PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

siamakfaraji
13-05-2011, 13:41
این یعنی هاردم چشه؟ویندوز عوض کنم درست می شه!!!!!!!!کمکککککک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jorj
16-05-2011, 21:45
سلام
مشکل ریست شدن سیستم داشتم . دوستان محبت کردن پاسخ دادن .
چند تا مشکل تو سیستم دیدم . 1 - دو تا خازن باد کرده بود که دادم عوضشون کردن. 2- یکی از رم ها مشکل داشت که عوضش کردم .

الان همچنان همون مشکل هست. هارد با ویندوز هم ceck error کردم . باز گاه گدرای ریست می کنه . البته زمانی که ریست می کنه صدای تق هارد هم شنیدم .
راهنمایی بفرمایید.

EXTREME
16-05-2011, 22:10
سلام
مشکل ریست شدن سیستم داشتم . دوستان محبت کردن پاسخ دادن .
چند تا مشکل تو سیستم دیدم . 1 - دو تا خازن باد کرده بود که دادم عوضشون کردن. 2- یکی از رم ها مشکل داشت که عوضش کردم .

الان همچنان همون مشکل هست. هارد با ویندوز هم ceck error کردم . باز گاه گدرای ریست می کنه . البته زمانی که ریست می کنه صدای تق هارد هم شنیدم .
راهنمایی بفرمایید.
شما هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل کنید
پاور رو هم چک کنید
دمای قطعات مناسبه؟

این یعنی هاردم چشه؟ویندوز عوض کنم درست می شه!!!!!!!!کمکککککک
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و حتما اسکن ویروس بکنید درست نشد برید سراغ چک کردن هارد

jorj
17-05-2011, 13:02
hdd regenerator که تو پکیج هایرن بوت هست هاردو اسکن کردم . چیزی پیدا نکرد.

پاور چه طور می تونم تست کنم .؟
دیروز یک بار ری استارت شد . اما امروز مشکلی نداره

siamakfaraji
17-05-2011, 15:37
شما هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل کنید
پاور رو هم چک کنید
دمای قطعات مناسبه؟

اول از همه ویندوز رو عوض کنید و حتما اسکن ویروس بکنید درست نشد برید سراغ چک کردن هارد
هارد و چک کردم.خبری نبود عزیزم.انتی ویروسمم چک کرد چیزی پیدا نکرد.مثل اینکه پله هارو بر عکس رفتم!!!!:31:اول باید ویندوز عوض می کردم.:18:

EXTREME
17-05-2011, 22:41
hdd regenerator که تو پکیج هایرن بوت هست هاردو اسکن کردم . چیزی پیدا نکرد.

پاور چه طور می تونم تست کنم .؟
دیروز یک بار ری استارت شد . اما امروز مشکلی نداره
دو حالت داره یا پارو برای سیستم ضعیفه یا پارو خرابه که برای اینکه بفهمید سالمه
با مولتی متر باید ولتاژ شاخه هاشو بگیرید
درضمن شما دوتا از خازن های مینتون باد کردهبا اینکه عوش کردید ممکنه هنوز مدار تغذیه ی مین ایراد داشته باشه
اسلات های حافظه رو هم چک کنید برای اینکار رم رو جابه جا کنید

هارد و چک کردم.خبری نبود عزیزم.انتی ویروسمم چک کرد چیزی پیدا نکرد.مثل اینکه پله هارو بر عکس رفتم!!!!:31:اول باید ویندوز عوض می کردم.:18:
بله اول از همه ویندوز رو عوض کنید بعد راه های بعدی

jorj
17-05-2011, 22:58
ممنون از لطفتون

می خوایم برای شرکت پرینت سرور بگیریم که حداقل 4 تا پورت usb داشته باشه . ممکنه مارک مناسب معرفی بفرمایید با قیمت

poyul
31-05-2011, 23:26
سلام به دوستان.

یه سیستم هست که تصویر نمیاره.وقتی روشن میکنم یعد از 10 ثانیه 2بوق پشت سر هم و بعد از یک ثانیه یه تک بوق میزنه.
البته اینو بگم پورت ps2 کیبورد خراب بود دادم درستش کردن.تا قبل از تعویض مشکلی نداشت اما حالا تصویر نمیاره.
رم و گرافیک هم در میارم بازم فایده نداره.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

البته سیستم از اون عتیقه هاست. مادربوردش اینه:

Motherboard GA-7IXE4- GIGA-BYTE

PROCESSOR
Socket A for AMD® -K7 Athlon™ & Duron™ 200MHz FSB processors
90*/95*/100/105*/110*/115* MHz FSB
AUTO detect CPU voltage
CHIPSET
AMD® 751 (Irongate) North Bridge
AMD® 756 (Viper) South Bridge
Winbond W83977 I/O set
Winbond W83782 health chip
MEMORY
16MB to 768MB DRAM size
3 x 3.3V DIMM sockets
Supports 64/128/256 MB SDRAM DIMM module
Supports ECC type DIMM module (72bits)
SLOT
1 x AGP slot supports 2X mode
5 x PCI slots support 33MHz & PCI 2.2 compliant
2 x ISA slots
I/O
2 x Ultra DMA 33/66 Bus Master IDE ports on board
1 x FDD, 2 x COM, 1 x LPT, PS/2 Keyboard, PS/2 Mouse on board
2 x USB ports on board
2 x USB ports by cable (optional accessary)
IrDA TX / RX header
POWER
ATX power connector
Power-on by K/B, PS/2 Mouse, LAN, RTC, modem & switch
Power-off by Windows® 95/98/2000 Shut down & Switch
AC Recovery ON/OFF control
3 level ACPI LED support
Stop CPU fan during entering suspend mode
FORM FACTOR
ATX , 4 layer PCB (30.5*20.8cm)
H/W MONITORING
Auto speed down and alarm when CPU overheat or fan failure (OS independent & driverless)
3 fan power & speed detection connectors
Case open detection
System health status detect & report by Gigabyte Windows Utility Manager
H/W detect ،س5V, ،س12V, CPU voltage & CMOS battery status
BIOS
2Mbit flash RAM
AMI BIOS with enhanced ACPI feature for PC98/Win98/Win2000 compliance, Green, PnP, DMI, INT13 (>8.4GB) & Anti-Virus functions
IDE#1~#4, SCSI, LS120, ZIP & CD-ROM bootable
Auto-detect & report system health status
OTHER FEATURES
Includes Wake-On-LAN header (WOL)
Includes Wake-On-Ring (WOR)
Poly fuse for keyboard & USB over-current protection
DRIVER
Gigabyte Windows Utility Manager
AMD® AGP miniport driver
AMD® bus master IDE driver, supports UDMA 33/66

EXTREME
01-06-2011, 20:48
دیگه شما اول از همه بایوس رو دیفالت کنید سپس جای رم رو عوض کنید با درآوردن رم نمیشه خوب فهمید با یه رم سالم امتحان کنید
با یه گرافیک دیگه امتحان کنید نشد با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید و فن سی پی یو رو چک کنید درست نشد همون مین ایراد داره

amd>intel
01-06-2011, 22:12
اپ ديت بايوس تو بردهاي جديد حتما بايد انجام بشه

poyul
02-06-2011, 18:12
دیگه شما اول از همه بایوس رو دیفالت کنید سپس جای رم رو عوض کنید با درآوردن رم نمیشه خوب فهمید با یه رم سالم امتحان کنید
با یه گرافیک دیگه امتحان کنید نشد با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید و فن سی پی یو رو چک کنید درست نشد همون مین ایراد داره

دوست عزیز گفتم که اصلا تصویر نمیاره.:41:

z00r00
02-06-2011, 20:44
با سلام
من سی پی یو 6 هسته ای amd دارم وقتی میرم تو ویندوز xp و روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنم بعدش که گزینه properties رو میزنم تو مشخصات کامپیوتر مینویسه که قدرت cpu 782MHZ هست مشکل چیه
در صورتی که قدرت هر هستش 3GHZ هستش
ممنون

EXTREME
02-06-2011, 22:57
دوست عزیز گفتم که اصلا تصویر نمیاره.:41:
دوست من منم فهمیدم که تصویر نمیاره وقتی تصویر نمیده سیستم شما باید اینکارایی رو که گفتم دقیقا انجام بدین تا قطعه ی خراب رو پیدا کنین و حتما هم باید با قطعه ها ی سالم چک بشه

hamidkashani
03-06-2011, 20:19
سلام
من یه موس a4tech دارم که تازه دو ماه خریده ام ...ولی امروز cursor موسم دیگه حرکت نمی کنه...البته تو مکانی که هست کلیک میکنه ولی حرکت نمی کنه(در واقع کامپیوتر موسمو شناخته ولی حرکت نمیکنه)

iMan.xP
04-06-2011, 17:33
با سلام
اگر درب کیس باز باشه ایا باعث میشه سیستم خنک تر بشه و کلا بهتره یا نه؟

monana61
05-06-2011, 15:19
من هر کار می کنم نمیتونم از میکروفون کامپیوترم استفاده کنم انواع میکروفون ها رو چک کردم ولی صداش درنمیاد میخوام با voice کار کنم ولی نمیشه...اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنه.

reza_3722
05-06-2011, 15:33
با سلام
اگر درب کیس باز باشه ایا باعث میشه سیستم خنک تر بشه و کلا بهتره یا نه؟
خیر اصلا توصیه نمیشه، باز بودنش سیستم گردش هوای داخل کیس رو مختل میکنه

من هر کار می کنم نمیتونم از میکروفون کامپیوترم استفاده کنم انواع میکروفون ها رو چک کردم ولی صداش درنمیاد میخوام با voice کار کنم ولی نمیشه...اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنه.
ممکنه سوکت های پنل جلویی کیستون به مادربرد وصل نباشه، از پنل پشتی استفاده کنید

monana61
05-06-2011, 15:53
ممکنه سوکت های پنل جلویی کیستون به مادربرد وصل نباشه، از پنل پشتی استفاده کنید[/QUOTE]

از پنل پشتی استفاده میکنم ولی بازم کار نمیکنه

alihos1359
05-06-2011, 20:10
چطور مي تونم ويروس هاي كامپيوترم را از بين ببرم چون تمام فولدرهاي من تبديل به exe مي شوند و مشكل براي من ايجاد شده

---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

با سلام و عرض ادب مبدل موس usb من به ps2 كار نمي كنه روي كيس ديگه امتحانش كردم كار كرد علت چيه لطفا كسي اگه ميدونه كمكم كنه

saeed258s
06-06-2011, 02:05
دروود
اینجا در مورد سیستم های آلوه سخنی نمی رود!

koo2oole
06-06-2011, 08:08
سلام دوستان. درحال عوض کردن ویندوز بودم که پی سی خاموش شد. بعد درب کیس رو باز کردم. وقتی روشن میکنم صدایی ممتد (بوق نیست) میاد که نفهمیدم واسه پاوره یا مینبورد.
وقتی روشن میکنم چراغهای LED phase مثه وقتی به یه لامپ خوب برق نمیرسه، در حال جون کندن میمونه.
مادربوردم giga ep43-ds3l و پاورم 420 متفرقه است اما 3 ساله آخ نگفته بود

ps baz
08-06-2011, 04:03
سلام
من یه سیستمی داشتم به این شکل :
CPU : 3GHz تک هسته ای پنتیوم 4
مادربورد : p5vdc-x
ram : 512MB
VGA : 256 ATi x 300 series
بعد من بنا به دلایلی کارت گرافیکمو فروختم و الان به جاش یه کارت 64 مگابایتی رو سیستم گذاشتم , و همچنین RAM مم رو با یه 2 گیگ ddr2 عوض کردم
ولی از وقتی که این کار ها رو کردم فیلم های 1080p رو نمیتونم روان اجرا کنم و هی وسطش مکس میکنه و صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستن
ولی بقیه فیلم ها درست اجرا میشن
ویندوز هم چند بار عوض کرده ام تا به حال (ویندوز XP ) و الان هم xp نصب هست
بایوس مادربورد هم بیرون دادم برام درست کردن
حالا میخواستم منو راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟ امکان داره از کارت گرافیک باشه ؟

ممنون

jafarian
08-06-2011, 06:32
اینطوری که شما میگین به احتمال خیلی زیاد ازگرافیک چون دیدن فیلم فول اچ دی گرافیک و سخت افزارنسبتا بالایی میخوادشما با برنامه klite mega تست کنید اگربه همون صورت بود بایدگرافیک چنج کنید:20:

esmail_talebi
12-06-2011, 19:42
سلام
من در بازی gta iv مشکلی دارم اونم اینه که وسط بازی حالت تیک تیک بوجود میاد حال نمیدونم مشکل از گرافیک هست یا رم
رم 2
گرافیک 1
سی ÷ی یو 5200 اینتل ممنون میشم کمکم کنید

IOG
19-06-2011, 15:57
سلام این سیستم منه:
من حدود 11 ماه پیش سیستممو خریدم. فک نمیکنم سیستم ضعیفی باشه ولی الان جوریه که خیلی از بازیا حتی بازیای قدیمی رو با افت فریم اجرا میکنم.
در ضمن چند بار ویندوز عوض کردم ولی فایده ای نداشته.
هارد من 1 ترابایت هست.
اگه میشه لطفا کمکم کنید.

yahe
30-06-2011, 08:58
سلام....سیستم من بعد از بالا آمدن برنامه خود مینبورد.....یعنی قبل از بالا آمدن ویندوز......یه ارور عجبی اومده به نام .slic driver 1.1.8......(با کلی نوشته زیرش)
تازه ویندوز سونم دیگه بالا نمیاد.....
بایوس رو اپدیت کرردم.......اما بازم همین ارورو قبل از ویندوز میاد...
مشکل از چیه کسی میتونه کمک کنه:41:؟؟؟؟؟؟؟؟

ALISTAR
01-07-2011, 19:52
سلام خدمت اساتید محترم بعد از دو یا سه بار ویندوز عوض کردن بعد از یک روز ویندوز با لا نمی یاد و این ارور می یاد
A disks read error occurrd

ممنون می شم کمک کنید.کابل کابل مربوط به هارد رو عوض هم کردم .

fireboy8766
13-07-2011, 13:18
دوستان من مادربردم گیگا H55M- D2H هست. USB2 هست و میخواستم بپرسم چطور میتونم USB3 رو روی سیستم داشته باشم؟
شدنی هست؟ چیز استانداردی در میاد؟

siamakfaraji
13-07-2011, 16:00
سلام این سیستم منه:
من حدود 11 ماه پیش سیستممو خریدم. فک نمیکنم سیستم ضعیفی باشه ولی الان جوریه که خیلی از بازیا حتی بازیای قدیمی رو با افت فریم اجرا میکنم.
در ضمن چند بار ویندوز عوض کردم ولی فایده ای نداشته.
هارد من 1 ترابایت هست.
اگه میشه لطفا کمکم کنید.
سلام.از قسمت rate یه عکس کانل بذار.بذار ریت کنه عدد ها رو در بیاره بذار اینجا:8:

elhameli
16-07-2011, 12:59
سلام دوستان
میخواستم بدونم علت بوق ممتد بدین صورت چیه ؟
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep stop beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
این روند همچنان ادامه داره و روی صفحه هم چیزی نشون داده نمیشه .
Ram هم سالم هست و درست جا افتاده
Cpu هم داغ نمی کنه و درست جا افتاده
Fan هم سالمه و درست جا افتاده
این بوق ها پس از تمیز کردن کیس و جابجا کردن رم و سی پیو رخ داد .
حالا علت این بوق زدن ها چیه ؟ چه جوری میشه درستش کرد ؟
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید

mjzaret
18-07-2011, 16:51
سلام دوستان
میخواستم بدونم علت بوق ممتد بدین صورت چیه ؟
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep stop beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
این روند همچنان ادامه داره و روی صفحه هم چیزی نشون داده نمیشه .
Ram هم سالم هست و درست جا افتاده
Cpu هم داغ نمی کنه و درست جا افتاده
Fan هم سالمه و درست جا افتاده
این بوق ها پس از تمیز کردن کیس و جابجا کردن رم و سی پیو رخ داد .
حالا علت این بوق زدن ها چیه ؟ چه جوری میشه درستش کرد ؟
لطفا هرچه سریعتر راهنمایی کنید

مشكل از رم سيستم هست.

در صورتي كه از سالم بودن رم سيستم مطمئن هستيد مشكل از اسلات رم كه روي مادربورد قرار دارد هست.

اسلات رم سيستم را با اسپري خشك ناهيد شستشو داده و آن را خشك نماييد.

