مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
boy iran
02-05-2009, 23:54
با تشكر از آقا مجيد عزيز اين پست رو از ايشون كپي كردم
گلهاي بازي:40:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shahi-007
02-05-2009, 23:55
boy iran جان اگع لینکه کل بازی رو هم گیر آوردی لطفاً بذار. بدجور دوست دارم تخقیره اینا رو دوباره ببینم
Mojtaba-MCI
02-05-2009, 23:56
تازه امشب فهميدم که توي رشت از اينجور آدما هستن که آبروي استدلال رو بردن !!!!
شايد از اين شهر رفتيم تا با اين جور اشخاص برخورد نکنم
خيلي جالبه از بس فکر کوچيکه که نفهميده چرا تشويق صورت گرفته : هر ... ب.د خودش رو اگه بنا به خفت بود جلو چش ميليونها بيننده خوار نميکرد . اونم چي توي اسپانيا يه همچين کاري کردن جايي که طرفداراش از ما بيشتر واسه تيم ميميرن
عکس ديگه فسيل شذه برش دار بزن : فقط بارسا و ديگر هيچ
خیلی خودتو ناراحت نکن مجتبی جان!
بیخیال...
حالا یه چیز گفت دیگه:31:!مهم برنده شدن ما بود که بردیم:11:!
vahid_civil
02-05-2009, 23:56
اگه مثل اون سال بازیا کمی دیرتر برگزار میشد جشن قهرمانی رو همینجا میگرفتیم.
پس رئالی های گریان و پررو به سالهای قبلتون ننازید.
نتیجه بازی رفت و برگشت : 8-2 .
تیمی که میاد 2 تا مدافع مرکزی و آخرش گل میزنن یعنی تیم حریف رو تو لوله کرده !
آخ آخ . فوتبال بازی کردن رو دیدین ؟ یاد گرفتین ؟
حالا هی بیاین اینجا پست بدین . دیروز و امروز چند تا از پست های رئالبی ها توی این تاپیک پاک شد ؟ پس ابنکه اول کی رفته تو این تاپیک یا اون تاپیک رو اینجا نیاین تکرار کنین .
تحقیر خوکهای مادریدی رو تبریک میگم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoJtaBa.R
02-05-2009, 23:58
خیلی خودتو ناراحت نکن مجتبی جان!
بیخیال...
حالا یه چیز گفت دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif!مهم برنده شدن ما بود که بردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif!
اوگي
آخه پروفايل رو گذاشتن واسه همين کار نه اينکه به خاطر شيطنت چند نفر بياد اينجا و . . .
vahid_civil
03-05-2009, 00:00
بوسه کاپیتان بر بازو بندش یعنی عشق
پاس گلهای زیاد ژاوی یعنی فوتبال
گلهای مسی و هانری یعنی تکنیک
گلهای پویول و پیکه یعنی تحقیر تیمی که به جز خرید بازیکن هنر دیگه ای نداره و فقط به دوران ژنرال فرانکو خوشه !
boy iran
03-05-2009, 00:00
boy iran جان اگع لینکه کل بازی رو هم گیر آوردی لطفاً بذار. بدجور دوست دارم تخقیره اینا رو دوباره ببینم
چشم حتما
البته تحقير كه چي بگم بازي زيبائي بود خوب رئال هم بنده خدا تقصيري نداشت زورشون نميرسيد ديگه هر كاري كردن نشد هي توپ ميرفت تو دروازشون
rezazzzjjj
03-05-2009, 00:04
تبريک به خاطر قهرمانيه بارسا بسيار لذت برديم
بارسلونا ثابت کرد که بهترين تيم جهانه
چلسی منتظر باش که اومديم
:15:
وحید دیدی چی شد ؟!
6 تایی شدن رفتن پی کارشون ... من جای رئالی ها گریم گرفته بود !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهکشانی های فلک زده ی نگون بخت !
من میترسم راه برگشت به خونه رو گم کنند !
MoJtaBa.R
03-05-2009, 00:08
آمار بازی رو در لینک زیر ببینید:
boy iran
03-05-2009, 00:10
اغاز هفته سی و چهارم لالیگا
بارسلونا، رئال را در برنابئو دفن کرد
تیم فوتبال بارسلونا در سی و چهارمین هفته از رقابت های لالیگا موفق شد در زمین رئال مادرید این تیم را درهم بکوبد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، رئال مادرید مزد ارائه یک بازی باز و رو به جلو را گرفت و با نتیجه سنگین 6 بر 2 در سانتیاگو برنابئو مغلوب بارسلونا شد. این درحالی بود که رئالی ها گل نخست بازی را نیز به ثمر رسانده بودند.
بارسلونا در هر نیمه 3 گل به رئال زد و یک گل دریافت کرد تا بسیاری دریابند که چراکه گاس هیدینک و چلسی در بازی سه شنبه شب گذشته جام قهرمانان آنگونه در نیوکمپ دست به یک بازی تماماً تدافعی زدند. کاری که رئال مادرید انجام نداد و سودای پیروزی بر بارسلونا بلایی بر سرش آورد تا هواداران رئال هیچگاه آن را فراموش نکنند.
برای بارسلونا در این بازی آنری در دقایق 17 و 58، پویول 20، مسی 35 و 75 و پیکه 82 گل زدند و گل های رئال مادرید را هیگواین در دقیقه 14 و راموس در دقیقه 56 به ثمر رساندند.
بارسلونا در این بازی مجموع گل های زده خود را در این فصل به عدد 100 رساند و حالا برای کسب عنوان قهرمانی تنها 5 امتیاز دیگر نیاز دارد.
ragbar12
03-05-2009, 00:15
دوستان رئالي نبايد ناراحت بشن حتي به نظرم اين باخت كاملا براشون توجيه پذيره چون مقابل يك تيم رويايي بازي كردن
دو سوال
اگه كاسياس تو دروازه رئال نبود
يا اگه بازي يه ربغ بيشتر طول ميكشيد
چي ميشد
s-b فکر کنم بی خوابی روت شدید اثر گذاشته ها ! چرا اخه ؟
الان فکر کنم گاس هیدینگ زرد کرده باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoJtaBa.R
03-05-2009, 00:17
دو سوال
چي ميشد
سوميش هم ميشد گفت اگه مسي قدر همه ي توپهارو ميدونست ...
از فاجعه ي هيروشيما سنگين تر بود
مرســــی عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kasra_khan2003
03-05-2009, 00:21
دوستان رئالي نبايد ناراحت بشن حتي به نظرم اين باخت كاملا براشون توجيه پذيره چون مقابل يك تيم رويايي بازي كردن
دو سوال
چي ميشد
دوست من، ما که ناراحت هستیم، تیممون باخته، انم تو ال کلاسیکو، اما نمیایم فحش بدیم، همیونطوری که میبریم هم نمیایم شما رو تحریک کنیم!
از اون سوال ها هم زیاد هست، شما بگو، منم میگم، تا صبح!
اگه فصل پیش، تو همین ورزشگاه بازی 15 دقیقه دیگه طول میکشید چی میشد؟
اگه شما تو همین بازی مسی رو نداشتین؟ یا رونالدینیو رو تو چند فصل پیش؟
بسه! به خدا، بردین، نوش جونتون:46: بیاین اصلا تو تاپیک ما کرکری بخونین، تو پیغام خصوصی فحش بدین...
ایشالا چلسی رو هم ببرین، پرچم اسپانیا رو ببرین بالا!
vahid_civil
03-05-2009, 00:21
وحید دیدی چی شد ؟!
6 تایی شدن رفتن پی کارشون ... من جای رئالی ها گریم گرفته بود !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهکشانی های فلک زده ی نگون بخت !
من میترسم راه برگشت به خونه رو گم کنند !
چی شد ؟ اینکه یه تیم دبل شد ؟ اونم انجوری رو میگی ؟ اینکه طبیعیه !
حالا سه جام در دستان ماست. و رئالیا میرن تا بوق بزنن:27:
MoJtaBa.R
03-05-2009, 00:23
مرســــی عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود رئاليها هم به وجد اومدن
....
boy iran
03-05-2009, 00:23
vahid_civil
03-05-2009, 00:25
MoJtaBa.R
03-05-2009, 00:26
دوست من، ما که ناراحت هستیم، تیممون باخته، انم تو ال کلاسیکو، اما نمیایم فحش بدیم، همیونطوری که میبریم هم نمیایم شما رو تحریک کنیم!
از اون سوال ها هم زیاد هست، شما بگو، منم میگم، تا صبح!
اگه فصل پیش، تو همین ورزشگاه بازی 15 دقیقه دیگه طول میکشید چی میشد؟
اگه شما تو همین بازی مسی رو نداشتین؟ یا رونالدینیو رو تو چند فصل پیش؟
بسه! به خدا، بردین، نوش جونتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif بیاین اصلا تو تاپیک ما کرکری بخونین، تو پیغام خصوصی فحش بدین...
ایشالا چلسی رو هم ببرین، پرچم اسپانیا رو ببرین بالا!
از اين نمونه ها زياد بوده تو اين چند سال : نگو نيومدن از تاپيک رئال اينجا و بالعکس
ولي تو پروفايل ميتوني جواب بدي نه اينکه بخواي جواب تک تک کاربرا رو بدي : خوشحالن تيمشون برده ايراد داره ؟ اونهايي که توهين کردن منظورم نيست الباقي
vahid_civil
03-05-2009, 00:26
vahid_civil
03-05-2009, 00:27
vahid_civil
03-05-2009, 00:28
vahid_civil
03-05-2009, 00:28
چی شد ؟ اینکه یه تیم دبل شد ؟ اونم انجوری رو میگی ؟ اینکه طبیعیه !
حالا سه جام در دستان ماست. و رئالیا میرن تا بوق بزنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوق عالی پر فشار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم وحید موافقی با همین بازیکنا تیم بسکتبال تشکیل بدیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود رئاليها هم به وجد اومدن
خوده رئالیها که هیچی ... بچه های تو کمرشون هم به وجد اومدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
boy iran
03-05-2009, 00:33
لينك دانلود نيمه اول
آقا ما بریم بخوابیم ...
پرچم بالاست ...
تا بازی بعد با چلسی ....
پاینده باد بارسا
سلام
عجب حالی داد!
فقط این مزدک میرزایی یه چیزیش میشد امشب!
vahid_civil
03-05-2009, 01:18
بی باک بی بال
03-05-2009, 06:36
دیشب عجب شبی بود برای این رئال ائلویه
Mojtaba-MCI
03-05-2009, 07:53
ممنون بابت عکس ها ، خیلی جالب بودن...
momkhbpsp
03-05-2009, 09:57
تبریک منم این برد به یاد ماندنی رو تبریک میگم
امیدوارم این تبریک ها واسه قهرمانی اروپا و لالیگا هم باشه
دیشب کاتالونیا چه خبر بوده ها
بازی رو دیشب از رادیو گوش دادم حیف شد ندیدم حالا دان میکنم میره.
راستی من اون کلمه ای رو که رو تی شرت زیر مسی زده بود رو زدم تو دیکشنری اسپانیایی به فارسی
معنیش این اومد: علائم مشخصه مرض مجموعه علائم بدنی و ذهنی مرض همرفت
viva barca
my life is barca
03-05-2009, 09:57
من فقط گفتم سکوت کنید تا شنبه-- هوادارای رئال نمیدونم چطوری با این فاجعه که از سونامی هم فاجعه بار تر بود کنار میان و فقط بلدن بگن که سال بعد جبران میکنیم --ما مصدوم داشتیم و خیلی از این چرت و پرتها---ولی 6-2 تا ابد در ذهنشون باقی میمونه
my life is barca
03-05-2009, 10:02
من فقط گفتم سکوت کنید تا شنبه-- هوادارای رئال نمیدونم چطوری با این فاجعه که از سونامی هم فاجعه بار تر بود کنار میان و فقط بلدن بگن که سال بعد جبران میکنیم --ما مصدوم داشتیم و خیلی از این چرت و پرتها---ولی 6-2 تا ابد در ذهنشون باقی میمونه--اینقدر خودتونو گول نزنید هوادارای رئال
بی باک بی بال
03-05-2009, 10:22
کسی میدون بارسا تا حالا چند تا پاس داده است
momkhbpsp
03-05-2009, 10:41
6[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
La Liga 2009 06.02 Real Madrid vs Barcelona PDTV XviD-T0nK4
Password : irfree.com
Download :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید OR
size:697MB
s-b فکر کنم بی خوابی روت شدید اثر گذاشته ها ! چرا اخه ؟
الان فکر کنم گاس هیدینگ زرد کرده باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چرا:21::21: ؟؟؟؟
اه گفتیم یه یکماهی بن شدیم بریم به درس و مشق برسیم که نشد:13:
signinfo
03-05-2009, 10:56
منتظر بودم تلافی اون 4-1 پارسال رو در بیارن...بدجور هم درآوردن...دلم خنک شد...فوق العاده بود...
استرس و هیجان شدیدی واسه بازی 4 شنبه دارم...
استرس نداشته باش ما میبریم به راحتی
vahid_civil
03-05-2009, 11:33
منتظر بودم تلافی اون 4-1 پارسال رو در بیارن...بدجور هم درآوردن...دلم خنک شد...فوق العاده بود...
استرس و هیجان شدیدی واسه بازی 4 شنبه دارم...
اون بازی تشریفاتی بود. بارسا انگیزه ای نداشت که بازی کنه .
امسال تو سه جام بارسا میجنگید و میجنگه. تو همش هم شانس نخست قهرمانیه .
سولاخ شهر مادرید کیه ؟
=================================================
/هفته سي و چهارم لاليگا اسپانيا/
رئال مادريد با 6 گل تحقير شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد با قبول شكست خانگي 6 بر 2 برابر بارسلونا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو تحقير شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مردان خوانده راموس به پيروزي خانگي برابر بارسلونا نياز جدي داشتند، اين بارسلونا بود كه شايستگي خود را براي قهرماني در لاليگا اثبات كرد و تا نزديكي جام پيش رفت.
بارسا در حضور 98 هزار نفر تماشاگر ورزشگاه را بر سر رئال ويران كرد. در دقيقه 14 راموس موفق شد آبيدال را كنار بزند و سانتر زيباي او با ضربه سر گونسالو هيگواين تكميل شد تا رئال مادريد يك بر صفر پيش بيفتد اما اين گل خيلي زود با گل ويران كننده هانري پاسخ داده شد.
اين آغاز هنرنمايي هاي مردان گوارديولا بود و كارلوس پويول كاپيتان بارسلونا در دقيقه 20 گل دوم را به ثمر رساند و بازوبند منقش به پرچم كاتالونيا را به رخ تلويزيون دولتي اسپانيا كشيد.
ليونل مسي ديگر مهاجم بارسلونا نيز كاسياس را از موج تحقير در نيمه اول بي نصيب نگذاشت تا بارسلونا با نتيجه 3 بر يك وارد رختكن شود.
رئال مادريد در نيمه دوم نيز تسليم بازي بارسلونا شد و گل سرخيو راموس در دقيقه 56 نيز نتوانست برابر سونامي مردان گوارديولا دوام بياورد.
هانري 58، مسي 75 و پيكه 82 گلزنان نيمه دوم بارسا بودند تا در نهايت نماينده كاتالونيا با نتيجه 6 بر 2 برابر رئال مادريد به پيروزي برسد.
نتايج بازي هاي شب گذشته:
رئال مادريد 2 - بارسلونا 6
گل ها: هيگواين 14 و راموس 56 براي رئال مادريد و هانري 17 و 58 و مسي 35 و 75 و پويول 20 و پيكه 82 براي بارسلونا
khashi87
03-05-2009, 11:35
لاکن ریال مادرید.
vahid_civil
03-05-2009, 11:36
پس از پيروزي در ال كلاسيكو
گوارديولا: اين بهترين روز زندگي من بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي مردانش برابر رئال مادريد گفت: بي ترديد اين بهترين روز زندگي من بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا عنوان كرد: بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي كرد. اكنون خيلي دوست دارم با آنها كه منتظر لغزش ما بودند صحبت كنم و دليل آن همه كارشناسي مغرضانه را بپرسم.
وي افزود: در اين مدت همه روزنامه ها عليه ما مطلب نوشتند. من هيچ اعتراضي نكردم اما بارسلونا حرفش را در زمين فوتبال زد.
بارسا با نتيجه 6 بر 2 رئال مادريد را شكست داد.
vahid_civil
03-05-2009, 11:36
مسي: تيمي برد كه شخصيت داشت
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا گفت: پيروزي در ال كلاسيكو به تيمي تعلق گرفت كه شخصيت داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ليونل مسي اظهار داشت: شروع خوبي داشتيم و كنترل بازي را نيز در اختيار گرفتيم. تيمي برد كه تيم بود و ما ثابت كرديم كه شايسته قهرماني هستيم.
مسي يادآور شد: اكنون براي قهرماني در ليگ قهرمانان پيش مي رويم و خيالمان از لاليگا راحت است.
بارسلونا ديشب موفق شد با 6 گل در برنابئو رئال مادريد را شكست دهد.
vahid_civil
03-05-2009, 11:37
پس از تحقير برابر بارسلونا
راموس: ما همين بوديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ما همين بوديم و بيشتر از اين كاري از دستمان بر نميآمد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس تصريح كرد: رئال مادريد تلاش خود را كرد اما بارسلونا بسيار بهتر از ما بود و حق داشت اينگونه جشن پيروزي بگيرد.
وي افزود: نبايد چيزي را توجيه كرد. ما بد بازي كرديم و من مسئول اين اتفاقات هستم. از بازيكنان مي خواهم تا پايان لاليگا به تلاش خود ادامه دهند تا رتبه دوم را از دست ندهيم و براي سال آينده سهميه لازم را كسب كنيم.
vahid_civil
03-05-2009, 11:38
پس از شكست برابر باسلونا
رائول: در برنابئو تحقير شديم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: بد بازي كرديم و نتيجه اين وضعيت، تحقير در برنابئو بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو عنوان كرد: به بازيكنان بارسلونا تبريك مي گويم. اميدوارم برابر چلسي نيز نماينده خوبي براي اسپانيا باشند.
وي افزود: خيلي بد بازي كرديم و نتيجه اين بازي بد، تحقير در برنابئو بود.
رائول ادامه داد: به پيروزي برابر بارسا نياز داشتيم. حالا روحيه بازيكنان به شدت تخريب شده است؛ اما به عنوان كاپيتان، سعي مي كنم نشاط را به اردو برگردانم.
vahid_civil
03-05-2009, 11:39
پس از شكست برابر بارسلونا
كاسياس: بارسا مثل تراكتور از روي ما گذشت
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ديگر حرفي باقي نمانده چرا كه بارسلونا مثل تراكتور از روي ما گذشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس اظهار داشت: بارسلونا مثل يك تراكتور از روي ما گذشت. ديگر هيچ حرفي باقي نمانده تا چيزي را توجيه كنيم.
