مشاهده نسخه کامل
: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
mehr1095
07-06-2009, 09:04
من نمی خوام بیشتر از 500 الی 520 هزینه کنم. بنابراین بنا به گوشی ای که می خوام بگیرم یا 16 میگیرم یا 8. 8گیگ الان 250 تومن و 16 گیگ الان حدود 310 هستش.
من فکر می کنم یه ipod 16 گیگ با یه viva بهترین گزینه باشه.
دلیلش هم اینه که شما با خرید ipod یه پخش کننده موزیک و ویدئوی فوق العاده داری که عمرا" هیچ کدوم از پاکت پی سی ها به پاش نمی رسن. علاوه بر اون یه عالمه نرم افزار و بازی با کیفیت براش اومده که تا حد زیادی نیازهای
نرم افزاریت رو برآورده می کنه. کیفیت تصویر و سرعتش هم منحصر به فرده.
تمامی فاکتورهای فوق رو اگه بخوای توی یه پاکت پی سی هم داشته باشی باید حداقل 800 الی 900 تومن پول بدی:41:
ولی شما با پرداخت 310 تومن از این مزایا بهره مند می شی و با خرید یه پاکت پی سی بسیار به صرفه مثل viva صاحب یه گوشی باکلاس با تمام مزایای ویندوزش خواهی شد.
یعنی با کمترین خرج بیشترین امکانات رو خواهی داشت.
ضمنا" صحبت دوستمون هم کاملا" تایید می شه. آآآآک بخر:5:
SIMON137
07-06-2009, 09:06
شما به جای من باشی ، کدام رو انتخاب می کنی ؟
Idou
Samsung i900 Omnia
Samsung S8300 UltraTOUCH
Samsung i900 Omnia hd
HTC Touch HD
HTC Touch Diamond2
xperia x1
faravahar
07-06-2009, 10:22
به نظر من i900 omnia hd به جز سیستم عاملش از همه ی این گوشی ها بهتر هست.
hasanmotori
07-06-2009, 10:24
Idou
Samsung i900 Omnia
Samsung S8300 UltraTOUCH
Samsung i900 Omnia hd
HTC Touch HD
HTC Touch Diamond2
xperia x1
idou که حداقل 4 ماه دیگه باید صبر کنی
به نظر من omnia hd بگیر در ضمن i900 نیست i8910 ه
ninja3000sh
07-06-2009, 10:28
Idou
Samsung i900 Omnia
Samsung S8300 UltraTOUCH
Samsung i900 Omnia hd
HTC Touch HD
HTC Touch Diamond2
xperia x1
به ترتیب:
1:idou البته اگه بخواهی 4 یا 5 ماه صبر کنی.
2:htc touch hd
3:xperia x1i
4:i900 omnia
5:htc touch diamond
6:samsung s8300
شـیـفــو
24-06-2009, 11:11
دوستان بهترین چیزی که با 400 میشه خرید الان چیه تو پاکت پی سی ها
peter-se
24-06-2009, 20:13
طبق گفته دوستان اگه یکم دیگه هزینه کنی حدود480/490 تومن میتونید ایکس وان بخرید گزینه ی عالی است اما اگر نه تاچ 3gهم خیلی باحاله و خوبه مخصوصا اسپیکر قویی داره
جواب دقیق شما: امنیا
Bs_panzer
01-07-2009, 16:47
Touch 3g
390 پرشین تله کام
راستی من می خوام دایموند 1 بگیرم از سامسونگ هم خوشم نمیاد چون من می خوام گوشی جم و جور باشه
وگرنه دایموند 2 یا اچ دی میگرفتم
قیمت بی گارانتیش یعنی ارزون ترین قیمتی که تو علا دین پیدا کرد چیه
با گارانتی هم پرشین تله کام چون بیمه داره وگرنه گارانتی تو ایران وجود خارجی نداره
AryanLand
02-07-2009, 23:15
سلام.
با این قیمت امنیا.
amir3000
03-07-2009, 10:23
سلام
من نمیدونم htc touch hd بگیرم یا iphone 3gs(البته هنوز نیومده)
چیزی که برام مهم هست وجود برنامه های کرک شده مختلفه....که فکر کنم در مورد ویندوز موبایل بیشتر پیدا میشه؟ درسته؟
ولی قائدتا کیفیت آیفون بهتره؟
لطفا راهنمایی کنید.........
Bs_panzer
03-07-2009, 15:57
تو ایران هم اومده !!!!
آنلاک نیست
من دیروز یک گوشی diamond 2 که امروز بعد از اینکه چند عکس با آن گرفتم متوجه شدم که روی لنز دوربین یک لکه وجود دارد که باعث می شود که روی عکسها یک نقطه سیاه بیفته و سعی کردم که آنرا پاک کنم ولی دیدم که ظاهرا آن لکه از داخل لنز است حالا من باید چکار کنم آیا باید آنرا برای گارانتی ببرم یا اینکه به مغازه ای که از آنجا خریده ام
تطفا من را راهنمایی کنید
:2::2:
AryanLand
03-07-2009, 19:07
من دیروز یک گوشی diamond 2 که امروز بعد از اینکه چند عکس با آن گرفتم متوجه شدم که روی لنز دوربین یک لکه وجود دارد که باعث می شود که روی عکسها یک نقطه سیاه بیفته و سعی کردم که آنرا پاک کنم ولی دیدم که ظاهرا آن لکه از داخل لنز است حالا من باید چکار کنم آیا باید آنرا برای گارانتی ببرم یا اینکه به مغازه ای که از آنجا خریده ام
تطفا من را راهنمایی کنید
:2::2:
سلام.
برای این مسئله فقط به مرکز گارانتی برو چون در این صورت گارانتیت تحت هر شرایطی باطل نمیشه.
Linux Learner
04-07-2009, 10:07
سلام من اولین باریه که میخوام یه Pocket Pcبخرم و دو دلم (یعنی اطلاع ندارم) که وقتی تا الآن با سیمبیان کار کردم، پاکت پی سی جوابمو میده یا نه. بعد بنظرتون با 500 تومن چه پاکت پی سی ای بخرم؟ چیزایی که واسم اهمیت دارند یا ندارند:
دوربین مهم نیست
حافظه زیاد میخوام حالا یا با رم یا داخلی که فکر کنم پاکت پی سی ها داخلی بالا نداشته باشند
صفحه نمایش بزرگ و تاج (همشون تاچند نه؟)
جی پی اس (سخت افزار)
موشن سنسور
صدای عالی
حالا اگه با وجود اینها و با این قیمت شد دوربین خوبی هم در حد 5 داشته باشه چه بهتر
Bs_panzer
04-07-2009, 16:46
من بدجوری بین اینا گیر کردم
من اولویت هام ایناس
1.بازی با گوشی (مهم)
2.مرور اینترنت
3. تاچ فلو سه بعدی
4.فیلمبرداری
5. باکلاس باشه (خز نباشه)
6. سرعتش زیاد باشه
7. کیفیت پخش موسیقی
8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
9.پخش فیلم عالی (مهم)
دعاتون می کنم اگه کمک کنید
لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)
:19:
و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم
AryanLand
04-07-2009, 22:29
سلام من اولین باریه که میخوام یه Pocket Pcبخرم و دو دلم (یعنی اطلاع ندارم) که وقتی تا الآن با سیمبیان کار کردم، پاکت پی سی جوابمو میده یا نه. بعد بنظرتون با 500 تومن چه پاکت پی سی ای بخرم؟ چیزایی که واسم اهمیت دارند یا ندارند:
دوربین مهم نیست
حافظه زیاد میخوام حالا یا با رم یا داخلی که فکر کنم پاکت پی سی ها داخلی بالا نداشته باشند
صفحه نمایش بزرگ و تاج (همشون تاچند نه؟)
جی پی اس (سخت افزار)
موشن سنسور
صدای عالی
حالا اگه با وجود اینها و با این قیمت شد دوربین خوبی هم در حد 5 داشته باشه چه بهتر
سلام.
با این شرایط که فرمودید که من فکر میکنم امنیا گزینه خوبی باشه که البته محاسن و معایبی داره .حافظه بالا میخواهید امنیا در 2 مدل با حافظه داخلی 8 و 16 گیگ تو بازار هست که مموری هم میتونید براش بگیرید که با حدود 45 تومن میتونید یک مموری کارت 16 گیگ هم براش بگیرید و جمعش به 32 گیگ(یا 24 گیگ ) برسه.صفحه نمایش بزرگ و تاچ داره که البته صفحه نمایشش در برابر پاکت پی سی های هم رده خودش مثل X1 و دایموند و ....از رزولوشن پایینتری برخورداره و کیفیت تصویرش نسبت به اونا پایینتره.جی پی اس داره که البته اونا هم دارن اما سنسور جاذبه داره که X1 نداره و دایموند داره اما دایموند و X1 اون حافظه رو ندارن.دوربین 5 مگا پیکسلی داره که عکس با کیفیت خوبی میندازه اما باید رو کامپیوتر عکسهاشو ببینید چون رو صفح نمایش خودش به علت رزولوشنش زیاد جالب نشون نمیده.صداش هم نسبت به چاکت پی سی های هم رده خودش خوبه.اما اینو باید بدونید که صدا کلا" در پاکت پی سی ها مثل گوشیهای سیمبیان نیست و نباید انتظار برابری با اونارو داشته باشید.
شاد و پیروز باشید.
AryanLand
04-07-2009, 22:51
من بدجوری بین اینا گیر کردم
من اولویت هام ایناس
1.بازی با گوشی (مهم)
2.مرور اینترنت
3. تاچ فلو سه بعدی
4.فیلمبرداری
5. باکلاس باشه (خز نباشه)
6. سرعتش زیاد باشه
7. کیفیت پخش موسیقی
8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
9.پخش فیلم عالی (مهم)
دعاتون می کنم اگه کمک کنید
لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)
:19:
و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم
سلام. والا من با دایموند کار نکردم پس نمیتونم مقایسه داشته باشم.اما در مورد خواسته هاتون و مقایسه بین X1 و امنیا باید عرض کنم :
در مورد بازی که هردو خوب هستن و هرکدوم یک مزیت نسبت به دیگری واسه بازی داره X1 کیبرد داره که تو یکسری از بازیها بودنش مزیته اما امنیا G-sensor داره که یکسری بازیهای جالب و جذاب رو ساپورت میکنه که این قابلیت رو X1 نداره.
مرور اینترنت امنیا با توجه به صفحه بزرگترش شاید بهتر باشه (از دید من بهتره).
تاچ فلو که مخصوص گوشیهای HTC هست اما میشه رو اینا هم نصب کرد.(البته تو بعضی موارد نمیتونن مثل HTC کامل جواب بدن).
فیلمبرداری هردو تقریبا" در یک سطح هستن و اگر بخواهیم به یکیشون نمره بیشتری بدیم امنیا کمی بهتره.(البته اینقدری نیست که بخواد به چشم بیاد.)
با کلاس بودن هر دو باکلاس هستن و بهتره بگیم چون پاکت پی سی رو هرکسی نمیخره پس نمیتونه همه گیر بشه و بقول شما خز بشه.
در مورد سرعت هم با توجه به سی پی یوی قویتر امنیا ,سرعت امنیا بیشتره اما لازم به ذکره این بیشتر بودن در حدی نیت که شما فکر کنی یکی فرقونه اون یکی بنز!!! یک مقداری امنیا بیشتره اما با توجه به نیازهات اگر X1 نیازهاتو براورده میکنه میتونی از این برتری سرعت چشم پوشی کنی.(اینقدری زیاادتر نیست که بخواد برات اصل بشه)
در مورد بلندی صدا که بتونه شمارو بیدار کنه,من نمیدونم خواب شما چه جوریه پس نمیتونم بگم که اینا میتونن شمارو بیدار کنن یا نه.اما هر دو با نصف ولوم منو بیدار میکنن.
پخش فیلم هم هر کدوم یک حسن نسبت به دیگری دارن که شما باید ببینی کدوم برات مهم تره امنیا صفحه بزرگتری برای نمایش داره در عوض کیفیت تصویر X1 یک چیزه دیگست که اصلا" با امنیا قابل قیاس نیست شما باید ببینی کدوم برات مهمتره تصویر کوچیکتر ولی با کیفیت عالی یا تصویر بزرگتر ولی با کیفیت پایین.
در آخر بازم میگم من چون دایموند رو نداشتم و باهاش کار نکردم نمیتونم بگم کد.م یکی از این سه تا بهتره من این دوتارو که داشتم گفتم شما از یک دایموند دار هم بپرس با اینا مقایسه کن بهترین رو که به کارت میاد و نیازهاتو برطرف میکنه بگیر هر کدوم رو هم گرفتی مبارکت باشه.
شاد و پیروز باشید.
Bs_panzer
05-07-2009, 16:13
سلام. والا من با دایموند کار نکردم پس نمیتونم مقایسه داشته باشم.اما در مورد خواسته هاتون و مقایسه بین X1 و امنیا باید عرض کنم :
در مورد بازی که هردو خوب هستن و هرکدوم یک مزیت نسبت به دیگری واسه بازی داره X1 کیبرد داره که تو یکسری از بازیها بودنش مزیته اما امنیا G-sensor داره که یکسری بازیهای جالب و جذاب رو ساپورت میکنه که این قابلیت رو X1 نداره.
مرور اینترنت امنیا با توجه به صفحه بزرگترش شاید بهتر باشه (از دید من بهتره).
تاچ فلو که مخصوص گوشیهای HTC هست اما میشه رو اینا هم نصب کرد.(البته تو بعضی موارد نمیتونن مثل HTC کامل جواب بدن).
فیلمبرداری هردو تقریبا" در یک سطح هستن و اگر بخواهیم به یکیشون نمره بیشتری بدیم امنیا کمی بهتره.(البته اینقدری نیست که بخواد به چشم بیاد.)
با کلاس بودن هر دو باکلاس هستن و بهتره بگیم چون پاکت پی سی رو هرکسی نمیخره پس نمیتونه همه گیر بشه و بقول شما خز بشه.
در مورد سرعت هم با توجه به سی پی یوی قویتر امنیا ,سرعت امنیا بیشتره اما لازم به ذکره این بیشتر بودن در حدی نیت که شما فکر کنی یکی فرقونه اون یکی بنز!!! یک مقداری امنیا بیشتره اما با توجه به نیازهات اگر X1 نیازهاتو براورده میکنه میتونی از این برتری سرعت چشم پوشی کنی.(اینقدری زیاادتر نیست که بخواد برات اصل بشه)
در مورد بلندی صدا که بتونه شمارو بیدار کنه,من نمیدونم خواب شما چه جوریه پس نمیتونم بگم که اینا میتونن شمارو بیدار کنن یا نه.اما هر دو با نصف ولوم منو بیدار میکنن.
پخش فیلم هم هر کدوم یک حسن نسبت به دیگری دارن که شما باید ببینی کدوم برات مهم تره امنیا صفحه بزرگتری برای نمایش داره در عوض کیفیت تصویر X1 یک چیزه دیگست که اصلا" با امنیا قابل قیاس نیست شما باید ببینی کدوم برات مهمتره تصویر کوچیکتر ولی با کیفیت عالی یا تصویر بزرگتر ولی با کیفیت پایین.
در آخر بازم میگم من چون دایموند رو نداشتم و باهاش کار نکردم نمیتونم بگم کد.م یکی از این سه تا بهتره من این دوتارو که داشتم گفتم شما از یک دایموند دار هم بپرس با اینا مقایسه کن بهترین رو که به کارت میاد و نیازهاتو برطرف میکنه بگیر هر کدوم رو هم گرفتی مبارکت باشه.
شاد و پیروز باشید.