شاد باشيد:40:

آریانا ماهشهر
27-07-2011, 18:17
با سلام مانیتور سامسونگ ال سی دی دارم نور هست ولی تصویر نیست البته پس از چند ثانیه نور نیز قطع می شود اشکال چیست

m@d
30-07-2011, 16:06
سیستم من وقتی دارم باهاش کار می کنم یهو قفل میکنه و باید حتماً اونو خاموش و بعد روشن کنم برای رفع این مشکل هم ویندوزم رو جند بار عوض کردم فن هم اضافه روش انداختم (برای خنک کردن cpu ) همچنین با دو تا آنتی ویروس چکش کردم و کارت گرافیکم رو هم با dxdiag چک کردم و مشکلی نداشتن ولی باز هم این مشکل رو دارم .
مشکل زمانی که کارهای گرافیکی انجام میدم بیشتر هم میشه و وقتی هم موزیلا رو هم اجرا می کنم زودتر قفل می کنه

ممنون میشم اگه کمکی از دستتون برمیاد زودتر جوابمو بدید

مشخصات سیستم

cpu amd athelon 6000
mb m2n32 sli deluxe
vga geforce 7300 gigabyte
ram 2 gig coresair
یا علی

dany_3p4u
08-08-2011, 22:24
سلام
نمی دونم چرا یک دفعه اکسپلورر 50 درصد کار کرد سی پی یو را بخودش احتصاص می ده
طوری که فن لپ تاپ شروع به کارکرد سریع می کنه
مجبور می شم از اند تسک استفاده کنم و دوباره بازش کنم
آنتی ویروس اوست آپدیت شده هم رو سیستم نصبه و به چیزی گیر نمی ده
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ممنون

Farshid72
14-08-2011, 01:18
سلام
نمی دونم چرا یک دفعه اکسپلورر 50 درصد کار کرد سی پی یو را بخودش احتصاص می ده
طوری که فن لپ تاپ شروع به کارکرد سریع می کنه
مجبور می شم از اند تسک استفاده کنم و دوباره بازش کنم
آنتی ویروس اوست آپدیت شده هم رو سیستم نصبه و به چیزی گیر نمی ده
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ممنون
دوسته گلم شما بهتره برنامه های OPERA و GOOGLE TALK وهمینطور برنامه هایی ک حجم زیادی زو به خودشون اختصاص میدن مثل aol pnote روببندی.آخه این لپ تاپه نه کامپیوتر خونگی!!! بهتره وقتی تو اینترنتی با برنامه های اینترنت فقط کار کنی و آداتور برقت هم وصل باشه و کار خاصی دیگه جز اون انجام ندی.

---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

سیستم من وقتی دارم باهاش کار می کنم یهو قفل میکنه و باید حتماً اونو خاموش و بعد روشن کنم برای رفع این مشکل هم ویندوزم رو جند بار عوض کردم فن هم اضافه روش انداختم (برای خنک کردن cpu ) همچنین با دو تا آنتی ویروس چکش کردم و کارت گرافیکم رو هم با dxdiag چک کردم و مشکلی نداشتن ولی باز هم این مشکل رو دارم .
مشکل زمانی که کارهای گرافیکی انجام میدم بیشتر هم میشه و وقتی هم موزیلا رو هم اجرا می کنم زودتر قفل می کنه

ممنون میشم اگه کمکی از دستتون برمیاد زودتر جوابمو بدید

مشخصات سیستم

cpu amd athelon 6000
mb m2n32 sli deluxe
vga geforce 7300 gigabyte
ram 2 gig coresair
یا علی
شما بهتره وقتی برنامه هایی مثل موزیلا یا سایر برنامه هایی ک یه جورایی به cpu وصلن رو روی درایو ویندوز نصب کنی و بعد نصب سیستمت رو reset کتی تا برنامه با سیستمت sync بشه و مشکل نداشته باشی.
بهتره درایور هاتو هم آپدیت کنی.از یه ویندوز خوبم استفاده کن با آخرین آپدیت ها.بهتره یه نگاهی هم به task maneger قسمت process هم بندازیو کارایی سیستمت رو ببینی ک یوقت فشار بهش نیاد.
کارای ساده ای هس ولی حیاتیه شما انجام بده باز مشکل داشتی در خدمتیم.
با تشکر

dany_3p4u
14-08-2011, 16:21
دوسته گلم شما بهتره برنامه های OPERA و GOOGLE TALK وهمینطور برنامه هایی ک حجم زیادی زو به خودشون اختصاص میدن مثل aol pnote روببندی.آخه این لپ تاپه نه کامپیوتر خونگی!!! بهتره وقتی تو اینترنتی با برنامه های اینترنت فقط کار کنی و آداتور برقت هم وصل باشه و کار خاصی دیگه جز اون انجام ندی.

اپرا وگوگل تالک که حجمی ندارن !!! ای او ال هم 40 مگ بیشتر نیس !
سیستم من همیشه به برق وصله
سیستم دل 1520 هست، کمی قدیمی شده ولی هنوزم سیستم نسبتا قوی هستش

Farshid72
15-08-2011, 12:17
دوست عزیزم من اگه میگم ببند چون اینا الکی هم حجم رمتو اشغال کردن هم اینکه الکی میخوان از CPU استفاده کنن اونارو ENDPROCESS کن آنتی ویروستم حذف کن بعد RESTART کن بعد بعد یه نیگا بنداز.

esilovexp
20-08-2011, 20:23
دوستان سلام
این مشخصات سیستم من هستش:
Mainboard: MSI 890FX-A GD70
CPU: AMD 1055T 6 Cores with 9MB Catch
VGA: Gigabyte nVidia 9500GT 512MB DDR3 OC
HDD: 500GB SATA3 16MB Buffer
RAM: 4GB supertalent DDR3 1333MHz

ولی بازهم سرعت سیستم کند هستش؟ میگین چه کنم که سرعت بیشتری داشته باشم

با تشکر

NirvanaH
20-08-2011, 20:33
دوستان سلام
این مشخصات سیستم من هستش:
Mainboard: MSI 890FX-A GD70
CPU: AMD 1055T 6 Cores with 9MB Catch
VGA: Gigabyte nVidia 9500GT 512MB DDR3 OC
HDD: 500GB SATA3 16MB Buffer
RAM: 4GB supertalent DDR3 1333MHz

ولی بازهم سرعت سیستم کند هستش؟ میگین چه کنم که سرعت بیشتری داشته باشم

با تشکر

با سلام
در ابتدا آنتی ویروس سیستم خود رو آپدیت کن
کامپیوتر خودت رو اسکن کن
از نرم افزاهای تنظیم رجیستری استفاده کن
هارد رو Defregکن
.
.
.
.
و اما بعد
می تونی سی پی یوی خودت رو آورکلاک کنی
می تونی رمها رو هم کمی آور کنی

حامد

Golbarg01
30-08-2011, 18:21
کامپیوتر اگر در اثر روشن بودن زیاد بهش فشار بیاد چطور عکس العمل نشون میده؟
ریستارت میشه؟
خاموش میشه؟
هنگ میکنه؟
کند میشه؟
ارور میده؟
نشونش چیه که وقتی اون نشونه رو دیدیم بفهمیم کامپیوتر در اثر روشن بودن زیاد بهش فشار اومده و نیاز به استراحت داره؟

smash85
05-09-2011, 21:32
سلام دوستان خواهش میکنم منو کمک کنید. یه چند وقتی بود وقتی سیستم رو به برق میزدم چراغ پاور چشمک میزد و باید دو سه بار کلید پشت پاور رو میزدم تا درست میشد و ولی الان سیستم روشن میشه و سه تا بوق میزنه و دیگه بالا نمیاد

emadd69
08-09-2011, 12:33
سلام . دوستان برای سیستم من یه مشکلی پیش اومده. حالا نمیدونم مشکل از سخت افزار هست یا نه ولی احتمال میدم از سخت افزار هست. ویندوز که عوض میکنم و درایور ها رو که نصب میکنم (گرافیک و صدا) سیستم مشکل پیدا میکنه به این صورت که یه صفحه dos مانند میاد که آبی رنگ هست و یه چیزهایی هم نوشته توش که زیاده. نمیشه خوند چون صفحه کمتر از یک ثانیه میاد و بعد بلافاصله سیستم رسیت میشه.و مرتب این اتفاق می افته.معمولا وقتی که سیستم روشن میکنم بعد از اینکه loading ویندوز این اتفاق می افته و ویندوز بالا نمیاد. حتی وقتی هم که بالا میاد خیلی زود این اتفاق می افته و رسیت میشه. من نمیدونم مشکل از کجاست.میتونه از رم باشه؟ آخه رم 2 گیگ گذاشتم.شاید سنگین باشه برای سیستمم
مدل مادربوردمم asus p5GDC pro. لطفا راهنمایی کنید . ممنون عماد

emadd69
08-09-2011, 17:44
سلام . دوستان برای سیستم من یه مشکلی پیش اومده. حالا نمیدونم مشکل از سخت افزار هست یا نه ولی احتمال میدم از سخت افزار هست. ویندوز که عوض میکنم و درایور ها رو که نصب میکنم (گرافیک و صدا) سیستم مشکل پیدا میکنه به این صورت که یه صفحه dos مانند میاد که آبی رنگ هست و یه چیزهایی هم نوشته توش که زیاده. نمیشه خوند چون صفحه کمتر از یک ثانیه میاد و بعد بلافاصله سیستم رسیت میشه.و مرتب این اتفاق می افته.معمولا وقتی که سیستم روشن میکنم بعد از اینکه loading ویندوز این اتفاق می افته و ویندوز بالا نمیاد. حتی وقتی هم که بالا میاد خیلی زود این اتفاق می افته و رسیت میشه. من نمیدونم مشکل از کجاست.میتونه از رم باشه؟ آخه رم 2 گیگ گذاشتم.شاید سنگین باشه برای سیستمم
اینم از پیغام

szh_1367
12-09-2011, 00:34
دوستان ایا تاپیکی هست که در مورد ارور صفحه ابی یا همون crash اطلاعاتی بدست بیاورم

Alijo0on
12-09-2011, 15:11
اینم از پیغام

این از باگ های ویندوز هست !!
دلیل زیاد میتونه داشته باشه ، بنظر من
برای خوده من هم پیش اومده زیاد این ارور چه تو PC چه لپ تاپ احتمال هایی که میشه داد : هارد و بد سکتورهاش ، ترجیحا دیفرگمنت رو اجرا کنین
ضعیف بودن چیپ ست گرافیک
و یا فن cpu و داغیه مادر بورد و کنترل خارج cpu و ... !
شما ترجیحا یه ویندوز دیگه بریز اگه XP داری سوریس پک 3 و اگه 7 ورژن آخر و پابلیش شدشو بگیر و نصب کن که احتمال قوی بعد اینکه با آنتی ویروست اسکن کردی سیستمتو دیگه خیلی کم پیش میاد این ارور .

emadd69
12-09-2011, 20:57
دوستان برای رفع بد سکتورهای هارد میشه کاری کرد ؟

Alijo0on
13-09-2011, 23:50
بهتره defragment کنی کل درایو هاتو مدت زمان تقریبا زیادی میکشه شاید یکی دو روز اما خیلی تو سرعت و ... تاثیر داره
از تو کنترل پنل - Computer management بگرد دنبالش بسته به سیستم عاملت .

ninjavb
14-09-2011, 13:55
با سلام سی دی رام من چند وقت پیش یه مشکلی داشت که بیرون نمیومد من یه سی دی داخلش گذاشتم که این جوری راحت درش باز میشد یه چند بار وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم درایو سی دی رام نبود که با برداشن سی دی و ریست کردن درست میشد ولی دو روز که دیگه اون جوری هم درست نمیشه و درایو سی دی رام و دی وی دی رام کلا نیست . درضمن دی وی دی رام من به اون صورت مشکل نداشت گاهی وقتا گیر میکرد ولی نه به اندازه سی دی رام ولی درایو دی وی دی هم غیب شده . میخواستنم ببینم ایا من خودم میتونم درستش کنم مثلا با تعویض تسمه و اینا یا حتما باید ببرم بیرون؟
باتشکر

titanium_zarin
24-09-2011, 18:49
سلام
دو روزه که موقع کار کردن موسم گیر میکنه!!! وقتی یه صفحه رو از مرورگر می بندم یا پس و پیش می کنم موس برای 2-3 ثانیه گیر میکنه و بعد دوباره شروع به کار میکنه!! مشکل از کجاست؟؟
موس USB هست
ویندوز 7

EXTREME
24-09-2011, 20:50
برید تو ستاپ سیستم و تو قسمت integrated peripherals حالت موس رو همون usb mouse رو فعال کنید
درست نشد ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو
درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید و موس رو روی یه سیستم دیگه چک کنید اگه رو سیستم دیگه هم همینطور بود ایراد از موسه
که این مشکل یا از سیمش هست یا آی سی اصلی موس
اگه رو سیستم دیگه سالم بود و با اون کار های نرم افزاری هم رو سیستم شما درست نشد باید پاور و مین رو چک کنید
جای پورت یو اس بی موس رو روی سیستم خودتون عوض کنید و اگه امکانش هست با تبدیل usb-ps2 هم امتحان کنید
همه ی حالت هارو کامل بهتون گفتم

mamad-pc
01-10-2011, 19:23
دوستان لطفا کمک کنید...
سیستمم رو که روشن میکنم یه چند دقیقه کار میکنه بعدش مثلا اگه به اینترنت وصل کنم یا فلش بزنم کل سیستم برقش قطع میشه و خاموش میکنه... واقعا دارم دیوونه میشم... تقریبا همه چیز رو امتحان کردم ... از پاور تا ... لطفا اگه کسی نظری داره که چطور میشه درستش کرد لطفا کمک بکنه...

mojtaba007h
03-10-2011, 20:36
دوستان لطفا کمک کنید...
سیستمم رو که روشن میکنم یه چند دقیقه کار میکنه بعدش مثلا اگه به اینترنت وصل کنم یا فلش بزنم کل سیستم برقش قطع میشه و خاموش میکنه... واقعا دارم دیوونه میشم... تقریبا همه چیز رو امتحان کردم ... از پاور تا ... لطفا اگه کسی نظری داره که چطور میشه درستش کرد لطفا کمک بکنه...

من احتمال میدم مشکل از برقش باشه که نمیکشه
شما با یه پاور دیگه امتحان کن شاید درست بشه
ببیندید بدنه کیث برق داره یا نه

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

برای من هم دقیقا همچین مشکلی پیش اومد
بعد از اینکه ویندوزو عوض کردم و مادر بردو گرافیکو.... اینا رو نصب کردم همین صفحه آبی اومد
کاری که من کردم که دیگه این مشکل برام پیش نیومد ویندوزو که عوض کردم البته ویندوز 7 چون درایوراشو خودش میشناسه دیگه درایورارو نصب نکردم و به صورت پیش فرض گذاشتم

milad_gta
15-10-2011, 13:43
سلام دوستان ، فن مادربورد من اشکم رو در آورده اینقدر صدا میده که دوست دارم سرم رو بکوبم به دیوار ..

تمیز و خاک گیری کردمش ( جا نداره روغن کاری کنم ولی به زور از کنار روغن زدم بهش ) بعد متوجه شدم اصلا خود فن صدا نمیده ! وقتی رو هدسینگ میبندم صدا میده ... !!؟ دیگه اینکه از لرزش نیست چون کاملا محکم بستم و هرچی شل تر میبندم صدا کمتره ، ولی با اینکه سفت بستم و صدا میده وقتی یک لحظه نگهش میدارم بعضی وقتا صداش کم ، یا حتی قطع میشه .

چه کنم دوستان ؟

کلا احساس میکنم سیستمم داره جون میده برنامه ای نیست میزان سلامت اینا رو نشون بده یا اگر قطعه ای مشکل داره بگه ؟

delkhoneman
24-10-2011, 11:17
با سلام
من یه مشکلی دارم دوستان
موقعی که سیستم رو روشن میکنم تو صفحه انتخاب ویندوز بعد از انتخاب ویندوز ریستارت میشه مشکل از کجاست؟ ممنون

karizak2
27-10-2011, 16:44
سلام دوستان
یه سوال دارم لطفا اگه بلدید کمکم کنید.من تا چند روز پیش سیستم عامل ایکس پی اورجینال روی کامپیوترم بود و هیچ مشکلی نداشتم.یه چند روزیه که ویندوز سون اورجینال تهیه کردم نسخه Home Premium 64 bit و روی کامپیوتر نصب کردم ولی الان تنها 2کانال از 6 کانال اسپیکرم صدا دارن در حالی که من جدیدترین درایور رو از سایت Realtek دانلود و نصب کردم.لطفا من رو راهنمایی کنید.در پایین مشخصاتی که لازمه رو میذارم.
مادربورد Asus P5Q3
سیستم عامل Windows Seven Home Premium 64 bit
اسپیکر Divoom X Force 1H 5.1
درایور کنونی صدا Realtek High Definition Audio 6.0.1.6482

dopamin
07-11-2011, 19:18
windows-delayed write failed
failed to save all the copponents for the file //system32//00000099.the file is corrupted or unreadable.this error may be caused by a pc hardware problem.

سلام این پیغامیه که یهو ظاهر شد رو صفحه و الان هیچ کاری هم نمیتونم با لپ تابم انجام بدم

پنجره system restore هم باز میشه سرچ میکنه و یه سری detected میده واسه هارد و رم!!!!