وي افزود: در هر 6 گل، شاهد اشتباهات فردي تاريخي از بازيكنان خود بوديم. آنقدر از دست مدافعين ناراحتم كه نمي خواهم با آنها صحبت كنم. من در هيچ يك از گلهاي دريافتي مقصر نبودم.
رئال مادريد با نتيجه 6 بر 2 برابر بارسلونا تن به شكست داد.
vahid_civil
03-05-2009, 11:40
پس از پيروزي برابر رئال مادريد
لاپورتا: لاليگا را نوازش كرديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: در برنابئو لاليگا را نوازش كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا گفت: اكنون لاليگا زير پاي ما است و ليگ قهرمانان اروپا نيز در همين هفته برابر نام ما تسليم خواهد شد.
وي افزود: رئال مادريد مات و مبهوت، تنها تماشاگر هنرنمايي بازيكنان ما بود و ثابت كرديم كه شايسته قهرماني در لاليگا هستيم.
vahid_civil
03-05-2009, 11:40
اتوئو: گوارديولا از لحاظ تاكتيكي بينظير است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: سرمربي جوان ما كوهي از انديشه هاي نو در فوتبال است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ساموئل اتوئو خاطرنشان كرد: رئال مادريد بسيار خوب شروع كرد اما بارسلونا آنقدر قدرتمند بود كه حتي چنين تيمي نيز نتوانست برابر ما دوام آروده و مقاومت كند.
وي افزود: از لحاظ تاكتيكي، گوارديولا بي نظير است. او طوري بازيكنان را توجيه كرده بود كه تكليف همه بازيكنان روشن است و هيچ كدام از ما در زمين سرگردان نبوديم.
vahid_civil
03-05-2009, 11:41
پس از بازي مقابل رئال مادريد
پويول 3 هزار يورو جريمه شد
خبرگزاري فارس: فدراسيون فوتبال اسپانيا كاپيتان بارسلونا را به خاطر نشان دادن بازوبند منقش به پرچم كاتالونيا برابر دوربين جريمه نقدي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، كارلوس پويول زننده گل دوم بارسلونا اولين گل خود در لاليگا امسال را به رئال مادريد زد. هواداران بارسلونا، پويول را سمبل تعصب در فوتبال و وطن پرستي در كاتالونيا مي دانند اما حركت اين بازيكن پس از گل در نوع خود جالب بود. او بازوبند خود را باز كرد و مدام به هواداران رئال مادريد و دوبين TVE شبكه دولتي اسپانيا نشان داد.
اين حركت پويول از ديد فدراسيون فوتبال اسپانيا سياسي كردن فوتبال بوده و مستوجب جريمه شناخته شده است.
پويول به مبلغ 3 هزار يورو جريمه شده است.
M O B I N
03-05-2009, 11:42
به به اینا رو ول کن بازی دیشبو بچسب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vahid_civil
03-05-2009, 11:42
vahid_civil
03-05-2009, 11:43
vahid_civil
03-05-2009, 11:43
"مسي" گلش را به بيماران سندرم تقديم كرد
"ليونل مسي" دو گل به ثمر رسانده برابر رئال مادريد را به بيماراني كه از مشكل سندرم رنج ميبرند، تقديم كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم آرژانتيني بارسلونا پس از به ثمر رساندن گل هاي خود برابر رئال مادريد عبارت Sindrome X Fragil را كه روي لباس زير وي حك شده بود، به تماشاگران نشان داد.
اين عبارت به يكي از شاخه هاي بيماري سندرم اشاره دارد. اين بيماري مشكلات ژنتيكي در زمينه مسايل احساسي، روحي و گاهي جسمي به همراه دارد و برخي عوارض آن هم شبيه به وهم گرايي است. مسي طي ماه گذشته يك روز كامل را در كنار برخي كودكاني سپري كرد كه از اين بيماري رنج ميبرند.
خود مسي هم در دوران كودكي با برخي مشكلات هورموني دست و پنجه نرم كرده است و اعتقاد دارد اگر كمك سايرين نبود او امروز نميتوانست در يكي از بزرگترين باشگاههاي فوتبال جهان توپ بزند.
vahid_civil
03-05-2009, 11:44
پس از پيروزي بارسلونا برابر رئال مادريد
لاپورتا: بايد به حريفان احترام بگذاريم
رئيس باشگاه بارسلونا پس از پيروزي پرگل اين تيم برابر رئال مادريد بر حفظ احترام نسبت به حريفان تاكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به دنبال پيروزي 6 بر 2 بارسلونا برابر رئال مادريد، خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا گفت: «ما بايد احترام خود نسبت به حريفان را حفظ كنيم.»
وي افزود: «بيش از همه مي خواهم به بازيكنان تيم تبريك بگويم. شك ندارم كه اين پيروزي شادي بسياري در كاتالونيا و سراسر اسپانيا به ارمغان مي آورد. من از اينكه توانستيم با حفظ سبك بازي خود به پيروزي در اين ديدار دست پيدا كنيم خوشحالم. آنچه مسلم به نظر مي رسد نزديك تر شدن ما به قهرماني در لاليگا است.»
رئيس باشگاه بارسلونا در پايان خاطرنشان كرد: «قصد ندارم در مورد عناوين صحبتي كنم چرا كه ما بايد به رقباي خود احترام بگذاريم. بازي دشواري در لندن برابر چلسي پيش رو خواهيم داشت.»
vahid_civil
03-05-2009, 11:47
اعتراف تلخ سرمربي كهكشانيها
خوانده راموس:
بارسلونا يك سطح بالاتر از ماست
خوانده راموس پس از شكست تحقيرآميز شاگردانش اعتراف كرد كه بارسلونا در سطحي بالاتر قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي رئال مادريد كه در دومين الكلاسيكو دومين شكست فصلش با كهكشانيها را تجربه كرد، در پايان بازي گفت: «اين شكست همانند وجود چيزي تلخ در دهان است چرا كه ما بازي را واگذار كرديم و فرصت خوبي در لاليگا را از دست داديم. بارسلونا يك سطح بالاتر از ما است. آنها قدرتمند بودند اما، گلهاي نخست از روي اشتباههاي ما در خط دفاعي به ثمر رسيد و آنها از اين مزيت به راحتي استفاده كردند. تيمهاي بزرگ اروپايي (ليورپول و بارسلونا) ما را شكست دادند كه بايد آن را پذيرا باشيم هر چند دردناك است. تفاوت تنها در اين بود كه بارسلونا از مزيتهايش استفاده كرد. برخلاف تيمهاي ديگر كه برابر آنها به ميدان رفته بوديم.»
vahid_civil
03-05-2009, 11:47
آبروي از دست رفته رئال مادريد در سانتياگو برنابئو
گوارديولا: شبي زيبا و فراموش نشدني بود
دويست و سيوهفتمين دوئل رئال مادريد و بارسلونا براي هفتهها و شايد حتيها ماههاي آينده فراموش نشدني باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بارسلونا كهكشانيها را در خانهي خودشان از پاي درآورد و در پايان با برتري شش بر دو جشن پيروزي را برپا كرد.
پپ گوارديولا سرمربي آبي - اناريها در نشست خبري پايان الكلاسيكو گفت: «جزئياتي بود كه من در آن تغييراتي را ايجاد كردم. با اين حال تو تنها وقتي ميتواني اين كارها را بكني كه بازيكناني با اين كيفيت در اختيار داشته باشي. شبي بياندازه زيبا است. اينكه در اين ورزشگاه باور نكردني بيايي و آن وقت يك تيم بزرگ را با اين شكل ببري.»
vahid_civil
03-05-2009, 11:49
به دنبال شكست 6 بر 2 برابر بارسلونا
رائول: بايد بارسا را ستود
به دنبال شكست فاجعه آميز رئال مادريد برابر بارسلونا، كاپيتان رئالي ها همانند بسياري ديگر به برتري حريف ديرينه اعتراف كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از شكست 6 بر 2 رئال مادريد برابر بارسلونا، رائول گونزالس كاپيتان رئاليها گفت: «بايد به خاطر اين سه امتياز و برتري بارسا آنها را ستود. ما همه تلاشمان را كرديم اما پيروزي ما غيرممكن بود. قصد داشتيم با گل زودهنگام خود آنها را غافلگير كنيم اما بارسا خيلي زود گل ما را پاسخ داد. زماني كه آنها توپ را در اختيار دارند متوقف ساختن آنها بسيار دشوار است.»
رائول افزود: «ما احساس ضعف كرديم. چنين شكستي بسيار دردناك است. شكست اين چنين در خانه احساس درماندگي به همراه دارد. سرنوشت قهرماني بارسلونا در دست اين تيم است. به هر حال اينكه آنها 10 ماه است در اوج به سر مي برند بي دليل نيست.»
كاپيتان رئال مادريد در پايان گفت: «ما سعي مي كنيم فصل را به بهترين شكل ممكن به پايان برسانيم. چهار بازي ديگر باقي مانده است و بايد در تمامي آنها پيروز شويم.»
vahid_civil
03-05-2009, 11:50
مسي: نشان داديم شايسته قهرماني هستيم
آنري: بايد امسال پيروز ميشديم
پس از پيروزي پرگل بارسلونا برابر رئال مادريد مهاجمان آرژانتيني و فرانسوي بارسا نسبت به نتيجهي بدست آمده ابراز خوشحالي كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال پيروزي شش بر دو بارسلونا برابر رئال مادريد ليونل مسي مهاجم آرژانتيني بارسلونا گفت: «ما شايستهي اين پيروزي بوديم.»
وي افزود: «در تمام فصل سبك بازي خود را حفظ كرديم. اين ديدار هم بسيار جذاب بود و ما نشان داديم كه شايستهي قهرماني هستيم.»
مهاجم آرژانتيني مهاجم ديدار آيندهي بارسا در ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي نيز گفت: «اكنون بايد در لندن گام بزرگ ديگري برداريم. من شخصا احساس بسيار خوبي دارم و معتقدم كه ما بايد اعتماد به نفسي را كه از اين بازي بدست آورديم، براي ديدار با چلسي به كار بگيريم.»
تيري آنري مهاجم فرانسوي بارسلونا هم كه در ديدار برابر رئال دو گل از شش گل تيمش را به ثمر رسانده بود، گفت: «امروز روز خاصي براي هواداران بارسا بود. چنين پيروزي همانند يك جشنواره است و ما بايد از آن لذت ببريم.»
آنري افزود: «پس ازآنچه سال گذشته رخ داد، بايد در اين ديدار پيروز ميشديم.»
vahid_civil
03-05-2009, 11:51
پيروزي تاريخي بارسلونا در سانتياگو برنابئو
بارسلونا در دويست و سي و هفتمين ديدار خود برابر رئال مادريد در ورزشگاه سانتياگو برنابئو توانست درخشانترين پيروزي دو تيم در خانهي حريف را بدست بياورد. در پيروزي شش بر دوي آبي - اناريها تيري آنري مهاجم فرانسوي بارسلونا نقشي اساسي داشت و زنندهي دو گل تيمش بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو همان طور شروع شد كه هواداران حاضر در ورزشگاه پيش از بازي انتظارش را داشتند. در همان نخستين دقيقهي بازي دو تيم روي دروازهي يكديگر ظاهر شدند و به آفريدن فرصتهاي گلزني مشغول شدند. آنها براي اين كار حتي ثانيهها را نيز از دست ندادند.
هيگوآين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد در پانزدهمين دقيقهي بازي روي پاس تماشايي سرجيو راموس نخستين گل بازي و نوزدهمين گل فصلش را به ثمر رساند تا ميزبان مسابقه از حريف پيش بيفتد. اما، اين گل به جاي آن كه تيم ميهمان را در شوك فرو ببرد، باعث شد تا آنها حملههاي پي در پي و بيوقفهي خود را آغاز كنند. آنري تنها سه دقيقه پس از گلزني رئاليها بازي را به تساوي كشاند و پاس تماشايي ليونل مسي را به تور دروازهي كاسياس دوخت.
چند ثانيه بعد كارلس پويول كاپيتان بارسلونا با ضربهي سر نخستين گل فصلش را به ثمر رساند. اين گل در بيستمين دقيقهي بازي به ثمر رسيد. آرين روبن مهاجم هلندي رئاليها خيلي زود ميتوانست گل تساوي را به ثمر برساند اما، ويكتور والدس دروازهبان بارسلونا نمايش خوبي داشت و مانع از فرو ريختن دوبارهي دروازهاش شد.
صدرنشين رقابتهاي لاليگا 10 دقيقهي طوفاني را تجربه كرد و اوج آمادگي بدني و ذهني خود را به نمايش گذاشت. پيش از آنكه ليونل مسي در 36 دقيقهي بازي سومين گل تيمش را به ثمر رساند، ميتوانست در دقايق 25، 29 و 34 دروازهي كاسياس را باز كند. ساموئل اتوئو مهاجم كامروني آبي - اناريها نيز در 27 دقيقهي بازي فرصت خوب گلزني را از دست داد. آلوز هم در دقايق كوتاهي پيش از به صدا درآمدن سوت پايان نيمهي نخست ميتوانست بارسلونا را به چهارمين گلش برساند.
بسياري بر اين باور بودند كه نيمهي دوم ديدار رئال مادريد و بارسلونا جرياني برخلاف 45 دقيقهي نخست خواهد داشت اما، اين تصوري بيش نبود. آندرس اينيستا در نيمهي دوم نخستين فرصت گلزني را براي تيمش رقم زد اما، تلاش او در دقيقهي 48 بازي به جايي نرسيد.
آتش بازي آبي - اناريها همچنان ادامه يافت. اندكي بعد از آنكه ليونل مسي يك فرصت ديگر گلزني را از دست داد (55) سرخيو راموس توانست براي دومين بار ميزبان را به گل برساند. (57) بارسلونا كه به باور بسياري در حال حاضر تماشاييترين فوتبال را ارايه ميكند پس از اين گل باز هم با آرامش عمل كرد.
آنري در 59 دقيقهي بازي از بيدقتي فابيو كاناوارو استفاده كرد و براي دومين بار دروازهي تيم مادريدي را باز كرد. بعد از گل اين مهاجم فرانسوي موتور بارسلونا بار ديگر به حركت درآمد. رئال مادريد هم ديگر نتوانست واكنشي را برابر بازي خوب بارسا نشان دهد.
مسي (76) و پيكه (84) گلهاي پنجم و ششم صدرنشين را به ثمر رساندند و شكست رئال مادريد را تحقيرآميز كردند. آخرين گل آبي - اناريها در اين مسابقه يكصدمين گل فصل آنها بود. رئال مادريد در 25 دقيقهي پاياني بازي هيچ كاري نكرد و شكست را به طور كامل پذيرفت.
هواداران نااميد و سرخورده رئال مادريد هم با سوت خود به عملكرد بازيكنانشان در درون زمين اعتراض كردند. تعويضهاي خوانده راموس هم براي رئال مادريد كارساز نشد.
به اين ترتيب پرگلترين پيروزي بارسا در تاريخ الكلاسيكو رقم خورد. به نوشتهي يورو اسپورت تيري آنري زنندهي دو گل از هشت گل مسابقهي شنبه شب بارسا و رئال مادريد بهترين بازيكن ميدان بود.
مهاجم فرانسوي آبي - اناريها در فصل جاري 19 بار توانسته است دروازهي حريفان بارسلونا را باز كند.
vahid_civil
03-05-2009, 11:53
كريستيانو رونالدو:
روياي حضورم در رئال مرده است
هافبك پرتغالي منچستر يونايتد اعلام كرد كه ديگر روياي پيوستن به رئال مادريد را در سر نمي پروراند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، كريستيانو رونالدو در گفت و گو با روزنامه انگليسي Sunday Mirror از بي ميلي خود نسبت به حضور در تيم رئال مادريد خبر داده و گفت كه منچستر يونايتد تمامي آنچه است كه در ذهن دارد.
رونالدو گفت: «ديگر به رئال مادريد فكر نمي كنم. روياي پيوستن به اين تيم براي من مرده است.»
وي افزود: «تنها تيم رويايي من اكنون منچستر يونايتد و تنها رويايي كه در سر دارم قهرماني در فينال رم و ليگ قهرمانان اروپا است.»
اين در حالي است كه باشگاه رئال مادريد و رئيس پيشين آن رامون كالدرون چندي پيش اعلام كردند كه تابستان امسال رونالدو به طور حتم راهي تيم اسپانيايي خواهد شد.
سلام دوستان تبریک میگم
برد شیرین و لذت بخشی بود : دی
ایشالا جلو چلسی هم به همین زیبایی بتونیم ببریم
همیشه تمیهایی که جلو بارسا هجومی کار کردن به این حال و روز افتادن
چلسی هم تو بازی برگشت مجبوره بازی رو ببره
به امید پیروزی
signinfo
03-05-2009, 12:18
استرس نداشته باش ما میبریم به راحتی
اون بازی تشریفاتی بود. بارسا انگیزه ای نداشت که بازی کنه .
امسال تو سه جام بارسا میجنگید و میجنگه. تو همش هم شانس نخست قهرمانیه .
انشا الله
به نظر من بارسا امسال حتی از فصل 2006-2005 که قهرمان Champions League شد هم قویتره و روونتر داره بازی میکنه...واقعا امسال قهرمانی حقشه...از چلسی هم خوشم نمیاد...مفت گل می زنه به ما همیشه...اینم له کنن چه لذتی داره...می رن واسه فینال با منچستر چون فکر نمی کنم آرسنال بالا بیاد...
EASPORTS-FIFA
03-05-2009, 12:32
منم این برد شیرین تر از عسل رو تبریک میگم.یعنی دیشب حالیدم اساسییییییییییییییییییییی یی.پیش به سوی چلسی.
فقط یک چیزی خیلی جالب بود.بارسا 1 خورد 3 تا جواب رئال رو داد.1 دیگه خورد 3 تا دیگه زد.چقدر با نظمه این تیم!!!
ديشب تمام موهاي تنم سيخ شده بود !!
فك كنم ديگه تا آخر عمرم همچين فوتبالي نبينم !!
امتحان داشتم ولي قيدشو زدم نشستم پاي بازي .
------------------------------------------------------
تبريك به تمامي هواداران بارسا . . .
بروبچ نظرتون راجع به بازی با چلسی چیه؟
به نظرتون اگر چلسی بسته و دفاعی بازی نکنه بارسا راحت صعود میکنه؟
اگر دفاعی و در ضد حمله کار کنن چی؟ احتمال خطر میدید؟
vahid_civil
03-05-2009, 14:36
بروبچ نظرتون راجع به بازی با چلسی چیه؟
به نظرتون اگر چلسی بسته و دفاعی بازی نکنه بارسا راحت صعود میکنه؟
اگر دفاعی و در ضد حمله کار کنن چی؟ احتمال خطر میدید؟
من به شخصه طرفدار فوتبال زییای بارسام. نه نتیجه !
