مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:05
مدافع توانای منچستر یونایتد ترجیح می دهد تا هر چه سریعتر این شب را فراموش کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستر یونایتد در صحبتهایی زبان به سرزنش هم تیمی هایش در پی شکست این تیم مقابل بارسلونا در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گشوده است.
گلهای اتوئو و مسی، برای سومین بار بارسلونا را به جام قهرمانی در این رقابتها رساند و فردیناند در صحبتهایش به پپ و شاگردانش تبریک گفت:« باید به بارسلونا امتیازی مثبت دهیم، چرا که آنها بسیار خوب بازی کردند. ما از اینکه در این بازی تن به شکست دادیم، بسیار ناامید هستیم ولی تیم حریف بدین ترتیب بازی می کند، می بایست قادر باشی تا بهترین فوتبالت را به نمایش بگذاری و ما نتوانستیم چنین کاری را انجام دهیم.حتی یکی از ما هم نمی توانیم بگوئیم که بازی خوبی در عرصه فردی و یا گروهی را به معرض نمایش گذاشته ایم.» یونایتد، بازی را زیبا شروع کرد ولی پس از گل زودهنگام اتوئو، ورق به سمت تیم کاتالان برگشت.
فردیناند معتقد است که تیمش می بایست پس از دریافت گلها بهتر عمل می کرد و اعتقاد دارد که آنها فرصتهای زیادی را از دست دادند:« دو گل آسنان و بسیار متاسفم که ما نتوانستیم خوب بازی کنیم و با این وجود 5 یا 6 بخت مسلم برای رسیدن به گل داشتیم. 4شنبه شب، شب خوبی برای ما نبود و باید به بارسلونا تبریک بگویم.آنها شایسته قهرمانی در این رقابتها بودند و نباید بهانه تراشی کرد. در عملکرد تیمی، آنها در فینال رم به مراتب بهتر از ما عمل کردند و به دو گل حساس، در زمانهایی بحرانی دست یافتند و شایستگی این قهرمانی را دارند.»
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:05
انتقاد رونالدو از تاکتیک منچستر
سایت گل – این یک شکست شخصی برای کریس رونالدو بود که در نبرد فینال اروپا شاهد گلزنی لیو مسی کوتاه قد با ضربه سری تماشایی باشد.رونالدو که در میکسدزون با خبرنگار تلویزیون پرتغال حرف می زد درباره بازی گفت :"بارسلونا از ما بهتر بازی کرد اما باخت در فینال همیشه آزار دهنده است . ما 10 دقیقه خوب بازی کردیم و بعد از ان هرگز خود را نیافتیم .ما خوب نبودیم ، تاکتیکمان بد بود و کلا هیچ چیز سرجایش نبود." او درابره شکستش از مسی در دوئل رودررو هم گفت :"این مرا اذیت نمی ند . من بازیکنی هستم که به وضعیتهایی مثل این عادت دارم."
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:06
پپ جام را به مالدینی اهدا کرد
مربی جوان بارسلونا از اینکه تیمش توانسته جامی اروپایی را فتح کند بسیار خوشحال است و در اقدامی غیرمنتظره جام قهرمانی اش را به ستاره کالچو اهدا کرد.
سایت گل:در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه رم، این بارسلونا بود که موفق شد تا با شکست 2 برصفر منچستریونایتد، جام قهرمانی را بالای سر ببرد و دقایقی پس از پایان مسابقه، پپ گواردیولا در مورد هیجانش در لحظه بالابردن جام صحبت کرد.
یکی از اولین نکاتی که این مربی جوان به آن اشاره کرد، میزبانی شایسته شهر رم و بحث داغ فوتبال روز ایتالیا، خداحافظی پائولو مالدینی از دنیای فوتبال بود. پپ در گفت و گو با RAI Sport گفت:« من این قهرمانی را به فوتبال ایتالیا و پائولو مالدینی اهدا می کنم که نباید نگران هیچ چیز باشد، چرا که او مورد تحسین تمام قاره اروپاست.» در حالی که مالدینی این هفته آخرین حضورش را در سن سیرو تجربه می کرد، مورد توهین تعدادی از هواداران حاضر در این ورزشگاه قرار گرفت که اقدامی زیبا نبود، چرا که این ستاره، 24 سال از پیراهن روسونری دفاع کرده بود. گواردیولا از دورانی که در ایتالیا بازی می کرد، می شناخته است.گواردیولا ادامه داد:« من اکنون غرق در شادی و غرورم و فتح این جام در رم بسیار دلچسب است و همه ایتالیایی ها را در آغوش می گیرم.»
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:07
اینیستا: تقدیم به خانواده ام
سایت گل – اینیستا ، ستاره بزرگ این فصل فوتبال اروپاست که در فینال هم مثل همیشه درخشان و فداکار بود . او بعد از بازی گفت :"من ميخواستم در اين مسابقه بازي کنم و الان هر چه که مي توانستم انجام دادم تا در صدر باشم همان طور که اين امر براي بقيه هم مهم بود. من خيلي خوشحال و مفتخر هستم اگر که به نظر بقيه من بهترين بازيکن در زمين بودم....او با تواضع ادامه داد:" ديگر به عقيده من تمام بازيکن هاي خوب بازي کردند. من اين کاپ را به خانواده ام تقديم مي کنم."
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:08
قتل منچستر در شهر چاقوها
دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی برفوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.
سایت گل - شهری که همه راههای زمینی و هوایی منتهی به آن بیست وچهارساعت تمام تحت کنترل کامل پلیس قرار داشت، خیابانهایش مسدود شده و تمام مسیرهای اتوبوسهای شهری آن تغییر مسیر داده و ساکنانش را کلافه و بی حوصله کرده، ساعت ده و نیم چهارشنبه شب به وقت رم ،همه آن توریستهایی که نقشه به دست پیراهن آبی و اناری بارسلونا را به دست داشتند وتعدادشان به مراتب از انگلیسیهای طرفدار یونایتد بیشتر بود را به خیابانهای مرکز شهر رم فرستاد.
«Triplete»!
اسپانیائیهای از خود بی خود شده این عبارت را مثل یک شعار متحد تکرارمی کنند و منظورشان قهرمانی بارسلونا در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونز لیگ است. پپ گواردیولا در اولین سال حضورش روی نیمکت این تیم به تاریخ فوتبال پیوسته . آخرین شاهکار او دقایقی پیش در استادیوم المپیک رم رقم خورد. جنگی که برای آنها نبرد افسانه ای پپ و سرالکس بود بود را کاتالونیائیها با مغز و جان و دل خود فتح کردند. بارسلونا حالا قهرمان اروپاست و این حماسه را یازده ماه بعد از پیروزی تیم ملی اسپانیا در یورو 2008 به دست آورده است.
منچستریونایتد اما درست مثل چهره کریس رونالدو بعد از پایان مسابقه، دیگر آن قهرمان مطلق و بی همتای یک سال قبل در مسکو نیست. حداقل آنچه در بازی امشب میان دو تیم رخ داد و هیجان زاید هواداران این تیم که با فریادهای کرکننده و پاره کردن حنجره هایشان تلاش می کنند، عمق شادی خود را به گوش شهروندان رمی برسانند، این حقیقت را ثابت می کند. دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی برفوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.
ده دقیقه طلایی
در فاصله میان آن ده دقیقه ای که کریستیانو رونالدو درحال جادو کردن بود و لحظه ای که اتوئو، ویدیچ و فان درسار را شوکه کرد، سرنوشت فینال سال 2009 رقم خورد؛ درست در همان فاصله زمانی که هواداران یونایتد به یک پیروزی راحت دیگر ایمان می آوردند و بارسلونا در لاک دفاعی، چهره تیمی که مقابل چلسی به میدان رفته بود را به معرض نمایش می گذاشت.
همین فاصله کافی بود تا انگلیسیها از خود بی خود شوند و کنترل اعصابشان را از دست بدهند. واکنشی که رم و رمیها را می ترساند چون خیلی از آنها ترجیح می دادند به دلیل خطرناک بودن هولیگانهای انگلیسی، یونایتد برنده این بازی شناخته شود. ولی حتی اگر برخی دیگر از ایتالیائیها به خاطر یک دشمنی دیرینه با فوتبال اسپانیا و یا حتی حضور فدریکو ماکدا در جمع شیاطین سرخ، هوادار اجباری تیم سرالکس شده بودند، صادقانه در انتهای این دیداراعتراف کردند که تیم کاتالونایی بیش تر از این موقیعت گزنی داشت. از این آزمون بزرگ و منحصر به فرد، تنها یک قهرمان به نام بارسلونا بیرون آمد.
شهر چاقوها
همه روزنامه های انگلیسی به شهری که بریتانیاییها آن را "شهرچاقوهای بلند" نامگذاری کرده اند، تا جائیکه می توانستند بدوبیراه گفته بودند تا زمینه را برای یک جنگ روانی تازه با ایتالیائیها آماده سازند. آنها حتی می خواستند شهر محل برگزاری فینال را تغییر دهند و شاید ترس از همین چاقوهایی که آنها مدعی بودند هرلحظه ممکن است یکی از طرفداران منچستر را قربانی کند، باعث شد هوادران سفید پوش یونایتد که بیشتر آنها را پسربچه های کم سن و سال تشکیل می دادند در لاک خود فرو روند و کم جنب و جوش تر از اسپانیائیها به نظر آیند. آن پنج هزار انگلیسی که بدون بلیط به رم سفر کرده بودند، کابوس آلمانو شهردار این شهر شده بودند که ساعتها در اطراف استادیوم المپیک خیمه زدند و احتمالا شب تا صبح را هم در خیابانهای پایتختی که حالا پیدا کردن یک هتل درآن یک سراب است، می گذرانند. از همه بدتر اینکه تیم آنها شکست خورده و سرافکنده به خانه بازمی گردد.
رم ابی اناری
برعکس رم امشب به بارسلونا تعلق دارد بس. ضمن اینکه از دقایقی دیگر قانون منع استفاده از مشروبات الکی هم که 48 ساعت اعتبار داشت، لغو و دیگر کنترل شهر حتی از دست آلمانو هم خارج خواهد شد. ولی چه هولیگان عامل اغتشاش و نگرانی باشند و چه نباشند، تمام روز جزو جاذبه های توریستی رم قرار گرفتند؛ درست مثل همان گلادیاتورهای آشنا... بازار عکسهای یادگاری با جام پلاستیکی لیگ قهرمانان در این لحظات خیلی داغ شده است. به خصوص اینکه خیلیها، و شاید انگلیسیها بیشتر امشب باید پایتخت را ترک کنند و فردا، شهر چاقوها به زعم انگلیسیها می تواند این سوال را از خود بپرسد که واقعا چه چیزی نماینده آنها را کشت؟ اتفاق؟ یک مسی نه صددرصد آماده؟ و یا سرنوشت؟
mohsen.rajabi
28-05-2009, 11:09
فرگوسن: بارسا تیم برتر بود.
سرمربی منچستریونایتد اعتقاد دارد که بارسلونا کاملا شایسته قهرمانی در دیدارفینال رم بود.
سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد پس از پایان دیدار فینال که با شکست 2 برصفر شاگردانش همراه بود، در صحبتهایی در این رابطه گفت:«فکر می کنم گل اول برای ما کشنده بود. این اولین حمله بارسا بود که در نهایت منجر به گل شد. ما بازی را بسیار خوب آغاز کردیم ولی اندکی عصبی بودیم و پس از دریافت گل، آنها توانستند توپ و میدان را در اختیار بگیرند.»
پس از آنکه مسی توانست گل دوم را هم به ثمر برساند،باز هم کاری از سفید پوشان منچستر بر نمی آمد و فرگوسن نیز در صحبتهایش اعلام کرده که تیمش دومین تیم برتر ورزشگاه الیمپیکوی رم بود:« بازی کاملا عادلانه بود و تیم ما مغلوب تیم برتر شد.ما در بهترین حالت خود نبودیم و پس از دریافت گل اول کار برای ما بسیار سخت شد.بارسا نیز بسیار خوب دفاع می کرد و ما فکر می کردیم که نفوذ به خط دفاعی بارسلونا به مراتب راحت تر از این باشد.» به رغم شکست در فینال رم، فرگوسن معتقد است که شاگردانش تجربه زیادی اندوخته اند که روزی به کارشان خواهد آمد. او ادامه داد:«شکست، بهترین بخش این مسابقه است، چرا که به تو کمک می کند تا سریع تر رو به جلو حرکت کنی. درست است که ما ناامید شده ایم ولی تیم جوانی هستیم و می توانیم پیشرفت کنیم.»
Behroooz
28-05-2009, 11:15
عمو فرگی برو بازنشسته شو حالشو ببر
دیگه بست نیست؟
راستی بازی دیگه ای تو لیگ مونده؟ امیدوارم با چندتا از بازیکن های اصلی وارد بشن.
بچه ها .... دیگه جامی چیزی نمونده بریم فتحش کنیم ؟! دی:
داداش چقدر جاه طلبی! :27:
...
منچستر تیم خیلی خوبی بود. بهترین تیمی بود که این فصل بارسا مقابلش بازی کرد. تو تاپیک منچستر میگن منچستر روز خوبش نبود. خوب بازی نکردن. رو اشتباه گل خوردن و .... اما به نظر من منچستر خیلی هم خوب بود ولی آخه بنده خداها توپ نمیومد زیر پاشون که بخوان بازی هم بکنن :31: یکی آمار بازی رو بزاره ببینیم چند درصد توپ دست منچستر بود. فرگوسن با اون غرورش اومد گفت بارسا شایسته قهرمانی بود...
واقعا همینطور بود. آمار بازی فکر کنم متعادل باشه ولی خود بازی! بارسا خیلی با حال پاسکاری کوتاه خودش رو انجام داد. منچستر هم نمیتونست کاری بکنه.
از اون طرف منچستر کاملا میخواست بازی رو کند کنه. توپ میومد دستشون مدتی عقب نگهش میداشتن و نهایتا یک پاس مستقیم میدادن.
فرگوسن واقعا اشتباه کرد باید جلویه بارسا با سیستم 10 0 0 بازی میکرد تا شاید 1 گل فقط بخوره
momkhbpsp
28-05-2009, 11:36
تیمی که نه تنها یک تیم باشگاهی است بلکه فرهنگ و هنر و هویت مردم کاتالان در آن خلاصه میشود
کاتالان امشب به خود می بالد که سربازانش در میدان نبرد نه تنها توانستند شهرها و ایالات و کشور اسپانیا را به احترام وا دارند بلکه مردم فوتبال دوست جهان را هم وادار به تعظیم کردند
آبی و اناری ها امشب افتخاری دوباره آفریدند
امشب آنها شیاطین سرخ را نبردند که قهرمان اروپا شوند آنها هر دقیقه از این بازی را با یک تیم جهان مبارزه کردند تا پیروز میدان شوند
ای کاش امشب در بین مردم کاتالان میبودم و معنای شادی استقلال و هویت را میفهمیدم
سربازان کاتالان با افتخار به خانه بر می گردند تا خانواده هایشان با دیدن آنها دوباره معنای پیروزی و عشق به کاتالان را درک کنند
و تو ای فرمانده جوان آنگاه که با آن سرعت دویدی و خدایت را شکر کردی نهایت عشق خود را بروز دادی و ایمان خود به این سربازان را نشان دادی پیروزی در رگهای توست و لحظه ی پایانی که مدال خود را دریافت کردی و رئیست را با تمام وجود در آغوش گرفتی ....
آیندگان شما را به خاطر می آورند و افتخار می کنند که چه سربازانی را به میدان نبرد فرستاده بودن و چه حماسه باشکوهی را خلق کردند
به امید آن روز که کاتالونیا به استقلال برسد.
vahid_civil
28-05-2009, 11:51
بايد احساساتم را كنترل كنم
گوآرديولا: خطرناكترين كار آن است كه دست به خطر نزنيم
پپ گوآرديولا پس از پيروزي شاگردانش برابر شياطين سرخ در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در نشست خبري پايان بازي نميتوانست خوشحالياش را پنهان كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي جوان و 38 سالهي بارسلونا در نخستين فصل حضور خود در اين تيم به عنوان مربي توانست سه جام قهرماني را براي اين تيم به دست بياورد. او پس از آنكه آبي - اناريها را در لاليگا و كوپادلري به قهرماني رساند، چهارشنبه شب سومين عنوان خود را نيز با اين تيم بدست آورد تا به ركوردي بيسابقه در ميان تيمهاي اسپانيايي دست پيدا كند.
گوآرديولا و بارسلونا نخستين مربي و تيم در اسپانيا هستند كه در يك فصل ميتوانند سه عنوان قهرماني را به دست بياورند.
سرمربي آبي - اناريها در نشست خبري پايان بازي گفت: «فردا كارم را رها ميكنم. يك چنين روزي را ديگر نميتوانم تكرار كنم. بسيار خوشحال هستيم. ميدانستيم كه عملكرد فوقالعادهاي را از خود بروز دادهايم. دوست دارم به تمام اعضاي باشگاه و همهي هوادارانمان تبريك بگويم. ما در تاريخ بارسلونا بهترين تيم نيستيم با اين حال بهترين فصل را به نمايش گذاشتيم. سه عنوان به دست آورديم اما، بحث بر سر چگونگي قهرماني ماست. به عنوان بازيكن رسيدن به اين جام براي نخستين بار فوق العاده بود. اكنون ما سه جام قهرماني را در اختيار داريم. حتي اگر تيمهايي هستند كه از ما موفقيتهاي بيشتري دارند اما، ما گروه كوچكي هستيم كه به اين تيم هاي افسانهاي نزديك مي شويم. چند بار گفته بودم كه ما خوشبخت هستيم كه ميتوانيم به بزرگاني همانند يوهان كرايف و كارلس ركساچ برسيم. آنها پدران ما بودند و ما از آنها پيروي كرديم.»
گوآرديولا در بخش ديگري از سخنان خود دربارهي بازي گفت: «انتظار نداشتيم كه منچستريونايتد در شروع بازي ما را اين چنين تحت فشار قرار بدهد. آنها براي ما مشكلاتي را فراهم كردند و بايد اعتراف كنم آنها در ضربهي ايستگاهي كريستيانو رونالدو فرصت بسيار خوبي را براي پيش افتادن از ما در اختيار داشتند. ما در نخستين فرصت گلزنيمان موفق شديم گل بزنيم و بعد كوشش كرديم توپ را به جريان دربياوريم. به خوبي به ياد داشتيم كه مسي در نيمه نهايي سال گذشته برابر پاتريس اورا مشكلاتي داشت از همين رو لئو را به ميانهي ميدان آورديم تا در آنجا يك بازيكن بيشتر در اختيار داشته باشيم. او در حال حاضر بهترين بازيكن است و نامش را در فهرست برندگان توپ طلاي اروپا به ثبت رساند. مسي استعدادي نادر است و هرگز نبايد فراموش كرد كه وقتي اوضاع براي او بسيار سخت ميشود، او ميتواند از شرايط دشوار خود را نجات دهد.»
گوآرديولا در بخش ديگري از صحبتهايش دربارهي اوضاع خود گفت: «بايد احساسات خود را كنترل كنم، چرا كه ما كار شگفتانگيز را انجام داديم. ما از نظر نفرات تيمي بزرگ نيستيم و در اين بازي بايد بدون بازيكنان اصليمان در خط دفاعي بازي ميكرديم. با اين حال برابر بهترين تيم دنيا به خوبي دفاع كرديم و در حمله هم خوب ظاهر شديم. اجازه دهيد چند روز استراحت كنم آن وقت به شما خواهم گفت اوضاع ما در سال آينده چگونه خواهد بود. دوست دارم همچنان خوب بازي كنيم و سال آينده دوباره اينجا باشيم. تيم ميتواند بد بازي كند ولي ببرد اما، زماني كه شجاعانه و تهاجمي بازي ميكند، فرصت بهتري براي پيروزي دارد. خطرناكترين كار آن است كه دست به خطر نزنيم. هر كس از پيروزي خوشحال ميشود اما، شادي با گذشت زمان افزايش مييابد. ما فردا با تمام كاتالانيها جشن خواهيم گرفت.»
vahid_civil
28-05-2009, 11:52
Behroooz
28-05-2009, 11:56
قیافه فاندرسار رو تو عکس اول ببینید ...
vahid_civil
28-05-2009, 11:58
مسی هم آقای گل شد. و احتمالا بهترین بازیکن اروپا و جهان در سال 2009
آخرین بازی در لالیگا
La Liga
30 May 2009
Deportivo vs Barcelona
مسی هم آقای گل شد. و احتمالا بهترین بازیکن اروپا و جهان در سال 2009
چند وقت دیگه این انتخاب انجام میشه؟
p30 vahid
28-05-2009, 13:19
میشه یکی زحمت بکشه و گل های بارسا رو بذاره دانلود کنیم وفیض ببریم
داداش چقدر جاه طلبی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خرابشیم رفیق ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین اخبار از Goal.com
///////////////////////////////////////////////////
Manchester United Star Ryan Giggs: Barcelona Made Us Look Silly
ستاره منچستریونایتد, رایان گیگز: بارسا کاری کرد که ما احمق (مسخره) به نظر برسیم.
در ادامه اعتراف کرده که فینال یک بازی یکطرفه به نفع بارسا بوده.
Attacking Football Rewarded
فوتبال تهاجمی نتیجه داد (= به ثمر رسید).
افسانه بارسا, یوهان کرایوف, بعد از دیدن یک فصل حمله از بارسا و بردن منچستر, ابراز خشنودی کرد. همچنین گوواردیولا رو تحسین کرد و اعتقاد داره که فرانک ریکارد هم نقش خودش رو ایفا کرده.
موفق باشید.
میشه یکی زحمت بکشه و گل های بارسا رو بذاره دانلود کنیم وفیض ببریم
در صفحات قبل آقا وحید و محمد گل لینک گل ها و انتهای بازی و مراسم رو گذاشتن. چک کنید.
Original Titan
28-05-2009, 13:58
من تو منچستر از رايان گيگز خوشم مياد و پول اسكولز!
گيگز واقعا بازيكن نازيه!
جالبه یکی از دوستان من طرفداریش از چلسی به خاطر مافیایی بود که پشتش بود .
حالا تو واسه ما کل کل مافیایی میکنی ؟
نبینم کسی به داش وحید ما چپ نگاه کنه ها ! ( Dead Boy ) میام میخورمشا ...
vahid_civil
28-05-2009, 14:00
سوپر جام اسپانیا در برابر اتلتیکو مادرید
سوپر جام اروپا با شاختار اوکراین
جام باشگاههای جهان
اینا 3 هدف بعدیه بارساست .
===
مرسی بچه ها
پس رفتیم تو 6 تاییاش !
بیخیال ! حالا اینا رو کجا جاش کنیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Glory After Glory
M.etallic.A
28-05-2009, 14:24
آخرین اخبار از Goal.com
Manchester United Star Ryan Giggs: Barcelona Made Us Look Silly
ستاره منچستریونایتد, رایان گیگز: بارسا کاری کرد که ما احمق (مسخره) به نظر برسیم.
دقیقا همینطوره... رایان گیگز حرف خیلی قشنگی زد.
vahid_civil
28-05-2009, 14:28
اين زيباترين پيروزي عمرم بود
مسي: خوشبخت ترين مرد دنيا هستم
ليونل مسي با بازي خوب و گلزني اش در نيمه ي دوم ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا ميان تيم هاي بارسلونا و منچستر يونايتد نامش را در تاريخ اين رقابت ها ثبت كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ستاره ي آرژانتيني بارسلونا پس از پيروزي 2 بر صفر آبي - اناري ها برابر شيطين سرخ و قهرماني در ليگ فهرمانان اروپا گفت: "اين زيباترين پيروزي عمرم بود. من در حال حاضر خوشبخت ترين مرد دنيا هستم. به خودم افتخار مي كنم و براي خانواده ام و مردم تمام كشورم خوشحالم."
بارسلونا با درخشش اين مهاجم 169 سانتي متري آرژانتيني براي سومين بار قهرماني در اروپا را پس از سال هاي 1999 و 2006 جشن گرفت.
بارسلونا نخستين باشگاه اسپانيايي است كه در يك سال به سه عنوان قهرماني دست مي يابد. مسي هم با به ثمر رساندن 9 گل بهترين گلزن فصل جاري ليگ قهرمانان اروپا لقب گرفت.
vahid_civil
28-05-2009, 14:44
بازی بعدی
شنبه, 9 خرداد 1388
هفته 38 لالیگا
دپورتیوو
VS
بارسلونا
ورزشگاه: ریازور
ساعت 23:30 به وقت ایران
بی باک بی بال
28-05-2009, 15:20
من هم قهر مانی رو تبریک می گم
vahid_civil
28-05-2009, 16:11
قتل شیاطین در شهر چاقوها
دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی بر فوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد. شهری که همه راههای زمینی و هوایی منتهی به آن بیست وچهارساعت تمام تحت کنترل کامل پلیس قرار داشت، خیابانهایش مسدود شده و تمام مسیرهای اتوبوسهای شهری آن تغییر مسیر داده و ساکنانش را کلافه و بی حوصله کرده، ساعت ده و نیم چهارشنبه شب به وقت رم، همه آن توریستهایی که پیراهن آبی و اناری بارسلونا را به دست داشتند را به خیابانهای مرکز شهر رم فرستاد.
پیروزی بارسلونا به منزله کسب سومین قهرمانی در رقابتهای این فصل برای آنها بود. آنها که برای اولین فصل پپ گواردیولا را برنیمکت مربی گری تیمشان می بینند، توانستند در دیداری تماشایی در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه المپیکوی شهر رم برگزار شد،با نتیجه دو بر صفر مقابل منچستر یونایتد به پیروزی برسند.
به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک و به نقل از گل و آس، شاگردان فرگوسن برخلاف انتظار در این دیدار حرف زیادی برای گفتن نداشتند و نتوانستند فرصتهای متعددی برای گلزنی ایجاد کنند و بارسلونا را باید تیم حاکم بر میدان دانست. آبی اناری پوشان تسلط خود را در دقیقه 10 و با گل اتوئو به سفیدپوشان انگلیسی ثابت کردند و پس از آن نیز با کنترل توپ و میدان، اجازه خلق موقعیتهای متعدد را از شیاطین سرخ گرفتند. تیری آنری بعد از گل زیبای سامی اتوئودر دقیقه 10به درون دروازه رفت و در حالی که بازیکنان حلقه شادی تشکیل داده بودند در دروازه حالتی شبیه به صلیب به خود گرفت و سپس توپ را از دروازه بیرون کشید و به سمت طرفدارانی که پشت دروازه نشسته بودند فرستاد. این حرکت می توانست از طرف داور با کارت زرد مواجه شود.
نیمه اول با برتری 1 بر صفر کاتالونیایی ها به پایان رسید و در جریان نیمه دوم این مسی بود که در دقیقه 70 توانست دومین گل آبی اناری پوشان را وارد دروازه منچستر کند. ضربه سر اعجاب انگیز لیونل مسی کار را برای بارسا و منچستر یونایتد تمام کرد. این گل زیبا بهترین پایان برای بارسای زیبا بود که سومین جام این فصل را هم با اقتدار کامل فتح کرد.