رم و رام ایکس پریا و همچنین رزولوشن بالاتری داره من هم گوشی سنسور دار تا به حال نداشتم می خوام تجربه کنم ولی کیبورد دار رو چرا همین الان هم دارم فقط تو بازی به کارم میاد یعنی نباشه بهتره ؟ چون خیلی سنگین میشه تو جیب هر شلواری هم جا نمیشه خلاصه برای همین کیبورد تیپم عوض شده :5:
دایموند هم چیز خوبیه زیبا هم هست ولی باتریش بدرد نمی خوره دایموند 2 و تاچ پرو 2 هم 3-4 ماه دیگه می تونم بخرم ولی نمی تونم صبر کنم ! :8:
دوستان راهنمایی کنید کدوم بیشتر بدرد بازی می خوره ؟ چون تایم بسیاری از روز من بی کارم (خونه هم نیستم)
منظورم از بازی بازی های حجیم بود نه سنسوری ! مثل سایبریا چون رم زیاد می خواهند امنیا یه کم نا مناسبه
Linux Learner
05-07-2009, 17:32
به این نتیجه رسیدم که بجای دادن 500-600 تومن واسه گوشی یه لپ تاب خوب بخرم و با گوشی های معمولی سر کنم. فکر خوبیه نه؟ چون اندازه واس مهم نیست.
AryanLand
06-07-2009, 00:06
به این نتیجه رسیدم که بجای دادن 500-600 تومن واسه گوشی یه لپ تاب خوب بخرم و با گوشی های معمولی سر کنم. فکر خوبیه نه؟ چون اندازه واس مهم نیست.
سلام.
این 2 تا با هم فرق بسیار دارن باید ببینی الویت هات چیه.من خودم با اینکه پاکت پی سی دارم اما همیشه لپ تاپ هم همراهم هست چون هر کدوم کارایی خاص خودش رو داره و نباید این 2 تارو باهم اشتباه گرفت.(بطور مثال شما اگر به لپ تاپ نیاز داری فکر نکن با خرید پاکت پی سی احتیاجاتت برطرف میشه یا برعکس)
Bs_panzer
08-07-2009, 01:18
سلام دایمند گرفتم از راهنماییتون ممنون
matarsaak
08-07-2009, 01:31
من هم دیاموند2 گرفتم
خدای پاکت پی سی
sasoolee
08-07-2009, 05:23
سلام بر همگی
آی میت جاما 101 چه قیمت هست ؟
تاچ ویوا چطور ؟
کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ به چه دلیل؟
mehr1095
08-07-2009, 11:55
jama 101 حدود 270 تومنه
به نظر من viva گزینه مناسب تری است. به خاطر خدمات کامل تر + ساپورت کامل تر ( از جمله بیمه کامل یک ساله و ....) + ویندوز موبایل جدیدتر + اینترفیس جذاب تر و کاربردی تر و .....
jama101 قیمتش 190 تومنه الانم دیجی کالا با همین قیمت میاره دم در بهتون تحویل میده!!!!
hamed1297
08-07-2009, 14:58
دوستان میشه لطف کنن و یکسری اطلاعات در مورد HTC touch3G به من بدن.
قیمت و کارکردش چطوره؟ارزش خرید داره؟
نمایندگی HTC توی تهران کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
08-07-2009, 15:51
20-30 تومن بذار روش مثل من دایموند بگیر ! کیفیت صفحه اش دوبرابر اینه درضمن کارت گرافیک هم داره برای بازی
ولی باتری و صدای اسپیکر این بهتره
hamed1297
08-07-2009, 16:48
20-30 تومن بذار روش مثل من دایموند بگیر ! کیفیت صفحه اش دوبرابر اینه درضمن کارت گرافیک هم داره برای بازی
ولی باتری و صدای اسپیکر این بهتره
الان دایموند چنده؟مشکل باتریش رو میشه کنار اومد باهاش؟
Bs_panzer
08-07-2009, 19:18
والا من بدون گارانتی 415 گرفتم
باتریش هم من چون زیاد باهاش ور میرم روزی 2 بار شارژ می کنم ! (خیلی ها)
باتری 1350 براش اومده می گن 40 تومنه حالا دستم بازتر شد یکی تهیه می کنم .
تری جی هم 390 پرشین تله کام
hamed1297
08-07-2009, 19:50
ممنون از جوابت.از لحاظ مشخصات که خیلی سرتره این دایموند.نمایندگیش توی علاالدین کجاست؟
Bs_panzer
11-07-2009, 14:02
من از نمایندگی نخریدم (چون بدونه گارانتیه) با گارانتی 450-60
باتریش بیچارت می کنه !
آقا یه سوال من گوشی مو با اومنیای بابام عوض کنم ؟
arisoldier
12-07-2009, 18:16
سلام به دوستان گرامی
چند سؤال حسابی منو در گیر کرده... میخوام htc Touch 3g بخرم ولی موندم ال سی دی 2.8 اینچی کوچک نیست؟
و اینکه حتماً می خوام مشکی باشه ولی دکمش طلاییه و تو ایران قاب مشکی روش گذاشتن ... آیا میشه مشکی کاملش رو پیدا کرد ...؟
زیر 400 تومن ویندوز موبایل بهتر از این چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
در مورد خرید HTC HD ,چند تا سوال داشتم :
1- آیا به قیمتش می ارزه ؟ (الان با گارانتی یاس 715000 تومنه ) و اینکه آیا با این قیمت انتخاب بهتری هست ؟؟
2- فکر می کنید اگه صبر کنم قیمتش چقدر کمتر بشه ؟؟
AryanLand
12-07-2009, 23:58
سلام
1- آیا به قیمتش می ارزه ؟ (الان با گارانتی یاس 715000 تومنه ) و اینکه آیا با این قیمت انتخاب بهتری هست ؟؟
سلام.
گوشی خوبیه اما اینکه به قیمتش میازره یا نه بستگی داره شما بخوای چه استفاده ای ازش بکنی.
اما فکر نمیکنم قیمتش به این زودیها خیلی از این بیاد پایین تر مگر اینکه HTC بیاد یک گوشی خیلی قویتر از این بده تو بازار.
DaRyUsH AkRaMi
13-07-2009, 09:43
سلام دوستان
من میخوام نظرتون رو در مورد htc magic بدونم؟
گوشی خوبی هست؟
تو رنج قیمت 750 تومن به غیر از magic چه پاکتی بهتر هست؟
مرسی..
سلام
لطفامعتبرترین فروشگاها برای محصولات HTC را اگر میدونین با آدرس و تلفن بگین.
mehr1095
13-07-2009, 19:20
سلام دوستان
من میخوام نظرتون رو در مورد htc magic بدونم؟
گوشی خوبی هست؟
تو رنج قیمت 750 تومن به غیر از magic چه پاکتی بهتر هست؟
مرسی..
سلام
می دونی که Magic سیستم عاملش Android هستش و windows mobile نیست؟
اگه با علم به این مساله و اینکه این گوشی مثل iphone و G1 تبادل دیتا با بلوتوث و همچنین فیلمبرداری نداره انتخابش کردی و با این مسائلش کنار میای می تونم بگم انتخاب بسیار خوبی کردی... یه گوشی آینده دار برداشتی که Htc روی سیستم عاملش خیلی سرمایه گذاری کرده.
ولی اگه windows mobile می خوای توی این رنج قیمت HD و Touch pro2 گزینه های بسیار خوبی هستند.
موفق باشی
DaRyUsH AkRaMi
14-07-2009, 10:03
می دونی که Magic سیستم عاملش Android هستش و windows mobile نیست؟
بله میدونم عزیز
ولی اطمینان داری که سخت افزار بلوتوث رو داره یا نه؟
mehr1095
14-07-2009, 13:47
بله میدونم عزیز
ولی اطمینان داری که سخت افزار بلوتوث رو داره یا نه؟
بله. بر خلاف آیفون قابلیت سخت افزاری انتقال دیتا رو داره و اینجور هم که پیداست مشکلش برطرف شده.
من اینو توی کامنت های HTC Dream توی سایت Gsmarena خوندم.
در ضمن خودمم حدود 5-4 روزه که G1 خریدم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
DaRyUsH AkRaMi
14-07-2009, 14:59
بله. بر خلاف آیفون قابلیت سخت افزاری انتقال دیتا رو داره و اینجور هم که پیداست مشکلش برطرف شده.
من اینو توی کامنت های HTC Dream توی سایت Gsmarena خوندم.
در ضمن خودمم حدود 5-4 روزه که G1 خریدم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
پس مشکل انتقال فایل از طریق بلوتوث نداره!
سلام دوستان من تصمیم گرفتم ای میت جاما 101 بخرم
میخوام نظرتون رو در موردش بدونم
سلام
سلام دوست عزیز
HD که دستگاه بسیار خوبی هست ، منتها شما میتونید کمی صبر کنید تا امنیا2 وارد بازار بشه و اگر مایل بودید اون رو با همین حدود قیمت و با مشخصات و قابلیت های بهتر بخرید.
Zibaye_vahshi
15-07-2009, 18:39
سلام
HTC HD الان بدون گارانتی 650 تومنه . در ضمن اگه همین الان بخری خیلی ضرر نکردی چون افت قیمت محصوصی نخواهد داشت
میشه از فروشگاهای خارجی سفارش داد؟
سلام
اگه توی اینترنت سرچ کنی میبینی که یکسری از شرکتها با مجوز به صورت آنلاین می خرن برای شما و با بهره میدن بهتون
یکی از آشنایان با موفقیت تونسته بودیکی یسری لوازم روسفارش بده:20:
ولی نفهمیدم که گمرک چقدر ازش گرفت
اگه 113 % باشه که اصلا نمی ارضه:41:
سلام دوست عزیز
HD که دستگاه بسیار خوبی هست ، منتها شما میتونید کمی صبر کنید تا امنیا2 وارد بازار بشه و اگر مایل بودید اون رو با همین حدود قیمت و با مشخصات و قابلیت های بهتر بخرید.
شرمنده ولی امنیا 2 بدرد نمی خوره اصلا بهتره پاکت پیسی حساب نشه:5:
ولی دیاموند 2 خیلی خوبه
به نظر من که خیلی خوشکله وبین بقیه اچ تی سی ها از همه خوش استیل تره:20:
roknedin
20-07-2009, 06:04
سلام
میخوام اچ تی سی تاچ تری جی بخرم ولی به هنگ کردن و شارجش شک دارم از بین شماها کسی میتونه کمک کنه .
دورو بر 350 هزار تومنی گوشی تاچ ویندوزی چی سراغ دارید.
زندگی عشق است در هیا هوی دنیا نظر بخدا کردن عشق است.
:8:
من میخوام یه پاکت پی سی بگیرم . می خواستم بدونم که اومنیا 2 ارزش رو داره که دایموند 2 نخرم . براش تا ابان ماه صبر کنم . گه نه . بین omnia و Daimond 2 کدوم رو بگیرم بهتره .
Alamate Soal
20-07-2009, 11:01
ميخواستم بدونم كدوم پاكت پي سي از نظر قدرت و كيفيت اسپيكر و هندسفري هاش در بين پاكت پي سي هاي موجود در بازار ايران بهترينه ؟
Zibaye_vahshi
20-07-2009, 22:22
من میخوام یه پاکت پی سی بگیرم . می خواستم بدونم که اومنیا 2 ارزش رو داره که دایموند 2 نخرم . براش تا ابان ماه صبر کنم . گه نه . بین omnia و Daimond 2 کدوم رو بگیرم بهتره .
اگه بخوای واسه خرید گوشی اینقدر صبر کنی و وسواس به خرج بدی اصلا گوشی نمی خری.ولی اگه من به جای تو بین این دو گزینه مونده بودم Diamond 2 رو انتخاب می کردم:27:
Zibaye_vahshi
20-07-2009, 22:28
ميخواستم بدونم كدوم پاكت پي سي از نظر قدرت و كيفيت اسپيكر و هندسفري هاش در بين پاكت پي سي هاي موجود در بازار ايران بهترينه ؟
به نظر میاد HD از بقیه بهتر باشه :27:
شرمنده ولی امنیا 2 بدرد نمی خوره اصلا بهتره پاکت پیسی حساب نشه:5:
ولی دیاموند 2 خیلی خوبه
به نظر من که خیلی خوشکله وبین بقیه اچ تی سی ها از همه خوش استیل تره:20:
دشمنت شرمنده احسان خان، ولی وقتی کسی اومده اینجا و مشاوره میخواد ، شما نمیتونی همینطوری بهش بگی بدردنمیخوره ، لااقل یک دلیل منطقی و مختصر هم برای ادعات بیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول : دوست عزیز شما اول بگو چه انتظاراتی داری و چه چیزهایی برات مهم تر هست، تا بشه درست راهنماییت کرد، وگرنه راهنمایی بهتراز همون "بدرد نمیخوره" نمیگیری و اگر هم کسی بلافاصله بگهه فلان رو بر ، فقط روی حساب سلیقه و انتظارات شخصی هست ، نه نیازها و سلایق شما !
مورد دوم: چرا تا آبان ماه ؟! در حال حاضر امنیا 2 در سنگاپور عرضه شده و چند هفته ی دیگه هم در اروپا عرضه میشه، اینجا هم در بدترین حالت یک ماه دیگه میتونی با قیمت معقول بخریش (البته اگر بخوای بخریش)
milky way
21-07-2009, 04:39
آقا خبری از Palm Pre نسخه GSM نیست؟ این گوشی تاپیک نداره؟
rezamono
21-07-2009, 11:24
سرعت تایپ با ppc هایی که کی برد ندارن چه قدره
rezamono
21-07-2009, 11:27
اینجور که من این چند روز فهمیدم تو ایران انگار فقط اچ تی سی و ای میت دارن حکومت میکنن ppc دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به دوربین خیلی قوی و رادیو نیاز چندانی ندارم . اینو میتونم بگم .
در ضمن یه گوشی جدید اضافه شده به نام Toshiba TG01 این در حد ای فون 3 جی اس هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توضیحات کامل .
سرعت تایپ با ppc هایی که کی برد ندارن چه قدره
اگر برنامه ی دیگری در حال اجرا نداشته باشید و اگر خصوصیات پیشبینی کلمه و ... غیر فعال باشند ، بلافاصله پس از لمس دکمه ، حرف مورد نظر وارد میشه و بقیه ش بر میگرده به عادت کردن شما به کیبورد لمسی، سایز و رزولشن صفحه نمایش و میزان حساسیت اون که این موارد کمک میکنند در راحت تر تایپ کردن.
مثلا اگر سابقه در تایپ لمسی داشته باشید، با تاچHD بسیار راحت و سریع میشه تایپ کرد.
البته هرگز به سرعت و راحتی تایپ با کیبورد حقیقی نیست.
اینجور که من این چند روز فهمیدم تو ایران انگار فقط اچ تی سی و ای میت دارن حکومت میکنن ppc دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مساله ی ایران نیست، HTC در حال حاضر برترین تولید کننده ppc در دنیاست و بیشترین سهم بازار رو در اختیار داره، imate هم تو ایران بخاطر همون اسم قدیم و همچنین دستگاه هایی که از قدیم دست ملت بوده دیده میشه ، وگرنه حرف چندانی برای گفتن نداره.
ولی بعد از HTC ، کم کم سامسونگ داره خودت رو به جایگاه خوبی میرسونه.
در ضمن یه گوشی جدید اضافه شده به نام Toshiba TG01 این در حد ای فون 3 جی اس هست .
متوجه نشدم ، شما راهنمایی میخواستید یا کسی رو راهنمایی کردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، عرضه ش هم قطع شده بود که دیروز مجددا آغاز شده.
نمیدونم از چه نظر گفتید در حد آیفون ، چون چندان هم در حد آیفون نیست، از برخی جهات بسیار بالاتر از آیفون و از برخی جهات بسیار پایین تر هست. گرچه کلا مقایسه آیفون با پاکت پیسی ها درست نیست.