ولی چلسی هم مثل بارسا برای صعود به مرحله بعد حداقل باید یه گل بزنه ! پس نمیتونه مثل بازی رفت توی محوطه 6 قدم 11 نفر رو جا بده !!
نگرانی ما از خط دفاعمونه که محروم و مصدوم داریم ولی چون سبک بازی چلسی جوریه که به نیمه زمین بارسا نمیرسن زیاد مهم نیست !!
اگه بازی به پنالتی برسه شانس کمی داریم ! والدز کمتر شده پنالتی بگیره !!
====
میگم گروهی چیزی هست که بازی بارسا - رئال رو کامل دانلود کنه امشب ؟ (آفلاین)
با اینکه طرفدار چلسی ام ولی معتقدم چلسی تو ضربات پنالتی هیچ شانسی برای برد نداره!:2:
اصلا آخرین باری که چلسی یه تیم رو تو پنالتی برد یادم نمیاد!:27:
همین چند ماه پیش تو پنالتی فکر کنم به برنلی باختن:2:
ولی در کل احتمال اینکه بازی به وقت اضافه و پنالتی بکشه خیلی کمه چون اگه یه گل تو این بازی زده بشه دیگه کار به وقت اضافه و پنالتی نمیکشه!
signinfo
03-05-2009, 14:51
به نظرم اگه چلسی بازم دفاعی بازی کنه یکم مشکل ساز می شه واسه بارسا چون نمی ذاره بازیشون رو بکنن و عصبی می شن و توپ ها رو خراب می کنن...بعدشم چلسی یه ضدحمله می کنه و موقعیت ایجاد می کنه...ولی اگه چلسی هم حمله کنه، هم جذابیت بازی بیشتر می شه و هم بارسا می تونه بازی قشنگشو انجام بده...فکر می کنم همینجوری بشه و 4 شنبه بازی زیبا و خیلی حساسی رو ببینیم...
yashgin128
03-05-2009, 15:07
سلام
با تبریم برای برد پر گل بارسا
دیشب واقعا حرمت رئال رو تو برنابئو شکستید هر چند اشتباهات مکرر سرمربی رئال هم مزید بر علت شد
هر چند این چیزی را از باخت رئال توجیه نمی کند
اگه تو دنیا یه تیم حریف بارسا بشه اون منچستره
تو بازی فینال لیگ قهرمانان سخت منتظر شما هستیم(یه منچستری)
امیدوارم بالاخره آرزوم به حقیقت تبدیل بشه و آرژانتین رو با مسی تو فینال جام جهانی اونم مقابل هلند ببینم
موفق باشید
vahid_civil
03-05-2009, 15:19
به نظرم اگه چلسی بازم دفاعی بازی کنه یکم مشکل ساز می شه واسه بارسا چون نمی ذاره بازیشون رو بکنن و عصبی می شن و توپ ها رو خراب می کنن...بعدشم چلسی یه ضدحمله می کنه و موقعیت ایجاد می کنه...ولی اگه چلسی هم حمله کنه، هم جذابیت بازی بیشتر می شه و هم بارسا می تونه بازی قشنگشو انجام بده...فکر می کنم همینجوری بشه و 4 شنبه بازی زیبا و خیلی حساسی رو ببینیم...
منم نظرم همینه. دوستان میگن زمین خودشه و چلسی نمیتونه دفاعی بازی کنه. اما من میگم بعید نیست. مگه منچستر اینکارو انجام نداد؟ در زمین خودش, از همون شروع بازی و جلوی چشم هواداراش!
من به شخصه طرفدار فوتبال زییای بارسام. نه نتیجه !
ولی چلسی هم مثل بارسا برای صعود به مرحله بعد حداقل باید یه گل بزنه ! پس نمیتونه مثل بازی رفت توی محوطه 6 قدم 11 نفر رو جا بده !!
نگرانی ما از خط دفاعمونه که محروم و مصدوم داریم ولی چون سبک بازی چلسی جوریه که به نیمه زمین بارسا نمیرسن زیاد مهم نیست !!
====
میگم گروهی چیزی هست که بازی بارسا - رئال رو کامل دانلود کنه امشب ؟ (آفلاین)
درسته, ولی نتیجه هم بگیره که خستگی از تنشون دره. (:
پنالتی هم به نفع چلسیه. نا سلامتی بارسا قویتره. هر تیمی خوشش میاد جلوی بارسا برسه به پنالتی, حداقل یه شانسی هست.
کاش زودتر این پستتون رو دیده بودم. همین چند دقیقه پیش 1 گیگ حجم درخواستی Offline4U رو بخشیدم رفت. آخه خودم خط برای دانلود داشتم. حالا نگران نباشید, دیر یا زود دانلود میشه.
سلام
...
اگه تو دنیا یه تیم حریف بارسا بشه اون منچستره
تو بازی فینال لیگ قهرمانان سخت منتظر شما هستیم(یه منچستری)
...
سلام.
رودررو بعید می دونم کسی حریف بارسا بشه. مگر اتفاقی خاصی بیوفته.
راهش همین بازی دفاعی, ضدحمله و کمی هوایی است.
منم نظرم همینه. دوستان میگن زمین خودشه و چلسی نمیتونه دفاعی بازی کنه. اما من میگم بعید نیست. مگه منچستر اینکارو انجام نداد؟ در زمین خودش, از همون شروع بازی و جلوی چشم هواداراش!
چون منچستر این کارو کرد نمیشه گفت کاره درستی بوده
به نظرم بزرگترین اشتباه هر تیم اینه که بخواد تو زمین خودش دفاع کنه
منچستر ممکنه تو بازی برگشت تاوان این کارو پس بده اونم با خوردن 2گل
vahid_civil
03-05-2009, 17:02
چون منچستر این کارو کرد نمیشه گفت کاره درستی بوده
به نظرم بزرگترین اشتباه هر تیم اینه که بخواد تو زمین خودش دفاع کنه
منچستر ممکنه تو بازی برگشت تاوان این کارو پس بده اونم با خوردن 2گل
منظور سینا بازی پارسال بود.
من چون طرفدار جفت تیما بودم یعنی هم منچستر و هم بارسا بی طرفانه نگاه کردم.
تنها حالتی که میشد جلوی بارسا رو گرفت همین دفاعی بازی کردن بود.
تو لیگ امسال دفاعی ترین تیمی که جلوی بارسا بازی کرد و نتیجه گرفت ختافه تو نیم فصل اول بود. که 1-1 شد.
بقیه تیما نتونستن دووم بیارن. کاری ندارم حالا والنسیا با بازی خشنش مساوی گرفت یا ...
من میگم بازی قشنگی میشه . یه چیزی مثل 4-4 لیورپول و چلسی . ( تازه اون دو تا تیم هر دو تیمای دفاعی هستن و این نتیجه رو بدست آوردن)
بعد از برد 6-3 در مجموع جلوی ---- و 5-1 جلوی بایرن این بار نوبت چلسی خواهد بود.
البته به هر حال چلسی از تیمی درجه 2 اروپایی مثل رئال قویتر خواهد بود.
Behroooz
03-05-2009, 17:15
اگه بارسا امسال قهرمان لالیگا و اروپا نشه بی انصافیه ...
vahid_civil
03-05-2009, 18:21
عکسهایی از عشاق بارسا,
تقدیم به عشاق بارسا
دوستان طرفدار چلسی از همین الان تاکتیک پیشنهادی خودشون رو در تاپیک مربوطه رو کردن: بستن بازی.
امیدوارم چلسی مثل منچستر پارسال عمل نکنه که من یکی ازش ناامید میشم. موضوع برد و باخت نیست. حداقل بازی خودشون رو بکنن شاید از پس بارسا بر اومدن و ما هم یک فوتبال زیبا دیدیم.
M.etallic.A
03-05-2009, 21:10
عمرا چلسی از پس بارسا بر بیاد... اون بازی هم ضدتاکتیک زدن و با شانس گل نخوردن. مطمئنا بازی برگشت گواردیولا یه رکبی به هیدینگ میزنه...
bleu2u4u
03-05-2009, 21:14
لینک خلاصه بازی رو توی یوتوب کسی نداره
چون بازی واقع از اون بازیهایی بود که باید ارشیو بشه و هر چند وقت یه بار بهش رجوع بشه
boy iran
03-05-2009, 22:12
تحقیر کامل رئال در برنابئو!(2-6)
بارسا امشب رئال مادرید را در سانتیاگو برنابئو با 6 گل تحقیر کرد تا در حالی که 4 هفته به پایان رقابتهای لالیگا باقی است با 7 امتیاز اختلاف در صدر بنشیند.
در این بازی آتشین که 8 گل در بر داشت، کاتالانها از برتری سطح کاملا واضحی نسبت به رقیب خود بهره می بردند و در این بازی دیدنی و سراسر حمله می توانستند گلهای بیشتری نیز به ثمر برسانند.
ترکیب بارسا در این بازی: والدس، آلوس، پویول، پیکه، آبیدال، توره(بوسکتس)، ژاوی، اینیستا(بویان)، اتوئو، آنری(کیتا) و مسی.
پس از عقب افتادن با گل نسبتا زود هنگام هیگوئین، آنها سریع به خود آمدند و در فاصله هفت دقیقه، تیم برتر میدان شدند. ابتدا تیری آنری توپ را از کاسیاس عبور داد و سپس در حالی که 20 دقیقه از بازی می گذشت، کارلس پویول از روی یک کاشته با ضربه سری دیدنی گل دوم را به نام خود ثبت کرد.
کاتالانها تصمیم نداشتند در 2-1 متوقف شوند و به فشار آوردن ادامه دادند. کاسیاس مجبور شد با چند عکس العمل خوب جلوی گلهای بیشتر را بگیرد اما ژاوی از اشتباه دیارا استفاده کرد و پاس خوبی برای مسی فرستاد تا او زننده سومین گل تیمش باشد.
بلافاصله پس از شروع نیمه دوم، مادرید این بار از طریق ضربه سر راموس دروازه بارسا را گشود. اما آنری تقریبا بلافاصله پس از آن، گل دومش را نیز به ثمر رساند تا برد را تضمین کند.
پس از او مسی با ضربه ای دیدنی گل پنجم را به ثمر رساند و در نهایت جرارد پیکه از فاصله نزدیک زننده ششمین و آخرین گل آبی و اناری پوشان بود.
این پیروزی بارسا را در یک قدمی قهرمانی در لالیگا قرار داد و این بدین معنی است که فصل با وجود 4 بازی باقی مانده برای مادریدی ها به پایان رسیده است.
در حالی که هر دو مربی تصمیم گرفته بودند قدرتمندترین ترکیب خود را به زمین بفرستند، جای تعجبی نداشت که بازی با سرعتی چشمگیر آغاز شود. در دقیقه ی نخست بازی سرخیو راموس توپ را ناشیانه به مسی پاس داد و او ژاوی را دید و در نهایت تنها کاسیاس بود که مانع گل شدن شوت از راه دور او شد. این موقعیت آهنگ بازی را شکل داد و در پی آن روبن دفاع بارسا را در هم ریخت و پس از آن مسی نیز اتوئو را صاحب موقعیت کرد که او با ضربه ای ناامید کننده توپ را به جایی زد که دروازه بان حضور داشت.
به نظر می رسید تیم مهمان به گل برسد اما این مادریدی ها بودند که سانتیاگو برنابئو را به وجد آوردند. راموس از سد آبیدال گذشت و توپ را روی دروازه ارسال کرد. هیگواین که بدون یارگیر نیز بود با ضربه ی سر توپ را درون دروازه ی والدس قرار داد رئال مادرید را پیش انداخت. این برای تیم میزبان یک شروع عالی بود، اما تنها پس از 7 دقیقه آنها نتیجه را واگذار کرده بودند.
ابتدا مسی از بالای سر راموس یک توپ عالی را برای آنری مهیا کرد و او نیز با پای راست خود کاسیاس را مغلوب کرد. سپس در دقیقه ی 20 فابیو کاناوارو در گوشه ی چپ محوطه ی جریمه مرتکب یک خطای بی مورد شد که منجر به ضربه ی سر پویول و گل دوم بارسا شد.
این آغازی آتشین بود و سرعت بازی بسیار بالا بود. در ادامه والدس شوت روبن را مهار کرد و پس از آن نیز دنیل آلوز او را مجبور به انجام واکنشی دیگر کرد چرا که نزدیک بود دروازه ی خودی را باز کند. بارسلونا تیم خطرناک تر زمین بود. کاسیاس ضربه ی مسی را از فاصله ای بسیار نزدیک مهار کرد و پس از آن نظاره گر بیرون رفتن شوت این بازیکن آرژانتینی از کنار دروازه بود.
فضایی که به بازیکنان بارسلونا داده شده بود باید به زودی نتیجه می داد و این اتفاق پس از 30 دقیقه افتاد، ژاوی توپ را از لاسانا دیارا ربود و آن را به مسی پاس داد و او نیز گل سوم را به ثمر رساند. حتی آلوز هم وارد عمل شده بود و پیش از پایان نیمه ی اول با یک ضربه ی آزاد کاسیاس را مجبور به دفع توپ کرد.
بعد از استراحت بین دو نیمه نیز روند قبلی ادامه یافت و بارسلونا همچنان بسیار خطرناک ظاهر شد. آنری در سمت چپ قبل از گرفتن کرنری که بعد توسط دفاع رد شد، به راحتی راموس را پشت سر گذاشت. تنها کسی که از تیم میزبان کمی خطرناک ظاهر شد روبن بود که او نیز ترجیح داد به جای تلاش در عبور از پویول و شکست دادن او، خود را به زمین بزند.
با این حال، مادرید برخلاف جریان بازی گلی به ثمر رساند و دوباره گل آنها به لطف اشتباه کوچک بارسا بود. ضربه آزادی که از سمت راست توسط روبن نواخته شد، به سرجیو راموس رسید و او توپ را وارد دروازه کرد تا در فاصله 35 دقیقه مانده به پایان بازی، برنابئو کمی امیدوار شود.
اندکی پس از اینکه مادریدی ها تصور کردند که در حال برگشت به بازی هستند، بارسلونا گل چهارم خود را به ثمر رساند. ضربه چیپ بسیار عالی ژاوی به آنری رسید و او توانست کاسیاس را که در حال حرکت به سوی توپ بود پشت سر بگذارد و توپ را روانه گوشه دروازه کند تا باعث شروع شادی های مجدد کاتالان ها شود.
بارسا که با اختلاف دو گل از حریف پیش بود، شروع به کم کردن سرعت بازی خود کرد و گواردیولا سیدو کیتا را به جای آنری به زمین فرستاد، اما حتی بدون حضور بازیکن فرانسوی، بارسا توانست پنجمین گل را به ثمر برساند. پاسکاری بسیار عالی بین مسی و ژاوی، باعث شد که ژاوی بتواند 3 مدافع رئالی را فریب دهد و توپ به هم تیمی او برسد، مسی نیز توپ را به درون دروازه کاسیاس روانه کرد.
اما تحقیر اینجا متوقف نشد. پیکه حرکتی را از خط میانی زمین آغاز کرد و پس از همکاری با اتوئو، پاس این مهاجم درون محوطه جریمه به او رسید و با ضربه بغل پا دروازه مادرید را برای بار ششم باز کرد. این گل باعث خروج همه از سانتیاگو برنابئو شد
boy iran
03-05-2009, 22:13
آنالیزی متفاوت ازبزرگترین و حساس ترین بازی لالیگا
از دید بسیاری از کارشناسان، مسابقه رئال مادرید-بارسلون موسوم به ال کلاسیکو، بزرگترین و مهمترین بازی باشگاهی در سطح اروپا و یا حتی جهان است. در این بازی دو تیمی به مصاف هم می روند که قیمتی ترین بازیکنان جهان را چه از نظر ارزش فنی و چه از بعد مالی در اختیار دارند و در هر لحظه از بازی، شاهد رویارویی بهترینها هستیم.
از جهات متفاوتی می توان به این بازی نگریست. مثلاً از بعد تبلیغاتی، مدیریتی، فنی، آماری و... اما آنچه در اینجا و در حد بضاعت خود به آن می پردازم نگاهی تحلیلی به شکست سنگین رئال در خانه است تا شاید خوانندگان این مقاله در پایان، از دید متفاوتی به حوادث بازی بنگرند. اما قبل از آن، به نکته ای حاشیه ای اشاره کنم که خالی از لطف نیست: در دقیقه بیستم، پویول گل دوم را زد تا ورق به سود بارسلونا برگردد، در اینجا بود که به خود گفتم: 22 تن از بهترینها و گرانترین فوتبالیستها در مقابل هم ایستاده اند و تاکنون فقط به فکر انجام دستورات تاکتیکی هستند، کمترین توقف ممکن را بر اثر خطاهای بی مورد داشته اند، 3 گل رد و بدل شده و هیچ برخورد زننده ای هم با یکدیگر ندارند. اما طی دربی خودمان، تا دقیقه 90 هم شاهدخلق کمترین فرصتهای گل، بیشترین توقف، خطاهای بیمورد، کمترین تعداد گل و گاهی بی احترامی به رقیب هستیم. امیدوارم روزی برسد که داربی حساس تهران و سایر بازیهای بزرگ فوتبال ما نیز از نظر فنی و جذابیت مثبت، نه همپای ال کلاسیکو، لااقل 50% آن شود.
اما چرا رئال بعد از هفته ها پیروزی، اینگونه زمین گیر شد؟
جواب ساده این است که بارسلون قوی بود. اما دلایل زیر برای برتری بارسا وجود دارد که قطعاً بخشی از عوامل پیروزی آنان است:
1- با وجود آنکه همگان قدرت یاران بارسا را در طراحی و سپس به ثمر رساندن حمله می دانند، اما بخش دفاعی رئال مادرید در مهار این سازمان حمله دچار مشکل و اشتباه شد. یکی از مهمترین آنها این بود که مادریدیها فضای زیادی به طراحان بارسا می دادند تا حرکات را از میانه میدان پایه ریزی کنند. این ضعف فقط به هافبکهای دفاعی رئال برنمی گردد، هر چندکه مسئول مستقیمش آنان هستند، اما نفراتی که در جلوی این هافبکها بودند، مثل مارسلو در چپ ، روبن در راست ، هیگوئن و رائول در وسط، اصلاً وظایف دفاعی را خوب انجام ندادند، زیرا در فوتبالی با این سطح از تنوع تاکتیکی و سرعت بالای حرکات و دوندگی بازیکنان قطعاً همه ی آنان باید ترکیبی از دفاع و حمله را ارائه دهند.
