مشاهده نسخه کامل
: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
mojtaba007h
14-07-2013, 00:42
سلام به همه
کار من طوری هست که با کامپیوتر های زیادی سرو کار دارم از سخت افزار چیزی سر در نمی یارم و فقط اطلاعاتم در حد شناسایی اسمشون هست و یک سری اطلاعات ابتدایی خیلی وقتا بعضی کامپیوتر ها باهام راه نمی یاد و نمی دونم مشکل از کدوم قطعه هست و نیاز به تعمیر داره یا تعویض و نمی دونم باید چی کار کنم و گاهی فکر می کنم داره کلاه سرم میره ، خلاصش کنم می خواستم برم جایی کلاس ولی نمی دونستم که چه کلاسی برم و اصلا فایده داره یا نه به نظرتون برای چه کلاسی باید هزینه کنم که بتونم در عرض یکی دو ماه مشکلات قطعات رو تشخیص بدم؟
به نظر من کلاس اصلا فایده نداره فقط تجربی برو توی یه خدمات کامپیوتری یا یه شرکتی که کارآموز می خوان کارو یاد بگیر
سلام :n16:
دوستان 3روزی میشه که وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم تو اون صفحات بالا اومدن ویندوز نویز و پارازیت وجود داره ینی مثلا Welcome خط خطی میشه. به نظر شما مشکل از کارت گرافیکمه؟
ممنون
دوستان 3روزی میشه که وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم تو اون صفحات بالا اومدن ویندوز نویز و پارازیت وجود داره ینی مثلا Welcome خط خطی میشه. به نظر شما مشکل از کارت گرافیکمه؟
ممنون
اینجا که کسی نیست!!!!!!
دلیل نویز رو پیدا کردم,مشکل از مانیتورمه چون وقتی با یکی دیگه چک کردم مشکلی نبود
مانیتورم LED سامسونگه SyncMaster که از روز اول آشغال بود<==
قبلا فقط رنگ مشکیش نویز داشت و وقتی pc رو روشن یا خاموش میکردم ی سری خط میومد رو صفحه.البته شاید همه این LED ها اینطور نباشن...
فردا میفرستم برا گارانتی خدا کنه دردسر نداشته باشم
سلام
چندتا از خازن های کارت گرافیک سیستمم سوخت و مجبور شدم کارت گرافیکمو تعویض کنم،چند روز بعد کابل پاوری که به مانیتورم وصل بود مشکل پیدا کرد و ی قسمت از سیم سوخت و سوراخ کرد کابلو،کابلو ک باز کردم دیدم سیم سوم داخلش ی قسمتش سوخت و پاره شد،شاید ی دلیلش اینه ک مانیتورو زیاد جابجا میکنم،نمیدونم شاید دلیلش این نباشه،یکی بهم گفت چون این مشکلات پشت هم اتفاق میفته احتمالا سیستمت مشکل داره و کلاً باید ارتقا بدی و تعویض کنی!
آخه تو این چند سالی که سیستمو خریدم هیچ مشکلی نداشت ولی این اواخر ک زیاد ازش استفاده میشد از بازی کامپیوتری زیاد یا استفده های دیگه،اینطوری شد
به نظر شما مشکل از چیه؟باید کل سیستمم عوض شه؟
ممنون
ممنون
برای منم همین مشکل پیش اومد،کارت گرافیکو عوض کردم درست شد
سلام دوستان .
خسته نباشید
امروز که سیستمم روشن کردم ، ارور پایین اومد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو گزینه رو که انتخاب میکنی ، این صفحه پیغام میاد :
ویندوز هم عوض کردم . بازم مشکل پابرجاست .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
سلام دوستان .
خسته نباشید
امروز که سیستمم روشن کردم ، ارور پایین اومد .
هر دو گزینه رو که انتخاب میکنی ، این صفحه پیغام میاد :
ویندوز هم عوض کردم . بازم مشکل پابرجاست .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
با یک ورژن دیگه ویندوز هم تست کردین ؟
بهتره با یک هارد دیگه سیستم رو چک کنید
با ویندوز لایو میتونید وارد سیستم بشین ؟ یا mini xp ؟
مشکل از مانیتورمه پنلش مشکل داشت فرسادم گارانتی که معلومم نیس کی برگرده...
سلام دوستان من رو سیستمم کارت گرافیک جدیدی (geforce gt 630 2g) نصب کردم و حالا سرعت سیستم نسبت به قبل که کارتم ضعیفتر بود تا حدی پایین اومده وبخصوص موقع باز کردن my Computer
لطفا کمک کنید مشکلشو بدونم
دوستان مشخصات سیستم من اینه :
CPU : AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz
RAM : 2x2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
VGA : GeForce Gt 630 2G
Main : MSI NF520T-C35 (MS-7615)
Hard : SAMSUNG HD103SI SCSI
Monitor : LG lgtv 22
Power : Green GP330A
سلام دوستان من رو سیستمم کارت گرافیک جدیدی (geforce gt 630 2g) نصب کردم و حالا سرعت سیستم نسبت به قبل که کارتم ضعیفتر بود تا حدی پایین اومده وبخصوص موقع باز کردن my Computer
لطفا کمک کنید مشکلشو بدونم
دوستان مشخصات سیستم من اینه :
CPU : AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz
RAM : 2x2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
VGA : GeForce Gt 630 2G
Main : MSI NF520T-C35 (MS-7615)
Hard : SAMSUNG HD103SI SCSI
Monitor : LG lgtv 22
Power : Green GP330A
من فکر کنم این پاور برای سیستم شما کمی ضعیف باشه بهتره با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید
علت بعدی میتونه از درایور گرافیک باشه درایور رو آپدیت کنید
دمای قطعات رو هم چک کنید
با تشکر از پاسختون
درایور جدید هست و دمای قطعات بالا نیست.
به نظر شما چه پاوری استفاده کنم.
مرسی
سلام دوستان من نمیدونم چرا چند وقته وقتی میخام از داخل هارد اطلاعات کپی کنم داخل مموری یا فلش خیلی خیلی اروم کپی میکنند که کسل کننده میشه و در ضمن از یو اس بی ها جلو کیس استفاده میکنم و تا الان 4 تا فلش مختلف همشون اهسته کپی میشند نمیدونم مشکل از کجاست؟
ویندوز سون
درایورها همه از روی سی دی مین نصب هستند
ورژن بایوس اخرین ورژن است
من قبل در همین ویندوز همچی مشکل نداشتم
با تشکر از پاسختون
درایور جدید هست و دمای قطعات بالا نیست.
ببه نظر شما چه پاوری استفاده کنم.
مرسی
ابتدا با یک پاور قوی تر تست کنید مثلا 400 به بالا ببیبنید مشکل حل میشه یا نه
سلام دوستان من نمیدونم چرا چند وقته وقتی میخام از داخل هارد اطلاعات کپی کنم داخل مموری یا فلش خیلی خیلی اروم کپی میکنند که کسل کننده میشه و در ضمن از یو اس بی ها جلو کیس استفاده میکنم و تا الان 4 تا فلش مختلف همشون اهسته کپی میشند نمیدونم مشکل از کجاست؟
ویندوز سون
درایورها همه از روی سی دی مین نصب هستند
ورژن بایوس اخرین ورژن است
من قبل در همین ویندوز همچی مشکل نداشتم
فقط از هارد به فلش این مشکل است /
سلام
میتونین از فن منبع تغذیه و فن اصلی کامپیوتر عکس از نزدیک بذارین که برای نصب دقیقاً چه سمتی باشه؟آخه بعد از تمیز کردنشون درست نصب کردم یکم شک دارم که درست سرجاشونن یا نه؟! خواهشاً تو عکس مشخص باشه سمت پره ها مشخص باشه!:n16:
فقط از هارد به فلش این مشکل است /
اره
برعکس اش مشکلی نیست
اره
برعکس اش مشکلی نیست
فایل سیستم فلشتون چی است ؟
سلام
میتونین از فن منبع تغذیه و فن اصلی کامپیوتر عکس از نزدیک بذارین که برای نصب دقیقاً چه سمتی باشه؟آخه بعد از تمیز کردنشون درست نصب کردم یکم شک دارم که درست سرجاشونن یا نه؟! خواهشاً تو عکس مشخص باشه سمت پره ها مشخص باشه!:n16:
دوست من بهتر بود تاپیک بزنید ولی همین جا جوابتون رو میدم
فن سی پی یو باید طوری بزارید که به سمت هیت سینک باد بزنه
فن پاور برچسبش رو به بیزون باید باشه و طوری باشه که هوا رو بده بیرون از پاور
ببخشید ک اینجا مطرح کردم
الان فن پاورم که دستمو کنارش میذارم باد خنک میزنه و میده بیرون و منظورم فن سیستم فن سی پی یو نیست فنی که روی کیس نصبه اون چ سمتی باشه؟برچسبش کدوم سمت؟الان برچسبش به سمت داخله
ببخشید ک اینجا مطرح کردم
الان فن پاورم که دستمو کنارش میذارم باد خنک میزنه و میده بیرون و منظورم فن سیستم فن سی پی یو نیست فنی که روی کیس نصبه اون چ سمتی باشه؟برچسبش کدوم سمت؟الان برچسبش به سمت داخله
ببخشید من یک لحظه فکر کردم اینجا یک تاپیک است حواسم نبود
خوب این فن کیس جلو است یا عقب یا پهلو ؟
فن عقب کیسه
فن عقب باید باد رو بده بیرون یعنی برچسب فن به عقب باشه
خودتون هم با دستتون میتونید بفهمید کدوم طرف فن باد رو میزنه بیرون
پس درست نصب کردم
ممنونم:n16:
فایل سیستم فلشتون چی است ؟
fat یا fat 32 است و صد در صد ntfs نبوده
fat یا fat 32 است و صد در صد ntfs نبوده
فایل سیستم فلش رو ntfs کنید و مججدا نتیجرو بگین که با چه نرخی اطلاعات به فلش منتقل میشه
navid 78
06-08-2013, 18:10
سلام بچه ها من یه مشکلی دارم وقتی کمپیوترو روشن میکنم یه صفحه ی سیاه میاد نمیتونم کاری بکنم نوار استارت آیکونهای دسکتاپ همه دیده نمیشند کلا دسکتاپم یه صفحه ی سیاهه ویندوزمو عوض کردم بعد از یک روز دوباره همین طوری شد وقتی ریستارت یا خاموش میکنم یه صفحه ی آبی میاد خواهشا کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من 5 سالی میشه گیم نت دارم. سیستمام هم سیستمای 5 سال پیش ولی تازگیها بعضی از سیستمام هر چند وقت یه بار وسط بازی کرش میکنه که من مجبور میشم رم شون رو در بیارم حتی کارت گرافیکشم باید در بیارم یک بار سیستمو بدون رم و یک بارم بدون گرافیک روشن کنم دوباره جا بزنم تازه رمی که تو یه اسلات کار میکرده دیگه رو اون اسلات کار نمیکنه و باید بندازمش رو یه سیستم دیگه تا کار کنه و رم یه سیستم دیگه رو بندازم رو این اسلات من بین مادربورد و پاور شک دارم میخواستم ببینم اشکال از چی میتونه باشه . شایدم مشکل چیز دیگه ای باشه. مشکل نرم افزاری نیست.میخوام مطمئن شم بعد تعویض یا تعمیر کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
Asus p5kpl-c
green gp 430 a
ocz gold 1x2 ddr2 800
gt 440 ddr5 1
سلام دوستان
من 5 سالی میشه گیم نت دارم. سیستمام هم سیستمای 5 سال پیش ولی تازگیها بعضی از سیستمام هر چند وقت یه بار وسط بازی کرش میکنه که من مجبور میشم رم شون رو در بیارم حتی کارت گرافیکشم باید در بیارم یک بار سیستمو بدون رم و یک بارم بدون گرافیک روشن کنم دوباره جا بزنم تازه رمی که تو یه اسلات کار میکرده دیگه رو اون اسلات کار نمیکنه و باید بندازمش رو یه سیستم دیگه تا کار کنه و رم یه سیستم دیگه رو بندازم رو این اسلات من بین مادربورد و پاور شک دارم میخواستم ببینم اشکال از چی میتونه باشه . شایدم مشکل چیز دیگه ای باشه. مشکل نرم افزاری نیست.میخوام مطمئن شم بعد تعویض یا تعمیر کنم. لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
Asus p5kpl-c
green gp 430 a
ocz gold 1x2 ddr2 800
gt 440 ddr5 1
برای مشکل شما اون کرش کردن چندین علت داره یک علتش از ویندوز و ویروس است و درایور گرافیک و خود بازی
علت بعدی دمای قطعات است و رم سیستم
و علت بعدی نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو که هم میتونه از مدار تغدیه مین باشه و هم پاور سیستم
EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون ازت كه جواب دادي
من مطمئنم مشكل از ويندوز و درايور و كلا نرم افزاري نيست
اين مشكل تو يه فاصله زماني اتفاق ميفته كه جديدا اين فاصله خيلي كم شده مثلا قبلا هر 10 روز يه بار اينجوري ميشد اما الان كمتر شده حالا ميگم 10 روز نه اينكه واقعا 10 روز يك بار . منظورم اينه كه جديدا فاصله كرش كردنا خيلي كم شده و سريعتر اينجوري ميشه منظورم اينه كه به احتمال زياد يه قطعه اي داره عمرش تموم ميشه من نميدونم اون چيه . ميخواستم ببينم شما طبق تجربه اي كه داري اين مشكلي كه باعث ميشه هر دفعه من رم و گرافيكمو در بيارم و دوباره جا بزنم از چي بوجود مياد.(فكر كنم يه اسم خاصي داشته باشه نميدونم اسمش چيه)
شما كه ميگي دما بالا ميره چرا قبلا اينجوري نميشد يه چند وقتيه اينجوري ميشه.علت بالا رفتن دماي قطعات چيه. دماي محيط كه هميشه يه جور بوده اگر از خاك باشه من هميشه خاك رو از روي قطعات پاك ميكنم با بلوور.
و مورد آخر كه ميگي ولتاژ به cpu كم ميرسه ايا ميتونه روي رم تاثير داشته باشه يا نه. چون من هر دفعه رما رو در ميارم سيستمو بدون رم روشن ميكنم و دوباره رم جا ميزنم درست ميشه.بعضي وقتام گرافيكو در ميارم. من بيشتر در مورد اين موضوع ميخواستم ببينم دليلش چيه. اگر بيشتر در اين مورد توضيح بدي ازت ممنون ميشم
TREASURES
10-08-2013, 20:45
سلام
ببخشید من دخالت میکنم ها
ولی احتمال داره چیپ شمالی مشکل پیدا کرده باشه یا به خاطر دمای بالای چیپ این مشکلات پیش بیاد چون رم و گرافیک رو چیپ شمالی ساپورت میکنه
TREASURES
10-08-2013, 20:53
اما در مورد مشکل نوید آقا:
این ارور میگه که اخیرا نرم افزار یا سخت افزار جدیدی رو سیستم نصب کردید که باعث این مشگل شده
توصیه میکنم یه بار بایاس رو دیفالت کنید اگه درست نشد اونو آپدیت کنید......
باید دیده بشه که اخیرا چه چیزی رو سیستم نصب کردید
payam178
10-08-2013, 21:11
سلام دوستان
من وقتی سیستم را روشن میکنم این پیغام را میدهد
به نظرتون مشکلش چیه؟
خیلی ممنونم:n12:
TREASURES
10-08-2013, 21:15
این طور که من متوجه شدم سیستم شما دو تا کارت SLI داشته که الان یکی از اونا رو از سیستم جدا کردید و الان تنظیمات مربوط به SLI غیر فعال شده......
farid0485
11-08-2013, 09:35
من دوتا مشکل با لپ تاپم پیدا کردم...
اول اینکه امروز یهو باتری لپ تاپ م این پیغام رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هرچی فک کردم نفهمیدم چه اتفاقی براش افتاده که این پیغام رو میده....
دوم اینکه CPU خودش خودش فن رو روشن میکنه و داغ میکنه ولی من هیچ نرم افزاری هم اجرا نمیکنم که بخاد بهش فشار بیاره...
رو سیستمم کسپراسکی اینترنت سکوریتی دارم و malwarebytes امکان داره بخاطر اینا باشه؟!
من دوتا مشکل با لپ تاپم پیدا کردم...
اول اینکه امروز یهو باتری لپ تاپ م این پیغام رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هرچی فک کردم نفهمیدم چه اتفاقی براش افتاده که این پیغام رو میده....
دوم اینکه CPU خودش خودش فن رو روشن میکنه و داغ میکنه ولی من هیچ نرم افزاری هم اجرا نمیکنم که بخاد بهش فشار بیاره...
رو سیستمم کسپراسکی اینترنت سکوریتی دارم و malwarebytes امکان داره بخاطر اینا باشه؟!
تیک اون گزینه رو بردارید و در power option مد پاور رو حالت بالانس باشه
باید ببینید چه پروسسی از سی پی یو داره استفاده میکنه
در منوی استارت تایپ کنید resource monitor و در قسمت سی پی یو ببینید کدوم پروسس بیشتر داره استفاده میکنه
farid0485
11-08-2013, 12:58
تیک اون گزینه رو بردارید و در power option مد پاور رو حالت بالانس باشه
باید ببینید چه پروسسی از سی پی یو داره استفاده میکنه
در منوی استارت تایپ کنید resource monitor و در قسمت سی پی یو ببینید کدوم پروسس بیشتر داره استفاده میکنه
الان متوجه شدم برنامه ای که قبلا کامل پاک نکرده بودم CPU رو اشغال کرده...
آخه اصلا نمیدونم چرا اینطوری شد...
تا دیشب خوب بود صبح که بیدار شدم اینطوری شده بود...
الان متوجه شدم برنامه ای که قبلا کامل پاک نکرده بودم CPU رو اشغال کرده...