حالا باید چکار کنم؟!!! هیچ کدوم از برنامه ها و اطلاعات هم نیستن و نشون داده نمیشن؟؟؟ هار داره میسوزه یا مشکل دیگه ای داره؟
لپ تابم compaq peresario f 700 هست . ویندوز سون.
اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.

sina_see
08-11-2011, 22:08
سلام خسته نباشی میخواستم بدونم اگر بایوس مادربوردمو بخوام به یک ورژن قبل برگردانم باید چکار کنم p55 ud3

arash820
12-11-2011, 12:59
با سلام
مت 3-4 ماهی هست یه سیستم برای برادرم جمع کردم که بیشتر برای وبگردی اینا استفاده میکرد , از اول هم انگار مشکل داشت میگفت خوب کار نمیکنه تا اینکه بعضی وقتا هنگام بالا اومدن ویندوز صفحه آبی میومد , من اومدم دوباره ویندوز بریزم , فورمت کردم و شروع به نصب کردم که دیدم نصب ویندوز درهمون ابتدا بسیار کنده , تا اینکه بعد مدت طولانی این پیغام اومد که عکسش را گزاشتم
چندین بار سعی کردم ولی ویندوز نصب نشد
از هارد و dvd پلیر و دی وی دی ویندوز 7 هم مطمن هستم که سالم هست
مادربرد: Gigabyte -ga-ep41t
رم:2gig ddr3
سی پیو:dual core
راهنمایی میخواستم که مشکل از چیه

shahinfarasystem
12-11-2011, 13:24
با سلام
مت 3-4 ماهی هست یه سیستم برای برادرم جمع کردم که بیشتر برای وبگردی اینا استفاده میکرد , از اول هم انگار مشکل داشت میگفت خوب کار نمیکنه تا اینکه بعضی وقتا هنگام بالا اومدن ویندوز صفحه آبی میومد , من اومدم دوباره ویندوز بریزم , فورمت کردم و شروع به نصب کردم که دیدم نصب ویندوز درهمون ابتدا بسیار کنده , تا اینکه بعد مدت طولانی این پیغام اومد که عکسش را گزاشتم
چندین بار سعی کردم ولی ویندوز نصب نشد
از هارد و dvd پلیر و دی وی دی ویندوز 7 هم مطمن هستم که سالم هست
مادربرد: Gigabyte -ga-ep41t
رم:2gig ddr3
سی پیو:dual core
راهنمایی میخواستم که مشکل از چیه

سلام برادر

80 درصداحتمال خرابی رم هست

20 درصد هارد

عموما صفحه آبی مشکل حافظه است

اما با توجه به کدی که توی ارور شما هست احتمال مشکل رم خیلی بالاست

arash820
12-11-2011, 13:48
سلام برادر

80 درصداحتمال خرابی رم هست

20 درصد هارد

عموما صفحه آبی مشکل حافظه است

اما با توجه به کدی که توی ارور شما هست احتمال مشکل رم خیلی بالاست
با تشکر دوست عزیز
من هاردو باز کردم و به سیستم خودم وصل کردم و ویندوز را ریختم و مجددا به این سیستم هارد را وصل کردم و سیستم بالا اومد و رم را هم 2 gig شناسایی کرد , با این حال شما احتمال میدید با اینکه رم را هم میشناسه مشکل داره رم ؟

nimahandsomboy
12-11-2011, 15:39
در تهران کدام شرکت هست که هارد های اکسترنال .سترن را تعمیر میکنه؟؟؟

خیلی لازم دارم

با تشکر

shahinfarasystem
13-11-2011, 09:18
من هاردو باز کردم و به سیستم خودم وصل کردم و ویندوز را ریختم و مجددا به این سیستم هارد را وصل کردم و سیستم بالا اومد و رم را هم 2 gig شناسایی کرد , با این حال شما احتمال میدید با اینکه رم را هم میشناسه مشکل داره رم ؟

اره داداشم شناختن رم ربطی به مشکل داشتنش نداره
شما یه کاری بکن
ماشاالله خودتم که دست به آچاری ....

و رم خودتو کلا در بیار
رم اون یکی دادشمون رو باز کن بزن به سیستم خودت ازت یه بازی سنگین یا یه برنامه سنگین بگیر اونجا احتمالا معلوم میشه گیر کار کجاست؟؟

arash820
13-11-2011, 22:13
اره داداشم شناختن رم ربطی به مشکل داشتنش نداره
شما یه کاری بکن
ماشاالله خودتم که دست به آچاری ....

و رم خودتو کلا در بیار
رم اون یکی دادشمون رو باز کن بزن به سیستم خودت ازت یه بازی سنگین یا یه برنامه سنگین بگیر اونجا احتمالا معلوم میشه گیر کار کجاست؟؟
شاهین جون مرسی از راهنماییت داداش
رم خودم ddr2 هست این ddr3 مادربردش هم رم ddr3 میخوره فقط انگار, به هر حال لطف کردی یه رم از یکی میگیرم یه امتحانی میکنم ببینم چی میشه

alireza_
17-11-2011, 10:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام به من گفتند این مطلبی که اینجا زدم جاش درست نبوده خواستم بدونم کسی میتونه اینجا کمکم بکنه؟
متشکرم

pkr_legend
17-11-2011, 23:51
صدا نداره پی سیم! مدل کارت صدام رو از کجا باید بفهمم که درایورشو آپدیت کنم؟

Nike17
24-11-2011, 07:14
دوستان من از هر 5-6 باری که لپ تاپ رو روشن میکنم یه بار سرعت تایپش کنده به قدری که مجبورم ریست کنم تا درست شه .مشکل چی هست ؟
msi x370 . این تنها مشکلی هست که من با این لپ تاپ دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید.

Nike17
24-11-2011, 07:58
البته پیش اومده وسط تایپ هم یهو سرعت تایپ کند شده شدید و مجبور شدم خاموش کنم :41:

TheStig
24-11-2011, 18:05
سلام
حقیقتا الان یه هفته است یه مشکل دارم فکرمیکردم از اسپیکرای کامپیوترم هست
الان یه هفته است که فقط یه دونه از اسپیکر های سیستمم کار میکنه ویندوزم رو هم عوض کردم درست نشد که نشد
الان هم رفتم یه هدفون خریدم اون هم همین مشکل رو داره یعنی یه دونه از گوشی هاش کار میکنه ولی دومی خرابه نمیدونم چیکار کنم اتفاقا هم اسپیکر و هم هدفون رو روی لب تاپم تست کردم درست کارمیکنند ولی روی کامپیوترم خرابن
خلاصه: ویندوزم رو عوض کردم خوب نشد،کیسم از پشت دو تا جای کارت صدا داره یعنی سه رنگ قرمز آبی و سبز بالا و یه رنگ قرمز آبی و سبز دیگه هم پایین تر هستند روی هر دو مورد کار کردم ولی همین جوری بود یعنی خرابه باز هم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به نظرتون مشکل از چیه؟از کارت صداست؟ اگر از کارت صداست باید چیکار کنم ممنون
تو رو خدا یه جواب درست و حسابی بهم بدید

samypersian
25-11-2011, 00:04
سلام دوستان من سوالی داشتم
وقتی وارد Bios میشم دمای CPU بین 45 تا 50 هست
ولی وقتی وارد ویندوز میشم دمای CPU رو در حالت عادی 27 نشون میده
از نرم افزارهای hwmonitor و Speedfan استفاده کردم اونها هم همین دمای 27 رو نشون میدن
مدل CPU من هست Core i7 2600k از فن استوک استفاده میکنم اخرش من متوجه نشدم کدومش راسته
دمایی که تو بایوس دیدم درسته یا دمایی که در ویندوز با نرم افزارهای معرفی کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر :40:

Nike17
27-11-2011, 06:11
از مدیران کسی سر نمیزنه به این تاپیک ؟! ممنون میشم اگر نظرتونو راجع به مشکلم بدونم.

amirpers
27-11-2011, 17:42
دوستان من تا حالا چند بار یه دفعه مانیتورم خاموش شده برا خودش و روشن شده و این پیغام که تو عکس معلومه اومده .
برای چیه ؟

dany_3p4u
11-12-2011, 23:09
سلام
چند روزه وقتی سیستم در حالت دانلود هست و منم پاش نیستم استند بای می شه !
قبلا اینطور نبود؛
یک مورد هم که گزینه هایبرنت رو من ندارم
سیستم سون سرویس پک 1

z.kh.
11-12-2011, 23:18
سلام.فلشم بيش از اندازه پر شده وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم كامپيوتر هنگ ميكنه و اصلا نمي تونم به اطلاعات فلش دسترسي داشته باشم،چكار كنم ؟ ممنون

dany_3p4u
15-12-2011, 00:08
سلام
قبلا اینطور نبود؛
سیستم سون سرویس پک 1
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ata.royalfalcon
15-12-2011, 00:53
سلام
قبلا اینطور نبود؛
سیستم سون سرویس پک 1

نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
برای فعال کردن hibernate کافیست دستور زیر رو در cmd تایپ کنید .

powercfg -h on

که طبق عکس زیر مشاهده میکنید گزینه hibernate به منوی shutdown اضافه شده است .

برای غیر فعال کردن هم دستور زیر رو در cmd تایپ کنید .

powercfg -h off

نکته : برای دسترسی به cmd کافیست که از منوی start و سپس Accessories و سپس روی Command Prompt راست کلیک کرده و گزینه run as administrator رو انتخاب کنید .

در مورد استندبای شدن سیستم هم بهتره که به قسمت power option مراجعه کنید و دوباره تنظیمات رو set کنید . برای دستیابی power option از منوی control panel اقدام و طبق عکس زیر به میل خودتان تنظیم کنید .

saeid 22
23-12-2011, 05:15
[سلام
1-می خواستم بدونم آیا تمام مادربرد ها از هر یک از کارت گرافیک های nvidia و Ati پشتیبانی می کنند و می توانیم هر برندی که دلمان خواست استفاده کنیم یا نه؟
2-از کجا میشه فهمید هر مادربرد از چه چیپست گرافیکی استفاده میکند nvidia و Ati ؟باتشکر
3- الان این مادربرد از کدام گرافیک استفاده میکنه؟

Mr.Crow
23-12-2011, 11:38
سلام دوستان
من در حال کار کردن با کامپیوتر بودم که یک دفعه تصویر قطع شد و صفحه آبی معروف با ارور 0X0000004F اومد. بعد از اون هم هرکاری میکنم چه خاموش کردن چه ریست کردن ، به محض رفتن به ویندوز بعد از یکی دو دقیقه دوباره این طوری میشه. رم ها رو هم برداشتم و دوباره سرجاش گذاشتم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنین.

amir_b16111
26-12-2011, 19:45
سلام به دوستان،من یک لپ تاپ asus دارم با مشخصات زیر:
core i7
ram 4 G
grafic HD 6570 2G
چند وقته با یک مشکل روبرو شدم،وقتی دکمه پاور رو می زنم لپ تاپ روشن می شه ولی بالا نمیاد.یعنی حتی صفحه asus هم رو نشون نمی ده.بعد از دقیقا 30 ثانیه فنش با قدرت 100% شروع به کار کردن می کنه و بازم هیچی نشون نمی ده.اگر لپ تاپ روشن کنم و این کارو به مدت خیلی زیادی تکرار کنم(مثلا حدود 20 بار) لپ تاپ بالا میاد و من باهاش می تونم کار کنم بدون اینکه به مشکلی بخورم.این حالت زمانی رخ می ده که من باهاش به مدت طولانی کار کردم.مثلا صبح ها که روشنش می کنم با توجه به اینکه مثلا به مدت 6-7 ساعت خاموش بوده با یک بار زدن دکمه پاور بالا میاد.دو نکته دیگه هم هست:
1-وقتی ریست می کنم مشکلی واسش پیش نمیاد و به راحتی بالا میاد ولی وقتی روی سایلنت می برمش دیگه بالا نمی آید و مجبورم دستی خاموشش کنم.
2-زمانی که بعد از خاموش روشن کردن زیاد لپ تاپ بالا میاد،دقت کردم چراغ مربوط به باتریش روشن میشه در حالی که دفعات قبلی خاموش.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.یک ماه فرستادمش تعمیر این تعمیرکارای خنگ هیچ کاری نتونستن بکنن.خدا خیرتون بده!

desperanish
28-12-2011, 19:38
آقا این کیس رو که روشن میکنم بالا میاد ولی مانیتور رو روشن نمیکنه...

بیرون بردم گفت مادربوردش سوخته... از کجا بفهمم مشکل از کجاست و چیکارش کنم؟

Farshid72
28-12-2011, 21:53
از کجا میفهمی بالا میاد ؟؟؟ از صدای WELCOME ویندور ؟؟؟ بهتره شما با یه VGA دیگه تست کنید

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

سلام به دوستان،من یک لپ تاپ asus دارم با مشخصات زیر:
core i7
ram 4 G
grafic HD 6570 2G
چند وقته با یک مشکل روبرو شدم،وقتی دکمه پاور رو می زنم لپ تاپ روشن می شه ولی بالا نمیاد.یعنی حتی صفحه asus هم رو نشون نمی ده.بعد از دقیقا 30 ثانیه فنش با قدرت 100% شروع به کار کردن می کنه و بازم هیچی نشون نمی ده.اگر لپ تاپ روشن کنم و این کارو به مدت خیلی زیادی تکرار کنم(مثلا حدود 20 بار) لپ تاپ بالا میاد و من باهاش می تونم کار کنم بدون اینکه به مشکلی بخورم.این حالت زمانی رخ می ده که من باهاش به مدت طولانی کار کردم.مثلا صبح ها که روشنش می کنم با توجه به اینکه مثلا به مدت 6-7 ساعت خاموش بوده با یک بار زدن دکمه پاور بالا میاد.دو نکته دیگه هم هست:
1-وقتی ریست می کنم مشکلی واسش پیش نمیاد و به راحتی بالا میاد ولی وقتی روی سایلنت می برمش دیگه بالا نمی آید و مجبورم دستی خاموشش کنم.
2-زمانی که بعد از خاموش روشن کردن زیاد لپ تاپ بالا میاد،دقت کردم چراغ مربوط به باتریش روشن میشه در حالی که دفعات قبلی خاموش.
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.یک ماه فرستادمش تعمیر این تعمیرکارای خنگ هیچ کاری نتونستن بکنن.خدا خیرتون بده!
دوسته عزیز بهتره اول شما از سالم بودن باتری اطمینان حاصل کنید...آیا با وصل کردن آداپتور هم همین مشکل رو در هنگام روشن کردن دارید ؟؟؟
ویندوزتون رو ریکاوری یا عوض کردید ؟؟؟ توصیه من اینه که شما حتما این کارو بکنید..
بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنید
با برنامه hdd regenarator بدسکتور های هاردتون رو اگه مغناطیسی هست از بین ببرید و یا اگه فرصت ندارید برای همچین کاری حداقل هاردتونو defragment کنید

reza721
01-01-2012, 15:44
سلام
یه چند وقتی هست که وقتی کامپیوترمو میزارم " استند بای " مانیتور خاموش میشه ولی کیس خاموش نمیشه
هر دکمه ای هم میزنم نمیاد بالا حتی دکمه های روی کیس هم کار نمیکنن نه Power و نه Restart مجبور میشم که کامپیوترمو از برق بکشم.ویندوزمم چند بار عوض کردم.Bios هم آپدیت کردم ولی بازم همون طوریه.
مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::4 1:

Amir Hossein
02-01-2012, 00:44
سلام
یه چند وقتی هست که وقتی کامپیوترمو میزارم " استند بای " مانیتور خاموش میشه ولی کیس خاموش نمیشه
هر دکمه ای هم میزنم نمیاد بالا حتی دکمه های روی کیس هم کار نمیکنن نه Power و نه Restart مجبور میشم که کامپیوترمو از برق بکشم.ویندوزمم چند بار عوض کردم.Bios هم آپدیت کردم ولی بازم همون طوریه.
مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4 1:
به تنطیمات مادربورد واقع در (فکر کنم power setup) مربوط میشه

monady
04-01-2012, 19:39
سلام.
من هارد کامپیوترم رو تازه عوض کردم، قبلا 500G بود، الان 1T مارک Seagate گذاشتم. رو هارد جدید ویندوز XP (همونی که قبلا رو هارد قبلیم نصب میکردم) رو نصب کردم. یعنی تو کل سیستم، فقط هاردم رو عوض کردم ولی یه مشکل با Hibernate دارم، وقتی سیستم میخواد از Hibernate روشن بشه خیلی طول میکشه، حتی بیشتر از زمانی که کامپیوتر به صورت معمولی روشن میشه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه چه جوری میتونم این مشکلو حل کنم.

gen2zsr
14-01-2012, 16:44
سلام.
دوستان من یه مشکلی دارم تو اکثر بازی کا اونم اینه که خیلی دیر لود میشه.
مثلا بازی MW2 رو که میخوام بازی کنم تا وقتی که که مپ بخواد لود شه 1/30 اینا طول میکشه و بعضی وقتا هم هنگ میکنه و باید واستم تا از نات رسپند در بیاد.
سیستمم اینه:

CPU: AMD 1090T X6
MainBoard: MSI 870A Fuzion
Ram: 2GB PNY DDR3 1333
VGA: Sapphire 5570 1GB DDR3
H.D.D: 200GB Samsung
Power: CoolerMaster 750W GX

کسایی هم هستن که همین سیستم با یه چند تا چیز جزیی که تغییر کرده مثل رم مشکلی ندارن.
مشکل من چیه؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟

EXTREME
14-01-2012, 17:06
سلام.
دوستان من یه مشکلی دارم تو اکثر بازی کا اونم اینه که خیلی دیر لود میشه.
مثلا بازی MW2 رو که میخوام بازی کنم تا وقتی که که مپ بخواد لود شه 1/30 اینا طول میکشه و بعضی وقتا هم هنگ میکنه و باید واستم تا از نات رسپند در بیاد.
سیستمم اینه:

CPU: AMD 1090T X6
MainBoard: MSI 870A Fuzion
Ram: 2GB PNY DDR3 1333
VGA: Sapphire 5570 1GB DDR3
H.D.D: 200GB Samsung
Power: CoolerMaster 750W GX

کسایی هم هستن که همین سیستم با یه چند تا چیز جزیی که تغییر کرده مثل رم مشکلی ندارن.
مشکل من چیه؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟
جوابتون در اون تاپیک داده شده است

