PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

ali-1991
16-10-2009, 23:49
دورود بر تو چرا Htc Touch اینقدر گرونه ؟ گوشی شاپ قیمت زده بدون گارانتی 400 ؟ حالا واقا چنده ؟ خیلی ممنون

سبز باشید و شاد

3jokes_x
18-10-2009, 21:48
1- گوشی Touch 3G قیمت بدون ضمانتش 360 هست. قیمتی که من گفتم با ضمانت بود. اختلاف قیمت گوشی های ضمانت دار HTC با اونایی که ضمانت ندارن خیلی زیاده. در مواردی حتی تا 80-90 تومان! مثلا قیمت Touch HD با ضمانت 670 ولی بدون ضمانت 605 بود. من خودم تو بازار نیستم که قیمت گوشی های مختلف رو بدونم، فقط چون قصد داشتم یه گوشی برای خودم بخرم، قیمت این گوشی ها رو گرفتم و اینجا هم نوشتم. البته فروشنده آشناست یعنی قیمت هایی که به من می ده قیمت های مناسبی هست.

2- قیمت این چند مدل رو هم پرسیدم: (ظاهرا سری pro بدون ضمانتش اصلا موجود نیست.)
HTC Touch Pro + Guarranty = 635
HTC Touch Pro2 + Guarranty = 745
HTC Touch Diamond2 + Guarranty = 580
HTC Touch Diamond2 (no Guarranty) = 470-490

3- سایت 3Jokes مال خودمه. اگر کاری بود، ایمیل بزن به:
3Jokes.com (اَت) Admin

4- بررسی گوشی ها:
من می خواستم در محدوده قیمت 450 خرید کنم، در نتیجه در مورد گوشی های زیر تحقیق کردم:
Sony Xperia X1
HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond2
HTC Touch 2

Touch2 که تازه وارد بازار شده و قیمتش به نظر من کاذبه، رزولوشن صفحه نمایشش هم به طور عجیبی پایینه. (نصف مال بقیه)

در مقایسه بین Diamond1 و Xperia X1 مطمئنا برتری کامل با Sony هست.
سونی هم باتریش بهتره هم رمش بیشتره هم مموری می خوره، هم جک استاندارد 3.5mm داره، هم LCD بزرگتر، هم کیبور سخت افزاری، هم رزولوشن بسیار بالا داره.
HTC Touch Diamond رو به دلیل طراحی ناهموار پشتش، نمی تونی روی میز بذاری و باهاش کار کنی. ضمنا همین ناهمواری باعث می شه در لبه های برآمده پشتش رنگش زودتر بره و ظاهر گوشی خیلی زود مثل یه گوشی کهنه می شه. استعداد خش افتادن صفحه نمایشش هم شدیدا بالاست. البته صفحه نمایشش زیر نور آفتاب، بهتر از سونی عمل می کنه و وزنش هم کمتره. ولی در مجموع اگر این دو گوشی دقیقا هم قیمت رو با هم مقایسه کنید، HTC هیچ حرفی برای گفتن نداره. (قیمت سونی بدون ضمانت هم 400 هست.)

پس نتیجه این شد که Diamond و Touch2 از مسابقه حذف شدند و انتخاب بین Sony و Diamond2 انجام شد. من Diamond2 رو ترجیح می دم. البته در این مقایسه اختلاف قیمت 70-90 هزار تومانی رو هم باید در نظر داشته باشیم.
مهم ترین مزایا Htc Diamond2 اینه که دوربین 5 مگاپیکسلی و بسیار با کیفیتی داره (دوربین سونی 3 هست با کیفیت متوسط). صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست(مال سونی 3 هست). رزولوشن صفحه هردو 800x480
رم HTC یه کمی بیشتره. (288 در مقابل 256)
اشکال HTC اینه که باتری ضعیفی داره (زمان مکالمه 5 ساعت در مقابل زمان مکالمه 10 ساعته سونی!)
اشکال سونی هم اینه که زیر نور آفتاب ضعیف تر از HTC هست. (هیچی تو صفحه پیدا نیست.)
سونی وزنش به خاطر کیبورد سخت افزاری بیشتره.
کار با گوشی سونی (با دست) یه کمی سخته به خاطر ریز بودن بعضی از آیکون ها. (البته من خودم باهاش کار نکردم توی سایت GSMARENA اینو نوشته بود.)
سونی شتابسنج نداره. سنسور قفل شدن صفحه هنگام نزدیک شدن گوشی به صورت رو هم نداره. هر چند توی سایت GSMARENA نوشته LCD این گوشی 1mm پایین تر از قابشه، و به همین دلیل احتمال برخورد صفحه LCD با صورت کمه.

?Any Thoughts?
نظر، تحلیل، بررسی، پیشنهاد، انتقاد؟

پاورقی: تمام مطالب فوق برگرفته از سایت GsmArena بود و من کار با هیچ کدوم از این گوشی ها رو خودم تجربه نکردم.

golmohammadi
22-10-2009, 16:58
اصلا من يادم نمياد وقتي با x1 در حال مكالمه حستم مشكلي داشته باشه
چون صفحه در اين حالت فوري خاموش ميشه
نور افتاب هم حساب كني در كل صفحه اي نداريم كه در چنين شرايطي عالي باشه
پس همشون مثل هم هستند و فقط يه ذره فرق ميكنه ....
البته منظور از همشون گوشيها رده بالا را ميگم

adib197
24-10-2009, 01:14
1- گوشی Touch 3G قیمت بدون ضمانتش 360 هست. قیمتی که من گفتم با ضمانت بود. اختلاف قیمت گوشی های ضمانت دار HTC با اونایی که ضمانت ندارن خیلی زیاده. در مواردی حتی تا 80-90 تومان! مثلا قیمت Touch HD با ضمانت 670 ولی بدون ضمانت 605 بود. من خودم تو بازار نیستم که قیمت گوشی های مختلف رو بدونم، فقط چون قصد داشتم یه گوشی برای خودم بخرم، قیمت این گوشی ها رو گرفتم و اینجا هم نوشتم. البته فروشنده آشناست یعنی قیمت هایی که به من می ده قیمت های مناسبی هست.

2- قیمت این چند مدل رو هم پرسیدم: (ظاهرا سری pro بدون ضمانتش اصلا موجود نیست.)
HTC Touch Pro + Guarranty = 635
HTC Touch Pro2 + Guarranty = 745
HTC Touch Diamond2 + Guarranty = 580
HTC Touch Diamond2 (no Guarranty) = 470-490

3- سایت 3Jokes مال خودمه. اگر کاری بود، ایمیل بزن به:
3Jokes.com (اَت) Admin

4- بررسی گوشی ها:
من می خواستم در محدوده قیمت 450 خرید کنم، در نتیجه در مورد گوشی های زیر تحقیق کردم:
Sony Xperia X1
HTC Touch Diamond
HTC Touch Diamond2
HTC Touch 2

Touch2 که تازه وارد بازار شده و قیمتش به نظر من کاذبه، رزولوشن صفحه نمایشش هم به طور عجیبی پایینه. (نصف مال بقیه)

در مقایسه بین Diamond1 و Xperia X1 مطمئنا برتری کامل با Sony هست.
سونی هم باتریش بهتره هم رمش بیشتره هم مموری می خوره، هم جک استاندارد 3.5mm داره، هم LCD بزرگتر، هم کیبور سخت افزاری، هم رزولوشن بسیار بالا داره.
HTC Touch Diamond رو به دلیل طراحی ناهموار پشتش، نمی تونی روی میز بذاری و باهاش کار کنی. ضمنا همین ناهمواری باعث می شه در لبه های برآمده پشتش رنگش زودتر بره و ظاهر گوشی خیلی زود مثل یه گوشی کهنه می شه. استعداد خش افتادن صفحه نمایشش هم شدیدا بالاست. البته صفحه نمایشش زیر نور آفتاب، بهتر از سونی عمل می کنه و وزنش هم کمتره. ولی در مجموع اگر این دو گوشی دقیقا هم قیمت رو با هم مقایسه کنید، HTC هیچ حرفی برای گفتن نداره. (قیمت سونی بدون ضمانت هم 400 هست.)

پس نتیجه این شد که Diamond و Touch2 از مسابقه حذف شدند و انتخاب بین Sony و Diamond2 انجام شد. من Diamond2 رو ترجیح می دم. البته در این مقایسه اختلاف قیمت 70-90 هزار تومانی رو هم باید در نظر داشته باشیم.
مهم ترین مزایا Htc Diamond2 اینه که دوربین 5 مگاپیکسلی و بسیار با کیفیتی داره (دوربین سونی 3 هست با کیفیت متوسط). صفحه نمایشش هم 3.2 اینچ هست(مال سونی 3 هست). رزولوشن صفحه هردو 800x480
رم HTC یه کمی بیشتره. (288 در مقابل 256)
اشکال HTC اینه که باتری ضعیفی داره (زمان مکالمه 5 ساعت در مقابل زمان مکالمه 10 ساعته سونی!)
اشکال سونی هم اینه که زیر نور آفتاب ضعیف تر از HTC هست. (هیچی تو صفحه پیدا نیست.)
سونی وزنش به خاطر کیبورد سخت افزاری بیشتره.
کار با گوشی سونی (با دست) یه کمی سخته به خاطر ریز بودن بعضی از آیکون ها. (البته من خودم باهاش کار نکردم توی سایت GSMARENA اینو نوشته بود.)
سونی شتابسنج نداره. سنسور قفل شدن صفحه هنگام نزدیک شدن گوشی به صورت رو هم نداره. هر چند توی سایت GSMARENA نوشته LCD این گوشی 1mm پایین تر از قابشه، و به همین دلیل احتمال برخورد صفحه LCD با صورت کمه.

?Any Thoughts?
نظر، تحلیل، بررسی، پیشنهاد، انتقاد؟

پاورقی: تمام مطالب فوق برگرفته از سایت GsmArena بود و من کار با هیچ کدوم از این گوشی ها رو خودم تجربه نکردم.

خوب من یه حرفه ای مثل دوستان نیستم ولی بر اساس توصیه دوستان پیشنهاد میکنم که اولویت هارو تو انتخاب در نظر بگیر در مورد diamond باهات موافقم ضعف هاش زیاده . سونی الان خریدش با آمدن مدل دومش زیاد خوب نیست .در مورد رزولوشون Touch2 به قول بچه های سایت رزولوشن بدی نیست لنگ نمیزارت کلاً Touch2 گوشی هست بر پایه مولتی مدیا و قیمت متوسط گوشی خوش دست و شیک امکانات خوبی هم داره با قیمت خوب هم می تونی گیر بیاری البته باید بگردی پس یکم روش تأمل کن. امکانات HTC تویه گوشی هایه قیمت متوسطش نمی دونم چرا بر خلاف برندهای دیگه مثل سونی کامل نیست.Diamond2 هم گوشی پر طرفداری بوده امکاناتش هم خوبه مثل همون زرولوشن و کیفیت دوربین بالاش نگران باطریش هم نباش.HTCسابقه فعالیتش تویه بازارppc بالاست.سعی کن HTC رو با گارانتی بگیری که هم خیالت راحته هم نرم افزار GPS داخل پک بصورت رایگانه. موفق باشی

3jokes_x
25-10-2009, 20:18
1- من گوشی HTC DIAMOND2 رو خریدم. البته بدون ضمانت. دلیل اینکه بدون ضمانت خریدم و پیشنهاد می کنم شما هم بدون ضمانت بخرید، اینجا نوشتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- به درخواست دوستان یه سری عکس با گوشی Diamond2 در شرایط نوری مختلف گرفته بودم، گفتم لینکش رو اینجا هم بذارم شاید برای کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارن ولی به خاطر نداشتن فلاش در انتخابشون دودل هستن مفید باشه. عکس های مقایسه دوربین گوشی های Nokia 5800 و HTC Diamond2 (یکی با فلاش هست و یکی بدون فلاش) رو در اینجا ببینید:

همین جوری:
من این لینک رو الان توی 3 تا پست مختلف ارسال کردم! البته تقصیر من نیست! توی این فوروم برای هر گوشی یه کلوپ هست، بعد یه تاپیک کلی برای مشاوره خرید هست، و ضمنا کاربران به صورت موردی هم برای گرفتن مشاوره ی خرید، تاپیک می زنند... احتمال اینکه یه تازه وارد بعضی از این بخش ها رو از دست بده خیلی زیاده.

adib197
26-10-2009, 00:51
خوب مبارک باشه.از کجا خریدی؟

eshaq22
27-10-2009, 13:43
یه پاکت پی سی خوب با امکانات خوب مثل دوربین 5 - ال سی دی بزرگ (در حد ایفون و نوکیا 97 ) و شیک می خواستم
حداکثر قیمت 500 .
مرسی از لطفتون که وقت گذاشتین و خوندین

navid_k
27-10-2009, 17:01
یه پاکت پی سی خوب با امکانات خوب مثل دوربین 5 - ال سی دی بزرگ (در حد ایفون و نوکیا 97 ) و شیک می خواستم
حداکثر قیمت 500 .
مرسی از لطفتون که وقت گذاشتین و خوندین

اگر 60-70 بالاتر بتونید برید، بهترین گزینه در این حدود رو میتونید بگیرید، یعنی touch HD ،با lcd بزرگتر از آیفون و همچنین رزلوشن بهتر و به عقیده ی بنده ظاهر بسیار زیبا تر.

ولی خوب اگر اصلا بالاتر از 500 براتون امکان نداره، دایموند2 گزینه ی مناسبی هست که قیمتش حدود 450ست، دوربین 5 ، lcd کوچکتر 3.2 اینچی، سبک تر و کوچکتر. (البته متاسفانه مشکل باقی موندن اثر انگشت روی بدنه رو داره)

dc_error691
28-10-2009, 14:01
کسی از دوستان جایی مورد اعتماد تو شیراز برای خرید PPC سراغ داره؟ من می خوام یه Diamond2 بگیرم

Re Z a
29-10-2009, 00:42
دوستان با سلام می خواستم ببینیم توی رنج قیمت 600-700 هزار تومان چه گوشی پیشنهاد میدین برای یکی از دوستام می خوام

من خودم آیفن 3g و HTC Hero مد نظرم هستش و می خواستم در این رابطه توضیح بدید و

یه سوال دیگه هم اینه که سیستم عامل اندروید Android برای آپدیتش اینا به مشکل بر نمی خوره ؟ کلا اگه کسی تجربه کار با HTC Hero داره خشحال میشم تجربشو بگه ...

با تشکر فراوان از همه

navid_k
29-10-2009, 01:12
دوستان با سلام می خواستم ببینیم توی رنج قیمت 600-700 هزار تومان چه گوشی پیشنهاد میدین برای یکی از دوستام می خوام

یه سوال دیگه هم اینه که سیستم عامل اندروید Android برای آپدیتش اینا به مشکل بر نمی خوره ؟ کلا اگه کسی تجربه کار با HTC Hero داره خشحال میشم تجربشو بگه ...

با تشکر فراوان از همه

سلام عزیز

اینجا مشاوره برای خرید پاکت پیسی هست، بنابراین من حرفی در مورد 3g نمیزنم.

در مورد پاکت پیسی ، باید ببینید اندروید میخواید یا وین مو ، این خیلی مهمه!
اگر اولین تجربه ی پاکت پیسی ایشون هست، من اندروید رو اصلا توصیه نمیکنم. ولی اگر تجربه ی پاکت پیسی رو دارند و اندروید رو هم میشناسند، هیرو گزینه ی بسیار خوبی هست، مخصوصا که قیمتش هم معقول هست در حال حاضر.
اما اگر اولین تجربه ی پاکت پیسیشون هست، من HTC touch HD رو پیشنهاد میکنم. مگر اینکه علاقه ی خاصی به داشتن کیبورد فیزیکی داشته باشند، که در اون صورت پرو2 گزینه ی مناسب خواهد بود.

ninja3000sh
29-10-2009, 01:23

با تشکر فراوان از همه
به به آقا رضا.
نیستی کجایی...دی
یه دونه 1100 بگیر براش بقیه پولش رو بردار به خودت.:31:
راستش رضا جون فعلا مک تو نرم افزار بهترین هستش و آندروئید هنوز جا داره که روش کار بشه.
ولی تا جایی که اطلاع دارم همین hero رو هم میشه به آخرین ورژن آندروئید که فعلا ورژن 2 هستش آپدیت کرد.
قیمت hero هم فکر کنم دور و بر 550 تومن باشه.
اگه هم پاکت میخوایی میتونی از htc hd و htc touch pro2 یکیش رو انتخاب کنی.

