مشاهده نسخه کامل
: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
shahinfarasystem
29-09-2009, 22:17
والا خودم هم گیج شدم.وضع سیستم عجیبه ;)
غیر قابل پیش بینه ! بعضی وقتها موقع رایت ریست می شه بعضی وقتها نمی شه ! موقع اجرا چند تا برنامه ریست کرد :wac: قبل از ریست هم صفحه ی آبی رو نشون می ده.
kernel stack-inpage-error
برنامه Hot CPU Tester که سیستم رو چک کرد ،خطا و ایرادی پیدا نکرد.
فعلا منتظرم تا Adsl این هفته وصل بشه با چند تا آنتی ویروس مختلف سیستم رو اسکن کنم ببینم نتیجه چی می شه .
اگر شما هم نرم افزار معرفی کنید سیستم رو برای بد سکتور چک می کنم.
دوست عزیز با یه رم دیگه امتحان کنید ببینید سیستمتون فرقی می کنه
حتی اگر دوتا رم دارید یکیش رو دربیارید مدتی با یکیش کار کنید و بالعکس......
منتظرم
mohsen_chavooshi
30-09-2009, 10:35
با سلام و خسته نباشید
من مدل مادر بوردم رو توی یه تایپیک دیگه گفتم دوستان گفتن سی پی یو هایی که مادر بورد تو ساپورت می کنن اینها هستند
330J(E0,Malay,SL7TM,R),
331(E0,Malay,SL7TV,R),
335J(E0,Malay,SL7TN,R),
336(E0,Malay,SL7TW,R),
340J(E0,Malay,SL7TP,R),
345J(E0,Malay,Q46Z,ES),
351(E0,Malay,Q38Z,ES)
515(D0,ES),
515(E0,Malay ,R),
521(E0,Malay ,R),
530J(E0,Malay ,R),
531(E0,Malay ,R),
540J(E0,China ,R),
541(E0,Malay ,R),
550J(E0,Malay ,ES),
551(D0,Malay ,ES),
551(E0,Malay ,ES),
561(E0,Malay ,ES),
560J(E0,Malay ,R),
571(E0,Malay ,ES),
570J(E0,Malay ,ES),
506(E0,Malay,ES),
516(E0,Malay,ES),
520(D0,Malay,SL7J5,R),
530(D0,Malay,SL7J6,R),
540(D0,Malay,SL7J7,R),
550(D0,Malay,SL7J8,R),
560(E0,Malay,SL7Q2,R),
630(N0,Costarica,QDGV,ES),
640(N0,Costarica,QDGL,ES),
650(N0,Costarica,QDGH,ES),
660(N0,Costarica,QDGD,ES),
670(N0,Costarica,QEBM,ES)
می خواستم بدونم این سی پی یو ها تک هسته ایی هستند یا دو هسته ایی و مشخصات قویترین سی پی یو یی که تو این لیست هست کدومه و چیه ( مثلا 3 گیگاهرتز یک مگ کش یا 2.6 گیگاهرتز دو مگ کش)
ممنون از کمکتون:10:
A P R I L
30-09-2009, 22:19
دوست عزیز با یه رم دیگه امتحان کنید ببینید سیستمتون فرقی می کنه
حتی اگر دوتا رم دارید یکیش رو دربیارید مدتی با یکیش کار کنید و بالعکس......
منتظرم
شرمنده کمی دیر شد :blush:
دو رم روی سیستم هست .
512 تنها ، روی دو سه تا ماژول جا به جاش کردم .بعد از رایت دی وی دی اول، دوباره موقع رایت شروع به ریست می کنه .
1 گیگ تنها ،بعد از رایت 2،3 تا دی وی دی شروع به ریست می کنه...
بعد از ریست های متوالی ویندوز پرید ، Sp3 هم نصب نمی شد ! اینطوری بود که هارد رو فرمت کردم و sp3 نصب شد.:wac:
بعد از فرمت سیستم ،دیگه موقع رایت سیستم ریست نمی شه اما هارد صدای قبلی رو دوباره می ده و سیستم کمی هنگ می کنه .....
این نتایج تا اینجای کار بود ،آزمایشات همچنان ادامه دارد :24:
tikenoon
02-10-2009, 01:26
اقا من optice dvdr لپ تاپم سوخته (البته فکر کنم چون cd رو میخونه اما dvd نه) و از dvdr external توسط پورت IDE to USB استفاده می کنم ..برای win ریختن می تونم از همین dvd external استفاده کنم
البته فکر کنم BIOS سیتمم usb رو قبول نمی کنه باید چه کنم bios رو updade kardam نشد البته تو boot سیستمم usb stra...هست ولی برای جایی که میپرسه از چه طریقی سیستم از چه طریقی نسب شه usb نیست
بعدم مگه میشه dvdr رایتر cd رو بخونه dvd رو نخونه
مدل لپ تاپم inspiron 1318
مدل dvd رایتر optiarc DVD+-RW AD-7640A ATA Device مکشیه
اقا اگه این مشکل DVD راتر ما رو اگه حل کنید که خیلی توپه در با رهی نصب win هم کمک کنید
با سلام و خسته نباشید
من مدل مادر بوردم رو توی یه تایپیک دیگه گفتم دوستان گفتن سی پی یو هایی که مادر بورد تو ساپورت می کنن اینها هستند
330J(E0,Malay,SL7TM,R),
331(E0,Malay,SL7TV,R),
335J(E0,Malay,SL7TN,R),
336(E0,Malay,SL7TW,R),
340J(E0,Malay,SL7TP,R),
345J(E0,Malay,Q46Z,ES),
351(E0,Malay,Q38Z,ES)
515(D0,ES),
515(E0,Malay ,R),
521(E0,Malay ,R),
530J(E0,Malay ,R),
531(E0,Malay ,R),
540J(E0,China ,R),
541(E0,Malay ,R),
550J(E0,Malay ,ES),
551(D0,Malay ,ES),
551(E0,Malay ,ES),
561(E0,Malay ,ES),
560J(E0,Malay ,R),
571(E0,Malay ,ES),
570J(E0,Malay ,ES),
506(E0,Malay,ES),
516(E0,Malay,ES),
520(D0,Malay,SL7J5,R),
530(D0,Malay,SL7J6,R),
540(D0,Malay,SL7J7,R),
550(D0,Malay,SL7J8,R),
560(E0,Malay,SL7Q2,R),
630(N0,Costarica,QDGV,ES),
640(N0,Costarica,QDGL,ES),
650(N0,Costarica,QDGH,ES),
660(N0,Costarica,QDGD,ES),
670(N0,Costarica,QEBM,ES)
می خواستم بدونم این سی پی یو ها تک هسته ایی هستند یا دو هسته ایی و مشخصات قویترین سی پی یو یی که تو این لیست هست کدومه و چیه ( مثلا 3 گیگاهرتز یک مگ کش یا 2.6 گیگاهرتز دو مگ کش)
ممنون از کمکتون:10:
درود
همگی تک هسته ای هستن.
مدل مادربورد رو برای اطمینان بیشتر اینجا بذار تا اسم بازاری cpu ها رو بنویسم.
اقا من optice dvdr لپ تاپم سوخته (البته فکر کنم چون cd رو میخونه اما dvd نه) و از dvdr external توسط پورت IDE to USB استفاده می کنم ..برای win ریختن می تونم از همین dvd external استفاده کنم
البته فکر کنم BIOS سیتمم usb رو قبول نمی کنه باید چه کنم bios رو updade kardam نشد البته تو boot سیستمم usb stra...هست ولی برای جایی که میپرسه از چه طریقی سیستم از چه طریقی نسب شه usb نیست
بعدم مگه میشه dvdr رایتر cd رو بخونه dvd رو نخونه
مدل لپ تاپم inspiron 1318
مدل dvd رایتر optiarc DVD+-RW AD-7640A ATA Device مکشیه
اقا اگه این مشکل DVD راتر ما رو اگه حل کنید که خیلی توپه در با رهی نصب win هم کمک کنید
درود
فایلهای ویندوز رو روی هارد کپی کن و از روی هارد ویندوز رو نصب کن.
و اما اینطور که معلومه شما از ویندوز اکس پی تقریبا قدیمی استفاده میکنی، در واقع اوپتیکال درایو لپتاپت نسوخته عزیز، ویندوزی که روش نصبه اوپتیکال درایور رو CD-Rom میشناسه و نه DVD-Rom !!!ویندوز آپدیت شده اکس پی (آخرین سرویس پک) رو نصب کن و میبینی که سالمه، یا با dvd ویندوز سون یا ویستا بوتش کن میبینی که کار میده!!!
من با لپتاپم این مشکل رو داشتم.
tikenoon
03-10-2009, 17:33
درود
همگی تک هسته ای هستن.
مدل مادربورد رو برای اطمینان بیشتر اینجا بذار تا اسم بازاری cpu ها رو بنویسم.
درود
فایلهای ویندوز رو روی هارد کپی کن و از روی هارد ویندوز رو نصب کن.
و اما اینطور که معلومه شما از ویندوز اکس پی تقریبا قدیمی استفاده میکنی، در واقع اوپتیکال درایو لپتاپت نسوخته عزیز، ویندوزی که روش نصبه اوپتیکال درایور رو CD-Rom میشناسه و نه DVD-Rom !!!ویندوز آپدیت شده اکس پی (آخرین سرویس پک) رو نصب کن و میبینی که سالمه، یا با dvd ویندوز سون یا ویستا بوتش کن میبینی که کار میده!!!
من با لپتاپم این مشکل رو داشتم.
من از vista استفاده می کنم
dvd rom رو هم قبلا می خوند اما یه دفعه بعد از یه مدتی فقط cd رو می خونه
در ضمن چون laptop رو با vistash خریدم:27: می خواستم win خودش رو بریزم که اون رو هم نمی شه رو hard کپی کرد اگه بشه این dvd rom درست شه چه میشه خیلی چرخیدم تو net ولی چیزی دستگیرم نشد
mostafabad2007
03-10-2009, 21:23
با سلام امروز میخواستم ویندوز عوض کنم اما سی دی ویندوزو که گذاشتم تا به صورت بوتیبیل اجرا بشه سی دی ویندوز اجرا نمیشه مگه بعد از گذاشتن سی دی ویندوز و اجرا شدن یکی از دکمه کیبورد نباید زد تا وارد مرحله نصب بشه اما نمیشه لطفا راهنمایی کنید
shahinfarasystem
03-10-2009, 21:34
با سلام امروز میخواستم ویندوز عوض کنم اما سی دی ویندوزو که گذاشتم تا به صورت بوتیبیل اجرا بشه سی دی ویندوز اجرا نمیشه مگه بعد از گذاشتن سی دی ویندوز و اجرا شدن یکی از دکمه کیبورد نباید زد تا وارد مرحله نصب بشه اما نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوست عزيز شما بايد first boot device تون رو كه توي bios قرار داره روي CD قرار بديد تا براي شروع كار كامپيوتر از سي دي خونده بشه نه هارد
.:HAMED:.
03-10-2009, 21:44
دوست عزيز شما بايد first boot device تون رو كه توي bios قرار داره روي CD قرار بديد تا براي شروع كار كامپيوتر از سي دي خونده بشه نه هارد
که احتمالا برای شما کلید F12 در ابتدای شروع سیستم باید باشه(با فشارش منتقل میشی جایی که دوست عزیزمون شاهین خان فرمودند)
jigar-tala
03-10-2009, 22:03
دوست عزیز البته ببخشید اگر نصب ویندوز رو بلد نیستید یه سری به این سایت بزنید کامل توضیح دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soroosh_cz
05-10-2009, 06:45
دوستم یه سیستم جدید بسته و یه مشکلی داره:
میگه بعضی وقتا که ریست میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور به حالت استند بای میره(همون پاور سیوینگ که مانیتور روشنه ولی تصویری نشون نمیده) و بعد با یک ریستارت دستی درست میشه . مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستمش:
CPU:Intel core2Quad 9550
RAM:Crosair 4GB DDR3 1333
MB:P5Q3 Delux-WIFI
VGA:sparkle Calibre GTS 250 1GB
shahinfarasystem
05-10-2009, 11:21
میگه بعضی وقتا که ریست میکنم سیستم بالا نمیاد و مانیتور به حالت استند بای میره(همون پاور سیوینگ که مانیتور روشنه ولی تصویری نشون نمیده) و بعد با یک ریستارت دستی درست میشه . مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سیستمش:
سلام
اگر برق كامپيوتر تون از سيم سياري گرفته ميشه كه تمام پريز هاش پر هست اونايي كه لازم نداري رو ازش جدا كنيد
اگر نشد سيم سيار رو عوض كنيد و
باز هم اگر نشد محل اتصال كامپيوترتون به برق رو عوض كنيد و به يه پريز اصلي ديگه بزنيد
ebinem173
05-10-2009, 12:17
سیستمش:
دقیقا همین مشکلو چند وقت پیش داشتم کارت گرافیکو عوض کردم درست شد
البته من وقتی با دکمه پاور روشن میکردم مونیتور روشن نمیشد و با ریست دستی روشن میشد
*Necromancer
17-10-2009, 16:21
من تازگی یه مشکلی بارم پیش اومده:
من با این سیستم کارای گرافیکی مثل بازی اینا انجام می دم:31:
اول که بازی می کنم به مدت حدود کمتر از یه دقیقه فریم در حد عادیه.
بعدش نرخ فریم نصف می شه(مثلا اگه عادی 50 تا بر ثانیه باشه می ره ر و25 تا بر ثانیه و اون حدودا) یکی دو دقیقه اون جوری می مونه بعدش یه دفه فریم می ره رو سه چهار تا در ثانیه!!!
روی سه چهار تا می مونه بعدش دوباره می ره رو 25 تا (!)
خلاصه که هی یکی دو دقیقه نصف حالت عادی فریم دارم هی یکی دو دقیقه 3 _ 4 تا فریم دارم!
*دمای سی پی یو رو چک کردم بالا نبود!
*ویروس ندارم!
*پروسس عادیه!
*فقط هم موقع بازی این مشکل کند شدن رو دارم و بعد از بستن بازی بلافاصله سرعت سیستم می ره بالا!
*دیشب یه دفه ای این مشکل بوجود اومد!
*دیشب بعد از یه مدت (بازی تو حالت Windowed بود) یه دفه ای سیستم به کل داغون شد و مانیتور پر از نقطه های سبز شد(حتی خارج از پنجره بازی) بعد هی تصویر مانیتور قطع و وصل می شد! منم گرخیدم سریع برق کامپیوترو قط کردم که طوریش نشه!
سوال: این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟؟
اگه سخت افزاریه راهنمایی کنید!
با تشکر
Hessam_7800gtx
17-10-2009, 16:33
بعدش نرخ فریم نصف می شه(مثلا اگه عادی 50 تا بر ثانیه باشه می ره ر و25 تا بر ثانیه و اون حدودا) یکی دو دقیقه اون جوری می مونه بعدش یه دفه فریم می ره رو سه چهار تا در ثانیه!!!
خلاصه که هی یکی دو دقیقه نصف حالت عادی فریم دارم هی یکی دو دقیقه 3 _ 4 تا فریم دارم!
*ویروس ندارم!
*پروسس عادیه!
*فقط هم موقع بازی این مشکل کند شدن رو دارم و بعد از بستن بازی بلافاصله سرعت سیستم می ره بالا!
*دیشب بعد از یه مدت (بازی تو حالت Windowed بود) یه دفه ای سیستم به کل داغون شد و مانیتور پر از نقطه های سبز شد(حتی خارج از پنجره بازی) بعد هی تصویر مانیتور قطع و وصل می شد! منم گرخیدم سریع برق کامپیوترو قط کردم که طوریش نشه!
با تشکر
دمای GPU رو چک کردین؟؟؟؟؟؟ شاید فنش از کار افتاده ضمنا تو چه بازی این مشکلو دارید؟؟؟ شاید بازیش مورد داره...
*Necromancer
17-10-2009, 18:49
دمای GPU رو چک کردین؟؟؟؟؟؟ شاید فنش از کار افتاده ضمنا تو چه بازی این مشکلو دارید؟؟؟ شاید بازیش مورد داره...
من کلا همه بازی جاتـمو امتحان کردم! این مشکل برای همه بود
من دمای سی پی یو رو با Easy Tune 5 چک می کنم! نرم افزاری هست بشه باهاش دمای جی پی یو ر وچک کرد؟
blAck fire
24-10-2009, 00:07
میشه لینک آپدیت Realtek High Definition Audio Codec ALC662 بزارین ؟
Kianoosh
24-10-2009, 01:16
میشه لینک آپدیت Realtek High Definition Audio Codec ALC662 بزارین ؟
درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
چند روزی است که سیستم من پس از روشن شدن و بعد از اینکه مدتی کار کرد یکدفعه خاموش می شود و بعد از اینکه آن را روشن می کنم مدت زمان زیادی حدود 40-30 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید و در این مدت چراغ هارد بطور پیوسته روشن میماند.
با اینکه ویندوز را عوض کردم اما بعد از گذشت دو روز این مشکل همچنان تکرار شد. مخصوصاً ÷س از اینکه خاموش می شود درست در زمانی که عبارت wellcome to windows ظاهر می شود این حالت رخ می دهد و سیستم shutdown می شود.
با اینکه درایوهایم را فرمت کردم و از آنتی ویروس آپدیت شده Nod استفاده می کنم نمیدان که آیا علت آن ویروس است یا نه.لطفاً کمکم کنید.
با تشکر
windows xp service pack3
intel pentium 4
cpu 2.4 Ghz
Ram 512
radeon 9520
shahinfarasystem
31-10-2009, 20:51
wood56's Avatar
تاريخ عضويت: Mar 2006
پيش فرض
با سلام
چند روزی است که سیستم من پس از روشن شدن و بعد از اینکه مدتی کار کرد یکدفعه خاموش می شود و بعد از اینکه آن را روشن می کنم مدت زمان زیادی حدود 40-30 ثانیه طول می کشد تا بالا بیاید و در این مدت چراغ هارد بطور پیوسته روشن میماند.
با اینکه ویندوز را عوض کردم اما بعد از گذشت دو روز این مشکل همچنان تکرار شد. مخصوصاً ÷س از اینکه خاموش می شود درست در زمانی که عبارت wellcome to windows ظاهر می شود این حالت رخ می دهد و سیستم shutdown می شود.
با اینکه درایوهایم را فرمت کردم و از آنتی ویروس آپدیت شده Nod استفاده می کنم نمیدان که آیا علت آن ویروس است یا نه.لطفاً کمکم کنید.
با تشکر
سلام
دوست عزيز شما موفق ميشيد وارد ويندوز بشيد و با اون كار كنيد؟
يا قبل از بالا اومدن كامل ويندوز خاموش ميشه؟
سلام
دوست عزيز شما موفق ميشيد وارد ويندوز بشيد و با اون كار كنيد؟
يا قبل از بالا اومدن كامل ويندوز خاموش ميشه؟
در بعضی مواقع درست زمانی که ویندوز میخواهد بالا بیاید و در بعضی مواقع پس از اینکه چند ساعت با ویندوز کار میکنم.
سیستمش:
سلام دوست عزیز مدل دقیق پاور خودتونو بفرمایید احتمال میره از پاور باشه
*ویروس ندارم!
*پروسس عادیه!
با تشکر
سلام دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد بخاطر دمای زیاد گرافیک پیش اومده فقط خدا کنه اونو نسوزونده باشه فنهای گرافیک و تهویه کیس رو چک کن
سلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
shahinfarasystem
20-11-2009, 20:18
سلام..........جدیدا یه موضوعی رو فهمیدم.....اسشمو نمیشه گذاشت مشکل حالا میگم...خودتون قضاوت کنید.......
درضمن من نمیدونم مشکلم سخت افزاری هست یا نرم افزار....اگر اشتباهی پرسیدم ببخشید.......
مانیتور من sync master T1900....هست....وقتی کل صفحه سیاه میشه....احساس میکنم نور مانیتور کم میشه.....مثلا وقتی auto cad...رو باز میکنم....اتفاق میوفته.....حتی امتحانم کردم...بک گراند رو کامل مشکی گذاشتم بازم همون اتفاق افتاد ....
ممنون میشم راهنمایی کنید....
سلام
درايور كارت گرافيكتون رو يه بار پاك كنيد دوباره نصب كنيد
ببينيد تفاوتي ميكنه؟
سلام دوستان.
جدیدا وقتی pc رو روشن میکنم و مشغول کار که هستم یهو کامپیوتر خاموش میشه.
(دکمه ی ریست رو هم که میزنم کامپیوتر اول خاموش بعدش خودش روشن میشه)
در ضمن وقتی کیس رو روی زمین میخوابونم ، خاموش نمیشه ..... (کمتر خاموش میشه)
بعضی موقع ها هم که خاموش میشه و روشن میکنمش ، همون صفحه اول (زیر مشخصات Pc) مینویسه :
Overclock Fail
Press F2 to continue
راستی بعضی موقعها که خاموش نمیکنه اصلا ، تا میرم تو بازی اون موقع خاموش میکنه !!!