طرفداران بارسا که از این گل به مرز دیوانگی رسیده بودند بلافاصله با اقدامی جالب فضای ورزشگاه را به رنگ دلخواه در آوردند. این گل تیر خلاصی بر قلب هوداران منچستر هم بود. آنها از این دقیقه دیگر ناامید شدند.
پس از آن بود که گواردیولا با بیرون کشیدن آنری و به زمین فرستادن سیدو کیه تا رو به بازی تدافعی آورد و البته منچستری ها حتی با ورود تبس و برباتوف نیز نتوانستند راه به جایی ببرند و این دیدار در نهایت با پیروزی 2 برصفر بارسلونا به پایان رسید.
بدین ترتیب کاتالونیایی ها توانستند عنوان قهرمانی رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کنند و این در حالی است که پیش از این، قهرمانی در رقابتهای این فصل لالیگا و کوپا دل ری(جام حذفی باشگاه های اسپانیا) را نیز مال خود کرده بودند.
در جریان این دیدار، پیکه در دقیقه 16 کارت زرد دریافت کرد و کریس رونالدو، پل اسکولز و ویدیچ از منچستر نیز کارت زرد را مقابل چشمانشان دیدند.
دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی بر فوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.
شهری که همه راههای زمینی و هوایی منتهی به آن بیست وچهارساعت تمام تحت کنترل کامل پلیس قرار داشت، خیابانهایش مسدود شده و تمام مسیرهای اتوبوسهای شهری آن تغییر مسیر داده و ساکنانش را کلافه و بی حوصله کرده، ساعت ده و نیم چهارشنبه شب به وقت رم، همه آن توریستهایی که نقشه به دست پیراهن آبی و اناری بارسلونا را به دست داشتند و تعدادشان به مراتب از انگلیسیهای طرفدار یونایتد بیشتر بود را به خیابانهای مرکز شهر رم فرستاد.
اسپانیائیهای از خود بی خود شده این عبارت را مثل یک شعار متحد تکرار می کنند و منظورشان قهرمانی بارسلونا در لالیگا، کوپا دل ری و چمپیونز لیگ است. پپ گواردیولا در اولین سال حضورش روی نیمکت این تیم به تاریخ فوتبال پیوسته . آخرین شاهکار او دقایقی پیش در استادیوم المپیک رم رقم خورد.
جنگی که برای آنها نبرد افسانه ای پپ و سرالکس بود بود را کاتالونیائیها با مغز و جان و دل خود فتح کردند. بارسلونا حالا قهرمان اروپاست و این حماسه را یازده ماه بعد از پیروزی تیم ملی اسپانیا در یورو 2008 به دست آورده است.
منچستریونایتد اما درست مثل چهره کریس رونالدو بعد از پایان مسابقه، دیگر آن قهرمان مطلق و بی همتای یک سال قبل در مسکو نیست. حداقل آنچه در بازی امشب میان دو تیم رخ داد و هیجان زاید هواداران این تیم که با فریادهای کرکننده و پاره کردن حنجره هایشان تلاش می کنند، عمق شادی خود را به گوش شهروندان رمی برسانند، این حقیقت را ثابت می کند. دیگر کسی شک ندارد که مکتب کاتالونیایی برفوتبال قاره سبز سلطه پیدا کرده و بارسلونا بهترین نمایش ممکن را در فوتبال اروپا ارائه می دهد.
ده دقیقه طلایی
در فاصله میان آن ده دقیقه ای که کریستیانو رونالدو درحال جادو کردن بود و لحظه ای که اتوئو، ویدیچ و فان درسار را شوکه کرد، سرنوشت فینال سال 2009 رقم خورد؛ درست در همان فاصله زمانی که هواداران یونایتد به یک پیروزی راحت دیگر ایمان می آوردند و بارسلونا در لاک دفاعی، چهره تیمی که مقابل چلسی به میدان رفته بود را به معرض نمایش می گذاشت.
همین فاصله کافی بود تا انگلیسیها از خود بی خود شوند و کنترل اعصابشان را از دست بدهند. واکنشی که رم و رمیها را می ترساند چون خیلی از آنها ترجیح می دادند به دلیل خطرناک بودن هولیگانهای انگلیسی، یونایتد برنده این بازی شناخته شود.
ولی حتی اگر برخی دیگر از ایتالیائیها به خاطر یک دشمنی دیرینه با فوتبال اسپانیا و یا حتی حضور فدریکو ماکدا در جمع شیاطین سرخ، هوادار اجباری تیم سرالکس شده بودند، صادقانه در انتهای این دیداراعتراف کردند که تیم کاتالونایی بیش تر از این موقیعت گزنی داشت. از این آزمون بزرگ و منحصر به فرد، تنها یک قهرمان به نام بارسلونا بیرون آمد.
شهر چاقوها
همه روزنامه های انگلیسی به شهری که بریتانیاییها آن را "شهرچاقوهای بلند" نامگذاری کرده اند، تا جائیکه می توانستند بدوبیراه گفته بودند تا زمینه را برای یک جنگ روانی تازه با ایتالیائیها آماده سازند.
آنها حتی می خواستند شهر محل برگزاری فینال را تغییر دهند و شاید ترس از همین چاقوهایی که آنها مدعی بودند هرلحظه ممکن است یکی از طرفداران منچستر را قربانی کند، باعث شد هوادران سفید پوش یونایتد که بیشتر آنها را پسربچه های کم سن و سال تشکیل می دادند در لاک خود فرو روند و کم جنب و جوش تر از اسپانیائیها به نظر آیند.
آن پنج هزار انگلیسی که بدون بلیط به رم سفر کرده بودند، کابوس آلمانو شهردار این شهر شده بودند که ساعتها در اطراف استادیوم المپیک خیمه زدند و احتمالا شب تا صبح را هم در خیابانهای پایتختی که حالا پیدا کردن یک هتل درآن یک سراب است، می گذرانند. از همه بدتر اینکه تیم آنها شکست خورده و سرافکنده به خانه بازمی گردد.
اولین تریپل تاریخ
در تاریخ فوتبال اسپانیا هرگز سابقه نداشته که تیمی موفق به کسب سه جام بزرگ لیگ، حذفی و قهرمانی اروپا شود که بارسا با جاه طلبی و اشتهای بی نظیرش این رکورد را مال خود کرد. بدین ترتیب دوازدهمین جام اروپایی به اسپانیا رسید تا همچنان تیمهای انگلیسی تاکنون 11 جام را به خانه برده باشند. این سومین جام قهرمانی بارسلونا در برترین رقابتهای باشگاهی اروپاست و این در حالی است که رئال مادرید تاکنون نه بار این جام را فتح کرده است.
کارلس ، کاپیتان محبوب
کارلس پویول با نمایش عالی در بازی فینال و مهار کریس رونالدو یک بار دیگر ارزشهای استثنایی خود را نشان داد. پویول که نزد هوادارن بارسا یکی از محبوبترین هاست، جام قهرمانی اروپا را جلوتر از بازیکنان از خود بیخود بارسا بالای سر برد. این فریاد جمعی، صدای بلند زیباترین فوتبال این چند سال اخیر بود.
خوان معمار بارسای جدید
خوان لاپورتا معمر بارسای جدید است. مدیری که امشب کنار خوان کارلوس پادشاه اسپانیا و خوسه آنتونیوساپاترو نخستوزیر بربلندای فوتبال اروپا ایستاد.او که مدام مورد تشویق بارسلونایی ها قرار می گرفت، امشب می توانست ریاست اتحادیه اروپا را هم به دست بیاورد!
گواردیولا و دلجویی از فرگی
پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا بعد از بازی بلافاصله سراغ سر الکس فرگوسن رفت و با او دست داد و لحظاتی با وی که برافروخته و غمگین بود به گفت و گو پرداخت.این در حال بود که فرگی توجه چندانی به بارسلونایی ها نداشت و مشغول روحیه دادن به بازیکنان خود بود.
مادرید حرام زاده!
طرفداران منچستر بلافاصله بعد از اتمام بازی با کف زدن به تجلیل از بازیکنان خود پرداختند. در عین حال طرفداران بارسا که در انتظار آغاز مراسم اهدای جام بودند شعار همیشگی خود را می خواندند که شامل متلک به مادریدی ها و تشویق بازیکنان خودی بود. آنها فریاد می زدند:"مادرید حرامزاده ، زنده باد قهرمان !". اگرچه بازیکنان منچستر صحنه توزیع مدالها را برای بارسلونا و هوادارانشان خالی کردند اما سرالکس فرگوسن میتواند به تلاشهایش در طول رقابتهای این فصل مغرور باشد.
رم آبی اناری
برعکس رم امشب به بارسلونا تعلق دارد و بس؛ ولی چه هولیگان عامل اغتشاش و نگرانی باشند و چه نباشند، تمام روز جزو جاذبه های توریستی رم قرار گرفتند؛ درست مثل همان گلادیاتورهای آشنا... بازار عکسهای یادگاری با جام پلاستیکی لیگ قهرمانان در این لحظات خیلی داغ شده است. به خصوص اینکه خیلیها، و شاید انگلیسیها بیشتر امشب باید پایتخت را ترک کنند و فردا، شهر چاقوها به زعم انگلیسیها می تواند این سوال را از خود بپرسد که واقعا چه چیزی نماینده آنها را کشت؟ اتفاق؟ یک مسی نه صددرصد آماده؟ و یا سرنوشت؟
آنچه گذشت تا جام به بارسا رسید
لیگ قهرمان اروپا در فصلی که گذشت، یکی از جذابترین و پرمخاطبترین سالهای خود را با بازیهای حساس و تعیینکنندهای که مرحله به مرحله آن به نمایش گذاشته میشد، سپری کرد و همین امر باعث شد، در تمامی ارکان این رویداد که تاثیرگذاریاش به خارج از قاره سبز و بسیاری از نقاط جهان از جمله ایران به واسطه هواداران این تیمها بسط یافته، رشدی چشمگیر را شاهد بود.
راستی والدز هم یک سیو خوب داشت. با اینکه پشتش مدافع رو خط دروازه هم بود.
در بازی با چلسی هم اینکارو بخوبی انجام داد.
boy iran
28-05-2009, 17:44
ولي سينا جان به اين والدز نميشه اطمينان كرد !!!
فصل بعد اگر يك دروازه بان بهتر بخريم عالي ميشه:40:
romantic
28-05-2009, 18:13
اول از همه به همه طرفدارای بارسلونا تبریک میگم و به طرفدارای تیمهای دیگه هم میگم هییییییییییییسسسس
حالا که بردیم و قهرمان شدیم میگم خوب شد آلوز و مارکز تو این بازی نبودن وگرنه کاپیتان پویول عزیز نبود که برای دومین بار این جام رو با افتخار ببره بالای سرش.
به امید سومین بار
بی باک بی بال
28-05-2009, 18:34
امار پاسها رو کسی ندارد
بارسلونا - منچستر یونایتد
گل
2 بر 0
شوت درون چهارچوب دروازه
8 بر 2
کارت زرد
1 بر 3
خطا
7 بر 10
کرنر
4 بر 7
آفساید
2 بر 5
مالکیت توپ
51 درصد به 49 درصد
امار پاسها رو کسی ندارد
پاس های کل رو نمی دونم. فردی نشون داد که حتما خودت دیدی.
منچستر برای آروم کردن بازی در دفاع خودش و کاملا عقب, بیخودی پاسکاری می کرد. رکورددار پاسشون هم فردیناند بود. :27: عوضش بارسا در وسط زمین و خیلی زیبا پاسکاری می کرد. دیدنی بود. منچستر بیچاره مونده بود چطوری توپ رو بدست بیاره. رکوردار بارسا و کل بازی هم ژاوی با دقت خیره کننده بود.
EASPORTS-FIFA
28-05-2009, 20:10
خیلی حال کردم.کل همه ی رقبا و رفقا خوابیده شد.
amir2011
28-05-2009, 21:24
وای چقدر خوشحالم بارسا قهرمان شده...
هیچ وقت منچستر رو اینقدر تحت تاثیر بازی حریف ندیده بودم همشون یکجورایی گیج میزدن...
امسال بدون شک برای همیشه تو ذهن طرفدارای بارسا میمونه...
amir2011
28-05-2009, 21:35
بچه ها کسی از قهرمانی بارسا سال 1992 داره..؟
vahid_civil
28-05-2009, 21:43
بچه ها کسی از قهرمانی بارسا سال 1992 داره..؟
چی داره ؟:31:
vahid_civil
28-05-2009, 21:50
بارسای جاودانه من
شهر رم، وارث تمدن روم، شهری که برای من یادآور آمفی تئاتر و گلادیاتور است، شب گذشته میزبان نبرد آخرین بود. نبرد برای جاودانگی! نبردی که روم بیشتر از دیگر نقاط دنیا با آن آشنا است!
پپ گواردیولا و سربازان آبی و اناری در یک سو و سر الکس فرگوسن و شیاطین سرخ در آن سو. یکی سرشار از شور جوانی و دیگری با کوله باری از تجربه. یک جنگ گلادیاتوری تمام عیار!
دون آندرس
پاس آندرس اینیستا زمینه ساز شروع طوفانی یاران پپ گواردیولا شد. آندرس بار دیگر ثابت کرد که لیاقت اعتماد پپ را داراست. پپ گواردیولا روزی که برای اولین بار بازی آندرسیتو 12 ساله را در تیم پایه بارسا نظاره گر بود، به برادرش پره گفت: «او بهتر از من بازی خوانی می کند.» و روزی که اندرس برای اولین بار به تمرین تیم بزرگسالان فراخوانده شد، گفت که این پسر روزی جای من را خواهد گرفت و به حق آندرس توانست این سخن پپ را ثابت کند.
وارث شیران
شوت سامی اتوو ضربه آغارین را بر جان یونایتد ها نواخت. نمی دانم سامی چه حالی داشت؛ نمی دانم به چه فکر می کرد، شاید روزهای نخستین فصل را به یاد می آورد که سیل انتقادات به سمتش روانه می شد، شاید شعار های نژادپرستانه هواداران تیمهای رقیب در مقابل دیدگانش تداعی می شد، یا شاید خاطره پاریس را مرور می کرد، نمی دانم ولی هر چه بود، فرزند شیران را از خود بی خود کرده و جان تازه در آن دمیده بود تا ثابت کند که هنوز آبی و اناریست.
بهترین بازیکن جهان (؟!)
در بازی خبری از مرد سال فوتبال اروپا و جهان (؟!) نبود. هیچ اثری از او به جز یک کارت زرد به چشم نیامد، ولی در مقابلش لیونل مسی، رقیبش در کسب عنوان بهترین بازیکن سال، نمایشی خیره کننده ارائه داد تا ثابت کند که انتخاب بهترین بازیکن سال جهان فقط بر اساس معیار های فنی نیست و عوامل دیگری همچون اسپانسرهای مالی در انتخاب آن نقش عمده ای ایفا میکنند! گل لیونل تیر خلاصی بر پیکر نیمه جان شیاطین سرخ بود تا در مقابل شاهزاده ویلیام جوان جان دهند، درست همانند یک نبرد گلادیاتوری!
فرزند کمپ نو
شاید روزی که برای اولین پا به لاماسیا نهاد، فکر آن را هم نمی کرد که بتواند روزی در دو نسل از تیم رویایی حضور داشته باشد، یک بار به عنوان بازیکن و بار دیگر به عنوان مربی. پپ گواردیولا نام خود را برای همیشه در تاریخ بارسا جاودانه ساخت، کسی که توانست واژه خواستن را صرف کند، کسی که نشان داد که می شود با اعتماد به جوانان نتیجه های بزرگی کسب کرد و جواب اعتماد لاپورتا را داد، کسی که ثابت کرد می شود سه گانه ای را که مادرید هرگز نتواسنته آن را کسب کند، به دست آورد!
عظمت، فریاد، اشک
بالابردن جام توسط کاپیتان پویول در مقابل پادشاه خوان کارلوس 1 و نخست وزیر خوزه زاپارتو، معانی بسیاری را در بر داشت که با اندکی تفکر می شد به آنها پی برد، با اندکی تامل می شد عضمت گائودری کبیر را در نگاه کاپیتان دید، می شد فریاد سربازان به خون غلتیده کاتالان را در فریاد او یافت، می شد اشک هزاران مادر را در اشک شوق او یافت، می شد...
دیشب گذشت، ولی هیچگاه از یاد و خاطره ما پاک نخواهد شد. شبی که جدال عقل و دل بود، شبی که احساس نشان داد که توان غلبه بر منطق را دارد! شاید تا ساعاتی چند پیش از شروع بازی، اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، جام را بر فراز دستان شیاطین سرخ می دیدند اما گویی آنان معجزه احساس را از یاد برده بودند، گویی آنان فراموش کرده بودند که اگر دل را بدست آوری، دنیا را بدست آورده ای!
مردان گواردیولا نشان دادند که اگر روحت را در بازی بگذاری، می توانی تمامی معادلات را بر هم بزنی، می توانی قاره سبز را در مقابل خودت به سجده وا داری و می توانی حتی تجربه را نیز به زانو در آوری!
vahid_civil
28-05-2009, 21:56
مسی، رونالدورا شکست داد، اینیستا و چابی یونایتد را
ستاره آرژانتینی بارسا در جدال با بهترین بازیکن جهان در سال 2008 پیروز شد تا بارسا جام قهرمانی اروپا را به خانه ببرد...
سایت گل - رونالدو در دقایق ابتدایی فینال رم دروازه بارسا را با یک ضربه سنگین تهدید کرد تا همه تصور کنند او ستاره این بازی خواهد بود اما چند دقیقه بعد اتوئو مهاجم کامرونی آبی واناری ها در اولین حمله این تیم توپ را درون دروازه ادوین فان در سار جای داد و بارسا تنها بعد از 10 دقیقه یک بر صفر پیش افتاد.
رونالدو بعد از اینکه منچستر گل را دریافت کرد از جریان بازی محو شد اما در عوض مسی به یکی از موثرترین بازیکنان زمین تبدیل شد.مسی به یاد پیروزی 6 بر دو مقابل رئال در زمین یونایتد جولان می داد و از منافذ دفاعی منچستریونایتد به راحتی عبور می کرد.با اینکه مسی در بازی دیشب در اوج آمادگی خود نبود اما عملکردی بسیار بهتر از نمایش نسبتا ضعیف کریس رونالدو داشت و با جرات می توان گفت ستاره آرژانتینی پیروز جدال با همتای پرتقالی اش بود.
از طرف دیگر چابی ارناندس و آندرس اینیستا در خط هافبک بارسا نمایش فوق العاده ای داشتند ، این طور به نظر می رسید که سر الکس در میانه میدان خود مهره ای برای مقابله کردن با این دو بازیکن بارسا نداشت.گیگز ، کریک و اندرسون شب خوبی را پشت سر نگذاشتند و در برابر دو ستاره ملی پوش بارسا حرفی برای گفتن نداشتند.قابل توجه است که چابی و اینیستا روی هر دو گل بارسا نقش تعیین کننده ای داشتند.اینیستا پاس گل اول را به اتوئو داد و مسی هم روی سانتر زیبای چابی گل دوم را به ثمر رساند.البته نمی توان از تلاش دیگر بازیکنان بارسا نیز چشم پوشی کرد.
با وجود غیبت ابیدال و دنی آلوس بارسا چندان در خط دفاع خود دچار مشکل نشد.کارلس پویول به سمت راست دفاع و یایا توره در مرکز دفاع قرار گرفته بودند.سیلوینیو که جای ابیدال را پر کرده بود به جی سونگ پارک هافبک کره ای یونایتد ها فرصت مانور نداد.ستاره خط دفاع بارسا را می توان جرارد پیکه نامید که تابستان گذشته از یونایتد به این تیم پیوست.او به خوبی در این فصل در نوکمپ پیشرفت کرد و نمایش بسیار خوبی در بازی دیشب داشت.
شاید فرگوسن دیشب از اینکه پیکه را به راحتی از دست داد احساس پشیمانی کرد.با تمام این تفاصیل بارسا دیشب نمایشی بسیار بهتر از یونایتد داشت و باید این تیم را مستحق قهرمانی در اروپا بدانیم.
vahid_civil
28-05-2009, 21:57
لاپورتا:پیروزی تاریخی و باپرستیژ بارسا
رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا پس از کسب سه عنوان قهرمانی در رقابتهای این فصل مجددا به اوج دنیای فوتبال بازگشته است.
سایت گل-پس از سپری کردن دو فصل پرتلاطم و بدون جام، بارسلونا با قهرمانی مقابل منچستریوناتید توانست با کسب سه جام قهرمانی در رقابتهای یک فصل، رکورد تازه ای را به نام خود ثبت کرده و بار دیگر به اوج قله فوتبال اروپا بازگردد.
خوان لاپورتا،رئیس باشگاه بارسلونا که سال گذشته به شدت مورد انتقاد بسیاری از جمله هواداران باشگاه کاتالان قرارداشت، از پیروزی این تیم مقابل منچستریونایتد و کسب قهرمانی دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به شدت هیجان زده بودو در گفت و گو با کانال پلاس گفت:« من غرق در شادی و سرورم و احساس بسیار عجیب و شیرینی دارم.گواردیولا و شاگردانش، بهترین فصل تاریخ باشگاه را رقم زدند و در عین حال به فلسفه فوتبال بارسا وفادار بودند . ما با تکیه بر بازیکنان تیم پایه ای، توانستیم به موفقیتهای به مراتب بزرگتری دست یابیم و هویت تیم ما با وجهه های اجتماعی و ورزشی تلفیق شده است. همه شایسته این قهرمانی بودند و بازیکنان ، کادر فنی و مدیران باشگاه همه شایستگی این قهرمانی را داشتند.
این جایزه ای است که ما برای کسب آن با تمام ایده آلهای بارسا جنگیدیم. گواردیولا تمام توقعات را برآورده کرد و زمانی که تصمیم گرفتیم که او را به مربی گری برگزینیم، به او اطمینان کاملی داشتیم و می دانستیم که امور بسیار خوب پیش خواهد رفت ولی تصور نمی کردیم که بتوانیم بهترین فصل تاریخ باشگاهمان را رقم بزنیم.این فصلی رویایی برای تیم ما بود و البته تلاشهای زیادی را نیز پیش رو خواهیم داشت.»
amir2011
28-05-2009, 22:11
چی داره ؟:31:
مثل اینکه من هنوز گیج میزنم..!
منظورم عکس بود...
باز هم موفقیت های اخیر رو به همه هوادارن بارسا تبریک میگم.
شکست منچستر هم که دیگه جای حرف و حدیثی نزاشته.
موندم اگر منچستر 4 5 تایی میشد هواداراش چطوری کنار میومدن. خوب از زیرش در رفت.
طرفداران دیگر تیم های انگلیسی حق دارن که این تیم رو خوش شانس خطاب می کنند.
از سایت Goal.com
CL Special: Xavi - The Best Centre Midfielder In The World, The Symbol Of Pure Football
ژاوی بهترین Midfielder یا هافبک مرکزی در جهان. نماد فوتبال خالص.
بروبچ بارسایی, درسته که دیگه نه جام درست و حسابی مونده و نه تیمی که بارسا کارش رو نساخته باشه. اما انصاف نیست که اینقدر کم پیدا بشید. مراسم کامل و هایلایت های بازی رو گرفتم. واقعا عجب حالی میده. چند بار نگاش کردم و تمومی نداره.
میگم نکنه ژاوی جای مسی رو به عنوان بهترین بازیکن 09 بگیره؟ دی:
برای من که فرقی نمیکنه.
1992 European Cup Final
Barcelona 1 - 0 Sampdoria
Date 20 May 1992
Venue : Wembley Stadium, London
Referee : Aron Schmidhuber Germany
Attendance 70,827
Line up
GK 1 Gianluca Pagliuca
DF 2 Moreno Mannini
DF 3 Srečko Katanec
MF 4 Fausto Pari
DF 5 Pietro Vierchowod
DF 6 Marco Lanna
MF 7 Attilio Lombardo
MF 8 Toninho Cerezo
FW 9 Gianluca Vialli 100'
FW 10 Roberto Mancini (c)
MF 11 Ivano Bonetti 72'
Substitutes:
GK 12 Giulio Nuciari
DF 13 Dario Bonetti
MF 14 Giovanni Invernizzi 72'
FW 15 Paulo Silas
DF 16 Renato Buso 100'
Manager:
Vujadin Boškov
Line up
GK 1 Andoni Zubizarreta (c)
DF 2 Nando
DF 3 Albert Ferrer
DF 4 Ronald Koeman
DF 5 Juan Carlos
MF 6 José Mari Bakero
FW 7 Julio Salinas 64'
FW 8 Hristo Stoichkov
MF 9 Michael Laudrup
MF 10 Josep Guardiola 113'
MF 11 Eusebio
Substitutes:
DF 12 José Ramón Alexanko 113'
GK 13 Carles Busquets
FW 14 Aitor Beguiristain
DF 15 Miguel Ángel Nadal
MF 16 Ion Andoni Goikoetxea 64'
Manager:
Johan Cruijff
رونالد کومن
Goal
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم نکنه ژاوی جای مسی رو به عنوان بهترین بازیکن 09 بگیره؟ دی:
برای من که فرقی نمیکنه.
ممکنه :31:
به نظر من ژاوی بازیکنی هست که بتونه یک عنوان بهترین بازیکن دنیا و توپ طلا رو در کارنامه اش داشته باشه. شاید این یکی دو سال آخرین فرصت برای ژاوی باشه ولی مسی و انیستا سال های بعد هم فرصت دارند. به نظر من این سه بازیکن امسال بهترین های اروپا بودند!
EASPORTS-FIFA
29-05-2009, 10:49
من خیلی دوست دارم اینیستا هم یه بار به عنوان بهترین بازیکن انتخاب بشه.چون واقعا حقش هست و تکنیکش چیزی کمتر از تکنیک مسی نیست!!!!ژاوی هم که جای خود دارد.به قول معروف ژنرال ماست!!!
momkhbpsp
29-05-2009, 11:54
ممکنه :31:
به نظر من ژاوی بازیکنی هست که بتونه یک عنوان بهترین بازیکن دنیا و توپ طلا رو در کارنامه اش داشته باشه. شاید این یکی دو سال آخرین فرصت برای ژاوی باشه ولی مسی و انیستا سال های بعد هم فرصت دارند. به نظر من این سه بازیکن امسال بهترین های اروپا بودند!
من خیلی دوست دارم اینیستا هم یه بار به عنوان بهترین بازیکن انتخاب بشه.چون واقعا حقش هست و تکنیکش چیزی کمتر از تکنیک مسی نیست!!!!ژاوی هم که جای خود دارد.به قول معروف ژنرال ماست!!!
الان دیگه نوبت مسی هست
یه موقع دیدید مثل رونالدینهو شد رفت باید تا تنور داغه جایزه رو بگیره
اتفاقا سن کمش هم به نظر من دلیل خوبیه و اگه جایزه بگیره بعضی ها تو دهنی بزرگی میخورند
بنده خدا سال پیش گفتن سنش کمه جا داره حالا بعد جایزه رو دادن به اون بچه سوسول
در کل تک تک بازیکن های بارسا افتخار آمیز هستند و برای من هیچ چیز مهمتر از وفاداریشون نیست
ژاوی بشه هم خیلی خوبه و لیاقتش رو داره اما خطریه که مسی دیگه نتونه. به هر حال همین که یک بارسایی میشه کافیه.