Re Z a
29-10-2009, 16:05
به به آقا رضا.
نیستی کجایی...دی
یه دونه 1100 بگیر براش بقیه پولش رو بردار به خودت.:31:
راستش رضا جون فعلا مک تو نرم افزار بهترین هستش و آندروئید هنوز جا داره که روش کار بشه.
ولی تا جایی که اطلاع دارم همین hero رو هم میشه به آخرین ورژن آندروئید که فعلا ورژن 2 هستش آپدیت کرد.
قیمت hero هم فکر کنم دور و بر 550 تومن باشه.
اگه هم پاکت میخوایی میتونی از htc hd و htc touch pro2 یکیش رو انتخاب کنی.

به به ببین کی اینجاست :18: فداتم نینجا جان ما هستیم زیر سایه شما :11:

کار و درس مانع اومدن میشه دیگه مثل قدیم نیست ...

به هر حال

یه دونه 1100 بگیر براش بقیه پولش رو بردار به خودت

حقیقتش برای خودمم می خوام یکی بخرم آخه ایفنم 2g عمرش داد به شما :19:

این دوستمون 3G می خواد بگیره, ولش کنیم

اما خودم واقعا موندم چیکار کنم ویدیو یا چیزی از محیط اندروید نداره کسی ؟

حقیقتا من هم از قیافه Hero خوشم اومده هم از امکاناتش !
راستی شنیدم معایبشم زیاده میشه یکی برام اینارو تجزیه تحلیل کنه ؟

معايب:
1-نداشتن دوربين دوم جهت مکالمه تصويري
2-نداشتن راديو FM
3-عدم تعبيه کليد شاتر،فلاش LED و محافظ لنز براي دوربين
4-کيفيت متوسط عکس دوربين
5-کيفيت پايين فيلمبرداري
6-نداشتن خروجي تلويزيون
7-نداشتن شماره گير صوتي
8-نرم افزار هاي محدود
9-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
10-کيفيت پايين پخش تصاوير ويديويي با فرمت MP4
11-عدم انتقال فايل توسط بلوتوث
12-نداشتن نرم افزار مرورگر و مديريت فايل ها
13-پخش فايل هاي ويديويي فلش با تاخير نسبتا زياد

golmohammadi
31-10-2009, 22:59
heroانقدر معايب داره ؟
اينطوري باشه كه كمي .......
تو خوشگلي حرف نداره عوضش

P A R S A
31-10-2009, 23:24
عیب عدم پشتیبانی از SMS و وب و ... فارسی هم هست!
ولی خدایی تو خوشگلی تکه!

navid_k
01-11-2009, 13:37
اشکالات 9 و 11 برطرف شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brightest
04-11-2009, 15:04
با سلام خدمت دوستان
windows Mobile حدود 400 كه جك 3.5 mm براي هدفون و فلاش دوربين داشته باشه و كيفيت صداي هدفونش عالي باشه ، چي پيشنهاد ميدين ؟
نظرم رو x1 بود ولي با اين همه مشكل ترك خوردگي ، ترجيح مي دم HTC بگيرم. نظر دوسنان راجع به Touch pro چي هست ؟
صداش و خروجي صداش چطوره ؟
با تشكر

dc_error691
04-11-2009, 17:20
تاچ پرو 400 گیر نمیاری! هیکدوم هم فلش ندارن ولی عکسهای خوبی میگیره Diamond2
با این قیمت 2 گزینه تو hTC داری:
1-hTC Touch 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hTC Touch Diamond2
دومی جک 3.5 نداره ولی همه چیش از اولی سرتره(ال سی دی - رم - رادیو - رزولوشن - شتابسنج - ...)
تاچ پرو هم همه چیش از این ضعیف تره غیر از کیبورد

Amin.M.1986
04-11-2009, 18:06
تاچ پرو 400 گیر نمیاری! هیکدوم هم فلش ندارن ولی عکسهای خوبی میگیره Diamond2
با این قیمت 2 گزینه تو hTC داری:
1-hTC Touch 2

hTC Touch Diamond2

دومی جک 3.5 نداره ولی همه چیش از اولی سرتره(ال سی دی - رم - رادیو - رزولوشن - شتابسنج - ...)
تاچ پرو هم همه چیش از این ضعیف تره غیر از کیبورد

فقط بگم که از لحاظ قیافه و کلاس hTC Touch Diamond2 واقعا گوشی جالبیه .. باید تو دست ببینی تا قشنگ دستت بیاد چی میگم

brightest
04-11-2009, 18:30
كيفيت صداي اين 2 تا در چه حدي هست ؟....به اندازه سري W سوني خوب هست ؟(براي پخش موزيك)
ممنون ميشم اگه قيمت Touch pro و X1 رو هم بگيد
با تشكر

dc_error691
04-11-2009, 19:07
کیفیت صدای Diamond2 عالیه بقیه رو نمی دونم
قیمتا:
X1:380
Touch Pro:530
Touch Diamond2:430
Touch 2 :405

navid_k
04-11-2009, 19:16
با سلام خدمت دوستان
windows Mobile حدود 400 كه جك 3.5 mm براي هدفون و فلاش دوربين داشته باشه و كيفيت صداي هدفونش عالي باشه ، چي پيشنهاد ميدين ؟
نظرم رو x1 بود ولي با اين همه مشكل ترك خوردگي ، ترجيح مي دم HTC بگيرم. نظر دوسنان راجع به Touch pro چي هست ؟
صداش و خروجي صداش چطوره ؟
با تشكر

به نظر من فلاش رو بیخیال بشید و دایموند 2 رو بگیرید که نسبت به قیمتش عالیه.

فلاش کاربردش بسیار پایین هست و خیلی وقتها فقط باعث خراب شدن عکسها میشه. از طرفی شما به نظر نمیرسه اولویتی برای کیبورد فیزیکی داشته باشید، پس چرا وزن و سایز بزرگ پرو رو تحمل کنید ؟

علاوه بر اون رزلوشن،سایز صفحه و توان گرافیکی دایموند2 کاملا بهتر از pro هست، قیمتش هم که پایین تره.

brightest
04-11-2009, 19:39
از پاسخ هاتون ممنونم
فلش رو به عنوان چراغ قوه استفاده مي كنم و نه عكاسي و خيلي هم برام مهمه
من اولويتي براي كيبورد ندارم ولي همونطور كه گفتم صداش خبلي برام مهمه .هر وقت بيرون باشم موزيك گوش مي دم.چون قبلا سوني w810 داشتم و مشخصات X1 هم همون چيزيه كه من مي خوام، گزينه مناسبي براي من هست . ولي مي ترسم ترك ورداره . حالا بايد بين Diamond 2 و ،Touch2 و X1 يكي رو انتخاب كنم.

dc_error691
04-11-2009, 20:41
خوب میخوایی ریسک کنی x1 بردار پارسا جان 3 هفته است برداشته هنوز ترک نخورده شکر خدا
ولی بین Touch 2 و Diamond2 صد در صد Diamond2 بگیر

AryanLand
04-11-2009, 21:37
خوب میخوایی ریسک کنی x1 بردار پارسا جان 3 هفته است برداشته هنوز ترک نخورده شکر خدا
ولی بین Touch 2 و Diamond2 صد در صد Diamond2 بگیر

سلام.

ترک خوردن در X1 چیزی نبست که زمان خاصی داشته باشه .مال من بعد از 6 ماه یا بیشتر ترک خورد.:46:

golmohammadi
05-11-2009, 12:10
از پاسخ هاتون ممنونم
فلش رو به عنوان چراغ قوه استفاده مي كنم و نه عكاسي و خيلي هم برام مهمه
من اولويتي براي كيبورد ندارم ولي همونطور كه گفتم صداش خبلي برام مهمه .هر وقت بيرون باشم موزيك گوش مي دم.چون قبلا سوني w810 داشتم و مشخصات X1 هم همون چيزيه كه من مي خوام، گزينه مناسبي براي من هست . ولي مي ترسم ترك ورداره . حالا بايد بين Diamond 2 و ،Touch2 و X1 يكي رو انتخاب كنم.

اگه فلش led مهمه برات فرق ميكنه
ببين در صداي هندز فري كيفيت x1 بي نظير هست
من با خيلي گوشيها مقايسه كرده ام
در حالت كلي دايموند 2 را توصيه ميكنم
ولي اگه بتوني با تركهاي x1 كه شايد سر شما هم بياد، كنار بيايي x1 را بگير
چون كار كردن با گوشي به خاطر داشتم كيبورد و كليدهاي 4 جهته راحتتره
دايموند 2 هم راحت ميشه به ويندوز 6.5 اپديت كرد كه x1 را با اپديت نميشه بايد رام كوك شده ريخت
راستي دايموند 2 سوكت 3.5 هم نداره
واسه شما كه اهل موزيك هستين بايد مهم باشه
باطري x1 هم كه قويتره كه موقع پخش موزيك و ... بهتر از دايومد 2 خواهد بود

ظاهرا x1 با سليقه هاي شما جورتره ....

brightest
05-11-2009, 12:22
ممنونم
همينطوره ، مشخصات X1 براي من مناسب هست .كيفيت صدا و هندزفري مهمترين چيز براي منه .شما هر دو رو داشتي ؟
به نظرتون X1 بهتره ؟
تصور ترك برداشتن هم سخته .عجب داستاني شده !
نميدونم چه كنم

dc_error691
05-11-2009, 12:32
اون تاپیکی که گفتم خوندی؟
پست گل محمدی جان تایید میشه
اگر کیبورد واست مهم نیست Diamond2 درسته که جک 3.5 نداره ولی کیفیت صداش عالیه XPERIA هم تو هندزفری و کیفیت عالیه
اگر زیاد SMS میفرستی یا چت می کنی X1 بگیر
در غیراینصورت hTC از قدیمیترین تولید کنندگان PPC هست وامتحان خودشو پس داده LG و SE تازه واردن تو این زمینهای
البته X1 خیلی خوبه من نمیدونم از سونی بعید همچین اشتباهی (ترک)

dc_error691
05-11-2009, 12:41
کسی اطلاعاتی از این PPC داره؟

hTC MAX 4G

فکر نکنم تو ایران باشه!
مثل دایاموند 2 هست ولی رامش 256 هست 8 گیگ حافظه داخلی داره ال سی دیشم 3.8 اینچه باتریشم قوی تره
به نظر میاد مختص روسیه باشه!

hasanmotori
05-11-2009, 12:47
کسی اطلاعاتی از این PPC داره؟

hTC MAX 4G

فکر نکنم تو ایران باشه!
مثل دایاموند 2 هست ولی رامش 256 هست 8 گیگ حافظه داخلی داره ال سی دیشم 3.8 اینچه باتریشم قوی تره
به نظر میاد مختص روسیه باشه!

این تقریباً همون hd هست فقط wimax داره که فعلاً فقط تو روسیه و چند تا کشور دیگه هست
چیز خاص دیگه ای نداره

brightest
05-11-2009, 13:07
اون تاپیکی که گفتم خوندی؟
پست گل محمدی جان تایید میشه
اگر کیبورد واست مهم نیست Diamond2 درسته که جک 3.5 نداره ولی کیفیت صداش عالیه XPERIA هم تو هندزفری و کیفیت عالیه
اگر زیاد SMS میفرستی یا چت می کنی X1 بگیر
در غیراینصورت hTC از قدیمیترین تولید کنندگان PPC هست وامتحان خودشو پس داده LG و SE تازه واردن تو این زمینهای
البته X1 خیلی خوبه من نمیدونم از سونی بعید همچین اشتباهی (ترک)
بله خوندم ، خيلي مفيد بود
فقط 1 سوال ديگه دارم و اونم اينكه براي Diamond2 هندزفري جداگانه اي وجود داره كه بشه خريد و سوكت 3.5 ميلي متري داشته باشه ؟

AryanLand
05-11-2009, 19:15
این تقریباً همون hd هست فقط wimax داره که فعلاً فقط تو روسیه و چند تا کشور دیگه هست
چیز خاص دیگه ای نداره

سلام.

در مورد گوشی نمیدونم چیه اما شباهت زیادی به HD داره(همونطور که فرمودید).اما در مورد WiMax این تکنولوژی هم اکنون تو ایران هم هست و میتونید از شرکت داتک خدماتشو بگیرید.:11:

AryanLand
05-11-2009, 19:19
فقط 1 سوال ديگه دارم و اونم اينكه براي Diamond2 هندزفري جداگانه اي وجود داره كه بشه خريد و سوكت 3.5 ميلي متري داشته باشه ؟

سلام.

اینکه شما یک هندز فری با سوکت 3,5 داشته باشید که بدردتون نمیخوره چون دایموند 2 جک 3,5 رو ساپورت نمیکنه و باید دنبال یک تبدیل 3,5 باشید که اگر گیر بیارید اونموقع از هر هندز فری میتونید استفاده کنید.:11:

brightest
05-11-2009, 23:02
سلام
امروز رفتم پايتخت
Diamond2 بدون گارانتي 460
X1 بدون گارانتي 395
Diamond بدون گارانتي 410
Touch2 بدون گارانتي 410
اينا بهترين قيمت ها تو پايتخت بود .نميدونم خوبه يا برم علائدين ارزونتره ؟
diamond2 واقعا شيك و خوشدسته ، ازش خوشم اومد ولي ممكنه كه به خاطر قيمت كمتر مجبور شم چيز ديگه اي بگيرم.
از اونجايي كه هميشه بايد 2 چيز هم قيمت رو با هم مقايسه كرد ، به نظر شما بين X1 و Diamond يا touch2 كدوم بهتره (به طور كلي منظورم هست و نه براي من)؟
چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه فروشنده ها از ترك x1 چيزي نميدونستن ولي ميگفتن كه كيفيت تاچش زياد خوب نيست و از diamond2 كندتره و به رووني اون نيست(البته مي دونم كه نميشه رو حرف اينا حساب باز كرد)
از راهنمايي ها و نظراتتون ممنونم

ebinem173
06-11-2009, 00:14
من شنیده ام دیاموند 2 بدون گارانتی 430 هست
کسانی که دارن یه توضیحی در مورد موندگاری شارزژش بگن که نسبت به دیاموند 1 چجوریه؟
آیا فارسی شده اش و ویندوز موبایل 6.5 ارجینالش هست؟
چون نمیخوام به محض خریدن مجبور باشم آپگریدش کنم یا زبان فارسی روش نصب کنم

golmohammadi
06-11-2009, 00:38
سلام
امروز رفتم پايتخت
X1 بدون گارانتي 395
Diamond بدون گارانتي 410
Touch2 بدون گارانتي 410
diamond2 واقعا شيك و خوشدسته ، ازش خوشم اومد ولي ممكنه كه به خاطر قيمت كمتر مجبور شم چيز ديگه اي بگيرم.
از اونجايي كه هميشه بايد 2 چيز هم قيمت رو با هم مقايسه كرد ، به نظر شما بين X1 و Diamond يا touch2 كدوم بهتره (به طور كلي منظورم هست و نه براي من)؟
چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه فروشنده ها از ترك x1 چيزي نميدونستن ولي ميگفتن كه كيفيت تاچش زياد خوب نيست و از diamond2 كندتره و به رووني اون نيست(البته مي دونم كه نميشه رو حرف اينا حساب باز كرد)

در بين اين 3 گزينه :
دايومند و تاچ2 و x1
در جمع بندي x1 بهتره

ولي دايموند 2 فرق ميكنه
سوكت 3.5 هم چيزي نيست كه بعدا اضافه بشه
يعني بايد گوشي فيش صوتي 3.5 ميليمتري مادگي را داشته باشه
اگه به عكس زير نگاه كني متوجه منظورم ميشي

اگه اهل sms هستي اصلا شك نكن و x1 براي شما بهتر از دايموند 2 خواهد بود
چون اين نوع كيبوردها خوراك sms هستند

dc_error691
06-11-2009, 10:05
سلام
امروز رفتم پايتخت
X1 بدون گارانتي 395
Diamond بدون گارانتي 410
Touch2 بدون گارانتي 410
آره تو علاالدین تا 430 هم هست diamond2

من شنیده ام دیاموند 2 بدون گارانتی 430 هست
کسانی که دارن یه توضیحی در مورد موندگاری شارزژش بگن که نسبت به دیاموند 1 چجوریه؟
آیا فارسی شده اش و ویندوز موبایل 6.5 ارجینالش هست؟
چون نمیخوام به محض خریدن مجبور باشم آپگریدش کنم یا زبان فارسی روش نصب کنم
شما هر گوشی بگیری باید فارسی ساز نصب کنی
شارژشم زیاد تعریفی نداره
6.5 خاورمیانه هنوز نیومده

ebinem173
06-11-2009, 12:21
تو سایتها خوندم دیاموند 1 با باطری 1350 اومده و حتی با باطری چینی 1800
و بعضی ها خریدن
واقعیت داره؟
اگه داره قیمتش چند میشه
آیا میشه ویندوز موبایل 6.5 روی دیاموند یک هم بریزی؟

golmohammadi
06-11-2009, 12:41
تو سایتها خوندم دیاموند 1 با باطری 1350 اومده و حتی با باطری چینی 1800
و بعضی ها خریدن
واقعیت داره؟
اگه داره قیمتش چند میشه
آیا میشه ویندوز موبایل 6.5 روی دیاموند یک هم بریزی؟

فعلا بصورت كوك شده ميتوني بريزي
به همان روش كه بقيه گوشيها استفاده ميكنند
از جمله x1

dc_error691
06-11-2009, 12:43
آره دایاموند1 هم میشه 6.5 ریخت ولی رسمی نیست و hardSPL می خواد شما بودجت چنده؟

دایموند 1 پک هرمی : 325.000
دایموند 1 پک بزرگ (باطری قوی + درب پشت) : 335.000اگه میتونی تا 375 جور کنی X1 بگیر اگه تا 430 میتونی Diamond2 بگیر اگرم نه که همین خوبه
چه جالب سه پست با فاصله زمانی 1 دقیقه!!

adib197
07-11-2009, 23:59

آره یه سر به این سایت بزن:

golmohammadi
08-11-2009, 01:40
دوست عزيز
سوكت 3.5 چيزي نيست كه بشه به گوشي اضافه كرد
بايد سوكت مادگي در گوشي باشه
اگه نباشه هيچ كاري نميشه كرد
مگر اينكه با يك تبديل اينكارو كرد
مشكلي هم نداره فقط راحتيش كمتره و همه جا هم شايد سراغ نباشه
پس مهم نيست كه خود هندز فري داشته باشه يا نه
در اكثر گوشيهاي جديد كابل اصلي هندزفري سوكت 3.5 هم داره
حتي xperia x1 هم داره (منظورم همون تبديل ميشه كه نيازي به تهيه نيست در اين گوشيها)

brightest
08-11-2009, 10:21
جناب گل محمدي منظور ايشون همون تبديل هست
ولي من منظورم تبديل نبود.بلكه يه هندزفري بود مثل هندزفري هاي سوني كه دو تكه هستند و تكه دوم(هدفون) با يه سوكت 3.5 ميليمتري استاندارد به تيكه اول وصل ميشه و ظاهرا نيست.يعني هم بايد يه تبديل خريد و هم يه هندزفري كه فيش 3.5 داشته باشه.يعني حدود 40 تومن هزينه اضافي

golmohammadi
09-11-2009, 01:25
اگه نباشه که بد میشه
x1 خودش داشت

maxoud
11-11-2009, 21:20
سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن:eh:) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم:31:.

حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟

P A R S A
11-11-2009, 21:29
سلام
دوستان من حدود حداکثر 450 تومن بودجه دارم .لطفن به من کمک کنید که با این بودجه و انتظاراتم از گوشی کلن پاکت پی سی به کارم میاد یا نه.
مهم ترین چیزی که لازم دارم برنامه های دیکشنریه. فارسی به انگلیسی و بر عکس و از اون مهم تر انگلیسی به انگلیسی. گوشی قبلیم که ان81 بود (دزدیدن:eh:) یه دیکشنریه فارسی * انگلیسی داشت که تو کامپوترم چیز به اون خوبی نداشتم.( unidic)
Cambridge adv learners و Webster unabridged هم تو انگیلیسی به انگلیسی ها خیلی به کارم میومدند.
بلندیه صدا(فکر کنم این یک رو بیشتر پاکت پی سی ها ندارن ولی مهمه واسم).نرم افزار و بازی زیاد. دوربین نسبتا به درد بخور. کی بورد. زیبایی ظاهری. آنتن دهی و خوب بودن واسه اس ام اس هم انتظارات بعدیم از گوشی ایه که میخوام داشته باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میشه بگید کلن با این پول میتونم پاکت پی سی ای پیدا کنم که همه ی این مشخصه ها رو داشته باشه؟ یا دوباره برم سراغ همون سیمبین؟
با توجه به اینکه کیبرد براتون اهمیت داره بهترین گزینه اکسپریا هست برای شما!
اگه سوالی داشتی در خدمتم.

dc_error691
11-11-2009, 21:33
اگه کیبورد سخت افزاری می خوای برو سراغ XPERIA X1 با این بودجه (البته صدای بلندی نداره ولی با کیفیته)+دوربین 3.2
اگرم با کیبورد لمسی میسازی برو سراغ hTC Touch Diamond2 +دوربین 5
اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
اگه هم یه مقایسه کامل و جامع میخوای بین اینا:

P A R S A
11-11-2009, 23:17
اینم کیبورد مجازی که دکمه هاش خیلی هم از کیبورد فیزیکی کوچیکتر نیستند:
فقط بحث اندازه نیست، بحث راحتی و سرعت هم هست!

AryanLand
11-11-2009, 23:55
فقط بحث اندازه نیست، بحث راحتی و سرعت هم هست!

سلام.

در مورد سرعت که در 90% مواقع کیبرد مجازی سرعت عمل بیشتری به آدم میده.مثلا" رانندگی, راه رفتن و....(زمانی که نمیتونی با 2 دست با کیبرد کار کنید.)

maxoud
12-11-2009, 10:16
با کیبورد لمسی این تجربه رو داشتم که دست آدم اشتباهی زیاد رو حرفهای دیگه میره و خیلی باید دقت کنی تا درست بتونی بنویسی.(البته شاید بعد یه مدت عادت کتی )

حالا از کیبورد مهم تر دیکشنری بود که من دیروز با سرچی که تو قسمت نرم افزارا کردم فهمیدم که اونجوریا هم که فکر میکردم دیکشنریا ی پاکت پی سی سر تر از دیکشنری های سیمبین نیست!

P A R S A
12-11-2009, 13:23
سلام.

در مورد سرعت که در 90% مواقع کیبرد مجازی سرعت عمل بیشتری به آدم میده.مثلا" رانندگی, راه رفتن و....(زمانی که نمیتونی با 2 دست با کیبرد کار کنید.)
اتفاقا همونطور که دوستمون گفتن کیبرد لمسی نیاز به نگاه کردن داره و مورد بعدی اینه که به دلیل مولتی تاچ نبودن اگه سریع تایپ کنید، گوشی عقب میمونه! (این کاملا به چشم میاد!)

Amin.M.1986
12-11-2009, 13:52
اتفاقا همونطور که دوستمون گفتن کیبرد لمسی نیاز به نگاه کردن داره و مورد بعدی اینه که به دلیل مولتی تاچ نبودن اگه سریع تایپ کنید، گوشی عقب میمونه! (این کاملا به چشم میاد!)

البته این عقب موندن بیشتر تو اکسپریا گزارش شده تا پاکت های دیگه

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2009, 14:55
شما چی پیش نهاد می کنید از بین این htc ها :

9vin
12-11-2009, 15:03
امنیا 2 چطوره ؟؟ پیشنهادتون چیه ؟

چنده الان با گارانتی و بدون گارانتی ؟

hasanmotori
12-11-2009, 15:12

امنیا 2 هنوز ایران نیومده ... قیمت جهانیش کمتر از 530 تومنه ... با این قیمت واقعاً عالیه

dc_error691
12-11-2009, 18:49
امنیا 2 بیاد ایران این قیمتها نیست!
دیکشنری هم خیلی بهتر از سیمبین دیدم وقت کردم میذارم

P A R S A
12-11-2009, 19:16
البته این عقب موندن بیشتر تو اکسپریا گزارش شده تا پاکت های دیگه
این عقب موندن توی نشون دادن وگرنه حروف تایپ شده، ولی اگه با کیبرد مجازی سریع تایپ کنی، چون بعضی ها رو تقریبا همزمان میزنی بعضی حروف جا میمونه!

L.A.M.P.A.R.D
12-11-2009, 23:37
شما چی پیش نهاد می کنید از بین این htc ها :

جوابی برای من نبود ؟:44:

AT&T
12-11-2009, 23:43
اول HD بعد دیاموند2

البته من خودم باشم دیاموند 2 رو انتخاب میکنم.

navid_k
13-11-2009, 00:08
امنیا 2 هنوز ایران نیومده ... قیمت جهانیش کمتر از 530 تومنه ... با این قیمت واقعاً عالیه

امنیا 2 بیاد ایران این قیمتها نیست!
دیکشنری هم خیلی بهتر از سیمبین دیدم وقت کردم میذارم

با توجه به اینکه در کشورهای عربی وارد بازار شده، تا یکی دو هفته ی دیگه احتمالا وارد بازار ایران هم خواهد شد.

قیمتش هم احتمالا حدود 600 خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AryanLand
13-11-2009, 00:33
جوابی برای من نبود ؟:44:

سلام.

از بین اچ دی و دایموند2 یکی رو با توجه به نیاز و سلیقه ات انتخاب کن.

yazi8766
13-11-2009, 22:01
می شه لطفا HTC Touch HD و Samsung I8000 Omnia II رو مقایسه کنید و بگید از نظر کیفیتی کدوم بهتره؟
الان Omnia II توی بازار هست؟ چه قیمتی؟

pulp_152
13-11-2009, 22:13
می شه لطفا HTC Touch HD و Samsung I8000 Omnia II رو مقایسه کنید و بگید از نظر کیفیتی کدوم بهتره؟

اچ دی که در مقابل امنیا غیر از 0.1 اینچ ال سی دی بزرگتر هیچ برتری خاصی نداره و اکثر موارد امنیا برتره ...

هنوز وارد ایران نشده ولی به زودی حداکثر تا 2 هفته دیگه تو ایرانه احتمالا .. قیمت هم دوربر 600 تا 650 هستش

yazi8766
14-11-2009, 16:08
اچ دی که در مقابل امنیا غیر از 0.1 اینچ ال سی دی بزرگتر هیچ برتری خاصی نداره و اکثر موارد امنیا برتره ...

هنوز وارد ایران نشده ولی به زودی حداکثر تا 2 هفته دیگه تو ایرانه احتمالا .. قیمت هم دوربر 600 تا 650 هستش

می شه لطفا یه کم در مورد این برتری های Omnia توضیح بدید؟ و اینکه آیا کلا HTC در زمینه windows mobile برند مطمئن تری نیست؟

pulp_152
14-11-2009, 16:29
کیفیت صفحه نمایش .. cpu ...دوربین چه فیلمبرداری چه عکسبرداری... باتری ... و ..

htc و سامسونگ بهترین برندها برای خرید وین موبایل هستن .. هم Htc تجربه لازم رو داره و هم سامسونگ ...

jahfer
14-11-2009, 17:51
htc و سامسونگ بهترین برندها برای خرید وین موبایل هستن .. هم Htc تجربه لازم رو داره و هم سامسونگ ...
تجربه HTC بسيار بيشتر از سامسونگ است و واقعا ظلم به HTC است كه در اين مورد كنار سامسونگ نوشته بشه.

به جز HTC شركتهاي بهتر از سامسونگ براي ويندوز هم هستند كه محصولاتشون در ايران كميابه مثل توشيبا، ايسوس و ايسر.

navid_k
14-11-2009, 20:03

سامسونگ ؟ تجربه ی مناسب در وین موبایل ؟ از شما بعیده دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تجربه ی ویندوز موبایل سامسونگ فرسنگ ها با HTC فاصله داره، توشیبا، دل و ایسوس در این زمینه از سامسونگ جلوتر هستند و تازه اونها هم به زحمت قابل مقایسه با HTC هستند.

mehr1095
14-11-2009, 20:38
سامسونگ ؟ تجربه ی مناسب در وین موبایل ؟ از شما بعیده دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تجربه ی ویندوز موبایل سامسونگ فرسنگ ها با HTC فاصله داره، توشیبا، دل و ایسوس در این زمینه از سامسونگ جلوتر هستند و تازه اونها هم به زحمت قابل مقایسه با HTC هستند.

بابا سامسونگ هم توی ppc از قدیمی هاست. اینو ببینید:

AryanLand
14-11-2009, 23:35
تجربه HTC بسيار بيشتر از سامسونگ است و واقعا ظلم به HTC است كه در اين مورد كنار سامسونگ نوشته بشه.

به جز HTC شركتهاي بهتر از سامسونگ براي ويندوز هم هستند كه محصولاتشون در ايران كميابه مثل توشيبا، ايسوس و ايسر.

سلام.

نمیخوام بگم سامسونگ تجربه بیشتری داره یا HTC اما اینجور که شما میفرمایید یک سوال پیش میاد که آیا شما سابقه سامسونگ رو توی تولید PPC میدونید یا نه؟ میدونید از چه سالی داره تولید میکنه و آیا میدونید که امنیا چندمین پاکت پی سی سامسونگ بوده؟
توشیبا ,ایسر و....کلا" چند تا پاکت پی سی تولید کردن؟

S@nti@go_s&k
14-11-2009, 23:51
htc و سامی تقریبا با هم شروع کردن تو پاکت پیسی تازه

سامی یه سری ppc زده بود قبلش مثل اینکه کنسل شد

AryanLand
15-11-2009, 00:06

سلام.

من بحثم ای نیست که کدوم بهتره و..... من میگم اطلاعات غلط و از روی تعصب به دوستانی که راهنمایی میخوان ندیم.:46::11:

navid_k
15-11-2009, 00:39

سلام.

نمیخوام بگم سامسونگ تجربه بیشتری داره یا HTC اما اینجور که شما میفرمایید یک سوال پیش میاد که آیا شما سابقه سامسونگ رو توی تولید PPC میدونید یا نه؟ میدونید از چه سالی داره تولید میکنه و آیا میدونید که امنیا چندمین پاکت پی سی سامسونگ بوده؟
توشیبا ,ایسر و....کلا" چند تا پاکت پی سی تولید کردن؟

بابا سامسونگ هم توی ppc از قدیمی هاست. اینو ببینید:

کالا صحیح میفرمایید، از نظر تاریخ ساخت اولین پاکت پیسی فاصله ی زیادی باهم ندارن، ولی این دلیلی بر تجربه نیست. تعداد پروژه ها و تعداد دستگاههای طراحی و عرضه شده و همچنین موفقیت اونها هست که میشه تجربه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بر این اساس هست که من گفتم و میگم که از نظر تجربه در پاکت پیسی، سامسونگ فرسنگها با HTC فاصله داره.

در مورد سوالتون هم، بله ، من از تاریخ قدم گذاشتن سامسونگ به این عرصه و دستگاه هایی که عرضه کرده به میزان لازم اطلاع داشتم که اون حرف رو زدم، وگرنه هرگز همچین حرفی رو نمیزدم.

البته اینجا هم جای بحثش نیست. فکر میکنم در صورتی که دوستان مخالف هستند و قانع نشدند، میشه ادامه ی بحث رو در محل مناسب ادامه داد.

AryanLand
15-11-2009, 00:50
کالا صحیح میفرمایید، از نظر تاریخ ساخت اولین پاکت پیسی فاصله ی زیادی باهم ندارن، ولی این دلیلی بر تجربه نیست. تعداد پروژه ها و تعداد دستگاههای طراحی و عرضه شده و همچنین موفقیت اونها هست که میشه تجربه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بر این اساس هست که من گفتم و میگم که از نظر تجربه در پاکت پیسی، سامسونگ فرسنگها با HTC فاصله داره.

در مورد سوالتون هم، بله ، من از تاریخ قدم گذاشتن سامسونگ به این عرصه و دستگاه هایی که عرضه کرده به میزان لازم اطلاع داشتم که اون حرف رو زدم، وگرنه هرگز همچین حرفی رو نمیزدم.

البته اینجا هم جای بحثش نیست. فکر میکنم در صورتی که دوستان مخالف هستند و قانع نشدند، میشه ادامه ی بحث رو در محل مناسب ادامه داد.

سلام.