مشکل از چیه؟
پاورم ضعیف شده؟
گرافیک ، مادربرد نیم سوز شده؟
رم ها ناپایدار هستند؟
قطعات بد جا خوردن؟
مشخصات سیستم:
Cpu : 3.ghz pentium 4
vga: 8400 GS 512mb
ram: 1 گیگ 2 تا
main: g31 mainboard
N O V A L I S
26-11-2009, 22:34
سلام.
من به تازگی سیستم رو ارتقاء دادم. یه مشکل کوچیکی جدیدا دارم.. وقتی صدای اسپیکرها رو روی حداکثر می ذارم یه سری صداهای خش خش و پارازیت شنیده میشه که این صداها موقعی که رم و گرافیک و... بیشتر اکتیو هستن و این اکتیو بودن تحت کنترل خودمه کاملا احساس میشه... از چرخوندن اسکرول موس گرفته تا دور یه موضوع تو محیط یه نرم افزار چرخیدن و...
این مشکل خیلی شاید آزاد دهنده نباشه، ولی وجودش هم بی معنیه.. مخصوصا اگر اعصاب ضعیف یا گوش قوی (یا هر دوش:31:) رو داشته باشید.. چه جور حلش کنم؟؟
ممنون میشم...
سلام دوستان.
جدیدا وقتی pc رو روشن میکنم و مشغول کار که هستم یهو کامپیوتر خاموش میشه.
(دکمه ی ریست رو هم که میزنم کامپیوتر اول خاموش بعدش خودش روشن میشه)
در ضمن وقتی کیس رو روی زمین میخوابونم ، خاموش نمیشه ..... (کمتر خاموش میشه)
بعضی موقع ها هم که خاموش میشه و روشن میکنمش ، همون صفحه اول (زیر مشخصات Pc) مینویسه :
Overclock Fail
Press F2 to continue
راستی بعضی موقعها که خاموش نمیکنه اصلا ، تا میرم تو بازی اون موقع خاموش میکنه !!!
مشکل از چیه؟
پاورم ضعیف شده؟
گرافیک ، مادربرد نیم سوز شده؟
رم ها ناپایدار هستند؟
قطعات بد جا خوردن؟
مشخصات سیستم:
Cpu : 3.ghz pentium 4
vga: 8400 GS 512mb
ram: 1 گیگ 2 تا
main: g31 mainboard
درود.
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
مواردی هم که باید چک کنی:
1. فن cpu که کار میکنه و گردو خاک نداشته باشه.
2. کارت گرافیک و بقیه کارت ها رو چک کن که تو جاشون محکم باشن.
3. کابل پاور که به مادربورد وصل هست رو چک کن که کامل تو جای خودش باشه.
معمولا پاور و رم مشکل دار سیستمو ریست میکنن.
دمای بالای cpu سیستمو خاموش میکنه.
سلام.
من به تازگی سیستم رو ارتقاء دادم. یه مشکل کوچیکی جدیدا دارم.. وقتی صدای اسپیکرها رو روی حداکثر می ذارم یه سری صداهای خش خش و پارازیت شنیده میشه که این صداها موقعی که رم و گرافیک و... بیشتر اکتیو هستن و این اکتیو بودن تحت کنترل خودمه کاملا احساس میشه... از چرخوندن اسکرول موس گرفته تا دور یه موضوع تو محیط یه نرم افزار چرخیدن و...
این مشکل خیلی شاید آزاد دهنده نباشه، ولی وجودش هم بی معنیه.. مخصوصا اگر اعصاب ضعیف یا گوش قوی (یا هر دوش:31:) رو داشته باشید.. چه جور حلش کنم؟؟
ممنون میشم...
درود
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
در ضمن از خروجی جلوی کیس صدا رونگیر. از خروجی پشت مادربورد بگیر.
shahinfarasystem
03-12-2009, 11:16
درود.
خاموش شدن سیستم در هنگام کار سنگین یا بازی بیشتر به دلیل cpu هست که اکثرا هم به دلیل دمای بالای cpu هست. ضمن اینکه سیستم شما پیغام overclock fail هم میده که یعنی اورکلاک کردی و بیش از حده.
تو بایوس مادربورد گزینه load fail setup... رو بزن تا تنظیمای اورکلاک رو به حال اول برگردونه.
سلام و ممنون از aqronis عزيز نظرشون كاملا تاييد ميشه فكر كنم با اين راه حل درست بشه
shahinfarasystem
03-12-2009, 11:17
درود
این نویز از کارت صدای آنبورد هست. ویندوز آپدیت شده و آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کن مشکل شاید حل بشه.
اينم راسيتش مشكل يه خرده عجيبه ولي احتمال داره با اين راه حل بشه ...
N O V A L I S
06-12-2009, 09:27
درود.
ممنونم.. بله آنبورد هست.. من یه بار دیگه نصبش کردم، البته کاملا تصادفی و وقتی نمی دونم سر چه موضوعی صدا رو از دست دادم که با ریست و ری استارت و کنترل همه جا.. راه نیفتاد و مجبور شدم دوباره نصب کنم. اما با آپدیت مشکل دارم و نمی تونم آپدیتی براش پیدا کنم! ضمن اینکه از بین این ها آپدیت کدوم رو باید پیدا کنم؟؟
اینم یه فایل صوتی 10 ثانیه ای که توش این صدائی که رو میگم با نویزهائی اضافی همراه با تاثیر حرکت دادن اسکرول موس می شنوید :
اینم درایور (درایورها؟) ی صدا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid090
07-12-2009, 02:37
سلام
بیشتر وقتا کامپیوترم بی جهت هنگ میکنه و یک صفحه آبی رنگی میاد که داخلش در 3 سطر نوشته:
Hardware Malfunction
Call your hardware vendor for support
The system has halted
تو ویندوز ایکس پی و سون هم این ایراد مداوما وجود داره!
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم
shahinfarasystem
07-12-2009, 16:02
سلام
بیشتر وقتا کامپیوترم بی جهت هنگ میکنه و یک صفحه آبی رنگی میاد که داخلش در 3 سطر نوشته:
Hardware Malfunction
Call your hardware vendor for support
The system has halted
تو ویندوز ایکس پی و سون هم این ایراد مداوما وجود داره!
از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
متشکرم
سلام دوست عزيز احتمال ميدم رم يا هارد (خصوصا رم) دستگاهتون دچار مشكل شده باشه
سلام
نمیدونم جائی که میپرسم درسته یا نه اما ممنون میشم کمکم کنین
من کارت گرافیک ati 4670 دارم با مادربرد gigabyte 770t-ud3p میخوام بدونم این crosefire چیه و ایا مادربرد من با کارتم ساپورتش میکنه؟
و اینکه من bioseکارت گرافیکم رو دانلود کردم که اپدیت کنم اما فایلش اجرائی نیست و نمیدونم باید کجا بریزمش؟ممنون میشم کمکم کنین
kazem3300
17-12-2009, 18:20
من بایوسم گیگابایتgigabyte 770t-ud3است فلش که بهش وصل می کنم اطلاعات رو راحت از روی فلش کپی می کنه ولی اگر بخوام رو فلش از کامپوتر چیزی بریزم با سرعت پایین شروع به ریختن می کنه و وسطش هم گیر می کنه بعد یه پیغام میده و ریختن کنسل می کنه و برای شناخت دوباره فلش حتما فلش رو باید از کیس خارج ودوباره به کیس بزنم.البته این بگم با فرمت کردن عیب یابی فلش هم کار درست نمیشه فقط باید کله درالیو ویندوز فرمت و ویندوز رو دوباره بریزم تا درست بشه سری اول که ای کس پی داشتم اینکارو کردم درست شد ولی حالا که ویندوز 7 دارم واقعا برام سخته که بخوام دوباره ویندوز بریزم از اساتید کسی چیزی به نظرش میاد که این مشکل از کجاست و چگونه میشه بدون تعویض ویندوز اون بر طرف کرد. ضمنا فلشم کینگستون است
ضمنا من فلش روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ردیف کار کرده.
روی همین کامپیوتر هم فلش دیگه به غیر از کینگستون گذاشتم راحت کار کرده.
مشکل چیه؟
shahinfarasystem
18-12-2009, 01:09
من بایوسم گیگابایتgigabyte 770t-ud3است فلش که بهش وصل می کنم اطلاعات رو راحت از روی فلش کپی می کنه ولی اگر بخوام رو فلش از کامپوتر چیزی بریزم با سرعت پایین شروع به ریختن می کنه و وسطش هم گیر می کنه بعد یه پیغام میده و ریختن کنسل می کنه و برای شناخت دوباره فلش حتما فلش رو باید از کیس خارج ودوباره به کیس بزنم.البته این بگم با فرمت کردن عیب یابی فلش هم کار درست نمیشه فقط باید کله درالیو ویندوز فرمت و ویندوز رو دوباره بریزم تا درست بشه سری اول که ای کس پی داشتم اینکارو کردم درست شد ولی حالا که ویندوز 7 دارم واقعا برام سخته که بخوام دوباره ویندوز بریزم از اساتید کسی چیزی به نظرش میاد که این مشکل از کجاست و چگونه میشه بدون تعویض ویندوز اون بر طرف کرد. ضمنا فلشم کینگستون است
ضمنا من فلش روی کامپیوتر دیگه گذاشتم ردیف کار کرده.
روی همین کامپیوتر هم فلش دیگه به غیر از کینگستون گذاشتم راحت کار کرده.
مشکل چیه؟
شما با يكي ديگه از پورت هاي usb ات امتحان كن ببين چي ميشه
و بعدش توي Safe mode هم يه تست بزن ببين كار مي كنه؟
lovely_fox
18-12-2009, 21:19
کسی در مورد ----- استارست SR-B1 اطلاعاتی داره؟
soorena010
11-01-2010, 02:23
سلام دوستان کامپیوتر را ارتقا دادم ولی موقع بازی هنگ میکنه فقط باید ریست کنم سی پی یو AMD Phenom(tm) II X4 945 Processoramd ومادربرد گیگا Grafic ;geeforce9500 1g ;Ram4g; mb; Gigabyte Technology Co., Ltd.GA-MA770-UD3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bayan5480
20-01-2010, 22:01
دلیل خاموش شدن یک لپ تاپ چی میتونه باشه؟ پس از یک ساعت یا 45 دقیقه خاموش میشه. و باز تکرار میشه. میخوام بدونم مشکل ممکنه سخت افزاری باشه یا نرم افزاری. ویندوزش هم تازه عوض شده.وقتی روشنش می کنیم قبل از لود شدن یک ضفحهی آبی باز میشه.....دیگه نمیدونم چه اطلاعات دیگهای لازمه. ممنون میشم کمکم کنید.
shahinfarasystem
20-01-2010, 22:12
سلام دوستان کامپیوتر را ارتقا دادم ولی موقع بازی هنگ میکنه فقط باید ریست کنم سی پی یو AMD Phenom(tm) II X4 945 Processoramd ومادربرد گیگا Grafic ;geeforce9500 1g ;Ram4g; mb; Gigabyte Technology Co., Ltd.GA-MA770-UD3
سلام
احتمالا چون تازه عوض کردید ممکنه رمتون خراب باشه
رمتون چه برندیه؟
Amir Hossein
22-01-2010, 11:19
سلام
اين كارت كپچر واقا منو كلافه كرده
يعني اينكه صدارو ضبط نميكنه
من يه فيش از قسمت out كارت به قسمت آبي مادر بورد ميزنم ولي كار نميكنه
اينم قسمت تنظيماتش
saman_mute
22-01-2010, 13:05
کمک این سیتمم من گیر میکنه تا ریستش نکنی اونم 10در یک شاید درست بشه نمیدونم چی باید بکنم
کمکم کنید سیستمم یه دفه گیر میکنه تا ریست نشه درست نمیشه اون درست شدنه هم 10در یکه خواهش میکنم من سیستممو تازه جمع کردم خودتون میدونیین که این هن کردن چه آدمو ازیت میکنه تورو خدا کمکم کنید
model:
asuz psvd2-mx se
ram 1 البته یکونیم بو یکی گفت 512نیم سوز شده منم درآوردمش
graf 512dr2 geforce 8400
تورو خدا کمکم کنید
توزیح لبشتر : من pro10روش نصب میکنم کامل نصب نیشه تو شم میره حتی فیلمشم نشون میده ولی وقتی میخاد بره تو زمین یا توبازی یه دفه گیر میکنه تا ریستش نکنی نمیشه بعد وقتی که ریستش مینی ویندوزمم هنگ مکنه هی باید ریست کنی تا شاید 10 در یک یه راهی داد نتونیی باهاش کار کنی تورو خدا هر کاری که میدوننین که کمکم میکنه بگین تورو خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@ymail.com/) اینم پست الکترونیکیم تورو خدا کمک کنین انقدر گیر نکنه نمیدونینکه تا الان چن دفه برد مش تامییر که نگو
saman_mute
22-01-2010, 13:06
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم.
mmasoudd
23-01-2010, 16:05
سلام دوستان
یه مشکلی برای سیستم خواهرزادم پیش اومده. وقتی کامپیوتر رو خاموش می کنه بعد از اینکه خاموش شد خود به خود بعد از 2 .3 ثانیه دوباره روشن می شه؟؟؟؟
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
golmohammadi
24-01-2010, 02:06
دلیل خاموش شدن یک لپ تاپ چی میتونه باشه؟ پس از یک ساعت یا 45 دقیقه خاموش میشه. و باز تکرار میشه. میخوام بدونم مشکل ممکنه سخت افزاری باشه یا نرم افزاری. ویندوزش هم تازه عوض شده.وقتی روشنش می کنیم قبل از لود شدن یک ضفحهی آبی باز میشه.....دیگه نمیدونم چه اطلاعات دیگهای لازمه. ممنون میشم کمکم کنید.
هم سخت افزاری
و هم نرم افزاری میتونه باشه
تو صفحه ابی چی نشوته ؟
سلام
اين كارت كپچر واقا منو كلافه كرده
يعني اينكه صدارو ضبط نميكنه
من يه فيش از قسمت out كارت به قسمت آبي مادر بورد ميزنم ولي كار نميكنه
اينم قسمت تنظيماتش
هر چی هست مربوط به همون فیشه
دقت کن اون فیش را درست نصب کنی
باید به line in کیس وصل کنی
در کارت تیوی هم خروجی صوتی باید انتخاب بشه (منظور همون فیش)
ممکنه این فیش را با ریموت مادون اشتباهی بگیری ...
سلام
من سامان هستم
میدونم این سوالو خیلی جواب دادین ولی ازتون خواهش میکنم منو جداگونه و خیلی ساده رها نمایی کنیید
مشکل سیسستم من اینه که : pro09روش نصب میکنم کاملم نصب میشه حتس اجراشم میکنه (فیلم اولشم نشون میده9 ولی یه دفه کلا سیسستمم گیر مسکنه و باید ریستش کنم حتی بعد از ریست کردنشم وقتی میخاد بیاد تو سیسستم گیر میکنه هی باید ریست کنم تا دیگه گیر نکنه بعد بیاد تو ویندوز . النم ویندوزم مشکل نداره تا وقتیکه اون بازیو اجرا میکنم از دوباره بر میگرده به حالت اولش
تورو خدا ازتون خاهش میکنم منو راهنمایی کنید نمیدونی این سیسستمو من چند بار بردم بدم درستش کنن ولی نشده خیلی تشکر میکنم ممنون راستی مشخصات سیسستمم :motherboard:asuz(model:psvd2-mx se) 1
ram 1.5gig
graf 512 giforce8400
ولی آخرینجایی که بردم گفت رم 512 نیم سوز شده الان همون 1گیگ روشه
بازم تشکر میکنم ازتون ببخشید سرتونو درد آوردم.
شما یه تاپیک هم جای دیگه زیده بودین
یادم نیست کجا
به جایی نرسیدین هنوز ؟
سلام يه مشكلي براي dvd rw پيش اومده!! وقتي cd يا dvd ميزارم توش، اول لود ميكنه وقتي ميخواد اجرا كنه يا اتورانو بياره، هنگ ميكنه و صفحه ابي مياد و اين پيغام و ميده!!
موقع رايت cd هم همينه! ولي dvd رايت ميكنه! البته بعضي وقتها هم مشكل نداره! البته همون cd يا dvd توي اون درايورم راحت اجرا ميشه!
و اينم بگم كه بردم جاي ديگه چنين مشكلي نداشت!
ولي وقتي اينتوري ميشه حتما بايد از پشت كيس خاموش كنم دوباره روشن كنم تا بتونم درش و باز كنم!!
لطفا راهنماييم كنيد!
سلام يه مشكلي براي dvd rw پيش اومده!! وقتي cd يا dvd ميزارم توش، اول لود ميكنه وقتي ميخواد اجرا كنه يا اتورانو بياره، هنگ ميكنه و صفحه ابي مياد و اين پيغام و ميده!!
موقع رايت cd هم همينه! ولي dvd رايت ميكنه! البته بعضي وقتها هم مشكل نداره! البته همون cd يا dvd توي اون درايورم راحت اجرا ميشه!
و اينم بگم كه بردم جاي ديگه چنين مشكلي نداشت!
ولي وقتي اينتوري ميشه حتما بايد از پشت كيس خاموش كنم دوباره روشن كنم تا بتونم درش و باز كنم!!
لطفا راهنماييم كنيد!
درود
با توجه به اینکه رو اون یه درایو سالمه پس اول کابل اون یکی رو به این dvd-rw بزن. ببین فرقی میکنه یا نه.
ممکنه مشکل از ویندوز هم باشه. برای اینکه مطمئن بشی ایراد از دستگاهه دی وی دی هست یا نه دستگاه رو روی یه سیستم دیگه نصب کن و چک کن.
اگه سالم بود، ویندوز رو عوض کن.
اگه ایراد همچنان باقی باشه مشکل به نظرم از چیپ IDE یا SATA مادربورده، ممکنه با دستگاه شما سازگار نباشه.
ehsan6811
18-02-2010, 15:46
با سلام خدمت دوستان
بخاطر کارم باید سیستم همیشه روشن باشه میخاستم بدونم برای چه قسمتهایی لازمه فن بزارم برای هارد لازمه یا نه اگه اره اون قسمتی که برد نیست اونجا هم بزارم برای گرافیک چی بجز مال خودش لازم داره (گرافیک 4830) مادربرد و رم ها احتیاج به فن دارند یا نه
با سلام خدمت دوستان
بخاطر کارم باید سیستم همیشه روشن باشه میخاستم بدونم برای چه قسمتهایی لازمه فن بزارم برای هارد لازمه یا نه اگه اره اون قسمتی که برد نیست اونجا هم بزارم برای گرافیک چی بجز مال خودش لازم داره (گرافیک 4830) مادربرد و رم ها احتیاج به فن دارند یا نه
درود
برای هارد
اگه دانلود آفلاینه حتما اینکار رو بکن.
هارد فقط یه قسمتش فن میخوره و اونم طرف بوردش هست تا چیپش نسوزه. پیچ هم داره و باید فن مخصوص هارد بگیری.
بقیه نیازی ندارن.
اگه کار سنگین مثل پردازش تصویر یا رندر گرافیکی و یا تصویری داره یا اورکلاک کردی اونوقت هیچ کدوم از فنهایی که رو سیستم داری مفت نمیارزن!
در این صورت برای بهترین کارایی و کمترین دما باید فن سی پی یو و رم و هارد . کیس رو حتما در نظر بگیری. برای cpu فن خوب بگیر و برای رم هم اگه رمت فن میخوره بگیر. اگه نمیخوره با اضافه کردن فنهای کافی به کیست گردش هوا رو تو کیس تقویت کن تا اونا هم آسیبی نبینن.
ehsan6811
19-02-2010, 08:44
درود
برای هارد
اگه دانلود آفلاینه حتما اینکار رو بکن.
هارد فقط یه قسمتش فن میخوره و اونم طرف بوردش هست تا چیپش نسوزه. پیچ هم داره و باید فن مخصوص هارد بگیری.
بقیه نیازی ندارن.
اگه کار سنگین مثل پردازش تصویر یا رندر گرافیکی و یا تصویری داره یا اورکلاک کردی اونوقت هیچ کدوم از فنهایی که رو سیستم داری مفت نمیارزن!
در این صورت برای بهترین کارایی و کمترین دما باید فن سی پی یو و رم و هارد . کیس رو حتما در نظر بگیری. برای cpu فن خوب بگیر و برای رم هم اگه رمت فن میخوره بگیر. اگه نمیخوره با اضافه کردن فنهای کافی به کیست گردش هوا رو تو کیس تقویت کن تا اونا هم آسیبی نبینن.