Windows
26-01-2012, 11:30
با سلام خدمت دوستان عزیز

وقتی کامپیوتر خونه رو روشن میکنم در حین بوت شدن (حدود 2 ثانیه پس از اینکه دکمه پاور رو میزنم) کامپیوتر خاموش میشه. دوبار دکمه پاور رو میزنم بازم خاموش میشه. اینکارو دو تا سه بار انجام میدم تا اینکه خاموش نمیشه و میاد بالا.
بنظرتون مشکل کجاست؟
مرسی

essi111
27-01-2012, 18:15
سلام خسته نباشید دوستان
اقا من سیستم یک سال اخ نگفته تا اینکه مودم ای دی اس ال گرفتم صبح تا شب روشن میزارم یه روز دیدم فن کارت گرافیک صدا میده دراوردم تمیزش کردم چسپ حرارتیشم عوض کردم
حال مشکل :یه بار من سیستم sleep بعد بالا نیمود ریستارت کردم از اون روز به بعد کامپیوتر قفل میکنه نمیدونم از کارت گرافیکه یا از سی پی یو
ویدوزم سون عوضش کردم درایور اپدیت کردم با برنامه speed فن باز کردم درجه حرارتش خوبه موقع قفل کردن کامپیوتر ریستارت نمیشه قفل میکنه و صدای ویز میده مشکل از کجاست نمیدونم

mojtaba007h
27-01-2012, 20:27
سلام خسته نباشید دوستان
اقا من سیستم یک سال اخ نگفته تا اینکه مودم ای دی اس ال گرفتم صبح تا شب روشن میزارم یه روز دیدم فن کارت گرافیک صدا میده دراوردم تمیزش کردم چسپ حرارتیشم عوض کردم
حال مشکل :یه بار من سیستم sleep بعد بالا نیمود ریستارت کردم از اون روز به بعد کامپیوتر قفل میکنه نمیدونم از کارت گرافیکه یا از سی پی یو
ویدوزم سون عوضش کردم درایور اپدیت کردم با برنامه speed فن باز کردم درجه حرارتش خوبه موقع قفل کردن کامپیوتر ریستارت نمیشه قفل میکنه و صدای ویز میده مشکل از کجاست نمیدونم

دقیقا مثل من
منم مودم ADSL رو شب تا صبح برای دانلود روشنه
بهد چند روز پیش بعد sleep دیگه بالا نیومد خاموشش کردم بعد یه ساعت بعد روشنش کردم درست شد:31:

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

جوابتون در اون تاپیک داده شده است

سلام
من یه سوال از شما دارم
وقتی سیستم روشنه بعد مودم ADSL رو که روشن میکنم وقتی که چراغ اینترنتش فعال میشه بعد چند ثانیه ارور صفحه آبی میاد که باید ری استارت شه
این مشکل از کجاس ؟
چه جوری میتونم حلش کنم؟

meshkiposh2200
29-01-2012, 22:15
دوستان با سلام.من اسپیکر مارک مارشال دارم جدیدا صدای یکی از اسپیکرها خود به خود قطع میشه و وقتی فیش ورودی به کیس را بکبار در میارم و دوباره جا میزنم خوب میشه البته بعد یه مدت دوباره قطع میشه

venus_planet20
30-01-2012, 16:24
سلام دوستان من یک کامپیوتر قدیمی دارم که می خوام تعمیرش کنم
مشکلش اینه که وقتی روشنش میکنم هیچ اتفاقی جز به کار افتادن فن ها رخ نمیده
همه کابل ها و رابط ها را درست بستم فقط نمی دونم چرا نه ارور میده نه چیزی توی نمایشگر ظاهر میشه فقط فن های power , cpu کار میکنند
به نظرتون مشکل چیه

venus_planet20
03-02-2012, 11:14
یکی نیست به داد ما برسه:18::42:

E-Masood
08-02-2012, 10:07
همه کابل ها و رابط ها را درست بستم فقط نمی دونم چرا نه ارور میده نه چیزی توی نمایشگر ظاهر میشه فقط فن های power , cpu کار میکنند
به نظرتون مشکل چیه
احتمالا مشکل شما از هارد باشه اگه تونستی یه بار FDISK کن و ویندوزت رو دوباره نصب کن.

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

دوستان با سلام.من اسپیکر مارک مارشال دارم جدیدا صدای یکی از اسپیکرها خود به خود قطع میشه و وقتی فیش ورودی به کیس را بکبار در میارم و دوباره جا میزنم خوب میشه البته بعد یه مدت دوباره قطع میشه
شما اون سیمی که به پشت اسپیکر وصل میشه رو یه مقدار قطع کن و دوباره لختش کن احتمالا سیمی که به پشت اسپیکر نصب میشه خاصیتش رو ازدست داده.

E-Masood
08-02-2012, 10:14
سلام دوستان
من در حال کار کردن با کامپیوتر بودم که یک دفعه تصویر قطع شد و صفحه آبی معروف با ارور 0X0000004F اومد. بعد از اون هم هرکاری میکنم چه خاموش کردن چه ریست کردن ، به محض رفتن به ویندوز بعد از یکی دو دقیقه دوباره این طوری میشه. رم ها رو هم برداشتم و دوباره سرجاش گذاشتم ولی درست نشد. ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست عزیز این پدیده که Bluedead نام داره میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که اصلی ترین دلیلش پایین بودن رم نسبت به سایر قطعات کامپیوتر هست.
دقت کنید که اگر از چند رم استفاده میکنید باید همه رم ها با هم هماهنگ باشند و حتی الامکان همشون یک مارک باشند.

shahinfarasystem
08-02-2012, 13:32
به نظرتون مشکل چیه

سلام دوست من

ببین بوق کیست چجوریه؟؟

تک بوق

دو بوق

چند بوق
؟؟؟

من احتمال میدم گرافیکت مشکل داشته باشه چون تصویر ندارید

اگر بوق کیست چند بوقه احتمال گرافیک تقریبا قطعیه

avare 3355
09-02-2012, 13:47
سلام
دوستان یک سوال برای هر بار جدا کردن فن و هیت سینک cpu باید دوباره اون چسب رو بین چیپ و هیت سینک ریخت یا نه ؟
ممنون

E-Masood
09-02-2012, 20:24
سلام
دوستان یک سوال برای هر بار جدا کردن فن و هیت سینک cpu باید دوباره اون چسب رو بین چیپ و هیت سینک ریخت یا نه ؟
ممنون
سلام
اون ماده کار انتقال حرارت رو انجام میده و بهتره با هر بار جدا کردن CPU اون رو عوض کنید اینطوری خنک کنندگی بهتر صورت میگیره البته قبل از اون پیشنهاد میشه زیاد CPU رو دستکاری نکنید.

REZA171
13-02-2012, 13:22
سلام
سوال:دی وی دی رام من وقتی دی وی دی میزارم توش،خیلی صدای زیادی میده،و درایور دی وی دی رام ویندوز وقتی بازش میکنم بیشتر هم قفل میکنه ولی درب دی وی دی رام قفل نمیکنه و وقتی دکمه ی اجکت رو میزنمراحت باز میشه،مشکل از کجاست؟
ممنون

mostafamontazer
13-02-2012, 13:33
سلام.
خسته نباشد مي گم خدمت دوستان خوب انجمن پي سي
من يه پرينتر چند كاره خريدم كه قابليت وايرلس داره.
مي خوام بدونم اين قابليت چطوري كار مي كنه و آيا ميشه بين لب تاپ و پرينتر ارتباط بي سيم برقرار كنم.
اگه ميشه راهنماييم كنين چون خيلي نياز دارم.
مر30

mohsen_djd2
28-02-2012, 19:53
سلام
کامپیوترو که روشن میکنم بالا نمیاد و میره Q-flash
این چی هست و چیکار کنم دیگه نیاد ؟

akparas
01-03-2012, 21:29
من یک مشکل کوچیک دارم اینکه سیستم رو که روشن می کنم صفحه سفید معرفی مادربرد(gigabyte)میاد ولی دیگه وارد بایوس نمیشه ولی اگه enter همون لحظه تو صفحه سفید بزنی وارد بایوس و ویندوز میشه قبلا که سیستم که روشن میشد خودکار وارد ویندوز میشد ولی الان چند روزه اینجوری شده تا یک enter رو تو صفحه سفید نزنی همونجا گیر میکنه

akparas
02-03-2012, 23:44
بابا یکی جواب بده:41::19:

connect
02-03-2012, 23:57
من چند روزه کامپیوترم همش ریستارت میشه .دو ویندوز ایکس پی و 7 دارم و وقتی روشن می کنم بعضی وقت ها که مثلا دارم اهنگ گوش میده یه دفعه ریستارت میشه گاهی اوقات هم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه . در ضمن هر دو ویندوز هم این مشکل رو دارم . من خودم فکر می کنم از پاور باشه . به نظرتون از چیه و چطور میتونم مطمئن بشم که کدام قطعه خرابه ؟
مرسی

akparas
05-03-2012, 09:51
من یک مشکل کوچیک دارم اینکه سیستم رو که روشن می کنم صفحه سفید معرفی مادربرد(gigabyte)میاد ولی دیگه وارد بایوس نمیشه ولی اگه enter همون لحظه تو صفحه سفید بزنی وارد بایوس و ویندوز میشه قبلا که سیستم که روشن میشد خودکار وارد ویندوز میشد ولی الان چند روزه اینجوری شده تا یک enter رو تو صفحه سفید نزنی همونجا گیر میکنه
انصافاً اگه کسی نیست جواب بده برای چی این تایپیک رو زدین؟:grrr::sad:

shahinfarasystem
05-03-2012, 11:28

سلام

برادر چیزایی که توی اون صفحه سفید نوشته رو خوب بخون

احتمالا خطوط آخر نوشته برای چی باید اینتر رو بزنی

مثلا یه وقتا که بایوس رو ریست میکنی مینویسه برای لود مجدد اطلاعات باید F1 رو بزنی

اینم احتمالا تو همون مایه هاست...

اگه حل نشد بگو یه یلاس دیگه سرش در آریم

shahinfarasystem
05-03-2012, 11:35
من چند روزه کامپیوترم همش ریستارت میشه .دو ویندوز ایکس پی و 7 دارم و وقتی روشن می کنم بعضی وقت ها که مثلا دارم اهنگ گوش میده یه دفعه ریستارت میشه گاهی اوقات هم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه . در ضمن هر دو ویندوز هم این مشکل رو دارم . من خودم فکر می کنم از پاور باشه . به نظرتون از چیه و چطور میتونم مطمئن بشم که کدام قطعه خرابه ؟
مرسی

سلام

دوست من اول یه بار ویندوز رو عوض کن با یه ویروس یابی کامل

اگر درست نشد یه رم قرضی از کسی بگیر ببین چجوریاس اگر دیگه ریست نکرد مشکل از همون رمه

اگر درست نشد پاور رو یه دور عوض کن

و در نهایت اگر نشد باید مادربردت چک بشه.....

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

مرسی

سلام

دوست من اول یه بار ویندوز رو عوض کن با یه ویروس یابی کامل

اگر درست نشد یه رم قرضی از کسی بگیر ببین چجوریاس اگر دیگه ریست نکرد مشکل از همون رمه

اگر درست نشد پاور رو یه دور عوض کن

و در نهایت اگر نشد باید مادربردت چک بشه.....

sinaconstantine
13-03-2012, 20:49
سلام.من لپ تاپ asus k43S دارم.وقتی 15 دقیقه به ماوس یا گیم پد که به usb2 وصله کار می کنم از کار می افتن.ولی لپ تاپ او نارو می شناسه!!!فلش یا اکسترنال می ندازم بدون مشکل می شناسه ولی ماوس و گیم پدم عمل نمی کنن.وقتی هم به usb3 وصلشون می کنم این مشکلو پیدا نمی کنن!!!کامپوترمم ویروس نداره همین الان در حال اسکنه!!!ویندوزمم واسه 2 هفتس زدم.Windows 7 64 بیتی.بعد ریستارت دوباره کار می کنن...
به نظرتون مشکلم چیه؟

Homayun Khan
25-03-2012, 14:29
سلام
یه سوال داشتم
من از برنامه کانورتر convert x to dvd که استفاده میکنم cpu usage بالای 80 درصد میره البته هفته ای یک ساعت بیشتر از این برنامه استفاده نمیکنم مشکلی هم پیش نیومده فقط میخواستم بدونم مشکلی که برای cpu بوجود نمیاره؟
دوستان خواهشا جواب بدید چون من cpu تازه عوض کردم

Homayun Khan
26-03-2012, 13:46
کسی نیست جواب بده

kasra2002
28-03-2012, 11:22
سلام
این مشکل ریستارت شدن هم افتضاح شده ها
یه سیستم پی 4 دارم که بوت نمیشه در اخرین لحظه بوت موقعی که صفحه عوض میشه قبل ازwelcom صفحه آبی و ریستارت میشه با عوض کردن ویندوز هم یا نمی شه و یا برای یکی دوبار خوب میشه
الان جالبه که با safe mode خوب بالا میاد البته کند
خواهش می کنم کمک کنید دیگه روانی کرده

kasra2002
29-03-2012, 17:18
کسی توی این تاپیک نیست
مشکل جدید دارم قبلی هم مونده وا
توی یه سیستم دیگه باوندوز اوریجینال 7 64 تا هر برنامه ای مربوط به اینترنت رو اجرا کنم کاملا سیستم قفل میشه
مثلا فیری گیت و پرو ک سی فایر

AFSORDEH
06-04-2012, 18:39
با سلام :35:

عرض كنم خدمت دوستان كه سيستمي كه من ازش استفاده مي كنم داراي:
Main board= faxcon M61PMVK
و
Cpu= AMD Athlon (tm) || X2 250

هستش ....

قبلا از يك سيستمي استفاده مي كردم كه قطعات سخت افزاري خب به مراتب كمتري بود.

سوالي كه داشتم اينه كه من زماني كه مي خوام اين سيستمي كه الان ازش استفاده مي كنم رو stand by كنم سيستم درست مثل زمان خاموشي ميشه و فن هاي داخل كيس هم از كار مي افتن فقط تنها تفاوتي كه حالت stand by با حالت shut down داره اينه كه چراغ مووس روشن مي مونه .... در حالي كه وقتي سيستم رو خاموش مي كنم چراغ مووس هم خاموش ميشه....

من اون سيستم قبليم و هر سيستمي كه تا بحال ديده بودم وقتي كه در حالت stad by قرار مي گرفت فن هاي سيستم در حال كار بودن و فقط مانيتور سياه ميشد و سيستم به خواب مي رفت. :20:(شايدم اين حالت حالت سيستم هاي گذشته و قديمي باشه كه من اطلاعات زيادي در اين باره ندارم؟:31:)

مدتي بود بجاي خاموش كردن سيستم از حالت stand by استفاده مي كردم.... مي خواستم بپرسم كه آيا استفاده از اينحالت براي مدت هاي طولاني مي تونه مشكلاتي براي سيستم به همراه داشته باشه يا خير؟

خيلي ممنون مرسي:40::11:

mostafait
23-04-2012, 19:16
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

یک سیستم هستش با مادربرد E-Lite Group Model: GeForce6100SM-M که این سیستم رو ویندوز بر روی اون نصب کردم!

قابل ذکر که پاور هم عوض کردم!

ویندوز هم عوض کردم!

حالا سیستم رو روشن می کنم میاد توی بوت ویندوز وقتی Start Windows Normally میزنم در جا سیستم Shut Down میشه!

راهنمایی کنید! با تشکر!

EXTREME
23-04-2012, 19:32
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی!

یک سیستم هستش با مادربرد E-Lite Group Model: GeForce6100SM-M که این سیستم رو ویندوز بر روی اون نصب کردم!

قابل ذکر که پاور هم عوض کردم!

ویندوز هم عوض کردم!

حالا سیستم رو روشن می کنم میاد توی بوت ویندوز وقتی Start Windows Normally میزنم در جا سیستم Shut Down میشه!

راهنمایی کنید! با تشکر!
اگه پاور سالم باشه و ویندوز هم سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه مشکل یا از مین است یا دمای قطعات

mostafait
24-04-2012, 10:33
احتمال زیاد از مین باشه! شک من هم روی مین هستش!

آخه خاموش که میکنم! یکمی میمونه! دیگه بوت نمیشه! باید صدبار خاموش روشن کنم تا بوت بشه!

به نظر شما چیکارش کنم!؟

EXTREME
24-04-2012, 11:10
احتمال زیاد از مین باشه! شک من هم روی مین هستش!

آخه خاموش که میکنم! یکمی میمونه! دیگه بوت نمیشه! باید صدبار خاموش روشن کنم تا بوت بشه!

به نظر شما چیکارش کنم!؟
الان سیستم شما روشن نمیشه یا روشن میشه و تصویر نمیده ؟

mostafait
24-04-2012, 15:11
روشن میشه و تصویر نمیده! چراغ هارد روشن میمونه و سیستم روشن میشه! اما انگار هارد شروع به کار نمیکنه! آخه هر از گاهی که بوت میکنه! صدای شروع به کار هارد دیسک میاد!

اسلات رو رو با تینر فوری شستم! CPU رو هم عوض کردم! چندین بار بایوس رو دیفالت کردم!بعضی وقتا بوت میشه و میاد بالا!

EXTREME
24-04-2012, 15:15
روشن میشه و تصویر نمیده! چراغ هارد روشن میمونه و سیستم روشن میشه! اما انگار هارد شروع به کار نمیکنه! آخه هر از گاهی که بوت میکنه! صدای شروع به کار هارد دیسک میاد!

اسلات رو رو با تینر فوری شستم! CPU رو هم عوض کردم! چندین بار بایوس رو دیفالت کردم!بعضی وقتا بوت میشه و میاد بالا!
اگه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده علت اولش از بایوس که دیفالت کردین
علت بعدی از پاور است
رم واسلات حافظه و گرافیک و اسلاتش که اسلات ها باید تمیز بشن با یک رم و گرافیک دیگه تست بشه
فن سی پی یو چک بشه
اگه باز هم مشکل بود مشکل از مین است
این مشکل از بایوس هم میتونه باشه
اگه دیباگر داشتین میشد راحت فهمید مشکل از کجاست

mostafait
24-04-2012, 16:45
رفیق ی دیباگر قبلا گرفتم! اصلا معلوم نمیشد!و بدردم نمیخورد! آخرش هم فکر کنم روو سیستم مشتری جا گذاشتم خلاصه گمش کردم!

به نظر شما دیباگر چه نارکی بخرم؟!