این دستگاه 2-3 تا مشکل ناجور داره و کلی خصوصیت عالی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
21-07-2009, 20:29
سلام دوست من می خواد یه پاکت بگیره میگه 300 نهایت 400 به نظر شما چی خوبه تو این رنج ؟
من بهش 3G پیشنهاد دادم 370
سلام دوست من می خواد یه پاکت بگیره میگه 300 نهایت 400 به نظر شما چی خوبه تو این رنج ؟
من بهش 3G پیشنهاد دادم 370
اگر با رزلوشن خاص امنیا مشکلی ندارند ، امنیا گزینه ی بهتری هست.
سرعت بیشتر، دوربین بهتر، خروجی تی وی و ....
دوستان دوتا گوشی هست . میخواستم بدونم که این گوشی های تو ایران هست یا خیر .
Toshiba TG01 و HTC MAX 4 G
اگه هست . یه نفر مردی کنه و قیمیت تقریب رو بگه . لطفا
Zibaye_vahshi
21-07-2009, 23:01
diamond2 که بهتون گفتم بهترین گزینه هست :27:
diamond2 که بهتون گفتم بهترین گزینه هست :27:
در ضمن آقا نوید ما کرمانشاهی ها مهمون نوازای خوبی هستیم و...:21:
والا من یه عادتی دارم که همیشه باید یونک باشم . لذا . چون یکی از اشنا ها ایموند 2 داره . پس این گزینه خارجه ، خود به خود
پس میونه toshiba tg01 و Htc max 4g
Zibaye_vahshi
22-07-2009, 12:58
والا من یه عادتی دارم که همیشه باید یونک باشم . لذا . چون یکی از اشنا ها ایموند 2 داره . پس این گزینه خارجه ، خود به خود
اگه بخوای یکی از ای دو تا رو داشته باشی باید چند ماه صبر کنی و بعدش هم باید دور بازوت مثل من بالای 50 سانت باشه که توی حمل کردن اونا از نظر قدرت مشکلی نداشته باشی:27:
دوست عزیز همونطور که دوستمون هم اشاره کردند ، tg01 مشکل اندازه داره !
حالا سنگینش زیاد نیست ، ولی اون اندازه اصلا یک pocket pc به حساب نمیاد !!!
اینترفیسش هم که هم زشت هست و هم غیر کاربردی !
ولی خوب این دو مورد اگر برای شما مشکلی نداره ، امکاناتش عالیه !!! مخصوصا usb host :40:
4g رو هم فکرش رو نکنید بهتره ، چون چیزی نداره که بتونید بخاطرش سایر مشکلاتش رو تحمل کنید.
اگر نمیخواید برای امنیا2 صبر کنید ، و مشکل هزینه ای هم ندارید ، پیشنهاد من برای شما touch HD هست. (چون به نظر میرسه اسکرین بزرگ رو هم ترجیح میدید)
Zibaye_vahshi
23-07-2009, 10:58
منم با نوید در مورد خرید HD موافقم
mehr1095
23-07-2009, 22:49
پس مشکل انتقال فایل از طریق بلوتوث نداره!
در حال حاضر داره. ولی شنیدم به کمک نرم افزار مشکلش حل می شه
m.behnam
04-08-2009, 17:03
سلام دوستان
من یک گوشی HTC Touch دارم که قصد فروختن اون رو دارم میخواستم بدونم چند از من بر میدارن؟؟
سلام دوستان
من یک گوشی HTC Touch دارم که قصد فروختن اون رو دارم میخواستم بدونم چند از من بر میدارن؟؟
سلام دوست عزیز
والا بستگی به تمیزی گوشی و شانستون داره. (البته گارانتی هم کمی موثر هست)
ولی خوب کلا بسته به شرایط بین 100 تا 160 قیمت معقول برای کارکرده ی این دستگاه هست.
m.behnam
05-08-2009, 16:18
سلام دوست عزیز
والا بستگی به تمیزی گوشی و شانستون داره. (البته گارانتی هم کمی موثر هست)
ولی خوب کلا بسته به شرایط بین 100 تا 160 قیمت معقول برای کارکرده ی این دستگاه هست.
:18::18::18:
نه من خودم 750 این گوشی رو خریدم حالا 600 تومن هم ازم بر نمی دارن؟؟؟!!!!!
پس بگه دارم سنگین تره!!!!!!
و دوستان آخرین قیمت iphone 3g 8gb و 16gb هک شده رو میخواستم؟؟
TANX
آره خوب دنیای پاکت پیسی ها بسیار ظالمانه ست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیفون هم خارج از محدوده ی پاکت پیسی هست و من در جریانش نیستم، این سوال رو در قسمت مشاوره برای خرید گوشی و در تاپیک قیمت روز مطرح کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا قیمتها ppc اینقدر بالایه که نمیشه تصمیم گرفت که آدم میمونه ppc بگیره یا یه گوشی با امکانات بالا که در بعضی مدلها امکانات بیشتری نسبت مدلهای ppc دارن البته از نظر قیمت گفتم.این رو هم میدونم خواسته های خودم رو از گوشی باید بدونم. الان بین HTC Diamond2و HTC 3G موندم.هر چند که diamond2 بهتره ولی قیمت بالاست.نمی دونم که که ارزش اینهمه پول رو داره یا نه!! البته diamod هم از نظر قیمت خوبه ولی کارت حافظه نمی خوره رم اینترنال 4گیگ داره و شنیدم که باطریش با مشکل برخورد میکنه البته به گفته پرشین تله کام.حالا چند وقته که عجیب گیر کردم که چکار کنم .بدجوریppcهای HTC دیوونه کرده ما رو. مشخصات Samsung I900 Omnia رو دیدم بد نبود نسبت به قیمتش.ولی HTC یه چیزه دیگه است. از حرفه ای ها درخواست راهنمایی دارم
mehr1095
07-08-2009, 23:25
بابا قیمتها ppc اینقدر بالایه که نمیشه تصمیم گرفت که آدم میمونه ppc بگیره یا یه گوشی با امکانات بالا که در بعضی مدلها امکانات بیشتری نسبت مدلهای ppc دارن البته از نظر قیمت گفتم.این رو هم میدونم خواسته های خودم رو از گوشی باید بدونم. الان بین HTC Diamond2و HTC 3G موندم.هر چند که diamond2 بهتره ولی قیمت بالاست.نمی دونم که که ارزش اینهمه پول رو داره یا نه!! البته diamod هم از نظر قیمت خوبه ولی کارت حافظه نمی خوره رم اینترنال 4گیگ داره و شنیدم که باطریش با مشکل برخورد میکنه البته به گفته پرشین تله کام.حالا چند وقته که عجیب گیر کردم که چکار کنم .بدجوریppcهای HTC دیوونه کرده ما رو. مشخصات Samsung I900 Omnia رو دیدم بد نبود نسبت به قیمتش.ولی HTC یه چیزه دیگه است. از حرفه ای ها درخواست راهنمایی دارم
من فکر کنم معمولا" افراد به دو دلیل عمده سراغ پاکت پی سی می رن : 1. نرم افزار 2. کلاس بالای گوشی
البته هر دو دلیل هم دلایل مهم و به جایی هستن و باعث می شن پاکت پی سی ها از دیگر گوشی ها متمایز باشن.
چند نکته به ذهنم می رسه:
1. diamond 2 عالیه ولی خب مثل اینکه به نسبت بودجه شما قیمتش زیاده
2. touch 3G به نسبت قیمتش حرف نداره
3. diamond به خاطر همین مشکلاتی که خودتم ذکر کردی توصیه نمی شه
4. Omnia نسبت به قیمتش خوب نیست بلکه فوق العادس!
در مجموع اگه می تونی diamond 2 بگیر وگرنه دوتا راه داری : 1. omnia که انتخاب بهتریه 2. 3G که با توجه به علاقه شما به برند Htc می تونه گزینه خوبی باشه.
موفق باشی
SIMON137
07-08-2009, 23:27
راستیتش من هم بین htc hd و i900 مونده بودم که i900 رو انتخاب کردم.
حالا دلایل من :
چندی از دوستان گفتند که htc hd بعد ها مشکلاتی پیدا می کنه که بعدا ذکر می کنم.
اختلاف 250 هزار تومانی قیمت داشتند.
i900 فلاش داشت اون نداشت ، ... و امکانات i900 بسیار عالی بود. من هم i900 رو انتخاب کردم و خریدم به نسبت قیمتی که داشت کارایی عالی داره و من کاملا راضیم البته بعضی ها ناراضی هستند و میگن که باتری زود خالی می کنه و از این جور چیزها و خوشبختانه من تا به حال این مشکلات رو نداشتم. ورژن گوشیم هم آخرین ورژن هست. پیشنهاد من به تو اینه که اگر خواستی i900 بگیری مدل مشکیش رو بگیر مدل بلک بری. به توصیه هایی که توی بخش i900 شده موقع خرید توجه کن .
من هیچ گونه مشکلی تا به حال نداشتم.
خب من htc رو نمی دونم و در مورد نظری نمیدم . ولی فکر میکن htc بیشتر داره نون اسمش رو میخوره تا قابلیت های گوشی هاش. ( نمیگم بد هستا ، میگم گرون بودنش به این خاطر هست.)
هرگونه سوالی پیرامون i900 بود بپرس.
راستیتش من هم بین htc hd و i900 مونده بودم که i900 رو انتخاب کردم.
حالا دلایل من :
چندی از دوستان گفتند که htc hd بعد ها مشکلاتی پیدا می کنه که بعدا ذکر می کنم.
اختلاف 250 هزار تومانی قیمت داشتند.
i900 فلاش داشت اون نداشت ، ... و امکانات i900 بسیار عالی بود. من هم i900 رو انتخاب کردم و خریدم به نسبت قیمتی که داشت کارایی عالی داره و من کاملا راضیم البته بعضی ها ناراضی هستند و میگن که باتری زود خالی می کنه و از این جور چیزها و خوشبختانه من تا به حال این مشکلات رو نداشتم. ورژن گوشیم هم آخرین ورژن هست. پیشنهاد من به تو اینه که اگر خواستی i900 بگیری مدل مشکیش رو بگیر مدل بلک بری. به توصیه هایی که توی بخش i900 شده موقع خرید توجه کن .
من هیچ گونه مشکلی تا به حال نداشتم.
خب من htc رو نمی دونم و در مورد نظری نمیدم . ولی فکر میکن htc بیشتر داره نون اسمش رو میخوره تا قابلیت های گوشی هاش. ( نمیگم بد هستا ، میگم گرون بودنش به این خاطر هست.)
هرگونه سوالی پیرامون i900 بود بپرس.
ممنون از راهنمایی شما.البته با دیدن htc هوایه خرید یه ppc یه سرم زد.واقعاً دنیایه ppc یه چیزه دیگه ای باید باشه.این توصیه های خرید i900 رو پیدا نکردم.اگه میشه لینک بدین.نمیدونم چرا از samsung به عنوان ppc حال نمی کنم شاید به خاطر این باشه که سامسونگ رو بیشتر با گوشی هایه موبایلش میشناسم ولی در مورد htc همه اونرو به عنوان تولید کننده ppc میشناسن. الان هم تو شک هستم که i900 همون چیزیه که من می خوام.یه چیز دیگه اینکه این مدل هم اصل و فرع داره تو بازار؟ گارانتیش چجوریه؟ا محتویات بستش حاویه چیه؟شنیدم اوایل که آمده بود تو بازار قیمتش حدود 700 بوده ولی الان حدود 450 ! این کاهش قیمت تو رده ppc جایه تعجب داره چون یکی از خصوصیات اینها افت کم قیمتاشونه.شما چند گرفتی؟
اینکه می گن دنیایه ppc دنیایه بزرگیه با انتخاب های زیاد راست میگن.با نظرات که دوستان دادن یه کم از htc دور شدم رفتم سراغ i900 وجدیداً xperia .این xperia هم با حاله .از اول دنبال ppc ی بودم که صفحه کلید داشته باشه ولی با قیمتهای زیادی که این مدلها دارن دیدم باید بی خیال این مدلها بشم.ولی با وجود قیمت مناسب xperia یکم آدم رو قلقلک میده.البته نسبت به touch pro میگم.ولی باز بر سر انتخاب i900 و xperia از دوستان راهنمایی می خواهم. ببینیم آخر قسمت ما چی میشه.......!!!!
SIMON137
12-08-2009, 12:48
اینکه می گن دنیایه ppc دنیایه بزرگیه با انتخاب های زیاد راست میگن.با نظرات که دوستان دادن یه کم از htc دور شدم رفتم سراغ i900 وجدیداً xperia .این xperia هم با حاله .از اول دنبال ppc ی بودم که صفحه کلید داشته باشه ولی با قیمتهای زیادی که این مدلها دارن دیدم باید بی خیال این مدلها بشم.ولی با وجود قیمت مناسب xperia یکم آدم رو قلقلک میده.البته نسبت به touch pro میگم.ولی باز بر سر انتخاب i900 و xperia از دوستان راهنمایی می خواهم. ببینیم آخر قسمت ما چی میشه.......!!!!
خب این نکاتی پیرامون خرید امنیا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------
شک نکن و گوشی رو با گارنتی و اون هم از نوع اصلی بخر حتما ...
می تونی مشخصات امنیا رو با اکسپریا مقایسه کنی ببینی کدوم به دردت می خوره.
امنیا رو همین الان بخوای بخری با گارانتی فکر کنم بالای 500 تومن بشه.
من امنیا رو برای خرید پیشنهاد می کنم ، در ضمن مدل بلک بری ( مشکیش ) جدیدتر و بهتره.
سوالی پیرامون خود امنیا داشتی هم بپرس راهنماییت کنم ، در ضمن اینی که میگن این برنامه و اون برنامه و از این جور چیزا برات بریزیم 30 تومن میشه و اینقدر میشه و اونقدر میشه قبول نکن ... پول الکیه .
در ضمن اگر خواستی کابل تی وی برای امنیا بگیری حتما تست کن همونجا.
محتویات پک کوچیکش رو تو عکس زیر می تونی ببینی . راستی برای شارژرش هم حتما یک تبدیل بخر ، یادت نره یک موقع ، یک برچسب محافظ هم بخر بچسبون روش:
h ttp://w ww.gsm ari a.com/Reviews/Reviews/200/Images/ta7b.jpg
این عکس بالا محتویاتش بود که + یک سی دی هست که اون رو نداشت عکس بالا... (برای دیدن لینک فاصله هارو پاک کن )
DaRiOuShJh
14-08-2009, 17:01
سلام
منم این مدل بد چشم رو گرفته
Toshiba G910 / G920
ولی معلوم نیست چی ریختیاس! تو GSM زده 190 یورو ولی تو سایته ایرانی دیدم زده 450 هزرا تومن!!!×!!@#@!$
معلوم نیست چی ریختیاس
چه کنم ایها الشیوخ؟!
سلام...
اگه میشه این گوشیا را برای خرید اولویت بندی کنید...(کدوما بهترن)
i8000 Omnia IIو
i900 Omnia
و N97
ممنون.
Sadeq_ME
14-08-2009, 19:44
۱.Omnia II
۲.Omnia
N97 هم که هیچی اصلا دنبالش نرو.:31:
به نظر شما من x1 بگیرم یا دیامود1؟
۱.Omnia II
۲.Omnia
N97 هم که هیچی اصلا دنبالش نرو.:31:
چرا N97 خوب نیست؟
Sadeq_ME
15-08-2009, 14:13
چون سیمبین اصلا به پای ویندوزموبایل نمیرسه.:31:
چون سیمبین اصلا به پای ویندوزموبایل نمیرسه.:31:
از چه نظر؟
..
.
.
.
.
.
.
.
یه سری سوال از عموم:
سلام!
میخواستم بدونم تفاوت اصلی PPC ها با سیمبین ها چیه؟
ایا تمام برنامه های PPC بجز OFFICE زو سیمبین اجرا نمیکنه؟ لطفآ توضیح بدین!
ایا تمام PPC از نظر سیستم عامل قلبل ارتقا هستن؟
من میخواستم سیمبین بگیرم ولی نظرم عوض شده!