رونالدینهو هم بشه من راضیم. :31:
نبینم کسی به داش وحید ما چپ نگاه کنه ها ! ( Dead Boy ) میام میخورمشا ...
من اومدم.البته نترسید کاریتون ندارم.فقط اومدم به Genjo بگم در حین خوردن آب نخور.درسته که باعث میشه چیزی که میخوری تو گلوت گیر نکنه اما برای دستگاه گوارشیت اصلا خوب نیست.گرفتی یا واضح تر بگم؟
برخی از اخبار تازه Goal
////////////////////////////////////////
Cesc Fabregas: Everyone Wants To Play For Barcelona
فابرگاس: همه دلشون می خواد برای بارسلونا بازی کنند.
Barcelona are said to be ready to make a high-profile swoop for Inter hitman Zlatan Ibrahimovic
گفته میشه بارسلونا آماده دادن یک پیشنهاد با قیمت بالا برای قاتل اینتر, زلاتان هست. یا دادن مبلغی به همراه یک مهاجم.
Gerard Pique: Alex Ferguson Told Me Barcelona Were The Better Team
جرارد پیکه: فرگوسن شخصا به من تبریک گفت و اینکه بارسلونا تیم بهتری و شایسته قهرمانی بود.
این بازیکن که سال قبل با منچستر این عنوان رو برده بود, در ادامه گفته که این پیروزی بسیار شیرین تر بوده و برد 6 تایی رئال با شش بازیکن خانگی (= خودی) و برد منچستر و فتح قهرمانان با هفت بازیکن خانگی چیزیه که برای مردم ارزش داره.
Begiristain: Pep Guardiola Is The Main Reason Behind Barcelona Success
Blaugrana sporting chief گفت که پپ گوواردیولا دلیل اصلی موفقیت بارسا و سه گانه است.
Video: Argentine Singer Releases Lionel Messi Song
آهنگ مسی منتشر شد.
خواننده آرژانتینی در وصف مسی آهنگی بنام El Zurdito یا پای چپ کوچک منتشر کرد.
موفق باشید.
boy iran
29-05-2009, 15:14
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 / ماگات: گوارديولا بارسلونا را خيلي خوب آماده كرد خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم ولفسبورگ گفت: پپ گوراديولا خيلي خوب مردانش را آماده بازي نهايي كرد و مزد اين تلاش را با قهرماني گرفت. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تلويزيون ورزش آلمان، فليكس ماگات اظهار داشت: در قهرماني ها، هر مربي كه تيمش را از همه لحاظ به ويژه جسماني و روحي آماده تر كند، از حريف جلو مي زند. من فكر مي كنم در بازي نهايي ليگ قهرمانان بارسلونا اين ويژگي را به خوبي نمايان ساخت. ماگات افزود: بارسلونا خصوصيات ارزشمند فني ديگري هم دارد كه قابل ذكر هستند اما وقتي قرارشد در ديدار نهايي برابر منچستر كاملا مجهز بازي كند، آنگاه نياز بود كه از لحاظ جسماني و روحي از تيم فرگوسن جلو بزند كه گوارديولا دقيقا همين كار را كرد. اين مربي كه در فصل اخير بوندس ليگا، ولفسبورگ را به مقام قهرماني رساند و در فصل آينده به موجب قراردادي كه به امضا رسانده، هدايت تيم شالكه را برعهده خواهد گرفت، ادامه داد: بابت اين همه تلاش من هم دوست دارم به گوارديولا و مردانش تبريك بگويم. تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.
boy iran
29-05-2009, 15:15
/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
اتوئو: گل من روند بازي را تغيير داد
خبرگزاري فارس: بازيكن كامروني تيم بارسلونا اسپانيا گفت: گل من روند بازي را به سود ما تغيير داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه،ساموئل اتوئو اظهار داشت: از خودم تعريف نمي كنم. ولي فكر مي كنم گلي كه زدم، شرايط بازي را به كلي به سود بارسلونا كرد. از اين بابت از خداوند بابت حمايت از خودم تشكر مي كنم.
وي افزود: در فوتبال برخي گلها، چنين ماهيتي دارند كه وقتي به ثمر مي رسند، نتيجه را از حريف مي گيرند و برد را به جبهه اي ديگر مي برند. گل من اين خاصيت را داشت. هرچند مثل گلهاي قبلي من و گل هاي كه در فوتبال دنيا زده مي شود، بود و هيچ چيز خاص ديگري نداشت.
وي افزود: تا قبل از گل من، بارسلونا تحت فشار بود اما وقتي گل زده شد، اين ما شديم كه به منچستريونايتد فشار وارد كرديم و همين روند را تا پايان بازي ادامه داديم. فكر مي كنم از اين حيث شايستيگي و لياقت برد داشتيم.
تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.
Original Titan
الان ديگه مسي حقشه! اگه ژاوي هم هميشه همينطور بازي كنه ديگه بهترين بازيكن جهان ميشه! هم اخلاق هم بازي!
شيفته اخلاقشم!
راستي تو بازي با منچستر با كريس رنالدو بعد از خطاي كريس روي پويول باهم درگيري لفظي داشتن؟ چي ميگفتن به هم؟ ژاويو و كريسو ميگما!
من بازي را ضبط كردم صب كه پا ميشم هي نگاه ميكنم! اونجايي كه پويول كريس رنالدو رو دريبل ميكنه! آي آي!
boy iran
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
گيگز: بارسا بهتر از ما بود
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: تيمي به مقام قهرماني قاره رسيد كه خيلي خوب قادر به گردش درآوردن توپ در زمين بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، رايان گيگز اظهار داشت: گاهي اوقات بارسلوني ها به خاطر سبك بازيشان، به گونهاي در زمين رفتار مي كنند كه تماشاگر فكر مي كند، اين تيم پير است كه توپ را به گردش در آورده است. اما من اعتقاد دارم بارساييها هم توپ را زيبا به گردش در مي آورند و اين كار با سرعت سرسامآوري انجام مي دهند.
گيگز ادامه داد: در مقابل ما، بارسلونا دقيقا اينگونه بود. از قبل هم گفتيم، تيمي برنده خواهد شد كه هم بتواند كيفيت كار گروهي بالاتري داشته باشد و هم بهتر با توپ كار بكند و بارسلونا چنين مشخصهاي داشت. آنها بهتر از ما بودند.
تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.
boy iran
29-05-2009, 15:16
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
آشوب هواداران بارسلونا در ميدان كاتالونيا
خبرگزاري فارس: هواداران بارسلونا با گذشت دو شب از قهرماني تيمشان همچنان در ميادين و خيابان هاي منتهي به نيوكمپ با پليس درگير هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، جدا از هواداران بازداشت شده توسط پليس اسپانيا حدود 40 هوادار بارسلونا در اسپانيا نيز توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شده اند.
يك روزنامه محلي كاتالان از مرگ يك هوادار اسپانيايي در درگيري با اوباش منطقه اي در جنوب بارسلونا خبر داد اما اين خبر در روزنامه هاي رسمي اسپانيا سانسور شد.
درگيري هواداران دو تيم بارسلونا و منچستريونايتد در رم تا حدودي براي فوتبالدوستان با توجه به حساسيت بازي قابل توجيه و هضم بود اما اين همه ناآرامي و تنش در شهر بارسلونا و درگيري شديد با پليس ديگر نمي تواند در تداوم جشن هاي خياباني باشد.
boy iran
29-05-2009, 15:18
ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
توره: بارسلونا باعث افتخار ما شد
خبرگزاري فارس: هافبك ساحل عاجي بارسلونا گفت: بارسا باعث افتخار همه ما است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، يحيي توره تصريح كرد: بازي با منچستر يونايتد براي ما بسيار سخت و خسته كننده بود اما پاداش تلاشمان را گرفتيم.
وي افزود: بارسلونا باعث افتخار همه ما شد و آن شب بهترين شب زندگي من بود.
توره خاطرنشان كرد: بي ترديد در بارسا مي مانم و آماده تمديد قرارداد خود به هر قيمتي هستم.
بارسلونا با دو گل اتوئو و مسي برابر منچستر يونايتد به پيروزي رسيد.
boy iran
29-05-2009, 15:18
هانري: سالها در حسرت اين قهرماني سوختم
خبرگزاري فارس: مهاجم فرانسوي بارسلونا گفت: براي من كسب عنوان قهرماني اروپا بسيار ارزشمند است چرا كه سالها در حسرتش سوختم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، تيري هانري اظهار داشت: در زندگي وقتي شما هدفي داريد و سال ها براي رسيدن به آن تلاش مي كنيد، آن هدف برايتان بسيار ارزشمند ميشود. به ويژه زماني كه به آن مي رسيد.
اين مهاجم ادامه داد: براي من از سال ها قبل كسب عنوان قهرماني اروپا، در حد يك آرزو بود. از 15 سال قبل كه فوتبال برايم جدي شد، دلم مي خواست روزي به اين افتخار برسم كه عاقبت رسيدم. پس اجازه دهيد بگويم اين قهرماني بسيار لذت بخش و فوقالعاده ارزشمند است.
هانري در مورد كسب اين افتخار گفت: همه در راه كسب اين جام زحمت كشيديم و سختي متحمل شديم. من در وهله نخست از پپ گوارديولا ياد مي كنم كه مرتب به ما گفت مي توانيم به جام برسيم.
boy iran
29-05-2009, 15:19
گوارديولا: ما فرزندان بارسا ادامه دهنده راه بزرگان هستيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بارسلونا اسپانيا گفت: كسب عنوان قهرماني اروپا بيانگر اين نكته است كه راه برزگان بارسا را ادامه داديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يوفا، پپ گوارديولا اظهار داشت: همه چيز امسال براي ما به سرعت برق و باد اتفاق افتاد. به گونهاي كه شبي كه قهرمان شديم را با شور و شادي به آخر مي رسانم و از فردا بايد بدانم كه چه مسئوليت سنگيني در قبال افتخارات به دست آمده فصل جاري دارم. عالي و زيباترين فصل بارسا با اين موفقيت همراه بود. موفقيتي كه ادامه دهنده راه بزرگان تيم است.
وي افزود: بسيار خوش اقبال و باسعادت هستيم كه دراين حجم و گستردگي كار، موفقيت به ما لبخند زد. به عنوان مربي موظف هستم از همه اعضا باشگاه و هواداران تشكر كرده و تبريك بگويم.
گوارديولا ادامه داد: مشخص است كه بهترين تيم تمام ادوار بارسلونا نيستيم ولي عالي ترين و بهترين فصل فوتبال را پشت سر گذاشتيم. امسال سه عنوان قهرماني كسب كرديم كه علت عمده فتح اين سه جام به عزم و اراده ما براي كسب افتخار برمي گردد.
اين مربي تصريح كرد: قبلا هم چند مرتبه گفتم خرسند خواهيم شد اگر بتوانيم به دوراني كه يوهان كرويف و چارلي ركساژ بودند، بازگرديم. آنها پدران موفقيت بارسلونا محسوب مي شوند كه ما فرزندان، ادامه دهنده راهشان بوديم.
وي در مورد شرايط بازي و تيم حريف در اين جدال گفت: انتظار نداشتم در ابتداي بازي، منچستر ما را تحت فشار قرار دهد. آنها با فشاري كه وارد كردند،براي ما دردسرساز شدند. به ويژه بايد اذعان كنم كه وقتي در دقيقه دوم بازي، كريستيانو رونالدو صاحب ضربه آزاد مقابل ما شد، بخت بسيار خوب و بزرگي براي جلو زدن از ما، در اختيار داشت. در حالي كه در همان موقعيت و حمله نخست، به گل رسيديم و بعد سعي كرديم توپ را در كل زمين به چرخش و گردش درآوريم.
گوارديولا تاكيد كرد: به ياد داشتيم در مرحله نيمه نهايي سال قبل، مسي برابر پاتريك اورا به مشكل برخورد. به همين دليل از مسي خواستيم به مركز زمين متمايل شود تا در اين منطقه يك بازيكن بيشتر در اختيار داشته باشيم. به نظرم ليونل در حال حاضر بهترين بازيكن است. به باور من مسي، استعدادي است استثنايي كه تكرار نخواهد شد.
گوارديولا افزود: بايد جلوي احساساتم را بگيرم. امروز به واقع شاهكار كرديم. ما تيمي نيستيم كه از لحاظ قواي جسماني در حد خارق العاده اي باشد .ديديد بدون چند بازيكن اصلي در خط دفاع بازي كرديم. ولي مقابل بهترين تيم دنيا، خوب دفاع كرديم و خوب هم به حمله روي آورديم.
وي در مورد وضعيت آتي قهرمان جديد باشگاه هاي اروپا، گفت: اجازه دهيد بعد از اين همه فشاري كه در طول يك فصل داشتم، چند روزي را استراحت كنم تا بعد بگويم برنامه ام براي آينده چيست. اما آنچه مشخص است، اينكه مي خواهم همچنان زيبا و قشنگ فوتبال بازي كنيم و فصل بعد در همين جايي كه الان هستيم، باشيم.
گوارديولا تصريح كرد: آدم مي تواند بد بازي كند و برنده هم بشود. ولي وقتي شجاعانه كار كند و رو به فوتبال هجومي بياورد، بديهي است كه از بخت زيادي براي كسب عنوان برخوردار خواهد شد. در اين ميان بدترين و خطرناكترين چيز، آن است كه نخواهد خطر كند.
وي ادامه داد: انسان از برد خوشحال مي شود اما خوشحالي و خرسندي با گذر زمان افزايش مي يابد. حالا من مي روم تا با كاتالاني ها براي اين منظور شادي ها را تقسيم كرده و جشن به پا كنيم.
بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد
boy iran
29-05-2009, 15:20
فرگوسن: افتخارات بارسلونا رويايي است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: افتخارات بارسلونا در اين فصل فوق العاده و رويايي است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: از تيم من بخاطر مسائل دفاعي ايراد گرفته مي شود ولي عامل ناكامي ما برابر بارسلونا مسئله دفاعي نبود.
اين مربي اسكاتلندي كه صاحب افتخارات متعدد بينالمللي است، افزود: به عنوان مثال يك عامل اساسي اين بود كه گل اول وضعيت بازي ما را دگرگون كرد. ما در مواجهه با دريافت گلي زودهنگام برنامه ريزي نكرده بوديم. اين مسئله اشكالي بود كه ازطرف ما بوجود آمد.
وي ادامه داد: با اين حال موظفم از تيم خيلي خوب بارسلونا در اين جدال تعريف و تمجيد كنم. اينجا تيمي كه بهتراز ديگري بود به حق خود رسيد.
فرگوسن تاكيد كرد: دراين ديدار تيم من كار خوبي ارائه كرد و به خاطر همين ويژگي به بازي نهايي جام رسيد اما در گام آخر موفق نشديم از عنوان قهرماني خود دفاع كنيم. موقعيت خيلي خوبي براي ما بوجود آمد كه در اين زمينه يعني قهرماني گام برداريم اما من از بازيكنانم انتظار بيشتري داشتم تا پس از دريافت گل، متحول شده و به بازي بازگردند.
اين مربي ادامه داد: بايد اعتراف كنم وقتي بارسلوني ها صاحب توپ مي شدند، دقايقي طول مي كشيد تا ما مي توانستيم خود را صاحب توپ كنيم اما بعد از دريافت توپ قادر نبوديم تا درست از آن بهره برداري در زمين كنيم.
فرگوسن در مورد بارسلونا گفت: بايد به گوارديولا تبريك بگويم كه در اولين فصل حضورش به عنوان مربي توانسته به چنين كار عظيمي دست يابد و تا اين حد موفق شود. در حقيقت آنچه او و شاگردانش به آن رسيدند، چيزي در حد خارق العاده و رويايي است.
سرمربي منچستر عنوان كرد: گوارديولا در حقيقت تيمي بوجود آورد كه شرايط بازي به همه بازيكنانش رسيد. همه توانستند صاحب توپ شوند و از فوتبال خود خيلي راحت لذت ببرند. به چنين مربي بايد از صميم قلب تبريك گفت.
boy iran
29-05-2009, 15:20
/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009 /
بكن باوئر: بارسلونا لايق قهرماني بود
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بايرنمونيخ گفت: فينال رم نشان داد بارسلونا لايق قهرماني بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، فرانتس بكن باوئر عنوان كرد: در وهله نخست و با يك نگاه كوتاه و مختصر به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، مي توان گفت كه دراين جدال، بارسلونا به واقع تيم بهتر ميدان بود. به نظر من بارسلونا هماني بود كه قبلا سراغ داشتيم؛ تيمي با سرعت زياد در رد و بدل كردن پاس و رفتن به سمت دروازه حريف.
وي كه اين ديدار را براي براي شبكه تلويزيوني پرمير تحليل و تفسير كرد، اظهار داشت: دراين ديدار همه ديدند اگر به بارسلونا اجازه بازي داده شود، ديگر براي تيم بزرگي نظير منچستر، فرصتي براي بردن باقي نخواهد ماند.
بكن باوئر ادامه داد: من همين واقعيت را از بارسلونا در بازي چند هفته قبل برابر بايرن، از نزديك تجربه كردم. تجربه اي كه براي من بخاطر مسئوليتم در بايرن، بسيار دردناك بود. حال با اين تعاريف، چيزي غير از اين باقي نمي ماند كه بگويم بارسلونا شايستهترين تيم باشگاهي امسال اروپا براي كسب عنوان قهرماني اروپا بود.
ولي سينا جان به اين والدز نميشه اطمينان كرد !!!
فصل بعد اگر يك دروازه بان بهتر بخريم عالي ميشه:40:
محمد جان بابت اخبار ممنون. همرو خوندم.
راجع به والدز هم نمک بازیه دیگه. باعث میشه همیشه منتظر حرکتش باشیم. هیجان میده و جلوی یکنواختی رو میگیره. :31: تو مراسم پایانی هم که فکر کنم داد زد 2 تا تمااااممممم. کار منچسترو ساختیم. :27: باحال بود. بعد از دادن کاپ به گوواردیولا توسط آنری.
... 1- اگه ژاوي هم هميشه همينطور بازي كنه ديگه بهترين بازيكن جهان ميشه! هم اخلاق هم بازي!
شيفته اخلاقشم!
2- راستي تو بازي با منچستر با كريس رنالدو بعد از خطاي كريس روي پويول باهم درگيري لفظي داشتن؟ چي ميگفتن به هم؟ ژاويو و كريسو ميگما!
3- من بازي را ضبط كردم صب كه پا ميشم هي نگاه ميكنم! اونجايي كه پويول كريس رنالدو رو دريبل ميكنه! آي آي!
1- اخلاق رو منم حسابی ازش خوشم اومده. بازی هم که کل دنیا تحسینش می کنند.
2- سخت نگیر. رونالدو قاطی کرده بود دیگه.
3- ناکس تنهایی؟ من هنوز فیلم کامل رو نگرفتم. واقعا حرکات دیدنی بود. مثلا تک به تک پویو رو داشتی؟ با چه پاسی رفت تو. منچستر تنها موقعیتش جلوی دروازه در اثر برخورد توپ به یک بازیکن بارسا که روی زمین افتاده بود به وجود اومد. اون هم که والدز کریس رونالدو رو ناکام کرد.
بهترین حمله که بارسا بود بدجوری بهترین دفاع که منچستر بود رو کوبید. خیلی راحت.
Original Titan
29-05-2009, 17:22
2- سخت نگیر. رونالدو قاطی کرده بود دیگه.
سخت نمي گيرم! مي خوام بدونم چي به همديگه ميگفتن! نمي دونم كسي يادش هست يا نه! من كه دوباره بازي را ديدم متوجه اين صحنه شدم! حدود 5-6 ثانيه دارن باهم حرف ميزنن!
مي خوايين كاتش كنم يه جايي آپ كنم! ها؟
بهترین حمله که بارسا بود بدجوری بهترین دفاع که منچستر بود رو کوبید. خیلی راحت.
من سرجمع كه حساب كردم منچستر بايد 5 تا ديگه ميخورد!
1- تك به تك آنري
2- ضربه آزاد ژاوي كه به تير خورد
3- تك به تك پويول
4-تك به تك مسي كه اتوئو اون پاس وحشتناكش رو انداخت بعد مسي اعتقاد به خطا روش داشت! جان اوشي شارژش كرد! مگه ميشه توپ بياد رو پاي چپ مسي توي بهترين زاويه و اون نتونه حتي پا به توپ هم بزنه؟
5- حالا فعلا يادم نمياد! فك كنم اين يكيش گل شد :دی
سخت نمي گيرم! مي خوام بدونم چي به همديگه ميگفتن! نمي دونم كسي يادش هست يا نه! من كه دوباره بازي را ديدم متوجه اين صحنه شدم! حدود 5-6 ثانيه دارن باهم حرف ميزنن!
مي خوايين كاتش كنم يه جايي آپ كنم! ها؟
اون صحنه رو من فقط یکبار دیدم. اگر به نظرت انگلیسی صحبت می کردن کات کن بزار. لبخونی می کنیم. (:
راستی روحیه و عکس العمل آنری وقتی اتوئو گل اول رو زد چک کن. کمی غیر عادی بود.
Original Titan
29-05-2009, 17:43
راستی روحیه و عکس العمل آنری وقتی اتوئو گل اول رو زد چک کن. کمی غیر عادی بود
چرا؟؟
من الان ديدم! مشكلي نداشت كه ! اومد سوار اتوئو شد ! بعدش هم چند ضربه بهش زد! كدوم صحنه رو نگاه كنم؟
اون صحنه رو من فقط یکبار دیدم. اگر به نظرت انگلیسی صحبت می کردن کات کن بزار. لبخونی می کنیم. (:
مگه رنالدو اسپانيايي بلده؟ :دی حتما اينگليش صحبت ميكنن ديگه !
1- چرا؟؟ من الان ديدم! مشكلي نداشت كه ! اومد سوار اتوئو شد ! بعدش هم چند ضربه بهش زد! كدوم صحنه رو نگاه كنم؟
2- مگه رنالدو اسپانيايي بلده؟ :دی حتما اينگليش صحبت ميكنن ديگه !
1- اونی که میاد سوار اتوئو میشه اینییستا هست. آنری اولش میره تو دروازه و توپ رو برمیداره. بدون هیچ هیجانی می ایسته و به نظرم چند لحظه بعد هم توپ رو شوت میکنه.
2- این همه رئال رئال میکنه و رئال کریس کریس میکنه. بلد نیست؟ ای بابا. چه ربطی داشت. نمی دونم. :31:
khashi87
29-05-2009, 18:57
Ariensport.com: " سسک فابرگاس " کاپیتان آرسنال اظهار داشت پس از قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان، تمامی بازیکنان خواهان حضور در این تیم هستند.
" فابرگاس " در سال 2003 از بارسا جدا شد و به توپچیها پیوست. بازیکن تیم ملی اسپانیا مرتبا از بازگشت به تیم محبوب خود و لیگ اسپانیا صحبت میکند و حالا نمایش پرقدرت بارسا را ستایش میکند.
او به ONA FM گفت:« در حال حاضر چه کسی دوست ندارد برای همچین تیمی بازی کند؟ احتمالا آنها بهترین تیم هستند که من در تاریخ بازیام دیدهام و خیلی از دوستهای من آنجا هستند که همیشه با من درباره چیزهای بزرگ صحبت میکنند. رویای همه بازی کردن در تیمی است که دوست دارند.»
" تیری آنری " مهاجم سابق توپچیها موفق شد قهرمانی لیگ قهرمانان را به افتخاراتش اضافه کند و " فابرگاس " یکی از اولین کسانی بود که به این بازیکن فرانسوی تبریک گفت.
او در ادامه گفت:« من با او دیروز صحبت کردم و آن تنها افتخاری بود که او به دست نیاورده بود. او لذت برده است. گواردیولا به او ایمان دارد. آنری هماکنون همه چیز دارد و من نمیدانم چند بازیکن افتخارات او را دارند.»
منبع:اسکای اسپورت
ترکیب احتمالی بارسا در بازی آخر لالیگا مقابل لاکرونیا
Valdes, Sylvinho, Puyol, Sanchez, Abidal, Hleb, Gudjohnsen, Keita, Pedro, Bojan, Eto'o
پیش بینی سایت گل هم بخاطر مهم نبودن بازی برای بارسا و ظاهرا شانس داشتن لاکرونیا برای لیگ اروپا 2 1 به نفع لاکرونیا هست.
Original Titan
29-05-2009, 23:19
بفرمائيد! البته ببخشيد دير شد! كار واجب داشتم! بساط كات هم جور نبود!
خيلي تند حرف ميزنه نميشه فهميد :دی
Original Titan
29-05-2009, 23:23
من فابرگاس رو هم خيلي دوست دارم! اگه مي رفت بارسا ديگه ...
ريبري هم اگه ميرفت خيلي عالي ميشد! ديگه تيم كره مريخ هم نمي تونست حريفشون بشه! اگه بشه چي ميشه؟ !!! :31:
Original Titan
29-05-2009, 23:24
چقدر بده نميشه اينجا تشكر كرد!
EASPORTS-FIFA
29-05-2009, 23:25
ولی ما باید رکورد رئال رو تو گل زدن بشکونیم
cuteetuc
30-05-2009, 07:10
يك كمي با تاخير ولي برد تيم محبوبم رو تبريك مي گم.اگه ايني كه بارسا بازي مي كنه اسمش فوتباله ,بقيه تيمها چي كار ميكنن:40::40::40::40::40::40:
M.etallic.A
30-05-2009, 11:05
اگه ايني كه بارسا بازي مي كنه اسمش فوتباله ,بقيه تيمها چي كار ميكنن
بقیه تیمها آقا وسط بازی میکنن : دی واقعا بازی با منچستر اینطوری شده بود. بازیکنای بارسا پاسکاری میکردن و بازیکنای منچستر دنبال توپ میدویدن : دی واسه همین بود که گیگز گفت بازیکنهای بارسا کاری کردن که ما احمق به نظر برسیم.
ولی ما باید رکورد رئال رو تو گل زدن بشکونیم
طبق گفته دوستان همین الان هم رکورد شکسته. بخاطر تعداد بازی ها.
من فابرگاس رو هم خيلي دوست دارم! اگه مي رفت بارسا ديگه ...
ريبري هم اگه ميرفت خيلي عالي ميشد! ديگه تيم كره مريخ هم نمي تونست حريفشون بشه! اگه بشه چي ميشه؟ !!! :31:
به نظرم ریبری تو سبک پاسکاری سرعتی بارسا نمیگنجه. شبیه آنری هست که الان داریمش.
... اگه ايني كه بارسا بازي مي كنه اسمش فوتباله ,بقيه تيمها چي كار ميكنن:40::40::40::40::40::40:
به قول سایت گل فوتبال خالص. بقیه تیم هارو نمی دونم.
s-a-l-i-m
30-05-2009, 11:20
انشالله سال بعد هم تکرارش می کنیم تا بعد میلان بارسا دومین تیم باشه که از بردش دفاع می کنه........
کریس رونالدو نزدیک بود گریه کنه من زنگ زدم بهش گفتم گریه نکن زشته..........دی
آخرین خبر از Goal
We're Part Of History
Lionel Messi believes that Barcelona have proven that they are the best team in football today and that they have successfully gone down in history as one of the greats. He's also delighted that the team's attractive football has been enjoyed by everyone around the world.
ما بخشی از تاریخ هستیم.