نظر شما برای بنده قابل احترامه .تاپیکی باز کنید تا به تبادل نظر بپردازیم.:11:

mehran2190
18-11-2009, 18:24
touch hd یا diamond2 ؟

navid_k
18-11-2009, 19:15
touch hd یا diamond2 ؟

از نظر توان پردازشی و سخت افزار داخلی که فرق چندان زیادی با هم ندارند. مهم ترین تفاوتشون در همون سایز اسکرین هست.
اگر اندازه ی HD براتون مناسب هست و مشکلی ندارید، من HD رو پیشنهاد میکنم.
فقط توجه داشته باشید که ویندوز 6.5 رسمی برای این دستگاه ارائه نمیشه و در صورتیکه نسخه 6.5 رو بخواید باید از رام های غیر رسمی استفاده کنید.

mehran2190
18-11-2009, 23:24
HTC Touch HD یا Samsung I8000 Omnia II

navid_k
19-11-2009, 01:29
HTC Touch HD یا Samsung I8000 Omnia II

یقینا امنیا2 (مگر اینکه روی HTC بودنش اصرار داشته باشید)

mm-morteza
19-11-2009, 16:04
دوستان كسي ميدونه از نظر گرافيك وكيفيت تصوير كدومشون بهتره....واسه بازي كردن و فيلم ديدن كدومشون بهتره...ممنون ميشم كمك كنيد ...من تو خريد گير كردم....ادم واقعا هنگ ميكنه

navid_k
19-11-2009, 19:00
دوستان كسي ميدونه از نظر گرافيك وكيفيت تصوير كدومشون بهتره....واسه بازي كردن و فيلم ديدن كدومشون بهتره...ممنون ميشم كمك كنيد ...من تو خريد گير كردم....ادم واقعا هنگ ميكنه

از اون نظر، امنیا2

mm-morteza
20-11-2009, 19:35
فعلا که از اومدن امنیا2 خبری نیست.....به نظر شما اچ تی سی hd2 گزینه خوبی میتونه باشه یا نه....افت قیمت میکنه یا نه.....راستی کسی میدونه hd2 چیپ گرافیکی داره یا نه....کسی باهاش بازی کرده یا نه....ممنون میشم کسی جواب بده

Amin.M.1986
20-11-2009, 22:02
فعلا که از اومدن امنیا2 خبری نیست.....به نظر شما اچ تی سی hd2 گزینه خوبی میتونه باشه یا نه....افت قیمت میکنه یا نه.....راستی کسی میدونه hd2 چیپ گرافیکی داره یا نه....کسی باهاش بازی کرده یا نه....ممنون میشم کسی جواب بده

میتونه باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما مثل اینکه متوجه نیستی داری در مورد بهترین پاکت پی سی موجود صحبت میکنی( البته اگه کیبرد نخواهی) .. حتما افت میکنه ولی خوب اگه مایه دار هستی و ازش استفاده میکنی شک نکن و زود بخر

Ava UK
20-11-2009, 22:41

hd2 چیپست گرافیکی نداره.
یه سری هم به کلابش بزن. اونجا کسانی که خریدند با آنتن دهی گوشی مشکل دارند. بهتره تا آنتن دهیش درست نشده طرف این گوشی نری.

mm-morteza
21-11-2009, 15:33
منم در این مورد زیاد شنیدم....کسی باهاش بازی کرده تا از قدرت گرافیکش برامون بگه....ممنون

matin_vv
22-11-2009, 10:54
سلام دوستان.
حول و حوش 400 تومان، دنبال يه pocket pc هستم با اين شرايط:
1- در جيب شلوار جا بشه!!
2- تاچ كامل باشه.
3- فايلهاي Office، PDF‌و نظاير اون رو پشتيباني كنه.
4- كيفيت تصويري قابل قبول داشته باشه.
5- دوربينش اصلاً مهم نيست، هر چي بود، بود.
6- GPS داشته باشه.
7- Wlan ‌رو هم ساپورت كنه.
8- ويندوز داشته باشه.
نظر دوستان روي كدوم گوشيهاست؟ با ذكر قيمت در صورت امكان!
با تشكر

hasanmotori
22-11-2009, 11:01
سلام دوستان.
حول و حوش 400 تومان، دنبال يه pocket pc هستم با اين شرايط:
1- در جيب شلوار جا بشه!!
2- تاچ كامل باشه.
3- فايلهاي Office، PDF‌و نظاير اون رو پشتيباني كنه.
4- كيفيت تصويري قابل قبول داشته باشه.
5- دوربينش اصلاً مهم نيست، هر چي بود، بود.
6- GPS داشته باشه.
7- Wlan ‌رو هم ساپورت كنه.
8- ويندوز داشته باشه.
نظر دوستان روي كدوم گوشيهاست؟ با ذكر قيمت در صورت امكان!
با تشكر

بهترین انتخاب برای شما دایموند 2 هست ... قیمت 410 20 تومن

matin_vv
22-11-2009, 15:30
بهترین انتخاب برای شما دایموند 2 هست ... قیمت 410 20 تومن

ممنون از راهنمايي.شنيدم شارژ باتريش خيلي زود تموم ميشه.
راستي نظرتون درباره Samsung S8000 jet چيه؟ فكر ميكنم ويندوز نداشته باشه البته. به نظرتون ارزش داره برم سراغش يا همين diamond 2‌رو بگيرم؟

P A R S A
22-11-2009, 19:33
راستي نظرتون درباره Samsung S8000 jet چيه؟ فكر ميكنم ويندوز نداشته باشه البته. به نظرتون ارزش داره برم سراغش يا همين diamond 2‌رو بگيرم؟
جت چون ویندوز نداره اصلا قابل مقایسه نیست، به نظرم خصوصا اگه فایل های PDF و ... براتون مهم هست برید سراغ دیاموند2

golmohammadi
22-11-2009, 23:37

گوشي جاوا اصلا قابل قياس با ويندوز موبايل نيست
هموند دايوند را بخر خوبه
البته دايموند 2
باطريش معمولي هست
اگه خواستيباطري قوي داشته باشه ميتوني رو x1 هم حساب كني

matin_vv
24-11-2009, 15:57
گوشي جاوا اصلا قابل قياس با ويندوز موبايل نيست
هموند دايوند را بخر خوبه
البته دايموند 2
باطريش معمولي هست
اگه خواستيباطري قوي داشته باشه ميتوني رو x1 هم حساب كني

شنيدم كه x2‌ هم تازگيا ريليز شده. عمر باتريش هم از x1 كمتر و از D2بيشتره. اگر بحث قيمتش رو بگذاريم كنار، به نظرتون ميارزه براش صبر كنم، يا برم سراغ همين D2؟

AryanLand
24-11-2009, 18:20
شنيدم كه x2‌ هم تازگيا ريليز شده. عمر باتريش هم از x1 كمتر و از D2بيشتره. اگر بحث قيمتش رو بگذاريم كنار، به نظرتون ميارزه براش صبر كنم، يا برم سراغ همين D2؟

سلام.

خوب طبعا" الان نمیشه نظر قطعی داد باید بیاد یک مدت جواب پس بده نه تنها X2 که تمام گوشیها اینجوری هستن مثلا" HD2 الان بعد از یک هفته که اومده دیدیم با مخابرات ایران (در بعضی مناطق )همخونی نداره یا مشکل عکاسی داره .به هر حال باید بیاد امتحان خودشو پس بده.:11:

mehran2190
26-11-2009, 20:39
touch hd رو با گارانتی یاس بخرم یا پرشین تله کام؟ محتویات باکسش فرق داره؟

hosein67
27-11-2009, 11:38
سلام ببخشید تاپیک تعمیرگاه مجازی پاکت پی سی کجاست؟

Amin.M.1986
27-11-2009, 13:33
سلام ببخشید تاپیک تعمیرگاه مجازی پاکت پی سی کجاست؟

نداریم پی سی ورلد خیلی ضعیفه

matin_vv
29-11-2009, 10:21
ميگن ياس بهتره.

mmazhar_55
29-11-2009, 23:07
به نظر دوستان میشه به پاکت پی سی های سامسونگ اعتماد داشت؟ ظاهرا که این اواخر خیلی تو این زمینه فعال شده مخصوصا صفحه نمایش های لمسی خازنی.

navid_k
30-11-2009, 13:28

هیچ کدوم، از من میشنوی بدون گارانتی بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نهایتش هم دیگه اگر خواستی بگیری پرشین بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر دوستان میشه به پاکت پی سی های سامسونگ اعتماد داشت؟ ظاهرا که این اواخر خیلی تو این زمینه فعال شده مخصوصا صفحه نمایش های لمسی خازنی.

بله دیگه کم و بیش میشه اعتماد داشت بهشون.
البته سامسونگ که تابحال پاکت پیسی با اسکرین خازنی نداشته. نقطه ی منحصر بفرد و قابل توجه در پاکت پیسی های جدید سامسونگ، استفاده از اسکرین های AMOLED هست.

AryanLand
30-11-2009, 23:26

سلام.

البته اینقدراهم که میفرمایید این اواخر نیست از سال 2003 تا حالا تو این زمینه فعاله.:46::31:
منتها پاکت پی سی هاش تو ایران نمیومد.

Amin.M.1986
01-12-2009, 11:05
سلام.

البته اینقدراهم که میفرمایید این اواخر نیست از سال 2003 تا حالا تو این زمینه فعاله.:46::31:
منتها پاکت پی سی هاش تو ایران نمیومد.

دقیقا .. من الان اسم مدل ها رو یادم نیست اما مثلا یک مدل کیبرد دار داشت که جالب بود .. شبیه بلک بری ها تقریبا .. اما تو ایران نبود و هنوزم نیومده ... یه سرچ تو گوگل بزنی میبینی.. ( با شما نبودم آریان جان منظورم دوستی بود که میگفت همین اواخر ..... )

VIITROY
04-12-2009, 22:39
با سلام,,من یه گوشی در حد 500 تومن میخواستم,,دوست دارمhtc باشه ولی همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟:44:

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 22:44
همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟

:دی

یعنی چی فایده نداره همه کین؟

ebinem173
04-12-2009, 22:57
به عقیده من گوشیهای htc بیخودی گرونن
آیفون هم همینطور
الان خیلی عجیبه که hd2 720 باشه و hd حدود 650 با این شرایط کسی دیوانه نیست که hd بخره
آیفون هم که واقعا بیش از حد گرونه
الان قیمت جهانی omnia ll خیلی بهتر از گوشیهای htc هست
ولی حیف که از رابط کاربری گوشیهای سامسونگ متنفرم ولی در عوض رابط گوشیهای htc فوق العاده شیک هستن

VIITROY
04-12-2009, 22:58
حالا چرا میزنی؟!؟:9: چون امکاناتش تو ایران قابل استفاده نیست گفتم!!!!!!!:13:

.mostafa.
04-12-2009, 22:59
دوست دارمhtc باشه ولی همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](43).gif
یعنی چی ؟
HTC Touch HD
HTC Diamond 2
خیلیم فایده داره ... بگیر حالشو ببر

S@nti@go_s&k
04-12-2009, 23:11
حالا چرا میزنی؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون امکاناتش تو ایران قابل استفاده نیست گفتم!!!!!!!

کی زدم ؟ :دی

از تمام امکاناتش میشه استفاده کرد هر کی گفته نمیشه حرف مفت زده البته ببخشیدا.

thelastblack
04-12-2009, 23:43
ببینم از چه امکاناتی از گوشی های HTC نمیشه استفاده کرد؟.......

VIITROY
05-12-2009, 00:09
[quote=thelastblack;4460289]ببینم از چه امکاناتی از گوشی های HTC نمیشه استفاده کرد؟.......[/quo

گفتم که ,,,شنیدم!!:41: ولی مثل اینکه چرت گفتن:13:
من ماه هاست دنبال یه گوشی خوبم,,چند روز پیش رفته بودم که lg km900 arena بگیرم ولی به دلایلی نشد(خدارو شکر)
الان یه سوال؟!؟
حافظه چنده؟!؟ و تا چقدر میشه ارتقا داد؟!؟ diamond 2

AryanLand
05-12-2009, 00:28
با سلام,,من یه گوشی در حد 500 تومن میخواستم,,دوست دارمhtc باشه ولی همه میگند htc تو ایران فایده نداره,,چیکار کنم؟!؟:44:
سلام.

اینکه همه میگن ,یعنی کیا میگن؟ و اینکه فایده نداره , یعنی چه فایده ای نداره؟یعنی چکار میخوای بکنی که گوشیهای HTC برای انجامش فایده نداره؟:11:

thelastblack
05-12-2009, 00:34
گوشی تا 500 فک کنم اگه کیبرد نخوای بهترینش diamond 2 هست حدودا 450 .... اگه کیبرد بخوای x1 خیلی مناسبه حدودا 410 ....

AryanLand
05-12-2009, 00:34
[quote=thelastblack;4460289]ببینم از چه امکاناتی از گوشی های HTC نمیشه استفاده کرد؟.......[/quo

گفتم که ,,,شنیدم!!:41: ولی مثل اینکه چرت گفتن:13:
من ماه هاست دنبال یه گوشی خوبم,,چند روز پیش رفته بودم که lg km900 arena بگیرم ولی به دلایلی نشد(خدارو شکر)
الان یه سوال؟!؟
حافظه چنده؟!؟ و تا چقدر میشه ارتقا داد؟!؟ diamond 2

سلام.

دایموند 2 حافظه رم و رامش 288 و 512 مگ و مموری کارت رو هم تا 8 که خودم انداختم رو گوشی ولی قطعا" تا 32 به شما جواب خواهد داد چون همه از تکنولوژی SDHC استفاده میکنن.

AryanLand
05-12-2009, 00:43
به عقیده من گوشیهای htc بیخودی گرونن
آیفون هم همینطور
الان خیلی عجیبه که hd2 720 باشه و hd حدود 650 با این شرایط کسی دیوانه نیست که hd بخره
آیفون هم که واقعا بیش از حد گرونه
الان قیمت جهانی omnia ll خیلی بهتر از گوشیهای htc هست
ولی حیف که از رابط کاربری گوشیهای سامسونگ متنفرم ولی در عوض رابط گوشیهای htc فوق العاده شیک هستن

سلام.
اینکه بیخودی گرونن یعنی چی؟(از چه لحاظ) مردم همه جای دنیا بیخودی میان جنس گرون میخرن؟مبنای شما برای قیمت گذاری چیه که بر طبق اون HTC و IPhone بیخودی گرونن؟.اما اگر منظورتون اینه که تو بازار ایران گرونن که اونم درست نیست چون با بازارهای جهانی تفاوت زیادی ندارن.اگر هم با گوشی های دیگه مثلا" سامسونگ یا ....میسنجید که خوب هر جنسی قیمت خودش و مشتریهای خودش رو داره.:11:

VIITROY
05-12-2009, 01:06
اگه میشه در مورد بازیهای(game) توزیح بدید (htc)
مثلا":در چه حده؟!؟ چه جوری باید گیر اورد؟!؟و...

ebinem173
05-12-2009, 01:15
سلام.
اینکه بیخودی گرونن یعنی چی؟(از چه لحاظ) مردم همه جای دنیا بیخودی میان جنس گرون میخرن؟مبنای شما برای قیمت گذاری چیه که بر طبق اون HTC و IPhone بیخودی گرونن؟.اما اگر منظورتون اینه که تو بازار ایران گرونن که اونم درست نیست چون با بازارهای جهانی تفاوت زیادی ندارن.اگر هم با گوشی های دیگه مثلا" سامسونگ یا ....میسنجید که خوب هر جنسی قیمت خودش و مشتریهای خودش رو داره.:11:

درسته قیمت جهانیش رو میگم
من از نظر مقایسه امکانات و کارایی هاشون میگم
ببینید مثلا گوشی hd2 از htc و omia ll از سامسونگ تقریبا با هم برابرن البته هر کدوم مزایا و معایبی نسبت به اونیکی دارن
اما قیمت جهانی گوشی htc خیلی بالاتره

AryanLand
05-12-2009, 01:26
اگه میشه در مورد بازیهای(game) توزیح بدید (htc)
مثلا":در چه حده؟!؟ چه جوری باید گیر اورد؟!؟و...

سلام.

بازی هم برای این گوشیها فراوونه .تو همین سایت و خیلی سایتهای دیگه هم میتونید این بازیها رو گیر بیارید.اگر دایموند 2 (یا هر گوشی دیگه ای که سنسور جاذبه داره) رو هم بگیرید بازیها ش به 2 دسنه تقسیم میشه : 1:بازیهایی که با حرکت دادن گوشی و دست انجام میشه و 2: بازیهایی که با قلم یا کیبرد باید بازی کنید.اما منظورتون رو از اینکه در چه حده من متوجه نشدم.از چه نظر در چه حده؟:11:

VIITROY
05-12-2009, 01:33
سلام.

بازی هم برای این گوشیها فراوونه .تو همین سایت و خیلی سایتهای دیگه هم میتونید این بازیها رو گیر بیارید.اگر دایموند 2 (یا هر گوشی دیگه ای که سنسور جاذبه داره) رو هم بگیرید بازیها ش به 2 دسنه تقسیم میشه : 1:بازیهایی که با حرکت دادن گوشی و دست انجام میشه و 2: بازیهایی که با قلم یا کیبرد باید بازی کنید.اما منظورتون رو از اینکه در چه حده من متوجه نشدم.از چه نظر در چه حده؟:11:

منظورم از نظر گرافیکی نسبت به گوشیهای جاوا بود !!:31: واسه همین گفتم در چه حده!!!:5:

AryanLand
05-12-2009, 08:31
منظورم از نظر گرافیکی نسبت به گوشیهای جاوا بود !!:31: واسه همین گفتم در چه حده!!!:5:

سلام.