ایا میشه از PPC ها به عنوان یه جوریایی کامپیوتر استفاده کرد؟
من دنبال یه PPC با قابلیت:{به ترتیب اولویت}
طول عمر بالا حد اقل 8 سال در حالی که یکسره اویزون من هست مثلآ فلزی باشه
باطری قوی که در استفاده معمولی 2 الی 3 روز دوام بیارد یا بیشتر
رم بالا!!!!
صفحه بزرگ و کیفیت خوب
یه سوال: اونم اینکه ایا صفحه لمسیشون زود خراب نمیشه ؟؟{اونهایی که دکمه ندارن} اگه زیاد ور بری چند ساله خراب میشن؟ اگه بیفتن از کار میفتن؟ و ایا وجود دکمه کامل مثل X1 ضروری؟
نظرم رو I900 هست شما چطور؟
DaRiOuShJh
15-08-2009, 21:16
ای خاک بر سر ایران!×!
9 طبقه پاشاژ علاالدین رو بالا پایین کردم یه مغازه هم اینو نداشت! اکثرشون هم اصلا نمیدونستن چی هست!!!
اقا یه سوال :
اگه ویندوز این DIAMOUND 2 رو عوض کنیم ایا{{{{{{{ TouchFLO 3D }}}}}}}}}} هم اپدیت میشه؟
ایا نمیپره؟؟
ترو خدا سریعتر جواب بدین!!!!!!!
amsjavan
15-08-2009, 23:43
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید. بدجوری بین X1 و Omnia موندم. خواسته های من از یک Pocket PC این هاست:
-دیدن فیلم های Divx
-دوربین با کیفیت
-خواندن PDF با حجم بالا
-اینترنت و وبگردی
-سرعت اجرای بالا
-رزولوشن مناسب ( نه خیلی زیاد اما مناسب برای فیلم دیدن و عکس باشه)
-صفحه نمایش بزرگ ( نمی دونم واقعا 2 اینچ تفاوت چقدر قابل تشخیصه)
-خروجی TV
-محیط جذاب و زیبا ( از این لحاض از X1 خیلی خوشم اومده )
-کیبورد خیلی برام مهم نیست
-کیفیت و قدرت touch
GPS قوی طوری که داخل ماشین هم به خوبی کار بکنه
حداکثر تا 450 تومن می تونم خرج کنم البته اگه واقعا ارزش داشته باشه تا 500 تومن هم میشه جور کرد.
حالا مشکل اینه که هر کدوم از این دو گوشی یه مشکلی دارند که اون یکی نداره X1 که صفحه کوچک تری داره، خروجی TV هم نداره دوربینش هم کمتر از Omnia هست. Omnia هم که رزولوشن پایینتری نسبت به X1 داره و گرافیش هم ضعیفتره. البته بزرگترین مشکل من با امنیا اینه که touch 3d نداره. حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمکم کنید بگید کدام یکی برای من مناسبتره.
چند تا سوال هم داشتم:
1-کدامیک از این دو GPS قوی تری دارند؟
2-برای کدامیک برنامه های بیشتری وجود داره؟
3- این درسته که تنوع رنگ تو امنیا بیشتره؟
4-Speaker و صدای کدام گوشی بهتره؟
5- این G-sensor تو امنیا چیه و چه کاربردی داره؟
6- منظور از joystick تو X1 چیه و چه کابردی تو بازی داره؟
I900 با بیشتر شرایط تو میخونه ولی نه همش!
SIMON137
16-08-2009, 21:22
amsjavan جان ، نظر من روی امنیاست...
Sadeq_ME
16-08-2009, 22:59
به نظر من Diamond به دلیل تجربه hTc در ویندوز موبایل.
hesamkowsar
16-08-2009, 23:08
سلام
دوستان لطفا کمکم کنید. بدجوری بین X1 و Omnia موندم. خواسته های من از یک Pocket PC این هاست:
-دیدن فیلم های Divx
-دوربین با کیفیت
-خواندن PDF با حجم بالا
-اینترنت و وبگردی
-سرعت اجرای بالا
-رزولوشن مناسب ( نه خیلی زیاد اما مناسب برای فیلم دیدن و عکس باشه)
-صفحه نمایش بزرگ ( نمی دونم واقعا 2 اینچ تفاوت چقدر قابل تشخیصه)
-خروجی TV
-محیط جذاب و زیبا ( از این لحاض از X1 خیلی خوشم اومده )
-کیبورد خیلی برام مهم نیست
-کیفیت و قدرت touch
GPS قوی طوری که داخل ماشین هم به خوبی کار بکنه
حداکثر تا 450 تومن می تونم خرج کنم البته اگه واقعا ارزش داشته باشه تا 500 تومن هم میشه جور کرد.
حالا مشکل اینه که هر کدوم از این دو گوشی یه مشکلی دارند که اون یکی نداره X1 که صفحه کوچک تری داره، خروجی TV هم نداره دوربینش هم کمتر از Omnia هست. Omnia هم که رزولوشن پایینتری نسبت به X1 داره و گرافیش هم ضعیفتره. البته بزرگترین مشکل من با امنیا اینه که touch 3d نداره. حالا موندم چی کار کنم. لطفا کمکم کنید بگید کدام یکی برای من مناسبتره.
چند تا سوال هم داشتم:
1-کدامیک از این دو GPS قوی تری دارند؟
2-برای کدامیک برنامه های بیشتری وجود داره؟
3- این درسته که تنوع رنگ تو امنیا بیشتره؟
4-Speaker و صدای کدام گوشی بهتره؟
5- این G-sensor تو امنیا چیه و چه کاربردی داره؟
6- منظور از joystick تو X1 چیه و چه کابردی تو بازی داره؟
amsjavan جان امینا و اکسپریا در یک سطح هستند(خیلی سر این 2 بحث شده ولی در یک حد هستند)
این کارایی که میخوای بیشتر پاکت پی سی ها ی جدید انجام میدن.
n97 هم کلآ با ppc ها مقایسه نکن که هیچیش به ppc نمیرسه...
من میگم یکی از اینارو بگیر
x1
omina
htc diamond
htc touch hd
کلآ htc ها خوبآ
g-sensor هم موقعییت گوشی رو نسبت به زمین میسنجه.یعنی گوشیو میچرخونی صفحه هم میچرخه(یکی از کاربرد هاشه)چیز خوبیه ولی اکسپریا نداره !
BIKHIAL_ALL_75
17-08-2009, 01:08
amsjavan جان این مشخصاتی که شما گفتی همشون گوشی من با بهترین عملکرد رو داره یعنی i900 ,پس با این پلی که میخوای خرج کنی بهترین گوشی همین i900 هستش از نظر من//
G-sensor یه مزیت بسیار خوب هستش که علاوه بر توضیحات دوستمون بازیهای مختلفی هم به واسطه ی اون وجود داره که خیلی جالبن//ضمنا امنیا از نظر کیفیت بازی و بازی کردن هم هیچ کمبودی نداره حداقل من یکی که بیشتر از 50 تا بازی مخصوص امنیا رو روش نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم
يه سوال !!
Nvidia apx2500 تو ايران هست ؟ :دي
قيمتش تقريبا چنده ؟
Sadeq_ME
20-08-2009, 19:07
يه سوال !!
قيمتش تقريبا چنده ؟
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
چرا چشمات اينجوري شد ؟!!؟!؟!؟ :دي
مگه چي گفتم؟ خب سوال پرسيدم ديگه ! :دي
جونه من دفه ديگه تعجب نكن جواب بده ! :دي
!@#$%^&*()
20-08-2009, 20:01
Nvidia apx2500
این گوشیه؟کارت گرافیکه؟چیه؟
سلام دوستان عزیز
من میخواستم x1 بخرم و دیدم شما داری
میشه خواهش کنم تمام مشکلاتش رو بگی؟ هنگ و شکستن و باطری و lcd و و ..... اگه داره؟
بعد هم من اگه این گوشی رو بخرم ایا میتونم یه 10 سالی نگه دارم یعنی برای یه ادم معمولی اینقدر عمر میکنه؟
ایا با شرایط من مناسبم هست؟
1 سال دوم دبیرستان
2 روزی 4 ساعت متون انگلیسی e-book و گوش کردن به زبان با هدفون
3 یه جوری نقش کامپیوتر خودم رو ایفا کنه در حد ppc
4 خیلی برنامه روش نصب میکنم و استفاده از وایرلس
5 یه سوال دیگه : این گوشی با مشخصاتش تا چند سال دیگه ویندوز های جدید که میاد رو راحت ساپورت میکنه؟؟؟؟
مثلا تا 2 سال دیگه یعنی ویندوز 7 یا بیشتر
.
.
.
.
.
.
.
.
یه سوال دیگه: ایا میارزه دست دوم سالم تو مایه های 320 بگیرم؟ الان نوش چنده؟ تا 2 ماه دیگه چقدر میاد پایین؟؟؟
ممنون میشوم اگر سریع تر پاسخ دهید .
با تشکر!
سلام دوستان عزیز
من میخواستم x1 بخرم و دیدم شما داری
میشه خواهش کنم تمام مشکلاتش رو بگی؟ هنگ و شکستن و باطری و lcd و و ..... اگه داره؟
بعد هم من اگه این گوشی رو بخرم ایا میتونم یه 10 سالی نگه دارم یعنی برای یه ادم معمولی اینقدر عمر میکنه؟
ایا با شرایط من مناسبم هست؟
1 سال دوم دبیرستان
2 روزی 4 ساعت متون انگلیسی e-book و گوش کردن به زبان با هدفون
3 یه جوری نقش کامپیوتر خودم رو ایفا کنه در حد ppc
4 خیلی برنامه روش نصب میکنم و استفاده از وایرلس
5 یه سوال دیگه : این گوشی با مشخصاتش تا چند سال دیگه ویندوز های جدید که میاد رو راحت ساپورت میکنه؟؟؟؟
مثلا تا 2 سال دیگه یعنی ویندوز 7 یا بیشتر
.
.
.
.
.
.
.
.
یه سوال دیگه: ایا میارزه دست دوم سالم تو مایه های 320 بگیرم؟ الان نوش چنده؟ تا 2 ماه دیگه چقدر میاد پایین؟؟؟
ممنون میشوم اگر سریع تر پاسخ دهید .
با تشکر!
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19:
?????????????????????????????????
Bs_panzer
21-08-2009, 19:19
ببین اگه ایکس 1 رو 2 سال می خوای نگر داری نگیری بهتره
چون ظاهرا اون ترک رو قابش ممکنه در آینده مشکل ایجاد کنه
ولی در کل گوشیه خوبیه با توجه به نیاز هات
Bs_panzer
21-08-2009, 19:20
?????????????????????????????????
دیوونه اسپم نده ! :دی :دی
ببین اگه ایکس 1 رو 2 سال می خوای نگر داری نگیری بهتره
چون ظاهرا اون ترک رو قابش ممکنه در آینده مشکل ایجاد کنه
ولی در کل گوشیه خوبیه با توجه به نیاز هات
دیوونه اسپم نده !:31::31:
دوستان میکن اون مشکل با قاب جدید حله
مگه اینطور نیست؟
جاااااااااااااااااااااان؟ ؟؟؟؟/:13::13::13::13::13::13:
Bs_panzer
21-08-2009, 20:08
من نمی دونم :دی یعنی مطمئن نیستم
ببین از من گفتن اگه کیبورد برات مهم نیست اومنیا بگیر
راستی کیفیت هندزفری ایکس 1 باید بیشتر باشه
شوخی حالیت نمیشه ؟ :دی
گوشی i900 با کدوم گارانتی بهتره هر چند من خودم به گارانتی اعتقاد ندارم.مایکروتل یا خدمات پارسه چون اختلاف قیمتها بین این دو گارانتی زیاده نمیدونم به خاطر 8 یا 16 گیگ بودن گوشیه !!!!؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه رام گوشی رو باید ارتقاء داد رو به راحتی میشه یا دردسر داره؟
يه سوال !!
قيمتش تقريبا چنده ؟
كارت گرافيك كجا بود !! :18: مگه ديوونم بيام تو تاپيك پاكت پي سي راجع به كارت گرافيك بپرسم! :31:
يه سر به اين تاپيك بزن مي فهمي چيه :40:
كسي نميدونه اين عرضه شده يا نه؟ تو ايران هست؟قيمت ؟
مرسي :46:
اقایون من هوایی شدم برم یه x1 بخرم!!
ایا برای نصب نرم افزار پیکسل هاش مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟
SIMON137
22-08-2009, 16:23
گوشی i900 با کدوم گارانتی بهتره هر چند من خودم به گارانتی اعتقاد ندارم.مایکروتل یا خدمات پارسه چون اختلاف قیمتها بین این دو گارانتی زیاده نمیدونم به خاطر 8 یا 16 گیگ بودن گوشیه !!!!؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه رام گوشی رو باید ارتقاء داد رو به راحتی میشه یا دردسر داره؟
خب شما وقتی i900 میخری اعتقاد پیدا کن :31:
با ضمانت اصل مایکروتل بخر ... ربطی به گیگش نداره که ، کلا مایکروتل گرونتره ...
رام گوشی کمی دردسر داره همچین راحت هم نیست.
ninja3000sh
22-08-2009, 17:38
اقایون من هوایی شدم برم یه x1 بخرم!!
ایا برای نصب نرم افزار پیکسل هاش مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟
الان دیگه اکثر پاکت پیسیها دارن با رزولیشن 480*800 تولید میشن.
پس نرم افزارهای زیادی برای این رزولیشن یکی پس از دیگری دارن میان بیرون.
شما با خیال راحت بخرش.مشکلی نداره.:46:
خب شما وقتی i900 میخری اعتقاد پیدا کن :31:
با ضمانت اصل مایکروتل بخر ... ربطی به گیگش نداره که ، کلا مایکروتل گرونتره ...
رام گوشی کمی دردسر داره همچین راحت هم نیست.
هنوز به یقین نرسیدم که چی بگیرم خرید پاکت پی سی شده دردسراگه الان میخواستم یه گوشی معمولی بگیرم میرفتم 5800 میگرفتم ولی پاکت پی سی بدجوری آدم رو تو تردید نگه میداره.الان بین tuch cruise09 , i900,tuch 3g موندم حکایت ما شده از چاله به چاه افتادن.برو بچ راهنمایی که کدوم ؟خودم با htc خیلی حال میکنم ولی samsung یه امکاناتی داره که این مدل از htc هایی که مد نظر منه نداره.یکیش سوکت 3.5mm که این مدلهایه htc نداره.وگرنه htc از نظرهایه دیگه باحالتره یه چیز دیگه گارانتی یاس داشتن خودش قیمت رو می بره بالا.میگم بدون گارانتی بگیرم باز میگم اگه مشکل دار بشه مثل گوشی معمولی نیست که همه تعمیرات موبالیها بتونن ردیفش کنن.,در عوض i900 قیمتش مناسبتره ولی htc لامصب قیمتاش بالا میزنه.:41:
برو بچ راهنمایی که کدوم ؟:46:
hesamkowsar
23-08-2009, 01:58
هنوز به یقین نرسیدم که چی بگیرم خرید پاکت پی سی شده دردسراگه الان میخواستم یه گوشی معمولی بگیرم میرفتم 5800 میگرفتم ولی پاکت پی سی بدجوری آدم رو تو تردید نگه میداره.الان بین tuch cruise09 , i900,tuch 3g موندم حکایت ما شده از چاله به چاه افتادن.برو بچ راهنمایی که کدوم ؟خودم با htc خیلی حال میکنم ولی samsung یه امکاناتی داره که این مدل از htc هایی که مد نظر منه نداره.یکیش سوکت 3.5mm که این مدلهایه htc نداره.وگرنه htc از نظرهایه دیگه باحالتره یه چیز دیگه گارانتی یاس داشتن خودش قیمت رو می بره بالا.میگم بدون گارانتی بگیرم باز میگم اگه مشکل دار بشه مثل گوشی معمولی نیست که همه تعمیرات موبالیها بتونن ردیفش کنن.,در عوض i900 قیمتش مناسبتره ولی htc لامصب قیمتاش بالا میزنه.:41:
پیشنهاد من htc هست بدون گارانتی...
