ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

Real Madrid C.F
23-10-2010, 19:34
من نگفتم رو win7 حساب باز کنین چون هم فعلا! مشکل داره هم نیومده ولی HDmini جالب نیست چون من دارم میبینم تو بازار زیاد واسه فروش میارن اولا مشکل هنک کردن داره و آندروید پورت شده روش اصلا در حده HD2 نیست...بعدشم شا داری 450 پول میدی 70 بزار روش یه لجند یا HD2 بخر از همه نظر به نفع شماست...اگه هم میخوای حتما وین موبایل باشه I8000 امنیا2 بگیر که الان علاوه بر وین موبایل 6.5 براش رام اصلی آندروید اومده مثل بنز کار میکنه حتی تو بعضی موارد از HD2 هم بهتر...خیلی گزینه ها هست مثل HTC Aria و Motorola Milestone

navid_k
23-10-2010, 19:42
دوست عزیز مشکل اصلی HD mini رزلوشن نامناسبش هست که مشکلات زیادی به دنبال داره. مگر اینکه دنبال نصب نرم افزار و بازی روش نباشید و فقط بخواید از امکانات عادی گوشی استفاده کنید که در اون صورت بهتره کلا سمت وینمو و اندروید نرید.

ویندوز فون 7 هم که تازه 2 روزه در چندتا کشور فروشش آغاز شده، کار داره تا به ما برسه. در اینکه سیستم عامل خوبی هم هست اصلا شک نکنید، والا نمیشه اینجا تمام مزایاش رو براتون توضیح بدم، میتونید در همین فروم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید یا اگه اطلاعات کافی موجود نبود یه سری به فرومهای تخصصی تر مثل هندهلدیوزرز بزنید.

برای شما هم باید عرض کنم که در سایزهای کوچک الان هرچی ویندوز موبایل هست لااقل یکسال قدمت داره و به همون نسبت سخت افزار ضعیفی هم داره. منتها بهترین پیشنهاد من در سایز کوچک دایموند2 هست که لااقل رزلوشن wvga داره و امتحانش رو هم پس داده.

اندروید هم اتفاقا در سایزهای کوچک گزینه ی مناسبی نداره، دیزایر، نکسوس وان، و گلکسی اس تنها اندرویدهایی هستند که من پیشنهاد میکنم.

Real Madrid C.F
23-10-2010, 20:24
نه بابا dia 2 که دیگه خیلی ضایس فقط من نگفنم win7 بده میگم ایشون که خودشم خوشش نمیاد و بخاطر اینکه تا حالا تو ایران نیومده و کار پس نداده فعلا بیخیالش شن من به شدت گوشیایه آندرویدی رو برای شما پیشنهاد میکنم ... اگه مشکل مالی ندارین 100% از بین گالاکسی و دیزایر انتخاب کنین ...اگر هم فعلا قصد خرید ندارین میتونین رو وین فون 7 ها حساب باز کنین. چون گفتین سایز بزرگ نمیخواین من دیزایر HD رو پیشنهاد نمیکنم

iman_s52
26-10-2010, 14:00
نظرتون در مورد واید فایر چبه ؟؟؟؟
خدایی Diamond 2 خیلی بی ریخته!!!!!!!!

Real Madrid C.F
26-10-2010, 22:30
شما برای کسب اطلاعات در مورد وایلد فایر برین اینجا و تاپیک رو از اول تا آخر بخونین خیلی زیاد نیست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دیا 2 هم بیریخت نیستش ولی سیستم عاملش هم قدیمیه هم دیگه آپدیتی نداره و پیشرفت نمیکنه

iman_s52
27-10-2010, 00:34
پس انگار می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه روش حساب کرد.

Citrix Systems
29-10-2010, 22:27
درود...
من تا 350 میخوام گوشی بخرم آندورید رو میدونم باید چی بخرم اما ویندوز موبایل چطوریه ؟ الان میهش یه ویندوز موبایل 6.5 گرفت که به ویندوز 7 آپگرید بشه ؟ اصلاً میشه آپگرید کرد به ویندوز 7 ؟

alivip
29-10-2010, 22:48
می خواستم برا دوستم wave بخرم..ولی پاشو کرده تو یه کفش سامسونگ نمی خواد..نظرش بیشتر رو htc هست...htc mini هم که میگن هنگ و رزولیشن مشکل داره..تو همین قیمت.نه بیشتر. چه بخرم؟

qqqqqqqqqqqqqqqqq
03-11-2010, 09:22
سلام
دوستان لطفا یک راهنمایی بکنید

قصد خرید یک گوشی دارم
تو نت سرچ کردم به مدل ACER beTouck E101 برخوردم

کسی در مورد این گوشب اطلاعاتی داره ؟
تو بازار هست یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید

البته اگه گوشی تو رنچ قیمت 200 تومن ، طبعا صفحه لمسی هم باشه سراغ دارید پیشنهاد بدید

متشکرم

Amin.M.1986
04-11-2010, 00:13
سلام
دوستان لطفا یک راهنمایی بکنید

قصد خرید یک گوشی دارم
تو نت سرچ کردم به مدل ACER beTouck E101 برخوردم

کسی در مورد این گوشب اطلاعاتی داره ؟
تو بازار هست یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید

البته اگه گوشی تو رنچ قیمت 200 تومن ، طبعا صفحه لمسی هم باشه سراغ دارید پیشنهاد بدید

متشکرم

قیمتش اشتباه نکنم 190 هست و تو رنج قیمت خودش خوبه .. دیگه مطمئنا از طاها خیلی بهتره.. باهاش مدارا کنی هم فکر نکنم خراب بشه.. البته نمیدونم اینا که میگم دقیقا واسه همین مدله که شما میگی یا نه.. اما یه ایسر تو بازار هست که فکر کنم مین یا توی همین مایه ها باشه

mamsana
04-11-2010, 09:59
گوشی خوبی باید باشه!

