مشاهده نسخه کامل
: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
pulp_152
16-03-2010, 00:49
یه نگاه به این تاپیک بندازید اگر جوابی داشتید به همراه دلیل منطقی بفرمایید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
malaki_mall
16-03-2010, 01:34
دوستان pocket viewer همون پی سی پاکت بید؟
سلام.
دلیل منطقی؟ (البته منظورم تایید و یا رد HTC یا سامسونگ نیست فقط میخوام دلایلتون رو بدونم.):11:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
سلام.
این دلیل بر برتری برند نیست .دلایلتون در مورد برتری برند رو بفرمایید.:11:
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .
وقتی یه گوشی از نظر سی پی یو رم و صفحه نمایش بالاتر از یه گوشی دیگه باشه اون هم در مورد پاکت پی سی که بحث دوربین و صدا خیلی مطرح نیست شما چه نتیجه ای دیگه ای می تونید بگیرید.
در مورد صفحه نمایش و کیفیت اون هم معمولا با گذاشتن دو گوشی بغل هم راجع به کیفیت بحث می شه حالا بماند که تکنولوژی خازنی در کل جدید تره و راحتی بیشتری رو برا ی کاربر ایجاد می کنه.
دیگه چطور باید برتری یه گوشی رو به دیگری باید بررسی کرد دوست من.اگه اینها رو در نظر نگیریم باث بگیم هر گوشی ای خوشگل تره بهتره.
ممنون از شما ولی بعضی دوستان که سامسونگ دارن بیش از حد تعصبی که به نظر من بجا هم نیست از خودشون نشون می دن.گوشی ما هم تا چند ماه دیگه رقیب قویتر پیدا می کنه ولی من نمیام بگم مال من بالاتره.
hasanmotori
16-03-2010, 10:23
ایشون میگه برترین پاکت پی سیه .
مشکل همینجاس دیگه
دقیق نخوندی چی میگه
اون دوستمون پرسید ویندوز موبایل چرا بیشتر از 65 هزار رنگو نشون نمیده ... بعد جواب داد که تو کیفیت خیلی تاثیری نداره ... اگه امنیا 2 رو ببینی کیفیت صفحش تو پاکت پیسیا بهترینه و جزو 10 تای برتره
گر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت
پس منظورش کل گوشی نبوده بلکه کیفیت ال سی دیش بوده که درستم گفتم
ولی تو یه پست شما گفتی دنبال سامسونگ نرو
حالا این حرف بی منطقه و از روی تعصبه یا چیزی که دوستمون گفت ؟!
NimoOol.HD2
16-03-2010, 11:10
ممنون از شما ولی آخه خیلی تعجب کردم سامسونگ !!!!!
قیمت HTC HD2 چنده و Omnia چند ؟
ضمنا چرا هیچ صحبتی از Xperia X2 نکردید ؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،
آقا من میخوام یه پاکت پی سی تا حد 500 تومن بگیرم. میخواستم یکم راهنماییم کنین.
ضمنا : دوربین زیاد واسم مهم نیست ولی پخش ویدئو و آهنگش خوب باشه. مهمترین نکته هم از نظر من اجرای نرم افزارهای مختلف هست. خوش دست بودن هم واسم مهمه .
خودم بین هیرو و دیاموند 2 شک دارم. هیرو خیلی خوشگله ولی میترسم با نرم افزاراش به مشکل بر بخورم. میگن بلوتوثشم که مشکل داره . کلا از آندروئید میترسم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگه مدل خوب دیگه ای هم مد نظر دارین خوشحال میشم بدونم.
hasanmotori
16-03-2010, 13:23
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،
آقا من میخوام یه پاکت پی سی تا حد 500 تومن بگیرم. میخواستم یکم راهنماییم کنین.
ضمنا : دوربین زیاد واسم مهم نیست ولی پخش ویدئو و آهنگش خوب باشه. مهمترین نکته هم از نظر من اجرای نرم افزارهای مختلف هست. خوش دست بودن هم واسم مهمه .
خودم بین هیرو و دیاموند 2 شک دارم. هیرو خیلی خوشگله ولی میترسم با نرم افزاراش به مشکل بر بخورم. میگن بلوتوثشم که مشکل داره . کلا از آندروئید میترسم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.
اگه مدل خوب دیگه ای هم مد نظر دارین خوشحال میشم بدونم.
امنیا 2 همون چیزیه که میخای
از دایموند 2 خیلی بهتره
hasanmotori
16-03-2010, 13:38
ممنون از شما ولی آخه خیلی تعجب کردم سامسونگ !!!!!
قیمت HTC HD2 چنده و Omnia چند ؟
ضمنا چرا هیچ صحبتی از Xperia X2 نکردید ؟
تعجب نداره
ببین اگه پول hd2 رو داری و مشکلی با سایزش نداری بگیر
اگه نداری امنیا2 قیمتش 480 90 تومنه
از x2 بهتره
مثلاً
نیم اینچ صفحش بزرگتره
amoled
تاچ حساس تر
16 گیگ مموری داخلی
اسپیکر قویتر
فیلم برداری بهتر
2تا فلش
سی پی یو 800
و...
amin_lni
16-03-2010, 16:20
سلام . دوستان به نظر شما ارزش داره به خاطر صفحه خازنی X1 نخرم و به جاش HTC Magic بخرم ؟ به تفاوت های سیستم عامل آشنا هستم . اگر مقایشه ای در ایم مورد باشه که منو قانع کنه 70-80 تومن اضافی خرج کنم . ممنون میشم دوستان لینک بدهند .
golmohammadi
17-03-2010, 08:40
سلام . دوستان به نظر شما ارزش داره به خاطر صفحه خازنی X1 نخرم و به جاش HTC Magic بخرم ؟ به تفاوت های سیستم عامل آشنا هستم . اگر مقایشه ای در ایم مورد باشه که منو قانع کنه 70-80 تومن اضافی خرج کنم . ممنون میشم دوستان لینک بدهند .
سلام
تاچ x1 خوبه و موردی نداره
بخاطر تاچ فکر نکنم ارزششو داشته باشه
یه چیزی هم بگم
بعضیهای تاچ مقاومتی را بیشتر از خازنی دوست دارند
در کل x1 از مجیک بهتره
حالا اون آندروئید هست بحثش جداست
hamid_hashemi
17-03-2010, 08:52
دوستان عزيزم تكليفه منا معلوم كنيد.ريش و قيچي دست شما تا پنج شنبه وقت ميكنم بخرم تو رو خدا زود جوابما بديد خيالما راحت كنيد آخه من 6 ماه دارم پس انداز مي كنم مي خوام با خياله راحت برم خريد .
نظرتونا راجع به امنيا2 مي خوام:
لطفا بگيد حافظه داخلي كه مي سوزه چقدر صحت داره؟
آيا به نظر شما گوشي خوبيه يعني اگه الان بر مي گشتيد به قبل بازم همين گوشيه مي خريديد؟
king univers
17-03-2010, 14:29
ميخواستم بپرسم كه كدوم يكي از اين گوشي ها خوب تر هستش .
imate k-jam jamin jama يا qtek s200 ياكلأ پاكت پيسي رو بي خيال بشم .
AryanLand
17-03-2010, 23:54
دوستان عزيزم تكليفه منا معلوم كنيد.ريش و قيچي دست شما تا پنج شنبه وقت ميكنم بخرم تو رو خدا زود جوابما بديد خيالما راحت كنيد آخه من 6 ماه دارم پس انداز مي كنم مي خوام با خياله راحت برم خريد .
آيا به نظر شما گوشي خوبيه يعني اگه الان بر مي گشتيد به قبل بازم همين گوشيه مي خريديد؟
سلام.
در مورد امنیا 2 که یک همچین اتفاقی من تا حالا نشنیدم افتاده باشه.مگه افتاده؟!
این گوشیهایی که شما لیست کردی هیچکدوم.این گوشیها حداقل مال 2 سال پیش هستن.اصلا" فکر نمیکنم که تو بازار نوشون رو بتونی گیر بیاری ضمن اینکه با پولی که میخواین بدین به این گوشیها انتخابات خیلی بهتری میتونی داشته باشی.(البته من قیمتاشونو ندارم الان.):11:
mehr1095
18-03-2010, 00:44
عزیز جان من این گوشی رو دارم. فوق العدس و توی این قیمت بهتر از این پیدا نمی کنی. دلت قرص باشه. بخر حالشو ببر!
گزینه د) هیچکدام!
به نظر من توی این قیمت HTC Touch 3G بهترینه!
parasto2
19-03-2010, 07:19
به نظر من توی این قیمت HTC Touch 3G بهترینه!
touch2 هم بد نيست win6.5 است وجديدتر
ياحق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسیله ای که وای فای داشته باشه کوچیک باشه باطریش خوب جواب بده جی پی اس داشته باشه روش بشه وی پی ان گذاشت حافظه اش هم خوب باشه و از همه مهم تر قیمتش
راستی برای بازی هم مناسب باشه
--- هم برام مهمه که روش نصب شه(وی پی ان)
و از همه مهم تر ارزون باشه
و خیلی کوچک و جیبی
حالا گوشی هم نبود مسله ای نیست
راستی گوشی های جدید سامسونگ چشم رو گرفته چنتا از دوستام هم دارن
فقط میگن 2 تا مشکل داره
یکی شارژ تموم میکنه
یکی آنتن نمی ده
کمک کنید توش موندم
وسیله ای که وای فای داشته باشه کوچیک باشه باطریش خوب جواب بده (جی پی اس داشته باشه) روش بشه وی پی ان گذاشت حافظه اش هم خوب باشه و از همه مهم تر ارزن باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسیله ای که وای فای داشته باشه کوچیک باشه باطریش خوب جواب بده جی پی اس داشته باشه روش بشه وی پی ان گذاشت حافظه اش هم خوب باشه و از همه مهم تر قیمتش
و خیلی کوچک و جیبی
فقط میگن 2 تا مشکل داره
یکی شارژ تموم میکنه
یکی آنتن نمی ده
کمک کنید توش موندم
وسیله ای که وای فای داشته باشه کوچیک باشه باطریش خوب جواب بده (جی پی اس داشته باشه) روش بشه وی پی ان گذاشت حافظه اش هم خوب باشه و از همه مهم تر ارزن باشه
02-04-2010, 16:47
و خیلی کوچک و جیبی
فقط میگن 2 تا مشکل داره
یکی شارژ تموم میکنه
یکی آنتن نمی ده
کمک کنید توش موندم
و خیلی کوچک و جیبی
فقط میگن 2 تا مشکل داره
یکی شارژ تموم میکنه
یکی آنتن نمی ده
کمک کنید توش موندم
Real Madrid C.F
04-04-2010, 09:58
البته شما که میخوای Omnia II بخری میتونی HTC HD هم بخری من HD رو ترجیح دادم چون HTC حسابی تو پاکت ساختن حرفه ای شده و Touch FLO خودش یکی از دلایل این حرفمه ....من که زیاد با قیافه ی امنیا2 حال نکردم نه قیافه ی خودش نه اون دکمه هایه بزرگش نه اینترفیس CUBE که اصلا به پای تاچ فلو نمیرسه...HTC HD رو میتونی 530 گیر بیاری...
hirondelle
04-04-2010, 11:42
سلام به همگی
لطفا یه راهنمایی کنید:
این HTC Touch 3g چیا نداره که بعد خریدن ممکنه تو یه گوشی دیگه ببینم ،پشیمون بشم که چرا اونو نخریدم؟(این از اون سوالایی هست که مشکل جای دیگه گیرتون بیادها،کامل جواب بدین!:31:)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
04-04-2010, 12:03
سلام به همگی
لطفا یه راهنمایی کنید:
این HTC Touch 3g چیا نداره که بعد خریدن ممکنه تو یه گوشی دیگه ببینم ،پشیمون بشم که چرا اونو نخریدم؟(این از اون سوالایی هست که مشکل جای دیگه گیرتون
شما با 260 تومن میتونی امنیا لایت بگیری :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمش 256 مگ و رامش 512 مگ هست
با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم..اين طور كه در كلوپ HEREO خوندم مثل اينكه مشكلات زياد داره..ولي خيلي چشممو گرفته!!حالا كسي ميتونه كمك كنه كدام را انتخاب كنم؟؟
bashirsh
05-04-2010, 17:51
من میخواستم یه گوشی ویندوز موبایل که از لحاظ رابط کاربری و برنامه خوری خوب باشه، سرعت کاریشم خوب باشه و کیفیت صفحه و دوربین برام اولویت بعدیه، قیمتشم حدود 500 باشه، چه گوشیی پشنهاد میدین؟
خودم بین omnia2 و diamond2 شک دارم، یه عده میگن htc متخصص گوشیهای پاکته یه عده هم میگن omnia2 خوب از آب در اومده حالا موندم چکار کنم
البته touch hd هم هست که گرونتره
pulp_152
05-04-2010, 17:55
اگر بین امنیا 2 موندی و دایموند 2 ... تقریبا در تمامی قسمتها امنیا 2 بهتره ... سرعت .. صفحه نمایش .. دوربین ... و ...
حالا دیگه خودت میدونی میخوای به حرف دیگران گوشی کنی یا نه ..نظر من اینه که Htc فقط ویندوز میزنه ..ولی سامسونگ همه چ میزنه و ویندوز هم میزده ...به یه باره ویندوز نمیزنه که بگیم تجربش کمه یا متخصصش نیست ... و چون در قسمتهای دیگه هم تجربه داشته تونسته از تجربه هاش در این زمینه استفاده بیشتری کنه و تخصصش تو این زمینه بیشتر از Htc هستش ... بابت همینم هست که تونسته بهتر عمل کنه ..
کیفیت اتفاقی نیست دوست عزیز ! ... برند معروف کم نداریم ! چرا بقیه اتفاقی یا از رو بی تجربگی ویندوز موبایلی نمیزنن که بتونه رقابت کنه ؟
mehr1095
05-04-2010, 21:49
موافقم. بسیاری از قطعات مهم پی پی سی ها از جمله سی پی یو ها از قدیم الایام ساخته سامسونگ بوده اند.
اصلا" جای شک نداره. توی این قیمت فقط Omina II
اگه واقعا" اصرار داری HTC بگیری به نظر من Touch HD بگیر.
اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی
htc-hd2es
06-04-2010, 01:03
اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی
دوست عزیز من تعجب میکنم شما چرا HD2زو با آیفون وحتی 3GS مقایسه میکنید.من HD2 دارم و نه تنها من بلکه هر کسی که این گوشی گرفته گفتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن و گوشی های دیگه رو ریز میبینن.از خریدن این گوشی یه قرون تو جیب من نمیره ولی واقعا" نو هیچ زمینه ای هیچ گ.شی به گرد پایHD2 نمیرسه.چه LCD بزرگ و با کیفیتش که فیلم دیدن توش اساسی حال میده.چه سرعت پردازندش که جای گفتن نداره _چه چیپ گرافیکش که تصاویر کعرکه نشون میده_چه عکاسی و فیلمبرداریش که فوق العادست.چه رابط کاربری سنس که رابط کاربری آیفون تو جیبش میزاره.و اگه رابط کاربری آیفون دوست داشته باشی میتئنی تبدیل به اون حالت کنی.کلا" ویندوز موبایل واسه هر کاری به نرم تفزار داره و اتعطاف پذیری بالایی داره.آیفون فقط به درد بازی میخوره که با توجه به قیمتش و این که PSP در ضمینه بازی قویتره پس خریدن PSP به صرفست.
امیدوارم جوابتون گرفته باشین و زیاد به حرف دیگران گوش نکنید.
pulp_152
06-04-2010, 01:21
دوست عزیز من تعجب میکنم شما چرا HD2زو با آیفون وحتی 3GS مقایسه میکنید.من HD2 دارم و نه تنها من بلکه هر کسی که این گوشی گرفته گفتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن و گوشی های دیگه رو ریز میبینن.از خریدن این گوشی یه قرون تو جیب من نمیره ولی واقعا" نو هیچ زمینه ای هیچ گ.شی به گرد پایHD2 نمیرسه.چه LCD بزرگ و با کیفیتش که فیلم دیدن توش اساسی حال میده.چه سرعت پردازندش که جای گفتن نداره _چه چیپ گرافیکش که تصاویر کعرکه نشون میده_چه عکاسی و فیلمبرداریش که فوق العادست.چه رابط کاربری سنس که رابط کاربری آیفون تو جیبش میزاره.و اگه رابط کاربری آیفون دوست داشته باشی میتئنی تبدیل به اون حالت کنی.کلا" ویندوز موبایل واسه هر کاری به نرم تفزار داره و اتعطاف پذیری بالایی داره.آیفون فقط به درد بازی میخوره که با توجه به قیمتش و این که PSP در ضمینه بازی قویتره پس خریدن PSP به صرفست.
امیدوارم جوابتون گرفته باشین و زیاد به حرف دیگران گوش نکنید.
از مبالغه لطفا پرهیز کنید ...این موردی که عرض کردید در مورد دوستانی که با 3gs هم کار کردن رخ داده عنوان میکردن که دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن !
تو بزرگی ال سی دی بله ولی تو کیفیت ایفون یه سر و گردن از htc hd2 بالاتره
سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...
چیپ گرافیکی از 3gs ضعیفتره و بازی درست حسابی هم روی htc hd 2 نداریم ... از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن
رابط کاربری سلیقه ای هستش
و اینکه نرم افزارهای ایفون بهتر از وین موبایل هستن و البته قویتر .! ...
اما در نهایت 3gs قیمت بالایی داره و امکاناتش بر پایه کانکت شدن هستش که در ایران متاسفانه بدلیل سرعت پایین نت و نبود gprs قوی و 3g شما نمیتونید از حداکثر امکانات ایفون استفاده لازم رو ببرید ...
با تشکر از شما دو بزرگوار . والا با خوندن نظرات هر دو شما شک بنده بیشتر شد و تردیدم هم بیشتر .. حاا واقعا موندم سر یک دو راهی که کدوم بهتر هستند ؟ آیا نبود اینترنت در ایران باعث میشه نتونیم از آیفون لذت ببریم ؟ آیا هر دوی شما بزرگوار با هر دوی این گوشی ها از نزدیک کار کردید ؟
Real Madrid C.F
06-04-2010, 08:02
البته به مشکلاته آیفون میشه به خیلی ضعیف بودن اسپیکر و ضعیف بودن دوربین هم اشاره کرد ولی در کل خیلی گوشی اینترنت طلبیه و واقعا اگه تو خونه ADSL و WiFi نداری خیلی تو دردسر میوفتی و بدبختیش اینجاس که اگه پشیمون بشی دیگه راه برگشت نداری چون آیفون رو مفت میخرن ازت....البته HTC Google Nexus One هم قابلیت هایه نهفته ای داره که بچه هایه XDA با اجرایه یه روشی تو مایه هایه JailBreak کاری کردن که بازی Crysis کامپیوتر روش اجرا شده و اسم نرم افزارشم NDK هست و گفته میشه که میتونه انواع بازی هایه 3 بعدی رو اجرا کنه.....آندروید هم واقعا سیستم عامل خوبیه!! با اینکه من از گوگل متنفرم!!!
با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم..اين طور كه در كلوپ HEREO خوندم مثل اينكه مشكلات زياد داره..ولي خيلي چشممو گرفته!!حالا كسي ميتونه كمك كنه كدام را انتخاب كنم؟؟
كسي نيست راهنمايي كنه!!؟؟؟:46::46::46::46:
Real Madrid C.F
06-04-2010, 11:22
جواب شما رو تو تاپیک هیرو دادم دوست من .... در ضمن هیرو 480 تومنه ولی تاچ2 با گارانتی 410 و بدون گارانتی 330 تومن..
parasto2
06-04-2010, 20:00
hero به مراتب بهتر است وبا آمدن ورژن 2.1 اندرود براي hero مشكلاتش رفع شده
البته بايد توجه كني كه hero اندرود است وtouch2 ويندورموبايل
يا حق
htc-hd2es
06-04-2010, 22:25
از مبالغه لطفا پرهیز کنید ...این موردی که عرض کردید در مورد دوستانی که با 3gs هم کار کردن رخ داده عنوان میکردن که دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن !
تو بزرگی ال سی دی بله ولی تو کیفیت ایفون یه سر و گردن از htc hd2 بالاتره
سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...
چیپ گرافیکی از 3gs ضعیفتره و بازی درست حسابی هم روی htc hd 2 نداریم ... از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن
رابط کاربری سلیقه ای هستش
اما در نهایت 3gs قیمت بالایی داره و امکاناتش بر پایه کانکت شدن هستش که در ایران متاسفانه بدلیل سرعت پایین نت و نبود gprs قوی و 3g شما نمیتونید از حداکثر امکانات ایفون استفاده لازم رو ببرید ...
ببین دوست عزیز من نیومدم اینجا با شما کل بندازم چون نه در شاءن شماست نه من.دوستمون سوال کردن و چون من بیشتراز4ماهه این گوشی دارم و تمام سخت افزار ونقشه گوشی میدونم.
شما میگید lcd آیفون باکیفیت ترازhd2 هست واقعا" که!!!