لیونل مسی اعتقاد داره که بارسلونا ثابت کرده که بهترین تیم حال حاضر دنیا هست و اینکه تونستن به عنوان یکی از بزرگان به تاریخ بپیوندن. او همچنین ابراز خوشحالی کرده که همه دنیا از فوتبال زیبای تیم لذت بردن.
بفرمائيد! البته ببخشيد دير شد! كار واجب داشتم! بساط كات هم جور نبود!
خيلي تند حرف ميزنه نميشه فهميد :دی
سخته و سریع صحبت میکنه. به نتیجه ای رسیدم میگم.
نرمافزار آنالیز تصویر اینجا بدرد میخوره. در رشته هوش مصنوعی.
vahid_civil
30-05-2009, 12:02
خبر گزاری نا معتبر فارس چند تا خبر گذاشته :
فابرگاس گفته دوست داره تو بارسا بازی کنه .
بارسا به اینتر پیشنهاد معاوضه اتوو ب زلاتان رو داده .
خرید دروگبا قطعی شده با 45 میلیون اینا .
البته کلا فارس دروغگو هست . نمیشه اعتماد کرد. جالب هم هست بعد از هر خبرش گفته البته این خبر جایی به صورت رسمی بیان نشده !
boy iran
30-05-2009, 12:33
باز امشب و شبكه هاي پخش كننده
لاليگــــا اسپانيــــا............................ ................................ ...Spanish LFP Primera Division
هفته سي و هشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دپورتيوولاكرونيـا - بارسلونــــــــا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:30 از :
Al Jazeera Sport +4
C+ Sport 2 Poland
شبكه سوم سيما (احتمالاً)
+Sport (پخش با تأخير - ساعت 00:30 بامداد)
EASPORTS-FIFA
30-05-2009, 12:41
میخوایم سامی رو بدیم بره؟؟؟؟بیچاره بازیکن خوبی بود:37:حالا زلاتان اگه به جای سامی بیاد حتما آنری هم میخواد بره که دروگبا میخواد بیاد دیگه.نه؟؟؟:41::37:
Original Titan
30-05-2009, 13:15
اتوو نبايد بره! نامرديه!
خيلي نازه!
به نظر من اول بايد بره جوليو سزار رو از اينتر بگيره! ديگه احتمال گل زدن به بارسا ميشه زير 30 درصد! عجب دروازه بانيه!
Original Titan
30-05-2009, 13:19
سخته و سریع صحبت میکنه. به نتیجه ای رسیدم میگم.
نرمافزار آنالیز تصویر اینجا بدرد میخوره. در رشته هوش مصنوعی.
دست شما درد نكنه! تو رسانه ها چيزي منعكس نشده نه؟
به نظرم ریبری تو سبک پاسکاری سرعتی بارسا نمیگنجه. شبیه آنری هست که الان داریمش.
ريبري خيلي سريعه! يه بار ديگه بازي هاشو نگاه كن! از اون آدماييه كه به سختي توپ لو ميده و حركت اضافه اصلا نداره! خيلي هم باهوشه!
...
به نظر من اول بايد بره جوليو سزار رو از اينتر بگيره! ديگه احتمال گل زدن به بارسا ميشه زير 30 درصد! عجب دروازه بانيه!
با والدز کاری نداشته باشید. چند سال سوتی هاش رو داد و باهاش حال کردیم. حالا بزاریمش کنار؟
دست شما درد نكنه!
1- تو رسانه ها چيزي منعكس نشده نه؟
2- ريبري خيلي سريعه! يه بار ديگه بازي هاشو نگاه كن! از اون آدماييه كه به سختي توپ لو ميده و حركت اضافه اصلا نداره! خيلي هم باهوشه!
1- سرچ کردم. چیزی نبود.
2- جلوی خود بارسا بازیش رو دیدم. دو سه حرکت رفت. جدا سریعه؟
Original Titan
30-05-2009, 13:54
2- جلوی خود بارسا بازیش رو دیدم. دو سه حرکت رفت. جدا سریعه؟
توي اون بازي كه بنده خدا كپ كرده بود! ولي باز هم از بازيكناي ديگه تيمش بهتر بود! بابت سرعتش هم به نظر من كه خيلي سريعه!
پاس هايي خيلي ظريفي هم ميده!
راستي فيفا 09 داري؟ برو توش نگاه كن مشخصاتش رو:
Sprint speed : 93(سرعت دويدن)
acceleration: 94(شتاب)
ball control : 92
dribbling :94
short passing : 88
Mojtaba-MCI
30-05-2009, 14:47
اگه زلاتان بیاد بارسا دیگه چیزی کم نداریم...
MoJtaBa.R
30-05-2009, 14:53
دروازبان رو خيلي نديد گرفتيدا
والدز هنوز آشيل تيمه
این بازیکن هایی که میگید زیادی گرون نیستند؟ آخه همین الان بزرگ هستند و کلی مشتری دارن. صاحبشون هم که یک باشگاه بزرگه. تازه ممکنه یدفعه افت کنند
بهتر نیست بارسا بازیکن هایی بگیره که حداقل اگر همین الان خوب بازی می کنند, خیلی با سابقه نباشن.
توي اون بازي كه بنده خدا كپ كرده بود! ولي باز هم از بازيكناي ديگه تيمش بهتر بود! بابت سرعتش هم به نظر من كه خيلي سريعه!
پاس هايي خيلي ظريفي هم ميده!
راستي فيفا 09 داري؟ برو توش نگاه كن مشخصاتش رو:
Sprint speed : 93(سرعت دويدن)
acceleration: 94(شتاب)
ball control : 92
dribbling :94
short passing : 88
آره. زیاد هم بازی کردم. با بارسلونا و میلان بخاطر رونالدینهو. منتهی الان نصب نیست. همین که شما میگید قبوله.
M.etallic.A
30-05-2009, 15:32
اخبار ورزشی هم امروز اعلام کرد بارسا به اینتر پیشنهاد داده اتوئو رو بده زلاتان رو بگیره. به نظر شما این معاوضه خوبیه ؟
vahid_civil
30-05-2009, 15:40
اخبار ورزشی هم امروز اعلام کرد بارسا به اینتر پیشنهاد داده اتوئو رو بده زلاتان رو بگیره. به نظر شما این معاوضه خوبیه ؟
شاید . ولی نه به این قیمتی که بارسا پیشنهاد داده . بارسا گفته یا 60 میلیون نقد !! یا اتوو به علاوه 20 میلیون !
به نقل از سایت گل .
اتوو بگیر نگیر داره . ولی این قیمت هم نامردیه !
اگه یادتون باشه بلتی و لودویک ژولی هم که گلای قهرمانی اروپا رو زدن فروخته شدن !
دی:
بابا ما دروازه بان میخایم . والدس تو زندگیش من به یاد ندارم پنالتی گرفته باشه .
امسال خوب شده ولی 89 دقیقه بارسا داشت تیم حریف رو میکوبید ! این کار سختی نداشت .
انرژیش حفظ میشد ! دو سه تا توپ میگرفت .
مثل بازی با چلسی و یه ذره 6 تایی ها
M.etallic.A
30-05-2009, 15:45
فکر نکنم بارسا دروازه بان بخره. الان چندین ساله که والدس توی دروازه س... هر فصلم داره بازی میکنه... با اینکه دروازه بان مطمئنی نیست اما نگهش داشتن.
EASPORTS-FIFA
30-05-2009, 16:35
والدس(ویکی)نباید بره.یکی از قدیمی های تیمه و باید بمونه.بیچاره خیلی هم خوب بود.مثلا من بازی سال 2006 با آرسنال رو دیدم یه بار دیگه چقد توپ گرفت(اون موقع آنری چه میکرد!!!)و در کل نباید بذاریم بره.حالا بعضی موقع دیگه سوتی میده.
بهتره بریم دنبال ریبری به جا آنری.چون آنری یر شده.سامی هم بد نیست ولی اگه زلاتان به جاش بیاد بهتره
vahid_civil
30-05-2009, 16:55
بایرن اعلام کرده ریبری رو زیر 100 میلیون نمیفروشه !
فکر کردن مسیه !
والدز رو نباید فروخت ! باید گذاشت رو نیمکت !
کل بارسا ملی پوشن جز والدس !
M.etallic.A
30-05-2009, 18:26
کل بارسا ملی پوشن جز والدس !
خوب با وجود کاسیاس انتظار داشتی والدس رو بزارن تو دروازه ؟
vahid_civil
30-05-2009, 18:55
جاتون خالی الان فیلم جشن قهرمانی بارسا دانلود شد شانسی دیدم.
همونی که تک تک بازیکنا میان تو نیوکمپ و هر 3 تا جام رو میارن .
و بزن و شادی و ...
خیلی قشنگ بود.
یه نیم ساعتی البته بیشتر نبود
momkhbpsp
30-05-2009, 19:35
جاتون خالی الان فیلم جشن قهرمانی بارسا دانلود شد شانسی دیدم.
همونی که تک تک بازیکنا میان تو نیوکمپ و هر 3 تا جام رو میارن .
و بزن و شادی و ...
خیلی قشنگ بود.
یه نیم ساعتی البته بیشتر نبود
آقا وحید اگه میشه لینکش رو بزار ما هم دانلود کنیم
مرسیییییییی
راستی من میگم این فصل خلعتبری رو بگیرن ته بازیکنه ها:31:
vahid_civil
30-05-2009, 19:56
آقا وحید اگه میشه لینکش رو بزار ما هم دانلود کنیم
مرسیییییییی
راستی من میگم این فصل خلعتبری رو بگیرن ته بازیکنه ها:31:
حقیقتش اون که من گرفتم آفلاین بود. لینک ندارم .
ولی واستون پیدا میکنم
vahid_civil
30-05-2009, 20:04
این لینک ها مربوط به جشنی میشه که توی نیوکمپ گرفته شده :
رپید:
تورنت :
momkhbpsp
30-05-2009, 20:29
این لینک ها مربوط به جشنی میشه که توی نیوکمپ گرفته شده :
رپید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتورنت :
مرسیییییییییییییی
بابا دروگبا دیگه چیه اه
برن داوید ویا را بخرن و زلاتان و آگوئرو و بوفون را اگه ریبری را هم بخرن که دیگه فصل بعد هم همه جامها را درو میکنیم
vahid_civil
30-05-2009, 23:01
تو این جشن قهرمانی همه بازیکنا میان صحبت میکنن .
همشون بلا استثنا شعار زنده باد بارسا . زنده باد کاتالان میدن.
حتی بازیکنای خارجی .
مسی که علاقه زیادی به پرچم کاتالان داشت . تا حالا صدای مسی رو نشنیده بودم !
مثل سیگاریا میمونه ! چقدر صداش کلفته !! دی:
اتوو خجالتی بود. آلوز به نظرم خیلی بارسا رو دوست داره . بازیکن مورد علاقه منه !
گواردیولا هم خیلی خاکی بود ! می خواست بره تو جشن قهرمانی بازیکنا روش نمیشد !
حیف که اسپانیایی بلد نیستم !
ولی عجب جوی بود. یه استادیوم پر شده مثل نیوکمپ که فقط اومدن برای جشن ! فکر ککن از طبقه آخر بخای جشن رو نگاه کنی !
خیلی جالب بود. مراسم آتیش بازی هم که مثل همیشه.
واقعا زیبا بود.
p30 vahid
30-05-2009, 23:13
به نظر من باید یه مهاجم نوک تنومند و بلند قامت و سرزن به تیم اضافه بشه چون تو بعضی بازیا مثل بازی با چلسی که وقتی تاکتیک اصلی جواب نمیده روی بیارن به سانتر از کنارین یا ارسال توپ تو محوطه حریف اگه یادتون باشه تو بازی با چلسی وقتی مربیان دیدن دستشون رو شده ودیگه هیچ کاری نمی تونن بکنن پیکه که مدافعه و سرزن اونو کشیدن جلو تا بااستفاده از سانترهای کنارین که بیشتر توسط دنی الوز انجام میشد با استفاده از ضربه سر به گل برسن
در کل خیلی کم پیش اومده که بارسا تو این فصل بتونه از روی هوا وارسال از کنارین به گل رسیده باشه چون کلا بازیکنای قدبلندی که بتونن با سر گل بزنن رو نداره
واقعا بارسافاقدیه مهاجم کامله اتوئو خوبه ولی خود گواردیولا هم گفته بود که بیشتر دوست داره یه مهاجم قد بلند داشته باشه تا بتونه رو توپ های ارسالی اثر گذار باشه الان هم تیما از تاکتیک بارسا کاملا اشنا شدن و برای فصل بعد راه های مقابله با اونو پیدا می کنن
MoJtaBa.R
30-05-2009, 23:26
وحيد يكم اينا درشتن ريز ريز رو نداري ؟
..
p30 vahid
30-05-2009, 23:29
...............
p30 vahid
30-05-2009, 23:37
وحيد يكم اينا درشتن ريز ريز رو نداري ؟
..
با کدوم وحید با من یا وحید سیبیل:27:
ولی چقدر حال میده معافیت از سرسره بازی:21:
امروز رفتم سازمان هنگ تیر خلاصیو زد تو قلبم:31:
MoJtaBa.R
30-05-2009, 23:41
با شما نبودم
معافيتت رو هم تبريك : خوش به حالت كه 2 سال جلويي !
vahid_civil
30-05-2009, 23:52
با کدوم وحید با من یا وحید سیبیل
درست صحبت کن ! دی:
سیبیل چیه !؟ سیویل یعنی عمران !
===
مجتبی من خودم برام نسخه wmv که کم حجمتر هم هست دانلود شد .
ولی اونو نتونستم پیدا کنم تو نت . نمیدونم از کجا گرفته بودنش . مال شبکه بارسا تی وی بود .
Original Titan
31-05-2009, 00:13
گلللللللللللللللللللللللل لللللللل
Original Titan
31-05-2009, 00:16
آقا اتوئو حيفه! نمشه تو خونه نگهش داشت :دی
vahid_civil
31-05-2009, 00:27
بارسا
6 تایی ها
سویا
اتلتیکو
اروپایی شدن
===
ویارئال و والنسیا جام یوفایی .
سامی یک گل تا آقای گلی کم آورد .
1-1 شد بازی آخر
Original Titan
31-05-2009, 00:31
مگه اتوئو آقاي گل نشد؟
اگه نشد پس كي شد؟
این فصل هم تموم شد. حسابی حال داد.
بارسا
6 تایی ها
سویا
اتلتیکو
اروپایی شدن
===
ویارئال و والنسیا جام یوفایی .
سامی یک گل تا آقای گلی کم آورد .
1-1 شد بازی آخر
الان در سایت گل فورلان 32 گله و اتوئو 29 گله هست.
vahid_civil
31-05-2009, 01:28
این فصل هم تموم شد. حسابی حال داد.
الان در سایت گل فورلان 32 گله و اتوئو 29 گله هست.
خب پس دو گل. چون سایت گل دیر ترتیب اثر میده .
امشب اتوو گل زد.
EASPORTS-FIFA
31-05-2009, 09:08
مگه اتوئو آقاي گل نشد؟
اگه نشد پس كي شد؟
اون علیفر کلا پرته از همه چی.دیشب هی میگفت اتوو آقای گل لا لیگا میشه!!!!!!عجب خیالاتی
Original Titan
31-05-2009, 09:16
اون علیفر کلا پرته از همه چی.دیشب هی میگفت اتوو آقای گل لا لیگا میشه!!!!!!عجب خیالاتی
دقيقه اي نبود كه سوتي نده !
M.etallic.A
31-05-2009, 10:52
تازه یه صحنه گفت از وقتی یحیی توره اومده دفاع خیلی بیشتر از قبل جا برای کارلوس پویول تنگ شده و احتمالا بره روی نیمکت... این واقعا نمیدونه پویول کاپیتان بارساست ؟
باحال بود. بازم تعریف کنید. (:
Original Titan
31-05-2009, 13:49
يه جاي ديگه بود بارسا داشت ميرفت گل بزنه بعد آفسايد شد! آقا بعد 20-30 ثانيه كه برگشتن گفتن بله اين هم صحنه آفسايد ... معلوم بود پا شده بود رفته بود دست به آبي چيزي!
آها! همش تلويزيون اسپانيا آمار آفسايدو نشون ميداد اين فكر ميكرد آمار شوت به دروازه بود!(اسپانيايي كه بلد نيست) بعد كلي روش بحث ميكرد ميگفت مثلا زشت قهرمان اروپاست كه لاكرونيا 9تا زده باشه بارسا 2 تا! 5 دقيقه بعدش ميگفت اون آمار آفسايد بود! دو بار اين كار كرد! :دی :31: دي
يكي ديگه هم هست! حسش نيست تايپ كنم! درمورد اتو ئو هست! به خيالي كه فكر ميكرد آقاي گله(مارو هم به اشتباه انداخته بود) .اتوئو كه گل مساوي رو زد با حسابي كه اون داشت ميشد 30 گله و آقاي گل! كه هيچ كدوم درست نبود! هنوز تازه اتوئو 29 گله شده بود (زير بازي زد!) !
كمم نمياره!
vahid_civil
31-05-2009, 13:55
اخبار :
---- میخاد گوددیانسن و هلب رو از بارسا بخره . احتمالا هم بارسا مشکلی با فروششون نداره .
بارسا دنبال فورلان و کرسپو هست به جای اتوو و گودیانسن . البته منبع این یکی موثق نیست ! (فارس)
vahid_civil
31-05-2009, 18:46
كارلوس پويول،كاپيتان بارسلونا در حالي هم تيمي ها و اعضاي باشگاه اورا دوره كرده اند در استاديوم شهر رم جام قهرماني ليگ اروپا را شادمانه بالاي سر برده است. درهمين لحظه شهر بارسلونا نيز غرق سرور و شادي بود.
بازيكنان تيم بارسلونا پس از بازگشت به شهرشان سوار بر يك اتوبوس رو باز در شادي مردم مركز كاتالونيا شريك شدند.
گوشه اي از استقبال مردم بارسلونا از قهرمانان محبوبشان.
مردم بارسلونا از پير و جوان شادمانه براي ديدن قهرمانان شهرشان در خيابان ها جمع شده اند.
انبوه مردم در يك روز زيباي بهاري شهر بارسلونا با آسماني صاف به قهرمانان خود كه سرافرازانه از رم بازگشته اند، خوش آمد مي گويند.
يك پسر جوان از مجسمه اي بالا رفته و با در دست داشتن پرچم تيم بارسلونا پيروزي تيمش را جشن گرفته است.
يك جوان تي شرتي با عكس « پپ گواردييولا» مربي جوان بارسلونا كه از شعار باراك اوباما الهام گرفته را در دست دارد.
ساموئل اتوئو و تيه ري آنري دو مهاجم تيم بارسلونا به ابراز شادماني مردم پاسخ مي دهند.
كارلوس پويول كاپيتان بارسلونا به سوي ده ها هزار نفر از مردم مركز ايلت كاتالونيا اسپانيا دست تكان مي دهد.
===
با همین لباس و اینا رفتن تو جشن قهرمانی .
boy iran
31-05-2009, 18:50
وحيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_civil
01-06-2009, 01:24
وحيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش محمد جان.
امشب 6 تایی ها به اوساسونا هم باختن تا اوساسونایی که هفته قبل با حالی که بارسا بهش داد و با تیم سومش رفت بازی کرد ولی شانس نیاورد و همه رقیباش بازیشونو بردن این بار با بردش در برابر 6 تایی ها و توقف همه رقیباش ! در لیگ اول اسپانیا باقی بمونه .
بالاتر از ختافه !
بتیس و نومانسیا و رکرتیوو فکر میکنم سقوط کردن
بارسا فورلان و آگوئرو و زلاتان و دروگبا را در لیست خرید قرار داده ای کاش بجای اینا فیلیپ لام و پیتر چک را میخریدند
MoJtaBa.R
01-06-2009, 13:48
وحيد : م م نون
واقعا حال دادي
بي زحمت نميشد عکساي فيلم رو هم ميزاشتي ؟
آخرین اخبار از Goal.com
Barcelona Wizard Lionel Messi Sets Sights On World Cup Glory With Argentina
جادوگر بارسلونا, لیونل مسی بعد از موفقیت های بارسا و حالا که فصل تمام شده, بر روی تیم ملی آرژانتین تمرکز میکنه.
Guardiola Reluctant To Extend Barcelona Deal
برد سه گانه, گوواردیولا رو متقاعد نکرده که باید برای طولانی مدت در بارسا حضور داشته باشه.
No Offers From Real Madrid & Barcelona For Inter Ace Zlatan Ibrahimovic - Agent
نماینده ابرهیموویچ تاکید کرده که هیچ مذاکره ای برای زلاتان با بارسا و رئال نشده.
Samuel Eto’o: I Want To Keep Scoring Goals For Barcelona
اتوئو: می خوام به گل زنی برای بارسا ادامه بدم.
Barcelona Squad Do Not Realise What Has Been Achieved - Messi
مسی: بازیکنان بارسا هنوز پی نبرده اند که به چه چیزی دست پیدا کرده اند.
موفق باشید.
vahid_civil
01-06-2009, 21:34
وحيد : م م نون
واقعا حال دادي
بي زحمت نميشد عکساي فيلم رو هم ميزاشتي ؟
خواهش.فیلم من زیاد با کیفیت نبود. عکساش خوب نمیشه مچتبی جان
MoJtaBa.R
01-06-2009, 22:18
آخرین اخبار از Goal.com
Barcelona Wizard Lionel Messi Sets Sights On World Cup Glory With Argentina
جادوگر بارسلونا, لیونل مسی بعد از موفقیت های بارسا و حالا که فصل تمام شده, بر روی تیم ملی آرژانتین تمرکز میکنه.
Guardiola Reluctant To Extend Barcelona Deal
برد سه گانه, گوواردیولا رو متقاعد نکرده که باید برای طولانی مدت در بارسا حضور داشته باشه.
No Offers From Real Madrid & Barcelona For Inter Ace Zlatan Ibrahimovic - Agent
نماینده ابرهیموویچ تاکید کرده که هیچ مذاکره ای برای زلاتان با بارسا و رئال نشده.
Samuel Eto’o: I Want To Keep Scoring Goals For Barcelona
اتوئو: می خوام به گل زنی برای بارسا ادامه بدم.
Barcelona Squad Do Not Realise What Has Been Achieved - Messi
مسی: بازیکنان بارسا هنوز پی نبرده اند که به چه چیزی دست پیدا کرده اند.
موفق باشید.
م م نون
..
احوال بروبچ بارسایی؟
دیه گو فورلان, هیتمن اتلتیکومادرید پیشنهاد بارسا رو در نظر خواهد داشت. برنده کفش طلای اروپا و پی چی چی اعتراف کرده که آماده انتقال به کمپ بارسلونا است اگر پیشنهاد مناسب مطرح شود.
منبع Goal
MoJtaBa.R
02-06-2009, 15:54
تداوم درگيري لفظي
گوارديولا: دل بوسكه در كار من دخالت نكند
خبرگزاري فارس: سرمربي جوان بارسلونا پس از قهرماني در اروپا با ادبياتي تغيير يافته، شروع به تسويه حسابهاي لفظي با برخي مربيان قديمي كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پپ گوارديولا در واكنش به سخنان ويسنته دل بوسكه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا، گفت: يك بار تاكيد كردم كه پيكه و ژاوي مصدومند؛ اما گويا دل بوسكه معني سخنان من را نمي داند.
وي ادامه داد: به من ربطي ندارد كه چه بازيكني راهي تيم ملي مي شود و چه بازيكني خط مي خورد؛ اما اگر اتهامات وارد شده به من از سوي دل بوسكه ادامه داشته باشد، از او شكايت مي كنم.
دل بوسكه چندي پيش مدعي شده بود گوارديولا به عمد از بازيكنان اسپانيايي تيم خواسته تا به تيم ملي نروند.
گوارديولا اظهار داشت: براي آخرين بار مي گويم، دل بوسكه در كار من دخالت نكند و بداند كه با تداوم اين جنگ لفظي، به شدت ضرر خواهد كرد.
پائولو مالديني در مقابل فیورنتینا آخرين مسابقهاش را انجام داد و اگرچه اعلام كرده علاقهاي به مربيگري ندارد اما گفته ميشود پپ گوارديولا به او پيشنهاد داده به تيم مربيگري بارسلونا بپيوندد. مدافع ايتاليايي در 20 ژانويه 1985 اولين بازياش در سري A را انجام داد و اكنون پس از 24 سال كفشها را آويخته. گوارديولا در ورزشگاه المپيك رم قهرماني در اروپا را به مالديني هديه كرد.
: امضای قرارداد با " سسک فابرگاس " هدف اصلی بارسلونا در این تابستان است...
" خوان لاپورتا " رئیس باشگاه بارسلونا میخواهد به هر طریق ممکن، " سسک فابرگاس " هافبک اسپانیایی آرسنال را به نیوکمپ بازگرداند.
" فابرگاس " در سال 2003 از بارسلونا جدا شد و به جمع توپچیها پیوست. بعد از کناری " خوان گاسپارت " از ریاست باشگاه بارسلونا، این قرارداد امضا شده بود و زمانی که " لاپورتا " به نیوکمپ آمد نتوانست مانع جدایی " فابرگاس " 16 ساله شود و حالا او تلاش میکند این ستاره اسپانیایی را به خانه اصلیاش بازگرداند.
50 میلیون یورو جداگانه برای " فابرگاس " در نظر گرفته شده است و " پپ گواردیولا " از آمدن هافبک خلاق دیگری در کنار " ژاوی " و " اینیستا " استقبال میکند.
به گزارش AS، خود " فابرگاس " هم که از کسب قهرمانی در آرسنال نا امید شده آماده بازگشت به بارسلونا است.
علاوه بر " فابرگاس " باشگاه بارسلونا برای تکرار موفقیتهای فصل اخیر خود به دنبال " برونو سالتور " مدافع راست اسبق باشگاه اسپانیول است. ضمن اینکه " هنریکه " مدافع میانی این تیم بعد از یک فصل بازی قرضی در لورکوزن آلمان به نیوکمپ باز خواهد گشت.
منبع:سایت گل
vahid_civil
02-06-2009, 19:46
فیلمی که توسط گواردیولا به منظور بالا بردن روجیه جنگندگی تیم بارسلونا قبل از فینال برای بازیکنانش نمایش داده شد
Original Titan
02-06-2009, 21:25
وحيد لذت بردم از اين فيلم!
بابا موقع درس ديگه از اين فيلما نذاريد! خيلي فيلم حال داد! مخه گوارديولا!
pandemonium
03-06-2009, 02:19
فیلمی که توسط گواردیولا به منظور بالا بردن روجیه جنگندگی تیم بارسلونا قبل از فینال برای بازیکنانش نمایش داده شد
ای ول، آدم غیرتی میشه ...
:5:
--------------------------------------
بر و بچ ، یه چند تا عکس هم از بچه سوسول میذارم ،یکم شاد بشید:31: :
:27:
Mojtaba-MCI
03-06-2009, 08:56
دوستان سلام ، دیروز اخبار ورزشی گفت بارسلونا بعد از قهرمانی در هر 3 جام عکس های خیلی جالبی باهاشون انداخته...
کسی لینک این عکس ها رو نداره؟!