ضمن آنکه سرعت کم مدافعان رئال و ضعف آنان در حرکات انفجاری و نیز عدم توانایی در قطع توپهای حریف نیز عاملی شد که در واقع مانعی برای سیل هجوم بارسا باقی نماند. برای آنکه بهتر متوجه شوید مثالی میزنم: در نیمه اول که بارسا 3 گل زده بود، 5 بار نیز کاسیاس به طور جدی مانع فروپاشی دروازه گردید. یعنی آنکه تیمی پیدا شد تا در طی 45 دقیقه، 8 بار از دفاع رئال رد شود و به دروازه برسد.دفاعی که فرمانده اش کاناواروست و بازیکنان توانمندی مثل هاینتزه و راموس در آن هستند.(متزلدر هم که جزو دفاعهای بد دنیا نیست.) عوامل این اتفاق را بررسی کردیم: قدرت فوق العاده بارسا در طراحی و به نتیجه رساندن حمله از یک طرف، ضعف سازمان دفاعی رئال در سرعت دوندگی، دادن فضای طراحی به حریف، عدم بازیخوانی مناسب برای قطع توپ حریف و عدم اجرای صحیح وظائف دفاعی ،چه نفر به نفر (مثل گل پویول که یاران رئال در یارگیری او کاملاً اشتباه کردند.)و چه منطقه ای آنان از سوی دیگر.
2- از نظر روحی و روانی، بازیکنان باید آمادگی بالایی برای این بازی آنهم در شرایط موجود ( اواخر فصل) داشته باشند. بازیکنان بارسلون بعد از 2 مساوی در لیگ قهرمانان با چلسی و مقابل والنسیا در لالیگا پا به این میدان گذاشته بودند و همان گونه که مربی آنها(گواردیولا) گفته بود، نگران از دست دادن هر 2 جام بودند، آنچه که کادر بارسا برای بازسازی روحی خود قبل از بازی به کار برده اند، بر ما معلوم نیست، اما 2 نکته در هنگام مسابقه مشهود بود، اول آنکه از نظر ذهنی انقدر آماده بودند که انگارقرار گذاشته اند به محض خوردن گل، در اسرع وقت به تلافی بپردازند که دقیقاً بعد از هر گل رئالیها بلافاصله با گل پاسخ دادند و اینکه بتوانند قرارهای قبل از بازی را در حین بازی دقیقاً اجرا کنند، فقط از عهده ی بازیکنان ********حرفه ای بر می آید!
و دوم اینکه بارسلون تصمیم نداشت برای این بازی بزرگ دست به حرکات محیرالعقول بزند و از اصول ساده فوتبال رویگردان شود. کاری که به وفور در تیمهای خود می بینیم که ناشی از پائین بودن درایت مربی و کمبود توان روحی و ذهنی است، مثلاً تیمی که با دفاع 4 نفره تمرین و بازی کرده، به ناگهان در آستانه بازی حساس خود، آرایش 3 نفره را برمی گزیند، یا تیمی که از سمت راست قوی برخوردار است، درحساس ترین بازی، تصمیم به اجرای بازی گوش ، آنهم از سمت چپ!! می گیردو برای این مقصود مدافع راست نفوذی خودرا به سمت چپ منتقل می نماید!! اما دیدیم که بارسا با همان ترکیب همیشگی پا به میدان گذاشت و اساس حمله خود را نه بنا به ضعف رئال در عمق دفاع، بلکه بر اساس آنچه که در طول فصل دریافت و اثبات کرده، مانند همیشه به بازی روی زمین بدون دور زدن مدافعان و پرهیز از بازی گوش روی آورد و صد البته ضعفهای دفاعی رئال بویژه در عمق نیز به آنان کمک کرد تا نتیجه ای خلق کنند که سالها در خاطره ها می ماند.
boy iran
03-05-2009, 22:13
گوارديولا: اين بهترين روز زندگي من بود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي مردانش برابر رئال مادريد گفت: بي ترديد اين بهترين روز زندگي من بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا عنوان كرد: بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي كرد. اكنون خيلي دوست دارم با آنها كه منتظر لغزش ما بودند صحبت كنم و دليل آن همه كارشناسي مغرضانه را بپرسم.
وي افزود: در اين مدت همه روزنامه ها عليه ما مطلب نوشتند. من هيچ اعتراضي نكردم اما بارسلونا حرفش را در زمين فوتبال زد.
بارسا با نتيجه 6 بر 2 رئال مادريد را شكست داد.
boy iran
03-05-2009, 22:14
مسي: تيمي برد كه شخصيت داشت
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا گفت: پيروزي در ال كلاسيكو به تيمي تعلق گرفت كه شخصيت داشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ليونل مسي اظهار داشت: شروع خوبي داشتيم و كنترل بازي را نيز در اختيار گرفتيم. تيمي برد كه تيم بود و ما ثابت كرديم كه شايسته قهرماني هستيم.
مسي يادآور شد: اكنون براي قهرماني در ليگ قهرمانان پيش مي رويم و خيالمان از لاليگا راحت است.
بارسلونا ديشب موفق شد با 6 گل در برنابئو رئال مادريد را شكست دهد.
boy iran
03-05-2009, 22:16
مسی و آنری کار را تمام شده نمی دانند
" لیونل مسی " و " تیری آنری " معتقد هستند که جشن را باید زمانی گرفت که بارسلونا قهرمان لالیگا شده باشد. " لیونل مسی " و " تیری آنری " در دیدار " الکلاسیکو " موفق شدند هر یک، دو گل را برای تیمشان به ثمر برسانند تا تیم بارسلونا یک پیروزی بزرگ را کسب کند.
در پایان دیدار شب گذشته، لیونل مسی گفت: " ما مستحق این پیروزی بودیم. این یک بازی بزرگ بود و ما با حفظ کردن سبک بازی همیشگی خودمان در این فصل، نشان دادیم که شایسته قهرمانی هستیم. "
ستاره آرژانتینی بارسلونا در ادامه به بازی لیگ قهرمانان این تیم اشاره کرد و گفت: " اکنون ما باید گام مهم دیگری را در لندن برداریم. من احساس بسیار خوبی دارم و ما باید این اعتماد به نفس را در آن دیدار هم حفظ کنیم. "
تیری آنری نیز مثل مسی از پیروزی تیمش بسیار خوشحال بود. او در مورد دیدار تیمش و این پیروزی گفت: " امروز یک روز مخصوص برای بارسایی ها به حساب می آید. پیروزی مثل یک جشن است و ما باید از آن لذت ببریم. "
آنری در ادامه به نتیجه بازی اشاره کرد و دیدار سال گذشته تیمش در مقابل رئال مادرید را به یاد آورد. او گفت: " بعد از اتفاقات سال گذشته، ما مجبور بودیم که پیروز شویم. من در دیدار سال گذشته بازی کردم، دیدار دشواری بود، اما امسال خیلی بهتر بود. "
در حالی که همه بارسلونایی ها جشن می گیرند، اما آنری معتقد است که هنوز کار تمام نشده است. وی در این مورد گفت: " ما هنوز قهرمان نشده ایم. بازی های زیادی هنوز باقی مانده است و ما باید ببینیم بعد از دیدار با چلسی، چه اتفاقی می افتاد. در ضمن اینکه رئال مادرید نشان داد که ناامید نخواهد شد. "
boy iran
03-05-2009, 22:16
اتوئو: گوارديولا از لحاظ تاكتيكي بينظير است
خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا گفت: سرمربي جوان ما كوهي از انديشه هاي نو در فوتبال است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ساموئل اتوئو خاطرنشان كرد: رئال مادريد بسيار خوب شروع كرد اما بارسلونا آنقدر قدرتمند بود كه حتي چنين تيمي نيز نتوانست برابر ما دوام آروده و مقاومت كند.
وي افزود: از لحاظ تاكتيكي، گوارديولا بي نظير است. او طوري بازيكنان را توجيه كرده بود كه تكليف همه بازيكنان روشن است و هيچ كدام از ما در زمين سرگردان نبوديم
boy iran
03-05-2009, 22:17
لاپورتا: لاليگا را نوازش كرديم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: در برنابئو لاليگا را نوازش كرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا گفت: اكنون لاليگا زير پاي ما است و ليگ قهرمانان اروپا نيز در همين هفته برابر نام ما تسليم خواهد شد.
وي افزود: رئال مادريد مات و مبهوت، تنها تماشاگر هنرنمايي بازيكنان ما بود و ثابت كرديم كه شايسته قهرماني در لاليگا هستيم.
boy iran
03-05-2009, 22:18
پس از شكست برابر بارسلونا كاسياس: بارسا مثل تراكتور از روي ما گذشت
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد گفت: ديگر حرفي باقي نمانده چرا كه بارسلونا مثل تراكتور از روي ما گذشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ايكر كاسياس اظهار داشت: بارسلونا مثل يك تراكتور از روي ما گذشت. ديگر هيچ حرفي باقي نمانده تا چيزي را توجيه كنيم.
وي افزود: در هر 6 گل، شاهد اشتباهات فردي تاريخي از بازيكنان خود بوديم. آنقدر از دست مدافعين ناراحتم كه نمي خواهم با آنها صحبت كنم. من در هيچ يك از گلهاي دريافتي مقصر نبودم.
رئال مادريد با نتيجه 6 بر 2 برابر بارسلونا تن به شكست داد.
boy iran
03-05-2009, 22:19
معنی طرح روی تی شرت لیونل مسی در برنابئو چه بود ؟
چیزی که لئو بر روی سینه اش پس از گل زنی به حریف بارسا نشان داد، شگفت انگیز است.
هنگامی که لیونل مسی در برد تاریخی 6-2 بارسا مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو توپ را به تور دروازه چسباند، پیراهنش را بالا زد تا پیغامی را بر روی لباسش به هواداران نشان دهد. این لوگو که به صورت مختصر نشان داده شد، چندان برای همه مردم جهان قابل دیدن نبود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی لباس نوشته بود 'Sindrome X Fragil' که نام یک وضعیت پزشکی است که در انگلیسی به شکل Fragile X Syndrome خوانده می شود. Fragile X Syndrome یک مشکل ژنتیک است که منجر به مشکلات احساسی، روحی و برخی مشکلات فیزیکی در شخص بیمار می گردد که با توجه به این آثار، با بعضی از بیماری های توهم گرایی مقایسه می گردد.
مسی به علتی شخصی به این بیماری پرداخته و در ماه گذشته یک روز را در بارسلونا با کودکی که از این بیماری رنج میبرد، گذرانده است. به عنوان یک فوتبالیست، او بیان می کند که در کودکی دچار یک مشکل هورمونی بوده که اگر به او کمکی نمی رسید، او هرگز در موقعیتی نبود که بتواند برای یکی از بهترین باشگاه های دنیا گل هایی حیاتی به ثمر برساند. بازیکن ها معمولا راجع به اینکه چیزهایی را به اجتماع برگردانند صحبت می کنند، و با این حرکت تبلیغی امشب، به نظر می آید که مسی در انجام این کار جدی است
boy iran
03-05-2009, 22:20
راموس پس از شکست سنگین: بارسا تیم برتر میدان بود / چاره ای جز خطر کردن نداشتیم
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید پس از شکست تحقیرآمیز 6 بر 2 تیمش مقابل بارسلونا از حریف خود به عنوان تیم برتر میدان یاد کرد.
تیم فوتبال رئال مادرید شنبه شب در چارچوب هفته سی و چهارم رقابت های فوتبال اسپانیا با نتیجه 6 بر 2 در سانتیاگو برنابئو مقابل بارسا شکست خورد.
برپایه گزارش گل، خوانده راموس در نشست خبری پایان این دیدار گفت: بارسا در سطح بالاتری نسبت به ما بازی می کرد. آنها تیم برتر بودند اما باید بگویم گل های اولی که ما دریافت کردیم به دلیل اشتباهات مدافعان بود.
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید افزود: اگر بازی رفت را به خاطر بیاورید همه به ما به خاطر بازی دفاعی انتقاد کردند و گفتند مانند یک تیم کوچک بازی کردیم. اما در دیدار برگشت چاره ای جز خطر کردن نداشتیم و باید برای پیروزی بازی می کردیم که البته روش ما جواب نداد.
راموس در پایان افزود: بارسا در این دیدار از موقعیت های خود بخوبی استفاده کرد برعکس دیگر تیم ها که مقابل ما بازی می کردند
boy iran
03-05-2009, 22:21
گواردیولا پس از پیروزی 6 بر 2: می خواستیم شجاع باشیم / بردن رئال مادرید در برنابئو کار ساده ای نیست
سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پیروزی 6 بر 2 مقابل رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو را کاری بزرگ توصیف کرد.
تیم فوتبال بارسلونا شنبه شل در چارچوب هفته سی و چهارم رقابت های لالیگا با نتیجه 6 بر 2 در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مقابل رئال مادرید پیروز شد و در آستانه قهرمانی رقابت های این فصل قرار گرفت.
پپ گواردیولا در نشست خبری پایان این دیدار گفت: پیروزی مقابل رئال در برنابئو کار ساده ای نیست و این یکی از خوشحال ترین شب های زندگی فوتبالی من است. ما با این پیروزی بسیاری از مردم را خوشحال کردیم.
وی افزود: بارسا با این پیروزی گام بلندی به سوی قهرمانی رقابت های این فصل برداشت. ما به اینجا (برنابئو) نیامده بودیم تا خودمان را پنهان کنیم. می خواستیم شجاع باشیم آنچنان که همه فصل بوده ایم.
گواردیولا در پایان گفت: این پیروزی به ما پیش از بازی چهارشنبه مقابل چلسی روحیه داد. رم (محل فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا) خیلی نزدیک است. ما احساس خستگی نمی کنیم و باید شجاعانه به مصاف چلسی برویم
boy iran
03-05-2009, 22:22
باشگاه بارسلونا اعلام كرد:
ماركس تا سه ماه ديگر آماده مي شود
مدافع مكزيكي بارسلونا عمل جراحي زانوي خود را با موفقيت پشت سر گذاشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سايت رسمي باشگاه بارسلونا اعلام كرد كه رافائل ماركس مدافع مكزيكي اين تيم عمل جراحي زانوي خود را با موفقيت پشت سر گذاشته است و تا سه ماه ديگر مي تواند تمرين هاي خود را از سر بگيرد.
باشگاه اسپانيايي همچنين اعلام كرد كه ماركس به همراه گابريل ميليتو ديگر مدافع بارسا كه به دليل آسيب ديدگي از ناحيه زانو يك سال به دور از ميادين بوده است، براي تمرين هاي پيش فصل آماده خواهند شد
boy iran
03-05-2009, 22:23
بارسلونا فاتح بزرگ ال کلاسیکو
تحقیر تاریخی کهکشانیها
شب گذشته در بازی بزرگ و سنتی رئال مادرید با بارسلونا که آن را ال کلاسیکو مینامند، بارسا در زمین حریف به پیروزی خیرهکننده 2-6 رسید تا در پایان هفته سی و چهارم لیگ فوتبال اسپانیا دوباره از کهکشانیها هفت امتیاز پیش بیفتد و قدمی دیگر بهعنوان قهرمانی نزدیک شود.
به گزارش شبکه ایران، با این حال معادلات فوق کمترین و کوچکترین محصول صد و پنجاه و چهارمین نسخه بزرگترین دربی دنیا بود، زیرا این یکی از بزرگترین بردهای بارسا و یکی از بدترین شکستهای رئال در تاریخ برگزاری این نبرد حیثیتی بود و وقایع میدان برای سفیدپوشان مادرید بشدت تلخ بود و آنها بواقع در برنابئو و در مقابل چشمهای هواداران ناامید خود قتل عام شدند و بارسا با آن بازیکنان تکنیکی و هماهنگ خود به آنها درس فوتبال داد.
این در تضاد با چیزی بود که قبل از مسابقه گمان آن میرفت. وقتی رئال توانست در یک حد فاصل 80 روزه عقب افتادگی 12 امتیازی خود از حریف کاتالونیاییاش درصدر جدول مسابقات را به چهار امتیاز کاهش دهد، خیلیها امیدوار شدند که آنها کار را تمام کنند و این هفته خود بارسا را هم ببرند و فاصله را به یک امتیاز برسانند و در چهار هفته باقیمانده از رقابتها آن یک امتیاز را هم محو کنند و برای سومین سال متوالی قهرمان شوند.
به کلی متفاوت
آنچه شنبه شب در مادرید رؤیت شد، به کلی متفاوت بود. با این که رئال در دقیقه 14 روی فرار و سانتر سرخیو راموس و ضربه سر محکم گونزالو ایگواین آرژانتینی گل اول را زد و همه را بیش از پیش به تغییر سرنوشت فصل امیدوار کرد اما فقط سه دقیقه طول کشید تا حباب آرزوهای رئال بترکد. در دقیقه 17 آنری با فرار به پشت مدافعان میزبان با یک بغل پا بازی را 1-1 کرد و تنها سه دقیقه بعد کارلس پویول با یک ضربه سر کوبنده روی کرنری از سمت چپ برتری 1-2 را به آبی و اناریپوشان ارزانی کرد.
رئال که در شوک بهسر میبرد، در دقیقه 35 گل سوم را هم بعد از توپ ربایی عالی ژاوی و با فرار و ضربه پای چپ لیونل مسی خورد و همین آرژانتینی کوچولو در نیمه دوم نیز که مدیریت و پاسهای خوب خود او و ژاوی کولاک میکرد، یک گل دیگر زد و آنری هم خودش را دو گله کرد و کار به جایی کشید که حتی ژرار پیکه، مدافع بارسا هم جلو رفت و گل ششم را روی «پاس در عرض» اتوئو در 10 دقیقه آخر به ثمر رساند و مراحل و مراتب تحقیر رئال را در خانهاش کامل کرد.
تعویضهای بیثمر
در این حد فاصل، سرخیوراموس توانسته بود گل دوم رئال را با ضربه سر و در پی یک ضربه آزاد بزند اما چه سود که خوانده راموس هم کلافه شده بود و تعویضهایش و سه مهاجمی کردن تیم در نیمه دوم از جانب وی هم ثمری نبخشید و هانتهلار و گارسیا بیشتر تماشاگر بودند و فاندرفارت هلندی هم آمد و در زمین گم شد. وقتی رئال با آمدن خوانده راموس در 19 بازی متوالی خود فقط متحمل یک باخت شد و 17 تا را برد و فاصله عظیم خود با بارسلونا را همانطور که قبلاً گفتیم بشدت کاهش داد، کارنامهای فوقالعاده برای او شکل گرفت.
شکست هولناک دیشب، تمام آن پیشینه روشن را محو کرد و همه نتایج پرشمار مثبت وی را از یادها برد.با توجه به تغییر رئیس رئال و انجام انتخابات مربوطه در خردادماه، خیلیها معتقدند که همسو با آمدن یک مسئول جدید، مربی تازهای هم برای قوهای سفید مادرید از راه خواهد رسید و کاندیداهای ریاست و بخصوص فلورنتینو پرز قول مربی جدیدی را برای این تیم دادهاند. اگر تا دیشب در سایه رکورد عالی راموس تغییر او و انتصاب یک مربی تازه بیانصافی در حق وی محسوب میشد، امروز چنین نیست و همه تماشاگرانی که دیشب در 10 دقیقه آخر مسابقه و قبل از کشیده شدن سوت پایانی، برنابئو را ترک گفتند با آن کار نشان دادند که موافق با تغییرات مجدد در کادر فنی رئالاند و راموس مثل برند شوستر آلمانی قربانی کم کاری و سهلانگاری چشمگیر مردان رئال خواهد شد.
