ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

farzadsw
06-09-2008, 18:45
آره من اشتباه میکردم
دیروز نگاه کردم دیدم که زمان مکالمه اشون چطوریه
اما من هنوز فکر میکنم رم ddr کمتر از بقیه رمها مصرف میکنه!
در مورد پردازنده هم حق با شماست
چون رم های DDR به ازای هر کلاک 2برابر SDR ها پهنای باند میدن ، مصرفشونم نصفه!یعنی اگر پهنای باند یکسانی داشته باشیم کلاک DDR نصف SDR هست.(نکته جالبی بود!)

veria
07-09-2008, 03:57
در مورد پردازنده هم باید خدمتتون عرض کنم هرچی تکنولوژی پردازنده بالاتر میره مصرف انرژی رو پایین میارن.
پردازنده های Qct که آخرشون به جای 00 به 01 تبدیل شده نسخه بهبود یافته قبلی هست که مصرفش رو پایین آوردن.
درسته که هرچی کلاک بالاتر مصرف بیشتر ولی نه به طور نسبت مستقیم. یعنی بر مبنای تکنولوژی یه پردازنده 400 ممکنه به اندازه 528 مصرف کنه.
نکته دیگه در 01 اینه که تکنولوژی رو که باعث میشه هرچی استفاده کمتر مصرف کمتر تقویت کردن.

navidkh
07-09-2008, 14:45
دوستان باز هم شرمنده اما واقعا توی بد جایی گیر افتادم بین 5 گوشی نمی دونم کدوم را انتخاب کنم هر کدوم یکسری خوبی داره یکسری بدی ای کاش بیشتر پول داشتم تا با خیال راحت تر یکی را انتخاب می کردم
به نظر شما بین این 5 گوشی کدوم بهتر
w960 sonyerricsson
htc touch
htc p3350
o2 atom
I-Mate JAMA 101
حدود قیمت همه اینها از 400 تا 450 هست
o2 از سرعت cpu خوبی برخورداره ولی کمیابه و بعضی از دوستان با ارایه مدرک یوتوب خرابی سخت افزاری گوشی را نشان دادند که من متاسفانه نتونستم ببینم
imate دارای cpu خوبی هست ولی wifi و رادیو نداره که به من نظر من مشکل بدیه
touch و p3350 تقریبا شبیه بودند فقط ویندوز متفاوت داشتند که با توجه به cpu این دو فکر کنم ویندوز موبایل 5 بهتر باشه
w960 هم ویندوز موبایل نیست اما امکانات خوبی داره اگر cpu بالاتری داشت حتما انتخاب من بود اما cpu پایین این گوشی و سرعت کم ان من را مردد کرده

ali_MacBook_Apple
07-09-2008, 15:14
من خودم شدیداً بین iphone و HTC touch diamond گیر کرده بودم اما با راهنمایی دوستان و دیدن مقایسه این گوشیه تو GSMarena . GSM و دیدن فیلم کارکردشون تو youtube بالاخره HTC touch diamond رو انتخواب کردم و به زودی می گیرمش.
شما هم برو فیلماشون رو تو youtube ببین خیلی کمکت می کنه...

ali_MacBook_Apple
07-09-2008, 15:15
من خودم شدیداً بین iphone و HTC touch diamond گیر کرده بودم اما با راهنمایی دوستان و دیدن مقایسه این گوشیا تو GSMarena . GSM و دیدن فیلم کارکردشون تو youtube بالاخره HTC touch diamond رو انتخواب کردم و به زودی می گیرمش.
شما هم برو فیلماشون رو تو youtube ببین خیلی کمکت می کنه...

navidkh
07-09-2008, 15:19
مرسی ولی یوتوب فیل تر ه با فیل تر شکن هم فیلم هاش را نشون نمیده

navidkh
07-09-2008, 15:55
imate JASJAM هم به لیست بالا اضافه کنید

navidkh
08-09-2008, 17:55
کسی نبود؟

mhaf
08-09-2008, 21:51
imate JASJAM هم به لیست بالا اضافه کنید

بابا این که خیلی فسیله!
برو همون تاچ رو بگیر حالشو ببر.
من جای شما بودم فقط سراغ تاچ میرفتم.

navidkh
08-09-2008, 23:30
مرسی ولی p3350 هم گوشی بدی نیستا jama 101 هم سی پی یو خوبی داره o2 که سی پی یو 400 مگ و جدیدا یه گوشی دیگه پیدا کردم giga qsmart i102 هم سیپی یو بالایی داره هم کی بورد داره هم تیونتر تلویزیون واقعا داره سخت میشهاگر پول بیشتر داشتم بی شک انتخاب راحت تر بود

mhaf
09-09-2008, 10:42
مرسی ولی p3350 هم گوشی بدی نیستا jama 101 هم سی پی یو خوبی داره o2 که سی پی یو 400 مگ و جدیدا یه گوشی دیگه پیدا کردم giga qsmart i102 هم سیپی یو بالایی داره هم کی بورد داره هم تیونتر تلویزیون واقعا داره سخت میشهاگر پول بیشتر داشتم بی شک انتخاب راحت تر بود
ببین جاما 101 رو اگه از نزدیک ببینی نظرت بر میگرده
هم خیلی ظاهر بی ریختی داره هم اصلا شبیه پاکت پی سی نیست
دلیلش هم وجود صفحه فوق العاده کوچیکشه.
بیشتر هم روی اچ تی سی فکر کن
کلا اچ تی سی موفق تر بوده نسبت به بقیه.

navidkh
09-09-2008, 15:29
مرسی ولی حالا به نظر شما بین touch و p3350 کدوم بهتره فرقشون توی ظاهر و ویندوزشونه
به نظر شما p3350 به خاطر ویندوز 5 سرعت بالا تر نیست؟ اخه سی پی یو هر دو تا 200 هست فکر کنم ویندوز 6 هم بیشتر رم بکشه ؟ من می خوام با گوشی بازی کنم مخصوصا از بازی های که توی یکی از ساتها دیدن با حجم 180 مگ به بالا !
می خوام فیلم ببینم و احتمالا نرم افزارم زیاد بریزم روش !
بازی های ps را نمی کم چون توی تاپیکش نوشته سی پی یو 300 به بالا که به این دو تا نمی خوره ! به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
راستی چرا p3350 اسمش توی سایت htc نیست؟

ali_MacBook_Apple
09-09-2008, 16:12
مرسی ولی یوتوب فیل تر ه با فیل تر شکن هم فیلم هاش را نشون نمیده

واقعاً یوتوب فیلتره ؟
واسه من که نیست هر روزم دارم میرم توش...
راستی بچه ها کسی سامسونگ i900 رو دیده ؟
برید فیلماش رو ببینید واقعاً محشره فکر کنم تو پاکت پیسیا رو دست نداشته باشه.
ویندوز موبایل 6.1 داره ، جالبه که موس هم داره(اولین گوشیه که میبینم موس داره) ، سی پیوشم که 620 ، صفحشم که محشره ، اما باید خیلی گرون باشه ... واقعاً فکر نمی کنم رو دست داشته باشه.

XFACTOR
10-09-2008, 00:14

دوستان باز هم شرمنده اما واقعا توی بد جایی گیر افتادم بین 5 گوشی نمی دونم کدوم را انتخاب کنم هر کدوم یکسری خوبی داره یکسری بدی ای کاش بیشتر پول داشتم تا با خیال راحت تر یکی را انتخاب می کردم
به نظر شما بین این 5 گوشی کدوم بهتر
w960 sonyerricsson
htc touch
htc p3350
o2 atom
IMATE JASJAM
I-Mate JAMA 101
حدود قیمت همه اینها از 400 تا 450 هست
o2 از سرعت cpu خوبی برخورداره ولی کمیابه و بعضی از دوستان با ارایه مدرک یوتوب خرابی سخت افزاری گوشی را نشان دادند که من متاسفانه نتونستم ببینم
imate دارای cpu خوبی هست ولی wifi و رادیو نداره که به من نظر من مشکل بدیه
touch و p3350 تقریبا شبیه بودند فقط ویندوز متفاوت داشتند که با توجه به cpu این دو فکر کنم ویندوز موبایل 5 بهتر باشه
w960 هم ویندوز موبایل نیست اما امکانات خوبی داره اگر cpu بالاتری داشت حتما انتخاب من بود اما cpu پایین این گوشی و سرعت کم ان من را مردد کرده

سلام دوست من حقیقتش وقتی درخواست مشاورتون رو دیدم لازم دونستم چند تا نکته رو حتما بهتون گوش زد کنم تا 99% (چون هیچ چیز حتمی نیست) خرید خوب و راضی کننده ای داشته باشین !

1- اگه اشتباه نکنم سقف قیمت شما برای خرید 500 تومنه ؟ درسته ؟

2-اگه atom نو چه پیور و چه اگزه و یا احیانا پیور(سفید) گیر آوردین در خریدش شک نکین ! چون این پی پی سی دستگاه بدون مشکلی هستش و اصلا اذیت کن نیست . و بخصوص برای شما که ظاهرا اولین پاکت پی سی تون هست بسیار مناسبه ! ولی این رو در نظر بگیرین که این دستگاه باتریش زود تموم میشه (البته بستگی به کار شما داره ) ولی در کل باتری سریع مصرف میشه + اگه اس ام اس باز هستین به فکر یه دستگاه کیبورد دار باشین + اگه زیاد با بلوثوث کار می کنین بلوثوث اتم 1.2 کند + دوربین ؟ ارزش بحث نداره ! ====> این تنها سه اشکال این گوشی هستش و بقیه سلیقه ایه!
خرابی سخت افزاری گوشی ؟ می خواید برای سایر مدلایی که معرفی کردین از یوتوب ویدیو خرابی معرفی کنم ؟ اگه به این چیزا اهمیت بدین که هیچ دستگاهی نباید بخرین چون هیچ دستگاهی بی عیب نیست ! حتی تاچ پرو! البته منکر بعضی مشکلات نیستم ولی اونا بیشتر مربوط به نسخه های اولی هست اگه اشتباه نکنم!

*** تمام این حرفا دلیل بر این نیست که خودم اگزه دارم ***

3- به جاما اصلا فکر نکن ! چون مطمئنم بعد اینکه گرفتیش میای به هر چی پاکت پی سی و ویندوز موبایل فحش می دی ... اینو قول می دم .

4- touch و p3350 نمی گم دستگاه های بدی هستن ولی تا جایی که امکان داره از خرید دستگاه های با پردازنده 200خودداری کنین که همون بلای جاما سرتون میاد !ولی اگه خیلی اصرار می کنین فقط و فقط تاچ!!!

***... با توجه به cpu این دو فکر کنم ویندوز موبایل 5 بهتر باشه اتفاقا فکرتون 110درصد اشتباه هست ! پس فکر می کنین نفس وجودی ویندوز 6 چی هست ؟خوشکلی ؟ ... ویندوز 6 نسبت به 5 مصرف باتریش کمتر و باتری خور نیست ... و درصد کمتری از رم دستگاه رو به نسبت 5 به خودش اختصاص میده البته دیگه انتظار فانتوم نداشته باشین ولی کارکرد دستگاه از نظر سخت افزاری تو 6 به نسبت 5 خیلی بالاتره ! ===> این فکر اشتباه رو از سرتون بیرون کنین مخصوصا در مورد رم کی همچین چیزی گفته :19:

5- وقتی با سی پی یو 200 نمی تونی بسازی پس چجوری می خوای با touch و p3350 بسازی ؟

6- در مورد جاسجم نظر خاصی ندارم ولی میگن خیلی کنده در غیر اینصورت برای شما این دستگاه بهرین انتخاب هستش !

*******در مورد ویندوز 5 یا 6 برای دستگاه های بالا زیاد نگران نباش چون امکان آپگرید به نسخه های بالاتر به آسانی هست ==> کافی فقط به اینجا یه یر بزنی که : xda-developers.com

همین ===> اگه قیمت دقیق رو بگی که چقدر می خوای هزینه کنی و مهم تر از همه اینکه امکان افزایش بودجه رو داری ؟ و دیگه اینکه هیچوقت باعث نشو که فاکتور قیمت تو رو محدود کنه و سایر نیاز هاتو کم و حتی فراموش کنی چون شکست می خوری و ناراضی !

بدرود دوست عزیز و ببخش که تو بعضی جاها تند شدم !

XFACTOR
10-09-2008, 00:19
مرسی ولی حالا به نظر شما بین touch و p3350 کدوم بهتره فرقشون توی ظاهر و ویندوزشونه
به نظر شما p3350 به خاطر ویندوز 5 سرعت بالا تر نیست؟ اخه سی پی یو هر دو تا 200 هست فکر کنم ویندوز 6 هم بیشتر رم بکشه ؟ من می خوام با گوشی بازی کنم مخصوصا از بازی های که توی یکی از ساتها دیدن با حجم 180 مگ به بالا !
می خوام فیلم ببینم و احتمالا نرم افزارم زیاد بریزم روش !
بازی های ps را نمی کم چون توی تاپیکش نوشته سی پی یو 300 به بالا که به این دو تا نمی خوره ! به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
راستی چرا p3350 اسمش توی سایت htc نیست؟

اینم یادم رفت بگم با تمام این کارایی که می خوای بکنی با سی پی یو 200 اشکت در میاد !
گیم با سی پی یو ضعیف انقد افت فریم پیدا می کنی که از هرچی گیم سیر میشی! مگه بخوای بازی 3d نکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navidkh
10-09-2008, 14:35
اینم یادم رفت بگم با تمام این کارایی که می خوای بکنی با سی پی یو 200 اشکت در میاد !
گیم با سی پی یو ضعیف انقد افت فریم پیدا می کنی که از هرچی گیم سیر میشی! مگه بخوای بازی 3d نکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سپاسگذارم پاسخ کامل و جامعی دادید
بودجه من 450 هست با هزار زحمت نهایت تا 500 بتونم جور کنم
با توجه به گفته شما الویت من با o2 نو هست اگر پیدا نکردم htc touch !
یا باید یکی از اینها را بگیرم یا 5 6 ماه صبر کنم تا بتونم یک گوشی بهتر بگیرم ایا گوشی دیگه ای سراغ دارید؟ توی این قیمت؟
فقط رادیو و یا wi - fi داشته باشه مرسی

mhaf
10-09-2008, 16:00
دیگه دوستان جواب دادن دیگه
نظر شخصی من اینه که تاچ بگیری که با کلاس تره.

XFACTOR
10-09-2008, 16:59
دیگه دوستان جواب دادن دیگه
نظر شخصی من اینه که تاچ بگیری که با کلاس تره.

خواهش می کنم! بله منم با تاچ موافقم !

navidkh
10-09-2008, 18:09
مرسی دوستان متاسفانه توی اصفهان پیدا نکردم نه o2 نه touch انشا الله دو سه هفته دیگه بیام تهران ببینم گیرم میاد یا نه !
شاید هم از دبی گرفتم مرسی از کمکتون

XFACTOR
10-09-2008, 19:15
سلام دوست عزیز !

چی یعنی امکان خرید از دوبی رو دارین ؟ پس خودتون رو مچل تهران اون مغازه دارای خوش اخلاقشون نکش ! برو دوبی همونجا بگیر! نه تنها ارزون تر و زیادی پول نمی دی ... دستتم بازتره !

پیشنهاد می کنم Eten glofidh X650 بگیر که قیمت وحشتناک مناسبی داره ! 475 تومن ! اینم مشخصاتش !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
X600 هست که ارزون تر از 475 تومنه !

XFACTOR
10-09-2008, 19:19
اگرم بازم از تهران خواستی بگیری یه شماره بهت میدم ماله مغازه رمضانی هستش (رسانا موبایل) که فقط تو کار پاکت پی سی هستش ! یه قیمت و موجودی از مدلایی که می خوای بگیر !66733000

البته جدیدا تو علاادین بجز یشون خیلیا ی دیگه پاکت پی سی می فروشن !

یادم نرفته اینم بگم آدمای این مغازه بفهمی نفهمی زیادی گوشت تلخن !

بدرود+++> به خرید از دوبی فکر کن همین!!!

Hossein505
10-09-2008, 19:49
اگرم بازم از تهران خواستی بگیری یه شماره بهت میدم ماله مغازه رمضانی هستش (رسانا موبایل) که فقط تو کار پاکت پی سی هستش ! یه قیمت و موجودی از مدلایی که می خوای بگیر !66733000

آره بد جوری بد خلاق هستن فقط یه نفرشون خوبه به نام بهزادی
فقط با اون باید صحبت کنی بقیه پول رو توی دهنشون هم بکنی بازم تحویل نمیگیرنت
در ضمن یادت باشه برای خرید از بهزادی باید خودت رو جوری جلوه بدی که حالیته از ppc وگرنه جواب درست و حسابی از اون هم نمی گیری

XFACTOR
10-09-2008, 19:55
سلام برادر حسین عزیز !
بسی سخن ایشان تصدیق میشه !