Amin.M.1986
23-08-2009, 08:53
الان دیگه اکثر پاکت پیسیها دارن با رزولیشن 480*800 تولید میشن.
پس نرم افزارهای زیادی برای این رزولیشن یکی پس از دیگری دارن میان بیرون.
شما با خیال راحت بخرش.مشکلی نداره.:46:
در تکمیل صحبت نینجا بگم که رزولوشن فقط برای بازی ممکنه مشکل ایجاد کنه نه برنامه... خیالت راحت
panther99
23-08-2009, 12:14
آقا يه سوال فوريه . ممنون اگه زود جواب بديد .
يكي از دوستام ميخواد يه آيفون بخره ( البته به نظر مياد سرقتي باشه ) كه 16 گيگ هم هست . احتمالا 200 يا يه كم بيشتر .
فقط اونطرف بهش گفته بايد ايرانسل بندازي توش اگه 912 بندازي رديابي ميشه !!!!!! آيا اين درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اينكه شارژر آيفون الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
behnam_n80
23-08-2009, 12:27
دوستان من بین i800 و htc diamond2 موندم
به نظرتون کدوم مناسب تره؟
mehr1095
23-08-2009, 12:38
خب البته همه کسانی که می خوان پاکت پی سی بخرن دچار همچین بحرانی می شن.
از طرفی htc گارانتی های ارزون تری هم داره. پرشین تلکام و کامتل. بهترین گارانتی به اعتقاد من پرشین هستش. قیمت مناسب تر+ بیمه یک ساله + نرم افزار جی پی اس رایگان
من هم i900 رو دارم هم diamond2 . اصلا نمی تونم بگم کدوم بهتره. ( مثل اینه که بگی توی برندهای لپ تاپ مثلا" sony بهتره یا asus )
هر کدوم عالمی دارن ودر نوع خودشون بهترینند. هر چند من بدون هیچ دلیل قانع کننده ای برند htc رو بیشتر می پسندم:5:
ودر آخر اینکه بین touch 3G و cruise 09 با توجه به قیمتشون 3G بسیار مناسب تر و به صرفه تره.:20:
mehr1095
23-08-2009, 12:41
آقا يه سوال فوريه . ممنون اگه زود جواب بديد .
يكي از دوستام ميخواد يه آيفون بخره ( البته به نظر مياد سرقتي باشه ) كه 16 گيگ هم هست . احتمالا 200 يا يه كم بيشتر .
فقط اونطرف بهش گفته بايد ايرانسل بندازي توش اگه 912 بندازي رديابي ميشه !!!!!! آيا اين درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اينكه شارژر آيفون الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب این الان چه ربطی به پاکت پی سی داشت؟:13:
Bs_panzer
23-08-2009, 23:34
دوستان من بین i800 و htc diamond2 موندم
i8000
:دی
قوی ترین پاکت پی سی همینه در حال حاضر
cruise 09
چنده این ؟ من تو بازار ندیدم
pulp_152
24-08-2009, 18:15
پس b7610 امنیا پرو ؟ ! قویترین پاکت پیسی به نظر من b7610 امنیا پرو هستش
256 مگابایت RAM
512 مگابایت ROM
800 مگاهرتز CPU
Bs_panzer
24-08-2009, 20:57
نیمده که اومده ؟
پس b7610 امنیا پرو ؟ ! قویترین پاکت پیسی به نظر من b7610 امنیا پرو هستش
256 مگابایت RAM
512 مگابایت ROM
800 مگاهرتز CPU
امنيا 2 هم همينجوره...مهترين تفاوتشون كيبورد...
به نظر شما کدومشون سرتره؟
HTC Toch VIVA ---- Samsung i780 ---- i-mate jama101
به نظرتون گوشی ایرانی T-Phone 2 چطوره؟ارزش خرید داره؟ممکنه یه مشکل بعدا براش پیش بیاد که از خریدت پشیمون بشی؟
Sadeq_ME
25-08-2009, 11:52
نه بابا اینم یه چیزی مثل glx از آب در میاد:31: شاید هم بدتر.
armin_software
26-08-2009, 12:28
من تا 250 چه پاکت پی سی می تونم بخرم که وایرلس داشته باشه؟
به جز viva
pouya_99999
26-08-2009, 13:09
بهترین ppc تا 300 یورو چیه ؟
Sadeq_ME
26-08-2009, 14:06
به جز viva
هیچی.:31:ولی دست دو Touch 3G شاید گیر بیاد.
Sadeq_ME
26-08-2009, 14:08
بهترین ppc تا 300 یورو چیه ؟
300 یورو حدودا چقدر میشه؟:31::13:اگه حدود ۳۷۰-۸۰ تومن میشه که Diamond و 3G میتونی بگیری.
pouya_99999
26-08-2009, 14:41
با قيمت فعلي يورو ميشه 440 . تا اين قيمت ppc ديكري ميشه خريد ? از ايران نميخوام بخرم .
hasanmotori
26-08-2009, 14:44
تا این قیمت بهترینش امنیاست
Sadeq_ME
26-08-2009, 14:49
چون از خارج میخوای بگیری فکر کنم Diamond 2 هم بشه.
X1 و Omnia و Omnia Pro هم هستند
pouya_99999
26-08-2009, 15:03
خيلي ممنون . ميشه نظرتون راجب بفرماييد ?x1
pulp_152
26-08-2009, 15:21
به جز viva
سری i سامسونگ مثل i 780 وین موبایل هستن بعضیاشون
armin_software
26-08-2009, 20:20
دوست عزیز i780 که قیمتش 340 هست!
من گفتم تا 250!
اگر 340 داشتم که touch 3g می خریدم!
به نظر شما کدومشون سرتره؟
HTC Toch VIVA ---- Samsung i780 ---- i-mate jama101
hasanmotori
27-08-2009, 10:27
دوست عزیز i780 که قیمتش 340 هست!
من گفتم تا 250!
اگر 340 داشتم که touch 3g می خریدم!
قیمتی که گوشیشاپ زده خیلی وقته که اپدیت نشده چون اصلاً نداره
برای قیمت دقیقش باید بری از مغازه بپرسی
peter-se
27-08-2009, 13:54
با250 میشه touch3g خرید بدون گارانتی البته
با250 میشه touch3g خرید بدون گارانتی البته
چی میگی؟
یعنی
VIVA بدون گارانتی 225
3G بدون گارانتی 250
دوستان تایید میکنن؟اگه 3G بدون گارانتی 250 باشه که عالیه ...
hasanmotori
27-08-2009, 18:24
نه بابا فک کنم منظورش 350 باشه
اگه پاکت پیسی ارزون میخاین صبر کنین تا این بیاد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())
صفحه 3 اینچی
تاچ ویز 2
سنسور شتاب سنج
ساپورت مموری تا 32 گیگ
WIFI
GPS
دوربین 3 و فیلم برداری vga 30 فریم
پخش divx
و از همه مهمتر cpu 667 مگاهرتزی که htc هنوزم رو هیچ گوشیش نزاشته
و بازم از همه مهمتر قیمت حدود 300 تومن
Sadeq_ME
27-08-2009, 21:21
این وقتی بیاد به نظرتون با این همه امکاناتش ارزونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sadeq_ME
27-08-2009, 21:25
نه بابا فک کنم منظورش 350 باشه
اگه پاکت پیسی ارزون میخاین صبر کنین تا این بیاد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())
صفحه 3 اینچی
تاچ ویز 2
سنسور شتاب سنج
ساپورت مموری تا 32 گیگ
WIFI
GPS
دوربین 3 و فیلم برداری vga 30 فریم
پخش divx
و از همه مهمتر cpu 667 مگاهرتزی که htc هنوزم رو هیچ گوشیش نزاشته
و بازم از همه مهمتر قیمت حدود 300 تومن
چه عکس جالبی با این مقایسه کنین!اون دکمشو میگم.:31:
Moahammad_sdt
27-08-2009, 22:23
سلام
دوستان من می خواستم ببینم پاکت پی سی ها فارسی هم تایپ می کنند یا نه (می خواستم Default خود شرکت باشه)
دیکشنری قوی مثل آکسفورد ،آریان پور ،نرم افزاری برای این پاکت پی سی ها هست یا نه
fazel_bk
28-08-2009, 20:34
سلام
من می خوام یه پاکت پی سی بخرم و خودم نظرم رو HTC TOCH HD هست. میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم.
ممنون
SIMON137
28-08-2009, 20:36
سلام
دوستان من می خواستم ببینم پاکت پی سی ها فارسی هم تایپ می کنند یا نه (می خواستم Default خود شرکت باشه)
دیکشنری قوی مثل آکسفورد ،آریان پور ،نرم افزاری برای این پاکت پی سی ها هست یا نه
خب شما می تونی به سادگی یک برنامه بریزی و اینکار رو انجام بدی و فارسی تایپ کنی ...
دیکشنری قوی و گویای انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی هم داریم .... ( انگلیسیش گویا هست فقط )
سلام
من می خوام یه پاکت پی سی بخرم و خودم نظرم رو HTC TOCH HD هست. میخواستم نظر شما اساتید رو بدونم.
ممنون
خب شما چقدر بودجه داری ؟ چه امکاناتی می خواهی ؟ و .....
الان i900 تو بازار اصل و تقلبی هم داره؟
Hamed_forum
29-08-2009, 13:06
دوستان من ميخوام گوشي i-mate JAMA 101 بخرم نظرتون چيه الان 6120 نوكيا دارم واقعان از نطر نرم افزاري بهتهره يا سيمبين بهتهر
خود گوشيش چطوره؟
دوستان من ميخوام گوشي i-mate JAMA 101 بخرم نظرتون چيه الان 6120 نوكيا دارم واقعان از نطر نرم افزاري بهتهره يا سيمبين بهتهر
خود گوشيش چطوره؟
نرم افزارهای سیمبین با ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه نیست.ویندوز موبایل خیلی پیشرفته تره
دوستان برادر من 2 سال پیش یه Imate K-jam خرید.این گوشی یه برنامه ریموت کنترل خفن داره که هروقت باهاش کار میکنه من دیوونه میشم.هر وسیله ای که فکرشو بکنید و کنترل می کنه.از طریق اینفرارد.اما پاکت پیسی های جدید ظاهرا دیگه اینفرارد ندارن اکثرا.یه پاکت پیسی با قیمت زیر 400 معرفی کنید که اینفرارد-جی پی اس داشته باشه
Hamed_forum
31-08-2009, 20:02
دوستان i-mate JAMA 101 چطوره قيمتش كه پايين از كارايش خبر ندارم؟ سرعتش كمه؟
fazel_bk
01-09-2009, 09:32
سلام به همه دوستان
من می خوام واسه اولین بار پاکت پی سی بخرم و بررسی هام رو کردم و به HTC TOUCH HD رسیدم. می خوام نظر شما رو هم بدونم.
جیزایی که برام مهم هستن:
1- Wi-Fi و Bluetooth
2- دوربین نسبتاً خوب
3- داشتن GPS
4- قابلیت Sync شدن با Microsoft Exchange
5- توانایی پخش قوی Multimedia
ممنون
Amin.M.1986
01-09-2009, 10:18
دوستان i-mate JAMA 101 چطوره قيمتش كه پايين از كارايش خبر ندارم؟ سرعتش كمه؟
قیمت چند داری؟
Hamed_forum
01-09-2009, 11:34
قیمت چند داری؟
حول حوش 190 تومان
سلام به همه دوستان
من می خوام واسه اولین بار پاکت پی سی بخرم و بررسی هام رو کردم و به HTC TOUCH HD رسیدم. می خوام نظر شما رو هم بدونم.
جیزایی که برام مهم هستن:
1- Wi-Fi و Bluetooth
2- دوربین نسبتاً خوب
3- داشتن GPS
4- قابلیت Sync شدن با Microsoft Exchange
5- توانایی پخش قوی Multimedia
ممنون
سلام دوست عزیز
اگر مشکلی با قیمتش ندارید در خرید HD شک نکنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین و کم اشکال ترین پاکت پیسی های تاریخ هست.
مزایاش هم که بارها عنوان شده و حتما در موردش چندین جا خوندید. از اونجا که گفتید بررسی هاتون رو کردید دیگه توضیح اضافه نمیدم.
فقط اگر خریدید مواظب اون قسمت 1-2 سانتی پشتش (پایین) باشید که یه مقدار زود خش میفته و رنگش میره. اگر وقتی روی سطح سخت قرار میگیره کیفش رو زیرش بذارید مشکلی از اون جهت نخواهید داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من این ppc تو سایت gsmarena دیدم.قیمتش نوشته 250eur .یعنی چند تومن؟کی میاد ایران؟از نظر دوستان چطور ppc ای هستش؟
Bs_panzer
01-09-2009, 23:06
سلام دوستان.من این ppc تو سایت gsmarena دیدم.قیمتش نوشته 250eur .یعنی چند تومن؟کی میاد ایران؟از نظر دوستان چطور ppc ای هستش؟
خوب چه دخلی به ایران داره ؟ :دی
دایموند 200 یورو (275 تومنه) این جا !:18:
کمتر از 400 نیست اون اگه تو ایران باشه :10:
Hamed_forum
02-09-2009, 12:59
i mate jama 101 چط.ر گوشي خوبه ارزش داره ادم بخره سرعت كسي از دوستان اين گوشي رو داره وينودز 6.5 هم روش نصب ميشه؟ يا فرقي نداره همه ويندوز موبايل ها بروي همه پاك پي سي ها نصب ميشود سيستم تشخيص دست خط داره؟
خوب چه دخلی به ایران داره ؟ :دی
دایموند 200 یورو (275 تومنه) این جا !:18:
کمتر از 400 نیست اون اگه تو ایران باشه :10:
عزیز من گفتم 250 eur هستش یعنی چند تومن میشه؟نگفتم که وقتی میاد ایران چقدره؟
چی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟
Bs_panzer
02-09-2009, 17:06
حساب کن خودت هر 1 یورو تقربیا 1350 تومن :دی (بحث رفت تو کار کالا و ارز) :34:
چی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟قیمتا رو میگم
مثلا یه جا دیدی T-Mobile G1
150-200 یورو هست زیاد به دل خودت صابون نرن این جا خیلی بیشتر !
نمی دونم چرا ایران این شکلی هست (بخ خاطر تحریم ها هست ؟ یا گمرک پدر آمرزیده مون ؟)
طبق گفته همین دوستمون فکر کنم وقتی وارد بشه 400 باشه .دوستان گمرکی هم خیلی زیاد:34: به فکر ما هستن. به چین اجازه میدن وارد کنه تا تو این تورم فشار به مردم نیاد!!!!!!!!!چین هم زحمت میکشه بهترین کالاهاشو میفرسته:34::31:مردم هم می فهمن بهترین کالا مال چین هستش:31:
حالا در آخر b7320 ppc یه خوبی هست یانه؟
behroooo
03-09-2009, 01:47
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand:10::11:
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand
میتونی به این تاپیک مراجعه کنید:
لطفا دیگه پست ها رو فارسی بفرستید.
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand:10::11:
اول یه سر اینجا بزن.
fazel_bk
04-09-2009, 06:47
خب شما چقدر بودجه داری ؟ چه امکاناتی می خواهی ؟ و .....[/QUOTE]
بودجه زیاد مهم نیست
mohammadmother
04-09-2009, 15:09
با سلام می خواستم بدونم که pocket pc همون سیستم عامل windows mobile هست؟
ضمنا کدوم گوشی ها سیستم عاملشون windows mobile هست؟
SIMON137
04-09-2009, 15:30
ا سلام می خواستم بدونم که pocket pc همون سیستم عامل windows mobile هست؟
،
می تونید بروید در سایت هایی مثل gsmaria جستجو کنید و در بخش جستجو سیستم رو ویندوز موبایل انتخاب کنید ...
