارسلونا و منچستر بهترین هستند

مسی از این که بازی فینال بین این دو تیم برگزار می‌شود هیجان‌زده است.

سایت گل: بارسلونا با سختی تمام توانست چلسی را از رقابت‌های لیگ قهرمانان کنار بزند تا فینالی رویایی در انتظار طرفداران فوتبال باشد. بارسلونا و لیونل مسی نمایشی عالی مقابل چلسی نداشتند. مسی می‌گوید: «بازی بسیار دشواری بود و جان کندیم، اما اعتقاد دارم شایسته حضور در فینال بودیم. می‌دانستیم که می‌توانیم به فینال برسیم و تا آخرین لحظه پا پس نکشیدیم. شبی شگفت‌انگیز بود، هم برای ما و هم برای هواداران. دیدن این همه شادی لذت‌بخش است. اما رقابت‌ها ادامه دارد و در حقیقت فرصتی برای فکر کردن به بازی با چلسی نداریم. در حال حاضر بارسا و منچستریونایتد بهترین تیم‌های دنیا هستند. این فینالی است که همه امید آن را داشتند و اعتقاد دارم بازی بسیار زیبایی خواهیم دید.» بارسلونا پس از طی فصلی بلند و دشوار، تنها چند هفته تا کسب سه جام فاصله دارد و مسی خوش‌بین است: «یک گام دیگر به قهرمانی در هر سه جام نزدیک شدیم. روشن است که رسیدن به این هدف کاملا میسر است.» بارسلونا می‌تواند در چند روز آینده دو تا از این سه جام را به دست آورد. آنها حتی روز یکشنبه می‌توانند با شکست ویارئال در خانه، در صورتی که رئال در خانه والنسیا باخته باشد قهرمانی را جشن بگیرند. آنها در 15 می هم به مصاف اتلتیک بیلبائو در فینال جام حذفی خواهند رفت

boy iran
11-05-2009, 12:57
جام حذفي اسپانيا .................................................. .......... ........Spanish Copa del Rey

ديدار نهايي (ورزشگاه مستايا والنسيا)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونــــــــا - آتلتيك‌بيلبائـــــــو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساعت 00:30 بامداد از :

Al Jazeera Sport +2
ART Sport 4
Nova Sports 2
TRT 1

MoJtaBa.R
11-05-2009, 13:16

با دعوتنامه بود بهتر بود : از فردا همه مخالفا ميان و کل گروه رو گند ميزنن

s-b
11-05-2009, 14:11
گروه را دعوت نامه ای کنید از 8 خرداد منچستری ها هم به جمع زخم خوردگان بارسا میپیوندند و با این گروه هم باید کل کل کنیم

s-b
11-05-2009, 15:14
viva barca
viva unicef

Original Titan
11-05-2009, 17:29
ركو پوس كنده بگم اگه اينيستا و آنري نباشن باخيتم! بي برو برگرد!

nw_nk
11-05-2009, 17:53
آخرین خبر از Goal.com

Monday, 11 May 2009

Andres Iniesta Will Play For Barcelona Against Manchester United

اینییستا برای بارسا جلوی منچستر بازی خواهد کرد.

ركو پوس كنده بگم اگه اينيستا و آنري نباشن باخيتم! بي برو برگرد!

بزار ببینیم داور در چه سطحیه بعد. شاید شانسی داشته باشیم. :31:

جدی نگیرید.

nw_nk
11-05-2009, 18:15
باید ببینیم بارسا با چه توانی به فینال میرسه.

منچسر کاملا بسته مثل چلسی که بازی نخواهد کرد. خیلی تهاجمی هم بازی نمی کنه چون با وجود ضعف بارسا دلشون نمی خواد ریسک کنند و با بازی حساب نشده بیخودی شکست بخورن. اگر کمی رو به جلو بازی کنند احتمال گل زنی بارسا هست اما ممکنه تعداد گل های بارسا کمتر از منچستر باشه و ...

