مشاهده نسخه کامل
: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
zeus7610
12-01-2009, 14:58
مشخصات
رم 512 / گرافیک geforce fx5200, 128 / سیستم عامل xp / دیگه چی رو باید بگم؟
90% از ویروسه. ویندوزتو عوض کن. البته من یه مشکل مشابه تو یه سیستم دیدم که مشکل از درایور کارت گرافیک بود که با نصب درایور جدید حل شد.
شما اول ویندوزتو عوض کن با نود 32 آپدیت قبل از هر کاری هاردتو اسکن کن. البته تو هیچ درایوی نرو و اولین بار که ویندوز بالا اومد نود رو نصب کن و ریست که که گارد نود فعال بشه . Ok>?
zeus7610
12-01-2009, 15:01
سلام
من يه مشكل دارم اونم اينه كه يه dvd هستش كه دستگاه رفيقم ميخونه ولي دستگاه من نميخونه.
يعني dvd رام خرابه يا دورش پايينه.
این مساله خیلی پیش میاد. مارک dvd شما چیه؟ حتماٌ اپتیکش ضعیفتره. در ضمن برخی از مارکهای dvd با برخی مارکهای dvdram بهتر کار می کنند.
Amir Hossein
12-01-2009, 16:30
سلام
LITEON/DVD.CD writer & rewriter/20X
Ali Pacino
12-01-2009, 17:38
سلام
بچه ها جدیدا وقتی من بوت سیستم رو تو بایوس تغییر می دم صفحه سیاه می شه و یه پیغامی می ده
می گه یا یه بوت دیگه رو انتخاب کن یا سی دی یا چیزی که بوت ایبل باشه رو بزارین تو دسگاه و بعد یه دکمه ای رو بزننین که منم مجبور می شم بوت رو رو دیفالت بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
از وقتی هم که درایور مادربوردم که ایسوز هست رو تو دسگاه گذاشتم ایجوری شده
راهی داره که دیگه این پیغام رو نبینم، باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
از کابرا و اساتید محترم سایت کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟! :19:
time prince
12-01-2009, 21:07
مشخصات
رم 512 / گرافیک geforce fx5200, 128 / سیستم عامل xp / دیگه چی رو باید بگم؟
احتمال ویروس بودن خیلی بیشتره !
golmohammadi
18-01-2009, 02:12
از کابرا و اساتید محترم سایت کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟! :19:
خب شما داخلي سي دي رام يا دي وي دي رام چيزي نزارين
و يا نخستين بوت را هارد انتخاب كنين تا مشكلي پيش نياد
golmohammadi
18-01-2009, 02:28
نوشته شده توسط sezayesh
سلام
من يه مشكل دارم اونم اينه كه يه dvd هستش كه دستگاه رفيقم ميخونه ولي دستگاه من نميخونه.
يعني dvd رام خرابه يا دورش پايينه.
همانطور كه دوستمون گفتند ممكنه اين مسدله عادي باشه
احتمالش هست كه يك دي وي دي را مال شما بخونه و مال دوستت نخونه
اما وقتي يه دي وي دي را چند تا كامپيوتر ميخونند و يكي نميخونه در اينجا ايراد از دي وي دي رام هست
golmohammadi
18-01-2009, 02:35
سلام
نمیدونم مشکلی که میخوام مطرح کنم سخت افزاری هست یا نرم افزاری، امیدوارم جای سوالم درست باشه...
مدتی هست که موقع کار با سیستمم تصویر برای یک لحظه میره و دوباره برمی گرده، اما تو حالت برگشت دیگه عادی و مثل قبل نیست ... چیزایی که خیلی به چشم میاد اینه که اشاره گر موس عوض میشه یا یک شکل غیر عادی میشه، عکی ها و رنگ بندی های بعضیهاشون به هم می ریزه، thumbnail ها لود نمیشه (یعنی خالی هست) و یه سری از آیکون های دسکتاپ و سیستم تری هم خالی میشه (یعنی عکسش دیده نمیشه) ، تا زمانی که سیستم ریست نشه درست نمیشه ... با ریست شدن هم همه چیز به حالت اول برمیگرده ...
تا چند روز پیش این مشکل گاهی پیش می اومد شاید یک بار در عرض دو روز، اما الان تقریبا هر بار که سیستم روشن هست حداقل یکبار این اتفاق می افته ... گاهی هم چند بار پشت سر هم به فاصله ی کوتاه اینطوری میشه ... تو همین فاصله یکبار ویندوز عوض کردم اما تاثیری نداشت و مشکل سر جاش هست...
در کل از ریست کردن سیستمم خسته شدم... ممنون میشم راهنمایی کنید...
واقعا عجب مشكلي داري تو
به سوالاتم پاسخ بده
1 وقتي تصوير ميره و برميگرده آيا مانيتور خامشو هم ميشه؟(ميتوني صداشو بشنوي)
2 بعد از اين اتفاق آيا سرعت كم ميشه يا نه؟
3 اگر برنامه خاصي استفاده ميكني بگو (مثلا براي سريع كردن ويندوز و يا ...)
4 آنتي ويروس داري؟ اگه اره آپديتش كردي؟ در ضمن آيا بلافاصله بعد از ويندوز نصب كردي يا بعدا؟
Sarah_Aster
18-01-2009, 11:07
واقعا عجب مشكلي داري تو
به سوالاتم پاسخ بده
1 وقتي تصوير ميره و برميگرده آيا مانيتور خامشو هم ميشه؟(ميتوني صداشو بشنوي)
معمولا نه، یعنی چراغ سبزش سبز هست و رفت و برگشت خیلی کوتاه هست... اما چند بار (شاید 5 درصد از مواقعی که این اتفاق می افته) مانیتور خاموش شد یعنی چراغش نارنجی شد و حتی دو سه بار به حرکت موس یا استفاده از کیبورد نیاز داشت که دوباره روشن بشه ...
2 بعد از اين اتفاق آيا سرعت كم ميشه يا نه؟بله میشه، به خصوص برای صفحاتی که عکس زیادی برای لود شدن داره کم میشه...
3 اگر برنامه خاصي استفاده ميكني بگو (مثلا براي سريع كردن ويندوز و يا ...)برنامه خاصی نه ... برامه هام رو تو واکوپا می تونید ببینید ... wakoopa.com/Mina_aster
4 آنتي ويروس داري؟ اگه اره آپديتش كردي؟ در ضمن آيا بلافاصله بعد از ويندوز نصب كردي يا بعدا؟بله، نورتون... همیشه آپدیت هست... چون اکثر مواقع روز رو کانکت هستم یه سره آپدیت میشه، بله اولین برنامه ای که بلافاصله نصب میکنم آنتی ویروس هست...
من همیشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم هیچ وقت هم مشکلی نداشتم ... اما به سفارش دوستان الان نود 32 نصب کردم اونم ظاهرا آپدیت هست اما چیزی پیدا نکرد و مشکلم هم سر جاشه...
واقعا از ریست کردن خسته شدم...
golmohammadi
18-01-2009, 12:41
معمولا نه، یعنی چراغ سبزش سبز هست و رفت و برگشت خیلی کوتاه هست... اما چند بار (شاید 5 درصد از مواقعی که این اتفاق می افته) مانیتور خاموش شد یعنی چراغش نارنجی شد و حتی دو سه بار به حرکت موس یا استفاده از کیبورد نیاز داشت که دوباره روشن بشه ...
بله میشه، به خصوص برای صفحاتی که عکس زیادی برای لود شدن داره کم میشه...
برنامه خاصی نه ... برامه هام رو تو واکوپا می تونید ببینید ... wakoopa.com/Mina_aster
بله، نورتون... همیشه آپدیت هست... چون اکثر مواقع روز رو کانکت هستم یه سره آپدیت میشه، بله اولین برنامه ای که بلافاصله نصب میکنم آنتی ویروس هست...
من همیشه از این آنتی ویروس استفاده میکنم هیچ وقت هم مشکلی نداشتم ... اما به سفارش دوستان الان نود 32 نصب کردم اونم ظاهرا آپدیت هست اما چیزی پیدا نکرد و مشکلم هم سر جاشه...
واقعا از ریست کردن خسته شدم...