ممنون از جوابت
اره کارم دانلود برای گرافیک چی لازمه بجز مال خودش یکی دیگه پشتش بزارم
ممنون از جوابت
اره کارم دانلود برای گرافیک چی لازمه بجز مال خودش یکی دیگه پشتش بزارم
درود
برای گرافیک نیاز نیست اگه خودش داره. چیپها و رمهایی که تو گرافیکن معمولا دماهای بسیار بالا رو میتونن تحمل کنن. تکرار میکنم معمولا.
اگه دانلوده فقط هارد رو فن بزار و فن کیس هم داشته باشی. حداقل 2تا فن. یکی هوا رو بده داخل و یکی بده بیرون.
در ضمن برای دانلود آفلاین توصیم اینه که هر 3-4 روز درایو رو دیفراگ کنین. چون بعد از یه مدت اگه اینکار رو نکنی سیلندرهای هارد ضعیف میشن و هارد مشکل پیدا میکنه.
DaRyUsH AkRaMi
01-03-2010, 23:39
سلام به همه
عزیزان این مشخصات سیستم منه:
cpu:intel p4 524
m.b: giga 8l945pl-g
ram: ddr2 1gig
vga: geforce 7300 gs
سیستمم خیلی کند داره کار میکنه..
ویروس هم ندارم..
چی کار کنم به نظر شما؟
سلام
نمي دونم امروز چه بلايي سر موسم اومده همش قطع ميشه و من بايد كابلشو از كامپيوتر مدام در بيارم و دوباره وصلش كنم تا درست بشه حالا من بايد چه كار كنم؟
با تشكر
چرا هيچ كس جواب نميده يعني هيچ كس نيست كه مسئله ي به اين سادگيو بدونه؟
amirarsalaan
04-03-2010, 22:53
سلام
يه مدتي ميشه كه يه كيبورد جنيوس خريداري كردم
آقا چشتون روز بد نبينه :41: انقدر اذيتم ميكنه كه پدرمو دراورده:37:
وقتي ميخام از دكمه هايي كه با shift استفاده ميشن كار كنم بجاي شيفت سمت راست 1 تايپ ميكنه و به جاي شيفت سمت چپ 4 تايپ مي كنه
مثلن همين مطلب رو تا بنويسم جونم دراومد هي بغل كلاهك آ يه چهار تايپ ميشه اينجوري1: 4آ
يا مثلن زبان كيبورد رو كه ميخام عوض كنم نه كه شيفت و 4آلت رو ميگيرم باز اينجوري ميشه1: 444shift44 مثلن
موقعي كه ميرم تو مسنجر ميخام 4آي ديمو بنويسم اينجوري ميشه1: 4@ :wac: 4آخه اينم شد زندگي :9:
يه جوونمرد بياد و اين مشكل مارو حل كنه :42: به خدا شب و روز عيديم خراب ميشه. دستتون درد نكنه
amirarsalaan
07-03-2010, 00:34
چه تاپيك فعاليه :19:
واقعن خيلي آپ ديت بابا :9:
سلام به همه
ویروس هم ندارم..
چی کار کنم به نظر شما؟
درود
سیستم قدیمیه.
چه ویندوزی داره؟ بهترین ویندوز براش xp هست.
آنتی ویروس سنگین هم روش نصب نکن. از ورژنهای قدیمی تر استفاده کن.
هارد رو دیفراگ کن.
ممکنه انتظارت از سیستم بالا باشه وقتی سیستم دوستان رو میبینی.
سلام
نمي دونم امروز چه بلايي سر موسم اومده همش قطع ميشه و من بايد كابلشو از كامپيوتر مدام در بيارم و دوباره وصلش كنم تا درست بشه حالا من بايد چه كار كنم؟
با تشكر
درود
احتمال زیاد کابل موس خرابه!
چرا هيچ كس جواب نميده يعني هيچ كس نيست كه مسئله ي به اين سادگيو بدونه؟
صبور باش عزیز. یه روز هم نتونستیا!
سلام
وقتي ميخام از دكمه هايي كه با shift استفاده ميشن كار كنم بجاي شيفت سمت راست 1 تايپ ميكنه و به جاي شيفت سمت چپ 4 تايپ مي كنه
مثلن همين مطلب رو تا بنويسم جونم دراومد هي بغل كلاهك آ يه چهار تايپ ميشه اينجوري1: 4آ
يا مثلن زبان كيبورد رو كه ميخام عوض كنم نه كه شيفت و 4آلت رو ميگيرم باز اينجوري ميشه1: 444shift44 مثلن
موقعي كه ميرم تو مسنجر ميخام 4آي ديمو بنويسم اينجوري ميشه1: 4@ :wac: 4آخه اينم شد زندگي :9:
يه جوونمرد بياد و اين مشكل مارو حل كنه :42: به خدا شب و روز عيديم خراب ميشه. دستتون درد نكنه
درود
عزیز دل، ببر گارانتی. مشکل سخت افزاری داره و درست هم نمیشه کرد.
اگه گارانتی نداره خودت بازش کن و توشو تمیز کن و چک کن که جاییش زائده اضافی نداشته باشه. بعدم درست ببندش.
mohsen_60006
25-03-2010, 14:40
سلام
وقتی کامپیوتر میخواد بیاد بالا میزنه
CMOS SET WRONG
CMOS SET DATE AND TIME
F2 LOAD DEFULT
هروقت هم تنظیم میکنم ساعت وقتی دوباره سیستم روشن میکنم میام سراغش دوباره بهم خورده رفته به این حالت دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری باید رفعش کنم؟؟؟
سلام به همه
ویروس هم ندارم..
چی کار کنم به نظر شما؟
به نظر من مشکل از قسمت CPU هست. شما یه بار CPU سیستم رو دربیارید و ببینید که پینها اون صحیح و سالم هستند یا نه؟ بعد از اون با دقت بیشتر CPU رو سر جاش قرار بدید.
من هم چنین مشکلی داشتم ولی سیستم من از نوع 478 قدیمی هست. اتصال بین CPU و سوکت به خوبی برقرار نمیشد و همین علت باعث کندی سیستم من بود.
سلام
من یک DVD Writer سونی دارم . یعنی خیلی وقته دارم .نمیدونم عمرش رو کرده یا نه .
الان 2 ، 3 روز هست که هر CD توش میذارم تا میاد لود بشه کامپیوتر هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!
هر نوع CD هم امتحان کردم ! اورجینال ، غیر اوجینال ، فیلم ، آهنگ ، برنامه و ..... !
عجیب نیست ؟! مشکل از چی میتونه باشه ؟! چه کنم ؟!
feizafra
07-04-2010, 18:35
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش
سلام . ببخشید یه سوالی داشتم . من با کامپیوترم میخوام فیلم ببینم یا بازی کنم . یا هنگ میکنه یا یه صفحه آبی میاد و رستارت میشه . هنگ که میکنه از اسپیکر صدای گیژ میاد . فقط هم وقتی فیلم و گیم اجرا میشه این اتفاق میفته . بعد چند دقیقه . چیکارررر کنم ؟؟ مشکلش چیه ؟ممنون.
دوست عزیز feizafra: بهتره از نرم افزار Ulead Video Studio استفاده کنید. این نرم افزار قابلیت های خوبی در زمینه ی TV داره. در قسمت Capture می تونید تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید.
سلام . ببخشید یه سوالی داشتم . من با کامپیوترم میخوام فیلم ببینم یا بازی کنم . یا هنگ میکنه یا یه صفحه آبی میاد و رستارت میشه . هنگ که میکنه از اسپیکر صدای گیژ میاد . فقط هم وقتی فیلم و گیم اجرا میشه این اتفاق میفته . بعد چند دقیقه . چیکارررر کنم ؟؟ مشکلش چیه ؟ممنون.
به احتمال زیاد مشکل از کارت گرافیکتون هست. اگه دم دستتون یه کارت گرافیک دیگه دارید از اون برای تست کردن استفاده کنید یا کارت گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه تست کنید.
سلام
من یک DVD Writer سونی دارم . یعنی خیلی وقته دارم .نمیدونم عمرش رو کرده یا نه .
الان 2 ، 3 روز هست که هر CD توش میذارم تا میاد لود بشه کامپیوتر هنگ میکنه و ریستارت میشه !!!
هر نوع CD هم امتحان کردم ! اورجینال ، غیر اوجینال ، فیلم ، آهنگ ، برنامه و ..... !
عجیب نیست ؟! مشکل از چی میتونه باشه ؟! چه کنم ؟!
دوست عزیز شما در سوالتون تقریباً جوابتون رو هم دادهاید. این مشکل از DVD-RW هست. شما از یه DVD-RW دیگه استفاده کنید و ببینید آیا باز هم چنین مشکلی دارید یا خیر؟
کابلهای دیتا و برق DVD-RW رو هم یه نگاهی بیندازید.
سلام
با تشكر
این مشکل بیشتر به خاطر قعطی و وصلی ناگهانی ماوس پیش میاد. به احتمال زیاد سیم رابط ماوس خراب شده و با تعویض اون مشکلتون حل میشه.
سلام
مشکلتون سخت افزاری و قسمت مربوط به IC اون دچار مشکل شده. بهتره در فکر یکی دیگه باشید. بیشتر صفحه کلیدها مدار مجتمعشون (IC) به صورت قیری هست و قابلیت تعویض ندارند.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
سلام
وقتی کامپیوتر میخواد بیاد بالا میزنه
CMOS SET WRONG
CMOS SET DATE AND TIME
F2 LOAD DEFULT
هروقت هم تنظیم میکنم ساعت وقتی دوباره سیستم روشن میکنم میام سراغش دوباره بهم خورده رفته به این حالت دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری باید رفعش کنم؟؟؟
این مورد بیشتر در مواقعی پیش میاد که باطری CMOSE خراب شده باشه. از بازار یه باطری شماره 2032 بخرید و با باطری قدیمی روی مین تعویضش کنید. به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه.
البته نا گفته نمونه که قبل از تعویض باطری یه نگاهی به جامپرهای نزدیک باطری بندازی که آیا صحیح قرار دارند یا خیر.
feizafra
08-04-2010, 12:31
دوست عزیز feizafra: بهتره از نرم افزار Ulead Video Studio استفاده کنید. این نرم افزار قابلیت های خوبی در زمینه ی TV داره. در قسمت Capture می تونید تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید.
سلام mjzaret عزیز از راهنماییت متشکرم امتحان کردم ولی بازهم جوا نداد
سلام mjzaret عزیز از راهنماییت متشکرم امتحان کردم ولی بازهم جوا نداد
با یه کارت تی وی دیگه امتحان کنید. ببینید مشکل از سیستم تون هست یا از کارت تی وی. من که فکر می کنم یه بار هم شده ویندوزتون رو عوض کنید و روی اون امتحان کنید.
برنامه K-Lite رو هم نصب کنید.
با سلام
من یه مادر بورد دارم مدل asus p4s800dx و هارد 250 ماکستور
من از دیروز ویندوزم مشکل پیدا کرده یعنی حی ریست میشه؟؟؟و اصلا وارد ویندوز نمیشه؟؟
من خواستم ویندوز را عوض کنم و لی هارد رو نمیشناسه یعنی اول دتکت میکنه ولی بعد که می خوام ویندوز رو نصب کنم نمیشناسه؟؟؟
کمک کنید؟؟
با سلام
من یه مادر بورد دارم مدل asus p4s800dx و هارد 250 ماکستور
من از دیروز ویندوزم مشکل پیدا کرده یعنی حی ریست میشه؟؟؟و اصلا وارد ویندوز نمیشه؟؟
من خواستم ویندوز را عوض کنم و لی هارد رو نمیشناسه یعنی اول دتکت میکنه ولی بعد که می خوام ویندوز رو نصب کنم نمیشناسه؟؟؟
کمک کنید؟؟
اگه در حین نصب موقع استارت ویندوز سیستم Restart میشه به احتمال زیاد مشکل از تنظیمات بایوس هست.
مشکلتون به احتمال زیاد از قسمت Raid Controller هست. در تنظیمات بایوس مادربوردتون قسمتی هست که مربوط به تنظیمات قطعات SATA . در این قسمت شما بایستی حالت SATA که روی Raid هست رو به IDE تبدیل کنید. به این ترتیب مشکلتون حل میشه.
من هارد ساتا دارم
آیا بازم باید تبدیل به ide کنم یا نه؟؟
3-اون پین هایی که روی هارد هست و سرعت هارد رو کم یا زیاد میکنه باید دز چه حالت باشه؟؟؟؟؟؟
4-یه چند بار هم این اررور رو به من داد؟؟؟
cpu fan error
press f1 to resume
press f2 to defult bios
لطفا کمک کنید؟؟/
من هارد ساتا دارم
آیا بازم باید تبدیل به ide کنم یا نه؟؟
3-اون پین هایی که روی هارد هست و سرعت هارد رو کم یا زیاد میکنه باید دز چه حالت باشه؟؟؟؟؟؟
4-یه چند بار هم این اررور رو به من داد؟؟؟
cpu fan error
press f1 to resume
press f2 to defult bios
لطفا کمک کنید؟؟/
بستگی به نوع مادربوردتونن داره. شاید نیاز بشه و شاید هم نه.
به همون صورت پیش فرض باشه. نمایی از چگونگی قرار گرفتن این جامپر پشت هارد هست. خیلی راحت میتونید متوجه بشید.
مشکل از فن CPU هست. یه نگاهی بندازید که آیا فن CPU کار میکنه یا نه؟ در ضمن فیش فن رو اشتباهی به جای فن سیستم وصل نکرده باشید. شاید یکی از دلایل Restart شدن سیستمتون همین علت باشه.
از خمیر سیلیکون خوب استفاده کنید و اگر خمیر دم دست نیست خمیر قبلی رو خوب پاک کنید و به صورت مستقیم و بدون خمیر فن رو به CPU بچسبونید.
مشکلم حل شد؟؟
من درایور ساتا رو برای این مادربورد از رو اینترنت دانلود کردم سپس سی دی بوت ایبل ویندوز رو گذاشتم و در اولین مرحله f6 رو زدم که در حالت raid نصب بشه و در ادامه ازم درایوری رو که از رو اینترنت دانلود کرده بودم رو خواست که رو دیسکت زدم و با این روش هارد رو شناخت؟؟؟
در ضمن من وارد قسمت rapair شدم و گزینه های زیر رو زدم؟؟
fixboot
fixmbr
bootcfg / rebuild
با این کارا ویندوز بالا اومد؟؟
این توضیحات رو دادم که اگه کسی مشکل من رو داشت بتونه راحت به جواب برسه؟؟
ولی من هنوز مشکل cpu fan error رو دارم حتی پین فن و خود فن و خود cpu را عوض کردم ولی مشکل حل شد؟؟؟
Memarzadeh
18-04-2010, 15:39
سلام
برای انتقال اطلاعات هارد قدیمی به هارد جدید، از کابل تبدیل IDE To Usb استفاده نمودم. پس از اتصال دستگاه Devise مربوطه را شناسایی نمود ولی هیچگونه درایوی برای مشاهده اطلاعات هارد قدیمی ایجاد نکرد. (مشابه وقتی که با اتصال یک فلش به دستگاه، بسته به نوع پارتیشن بندی هارد و تعداد Drive ها، آخرین Drive جهت دسترسی به اطلاعات فلش مورد استفاده قرار می گیرد.) لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم اطلاعات هارد را مشاهده کنم. اینم بگم که با تعویض هارد و اتصال یک هارد قدیمی دیگر همین اتفاق افتاد.
سپاس
سلام
برای انتقال اطلاعات هارد قدیمی به هارد جدید، از کابل تبدیل IDE To Usb استفاده نمودم. پس از اتصال دستگاه Devise مربوطه را شناسایی نمود ولی هیچگونه درایوی برای مشاهده اطلاعات هارد قدیمی ایجاد نکرد. (مشابه وقتی که با اتصال یک فلش به دستگاه، بسته به نوع پارتیشن بندی هارد و تعداد Drive ها، آخرین Drive جهت دسترسی به اطلاعات فلش مورد استفاده قرار می گیرد.) لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم اطلاعات هارد را مشاهده کنم. اینم بگم که با تعویض هارد و اتصال یک هارد قدیمی دیگر همین اتفاق افتاد.
سپاس
آيا قبل از جابجايي هارد قديمي با يه هارد جديد مشكلي وجود نداشته؟ يعني هارد قديمي به خوبي كار ميكرد؟
D.E.V.I.L
08-05-2010, 01:02
dostan kasi midone in error baraye chie ?!
mahdi heidari
09-05-2010, 14:04
کمک کمک کمک
من گوشیم i8910 هست خاموشش کردم بعد که اومدم روشنش کنم یه پیغامی بالای صفحه نوشت و خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه . چیکار کنم . جواب بدید که دارم میمیرم .لطفا جواب بدید.
سلام
من یه مشکلی دارم که تو لپ تاپ و پی سی هم وجود داره، وقتی میخام فایلها رو از رو دیسک دی وی دی بر روی هارد کپی کنم، دیسک های اول خوب کپی میشه ولی در مدت این کپی پیست کردن ها، زمان ریختن فایلها روی هارد بیشتر میشه، تا جایی که از 4 دقیقه به 20 دقیقه و در آخر هنگ کردن سیستم می رسه، انگار نفس سیستم تو این کپی پیست کردن ها گرفته میشه، تا زمانی که ریاستارت کنم و دو باره به حالت اول بر می گرده(خوب میشه)، اگر کسی می دونه باید چی کار کنم که از ری استارت کردن مداوم جلوگیری کنم ، ممنون می شم.
DevilStorm
10-05-2010, 07:40
سلام
من یه مشکلی دارم که تو لپ تاپ و پی سی هم وجود داره، وقتی میخام فایلها رو از رو دیسک دی وی دی بر روی هارد کپی کنم، دیسک های اول خوب کپی میشه ولی در مدت این کپی پیست کردن ها، زمان ریختن فایلها روی هارد بیشتر میشه، تا جایی که از 4 دقیقه به 20 دقیقه و در آخر هنگ کردن سیستم می رسه، انگار نفس سیستم تو این کپی پیست کردن ها گرفته میشه، تا زمانی که ریاستارت کنم و دو باره به حالت اول بر می گرده(خوب میشه)، اگر کسی می دونه باید چی کار کنم که از ری استارت کردن مداوم جلوگیری کنم ، ممنون می شم.
سلام ممکنه ایراد از چند جا باشه
اول از همه که احتمالش زیاده اینه که لنز دی وی دی رام شما ضعیفه یا ضعیف شده البته بشرط سالم بودن و خش نداشتن دیسک ها .ولی کلا توی لب تاب چون همش یه درایو وجود داره خیلی زود ضعیف میشه برای لب تاب سعی کنید از یه دی وی دی رام یا رایتر اکسترنال استفاده کنید و از مال خودش فقط برای رایت!!
توصیه میکنم که از نرم افزار teracopy استفاده کنید چون بافر بیشتری داره و فایلها رو با سرعت خیلی بیشتری کپی میکنه
DevilStorm
10-05-2010, 07:52
dostan kasi midone in error baraye chie ?!
سلام فایلهای dll ویندوز شما دچار مشکل شدن
احتمالا اخیرا نرم افزاری رو نصب کردی که فایلهاتو دچار مشکل کردن و باید ویندوزتو از نو نصب کنی
این لینک هم میتونه مفید باشه
alisam44
14-05-2010, 09:54
با سلام
من سیستم زیر را دارم و چند وقت هست به شدت کند شده حتی بعد از تعویض ویندوز هم خیلی فرق نمی کند.به عنوان مثال در ابتدا برای باز کردن firefox نزدیک 40 تا 50 ثانیه زمان می برد.می خواستم ببینم اگر رم سیستم را به 1 گیگ ارتقا بدم چقد تاثیر گذار خواهد بود؟و آیا این ارتقا را با توجه به مشخصات سیستمم پیشنهاد می کنید؟
mainboard Giga 8PE 800Pro(845PE)
CPU 2 full box intel
Ram 256 DDR kingmax 266 به تعداد 2 عدد
H.D.D maxtor
Graphic: Nvidia Geforce fx5200
با سلام
من سیستم زیر را دارم و چند وقت هست به شدت کند شده حتی بعد از تعویض ویندوز هم خیلی فرق نمی کند.به عنوان مثال در ابتدا برای باز کردن firefox نزدیک 40 تا 50 ثانیه زمان می برد.می خواستم ببینم اگر رم سیستم را به 1 گیگ ارتقا بدم چقد تاثیر گذار خواهد بود؟و آیا این ارتقا را با توجه به مشخصات سیستمم پیشنهاد می کنید؟
CPU 2 full box intel
H.D.D maxtor
خب سیستمت ضعیفه و نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی.