به نظر من خطرناک ترین حالت همونه که منچستر کمی دفاعی بازی کنه. ممکنه بارسا نهایتا به 1 گل برسه و در ضد حمله هم بیش از یک گل بخوره.

البته اینا همش حسابه بارسای نیمه جونه. اگر با قدرت به فینال برسه چی میشه.

Original Titan
11-05-2009, 18:29
بزار ببینیم داور در چه سطحیه بعد. شاید شانسی داشته باشیم.
:دی
اوربو خيلي خوب بود!‌ من كه خيلي راضي بودم!

Andres Iniesta Will Play For Barcelona Against Manchester United
خبر حتميه؟ يعني ميرسه انشالا؟ اگه او نباشه كه حال نميده! مي خوام فقط پوز اين كريس رنالدوي جوجه بوخوره! اينستا بي نظيره! تو مايه هاي زيدانه! نازي

nw_nk
11-05-2009, 19:44
:دی
1- اوربو خيلي خوب بود!‌ من كه خيلي راضي بودم!
2- خبر حتميه؟ يعني ميرسه انشالا؟ اگه او نباشه كه حال نميده! مي خوام فقط پوز اين كريس رنالدوي جوجه بوخوره! اينستا بي نظيره! تو مايه هاي زيدانه! نازي

1- نه کاملا. با خطا ها جدی برخورد نمی کرد. همچین داوری باعث میشه تیم تکنیکی مثل بارسا داغون بشه.
2- الان حتمیه اما این موارد روز به روز عوض میشه. ممکنه روزهای بعدی خبر دیگه ای منتشر بشه. نهایتا قبل بازی همه چی مشخص میشه.

nw_nk
11-05-2009, 19:47
اینییستا دو سوم اون بازی اعصاب من رو خورد کرد. تک روی بیخودی و ...

آخرا به خودش اومد که چند دقیقه بعد هم گل زد.

M.etallic.A
11-05-2009, 20:17
تیری هانری صددرصد به بازی با منچستر نمیرسه ؟

nw_nk
11-05-2009, 20:27
تیری هانری صددرصد به بازی با منچستر نمیرسه ؟

معلوم نیست.

بقول سایت گل در مسابقه با زمانه برای رسیدن به فینال. فعلا روش کار می کنند تا برسوننش.

این چیزا می بینی 1 ساعت قبل بازی عوض میشه و خبری که منتشر شده غلط از آب در میاد.

Mojtaba-MCI
11-05-2009, 20:57
فشار روی بارسلونا خیلی زیاد شده ، بازی های سخت و پشت سر هم به اضافه ی مصدومیت های بی موقع داره کار رو خراب می کنه...
فقط امیدوارم آنری به فینال لیگ قهرمانان برسه!

vahid_civil
11-05-2009, 21:25
پس از تساوي برابر ويارئال
لاپورتا: بارسلونا عجله اي براي قهرماني ندارد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: از تساوي خانگي ناراحت نيستم و از تلاش اعضاي تيم تشكر مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا تصريح كرد: بارسلونا عجله اي براي قهرماني ندارد و بازيكنان پپ گوادريولا خود را براي بازي بزرگ در شهر رم آماده مي كنند.
وي افزود: قهرماني بارسلونا در لاليگا قطعي است، پس دليلي ندارد كه به خاطر يك تساوي خانگي خود را سرزنش كنيم.
بارسلونا برابر ويارئال تن به تساوي 3 بر 3 داد.

M.etallic.A
11-05-2009, 21:30
تو لالیگا که قهرمانی صددرصده...
جام حذفی هم قکر نکنم کار زیاد سختی در پیش باشه.
جام باشگاهها فقط مرحله سخت بازیه که اگر آنری و اینیستا برسن اونم تا حدودی آسون میشه.

vahid_civil
11-05-2009, 21:47
تو لالیگا که قهرمانی صددرصده...
جام حذفی هم قکر نکنم کار زیاد سختی در پیش باشه.
جام باشگاهها فقط مرحله سخت بازیه که اگر آنری و اینیستا برسن اونم تا حدودی آسون میشه.