من فكر نميكنم ويروسي باعث خاموش شدن لحظه اي مانيتور بشه
اين ايراد ممكنه دلايل ديگهاي داشته باشه
از جمله معيوب بودن سوكت گرافيك و يا مين برد
و يا ايراد فيزيكي مانيتور مثلا خراب شدن سيمش و يا شل بودن سيم برق در محل پريز و يا معيوب بودن كابل ديتا مانيتور و يا شل بودن در محل اتصال به كارت گرافيك
واسه همين پرسيدم كه مانيتور خامشو ميشه يا نه(منظورم اين بود كه اشكال سخت افزاري هست يا نرم افزاري)
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه هارد شما معيوب باشه و يا پاور سيستم ايراد داشته باشه
فعلا يه چك ديسك بكن درايو ويندوز را
تا Stream عزيز هم بياد يه بررسي بكنه
دوستان من یه مشکلی دارم یکی از دوستان من می خواست ویندوز نصب کنه که وسط نصب سیستم رو خاموش کرده بعدا که امده نصب کنه بعد از بوت از روی سی دی و این که وسایل رو شناخت با یک ارور مواجه میشه که یک ادرس از روی سی دی رو نوشته و این که از طریق ساف موده بریم بالا که نمیاد وباز هم همان ارور من احتمال دادم مشکل از رمش باشه که رمش رو رایانه خودم تست کردم مشکلی نداشت و هارد اون روی رایانه من همین مشکل رو داشت یعنی حتی وقتی هاردش رو میبستیم رو رایانه من باز هم همون ارور رو میداد نمی دونم سخت افزاری یا نرافزاری اگه مربوط به این بخشه راهنمایی کنید
در ضمن یه مشکل دیگه که بعدش پیدا شد کامپیوتر اون در بعضی از مواقع با حرکت عجبیبی روشن میشه خاموش میشه و دوباره روشن میشه وبالا نمیاد و دیگه خاموش هم نمیشه مگه این که از برق بکشیم مشکل از کجاست
ممنون
shahab_blaster
22-01-2009, 10:17
دوستان من یه مشکلی دارم یکی از دوستان من می خواست ویندوز نصب کنه که وسط نصب سیستم رو خاموش کرده بعدا که امده نصب کنه بعد از بوت از روی سی دی و این که وسایل رو شناخت با یک ارور مواجه میشه که یک ادرس از روی سی دی رو نوشته و این که از طریق ساف موده بریم بالا که نمیاد وباز هم همان ارور من احتمال دادم مشکل از رمش باشه که رمش رو رایانه خودم تست کردم مشکلی نداشت و هارد اون روی رایانه من همین مشکل رو داشت یعنی حتی وقتی هاردش رو میبستیم رو رایانه من باز هم همون ارور رو میداد نمی دونم سخت افزاری یا نرافزاری اگه مربوط به این بخشه راهنمایی کنید
در ضمن یه مشکل دیگه که بعدش پیدا شد کامپیوتر اون در بعضی از مواقع با حرکت عجبیبی روشن میشه خاموش میشه و دوباره روشن میشه وبالا نمیاد و دیگه خاموش هم نمیشه مگه این که از برق بکشیم مشکل از کجاست
ممنون
براي حل مشكل ويندوزت شما ويندوز رو از ابتدا نصب كن يعني درايو رو فرمت كن و دوباره شروع كن به نصب ارور هارد هم احتمالا از اينه
براي مشكل اتومات روشن شدن يا خاموش شدن بيشتر توضيح بده و بگو زماني كه ديگه خاموش نميشه تو چه حالتي هست سيستم
براي حل مشكل ويندوزت شما ويندوز رو از ابتدا نصب كن يعني درايو رو فرمت كن و دوباره شروع كن به نصب ارور هارد هم احتمالا از اينه
براي مشكل اتومات روشن شدن يا خاموش شدن بيشتر توضيح بده و بگو زماني كه ديگه خاموش نميشه تو چه حالتي هست سيستم
خوب من فکر کنم شما مشکل منو متوجه نشدی در مورد ویندوز خوب من نگفتم ادامه اون ویندوز رو میرم گفتم اون ویندوز ناقص نصب شده خوب این یه مسله توضیحی بود حالا میرسیم به مشکل
مشکل اینه که وقتی من میخوام یه ویندوز دیگه نصب کنم با یه ارور مواجه میشم در همون اول یعنی قبل از این که به مرحله انتخاب درایو برسم حالا ایا با فرمت مشکل حل میشه اگه حل میشه چجوری فرمت کنم ایا از طریق هارد به هارد میشه کاری کرد
با سلام به همه دوستان مشكل بزرگي دارم كه اگه كسي بتونه كمكم كنه ممنون ميشم تعدادي سي دي خريدم كه توي لبتابم جواب نميده وحجمشو صفر ميزنه در صورتيكه تو سيستمهاي ديگه جواب ميده ضمنا لبتابم دل 1300 هست تقريبا مدل بالاست ممنون ميشم اگه با ايميلم تماس بگيريد اگر امكان تماس نيست همينجا جوابو بدين ممنون ميشمniknak1610@yahoo.com
shahab_blaster
22-01-2009, 12:11
خوب من فکر کنم شما مشکل منو متوجه نشدی در مورد ویندوز خوب من نگفتم ادامه اون ویندوز رو میرم گفتم اون ویندوز ناقص نصب شده خوب این یه مسله توضیحی بود حالا میرسیم به مشکل
مشکل اینه که وقتی من میخوام یه ویندوز دیگه نصب کنم با یه ارور مواجه میشم در همون اول یعنی قبل از این که به مرحله انتخاب درایو برسم حالا ایا با فرمت مشکل حل میشه اگه حل میشه چجوری فرمت کنم ایا از طریق هارد به هارد میشه کاری کرد
با نرم افزار فرمتش كن از طريق محيط داس
با نرم افزار فرمتش كن از طريق محيط داس
خوب دوست من ممنون
چندتا سوال 1-شما راهی به نظرت نمیرسه بدون فرمت کردن درست بشه چون این فامیل ما میگه یه سری اطلاعات داره که اگه بشه بدون فرمت کردن درست بشه 2-اگه نمیشه میشه نرافزاری که برای فرمت گفتید اسمش هم بگید یه ادرس اگه حجمش زیاد نیست بعد از طریق همون بوت میاد دیگه نه!
shahab_blaster
23-01-2009, 18:14
خوب دوست من ممنون
چندتا سوال 1-شما راهی به نظرت نمیرسه بدون فرمت کردن درست بشه چون این فامیل ما میگه یه سری اطلاعات داره که اگه بشه بدون فرمت کردن درست بشه 2-اگه نمیشه میشه نرافزاری که برای فرمت گفتید اسمش هم بگید یه ادرس اگه حجمش زیاد نیست بعد از طریق همون بوت میاد دیگه نه!
منظورم من فقط درايو ويندوز بود كه فرمتش كني
از طريق سي دي هاي بوت كه داخلشون نرم افزار هست اينكارو بكن مثل پارتيشن مجيك كه روي رم اجرا ميشه
دوستان من حدودا تمام رههای که اینجا گفته شد رو انجام دادم ولی هیچ کدوم جواب نداد و تازه یه مشکل جدید تر قبلا این کامپیوتر روشن میشد خاموش میشد و دوباره روشن میشد ولی الان یه سره ریاستار میشه هم برای مشکل ویندوز و هم ری استارت شدن اگه راه حلی دارید بگید اگه هم راهی ندارید بگید چرا اینجوری شده و مشکل از کجاست که من ببرم تعمیرگاه برای اینم میخوام بدونم مشکل از کجاست که وقتی میبرم تمعیرگاه جز مشکلی که داره دوهزارتا مشکل دیگه نبنده توش
shahab_blaster
26-01-2009, 17:09
دوستان من حدودا تمام رههای که اینجا گفته شد رو انجام دادم ولی هیچ کدوم جواب نداد و تازه یه مشکل جدید تر قبلا این کامپیوتر روشن میشد خاموش میشد و دوباره روشن میشد ولی الان یه سره ریاستار میشه هم برای مشکل ویندوز و هم ری استارت شدن اگه راه حلی دارید بگید اگه هم راهی ندارید بگید چرا اینجوری شده و مشکل از کجاست که من ببرم تعمیرگاه برای اینم میخوام بدونم مشکل از کجاست که وقتی میبرم تمعیرگاه جز مشکلی که داره دوهزارتا مشکل دیگه نبنده توش
اگه زماني كه ويندوز مي خواد بياد بالا ريستارت ميشه احتمال زياد مشكل از رم باشه
البته پدازنده و مادربورد هم در صورت اشكال باعث ريستارت شدن ميشن
zeus7610
26-01-2009, 17:32
با سلام به همه دوستان مشكل بزرگي دارم كه اگه كسي بتونه كمكم كنه ممنون ميشم تعدادي سي دي خريدم كه توي لبتابم جواب نميده وحجمشو صفر ميزنه در صورتيكه تو سيستمهاي ديگه جواب ميده ضمنا لبتابم دل 1300 هست تقريبا مدل بالاست ممنون ميشم اگه با ايميلم تماس بگيريد اگر امكان تماس نيست همينجا جوابو بدين ممنون ميشمniknak1610@yahoo.com
خوب مسلما درایو لپ تاب شما صعیف شده است. باید تعویضش کنی. میتونید به نمایندگی ها در مجتمع پایتخت مراجعه کنید. درایوهای لب تاپ کلا ضعیفترن نسبت به بقیه مدلها
اگه زماني كه ويندوز مي خواد بياد بالا ريستارت ميشه احتمال زياد مشكل از رم باشه
البته پدازنده و مادربورد هم در صورت اشكال باعث ريستارت شدن ميشن
نه اصلا همون که روشن میکنی هی خاموش روشن میشه قبل از این که چیزی بیاد
shahab_blaster
27-01-2009, 10:18
پاور رو چك كن ببين مشكلي نداشته باشه
بعد ميريم سراغ مسايل ديگه
مشخصات سيستم رو هم بگو دقيقا
پاور رو چك كن ببين مشكلي نداشته باشه
بعد ميريم سراغ مسايل ديگه
مشخصات سيستم رو هم بگو دقيقا
چشم پاور رو غروب با مال خودم تست میکنم میگم
مشخصات سیستم هارد 80 رم 512 ماین اینتل p4b533-x پاورش رو نمیدونم گرافیک هم 128 اگه مارک و مدلش هم لازمه بگو تا بگم راستی در مورد نصب نشدن ویندوز چی راهی به نظرت نرسید
timemachine2029
27-01-2009, 14:00
سلام به دوستان من به یه مشکل برخورد کردم تصویر من توی بازی و دیدن عکس اینجوری میشه مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza+
27-01-2009, 22:33
سلام
من یک کارت فلش مدل
kingston datatraveler 4gbدارم یک بار روش فیلم ریخته بودم بعد که پاکش کردم و برنامه روش گذاشتم تو کامپیوتر دیگه نشون نداد و پیغام میداد که یاید فرمت بشه منم به فرمتش کردم با fat32ولی حجمش شده 106mbباید چیکارش کنم؟
سلام به دوستان من به یه مشکل برخورد کردم تصویر من توی بازی و دیدن عکس اینجوری میشه مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببینم تو همونی نیستی که تو فروم سخت افزار هم سوال کرده بودی؟
کارت به کجا رسید؟
کارت گرافیک رو رو سیستم دیگه ای تست کردی؟
timemachine2029
28-01-2009, 12:36
mhaf : ببینم تو همونی نیستی که تو فروم سخت افزار هم سوال کرده بودی؟ بله خودمم
کارت به کجا رسید؟ همون جوریه
کارت گرافیک رو رو سیستم دیگه ای تست کردی؟ نه
یعنی احتمال داره این مشکلم مثل مشکل قبلیم به کارت گرافیک مربوط باشه؟
zeus7610
28-01-2009, 17:18
يعني بين 20000 نفر عضو سايت 1 نفرم نميدونه؟
سلام. کجا این جمله رو خوندی؟
zeus7610
28-01-2009, 17:36
سیستم شما به احتمال زیاد اتصالی داره. مادر بوردو باز کن بیرون کیس تست کن ببین درست میشه یا نه؟
زیرمادر بوردو تست کن پیچی چیزی نباشه.
hosseinmusicmaster
02-02-2009, 16:44
مشکل شما 99 درصد از رم !