گفتی ابتدای بالا آمدن ویندوز خیلی کنده پس این کار کن یه کمکی برات میشه:
Run => بنویس msconfig => در سرپیج Startup هر گزینه دلت خواست بجز ویروس کش عیر فعال کن.
این جوری سرعت سیستمت در شروع کار بالا میره
alisam44
14-05-2010, 23:12
خب سیستمت ضعیفه و نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی.
گفتی ابتدای بالا آمدن ویندوز خیلی کنده پس این کار کن یه کمکی برات میشه:
Run => بنویس msconfig => در سرپیج Startup هر گزینه دلت خواست بجز ویروس کش عیر فعال کن.
این جوری سرعت سیستمت در شروع کار بالا میره
با سلام
با توجه به مشخصات سیستم اگر رم را به 1 گیگ ارتقا بدهم چقدر تاثیرگذار خواهد بود؟
یا ارزش خرج ندارد و کیسمو عوض کنم بهتر است؟
با سلام
CPU 2 full box intel
H.D.D maxtor
با توجه به مشخصات سیستم شما نبایستی اینطور ضعیف عمل کنه.
شما یه نگاهی بنداز حرارت CPU چقدره.
اگه دیدید که حرارت CPU بیشتر از 50 درجه سانتیگراد هست پس مشکلتون سخت افزاریه.
یه نگاهی به فن CPU بندازید و اون رو تمیز کنید.
با توجه به اینکه در حال حاضر رم سیستمتون 512 هست فکر نکنم تأثیر زیادی در کار و سرعتتون داشته باشه. بهتره به فکر ارتقاء سیستم باشید.
:11:
wrongring
18-05-2010, 01:20
سلام يه مشكل با اينترنت بيدا كردم با dial up وصل ميشه به اينترنت ولي صفحات رو باز نميكنه در ضمن adsl هم كار نميكنه ويندوز قبلي seven بود عوضش كردم ايكس بي رو نصب كردم ولي باز همون مشكل رو دارم فكر مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري؟
درضمن مدل مودم adsl اينه:tp-link 8811 لطفا كمك كنيد؛
wrongring
19-05-2010, 16:16
لطفا آدرس تابينك جواب سوالات مثل سوال بالا معرفي كنيد
سلام
امروز داشتم با کامپیوترم کار میکردم ییهو از مانیتور (crt)یه دودی بلند شد ! و تصویر رفت .چش شده؟تعمیر میشه با چه قیمتی؟
سلام يه مشكل با اينترنت بيدا كردم با dial up وصل ميشه به اينترنت ولي صفحات رو باز نميكنه در ضمن adsl هم كار نميكنه ويندوز قبلي seven بود عوضش كردم ايكس بي رو نصب كردم ولي باز همون مشكل رو دارم فكر مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري؟
درضمن مدل مودم adsl اينه:tp-link 8811 لطفا كمك كنيد؛
یه نگاهی به تنظیمات Internet Option بندازید شاید در اونجا تیک پ ر و ک س ی - س ر و ر فعاله و همین مسئله باعث میشه که هیچ صفحهای رو مشاهده نکنید.
در مورد ADSL هم از شرکت ارائه دهنده سرویس اطلاعات بخواهید چون اونها بهتر میتونند کمکتون کنند.
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
سلام
امروز داشتم با کامپیوترم کار میکردم ییهو از مانیتور (crt)یه دودی بلند شد ! و تصویر رفت .چش شده؟تعمیر میشه با چه قیمتی؟
فکر کنم قسمت تغذیه مانیتور دچار مشکل شده.
تعمیر میشه.
ببرید نمایندگی. .
قیمت تعمیرش رو نمیدونم.
alisam44
22-05-2010, 14:37
با توجه به مشخصات سیستم شما نبایستی اینطور ضعیف عمل کنه.
شما یه نگاهی بنداز حرارت CPU چقدره.
اگه دیدید که حرارت CPU بیشتر از 50 درجه سانتیگراد هست پس مشکلتون سخت افزاریه.
یه نگاهی به فن CPU بندازید و اون رو تمیز کنید.
با توجه به اینکه در حال حاضر رم سیستمتون 512 هست فکر نکنم تأثیر زیادی در کار و سرعتتون داشته باشه. بهتره به فکر ارتقاء سیستم باشید.
دمای cpu حدود 40-42 هست!!وقتی کند می شود بیشتر قسمت PF Usage درگیر و اشغال می شود(تو task manager قسمت performance) بعضی وقتها کامل سبزرنگ می شود و تا 1 گیگ بالا می رود!!این چیرو نشان می دهد؟
mohsen_1363
23-05-2010, 22:00
سلام من یه مانیتور lcd sumsung nw1932
دارم امروز یهو حین کار خاموش شد و بوی سوختگی کمی هم داد و دیگه روشن نشد انگار برقی در کار نیست
یکم کابل برق پشت مانیتور تکون دادم چراغ گرد دور کلید یکم چشمک زد وبوی سوختگی بیشتر شد
که کابل در اوردم
بعد 2 ساعت دادشم اومد کابل وصل کرد با کمال تعجب دیدم روشن شد
و الان داره کار میکنه
مانیتورم همیشه روشن کلیدشو خاموش نمیکنم وشب ها میره روی استند بای
مطمئنم یه جاییش نیم سوز شده
برگ گارانتیشو پیدا نمیکنم الان 11 ماه شده از خریدش فکر میکنم اگرم پیدا بشه دیگه تموم دشه باشه
به نظر اساتید اهل فن مشکلش چیه و چقدر خرجشه؟
ببرم نمایندگی یا دست تعمیر کارای غیر نمایندگی بدم
دمای cpu حدود 40-42 هست!!وقتی کند می شود بیشتر قسمت PF Usage درگیر و اشغال می شود(تو task manager قسمت performance) بعضی وقتها کامل سبزرنگ می شود و تا 1 گیگ بالا می رود!!این چیرو نشان می دهد؟
میشه یه عکس از Task Manager بزارید. از همون قسمتی که عرض کردید.
alisam44
24-05-2010, 14:31
میشه یه عکس از Task Manager بزارید. از همون قسمتی که عرض کردید.
اینم عکس(دومین پنجره را می گویم):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farid1988
24-05-2010, 22:26
با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده یه کیس جدید جمع کردم بعد از ویندوز ریختن و نصب تمام درایور های مادربرد باز هم صدا ندارم .
دوستان مادربرد بنده 770T-USB3 هست و برنامه REALTEK هم از داخل سی دی مادربرد نصب شده .
اما هنوز وقتی مدیا پلیر رو باز میکنم و میخوام اهنگیرو اجرا کنم ارور میده و میگه کارت صدات یه مشکلی داره .
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم .
سلام
کامپیوتر من چند هفته هستش موقع روشن کردن تقریبا 1 دقیقه آژیر میکشه بعد آژیرش قطع میشه . هیچ مشکلی هم با کارکردنش ندارم .
یه مشکلم که چند روزه پیدا کردم موقع شات دان کردن گیر میکنه و خاموش نمیشه ، ویندوز هم عوض کردم بازم گیر میکنه ولی گهگاهی درست خاموش میشه
با سلام خدمت اساتید عزیز
بنده یه کیس جدید جمع کردم بعد از ویندوز ریختن و نصب تمام درایور های مادربرد باز هم صدا ندارم .
دوستان مادربرد بنده 770T-USB3 هست و برنامه REALTEK هم از داخل سی دی مادربرد نصب شده .
اما هنوز وقتی مدیا پلیر رو باز میکنم و میخوام اهنگیرو اجرا کنم ارور میده و میگه کارت صدات یه مشکلی داره .
پیشا پیش از راهنماییتون ممنونم .
شما CD ویندوزتون رو عوض کنید و دوباره ویندوز رو نصب کنید.
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
اینم عکس(دومین پنجره را می گویم):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این قسمت مربوط به استفاده سیستم از رم هست.
یعنی در حالت عادی سیستم از 486 مگابایت رم استفاده میکنه. البته به همراه Virtual Memory
یه نگاه در سربرگ Processes بندازید و ببینید که کدوم برنامه از رمتون بیشترین استفاده میکنه.
اگه این برنامه توسط User شما اجرا شده اون رو End Process کنید.
حالا ببینید که سیستم شما چطوری کار میکنه.
سلام
کامپیوتر من چند هفته هستش موقع روشن کردن تقریبا 1 دقیقه آژیر میکشه بعد آژیرش قطع میشه . هیچ مشکلی هم با کارکردنش ندارم .
یه مشکلم که چند روزه پیدا کردم موقع شات دان کردن گیر میکنه و خاموش نمیشه ، ویندوز هم عوض کردم بازم گیر میکنه ولی گهگاهی درست خاموش میشه
مطمئن هستید این آژیر کشیدن از خود سیستم هست؟
شاید این آژیر مربوط به کیس باشه.
بعضی از کیسها دارای دما سنج هستند و تنظیماتش طوری هست که در دمای خاصی آژیر بکشند.
یه نگاه به تنظیمات کیس بندازید.
مطمئن هستید این آژیر کشیدن از خود سیستم هست؟
شاید این آژیر مربوط به کیس باشه.
بعضی از کیسها دارای دما سنج هستند و تنظیماتش طوری هست که در دمای خاصی آژیر بکشند.
یه نگاه به تنظیمات کیس بندازید.
کیس من کاملا معمولی و هیچی نداره
به محض اینکه روشن میکنم شروع به آژیر کشیدن میکنه به مدت 1 دقیقه . بعد ساکت میشه . صداشم میشه گفت بین بوق و آژیر
mahdy_202
28-05-2010, 20:38
کیس من کاملا معمولی و هیچی نداره
به محض اینکه روشن میکنم شروع به آژیر کشیدن میکنه به مدت 1 دقیقه . بعد ساکت میشه . صداشم میشه گفت بین بوق و آژیر
احتمالا شاید هم حتما آژیری کا میگید ماله یکی از فنهای سیستمه معمولا فنهای کوچک مثل فن کارت گرافیک یا سی پی یو که فرسوده میشوند موقع استارت شدن سیستم صدا میکنند بعد خودبخود قطع میشه
mahdy_202
28-05-2010, 22:15
سلام
از اساتید محترم خواهش میکنم منو راهنمائی کنین
سیستم من هنگ میکنه اما تصویر مونیتور تصویر آخرین لحظه کار کردن سیستمه
موس و کیبرد هم کار نمیکنه
اعصابمو ریخته بهم ویندوز هم عوض کردم حل نشد سخت افزار های اضافی رو هم در آوردم
این سومین باره که دارم این متنو مینویسم دو باره قبلی رو وسط نوشتن هنگ کرد
لطفا بگین مشکل از کجاست؟
HASHEM289
05-06-2010, 16:08
سلام
از اساتید محترم خواهش میکنم منو راهنمائی کنین
سیستم من هنگ میکنه اما تصویر مونیتور تصویر آخرین لحظه کار کردن سیستمه
موس و کیبرد هم کار نمیکنه
اعصابمو ریخته بهم ویندوز هم عوض کردم حل نشد سخت افزار های اضافی رو هم در آوردم
این سومین باره که دارم این متنو مینویسم دو باره قبلی رو وسط نوشتن هنگ کرد
لطفا بگین مشکل از کجاست؟
دلایل زیادی میتونه داشته باشه
شما فن سی پی یو و هتسینک رو چک کن میتونه از بالا رفتن حرارت cpu باشه
پاور سیستم رو هم عوض کن ببین شاید از پاورتون باشه
zahra-gh
05-06-2010, 23:40
شما فن سی پی یو و هتسینک رو چک کن میتونه از بالا رفتن حرارت cpu باشه
پاور سیستم رو هم عوض کن ببین شاید از پاورتون باشه
به نظر من هم این کارو انجام بدین مشکلتون بر طرف میشه
سلام.دوست من توی لپ تاپش که ویندوز 7 داره یه فولدری رو هیدن کرده رفته از یه جایی که گفت نمی دونم کجا فولدر رو برگردونده ولی مطالب توی فولدر نبوده و فولدر خالی بوده.حالا خیلی مطالب فولدر براش مهمه.
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.:20:
p0w3rfu7
10-06-2010, 13:36
سلام دوستان: دوستم یه مشکلی داشت از من پرسید من مغزم جایی را نداد. گفتم از اساتید بپرسم، میگه:
"داشتم فوتبال بازی می کردم دیدم گوشه مانیتور یکم رنگ بنفشه(مثل وقتی که آهنربا پیش تلوزیون باشه) گفتم رستارت کنم شاید درست بشه اما وقتی سیستم داشت بالا می اومد حتی نوشته هایی که در حالت بوت مینوشت قاطی بود و حرف D زیاد بود و اصلا رنگش پریده بود و کامپیوتر دیگه روشن نمیشد یا اگرم میشه چند لحظه بعد صفحه می لرزه و دوباره خاموش میشه."
حالا شما فکر میکنید مشکل چیه؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟
سلام دوستان: دوستم یه مشکلی داشت از من پرسید من مغزم جایی را نداد. گفتم از اساتید بپرسم، میگه:
"داشتم فوتبال بازی می کردم دیدم گوشه مانیتور یکم رنگ بنفشه(مثل وقتی که آهنربا پیش تلوزیون باشه) گفتم رستارت کنم شاید درست بشه اما وقتی سیستم داشت بالا می اومد حتی نوشته هایی که در حالت بوت مینوشت قاطی بود و حرف D زیاد بود و اصلا رنگش پریده بود و کامپیوتر دیگه روشن نمیشد یا اگرم میشه چند لحظه بعد صفحه می لرزه و دوباره خاموش میشه."
سلام
کارت گرافیک رو رو سیستم دیگه ای تست کنن
احتمال کارت گرافیک میدم
مشکلتون از کارت گرافیک هست.
احتمالاً یکی از خازنهای کارت گرافیک سوخته و اگه گارانتی داره ببر گارانتی در غیر اینصورت به یه متخصص در این زمینه نشون بده شاید با تعویض خازن معیوب مشکلتون حل بشه.
شاد باشید :40:
arash2050
11-06-2010, 10:46
لطفا اساتيد محترم يه نگاهي هم به كامپيوتر ما بندازند :
چند روزه كامپيوتر دوستم دست من امانته .اما يه مشكل عجيب داره وقتي كامپيوتر رو روشن مي كني قبل از بوت شدن حتما بايد دگمه f1 رو فشار بدي تا سيستم بوت بشه (از يه نفر پرسيدم گفت احتمالا از بايوسش هست ) . در ضمن مي خوام بهش ويندوز بزنم اما هر بلائي كه سرش مي آرم سيستم با سي دي بالا بياد نمي شه كلا توي تنضيماتش سه حالات داره يكي با usb يكي با فلاپي و سوم هم فكر كنم هارد هست . در ضمن سيستم قديمي هستس (سي پي يو 2000 )سي دي رايترش رو عوض كردم مال خودم رو زدم و كابلش روهم . باز درست نشد . خواهشن دوستان راهنمايي كنن چون روز اول كه كامپيوتر دست من بود فكر كنم f1 نمي خواست ويندوزش هم سالم تر از اين بود
عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
یه سیستم جدید بستم ولی یه مدته بیخود و الکی کامپیوترم کرش میکنه (همون صفحه آبی) و ریست میشه . یه بار هم موقع نصب ویندوز اینجوری شد . باطری مادربرد رو درآوردم و زدم سرجاش تا این مشکل رفع شد ولی یه مشکل دیگه پیدا کرده . حالا موقع اجرای بازی کرش میکنه و ریست میشه . اعصاب برام نذاشته
مشخصات سیستم :
CPU AM2 945 X4
RAM 2 gig DDR3
VGA : 9500GT 512MB
HDD 500 SAMSUNG SATA
ممنون میشم راهنماییم کنید آخه دیگه دارم قاط میزنم .
با تشکر/
Farshid72
14-06-2010, 16:57
سلام
شما لطف کن مادربردت رو هم آپ دیت کن بعد اگه درست نشد دوباره بگید.
سلام چند روزی وقتی کامپیوتر روشن می کنم عکس و پیغامهای که مادربرد میدرو نشون نمیده وقتی ویندوز میاد بالا تصویر میا برعکس بعضی وقتها هم مال مادربرد نشون میده ولی ویندوز که میاد بالا اصلا تصویر ندارم گاهی هم کلا تصویری نشون نمیده ایراد از چی می تونه باشه ممنون میشم کمکم کنید
سلام چند روزی وقتی کامپیوتر روشن می کنم عکس و پیغامهای که مادربرد میدرو نشون نمیده وقتی ویندوز میاد بالا تصویر میا برعکس بعضی وقتها هم مال مادربرد نشون میده ولی ویندوز که میاد بالا اصلا تصویر ندارم گاهی هم کلا تصویری نشون نمیده ایراد از چی می تونه باشه ممنون میشم کمکم کنید
vahidami
17-06-2010, 08:44
سلام چند روزی است که نمی توانم مطلب و یا فولدری هایم را در کاپیوتر Delete , Copy , Cut و ... انجام دهم لطفا کمکم کنید
در ضمن باید بگویم این کامپیوتر اداره می باشد و خیلی از امکانات را از کارمندان گرفته اند ( مثل نصب نرم افزار و ... )
amir_toos
20-06-2010, 11:26
سلام چند روزی است که نمی توانم مطلب و یا فولدری هایم را در کاپیوتر Delete , Copy , Cut و ... انجام دهم لطفا کمکم کنید
در ضمن باید بگویم این کامپیوتر اداره می باشد و خیلی از امکانات را از کارمندان گرفته اند ( مثل نصب نرم افزار و ... )
دوست عزیز این سیستم اداره شما کلاینت نیست؟ چون من در یکی از اداره ها دیدم به جای سیستم بهشون کلاینت داده بودند و خیلی از امکانات هم محدود کرده بودند!
سلام دوستان
یک مشکلی برای یکی از 2 PC من پیش اومده که نمی دونم از کجاست
اول مشکلو بگم :
سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره
یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟
راهنمایی کنین
سلام دوستان
اول مشکلو بگم :
سیستم رو روشن که می کنم اولین صفحرو که میاره ( صفحه ای که مارک مادربرد و مدلشو می نویسه ) دیگه جلو نمیره
یک سیستم دیگه دقیقا با همین مشخصات این سیستم و دقیقا با همین قطعات دارم ، اول فکر کردم یا هارد سوخته یا رم نیم سوز شده که تو اون یکی سیستم امتحانشون کردم هیچ مشکلی نداشتن، حالا نمی دونم از مشکل از کدوم قطعس و از کجا می تونم بفهم و چطور می تونم قطعات دیگرو امتحان کنم؟
راهنمایی کنین
اینجا کسی نیست ج.اب بده؟!
کارم لنگ مونده
حداقل آدرس بدین کجا ببرم
نوشته شده توسط DJ Fred [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
اول مشکلو بگم :
راهنمایی کنین
اینجا کسی نیست ج.اب بده؟!
کارم لنگ مونده
حداقل آدرس بدین کجا ببرم
ابتدا بایوس مادربورد رو به صورت پیش فرض کارخانه در بیارید.
منظورم اینه که ابتدا کابل برق کیس رو قطع کرده و باطری بایوس رو دربیارید.
چند دقیقه صبر کنید یا اینکه با یه چیز فلزی اتصال کوتاهی بین دو پین جای باطری برقرار کنید.
اگه این مورد جواب نداد رم یا اسلات رم رو عوض کنید. که شما رم رو هم امتحان کردهاید و گفتهاید که مشکل ندارند.
اتصالات پاور رو از قطعات جانبی مثل هارد و درایوهای نوری جدا کنید.
اگه این مورد جواب نداد پاور کیس رو عوض کنید.
اگه این موراد جواب نداد شاید مشکل از مادربوردتون هست.
اما حدس من اینه که درایوهای نوری یا هاردهایی که رو سیستم دارند دارای تداخل هستند و دچار مشکل شدهاند.
کابلهای دیتا و برقشون رو قطع کنید.
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
این مشکلات بیشتر به کارت گرافیک بر میگرده.
لطفا اساتيد محترم يه نگاهي هم به كامپيوتر ما بندازند :
چند روزه كامپيوتر دوستم دست من امانته .اما يه مشكل عجيب داره وقتي كامپيوتر رو روشن مي كني قبل از بوت شدن حتما بايد دگمه f1 رو فشار بدي تا سيستم بوت بشه (از يه نفر پرسيدم گفت احتمالا از بايوسش هست ) . در ضمن مي خوام بهش ويندوز بزنم اما هر بلائي كه سرش مي آرم سيستم با سي دي بالا بياد نمي شه كلا توي تنضيماتش سه حالات داره يكي با usb يكي با فلاپي و سوم هم فكر كنم هارد هست . در ضمن سيستم قديمي هستس (سي پي يو 2000 )سي دي رايترش رو عوض كردم مال خودم رو زدم و كابلش روهم . باز درست نشد . خواهشن دوستان راهنمايي كنن چون روز اول كه كامپيوتر دست من بود فكر كنم f1 نمي خواست ويندوزش هم سالم تر از اين بود
شما یه نگاهی بندازید که قبل از نشون دادن دکمه F1 چه پیغامی ارائه میده.