با ضمانت اصلی 195 تومن تو روزنامه زده بود
من تو علاعدین دیده بودم هست ولی کمه!

باید خوب باشه ولی این مدل رو هم نگاه کن:

samsung B7300 omniaLITE

Real Madrid C.F
04-11-2010, 15:13
گوشی خوبی باید باشه!

با ضمانت اصلی 195 تومن تو روزنامه زده بود
من تو علاعدین دیده بودم هست ولی کمه!

باید خوب باشه ولی این مدل رو هم نگاه کن:

samsung B7300 omniaLITE

منم به شما امنیا لیت رو پیشنهاد میدم ...الان acer زیاد تو بازار پیدا نمیشه:11:

qqqqqqqqqqqqqqqqq
05-11-2010, 12:59
سلام

اره راستش منم تو مشهد 3 یا 4 جا بیشتر ندیدم که داشته باشن که البته قیمتش اینجا 200 تا 205 تومن هستش
در کل ممنون از راهنماییتون

M,ANGEL,N
07-11-2010, 15:55
سلام،خواهش میکنم یکی جواب منو بده...:2:
htc hd2 چنده؟
می ارزه بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید...:10:

roxh58
07-11-2010, 20:12
بین این 3 گوشی آندرویدی موندم

وایلد فایر

اکسپریا ایکس 10 مینی پرو

سامسونگ گالکسی 5

بچه شما چی میگید؟

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

بین این 3 گوشی آندرویدی موندم

وایلد فایر

اکسپریا ایکس 10 مینی پرو

سامسونگ گالکسی 5

بچه شما چی میگید؟

UFW
12-11-2010, 18:02
سلام آقای زیگی،یه گوشی می خوام که ضد آب باشه،تمام لمسی،قیمتش هم زیر 1 تومن باشه(مر40)

Real Madrid C.F
16-11-2010, 00:54
سلام،خواهش میکنم یکی جواب منو بده...:2:
htc hd2 چنده؟
می ارزه بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید...:10:

با گارانتی 620 حدودا بدون گارانتی 500 ... دسته دوم 410 ! ملاک شما چی هستش؟؟

prong
17-11-2010, 09:15
سلام.اگه ممکنه تو رنج 200 تومن یه پاکت پی سی به من معرفی کنید که از هر لحاظ خوب باشه(بهترین انتخاب تو این قیمت).
مرسی

soroush20
17-11-2010, 18:17
میخواستم بدونم با حدود 700 تومن با مشخصات صفحه 3.5 و فون پیشنهادتون چیه؟

Real Madrid C.F
18-11-2010, 01:24
سلام.اگه ممکنه تو رنج 200 تومن یه پاکت پی سی به من معرفی کنید که از هر لحاظ خوب باشه(بهترین انتخاب تو این قیمت).
مرسی

با 200! تومن که فقط میشه Samsung lite و یه مدل Acer کم یاب خرید! !! ولی با 250 میتونین به HTC Touch 2 هم فکر کنین

---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

میخواستم بدونم با حدود 700 تومن با مشخصات صفحه 3.5 و فون پیشنهادتون چیه؟

لطفا وقتی راهنمایی میخواین بیشتر جزئیات بدین...ولی اگه منظورتون وین فون هستش باید بگم که فعلا یه چند روزی صبر کنین تا کاملا وارد بازار بشن:10:

baharshiraz
22-11-2010, 00:27
نظرتون درباره امنیا پرو 7320 چیه؟ آیا وین 7 روش در آینده میشه نصب کرد؟

prong
26-11-2010, 22:07
دوستان پیشنهادتون تو رنج قیمت 450 چیه؟من خودم hd mini رو انتخاب کردم.به خاطر جمع و جور بودنش.پیشنهاد شما چیه؟

AryanLand
27-11-2010, 00:20
دوستان پیشنهادتون تو رنج قیمت 450 چیه؟من خودم hd mini رو انتخاب کردم.به خاطر جمع و جور بودنش.پیشنهاد شما چیه؟

سلام.

خواسته هاتون و نیازهاتون چیه؟:11:

prong
27-11-2010, 19:48
سلام.

خواسته هاتون و نیازهاتون چیه؟:11:

میخوام تا حدی نیاز های من به کامپیوتر ور رفع کنه.اینترنتش خوب باشه.نرم افزار زیاد داشته باشه.هنگ نکنه.زیاد بزرگ نباشه مثل اچ دی 2 .از نظز مولتی مدیا هم خوب باشه.من شنیدم اچ دی مینی هنگ میکنه.درسته؟یا اینکه قاب پشتش بعد یه مدت استفاده لق میشه؟من میخوام کامپیوترم رو بفروشم و تا موقعی که دوباره کامپیوتر بگیرم میخوام این گوشی تا حدی نیاز های اولیه من رو رفع کنه.نظرتون چیه؟؟

mehr1095
04-12-2010, 21:58
ببینید دوست گرامی باز هم نیازهای کامپیوتری برای افراد مختلف یکسان نیست. بعضی مالتی مدیا براشون مهمه بعضی دیگه نرم افزارهای آموزشی یا برنامه نویسی یا بازی یا غیره.
اما با توجه به رنج قیمتی که فرمودید اگه اصراری به ویندوز موبایل نباشه گوشی های آندروید گزینه های مناسب تری به نظر می رسن. مثل : motorola mileston , X10 , HTC Legend , .....