دیدید آلاخون والاخون شدیم ! پی تی فیلتره / اچ یو هم هنوز کار داره !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navidkh
11-09-2008, 15:30
مرسی دوستان اره امکانش هست ولی باید یه مدت وایسم تا برادرم از دبی بیاد فکر کنم یک ماه دیگه مرسی دو تا گوشی هم که معرفی کردید چیزای خوفی بودند امیدوارم کمیاب نباشه چون فکر نکنم برادرم زیادی برام وقت صرف کنه بگرده حیف که سربازم

XFACTOR
12-09-2008, 18:15
اگه قسمت باشه حتما می گیری!

jps3
13-09-2008, 04:36
سلام خدمت دوستان عزیز کی در مورد این گوشی اطلاعات داره چرا قیمتش تا این حد پایینه.این همه امکانات با این قیمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XFACTOR
13-09-2008, 17:03
سلام دوست من
این مدل گوشی خوبی بود... البته زمان خودش چون مال 2005 ! شما می تونین مدل بهری بخرین ! من در حال حاضر اصلا این گوشی رو پیشنهاد نمی کنم نه فقط به خاطر قدیمی بودنش بلکه ... .

مگه قیمتش چند هست ؟ کجا ؟

اینم دو تا لینک ازش !

و

راستی فکر نکن می گم دستگاه بدی منم اگه اون موقع که اتمم رو می گرفتم این بود حتما می گرفتمش جون اصلا به wifi احتیاجی ندارم!

ravani_13
13-09-2008, 17:49
سلام

خسته نباشین

اقا کسی میدونه که ایا htc touch pro الان موجود هست یا نه ؟؟؟

قیمت هم اگه بگین ممنون میشم .

مرسی

ravani_13
13-09-2008, 17:55
سلام

یه سوال دیگه touch pro واقعا نسبت به تعریفی که ازش میشه دستگاه خوبیه ؟

یکم در موردش به اختصار توضیح بدین ممنون میشم .

مرسی

XFACTOR
13-09-2008, 19:40
قیمت بالای 800 ازش دارم !

ارزش = از نظر من آره !

توضیح اختصاری = والا به نظر من بهتره اینجا ها رو مطالعه کنین و اگرم سوالی داشتین بپرسین !

در ضمن رویو های خارجی رو هم از دست ندین ( به رویو یک سایت اکتفا نکنین= تجربه شخصی)

اگه سوال دیگه بود در خدمتم !

بدرود

NikYar
13-09-2008, 20:07
سلام دوستان

الان حدود قيمت يه پاکت پي سي با Windows Mobile 6 Pro + GPS + WiFi + سرعت خوب ..... چقدره ؟

حداقل قيمت واسه اين مشخصات چنده ؟ :19:

shympw
13-09-2008, 23:22
سلام

خسته نباشین

اقا کسی میدونه که ایا htc touch pro الان موجود هست یا نه ؟؟؟

قیمت هم اگه بگین ممنون میشم .

مرسی

بچه ها می گن 875 تومن امروز یاس وارد بازار کرده گوشی رو.

ravani_13
13-09-2008, 23:31
htc touch pro ارزش 870 $ رو داره ادم بده ؟

XFACTOR
14-09-2008, 14:23
حقیقتش اگه برای خرید عجله دارین و نمی تونید صبر کنید چاره ای نیست ... ولی در غیر اینصورت به نظر من صبر کنین چون قیمت این دستگاه صد در صد تا چند ماه دیگه پایین میاد !

mahyar.khadem
14-09-2008, 20:04
باسلام خدمت دوستان عزیز .من کاربر جدید این سایت هستم .

اطلاعاتی در مورد گوشی Hp Rw6815 میخواستم (غیر از مشخصات) .اگر دوستان تجربه ای در مورد این گوشی دارند لطفا راهنمایی کنند

با تشکر

meisam_629
15-09-2008, 20:47
سلام.کسی می دونه با حداکثر 250 تومن چه پاکت پی سی دست دوم و خوبی میشه خرید؟

Bs_panzer
16-09-2008, 01:00
سلام .
من الان N81 8GB دارم می خواستم ببینم htc touch هم منو این طور رازی نگه می داره ؟
در ضمن Cpu تاچ 200 مگا و ماله من 320 مگا
قبلا از این یک i-mate jama داشتم . سرعت بلوتوث که در حد حلزون 4 کیلو بایت در ثانیه دوربین هم که ....:19:
البته از کار باهاش خیلی حال می کردم !
اهان گه بخوام بگیرم چچه قدر باید رو این بذارم ؟

mhaf
16-09-2008, 10:36
سلام .
من الان N81 8GB دارم می خواستم ببینم htc touch هم منو این طور رازی نگه می داره ؟
در ضمن Cpu تاچ 200 مگا و ماله من 320 مگا
قبلا از این یک i-mate jama داشتم . سرعت بلوتوث که در حد حلزون 4 کیلو بایت در ثانیه دوربین هم که ....:19:
البته از کار باهاش خیلی حال می کردم !
اهان گه بخوام بگیرم چچه قدر باید رو این بذارم ؟
میتونه راضی نگه داره
البته نه رازی
آیمیت جاما چیز مزخرفیه
بلوتوثش رو همه میگن افتضاحه
مطمئن باش باهاش کلی حال میکنی

yamato
17-09-2008, 18:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] touch criuse بگير.حتما راضيت ميكنه.

Maziar_69
18-09-2008, 23:57
دوستان بین HTC Touch HD & SAMSUNG OMNIA کدوم رو پیشنهاد میدین؟
واسه ی 2 ماه دیگه میخوام بخرم و انتخاب خودم سامسونگ هست.
میخواستم نظر شمتا رو هم بدونم.

yamato
19-09-2008, 01:04
نظر من htc touch hd هست.چون بهتره.

veria
19-09-2008, 02:08
Touch HD تا دو ماه دیگه نمیاد.
باید بین امنیا و پرو انتخاب کنی که من پرو رو بهت پیشنهاد میکنم.
البته زیاد بحث شده و تا حدودی هم سلیقه ایه.

Bs_panzer
19-09-2008, 02:20
فکر جیب من هم بکنید ! :19:
یه PDA با ویندوز 6 , Wi Fi , Bluetooth 2.0 به من ÷یشنهاد کنید نهایت 400 تومن

mhaf
19-09-2008, 11:02
فکر جیب من هم بکنید ! :19:
یه PDA با ویندوز 6 , Wi Fi , Bluetooth 2.0 به من ÷یشنهاد کنید نهایت 400 تومن
htc p3400
فقط اینو میتونی بخری با آیمیت جاما101 که اصلا مناسب نیست.
همون 3400 بهتره

Bs_panzer
22-09-2008, 03:26
پس ینی هیچی ؟ باید یکی دو ماه دیگه صبر کنم چون تازه xbox گرفتم بابام عمرن پول بهم نمیده !!!
راستی Xperia x1 کی میاد و چه جوریه ؟

shympw
22-09-2008, 11:06
xperia یک ماه وسط های اکتبر ریلیز میشه تا بیاد ایران 1 ماه طول می کشه. از اونایی که دیدن اینطور بر می آد که همچین فوق العاده هم نیست !
صفحه 3 اینچی داره اما کوچکتر دیده میشه. کیبردشم شلن دکمه هاش. بیاد ببینیم چی میشه.
xperia رو 2 ماه بعد و HD رو هم 3 ماه بعد میشه خرید تو ایران.

cyrus2500
23-09-2008, 14:39
چرا پی سی پکت؟ مگه چی کار میشه با پی سی پکت کرد که با موبایل نمیشه؟

XFACTOR
23-09-2008, 23:58
تو بگو چی کار نمی شه کرد !

تحقیق برادر تحقیق!

vitamin2002
24-09-2008, 01:51
چرا پی سی پکت؟ مگه چی کار میشه با پی سی پکت کرد که با موبایل نمیشه؟

خوب انگار مثل همون مقایسه بنز با پیکان است که هر دو تاش 4 تا چرخ داره پس پیکان خوبه :22:
عزیز دل برادر :31::10: بیام یکی یکی برات توضیح بدم
یکیش در مورد استفاده راحتر از دیکشنری است که تا حالا من با هیچ گوشی نوکیا نتونسته ام راحت باشم امکانات کیبورد مجازی و لمسی و از همه مهمتر پاک کردن یک کلمه نوشته شده فقط با یک دگمه حالا در موبایل c را بزن تا یکی یکی پاک کنه
در پاکت پیسی برنامه هایی است برای مسائل ریاضی مثلا فکر کنم برای حل انتگرال های چند گانه موبایل هنگ می کنه:13: ولی پاکت پیسی نمی کنه
شما می توانید فرمت های avi و xvid و dvix را در پکت پی سی بدون هیچ مشکلی اجرا کنید ولی فکر کنم تنها تعداد خیلی معدودی توانایی اجرای با کیفیت فرمت های avi باشد
و ....خیلی چیز ها
البته از همه مهمتر رابط کاربری خوب و محیط ویندوز

linuxboy
24-09-2008, 10:37
gps تو ایران کار می کنه؟
hp6515 نظرتو چیه در موردش؟

mhaf
24-09-2008, 11:41
چرا کار نکنه؟
Gps یه سیستم جهانیه که تو همه جای کره زمین کار میکنه.

farzadsw
24-09-2008, 12:15
gps تو ایران کار می کنه؟
hp6515 نظرتو چیه در موردش؟
GPS تو ايران كار ميكنه(مثل همه جاي دنيا! ) و تنها مشكلي كه ممكنه پيش بياد اينه كه نقشه درست حسابي نداشته باشي.
HP 6515 گوشي خوبي نيست! چون اندازش بزرگه ،سنگينه و البته بيريخته! و در مقايسه با گوشي هاي قديمي تر از خودش مثل IMATE JAM اين كمبود ها رو داره:
رزوليشن 240*240 (مربعي!)
CPU ضعيفتر
اندازه و وزن بيشتر
البته GPS داره ولي به نظر من كه چيز جالبي نيست:13:،مگر اينكه قيمتش حدود JAM باشه.

linuxboy
24-09-2008, 14:46
مرسی
سرعتش نسبت به k-jam چطوره؟
این مال hp
64 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
- Intel PXA270 312 MHz Processor
اینم k-jam
- 64MB SDRAM
- 128 MB ROM
- Texas Instruments OMAP 850, 200 Mhz processor
الان کدوم یکی پر سرعت تره؟
بزرگیش برام مهم نیست الان وزنشم اندازه همین k-jam هست
من چون lcd بزرگ می خوام فکر کنم این بدردم بخوره
حالا سرعتش نسبت به k-jam چطوره؟
دست دوم هست قیمتشم 200 ولی سعی دارم بیارم زیر 200 .
باید موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم؟
قیمت باطریش چند تومانه؟

cyrus2500
24-09-2008, 21:39
مرسی از توضیحاتت
ولی با این حال دلایلی که گفتی منو قانع نکرد...:41:
من سالهاست که با گوشی 6600 (66جوات) خودم هم به راهتی از دیکشنری استفاده میکنم و با توابع ریاضی هم کاری ندارم
ولی با این حال مطمئنم که امکانات فراوانی داره چون هر چی باشه یه کامپیوتر جیبیه.. درسته؟
سوال من اینه:
***مثلا میشه باهاش فایل های pdf یا word رو خوند؟(حتی فارسی) و همچنین e-book که برام خیلی مهمه
رادیو داره یا نه؟ انتن دهی چطوره؟
خلاصه اینکه اگه مدلی رو سراغ دارید که بشه تو word ویرایش کرد و فایل های pdf , e-books رو خوند به من معرفی کنید و قیمت تقریبیش رو هم بگین.
بازم ممنون:20:

Hossein505
24-09-2008, 21:54
مرسی از توضیحاتت
ولی با این حال دلایلی که گفتی منو قانع نکرد...:41:
من سالهاست که با گوشی 6600 (66جوات) خودم هم به راهتی از دیکشنری استفاده میکنم و با توابع ریاضی هم کاری ندارم
ولی با این حال مطمئنم که امکانات فراوانی داره چون هر چی باشه یه کامپیوتر جیبیه.. درسته؟
سوال من اینه:
***مثلا میشه باهاش فایل های pdf یا word رو خوند؟(حتی فارسی) و همچنین e-book که برام خیلی مهمه
رادیو داره یا نه؟ انتن دهی چطوره؟
خلاصه اینکه اگه مدلی رو سراغ دارید که بشه تو word ویرایش کرد و فایل های pdf , e-books رو خوند به من معرفی کنید و قیمت تقریبیش رو هم بگین.
بازم ممنون:20:

همه مدل ها آفیس رو دارن (word - exel - power point)
نداشته باشن هم میشه روشون ریخت خیلی هم ساده است
که پاور وینت فقط امکان پخش داره ولی اون دوتای دیگه همه امکانات رو دارن
pdf هم Acrobat reader میریزی مشکلی نداری حتی فارسی

رادیو هم بعضی مدل ها دارن
آنتن دهی هم همین طور هر مدلی یک جوره

linuxboy
25-09-2008, 05:15
i-mate مدل pocket pc phone editionبا اینکه قدیمیه سرعت خوبی داره
به نظرتون این چطوره و قیمت دست دوش تو چه قیمتی باشه چطوره؟

farzadsw
25-09-2008, 05:59
مرسی
سرعتش نسبت به k-jam چطوره؟
این مال hp
64 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
- Intel PXA270 312 MHz Processor
اینم k-jam
- 64MB SDRAM
- 128 MB ROM
- Texas Instruments OMAP 850, 200 Mhz processor
الان کدوم یکی پر سرعت تره؟
بزرگیش برام مهم نیست الان وزنشم اندازه همین k-jam هست
من چون lcd بزرگ می خوام فکر کنم این بدردم بخوره
حالا سرعتش نسبت به k-jam چطوره؟
دست دوم هست قیمتشم 200 ولی سعی دارم بیارم زیر 200 .
باید موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم؟
قیمت باطریش چند تومانه؟

مثل اینکه شما فقط ppc کیبرد دار میخواین!
hp یکم سریعتره ولی رزولیشن صفحش کمه! در حالی که ابعاد lcd یش مثل بقیه 3 اینجه.
در ضمن 60% اون hp رو کیبردش گرفته! چون کشویی نیست. ولی kjam کشوییه.
kjam ویندوز موبایل 5 داره در حالی که hp ویندوز موبایل ce داره برای همین برنامه هایی که روی kjam نصب میشه بیشتره.
موقع خرید مثل بقیه گوشیا ببین باطریش چه جوریه،ظاهرش چه طوریه و... فقط تاچ اسکرینشو هم امتحان کن یعنی برنامه note رو باز کن بعد با قلم رو جا های مختلف صفحه خط بکش تا اگه نقطه کور ! داره معلوم شه.
اون Imate ppc مثل imate jam ه ولی دوربینش ضعیفتره.

linuxboy
25-09-2008, 09:19
دستت درد نکنه
آره خودم به این نتیجه رسیدم hp بدتره
ببین بین اینها کدومش بهتره؟دوربین مهم نیست
jam و jam black و jamin و ppc
این 3 تا که lcd 2.8" دارن
jam و jam black و jamin
با این تفاوت که jamin texas 200mhz و wifi و win2005 داره
ولی jam و jam black سی پی یو 400mhz داره ویندوز 2003 wifi نداره
فرق jam و jam black چیه؟
حالا تو این 3 تا کدوم بهتره آیا میشه از cpu 400 صرف نظر کرد و ارزش داره jamin?
و ppc یک lcd 3.5 داره با cpu400 داره که تو مشخصات با jam , jam black برابر ولی صفحه خیلی بزرگ و بسیار خوبی داره
از لحاظی jamin wifi داره و ..
حالا ماندم تو این 4 تا کدوم بهترین گزینه است
می تونم ویندوز را ارتقا بدم؟

milad22
25-09-2008, 10:15
سلام دوستان.
دنبال یه Pocket PC مناسب میگردم که این شرایط رو داشته باشه:
1-صفحه 3 اینچ به بالا
2-سرعت مناسب
3-ویندوز موبایل 6 یا 6.1
4-قیمتی در حدود 600 تومن
5-دوربین 3
6-GPS
و البته موجود در بازار.
ممنون

vitamin2002
25-09-2008, 12:13
سلام دوستان.
1-صفحه 3 اینچ به بالا
2-سرعت مناسب
3-ویندوز موبایل 6 یا 6.1
4-قیمتی در حدود 600 تومن
5-دوربین 3
6-GPS
و البته موجود در بازار.
ممنون

htc toch
diamond در حدود 720
pro در حدود 870
البته صفحه اش یکمی از گفته ات کوچکتر است
سرعتش که فوق العاده است
pro در مقایسه با diamond دارای کیفیت عکس خیلی بهتری است

milad22
28-09-2008, 09:43
صفحه نمایش برام خیلی مهمه. اتفاقا Diamond رو مد نظر دارم. ولی فکر نمیکنم اون چیزی که بخوام باشه.
شاید صبر کنم و Omnia بگیرم.