از این نظر بستگی داره با چه گوشی بخوای مقایسه کنی.در کل از 95% گوشیهای جاوا از نظر گرافیکی سر تره.

mehran2190
05-12-2009, 12:07
touch hd یا hero؟

golmohammadi
05-12-2009, 12:44
touch hd یا hero؟

يكي اندروئيد هست يكي ويندوز موبايل
كدومو بيشتر دوست داري؟

Amin.M.1986
05-12-2009, 13:49
سلام.

از این نظر بستگی داره با چه گوشی بخوای مقایسه کنی.در کل از 95% گوشیهای جاوا از نظر گرافیکی سر تره.
از نظر گرافیکی که پاکت بهتره ولی من هنوز قبول ندارم بازی های پاکت بهتره.. میدونی آریا جان .. یه بازی هایی بود تو جاوا که یادش بخیر.. ساده بود ولی واقعا فوق العاده بود.. nom .. sola rola .. gravity .. من به شخصه نظرم اینه که بازی واسه گوشی باید جذاب باشه و یه فکر نو توش باشه و گرافیکش خیلی مهم نیست.. البته کاملا نظرم شخصی هست و ربطی به موضوع نداشت و همینجوری گفتم:31:

mehran2190
05-12-2009, 14:01
بحث دوست داشتن نیست،کلا از نظر امکانات،مزایا،معایب؟ قیمت بدون گارانتیشم که تقریبا یکیه.

VIITROY
06-12-2009, 02:31
آقا یه سوال: شتاب سنج دایاموند2 درست کار میکنه؟!؟:question: شنیدم که اشکال داره!!!!

AryanLand
06-12-2009, 14:36
آقا یه سوال: شتاب سنج دایاموند2 درست کار میکنه؟!؟:question: شنیدم که اشکال داره!!!!

سلام.

منکه اشکالی توش ندیدم.بطور مشخص اگر بدونید چه اشکالی من تست میکنم خدمتتون میگم.

bmx666
06-12-2009, 19:12
با سلام
بین e63 و viva کدومشون بهترن؟
من نظرم با viva هست ولی هنوز مشکوکم.
و سوال دیگر: htc ساخت کجا هست؟چینی هم خدایی نکرده داره؟
به طور کلی گوشی زیر 300 از viva بهتر هم هست؟
با تشکر

AryanLand
06-12-2009, 20:42
با سلام
بین e63 و viva کدومشون بهترن؟
من نظرم با viva هست ولی هنوز مشکوکم.
و سوال دیگر: htc ساخت کجا هست؟چینی هم خدایی نکرده داره؟
به طور کلی گوشی زیر 300 از viva بهتر هم هست؟
با تشکر

سلام.

والا من E63 رو که اصلا" نمیشناسم.اما ویوا رو دوستان میگن گوشی خوبیه.ضمن اینکه این 2 تا رو نمیشه باهم مقایسه کرد.چون دارای سیستم عاملهای متفاوتی هستن.
اما در مورد HTC, ساخت تایوانه ولی گوشی VIVA بخاطر اینکه ارزون تر تموم بشه رو تو کشور چین میسازن (بخاطر اینکه کارگر و... ارزونتره).اما کاملا" تحت نظارت HTC ساخته میشه نگران نباش.:11:

bmx666
06-12-2009, 21:41
سلام مجدد
HTC Touch با HTC Touch VIVA چه فرقی داره؟
سوال قبل فراموش نشه!
متشکرم

AryanLand
06-12-2009, 22:41
سلام مجدد
HTC Touch با HTC Touch VIVA چه فرقی داره؟
سوال قبل فراموش نشه!
متشکرم

سلام.

فرقهایی با هم دارن که میشه به اینا اشاره کرد مثلا" تاچ مال 2007 و ویوا 2008 هست.وین تاچ 6 و وین ویوا 6,1 هست اگر کل اطلاعاتشون رو میخوای این 2تا لینک رو ببین و مقایسه کن.

تاچ :

تاچ ویوا:

:11:

VIITROY
06-12-2009, 23:42
سلام.

منکه اشکالی توش ندیدم.بطور مشخص اگر بدونید چه اشکالی من تست میکنم خدمتتون میگم.

3jokes_x:
بعد از خرید Diamond2 دیدم یه نکته ی عجیبی که درش هست اینه که با اینکه شتاب سنج داره، ولی وقتی گوشی رو می چرخونی صفحه نمی چرخه! توی چند تا فوروم هم سرچ کردم و اونجاها هم نرم افزارهایی رو معرفی کرده بودن که وقتی نصبشون می کردی فقط توی نرم افزارهای به خصوصی با چرخاندن گوشی صفحه رو می چرخوند. (مثل نرم افزار Zsensor) البته کارایی این نرم افزار خیلی جالب نبود. نمی دونم شاید دقتشون کم بود یا من نرم افزار خوبی رو نصب نکردم... به هر حال گاهی اوقات با وجود استفاده از اون نرم افزار هم وقتی گوشی رو می چرخونی باز صفحه نمی چرخه! خلاصه من هنوز راه حل دقیق برطرف شدن این مشکل رو پیدا نکردم. شما هم یه تحقیقی بکن... اگر صفحه نچرخه، تقریبا می شه گفت شتابسنج بی استفاده است.:18:

golmohammadi
10-12-2009, 00:52
آريان براي بار دوم اين مشكل مطرح ميشه
يه بررسي كن ببين جريان چيه
اگه واقعيت داشته باشه نيم فاجعه اي بزرگ هست

VIITROY
10-12-2009, 15:38
با سلام
می شه htc hd با diamnd2 مقایسه کنید؟!؟:20:

AryanLand
11-12-2009, 01:31
با سلام
می شه htc hd با diamnd2 مقایسه کنید؟!؟:20:

سلام.

این 2 تا لینک رو مقایسه کن.:11:

و

amipopo
12-12-2009, 01:04
سلام
دوستان عزیز
من قصد داشتم htc diamond 2 بگیرم ولی وقتی مدل touch2 رو دیدم به شک افتادم.با توجه به اینکه قیمت touch2 حدود 100 هزار تومان کمتره اگه این مدل رو بخرم چه نقصی نسبت به دیاموند داره؟چون تا مدتی نمیخوام گوشی عوض کنم آیا ارزش داره که دیاموند2 رو بخرم؟
لطفا با توجه به تمام جوانب راهنمایی کنید
ممنونم

ebinem173
12-12-2009, 10:34
بزرگترین و مهمترین فرقشون مربوط به اندازه و تعداد پیکسلهای صفحه نمایششون میشه که دیاموند 2 با اندازه 3.2 اینچ و بالاترین رزولوشن یعنی 480x800 اما تاچ 2 بسیار ضعیفتر یعنی 240x320 و 2.8 اینچ
یه فرق دیگشون هم دوربین 5 دیاموند در مقابل دوربین 3 تاچ هست
به نظر من اصلا نمی ارزه به خاطر 100 تومن

AryanLand
12-12-2009, 23:29
سلام
دوستان عزیز
من قصد داشتم htc diamond 2 بگیرم ولی وقتی مدل touch2 رو دیدم به شک افتادم.با توجه به اینکه قیمت touch2 حدود 100 هزار تومان کمتره اگه این مدل رو بخرم چه نقصی نسبت به دیاموند داره؟چون تا مدتی نمیخوام گوشی عوض کنم آیا ارزش داره که دیاموند2 رو بخرم؟
لطفا با توجه به تمام جوانب راهنمایی کنید
ممنونم

سلام.

علاوه بر اون چیزی که دوست عزیزمون گفت RAM دایموند 2 هم بیشتر از تاچ 2 هست.(دایموند 2 288 مگ و تاچ 2 256 مگ ) .

Amin.M.1986
23-12-2009, 12:00
سلام.

علاوه بر اون چیزی که دوست عزیزمون گفت RAM دایموند 2 هم بیشتر از تاچ 2 هست.(دایموند 2 288 مگ و تاچ 2 256 مگ ) .
واسه 20-30 مگ معامله رو خراب نکن.

Spak
25-12-2009, 09:07
من درحال حاظر امنیا دارم . یکی از دوستان هم touch pro داره که قصد فروش با قیمت 550 داره نظره شما چیه ؟ گوشی قابل قبولی هست ؟
توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
البته با توجه به بودجه : toch pro 2
چیکار کنم صبر کنم بودجم برای گوشی بیشتر بشه ؟

AryanLand
25-12-2009, 11:56
من درحال حاظر امنیا دارم . یکی از دوستان هم touch pro داره که قصد فروش با قیمت 550 داره نظره شما چیه ؟ گوشی قابل قبولی هست ؟
توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
البته با توجه به بودجه : toch pro 2
چیکار کنم صبر کنم بودجم برای گوشی بیشتر بشه ؟

تاچ پرو 550؟!!!! نکنه منظورتون تاچ پرو 2 هست که البته اونم 550 دست دوم خیلی بالاست .مگه نوش چنده؟ فکر میکنم 650 باشه اونم با یکسال گارانتی و بیمه.خوب طبیعیتا" خریدش اشتباهه.:11:

(javascript: leoHighlightsIFrameClose();)

cico
25-12-2009, 22:41
با سلام خدمت دوستان گلم يه كمك ازتون ميخوام!
بريم سراغ نظر سنجي!
- نظرتون رو راجع به گوشي HTC Touch pro بگيد لطفا!

راستش من خفن تو كف ان79 نوكيا هستم اما از رفيقام چندتاشون پيشنهاد HTC بهم كردن! منم رفتم و از تو گوشياي HTC اين مدل رو پسنديدم بررسي تخصصي اون رو هم خوندم حسابي هم خوشم اومده هم از قيافش هم از كارايي هاش البته خيلي رفتم تو نخ قيافش!
حالا لطفا نظراتتون رو راجع به اين گوشي بدين
اين كه چطور گوشي اي هست و حدود قيمتش چنده و آيا دست دومش رو ميتونم گير بيارم يا نه؟ و اصلا رفقا دست دومش رو پيشنهاد ميدن يا نه؟ (آخه نهايت پولي كه واسه گوشي گذاشتم كنار 350 هست!!!!!) ميخوام ببينم ميتونم تو فكر يه دست دومش باشم يا نه؟

pulp_152
26-12-2009, 00:55
با سلام خدمت دوستان گلم يه كمك ازتون ميخوام!
بريم سراغ نظر سنجي!
- نظرتون رو راجع به گوشي HTC Touch pro بگيد لطفا!

راستش من خفن تو كف ان79 نوكيا هستم اما از رفيقام چندتاشون پيشنهاد HTC بهم كردن! منم رفتم و از تو گوشياي HTC اين مدل رو پسنديدم بررسي تخصصي اون رو هم خوندم حسابي هم خوشم اومده هم از قيافش هم از كارايي هاش البته خيلي رفتم تو نخ قيافش!
حالا لطفا نظراتتون رو راجع به اين گوشي بدين
اين كه چطور گوشي اي هست و حدود قيمتش چنده و آيا دست دومش رو ميتونم گير بيارم يا نه؟ و اصلا رفقا دست دومش رو پيشنهاد ميدن يا نه؟ (آخه نهايت پولي كه واسه گوشي گذاشتم كنار 350 هست!!!!!) ميخوام ببينم ميتونم تو فكر يه دست دومش باشم يا نه؟

با این پول میتونید experia بردارید ...

golmohammadi
26-12-2009, 01:50
البته منظور ایشون Xperia x1 میباشد
باید بیشتر تحقیق کنی
چون نوع کاربری سیمبیان با پاکت پی سی خیلی فرق داره

golmohammadi
26-12-2009, 01:50
البته منظور ایشون Xperia x1 میباشد
باید بیشتر تحقیق کنی
چون نوع کاربری سیمبیان با پاکت پی سی خیلی فرق داره

cico
26-12-2009, 09:27
با این پول میتونید experia بردارید ...
دوست من با تشكر از شما بايد بگم از اكسپريا اصلا خوشم نمياد!

فقط ميخوام از اساتيد بپرسم اين تاچ پرو چه گوشي اي هست؟ كاراييش خوبه؟ و آيا دست دومش با 300 و اين حدودا با هام جور ميشه يا نه؟

cico
26-12-2009, 11:23
از رفقا كسي تاچ پرو نداشته ؟

mehryar1973
26-12-2009, 18:17
3jokes_x:
بعد از خرید Diamond2 دیدم یه نکته ی عجیبی که درش هست اینه که با اینکه شتاب سنج داره، ولی وقتی گوشی رو می چرخونی صفحه نمی چرخه! توی چند تا فوروم هم سرچ کردم و اونجاها هم نرم افزارهایی رو معرفی کرده بودن که وقتی نصبشون می کردی فقط توی نرم افزارهای به خصوصی با چرخاندن گوشی صفحه رو می چرخوند. (مثل نرم افزار Zsensor) البته کارایی این نرم افزار خیلی جالب نبود. نمی دونم شاید دقتشون کم بود یا من نرم افزار خوبی رو نصب نکردم... به هر حال گاهی اوقات با وجود استفاده از اون نرم افزار هم وقتی گوشی رو می چرخونی باز صفحه نمی چرخه! خلاصه من هنوز راه حل دقیق برطرف شدن این مشکل رو پیدا نکردم. شما هم یه تحقیقی بکن... اگر صفحه نچرخه، تقریبا می شه گفت شتابسنج بی استفاده است.:18:
در بعضی از رامهای 6.5 اینطور نیست ووقتی گوشی رو میچرخونی صفحه هم میچرخه :20:
نرم افزار خاصی هم رو رام برای اینکار نبود

ali_2021
31-12-2009, 23:03
سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟

m.behnam
01-01-2010, 20:05
سلام دوستان
من یکی HTC tuch دارم که 1سال پیش تر اونو 750 خریدم.
حالا اگه بخوام بفروشم حد اکثر چند ازم میخرن؟؟
TANX

imanff
03-01-2010, 23:34
با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.

AryanLand
04-01-2010, 00:48
با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.

سلام.

اول که چرا 2 تا نام کاربری ساختید؟(البته اگر اون کاربری هم که من فکر میکنم شما باشید که اگر نباشید چه تشابه جالبی نام کاربریهاتون گوشیهاتون و مشکلتون داره:11:)و دوم اینکه اینجا جوابتون رو دادم:

Real Madrid C.F
09-01-2010, 10:14
دوستانی میخوان Touch HD شونو بفروشن ..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..البته من یه امنیا 16 گیگ سالم هم برای فروش دارم کسی میخواد PM بده امنیا 4 ماه کار کرده و 40 50 تا نرم افزار و بازی به روز رو هارد گوشیه و هیچ ایرادی هم نداره البته یه 2 ماه دیگه میروشم.احتمال میدم بین 320 تا 340 بدم ولی فعلا معلوم نیست.راستی دو تا سوال داشتم

1-بچه هایی که میرن بازار میدونن الان touch hd دسته دو ولی تمیز تا چقدر معامله میشه؟؟
2-امنیا با همین وضعیت چطور؟

dreamworld
12-01-2010, 20:32
سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟

خوش اومدی به انجمن
باید بدونی که نوع چینی 3جی دارای پردازنده مارول هستش که فقط گرافیک 2d را ساپورت می کنه. ولی اگوشی اصل پردازنده شرکت کوالکام رو داره که خیلی قوی تر هست و گرافیک 3 بعدی رو هم داره.
حتما برو پس بده چون به این قیمت اصلا نمی ارزه

p30worldtizhosh
12-01-2010, 21:06
درود
میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
پشنهاد می دید ؟

Diego
12-01-2010, 21:44
درود
میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
پشنهاد می دید ؟

به نظر من که امکاناتش بروز نیست و چیز خاصی نداره که دنبالش باشی.اگه کیبرد دار میخوای pro2 رو پیشنهاد میکنم.