آخه اصلا نمیدونم چرا اینطوری شد...
تا دیشب خوب بود صبح که بیدار شدم اینطوری شده بود...
نه مشکلی ایجاد نمیکنه
از start up تو یک عکس بدین
farid0485
11-08-2013, 14:08
نه مشکلی ایجاد نمیکنه
از start up تو یک عکس بدین
همونیه که میخایی؟!
یا منظورت چیز دیگه ایه؟!
یه یه ساعت با باتری ش کار کردم رسید 10-12 درصد بعد خود بخود یهو نیم ساعت باتری رو 100 نشون داد...:n04::n04:
همونیه که میخایی؟!
یا منظورت چیز دیگه ایه؟!
یه یه ساعت با باتری ش کار کردم رسید 10-12 درصد بعد خود بخود یهو نیم ساعت باتری رو 100 نشون داد...:n04::n04:
باتری کامل شارژ بود که با 1 ساعت کار کردن شد 12% ؟
farid0485
11-08-2013, 15:31
باتری کامل شارژ بود که با 1 ساعت کار کردن شد 12% ؟
نه از حدود های 80 بود...
من یه مودم Asus AM602 دارم الان که نگاه کردم یه آداپتور 9V یه 12V و 15V یک شکل دارم.
آداپتور این مودم کدومه ؟
vahidsoltanian
17-08-2013, 16:02
سلام من حدود 2 ماه است که سیستم جدید خریدم اوایلش اصلا مشکلی نداشت بازی کرایسیس 3 رو روی حالت 3 بعدی اجرا میکردم اما بعد از چند بار ویندوز عوض کردن جدیدا توی بازی darksiders 2 سیستم هنگ میکنه صدای زنبور مانندی به صورت ممتد میاد یه بازی گرافیک پایین دیگه هم هست که واسه اونم همین مشکل بود ولی واسه بازیای دیگه مثه فوتبال یا مورتال کمبت کمپلیشن اصلا چنین مشکلی نداره با برنامه های سیستم کر یا تون اپ هم چک کردم انتی ویروس هم دارم همه چی اوکیه حتی فیلم سه بعدی هم راحت پخش میکنه نسخه ویندوزم 7 32 بیت سرویس پک 1 خست یکی از دوستام میگه اینترپرایز 64 بیت بذار اینم بگم من سیستممو 1 ماه خاموش نکردم آخه اینترنت نامحدود دارم همش روشنه از لحاظ فن چک کردم همه چی تمیز هست ممکنه از گرافیک باشه؟ اینم مشخصات سیستم
VGA:7870 2 gb GHZ Edition Sapphire
RAM:4 gb DDR 3 1600 apacer
Motherboard:Asrock z68 pro Fatality Series
CPU:Core i7 3770 k
power:silent 700 watt
vahidsoltanian
17-08-2013, 16:07
سلام من حدود 2 ماه است که سیستم جدید خریدم اوایلش اصلا مشکلی نداشت بازی کرایسیس 3 رو روی حالت 3 بعدی اجرا میکردم اما بعد از چند بار ویندوز عوض کردن جدیدا توی بازی darksiders 2 سیستم هنگ میکنه صدای زنبور مانندی به صورت ممتد میاد یه بازی گرافیک پایین دیگه هم هست که واسه اونم همین مشکل بود ولی واسه بازیای دیگه مثه فوتبال یا مورتال کمبت کمپلیشن اصلا چنین مشکلی نداره با برنامه های سیستم کر یا تون اپ هم چک کردم انتی ویروس هم دارم همه چی اوکیه حتی فیلم سه بعدی هم راحت پخش میکنه نسخه ویندوزم 7 32 بیت سرویس پک 1 خست یکی از دوستام میگه اینترپرایز 64 بیت بذار اینم بگم من سیستممو 1 ماه خاموش نکردم آخه اینترنت نامحدود دارم همش روشنه از لحاظ فن چک کردم همه چی تمیز هست ممکنه از گرافیک باشه؟ اینم مشخصات سیستم
VGA:7870 2 gb GHZ Edition Sapphire
RAM:4 gb DDR 3 1600 apacer
Motherboard:Asrock z68 pro Fatality Series
CPU:Core i7 3770 k
power:silent 700 watt
مشکل هنگ کردن از بازی به شرط اینکه ویندوز سالم باشه سیستم ویروسی نباشه و درایور گرافیک همه چی آپدیت باشه و بازی هم سالم باشه یکی میتونه از دما باشه یکی پاور سیستم هارد سیستم رم ها و گرافیک یعنی هنگ کردن هر دلیلی میتونه باشه و از هر قطعه ای میتونه باشه و باید با قطعه سالم بررسی بشه
vahidsoltanian
17-08-2013, 19:02
مشکل هنگ کردن از بازی به شرط اینکه ویندوز سالم باشه سیستم ویروسی نباشه و درایور گرافیک همه چی آپدیت باشه و بازی هم سالم باشه یکی میتونه از دما باشه یکی پاور سیستم هارد سیستم رم ها و گرافیک یعنی هنگ کردن هر دلیلی میتونه باشه و از هر قطعه ای میتونه باشه و باید با قطعه سالم بررسی بشه
با نود 32 هم چک کردم آخرین آپدیت گرافیک نصبه ویندوز رو هم با برنامه تون آپ سیستمو چک کردم دما گرافیک و کل سیستم روی 35 درجه هست
پس باید موارد دیگرو تست کنید ببینید میتونید مشکل رو پیدا کنید یا نه
hamed36622
21-08-2013, 11:12
اشکال از دمای کارت گرافیک هست لطفاً کارت گرافیک تان را چک کنید
afsaneh55
23-08-2013, 12:20
سلام خسته نباشید.من یه سوال دارم. وقتی می خوام یه نرم افزار رو روی لپتاپم از طریق cd یا dvd نصب کنم، از خود لپ تاپ و درایو سی دی صدای خیلی بلندی ایجاد میشه. میخواستم راهنماییم کنیدتا بفهمم که آیا لپ تاپم مشکل داره یااینکه این موضوع طبیعیه؟اگه مشکل از لپ تاپه میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
farid0485
23-08-2013, 12:52
سلام خسته نباشید.من یه سوال دارم. وقتی می خوام یه نرم افزار رو روی لپتاپم از طریق cd یا dvd نصب کنم، از خود لپ تاپ و درایو سی دی صدای خیلی بلندی ایجاد میشه. میخواستم راهنماییم کنیدتا بفهمم که آیا لپ تاپم مشکل داره یااینکه این موضوع طبیعیه؟اگه مشکل از لپ تاپه میخواستم بدونم مشکلش چیه؟
اگه لپتاپ جاش بد باشه مثلا کج باشه یا زیر صاف نباشه مال منم بد طوری صدا میده ولی وقتی جاش خوب باشه هیچ مشکلی نداره...
sadegh1377
23-08-2013, 15:09
با سلام دوستان من یه لب تاب دارم یو اس بی موسمو زذم توی لب تاب بعد لب تاب کلا خاموش شد و به هیچی واکنش نشون نمیده ممکنه سوخته باشه؟
hamed36622
24-08-2013, 01:33
با سلام دوستان من یه لب تاب دارم یو اس بی موسمو زذم توی لب تاب بعد لب تاب کلا خاموش شد و به هیچی واکنش نشون نمیده ممکنه سوخته باشه؟
اشکال از منبع تغذیه بر روی برد هست و باید به تعمیر کار مراجعه کنید
sadegh1377
24-08-2013, 09:49
فکر میکنید چقد خرجش بشه ؟
hamed36622
24-08-2013, 14:47
فکر میکنید چقد خرجش بشه ؟
30 تا 40 هزار تومان
miladddd
25-08-2013, 00:33
سلام
تازگی ها سیستمم به یک باره هنگ میکنه و باید ریست بشه
اولش فکر کردم مادر بورد داغ میکنه. یه پنکه کنارش گذاشتم، ولی درست نشد. الانم 3-4 روز یک بار این اتفاق میفته. به جز این مشکل خاصی توش ندیدم
چکار باید کرد؟
سلام
تازگی ها سیستمم به یک باره هنگ میکنه و باید ریست بشه
اولش فکر کردم مادر بورد داغ میکنه. یه پنکه کنارش گذاشتم، ولی درست نشد. الانم 3-4 روز یک بار این اتفاق میفته. به جز این مشکل خاصی توش ندیدم
چکار باید کرد؟
سلام هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه ویندوز ویروس درایورهای سیستم و دما ی قطعات رم هارد پاور و گرافیک و مین باید همه موارد بررسی بشه
hamed36622
25-08-2013, 09:27
سلام هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه ویندوز ویروس درایورهای سیستم و دما ی قطعات رم هارد پاور و گرافیک و مین باید همه موارد بررسی بشه
شما فن سی پی یو رو بردار ببین خمیر سیلیکون به اندازه کافی موجود است اگرنبود یک سرنگ بخر و بزن.اگه درست نشدش همینطور که این دوست خوبم اشاره کرده قطعات بالا رو تک تک امتحان کن
سلام من یه خرابکاری کردم بلوتوث اجرا نمیشد با برنامه rar اجراش کردم الان همه ی برنامه ها رو Desktop اجرا نمیکنه میشه یه نفر کمک کنه؟:n03:
masoud2700600
20-09-2013, 21:39
سلام دوستان
کارت گرافیک من nvidia gforce g210 یک گیگ هست حدود 1 هفته میشه که یهو وسط ویندوز هنگ میکرد و حالا دیگه موقعه ورود به ویندوز صفحه مانیتور تاریک میشه و چیزی بالا نمیاد.وقتی درایور رو میریزم این اتفاق میوفته.
من این کارارو کردم جواب نگرفتم.1 ویندوز جدید نصب کردم 2 درایور گرافیک رو آپدیت کردم 3 درایور خود کارت گرافیم ریختم. اگه دوستان میتونن یه کمکی کنند.
سلام دوستان
کارت گرافیک من nvidia gforce g210 یک گیگ هست حدود 1 هفته میشه که یهو وسط ویندوز هنگ میکرد و حالا دیگه موقعه ورود به ویندوز صفحه مانیتور تاریک میشه و چیزی بالا نمیاد.وقتی درایور رو میریزم این اتفاق میوفته.
من این کارارو کردم جواب نگرفتم.1 ویندوز جدید نصب کردم 2 درایور گرافیک رو آپدیت کردم 3 درایور خود کارت گرافیم ریختم. اگه دوستان میتونن یه کمکی کنند.
اگه با ورژن های دیگه درایور هم درست نشد و گرافیک روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود مشکل از گرافیک است البته من یک مطلبی در مورد این مشکل خوندم و نمیدونم درست است یا نه و تضمین نمیکنم اینکارو بکنید یعنی مسئولیتش با خودتون
خونده بودم که یک سکه بین gpu و هیت سینک قرار بدین درست میشه حالا نمیدونم این حرف درست است یا نه
یه مشکلی اخیرا برام پیش اومده و خودم حدس زدم سخت افزاری باشه:
تعدادی از سی دی ها دیگه روی کامپیوترم باز نمی شه و پیغام میده سی دی خالی است! همزمان فلش را هم به سختی می خونه و کارت حافظه و گوشی هم که به موبایل وصل می شه همین مشکل را داره (البته نه همیشه) خودم فکر کردم پورت یو اس بی خراب شده اما همه چیز با هم تداخل داره. فلشم هم اخیرا سوخت که نمی دونم از این مشکل بوده یا نه!!
air_damned
05-11-2013, 14:52
سلام دوستان
مشکل من اینه که هنگامی که کلیک راست رو چند دفعه در یه صفحه انجام میدم بعد 4- 5 بار یکدفعه حسابی فکر میکنه تا 20 ثانیه تا عمل کنه.... و اگه هنگام فکر کردن کلیک کنم دیگه صفحه هنگ میکنه...
در ضمن ویندوز 8 رو از 2 DVD مختلف نصب کردم... ولی بازم این مشکل رو دارم.. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه ..
ممکنه از خواب رفتن هارد باشه ؟؟؟
سلام دوستان
مشکل من اینه که هنگامی که کلیک راست رو چند دفعه در یه صفحه انجام میدم بعد 4- 5 بار یکدفعه حسابی فکر میکنه تا 20 ثانیه تا عمل کنه.... و اگه هنگام فکر کردن کلیک کنم دیگه صفحه هنگ میکنه...
در ضمن ویندوز 8 رو از 2 DVD مختلف نصب کردم... ولی بازم این مشکل رو دارم.. فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه ..
ممکنه از خواب رفتن هارد باشه ؟؟؟
اینطوری میشه ببینید پروسس explorer زیادی میره بالا یا نه ؟
با سلام
یک برنامه دارم که باید با cpu 8 هسته کار کنه.
ایا راهی هست که بشه از دو pc که یکیش 2 هسته ای و دیگری 6 هسته ای هست با شبکه کردن یا .... بشه کاری کرد که تبدیل به 8 هسته ای بشه؟
با تشکر
با سلام
یک برنامه دارم که باید با cpu 8 هسته کار کنه.
ایا راهی هست که بشه از دو pc که یکیش 2 هسته ای و دیگری 6 هسته ای هست با شبکه کردن یا .... بشه کاری کرد که تبدیل به 8 هسته ای بشه؟
با تشکر
میتونید تسک مینیجر رو باز کنید روی پروسس راست کلیک کنید و گزینه set priority رو زده و بزارید رو high اینطوری دیگه از هر 8 هسته استفاده نمیکنه
اونکار با شبکه کردن نمیشه
saeedsh7j
18-11-2013, 14:39
سلام دوستان
من یه مدته مشکله استندبای دارم. تو سون جدیدا هم 8 ریختم بازم این مشکل هست. وقتی استندبای میکنم بعد روشن کردن سیستم هنگ میکنه!
هارد رو با نرم افزار چک کردم مشکلی نداشت. مادربورد هم بایوس اپدیت شدس و تنظیمات دیفالت شدس. درایور گرافیک هم اپدیته.
به نظر مشکل از چیه؟ با هایبرنت مشکلی نیست فقط استندبای مورد داره
سلام دوستان
من یه مدته مشکله استندبای دارم. تو سون جدیدا هم 8 ریختم بازم این مشکل هست. وقتی استندبای میکنم بعد روشن کردن سیستم هنگ میکنه!
هارد رو با نرم افزار چک کردم مشکلی نداشت. مادربورد هم بایوس اپدیت شدس و تنظیمات دیفالت شدس. درایور گرافیک هم اپدیته.
به نظر مشکل از چیه؟ با هایبرنت مشکلی نیست فقط استندبای مورد داره
درایورهای سیستم غیر از گرافیک هم آپدیت شد ؟
ممکنه مشکل از ورژنویندوزتون باشه
saeedsh7j
18-11-2013, 17:35
درایورهای سیستم غیر از گرافیک هم آپدیت شد ؟
ممکنه مشکل از ورژنویندوزتون باشه
مطمئنم مشکل سخت افزاریه! ولی معلوم نیست از کدومه! بعضی وقتها هم سیستم هنگ میگنه
مطمئنم مشکل سخت افزاریه! ولی معلوم نیست از کدومه! بعضی وقتها هم سیستم هنگ میگنه
اگه از سخت افزار باشه بیشتر میتونه از رم گرافیگ و پاور باشه
roohoravan
29-11-2013, 15:15
سلام.دوستان ؛ موس بنده در safe mode اصلا کار نمیکنه. چه باید کرد؟ تشکر
سلام.دوستان ؛ موس بنده در safe mode اصلا کار نمیکنه. چه باید کرد؟ تشکر
موستون یو اس بی است ؟
در بایوس قابلیت موس رو فعال کنید mouse function
roohoravan
29-11-2013, 15:45
همه یو اس پی ها فعال بود.
با یک موس دیگه تست کردید که ببینید همینطوری است ؟
درایورهای سیستم و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
roohoravan
29-11-2013, 17:05
با یک موس دیگه تست کردید که ببینید همینطوری است ؟
درایورهای سیستم و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
ببخشید چه جوری اینکار را انجام بدم.شرمنده
درایورهای سیستم رو که از سایت مینتون باید بگیرید مدل مین رو هم بگید بهتره با یک موس دیگه هم تست بشه
roohoravan
29-11-2013, 19:47
سایت مینتون ???? منظور این سایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت مینتون ???? منظور این سایته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مین بورد دوست من مدلش رو از نرم افزار cpu-z تب میبنورد میتونید ببینید
سلام
در مورد فرکانس پردازندهی متعلق به یه لپ تاپ عبارت 2.2GHz UpTo 3.2GHz نوشته شده است. قضیه این .... up to چی هست ؟ منظورم اینه که در مورد فرکانس پردازنده بعضی از لپ تاپها فقط "یه عدد" ذکر شده و اون عبارت up to را اصلا ندارن ولی بعضی هاشون ..... up to دارن.
حالا میخوام بدونم مفهوم این up to چیه؟
با تشکر
سلام
در مورد فرکانس پردازندهی متعلق به یه لپ تاپ عبارت 2.2GHz UpTo 3.2GHz نوشته شده است. قضیه این .... up to چی هست ؟ منظورم اینه که در مورد فرکانس پردازنده بعضی از لپ تاپها فقط "یه عدد" ذکر شده و اون عبارت up to را اصلا ندارن ولی بعضی هاشون ..... up to دارن.
حالا میخوام بدونم مفهوم این up to چیه؟
با تشکر
منظورش توربو است زمانی که نیاز باشه فرکانس هسته های فعال به این مقدار میرسه تا زمانی که شرایط دمایی مناسب باشه به محض اینکه دما به اون میزان مورد نظر رسید فرکانس دوباره میاد پایین
TREASURES
01-12-2013, 14:18
منظورش توربو است زمانی که نیاز باشه فرکانس هسته های فعال به این مقدار میرسه تا زمانی که شرایط دمایی مناسب باشه به محض اینکه دما به اون میزان مورد نظر رسید فرکانس دوباره میاد پایین
البته در صورتی که از پروفایلی بجز HIGH PERFORMANCE استفاده میشه
اگه از HIGH استفاده کنید CPU رو فرکانس توربو فیکس میشه....