این پیغام بیشتر به این بر میگرده که صفحه کلید به سیستم وصل نشده، فلاپی درایور وصل نشده، سیستم تاریخ و ساعت به هم ریخته و یا اینکه یه قطعه جدیدی به سیستم اضافه شده که نیاز به تنظیمات در بایوس داره.
با این حال بعد از ورود به بایوس یه بار همه چیز رو به صورت پیشفرض کارخانه دربیارید.
منظورم استفاده از گزینه Set as Default Properties هست.
حالا یه اقدامی به نصب ویندوز کنید.
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
یه سیستم جدید بستم ولی یه مدته بیخود و الکی کامپیوترم کرش میکنه (همون صفحه آبی) و ریست میشه . یه بار هم موقع نصب ویندوز اینجوری شد . باطری مادربرد رو درآوردم و زدم سرجاش تا این مشکل رفع شد ولی یه مشکل دیگه پیدا کرده . حالا موقع اجرای بازی کرش میکنه و ریست میشه . اعصاب برام نذاشته
مشخصات سیستم :
CPU AM2 945 X4
RAM 2 gig DDR3
VGA : 9500GT 512MB
HDD 500 SAMSUNG SATA
ممنون میشم راهنماییم کنید آخه دیگه دارم قاط میزنم .
با تشکر/
شما نوع مادربوردتون رو نگفتید.
با توجه به نوع CPU از طریق سایت مادربوردتون اقدام به آپدیت کردن بایوس مادربورد کنید.
این مشکل بیشتر در مادربوردهای Gigabyte اتفاق میافته.
Alishmas
02-07-2010, 21:41
صدای سيستمم يه جورايی خش داره ، مثل اينکه مثلاً اسپيکر خراب باشه ، باند پاره شده باشه و اينجور چيزا !
مشکل از اسپيکر هم نيست . ويندوز رو هم عوض کردم درست نشد .
اين سيستم يکی از دوستامه که چند وقت دستمه ، کارت صدا هم آنبرد هست و درايورش رو هم نصب کردم.
goleyas1
07-07-2010, 16:13
با سلام:
درایور این کارت دی وی بی را می خواستم اسم این کارت مشخص نیست اما چیپست این کارت conexant fusion 878a 25878-13 e3324123.1 می باشد اگه کسی سراغ داره لطف کنه ولینکشو بذاره.عکس این کارت را قرار می دهم.
Bobby Sands
08-07-2010, 18:39
دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
انگار یو اس بی قطع میشه کلا و همش اون پایین کنار ساعت اررور میده.
با سلام:
درایور این کارت دی وی بی را می خواستم اسم این کارت مشخص نیست اما چیپست این کارت conexant fusion 878a 25878-13 e3324123.1 می باشد اگه کسی سراغ داره لطف کنه ولینکشو بذاره.عکس این کارت را قرار می دهم.
شما درخواستتون رو در این قسمت وارد کنید.
اینجا جاش نیست !!!
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
دوستان کسی میدونه چرا بعضی مواقع یه سیستم فلش ها رو نمیشناسه در حالی که فلش سالمه و توی سیستمهای دیگه کار میکنه.
شما فلشتون رو به پشت مادربورد وصل کنید ببینید باز هم مشکل دارید.
بیشتر این اتفاق در حالتی اتفاق میافته که شما به USB های جلوی کیس وصل میکنید.
پیشنهادم اینه که در بیشتر مواقع فلشهاتون رو به پشت مادربورد وصل کنید. اطمینان بیشتری داره و فلشتون خراب نمیشه.
صدای سيستمم يه جورايی خش داره ، مثل اينکه مثلاً اسپيکر خراب باشه ، باند پاره شده باشه و اينجور چيزا !
مشکل از اسپيکر هم نيست . ويندوز رو هم عوض کردم درست نشد .
اين سيستم يکی از دوستامه که چند وقت دستمه ، کارت صدا هم آنبرد هست و درايورش رو هم نصب کردم.
به احتمال زیاد در نصب کارت صدا با مشکل مواجه شدهاید. شما درایور کارت صدا رو از سایت مادربورد دانلود کنید.
اگه این مورد جواب نداد به احتمال زیاد بایستی از یه کارت صدای مجزا استفاده کنید.
دوست من هم چنین مشکلی داشت و با خرید یه کارت صدا از نوع Creative مشکلش رو حل کردم.
Farshid72
08-07-2010, 22:25
اگه شما وقتی کارت با فلش تموم می شه و می خوای اون رو Eject کنید باید حتما اون پایین سمته راست رونو رو remove کنید.
pooyahacker
16-07-2010, 09:35
سلام
من یه کامپیوتر قدیمی دارم که روشن نمیشه ! یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم شروع به کار میکنه ولی بوق نمیزنه اصلا و تصویری هم روی مانیتور نمیاد ...
لازم به ذکره اولش هم بوق میزد هم تصویر میومد ولی من یه کم با سیماش ور رفتم خراب شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانم هر چقدر دوباره ور میرم درست نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه ؟
p0w3rfu7
16-07-2010, 19:41
سلام. تنظیمات Contrast و Brightness مانیتورم بهم ریخته هر چه قدر هم سعی میکنم نمی تونم تنظیمات پیشفرضش رو پیدا کنم. مدل مانیتور من Hansol 720ED هست (CRT) لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. با تشکر:42:
سلام
من یه کامپیوتر قدیمی دارم که روشن نمیشه ! یعنی وقتی کلید پاور رو میزنم شروع به کار میکنه ولی بوق نمیزنه اصلا و تصویری هم روی مانیتور نمیاد ...
لازم به ذکره اولش هم بوق میزد هم تصویر میومد ولی من یه کم با سیماش ور رفتم خراب شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الانم هر چقدر دوباره ور میرم درست نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه ؟
با توجه به نکتههایی که شما بیان کردید مشکل از رمتون هست. البته این مشکل میتونه از وصل نبودن کابل ATX هم باشه. شما نگاه به مادربورد بندازید و ببینید که کابل ATX وصل هست.
این کابل دارای چهار تا سیم که دو تاش زرد و دوتاش هم سیاه هستند.
بعد از وصل کردن یا وصل بودن شما یک بار رم سیستم رو در بیارید و جای رم رو تمیز کنید البته با یه قلم موی تمیز و دوباره رم رو جا بزنید.
اگه بوق زد که مشکلتون حل شده در غیر این صورت با یه رم سالم سیستم رو امتحان کنید.
سلام. تنظیمات Contrast و Brightness مانیتورم بهم ریخته هر چه قدر هم سعی میکنم نمی تونم تنظیمات پیشفرضش رو پیدا کنم. مدل مانیتور من Hansol 720ED هست (CRT) لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. با تشکر:42:
اگه تنظیمات مانیتور به هم ریخته باشه و دکمههای روی صفحه هیچ عملی رو انجام نمیدن به احتمال زیاد یکی از IC های تنظیمات مانیتور سوخته و بایستی بدی به یه تعمیرکار در این زمینه.
چیزی حدود 15 هزار تومن هم هزینه داره.
p0w3rfu7
17-07-2010, 06:08
نه منظورم اینه که یه نفر رفته اون قسمت برایتنس و کنتراست رو دستکاری کرده یعنی مقدارشو کم و زیاد کرده. و وضعیت نوردهی مانیتور رو بهم ریخته. حالا من نمی دونم برایتنس و کنتراست رو چی عددی بزارم که مثل اولش بشه؟
باتشکر
amd>intel
17-07-2010, 10:58
سلام
مشکل از چیه ؟
احتما جاي ديسكانكتي داري . مشخصات سيستمت چيه ؟ بيرون از كيس تست كن . باطري برد رو در بيار يك باطري نو روش بنداز :11:
نه منظورم اینه که یه نفر رفته اون قسمت برایتنس و کنتراست رو دستکاری کرده یعنی مقدارشو کم و زیاد کرده. و وضعیت نوردهی مانیتور رو بهم ریخته. حالا من نمی دونم برایتنس و کنتراست رو چی عددی بزارم که مثل اولش بشه؟
باتشکر
کم و زیاد کردن به چشم شما مربوط میشه. یعنی اینطور نیست که مقدار خاصی مدنظر باشه. شما تنظیم کن و هرجایی هم که دیدی چشمت رو اذیت نمیکنه و نمایش خوبی داره اون مقدار بهترینه.
مال خودم که سامسونگ بود از اول تنظیمات رنگ و نورش رو خودم دست زدم و برای حالتی درستش کردم که چشمم رو اذیت نکنه.
p0w3rfu7
17-07-2010, 12:57
کم و زیاد کردن به چشم شما مربوط میشه. یعنی اینطور نیست که مقدار خاصی مدنظر باشه. شما تنظیم کن و هرجایی هم که دیدی چشمت رو اذیت نمیکنه و نمایش خوبی داره اون مقدار بهترینه.
مال خودم که سامسونگ بود از اول تنظیمات رنگ و نورش رو خودم دست زدم و برای حالتی درستش کردم که چشمم رو اذیت نکنه.
حالا من رو چند بزارم تا بهترین حالت نمایش و کیفیت رو داشته باشه؟. (فیلم رو خوب نشون بده)(چشم رو بی خیال زیاد نیگا نمیکنم)
pooyahacker
17-07-2010, 18:59
با توجه به نکتههایی که شما بیان کردید مشکل از رمتون هست. البته این مشکل میتونه از وصل نبودن کابل ATX هم باشه. شما نگاه به مادربورد بندازید و ببینید که کابل ATX وصل هست.
این کابل دارای چهار تا سیم که دو تاش زرد و دوتاش هم سیاه هستند.
بعد از وصل کردن یا وصل بودن شما یک بار رم سیستم رو در بیارید و جای رم رو تمیز کنید البته با یه قلم موی تمیز و دوباره رم رو جا بزنید.
اگه بوق زد که مشکلتون حل شده در غیر این صورت با یه رم سالم سیستم رو امتحان کنید.
آقا رم رم رو برداشتم تمییز کردم ، بوق هم زد ولی حالا دیگه به تعداد نامتناهی بوق طولانی میزد !
در ضمن من 4 تا سیم ندیدم که 2 تاش مشکی باشه و 2 تاش زرد
اینم عکسش :
احتما جاي ديسكانكتي داري . مشخصات سيستمت چيه ؟ بيرون از كيس تست كن . باطري برد رو در بيار يك باطري نو روش بنداز :11:
مشخصات والا نمیدونم ! این کامپیوتر خیلی قدیمیه ، به هر حال عکسش رو بالا گذاشتم ...
در مورد باطری برد هم بگم که من چند روز پیش این کامپیوتر رو روشن کردم بعد همون لحظه یه خورده باهاش ور رفتم اینجوری شد ! یعنی مشکل از باطری برده ؟
آقا رم رم رو برداشتم تمییز کردم ، بوق هم زد ولی حالا دیگه به تعداد نامتناهی بوق طولانی میزد !
در ضمن من 4 تا سیم ندیدم که 2 تاش مشکی باشه و 2 تاش زرد
اینم عکسش :
مشخصات والا نمیدونم ! این کامپیوتر خیلی قدیمیه ، به هر حال عکسش رو بالا گذاشتم ...
در مورد باطری برد هم بگم که من چند روز پیش این کامپیوتر رو روشن کردم بعد همون لحظه یه خورده باهاش ور رفتم اینجوری شد ! یعنی مشکل از باطری برده ؟
با توجه به عکسی که شما گذاشتید مشخص میشه که نبایستی ATX داشته باشید و 2 تا زرد و 2 تا سیاه میره کنار !!!
شما یکی از رمهای سیستم رو در بیار و حالا سیستم رو با یه رم راه اندازی کن. اگه جواب نداد با رم دیگه همین کار رو تکرار کن.
جای رمها رو در اسلاتها جابجا کن.
pooyahacker
19-07-2010, 05:58
با توجه به عکسی که شما گذاشتید مشخص میشه که نبایستی ATX داشته باشید و 2 تا زرد و 2 تا سیاه میره کنار !!!
شما یکی از رمهای سیستم رو در بیار و حالا سیستم رو با یه رم راه اندازی کن. اگه جواب نداد با رم دیگه همین کار رو تکرار کن.
جای رمها رو در اسلاتها جابجا کن.
انجام دادم ، با یه رم اومد بالا بعدش من اون یکی رو هم زدم بازم اومد بالا ! الان یعنی جفتشون کار میکنن یا یه دونه شون ؟ اصلا مشکل چی بود این وسط ؟ اسلات خراب بود یا رم ؟!
avizoon2002
20-07-2010, 15:00
چند روزیه که رنگ سیستم من از حالت عادی به رنگ صورتی در اومده
و هر از چندی به رنگ عادی بر میگرده و دوباره صورتی میشه
مشکل از کارت گرافیکه یا مانیتور
لازم به ذکر است که درایو کارت گرافیک را پاک و دوباره نصب نموده ام ولی....
کارت گرافیک رادر اورده و دوباره نصب کرده ام ولی هیچ فایید ه ای نداشته است
کارت گرافیک 512 کمتر از 3 ماه کارکرد
مشکل از کجاست مانیتور یا گرافیک
مانیتور LG سری لبخند
کمک کنییییید
p0w3rfu7
22-07-2010, 13:45
سلام دوستان
از وقتی که کارت صدای جدید رو زدم اون سوکت هایی که در جلوی کیس قرار داشتن دیگه کار نمی کنن. حالا من باید چیکار کنم؟:41:
در ضمن من وقتی Boost Microphone رو فعال میکنم صدای نویز خیلی زیادی ایجاد میشه و بدون این قابلیت هم که میروفون خیلی ضعیفه.چجوری این مشکل رو حل کنم.:19:
با تشکر
enriquefk2
28-07-2010, 10:10
مانیتور LG سری لبخند
کمک کنییییید
کارت گرافیکت رو رویه یک سیستم دیگه تست کن یا مانیتور رو با یک سیستم دیگه تست کن تا معلوم بشه مشکل از کدومشه
من مشکل اینطوری داشتم با این تفاوت که دیگه رنگ که ریخت به هم همیشه اینطوری بود برنمی گشت دوباره خراب شه مشکلم از مانیتور بود که تعمیرش کردم
lebesgue
29-07-2010, 16:15
من فایل setup نرم افزار nero رو دانلود کردم و بدون هیج مشکلی نصب شد.
دفعه بعد که فایل setup رو باز کردم، تا یه جایی نصب شد و ارور داد که فایل خرابه.
یک ری استارت کردم و درست شد.
از اونجایی که احتمال زیادی برای خرابی رم و هارد مورد استفاده هست، به نظر شما چنین مشکلاتی از رمه یا از هارد؟
یا اصلا از هیچکدوم و این مسئله طبیعیه؟
من فایل setup نرم افزار nero رو دانلود کردم و بدون هیج مشکلی نصب شد.
دفعه بعد که فایل setup رو باز کردم، تا یه جایی نصب شد و ارور داد که فایل خرابه.
یک ری استارت کردم و درست شد.
از اونجایی که احتمال زیادی برای خرابی رم و هارد مورد استفاده هست، به نظر شما چنین مشکلاتی از رمه یا از هارد؟
یا اصلا از هیچکدوم و این مسئله طبیعیه؟
مشكل از رمتون هست كه بعد از يه Restart درست شد. اين مشكل ميتونه در آينده بر سر فايلهاي ديگه هم بياد.
شاد باشيد :40:
سلام.من يه مشكلي در رايت كردن پيدا كردم.با دوتا پيام مواجه ميشم كه رايت كردنو ادامه نميده يكيش power colibration error , اون يكي couldnt perform end of the disk at once لطفا براي بر طرف كردنش راهنمايي كنيد:18:
سلام.usb کامپیو تر من خراب شده.بردم برای تعمیر گفت ریسکش بالا که بهش دست بزنم.کامپیوترم ماله 7 سال پیش.کارت usb هم خریدم ولی کامپیوترم جایی برای فیش usb نداشت.حالا کارت usb هست که مثل مودم وصل بشه به کامپیوترم؟راهنمایی بفرمایید.
مانیتور LG سری لبخند
کمک کنییییید
مشکل از مانیتورتون هست.
ببرید نمایندگی درست میشه.
Golestan64
08-08-2010, 23:12
سلام من یه مشکل درباره کیبرد داشتم
موقعی که سیستم رو روشن میکنم و کامپیوتر در حال بوت شدن هست کیبرد من کار نمیکنه و نمیتونم وارد setup بشم ولی موقعی که ویندوز بالا میاد کیبرد فعال میشه کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اینم بگم موقعی که کیبرد کار نمیکنه اگه کابل usb رو دربیارم و دوباره بزارم کیبرد فعال میشه ویندوز سیستم رو هم عوض کردم ولی درست نشد (ویندوز XP)
Golestan64
11-08-2010, 00:04
کسی نیست جواب سوال ما رو بده
Persival
11-08-2010, 16:43
سلام
من سیستمی با مشخصات زیر داشتم
cpu athlon x2 4000
mainboard asus m2n-x nforce520 - 5.1 channel audio
ram 1giga
vga asus geforce 7300 gs
power elegance 500w
چند روز پیش گرافیکم سوخت و به جاش اینو گرفتم
xfx radeon 4670
از وقتی گرافیک جدیدو گذاشتم صدای سیستم 2 کانال بیشتر نمیشه
و چون بلندگوهام 5.1 کاناله مشکل بزرکیه
چیکار کنم؟
najme najme
12-08-2010, 13:26
سلام منم تازه واردم یه سوال دارم
میگما دی وی دی رامم خود به خود باز میشه وبرا همین از دی وی دی یا سی دی نمی تونم استفاده کنم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یه سوالی داشتم اگه میشه جواب بهش بدین من یه دی وی دی دارم که روش تعدادی عکسه اون موقع کسی که اینو رایت کرده در قالب یه فایل اگزه هست و با پاورپوینت کار میکنه و حتی موقعی که عکس ها رو نشون میده دکمه psc رو میزنم کار نمیکنه میشه یه کمکی کنید تا بتونم عکس ها رو جدا کنم و چاپشون کنم؟
سلام من یه مشکل درباره کیبرد داشتم
موقعی که سیستم رو روشن میکنم و کامپیوتر در حال بوت شدن هست کیبرد من کار نمیکنه و نمیتونم وارد setup بشم ولی موقعی که ویندوز بالا میاد کیبرد فعال میشه کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اینم بگم موقعی که کیبرد کار نمیکنه اگه کابل usb رو دربیارم و دوباره بزارم کیبرد فعال میشه ویندوز سیستم رو هم عوض کردم ولی درست نشد (ویندوز XP)
مشکلتون به راحتی با یه تنظیم در Setup بایوس حل میشه.
با یه کیبوردی که بتونی باهاش وارد Setup بشی ابتدا این تنظیمات رو انجام بدهید.
در داخل بایوس دنبال چیزی به این دو نام بگردید:
USB Devise Support یا USB Keyboard Support
بسته به نوع مادربورد این دو گزینه متفاوت هستند.
هر کدوم رو که پیدا کردید گزینه روبروش رو تبدیل به Enable کنید.
برای ماوس هم همینطور هست.
سلام
من سیستمی با مشخصات زیر داشتم
cpu athlon x2 4000
mainboard asus m2n-x nforce520 - 5.1 channel audio
ram 1giga
vga asus geforce 7300 gs
power elegance 500w
چند روز پیش گرافیکم سوخت و به جاش اینو گرفتم
xfx radeon 4670
از وقتی گرافیک جدیدو گذاشتم صدای سیستم 2 کانال بیشتر نمیشه
و چون بلندگوهام 5.1 کاناله مشکل بزرکیه
چیکار کنم؟
ببینید با تعویض کارت گرافیک نبایستی تغییری در صدای سیستم شما به وجود بیاره.
شما یه بار هم که شده درایور صداتون رو مجدداً نصب کنید.
سلام من یه سوالی داشتم اگه میشه جواب بهش بدین من یه دی وی دی دارم که روش تعدادی عکسه اون موقع کسی که اینو رایت کرده در قالب یه فایل اگزه هست و با پاورپوینت کار میکنه و حتی موقعی که عکس ها رو نشون میده دکمه psc رو میزنم کار نمیکنه میشه یه کمکی کنید تا بتونم عکس ها رو جدا کنم و چاپشون کنم؟
شما سوالتون رو در جای مناسبی نپرسیدید.
اینجا مکانی برای موارد سخت افزاری هست و بحثهای نرم افزاری جای دیگه قرار دارد.