اولا" رزولشن hd2 برابر 480*800 ولی آیفون 480*320پس مسلما" در کیفیت جای بحثی نمیمونه.درثانی کنتراست صفحهhd2 بقدری بالاست که در xda گفتن در حد amoled میباشد.ثالثا" فیلم دیدن تو این گوشی مخصوصا"با هدفون لذت فیلم دیدن تو سینما به آدم دست میده.رابعا" چون رزولشن hd2 خیلی بالاست صفحات وب به طور کامل میاره ولی با آیفون در اینترنت باید با دست صفحه رو بالا پایین کرد تا 2خط مطلب خوند. همینطور در pdf.
منم که گفتم آیفون فقط به درد بازی کردن میخوره ولی به چه قیمتی به قیمت 900تا یک ملیون تومن.اونم با دوربین 3مگ.یه psp با قیمت یک پنجم میتونه بازی بهتر از آیفون ارائه کنه چون چیپ گرافیکش بشدت قویتراز آیفونه.اگه دوست دارین قدرت گرافیکی تمام گوشی ها و کنسول هارو براتون بزارم.
گرافیک آیفون 1.2برابر قویتراز hd2 هست ولی پردازنده hd2 حدود 2.5برابر سریعتر از آیفونه.
پس خواهشن اطلاعات درست به دوستان بدیم حداقل به خاطر وجدانمون.دیگه انتخاب با دوستمون من قبلا" هم گفتم نه من نه شما نماینده htc یا appel نیستیم که پولی بابت خرید دوستمون تو جیبمون بره.
AryanLand
07-04-2010, 00:57
سلام.
والا من دیروز پست اون دوستمون رو که راهنمایی خواسته بودن دیدم اما چون مقایسه ویندوز و مک بود و میدونم آخرش به دعوا کشیده میشه جواب ندادم.اما دو مورد بود که در مورد پست شما باید یه اشاره میکردم.البته اینکه پست شما رو جواب میدم بخاطر شناختی هست که از شما دارم و اگر کس دیگه ای بود اصلا" جواب نمیدادم و خودم رو درگیر ماجرا نمیکردم.(شناخت مثبتی نسبت به شما دارم.):46::11:
اما در مورد سرعت که فرمودید سرعت مک بخاطر اینکه سیستم عامل خوبی داره بالا نیست بلکه بخاطر این بالاست که مولتی تسک رو ساپورت نمیکنه اما متاسفانه به این ضعف هیچکس اشاره ای نمیکنه در صورتی که به نظر من این این ضعف از تمام ضعفها و نقاط قوت ایفون مهمتره..(البته توضیح بدم منظورم این نیست که سیستم عامل مک بده بلکه خوبه ولی شرایط خودش رو داره.)
و در مورد نرم افزار هم درسته که نرم افزار زیاد داره اما نرم افزارهاش اکثرا" کاربردی نیستن بلکه فان و تفریحی هستن.ساپورت نکردن آفیس رو هم به موارد بالا اضافه کنید.(البته ساپورت نمیکرد ولی الان خبر ندارم نرم افزاری براش ساختن که اینکارو بکنه یا نه که البته بعید میدونم چون هرچی باشه مک هست نه ویندوز.:10::11:
farredsky
07-04-2010, 21:54
چند تا سوال دارم :
1 .نرم افزارهایی که برای ویندوز موبایل هستند روی همه گوشی های داری این سیستم عامل نصب می شوند یا مثلا برای سامسونگ و htc ممکنه متفاوت باشه ؟ اخه مثلا برای lite فارسی ساز معرفی می شه این برای htc هم همونه ؟
2- بعد از نصب نرم افزار یا بازی جاوای معمولی ( غیر تاچ) کلید چهار جهتی مجازی ظاهر می شه که قابل استفاده باشه ؟ ( مثل 5800)اگر نمیشه درگوشی هایی که کلید چهار جهتی سخت افزاری یا کیبرد کامل ( کشویی) دارند این برنامه ها قابل اجرا است و این یک مزیت برای اونهاست ؟
3-قلم مغناطیسی یا قلم active به چه معنیه؟
4- motion sensor چه کاربردی داره؟ (برخی مدلها auto rotate , turn to off داره ولی motion sensor نداره)
5- همه گوشی های تاچ ها با سیستم ,ویندوز موبایل hand writing رو دارند.وقتی فارسی نصب بشه برای فارسی هم hand writing دارند؟
6- شماره گیری هوشمند یعنی چه؟:13:
ممنون
htc-hd2es
08-04-2010, 18:30
چند تا سوال دارم :
1 .نرم افزارهایی که برای ویندوز موبایل هستند روی همه گوشی های داری این سیستم عامل نصب می شوند یا مثلا برای سامسونگ و htc ممکنه متفاوت باشه ؟ اخه مثلا برای lite فارسی ساز معرفی می شه این برای htc هم همونه ؟
2- بعد از نصب نرم افزار یا بازی جاوای معمولی ( غیر تاچ) کلید چهار جهتی مجازی ظاهر می شه که قابل استفاده باشه ؟ ( مثل 5800)اگر نمیشه درگوشی هایی که کلید چهار جهتی سخت افزاری یا کیبرد کامل ( کشویی) دارند این برنامه ها قابل اجرا است و این یک مزیت برای اونهاست ؟
3-قلم مغناطیسی یا قلم active به چه معنیه؟
4- motion sensor چه کاربردی داره؟ (برخی مدلها auto rotate , turn to off داره ولی motion sensor نداره)
5- همه گوشی های تاچ ها با سیستم ,ویندوز موبایل hand writing رو دارند.وقتی فارسی نصب بشه برای فارسی هم hand writing دارند؟
6- شماره گیری هوشمند یعنی چه؟:13:
ممنون
1-بله رو همشون نصب میشه مهم نیست دستگاه مال چه کارخانه ایه بلکه مهم اینه که ویندوزموبایل مایکروسافت باشه.البته یه نرم افزارکه واسه رزولشنWVGA ساخته میشه باید روی گوشی نصب کرد که رزولشنش WVGA باشه.اما واسه نصب رام (آپدیت ویندوز) باید ویندوزموبایل مخصوص اون گوشی نصب بشه مثلا" ویندوزموبایل (رام)HD2 روی HD یا SAMSUNG I8000 نمیشه نصب کرد.پس این مورد اختصاصیه.
2-هر بازی یا نرم افزار جاوا رو گوشی ویندوز موبایل تمام لمسی بریزید میتونید با کیبرد مجازی و کلید چهارجهته مجازی که داخل کیبرد مجازی هست کار کنید.گوشی من HD2 هست وتمام لمسی اما تمام برنامه ها وبازی ها رو میتونم اجرا کنم.(البته بازیهایی که WVGA هستند ولی برنامه همه رو بازمیکنه وبا کلید مجازی کار میکنم)
3-قلم مغناطیسی در دیاموند هست و فکر کنم وقتی قلم ازجاش در میارید گوشی متوجه میشه و یکسری امکانات مثل دفترچه یادداشت فراهم میکنه.
4-نمیدونم.
5-نه
6-یعنی بدون زدن مستقیم شماره ها بادستتون وبا کمک نرم افزار و فرمان شما در زمان خاصی گوشی خودش شماره میگیره.البته اگه غیر اینه دوستان دیگه تصحیح کنه.
alan wake
08-04-2010, 21:26
سلام
دوستان از بین گوشی های HTC گوشی با قیمت حداکثر 300 تومن پیدا میشه؟ اگه هست مدلش رو هم بگید
فقط خواهشآ قیمت اشتباهی ندید .
ممنون
سلام
دوستان از بین گوشی های HTC گوشی با قیمت حداکثر 300 تومن پیدا میشه؟ اگه هست مدلش رو هم بگید
فقط خواهشآ قیمت اشتباهی ندید .
ممنون
بهترین مدل تا این قیمت..........3g هست..........اگه 20-30 تومن بزارید روش تاچ 2 هم هست.........
ولی کلا بهترین پاکت پی سی تا این قیمت امنیا لایت سامسونگ هست.........:46:
alan wake
09-04-2010, 01:05
دوستان یه راهنمایی دیگه میخواستم اونم اینکه:
تو حدودای قیمت 400,450 گوشی داریم که نحوه عملکرد تاچ اسکرینش مثل ایفون باشه؟ (منظورم کند نباشه)
من تجربه ی p990 ,LG KU990 رو داشتم ولی اصلآ عملکرد تاچ اسکرینش جالب نبود مثلآ وقتی داشتی یه متن بلندی رو میخنوندی و میخواستی بری پایین تر تا بقیه ی متن رو ببینی فرم به فرم (به صورت تکه ای) میرفت !
من چیزهایی رو که از گوشیم انتظار دارم رو میگم تا دوستان بهتر راهنمایییم کنن:
1-نحوه عملکرد هنگام لمس صفحه (کند نبودن)
2-GPS
3-ویندوز موبایل
قیمتش هم همونطور که گفتم 400 تا 450 باشه .
farredsky
09-04-2010, 09:47
1-2-هر بازی یا نرم افزار جاوا رو گوشی ویندوز موبایل تمام لمسی بریزید میتونید با کیبرد مجازی و کلید چهارجهته مجازی که داخل کیبرد مجازی هست کار کنید.گوشی من HD2 هست وتمام لمسی اما تمام برنامه ها وبازی ها رو میتونم اجرا کنم.(البته بازیهایی که WVGA هستند ولی برنامه همه رو بازمیکنه وبا کلید مجازی کار میکنم)
3-قلم مغناطیسی در دیاموند هست و فکر کنم وقتی قلم ازجاش در میارید گوشی متوجه میشه و یکسری امکانات مثل دفترچه یادداشت فراهم میکنه.
4-نمیدونم.
5-نه
6-یعنی بدون زدن مستقیم شماره ها بادستتون وبا کمک نرم افزار و فرمان شما در زمان خاصی گوشی خودش شماره میگیره.البته اگه غیر اینه دوستان دیگه تصحیح کنه.
نظر این دوستمون غیر از اینه:
[QUOTE]و ضعف هر دو پاکت: نداشتن دی پد که به نظر من ضعف بزرگیه چرا که شما رو از بسیاری از برنامه های جاوا محروم میکنه همینطور برخی از بازی ها.ضمن اینکه با دی پد, کار کردن با گوشی ساده تره
... QUOTE]
همه گوشی ها موقع نصب جاوا کلید چهار جهتی مجازی می دهند ؟ ایا باید از داخل منوها فعالش کرد ؟ اخه یک بار بازی شطرنج غیر تاچ روی htc touch دوستم ریختم اما چون کلید نداشت باری نمیشد؟ گوشی گران تر نباید امکاناتش کمتر باشد .
در مورد بقیه سوالات هم راهنمایی کنید= پست 1789 .ممنون
Real Madrid C.F
09-04-2010, 12:32
چه جالب شما هم مثل من تو کاره بچه هایه پیش فعالین؟؟!!
1-ببینید از لحاظ نرم افزار فرقی ندارن ولی اینجا 2 تفاوت هست ...1-بعضی پاکت ها که رزلوشن صفحشون 240x400 هستش ممکنه بعضی نرم افزارهایه رزلوشن هایه بالاتر مثل 480x800 رو ساپورت نکنن مثلا من که سامسونگ امنیا داشتم(240x400 ) نرم افزاری مثل Finger Keyboard رو ساپورت نمیکردم چون این نرم افزار برای گوشی هایه 480x800 نوشته شده مثل Diamond2 و HD .... و 2- بعضی نرم افزارها قدیمی هستند و روی ویندوز مبایل 6.5 جواب نمیدن ... ولی در کل شما نگران ساپورت نرم افزاری نباشید چون اکثرا برای نرم افزارهایه بد قلق که روی یکسری از گوشی ها کار نمیکنن 100% جایگزین هستش
2-دقیقا صحبت شما درسته و گوشی هایه کیبورد دار و دارای دکمه هایه 4 جهته دقیقا مثل گوشی هایه سیمبیان هیچ مشکلی برای اجرای اینگونه بازیها ندارن ولی گوشی هایه فول تاچ که دکمه یا کیبورد ندارن مشکل دارن و شما باید نسخه ای از اون بازی جاوا رو داشته باشین که صفحه کلید مجازی به بازی تگ شده باشه... البته من فکر نکنم با توجه به بازی هایه خوب وین موبایل دیگه فکر جاوا بیفتین!
3- ما دو نوع قلم داریم که البته تفاوت بین شون به خود قلم ربطی نداره بلکه به جای نگهدارنده ی قلم مربوطه تو بعضی مدلها قلم و جای نگهدارندش مغناطیسی هستند و این باعث میشه که قلم در جاش محکم باشه و نیفته و موقعی که شما قلم رو سر جاش میزارین قلم فوری به سر جاش برگرده! بعضی از پاکت ها مثل HTC Diamond 2 وقتی شما قلم رو از داخل گوشی در میارین اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته و اصلا گوشی عکس العملی نشون نمیده ولی مثلا HTC HD این قابلیتو داره که تا قلم از جاش خارج میشه صفحه روشن میشه و آکاده به کار!! و هنگام مکالمه با گوشی اگه قلم رو در بیارین فوری دفترچه یادداشت بالا میاد برای یادداشت شماره آدرس و ....
4-ببینید motion sensor و accelometer sensor و G-sensor در حقیقت هیچ تفاوتی ندارن و فقط وضعیت فیزیکی گوشی رو نسبت به زمین میسنجن و motion sensor دو تا کارایی داره که یکیش turn to off هستش که شما هنگام پخش موزیک یا زنگ خوردن گوشی رو میچرخونین تا صدا قطع بشه و یکی هم auto rotate هستش برای چرخش صفحه دقیقا مثل 5800 ...حالا هر گوشیی که این دو قابلیت رو داره همون motion sensor رو داره!!
5-تشخیص دست دیگه داره از بین قابلیت هایه پاکت ها به دلیله Capatative (خازنی) شدن تاچ ها و حذف قلم حذف میشه و این قابلیت فقط برای زبان انگلیسیه و فارسی نداره
6- همون پیدا کردن یک نفر تو دفتر تلفون از طریق نوشتن تدریجی اسمشه ...!!!
پدرم در اومد تا اینارو تایپ کردم 2 بار وسطش اینترنتم قطع شد و من ارسال رو زدم و همه ی متن پاک شد!!! سوالی داشتین در خدمتم
farredsky
10-04-2010, 08:11
4-ببینید motion sensor و accelometer sensor و G-sensor در حقیقت هیچ تفاوتی ندارن و فقط وضعیت فیزیکی گوشی رو نسبت به زمین میسنجن و motion sensor دو تا کارایی داره که یکیش turn to off هستش که شما هنگام پخش موزیک یا زنگ خوردن گوشی رو میچرخونین تا صدا قطع بشه و یکی هم auto rotate هستش برای چرخش صفحه دقیقا مثل 5800 ...حالا هر گوشیی که این دو قابلیت رو داره همون motion sensor رو داره !!
ممنون از جواب کاملتون بخصوص که مجبور شدید دوباره تایپ کنید با ایناینترنتا باید حتما متن رو کپی کنیم تا حیف نشه .
در مورد motion sensor چون gsmir برای گوشی ها turn to mute ,auto rotate , motion sensorرا به طور جداگانه مشخص کرده و مثلا زده گوشی auto rotate داره اما turn to mute نداره برای همین این سوال پیش امد .
2 - touch 2 رادیو داره ؟ gsmaria زده داره .
3 - در htc برخی گوشی ها touch flu دارند و برخی toucg flu 3d یا این دوتا یکی هستند .اگر نیستند با نرم افزار قابل تبدیل است ؟
باز هم ممنونم.
سلام
يك گوشي حدود 400 تومان كه فيلمهاي DivX رو پخش كنه يا برنامه اي براي پخش اين فرمت داشته باشه ميخوام.
ميخوام همه فايلها تا 2 گيگ را بدون تبديل با نرم افزار نمايش بده.
نرم افزارهاي پخش تا جايي كه ميدونم CorePlayer و DivX Player هست كه هر دو فقط براي ويندوز موبايل و سيمبين S60v3 ارائه شده اند.
ويواز خيلي عاليه اما برنامه مناسب پخش براش نيست.
شما معرفي كنيد. (دست دوم هم طوري نيست.)
سلام دوستان .
اگه میشه لطفا راهنمایی کنین
اگه
1- کیفیت دوربین مهم نباشه 2- کیفیت فیلم و صفحه مهم نباشه 3- GPS و سنسور شتاب سنج مهم باشه
شما کدوم رو توصیه میکنین :
DIA2 یا PRO2 یا HD2
mehr1095
10-04-2010, 20:39
خب مسلما" بین این سه گزینه ای که شما مشخص کردین HD2 بهتره. ولی اگه قیمت هم براتون مهمه با توجه به کیفیت ساخت و کیبورد سخت افزاری Pro 2 هم گزینه فوق العاده ایه.
سلام
يك گوشي حدود 400 تومان كه فيلمهاي DivX رو پخش كنه يا برنامه اي براي پخش اين فرمت داشته باشه ميخوام.
ميخوام همه فايلها تا 2 گيگ را بدون تبديل با نرم افزار نمايش بده.
نرم افزارهاي پخش تا جايي كه ميدونم CorePlayer و DivX Player هست كه هر دو فقط براي ويندوز موبايل و سيمبين S60v3 ارائه شده اند.
ويواز خيلي عاليه اما برنامه مناسب پخش براش نيست.
شما معرفي كنيد. (دست دوم هم طوري نيست.)
سلام
میتونی beta player رو هم امتجان کنی من خودم رو پاکت پی سی داشتم کار میکرد ولی من ورژن .یگش رو برای گوشی های دیگر دیدم
برند گوشیت چیه؟
شاید برات تونستم لینک بذارم:20:
hirondelle
11-04-2010, 14:12
آقا مموری خوب میخوام برا omnia 7300 ، لطفا مارک و قیمت برا 8 ، 16 و 32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 ،از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
golmohammadi
11-04-2010, 22:46
آقا مموری خوب میخوام برا omnia 7300 ، لطفا مارک و قیمت برا 8 ، 16 و 32 بفرمایید.(قیمت ها متفاوتن.من برا 8 ،از 20 تومن شنیدم تا 35 تومن.)
ممنون
مشاوره برای خرید مموری کارت ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
میتونی beta player رو هم امتجان کنی من خودم رو پاکت پی سی داشتم کار میکرد ولی من ورژن .یگش رو برای گوشی های دیگر دیدم
برند گوشیت چیه؟
شاید برات تونستم لینک بذارم:20:
سلام دوست عزيز
خيلي ممنون از راهنماييتون. هنوز نخريدم اما ويواز سيستم عاملش symbian S60v5 است. برنامه اي براش هست؟
Delphi_Developer
12-04-2010, 14:26
سلام
من 1 بار تو عمرم ppc خریدم واسه 7 پشتم بس شد :31: هنوز تاپیک هاش هم تو همین سایت هست . خلاصه آخر یه جورایی نصف قیمت ردش کردم رفت ولی حالا دوباره یه جوری شده که به خاطر کارم لازم دارم ولی میخوام مثل دفعه قبل بدون تحقیق نخرم - من این چیزا برام مهمه :
اول از همه شارژش - اون اورکسه خیلی خیلی زود شارژ تموم میکرد دهنمو سرویس کرده بود
دوم ساپورتش - یعنی هروقت مثلا win جدید اومد بتونم راحت آپگریدش کنم دنگ و فنگ نداشته باشم - واسه اورکسه پدرم در اومد ! آخر رامش رو کلا کردم eten تا تونستم win5 نصب کنم !!!
سوم کیفیت دوربین و صداش هست - آخه من از گوشیم زیاد به عنوان دوربین و موزیک پلایر استفاده میکنم خصوصا موزیک پلایر
چهارم ساپورت سخت افزاریش هست - یعنی کامل باشه gps,gprs,wifi, ...
پنجم سرعت gprs اش هست - چون خیلی خیلی اینترنت استفاده میکنم با گوشی
بقیشو فعلا چیزی یادم نمیاد :31: فعلا همینا رو بگید تا بعد
ممنون از همگی
قیمتشم مشخص کنید..........چون با این امکانات وین موب زیاده...........
سلام
من 1 بار تو عمرم ppc خریدم واسه 7 پشتم بس شد :31: هنوز تاپیک هاش هم تو همین سایت هست . خلاصه آخر یه جورایی نصف قیمت ردش کردم رفت ولی حالا دوباره یه جوری شده که به خاطر کارم لازم دارم ولی میخوام مثل دفعه قبل بدون تحقیق نخرم - من این چیزا برام مهمه :
اول از همه شارژش - اون اورکسه خیلی خیلی زود شارژ تموم میکرد دهنمو سرویس کرده بود
دوم ساپورتش - یعنی هروقت مثلا win جدید اومد بتونم راحت آپگریدش کنم دنگ و فنگ نداشته باشم - واسه اورکسه پدرم در اومد ! آخر رامش رو کلا کردم eten تا تونستم win5 نصب کنم !!!
سوم کیفیت دوربین و صداش هست - آخه من از گوشیم زیاد به عنوان دوربین و موزیک پلایر استفاده میکنم خصوصا موزیک پلایر
ممنون از همگی
اگه خیلی پول داری hd2 نو 750
کمتر hd2 دست دوم 550 ولی کمه
بعدش hd نو حدود 500
بعدش hd دست دوم حدود 350 تا 400 (این مورد به شرط تمیزی خیلی هلوهه!)