البته در صورتی که از پروفایلی بجز HIGH PERFORMANCE استفاده میشه
اگه از HIGH استفاده کنید CPU رو فرکانس توربو فیکس میشه....
در این حالت پردازنده با بیشترین فرکانس در حال انجام کار است و حالت idle وجود ندارد که هم مصرف بیشتر میشه و هم دما در حالت balance هم میشه از توربو استفاده کرد در صورتی که در بایوس فعال باشه
nimahandsomboy
03-12-2013, 13:06
اقا من یه گوشی 5800 دارم یه باند اسپیکر ضبط هم دارم (از این بزرگ ها )
میخوام گوشی را وصل کنم به این اسپیکر
خروجی صدای گوشی من 3.5mm jack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست..
ایا میتونم سیم هدفن را به گوشی وصل کنم و اون سر سیم را لخت کنم و وصل کنم به اسپیکر واهنگ های داخل گوشی را با صدای قوی از اسپیکر گوش کنم؟؟
18-01-2014, 19:43
با سلام خدمت دوستان..اخیرا لپ تاپ من(مدل XPS DELL) هنگ می کند. یعنی دمای سیستم بالا میره(حدود 80) و هنگ می کند به طوری که از دگمه پاور برای خاموش کردنش استفاده می کنم. سیستمم ویروسی هم نیست/ فن سیستم هم فعاله و وقتی داغ می کنه فن با قدرت کار میکند. دمای سیستمم از زمانی که خرید کردم بالا بود اما اخیرا با مشکل هنگ کردن مواجه شدم! به طوری که چندین بار ویندوز رو هم عوض کردم و مجددا هنگ می کند(البته کمتر ولی باز هم گاهی هنگ می کند)!با نرم افزارهای تست هارددیسک و سی پس یو هم سلامت سیستم رو چک کردم مشکلی نداشت و رم سیستم هم سالمه. به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه!؟:n13:
majid_majidy2006
22-01-2014, 22:37
با سلام.من امروز ویندوز ایکس پی نصب کردم.اما وقتی خواستم کامپیوترم رو خاموش کنم رو شات دان کلیک کردم اما هنوز فن سی پی یو روشن بود.علت چیست و باید چیکار کنم؟
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
با سلام.من امروز ویندوز ایکس پی نصب کردم.اما وقتی خواستم کامپیوترم رو خاموش کنم رو شات دان کلیک کردم اما هنوز فن سی پی یو روشن بود.علت چیست و باید چیکار کنم؟
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
منظورتون اینه که بعد از شات کردن سیستم خاموش نمیشه ؟
اول تنظیمات power option رو تست کنید که موقع زدن شات دان چه چیزی انتخاب شده درست نشد ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس بکنید سیستم رو
درست نشد پاور و مین سیستم بررسی باید بشه
GAMELAIN
12-02-2014, 21:10
سلام
من یه مشکلی دارم با سیستم داخل امضا !!!!!!
وقتی یه کپی مثلا 20 گیگ می زارم کامپیوترم اصلا قفل میکنه مشکل از چیه ؟
سلام
من یه مشکلی دارم با سیستم داخل امضا !!!!!!
وقتی یه کپی مثلا 20 گیگ می زارم کامپیوترم اصلا قفل میکنه مشکل از چیه ؟
سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
GAMELAIN
13-02-2014, 21:35
هارد که سالم است ممکنه مشکل از ویندوز باشه یا پاور سیستم
سلام اقا من یه مدتی هست موقعی که دارم اهنگ گوش میکنم یا فیلم نگاه میکنم از اسپیکر ها یه صدای خش خش بیرون میاد که رو اعصابه لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم ؟
با یک اسپیکر دیگه سیستم تست شده ؟
با یک اسپیکر دیگه سیستم تست شده ؟
اره اونم همینطوری خش خش میکنه.
ویندوز رو عوض کنید و درایور صدا و بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد جک صدا رو تمیز کنید و دوباره تست کنید
درست نشد یک علت میتونه از نویز اطراف باشه یا ایراد از طرف مین یا پاور سیستم است
salam . man tazegi system gereftam vali in system nemitoone az tamame tvanesh estefade kone . masalan bazi pes 2014 nasb kardam ama too bazi eslemotion mishe . dar hali k systeme man moshakhasetesh balatare ! dg boridam . mishe komakam konid va rahnamaiii konid chera intorie va chekar konam ?
cpu: core i5
graphic : amd hd 8750 - 2g
ram : 4g ddr3
ka30 javabe mano nemide ?
لطفا فارسی تایپ کنید
با بازی های دیگه هم بررسی کنید و نتیجرو بگید
کند بودن تو بازی علت های زیادی داره ضعیف بودن سیستم مشکل دار بودن بازی خرابی ویندزو ویروس آپدیت نبودن درایور ها به خصوص گرافیک
و علت های دیگه مثل دمای بالا پاور و هارد سیستم
مرسی از راهنماییت دوست عزیز . اما مشکل من جای دیگست . این که کلا سیستم من نمی تونه تمام تواناییش را به کار بگیره . برای مثال برای برنامه کتیا ( برنامه مهندسی ) core i3 راه می اندازه اما سیستم من core i5 است . یا گرافیکه مورد نیاز 1g اما سیستم من 2g . چکار کنم که بدونم سیستم من دقیق چیه مشخصاتش و اینکه چجوری بفهمونم به سیستم که به خدا تو بالا هستی ! :n02:
ویندوز رو عوض کنید و درایور صدا و بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد جک صدا رو تمیز کنید و دوباره تست کنید
درست نشد یک علت میتونه از نویز اطراف باشه یا ایراد از طرف مین یا پاور سیستم است
اقا من ویندوز عوض کردم درایور رو هم اپدیت کردم جک صدا رو هم تمیز کردم کیسم برق داره میتونه از اون باشه؟
اقا من ویندوز عوض کردم درایور رو هم اپدیت کردم جک صدا رو هم تمیز کردم کیسم برق داره میتونه از اون باشه؟
ممکنه باشه برق دار شدن کیس میتونه از اتصال بدنه باشه اتصال مین با بدنه کیس یا کانکتورهای پاور با کیس
سیستم رو بیرون از کیس تست کنید
علت بعدی پاور سیستم است
سیستم لپ تاپ است . acer e1-572g . بدم بیرون تست کنن ؟
یه چند وقتیه موسم رو سیستمم نمیخونه (البته موس سالمه) تو کنترل پنل هم وعضیتش اینجوریه: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) باید چی کار کنم با تشکر
usp30world
04-03-2014, 09:12
دوستان ممنون میشم کمکم کنید.
من از 2 روز پیش از توی کیس یک صدای سوت خیلی کوچیکی شنیده میشه . هر کسی بیاد توی اطاق متوجه نمیشه ولی خودم که روی صندلی کنار کامپیوتر میشینم میشنوم. منظور اینه کمه ولی واقعاً زیاده !
بعد جالیش اینه که کامپیوتر خاموش میکنم هم صدا میاد !! فقط وقتی از پشت کلید پاور کیس و میزنم صدا قطع میشه.
دوستان ممنون میشم کمکم کنید.
من از 2 روز پیش از توی کیس یک صدای سوت خیلی کوچیکی شنیده میشه . هر کسی بیاد توی اطاق متوجه نمیشه ولی خودم که روی صندلی کنار کامپیوتر میشینم میشنوم. منظور اینه کمه ولی واقعاً زیاده !
بعد جالیش اینه که کامپیوتر خاموش میکنم هم صدا میاد !! فقط وقتی از پشت کلید پاور کیس و میزنم صدا قطع میشه.
پاور رو بیرون ااز کیس روشن کنید ببینید صدای سوت از پاور است یا نه اگه از پاور باشه یا از فن پاور است یا یکی از قطعات داخل پاور مثل خازن نشتی داره یا یکی از قعات دیگر مثل فت ها یا ترانس این صدا رو ایجاد میکند
usp30world
04-03-2014, 19:49
پاور رو بیرون ااز کیس روشن کنید ببینید صدای سوت از پاور است یا نه اگه از پاور باشه یا از فن پاور است یا یکی از قطعات داخل پاور مثل خازن نشتی داره یا یکی از قعات دیگر مثل فت ها یا ترانس این صدا رو ایجاد میکند
ممنون دوست عزیز مشکل مثل اینکه از همین پاور هستش .
درست که نمیشه ؟ باید یک پاور دیگه تهیه کنم دیگه درسته ؟
بعد الان ازش استفاده کنم تا آخر هفته که برم بخرم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟
ممنون میشم یک پاور خوب هم به من معرقی کنید .
همه پاورها به همه دستگاها میخورن دیگه ؟ درسته ؟
ممنون دوست عزیز مشکل مثل اینکه از همین پاور هستش .
درست که نمیشه ؟ باید یک پاور دیگه تهیه کنم دیگه درسته ؟
بعد الان ازش استفاده کنم تا آخر هفته که برم بخرم مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟
ممنون میشم یک پاور خوب هم به من معرقی کنید .
همه پاورها به همه دستگاها میخورن دیگه ؟ درسته ؟
بله میخورن و مشکلی نداره بهتره برای تعمیر هم پاور رو نشون بدید درست نشد برید پاور تهیه کنید برای خرید پاور در بخش پاور و سیستم های خنک کننده تاپیک بزنید
سلام خدمت دوستان
من یک مانیتور lg ips 23 دارم مشکلی که دارم اینکه موقع روشن شدن مانیتور هر چند ثانیه یک بار یک صدای ویز خیلی کم و کوچیکی میاد که بعد از 5 دقیقه کلا صدا از بین میره می خواستم بدونم ایا این صدا طبیعی هست یا نه ؟
سلام خدمت دوستان
من یک مانیتور lg ips 23 دارم مشکلی که دارم اینکه موقع روشن شدن مانیتور هر چند ثانیه یک بار یک صدای ویز خیلی کم و کوچیکی میاد که بعد از 5 دقیقه کلا صدا از بین میره می خواستم بدونم ایا این صدا طبیعی هست یا نه ؟
سلام مانیتور گارانتی داره ؟
سلام مانیتور گارانتی داره ؟
بله گارانتی داره ولی هنوز نمیدونم اسم این اشکال هست یا نه ؟ به نظر شما عادی هست ؟
بله گارانتی داره ولی هنوز نمیدونم اسم این اشکال هست یا نه ؟ به نظر شما عادی هست ؟
به نظرم تا گارانتی داره ببرید برای اطمینان به گارانتی نشون بدید همونجا تست کنن خیالتون راحت شه شایدم اشکالی وجود نداشته باشه
reza_dj25
17-03-2014, 02:30
مهندسین سلام .کامپیوتر من تازگی ها هنگ میکنه مدت زیادی روشن هست ولی یک بازی ساده که باز میکنم هنگ میکنه مشکل از ویندوز و اینجو چیزا نیست رم 2 و گرافیک 2 دارم حدس میزنم از cpu و مادربردم باشه (مشکل سخت افزاری نه) و می خوام این دو رو ارتقاء بدم به نظر شما میتونه از اینا باشه مشخصات بعضی از قطعاتم :cpu amd athlon 64 x2 dual core 5000+ رم و گرفیک هم که خدمتتون عرض کردم
هنگ کردن بیشتر به دلیل مشکلات سخت افزاری است در صورتی که ویندوز سالم باشه و ویروسی نباشه و درایورها درست نشده باشه و از هر قطعه ای میتونه باشه رم گرافیک پاور هارد دمای قطعات شما این موارد رو بررسی کنید
اگه مشکلی نبود با خیال راحت سیستم رو ارتقا بدید
reza_dj25
17-03-2014, 14:50
مهندس من هیچ مشکل نرم افزاری ندارم میشه یه نرم افزار تست برای اینا که گفتی معرفی کنید ممنون میشم
برای گرافیک نرم افزار furmark
برای رم نرم افزار memtest
برای پاور نرم افزار occt
برای هارد هم نرم افزار hd tune
دمای ثطعات رو هم با hw monitor میتونید ببینید
88149804
24-03-2014, 22:46
سلام
مدتیه لپ تاپم بدون دلیل یکباره یک ارور میده و ری استارت میشه خواهش میکنم راهنماییم کنین مشکلش چیه ؟من حتی کل هارد رو فرمت کردم .ویندوز عوض کردم اما باز درست نشد
عکس ارور رو گذاشتم
ممنون
TREASURES
25-03-2014, 10:12
سلام
مدتیه لپ تاپم بدون دلیل یکباره یک ارور میده و ری استارت میشه خواهش میکنم راهنماییم کنین مشکلش چیه ؟من حتی کل هارد رو فرمت کردم .ویندوز عوض کردم اما باز درست نشد
عکس ارور رو گذاشتم
ممنون
ارور بلو اسکرین بیشتر اوقات سخت افزاری هست ! احتمالا شما اخیرا لپتاپ رو ارتقا دادید مثل اضافه کردن هارد یا رم و اون ها با سیستم لپتاپ تون ناسازگار هستن
اگه ارتقا ندادید تا موارد دیگه رو چک کنیم
88149804
25-03-2014, 18:58
سلام خیلی ممنون
نه من لپ تاپو ارتقا ندادم .ممنون میشم راهنماییم کنین
TREASURES
26-03-2014, 10:57
سلام خیلی ممنون
نه من لپ تاپو ارتقا ندادم .ممنون میشم راهنماییم کنین
خب پس باید با رم دیگه لپتاپ چک بشه
برد هم باید از لحاظ سخت افزاری چک بشه که مشخص بشه مشکل از کجاست که من شک م بیشتر از برد هست
در ضمن دمای قطعات لپتاپ رو با HWMONITOR چک کنید که در چه وضعیتی قرار داره
درورد :n02:
دوستان این دما عادی هست؟
برنامه های در حال اجرا:
firefox
IDM
devil may cry 5
درورد :n02:
دوستان این دما عادی هست؟
برنامه های در حال اجرا:
firefox
IDM
devil may cry 5
با نرم افزار hw monitor عکس بدید بهتره چون دقیق تر نشون میده
خدمت شما
برنامه های در حال اجرا
firefox
windows update
البته با این سیستم من اورکلاک هم نمیکنم چون اهلش نیستم نیازی ندارم :n02:
خدمت شما
برنامه های در حال اجرا
firefox
windows update
البته با این سیستم من اورکلاک هم نمیکنم چون اهلش نیستم نیازی ندارم :n02:
دمای سی پی یو مقداری بالا است تو بایوس smart fan فعال باشه و smart target رو مشخص کنید یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید سیستم و فن رو خاک گیری کنید و تهویه کیس رو بهتر کنید و دوباره دما رو بررسی کنید
بالا بودن cpu usage و ویروس هم باعث بالارفتن دمای سی پی یو میشود
سلام همگی
خدمت شما قادر شود که سیستم من بعد از قطع و وصل شدن برق قاطی کرد ، بعد از اون بعد از چند ثانیه کار کردن خاموش می شد ، همه چیز رو پک کردم اوکی بود بعد باطری مادربورد رو در اوردم
و جا زدم دیگه خاموش نمی شه ، حالا می خوام ویندوز عوض کنم 2 ساعت رو صفحه اول نصب گیر کرده
این هم بگم 2 تا هارد ساتا دارم که وصله آیا از این 2 هارد نیست ؟ قبلا مشکلی پیش نیومده بود
ممنون میشم راهنمایی کنید جه کنم . مرسی
سلام همگی
خدمت شما قادر شود که سیستم من بعد از قطع و وصل شدن برق قاطی کرد ، بعد از اون بعد از چند ثانیه کار کردن خاموش می شد ، همه چیز رو پک کردم اوکی بود بعد باطری مادربورد رو در اوردم
و جا زدم دیگه خاموش نمی شه ، حالا می خوام ویندوز عوض کنم 2 ساعت رو صفحه اول نصب گیر کرده
این هم بگم 2 تا هارد ساتا دارم که وصله آیا از این 2 هارد نیست ؟ قبلا مشکلی پیش نیومده بود
ممنون میشم راهنمایی کنید جه کنم . مرسی
گیر کردن در نصب ویندوز یا از سی دی نصب میتونه باشه یا درایو یا هارد یا اتصالات هارد یا پاور سیستم یا رم های سیستم که همه این موارد باید تست بشه
هارد ها رو تکی تست کنید و اتصالات هارد رو هم بررسی کنید
ali_jmong
20-05-2014, 19:31
سلام دوستان مدل مادربردp5pe-vmهست
موقعی که هرنوع ویندوزی که میخای نصب کنی روش توی محیط بوت شدن در این قسمت که مینویسه وینوز استارتیت هنگ میکنه ودیگه اجازه نمیده که ویندوز نصب کنی اینم تصویرش-درکل مطمعن هستم که مشکل ازهارد نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdi-mo
05-06-2014, 14:08
سلام دوستان لپ تاپ دوستم جدیدا فقط فلش و هارد اکسترنال خودش رو شناسایی میکنه
یعنی اگه هارد یا فلش دیگه ای بهش وصل کنه اصلا نمیشناسه
حتی رفت درایور usb اش هم گرفت
ولی باز هم درست نشد
به نظرتون اگه ویندوزش رو عوض کنه درست میشه؟؟
سلام دوستان لپ تاپ دوستم جدیدا فقط فلش و هارد اکسترنال خودش رو شناسایی میکنه
یعنی اگه هارد یا فلش دیگه ای بهش وصل کنه اصلا نمیشناسه
حتی رفت درایور usb اش هم گرفت
ولی باز هم درست نشد
به نظرتون اگه ویندوزش رو عوض کنه درست میشه؟؟
یعنی تو disk managment هم نمیشناسه ؟
مدل لپ تابشون جی است ؟
mahdi-mo
05-06-2014, 22:03
یعنی تو disk managment هم نمیشناسه ؟
مدل لپ تابشون جی است ؟
الان همراهش نیست
گفت اصلا نمیشناسه
گفت پایین مینویسه که دستگاه مورد نظر شناسایی نشد
سونی سری f
سلام
دوستان یک مشکلی برایم پیش امده و اینکه وقتی سیستمو روشن می کنم شروع می کنه به اژیر کشیدن و این صدا از توی کیس هستش
بایوس را اپدیت کردم ولی درست نشد،وقتی کلیر سیموس می کنم درست میشه،ولی اگه توی تنظیمات بایوس مثلا بوت هارو دست کاری کنم
باز هم صدای اژیرش در میاد،به نظرتون این مشکل از کجاست؟ممنون :)
بای
88149804
09-06-2014, 14:06
سلام .مدتیه بدون هیچ دلیلی سیستمم شروع میکنه به بوق زدن حدودا 2 الی 3تا بوق متوالی.هیچ خطایی هم گزارش نمیده .سیستم هم ظاهرا که سالمه و مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنین.ممنون
سلام .مدتیه بدون هیچ دلیلی سیستمم شروع میکنه به بوق زدن حدودا 2 الی 3تا بوق متوالی.هیچ خطایی هم گزارش نمیده .سیستم هم ظاهرا که سالمه و مشکلی نداره.لطفا راهنماییم کنین.ممنون
ممکنه به خاطر خرابی اسپیکر روی مین باشه با یک اسپیکر دیگه تست کنید
88149804
09-06-2014, 20:19
ممنون.اما منظورم از سیستم لپ تاپ بود.!!!در مورد لپ تاپ چی؟
سلام
مدتیه این اخطار روی سیستمم میاد:
daemonprocess.exe has stopped working
کسی میدونه علت این اخطار چیه؟ چطوری میشه حلش کرد؟
ممنون
سلام
مدتیه این اخطار روی سیستمم میاد:
daemonprocess.exe has stopped working
کسی میدونه علت این اخطار چیه؟ چطوری میشه حلش کرد؟
ممنون
علت اصلي اين ارور به دليل ويروس است مراحل رفع اين مشكل در اين لينك اومده
MRMadadiN
15-07-2014, 12:26
سلام به همه دوستان عزیز.