به این لینک مراجعه کنید:
salam6864
19-08-2010, 03:13
سلام سی دی رامم خود به خود بازمیشه سیستمم هنگ کرده ویندوزمم بالانمیاد میخوام ویندوزنصب کنم نمیشه چون تا سی دی ویندوز رو میذارم سی دی رامم باز میشه لطفا یکی جوابم رو بده:41::13:
davood.2008
19-08-2010, 22:27
سلام دوستان
یه سوال :
من مدتیه بعضی از دکمه های کیبوردم کند عمل می کنن یعن چند ثانیه طول می کشه تا کاراکتر اون چاپ بشه
این حروف : ث ی ف د ذ س ف غ ا ز
به نظرتون مشکل کجاست؟
ویندوز 7
مرسی:19:
سلام دوستان
یه سوال :
من مدتیه بعضی از دکمه های کیبوردم کند عمل می کنن یعن چند ثانیه طول می کشه تا کاراکتر اون چاپ بشه
این حروف : ث ی ف د ذ س ف غ ا ز
به نظرتون مشکل کجاست؟
ویندوز 7
مرسی:19:
شما از یه صفحه کلید دیگه استفاده کنید و ببینید آیا این مشکل رو با اون صفحه کلید هم دارید یا خیر؟
Persival
20-08-2010, 01:36
ببینید با تعویض کارت گرافیک نبایستی تغییری در صدای سیستم شما به وجود بیاره.
شما یه بار هم که شده درایور صداتون رو مجدداً نصب کنید.
درایور رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد حتی ویندوزم عوض کرم ولی فایده ای نداشت
در ضمن روی جعبه کارت گرافیکم نوشته hdmi 7.1 channel audio ولی من هیچ پورت hdmi نمی بینم
و وقتی هم که میرم تو windows xp)device manager )تو قسمت sound یک درایور ATI هم هست
لطفا دقیقتر راهنمایی بکنید
davood.2008
20-08-2010, 09:18
شما از یه صفحه کلید دیگه استفاده کنید و ببینید آیا این مشکل رو با اون صفحه کلید هم دارید یا خیر؟
سلام
ندارم ( معمولا هر کامپیوتر یه کیبورد داره!!! :46:
حالا به نظرت چی می تونه باشه؟ ممکنه از ویندوز باشه چون 4 ماهه عوض نکردم یا چیز دیگه ای
اگه کیبورد خراب شده ( ماله 7 سال پیشه) چرا بقه دکمه ها سالمن؟
ممنون از راهنمایی...:10:
payman1991
24-08-2010, 16:56
سلام خدمت اساتید گرامی
دیروز سیستمم وقتی داشتم فیلم میدیدم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد!!!! اولش حدس زدم که از پاور باشه ولی وقتی با یه پاور دیگه امتحان کردم دیدم بازم همینجوریه،وقتی که کلید استارتا میزنم در حد کمتر از 1 ثانیه چراغ پاور روشن میشه و خاموش میشه ولی پاور یا هارد یا حتی فن سی پی یو به هیچ وجه استارت نمیشه،حتی یه بارم کابل برق و دیتا درایو های سی دی و هارد را قطع کردم و امتحان کردم بازم همینجوری بود، به نظر شما مشکل از کجاست و چرا این اتفاق افتاده ؟اگه مشکل از مین باشه چقدر هزینه واسه تعمیرش برمیداره؟
Main : ASUS m2v
Cpu : AMD socket AM2 3200 Athlon64
Graphic : G Force 7300 GS
[QUOTE=payman1991;5316425]سلام خدمت اساتید گرامی
دیروز سیستمم وقتی داشتم فیلم میدیدم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد!!!! اولش حدس زدم که از پاور باشه ولی وقتی با یه پاور دیگه امتحان کردم دیدم بازم همینجوریه،وقتی که کلید استارتا میزنم در حد کمتر از 1 ثانیه چراغ پاور روشن میشه و خاموش میشه ولی پاور یا هارد یا حتی فن سی پی یو به هیچ وجه استارت نمیشه،حتی یه بارم کابل برق و دیتا درایو های سی دی و هارد را قطع کردم و امتحان کردم بازم همینجوری بود، به نظر شما مشکل از کجاست و چرا این اتفاق افتاده ؟اگه مشکل از مین باشه چقدر هزینه واسه تعمیرش برمیداره؟
Main : ASUS m2v
Cpu : AMD socket AM2 3200 Athlon64
Graphic : G Force 7300 GS [/QUO
هوالعلیم
با سلام ، لطفا شما کابل 4 پین پاور که بر روی مادربرد وصل است را قطع کرده و بعد سیستم را روشن کنید در صورت روشن شدن مادربرد ، مدار pwm cpu دچار اشکال است و در صورت روشن نشدن اعلام نمایید تا راهنمایی شوید و بعد از روشن شدن وضعیت مادربردتان و در صورت تمایل جهت تعمیر مادربردتان برام پیام خصوصی زده تا آدرس و شماره تماسم را جهت تعمیر مادربردتان اعلام کنم
موفق باشید
سلام...جلوی کیسم...غیر از جای usb..ت.2تادرگاه دیگه هم داره یکی برای میکروفن ..یکی برای هدست..اما کار نمیکنه میخواستم ببینم...کلا کار نمیکنه یا میشه وصلش کرد....
farzad goli
26-08-2010, 13:48
با درود
شاید سوالم کمی مبتدی باشه ولی راهنماییم کنید
چند روز پیش داشتم هارد به هارد میکردم که دیدم اصلا" هاردا نمیشناسه
بعد چند دقیقه ور رفتن دیدم که یکی از سیم های برق هارد در اومده و تا امودم به خودم بجونبم دیدم که سیم خورد به بدنه هارد و جرقه زد
از اون روز به بعد سیستم خیلی بد کار میکرد
تا امروز که کامپیوتر روشن میشد ولی هیچ عکس العملی صورت نمیداد نه تصویر حتی dvd رم هم درش باز نمیشد تنها فن سیپی یو روشن میشد و چراق dvdram
این مشکل از پارو میتونه باشه یا ممکنه که بقیه قطعات هم مشکل پیدا کرده باشه
سوال دمم اینه که پاور های جدید به مادربردهای قدیمی حدود 5 سال پیش میخوره یا فرق میکنه اخه میخواستم که از پاور سیستم جدیدم استفاده کنم که اونم جواب نداد
Amir Varasteh
26-08-2010, 13:56
سلام...جلوی کیسم...غیر از جای usb..ت.2تادرگاه دیگه هم داره یکی برای میکروفن ..یکی برای هدست..اما کار نمیکنه میخواستم ببینم...کلا کار نمیکنه یا میشه وصلش کرد....
سلام.
بله میشه وصل کرد.
بهترین راهنما دفترچه ی مادربورد هست.
من از روی دفترچه USB های جلو Case رو به راحتی وصل کردم.
omid2020-com
26-08-2010, 14:08
با سلام
من یه access point مارک dlink خریدم تا وصل کنم به مودم adsl و توی خونه wifi داشته باشم
حالا میخوام براش پسورد بذارم خودش میگه باید بری به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من هر کاری میکنم هیچ جور نمی تونم برم به این آدرس
چطور میتونم براش پسورد بذارم
لطفا کمکم کنید
cgsmobile
29-08-2010, 17:02
سلام به دوستان عزیز
اقا مین من m4a79t deluxe و 4 تا pci e x16 داره
حالا یه کارت --- prof 8000 خریدم و میخوام نصبش کنم رو مین
ولی این کارت درگاهش pci e x1 هست
میخوام بدونم این کارت رو مین من کار میده یا نه ؟
amir_toos
31-08-2010, 09:55
سلام به تمامی دوستان عزیز.
من یک لپتاب دوستم هست که ارور 691 میده برای کانت شدن به adsl البته وقتی مودم روی حالت دستیb هست ولی وقتی میزنم روی pppop/e درست هستش!!!!
ویندوزشو هم عوض کردم ولی بی فایده هست. تمامی درایور ها هم نصب و آپدیت هست.
لطفا کمک کنین
سلام به همگی من میخام لپتاپ sony vaio مدل cw26FG رو به یه TV مدل Samsung که فقط پورت های AV و component رو داره وصل کنم(win 7 - 64 bit) از طریق پورت VGA لپتاپ ولی بعد از switch کردن روی TV فقط یه تصویر رنگی در هم و کاملن نامشخص و لرزون رو نشون میده هر چی هم که resolution و rate رو عوض کردم تفاوتی نکرد روی rate - 75 HZ بهتر از بقیه بود دوستان آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم اینم بگم که من تو هند زندگی میکنم و اینجا کابل HDMI به component پشت TV در حدود ۴۰۰۰۰ تومان هستش البته با کیفیت عالی و shield دار برای همین از پورت HDMI خروجی نخواستم بگیرم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
arash2006
14-09-2010, 14:37
با سلام
کیس رو وقتی روشن میکنم بعد از 2 ثانیه خاموش میشه نه نوشته ای نه هیچی فن پاور و سی پی یو کار میکنه و خاموشی کامل پاور باز کردم کلی خاک گرد از توش خالی کردم تمیز کاری بوی سوختگی هم نمیداد اثر هم نبود در کل نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
مشکل کیس دوم هم اینه که وقتی دارم باهاش کار میکنم و مثلا شعر گوش میدم و در همین حالت یه فایل 2 گیگی رو از یو اس بی به هارد انتقال میدم مونیتور تصویرش میره و سیاه میشه همه چی داره کارش رو انجام میده مثلا کپی داره صورت میگیره ولی به هیچ وجح تصویرش نمیاد مگر اینکه دگمه sleep کیبورد رو بزنم و بعد از 5 ثانیه دکمه wake up یا ... رو بزنم تا تصیورش بیاد مشکل از کجاست ؟
ممنون منتظر جوابتان هستم
arash2006
15-09-2010, 19:10
مشکل کیس اول با تعویض پاور حل شد ولی مشکل کیس دوم پارجاست لطفا کمک کنید؟
Arsham.room
02-10-2010, 22:01
با سلام به همه دوستان.
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512
با سلام به همه دوستان.
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512
احتمالش هست از کارت گرافیک باشه.بنظرم اسلایدش رو تمیز کنید و دوباره تست کنید نشد باید برید دنبال عیب یابی .یعنی یه کارت گرافیک گیر بیاری امتحان کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.
amirarsalaan
08-10-2010, 20:24
سلام دوستان
یک pc هست که بعد از ری استارت پاورش همچنان کار می کنه اما اصلن تصویر نشون نمیده یعنی صفحه سیاه است. چراغ سبز مانیتور هم روشن است اما تصویر ندارم.
این مشکل از چیست ؟ هارد ؟ کارت گرافیک ؟
چه جوری تشخیص بدهم ؟
سلام خدمت عزیزان دل
من سیستمم یه چند ماهیه که بعضی وقت ها در حین بالا آمدن یعنی وقتی آرم ویندوز اکس پی داره حرکت می کنه تا بالا بیاد یا بعد از بالا آمدن سیستم یه مدت که میگزره یکدفعه ای رنگ های مونیتور به هم میریزه و بلافاصله سیستم هنگ می کنه و تا ریست نکنم درست نمیشه
تازه بعضی اوقات که سیستم رو روشن می کنم مونیتور روشن نمی شه ولی چند بار که ریست می کنم خوب می شه لطفا راهنماییم کنید:41::41::41::41::
عکس به هم ریختگی اینه:
سلام خدمت عزیزان دل
من سیستمم یه چند ماهیه که بعضی وقت ها در حین بالا آمدن یعنی وقتی آرم ویندوز اکس پی داره حرکت می کنه تا بالا بیاد یا بعد از بالا آمدن سیستم یه مدت که میگزره یکدفعه ای رنگ های مونیتور به هم میریزه و بلافاصله سیستم هنگ می کنه و تا ریست نکنم درست نمیشه
تازه بعضی اوقات که سیستم رو روشن می کنم مونیتور روشن نمی شه ولی چند بار که ریست می کنم خوب می شه لطفا راهنماییم کنید:41::41::41::41::
عکس به هم ریختگی اینه:
Arash4484
23-10-2010, 00:10
سلام خدمت عزیزان دل
عکس به هم ریختگی اینه:
بنظر من مشکل از مانیتور نیست:
یا از کابل واتصال مانیتور است -یا گرافیک
اینها روچک کن
آقا جديدا كامپيوتر من وسط كار يهو خاموش ميشه !
دليلش چي ميتونه باشه ؟
amirarsalaan
24-10-2010, 00:12
دليلش چي ميتونه باشه ؟
در مورد سیستمتون که چه سی پی یو ای داره و رم و قطعات توضیح بدهید که چی هستند؟
وقتی سیستم رو روشن میکنم بدون اینکه صفحات مشکی بیاد وارد صفحه لود ویندوز xp میشه و بعد صفحه سیاه میاد و میمونه...
موقع روشن شدن هم هیچ بوقی و پیغامی نمیده، چون اون صفحه سیاه هم نمیاد نمیتونم وارد setup و ... بشم!!!
خیلی وضعیت عجیبیه لطفا کمکم کنید...
amaranth_silent
23-11-2010, 22:38
سلام دوستان..من کامپیوترمو بعد نصب ویندوز میبینم که همچنان سرعتم بشدت پایین با اینکه هیچ برنامه ای باز نیس ولی خیلی طول میکشه یه صفحه رو روش کلیک میکنم بالا بیاره (2...3) ثانیه
دمای cpu ...50
رم 256
هارد 250
cpu 1/7 amd
سیستمم با اخرین اپدیت nod32 ویروسکشی شده(فاقد ویروس )
در ضمن یه برنامهای به نام SPEEDUPMYPC نصب کردم که وضعیت سرعت کامپیوترمو افتضاح تشخیص داده ولی برای رفع مشکلش باید سریالشو بدم که ندارم
حالا نمیدونم مشکل از چیه با اینکه سیستمم کمی قدیمیه ولی قبلا خیلی وضعیت بهتر بود
فکر کنم این برنامه SPEEDUPMYPC بتونه مشکلمو حل کنه چون مشکلارو تو سیستمم تشخیص داده ولی برا ی بر طرف کردنش سریال میخواد که اونم پولیه ممنون میشم کمکم کنین
hmasenger
24-11-2010, 22:31
سلام.دوستان من یک لپ تاپ vaio خریدم ولی وایرلسش خیلی ضعیفه .ینی فقط تا 5 متری مودم میگیره ولی لپتاپ dell برادرم تا سر کوچه ام مودم رو پیدا میکنه .مشکل از چیه؟درایورش هم اپدیت هست !!
Ali*Reza
24-11-2010, 23:31
سلام.دوستان من یک لپ تاپ vaio خریدم ولی وایرلسش خیلی ضعیفه .ینی فقط تا 5 متری مودم میگیره ولی لپتاپ dell برادرم تا سر کوچه ام مودم رو پیدا میکنه .مشکل از چیه؟درایورش هم اپدیت هست !!
پیشنهاد میکنم سوالتون رو در انجمن لپتاپ بپرسید تا زودتر به پاسخ برسید.
سلام خدمت عزیزان دل
تازه بعضی اوقات که سیستم رو روشن می کنم مونیتور روشن نمی شه ولی چند بار که ریست می کنم خوب می شه لطفا راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس به هم ریختگی اینه:
اين مشكل فقط از كارت گرافيكتون ميتونه باشه و اون هم به علت نشتي و يا از كار افتادگي خازنهاي كارت گرافيك هست.
براي اطمينان بيشتر با يه كارت گرافيك ديگه تست كنيد.
دليلش چي ميتونه باشه ؟
خاموش شدن سيستم دو حالت وجود داره:
اول اينكه حرارت CPU از حد مجاز گذشته و شايد مشكل از فن CPU باشه.
دوم اينكه پاورتون نقص فني داره و با كمي كار كردن خاموش ميكنه.
وقتی سیستم رو روشن میکنم بدون اینکه صفحات مشکی بیاد وارد صفحه لود ویندوز xp میشه و بعد صفحه سیاه میاد و میمونه...
موقع روشن شدن هم هیچ بوقی و پیغامی نمیده، چون اون صفحه سیاه هم نمیاد نمیتونم وارد setup و ... بشم!!!
خیلی وضعیت عجیبیه لطفا کمکم کنید...
بايوستون روي حالت Quick Boot تنظيم شده و مستقيماً به ويندوز ميرسه و شما اين وسط چيزي رو مشاهده نميكنيد. در اين حالت براي ورود به بايوس بايستي خيلي سريع عمل كنيد.
در مورد اينكه سيستم بالا ميآد و همونطور صفحه مانيتور سياه هست اين مشكل به درايور كارت گرافيك بر ميگرده كه به احتمال زياد دچار مشكل شده. شما از طريق Safe Mode سيستمتون رو بالا بياريد و درايور كارت گرافيكتون رو Uninstall كنيد و مجدداً درايورش رو نصب كنيد.
سلام دوستان..من کامپیوترمو بعد نصب ویندوز میبینم که همچنان سرعتم بشدت پایین با اینکه هیچ برنامه ای باز نیس ولی خیلی طول میکشه یه صفحه رو روش کلیک میکنم بالا بیاره (2...3) ثانیه
دمای cpu ...50
رم 256
هارد 250
cpu 1/7 amd
سیستمم با اخرین اپدیت nod32 ویروسکشی شده(فاقد ویروس )
در ضمن یه برنامهای به نام SPEEDUPMYPC نصب کردم که وضعیت سرعت کامپیوترمو افتضاح تشخیص داده ولی برای رفع مشکلش باید سریالشو بدم که ندارم
حالا نمیدونم مشکل از چیه با اینکه سیستمم کمی قدیمیه ولی قبلا خیلی وضعیت بهتر بود
فکر کنم این برنامه SPEEDUPMYPC بتونه مشکلمو حل کنه چون مشکلارو تو سیستمم تشخیص داده ولی برا ی بر طرف کردنش سریال میخواد که اونم پولیه ممنون میشم کمکم کنین
شما در موقعاي كه داريد كار ميكنيد Task Manager رو باز كنيد و در سربرگ Process ببينيد چه برنامهاي چقدر از رم و CPU در حال استفاده كردن هست.
وقتي كه برنامه رو پيدا كرديد End Process رو بزنيد و ببينيد باز هم مشكل داريد يا نه.
وقتی میخوایم درایوی رو فرمت کنیم ، اگه تیک Quick Format رو بزنیم یا نزنیم چه فرقی میکنه ؟
arashmohammadi
02-12-2010, 18:02
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با کامپیوترم :
به محض قرار دادن سی دی یا دی وی دی ریستارت میشه ولی اگه کا با cd , dvd ندم ریستارت نمیشه دمای سی پی یو هم 46 45 هست
کلا 2 تا هارد یه cd rom , dvd روش نصب هست :41: کابلارو جا بجا کردم فرقی نکرد حتی جدا جدا نصب کردم بازم نشد
لازم هست بگم که یک بار پاور سوخت مارک green خریدم نمیدنم مدلش چیه .
سلام تازه ویندوز سون نصب کردم مودمم زولتریکسه مشکل پیدا کرده و ارور 678
سلام . یه مشکلی دارم . سیستمم یه چند وقتیه ، هی 2-3 ساعتی که روشن میمونه ، یهو از اسپیکر یه صدای ناهنجار مثل گیر کردن یه نوار کاست میده بعد یه تصویر آبی میاد و کلی نوشته مینویسه و ریست میشه .
cpu : core2dou 2.4
vga : 9800
hdd : 500 که حدود 100تاش خالیه .
ویندوز xp که حدود 2 ماهه که ریختم .
سیستم خنکه (به اندازه کافی فن داره)
مشکل چیه ؟
ممنون.
shahab_blaster
06-12-2010, 12:03
سلام . یه مشکلی دارم . سیستمم یه چند وقتیه ، هی 2-3 ساعتی که روشن میمونه ، یهو از اسپیکر یه صدای ناهنجار مثل گیر کردن یه نوار کاست میده بعد یه تصویر آبی میاد و کلی نوشته مینویسه و ریست میشه .
cpu : core2dou 2.4
vga : 9800
hdd : 500 که حدود 100تاش خالیه .
ویندوز xp که حدود 2 ماهه که ریختم .
سیستم خنکه (به اندازه کافی فن داره)
مشکل چیه ؟
ممنون.
سلام
رم سيستمت چيه؟
مدل دقيق هاردت رو بگو هارد در حالت معمول صداي اضافي نداره؟
time prince
06-12-2010, 14:37
وقتی میخوایم درایوی رو فرمت کنیم ، اگه تیک Quick Format رو بزنیم یا نزنیم چه فرقی میکنه ؟
اگه تیکشو بزنی فقط فهرست جدول FAT ( یا هر سیستم دیگه ) پاک میشه !