Ali_BlueBoy
28-09-2008, 14:11
سلام دوستان.
1-صفحه 3 اینچ به بالا
2-سرعت مناسب
3-ویندوز موبایل 6 یا 6.1
4-قیمتی در حدود 600 تومن
5-دوربین 3
6-GPS
و البته موجود در بازار.
ممنون

امنیا همه اینا رو داره تازه یه چیزی هم بیشتر داره در ضمن قیمتشم 720 (8 گیگ بدون گارانتی) 750 (16 گیگ)
سرعتشم فوق العادست ودر کل بهترین پاکت پی سیه( با این قیمت )

htc toch
diamond در حدود 720
pro در حدود 870
البته صفحه اش یکمی از گفته ات کوچکتر است
سرعتش که فوق العاده است
pro در مقایسه با diamond دارای کیفیت عکس خیلی بهتری است

ولی توی عکسایی که جی اس ام ارنا گذاشته بود دیاموند بهتر گرفته بود....!!!!!!!!!!

Captain Nemo
28-09-2008, 14:45
سلام دوستان.
کسی اطلاع داره از پاکت پی سی palm چیزی تو ایران هست یا نه؟ مخصوصاً مدل T|X handheld. اینم لینکش:

من در کل دنبال یه پاکت پی سی هستم که نه دوربین داشته باشه و نه سیم کارت بخوره. شما چی پیشنهاد می کنید.

Hesam08
29-09-2008, 01:44
دوستان پاكت پي سي با قيمت 200 تا 250 هم داريم؟
البته با امكاناتي مثل مسيج فارسي، دوربين خوب حداقل 2، و بشه روش اين نرم افزار هايي كه در سايت ها و همين فروم معرفي ميشه روش نصب كرد و قابليت پشتيبا ني از 1 يا 2 گيگ رم رو داشته باشه..
ممنون ميشم اگر مدلي در بازار هست معرفي كنيد..

aaaammmm87
29-09-2008, 07:17
البته با امكاناتي مثل مسيج فارسي، دوربين خوب حداقل 2، و بشه روش اين نرم افزار هايي كه در سايت ها و همين فروم معرفي ميشه روش نصب كرد و قابليت پشتيبا ني از 1 يا 2 گيگ رم رو داشته باشه..

I-Mate Smartflip
تاريخ معرفي: 2006/02/02

مشخصات كلي :
فرم تاشو - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 2.2 اينج ميليمتر - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 98.5*51.4*15.8 ميليمتر - وزن 99 گرم

قيمت: 215000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------

I-Mate SP5
تاريخ معرفي: 2005/08/01

مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 33*45 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه MiniSD - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 128 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - درگاه مادون قرمز (Infrared) - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 2003 SE Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 107.5*46*17.5 ميليمتر - وزن 106 گرم

قيمت: 219000 تومان
---------------------------------------------------------

HTC S310
تاريخ معرفي: 2006/10/19

مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 1.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 65000 رنگ TFT با ابعاد 2 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه miniSD - حافظه داخلي 64 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108 *47*18.5 ميليمتر -

قيمت: 249000 تومان

mhaf
29-09-2008, 11:24
ببین عزیز اینایی که دوستمون گفت همه اسمارت فون هستند و هیچ کدوم پاکت پیسی نیستند
حواست به این باشه که اسمارت فون ها صفحه لمسی نیستتند

Hesam08
29-09-2008, 13:09
ببین عزیز اینایی که دوستمون گفت همه اسمارت فون هستند و هیچ کدوم پاکت پیسی نیستند
حواست به این باشه که اسمارت فون ها صفحه لمسی نیستتند

دوستان ممنون از پاسخ هاتون؛ فقط يك سوال
يعني نرم افزار ها و تم هاي پاكت پي سي روي اينها نصب نميشه؟يا مثلا آفيس؟
و دوم اينكه مدلي با دوربين 2 نداريم با اين قيمت ها كه گفتم؟آخه من i-mate SPL رو تو يه سايت ديدم زده 200 تومن با دوربين 2 ! اين چي خوبه؟؟

SajjadKAZ2003
30-09-2008, 02:41

مشکلی نیست زنگ بزنیم به این شماره قیمت بگیریم؟؟

SajjadKAZ2003
30-09-2008, 02:47
سلام
تصمیم دارم htc 3350 بخرم ، به نظر شما چطوره؟ از نظر سرعت و ...
یه سوال هم داشتم می خواستم ببینم سیستم عامل ویندوز موبایل گوشی htc 3350 که 5 هست رو میشه به 6 ارتقا داد؟ همچنین امکان ارتقای رمش هست؟
راستی اگه قیمت بازار رو هم دارید لطفا بگید
مرسی

saeed-d
30-09-2008, 23:33
من يه موبايل ميخوام كه:
1-صفحش بزرگتراز يا مساوي 3.5"
2-صفحه لمسي باشه
3-سيستم عاملش يا لينوكس باشه يا ويندوز
4-دوربين مهم نيست ولي اگه داشته باشه بالاي 3 باشه
5-رمش بالاي 1 gig باشه
6- حافظش زياد باشه
7-با تلفن به اينترنت وصل شه
8-خوشگل باشه

لطفا عكس هم بذاريد

ali_MacBook_Apple
03-10-2008, 01:47
سلام دوستان ، ببخشید کسی با omnia i900 کار کرده ؟ فیلماشو تو یوتوب دیدیم زیاد حال نکردم ، با اینکه صفحه بزرگی داره اما به نظرم اومد قابلیت تاچش از Diamon پایینتره. کلن دیاموندم به نظرم خوشگل تره ، آخه می خوام یکیشونو بگیرم می خواستم نظر شما رو هم بدونم ، مرسی

Ali_BlueBoy
03-10-2008, 18:08
امنیا به طور کلی از دیاموند سرتره کلی هم بحث شده روش و الان هم قیمتش فوق اعاده مناسب شده (730 تومن 16 گیگ)

hosein67
04-10-2008, 19:54
یه مشکل دارم گوشیم یک ارور میده enter battery pack registeration code چیکار باید کنم کمکم کن دیگه program bar بالا نمیاد این ارورو میده لطفا جواب بدید

hosein67
04-10-2008, 19:55
گوشیمم htc:p3470 هست

riquelme
04-10-2008, 21:36
گوشیمم htc:p3470 هست

سلام.
يه نگاه به صندوق پيام خصوصيت بنداز.

jps3
04-10-2008, 22:12
سللام نظرتون در مورد این گوشی چیه اگر اطلاعات دارن ممنون میشم کمکم کنید.

i-mate jama101

SajjadKAZ2003
05-10-2008, 01:26
سلام
تصمیم دارم htc 3350 بخرم ، به نظر شما چطوره؟ از نظر سرعت و ...
یه سوال هم داشتم می خواستم ببینم سیستم عامل ویندوز موبایل گوشی htc 3350 که 5 هست رو میشه به 6 ارتقا داد؟ همچنین امکان ارتقای رمش هست؟
راستی اگه قیمت بازار رو هم دارید لطفا بگید
مرسی

کسی نیست به ما مشاور بده؟
راستی رمش تا چه مقدار ارتقا پیدا می کنه ؟

veria
05-10-2008, 13:33
هر اطلاعاتی در مورد ویندوزش میخوای برو به XDA-Developers. قابل ارتقا هست.
در مورد رم هم اگه منظورت رم داخلیه نه نمیشه ولی اگه مموری کارت رو میگی میتونی ارتقاش بدی.

SajjadKAZ2003
07-10-2008, 02:58
میشه یکی در مورد تفاوتهای اساسی ویندوز موبایل 5 و 6 در گوشی های Htc توضیح بده؟؟

SajjadKAZ2003
07-10-2008, 03:28
هر اطلاعاتی در مورد ویندوزش میخوای برو به XDA-Developers. قابل ارتقا هست.
در مورد رم هم اگه منظورت رم داخلیه نه نمیشه ولی اگه مموری کارت رو میگی میتونی ارتقاش بدی.

این XDA-Developers. چی چی هست؟

reza2pars
07-10-2008, 11:14
یه Pocket PC حدود 300 تومان چی پیشنهاد میدین؟

mhaf
07-10-2008, 17:37
فقط آیمیت جاما 300 تومنه
زیر اون همه اسمارت فون هستند
بالاتر هم آیمیت جاما 101 و اچ تی سی 3400 هست

veria
07-10-2008, 18:35
این XDA-Developers. چی چی هست؟

سایت کوکر های محصولات HTC هستش. تمام Upgrade ها و نرم افزارهاشونو میتونی اونجا پیدا کنی.
هر کدوم از محصولات HTC اونجا یه بخش اختصاصی داره.

SajjadKAZ2003
08-10-2008, 03:32
سایت کوکر های محصولات HTC هستش. تمام Upgrade ها و نرم افزارهاشونو میتونی اونجا پیدا کنی.
هر کدوم از محصولات HTC اونجا یه بخش اختصاصی داره.

خارجیه!
چیزی نفهمیدم !!!

SajjadKAZ2003
08-10-2008, 03:33
میشه یکی در مورد تفاوتهای اساسی ویندوز موبایل 5 و 6 در گوشی های Htc توضیح بده؟؟

کسی نمی دونه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

veria
08-10-2008, 23:44
خارجیه!
چیزی نفهمیدم !!!

شما بگو چی میخوای من برات نگاه میکنم.

SajjadKAZ2003
13-10-2008, 04:16
کسی می دونه Htc ساخت چه کشوریه ؟
آخه هم تایوانی هست هم مالزی هم چین!
فکر کنم تایوان بهتره ! درسته ؟
ساخت تایوان تو تهران پیدا میشه ؟

Hossein505
13-10-2008, 13:14

اصل htc ماله تایوان ولی محصولاتش درجه 1 هست

توی تهران هم سری ها اول که گوشی جدید میاد معمولا تایوانی هستن
بعد از 1 سال چینیش میاد تو بازار که خیلی هم فرقی نداره با اصلش

mhaf
13-10-2008, 15:51
هیچ فرقی بین چینی و تایوانیش نیست
وقتی یه شرکت معتبر امتیاز ساخت یه قطعه ای رو به یه شرکت تو یه کشور دیگه میده خودش روش نظارت کامل میکنه.
معمولا اجناس از سری دوم به بعد برای شرکت ها صرفه اقتصادی ندارن
بنابر این شرکت خودش چیز جدید تولید میکنه و جنسی که قدیمی شده میده به کشوری که نیروی کار توش ارزونه

SajjadKAZ2003
15-10-2008, 23:41
htc 3350 قابلیت touch flo داره ؟؟

میشه بگید touch flo چی هست؟

Blade II
17-10-2008, 04:56
سلام به همه دوستان
یه خواهشی دارم از همه دوستان
من یه مدته از طرح های گوشی های شرکت پالم ( palm ) خیلی خوشم اومده البته چند مدل گوشی دیگه هم تو بازاز موجوده که از نظر طرح ظاحری به گوشی های پالم شباهت دارن.
اما سوال من از شما دوستان اینه که من هر چی تو گوگل سرچ کردم نتونستم مطلب درست حسابی در مورد پالم ها پیدا کنم مثل نقد و بررسی این سری گوشی ها اگه میشه دوستانی که اطلاع دارن در مورد این گوشیها توضیحی بدن ممنونشون میشم . اصلا چطوری هستن از نظر نرم افزاری چطورن پشتیبانی از فونت ها فارسی و زبان فارسی .قابلیت های مالتی مدیا چطوره صدا تصویر کیفیت مکالمه و غیره...

مرسی.

SajjadKAZ2003
17-10-2008, 16:16
اگه ممکنه در مورد کاربرد touch flo یه کم توضیح بدید

و یه سوال:
آیا touch flo اونقدر ارزش داره که بخایم بین دو گوشی که یکی touch flo داره و دیگری نداره ، گوشی touch flo دار رو انتخاب کنیم؟؟

اگه ممکنه یه کم سریع تر جواب بدید ممنون میشم

mehr1095
22-10-2008, 15:35
سلام به همه دوستان
یه خواهشی دارم از همه دوستان
من یه مدته از طرح های گوشی های شرکت پالم ( palm ) خیلی خوشم اومده البته چند مدل گوشی دیگه هم تو بازاز موجوده که از نظر طرح ظاحری به گوشی های پالم شباهت دارن.
اما سوال من از شما دوستان اینه که من هر چی تو گوگل سرچ کردم نتونستم مطلب درست حسابی در مورد پالم ها پیدا کنم مثل نقد و بررسی این سری گوشی ها اگه میشه دوستانی که اطلاع دارن در مورد این گوشیها توضیحی بدن ممنونشون میشم . اصلا چطوری هستن از نظر نرم افزاری چطورن پشتیبانی از فونت ها فارسی و زبان فارسی .قابلیت های مالتی مدیا چطوره صدا تصویر کیفیت مکالمه و غیره...

مرسی.

سلام دوست گرامی!

من هم مثل شما بسیار به این پی پی سی با اصالت علاقه مندم. برای همینم کلی دنبال یکی از مدلهاش گشتم و بالاخره مدل Palm treo 750v رو پیدا کردم و خریدم. همونطور که اطلاع داری پالم قدیمی ترین کمپانی کامپیوتر جیبی هستش و یه سیستم عامل مخصوص خودش داره. اما دو سه سالی می شه که بعضی گوشی هاش ویندوز موبایل هم دارن.

اصل این گوشی ساخت آمریکا است اما گوشی های حال حاضرش رو در کشور تایوان می زنه.گوشی های پالم در کل بیش از اینکه به امکانات جانبی مثل دوربین و ... مجهز باشن وجه کامپیوتری و تکنولوژیک دارن. از لحاظ سرعت سی پی یو فوق العاده هستن واز داشتن یک گوشی پالم کمبود لپ تاپ رو احساس نمی کنی. من Htc touch cruise هم دارم که سی پی یوش 400 هستش. اما پالمم با سی پی یو 300 به مراتب سریع تره

mehr1095
22-10-2008, 15:41
اگه ممکنه در مورد کاربرد touch flo یه کم توضیح بدید

و یه سوال:
آیا touch flo اونقدر ارزش داره که بخایم بین دو گوشی که یکی touch flo داره و دیگری نداره ، گوشی touch flo دار رو انتخاب کنیم؟؟

اگه ممکنه یه کم سریع تر جواب بدید ممنون میشم

به نظر من عمده ترین کاربرد Touch flo دسترسی سریع و بدون دردسر به شماره ها و یک سری برنامه هاست. اگه براتون مهم نیست که برای تماس با مثلا منزلتون برید توی منوی Start و توی contacts پیداش کنید یا از شماره گرفتن خسته نمی شید Touch flo زیاد براتون کاربردی نداره!

milad22
26-10-2008, 09:25
سلام دوستان.
یه گوشی JAMin دست دوم حدو یک سال و نیم کار کرده و تر و تمیز رو چند بخرم خوبه.
ممنون

Hossein505
26-10-2008, 18:57
سلام دوستان.
یه گوشی JAMin دست دوم حدو یک سال و نیم کار کرده و تر و تمیز رو چند بخرم خوبه.
ممنون

180 تا 220 فکر کنم خوب باشه

ehsan_
28-10-2008, 15:50
سلام دوستان من میخوام گوشی kjam:13: خودم رو عوض کنم وقصد دارم ultimate 8150 :20:بخرم ولی از ضعف گوشی های آی میت در اجرای برنامه های جاوا و بلوتوث ضعیف و مدیریت ضعیف فایل ها برای ارسال و اندازه بزرگ و وزن زیاد و ....خسته شدم:19::19:(الیته دوربین ضعیف هم هست که زیاد برای من مهم نیست) ولی علاقه شدید به pocket pcدارم می خواستم بپرسم دیگر شرکت های سازنده pocket pc آبا محصولی در رنج قیمت imate ultimate 8150 وکارایی وقدرت بیشتر دارند و اندازه و وزن مناسب که در بازار ایران موجود باشه اگه می شه معرفی کنید

ehsan_
28-10-2008, 15:53
درضمن گوشی دسته دوم من که 1.5 سال کارکره هست و تقریبا تمیزه چند می ارزه؟

mehr1095
29-10-2008, 09:07
سلام دوستان من میخوام گوشی kjam:13: خودم رو عوض کنم وقصد دارم ultimate 8150 :20:بخرم ولی از ضعف گوشی های آی میت در اجرای برنامه های جاوا و بلوتوث ضعیف و مدیریت ضعیف فایل ها برای ارسال و اندازه بزرگ و وزن زیاد و ....خسته شدم:19::19:(الیته دوربین ضعیف هم هست که زیاد برای من مهم نیست) ولی علاقه شدید به pocket pcدارم می خواستم بپرسم دیگر شرکت های سازنده pocket pc آبا محصولی در رنج قیمت imate ultimate 8150 وکارایی وقدرت بیشتر دارند و اندازه و وزن مناسب که در بازار ایران موجود باشه اگه می شه معرفی کنید

توی این مایه قیمت ( البته با کمی بالا پایین ) سه گزینه عالی پیش روی شماست:

1. Samsung Omnia i900

2. HTC Touch diamond

3. HTC Touch cruise

از من می شنوی اصلا" سراغ آی میت نرو که پشیمون می شی!

mhaf
29-10-2008, 19:28
توی این مایه قیمت ( البته با کمی بالا پایین ) سه گزینه عالی پیش روی شماست:

1. Samsung Omnia i900

2. HTC Touch diamond

3. HTC Touch cruise

از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
همون دو تا HTC بهتر هستند

Ali_BlueBoy
29-10-2008, 20:31
از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو
همون دو تا Htc بهتر هستند

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Maziar_69
30-10-2008, 00:12
برادران عزیز چرا دوستمون رو گمراه میکنید؟
امروز تو مترو بودم یارو بغل دستیه من تاچ پرو داشت تو کف گوشی من بود که چقدر سرعتش بالاست !!!
میگفت 1 ماهه تاچ پرو رو خریده اگه از همچین گوشی خبر داشت پول بیخودی پای تاچ پرو نمیداد. چون وقتی بهش گفتم چند خریدم دو تا شاخ درآورد !!!