اگه کمتر داری برو viva , 3g بردار.omnia light هم ظاهرا ارزون و خوبه.
دوستان نارحت نشن ولی هرچی برداشتی x1 نگیر .بگرد ببین چه مشکلات عجیب و غریبی براش ذکر کردن.بین samsung و htc خودت می دونی و لی به نظر من htc هرچند یه ذره گرونتره و لی کلاس کارش ppc هست.خوشکل تره و با کلاس تره و افت قیمتش هم کمتره.خوددانی.
AryanLand
12-04-2010, 22:19
سلام دوست عزيز
خيلي ممنون از راهنماييتون. هنوز نخريدم اما ويواز سيستم عاملش symbian S60v5 است. برنامه اي براش هست؟
سلام.
اینجا تاپیک پاکت پی سی هست نه سیمبیان قربان.:11:
Delphi_Developer
12-04-2010, 23:31
ممنون از همگی - قیمتش مهم نیست فقط میخوام یه چیزی باشه دیگه عمری باشه که کارم باهاش راه بیفته مثل دفعه قبل هر روز اعصاب خوردی نداشته باشم - مدل هایی که میگین رو لطفا یه لینکی - review ای چیزی هم ازشون بذارین خیلی لطف میکنین
pulp_152
12-04-2010, 23:51
سلام
ممنون از همگی
سلام ...
خوب برترین ها Omnia 2 و htc hd 2 هستن ...
اما با توجه به نیازهای شما ..
1-شارژ = omnia 8000
2- ساپورت جفتشون خوبه و مشکلی نداره ولی xda پشت سر htc هستش اما خود سامسونگ به develpoer میلیون ها دلار جایزه داده که بتونه Omnia 2 رو خوب ساپورت کنه در کل از این نظر با هیچ کدوم مشکلی ندارید
3- خوب omnia 8000 تو مولتی مدیا همانند یه گوشی بدون سیستم عامل عمل میکنه که از این نظر بهتره
4-هر دو کامل هستن ...
5-htc hd 2 سرعتش بیشتره ..
سلام دوستان
من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.
نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.
خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.
کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.
لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
Delphi_Developer
13-04-2010, 22:49
خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :
گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن
دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود
الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
S@nti@go_s&k
13-04-2010, 22:53
خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :
گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن
دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود
الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
گارانتی یاس و پرشین تل کام گارانتی های اصلیه HTC هستن در ایران
آنتن دهی خوبه مثه بقیه گوشیها در مورد سامسونگ هم من اکثر گوشیهام سامی بوده اصلا مشکلی نداشته
این چرت و پرتیه که فروشنده ها میگن
در مورد باطریش هم مشکلی نداره متوسط کار کنی 2 روز
به نظر من آنتن دهیش عالیه.من یه گوشی دیگه هم دارم.هردو سیم کارت ایرانسل روشونه و داخل ساختمون یه جای پرت قرار گرفته.
یادم قبل از این که این گوشی رو بخرم بیچاره بوده و حتما باید از اتاق بیرون می اومدم.فقط بعضی اوقات یه خط آنتن داشتم و اصلا نمی شد صحبت بکنم و قطع نشه.
اما با این گوشی جدید با همون نوع سیم و همون مکان وقتی قدیمیه نداره hd2 مثل هلو انتن داره و معمولا ندیدم کامل بره آنتنش.
باتری هم یکی دو هفته اول یه ذره زود خالی می کنه ولی بعدش آب بندی میشه.من هم استفاده معمولی+ مقداری گیم+مقداری موسیقی 2 روزمیرم باهاش.
این گوشی رو اگه بخری تا چند سالی نیاز به گوشی نداری.ال سی دی بزرگش هم بر بازی خوبه هم برا pdf خوندن.در ضمن کاملا ضد خشه.اونقدر تصویرش شفاف و با کیفیته که خودت تعجب می کنی.در کل امکاناتش عالیه.cpu هم که دیگه نگو اصلا کم نمیاره.
جالبش اینه که محصول جدید اپل ه همون ipad باشه به یه نوعی یک جور نوت بوک یا لپ تاپ خاصه ،سی پی یوش همین مقدار قدرت داره.به نظر من ال-سی-دی پاکت پی سی از این گنده تر نمی تونه بشه چون حمل و نقلش سخته و cpu هزار هم فکر کنم حالا حالا ها جواب بده.
من گارانتی پرشین گرفتم راضی ام چون هم ارزون تر در اومد و هم برنامه آریو اقلیم که برای gps است رو مجانی میده وبیمه نامه بانک اقتصاد نوین هم داشت.یاس هم خوبه فقط مقداری گرون تره و اون برنامه رو هم مجانی نمیده روش.فقط اگه پرشین گرفتی ،آریو اقلیم رو باید جداگانه و مجانی از فروشنده بگیری ولی مراقب باش حواست رو پرت نکنه و بهت ندش!چون 40 تومن قیمتشه.
sAeEd_kHaAn
14-04-2010, 12:17
آخرین قیمت محصولات htc رو میخواستم :20:
سلام دوستان
من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.
نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.
خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.
کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.
لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
منتظر یاری دوستان هستم.:20:
Delphi_Developer
14-04-2010, 18:16
هرکی که دیدم گوشی سامسونگ داره همیشه آنتن دهیش داغونه - اعصاب آدم خورد میشه وقتی باهاش حرف میزنی - از کسی نشنیدم خودم بارها به چشم دیدم
htc-hd2es
14-04-2010, 22:06
به قول دوستمون در جایی که همه گوشیها کم میارن این گوشی آنتنش پره.
من قبل این جمین و دیاموند داشتم دیاموند خوب بود ولی جمین باید از اتاق میومدم بیرون و حیاط تا آنتن بده ولی با هموم سیم hd2 آنتن تا ته چسبیده و پره.
در ضمن برای اولین بار این گوشی از یک نوع چیپ رادیو بسیار قوی برای آنتن دهی و مکالمه استفاده کرده که به همین علت دکل های مخابرات ایران چون قدیمی اوایل با این گوشی خط نمیداد و ساپورت نمیکرد اما چون ایرانسل از نسل جدیدتر تجهیزات رادیدیی استفاده کرده خط میداد.به همین علت وقتی در سایت های خارجی این مطلب عنوان کردیم بسیار تعجب کردن وگفتن قویترین آنتنی که دیدیم در این گوشی و ایران کلی مسخره کردند و مسایل سیاسی پیش کشیدند حتی یکی از متخصصین xda گفت باید با دولت تون مبارزه کنید تا کمک کنم.ما هم دیدیم وارد مسایل سیاسی میشه ول کردیم.
ویرایش:گارانتی من یاس .فقط این بگم یکی از بچه ها دو بار به یک علت خاص تاچ گوشیش سوخت هر دو بار مجانی یاس تعمیر کرد که هزینه هربار 250 تومن بود.
Delphi_Developer
14-04-2010, 23:00
ممنون - اما من منظورم hd2 نبود - سامسونگ رو داشتم میگفتم - شما چند وقته hd2 داری ؟ نقص هاش چیه ؟ هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتی ؟ اوضاع باتریش چجوریه ؟
htc-hd2es
15-04-2010, 07:44
ممنون - اما من منظورم hd2 نبود - سامسونگ رو داشتم میگفتم - شما چند وقته hd2 داری ؟ نقص هاش چیه ؟ هیچ مشکلی تاحالا باهاش نداشتی ؟ اوضاع باتریش چجوریه ؟
خواهش میکنم.
من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.:46:
S@nti@go_s&k
15-04-2010, 08:45
منتظر یاری دوستان هستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام با اون بودجه امنیا 2 از همه بهتره اونقدرا هم بزرگ نیست نمیدونم کار کردی یا نه خیلی خوش دسته
اصلا با اون 3 موردی که گفتی مقایسه نکن
از نظر سرعت فقط b7300 میتونه یه جورایی بهش برسه که اونم فقط تو سرعت وگرنه بقیه چیزها بازم این دو باهم مقایسه
نمیشن به نظرم پولتو حیف نکن اگر 450 داری همونو بگیر کلوپ امنیا 2 هم هست یه سر بهش بزن
ghorban2
15-04-2010, 13:42
سلام به همگی.
من بین Htc HD2 و sony xperia x10 شک دارم.
x10 دیزاین زیباتر و باطری قوی تری داره. علاوه بر این سیستم عامل جدیدتری داره که هر روز هم داره به تعداد گوشی های با این سیستم عامل افزوده میشه(هرچند که با وجود نسخه ی 2.1 هنوز این گوشی نسخه 1.6 هست و سونی هم یه حرفی زده که آپدیت می کنم اما معلوم نیست کی این کار رو بکنه) و در یک کلام غولی مثل گوگل پشت این سیستم هست که خودش کافیه!
HD 2 هم واقعا چیزی کم نداره. از نظر امکانات و نرم افزار و مالتی تاچ و پشتیبانی از فونت فارسی و ...
اما چیزی که من رو از x10 دور میکنه :
بیشتر به زبان و فونت فارسی برمیگرده. برام قابل قبول نیست که نتونم در اینترنت صفحات فارسی رو درست و حسابی ببینم و پیامک فارسی دریافت و ارسال کنم در حالی که HD2 چنین نقصی نداره علاوه براین دو تا مرورگر داره که یکیش از فایل های فلش هم پشتیبانی میکنه اما مرورگر x10 این قابلیت رو نداره. البته هر دو نرم افزار یوتوب دارند.
علاوه بر فونت فارسی نسخه ی 1.6 آندروید که معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه باعث میشه که همیشه نگران این باشم که نکنه برنامه یا بازی درست و حسابی ای بیاد اما من نتونم به دلیل نسخه ی پایین آندروید نصبش کنم. اینم بگم که مثل اینکه از ایران به مارکت آندروید هم نمیشه وصل شد!
نمی دونم آیا راهی برای حل مشکل فارسی در آندروید هست یانه.
اما وقتی به سمت HD2 میرم از قیافه ی مستطیلی ساده و بزرگش خوشم نمیاد، تازه حافظه ی داخلی گوشی هم خیلی کمتر از x10 هست و باطریش هم تعریفی نداره، کارت مموری هم همراه گوشی نیست.
حالا به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه با این اوصاف عملا نمیشه از 50 درصد امکانات x10 اسفاده کنم خریدنش خنده دار نیست؟
*پیشاپیش از نظراتون سپاسگزارم*
خواهش میکنم.
من همون اوایل که وارد ایران شد خریدم و بسیار بسیار راضی هستم وخیلی این گوشی دوست دارم.چون همه نیازهای من وه مه رو برآورده میکنه وسریعترین ویندوزموبایل جهانه.وبزرگترین lcd خازنی جهان بین گوشیهاست که علاوه بر بزرگی کیفیت خیره کننده ای داره.
مشکل اساسی نداره.و واسه هر نیازتون یک یا چند نرم افزار موجوده.من حتی بازیهای پلی استیشن1 روش دارم بازی میکنم وخیلی حال میده .تنها گوشی که بازیهایps1 بدون لگ و تاخیر میشه بازی کرد .اگه در یوتیوب دیده باشین با امنیا2 نمیشه بازی کرد چون پردازندش نسل قدیمیه و کنده.این گوشی نیاز3-4 سال هر گوشی باز حرفه ای برآورده میکنه.باطریش اوایل اعصاب خرد کنه اما پس از چند بار شارژ و دشارژ کردن کامل که همه سلول های باطری فعال شد با استفاده معمولی2-3روز جواب میده .بستگی به نحوه استفاده شما داره اگر نور صفحه نمایش رو اتوماتیک قرار بدید و روزی 40دقیقه مکالمه و 30sms داشته باشید و چند بازی و گیم بازی کنید و 1-2ساعت موزیک و فیلم تماشا کنید 2روز جواب میده.
البته با روشی که اومده با تغییر در ریجستری این گوشی دوربین از 5مگاپیکسل به 8 مگاپیکسل ارتقا پیدا میکنه و دقیقا" به خاطر پیش بینی این موضوع hd2 تنها گوشی که پشتش عدد مگاپیکسل دوربین نوشته نشده چون میدونستن قابل تغییره.
البته با یک تغییر دیگر در ریجستری کیفیت و بیت ریت bitRate فیلمبرداری دوبرابر میشه واز 2100 به 4200 تغییر پیدا میکنه _من بعد از این تغییرات نتیه رو به برادرم نشون دادم گفت کیفیتش در حد هندی کم شده.واقعا" که حیرت انگیزه.
شما این گوشی بگیرید وهر روشی که خواستید بپرسید تا بگم.:46:
آقا جای شما تو تاپیک hd2 واقعا که خالیه.شما این اطلاعات رو از xda می گیرید؟
-بازی پلی استیشن .... ارتقائ دوربین........ ارتقائ فیلم برداری........
من که اصلا از مرحله پرت بودم و تا حالا اصلا چیزی نشنیده بودم در این مورد.اگه یه تاپیکی چیزی حوصله داشتی باز می کردی خوب بود.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
سلام به همگی.
من بین Htc HD2 و sony xperia x10 شک دارم.
x10 دیزاین زیباتر و باطری قوی تری داره. علاوه بر این سیستم عامل جدیدتری داره که هر روز هم داره به تعداد گوشی های با این سیستم عامل افزوده میشه(هرچند که با وجود نسخه ی 2.1 هنوز این گوشی نسخه 1.6 هست و سونی هم یه حرفی زده که آپدیت می کنم اما معلوم نیست کی این کار رو بکنه) و در یک کلام غولی مثل گوگل پشت این سیستم هست که خودش کافیه!
HD 2 هم واقعا چیزی کم نداره. از نظر امکانات و نرم افزار و مالتی تاچ و پشتیبانی از فونت فارسی و ...
اما چیزی که من رو از x10 دور میکنه :
بیشتر به زبان و فونت فارسی برمیگرده. برام قابل قبول نیست که نتونم در اینترنت صفحات فارسی رو درست و حسابی ببینم و پیامک فارسی دریافت و ارسال کنم در حالی که HD2 چنین نقصی نداره علاوه براین دو تا مرورگر داره که یکیش از فایل های فلش هم پشتیبانی میکنه اما مرورگر x10 این قابلیت رو نداره. البته هر دو نرم افزار یوتوب دارند.
علاوه بر فونت فارسی نسخه ی 1.6 آندروید که معلوم نیست اصلا آپدیت میشه یا نه باعث میشه که همیشه نگران این باشم که نکنه برنامه یا بازی درست و حسابی ای بیاد اما من نتونم به دلیل نسخه ی پایین آندروید نصبش کنم. اینم بگم که مثل اینکه از ایران به مارکت آندروید هم نمیشه وصل شد!
نمی دونم آیا راهی برای حل مشکل فارسی در آندروید هست یانه.
اما وقتی به سمت HD2 میرم از قیافه ی مستطیلی ساده و بزرگش خوشم نمیاد، تازه حافظه ی داخلی گوشی هم خیلی کمتر از x10 هست و باطریش هم تعریفی نداره، کارت مموری هم همراه گوشی نیست.
حالا به نظرتون کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه با این اوصاف عملا نمیشه از 50 درصد امکانات x10 اسفاده کنم خریدنش خنده دار نیست؟
*پیشاپیش از نظراتون سپاسگزارم*
شما برو مشکلاتش رو کامل بخون بعد نتیجه بگیر.
ماها که hd2 خردیم در مورد قیافش ،من که خیلی حال کردم با صفحه بزرگش.کافیه بری ابعادش رو با اپل مقایسه کنی تا ببینی که با مجود اینکه صفحه بزرگ شده ابعاد و ضخامتش عالیه
ghorban2
16-04-2010, 00:15
خوب هر کسی نظر خودش رو داره،
از نظر دوستان استقبال میشه:20:
ASUS POWER
16-04-2010, 08:41
سلام علیکم
می خواستم Sony er w960 بگیرم
می گن گیر نمیاد چند جا هم رفتم گفتن نیست
مدل مشابهی در همین رنج قیمت خودش 250 تومن سراغ دارید ؟
mohammad_77
16-04-2010, 14:31
سلام.
من برای اولین بار قصد خرید گوشی لمسی دارم و چون نمیخواستم بالای 300 تومان پول بدهم احساس کردم Samsung B7300 OmniaLITE گوشی خوبی هست .
البته چند تا سئوال دارم که ممنون میشوم جواب دهید :
1- میخواستم بدونم این گوشی چقدر تنوع نرم افزار داره ؟ ( فکر کنم اینجا خوندم که بعضی نرم افزار ها روی بعضی از گوشیها جواب نمیده ) .
2- اگر روزی مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم باید ببرم 25 تا 30 تومان بدهم بیرون یا میشه توی اینترنت روش نصبش رو پیدا کرد ؟
3- اینکه بعضی ها گفته بودند که آنتن دهیش ضعیفه ، چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
4- اگر قابلیت های اینترنتی و دوربینش رو کنار بگذاریم ( خوب یا بد ) ، در مقایسه با HTC Touch2 چه جور گوشی به نظر میاد ؟
5- این گوشی در رده گوشیهای متوسط لمسی ( از هر نظر ) محسوب میشه یا ضعیف و یا حتی قوی ؟
مورد اول برام خیلی مهمه چون یک جورایی خوره نرم افزارم و نمیخواهم مثلا مثل گوشی های نوکیا بشه که این نرم افزار روی این نصب میشه و روی اون نصب نمیشه ( البته میدونم برای ورژن نرم افزارشه ) .
اگر سریع و مناسب جواب دهید بسیار ممنون میشوم .
AryanLand
16-04-2010, 14:59
سلام علیکم
می خواستم Sony er w960 بگیرم
می گن گیر نمیاد چند جا هم رفتم گفتن نیست
مدل مشابهی در همین رنج قیمت خودش 250 تومن سراغ دارید ؟
سلام.
اینجا مخصوص پاکت پی سی هست برای اون گوشی باید برید تو قسمت مشاوره کل گوشیها.:11:
pulp_152
16-04-2010, 15:21
سلام.
من برای اولین بار قصد خرید گوشی لمسی دارم و چون نمیخواستم بالای 300 تومان پول بدهم احساس کردم Samsung B7300 OmniaLITE گوشی خوبی هست .
البته چند تا سئوال دارم که ممنون میشوم جواب دهید :
1- میخواستم بدونم این گوشی چقدر تنوع نرم افزار داره ؟ ( فکر کنم اینجا خوندم که بعضی نرم افزار ها روی بعضی از گوشیها جواب نمیده ) .
2- اگر روزی مجبور شدم ویندوزش رو عوض کنم باید ببرم 25 تا 30 تومان بدهم بیرون یا میشه توی اینترنت روش نصبش رو پیدا کرد ؟
3- اینکه بعضی ها گفته بودند که آنتن دهیش ضعیفه ، چقدر به واقعیت نزدیکه ؟
4- اگر قابلیت های اینترنتی و دوربینش رو کنار بگذاریم ( خوب یا بد ) ، در مقایسه با HTC Touch2 چه جور گوشی به نظر میاد ؟
5- این گوشی در رده گوشیهای متوسط لمسی ( از هر نظر ) محسوب میشه یا ضعیف و یا حتی قوی ؟
مورد اول برام خیلی مهمه چون یک جورایی خوره نرم افزارم و نمیخواهم مثلا مثل گوشی های نوکیا بشه که این نرم افزار روی این نصب میشه و روی اون نصب نمیشه ( البته میدونم برای ورژن نرم افزارشه ) .
اگر سریع و مناسب جواب دهید بسیار ممنون میشوم .
1-نرم افزار براش زیاده .. همه نرم افزارها و بازیهای امنیا معمولی بهش میخوره و خب خودش هم کم و بیش نرم افزار داره ... رزولوشن 320*240 هم ساپورت میکنه
2-میشه پیدا کرد
3- :31:
4- از لحاظ سخت افزاری بهتره ... اگه منظورتون این هست
5- متوسط رو به بالا
mohammad_77
16-04-2010, 16:54
1-نرم افزار براش زیاده .. همه نرم افزارها و بازیهای امنیا معمولی بهش میخوره و خب خودش هم کم و بیش نرم افزار داره ... رزولوشن 320*240 هم ساپورت میکنه
2-میشه پیدا کرد
3- :31:
4- از لحاظ سخت افزاری بهتره ... اگه منظورتون این هست
5- متوسط رو به بالا
ممنون .
احتمال زیاد همین گوشی رو انتحاب کنم چون از قیافه اش هم خوشم اومده است .
البته چون تجربه استفاده از گوشیهای تاچ رو ندارم میترسم که به مشکل بر بخورم ولی ارزش امتحان داره .
ممنون .
احتمال زیاد همین گوشی رو انتحاب کنم چون از قیافه اش هم خوشم اومده است .
البته چون تجربه استفاده از گوشیهای تاچ رو ندارم میترسم که به مشکل بر بخورم ولی ارزش امتحان داره .