سکوت مطلق
هر چقدر که دیشب مدافعان رئال اسفبار بازی کردند و بارها روی حرکات ساده و سریع میهمان جا ماندند، بارسا آگاهانه و مدرن کار کرد. پاسکاریهای سریع و دقیق مردان پپ گواردیولا چنان تماشایی بود که برنابئو بعد از توفان 15 دقیقه نخست رئالیها در سکوت مطلق فرو رفته و فقط تماشا میکرد. این برد مافوق درخشان که یک سرشکستگی تاریخی را برای رئالی ها رقم زد، قطعاً روحیهای عالی را به یاران مسی و ژاوی برای دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی جام قهرمانان باشگاههای اروپا که چهار شنبه شب در برابر چلسی در لندن صورت میپذیرد، ارزانی میدارد اما همانطور که دیدار رفت (صفر – صفر) نشان داد چلسی با رئال فرق میکند و گاس هیدینک، راموس نیست و از طرف دیگر غیبت هر دو مدافع وسط اصلی تیم کاتالونیایی که یکی (پویول) دو اخطاره و دیگری (مارکز) مصدوم است شرایط را برای تیم میهمان به کلی متفاوت با دیدار دیشب مادرید میکند.
با این حال آبی و اناریپوشان امیدوارند با ارائه یک نمایش فنی دیگر آبیهای لندن را هم شوکه کنند و چه کسی میتواند بعد از دیدن نفوذهای پا به توپ مسی و میدانگیری ژاوی و اینییستا و مانورهای آنری در «ال کلاسیکو»ی دیشب، این امر را در دیدار برگشت با چلسی غیرممکن بداند؟
تیم 100 گله
شش گلی که دیشب بارسا زد شمار گلهای این تیم را در فصل جاری به عدد خیره کننده 100 رساند تا این تیم شایسته امسال، حقیقتاً هجومیترین و زیباترین تیم فصل شناخته شود. این در حالی است که بهرغم تمامی پیشرفت حاصله در مادرید از زمان روی کار آمدن راموس این تیم بیشتر از 79 گل در این فصل به ثمر نرسانده است. بارسا اضافه بر لیگ اسپانیا به فینال جام حذفی این کشور هم رسیده است و بزودی در این مرحله با اتلتیک بیلبائو بازی دارد و با این حساب در فصلی که به اعتقاد برخی درخشانترین بازیهای تاریخ طولانی حیاتش را ارائه داده است، به سه جام چشم دارد. حرف آخر را پپ گواردیولا میزند: «ما نمیخواستیم به مادرید بیاییم و خود را پنهان و محافظهکاری کنیم و برعکس آمده بودیم که بازی کنیم و هجوم ببریم و برنده شویم و به خواستمان نیز رسیدیم
boy iran
03-05-2009, 22:24
لاپورتا همچنان فروتن
رئیس باشگاه بارسلونا پس از پیروزی مقتدرانه 6 بر 2 کاتالونیایی ها در مصاف شنبه شب سانتیاگو برنابئو، همچنان فروتن است.
سایت گل: پس از تماشای پیروزی پراقتدار بارسلونا مقابل رئال مادرید، خوان لاپورتا نهایت تلاشش را به کار می گرفت تا زیاد ذوق زده به نظر نرسد.
او درپایان این دیدار در گفت و گو با خبرنگاران گفت:« ما می بایست برای حریفانمان احترام قائل باشیم.من بیش از هر چیزی به بازیکنان تیممان تبریک می گویم و مطمئنم که اکنون در کاتالونیا و تمام مناطق اسپانیا جشن هایی برپا شده است. من بسیار خوشحالم که تیم ما با وفاداری به سبک بازی اش به پیروی رسید و بدین ترتیب بیش از پیش به قهرمانی درلالیگا نزدیک تر شده ایم.البته هنوز در مورد عناوین قهرمانی فکر نمی کنم، چرا که باید به حریفانمان احترام بگذاریم و باید فکر و ذکر خود را برروی بازی بعدی مان در لندن متمرکز کنیم.»
boy iran
03-05-2009, 22:27
آنری خواهان تکرار ال کلاسیکو در لندن
ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا از هم تیمی هایش خواسته تانمایش قدرتمندانه شان مقابل رئال مادرید را بار دیگر در لندن نیز به اجرا بگذارند.
تیری آنری مهاجم فرانسوی بارسلونا، اصرار دارد تا هم تیمی هایش،در استمفورد بریج، بازی ای مشابه با دیدار شنبه شب برنابئو به نمایش بگذارند و با اقتدار از سد حریف انگلیسی عبور کنند.این ستاره فرانسوی در جریان دیدار ال کلاسیکو، دو بار برای بارسا گلزنی کرد و معتقد است که می توانند همین روند را در دیدار چهارشنبه شب نیز تکرار کنند.
آنری در گفت و گو با گاردین خاطرنشان کرد:« مقابل چلسی می بایست بازی تماشایی دیگری را به اجرابگذاریم. ما تیمی جنگنده هستیم و زمانی که مقابل رئال با نتیجه 1 برصفر عقب افتادیم، می دانستیم که هنوز هیچ چیز تمام نشده است ، به همین دلیل به جنگندگی ادامه داده و به آنچه می خواستیم رسیدیم. ما به قصد چنین نتیجه ای راهی لندن خواهیم شد و این تنها چیزی است که ما آموخته ایم.»
تیری آنری در رقابتهای این فصل،پس از نمایش نه چندان جالبش در فصل اول حضور در لالیگا، خارق العاده ظاهر شده است و همراه با اتوئو و مسی توانسته اند تا بارسا را به روزهای اقتدار بازگردانند. البته کاتالونیایی ها نباید تیم لندنی را دست کم بگیرند و خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسا در صحبتهایی در این رابطه گفت:« بازی بسیار سختی خواهد بود. راه یافتن به دیدار فینال، اقدامی قهرمانانه است ولی تیم ما قابلیت هرکاری را دارد.»
boy iran
03-05-2009, 22:28
boy iran
03-05-2009, 22:31
..........
boy iran
03-05-2009, 22:33
............
momkhbpsp
04-05-2009, 07:20
عکس های بزرگتر از این بازی نیست ؟
فقط لینکش رو بزارید تا تاپیک به هم نخوره
من بازی دانلود کردم اما یه سری عکس هم بزارید که والپیپری باشه
مرسییییییییییییی
به امید قهرمانی بارسا
boy iran
04-05-2009, 08:40
زلزله بارسلونا مادرید را تکان داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسیاری از کارشناسان فوتبال، بارسلونا را در حال حاضر بهترین تیم جهان میدانند. شنبه شب (۲ مه) ستارگان بارسلونا رقیب دیرینه خود رئال مادرید را ۶ بر ۲ به زانو درآوردند و گامی بزرگ به سوی کسب عنوان قهرمانی اسپانیا برداشتند.
لیگهای اروپا هفتههای پایانی خود را میگذرانند. در حالیکه در شماری از کشورها، از جمله هلند قهرمان لیگ پیش از پایان رقابتهای ملی مشخص شده، در بسیاری از کشورها بازار رقابت همچنان داغ است.
در اسپانیا تیم صاحبنام اف ث بارسلونا توانست شنبه شب (۲مه) با پیروزی ۶ بر ۲ در مقابل ستارگان رئال مادرید، آنهم در خانهی حریف پایتختنشین خود، نه تنها فوتبال تهاجمی و جذابی به نمایش بگذارد، بلکه ثابت کند که در حال حاضر حرف اول را در فوتبال جهان میزند.
ستارگان بارسلونا با این پیروزی چشمگیر توانستهاند گامی بس بزرگ به سوی کسب عنوان قهرمانی لیگ دسته اول اسپانیا بردارند. البته با توجه به فاصلهای ۷ امتیازی که نسبت به تیم ردهی دوم جدول (رئال مادرید) دارند، بعید به نظر میرسد که از رسیدن به این عنوان محروم بمانند.
تیئری آنری و لیونل مسی ستارگان بارسلونا در خط حمله، هر یک با زدن دو گل سهم مهمی در پیروزی تیمشان در برابر رئال مادرید داشتند. مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا پس از این پیروزی درخشان گفت: «ما نشان دادیم که این تنها تیم ماست که میتواند به عنوان قهرمانی دست یابد.»
در دوئل رئال و بارسلونا که در حضور ۸۰ هزار تماشاگر در استادیوم مادرید برگزار شد، تیم میزبان با گل گونزالو هیگواین یک بر صفر جلو افتاد، اما ستارگان بارسلونا در همان نیمهی نخست در عرض ۱۸ دقیقه سه بار دروازه رئال مادرید را گشودند. بازیکان رئال در نیمه دوم با گل سرجیو راموس در دقیقه ۵۴ فاصله خود را با رقیب کم کردند، اما با خوردن سه گل دیگر، طعم شکستی بسیار تلخ را تجربه کردند.
بارسلونا و فوتبالی آسمانی
پیروزی ۶ بر ۲ بارسلونا بر مادرید نه تنها هواداران دو تیم، که صاحبنظران فوتبال را نیز به شگفتی واداشت. نشریهی ورزشی «اسپرت» روز یکشنبه (۳ مه) نوشت: «نام خدای فوتبال این است: اف ث بارسلونا. این روز هرگز فراموش نخواهد شد.» نشریه ورزشی «آسِِ» نیز تیتر زد: «در بهشت چنین فوتبالی نمایش میدهند.»
شکی نیست که بارسلونا جذابترین و تهاجمیترین فوتبال را در حال حاضر ارائه میکند. ستارگان این تیم در ۳۴ بازیای که فصل جاری انجام دادهاند، یکصد گل به ثمر رساندهاند، یعنی حدود سه گل در هر بازی که این رقمی قابل توجه است. اینتر میلان، صدرنشین لیگ ایتالیا و منچستر یونایتد، صدرنشین لیگ برتر انگلیس در مقایسه توانستهاند در ۳۴ بازی ملی در این فصل، به ترتیب ۶۰ و ۶۳ بار دروازه حریفان خود را باز کنند
به نظرتون قشنگ ترین گل بارسا به رئال کدوم بود؟
به نظر من گل پیکه بود
چندتا مشخصه واسه زیبا بودن داشت این گل
اول اینکه حضور یه مدافع تو اون نقطه از زمین بود! دقیقآ یه قدمی خط دروازه بود...
دومیش هوش و ذکاوت پیکه بود
فکز کنم 99دصد کسایی که داشتن اون صحنه رو میدیدن منتظر بودن پاس به عقب بده ولی چطور تو اون چند ثانیه تصمیم گرفت توپ رو مستقیم به دروازه بزنه خیلی حرفه ایی بود
پیکه نوید یه پویول جدید رو میده
EASPORTS-FIFA
04-05-2009, 11:26
من میگم گل هانری خیلی قشنگ بود.گل اول.به راحتی از کنار پای کاسیاس توپ رو رد کرد و گلللللللللللللللللللللللل للللللللللل.
ای کاش آنری پایان فصل نره خیلی این فصل خوب بازی کرد
amir2011
04-05-2009, 16:59
منم این پیروزی غرور آفرین رو به همه بارسایی ها تبریک میگم...
فوق العاده بود...
...
به افتخار این پیروزی پست اول رو ویرایش کردم...
SAEED_BARCELONA
04-05-2009, 19:51
به نظر من 2تا گل هانری قشنگ تر بودن. دقت کردین پیکه چه پیشرفتی کرده؟
مارکز, پویول و احتمالا آنری نیستند. ببینیم چی میشه.
Mojtaba-MCI
04-05-2009, 22:03
آنری برای چی؟!
فک نکنم...
===>
تيري آنري:
برابر چلسي بايد مانند بازي با رئال ظاهر شويم
مهاجم فرانسوي بارسلونا از هم تيمي هايش خواست تا همانند ديدار برابر رئال مادريد، مقابل آبي هاي لندن ظاهر شوند.
به گزارش ايسنا، تيري آنري که دو گل از شش گل تيمش برابر رئال مادريد را در ديدار شنبه شب دو تيم به ثمر رساند بر اين باور است که آبي و اناري پوشان در صورت تکرار نمايش فوق العاده مقابل چلسي مي توانند به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا کنند.
آنري در گفت و گو با روزنامه گاردين اظهار داشت:« بايد برابر چلسي يک بازي تماشايي ديگر از خود نشان دهيم. ما تيم جنگنده اي هستيم و زماني که مقابل رئال با نتيجه 1 برصفر عقب افتاديم، نمي دانستيم که چه نتيجه اي در پايان رقم خواهد خورد، به همين دليل به جنگندگي ادامه داده و به آنچه مي خواستيم رسيديم.»
مهاجم فرانسوي افزود: «با هدف ارائه بازي مشابهي برابر چلسي حاضر خواهيم شد. بازي بسيار دشواري براي ما خواهد بود. براي رسيدن به فينال، بايد قهرمانانه تلاش کنيم و اين تيم قادر به انجام هر کاري است.»
boy iran
04-05-2009, 22:17
نه آنري بازي ميكنه خبرش
...
باشگاه بارسلونا ضمن تکذیب دوری دو هفتهای " تیری آنری " از میادین اعلام کرد این مهاجم فرانسوی میتواند مقابل چلسی بازی کند اما بستگی به نظر کادر فنی دارد.
پیش از این اعلام شده بود که " آنری " بخاطر مصدومیت در دیدار با رئال مادرید 2 هفته دور از میادین خواهد بود و دیدار حساس تیمش مقابل چلسی را از دست خواهد داد اما سخنگوی باشگاه بارسلونا این خبر را تکذیب کرد.
" خوزه میگوئل پری " سخنگوی باشگاه بارسلونا گفت: « خبر دوری دو هفتهای تیری آنری درست نیست. »
او افزود: « دکترهای تیم و کادر فنی وضعیت او را بررسی خواهند کرد و امروز بعدازظهر تصمیم میگیرند که او در لیست باشد یا نه. »
منبع:اسکای اسپور
boy iran
04-05-2009, 22:17
اصل خبر
Barcelona have refuted reports that Thierry Henry is out of action for two weeks and stated that not only is he in the squad to face Chelsea, but he could play.
The Frenchman was the subject of claims that the knock on his knee that he suffered during the Blaugrana's historic win against Real Madrid would sideline him for two weeks.
Sport ran the report as their main story, but have since been forced to retract it and replace the news with confirmation that Henry is travelling to London.
Barca spokesman Jose Miguel Perry said: "Reports that Henry has been ruled out are not true.
"Team doctors and the coach will look at his situation and decide this afternoon whether he will be in the list or not."
Marca state that sources from within Barcelona have told them he is not out for two weeks and will be monitored ahead of the game at Stamford Bridge before undergoing a late fitness test.
It is a sudden turnaround from the earlier statement, because while he was kept quiet in the first leg against Chelsea, Henry showed what he can do against Madrid three days later.
After netting two goals in a superb display in the Bernabeu, Henry's absence would have been sorely noticed by the Catalan outfit and there was talk that Andres Iniesta would move up to the left side of attack.
Allied with an injury to Rafa Marquez and the suspension of Carles Puyol, coach Pep Guardiola would have had to shuffle his squad even further had Henry been ruled out.
boy iran
04-05-2009, 22:24
بازي فردا و شبكه هاي پخش كننده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسي (انگليس) - بارسلونــا (اسپانيا) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه دیدار رفت : 0:0
ساعت 23:15 از :
ART Prime Sports .....................(هاتبرد و نايلست)
ART Sport 4 ..............................(هاتبرد و نايلست)
CT2 ............................................(آس را 1M)
HD Smart ..................................(هاتبرد)
HD Suisse .................................(هاتبرد)
HRT 2 ........................................(هاتب د)
Net Hellas .................................(هاتبرد)
nSport HD .................................(هاتبرد)
nSport SD .................................(هاتبرد)
Premiere HD .............................(آسترا 1M)
Premiere Sport Portal ..............(آسترا 1M)
Pro TV .......................................(سيروس 4)
Rai Due .....................................(هاتبرد )
RSI La 2 ....................................(هاتبرد)
Rustavi 2 ..................................(تركست)
SF 2 ...........................................(هات برد)
Sigma Sports 1 .........................(هاتبرد)
SKY Calcio 1 ..............................(هاتبرد)
SKY Sport 1 ..............................(هاتبرد)
SKY Sport 16:9 .........................(هاتبرد)
SKY Sport HD1 ..........................(هاتبرد)
SKY Sports 2 UK ........................(يوتلست دبليو 3)
Star Turkey ...............................(تركست)(احت مال كارتي شدن نيز وجود دارد)
TF 1 ............................................(آس را 1M)
TSR 2 ........................................(هاتب د)
شبكه سوم سيما
اماستیاف
04-05-2009, 22:51
بازي فردا و شبكه هاي پخش كننده
البته تصحیح میکنم بازی روز چهارشنبه هستش...
M.etallic.A
04-05-2009, 23:19
منتظر باخت سهمگین چلسی هستیم : دی
Mojtaba-MCI
05-05-2009, 09:19
با اینکه اصلا از منچستر خوشم نمیاد ولی دوست دارم بیاد بالا(در صورتیکه که بارسلونا هم موفق بشه)تا فینال یه بازی فوق العاده دیدنی و جذاب بشه...
به خصوص تقابل لئو مسی و رونالدو.
Mojtaba-MCI
05-05-2009, 09:32
چندجور خبر مختلف از چندجا دیدم که بعضی ها گفته بودن آنری به بازی میرسه بعضی هم گفته بودن نمی رسه!
از کجا میشه صحت خبر رو فهمید؟!
Mojtaba-MCI
05-05-2009, 09:39
باروحیه تمام پیش به سوی لندن
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسا اعلام کرد که آبی اناری پوشان در نظر دارند تا پیروزی 6 بر 2 اخیرشان در ورزشگاه برنابئو را در استمفورد بریج نیز تکرار کنند.
سایت گل:لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا به بازیکنان چلسی هشدار داد که آنها آماده اند تا پیروزی پرگلشان مقابل رئال مادرید را در استمفورد بریج نیز تکرار کنند. آبی اناری پوشان شنبه شب در دیداری تماشایی با نتیجه 6 بر 2 از سد رئال مادرید عبور کردند و ستاره آرژانتینی بارسلونا در این رابطه اعلام کرده که تمام بازیکنان این تیم، با هیجان تمام به دنبال تکرار این پیروزی مقتدرانه در لندن هستند. مسی در این رابطه به روزنامه سان گفت:« ما مقابل چلسی به همان ترتیب بازی می کنیم که مقابل رئال به میدان رفتیم و با ارائه این سبک بازی موقعیتهای فراوانی را خلق خواهیم کرد.اگر همه چیز مثل شنبه شب پیش برود، ما به گل خواهیم رسید و به فینال صعود خواهیم کرد.اگر این اتفاق بیفتد خارق العاده خواهد بود. ما با روحیه فراوانی و تمایل زیادی برای نبرد به لندن خواهیم رفت و مطمئنم که به نتیجه می رسیم.»