MoJtaBa.R
03-06-2009, 11:50
پس از انتخاب به عنوان سرمربي رئال مادريد؛
پيگريني: روياي كودكيام محقق شد
جالبه : از بچگي ميخواست مربي بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه ميخوان تو بچگي خلبان و پزشک و ... بشن اين تو بچگي ! تو دوران لطيف بچگي ميخواست ...
تو بچگي !؟
بنده خدا نميدونه امسال روياي بچگيش با تحقير دوباره رئال از بين ميره
کاکا هم رفت تا با يه افت شديد مواجه بشه مث رونالدو و ون نيستلروي و ...
MoJtaBa.R
03-06-2009, 11:54
به به
آنچلوتي ! هم رفت چلسي
امسال چه شود : بنده خدا 3 ساله هم بسته انگاري
Retired User
03-06-2009, 11:55
جالبه : از بچگي ميخواست مربي بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه ميخوان تو بچگي خلبان و پزشک و ... بشن اين تو بچگي ! تو دوران لطيف بچگي ميخواست ...
تو بچگي !؟
بنده خدا نميدونه امسال روياي بچگيش با تحقير دوباره رئال از بين ميره
کاکا هم رفت تا با يه افت شديد مواجه بشه مث رونالدو و ون نيستلروي و ...
محض اطلاع رونالدو تو رئال شد بهترين بازيكن جهان و ون نيستلروي گلهايي كه تو رئال زده خيلي بيشتر از منچستره و پارسال تو ليست انتخاب بهترين بازيكن جهان بود
MoJtaBa.R
03-06-2009, 12:02
محض اطلاع رونالدو تو رئال شد بهترين بازيكن جهان و ون نيستلروي گلهايي كه تو رئال زده خيلي بيشتر از منچستره و پارسال تو ليست انتخاب بهترين بازيكن جهان بود
جالبه
مگه من انکار کردم ؟!
گفتم سر انجامشون مهمه : الان ميشه اين دو مورد رو بگي چه گلي بر سرتون زذن ؟ در حال حاضر !
رونالدو از وقتي اومد رئال شد خرگوش چاق و تنبل : به عنوان يه برزيليه دو آـيشه متاسفم که بعد اشتباه رونالدو و کارلوس الان کاکا هم همين اشتباه رو انجام داد و اومد رئال
آخر پاييز ميبين همديگر رو : خريد بازيکن اسمي براتون شده عادت حالا چه احتياج داشته باشين چه نه
با همين کاکا هم امسال کاري از پيش نميبريد
boy iran
03-06-2009, 20:10
بارسلونا قرارداد خود را با سيلوينيو تمديد نمي کند
تهران/ واحد مرکزي خبر
باشگاه بارسلونا اسپانيا روز چهارشنبه از عدم تمايل اين باشگاه براي تمديد قرارداد با سيلوينيو مدافع برزيلي خود خبر داد.
قرارداد اين بازيکن سي و پنج ساله آخر ماه ژوئن به پايان مي رسد.
وي فوتبال حرفه اي را از باشگاه کورينتيانس برزيل در سال هزار و نهصد و نود و چهار آغاز کرد و پس از چهار سال بازي در اين تيم به آرسنال انگليس پيوست.
سيلوينيو در سال دو هزار و چهار به بارسلونا پيوست و توانست در سال دو هزار و نه با اين تيم به قهرماني در ليگ و جام حذفي اسپانيا و ليگ قهرمانان اروپا دست پيدا کند.
EASPORTS-FIFA
03-06-2009, 21:54
بروبکس کاکا هم رفت رئال:41:بیچاره کاکا آدم خوبی بود.اینم رفت میون بقیه ی بازیکنای رئال.2 روز دیگه کاکا که جزو بهترین ها بود میشه......:21:رئال عمرا بتونه خودش بازیکن بسازه مثل بارسا:27:
خوب شد رفت. احتمال رفتن کریس رونالدو به رئال حالا کمتر میشه دیگه نه؟ با خرید گران کاکا. از کریس خوشم نمیاد و اصلا دوست ندارم با مبلغ هنگفتی به رئال منتقل شه.
Mojtaba-MCI
04-06-2009, 08:38
رئال بعد از کاکا دنبال کیه؟!
قطعا رئال امسال و این فصل بهتر از فصل قبل کار می کنه ولی بعید می دونم در حد و اندازه های بارسا دربیاد...
اینو ولش ، دیشب مناظره رو دیدن:27:(چه ربطی داشت:31:)؟!
Retired User
04-06-2009, 09:13
رئال بعد از کاکا دنبال کیه؟!!
1-ريبري
2-زلاتان(كه البته شما هم دنبالشين)
3-ويا
4-ويديچ
5-رونالدو(احتمالش كمه)
6-سيلوا
فابرگاس رو هم ميخواستيم كه احتمالا بياد تو تيم شما
MoJtaBa.R
04-06-2009, 10:22
اين يکي اگه در خواب هم ببيند پنبه دانه به نفع ماست : ميخواي دنبال ستاره هاي آسمون هم بريد امسال هم کاري از پيش نميبريد
..
M O B I N
04-06-2009, 12:07
دیروز یه عکس از طرفدار بارسا گذاشتم به شوخی خودم طرفدار بارسا م عجب دلیل باحالی آورده بودن!!!!نا ضایتی اعضای انجمن!!!
vahid_civil
04-06-2009, 13:21
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال اعلام كرد
بارسلونا و منچستر يونايتد بهترين تيم هاي باشگاهي جهان
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال باشگاه هاي منچستر يونايتد و بارسلونا را به عنوان بهترين باشگاه هاي فوتبال جهان در اين فصل معرفي كرد. اين در حالي است که رسيدن به سه عنوان قهرماني بارسلونا در اين فصل هم نتوانست آنها را در اين رده بندي بالاتر از شياطين سرخ قرار دهد و دو تيم با امتيازمساوي ٣١٥ به طور مشترک به عنوان بهترين تيم هاي باشگاهي جهان در فصل ٢٠٠٩ - ٢٠٠٨ معرفي شدند. پرسپوليس تهران نيز بهترين تيم ايران در اين رده بندي معرفي شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با وجود موفقيت آبي - اناري ها درفصل اخيراين نگراني به وجود آمده که فوتبال اسپانيا پسرفت داشته است؛ چرا که آتلتيکومادريد، دومين تيم اسپانيايي در اين رده بندي در رتبه ي بيست و چهارم قرار دارد. رئال مادريد نيز با ١٤ پله سقوط از رده ي بيست و پنجم به رده ي سي و نهم نزول کرده است. همين شرايط نگران کننده براي باشگاه هاي ايتاليايي هم وجود دارد، چرا که در جمع ١٠ تيم برتر حتي نامي از يک تيم ايتاليايي ديده نمي شود. جاي تعجب آن که يوونتوس در رده دوازدهم قرار دارد در حالي که اينتر، فاتح اسکودتو، جام قهرماني سري A در اين فصل در رتبه ي هجدهم حضور دارد. ميلان، نايب قهرمان كالچوکه به تازگي کارلو آنجلوتي سرمربي خود را از دست داده است و همچنين در آستانه واگذاري کاکا، ستاره ي برزيلي خود به رئال مادريد قرار دارد، در رده ي سي و ششم حضور دارد.
سه تيم انگليسي چلسي، ليورپول و آرسنال همگي در جمع ٥ تيم بالايي اين جدول حضور دارند.
رده بندي ده باشگاه برتر جهان
(اعداد داخل پرانتز رتبه هاي قبلي تيم هاست)
١- (٢) بارسلونا (اسپانيا) - (١) منچستريونايتد (انگليس) ٣١٥ امتياز
٣- (٣) چلسي (انگليس) ٢٧٦ امتياز
٤- (٦) ليورپول (انگليس) ٢٤٨ امتياز
٥- (٥) آرسنال (انگليس) ٢٤٧ امتياز
٦- (١٠) شاختار دونتسک (اوکراين) ٥/٢٤٥ امتياز
٧- (٧) ديناموکيف (اوکراين) ٥/٢٣٤ امتياز
٨- (١١) استوديانتس (آرژانتين) ٢٣٢ امتياز
٩- (٨) هامبورگ (آلمان) ٢٢٨ امتياز
١٠- (١٦) گرميو (برزيل) ٢٢٢ امتياز
.
.
.
٢٤٢- (٢١٩) پرسپوليس تهران ٥/٧٥ امتياز
.
.
.
٢٨٣- (٣٠٤) استقلال تهران ٥/٧٠ امتياز
.
.
.
٣٤٦- (٤٢٢) ذوب آهن اصفهان ٥/٦٣ امتياز
بچه ها چند خبر خوب
اولیش
: باشگاه منچسترسیتی بر این باور است آنها در نزدیکی امضاء قرارداد 20 میلیونی با " ساموئل اتوئو " مهاجم بارسلونا قرار دارند.
منابع نزدیک به منچسترسیتی اعلام کردهاند برای جذب " اتوئو " به توافق رسیدهاند و بارسلونا نیز به صورت محرمانه اعلام کرده آماده فروش این بازیکن است.
" خوان لاپورتا " رئیس تیم قهرمان باشگاههای اسپانیا، شب گذشته اعلام کرد " اتوئو " با بارسلونا قرارداد دارد اما او تصدیق کرد:« بازار نقل و انتقالات خیلی پویاست و آن باعث تعجب است. ما به او نیاز داریم و میدانیم او پیشنهاداتی دریافت کرده است.»
" اتوئو " در قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2006 که با شکست آرسنال همراه بود گلزنی کرد. او سه بار به عنوان بهترین بازیکن سال آفریقا انتخاب شده و بهترین مهاجم لیگ قهرمانان در سال 2006 بود. ضمن اینکه در سال 2005 به عنوان سومین بازیکن برتر جهان از نگاه فیفا انتخاب شد.
منبع:دیلی میل
دومیش
بارسلونا به دنبال تمدید قرارداد گواردیولا
مسئولان باشگاه بارسلونا به احتمال فراوان در چند روز آینده پیشنهاد قراردادی جدید را به سرمربی جوان تیم فوتبال این باشگاه ارائه خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نوشته روزنامههای اسپانیایی پپ گواردیولا، سرمربی جوان بارسلونا به احتمال فراوان در چند روز آینده با پیشنهاد تمدید قرارداد از سوی مسئولان بارسا مواجه خواهد شد. بازیکن پیشین بارسلونا در اولین حضورش در این تیم به عنوان سرمربی نتیجه فوق العادهای کسب کرد و موفق شد بارسا را در سه جام قهرمان کند. اکنون با وجود اینکه او چند روز پیش اعلام کرده بود در مورد تمدید قراردادش با بارسا باید فکر کند مسئولان باشگاه قصد دارند برای دو سال دیگر این مربی موفق را در نوکمپ ماندگار کنند.
قرارداد فعلی پپ تابستان سال بعد به پایان می رسد اما به نوشته روزنامههای اسپانیایی مسئولان بارسا به زودی پیشنهاد تمدید قرارداد را به پپ ارائه خواهند کرد. انتظار می رود این قرارداد جدید شامل پپ و دستیارش "تیتو ویلانوا" باشد و این دو را تا پایان فصل 11-2010 در نیوکمپ نگاه دارد.
مشکل دیگر که در مورد امضای قرارداد بلند مدت با پپ وجود دارد این است که خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا در پایان فصل بعد دوره ریاستش به پایان می رسد و این بدین معنی است که انتخابات رئیس جدید را مشخص می کند. شاید همانند رئیس جدید رئال که سرمربی جدیدی برای باشگاه انتخاب کرد، رئیس بارسا هم به پپ اعتقادی نداشته باشد البته با توجه به موفقیت باور نکردنی پپ در این فصل هر کس دیگری هم جای لاپورتا باشد با حضور پپ روی نیمکت بارسا موافقت می کند.
سومیش
" نمانیا ویدیچ " مدافع منچستر یونایتد از باشگاههای بارسلونا و میلان پیشنهاداتی دریافت کرده است...
ماه گذشته " آنا " همسر " نمانیا ویدیچ " با ابراز نارضایتی ار زندگی در شهر منچستر خواهان ترک این شهر شده بود.
اکنون میلان و بارسا امیدوارند از این وضعیت مناسب استفاده کنند و با پیشنهاد 25 میلیون پوندی این مدافع صرب را به خدمت بگیرند. البته باشگاه منچستر یونایتد هم مقابل همه پیشنهادات برای این بازیکن 27 ساله که فصل موفقی را در اولدترافورد پشت سر گذاشته، مقاومت خواهد کرد.
او در برنامههای باشگاه نقش محوری دارد و در میان مربیان و هواداران منچستر یونایتد از محبوبیت زیادی برخوردار است اما منابع نزدیک باشگاه میگویند احتمال بروز مشکلاتی هست.
" ویدیچ " احساس میکند اولدترافورد بهترین مکان برای بازی او خواهد بود اما اگر نارضایتی همسرش ادامه پیدا کند، احتمال جداییاش وجود دارد.
rezazzzjjj
04-06-2009, 21:43
بچه ها چند خبر خوب
اولیش
: باشگاه منچسترسیتی بر این باور است آنها در نزدیکی امضاء قرارداد 20 میلیونی با " ساموئل اتوئو " مهاجم بارسلونا قرار دارند.
منابع نزدیک به منچسترسیتی اعلام کردهاند برای جذب " اتوئو " به توافق رسیدهاند و بارسلونا نیز به صورت محرمانه اعلام کرده آماده فروش این بازیکن است.
" خوان لاپورتا " رئیس تیم قهرمان باشگاههای اسپانیا، شب گذشته اعلام کرد " اتوئو " با بارسلونا قرارداد دارد اما او تصدیق کرد:« بازار نقل و انتقالات خیلی پویاست و آن باعث تعجب است. ما به او نیاز داریم و میدانیم او پیشنهاداتی دریافت کرده است.»
" اتوئو " در قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در سال 2006 که با شکست آرسنال همراه بود گلزنی کرد. او سه بار به عنوان بهترین بازیکن سال آفریقا انتخاب شده و بهترین مهاجم لیگ قهرمانان در سال 2006 بود. ضمن اینکه در سال 2005 به عنوان سومین بازیکن برتر جهان از نگاه فیفا انتخاب شد.
دومیش
بارسلونا به دنبال تمدید قرارداد گواردیولا
مسئولان باشگاه بارسلونا به احتمال فراوان در چند روز آینده پیشنهاد قراردادی جدید را به سرمربی جوان تیم فوتبال این باشگاه ارائه خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، به نوشته روزنامههای اسپانیایی پپ گواردیولا، سرمربی جوان بارسلونا به احتمال فراوان در چند روز آینده با پیشنهاد تمدید قرارداد از سوی مسئولان بارسا مواجه خواهد شد. بازیکن پیشین بارسلونا در اولین حضورش در این تیم به عنوان سرمربی نتیجه فوق العادهای کسب کرد و موفق شد بارسا را در سه جام قهرمان کند. اکنون با وجود اینکه او چند روز پیش اعلام کرده بود در مورد تمدید قراردادش با بارسا باید فکر کند مسئولان باشگاه قصد دارند برای دو سال دیگر این مربی موفق را در نوکمپ ماندگار کنند.
قرارداد فعلی پپ تابستان سال بعد به پایان می رسد اما به نوشته روزنامههای اسپانیایی مسئولان بارسا به زودی پیشنهاد تمدید قرارداد را به پپ ارائه خواهند کرد. انتظار می رود این قرارداد جدید شامل پپ و دستیارش "تیتو ویلانوا" باشد و این دو را تا پایان فصل 11-2010 در نیوکمپ نگاه دارد.
مشکل دیگر که در مورد امضای قرارداد بلند مدت با پپ وجود دارد این است که خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا در پایان فصل بعد دوره ریاستش به پایان می رسد و این بدین معنی است که انتخابات رئیس جدید را مشخص می کند. شاید همانند رئیس جدید رئال که سرمربی جدیدی برای باشگاه انتخاب کرد، رئیس بارسا هم به پپ اعتقادی نداشته باشد البته با توجه به موفقیت باور نکردنی پپ در این فصل هر کس دیگری هم جای لاپورتا باشد با حضور پپ روی نیمکت بارسا موافقت می کند.
سومیش
" نمانیا ویدیچ " مدافع منچستر یونایتد از باشگاههای بارسلونا و میلان پیشنهاداتی دریافت کرده است...
ماه گذشته " آنا " همسر " نمانیا ویدیچ " با ابراز نارضایتی ار زندگی در شهر منچستر خواهان ترک این شهر شده بود.
اکنون میلان و بارسا امیدوارند از این وضعیت مناسب استفاده کنند و با پیشنهاد 25 میلیون پوندی این مدافع صرب را به خدمت بگیرند. البته باشگاه منچستر یونایتد هم مقابل همه پیشنهادات برای این بازیکن 27 ساله که فصل موفقی را در اولدترافورد پشت سر گذاشته، مقاومت خواهد کرد.
او در برنامههای باشگاه نقش محوری دارد و در میان مربیان و هواداران منچستر یونایتد از محبوبیت زیادی برخوردار است اما منابع نزدیک باشگاه میگویند احتمال بروز مشکلاتی هست.
" ویدیچ " احساس میکند اولدترافورد بهترین مکان برای بازی او خواهد بود اما اگر نارضایتی همسرش ادامه پیدا کند، احتمال جداییاش وجود دارد.
اوليش خبر بدی بود من سوپر سامی رو خيلی دوست دارم
khashi87
05-06-2009, 10:35
بارسا تایید کرد که قرار داد سیلویو مندس کمپوس، ملقب به سیلوینیو، از تاریخ 30 ژوئن تمدید نخواهد شد .
بارسا از نحوه همکاری و بازی سیلوینیو، بسیار تشکر خواهد کرد. او پنج سال طلایی را در بارسا سپری کرد. پنج سالی که 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان، سه قهرمانی لالیگا، یک قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی سوپرجام اسپانیا را به همراه داشت.
کنفرانس خداحافظی
سیلوینیو در حال حاضر به برزیل سفر کرده است اما به زودی به بارسلونا باز می گردد و در کنفرانس خبری خداحافظی خود در نیوکمپ شرکت می کند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
05-06-2009, 10:36
بارسا تایید کرد که قرار داد سیلویو مندس کمپوس، ملقب به سیلوینیو، از تاریخ 30 ژوئن تمدید نخواهد شد .
بارسا از نحوه همکاری و بازی سیلوینیو، بسیار تشکر خواهد کرد. او پنج سال طلایی را در بارسا سپری کرد. پنج سالی که 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان، سه قهرمانی لالیگا، یک قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی سوپرجام اسپانیا را به همراه داشت.
کنفرانس خداحافظی
سیلوینیو در حال حاضر به برزیل سفر کرده است اما به زودی به بارسلونا باز می گردد و در کنفرانس خبری خداحافظی خود در نیوکمپ شرکت می کند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
05-06-2009, 10:40
سه بازیکن جوان بارسا، بویان، بوسکتس و مونیسا، به عنوان سه بازیکن جوان برگزیده شدند و جایزه موسوم به Draft 2009 را از آن خود کردند. این جایزه به بهترین جوانان بین 16 تا 20 سال تعلق پیدا می کند.
بارسا در لیست منتخبین این جایزه، با 11 کاندید، بیشترین کاندید را داشت و این در حالی بود که از تیم های دیگر فقط یک نفر کاندید بود. سه جوان شایسته بارسا، روز دوشنبه، جایزه خود را طی مراسمی در سانتیاگو برنابئو دریافت کردند.
بوسکتس توجه ها را به خود جلب کرد
یکی از اشخاصی که در هنگام دریافت جوایز توجه همگان را جلب کرد، سرخیو بوسکتس بود که در هنگام دریافت جایزه اش، شعار «زنده باد بارسا، زنده باد کاتالونیا» را سر داد و لبخند تلخی بر روی لبان حاضرین در ورزشگاه دیده می شد. علاوه بر 11 نفر در تیم طلایی، تیم های نقره ای و برنزی نیز وجود داشتند که از بارسا، بازیکنی در این تیم ها وجود نداشت.
11 جوان تیم طلایی 2009
سرخیو آسنیو (وایادولید)
آزپولیکوئتا (اوساسونا)
پولیدو (بیلبائو)
مونیسا (بارسا)
کانلا (اسپورتینگ)
بوسکتس (بارسا)
خاوی مارتینز (بیلبائو)
ماتا (والنسیا)
کاپل (سویا)
آرون (گلاسکو رنجرز)
بویان (بارسا)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
05-06-2009, 10:41
بارسا، فصل 2009/10 را با یک تورنمنت آغاز خواهد کرد و این تورنمنت در استادیوم افسانه ای ویمبلی، جایی که کاتالان ها برای اولین بار قهرمان اروپا شدند، برگزار می شود. تاتنهام، الاهلی مصر و سلتیک گلاسکو نیز دیگر تیم های شرکت کننده هستند.
اولین رقابتی که بارسا، در فصل جدید شرکت می کند، جام ویمبلی خواهد بود. بارسا از 30 تیر تا 4 مرداد در لندن خواهد بود و دو بازی دوستانه در ورزشگاه افسانه ای ویمبلی، جایی که بارسا اولین جام اروپایی اش را بدست آورد، برگزار می کند.
بازی ها
سلتیک و الاهلی مصر، روز جمعه 2 مرداد و از ساعت 20:45 رو در روی یکدیگر قرار می گیرند و سپس بارسا، از ساعت 23:30، مقابل تاتنهام به میدان می رود. بازی های بعدی، روز یکشنبه 4 مرداد، برگزار می شود. در این روز، بارسا از ساعت 16:45 به مصاف الاهلی مصر می رود و سپس تاتنهام و سلتیک از ساعت 19:30 به مصاف هم می روند.
گواردیولا از بازگشت خوشحال است
گواردیولا از اینکه شروع فصل در ویمبلی خواهد بود خوشحال است. او در این مورد گفت: «این شانس خوب برای هواداران در انگلستان است که بازی زیبای بارسا را از نزدیک ببینند. بارسا خوشحال است که به ویمبلی باز می گردد. بارسا در سال 1992 در ویمبلی قهرمان اروپا شد و این بازگشت بسیار جالب است.» گواردیولا اضافه کرد: «این بازی ها، یک فرصت مهم برای تمرینات آماده سازی ما برای فصل جدید است.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khashi87
05-06-2009, 10:46
آقا سر هیچ و پوچ ما رو سر کل کل با این طرفدارای تیم های دیگه اخطاری کردن.
سران بارسلونا قصد دارند پیشنهادی را برای به خدمت گرفتن یان آرن ریسه، مدافع رم به دفتر این باشگاه ارسال کنند.
به گزارش شبکه ایران، مسوولان این تیم اعلام کردهاند که قرارداد سیلوینیو را تمدید نخواهند کرد و به دنبال جانشین مناسبی هستند که دراین پست با آبیدال رقابت کند.
خبرنگاران روزنامه اسپورت معتقدند که ریسه را میتوانند با مبلغی در حدود 5 میلیون یورو به خدمت بگیرند و این بدان معناست که سران بارسا تمرکز خود را برای جذب او به کار خواهند گرفت. قیمت فلیپه، ستاره باشگاه دپورتیوو که به عنوان یکی دیگر از جانشینان سیلوینیو مد نظر سران بارسا بود، دو برابر ریسه است.
نمایش درخشان فلیپه در رقابتهای این فصل توجه تیمهای بسیاری را به خود جلب کرده ولی سران باشگاه اسپانیایی حاضر نیستند هیچ یک از بازیکنانشان را به قیمت ارزانی به فروش برسانند.
آگوستو لندویرو رئیس باشگاه دپور دست کم مبلغی در حدود 10 میلیون یورو را برای به فروش رساندن فلیپه میخواهند و همین موضوع این ستاره را از رسیدن به بارسا دور خواهد کرد.گواردیولا نیز یکی از طرفداران پرو پا قرص بازی ریسه است و تمایل زیادی دارد تا این ستاره نروژی را به خدمت بگیرد.
vahid_civil
05-06-2009, 18:29
مدير برنامههاي ابراهيموويچ:
مشكلي با پيوستن زلاتان به بارسا نداريم
مدير برنامه هاي مهاجم سوئدي اينتر اعلام كرد كه در صورت توافق با بارسلونا، زلاتان ابراهيموويچ راهي اين تيم خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مينو رايولا با تاييد مذاكره هاي باشگاه بارسلونا با سران اينتر براي جذب زلاتان ابراهيموويچ تاكيد كرد كه اين بازيكن هيچ مشكلي با جدايي از نراتزوري و پيوستن به آبي-اناري پوشان نخواهد داشت.
رايولا در گفت و گو با رويترز اظهار داشت: «تنها چيزي كه مي دانم اين است كه در صورت توافق دو طرف، ما مشكلي با باشگاه بارسلونا نخواهيم داشت.»
ابراهيموويچ كه فصل 2009-2008 با به ثمر رساندن 25 گل به عنوان بهترين گلزن رقابت هاي سري A شناخته شد تابستان سال گذشته هم مورد توجه پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا بود. گوارديولا كه مايل به فروش ساموئل اتوئو بود قصد داشت با جذب زلاتان نبود مهاجم كامروني خود را جبران كند، اما اتوئو در بارسا ماندگار شد. اتوئو امسال 30 گل براي بارسلونا در رقابت هاي لاليگا به ثمر رساند.
با وجود شايعاتي در خصوص رفتن بويان از بارسلونا در مهلت نقل و انتقالات، مسئولان كاتالان اعلام كردند اين بازيكن در نوكمپ ميماند.
به گزارش سايت گل به نقل از روزنامه ماركا، به نظر ميرسد اعتقاد پپ به اين بازيكن جوان موجب خواهد شد او در فصل آينده فرصت بيشتري براي بازي پيدا كند.
تصميم حفظ بويان روي مسئله فروش اتوئو و همچنين مسئله خريد يك مهاجم جديد براي بارسا تاثير خواهد گذاشت.اگر بارسا يك مهاجم جديد جذب كند اتوئو به احتمال فراوان بارسا را ترك ميكند و بويان، آنري و مهاجم جديد، سه بازيكن خط حمله بارسا براي فصل بعد خواهند بود.
بويان هم اكنون در اردوي تيم زير ۲۱سالههاي اسپانيا حضور دارد اما شب گذشته در گفت و گو با شبكه تلويزيوني TV3گفت: هرگز دوست ندارم بارسا را ترك كنم. ميخواهم در نوكمپ بمانم و مطمئنا فصل بعد در اين تيم خواهم بود.
بویان واقعا فوق العادست ولی حیف که پپ زیاد بهش اعتقاد نداره
mohsen.rajabi
06-06-2009, 10:33
جمعه بر روی پای راست اینیستا MRI انجام شد و مشخص شد که ماهیچه پای راستش دچار مصدومیت شده است و شش تا هشت هفته، هیچ تمرینی نمی تواند انجام دهد.
هافبک بارسا به کیوتات کونتال رفته است و باید دو ماه دوری از تمریناتش را در آنجا سپری کند و تحت نظر باشد تا بتواند هرچه زودتر به تمرینات پیش فصل 2009/10 برسد. ویسنته دل بوسکه، اینیستا را برای جام کنفدراسیون ها به تیم ملی دعوت کرده بود و جزو پنج بازیکن دعوت شده از بارسا بود اما به دلیل این مصدومیت به او گفت که به بارسلونا برود. جام کنفدراسیون ها، از روز 24 خرداد، در آفریقای جنوبی، آغاز می شود.