منم همین مشکل و داشتم مجبور شدم رم و عوض کنم !
hosseinmusicmaster
02-02-2009, 16:47
یه سوال :
من 4 گیگ رم دارم ولی تو ویندوز می زنه 3 گیگ ! اون 1 گیگ و نمی دون چکار میکنه
امیدوارم سوالم و جای درست مطرح کرده باشم !
یه سوال :
من 4 گیگ رم دارم ولی تو ویندوز می زنه 3 گیگ ! اون 1 گیگ و نمی دون چکار میکنه
امیدوارم سوالم و جای درست مطرح کرده باشم !
ویندوز اکس پی همینه
باید با ویستا 64 بیت کار کنی تا 4 گیگ رو رو بشناسه
hosseinmusicmaster
02-02-2009, 20:01
ویندوز اکس پی همینه
باید با ویستا 64 بیت کار کنی تا 4 گیگ رو رو بشناسه
آخه ویندوزم ویستاست ! 32 بیتی
من قبلا هم این ویندوز و نصب کرده بودم می زد 4 گیگ ولی الان نمی دونم چرا نوشته 3 گیگ !
shahab_blaster
02-02-2009, 20:32
آخه ویندوزم ویستاست ! 32 بیتی
من قبلا هم این ویندوز و نصب کرده بودم می زد 4 گیگ ولی الان نمی دونم چرا نوشته 3 گیگ !
اين مشكل از ويندوز هاي 32 بيتي هست اون زمان هم عجيب بوده كامل ميشناخته
منم نوشتم ویستا 64 بیت
کلا سری 32 بیت نمی تونن 4 گیگ رم ساپورت کنن
اکس پی 32 بیت هم زیاد دیدم با 4 گیگ مشکل داشته باشه و الکی صفحه آبی بده
Amir Hossein
07-02-2009, 11:57
سلام براي من يه اتفق عجيب افتاده كه چند وقته اعصاب واسم نذاشته
من هر وقت ميرم اتاقم تا كليد روشن شودن مهتابي رو ميزنم كامپيوتر هم روشن ميشه
يا تازگيها تلفن تو اتاقم هم زنگ ميخوره كامپيوتر روشن ميشه
قضيه چيه!؟!؟!
سلام براي من يه اتفق عجيب افتاده كه چند وقته اعصاب واسم نذاشته
من هر وقت ميرم اتاقم تا كليد روشن شودن مهتابي رو ميزنم كامپيوتر هم روشن ميشه
يا تازگيها تلفن تو اتاقم هم زنگ ميخوره كامپيوتر روشن ميشه
قضيه چيه!؟!؟!
سلام
1-میری تو بایوس و گزینه های بوت از مودم و لن رو غیر فعال میکنی
2-اگه درست نشد مشکل ممکنه از پاور باشه یا مینبورد
پاورت چیه؟
با سلام به دوستان من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم اینجا میپرسم:
آیه کانورتوری وجود داره که کابل فلاپی رو به usb تبدیل کنه؟ مثلا به قسمت فلاپی اون سخت افزار نصب بشه و اون قسمت بشه برای استفاده از usb?
یا مبدلی هستش که اونو به cd rom تبدیل کنه؟ مثلا بشه بهش هارد یا سی دی رام وصل کرد؟
خیلی برام مهمه اگه جواب بدید ممنون میشم!
پیشاپیش ازتون ممنونم
با سلام به دوستان من نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم اینجا میپرسم:
آیه کانورتوری وجود داره که کابل فلاپی رو به usb تبدیل کنه؟ مثلا به قسمت فلاپی اون سخت افزار نصب بشه و اون قسمت بشه برای استفاده از usb?
یا مبدلی هستش که اونو به cd rom تبدیل کنه؟ مثلا بشه بهش هارد یا سی دی رام وصل کرد؟
خیلی برام مهمه اگه جواب بدید ممنون میشم!
پیشاپیش ازتون ممنونم
نه
برعکسش وجود داره
mehran_286
16-02-2009, 00:30
سلام دوستان
یک کیس برای من اوردند که وقتی روشن می کنم بعد از این که لوگو مادربرد و ... میاد یه صفحه خاکستری میاد و هیچی نمیشه
وقتی که بوت رو میزارم رویه سیدی و سیدی ویندوز میزارم همون حالت قبلی پیش میاد
اشکال از هارد نیست ؟
سلام دوستان
یک کیس برای من اوردند که وقتی روشن می کنم بعد از این که لوگو مادربرد و ... میاد یه صفحه خاکستری میاد و هیچی نمیشه
وقتی که بوت رو میزارم رویه سیدی و سیدی ویندوز میزارم همون حالت قبلی پیش میاد
اشکال از هارد نیست ؟
شاید باشه
شاید هم از مین باشه
اینجوری نمیشه چیزی رو حدث زد
اما معمولا از هارده
binahayat_m
19-02-2009, 14:31
سلام
من یه دی وی دی رایتر مدل lite-onدارم.یه مدت بسیار خوب رایت میکرد و باسرعتx 8 یه دوی وی دی در عرض 10 دقیقه میزنه. اما حالا با همون ویندوز و برنامه نرو 31 دقیقه طول میکشه . فرقی نمیکنه که با سرعت کم بزنه یا زیاد . حتی از ایمیج رایت میکنم 31 دقیقه طول میکشه.
clone cdا 31 دقیقه طول میکشه.
پرسیدم گفتند که باید فیش های مادر برد تغییر بدیم تا درست شه بهشون گفتم این از اول اینجوری نبوده تازگی شده.
منون میشم راهنمایی کنید
سلام
من یه دی وی دی رایتر مدل lite-onدارم.یه مدت بسیار خوب رایت میکرد و باسرعتx 8 یه دوی وی دی در عرض 10 دقیقه میزنه. اما حالا با همون ویندوز و برنامه نرو 31 دقیقه طول میکشه . فرقی نمیکنه که با سرعت کم بزنه یا زیاد . حتی از ایمیج رایت میکنم 31 دقیقه طول میکشه.
Clone cdا 31 دقیقه طول میکشه.
پرسیدم گفتند که باید فیش های مادر برد تغییر بدیم تا درست شه بهشون گفتم این از اول اینجوری نبوده تازگی شده.
منون میشم راهنمایی کنید
سلام
چند تا باهاش رایت زدی؟
شاید لنزش کثیف شده باشه
binahayat_m
20-02-2009, 16:20
سلام
چند تا باهاش رایت زدی؟
شاید لنزش کثیف شده باشه
سلام
ممنون که جواب دادی
فکر نکنم از لنزش باشه چون تازه خریدم
شاید تا به حال 50 60 زدیم؟
ممنون میشم کمکم کنی
سلام
ممنون که جواب دادی
فکر نکنم از لنزش باشه چون تازه خریدم
شاید تا به حال 50 60 زدیم؟
ممنون میشم کمکم کنی
من چیزی که به ذهنم رسید گفتم
شرمنده
hatef.ahmadi
23-02-2009, 21:30
سلام دوستان
من 4 ماهی میشه یه مانیتور bw 1953 samsung گرفتم. از اونجا که بیشتر کارم خوند متن هست، magic bright اون رو روی text تنظیم کردم اما تازگیها "گاهی" وقتی روی این حالت یا حالت internet هست با صدای بوق ممتدش که خیلی هم بلند نیست میره رو اعصابم و تا وقتی به حالات دیگه ی که روشنایی بیشتری داره تغییرش ندم این صدا از بین نمیره
خواستم ببینم عادیه یا مشکل داره و ببرم نمایندگی ؟ پیشاپیش ممنون از کمکتون
از اونجایی که این صدا رو فقط کودکانو نوجوانان و جوانان میشنون ببری نمایندگی چون اونا خیلی پیر و فرتوت هستند صدا رو نمیشنون و کاری نمی کنن
تو هم تا 10 سال دیگه نمیشنوی
دوستان این دستگاه Dvd player من امروز هر چقدر dvd داخلش میندازم نمیخونه و فقط و فقط Cd میخونه !!! دلیلش چیه ؟ من چیکار کنم ؟
دوستان این دستگاه dvd player من امروز هر چقدر dvd داخلش میندازم نمیخونه و فقط و فقط cd میخونه !!! دلیلش چیه ؟ من چیکار کنم ؟
شاید لنزش کثیف شده باشه
shahinfarasystem
25-02-2009, 22:09
سلام
Clone cdا 31 دقیقه طول میکشه.