Mojtaba-MCI
05-05-2009, 09:40
دروگبا انتقادها را رد کرد
دیدیه دروگبا مهاج اهل ساحل عاج چلسی معتقد است انتقاد کاتالان ها بی مورد است...
سایت گل : دیدار رفت دو تیم بارسلونا و چلسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان هفته سه شنبه هفته گذشته در نوکمپ با تساوی بدون گل به پایان رسید.
بازی برگشت دو تیم در ورزشگاه استمفورد بریج چهارشنبه این هفته برگزار خواهد شد و دروگبا در آستانه این دیدار حساس به خبرنگاران می گوید :"نمی دانم دلیل انتقادهای زیاد بازیکنان بارسا چیست.مطمئنا اگر بازی رفت در استمفورد بریج برگزار می شد آنها محافظه کارانه تر عمل می کردند.آنها ما را به بازی خشن و ضد فوتبال متهم می کنند.دنی آلوس مدافع بارسا بارها من را با خطای خشن متوقف کرد.در بازی برگشت در استمفورد بریج کار سختی در پیش رو داریم اما همه بازیکنان تنها به فینال فکر می کنند. در صورتی که به فینال نرسیم ناکامی بزرگی در این فصل خواهیم داشت.ما از امتحان نوکمپ سربلند بیرون آمده ایم."
با توجه به این که چلسی در بازی رفت در نوکمپ نتوانسته گلی به ثمر برساند بارسا تا حدودی شانس دارد که اگر در بازی برگشت یک گل به ثمر برساند چلسی برای صعود به فینال باید دو گل به ثمر برساند و تساوی با گل حکم صعود بارسا به فینال خواهد بود.
M.etallic.A
05-05-2009, 10:04
اگر گواردیولا اشتباه بازی رفت رو تکرار نکنه بارسا به راحتی چلسی رو میبره.
EASPORTS-FIFA
05-05-2009, 12:41
آقا حالا راسته کاکا میخواد بره رئال؟؟؟؟؟براهیمویچ چی؟؟؟
راسته فابرگاس میخواد بیاد بارسا؟؟؟؟ریبری چی؟؟؟؟اگه بیان که.........
به نظر من انشالله متونیم صعود کنیم.با نتیجه ی 2-1 میبریم و میریم فینال.امیدوارم تو فینال با آرسنال بیوفتیم
نه بابا...
کاکا رئال نمیاد...
مصاحبه رسمی گالیانی - اریدو برایدا (مدیر نقل و انتقالات میلان) - سایت کاکا
همه گفتن که کاکا به رئال نمیاد....خودش هم قبلا توی یک مصاحبه رسمی این رو اعلام کرده بود
رابطه ربطی به فروش کاکا نداره
خود برلوسکنی هم گفت که KAKA IS NOT FOR SALE
اگه اینطوریه میلان هم میتونه راموس و کاسیاس رو بیاره میلان
چون رابطه اون با پرز خوبه
از دوستان بارسلونی خیلی معذرت میخوام که این بحث اینجا شکل گرفت
EASPORTS-FIFA
05-05-2009, 15:13
البته اينها ماله وقتيه كه رئيس كالدرون بود
وقتي كه پرز رئيس باشه همه چيز فرق ميكنه
رابطه پرز با برلوسكوني خيلي خوبه
بابا شما یک طوری پرز پرز میکنید انگار که حالا کی هست.کسی که هر کاری بخواد میکنه.
آقا میگن هانری به بازی با چلسی هم میرسه.مبارکه.من یکم نگران شده بودم
Mojtaba-MCI
05-05-2009, 21:01
بابا شما یک طوری پرز پرز میکنید انگار که حالا کی هست.کسی که هر کاری بخواد میکنه.
دقیقا!
رئال گند زده به این فصل دیگه هرچی بوده انداختن گردن کالدرون حالا پرز بیاد انگار چیکار می خواد کنه...
خواهشن دیگه حرف رئال رو توو این تاپیک مطرح نکنید!
آقا میگن هانری به بازی با چلسی هم میرسه.مبارکه.من یکم نگران شده بودم
مطمئنی؟!
منبع خبرت کجاست؟!
Mojtaba-MCI
06-05-2009, 07:45
خب ، امشب نوبت بازی ماست!
به امید یه برد حسابی توو استمفردبریج و صعود به فینال...
چه بازی ای بشه منچستر بارسلونا.
Mojtaba-MCI
06-05-2009, 07:49
اینیستا:به چلسی حمله می کنیم
آندرس اینیستا معقتد است که چلسی در ورزشگاه استمفورد بریج ، قربانی فوتبال زیبا و اسپانیایی بارسا خواهد شد.
سایت گل:اینسیتا، ستاره خط میانی بارسلونا در صحبتهایی خاطر نشان کرد که تیمش با همان فشاری که در دیدار برنابئو به حریف اعمال کرد، مقابل چلسی به میدان خواهد رفت. او در گفت و گو با روزنامه میل به قدرت بالای ستاره های خط حمله بارسا اشاره کرده و اعلام کرد که آنها در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه استمفورد بریج، حمله را هدف اصلی شان قرار خواهند داد. اینیستا در این رابطه گفـ:« ما فقط و فقط به حمله ، حمله و حمله فکر می کنیم. این شیوه بازی بارسلوناست. چلسی به سبک خودش فوتبال بازی می کند و با شیوه خودشان به موفقیتهای زیادی نیز دست یافته اند ولی ماسبک آنها را دنبال نخواهیم کرد.این بسیار سخت است که زمانی که تیم حریف بازی زیبایی را به نمایش نمی گذارد، بخواهی زیبا بازی کنی ولی ما اعتقاد داریم که فوتبال زیبا، چیزی است که باید به اجرا درآید.»
او با توجه به سیستم دفاعی چلسی در دیدار رفت ادامه داد:« سبک بازی چلسی کار را بسیار سخت کرد و آنها بازیکنان قدرتمند زیادی را در احتیار دارند. به نظر من داوری دیدار هم باید آنقدر خوب باشد که ما بتوانیم فوتبال روانمان را به نمایش بگذاریم. ما نباید اجازه بدهیم که آنها روند موردنظرشان را به ما القا کنند و ما سیستم بازی مان را برای هیچ تیم دیگری در دنیا تغییر نمی دهیم و چلسی هم تفاوتی باتیمهای دیگر ندارد.»
Mojtaba-MCI
06-05-2009, 07:50
تمایل بارسلونا به جذب چک
پاول زیکا، مدیر برنامه های پترچک بیان کرده که سران باشگاه قدرتمند اسپانیایی برای به خدمت گرفتن موکلش ابراز تمایل کرده اند.
سایت گل: مدیر برنامه های پتر چک از افزایش پیشنهادات برای به خدمت گرفتن این دروازه بان قدرتمند خبر داده و از بارسلونا به عنوان یکی از طرفداران خرید این سنگربان جوان یاد کرده. این در حالی است که این دو تیم بزرگ چهارشنبه شب در ورزشگاه استمفورد بریج به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
زیکا در گفت و گو با پراوو در این رابطه گفته:« ما چندی پیش از تمایل سران بارسا برای به خدمت گرفتن چک آگاه شدیم. البته چک قرارداد بسیار خوبی با باشگاه چلسی دارد و اززندگی در لندن راضی است.» زیکا در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که چک اکنون از حضور در استمفورد بریج راضی است ولی انجام این صحبتها در آستانه دیدار حساس چلسی مقابل بارسلونا، چندان جالب توجه نیست. این در حالی است که چک در هفته های اخیر و در دیدارهای چلسی، با فراز و نشیب های متعددی مواجه بود و در مواقعی مرتکب اشتباهاتی هر چند جزئی شده و همین ماجرا انتقاداتی را در مورد عملکرد او رقم زده است.ولی این سنگربان جوان در دیدار مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل بارسا نمایش خیره کننده ای داشت.
زیکا، مدیر برنامه های او در ادامه صبحتهایش گفت:« پتر مجددا به روزهای اوجش بازگشته است واکنون و در آُستانه دیدار دو تیم بارسا و چلسی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، چندان جالب نیست که بخواهیم اطلاعات بیشتری در رابطه با برخی مسائل بدهیم.»
Mojtaba-MCI
06-05-2009, 07:53
پیکه : نباید مغرور شویم
مدافع جوان بارسا معتقد است هم تیمی هایش نباید از پیروزی مقابل رئال در ال کلاسیکو مغرور شوند، حکایت لالیگا با لیگ قهرمانان کاملا متفاوت است...
سایت گل : جرارد پیکه مدافع اسبق منچستریونایتد و فعلی بارسلونا که همانند هم تیمی هایش از پیروزی 6 بر دو در بازی شنبه مقابل رئال در سانتیاگو برنابو بسیار خوشحال است معتقد است در آستانه بازی چهارشنبه شب مقابل چلسی در دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان باید پیروزی مقابل رئال را فراموش کنیم و تنها به فکر بازی مرگ و زندگی در استمفورد بریج باشیم. پیکه 22 ساله در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل چلسی گفت :" ما باید پیروزی در ال کلاسیکو را فراموش کنیم.اکنون در آستانه یکی از حساس ترین بازی های این فصل خود هستیم.صحبت در مورد ال کلاسیکو اکنون دیگر سودی به حال ما ندارد.اگر در بازی چهارشنبه مقابل چلسی نتیجه را واگذار کنیم همه متاسف خواهیم شد.ما تیم قدرتمندی هستیم که توانایی پیروزی مقابل چلسی را داریم اما در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست."
پیکه همچنین در مورد مارتین کاسرس که با توجه به مصدومیت رافا مارکز و محرومیت کارلس پویول به احتمال فراوان دربازی چهارشنبه شب در خط دفاعی بارسا به میدان خواهد رفت گفت :"کاسرس در تمام بازی هایی که در این فصل به میدان رفته نشان داده که مدافع مستحکمی است.او سرعت و قدرت بدنی بسیار خوبی دارد و یکی از مهره های کلیدی ما در بازی مقابل چلسی خواهد بود."
مصدومیت رافا مارکز و محرومیت کارلس پویول
یه زمانی اگه این خبر رو میشنیدم میگفتم تو اون بازی دیگه کار بارسا تمومه
اما حالا دیگه میشه گفت علاوه بر خط حمله خوب بارسا از یه خط دفاع خوب هم بهره میبره
چند وقتی هم هست که خبری از سوتی های گل و بلبل والدز نیست : دی
خلاصه زمانی که همه به خط حمله بارسا چشم دوختن کسی به فداع مستحکمش توجه نمیکنه
از همین حالا باید به منچستر فک کنیم چون چلسی امشب لوله میشه
vahid_civil
06-05-2009, 10:34
یه زمانی اگه این خبر رو میشنیدم میگفتم تو اون بازی دیگه کار بارسا تمومه
اما حالا دیگه میشه گفت علاوه بر خط حمله خوب بارسا از یه خط دفاع خوب هم بهره میبره
چند وقتی هم هست که خبری از سوتی های گل و بلبل والدز نیست : دی
خلاصه زمانی که همه به خط حمله بارسا چشم دوختن کسی به فداع مستحکمش توجه نمیکنه
آخه الان تیم 10 نفره رو دروازه حریفه ! موقعیتی پیش نمیاد که بخوان حمله کنن !
منم باشم گل نمیخورم ! دی::31:
momkhbpsp
06-05-2009, 10:50
خب تبریک میگم
منچستر اومد بالا و میتونیم ازشون یه انتقام سخت هم بگیریم
فکرش رو بکنید تقابل بازیکن اول جهان و دوم جهان
تقابل تیم اول جهان و دوم جهان
mohsensoft
06-05-2009, 10:56
سلام
من اینجا رو تازه دیدم
به همه ی طرفدارای بارسلون درود میفرستم
به امید سوراخ کردن چلسی توی استمفورد بریج
EASPORTS-FIFA
06-05-2009, 11:27
به سلاکتی!!!!منچستر صعود کرد.اگه امشب چلسی رو ببریم.چه حالی میده.میریم فینال و اونجا هست که کریس رو نالدو و فرگوسن گریشون میگیره!!!!
به امید برد پرگل بارسا در امشب
M.etallic.A
06-05-2009, 12:42
لیونل مسی و کریس رونالدو روبروی هم چه شود....
M.etallic.A
06-05-2009, 12:43
راستی گل دوم منچستر واقعا محشر بود. من همینطوری سرم با توپ چرخید یهو دیدم رفت تو دروازه....
EASPORTS-FIFA
06-05-2009, 13:41
لیونل مسی و کریس رونالدو روبروی هم چه شود....
اول یه انشالله بگو بریم فینال.اونوقت میگیم:چه شود!!!!
راستی گل دوم منچستر واقعا محشر بود. من همینطوری سرم با توپ چرخید یهو دیدم رفت تو دروازه....
درسته که ضربه های رونالدو از مسی بهتره ولی به نظرم بازی مسی از رونالدو در کل بهتره
MoJtaBa.R
06-05-2009, 14:13
من اینجا رو تازه دیدم
عجيبه
چرا مگه تا حالا تو فروم نيومده بودي ؟
khashi87
06-05-2009, 14:36
سلام یه چند روزی بو نبودم چون نه دانشگاه بودم که با wire less کار کنم و خونه هم ADSL کار نمی کرد.
اما بازی امشب چه شود به امید خدا روی هر چی تیم انگلیسیه هم اینجا و هم تو فینال کم می کنیم فقط تو رو خدا دعا کنید:11:
M.etallic.A
06-05-2009, 15:04
بارسلونا کافیه گل اول رو بزنه اونوقت چلسی شروع میکنه حمله کردن تا نبازه و اونوقته که خط آتش بارسلونا شروع به کار میکنه و همون بلایی سر چلسی میاد که سر رئال اومد.
momkhbpsp
06-05-2009, 15:14
این بازی خیلی شبیه بازی پارسال با منچستر هست
یادمه بازی رفت اون هم مساوی شد تو نیوکمپ اما بازی برگشت تو منچستر باختیم
اما از شرایط بدنی و تکنیکی خیلی با پارسال فرق داریم
DANIAL_2000
06-05-2009, 15:26
بارسلونا کافیه گل اول رو بزنه اونوقت چلسی شروع میکنه حمله کردن تا نبازه و اونوقته که خط آتش بارسلونا شروع به کار میکنه و همون بلایی سر چلسی میاد که سر رئال اومد.
اما اگه گل اولو بخورن قضیه کاملا برعکس میشه...
امیدوارم گواردیولا بچه بازی در نیاره! باید محتاط شروع کرد.
EASPORTS-FIFA
06-05-2009, 16:39
منچستر بیرون از خونه بهتر از داخل خونه نتیجه گرفت.ما هم مطمئنا میتونیم بیرون خونه نتیجه ی خیلی بهتری بگیریم.
Behroooz
06-05-2009, 17:20
چلسی هم در برابر بارسا حرفی برای گفتن نداره
Mojtaba-MCI
06-05-2009, 17:56
له می کنیم امشب چلسی رو:5:!
vahid_civil
06-05-2009, 17:59
همین 1-1 هم بسشونه ! چه کاریه خب !؟
حیف فوتبالیه که بارسا فینالیست اروپا توش نباشه
به امید صعود.
دوستانی هم که میگن احتیاط, اگر تو کار بارسا بود که الان دو برابر این جام داشت. باید ببینیم چی میشه, این بار هم بازی زیبای بارسا با دفاع جواب داده میشه؟
همین 1-1 هم بسشونه ! چه کاریه خب !؟
حیف فوتبالیه که بارسا فینالیست اروپا توش نباشه
1-1 خطریه داداش. اومدیم آخر بازی این دروگبا یک تک به تک گیرش اومد.
M.etallic.A
06-05-2009, 19:28
واقعا فوتبال بارسا خیلی قشنگه.. آدم لذت میبره. به قول این کارشناسه حتی اونیکه اصلا نمیدونه فوتبال چیه بازی بارسا رو میبینه کیف میکنه... انگار دارن شعبده بازی میکنن....
EASPORTS-FIFA
06-05-2009, 20:04
فقط 2 ساعت و 15 دقیقه ی دیگه تا بازی.به امید خدا کاری میکنیم از جام قهرمانان اروپا کناره گیری کنن با وجود بارسا
signinfo
06-05-2009, 21:11
عجب هیجانی ما رو در بر گرفته!! هیچ کاری نمی تونم بکنم همش منتظرم...وای چه لذتی داره برد بارسا...
M.etallic.A
06-05-2009, 22:13
یه ربع مونده به بازی... آتش در استمفورد بریج....
mohsen.rajabi
06-05-2009, 22:24
دوستان الان یه گل خوردیم :((
mohsen.rajabi
06-05-2009, 22:25
بدبختی دو تا دفاع خوبمون تو این بازی نیستن
DANIAL_2000
07-05-2009, 00:13
داووووووووووووررررررررررر ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
momkhbpsp
07-05-2009, 00:14
:40:بارسا دوست دارم:40:
بابا اینجا چرا خبری نیست باس الان بترکون باشه :)
واقعا حال کردم دیگه نا امید شده بودم که یه دفعه یی .............
تبریک
momkhbpsp
07-05-2009, 00:16
عالی بود عالی
تبریک تبریک
viva barcelona
1-1 مساوی
رفتیم فینال. :10::8::5::40:
حقشون بود. بالاخره بارسا مزد بازی رو به جلوش رو گرفت.
چلسی در این بازی به جای 10 نفر (در بازی رفت) با 9 نفر دفاع می کرد.
بخاطر بستن بازی هم بارسا نتونست موقعیتی داشته باشه و اونا تو ضد حمله خطرناک شدن.
M.etallic.A
07-05-2009, 00:19
ایول اینیستا... با اینکه امروز خوب بازی نکرد ولی گلش توپ بود... گاس هیدینگ باید بدونه با تاکتیک دفاع اتوبوسی نمیشه رفت فینال... به جای زیبا بازی کردن همشون ریختن تو محوطه جریمه شون دفاع... اونم تو زمین خودی... بارسا 10 نفره شده بود ولی بازم کلا رو دروازه چلسی بودن ولی خوب وقتی تو یه محوطه کوچیک 10 نفر ریخته باشن دیگه هر توپی بزنی میخوره به یکی... روح فوتبال نشون داد که فوتبال زیبا رو میپسنده نه برنده شدن به هر قیمتی و ضدفوتبال...
راستی دنی آلوز امروز نیروی اضافی تو پاش داشت. هر سانتی کرد بیش از حد بلند بود....
سیستم چلسی 4 5 1 بود. بی انصاف ها.