انتخاب خوبی کردی فقط قبل از خرید از همه لحاظ برو ته و توش رو در بیار مثلا فردا نخری بگی وای دوربینش ضعیف و فلاش نداره و....ها
عجله نکن درست تحقیق کن و با نیازهات بسنج بعد برو واسه خرید
mojtabaesky
18-04-2010, 13:54
سلام من یه تازه واردم می خواستم بدونم واسهی کار در زمینه الکترونیک و -- چی بگیرم که هم قوی باشه هم در ایران وجود داشته باشه و قیمت اون چنده:18:
سلام من وقتی تاپیک ها رو می خوندم اکثرا در مورد hd2 بود من میخواستم ببینم چرا نظرات در مورد Google Nexus One کمه با توجه با اینکه به نظر امکانات خیلی خوبی داره من میخواستم htc بگیرم ولی نمیدونم nexus بهتره یا hd2 و در مورد سیستمAndroid نمیدونم نرم افزارها و بازی های قابل نصب درwindows mobile در Android هم نصب میشن؟
AryanLand
18-04-2010, 23:03
سلام من وقتی تاپیک ها رو می خوندم اکثرا در مورد hd2 بود من میخواستم ببینم چرا نظرات در مورد Google Nexus One کمه با توجه با اینکه به نظر امکانات خیلی خوبی داره من میخواستم htc بگیرم ولی نمیدونم nexus بهتره یا hd2 و در مورد سیستمAndroid نمیدونم نرم افزارها و بازی های قابل نصب درwindows mobile در Android هم نصب میشن؟
سلام.
اینکه مطالب در مورد نکسوس کمتر از اچ دی 2 هست علتش اینه که استفاده کننده هاش کمتره و هنوز همه گیر نشده که علتش سیستم عاملشه که تازه اومده.
اما اینکه کدوم بهتره خوب طبعا" این سوال جواب چندان منطق پسندی نخواهد داشت چون نمیشه باهم مقایسه شون کرد .این دو گوشی با توجه به سیستم عاملهاشون 2 مقوله سوا از هم هستن و هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن در مورد برنامه هاشون هم خیر شما نمیتونید برنامه های ویندوز رو روی ؟آندروید نصب کنید و بالعکس.:11:
mehr1095
19-04-2010, 16:06
بهتره در مورد Nexus One از جناب Pulp_152 بپرسید چون ظاهرا" ایشون اسناد بسیار زیادی در زمینه این گوشی دارن طوریکه حتی حرف کسانی که این گوشی رو دارن رو هم قبول نمی کنن ! :31:
hamed999
19-04-2010, 17:48
سلام دوستان- به نظر شما من با 450 برم امینا 2 یا x2 بخرم یا کارکرده hd2
ملاک هام
1-سرعت خیلی بالا باشه با اینکه تو ویندوز موبایل کلا سرعت بالا نیست اما بهترین و بیشترین سرعت رو داشته باشه
2- حساسیت تاچ
3- کیفیت صفحه نمایش
4- بلندی صدا تو اسپیکر
5- محیط کاربری جذابی داشته باشه تکراری نشه زود
6- بعد دوربین
ملاک هام
1-سرعت خیلی بالا باشه با اینکه تو ویندوز موبایل کلا سرعت بالا نیست اما بهترین و بیشترین سرعت رو داشته باشه
2- حساسیت تاچ
3- کیفیت صفحه نمایش
4- بلندی صدا تو اسپیکر
6- بعد دوربین
به نظر من امنیا 2 میتونه پاسخ گوی نیازتون باشه..............ایکس 2 هم گرون تره......حدود 550 تومنه.........
reza136684
20-04-2010, 00:34
سلام
به نظر شما بین omnia liteو htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره؟
hamed999
20-04-2010, 10:42
یعنی دوست عزیز شما میگی که امینا 2 نو از کارکرده ی hd2 هم بهتره با توجه به ملاک های من؟
یعنی دوست عزیز شما میگی که امینا 2 نو از کارکرده ی hd2 هم بهتره با توجه به ملاک های من؟
HD2 باید خیلی خیلی کارکرده باشه که 450 باشه..........چون نو و بدون گارانتی حدود 600 هست...........
کیفیت صفحه نمایش و دوربین و صدا توی اسپیکر هم امنیا 2 سرتره...........
ملاک هام
2- حساسیت تاچ
3- کیفیت صفحه نمایش
4- بلندی صدا تو اسپیکر
6- بعد دوربین
آقا به حرف من گوش بده.
1-سرعتش انتهاست.
2-حساسیت تاچش خیلی بالاست صفحه خازنی و ضد خش.بعضی مواقع من گوشی رو برمی گردونم به پشت و دوباره به جلو می بینم رفته تو یه منو .یعنی تماس یک گوشه دست با صفحه موجب تاچ میشه!من امنیا دو رو تست کردم بد نبوده ولی با این قابل رقابت نیست.
3-کیفیت صفحه نمایش وحشتناک بالاست.از آیفون هم بهتره.تا نداشته باشی باورت نمی شه.
4-بلندی صدا در حد خودش خوبه و اگه از زنگهایی با کیفیت خودش استفاده کنی خیلی عالیه
5-محیط کابری sense واقعا عالیه .مخصوصا با افکتهای جدید آب و هوایی.بعضی دوستان امنیا دار حتی از محیط سامسونگ خسته میشن می رن مال htc رو می نصبن.
6-دوربینش اسما 5 است ولی من شنیدم یه قابلیت مخفی گاشتن روش که می شه به 8 تغییرش داد با دستکاری رجیستری!!
به نظر من 50 -60 تومن بذار روش و یه مقدار بگرد و منتظر باش تا یه دست دوم پیدا کنی اگه بیش از حد عجله نداری.نوش هم بدون گارانتی 600 هست که خیلی قیمت معقولی هست و از گارانتی دارش 120 تومن ارزون تره.
tirdad_60
21-04-2010, 22:47
دیروز جمهوری HD: 530 و HD2:620 البته بدون گارانتی
حالا من مردد شدم از یه طرف فاصله قیمت کمه و از طرف دیگه به نظرم HD زیباتر و خوش دست تر هست
میخوام بدونم تفاوت HD و HD2 بجز سی پی یو و صفحه نمایش چیه ؟
ghorban2
22-04-2010, 09:39
حالا من مردد شدم از یه طرف فاصله قیمت کمه و از طرف دیگه به نظرم HD زیباتر و خوش دست تر هست
Hd2 فلش و مالتی تاچ داره. صفحه نمایش خازنی بزرگتر و ضد خش. رم و cpu هم بیشتر هست.
farredsky
22-04-2010, 16:27
1- صفحه کلید یا کلید چهار جهتی چقدر اهمیت داره ؟ برای برخی گوشی ها نداشتن اونها از معایب به حساب امده! ایا برنامه هایی هست که بدون اونها قابل اجرا نباشه ی ؟ مثلا بازی ها یا کتاب های جاوای غیر لمسی قابل ااستفاده هستند؟ در این جور برنامه ها که برای گوشی غیر لمسی هستند می شه از منو یا جایی صفحه کلید مجازی را اورد .
2- ایا قابلیت تشخیص دستخط فارسی هم قابل اضافه کردن هست؟
3- برای htc hd یا pro 2 کیف کمری قابل استفاده است ؟ حملش آسونه ؟ گویا به راحتی در جیب جا نمیشه.
4 - حالت استاند بای چه کاربردی داره؟
ممنون
htc-hd2es
23-04-2010, 11:35
علاوه بر cpu و lcd بزرگتر وبسیار باکیفیت تر و خازنی ومالتی تاچ وضد خش واقعی _ از نظر قدرت گرافیک هم 20 برابر قویتر از HD هست. در ضمن به فیلمبرداری اشاره نکردن دوستان رزولشن فیلمبرداری HD برابر CIF یا همون 352*288 ولی HD2 رزولشن VGA یا 640*480 یعنی قدرت فیلمبرداری HD2 حدود 3 برابر HD هست.(جدا از روش قویتر کردن قدرت وکیفیت فیلمبرداری درHD2)
مزیت بعدی 2فلاشه بودن دوربینHD2 و فلاش نداشتن HD.البته همونطور که سایتها نوشتن وخود HTC گفته فلاش این گوشی بسیار پرقدرت تر از فلاش گوشیهای معمولی هست.
مزیت دیگر استفاده از یک چیپست جدید برای GPS هست که باعث شده بسیار سریع ماهواره هارو پیدا کنه.(البته از رادیو آنتن جدید هم استفاده کرده وقدرت آنتن دهی فوق العاده داره)
فقط باطریش ازHD ضعیفتره ولی با توجه به استفاده از CPU 65nm در این گوشی واینکه پردازنده hd 110nm مصرف این گوشی از hd بهینه تره.
hd RAM=288MB
HD2 RAM=576MB
مزیت دیگر HD2 مربوط به بلوتوث ش میشه که نسخه2.1 که از نسخه2 سریعتره.
مزیت دیگر داشتن WIFI ROUTER که HD نداره.
در ضمن HD2 دارای ویندوز6.5 و محیط کاربری سنس که فوق العادست ولیHD ویندوز6.1 و محیط کاربری تاچ فلو که قابل مقایسه نیست با سنس
مزایای بسیار دیگه ای هم داره که زیاد نمیشه اینجا نوشت و سرتونو درد آورد مثلا" رو این گوشی بازیهای پلی استیشن1 (PS1)میشه روانتر از خود کنسول بازی کرد ولی رو گوشیهای دیگه با کندی ولگ پخش میشه.
آیا اینقدر برتری کمه؟راضی شدید؟؟؟:46:
زهراخوشحال
28-04-2010, 18:59
سلام
اولویت های من تو خرید PPC :آنتن دهی بالا ؛سرعت بالا در خوندن و باز کردن صفحات وب, کار با آفیس و خوندن صفحات PDF و آخر از همه دوربین و صدا ست.شما چی پیشنهاد می کنید؟
2: در ضمن تو مدل های آی میت امکان ضبط خبرنگاری رو دیدم.راسته؟حیف که پردازنده اش 200HZ هستش.می خوام بدونم دیگه کدوم PPC از این امکانات دارن؟
3:به نظر شما انتظارات من از PPC ها زیاد نیست؟؟! لطفا راهنماییم کنید
Amin.M.1986
28-04-2010, 19:45
سلام
اولویت های من تو خرید PPC :آنتن دهی بالا ؛سرعت بالا در خوندن و باز کردن صفحات وب, کار با آفیس و خوندن صفحات PDF و آخر از همه دوربین و صدا ست.شما چی پیشنهاد می کنید؟
2: در ضمن تو مدل های آی میت امکان ضبط خبرنگاری رو دیدم.راسته؟حیف که پردازنده اش 200HZ هستش.می خوام بدونم دیگه کدوم PPC از این امکانات دارن؟
3:به نظر شما انتظارات من از PPC ها زیاد نیست؟؟! لطفا راهنماییم کنید
تبریک میگم که بعد از 1 سال دومین پست خودتونو اینجا گذاشتید:11::31:..
چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم که بنا به تجربه این حرف ها رو میگم:
1-نخیر انتظاراتتون از ppc زیاد نیست و بلکه کم هم هست
2-واسه ی کار هایی که میخواهید انجام بدید cpu 200 کم نمیاد
3-برنامه واسه ضبط صدا برای پاکت زیاد هست و نیازی نیست رو گوشی از ابتدا نصب بوده باشه و خودتون میتونید بعدا نصب کنید
4-اگه کار حرفه ای با آفیس یا پی دی اف دارید اصلا رو پاکت حساب نکنید ... البته پاکت ها بسیار بهتر از سایر گوشی ها هستن واسه ی اینکار اما مطمئن باشید اگه زیاد کار دارید با متن و پی دی اف نمیتونید نیاز هاتونو برطرف کنید( واسه این کار پی دی اف ریدر بخرید بهتره که سایت آمازون خودش نه تنها فروشنده ی این محصول هست بلکه تولید کننده یک نوع پی دی اف ریدر هم هست)
5-صدا هم واسه پاکت مفهومی نداره چون با نصب برنامه های پلیر متنوع میتونید کیفیت و قدرت صدای خوبی رو از گوشی بکشید( تو هندزفری)
6-مطالب دیگه هست که بگم بهتون که بعدا سر فرصت عرض میکنم چون مچم افتاد از خستگی چون امروز صبح رفتم سمنان و ظهر برگشتم تهران و کلی کار که بماند..
موفق باشید یا علی
mohammad_77
28-04-2010, 20:01
سلام
به نظر شما بین omnia liteو htc touch 2 کدوم بگیرم بهتره؟
آقا چرا یکی جواب این بنده خدا رو نمیده ؟ ( خودم هم توی همین موضوع مردد مونده ام ).
omnia lite قیمت متفرقه 285 هم پیدا میشه و اصلش 290 .
htc touch 2 قیمتش 380 .
اولی سی پی یو 528 .
دومی 667 .
اولی هم صفحه نمایشش بزرگتره ( البته باید گفت درازتر ).
برای من که نمیخواهم بیش از 300 تومان پول بدم omnia lite کاملا معقوله ولی نمیدونم بهتر از htc touch 2 هست یا نه .
راستی omnia lite فونت فارسی میخونه دیگه ؟ ( مثلا برنامه جاوا فارسی نصب کنی - یا ورد فارسی باشه )
یک موضوع مهم که امیدوارم دوستان جواب بدهند اینه که توی سایتها فرمتهای تصویری که omnia lite پخش میکنه بیشتر از اون یکی نوشته شده . واقعا همین طوریه یا دستشون رفته و برای htc touch 2 رو کمتر نوشته اند ؟
htc-hd2es
28-04-2010, 21:27
آقا چرا یکی جواب این بنده خدا رو نمیده ؟ ( خودم هم توی همین موضوع مردد مونده ام ).
htc touch 2 قیمتش 380 .
اولی سی پی یو 528 .
دومی 667 .
برای من که نمیخواهم بیش از 300 تومان پول بدم omnia lite کاملا معقوله ولی نمیدونم بهتر از htc touch 2 هست یا نه .
راستی omnia lite فونت فارسی میخونه دیگه ؟ ( مثلا برنامه جاوا فارسی نصب کنی - یا ورد فارسی باشه )
یک موضوع مهم که امیدوارم دوستان جواب بدهند اینه که توی سایتها فرمتهای تصویری که omnia lite پخش میکنه بیشتر از اون یکی نوشته شده . واقعا همین طوریه یا دستشون رفته و برای htc touch 2 رو کمتر نوشته اند ؟
از نظر پردازنده امنیا لایت سریعتره نه تنها از لحاظ فرکانس بلکه کلا" پردازنده های coalcomm به کند بودن و داغ کردن معروفن ( بجز snapdragon که در hd2 هست چون با تکنولوژی 65nm هست گرمای پایین وسرعت بالاداره)
از نظر فرمت های تصویری با نصب برنامه core player تقریبا" همه فایلهای تصویری میتونید ببینید.واز این لحاظ مشکلی نیست.
اما اگه به طور کلی راهنمایی میخواید htc بگیرید و حرفمو قبول کنید.هر چند از نظر کیفیت تفاوت زیاد نیست اما محیط کاربری htc قابل مقایسه با سامسونگ نیست.تاچ فلو یه چیز دیگست.در ضمن htc در ساخت ppc چیزایی میدنه که امثال سامسونگ خیلی مونده به اونا دست پیدا کنه.
چند روز پیش یکی از دوستام که کمی قاطی داره:27:وشی htc کوبید به دیوار وگوشی هر تکه اش یه جا ریخت بعد جمع کرد و رو هم چید وروشن کرد انگار نه انگار:18: هر گوشی بود فاتحش خونده شده بود.من که ایمان آوردم به کیفیت ساختش.
se-k750i
29-04-2010, 18:50
سلام
1. گوشی های اچ تی سی متن های فارسی رو نمایش میدن؟ ( این از همه چیز برام مهم تره)
2. نظرتون راجب touch2 چیه؟ چقدر ارزش خرید داره و آیا تو این قیمت گوشی بهتر از این میشه خرید؟( بدون گارانتی 320)
اولویت ها:
1. پردازنده و رم
2. کیفیت صفحه (نمایش و تاچ اندازه خیلی مهم نیست)
3.راحتی استفاده از اینترنت
4. خواندن فرمتهای صوتی و تصویری
5..........
چون به سامسونگ اطمینان نداشتم میخوام سراغ htc برم
زهراخوشحال
29-04-2010, 21:59
سلام
از راهنماییتون ممنونم و ضمن اینکه منتظر بقیه ی مطالب خوبتون هستم می خوام بپرسم:
وقتی میگید سرعت 200HZ خوبه یعنی باهاش می شه خیلی سریع صفحات وب رو باز کرد؟! این برام خیلی مهمه.
با تشکر
فقط htcبگیرید.واقعا استایلش ،محیط کاربریش ، قیافش یه چیز دیگس.
این سامسونگ هم فک کرده گوشی ppc ساختن مثل تلویزیون و دوربینه.هر چند که مثلا در دوربین هم از بقیه عقب تره!
Amin.M.1986
30-04-2010, 13:50
فقط htcبگیرید.واقعا استایلش ،محیط کاربریش ، قیافش یه چیز دیگس.
این سامسونگ هم فک کرده گوشی ppc ساختن مثل تلویزیون و دوربینه.هر چند که مثلا در دوربین هم از بقیه عقب تره!
دوست عزیز بهتره به طور تخصصی بحث کنید نه اینکه بحث های بازاری راه بندازید.. ممنون
سلام
از راهنماییتون ممنونم و ضمن اینکه منتظر بقیه ی مطالب خوبتون هستم می خوام بپرسم:
وقتی میگید سرعت 200HZ خوبه یعنی باهاش می شه خیلی سریع صفحات وب رو باز کرد؟! این برام خیلی مهمه.
با تشکر
بله واسه اینترنت کفایت میکنه و کار شما رو راه میندازه اما من توصیه میکنم این کار رو نکنید.. شاید پس فردا هوس کردید فیلم تماشا کنید اونوقت این گوشی دلتون رو میزنه. بازم سوالی بود بفرمایید.
یا علی
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
htc touch 2 قیمتش 380 .
اولی سی پی یو 528 .
دومی 667 .
من تو شرایط شما 100 تومن بیشتر نمیدادم واسه تاچ 2 .. کما اینکه تفاوتشو حس نمیکنید در حین کار کردن.. توصیه ی من امنیا لایت هست..
یا علی
pulp_152
30-04-2010, 14:11
سلام دوست عزیز ... Omnia lite پردازندش 800 هستش نه 667 ...
برای متوجه شدن اصل موضوع و مقایسه بیتن تاچ 2 و امنیا لایت هم میتونید به این 2 ریویو فارسی مراجعه کنید
mohammad_77
30-04-2010, 17:16
سلام دوست عزیز ... Omnia lite پردازندش 800 هستش نه 667 ...
برای متوجه شدن اصل موضوع و مقایسه بیتن تاچ 2 و امنیا لایت هم میتونید به این 2 ریویو فارسی مراجعه کنید
من این اطلاعات رو از سایت GSMARENA دریافت کرده بودم .
به خاطر لینکت هم ممنون چون خیلی دقیق و تجربی گوشی رو بررسی کرده .
Lord_theOne
30-04-2010, 23:05
سلام تفاوت این دو مدل چیه و قیمتهاشون چنده؟
HTC Touch 3G
و
HTC Touch Viva
از نظر دوربین و پردازش 3g بهتره اما باطریش پایینتره کسانی استفاده می کنند این مسئله براشون مهمه اذیت نمی شن
و مهمتراز همش تاچش مثله viva هست؟ و قدرت وایرلسش چگونه هست مثله VIVA هست؟
من با گوشی فیلم نگاه نمی کنم در حد کلیپ فقط امکاناتش برام مهمه VIVA می تونه با این پردازنده کارمو راه بندازه توی انجمن که تعریفشو دادند
tirdad_60
01-05-2010, 20:54
سلام
دوستان نظرشون راجع به هندزفری HTC BH S100 چیه ؟
سلام
دوستان نظرشون راجع به هندزفری HTC BH S100 چیه ؟
قیمت داری ازش؟
من که h200 رو دیدم 18 تومن چیز مشتیه زیاد هم گرون نیست!
دوستان امنیایی نخرن .فقط برا htc دارهاست :دی: :31:
سلام ی گوشی کارکرده ی دایموند 1 پیدا کردم
بعد می خوام برم ببینمش (کلا اونجا چیا رو چک کنم که ببینم سالمه یا نه(مخصوصا باطریش که خیلی مهمه)یا مثلا تعمیر رفته یا چقدر فلش شده و.....)
بعد این گوشی الان چطوره خوبه بد(حافظه گوشی 4 گیگه داخلی هست این موضوع اذیت نمی کنه مثلا بسوزه و....)
الان روش ویندوز 6.1 هست می خوام ببینم می تونم روش ویندوز 6.5 موبایل نصب کنم
بعد این که بچه ها رو پاکت ویندوز اکس پی نصب می کنن چی یه؟
بعد نرم افزار های پی سی میشه روش نصب کرد؟(حالا برنامه های خیلی سبک)
ی چیزی که خیلی برام مهمه اینترنت اکسپلور و مدیا ویندوز هست
که میشه به صورت زنده فیلم های فلش یا بازی های ان لاین جاوا اسکریپت (سان) یا شبکه های تلوزیونی (live.irib.ir) رو می تونه پخش زنده اجرا کنه(با ویندوز مدیا 10 کار می کنه)
بازی و نرم افزار براش زیاد گیر می یاد
مثلا رو سیمباین انگیج هست گیم بوی پیشرفته چنتا بازی با حجم یک گیگ براش هست و....