تازه من هنوز آپدیت نکردم. کسانی که آپدیت کردن میگن زمین تا زیر زمین سرعتش فرق میکنه و زیادتر میشه.

به نظر من سامسونگ از هر دو تا Htc ها بهتره.
تازه از همشون هم ارزونتره!!!! اینش مهمه...

ehsan_
31-10-2008, 18:19
سلامی دوباره

از منم میشنوی سراغ سامسونگ هم نرو:31:

:31:

دوستان میشه سرعت پردازنده هر کدوم رو بگید
سرعت پردازنده imate 8150 حدود 520MHz است!!
درضمن کدوم دارای صفحه کلید 9عدده هستند؟

Ali_BlueBoy
31-10-2008, 19:02
Omnia 624 mhz
Diamond 500 mhz

mehr1095
31-10-2008, 22:04
سلامی دوباره

دوستان میشه سرعت پردازنده هر کدوم رو بگید
سرعت پردازنده imate 8150 حدود 520MHz است!!
درضمن کدوم دارای صفحه کلید 9عدده هستند؟

اینکه نشد دلیل !!!

اگه به پردازندس که جوابتون رو قبلا" مشاهده کردید!!!:31:
و اگه به صفحه کلید Full Querty هستش که مثلا" i-mate JAQ3 که داره چه گلی به سر ملت زده؟:27::40:

rozy_1500
31-10-2008, 22:08
سلام دوستان
راستش من میخوام یه گوشی بگیرم که دیگه تو نوع خودش بهترین باشه
رو اوردم به پاکت پیسی ها و دیاموند رو انتخاب کردم
پرو رو هم دوست دارم ولی شرایطم اجازه خریدش رو نمیده
از اونجایی که من تا حدودی اینترفیس ویندوز موبایل رو دیدم به این نتیجه رسیدم که بیشر به کاربرد توجه شده تا به ظاهر و این همون چیزیه که من میخوام (البته اون گوشی ای که من دیدم گوشی شاخی نبود و یه گوشی معمولی از ویندوز موبایل بود و تاچ فلو و... هم نداشت)
اما این دایموند هم ویندوز موبایل داره و هم اینترفیس زیبای تاچ فلو(با یک تیر دو نشون زدن)
ولی iphone یه جورایی منو دو دل کرده که علاوه بر اون ایراد هایی که خودمم گفتم(بلوتوث و باز نشدن در باطری و ...) این ایراد رو هم داره که نسبت به سیستم عامل ویندوز موبایل انعطاف پذیری پایینتری داره و در حد ویندوز موبایل نیست
خواستم ببینم با این حساب iphone رو بگیرم یا دیاموند ؟(من بیشتر نظرم رو دیاموند هست گفتم از شما هم بپرسم)
راستی از i900 هم خوشم نیومد چون واقعا یه سری ایراد های اساسی داره (طراحی بد ، رزولوشن تصویر غیر استاندارد ، ال سی دی بی کیفیت ، پورت غیر استاندارد و....) پس اینم رفت کنار
راستی نظرتون رو درباره tytn II هم بگین
اگه چیز خاص دیگه ای مد نظرتونه بگین (البته قیمتش مناسب باشه)
iphone یا diamond یا...

vitamin2002
31-10-2008, 22:40
سلام دوستان
راستش من میخوام یه گوشی بگیرم که دیگه تو نوع خودش بهترین باشه
رو اوردم به پاکت پیسی ها و دیاموند رو انتخاب کردم
پرو رو هم دوست دارم ولی شرایطم اجازه خریدش رو نمیده
از اونجایی که من تا حدودی اینترفیس ویندوز موبایل رو دیدم به این نتیجه رسیدم که بیشر به کاربرد توجه شده تا به ظاهر و این همون چیزیه که من میخوام (البته اون گوشی ای که من دیدم گوشی شاخی نبود و یه گوشی معمولی از ویندوز موبایل بود و تاچ فلو و... هم نداشت)
اما این دایموند هم ویندوز موبایل داره و هم اینترفیس زیبای تاچ فلو(با یک تیر دو نشون زدن)
ولی iphone یه جورایی منو دو دل کرده که علاوه بر اون ایراد هایی که خودمم گفتم(بلوتوث و باز نشدن در باطری و ...) این ایراد رو هم داره که نسبت به سیستم عامل ویندوز موبایل انعطاف پذیری پایینتری داره و در حد ویندوز موبایل نیست
خواستم ببینم با این حساب iphone رو بگیرم یا دیاموند ؟(من بیشتر نظرم رو دیاموند هست گفتم از شما هم بپرسم)
راستی از i900 هم خوشم نیومد چون واقعا یه سری ایراد های اساسی داره (طراحی بد ، رزولوشن تصویر غیر استاندارد ، ال سی دی بی کیفیت ، پورت غیر استاندارد و....) پس اینم رفت کنار
راستی نظرتون رو درباره tytn II هم بگین
اگه چیز خاص دیگه ای مد نظرتونه بگین (البته قیمتش مناسب باشه)
iphone یا diamond یا...

من خودم 2 هفته با htc toch pro کار کردم بعدش دادم به یکی از نزدیکان چون خودم می خواهم hd بخرم :21:
در مورد دیاموند بگم ( که خودم چند روزم کار کردم ) کیفیت عکس و فیلم برداری خوبی نداره و به پای pro نمی رسد با اینکه هر دو دارای دوربین به یک اندازه هستند ولی دیاموند در جلوی لنزش یک محافظ شیشه ای دارد که از کیفیت عکس برداری به شدت می کاهد پس اگر گوشی دیاموند را خریدی باید انتظار 3 مگا پیکسلی ازش نداشته باشی
در کل اگر از نظر مارک بپرسی می تونم بگم از خیلی از برند های موجود در بازار خوبه در ضمن هیچ دستکاری در ایران بر خلاف آیفون . بر روی htc نشده است
tytnII را برات پیشنهاد نمی دهم چون نسبت به پولش دارای حافظه و سرعت کمتری است
حافظه: ROM:256 MB , RAM:128MB
اگر این گوشی را بخواهی بخری به نظر من یکم فشار بیار و pro را بخر چون تفاوت چندان زیادی از نظر قیمت نداره ( در حدود 80 ) البته این تفاوت قیمت در مقایسه با سرعت و حافظه و رم و کیفیت عالی دوربین و ... چندان زیاد نیست
به نظر من اگر بتوانی 2 هفته صبر کن تا hd در بیاد در اون موقع قیمت ها هم کمی تغییر خواهد یافت

rozy_1500
31-10-2008, 22:53
خیلی ممنونم
خوب اینجور که معلومه شاید آخرش به همین دیاموند برسم
من دوربین رو ملاک قرار ندادم اگه اینکارو میخواستم بکنم حتما بیخیال ایراد های I900 میشدم و اونو میگرفتم
من فکر کنم میزان رم و رام TYTN II با DIAMOND یکی باشه(البته از آپدیت های جدید خبر ندارم
اگه بتونم pro بگیرم که خیلی خوبه و اگه تفاوت قیمتش همینقدر باشه عالیه
ولی کاش پرو هم به اندازه دیاموند خوشکل بود
راستی قیمت های این دو گوشی الان چنده؟؟؟؟؟؟

armin_software
01-11-2008, 15:11
یک پکت پی سی می خواهم که سیم کارت نخوره.
چی هست؟

mhaf
01-11-2008, 16:33
چی هست؟
بهترینش دل هست مدل آکسیم
اچ پی هم داره
ایسوس هم داره

armin_software
01-11-2008, 18:39
بهترینش دل هست مدل آکسیم
اچ پی هم داره
ایسوس هم داره
می تونی یک سایت به من معرفی کنی؟

vitamin2002
01-11-2008, 18:43
خیلی ممنونم
خوب اینجور که معلومه شاید آخرش به همین دیاموند برسم
من دوربین رو ملاک قرار ندادم اگه اینکارو میخواستم بکنم حتما بیخیال ایراد های I900 میشدم و اونو میگرفتم
من فکر کنم میزان رم و رام TYTN II با DIAMOND یکی باشه(البته از آپدیت های جدید خبر ندارم
اگه بتونم pro بگیرم که خیلی خوبه و اگه تفاوت قیمتش همینقدر باشه عالیه
ولی کاش پرو هم به اندازه دیاموند خوشکل بود
راستی قیمت های این دو گوشی الان چنده؟؟؟؟؟؟
از نظر رم و رام دیاموند بیشتر از تایتین می باشد از نظر خوشگلی :31: pro با diamond هیچ فرقی ندارد یعنی از نظر ظاهر کلا با هم یکی هستند یعنی انگار یک گوشی است و تفاوت ظاهری فقط و فقط در ضخامت دو گوشی می باشد و یک تفاوتش بر می گرده به پشت دیاموند که براق است ولی پشت pro مات است و اثر انگشت بر روی آن باقی نمی ماند
باقی ماندن اثر انگشت در بدنه دیاموند آدم را عصبانی می کند پشت سر هم باید پاک و تمیز کنی :13:
قیمت های زیر به صورت حدودی و با گارانتی یاس می باشد :
Touch Pro
820
Touch Diamond
700
TYTN II
750
حتی pro و diamond از نظر خصوصیات سخت افزاری کاملا شبیه هم می باشد
بررسی تفاوت دو گوشی pro با تایتین

vitamin2002
01-11-2008, 18:46
چی هست؟
می تونی به تاپیک زیر مراجعه بفرمایی :
پاکت پی سی های غیر موبایل :

در اونجا به طور کلی بحث شده است

mehr1095
02-11-2008, 13:37
چی هست؟

الان بهترین مدل بازار HP iPAQ 210 هستش با CPU: 620 و ال سی دی 4 اینچی و تا 32 گیگ رم رو هم قبول می کنه!

قیمتش هم فکر کنم باید حدود 620 هزار تومن باشه.

mhaf
02-11-2008, 14:27
ببینم حالا چرا میخوای سیم کارت نخوره؟
همه پاکت پی سی ها بدون سیم کارت هم روشن میشن و میتونی از همه امکاناتش استفاده کنی

mehr1095
02-11-2008, 19:40
مهمترین فرقش تفاوت فاحش در قیمته!!!

sepand_salehi
05-11-2008, 22:12
من تصمیم دارم که با مشاوره هاش شما یه پاکت پی سی بخرم
مهم ترین چیزی که می خواهم داشته باشد کیبورد است. حتما کیبورد داشته باشد یا اگر نداشت کلید های چهار جهت اصلی را حذاقل داشته باشد.
دومین چیر هم سرعت پردازنده بالای پاکت پی سی
سومی هم حافظه بالای رم
آخری هم دوربین
بودجه هم تا 700 هزار تومن

Khosravani
06-11-2008, 14:54
من تصمیم دارم که با مشاوره هاش شما یه پاکت پی سی بخرم
مهم ترین چیزی که می خواهم داشته باشد کیبورد است. حتما کیبورد داشته باشد یا اگر نداشت کلید های چهار جهت اصلی را حذاقل داشته باشد.
دومین چیر هم سرعت پردازنده بالای پاکت پی سی
سومی هم حافظه بالای رم
آخری هم دوربین
بودجه هم تا 700 هزار تومن

دوست عزیز

اگه مدل قابل استفاده می خواهید باید یکمی بیشتر خرج کنید!
تایتن 2 (که دیگه داره قدیمی میشه) و تاچ پرو گزینه های خوبی هستند که قیمتهای اونو در پست های قبلی جناب ویتامین 2002 نوشته اند.
موفق باشید

motorola_g10
08-11-2008, 00:49
كمكم كنيد : امنيا يا توتش برو يا .......... ؟؟؟؟

از لحاظه :

شنيدن موسيقى

مشاهده فيلم

با كلاس !

كلا كدومو بهتر هست

منتظرم

خدا حافظ

hamed_bijari
08-11-2008, 13:31
سلام
به نظر شما htc touch viva چجور گوشی ایه ؟
اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم

saeidoo
09-11-2008, 21:37
سلام دوستان
این touch viva چطوره؟ میدونم cpuش با touch یکیه اما چون ویندوزش 6.1 هست فکر میکنم سرعتش بهتر باشه.کسی اطلاعات دقیقتری ازش داره؟ میدونم رادیو نداره فلاش نداره اما چیز دیگه نمیدونم.برای من بیشتر قدرت cpuش مهمه.هنگی داره یا نه؟نمیخوام باهاش برنامه سنگین اجرا کنم اما خب برا اجرای برنامه های معمولی قدرت داره یا نه؟میدونید نمیخوام اعصاب خورد کن باشه.راجب صداش،قدرت انتن دهیش،شارژ باتری، خلاصه هرچی بهم اطلاعات بدین ممنون میشم.اما بیشتر قدرت cpuش برام مهمه. من 360 قیمت دارم. مرسی

cazador
10-11-2008, 00:07
سلام یه imate JasJar کارکرده چند می ارزه؟
یکی سراغ دارم میگه 500 می ارزه؟
اگه می ارزه که هیچ اگه نه چند خوبه؟

hamed_bijari
10-11-2008, 09:34
سلام دوستان
این touch viva چطوره؟ میدونم cpuش با touch یکیه اما چون ویندوزش 6.1 هست فکر میکنم سرعتش بهتر باشه.کسی اطلاعات دقیقتری ازش داره؟ میدونم رادیو نداره فلاش نداره اما چیز دیگه نمیدونم.برای من بیشتر قدرت cpuش مهمه.هنگی داره یا نه؟نمیخوام باهاش برنامه سنگین اجرا کنم اما خب برا اجرای برنامه های معمولی قدرت داره یا نه؟میدونید نمیخوام اعصاب خورد کن باشه.راجب صداش،قدرت انتن دهیش،شارژ باتری، خلاصه هرچی بهم اطلاعات بدین ممنون میشم.اما بیشتر قدرت cpuش برام مهمه. من 360 قیمت دارم. مرسی

touch flo این گوشی مثل گوشیای دیگه touch نیست (مثلا diamond) ولی بالاخره touch flo هست و کلی سره نسبت به بقیه touch screen .
من این گوشیو یه هفته ای هست که خریدم ،سرعتش عالیه ولی اینم بگم من هنوز نرم افزاری که خیلی رم رو درگیر کنه روش نریختم ،بازی گرافیک بالا هم فعلا روش نصب نکردم
یه چیزی که خیلی ذهن منو به خودش مشغول کرده اختلاف قیمت غیر طبیعیش با touch هست که بنظرم تفاوتی در حد این همه اختلاف قیمت با هم ندارن !!!
صداش هم در حد یک pocket pc خوبه (من n70 داشتم قبلا ،کیفیتش از n70 یالاتره) ولی به پای touch pro نمیرسه...
شارژ باتریشم خوبه ،نزدیک 2:30 طول میکشه شارژ شه ولی تا 3-4 روز که باهاش کار کنی (بازی - موسیقی و ...) دوام میاره
آنتن دهیشم به پای نوکیا نمیرسه ولی از سامسونگ و سونی اریکسون بهتره
در کل اینجوری بگم ،با این قیمت میتونی صاحب یه pocket pc بشی
اگه بازی گرافیک بالا با برنامه سنگینی روش نصب کردم حتما در مورد قدرت cpuش بهت اطلاع میدم ،میدونی چون گوشی جدید اومده زیاد کسی در موردش اطلاعات نداره
تا 8 گیگ مموری میخوره - تو جعبش مموری و هدفون نداره - در پشتشم باید باز کنی تا مموریشو عوض کنی ،همین دیگه...

saeidoo
11-11-2008, 16:09
آقا حامد دستت درد نکنه.اطلاعاتت خیلی به دردم خورد.به نظر میرسه گوشیه مناسبی باشه اما اگه 2-3 تا فایل سنگین باهاش اجرا کنی و سرعت اجراش رو بگی ممنون میشم. بدون نصب نرم افزار چی،برای اجرای برنامه هایی که خود گوشی داره که کند نیست؟ هنگ میکنه یا نه؟ کلاٌ کار باهاش راحته؟ ایراد خاصی داره یا نه؟ کار با مسیجش راحته؟یه رام عربی تو سایه htc براش گذاشته،اونو گرفتی؟
خیلی بهم لطف میکنی،آخه میخوام اگه خوب باشه همین چند روز بگیرمش.

hamed_bijari
13-11-2008, 11:38
آقا حامد دستت درد نکنه.اطلاعاتت خیلی به دردم خورد.به نظر میرسه گوشیه مناسبی باشه اما اگه 2-3 تا فایل سنگین باهاش اجرا کنی و سرعت اجراش رو بگی ممنون میشم. بدون نصب نرم افزار چی،برای اجرای برنامه هایی که خود گوشی داره که کند نیست؟ هنگ میکنه یا نه؟ کلاٌ کار باهاش راحته؟ ایراد خاصی داره یا نه؟ کار با مسیجش راحته؟یه رام عربی تو سایه htc براش گذاشته،اونو گرفتی؟
خیلی بهم لطف میکنی،آخه میخوام اگه خوب باشه همین چند روز بگیرمش.