هر چند به نظرم این بازی حق چلسی بود و کلی ناداوری شد. ولی به همه دوستان بارسایی تبریک میگم .در طول فصل بارسا از همه تیما بهتر بود.
ایول اینیستا... با اینکه امروز خوب بازی نکرد ولی گلش توپ بود... گاس هیدینگ باید بدونه با تاکتیک دفاع اتوبوسی نمیشه رفت فینال... به جای زیبا بازی کردن همشون ریختن تو محوطه جریمه شون دفاع... اونم تو زمین خودی... بارسا 10 نفره شده بود ولی بازم کلا رو دروازه چلسی بودن ولی خوب وقتی تو یه محوطه کوچیک 10 نفر ریخته باشن دیگه هر توپی بزنی میخوره به یکی... روح فوتبال نشون داد که فوتبال زیبا رو میپسنده نه برنده شدن به هر قیمتی و ضدفوتبال...
راستی دنی آلوز امروز نیروی اضافی تو پاش داشت. هر سانتی کرد بیش از حد بلند بود....
اینیستا تا اواسط بازی رفته بود رو اعصاب من. تک روی و آشفته بازی می کرد. اما آخرای بازی خودشو جمع کرد.
آلوز تا آخر بازی به خودش نیومد.
DANIAL_2000
07-05-2009, 00:22
سیستم چلسی 4 5 1 بود. بی انصاف ها.
نه بابا 5 1 بود...چهار نفرم رو خط دروازه!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosseinmusicmaster
07-05-2009, 00:24
فینال 3 تا نزنین به منچستر نامردین
momkhbpsp
07-05-2009, 00:24
اصلا الان نمیشه بحث کارشناسی کرد باید جشن بگیریم
این بازی از فینال هم مهمتر بود
اما در هر صورت گواردیولا همون اشتباه پارسال رویکارد رو کرد
ببخشید مزد چی؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید وقتی چلسی حداقل 9 نفره دفاع می کنه مسلمه که موقعیتی گیر بارسا نمیاد و در عوض تیم حریف فرار های خطرناکی خواهد داشت.
میشه گفت چلسی بخاطر بازی دفاعیش مجازات شد. باید حساب اینو می کرد.
اصلا الان نمیشه بحث کارشناسی کرد باید جشن بگیریم
1- این بازی از فینال هم مهمتر بود
2- اما در هر صورت گواردیولا همون اشتباه پارسال رویکارد رو کرد
1- واقعا اینطور بود.
2- بحث اشتباه نیست. شما حساب کن تیمی مثل لیورپول با قدرت 1.5 یا 2 برابر. اصلا نمیشه بهش گل زد و تو ضدحمله هم کارتو میسازه.
فینال 3 تا نزنین به منچستر نامردین
اگر منچستره اون نامرد ها هم دفاعی بازی می کنند. پارسال دیدیم دیگه.
signinfo
07-05-2009, 00:27
وای وای وای وای که چه لذتی داشت...چه لذتی داشت این چلسی مفت خور رو حذفش کردیم...چه لذتی داشت یه ورزشگاه رو ساکت کردیم...قیافه تماشاچیا باحال بود لحظه خوردن گل چلسی!!
فکر کردن بازی فقط قدرت بدنیه...حیف که با اون دفاع شون نذاشتن بارسا بازیه قشنگشو بکونه...
ایشالا تو فینال جلو منچستر...می ترکوننش!!!!!
اماستیاف
07-05-2009, 00:29
ببینید وقتی چلسی حداقل 9 نفره دفاع می کنه مسلمه که موقعیتی گیر بارسا نمیاد و در عوض تیم حریف فرار های خطرناکی خواهد داشت.
در مورد این بازی این حرفها بی معنیه.
مزد بازی رو به جلو در برابر رئال یا مجازات دفاع کردن در بازی رفت معنی نداره.
خودتون هم میدونید این بازی رو بد بازی کردید و یک موقعیت و شوت به دروازه بیشتر نداشتین که گل شد.
به هر حال انتظار ندارم الان جشنتون رو تعطیل کنید .اما انصاف هم چیز خوبیه گاهی !
mani_2004_2006
07-05-2009, 00:30
سلام سلام سلام
خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااایا ممنونم
تبریک به همه بچه ها
وای نمیدونید چقدر خوشحالم
اینقدر داد زدم نصف شبی صدام گرفته
پس اون 10 تا شوت و چندتا پنالتی محرز از بازی دفاعی بود
هند مسلم پیکه ، هل دادن دنی آلوز کاملا تو محوطه جریمه (فقط پای راست طرف خارج محوطه بود)
خطا روی دروگبا
انصاف داشته باش. بارسا با چند نفر حمله میکرد؟ می خواستی چلسی در ضد حمله خطرناک نباشه.
باید بارسا رو بخاطر ارائه بازی روبه جلو در رقابت های به این حساسی و خانه حریف تحسین کرد.
momkhbpsp
07-05-2009, 00:33
در مورد این بازی این حرفها بی معنیه.
مزد بازی رو به جلو در برابر رئال یا مجازات دفاع کردن در بازی رفت معنی نداره.
خودتون هم میدونید این بازی رو بد بازی کردید و یک موقعیت و شوت به دروازه بیشتر نداشتین که گل شد.
حداقل این بود که بارسا نشون داد هیچ وقت سبک بازیش رو تغییر نمیده حمله حمله حمله
هیدینگ ضد فوتبال هیدینگ ضد فوتبال
shahi-007
وای چه حالی داد.
آقا اگه کسی قسمت گل زدن اینیستا تا آخر بازی رو داره لطفاً لینک بده. اون تیکش فوق العادست. از خوشحالی بازیکنای بارسلون تا اعتراضات چلسی ها
خیلی حال داد
zahedy2006
باید بارسا رو بخاطر ارائه بازی روبه جلو در رقابت های به این حساسی و خانه حریف تحسین کرد.
به نظرم بارسا مجبور بود!!! (البته اگه بگید نبود هم تعجب نمی کنم)
EHHASSATNI
تبریک به طرفدارای بارسلون
ولی داور چند تا پنالتی رو نگرفت ولی حیف بود اگه بارسلون تو فینال نباشه
rezazzzjjj
07-05-2009, 00:35
حق به حقدار رسيد
بترکه چشمه هر آنکه نتواند ديد(فردوسی پور)
تيمی که در نيو کمپ زد فوتبال بازی کرد بايد حذف ميشد
ولی از حق نگذريم داوری در سطح اقای يد الّله جهانبازی بود:38:
momkhbpsp
07-05-2009, 00:37
تبریک به طرفدارای بارسلون
ولی داور چند تا پنالتی رو نگرفت ولی حیف بود اگه بارسلون تو فینال نباشه
به نظر من فقط یکیش پنالتی بود.
امشب پرچم ها بالاست
کاتالونیا چه حالی داره الان پسر
من که از بس داد کشیدم فکر کنم کل همسایه ها بیدار شدن
vahid_civil
07-05-2009, 00:37
وای وای حالا وای وای وای وای
تبریک تبریک
پیروزی حق بر علیه باطل
پیروزی فوتبال بر علیه ضد فوتبال
رم سلام
به نظرم بارسا مجبور بود!!! (البته اگه بگید نبود هم تعجب نمی کنم)
مگه شما بازی دفاعی هم تا حالا از بارسا دیدید که شک دارید از اجبار بود یا تمایل خودشون؟
چلسی چی؟ مجبور بود هر دو بازی رو دفاع کنه؟
bleu2u4u
07-05-2009, 00:38
عجب صعود تلخی بود
دیگه اگه قهرمان هم بشیم طرفدارهای چلسی میتونن بگن شما با داور وشانس بالا رفتید
هیدینگ توی این بازی نشون داد که از گواردیولا خیلی سرتره
از چلسی متنفرم ولی حق با بارسا نبود
yashgin128
07-05-2009, 00:38
نه دوست عزیز دفاع مال ترسوهاست هاست برا منچستر عیبه که دفاعی بازی کنه
فک کنم بالای 90% دنیا دوست داشتن که این دوتیم به فینال برسند که انصافا حقشون هم بود
البته باید ممنون داور هم باشین که سه چهارتا پنالتی رو نگرفت دقیقا مث بازی استقلال با سایپا بود که داور سر استقلال رو برید
عادل هم امشب به این بازی اشاره داشت
تا 6 خرداد و المپیکو رم برین خوش باشین
یه منچستری
Ali_BlueBoy
07-05-2009, 00:39
من هم به طرفدارهاي بارسا تبريک ميگم ولي خدائيش حق چلسي بود ....ولي اين فينال بيشتر حال مي ده تا يه فينال تکراري
momkhbpsp
07-05-2009, 00:39
بترکه چشمه هر آنکه نتواند ديد(فردوسی پور)
آره بعد گل نا حرف زدن نداشت
جاودانی هم چه بغزی کرده بود
1- در مورد این بازی این حرفها بی معنیه. مزد بازی رو به جلو در برابر رئال یا مجازات دفاع کردن در بازی رفت معنی نداره.
2- خودتون هم میدونید این بازی رو بد بازی کردید و یک موقعیت و شوت به دروازه بیشتر نداشتین که گل شد.
1- درسته. به هر حال بعد از مدتی این بحث ها فراموش میشه.
2- بد اما نه ضد فوتبال یا دفاعی. خوب بارسا بخاطر سبک بازی چلسی (خودتون قضاوت کنید سبکش چی بود) نتونست بازی خوبی ارائه بده. چلسیه ها. وقتی همچین تیمی در حالت دفاعی باشه می دونید نتیجه گرفتن چقدر سخته؟
vahid_civil
07-05-2009, 00:41
عجب صعود تلخی بود
دیگه اگه قهرمان هم بشیم طرفدارهای چلسی میتونن بگن شما با داور وشانس بالا رفتید
هیدینگ توی این بازی نشون داد که از گواردیولا خیلی سرتره
از چلسی متنفرم ولی حق با بارسا نبود
لطفا سعی نکنید در تاپیک یک تیم طعنه بزنید. واقعا طرفدار بارسا هستید؟
اتفاقا این پیروزی خیلی دلچسب بود. پیروزی فوتبال روبه جلو و زیبا برابر فوتبال دفاعی و نتیجه گرا.
طرفداران چلسی نمی تونن نحوه بازی تیمشون رو در رفت و برگشت پنهان کنند.
vahid_civil
07-05-2009, 00:46
bleu2u4u
07-05-2009, 00:50
عکس هیدینگ بغل گواردیولا هم اگه پیدا کردید بگذارید
خیلی صحنه ی جالبی بود
mani_2004_2006
07-05-2009, 00:52
momkhbpsp
07-05-2009, 00:52
اتفاقا این پیروزی خیلی دلچسب بود. پیروزی فوتبال روبه جلو و زیبا برابر فوتبال دفاعی و نتیجه گرا.
100% تایید میشه
این صعود از بازی رئال هم به یاد ماندنی تر و شیرین تر بود
mani_2004_2006
07-05-2009, 00:54
momkhbpsp
07-05-2009, 00:55
تقابل این دو دیدنیست
به تمام طرفداران این پیروزی خاطره انگیز را تبریک میگم
خداوند را به سبب این موهبت بزرگ شکر می گوییم
موند فینال!
طرفداران بارسا یک طرف - طرفداران منچستر و کلی تیم زخمی دیگه طرف دیگر!
amir2011
07-05-2009, 00:59
منم این پیروزی رو به همه طرفدار های بارسا تبریک میگم...
خیلی شیرین بود...
فقط حیف شد دنی الوز و آبیدال فینال نیستند..!
vahid_civil
07-05-2009, 01:01
در دو جناح مدافع نداریم.
آلوز نصف تیمه. ولی هانری و پویول هستن.
آبیدال و سیلوینیو هم با هم فرقی ندارن !
فینال رویایی من شکل گرفت
منم این پیروزی رو به همه طرفدار های بارسا تبریک میگم...
خیلی شیرین بود...
فقط حیف شد دنی الوز و آبیدال فینال نیستند..!
دو کارته شدن؟ من تو بازی بودم اصلا حواسم به اینا نبود.
بد شد.
bleu2u4u
07-05-2009, 01:03
خیلی جالبه هیچ وقت فکر نمیکردم کسی یه همچین حرفی بهم بزنه
برگشتی به منی که از زمان لوییس انریکه طرفدار این تیم هستم انگ طعنه و کنایه میزنی:41:
اگه شما میگ توی این دو بازی حق بارسلونا بوده که بیاد بالا که هیچ
هرچی من بگم به حساب طرفداری از چلسی :2: میگذاری
ولی اگه میگی بخاطر بازیهای فوق العاده ی باریا توی این فصل این تیم باید به فینال میرسید باید بهت بگم این حرف از روی تعصب
vahid_civil
07-05-2009, 01:03
در دو جناح مدافع نداریم.
آلوز نصف تیمه. ولی هانری و پویول هستن.
آبیدال و سیلوینیو هم با هم فرقی ندارن !
فینال رویایی من شکل گرفت
bleu2u4u
07-05-2009, 01:05
دو کارته شدن؟ من تو بازی بودم اصلا حواسم به اینا نبود.
بد شد.
دو کارته شدن رو حواست نبود
اخراج ابیدال رو هم حواست نبود
rezazzzjjj
07-05-2009, 01:05
بچه ها من با دو حرکت مسی خيلی حال کردم
يکی اونجا که کشلی (پولکی) کول رو جا گذاشت و
يکی هم اون صحنه که الکس روش خطا کرد
به نظر من حق منچستر و بارسا بود که به فينال برسن
چون دوتاشون الان رو فرم هستن
...
ولی اگه میگی بخاطر بازیهای فوق العاده ی باریا توی این فصل این تیم باید به فینال میرسید باید بهت بگم این حرف از روی تعصب
نه بخاطر بازی های گذشته بارسا. بخاطر همین دو بازی. حتی بخاطر همین بازی برگشت.
فوتبال روون بارسا رو ندیدیم اما در مقایسه با بازی چلسی!
بهترین اسمی که میشه برای بازی چلسی گذاشت "حساب شده" هست. اگر نخواهیم لغت منفی بگیم.
جالبه کارشناس TV وسط بازی میگه تفکر هیدینگ سطح بالاتر از گواردیولا نشون داد.
واقعا این ها فکر می کنند مربی بارسا نمیدونه تاکتیک دفاعی چیه؟ بلد نیست تیمو عقب بکشه؟
عزیزم این شیوه بازی بارسا نیست.
دو کارته شدن رو حواست نبود
اخراج ابیدال رو هم حواست نبود
واقعا متوجه اینا نشدم. تازه الان یادم اومد آبیدال اخراج شد. شما حس منو نمی دونی چی بگم.
Morteza4SN
07-05-2009, 01:13
کاری ندارم که روند بازی چطور بود
فقط دوست داشتم بارسا ببره تا فینال تقابل دو تیمی باشه که این فصل رو با بازیهای قشنگشون سر ذوق اومدم
جذابیت بارسا منچستر خیلی بیشتر از چلسی منچستره
منچستر و چلسی رو هر فصل حداقل دو بار روبروی هم می بینیم هر چند حساب فینال جداست
Iniesta breaks Chelsea hearts
MoJtaBa.R
07-05-2009, 01:22
با اينکه رفتيم فينال ولي در نبود 3 بازيکن و ترکيب جديد در دفاع من موندم اگه تو فينال پويول و هانري نباشن چه ميکنيم ؟؟؟؟
تبريک : به سختي رفتيم بالا مبارکه
bleu2u4u
07-05-2009, 01:25
نه بخاطر بازی های گذشته بارسا. بخاطر همین دو بازی. حتی بخاطر همین بازی برگشت.
فوتبال روون بارسا رو ندیدیم اما در مقایسه با بازی چلسی!
بهترین اسمی که میشه برای بازی چلسی گذاشت "حساب شده" هست. اگر نخواهیم لغت منفی بگیم.
جالبه کارشناس TV وسط بازی میگه تفکر هیدینگ سطح بالاتر از گواردیولا نشون داد.
واقعا این ها فکر می کنند مربی بارسا نمیدونه تاکتیک دفاعی چیه؟ بلد نیست تیمو عقب بکشه؟
عزیزم این شیوه بازی بارسا نیست.
من خودم قبل بازی خیال میکردم هیدینک توی این بازی کاری میکنه که توپ زیر پای بازیکن های بارسا نیاد
ولی دیدیم که برعکس هیدینک کاری کرد که توپ فقط زیر پای بازیکنهای چلسی باشه
اتفاقا من هم مثل تو به این میگم حساب شده حتی من با بار منفی میگم ولی واقعا اون با همین کارش بارسا رو فلج کرد
هرچند به نظر من اگه هانری هم توی این بازی بود دیگه چلسی نمیتونست همه ی 5-6 عنصر تهاجمی بارسا رو بگیره
ولی خب حالا که نبود گواردیولا هیچ کاری برای مقابله با این حربه ی هیدینک نداشت
ولی خب به نظر من این اتفاق جلوی منچستر نمیوفته و
مطمئنم منچستر نه این کار رو میکنه و نه میتونه به خاطر همین به اون بازی خیلی بیشتر از این بازی امیدوارم
به امید تحقیر منچستر و رونالدو در ورزشگاه رم
bleu2u4u
07-05-2009, 01:27
واقعا متوجه اینا نشدم. تازه الان یادم اومد آبیدال اخراج شد. شما حس منو نمی دونی چی بگم.
تو دیگه خیلی رفته بودی تو بحر بازی:31:
momkhbpsp
07-05-2009, 01:32
جالبه بعضی ها فقط این 90 دقیقه رو می بینن
اگه بنا به داوری باشه که بازی رفت هم داور واسه ما یه پنالتی روی آنری رو نگرفت
چلسی 180 دقیقه دفاع کرد همین
عوضش بارسا 179 دقیقه حمله کرد حتی زمانی که یه بازیکن کم داشتن. اون 1 دقیقه هم واسه بعد از گل بود
معلوم شد خیلی ها از بازیهای زیبای این فصل بارسا لجشون گرفته و امشب خودشون رو نشون دادن
امیدوارم مدیران به انجمن های رئال و چلسی یه سر بزنند و توهین هایی که شده رو ببینن
M.etallic.A
07-05-2009, 01:34
دقیقا... اینا همش برمیگرده به بزرگی تیمها و مربی ها...