برای پاکت:
برنامه ی برنامه نویسی سی یا ویژوال بیسیک یا .....
بازی سایبری یای موجود دقیقا همون نسخه ی پی سی است یعنی فایل ها رو برای پاکت تبدیل کردن
همچین برنامه ای که اگزه پی سی رو برای پاکت تبدیل کنه هست
بازی های پی اس رو این گوشی جواب می ده؟
آقا خیلی ممنون که با حوصله جواب می دین(و ببخشید که زیاد شد البته ی چیزای دیگه بود که ننوشتم:31:)
ممنون
05-05-2010, 22:31
سلام دوستان
یه راهنمایی در مورد خرید گوشی می خواستم بین گوشی های ominai8000 و htc diamond 2 کدوم بهتر موندم سر انتخابشون
ممنون از اطلاعات مفیده دوستان
nic_chagal
07-05-2010, 03:10
با سلام.من بک سوالی داشتم اگه من بخوام یک گوشی htc بخرم از خارج که روش نوشته unlock و پهنای باند سیم کارتشم همرو ساپورت کنه آیا اگه بیارم ایران مشکلی داره یا نه.من هنوز نمی دونم کدوم مدل رو بگیرم یا touch hd یا touch2 رو می گیرم اما من مشخصا رو می دم ممنون می شم از دوستان کسی بگه آیا می شه در ایران ازش استفاده کرد یا نه؟
Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional
Qualcomm MSM7225 528 MHz processor
3.15 MP, 2048x1536 pixels, Video
Wi-Fi 802.11 b/g
GPS with with A-GPS support
HSDPA, 7.2 Mbps
256 MB RAM, 512 MB ROM
TouchFLO 3D finger swipe navigation
Touch-sensitive zoom bar
Handwriting recognition
Bluetooth v2.1 with A2DP
3.5mm audio jack
SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
MP3/WAV/eAAC+/WMA player
MP4/WMV/H.263/H.264 player
Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, PDF viewer)
Organizer
Voice memo
T9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] System: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100
Dimensions 104 x 55 x 12.9 mm
Weight: 110 g Standby: Up to 500 h (2G) / Up to 370 h (3G) Talk Time: Up to 7 h 30 min (2G) / Up to 6 h 10 min (3G) Display: TFT resistive touchscreen, 65K colors, 240 x 320 pixels, 2.8 inches
fasters7
09-05-2010, 17:34
سلام
قیمت 440 برای hd2 دست دوم چطوره ؟ خوبه ؟ زیاده ؟ گوشیش زیادی داغونه, نمی ارزه برم دنبالش ؟ کلا نظری چیزی اگه داشتین ممنون میشم (البته این رو هم بگم که این که میگم گوشیش زیادی داغونه منظورم فقط و فقط اینه که به نظرتون گوشیش یه جورایی مشکل داره که داره به این قیمت میده یا نه, وگرنه در مورد king بودن hd2 که ... :27: )
nic_chagal
10-05-2010, 20:18
بابا صد رحمت یه فرومهای دیگه
SAEEDSAMSUNG
13-05-2010, 12:27
سلام
قیمت 440 برای hd2 دست دوم چطوره ؟ خوبه ؟ زیاده ؟ گوشیش زیادی داغونه, نمی ارزه برم دنبالش ؟ کلا نظری چیزی اگه داشتین ممنون میشم (البته این رو هم بگم که این که میگم گوشیش زیادی داغونه منظورم فقط و فقط اینه که به نظرتون گوشیش یه جورایی مشکل داره که داره به این قیمت میده یا نه, وگرنه در مورد king بودن hd2 که ... :27: )
منظورتون چیه داغونه؟؟؟ اگه داغونه که 100 تومن هم نمی ارزه. بیشتر توضیح بدید.؟
fasters7
14-05-2010, 09:36
منظورتون چیه داغونه؟؟؟ اگه داغونه که 100 تومن هم نمی ارزه. بیشتر توضیح بدید.؟
یه جا پرسیدم hd2 دست دوم دارین, گفت الان نه, ولی بیارم 440 اون طرفهاست. منظورم اینه که به نظرتون گوشی ای که بیاره مشکلی چیزی داره که داره به این قیمت میگه ؟
farredsky
14-05-2010, 09:47
حالا که گوشی (diamond 2) رو خریدم برای اطلاع سایر دوستان به برخی سوالات خودم جواب می دم :
5- در پاکت پی سی نرم افزارهای بانک چطور اونها هم غیر قابل استفاده می شه؟
نرم افزار بانک ملت که روی جاوای خود گوشی نصب نشد با تصب myriad java به خوبی کار می کنه و با تغییر رزولیشن تمام صفحه شد.خود نرم افزار بانک صفحه کلید می ده
برای نقشه هم میشه از صفحه کلید مجازی خود گوشی استفاده کرد اما چندان راحت نیست .برای بازی جاوا هم که چون صفحه کلید قسمتی از صفحه رو می گیره بازی ممکن نیست .
ghorban2
14-05-2010, 22:50
یه جا پرسیدم hd2 دست دوم دارین, گفت الان نه, ولی بیارم 440 اون طرفهاست. منظورم اینه که به نظرتون گوشی ای که بیاره مشکلی چیزی داره که داره به این قیمت میگه ؟
خیلی حال کردم با این سوالت!
سعی می کنم فالت رو بگیرم:20:
fasters7
16-05-2010, 21:53
خیلی حال کردم با این سوالت!
سعی می کنم فالت رو بگیرم:20:
دستت درد نکنه، اگه وقت کردی یه نیگا هم بندا ببین آخر ماه چقدر حقوق میگیرم که دیگه از همین الان برنامه ریزی هام رو کامل انجام بدم ! :31:
زهراخوشحال
19-05-2010, 22:46
سلام,یه راهنمایی می کنید؛
به نظر من b7300 از b7330 خیلی بهتره.نظر شما چیه؟هم از نظر قدرت cpu, اندازه ی تصویر ...
فقط دوربین b7330 بهتره و اینکه شبکه ی 3G ی اون یه باند با سرعت بیشتری رو پشتیبانی می کنه :
HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps نسبت به b7300 ی( HSDPA, 3.6 Mbps )
این موضوع خیلی مهمه؟یه جا گفته بودن آنتن دهی b7300 یه کمی پایینه.ولی نه زیاد.به خاطر همینه؟
htc-hd2es
20-05-2010, 12:18
سلام,یه راهنمایی می کنید؛
به نظر من b7300 از b7330 خیلی بهتره.نظر شما چیه؟هم از نظر قدرت cpu, اندازه ی تصویر ...
فقط دوربین b7330 بهتره و اینکه شبکه ی 3G ی اون یه باند با سرعت بیشتری رو پشتیبانی می کنه :
HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps نسبت به b7300 ی( HSDPA, 3.6 Mbps )
این موضوع خیلی مهمه؟یه جا گفته بودن آنتن دهی b7300 یه کمی پایینه.ولی نه زیاد.به خاطر همینه؟
دوست عزیز اولا" سلام_ثانیا" کاملا" درست فرمودید_
به جرات میتونم بگم در تمامی موارد b7300 از b7330 بهتره:
از نظر پردازنده که b7300 با سرعت 800mhz سریع تر از b7330 با سرعت 528mhz (تاکید میکنم سرعت b7300 برابر800mhz هست نه 667mhz که اشتباهی مینویسن چون cpu که در b7300 هست دقیقا" در امنیا2 هم هست اما در روزهای اول کارخانه 667 اعلام کرده بود ولی در عمل 800 گذاشت اما همه سایتها باز اطلاعات اول مینویسن)
از نظر صفحه نمایش b7300 خیلی بزرگتره.
از نظر ویندوز مال b7300 از نوع ویندوز حرفه ای هست اما مال b7330 از نوع استاندارد هست.
از نظر دوربین اشتباه گفتید چون هر دو 3.2مگاپیکسل هستند اما از نظر فیلمبرداری b7300 خیلی قویتر و باکیفیت تر از b7330 میباشد.
ویرایش:از نظر شبکه که فرمودید در ایران بجز gprs هیچ کدوم از شبکه های ارتباطی به درد نمیخوره و فقطgprs و نهایتا" Edge کار میکنه و 3G و HSDPA و... ساپورت نمیشن
در ضمن B7330 شتاب سنج نداره و همچنین بلوتوث B7300 ورژن2.1 هست وسریعتر از بلوتوث B7330 که ورژن2 هست میباشد.
زهراخوشحال
21-05-2010, 01:35
ممنونم حالا مطمپن شدم کهb7330 به دردم نمی خوره.نکته های خوبی رو روشن کردین
البته اگه بخوام با انصاف باشم باید بگم که کیفیت b7330 تو فیلمبرداری بهتره(30 فریم در ثانیه که دوبرابر b7300 هست)
(تا اونجایی که یادمه)
htc-hd2es
21-05-2010, 19:15
ممنونم حالا مطمپن شدم کهb7330 به دردم نمی خوره.نکته های خوبی رو روشن کردین
البته اگه بخوام با انصاف باشم باید بگم که کیفیت b7330 تو فیلمبرداری بهتره(30 فریم در ثانیه که دوبرابر b7300 هست)
(تا اونجایی که یادمه)
سلام
درسته که در فیلمبرداری تعداد هر فریم در ثانیه b7330 دوبرابر b7300 هست اما از طرف دیگه کیفیت فیلمبرداری b7300 640*480 یا VGA هست که 4 برابر کیفیت B7330 که QVGA هست.اینم در نظر بگیرید.
کیفیت VGA الان در خیلی از دوربینهای دیجیتال 12مگاپیکسلی هست و دست کم نگیرید
زهراخوشحال
22-05-2010, 12:05
بازم ممنون
حالا بین b7300 و دایموند2 گیر افتادم!از یه طرف سامسونگ پردازندش 800 هست.از طرف دیگه دایموند 2 , htc هستش! واقعا سرعت b7300 بالاتر از دایموند 2 هست؟
Lord_theOne
22-05-2010, 14:58
بجای دیاموند 2 هیرو بگیرید خیلی توپتره
snipereblis
22-05-2010, 20:01
خسته نباشید
نمیدونم جای سوالم همینجاست یا نه.من یه htc hd2 دست دو پیدا کردم،میخواستم بدونم میشه یه جوری تستش کرد که مشکلی نداشته باشه و یه وقت سرم کلاه نره؟چون تا حالا با WM کار نکردم زیاد ازش سر در نمیرم
با تشکر
reza021120
22-05-2010, 23:26
سلام دوستان من یه n82 دارم و میخام بفروشمش.با 340 هزار تومن چه گوشی می تونم بخرم از همین اچ تی سی ها؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید با حداکثر امکانات...
بچه ها من یه پاکت پی سی میخوام با دوربین بالا.
حداقل 5
یه چیز دیگه Omnia2 هم نمیخوام از ظاهرش خوشم نمیاد.
ممنون از همگی
حداقل 5
ممنون از همگی
اگر دوربين برات مهمه بهترينها HTC Diamond2 و HTC Touch HD هستند.
mehr1095
23-05-2010, 22:40
خسته نباشید
نمیدونم جای سوالم همینجاست یا نه.من یه htc hd2 دست دو پیدا کردم،میخواستم بدونم میشه یه جوری تستش کرد که مشکلی نداشته باشه و یه وقت سرم کلاه نره؟چون تا حالا با WM کار نکردم زیاد ازش سر در نمیرم
با تشکر
چیزایی که به ذهنم می رسه ایناس:
حساسیت تاچ - اسپیکر - آنتن دهی - سرعت باز کردن برنامه ها
سلام دوستان من یه n82 دارم و میخام بفروشمش.با 340 هزار تومن چه گوشی می تونم بخرم از همین اچ تی سی ها؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید با حداکثر امکانات...
touch 2 - touch 3G - smart - tatto
حداقل 5
ممنون از همگی
البته بودجه هم مهمه. اگه حدود 530 تومن می تونی خرج کنی Touch HD بهترینه.
htc-hd2es
24-05-2010, 05:28
بازم ممنون
حالا بین b7300 و دایموند2 گیر افتادم!از یه طرف سامسونگ پردازندش 800 هست.از طرف دیگه دایموند 2 , htc هستش! واقعا سرعت b7300 بالاتر از دایموند 2 هست؟
البته که سرعت b7300 بالاتره
حالا دیگه جریان فرق کرد:
به نظر من بدون اما و اگر diamond2 بگیرید.اولا" به قول خودتون htc هست و کیفیت ساخت غیر قابل وصف و از طرفی رزولشن صفحه b7300 برابر 240*400 هست اما دیاموند2 برابر 480*800 WVGA یعنی یعنی دقیقا" رزولشن دیاموند 4برابر بیشتر هست یعنی کیفیت بسیار بیشتر در دیدن تصاویر و فیلم.در ضمن برای اکثر برنامه های پاکت پی سی پردازنده 528 مگاهرتز کافیه و هرگز کم نمیاره.من HD2 دارم و بجز چند برنامه خاص بیشتر از600مگاهرتز استفاده نمیشه از پردازنده گوشیم.در ضمن دیاموند2 چیپست مخصوص گرافیک هم داره که در کیفیت بیشتر تصاویر نقش داره ولی B7300 نمیدونم چیپ گرافیک دار یا نه!
در ضمن دیاموند2 دوربین 5 مگاپیکسل داره و عکسهایی که من ازش دیدم چند جا عکسهای خیلی با کیفیت میندازه.
حرف این حقیر گوش کنید و دیاموند2 بگیرید.:46:
reza021120
29-05-2010, 17:57
سلام دوستان ببخشید دوباره مزاحم شدم چندتا سوال داشتم که می خاستم راهنماییم کنید:
1.به نظرتون بهترین گوشی htc که می تونم با 340 هزار تومن بخرم چی هستش؟
2.فرق بین ویندوزای موبایل چیه؟android.brew.win mobile البته اگه درست نوشته باشم
3.چندتا از رفیقام که htc دارن می گن کار باهاش خیلی سخته.لطفا راهنمایی کنید.با توجه به اینکه گوشی قبلیم n82 بوده می تونم با win mobile کار کنم یا نه؟؟
4.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟؟فرقش حدودا چقدره و فایده ای هم داره؟؟
5.موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم؟اگه تایپکی یا پستی هست که کامل توضیح داده لطفا معرفی کنید.
htc-hd2es
30-05-2010, 11:02
سلام دوستان ببخشید دوباره مزاحم شدم چندتا سوال داشتم که می خاستم راهنماییم کنید:
1.به نظرتون بهترین گوشی htc که می تونم با 340 هزار تومن بخرم چی هستش؟
2.فرق بین ویندوزای موبایل چیه؟android.brew.win mobile البته اگه درست نوشته باشم
3.چندتا از رفیقام که htc دارن می گن کار باهاش خیلی سخته.لطفا راهنمایی کنید.با توجه به اینکه گوشی قبلیم n82 بوده می تونم با win mobile کار کنم یا نه؟؟
4.با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟؟فرقش حدودا چقدره و فایده ای هم داره؟؟
5.موقع خرید باید به چه چیزایی توجه کنم؟اگه تایپکی یا پستی هست که کامل توضیح داده لطفا معرفی کنید.
به نظر من بهتره کمی رو پولت بزاری و دیاموند2 بگیری چون کیفیت ساخت فوق العاده ای داره و صفحه ای با رزولشن بسیار بالای WVGA وپردازنده خوب و چیپ گرافیک مجزا ومخصوصا" یک رابط کاربری فوق العاده قشنگ و اعتیاد آور تاچ فلو و مانلیا و همینطور ویندوز موبایل جدید 6.5 هم براش هست.
این پرسیدین فرق بین چند سیستم عامل _ خوب هر سیستم عاملی مزایا و معایب خودشو داره مثلا" آندرویید سیستم عامل سریع هست که تازه وارده و نرم افزار زیادی نداره (نسبت به بقیه سیستم عامل ها) و ویندوز یک سیستم عامل سنگین و کند ودر عوض بسیار باتجربه و پر از برنامه و گیم که تقریبا" برای هر نیازی چندین برنامه داره و کار کردن باهاش هم نه تنها سخت نیست بلکه بسیار باحال و اعتیاد آوره طوری که بعد از انس گرفتن باهاش دیگه نمیتونی با سیستم دیگه ای کنار بیایو کار کنی.
حتما" با گارانتی بگیر چون چندتا از بچه ها بعد مدتی گوشیشون ایراد پیدا کردن و واسه تعمیرش از هزینه سرسام آورش در امان موندن و کاملا" رایگان تعمیر میکنن مخصوصا" گارانتی یاس.
برای توضیح بیشتر در همین سایت درموردش زیاد صحبت شده و شما هر گوشی دوست دارین فقط لازمه به تاپیک مربوطش سر بزنین و مطالعه کنید.
John Haughm
31-05-2010, 21:38
دوستان من خیلی وقت بود که فقط می خواستم Touch 2 رو بگیرم از طرفی هم بیشتر از 400 تومان نمی تونم هزینه کنم ولی خب خیلی از Diamond 2 تعریف می شنوم ولی خب Diamond 2 قدیمی تره و من با 370 تومن می تونم Touch 2 با مموری 16 و یه قاب بخرم ولی با 400 تومن فقط یه Diamond 2 بدون هیچی نصیبم میشه جفتشونم بدون گارانتی...نظرتون چیه؟:41:
(Diamond 2 تا چند گیگ مموری قبول می کنه؟ سرعتش نمیاد پایین؟ سرعتش کلا نسبت به Touch 2 چطوره؟)
reza021120
31-05-2010, 23:15
دوستان من خیلی وقت بود که فقط می خواستم Touch 2 رو بگیرم از طرفی هم بیشتر از 400 تومان نمی تونم هزینه کنم ولی خب خیلی از Diamond 2 تعریف می شنوم ولی خب Diamond 2 قدیمی تره و من با 370 تومن می تونم Touch 2 با مموری 16 و یه قاب بخرم ولی با 400 تومن فقط یه Diamond 2 بدون هیچی نصیبم میشه جفتشونم بدون گارانتی...نظرتون چیه؟:41:
(Diamond 2 تا چند گیگ مموری قبول می کنه؟ سرعتش نمیاد پایین؟ سرعتش کلا نسبت به Touch 2 چطوره؟)
دوست عزیز چرا نمیری تو کار b7300؟؟؟؟
htc-hd2es
01-06-2010, 07:07
دوست عزیز چرا نمیری تو کار b7300؟؟؟؟
درسته.b7300 نسبت به قینتش امکانات خوبی داره
از یک طرف کیفیت ساخت پاکت پی سی های htc خیلی بالاست و چه قبول کنیم یا نه فعلا" هیچ شرکتی پاکت پی سی باکیفیت تر از htc نمیتونه بسازه از طرف دیگه گوشی های سامسونگ مثل b7300 امکانات خوب و قیمت پایین تری دارن.
سرعت b7300 بالاتر از دیاموند2 هست و در عوض دوربین دیاموند 2 بهتر از b7300 هست.
mohammad8711
01-06-2010, 07:35
به نظر من یکم صبر کن و بودجه رو بیشتر کن Omnia II بخر
الان با گارانتی باید حدود 440 تومن باشه
16 گیگ حافظه داخلی داره ،32 گیگ هم مموری می خوره
John Haughm
01-06-2010, 08:42
آخه مشکل اینجاست که من اصلا علاقه ای به سامسونگ ندارم!!:41:
آخه مشکل اینجاست که من اصلا علاقه ای به سامسونگ ندارم!!:41:
من هم همینطور.نمی دونم چرا پاکت پی سی هاش هم شبیه بقیه گوشیهاش هست (در ظاهر) و زیاد جلوه نمی کنه اگه آدم بخره و بگیره دست.ولی htc کلاس بالاتری داره.هم در ظاهر و هم در کارکرد
سلام .
یه سوال داشتم
diamond2 بهتره یا touch pro2
سلام .
یه سوال داشتم
diamond2 بهتره یا touch pro2
چقدر اینجا جواب میدن
زحمت نکشید دیگه خریدم
golmohammadi
05-06-2010, 22:23
چقدر اینجا جواب میدن
زحمت نکشید دیگه خریدم
مبارکه
نگفتی کدومو خریدی
ولی تاچ پرو 2 بهتره
مبارکه
نگفتی کدومو خریدی
ولی تاچ پرو 2 بهتره
همون تاچ پرو2 رو خریدم :46:
saadati2000
15-06-2010, 19:30
سلام
من امروز b7300 رو قیمت کردم
290000
اما فروشنده می خواست یه گوشی htc touch 2 بده بهم به قیمت
340000 تومان خودمم تعجبب کردم چرا از قیمت بازار
50000 تومان ارزونتره اونم تو ساری
فروشنده می گفت می خوام برای پاکت پی سی ها تبلیغ کنم
دوستان نظرشون چیه که چرا این گوشی اینقدر ارزونه؟
لطفا جواب بدید تا من فردا بتونم گوشی بگیرم
با تشکر
Hamid4777
15-06-2010, 21:23
سلام
من قصد خرید یه PPC رو دارم. بین خرید Omnia2 یا hd2 مردد هستم. استفاده روزانه و انتظارات من از گوشیم این موارد هست:
1- مطالعه یا ویرایش فایلهای pdf و office و استفاده از دیکشنری
2- اینترنت
3 - گوش دادن به موزیک
4- تماشای فیلم و فایلهای تصویری
5- استفاده از نرم افزارهای مهندسی ( اگر موجود باشه)
به نظر خودم hd2 بهتره، ولی باتری نسبتا ضعیفی داره . بخصوص اینکه منم از گوشی زیاد استفاده میکنم ( و در بیشتر موارد نیاز به روشن بودن صفحه هست) میترسم ضعف باتری اذیتم کنه.