اگه تیک نزنی ، کلان سیستم فرمت بندی درایو پاک میشه و فرمت انتخابی ایجاد میشه !
arashmohammadi
06-12-2010, 17:53
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم با کامپیوترم :
به محض قرار دادن سی دی یا دی وی دی ریستارت میشه ولی اگه کا با cd , dvd ندم ریستارت نمیشه دمای سی پی یو هم 46 45 هست
کلا 2 تا هارد یه cd rom , dvd روش نصب هست :41: کابلارو جا بجا کردم فرقی نکرد حتی جدا جدا نصب کردم بازم نشد
لازم هست بگم که یک بار پاور سوخت مارک green خریدم نمیدنم مدلش چیه .
هیچ کس نیست به من کمک کنه؟ من موندم برم پاور بخرم یا خیر از طرفی نوع پاور هم نمیدونم 400w یا 600w بگیرم فراسو خوبه؟
سلام
رم سيستمت چيه؟
مدل دقيق هاردت رو بگو هارد در حالت معمول صداي اضافي نداره؟
dual 4gb (2gb + 2gb) مارکش هم فکر کنم ocz
هارد هم seagate هست . صدای غیر عادی هم نمیده . فقط موقعی که شدید ازش کار میکشم یه کم صدای خوندن میده که فکر کنم طبیعیه .
shahab_blaster
07-12-2010, 09:56
dual 4gb (2gb + 2gb) مارکش هم فکر کنم ocz
هارد هم seagate هست . صدای غیر عادی هم نمیده . فقط موقعی که شدید ازش کار میکشم یه کم صدای خوندن میده که فکر کنم طبیعیه .
خب اول رم هاتو جدا از هم تست كن بزار سيستمت يه مدت كار كنه ببين مشكل نداشته باشه
راستي ويندوزت 64 بيتي؟
خب اول رم هاتو جدا از هم تست كن بزار سيستمت يه مدت كار كنه ببين مشكل نداشته باشه
راستي ويندوزت 64 بيتي؟
نه . 32 بیتی .
این که الان گفتی ، یعنی ممکنه اشکال از رم باشه ؟
shahab_blaster
08-12-2010, 09:18
نه . 32 بیتی .
این که الان گفتی ، یعنی ممکنه اشکال از رم باشه ؟
ارور صفحه مرگ يا صفحه آبي كه داخلش يه تعداد نوشته وجود داره مربوط ميشه به حافظه
رم ها اولين حدس هست اول اينو امتحان كن اگه مشكل داشتي هنوز ميريم سراغ موارد بعدي
پردازنده و هارد و رم هر 3 داراي حافظه هستن كه ميتونه باعث اين موضوع بشه و گاها مشكل پاور سيستم د رابطه با عدم تامين توان سيستم هم ميتونه اين موضو رو ايجاد كنه
آقا شهاب دستت درد نکنه . رم ها رو چک کردم . یکی از رم ها درست جا نرفته بود . فکر کنم برا همون بود درسته ؟ حالا فعلا که 4-5 ساعته از قصد سنگین باهاش کار میکنم ، چیزیش نشده ، ببینم چی میشه . علی الحساب تشکر .
موفق باشید .
shahab_blaster
08-12-2010, 16:05
آقا شهاب دستت درد نکنه . رم ها رو چک کردم . یکی از رم ها درست جا نرفته بود . فکر کنم برا همون بود درسته ؟ حالا فعلا که 4-5 ساعته از قصد سنگین باهاش کار میکنم ، چیزیش نشده ، ببینم چی میشه . علی الحساب تشکر .
موفق باشید .
ايشاالله كه مشكلتون حل بشه من كاري نكردم عزيز تلاش و وقتي كه خود گذاشتي باعث حل مشكلت شد
dokhtarak_e_darya
17-12-2010, 13:33
سلام دوستان
من یه مشکل دارم به این صورت که وقتی میخوام از دو تا هارد اکسترنال وسترن همزمان استفاده کنم فقط یکیشون رو بالا میاره و اون یکی رو نمیشناسه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
سلام دوستان
من یه مشکل دارم به این صورت که وقتی میخوام از دو تا هارد اکسترنال وسترن همزمان استفاده کنم فقط یکیشون رو بالا میاره و اون یکی رو نمیشناسه
کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
سوال من اینه که هاردها رو جدا میزنی سالم هست تک تک؟
اگه اینطور بود این مشکل شاید به دلیل اینه که هارد اکسترنال شما سری پاسپورتی هست
این سری از هارد های اکسترنال آداپتور برق ندارن وولتاژ برق مورد نیاز خودشونو از USB تامین میکنند
وقتی شما هارد هارو تک تک میزنید مشکلی ندارید
ولی وقتی دوتایی با هم میزنید به خاطر افت ولتاژ این اتفاق میفته و یکی بهش ولتاژ نمیرسه و کار نمیکنه
به همین دلیل برای اینکار از USB HUB های بدون آداپتور استفاده نکنید
یا اگر یکی از هارد هارو به USB جلو زدید اون یکی رو به USB عقب بزنید
gmuosavi
21-12-2010, 00:27
سلام
امروز سیستم دوبار ناگهان خاموش شد
انگار برق قطع شده باشه
نمیدونم سی پی یو باشه یا چیز دیگه
اگه همون وقت روشنش کنیم روشن نمیشه چند دقیقه که خاموش باشه دوباره روشن میشه
(جاش همینجا بود دیگه ؟! )
dokhtarak_e_darya
21-12-2010, 00:38
سوال من اینه که هاردها رو جدا میزنی سالم هست تک تک؟
اگه اینطور بود این مشکل شاید به دلیل اینه که هارد اکسترنال شما سری پاسپورتی هست
این سری از هارد های اکسترنال آداپتور برق ندارن وولتاژ برق مورد نیاز خودشونو از USB تامین میکنند
وقتی شما هارد هارو تک تک میزنید مشکلی ندارید
ولی وقتی دوتایی با هم میزنید به خاطر افت ولتاژ این اتفاق میفته و یکی بهش ولتاژ نمیرسه و کار نمیکنه
به همین دلیل برای اینکار از USB HUB های بدون آداپتور استفاده نکنید
یا اگر یکی از هارد هارو به USB جلو زدید اون یکی رو به USB عقب بزنید
با سپاس
بله تکی مشکلی نیست دوتایی که با هم میزنی هر دو رو میشناسه ولی فقط درایو یکیشون تو مای کامپیوتر میاد (طبق تصویر N ):13:
هارد هم پاسپورتی نیست اداپتوری هست:27:
راههایی که گفتید رو امتحان کردم جواب نداد
پاورم هم گرین 885 هست و مشکل برق و اینا هم ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید:45:
احتمالا ممکنه به خاطر این باشه که سیستم از یه حد بیشتر نمیتونه درایوها رو نشون بده
اگر نعداد درایوهاتون کمتر بود ممکن بود که درایو اون یکی هارد رو هم نشون بده
soshiantrand
22-12-2010, 19:20
سلام به همه
برای یکی از دوستام ویندوز عوض کردم و بعد متوجه شدیم که سی دی های گرافیک و صداش رو گم کرده
چطور میتونم از اینترنت براش نصبش کنم؟
پیشاپیش ممنون
shahab_blaster
23-12-2010, 09:25
سلام به همه
برای یکی از دوستام ویندوز عوض کردم و بعد متوجه شدیم که سی دی های گرافیک و صداش رو گم کرده
چطور میتونم از اینترنت براش نصبش کنم؟
پیشاپیش ممنون
اينم سريالش
DS-G06F4-3F0C0-72B34-03C90-20201-000G0
اميدوارم كارتو راه بندازه
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:18 AM ----------
سلام
امروز سیستم دوبار ناگهان خاموش شد
انگار برق قطع شده باشه
نمیدونم سی پی یو باشه یا چیز دیگه
اگه همون وقت روشنش کنیم روشن نمیشه چند دقیقه که خاموش باشه دوباره روشن میشه
(جاش همینجا بود دیگه ؟! )
سلام
سيستمت رو از لحاظ دما چك كن ببين دماي پردازنده بالا نباشه
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
با سپاس
بله تکی مشکلی نیست دوتایی که با هم میزنی هر دو رو میشناسه ولی فقط درایو یکیشون تو مای کامپیوتر میاد (طبق تصویر N ):13:
هارد هم پاسپورتی نیست اداپتوری هست:27:
راههایی که گفتید رو امتحان کردم جواب نداد
پاورم هم گرین 885 هست و مشکل برق و اینا هم ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید:45:
سلام
ميشه بگي ظرفيت هر دو هارد چقدره؟
بعد 2تا عكس بزار برام يكي وقتي هيچ كدوم وصل نيست و يكي وقتي هر2 وصلن ممنونت ميشم
بنده یک مدته یک مشکلی دارم
وقتی با برنامه Power DVD میخوام فیلمی رو نگاه کنم همون صفحه آبی رنگ میاد و بعد مدتی سیستم رستارت میشه
ولی با مدیا پلیر همچین مشکلی ندارم
یک مشکل دیگه هم هست:
زمانی هم که در حال بازی هستم بعد مدتی یکدفعه یک خط باریک و بلند توی بازی دیده میشه
مثلا از دست کارکتر بازی یکدفعه یک چیز بلند و درازی میزنه بیرون و تا ته صفحه میره :13:
یا این که از روی زمین یک چیزی مثل ستون تا آسمون میره :18:
توی همه گیم ها هم این مشکل رو دارم
مشکل از چیه؟!
Alijo0on
02-01-2011, 12:56
سلام دوستان
من تو مجموعه کینگ 2010 که دارم یه dvd اختصاص داده برای ویندوز 7 حالا هم 32 بیت هم 64 بیت !
الان ویندوز لپ تاپ مو عوض کردم اول یه XP sp3 ریختم بعدم این ویندوز 7 و ریختم نسخه (Ultimate) که به گفته خودشون کاملترینه !!!
حالا میخوام بدونم واقعا اینطوره اون یکی بهتر نیس ؟
که قبل از سرو کله زدن واسه درایورا اگه اون نسخه بهترو اینو پاک کنم اونو نصب کنم !!
ممنون میشم کمکم کنید :11:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
وقتی با برنامه Power DVD میخوام فیلمی رو نگاه کنم همون صفحه آبی رنگ میاد و بعد مدتی سیستم رستارت میشه
یک مشکل دیگه هم هست:
زمانی هم که در حال بازی هستم بعد مدتی یکدفعه یک خط باریک و بلند توی بازی دیده میشه
مثلا از دست کارکتر بازی یکدفعه یک چیز بلند و درازی میزنه بیرون و تا ته صفحه میره :13:
مشکل از چیه؟!
فک کنم تراشه گرافیکت کم میاره یا اینکه چیپ ستش نیم سوز شده !!
بازم نظره بقیه شرطه :11:
afceaglee2013
03-01-2011, 19:06
یک مشکل دیگه هم هست:
مشکل از چیه؟!
رمتون رو هم با یه رم سالم عوض کنید ببینید مشکل حل میشه..
با سلام
دو روز پیش سی دی رام من گیر کرد و دیگه جا نرفت خواستم درستش کنم در کیس و رو باز کردم و سی دی رام رو یکم کشیدم بیرون اخه سیم های پاور که جدا نمیشد.(با ر اولم بود) همینطوری که بود درش رو باز کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اخه فکر میکردم جائیش شکسته باشه. بعد که کابلا رو به مادربرد وصل کردم دیگه کامپیوتر روشن نشد . (یه خرابکاری که کردم جارو برقی رو گرفتم توی کیس البته روی قدرت کم بود) . وقتی بار اول که دکمه کیس رو زدم اون چراغ جلوی کیس روشن شد ولی برای دفعات بعد دیگه روشن نمیشد یه بار هم cmos رو دراوردم دوباره چراغ روشن شد ولی دیگه نه!!
به نظر شما مشکل از کجاست .
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید.
سیم های مشکی و سبز رو هم اتصال کوتاه دادم مثل دفعات قبل برای بار اول led جلو کیس روشن شد و فن روی Cpu یه تکون کوچیک خورد ولی ئفعه دوم که تکرار کردم هیچ اتفاقی نیافتاد!!!
مشکل از کجاست؟
Alijo0on
08-01-2011, 22:19
با سلام
دو روز پیش سی دی رام من گیر کرد و دیگه جا نرفت خواستم درستش کنم در کیس و رو باز کردم و سی دی رام رو یکم کشیدم بیرون اخه سیم های پاور که جدا نمیشد.(با ر اولم بود) همینطوری که بود درش رو باز کردم ولی چیزی ازش سر در نیاوردم اخه فکر میکردم جائیش شکسته باشه. بعد که کابلا رو به مادربرد وصل کردم دیگه کامپیوتر روشن نشد . (یه خرابکاری که کردم جارو برقی رو گرفتم توی کیس البته روی قدرت کم بود) . وقتی بار اول که دکمه کیس رو زدم اون چراغ جلوی کیس روشن شد ولی برای دفعات بعد دیگه روشن نمیشد یه بار هم cmos رو دراوردم دوباره چراغ روشن شد ولی دیگه نه!!
به نظر شما مشکل از کجاست .
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید.
بنظرم ممکن وقتی داشتی با جارو داخل کیس رو تمیز میکردی دستت به سیم اتصال های led و کلید های خاموش / روشن و ریست کیس گیر کرده و از محلشون خارج شده !!
چون که میگی هیچ عکس العملی نشون نمیده ، ممکن علت این باشه !
چندتا راه حل دیگه ام ممکنه باشه ، اما قبل از همه اینا توصیه میکنم دفترچه مادر بوردتو نگاه کنی و نقشه قرار گیری سیم های درگاه جلویی کلید روشن و خاموش اینا چک کنی و همینطور از داخل مادربوردو . بعد نتیجه رو بگو :20:
و یادت باشه همیشه با دستگاهی که باد رو به بیرون میده دستگاتو تمیز کنه نه دستگاه های مکنده !!
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
سیم های مشکی و سبز رو هم اتصال کوتاه دادم مثل دفعات قبل برای بار اول led جلو کیس روشن شد و فن روی Cpu یه تکون کوچیک خورد ولی ئفعه دوم که تکرار کردم هیچ اتفاقی نیافتاد!!!
مشکل از کجاست؟
با این حال سیم اصلی پاور (منبع تغذیه برق) رو که میره به مادر بورد و چک کن ، ترجیحا دربیار و دوباره جا بزن !!
جامپری که مربوط به clear cmos هست رو برداشتم رو دو تا پین کناریش گذاشتم و دوباره به حالت اول برگردوندم درست شد.
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
ولی چی کار کنم که در سی دی رام بیرونه و هنوز جا نرفته؟!
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
elvin_1987
14-01-2011, 19:34
سلام دوستان من یک نت بوک Asus Eee 4GB گرفتم کار کرده.الا 2 ساعت هست زدم شارژ اما این چراغ باطری رو نارنجی هست میگم از شارژ در ارمش یا باید به رنگ سبز بشه؟ممنون میشم راهنمایی کینید
ijamshidi
17-01-2011, 12:10
با سلام. کسی می تونه کمکم کنه؟
سیستممو که روشن می کنم این error میده : OC Fail setting. بعد F1 می زنم تا رد بشه. ولی بعدش جاهی مختلف هنگ می کنه. بعضی مواقع قبل از Windows Starting. بعضی وفتا بعد از Windows Starting. بعضی وقتا ویندوز بالا میاد و ریست میشه. بعضی وقتا هم بعد از یه مدت کارکردن ریست میشه. بعضی اوقات هم همون اول که سیستم روشن میشه هنگ میکنه !
تاپیکهای این انجمنو (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) خوندم و عمل کردم. یکی دو بار error نداد ولی دوباره همونطور شد.
خلاصه دارم دیوونه میشم. لطفا کمکم کنید
سلام دوستان
چند وقت پیش وقتی یه فیلم رو میذاشتم پخش شه چند دقیقه اش پخش می شد اما وسط فیلم یهو یه خط ها و شکل های عجیبی کل مانیتور رو میگرفت. کیس روشن بود حتی چراغ کول دیسک هم روشنه اما مانیتور یه همچین شکلهایی رو با فاصله 5-10 ثانیه پشت سر هم نشون میداد اما الان حتی وقتی یه پوشه که توش یه دونه فایل فیلم هست رو باز می کنم اینجوری میشه مانیتور رو عوض کردم هیچ تاثیری نداشت
علاجشم فقط ریسته
windows xp sp2
cpu intel 2.4g
ram 256
hdd 40g
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
Alijo0on
18-01-2011, 00:20
من بعد از نصب ویندوز برنامه Km Player رو که نصب و اجرا میکنم ، فک کنم از آخرین ورژنهاش باشه
همونی که تو دی وی دی های کینگ جدیده هست !!!
باز که میکنم میخوام فیلم ببینم زیر نویس رو هیچ جوره لود نمیکنه و نشون نمیده !
drag & drop کردم نشد ، لود زیر نویس زدم نشد کلی انگولکش کردم اما به هیچ صراطی مستفیم نشد !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
pouya_170
25-01-2011, 00:35
سلام خسته نباشید
ببخشید سیستم من موقع روشن شدن دو الی سه بار باید دو شاخه پاور رو در بیاری و دوباره داخل سه راه بزنی تا روشن بشه لطفا راهنمایی کنید مشکل از چه سخت افزاری ست و طریقه بر طرف کردن اون مشکل از سه راهه هم نیست
Amir Hossein
29-01-2011, 02:12
سلام
من مادر بودرم ep41 هستش
4 تا جای رم داره
دوتا سفید آبی بقل هم
دوتا سفید آبی دیگه هم بقل هم
من دوتا رم 2 دارم چه جوری بزنم بهتره
Darya-eng
02-02-2011, 00:01
سلام
یادمه قبلا جای حروف "ژ" و"پ" رو روی کی برد بدون نرم افزار واینجوری که یادمه از قسمتaccessories اینکارو انجام دادم
الان یادم نیست کجا بوده سرچم کردم فقط نرم افزارهایی رو دیدم برای انجام اینکار
میخواستم راهنماییم کنید همون راه قبلیمو اجرا کنم
سلام خسته نباشید
ببخشید سیستم من موقع روشن شدن دو الی سه بار باید دو شاخه پاور رو در بیاری و دوباره داخل سه راه بزنی تا روشن بشه لطفا راهنمایی کنید مشکل از چه سخت افزاری ست و طریقه بر طرف کردن اون مشکل از سه راهه هم نیست
وقتي شما با چنين مشكلي مواجه ميشيد دو علت ميتونه باشه:
اول پاور
دوم مادربورد
پيشنهادم اينكه شما ابتدا پاور كيستون رو عوض كنيد ببينيد آيا مشكلتون حل ميشه يا نه.
سلام
من مادر بودرم ep41 هستش
4 تا جای رم داره
دوتا سفید آبی بقل هم
دوتا سفید آبی دیگه هم بقل هم
من دوتا رم 2 دارم چه جوری بزنم بهتره
شما بهتره رم رو در دو رنگ يكسان قرار بديد. به اين صورت شما از قابليت Dual Channel ميتونيد استفاده كنيد.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
من بعد از نصب ویندوز برنامه Km Player رو که نصب و اجرا میکنم ، فک کنم از آخرین ورژنهاش باشه
همونی که تو دی وی دی های کینگ جدیده هست !!!
باز که میکنم میخوام فیلم ببینم زیر نویس رو هیچ جوره لود نمیکنه و نشون نمیده !
drag & drop کردم نشد ، لود زیر نویس زدم نشد کلی انگولکش کردم اما به هیچ صراطی مستفیم نشد !
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
آيا با تمامي مديا پليرهاي ديگه هم چنين مشكلي داريد يا اينكه فقط در The KM Player اينطوريه؟
آثا من یک DVD WRITER نو خریدم و به مادربوردم که اونهم نو هست وصل کردم ، سیستم بایوس اونو شناخته ولی دی وی دی رو بالا نمیاره.
چون وقتی با فلش مجبور شدم ویندوز نصب کنم ، توی ویندوزم متوجه شدم آیکون دی وی دی رایترم هست ولی وقتی بازش میکنم ، سینی دی وی دی رایتر رو بیرون میده و مینویسه :
PLEASE INSERT A DISK ...
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم درست بشه.
سلام من لپتاپم جدیدا داره خود بخود ریستارت میشه
مدلش هم dell inspiron 6400 که 3 سالی میشه خریدم
آیا لپتاپ ها هم مشکل فن پیدا میکنن اگر آره چجوری باید حلش کرد
واقعا اینجا محشره !!!!!!!!!
رفتم گارانتی ، تست کرد ، توی برگه نوشت :
cd/dvd نمیخواند
پس مشخص شد چنین مشکلی سخت افزاری بوده و کاری به نحوه ی نصب و تنظیمات سیستم نداشته !
قراره برام عوضش کنه .
جالبه برام که این مورد رو اینجا کسی تجربه نکرده باشه :18:
amir_p30world
17-02-2011, 10:50
سلام
من یه مشکل عجیب دارم!