اتلتیکو بیلبائو تیم خوبیه . مخصوصا اینکه هانری و اینیستا هم نیستن.
جام حذفی هم 100 درصد نیست:46:

M.etallic.A
11-05-2009, 21:55
منم نگفتم صددرصد.. گفتم کار زیاد سختی نداریم.

vahid_civil
11-05-2009, 21:57
اینیستا به بازی با یونایتد می‌رسد
آزمایش‌ها مشخص کرده آندرس اینیستا می‌تواند در فینال لیگ قهرمانان بازی کند.

سایت گل: آندرس اینیستا می‌تواند در فینال لیگ قهرمانان برای بارسلونا بازی کند، چرا که مصدومیت او آن قدری که فکر می‌شد جدی نیست. هافبک بلوگرانا در جریان تساوی سه بر سه تیمش مقابل ویارئال مصدوم شد و لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد. گفته می‌شد او شاید به فینال لیگ قهرمانان نرسد ولی حالا خبر دیگری رسیده است.

اینیستا تنها دچار پارگی جزئی عضله پای راستش شده و به سرعت به میادین بازخواهد گشت. او بعد از معاینات پزشکی گفت: «این خبر خوبی است.» او در ماه نوامبر از همین ناحیه مصدوم شده بود و دو ماه دور از میادین بود ولی حالا اخبار مثبت‌تر است. البته اینیستا فینال جام حذفی مقابل اتلتیک بیلبائو در روز چهارشنبه را از دست می‌دهد و پپ گواردیولا شاید به او بیشتر استراحت بدهد.

بارسلونا رافائل مارکز و گابریل میلیتو را در فینال لیگ قهرمانان نخواهد داشت. تیری آنری شاید به آن بازی برسد و اریک ابیدال و دنی آلوس هم محرومند.

nw_nk
12-05-2009, 07:14
تساوی 3-3 خوبه. پیش به سوی شکستن رکورد 107 گل رئال در فصل 1989-90.

3 بازی مونده؟ 103 گل زده شده؟

khashi87
12-05-2009, 08:25
سلام
یه خبر خوب برای بچه های گروه :
بنا به خواسته های دوستان از جمله آقا وحید و پیام بارسلونا و ...
گروه ممبد از این دعوتنامه ای شده.

khashi87
12-05-2009, 08:35
و کسایی که قبل از این عضو شدن . من دوباره براشون دعوت نامه فرستادم ولی سیستم گفت عضو هستن اما ازشون تشکر میکنم و بخاطر اونا گروه دعوت نامه ای شد چون فکر می کردن این جوری بهتره چون گروه متعلق به کل بچه هاست.

MoJtaBa.R
12-05-2009, 08:39
خوب پس چرا توي امضات آدرس دادي که بپيونديد ؟

..

khashi87
12-05-2009, 11:25
یادم رفته بود برداشتم.

vahid_civil
12-05-2009, 11:34
در آستانه ديدار نهايي جام حذفي اسپانيا
كلمنته: بارسلونا را شكست مي دهيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اتلتيك بيلبائو گفت: با قدرت كامل تيم فوتبال بارسلونا را شكست مي دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، در آستانه ديدار نهايي جام حذفي اسپانيا موسوم به كوپا دل ري، خاوير كلمنته تصريح كرد: با اتلتيك بيلبائو قهرمان جام پادشاهي مي شويم و شادي را به سرزمين باسك بر مي گردانيم.
سرمربي اسبق تيم ملي اسپانيا و گزينه سابق مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: اتلتيك بيلبائو با بضاعت كم خود به اين رتبه رسيده و حيف است به آنچه شايستگي اش را دارد نرسد.
ديدار نهايي جام حذفي اسپانيا فردا شب در ورزشگاه مستايا(زمين اختصاصي تيم فوتبال والنسيا) بين دو تيم بارسلونا از كاتالونيا و اتلتيك بيلبائو از باسك برگزار مي شود.
بضاعت كم اتلتيك بيلبائو به اين خاطر است كه اين تيم هرگز بازيكن غير بومي استخدام نمي كند.

vahid_civil
12-05-2009, 11:35
به خاطر موفقيت هاي اخير
سازمان وادا از گوارديولا تشكر كرد

خبرگزاري فارس: سازمان جهاني مبارزه با دوپينگ طي مراسمي از سرمربي جوان باسلونا تشكر كرد.