منون میشم راهنمایی کنید
سلام داداش
دو تا احتمال ميدم
1) لنزت يا كثيف شده يا ضعيف شده كه نمي تونه با سرعت قبلي رايت كنه
2) نوع سي در يا دي وي دي ات رو عوض كن شايد مشكل از اون باشه
موفق باشي
hatef.ahmadi
01-03-2009, 11:40
سلام رفقا
این مانیتورهای lcd سامسونگ تو 6 ماه اول در صورت خرابی تعویض میشن؟ کسی اطلاعی داره؟
سلام رفقا
این مانیتورهای lcd سامسونگ تو 6 ماه اول در صورت خرابی تعویض میشن؟ کسی اطلاعی داره؟
فکر نکنم
مگر اینکه تو گارانتی قید شده باشه
من مشکلم اینه که تو ویستا نمرهای که تو ویستا به گرافیک 7600 gt میگیرم بیشتر از گرافیک 8500 gs میخواستم ببینم دلیلش چیه
نسخه ویستایی که باهاش 7600 رو تست میکنی قدیمیه و مال زمانیه که 8500 نیومده بوده
البته 7600 و 8500 زیاد فرقی ندارن شاید بعضی جاها 8500 بهتر هم باشه
نه ویندوزش یکه جفتشم خودم نصب کردم البته کنجکاو شدم بدونم دلیلش چیه
نه ویندوزش یکه جفتشم خودم نصب کردم البته کنجکاو شدم بدونم دلیلش چیه
پس واقعا همینطوره
7600 بعضی جاها بهتر از 8500 عمل میکنه
اما یه چیزی
تست ویستا اصلا قابل اعتماد نیست
سعی کن با یه نرم افزار معروف تست بگیری مثل 3Dmark vantage
یا اگه خیلی سنگینه برات با PCwizard تست بگیر
golmohammadi
04-03-2009, 17:44
پس واقعا همینطوره
7600 بعضی جاها بهتر از 8500 عمل میکنه
اما یه چیزی
تست ویستا اصلا قابل اعتماد نیست
سعی کن با یه نرم افزار معروف تست بگیری مثل 3dmark vantage
یا اگه خیلی سنگینه برات با pcwizard تست بگیر
8500 زياد خوب نيست
من تستش كردم
تقريبا با 8400 يكيه
يه زره فرق داره
hatef.ahmadi
10-03-2009, 14:33
سلام دوستان
آیا چشمک زدن چراغ usb مودم am602 هنگام دریافت اطلاعات طبیعیه ؟ همزمان با چراغ Activity چشمک میزنه در حالی که فکر کنم باید ثابت باشه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
کدوم چراغ؟
معمولا مودمها چهار چراغ دارن
یکی برای پاور
یکی برای اینکه معلوم باشه به سرور وصله
یکی برای سند و یکی برای رسیو
چراغ پاور اگه تنها باشه نباید چشمک بزنه
اما ممکنه در بعضی موردها ایم چراغ رو با چراغ رسیو تلفیق کرده باشن
hatef.ahmadi
10-03-2009, 21:54
کدوم چراغ؟
معمولا مودمها چهار چراغ دارن
یکی برای پاور
یکی برای اینکه معلوم باشه به سرور وصله
یکی برای سند و یکی برای رسیو
چراغ پاور اگه تنها باشه نباید چشمک بزنه
اما ممکنه در بعضی موردها ایم چراغ رو با چراغ رسیو تلفیق کرده باشن
سلام دوست عزیزم
این مودم 5 تا چراغ داره : power , status , activity , lan , usb
(چراغ lan مربوط به شبکه است )
همونطور که گفتم با چشمک زدن چراغ usb که اتصال مودم از طریق usb رو با روشن بودنش تایید میکنه مشکل دارم
سلام دوست عزیزم
این مودم 5 تا چراغ داره : Power , status , activity , lan , usb
(چراغ lan مربوط به شبکه است )
همونطور که گفتم با چشمک زدن چراغ usb که اتصال مودم از طریق usb رو با روشن بودنش تایید میکنه مشکل دارم
سلام
اوه من فکر کردم مودم 56 هست
فکر نمی کردم مودم adsl باشه
در این ضمینه اطلاعی ندارم
سلام دوستان
کسی می دونه گارانتی مربوط به Combo DVD Suzuki کدوم شرکت و کجاست ؟
سلام دوستان
کسی می دونه گارانتی مربوط به combo dvd suzuki کدوم شرکت و کجاست ؟
معمولا گارانتی سوزوکی سریر کالا هست
hosein0251
16-03-2009, 13:06
سلام من تازه یه سیستم گرفتم . مشکلی که دارم و بعضی وقتها اعصابمو خورد می کنه اینه که بعضی وقتها وقتی چندتا نرم افزار سنگین و یا حتی یک فایل ویدئویی رو باز می کنم بعضی اوقات چند لحظه صفحه آبی میاد و سریع ریست میشه .
سیستم من :
MB : foxconn p 35 a
Ram : Twinmos 2*1 GB
Cpu : 4600 intel
پرسیدم . میگن خطای رم هست ولی نمی دونم دیگه چکار کنم .
سلام من تازه یه سیستم گرفتم . مشکلی که دارم و بعضی وقتها اعصابمو خورد می کنه اینه که بعضی وقتها وقتی چندتا نرم افزار سنگین و یا حتی یک فایل ویدئویی رو باز می کنم بعضی اوقات چند لحظه صفحه آبی میاد و سریع ریست میشه .
سیستم من :
MB : foxconn p 35 a
Ram : Twinmos 2*1 GB
Cpu : 4600 intel
پرسیدم . میگن خطای رم هست ولی نمی دونم دیگه چکار کنم .
درسته معمولا رمه
شما چند تا کار باید بکنی:
ولتاژ رو دستی بزاری رو 1.9 تا 2.1 هر کدوم پایدار بود
تایمینگها رو دستی تنظیم کنی
قبل و بعد از هر کاری رم ها رو با memtest تست کنی که ببینی با سیستمت سازگار هست یا نه
راستی پاورت هم بگو
hosein0251
18-03-2009, 00:37
ممنون از جوابتون . میشه بیشتر کمک کنید . پاورم 390 وات real هست .
سیستمم عموما پایدار هست اما بعضی وقتا ( به ندرت ) این طوری میشه . به خصوص وقتی نرم افزارهای سنگین رو با هم اجرا می کنم .
میشه در مورد memtest هم بیشتر توضیح بدید و لینکش رو بذارید .
thinking21
18-03-2009, 09:27
سلام به همه
من چند روزه هروقت وصل می شم به اینترنت کامپیوترم یکدفه خاموش می شه
مثل اینکه برق رفته باشه , بعد که نگاه می کنم می بینم برق نرفته بلکه کامپیوتر خاموش شده
و کامپیوتر رو روشن می کنم دوباره همون اتفاق تکرار می شه ...
این اتفاق بیشتر زمانی پیش میاد که با فایر فاکس تبهای زیادی رو باز می کنم قبلا این طوری نمی شد
ولی الان چند روزه داره اینطوری می شه
ونمی دونم چرا..؟؟؟؟؟؟
atre_hayer60
19-03-2009, 21:26
با سلام
من یه کارت Tv به اسم DG tv دارم که صدای اون قطع هستش!
چیکار باید بکنم؟
مرسی
با سلام
من یه کارت Tv به اسم DG tv دارم که صدای اون قطع هستش!
چیکار باید بکنم؟
مرسی
باید یه سیم که دو سر فیش استریو باشه به خروجی صدای کارت TV و ورودی Line in صدای کامپیوتر وصل کنی.
atre_hayer60
19-03-2009, 22:10
باید یه سیم که دو سر فیش استریو باشه به خروجی صدای کارت TV و ورودی Line in صدای کامپیوتر وصل کنی.
تشکر از پاسخنون...
حالا همچین سیمی تو بازار هست؟
یه مشکل دیگه... قسمت volume در جایی که علامت گذاشتم، اصلاً تکون نمی خوره و بالا نمی ره!! علتش چیه؟
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Acro-Crown
19-03-2009, 22:18
پیشاپیش سال ن. مبارک
و اما،من امروز هارد 320مکستور رو با این باکس های یو اس بی با یک لپ تاپ درایو کردم و نزدیک 30 گیگ اطلاعات گرفتم ولی الان بعضی از فولدر ها رو نمی تونم باز کنم ارور میده فایل خراب شده .....همین طور حجم رو 0 نشون میده
راهی نیست بتونم از اطلاعات استفاده کنم؟
atre_hayer60
20-03-2009, 00:48
در مورد کارت tv که دارم:
کانالها رو چطور سرچ و سیو کنم که بعد از خروج از برنامه دوباره بهم نریزد و نیاز به سرچ دوباره نداشته باشد؟
مدل کارت: DG tv
بعدش اینکه قسمت volume حرکت نمی کنه؟!!
20-03-2009, 09:43
سلام دوباره به همه
یه سئوال دارم از همه و مدیر سایت
چرا این اینجا ( p30world forums ) وقتی یه پست می زنی دو روز بعد ارسال می شه
من یه مشکل داشتم 2 روز پیش اینجا بیان کردم که مشکلم زود حل بشه ولی خود پسته من تازه امروز نمایش داده شده
فکر کنم این پست هم 2 روزه دیگه نمایش داده بشه
( زمان ارسال ): پیشاپیش سال نو رو به همه تبریک میگم ارزوی موفقیت وسلامتی برای همه
فکر می کنم زمانی که این پست نمایش داده می شه سال باید تحویل شده باشه
پس جمله بالا رو اینطوری اصلاح می کنم
( زمان نمایش ): سال نو همه مبارک ارزوی موفقیت وسلامتی برای همه در این سال جدید
( امیدوارم در سال جدید اینجا هم مثل فروم های دیگه بشه. زمانی که پستت رو ارسال می کنی بلافاصله نمایش داده بشه )
atre_hayer60
20-03-2009, 16:28
در مورد کارت tv که دارم:
کانالها رو چطور سرچ و سیو کنم که بعد از خروج از برنامه دوباره بهم نریزد و نیاز به سرچ دوباره نداشته باشد؟
مدل کارت: Dg tv
بعدش اینکه قسمت volume حرکت نمی کنه؟!!
در ادامه باید اضافه کنم که کیفیت صدا هنگام پخش و ضبط پایینه؟؟؟؟!!! چرا؟
تشکر از پاسخنون...
حالا همچین سیمی تو بازار هست؟
یه مشکل دیگه... قسمت volume در جایی که علامت گذاشتم، اصلاً تکون نمی خوره و بالا نمی ره!! علتش چیه؟
اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله این سیم هست
شما بگو سیم دو سر استریو اسپیکر میخوام
اون ولوم رو نمیدونم شاید اصلا براش تعریف نشده
باید لاین این کامپیوتر روشن باشه
atre_hayer60
21-03-2009, 17:53
بله این سیم هست
شما بگو سیم دو سر استریو اسپیکر میخوام
اون ولوم رو نمیدونم شاید اصلا براش تعریف نشده
باید لاین این کامپیوتر روشن باشه
سلام و ممنون از پاسخت
سیم رو تهیه کردم! البته همچین سیمی نبود ولی تبدیل گرفتم!
چطور تعریف نشده؟! آخه کیفیت پخش و ضبط پایینه و من مجبورم صدای اسپیکر رو زیاد کنم!!!
لاین هم روشنه و من تیک mute رو برداشتم!