دوستان گل از موقعی که سیستم جدید رو بستم به هرجای بدنه ی اهنی کیس دست میزنم برق داره و دست ادم سوزن سوزن می شه. البته توی کیس قدیمی ام که داشتم اینجوری بود.
نکته جالب اینکه حتی به برد کارت گرافیک هم دست مقداری برق توش داشت،انگار کل قطعات یه برق ضعیف جریان داره. بدنه هارد و حتی پورت یواسبی جلوی کیس یه مقداری برق داره.
البته بعضی مواقع که سیستم خاموش هستش هم برق رو داره و اگر کابل پاور رو جدا کنم اصلا برق نداره. پاور نو خربدم برای سیستم جدید گرین 430 گرفتم. کیسمم گرین پارس هستش.
دوستان مشکل از کجا می تونه باشه؟
♥Ali Interist♥
15-07-2014, 13:37
سلام.
یه مدته پورتای جلو کیسم قطع و صل میشن والان چند روزه کلا هرسه تاشون(جلو کیسم رم ریدر داره)قطع شدن و باید با پورت پشت کار کنم بعدشم وقتی فلش یا رم وصل میکنم میشه اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال داد ولی نمیتونم چیزی بزنم تو فلش چون وسطش گیر میکنه!!!
مشکل کجاست چیکار کنم؟؟
البته بعضی وقتا خود به خود خوب میشه بعدش دوباره گیر میکنه.
ویندوزمم عوض کردم هم سون و هم ایت وان نصب کردم اما فایده ای نداشت.:n28:
سلام.
یه مدته پورتای جلو کیسم قطع و صل میشن والان چند روزه کلا هرسه تاشون(جلو کیسم رم ریدر داره)قطع شدن و باید با پورت پشت کار کنم بعدشم وقتی فلش یا رم وصل میکنم میشه اطلاعات رو به کامپیوتر انتقال داد ولی نمیتونم چیزی بزنم تو فلش چون وسطش گیر میکنه!!!
مشکل کجاست چیکار کنم؟؟
البته بعضی وقتا خود به خود خوب میشه بعدش دوباره گیر میکنه.
ویندوزمم عوض کردم هم سون و هم ایت وان نصب کردم اما فایده ای نداشت.:n28:
اگه رم ریدر وصل است جدا کنید و دوباره تست کنید همچنین سیم های یو اس بی جلو رو بکنید و به یک پین یو اس بی دیگه بزنید
اگه مولتی متر هم داشته باشید میتونید ولتاژ یو اس بی رو هم بگیرید
mtchabok
05-08-2014, 14:40
سلام دوستان
امروز بسته دی وی دی رو از تو پکش درآوردم ، کلی دی وی دی که همشون مثل عکس زیر شده . این چیه آخه ؟ دون دون شده . محیط رطوبت زیادی هم نداشته .
حالا سیستم اصلا دی وی دی رو نمیخونه حتی نرم افزار isobuster هم نتونست بخونتش . روی چندتا سیستم امتحانش کردم . نشد که نشد.
در ضمن این دون دون ها روی دی وی دی نیست ، دقیقا درون دی وی دی روی غشایی بوجود اومده که اطلاعات روش قرار میگیره .
راهی هست که بتونم مشکل رو حل کنم و اطلاعاتم رو بکشم بیرون از روی دی وی دی ؟
سلام دوستان
امروز بسته دی وی دی رو از تو پکش درآوردم ، کلی دی وی دی که همشون مثل عکس زیر شده . این چیه آخه ؟ دون دون شده . محیط رطوبت زیادی هم نداشته .
حالا سیستم اصلا دی وی دی رو نمیخونه حتی نرم افزار isobuster هم نتونست بخونتش . روی چندتا سیستم امتحانش کردم . نشد که نشد.
در ضمن این دون دون ها روی دی وی دی نیست ، دقیقا درون دی وی دی روی غشایی بوجود اومده که اطلاعات روش قرار میگیره .
راهی هست که بتونم مشکل رو حل کنم و اطلاعاتم رو بکشم بیرون از روی دی وی دی ؟
یک مقدار خمیر دندون ژله ای روی دی وی دی بزنید و پخش کنید (زیاد نباشه) و با یک پنبه که با الکل سفید زده شده از بالا به پایین بکشید سپس دی وی دی رو تمیز کنید با پنبه و آب و با یک دستمال عینک خشک کنید از بالا به پایین و تست کنید
mtchabok
06-08-2014, 23:06
یک مقدار خمیر دندون ژله ای روی دی وی دی بزنید و پخش کنید (زیاد نباشه) و با یک پنبه که با الکل سفید زده شده از بالا به پایین بکشید سپس دی وی دی رو تمیز کنید با پنبه و آب و با یک دستمال عینک خشک کنید از بالا به پایین و تست کنید
این دون دونا لکه ان همشون. قابل پاک شدنن. برای من چندباری پیش اومده بود قبلاً همینطوری با دست کشیدم روشون رفتن. البته ظاهراً رو این دیسک خیلی زیاده تعداد لکه ها. بهتره از اون اسپری های مخصوص دیسک و یه دستمال لطیف برای پاک کردنشون استفاده بشه.
مثل دستمال هایی که باهاشون لوسترهارو پاک می کنن.
نشد ، مرسی بابت کمکتون.
محمد جان. اگر شکل این لکه ها مثل همه و وقتی از پشت دست میکشی روش تغییر شکل پیدا میکنه یعنی هوا زیرش رفته . معمولا بعد از مدتی جیوه از روی پیلاستیک کنده میشه تو این شرایط.
باید هرچه زودتر بک آپ بگیری!
این دون دون ها ظاهرا روی غشر جیوه دی وی دی بوجود اومدن و نمیدونم چی هستن و چطور باید از بین برن .
انگار که اطلاعاتم پریده .
این جواب دوستان رو هم گذاشتم که اگه چنین مشکلی داشت کسی، بدونه که باید هرچه زودتر بک آپ بگیره تا قبل اینکه کار دی وی دی تموم بشه .
sasan.69
06-10-2014, 02:26
سلام
الان مدتیه که پشت کیس(قسمت پاور)رو وقتی دست میزنم حالت برق گرفتگی بهم دست میده میخوام بدونم مشکل از کجاست/؟... یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که مانیتور ال سی دی هرازگاهی واسه خودش خاموش میکنه و یه صدای جیزی میده! که مجبور میشم از پشت کیس فیششو دربیارم و دوباره جا بزنم تا اوکی شه.ممنون میشم جواب بدید
سلام
الان مدتیه که پشت کیس(قسمت پاور)رو وقتی دست میزنم حالت برق گرفتگی بهم دست میده میخوام بدونم مشکل از کجاست/؟... یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که مانیتور ال سی دی هرازگاهی واسه خودش خاموش میکنه و یه صدای جیزی میده! که مجبور میشم از پشت کیس فیششو دربیارم و دوباره جا بزنم تا اوکی شه.ممنون میشم جواب بدید
مشکل اولی بیشتر به دلیل اتصال بدنه است اتصال مین با بدنه کیس و کانکنتورهای پاور با بدنه کیس یا یک وسیله فلزی که باعث اتصال بدنه شده این موارد رو بررسی کنید بهتره سیستم رو دوباره اسمبل کنید
درست نشد بهتره با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید راه حل موقتشم اینه که از کیس با یک سیم رسانا به زمین سیم رسانا وصل کنید حالا یا لوله آب یا میخی که به دیوار و دیوار به زمین وصل است
مشکل دوم اگه مانیتور کلا خاموش میشه یک علتش میتونه از کابل برق مانیتور باشه علت بعدی هم میتونه از مدار تغذیه خود مانیتور باشه و خازن نشتی در آن
salar_linux
08-10-2014, 02:02
سلام
من سیستمم رمش 8 گیگ cpu amd x4 945
متاسفانه در بعضی مواقع وقتی با سیستم کار میکنم خود به خود سیستم ریست میشه!!!
و وقتی هم پردازش بالا میره مثلا تبدیل یک فایل ویدئویی باز هم این اتفاق تکرار میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟
سلام
من سیستمم رمش 8 گیگ cpu amd x4 945
متاسفانه در بعضی مواقع وقتی با سیستم کار میکنم خود به خود سیستم ریست میشه!!!
و وقتی هم پردازش بالا میره مثلا تبدیل یک فایل ویدئویی باز هم این اتفاق تکرار میشه
به نظر شما مشکل از چیه ؟
اگه مشکل نرم افزاری مثل ویندوز و ویروس نداشته باشید علت اصلی دمای بالای قطعات مثل سی پی یو است
علت های دیگر هم میتونه از رم و پاور سیستم باشه
salar_linux
08-10-2014, 21:44
اگه مشکل نرم افزاری مثل ویندوز و ویروس نداشته باشید علت اصلی دمای بالای قطعات مثل سی پی یو است
علت های دیگر هم میتونه از رم و پاور سیستم باشه
ویندوز مشکلی نداره و با انتی ویروس اپدیت شده سیستم هرروز چک میکنم.
خودم یکم به cpu مشکوکم چون از سالم بودن رم مطمئن هستم پاور هم گرین گرفتم نزدیک 600 وات
البته فقط یه چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که من روی سیستمم یه هارد دارم که ویندوز روش نصب نیست اما دماش تا 60 درجه هم میرسه فکر میکنید هارد میتونه باعث اختلال بشه
ویندوز مشکلی نداره و با انتی ویروس اپدیت شده سیستم هرروز چک میکنم.
خودم یکم به cpu مشکوکم چون از سالم بودن رم مطمئن هستم پاور هم گرین گرفتم نزدیک 600 وات
البته فقط یه چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که من روی سیستمم یه هارد دارم که ویندوز روش نصب نیست اما دماش تا 60 درجه هم میرسه فکر میکنید هارد میتونه باعث اختلال بشه
معمولا اگه از هارد باشه اول یک هنگ میکنه سیستم بعد ریست میشه ولی دمای هاردتون بالاست یک فن حتما زیر هارد بزارید
ددر مورد دمای قطعات دیگر یک عکس از نرم افزار hw monitor آخرین ورژن بدید و یک تست با نرم افزار occt انجام بدید و نرم افزار hw monitor باز باشه ببینید در چه دمایی سیستم ریست میشه
اگر جوابی نگرفتید بهتره با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید
برای تست میتونید اون هارد رو هم از سیستم جدا کنید ببینید سیستم ریست میشه یازم یا نه اگه شد دیگه به هارد مربوط نیست
salar_linux
08-10-2014, 22:38
معمولا اگه از هارد باشه اول یک هنگ میکنه سیستم بعد ریست میشه ولی دمای هاردتون بالاست یک فن حتما زیر هارد بزارید
ددر مورد دمای قطعات دیگر یک عکس از نرم افزار hw monitor آخرین ورژن بدید و یک تست با نرم افزار occt انجام بدید و نرم افزار hw monitor باز باشه ببینید در چه دمایی سیستم ریست میشه
اگر جوابی نگرفتید بهتره با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید
برای تست میتونید اون هارد رو هم از سیستم جدا کنید ببینید سیستم ریست میشه یازم یا نه اگه شد دیگه به هارد مربوط نیست
این وضعیت حال من
این وضعیت حال من
دماها که خوبه دمای پردازنده هم دمایی نیست که سیستم ریست بشه بعد از چقدر تست بود این عکس؟
salar_linux
08-10-2014, 23:13
دماها که خوبه دمای پردازنده هم دمایی نیست که سیستم ریست بشه بعد از چقدر تست بود این عکس؟
ببخشید عکس های اشتباه قرار دادم این بعد از 5 دقیقه تست
اما یک تست دیگه هم به غیر از اینی که شما گفتید انجام دادم اول این 2 تا برنامه بستم بعد چند ساعت با سیستم کار کردم بعد یک فایل ویدئو تبدیل کردم
وقتی استارت زدم دمای CPU خیلی بالا رفت و در عرض 4-5 دقیقه به 100 درجه رسید و سیستم ریست شد
نکته عجیب اینه زمانی که ویندوز بالا اومد و من دوباره رفتم و اون فایل ویدئو تبدیل کنم دیگه ریست نشد و دما رو 71 ثابت موند!!!!!!!!!!:n04::n27:
ببخشید عکس های اشتباه قرار دادم این بعد از 5 دقیقه تست
اما یک تست دیگه هم به غیر از اینی که شما گفتید انجام دادم اول این 2 تا برنامه بستم بعد چند ساعت با سیستم کار کردم بعد یک فایل ویدئو تبدیل کردم
وقتی استارت زدم دمای CPU خیلی بالا رفت و در عرض 4-5 دقیقه به 100 درجه رسید و سیستم ریست شد
نکته عجیب اینه زمانی که ویندوز بالا اومد و من دوباره رفتم و اون فایل ویدئو تبدیل کنم دیگه ریست نشد و دما رو 71 ثابت موند!!!!!!!!!!:n04::n27:
مشکل از همون دمای بالای پردازنده است
بعد از تست دور فن پردازنده شما احساس میکنم زیاد نشده و تغییری نکرده اگه فنتون 4 سیمه است و سیم کنترل فن داره برید تو بایوس و اسمارت فن رو فعال کنید و smart target رو روی دمای پایین تر ست کنید اگه 3 سیمه است با نرم افزار speed fan دور فن رو تنظیم کنید
علاوه بر این موارد یک خمیر خوب به پردازنده بزنید و سستم رو خاک گیری کنید و تهویه کیس رو هم بهتر کنید
ویروس هم میتونه باعث افزایش دمای پردازنده بشه و پروسس ها
salar_linux
09-10-2014, 11:47
مشکل از همون دمای بالای پردازنده است
بعد از تست دور فن پردازنده شما احساس میکنم زیاد نشده و تغییری نکرده اگه فنتون 4 سیمه است و سیم کنترل فن داره برید تو بایوس و اسمارت فن رو فعال کنید و smart target رو روی دمای پایین تر ست کنید اگه 3 سیمه است با نرم افزار speed fan دور فن رو تنظیم کنید
علاوه بر این موارد یک خمیر خوب به پردازنده بزنید و سستم رو خاک گیری کنید و تهویه کیس رو هم بهتر کنید
ویروس هم میتونه باعث افزایش دمای پردازنده بشه و پروسس ها
بله 4 سیمه است رفتم تو بایوس از قبل اسمارت فن فعال بود اما گزینه ای به نام اسمارت تارگت وجود نداشت!!!
فقط یک سری گزینه های دیگه زیرش بود
1-cpu smart fan mode
که از 3 گزینه تشکیل شده auto voltage pwm
2-system smart fant control که 2 گزینه enabled و disabled داره
این کیس من بالا و پشت کیس 2تا فن بزرگ داره البته جای 3 تا فن روی درش هم داره که یکی از این فنها دقیقا میوفته پشت cpu یکی دیگه روبروی cpu به نظر شما فن اضافه کنم موثر هست ؟اگر جوابتون بعله چندتا و کجا؟کلا در کیس بازباشه بهتره یا بسته؟
خمیر انتقال حرارت همون خمیری که شما درموردش صحبت می کنید؟
اینم تست بعد از خاک گیری به نظر شما تغییری کرده؟
البته خمیر رو cpu کلا پاک شده بود بدون خمیر زدم
بله 4 سیمه است رفتم تو بایوس از قبل اسمارت فن فعال بود اما گزینه ای به نام اسمارت تارگت وجود نداشت!!!