Real Madrid C.F
14-01-2010, 10:44
دوستانی میخوان Touch HD شونو بفروشن ..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..البته من یه امنیا 16 گیگ سالم هم برای فروش دارم کسی میخواد PM بده امنیا 4 ماه کار کرده و 40 50 تا نرم افزار و بازی به روز رو هارد گوشیه و هیچ ایرادی هم نداره البته یه 2 ماه دیگه میروشم.احتمال میدم بین 320 تا 310 بدم ولی فعلا معلوم نیست.راستی دو تا سوال داشتم

1-بچه هایی که میرن بازار میدونن الان touch hd دسته دو ولی تمیز تا چقدر معامله میشه؟؟
2-امنیا با همین وضعیت چطور؟

آقا کسی نبود جواب اون دو تا سوال ما رو بده؟؟!! در ضمن قیمت امنیا رو هم 20 تومن آوردم پایین فوق العاده تمیزه.:20:

Real Madrid C.F
16-01-2010, 13:10
سلام بابا بچه های اینجا چقدر سردن !!! ما تو فروم های دیگه روزی 3 4 تا گوشیو تا پای معامله میبریم با توجه به پست بالا یه عرض دیگه هم داشتم اونم samsung i8910 omnia HD بود ...چون تو کلوپ های پاکت دیدم چند نفر پاکتشون یدونه از این هم دارن(بچه مایه داریه دیگه!!!) اگه omnia HD تون تمیزه و قصد فروش رو دارین من بعلاوه Touch Hd این رو هم خریدارم.MER10+20

dremad
16-01-2010, 14:48
سلام ... من مي خوام hd2 بخرم يه سري سوال داشتم ؟؟؟؟

1.گوشي خوبي هست كلا ؟؟؟
2. ميارزه 760 تومن ؟؟
3.من الان n82 دارم از نظر مولتي مديا از اون بهتره ؟؟؟
4. موقع خريد به چي توجه كنم سرم كلاه نره؟؟؟
اگه چيز ديگه اي هم به زهنتون ميرسه بگيد

Real Madrid C.F
16-01-2010, 18:56
سلام ... من مي خوام hd2 بخرم يه سري سوال داشتم ؟؟؟؟

1.گوشي خوبي هست كلا ؟؟؟
2. ميارزه 760 تومن ؟؟
3.من الان n82 دارم از نظر مولتي مديا از اون بهتره ؟؟؟
4. موقع خريد به چي توجه كنم سرم كلاه نره؟؟؟
اگه چيز ديگه اي هم به زهنتون ميرسه بگيد

من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!!:8:

2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!!:8:
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنم:31: به یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی.:10:

dremad
16-01-2010, 22:36
ممنون از راهنمايي تون ....واقعا موثر بود .... من اگه خدا بخواد 4 شنبه ميگيرم ....

Real Madrid C.F
18-01-2010, 10:55
ممنون از راهنمايي تون ....واقعا موثر بود .... من اگه خدا بخواد 4 شنبه ميگيرم ....

بگیر و موفق باشی:10:
حتما رم 2 گیگ تو جعبه رو رد کن بره و یه 8 یا 16 گیگ بگیر حاشو ببر ..اصلا هم نیازی به طلق محافظ نداری و صفحه گوشی کاملا ضد خش گلوله زلزله سیل طوفان سرطان و هر بلای آسمونی و زمینی که فکرشو بکنی:31:

apple_red0812
20-01-2010, 19:07
سلام برو بچ با حال خوبید.
من یه راهنمایی خیلی فوری دارم
خلاصه بگم :من htc hd2 رو بخرم یا apple 3gs
1:کدوم از همه همه همه لحاظ بهتره؟
2:باید موقع خرید به چه موارد خیلی مهمی توجه کنم ؟
هر کسی که اطلاعات کاملی داره لطفا راهنمایی کنه؟

ممنون

AryanLand
20-01-2010, 20:08
سلام برو بچ با حال خوبید.
من یه راهنمایی خیلی فوری دارم
خلاصه بگم :من htc hd2 رو بخرم یا apple 3gs
1:کدوم از همه همه همه لحاظ بهتره؟
2:باید موقع خرید به چه موارد خیلی مهمی توجه کنم ؟
هر کسی که اطلاعات کاملی داره لطفا راهنمایی کنه؟

ممنون

سلام.

با این روشی که شما میخواهید که نمیشه راهنمایی کرد قربان.هر کدوم مزایا و معایبی دارن باید بگی از دستگاهت چی میخوای تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.:11:

Real Madrid C.F
20-01-2010, 23:07
سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

msdcorp.ir
21-01-2010, 21:17
دوستان قیمت اکبند X1 چند هست بدون گارانت و گارانتی

starn
21-01-2010, 21:22
داش یه سوال چند جا می پرسی؟!
جواب شمارو تو تاپیک قبلی که پرسیده بودید جواب دادن
برای دیدن جوابتون با پست زیر مراجعه کنید

Real Madrid C.F
22-01-2010, 19:59

پایین ترین قیمت ممکن همراه با چونه :31: 380

Real Madrid C.F
22-01-2010, 20:00
HD و I900 16GB رو هم لطف کنین...مر C

afshin.ahangari
23-01-2010, 16:39
سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.

AryanLand
23-01-2010, 23:38
سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.

سلام.

یعنی چی؟ منظورتون اینه که اگر کسی برای فروش داره میخواهید یا اینکه بهتون معرفی بشه که مثلا" فلان پاکت پی سی ویندوز CE داره؟:11:

Real Madrid C.F
24-01-2010, 11:44
بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟

S@nti@go_s&k
24-01-2010, 12:37
از نظر قیمتی زیاد تفاوت ندارن دست دو تمیز

اما کارایی امنیا بیشتره

به نظرم تعویض نکن.(البته 95 8 گیگ هم گوشیه خیلی خوبیه.)

AryanLand
24-01-2010, 23:41
بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟

سلام.

شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.:46:

Real Madrid C.F
25-01-2010, 11:30
سلام.

شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.:46:

آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!!:41: نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.:10:

AryanLand
25-01-2010, 23:44
آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!!:41: نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.:10:
سلام.

در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی:31: والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی:46::31::11:

mohsen.esf
27-01-2010, 15:04
با سلام یه گوشی htc 3g که تایوانی و سالمه و تمیزه 4ماهه میده 250000 میارزه؟

apple_red0812
27-01-2010, 23:59
:wac:شاید منظورت apple 3g هست

AryanLand
28-01-2010, 00:37
:wac:شاید منظورت apple 3g هست
سلام.

HTC هم یک مدل به نام 3G داره و منظورشون اون گوشیه.:11:

mohsen.esf
28-01-2010, 13:22
جواب لطفا؟

m_pixel
28-01-2010, 17:08
سلام
من الان می خوام برم xperia x1 بگیرم و در کلوپ گوشی هم هنوز جواب ندادن ! اگه یکی لطف کنه جوابم رو بده ممنون میشم!
فقط لطفا یکم سزیع !

1- من توی تاپیک دیدم که بعضی میگن جعبه ی x1 های جدید فرق کرده! آیا کلا فرق کرده و برای همه اینجوریه یا اینکه تقلبیه؟
یعنی در واقع این ها مشکلی و مورد خاصی ندارن؟ و همه چیزشون عین مدل های قبلیه؟
2-رنگ مشکی و نقره ای در ترک خوردن فرقی دارن؟
3-قیمتش الان دقیقا چند هست؟(با گارانتی و بدون گارانتی؟)
4-تقلبیش اومده یا نه و اگر اومده چه مشکلاتی داره؟(باتریش چی؟)
5-وقتی که می خوام بخرم راهی نیست که بشه همه چیزش رو تست کرد؟ (و چیاشو تست کنم؟)
6- حافظه ی داخلیش چنده؟
7-از طریق IMEI نمیشه کشور ساخت گوشی رو چک کرد؟(با شماره های اولش)و فقط تایوان زده؟
8-هفته ی ساخت گوشی از چند به بعد باشه ،میشه گفت که دیگه احتمال ترکش خیلی کمه؟
9-توی جعبه ی اصلی دقیقا چه چیزایی هست؟
10-مموری اصلی که کارخانه توی جعبه گذاشته چنده؟(آخه یکی میگه 4 یکی میگه 8!یکی هم میگه نداره!)
11-باطری و رم اصلش علامت خاصی نداره ؟ (اگه داره بیزحمت عکسشم بدین.)
12-مموری 16گیگ میکشه یا نه؟ سرعتش پایین نمیاد؟وقیمت 8و16گیگ چنده؟
13-شما عزیزان توی تهران مغازه ی خاصی مد نظرتون نیست که با اطمینان ازش بخرم؟(واز هر جا خواستم بخرم لوازم اصلی بودنش رو فقط شرط کنم؟)
14-اگه راهنمایی یا نکته ی خاصی هم وجود داره که برای خرید باید بدونم ممنون میشم بگین!
شرمنده که سوالام زیاد شد!
ممنون ازتون!

mehr1095
29-01-2010, 17:15

به نظر من گوشی بسیار خوبیه و با این قیمت می ارزه ولی جای چونه هم داره. الآن قیمتش آکش 340 هستش.

Real Madrid C.F
30-01-2010, 12:08
سلام
من الان می خوام برم xperia x1 بگیرم و در کلوپ گوشی هم هنوز جواب ندادن ! اگه یکی لطف کنه جوابم رو بده ممنون میشم!
فقط لطفا یکم سزیع !

1- من توی تاپیک دیدم که بعضی میگن جعبه ی x1 های جدید فرق کرده! آیا کلا فرق کرده و برای همه اینجوریه یا اینکه تقلبیه؟
6- حافظه ی داخلیش چنده؟
7-از طریق IMEI نمیشه کشور ساخت گوشی رو چک کرد؟(با شماره های اولش)و فقط تایوان زده؟
10-مموری اصلی که کارخانه توی جعبه گذاشته چنده؟(آخه یکی میگه 4 یکی میگه 8!یکی هم میگه نداره!)
13-شما عزیزان توی تهران مغازه ی خاصی مد نظرتون نیست که با اطمینان ازش بخرم؟(واز هر جا خواستم بخرم لوازم اصلی بودنش رو فقط شرط کنم؟)
14-اگه راهنمایی یا نکته ی خاصی هم وجود داره که برای خرید باید بدونم ممنون میشم بگین!
ممنون ازتون!

به نظر من X1 چرته و اصلا نخر که کلی پشیمون میشی:5:
فکر نکنم کسی در مورد هفته ساخت برای ترک خوردن گوشی کمکی بهت بکنه چون کسی اطلاعاته دقیقی نداره:13:فقط اگه از علائدین خریدی به هیچ وجه گول فروشنده هارو نخوری (آخه میگن که باید رو گوشی 100 تومن نرم افزار نصب بشه!!!)

P A R S A
30-01-2010, 14:47
به نظر من X1 چرته و اصلا نخر که کلی پشیمون میشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه دقیقا بفرمایید چرا؟
ما که خریدیم و به نظرمون چرت نیست و پشیمون هم نیستیم! از لحن علمی شما در قانع کردن دوستان هم متشکرم!:41:

6- حافظه ی داخلیش چنده؟
ممنون ازتون!1. الان همه جعبه های بازار یه جوره، نیاز به حساسیت نشون دادن نیست!(تا اونجایی که من میدونم!)
2. خیــر!
3. قیمت دقیق ندارم!
4. شما دقت کن که تایوانی باشه، من تقبلیش رو ندیدم ولی بعضی دوستان تو کلوپ گفتن هست!
5. راه خاصی (مثل کد تو سونی اریکسون) نیست، دوربین و LCD و اسپیکر خارجی و مکالمه و هرچیزی که به ذهنت میرسه! باطری رو هم با شرط ببر!
6. 256 مگابایت حافظه داخلی (جدای از 512 مگابایت رام)
7. فقط تایوانی! نیازی به چک کردن IMEI هم نیست!
8. خبر ندارم!
9. گوشی + باطری + مموری 4/8 گیگ + هندزفری + کابل USB + دوشاخه برق (میخوره به USB) + یه CD + چندین دفترچه!
10. یک سری 8 گیگ داره و یک سری 4 گیگ، دوتاش هم کارخونه ای هست!
11. بنده مدرک خاصی ندارم!
12. من خودم 16 گیگ کلاس 2 گذاشتم روش، مشکلی هم نداره، سرعت عالیه!
13. بنده تهران نیستم!
14. کلا خیلی حساس نباش، چون بدتر سرت میاد! خصوصا سر ترک، گرچه احتیاط لازمه و حتما با فروشنده شرط بکن، ولی اینکه بخوای خیلی حساس باشی نتیجه عکس میده!

خواهش میکنم، بازم سوالی داشتی در خدمتم!

titanium_zarin
30-01-2010, 19:00
سلام.
من دنبال یه گوشی htc هستم حدود قیمت 300 که جی پی اس داشته باشه....پیدا میشه؟؟؟

P A R S A
30-01-2010, 19:22
سلام.
من دنبال یه گوشی htc هستم حدود قیمت 300 که جی پی اس داشته باشه....پیدا میشه؟؟؟
از HTC فقط Touch2 هست حدود 370 قیمتش هست.

hmnader
31-01-2010, 08:58
سلام به همه دوستان
چطوري ميشه از سلامت يه پاكت پيسي دست دوم (جهت خريد) مطمئن شد؟

ممنون

Real Madrid C.F
31-01-2010, 11:36
سلام.

در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی:31: والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی:46::31::11::8:
چاکرم:40:
مطمئن باش که واسه بلوتوث همه کار کردم ولی درست نشد....
نظر شما ملاک اصلی ماست :10:
همونطور که شما گفتین واقعا بدون پاکت نمیشه ...هر میاد خونمون میگه چه خونتون سوت وکوره :31:
و واقعا پاکت خیلی امکانات داره که Symbian نداره ولی من که نگفتم پاکت نباشه گفتم I900 بره که رفت و N96 بیاد که اومد و تا 2 "3 روزه دیگه هم یا HD یا HD2 میگیرم...صفا!!:8: به نظر من هر کی میخواد حرفه ای موبایل داری کنه باید یه نوکیا غیر لمسی با دوربین و قدرت صدای بالا و امکاناته منحصر به فرد مثل Live TV بگیره که نمونش N96 و اصلا براش قاب نندازه و نگرانه خش افتادنش نباشه و البته یه پاکت صفحه بزرگ مثل HD2 بگیره و بزاره توکیف مخصوص و ازش به عنوان یه لپتاپک کوچولو استفاده کنه و ازش به خوبی محافظت کنه....اینم ایده های فوق العاده ی من برای موبایل داری:5:

en-com
02-02-2010, 18:07
سلام
دوستان بنده 600 تومن بیشتر پول ندارم به نظر شما touch pro 2 بگیرم یا منتظر بمونم x2 پایین بیاد ؟؟ من به قدرت و سرعت اعتقاد زیادی دارم و صفحه کیبورد. ولی تو بررسی gsmarena نوشته بود که سرعت x2 پایینه.
حالا من خودم انتخابم پرو2 هست ولی این گوشی که اومد مردد شدم ولی وقتی بررسی ایکس 2 رو خوندم باز مصمم شدم که پرو2 بگیرم. در هر حال قاطی کردم که منتظر اون بمونم یا اینو بگیرم. یکی هم اینکه من الان تو مالزی ام این گوشی پرو 2 حدود 700 تومن قیمتشه اما تو ایران 600 تومنه!!!جفتشونم چینین!! x2 هم همچین بساطی داره یعنی اینجا با اونجا فجیع اختلاف قیمت داره.... حالا به نظر شما از ایران بگم بفرستن بهتره یا از اینجا بگیرم؟؟؟

AryanLand
02-02-2010, 22:51
سلام
دوستان بنده 600 تومن بیشتر پول ندارم به نظر شما touch pro 2 بگیرم یا منتظر بمونم x2 پایین بیاد ؟؟ من به قدرت و سرعت اعتقاد زیادی دارم و صفحه کیبورد. ولی تو بررسی gsmarena نوشته بود که سرعت x2 پایینه.
حالا من خودم انتخابم پرو2 هست ولی این گوشی که اومد مردد شدم ولی وقتی بررسی ایکس 2 رو خوندم باز مصمم شدم که پرو2 بگیرم. در هر حال قاطی کردم که منتظر اون بمونم یا اینو بگیرم. یکی هم اینکه من الان تو مالزی ام این گوشی پرو 2 حدود 700 تومن قیمتشه اما تو ایران 600 تومنه!!!جفتشونم چینین!! x2 هم همچین بساطی داره یعنی اینجا با اونجا فجیع اختلاف قیمت داره.... حالا به نظر شما از ایران بگم بفرستن بهتره یا از اینجا بگیرم؟؟؟

سلام.

واسه اینکه سرعت برات مهمه یک نگاهی هم به امنیا 2 بنداز ضمن اینکه پرو 2 هایی که تو ایرانه تایوانیه.(لااقل اونی که من گرفتم و یه چند تایی که دوستان گرفتن همه تایوانیه).وقتی اینقدر اختلاف داره (الان ایران فکر میکنم یاس 580 باشه).خوب از ایران واست بفرستن بهتره هم ارزونتر گرفتی هم تایوانیشو گرفتی.:11:

Real Madrid C.F
03-02-2010, 11:09
سلام.

واسه اینکه سرعت برات مهمه یک نگاهی هم به امنیا 2 بنداز ضمن اینکه پرو 2 هایی که تو ایرانه تایوانیه.(لااقل اونی که من گرفتم و یه چند تایی که دوستان گرفتن همه تایوانیه).وقتی اینقدر اختلاف داره (الان ایران فکر میکنم یاس 580 باشه).خوب از ایران واست بفرستن بهتره هم ارزونتر گرفتی هم تایوانیشو گرفتی.:11:
ایول بابا پرو 2 هم گرفتی ؟!! مبارک...انشا الله برات بترکونه!! ببخشید که فضولی میکنم ولی میشه یه لیست از پاکت هایی روکه داری بزاری؟؟!:10: در ضمن اگه فروشنده ای من یکیشونو خریدارم...چیا داری؟؟؟:40:

AryanLand
04-02-2010, 00:20
ایول بابا پرو 2 هم گرفتی ؟!! مبارک...انشا الله برات بترکونه!! ببخشید که فضولی میکنم ولی میشه یه لیست از پاکت هایی روکه داری بزاری؟؟!:10: در ضمن اگه فروشنده ای من یکیشونو خریدارم...چیا داری؟؟؟:40:

سلام.