دیدار دوستانه
کارلس پویول و جرارد پیکه دچار کشیدگی ماهیچه ای خفیفی هستند اما همراه با ژاوی هرناندز و سرخیو بوسکتس، در تمرینات تیم ملی اسپانیا به سر می برند. تیم ملی اسپانیا، تمرینات خود را از جمعه آغاز کرده است و خود را برای بازی دوستانه مقابل آذربایجان آماده می کند.
fcbarcelona.ir
mohsen.rajabi
06-06-2009, 10:34
روز چهارشنبه، 10 ژوئن، خوان لاپورتا رهبری گروه نمایندگانی که از بارسا به نیویورک سفر می کنند را بر عهده خواهد داشت و آنجا در یک جلسه تصویری، همکاری سه ساله با یونیسف مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
بارسا و یونیسف ابتدا کار مشترکشان در سه سال گذشته را در مبارزه علیه ایدز، در کنفرانسی مطبوعاتی مرور خواهند کرد و پس از آن جلسه توسط عکس معروف پپ بانت که در نشریه نیویورکی عنوان اثر منفی HIV/AIDS: زندگی و امیدهای کودکان یتیم نوازی، را در اختیار دارد، ارائه خواهد شد.
کنفرانس مطبوعاتی همکاری
جلسه مطبوعاتی، روز چهارشنبه، 10 ژوئن در ساعت 2 بعد از ظهر، در دفتر یونیسف در نیویورک برگزار خواهد شد. بارسا توسط مارتا ساگو، رئیس عمومی تشکیلات و مدیر خوان لاپورتا معرفی خواهد شد. مدیر ان ونمن نیز یونیسف را معرفی خواهد کرد. آن ها در مورد اتحاد میان دو تشکیلات به عنوان یک همکاری با انعکاس جهانی بحث خواهند کرد و نتایج کار سه سال اخیر در مورد جوانان مبتلا به ایدز را به طور خلاصه بیان می کنند.
ایدز در سوازیلند
در ساعت 6:30، بارسا جلسه ای با عنوان اثر منفی HIV/AIDS: زندگی و امیدهای کودکان یتیم سوازی را در دفتر یونیسف، با عکس های عکاس مایورکایی، پپ بانت، آغاز می کند. این جلسه اولین بار در اگوست 2007 در نیوکمپ نشان داده شد و توسط تشکیلات حمایت می شود و اثرات مهلک ایدز بر روی کودکان سوازیلند را نشان می دهد.
fcbarcelona.ir
khashi87
07-06-2009, 13:24
گابی میلیتو، جمعه عصر در بوینس آیرس، تحت آزمایش اتروسکوپی قرار گرفت تا مشخص شود مصدومیتی که بیشتر از یک سال است به آن دچار است، در چه مرحله ای قرار دارد.
دکتر هومر دی اگوستینی به همراه دکتر رامون کوگات که جزو کادر پزشکی بارسا است، این آزمایش را روی میلیتو انجام دادند تا زمان دقیق بازگشت میلیتو به میادین مشخص شود.
مصدومیت در الدترافورد
میلیتو در 29 آوریل 2008، در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد، که در الدترافورد برگزار شد، دچار مصدومیت پارگی رباط صلیبی شد و کل فصل 2008/09 را از دست داد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EASPORTS-FIFA
08-06-2009, 01:48
پپ گفته سسک و ریبری رو میخواد و لاپورتا هم گفته یه چندتا بازیکن دیگه هم میخره.امیدوارم این فصل نقل و انتقالات پر بار باشه.فعلا که رئال انگاری کاکا رو گرفته و دنبال کریس و سیلوا و آلونسو و ویا هستش.اگه اینا رو بگیرن خیلی بد میشه......
به امید هتریکی 2 باره در فصل بعد
mohsen.rajabi
08-06-2009, 12:18
هافبک اهل مالی بارسا اعتقاد دارد که این فصل برای بارسا، فصلی فراتر از کامل بود. او در اولین سال حضورش در بارسا، نمایش خوبی داشت و گلهای حساسی را به ثمر رساند.
کیتا یکی از پنج بازیکن جدید بارسا در فصل 2008/09 بود. او از سویا به بارسا آمد و در سویا به خاطر فیزیک بدنی و قدرت پای چپش مشهور بود. او که اولین بازیکن اهل مالی در تاریخ بارسا است، اعتقاد دارد که نقش مهمی را در سیستم چرخشی پپ گواردیولا ایفا کرده است. او یکی از مهره های اصلی بارسا در جام حذفی بود.
خوشحال از یک فصل کامل
کیتا درباره این فصل گفت: «این فصل، یک فصل فراتر از کامل برای بارسا بود. ما سه عنوان قهرمانی بدست آوردیم و همه چیز را بردیم.» او ادامه داد: «من از اینکه به بارسا آمدم، بسیار خوشحالم. من اینجا آمدم که بازی کنم و برنده باشم و نه چیزی بیشتر.»
بازی ها و گلها
کیتا، یکی از بازیکنان تاثیرگزار در هر سه جام بود. او در اوایل فصل مصدوم شد اما با این حال در 29 بازی از 38 بازی لیگ، 10 بازی از 13 بازی لیگ قهرمانان و 5 بازی از 9 بازی جام حذفی حضور داشت و شش گل به ثمر رساند. او از نحوه بازی اش در بارسا راضی است. او در این باره گفت: «من از خودم راضی هستم چون بازی کرده ام و گل زده ام. البته لئو و سامی بیشتر گل زده اند اما این وظیفه من نیست و من وظیفه اصلی خود را خوب انجام داده ام.»
آمار
او در کل، 44 بازی در این فصل انجام داد و شش گل به ثمر رساند که 4 بار در لیگ و 2 بار نیز در لیگ قهرمانان گلزنی کرده است.
fcbarcelona.ir
MoJtaBa.R
08-06-2009, 14:01
با توافق ميان هاليوود و لاپورتا
فيلم تاريخي بارسلونا ساخته ميشود
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا كه در آمريكا سرمايه گذاري كرده براي ساخت فيلمي تاريخي به سران هاليوود سفارش داده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، بارسلونا كه در فصل گذشته هر سه جام وعده داده خود را فتح كرده همانند باشگاه رئال مادريد اما اين بار با سرمايه اي هنگفت و طي پروژه اي حساب شده خيال ساخت يك فيلم تاريخي دارد. لاپورتا، مديرعامل بارسا زمينه اين كار را فراهم كرده است.
هاليوود كه پيش از اين در چند پروژه حامي مالي بارسلونا در اردوي هاي مختلف بوده قصد دارد به اين فيلم جنبه داستاني بدهد و از ساخت يك مجموعه مستند پرهيز كند؛ با اين حال تاريخ بارسلونا را در قالب اين فيلم تداعي كند.
MoJtaBa.R
08-06-2009, 14:03
در واكنش به شايعات اخير
لاپورتا: روي پيشاني اتوئو پرچسب فروش نزدهام
خبرگزاري فارس: پس از انتشار شايعه فروش قطعي اتوئو، مقامات بارسلونا نسبت به اين مسئله واكنش نشان دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا به نمايندگي از هيات مديره بارسلونا در نشست خبري روز گذشته خود گفت: با جو حاكم بر روزنامه هاي اسپانيا غريبه نيستم و مي دانم كه گاهي مستقيما مسبب فروش يا خريد يك بازيكن مي شوند بي آنكه مدركي عليه آنها موجود باشد. بنابراين شخصا وارد عمل شده و تاكيد مي كنم كه روي پيشاني اتوئو پرچسب فروش نزده ام و اين احتمال وجود دارد كه او را در بارسا حفظ كنم.
بارسلونا قصد معاوضه اتوئو با ابراهيموويچ از اينترميلان يا سسك فابرگاس از آرسنال را دارد
MoJtaBa.R
08-06-2009, 14:04
در آستانه انتقال به بارسلونا
آخرو: بازي در كنار مسي افتخار است
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني اتلتيكو مادريد گفت: هرگز خود را بالاتر از مسي ندانسته ام.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، سرخيو آخرو تصريح كرد: بازي در كنار مسي براي من يك افتخار است و هرگز خود را بالاتر از او ندانسته ام.
اين احتمال وجود دارد كه بارسلونا آخرو را به مبلغ 23 ميليون يورو خريداري كند و در آن صورت بايد منتظر يك زوج رويايي با مليت آرژانتيني در بارسلونا باشيم.
boy iran
08-06-2009, 18:49
یک خبر جالب به نقل از Yahoo Sports
باشگاه بارسلونا با 22 میلیون یورو سعی در به خدمت گیری نمانیا ویدیچ خواهد داشت. دیلی استار گزارش داده که همسر ویدیچ از بودن در منچستر راضی نیست و دوست داره که به جای گرمتری نقل مکان کنند. در ادامه اومده که فرگوسن این بازیکن رو در سال 2006 به مبلغ 7 میلیون پوند از اسپارتاک مسکو به خدمت گرفته است. ظاهرا گواردیولا قصد داره که ویدیچ رو برای فصل بعد به خدمت بگیره و نام این بازیکن هم به نام زلاتان اضافه شده است.
نظر من این هست که فرگوسن به رونالدو اجازه میده بره اما به ویدیچ نه! چون ویدیچ واقعا یک مهره طلایی هست.
boy iran
08-06-2009, 18:49
در واكنش به شايعات اخير
لاپورتا: روي پيشاني اتوئو پرچسب فروش نزدهام
خبرگزاري فارس: پس از انتشار شايعه فروش قطعي اتوئو، مقامات بارسلونا نسبت به اين مسئله واكنش نشان دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا به نمايندگي از هيات مديره بارسلونا در نشست خبري روز گذشته خود گفت: با جو حاكم بر روزنامه هاي اسپانيا غريبه نيستم و مي دانم كه گاهي مستقيما مسبب فروش يا خريد يك بازيكن مي شوند بي آنكه مدركي عليه آنها موجود باشد. بنابراين شخصا وارد عمل شده و تاكيد مي كنم كه روي پيشاني اتوئو پرچسب فروش نزده ام و اين احتمال وجود دارد كه او را در بارسا حفظ كنم.
بارسلونا قصد معاوضه اتوئو با ابراهيموويچ از اينترميلان يا سسك فابرگاس از آرسنال را دارد.
boy iran
08-06-2009, 18:50
لاپورتا: ما همانند رئال فخرفروشي نميكنيم
رييس باشگاه بارسلونا از سياستهاي رقيب ديرينه خود رئال مادريد پيروي نميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوان لاپورتا علاقهاي به ولخرجي در زمينه جذب بازيكنان جديد نداشته و به هيچ وجه موافق رويكرد رئال مادريد در اين زمينه نيست.
رئاليها به تازگي با پيشنهاد 65 ميليون يورويي خود موفق به جذب كاكا هافبك برزيلي ميلان شدهاند و لاپورتا اينگونه مسايل را نوعي فخرفروشي ميداند.
لاپورتا گفت: «ما با پرداخت چنين مبالغي به يك بازيكن جلب توجه نميكنيم. اميدوارم بارسلونا هرگز چنين مبالغي خرج جذب بازيكنان جديدش نكند.»
لاپورتا افزود: «در چنين مواردي ما سعي ميكنيم معقولانه عمل كرده و نسبت به ضوابط باشگاه بارسلونا وفادار بمانيم.»
گفته ميشود فلورنتينو پرس و باشگاه رئال مادريد براي فصل نقل و انتقالات تابستاني مبلغ 200 ميليون يورو در اختيار دارند و پس از جذب كاكا، داويد ويا، ژابي آلونسو و كريستيناو رونالدو ديگر اهداف باشگاه اسپانيايي هستند.
boy iran
08-06-2009, 18:51
با توافق ميان هاليوود و لاپورتا
فيلم تاريخي بارسلونا ساخته ميشود
خبرگزاري فارس: باشگاه بارسلونا كه در آمريكا سرمايه گذاري كرده براي ساخت فيلمي تاريخي به سران هاليوود سفارش داده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، بارسلونا كه در فصل گذشته هر سه جام وعده داده خود را فتح كرده همانند باشگاه رئال مادريد اما اين بار با سرمايه اي هنگفت و طي پروژه اي حساب شده خيال ساخت يك فيلم تاريخي دارد. لاپورتا، مديرعامل بارسا زمينه اين كار را فراهم كرده است.
هاليوود كه پيش از اين در چند پروژه حامي مالي بارسلونا در اردوي هاي مختلف بوده قصد دارد به اين فيلم جنبه داستاني بدهد و از ساخت يك مجموعه مستند پرهيز كند؛ با اين حال تاريخ بارسلونا را در قالب اين فيلم تداعي كند.
boy iran
08-06-2009, 18:52
آگوئرو : امیدوارم مسی کمکم کند
مسئولان باشگاه اتلتیکو به احتمال فراوان برای حفظ آگوئرو مهاجم آرژانتینی خود در تابستان با مشکل مواجه خواهند شد.
سایت گل : سرخیو آگوئرو مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید ابراز امیدواری کرد لیونل مسی به او کمک کند تابستان امسال به نوکمپ بیاید.بعد از تریبل بارسلونا در فصلی که گذشت پپ گواردیولا سرمربی این تیم اعلام کرد در نقل و انتقالات تابستانی نیازمند چند مهره جدید است.
آگوئرو ابراز امیدواری کرد فصل بعد یکی از اعضای کاتالان ها باشد.آگوئرو در گفتگو با Diario Clarin می گوید :"امیدوارم مسی کمک کند به بارسا بروم البته این نظر مسئولان بارسا است که من را بخواهند یا خیر."در حالی که آگوئرو ابراز علاقه کرده به بارسا بپیوندد همچنین اعلام کرده هرگز به دیگر تیم مادریدی اسپانیا یعنی رئال نخواهد پیوست."
مسئولان اتلتیکو ، هواداران و بازیکنان تیم رفتار بسیار خوبی با من داشته اند.و اگر به رئال بروم به آنها بی احتارمی کرده ام."با توجه رفتن احتمالی اتوئو از بارسا به خدمت گرفتن آگوئرو به عنوان جانشین او درو از انتظار به نظر نمی رسد.
boy iran
08-06-2009, 18:52
اتوئو نه،
بارسلونا توره را با ايبرا معاوضه مي كند
سران بارسا خيال مبادله اينيستا با زلاتان ابراهيموويچ را ندارند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سران باشگاه بارسلونا پيشنهاد مبادله آندرس اينيستا با زلاتان ابراهيموويچ را که از سوي ماسيمو موراتي، رييس باشگاه اينترارائه شده بود، رد کردند. اينتر پس ازاين که نتوانست در جا به جايي "ايبرا" با اتوئو موفق باشد، اکنون توجه خود را به اينيستا، هافبک ملي پوش بارسلونا دوخته است.
روزنامه ايتاليايي "گاتزتا دلو اسپورت" نوشت:" اتوئو براي انتقال به اينتر رقم نجومي 65 ميليون يورو را درخواست کرده است که شامل 15 ميليون تسويه حساب با آبي - اناري ها و قراردادي 5 ساله با دستمزد ساليانه 10 ميليون يوروست. گفته مي شود سران بارسا انتقال يحيي توره را به اينتري ها پيشنهاد داده اند.
بايد ديد ژوزه مورينيو، سرمربي اينتر با به خدمت گرفتن توره موافقت خواهد کرد يا خير. اينتر در اين صورت دست كم 40 ميليون براي مبادله توره با ابراهيموويچ درخواست خواهد کرد، چرا که ستاره سوئدي اينتر تا سال 2013 با اين تيم قرارداد داشته و حدود 70 ميليون يورو ارزش دارد.
ای کاش این لاپورتا سر عقل میومد یه دفاع چپ و یه دروازه بان میخرید
romantic
09-06-2009, 14:07
بارسلونا توره را با ايبرا معاوضه مي كند
خيلي تصميم بيخوديه. به نظر من يحيي الان بهترين هافبك دفاعي دنياست. هم قدرت بدني، هم قدرت دفاعي و از همه مهمتر قدرت حفظ توپ بالايي داره كه براي بازي روي زمين بارسلونا و گردش توپ خيلي عاليه. تو بازيهايي كه بوسكتس جاش بازي ميكرد ميشد ديد چه تفاوتي وجود داره. الان يحيي مثل دوران اوج " پت ويرا" بازي ميكنه
vahid_civil
09-06-2009, 14:37
خيلي تصميم بيخوديه. به نظر من يحيي الان بهترين هافبك دفاعي دنياست. هم قدرت بدني، هم قدرت دفاعي و از همه مهمتر قدرت حفظ توپ بالايي داره كه براي بازي روي زمين بارسلونا و گردش توپ خيلي عاليه. تو بازيهايي كه بوسكتس جاش بازي ميكرد ميشد ديد چه تفاوتي وجود داره. الان يحيي مثل دوران اوج " پت ويرا" بازي ميكنه
آخه امسال 2 ماه به خاطر جام ملتهای آفریقا دو تا هافبک دفاعی بارسا یعنی کیتا و توره نیستن.
به هر حال باید بوسکنس بازی کنه. حضور فابرگاس میتونه کمک کنه. شایعاتی هم مبنی بر خرید هافبک دفاعی از لیورپول هست.
باید دید چه میشود
MoJtaBa.R
09-06-2009, 15:05
آخه امسال 2 ماه به خاطر جام ملتهای آفریقا دو تا هافبک دفاعی بارسا یعنی کیتا و توره نیستن.
به هر حال باید بوسکنس بازی کنه. حضور فابرگاس میتونه کمک کنه. شایعاتی هم مبنی بر خرید هافبک دفاعی از لیورپول هست.
باید دید چه میشود
به هر حال بهتره با فکر و تدبير باشه نه صرفا خريد ستاره !! ملاک باشه
دفعه پيش که پستمون دود شد : اين يکي رو هم ايشا... ميدودن !
davy jones
09-06-2009, 16:25
ای کاش این لاپورتا سر عقل میومد یه دفاع چپ و یه دروازه بان میخرید
دفاع چپ که خریدن. بارسا یان آرنه ریسه رو از آ اس رم خریده. البته من طرفدار بارسا نیستم ولی امیدوارم این انتقال به مذاق طرفدارای این تیم خوش بیاد.
موفق باشین.
vahid_civil
09-06-2009, 16:49
دفاع چپ که خریدن. بارسا یان آرنه ریسه رو از آ اس رم خریده. البته من طرفدار بارسا نیستم ولی امیدوارم این انتقال به مذاق طرفدارای این تیم خوش بیاد.
موفق باشین.
شایعه درست نکنین.
بارسا هنوز هیچ خریدی انجام نداده
rezazzzjjj
09-06-2009, 19:47
سلام بچه ها يه سول داشتم
رئال این پولا رو از کجا مياره?
:21:
Retired User
09-06-2009, 20:23
سلام بچه ها يه سول داشتم
رئال این پولا رو از کجا مياره?
:21:
رئال ثروتمند ترين باشگاه جهانه كه بعدش به ترتيب منچستر و بارسلونا قرار داره
سلام.
احوال بروبچ بارسایی؟
من فعلم مشغولم کمتر میرسم سر بزنم.
boy iran
09-06-2009, 22:22
کیتا، راضی از حضورش در بارسا
هافبک اهل مالی بارسا اعتقاد دارد که این فصل برای بارسا، فصلی فراتر از کامل بود. او در اولین سال حضورش در بارسا، نمایش خوبی داشت و گلهای حساسی را به ثمر رساند.
کیتا یکی از پنج بازیکن جدید بارسا در فصل 2008/09 بود. او از سویا به بارسا آمد و در سویا به خاطر فیزیک بدنی و قدرت پای چپش مشهور بود. او که اولین بازیکن اهل مالی در تاریخ بارسا است، اعتقاد دارد که نقش مهمی را در سیستم چرخشی پپ گواردیولا ایفا کرده است. او یکی از مهره های اصلی بارسا در جام حذفی بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشحال از یک فصل کامل
کیتا درباره این فصل گفت: «این فصل، یک فصل فراتر از کامل برای بارسا بود. ما سه عنوان قهرمانی بدست آوردیم و همه چیز را بردیم.» او ادامه داد: «من از اینکه به بارسا آمدم، بسیار خوشحالم. من اینجا آمدم که بازی کنم و برنده باشم و نه چیزی بیشتر.»
بازی ها و گلها
کیتا، یکی از بازیکنان تاثیرگزار در هر سه جام بود. او در اوایل فصل مصدوم شد اما با این حال در 29 بازی از 38 بازی لیگ، 10 بازی از 13 بازی لیگ قهرمانان و 5 بازی از 9 بازی جام حذفی حضور داشت و شش گل به ثمر رساند. او از نحوه بازی اش در بارسا راضی است. او در این باره گفت: «من از خودم راضی هستم چون بازی کرده ام و گل زده ام. البته لئو و سامی بیشتر گل زده اند اما این وظیفه من نیست و من وظیفه اصلی خود را خوب انجام داده ام.»
آمار
او در کل، 44 بازی در این فصل انجام داد و شش گل به ثمر رساند که 4 بار در لیگ و 2 بار نیز در لیگ قهرمانان گلزنی کرده است.
boy iran
09-06-2009, 22:24
ملاقات برای آینده اتوو
دوشنبه صبح، رئیس بارسا خوان لاپورتا با مدیر برنامه های اتوو، جوزپ ماریا مسالس دیدار کرد و در مورد آینده مهاجم کامرونی در بارسا دیدار کردند. لاپورتا در این باره گفت: «ما دنبال پیدا کردن راهی هستیم تا اتوو بتواند در بارسا بماند.»
دوشنبه صبح، تیکی بگرستین، مدیر فنی بارسا، با جوزپ ماریا مسالس، مدیر برنامه های اتوو، در ساختمان بارسا دیدار کرد. مسالس در این باره گفت: «ما از اینکه در بارسا هستیم خوشحالیم و روابط خوبی با باشگاه داریم اما هرچیزی امکان پذیر است.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتوو نمی خواهد جایی برود
در کنفرانس خبری که مدیر فوتبال بارسا، فران پوخالته و لاپورتا و مدیر برنامه های اتوو حضور داشتند، اعلام شد که هر دو طرف دنبال راهی هستند تا اتوو بتواند در بارسا بماند. مسالس در این باره گفت: «اتوو نمی خواهد جایی برود. اتوو اینجا را دوست دارد. برای اتوو، جایی بهتر از بارسلونا برای زندگی کردن وجود ندارد.»
یک سال تا پایان قرارداد
قرارداد اتوو در ژوئن 2010 به پایان می رسد و این یکی از مواردی است که در میز مذاکره قرار دارد. مسالس در این باره گفت: «وقتی قرارداد یک بازیکن به پایان می رسد، شما باید برای قرارداد جدید با او به توافق برسید و اگر این توافق انجام نشد، هر دو طرف برای آینده خود به توافق می رسند. ما می خواهیم در بارسا بمانیم، اما اگر پیشنهاد بزرگی از باشگاه دیگری ارائه شود، ما آن را بررسی می کنیم. این حق اتوو است که درآمد بیشتری کسب کند.» اگر قرارداد جدیدی امضا نشود، اتوو بعد از این یک سال، به عنوان بازیکن آزاد می تواند به هر باشگاه دیگری نقل مکان کند.
تفاوت ها با فصل قبل
سال قبل، اتوو در صدر اخبار نقل و انتقالات قرار داشت. این موضوع زمانی قوت گرفت که گواردیولا به لاپورتا اعلام کرد که اتوو در برنامه های او جایی ندارد اما در پایان این اتوو بود که گواردیولا را وادار به تغییر عقیده اش کرد و او در سه جام، 36 گل به ثمر رساند. مسالس امسال را با سال قبل مقایسه کرد و گفت: «سال قبل تیکی نگفت که گواردیولا اتوو را نمی خواهد. تفاوت امسال با سال قبل این است که آنها اتوو را نمی خواستند. شرایط بهتر از سال قبل است و باشگاه های زیادی هستند که خواهان اتوو هستند اما ما نمی توانیم به آنها گوش بدهیم چون این کار دور از ذهن است.»
در جلسه با موراتی، حرفی در مورد اتوو گفته نشد
جوزپ ماریا مسالس، در مورد جلسه شامی که بین لاپورتا و موراتی برگزار شد، صحبت کرد و اعلام کرد در این جلسه حرفی در مورد اتوو زده نشد. رئیس اینتر، ماسیمو موراتی، پنجشنبه گذشته مهمان لاپورتا در بارسلونا بود. مسالس گفت: «ملاقات موراتی و لاپورتا، ارتباطی به اتوو نداشت.»
Wikipedia چه زود آپدیت شد. رکورد هزینه انتقال برای یک بازیکن شکسته شد.
کاکا از میلان با هزینه 56 میلیون پوند انگلیس معادل 65 میلیون یورو به جمع 6 تایی ها پیوست.
هر چند رکوردهای قبلی هم متعلق به خود رئال بود. 46 میلیون پوند برای زیدان و 37 میلیون پوند برای فیگو.
امیدوارم فقط رونالدو رو نخرن که اصلا ارزششو نداره. تو همون انگلیس بازی کنه نبینیمش.
Original Titan
09-06-2009, 22:50
امیدوارم فقط رونالدو رو نخرن که اصلا ارزششو نداره. تو همون انگلیس بازی کنه نبینیمش.
تاييد ميشه اونجا جاي او نيست! همش مي خواد تك روي كنه و خود نمايي كنه!
رئال ثروتمند ترين باشگاه جهانه كه بعدش به ترتيب منچستر و بارسلونا قرار داره
بله البته همونجور که میدونید بین 15 تا 40 درصد درآمد هر باشگاهی رو اسپانسر پیراهنشون تشکیل میده ولی بارسا رایگان آرم یونیسف را میزنه تازه هر ساله که پولی هم کمک میکنه به یونیسف( سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست) ولی ریال قراره رو شرت ورزشیش هم آرم bwin را بزنه
: " یایا توره " هافبک ساحل عاجی بارسلونا راهی اینتر میلان خواهد شد...
مدیر برنامههای " توره " به Sport گفت: « باشگاههای گوناگونی به دنبال یایا هستند. اما او به آرسنال نخواهد رفت زیرا او پیشنهادات بهتری دارد. آینده توره میتواند در ایتالیا باشد. »
این واقعیت وجود دارد که باشگاه بارسلونا برای امضای قرارداد با " مکسول " مدافع چپ اینتر، از تعویض " توره " با این باشگاه استفاده کند.
مدافع سابق آژاکس در این فصل تحت تاثیر بازیهای خوب " داویده سانتون " جوان به یک نیمکت نشین محض در اینتر تبدیل شد و پیش بینی میشود این تابستان از جمع نراتزوریها جدا شود و حتی گفته میشود این بازیکن برزیلی از تیمهای میلان و یوونتوس هم پیشنهاداتی دریافت کرده است.
به نظر میرسد " مکسول " در فصل آینده در اسپانیا به بازی خود ادامه دهد و " یایا توره " به اینتر منتقل میشود تا جای " پاتریک ویرا " را در مرکز زمین بگیرد.
منبع:سایت گل
روبینیو:مسئولان بارسلونا من را جذب کنند
ستاره برزیلی منچسترسیتی ممکن است تابستان امسال به اسپانیا بازگردد اما این بار مقصد او کاتالان ها هستند.