فقط یک سری گزینه های دیگه زیرش بود
1-cpu smart fan mode
که از 3 گزینه تشکیل شده auto voltage pwm
2-system smart fant control که 2 گزینه enabled و disabled داره
این کیس من بالا و پشت کیس 2تا فن بزرگ داره البته جای 3 تا فن روی درش هم داره که یکی از این فنها دقیقا میوفته پشت cpu یکی دیگه روبروی cpu به نظر شما فن اضافه کنم موثر هست ؟اگر جوابتون بعله چندتا و کجا؟کلا در کیس بازباشه بهتره یا بسته؟
خمیر انتقال حرارت همون خمیری که شما درموردش صحبت می کنید؟
اینم تست بعد از خاک گیری به نظر شما تغییری کرده؟
البته خمیر رو cpu کلا پاک شده بود بدون خمیر زدم
بله منظورم خمیر حرارتی است
برای اون کزینه های توی بایوس اولی روی حالت آتو و دومی رو فعال کنید
اصولش اینه که یک فن جلوی کیس هوا رو بده تو فن های بغل هم هوا رو بدن تو فن بالای کیس و پشت کیس هوا رو بدن بیرون
در کیس رو باز نزارید تاثیری نداره تهویه کیس موثر تر است
سلام
ببخشید سوال در مورد پاور داشتم
چند وقت هست که وقت کیس رو به برق می زنم و بعدش روشن میکنم تا 2 دقیقه سیستم روشن نمیشه ولی بعد 2 دقیقه که دکمه پارو رو مجددا در کیس می زنم سیستم روشن میشه
توی اون دقیقه هم برق توی مادربرد در جریان هست و چراغ سبز رنگ نصب شده روی خوده مادربرد هم روشن میشه ولی هر کاری میکنم مثل سابق دیگه مادربرد توی همون لحظه روشن نمیشه
میخواستم بپرسم مشکل از پارو هست به نظرتون و یا از جای دیگه ای هست
اگر هم راهکاری دارید برای درست شدنش لطفا بگید
سلام
ببخشید سوال در مورد پاور داشتم
چند وقت هست که وقت کیس رو به برق می زنم و بعدش روشن میکنم تا 2 دقیقه سیستم روشن نمیشه ولی بعد 2 دقیقه که دکمه پارو رو مجددا در کیس می زنم سیستم روشن میشه
توی اون دقیقه هم برق توی مادربرد در جریان هست و چراغ سبز رنگ نصب شده روی خوده مادربرد هم روشن میشه ولی هر کاری میکنم مثل سابق دیگه مادربرد توی همون لحظه روشن نمیشه
میخواستم بپرسم مشکل از پارو هست به نظرتون و یا از جای دیگه ای هست
اگر هم راهکاری دارید برای درست شدنش لطفا بگید
سیم پاور سودئیچ روی fpanel رو بکنید و به صورت دستی با اتصال پین های power switch سیستم رو روشن کنید اگه بازم اینطوری بود قطعات رم گرافیک و هارد و باتری مین رو از سیستم جدا کنید و دوباره تست کنید
درست نشد کابل atx رو بکنید ببینید با این کار بازم تاخیر در روشن شدن سیستم دارید یا نه در آخر مشکل میتونه از خود پاور و مین باشه
alone one
16-10-2014, 23:48
اساتید من ی مشگلی بعضی وقتا دارم اونم اینه که کلید پاورو که میزنم و سیستم روشن میشه تصویر رو مونیتور نمیاد،یعنی سیستم روشنه،مانیتورم روشن،اما تصویر خبری نیست!
ی چنبار باید خاموش روشن کنم تا درست بشه
چیکار باید کرد؟
اساتید من ی مشگلی بعضی وقتا دارم اونم اینه که کلید پاورو که میزنم و سیستم روشن میشه تصویر رو مونیتور نمیاد،یعنی سیستم روشنه،مانیتورم روشن،اما تصویر خبری نیست!
ی چنبار باید خاموش روشن کنم تا درست بشه
چیکار باید کرد؟
مشکل شما علت های مختلفی داره
1- ضعیف شدن باتری مین باید با یک باتری دیگه تست کنید
2- کثیف بودن اسلات رم و گرافیک حتما تمیز بشه و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید
3- ضعیف بودن پاور
4- مین
الیبته این موارد به شرطی است که مانیتور و کابل دیتا سالم باشه
alone one
18-10-2014, 01:15
مشکل شما علت های مختلفی داره
1- ضعیف شدن باتری مین باید با یک باتری دیگه تست کنید
2- کثیف بودن اسلات رم و گرافیک حتما تمیز بشه و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید
3- ضعیف بودن پاور
4- مین
الیبته این موارد به شرطی است که مانیتور و کابل دیتا سالم باشه
بعضی موقع ها تصویر مانیتور یکم کدر میشه که کابلو دستکاری میکنم درستش میشه،ولی خوب مشگل کابل قدیمیه و این مشگل جدید!
shoojats
05-11-2014, 15:29
با سلام ی مشکلی دارم ک 1ماه و خرده ای هس ک واسم پیش اومده بعضی روزا هست بعضی روزا نیس
مشکلم اینه ک بعد از روشن کردن سیستم وبالا اومدن اگه فلش یا هر نوع کابلی ب پورت یو اس بی وصل کنم و بخوام چیزی کپی کنم بعد چند مین کلا هارد نمیخونه و چراغش خاموش میشه هیچ صدایی از هارد نمیاد ک داره میخونه ک با ی صدای مثل تیک عقربه های ساعت ک یک بار شنیده میشه شروع میشه بعدش کاملا هارد از کار میوفته و هیچ کلیدی کار نمیکنه همه چیز هنگ میکنه و بعد ازحدود 3 مین دوباره هارد شروع ب خواندن میکنه اما دوباره بعد 20ثانیه دوباره صدای تیک میاد ودورباره همچی هنگ میکنه هیچ کلیدی کار نمیکنه و تو اون لحظه سی پی یو میاد رو 100
چند بار این اتفاق میوفته یا باید دستی رستارت کنم یا خاموش ک بعد از بالا اومدن ویتدوز دوباره چراغ هارد کیس خاموش میشه بانرم افزاری ک خرابی هارد نشون میده اسکن کردم و هارد کاملا سالم نشون داد
اگه میشه کمک کنین
persian_antonio
05-11-2014, 17:34
با سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
خودم کلا موندم مشکل سیستمم چیه !
من حین کار کردن با کامپیوتر ناگهان سیستمم ریست میشود ! حتی در محیط بایوس !
قبل از ریست شدن در حد یک دهم ثانیه تصویر سیاه میشود و چند دقیقه بعد اینبار تصویر سیاه میشود و بعد از چند ثانیه ریست شده و در همان صفحه میماند و دکمه پاور و ریست هم در این لحظه کار نمیکند !
گاهی پیش میاد صفر پشت کیس میزنم و یک میکنم و دوباره روشن میکنم اصلا هیچی بالا نمیاد ! چند بار باید برق قطع و وصل کنم تا سیستم استارت بشه
بطور راندوم یکبار بعد از دو دقیقه و یکبار بعد 2 ساعت سیستم ریست میشود !
من کارت گرافیک و دو تا هاردم و مودم دیال اپ و دی وی دی رایتر رو هم برداشتم و در محیط بایوس سیستم روشن کردم و باز هم در محیط بایوس سیستم ریست شد !
مودم adsl هم که اکسترنال است
سی پی یو دوستمم رو سیستمم گذاشتم و باز هم ریست شد ! پس سی پی یو هم سالم است
من 2 تا رم دارم یکی 1 گیگ و یکی 2 گیگ ! تک تک اونهارو گذاشتم و باز هم ریست شد و احتمالا رم ها سالم است ! ( چون احتمالش کمه جفت رم هام مشکل دار باشه )
تو مانیتورینگ پاور محیط بایوس هم نگاه کردم ولتاژها طبیعی بود و فقط دور فن سی پی یو 2900 بود و دمای سی پی یو از 39 تا 47 بالا میره ! البته یکبار در دمای 40 ریست شد و یکبار در 47.5
الان من موندم مشکل سیستم من مین بورد است ؟ یا یکی از رم ها ؟ یا پاور ؟ یا فن سی پی یو ؟
اینم مشخصات سیستمم
cpu.am2.athlon.5200.940x2
mb.asus.amd.m2a 74 am se
ram.geil.ddr.1gb.800.pristine
و یک رم دیگم
transcend 2gig
power.viera.2090b
graphic raden hd 6670 XFX
با سلام ی مشکلی دارم ک 1ماه و خرده ای هس ک واسم پیش اومده بعضی روزا هست بعضی روزا نیس
مشکلم اینه ک بعد از روشن کردن سیستم وبالا اومدن اگه فلش یا هر نوع کابلی ب پورت یو اس بی وصل کنم و بخوام چیزی کپی کنم بعد چند مین کلا هارد نمیخونه و چراغش خاموش میشه هیچ صدایی از هارد نمیاد ک داره میخونه ک با ی صدای مثل تیک عقربه های ساعت ک یک بار شنیده میشه شروع میشه بعدش کاملا هارد از کار میوفته و هیچ کلیدی کار نمیکنه همه چیز هنگ میکنه و بعد ازحدود 3 مین دوباره هارد شروع ب خواندن میکنه اما دوباره بعد 20ثانیه دوباره صدای تیک میاد ودورباره همچی هنگ میکنه هیچ کلیدی کار نمیکنه و تو اون لحظه سی پی یو میاد رو 100
چند بار این اتفاق میوفته یا باید دستی رستارت کنم یا خاموش ک بعد از بالا اومدن ویتدوز دوباره چراغ هارد کیس خاموش میشه بانرم افزاری ک خرابی هارد نشون میده اسکن کردم و هارد کاملا سالم نشون داد
اگه میشه کمک کنین
اول از همه سیستم رو اسکن ویروس بکنید من به این مورد مشکوکم میتونه از ویروس هم باشه مشکل شما
علت بعدی خود هارد است یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
مورد بعدی دمای قطعات حتما دمای قطعات به خصوص پردازنده رو بررسی کنید و با یک پاور قوی تر هم سیستم رو چک کنید
درست نشد باید برید سرا رم چون مشکل هنگ کردن هم دارید
با سلام
دوستان لطفا کمکم کنید
خودم کلا موندم مشکل سیستمم چیه !
من حین کار کردن با کامپیوتر ناگهان سیستمم ریست میشود ! حتی در محیط بایوس !
قبل از ریست شدن در حد یک دهم ثانیه تصویر سیاه میشود و چند دقیقه بعد اینبار تصویر سیاه میشود و بعد از چند ثانیه ریست شده و در همان صفحه میماند و دکمه پاور و ریست هم در این لحظه کار نمیکند !
گاهی پیش میاد صفر پشت کیس میزنم و یک میکنم و دوباره روشن میکنم اصلا هیچی بالا نمیاد ! چند بار باید برق قطع و وصل کنم تا سیستم استارت بشه
بطور راندوم یکبار بعد از دو دقیقه و یکبار بعد 2 ساعت سیستم ریست میشود !
من کارت گرافیک و دو تا هاردم و مودم دیال اپ و دی وی دی رایتر رو هم برداشتم و در محیط بایوس سیستم روشن کردم و باز هم در محیط بایوس سیستم ریست شد !
مودم adsl هم که اکسترنال است
سی پی یو دوستمم رو سیستمم گذاشتم و باز هم ریست شد ! پس سی پی یو هم سالم است
من 2 تا رم دارم یکی 1 گیگ و یکی 2 گیگ ! تک تک اونهارو گذاشتم و باز هم ریست شد و احتمالا رم ها سالم است ! ( چون احتمالش کمه جفت رم هام مشکل دار باشه )
تو مانیتورینگ پاور محیط بایوس هم نگاه کردم ولتاژها طبیعی بود و فقط دور فن سی پی یو 2900 بود و دمای سی پی یو از 39 تا 47 بالا میره ! البته یکبار در دمای 40 ریست شد و یکبار در 47.5
الان من موندم مشکل سیستم من مین بورد است ؟ یا یکی از رم ها ؟ یا پاور ؟ یا فن سی پی یو ؟
اینم مشخصات سیستمم
cpu.am2.athlon.5200.940x2
mb.asus.amd.m2a 74 am se
ram.geil.ddr.1gb.800.pristine
و یک رم دیگم
transcend 2gig
power.viera.2090b
graphic raden hd 6670 XFX
مشکل ریست شدن میتونه از دمای بالا رم پاور و مین سیستم باشه اگه رم ها تکی رو همه اسلات ها تست شده و با یک رم دیگه هم تست شده و جواب نداده یعنی رم ها سالمه دمای قطعات میتونه این مشکل رو ایجاد کنه و قطعات دیگر مانند پاور و مین
شما تک تک قطعات رو دربیارید از رم شروع کنید بدون رم ببینید سیستم ریست میشه یا نه باید سیستم بوق بزنه
گرافیک رو دربیارید ببینید بازم اینطوری است یا نه
هارد رو جدا کنید و تست کمنید
کابل atx رو بکنید ببینید بازم سیستم ریست میشه یا نه با یک پاور دیگه هم سیستم رو تست کنید درست نشد ایراد از مین است
چک کنید اتصال بدنه ای هم جود نداشته باشه بهتره سیستم به صورت open air هم تست بشه
سلام
بنده کیبردی دارم با پورت PS2 و چون مینبرد این پورت رو نداره با تبدیل به USB وصل کردم... مشکل اینجاست که در بازی ها وقتی دکمه های حرکت رو میگیری(مثلا WASD) کاراکتر بعد از چند ثانیه از حرکت می ایسته و باید دکمه رو ول کرد و دوباره گرفت.... ممنون میشم راهنمایی کنید..
با تشکر
سلام
بنده کیبردی دارم با پورت PS2 و چون مینبرد این پورت رو نداره با تبدیل به USB وصل کردم... مشکل اینجاست که در بازی ها وقتی دکمه های حرکت رو میگیری(مثلا WASD) کاراکتر بعد از چند ثانیه از حرکت می ایسته و باید دکمه رو ول کرد و دوباره گرفت.... ممنون میشم راهنمایی کنید..
با تشکر
ممکنه از تبدیل باشه با یک تبدیل دیگه و روی یک پورت یو اس بی دیگه تست کنید خود کیبورد از سالم بودنش مطمئن هستید؟
ممکنه از تبدیل باشه با یک تبدیل دیگه و روی یک پورت یو اس بی دیگه تست کنید خود کیبورد از سالم بودنش مطمئن هستید؟
بله کیبرد سالم هست و کیبرد خوبی هست...روی ی سیستم تست کردم...روی همون سیستم هم با این تبدیل بازم همین مشکل رو داشت ولی بدون تبدیل اوکیه.... مشکل اینه همه ی تبدیل های PS2 به USB همین مارک اند و همشون یه شکل اند
بله کیبرد سالم هست و کیبرد خوبی هست...روی ی سیستم تست کردم...روی همون سیستم هم با این تبدیل بازم همین مشکل رو داشت ولی بدون تبدیل اوکیه.... مشکل اینه همه ی تبدیل های PS2 به USB همین مارک اند و همشون یه شکل اند
بله عموم این تبدیل ها مشکلاتی دارند و خودمم دیدم این مشکلات رو به نظرم یک کیبورد یو اس بی تهیه کنید و خودتون رو راحت کنید
دوستان کسی میدونه بایوس Asus n56JR چطوری میشه عوض کرد .. تو تنظمیات بوت چیزی بنام EZ FLASH موجود نیست با Windows BIOS Flash Utility هم نمیشه راهی داره اصلا ؟
amirrezasopa
18-11-2014, 20:34
با سلام می خواستم ببینم با اومدن داریکس ۱۲ باید کارت گرافیک هایی با دایریکس یازده عوض شون و یا می توان دایریکس را اپدیت کرد خواهشا سریع جواب دهید:n23::n30:
با سلام می خواستم ببینم با اومدن داریکس ۱۲ باید کارت گرافیک هایی با دایریکس یازده عوض شون و یا می توان دایریکس را اپدیت کرد خواهشا سریع جواب دهید:n23::n30:
همه کارت ها دایرکس 12 رو حمایت نمیکنن یعضی از مدل های کپلر و ماکسول برای انویدیا و بعضی از مدل های gcn برای رادئون از 7000 به بعد و پردازنده های گرافیکی مجتمع نسل 4 میتونه باشه ولی دقیقش لیستشو سرچ کنید هست
amirrezasopa
18-11-2014, 20:54
مثلا radeon r7 200 series پشتیبانی می کند.
بله عموم این تبدیل ها مشکلاتی دارند و خودمم دیدم این مشکلات رو به نظرم یک کیبورد یو اس بی تهیه کنید و خودتون رو راحت کنید
آیا کارت PS2 موجود هست در بازار ؟ که مثلا وصل کنم PCI یا PCIe ؟ حدود قیمت ؟
hamid2134
23-12-2014, 17:46
با سلام...سیستمم مشکل داره اینجوری که موقع بخش فیلم یا حتی بدون فیلم مانیتور سیاه میشه دیگه هم هیچ مدلی تصویر نمیاد...حتی ریست هم نمیشه فقط باید بریز برق رو بکشم خاموشش کنم دوباره روشنش کنم تا بیاد بالا....اول گفتم شاید نرم افزاریه بخاطر همین اومدم ویندوز رو عوض کردم ولی در حین نصب ویندوز هم همین مشکل بیش میاد....هرچی سعی میکنم حتی به مرحله اتمام نصب ویندوز هم نمیرسم...کسی میدونه مشکلم از کجاست؟
با سلام...سیستمم مشکل داره اینجوری که موقع بخش فیلم یا حتی بدون فیلم مانیتور سیاه میشه دیگه هم هیچ مدلی تصویر نمیاد...حتی ریست هم نمیشه فقط باید بریز برق رو بکشم خاموشش کنم دوباره روشنش کنم تا بیاد بالا....اول گفتم شاید نرم افزاریه بخاطر همین اومدم ویندوز رو عوض کردم ولی در حین نصب ویندوز هم همین مشکل بیش میاد....هرچی سعی میکنم حتی به مرحله اتمام نصب ویندوز هم نمیرسم...کسی میدونه مشکلم از کجاست؟
اگه از سالم بودن مانیتور و کابل دیتا مطمین هستید باید با یک گرافیک و پاور دیگه سیستم رو چک کنید تا در اخر برید سراغ مین
اگر از سالم بودن کابل دیتا و خود مانیتور مطمین هستید با یک گرافیک و پاور دیگه سیستم رو تست کنید
سلام
دوستان کارت صدای onboard سیستم من سوخته یا حداقل من این فکر رو میکنم ،در هرصورت از بخش بایوس کارت صدا رو غیرفعال کردم تا بتونم از کارت صدای اکسترنالی که تهیه کردم استفاده کنم
اما وقتی به سیستم وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته دقیقا هیچ اتفاقی، نه صدایی هست و نه علامتی از تشخیص کارت صدا
بعد اینکه کارت صدایی که تهیه کردم مارک p-net و دوتا سوکت یکی برای میکروفن و یکی برای هدفون داره، ساب ووفر رو به کدوم سوکت وصل کنم ؟؟
کلافه شدم
hamed473
30-12-2014, 08:54
سام به دوستان.یک مودم TP-Link TD-W8901N دارم انتن دهی و قطع ووصلی مشکلی نداره.تنها مشکل اینه که وقتی بهر دلیلی خاموش بشه یا برق برو بیاد دیگه وصل شدنش با خداست 100یا دویست بار روشن خاموشش کنی وصل بشه شاید.به اینصورت که روشنش کنی سه چراغ پاور وتلفن وdsl بلافاصله روشن میشن ووای فای خاموشه که این سه چراغ هم الکی روشن میشن یعنی اگه خط تلفن از پشت بکشی باز هم این سه چراغ بلافاصله روشن میشن ولی خبری از نت نیست. ممنون اگه راه حلی دارین.
سلام .
دوستان از دیروز که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم بصورت اتوماتیک وارد صفحه تنظیمات Bios ( UEFI) میشه و ویندوز بالا نمیاد .
سرچ کردم چیزی که دستگیرم شد این بود که باید secure boot رو باید غیر فعال کرد . ولی متاسفانه این قسمت تنظیمات رو اصلا توی تنظیمات bios پیدا نمیکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید . ( asus z97 )
سلام .
دوستان از دیروز که میخوام کامپیوتر رو روشن کنم بصورت اتوماتیک وارد صفحه تنظیمات Bios ( UEFI) میشه و ویندوز بالا نمیاد .
سرچ کردم چیزی که دستگیرم شد این بود که باید secure boot رو باید غیر فعال کرد . ولی متاسفانه این قسمت تنظیمات رو اصلا توی تنظیمات bios پیدا نمیکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید . ( asus z97 )
مشکل شما هرچی است مربوط به تنظیمات بوت در بایوس است از این قسمت یک عکس بدید
B3NYAMIN
03-01-2015, 10:52
سلام..
یه 2 سالی هست بدجور این سوال ذهنمو مشغول کرده :|
چرا زمستون وقتی سیستم رو روشن میکنی فن ها صدای عجیب غریب( تراکتور D: ) میدن ، سرعتشون هم کم هست ولی بعد درست میشه ؟ آسیب ِ آن چنانی به سیستم نمی زنه؟
فن پاور خیلی کم میچرخه ، سی پی یو فنش کامل میچرخه ولی صدا میده یه فن دیگه هم هست رو سیستم اونم کم میچرخه و صدا میده مثله بقیه
سلام دوستان.
من با چند تا از GM های بلیزارد (بزرگترین شرکت سازنده بازی آنلاین) صحبت کردم در مورد لپ تاپ خودم و یه سری راهنمایی ها کردن میخواستم اینجا هم مشکلم رو مطرح کنم شاید فرجی بشه، سیستم لپ تاپ من تقریبا خوبه، اما توی بازی World of Warcraft و در واقع توی همه بازی ها، FPS از نزدیک 60-80 برای چند ثانیه میاد زیر 5 و تقریبا یه حالت Freeze پیش میاد و دوباره بعد 2 یا 3 ثانیه برمیگرده به حالت FPS نرمال خودش.
چند جایی این مشکل رو Search کردم و چیزی که بیشتر بهم جواب دادن این بود که سیستم Overheat می کنه و Performance رو میاره پایین تا خنک بشه. Blizzard هم گفت کارت گرافیک بهتری میخوای. فن لپ تاپ رو دادم عوض کردن و سیلیکن خارجی هم روی GPU و هم روی CPU زدن. دمای GPU و CPU تقریبا 10 درجه کم شد اما هیچ فرقی توی اون حالت پایین اومدن FPS و Freeze شدن چند ثانیه ای به وجود نیومد. Cooling Pad هم هیچ کس توصیه نکرد.
می خوام بدونم آیا راهی هست من متوجه بشم داخل بازی کدوم Spec لپ تاپ کم میاره که اینقدر FPS میاد پایین؟ برنامه ای چیزی که با یه Benchmark این ضعف خاص رو در بیاره. از RAM 4GB یه چیزی حدود 75% توی همون لحظه Freeze شدن استفاده می شه. CPU هم شاید 50% مصرف بشه، نهایت 60%. میخوام بدونم با ارتقا دادن کدوم Spec این حالت برطرف میشه، چون اوایل که لپ تاپ رو خریم اینجوری نمیشد.
من تمام Setting های بازی رو روی Low یا Very Low میذارم ولی بازم این مشکل هست. در صورتی که با این Spec های لپ تاپ GeForce Experience خیلی Setting های بالاتری رو پیشنهاد کرده برای Optimize شدن.
Spec ها اینا هستن :
GPU : Nvidia GeForce GT 525m
CPU : Core i5 2450M 2.5 4cpus
RAM : 4GB
مدل لپ تاپ هم Dell Inspiron 5110
میدونم لپ تاپ واسه بازی مناسب نیست و Performance پایین تری داره، اما تا زمانی که بتونم یه PC خوب جمع کنم میخواستم فعلا با همین سر کنم.
سلام..
یه 2 سالی هست بدجور این سوال ذهنمو مشغول کرده :|
چرا زمستون وقتی سیستم رو روشن میکنی فن ها صدای عجیب غریب( تراکتور D: ) میدن ، سرعتشون هم کم هست ولی بعد درست میشه ؟ آسیب ِ آن چنانی به سیستم نمی زنه؟
فن پاور خیلی کم میچرخه ، سی پی یو فنش کامل میچرخه ولی صدا میده یه فن دیگه هم هست رو سیستم اونم کم میچرخه و صدا میده مثله بقیه
به دلیل سرمای هوا روغن فن خشک میشه برای همین اولش فن شروع به کار بکنه صدا میده و بعدش روون میشه و صدا نمیده برای رفع مشکل فن رو خاک گیری و روغن کاری کنید و سعی کنید دمای محیط زیاد پایین نیاد
Masoodegh
03-02-2015, 15:18
سلام
دو تا کیس خراب دارم!!
یکیش موقع بالا اومدن خیلی طولش میده و بعد ارور میده!(عکس!)(با دوتا هارد مختلف تستش کردم! کابلشم امتحان کردم!)
کیس دوم وقتی روشنش میکنم صفحه نمیاد و فقط پشت سر هم ریستارت میشه!!
باید چیکارشون کنم!؟
سلام
دو تا کیس خراب دارم!!
یکیش موقع بالا اومدن خیلی طولش میده و بعد ارور میده!(عکس!)(با دوتا هارد مختلف تستش کردم! کابلشم امتحان کردم!)
کیس دوم وقتی روشنش میکنم صفحه نمیاد و فقط پشت سر هم ریستارت میشه!!
باید چیکارشون کنم!؟
این میگه دستگاهی برای بوت وجود ندارد یا سیستم ویندوز ندارد یا اینکه سیستم عامل خراب شده یا اینکه تنظیمات بوت در بایوس مشکل داره یا ایراد از طرف خود هارد میتونه باشه شما روی سیستم اول میتونید روی نصب ویندوز ببرید؟
در مورد سیستم دوم شما باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید اول از همه با یک باتری دیگه باتری سیستم رو تست کنید. اسلات گرافیک و رم رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید فن پردازنده رو بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد ایراد از مین است
Masoodegh
03-02-2015, 16:05
این میگه دستگاهی برای بوت وجود ندارد یا سیستم ویندوز ندارد یا اینکه سیستم عامل خراب شده یا اینکه تنظیمات بوت در بایوس مشکل داره یا ایراد از طرف خود هارد میتونه باشه شما روی سیستم اول میتونید روی نصب ویندوز ببرید؟
در مورد سیستم دوم شما باید با قطعه سالم سیستم رو چک کنید اول از همه با یک باتری دیگه باتری سیستم رو تست کنید. اسلات گرافیک و رم رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو تست کنید فن پردازنده رو بررسی کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد ایراد از مین است
در مورد سیستم اول که با یه هارد دیگه هم تست کردم، رو هارد دومی ویندوز نصب بود! تو تنظیمات بوتم هاردو اول کردم ولی تغییری نکرد!! نصب ویندوزو تست نکردم چون هارد دومی رو از رو سیستم روشن و سالم گذاشتم روش!
منظور از باتری همونه که اندازه سکه ست یا چیز دیگه!؟
در مورد سیستم اول که با یه هارد دیگه هم تست کردم، رو هارد دومی ویندوز نصب بود! تو تنظیمات بوتم هاردو اول کردم ولی تغییری نکرد!! نصب ویندوزو تست نکردم چون هارد دومی رو از رو سیستم روشن و سالم گذاشتم روش!
منظور از باتری همونه که اندازه سکه ست یا چیز دیگه!؟
حتما سیستم اول رو روی نصب ویندوز ببرید و بعد از نصب ویندوز ببینید بازم اینطوری میشه یا نه
بله همون باتری است
mtchabok
07-02-2015, 16:13
سلام دوستان
من روی لپتاپم چیپست گرافیکش مشکل پیدا کرده، قبلا فکر میکردم که به خاطر باطری و شارژرم هست که وسط بازی یهو صفحه رنگی میشه و هیچکاری نمیشه کرد. اما باطریمو عوض کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست .
وقتی که برنامه یا بازی ای با این چیپست اجرا میشه ، بعد کمی فشار که روش میاد به یکباره صفحه رنگی و فریز میشه و بعضی مواقع هم شده که ویندوز برمیگردونه و درایور کارت گرافیک ارور میده ، آیا نیم سوز شده این چیپست گرافیکم؟ میشه عوضش کرد؟:n35:
لپتاپ : Dell XPS L502X
سی پی یو : Intel Core i7-2630QM که گرافیک Intel HD Graphics 3000 رو داره
چیپست گرافیک : NVIDIA GeForce GT 540M
لطفا کمکم کنید..
سلام دوستان خسته نباشید
من لپ تاپم دل هستش و ویندوزم 7 هست
دیشب ساعت 2 یه برنامه ای دانلود و نصب کردم.برنامه ست کردن (خامو و روشن شدن اتوماتیک)
بعد اینکه اجرا کردم اون برنامه رو صفحه کامپیوتر سیاه شد.بعد چند ثانیه ریستارتش کردم و وقتی میخواست بیاد بالا باز دوباره ریستارت میشد
الانم که بازش میکنم وقتی میخواد بالا بیاد خیلی سریع ریستارت میشه
چون خیلی اطلاعات مهمی داشتم تو دسکتاپ باید هرطور شد برم تو ویندوز
و من حتی نمیتونم وارد safe mode بشم وقتی F8 میزنم اصلا کار نمیکنه
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید تا بتونم بدون نصب ویندوز جدید و پاک شدن اطلاعاتم برم تو ویندوز
خیلی ممنون.منتظر جوابتونم
western1
07-02-2015, 20:00
سلام دوستان
من روی لپتاپم چیپست گرافیکش مشکل پیدا کرده، قبلا فکر میکردم که به خاطر باطری و شارژرم هست که وسط بازی یهو صفحه رنگی میشه و هیچکاری نمیشه کرد. اما باطریمو عوض کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست .
وقتی که برنامه یا بازی ای با این چیپست اجرا میشه ، بعد کمی فشار که روش میاد به یکباره صفحه رنگی و فریز میشه و بعضی مواقع هم شده که ویندوز برمیگردونه و درایور کارت گرافیک ارور میده ، آیا نیم سوز شده این چیپست گرافیکم؟ میشه عوضش کرد؟:n35:
من هم همین مشکل رو داشتم با کمک دوستان در این سایت و .. مشکلم برطرف شد.مشکل فن و دمای بالای سیستم شما است که موجب فریز شدن می شود. سیستم رو باز کن و داخل فن رو تمیز کن و سیلیکون گرافیک و سی پی یو رو پاک کن و تعویض کن. مطمئن باش درست می شود/. لینک زیر کمک می کند بهت
سلام دوستان
تمیز کردن، اضافه کردن فن، گذاشتن کولینگ پد، هیچ کدوم هیچ کمکی نمی کنه و فقط خرج روی دستت میذاره.
من خودم Dell دارم، این مشکلات هم داشتم. درست میگن، مشکل از Overheat هست یعنی دمای CPU و Graphic میره بالا، اما این کارا هیچ کدوم روی مشکل من تاثیری نداشت. علتش هم اینه که طراحی قالب بدنه یه سری از مدل های Dell مشکل فنی داره و فن های جاسازی شده نمیتونه خنک کنه، چون گرافیگ و CPU به همدیگه پل شدن اگر CPU دماش بره بالا، گرافیک هم Overheat می کنه. حالا چرا CPU داغ می کنه و Overheat میشه؟ چون مدل CPU واسه این لیپ تاپ ها خیلی بالاست و قویه، و سیستم خنک کننده بسیار ضعیف، وقتی CPU داغ می کنه Performance رو میاره پایین تا دما بیاد پایین، بنابراین کلا سرعت لپ تاپ میاد پایین، به دلیل اون پل بین CPU و GPU، گرافیک هم داغ می کنه و کلا بازی کردن باهاش غیر ممکن میشه.
معروفه که میگن لپ تاپ ارزون همینه که هست.
راه حلش هم اینه که بری توی Power Management و مصرف CPU رو بیاری پایین تا سیستم داغ نکنه و از 100% CPU استفاده نکنه.
از منوی Start کلمه Power رو جستجو کن، روی Power Options کلیک کن، اون گزینه ای که انتخاب شده رو (معمولا Balanced) جلوش یه گزینه هست Change Plan Settings کلیک کن، بعد Change advanced power settings رو بزن ، توی همون صفحه که باز شده یه گزینه هست Processor Power Management که بازش کنی 3 تا گزینه داره. Minimum Processor state رو بذار روی 80% و Maximum Processor State رو بذار حدود 85% ، واسه من این اعداد خوب کار کرد، ولی اگه دیدی یکم FPS اومده پایین تر، میتونه تا 90% هم ببری. با این کار 85% قدرت CPU استفاده میشه، توی بازی خیلی تاثیر نمیذاره اما چنان تاثیری توی دمای CPU و GPU داره که دیگه مشکل Overheat پیش نمیاد.
من همین چند صفحه پیش همین مشکل رو سوال کردم، یکی از انجمن های خارجی پاسخش رو دادن. میتونی امتحان کنی. CPU شما هم که i7 هست، زورش زیاده :n25: نیازی به 100% مصرف نداره واسه بازی ها.
سلام دوستان
یه مشکل با وایرلس لبتاب dell 5010 برام پیش اومده
ویندوز عوض کردم درایور وایرلس رو هم نصب کردم و چند ساعت هم کانکت بودم و مشکلی نبود
یه بار لبتابو ریستارت کردم بعد که بالا اومد دیگه هیچ شبکه وای فای رو پیدا نمیکنه (نه فقط مودم خودم ... کلی شبکه دور و بر ماس که هیچکدوم رو پیدا نمیکنه)
در حالیکه درایور هنوز نصبه و علامت وای فای کنار ساعت ویندوز وجود داره، اما ضربدر قرمز روشه (مثل مواقعی که تو بیابون باشی :n02: و هیچ وایرلسی نزدیکت نباشه)
خواستم درایور رو آنیستال کنم دوباره نصب کنم ولی تو program and features پیداش نکردم
رفتم از مسیر device manager>network adapter دیدم اونجا هست ... یه بار آنیستال کردم، لبتابو ریستارت کردم که دوباره نصب کنم، دیدم با بالا اومدن ویندوز خودش اتومات نصب شد! و گوشه پایین پیام داد که درایور فلان با موفقیت نصب شده !!
کماکان تو network adapter هم درایور وجود داره، اما هنوز هیچ شبکه وای فای رو پیدا نمیکنه و همون ضربدر قرمز رو آرم وای فای هست :n03:
به نظرتون مشکل از کجاس؟
سلام دوستان
یه مشکل با وایرلس لبتاب dell 5010 برام پیش اومده
ویندوز عوض کردم درایور وایرلس رو هم نصب کردم و چند ساعت هم کانکت بودم و مشکلی نبود
یه بار لبتابو ریستارت کردم بعد که بالا اومد دیگه هیچ شبکه وای فای رو پیدا نمیکنه (نه فقط مودم خودم ... کلی شبکه دور و بر ماس که هیچکدوم رو پیدا نمیکنه)
در حالیکه درایور هنوز نصبه و علامت وای فای کنار ساعت ویندوز وجود داره، اما ضربدر قرمز روشه (مثل مواقعی که تو بیابون باشی :n02: و هیچ وایرلسی نزدیکت نباشه)
خواستم درایور رو آنیستال کنم دوباره نصب کنم ولی تو program and features پیداش نکردم
رفتم از مسیر device manager>network adapter دیدم اونجا هست ... یه بار آنیستال کردم، لبتابو ریستارت کردم که دوباره نصب کنم، دیدم با بالا اومدن ویندوز خودش اتومات نصب شد! و گوشه پایین پیام داد که درایور فلان با موفقیت نصب شده !!
کماکان تو network adapter هم درایور وجود داره، اما هنوز هیچ شبکه وای فای رو پیدا نمیکنه و همون ضربدر قرمز رو آرم وای فای هست :n03:
به نظرتون مشکل از کجاس؟
درایور رو از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژن درایور رو از سایت خود دل دانلود کنید
درایور رو از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژن درایور رو از سایت خود دل دانلود کنید
ممنونم ولی خودبخود درست شد !!!
alirezaaaa4
16-04-2015, 11:35
سلام دوستان و اساتید...
یه سوال عجیب دارم ممنون میشم کمکم کنید
من یه لپ تاپ hp dv6-2170 دارم یه مدت که یه مشکل بر خوردم اونم اینه که مثلا دارم کار میکنم یهو کلا سیستم هنگ میکنه وا میسته یا بعضی وقتا فایلی میخام کپی کنم کلا با سرعت مورچه کپی میکنه من به یکی نشون دادم گفت هاردم مشکل داره .. حتی کل هارد از نوع پارتیشن بندی کردم اولش خوب بود ولی بازم کلا سرعت کار کردن و برنامه ها خیلی پایین رو مخمه میام بدونم ایا فقط از هاردیا چیزای دیگه هم مشکل داره کلا میهام تصمیم بگیرم تعمیرش کنم یا نه .. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
ضمنا اجرای برنامه ها یکم طول میکشه ولی اجرا میکنه مثلا مکس باز میکنم باز شدنش طول میکششه ولی باز میشه تقریبا از نظر سرعت مشکل نداره مگر اینکه باز هر از گاهی کلا هنگ میکنه.
سلام دوستان و اساتید...
یه سوال عجیب دارم ممنون میشم کمکم کنید
من یه لپ تاپ hp dv6-2170 دارم یه مدت که یه مشکل بر خوردم اونم اینه که مثلا دارم کار میکنم یهو کلا سیستم هنگ میکنه وا میسته یا بعضی وقتا فایلی میخام کپی کنم کلا با سرعت مورچه کپی میکنه من به یکی نشون دادم گفت هاردم مشکل داره .. حتی کل هارد از نوع پارتیشن بندی کردم اولش خوب بود ولی بازم کلا سرعت کار کردن و برنامه ها خیلی پایین رو مخمه میام بدونم ایا فقط از هاردیا چیزای دیگه هم مشکل داره کلا میهام تصمیم بگیرم تعمیرش کنم یا نه .. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
ضمنا اجرای برنامه ها یکم طول میکشه ولی اجرا میکنه مثلا مکس باز میکنم باز شدنش طول میکششه ولی باز میشه تقریبا از نظر سرعت مشکل نداره مگر اینکه باز هر از گاهی کلا هنگ میکنه.
هنگ کردن از هرقطعه ای میتونه باشه مثل باتری لپ تاب رم هارد و برد اصلی و حتی گرافیک و درایور اون و دمای بالا باید قبلش مطمئن بشید ویندوز سالم است درایورها به درستی نصب شده و ویروسی نیست
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
alirezaaaa4
18-04-2015, 22:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این درست عکس قبلی کامل نبود
alirezaaaa4
18-04-2015, 22:29
هنگ کردن از هرقطعه ای میتونه باشه مثل باتری لپ تاب رم هارد و برد اصلی و حتی گرافیک و درایور اون و دمای بالا باید قبلش مطمئن بشید ویندوز سالم است درایورها به درستی نصب شده و ویروسی نیست
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید
عکس اپلود کردم دقیقا منم میخام بدونم فقط از هارد یا مشکل از جاهای دیگه هم هست ..... از کجا میتونم متوجه بشم
عکس اپلود کردم دقیقا منم میخام بدونم فقط از هارد یا مشکل از جاهای دیگه هم هست ..... از کجا میتونم متوجه بشم
هاردتون ممکنه بدسکتور یا delay سکتور داشته باشه با نرم افزار hdd regenrator یک اسکن معمولی انجام بدید و نتیجرو بگید
alirezaaaa4
18-04-2015, 23:06
عذر میخوام تو این برنامه می خواهم اسکن کنم قبلش این ارور میاد که میگه یه چیزی رو تغییر بدم به نظرتون تغییر ایجاد کنم؟
عذر میخوام تو این برنامه می خواهم اسکن کنم قبلش این ارور میاد که میگه یه چیزی رو تغییر بدم به نظرتون تغییر ایجاد کنم؟
لازم است برای اسکن با این برنامه مود هارد رو ata یا ide در بایوس بکنتید بعد از این که اسکن تموم شد دوباره همون ahci بکنید اسکن هم از طریق بوت انجام بدید نه ویندوز برنامه رو روی یک سی دی رایت کنید با اون بوت کنید سیستم رو
alirezaaaa4
19-04-2015, 13:21
لازم است برای اسکن با این برنامه مود هارد رو ata یا ide در بایوس بکنتید بعد از این که اسکن تموم شد دوباره همون ahci بکنید اسکن هم از طریق بوت انجام بدید نه ویندوز برنامه رو روی یک سی دی رایت کنید با اون بوت کنید سیستم رو
عذر میخام می پرسم ولی تو بایوس لپ تاپ نبود قسمتی که عوض کرد من تو بایوس pc دیدم ولی بایوس لپ تاپ اصلا جای تغییرات نبود که نبود.... چی کار کنم ایا برنامه ای راهی هست این تغییرات رو بدم ؟
عذر میخام می پرسم ولی تو بایوس لپ تاپ نبود قسمتی که عوض کرد من تو بایوس pc دیدم ولی بایوس لپ تاپ اصلا جای تغییرات نبود که نبود.... چی کار کنم ایا برنامه ای راهی هست این تغییرات رو بدم ؟
از قسمت های مختلف بایوس لپ تاب عکس بدید
alirezaaaa4
19-04-2015, 16:04
تمامی قسمت های بایوس رو عکس گرفتم همین جور که میبینید یه قسمت تست هارد و رم هم داره هارد که تست میکنم مشکل پیدا میکنه.........
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alirezaaaa4
19-04-2015, 23:12
ضمنا یه چیز دیگه بدون اینکه تغییر بدم با فلش که بالا اوردم اسکن کردنی وسطش یهو زد که هاردت اماده اسکن نیست و باز حرفش این بود که حالت ide بالا بیارم ضمنا یک مرد سکتور deley پیدا کرده بود تا 20% که پرید بیرون دیگه.
ضمنا یه چیز دیگه بدون اینکه تغییر بدم با فلش که بالا اوردم اسکن کردنی وسطش یهو زد که هاردت اماده اسکن نیست و باز حرفش این بود که حالت ide بالا بیارم ضمنا یک مرد سکتور deley پیدا کرده بود تا 20% که پرید بیرون دیگه.
سکتور delay معمولا نرم افزاری قابل حل نیست به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید تا تعدادش افزایش پیدا نکرده از اطلاعات مهمتون هم نسخه پشتیبان تهیه کنید...
سکتور delay معمولا نرم افزاری قابل حل نیست به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید تا تعدادش افزایش پیدا نکرده از اطلاعات مهمتون هم نسخه پشتیبان تهیه کنید...
alirezaaaa4
27-04-2015, 09:57
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز .. یه سوال همین مرکز معتبر کجا خوب هست که کارش هم خئب باشه....
سلام
برای رفع این خطا چیکار کنم؟
Press F8 to Enable System Configuration
Press F9 to Select Booting Device after POST
Press F1 to continue, DEL to enter SETUP
پست 11 اینجا رو هم ببینید اینم همونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-822676
ویرایش:
حل شد:
با برداشتن باتری مادربورد و دوباره جا زدن درست میشه
galaxy550385
17-05-2015, 19:22
با سلام خدمت همه دوستان.ببخشه سوال داشتم .من چند وقتیه بلوتوث لپ تاپم کار نمیکنه . قبلا درست بود ولی الان نه ارسال میکنه نه دریافت.با گوشی های مختلف تست کردم.همه شناساییش میکنن ولی نه میتونن pair بشن نه تبادل فایل ممکن هست خیلی هم باهش ور رفتم ولی نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنین. مدلش سامسونگ np300-v5a s02ae
hasht_sh782
25-05-2015, 13:45
با سلام
من در مغازه يك مودم تك پورت لن دي لينك دارم كه به كارتخوان وصله از قضا دوربين مداربسته با دستگاه dvr تهيه كردم كه مي خوام آي پي ثابت بگيرم و به مودم وصل كنم مدا مودم يك پورت لن بيشتر ندارد مي خواستم بدانم فيش يا سوئيچي هست كه تعداد پورت لن را افزايش داد؟
ممنون از راهنمايي دوستان
4lireza.
08-06-2015, 03:46
سلام
مشکل نصب کیبورد معمولی به لبتاپ رو دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
ایم عکس از بایوس
با این تنظیمات باز هم وقتی کیبورد رو میزنم فقط ۳ تا چراغ روشن خاموش میشن و اتفاقی نمیوفته حتی تو این قسمت تنظیمات کیبورد هم usb کیبورد رو نمیخونه
مرسی
zahra4444
27-06-2015, 18:56
سلام .من کاربر جدیدم. :n02:
و یه مشکل دارم....:n27:
من یه میکروفن خریدم .باهاش صدامو ظبط میکنم خیلی آروم ظبط میکنه :n03:
چجوری میشه صدای میکروفن رو زیاد کرد؟لطفا قشنگ توضیح بدین اگه شد هم با عکس من زیاد تو کامپیوتر حرفه ای نیستم.و راستی یه برنامه هم برای گذاشتن صدا رو ی فیلم میخوام یا همون دوبله...بشه با اون برنامه راحت دوبله کرد لطفا بهم بگین:n03:
mehran_286
27-06-2015, 19:24
سلام دوستان
ویندوز 8.1 دارم و آپدیت هستش همینطور آنتی ویروس و ....
الان یه هفته هستش که سیستم رو اگه تازه روشن کنم بعد از این که ویندوز بالا اومد بعد 3 الی 4 دقیقه چه برنامه ای باز کنی و کار کنی و چه کاری انجام ندی
سیستم یهو فریز میشه
نه موس تکون میخوره
نه کیبورد کار میکنه
نه alt ctrl delet کار میکنه
اگرم در حال پخش آهنگ باشه گیر میکنه و قطع نمیشه
دکمه ریستارت هم کار نمیکنه
تنها راهش اینه 10 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارم خاموش بشه
بعد که دوباره روشن بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
با برنامه passmark یه تست زدم ولی چیزه خاصی نگفت
این مشکل وقتی پیش میاد که سیستم رو برای مدتی از برق مبکشم و کار نمی کنم
و وقتی بعد از چند ساعت به برق میزنم و روشن میکنم این اتفاق پیش میاد
به نظرتون راه حل چیه ؟
مشکل هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه اگر ویندوزتون سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه و درایورها درست نصب شده باشه باید قطعات سیستم رو از جمله رم هارد و پاور به همراه درایور گرافیک و خود گرافیک چک کنید برای اینکار نیاز به قطعه سالم دارید
rahnemoun
13-07-2015, 08:33
سلام
یه سوال داشتم، نمیدونم آیا مربوط به این بخش میشه یا نه! اگه لطف کنید جوابم رو بدید، ممنون میشم...
آیا از پورت USB که روی پخش ماشین (برای خوندن موزیک ار طریق فلش مموری) هست میشه برای شارژ کردن موبایل و تبلت استفاده کرد؟
مرسی - رامین :n16:
intelligent
13-07-2015, 23:52
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
سیستم من مادر بوردش گیگا و گرافیمک gforce 8500 gt 512 mb
مشکلم اینه درایور گرافیکو نصب میکنم نضب میشه ولی ریستارت میکنم هیچ تغییری نمیکنه
هم رو ویندوز 8 امتحان کرددم هم رو 7
در ضمن این درایوری که میگم قبلا هم نضب کردم مشکلی نداشته
مشکل ار اونجا شرو شد که گرافیکمو باز گردم که تمیزش کنم بعد باطری مادر بردم دراوردم چون رمز مادربردمو یادم رفته بود بعد که روشن کردم درایور گرافیکم پریده بود و الن دیگه نصب نمیشه
در ضمن اسم گرافیکم تو دیوایس منیجر هست یه علامت زرد کنارشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
mahdi_ctr
17-07-2015, 22:34
با عرض سلام خدمت دوستان
چند وقتیه یه مشکلی برام پش اومده
وقتی سیستمم رو روشن میکنم توی صفحه اول (قسمتی که آرم مادربرد هست) گیر میکنه و دیگه هیچ دکمه ای عمل نمیکنه
بعضی اوقات بعد از یکی دو دقیقه سیستم بالا میاد ولی بعضی اوقات کلا دیگه سیتم بالا نمیاد
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
مشخصات سیستمم:
mb: msi 790gx - g65
cpu am3 phenom II 925 x4
ram 8gb
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر
tajrobenik
19-09-2015, 09:30
سلام.
دو تا خروجی پاور داریم این دو تا:
4+4pin +12 volt power cable
6+2pin PCI Express power cable
متاسفانه:
اين کابل به راحتي با کابل EPS 8 پيني به اشتباه گرفته ميشود.
کابل PCI Express 8 پين و کابل EPS 8 پين، بر خلاف شباهتي که با يکديگر دارند، تنها به کانکتورهاي خود متصل ميشوند، يعني نميتوان يکي از اين دو کابل را به کانکتور ديگري وصل کرد مگر در صورتي که با زور و فشار (هر چند اندک) بخواهيد اين اتصال اشتباه را برقرار سازيد.
متاسفانه براي هر دو کانکتور از Molex Mini-fit Jr استفاده شده است و تنها 8 سره کانکتورها با يک ديگر متفاوت است، پس با کمي فشار اتصال اشتباه برقرار ميشود.
که باید این:
4+4pin +12 volt power cable
به مین بورد وصل بشه.
خوب به مین بود 6+2pin PCI Express power cable رو وصل کردیم.
جالب اینجاست که خیلی هم سخت وصل نشد.
و بعد درستش کردیم و همون کابل اصلی رو وصل کردیم و سیستم روشن شد و ویندوز هم نصب کردیم: و درست داره کار می کنه.
سوال: برای مین بورد یا سی پی یو مشکلی پیش اومده؟ خراب شده باشه سوخته باشه یا نه محافظت کننده داشته که اگه برقی بهش اشتباه وصل بشه مشکلی براش پیش نیاد؟
sallarmelli
19-09-2015, 12:23
من یه مشکل دارم که در این تایپک مظرح کردم مربوط به مشکلات سخت افزاری هست کسی می تونه کمک کنه؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=706024&p=8711002#post8711002
با سلام و عرض ادب سیستم بنده دارای یک مشکل اساسی شده تقریبا از همون اول این طوری بود ولی الان بیشتر شده وقتی تو ویندوزم موسم خیلی لگ میزنه طوری که مجبور به ریست میشم واقعا دیگه کلافه شدم به خدا کمکم کنید با تعویض سیستم عامل هم مشکلم حل نشد احساس میکنم مشکل سخت افزاریه از دوستان و اساتید خواهش میکنم که بررسی کنید مشکلم حل بشه مشخصات کامل سیستمم گذاشتم (در ضمن وقتی تو مرورگر هستم این مشکل چند برابر میشه به خدا خسته شدم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
win 8.1 pro
متشکرم
alone one
04-10-2015, 17:20
اساتید مدتیه کامپیوترم وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه،چنبار باید کلید روشن شدنو بزنم تا بلاخره روشن بمونه
مشگل از کجاست؟
سلام یه سوال داشتم دلیل کمرنگ بودن دستگاه ها در دیوایس منیجر چیه عکسشم پیوست کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سیستم من وسط بازی گاهی همون اول بازی هنگ میکنه
تصویر میره کاملا تصویر خاموش و صدای دور فن گرافیک میره بالا
اصلا از لحاظ دمایی گرافیک موردی نداره حتا باز کردم خمیر سیلیکون z5 زدم
بعیده ار کمبود برق و ضعیف بودن پاور باشه
آخرین درایور ها رو هم همیشه میگیرم
حتی کل درایور های گرافیک رو هم آنیستال کردم باز هم فرقی نکرد
دیگه نمیدونم چه مرگشه
پاور 535 گرین
گرافیک amd 5870
cpu amd 6200
هارد 1 ترا گرین وسترن
:V13:
ممنونم میشم کمک کنید
javad.jojo
08-12-2015, 11:09
با سلام و خسته نباشید
دوستان من اولین باره دارم تو فروم ها سوالی میپرسم چون تو بحث سخت افزار و نرم افزار خودم یکم سر رشته دارم.
به هر حال...
بعد از عمری کار کردن با یک سیستم قدیمی یه سیستم واسه خودم بستم و تک تک قطعاتشو خودم با دقت انتخاب کردم.
مشخصاتش:
main:asus maximus viii ranger
cpu: 6600k skylake 1151
cpu cooler:deepcool maelstorm 240 liqued cooler
hdd:1TB WD green
ram:avexier ddr4 4*4 GB core series bus 3000
case:green x3+viper
PSU:green 750 oc platinium
vga و ssd به علت مشکل مالی فعلا نخریدم ولی تو لیست خریدم هست.
خلاصه بستمش و ویندوز 10 رو روش نصب کردم.