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

گرافیک این سیستم آنبورد هستش!

kasra2002
27-04-2012, 16:33
با سلام :35:

عرض كنم خدمت دوستان كه سيستمي كه من ازش استفاده مي كنم داراي:
Main board= faxcon M61PMVK
و
Cpu= AMD Athlon (tm) || X2 250

هستش ....

قبلا از يك سيستمي استفاده مي كردم كه قطعات سخت افزاري خب به مراتب كمتري بود.

سوالي كه داشتم اينه كه من زماني كه مي خوام اين سيستمي كه الان ازش استفاده مي كنم رو stand by كنم سيستم درست مثل زمان خاموشي ميشه و فن هاي داخل كيس هم از كار مي افتن فقط تنها تفاوتي كه حالت stand by با حالت shut down داره اينه كه چراغ مووس روشن مي مونه .... در حالي كه وقتي سيستم رو خاموش مي كنم چراغ مووس هم خاموش ميشه....

من اون سيستم قبليم و هر سيستمي كه تا بحال ديده بودم وقتي كه در حالت stad by قرار مي گرفت فن هاي سيستم در حال كار بودن و فقط مانيتور سياه ميشد و سيستم به خواب مي رفت. :20:(شايدم اين حالت حالت سيستم هاي گذشته و قديمي باشه كه من اطلاعات زيادي در اين باره ندارم؟:31:)

مدتي بود بجاي خاموش كردن سيستم از حالت stand by استفاده مي كردم.... مي خواستم بپرسم كه آيا استفاده از اينحالت براي مدت هاي طولاني مي تونه مشكلاتي براي سيستم به همراه داشته باشه يا خير؟

خيلي ممنون مرسي:40::11:
با سلام
اگر سیستم شما مشکل بعد از بیدار شدن نداره و از ویندوز 7 استفاده می کنید
هایبرنیت میشه که مثل لبتاب مصرفش کمتر و عمرش بالا تر بره خیلی هم خوبه

EXTREME
27-04-2012, 16:46
رفیق ی دیباگر قبلا گرفتم! اصلا معلوم نمیشد!و بدردم نمیخورد! آخرش هم فکر کنم روو سیستم مشتری جا گذاشتم خلاصه گمش کردم!

به نظر شما دیباگر چه نارکی بخرم؟!

---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

گرافیک این سیستم آنبورد هستش!
من یکدونه دارم 25 تومن گرفتم از این دوتا led است خیلی هم خوبه
باشه میتونه از طرف گرافیک هم باشه این مشکل ولی اگه دیباگر باشه معلوم میشه این مشکل

AFSORDEH
02-05-2012, 15:24
با سلام
اگر سیستم شما مشکل بعد از بیدار شدن نداره و از ویندوز 7 استفاده می کنید
هایبرنیت میشه که مثل لبتاب مصرفش کمتر و عمرش بالا تر بره خیلی هم خوبه

خيلي ممنون از شما :11:

البته من از ويندوز Xp بيشتر استفاده مي كنم
ولي به هر حال به نظر نمي رسه بعد از بيدار شدن مشكلي داشته باشه:12:

مرسي از توضيحاتتون .... موفق باشيد:11:

subuntu
16-05-2012, 00:10
سلام
برای راه اندازی یک سیستم قدیمی (پنتیوم 3) با مشکل مواجه شده ام .
پس از اتصال کابل پاور و مانیتور به برق ، مانیتور تصویری نمایش نمی دهد و پی در پی صدای "بیپ" از مانیتور به گوش می رسد .
برند مانیتور ال جی و مدل آن 585 e هست .

kasra2002
01-06-2012, 10:48
سلام
برای راه اندازی یک سیستم قدیمی (پنتیوم 3) با مشکل مواجه شده ام .
پس از اتصال کابل پاور و مانیتور به برق ، مانیتور تصویری نمایش نمی دهد و پی در پی صدای "بیپ" از مانیتور به گوش می رسد .
برند مانیتور ال جی و مدل آن 585 e هست .
نوع صدای بیپ مهمه
احتمالا یا کارت گرافیک و یا سی پی یو و یا رم شما درست نصب نشده یا از جا درومده اگر صدا از مانیتوره خازن های پاور مانیتورتون از بین رفته که به نظر من برید یه ال ای دی نو بخرید و اونو بیخیال شید ولی قابل تعمیره

Arsenal2012
13-06-2012, 21:54
سلام دوستان یه مشکلی پیدا کردم هر که وارد هست کمک کنه... من چند روزه مادربردم رو عوض کردم و این مادربرد رو خریدم ( msi g41 m-p26 ) حالا همه درایورهای صدا و تصویر رو نصب کردم ولی الان که میرم تو اسکایپ طرف مقابل تصویرم رو داره ولی صدا مو نداره حالا رفتم تو قسمت Recording Control گزینه ی Microphone تیک خورده حالا هر کاری میکنم تیکش برداشته نمیشه الان من نه تو گوگل تالک میتونم برم نه تو اسکایپ نه با نرم افزار ( Dual Audio Recorder ) میتونم صدایی ظبط کنم .یه نکته ی دیگه هم اینه که تو قسمت Master Volume گزینه ی Microphone تیک نداره!!! منتظر کمک شما دوستان هستم

kasra2002
15-06-2012, 12:45
سیستم شما ویندوز چی داره

ebrahimi.aa
18-07-2012, 15:38
بچه ها مدتی هست که هر رمی به رمریدرم میزنم رمم قاطی میکنه و محتاج به فرمت میشه
حالا نمیدونم اشکال از رمریدرمه یا کامپوترم
اپدیت نود 32 هم دارم

محمدرضادولتی
21-07-2012, 16:48
ویندوز نصب کردم اکس پی درایور هاشو با برنامه جدا اپدیت کردم به محض تموم شدن اپدیت ماوس لپتاپ کلیک جپ و راست میزنه ولی صفحه لمسی کار نمیکنه کمک کنید
فوری
فوری

kasra2002
21-07-2012, 18:17
بچه ها مدتی هست که هر رمی به رمریدرم میزنم رمم قاطی میکنه و محتاج به فرمت میشه
حالا نمیدونم اشکال از رمریدرمه یا کامپوترم
اپدیت نود 32 هم دارم
احتمال زیاد ویروس دارید که فعال شده و با انتی ویروس کاری نداره

kasra2002
21-07-2012, 18:18
ویندوز نصب کردم اکس پی درایور هاشو با برنامه جدا اپدیت کردم به محض تموم شدن اپدیت ماوس لپتاپ کلیک جپ و راست میزنه ولی صفحه لمسی کار نمیکنه کمک کنید
فوری
فوری

درایور خودش رو گیر بیارید و نصب کنید حل میشه

ebrahimi.aa
22-07-2012, 23:05
احتمال زیاد ویروس دارید که فعال شده و با انتی ویروس کاری نداره

حالا چیکار کنم ؟
نود که چیزی پبدا نمیکنه

Masoud.Neshat
27-07-2012, 11:10
مشکل عجیبی که تو اینترنت خیلی گشتم ولی جوابی براش پیدا نکردم:
با سلام. سیستم حقیر:
مادربرد Abit IP43 با Intel E8400 3.0Ghz و پاور RedMax 300W ، هارد 500 وسترن بلک ساتا2 ، DVD رایتر IDE سونی 820A ، گرافیک Radeon 6450 و 2تا 2گیگ رم800 DDR2 موشکین (4گیگ) ویندوز هم Winsows 7 SP1 x64
برای استفاده از اینترنت شبانه سیستم رو تنظیم کردم راس ساعت خاصی روشن بشه. این کار با کمک تنظیمات BIOS ازقسمت resume by RTC alarm قابل اجراست.
ازداخل تنظیمات BIOS وقتی Resume By RTC alarm رو فعال میکنم و مثلا تنظیم میکنم هر روز ساعت 12 بامداد روشن بشه اصلا عمل نمیکنه در صورتیکه ---> کامپیوتر از داخل ویندوز shutdown یا sleep یا hibrinate شده باشه
اما اگر مثلا کامپیوتر با دیسک بوت DOS روشن شده باشه و با دکمه case خاموشش کرده باشم resume by RTC alarm درست و سروقت عمل میکنه.
کارایی که به ذهنم رسید:
Clear CMOS و لود کردن تنظیمات fail safe و optimal
آپدیت BIOS به آخرین نسخه ممکن
جدا کردن تمام قطعات ممکن، از USBها گرفته تا رایتر و خلاصه هرچیزی که شدنی بود
چک کردم که فن CPU درست سرجاش نشسته یا نه (جایی خوندم ممکنه ازین باشه...)
برداشتن یکی از ماژول های رم
خلاصه همش بیفایده بود.
راهی به نظر اساتید و دوستان گلم می رسه؟ خیلی به این فانکشن نیاز دارم.
پیشاپیش ممنونم.

WOLF PACK
01-08-2012, 23:03
دوستان یه بنده خدایی وقتی با کامپیوترش کار میکنه یهو خاموش میشه ولی کاری با کامپیوتر نمیکنه و همینجوری میزاره بمونه خاموش نمیشه! مشکل ویروسه یا؟؟

tekrary
01-08-2012, 23:41
دمای cpu رو چک کرده ببینه چقدره؟

saeed330
02-08-2012, 13:58
با سلام....
امکان وصل کردن دو تا هارد ساتا به هم و سپس اتصال به مادر برد وجودد اره یا نه ؟ مثل هاردهای قدیمی IDE
روی مادربرد دو تا پورت ساتا دارم وی به سه تا پورت نیاز دارم!

E.N.A.Y.A.T
08-08-2012, 10:01
سلام ختمت اساتید محترم. این سیستم ما مشکلش اینه که وقتی میخوام هایبرنیتش کنم هایبر نمیشه! همه چی خاموش میشه و فقط موس روشنه(البته فک کنم همه چی خاموشه). بعد با یه کلیک کردن موس کامپیوتر روشن میشه! توی تنظیمات

power option هم همه چیزش رو زدم روی هایبرنیت! چیکار کنم؟ در ضمن ویندوز هم 7ــــه. نیاز شدیدی هم به هایبر دارم.

پیشاپیش سپاس.:11:

EXTREME
08-08-2012, 10:43
سلام ختمت اساتید محترم. این سیستم ما مشکلش اینه که وقتی میخوام هایبرنیتش کنم هایبر نمیشه! همه چی خاموش میشه و فقط موس روشنه(البته فک کنم همه چی خاموشه). بعد با یه کلیک کردن موس کامپیوتر روشن میشه! توی تنظیمات

power option هم همه چیزش رو زدم روی هایبرنیت! چیکار کنم؟ در ضمن ویندوز هم 7ــــه. نیاز شدیدی هم به هایبر دارم.

پیشاپیش سپاس.:11:

هایبرنت همینجوریه سیستم خاموش میشه منتها یک جریان برق ضعیفی در برد است که اطلاعات رم پاک نشه شما سیستم رو که هایبر کردید از دکمه ی پاور میتونید روشن کنید ؟
بعد از روشن کردن اطلاعات رم پاک شده ؟

E.N.A.Y.A.T
08-08-2012, 12:36
آخه من با ویندوز xp قدیمیم همه چی خاموش میشد حتی موس. دکمه ی پاور منظورتون همون دکمه ی خود پاوره یا ماله کیس؟ :20: بعد از هایبر کردن همه چی خاموش میشه و فقط موس چراغش روشنه(چراغی

که تو خود موس طراحی شده روشنه). وقتی که با موس کلیک میکنی کامپیوتر روشن میشه و اطلاعات قبلی هست.:5:

مشکل اساسی من اینه که چرا با یک کلیک کردن موس کامپیوتر روشن میشه؟ همین! میخوام روشن نشه و فقط از جلوی کیس بتونم روشنش کنم.:41:

:31:

masbeh
08-08-2012, 15:04
سلام
دوستان دمای مناسب برای سی پی یو AMD مدل phenom II چی هست؟
الان چند وقته تا یه خورده از کامپیوتر کار میکشم ریستارت میشه. فن CPU رو هم عوض کردم ولی باز دماش مثل قبل حدود 58 درجه هستش....
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

EXTREME
08-08-2012, 18:41
آخه من با ویندوز xp قدیمیم همه چی خاموش میشد حتی موس. دکمه ی پاور منظورتون همون دکمه ی خود پاوره یا ماله کیس؟ :20: بعد از هایبر کردن همه چی خاموش میشه و فقط موس چراغش روشنه(چراغی

که تو خود موس طراحی شده روشنه). وقتی که با موس کلیک میکنی کامپیوتر روشن میشه و اطلاعات قبلی هست.:5:

مشکل اساسی من اینه که چرا با یک کلیک کردن موس کامپیوتر روشن میشه؟ همین! میخوام روشن نشه و فقط از جلوی کیس بتونم روشنش کنم.:41:

:31:

روشن بودن موستون به دلیل این است که خط ولتاژ پورتی که سیم موس بهش خورده به سیم بنفش وصل شده در نتیجه با خاموش شدن سیستم در صورتی که دکمه ی پاور on باشه بازم موس روشن است
در مین شما یا با استفاده از جامپر میشه سوئیچ کرد رو سیم قرمر که با خاموش شدن سیستم موس خاموش بشه معمولا این جامپر روی pcb کنار پورت میتونه باشه
یا اینکه از تنظمیات بایوس باید این حالت رو درست کنی که از اونجا سوئیج کنه رو سیم قرمر و با خاموش شدن سیستم موس هم خاموش شه

همچنین برای اینکه در این حالت با موس سیستم روشن نشه باید برین تو بایوس تو power management و از اونجا power by mouse رو غیرفعال کنید

EXTREME
08-08-2012, 18:42
سلام
دوستان دمای مناسب برای سی پی یو AMD مدل phenom II چی هست؟
الان چند وقته تا یه خورده از کامپیوتر کار میکشم ریستارت میشه. فن CPU رو هم عوض کردم ولی باز دماش مثل قبل حدود 58 درجه هستش....
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

مدل سی پی یو تون چیه ؟

saeid_king
09-08-2012, 13:27
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید زحمتکش سایت من مادربورد msi pneo3 دارم فکر کنم اسلات رم مشکل برخورده تمام تستها رو انجام دادم
پاور سالم هارد سالم کارت گرافیک سالم ولی هیت سینک مادربوردم خیلی داغ میکنه جوریکه دستمو میسوزونه.وقتی همه رم ها رو در میارم بایاس بوق اخطار رم نمیزنه !حتی تمام قطعات بدون سی پی یو رو درآوردم بازم همون شد. جای رم ها رو عوض میکن dual یا single ولی بازم ویندوز یا بالا نمیاد یا دیر بالا میاد و اکثرا مانیتور روشن نمیشه ولی سیستم روشنه .خیلی خیلی کند شده و هی هنگ میکنه و لق میزنه حتی بعضی اوقات خاموش میشه. سه عدد رم روش تست کردم ولی بازم ... لطفا کمک کنین با تشکر از زحمات شما
سیستم :
cpu intel p43.2 2mb cache
vga ati 512mb x1550
hdd 500g
main msi pneo3
ram apacer 2gb 667

kambiz11000
09-08-2012, 14:33
لطفا حذف شود.

kasra2002
09-08-2012, 17:30
لطفا حذف شود.

از یه موس اونم چینی توقع زیادیه 4 سال البته من موس با عمر بالاتر هم دارم ولی دیگه وقتشه که با 7 -8 تومن یه خوره به کامپیوتر برسید

mjzaret
10-08-2012, 14:51
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید زحمتکش سایت من مادربورد msi pneo3 دارم فکر کنم اسلات رم مشکل برخورده تمام تستها رو انجام دادم
پاور سالم هارد سالم کارت گرافیک سالم ولی هیت سینک مادربوردم خیلی داغ میکنه جوریکه دستمو میسوزونه.وقتی همه رم ها رو در میارم بایاس بوق اخطار رم نمیزنه !حتی تمام قطعات بدون سی پی یو رو درآوردم بازم همون شد. جای رم ها رو عوض میکن dual یا single ولی بازم ویندوز یا بالا نمیاد یا دیر بالا میاد و اکثرا مانیتور روشن نمیشه ولی سیستم روشنه .خیلی خیلی کند شده و هی هنگ میکنه و لق میزنه حتی بعضی اوقات خاموش میشه. سه عدد رم روش تست کردم ولی بازم ... لطفا کمک کنین با تشکر از زحمات شما
سیستم :
cpu intel p43.2 2mb cache
vga ati 512mb x1550
hdd 500g
main msi pneo3
ram apacer 2gb 667

با توجه به نوشته‌هاي شما مشخص شده كه مشكل از مادربورده:31:

شما يه نگاه دقيق به مادربورد بنداز ببين خازني، فتي، آي سي، يا هز قطعه‌ي ديگه‌ي اثر تركيدگي، سوختگي و ... نداره.

براي حل مشكلت بايستي مادربورد رو براي تعمير به يه تعميركار بدي.

mjzaret
10-08-2012, 14:58
دوستان یه بنده خدایی وقتی با کامپیوترش کار میکنه یهو خاموش میشه ولی کاری با کامپیوتر نمیکنه و همینجوری میزاره بمونه خاموش نمیشه! مشکل ویروسه یا؟؟

در صورتي كه با سيستم كاري نداشته باشيد و به صورت خودكار خاموش بشه مشكل از حرارت زياد CPU هست.

براي مطمئن شدن از اينكه آيا سيستم از حرارت زيادي برخوردار هست يا نه از نرم افزارهايي كه در اين زمينه هست استفاده كنيد.

براي نمونه يكي از اين نرم افزارها Everst هست كه مي‌تونيد از سايتهاي دانلود، دانلود كنيد.

mjzaret
10-08-2012, 14:59
با سلام....
امکان وصل کردن دو تا هارد ساتا به هم و سپس اتصال به مادر برد وجودد اره یا نه ؟ مثل هاردهای قدیمی IDE
روی مادربرد دو تا پورت ساتا دارم وی به سه تا پورت نیاز دارم!