اما omnia2 هم مشکل پریدن احتمالی مموری رو داره که تا الان راه حل قطعی برای اون پیدا نشده. البته نمایندگیها این مشکل رو با 20000تومن حل میکنن ولی به هر حال یه ضعف برای omnia2 هست. همچنین حساسیت تاچ صفحه امنیا 2 از hd2 کمتره.
یه نیم نگاهی هم به اندرویید و desire دارم. ولی فکر میکنم هنوز نرم افزارهای زیادی برای اندرویید وجود نداره. مثلا اینکه یه پلیر خوب که divx رو راحت پخش کنه هنوز برای اندرویید نوشته نشده. (درسته؟)
ممنون میشم اگر کمکی کنید که من تصمیم نهایی رو بگیرم. ( تفاوت قیمت برام مهم نیست).
saadati2000
15-06-2010, 21:25
سلام
امروز رفتم قیمت گوشی های htc touch 2 و samsung b7300 omnia lite رو گرفتم
تا اونجا که من فهمیدم سامسونگ با این مدلش بدجوری بازار رو تحت تاثیر قرار داده طوری که htc مجبور شده قیمتش رو 50000 تومان کاهش بده و 340000 تومان بفروشه
اما کسایی که می گن از سامسونگ خوششون نمی آد باید متوجه باشن که نباید به صرف وجود یه برند خاص دنبال گوشی گشت
اگه سامشونگ با این گوشی به رقابت htc نمی رفت عمرا htc قیمت گوشی touch 2 رو کاهش بده
دوستان موقع خرید دقت کنند فقط بخاطر اسم و برند و از روی تعصب خرید یا از گوشی خاصی تعریف نکنند چون باعث گمراهی خریداران گوشی می شه
سلام
من قصد خرید یه PPC رو دارم. بین خرید Omnia2 یا hd2 مردد هستم. استفاده روزانه و انتظارات من از گوشیم این موارد هست:
2- اینترنت
3 - گوش دادن به موزیک
به نظر خودم hd2 بهتره، ولی باتری نسبتا ضعیفی داره . بخصوص اینکه منم از گوشی زیاد استفاده میکنم ( و در بیشتر موارد نیاز به روشن بودن صفحه هست) میترسم ضعف باتری اذیتم کنه.
اما omnia2 هم مشکل پریدن احتمالی مموری رو داره که تا الان راه حل قطعی برای اون پیدا نشده. البته نمایندگیها این مشکل رو با 20000تومن حل میکنن ولی به هر حال یه ضعف برای omnia2 هست. همچنین حساسیت تاچ صفحه امنیا 2 از hd2 کمتره.
یه نیم نگاهی هم به اندرویید و desire دارم. ولی فکر میکنم هنوز نرم افزارهای زیادی برای اندرویید وجود نداره. مثلا اینکه یه پلیر خوب که divx رو راحت پخش کنه هنوز برای اندرویید نوشته نشده. (درسته؟)
ممنون میشم اگر کمکی کنید که من تصمیم نهایی رو بگیرم. ( تفاوت قیمت برام مهم نیست).
من desire دارم (3 هفته) و اگر دوباره حق انتخاب داشتم بازم همینو میخریدم چرا که با hd2 چندین روز کار کردم آره باطریش ضعیفه . 65000 رنگه که البته چون من کارم موشن گرافیکه نمونه کارامو روش ریختم و قبلا توی hd2 هم دیده بودم تفاوت در گرادیانتها و تصاویر ترام دار بسیار مشهوده. سرعت هر دو بالاست. من بعد از 3 هفته که باطری گوشی آکبند شده استفاده معمولی میکنم تا 3 روز رو راحت جواب میده. استفاده زیاد 2 روز راحت و خیلی خیلی زیاد 1 روز. همین الان باطری اینفو رو با یه نرم افزاری که قبلا نصب کردم نگاه کردم :
full battery life: 80:58
time left :20:58
cell standby: 42%
phone idle: 43%
voice calls: 5%
dialer : 4%
camera :4%
android system: 2%
الان 26% از باطری مونده . البته همونطور که میبینید در چند روزه گذشته تماسهای بسیار کمی با گوشی داشتم و خیلی کم از دوربین استفاده کردم. روزی 20 تماس حدودا و چند عکس.
در مورد آندروید یک فروم فارسی آندروید هست که خیلی بهت کمک میکند . یه سرچ کنی پیداش میکنی با نام آندروید هم هست. من خیلی نرم افزار ریختم . البته بیشتر مولتی مدیا. مهندسی بعید میدونم باشه .
divx player روی دیزایر نصب نشد ولی به زودی حل میشه. روی خیلی از اندروید های دیگه نصب میشه.
من خیلی راضیم .
Farshid72
17-06-2010, 11:09
سلام
2- اینترنت
3 - گوش دادن به موزیک
سلام دوسته عزیز
من به شما Nokia n900 رو معرفی می کنم چون :
1-pdf داره و از Office هم می تونید استفاده کنید.
2-اینترنت داره و حتی سرعت وایرلسش هم 10 مگابایت هست که دو گوشی های دیگه حدااکثر 7.6 مگابایت هست و در لپ تاپ ها هم 15 مگابایا هیت.
3-تمتم فرمت های موزیک رو می گیره حتی DIVIX و XVID.
4-نرم افزار های مرتبط با شیمی و حسابداری براش یافت می شه نرم افزار های دیگه ای هم داره ولی من چون نیاز نداشتم نصب نکردم که بدونم چی هستن.
با تشکر.
sAeEd_kHaAn
17-06-2010, 16:29
اخرین قیمت xperia x1 چنده ؟ و آیا الان توصیه میشه برای خربد ؟
mohammad8711
17-06-2010, 19:59
سلام دوسته عزیز
2-اینترنت داره و حتی سرعت وایرلسش هم 10 مگابایت هست که دو گوشی های دیگه حدااکثر 7.6 مگابایت هست و در لپ تاپ ها هم 15 مگابایا هیت.
4-نرم افزار های مرتبط با شیمی و حسابداری براش یافت می شه نرم افزار های دیگه ای هم داره ولی من چون نیاز نداشتم نصب نکردم که بدونم چی هستن.
با تشکر.
0- n900 پاکت پی سی نیست !
1- همه پاکت پی سی ها office و pdf دارند.
2- وایرلس این گوشی هم مثل اکثر گوشی های دیگه 802.11 b/g هست ،احتمالا منظور شما HSDPA هست که تو ایران استفاده ای نداره ، هر وقت سرعت 7.2 مگابیت در ثانیه در اختیارمون قرار گرفت بعدش می تونیم به 10 مگابیت هم فکر کنیم !
3- اینم همه پاکت پی سی ها دارند ( گوشی هایی مثل امنیا 2 به صورت پیش فرض ، و بقیه با coreplayer)
4-پاکت پی سی خیلی بیشتر از Maemo برنامه داره
ممنون
سلام
2- اینترنت
3 - گوش دادن به موزیک
صد درصد انتخابت می تونه HD2 باشه
1- من هم خیلی pdf می خونم.این گوشی با داشتن بزرگترین صفحه بهترین انتخابه.تازه باز این هم کوچیکه باور کن برا pdf .چه برسه به اینکه از این کمتر باشه.ضمن اینکه شفافیت صفحه هم خوبه
2- edge این گوشی خیلی خیلی قویه.من حتی جاهایی که آنتن درست و حسابی هم ندارم باز خیلی راحت به اینترنت وصل میشم.واقعا فوقالعادس
3-نمی دونم شنیدی یا نه.رادیو گوشی که مسئول برقراری ارتباط و آنتن دهی رو برعهده داره، قویترینه تو کل موبایلها.
من تو یه جا با گوشی قبلیم اصلا آنتن نداشتم (تو ساختمون بتونی) ولی با این 2 تا خط داشتم و اصلا هم قطع نمی شد.خودم به عینه دیدم.به طرز وحشتناکی آنتن دهی خوبه
4-موزیک که مشکلی نیست.فیلم ها رو هم اگه تو این گوشی لند اسکیپ نگاه کنی لذت خاصی داره با توجه به بزرگیش.
5-اون چیزی که در مورد باتری می گن از نا آگاهی سرچشمه می گیره.طرف گوشی 2-3 اینچ صفحه دارش رو با این مقایسه می کنه.خوب این گوشی بزرگتره و مصرف بیشتر.تا 2 روز باتری میبره مارو.البته اولش یه یه هفته ای باید آب بندی بشه.8-9 درصد آخرش هم در حالت استند بای شاید تا 8- 7 ساعت هم تموم نشه
بیشتر گیم های سنگین به خاطر اینکه از gpu گوشی استفاده می کنن یه ذره باتری خورشون زیاده وگرنه فیلم و موسیقی خیلی نه
AryanLand
18-06-2010, 14:25
سلام دوسته عزیز
با تشکر.
سلام.
اول که ایشون پاکت پی سی میخوان بخرن که اومدن تو این تاپیک پست دادن .دوما" ایشون که خودشون گزینه ها رو واسه مقایسه دادن و گفتن بین این 2تا میخوان انتخاب کنن شما میفرمایید N900 ؟!!!!!:11:
Farshid72
18-06-2010, 14:37
0- n900 پاکت پی سی نیست !
1- همه پاکت پی سی ها office و pdf دارند.
2- وایرلس این گوشی هم مثل اکثر گوشی های دیگه 802.11 b/g هست ،احتمالا منظور شما HSDPA هست که تو ایران استفاده ای نداره ، هر وقت سرعت 7.2 مگابیت در ثانیه در اختیارمون قرار گرفت بعدش می تونیم به 10 مگابیت هم فکر کنیم !
3- اینم همه پاکت پی سی ها دارند ( گوشی هایی مثل امنیا 2 به صورت پیش فرض ، و بقیه با coreplayer)
4-پاکت پی سی خیلی بیشتر از Maemo برنامه داره
ممنون
1-می تونم بگم که همه گوشی ها pdf و office دارن.
3-n900 هم به صورت پیش فرض این فرمت ها رو می گیره:20:
4-در مورد برنامه هم اینو بگم که n900 هم برنامه های زیادی واسش اومده به خصوص برنامه های کاربردی و مهندسی:5:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
سلام.
اول که ایشون پاکت پی سی میخوان بخرن که اومدن تو این تاپیک پست دادن .دوما" ایشون که خودشون گزینه ها رو واسه مقایسه دادن و گفتن بین این 2تا میخوان انتخاب کنن شما میفرمایید N900 ؟!!!!!:11:
دوسته عزیز من بهشون پیشنهاد دادم.پیشنهاد در زبان انگلیسی اینا می شه :
OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL
همشون به معنای پیشنهاد هستش.
payam_x62
23-06-2010, 00:31
سلام دوستان
من چند وقتی هست که شدیدا دونبال یه گوشی تمام تاچ میگردم ولی هر چی بیشتر میگردم نا امیدتر میشم! بالاخره بعد از مدتها دوتا گوشی چشمم و گرفت که می خوام تو انتخابش کمکم کنین.
HTC legend و VIVAZ که این دوتا گوشی واقعا من و گیج کرده !!?
صفحه نمایشگر خازنی و پشتیبانی از مولتی تاچ و sense ui در htc legend در مقابل پردازنده قدرتمند با سرعت 720 مگاهرتز،شتتاب دهنده گرافيکي مجزا PowerVR SGX و فیلم برداری اچ دی در ویواز کدوم گذینه رو انتخواب میکند.
برای من کیفیت و سرعت تاچ و سرعت باز کردن برنامه ها و پوشه ها خیلی مهمه همچنین لذت کار کردن با گوشی یعنی میخوام به آیفون نزدیک باشه امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم!!!
لطفا کمک کنید!؟
programmer2fx
25-06-2010, 10:42
سلام دوستان
من چند وقتی هست که شدیدا دونبال یه گوشی تمام تاچ میگردم ولی هر چی بیشتر میگردم نا امیدتر میشم! بالاخره بعد از مدتها دوتا گوشی چشمم و گرفت که می خوام تو انتخابش کمکم کنین.
HTC legend و VIVAZ که این دوتا گوشی واقعا من و گیج کرده !!?
صفحه نمایشگر خازنی و پشتیبانی از مولتی تاچ و sense ui در htc legend در مقابل پردازنده قدرتمند با سرعت 720 مگاهرتز،شتتاب دهنده گرافيکي مجزا PowerVR SGX و فیلم برداری اچ دی در ویواز کدوم گذینه رو انتخواب میکند.
برای من کیفیت و سرعت تاچ و سرعت باز کردن برنامه ها و پوشه ها خیلی مهمه همچنین لذت کار کردن با گوشی یعنی میخوام به آیفون نزدیک باشه امیدوارم منظورم خوب رسونده باشم!!!
لطفا کمک کنید!؟
سلام دوست عزیز
من اگه جای شما بودم یک مورد دیگه به امکانات جهت مقایسه این 2 گوشی اضافه میکردم.
اونم قابلیت آپدیت هست . من منکر این نمیشم که SE VIVAZ آپدیت نداره ، داره خوبشم داره.
ولی یه گوشی که به آیفون نزدیک باشه ، سیستم عامل سبک و نرمی داشته باشه ، شتاب دهنده گرافیکی هم
داشته باشه ، آپدیت آن هم حتی در مواردی که دیگه ساپورت نمیشه ، میشه به صورت غیر قانونی باز آپدیت کنی
و همچنین جای پیشرفتش جلوش بازه . هزاران هزار نرم افزار کاربردی و بازی سرگرم کننده داشته باشه.
من اگه جای شما بودم Legend را انتخاب میکردم . از طرفی چون متولد اسفند هستم و دوست ندارم چیزی که دستم هست دست هرکسی باشه این گوشیو انتخاب میکردم.
در آخر میگم که این میتونه یه نظر باشه ...
موفق باشی
payam_x62
25-06-2010, 12:34
سلام دوست عزیز
من اگه جای شما بودم یک مورد دیگه به امکانات جهت مقایسه این 2 گوشی اضافه میکردم.
اونم قابلیت آپدیت هست . من منکر این نمیشم که SE VIVAZ آپدیت نداره ، داره خوبشم داره.
ولی یه گوشی که به آیفون نزدیک باشه ، سیستم عامل سبک و نرمی داشته باشه ، شتاب دهنده گرافیکی هم
داشته باشه ، آپدیت آن هم حتی در مواردی که دیگه ساپورت نمیشه ، میشه به صورت غیر قانونی باز آپدیت کنی
و همچنین جای پیشرفتش جلوش بازه . هزاران هزار نرم افزار کاربردی و بازی سرگرم کننده داشته باشه.
من اگه جای شما بودم Legend را انتخاب میکردم . از طرفی چون متولد اسفند هستم و دوست ندارم چیزی که دستم هست دست هرکسی باشه این گوشیو انتخاب میکردم.
در آخر میگم که این میتونه یه نظر باشه ...
موفق باشی
سلام دوست عزیز
واقا به نکته خوبی اشاره کردید من تا الان به قابلیت آپدیت توجه نکرده بودم و اینکه گوشی باشه که تو دست زیاد نباشه حتما در موقع خرید به این نکته ها توجه میکنم بازم ممنون از راهنمایهاتون:10:
AryanLand
25-06-2010, 20:41
1-می تونم بگم که همه گوشی ها pdf و office دارن.
3-n900 هم به صورت پیش فرض این فرمت ها رو می گیره:20:
4-در مورد برنامه هم اینو بگم که n900 هم برنامه های زیادی واسش اومده به خصوص برنامه های کاربردی و مهندسی:5:
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
دوسته عزیز من بهشون پیشنهاد دادم.پیشنهاد در زبان انگلیسی اینا می شه :
OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL
همشون به معنای پیشنهاد هستش.
سلام.
دوست عزیز معنی پیشنهاد رو میدونم اما شما توجه نکردید شما باید یکی از دو گزینه مطرح شده توسط ایشون رو پیشنهاد میدادید در ضمن بازم عرض میکنم اینجا بخش مشاوره برای خرید پاکت پی سی هست و N900 پاکت پی سی نیست.
حالا صحبت قبلی من چه ربطی داشت به اینکه پیشنهاد به انگلیسی چی میشه رو خدا داند.راستی یه OFFER , BID , MOTION , PROFFER , PLEA , TENDER , PURPOSE , PROPOSAL هم من برای شما داشتم شما که اینقد انگلیسیت خوبه یک دیکشنری بنویس دوستان استفاده کنن.:11:
myp30world
30-06-2010, 00:25
سلام
سوالم در مورد گوشی های با سیستم عامل ویندوز هست که انواعی که کیبورد دارند با اونهایی که کیبورد ندارند و فقط تاچ اسکرین هستند چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارند؟ یعنی اگر کیبورد نداشته باشه نمیشه باهاش مثل کار با کامپیوتر مطلب تایپ کرد؟
من میخوام یه گوشی بخرم که مطالب آموزشی درسی رو بتونم بزنم بهش و مطالعه کنم که بتونم به راحتی با خودم همه جا حملش کنم و همه جا راحت به دستم بگیرم و بخونم و اگر تایپی هم لازم باشه انجام بدم و اسکرینش هم طوری باشه که موقع خوندن چشم رو اذیت نکنه یعنی یک لپ تاپ با مقیاس گوشی برا زمانهایی که نمیشه لپ تاپ رو با خودم حمل کنم اون همیشه همرام باشه.در ضمن phone هم باشه و بودجه هم تا 500-400 تومان باشه.یا اصلا برای این هدف من سیستم عامل ویندوز خوبه یا اندروید؟ با توجه به اینکه مطالبم رو از لپ تاپ که سیستم عاملش ویندوز 7 هست خواهم زد.لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟
AryanLand
30-06-2010, 11:20
ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که
میشه رو i900 omnia ویندوز موبایل 7رو ریخت یا نه؟
سلام.
جای سوالتون نه اینجاست نه توی قسمت اخبارمربوط به جدید ترین پاکت پی سی ها (اونجا هم همین سوال رو پرسیدید باید تو قسمت همون گوشی امنیا میپرسیدید.ولی به هر حال اگر یکجا یک سوال رو بپرسید تاپیکها شلوغ نمیشه ضمن اینکه تو اون قسمت دوستمون مهدی جوابتون رو دادن.:11:
L.A.M.P.A.R.D
01-07-2010, 00:13
بچه ها يكي هم به من پيشنهاد بديد.......قيمت طرفاي 400 تومن باشه............مرسي
AryanLand
01-07-2010, 00:25
بچه ها يكي هم به من پيشنهاد بديد.......قيمت طرفاي 400 تومن باشه............مرسي
سلام.
شما انتظاراتتون رو بفرمایید تا بشه بهتر پیشنهاد داد(اینکه واسه شما اولویتها به ترتیب مهم بودن چیه و خواسته شما از گوشیتون چیه و اینکه نیازتون بیشتر چیه.):11:
دستتون درد نکنه
ببخشید اینجا سوال کردم
گشتم جاشو پیدا نکردم:11:
L.A.M.P.A.R.D
01-07-2010, 12:42
سلام.
شما انتظاراتتون رو بفرمایید تا بشه بهتر پیشنهاد داد(اینکه واسه شما اولویتها به ترتیب مهم بودن چیه و خواسته شما از گوشیتون چیه و اینکه نیازتون بیشتر چیه.):11:
اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........
(من خودم ازHTC-Touch2 خوشم اومده)
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
بچه ها...........چه گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟
L.A.M.P.A.R.D
03-07-2010, 22:52
QUOTE=f.lampard;5131608]اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
بچه ها...........كدوم گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟[/QUOTE]
خيلي ممنونم از جواب هاي شما دوستان عزيزم:20:
zahra az iran
04-07-2010, 10:15
سلام پاکت پی سی من everex E900 / من خیلی وقت که این رو دارم و فرمش کهنه شده و پنش هم گم شده / میشه بگین که قیمت فرمش حدودا چقدره ؟
mehr1095
04-07-2010, 11:18
QUOTE=f.lampard;5131608]اكي............خوب اول اينكه قيمت حداكثر 350 تومن باشه ( خرج نمودم :دي ).........تاچ بسيار خوبي داشته باشه.......دوربينش قابل قبول باشه ........پخش موزيك خوبي داشته باشه........كيفيت ساخت خوبي داشته باشه.......شيك باشه........