به گزارش شبکه ایران، آینده نامشخص روبینیو در منچسترسیتی باعث شده شایعات بازگشت او به لالیگا این روزها بر سر زبانها بیفتد.به نوشته روزنامه Sport مهاجم اسبق رئال مادرید که از شرایطش در منچسترسیتی چندان راضی نیست به مسئولان بارسلونا توصیه کرده او را جذب کنند.روبینیو 25 ساله بعد از اینکه بارسا در فصلی که گذشت توانست سه جام را کسب کند علاقه زیادی به بازی در تیم پپ گواردیولا پیدا کرده است.
روبینیو در گفتگو با Sport میگوید :"اکنون تنها حدس گمان است و هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که بارسا تیم بزرگی است و هر بازیکنی دوست دارد در آن بازی کند."
روبینیو بار دیگر تصمیم تابستان گذشتهاش مبنی بر ترک رئال مادرید را تایید کرد و گفت :"ساتیگو برنابو را ترک کردم چرا که در آنجا شرایط خوبی نداشتم.از تصمیمم پشیمان نیستم."
روبینیو در پایان در مورد انتقال کاکا به رئال مادرید گفت :"برای کاکا آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم او در رئال عنوان بهترین بازیکن جهان را کسب کند."
پایان مطلب/
با سه جام همشون تکی و گروهی عکس انداختن. عجب حالی می کنند. افتخار خیلی بزرگیه.
M.etallic.A
11-06-2009, 18:26
بله البته همونجور که میدونید بین 15 تا 40 درصد درآمد هر باشگاهی رو اسپانسر پیراهنشون تشکیل میده ولی بارسا رایگان آرم یونیسف را میزنه تازه هر ساله که پولی هم کمک میکنه به یونیسف( سازمان حمایت از کودکان بی سرپرست) ولی ریال قراره رو شرت ورزشیش هم آرم bwin را بزنه
بارسلونا واقعا یه باشگاه نمونه س. واسه همین چیزاس که عاشقشم. بقیه باشگاهها دنبال بیزنس و تجارت هستن اونوقت بارسا مجانی آرم یونیسف رو میزنه رو پیراهنش. در حالیکه میتونست بیشترین در آمد رو از این راه داشته باشه.
Wikipedia چه زود آپدیت شد. رکورد هزینه انتقال برای یک بازیکن شکسته شد.
کاکا از میلان با هزینه 56 میلیون پوند انگلیس معادل 65 میلیون یورو به جمع 6 تایی ها پیوست.
هر چند رکوردهای قبلی هم متعلق به خود رئال بود. 46 میلیون پوند برای زیدان و 37 میلیون پوند برای فیگو.
امروز اخبار اعلام کرد که رونالدو رو هم خریدن اونم چه قدر ؟ 94 میلیون یورو.... واقعا این رئال در دور ریختن پول استعداد خاصی داره.
بله بارسا هیچوقت برا پول هیچکاری نکرده و اساس تشکیلش هم همینه
ضمنا پیراهن بارسا مقدسه مثل پیراهن 6 تایی ها نیست که آرم bwin را بزنه
vahid_civil
13-06-2009, 10:40
در واكنش به انتقال رونالدو
پيكه: مادريديها بدجوري ترسيدهاند
خبرگزاري فارس: مدافع مليپوش بارسلونا گفت: ميدانستم كه رئال مادريديها به خاطر بزرگي بارسلونا از ما هراس دارند؛ اما تصور نميكردم تا اين حد باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آس اسپانيا، جرارد پيكه مدافع نيمكتنشين بارسلونا تصريح كرد: رئال مادريديها بدجوري ترسيدهاند و خريد كاكا و رونالدو در يك هفته نشان ميدهد كه خيلي دوست دارند تمام ناكاميهاي خود را سريعا جبران كند.
وي افزود: اين اتفاق رخ نميدهد، در واقع بارسلونا در سال آينده هم براي فتح هر 3 جام وارد ميادين ميشود.
مدافع بارسا تاكيد كرد: هواداران ما نبايد نگران چيزي باشند، چرا كه رئال مادريد با خريد كاكا و رونالدو تازه و تا حدودي به برتري نفري ما نزديك شده است. بازيكنان بارسلونا خيلي بزرگتر از رئال مادريد هستيد و نيازي به استرس و دلواپسي نيست.
khashi87
13-06-2009, 12:40
خائومه فرر، نایب رئیس بارسلونا گفته اعتقاد دارد که هیچ بازیکنی در دنیا 95 میلیون یورو نمیارزد. این مبلغی است که رئال مادرید قرار است برای خریدن کریستیانو رونالدو بپردازد. رئال و منچستر یونایتد تایید کردهاند که این انتقال انجام میشود و مذاکرات دارد ادامه مییابد.
فرر این پیشنهاد را «خارج از بازار» خوانده و گفته بارسلونا رویکرد خود را تغییر نخواهد داد: «باید پولی به بازیکنان بدهیم که اعتقاد داریم ارزشش را دارند. وقتی این همه پول میپردازید، در بازار پخش میشود و سایر باشگاهها هم به دنبال مبالغ بیشتری خواهند بود. این تورمی بزرگ به وجود میآورد.»
فرر در ادامه گفت: «بارسلونا با رئال مادرید فرق دارد، ما کار خود را به روش خودمان انجام میدهیم و رئال هم به روش خودش.» او یک پیام هم به رئال فرستاده: «خرید بیشتر تضمینی برای قهرمانی نیست.»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_civil
13-06-2009, 12:45
بارسا میخاد بنیانون رو از لیورپول بخره.
khashi87
13-06-2009, 13:23
شما دارید مافیای بازیکن راه می اندازید نه بازیکن خریدن ما اصلا اسم باشگاهتون رو 6 تای گذاشتیم اصلا راجبش صحبت نمی کنیم
EASPORTS-FIFA
15-06-2009, 01:37
آره 6 عدد خوبیه.تازه ما به افتخار ژاوی که شمارش 6 هست 6 تاییتون کردیم وگرنه که 2 رقمی بودید:31:
«خرید بیشتر تضمینی برای قهرمانی نیست.»
آی گل گفتی آی گل گفتی:27:
راستی ژیرکوف هم گفته که آرزوشه که تو بارسا بازی کنه.این میتونه خیلی خوب باشه.با اومدنش میتونه آبیدال رو نیمکت نشین کنه.واقعا خوب بازی میکنه ژیرکوف:8:تازه لاپی گفته میخواد تو هفته ی بعد 3 تا خرید خوب رو داشته باشه.پس جای نگرانی نیست:21:
s-a-l-i-m
15-06-2009, 10:40
مادرید داره این همه بازیکن می خره که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرش بازم باید از بارسا سوراخ شه..........دی
راستی بارسا اخر drogba رو خرید یا نه؟؟؟{ من تو تلویزیون شنیدم }
ریبری چی شد ؟؟؟{ قرار بود بیاد }
باز کی تو لیست خرید هست؟؟؟
vahid_civil
15-06-2009, 10:48
مادرید داره این همه بازیکن می خره که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرش بازم باید از بارسا سوراخ شه..........دی
راستی بارسا اخر drogba رو خرید یا نه؟؟؟{ من تو تلویزیون شنیدم }
ریبری چی شد ؟؟؟{ قرار بود بیاد }
باز کی تو لیست خرید هست؟؟؟
بازیکن میخایم چیکار ؟
s-a-l-i-m
15-06-2009, 11:11
کلا.....خب etoo زیاد خوب نیست در حمله..........دروگبا رو اوردیم که خیلی توپ شد..........دفاع هم که کامله......هافبک هم که توپ............فقط دروازبان می خوایم...............خودم میرم ببینم چیکار می کنم.................دی
یکجا خواندم به پیتر چک پیشنهاد دادن.
cuteetuc
15-06-2009, 11:20
آقا قضيه david villa و ebra چي شد.يه منبع مي گه اينا واسه عقد قرارداد خيلي به بارسا نزديك شدن يكي ديگه مي گه به احتمال قوي برن به تيم 6 تايي ها؟؟!!! لازم به ذكر هستش كه لاپورتا گفته ليست خريد بازيكن ما و شش تايي ها تداخلي با هم نداره!!
MoJtaBa.R
15-06-2009, 16:10
دروازهبان بارسلونا خيال تمديد قرارداد خود با باشگاه بارسلونا را ندارد.
از دست دادن والدس مي تواند به نوعي يك خبر خوب براي هواداران بارسلونا باشد. اين دروازه بان قديمي بر سر مسائل مالي با تيمش به توافق نرسيده است.
باشگاه بارسلونا از مدت ها پيش به دنبال يك دروازه بان بزرگ بوده و مي كوشد در فصل آينده اين معضل را حل كند.
والدس براي تمديد قرارداد خود درخواست اضافه شدن حداقل مبلغ 14 ميليون يورو به قرارداد قبلي را كرده كه براي دروازه باني در سطح او غير منطقي است.
بی باک بی بال
15-06-2009, 16:17
این رئال فکر کرد با پول میشه قهرمان شد ههههههههه
بچه ها یه خبر خووووووووووووووووبببببببب ببببببب
مذاکرات بین بارسلونا و ویکتور والدس به شکست انجامید و دو طرف نتوانستند به توافق برسند و به این ترتیب بارسلونا شاید به دنبال دروازهبانی جدید باشد.
به گزارش ايپنا، دروازهبان کاتالان و نمایندههای او چند روز است دارند به مذاکره ادامه میدهند، اما ظاهرا به بنبست رسیدهاند و دیگر جلسهای ترتیب داده نخواهد شد. والدس میخواهد درآمدی در حد چندین بازیکن پردرآمد بارسلونا داشته باشد، ولی این باشگاه حاضر نیست چنین مبلغی را بپردازد. میلان و منچستر یونایتد خواهان این دروازهبان 27 ساله هستند و به این ترتیب او دستمزدی بالاتر میخواهد.
اين درحالي است كه بارسلونا به دنبال دروازهبانی به عنوان ذخیره والدس بود و حالا شاید در جستجوی دروازهبانی برای جانشینی والدس باشد.
سنگربان بارسا در سال 1995 به اين تيم پیوست و در سال 2000 به تیم B راه یافت و پس از سه فصل به تیم اصلی بارسلونا رسيد. در آن زمان رادومیر آنتیچ مربی تیم بود. بسیاری میگویند او گاهی اشتباهات نامتعارفی انجام میدهد و استمرار در كارش ندارد، اما با اين حال والدس چند رکورد باشگاه و لیگ را جابجا کرده است.
M O B I N
17-06-2009, 13:04
دوستان میشه کسی به من بگه بارسا کیا رو این فصل تا حالا خریده؟؟؟
این رئال فکر کرد با پول میشه قهرمان شد ههههههههه
این درست منو یاد زمانی میندازه که هانری و مسی و اتوئو و رونالیدینیو و ژاوی و دکو و پویول و.. در بارسا بودن من فکر کردم بارسا قهرمان میشه ولی هیچ کاری نکرد رئال هم همونطور میشه !!ولی به نظر من فروش اتوئو اشتباه بود!!!نظر دوستان چیه؟؟؟چون مسی و هانری و اتوئو با هم متچ شده بودن!!!
Original Titan
17-06-2009, 13:38
اووووووووووووووووووووف اوووووووووووووووووووووووو ف! ربينيو! مثله تيره مار ريز دستو پاي بازيكنا در ميره!
چي بشه اگه اينو بخرن! قبلا هم گفته بود كه منو بخريد! كارم درسته :دی
من عاشق ربينيو ام! فوتبال مال ايناست!
اتوئو چي شد؟ بي كي دادن و كيو خريدن ؟؟؟
شاهنامه را آخر پاییز میشمارند فقط باشیم و به 8 تایی ها(اینبار میخوایم 8 تایی شون کنیم) بخندیم
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:42
کلا هر وقت که يه برزيليه کار درست اومده بارسا : به واسطه احتياج تيم و تاثر گذار بودنش در تيم اومده نه اينکه مث يه ويترين و دکور باهاش برخورد بشه
6تاييها برن هر چه بازيکن توي دنياست رو بگيرن تا با همه ي کشانهاشون ! غرق در اراده ي بارساييها بشن
MoJtaBa.R
19-06-2009, 23:59
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
پس از داويد ويا، خوآن ماتا دومين بازيكن والنسياست كه مورد توجه بارسلونا قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبي - اناريها پس از علاقهمنديشان به ويا، مهاجم والنسيا درصدد هستند تا خوان ماتا را هم به جمع بازيكنان فصل آينده خود اضافه كنند.
شبكه تلويزيوني "La Sexta" گزارش كرد سران بارسلونا در ازاي پرداخت 50 ميليون يورو و واگذاري دو بازيكن خود (مارتين كاسرس و بويان كركيچ) به صورت قرضي در پي بردن داويد ويا و خوآن ماتا به نوكمپ هستند.
والنسيا هم كه در اين ميان با گرفتاريهاي فراواني روبهروست، با رد اين پيشنهاد اعلام كرد رقم بالاتري را براي واگذاري اين دو بازيكن در نظر گرفته است.
روزنامه اسپانيايي "Sport" هم بر اين باور است كه ماتا در صدر فهرست بازيكنان موردنظر قهرمان ليگ قهرمانان اروپا قرار دارد. پدر و در عين حال مدير برنامههاي ماتا در حال گفتوگو با سران والنسيا بر سر تمديد قرارداد اوست.
والنسيا قصد واگذاري بازيكن جوانان رئال مادريد را ندارد و خواهان تمديد قرارداد با اوست.
MoJtaBa.R
20-06-2009, 00:06
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
پیش از آن که فصل 10/2009 به طور رسمی، همراه سوپر جام اسپانیا آغاز شود، بارسا 5 بازی پیش فصل در ایالات متحده آمریکا و انگلستان، بازی خواهد کرد. در مجموع بازیکنان یک تور 24,167 را طی خواهند کرد.
در مقایسه با سال گذشته، بارسا به جای سه کشور، تنها از دو کشور دیدن می کند؛ اما در واقع 24,167 کیلومتر به حای 19,000 می پیماید. امسال، تفاوت اصلی در آن است که تیم به فواصل دورتری از کرانه غربی امریکا خواهد رفت.
از 21 ام تا 26 ام جولای: لندن
اولین توقف برای بارسا لندن خواهد بود (1,146 )؛ جایی که تیم از 21 م تا 26 ام برای اولین جلسات تمرینش و جام ومبلی مقابل تاتنهام و الاهلی، اقامت خواهد داشت. پس از آن تیم با پروازی، 1,146 کیلومتر دیگر را برای بازگشت به بارسلونا، طی خواهد کرد
بارسلونا - لس آنجلس: 9,660 کیلومتر
در این مرحله، تیم با حضور بازیکنان بین المللی که از جام کنفدراسیون ها بازگشته اند، و همین طور بویان، تقویت دوباره می شود. آن ها 9,660 کیلومتری که بارسلونا را از لس آنجلس جدا می کند، پرواز خواهند کرد تا تور کرانه غربی امریکایشان را شروع کنند، که با بازی در 1 آگست مقابل ال ای گلکسی، آغاز خواهد شد. این طولانی ترین سفر پیش فصل خواهد بود.
لس آنجلس - سیاتل، 1,542 کیلومتر
توقف بعدی در تور امریکا، برای چهارمین بازی دوستانه پیش فصل، در تاریخ 5 آگست مقابل سیاتل ساندرز، در سیاتل خواهد بود و این به معنای 1,542 کیلومتر دیگر است.
سیاتل - سان فرانسیسکو، 1,097 کیلومتر
دومین و آخرین مسافرت برای گروه بارسا در قاره امریکا، از سیاتل به سان فرانسیسکو، جایی که آن ها پنجمین بازی دوستانه را مقابل چیواز گواداراجارا خواهد بود؛ 1,097 کیلومتر دیگر.
سان فرانسیسکو - بارسلونا، 9,576 کیلومتر
بازیکنان سپس به بارسلونا باز می گردند که این مسافرت به مسافرت تابستانی آن ها 9,576 اضافه می کند.
زمانی که به بارسلونا باز گشتند، قهرمانان سه گانه آماده سازی برای اولین رقابت رسمی فصل، بازی رفت سوپر جام اسپانیا، و همین طور جایزه خوان کمپر را آغاز خواهند کرد. پس از یک مسافرت 24,167 کیلومتری آن ها به خانه باز خواهند گشت.
پیش فصل های قبلی
فصل 2006/2007: 25,000 کیلومتر (9 بازی)
فصل 2007/08: 28,059 کیلومتر (7 بازی)
فصل 2008/09: 19,000 کیلومتر (5 بازی)
فصل 2009/10: 24,167 کیلومتر (5 بازی)
MoJtaBa.R
20-06-2009, 00:09
جمعه, 2 مرداد 1388
پیش فصل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاتنهام VSبارسلونا
ورزشگاه: ویمبلی
ساعت 23:30 به وقت ایران
MoJtaBa.R
20-06-2009, 00:14
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
منشی فنی بارسا، تیکی بگیریستین، در مصاحبه ای با REVISTA BARÇA، نظرش را در مورد پیروزی و قهرمانی سه گانه بارسا بیان می کند. این اظهارات پس از چیزی که تیکی از آن به عنوان «یک فصل کاملا شگفت انگیز» یاد می کند، بیان شده اند.
اکنون که جشن این قهرمانی سه گانه به اتمام رسیده است، این فصل را چگونه ارزیابی می کنید؟
گفتن هر چیزی به جز خارق العاده، سخت است؛ یک فصل واقعا شگفت انگیز بود.
چنین تیم موفقی را چه کسی کسب کرده است؟
هر کسی کار خودش را به خوبی انجام داده است؛ هر کدام از ما در بخش خودمان.
بسیار خوب؛ اجزای مختلف را مقایسه نمی کنیم؛ اما برایمان از پپ بگویید؛ در مورد گواردیولا، به عنوان یک مربی.
پپ نظم و سازمان دهی است. کاری که او انجام داده است، شورانگیز است.
همه خوبی او را می گویند؛ راز او چیست؟
سخت کوشی. او بسیار سخت کوش است و خوب کار می کند. او با شیوه حرف زدن و متد کار می کند؛ باید ببینید که او چگونه هر جلسه تمرین را آماده می کند و چه طور تاکتیک هایش را مطالعه می کند. این طور نیست که او پپ مربی باشد و بعد از تمرین، کس دیگری باشد. فوتبال زندگی او است.
بنابرین می توان گفت او در سرش یک تخته سیاه برای محاسبات دارد؟
و توپ ... او عاشق کارش است، زیرا او عاشق فوتبال است. وقتی او با شما در مورد رقیبی صحبت می کند، شما می توانید با صرات بگویید که او حداقل سه بار بازی آن ها را دیده است و نظراتش همیشه مطمئن هستند؛ هیچ ریسکی در کار نیست. او شما را به هیجان می آورد و باعث می شود، شما هم بخواهید بیرون بروید و کار کنید.
آیا او شما را شگفت زده کرده است؟
در کل، خیر. ما او را انتخاب کردیم، زیرا می دانستیم که او چگونه بود و، در مورد شخص من، من در همان تیمی بودم که او به عنوان بازیکن، بازی می کرد؛ اما با وجود این که دیده بودم چه طور در بارسا B مربی گری می کند، این حالت که تیم نسبت به او پیدا کرده است، مرا شگفت زده کرد؛ به دلیل سرعت و شدتی که او تیم را از آن خود کرده است؛ و من در در مورد نحوه ای صحبت می کنم که او به طور شخصی پذیرفته است و همچنین در مورد نحوه ای که او هدفش را مشخص می کند و آن را ارائه می دهد.
این پذیرش تغییر، نکته کلیدی برای موفقیتی بوده است که امسال از به دست آوردنش لذت بردیم؟
قطعا. اما این به طور اتفاقی پیش نیامد. ما لازم داشتیم که تیم او را باور داشته باشند و آن ها باور دارند.
شما چه زمانی تشخیص دادید که همه چیز با هم هماهنگ خواهد شد؟
از همان ابتدا. بازیکنان ما افراد فوتبالی هستند و هر فرد فوتبالی در مورد پپ می داند؛ اما بازیکنان هم حرفه ای هستند و هم یک انسان هستند. اگر تیم خود را با تغییراتی که پپ می خواست، وقف داده است، این در جواب کمیت و کیفیت کاری بود که او قرار بود در آن قرار بگیرد. او آینه ای بود که ما در برابر پروژه جدید برای تیم گرفته بودیم و او سخت کار کرد و خوب کار کرد. وسواس به خرج دادن او در کوچکترین جزئیات نیز، یک فاکتور کلیدی بود.
البته این روش کار کردن هیچ وقت به خودی خود تمام نمی شود؛ بلکه باید راهی برای کسب یک پایان مشخص باشد.
البته! ما کار می کنیم که اط بردن مطمئن شویم؛ اما اگر شما با یک نظر کار کنید و آن نظر همه چیز را در کنار یکدیگر بیاورد؛ این راحت تر است که فکر کنیم زمان مناسب کی فرا می رسد، در این صورت شما خواهید برد. وقتی پپ با بارسا B بود، تک تک بازی های تیم های دیگر را مرور می کرد و به هیچ کس دیگری اجازه نمی داد که اخبار تیم دیگر را بدهد، بلکه باید خودش این کار را انجام می داد. این پز دادن نیست؛ بلکه او واقعا به کاری که می کند، اعتقاد دارد. ما دیدم که او بر روی نیکت مینی استادی نشست و می توانست ورای هر حالتی را ببینید و این که او بازی ها را زندگی می کند؛ این یک مربی بود که آن جا بود و همان طوری که در کاتالونیا می گویند: «un señor entrenador»، یک مربی واقعی.
یک سال پیش، صحبتی در مورد اهمیت تجربه بود. او هیچ تجربه ای در آن زمان نداشت.
خب مشکلش کجا بود؟ یک مشکل هم نبود. کسی تصمیم گرفت درهای مینی (استادی) را به روی او باز کند؛ کسی تصمیم گرفت در نیوکمپ را به روی او باز کند. آن عده از ما که این کار را انجام دادیم، این اطمینان را یافته بودیم که کار درستی انجام می دهیم.
چرا؟
چون تجربه یک ارزش نسبی است. این یک بحث غیر قابل حمایت است. ملسما تجربه یک امر اکتسابی است، شما نمی توانید بخریدش و یا در عرض یک شب به دستش بیاورید. اما ارزش های دیگری نیز هستد. در غیر این صورت، شما چگونه می توانید مدیری که در سال 2003 به سر کار آمده است و 2 لیگ قهرمانان را در 6 سال کسب کرده است، درک کنید؟ لاپورتا زمانی که آمد، هیچ تجربه ای نداشت و شما می توانستید این بحث را با من و فرانک داشته باشید. فرانک، زمانی که به این جا آمد، سطح گسترده ای از تجربه نداشت و تنها دو عنوان لیگ را کسب کرده بود. من نیز هرگز قبلا این کار را انجام نداده ام. شاید ما به معنای محض کلمه، تجربه نداشتیم، اما ما مسئولیتی را پذیرفته بودیم و به یک برنامه خیلی خاص فوتبال اعتقاد داشتیم که برای برخاستن و دفاع کردن از آن، آماده بودیم.
همه اش همین است؟ من فکر کردم شما در مورد فاکتورهای دیگر نیز صحبت خواهید کرد.
بله؛ در واقع یک دانش کامل و درک مستقیم از دنیای فوتبال بود؛ اما مهم ترین چیز روش نگاه کردن ما به دنیا بود. اکنون پس از سال ها، ما این جا بوده ایم و موفقیتی که به دست آورده ایم، تجربه کسب کرده ایم؛ اما گذاشتن موفقیت تنها به حساب یک فاکتور اشتباه خواهد بود.
صحبت های زیادی در مورد رفتن بازیکنان و آمدنشان بود. به نظر می رسید رفتن دکو، پایان محدوده رفتن رونالدینیو باشد؛ تیم رهبرانش را تغییر داد.
بله؛ لازم بود. مربی باید تیمی را با گروه کافی داشته باشد. ادامه دادن با همان بازیکنان، ریسک بزرگی بود و ما نمی خواستیم به سمت پایین مسیر برویم. به علاوه، با مهاجرت بازیکنانی که تا آن زمان برای تیم مهم بودند، ما فضا را باز کردیم و نقش هایی که دیگران بر عهده داشتند را بهتر تعریف کردیم. اگر لئو مسی امروز شماره 1 است، این حداقل بخشی است از این واقعیت که کسی ترک کرده است و او جایشان را گرفته است.
آیا فوتبال تماما به اسم های بزرگ بستگی دارد؟
چه اشتباهی! در مورد اسم های ستاره های بزرگ، وسواسی نشوید. چیزی که مهم است، فلسفه باشگاه است.
بسیاری از هواداران دریافت این موضوع را سخت می یابند.
خب من همیشه به آن برخورد نیز احترام گذاشته ام؛ اما بارسا همان گونه است که هست؛ زیرا خود را با شیوه فوتبالی که خالص است و خاص این باشگاه است تعریف می کند. راه همین است، هیچ راه دیگری نیست. وقتی که کسی برای کار به بارسا می آید، باید خودش را وفق بدهد و بر اساس فلسفه باشگاه بازی و زندگی کند. این چیزی است که بسیاری از باشگاه ها سعی می کنند به دست بیاورند و به دست آوردن موفقیت تا زمانی که از این آزمون، عبور نکرده اند، دشوار است، آزمون شخصیت.
با این وجود می گویند تیمی که بهترین بازیکنان را دارد، تیمی است که می برد.
تنها به این دلیل که مردم همیشه این را گفته اند، به این معنی نیست که درست است. البته شما برای بردن به یک تیم خوب احتیاج دارید، بله؛ بهترین بازیکنان ممکن. اما این تضمینی برای هیچ چیز نیست. برای بردن، و برای حفظ روند بردن، شما به یک مدل احتیاج دارید، اندیشه شما از فوتبال. من فکر می کنم یکی از پر افتخارترین چیزها برای این باشگاه، این است که ما روش خودمان از بازی را تحکیم کرده ایم و ما به طور مشخص با دید خاص خودمان از بازی همراه هستیم. هیچ کس نمی تواند در مورد مدل ما بحث کند. چیزی که ما را خاص می کند پرس کردن و پیش بردن توپ و سر باز زدن از عقب نشینی و دفاع است. این علامت ما است و ما این را با دو مدیر مختلف و در زمان نسبتا کوتاهی به دست اورده ایم.
بنابرین هیچ بازگشتی به این بحث که ما چطور باید بازی کنیم وجود نخواهد داشت؟ این دیگر یک موضوع مد روز برای بحث نخواهد بود؟
بیایید در این مورد سطحی نگر نباشیم. این بحث مد روز بودن نیست، بحث نتیجه است. با دو مدیر مختلف، ما بردهای بسیاری را به دست آورده ایم. در تضاد با این، به نظر می رسد که ما اکنون بیشتر به سمت نتیجه متوجه شده ایم؛ اما ما راهی را پیش گرفته ایم که بسیار متفاوت است و اگر امروز ما با نگاه کردن به نتایج خرسند هستیم، به این دلیل است که می دانیم ما با گشودن روش خودمان از بازی، به جایی که هستیم رسیده ایم. هر تیمی می خواهد که ببرد، اما ما اکنون بر روی صحنه هستیم، چون ما از پس روش خودمان بر آمدیم. این سومین قهرمانی لیگ قهرمانان، برای دومین بار در این قرن، باید به این بحث که ما چطور باید بازی کنیم، پایان دهد. ما این طور بازی می کنیم، چون ما بارسا هستیم و این گونه بازی کردن، بهترین روش شده است.