من كه تا حالا چنين چيزي نديدم كه بشه 2 تا هارد ساتا رو به هم وصل كرد و دوباره اون رو به برد وصل كرد.

شايد باشد. فعلاً كه هر چيزي امكانپذير هست.

mjzaret
10-08-2012, 15:04
مشکل عجیبی که تو اینترنت خیلی گشتم ولی جوابی براش پیدا نکردم:
با سلام. سیستم حقیر:
مادربرد Abit IP43 با Intel E8400 3.0Ghz و پاور RedMax 300W ، هارد 500 وسترن بلک ساتا2 ، DVD رایتر IDE سونی 820A ، گرافیک Radeon 6450 و 2تا 2گیگ رم800 DDR2 موشکین (4گیگ) ویندوز هم Winsows 7 SP1 x64
برای استفاده از اینترنت شبانه سیستم رو تنظیم کردم راس ساعت خاصی روشن بشه. این کار با کمک تنظیمات BIOS ازقسمت resume by RTC alarm قابل اجراست.
ازداخل تنظیمات BIOS وقتی Resume By RTC alarm رو فعال میکنم و مثلا تنظیم میکنم هر روز ساعت 12 بامداد روشن بشه اصلا عمل نمیکنه در صورتیکه ---> کامپیوتر از داخل ویندوز shutdown یا sleep یا hibrinate شده باشه
اما اگر مثلا کامپیوتر با دیسک بوت DOS روشن شده باشه و با دکمه case خاموشش کرده باشم resume by RTC alarm درست و سروقت عمل میکنه.
کارایی که به ذهنم رسید:
Clear CMOS و لود کردن تنظیمات fail safe و optimal
آپدیت BIOS به آخرین نسخه ممکن
جدا کردن تمام قطعات ممکن، از USBها گرفته تا رایتر و خلاصه هرچیزی که شدنی بود
چک کردم که فن CPU درست سرجاش نشسته یا نه (جایی خوندم ممکنه ازین باشه...)
برداشتن یکی از ماژول های رم
خلاصه همش بیفایده بود.
راهی به نظر اساتید و دوستان گلم می رسه؟ خیلی به این فانکشن نیاز دارم.
پیشاپیش ممنونم.

من زماني كه از شاتل سرويس داشتم از اين ترفند براي دانلود استقاده مي‌كردم.

در اين مورد تا جايي كه تجربه من جواب ميده زماني كه شما از طريق ويندوز سيستم رو خاموش كنيد اين مورد براي شما جواب خواهد داد.

در صورتي كه روي سيستم شما به صورت عكس پاسخ ميده و اين كمي تعجب آور است.:13:

شما اگه امكانش هست يه اسكرين شات از بايوس و قسمت Power Management بزاريد ببينيم مشكل از كجاست.

masbeh
10-08-2012, 22:31
مدل سی پی یو تون چیه ؟

مدلش AMD Phenom II X4 945 هستش.

EXTREME
10-08-2012, 22:58
مدلش AMD Phenom II X4 945 هستش.

ریست شدن سیستم علت های زیادی داره
شما یک عکس در حالت idle و یک عکس در حالت فعالیت سیستم با نرم افزار hw monitor بزارید
علت های ریست شدن سیستم : ویندوز - ویروس - دمای قطعات - رم - پاور - بعضی اوقات هارد - تداخل سخت افزاری

masbeh
11-08-2012, 12:28
ریست شدن سیستم علت های زیادی داره
شما یک عکس در حالت idle و یک عکس در حالت فعالیت سیستم با نرم افزار hw monitor بزارید
علت های ریست شدن سیستم : ویندوز - ویروس - دمای قطعات - رم - پاور - بعضی اوقات هارد - تداخل سخت افزاری

از سیستمم عکس گرفتم....حین این کار هم سیستم چند بار ریست شد

حالت معمول

در هنگام اجرای pes2012

در ضمن خواستم کلا کامپیوتر رو فرمت کنم ولی هر بار تلاش کردم در حال لود شدن صفحه setup کامپیوتر ریست میشه

kambiz11000
14-08-2012, 18:30
از یه موس اونم چینی توقع زیادیه 4 سال البته من موس با عمر بالاتر هم دارم ولی دیگه وقتشه که با 7 -8 تومن یه خوره به کامپیوتر برسید
به کامپیوتر خوبه آدم برسه.
یه دونه خریدم چند روز پیش یه وقتی یکیش خراب باشه از یکی دیگه استفاده کنم.

csssaeed
22-08-2012, 16:19
سلام دوستان.
من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:

kasra2002
22-08-2012, 18:39
سلام دوستان.
من يه مشکل عجيب با مانيتورم دارم.مانيتور من Samsung LED S20R315B Plus هستش و تازه خريدمش اما حالا و با گذشت فقط يک هفته از خريدش در پايين صفحه دو تا خط سفيد ظاهر شده و بدجوري رو اعصابم راه ميره.
روي دو تا کيس ديگه هم وصلش کردم و بازم همينطوري بود اما چيزي که عجيبه اينه که اين خطها فقط تو رزولوشن 1600x900 که حالت پيشفرضش هست ظاهر ميشن و وقتي که کابل DVI يا D-Sub رو قطع ميکنم و مانيتور روشن ميشه اين خطها وجود ندارن.
اگه کسي کمکم کنه خيلي خيلي ممنون ميشم.

اينم از عکسش:
کابلتون رو عوض کنید اگه حل نشد به گارانتی مراجعه کنید

csssaeed
22-08-2012, 19:20
کابلتون رو عوض کنید اگه حل نشد به گارانتی مراجعه کنید
با سه تا کابل مختلف تست کردم اما تغییری نکرد.یه نمایندگی سامسونگ تو شهرمون هست که میگه این مشکل بخاطر آسیب دیدگی در حمل و نقل بوجود اومده و شامل گارانتی نمیشه.
چیزی که برام عجیبه و خیلی اعصاب خورد کن اینه که چرا این دو تا خط فقط توی یه رزولوشن خاص (یعنی 1600*900 60Hz ) ظاهر میشه و با تغییر رزولوشن محو میشه.
وقی هم که هیچ کابلی نیست و مانیتور روشنه هیچ خطی ظاهر نمیشه.

mohammadx6
23-08-2012, 06:46
با سلام
دوستان لپ تاپ ایسوزم dvd و cd نمی خونه یعنی یکم می چرخه بعد که روی آیکون dvd میزنم که dvd رو باز کنه dvd رو می ده بیرون انگار اصلا dvdتوی لپ تاپ نیست . با dvd rom external هم امتحان کردم اونم مثل dvd دستگاه می مونه و نمیاره بالا آخر سرم dvd رو میده بیرون.
ببرم گارانتی؟

sayan_se666
23-08-2012, 10:46
با سلام
من یه usb bluetooth دارم که به pc وصل کردم این usb موبایل رو می شناسه ولی یه هدفون نوکیا BH-503 دارم که اون رو نمی شناسه

kasra2002
24-08-2012, 10:39
با سلام
دوستان لپ تاپ ایسوزم dvd و cd نمی خونه یعنی یکم می چرخه بعد که روی آیکون dvd میزنم که dvd رو باز کنه dvd رو می ده بیرون انگار اصلا dvdتوی لپ تاپ نیست . با dvd rom external هم امتحان کردم اونم مثل dvd دستگاه می مونه و نمیاره بالا آخر سرم dvd رو میده بیرون.
ببرم گارانتی؟

میتونه نرم افزاری باشه ویندوزتون اوریجیناله؟ در هر صئرت با عوض کردن ویندوز ممکنه درست شه

kasra2002
24-08-2012, 10:42
با سلام
من یه usb bluetooth دارم که به pc وصل کردم این usb موبایل رو می شناسه ولی یه هدفون نوکیا BH-503 دارم که اون رو نمی شناسه
دلیلی نداره که بلوتوث شما هدفون رو بشناسه ممکنه این قابلیت ر نداشته باشه تازه برا همون موبایل هم بسیاری از بلوتوث ها صدا .و .... رو وصل نمی ککند و فقط برا فایل هستند

mohammadx6
24-08-2012, 11:13
بله ویندوزم اورجیناله
به نظرتون با عوض کردن ویندوز درست میشه؟

kasra2002
24-08-2012, 17:08
بله ویندوزم اورجیناله
به نظرتون با عوض کردن ویندوز درست میشه؟

احتمالش زیاده که درست شه ولی ترجیحا باید کل هاردتون رو پاک کنید و با بک آپ ویندوز رو برگردونید

Bobby Sands
26-08-2012, 07:41
دوستان برای من یک مشکل عجیب پیش اومده اگر ممکنه راهنماییم کنین.
چند وقت پیش رفته بودم تو سایت دانلود دات کام داشتم توی نرم افزارهای پاک کننده بد افزار میگشتم با توجه به نظرات کاربرا و تعداد دانلود یه چیز خوب پیدا کنم . یکی دانلود و نصب کردم . یه سرچی کرد و یه سری چیزاهم پیدا کرد . بعد گفت برای این که کامل پاک بشن باید سیستم ری استارت بشه . منم سیستم رو ری استارت کردم اما دیگه ویندوز بالا نیومد . یعنی دیگه موقع بالا امدن هارد رو نمیشناسه! اما جالب اینجاست تو ست اپ سیستم میرم هارد رو میشناسه اما موقع بالا آمدن میندوز مثل اینکه هاردی اصلا وجود نداره همینطوری میمونه!
بنظرتون مشکل از کجاست؟ روی این هارد چون اطلاعات داشتم ترسیدم بهش دست بزنم با یه هارد دیگه امتحان کردم برای اونم همینطور بود!! یعنی انگار اصلا ربطی به هارد نداره!
بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

csssaeed
26-08-2012, 16:21
سلام مجدد/
من با راهنمایی دوستانی که تو این فروم بودن مانیتور رو بردم نمایندگی و اونا هم گفتن مانیتور اساسی مشکل داره و قراره عوض بشه.برا همین مانیتور رو فرستادن به شرکت سامسونگ توی تهران.
هیچکدوم از دوستان خبر ندارن این تعویض مانیتور قدیمی با نو چقدر طول میکشه؟ (البته صرف نظر از تعطیلات چند روز اخیر تهران)
یکی از دوستام میگفت اینجور کارها رو خیلی با تاخیر انجام میدن و حدود یک ماهی الافی داره.کسی از دوستان خبر نداره این پروسه چقدر طول میکشه؟حالا حالاها الافم یا نه؟

B3HZ@D
07-09-2012, 10:49
درود
من یک مشکل دارم و اون هم اینه که بعضی وقتها که فیلم های دانلود شده رو دارم تبدیل و زیرنویس (بوسیله Convert x to dvd) میکنم تا روی DVD بزنم , یکدفعه یک صفحه آبی روی مانیتور میاد و بعد از این که تایمر به 100 رسید سیستم رستارت میشه.
از بعضی ها پرسیدم که جواب های مختلفی گرفتم . یکی گفت رم سیستم ایراد داره - یکی گفت کارت گرافیکه . یکی دیگه گفته هارد سیستمه و ... !
خلاصه نمیدونم مشکل از چیه . اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

EXTREME
07-09-2012, 11:34
درود
من یک مشکل دارم و اون هم اینه که بعضی وقتها که فیلم های دانلود شده رو دارم تبدیل و زیرنویس (بوسیله Convert x to dvd) میکنم تا روی DVD بزنم , یکدفعه یک صفحه آبی روی مانیتور میاد و بعد از این که تایمر به 100 رسید سیستم رستارت میشه.
از بعضی ها پرسیدم که جواب های مختلفی گرفتم . یکی گفت رم سیستم ایراد داره - یکی گفت کارت گرافیکه . یکی دیگه گفته هارد سیستمه و ... !
خلاصه نمیدونم مشکل از چیه . اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

بلو اسکرین علت های زیادی داره نرم افزاری شامل ویندوز - ویروس - کم بودن حافظه ی رم و حافظه مجازی و تداخل سخت افزاری و درست نصب نبودن درایور
سخت افزاری شامل دمای قطعات - پاور - رم و اسلاتش - هارد و مین
باید همه این موارد رو چک کنید

B3HZ@D
07-09-2012, 11:54
ممنون . ویندوز رو که تازه نصب کردم . با آنتی ویروس هم چک کردم و مشکلی نبوده و رم سیستم هم 4 گیگ هست .
کلیپ های ویدویی آنلاین هم که نگاه میکنم بعضی وقت ها همچین مشکلی پیش میاد و به قول معروف با بلو اسکرین مواجه میشم یا این که یکدفعه تصویر مانیتور سیاه میشه . در اصل مانتیور روشنه و فقط صدا میاد.

WOLF PACK
08-09-2012, 00:50
دوستان من یه مشکلی با مودم d-link dsl-2730u پیدا کردم و اینکه وقتی وصل میکنم اصلا مودم به کامپیوتر وصل نمیشه!!!چراغ لن روشن میشه ولی وصل نمیشه میگه does'nt have a ip configuration!!!
ولی مودم cisco linksys دیگه رو وصل میکنم وصل میشه!!!
مشکل از کجاست؟؟همه درایو ها نصبه ویندوز هم سون هستش...

WOLF PACK
08-09-2012, 12:16
دوستان کسی نمیدونه ip هم دستی میدم ولی میزنه no network access!!!!

EXTREME
08-09-2012, 19:03
دوستان کسی نمیدونه ip هم دستی میدم ولی میزنه no network access!!!!

اون مودمی که باهاش مشکل دارین رو ریست کنین و. کانفیگش کنین و از داخل تنظیمات dhcp رو فعال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه
چون با یک مودم دیگه مشکلی ندارین پس سیستمتون سالمه و مشکلی ندارین

saeidsmxo
09-09-2012, 16:33
سلام دوستان
مدتی هست که وقتی تو نرم افزار فوتوشاپ میخوام تصویر رو از جایی به جای دیگه ای تو نرم افزار (با استفاده از نوار بالا ) ببرم سیستم گاهی فریز میشه.این مشکل با فایلهای حجیم خیلی بیشتره.
کار هایی که کردم این بوده که ویندوز رو عوض کردم و رم رو هم چک کردم. ضمن اینکه این کار هم روون انجام نمیشه. یعنی به حالت تیکه تیکه معمولا انجام میشه.امیدوارم منظورم رو متوجه بشین.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
چون دیروز یه ضرر 20 تومنی بهم زد.

EXTREME
09-09-2012, 18:52
درایور گرافیک رو آپدیت کنین
ویندوز رو هم که عوض کردین
نرم افزار فوتوشاپ رو پاک کنید و با یک ورژن دیگه تست کنید
اگه تو قسمت های دیگه ویندوز که دارین کار میکنین فریز شدن دارین علاوه بر ویندوز میتونه از هارد و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه اگه تغیراتی در تنظیمات بایوس ایجاد کردین به حالت اولیه ببرید علت بعدی پاور و مین

saeidsmxo
09-09-2012, 19:17
درایور گرافیک رو آپدیت کنین
ویندوز رو هم که عوض کردین
نرم افزار فوتوشاپ رو پاک کنید و با یک ورژن دیگه تست کنید
اگه تو قسمت های دیگه ویندوز که دارین کار میکنین فریز شدن دارین علاوه بر ویندوز میتونه از هارد و نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو باشه اگه تغیراتی در تنظیمات بایوس ایجاد کردین به حالت اولیه ببرید علت بعدی پاور و مین
سلام
درایور آپدیت شده.3 تا ورژن از نرم افزار فوتوشاپ از جمله پرتابل تست شده. تو قسمتهای دیگه فریز شدن مشاهده نشده فقط یکبار برای تست وارد یه بازی شدم که بعد از یک ربع فریز شد.
من خودم حدس میزنم از گرافیک باشه! چون جالبه فقط وقتی این کار جابه جایی عکس رو انجام میدم فریز میشه. و تو موردهای دیگه پیش نمیاد.
حدس بعدی که دارم پاور هست.حالا چطور میشه فهمید پاور ضعیفه؟
با تشکر

csssaeed
13-09-2012, 16:46
سلام به همه دوستان عزیز.
من با مانیتور LED که دارم همش فیلم تماشا میکنم (شاید بعضی وقتها 5 ساعت در روز).بعضی فیلمها که ابعادشون با ابعاد مانیتور من فرق میکنه به صورت تمام صفحه نمایش داده نمیشن و بالا و پایین مانیتور با نوار مشکی پر میشه.سوالم اینه که این خطهای مشکی میتونن به LED آسیب برسونن یا بی ضرر هستن؟ مثل نمایشگرهای PLASMA نیستن که رنگها توش موندگار بشه و به اصطلاح Burn in اتفاق بیفته؟

EXTREME
13-09-2012, 16:51
سلام
درایور آپدیت شده.3 تا ورژن از نرم افزار فوتوشاپ از جمله پرتابل تست شده. تو قسمتهای دیگه فریز شدن مشاهده نشده فقط یکبار برای تست وارد یه بازی شدم که بعد از یک ربع فریز شد.
من خودم حدس میزنم از گرافیک باشه! چون جالبه فقط وقتی این کار جابه جایی عکس رو انجام میدم فریز میشه. و تو موردهای دیگه پیش نمیاد.
حدس بعدی که دارم پاور هست.حالا چطور میشه فهمید پاور ضعیفه؟
با تشکر

برای تست پاور باید پاور ولتاژ گیری بشه با مولتی متر اینکارو باید انجام بدین

EXTREME
13-09-2012, 16:52
سلام به همه دوستان عزیز.
من با مانیتور LED که دارم همش فیلم تماشا میکنم (شاید بعضی وقتها 5 ساعت در روز).بعضی فیلمها که ابعادشون با ابعاد مانیتور من فرق میکنه به صورت تمام صفحه نمایش داده نمیشن و بالا و پایین مانیتور با نوار مشکی پر میشه.سوالم اینه که این خطهای مشکی میتونن به LED آسیب برسونن یا بی ضرر هستن؟ مثل نمایشگرهای PLASMA نیستن که رنگها توش موندگار بشه و به اصطلاح Burn in اتفاق بیفته؟

نه هیچ مشکلی ایجاد نمکینه
شما میتونید با تنظیمات همان پلیر صفحه رو fit screen کنید این به این دلیل است که wide تصویر فیلم کمتر از ریزولیشن مانیتور است و این اتفاق میفتد

csssaeed
13-09-2012, 17:13
نه هیچ مشکلی ایجاد نمکینه
شما میتونید با تنظیمات همان پلیر صفحه رو fit screen کنید این به این دلیل است که wide تصویر فیلم کمتر از ریزولیشن مانیتور است و این اتفاق میفتد
بله درسته.هر کاری میکنم تو KMPlayer تصویر کل صفحه رو نمیپوشونه.