اصلاً نمی فهمم و سردر نمیارم از این برنامه ٌWinDvr 3 ! برنامه دیگه ای برای ضبط و پخش کارت tv هست؟ البته به غیر از power cinema ؟!
بی نهایت تشکر می کنم
masoud93
22-03-2009, 13:34
dvd رایترم برای خواندن بعضی از dvdها بلنک سی دی مینویسه مشکلش چیست.
سلام و ممنون از پاسخت
سیم رو تهیه کردم! البته همچین سیمی نبود ولی تبدیل گرفتم!
چطور تعریف نشده؟! آخه کیفیت پخش و ضبط پایینه و من مجبورم صدای اسپیکر رو زیاد کنم!!!
لاین هم روشنه و من تیک mute رو برداشتم!
اصلاً نمی فهمم و سردر نمیارم از این برنامه ٌWinDvr 3 ! برنامه دیگه ای برای ضبط و پخش کارت tv هست؟ البته به غیر از power cinema ؟!
بی نهایت تشکر می کنم
بهترین برنامه همینی هست که داری
نمیدونم شاید کارت صدای شما برای لاین این ولوم کمی داری
شاید هم کارت tv خروجی صدای ضعیفی داره
dvd رایترم برای خواندن بعضی از dvdها بلنک سی دی مینویسه مشکلش چیست.
مشکل به خاطر سرعت بالای رایت و سرعت پایین رید هست
احتمالا با سرعت بالا رایت شده و حالا لنز که کمی کهنه شده نمیتونه بخوندش
Amir Hossein
23-03-2009, 21:32
سلام
من هر وقت كامپيوتر رو روشن ميكنم يه صدايي از كيس در مياد كه 100% از هارد هستش
(مثل: ممممممممممم)
بعد از 7-8 ثانيه قطع ميشه اين چيه
zahedy2006
23-03-2009, 22:22
سلام
سیستم من موقع اتصال یا جدا سازی مودم adsl که usb هست هنگ می کنه و ارور hard lock می ده و صفحه آبی با مقداری توضیح درونش
هر کار محتملی را نیز انجام داده ام
مشکل فن ندارم
مشکل بایوس هم ندارم - آپدیت شده
این مشکل قبلا نبوده
ویندوز تعویض شده
دیگه یادم نمی اد چیکار کردم!!!
سلام
سلام
سیستم من موقع اتصال یا جدا سازی مودم adsl که usb هست هنگ می کنه و ارور hard lock می ده و صفحه آبی با مقداری توضیح درونش
هر کار محتملی را نیز انجام داده ام
مشکل فن ندارم
مشکل بایوس هم ندارم - آپدیت شده
این مشکل قبلا نبوده
ویندوز تعویض شده
دیگه یادم نمی اد چیکار کردم!!!
با هر دو شما هستم:
پاور رو چک کردید؟
مار و توان پاور با نیاز سیستم شما میخوره؟
komeyl67
26-03-2009, 21:31
مانیتور من lg 710b هست. هر بار مانیتور خاموش و روشن میشه ابعاد تصویر عوض میشه و باید دوباره از تنظیمات روی مانیتور تصویر رو کوچکتر یا بزرگتر کنم. ممنون میشم هر چی زودتر کمک کنید.
rezaabbaspour
02-04-2009, 10:08
مانیتور من lg 710b هست. هر بار مانیتور خاموش و روشن میشه ابعاد تصویر عوض میشه و باید دوباره از تنظیمات روی مانیتور تصویر رو کوچکتر یا بزرگتر کنم. ممنون میشم هر چی زودتر کمک کنید.
مشكل سخت افزاريه بايد تعمير بشه
rezaabbaspour
02-04-2009, 10:11
پیشاپیش سال ن. مبارک
و اما،من امروز هارد 320مکستور رو با این باکس های یو اس بی با یک لپ تاپ درایو کردم و نزدیک 30 گیگ اطلاعات گرفتم ولی الان بعضی از فولدر ها رو نمی تونم باز کنم ارور میده فایل خراب شده .....همین طور حجم رو 0 نشون میده
راهی نیست بتونم از اطلاعات استفاده کنم؟
نه متاسفانه
rezaabbaspour
02-04-2009, 10:13
سلام دوباره به همه
یه سئوال دارم از همه و مدیر سایت
چرا این اینجا ( p30world forums ) وقتی یه پست می زنی دو روز بعد ارسال می شه
من یه مشکل داشتم 2 روز پیش اینجا بیان کردم که مشکلم زود حل بشه ولی خود پسته من تازه امروز نمایش داده شده
فکر کنم این پست هم 2 روزه دیگه نمایش داده بشه
( زمان ارسال ): پیشاپیش سال نو رو به همه تبریک میگم ارزوی موفقیت وسلامتی برای همه
فکر می کنم زمانی که این پست نمایش داده می شه سال باید تحویل شده باشه
پس جمله بالا رو اینطوری اصلاح می کنم
( زمان نمایش ): سال نو همه مبارک ارزوی موفقیت وسلامتی برای همه در این سال جدید
( امیدوارم در سال جدید اینجا هم مثل فروم های دیگه بشه. زمانی که پستت رو ارسال می کنی بلافاصله نمایش داده بشه )
چون هنوز عضو جديد هستيد و بايد فعال بشيد و چند پست بفرستيد تا تاييد بشيد
rezaabbaspour
02-04-2009, 10:21
سلام
براي اينكه مطمئن بشي از هاردته كابلهاي هاردتو خارج كن و دستگاهو روشن كن اگه واقعا صداي هاردت باشه حالا بايد صدا قطع شده باشه
اگه صدا از هاردته كابلشو عوض كن و هاردتو fdisk كن و دوباره ويندوز نصب كن (بهتره قبل از نصب ويندوز بايوس clear بشه)
در ضمن همينجوري بمونه هاردت صدمه مي بينه
سلام من پرینتر کانن i560 دارم حالا می خوام خودم شارژش کنم چیکار باید بکنم راستی فقط یه سوراخ دایرهای بزرگ که پنبه داره تو کارتریجش هست از همون جا شار میشه؟
rezaabbaspour
06-04-2009, 22:08
درسته فقط مواظب باش رنگهارو عوضي نزني و از رنگ اورجينال و تاريخ نگذشته استفاده كني
omid2278
09-04-2009, 12:27
با سلام من يه کامپيوتر قديمي با اين مشخصات دارم:
(Windows Version: Windows 5.1 Service Pack 3 (Build 2600
ComputerName: AKBAR
Machine Type: AT/AT COMPATIBLE
System BIOS Version: IntelR - 42302e31
System BIOS Date: 06/14/02
Processor Type: x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
Processor Vendor: GenuineIntel
Number of Processors: 1
Physical Memory: 256 MB
IRQ Usage Summary:
(ISA) 3 Communications Port (COM2)
(ISA) 4 Communications Port (COM1)
PCI) 5 Intel(R) 82801BA/BAM USB Universal Host Controller - 2444)
Vga: ATI Radeon 7000
Main Bord: Iwill P4D
آيا براي خريد يک هارد خارجي ( احتمالا western digittal) و يک dvd رايتر اکسترنال (احتمالا plextor ) نکات خاصي رو از نظر هماهنگ بودن با کامپيوتربايد رعايت کنم يا اينکه صرف داشتن usb کفايت ميکنه؟
چون من شنيدم که بايد با مادربورد هماهنگ باشه...
Reza Razor
10-04-2009, 17:28
من سیستمم یه مشکلی داشت که اول فکر کردم نرم افزاریه توی بخش نرم افزار ها مطرح کردم بعد متوجه شدم اشکال سخت افزاریه این نقل قولهارو میذارم ببینم کسی از دوستان این مشکل رو داشته یا میتونه بهم کمک کنه که بدونم مشکل از چیه؟ :
من سیستمم گاهی اوقات وسط کار با نرم افزارها یا بازی یا حتی اینترنت بهو یه قفل میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد. بعضی وقتا بعد چند دقیقه دوباره درست میشه و بعضی وقتا اصلا درست نمیشه. تو این حالت چراغ هارد روی کیس هم کامل روشن میمونه.
اول فکر کردم بخاطر ویروس سیستمه(ntuser) ولی الان که ویندوز رو عوض کردم هم هنوز این مشکل هست!
نمیدونم چیکارش کنم اگه در همین حالت که گیر کرده ریستارت کنم سیستم رو بالا اومدن ویندوز با خداست و بعضی وقتا اصلا هیچی بوت نمیشه نه ویندوز نه دیسک ویندوز برای تعمیر و نصب دوباره نه حتی safe mode!
میتونه اشکال سخت افزاری باشه؟اگه آره از چی؟
سلام
اشکال سخت افزاری.
1- کابل های ide یا sataتون رو جاهاشون رو عوض کنید.
2- هاردتون باید به صدایی هم بده. اگر صدا داد مطمئن باشید از هاردتون هست.
موفق و پیروز باشید.
هاردم صدا نمیده!
درضمن وقتی وسط هنگ کردن سیستم رو ریستارت کنم تنها راه بالا اومدنش اینه که رم هارو یبار در بیارم و دوباره جا بزنم!
یعنی میخوام بدونم میشه از رم باشه؟
بعد گفتین کابل sata جاهاشون عوض کنم یعنی یه کابل ساتای دیگه رو به هارد وصل کنم؟ درست متوجه نشدم!
اين مشكلو منم داشتم آخرش فهميدم پاور برق كم مياره شما پاورتون با توجه به سخت افزاراتون چند واته ؟يا ببينين فن پاورتون كار ميكنه ؟
11-04-2009, 13:10
خواهشا یکی کمک کنه بدونم اگه مشکلی داره هارد یا جای دیگش برم بدم به فروشندش درست کنه.
سیستم اکثر وقتا وقتی حتی هیچ کاری هم نمیکنم چراغ هارد دائم روشنه!
کابل ساتا رو هم عوض کردم.