خواهش میکنم
آقا main کامپیوترم سوخته نمیتونم نرم افزار بریزم روش :41:
من که مشکلی باهاش ندارم
تنها مشکلی که داره :
1. واسه تعویض مموری باید در پشتشو باز کنی
2. فقط فقطم باید نرم افزارای مخصوص windows mobile 6.1 روش نصب کنی والله گوشی مشکل پیدا میکنه و باید فرمتش کنی (اینو مسئول بخش نرم افزار نمایندگی خود htc گفت بهم)

بازم بهت میگم نباید با diamond و touch pro مقایسش کنی
من پیشنهاد میکنم اگه پول داری diamond یا pro بگیر چون سرعت اونا فوق العادس :27:

Farshadd
13-11-2008, 23:47
سلام دوستان.

با 400 یا نهایتا 450 چی پیشنهاد میدین؟

دوربین خوب - کیبرد کامل.

:12:

saeidoo
14-11-2008, 01:22
والا حامد جان از خدا که پنهون نیست،از شما چه پنهون که پول نیست و گرنه در خرید دیاموند شکی نداشتم اما اگه با این پول نشه چیز به درد بخوری پیدا کرد اصلا نمیگیرم.الان یه w910 دارم،خواستم یه htc بگیرم که با پول من فقط میشه viva گرفت که اونم اگه جالب نباشه اصلا اصراری به خریدش ندارم.به هر حال هرچی بتونی در مورد این گوشی روشنترم کنی ممنون میشم.

THE_PUNISHER
15-11-2008, 00:46
منم viva دارم گوشی خوبیه همه جور نرم افزار هم نصب میشه روش همه چی تمومه نصبت به قیمتش فقط دوربینش 2 هست به نظر من اگه تاچفلو میخوای تو این رنج قیمت viva انتخاب خوبیه

hamed_bijari
15-11-2008, 10:42
منم viva دارم گوشی خوبیه همه جور نرم افزار هم نصب میشه روش همه چی تمومه نصبت به قیمتش فقط دوربینش 2 هست به نظر من اگه تاچفلو میخوای تو این رنج قیمت viva انتخاب خوبیه

در مورد نرم افزار هم باید بگم که punisher درست میگه
همونطور که گفتم اون مطلب (فقط نرم افزارای w 6.1 روش نصب میشه) رو خود طرفی که گوشیو ازش خریدم گفته بود
ولی مثل اینکه همه نرم افزارای روش نصب میشه
نرم افزارای با پسوند cab. رو از تو خود گوشی میتونی نصب کنی ولی exe. ها رو از طریق pc باید روش نصب کنی
بازیهای گرافیک بالا هم همشون exe. هستن منم که pc م سوخته :31:
دوست عزیزمون punisher ایشاا... نصب میکنه بهمون میگه :11:

s-a-l-i-m
15-11-2008, 15:13
touch hd قیمتش چجوری هاست؟؟؟

Khosravani
15-11-2008, 18:11
touch hd قیمتش چجوری هاست؟؟؟

پایتخت دیدم 950

saeidoo
16-11-2008, 00:21
من فقط روی cpu شه که یه کم نگرانم.فکر میکنم باید هنگی زیاد داشته باشه.چند وقته داری؟هنگ داشته؟نرم افزار روش نصب کردی سنگین نشده؟

دات كام
17-11-2008, 15:29
سلام
من قصد خريد ويندوز موبايل دارم . بين چند تا مدل گير كردم . يكي همين htc touch viva هستش كه قيمتش مناسبه ( gps نداره ). مدلهاي ديگه مثل htc cruise و htc touch dual هم بصورت دست دوم ( كم كاركرد ) با قيمت خوب موجوده .مزيت cruise داشتن gps اه و مزيت touch dual هم داشتن keypad هستش كه موقع رانندگي راحت تر ميشه شماره گرفت ولي عيبش اينه كه wifi نداره .موندم گوشي viva نو بگيرم يا يكي از اين مدلهاي ديگر كه دست دوم هستن؟
در ضمن منظور از تاچ فلو چيه ؟

cazador
18-11-2008, 17:47
سلام یه imate JasJar کارکرده چند می ارزه؟
یکی سراغ دارم میگه 500 می ارزه؟
اگه می ارزه که هیچ اگه نه چند خوبه؟
کسی نمی تونه جواب منو بده؟:41:

mhaf
18-11-2008, 18:00
کسی نمی تونه جواب منو بده؟:41:
فکر کنم گرون میده
آخه اونی که گفتی چیز زیادی نسبت به امروزی ها نداره.
به نظر من نگیری بهتره

roohi_rsh
19-11-2008, 01:05
تایید میشه
500 تومن اونم جاس جار مفت هم بده گرونه چه خبره

Khosravani
19-11-2008, 18:02
تایید میشه
500 تومن اونم جاس جار مفت هم بده گرونه چه خبره

جس جار دیگه قدیمی شده و با وجود مدلهای جدید خرید اون شاید زیاد درست نباشه. مگه اینکه کار خاصی بخواهید باهاش انجام بدین که براتون ارزش داشته باشه.

cazador
20-11-2008, 23:25
مرسی از راهنماییتون
حالا با این شرایط فعلا از خرید ppc میگذرم تا بعد ببینم چی میشه :31:

qo0oick
20-11-2008, 23:58
دوستان کمکم کنید تو رو خدا :41:
i900 یا Diamond ؟؟ چرا؟؟
گیر کردم وسط این 2تا!

Ali_BlueBoy
21-11-2008, 01:30
دوستان کمکم کنید تو رو خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
i900 یا Diamond ؟؟ چرا؟؟
گیر کردم وسط این 2تا!
ای 900

1.باطری بهتر
2. سی پی یو بهتر
3.حافظه بیشتر
4.ال سی دی بزرگتر
5.دوربین بهتر
6.قیمت مناسب تر و ....

roohi_rsh
21-11-2008, 01:53
i900 تایید میشه خیلی بهتره از همه نظر حتی قیمت

lovely11380
22-11-2008, 02:09
سلام به همه دوستان
من یک I-mate JAMin دارم میخوام بفروشمش،کم کارکرده کاملا هم سالمه فقط چندتاخش کوچیک داره،گفتم اینجابگم شاید به درد کسی بخوره،اینم شمارمه 09123992808

s-a-l-i-m
23-11-2008, 19:48
اقایون اخرین نظر سنجی من.............
i900
diamond
touch pro
which?...
البته بگم دایموند جدیدا رم هایه 192 داره

hamed_bijari
27-11-2008, 10:06
کی گفته diamond از pro بهتره !!!؟
پس شما pro ندیدی
- فلش داره که diamond نداره
- صداش بهتره از diamond
- کیبوردم داره که بنظر من خودش یه برتریه (یه بار اگه با کیبوردش کار کنی نظرت عوض میشه)

بنظر من htc از سامسونگ خیلی سرتره
i900 هم بخاطر مموری بالاش و ظاهر شبیه آیفونشه که طرفدار بیشتر داره
بنظر من touch pro واقعا گوشی محشریه
من باهاش کار کردم ،صداش از N73 خیلی بهتره ،کیفیت عکسشم از این 5 مگا پیکسلای قلابی خیلی بهتره

cell_phone
06-12-2008, 22:27
آخرین قیمت ( به روز ) دستگاه های HTC رو کسی داره در تهران و جا های دیگه ؟

dimond ?
pro ?
HD ?

s-a-l-i-m
06-12-2008, 22:42
دایموند 620 تا 650....
پرو 800 با گارنتی یاش
hd 865 با گارانتی پرشین تله کام{همراه با محافظ نایلئنی صفحه و کیف و رم 4 گیگ و سی دی اقلیم که 25 هزار تومان قیمتش هست}

cell_phone
06-12-2008, 23:15
سپاس عزیز اما اینا قیمت های 2 هفته پیشه من پایین تر قیمت دارم

دایموند 585

پرو 740

اچ دی همون حدود که شما گفتی شاید 850

البته من خودم نگرفتم ها دوستان گفتن و این ته قیمت در تهران است .

ضمانت هم همشون یاس

mhaf
06-12-2008, 23:36
سپاس عزیز اما اینا قیمت های 2 هفته پیشه من پایین تر قیمت دارم

دایموند 585

پرو 740

اچ دی همون حدود که شما گفتی شاید 850

البته من خودم نگرفتم ها دوستان گفتن و این ته قیمت در تهران است .

ضمانت هم همشون یاس
اینا رو ول کن
امضات منو کشته

XFACTOR
07-12-2008, 18:16
شما همون جیغ خفه خودمون نیستی ؟

mhaf
07-12-2008, 22:38
اگه با من بودی من 25 ساله که خودمم
mhaf

cell_phone
07-12-2008, 22:54
اینا رو ول کن
امضات منو کشته

4کریم , قابل نداره :31:

بیا عزیز واست قاب گرفتم استفاده کنی :

می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )

با اینکه تاریک بود عامله مرموزه ناشناخته خوب شناختی , معلومه تو کاره شناسایی عوامله ناشناخته ای :27::10:گگ

ولی در کل فریاد سوکت رو ترجیح می دم , لطفا ما هم به شما هر چی بگی می گیم ؟

اگه با من بودی من 25 ساله که خودمم
mhaf

نه بابا با من بود آخه من Mute_Scream هستم , در بیشتره فرم ها اما اینجا متاسفانه عوضش نمی کنند:41::19:

Hossein505
08-12-2008, 09:48

با اینکه تاریک بود عامله مرموزه ناشناخته خوب شناختی , معلومه تو کاره شناسایی عوامله ناشناخته ای :27::10:گگ

نه بابا با من بود آخه من Mute_Scream هستم , در بیشتره فرم ها اما اینجا متاسفانه عوضش نمی کنند:41::19:

خالی نبند توی pt هم همین cell phone هستی که :5:

cell_phone
08-12-2008, 12:31
بابا داش حسین اینا ماله پارساله فقط پی تی و اینجا همین

آقا امروز قیمت گرفتم , البته مشهد نه تهران :

dimond 595

pro 817

HD 875

گارانتی یاس

مکان : به حساب نمایندگی یاس در مشهد

البته قیمت این بالاست ارزون تر هم گیر میاد اینارو تلفنی گرفتم .

پرشین تله کام 100% حداقل 2 تا 3 درصد همیشه ارزون تره

sepand_salehi
08-12-2008, 21:09
من می خواستم که چند وقت دیگه یه پاکت پی سی بگیرم. اما سوالایی از اهل فنش دارم
دو مدلی که مد نظرم است یکی x1 سونی اریکسون و دیگری امنیا سامسونگ است. البته بیشتر علاقمند به خرید ایکس 1 سونی اریکسونم. ولی الان با این قیمت غیرمنطقی اش خرید این گوشی کار اشتباهیه

اول از همه می خواستم بپرسم که حدودا تا اسفند ماه قیمت این گوشی ایکس 1 به چه مقدار می رسه؟ یعنی ارزششو داره که قید امنیا رو بزنم و تا اسفند صبر کنم تا قیمتش پایین بیاد؟

دوم اینکه وضعیت گیم برای پاکت پی سی ها چگونه است؟ اگر اولویت یکی برای یک گوشی گیم باشد اصلا خرید یک پاکت پی سی مناسب هست یا نه؟ (آخه خودم یه گیمرم و دوست دارم که گوشی ام هم کار یک کنسول دستی را تا حدی هرچند سطح پایین هم انجام بده)

XFACTOR
09-12-2008, 00:28

بیا عزیز واست قاب گرفتم استفاده کنی :

می خوای ADSL بگیری , ولش کن بابا همون دیال آپ بهتره ( تو اینجا ) , اگه گرفتی هم از صبانت نگیر ( از ما گفتن بود )

خواهش می کنم ... دیدم هم آواتار یکیه هم امضا گفتم خوشه !!!
ما چاکر شماییم شما هم هر چی دوس داری ما رو صدا بزن ! (یه اسمیم داشتیم که اگه اشتباه نکنم سینا بود دوس داشتی اینم هست ) :11:

-----------

برای اینکه این پست زیادی اسپم نشه خدمت دوست عزیزمون سپند صالحی عرض کنم که در رابطه پا قیمت ایکس پریا به احتمال زیاد تا اون موقع افت شدیدی خواهد داشت (انشالله ) ولی هیچی چیز قطعی نیست ولی چیزی که معلومه اینه که خرید این دیوایس در ایران با این قیمت کهکشانی اصلا عاقلانه نیست !

در مورد امنیا هم برعکس ایکس پریا خریدش با این قیمت یه برده حسابیه و اصلا معلوم نیست که شما بخوای تا اون موقع که برای خرید سونی صبر می کنی قیمت این نکشه بالا ! پس ببین اول چه خصوصیت و امکانی برات مهمه و اون ویژگی تو کدومشون برتریه بیتشری داره اونو بخر ! (حاضرم قسم بخورم که اگه امنیا حافظه 8 گیگ و 16 گیگ نداشت اینقد سر و دست نمیشکستن براش با اون رزولیشن مزخرف )

در رابطه با گیم هم من به شخصه نمی تونم خیلی نظر درستی بدم چون به جز با بازی های خود ویندوز فقط یه گیم دیگه روش نصب کردم اونم sky force reloded بود ... برای این مورد جستجو بکن ببین چه گیمایی براش موجوده ببین راضیت می کنه یا نه ؟ ولی در کل می تونم بگم از این نظر اوضاع مناسبی داره ( البته اینو کسی داره میگه این خصوصیت زیاد براش مهم نیست ):40::40::40:

veria
09-12-2008, 11:34
درسته که بازی برای پاکت پی سی زیاده و بازی های جالبی داره ولی اصلا با کنسولهای دستی قابل مقایسه نیست.
بهتره اول انتظارت رو ببینی چیه بعد با خیال راحت خرید کنی.

vitamin2002
09-12-2008, 12:05
به نظرم اگر برای بازی کردن می خرید اصلا نخرید بهتره همون کامپیوتر و کنسول بهتره

sepand_salehi
09-12-2008, 12:55
ممنون از نظرات همه. راستش داشتن کیبورد برای یه گوشی برای من خیلی مهمه. چون کار کردن با گوشی های لمسی بدون کیبورد در مواردی مثل ارسال پیامک و تایپ یه کم سخته
دوم سی پی یو گوشی نیز برام مهمه. چون سی پی یو امنیا حدود 100 مگاهرتزی از ایکس 1 بیشتره باعث شده که کمی از ایکس 1 فاصله بگیرم و به سمت امنیا جذب بشم.
اما یک سوال درباره ی مقایسه های سی پی یو های این دو گوشی داشتم. در مشخصات امنیا دیدم که مقدار پردازش سی پی یو اش را 638 t7500 (اگر اشتباه نکنم) و قدرت سی پی یوی ایکس وان پانصد و خورده ای بود. ولی سی پی یو ایکس وان دو هسته ای بود ، ولی درباره ی دو هسته ای بودن امنیا اشاره ای نشده بود. به همین دلیل ظاهرا سی پی یوی امنیا تک هسته ای است.

حال می خواستم بپرسم که با این اوصاف ، سی پی یو کدام یک از این دو گوشی قوی تر است و قدرت پردازش بهتری دارد؟

XFACTOR
09-12-2008, 20:40
پردازنده 500 مگاهرتزی سونی پردازنده ضعیفی نیس فکر نمی کنم با این پردازنده به مشکلی بر بخورین !

در مورد پردازش بهتر کاربرای امنیا نظر مثبتی داشتن و منم تا حالا از کسی شکایتی نشنیدم ولی سونی رو هنوز اونقدر جا نیفتاده تا معلوم شه .البته به نظر من /

cell_phone
11-12-2008, 14:47
همون پلی استشنچه بهتره با این اوصاف

soshiance
13-12-2008, 21:59
سلام من ميخوام گوشي بگيرم ولي بين iphone3G و HTC HD و X1 موندم قبلا در گذشته دور jam داشتم ولي خيلي حال نكردم براي من پخش موسيقي و تصويري خوب مهم هست ولي دوربين نه خيلي ميخوام كيفيت خوبي lcd داشته باشه و زير نور خورشيد به خوبي معلوم باشه با اينكه 2 تا از گوشي ها ويندوز موبايل هست و يكي ديگه مكينتاش و مقايسه درست نيست ولي خب من گير كردم.ممنون ميشم كمكم كنيد

mhaf
14-12-2008, 10:24
سلام من ميخوام گوشي بگيرم ولي بين iphone3g و htc hd و x1 موندم قبلا در گذشته دور jam داشتم ولي خيلي حال نكردم براي من پخش موسيقي و تصويري خوب مهم هست ولي دوربين نه خيلي ميخوام كيفيت خوبي lcd داشته باشه و زير نور خورشيد به خوبي معلوم باشه با اينكه 2 تا از گوشي ها ويندوز موبايل هست و يكي ديگه مكينتاش و مقايسه درست نيست ولي خب من گير كردم.ممنون ميشم كمكم كنيد
دنبال آیفون نرو که پشیمون میشی
من شنیدم که این مدل جدیدی که داده بلوتوث نداره!