به گزارش خبرگزاري فاري و به نقل از آس اسپانيا، پپ گوارديولا در سال 2001 به عنوان بازيكن برشا ايتاليا متهم به استفاده از مواد نيروزا و دوپينگ شد و هرگز نتوانست مثبت بودن نتيجه آزمايش خود را تكذيب كند؛ اما با نفوذ مقامات فوتبال اسپانيا دادگاه وي پس از اخذ مبلغ 68 هزار يورو به عنوان جريمه نقدي و صدور حكم محروميت وي از حضور در بازي ها براي 4 ماه وي را تبرئه كرد.
پپ گوارديولا از آن سال به عنوان سال سياه زندگي خود نام مي برد؛ اما امروز به عنوان يك مربي موفق در آستانه فتح 3 جام براي بارسلونا است.
مقامات سازمان وادا نيز به همين منظور از وي تشكر كرده و جايزه سال خود را به اين مربي اختصاص دادند.

vahid_civil
12-05-2009, 11:35
در واكنش به مطالب درج شده در روزنامه ها
اينيستا: ممكن است به فينال برسم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: با وجود آسيب ديدگي برابر ويارئال ممكن است به فينال ليگ قهرمانان برسم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آندرس اينيستا تصريح كرد: آسيب ديدگي من جدي است و به پزشكان حق مي دهم براي من استراحتي طولاني مدت لحاظ كنند؛ اما براي چنين روزهايي آموزش ديده ام و مي دانم كه چگونه بايد به شرايط ايده آل بازگردم.
وي ادامه داد: شايد نتوانم بارسا را در 3 بازي پاياني لاليگا و فينال كوپا دل ري اسپانيا (جام حذفي) همراهي كنم؛ اما احتمال بازگشت من بر خلاف آنچه كه روزنامه ها نوشته اند صفر نيست.
اينيستا در هفته سي و پنجم لاليگا از ناحيه زانوي راست آسيب ديد.
ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا 6 خرداد در ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال رم ايتاليا بين بارسلونا اسپانيا و منچستر يونايتد انگليس برگزار مي شود.

vahid_civil
12-05-2009, 11:36
در آستانه بازي حساس فردا شب
كاپاروش: بارسلونا در چنگ بيلبائو است

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال اتلتيك بيلبائو گفت: با هم انديشي ميان من و كلمنته شك نكنيد بارسلونا در چنگ بيلبائو است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خواكين كاپاروش تصريح كرد: نماينده باسك با تكيه بر توانايي هاي فني كلمنته و انديشه هاي من و ادغام اين دو با پتانسيل بالاي بازيكنان بومي خود براي قهرماني در كوپا دل ري آماده است.
وي افزود: اتلتيك بيلبائو مي تواند به راحتي بارسلونا خسته و پر از مصدوم گوارديولا را شكست دهد.
ديدار نهايي كوپا دل ري به ساعت 30 دقيقه بامداد چهارشنبه در ورزشگاه اختصاصي والنسيا اسپانيا، مستايا؛ ميان دو تيم فوتبال بارسلونا و اتلتيك بيلبائو برگزار مي شود.

vahid_civil
12-05-2009, 11:38
[B]رد فرجام خواهي فيناليست‌ها
يوفا محرومان بارسا و يونايتد را نبخشيد[/B

فرجام خواهي فيناليست‌هاي فصل جاري رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا رد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اتحاديه فوتبال اروپا با رد فرجام‌خواهي تيم‌هاي بارسلونا و منچستريونايتد تقاضاي اين دو باشگاه براي لغو محروميت بازيكنان آنها را رد كرد. پيش از اين سران بارسا و يونايتد خواستار بخشش محروميت اريك آبيدال، دانيل آلوس و دارن فلچر شده بودند.