بچه ها...........كدوم گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟
خيلي ممنونم از جواب هاي شما دوستان عزيزم:20:[/QUOTE]
گزینه های پیشنهادی من :
1. touch 2
2. omnia Lite
3. Acer beTouch E200
ضمنا" گوشیهای زیر مالتی تاچ هستند :
iphone - HD2 - Nexus one - Htc Desire و بطور کلی اکثر قریب به اتفاق گوشی هایی که صفحه خاازنی دارند.
L.A.M.P.A.R.D
04-07-2010, 20:36
بچه ها........هزینه به 400 تومان ارتقاء یافت...........نظرتون درباره ی htc mini hd چیه ؟.........مرسی
sltavakoli
05-07-2010, 13:49
دوستان من یه سوال دارم:
مثلا اگه الان امنیا 2 بخریم بعد که ویندوز سون اومد میتونیم اپدیت کنیم؟
راسی وین 7 کی میاد؟
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
و اینکه ارزش داره تا صبر کنیم وین 7 بیاد و بعد گوشی بخریم؟
کی روی پاکت پی سی بازی مولتی تاچ انجام داده؟؟
S@nti@go_s&k
05-07-2010, 16:04
بچه ها...........كدوم گوشي هايي مولتي تاچ هستند ؟
سلام امیر جان این لینکو یه نگاه بنداز
بچه ها........هزینه به 400 تومان ارتقاء یافت...........نظرتون درباره ی htc mini hd چیه ؟.........مرسی
امیر جان به غیر از اچ تی سی مینی امنیا 2 هم گزینه خوبیه البته 10_20 تومن باید بزاری رو پولت ولی گزینه خوبیه
دوستان من یه سوال دارم:
مثلا اگه الان امنیا 2 بخریم بعد که ویندوز سون اومد میتونیم اپدیت کنیم؟
راسی وین 7 کی میاد؟
روی امنیا اچدی وین 7 نصب کرده بودن اما قبلا تو خبرها گفته شده بوده که حداقل سیپیو 1 گیگ لازمه و کیبورد QWERTY کامل
تاریخشم تو همین سال 2010 هستش البته چند بار تاخیر خورد اگر اشتباه نکنم ولی بیشتر خبر از اکتبره
L.A.M.P.A.R.D
05-07-2010, 22:12
امیر جان به غیر از اچ تی سی مینی امنیا 2 هم گزینه خوبیه البته 10_20 تومن باید بزاری رو پولت ولی گزینه خوبیه
سلام اقا سروش......:11:
امروز رفتم نمايندگي htc اصفهان.......يارو ميگفت legend بگير........نظر شما چيه ؟
سروش جان ، اصلا به نظر تو اندرويد خوبه ؟ كار باهاش چطوريه؟ من تا حالا موبايل با سيستم عامل نداشتم:31:
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:40:
Alamate Soal
05-07-2010, 22:17
يه 15 تا ديگه بزار روش Samsung I8000 بخر من كلي رضايت دارم ازش :46:
AryanLand
05-07-2010, 22:35
روی امنیا اچدی وین 7 نصب کرده بودن اما قبلا تو خبرها گفته شده بوده که حداقل سیپیو 1 گیگ لازمه و کیبورد QWERTY کامل
تاریخشم تو همین سال 2010 هستش البته چند بار تاخیر خورد اگر اشتباه نکنم ولی بیشتر خبر از اکتبره
[/COLOR]
سلام.
اما تا اونجایی که من یادمه اون گوشی که تو بارسلون باهاش وین فون 7 رو معرفی کردن کیبورد که نداشت هیچ تازه میگن وین فون 7 فقط رو گوشیهایی نصب میشه که کاملا" تاچ باشه و کلیدی نداشته باشه.:11:
L.A.M.P.A.R.D
05-07-2010, 22:40
يه 15 تا ديگه بزار روش Samsung I8000 بخر من كلي رضايت دارم ازش :46:
ميدونم گوشيه خوبيه ولي من از samsung و lg زياد خوشم نمياد........ميخوام فقط htc بگيرم:11:
mehr1095
05-07-2010, 23:39
سلام اقا سروش......:11:
امروز رفتم نمايندگي htc اصفهان.......يارو ميگفت legend بگير........نظر شما چيه ؟
سروش جان ، اصلا به نظر تو اندرويد خوبه ؟ كار باهاش چطوريه؟ من تا حالا موبايل با سيستم عامل نداشتم:31:
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:40:
من فکر کردم حتما" ویندوز موبایل می خوای
Legend عالیه. ولی بالاتر از 400 تومنه
من خودم hd2 دارم و hdmini نداشتم ولی تا جایی که می دونم خیلی تو بورسه و فروش بالایی داره.یه بار دس گرفتم خیلی سبک و خوش دست بود.فک کنم 20-30 تا بزاری روش بتونی یکی بگیری البته بی گارانتی شاید زیر 400 هم باشه من قیمت ندارم
یه خورده تحقیق کن روش ولی من فقط در حد دیدن و دست گرفتن که انجام دادم چیز جالبی بود .
sltavakoli
06-07-2010, 16:54
دوستان اگه میشه قیمیت htc HD2 و omnia 2 رو بگید
+قرق اصلی این دو تا گوشی چیه؟HTC hd2 چه برتری هایی داره؟
مرسی
S@nti@go_s&k
06-07-2010, 16:58
سلام.
اما تا اونجایی که من یادمه اون گوشی که تو بارسلون باهاش وین فون 7 رو معرفی کردن کیبورد که نداشت هیچ تازه میگن وین فون 7 فقط رو گوشیهایی نصب میشه که کاملا" تاچ باشه و کلیدی نداشته باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم که تو اخبارا که نگاه میکردم اینجوری گفته بود اون اوایل الان نمیدونم کجاست وگرنه لینکشو تقدیم میکردم
بعد گوشی که از الجی لیک شد برای وین 7 هم با کیبرد بود :40:
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
سلام امیر جان لگند گوشیه خوبیه آندو هم هست ولی خوب من فکر میکنم باتوجه به اینکه گفتی سیستم عامل دار نداشتی
یه ویندوز بگیر همونطورم گفتم لگند یه مقدار گرونتره :10:
آره..
فکر کنم یه بازی هست...
امضام رو ببین...:27:
آره..
فکر کنم یه بازی هست...
امضام رو ببین...:27:
اون یه بازیو پیدا نکردم اینجایی که گفتی.
من لینک بازیشو نمی خوام فقط می خوام بدونم کسی بازی مولتی تاچ پاکت پی سی انجام داده یا نه؟
L.A.M.P.A.R.D
15-07-2010, 12:09
جای سوالتون اینجا نیست
A m i N i m A
16-07-2010, 09:01
قیمت htc hd2 فکر می کنم ۶۷۰ باشه با گارانتی یاس.
من یه سوال دارم، میخوام یه پاکت پی سی بخرم، اما نمی خوام که گوشی تلفن باشه! یعنی یه چیزی شبیه آی پاد. اما از نحوه ی عملکرد اپل توی این محصولش که خیلی از قوانین کپی رایت رو خواسته به زور به خورد مشتریش بده اصلا خوشم نیومد. آیا چیزی شبیه آی پاد داریم که گوشی تلفن نباشه اما به عبارتی کامپیوتر جیبی باشه؟ مثلا همین htc اگه گوشی نبود و فقط کامپیوتر جیبی بود قیمتش خیییییلی میومد پایین تر. من دنبال یه همچین چیزی هستم. آیا هست؟!
سلام
دوستان من حدود 400 تومن میخوام هزینه کنم برا گوشی :
اولین چیزی که برام مهمه اینه که حتما لمس گوشی خازنی باشه چون واقعا حوصله ندارم روی یه آیکون چند بار بزنم تا اجرا شه .
بعدشم اینکه اگر سیستم عاملش android هست حتما 2.1 باشه یا اگرم ویندوز هست 6.5 باشه و قابلیت ارتقا به ویندوز 7 رو داشته باشه البته htc hd mini هست که نمیدونم ویندوز 7 رو ساپورت میکنه یا خیر ؟
ممنون میشم کمکم کنید
HD MINI قابل ارتقا به 7 نیست.
یک نگاهی به LEGEND بنداز.
ممنون اما legend فک کنم حدودی 480 هست من دیگه بیشتر از 400 نمیخوام هزینه کنم :| به نظرتون صبر کنم برای چند ماه دیگه چطوره ؟ گوشی هست که تو این رنج قیمت بیاد با این ویژگیهایی که من میخوام یا اینکه legend ارزون شه ؟
هر چی صبر کنی گوشی های بهتری میاد.باید ببینی واسه خودت صرف داره یا نه؟مثلا اگه تابستون استفاده زیادی نداری بهتره صبر کنی.
گزینه های جدیدی میان ولی نمی دونم توی این رنج هستن یا نه.مثلا ویندوز 7 میاد که گوشی هاش حول و حوش 600-700 هستن.
تازه میتونی صبر کنی ببینی این سیستم عامل های جدید (بادا و سیمبین 3ومیگو )چه طورین.
فقط اگه طرح هدفمند کردن رایانه ها:31: امد وقیمت ها زیاد شدن نگی من گفتم صبر کن.
سلام
از دوستان اینجا کسی اطلاعاتی در مورد HTC Snap داره ؟
قیافش خیلی قشنگه ، باریکه ، و البته اقتصادی هم هست :دی
از اونجایی که خیلی کمه و حتی Review های کمی هم توی نت ازش دیدم میخاستم ببینم کسی هست اینجا که بدونه چطوریاس؟!
جای سوالتون اینجا نیست
من این سوال هر جا پرسیدم بدون پاسخ موند.حداقل اینکه جواب روشنی نگرفتم.
واقعا کسی تاحالا بازی مولتی تاچ روی وین موبایل انجام نداده؟!
mehr1095
20-07-2010, 20:44
قیمت htc hd2 فکر می کنم ۶۷۰ باشه با گارانتی یاس.
من یه سوال دارم، میخوام یه پاکت پی سی بخرم، اما نمی خوام که گوشی تلفن باشه! یعنی یه چیزی شبیه آی پاد. اما از نحوه ی عملکرد اپل توی این محصولش که خیلی از قوانین کپی رایت رو خواسته به زور به خورد مشتریش بده اصلا خوشم نیومد. آیا چیزی شبیه آی پاد داریم که گوشی تلفن نباشه اما به عبارتی کامپیوتر جیبی باشه؟ مثلا همین htc اگه گوشی نبود و فقط کامپیوتر جیبی بود قیمتش خیییییلی میومد پایین تر. من دنبال یه همچین چیزی هستم. آیا هست؟!
سلام دوست عزیز. جالبه بدونید اصل وجود پاکت پی سی ها در ابتدا بر دستگاه هایی بود که موبایل نبودند.
در حال حاضر هم دستگاه های غیر موبایل در بازار هستند. مثل این دستگاه های HP :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP iPAQ 210 HP iPAQ hx 2790B
A m i N i m A
21-07-2010, 22:14
سلام دوست عزیز. جالبه بدونید اصل وجود پاکت پی سی ها در ابتدا بر دستگاه هایی بود که موبایل نبودند.
در حال حاضر هم دستگاه های غیر موبایل در بازار هستند. مثل این دستگاه های HP :
HP iPAQ 210 HP iPAQ hx 2790B
جالبه، قیمت 210 رو توی سایتای ایرانی زدن ۶۰۰ تومن. (حتی بیشتر). بعد خود سایت hp زده ۳۹۹ دلار. و البته ۳۴۰ دلاری هم هست.
این ایرانی ها چرا این کارها رو می کنن؟؟؟ (سوال از خودم بود، جواب ندید تا تاپیک منحرف نشه)
ممنون که معرفی کردید این مدل ها رو.
smhabibi
22-07-2010, 15:21
سلام
به نظر شما گوشی HD2 بهتر است یا X10?
کسی از دوستان با هر دو کار کرده؟
کار کردن باهاشون خوب است؟
از موبایل بانک میشه با اینها استفاده کرد؟
برای کدوم نرم افزار بیشتر پیدا میشه؟
با تشکر
Gladiator King
23-07-2010, 18:03
سلام
من قبلا lg kp500 داشتم که فروختم الان میخام htc wildfire بگیرم. چندتا سوال
1-تاچ خازنی بهتره یا مقاومتی؟ درسته که توی تاچ خازنی احتمال اشتباه زیاد میشه؟
2-میگن رزولیشن wildfire کمه؟ خوب چه مشکلی پیش میاد؟ ممکنه برنامه ها توش اجرا نشن؟
گوشی قبلیم کوکی 240*400 بود که از کیفیتش راضی بودم
3- کلآ نظرتون درباره wildfire چیه؟
AryanLand
23-07-2010, 22:58
سلام
به نظر شما گوشی HD2 بهتر است یا X10?
کسی از دوستان با هر دو کار کرده؟
کار کردن باهاشون خوب است؟
از موبایل بانک میشه با اینها استفاده کرد؟
برای کدوم نرم افزار بیشتر پیدا میشه؟
با تشکر
سلام.
همونطور که حتما" میدونید این 2 گوشی که نام بردید 2تا سیستم عامل متفاوت دارن.شماباید خواسته هاتون رو بفرمایید که دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن که خواسته هاتون با ویندوز بهتر محقق میشه یا آندروید.در حال حاضر نرم افزار بیشتر برای ویندوز موبایل هست اما آندروید هم به سرعت داره پیش میره.ضمنا" برنامه هایی که بیشتر مد نظرتون هست رو هم حتما" بفرمایید (حداقل ضمینه ش رو) تا بشه بهتر نظر داد.
اما در حالت کلی من نظرم اینه که شما HD2 اگر بگیرید یک قدم جلوتر هستید چون رو HD2 شما علاوه بر اینکه ویندوز موبایل رو دارید همین الان هم میتونید آندروید 2,1 رو نصب کنید و استفاده کنید در صورتی که X10 هنوز براش آپدیت 2,1 نیومده:11:
smhabibi
24-07-2010, 08:00
سلام.
همونطور که حتما" میدونید این 2 گوشی که نام بردید 2تا سیستم عامل متفاوت دارن.شماباید خواسته هاتون رو بفرمایید که دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن که خواسته هاتون با ویندوز بهتر محقق میشه یا آندروید.در حال حاضر نرم افزار بیشتر برای ویندوز موبایل هست اما آندروید هم به سرعت داره پیش میره.ضمنا" برنامه هایی که بیشتر مد نظرتون هست رو هم حتما" بفرمایید (حداقل ضمینه ش رو) تا بشه بهتر نظر داد.
اما در حالت کلی من نظرم اینه که شما HD2 اگر بگیرید یک قدم جلوتر هستید چون رو HD2 شما علاوه بر اینکه ویندوز موبایل رو دارید همین الان هم میتونید آندروید 2,1 رو نصب کنید و استفاده کنید در صورتی که X10 هنوز براش آپدیت 2,1 نیومده:11:
سلام
من بیشتر از برنامه های Office بخصوص Excel و Outlook استفاده می کنم.
نرم افزارهای مهندسی و اداری+ GPS
با تشکر
AryanLand
24-07-2010, 09:52
سلام
من بیشتر از برنامه های Office بخصوص Excel و Outlook استفاده می کنم.
نرم افزارهای مهندسی و اداری+ GPS
با تشکر
سلام.
با توجه به نیازهاتون در حال حاضر ویندوز موبایل بهتر میتونه نیازهاتون رو بر طرف کنه و به نظر من HD2 بین این دو گوشی گزینه بهتریه ضمن اینکه همونطور که عرض کردم شما میتونید با داشتن HD2 اگر زمانی دیدید که آندروید بهتر جوابگوی نیازهاتون هست ,آندروید رو رو گوشیتون نصب کنید و از اون استفاده کنید.به بیان ساده تر با یک تیر دو نشان رو میزنید.:46::11:
Gladiator King
24-07-2010, 10:48
سلام
من قبلا lg kp500 داشتم که فروختم الان میخام htc wildfire بگیرم. چندتا سوال
1-تاچ خازنی بهتره یا مقاومتی؟ درسته که توی تاچ خازنی احتمال اشتباه زیاد میشه؟
2-میگن رزولیشن wildfire کمه؟ خوب چه مشکلی پیش میاد؟ ممکنه برنامه ها توش اجرا نشن؟
گوشی قبلیم کوکی 240*400 بود که از کیفیتش راضی بودم
3- کلآ نظرتون درباره wildfire چیه؟
سوالام سخته؟:19:
AryanLand
24-07-2010, 11:19
سوالام سخته؟:19:
سلام.
والا من با wildfire کار نکردم نمیتونم نظر بدم.دوستانی که کار کردن لطف کنن جواب بدن.:11:
pesaremehraboun
25-07-2010, 17:08
سلام دوستان . HTC HD mini مي خوام بخرم ،به نظرتون خوبه گوشيه خوبيه ؟؟
چرابعضيا به ويندوز موبايل اعتقاد ندارن ؟؟ واقعا آندرويد بهتره ؟؟
ممنون ميشم كمك كنيد
pesaremehraboun
29-07-2010, 08:49
همه خوابن ؟؟؟!!!!!!!
mehr1095
30-07-2010, 00:12
سلام دوستان . HTC HD mini مي خوام بخرم ،به نظرتون خوبه گوشيه خوبيه ؟؟
چرابعضيا به ويندوز موبايل اعتقاد ندارن ؟؟ واقعا آندرويد بهتره ؟؟
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام. hd mini گوشی خیلی خوبیه اما دوتا عیب داره:
1. قیمت بالا
2. از یکی شنیدم ( و البته دیدم ) در پشتش بعد از یه مدت باز و بسته کردن لق میشه
آندروید سیستم عامل خوبیه ولی حالا حالاها مونده مثل ویندوز موبایل جا بیفته. مخصوصا" در کشور ما
SAEEDSAMSUNG
30-07-2010, 14:31
1. قیمت بالا
آندروید سیستم عامل خوبیه ولی حالا حالاها مونده مثل ویندوز موبایل جا بیفته. مخصوصا" در کشور ما
:31:; کجای کاری بابا جا افتاده خبر نداری:31:
L.A.M.P.A.R.D
30-07-2010, 15:00
نظر شما در رابطه با گوشی های جدید motorola چیه ؟
mehr1095
01-08-2010, 19:10
نظر شما در رابطه با گوشی های جدید motorola چیه ؟
1. کیفیت ساخت فوق العاده
2. تعادل مناسب بین دیزاین کلاسیک و مدرن
3. امکانات مناسب
4. خساست در به کارگیری پردازشگرهای قوی تر!
behnamfatemi
01-08-2010, 21:08
سلام:
دوستان من میخوام یکی از این دوتا گوشی رو انتخاب کنم
1-S8500 Wave
2-امنیا2
ولی واقعا" سردرگم شدم:41:
لطف" یکی از دوستان که اشراف کامل به این گوشی ها داره راهنمایی کنه
درضمن ساپورت زبان فارسی بدون درد سر خیلی برام مهمه:11:
لطفا" درضمینه وجود نرم افزارهای لازم برای هردو مورد هم راهنمایی کنید باتشکر
گرافيكار
01-08-2010, 22:38
سلام
1- دوستان گل از بين آندرويد و ويندوز موبايل كدوم يكي بهتر آفيس و پي دي اف رو ساپورت ميكنه؟
يعني با كيفيت بهتر و راحت تر در اختيار كاربر قرار ميده؟
2- كدوم يكي فرمت هاي صوتي و تصويري بيشتري رو پخش ميكنه؟
3- براي كدومشون برنامه هاي بيشتري هست؟
4- ويندوز موبايل چقدر به ويندوز كامپيوتر شبيه؟
ممنون ميشم جواب بدين
AryanLand
02-08-2010, 22:54
سلام
1- دوستان گل از بين آندرويد و ويندوز موبايل كدوم يكي بهتر آفيس و پي دي اف رو ساپورت ميكنه؟
يعني با كيفيت بهتر و راحت تر در اختيار كاربر قرار ميده؟
2- كدوم يكي فرمت هاي صوتي و تصويري بيشتري رو پخش ميكنه؟
3- براي كدومشون برنامه هاي بيشتري هست؟
4- ويندوز موبايل چقدر به ويندوز كامپيوتر شبيه؟
ممنون ميشم جواب بدين
سلام.
جواب سوال 1 تا 3 فعلا" در حال حاضر ویندوز موبایل اما به این نکته توجه داشته باشید که آندروید هم با سرعت قابل ملاحظه ای در حال پیشرفته و با توجه به مدت زمانی که اومده سهم قابل توجهی از بازار رو به خودش اختصاص داده.(در مقایسه با مدت زمان ظهورش).
اما جواب سوال 4: شباهت از چه نظر اگر از نظر برنامه هاشون و....میشه بگی اکثر برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن و کاربردی هستن برای پاکت پی سی هم موجود هست.اما اگر از نظر برنامه نویسی و فایلهایی که رو پی سی اجرا میشن مد نظرتون باشه تفاوتهایی دارن یعنی برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن رو پاکت پی سی اجرا نمیشن مثلا" فایل EXE ای که رو پی سی اجرا میشه رو پاکت پی سی اجرا نمیشه و فایل EXE پاکت پی سی رو پی سی اجرا نمیشه.:11:
گرافيكار
03-08-2010, 01:19
سلام.