با سلام می خواستم بدونم که pocket pc همون سیستم عامل windows mobile هست؟
خیر دوست عزیز ، هر دستگاهی که winmo باشه سیستم عاملش ppc هست اما هر ppc لزوما winmo نیست
ppc همونطور که از اسمش مشخصه ، یک pc جیبی هست و تقریبا تمامی مفاهیمی که برای pc صادقه ، برای ppc هم صادقه ، همونطور که pc میتونه سیستم عامل های مختلفی داشته باشه که یکیش ویندوز هست ، در مورد ppc هم همینطوره. البته پیش از این این بازار در انحصار مایکروسافت بود بیشتر که اخیرا با توسعه و گسترش آندرویید این انحصار رو به پایان هست و در حال حاضر دستگاه های آندرویید جای خودشون رو در بازار پیدا کردند.
بهترین انتخاب با 250،000تومان در بین پاکت پیسی ها کدوم مدله؟
Bs_panzer
04-09-2009, 18:11
HTC Touch VIVA
Sadeq_ME
04-09-2009, 21:03
HTC Touch VIVA
اگه hTc این viva رو نمیزد چی میشد...
HTC Touch VIVA
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم اهل خرید کارکرده هستید و شخص مطمئنی برای تستش سراغ دارید ، یک کروز یا 3G کارکرده ی تمیز بهترین گزینه میتونه باشه.
اگه hTc این viva رو نمیزد چی میشد...
هیچی ، الان ناچارا آیمیت و کیوتک باید بهشون پیشنهاد میدادیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ویژگی های اندرویید نسبت به ویندوز چیه؟
ایا مثل سیستم عامل ویندوز تو ایران به درد نمیخوره؟
ایا ایندش خوبه , یا بعدآ احتمالش هست جمع شه؟
برنامه به اندازه کافی داره؟
ایا مثل ویندوز اگه ورژن جدید بیاد میشه نسب کرد یا مثل سیمبین تا یه مدت کوتاه مثلآ 2 سال فقط میشه اپدیت کرد؟
ترو خدا کمک :9::37::weird::9::37::weird::9::37::weird::9::37:: weird::9::37::weird::9::37::weird:
کمک..............ماااااااااااااا اااااااااااامان جوووون :(
HTC Touch VIVA
البته اگه بتونی با نبود GPS ش سر کنی
من که نمیتونم :دی
اقا ویژگی های اندرویید نسبت به ویندوز چیه؟
ایا مثل سیستم عامل ویندوز تو ایران به درد نمیخوره؟
ایا ایندش خوبه , یا بعدآ احتمالش هست جمع شه؟
برنامه به اندازه کافی داره؟
ایا مثل ویندوز اگه ورژن جدید بیاد میشه نسب کرد یا مثل سیمبین تا یه مدت کوتاه مثلآ 2 سال فقط میشه اپدیت کرد؟
ترو خدا کمک :9::37::weird::9::37::weird::9::37::weird::9::37:: weird::9::37::weird::9::37::weird:
آندرویید بر اساس دانش روز سیستم عامل توسعه پیدا کرده و بسیار سبک تر و سریع تر هست. یه مقدار بر پایه ی شبکه و اینترنت سازماندهی شده و تو اون جنبه ها فعال تر و قوی تر از ویندوز هست.
ویندوز که اینجا بدرد میخوره بازم ، ولی منظور شما رو متوجه میشم ، خیر خیلی از نقاط قوتش عملا در ایران قابل بهره برداری نیست.
آینده ش عالیه ، خیلی خوب داره پیش میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کاملا قابل بروزرسانی هست، حتی بیشتر از ویندوز.
نرم افزارهاش هم نسبت به ویندوز خیلی کمتر هست و شاید مشکل اصلی همین باشه در حال حاضر. این مکل هم به تدریج حل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی نه در آینده ی خیلی نزدیک)
Sadeq_ME
06-09-2009, 21:47
البته اگه بتونی با نبود GPS ش سر کنی
من که نمیتونم :دی
خوب GPS اکسترنال بگیر
آ
ویندوز که اینجا بدرد میخوره بازم
شرمنده
من میخواستم بگم سیستم عامل اپل که....
وگرنه ویندوز موبایل فعلآ از همه کاربردی تره!!!
ویه سوال دیگه:
گفتی خیلی سبک یعنی اینکه مثلا تا 10 سال دیگه با همین سخت افزار که مثلآ g1 داره راحت روش اندرویید نسب میشه؟
شرمنده
من میخواستم بگم سیستم عامل اپل که....
وگرنه ویندوز موبایل فعلآ از همه کاربردی تره!!!
ویه سوال دیگه:
گفتی خیلی سبک یعنی اینکه مثلا تا 10 سال دیگه با همین سخت افزار که مثلآ g1 داره راحت روش اندرویید نسب میشه؟
بله گفتم نسبت به ویندوز بسیار سبک تر هست. خوب تا 10 سال دیگه که کسی نمیتونه بگه وضعیت چطور خواهد بود ، ولی آره یه جورایی میشه گفت همون حالت رو داره (جدا از نیازمندی های خاص سخت افزاری که ممکنه در آینده وجود داشته باشه) خود سیستم عامل برای توابع داخلیش ، نسبت به ویندوز مقدار کمتری از نیروی پردازشی و حافظه ی اصلی رو مصرف میکنه :46:
micheal-tnt
08-09-2009, 09:34
من تا حالا پاکت پی سی نداشتم به خاطر همین این سوال رو میپرسم که شاید به نظرتون بچه گونه بیاد
این که مینویسه 65 هزار یه 256 هزار رنگ یهنی کیفیت تصویر اینا از 16 میلیون های سیمبین کمتر هستش ممنون میشم جوابمو بدین
من تا حالا پاکت پی سی نداشتم به خاطر همین این سوال رو میپرسم که شاید به نظرتون بچه گونه بیاد
این که مینویسه 65 هزار یه 256 هزار رنگ یهنی کیفیت تصویر اینا از 16 میلیون های سیمبین کمتر هستش ممنون میشم جوابمو بدین
همونطور که مشصه ، این یعنی اون تعداد رنگ رو میتونن نمایش بدن.
نه لزوما به معنی اینکه شما با کیفیت بیشتری تصاویر رو ببینید نیست، موارد مهم تری مثل کنتراست، رزلوشن و ... در کیفیتی که به نظر شما میرسه دخیل هست.
بالاتر از 256 هزار رو حتی چشم نمیتونه تشخیص بده و فقط در موارد خیلی خاصی تعداد رنگ بالای 256 هزار عملا دارای مزیت هست، موردی که در کاربرد روزانه تاثیر داره اینه که تا حدودی در بهتر دیده شدن در زیر نور خورشید موثر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من تصمیم گرفتم یک پاکت پیسی خوب بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
حالا بین این دو مدل موندم..
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 بخرم:
1.کیبورد
2.پنل های مختلف
3. باکلاسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 نخرم:
1. برداشنت ترک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
2.نداشتن شتاب سنج
از جمله دلایلی که باعث میشهi900 بخرم:
1.شتاب سنج
2.دوربین تشخیص لبخند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
3.قیمت خوب
از جمله دلایلی که باعث میشه i900 نخرم:
1.نداشتن کی بورد
2.نداشتن چیپست گرافیکی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
3.نداشتن پنل های مختلف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
حالا به نظر شما کدوماشونو بخرم؟؟؟؟؟
با سلام
من تصمیم گرفتم یک پاکت پیسی خوب بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بین این دو مدل موندم..
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 بخرم:
1.کیبورد
2.پنل های مختلف
3. باکلاسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 نخرم:
1. برداشنت ترک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.نداشتن شتاب سنج
از جمله دلایلی که باعث میشهi900 بخرم:
1.شتاب سنج
2.دوربین تشخیص لبخند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.قیمت خوب
از جمله دلایلی که باعث میشه i900 نخرم:
1.نداشتن کی بورد
2.نداشتن چیپست گرافیکی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.نداشتن پنل های مختلف[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما کدوماشونو بخرم؟؟؟؟؟
خوب اگر من بین این دوتا مونده بودم ، امنیا رو انتخاب میکردم.
چون از طرفی کیبورد کاربرد بالایی برام نداره و به حجم بالا و سنگین تر شدن گوشی نمیصرفه، از طرف دیگه تحمل اینکه گوشیم از ریخت بیفته و رنگش بره یا ترک برداره و ... رو ندارم. شتاب سنج هم مصلما داشتنش بهتر هست از نداشتنش.
این از من ، ولی شما ممکنه اینا برات مساله نباشه و برعکس این مورد در موردت صادق باشه، همش برمیگرده به نظر شخصی و انتظارات شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehr1095
12-09-2009, 18:20
به نظر من هم امنیا قابل قبول تره
masoudkhsh
12-09-2009, 22:53
درود.نمازو روزتون مورد قبول حق.لطفا تفاوت پاکت پی سی با گوشی های معمولی رو بگید.آیا سیستم عامل ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپیوتره یا فرق داره؟
اگه فرق داره چه فرقی؟
من بین پاکت پی سی و نوکیا 5800 مرددم.لطفا راهنماییم کنید در حد 350 تومن چه پاکت پیسی و با چه مارک و مدلی بگیرم البته اگه پاکت پیسی بهتره.
سپاسگذارم.
درود.نمازو روزتون مورد قبول حق.لطفا تفاوت پاکت پی سی با گوشی های معمولی رو بگید.آیا سیستم عامل ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپیوتره یا فرق داره؟
اگه فرق داره چه فرقی؟
من بین پاکت پی سی و نوکیا 5800 مرددم.لطفا راهنماییم کنید در حد 350 تومن چه پاکت پیسی و با چه مارک و مدلی بگیرم البته اگه پاکت پیسی بهتره.
سپاسگذارم.
سلام دوست گرامی
راستش در مورد تفاوت های ویندوز و سیمبین که نه فرصتش رو دارم و نه حوصله ش رو که از اول براتون توضیح بدم ، چون این موضوعی هست که بارها و بارها در فروم های فارسی بحثش رو انجام دادیم و بارها راهنمایی های لازم رو انجام دادیم. شما با یک جستجو در گوگل به راحتی میتونید به این بحث ها دست پیدا کنید.
یکیش رو در همین فروم داریم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما سوال دومتون هست که اینجا محل مطرح کردنش هست و من در خدمتتون هستم. در اون حدود بهترین انتخاب این دو مورد هست :
امنیا که 8 گیگش رو حدود 380 هم میتونید گیر بیارید، همچنین دایموند که همون حدود و شاید کمی پایین تر هست قیمتش.
اگر تصمیمتون برای خرید پاکت پیسی قطعی شد میتونم جزئی تر براتون مزایا و معایب این دو دستگاه رو شرح بدم.
masoudkhsh
14-09-2009, 01:03
مرسی از جوابت اما این قیمت ها با گارانتی هستند.راستی من تصمیم گرفتم Diamond رو بگیرم که قیمت بدون گارانتی تایوانیش 399 تومن و با گارانتیش 525 تومن .چرا اینقدر تفاوت؟
یه سوال دیگه امنیا بهتره یا دیاموند .برای من قشنگی و ساپورت نرم افزاری خیلی مهم هستند.
masoudkhsh
14-09-2009, 01:06
مرسی از جوابت اما این قیمت ها با گارانتی هستند.راستی من تصمیم گرفتم Diamond رو بگیرم که قیمت بدون گارانتی تایوانیش 399 تومن و با گارانتیش 525 تومن .چرا اینقدر تفاوت؟
یه سوال دیگه امنیا بهتره یا دیاموند .برای من قشنگی و ساپورت نرم افزاری خیلی مهم هستند.
راستی آقای ali racer
خیلی تو سر ویندوز موبایل میزنه نظر چیه؟
S@nti@go_s&k
14-09-2009, 01:20
ساپورت نرم افزار که جفتشون ویندوز هستن
در کل امنیا از دیاموند 1 بهتره
حالا تا چقدر میخوای هزینه کنی بگو شاید مدلای بهتری بهت خورد
راستی آقای ali racer
خیلی تو سر ویندوز موبایل میزنه نظر چیه؟
منظورتون بدون گارانتی هست دیگه ؟
الان گوشی شاپ داره 385 میده دایموند رو ، یعنی اینکه تو بازر 380 گیر میارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی پایین تر از اون میتونید گیر بیارید. دلیلش اینه که حاضر نیستند تعدادی از گوشی ها رو با ضرر رد کنند و امیدوارند مشتری به هوای گارانتی با اون تفاوت بخره !!
امنیا مقدار خیلی کمی سریع تر هست، دوربینش خیلی بهتره و فلاش هم داره، همچنین مثل دایموند مشکل باقی موندن اثر انگشت روی بدنه رو نداره. از طرف دیگه دایموند رزلوشن استاندارد داره و کمی از نظر ساپورت نرم افزاری بهتر هست (البته این مشکل امنیا خیلی کمرنگ شده به مرور زمان)، مشکل خمیدگی و خرابی تاچ ، و همچنین ضعف بوت لودر رو، بر خلاف امنیا نداره ، و البته HTC هست.
از نظر ظاهری هم به نظر من امنیا خیلی بهتره. (این دیگه سلیقه ایه)
masoudkhsh
14-09-2009, 06:52
مگه اچ تی سی آلمانی نبود؟
راستش 400 تومن.آخه قیمت پاییناش بدون گارانتی هستن.نمیشه هم بدون گارانتی خرید میشه؟اومد زد روز بد خراب شد 400 تومن رو دور ریختی؟
امنیا یا دیاموند
masoudkhsh
14-09-2009, 07:11
یعنی نظرت اچ تی سی هستش؟
امنیا مشکل خمیدگی و خرابی تاچ ، و همچنین ضعف بوت لودر رو داره؟
جواب تاپیک بالاتر لطفا فراموش نشه
مرسی
masoudkhsh
14-09-2009, 12:07
جوابی ندادید.اما من هم به جرگه امنیا دار ها پیوستم.
masoudkhsh
14-09-2009, 12:31
البته قراره بگیرم.
راستی امنیا چینیه یا کره ای ؟چه قیمتی هستند این دو نوع؟
masoudkhsh
14-09-2009, 12:54
لطفا سریع جواب بدین؟
چینیش هم تو بازاره؟قیمتش چنده؟
از کجا بفهمم چینیه یا کره ای ؟
خواهشا جواب بدید دیگه
S@nti@go_s&k
14-09-2009, 13:22
سلام اولا HTC تایوانیه نه آلمانی
در مورد امنیا کلا سامسونگو کره میزنه
و قیمتش حدود 400_420 هستش
مگه اچ تی سی آلمانی نبود؟
راستش 400 تومن.آخه قیمت پاییناش بدون گارانتی هستن.نمیشه هم بدون گارانتی خرید میشه؟اومد زد روز بد خراب شد 400 تومن رو دور ریختی؟
امنیا یا دیاموند
نه عزیز ، آلمانی کجا بود ، تایوانیه :46:
والا شدنش که میشه ، ولی از اونجا که اختلاف قیمتش زیاد نیست ، با گارانتی بگیرید که خیالتون راحت تر باشه.
یعنی نظرت اچ تی سی هستش؟
امنیا مشکل خمیدگی و خرابی تاچ ، و همچنین ضعف بوت لودر رو داره؟
جواب تاپیک بالاتر لطفا فراموش نشه
مرسی
نه عزیز ، نظر منکه مهم نیست، من خوبیها و بدیهاشون رو گفتم ، تصمیم و نظر رو شما باید داشته باشید.