GiggleClub
14-12-2008, 12:06
آیفون با توقعاتی که شما داری همخونی داره، ولی چند تا محدودیت داره که باید باهاشون کنار بیای........

soshiance
15-12-2008, 17:48
من 2 سال پيش w950 رو 600.000 تومان خريدم بعد رفتم n73 خريدم ولي اصلا حال نكردم ديدم گوشيه ديگه اي هم نيومده كه حال بده بعدا w960 اومد كه گرون بود 700 بود n73 رو فروختم دوباره w950 خريدم با اينكه p1 هم موجود بود ولي بچه ها گفتن تو پخش به پاي w950 نميرسه مخصوصا افكت هايي كه هنگام پخش داره الانم ازش راضي هستم معمولا خيلي كم پيش مياد بخوام من عكس بگيرم جايي كه حدس بزنم شايد عكس بگيرم دوربين ميبرم .در مورد بلوتوس هم استفاده كمي دارم زياد نيازم نميشه چون از هر كسي چيزي قبول نميكنم فقط از دوستام كه تو كار گوشي واردن و ميدونن گوشي شون ويروسي نيست .
با اين اوضا پيشنهاد شما چيه.

soshiance
15-12-2008, 18:49

soshiance
15-12-2008, 19:02

soshiance
15-12-2008, 19:05
مطالب زير وعكس ها از اقاي ninja3000sh ميباشد
مقایسه LCD گوشیهای XPERIA X1i و ایپاد تاچ(که همانند ایفون هست) و نوکیا N95 8GB .
1:همه عکسها رو در سایز اصلی LCD تنظیم کرده ام برای XPERIA X1i سایز 480*800 و برای ایپاد 320*480 و برای N95 8GB سایز 240*320 تو کامپیوتر تنظیم کرده ام.
2:روشنایی هر سه تا هم روی 100 درصد تنظیم کرده ام.

البته من يه چيزي راجبه آيپاد بگم كه متاسفانه يك نقطه ضعفي نسبت به آيفون داره كه به Dark effect يا Negative black effect معروف شده

كمي ال سي ديش از آيفون تيره تره و مخصوصا عكسا و فيلما رو تيره و تاريك تر نشون ميده

marcus1999
16-12-2008, 10:05
سلام بر همگی

اقایون یه راهنمایی کلی بکنین

من برای خرید بین HTC diamond و i900 گیر کردم کدوم رو بگیرم ؟

زود بگید عجله دارم یکم !

s-a-l-i-m
16-12-2008, 15:35
این که گیر نداره..تابلو هست امنیا سره

ehsan_
16-12-2008, 15:37
سلام بر همگی

زود بگید عجله دارم یکم !

i900 بدلایل زیر :

CPU: i900=620 , diamond=520
دوربینِDiamond ه3.2 ولیi i900ه5.0
i900 درقیمت برابر دارای 16 گیگ حافظه هست
i900 زنگ پلی فونیک 72 کاناله داره درحالی diamond ه 40 کاناله (این یک فاجعه است چون گوشیهای معمولی بازار هم64 کاناله هستند) وباتری قویتر وخروجی تلویزیون از دیگر برتریهای این گوشی یعنی i900 هستند

از معایب i900 هم بگم رزولیشن غیر استاندارد نمایشگر وهمچنین ضعف صفحه نمایش در آفتاب

cell_phone
16-12-2008, 20:13
من 2 سال پيش w950 رو 600.000 تومان خريدم بعد رفتم n73 خريدم ولي اصلا حال نكردم ديدم گوشيه ديگه اي هم نيومده كه حال بده بعدا w960 اومد كه گرون بود 700 بود n73 رو فروختم دوباره w950 خريدم با اينكه p1 هم موجود بود ولي بچه ها گفتن تو پخش به پاي w950 نميرسه مخصوصا افكت هايي كه هنگام پخش داره الانم ازش راضي هستم معمولا خيلي كم پيش مياد بخوام من عكس بگيرم جايي كه حدس بزنم شايد عكس بگيرم دوربين ميبرم .در مورد بلوتوس هم استفاده كمي دارم زياد نيازم نميشه چون از هر كسي چيزي قبول نميكنم فقط از دوستام كه تو كار گوشي واردن و ميدونن گوشي شون ويروسي نيست .
با اين اوضا پيشنهاد شما چيه.

بدون هیچ تردیدی هیچ صفحه ی نمایشی به آیفون نمی رسه . اگر شما 70 درصد کیفیت صفحه براتون مهمه می تونی آیفون بگیری ولی اگر کمتر از این است و می خوای در واقع یک دستگاه همه کاره داشته باشی با تعداد بسیار زیادی نرم افزار کاربردی جالب به شما HD رو توصیه می کنم . هر چند شاید بگید Resolution صفحه ی HD بیشتر است . اما لایه های بکار رفته در HD نسبت به آیفون کدر تر است و در نتیجه آیفون تصویر زنده تر و شفاف تری رو به همراه Multi Touch ارائه می ده ( هر چند بکار همه زیاد نمیاد ) . من به شما HD رو پیشنهاد می کنم یقینا" ( مبارک باشه , اما در حال حاضر تو بازار کم شده قیمت ها رو بالا می دن باید صبر کنید تا سری بعدی وارد بازار بشه ).

سلام بر همگی

زود بگید عجله دارم یکم !

اگر شما به صورت حرفه ای با پاکت پی سی کار می کنی و بیشتر سعی در استفاده از امکانات نرم افزاری و پرداشی داری به شما Dimond رو پیشنهاد می کنم . چوون صفحه ی استاندارد دارد و ساخت HTC است و پشتیبانی XDA Developers را به همراه دارد .
اما اگر سعی در استفاده از امکانات Multimedia و کمی نرم افزاری دارید Omnia این شما هستید که کاربرد خود را باید مشخص کنید .

soshiance
17-12-2008, 01:02
Hd تو پخش موسيقي چطور عمل كرده ؟؟

masoud911
17-12-2008, 01:24
سلام
بچه ها خبری از t*omnia نشد؟
میشه رو اومدنش به ایران یا حداقل دبی حساب کرد؟

ممنون

mohammad k750i
17-12-2008, 18:25
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان:11:

من میخوام برای شروع کار یه PocketPc بخرم زیادم نمخوام خرج کنم (کمتر از 400 تومن) !
اطلاعات زیادی هم ندارم !
به نظر شما چی برای من مناسبتره؟

M E H R A N
18-12-2008, 09:21
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان:11:

من میخوام برای شروع کار یه PocketPc بخرم زیادم نمخوام خرج کنم (کمتر از 400 تومن) !
اطلاعات زیادی هم ندارم !
به نظر شما چی برای من مناسبتره؟

با قیمت زیر 400 فکر کنم بهترین انتخابی که میتونی در پاکت پی سی ها داشته باشی HTC Touch Viva است.
به دلایل زیر ...

128 مگابایت رم داره و اگر بلد باشی چطوری باهاش کار کنی رمش میتونه کارتو راه بندازه. در حالی که بعضی از
پاکت پیسی ها رمشون از اینم کمتره اما گرونترند. Touch Viva ارزونتره اما رمش هم بیشتره.

هم GPRS داره و هم Edge. یعنی میتونی از کارت تلفن به اینترنت وصل بشی. البته اگر خطی که روش میندازی
این امکان رو داشته باشه.

برای ارتباط بی سیم هم Wi-Fi داره و میتونی از اینترنت بیسیم استفاده کنی.

بلوتوث نسخه 2 داره و همچنین برای فرستادن موزیک به هندزفری از A2DP استفاده میکنه.

از USB 2.0 استفاده میکنه و میتونی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و با سرعت بالا فایل ها را کپی کنی.

از آخرین نسخه ویندوز مبایل یعنی 6.1 استفاده میکنه و بالاتر از این نسخه هم فعلا نیومده.

دوربین 2 مگاپیکسل داره و میتونه فقط کارتو راه بندازه.

قابلیت تشخیص دستخط رو داره. تا جایی که میدونم انگلیسی.

باطری 1100 میلی آمپری داره همراه با 8 ساعت تاک تایم.

microSD داره میتونی در آینده مموری کارت با حجم بالا روش بندازی.

یک کمبودهایی هم مانند ضعیف بودن سی پی یو داره اما نسبت به قیمتی که داره به نظرم در بین پاکت پیسی
هایی با این قیمت بهتر از این گیرت نمیاد که هم امکانات این گوشی رو داشته باشه و هم آخرین نسخه
ویندوز مبایل بصورت اورجینال روش باشه.

اما اگر با همین 400 تا دنبال یک اسمارت فون بین سیمبین ها باشی بهترین گوشی رو میتونی بخری.

بهر حال تصمیم با خودتونه و نظر دوستان دیگه. موفق باشید.

مشخصات کاملش رو از سایت زیر نگاه کن.

mohammad k750i
18-12-2008, 12:01
خیلی ممنون از توضیحاتتون :11:

قیمت این مدل چنده؟
CPU کم چه مشکلاتی میتونه برام درست کنه؟
o2 atom چطوره؟قیمت؟ امکانات؟
راستش من الآن p990 دارم میخواستم یه ppc بگیرم و وارد ویندوز موبایل بشم !

XFACTOR
18-12-2008, 15:27
بگو چه مشکلی نمی تونه برات درست کنه ؟خودت میگی می خوای برای شروع پاکت پی سی بخری پیشنهاد میکنم اصلا یه دیوایس هایی که پردازنده 200 دارن اصلا فکر نکن چون بعد از یه مدت سرعت پایین و ناتوانی در اجرا بعضی برنامه ها تو رو از دیوایس دلزده می کنه بعد میشی دشمن اول پاکت پی سی !!! ولی اگه یه نمه از صبر ایوب رو داشته باشی حال دنیا رو مبری باهاش !

اگه 550 خورده ای می تونی هزینه کنی به امنیا فکر کن که هم پاکت پی سیه هم سایر فاکتور هایی(ازقبیل دوربین و حافظه بالا ) رو که امروزه هر کسی برای خرید بهش بها میده رو داره ...
در هر صورت انتخاب با خودته ... یه چیز دیگه بعد یه مدت نیای بگی جاما چی ؟ خوبه یا نه ؟ که بدون ویوا یا ویزارد شرف دارن بهش ... یعنی اصلا اسمشو نبر فهمیدی برادر0[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایییییییی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XFACTOR
18-12-2008, 15:32
خوب سری اتم دیوایس های خوبی بودن و صد البته هستن ... ولی خدایی در حال حاضر چون مال دوره ناصرالدین شاهن اصلا پیشنهاد نمیشه با وجود دستگاه های بهتر !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آکشون رو من دیگه اصلا تو بازار ندیدم ولی میگن دست دوش تو مایه های 200 سیر میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E H R A N
18-12-2008, 16:56
بگو چه مشکلی نمی تونه برات درست کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایکس فکتور عزیز با تایید صحبت های شما در مورد سی پی یوی کم لازم میدونم در مورد سی پی یوی Viva یک
نکته ای رو اشاره بکنم و اون هم 2 هسته ای بودن این سی پی یو است.
مدل Texas Instruments OMAP850 دارای 2 تا هسته 200 مگاهرتزی است. یعنی سر هم میشه 400 مگاهرتز.
200 مگاهرتز برای GSM در نظر گرفته شده و 200 مگاهرتز هم برای اجرای برنامه های ویندوز مبایل.
قابلیت پشتیبانی از گرافیک 2D رو داره اما در مورد اینکه از 3D هم پشتیبانی میکنه یا نه خبر دقیقی ندارم.

این هم ساختمان کامل این مدل از CPU

موفق باشید.

snake_pianist
18-12-2008, 18:20
سلام دوستان عزیز ، آقایون من یه orange spv m600 دارم (مشابه i-mate jamin ) ، میخواستم بگم که این گوشی من روی 35 درصد ، باطریش خالی میکنه ، میخواستم بدونم ایراد از باطریه ؟ اگه ایراد از باطریه ، میتونم براش باطری i-mate jamin تهیه کنم ؟؟ اگه آره ، قیمت باطریش چنده و از کجا تهیه کنم ؟؟ بسیار ممنون از راهنماییتون :دی

mohammad k750i
18-12-2008, 21:16
خیلی ممنون دوستان از راهنماییاتون!
من حداکثر 450 هزینه کنم البته اگه X1 600 تومن هم بود میخریدم!!
به نظرتون کاره عقلانی هست که فعلا viva بخرم وایسم بعد عید اگه X1 ارزون شد بخرم یا مدل بهتری تا اون موقع؟

times
19-12-2008, 03:17
سلام دوستان.
لطفا بین ایندو، یکی رو به من پیشنهاد بدهید.
HTC Touch Pro
HTC G1

veria
19-12-2008, 13:13
من پرو رو پیشنهاد میکنم.
از اونجایی که اندرویید هنوز جا نیافتاده زیاد رو برنامه و پشیبانیش نمیشه حساب کرد.

mohsen62k
20-12-2008, 10:35
سلام
من کارم فارکس هستش
میخوام که یک پی دی ای بخرم که نرم افزار متا مخصوص موبایل روش نصب کنم و با سیمکارت ایرانسل به راحتی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم و معامله انجام بدم
در ضمن چک کردن ایمیل هم برام مهم هست و البته دوست دارم فایلهای آفیس و پی دی اف هم بتونم بخونم

دوستان چه پیشنهادی میدن؟ قیمت هم برام تا 600 تومان مهم نیست اما اگه یک چیزی هم باشه که خیلی خوب باشه و ارزش داشته باشه تا 1 تومان هم خرج میکنم توی بررسی که خودم کردم دیدم که اونها که قیمت خیلی بالاتری دارند به نسبت قیمت بالا امکاناتشون خیلی نیست .

کاکرد باتری هم برام خیلی مهم هست

The_Last_Samurai
20-12-2008, 21:11
سلام.

دوستان من اهوازم.

می خوام pro بخرم ولی اینجا 850 هستش..ولی تو گوشی شاپ نوشته 810 (گارانتی یاس)

چی کار کنم؟؟؟....به گوشی شاپ سفارش بدم؟؟؟؟...تا حالا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟...راستی پول و چجوری میگیره؟؟؟...باید واریز کنم بعد شماره ی فیش و بدم یا اینکه وقتی پست برام آوردش باید به پستچی بدم؟؟

ninja3000sh
20-12-2008, 23:16
سلام.

دوستان من اهوازم.

می خوام pro بخرم ولی اینجا 850 هستش..ولی تو گوشی شاپ نوشته 810 (گارانتی یاس)

چی کار کنم؟؟؟....به گوشی شاپ سفارش بدم؟؟؟؟...تا حالا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟...راستی پول و چجوری میگیره؟؟؟...باید واریز کنم بعد شماره ی فیش و بدم یا اینکه وقتی پست برام آوردش باید به پستچی بدم؟؟

دوست عزیز گوشی شاپ گوشی رو تست میکنه و میفرسته.یعنی وقتی شما سفارش میدید به گوشی سیم کارت میندازه و امتحان میکنه و بعدا میفرسته.
در مورد نحوه پول دادن هم اگه تو تهران باشی با زنگ زدن میتونی سفارش بدی و ادرس و شماره تلفن رو از شما میگیرن و با پیک موتوری تا دم در میارند و همون جا پول رو دریافت میکنند.
اگه تو شهرستان هم باشی از طریق اینترنت گوشی درخواستی خود رو اعلام میکنی و پول رو از طریق بانک به حساب انها واریز میکنی و میتونی با زنگ زدن و گفتن شماره فیش بانکی سفارشت رو بدی و اونها فکر کنم تا نیم ساعت دست به عمل میشن و با پست پیشتاز به شما میفرستند.
در مورد اینکه ایا گوشی رو از گوشی شاپ بگیری یا نه؟به نظر من با توجه به اینکه شما 810 تومن میخواهین به گوشی پول بدین خودتون برین از یک مغازه معتبری که حداقل 3 یا 4 تا پک اکبند داره خرید کنید و خیالتان رو راحت کنید. چون گوشی حساسه و شما از کجا میدونین که مثلا وقتی که یارو داشته گوشی رو تست میکرده از دستش زمین افتاده یا نه.پس خودتون از مغازه بخرین به نظرم بهتره.
موفق باشی.

The_Last_Samurai
21-12-2008, 00:03
ممنون نینجا جان.

اتفاقا من خودمم چون می خواستم اینقد پول بدم زیاد راضی نبودم که اینترنتی خرید کنم.