EXTREME
13-09-2012, 17:27
بله درسته.هر کاری میکنم تو KMPlayer تصویر کل صفحه رو نمیپوشونه.

تو پ .خ جوابتون رو دادم

csssaeed
13-09-2012, 17:41
تو پ .خ جوابتون رو دادم
بازم یک دنیا ممنون.:10:

saeidsmxo
15-09-2012, 13:46
برای تست پاور باید پاور ولتاژ گیری بشه با مولتی متر اینکارو باید انجام بدین
چطور میشه فهمید مشگل از گرافیکه؟

EXTREME
15-09-2012, 14:44
چطور میشه فهمید مشگل از گرافیکه؟

با یک گرافیک دیگه سیستم چک بشه با این راه میشه فهمید
درایورش نصب بشه و برای مدت طولانی ازش استفاده بشه

Reza R"ch
27-09-2012, 22:59
سلام به همگی.
من با توجه به این که کامپیوترم مشکل داره(تو تایپک ریستارت شدن کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کردم) یک تست با نرم افزار PassMark BurnInTest Pro گرفتم و نتیجه اش این شده..
با توجه به جواب تست میشه گفت سخت افزارم مشکلی داره؟؟

mehdi 65
01-10-2012, 23:22
سلاممن هر چی ویدیو اچ دی با هر برنامه ای که اجرا میکنم کند اجرا میشه عین صحنه آهسته, مشکل چیه؟سیستم:CPU: pentium 4 630 3GHz bus 800M.B: asrock G41VGA: Onboard RAM: 4 Gig ddr3

محمدرضادولتی
15-10-2012, 12:35
ویندوز 7 روی سیستم نصب است و به هیچ عنوان نمیشه و نباید این 7 پاک شود بنا به دلایل امنیتی
و یه دستگاه پوس که باید روی ویندوز اکس پی نصب شه و میخوام ببینم میشه آیا ویندوز 7 جاش بمونه و من اکس پی رو نصب کنم و دارای دو ویندوز باشه؟؟؟؟
اینم میدونم که وقتی ویندوز 7 نصبه اکس پی نصب کنم ه میره.
مرا راهنمایی کنین - ممنون ؟
چه راهکاری پیشهناد میکنید؟؟؟

سیاوش با مرام
09-11-2012, 18:34
وقتی به کیس دست میزنم برق عجیبی داره دلیلش چیه البته فکر کنم بعد از نصب پرت مانیتور پیش میاد یا شدیدتر میشه لطف کنید دلیلش رو بگین و یه راهنمایی برای از بین بردن این حالت بگین چون واقعا مشکل زا شده

EXTREME
09-11-2012, 18:39
وقتی به کیس دست میزنم برق عجیبی داره دلیلش چیه البته فکر کنم بعد از نصب پرت مانیتور پیش میاد یا شدیدتر میشه لطف کنید دلیلش رو بگین و یه راهنمایی برای از بین بردن این حالت بگین چون واقعا مشکل زا شده

یک جایی اتصال بدنه وجود داره باید اون اتصال بدنه رو پیدا کنید میتونید به طور موقت یک سیم رسانا وصل کنید به کیس و از آنطرف سیم رو به زمین وصل کنید
این نوع مشکل میتونه از پریز برق ، محافظ برق یا حتی پاور سییستم هم باشه

Reza R"ch
10-11-2012, 16:24
دوستم کیسش همین طوری بود ، نگاه کرد دید که سیم پاور قشنگ تو جاش نیست..
شما هم مطمئن بشین که سیم پاور کامل داخل فیش پاور باشه...

محمدرضادولتی
19-11-2012, 12:11
سيستم پنتيوم 3 وقتي ويندوز نصب ميكنم همون اولاش اين ارور رو ميده - ويندوز اكس پي نصب ميكنم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
19-11-2012, 14:48
سيستم پنتيوم 3 وقتي ويندوز نصب ميكنم همون اولاش اين ارور رو ميده - ويندوز اكس پي نصب ميكنم .

کار اولی که باید بکنید چک کردن درایو اپتیک و سی دی نصب ویندوز است
درست نشد اتصالات هارد رو به طورکامل چک کنید و چک کنید که هارد در بایوس دیتکت شده باشه بهتره یک دور هم بایوس مین رو دیفالت کنید
درست نشد هارد سیستم رو باید چک کنید بایک هارد دیگه تست کنید
در آخر رم های سیستم رو به طور کامل چک کنید

Alijo0on
19-11-2012, 23:45
ویندوز 7 روی سیستم نصب است و به هیچ عنوان نمیشه و نباید این 7 پاک شود بنا به دلایل امنیتی
و یه دستگاه پوس که باید روی ویندوز اکس پی نصب شه و میخوام ببینم میشه آیا ویندوز 7 جاش بمونه و من اکس پی رو نصب کنم و دارای دو ویندوز باشه؟؟؟؟
اینم میدونم که وقتی ویندوز 7 نصبه اکس پی نصب کنم ه میره.
مرا راهنمایی کنین - ممنون ؟
چه راهکاری پیشهناد میکنید؟؟؟

شما بهتره برنامه Vm ware رو نصب کنید مجازی سازی سرور ها هست
میتونی ویندوز 7 رو داشته باشی بعد از طریق این برنامه روی هفت با اجرا vmware ویندوز xp رو هم بنصبی
از سایت دانلود ها میتونی لینک مستقیمشو پیدا کنی

LOVEFORLOVE
26-11-2012, 09:17
main:giga ep41 UD3L
CPU: intel 7500doulcor2
power gern 480w
vga 220 gt

ram 2 gig gel ddr 3

میخاستم بدونم با این سیستم اگه بخوام فایل دانلود کنم مثلا از ساعت 11 شب تا 11 صبح روشن باشه واسه دانلود داغون نمیشه؟ البته اطاقی که کیشس توش هست سرده و بخاری نداره جا داره بیشتر از اینم روشن بمونه

EXTREME
26-11-2012, 09:55
main:giga ep41 UD3L
CPU: intel 7500doulcor2
power gern 480w
vga 220 gt

ram 2 gig gel ddr 3

میخاستم بدونم با این سیستم اگه بخوام فایل دانلود کنم مثلا از ساعت 11 شب تا 11 صبح روشن باشه واسه دانلود داغون نمیشه؟ البته اطاقی که کیشس توش هست سرده و بخاری نداره جا داره بیشتر از اینم روشن بمونه

نه مشکلی نداره ......

LOVEFORLOVE
26-11-2012, 10:30
میخاستم بدونم کیس تا چند ساعت میتونه یکسره روشن باشه بدون اینکه اسیب ببینه قطعاتش

EXTREME
26-11-2012, 10:49
میخاستم بدونم کیس تا چند ساعت میتونه یکسره روشن باشه بدون اینکه اسیب ببینه قطعاتش

اگه شرایط دمایی خوب باشه و پاور هم مناسب باشه برای مدت زمان زیادی میشه روشن گذاشت و مشکلی نداره مثلا 1 هفته یا بیشتر

akbar321
28-11-2012, 17:55
سلام .
یه سوال دارم اگه مدل مادر برد و کارت گرافیکی و ... سیستم را ندونیم غیر از باز کردن در کیس ،روش دیگه ای هست که مدلشون بفهمیم.البته این رو هم بگم که ویندوز سیستم تازه عوض کردم و برای نصب قطعات به مشکل برخوردکردم چون cd مادر برد و... را ندارم چیکار کنم

EXTREME
28-11-2012, 21:01
سلام .
یه سوال دارم اگه مدل مادر برد و کارت گرافیکی و ... سیستم را ندونیم غیر از باز کردن در کیس ،روش دیگه ای هست که مدلشون بفهمیم.البته این رو هم بگم که ویندوز سیستم تازه عوض کردم و برای نصب قطعات به مشکل برخوردکردم چون cd مادر برد و... را ندارم چیکار کنم

روی مین مدل مین رو نوشته میتونید از نرم افزار cpu-z تب مینبورد هم مدل مین رو ببینید
مدل گرافیک اگه روش نباشه از نرم افزارهایی که آنلاین درایور رو آپدیت می کنند استفاده کنید

mrd90550
29-11-2012, 15:43
درود به همه
من تصمیم گرفتم دوره آموزش تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر را
به صورت فشرده بگذرونم. با چند تا مرکز تماس گرفتم و تقریبا همشون از لحاظ
شهریه و نحوه آموزش تشبیه همدیگه بودن
الان موندم کیفیت کدومشون بهتره؟
لطفا کسانیکه میدونن کمک کنند.

akbar321
30-11-2012, 00:44
سلام .
لطفا اگه میتونید بیشتر توضیح بدید .ممنونم

EXTREME
30-11-2012, 13:40
سلام .
لطفا اگه میتونید بیشتر توضیح بدید .ممنونم

نرم افزار cpu-z رو دانلود کنید در تب مینبورد این نرم افزار مدل دقیق مینبورد رو نوشته
روی خود برد هم مدل مین رو نوشته
برای گرافیک اگه مدلشو روی گرافیک ننوشته باشه و ندونید چیه از نرم افزار driver checker استفاده کنید تا به صورت آنلاین درایور پیدا بشه و نصب کنید

Davood_titan
30-11-2012, 14:44
من وبکم مدل viera Vi-008 دارم الان وصل میکنم به ویندوز se7en 64bit درایورشو نمیشناسه تو گوگل هم هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
میشه یه کمی کنید من این درایورشو نصب کنیم ممنون میشم

lVl@RY@lVl
02-12-2012, 11:49
سلام دوستان
من flash ام رو وقتی به دستگاه میزنم این error رو میده: the disk in drive H is not formatted , do you want to format it now? فکر میکنم درحین scan شدن یکهو از دستگاه بیرون کشیدمش این بلا سرش اومد!! هنوز قابل استفاده ست آیا؟؟

vanhu007
31-12-2012, 01:09
سلام دوستان!
من یک مشکل بد خوردم! نمیدونم جزئی هست یا نه!
مشکل با سیموس وقتی که کیبورد ندارم!
دوست من یک سیستم قدیمی ـ10سال کار!ـ داشت!!! که سوکتهای یو اس بی جلوی کیس کارنمیکرد، کیس رو باز کردم دیدم توی این ده سال سیمهاش وصل نبوده! و 8تا سیم مربوطهرو به ترتیبی که دیدم از نت وصل کردم. ـ سیاه سبز سپید قرمزـ برای تستش هم کیبوردخودم رو زدم به یو اس بی. کار میکرد درست . دوباره که ریستارتش کردم با کیبوردخودش سیستم بالا اومد اما دیگه دیگه پورتهای ps2 کار نمیکرد! کیبورد خودش که سوکت گرد بود فعال نمیشد! موس سوکتگرد هم فعال نمیشد!
دوباره کیبورد یو اس بی خودم رو وصل کردمم و به سیموس رفتم و زدم به حالت دیفالتبرگرده... بدتر شد! کیبورد یو اس بی خودم هم موقع بالا اومدن سیستم شناسایی نمیشد!و فقط تو ویندوز نصب میشد و به کار میوفتاد... گاهی هم کامپیوتر موقع خاموش شدنقفل مبکرد! دیگه هم هیچکدوم از کیبوردها موقع بالا اومدن کار نمیکرد که برم سیموس!
از خیرش گذشتم! دوباره کیس رو باز کردم و سیم های یو اس بی رو جدا کردم... وقتیروشن کردم خطای (checksum) میداد و میگفت سیموس یه حالت دیفالت برگشته. یا دکمه Del رو بزنم و به سیموس برم یا F1 رو بزنم و ادامه بدم! اما هیچکدوم از کیبورد ها دیگه کار نمیکرد وهیچ دکمه ای رو نمیتونستم بزنم!!!
باطری رو برداشتم. رم رو در آوردم. تمام اتصالات رو چک کردم. باطری رو در آوردم واتصال کوتاه ایجاد کردم. اما هیچ تاثیری نداشت... جز اینکه دوبار گفت سی پی یو عوضشده و همون داستان del و f1 !
چه کنم!؟اومدم کمک کنم که...

raso666
03-01-2013, 19:03
با سلام یک مشکلی چند روزه برام اتفاق افتاده که سیستم بعد از یک مدت که روشنه یک دفعه خاموش میشه :n28: یا موقعی که خاموش میکنم دوباره روشن میکنم یه دفعه خاموش میشه دوباره روشن میشه :n04:
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاش میتونه باشه؟:n16:

radfard1017
05-01-2013, 07:26
سلام من هارد دومی در کنار هارد اصلی نصب کردم . بعد از بالا آمدن ویندوز با اینکه تو Device manager هر دو هارد رو نشون میده و با استفاده از برنامه Get Data back هم اطلاعات هارد دوم قابل دیدن و حتی کپی کردن هستند اما در فضای My Computer هارد دوم قابل دیدن نیست . تو قسمت disk management هم این دیسک رو به عنوان Active , Primery Partition میشناسه . البته تاکید میکنم هارد اول به درستی کا میکنه و سیستم از روی اون بوت میشه.
به نظر شما برای حل این مشکل چه باید کرد ؟ هر دو هارد ساتا هستند .

EXTREME
05-01-2013, 13:45
اون عکس از disk managment رو بزارین اینجا

mmmn68
09-01-2013, 20:10
سلام، کارت صوتیم اسیرم کرده، اقا من کارت صوتیم آن بورده اما درایورشو آنیستال کردم،الان دیگه کارت صوتیم توی device manager نیست،یادمه یه گزینه بود به اسم multimedia,game contoroler که این درایورو آنیستال کردم،یه گزینه دیگه رو هم آنیستال کردم توی device manager که اسم اونم توش audio بود،دقیقا اسمش یادم نیست،راستش این کارا رو کرده بودم تا کامپیوترم کارت صوتی که خودم خریده بودمو بشناسه،اسم شرکت این کارت صوتیم که آن برد نیست رو نمیدونم،اگه میشه بگین این کارت صدامم چطوری میتونم استفاده کنم،کلا صدای کامپیوترم چطوری در میاد،ممنوم

cancerr
13-01-2013, 13:08
سلام
ویندوز من بعد از اجرا شدن پس از چند ثانیه کامل شبیه هنگ میشه موس تکون می خوره ولی اون چراغ سبز همش روشن میمونه که حتی توی بازی کردن اون چراغ روشن نمی مون
از msconfig تمام برنامه های استارت اپ رو بستم ولی بازم مشکل هست

چیکار کنم نمی دونم این system idle process همش رو99 میمونه این طبیعیه ؟؟

EXTREME
13-01-2013, 16:27
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید چون پروسس ها زیاده این احتمال بیشتره

puyaaa
15-01-2013, 20:13
سلام
من ميخواستم رو سيستمم ويندوز نصب كنم ، وقتي ميخواد سي دي ويندوز رو بشناسه خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.

EXTREME
15-01-2013, 20:46
سلام
من ميخواستم رو سيستمم ويندوز نصب كنم ، وقتي ميخواد سي دي ويندوز رو بشناسه خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.

موقع نصب ویندوز سیستم خاموش میشه ؟

اگه درایو و سی دی ویندوز سالم باشه باید دمای قطعات پاور و مین چک بشه

puyaaa
16-01-2013, 12:48
موقع نصب ویندوز سیستم خاموش میشه ؟

اگه درایو و سی دی ویندوز سالم باشه باید دمای قطعات پاور و مین چک بشه

من چند تا درايو و سي دي ويندوز رو تست كردم ولي باز هم اين مشكل رو داره.

EXTREME
16-01-2013, 15:00
من چند تا درايو و سي دي ويندوز رو تست كردم ولي باز هم اين مشكل رو داره.