ضمنا نرم افزار active smart روهم دانلود کردم که نه دمای هارد رو بالا نشون میده نه اشکالی توی عملکرد هارد میبینه! (فقط بعضی وقتا موقع اجرای بازی به 44 درجه هم میرسه که نمیدونم طبیعیه یا نه؟)
rezaabbaspour
13-04-2009, 22:36
احتمال وجود ويروس
sayan_se666
21-04-2009, 14:42
پاور كيس وقتي به هارد وصل نيست دستگاه روشن مي شود ولي وقتي كابل برق كيس را به هارد مي زنم كامپيوتر روشن نمي شود در ضمن پاور را با كيس ديگر امتحان كردم مشكلي نداشت هارد هم سالم است هارد از نوع pata است همين هارد با همين مين بورد كار مي كرد من فقط اين دو را كنده و در كيس ديگه قرار دادم
Amir Hossein
22-04-2009, 17:59
یه مشکل خیلی بزرگ!
cpu من قوی هستش ولی از یه حدی بیشتر ÷ردازش نمیکنه برای همین بازی ها کند اجرا میشه در صورتی که cpu میتونه بیشتر ÷ردازش کنه
shahab_blaster
23-04-2009, 19:23
یه مشکل خیلی بزرگ!
Cpu من قوی هستش ولی از یه حدی بیشتر ÷ردازش نمیکنه برای همین بازی ها کند اجرا میشه در صورتی که cpu میتونه بیشتر ÷ردازش کنه
مدل دقيق پردازندت و ساير قطعاتت رو بگو تا بشه كمكت كرد
Amir Hossein
23-04-2009, 22:16
از تو پروپرتيس عكس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هاي سنگين كند اجرا ميشه در صورتي كه پردازنده ميتونه
شايد پاورم نكشه
اين تصوير از زمان پردازش
shahab_blaster
24-04-2009, 13:42
از تو پروپرتيس عكس گرفتم
برنامه هاي سنگين كند اجرا ميشه در صورتي كه پردازنده ميتونه
شايد پاورم نكشه
اين تصوير از زمان پردازش
چه برنامه هایی؟
دما تو چه حی هستش؟
Amir Hossein
25-04-2009, 08:50
دمارو كه نميدونم از كجا ببينم
منضورم از برنامه بازي ها هست سيستم من از رفيقم قويتره ولي مال اون روون تر اجرا ميشه
قبلا كه amd داشتم بازيهايي كه سنگين بود رو تا آخرين توانش پردازش ميكرد
ولي اين تا آخرين قدرتش اين كار رو نميكنه
سلام به همه...
من چند وقتيه..كه سيستمم رو ارتقاء دادم ولي يه مشكل عجيبي باهاش دارم...
كامپ1يوتر من كلا 24 ساعته روشن هستش و دانلود مي كنه....
و قبلا قبل از ارتقا مشكلي نداشت ولي الان وقتي كه مثلا 6 ساعت مي خواد دانلود بكنه....قطع ميشه كلا يعني اينترنتم از كار مي يفته و نه اينترنت اكسپلورم كار مي كنه و فايرفاكس و نه همين IDA تا ريست هم نكنيم درست نميشه....
بعد هر چي دنباله ارور مي گرديم هيچي هم نمي گه ولي اين نرم افزاره IDA يه اروري مي ده...
مي خواستم بودونم مي دونيد مشكلش از كجاست؟؟؟
اينم عكس از اروري كه ميده تر و خدا يكي يه راهنمايي چيزي بكنه...واسه چي مي تونه باشه؟!
اينم يه عكس از ارورش....
ممكنه نرم افزاري باشه؟؟؟يه من خودم مي گم سخت افزاريه؟آخه بافر يعني چي اينجا؟تر و خدا يكي راهنمايي كنه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بار برنامه IDA رو پاک کن از اول نصب کن ببین چی میشه ؟
اما یه سوال هم من دارم
مادر برد ASUS MV2 دارم وقتی بهش موس اسکرول دار وصل میکنی ، موس فقط بالا پایین میره اما Op وصل میکنی به راحتی کار میکنه
میدونید مورد چی میتونه باشه ؟
zeus7610
02-05-2009, 11:22
سلام به همه...
من چند وقتيه..كه سيستمم رو ارتقاء دادم ولي يه مشكل عجيبي باهاش دارم...
كامپ1يوتر من كلا 24 ساعته روشن هستش و دانلود مي كنه....
و قبلا قبل از ارتقا مشكلي نداشت ولي الان وقتي كه مثلا 6 ساعت مي خواد دانلود بكنه....قطع ميشه كلا يعني اينترنتم از كار مي يفته و نه اينترنت اكسپلورم كار مي كنه و فايرفاكس و نه همين IDA تا ريست هم نكنيم درست نميشه....
بعد هر چي دنباله ارور مي گرديم هيچي هم نمي گه ولي اين نرم افزاره IDA يه اروري مي ده...
مي خواستم بودونم مي دونيد مشكلش از كجاست؟؟؟
اينم عكس از اروري كه ميده تر و خدا يكي يه راهنمايي چيزي بكنه...واسه چي مي تونه باشه؟!
اينم يه عكس از ارورش....
ممكنه نرم افزاري باشه؟؟؟يه من خودم مي گم سخت افزاريه؟آخه بافر يعني چي اينجا؟تر و خدا يكي راهنمايي كنه.
اگه دقیقا سر ساعت این اتقاف می افته خوب مسلما ویروس باعث میشه که فایل explorer.exe یه بار refresh بشه. شما سیستمتو از لحاظ ویروس چک کن.
zeus7610
02-05-2009, 11:24
یه بار برنامه IDA رو پاک کن از اول نصب کن ببین چی میشه ؟
اما یه سوال هم من دارم
مادر برد ASUS MV2 دارم وقتی بهش موس اسکرول دار وصل میکنی ، موس فقط بالا پایین میره اما Op وصل میکنی به راحتی کار میکنه
میدونید مورد چی میتونه باشه ؟
منظورتوت از op همون optical ؟ به احتمال زیاد مشکل از موس شماست. موس رو عوض کنید. و اینکه آیا همه جا این مشکل هست یا فقط توی desktop ویندوزتون؟
Amir Hossein
02-05-2009, 15:37
من امروز يه dvd رايتر نو خريدم ولي وقتي ميخواد يه سي دي ايميج بگيره و رايت كنه 15 دقيقه طول ميكشه
منظورتوت از op همون optical ؟ به احتمال زیاد مشکل از موس شماست. موس رو عوض کنید. و اینکه آیا همه جا این مشکل هست یا فقط توی desktop ویندوزتون؟
مرسي عزيز از اينكه جواب دادي
اره منظورم موس اپتيكاله
يعني موس من ايراد داره ؟؟؟؟؟ چرا انوقت چه دليل داره واسه اينكار !! با تمام مادربردها داره كار ميكنه
اخه من تو مغازه ام هي دارم ازش استفاده ميكنم اما نميدونم جرا تو اين نوع مادربرده جواب نداد
خلاصه انداختيم گردن ويندوزه
من امروز يه dvd رايتر نو خريدم ولي وقتي ميخواد يه سي دي ايميج بگيره و رايت كنه 15 دقيقه طول ميكشه
آيا قبلا dvd رايتر داشتي اونم اينطوري بود يا نه
پردازنده ات چيه ؟ شايد نمي كشه
Amir Hossein
02-05-2009, 21:06
آيا قبلا dvd رايتر داشتي اونم اينطوري بود يا نه
پردازنده ات چيه ؟ شايد نمي كشه
قبلا داشتم خوب بود
cpu قوي هستش
شايد با اينكه نو هستش بازم خرابه
zeus7610
11-05-2009, 10:22
مارک dvdخامتو عوض کن. نبا یه نرم افزار دیگه هم تست بگیر.
Amir Hossein
14-05-2009, 19:10
مارک dvdخامتو عوض کن. نبا یه نرم افزار دیگه هم تست بگیر.
كابل رو عوض كردم رديف شد
سيستم بالا نمي ايد مشكل از كجاست حتي بوق مادر برد نميزند
Amir Hossein
14-05-2009, 20:23
امروز ويندوز بالا اومد اين پيغام اومد
منم ويندوز رو با اخرين باري كه سالم بود بالا اوردم همه چي رديف شد محض اين كه مطمئن شم يك بار سيستم رو ريستارت كردم همه چي خوب بود
خودم فكر كنم كارت گرافيكم خرابه ولي ميشه اين پيغام از گرافيك باشه
امروز ويندوز بالا اومد اين پيغام اومد
.
.
.
منم ويندوز رو با اخرين باري كه سالم بود بالا اوردم همه چي رديف شد محض اين كه مطمئن شم يك بار سيستم رو ريستارت كردم همه چي خوب بود
خودم فكر كنم كارت گرافيكم خرابه ولي ميشه اين پيغام از گرافيك باشه
دوست عزیز
قبل از رسیدگی به این سوال توصیه ی اکید میکنم حتما سایز تصویر موجود در پستتون رو تا کمترین حد ممکن کم کنید.
حتی اگر تصویر رو حذف بفرمایید دوستان سوال شما رو به خوبی متوجه میشن.
این صفحه ی آبی خیلی معروف تر از این حرف هاست:46:
این مشکل در صورت ناهماهنگی مابین سخت افزار و نرم افزار بوجود میاد.
خیلی موارد هست که باعث این مشکل میشه.
مشکل درایور ، اضافه کردن سخت افزار و ... از مهمترین عوامل هستند.
Update سخت افزار ها و ویندوز یکی از راه های حل این مشکله:20:
عوض کردن ویندوز هم یکی از راهکار های مناسبه اما انتخاب اول نیست:11:
Amir Hossein
15-05-2009, 12:03
دوست عزیز
قبل از رسیدگی به این سوال توصیه ی اکید میکنم حتما سایز تصویر موجود در پستتون رو تا کمترین حد ممکن کم کنید.
حتی اگر تصویر رو حذف بفرمایید دوستان سوال شما رو به خوبی متوجه میشن.
این صفحه ی آبی خیلی معروف تر از این حرف هاست:46:
این مشکل در صورت ناهماهنگی مابین سخت افزار و نرم افزار بوجود میاد.
خیلی موارد هست که باعث این مشکل میشه.
مشکل درایور ، اضافه کردن سخت افزار و ... از مهمترین عوامل هستند.