مربی رئال هم بعد بازی با بارسا گفت ما تو بازی رفت تو نیوکمپ دفاعی بازی کردیم و همه از ما انتقاد کردن که این نوع بازی در شان رئال نیست واسه همین تو بازی برگشت تو سانتیاگو برنابئو اومدیم تهاجمی بازی کنیم که همه دیدن چه بلایی سر رئال اومد. ولی تیمی مثل چلسی حتی تو ورزشگاه خودش هم بازی دفاعی و ضدحمله رو دستور کارش قرار میده. خود این نشون میده بارسا چه قدر قدرتمنده که چلسی حتی تو خونه خودشم دل به ضدحملات خوش کرده. از یه طرف بارسلونا هم الان وضعیتش طوری شده که اگه تو یه بازی نتونه گل بزنه هر چه قدر که میگذره بازیکنها عصبی تر میشن. انگار باید همه بازی ها رو ببرن اونم پرگل... وقتی تیم حریف اینجوری 10 نفره میره تو دفاع و بارسا تایم گل زدنش یه کم عقب میفته بازیکنها عصبی میشن. باید این مشکلو برطرف کنن و عصبی نشن....
bleu2u4u
07-05-2009, 01:34
تو تاپیک چلسی که یه نفر بیشتر نیست همینجوری پشت سر هم پست میده
M.etallic.A
07-05-2009, 01:40
مطمئنا بازی با منچستر اینجوری نخواهد بود. چون منچستر تیم بزرگیه و کلی ادعا داره و هیچ وقت غرورش اجازه نمیده جلو بارسلونا 10 نفره دفاع کنه. اونوقت که بازی قشنگ تو زمین باز میشه و فضا ایجاد میشه. نه اینکه مثل این بازی کل 20 نفر تو زمین چلسی باشن... اونوقته که شاهد بازی رویایی و زیبای بارسا خواهیم بود و فکر نکنم منچستر دووم بیاره. البته شایدم منچستر پا بزاره رو غرورش و بخواد از تاکتیک دفاع اتوبوسی گاس هیدینگ استفاده کنه.... به هر حال امیدوارم شاهد یه بازی زیبا باشیم.
...
از یه طرف بارسلونا هم الان وضعیتش طوری شده که اگه تو یه بازی نتونه گل بزنه هر چه قدر که میگذره بازیکنها عصبی تر میشن. انگار باید همه بازی ها رو ببرن اونم پرگل... وقتی تیم حریف اینجوری 10 نفره میره تو دفاع و بارسا تایم گل زدنش یه کم عقب میفته بازیکنها عصبی میشن. باید این مشکلو برطرف کنن و عصبی نشن....
راستی خیلی از قبلا بهتر شده ها. سال های قبل نتیجه نمی گرفتن زود به هم میریختن و عصبی و ... اما الان خوب خودشونو حفط می کنند. فقط یکم آشفتگی دیدیم که اونم عادیه. دیگه بارسا جز تیم های بدون احساس و آنچنان به بازی برگرد نیست, عادت داره جلو باشه.
تو دیگه خیلی رفته بودی تو بحر بازی:31:
تو فوتبال فعلی یه بارسا رو دارم و یه رونالدینهو. کل بازی محو بودم.
سلام
داوره یه چیزیش میشد!
یکی از این تیم نمیگررفت یکی از اون تیم!
پیش خودش میگفت این به اون در!! : دی
اما حالی داد ها ...
کاش داورش یکی دیگه بود ...
bleu2u4u
07-05-2009, 01:56
راستی هرکی اون عکسی که گواردیولا , هیدینگ رو بقل کردش پیدا کرد بگذاره خیلی باحال بود
والدز هم فراموش نشه. در همین بازی سیو های خوبی داشت. بازی رفت هم که جلوی دروگبا رو گرفت.
گل دقیقه ی 93 اینیستا ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 284831B75F48EF45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E30A760B0D811297
انصافا قشنگ گل خوردیم : دی
بدون شرح : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 284831B75F48EF45
جملات سایت گل هم باحاله.
" بارسا کمر آبی ها رو شکست. "
" میزبان ها زود به گل رسیدن و به نظر میومد که در حال حذف بارسای 10 نفره هستند تا وقتی که قلب هاشون در در لحظات پایانی شکست. "
کیف کردم امشب...
کی کیف نکرد؟ نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.
MoJtaBa.R
07-05-2009, 03:22
کی کیف نکرد؟ نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.
تائيد ميشه ، ولي بايد يه فکري به حال اين تيمايي که مث ميثاقيان چيدمان ميکنن بشه تا با اين دفاعهاي منطقي !!!! به مشکل برنخوريم صد رحمت به ئفاع ايتاليايي ها من جمله يووه
این اون بارسلو نای شنبه شب نبود!
حالا از انصاف هم نگذریم!
چلسی خیلی خوب بود ...
... ولي بايد يه فکري به حال اين تيمايي که مث ميثاقيان چيدمان ميکنن بشه تا با اين دفاعهاي منطقي !!!! به مشکل برنخوريم صد رحمت به ئفاع ايتاليايي ها من جمله يووه
فکر نکنم راهی غیر از عقب کشیدن تیم خودی داشته باشه که این اصلا تو برنامه بارسا نبوده و نیست.
چلسی هم مثل قبلی ها نقشه اش دفاع و ضد جمله بود منتهی با یک نکته. با خطاهای کوچک بازی رو آروم می کرد. این خطا ها اکثرا در میانه زمین انجام میشد و تا دقیقه 70 80 هم داور معمولا کارتی به اینجور خطاها نمیده.
فیزیک بازیکنان چلسی و همون خطاها باعث شده بود از تیم های دفاعی که بارسا قبلا باهاشون بازی کرده بود سر سخت تر باشن.
1- این اون بارسلو نای شنبه شب نبود!
2- حالا از انصاف هم نگذریم! چلسی خیلی خوب بود ...
1- حریف نسبت به اون بازی قویتر بود و شیوه بدی رو هم انتخاب کرده بود.
2- این چلسی جز قویترین تیم های جهان بود. تو لاک دفاعی هم فرو رفته بود. دیگه حسابش رو بکن.
1- حریف نسبت به اون بازی قویتر بود و شیوه بدی رو هم انتخاب کرده بود.
آره
نیمه ی اول 230 تا پاس بارسا داشت با 86 درصد سلامت پاس! 60 و خورده ای فقط چلسی بود!
اما نتیجه به نفع اونها بود ...
قبل از بازی صحبت این بود که چلسی در زمین خودش هم دفاع می کنه یا نه. خوب جوابش رو دیدیم.
به نظرتون منچستر در فینال چی؟ که سابقشو هم داره.
persian365
07-05-2009, 04:26
به تمام دوستان عزیزم تبریک می گم
Mojtaba-MCI
07-05-2009, 06:32
فقط خدا رو شکر می کنم...
از اون تایمی که چلسی اون گل شانسی رو زد فقط می گفتم خدایا میشه بارسلون بازی رو ببره!
میشه همه چیز عوض بشه؟!خیلی حیفه که بارسا با این بازی زیباش حذف بشه چرا که چلسی فقط ضد فوتبال بازی کرد و با 10 نفر دفاع کرد!
همه می دونین که بارسا تیری آنری رو نداشت ، پویول و مارکز هم نبودن ، ابیدال هم اخراج شد!دیگه همه چیز به نفع چلسی بود ولی با تمام این تفاسیر بازم این بارسلونا بود که برد:40:...
چپ و راست برام اس ام اس می اومد و گوشیم میس می خورد(دوستان همه طرفدار چلسی بودن!).این گل همه چیز رو عوض کرد!
لحظه ی گل اونقدر خوشحال شدم که اشکم در اومده بود...
به همه ی دوستداران بارسلونا این برد شیرین رو تبریک می گم و از ته دل خدا رو شکر می کنم.بارسا تا آخرین لحظه حمله کرد و بالاخره نتیجش رو گرفت.
یه چیز دیگه ، خوشحالی گواردیولا رو بعد از گل دیدین؟!همین کارهاشه که باعث میشه عاشقش باشم:40:...
به امید شکست منچستر یونایتد و فتح جام توسط بارسلونا:46:!
یحیی توره و پیکه با امتیاز 8 بهترین های بارسا بودن. بعد اینییستا با 7.5 و والدز با 7.
بدترین ها هم اتوئو و آبیدال با 5. مسی و کیتا هم با 5.5 تعریفی نداشتن.
After 97 minutes, the referee was surrended by the Blues players, who refused to accept their fate.
بعد از 97 دقیقه داور توسط بازیکنان آبی که حاضر نبودن سرنوشت خودشون رو قبول کنن احاطه شده بود.
گواردیولا : ما سعی کردیم ببریم, سعی کردیم خلق کنیم. 25 دقیقه ای 10 نفره بودیم و چلسی بازم جلو نیومد. فشارمون برای یک گل رو ادامه دادیم و تا دقیقه آخر اون خطر رو ایجاد کردیم.
گل اسین یادآور گل منجر به پیروزی زیدان در قهرمانان 2002 بود. با این تفاوت که اینجا اسین علارغم زدن گل, خودش اشتباه کرد و پایه گذار گل بارسا شد.
گواردیولا : در فینال بازیکن های یکسانی نخواهیم داشت اما با روش یکسان بازی خواهیم کرد. توپ رو حرکت بده و سعی برای زدن گل داشته باش.
momkhbpsp
07-05-2009, 08:27
خب بازم تبریک . دیشب چه شبی بودا
اول بگم هرچی عکس از این بازی دیدید یا ویدئو اینجا هم آپ کنید مرسی
بازم میگم گواردیولا دوباره داشت اشتباه رویکارد رو تکرار میکرد
یادمه اون بازی آنری رو نیاورد تا دقیقه 85 تو و 5دقیقه پایانی آورد که خوب بازی کرد اما کار از کار گذشته بود
دیشب هم گودجانسن یا بویان رو باید خیلی زودتر میاورد
گودجانسن میتونست وظایف آنری رو به خوبی اجرا کنه
100% بازی فینال آنری و پویول هستن و مطمئن هستم که میبریم مثل همین بازی
کیتا بدترین بازیکن میدان بود + بوسکت که داشت به خودمون گل میزد
والدز هم بهترین بازیکن میدان
صعود بارسا رو در شرایطی که اکثرا احتمال فینال انگلیسی رو میدادن تبریک میگم.
فکر نکنم حذف چلسی قدرتمند در این رقابت ها اونم در لاک دفاعی, از تیمی غیر از بارسا برمیومد.
هوادارن رئال وقتشه دست به دامن منچستر بشید. چلسی که براتون نتونست کاری بکنه.
p30 vahid
07-05-2009, 10:13
دیشب یکی از بهترین شبای زندگیم بود باور کنید
بارساییا نشون دادن که چقدر غیرتین اونا پول و هیچ چیزه دیگه ای رو با فوتبال و بارسا عوض نمی کنن
مسی بارها تو مصاحبه هاش گفته هیچ وقت قصد ترک بارسا رو نداره حتی با پیشنهادهای مالی استثنایی
دیشب حداقل دست مزدی بود از زحمات اونا تو این فصل
:40:با امید به قهرمانی بارسا در جام های متعدد:40:
M.etallic.A
07-05-2009, 10:29
این اون بارسلو نای شنبه شب نبود!
حالا از انصاف هم نگذریم!
چلسی خیلی خوب بود ...
چلسی تیم کوچیکی نیست به قول دوستان یکی از بهترین تیمهای جهانه حالا فرض کن این تیم بره تو دفاع... واقعا بازیکنهای بارسا توپ میبردن پشت محوطه جریمه با یه لشگر بازیکن مواجه میشدن. قشنگ دورهادور محوطه جریمه صف آرایی کرده بودن. بازیکنهای بارسا هم هر چی از زمان بازی میگذشت بیشتر عصبی میشدن. کاش اون گل مساوی رو زودتر میزد بارسا تا چلسی از اون لاک دفاعی بیرون بیاد و بعدش مطمئن باشید سوراخ میشد.
تبریک همونجور که قبلا هم گفتم بارسا محکومه به قهرمانی در هر 5 جام
mohsen.rajabi
07-05-2009, 10:42
دوستان از بس دیشب خوشحال شده بودم تا حالا تو شک دقیقه 93 بود
الان اومدم به همتون تبریک بگم
خب منم تبریک میگم
نمیدونم چرا از اول میدونستم که تو این بازی برنده میشیم و اصلآ نگران نبودم
ولی وقتی وضعیت بازیکنا رو دیدم کرک و پرم ریخت : دی
آلوز اصلآ سردرگم بود!
اتوئو که اصلآ خبری ازش نبود... با این که کل بازی تو دست بارسا بود چه از لحاض آمار و چه وضعیت استفاده از کل زمین اما چلسی داشت نتیجه میگرفت
خدا کنه منچستر تو بازی فینال این سبکی بازی نکنه
البته اون موقع دیگه وضعیت فرق میکنه و آنری هم هستش!!
mohsensoft
07-05-2009, 10:53
سلام
تبریک میگم
دیشب ساعت 1:15 یه دادی کشیدم فکر کنم همسایه ها بیدار شدن :دی
خداروشکر
واقعا چلسی تیم کثیفی بود
دم داور گرم
خیلی حال داد
M.etallic.A
07-05-2009, 11:04
منچستر اگه بخواد جلوی بارسا اینجوری بازی کنه واقعا شخصیت تیمی خودشو زیر سوال میبره... فکر نکنم چنین کاری بکنه.
چلسی خیلی کثیف بازی کرد 11 نفره ریخته بودند تو در وازشون تا توپ وارد نشه
ستاره ی روی سینه شخصیت نمیشناسه!!!
شما فردا بازی چلسی رو یادت میره و تنها چیزی که یادت میمونه نتیجه گرفتن بارسا تو این بازیه
اگر دقت کرده باشید چلسی اصلا نقشه ای برای حمله و به ثمر رسوندن گل نداشت. حتی در ضد حمله هایی که نصیبشون میشد سردرگم عمل می کردن و بیشتر تو فکر گرفتن خطا بودن تا زدن گل در همون لحظه.
تقصیری هم نداشتن. هیدینگ مجبورشون کرده بود دفاعی بازی کنن که در ذاتشون نیست. مخصوصا مهاجمانشون عادت به این سبک بازی نداشتند. به هر حال در انگلیس برای خودشون کسی هستند و تیمی نمیتونه تحت فشارشون قرار بده.
...
خدا کنه منچستر تو بازی فینال این سبکی بازی نکنه
البته اون موقع دیگه وضعیت فرق میکنه و آنری هم هستش!!
تا حالا که در رقابت ها راهی غیر از این برای مقابله با بارسا ندیدیم. بعید هم می دونم الکس روش جدیدی رو کنه. مگر اینکه دلش رو به دریا بزنه و اجازه بده منچستر بازی خودشو بکنه.
...
خداروشکر
واقعا چلسی تیم کثیفی بود
دم داور گرم
خیلی حال داد
دفاع و خطا رو مخلوط کرده بودن. نگرانی من این بود که چلسی بازی رو به حاشیه بکشونه و با همین نتیجه تموم کنه. خوشبختانه بازیکنان بارسا نسبت به سالهای قبل خیلی پخته تر شدن و براحتی بهم نمیریزن.
هوادارن چلسی بجای فکر به موقعیت های مشکوک خطا (که یکی هم در همین بازی روی مسی بود و یکی روی آنری در بازی رفت که میتونست وضعیت رو کاملا عوض کنه) بهتره به فکر این باشن که چرا تیمشون توی زمین حریف و حتی خونه خودش دفاعی بازی میکنه که اینجوری حذف بشه. در NYT هم چند ساعت پیش نگاه کردم خود گاس هیدینگ گفته بود صحبت بازیکنام درسته اما ما باید در خود بازی گل می زدیم (نه چشم داشتن به ضربات و ...)
واقعاً بهترین تیم جهان هستش
خیلی حال کردم
EASPORTS-FIFA
07-05-2009, 11:28
منم از ته دل صعود رو تبریک میگم.دم آندرس گرم.چه بازیکنیه.وقتی گل زد دیگه داشتم دیوونه میشدم.مامانم بهم گفت تو واقعا دیوونه هستی!!!!!!!
حالا باید بریم منچستر رو بترکونیم.پیش به سوی رم!!!
منچستر اگه بخواد جلوی بارسا اینجوری بازی کنه واقعا شخصیت تیمی خودشو زیر سوال میبره... فکر نکنم چنین کاری بکنه.
پارسال اینکارو کرد. تازه جلوی اون بارسای بهم ریخته و اون هم نه در فینال.
البته اونا تا جایی که یادمه 2 نفر هر از گاهی جلو میومدن و 8 9 نفری دفاع می کردن.
اما بازی امسال چلسی مخصوصا رفت دیگه شاهکار بود.
در بعضی صحنه ها همه بازیکنان چلسی پشت خط محوطه جریمشون بودن.
M.etallic.A
07-05-2009, 11:49
پارسال اینکارو کرد. تازه جلوی اون بارسای بهم ریخته و اون هم نه در فینال.
پس بعید نیست تو فینال هم از این تاکتیک استفاده کنه. به نظرم باید تنها راه مقابه با این تاکتیک استفاده از توپهای هواییه چون با 10 نفر دفاع رو زمین نمیشه بازی کرد. یه راه دیگه هم که ریسک داره عقب کشیدنه تا تیم حریف جلو بیاد و بعد با پاسهای بلند و دقیق که ژاوی استاد اینجور پاسهاست حمله کنن.
momkhbpsp
07-05-2009, 11:52
فینال چندم خرداد هست؟
سلام دوستان عزیز
تبریک ویژه به همه طرفداران :31:
حق بارسلونا در جمع دو بازی بدون شک پیروزی بود.
تائيد ميشه ، ولي بايد يه فکري به حال اين تيمايي که مث ميثاقيان چيدمان ميکنن بشه تا با اين دفاعهاي منطقي !!!! به مشکل برنخوريم صد رحمت به ئفاع ايتاليايي ها من جمله يووه
من هم دیروز به همین فکر افتاده بودم، سال 2003 که یوونتوس به فینال رسید یا 2005 که لیورپول قهرمان شد توی هیچ بازی ای با 10 بازیکن دفاع نکرده بودند.
چلسی هم مثل قبلی ها نقشه اش دفاع و ضد جمله بود منتهی با یک نکته. با خطاهای کوچک بازی رو آروم می کرد. این خطا ها اکثرا در میانه زمین انجام میشد و تا دقیقه 70 80 هم داور معمولا کارتی به اینجور خطاها نمیده.
چیزی که من رو عصبانی می کرد همین بود. میانه زمین همینطور خطا می کردند و داور اگه شاهکار می کرد فقط خطاها رو می گرفت!!!
گواردیولا : در فینال بازیکن های یکسانی نخواهیم داشت اما با روش یکسان بازی خواهیم کرد. توپ رو حرکت بده و سعی برای زدن گل داشته باش.
= یک بازی لذت بخش دیگه از بارسا
بازم میگم گواردیولا دوباره داشت اشتباه رویکارد رو تکرار میکرد
یادمه اون بازی آنری رو نیاورد تا دقیقه 85 تو و 5دقیقه پایانی آورد که خوب بازی کرد اما کار از کار گذشته بود
دیشب هم گودجانسن یا بویان رو باید خیلی زودتر میاورد
موافقم می تونست بویان رو خیلی زودتر بیاره (مثلا دقیقا 70 یا 75) . دقیقا 85 واقعا دیر بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.