آیا می توانید بردن را تضمین کنید؟
بردن سخت است. هیچ کس نباید این را فراموش کند؛ اما من مطمئن هستم که ما همان قدر شانس خوبی برای بردن داریم که همه دارند. بارسا می داند که به دست آوردن موفقیت تثبیت شده چگونه است و من فکر می کنم ما باید آن را برای 20 آینده یا بیشتر جشن بگیریم. ما بحث هایی در مورد این که چگونه باید بازی کنیم را دفن کرده ایم و ما فلسفه خودمان را تعریف کرده ایم. ما بارسا هستیم و باید همانند بارسا بازی کنیم. ما زمان زیادی را برای این مباحث در گذشته صرف کرده ایم؛ اما اکنون آن ها تمام شده اند و کار ما با آن ها به اتمام رسیده است و ما می توانیم از آن زمان بهتر استفاده کنیم.
بنابرین ما به لذت بردن ادامه خواهیم داد؟
نمی دانم. اما این تیم به نحوی مدیریت شده است که یک نقطه مرجع در تاریخ باشگاه و فراتر از آن تبدیل شود. ما قهرمان هستیم و این تضمین خوبی است.
بار قبل که ما عنوانی را جشن گرفتیم؛ به نظر می رسید که ما فکر می کنیم بردن ساده و از آن ما بود و دیگر آن را از دست نخواهیم داد. از آن زمان، چه چیزی یاد گرفته شده است؟
خب، این همیشه یک اشتباه است که فکر کنید اگر موفق بوده اید، می توانید بدون تغییر به آن ادامه دهید و به دنبال یک محرک جدید باشید. تنها راه برای حفظ موفقیت، تغییر است، نه انقلاب. ما باید رقابت را برای موقعیت های کلیدی در تیم بالا ببریم و با فشار پیش برویم.
شخصیت تیکی بگیریستین را با چه ویژگی هایی همراه می دانید؟
یکی ویژگی است که در بخش زیادی کار مرا توضیح می دهد؛ من سرد و تاثیر ناپذیر دیده شده ام. من در مورد کاری که باید انجام دهیم، روشن هستم. با وجود اشتباهات و لغزش های اجتناب ناپذیر، شما باید به مردمی که در اطراف شما کار می کنند، اعتماد داشته باشید. این چیزی است که من باور دارم که باید انجام دهم و بنابرین باید تلاش کنم و تاثیر از خارج را از میان بردارم. من نمی توانم معیارهای بازی یکشنبه را عوض کنم. من باید تاثیر ناپذیر باشم و اجازه ندهم فشار این زمان و یا ترس باخت روی من تاثیری بگذارم.
شما با ریکارد و گوردیولا کار کرده اید و با هر دو به خوبی کنار آمده اید. چه چیزی پشت این است؟
هیچ رازی در این مورد وجود ندارد. من هرگز سعی نکردم هیچ نوع ستاره ای باشم. فوتبالیست ها کار خودشان را دارند، همان طور که مربی ها و مدیر دارند. در شغل من، اگر شما می خواهید یک ستاره باشید، بسیار خوب پیش بروید اما یک قطع کننده خواهید شد
MoJtaBa.R
20-06-2009, 00:18
برا اينکه رفع درد و خستگي داشته باشين يه سر به تاپيک 6 بزنين بد نيست : مفرح و شاد و لذت بخش
قرار داد مسي با تيم تا کي هست ؟!
وحيد پيدا ميدا نيستي ! برگشتي يه سر به تاپيک بزن
دوستان میشه کسی به من بگه بارسا کیا رو این فصل تا حالا خریده؟؟؟
این درست منو یاد زمانی میندازه که هانری و مسی و اتوئو و رونالیدینیو و ژاوی و دکو و پویول و.. در بارسا بودن من فکر کردم بارسا قهرمان میشه ولی هیچ کاری نکرد رئال هم همونطور میشه !!ولی به نظر من فروش اتوئو اشتباه بود!!!نظر دوستان چیه؟؟؟چون مسی و هانری و اتوئو با هم متچ شده بودن!!!
اه مگه اتوو فروخته شد؟
به کدوم تیم
من که فکر نمیکنم هیچ جا همچین خبری نیستش
تازه دوستان
خبر والدز هم که براتون رسید
خبرش دیروز اومده بود
تمدید کرده
تبریک میگم
خدایشش این فصل خیلی خوب بازی کرد
بی باک بی بال
20-06-2009, 11:30
این رئال شش کوته چه قدر خوشحالند
بارسا نیازی به این این بازیکنا نداره
تا وقتی مسی هانری الوز
اه والدز تمدید کرد
راستی بارسا میخواد اشلی یانگ را از استون ویلا بخره اگه بخره خیلی خوبه
vahid_civil
21-06-2009, 15:54
پیشنهاد 20 میلیونی واسه ماسکرانو از لیورپول
اشلی یانگ هم صحبتش شده
به بایرن گفته اگه خواستی ریبری رو بفروشین میخریم
کارلوس توز هم تحت نظره
فیلیپه از دپورتیوو لاکرونیا
اتوو رو میخان رد کنن بره. منچستر سیتی مشتری جدیه با 30 میلیون
گودیانسن ممکنه به ---- یا مارسی بره
پدرو میخاد بره .
سیلوینیو هم به کورینتیانس پیوسته تقریبا
فکر نمیکنم بارسا به خرید بازیکن احتیاج داشته باشه
MoJtaBa.R
21-06-2009, 20:12
گودیانسن ممکنه به ---- یا مارسی بره
اينکه بره خيلي بهتر : در حد بارسا نبود
MoJtaBa.R
21-06-2009, 21:34
سیلوینیو هم به کورینتیانس پیوسته تقریبا
بنده خدا يکم سنش رفته بود بالا و از ترکيب دور مونده بود ولي با خاطره خوب رفت
پیشنهاد 20 میلیونی واسه ماسکرانو از لیورپول
ميانيمون با اومدن ماسکرانو تقويت ميشه ؟ !
vahid_civil
22-06-2009, 00:02
لاپورتا: امیدوارم اتوئو با پیراهن بارسلونا خداحافظی کند
رییس باشگاه کاتالان امیدوار است مهاجم این تیم قراردادی بلند مدت امضا کند.
mohsen.rajabi
22-06-2009, 07:22
پیش از آن که فصل 10/2009 به طور رسمی، همراه سوپر جام اسپانیا آغاز شود، بارسا 5 بازی پیش فصل در ایالات متحده آمریکا و انگلستان، بازی خواهد کرد. در مجموع بازیکنان یک تور 24,167 را طی خواهند کرد.
در مقایسه با سال گذشته، بارسا به جای سه کشور، تنها از دو کشور دیدن می کند؛ اما در واقع 24,167 کیلومتر به حای 19,000 می پیماید. امسال، تفاوت اصلی در آن است که تیم به فواصل دورتری از کرانه غربی امریکا خواهد رفت.
از 21 ام تا 26 ام جولای: لندن
اولین توقف برای بارسا لندن خواهد بود (1,146 )؛ جایی که تیم از 21 م تا 26 ام برای اولین جلسات تمرینش و جام ومبلی مقابل تاتنهام و الاهلی، اقامت خواهد داشت. پس از آن تیم با پروازی، 1,146 کیلومتر دیگر را برای بازگشت به بارسلونا، طی خواهد کرد.
بارسلونا - لس آنجلس: 9,660 کیلومتر
در این مرحله، تیم با حضور بازیکنان بین المللی که از جام کنفدراسیون ها بازگشته اند، و همین طور بویان، تقویت دوباره می شود. آن ها 9,660 کیلومتری که بارسلونا را از لس آنجلس جدا می کند، پرواز خواهند کرد تا تور کرانه غربی امریکایشان را شروع کنند، که با بازی در 1 آگست مقابل ال ای گلکسی، آغاز خواهد شد. این طولانی ترین سفر پیش فصل خواهد بود.
لس آنجلس - سیاتل، 1,542 کیلومتر
توقف بعدی در تور امریکا، برای چهارمین بازی دوستانه پیش فصل، در تاریخ 5 آگست مقابل سیاتل ساندرز، در سیاتل خواهد بود و این به معنای 1,542 کیلومتر دیگر است.
سیاتل - سان فرانسیسکو، 1,097 کیلومتر
دومین و آخرین مسافرت برای گروه بارسا در قاره امریکا، از سیاتل به سان فرانسیسکو، جایی که آن ها پنجمین بازی دوستانه را مقابل چیواز گواداراجارا خواهد بود؛ 1,097 کیلومتر دیگر.
سان فرانسیسکو - بارسلونا، 9,576 کیلومتر
بازیکنان سپس به بارسلونا باز می گردند که این مسافرت به مسافرت تابستانی آن ها 9,576 اضافه می کند.
زمانی که به بارسلونا باز گشتند، قهرمانان سه گانه آماده سازی برای اولین رقابت رسمی فصل، بازی رفت سوپر جام اسپانیا، و همین طور جایزه خوان کمپر را آغاز خواهند کرد. پس از یک مسافرت 24,167 کیلومتری آن ها به خانه باز خواهند گشت.
پیش فصل های قبلی
فصل 2006/2007: 25,000 کیلومتر (9 بازی)
فصل 2007/08: 28,059 کیلومتر (7 بازی)
فصل 2008/09: 19,000 کیلومتر (5 بازی)
فصل 2009/10: 24,167 کیلومتر (5 بازی)
fcbarcelona.ir
mohsen.rajabi
22-06-2009, 07:22
مدیر باشگاه، خوان لاپورتا، گفته است که پیدا کرده راهی برای تمدید قرارداد ویکتور والدس «برای همه رضایت بخش» خواهد بود.
لاپورتا گرچه امیدوار است که با توجه به بازار نقل و انتقالات، پول زیادی از دست ندهد، به این نکته اشاره کرد که «او یک دروازه بان نشانگر باشگاه است.»
از لاپورتا، در حالی که جام داخلی فوتبال MSC Cruceros را ارائه می داد، خواسته شد که وضعیت مربوط به ویکتور والدس را شفاف سازی کند. لاپورتا گفت: «مسئولان مذاکره به من این اطمینان را داده اند که مذاکرات در مرحله خوبی قرار دارد، بنابرین من فکر می کنم که راه حلی که آن ها به دست می آورند، برای همه رضایت بخش باشد.» او تاکید کرد: «با وجود بعضی مسائل که رسانه ها منتشر کرده اند، مذاکرات عادی هستند.»
یک دروازه بان نشانگر
لاپورتا به جز تحسین، چیزی برای والدس، کسی که لاپورتا او را «یک دروازه بان نشانگر بارسا» توصیف می کند ندارد: «او روح سیستم استفاده از تیم جوانان و استعدادهای خانگی را نشان می دهد... ما باید از او مراقبت و به او توجه کنیم.»
مدیر باشگاه تمام کارهای مفیدی که والدس برای باشگاه انجام داده است را نیز فراموش نکرده است. «او دروازه بانی است که هواداران دوستش دارند؛ ما چیزهای زیادی را مدیون او هستیم زیرا او در بازی هایی بسیار کلیدی مانند بازی های پاریس و رم، بسیار خوب عمل کرده است.»
نظر هایی که محتاطانه مخفی نگه داشته می شوند.
لاپورتا با احتیاط مخصوصش، داوید ویای مهاجم را «بازیکنی که گل ها را تضمین می کند و تصویر و ظاهری خوب دارد.» توصیف کرد. سپس بدون نام بردن، اشاره کرد: «تمام بازیکنان بارسا از نظر خوب ما برخوردارند؛ پس بهتر است بگذاریم ببینیم چه پیش می آید.»
در جست و جوی رقابت
بارسا به یک تیم اول رقابتی احتیاج دارد و به همین دلیل اس که لاپورتا احساس می کند: «ما باید تکانی به تیم اول بدهیم؛ زیرا نمی خواهیم هیچ نوع افت را در هیچ سطحی ببینیم؛ بنابرین خوب است که رقابت وجود داشته باشد و ما می خواهیم تیم را قوی کنیم تا مطمئن شویم رقابت در فصل آینده نیز ادامه خواهد یافت.»
بازار دشوار
بستگی داشتن بازار نقل و انتقالات به نحوه ای که بازیکنان مختلف جابه جا می شوند، برای کسی پنهان نیست. خوان لاپورتا در این رابطه گفت: این نحوه ای است که بازار کار می کند و گاهی این موشوع دشوار است؛ اما من مطمئن هستم که مدیر فوتبال مشغول انجام کاری عالی در این زمینه است.»
mohsen.rajabi
22-06-2009, 13:04
اسپانیا با شکست دادن میزبان جام کنفدراسیون های افریقای جنوبی، که به لطف گل های داوید ویا و فرناندو لیورنته به دست آمد، راهش را به سمت نیمه نهایی هموار کرد.
وینستن دل بوسکه افتخار پانزدهمین برد پیاپی در تمام رقابت ها را با تیمی کسب کرد که هر 4 بازیکن خود از اف سی بارسلونا، یعنی کارلس پویول، جرارد پیکه، ژاوی و سرخیو بوسکتس را همراه خود دارد.
هموار کردن راه
تیم ملی اسپانیا، پس از شکست دادن عراق و نیوزلند در دو بازی آغازین گروه خود، به دنبال یک رکورد 100% بود؛ و با جلو رفتن آلبرت ریرا و ویا از همان آغاز، با قدرت کارش را آغاز کرد.
بوسکتس بسیار راحت به نظر می رسید و مراقب بود تا افریقای جنوبی را در تمام نیمه اول از دروازه تیمش، دور نگه دارد.
دو گل
در دقایق آغازین نیمه دوم، داوید ویا پنالتی خود را مهار شده یافت؛اما چند دقیقه بعد او با استوپ سینه و سپس هدایت توپ به کناری ترین نقطه دروازه و به ثمر رساندن اولین گل تیمش، جبران کرد. گل دومی در راه بود که در دقیقه 71ام، وقتی که لیورنته فضای باز اندکی را یافت و از فاصله نزدیک دروازه تیم میزبان را باز کرد، به دست آمد.
راه یابی میزبانان
در بازی دیگر گروه، عراق تساوی بدون گلی با نیوزلند به دست آورد و این نتیجه به این معناست که افریقای جنوبی نیز به نیمه نهایی صعود می کند.
توره گلزنی می کند.
یایا توره،اولین گل ساحل عاج مقابل بورکینافاسو را، در بازی کهبا شکست حریفشان به اتمامرسید، به ثمر رساند. هافبک بارسا، در حالی که دیدر دروگبا و تل دو گل دیگر به گل او اضافه کردند، به تیمش کمک کرد تا قدمی به سوی فینال بازی های مقدماتی جام جهانی در تابستان آینده بردارند.
شش بازیکن از تیم جوانان
علاوه بر 4 بازیکن بارسایی حال حاضر تیم اسپانیا، پپه رینا و سسک فابرگاس نیز از تیم جوانان بارسا به دنیای فوتبال راه یافته اند.
MoJtaBa.R
24-06-2009, 14:07
يا شايعست يا . . .
باشگاه بارسلونا ميكوشد مهاجم تيم ملي آرژانتين را به خدمت بگيرد.
كارلوس تهوز كه انتقالات پيچيده و مشروطي را در وستهام و بوكاجونيورز و منچستر يونايتد تجربه كرده است اكنون خود را در آستانه انتقال به بارسلونا مي بيند.
لاپورتا كه در خريد سرخيو آخرو ديگر آرژانتيني فوتبال اروپا از اتلتيكو مادريد ناكام بوده است مي كوشد يكي ديگر از مارادوناهاي دوم دنيا را خريداري كرده و در كنار مسي قرار دهد. بارسا حاضر است 30 ميليون يورويي به تهوز بدهد.
اين در حالي است كه تهوز تمايلي به ماندن در منچستريونايتد ندارد و از طرفي با پيشنهاد منچسترسيتي روبهرو است.
vahid_civil
24-06-2009, 14:15
سبک بازی توز به بارسا هم میخوره ولی خود توز گفته بود از انگلیس خارج نمیشم !
Original Titan
24-06-2009, 14:43
من كه از توز خوشم نمياد! كجاش سبك بازيش به باريا ميخوره؟
نه نياد بهتره!
vahid_civil
24-06-2009, 17:40
من كه از توز خوشم نمياد! كجاش سبك بازيش به بارسا ميخوره؟
نه نياد بهتره!
خب قدش کوتاس دیگه !
این گروه ها چی شد پس ؟
MoJtaBa.R
24-06-2009, 19:34
این گروه ها چی شد پس ؟
هنوز که ....
با اجازه ...اگه میشه من هم تو این تاپیک فعالیت کنم......
میگم این کوارسما که بارسا تازه خریده سبک بازیش چه طوریه؟
vahid_civil
24-06-2009, 22:59
میگم این کوارسما که بارسا تازه خریده سبک بازیش چه طوریه؟
کی خریده که ما خبر نداریم ؟
فکر میکنم شایعه هست. من آنلاینم تو بارسا !
کی خریده که ما خبر نداریم ؟
فکر میکنم شایعه هست. من آنلاینم تو بارسا !
والا من تو یه سایتی به طور تصادفی دیدم (2-3 روز پیش)
شاید شایعه باشه...
vahid_civil
24-06-2009, 23:07
والا من تو یه سایتی به طور تصادفی دیدم (2-3 روز پیش)
شاید شایعه باشه...
راستی خیلی خوشحال میشیم فعالیت کنید.
موفق باشید
بارسا دنبال ویا هست. ژاوی توصیه کرده به مسئولان بارسا
Original Titan
24-06-2009, 23:26
خب قدش کوتاس دیگه !
فاكتور مهمي بود!
پس بياد :دي
MoJtaBa.R
25-06-2009, 09:33
با اجازه ...اگه میشه من هم تو این تاپیک فعالیت کنم......
ايراد برا چي عمو
خوشحال ميشويم
MoJtaBa.R
25-06-2009, 09:47
يحيي توره با بارسلونا تمديد مي کند
هافبک ساحل عاجي باشگاه بارسلوناي اسپانيا، در هفته آينده قرارداد جديدي امضا خواهد کرد تا به شايعه جداشدن از اين تيم خاتمه دهد.
ديميتري سلوک" مديربرنامه هاي اين بازيکن، در پايان رقابتهاي فصل گذشته گفته بود باشگاه بارسلونا بايد توجه و احترام بيشتري نسبت به موکلش نشان دهد در غير اين صورت از نيوکمپ خواهد رفت.
شکست مذاکرات ميان طرفين به شدت گرفتن شايعات در مورد جدايي توره دامن زد و پاي منچسترسيتي و اينترميلان نيز به عنوان تيم هاي خواهان او، به ميان کشيده شد.
در مقابل بارسلونا دست به کار شد تا از رفتن او جلوگيري کند. سلوک اکنون اطمينان دارد که قرارداد جديد در هفته آينده امضا شده و توره باز هم در نيوکمپ بازي خواهد کرد.
به نوشته روزنامه ال موندو ديپورتيوو، وي اظهارداشت:«همه چيز تقريبا مرتب است. اگر اتفاقي نيفتد، در پايان هفته آينده او قرارداد جديدش را امضا خواهد کرد. اميدوارم توره روز پنجشنبه در بارسلونا باشد.»
vahid_civil
25-06-2009, 13:41
مسی محبوب تر از رونالدو
سایت گل- طبق مطالعه ای که در یکی از دانشگاه ها صورت گرفته است، لیونل مسی از نظر میزان محبوبیت در میان رسانه ها از کریستیانو رونالدو پیشی گرفته است.هرچند که این محبوبیت را می توان مقدمه ای برای موفقیت مسی در کسب عنوان بهترین بازیکن دنیا دانست ولی ستاره آرژانتینی راه زیادی دارد تا بتواند این جایزه را کسب کند.
طبق اعلام دانشکده اقتصاد، ورزشی دانشگاه ناواررا، نتیجه تحقیقات آنها بدین ترتیب بوده که مسی محبوب ترین بازیکنی است که بیش از سایر بازیکنان در مطبوعات در فصل گذشته در مورد او صحبت شده است که گلزنی در فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز شاید یکی از عواملی باشد که نام او پیش از ستاره پرتغالی آمده باشد. رونالدو که به زودی و با پیوستن به رئال، گران قیمت ترین بازیکن دنیا لقب خواهد گرفت نیز در این لیست قراردارد. هر چند که محققان معتقدند که قیمت واقعی کریس حدود 82 میلیون یورو، یعنی 12 میلیون کمتر از آنچه سران رئال برای پرداخت به منچستر آماده کرده اند، می باشد.
در این میان ارزش واقعی مسی 22 ساله، 80 میلیون یورو اعلام شده و فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی لیورپول نیز 67 میلیون یورو اعلام شده است.
در ارزیابی تیمی، منچستر یونایتد و بارسلونا در صدر لیست هستند و سر الکس فرگوسن همچنان تاثیرگذار ترین مربی فوتبال لقب گرفته و پپ گواردیولا دومین مربی می باشد.
vahid_civil
25-06-2009, 20:42
فیلیپه بازیکن دپورتیوو که احتمالا بارسا میخردش گفته من اماده بازی کردن واسه بارسا هستم.
احتمال فروش اتوو و خرید دیوید ویا هم هست. این منچستر سیتی خیلی دنبال اتوو هست. ولی لاپورتا میگه ما دوست داریم اتوو اینجا خداحافظی کنه
Original Titan
25-06-2009, 23:02
يحيي توره با بارسلونا تمديد مي کند
اونلي يحيي توره! هم خودش هم دادشش! چه چيزايي هستن!
يه تيكه تو بازي ليگ برتر انگليس بود بين آرسنال و منچستر بود كه كولو تره توپو از دنالدو گرفت و يه حركت مثل خودشو جلو خودش انجام داد! رنالدو گو گيجه گرفته بود! خيلي حال كردم! گزارش گر خارجي گفت : ronaldo being on ronaldo و خنده كرد! فردوسي پور هم گفت!...
خيلي جالب بود!
MoJtaBa.R
25-06-2009, 23:06
توره مقابل 6 تاييها هم تاثيرگزار بود : يه چيزي مث مارادونا از ميانه زمين توپ رو ميگرفت و ميريخت و ميرفت
vahid_civil
25-06-2009, 23:08
اوج بازیش جلوی منچستر بود که تو پست تخصصیش نبود. دفاع آخر بازی میکرد.
vahid_civil
25-06-2009, 23:10
داوید ویا شاید به بارسلونا برود
بارسلونا تنها کافی است مبلغ مورد درخواست والنسیا را بپردازد.
سایت گل- اگر باشگاههای بارسلونا و والنسیا بر سر قیمت و نحوه پرداخت مبلغ خرید داوید ویا به توافق برسند او به قهرمان اروپا خواهد پیوست. پس از پایان این هفته تصمیم ویا مشخص میشود و روزنامههای اسپورت و الموندو دپورتیوو نوشتهاند که مقصد او نوکمپ خواهد بود.
بارسلونا از دو هفته پیش که با والنسیا مذاکره کرده بخت مناسبی برای خرید ویا یافته. اما تنها مساله باقی مانده قیمت اوست. الموندو دپورتیوو اعتقاد دارد بارسلونا 40 میلیون یورو پیشنهاد داده و آن را تا سقف 45 میلیون یورو افزایش میدهد ولی اسپورت نوشته قرارداد با 40 میلیون یورو به امضا میرسد و 3 میلیون یوروی دیگر در صورت موفقیت ویا در بارسلونا به والنسیا پرداخت میشود.
روزنامه اسپورت همچنین نوشته ویا به خوسه لوییس تامارگو، مدیر برنامههایش گفته با خوان لاپورتا رییس بارسلونا صحبت کند. به نظر میرسد ساموئل اتوئو در پایان فصل از بارسا برود. او در فصل گذشته موقعیتهای فراوانی را از دست داد و پپ گواردیولا چندان طرفدارش نیست.
(تفاوتهای تیم درجه یک و 2 اروپا اینه )
چه بهش میاد
vahid_civil
25-06-2009, 23:11
فیلیپه: آماده بازی در بارسلونا هستم
علاقه بارسلونا به این مدافع کناری باعث شده او خواستار حضور در نوکمپ باشد.
سایت گل- فیلیپه لوییس امیدوار است در بارسلونا بازی کند. او قصد دارد از دپورتیوو لاکرونیا جدا شده و به قهرمان اروپا برود. انتظار میرود این مدافع چپ برزیلی در این تابستان به جمع آبی و اناریپوشان بپیوندد. او میگوید نیاز به یک گام به پیش دارد. به نظر میرسد او با مبلغ 5 میلیون یورو به بارسلونا خواهد رفت و جانشین سیلوینیو، هموطنش خواهد شد که بازیکن مازاد اعلام شده است.
او میگوید: «دپور باشگاه بزرگی است چون قهرمانی لیگ را در کارنامه خود دارد، اما همیشه رویایم این بوده که برای تیمی بازی کنم که همواره برای قهرمانی در همه رقابتها میجنگد. فکر میکنم آماده حضور در چنین تیمی هستم. بارسا بهترین تیم دنیاست و با شکست تمام رقبا همه افتخارات ممکن را کسب کرده. پس از پنج سال بازی در اروپا باید یک گام به پیش بگذارم. به نظرم با توجه به خصوصیات خط دفاعی بارسلونا میتوانم در کنار سایر مدافعان بازی کنم. وقتی برای تیمی دفاعی بازی میکنید باید بسیار عقب بنشینید. اما وقتی در تیم بزرگی هستید میتوانید نشان دهید چه کارهایی از دستتان ساخته است.»
MoJtaBa.R
25-06-2009, 23:12
فتوشاپ کارش خوب بودا
در مورد امضات هم روزنامه ي دولتي جوان ساختش رو گفته بود
MoJtaBa.R
25-06-2009, 23:13
وحيد جان م م نون از خبرات
..
vahid_civil
25-06-2009, 23:56
وحيد جان م م نون از خبرات
..
فدات مجتبی جان
برزیل با تک گل فوق ستاره بارسا دنی آلوز به فینال رسید
Original Titan
26-06-2009, 00:03
برزیل با تک گل فوق ستاره بارسا دنی آلوز به فینال رسید
وحيد من شك نداشتم كه گل ميشه براي همين همين كه مي خواست ضربه را بزنه دكمه ضبطو زدم! به نظر من بهترين ضربه آزاد زن حال حاضر جهانه! رو دست نداره! ديدي چه طوري به موقعيت توپ و به جايي كه مي خواست ضربه بزنه نگاه ميكرد!؟ خيلي باهوشه!
خاك بر سر دونگا كه اونو گذاشته بود رو نيمكت! همين كه اومد تو زمين اصلا برزيل از اين رو به اون رو شد!
اين دونگا ديونه چرا پاتو را تو زمين نمياره؟ بابا اين خيلي مربيه شوتيه!
Original Titan
26-06-2009, 00:57
وحيد اين حجمش كمتر از 9 مگ نميشه!
چه كار كنم!؟
چه كار كنم!؟
با xilisoft حجمش رو تا ته کم کن !
vahid_civil
26-06-2009, 09:15
چه كار كنم!؟
دستت درد نکنه. بی خیالش علی جون:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.