پرو 2 رو که حالا نگرفتم ,زمانی که یک هفته بود اومده بود گرفتم.والا PPC هایی که دارم رو هم دوستان میدونن یه چند تایی هست.:46::11:

Real Madrid C.F
04-02-2010, 09:30
خوب چرا ناز میکنی بگو دیگه:31:.......شاید مشتری خوب پیدا نکردی که نفروختی....ولی من مشتری هستم:10:
تا اونجا که میدونم اکسپریا دایاموند و امنیا داری درسته؟؟و البته پرو2

fasters7
04-02-2010, 15:22
دوستان من میخوام htc hd ام رو بفروشم, اینجا تاپیک مناسبی براش مشاوره در این مورد هست یا نه ؟ :20:
اگه هست دوستان لطف کنن بگن که چه قیمتی برای فروش دست دومش خوبه ؟ من آخرین عددی که شنیدم حدود 350 بوده :13:
پک فروشی اینه :
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:

bache_gorbe
04-02-2010, 18:58
دوستان من میخوام htc hd ام رو بفروشم, اینجا تاپیک مناسبی براش مشاوره در این مورد هست یا نه ؟ :20:
اگه هست دوستان لطف کنن بگن که چه قیمتی برای فروش دست دومش خوبه ؟ من آخرین عددی که شنیدم حدود 350 بوده :13:
پک فروشی اینه :
خود گوشی (!) + یک قاب ژله مانند (خودم 18 خریدم) + حدود 50 تومن برنامه که یاس کرد تو پاچه ام ! گارمینش که هیچی (میتونین دانلود کنین) , ولی یه دیکشنری تقریبا خوب هست و اس پی بی کامل موبایل و پچ اضافه ی فایل اکپلورر و یه سری از اینجور چیزا ... :46:
واللا من از قیمت خبری ندارم ولی راجع به فروش چند تا چیز بت بگم بد نیست . ..
1. اگه گوشی اصلیته بزار کنار یه چیز دیگه بردار .
2.سعی کن بیشتر به آنا بفروش تا به مغازه دار .
3. سریع بفروش
4.اگه پکش کامل نیست کاملش کن بعد بفروش .
5. حواستم باشه داری گوشی 2 HTC تو ایرانو رد می کنیا (یعنی اگه چیزه خاصی مثلا HD2 چشتو نگرفته و براش له له نمی زنی از لحاظ مالی به فروشش نمی صرفه .

mehr1095
04-02-2010, 21:53
خیلی کم بهت گفتن! مواظب باش بزخری نکنن!

من همین چند روز پیش HD م رو فروختم 420

fasters7
04-02-2010, 22:41
واللا من از قیمت خبری ندارم ولی راجع به فروش چند تا چیز بت بگم بد نیست . ..
1. اگه گوشی اصلیته بزار کنار یه چیز دیگه بردار .
2.سعی کن بیشتر به آنا بفروش تا به مغازه دار .
3. سریع بفروش
4.اگه پکش کامل نیست کاملش کن بعد بفروش .
5. حواستم باشه داری گوشی 2 HTC تو ایرانو رد می کنیا (یعنی اگه چیزه خاصی مثلا HD2 چشتو نگرفته و براش له له نمی زنی از لحاظ مالی به فروشش نمی صرفه .

اتفاقا همون hd2 چشمم رو گرفته که میخوام اینو رد کنم :40: :8:, ولی با توجه به این که چیزی که از این فروشنده ها دیدم :2: و این عددی که این دوستمون این پائین زده (420 تومن :27:) میخوام حتما به فرد بفروشم, و از اون طرف ممکنه یه کم طول بکشه, برای همین باید قرض بگیرم و اونو بخرم تا بتونم اینو بفروشم (به همون دلیل مورد اولی که گفتین). پکش کامله, ولی میخواستم اگه بشه مموری 8 گیگش رو بردارم که مجبور نشم یه بار بریزم روی کامپیوتر و دوباره بریزم رو یه مموری جدیدی که باید پول براش بدم ... :23:

خیلی کم بهت گفتن! مواظب باش بزخری نکنن!

من همین چند روز پیش HD م رو فروختم 420

به نظر من که خیلی خوب فروختین, به شخص فروختین دیگه ؟ و دیگه این که اگه اینطوریه, کس دیگه ای رو هم میشناسین که بخواد ؟ من تقریبا برای فروش سریعش هم آماده ام :46:

Unknownlive2
04-02-2010, 23:23
دوستان من زیاد پول ندارم می خوام یه گوشی تو حدود 550 تومان بگیرم چی بگیرم خودم نظرم بین Hero و i8000 هست نمی تونم از قیافه هیرو بگزم اما انگار i8000 یه چیز دیگست درسته ؟کسی HD2 دست دوم حدود 600 سراغ نداره؟البته HD هم دیدم بد نبود حالا من بنده خدا چیکار کنم

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

:8:
چاکرم:40:
مطمئن باش که واسه بلوتوث همه کار کردم ولی درست نشد....
نظر شما ملاک اصلی ماست :10:
همونطور که شما گفتین واقعا بدون پاکت نمیشه ...هر میاد خونمون میگه چه خونتون سوت وکوره :31:
و واقعا پاکت خیلی امکانات داره که Symbian نداره ولی من که نگفتم پاکت نباشه گفتم I900 بره که رفت و N96 بیاد که اومد و تا 2 "3 روزه دیگه هم یا HD یا HD2 میگیرم...صفا!!:8: به نظر من هر کی میخواد حرفه ای موبایل داری کنه باید یه نوکیا غیر لمسی با دوربین و قدرت صدای بالا و امکاناته منحصر به فرد مثل Live TV بگیره که نمونش N96 و اصلا براش قاب نندازه و نگرانه خش افتادنش نباشه و البته یه پاکت صفحه بزرگ مثل HD2 بگیره و بزاره توکیف مخصوص و ازش به عنوان یه لپتاپک کوچولو استفاده کنه و ازش به خوبی محافظت کنه....اینم ایده های فوق العاده ی من برای موبایل داری:5:
با این ایده خسته نشی خوب ادم عاقل پول هر دو گوشی را می زنه روهم می ره گوشی جدیده اچ تی سی 1 گیگ هرتزی را می خره یا موتورولا جدیده را هان !!!

mehr1095
05-02-2010, 12:57
به نظر من که خیلی خوب فروختین, به شخص فروختین دیگه ؟ و دیگه این که اگه اینطوریه, کس دیگه ای رو هم میشناسین که بخواد ؟ من تقریبا برای فروش سریعش هم آماده ام :46:
نه ! به مغازه دار فروختم ! البته از نوع نسبتا" با انصافش!

Unknownlive2
05-02-2010, 16:24
گریه می کنم ها !!! خوب یه کسی جواب بده دیگه حداقل بگین HTC HD بهتره یا Samsung i8000

زلف علی
05-02-2010, 16:30
گریه می کنم ها !!! خوب یه کسی جواب بده دیگه حداقل بگین HTC HD بهتره یا Samsung i8000

hd2 یا hd1 ؟
اگه hd1 منظورته امنیا ازش بهتره
oled
مموری داخلی
cpu قویتر
دوربین قویتر و فلش
باتری قویتر
اسپیکر و هدفون قویتر
ویندوز موبایل 6.5
و...

Diego
06-02-2010, 01:04
hd2 یا hd1 ؟
اگه hd1 منظورته امنیا ازش بهتره
oled
مموری داخلی
cpu قویتر
دوربین قویتر و فلش
باتری قویتر
اسپیکر و هدفون قویتر
ویندوز موبایل 6.5
و...

سامسونگ i8000 ،ویندوزش 6.5 هست؟!

pulp_152
06-02-2010, 01:23

در ایران خیر ... اما به تازگی رام 6.5 به دست مایکروتل رسیده که اگر شما با گارانتی گوشیتون رو بگیرید به محض اینکه بصورت رسمی در ایران وین 6.5 رو امنیا 8000 عرضه بشه ... بصورت رایگان برای شما نصب میکنند

AryanLand
06-02-2010, 01:26

سلام.

خیر 6,1 هست ولی قابل ارتقاء به 6,5 .(6,5 رسمی براش تو سایت سامسونگ هست).

Real Madrid C.F
06-02-2010, 10:38
اتفاقا همون hd2 چشمم رو گرفته که میخوام اینو رد کنم :40: :8:, ولی با توجه به این که چیزی که از این فروشنده ها دیدم :2: و این عددی که این دوستمون این پائین زده (420 تومن :27:) میخوام حتما به فرد بفروشم, و از اون طرف ممکنه یه کم طول بکشه, برای همین باید قرض بگیرم و اونو بخرم تا بتونم اینو بفروشم (به همون دلیل مورد اولی که گفتین). پکش کامله, ولی میخواستم اگه بشه مموری 8 گیگش رو بردارم که مجبور نشم یه بار بریزم روی کامپیوتر و دوباره بریزم رو یه مموری جدیدی که باید پول براش بدم ... :23:

سلام دوست من ایمیل شما رسید در هر حال من خریدارم...ولی مشکل اینجاس که من شهرستانم و باید پستی معامله کنیم(البته اگه راه دیگه ای بلدی بگو ها؟؟!!) کرمانشاه هستم فامیلی چیزی اینجا ندارین؟؟ البته من الان 340 بیشتر ندارم ولی اگه میخوای من بعد 20 اسفند ازت 380 میخرم و رم 8 گیگتم نمیخوام وردار واسه خودت:20:...من مشتری پایه ای هستم خواستی SMS بدی بگو تا شمارمو بدم؟؟

Real Madrid C.F
06-02-2010, 10:43
دوستان من زیاد پول ندارم می خوام یه گوشی تو حدود 550 تومان بگیرم چی بگیرم خودم نظرم بین Hero و i8000 هست نمی تونم از قیافه هیرو بگزم اما انگار i8000 یه چیز دیگست درسته ؟کسی HD2 دست دوم حدود 600 سراغ نداره؟البته HD هم دیدم بد نبود حالا من بنده خدا چیکار کنم

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

با این ایده خسته نشی خوب ادم عاقل پول هر دو گوشی را می زنه روهم می ره گوشی جدیده اچ تی سی 1 گیگ هرتزی را می خره یا موتورولا جدیده را هان !!!

دوست گرام...:31: من ایده ام چندین جا مطرح شده و چندین جایزه ی مطرح اروپایی گرفته !! باور ندارین تو گوگل سرچ کنین Real Madrid Cups :27: می بینین که هفت هشتا انواع جایزه رو گرفتم ....البته از شوخی که بگزریم ....ایده ی من کاملا سنجیده و درسته چون من این ایده رو واسه کسانی گفتم که حرفه ای موبایل داری میکنن و حدودا 5 ساعت در روز موبایل دستشونه!!! :11:

panther99
06-02-2010, 10:56
HTC Touch HD الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Real Madrid C.F
06-02-2010, 11:18
HTC Touch HD الان قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان حدودا بدون گارانتیش 550 هست و با گارانتی 590 :46:

البته من از دیاموند2 هم خوشم میاد دوستانی که با این معامله پستی موافقن و دیامنوند2 شونو میفروشن من ازشون 320 خریدارم و اول حتی میتونین اول از واریز شدن پول مطمئن بشین بعد گوشیو پست کنین!؟

Mr.K2
07-02-2010, 15:26
سلام دوستان

بوی این اومد که کسی b7320 داره :دی ، منم اومدم یه سوالاتی بپرسم ..

من این گوشی توی ذهنم هست اما چند تا سوال برام پیش اومده ..

اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم ..

یکی کیفیت ساخت بدنه و.. کلا جوندار بودنش و ... چون خودم توی دست گرفتمش ولی احساس کردم پلاستیک خوبی نیست جنس بدنش :دی

یکی سرعتش، با توجه به ویندوز موبایل بودنش و بعد از مدتی که تعدا برنامه ها بالارفت و یا مموری سنگین شد ، سرعتش خوبه ؟

طبق اجربه شخصی که داشتم ، بعضی گوشی های سامسونگ و یه بعضی سری ها گوشی های فوق العاده خوبی از آب در میان ولی بعضی هاشون نه ، فوق العاده مزخرف.. میخاستم ببینم این جزو کدوم دسته هست ..

کلا اگر نکات بالا پایینی داره این گوشی بگید ممنون میشم چون یکی زا گزینه های خرید هست ..

--

راستی ، B 7330 که داداش بزرگه ی اینه ، وارد بازار شده ؟ اگه شنده چنده قیمتش ؟

خیلی ممنون دوستان

Real Madrid C.F
08-02-2010, 10:29
اینجور که به نظر میرسه Hero مشکل زیاد داره و احتمالا خیلیا میخوان بفروشن....من ازتون 350 میخرم ولی خوب چون شهرستانم پول رو اول به حسابتون میریزم بعد گوشیو واسم پست کنین.....هر کی طالبه یا علی....اگه هم خواستین یه N96 بهتون میدم با 40 تومان روش!!! (:

Mr.K2
08-02-2010, 16:04
نه بابا کلوپ جدا چیه ....فعلا ما تو همینشم موندیم:13:.....و مردم هم که همه عشق HD2 هستن و اصلا این دورو برا سر نمیزنن:19:...راستی دلیل اینکه شما از B7320 خوشتون اومده چیه!؟؟ مگه همونی نیست که کیبرد QWERTY کامل روی صفحه داره؟؟ خوب چرا Touch 2 نمیخرین !!اون که بهتره؟؟:20:

والا یه مقدار هزینه محدوده ، یعنی نهایت تا 350 میتونم پول بدم ( البته میدونم که این قیمت برای یه پاکت پی سی خوب کمه به خاطر همین اگر گزینه ی خوب و مناسبی توش در نیاد حتما اجباری برای خرید پاکت پیسی ندارم ، بیشتر به خاطر این که سیمبین و جاوا و ... رو قبلا داشتم ، میخاستم تجربه متفاوتی با ویندوز موبایل داشته باشم اکا اگر هم نشد ملالی نیس :دی :دی ) .. که البته میشه با این قیمت تاچ2 گرفتم اما ..

من راحتی کار برای تایپ و اسمس و... برام خیلی مهمه ف به همین خاطر سراغ کیبور qwerty رفتم ، اما تاچ 2 کیبورد نداره ... البته اگر همون کیبورد تاچ داخلیش هم راحت و مناسب باشه مشکلی نیست ، چون من راحتی و سرعتش مهمه برام نه نوعش ...

والا من از باطریش راضیم 2 روز کلی کار کردم و خوب جواب داد
کیبوردش هم نرمه و ایمیل و ... رو خوب ساپورت می کنه البته به ویندوز 6.5 هم قابل ارتقا هست
دوربینش هم راضیم فقط بدیش اینه فلاش نداره
بزرگترین عیبش اینه که برای در آوردن مموری کارت حتما باید باطری رو در آورد خیلی سبکه و رنگ قهوه ای هم که دارم شیک هست
عیب دیگه اش اینه که برنامه جی پی اسش از پیش نصب شده نیست و نمی دونم چرا این مدل و اس 8000 اینطورین؟
اما چرا اچ تی سی نخریدم شاید به این دلیل که دوربین دوم نداره و دوربین اصلی هم فوکوس اتوماتیک نداره و اینکه سامسونگ با همون امکانات 120 هزار تومن ارزونتره سوم اینکه خدمات پس از فروش اچ تی سی به پای مایکروتل نمی رسه
البته بیشتر به خاطر اینکه شبیه بلک بری هست خریدمش

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

اگر برای مثال بخوام بی 7610 بگیرم مطمئنا میرم سراغ مدل آرمانیش چون هم شیک تره و هم مثل لپ تاپ کیبوردش باز می شه

ممنون ، من توی کامنتهای جی اس آرنا خوندم که خیلی ها از سرعتش گله داشتن، کند نیست ؟

توی یکی دوتا کامنت عجیب هم خوندم که نوشته بود اکثر برنامه های winmo روش نصب نمیشه یا کلا با نصب برنامه مشکل داره ، ایا همینطوره یا فقط یه حرفه ؟

ممنون

Real Madrid C.F
10-02-2010, 12:41
بچه ها کلی میگم برای گوشی هایه زیر مشتری پایه هستم...
1-دیاموند2.....بین 320 تا 340
2-تاچ اچ دی.....بین 350 تا 380
3-هیرو ..........بین 350 تا 370

yasiazi
11-02-2010, 11:07
سلام من می خوام یک پاکت پی سی بخرم که ebookبخونم 700 تو مان راهنمایی بفرمایید

AryanLand
11-02-2010, 18:32

سلام.