توی ویندوز موبایل ها مورد دندونگیری که جای کامپیوتر رو برای شما بگیره وجود نداره.

smt14
05-12-2010, 13:24
سلام به همگي.كسي ميتونه راهنماييم كنه كه صفحه لمسي خازني بهتره يا مقاومتي....هم از نظر دقت و هم از نظر دوام...؟

mehr1095
06-12-2010, 00:08
سلام و خیر مقدم! :20:

از همه لحاظ صفحه خازنی بهتره. فقط یک مورد هست که شاید بعضی اوقات اشکال محسوب بشه . اونم عدم حساسیت صفحه های خازنی به قلم های معمولی موبایله که اونم با قلم های مخصوص از کمپانی های مختلف و البته با قیمت بالاتر مشکلش حل شده.

The Rock 2
08-12-2010, 14:36
با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم که من 400 تومن پول دارم میخوام یه گوشی ویندوز موبایل بگیرم شما چه گوشی ای رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میدید؟

من خودم نظرم رو HTC HD Mini هست. با این قیمت گوشیه بهتری که ویندوز موبایل باشه پیدا میشه؟

ممنون میشم اگه کمک کنید:11:

pesaremehraboun
27-12-2010, 11:00
سلام دوستان. من میخوام اچ تی سی مدل hd mini بخرم. میخواستم ببینم میشه نرم افزاری چیزی نصب کرد که اس ام اسه فارسی رو ساپورت کنه. ممنون میشم کمک کنید

mehr1095
28-12-2010, 22:50
با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم که من 400 تومن پول دارم میخوام یه گوشی ویندوز موبایل بگیرم شما چه گوشی ای رو تو این رنج قیمت پیشنهاد میدید؟

من خودم نظرم رو HTC HD Mini هست. با این قیمت گوشیه بهتری که ویندوز موبایل باشه پیدا میشه؟

ممنون میشم اگه کمک کنید:11:
سلام. توی این رنج همین Hd mini از همه بهتره.

سلام دوستان. من میخوام اچ تی سی مدل hd mini بخرم. میخواستم ببینم میشه نرم افزاری چیزی نصب کرد که اس ام اسه فارسی رو ساپورت کنه. ممنون میشم کمک کنید

سلام. سوال فوق العاده تکراری است. بله. نرم افزارهای متعددی وجود داره که در بخش نرم افزارهای پاکت پی سی می تونید پیدا کنید. مثلا" Mobidiv یا alireza multilingual

pesaremehraboun
29-12-2010, 19:48
سلام. دوستان من تا دمه خرید HD MNI رفتم ولی دیدم همه میگن خیلی هنگ میکنه. قضیه چیه ؟؟ همه جا میگن چینی داریم. بخرم یا نخرم ؟؟

mehr1095
31-12-2010, 16:06
من یکی دو ماهی این گوشی رو داشتم. البته ساخت تایوان بود. هنگ ازش ندیدم. تنها مشکلش این بود که یه کم در باطریش لق می زد که اونم برای من خیلی مهم بود وگرنه دوستام داشتند و مشکلی هم باهاش نداشتند. باز هم طبق توصیه قبلیم به دوستان دیگه به شما هم پیشنهاد می دم اگه خیلی استفاده از windows mobile براتون حیاتی نیست به گزینه های آندرویدی بسیار بهتری در این رنج قیمت می تونید فکر کنید. مثل HTC LEGEND , Acer Liquid , Motorola Backflip , یا حتی HTC Wildfire.

adib197
03-01-2011, 21:38
مدتیه اینجا بی رمق شده !دیگه بچه ها دیر به دیر سر میزنن.اساتید هم کمتر دیده میشن!:41::41::41:
البته یکی از دلایلش شروع امتحانات هم هست .با آرزوی موفقیت بیش از پیش برای همه و دو باره دیدن همه دوستان در اینجا:10:

HERO_88
09-01-2011, 13:11
سلام

قصد دارم گوشي جديد HTC بخرم
شما بدون در نظر گرفتن قيمت چه گوشي را از بين محصولات HTC پيشنهاد ميكنيد؟
حتي الامكان حداقل يك دليل يك خطي هم بفرماييد

با تشكر

mehr1095
11-01-2011, 10:41
سلام

با تشكر

البته شما اصلا" نفرمودید چیا توی گوشی براتون مهمتره! ولی من فکر می کنم بهترین گوشی های حال حاضر htc اینا هستن:

1. htc deire HD

2. htc HD7

3. htc HD2

Amin.M.1986
11-01-2011, 18:48
مدتیه اینجا بی رمق شده !دیگه بچه ها دیر به دیر سر میزنن.اساتید هم کمتر دیده میشن!:41::41::41:
البته یکی از دلایلش شروع امتحانات هم هست .با آرزوی موفقیت بیش از پیش برای همه و دو باره دیدن همه دوستان در اینجا:10:
نه دلیلش امتحانات نیست!! هرسال امتحانات بود اما اینجا سوت و کور نمیشد .. به نظرم بی رمق شدن اینجا رو میبایست از دو جهت موشکافی کرد!! اول اینکه کلا مردم بی رمق شدن و من در طول روز با کلی مرده متحرک روبرو میشم .. مردم دلسرد و ناامید به آینده هستند. و این حتی از مشکلات اقتصادی هم خطرناک تره .. البته هنوز مشکلات اقتصادی شروع نشده و دولت قیمت ها رو تونسته ثابت نگه داره اما این یاس مردم و بی تفاوت شدنشون نصبت به آینده به اینجا هم سرایت کرده .. این که شما میبینی اینجا سوت و کور شده همون مشت نمونه ی خروار هست.:41:
اون مورد دوم رو هم نمیگم

سلام

با تشكر

کاربرد هاتون رو که باید بگید.. یا لااقل سیستم عامل و بودجتون رو مشخص کنید :11:

HERO_88
14-01-2011, 17:57
البته شما اصلا" نفرمودید چیا توی گوشی براتون مهمتره! ولی من فکر می کنم بهترین گوشی های حال حاضر htc اینا هستن:

1. htc deire HD

2. htc HD7

3. htc HD2

ضمن تشكر از شما

انتظارات:
پشتيباني خوب از زبان فارسي
داشتن برنامه هاي GMail و گوگل كپ
داشتن sense زيباي htc

من هم يه جورايي دلم با HD7 است اما نداشتن HTC Sense , USB Mas storage و نبود برنامه رايگان مرا مردد كرده

منتظر راهنمايي شما هستم

mehr1095
15-01-2011, 22:54
ضمن تشكر از شما

انتظارات:
پشتيباني خوب از زبان فارسي
داشتن برنامه هاي GMail و گوگل كپ
داشتن sense زيباي htc

من هم يه جورايي دلم با HD7 است اما نداشتن HTC Sense , USB Mas storage و نبود برنامه رايگان مرا مردد كرده

منتظر راهنمايي شما هستم

سلام. با توجه به توقعات شما Desire HD بهترین گزینه است. البته فعلا" پشتیبانی از زبان فارسی با این ورژن از آندروید (2.2) به طور کامل صورت نمی گیره ( منظورم نمایش ناقص sms های فارسیه ) . اما با تغییراتی چند و با آپدیت کردن آندروید درست میشه.
ضمنا" به Desire هم بیاندیشید! با گارانتی اصلی یاس که بگیرید مشکل فارسی وجود نداره.

مهدي31
01-02-2011, 10:45
سلام
من یه بودجه 300 هزار تومانی دارم میخوام یه ویندوز مبایل یا آندرویید بگیرم
میخوام صفحه نمایش بزرگ داشته باشه و ساپورد نرم افزار خوبی داشته باشه
به نظر شما x1 چه طوره بعضیا میگن ویندوز 6.1خیلی با 6.5 فرق نمیکنه و بیشتر نرم افزار های 6.5روی 6.1هم نصب میشه و6.5فقط چند تا جلوه تصویری بیشتر داره به بودجه من هم میخوره نظر شما چیه ؟
ولی اگر گوشی خوب که 50 .60 تومان بیشتر باشه حاضرم بپردازم
از دیاموند 2 هم خوشم میاد به نظر شما این رو بخرم چه طوره
خیلی دنبال hd mini بودم ولی چند جا خوندم گوشی خوبی نیست
با تشکر

Amin.M.1986
01-02-2011, 12:47
سلام
من یه بودجه 300 هزار تومانی دارم میخوام یه ویندوز مبایل یا آندرویید بگیرم
میخوام صفحه نمایش بزرگ داشته باشه و ساپورد نرم افزار خوبی داشته باشه
به نظر شما x1 چه طوره بعضیا میگن ویندوز 6.1خیلی با 6.5 فرق نمیکنه و بیشتر نرم افزار های 6.5روی 6.1هم نصب میشه و6.5فقط چند تا جلوه تصویری بیشتر داره به بودجه من هم میخوره نظر شما چیه ؟
ولی اگر گوشی خوب که 50 .60 تومان بیشتر باشه حاضرم بپردازم
از دیاموند 2 هم خوشم میاد به نظر شما این رو بخرم چه طوره
خیلی دنبال hd mini بودم ولی چند جا خوندم گوشی خوبی نیست
با تشکر

بین 6.1 و 6.5 اولویتی نیست اما اکسپریا نخر چون دیگه خیلیییی قدیمی شده.. 2 سال پیش میخواستی بخری هم باز بهت میگفتم نخر چون شتابسنج نداشت .. اما الان دیگه خیلی خیلی نخر :دی دایموند 2 خوبه ولی یکم قدیمی شده اونم اما بین اکسپریا و دایموند 2 حتما دایموند 2 بگیر

HEGMATANEH
01-02-2011, 22:44
دوست عزیز گوشی امنیا لایت رو بهش فکر کن به دلایل:
1-CPU 800(اورکلاکش اومده تا 954 هرتز بالا میره بدون مشکل)
2-دارن یه آندروید قوی براش می نویسن که الان به جز چندتا مشکل بقیش حل است
3- تا 32 گیگ مموری میگیره که من خودم الان یه 16 گیگ انداختم بدونه مشکل کار می کنه
4-ساپورت نرمافزاری خیلی خوب
5-مهمتراز همه قیمت عالی(250 هزار با گارانتی)

مهدي31
01-02-2011, 22:46
بین 6.1 و 6.5 اولویتی نیست اما اکسپریا نخر چون دیگه خیلیییی قدیمی شده.. 2 سال پیش میخواستی بخری هم باز بهت میگفتم نخر چون شتابسنج نداشت .. اما الان دیگه خیلی خیلی نخر :دی دایموند 2 خوبه ولی یکم قدیمی شده اونم اما بین اکسپریا و دایموند 2 حتما دایموند 2 بگیر
اگر میشه چندتا پاکت پیسی ارزون قیمت که سرش به تنش بیرزه معرفی کنید

j_j
28-02-2011, 01:29
سلام دوستان
یه گوشی می خوام از خانواده HTc
برام خیلی مهمه که ویندوز باشه تا بتونم در صورت نیاز سیستم عامل های جدید دیگه از جمله آندروید یا 7 رو بریزم رو گوشی و 100% صفحه گوشی خازنی باشه.صفحه گوشی هم زیادی دیگه بزرگ نباشه نهایت اندازه hd2
بقیه موارد رو هم مناسب باشه
در ضمن گوشی که الان دارم سامسونگ i8000 هستش
ولی به دلیل اینکه نمی تونم رام های کوک شده اندروید یا 7 بریزم و یکمی سرعت پایین گوشی نظرم رو به تعویض گوشی وا داشته
یکی از نزدیکان Hd2 داره .از سرعت گوشی و کاراییش خوشم اومد ولی صفحهش یکمی بزرگه

پیشاپیش تشکر

j_j
28-02-2011, 03:31
نظرتون در ارتباط با این گوشی ها چیه؟
اگه ممکنه یکم از معایب و مزایاشون بگید ممنون میشم.
Trophy
7Mozart
HD7
:11:

Johan lopez
04-03-2011, 13:43
دوستان من می خوام hd7 بگیرم اگه کسی داره توضیح بده

HEGMATANEH
04-03-2011, 19:00
نظرتون در ارتباط با این گوشی ها چیه؟
اگه ممکنه یکم از معایب و مزایاشون بگید ممنون میشم.
Trophy
7Mozart
HD7
:11:
سلام به دوست گلم
اگه نظر من رو بخوای بهت توصیه میکنم hd2 بگیری چون الان از معدود گوشیهایی هست که 4 تا سیستم عامل رو میتونی با هم روش داشته باشی
از بین این 3 تا گوشی هم به ترتیب
HTC 7MOZART
HTC HD7
HTC TROPHY
که این تروفی من بهت پیشنهاد نمیدم چون امتحان پس نداده

KAKHMAL
06-03-2011, 00:51
دوست عزیز گوشی امنیا لایت رو بهش فکر کن به دلایل:
1-CPU 800(اورکلاکش اومده تا 954 هرتز بالا میره بدون مشکل)
2-دارن یه آندروید قوی براش می نویسن که الان به جز چندتا مشکل بقیش حل است
3- تا 32 گیگ مموری میگیره که من خودم الان یه 16 گیگ انداختم بدونه مشکل کار می کنه
4-ساپورت نرمافزاری خیلی خوب
5-مهمتراز همه قیمت عالی(250 هزار با گارانتی)
البته من خودم برای اولین بار تا ۱ghz اورکلاک کردم cpuشو
مثل شیر کار کرد!!
و همه چیزهایی که نوشتین تایید میشه ولی فقط یه چیز خیلی مراقب باشین
تاچ این گوشی در حد بوغه(یه چیزی اونورتر!!)حتما چک کنید ببینید میتونید باهاش بسازین یا نه در کل حتی اگه قیمتشو هم در نظر نگیری گوشیه شاخیه پا به پای hd2 میدوه!!
ساپورت بالاش هم بدلیل اینه که از نظر نرم افزاری شبیه i900 سامی هست کهدر زمون خودش یهگلکسی بوده(یعنی رقیب iphone2 بوده)
و از نظر سخت افزاری شبیه omnia2 که اونم گوشیه بسیار شاخیه و در واقع hd2 سامسونگ هست!!
کلا بقول این اجنبی ها اگه بخری ریگرت نمیکنی!!

KAKHMAL
06-03-2011, 00:59
سلام دوستان
یه گوشی می خوام از خانواده HTc
برام خیلی مهمه که ویندوز باشه تا بتونم در صورت نیاز سیستم عامل های جدید دیگه از جمله آندروید یا 7 رو بریزم رو گوشی و 100% صفحه گوشی خازنی باشه.صفحه گوشی هم زیادی دیگه بزرگ نباشه نهایت اندازه hd2
بقیه موارد رو هم مناسب باشه
در ضمن گوشی که الان دارم سامسونگ i8000 هستش
ولی به دلیل اینکه نمی تونم رام های کوک شده اندروید یا 7 بریزم و یکمی سرعت پایین گوشی نظرم رو به تعویض گوشی وا داشته
یکی از نزدیکان Hd2 داره .از سرعت گوشی و کاراییش خوشم اومد ولی صفحهش یکمی بزرگه

پیشاپیش تشکر
شما خوبی؟!:18:
میگی سایز گوشیت نهایتا اندازه hd2 باشه؟! خوب من گوشی بزرگ تراز hd2 که میشناسم shift هست که اونم دیگه تولید نمیشه:40:
و یه مورد دیگه شما از سرعت hd2 خوشت اومده؟!
تا اونجا که من میدونم اگه hd2 بخری بخوای ازش کار بکشی بجای اینکه بیشتر انگشتات صفحه جلو رو لمس کنه پشتشو لمس میکنه برای بیرون کشیدن باطری!!
ولی در حالت کلی بهترین گزینه همون hd2 هست چون براش همه چی هست!!(wp7-android-ubuntu)
ولی گوشیی که شما الان داری گوشی شاخی هست اگه مشکل سرعت داری به این لینک سر یزن یه فروم خارجی هست برای اور کلاک سیپی یو اومنیا لایت که روی گوشی شما هم کار میکنه (تاپیکشو خودم زدم اگه اشکال داشتی pm بده !!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز من میپرسی همین گوشیت الان بهترینه hd2 مشکلات خاص خودشو داره!!!

ps:میگم شما آندروید و حتی wp7 رو میتونی رو گوشی فعلیت داشته باشیا!!

vamini
12-03-2011, 20:04
...
ps:میگم شما آندروید و حتی wp7 رو میتونی رو گوشی فعلیت داشته باشیا!!

با تشکر از شما

لطفا بفرمایید چگونه WP7 روی OMNIA LITE نصب میشود؟

بیزحمت نظرتون رو هم درباره OMNIA 7 بفرمایید

KAKHMAL
13-03-2011, 20:09
با تشکر از شما

لطفا بفرمایید چگونه WP7 روی OMNIA LITE نصب میشود؟

بیزحمت نظرتون رو هم درباره OMNIA 7 بفرمایید
نه نصب نمیشه!!
از نظر کلی بررسی کنی (باطری کیفیت صفحه و ... )از همشون بهتره!:5:
تازه خوشکل تر هم هست!(از نظر من)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم اگه بخوام گوشی عوض کنم یا اینو میگیرم یا مایلستون۲

seyyedi
08-05-2011, 12:18
دوستان سلام

یه گوشی میخوام تو رنج قیمت 400 تومن+ تا یکی دو ماه آینده هم می تونم صبر کنم

انتظاراتم اینه :
1- سوني اريكسون يا سامسونگ يا htc
2- ويندوز يا آندرويد
3- دوربين (فيلم و عكس) خوب داشته باشه
عكاسي 5 به بالا البته كيفيت مهمتره تا رزولوشن
فيلم برداي hd نشد vga 30 fps هم خوبه
4- حتي الامكان كيبورد خارجي داشته باشه
5- مشكلي با فارسي نداشته باشه
6- اندازه صفحه 3 يا 3.5 اينچ مناسبه
از بزرگ خوشم نمياد
7- وزنش زياد نباشه
8- از لحاظ بازي و برنامه هم خوب باشه
9- باتري و نگه داري باتري هم مهمه

خودم که توی اچ تی سی اینا مد نظرمه
hd7
7mozart
desire
توی سامسونگ هم گوشی ها خیلی زیادن که نمیشه پیدا کرد

xperia x2 چطوره؟

علی علی

Mageed
12-05-2011, 11:13
دوستان سلام

یه گوشی میخوام تو رنج قیمت 400 تومن+ تا یکی دو ماه آینده هم می تونم صبر کنم

انتظاراتم اینه :
1- سوني اريكسون يا سامسونگ يا htc
2- ويندوز يا آندرويد
3- دوربين (فيلم و عكس) خوب داشته باشه
عكاسي 5 به بالا البته كيفيت مهمتره تا رزولوشن
فيلم برداي hd نشد vga 30 fps هم خوبه
4- حتي الامكان كيبورد خارجي داشته باشه
5- مشكلي با فارسي نداشته باشه
6- اندازه صفحه 3 يا 3.5 اينچ مناسبه
از بزرگ خوشم نمياد
7- وزنش زياد نباشه
8- از لحاظ بازي و برنامه هم خوب باشه
9- باتري و نگه داري باتري هم مهمه

خودم که توی اچ تی سی اینا مد نظرمه
hd7
7mozart
desire
توی سامسونگ هم گوشی ها خیلی زیادن که نمیشه پیدا کرد

xperia x2 چطوره؟

علی علی

داداش جونم ببین این شرکتهای لامصب یه سیاست دارن که گوشی کامل بیرون نمیدن تا کسی از هر گوشی که خریدی عمرا راضی نشه
ولی چندتا از دستشون در رفته مثلا نوکیا چون از کورس اسمارت فون عقب افتاده این کارو تا حدودی کرده
مثلا C7 یا N8 حالا نظر کی شما راجع به نوکیا چیه و کلا دلت میخواد از چه برندی بخری بگو تا بهت بگم
علی علی

seyyedi
12-05-2011, 21:06
دوستان سلام

داداش جونم ببین این شرکتهای لامصب یه سیاست دارن که گوشی کامل بیرون نمیدن تا کسی از هر گوشی که خریدی عمرا راضی نشه
ولی چندتا از دستشون در رفته مثلا نوکیا چون از کورس اسمارت فون عقب افتاده این کارو تا حدودی کرده
مثلا C7 یا N8 حالا نظر کی شما راجع به نوکیا چیه و کلا دلت میخواد از چه برندی بخری بگو تا بهت بگم
دستت مرسي دادا

برندها رو گفتم
سوني اريكسون يا سامسونگ يا htc
چيزاي ديگه رو هم گفتم
علي علي

Mageed
14-05-2011, 11:44
آقا شرمنده من نبودم یه مدت کمتر هستم
این سه تا مدل رو نگاه کن شاید خوشت بیاد

اگه توضیح تخصصی خواستی بازم چشم
علی علی

Tom Clancy's
15-05-2011, 18:03
سلام دوستان
من قصد خرید PPC رو دارم
قیمت تا 450 (دیگه بترکونم 500:31:)
چون تاحالا با پاکت پی سی سرو کار نداشتم خیلی اطلاعات ندارم
سیستم عامل مورد نظرم ویندوز موبایله و ppc مورد نظرم htc hd7
حالا اگه نظرتون رو بگید و منو راهنمایی کنید ممنون میشم

Mageed
21-05-2011, 12:46
سلام
توی ppc تو این رنج قیمت گوشی خوبی انتخاب کردی
یه گوشی دیگه هم هست که باید کمی صبر کنی تا بیاد(البته شاید الان هم پیدا بشه)

فقط یه سوال دارم حالا چه اصراری داری رو ویندوز موبایل ؟
مثلا نظرت راجع به آندروید و سیمبیان 3 چیه؟
خیلی جلوتر هستند مثلا تو تعداد برنامه ها و بازیها و تو دسترسی های آسان یا مثلا تو سبک تر بودن و اشغال کم سی پی یو و...

Amin.M.1986
28-05-2011, 07:22
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یه سوال دارم حالا چه اصراری داری رو ویندوز موبایل ؟
خیلی جلوتر هستند مثلا تو تعداد برنامه ها و بازیها و تو دسترسی های آسان یا مثلا تو سبک تر بودن و اشغال کم سی پی یو و...

سیمبیان رو نه اما آندروید رو تایید میکنم .. واقعا اگه کارت با آندروید راه میوفته سراغ وین مو نیا مگه اینکه اون برنامه ها که میخوای فقط واسه وین مو نوشته شده باشند که تعداد این دسته برنامه ها کمه واقعا

mhpz
24-08-2011, 14:39
سلام

فقط یه سوال دارم حالا چه اصراری داری رو ویندوز موبایل ؟

سلام
دوست عزيز سوال خوبي كردي.
ببين كامپيوتر من در محل كارم ويندوز هست. در خانه هم لپ تاپ من تحت ويندوز هست.
من از برنامه outlook استفاده زيادي ميكنم. تمام شماره تلفنها ، قرارهاي كاري ، از onenote هم استفاده زيادي ميبرم . اگر موبايل ويندوز باشد براحتي با وصل كردن به كامپيوترهايت ميتواني سينكرونايز كني. يعني تمام اطلاعات محل كارت را به داخل موبايل انتقال دهي و همينطور به كامپيوتر خانه ات .
شايد سيستمهاي ديگر بهتر باشند اما براي من قابليت سينكرونايز بسيار مهم است. بهمين دليل است كه خودم شخصا ترجيح ميدهم از موبايلهاي ويندوز استفاده كنم.

حالا سوالي ازشما دارم . برنامه اي هست كه سيستم اندرويد را با ويندوز سينكرونايز كند.

bibak_fa
30-08-2011, 10:24
سلام.
دوستان منم در فکر خرید htc 7 pro هستم.
نظرتون چیه؟
گوشی خوبیه؟

atlas-m
29-09-2011, 10:02
سلام.
بین HTC Mozart و Xperia mini pro کدوم رو انتخاب کنم. قیمت Mozart توی آل دیجیتال 355 هزار تومان و Mini pro هم 374 هزار تومان. (بدون گارانتی). پولم هم فقط تا همین حده!
با Windows Phone هم مشکلی ندارم (با توجه به آپدیت Mango). آندروید رو هم دوست دارم.

نظر شما چیه؟
خیلی سریع جواب بدید ممنون میشم. دیگه حصوله صبر کردن ندارم.

taghi_ramzi
28-11-2011, 14:55
سلام
گوشیهای ویندوز فون 7 بعد از آپدیت به مانگو، میشه دقیقاً عین گوشیهایی که از اول روشون مانگو هست ، یا فرقی می کنه ؟

h_r_v
28-11-2011, 20:42
سلام
گوشیهای ویندوز فون 7 بعد از آپدیت به مانگو، میشه دقیقاً عین گوشیهایی که از اول روشون مانگو هست ، یا فرقی می کنه ؟

نه عین هم میشن.. هیچ فرقی با هم نمیکنن

mohamad skystar
29-12-2011, 12:23
سلام خدمت دوستان عزیزم.
راستش من یه گوشی سامسونگ Omnia i900 پیدا کردم.
ماله یکی از دوستامه.خیلی تمیز هست و ویندوز 6.1 هم داره.
حدود 190 هزار تومن قیمت دادن.
تمام وسایلش هم هست و خود گوشی هم خط و خش نداره و بدنه سالم.
من یه نوکیا 5530 دارم که میخوام بهش بدم و اینو بردارم و یه مبلغی هم سر بدم.
به هر حال گوشی کامل و خوبی هم هست.

1.آیا خرید Omnia با این قیمت ارزش داره؟
2.آیا Omnia قابلیت ارتقا یافتن به ویندوز 7 رو داره؟
3.موارد زیر رو داره؟با توجه به اینکه میدونم ویندوز در کل فارسی نمیشه مثل آندروید و سیمبیان
-قابلیت ارسال و دریافت SMS فارسی
-قابلیت نصب و کارکردن با نرم افزارهای موبایل بانک ( خصوصا صادرات و سپه )

ehsan_
06-02-2012, 12:05
سلام
دوستان یک سوال مهمی داشتم
آیا سیستم عامل ویندوز فون روی گوشی ها و تبلت ها(؟) هست

آیا توانایی پخش فیلم های
mkv
رو داره ؟با نرم افزار کمکی ؟
با چه نرم افزاری؟
زیر نویس رو هم نشون میده؟

HamiD-Xfors
21-03-2012, 18:24
lumia 710 خوبه? قیمتش چنده.?