پس مشکل از همون موارد میتونه باشه

puyaaa
16-01-2013, 18:07
سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.

m405
16-01-2013, 18:12
سلام برا کار با سیستم لینوکس (در حد مقدماتی)کدوم مدلش خوبه؟

EXTREME
16-01-2013, 20:49
سلام
من رفتم پاورم رو عوض كردم ، الان سي دي ويندوز رو ميشناسه ولي وقتي كه نصب ويندوز رو انتخاب مي كنم سيستم خاموش ميشه.
لطفا راهنمايي كنيد.
برین تو بایوس سیستم ببینید دمای سی پی یو تصاعدی بالا میره یا نه
میتونه از دمای بالای گرافیک یا مین هم باشه
اگه از اینا هم نباشه میتونه مشکل از مین سیستم باشه

LOVEFORLOVE
17-01-2013, 22:17
سلام چند روز پیش بخاطر تمیز کردن کیس از باد استفاده کردم فن سی پیو رو برداشتم و با باد حسابی بادش زدم و یکم روغن چرخ خیاطی به فنش زدم و جا زدم تا چند روز مشکلی نداشت الان بعد 3 ساعت کار کردن بوق میزنه کشیده میزنه و وقتی سیستم شان میشه قط میشه و وقتی همان لحظه روشن مشکنم بعد چند ساعت مشکلو داره چیکار کنم:42::42::42: مشخصات
cpu intel7500 mani gigaep41ud3l مشکل از کجا میتونه باشه خمیر سیپیو از تون میتونه باشه

EXTREME
17-01-2013, 23:16
سلام چند روز پیش بخاطر تمیز کردن کیس از باد استفاده کردم فن سی پیو رو برداشتم و با باد حسابی بادش زدم و یکم روغن چرخ خیاطی به فنش زدم و جا زدم تا چند روز مشکلی نداشت الان بعد 3 ساعت کار کردن بوق میزنه کشیده میزنه و وقتی سیستم شان میشه قط میشه و وقتی همان لحظه روشن مشکنم بعد چند ساعت مشکلو داره چیکار کنم:42::42::42: مشخصات
cpu intel7500 mani gigaep41ud3l مشکل از کجا میتونه باشه خمیر سیپیو از تون میتونه باشه

وقتی اینطوری میشه دمای سی پی یو چقدر است ؟
بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم تست کنید نتیجرو بگین

LOVEFORLOVE
18-01-2013, 07:45
وقتی اینطوری میشه دمای سی پی یو چقدر است ؟
بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه هم تست کنید نتیجرو بگین

دماش که دیشب نگاه کرده بودم 75 تا 80 بود الان تازه سستمو روشن کردم 50 هست

بایوس مین چه جوری دیفالت کنم؟

تو ستلپ قسمت هشدار فن فهاله البته قبلا فعال بود و دما روی 90 درجه هست؟؟؟؟؟؟؟:n22:

LOVEFORLOVE
18-01-2013, 18:11
امروز بعد 6 ساعت بوق زد سستم ریست کردم 1 ساعتی روشنه خبری نیست این خمیری که رو سی پیو هست میتونه از اون باشه اخه خمیری روش نبوده دما هم 78 بود

EXTREME
18-01-2013, 19:14
امروز بعد 6 ساعت بوق زد سستم ریست کردم 1 ساعتی روشنه خبری نیست این خمیری که رو سی پیو هست میتونه از اون باشه اخه خمیری روش نبوده دما هم 78 بود

مدل سی پی یو چی است ؟
دمای سی پی یو بالاست
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید و از نصب و محکم بودن فن سی پی یو هم مطمئن بشین

LOVEFORLOVE
19-01-2013, 20:38
بازم سلام مرسی که دارید جواب میدید

cpu :intel core 2 e 7500 2.93GHZ

MAN GIG UD3L
RAM 2 GIG GEL DDR 3 HARD DIWESTERN GERRNVGA 220GT

البته اخرین باری که سی÷یو باز کردم خمیر کم بودش چه مقدار خمیر باید بمالم به سیپویو بمالم یا به قطعه المنیومی؟

ولی چند ساعته روشنه از بوق خبری نیست عادیه یعنی شبانه نمیتونم سیستمو روشن بزارم میترسم بلایی سرش بیاد:n04:

EXTREME
19-01-2013, 20:48
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید یک لایه روی سطح HIS سی پی یو باشه

LOVEFORLOVE
20-01-2013, 20:37
من خمیر سیپو زدم بعد چند ساعت دما سیپیو 39 هست قبلا 78 80 بودخیلی تاثیر گذاشته خمیر:n02:

nima542
17-02-2013, 16:30
سلام
من یه لپ تاپ Asus u41 jf دارم از روزی که گرفتم یه چند ماهی سالم بود،بعد یه مدت موقع استفاده کردن اون صفحه آبی معروف میومدو باید ریستارتش میکردم باز تا موقعی که ویندوز میخاس بیاد بالا کلی error میداد...حتی یه بار هاردم بدون برنامه خاصی فورمت کردم،هنوز گارانتیش تموم نشده ولی یه بار فرستادم گفتن مشکلی نداره ، ولی باز بعد یه ماهی دوباره همین جوری شدوالان که win 8 رو نصب کردم صفحه آبی کمتر میاد ولی وسط کار گیر میکنه حتی اگه پنجره ای هم باز نباشه،باید چند ثانیه منتظر بمونی تا باز درس شه... لطفا اگه می تونین راهنماییم کنین...ممنون:n03:

atolympic
22-02-2013, 13:39
سلام من لپ تاپ ایسوز مدل ul 80 j دارم وقتی که با باتری خالی لپ تاپ رو روشن میکنم بعضی مواقع یهو خاموش میشه و میرهرو صفحه ای که پیغام میاد که نوع بالا اومدن safe modeو normal mode .....

باتری نو هم خریدم همین مشکل رو دارم...
ممکنه مشکل از بایوس باشه یاچیزه دیگه؟؟؟؟؟ویندوزم رو هم تازه عوض کردم..بازم مشکلم حل نشده.

ممنون اگه جواب بدید.

GOLDFINCH
26-02-2013, 18:31
سلام دوسان
من کارت گرافیکم AMD Radeon HD 6700 Series
اما چون 1 گیگه یه مشکل تو بازی کردن دارم. اونم اینه که نمی تونم خیلی از امکانات بازی مثلاً کیفیت تکسچر و... رو افزایش بدم. میگه کارت گرافیکت کمه.حالا نکته ی اصلی اینجاست که من کارت کرافیکم 3.8 گیگ از رم شِیر می کنه.
نمی تونم یه کاری کنم که کارت گرافیکم تو بازی قدرتمند تر بشه ؟ یعنی دی گه ارور نده که کارت گرافیکت 1 گیگ بیشتر نیست. مثل بازی GTA IV یا GTA V که بعد از عید میاد.
ممنون

osifa
27-02-2013, 13:56
سلام دوستان
فرق PCI و PCIe چیه؟
و روی هر کدوم معمولا چه قطعاتی نصب میشه؟
ضمنا در مشخصات بعضی مادر بوردها مثلا اینجوری نوشته:

PCIe 2.0 x16
PCIe 2.0 x1
PCI

اون ضربدر 16 و ضربدر 1 به چه معناست؟یعنی این دو نوع PCIe با هم فرق می کنن؟
ممنون

EXTREME
27-02-2013, 18:53
سلام دوستان
فرق PCI و PCIe چیه؟
و روی هر کدوم معمولا چه قطعاتی نصب میشه؟
ضمنا در مشخصات بعضی مادر بوردها مثلا اینجوری نوشته:

PCIe 2.0 x16
PCIe 2.0 x1
PCI

اون ضربدر 16 و ضربدر 1 به چه معناست؟یعنی این دو نوع PCIe با هم فرق می کنن؟
ممنون

pci برای دیوایس هایی مثل کارت شبکه و کارت صدا استفاده میشه البته کارت های agp خیلی قدیمی است که از این رابط استفاده میکردند

pcie x1 هم برای کارت هایی است که از این رابط استفاده میکنند مثلا بعض کارت های صدا هستند که روی این اسلات میشینن

اون اعداد سرعت اون اسلات است که هرچه سرعتش بیشتر باشه پهنای باند بالاتری هم داره

Golbarg01
12-03-2013, 17:50
کابل برق فن کیس رو چجوری باید وصل کنم به کامپیوتر؟
به پاور باید وصل کنم یا به مادربورد؟
منظورم فن پشت کیس هست
کیس گرین پارس
کابلش 4 پین هست

EXTREME
12-03-2013, 18:27
کابل برق فن کیس رو چجوری باید وصل کنم به کامپیوتر؟
به پاور باید وصل کنم یا به مادربورد؟
منظورم فن پشت کیس هست
کیس گرین پارس
کابلش 4 پین هست

بستگی به سوکت فن داره بعضی هاشون به پاور سیستم میخورن که از روی سکوتش میشه فهمید که به کانکتورهای پاور میخوره بعضی هاشون هم صورت پین است مثل سیم فن سی پی یو و روی مین وصل میشه

Golbarg01
13-03-2013, 15:18
بستگی به سوکت فن داره بعضی هاشون به پاور سیستم میخورن که از روی سکوتش میشه فهمید که به کانکتورهای پاور میخوره بعضی هاشون هم صورت پین است مثل سیم فن سی پی یو و روی مین وصل میشه

یعنی به همین کابل های سفید 4 پین در عکس زیر:

کابل فن کیس هم شبیه این هست:

البته فقط اون کابل بزرگه رو داره اون دو تا کوچیکه که تو این عکس هست رو نداره

EXTREME
13-03-2013, 19:49
یعنی به همین کابل های سفید 4 پین در عکس زیر:

کابل فن کیس هم شبیه این هست:

البته فقط اون کابل بزرگه رو داره اون دو تا کوچیکه که تو این عکس هست رو نداره

ببینید اگه از اون سر بزرگا باشه میخوره به پاور
اگه از اون کوچیک ها باشه میخوره به مین که نوشته sysfan و جای پین هاشم روی مین است

EHHASSATNI
15-03-2013, 16:03
سلام
دوستان کامپوترم رو سال 86 جمع کردم
اخیرا وسط کار یه ریست میشد که البته دیگه بالا نمیومد
الان بعد 2 هفته خواستم روشنش کنم اصلا روشن نمیشه
میخوام ببینم مشکلش فقط واسه Power هست که فکر میکنم سوخته یا از چیزه دیگه ای هم میتونه باشه ؟؟

EXTREME
15-03-2013, 17:19
سلام
دوستان کامپوترم رو سال 86 جمع کردم
اخیرا وسط کار یه ریست میشد که البته دیگه بالا نمیومد
الان بعد 2 هفته خواستم روشنش کنم اصلا روشن نمیشه
میخوام ببینم مشکلش فقط واسه Power هست که فکر میکنم سوخته یا از چیزه دیگه ای هم میتونه باشه ؟؟

ار دکمه پاور هم مبتونه باشه اون رو هم چک کنید
علت بعدی میتونه از پاور باشه پاور سیستم رو چک کنید
علت بعدی میتونه از مین باشه کابل atx رو بکشین ببینید سیستم روشن میشه یا نه

EHHASSATNI
15-03-2013, 17:24
ار دکمه پاور هم مبتونه باشه اون رو هم چک کنید
علت بعدی میتونه از پاور باشه پاور سیستم رو چک کنید
علت بعدی میتونه از مین باشه کابل atx رو بکشین ببینید سیستم روشن میشه یا نه

ممنون بابت پاسخگوییتون
من این سه مورد رو چه طوری میتونم چک کنم ؟؟؟؟
و اینکه چون قبلا خودش ریست میشد و ولی بالا نمیومد فکر نمیکنم حداقل مشکل از Power باشه ؟ درست میگم ؟

NANOTABLET.IR
25-03-2013, 13:22
ممنون بابت پاسخگوییتون
من این سه مورد رو چه طوری میتونم چک کنم ؟؟؟؟
و اینکه چون قبلا خودش ریست میشد و ولی بالا نمیومد فکر نمیکنم حداقل مشکل از Power باشه ؟ درست میگم ؟
راحت ترین راه اینه که کل کابلهای پاور رو بکشید .بعدش اون فیش که از همه بزرگتره 2 تا از سوراخهاش که به کابلهای مشکی و قرمز وصله با یه سیم یا سوزن وصل کنید،پاور رو به برق وصل کنید و دکمش رو روشن کنید.اگه روشن نشد سوخته.اگه روشن شد هم ممکنه سالم باشه ممکنه خراب باشه باید با تستر پاور تست بشه.

expanium
27-03-2013, 14:38
درود و سال نو همگی مبارک
چن روزه که هر از چند وقتی یه پیغام مبنی بر اخطار کمبود حافظه سیستم بهم نشون میده(youre computer is low on memory)اگه بشه عکسشو هم همینجا میزارم که دوستان بتونن بهتر راهنماییم کنن.لطفا بگین که چکار میتونم براش انجام بدم ؟با سپاس

EHHASSATNI
14-04-2013, 16:24
دوستان
لپتاپ بنده با wireless به اینترنت وصل میشه اما با کابل Lan وصل نمیشه
ممنون میشم کمک کنید

EXTREME
14-04-2013, 17:53
دوستان
لپتاپ بنده با wireless به اینترنت وصل میشه اما با کابل Lan وصل نمیشه
ممنون میشم کمک کنید

تو اون تاپیک جوابتون داده شده

Golbarg01
14-04-2013, 22:12
آیا به این مادربورد رم DDR3 هم می خوره یا فقط DDR2?
Asus P5PL2-E

EXTREME
14-04-2013, 22:38
این مین فقط ddr2 ساپورت میکنه

EshMoul
18-04-2013, 18:02
یه کیبورد برای لپ تاپ خریدم (به صورت اینترنتی)، الان که اومده دیدم حروف فارسی روش معلوم نیست. برچسب ش در بازار موجوده ؟

EXTREME
18-04-2013, 22:54
یه کیبورد برای لپ تاپ خریدم (به صورت اینترنتی)، الان که اومده دیدم حروف فارسی روش معلوم نیست. برچسب ش در بازار موجوده ؟

برچسب کیبورد هست میتونید برید و تهیه کنید

mohammad55554
26-05-2013, 19:22
سلام
لپ تاپ من سونی است که تازه ویندوز 7 نصب کرده ام وقتی standby می کنم و می خوام دو باره روشنش کنم خاموش میشه نمیدانم مشکل از کجاست:sad::sad::sad:

EXTREME
26-05-2013, 21:29
سلام
لپ تاپ من سونی است که تازه ویندوز 7 نصب کرده ام وقتی standby می کنم و می خوام دو باره روشنش کنم خاموش میشه نمیدانم مشکل از کجاست:sad::sad::sad:

این نوع مشکلات بیشتر میتونه از ویندوز و درایور ها و بایوس لپ تاب باشه

در حالت بدون باتری هم تست کنید و لپ تاب به برق شهر وصل باشه

mohammad55554
29-05-2013, 01:17
این نوع مشکلات بیشتر میتونه از ویندوز و درایور ها و بایوس لپ تاب باشه

در حالت بدون باتری هم تست کنید و لپ تاب به برق شهر وصل باشه
سلام
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون

m64m64
06-06-2013, 14:24
دوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده

ESPSV
13-06-2013, 21:13
درود
من دوتا مودم تی پی لینک دارم
یکیش SNR رو 25 نشون میده و اون یکی
روی همین خط و همین سرویس ADSL نویز رو 16 و بیشتر وقتها هم نمیتونه به حداکثر
مگی که پورت من روش بسته شده برسه و کمتر کانکت میشه
ریست فکتوری هم کردم ، فیرم ویر رو هم آپدیت کردم فرقی نکرد
دلیلش چی میتونه باشه ؟
مودم خرابه ؟

Amir Hossein
27-06-2013, 10:20
سلام
ضمن تشکر عرض کنم که در حالت بدون باتری هم همین مشکل هست
برای حلش باید ویندوز را مجددا نصب کنم من 2 هفته است که ویندوز نصب کرده ام
ممنون
سلام
احتیاجی نیست که حتما ویندوز نصب بشه
شما یک بار درایور گرافیکتون رو کاملا پاک کنین
و آخرین نسخه رو نصب کنین... که حتما مشکلتون حل میشه
اگر هم 1% باز هم این مشکلو داشتین با آپدیت کردن سیستم عامل حتما مشکلتون حل میشه

Amir Hossein
27-06-2013, 10:23
دوستان سیستمم چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کرده توی انجام یه سری کارا میمونه یا هنگ میکنه و همینجوری میمونه یا صفحه ی مرگ رو نشون میده ، حالا چه وقتایی اینجوری میشه؟ 2 تا شو تونستم کشف کنم! :
1 - وقتی که توی تست rate سیستم توی ویندوز 7 وقتی که میرسه assessing cpu performance بعد چند لحظه سیستم می پکه!!! (2 تا رم ddr2 دو گیگ دارم روی مادربورد وقتی یدونشو برمیدارم یعنی وقتی 2 گیگ خالی میشه این مشکل پیش نمیاد، رم هامم مثل همه)
2- یعضی وقتا که میام فایر فاکس رو باز کنم یا باز نمیشه و میگه فایر فاکس رو ری استارت کن که هر چند بار این کارو میکنم دوباره همون ارور رو میده یا اینکه دوباره سیستم هنگ میکنه و صفحه ی مرگ رو نشون میده! که از این رو مجبور شدم اصلا مهاجرت کنم به گوگل کروم!
بنظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟ خودم نظرم روی هارده
اینطوری که نمیشه نظر داد
بهتره با نرم افزار blue screen view آخرین فایل dum رو بخونین و کد ارورش رو تو نت سرچ کنین
یا بدین همینجا دوستان , شاید کمک کنن

akbar321
03-07-2013, 12:58
سلام به همه
کار من طوری هست که با کامپیوتر های زیادی سرو کار دارم از سخت افزار چیزی سر در نمی یارم و فقط اطلاعاتم در حد شناسایی اسمشون هست و یک سری اطلاعات ابتدایی خیلی وقتا بعضی کامپیوتر ها باهام راه نمی یاد و نمی دونم مشکل از کدوم قطعه هست و نیاز به تعمیر داره یا تعویض و نمی دونم باید چی کار کنم و گاهی فکر می کنم داره کلاه سرم میره ، خلاصش کنم می خواستم برم جایی کلاس ولی نمی دونستم که چه کلاسی برم و اصلا فایده داره یا نه به نظرتون برای چه کلاسی باید هزینه کنم که بتونم در عرض یکی دو ماه مشکلات قطعات رو تشخیص بدم؟

maryammehr65
13-07-2013, 16:40
من می خوام فن سی پی رو دربیارم ببینم خمیر سیلیکونش خشک شده یا نه ولی نمی تونم. نه اهرم داره ونه پیچ داره...... مدلش هم اینتل هستش. لطفا راهنمایی کنید