شما باید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو بفرمایید تا دوستان بتونن با توجه به خواسته های شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدن.:11:

Amin.M.1986
13-02-2010, 23:53

پاکت نخر اگه استفاده حرفه ای و زیاد میخوای بکنی در رابطه با خوندن پی دی اف... 2 راه داری:
1- پی دی اف ریدر بخری
2-آی پد داره عرضه میشه.. یکم صبر کن و آی پد بخر
یا علی:11:

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

سلام.

شما باید خواسته هایی که مد نظرتون هست رو بفرمایید تا دوستان بتونن با توجه به خواسته های شما بهترین گزینه ها رو پیشنهاد بدن.:11:

خدا بد نده!!!!!! این مدال اخطار چی بود آریان بهت دادن؟؟؟!!!!!! افتخاری هست واسه هرکس که تونسته یه اخطار بهت بده ..چرا که شاعر میفرماید : اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا ..... !! :40::40:

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
:40:

AryanLand
14-02-2010, 00:27
پاکت نخر اگه استفاده حرفه ای و زیاد میخوای بکنی در رابطه با خوندن پی دی اف... 2 راه داری:
1- پی دی اف ریدر بخری
2-آی پد داره عرضه میشه.. یکم صبر کن و آی پد بخر
یا علی:11:

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

خدا بد نده!!!!!! این مدال اخطار چی بود آریان بهت دادن؟؟؟!!!!!! افتخاری هست واسه هرکس که تونسته یه اخطار بهت بده ..چرا که شاعر میفرماید : اگر با دیگرانش بود میلی چرا ظرف مرا ..... !! :40::40:

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
:40:
سلام.

خوبی داداش رسیدن بخیر. :11:
تکل خطرناک رفتم اخطار گرفتم.:31::21:

Amin.M.1986
14-02-2010, 15:30
سلام.

خوبی داداش رسیدن بخیر. :11:
تکل خطرناک رفتم اخطار گرفتم.:31::21:
هنوز نرسیدم .. از جمعه مزاحم میشم.. البته باید adsl رو رو به راه کنم قبلش.. جان آریان خیلی پشیمونم دیر شروع کردم واسه خوندن.. اگه 2 ماه قبل تر میشستم پاش میزدم تو گوش تهران.. اما الان خدا عالمه.. در ضمن کلا هم زده شدم و حال ندارم سال دیگه بخونم .. شاید کنکور آزاد رو شرکت کنم و برم دانشگاه آزاد ولی اسم دانشگاه آزاد که میاد :2: .. اونم تازه واسه ارشد .. خودمو کشتم رفتم سمنان سراسری حالا بخوام ارشد رو آزاد بخونم کل سختی این چند سال بی اهمیت میشه... وای چقدر حرف نامربوط زدم..دوستان هرکس به اندازه ی کرمش یه دعا بکنه واسه ما... یا علی:11:

golmohammadi
21-02-2010, 23:07
میبینم که تاپیک مشاوره هم شده چت روم ...
پس پروفایل و گروه ها واسه چیه ؟

Arashdn
26-02-2010, 18:28
سلام
من 400 هزار تومان معادل 4,000,000 ملیون رایال دارم
و ممکن نیست بتونم 401 تومن هم خرج کنم (به استسنای دایاموند 2 )
میخوام گوشی تووپ باشه دیگه
چی بگیرم ؟ (ترجیحا بالای 350 -360 نره)

Ex1
26-02-2010, 18:42
سلام
من بین x1 و htc touch2 l,knl
کدومشو بگیرم

Highbury
26-02-2010, 18:44
گل محمدی عزیز تجربه ی ایکس 1 رو داره.من پیشنهادم 3 جی هستش.

Arashdn
26-02-2010, 19:09
سلام اینو یکی از بچه ها گفت نظر شما چیه؟

من یه پیشنهاد براتون دارم که پشیمون نمی شید....صبر کنید امنیا لایت بیاد ایران، واقعا ارزش صبر کردن داره....تو همین رنج قیمت هستش و ویندوز موبایله (نسخه 6.5) و البته صفحهش بزرگتر از تاچ 3 جی هستش و سخت افزار خیلی خوبی داره و....

Johnny Grey
26-02-2010, 20:20
سلام اینو یکی از بچه ها گفت نظر شما چیه؟

به نظر من دایموند 2 بهتر از امنیا لایته مخصوصا در دیزاین

اینم مقایسه این دو گوشی

Highbury
26-02-2010, 21:25
امنیا لایت قیافش خیلی سرد هستش و ادم ازش خسته میشه .در ضمن به نظر من ویندوز موبایل = HTC

Ex1
27-02-2010, 14:02
من مدتی گوشی p990 داشتم
الان میخوام گوشیppc بگیرم
به نظر شما بین x1 و htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره:19:

Johnny Grey
27-02-2010, 20:11
من مدتی گوشی p990 داشتم

یکم سلیقه ایه
ولی من باشم تاچ 2 رو میگیریم
چون با x1 کار کردم و به خاطر رزلوشن بالا آیکن ها و نوشته ها بسیار ریزند.
البته اگه امنیا رو هم بتونی نو پیدا کنی از این دو بهتره

Arashdn
27-02-2010, 21:31
امنیا چنده ؟

mehr1095
28-02-2010, 12:13
من مدتی گوشی p990 داشتم

Touch 2 . شک نکن!

Arashdn
28-02-2010, 13:33
Touch 2 . شک نکن!
دلیل؟؟؟؟؟
خودم ایکس 1 رو بیشتر پسندیدم

Highbury
28-02-2010, 18:32
تاچ2 قیمتش بالاست و خیلی هم خوش دست نیست.
ایکس 1 به خاطر رزولیشن خیلی بالاش یه کم آیکون هاش کوچیکه.
3 جی قیمت مناسبی داره در ثانی امنیا لایت هم به بازار بالاخره اومد به قیمت 270 هزار توما بدون گارانتی هنوز مایکروتل وارد نکرده.

Ex1
28-02-2010, 18:39
یه dieamond 2 کار کرده هستش میگه 400 تا
گارانتیش بیشتر از 1سال مونده (گارانتی یاس)
ظاهرش تمیزه
به نظرتون خوب میگه؟
باید چه نکاتی توجه کنم که نشونه سالم بودنش؟؟:20::20:

Highbury
28-02-2010, 18:45
الان نوش بدون گارانتی میدن 420 چرا نوشو نمیخری؟
450 هم نو با گارانتی اصلی.به نظرم اگه زیر 360 گفت بدک نیست.

AryanLand
28-02-2010, 22:55
یه dieamond 2 کار کرده هستش میگه 400 تا
گارانتیش بیشتر از 1سال مونده (گارانتی یاس)
ظاهرش تمیزه
به نظرتون خوب میگه؟
باید چه نکاتی توجه کنم که نشونه سالم بودنش؟؟:20::20:

سلام.

یعنی چی؟!!!!:18:
یاس کلا" گارانتیش 1 ساله چطوری این گوشی کارکرده بیشتر از یک سال از گارانتیش مونده؟!!!!:18::46::11:

Bs_panzer
28-02-2010, 23:01
آقا قیمت دقیق Tattoo با گارانتی اصلی ندارین ؟ بعد وایسم بعد عید ارزون تر میشه ؟ اگه آره که به magic فکر می کنم

بدجوری windows mobile دلمو زده بعد این همه وقت :دی

hamed999
28-02-2010, 23:04
سلام --آقا تو چند روز آتی میخوام از بین diamon2 و omina2 هر کدومشون رو که کارکردشون رو گیر آوردم بخرم؟ میشه یه قیمت حدودی بدین (کارکرده شون )
بعدشم تو سرعت omina 2خیلی از diamon 2 سرتره یا نه اونقدر ها هم محسوس نیست؟ یه سوال دیگه به نظر شما پوسته ی تاچ فلوی اچ تی سی قشنگتر و جذابتره یا تاچ ویز سامسونگ ؟

Ex1
28-02-2010, 23:05
گارانتی یاس 24 ماه است
گوشی x1 با گارانتی چنده؟
گارانتی کامتل معتبره؟
چطور میتونم از صحتش ممئن بشم؟
:20:

AryanLand
28-02-2010, 23:08
آقا قیمت دقیق Tattoo با گارانتی اصلی ندارین ؟ بعد وایسم بعد عید ارزون تر میشه ؟ اگه آره که به magic فکر می کنم

بدجوری windows mobile دلمو زده بعد این همه وقت :دی

سلام.

به به آسته میای آسته میری میترسی کی شاخت بزنه؟
تو دیگه این سوالات رو واسه چی میپرسی ؟!!!قبل از عید بخرم؟ بعد از عید بخرم؟:31:

Ex1
28-02-2010, 23:27
گارانتی کامتل برای x1 معتبره؟:10:

golmohammadi
01-03-2010, 00:00
برای اینکه زودتر به جواب برسید
برای قسمت گوشیها
به بخش خودش سر بزنید
قیمت روز پاکت پی سی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bs_panzer
02-03-2010, 00:28
سلام.

به به آسته میای آسته میری میترسی کی شاخت بزنه؟
تو دیگه این سوالات رو واسه چی میپرسی ؟!!!قبل از عید بخرم؟ بعد از عید بخرم؟:31:

می خوام برم سراغ tattoo نمی تونم از اومنیا دل بکنم ! البته دسته ناظم مدرسست :دی :27:

Highbury
03-03-2010, 23:49
نظرتون در مورد tattoo چیه؟سیستم عاملش خوبه کار کردن باهاش راحته؟برنامه واسش زیاده ؟

golmohammadi
05-03-2010, 19:14
نظرتون در مورد tattoo چیه؟سیستم عاملش خوبه کار کردن باهاش راحته؟برنامه واسش زیاده ؟

گوشی بدی نیست
ولی اندروئید هست باید در نظر داشته باشی .

Highbury
09-03-2010, 12:14
اینترفیس اندروئید اچ تی سی با بقیه گوشیها مثل موتو و سونی فرق داره؟چه مزیت هایی داره؟
برنامه واسش هست؟

feri rose
11-03-2010, 08:50
از نظر سخت افزاري و قابليت نصب ويندوز و ساير برنامه ها دياموند 2 با htc tuch2 تفوت دارند كدوم بهترند؟ممنون

parasto2
12-03-2010, 20:28
با سلام
من ميخوام يك ppc درحد350تومان بخرم ونظرم بين tattoo و touch2 است به نظر شما كدام بهتر است ومزاياش نسبت به ديگري چيست
براي من دوربين مهم نيست سرعت مهم است ونصب برنامه وخوش دست بودن وكيفيت ساخت خوبي داشته باشد
راستي يك سوال درمورد اندرود وان اينكه اين سيستم عامل درنصب برنامه هاي جاوا محدوديتي ندارد
يا حق

golmohammadi
13-03-2010, 13:29
با سلام
من ميخوام يك ppc درحد350تومان بخرم ونظرم بين tattoo و touch2 است به نظر شما كدام بهتر است ومزاياش نسبت به ديگري چيست
براي من دوربين مهم نيست سرعت مهم است ونصب برنامه وخوش دست بودن وكيفيت ساخت خوبي داشته باشد
راستي يك سوال درمورد اندرود وان اينكه اين سيستم عامل درنصب برنامه هاي جاوا محدوديتي ندارد
يا حق
این 2 گوشی دقیقا عین هم هستند
شاید بشه گفت تنها تفاوتشون فقط سیستم عامل هست
یکی آندروئید و یکی ویندوز موبایل
کمی هم باطری تاچ 2 از تاتو قویتره

monaj
13-03-2010, 16:19
من کاملا ناشی هستم. این ماجرای مشکل بلوتوث در گوشیهای آندروید چیه؟ آیا مشکل همیشگیه یا گوشیهایی که هنوز به بازار نیومدند، مشکلشون برطرف میشه؟

AryanLand
13-03-2010, 23:41
من کاملا ناشی هستم. این ماجرای مشکل بلوتوث در گوشیهای آندروید چیه؟ آیا مشکل همیشگیه یا گوشیهایی که هنوز به بازار نیومدند، مشکلشون برطرف میشه؟

مشکلش با آپدیت حل میشه البته بسته به اینکه گوشیتون چی باشه.:11:

NimoOol.HD2
14-03-2010, 20:41
سلام
میخواستم ببینم با 500-600 تومن بودجه بهترین انتخاب پاکت پی سی چیه ؟ X2 یا سری های HTC؟
اگه میشه مدلشم بگید

pulp_152
14-03-2010, 20:47
نظرم روی omnia 2 هستش ..

mehr1095
14-03-2010, 22:40
تایید می شه . بهترین گزینه با توجه به امکانات و قیمت omnia II هستش

reza fontana
14-03-2010, 23:43
اقا چرا هیچیک از پاکت پی سی ها رزولوشن بالاتراز 65000 رنگ ندارن؟اگه 16 میلیون رنگ هست لطفآ معرفی کنید برندش فرقی برام نداره

pulp_152
14-03-2010, 23:49
اقا چرا هیچیک از پاکت پی سی ها رزولوشن بالاتراز 65000 رنگ ندارن؟اگه 16 میلیون رنگ هست لطفآ معرفی کنید برندش فرقی برام نداره

ویندوز موبایل به غیر از وین 7 که هنوز نیومده قابلیت ساپورت 16 میلیون رنگ رو نداره دوست عزیز...

اگر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت

zoorg2
15-03-2010, 23:50
به نظر من اصلا سمت سامسونگ نرو.

htc یه چیز دیگس تا نداشته باشی نمی فهمی چی میگم.مخصوصا hd و hd2 .اصلا کلاس بالاتری داره.من خیلی قیمت جدید رو نمی دونم ولی فکر کنم hd و dimond 2 رو که البته مورد دوم خیلی ارزون تره میتونی بخری.اگه می خوای حال دنیا رو ببری 100 تا بذار روش hd2 رو بخر.لامصب رقیب نداره.

htc برند معنا بخش به پاکته.این رو فراموش نکن.حتی اگه سام یه ذره تو یه مدلهای مشابهش با htc سی پیو یا دوربینش قدری قویتر هم باشه ولی htc یه چیز دیگس.

zoorg2
15-03-2010, 23:56
ویندوز موبایل به غیر از وین 7 که هنوز نیومده قابلیت ساپورت 16 میلیون رنگ رو نداره دوست عزیز...

اگر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت

عجبا!!

همه میدونن hd2 غول بازاره.من نمی دونم چی بگم.

راجع به صفحه هم همین بس که:

1-بزرگترین صفحه
2-تاچ خازنی فوق العاده حساس
3-کاملا ضد خش
4-تصویر وضوح خیلی خیلی بالایی داره.درست مثل عکسها ش می مونه.من با اینکه دو ماهه دارم ولی بعضی اوقات از شفافیت تصویرش تعجب می کنم.

بدون شک صفحش تکه.
راجع به سی پی یو و رم دیگه چیزی نبگویم برهمگان واضح بید.

AryanLand
16-03-2010, 00:28
به نظر من اصلا سمت سامسونگ نرو.

htc یه چیز دیگس تا نداشته باشی نمی فهمی چی میگم.مخصوصا hd و hd2 .اصلا کلاس بالاتری داره.من خیلی قیمت جدید رو نمی دونم ولی فکر کنم hd و dimond 2 رو که البته مورد دوم خیلی ارزون تره میتونی بخری.اگه می خوای حال دنیا رو ببری 100 تا بذار روش hd2 رو بخر.لامصب رقیب نداره.

htc برند معنا بخش به پاکته.این رو فراموش نکن.حتی اگه سام یه ذره تو یه مدلهای مشابهش با htc سی پیو یا دوربینش قدری قویتر هم باشه ولی htc یه چیز دیگس.

سلام.

دلیل منطقی؟ (البته منظورم تایید و یا رد HTC یا سامسونگ نیست فقط میخوام دلایلتون رو بدونم.):11:

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

عجبا!!

همه میدونن hd2 غول بازاره.من نمی دونم چی بگم.

راجع به صفحه هم همین بس که:

1-بزرگترین صفحه
2-تاچ خازنی فوق العاده حساس
3-کاملا ضد خش
4-تصویر وضوح خیلی خیلی بالایی داره.درست مثل عکسها ش می مونه.من با اینکه دو ماهه دارم ولی بعضی اوقات از شفافیت تصویرش تعجب می کنم.

بدون شک صفحش تکه.
راجع به سی پی یو و رم دیگه چیزی نبگویم برهمگان واضح بید.

سلام.

این دلیل بر برتری برند نیست .دلایلتون در مورد برتری برند رو بفرمایید.:11: