مشاهده نسخه کامل
: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
ملا نصرالدین
27-03-2008, 23:59
سلام این سوال من هم هست لطفا کامل توضیح بدید که چه جوری هارد به هارد میکنند؟
برای هارد به هارد کردن اگر هارد دیسک شما از نوعide است باید کابلی که به هارد دیسک شما وصل میشه کانکتور دیگشو به هارد مورد نظر وصل کنید سپس master و slave جامپرها رو مشخص می کنید بعد از روشن کردن کامپیوتر پارتیشن های هارد دوم به صورت درایو ویندوز شناسایی میشن و شما میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر که هارد شما از نوع sata میباشد کافیه که هارد دوم را به محل مشخص شده روی مادربورد متصل کنید خود ویندوز به طور اتوماتیک هارد دوم را شناسایی میکنه.
یا علی./
چه جوری میشه اطلاعات رو از هارد یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل کرد ؟ با متصل کردن سیمی که دو طرفش Usb باشه ، میشه ؟؟
استفاده از كابل شبكه راه مناسبيه.
با USB مىشه، اما دنگ و فنگ داره...
◙
pooyahacker
28-03-2008, 10:20
استفاده از كابل شبكه راه مناسبيه.
با USB مىشه، اما دنگ و فنگ داره...
◙
با کابل شبکه چه جوری میشه این کار رو انجام داد ؟ یکم توضیح میدید ....
ملا نصرالدین
28-03-2008, 11:18
برای هارد به هارد کردن اگر هارد دیسک شما از نوعide است باید کابلی که به هارد دیسک شما وصل میشه کانکتور دیگشو به هارد مورد نظر وصل کنید سپس master و slave جامپرها رو مشخص می کنید بعد از روشن کردن کامپیوتر پارتیشن های هارد دوم به صورت درایو ویندوز شناسایی میشن و شما میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر که هارد شما از نوع sata میباشد کافیه که هارد دوم را به محل مشخص شده روی مادربورد متصل کنید خود ویندوز به طور اتوماتیک هارد دوم را شناسایی میکنه.
یا علی./
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید:11:
پویا جان ..
شما برای این منظور احتیاج به یک کابل کراس دارید که دو کامپیوتر را از طریق اون بهم متصل کنید . توجه کنید که هر دو بایستی کارت شبکه داشته باشند . بعد از اتصال بایستی به سیستم ها IP بدید تا همیدیگر را شناسایی کنند .
بعد از دادن IP کار تمام است و به راحتی می توانید کامپیوتر مقابل را ببینید .
اگر توضیحات بیشتری خواستید همینجا مطرح کنید و یا به بخش شبکه های کامپیوتری ( زیر مجموعه ای از تالار اینترنت و شبکه ) مراجعه کنید که تاپیک هست با عنوان اتصال دو کامپیوتر .
موفق باشی /.
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید:11:
سلام دوست عزیز آره چرا نمیشه!
کابل IDE که به هارد شما متصل میشه دارای 3 کانکتوره که یکیش به مادربورد وصل میشه و دو کانکتور دیگه که اون سر کابله به هارد شما وصل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که درشکل می بینید قسمت آبی رنگ به مادربورد وصل میشه و دوقسمت دیگه به هارد که توشکل هم مشخص شده کدوم master هست و کدومslave ، بعدش شما میایید طبق این دسته بندی هاردی رو که میخواهید به کانکتورslave متصل کنید جامپرش رو slave قرار میدید و همینطور هاردی رو که می خواهید به کانکتور master وصل کنید جامپرش رو master قرار میدید.(راهنمایی در مورد جامپرها روی هارد قرار گرفته)
اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.
یا علی./
pooyahacker
28-03-2008, 13:23
پویا جان ..
شما برای این منظور احتیاج به یک کابل کراس دارید که دو کامپیوتر را از طریق اون بهم متصل کنید . توجه کنید که هر دو بایستی کارت شبکه داشته باشند . بعد از اتصال بایستی به سیستم ها IP بدید تا همیدیگر را شناسایی کنند .
بعد از دادن IP کار تمام است و به راحتی می توانید کامپیوتر مقابل را ببینید .
اگر توضیحات بیشتری خواستید همینجا مطرح کنید و یا به بخش شبکه های کامپیوتری ( زیر مجموعه ای از تالار اینترنت و شبکه ) مراجعه کنید که تاپیک هست با عنوان اتصال دو کامپیوتر .
موفق باشی /.
پست اول تاپیک « راه اندازی شبکه ما بین دو کامپیوتر » که توضیحاتی در این مورد داشت ادیت شده :20:
در ضمن مادربورد کامپیوتری که الان دارم استفاده میکنم Asus M2N E SLI هست که فکر کنم کارت شبکه آنبورد داشته باشه ولی اون یکی کامپیوترم نداره ...
به نظرم از یه روش دیگه این کار رو انجام بدم بهتر باشه ...
pooyahacker
28-03-2008, 13:27
یا علی./
من هارد یه کامپیوترم Sata و اون یکی IDE هست ، در این مورد برای متصل کردن دو هارد باید از چه کابلی استفاده کنم ؟
اونی که sata هست با کابل sata و اون یکی هم با کابل ide وصل کنید.
pooyahacker
28-03-2008, 19:18
اونی که sata هست با کابل sata و اون یکی هم با کابل ide وصل کنید.
متوجه نشدم :41:
اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
اينجا:
◙
متوجه نشدم :41:
اینا رو به هم وصل کنم ؟ یعنی کابل ساتا رو که متصل به هارد ساتا هست رو به کابل IDE که متصل به هارد IDE هست وصل کنم ؟؟
نگاه کن دوست من روی مادربورد شما هم محل اتصال کابل ide هست و هم sata شما هر هارد رو به کانکتور مربوط به خودش متصل کنید.حالا متوجه شدید؟!
یا علی./
سلام دوستان برای یکی از دوستای من یه مشکلی پیش اومده
والا رایترش دیگه نه میتونه سی دی رو بخونه نه اینکه در نرو اصلا اجازه رایت بهش نمیده در ضمن فکر نکنم زیاد هم رایت کرده باشه مارک رایترش هم ایسوس هستش من فکر کنم از اپتیکش باشه ولی گفتم بازم از اساتید هم راهنمایی بگیرم تا مطمعن بشم
سلام دوستان برای یکی از دوستای من یه مشکلی پیش اومده
والا رایترش دیگه نه میتونه سی دی رو بخونه نه اینکه در نرو اصلا اجازه رایت بهش نمیده در ضمن فکر نکنم زیاد هم رایت کرده باشه مارک رایترش هم ایسوس هستش من فکر کنم از اپتیکش باشه ولی گفتم بازم از اساتید هم راهنمایی بگیرم تا مطمعن بشم
دوست من یعنی هیچ نوع سی دی رو دیگه نمیخونه ، با نرم افزار دیگه ای هم برای رایت امتحان کردید؟
بله چند نوع سی دی عوض کردیم نشد ولی برنامه رایت نه فقط با نرو امتحان کردیم بنظر شما از اپتیکش هستش؟
pooyahacker
30-03-2008, 14:36
اينجا:
◙
نگاه کن دوست من روی مادربورد شما هم محل اتصال کابل ide هست و هم sata شما هر هارد رو به کانکتور مربوط به خودش متصل کنید.حالا متوجه شدید؟!
یا علی./
ممنون از راهنماییتون :11:
mohammadrezams
30-03-2008, 16:14
عرض سلام و خسته نباشيد رو خدمت اساتيد با تجربه م متخصص اين تاپيك دارم . راستش ميخواستم منو راهنمايي كنين . من سيستممو دقيقا اولين روزاي سال 1385 گرفتم الان ديگه سرعتش خيلي اومده پايين به طوري كه بازي ها و نرم افزار هاي جديد كه سيستم هاي قوي رو براي اجرا لازم دارن به زور اجرا ميكنه و يا اصلا اجرا نميكنه و هزار تا مشكل ديگه چه از نظر سرعت و چه از نظر گرافيك . من همين دو ماه پيش رفتم پرسيدم كه براي ارتقاع بايد چيكار كنم به من گفتن الان چيزي كه با مين برد شما سازگار باشه گير نمياد . مشخصات سيستم منم اينهاست :
در كل تا اونجا كه من ميدونم كارت گرافيك 128 و رم 512 . ميخواستم بدونم به غير از خريد سيستم جديد الان توي بازار رم و كارت گرافيك و از اين قبيل سازگار با سيستم من وجود نداره . ببخشدي من كمي مبتدي هستم اگه اطلاعاتي رو كم دادم يا اشتباه دادم بگين بهتون بدم .
بله چند نوع سی دی عوض کردیم نشد ولی برنامه رایت نه فقط با نرو امتحان کردیم بنظر شما از اپتیکش هستش؟
به احتمال زیاد باید اپتیکش مشکلی داشته باشه.حالا شما با خود ویندوز بدون هیچ برنامه ای هم یک بار رایت کنید ببنید بازم همین نتیجه رو میده.
عرض سلام و خسته نباشيد رو خدمت اساتيد با تجربه م متخصص اين تاپيك دارم . راستش ميخواستم منو راهنمايي كنين . من سيستممو دقيقا اولين روزاي سال 1385 گرفتم الان ديگه سرعتش خيلي اومده پايين به طوري كه بازي ها و نرم افزار هاي جديد كه سيستم هاي قوي رو براي اجرا لازم دارن به زور اجرا ميكنه و يا اصلا اجرا نميكنه و هزار تا مشكل ديگه چه از نظر سرعت و چه از نظر گرافيك . من همين دو ماه پيش رفتم پرسيدم كه براي ارتقاع بايد چيكار كنم به من گفتن الان چيزي كه با مين برد شما سازگار باشه گير نمياد . مشخصات سيستم منم اينهاست :
در كل تا اونجا كه من ميدونم كارت گرافيك 128 و رم 512 . ميخواستم بدونم به غير از خريد سيستم جديد الان توي بازار رم و كارت گرافيك و از اين قبيل سازگار با سيستم من وجود نداره . ببخشدي من كمي مبتدي هستم اگه اطلاعاتي رو كم دادم يا اشتباه دادم بگين بهتون بدم .
سلام دوست عزیز
برای ارتقا سیستم شما به شدت توصیه میشه پردازنده خودتون رو عوض کنید ، میدونید دوست عزیز این شبه پردازنده های سلرون(کارشناسان حتی بهش پردازنده هم نمیگن)از کارایی و کیفیت بسیار پایینی برخورداره.چون این پردازنده از نوع قدیمی تر(سوکت478)میباشد و همینطور مادربورد شما در حال حاضر نسل این سوکت منقرض شده و شما نمی تونید ارتقا بدید ، که البته اگه پیدا هم کنید بهش نمیشه گفت ارتقا چون کارایی سیستم شما رو بالاتر نمی بره .
در ضمن مادربورد شم رم از نوعDDR پشتیبانی میکنه که دیگه تو بازار پیدا نمیشه . در کل دوست عزیز بهتون پیشنهاد میدم فکر یه سیستم جدید باشید.
اگه سوالی داشتید در خدمتم.
یا علی./
به احتمال زیاد باید اپتیکش مشکلی داشته باشه.حالا شما با خود ویندوز بدون هیچ برنامه ای هم یک بار رایت کنید ببنید بازم همین نتیجه رو میده.
دوست عزیز منون از راهنمایی شما امروز بازم یه امتحان میکنم نتیجه رو میگم بازم ممنون :11:
alee_jun
07-04-2008, 12:05
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم
موقعی سیستم بالا بود صفحه آبی اومد فقط تونستم error dumping رو بخونم و یه آدرس حافظه شبیهF1233
سیستم ریست شد و error loading operating system رو داد .با ریکاوری کنسول bootcfg /rebuilrرو اجرا کردم.
کابل دیتا رو چک کردم .خلاصه هر چی بلد بودم ریختم رو داریه. اکتیو درایوم م c: هست که ntfs هست. و به همین خاطربد بختانه تو حالت داس نمایش داده نمیشه.
الان ntldr missing error میده ولی نمیتونم با داس ntldr رو تو c: کبی کنم. (به خاطر ntfs بودنش).
با سی دی ویندوز هم بالا نمیاد که ریکاوری کنسول رو اجرا کنم.موقع بالا اومدن هنگ میکنه (فقط با سی دیxp این مشکل رو داره).تو setup هم هارد رو میشناسه. به نظرم همه اطلاعات رو دادم . فقط سریعتر کمک کنید بد جور گیرم.
Hossein_nasa62
07-04-2008, 23:28
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم
موقعی سیستم بالا بود صفحه آبی اومد فقط تونستم error dumping رو بخونم و یه آدرس حافظه شبیهF1233
سیستم ریست شد و error loading operating system رو داد .با ریکاوری کنسول bootcfg /rebuilrرو اجرا کردم.
کابل دیتا رو چک کردم .خلاصه هر چی بلد بودم ریختم رو داریه. اکتیو درایوم م c: هست که ntfs هست. و به همین خاطربد بختانه تو حالت داس نمایش داده نمیشه.
الان ntldr missing error میده ولی نمیتونم با داس ntldr رو تو c: کبی کنم. (به خاطر ntfs بودنش).
با سی دی ویندوز هم بالا نمیاد که ریکاوری کنسول رو اجرا کنم.موقع بالا اومدن هنگ میکنه (فقط با سی دیxp این مشکل رو داره).تو setup هم هارد رو میشناسه. به نظرم همه اطلاعات رو دادم . فقط سریعتر کمک کنید بد جور گیرم.
سلام
احتمالا از رم سيستم است يا هارد شما بد سكتور شده
با نرم افزارهايي كه تو صفحات قبل لينك رو گزاشتم يك تستي روي رم انجام بديد ببينيد سالم است يا نه
shahramcat
08-04-2008, 18:23
سلام
من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !
پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید
Hossein_nasa62
08-04-2008, 23:59
سلام
من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !
پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید
بله ممكنه
شما ويندوز رو عوض كرديد؟
shahramcat
09-04-2008, 11:58
بله ممكنه
شما ويندوز رو عوض كرديد؟
بله دوست من عوض کردم اما مشکل باقی هست .
Mr Unknown
09-04-2008, 18:06
از امروز وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم می نویسه bad bios checksum و شروع می کنه سی دی رام و فلاپی و usb ها رو چک می کنه
تو ستاپ هم نمیشه رفت
مشکل چیه؟
من یک مادربرد گیگای P35-ds4 دارم با 8 پورت 2.0 Usb. وقتی سیستم بالا میاد 6 تا رو ورژن 1.1 نشون میده دو تا رو ورژن 2.
چطور میتونم همه شو Usb 2.0 کنم و یا از کجا تشخیص بدم کدوم یکی Usb 2.0 هست؟
mm.caffee
10-04-2008, 20:03
من کمی راهنمایی میخواستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر کامپیوتر من از من گزارشی خواسته تحت عنوان معرفی 15 سخت افزار کامپیور و معرفی مناسب ترین مدل و نام شرکت سازنده و حدود قیمت و مزایا نسبت به قطعات مشابه.
لطفا به من کمک کنید برای طرح هر چه بهتر مقاله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
Hossein_nasa62
11-04-2008, 23:42
بله دوست من عوض کردم اما مشکل باقی هست .
با يك نرم افزار تست كننده رم را تست كنيد
در پست هاي قبلي قرار دادم
pooyahacker
12-04-2008, 11:27
آقا اين هاردها قسمت پايينشون محفظه ي آلومينيومي'اي ، چيزي ندارن ، ميخواستم ببينم مال من فقط نداره يا كلا اينجورين ...!
Hossein_nasa62
12-04-2008, 23:45
آقا اين هاردها قسمت پايينشون محفظه ي آلومينيومي'اي ، چيزي ندارن ، ميخواستم ببينم مال من فقط نداره يا كلا اينجورين ...!
سلام
اگر منظور شما زيرش است
معمولا برد در زير قرار دارد و در يك محفظه خله در بالا ،كه ديسك وهد آن قرار دارد
سلام برو بچ می خواستم ببینم کسی می دانه که چرا دی وی دی رایتر نو رو سیستم من جواب نمیده :13:
ممنون می شوم ببخشید بد موقع مزاحم شدم ؟
سلام برو بچ می خواستم ببینم کسی می دانه که چرا دی وی دی رایتر نو رو سیستم من جواب نمیده :13:
ممنون می شوم ببخشید بد موقع مزاحم شدم ؟
سلام دوست عزیز
میشه واضح تر سوالتو بگی ، یعنی چی جواب نمیده ، آخه ربطی به سیستم که نداره؟!
Sepideh_1989
17-04-2008, 17:02
سلام
چند تا سوال :
1. این خمیر سیلیکن که میگم کجای کیسه . وکارش دقیقا چیه ؟
2. چیجوری میشه سی پی یو رو از مادر برد باز کرد ؟
3. قطعه ای که تمام سیمای مادر برد و پاور و سی دی رام به اون وصل میشه اسمش چیه ؟
4. اورکلاک یعنی چی ؟
خیلی ممنون اگه جواب بدین !
Ahmad-Ra
17-04-2008, 21:15
سلام دوستان عزیز.
یه مشکل جدی دارم خواهش میکنم کمک کنید.
من به تازگی دستگاهم بعد از یه مدت کار کردن ریستارت میکنه بیجهت. البته بگم که تازه کارت گرافیک هم خریدم.
رم هام هم تا جایی که میدونم درسته. 2 تا 256 دارم.
ایا مشکل ممکنه از پاور باشه؟
میشه کسی میدونه راهنمایی کنه؟
مرسی
منتظرم
آقا منم یه مشکل دارم.
من وقتی سیستم رو روشن میکنم اسپیکر کیس شروع میکنه به بوق ممتد زدن وقطع هم نمیشه ولی سیستم درست کار میکنه.منم واسه نشنیدن این صدای نکره کلا سوکت اسپیکر رو از مادر برد جدا میکنم.
کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
سلام
چند تا سوال :
4. اورکلاک یعنی چی ؟
بابا ای ول.
این سوال های شما رو هم باید به لیستی که از جالبترین سوالهای پرسیده شده از مرکز راهنمایی مایکروسافت پرسیده شده بود اضافه کرد.:41:
سلام
چند تا سوال :
4. اورکلاک یعنی چی ؟
سلام دوست عزیز
خمیر سیلیکون جای خاصی از کیس نیست ، بین پردازنده و هیت سینک(خنک کننده ای از جنس آلومنیوم که بروی پردازنده قرار میگیره) استفاده میشه و باعث تبادل حرارت بهتر میشه.اگر بطور صحیح استفاده بشه.
2-پس از باز کردن خنک کننده از روی مادربورد پردازنده در مکانی خاص سوار شده ، کنار این مکان یه دستگیره وجود داره که با بالا اوردن این دستگیره شما می تونید پردازنده را از مادربورد جدا کنید.
3-دوست عزیز این سوال شما اشتباهه ، همچین قطعه ای نداریم . تمامی قطعات بطور مستقیم یا غیر مستقیم به مادربورد متصل میشن.
4-اورکلاک یعنی بالا بردن فرکانس کاری یک قطعه از کامپیوتر برای افزایش بازدهی.(طبق شرایط و اصول خاص)
اگه بیشتر کمک خواستید ، بگید تا با تصویر و بیشتر کمکتون کنم.
یا علی./
بابا ای ول.
این سوال های شما رو هم باید به لیستی که از جالبترین سوالهای پرسیده شده از مرکز راهنمایی مایکروسافت پرسیده شده بود اضافه کرد.:41:
دوست عزیز این انجمن به همه تعلق داره ، همه که مثل شما وارد که نیستند از همه قشر بازدید کننده این انجمن هستند ، این برخورد شما اصلا مناسب نیست دوست عزیز.
یا علی./
سلام دوستان عزیز.
یه مشکل جدی دارم خواهش میکنم کمک کنید.
من به تازگی دستگاهم بعد از یه مدت کار کردن ریستارت میکنه بیجهت. البته بگم که تازه کارت گرافیک هم خریدم.
رم هام هم تا جایی که میدونم درسته. 2 تا 256 دارم.
ایا مشکل ممکنه از پاور باشه؟
میشه کسی میدونه راهنمایی کنه؟
مرسی
منتظرم
دوست عزیز مشکل شما می تونه از چندین قطعه باشه:
هم می تونه از پاور باشه و هم از پردازنده و...
به احتمال زیاد باید از فن پردازنده باشه چون قادر به خنک کردن پردازنده نیست و پردازنده نیز برای جلوگیری از سوختن ،سیستم رو ریست می کنه ...یه فن نو خریداری کنید...
در ضمن ممکنه از کارت گرافیکتون هم باشه ، میشه مدل کارت گرافیک و سیستمتون رو به طور کامل ذکر کنید؟
یا علی./
آقا منم یه مشکل دارم.
من وقتی سیستم رو روشن میکنم اسپیکر کیس شروع میکنه به بوق ممتد زدن وقطع هم نمیشه ولی سیستم درست کار میکنه.منم واسه نشنیدن این صدای نکره کلا سوکت اسپیکر رو از مادر برد جدا میکنم.
کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
یه بوق تو مایه های بوق آمبولانسی میزنه؟
Ahmad-Ra
18-04-2008, 11:03
دوست عزیز مشکل شما می تونه از چندین قطعه باشه:
هم می تونه از پاور باشه و هم از پردازنده و...
به احتمال زیاد باید از فن پردازنده باشه چون قادر به خنک کردن پردازنده نیست و پردازنده نیز برای جلوگیری از سوختن ،سیستم رو ریست می کنه ...یه فن نو خریداری کنید...
در ضمن ممکنه از کارت گرافیکتون هم باشه ، میشه مدل کارت گرافیک و سیستمتون رو به طور کامل ذکر کنید؟
یا علی./
اتفاقا کارت گرافیک رو اول گرفتم مشکل داشت و گارانتی قبول کرد و یه اکبند رو تحویل داد که مشکل قبلی رو نداشت. geforce fx 6800 xt.
چطور میتونم فن cpu رو واز کنم؟
اتفاقا کارت گرافیک رو اول گرفتم مشکل داشت و گارانتی قبول کرد و یه اکبند رو تحویل داد که مشکل قبلی رو نداشت. geforce fx 6800 xt.
چطور میتونم فن cpu رو واز کنم؟
سلام
بستگی به این داره که سی پی یو شما چی باشه ؟
اگه amd دارید کافی ضامن کنارفن رو بکشد تا باز بشه ، یا اگه پردازنده شما از نوع قدیمی ترهاست فن پیچ شده رو هیت سینک پیچ ها رو باز کنی فن آزاد میشه.
اگه بازم مشکلی داشتی در خدمتم.
یا علی./
Sepideh_1989
18-04-2008, 12:03
سلام دوست عزیز
خمیر سیلیکون جای خاصی از کیس نیست ، بین پردازنده و هیت سینک(خنک کننده ای از جنس آلومنیوم که بروی پردازنده قرار میگیره) استفاده میشه و باعث تبادل حرارت بهتر میشه.اگر بطور صحیح استفاده بشه.
2-پس از باز کردن خنک کننده از روی مادربورد پردازنده در مکانی خاص سوار شده ، کنار این مکان یه دستگیره وجود داره که با بالا اوردن این دستگیره شما می تونید پردازنده را از مادربورد جدا کنید.
3-دوست عزیز این سوال شما اشتباهه ، همچین قطعه ای نداریم . تمامی قطعات بطور مستقیم یا غیر مستقیم به مادربورد متصل میشن.
4-اورکلاک یعنی بالا بردن فرکانس کاری یک قطعه از کامپیوتر برای افزایش بازدهی.(طبق شرایط و اصول خاص)
اگه بیشتر کمک خواستید ، بگید تا با تصویر و بیشتر کمکتون کنم.
یا علی./
خیلی ممنون که جواب دادین !
برای بعضی ها که گفتن سوالات من ابتدایی بود باید عرض کنم مگه هر کی کامپیو تر داره باید اطلاعاتش راجع به کامپیوتر کامل باشه ؟
راجع به سوال سومم ! این قطعه بالای کیسه و پشتش هم فن داره ! اطلاعات کامپیوتر هم روی اون وشته .
مثل پنتیوم 4 و ...
Ahmad-Ra
18-04-2008, 13:03
سلام
بستگی به این داره که سی پی یو شما چی باشه ؟
اگه amd دارید کافی ضامن کنارفن رو بکشد تا باز بشه ، یا اگه پردازنده شما از نوع قدیمی ترهاست فن پیچ شده رو هیت سینک پیچ ها رو باز کنی فن آزاد میشه.
اگه بازم مشکلی داشتی در خدمتم.
یا علی./
تشکر بابت توجهت به مشکل من دوست گلم.
راستش cpu من intel هست. که دوتا دسته داره. ولی در نمیاد. سفت هست جاش انگار قفله! چیکار کنم؟
حالا به نظر شما ممکنه چون کارت گرافیکه جدید تر هست نسبت به motherboard من، بهتر باشه bios رو به روز کنم؟
البته ممکنه من اشتباه کنم و هیچ ربطی نداشته باشه. نظر شما چی هست؟
خیلی ممنون که جواب دادین !
برای بعضی ها که گفتن سوالات من ابتدایی بود باید عرض کنم مگه هر کی کامپیو تر داره باید اطلاعاتش راجع به کامپیوتر کامل باشه ؟
راجع به سوال سومم ! این قطعه بالای کیسه و پشتش هم فن داره ! اطلاعات کامپیوتر هم روی اون وشته .
مثل پنتیوم 4 و ...
سلام و خواهش میکنم
نگاه کنید اون قطعه ای که شما مدنظرتون هست اسمش پاوره (power)و وظیفه اش تامین برق کامپیوتره.اون اطلاعاتی که روش نوشته مربوط به پردازنده یا قطعاتی هست که با اونا بهتر کار میکنه.
اگه بازم سوالی داری می تونی بپرسی ، خوشحال میشم کمکتون کنم.
یا علی./
تشکر بابت توجهت به مشکل من دوست گلم.
راستش cpu من intel هست. که دوتا دسته داره. ولی در نمیاد. سفت هست جاش انگار قفله! چیکار کنم؟
حالا به نظر شما ممکنه چون کارت گرافیکه جدید تر هست نسبت به motherboard من، بهتر باشه bios رو به روز کنم؟
البته ممکنه من اشتباه کنم و هیچ ربطی نداشته باشه. نظر شما چی هست؟
خواهش می کنم دوست عزیز
وقتی که اون دوتا دستگیره رو آزاد کردید به پایین پایه های فن دقت کنید که با یه ضامن به هیت سینک چفت شده شما با دقت و احتیاط فراوان می تونید این ضامن ها رو آزاد کنید(نترس یه خورده فشار بده).یا اگر می بینی نمی تونی ببر یه جای معتبر تا این کارو برات بکنه ، ولی توصیه من اینه که خودت این کارو بکن.
نه دوست من کاملا ربط داره ، شما اگه می تونی حتما بایوس مادربوردتون رو آپدیت کنید.
یا علی./
samane joon
18-04-2008, 13:48
salam ki motone be man komak kone
man kibordam bazi kalame ha ro eshtebah mizane albate onhaii ke farsi minvisam ro eshtebah mizane
salam ki motone be man komak kone
man kibordam bazi kalame ha ro eshtebah mizane albate onhaii ke farsi minvisam ro eshtebah mizane
سلام
میشه بگید کدوم کلمه ها رو
منظورتون کلمه "پ" هست.اگه اینجوری مربوط به فارسی ساز ویندوزتونه!
یا علی./
Sepideh_1989
18-04-2008, 16:30
سلام و خواهش میکنم
نگاه کنید اون قطعه ای که شما مدنظرتون هست اسمش پاوره (power)و وظیفه اش تامین برق کامپیوتره.اون اطلاعاتی که روش نوشته مربوط به پردازنده یا قطعاتی هست که با اونا بهتر کار میکنه.
اگه بازم سوالی داری می تونی بپرسی ، خوشحال میشم کمکتون کنم.
یا علی./
خیلی ممنون .
اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !
Ahmad-Ra
18-04-2008, 22:22
خواهش می کنم دوست عزیز
وقتی که اون دوتا دستگیره رو آزاد کردید به پایین پایه های فن دقت کنید که با یه ضامن به هیت سینک چفت شده شما با دقت و احتیاط فراوان می تونید این ضامن ها رو آزاد کنید(نترس یه خورده فشار بده).یا اگر می بینی نمی تونی ببر یه جای معتبر تا این کارو برات بکنه ، ولی توصیه من اینه که خودت این کارو بکن.
نه دوست من کاملا ربط داره ، شما اگه می تونی حتما بایوس مادربوردتون رو آپدیت کنید.
یا علی./
دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.
حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟
Ahmad-Ra
18-04-2008, 22:26
راستی یه چیز. اگر بخوام فن سی پی یو رو عوض کنم لازم هست به فروشنده دقیقا بگم چه مدلی از سی پی یو اینتل دارم؟
Hossein_nasa62
18-04-2008, 23:30
دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.
حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟
راستی یه چیز. اگر بخوام فن سی پی یو رو عوض کنم لازم هست به فروشنده دقیقا بگم چه مدلی از سی پی یو اینتل دارم؟
سلام دوست عزيز
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه اگه فن سي پي يو قبلا از نصب كارت گرافيك خوب كار ميكرده پس مشكلي نداره
بعد در ضمن شما با نرم افزار هاي مادربورد ويا در بايوس ميتوانيد از سرعت فن اطلاع پيدا كنيد
دماي 45درجه دماي بالايي نيست كه موجب ري استارت سيستم بشه
كلا دماي بد براي سي پي يو بالاي 60 درجه است
شما گزينه پاور رو هم در نظر بگير چون خيلي از ري استارت ها مربوط به كمبود توان كافي پاور هم ممكنه باشه
در مورد سوال دومت فقط كافي است نوع سي پي يو اينتل اي كه روي سيستم شما نصب است رو ذكركنيد نه مدلش رو
مثلا 478 ميباشد و يا از نوع 755
يك چيز رو توجه كن اگر فن شما گرد است 775
واگر بصورت مربعي وبا دوضامن سفيد 478
ميباشد
موفق باشيد
خیلی ممنون .
اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !
سلام دوست عزیز
هیچ وقت از کمی اطلاعاتت شرمنده نباش
اون قطعه که پایین فلاپی درایو هست اسمش هارد دیسکه. در ضمن دکمه های خاموش روشن و پاور هم بهش وصل نیستند ، فقط جلوش هستند این دکمه ها باسیم به مادربورد شما وصل میشن و در واقع مادربورد هم با اونا پاور رو کنترل میکنه.
یا علی./
سلام دوست عزیز
در این صورت خیلی احتمال داره که از پاورت باشه ، حتما پاورتو چک کن. (من خودمم همچین مشکلی داشتم که خودم پاورمو تعمیر کردم و مشکلم حل شد.)
دوست عزیز فقط کافیه که فنو که باز کردی ببری پیش فروشنده و بگی یکی مثله این میخوام.
Ahmad-Ra
19-04-2008, 10:53
از Hossein_nasa62 و MZY تشکر میکنم بابت اینکه پاسخ سوالم رو دادید.
پس اینجا مشخص میشه پاور ضعیفه و بیشترین ارتباط این قضایا با این قطعه هست؟ من پاور رو یه 2 سالی هست دارم. که یه بار فنش وقتی دستگاه رو روشن میکردی صدای بدی میداد که تعمیر کردم.
شاید بهتر باشه پاور رو عوض کنم. میشه یه راهنمایی هم در مورد خرید پاور، چه مارکی و چند وات باشه بدید؟
فقط نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه. پیشاپیش تشکر فراوان
Sepideh_1989
19-04-2008, 11:12
خیلی خیلی ممنون M.z.y
یه سوال دیگه :
فرق مادر برد با مین برد چیه ؟!
باز هم تشکر !
خیلی خیلی ممنون M.z.y
یه سوال دیگه :
فرق مادر برد با مین برد چیه ؟!
باز هم تشکر !
خواهش می کنم دوست عزیز
هیچ فرقی باهم ندارن و هردوشون یکی هستن.
main board : برد اصلی
motherboard : برد مادر(برد اصلی)
از Hossein_nasa62 و MZY تشکر میکنم بابت اینکه پاسخ سوالم رو دادید.
پس اینجا مشخص میشه پاور ضعیفه و بیشترین ارتباط این قضایا با این قطعه هست؟ من پاور رو یه 2 سالی هست دارم. که یه بار فنش وقتی دستگاه رو روشن میکردی صدای بدی میداد که تعمیر کردم.
شاید بهتر باشه پاور رو عوض کنم. میشه یه راهنمایی هم در مورد خرید پاور، چه مارکی و چند وات باشه بدید؟
فقط نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه. پیشاپیش تشکر فراوان
خواهش میکنم
شما باید با توجه به نیازتون پاور تهیه کنید ، طبق مشخصات سیستمتون .
اگه بتونید مشخصات سیستمتون رو بگید من پاور مورد نیاز رو بهتون معرفی می کنم ، پاور باید حداقل 10 درصد بیشتر از نیاز سیستمتون قردت داشته باشه تا در مواقعی که سیستم تحت فشاره بتونه نیاز سیستم رو جواب بده.
یا علی./
Ahmad-Ra
19-04-2008, 12:19
خواهش میکنم
شما باید با توجه به نیازتون پاور تهیه کنید ، طبق مشخصات سیستمتون .
اگه بتونید مشخصات سیستمتون رو بگید من پاور مورد نیاز رو بهتون معرفی می کنم ، پاور باید حداقل 10 درصد بیشتر از نیاز سیستمتون قردت داشته باشه تا در مواقعی که سیستم تحت فشاره بتونه نیاز سیستم رو جواب بده.
یا علی./
بله چشم.
MotherBoard: Gigabyte GA-8S648FX F5
CPU: Intel Pentuim 4 - 2.40 Celeron
VGA: Geforce 6800XT
Hard: Maxtor 40GB
DVD ROM TEACK
DVD RW LiteOn
فکر کنم کافیه نه؟...
بله چشم.
MotherBoard: Gigabyte GA-8S648FX F5
CPU: Intel Pentuim 4 - 2.40 Celeron
VGA: Geforce 6800XT
Hard: Maxtor 40GB
DVD ROM TEACK
DVD RW LiteOn
فکر کنم کافیه نه؟...
شما به یه پاور 350 یا 400 نیاز دارید ، سعی کنید از نوع مرغوب تهیه کنید مثله green تا دیگه از این مشکلا براتون پیش نیاد .
یا علی./
سلام
من میخواستم هارد 1 ترابایتی بگیرم.
برام سوال پیش اومد که چه مارکی بگیرم ؟
ودیگر اینکه این 1ترابایتو روی یک هارد بگیرم ویا اینکه تقسیمش کنم روی 2-3تا هارد؟
سلام
ودیگر اینکه این 1ترابایتو روی یک هارد بگیرم ویا اینکه تقسیمش کنم روی 2-3تا هارد؟
سلام
اینکه چه مارکی بگیری ، باید در قسمت مربوطه مطرح کنید ، در تالار پیشنهاد خرید .
من پیشنهاد میکنم یه هارد بگیر دوست من.
دوستان سیستم من تو امضامه.cd مادربوردو که میزارم و برنامه ای که مربوط به نشون دادن دمای کیس مادربورد cpu دور فن ها رو نصب میکنم اما هیچی نشونم نمیده ...تو دفترچه نوشته نصب که شد خودش نشون میده اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم ستونهای مربوط به دما و دور فن هیچی نشون نمیدن؟؟؟چی کنم
mInI_ClockEr
20-04-2008, 02:36
سلام
اینکه چه مارکی بگیری ، باید در قسمت مربوطه مطرح کنید ، در تالار پیشنهاد خرید .
من پیشنهاد میکنم یه هارد بگیر دوست من.
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
میتونی 2تا 500 بگیری
برندهای زیادی تو بازار هستش
western
samsung
hitachi
segate
ولی maxtor نگیر
سلام
چند تاهارد بگیریخیلی عاقلانه تره.چون اگه مشکلی پیش بیاد واسه یکیشون پیش میاد و تازه شاید در آینده با ارتقا سیستم خواستی از فناوری راید استفاده کنی .ور مورد مارکش هم مطمئن باش هیچ فرقی با هم ندارن.
یه بوق تو مایه های بوق آمبولانسی میزنه؟
میگم بوق ممتد شما میگی مثل آمبولانس؟
حل شد دوست عزیز.
Mahdi_Moosavi
20-04-2008, 16:04
دوستان سیستم من تو امضامه.cd مادربوردو که میزارم و برنامه ای که مربوط به نشون دادن دمای کیس مادربورد cpu دور فن ها رو نصب میکنم اما هیچی نشونم نمیده ...تو دفترچه نوشته نصب که شد خودش نشون میده اما وقتی برنامه رو اجرا میکنم ستونهای مربوط به دما و دور فن هیچی نشون نمیدن؟؟؟چی کنم
با AI SUTE دیگه ؟ کدوم ورژنش ؟
bios رو آپدیت کردی ؟
با آپدیت BIOS + آپدیت AI SUTE مشکل حل میشه ! من هم همین مشکل رو داشتم !
لینک دانلود آخرین ورژن BIOS که ورژن 1006 هست ! با حجم 644 کیلو بایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود آخرین ورژن AI SUTE که ورژن 1.03.29 هست ! با حجم 15.4 مگابایت ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته به گمانم ، بدون آپدیت BIOS هم مشکل شما حل بشه ! ولی توصیه میکنم که حتمآ BIOS رو آپدیت کنی !
میگم بوق ممتد شما میگی مثل آمبولانس؟
حل شد دوست عزیز.
حالا چرا میزنی ! فقط خواستیم کمک کرده باشیم. دعوا که نداریم:10:
چند تاهارد بگیریخیلی عاقلانه تره.چون اگه مشکلی پیش بیاد واسه یکیشون پیش میاد و تازه شاید در آینده با ارتقا سیستم خواستی از فناوری راید استفاده کنی .ور مورد مارکش هم مطمئن باش هیچ فرقی با هم ندارن.
یعنی چی اگه خراب بشه ، به نظر من این حرف شما اصلا درست نیست اگه اینجوریه پس رو 10 تا 100 گیگی بخر:31:
نه دوست عزیز اصلا رو خرابی فکر نکن.
سلام
تویه سیستم با این مشخصات:
MB=Asus P5k se
cpu=E2180
power 530 Green
RAM=Kingmax 1033 X????Gig
VGA=7200 128MB
آیا 2 گیگ رم پرفورمنس خیلی بدتری نسبت به استفاده از 4 گیگ رم رو میده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
این سوال چون بیشتر مربوط به خریده یه جور مناسب تر اینجا مطرح کردم ولی از نظر تکنیکی نظر بدید ،لطف زیادی بمن کردید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farhadm81
21-04-2008, 10:53
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:سلام و خسته نباشید
کارت کپچر وین باندwinbound دارم نه نرم افزارش هست نه درایورش
برای ویندوز اکس پی
ممنون میشم راهنمایی کنید:41::41::41::41:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
میتونی 2تا 500 بگیری
برندهای زیادی تو بازار هستش
western
samsung
hitachi
segate
ولی maxtor نگیر
یعنی چی اگه خراب بشه ، به نظر من این حرف شما اصلا درست نیست اگه اینجوریه پس رو 10 تا 100 گیگی بخر:31:
نه دوست عزیز اصلا رو خرابی فکر نکن.
از همه دوستان برا وقتی که گذاشتند سپاسگذارم.:11:
mohamad.hejazi
25-04-2008, 10:28
سلام.
دوستان من یه هارد maxtor 160gb sata دارم.
میخوام ببینم من میتونم این هارد رو تبدیل به هارد sata2 بکنم؟
و اگه میشه سرعتش چشم گیر میشه؟
مادر بورد من هم
giga 945pl-s3 ver 3x
ممنون.
shahinfarasystem
25-04-2008, 12:12
سلام
يه سيستمي هست كه تازه اسمبل شده ولي يه همچين مشكلي داره.
وقتي رزولوشن صفحه رو به 1024 مي رسونيم كامپيوتر ريست ميشه مي خواستم فكر مي كنيد مشكل از چه چيزهايي مي تونه باشه؟؟؟؟
ممنون
shahinfarasystem
25-04-2008, 12:12
و يه مشكل ديگه
سلام
فلش مموري من چند وقته بعضي ازاطلاعاتي رو كه روش ميريزم رو نمي تونه درست بخونه
مثلا يه بار فايلي رو روش كپي كردم و بردم جاي ديگه ولي اصلا فايل ها ريخته نشده بودند
يا مثلا فايل هاي zip رو خيلي پش مي آيد كه نمي تونه بخونه؟؟؟؟
راه حلي ،نرم افزاري،براي حل اين مشكل داريد ؟؟
چون با فرمت كردن هم درست نميشه؟؟؟؟/
ممنون
سلام.
مادر بورد من هم
giga 945pl-s3 ver 3x
ممنون.
سلام
نه شما نمی تونید همچین کاری کنید ، یعنی اصلا نمیشه هارد رو تبدیل بهSata 2 کرد . نه خیر اگرم بری یه sata2 بخری سرعتش درسته بیشتره و لی خیلی چشم گیر نیست برای کاربران معمولی که اصلا قابل حس نیست.
سلام
يه سيستمي هست كه تازه اسمبل شده ولي يه همچين مشكلي داره.
وقتي رزولوشن صفحه رو به 1024 مي رسونيم كامپيوتر ريست ميشه مي خواستم فكر مي كنيد مشكل از چه چيزهايي مي تونه باشه؟؟؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز
این مشکل شما به احتمال زیاد برمیگرده به کارت گرافیک شما کارت گرافیکتون رو نصب کردید؟
shahinfarasystem
25-04-2008, 12:46
سلام دوست عزیز
این مشکل شما به احتمال زیاد برمیگرده به کارت گرافیک شما کارت گرافیکتون رو نصب کردید؟
راستش براي خودم نيست ولي فكر كنم طرف گرافيك رو نصب كرده....
راستي چقدر احتمال از قطعات ديگه مي تونه باشه؟؟؟
مثلا رم.....
راستش براي خودم نيست ولي فكر كنم طرف گرافيك رو نصب كرده....
راستي چقدر احتمال از قطعات ديگه مي تونه باشه؟؟؟
مثلا رم.....
از اینکه از رم باشه احتمالش خیلی کمه و لی غیر ممکن نیست ، از دوستتون اطلاعات کافی رو بپرسید و در ضمن بهش بگید که رم و عوض کنه با یه رم دیگه بعد نتیجه رو بگید.ولی احتمال اصلی حول و حوش کارت گرافیکه دوست من.
Hossein_nasa62
25-04-2008, 14:59
سلام.
مادر بورد من هم
giga 945pl-s3 ver 3x
ممنون.
سلام
اگه بروري هارد شما علامت 3g\s موجود باشد نشون ميده از نوع ساتا 2 است
مادربورد شما هم از اين نوع هاردها پشتيباني ميكند
براي اينكه اين نوع هاردها رو تبديل به ساتا 2 بكنيد بايد بروري بدنه هارد دقت كنيد تا درقسمت پايين به راهنمايي تنظيمات ساتا وساتا 2 برسيد با در آوردن سوكت مربوط به تنظيمات ساتا ميتونيد هارد رو تبديل به ساتا 2كنيد
البته فقط تو زمان دسترسي تغيير ايجاد ميشه
موفق باشيد
shahinfarasystem
25-04-2008, 16:32
از اینکه از رم باشه احتمالش خیلی کمه و لی غیر ممکن نیست ، از دوستتون اطلاعات کافی رو بپرسید و در ضمن بهش بگید که رم و عوض کنه با یه رم دیگه بعد نتیجه رو بگید.ولی احتمال اصلی حول و حوش کارت گرافیکه دوست من.
ممنون لطف كردي
چشم اگه لازم بود دوباره مزاحم ميشم
mohamad.hejazi
25-04-2008, 23:01
از 2 دوست خوبم بابت راهنمایی ممنون.
Ahmad-Ra
26-04-2008, 16:35
شما به یه پاور 350 یا 400 نیاز دارید ، سعی کنید از نوع مرغوب تهیه کنید مثله green تا دیگه از این مشکلا براتون پیش نیاد .
یا علی./
مجدد سلام MZY عزیز.
اقا من هنوز اون مشکل رو دارم و وقت هم نکردم حلش کنم. البته اگر یادت باشه کدوم مشکل. ریست شدن در حین GAME و...
من امروز کیس رو باز کردم دیدم پاوری که من دارم روش نوشته P4 - 400W و زیرش هم نوشته VOLTAGE 230V. پس مشکل از پاور نمیتونه باشه. درسته؟
به گرانتی کارت گرافیکم زنگ زدم گفت بیار تستش کنیم. ممکنه از کارت باشه . من هنوز شک دارم به رم. ولی از طرفی من 2 تا رم 256 دارم. اگر یک رم 512 بود میشد گفت از اون ممکنه باشه. ولی نمیشه جفتش باشه که نه؟
مجدد سلام MZY عزیز.
اقا من هنوز اون مشکل رو دارم و وقت هم نکردم حلش کنم. البته اگر یادت باشه کدوم مشکل. ریست شدن در حین GAME و...
من امروز کیس رو باز کردم دیدم پاوری که من دارم روش نوشته P4 - 400W و زیرش هم نوشته VOLTAGE 230V. پس مشکل از پاور نمیتونه باشه. درسته؟
به گرانتی کارت گرافیکم زنگ زدم گفت بیار تستش کنیم. ممکنه از کارت باشه . من هنوز شک دارم به رم. ولی از طرفی من 2 تا رم 256 دارم. اگر یک رم 512 بود میشد گفت از اون ممکنه باشه. ولی نمیشه جفتش باشه که نه؟
سلام رفیق
ممکنه عیب از پاورت هم باشه (یعنی خراب باشه) و احتمال اینکه از گرافیک هم باشه هست ، اگه میتونی با یه پاور دیگه سیستمتو چک کن بعد گرافیکو ببر گارانتی.
Hossein_nasa62
26-04-2008, 17:32
مجدد سلام MZY عزیز.
سلام
اگر پاور شما همون پاور روي كيس است كه با خود كيس ميدن
پس چيني است
400w واقعي هم نيست اين مربوط به پيك پاور ميشه
مشكل ريست شدن شايد از رم هم باشه
من توصيه ميكنم با يك نرم افزار تست كننده رم كه توي صفحه هاي قبلي گزاشتم رم رو تست كني
موفق باشيد
Ahmad-Ra
26-04-2008, 21:45
سلام
پس چيني است
من توصيه ميكنم با يك نرم افزار تست كننده رم كه توي صفحه هاي قبلي گزاشتم رم رو تست كني
موفق باشيد
سلام دوست گلم.
خب کیس من Gigabyte هست. والا نمیدونم روش بوده یا خیر.
اخه فقط ریست شدن نیست که یه دفعه وسط کار با سیستم کامپیوتر وای میسه و هیچ کاری نمیشه کرد جز ریست.
باشه تست میکنم
HAMID-3138
27-04-2008, 00:40
با سلام
من از کارت گرافیک gforce 256 و سی پی یوی فول 3 استفاده میکنم ولی در اجرای یه مورد معمولی از فرمانهای فتوشاپ به مشکل زیر بر خوردم در این عکس سیستم بنده ایستاده و فکر نمیکنم دیگه بشه کار رو ادامه داد
لطفا برای رفع این مشکل بنده رو راهنمایی کنید
Don Thomas
27-04-2008, 03:23
سلام
لطفا برای این مشکل راه حلی پیدا کنید . . .
زمانی که رایانه را خاموش می کنم , دوباره ری استارت می شود و اصلا خاموش نمی شود . . .
این مشکل چند روزیست که به وجود آمده . . .
تنها نکته ای که پی برده ام این است که اگر رایانه کمتر از 15 دقیقه روشن باشد , چنین اتفاقی رخ نمی دهد . . .
ممنون .
siavash2death
27-04-2008, 05:13
یه مشکل که دارم دو تا هارد خریدم 160 و 120-این هاردها یا شاید هم یکی از آنها سروصدای زیادی مثل غرغر کردن دارند.می خواستم ببینم چیکار می تونم بکنم.هاردها هم سالم هستند و بد سکتور ندارند.
Hossein_nasa62
27-04-2008, 09:51
سلام
لطفا برای این مشکل راه حلی پیدا کنید . . .
زمانی که رایانه را خاموش می کنم , دوباره ری استارت می شود و اصلا خاموش نمی شود . . .
این مشکل چند روزیست که به وجود آمده . . .
تنها نکته ای که پی برده ام این است که اگر رایانه کمتر از 15 دقیقه روشن باشد , چنین اتفاقی رخ نمی دهد . . .
ممنون .
سلام شما در تنظيمات بايوس رفته و به حالت دفالت در بياوريد
درست ميشه
Hossein_nasa62
27-04-2008, 09:53
با سلام
من از کارت گرافیک gforce 256 و سی پی یوی فول 3 استفاده میکنم ولی در اجرای یه مورد معمولی از فرمانهای فتوشاپ به مشکل زیر بر خوردم در این عکس سیستم بنده ایستاده و فکر نمیکنم دیگه بشه کار رو ادامه داد
لطفا برای رفع این مشکل بنده رو راهنمایی کنید
سلام
شما در پالت پروسس رفته وببينيد كدام پروسس بيشتر وقت سي پي يو را گرفته
رم سيستم شما چقدر است ؟
Hossein_nasa62
27-04-2008, 09:53
یه مشکل که دارم دو تا هارد خریدم 160 و 120-این هاردها یا شاید هم یکی از آنها سروصدای زیادی مثل غرغر کردن دارند.می خواستم ببینم چیکار می تونم بکنم.هاردها هم سالم هستند و بد سکتور ندارند.
اگر هارد شما سامسونگ است طبعيي است
هاردهاي مكستور صداي كمي دارند ولي هارد هاي سامسونگ صداي زيادي توليد ميكنند
موفق باشيد
Ahmad-Ra
28-04-2008, 21:51
سلام
پس چيني است
موفق باشيد
سلام.
من برنامه رو گرفتم و امتحان کردم.
یکیش که بوت میشد درست حسابی کار نکرد.
دستگاه من از قبل بدتر شد. یعنی به محض اینکه بالا میومد سریع ریست میشد، من یکی از رم های 256 رو در اوردم و فقط یک 256 کل حافظه رم سیستم باقی موند.
با هر کدوم از رم ها امتحان کردم نتیجه این شد که وقتی یه رم 256 رو دستگاهم باشه دیگه دستگاه ریست نمیکنه. یعنی خیلی کمتر میشه. به اندازه 70 درصد کاهش پیدا میکنه. و فقط ممکنه در حین کار با دستگاه یا بالا اوردن game دستگاه وایسه که شاید به دلیل کمبود رم باشه!
حالا ممکنه چون یه رم کم شده وقدار ولتاژ تامین شده توسط پاور کم میشه دستگاه حالت بهتری داره نسبت به قبل؟ پس پاور مشکل داره؟
شاید هم چیز دیگه ای باشه!
راستی یه وسال جدا. من رم ها از نوع ddr 400 یا ddr1 هست. میتونم مثلا به نوع ddr 800 ارتقا بدم. بستگی نداره مثلا به نوع مادر بود و یا...؟
Don Thomas
29-04-2008, 05:35
سلام شما در تنظيمات بايوس رفته و به حالت دفالت در بياوريد
درست ميشه
سلام
و تشکر از توجه شما . . .
نتیجه رو اعلام می کنم .
ممنون .
Hossein_nasa62
29-04-2008, 12:27
سلام.
من برنامه رو گرفتم و امتحان کردم.
یکیش که بوت میشد درست حسابی کار نکرد.
دستگاه من از قبل بدتر شد. یعنی به محض اینکه بالا میومد سریع ریست میشد، من یکی از رم های 256 رو در اوردم و فقط یک 256 کل حافظه رم سیستم باقی موند.
با هر کدوم از رم ها امتحان کردم نتیجه این شد که وقتی یه رم 256 رو دستگاهم باشه دیگه دستگاه ریست نمیکنه. یعنی خیلی کمتر میشه. به اندازه 70 درصد کاهش پیدا میکنه. و فقط ممکنه در حین کار با دستگاه یا بالا اوردن game دستگاه وایسه که شاید به دلیل کمبود رم باشه!
حالا ممکنه چون یه رم کم شده وقدار ولتاژ تامین شده توسط پاور کم میشه دستگاه حالت بهتری داره نسبت به قبل؟ پس پاور مشکل داره؟
شاید هم چیز دیگه ای باشه!
راستی یه وسال جدا. من رم ها از نوع ddr 400 یا ddr1 هست. میتونم مثلا به نوع ddr 800 ارتقا بدم. بستگی نداره مثلا به نوع مادر بود و یا...؟
سلام
اگر نرم افزار اعلام كرده كه رم مشكل داره
شك نكيند
در ضمن رم ها را جداگانه تست كنيد
نرمافزار هاي تحت ويندوز هم براي تست موجودن
در مورد سوال دومتون شما نميتونيد از باس بالاتر استفاده كنيد
چون اصلا مادر بورد ساپورت نميكنه
ورنج 800مربوط به ddr2 است واصلا روي اسلات ddr سوار نخواهد شد
موفق باشيد
Ahmad-Ra
29-04-2008, 18:10
سلام
اگر نرم افزار اعلام كرده كه رم مشكل داره
شك نكيند
در ضمن رم ها را جداگانه تست كنيد
نرمافزار هاي تحت ويندوز هم براي تست موجودن
در مورد سوال دومتون شما نميتونيد از باس بالاتر استفاده كنيد
چون اصلا مادر بورد ساپورت نميكنه
ورنج 800مربوط به ddr2 است واصلا روي اسلات ddr سوار نخواهد شد
موفق باشيد
خب من هر دو رم رو توسط نرم افزار rmma372bin تست کردم مشکل نداشت. از طرفی همونطور که گفتم وقتی یکی از رم ها رو میذارم دستگاه ریست نمیکنه.. دلیل چی هست؟ عجیب هست. حتی اگر رم ها هم مشکل داشته باشه و بدون تست نرم افزاری و گذاشتن هر کدوم از رم ها جدا جدا و بالا اوردن دستگاه و ریست نشدن سیستم اینطور معلوم میشه رم مشکل نداره. حالا میمونه یا پاور یا کارت گرافیک. از cpu هم که فکر نکنم!
حالا من هیچطوره نمیتونم از ddr در بیام مثلا ddr670؟ بعد یه چیز دیگه اینکه الان تو بازار ddr1 پیدا میشه؟
Hossein_nasa62
30-04-2008, 20:06
خب من هر دو رم رو توسط نرم افزار rmma372bin تست کردم مشکل نداشت. از طرفی همونطور که گفتم وقتی یکی از رم ها رو میذارم دستگاه ریست نمیکنه.. دلیل چی هست؟ عجیب هست. حتی اگر رم ها هم مشکل داشته باشه و بدون تست نرم افزاری و گذاشتن هر کدوم از رم ها جدا جدا و بالا اوردن دستگاه و ریست نشدن سیستم اینطور معلوم میشه رم مشکل نداره. حالا میمونه یا پاور یا کارت گرافیک. از cpu هم که فکر نکنم!
حالا من هیچطوره نمیتونم از ddr در بیام مثلا ddr670؟ بعد یه چیز دیگه اینکه الان تو بازار ddr1 پیدا میشه؟
سلام
ممكنه از پاور باشه كه توان كافي رو براي 2 رم نداره
در مورد سوال دومت نه هيچ جوري نميشه
مگه مادربوردت رو عوض كني
بله تو بازار بگردي ميتوني dd1 پيدا كني
abolfazl35
02-05-2008, 15:59
سلام
ببخشيد نمي دانم اين مشكل من جاش اينجاست مطرح كنم يا نه ؟
كيس من پورت Lan ( ورودي فيش Adsl) نداره و با Usb وصل هستم براي همين از سرعتم كاسته شده می خواستم ببينم آيا امكان دارد يك ورودي Lan درست كنم يا بايد كيس را عوض كنم ؟
ممنون
mInI_ClockEr
04-05-2008, 01:23
با سلام
:41::41::41::41::41:
:41::41::41::41:
:41::41::41:
میخواستم ببینم گزینه AA آنتی الیزین تو کارتهای ATI بیشتر به GPUفشار میاره یا RAM گرافیک جانمن خیلی مهمه لطفا کمک کنید
Don Thomas
05-05-2008, 04:51
سلام
مشکل سیستم حل شد , البته با همین روشی که شما فرموده بودید . . .
با تشکر .:20:
hosseini_m22987
05-05-2008, 08:06
باسلام
چطور می توان بین نمادهای صفرو یک(دودویی)و فضای سخت افزاری ارتباط برقرار کرد.باتشکر
(2*5^0)+(1*5^1)=12
با سلام
میخواستم ببینم گزینه AA آنتی الیزین تو کارتهای ATI بیشتر به GPUفشار میاره یا RAM گرافیک جانمن خیلی مهمه لطفا کمک کنید
سؤالات تخصصى كه رو تا جايى كه مىشه تو تاپيكهاى مربوطه مطرح كنيد...
◙
Ahmad-Ra
07-05-2008, 15:45
مجدد سلام.
با نا امیدی پست میدم.
تا جایی که من ملتفت شدم من تست هم کردم چند جا:
پاورم سالمه.
گرافیکم سالمه.
رم هام سالم بود و با اینکه سالم بود فروختم و یه 512 کینگ استون خریدم.
سی پی یو سالم.
مشکل اصلی من در رابطه با ریست شدم و هنگ کردن با این اوصاف و طبق سوالت من: مچ نبودن مادربوردم(GA-8S 648) که قدیمی هست دلیلش بود و قوی بودن گرافیک. مجبور شدم یه 5200 بگیرم! تا تابستون که سیستمم رو عوض کنم کلا.
از hossein nasa و M.ZY هم ممنون بابت راهنمایی هاشون. :(
مجدد سلام.
با نا امیدی پست میدم.
تا جایی که من ملتفت شدم من تست هم کردم چند جا:
پاورم سالمه.
گرافیکم سالمه.
رم هام سالم بود و با اینکه سالم بود فروختم و یه 512 کینگ استون خریدم.
سی پی یو سالم.
مشکل اصلی من در رابطه با ریست شدم و هنگ کردن با این اوصاف و طبق سوالت من: مچ نبودن مادربوردم(GA-8S 648) که قدیمی هست دلیلش بود و قوی بودن گرافیک. مجبور شدم یه 5200 بگیرم! تا تابستون که سیستمم رو عوض کنم کلا.
از hossein nasa و M.ZY هم ممنون بابت راهنمایی هاشون. :(
خواهش میکنم دوست عزیز
بهترین راه همینه که اگه می خوای سیستمتو ارتقا بدی با همه رو با هم ارتقا بده یا با تحقیق این کارو بکن که این قطعه جدیدی که میخری به سیستم فعلی شما مچ هست یا نه ، دوست عزیز.
سلام
ببخشيد نمي دانم اين مشكل من جاش اينجاست مطرح كنم يا نه ؟
كيس من پورت Lan ( ورودي فيش Adsl) نداره و با Usb وصل هستم براي همين از سرعتم كاسته شده می خواستم ببينم آيا امكان دارد يك ورودي Lan درست كنم يا بايد كيس را عوض كنم ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
یعنی در واقع مادربورد شما ورودی Lan نداره؟!
اگه این طور باشه شما باید یه کارت شبکه جداگانه تهیه کنید حدود قیمت 5 الی 6 تومن و در شکاف توسعه ( PCI ) مادربوردتو نصب کنید.
یا علی./
مشکل سیستمم اینه که ویندوز 98 نصب میشه ولی XP نصب نمیشه در setup is starting windows میمونه ،
Bios update کردم درست نشد . hard عوض کردم xp نصب نشد ، vga عوض کردم نشد .ram تعویض کردم باز هم نشد . نمیدونم چکار کنم
مشخصات کامپیوتر من
cpu AMD Athlon 1250MHz
m.b giga GA-7VAXP-A ULTRA
ram 256 kingston
hard IDE 80 MAXTOR
و...
javadshahvand
11-05-2008, 09:12
مشکل سیستمم اینه که ویندوز 98 نصب میشه ولی XP نصب نمیشه در setup is starting windows میمونه ،
Bios update کردم درست نشد . hard عوض کردم xp نصب نشد ، vga عوض کردم نشد .ram تعویض کردم باز هم نشد . نمیدونم چکار کنم
مشخصات کامپیوتر من
cpu AMD Athlon 1250MHz
m.b giga GA-7VAXP-A ULTRA
ram 256 kingston
hard IDE 80 MAXTOR
و...
پاور چی کابل دیتا چی؟ اونارو عوض کردی؟
mike_3000
12-05-2008, 07:42
سلام عزیزان
یه سئوال داشتم که ربطی به موضوع بعث فعلی نداره.
از کجا میشه فهمید که سیستم درگاه بلوتوث داره یا نه؟
عجب سئوالی!
ممنون اگه جواب بدید!
سلام عزیزان
یه سئوال داشتم که ربطی به موضوع بعث فعلی نداره.
از کجا میشه فهمید که سیستم درگاه بلوتوث داره یا نه؟
عجب سئوالی!
ممنون اگه جواب بدید!
به قول گفتنی خودت عجب سوالی پرسیدی !:13:
منظورت pc هست؟ که اگه اینجوری باشه نه خودش بلوتوث نداره باید جداگانه تهیه کنید.
در ضمن بلوتوث درگاه خاصی نداره.
rezapishro
13-05-2008, 08:37
سلام
موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم تو صفحه دوم بوت شدن اونجا که زیرش مینویسه:
... Verifying Dmi Pool Data
گیر میکنه و بالا نمیاد و باید یک بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد.:41:
فقط موقعی که کامپیوتر خاموشه و روشن میکنم اینطوری میشه و در ری استارت کردن مشکلی نیست.:13:
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
Aryan.nik
14-05-2008, 16:36
سلام
من میخوام کامپیوتر بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم
کامپیوتر فقط برای بازی و اینترنت و یک سری برنامه هایی که کاربرد عمومی داره میخوام
مونیتر اسپیکر ....دارم ولی یک کیس قدیمی دارم که مال عهد بوق
مشکل اینه .می خوام بدونم برای خریدن یک کیس به چه چیزایی باید توجه کنم؟منظورم ویژگی سخت افزاریشه
اگر میشه یکی به من بگه کیس از چه چیزایی تشکیل شده و همون طور که گفتم به چه چیزایی باید توجه کنم
من فقط از کیس کامپیوتر کارت گرافیک میدونم چیه مثلا کارت گرافیک 256 البته از مدل های مختلف کارت گرافیک هم اطلاع ندارم
در ضمن همه کیس های کامپیوتر ها جای دیسکت داره؟
این جبعه ای که سخت افزار توش قرار داره اسمش چیه؟
پاور کامپیوتر دقیقا چیه من فقط میدونم که باهاش کامپیوتر روشن خاموش میکنن میخوام بدونم مدل های مختلف داره؟آخه توی همین تالار در مورد پاور و کیس صحبت میکنن که من نفهمیدم پاور چیه؟
کلا من هیچی نمیفهمم اگر میشه منو روشن کنیه!!!
سلام
من میخوام کامپیوتر بخرم ولی نمیدونم چه مدلی باید بخرم
کامپیوتر فقط برای بازی و اینترنت و یک سری برنامه هایی که کاربرد عمومی داره میخوام
مونیتر اسپیکر ....دارم ولی یک کیس قدیمی دارم که مال عهد بوق
مشکل اینه .می خوام بدونم برای خریدن یک کیس به چه چیزایی باید توجه کنم؟منظورم ویژگی سخت افزاریشه
اگر میشه یکی به من بگه کیس از چه چیزایی تشکیل شده و همون طور که گفتم به چه چیزایی باید توجه کنم
من فقط از کیس کامپیوتر کارت گرافیک میدونم چیه مثلا کارت گرافیک 256 البته از مدل های مختلف کارت گرافیک هم اطلاع ندارم
در ضمن همه کیس های کامپیوتر ها جای دیسکت داره؟
پاور کامپیوتر دقیقا چیه من فقط میدونم که باهاش کامپیوتر روشن خاموش میکنن میخوام بدونم مدل های مختلف داره؟آخه توی همین تالار در مورد پاور و کیس صحبت میکنن که من نفهمیدم پاور چیه؟
کلا من هیچی نمیفهمم اگر میشه منو روشن کنیه!!!
سلام دوست عزیز
من به شما میگم اجزای تشکیل دهنده کامپیوتر چیه ولی برای راهنمایی در مورد خرید قطعه خاص باید در بخش مشاوره برای خرید سیستم تاپیک بزنید.
کیس کامپیوتر از :
MotherBoard یا همون مادربورد خودمون که وظیفه برقراری ارتباط بین اجزای مختلف کامپیوتر رو بر عهده داره ، یه جور بستره که باقی قطعات روش نصب میشن.
CPU یا پردازنده که کار پردازش اطلاعات رو بعهده داره و تاثیر مستقیم بروی سرعت سیستم شما داره.رو مادربورد نصب میشه و مشخصه اون اینه که یه خنک کننده(هیت سینک) با یه فن روش قرار داره.
HARD DISK که کار ذخیره سازی اطلاعات رو بر عهده داره که معولا جاش در داخل کیس و زیر فلاپی درایو قرار داره.که حجم های مختلفی داره مثلا 120 گیگ 250 گیگ و ...
RAM یا حافظه . هارد چون دارای سرعت بسیار کمتری نسبت به رم برخورداره اگه مستقیم با پردازنده یاCPU در ارتباط باشه سرعت سیستم شما رو خیلی کند میکنه ، رم اطلاعات رو از هارد میخونه و در اختیار پردازنده قرار میده یه جور واسطه است . که در شکاف مخصوص در کنار CPU نصب میشه.
MODEM که وظیفه برقراری ارتباط با اینترنت رو بر عهده داره.
باقی قطعات رو فکر کنم باید بدونی اگه قطعه خاصی مد نظرته بگو تا برات توضیح بدم.
بله همه کیس ها جای دیسکت داره ولی این بستگی به خودت داره که به فروشنده سفارش نصب دیسکت رو بدی یا نه.
منظورت رو دقیق نفهمیدم ، منظورت کیسه؟
همون فنی که پشت کیست در بالا قرار داره(معمولا)فن پاوره و درون یه جعبه قرار داره و کارش تامین برق کامپیوتره و باید نصبت به قطعاتی که میخری پاور مناسب تهیه کنی.
اگه بازم سوالی هست در خدمتم ...
موفق باشی و یا علی./
hooman1981
15-05-2008, 06:25
سلام
سیستم خریدم motherboard P5KCو cpu 8400وgforce8600 xfxوozd giga dual chanleسیستم خیلی کند کار می کنه به نظر شما من چیکار می تونم بکنم
سلام دوستان .
هر وقت media player را باز میکنم اهنگ را با صدای قژ قژ میخواند . ولی وقتی مثلا cd را داخل cd rom بذاریم و به شکل autoplay اجرا کنیم دیگه صدا ی قژقژ نمیدهد.
هروقت اهنگ را ازwinap اولش کمی قژقژ میکند ولی بعد خوب میخواند به نظر شما علت چیست؟
در ضمن windowsرا عوض کردم اولش خوب کار میکرد اما دوباره مثل قبل شد .
NimoOol.HD2
15-05-2008, 12:56
دوستان عزیز سلام
ببخشید من صبح می خواستم یه چیزی رو دانلود کنم نمی تونستم بشینم پای کامپیتور
کاری کردم که بعد از نیم ساعت کامپیوتر Hibernate بشه و رفتم 5 ساعت بعدش اومدم . اومدم، روشن کردم ، دیدم رفته رو هایبر نیت و مشکلی نیست . رفتم اینترنت تا بقیه اش هم دانلود بشه یه 5 min بعدش یه دفعه پیغام عکس زیر ظاهر شد و هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد . مشکل چیه ؟؟ تا 70 اون شمارنده ی پایین صفحه رفت ولی خوندم که نوشته اگه برای بار اولین می بینید ریست کنید . و ریست کردم دیگه اتفاقی نیوفتاد . حالا چی کنم ؟؟؟؟ نکنه از هاردمه ؟؟؟ هاردم 240sata هست وسیستمم رو هم دو ماه پیش عوض کردم
هر وقت media player وjetaudio را باز میکنم اهنگ را با صدای قژ قژ میخواند .
هروقت اهنگ را ازwinap اولش کمی قژقژ میکند ولی بعد خوب میخواند به نظر شما علت چیست؟
در ضمن windowsرا عوض کردم اولش خوب کار میکرد اما دوباره مثل قبل شد . بلندگو سالم است .صدای خود کامپیوتر در حالت عادی سالم است فقط زمانی که بخواهی اهنگ گوش بدهی قژقژ میدهد. مثلا وقتی سی دی king را اجرا میکنیم(حالت (autoplay اهنگ برنامه king را خوب میخواند ولی اگر بخواهیم اهنگی را با نرم افزارهای صوتی از کامپیوتر بخوانم با قژقژ مواجه میشود. از نسخه های دیگر jetaudoi و mediaplayer نیز استفاده کردم.داخل بازی هم اصلا صدا ندارم.
دوستان عزیز سلام
ببخشید من صبح می خواستم یه چیزی رو دانلود کنم نمی تونستم بشینم پای کامپیتور
کاری کردم که بعد از نیم ساعت کامپیوتر Hibernate بشه و رفتم 5 ساعت بعدش اومدم . اومدم، روشن کردم ، دیدم رفته رو هایبر نیت و مشکلی نیست . رفتم اینترنت تا بقیه اش هم دانلود بشه یه 5 min بعدش یه دفعه پیغام عکس زیر ظاهر شد و هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیوفتاد . مشکل چیه ؟؟ تا 70 اون شمارنده ی پایین صفحه رفت ولی خوندم که نوشته اگه برای بار اولین می بینید ریست کنید . و ریست کردم دیگه اتفاقی نیوفتاد . حالا چی کنم ؟؟؟؟ نکنه از هاردمه ؟؟؟ هاردم 240sata هست وسیستمم رو هم دو ماه پیش عوض کردم
دوست عزیز برای من هم چنین مشکلی بعد از عوض کردن سیستم بوجود امده بود که مشکل از ramبود چون مدل ram با مادر بورد سازگاری نداشت. شاید مال شما هم ramای که گذاشتید به بقیه سیستم نمیخورد.
rezapishro
16-05-2008, 13:58
سلام
موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم تو صفحه دوم بوت شدن اونجا که زیرش مینویسه:
... Verifying Dmi Pool Data
گیر میکنه و بالا نمیاد و باید یک بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد.:41:
فقط موقعی که کامپیوتر خاموشه و روشن میکنم اینطوری میشه و در ری استارت کردن مشکلی نیست.:13:
لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
هیچکی جواب نمیده؟
NimoOol.HD2
16-05-2008, 17:05
نه از رم نیست . آخه بعد از 2ماه یه دفعه اینجوری شد ولی تا امروز دیگه اون پیغامو ندیدم . نکنه bad sector هست ؟؟
با سلام
دوستان فلش ممری ام را زمانی که وارد دستگاه می کنم هیچ عکس العملی انجام نمی دهد تو هر کامپیوتری هم که قرار دادم اجرا نشد لطفاً مرا راهنمایی کنید که چگونه اطلاعات آن را بازیابی کنم
با تشکر
من هم این مشکل را دارم لطفا کمکم کنید :10:
javadshahvand
18-05-2008, 10:02
من هم این مشکل را دارم لطفا کمکم کنید :10:
فلش شما روشن میشه
سلام
من يه مادربرد خريدم يه كانكتور IDE بيشتر نداره مي خواستم يه هارد و يه سي دي رام رو به صورت مستر اسليو بكنم ديدم وقتي سيستم رو روشن مي كنم چراغ هارد همين طوري روشن مي مونه و تو همون قسمت اول start سيستم مي مونه :41:
مي خواستم بدونم اصلا امكان اينكه يه هارد و يه سي دي رام رو با يه رابط IDE به يه كانكتور وصل كنيم ، وجود داره يا نه ؟
مرسي :11:
amirgeneral
25-05-2008, 19:07
بله امکان داره
چرا هارد ساتا نگرفتی؟؟؟؟
javadshahvand
25-05-2008, 19:26
سلام
من يه مادربرد خريدم يه كانكتور IDE بيشتر نداره مي خواستم يه هارد و يه سي دي رام رو به صورت مستر اسليو بكنم ديدم وقتي سيستم رو روشن مي كنم چراغ هارد همين طوري روشن مي مونه و تو همون قسمت اول start سيستم مي مونه :41:
مي خواستم بدونم اصلا امكان اينكه يه هارد و يه سي دي رام رو با يه رابط IDE به يه كانكتور وصل كنيم ، وجود داره يا نه ؟
مرسي :11:
یا اینکه میتونی از تبدیل ide به ساتا استفاده کنی
راستش من سيستمم رو ارتقا دادم هاردم همون قبلي بود
حالا چطوري ميشه يه هارد و سي دي رام رو كنار هم جمع كرد ؟
تبديل ide به sata هم فكر خوبي هستش اما يه چيزي كه هست من رفتم يه قيمت گرفتم تبديل كننده اش با پاوري كه روش بود پانزده هزار تومان بود(در صورتي كه ميشه از خود پاور كيس برق گرفت) اگه خود تبديل كننده فقط باشه فكر نكنم قيمتي داشته باشه اينطوري به صرفه نيست
REZ1_MAHTAB
25-05-2008, 21:58
سلام
من یک سوال درباره شبکه دارم
اگر 20 تا کامپیوتر داشته باشیم که شبکه هستن و می خوایم یک folder را روی 4 تا از اونها share کنیم ولی بقیه نبینن چی کار باید بکنیم؟
یا اینکه میتونی از تبدیل ide به ساتا استفاده کنی
اين تبدل اولا گرون هست و براي كار هاي معمولي به صرفه نيست،دوم اينكه در برخي موارد نويز ميندازه بر روي ديتا...........
نه از رم نیست . آخه بعد از 2ماه یه دفعه اینجوری شد ولی تا امروز دیگه اون پیغامو ندیدم . نکنه bad sector هست ؟؟
هاردتون تق تق ريزي نميكنه برخي موقع ها؟؟؟؟؟
احمد1379
27-05-2008, 23:16
باسلام ميخواهم ويندوز نصب كنم ولي وقتي press any key to boot from CD مي أيد كيبورد خاموش ميشود وكليدهاي كيبورد كارنميكند كسي راه حل را ميداند كيبورد مدل farassoo 8800
CDان رانيز نصب كرده ام باتشكر:13:
احمد1379
27-05-2008, 23:23
باسلام ميخواهم ويندوز نصب كنم ولي وقتي press any key to boot from CD مي أيد كيبورد خاموش ميشود وكليدهاي كيبورد كارنميكند كسي راه حل را ميداند كيبورد مدل farassoo 8800
سلام دوست عزیز
کیبورد شما احیانا توسط usb به سیستم وصل نشده؟
اگه اینطوره باps2 به سیستم وصلش کنید.
javadshahvand
28-05-2008, 09:06
USBکیبورد رو داخل بایوس ENABLED کن
احمد1379
28-05-2008, 14:17
باسپاس ازهمه دوستان بویژه جوادآقاهمانگونه که شمافرمودیدمشکل در bios بودبازهم سپاسگزارم
Mahziar-7
30-05-2008, 12:04
سلام
یه مشکلی تو پخش صدای سیستمم دارم.
وقتی اسپیکر و هدفون رو وصل می کنم یه صدای بوق ناجور میده.
کارت صدام آنبرد مادربرد هستش. مارک مادربرد هم اینه:
ASRock 4CoreDual-VSTA
javadshahvand
30-05-2008, 12:09
سلام
یه مشکلی تو پخش صدای سیستمم دارم.
وقتی اسپیکر و هدفون رو وصل می کنم یه صدای بوق ناجور میده.
کارت صدام آنبرد مادربرد هستش. مارک مادربرد هم اینه:
ASRock 4CoreDual-VSTA
احتمالاً فیش ها رو جابه جا میزنی فقط اسپیکر رو بزن ببین صدا میاد ؟
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز
جدیدا مشکلی پیدا کردم در قسمت BOOT کامپیوترم.
مشکل از این قرار که تقریبا 2 ماه پیش Power کامپیوترم بر اثر نوسان برق نیمسوز شده بود
ولی با این حال مشکلی جدی واسم بوجود نیاورد.جز اینکه هنگام زدن کلید سه راهی PC به صورت خودکار
روشن میشد و به قسمت بوت میرفت و من هر بار مجبور بودم از بوت خارج شوم تا ویندوز بالا بیاد
همچنین بعد از خارج شدن از قسمت بوت به صفحه ای میرفت که اطلاعاتی در مورد سیستم بهم میداد
به علاوه 2 گزینه F1(که بازدنش ویندو بالا میاد) و Del (که مجدد به قست بوت وینوز میرفت)
من هم به فرض اینکه مشکل از پاورم باشه،اونو تعویض کردم ولی فرجی حاصل نشد!
کسی میدونه مشکل چیه؟
پیشاپش ممنون
rezapishro
30-05-2008, 15:01
اسم این تاپیک خیلی خوب انتخاب شده :
محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي ..... ( هر گونه سوال ٫ ايراد ٫ مطلب ٫ تقا
... ظاهرا فقط جای سواله و از پاسخ خبری نیست!!!
Mahziar-7
30-05-2008, 16:20
احتمالاً فیش ها رو جابه جا میزنی فقط اسپیکر رو بزن ببین صدا میاد ؟
نه! جای فیشا درسته.
البته اینو یادم رفت بگم که صدا میاد ولی اون بوق هم در کنارش هست و پخش میشه.
Hossein_nasa62
01-06-2008, 07:02
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز
جدیدا مشکلی پیدا کردم در قسمت BOOT کامپیوترم.
مشکل از این قرار که تقریبا 2 ماه پیش Power کامپیوترم بر اثر نوسان برق نیمسوز شده بود
ولی با این حال مشکلی جدی واسم بوجود نیاورد.جز اینکه هنگام زدن کلید سه راهی PC به صورت خودکار
روشن میشد و به قسمت بوت میرفت و من هر بار مجبور بودم از بوت خارج شوم تا ویندوز بالا بیاد
همچنین بعد از خارج شدن از قسمت بوت به صفحه ای میرفت که اطلاعاتی در مورد سیستم بهم میداد
به علاوه 2 گزینه F1(که بازدنش ویندو بالا میاد) و Del (که مجدد به قست بوت وینوز میرفت)
من هم به فرض اینکه مشکل از پاورم باشه،اونو تعویض کردم ولی فرجی حاصل نشد!
کسی میدونه مشکل چیه؟
پیشاپش ممنون
سلام دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از بايوس شماست
كه با ار تقاع بايوس شايد برطرف بشه
موفق باشيد
Hossein_nasa62
01-06-2008, 07:05
نه! جای فیشا درسته.
البته اینو یادم رفت بگم که صدا میاد ولی اون بوق هم در کنارش هست و پخش میشه.
سلام
اسپيكر را به تلوزيون يا ضبط صوت وصل كنيد ببينيد همين مشكل رو داره
سلام دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از بايوس شماست
كه با ار تقاع بايوس شايد برطرف بشه
موفق باشيد
علیک سلام
ممنون بابت پاسختون ولی توضیحتون برای من نامفهومه!(ما مبتدیها احتیاج به توضیح بیشتری داریم).
چطوری میتونم بایوس خودمو اپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.:11:
Hossein_nasa62
02-06-2008, 07:41
علیک سلام
ممنون بابت پاسختون ولی توضیحتون برای من نامفهومه!(ما مبتدیها احتیاج به توضیح بیشتری داریم).
چطوری میتونم بایوس خودمو اپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.:11:
سلام
دوست عزيز
بهتره به يك تعمير كار حرفه اي مراجعه كنيد
طريقه اپديت هم به اينصورت است
وب سايت كارخانه سازنده مادربرد خود برويد و به دنبال صفحات مربوط به پشتيباني پس از فروش بگرديد. از آنجا لينك مربوط به download نرم افزار را پيدا كنيد. پس از يافتن محل مربوط به مادر بردخود آخرين نسخه موجود از نرم افزار بايوس آن را دريافت نماييد. توجه داشته باشيد كه نسخه اي را كه مختص مادربردتان ساخته نشده به هيچ وجه دريافت نكنيد. نصب گونه ديگري از بايوس مادربرد بر روي سيستم ممكن است باعث شود كه بايوس و در نتيجه مادربرد غيرقابل استفاده گردد.اگر در وب سايت فوق دو نسخه ”فقط update ”و ”update ”به همراه برنامه نصب كننده ”وجود داشت،گزينه”... به همراه نصب كننده ”را انتخاب نماييد.اگر نمي توانيد اين دو را با هم دانلود كنيد،اطمينان حاصل نماييد كه ابتدا برنامه نصب كننده و سپس خود update را دريافت مي نماييد. سپس آن دو را روي يك فلاپي ديسك كپي كنيد،ديسك را در درايو قرار داده و كامپيوتر را از نو بوت نماييد. قبل از بالا آمدن سيستم،وارد برنامه BIOS شويد (معمولا” از طريق دكمه Delete يا F2 ،در غير اين صورت به مستندات مادربرد خود رجوع كنيد). در منوي Boot يا Drives ،بررسي كنيد كه تنظيمات به گونه اي باشد كه فلاپي ديسك قبل از هارد ديسك بوت شود. تغييرات انجام داده را ذخيره كنيد وسيستم را بوت كنيد. حالا سيستم از فلاپي ديسك بوت مي شود. براي اجرا برنامه update ،كافيست فقط نام فايل EXE .آن را تايپ كرده و Enter را بزنيد.سپس نام update جديد بايوس خود را انتخاب نماييد. در خلال انجام عمليات flash بايوس،به هيچ عنوان به كامپيوتر خود دست نزنيد،اگر وقفه اي در اين عمليات به وجود آيد باعث مي شود سيستم غير قابل بوت شدن گردد. به همين دليل توصيه مي شود دستگاه خود را به يك منبع مطمئن وصل كنيد و يا از UPS استفاده نمائيد. پس از اتمام عمليات Flash ،برنامه از شما مي خواهد ديسكت را از درايو خارج كرده و سيستم را بوت نماييد. اگر برنامه بخواهد خودش سيستم را بوت كند،نبايد مانع از انجام اين كار بشويد(اگر اين طور باشد،پيغامي به شما خواهد داد.)
پس از راه اندازي مجدد سيستم خواهيد ديد كه اينك كامپيوترتان با ثبات تر و با سخت افزار ها سازگارتر است و كارايي بهتري ارائه مي نمايد.
موفق باشيد
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم ..من 9 تا پارتیشن دارم یعنی 250 مگابایت هارد دیسکم رو در 9 پارتیشن تقسیم بندی کردم ..اما وقتی با نرم افزارهای سخت افزاری مثل acronis برای بازگرداندن بک آپ گرفته شده از ویندوز کار میکنم با اروری مواجه میشم که به من اخطار میده شما دارای 1 درایو میباشید.. یعنی چی؟ من تنظیمات مادربورد و کلا هر چی که فکر کنید رو چک کردم سیستم من به راحتی هارد درایو من رو تشخیص داده و مشکلی نیست ..پس چرا همش این ارور رو میده که شما دارای یک درایو میباشید؟
عین ارور:
you have only one drive
دیگه اینکه چطور میشه در devicemanager ویندوز other device ro faal kard.. الان این شاخهع به کل پاک شده و من نمیتونم درایور کارت --- رو از این شاخه نصب کنم..تنها راه نصبش همینه اما متاسفانه من درایور مودم adsl رو از این شاخه نصب کردم دیگه این شاخه وجود نداره ودر کمال تعجب خودش رو جایگزینه درایور کارت --- کرده و این سخت افزار یکهو برای کامپیوترم غیر قابل شناسایی شده.
ممنون از دوستان
Mahziar-7
03-06-2008, 16:48
اسپيكر را به تلوزيون يا ضبط صوت وصل كنيد ببينيد همين مشكل رو دارهسلام
نه! اسپیکر سالمه. حتی کارت صدامو دوباره نصب کردم ولی مشکل رفع نشد.
امکان داره مشکل از کارت صدای آنبرد باشه؟ یعنی نیم سوز شده باشه یا چه می دونم، یه همچین چیزی؟
Hossein_nasa62
06-06-2008, 09:21
سلام
نه! اسپیکر سالمه. حتی کارت صدامو دوباره نصب کردم ولی مشکل رفع نشد.
امکان داره مشکل از کارت صدای آنبرد باشه؟ یعنی نیم سوز شده باشه یا چه می دونم، یه همچین چیزی؟
سلام
شما در تنظيمات كارت صدا جاي ميكروفون را به حالت خروجي در بياوريد و بعد اسپيكر را در محل ميكروفون نصب كنيد و همچنين با lin in هم همين كار رو تست كنيد ببيند در ست ميشه يا نه
اگر درست نشد كارت صدا مشكل دارد
اين كاري رو كه گفتن حتما تست كنيد
Mahziar-7
06-06-2008, 15:31
سلام
شما در تنظيمات كارت صدا جاي ميكروفون را به حالت خروجي در بياوريد و بعد اسپيكر را در محل ميكروفون نصب كنيد و همچنين با lin in هم همين كار رو تست كنيد ببيند در ست ميشه يا نه
اگر درست نشد كارت صدا مشكل دارد
اين كاري رو كه گفتن حتما تست كنيد
نه درست نشد!
الان سه هفته است که حتی یه track هم گوش ندادم. دارم از بی آهنگی می میرم! همه ی استخونام درد میکنه نمی دونم برای چی!:31:
گذشته از شوخی، Front هم باید خروجی باشه؟ چون تو قسمت خروجی تیک نخورده بود. من فعالش کردم، درست نشد.
دوباره غیر فعالش کردم، بازم درست نشد.
کارایی که شما گفتی رو هم انجام دادم، بازم درست نشد.
همه ی حالات ممکنه رو امتحان کردم، بازم درست نشد.:31:
فقط زمانیکه فیش رو به قسمت میکروفون و lin in می زدم دیگه صدای بوق نمیومد ولی خب صداهای دیگه هم نمیومد! ولی زمانیکه به Front وصلش می کردم، هم صدای بوق میومد هم صدای آهنگ.
اگه اشکال از کارت صدا باشه قابل تعمیره یا باید مادربرد عوض بشه؟
راستی، سلام!:31:
violetta
06-06-2008, 17:31
سلام
بعد از نصب ویندوز به غیر از کارت گرافیک و کارت صدا و درایور مودم ، آیا درایور دیگه ای هم باید نصب بکنیم ؟
چون در سی دی درایور مارد بورد سه مورد دیگه هم هست که نمیدونم به چی مربو ط میشه؟
این سه مورد:
four In One Driver
Lan Driver 10/100
Usb 2.0 Driver
این رو هم اضافه بکنم که من با مودم 56کیلوبات و به صورت Dial-up به اینترنت متصل میشم .
"Hossein_nasa62
خیلی متشکرم بابت توضیحاتت.:10:
Hossein_nasa62
07-06-2008, 08:52
سلام
بعد از نصب ویندوز به غیر از کارت گرافیک و کارت صدا و درایور مودم ، آیا درایور دیگه ای هم باید نصب بکنیم ؟
چون در سی دی درایور مارد بورد سه مورد دیگه هم هست که نمیدونم به چی مربو ط میشه؟
این سه مورد:
four In One Driver
Lan Driver 10/100
Usb 2.0 Driver
این رو هم اضافه بکنم که من با مودم 56کیلوبات و به صورت Dial-up به اینترنت متصل میشم .
سلام
دوست عزيز شما حتما بايد درايو مربوط به مادربورد رو هم نصب كنيد البته احتياجي به نصب lanنيست ولي usbرو حتما نصب كنيد در سي دي مادربورد بغير از اينها درايو مربوط به cpuو غيره هم وجود داره
Hossein_nasa62
07-06-2008, 08:58
نه درست نشد!
الان سه هفته است که حتی یه track هم گوش ندادم. دارم از بی آهنگی می میرم! همه ی استخونام درد میکنه نمی دونم برای چی!:31:
گذشته از شوخی، Front هم باید خروجی باشه؟ چون تو قسمت خروجی تیک نخورده بود. من فعالش کردم، درست نشد.
دوباره غیر فعالش کردم، بازم درست نشد.
کارایی که شما گفتی رو هم انجام دادم، بازم درست نشد.
همه ی حالات ممکنه رو امتحان کردم، بازم درست نشد.:31:
فقط زمانیکه فیش رو به قسمت میکروفون و lin in می زدم دیگه صدای بوق نمیومد ولی خب صداهای دیگه هم نمیومد! ولی زمانیکه به Front وصلش می کردم، هم صدای بوق میومد هم صدای آهنگ.
اگه اشکال از کارت صدا باشه قابل تعمیره یا باید مادربرد عوض بشه؟
راستی، سلام!:31:
سلام
اگر تنظيماتي كه گفتم ونتيجه نگرفتيد
بايد يك ازمايش ديگر هم بكنيد
از يك هد فون استفاده كنيد وببينيد نتيجه چه ميشود
اگر باز هم صداييي نشينيد بايد يك كارت صدا تهيه كنيد
قيمتش هم زياد بالا نيست
موفق باشيد
violetta
07-06-2008, 09:41
Hossein _nasa62
با سپاس از راهنماییی شما
در اتوران سی دی مادربورد این چهر مورد هست :
four In One Driver
Lan Driver 10/100
Usb 2.0 Driver
Audio Driver
به من گفته بودند که USB با نصب ویندوز ایکس پی ، سرویس پک 2 خودش نصب میشه !
میشه بفرمایید که به طور کلی درایورهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز چیا هستند؟
تا خیال من هم راحت بشه! هرکس یه چیزی به من در مورد درایورهای مورد نیاز سیستم بعد از نصب ویندوزمیگه!
در مورد LAN هم مطمئن باشم که نباید نصب بشه ؟
متشکرم
Hossein_nasa62
08-06-2008, 08:01
Hossein _nasa62
با سپاس از راهنماییی شما
در اتوران سی دی مادربورد این چهر مورد هست :
four In One Driver
Lan Driver 10/100
Usb 2.0 Driver
Audio Driver
به من گفته بودند که USB با نصب ویندوز ایکس پی ، سرویس پک 2 خودش نصب میشه !
میشه بفرمایید که به طور کلی درایورهای مورد نیاز بعد از نصب ویندوز چیا هستند؟
تا خیال من هم راحت بشه! هرکس یه چیزی به من در مورد درایورهای مورد نیاز سیستم بعد از نصب ویندوزمیگه!
در مورد LAN هم مطمئن باشم که نباید نصب بشه ؟
متشکرم
بله
با خود ويندوز هم نصب ميشه ولي نه همه
شما همه رو نصب كنيد
درمورد lan چون درايور مربوط به كارت شبكه است لزومي به نصب نميباشد
محتويات سي دي مادربورد شامال درايور صدا . درايور cpu درايور پردازنده پل جنوبي و usb2 و... ميباشد
violetta
08-06-2008, 08:11
Hossein_nasa62
با تشکر از راهنماییهای شما.
لطفاً ترتیب نصب درایورهای سیستم رو هم بفرمایید .
اول درایور مادربورد رو نصب بکنم یا درایور گرافیک .
بی نهایت ممنونم
Daren Arni
08-06-2008, 09:21
با سلام
اول: من یه آنتی ویروس نصب کردم که خودش تروژان هست. اسمش اینه ie antivirus
از اون آنتی ویروسهایی که با تبلیغاتش در نت شما رو گول می زنه
اروری هم که می ده دقیقا عین ارورهای ویندوز طراحی شده
اینجوریه:
دفعه اولی هم که آدم گول می خوره و نصبش می کنه، اول همین ارور می یاد، اوکی که بدی می ره خودش وارد سایتش می شه و لینک دانلود بهت می ده
بعد که نصب می شه می فهمی چه اشتباهی کردی!:2:
هر کاری که می کنم، همین ارور می یاد
اشتباه بزرگم این بود که نصبش کردم
حالا چه کنم... راهنماییم کنید
سلام..من دیشب داشتم تو اینترنت میچرخیدم که یهو صدا قطع شد و ماوس هماشاره گرش رفت.منم بلافاصله خاموش کردم..صبح که روشن کردم دیدم روشن نمیشه و فقط چراغ هارد روشن و ماوس
چه کار کنم؟ مشکل از چیه؟
کامپیوترم روشن نمیشه
Daren Arni
10-06-2008, 07:23
با سلام
اینجوریه:
دفعه اولی هم که آدم گول می خوره و نصبش می کنه، اول همین ارور می یاد، اوکی که بدی می ره خودش وارد سایتش می شه و لینک دانلود بهت می ده
===
من خودم راهشو پیدا کردم!
اول: توضیحا بگم که وقتی این تروژان رو uninstall هم می کنی، اون ارور همچنان می یاد و روانی می کنه آدمو
یه وقت گول نخورید اوکی بدید
واما روش نابودکردن این تروژان
نوع این تروژان Maleware هستش و توضیحات مربوط به نوع اون و شکل کلیش در این آدرس هست:
توی همین آدرس، با کلیک کردن لینک آبی رنگ می تونید اصل Steup نرم افزار نابودگر رو دانلود کنید
به توضیحات مربوط به نصب نرم افزار که به زبان انگلیسی داده شده، حتما خوب دقت کنید
این سایت امنه و هیچ مشکلی نداره
من خودم استفاده کردم
Hossein_nasa62
10-06-2008, 07:29
با سلام
اینجوریه:
سلام
با سيستم ريستور به زمان قبل از نصب برگرديد
بعد يك انتي ويروس نصب كنيد (آپديت شده ) سپس سيستم ريستور را غير فعال كنيد و شروع به ويروسكشي كنيد
amingalavi
12-06-2008, 00:22
دوستان از كجا بفهمم مادربرد Sata رو پشتيباني ميكنه؟ (دفترچه)
مدل مادربرد من 8s648 rz گيگابايت است.
saeed258s
12-06-2008, 09:43
با دروود دوستان،چند وقتی است که سی پی یو در ویستا با باز کردن یک برنامه به 100 درصد می رسد!!!من فکر می کنم ویروسی شده باشد،من از آخرین نسخه ناد 32 و کاسپر اسکای هم اسکن کردم،اما موردی یافت نشد!!! چند بار هم ویندوز را عوض کردم اما مشکل حل نشد!!
javadshahvand
12-06-2008, 12:52
دوستان از كجا بفهمم مادربرد Sata رو پشتيباني ميكنه؟ (دفترچه)
مدل مادربرد من 8s648 rz گيگابايت است.
خیلی راحت روی مادربرد نگاه کن ببین پورت ساتا هست یا نه
مادربردت قدیمه ساتا ساپورت نمی کنه میتونی از کارت استفاده کنی
amingalavi
13-06-2008, 07:55
خیلی راحت روی مادربرد نگاه کن ببین پورت ساتا هست یا نه
مادربردت قدیمه ساتا ساپورت نمی کنه میتونی از کارت استفاده کنی
كارت چه جوريه؟ قيمتش چنده؟ مثل يك مادربرد كه ساتا رو ساپورت ميكنه عمل ميكنه يا نه؟ (مثلاً سرعت تبادل اطلاعات رو كم نميكنه؟)
سلام
یه سوال در مورد کیبرد داشتم
من دوستم یه کیبرد جینیوس داره تا چند وقت پیش کار می کرد ولی الان که وصل می کنیم کامپیوتر رو روشن می کنیم همون اول که ارور میده no keyboard or keyboard eror و همون جا ثابت وایمسه.2 3 بار هم درایورش رو نصب کردیم ولی نمیشه باز
ممنون میشم کمک کنید
saeid_king
15-06-2008, 14:42
با سلام وعرض خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز کامپيوتر من مدت طولاني که سرعتش خيلي پايين اومده و هنگام اجراي بازي به سيستم فشار زيادي مياد و فن پاور با دور خیلی بالا کارمیکنه و بازي کند اجرا ميشه و حتي هر از گاهي از داخل کیس صداي خاصي مثل کشيدن آهن روي هم مياد در کل ديگه اعصابم خورد شده من يکسالي ميشه اين سيستم و خريدم
مشخصات سيستم:
cpu:3.2G INTEL CACHE 2M
RAM:1G
VGA:512MB ATI X1550
HARD:160G
MAINBOARD:MSI 945P NEO3
POWER:500 NEXT
به نظر شما امکان داره مشکل از پاور باشه؟يا هارد مشکل داره چون موقع خريدن گفتن SATA هستش ولي مطمئن نيستم نميدونم چطور بايد بفهمم SATA هستش!
لطفا کمک کنيد با تشکر فراوان.
pooyahacker
17-06-2008, 09:54
سلام
کامپیوتر رفیقم یه مشکلی داره که الکی خاموش میشه ; وسط نصب برنامه و وسط بازی ; ولی دمای cpu بالاتر از 36 نمیره ; مشکل از چیه ؟
babak-online
17-06-2008, 19:09
با سلام
آقا ما امروز یک Asus P5KPL-C خریدیم. پس از نصب ویندوز و نصب درایورها با درایور صدا و مودم (Giga) با مشکل بر خوردم. درایو صدا که Compelet نمشه و مودم هم که میگه اصلا مودم رو سیستم نیست. به نظر میاد مشکل از تنظیمات BIOS است. نظر شما چیست؟
javadshahvand
17-06-2008, 20:35
با سلام
آقا ما امروز یک Asus P5KPL-C خریدیم. پس از نصب ویندوز و نصب درایورها با درایور صدا و مودم (Giga) با مشکل بر خوردم. درایو صدا که Compelet نمشه و مودم هم که میگه اصلا مودم رو سیستم نیست. به نظر میاد مشکل از تنظیمات BIOS است. نظر شما چیست؟
بزار خودش سرچ کن از داخل سی دی فایل رو پیدا کنه نصب بشه
shahab_blaster
17-06-2008, 20:41
با سلام
مودم رو بزار خودش پیدا کنه
برای صدا برو تو device manager اونجا تو system devices یه bus driver داره که احتمالا نشناختتش اونو آپدیت درایور کن بعد صدا رو نصب کن
shahab_blaster
17-06-2008, 20:42
سلام
کامپیوتر رفیقم یه مشکلی داره که الکی خاموش میشه ; وسط نصب برنامه و وسط بازی ; ولی دمای cpu بالاتر از 36 نمیره ; مشکل از چیه ؟
ببین مشکل از رم نیست با یه رم دیگه چکش کن
شایدم مشکل از پاور باشه
اینارو چک کن بعد خبر بده
shahab_blaster
17-06-2008, 20:46
كارت چه جوريه؟ قيمتش چنده؟ مثل يك مادربرد كه ساتا رو ساپورت ميكنه عمل ميكنه يا نه؟ (مثلاً سرعت تبادل اطلاعات رو كم نميكنه؟)
نه مثل ساتا روی مادربورد عمل نمیکنه و وسایلی که نصب می کنی فقط از داخل ویندوز شناسایی میشن
shahab_blaster
17-06-2008, 20:48
سلام
یه سوال در مورد کیبرد داشتم
من دوستم یه کیبرد جینیوس داره تا چند وقت پیش کار می کرد ولی الان که وصل می کنیم کامپیوتر رو روشن می کنیم همون اول که ارور میده no keyboard or keyboard eror و همون جا ثابت وایمسه.2 3 بار هم درایورش رو نصب کردیم ولی نمیشه باز
ممنون میشم کمک کنید
ببین پورت کیبردت خراب نشده یا اینکه با یه سیستم دیگه چکش کن ببین کار می کنه یا نه
shahab_blaster
17-06-2008, 20:51
با سلام وعرض خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز کامپيوتر من مدت طولاني که سرعتش خيلي پايين اومده و هنگام اجراي بازي به سيستم فشار زيادي مياد و فن پاور با دور خیلی بالا کارمیکنه و بازي کند اجرا ميشه و حتي هر از گاهي از داخل کیس صداي خاصي مثل کشيدن آهن روي هم مياد در کل ديگه اعصابم خورد شده من يکسالي ميشه اين سيستم و خريدم
مشخصات سيستم:
cpu:3.2G INTEL CACHE 2M
RAM:1G
VGA:512MB ATI X1550
HARD:160G
MAINBOARD:MSI 945P NEO3
POWER:500 NEXT
به نظر شما امکان داره مشکل از پاور باشه؟يا هارد مشکل داره چون موقع خريدن گفتن SATA هستش ولي مطمئن نيستم نميدونم چطور بايد بفهمم SATA هستش!
لطفا کمک کنيد با تشکر فراوان.
اون صدایی که میگی ممکن از هاردت باشه
برای مشکل سرعت ویندوزت رو چند وقته عوض نکردی؟
سیستم رو یه خاک گیری بکن و از کار کردن درست فن های داخل میس مطمئن شو
sokote mordab
17-06-2008, 23:49
سلام من یک دسته دو نفر دارم یو اس بی خور است تا دیروز جواب میداد تا میزدمش سریع سخت افزار را میشناخت و در گیم کنورولر می امد حال به هر کدام از 10 پورت یو اس بی سیستم میزنم این ارور در بالون کنار ساعت میاد و دسته شناسایی نمیشهusb device not recognized........................................ ..........گفتم شاید از ویندوز است عوضش کردم درست نشد به پورت ها هم رم ریدر کول دیسک هر چیزی که یو اس بی خور وصل میکنم سریع میشناسش گفتم شاید فیش یو اس بی دسته کثیف شده با اسپری تمیزش کرم کمی کثیف شده بود بازم جواب ندادمشخصات دسته اون چیزی که روی دسته نوشته اینه angelدیگه چه باید کرد؟ممنون
vivid806
18-06-2008, 00:55
با سلام
اساتید گرامی من مدتیه که با صدای سیستم مشکل دارم
بعضی مواقع خوبه اما بیشتر مواقع وقتی ویندوز بالا میاد هر فایل تصویری یا صوتی باز میکنم انگار حالت اکو داشته باشه!!!
ویندوز هم چند بار عوض کردم از دوستان هم پرسیدم که اونها هم مانند من مادربرد Asus داشتند گفتند بعضی مواقع اینجوری میشه ولی خودش درست میشه!!!
حالا به نظر شما باید چکار کنم؟؟؟ با کارت صدا مشکلم حل میشه؟؟؟
مادربرد من Asus A8n5x هستش و بایوس هم آخرین ورژن هست
shahab_blaster
18-06-2008, 07:10
سلام من یک دسته دو نفر دارم یو اس بی خور است تا دیروز جواب میداد تا میزدمش سریع سخت افزار را میشناخت و در گیم کنورولر می امد حال به هر کدام از 10 پورت یو اس بی سیستم میزنم این ارور در بالون کنار ساعت میاد و دسته شناسایی نمیشهusb device not recognized........................................ ..........گفتم شاید از ویندوز است عوضش کردم درست نشد به پورت ها هم رم ریدر کول دیسک هر چیزی که یو اس بی خور وصل میکنم سریع میشناسش گفتم شاید فیش یو اس بی دسته کثیف شده با اسپری تمیزش کرم کمی کثیف شده بود بازم جواب ندادمشخصات دسته اون چیزی که روی دسته نوشته اینه angelدیگه چه باید کرد؟ممنون
با یه سیستم دیگه امتحانش کن اگه جواب نداد دسته خراب شده معمولا زمانی که طولانی مدت از دسته استفاده می کنیم به علل مختلف از جمله بالاتر رفتن دمای برد دسته قطعات روش خراب میشه و سیستم دشته رو دیگه نمیشناسه
shahab_blaster
18-06-2008, 07:13
با سلام
اساتید گرامی من مدتیه که با صدای سیستم مشکل دارم
بعضی مواقع خوبه اما بیشتر مواقع وقتی ویندوز بالا میاد هر فایل تصویری یا صوتی باز میکنم انگار حالت اکو داشته باشه!!!
ویندوز هم چند بار عوض کردم از دوستان هم پرسیدم که اونها هم مانند من مادربرد Asus داشتند گفتند بعضی مواقع اینجوری میشه ولی خودش درست میشه!!!
حالا به نظر شما باید چکار کنم؟؟؟ با کارت صدا مشکلم حل میشه؟؟؟
مادربرد من Asus A8n5x هستش و بایوس هم آخرین ورژن هست
دوست خوبم این مشکل از بایوس نیست
احتمال داره که از چیپ صدای روی مادربورد باشه که با نصب یه کارت صدا مشکل حل میشه
ELVIS PRESLEY
18-06-2008, 11:12
سلام دوستان.
من زیاد به این ورا اشنا نیستم. ببخشید اگه سوالمو جای اشتباه مطرح میکنم.
امروز مشغول نصب یک برنامه بودم که سر 75 درصد گیر کرد. هیچی هم کار نکرد. منم ری استارت کردم. بعد که دوباره اومد همش بوق میزنه. نه تصویر داره. نه موس کار میکنه نه کی برد. هی بوق میزنه. پی سی هم هست.
حالا چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
shahab_blaster
18-06-2008, 11:23
سلام دوستان.
امروز مشغول نصب یک برنامه بودم که سر 75 درصد گیر کرد. هیچی هم کار نکرد. منم ری استارت کردم. بعد که دوباره اومد همش بوق میزنه. نه تصویر داره. نه موس کار میکنه نه کی برد. هی بوق میزنه. پی سی هم هست.
حالا چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
سيستمت بوق رو به صورت ممتد ميكشه
اگه اينطوريه ممكن اشكال از رم باشه
رم رو از روي اسلتش در بيار بعد دوباره بزار سر جاش يا اسلتش رو عوض كن
javadshahvand
18-06-2008, 11:24
سلام دوستان.
حالا چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
CMOSE رو ریست کن
ELVIS PRESLEY
18-06-2008, 11:38
میشه لطف کنی بگی چه جوری؟
javadshahvand
18-06-2008, 11:51
میشه لطف کنی بگی چه جوری؟
این جامپر معمولاً نزدیک باطری هست یک بار جا به جاش کن و دوباره به حالت اول برگردون
ELVIS PRESLEY
18-06-2008, 15:44
خیلی ممنون از کمک دوستان. ولی هنوز تو کماس.
دیگه چی کار کنم؟
بوقش ممتد نیس.اینجوریه:
بوق بوق بوق بوق!
هر نظری داشتین دریغ نکنید.
مرسی!!!!!!!
shahab_blaster
18-06-2008, 16:51
خیلی ممنون از کمک دوستان. ولی هنوز تو کماس.
دیگه چی کار کنم؟
بوقش ممتد نیس.اینجوریه:
بوق بوق بوق بوق!
هر نظری داشتین دریغ نکنید.
مرسی!!!!!!!
این فایل ورد رو باز کن ببین نوع بایوس مادربوردت و تعداد بوق هاش به چه صورته
اگه متوجه نشدی نوع بوق زدن و بایوس مادربوردتو بگو تا ببینیم چی شده و چطور میشه حلش کرد
ELVIS PRESLEY
18-06-2008, 20:31
بازم ممنون. بوق های پشت سر هم میزنه. ممتد نیس.
فکر کنم ویندوزش پریده.
هیچ کار نمیکنه. نه سیگنال تصویر دارم. نه کیبرد .نه موس.
هیچی کار نمیکنه. باید 2-3 بار از پشت کیس خاموش روشن کنم تا دکمه ی پاورش کار کنه.
الان که دیگه اصلا روشن نمیشه!!!!
shahab_blaster
18-06-2008, 20:36
بازم ممنون. بوق های پشت سر هم میزنه. ممتد نیس.
فکر کنم ویندوزش پریده.
هیچ کار نمیکنه. نه سیگنال تصویر دارم. نه کیبرد .نه موس.
هیچی کار نمیکنه. باید 2-3 بار از پشت کیس خاموش روشن کنم تا دکمه ی پاورش کار کنه.
الان که دیگه اصلا روشن نمیشه!!!!
عزيز ويندوزت نپريده يكي از سخت افزار هات خراب شده به احتمال زياد
تعداد بوق ها و نوع بايوس مادربوردتو بگو
ELVIS PRESLEY
18-06-2008, 21:23
والا الان که دیگه روشن نمیشه. بوق رو چه جوری بگم؟
میخوای اپلود کنم؟
اگه روشن بشه تا سال دیگه هم بوق میزنه.
اینجوری
بی بی بی بی بی!!!!
اخه من چه جوری بوق رو بگم؟
مال من نیس. خیلی کامپیوتر اوراقیه!!!
رو مادر بردش هرچی گشتم فقط یه رم دیدم. بقیه ی جاهاش خالیه!
shahab_blaster
19-06-2008, 07:14
والا الان که دیگه روشن نمیشه. بوق رو چه جوری بگم؟
میخوای اپلود کنم؟
اگه روشن بشه تا سال دیگه هم بوق میزنه.
اینجوری
بی بی بی بی بی!!!!
اخه من چه جوری بوق رو بگم؟
مال من نیس. خیلی کامپیوتر اوراقیه!!!
رو مادر بردش هرچی گشتم فقط یه رم دیدم. بقیه ی جاهاش خالیه!
باید اطلاعات دقیقتری بدی تا بشه کمکت کرد
اون فایل ورد رو اگه دانلودش کنی متوجه میشی که نوع بوق زدن سیستم به چه صورت هست
عكس بگير از سيستم و آپلود كن تا راهنمايي كنيم.
سلام به همه ي پي سي ورلدي ها
من ديروز از پاساژ ايران يه كارت تي وي tv2000 xp expert خريدم
تو دفترچه ي راهنماش دو جور اتصال براي كارت تي وي به كارت صدا بود internal external
اكسترنالش رو كه بايد همون فيش آبي رو وصل ميكرديم به كارت صدا هركاري كردم صداش در نيومد همه ي فيش ها روهم امتحان كردم و صداش رو هم رو line in تنظيم كردم
ولي سيم اينترنالش رو از تي وي كارت به مادر بورد وصل كردم درست شد حالا بازم چند تا مشكل داره
1. اول اينكه صدا در مياد ولي موقع ضبط كردن فقط تصوير ضبط ميشه نه صدا.
2. و وقتي دكمه ي record رو ميزنم تصوير با صدا هماهنگ نيست وكند ميشه يعني تصوير دير تر از صدا مي آيد
3. و نرم افزار اجراش كه pvr2 هست اصلا كنترلي رويه صداش نداره يعني كم وزياد و قطع صدا رو انجام نميده وفقط با اسپيكر ميشه كم وزيادش كرد
بچه ها هر كي تونست كمكي كنه دريغ نكنه
باتشكر از همگي شما
ELVIS PRESLEY
21-06-2008, 08:34
دوستان از کمکتون خیلی ممنون. مشکل از پاور بود. یه سیمش قطع شده بود. لحیمش کردم.
روشنش کردم. اولش دوباره هی بوق میزد. بعد ری استارت کردم. درست شد. اومد بالا. الان تنها مشکلی که هست اینه که صدا و مودمش از کار افتاده.
درایور هاش هم ندارم. چی کار باید بکنم؟
Ali Pacino
22-06-2008, 15:00
من وقتی با سیستمم بازی می کنم 3 تا بوق ممتد می زنه به این صورت : دید دید دیییید
بعضی موقع ها هم سیستمم هنگ می کنه فکر کنم مال Cpu هستش
خواهش می کنم کمکم کنید تا دیگه به این مشکل نخورم
shahab_blaster
22-06-2008, 16:20
من وقتی با سیستمم بازی می کنم 3 تا بوق ممتد می زنه به این صورت : دید دید دیییید
بعضی موقع ها هم سیستمم هنگ می کنه فکر کنم مال Cpu هستش
خواهش می کنم کمکم کنید تا دیگه به این مشکل نخورم
احتمالا به خاطر رد شدن دما از حد نرمال هست فن پردازنده ر باز کن ببین خمیر سیلیکن داره و از اینکه درست کار میکنه یا نه
morteza_pc
24-06-2008, 20:51
با سلام خدمت دوستان
مشکل من اینه که چند روز پیش حین کار کردن با کامپیوتر برق رفت بعد از وصل مجدد سرعت کامپیوتر خیلی پایین امد خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم از روی cd بوت نمیشد به تنظیمات مادر برد رفتم دیدم گزینه boot from hard disk رو انتخاب کرده وتمام گزینه های دیگه غیر قابل تغییر شدند با وجود اینکه قبلا اینجوری نبود بعد می خواستم از گزینه default setting استفاده کنم این گزینه هم غیر قابل تغییر و قفل شده بود خوشحال میشم اگه کمکم کنید
shahab_blaster
24-06-2008, 21:59
با سلام خدمت دوستان
مشکل من اینه که چند روز پیش حین کار کردن با کامپیوتر برق رفت بعد از وصل مجدد سرعت کامپیوتر خیلی پایین امد خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم از روی cd بوت نمیشد به تنظیمات مادر برد رفتم دیدم گزینه boot from hard disk رو انتخاب کرده وتمام گزینه های دیگه غیر قابل تغییر شدند با وجود اینکه قبلا اینجوری نبود بعد می خواستم از گزینه default setting استفاده کنم این گزینه هم غیر قابل تغییر و قفل شده بود خوشحال میشم اگه کمکم کنید
باطري رو در بيار و بين دو قسمتش يه اتصال بر قرار كن تا كلير سيموس شه يا اينكه جانپرش رو تغيير بده
يعني ميري روش سيستم قفل مي كنه يا وقتي انتخابش مي كني هيچ عملي انجام نميشه ؟
morteza_pc
25-06-2008, 19:26
نه دوست عزیز سیستم قفل نمیشه فقط وقتی میخوام تنظیمات بوت شدن ویندوز رو عوض کنم نمیشه عوض کرد الان از روی هارد دیسک بوت میشه من میخوام از روی سی دی بوت بشه نمیشه هیچ تغییری توی تنظیمات setup انجام داد
shahab_blaster
25-06-2008, 20:26
نه دوست عزیز سیستم قفل نمیشه فقط وقتی میخوام تنظیمات بوت شدن ویندوز رو عوض کنم نمیشه عوض کرد الان از روی هارد دیسک بوت میشه من میخوام از روی سی دی بوت بشه نمیشه هیچ تغییری توی تنظیمات setup انجام داد
خب گزينه هاي بايوس رو با + و - انتخاب و تغيير بده
سلام
من یک سوال در مورد اسمبل داشتم
میخوام مادربورد X48-DQ6 رو روی سینی کیس Swish سوار کنم اما متوجه شدم که هیتسینک های پشت مادربورد به سینی کیس اتصال پیدا میکنه
میخواستم بدونم که این مساله مشکل سازه یا نه
متشکرم:11:
سلام
من یک سوال در مورد اسمبل داشتم
میخوام مادربورد X48-DQ6 رو روی سینی کیس Swish سوار کنم اما متوجه شدم که هیتسینک های پشت مادربورد به سینی کیس اتصال پیدا میکنه
میخواستم بدونم که این مساله مشکل سازه یا نه
متشکرم:11:
چی میگی , مگه Spacer نمیبندی نکنه میخوای مینبورد رو مستقیم پیچ کنی ؟؟!! :18:
saeed258s
26-06-2008, 18:12
دروود
Spacer چیست؟
shahab_blaster
26-06-2008, 19:20
دروود
Spacer چیست؟
روي كيس يه محل هايي قرار داره كه بستگي به نوع كيس داره يا به صورت برنجي هست يا پايه هاي پلاستيكي كه مادربورد رو روش پيچ مي كني
zapata_tx
26-06-2008, 21:52
سلام
من دارم یک سیستم 1.500.000 میگیرم
cpu...vga...speaker...mother board....case...power....hard....ram...mouse...key board....dvd writer......monitor
این قطعات بالارو انتخاب کردم
از اونجایی که تا حالا سیستم سفارش ندادم و فقط بودجم گفتم و سیستم از قبل آماده شده خریدم الان نمیدونم قطعاتی که اتخاب نکردم مثل کارت صدا و مدم.... هم باید انتخاب کنم و سفارش بدم یا اینکه خودش قطعه انتخاب نشده رو نصب میکنه؟؟
معمولا برای نصب سیستم سفارشی چقدر پول میگیرن؟
zapata_tx
26-06-2008, 21:55
اگر میشه سریع تر جواب بدید چون واقعا عجله دارم
++++++++++++++++++++++++++++++
معمولا چقدر طول میکشه تا سیستم آماده کنند???
چی میگی , مگه Spacer نمیبندی نکنه میخوای مینبورد رو مستقیم پیچ کنی ؟؟!! :18:
دوست عزیز با وجود بستن Spacer باز هم هیتسینک ها به سینی کیس اتصال پیدا میکنه
به نظر شما مشکل ساز میشه؟
من يه مشكلي دارم با كيبوردم وقتي تايپ ميكنم دفعه ي اول دكمه ها قاتي مثلا d رو ميزنم e مينويسه و بايد يه بار ALT + SHIFT رو بزنم تا درست بشه. حالا مشكل چيه؟
shahab_blaster
27-06-2008, 11:29
سلام
من دارم یک سیستم 1.500.000 میگیرم
cpu...vga...speaker...mother board....case...power....hard....ram...mouse...key board....dvd writer......monitor
این قطعات بالارو انتخاب کردم
از اونجایی که تا حالا سیستم سفارش ندادم و فقط بودجم گفتم و سیستم از قبل آماده شده خریدم الان نمیدونم قطعاتی که اتخاب نکردم مثل کارت صدا و مدم.... هم باید انتخاب کنم و سفارش بدم یا اینکه خودش قطعه انتخاب نشده رو نصب میکنه؟؟
معمولا برای نصب سیستم سفارشی چقدر پول میگیرن؟
بستگي به محل سكونتت داره كه چقدر ازت پول بگيرن
آره قطعه اي كه انتخاب نكرده باشي خودش انتخاب مي كنه
معمولا 24 ساعت تست مي كنن كه ايرادي اگه داشت مشخص بشه ولي ميشه به چند ساعتم تحويل داد به مشتري
shahab_blaster
27-06-2008, 11:32
هيتسينك چي به سيني كيس اتصال پيدا مي كنه آخه پشت مادربورد كه هيتسينك نداره
ميتوني مدل مادربوردتو بگي؟
shahab_blaster
27-06-2008, 11:36
من يه مشكلي دارم با كيبوردم وقتي تايپ ميكنم دفعه ي اول دكمه ها قاتي مثلا d رو ميزنم e مينويسه و بايد يه بار ALT + SHIFT رو بزنم تا درست بشه. حالا مشكل چيه؟
اين مشكل از كيبورد نيست اصلا مشكل نيست شما با زدن اون 2 كليد به صورت تلفيقي زبان سيستم رو انتخاب مي كنين
از Control Panel برو به Regional AND Language Options
از تب Languages روي كليد Details كليك كن در پنجره اي كه باز ميشه فقط دو زبان English و Farsi رو نگهدار بقيه رو Remove كن
هيتسينك چي به سيني كيس اتصال پيدا مي كنه آخه پشت مادربورد كه هيتسينك نداره
ميتوني مدل مادربوردتو بگي؟
GIGABYTE X48-DQ6
این هم هیتسیک با نام Crazy Cool
مطمئنی بعیده ها , آخه هیتسینکش خیلی کوتاهه , ببینم Spacer متوجه شدی چیه ؟ ولی اگر با Spacer میچسبه که پس احتمالا طراحیش اینطوریه نباید مشکلی به وجود بیاد با تمام این اوصاف دو را هدیگه هم وجود داره اول اینکه اون هیتسینک ها رو میشه جدا کرد و Removable هست چون بعضی از کولینگهای CPU رو نمیشه با اون هیتسینک ها نصب کرد و راه دوم و بهتر استفاده از Spacer های بلند هست یا بلند تر کرده Spacer (مثلا یه چیزی زیرش بزاری) . با این وجود من هنوز شک دارم با Spacer بچسبه .
ببین اینSpacer هست البته نوع پلاستیکیشم هست که یکمی فرق میکنه :
shahab_blaster
27-06-2008, 16:51
GIGABYTE X48-DQ6
این هم هیتسیک با نام Crazy Cool
دوست خوبم طبق شكل اين هيتسينك با بدنه برخورد مي كنه و ممكنه برقي كه در بدنه باشه رو به مادربورد برسونه و قطعه اي رو معيوب كنه
شما بايد كيس رو انتخاب كني كه اين قسمت سيني خالي باشه
دوست خوبم طبق شكل اين هيتسينك با بدنه برخورد مي كنه و ممكنه برقي كه در بدنه باشه رو به مادربورد برسونه و قطعه اي رو معيوب كنه
شما بايد كيس رو انتخاب كني كه اين قسمت سيني خالي باشه
نه بابا چی میگی قسمت سینی خالی باشه چیه مگه همچین چیزی داریم , پست بالایی منو بخون .
shahab_blaster
27-06-2008, 19:12
نه بابا چی میگی قسمت سینی خالی باشه چیه مگه همچین چیزی داریم , پست بالایی منو بخون .
آره بعضي از كيس ها قسمت هايي از سيني برش خوردس و فضاي خالي داره
دوست عزیز با Spacer کاملا آشنایی دارم
اما هیتسینک ها خیلی بلنده!
از هرکسی سوال کردم نمیدونست
ایشالا فردا زنگ میزنم پشتیبانی فنی آواژنگ میپرسم .
از کمک شما هم متشکرم:11:
دوست عزیز با Spacer کاملا آشنایی دارم
اما هیتسینک ها خیلی بلنده!
از هرکسی سوال کردم نمیدونست
ایشالا فردا زنگ میزنم پشتیبانی فنی آواژنگ میپرسم .
از کمک شما هم متشکرم:11:
هیتسینکاش پیچیه بازش کن اصلا .
k1_rostamy
28-06-2008, 01:46
سلام
آقا cpu من بد جور داغ می کنه!!!؟
مدل اینتل سلرون 1.7 هست.
کمکم کنید....
shahab_blaster
28-06-2008, 07:04
سلام
آقا cpu من بد جور داغ می کنه!!!؟
مدل اینتل سلرون 1.7 هست.
کمکم کنید....
ببين فن CPU درست كار مي كنه
بازش كن تميزش كن و خمير سيليكن بزن بهش اگه راه نيوفتاد يه فن نو بخر
mseddighi
28-06-2008, 08:42
دوستان سلام.
من يه سيستم روهم کردم. روشن که کردم هيچ مشکلي نداشت. شروع به نصب ويندوز کردم که بعد از چند دقيقه يک دفعه خاموش شد. وقتي چک کردم ديدم کارت گرافيکش خيلي داغ کرده . گفتم شايد به همين دليل بوده.
ولي امروز که دوباره ميخوام روشنش کنم روشن نميشه. يعني يک لحظه رو شن ميشه و بلافاصله خاموش ميشه.
دو بار روشن کردم هر دو بار همين جور شد. من که ديگه جرات نکردم روشنش کنم. گفتم شايد يه چيزيش بشه.
لطفا کمکم کنين. حالا بايد چي کار کنم؟ مشکش واسه چيه؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا لطف کردن.
shahab_blaster
28-06-2008, 09:46
دوستان سلام.
من يه سيستم روهم کردم. روشن که کردم هيچ مشکلي نداشت. شروع به نصب ويندوز کردم که بعد از چند دقيقه يک دفعه خاموش شد. وقتي چک کردم ديدم کارت گرافيکش خيلي داغ کرده . گفتم شايد به همين دليل بوده.
ولي امروز که دوباره ميخوام روشنش کنم روشن نميشه. يعني يک لحظه رو شن ميشه و بلافاصله خاموش ميشه.
دو بار روشن کردم هر دو بار همين جور شد. من که ديگه جرات نکردم روشنش کنم. گفتم شايد يه چيزيش بشه.
لطفا کمکم کنين. حالا بايد چي کار کنم؟ مشکش واسه چيه؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا لطف کردن.
پاور سيستم رو عوض كن با يه پاور وات اصلي چك كن و جنس خوب
Mirko_vucinic999
28-06-2008, 10:48
دوستان سلام
سیستم رو باز کردم و با یه سشوار تمیزش کردم ، سیم ساتا هاردم مشکل داره ، از طرف هاردم انگار گیره پلاستیکیش شکسته یعنی با فوت هم در میاد . من هم اونو مثه همیشه در آوردم و بعد از تمیز کردن دوباره سیم رو گذاشتم سر جاش
فکر نکنم تا اینجا مشکلی پیش اومده باشه
تا اینکه یه دست مال کاغذی گذاشتم توی شیارهای فن سی پی یو و فن رو دور دادم ( ممکنه تیکه های خرد شده دستمال بیفته توی سی پی یو ؟ )
و وقتی کامپیوتر رو روشن کردم ، کامل بالا اومد به همراه نوار پایین ، ساعت و آنتی ویروس ولی اجزایی که توی دسکتاب هستند نیومدند ! راست کلیک هم که میکنم اتفاقی نمیفته ! از توی منوی استارت زدم روی مای کامپیوتر که یه ساعت شنی اومد ! و کامپیوتر یه نیمه هنگی کرد ولی هنوز بقیه چیز ها کار میکردند ! آقا با دیکمه ریستارت کردم ، دوباره همون وضع بود ، از منوی استارت بازی سنگین ساکر 6 رو که توی درایو غیر ویندوزم بود اجرا کردم ، که به راحتی اجرا شد ، ولی مای کامپیوتر باز نمیشد ، مدیا پلیر هم روی فایل که زدم هنگ کرد ، ولی یاهو مسنجر که توی درایو ویندوزم بود اجرا شد !
آقا دوباره با اعصاب خردی ریستارت کردم ، که کامپیوتر اون صفحه آبی قبل ویندوز که هارد رو چک میکنه آوردش و بعد کامپیوتر درست شد ، حالا این 3 روزه این مشکل رو دارم بعضی وقت بعد از روشن کردن کامپیوتر مشکل نداره ، یعضی وقت ها باید چند بار ریستارت کنم تا درست بشه
در ضمن وقتی که مشکل داره Alt + Ctrl + Delete رو میزنم و میبینیم سی پی یو روی 100 درصده
سیستم من تقریبا سنش 4 ساله هست
سی پی یو 2.4
رم 256
هارد 80
گرافیک 5400 - 128 Gforce
ممنون میشم راهنماییم کنید !
shahab_blaster
28-06-2008, 10:58
دوستان سلام
سیستم رو باز کردم و با یه سشوار تمیزش کردم ، سیم ساتا هاردم مشکل داره ، از طرف هاردم انگار گیره پلاستیکیش شکسته یعنی با فوت هم در میاد . من هم اونو مثه همیشه در آوردم و بعد از تمیز کردن دوباره سیم رو گذاشتم سر جاش
فکر نکنم تا اینجا مشکلی پیش اومده باشه
تا اینکه یه دست مال کاغذی گذاشتم توی شیارهای فن سی پی یو و فن رو دور دادم ( ممکنه تیکه های خرد شده دستمال بیفته توی سی پی یو ؟ )
و وقتی کامپیوتر رو روشن کردم ، کامل بالا اومد به همراه نوار پایین ، ساعت و آنتی ویروس ولی اجزایی که توی دسکتاب هستند نیومدند ! راست کلیک هم که میکنم اتفاقی نمیفته ! از توی منوی استارت زدم روی مای کامپیوتر که یه ساعت شنی اومد ! و کامپیوتر یه نیمه هنگی کرد ولی هنوز بقیه چیز ها کار میکردند ! آقا با دیکمه ریستارت کردم ، دوباره همون وضع بود ، از منوی استارت بازی سنگین ساکر 6 رو که توی درایو غیر ویندوزم بود اجرا کردم ، که به راحتی اجرا شد ، ولی مای کامپیوتر باز نمیشد ، مدیا پلیر هم روی فایل که زدم هنگ کرد ، ولی یاهو مسنجر که توی درایو ویندوزم بود اجرا شد !
آقا دوباره با اعصاب خردی ریستارت کردم ، که کامپیوتر اون صفحه آبی قبل ویندوز که هارد رو چک میکنه آوردش و بعد کامپیوتر درست شد ، حالا این 3 روزه این مشکل رو دارم بعضی وقت بعد از روشن کردن کامپیوتر مشکل نداره ، یعضی وقت ها باید چند بار ریستارت کنم تا درست بشه
در ضمن وقتی که مشکل داره Alt + Ctrl + Delete رو میزنم و میبینیم سی پی یو روی 100 درصده
سیستم من تقریبا سنش 4 ساله هست
سی پی یو 2.4
رم 256
هارد 80
گرافیک 5400 - 128 Gforce
ممنون میشم راهنماییم کنید !
ويندوزت رو عوض كردي ببيني درست ميشه يا نه اگه ويندوزت تازه عوض شده اينطوري شده يا اينكه عوضش كردي و بازم اينطوري شد مشكل سخت افزاري داري كه بايد قطعات چك شه
Mirko_vucinic999
28-06-2008, 11:27
ويندوزت رو عوض كردي ببيني درست ميشه يا نه اگه ويندوزت تازه عوض شده اينطوري شده يا اينكه عوضش كردي و بازم اينطوري شد مشكل سخت افزاري داري كه بايد قطعات چك شه
ربطی به ویندوز نداره ، فقط به همون تمیز کردن کیس ربط داره ، مطمئنم
ویندوز من یه ویندوز قانونیه ، به همراه آنتی ویروس Anti Vir که هفته به هفته آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداره
دقیقا بعد از تمیز کردن کیس اینطور شد
mseddighi
28-06-2008, 12:39
دوستان سلام.
پاور سيستم رو عوض كن با يه پاور وات اصلي چك كن و جنس خوب
آقا من حالا پاور از گجا بيارم. مطمئني که مشکل از پاوره؟
اگه حالا مشکل از پاور باشه و من سيستم رو روشن کنم مشکلي واسه قطعات پيش مياد؟
اون داغ شدن خيلي زياد کارت گرافيک واسه چي بوده؟
shahab_blaster
28-06-2008, 16:57
دوستان سلام.
اين قضيه معمولا بخاطر سيستم برق رساني هستش حالا يا از پاور هست ممكن از مادربوردت باشه
كارت گرافيكت فن داره يا هيت سينك؟
shahab_blaster
28-06-2008, 17:02
ربطی به ویندوز نداره ، فقط به همون تمیز کردن کیس ربط داره ، مطمئنم
ویندوز من یه ویندوز قانونیه ، به همراه آنتی ویروس Anti Vir که هفته به هفته آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداره
دقیقا بعد از تمیز کردن کیس اینطور شد
اگه مطمئني مشكل از اونجاست چرا سوال پرسيدي حالا اينهايي كه ما ميگيم احتمال هست اونجا نيستيم كه ببينيم دقيقا چشه
Mirko_vucinic999
28-06-2008, 17:21
اگه مطمئني مشكل از اونجاست چرا سوال پرسيدي حالا اينهايي كه ما ميگيم احتمال هست اونجا نيستيم كه ببينيم دقيقا چشه
دوست عزیز سوال پرسیدم ببینم دستمال کاغذی رفته توی سی پی یو ؟ یا هارد خرابه یا یه چیز دیگه ! یعنی مشکلم سخت افزاریه نه نرم افزاری !
shahab_blaster
28-06-2008, 19:55
دوست عزیز سوال پرسیدم ببینم دستمال کاغذی رفته توی سی پی یو ؟ یا هارد خرابه یا یه چیز دیگه ! یعنی مشکلم سخت افزاریه نه نرم افزاری !
دوست خوبم من الان 6 سال تو كار كامپيوترم ولي هنوزم تو خيلي مسايل مطمئن نيستم
خب اول ببين از ويندوز نيست بعد ميريم سر بقيه
گمونم نكنم بين پين ها دستمال رفته باشه
دوستان سلام.
دست بزن ببین پاورت داغ نمیکنه وقتی سیستم کار میکنه . سیستمت , مشخصاتش , پاورش چیه ؟
احتمالشم خیلی کمه که از کارت گرافیک باشه کارت گرافیکم هرچی باشه معمولا هیتسینکاشون خیلی داغ میشه و طبیعیه .
mseddighi
29-06-2008, 07:36
دست بزن ببین پاورت داغ نمیکنه وقتی سیستم کار میکنه . سیستمت , مشخصاتش , پاورش چیه ؟
احتمالشم خیلی کمه که از کارت گرافیک باشه کارت گرافیکم هرچی باشه معمولا هیتسینکاشون خیلی داغ میشه و طبیعیه .
خيلي ممنون از وقتي که گذاشتين.
سيستم که گفتم ديگه روشن نميشه که ببينم پاورش داغ ميکنه يا نه. کارت گرافيکش هم فن نداره هيت سينک داره.
کارت گرافيکش اينقدر داغ شد بود که نميشد بهش دست زد. اين طبيعيه؟
حالا چه جوري ميشه فهميد که مشکل از چيه؟
اين هم مشخصات:
cpu:core2 duo e4600
mb:giga p31-s3g
ram:kingstone
vga:giga 8400 gs
power:500w pascal
shahab_blaster
29-06-2008, 09:51
سيستم که گفتم ديگه روشن نميشه که ببينم پاورش داغ ميکنه يا نه. کارت گرافيکش هم فن نداره هيت سينک داره.
اين هم مشخصات:
خب من از اين گرافيك بستم واقعا داغ ميكنه غير قابل تحمل ميشه دماش به 90 درجه هم رسيد
پاور رو چك كن ببين خروجي برقش درست هست
يا سيستم رو با يه پاور ديگه چك كن
mseddighi
29-06-2008, 12:16
خب من از اين گرافيك بستم واقعا داغ ميكنه غير قابل تحمل ميشه دماش به 90 درجه هم رسيد
پاور رو چك كن ببين خروجي برقش درست هست
يا سيستم رو با يه پاور ديگه چك كن
يعني اين همه داغ شدن عاديه؟ در دراز مدت مشکلي ايجاد نميکنه؟
اگه بخوام يه کار سنگين ازش بکشم که ديگه فکر کنم ذوب بشه . اينجوري نيست؟
Mirko_vucinic999
29-06-2008, 12:26
به نظر من که برو از یه متخصص سوال بپرس ! :18: میگن 90 درجه حرارت عادیه :41:! یعنی میتونی تخم مرغ هم توش سرخ کنی :13:؟
اين هم مشخصات:
اگر سیستمتون روشن نمیشه که پس هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره چون حتی اگر رو سیستم کارت گرافیک هم نزاری سیستم روشن میشه فقط بالا نمیاد و بوق خطا میزنه . احتمال 95% مشکل از پاور هست , رویه مینبورد رو چک کن ببین سوختگی چیزی نمیبینی .
shahab_blaster
29-06-2008, 16:17
نه آخه اصلا دماي طبيعي نيست ميگم من به اين حد رسيد كار ميكرد يعني مشكل از اين نميتونه باشه ولي بايد به فكر اين دماش هم باشه يه فن براش تعبيه كن تا خنك تر كار كنه
دوستان سلام
در مورد مورد مشکل هیتسینک های زیر مادر بورد و مشکل گیر کردن اونها به کیس ، زنگ زدم از آواژنگ پرسیدم گفتن بهتره باز نکنی
حالا میخواستم بپرسم آیا Spacer بلند هم هست که بشه جایگزین قبلی ها کرد؟
zapata_tx
29-06-2008, 18:25
q 9450 285
corsair xms2
WD SATA 320GB 16MB
ASUS P5K-E
Creative Inspire M5300
Logitech Media 600
Power 580B green
Case Tuniq 3
Monitor LG-L1950s
Dvd writer Pioneer A15FX
VGA: Asus 8800 Gt 512
Genius XScroll
من دیروز رفتم سیستم سفارش بدم
قطعاتی که میخواستم بهش گفتم بعد از پیدا کردن قطعت به من گفت این سیستمی که سفارش میدی بعد از یک سال باید بذاری دم کوزه و.....
حالا یکی به من بگه من اگر یک کامپیوتر برای بازی میخوام 1.500.000 پول دارم نخرم؟سیستم مدل پایین تر بخرم؟میشه یکی بگه چی کار کنم؟
mohammad105
29-06-2008, 19:32
سلام
من سوال مهمی از شما درباره دیویدی رامم داشتم. خیلی منو اذیت میکنه. بدین ترتیب که بعضی از دیویدی ها رو اصلا نمیخونه یا در وسط نصب یک بازی با یک دیویدی error میده که هر دوی این موارد را در کامپیوترهای دیگه چک کردم که در آن کامپیوترها بدون هیچ اشکالی کار کرد.
اگه راه حل مشکلمو میدونید لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
shahab_blaster
29-06-2008, 19:42
q 9450 285
corsair xms2
WD SATA 320GB 16MB
ASUS P5K-E
Creative Inspire M5300
Logitech Media 600
Power 580B green
Case Tuniq 3
Monitor LG-L1950s
Dvd writer Pioneer A15FX
Genius XScroll
قطعاتی که میخواستم بهش گفتم بعد از پیدا کردن قطعت به من گفت این سیستمی که سفارش میدی بعد از یک سال باید بذاری دم کوزه و.....
حالا یکی به من بگه من اگر یک کامپیوتر برای بازی میخوام 1.500.000 پول دارم نخرم؟سیستم مدل پایین تر بخرم؟میشه یکی بگه چی کار کنم؟
نه اينجوريم كه گفته نيست ولي تكنولوژي بروزه امروز جديد هست فردا قديمي ميشه
گرافيك رو بالاتر از اين ميتوني ببندي
رم رو هم بالاتر ببر
برا اين 2 تا برو تو تاپيك خودشون بهت كمك كنن
shahab_blaster
29-06-2008, 19:47
دوستان سلام
در مورد مورد مشکل هیتسینک های زیر مادر بورد و مشکل گیر کردن اونها به کیس ، زنگ زدم از آواژنگ پرسیدم گفتن بهتره باز نکنی
حالا میخواستم بپرسم آیا Spacer بلند هم هست که بشه جایگزین قبلی ها کرد؟
آره هست ولي بايد ببيني رو كيس شما بعد از نصب جاي پورت ها پشت كيس تغيير نكنه يعني پنل پشت بدون مشكل نصب شه
shahab_blaster
29-06-2008, 19:48
سلام
من سوال مهمی از شما درباره دیویدی رامم داشتم. خیلی منو اذیت میکنه. بدین ترتیب که بعضی از دیویدی ها رو اصلا نمیخونه یا در وسط نصب یک بازی با یک دیویدی error میده که هر دوی این موارد را در کامپیوترهای دیگه چک کردم که در آن کامپیوترها بدون هیچ اشکالی کار کرد.
ممنونم
براي نخوندن اينو ميدونم كه به پسوند دي وي دي مربوط ميشه يعني دستگاه شما اون پسوند ها رو نميشناسه
براي ارور هم ميشه گفت چشم دستگاهت ضعيف شده
shahab_blaster
29-06-2008, 19:50
سلام
ممنونم
براي نخوندن اينو ميدونم كه به پسوند دي وي دي مربوط ميشه يعني دستگاه شما اون پسوند ها رو نميشناسه
براي ارور هم ميشه گفت چشم دستگاهت ضعيف شده يا حساس هستش
mseddighi
30-06-2008, 07:19
اگر سیستمتون روشن نمیشه که پس هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره چون حتی اگر رو سیستم کارت گرافیک هم نزاری سیستم روشن میشه فقط بالا نمیاد و بوق خطا میزنه . احتمال 95% مشکل از پاور هست , رویه مینبورد رو چک کن ببین سوختگی چیزی نمیبینی .
ديروز سيستم رو بردم همون جايي که قطعات رو گرفته بودم.
بعد از چک کردن قطعات گفتن که کارت گرافيکش مشکل داره و فرستادن واسه گارانتي.
شما که ميگي ربطي به کارت گرافيک نداره. ممکنه که مزخرف گفته باشن؟
آخه من قبلا يه سيستم ديده بودم که کيبردش مشکل داشت و باعث ميشد سيستم قبل از بالا اومدن خاموش
بشه. اينکه مشکل از کارت گرافيکش باشه منتفيه يا اينکه احتمال داره کارت گرافيک مشکل دار باعث روشن نشدن سيستم بشه؟
shahab_blaster
30-06-2008, 07:34
ديروز سيستم رو بردم همون جايي که قطعات رو گرفته بودم.
بعد از چک کردن قطعات گفتن که کارت گرافيکش مشکل داره و فرستادن واسه گارانتي.
شما که ميگي ربطي به کارت گرافيک نداره. ممکنه که مزخرف گفته باشن؟
آخه من قبلا يه سيستم ديده بودم که کيبردش مشکل داشت و باعث ميشد سيستم قبل از بالا اومدن خاموش
بشه. اينکه مشکل از کارت گرافيکش باشه منتفيه يا اينکه احتمال داره کارت گرافيک مشکل دار باعث روشن نشدن سيستم بشه؟
دوست خوبم اگه چك كردن و گفتن درست گفتن امكانش هست وقتي كارت گرافيك مشكل داشته باشه سيستم بالا نياد
خيلي مسايل هست كه تو بالا آمدن سيستم نياز به سالم بودنشون هست
mohammad105
30-06-2008, 09:20
بسیار متشکرم
حالا کدام مدل دیویدی رام یا رایتر را بخرم تا جواب بده؟ قیمتشم اگه بدین ممنون میشم.:41:
ممنون
shahab_blaster
30-06-2008, 10:09
بسیار متشکرم
حالا کدام مدل دیویدی رام یا رایتر را بخرم تا جواب بده؟ قیمتشم اگه بدین ممنون میشم.:41:
ممنون
برو اينجا مطرح كن
mseddighi
30-06-2008, 10:19
دوست خوبم اگه چك كردن و گفتن درست گفتن امكانش هست وقتي كارت گرافيك مشكل داشته باشه سيستم بالا نياد
خيلي مسايل هست كه تو بالا آمدن سيستم نياز به سالم بودنشون هست
حالا من چيکار بايد بکنم. اين گارانتي آواژنگ چه جوريه؟
کارت گرافيک رو تعمير ميکنن يا تعويض؟چقدر معطلي داره؟
با تشکر
shahab_blaster
30-06-2008, 10:26
حالا من چيکار بايد بکنم. اين گارانتي آواژنگ چه جوريه؟
کارت گرافيک رو تعمير ميکنن يا تعويض؟چقدر معطلي داره؟
با تشکر
گارانتي تعويض در صورت تعمير نشدن
البته روش زده گارانتي تعويض
و كلمه گارانتي به معني تعمير هست نه تعويض
سلام دوستا ن
بنده یه مشکلی دارم ...
چند مدت پیش فن پاورم از کار افتاده بود و دور و بر پاور به شدت داغ شده بود ... و یهو سیستم خاموش شد و روشن نشد ..
خلاصه فن رو باز کردم و تمیز کردم و کار کرد الان هم داره مثل بنز کار میکنه ..
یه فن زاپاس هم گذاشتم برای روز مبادا !!
اما الان یه مشکلی دارم که به طور اتفاقی و بدن هیج نظم خاصی سیستمم ریبوت میشه ...
چیکار کنم ؟؟/
shahab_blaster
01-07-2008, 07:48
سلام دوستا ن
بنده یه مشکلی دارم ...
چند مدت پیش فن پاورم از کار افتاده بود و دور و بر پاور به شدت داغ شده بود ... و یهو سیستم خاموش شد و روشن نشد ..
اما الان یه مشکلی دارم که به طور اتفاقی و بدن هیج نظم خاصی سیستمم ریبوت میشه ...
چیکار کنم ؟؟/
ريستارت كردن چه زماني اتفاق مي افته
زماني كه به سيستم فشار مياري مثلا تو بازي هستي يا يه رندر سنگين داري انجام ميدي يا اينكه سيستم داري باهاش موسيقي گوش ميدي اينطوري ميشه
q 9450 285
corsair xms2
WD SATA 320GB 16MB
ASUS P5K-E
Creative Inspire M5300
Logitech Media 600
Power 580B green
Case Tuniq 3
Monitor LG-L1950s
Dvd writer Pioneer A15FX
Genius XScroll
به نظر من تو با نهایت 700 تومن می تونی یک سیستمی بخری که تمامی بازیها رو هم ساپورت کنه و هیچ مشکلی هم نداشته باشه .
چرا می خوای بیخودی خرج کنی .
با بقیه پولش برو برای بچه های P30 بستنی یخی بخر . :31::31::31::31:
سلام دوستا ن
بنده یه مشکلی دارم ...
چیکار کنم ؟؟/
با سلام
اول برو و دمای Cpu رو از Setup سیستمت چک کن (البته بعد از یه مدت که سیستمت روشنه این کار رو بکن )
اکه بیشتر از 55 نبود برو پاورت رو تست کن . یعنی هم می تونی ولتاژ های پاورت رو چک کنی که نزدیک 3.3 و 5 و ... . بعد با یه پاور دیگه تست کن و اگه بازم مشکل داشت دیگه می مونه مادر بردت .
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.