چند وقتی خوب کار میکرد تا اینکه یه مشکلی تازه براش به وجود اومده اونم اینکه بعد از یکی دو ساعت استفاده شاید بیشتر یا کمتر کامپیوتر قفل میکنه و حتی دکمه reset روی کیس و یا reset روی خود مادربرد هم کار نمیکنن و مجبور میشم با دکمه صفر و یک پشت پاور خاموش و روشنش کنم که خیلی برام ناراحت کننده ست.
ممنون میشم اساتید عزیز اگر با این مشکل برخورد کردن بنده رو راهنمایی کنن.
پیشاپیش اگه جای سوالم اشتباهه از همه مدیران و اساتید گرامی عذر میخوام.
با تشکر.
javad.jojo
08-12-2015, 11:15
اساتید مدتیه کامپیوترم وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه،چنبار باید کلید روشن شدنو بزنم تا بلاخره روشن بمونه
مشگل از کجاست؟
این مشکل معمولا از خرابی پاور ناشی میشه و در بعضی موارد خاص مادر بورد هم میتونه عاملش باشه.
فکر میکنم با تعمیر و یا تعوض پاور مشکلتون حل بشه.
javad.jojo
08-12-2015, 11:22
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
سیستم من مادر بوردش گیگا و گرافیمک gforce 8500 gt 512 mb
مشکلم اینه درایور گرافیکو نصب میکنم نضب میشه ولی ریستارت میکنم هیچ تغییری نمیکنه
هم رو ویندوز 8 امتحان کرددم هم رو 7
در ضمن این درایوری که میگم قبلا هم نضب کردم مشکلی نداشته
مشکل ار اونجا شرو شد که گرافیکمو باز گردم که تمیزش کنم بعد باطری مادر بردم دراوردم چون رمز مادربردمو یادم رفته بود بعد که روشن کردم درایور گرافیکم پریده بود و الن دیگه نصب نمیشه
در ضمن اسم گرافیکم تو دیوایس منیجر هست یه علامت زرد کنارشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی باتری مادربرد رو برداشتید تنظیمات بایوس رو reset کردید پس احتمالن مشکل از اینه که بایوستون گرافیک مجتمع خود مادربرد و یا پردازنده رو به عنوان گرافیک مرجع میشناسه.
باید تو تنظیمات بایوستون برید و گرافیک pci رو به عنوان گرافیک مرجعتون انتخاب کنید.
Silver.Star
23-12-2015, 13:04
سلام
چیپست صدای مادربرد ASUS M2N-X PLUS
دوستان من چیپستشو از رو برد باز کردم و گم شده حالا مشخصات فنی یا همون شماره روی چیپستو میخوام
لطفا راهنمایی کنید
تو سایت ایسوس هم چیزی قید نشده
محمد7966
23-12-2015, 13:13
سلام
چیپست صدای مادربرد ASUS M2N-X PLUS
دوستان من چیپستشو از رو برد باز کردم و گم شده حالا مشخصات فنی یا همون شماره روی چیپستو میخوام
لطفا راهنمایی کنید
تو سایت ایسوس هم چیزی قید نشده
سلام
سایت زیر زده مدل چیپست
ریلتبکه البته برای ویندوز ویستا زده
mrkv2000
22-01-2016, 17:02
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من تازگی سیم ----- را عوض کردم اما متاسفانه یک متر کم بود و از سیم قبلی یک متر متصل کردم الان پیام lnb overload میدهد نمیدونم مشکل از سیم هست یا ال ان بی مشکل پیدا کرده لطفا در صورتی که امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
محمد7966
27-01-2016, 09:40
سلام دوستان
ببخشید موقعی که داشتم لبتابو باز می کردم یکی از سیمهایی که به کارت شبکه وصل بود کند
که دقیقا از جایی کنده شده که به یکی از پایه های مانیتور وصله و من اصلا نمیدونم به کجا وصله
راهی براش هست البته بی سیم کارت شبکه کار میکنه ولی لنش کار نمی کنه؟
راهی هست که بشه این مشکلو درست کرد؟
البته لبتابم هم تولید 2009 مدل وسترو دل 1015 است ولی ممکنه یه زمانی به دردم بخوره
yaghob.boss
08-02-2016, 08:59
سلام دوستان من یه مشکلی دارم یه سیستم DDR یکی از دوستان آورده وقتی که سیستم رو روشن میکنیم هیچی بالا نمیاد در واقع اصلا مانیتور روشن نمی شد . با اسپری خشک سیستم رو سرویس کردم سیستم راحت بالا اومد ویندوز عوض کردم و.... ولی چند روز بعد دوباره همونطور شده و حتی با سرویس دوباره هم روشن نشد قطعات غیر از مادربرد رو تست کردم همه سالم هستن
اگر یه لطف کنید راهنمایی کنید یا اگر تجربه ای دارید در احتیارم بزارید ممنون میشم
محمد7966
08-02-2016, 09:18
سلام دوستان من یه مشکلی دارم یه سیستم DDR یکی از دوستان آورده وقتی که سیستم رو روشن میکنیم هیچی بالا نمیاد در واقع اصلا مانیتور روشن نمی شد . با اسپری خشک سیستم رو سرویس کردم سیستم راحت بالا اومد ویندوز عوض کردم و.... ولی چند روز بعد دوباره همونطور شده و حتی با سرویس دوباره هم روشن نشد قطعات غیر از مادربرد رو تست کردم همه سالم هستن
اگر یه لطف کنید راهنمایی کنید یا اگر تجربه ای دارید در احتیارم بزارید ممنون میشم
سلام
به نظر میاد یا مشکل میتونه از پاور باشه یا cpu
این دوتا رو هم تست کنید البته ممکنه فن سی پی یو هم روش خوب جفت و جور نشده باشه به خاطر همین داغ کنه و روشن نشه سیستم
yaghob.boss
08-02-2016, 09:52
سلام
به نظر میاد یا مشکل میتونه از پاور باشه یا cpu
این دوتا رو هم تست کنید البته ممکنه فن سی پی یو هم روش خوب جفت و جور نشده باشه به خاطر همین داغ کنه و روشن نشه سیستم
پاور رو چطور میشه تست کرد آخه پاور دیگه ای ندارم
sajjadorgadimi
08-02-2016, 14:20
سلام
cpu Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz برای کرات گرافیک GTX 950 گلوگاه ایجاد می کنه و باعث کاهش کارایی کارت گرافیک میشه؟
(اگر جواب مثبته تا چه حد باعث کاهش میشه؟)
ممنون
محمد7966
08-02-2016, 19:05
پاور رو چطور میشه تست کرد آخه پاور دیگه ای ندارم
من خودم تا حالا تعمیر نکردم یه صفحه میذارم ببینید
sajjadorgadimi
09-02-2016, 13:11
سلام
cpu Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz برای کرات گرافیک GTX 950 گلوگاه ایجاد می کنه و باعث کاهش کارایی کارت گرافیک میشه؟
ممنون
کسی نیست جواب مارو بده؟
alireza3dshadow
09-02-2016, 13:56
کسی نیست جواب مارو بده؟
تو اکثر بازی ها خیر مشکلی نداره
ولی یکی دوتا بازی هستن اونم در حد 5% که مقدار قابل توجهی نیست تو یک جاهایی که Physics میره بالا فریم کم میده بستگی به رزولوشن که بازی اجرا هم میشه داره
در کل مشکلی نداره
تو یوتوب
i3 2100 3.10GHz Zotac GTX 760 2GB دیدم بازی gta v به خوبی اجرا شده
سلام. من وقتی با لپتابم بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و باید دکمه پاور رو باید نگه دارم تا خاموش شه یعنی هیچ چیزی عمل نمیکنه حتی کنترل الت دلیت و ماوس هم قفل میشه و حرکت نمیکنه.
چندین بازی نصب کردم و روی همه این مشکل رو دارم. اوایل
بعد از 10 20 دقیقه بازی یه بالون در قسمت تسک منیجر میومد بالا و این پیام ظاهر میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی بازی در زمان این ارور قطع میشه و پیام نات ریسپوند میداد و گاهی هم قطع نمیشد اما تصویر سیاه میشد ولی صدا بود ولی جدیدا دیگه ارور نمیده و همون طور که گفتم هنگ میکنه. بایوس و کارت گرافیک هم آپدیته.این مشکل رو هم روی ویندوز 7 با SP1 و هم SP3 داشتم.یه مورد دیگه اینکه گاهی اوقات که شبا لپتاب رو میزارم واسه دانلود صبح که بیدار میشم میبینم صفحه لپتاب سیاهه و از یه ساعتی به بعد دانلود نکرده و باید پاور رو نگه دارم و خاموشش کنم. در صورتی که در پاور آپشن همه گزینه ها روی never هست مخصوصا خاموش شدن هارد. ولی مثلا ساعت 2 شب که میزارم واسه دانلود ساعت 3 سیاه میشه. در صورتی که در حالت کار عادی اگر بازی نکنم یه روز کامل هم باهاش کار کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون
چند تا عکس هم از HD Sentinel و نرم افزارهای تست دما مثل HW گرفتم که در زیر میارم
این عکس های رو هم در زمان کار عادی گرفتم
این عکس پایینی رو هم در زمان بازی و دقیقا یکی دو دقیقه قبل از هنگ کردن لپتاپم گرفتم
مدل لپتاب هم
dell xps L502 و چیزی رو هم ارتقا ندادم
ess_1362
09-02-2016, 19:46
سلام
ممنون
این پردازنده تمام گیم ها را با گرافیک 950 پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی بابت محدودیت برای شما نخواهد داشت
سلام. من وقتی با لپتابم بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و باید دکمه پاور رو باید نگه دارم تا خاموش شه یعنی هیچ چیزی عمل نمیکنه حتی کنترل الت دلیت و ماوس هم قفل میشه و حرکت نمیکنه.
چندین بازی نصب کردم و روی همه این مشکل رو دارم. اوایل
بعد از 10 20 دقیقه بازی یه بالون در قسمت تسک منیجر میومد بالا و این پیام ظاهر میشه
گاهی بازی در زمان این ارور قطع میشه و پیام نات ریسپوند میداد و گاهی هم قطع نمیشد اما تصویر سیاه میشد ولی صدا بود ولی جدیدا دیگه ارور نمیده و همون طور که گفتم هنگ میکنه. بایوس و کارت گرافیک هم آپدیته.این مشکل رو هم روی ویندوز 7 با SP1 و هم SP3 داشتم.یه مورد دیگه اینکه گاهی اوقات که شبا لپتاب رو میزارم واسه دانلود صبح که بیدار میشم میبینم صفحه لپتاب سیاهه و از یه ساعتی به بعد دانلود نکرده و باید پاور رو نگه دارم و خاموشش کنم. در صورتی که در پاور آپشن همه گزینه ها روی never هست مخصوصا خاموش شدن هارد. ولی مثلا ساعت 2 شب که میزارم واسه دانلود ساعت 3 سیاه میشه. در صورتی که در حالت کار عادی اگر بازی نکنم یه روز کامل هم باهاش کار کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون
چند تا عکس هم از HD Sentinel و نرم افزارهای تست دما مثل HW گرفتم که در زیر میارم
این عکس های رو هم در زمان کار عادی گرفتم
این عکس پایینی رو هم در زمان بازی و دقیقا یکی دو دقیقه قبل از هنگ کردن لپتاپم گرفتم
مدل لپتاب هم
dell xps L502 و چیزی رو هم ارتقا ندادم
لپ تاپ برای گیم نیست
در آخرین شاتی که گذاشتی دمای هسته ها به 100 درجه رسیده که امکان تهویه در چنین دمایی خیلی سخته
این پردازنده تمام گیم ها را با گرافیک 950 پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی بابت محدودیت برای شما نخواهد داشت
لپ تاپ برای گیم نیست
در آخرین شاتی که گذاشتی دمای هسته ها به 100 درجه رسیده که امکان تهویه در چنین دمایی خیلی سخته
دو هفته قبل دادم سرویس. الان نمیدونم مشکل از کجاست که دما انقدر بالا میره
سلام
ویندوز من ایکس پی هستش، تا دیروز هم ماوس کار می کرد هم کیبورد
اما الان فقط تو محیط بایوس کار می کنه، و به محض شروع لود ویندوز نه دیگه ماوس چراغ روشنی داره نه کیبورد ... اصلا انگار وصل نیستن به سیستم
ایراد کار کجاست؟
سیستمم هم فریز هست
ممنونم
محمد7966
14-02-2016, 14:41
سلام
پاک شود.سپاس
malavan.ehsan
16-02-2016, 11:28
سلام
دوستان بنده هارد Western Digital Red Edition 1TB 64MB Cacheرو سیستمم نصب کردم ولی متاسفانه با دو کابل Sata تست کردم سیستم هارد رو نمیشناسه
ممکنه مادر برد نشناسه؟ یا اینکه کابل sata برای این هارد فرق کنه برق اوکی هست میرسه به هارد فقط سیستم نمیشناسه
مادر برد من MotherBoard Gigabyte GA-P61-USB3-B3
محمد7966
16-02-2016, 11:37
سلام
دوستان بنده هارد
Western Digital Red Edition 1TB 64MB Cacheرو سیستمم نصب کردم ولی متاسفانه با دو کابل Sata تست کردم سیستم هارد رو نمیشناسه
ممکنه مادر برد نشناسه؟ یا اینکه کابل sata برای این هارد فرق کنه برق اوکی هست میرسه به هارد فقط سیستم نمیشناسه
مادر برد من MotherBoard Gigabyte GA-P61-USB3-B3
سلام
از سالم بودن هارد مطمئن هستید؟
malavan.ehsan
16-02-2016, 14:33
سلام
از سالم بودن هارد مطمئن هستید؟
سلام
بله مطمعنم
محمد7966
16-02-2016, 14:41
سلام
بله مطمعنم
تو نظیمات مادربرد گزینه ای نداره برای فعال کردن هارد یا غیرفعال کردنش
البته من شک دارم چنین چیزی باشه اصلا مادربرد باید اتوماتیک بشناسه هاردو ولی یه نگاه کنید ببینید چیزی ننوشته اونجا
من نمیدوونم کابل ساتا انواع داره یا نه ولی ظاهرا کابل ساتا انواعی دارند
بقیه انواع رو هم امتحان کنید شاید مشکل حل بشه
سلام
من یک واتر کولر کورسیر h80i دارم که همونطور که احتمالا میدونین کابل برق پمپ ساتا هست ، من تا الان این کابل رو مستقیما به برق ساتای پاور وصل کرده بودم ولی الان به دلیل اینکه تعداد هارد هام زیاد شده با کمبود کابل برق ساتا مواجه شدم و از اونجایی که دوستان میگن که استفاده از مبدل مولکس به ساتا برای هارد توصیه نمیشه و فقط برای DVD ROM ایرادی نداره می خواستم بدونم که به نظر دوستان اگه برای کابل برق h80i هم از مبدل مولکس به ساتا استفاده کنم موردی داره یا نه؟ به زبان ساده میخوام براش از تبدیل برق ساتا استفاده کنم ، ایرادی نداره؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کننن...
Netw0rks
01-03-2016, 20:28
سلام
چند تا سیستم دارم با چند تا اسکنر و پرینتر که به صورت شبکه به هم وصل هستن و در طول روز تقریبا مداوم روشن هستن .
شب ها برق اصلی رو کامل قطع کنم بهتره یا اینکه فقط سیستم ها رو خاموش کنم به نظرتون ؟
mohammad.vampire
08-04-2016, 12:24
سلام
من ی پرینتر اچ پی 4630گرفتم که قابلیت چاپ دوروهم داره
تو نت نحوه چاپ دورو رو گشتم کلیپ گیراوردم دیدم ک کامل اموزش میداد.اما مال من وقتی رو پرینترم راست کلیل میکنم و گزینه پرینتینگ پریفرنسس روکه میزنم ی پنجره باز میشه ک 3تا تب بانام های پرینتینگ شورتکات_لایوت_quality_اما تویه فیلم بعداززدن این گزینه یه پنجره باز میشه که زمین تا اسمون با پنجره ای ک برای من باز میشه تفاوت د اره
میخاستم بدونم مشکل کجاست و چه جوری باید قابلیت چاپ دورو خودکار با این پرینتر رو فعال کنم
اینم لینک فیلم اموزشی با حجم 3 میگ
یه سوال هم من دارم
سیستم رو روشن میکنم کیبورد رو میشناسه و بلافاصله کلا کیبورد انگار قطع میشه
میگه دکمه delete رو بزن یا f8 ولی کیبوردام کلا قطعه نمیتونم
کسی فهمید مشکلش چیه راحلش کجاست.
با سلام دوستان کمک فوری فوری من Logitech MK220 Wireless Keyboard and Mouse این کیبردو دارم الان چند روزه با دوتا لبتاپم امتحان کردم الان به جای اینکه دکمه اسپیس میزنیم علامت مثبت میزنه ویا علامت جمع در قسمت اعداد کار نمیکنه وهمچنین مثلا حرف ث میزنم ثب مینویسه چکار کنم درست شه یه هو اینطوری شده ها منتظر جوابم علتش چیه اینطوری شده
mjserene
27-09-2016, 11:05
سلام دوستان
حدود 1 سال هستش که سيستم من هفته اي سه يا چهار بار به صورت ناگهاني ريست ميشد و موقع بالااومئن سيستم ريکاوري باز ميشد و بعضي اوقات تعمير ميکرد و گاهي اوقات هم نميتونست تعمير کنه و سيستم رو خاموش ميکرد. ولي اخيرن اين مشکل خيلي زياد شده طوري که هر 10 ذقيقه يه بار اين اتفاق مي افته و گاهي اوقات هم خطوط عمودي رنگ روي تصوير مي افته يا نوشته هاي ويندوز موقع بالا اومدن به هم ميريزن.
خيلي ممنون از اينکه کمک ميکنيد . سپاس
سلام یه سوال از اساتید داشتم ! مادربرد من اسلات pci نداره چطور میتونم کارت pci روش نصب کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.