بله همونطور که گفتم امنیا بوت لودرش ضعیفه و موارد معدودی پیش میاد که هنگام تعویض رام(ویندوز موبایل)، گوشی به رحمت ایزدی میپیونده. تاچش هم اگر فشار زیاد روی صفحه وارد بشه خمیدگی پیدا میکنه و باید تعویض بشه. اگر این دو مشکل رو نداشت ، من دیگه اسمی از دایموند نمیاوردم و میگفتم همون امنیا رو بگیرید، ولی اینهارو باید گفت. خیلی ها ترجیح میدند یک گوشی با دوربین ضعیف تر و کمی کندتر داشته باشند، ولی عوضش اون دو مشکل رو نداشته باشند.
masoudkhsh
14-09-2009, 15:41
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
DIAMON بگیر خودت رو راحت کن!
370 تومن صفر کیلومتر!! :)
اقا ای دایموند 2 چجوریاست؟
منظورم از نظر طول عمر هست و مهمتر از همه طول عمر صفحه!!!
من {من که نه!}دنبال یک ppc هست هستم که 7-8 سال حد اقل عمر کنه! البته نه با خیلی مواظبت:31::31:
در ضمن عمر باطری در مصرف سنگین حد اقل 2 روز باشه:27:
دوربین مهم نیست!
موزیک یه کم مهمه!
از همه مهم تر کیفیت هست:31::31::31:
راستی این دایموند 2 کارت گرافیلی داره{تو gsm زده }
خلاصه مشکلاش رو بگید یا یه مدل با معیار بالا و با صفحه خوب و htcحتل امکان و صفحه بزرگ{3.2 خوبه}..... :20::20:
راستی حد اکثر 500 تومن!
و ایا میارزه از جایی مثل علاعدین دست دو دایموند2 رو خرید؟
چند گیر میاد؟
ممنون:11:
اقا ای دایموند 2 چجوریاست؟
منظورم از نظر طول عمر هست و مهمتر از همه طول عمر صفحه!!!
من {من که نه!}دنبال یک ppc هست هستم که 7-8 سال حد اقل عمر کنه! البته نه با خیلی مواظبت:31::31:
در ضمن عمر باطری در مصرف سنگین حد اقل 2 روز باشه:27:
دوربین مهم نیست!
موزیک یه کم مهمه!
از همه مهم تر کیفیت هست:31::31::31:
راستی این دایموند 2 کارت گرافیلی داره{تو gsm زده }
خلاصه مشکلاش رو بگید یا یه مدل با معیار بالا و با صفحه خوب و htcحتل امکان و صفحه بزرگ{3.2 خوبه}..... :20::20:
راستی حد اکثر 500 تومن!
و ایا میارزه از جایی مثل علاعدین دست دو دایموند2 رو خرید؟
چند گیر میاد؟
:11:
دایموند2 هم مثل نسخه ی اولش گوشی مناسب و بسیار کم اشکالی هست که میشه به راحتی پیشنهادش داد.
بعیده 7-8 سال نگهش دارید ، ولی خوب به هر حال از نظر طول عمر خیالتون راحت باشه. تاچش هم مشکلی نداره و کیفیت خیلی خوبی داره، ولی خوب کلا صفحات تاچ بسته به نوع استفاده ، بالاخره بعد از چند سال به تدریج خراب میشن.
عمر باطریش اونقدرا خوب نیست و از اون نظر متوسط (یا حتی پایین تر از متوسط) هست.
از نظر صدا هم خوبه ، منتها نه به خوبیtouch HD !
همونطور که گفتم مشکل خیلی ناجوری نداره و شاید بشه قابل توجه ترین ضعفش رو همون باتریش عنوان کرد که البته با یه سری اقدامات نرم افزاری بهبود پیدا میکنه و کسانی که استفاده میکنند چندان ناراضی نیستند.
در اون بازه ی قیمتی و پایین تر ، x1 و امنیا هستند که در چندین تاپیک در همین بخش در موردشون بحث شده.
masoudkhsh
15-09-2009, 10:27
برنامه هاي پاکت پيسي
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
و سايت زير:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
masoudkhsh
15-09-2009, 10:28
برنامه هاي پاکت پيسي
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
و سايت زير:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
سلام.تا 300 تومن ppc خوب هست که بخرم؟
Sadeq_ME
19-09-2009, 13:48
سلام.تا 300 تومن ppc خوب هست که بخرم؟
Touch viva
به غیر از viva چی؟
70 تومن برید بالاتر و یک دایموند بگیرید تا از امکانات و کیفیت کاملا بالاتری بهرمند بشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sadeq_ME
19-09-2009, 22:01
و همچنین Touch 3G
D o l f i n
24-09-2009, 23:42
تا 650 تومن چی پیشنهاد میدید؟
P A R S A
25-09-2009, 00:19
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
Dimaond 2 میاد تا حدود 400 تا قبل از عید؟
pulp_152
25-09-2009, 00:41
تا 650 تومن چی پیشنهاد میدید؟
i8000 یا امنیا 2
صفحه نمایشگر خوب و بزرگ amoled باتری خوب دوربین 5 خوب و سرعت زیاد که شامل cpu 800 میشه...
D o l f i n
25-09-2009, 10:33
هوس htc کردم از این برند چی پیشنهاد میدید؟
هوس htc کردم از این برند چی پیشنهاد میدید؟
اگه بتوني يكم ديگه بزاريد روش...ميتونيد پرو 2 بگيريد...جز دوربينش امكانات خوبي داره...+...كيبور كامل...
ولي امنيا 2 هم خيلي خيلي خوبه...:31:
P A R S A
25-09-2009, 11:46
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
من میتونم یک کلام به شما بگم Omnia
اما این کار درستی نیست ، بهترین PPC اونی هست که نیازها و علایق شما رو به بهترین شکل تامین بکنه.
اول بفرمایید اولویت ها و نیازهاتون چی هست و سابقه تون با پاکت پیسی چگونه هست، تا بتونم یه پیشنهاد دقیق بهتون بدم.
ممکنه ، ولی احتمالش زیاد نیست. اگر سامسونگ بود میگفتم بله ، ولی دستگاههای HTC افت قیمتشون خیلی کمتر هست. (مخصوصا تو ایران)
P A R S A
25-09-2009, 21:09
بالاخره یکی جواب داد!
من خودم تا حالا گوشی هام سیمبین دار بوده : 6120 - 6220 - 5800 اینقدر ور رفتم بهشون که دیگه از سیمبین زده شدم، یه چیز حرفه ای تر میخوام! به همین خاطر رفتم سراغ WM و برنـــــد HTC!
چیزهایی که مهمه:
1. صفحه نمایش بزرگ و رزلوشن مناسب
2. مولتی مدیا قوی (ساپورت فورمت های مختلف، کیفیت صوت و تصویر بالا)
3. رم و CPU قوی برای اجرای برنامه ها و بازی های سنگین!
4. قیمت حدود 400 (تا اسفند)
من کشته مرده Diamond 2 شدم که ظاهرا بدون گارانتی 480 تومن هست. (من فقط با گارانتی دیدم 590) اگه اون نشد امنــــیا میگیرم! البته کیبرد اکسپریا هم خیلی وسوسه انگیزه!
فکر کنم باید همون امنیا بگیرم! من 8گیگ میخوام آخه مموری 16 گیگ دارم. گارانتی اصلیش چیه؟ اگه با گارانتی اصلی بگیریم، ROM فارسی نصب میکنه؟
خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
P A R S A
26-09-2009, 22:30
خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
من اول یه تشکر از شما بکنم! بخش PPC فروم خیلی یخه! هیچکس جواب نمیده!
منم از همون مشکلات میترسم! دقیقا نمیدونم ولی هم اینجا هم موبایلستان رو که دیدم به نظرم اومد یه خورده مشکل داره! اگه لطف کنی و توضیح بدی ممنون میشم!
دایاموند 2 اینجا با گارانتی 590 هست توی سایت ها بدون گارانتی 480 هم دیدم. حالا نمیدونم تهران بدون گارانتی گیر میاد؟ اگه هست چنده؟ اگه 480 باشه امیدی هست که بیاد تا حدود 400 (تا بهمن و اسفند)، نیست؟ اگه بتونم 100% دایاموند 2 میگیرم چون هم عاشق قیافه اش هستم هم بالاخره htc یه چیز دیگه است، رزولوشن صفحه و رم گرافیکی و ....!
منظورم از رام فارسی این بود که فارسی بخونه ( SMS , PDF , WEB ) و بنویسه! یاس شنیدم همچین ساپورتی داره!
در مورد کیبرد هم اتفاقا من خیلی دوست دارم که کیبرد داشته باشه ولی هم Pro هم Pro2 قیمت های بالایی دارند! X1 هم که گوشی مالی نیست! (قیافه که نداره، دوربینشم ضعیفه، شتابسنج هم نداره!) به خاطر همین کیبرد رو ذکر نکردم! اگه شما چیز دیگه ای میشناسی، معرفی کن!
mehran2190
26-09-2009, 23:48
دوستان بین این سه گوشی کدومو انتخاب میکنن؟ htc hero htc magic htc touch hd
thelastblack
27-09-2009, 13:04
شاید samsung inov8 گرفتم... ببینم کسی ppc سراعغ نداره که قیمتش حدودا با این یکی باشه و بهتر از 8510 باشه؟
من اول یه تشکر از شما بکنم! بخش PPC فروم خیلی یخه! هیچکس جواب نمیده!
منم از همون مشکلات میترسم! دقیقا نمیدونم ولی هم اینجا هم موبایلستان رو که دیدم به نظرم اومد یه خورده مشکل داره! اگه لطف کنی و توضیح بدی ممنون میشم!
دایاموند 2 اینجا با گارانتی 590 هست توی سایت ها بدون گارانتی 480 هم دیدم. حالا نمیدونم تهران بدون گارانتی گیر میاد؟ اگه هست چنده؟ اگه 480 باشه امیدی هست که بیاد تا حدود 400 (تا بهمن و اسفند)، نیست؟ اگه بتونم 100% دایاموند 2 میگیرم چون هم عاشق قیافه اش هستم هم بالاخره htc یه چیز دیگه است، رزولوشن صفحه و رم گرافیکی و ....!
منظورم از رام فارسی این بود که فارسی بخونه ( SMS , PDF , WEB ) و بنویسه! یاس شنیدم همچین ساپورتی داره!
در مورد کیبرد هم اتفاقا من خیلی دوست دارم که کیبرد داشته باشه ولی هم Pro هم Pro2 قیمت های بالایی دارند! X1 هم که گوشی مالی نیست! (قیافه که نداره، دوربینشم ضعیفه، شتابسنج هم نداره!) به خاطر همین کیبرد رو ذکر نکردم! اگه شما چیز دیگه ای میشناسی، معرفی کن!
خواهش میکنم ، خوشحال میشم از کمک کردن به دیگران. اتفاقا من هم به همین علت سعی میکنم اینجا به کاربران کمک کنم ، وگرنه فعالیت عمومیم در فرومهای دیگه ای هست.
خوب ببین دوست عزیز ، امنیا بوت لودرش ضعیفه ، ولی اونطوری هم نیست که فکر کنی اگر رام عوض کنی مثلا 10% احتمال داره گوشی مرخص بشه! اگر اصول رو رعایت کنی ، احتمالش خیلی کمتر از 0.5% هست.
یک مشکل دیگه هم خم برداشتن صفحه ی تاچ هست که اگر حساسیته تاچش رو ببرید بالا و مراقب باشید فشار بیش از حد به صفحه وارد نشه ، مشکلی نخواهید داشت (البته نه برای مدت خیلی طولانی)
بقیه ی مشکلاتش هم یا عمومی و ریز هستند و یا بصورت نرم افزاری برطرف میشن.
در مورد فارسی هم اصلا فکرش رو نکنید، خودتون به راحتی میتونید با نصب یک فایل (یا دو تا نهایتا) ساپورت فارسی رو روی دستگاهتون داشته باشید.
کیبورد هم اگر فاکتور مهمی هست براتون ، میتونید 2ماه صبر کنید تا امنیا پرو بیاد و قیمتش تعدیل بشه (حدود 550 میتونید بگیرید)
سوال دیگه ای داشتید بپرسید.
دوستان بین این سه گوشی کدومو انتخاب میکنن؟ htc hero htc magic htc touch hd
خوب اول باید دید آندرویید میخواید یا ویندوز ! بر این اساس HD جدا از اون دو مورد دسته بندی میشه.
شاید samsung inov8 گرفتم... ببینم کسی ppc سراعغ نداره که قیمتش حدودا با این یکی باشه و بهتر از 8510 باشه؟
حدود قیمت مورد نظرتون رو بفرمایید ، من متاسفانه رو قیمت گوشی های عادی به روز نیستم.
thelastblack
27-09-2009, 20:00
inov8 رو گوشی شاپ زده 425 بدون گارانتی و 560 با گارانتی اصلی مایکروتل.....
نظرتون چیه دوستان؟ چی بگیرم؟
pulp_152
27-09-2009, 20:01
inov8 رو گوشی شاپ زده 425 بدون گارانتی و 560 با گارانتی اصلی مایکروتل.....
نظرتون چیه دوستان؟ چی بگیرم؟
گوشی شاپ گرون میده میتونی ارزونترم گیر بیاری ... 380 تا 400
چقدر میخوای هزینه کنی؟
P A R S A
27-09-2009, 20:13
حالا اون بحث های قبلی به کنار!
وین موبایل ارزون چی هست؟ غیر از تاچ ویوا!
thelastblack
28-09-2009, 09:32
تو همین قیمت ها باشه خوبه.....
حالا اون بحث های قبلی به کنار!
وین موبایل ارزون چی هست؟ غیر از تاچ ویوا!
یکی دو مدل از O2 هست ، Acer هم داره 4 مدل با قیمتهای مختلف وارد بازار میکنه که امکانات خیلی خوبی دارند و قیمتشون هم خیلی مناسبه. فکر کنم کمترینش حدود200-225 دلار بود.
الان دیگه چیز بدردبخوری در اون حدود به نظرم نمیرسه.
تو همین قیمت ها باشه خوبه.....
بین 400 تا 500 گزینه های مناسب ، امنیا ، X1 و دایموند2 هستند. که بسته به نیازتون میتونید از بینشون انتخاب کنید. مزایای دایموند2 نسبت به امنیا رو در صفحه ی قبل برای دوستمون عنوان کردم. میتونید چک کنید همون رو. اگر سوالی داشتید در خدمتم.
P A R S A
28-09-2009, 15:04
vیکی دو مدل از O2 هست ، Acer هم داره 4 مدل با قیمتهای مختلف وارد بازار میکنه که امکانات خیلی خوبی دارند و قیمتشون هم خیلی مناسبه. فکر کنم کمترینش حدود200-225 دلار بود.
الان دیگه چیز بدردبخوری در اون حدود به نظرم نمیرسه
بیخیال این ارزون ها شدم، یا امنیا یا دایاموند2!!!
بیخیال این ارزون ها شدم، یا امنیا یا دایاموند2!!!
اگر اختلاف قیمت حدودا 70 تومنیش برات فرق چندانی نداره ، به دلایل متعددی پیشنهاد میکنم دایموند2 بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehryar1973
29-09-2009, 11:33
با تشكر از راهنمايي همه شما دوستان
من ديروز علا بودم و diamind 2 بدون گارانتي رو خريدم 470
x1 هم 415 بود(با يه رم4)
كلا بنظرم گوشي خوبيه ولي جاي دست روش خيلي ميمونه
P A R S A
29-09-2009, 14:53
اگر اختلاف قیمت حدودا 70 تومنیش برات فرق چندانی نداره ، به دلایل متعددی پیشنهاد میکنم دایموند2 بگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه برام فرق چندانی داره! وگرنه منم به مزیت های بیشمار دایاموند2 نسبت به امنیا باخبرم! چه میشه کرد؟
ان.شا.الله تا بهمن اگه اومد رو 400 دایاموند2 میگیرم!