به اين ترتيب با تصميم يوفا اين سه بازيكن نمي‌توانند باشگاه‌هايشان را در بازي فينال كه روز 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي‌شود، همراهي كنند.

يوفا درباره علت رد اين فرجام خواهي عنوان كرد كه تقاضاي دو تيم برخلاف قوانين، خارج از 24 ساعت تعيين شده پس از مسابقه ارايه شده‌اند. از سوي ديگر اعتراض دو تيم به دليل آن كه به تصميم گرفته شده از سوي داور مسابقه بود، جاي بررسي هم نداشت.

آبيدال، مدافع فرانسوي آبي – اناري‌ها با اخراج در دقيقه 66 بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي ديدار فينال را ازدست داد.

داني آلوس هم تيمي او هم به دليل 2 اخطاره شدن در اين ديدار، شاهد بازي فينال در رم خواهد بود.

فلچر هافبك آرسنال هم در بازي برابر آرسنال از سوي داور بازي اخراج شده بود.

C. Breezy
12-05-2009, 12:29
به ! نصف بازیکنا که به بازی نمیرسن ... من می گم گوارديولا خودش جوونه می تونه بازی کنه ! الان اینیستا و آنری و آلوز به بازی بعدی نمی رسن ... درسته ؟

khashi87
12-05-2009, 13:27
سلام
مربی هایی که جلوی بارسلونا بازی می کنند از این حرف ها زیاد می زنند.
مهم نیست بی انیستا با انیستا با هنری بی هنری ما 3 جام می گیریم...

vahid_civil
12-05-2009, 13:31
والدس:پینتو بازی کند
دروازه بان شماره یک بارسا معتقد است که پینتو،می تواند جایگزین مناسبی برای او در دیدار فینال رقابتهای جام حذفی باشگاه های اسپانیا باشد.
سایت گل: به رغم انتقادات فراوانی که این روزها متوجه عملکرد ویکتور والدس می شود ولی این سنگربان جوان، نمایش خارق العاده ای را در دروازه بارسا داشته است ولی خود او معتقد است که جای او در درون دروازه بارسا در دیدار فینال جام حذفی اسپانیا، تضمین شده نیست.

این طور به نظر می رسد که پپ عموما خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان ذخیره بارسا را در دیدارهای داخلی به کار می گیرد. او در جریان دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی، ناجی بارسا لقب گرفت و توانست تا در دیدار برگشت این مرحله ضربه پنالتی مارتی را مهار کند. بدین ترتیب والدس معتقد است که این سنگربان 33 ساله می بایست در دیدار فینال 4شنبه شب ورزشگاه مستایا دردرون دروازه بارسلونا قرار بگیرد.

والدس در این رابطه گفت:« من عدالت را بسیار دوست دارم و در دنیای فوتبال هم می بایست عادلانه رفتار کرد. پینتو شایسته خیلی چیزهاست.جدای از اینکه او در طول فصل، به شدت تمریناتش را دنبال می کرد، می بایست به درخشش او دررقابتهای جام حذفی و به ویژه در دیدار مقابل مایورکا اشاره کرد. این بسیار ناعادلانه است اگر او در دیدار فینال بازی نکند. او بسیار آماده است و به خوبی می داند که حضور در فینال جام حذفی، چقدر برای بارسا مهم است.» این در حالی است که خود پپ گواردیولا نیز در نظر دارد تا پینتو را در ترکیب اصلی تیمش قرار دهد والبته هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.

vahid_civil
12-05-2009, 13:32
پویول:اینیستا شایسته حضور در فینال
بارسلونا آندرس اینیستا را چهارشنبه در اختیار ندارد اما کارلس پویول امیدوار است او بتواند به فینال برسد.