Update سخت افزار ها و ویندوز یکی از راه های حل این مشکله:20:
عوض کردن ویندوز هم یکی از راهکار های مناسبه اما انتخاب اول نیست:11:
پستمو ويرايش كردم
من براي اين عكس گذاشتم چون يكي از دوستان گفت پيغام ها مختلف هست بايد عكس بذاري
رفيقم هم موقع نصب نرم افزار يه پيغامي شبيه به اين ميبينه اون چيه
پستمو ويرايش كردم
من براي اين عكس گذاشتم چون يكي از دوستان گفت پيغام ها مختلف هست بايد عكس بذاري
رفيقم هم موقع نصب نرم افزار يه پيغامي شبيه به اين ميبينه اون چيه
دوست عزیز
خیلی از عوامل این مشکل رو بوجود میارن.
شما اگر براتون مقدوره ویندوز رو عوض کنید ، به احتمال زاید مشکل برطرف میشه
تخطی یک ریکوست در درخواست میزان فضای حافظه و ورود به مرز غیر مجاز توسط CPU و چیپ مادربورد خطرناک تشخیص داده میشه و باعث ریست شدن سیستم میشه.
البته این یکی از مهم ترین موارده:46:
موفق باشید:11:
thugmage
18-05-2009, 23:09
من بعضی وقتا کامپیوتر موقع لود ویندوز هنگ میکنه سیم های تو کیس رو دسکاری میکنم یه 15 دقیقه که میگذره درست میشه مشگل از چیه ؟
من بعضی وقتا کامپیوتر موقع لود ویندوز هنگ میکنه سیم های تو کیس رو دسکاری میکنم یه 15 دقیقه که میگذره درست میشه مشگل از چیه ؟
دوست عزیز
لطف کنید در مورد دستکاری هایی که انجام میدین! توضیحاتی بدین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنند:20:
موفق باشید:11:
saeid 22
21-05-2009, 01:16
سلام ميخواستم بدونم Ram سيستم من باس آن چند است
Manufacturer : Kingston
Part Number : 9905316-005.A04LF
Serial Number : C2251643
Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) - [DDR2-666]
Format : Regular UDIMM (133.35 x 3)
Size : 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
shahinfarasystem
21-05-2009, 15:36
سلام ميخواستم بدونم Ram سيستم من باس آن چند است
Manufacturer : Kingston
Part Number : 9905316-005.A04LF
Serial Number : C2251643
Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) - [DDR2-666]
Format : Regular UDIMM (133.35 x 3)
Size : 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
سلام باس 666
[DDR2-666] این نشون دهنده شه
hassan-6
22-05-2009, 09:31
سلام
من یه مادر برد ABIT AX78 کارت گرافیک geforce 9400 gt گرفتم چند تا مشکل دارم دیدم فن سی پی یو کار نمیکرد بعد مارد برد دادم گارانی الان دور فن رو نشون نمیده دوباره باید ببرم گارانتی یا مشکلی نیست یا خودم میتونم درستش کنم؟
کارت گرافیکم خیل داغ میشه (وسط بازی یهو هنگ میکنه) خودم یه فن وصل کردم بهش مشکل حل شد ولی میخوام یدونم که ایا کارت گرافیکم مشکل داره؟
وقتی که مثلا انتی ویروس داره کار میکنه (حداکثر کار سی پی یو هم به 65 درصد)درجه سی پی یو به 72 تا 80 میرسه اینو چیکارش کنم ؟
دوستان گرامی سلام. میدونم سرتون شلوغه و حوصله ندارید میرم سر اصل مطلب.
حقیقتش سیستم یه بنده خدایی مشکل داشت من قرار بود براش درست کنم، یعنی ویندوزشو عوش کنم. ولی هر کار میکردم هاردش بالا نمیومد و از روی سی دی هم بوت نمیکرد!! هارد طرفو ورداشتم بردم رو سیستم خودم وصل کردم و کامل و راحت همه کاراشو کردم. هم ویندوزش راحت ریخته شد، و هم روی حالتی که هارد اصلی باشه و هم روی هارد به هارد راحت اومد بالا. ولی وقتی هاردو بردم رو سیستم خودش نصب کردم تا قبل از لوگوی ویندوز میومد و بعد همونجا گیر میکرد. کسی اگه میدونه مشکل این قسمت چیه لطفا بگه (اگه این زیریه نبود!!)
یکی از رفقا گفت احتمالا مشکل از اینجاست که ویندوز رو رو سیستم خودت ریختی و با سخت افزارای تو سازگاری داره و واسه همین با سیستم جدید و سخت افزارای جدید بالا نمیاد. قرار شد ویندوز رو روی سیستم خود طرف نصب کنم و با هزار دنگ و فنگ تونستم از روی سی دی ویندوز بوت کنم. ولی توی قسمت نصب ویندوز هم خیلی مشکل داشت، از جمله:
1- خیلی آهسته ویندوز رو نصب میکرد
2- در طول نصب خیلی ارور میداد که فلان فایلو نمیتونه کپی کنه (در صورتی که دفعه قبل هیچ مشکلی نداشت و سی دی هم سالم سالم بود)
3- و اینکه وقتی با هزارتا دنگ و فنگ و retry زدن و سی دی عوض کردن و اینا تونستم کامل ویندوز رو بریزم و بعد از ریستارت که میخواست وارد مرحله دوم نصب بشه هارد رو نمیوورد بالا!!
اینا رو هم در نظر بگیرید که توی نصب ویندوز هارد رو میشناخت و همه اطلاعات مربوط بهشم سر جاش بود و روی سیستم خودمم راحت میومد بالا. و اینکه فرمت هم کردم هارد رو، ولی جواب نداد.
شرمنده که خیلی زیاد شد، ولی گفتم همه چی رو بگم که دوستان دیگه سوالی براشون پیش نیاد. و به دلیل اینکه نمیدونستم مشکل از چیه اینو تو 3 تا مبحث فرستادم، اگه خطایی صورت گرفته عفو بفرمایید :41:.ممنون میشم که بگید مشکل چیه (اصلا سخت افزاریه یا نرم افزاری) و خواهشا زود. خیلی ممنونم :11:.
Scary Feelings
26-05-2009, 18:46
سلام..وقتی سرعت کامپیوتر به شدت بیاد پایین مشکل از کجا ها هست؟! فقط میدونم که از ویروس نیست اما task manager باز نمیشه...نمیدونم کامپیوترم چش شده؟!یه اهنگ رو به زور باز میکنه...اینم مشخصات سیستم:
CPU intel 3.42
گرافیک (فعلا)7300GS
RAM 2g
ماربورد هم نمیدونم :D
ویرایش:راستی الان دما هم حدودا 35 درجه هست..
سلام..وقتی سرعت کامپیوتر به شدت بیاد پایین مشکل از کجا ها هست؟! فقط میدونم که از ویروس نیست اما task manager باز نمیشه...نمیدونم کامپیوترم چش شده؟!یه اهنگ رو به زور باز میکنه...اینم مشخصات سیستم:
CPU intel 3.42
گرافیک (فعلا)7300GS
RAM 2g
اگه ویستا داری با برنامه window cpu meter ببین چند درصد سی پی یوت و رمت مشغوله اگه زیاد مشغول بود با تایپ msconfig توی منوی run تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن و دوباره سیستم رو ریستارت کن ببین بهتر میشه یا نه...
Scary Feelings
26-05-2009, 19:52
اگه ویستا داری با برنامه window cpu meter ببین چند درصد سی پی یوت و رمت مشغوله اگه زیاد مشغول بود با تایپ msconfig توی منوی run تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن و دوباره سیستم رو ریستارت کن ببین بهتر میشه یا نه...
ویستا که ندارم اما اینکار رو انجام دادم ولی تغیری نکرد..وقتی میخوام task manager رو باز کنم این پیغام رو میده:
task manager has been disabled by your adminator!!
لطفا کمکم کنید..الان فایرفوکس به زور باز کردم :19:
shahinfarasystem
03-06-2009, 16:22
CPU intel 3.42
گرافیک (فعلا)7300GS
RAM 2g
سلام
چرا فکر می کنی از ویروس نیست دوست عزیز من فکر کنم 95 درصد ویروسه با کاسپر یا Avira یه چک بکن ببین چی میشه؟
iman_n21
05-06-2009, 15:56
سلام
يه كامپيوتر هست كه بعد از اينكه كاملا بالا اومد موس و كيبردش قفل ميكنه
كسى ميتونه بگه مشكل از چيه ؟
Amir Hossein
08-06-2009, 19:30
سلام يه مشكل!
وقتي ميخوام cd بزنم اين ارور رو ميده
cannot connect TRF
بعد كه ok ميكنم اين پيغام رو ميده
sony dvd rw dru-860s
power-burn activated
البته در nero
سي دي خام كه ميذارم با ويندوز هم نميتونم سي دي بزنم
دي وي دي رايتر رو 1 ماه پيش خريدم
iranmobile
09-06-2009, 10:26
با سلام من میخوام رمهای سیستمم رو عوض کنم میخوام بدونم چی خوبه رمهای خودم کورسرddr2=xms2 هست مادربردم m2n32 sli perimeum +cpu AMD6000 dual core اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
manuelcalavera
10-06-2009, 08:00
سلام ،
خیلی فک نمیکنم جزئی باشه ولی الان چند روزیه که مانیتور ِ من موقعی که روشنش میکنم ، برای چند ثانیه ، فلشوار هی روشن خاموش میشه ، بعدش این روند کند میشه و نسبت ِ روشن بودن به خاموش بودن ِ اون زیاد میشه تا بالاخره روشن بشه ،
چند روز پیش مثلا" 30 ثانیه طول میکشید درست بشه ، ولی الان 3-4 دقیقه
نمیتونم بفهمم از کارت گرافیکه یا مانیتور
ولی بهر حال کارت گرافیکم 8800 GT هست و مانیتورم Samsung LCD bw1932
ممنون
baran_1000
11-06-2009, 16:05
چند روزی هست که مودمم صداش در نمیاد و اصلاً نمیشه باهاش دایال کرد!!