حالا من یه خوده دیگه هم اینجا میگردم..اگر دیدم اختلاف قیمت کمتر نمیشه که میام تهران میخرم.
ممنون.

The_Last_Samurai
21-12-2008, 10:19
بدبختیه ما هم اینه که فقط یه پاکت یپسیه درست حسابی تو اهوازه که اونم پاتریسه که اختلاف قیمتش تقریبا تو همه ی گوشیاش با تهران حداقل 50 تومنه....

veria
21-12-2008, 13:27
دوست عزیز با 840 میتونی Touch HD بگیری.
به گفته دوستان پرو با گارانتی پرشین تلکام الان حدود 750 هست.

glc_engineer
21-12-2008, 18:48
كسي با گوشي اج آي پك 6515 كار كرده
من يه دونه گرفتم و ميخوام ويندوز اونو آپ تو ديت كنم
كسي اين تجربه رو داره يا نه

roohi_rsh
21-12-2008, 20:25
منظورت HP iPAQ hw6515 هست دیگه
اگر میخوای ویندوزه 6 بندازی روش اصلا این کارو نکن چون به فنا میره
اما ویندوز5 میخوای بندازی روش اونو برو تو این سایت ببین چیزی پیدا میکنی یه نمه فقط انگلیسیت خوب باشه میتونی ببینی چی هست

starn
21-12-2008, 21:53
نظر شما در باره ی Touch Viva چی؟؟؟؟
قیمت دقیقش هم لطف کنید بگید

The_Last_Samurai
21-12-2008, 22:11
دوست عزیز با 840 میتونی Touch HD بگیری.
به گفته دوستان پرو با گارانتی پرشین تلکام الان حدود 750 هست.

دیگه بدتر...پس اختلاف قیمت به 100 تومن رسید..

آخه اینجا pro قیمتش 850 تومنه.:18:(با گارانتی یاس)

GiggleClub
21-12-2008, 22:29
20 تومن هزینه کن پاشو برو تهران، هم میگردی یه قیمت خوب میگیری هم حضوری تحویل میگیری
80 تومنم سود میکنی

The_Last_Samurai
22-12-2008, 00:22
فعلا که امتحانا شروع شدن...بین ترم که می خوام بیام تهران..اگه تونستم صبر کنم که می ذارم وقتی اومدم تهران می گیرم..
ولی کی تا 1 ماه دیگه می تونه صبر کنه؟؟؟..اونم اینکه بعد انواع گوشیای مدل بالا الان یه 1600 دستمه:39::39:
واقعا ظلمه:4::47::37:

XFACTOR
23-12-2008, 14:16
خیلی ممنون دوستان از راهنماییاتون!
من حداکثر 450 هزینه کنم البته اگه x1 600 تومن هم بود میخریدم!!
به نظرتون کاره عقلانی هست که فعلا viva بخرم وایسم بعد عید اگه x1 ارزون شد بخرم یا مدل بهتری تا اون موقع؟

فکر می کنم اینجوری بد نباشه حداقل تا اون موقع با ویندوز موبایل بیشتر آشنا میشی .... اصلا شاید خوشت نیومد شایدم عاشق و دلباختش شدی ... تا اون موقع شکی نیست که مدلای دیگه ایم میاد ولی اگه به این مسئله فکر کنی اصلا نمی تونی چیزی بخری چون هر روز چیزای جدید میاد شمامم میگی بزار بهترش بیاد اونو میگیرم .... (:

فعلا بای

XFACTOR
23-12-2008, 14:17
نظر شما در باره ی touch viva چی؟؟؟؟

به دو سه سصفحه قبل مراجعه کنید ... قیمتشم زیر 400 هستش ... دقیقشو اطلاع ندارم

XFACTOR
23-12-2008, 14:55
ایکس فکتور عزیز با تایید صحبت های شما در مورد سی پی یوی کم لازم میدونم در مورد سی پی یوی viva یک
نکته ای رو اشاره بکنم و اون هم 2 هسته ای بودن این سی پی یو است.
مدل texas instruments omap850 دارای 2 تا هسته 200 مگاهرتزی است. یعنی سر هم میشه 400 مگاهرتز.
200 مگاهرتز برای gsm در نظر گرفته شده و 200 مگاهرتز هم برای اجرای برنامه های ویندوز مبایل.
قابلیت پشتیبانی از گرافیک 2d رو داره اما در مورد اینکه از 3d هم پشتیبانی میکنه یا نه خبر دقیقی ندارم.

این هم ساختمان کامل این مدل از cpu

سلام دوست عزیز
ببخشید که یکم دیر جواب میدم ....
ولی هنگام پرادزش اطلاعات دستگاه فقط از 200 مگا هرتز استفاده میکنه البته اگه اشتباه نکنم نه از 400 ... کلا در مورد معماری پردازنده ها اطلاعات دقیقی ندارم .پوزش

starn
23-12-2008, 23:50
به دو سه سصفحه قبل مراجعه کنید ... قیمتشم زیر 400 هستش ... دقیقشو اطلاع ندارم
ممنون دوست عزیز 3 صفحه پیش رو خوندم مفید بود حالا شما می گید به درد نمی خوره viva??????
Touch Dual خوبه یا viva ؟؟؟چرا؟؟؟؟
قیمت Touch Dual چنده؟؟؟

XFACTOR
24-12-2008, 15:42
سلام به دوستان عزیز
دقت کنین دوستان عزیز در مورد گفته های من در رابطه با ویوا سوئتفاهم نشه من بد و خوب تعیین نکردم فقط گفتم اینه و اینه و احتمال داره این اتفاقا بیفته یا با این مشکل بربخورین ... این دستگاه با توجه به قیمت مناسبی که داره انتخاب خیلی خوبی برای شروع میتونه باشه

اینم در نظر بگیرین که این دستگاه 128 رم رو به شما ارائه میده که باعث جالب توجه شدن اون با توجه به قیمتش میشه به نسبت سایر دستگاه ها با این خصوصیات .

phonearena.com هم ازش یه رویوو داده بیرون بخونید بد نیست

فعلن

s-a-l-i-m
24-12-2008, 16:34
من هنوز بین x1 و hd گیر کردم که کدام رو بگیرم..........میشه مقایسه کنید و کمکم کنید

starn
24-12-2008, 16:57
یک سوال دیگه توی ویندوز موبایل اچ تی سی خوبه یا ای میت؟؟؟؟
من پاکت پی سی می خام که تا 350 بیشتر نباشه
و من اهنگ زیاد گوش میدم با موبایل و توی اوقات بی کاری بعضی اوقات بازی میکنم پس بازی و موسیقی خیلی مهم
نظر شما چی viva خوبه؟؟؟؟ یا JAMA 101 ؟؟؟؟
راستی ویندوز موبایل 6.1 با 6 تفاوتش چقدره و ایا برنامه یا بازی هست که روی 6.1 نصب بشه ولی روی 6 نصب نشه؟
و اخرین سوال هم این که ایا ویندوز موبایل رو مش شه عوض کرد مثلا وقتی خراب شد؟؟؟ یا دیگه به درد نمی خوره؟؟؟
البته من خودم از تیریپ viva بیشتر حال میکنم
------------
بعد از ویرایش:
راستی هنگام خرید پاکت پی سی باید به چه چیزای توجه کرد مثلا وقتی سونی اریکسون می خری ی کد هست که می زنی همه چیزو چک می کنی
و نوکیا ی کد دیگه ......مال پاکت پی سی ها چطوره؟؟؟؟ و این که کشور سازنهدهی گوشی رو کجا میزنه که هنگام خرید گوشی no name نخریم؟؟؟؟؟
پشت viva رو نگاه کردم همیچ کشور سازنده ای نبود؟؟؟؟؟؟!!!!!

ninja3000sh
24-12-2008, 21:56
من هنوز بین x1 و hd گیر کردم که کدام رو بگیرم..........میشه مقایسه کنید و کمکم کنید
سلیم جان هر دو تا هم گوشیهای عالی هستند.ولی دو نکته در مورد htc hd بگم که اولا که کیبورد نداره و اکسپریا داره و تو اینترنت و sms و اکثر موارد خیلی بدرد میخوره.ثانیا هم که باطری اکسپریا واقعا عالیه و باطری hd محاله که به پای اکسپریا برسه .سعی کن گوشی که میخری باطری خوبی داشته باشه.اینم قبول دارم که ال سی دی hd بزرگه و خودش یک مزیت بزرگ حساب میشه. ولی مطمئن باش ال سی دی 3 اینچ اکسپریا راضیت میکنه.
موفق باشی.

ninja3000sh
24-12-2008, 22:13
یک سوال دیگه توی ویندوز موبایل اچ تی سی خوبه یا ای میت؟؟؟؟
من پاکت پی سی می خام که تا 350 بیشتر نباشه
و من اهنگ زیاد گوش میدم با موبایل و توی اوقات بی کاری بعضی اوقات بازی میکنم پس بازی و موسیقی خیلی مهم
نظر شما چی viva خوبه؟؟؟؟ یا JAMA 101 ؟؟؟؟
راستی ویندوز موبایل 6.1 با 6 تفاوتش چقدره و ایا برنامه یا بازی هست که روی 6.1 نصب بشه ولی روی 6 نصب نشه؟
و اخرین سوال هم این که ایا ویندوز موبایل رو مش شه عوض کرد مثلا وقتی خراب شد؟؟؟ یا دیگه به درد نمی خوره؟؟؟
البته من خودم از تیریپ viva بیشتر حال میکنم
------------
بعد از ویرایش:
راستی هنگام خرید پاکت پی سی باید به چه چیزای توجه کرد مثلا وقتی سونی اریکسون می خری ی کد هست که می زنی همه چیزو چک می کنی
و نوکیا ی کد دیگه ......مال پاکت پی سی ها چطوره؟؟؟؟ و این که کشور سازنهدهی گوشی رو کجا میزنه که هنگام خرید گوشی no name نخریم؟؟؟؟؟
پشت viva رو نگاه کردم همیچ کشور سازنده ای نبود؟؟؟؟؟؟!!!!!
دوست عزیز معلومه که htc بهتره.
اگه بین خرید viva و jama 101 گیر کرده ای معلومه که viva رو بخری بهتره.اگه به سایت gsmarena.com سری بزنی میبینی که از همه لحاظ htc viva بهترینه.در ضمن فکر کنم jama101 ریلیز نشده چون comingsoon زده بهش.
در مورد تفاوت ورژن ویندوز موبایل هم بگم که معلومه که 6.1 بهتره.چون همه برنامه های ویندوز موبایل 6 رو میشه به 6.1 ریخت ولی برعکش ممکن نیست.پس سعی کن ویندوز موبایل بروز رو بخری که همون 6.1 هستش.
منظورت از خراب شدن چی؟چون قضیه ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپیوتر نیست.
اکثر گوشیهای htc ساخت تایوان و چین هستند و خوشبختانه تو خرید پاکت پیسی لزومی نداره حساسیت به خرج بدی چون تا اونجایی که اطلاع دارم اکثر گوشیهای htc با گارانتیهای معتبر یاس و پرشین تله کام به فروش میرسند.
در کل بگم htc viva بهترین گزینه هست.
موفق باشی.

The_Last_Samurai
25-12-2008, 00:15

سلام.

سلیم جان یه چیزی و برا خودت حل کن..ال سی دیه بزرگ می خوای یا کیبورد؟؟:13:..چون دست گذاشتی روی دو تا گوشییی که دو تا حسن بارز دارن...کیبورد..ال سی دی

ببین میدونی که منم دنبال پاکتم...ولی دیگه من تصمیمم و گرفتم...کیبورد خیلی به کارم میاد..پس بین pro و x1 انتخابم و کردم... pro...البته بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم...(اینجا(اهواز) که اختلاف قیمتش با تهران 100 تومنه و گذاشتم یه ماه دیگه که اومدم تهران بخرمش)

starn
25-12-2008, 02:43
خیلی ممنون از پاسخت دوست عزیز بعضی ها می گن VIVA به درد نمی خوره سی پی یوش کمه من رو به شک انداختن!!!!!!!!!!
----------------
درضمن مثلا توضیح بعضی برنامه ها رو می نویسن ورژن 2002 و 2006 نصب شود روی 6.1 جواب می ده؟؟؟؟
همه ی برنامه و بازی ها روی 6.1 اجرا می شه در مورد این هم اگه می شه ی توضیحی بدید رمنده سوالات زیاد بود چون تا به حال ppc نداشتم
============
منظورمم از خراب شدن اینه که مثلا ویروسی شده باشه و... با ویندوز کامپیوتر خیلی تفاوت داره؟؟؟؟؟؟
حالا کلا می شه ویندوز رو عوض کرد؟؟؟؟؟
مستر ریست چی داره مثلا ی کاریش می کنی خراب می شه یا مثلا ی برنامه ای نصب می کنی باعث خرابی ویندوز می شه مستر ریست داره که به روز اولش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟//
بازی های جاوا رو اجرا می کنه؟؟؟ چطور می شه بازی کرد وقتی کیبورد نداره؟؟؟ (یا کلا هر بازی یا جاوا یا مخصوص ppc اگه بازی نیاز به کیبورد داشته باشه چه می شه کرد بیخیال بازی کردن شد؟؟؟؟)
---------
با تشکر فراوان

ninja3000sh
25-12-2008, 11:40
خیلی ممنون از پاسخت دوست عزیز بعضی ها می گن VIVA به درد نمی خوره سی پی یوش کمه من رو به شک انداختن!!!!!!!!!!
----------------
درضمن مثلا توضیح بعضی برنامه ها رو می نویسن ورژن 2002 و 2006 نصب شود روی 6.1 جواب می ده؟؟؟؟
همه ی برنامه و بازی ها روی 6.1 اجرا می شه در مورد این هم اگه می شه ی توضیحی بدید رمنده سوالات زیاد بود چون تا به حال ppc نداشتم
============
منظورمم از خراب شدن اینه که مثلا ویروسی شده باشه و... با ویندوز کامپیوتر خیلی تفاوت داره؟؟؟؟؟؟
حالا کلا می شه ویندوز رو عوض کرد؟؟؟؟؟
مستر ریست چی داره مثلا ی کاریش می کنی خراب می شه یا مثلا ی برنامه ای نصب می کنی باعث خرابی ویندوز می شه مستر ریست داره که به روز اولش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟//
بازی های جاوا رو اجرا می کنه؟؟؟ چطور می شه بازی کرد وقتی کیبورد نداره؟؟؟ (یا کلا هر بازی یا جاوا یا مخصوص ppc اگه بازی نیاز به کیبورد داشته باشه چه می شه کرد بیخیال بازی کردن شد؟؟؟؟)
---------
با تشکر فراوان
خوب اگه بخواهی cpu این گوشی رو با گوشیهایی نظیر htc touch pro و experia و htc hd مقایسه کنی که کمه.201mhz کجا و 528mhz کجا.یا 350 تومن کجا و 840 یا 900 تومن کجا.
هر چه قدر پول بیشتر بدی که خودت میدونی....
در کل هر چقدر cpu بیشتر باشه سرعت اجرای برنامه ها بهتر میشه .
اکثر برنامه های 2002 و 2006 رو میشه روی ویندوز موبایل 6.1 نصب کرد. و همچنین بازیها رو هم میشه نصب کرد.
من خودم الان اکسپریا دارم .و یک بار هم در مورد ویروسی شدن پاکت پیسی از مهران خان تو تاپیک xperia x1 سوالی پرسیدم میتونی مراجعه کنی و اونجا مهران جان توضیحات کلی داده.ولی اگه میخواهی انتی ویروس تو موبایل بریزی میتونی به سایت kaspersky.com مراجعه کنی و انتی ویروس ویندوز موبایل رو که 30 روزه هست دانلود کنی و تو مدت 30 روز استفاده اگه دیدی واقعا بدردت میخوره و بری یه پک اورجینال که 25 یا 27 تومن هست بگیری که نمایندگی اصلیش هم اواژنگ سیستمه تو ایران و به مدت یک سال رو موبایلت استفاده کنی و بعد از یک سال با پرداخت 30 درصد همون پول باز هم تمدید کنی و ازش استفاده کنی.
در مورد مستر ریست و هارد ریست هم اگه به صفحه 136 تو تاپیک اکسپریا سر بزنی باز هم مهران خان توضیحات کافی در موردش داده و تو همه پاکت پیسی ها یکیه و فرقی نمیکنه.
باید بازیهای جاوا رو ساپورت کنه چون viva جاوا داره.فکر کنم viva دکمه های چهار طرفه داره و میشه بازی کرد.ولی دوست عزیز در کل ppc برای بازی کردن ساخته نشده و اگه اهل بازی هستی که بهت psp رو پیشنهاد میکنم چون بازیهای جاوا کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشی.

s-a-l-i-m
25-12-2008, 14:56
من بیشتر برای این مشکل دارم که
1=اکشپریا روتیت نمی کنه که اگه میکرد 100 در صد می گرفتمش
2=اگر یک کدام از اینها خروجی تی وی داشت باز هم 100 در صد اونی که داشت رو می گرفتم.
3=یکی دیگه هم اینه که من می ترسم x1 بگیرم و ارزون شه..........چون برند های سونی اریکسون نوکیا خیلی افت می کنند
4=اگه pro السی دی 3 داشت می خریدمش.........
واقعا گیر کردم............
چون از یک طرف که فکر می کنم می بینم به کیبورد نیاز ندارم اما کمی بیشتر می اندیشم می بینم که به کار میاد......
باطری hd میگن راحب 1.5 روز دوام میاره............
تازه ی خبر که تو یکی از فروم ها دیدم گفته شده بود که نمایندگی پرشین اعلام کرد باطری جدید داره واسه diamond و hd میاد که تقریبا عمر باطری رو 2 برابر می کنه........
یکی از دوستام با hd حدود 300 تا عکس گرفت بدون شارژ کردن.........یعنی با 1 شارژ......تازه می گفت 3 ساعت موزیک هم گوشی دادم......