mehran2190
05-01-2013, 12:33
امیدی هست نوکیا Lumia 810 آنلاک و وارد ایران بشه

rvx2008
04-04-2013, 11:56
سلام دوستان راستش نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه ولی تو انتخاب گیر کردم من واسه کارای دانشگام نیاز به یه لپ تاپ در حدی که واسه سرچ تو نت و تایپ و نرم افزارای سبک رو باز کنه نیاز دارم و اینکه می خوام یه گوشی عالی هم بخرم بدجه هم تا 2 2.5 می تونم بزارم به نظر شما گوشی هست که بتونه کار لپ تاپ و گوشی رو همزمان انجام بده و این که به نظرتون بهتره جدا جدا هر کدومو بخرم یا اینکه تبلتی پد فونی چیزی بخرم؟؟؟ یه چیزی تو مایه های vivo book میخوام که بشه باش sms و مکالمه داشت همچین چیزی هست؟

pooria-ir
07-06-2013, 13:14
در حال حاضر بیشترین ارزش خرید رو تو سری لومیا،۶۲۰ داره،قبل عید ۱۱۵۰ بود،بعد شد ۹۰۰،الانم ۷۷۰.حسابی افت قیمتشو کرده بهترین زمانه برای خریدش

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 4 Beta

775e
07-09-2013, 12:57
سلام یه گوشی ویندوزف ون خوب بهم معرفی کنید ....
محدوده قیمت 500 تا 1 تومن

خوب به معنی شاژ نگهداری خوب
کند نبودن..
صفحه نمایش خوب.
صدای خوب

به نظر خودتون هم خریدش بصرفه یاشه..

775e
08-09-2013, 12:59
سلام یه گوشی ویندوزف ون خوب بهم معرفی کنید ....
محدوده قیمت 500 تا 1 تومن

خوب به معنی شاژ نگهداری خوب
کند نبودن..
صفحه نمایش خوب.
صدای خوب

به نظر خودتون هم خریدش بصرفه یاشه..

سلام من بین لومیا 520 و htc 8x موندم بنظر شما کدومو یک دردسر کمتری داره.

775e
09-09-2013, 21:07
سلام من بین لومیا 520 و htc 8x موندم بنظر شما کدومو یک دردسر کمتری داره.

کسیییی نبود جواب بردههههههه این تا پیک تعطیل شده.////////.......................

pahama1
01-11-2013, 14:15
کسیییی نبود جواب بردههههههه این تا پیک تعطیل شده.////////.......................

520 نوکیا بنظرم بهرته

salar79
28-05-2014, 10:18
سلام من تا حالا با ویندوز فون کار نکردم و الان می خوام لومیا525 رو بر دارم
یک: توی این رنج گوشی بهتری هست؟
دو: زیاد اهل بازی و نصب نرم افزار های زیاد نیستم ایا باز توی ویندوز فون ب مشکل بر میخورم؟
سه:کلا بنظرتون ویندوز فون بردارم یا نه (قبلا اندروید داشتم)
چهار: ایا ماکروسافت هم مثل گوگل توی ویندوز فون ایران رو تحریم کرده؟
پنج فی+تر شکن خوب رایگان برای ویندوز فون هست(مثل هات اسپات)؟؟

salar79
29-05-2014, 17:53
دوستان؟؟؟؟ ی کمکی لدفن؟؟؟؟

saeed2u
01-06-2014, 18:19
سلام من تا حالا با ویندوز فون کار نکردم و الان می خوام لومیا525 رو بر دارم
یک: توی این رنج گوشی بهتری هست؟
دو: زیاد اهل بازی و نصب نرم افزار های زیاد نیستم ایا باز توی ویندوز فون ب مشکل بر میخورم؟
سه:کلا بنظرتون ویندوز فون بردارم یا نه (قبلا اندروید داشتم)
چهار: ایا ماکروسافت هم مثل گوگل توی ویندوز فون ایران رو تحریم کرده؟
پنج فی+تر شکن خوب رایگان برای ویندوز فون هست(مثل هات اسپات)؟؟

تعداد بازی ها و برنامه های ویندوز فون نسبت به اندروید کمتره اما اکثر برنامه های مهم و ضروری برای ویندوزفون هم وجود داره
خوشبختانه فقط با انتخاب منطقه سکونت به غیر از ایران در تنظیمات گوشی به راحتی میتونید از استور استفاده کنید
قندشکن در نسخه 8 وجود نداره اما امکان استفاده از چیز پی ان در نسخه 8.1 وجود داره
در کل من هم قبلا مثل شما گوشی اندرویدی داشتم و حالا به ویندوز فون مهاجرت کردم و از انتخاب خودم راضیم
اما انتخاب با خود شماست

UIWe
18-03-2015, 17:03
سلام میخوام یک ویندوز موبایل بگیرم مثلا lumia 620 یک تبلت اندروید هم دارم نرم افزاری مثل زاپیا برای تبادل با حجم بالا برای ارتباط این دو os متفاوت هست آخه خیلی لازمم میشه:n16:

saeed2u
26-03-2015, 17:49
سلام میخوام یک ویندوز موبایل بگیرم مثلا lumia 620 یک تبلت اندروید هم دارم نرم افزاری مثل زاپیا برای تبادل با حجم بالا برای ارتباط این دو os متفاوت هست آخه خیلی لازمم میشه:n16:

سلام
اولا ویندوز موبایل نه ویندوزفون(کاملا با هم فرق دارند)
برای ویندوزفون زاپیا هنوز بصورت رسمی ساخته نشده ولی برنامه shareit وجود داره که میتونه کارتون رو راه بندازه