سایت گل: کارلس پویول از این متاسف است که بارسلونا باید در فینال جام حذفی بدون آندرس اینیستا بازی کند، ولی امیدوار است او بتواند به بازی با منچستر یونایتد برسد. کاپیتان آبی و اناری‌پوشان از این که هم‌تیمی‌اش در دیدار مقابل ویارئال لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد برآشفته.

با این حال گزارش‌ها نشان داد که پارگی عضله اینیستا آن قدر که فکر می‌شد جدی نیست و با این حال او در بازی فینال جام حذفی مقابل اتلتیک بیلبائو غایب است. پویول به رسانه‌ها گفته: «خبر بدی شنیدم و این بدترین اتفاق ممکن بود چون او بازیکن بسیار مهمی است. اگر یک بازیکن باشد که شایستگی حضور در فینال را داشته باشد او آندرس است. او تفاوت بزرگی رقم زد و بازیکن بزرگی است. وقتی از مصدومیتش به من گفتند اندوه سنگینی پیدا کردم چون بازیکن بزرگی را داریم از دست می‌دهیم.»

بارسلونا نتوانست در این هفته برتری‌ دوگله‌اش مقابل ویارئال را حفظ کند و قهرمانی آنها به تعویق افتاد، چرا که یوزبا جورنته یک گل دیرهنگام زد. پویول می‌گوید: «می‌خواستیم مقابل هواداران جشن قهرمانی را به پا کنیم. البته در سایر بازی‌ها در دقیقه پایانی گل زده بودیم و پیروز شده بودیم. این هشداری به ما بود و حالا تیم انگیزه بیشتری پیدا خواهد کرد.»

vahid_civil
12-05-2009, 13:45

vahid_civil
12-05-2009, 13:46
چابی:هرگز به رئال نمی‌روم

چابی از این گفته که فوتبال یک قهرمانی در اروپا به تیم او بدهکار است.

سایت گل: گزارش‌هایی حاکی از آن بود که چابی ارناندس در برنامه نامزدهای ریاست رئال مادرید جا دارد و ممکن است به این تیم برود. اما این ستاره بارسلونا این حرف‌ها را تکذیب کرده است.
او می‌گوید شایعات او را سرگرم ساخته ولی هرگز پیراهن رئال را نخواهد پوشید: «این غیرممکن است. من نمی‌توانم در رئال مادرید شاد باشم. با این حال از تعریف‌های آنان سپاسگزارم، به ویژه آن که تیم رقیب از من تمجید کرده.» بارسا شش گل در ورزشگاه برنابئو زد و چهار روز بعد به فینال لیگ قهرمانان راه یافت. چابی می‌گوید: «هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم. کاملا دارم از آن لذت می‌برم. فکر نمی‌کنم چنین چیزی در تاریخ باشگاه روی داده باشد. البته ما هنوز عنوانی کسب نکرده‌ایم. تیمی که در دو بازی رفت و برگشت نیمه‌نهایی فوتبال بهتری بازی می‌کرد و قصد بازی کردن داشت به فینال رفت. درباره پنالتی‌ها هم به نظرم آن صحنه‌ای که توپ به دست پیکه خورد پنالتی بود. اما در نوکمپ روی آنری خطا شد و بالاک می‌توانست اخراج شود. داور در آن دیدار کاری نکرد.»
چابی حس می‌کند که عملکرد بارسلونا در دو دیدار با چلسی شایستگی آنها را برای حضور در فینال می‌رسانده و آنها بعد از شکست سال قبل شایسته اندکی اقبال بودند: «فوتبال به ما بدهکار است. فصل گذشته در نیمه‌نهایی در حالی به منچستریونایتد باختیم که به مراتب بهتر از آنها بودیم.» چابی درباره اتفاقی که بعد از دیدار با چلسی روی داد می‌گوید: «همیشه به یاد خواهم داشت که جان تری به رختکن ما آمد و به تک تک افراد تبریک گفت. خوشحالم که بازیکنانی تا این حد حرفه‌ای را می‌بینم.»