The_Last_Samurai
25-12-2008, 23:16
من بیشتر برای این مشکل دارم که
1=اکشپریا روتیت نمی کنه که اگه میکرد 100 در صد می گرفتمش
2=اگر یک کدام از اینها خروجی تی وی داشت باز هم 100 در صد اونی که داشت رو می گرفتم.
3=یکی دیگه هم اینه که من می ترسم x1 بگیرم و ارزون شه..........چون برند های سونی اریکسون نوکیا خیلی افت می کنند
4=اگه pro السی دی 3 داشت می خریدمش.........
واقعا گیر کردم............
چون از یک طرف که فکر می کنم می بینم به کیبورد نیاز ندارم اما کمی بیشتر می اندیشم می بینم که به کار میاد......
باطری hd میگن راحب 1.5 روز دوام میاره............
تازه ی خبر که تو یکی از فروم ها دیدم گفته شده بود که نمایندگی پرشین اعلام کرد باطری جدید داره واسه diamond و hd میاد که تقریبا عمر باطری رو 2 برابر می کنه........
یکی از دوستام با hd حدود 300 تا عکس گرفت بدون شارژ کردن.........یعنی با 1 شارژ......تازه می گفت 3 ساعت موزیک هم گوشی دادم......

x1__1 که اتو روتیت و داره (البته اگه منظورت اتو روتیته)

2__پسر خوب hd که خروجی tv داره...
3__شک نکن این اتفاق میفته..کی فکرش و میکرد p990 که به خاطر قیمت بالاش کسی طرفش نمی رفت و تقریبا 4-5 ماه قیمتش رو 800-900 تومن ثابت شده بود...در عرض 1 ماه بشه 300 تومن:18::18:دلیلشم اینه که سونی اریکسونه..که توی ایرانم این برند حسابی جا افتاده...در ضمن به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون تا چند وقت دیگه که x1 کم کم جا افتاد گوشیای بیشتری رو تو این کلاس بیرون میده...و اونوقته که x1 هم به سرنوشت p990 دچار میشه...کل این جریانات تا 5-6 ماه دیگه اتفاق میوفته..حالا دیگه این بستگی به نظر خودت داره که می ارزه الان یه گوشییی بگیری که تا 5-6 ماه دیگه افت قیمت زیادی داره یا اینکه نمی ارزه...(البته اینا همش فرضیس..ولی از روی تجربه)

4__ال سی دیه pro اندازش 2.8__و x1 اندازه ی ال سی دیش 3___به نظر من این تفاوت کوچیک قابل بخششه..:11:
در مورد باطری دیگه بستگی به نیاز خودت داره دیگه...برا من که قبلش n95 داشتم که باید هر شب شارژش می کردم ، باطری pro از سرمم زیاده:31:

البته من در مورد باطری hd زیاد اطلاعی ندارم ولی خودت داری میگی دیگه...

s-a-l-i-m
26-12-2008, 07:55
به اطلاعاتت اضافه کن این ها رو تا کسی که ازت مشاوره می گیره بعدا بهت فوش نده........
1=x1 اتو روتیت نداره و این گفته هزاران بار بحث شده در بارش
2=hd هم خروجی tv نداره که این هم در بارش بحث شده بود چون مدل هایه قبلیش داشتند{pro}
شاید من هم pro گرفتم...........با خداست.......الان که فکر می کنم می بینم این طور که من اس ام اس میدم صفحه لمسی بعد 1 ماه باید ساعت 9 شب بزارمش بیرون........{معموران شهرداری بیان ببرنش}

The_Last_Samurai
27-12-2008, 01:55
درباره ی اتو روتیت x1 زیاد اطلاع نداشتم....

در مورد خروجی tv برا hd هم معذرت می خوام...می دونستم این سایتای ایرانی مثل گوشی شاپ ممکنه اطلاعات غلط بدن ولی دیگه نه تا این حد که بزنه hd خروجی tv داره...الان که تو gsmarena دیدم فهمیدم...معذرت می خوام...تا من باشم که از سایت ایرانی اطلاعات نگیرم....

s-a-l-i-m
27-12-2008, 11:08
من دارم رو پرو تحقیق می کنم چون واقعا گوشی کاملی هست و عیبی نداره........فقط من کمی با ال سی دیش مشکل دارم اگه بزرگتر بود...........

poria_mc
27-12-2008, 11:13
من دارم رو پرو تحقیق می کنم چون واقعا گوشی کاملی هست و عیبی نداره........فقط من کمی با ال سی دیش مشکل دارم اگه بزرگتر بود...........
اینو هستم واقعا گوشی کاملیه
فقط حیف که ال سی دیش 2.8 هستش اگه 3 یا 3.2 بود واقعا کسی سمت x1 نمیرفت!
هر چند اونوقت ابعاد گوشی بهم میریخت و دیگه مثل الان خوش دست نبود!

The_Last_Samurai
27-12-2008, 23:47
منم که دیگه کاملا تصمیمم و گرفتم...بهمن که میام تهران حتما میخرمش...pro رو.

تحقیقاتمم دیگه تقریبا کامله..هم از سایت ایرانی هم خارجی.....

Amin.M.1986
29-12-2008, 08:46
دوستان من یه پاکت زیر 600 میخوام بگیرم نظرم هم رو امنیا هست ولی رم 128 منو ترسونده.
آیا کم میاره یا همین رم بسشه؟

s-a-l-i-m
29-12-2008, 10:49
همین رم بس هست واسه اون........چون با سی پی یو ای که داره خودش رو می کشه بالا و تا حالا که کسی نگفته هنگ کرده

Captain Nemo
30-12-2008, 09:36
سلام
نظرتون راجع به HP iPAQ 210 چیه؟ اینم لینکش:

درضمن من برام مهم نیست که دوربین نداره و سیم نمی خوره. بیشتر می خوام باش pdf بخونم.
یکی از دوستام گفت اگه میخوای PDF بخونی 1 ساعته باطریش تموم میشه. راسته؟ من تا الان فکر می کردم pda بیشتر از لپ تاپ باطری نگه میداره

Amin.M.1986
30-12-2008, 10:46
سلام
نظرتون راجع به hp ipaq 210 چیه؟ اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن من برام مهم نیست که دوربین نداره و سیم نمی خوره. بیشتر می خوام باش pdf بخونم.
یکی از دوستام گفت اگه میخوای pdf بخونی 1 ساعته باطریش تموم میشه. راسته؟ من تا الان فکر می کردم pda بیشتر از لپ تاپ باطری نگه میداره

دوست عزیز چرا اصلا میخوای این مدل رو بگیری؟ مدل های زیادی هست که باطریشونم دیر تموم میشه راستی چقدر میخوای هزینه کنی؟

veria
30-12-2008, 13:22
اگه فقط میخوای PDF بخونی و هیچ استفاده دیگه ای برات نداره یه ebook reader بگید.

Captain Nemo
30-12-2008, 20:25
بیشتر استفادم pdf هست ولی بالاخره کارای دیگه ای هم میشه باش کرد. شما اگه مدلی از ebook reader میشناسی لینک بده ببینم شاید نظرم عوض شد.
در مورد اون دوستی که گفته بود چقدر هزینه میخوام بکنم حدودا 500 الی 600. ولی در کل بهترین pda مثلا چقدر باطری نگه میداره؟ بیشتر از 2 ساعت؟ بعدش هم برام مهمه که صفحش 4 اینچ باشه که بشه راحت توش بخونم.

veria
30-12-2008, 21:58
این یه نمونه

قیمتش هم زده.
میتونید کاتالوگش رو هم ببینید.

Captain Nemo
31-12-2008, 03:06
این چیزی که شما لینکشو گذشتید دقیقا فکر نکنم pdf reader باشه . ولی کلا یجورایی نظرم عوض شد. یه سرچ کردم که این مورد رو پیدا کردم: محصول شرکت سونی

کسی میدونه تو ایران هست یا نه؟ قیمتش چنده؟

veria
31-12-2008, 14:30
اونی که من گذاشتم یه D-note همه کاره بود.

XFACTOR
31-12-2008, 21:55
پیشنهاد می کنم به iriver هم فکر کنین

ROBOTICS
04-01-2009, 21:46
تا سقف 600 هزار چی پیشنهاد میدید که gps هم داشته باشه ؟

starn
04-01-2009, 22:22
شما تا 600 می تونی i900 و HTC Touch Diamond رو انتخاب کنی که اگه من باشم گدینه ی دوم رو انتخاب می کنم
(شاید خیلی ها بگن i900 بهتره دوربینش قویتر و حافظه داخلیش بیشتر ولی اینو بدونید دیاموند ی چیزدیگست)
----
قیمت هر دو هم تقریبا در ی سطح
i900 = 555
HTC Touch Diamond = 575

mohammad110
09-01-2009, 14:35
سلام
دوستان تا سقف 500 هزار تومان چه مدلي پشنهاد مي كنيد. من براي اكسل و ورد و پي دي اف خوندن و كارهايي در اين سطح ميخوام.
فقط كيبرد نداشته باشه و صفحه ش هم از 2.8 كمتر نباشه و در آخر هم wifi داشته باشه.
ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر

The_Last_Samurai
09-01-2009, 18:36
سلام
دوستان تا سقف 500 هزار تومان چه مدلي پشنهاد مي كنيد. من براي اكسل و ورد و پي دي اف خوندن و كارهايي در اين سطح ميخوام.
فقط كيبرد نداشته باشه و صفحه ش هم از 2.8 كمتر نباشه و در آخر هم wifi داشته باشه.
ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر

دوست عزیز تو داری مشخصات اومنیا رو میدی...راست کار خودته....ولی یه 50-60 تومن گرونتر از این رقمیه که گفتی...ولی به نظر من می ارزه..دیاموند هم هست ولی فکر کنم برای تو که می خوای با ورد و اکسل و اینجور چیزا کار کنی اومنیا بهتر باشه.....ال سی دی 3.2....دوربین 5....cpu 624.....هم 8 گیگ هست هم 16 گیگ..

starn
10-01-2009, 02:04
سلام
ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر

اگه هم می خوای زیاد خرج نکنی و همه ی امکانات رو داشته باشی htc touch VIVA رو پیشنهاد م یکنم

M.C.
10-01-2009, 08:44
سلام
قیمت Touch Pro الان با گارانتی چنده ؟!

saeid000
10-01-2009, 20:42
سلام دوستان یه کمک میخوام بهم نخندین راستش من میخوام سامسونگ I900 امنیا بگیرم ولی تو شهر ما پیدا نمیشه من میخوام از سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیرم یعنی پولو بریزم حساب بعد گوشی بیاد به نظره شما من این گوشی رو بگیرم یا نه اصلا ساخت کجاست اصلا گوشی که از طریق سایت میگیرم به دستم میرسه یا نه راستی تا حالا هم از ویندوز موبایل استفاده نکردم با تشکر.

m9780d
10-01-2009, 23:08
تا حالا کسایی رو میشناسم که از گوشی شاپ یا دی جی گوشی خریده باشن ولی قیمتش یکم با بازار تفاوت داره
ساخت کره است
به دست رسیدن رو خوب یه ریسکه راستی مگه شهرتون کجاست که این گوشی نیومده به نظر من اگه یه آشنا تو تهران داری بگو بخره بفرسته اینجوری امن تر و معقول تره

saeid000
11-01-2009, 00:08
تشکر دوست عزیز شهرمون آ-غ شهرستان نقده هست که این موبایل فروش ها اصلا نمیدونن i900 امنیا چیه منم از این میترسم که به دستم نرسه فقط خواستم ببینم سایت با اطمینانی هست یا نه که من سفارش بدم بدیش اینه که پول را هم اول باید به حساب بریزیم بد گوشی بیاد یکم ریسکه تا حالا دوستان کسی از گوشی شاپ گوشی خریده از شهرستان که به دستش سالم برسه؟

saeid000
11-01-2009, 05:46
تشکر دوست عزیز شهرمون آ-غ شهرستا نقده (سولدوز) هست که اصلا امنیا رو نمیشناسن این موبایل فروشا

m9780d
11-01-2009, 17:24
من خودم به شخصه این کارو نمیکنم ولی چرا روزه شک دار میگیری (ماه رمضون که تموم شد :دی) یه سر پاشو بیا تهران و با خیال راحت بخر و حالشو ببر

milad22
12-01-2009, 08:04
من که دیروز به حساب دی جی کالا پولشو ریختم و امیدوارم تا فردا برسه دستم!

radian
12-01-2009, 11:35
شرکت که کارش درسته ، تنها مشکلی که ممکنه ایجاد بشه ، مشکل ترابری هست .

که البته اونها هم بسته ها رو بیمه میکنن ، اما خدای نکرده اگر مشکلی به وجود بیاد ، همین قدر که آدم باید وقت بزاره و پیگیری کنه ،

واقعا ارزشش رو نداره .

saeid000
12-01-2009, 13:57
دوست عزیز milad22 اگه این گوشی که خریدی به دستتون سالم رسید به ما بگید تا ماهم یه تیری بندازیم یعنی سفارش بدیم بیاد با تشکر راستی مبارکه .

milad22
13-01-2009, 07:48
حتما عزیز
قراره امروز دستم برسه. البته اگه مشکلی پیش نیاد. من تو خراسان هستم و از تهراه بسته های سفارشی دو روزه میرسه معمولا

mostafa2426
13-01-2009, 13:03
سلام بر تمامی دوستان .
می خواستم ببینم با 400 تومن میشه یه ppc خرید . اگه میشه چه مدلی رو معرفی می کنید .

starn
13-01-2009, 13:54
تا 400 تمن تاچ ویوا می تونی بگیری قیمتش 320

mostafa2426
14-01-2009, 14:49
تا 400 تمن تاچ ویوا می تونی بگیری قیمتش 320

دسته شما درد نکنه ، درسته بهترین انتخاب همین ویوا هست اما من قیمتشو تو چنتا سایت دیدم زده بود 360 با گارانتی این قیمتی که شما دادید بدوم گارانتی هست یا نه .

saeid000
16-01-2009, 11:12
دوستان من امنیا بگیرم بهتره بنظرتون

s-a-l-i-m
16-01-2009, 13:01
اره داداش..امنیا بهتره....

david-a26
16-01-2009, 19:23
سلام
دوستان نظرتونو درمورد imate sp5 بگید... قیمتش تو تهران چنده؟

amir-lowrider
17-01-2009, 12:12
من یه htc diamond میخوام بگیرم.
به نظر شما خوبه یا x1 یا touch pro بگیرم؟
شنیدم کار با پاکت پیسی ها سخته آیا درسته؟
لطفا قیمت هم هرکی داره بذاره
در ضمن نمیخوام گرون باشه زیر 500
اگرم گرون تر بود صبر میکنم ارزون شه

XFACTOR
18-01-2009, 22:05
سلام
دوستان نظرتونو درمورد imate sp5 بگید... قیمتش تو تهران چنده؟

در حال حاضر کیس مناسبی برای خرید نیست و به کسی پیشنهادش نمی کنم... دلیل انتخاب چیه ؟

XFACTOR
18-01-2009, 22:11

به نظر من همینجوری نمیشه گفت کدوم بهتره ... ولی من به سونی انتخا هیجان انگیز تری میتونه باشه ... غافل از اینکه تاچ پرو غولی هستش برای خودش ...
نمیشه گفت سخته ولی باسایر دیوایس ها متفاوت هستش و صد البته اینترفیسی بسیار منطقی ... شما اگه باهاش کار کنی یه مدت برات خسته کننده هم میشه چون چندان ظاهر زیبایی نداره گرچه شرکتا اینترفیسای خوشنم به عنوان تنوع ارائه دادن ولی منظور من ظاهر اصلی ویندوز هستش.

فکر کنم صبر چاره مشکلات هستش ولی اگه میتونه 560 هزینه کنی امنیا بهترینه هستش البته اگه میتونی از کیبورد بگذری .

xfati
18-01-2009, 22:14
به نظر من در حال حاضر بهترین پاکت پی سی htc hd هست که واقعا عالی هست نظر دوستان چیه

xfati
18-01-2009, 22:15
به نظر من htc hd بگیری بهتره چون واقعا چیز خفنی هست و بسیار از بقیه مدل ها هم سر تره