با تشكر از راهنمايي همه شما دوستان
من ديروز علا بودم و diamind 2 بدون گارانتي رو خريدم 470
x1 هم 415 بود(با يه رم4)
كلا بنظرم گوشي خوبيه ولي جاي دست روش خيلي ميمونه
مبارکتون باشه ، بله اون مشکل اثر انگشت رو داره مثل پدرش.
متاسفانه برام فرق چندانی داره! وگرنه منم به مزیت های بیشمار دایاموند2 نسبت به امنیا باخبرم! چه میشه کرد؟
ان.شا.الله تا بهمن اگه اومد رو 400 دایاموند2 میگیرم!
فکر میکنم با اومدن لئو ، بقیه HTC ها احتمالا کمی پایین میکشه قیمتشون. البته 400 رو زیاد امیدوار نیستم، ولی امیدوارم برسه که شما هم راحت بخریدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
با قيمت 550 هزار تومان چه چيزي رو پيشنهاد مي ديد؟
با سلام
با قيمت 550 هزار تومان چه چيزي رو پيشنهاد مي ديد؟
اگه عجله داريد بدون شك دياموند 2...اگه عجله نداريد براي امنيا 2 صبر كنيد...وقتي بياد گرونه...ولي كم كم افت ميكنه...از همه لحاظي كامله...
mehran2190
04-10-2009, 00:36
بین این 5 تا گوشی کدومو انتخاب می کنید؟ به ترتیب
Magic یا hero یا touch hd یا i8000 omnia 2 یا diamond 2
لطفا نیازها ، علاقمندی ها و انتظاراتتون رو از گوشی بفرمایید ، همچنین محدوده ی قیمت مورد نظرتون رو. تا بشه به بهترین شکل بهتون مشاوره داد.
اگر انتخاب من رو میخواید ، در صورتیکه انتخابهام همین 5 تا باشند ، امنیا2 رو انتخاب میکنم.
پ.ن: نمیدونم چند بار این حرفها رو زدم تابحال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته کاربرها هم که تقصیری ندارند، باید مدیران پست اول رو ویرایش کنند تا یه سری اطلاعات در پست اول به کاربران داده بشه تا بدونند چطور مشاوره بگیرند.
mehran2190
04-10-2009, 17:21
قیمت مهم نیستش،دوربینشم مهم نیست،مهم اینترفیس، باتری ،عملکرد تاچ ، کیفیت ال سی دی
قیمت مهم نیستش،دوربینشم مهم نیست،مهم اینترفیس، باتری ،عملکرد تاچ ، کیفیت ال سی دی
اینترفیس هم چندان مهم نیست ، چون نرم افزاری هست و اینترفیس های مناسب رو به لطف توسعه دهنده های متعدد ، تقریبا میشه روی هر پاکت پیسی داشت.
بنابراین بین اون 5 گزینه ، امنیا2 با بهترین کیفیت ال سی دی بین تمامی پاکت پیسی های موجود (AMOLED) ، بهترین کیفیت تاچ بین پاکت پیسی های با صفحه ی مقاومتی، قدرت پردازشی مناسب ، سایز مناسب ، سبک ، زیبا و تعداد زیادی خصوصیات مناسبه دیگه ، بهترین گزینه برای شماست.
منتها باید 2-3 هفته ای منتظر بمونید تا در حجم بالا وارد بازار بشه.
root professional
10-10-2009, 16:18
من می خوام i900 Omnia بخرم قیمتش هم 390هزار هست.
می خواستم بدونم گوشیه خوبیه؟ اصلی ترین مشکلاتش چیه؟ کسایی که داشتن راضی هستن؟ تو این قیمت گوشی بهتری می تونم بگیرم؟
و از همه مهمتر که داشت یادم می رفت: موقع خریدن باید چه چیزایی رو چک کنم؟(مثلا بعضیا می گن فقط آلمانی داره بعضیا می گن آنلاک شده بعضیا می گن آنلاک نشده و کلا این چیزا دیگه...)
همونطور که میدونید htc touch2 تازه به بازار آمده.با اطلاعاتی که در موردش داشتم چند روز پیش تویه علاءالدین رفته بودم این گوشی رو تو چند تا از ویترینهایه طبقه همکف دیدم گفتیم برم یه قیمت بگیرم جالب اینجاست که از هر کدوم از این مغازه ها سوال میکردم هر کی یه قیمت میداد( 470-500-510-520 580-605 تومان )!!!!!! البته همشون با گارانتی اصلی یاس یا تله کام بودند
چند تا نکته: تا بهشون میگفتم touch2 چند؟ طرف میگفت چند قیمت داری با تحریک خریدار می خواستم اول قیمت که از جایه دیگه گرفتی از زیر زبونت بکشن که 2 حالت داشت یا با قیمتی که بهشون می گفتی 10 تا 20 تومان زیر قیمتی که داشتی بهت پیشنهاد میدادن حتی یه مورد طرف اول 460 قیمت داد ولی دید که دارم میرم بیرون گیر داد که چند می خوای ما هم هر چی بهش گفتم بابا نمی خوام ول کن نبود تا 400 طرف راضی شد اما من زیر بار نرفتم !!!! یا اینکه طرف بهش بر می خورد که همچین قیمتی رو داری فکر می کرد داری دستش میندازی در حالی که بهش می گفتم که همین مغازه کناری داره این قیمت رو میده باور نمی کرد.
نکته دوم: یکسری که قیمت هایه بالا تر از 580 می دادن وقتی بهشون می گفتم که پایین تر قیمت دارم میگفتن که بستگی داره که وقتی میری تو مغازه اونهایی که پایین قیمت میدن چقدر بیشتر از اونی که بهت گفتن ازت می گیرن و میایی از اون مغاره بیرون!!!!!
بعضی هاشون هم میگفتن که گوشی با این قیمت پایین یا قطعاتش اصلی نیست یا لیبل خورده یا دستکاری شده.... یا اینکه بیشترشون اینو می گفتن که این گوشی ها نرم افزار روش نصب نیست ، بدون نرم افزاره ، آپدیت نیست که جالب بود برام که گوشی که تازه یک ماه آمده تو بازار زود شرکت آپدیتش رو گذاشته!!!!!!!یک مورد هم بود که طرف گفت بدون باکس نرم افزار بهت قیمت دادن!!!!
جمع بندی:آشفته بازار قیمت ، فرض کردن فروشنده از اینکه همه از پشت کوه آمدن که با این چیزها بخوان یه پولی به جیب بزنن.
در آخر با سردرگمی دست خالی آمدم بیرون.
حالا که داستانم تموم شد نظر دوستان رو در مورد حرفهایی که زدم بخصوص خرید از طبقه همکف علاءالدین و اونهایی که تجربه خرید از این دست رو داشتن رو بفرمایید تا روشن بشیم
Amin.M.1986
14-10-2009, 09:18
همونطور که میدونید htc touch2 تازه به بازار آمده.با اطلاعاتی که در موردش داشتم چند روز پیش تویه علاءالدین رفته بودم این گوشی رو تو چند تا از ویترینهایه طبقه همکف دیدم گفتیم برم یه قیمت بگیرم جالب اینجاست که از هر کدوم از این مغازه ها سوال میکردم هر کی یه قیمت میداد( 470-500-510-520 580-605 تومان )!!!!!! البته همشون با گارانتی اصلی یاس یا تله کام بودند
چند تا نکته: تا بهشون میگفتم touch2 چند؟ طرف میگفت چند قیمت داری با تحریک خریدار می خواستم اول قیمت که از جایه دیگه گرفتی از زیر زبونت بکشن که 2 حالت داشت یا با قیمتی که بهشون می گفتی 10 تا 20 تومان زیر قیمتی که داشتی بهت پیشنهاد میدادن حتی یه مورد طرف اول 460 قیمت داد ولی دید که دارم میرم بیرون گیر داد که چند می خوای ما هم هر چی بهش گفتم بابا نمی خوام ول کن نبود تا 400 طرف راضی شد اما من زیر بار نرفتم !!!! یا اینکه طرف بهش بر می خورد که همچین قیمتی رو داری فکر می کرد داری دستش میندازی در حالی که بهش می گفتم که همین مغازه کناری داره این قیمت رو میده باور نمی کرد.
نکته دوم: یکسری که قیمت هایه بالا تر از 580 می دادن وقتی بهشون می گفتم که پایین تر قیمت دارم میگفتن که بستگی داره که وقتی میری تو مغازه اونهایی که پایین قیمت میدن چقدر بیشتر از اونی که بهت گفتن ازت می گیرن و میایی از اون مغاره بیرون!!!!!
بعضی هاشون هم میگفتن که گوشی با این قیمت پایین یا قطعاتش اصلی نیست یا لیبل خورده یا دستکاری شده.... یا اینکه بیشترشون اینو می گفتن که این گوشی ها نرم افزار روش نصب نیست ، بدون نرم افزاره ، آپدیت نیست که جالب بود برام که گوشی که تازه یک ماه آمده تو بازار زود شرکت آپدیتش رو گذاشته!!!!!!!یک مورد هم بود که طرف گفت بدون باکس نرم افزار بهت قیمت دادن!!!!
جمع بندی:آشفته بازار قیمت ، فرض کردن فروشنده از اینکه همه از پشت کوه آمدن که با این چیزها بخوان یه پولی به جیب بزنن.
در آخر با سردرگمی دست خالی آمدم بیرون.
حالا که داستانم تموم شد نظر دوستان رو در مورد حرفهایی که زدم بخصوص خرید از طبقه همکف علاءالدین و اونهایی که تجربه خرید از این دست رو داشتن رو بفرمایید تا روشن بشیم
این مغازه دار های علاالدین جدیدا یه حرف یاد گرفتن اونم آپدیت و نرم افزار و این حرف هاس .. یادمه یه موقه واسه امنیا 80 هزار تومن میگرفتن 4 تا نرم افزار میریختن روش یا نهایت رام رو عوض میکردن .. آقا شما نرم افزار رو کلا باید بیخیال بشی .. پک نرم افزار و آپدیت بودن و ... ها همش ... شعره . عزیزم اینجا ایرانه و کپی رایت وجود نداره که کسی بخواد داشتن نرم افزار رو مزیت بدونه .. اون حرف هم که گفت باید ببینی وقتی میای بیرون بهت چند میفروشن درست گفته چون بعضیا کلی پول میگرن الکی به اسم آپدیت و آپگرید .. اگه خواستی بخری از هرجا که قیمت مناسب میده بگیر و یه قرون هم پول اضافه واسه هیچی بهش نده .. پک نرم افزاری هم اگه میخوای بیا پیش خودم.. یه پک نرم افزاری هست به اسم پک نرم افزاری امین :31: .. از همه پک های فروشی هم بهتره :10:
AryanLand
14-10-2009, 15:03
این مغازه دار های علاالدین جدیدا یه حرف یاد گرفتن اونم آپدیت و نرم افزار و این حرف هاس .. یادمه یه موقه واسه امنیا 80 هزار تومن میگرفتن 4 تا نرم افزار میریختن روش یا نهایت رام رو عوض میکردن .. آقا شما نرم افزار رو کلا باید بیخیال بشی .. پک نرم افزار و آپدیت بودن و ... ها همش ... شعره . عزیزم اینجا ایرانه و کپی رایت وجود نداره که کسی بخواد داشتن نرم افزار رو مزیت بدونه .. اون حرف هم که گفت باید ببینی وقتی میای بیرون بهت چند میفروشن درست گفته چون بعضیا کلی پول میگرن الکی به اسم آپدیت و آپگرید .. اگه خواستی بخری از هرجا که قیمت مناسب میده بگیر و یه قرون هم پول اضافه واسه هیچی بهش نده .. پک نرم افزاری هم اگه میخوای بیا پیش خودم.. یه پک نرم افزاری هست به اسم پک نرم افزاری امین :31: .. از همه پک های فروشی هم بهتره :10:
سلام.
من اون پک نرم افزاریت رو مجانا" خریدارم.:31::11::40:
ممنون از راهنمایی که کردی .ولی وقتی اختلاف قیمت بین 460 تا 600 اونهم یک گوشی با گارانتی یکسان زیاده برای همین آدم میمونه که چکار کنه می ترسه نکنه بهش بندازن تازه اولین بار بود که دیدم که قیمت گوشی با گارانتی یاس از تله کام کمتره!! اینکه میگن گوشی htc تقلبی نداره درسته ؟ گارانتی یاس و تله کام که شکی توش نیست؟
انشاالله اگه قسمت شد و گرفتم حتماً مزاحمتون میشم:10:
ممنون از راهنمایی که کردی .ولی وقتی اختلاف قیمت بین 460 تا 600 اونهم یک گوشی با گارانتی یکسان زیاده برای همین آدم میمونه که چکار کنه می ترسه نکنه بهش بندازن تازه اولین بار بود که دیدم که قیمت گوشی با گارانتی یاس از تله کام کمتره!! اینکه میگن گوشی htc تقلبی نداره درسته ؟ گارانتی یاس و تله کام که شکی توش نیست؟
سعی کن در درجه ی اول گارانتی یاس بگیری.
گوشی پلمپ با گارانتی یاس بگیر و تموم.اصلا نذار بهش دست بزنه.نه نرم افزار نه آپدیت..گوشی نو هیچ چیزی لازم نداره.هر چی میگن چرت میگن.
Amin.M.1986
14-10-2009, 21:24
سلام.
من اون پک نرم افزاریت رو مجانا" خریدارم.:31::11::40:
مخلصیم :10:.. آدرس بده خودم میارم دم منزل تقدیم میکنم:46:.
Amin.M.1986
14-10-2009, 21:26
شما اگه چشمت گوشی رو گرفته یه زنگ بزن نمایندگی و یه مشورتی بکن باهاشون ببین در مورد قیمت چی میگن بهت
3jokes_x
15-10-2009, 14:21
اینجا مثل تاپیک سخت افزار تاپیک ویژه درخواست قیمت نداره یا من پیدا نکردم؟ به هر حال امروز یه سری قیمت (از یه فروشنده آشنا) گرفتم، گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد: (قیمت ها با گارانتی هستند)
HTC
Touch Diamond = 400
Touch 3G = 415
Touch 2 = 490
Touch HD = 665
Sony
Xperia X1 = 430
Amin.M.1986
15-10-2009, 14:41
اینجا مثل تاپیک سخت افزار تاپیک ویژه درخواست قیمت نداره یا من پیدا نکردم؟ به هر حال امروز یه سری قیمت (از یه فروشنده آشنا) گرفتم، گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد: (قیمت ها با گارانتی هستند)
HTC
Touch Diamond = 400
Touch 3G = 415
Touch 2 = 490
Touch HD = 665
Sony
Xperia X1 = 430
خیلی لطف کردید .. انجا تاپیک قیمت نداره متاسفانه .. راستی اگه اون سایت مال خودته بگه من کارت دارم .. میخوام مشورت بگیرم ازت
ali-1991
16-10-2009, 02:24
دورود بر شما. 3jokes_x واقا دستت درد نکنه خیلی ممنون میشم اگه قیمت HTC viva رو بگی
سبز باشید و شاد
hitman2004
16-10-2009, 11:15
این پک نرم افزاریتو به ما هم ... آره؟:46:
P A R S A
16-10-2009, 11:26
HTC
Touch Diamond = 400
Touch 3G = 415
Touch 2 = 490
Touch HD = 665
Sony
Xperia X1 = 430
دستت درد نکنه بازم ادامه بده!
thelastblack
16-10-2009, 15:02
ممنون از قیمت xperia..... میشه بگین کجا بگیرم؟ علاءالدین میرم..... گارانتی کجا خوبه؟ بی گارانتی بگیرم چطوره؟....
ممنون از نزرطون(ببخشید نظرتون!)......
touch 2 که جدید اومده و مطمئنا قیمتش پایین تر از 350 خواهد آمد (خودتون ببنید از X1 گرونتره (جای خنده داره) )
در رابطه با 3g هم فکر نکن قیمتش توی 400 باشه باید توی 300 باشه شما مطمئنی درست نوشتی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.