وقتی وارد هر بازی میشم بعد هز حدود 10 الی 15 دقیقه صفحه آبی ظاهر میشه و سیستم ریست میشه. اولش تو بازی های سنگین مثل COD7 اون هم روی گرافیک High اینجوری میشد اما الان تو همه ی بازی ها اینجوری میشه حتی رو گرافیک Low.
جالب اینجاست که خارج از محیط بازی هیچ مشکلی ندارم. RAM رو بردم گارانتی تست کرد مشکلی نداشت.آنتی ویروس های مختلف رو هم نصب و آپدیت کردم اما سیستم پاک بود.
یه نکته مهم اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنم بایوس بوق نمیزنه
Alireza_mtr
18-02-2011, 14:15
سلام..
یه چند وقتیه سیستمم در حین کار کردن قفل میکنه....
بدون ارور و پیغام...مثلا وقتی دارم کپی میکنم یا دارم فیلم رندر میکنم یا یا با کارت دی وی بی چیزی تماشا میکنم کامپیوتر درجا قفل میکنه...اگر اسپیکر هم روشن باشه و در حال خوندن چیزی صدای بلندی ازش میاد....
هر ویندوزی هم بگین روش نصب کردم ولی فرقی نکرد...دیگه واقعا کلافه شدم....این مشخصات سیستم منه...لطفا کمکم کنید..
mainboard: MSI 770 G45 Gaming Series
Cpu: AMD Phenom(tm) X2 550 Processor
Ram: 2G Kingston DDR3
VGA: ATI Radeon Hd 4670 1024
سلام
من چند تا مشکل دارم با دو کامپیوتر
1.کامپیوتر قدیمی:
کامپیوتر قدیمی من مشکلش اینه که وقتی سیستم را خاموش میکنم به جای این که خاموش بشه ری استارت میشه و باید با کلید پاور و یا نگه داشتن 8 ثانیه کلید خاموش و روشن،خاموشش کنم.
2.کامپیوتر جدید:
من تو کامپیوتر جدیدم سه تا مشکل دارم:
الف-بعضی وقت ها وقتی کامپیوتر را روشن میکنم(مخصوصا وقتی که کلا برقش را قطع کرده باشم)در صفحه اسم مادر برد که abit است میمونه و فهمیدم که وقتی که این طوری میشه سیم موس (genius usb)را از کامپیوتر قطع میکنم بعد 2 ثانیه رد میشه.
ب-بعضی وقت ها که وارد ویندوز میشم کیبرد کار نمیکنه و چراغ numpad روشن مونده و حتی خاموش هم نمیشه (موس کار میکنه) و با ری استارت یا استند بای کردن و دوباره اومدن ویندوز مشکل حل میشه.(ویندوز xp)چندین بار هم ویندوز را عوض کردم.
ج-نمیتونم روی کامپیوتر ویندوز7 بریزم چون هنگ میکنه.لینوکس اوبونتو هم ریختم باز هم توی ویندوز هنگ کرد.حتی بعضی وقت ها در هنگام نصب ویندوز7 نیز هنگ میکرد.هیچ اروری هم نمیده موس و کیبورد قفل میشن.
مشخصات کامپیوتر جدید:
cpu AMD ATHLON 64 X2 5200
moder board abit AN52V
ram 4gb
gpu 1GB 9400GT
mh.mahmoudi68
01-03-2011, 12:52
سلام من کیبردم با usp خوب کار میکنه اما وقتی به پورت ps2 وصل میکنم بیرون ویندوز درست است حتی تا ولکام هم درسته اما وقتی سیستم میاد بالا و چکش تموم میشه کیبرد قطع میشه یه سیدی داره نصب کردم یه شب درست بود دوباره همون آش و همون ملاقه:31: کی مشکلا بلد حل کنه؟؟؟؟؟
راستی ویندوزم 7 و کیبردم تسکو که پورت اصلیش پی اس 2 و مبدل یو اس پی داره .
amir_toos
01-03-2011, 14:10
شما ویندوزتو با یک آنتی ویروس قوی مثل(کاسپر) چک کن ببین از سیستم نیست. درضمن روی یک سیستم دیگه هم حتما کیبردتو چک کن.اگر امکان داره ویندوز رو عوض کن
mh.mahmoudi68
01-03-2011, 22:39
چکار کنم وقتی تلفن زنک میزنه تو 7 کامپیوتر از اسلیپ یا هیبرنت روشن شه این تیک تو دیوایس منیجر مودم را زدن اما کار نمیکنه
SHIRIN 1843
01-03-2011, 23:25
سلام دوستان عزیز من یه سیستم خریدم وقتی قطعات رو وصل میکنم تصویر نمیده تمام قطعات به جز سی پی یو و مادر بورد سالم بد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
رم و گرافیک سالم
پاور 585 ولی تصویر نمیده.:41:
سلام دوستان عزیز من یه سیستم خریدم وقتی قطعات رو وصل میکنم تصویر نمیده تمام قطعات به جز سی پی یو و مادر بورد سالم بد مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
رم و گرافیک سالم
پاور 585 ولی تصویر نمیده.:41:
سوکت پاور رو به کارت گرافیک وصل نکردی احتمالاً...
NirvanaH
17-03-2011, 13:09
سلام من کیبردم با usp خوب کار میکنه اما وقتی به پورت ps2 وصل میکنم بیرون ویندوز درست است حتی تا ولکام هم درسته اما وقتی سیستم میاد بالا و چکش تموم میشه کیبرد قطع میشه یه سیدی داره نصب کردم یه شب درست بود دوباره همون آش و همون ملاقه:31: کی مشکلا بلد حل کنه؟؟؟؟؟
راستی ویندوزم 7 و کیبردم تسکو که پورت اصلیش پی اس 2 و مبدل یو اس پی داره .
با سلام
مدل و اسم کیبورد را بگویید:40:
حامد:11:
NirvanaH
17-03-2011, 13:17
سلام
1.کامپیوتر قدیمی:
کامپیوتر قدیمی من مشکلش اینه که وقتی سیستم را خاموش میکنم به جای این که خاموش بشه ری استارت میشه و باید با کلید پاور و یا نگه داشتن 8 ثانیه کلید خاموش و روشن،خاموشش کنم.
2.کامپیوتر جدید:
الف-بعضی وقت ها وقتی کامپیوتر را روشن میکنم(مخصوصا وقتی که کلا برقش را قطع کرده باشم)در صفحه اسم مادر برد که abit است میمونه و فهمیدم که وقتی که این طوری میشه سیم موس (genius usb)را از کامپیوتر قطع میکنم بعد 2 ثانیه رد میشه.
ب-بعضی وقت ها که وارد ویندوز میشم کیبرد کار نمیکنه و چراغ numpad روشن مونده و حتی خاموش هم نمیشه (موس کار میکنه) و با ری استارت یا استند بای کردن و دوباره اومدن ویندوز مشکل حل میشه.(ویندوز xp)چندین بار هم ویندوز را عوض کردم.
ج-نمیتونم روی کامپیوتر ویندوز7 بریزم چون هنگ میکنه.لینوکس اوبونتو هم ریختم باز هم توی ویندوز هنگ کرد.حتی بعضی وقت ها در هنگام نصب ویندوز7 نیز هنگ میکرد.هیچ اروری هم نمیده موس و کیبورد قفل میشن.
مشخصات کامپیوتر جدید:
moder board abit AN52V
ram 4gb
gpu 1GB 9400GT
با سلام
در مورد مشکل اول باید بگم که اگه از ویروس نباشه باید اسم سیستم عاملت رو بگی تا ببینم تنظیماتش تغییر کرده یا نه!!!
در مورد سیستم دوم، پورت موس را عوض کنید و PS2 آن را تغییر دهید و ببینید مشکل رفع می شود؟
مدل موس و کیبرد خود را با برند مربوطه را بگویید تا بتوان بهتر نظر داد.
shervin0311
23-03-2011, 01:26
سلام
دوستان در مورد آیسی های :
74173 . 74157 . 74161
درمورد نحوه کارشان - مقایسه با هم - تاریخچه - ساختار داخلی ....
و در خواست دوم هم اطلاعاتی می خواستم درباره :
ریز عمل ها و توابع کنترل
با تشکر
vazirdaftar
14-04-2011, 10:45
سلام علیکم و خسته نباشید،ببخشید یه لپ تاپ acer هست که به نظرم هاردش ایراد پیدا کرده،سیستم به شدت کنده و با برنامه hdd regenerator هم که از طریق بوت تست کردم کلی delay و بدسکتور داشت و به قدری طولانی شد که مجبور شدم قید بدسکتورگیری را بزنم و خاموشش کنم،میخواستم ببینم برنامه یا راه دیگری برای بدسکتورگیری یا صفر کردن هارد که سریعتر هم انجام بشه وجود دارد؟من این سوالو در بخش لپ تاپ و همچنین بخش مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی هم بیان کردم ولی متاسفانه کسی جواب نمیده.
NirvanaH
15-04-2011, 07:22
سلام علیکم و خسته نباشید،ببخشید یه لپ تاپ acer هست که به نظرم هاردش ایراد پیدا کرده،سیستم به شدت کنده و با برنامه hdd regenerator هم که از طریق بوت تست کردم کلی delay و بدسکتور داشت و به قدری طولانی شد که مجبور شدم قید بدسکتورگیری را بزنم و خاموشش کنم،میخواستم ببینم برنامه یا راه دیگری برای بدسکتورگیری یا صفر کردن هارد که سریعتر هم انجام بشه وجود دارد؟من این سوالو در بخش لپ تاپ و همچنین بخش مشکلات هارد دیسک و ابزار ذخیره سازی هم بیان کردم ولی متاسفانه کسی جواب نمیده.
باسلام
دوست عزیز راهی بجز یک نرم افزار خوب رو واسه بدسکتور گیری سراغ ندرام!البته اگه هارد دیسک شکما از مبدلهای PCپشتیبانی میکنه میتونی به کامپیوتر دیگه نصبش کنی و سریعتر از لب تاب به انجام بدسکتور گیری بپردازی.
موفق باشید.حامد:11:
newstaram
15-04-2011, 14:09
سلام از دیروز کیبورد من در محیط xp کار نمی کند. ولی هنگام بالا امدن سیستم کار می کند. فقط هم دکمه num lock روشنه. و خاموش هم نمیشه. اتصالش هم با اون کابل بنفشه. تو device manager هم تعریف شده. لطفا کمک کنید.
سلام از دیروز کیبورد من در محیط xp کار نمی کند. ولی هنگام بالا امدن سیستم کار می کند. فقط هم دکمه num lock روشنه. و خاموش هم نمیشه. اتصالش هم با اون کابل بنفشه. تو device manager هم تعریف شده. لطفا کمک کنید.
سلام جوابتون د تاپیک مربوطه داده شده
با سلام
یک CD-RW(suzuki) و یک DVD-RW(sumsung) دارم که هر دو IDE اند /مشکل اینجاست که ویندوزنمیتونه هم زمان هر دو تا رو بعنوان رایتر بپذیره (امکان فرستادن فایل جهت رایت فقط به یکی از دو رایتر هست یعنی گزینه send to فقط یک درایو رایتر را نشون میده) در نتیجه ویندوز دیگری را فقط بعنوان ریدرمیشناسه و با دبل کلیک روی آن (وقتی دیسک داخلش نیست)پیغام میده ( البته به کمک برنامه nero یا clone هر دو رایتر درست کارمیکنن ) /نکته ای که هست با تعویض محل جامپرهاشون نقش رایتری یا ریدریشون عوض میشه اونی که رایت می کرد دیگه رایت نمیکنه و اونی که رایت نمیکرد حالا رایت میکنه(باز هم تاکید می کنم این تغییرحالت در خود ویندوزه وگرنه دربرنامه های جانبی اساسا ایرادی وجود نداره) این تغییر وضعیت رایتری و ریدری با تعویض ویندوز هم رخ میده.
لطفا دوستان نظر گرامیشون رو بفرمان
بسیار سپاس
NirvanaH
21-04-2011, 13:15
[
با سلام
یک CD-RW(suzuki) و یک DVD-RW(sumsung) دارم که هر دو IDE اند /مشکل اینجاست که ویندوزنمیتونه هم زمان هر دو تا رو بعنوان رایتر بپذیره (امکان فرستادن فایل جهت رایت فقط به یکی از دو رایتر هست یعنی گزینه send to فقط یک درایو رایتر را نشون میده) در نتیجه ویندوز دیگری را فقط بعنوان ریدرمیشناسه و با دبل کلیک روی آن (وقتی دیسک داخلش نیست)پیغام میده ( البته به کمک برنامه nero یا clone هر دو رایتر درست کارمیکنن ) /نکته ای که هست با تعویض محل جامپرهاشون نقش رایتری یا ریدریشون عوض میشه اونی که رایت می کرد دیگه رایت نمیکنه و اونی که رایت نمیکرد حالا رایت میکنه(باز هم تاکید می کنم این تغییرحالت در خود ویندوزه وگرنه دربرنامه های جانبی اساسا ایرادی وجود نداره) این تغییر وضعیت رایتری و ریدری با تعویض ویندوز هم رخ میده.
لطفا دوستان نظر گرامیشون رو بفرمان
بسیار سپاس
با سلام
دوست عزیز چامپر Mster را روی DVD فعال کنید و چامپر Slave را CD .نکته بعدی که شما یادت رفت بگب در مور هاردیسک هست:آیا هاردیسک شما SATA هست یا اینکه IDE است؟
با سلام خدمت جناب حامد
در مورد تعویض محل جامپر ها بله این کارو کرده ام اما نتیجه نداده هاردم هم آی دی ای است سپاسگذار
سلام دوستان
مدتيه وقتي كامپيوتر رو به حالت standby يا Hibernate ميبرم هرچي تلاش ميكنم با زدن دكمه هاي كيبورد كامپيوتر رو به حالت اوليه برگردونم و روشنش كنم موفق نمي شوم و مجبور ميشم كامپيوتر رو ريستارت كنم
كيبوردم مشكلي نداره و در حالت عادي كار ميكنه حالا ممكنه در حالت هاي Hibernate و standby براش يه مشكلي پيش مياد كه هرچي دكمه هاشو ميزنم عكَس العملي نشون نميده ؟؟
اگر ايراد از كيبوردش هست چكيكا كنم ؟ اگرم نيست بازم چيكا كنم ؟:23:
ممــــــــــــــــــــنون كه جواب ميديد مگه نه ؟:11:
hibernate با stand by فرق میکنه شما وقتی به هایبرنت میبرید با دکمه ی پاور باید سیستم رو دوباره روشن کنید اگه هایبرنت نمیشه باید برید از تو power option فعال کنید
در هرصورت هرگونه مشکلی تو هایبرنت و استد بای داشتید اول از همه باید ویندوز رو عوض کنید و درایور ها رو به خصوص درایور گرافیک رو برای استند بای آپدیت کنید
بعضی اوقات با آپدیت کردن بایوس و دیفالت کردنش مشکل حل میشه
NirvanaH
23-04-2011, 14:20
با سلام خدمت جناب حامد
در مورد تعویض محل جامپر ها بله این کارو کرده ام اما نتیجه نداده هاردم هم آی دی ای است سپاسگذار
با سلام
دوست عزیز شما هارد را به IDEشماره یک در حالت MASTER وصل کنید و CDرا به همان کابل(IDE1) در حالت Slsve نصب کنید . به درگاه IDE2 دی وی دی را در حالت Masterنصب کنید.
این در حالتی است که شما دارای دو درگاه IDE باشید که از اظهارات شما این گونه معلوم است که دارای در درگاه IDEهستید .
ولی اگر زمانی یک IDE و یک SATA داشتید، اولویت همیشه با درگاه های قدیمی مانند IDE است و بعد SATA.
موفق باشید.حامد:11:
hibernate با stand by فرق میکنه شما وقتی به هایبرنت میبرید با دکمه ی پاور باید سیستم رو دوباره روشن کنید اگه هایبرنت نمیشه باید برید از تو power option فعال کنید
در هرصورت هرگونه مشکلی تو هایبرنت و استد بای داشتید اول از همه باید ویندوز رو عوض کنید و درایور ها رو به خصوص درایور گرافیک رو برای استند بای آپدیت کنید
بعضی اوقات با آپدیت کردن بایوس و دیفالت کردنش مشکل حل میشه
اين حالتي كه شما ميگيد براي لب تاپه ...براي كامپيوتر در هر دو حالت با كيبورد بايد كامپيوتر رو روشن كرد
پس با توضيحات شما بعيده ايراد از كيبورد باشه ؟!
ممنون از راهنمائيتون
من تو دسکتاپ رو ندیدم وقتی هایبرنت باشه با کیبورد روشن بشه استند بای بله و لی هایبرنت سیستم من اینطوری نیست
ولی معمولا اکثر این مشکلایی که پیش میاد نرم افزاریه و مربوط به ویندوز و درایورهاست
tornado.mh0
27-04-2011, 01:03
با سلام خدمت مه دوستان. من یه سوالی داشتم، من یه پارتیشنمو با برنامه folder lock profesional مخفی کردم ،حالا هم از show کردم ولی محتویات داخل درایو رو نشون نمیده.. وقتی ویندوز رو عوض میکردم ،دیدم روی این درایو ،درایو سیستمی نوشته. خواهشا کمکم کنین
سلام
1.کامپیوتر قدیمی:
2.کامپیوتر جدید:
مشخصات کامپیوتر جدید:
moder board abit AN52V
ram 4gb
gpu 1GB 9400GT
با سلام
در مورد مشکل اول باید بگم که اگه از ویروس نباشه باید اسم سیستم عاملت رو بگی تا ببینم تنظیماتش تغییر کرده یا نه!!!
در مورد سیستم دوم، پورت موس را عوض کنید و PS2 آن را تغییر دهید و ببینید مشکل رفع می شود؟
مدل موس و کیبرد خود را با برند مربوطه را بگویید تا بتوان بهتر نظر داد.
سیستم اول (قدیمی) ویندوز xp هست sp2
سیستم دوم (جدید):
Mouse Genius NetScroll 220 Laser
Key Genius SlimStar311
خیلی ممنون حتما تغییر موس را امتحان میکنم.
-------------------ویرایش-----------------
امروز این کار ها را انجام دادم + نتیجه
با یک موس دیگه + موس الانم امتحان کردم در داخل صفحه نام مادربورد گیر نکرد
ویندوز 7 نصب کردم با استفاده از یک موس دیگه با مارک a4tech کامل نصب شد ولی داخل ویندوز بعد چند دقیقه هنگ کرد.
موس قبلی را وصل کردم اینبار کیبرد را تغییر دادم ، خیلی وقت خوب بود ولی باز هم هنگ کرد.
یعنی مشکل از چیه؟ویندوزی که استفاده کردم مشکلی نداره
لطفا کمک کنید
سلام
یه سیستم قدیمی (مشخصاتش نمی دونم ) مدت ها تو انبار بوده . ویندوزش بوت نمی شه .
می خواستم ویندوزش عوض کنم . تا قبل از جایی که ویندوز تنظیمات زبان می خواد تنظیم کنه ، پیش می ره ولی یا بلو اسکرین می ده یا نصب متوقف می شه .
سرویس سخت افزاری هم انجام دادم .
علتش چی هستش . راهنمایی بفرمایید.
اول از همه سیستم رو خاک گیری کنید و اتصالات و کابل هارو چک کنید
درست نشد با یه سی دی ویندوز دیگه امتحان کنید
هارد رم و پاورهم به ترتیب چک بشه
سلام
یه سیستم قدیمی (مشخصاتش نمی دونم ) مدت ها تو انبار بوده . ویندوزش بوت نمی شه .
می خواستم ویندوزش عوض کنم . تا قبل از جایی که ویندوز تنظیمات زبان می خواد تنظیم کنه ، پیش می ره ولی یا بلو اسکرین می ده یا نصب متوقف می شه .
سرویس سخت افزاری هم انجام دادم .
علتش چی هستش . راهنمایی بفرمایید.
معمولاً اين مشكل از دو مورد ناشي ميشه:
-- هارد ديسك
-- رم
اين دو مورد رو چك كنيد و از سالم بودنشون مطمئن بشيد.
سلام به همه اساتید:
یه سوال داشتم
می خواستم بدونم وقتی set up سیستم به هم میریزه چه جوری میشه برگردوند به حالت اول
goitoool
13-05-2011, 11:07
با سلام، کامپیوترم وسط اجرای بازی pes2010 خود به خود خاموش میشه ،لطفا کمکم کنید:40:
با سلام، کامپیوترم وسط اجرای بازی pes2010 خود به خود خاموش میشه ،لطفا کمکم کنید:40:
اگه فقط برای این بازی این اتفاق میفته این مشکل از بازی و کرک اونه وگرنه
باید اینکارا رو بکنید
تعویض ویندوز اسکن ویروس آپدیت درایور گرافیک و directx
سخت افزاری هم دمای بالای قطعات و خرابی پاور
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.