جواب سوال 1 تا 3 فعلا" در حال حاضر ویندوز موبایل اما به این نکته توجه داشته باشید که آندروید هم با سرعت قابل ملاحظه ای در حال پیشرفته و با توجه به مدت زمانی که اومده سهم قابل توجهی از بازار رو به خودش اختصاص داده.(در مقایسه با مدت زمان ظهورش).
اما جواب سوال 4: شباهت از چه نظر اگر از نظر برنامه هاشون و....میشه بگی اکثر برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن و کاربردی هستن برای پاکت پی سی هم موجود هست.اما اگر از نظر برنامه نویسی و فایلهایی که رو پی سی اجرا میشن مد نظرتون باشه تفاوتهایی دارن یعنی برنامه هایی که رو پی سی اجرا میشن رو پاکت پی سی اجرا نمیشن مثلا" فایل EXE ای که رو پی سی اجرا میشه رو پاکت پی سی اجرا نمیشه و فایل EXE پاکت پی سی رو پی سی اجرا نمیشه.:11:
مرسي دوست من
خيلي ممنون بابت جوابت
سلام:
1-S8500 Wave
2-امنیا2
سلام
برتری های امنیا2:
صفحه نمایش بزرگتر
عمر باتری بیشتر
سیستم عامل بهتر
صدای بلندتر
برتری های wave:
کیفیت صفحه نمایش بهتر
سرعت خیلی خیلی بالاتر
تاچ فوق العاده
زیبایی بیشتر
دوربین فوق العاده
بلوتوث 3
به نظر من اگه با برنامه جاوا کارت حل میشه wave بگیر
SAEEDSAMSUNG
05-08-2010, 18:55
سلام
برتری های امنیا2:
صفحه نمایش بزرگتر
عمر باتری بیشتر
سیستم عامل بهتر
صدای بلندتر
برتری های wave:
کیفیت صفحه نمایش بهتر
سرعت خیلی خیلی بالاتر
تاچ فوق العاده
زیبایی بیشتر
دوربین فوق العاده
بلوتوث 3
به نظر من اگه با برنامه جاوا کارت حل میشه wave بگیر
عمر باتری WAVE هم خیلی خوبه .. شاید بهتر از امنیا 2 در ضمن برنامه های بادا زیادی براش نوشته شده
pesaremehraboun
11-08-2010, 11:15
1. قیمت بالا
ممنون عزيزم. ولي قيمتش كه بد نيست، 370 قيمت دارم، لق شدن درشم يه فكري به حالش ميشه كرد، زياد بازو بستش نميكنيم.
htcdiamond3000
11-08-2010, 14:56
سلام:
1-S8500 Wave
2-امنیا2
دوست عزیز به نظر من شما میتونین به جای این دو گوشی گوی برتری رو انتخاب کنین
شما میتونین یک دستگاه htc touch hdبخرین گوشی واقعا زیبا و دارای باتری خوب و سرعت بالا با سیستم ویندوز موبایل خریداری کنین اگه یه سری به برنامه های اندروید بزنین متوجه میشین که کیفیت انها کم است و سریع نسخه ی جدیدش معرفی میشه ولی در پاکت پی سی چند برنامه درست و حسابی از هر بخش معرفی شده که واقعا پایدار و کار امد هستش و شما رو واقعا میسازه(از نظر گوشی)
موفق باشید.
tapesh95
13-08-2010, 15:35
ممنون عزيزم. ولي قيمتش كه بد نيست، 370 قيمت دارم، لق شدن درشم يه فكري به حالش ميشه كرد، زياد بازو بستش نميكنيم.
اگه خریدی باهاش کار کن ببین چطور گوشی هستش منم چشم این گوشی رو گرفته
سلام
امروز یکی از روزنامه ها زده بود گوشی Acer beTouch E101 با ضمانت کامتل 199 تومان
نسبت به امکاناتش که خوبه به نظرم،چون من میخوام پاکت پی سیمو عوض کنم،گفتم ببینم کسی از این مدل خبر داره،خوبه،بده،...؟
نسبت به سامسونگ B7300 omnia lite چه جوره؟
کدوم بهتره؟
مشخصاتش هم:
ممنون میشم بگید:20:
سلام دوستان :10:
قصد خرید یه پاکت پی سی حدود قیمت 300 هزار تومان به پایین را دارم :31:
البته بدون گارانتی می خوام خرید کنم !
نظر خودم روی محصولات اچ تی سی است ..
1-شما چه برندی را توصیه میکنید
2-و چه مدل هایی را امکان خرید دارم با رنج قیمت من
3-و چی بهتره خریدکنم ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :11:
SAEEDSAMSUNG
18-08-2010, 22:57
3-و چی بهتره خریدکنم ؟
حتما باید آکبند باشه؟؟؟؟ اگه آکبند میخوای برند htc تنها انتخابتونه. ولی اگه دست دوم بخوای میتونید i8000 هم بخرید
mehr1095
19-08-2010, 00:35
3-و چی بهتره خریدکنم ؟
سلام دوست گرامی
توی این رنج این گزینه ها به ترتیب اولویت پیشنهادی من هستند :
1. Samsung omnia lite
2. Sony ericsson X1
3. HTC Touch 2
سلام دوست گرامی
توی این رنج این گزینه ها به ترتیب اولویت پیشنهادی من هستند :
1. Samsung omnia lite
2. Sony ericsson X1
3. HTC Touch 2
ممنون بابت راهنمایتون
از بین 3 گزینه بالا من Sony ericsson X1 را انتخاب کردم .
دی جی کالا زده :
یمت : 289000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)(رنگ نقره ای)
1- نظرتون درباره این انتخاب چیه ؟ من بیشتر برای استفاده از pdf و Gps و اینترنت آن این مدل را میخوام //
2- بهترین رنگش کدومه ( مشکی یا نقره ایی ؟
3-بدون گارانتی تو بازار موجود هست ؟ چه قیمتی داره بدون گارانتی؟
:11::11::11:
AryanLand
20-08-2010, 00:14
ممنون بابت راهنمایتون
از بین 3 گزینه بالا من Sony ericsson X1 را انتخاب کردم .
دی جی کالا زده :
یمت : 289000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه | همراه با کیف مخصوص رایگان (مارک Golla اورجینال)(رنگ نقره ای)
1- نظرتون درباره این انتخاب چیه ؟ من بیشتر برای استفاده از pdf و Gps و اینترنت آن این مدل را میخوام //
2- بهترین رنگش کدومه ( مشکی یا نقره ایی ؟
3-بدون گارانتی تو بازار موجود هست ؟ چه قیمتی داره بدون گارانتی؟
:11::11::11:
سلام.
الان دیگه موقع خریدن این گوشی نیست با توجه به گوشیهای جدید تری که تو همین رنج قیمت و با امکانات بالاتر تو بازار هست.در مورد گارانتی هم که فرمودید :همون گارانتی که نام بردید دقیقا" عین بدون گارانتیه.
ضمن اینکه بر خلاف اونچیزی که گفته میشه هنوز مشکل ترک خوردن بدنه گوشی پا برجاست.(البته مثل همون اوایل هنوز هم به شانس خریدار بستگی داره.:46:):11:
:11:
سلام.
الان دیگه موقع خریدن این گوشی نیست با توجه به گوشیهای جدید تری که تو همین رنج قیمت و با امکانات بالاتر تو بازار هست.در مورد گارانتی هم که فرمودید :همون گارانتی که نام بردید دقیقا" عین بدون گارانتیه.
ضمن اینکه بر خلاف اونچیزی که گفته میشه هنوز مشکل ترک خوردن بدنه گوشی پا برجاست.(البته مثل همون اوایل هنوز هم به شانس خریدار بستگی داره.:46:):11:
سلام
ممنون دوست عزیز
آره از یکی که این دوربین را داشت پرسیدم اونم گفت بدنه اش خود به خود ترک میخوره :19:
پس فکر کنم انتخاب دیگه ام Samsung omnia lite باشه ؟:11:
نظر دوستان چیه ؟
:11::10:
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: from here,THE CATALAN
سلام
امروز یکی از روزنامه ها زده بود گوشی Acer beTouch E101 با ضمانت کامتل 199 تومان
نسبت به امکاناتش که خوبه به نظرم،چون من میخوام پاکت پی سیمو عوض کنم،گفتم ببینم کسی از این مدل خبر داره،خوبه،بده،...؟
نسبت به سامسونگ B7300 omnia lite چه جوره؟
کدوم بهتره؟
مشخصاتش هم:
ممنون میشم بگید
ما همچنان در پی جواب میگردیم!!
جواب که نمیدید،ولی اگه خدای ناکرده خواستید جواب بدید،در مورد ایسر E200 هم که کشویی هست بگید نظرتون رو!
AryanLand
20-08-2010, 23:31
ما همچنان در پی جواب میگردیم!!
جواب که نمیدید،ولی اگه خدای ناکرده خواستید جواب بدید،در مورد ایسر E200 هم که کشویی هست بگید نظرتون رو!
سلام.
حتمالا" دوستان با این گوشی کار نکردن که جواب ندادن وگرنه قطعا" جواب میدادن.(مثل خود من که کار نکردم).حالا کار نکرده باشیم و جواب بدیم و گمراهتون کنیم بهتره یا اصلا" جواب ندیم؟!!!:46::11:
mehr1095
24-08-2010, 13:22
:11:
سلام
ممنون دوست عزیز
آره از یکی که این دوربین را داشت پرسیدم اونم گفت بدنه اش خود به خود ترک میخوره :19:
پس فکر کنم انتخاب دیگه ام Samsung omnia lite باشه ؟:11:
نظر دوستان چیه ؟
:11::10:
خواهش می کنم قربان :20:
به نطر من omnia Lite مطمئن ترین گزینه است. با قالبیت های بسیار مناسب + قیمت مناسب + کم دردسر و تقریبا" بدون باگ
rawen.west69
28-08-2010, 15:54
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید...یه نفر جواب درست حسابی به من نمیده:41:
بین HD2 و Desire کدوم بهتره؟ قیمت واسم مهم نیست...کیفیت صفحه HD2 هم راضیم میکنه
اگه کسی این دوتا گوشی رو داره جوابمو بده خیلی ممنون میشم...خیلی واسم مهمه...اصلاً دوست ندارم پشیمون بشم
قربونتون:40:
reza021120
28-08-2010, 16:17
سلام دوستان من 400 تومن دارم و میخام hd mini بگیرم.
به نظرتون خوبه؟؟
میخام بدون گارانتی بخرم...احتمال خرابی و اینجور چیزا رو داره؟؟
در مورد باگ و مشکلات ومعایب این گوشی هم اگه توضیح بدید ممنون میشم ..
و اگه گوشی بهتری با این قیمت سراغ دارید بگید...
خیلی ممنون
Fate2646
28-08-2010, 19:38
سلام
یکی از دوستام میخواد HTC Touch2 دست دومش رو 200 تومن بهمن بفروشه یارو هم بچه خوبی هست گوشیش کاملا سالمه به نظرتون می ارزه؟
Amin.M.1986
28-08-2010, 20:08
سلام
یکی از دوستام میخواد HTC Touch2 دست دومش رو 200 تومن بهمن بفروشه یارو هم بچه خوبی هست گوشیش کاملا سالمه به نظرتون می ارزه؟
من که اصلا گوشی دست دوم پیشنهاد نمیکنم اما اگه خیل مشتاق هستی بگیری بگو تو فاکتور ذکر کنه گوشی در حد نو یا آک .. البته از مغازه نگیر .. از یه مرکز خرید بگیر
rawen.west69
29-08-2010, 08:51
سلام دوستان
اگه کسی این دوتا گوشی رو داره جوابمو بده خیلی ممنون میشم...خیلی واسم مهمه...اصلاً دوست ندارم پشیمون بشم
کسی نبووووود؟
mehr1095
29-08-2010, 20:43
سلام دوستان
به نظر من HD2 مناسب تری است. چون هم پیشرفته ترین ورژن ویندوز موبایل روش نصبه و هم امکان نصب آندروید روش وجود داره. صفحه بزرگ و سی پی یو قوی و تعدد نرم افزاری گسترده رو هم بهش اضافه کن.
به نظرتون خوبه؟؟
خیلی ممنون
HD mini پی پی سی بسیار خوبیه ولی پیشنهاد می کنم 40-30 تومن دیگه بذار روش و گارانتی دار بگیر
سلام
منم با نظر دوستمون موافقم. دست دوم ریسک داره. من جدیدا" یه Acer beTouch E101 برای یکی از دوستان خریدم به قیمت 199000 تومن . بسیار بهتر از Touch2 هستش ( البته نظر شخصی منه ).
کسی نبووووود؟
:31::31::31::31::31::5::5::5::5::5::20::20::20::20 ::20:
Hamed_forum
29-08-2010, 21:34
اگر کسی راجب این مدل acer e101 نظری داره بگه من هم رفتم تو فکر بخرم اما متاسفانه وایرلس نداره
Tornado2800
29-08-2010, 23:40
من htc touch 2 دارم باید بگم عالی هستش !
من از ایفون پریدم به این گوشی و واقعا عالی هستش
پیشنهاد میکنم از دستش ندید
maziarzar
30-08-2010, 02:18
Desire بهتره
الان اندرویدسرتره
rawen.west69
30-08-2010, 09:31
Desire بهتره
الان اندرویدسرتره
وقتی رو HD2 میشه آندروید هم نصب کرد پس Desire کم میاره :13: به نظر من تنها برتری Desire کیفیت صفحه نمایش میتونه باشه
تصمیمه من که قطعی شد...HD2 میگیرم :5: :5::5::5::26::26::26::26::15:
korosh_k_22
01-09-2010, 18:21
به نظرتون خوبه؟؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز من پیشنهاد میکنم رو امنیا 2 سامسونگ هم فکر کنی کمی از پولی که میخوایی بدی قیمتش بیشتره ولی امکانتش خیلی از اچ دی مینی سره اگه اطلاعات بیشتری هم خواستی بگو:10:
maziarzar
01-09-2010, 22:03
الان قیمت اومنیا2 بدون گارانتی 410هستش
korosh_k_22
01-09-2010, 22:41
من با گارانتی از اهواز گرفتم 460 حدود 2 ماه پیش
alidata2010
01-09-2010, 23:28
hd2 دوربینش در چه وضعیه. هم فیلم برداری هم عکاسی
korosh_k_22
02-09-2010, 02:16
دوست عزیز دوربین این گوشی خیلی قوی نیست ولی کاربر رو راضی میکنه:13:
SAEEDSAMSUNG
04-09-2010, 14:36
فیلمبرداری ضعیفه. نسبت به امنیا 2........ ولی اگه خواستی میتونی دست دوم HTC HD2 بخری.
mohamadreza666
13-09-2010, 23:08
نظرتون در مورد acer e101 چیه؟؟؟
قیمتش 199 تومنه!!!
به نظرتون خریدنش کار درستی هست؟؟؟
من لپ تاپ acer دارم حیلی ازش راضیم اگه گوشیش هم مثه لپ تاپش باشه که عالیه!!!
سبز باشین...!!!:10:
golmohammadi
18-09-2010, 23:35
خب گوشی 199 تومنی فکر نکن چیز عالی باید باشه
همینقدر میتونی خرج کنی؟
Hamed_forum
24-09-2010, 21:47
نظرتون در مورد acer e101 چیه؟؟؟
قیمتش 199 تومنه!!!
به نظرتون خریدنش کار درستی هست؟؟؟
من لپ تاپ acer دارم حیلی ازش راضیم اگه گوشیش هم مثه لپ تاپش باشه که عالیه!!!
سبز باشین...!!!:10:
من فکر کنم مدل htc snap خیلی بهتر باشه فقط حیف صفحه اش لمسی نیست وگرنه جی پی اس و وایرلس داره
SAEEDSAMSUNG
25-09-2010, 11:08
HTC HD2 بدون گارانتی کارکرده قیمت گرفتم 400 تومن. به نظر من اگه خواستی بخری دست دوم بخر که بعدا موقع فروش زیاد ضرر نکنی
Real Madrid C.F
30-09-2010, 18:16
HTC HD2 بدون گارانتی کارکرده قیمت گرفتم 400 تومن. به نظر من اگه خواستی بخری دست دوم بخر که بعدا موقع فروش زیاد ضرر نکنی
عزیز از کجا قیمت گرفتی!؟؟:18: میشه به ما هم معرفی کنی شاید خدا قسمت کردو!!! گوشیش سالمه؟؟:46:
Amin.M.1986
19-10-2010, 20:15
عزیز از کجا قیمت گرفتی!؟؟:18: میشه به ما هم معرفی کنی شاید خدا قسمت کردو!!! گوشیش سالمه؟؟:46:
الان اگه بخری پشیمون میشی .. وین 7 همه گوشی ها رو زیر رو میکنه.. اگر بخری هم زود دلتو میزنه.. صبر کن یک وین 7 بخر:10:
p30worldtizhosh
21-10-2010, 12:21
درود
نظرتون درباره X10mini چیه؟؟؟
درسته که بهترین گوش تو اروپا شناخته شده ؟؟؟
Real Madrid C.F
21-10-2010, 12:51
درود
نظرتون درباره X10mini چیه؟؟؟
درسته که بهترین گوش تو اروپا شناخته شده ؟؟؟
حالا میگفتین x10 یه چیزی که اونم خیلی خوب بهش امتیاز بدین میشه رتبه ی 5 یا 6 حالا نمیدونم کی گفته این تازه mini بهترینه اروپاس!:2:
iman_s52
22-10-2010, 12:54
HD Mini با HD2 چه فرقی میکنه ؟؟
روی HD mini هم میشه Android نصب کرد؟؟؟؟
به نظر شما گوشیه خوبی هست ؟؟؟؟ (از نطر کار تو اینترنت - نصب نرم افزار های مختلف و بازی و موسیقی ) کم میاره یا نه ؟؟؟
iphone 4 یا htc desire hd ????
Real Madrid C.F
23-10-2010, 09:53
HD Mini با HD2 چه فرقی میکنه ؟؟
روی HD mini هم میشه Android نصب کرد؟؟؟؟
به نظر شما گوشیه خوبی هست ؟؟؟؟ (از نطر کار تو اینترنت - نصب نرم افزار های مختلف و بازی و موسیقی ) کم میاره یا نه ؟؟؟
دوست من به هیچ وجه HD mini نخر الان هر کی خریده (بجز اونایی که اصلا نمیدونن ویندوز موبایل چیه:31:) آورده گذاشته واسه فروش...به هیچ وجه نخر جدی میگم....نه فقط تنها گوشی که میتونه آندروید رو به صورت کامل و بدون عیب و نقص اجرا کنه HD2 هستش و آندروید روی بقیه ی وین موبایلها مثل یه نسخه ی آزمایشی و بی مصرف میمونه...اگه حتما خواستی گوشی آندروید نگیری و ویندوز دار بگیری یا HD2 بگیر یا صبر کن وین فون 7 دارها رو بگیر...ویندوز موبایل دیگه مرده یا وین فون 7 یا آندروید:11:
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
iphone 4 یا htc desire hd ????
شما بگو Desire HD یا I9000 گالاکسی آیفون که اصلا به درد نمیخوره داداش!! به نظر من انتخاب بین Desire HD و گالاکسی هم سلیقه ای هستش بعضیا صفحه ی بزرگ دوست دارن و دوربین قوی و بعضیا هم کیفیت صفحه ی عالی دوست دارن و حافظه ی بالا.... البته تو ای دوره زمونه بعضیا HTC دوست دارن بعضیا Samsung :31:
M,ANGEL,N
23-10-2010, 14:34
سلام
من می خوام یه گوشی خوب win دار یا android بخرم.(ترجیحا htc)
شما چی پیشنهاد می کنید.
iman_s52
23-10-2010, 19:13
دوست من به هیچ وجه HD mini نخر الان هر کی خریده (بجز اونایی که اصلا نمیدونن ویندوز موبایل چیه:31:) آورده گذاشته واسه فروش...به هیچ وجه نخر جدی میگم....نه فقط تنها گوشی که میتونه آندروید رو به صورت کامل و بدون عیب و نقص اجرا کنه HD2 هستش و آندروید روی بقیه ی وین موبایلها مثل یه نسخه ی آزمایشی و بی مصرف میمونه...اگه حتما خواستی گوشی آندروید نگیری و ویندوز دار بگیری یا HD2 بگیر یا صبر کن وین فون 7 دارها رو بگیر...ویندوز موبایل دیگه مرده یا وین فون 7 یا آندروید:11:
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
شما بگو Desire HD یا I9000 گالاکسی آیفون که اصلا به درد نمیخوره داداش!! به نظر من انتخاب بین Desire HD و گالاکسی هم سلیقه ای هستش بعضیا صفحه ی بزرگ دوست دارن و دوربین قوی و بعضیا هم کیفیت صفحه ی عالی دوست دارن و حافظه ی بالا.... البته تو ای دوره زمونه بعضیا HTC دوست دارن بعضیا Samsung :31:
آخه رو چه حسابی میگی ؟؟؟
ویندوز فون که هنوز نیومده کلی عیب و ایراد داره (اینجور که من سرچ کردم میگم )
میشه شما چند تا دلیل و مدرک واسه حرفتون بیاری ؟
اگه میگی min خوب نیست پس یه گوشی در همین سایز معرفی کن HD2 خیلی گنده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.