چند بار اسلاتش رو عوض کردو دوباره برنامه اش رو نصب کردم ..کلاً ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی درست شو نیست
مارکش genius هست و کلاً خیلی مودم مزخرفی بود و خیلی اذیت میکرد تا کانکت بشه ولی خب چند روزیه که کلاً قاطی کرده
ممکنه سوخته باشه و من و خودش رو راحت کرده باشه؟؟؟
shahinfarasystem
11-06-2009, 20:41
چند روزی هست که مودمم صداش در نمیاد و اصلاً نمیشه باهاش دایال کرد!!
چند بار اسلاتش رو عوض کردو دوباره برنامه اش رو نصب کردم ..کلاً ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی درست شو نیست
مارکش genius هست و کلاً خیلی مودم مزخرفی بود و خیلی اذیت میکرد تا کانکت بشه ولی خب چند روزیه که کلاً قاطی کرده
ممکنه سوخته باشه و من و خودش رو راحت کرده باشه؟؟؟
سلام چه پیغامی میده دوست عزیز؟
Amir Hossein
21-06-2009, 15:42
سلام
كامپيوتر رفيقم تمام پورت هاي usb هاش كار نميكنه cd مادر بورد رو 2-3 بار نصب كرد ولي بازم كار نكرد يعني از چي ميتونه باشه
shahinfarasystem
22-06-2009, 09:46
سلام
كامپيوتر رفيقم تمام پورت هاي usb هاش كار نميكنه cd مادر بورد رو 2-3 بار نصب كرد ولي بازم كار نكرد يعني از چي ميتونه باشه
سلام
اگر پورت هاي جلو منظورتونه ممكنه درست كابل هاش از توي كيس نصب نشده باشند
Amir Hossein
22-06-2009, 19:51
سلام
اگر پورت هاي جلو منظورتونه ممكنه درست كابل هاش از توي كيس نصب نشده باشند
منظورم هم پشت و هم جلو بود كه با نصب دوباره ي ويندوز حل شد
shahinfarasystem
23-06-2009, 14:23
به سلامتي دوست عزيز
shahinfarasystem
23-06-2009, 14:28
اشتباه شد شرمنده
.:HAMED:.
03-07-2009, 13:16
با سلام
آقا همین الان کامپیوترم ریستارت کرد!
به نظرتون مشکلش چیه؟
shahinfarasystem
04-07-2009, 07:19
با سلام
آقا همین الان کامپیوترم ریستارت کرد!
به نظرتون مشکلش چیه؟
یک مستطیل هست که معمولا برای ارور میاد و 3 گزینه cancel try again continue داره.شما هم شده بار ها با این برخورد کردید.
این برای من اومده هر کاری میکنم نمیره .هزار بار کنسل را زدم نرفت.باعث هنگ سیستمم هم میشه.
اسم مستطیل windows - no disk هست و متنش exeption processing message coooooo13 parameters 75b6..........................................
این نقطه چین هم منظورم ادامه همین کد هاست.
من باید چکار کنم که بره.
ویندوز را خاموش کردم. حتی باتری مادربورد را در اوردم.
برانامه ها و بازی هایی که بهش شک کردم را انیستال کردم ولی نمیره .لطفا کمک
shahinfarasystem
07-07-2009, 03:41
البته داشتم یک کارای دیگه هم انجام میدادم.
مثلا چه کارهایی؟؟؟ ممکنه به اونها برگرده
این مربوط به ویندوز میشه
امکان داره موقع نصب بازی یدفعه دیسک رو دراورده باشید.(یا درایو نتونه دیسک رو بخونه)
تو بخش بحث های نرم افزاری یا سیستم عامل باید بپرسی.
من باور نمیکردم که سایتی که این همه کاربر دارد و بخش تخصصی رایانه هست.نتونم تو این همه وقت جواب سوالم بگیرم.
اما امروز تونستم با فقط یک سرچ در سایت های خارجی بفهمم یاید چیکار کنم.
J U N I P E R
09-07-2009, 20:26
دماي نرمال قطعات چنده؟
سيستم من :
MB : 40 - 45
CPU : 60 - 65
ْGPU 65 - 90
آيا اين ها غير عادي نيستن؟
دور فن CPU 6500 - 6800 دور در دقيقه است.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
shahinfarasystem
11-07-2009, 07:49
دماي نرمال قطعات چنده؟
سيستم من :
MB : 40 - 45
CPU : 60 - 65
ْGPU 65 - 90
آيا اين ها غير عادي نيستن؟
دور فن CPU 6500 - 6800 دور در دقيقه است.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد... .
تا جايي كه من مي دونم نرمالن همشون
بذار ببينيم بقيه دوستان چي مي گن
خوب بفرمایید ما هم یاد بگیریم!
=-=-=-=-=-=
3DSpring
قطعاتت رو بگو.
J U N I P E R
11-07-2009, 10:25
CPU: AMD Athlon 64 X2 6000+
VGA: XFX 8800 GT Alpha Dog Edition
Main: Asus M2N-SLI
Ram: OCZ 2G Dual channel DDR2
Power: Green 580W EPS
راستي پريروز هيت سينك و گرافيك اينا رو گرد زدايي كردم، دوباره به هيت سينك چسب سيليكون نزدم و با هموني كه روش مونده بود گذاشتم سر جاش.
روي كيس هيچ فن اضافه اي ندارم، در كناري كيس بازه.
سيستم اوركلاك نشده.
ممنون
من داشتم یک بازی نصب میکردم. البته داشتم یک کارای دیگه هم انجام میدادم.
یک مستطیل هست که معمولا برای ارور میاد و 3 گزینه cancel try again continue داره.شما هم شده بار ها با این برخورد کردید.
این برای من اومده هر کاری میکنم نمیره .هزار بار کنسل را زدم نرفت.باعث هنگ سیستمم هم میشه.
اسم مستطیل windows - no disk هست و متنش exeption processing message coooooo13 parameters 75b6..........................................
این نقطه چین هم منظورم ادامه همین کد هاست.
من باید چکار کنم که بره.
ویندوز را خاموش کردم. حتی باتری مادربورد را در اوردم.
برانامه ها و بازی هایی که بهش شک کردم را انیستال کردم ولی نمیره .لطفا کمک
من باور نمیکردم که سایتی که این همه کاربر دارد و بخش تخصصی رایانه هست.نتونم تو این همه وقت جواب سوالم بگیرم.
خدارو شكر كه مشكل شما حل شده،
دوست عزيز اينجا انجمن سخت افزاره، مشكل شما مشكل نرم افزاري بوده، بهتر بود توي انجمن نرم افزار مطرح ميكردي،
موفق باشي :)
shabeashegha
12-07-2009, 22:59
سلام
یکی از دوستام چند ماه پیش یه دی وی دی رایتر خرید که کابلش دیتاست الان به فکر ارتقای مادربورد و هارد و ... افتاده ولی مشکل اینجاست که بیشتر (یا شایدم همه) مادربرد های موجود ساتا هستن . آیا راهی هست که بتونه از دی وی دی رایترش توی دستگاه جدید استفاده کنه؟کابل تبدیل یا روش خاصی هست؟
J U N I P E R
12-07-2009, 23:28
سلام
یکی از دوستام چند ماه پیش یه دی وی دی رایتر خرید که کابلش دیتاست الان به فکر ارتقای مادربورد و هارد و ... افتاده ولی مشکل اینجاست که بیشتر (یا شایدم همه) مادربرد های موجود ساتا هستن . آیا راهی هست که بتونه از دی وی دی رایترش توی دستگاه جدید استفاده کنه؟کابل تبدیل یا روش خاصی هست؟
خيلي از مادربورد هاي جديد علاوه بر ياتا يه كابل IDE هم دارن، منظور از كابل ديتا همون آي دي اي هست؟
shahinfarasystem
13-07-2009, 09:04
سلام
سلام دو روش داره يكي كه spring عزيز گفتند
خيلي از مادربورد هاي جديد علاوه بر ساتا يه كابل IDE هم دارن
يكي هم خودتون گفتيد كه هردوش ميشه
کابل تبدیل
shahinfarasystem
13-07-2009, 09:05
منظور از كابل ديتا همون آي دي اي هست؟
بلي ولي بهتره بگيم IDE كابل ديتاست
MILAD MGH
16-07-2009, 17:30
سلام.کسی از دوستان خبر داره این صفحه برای چیه.بعضی موقع ها کیس هنگ میکنه و این صفحه میاد و از کیس هم صدایی شبیه به بوق میاد و مجبورم کامپیوتر رو ریستارت کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان لطفا کمک کنید.
shahinfarasystem
16-07-2009, 18:35
سلام.کسی از دوستان خبر داره این صفحه برای چیه.بعضی موقع ها کیس هنگ میکنه و این صفحه میاد و از کیس هم صدایی شبیه به بوق میاد و مجبورم کامپیوتر رو ریستارت کنم.
کد:
دوستان لطفا کمک کنید.
سلام داداشم
بیزحمت اگه می خوایی عکس بذاری رزولوشن پایین تر بذار لود عمسی که گذاشتی خیلی طول کشید اخوی ببیخشیدا البته
خوب بریم برا جواب
این صفحه همون صفحه آبی مرگ یا blue screen of death هستش که موقعی ظاهر میشه که سخت افزار جدیدی و یا نرم افزار جدیدی روی سیستمتون نصب کردید که با اون همخونی نداره
اگرمی تونید سخت افزار یا نرم افزار جدیدتون رو دوباره با دقت بیشتری نصب کنید یا اگر احتیاج زیادی ندارید کلا پاکش کنید
مخلصیم
ابهتت ما رو گرفت اخوی عجب آواتاری نزنی یوهو مارو
Amir Hossein
02-08-2009, 16:41
سلام من وقتي از رو كيس سيستم رو reset ميكنم به جاي اينكه reset بشه سريع خاموش و روشن ميشه البته نه هميشه
دقيقا همين اتفاق موقع روشن كردن هم ميافته يعني وقتي دكمه ي power رو فشار ميدم سيستم روشن ميشه يوهو خاموش ميشه بعد روشن ميشه وكار ميكنه
قضيه چيه؟
J U N I P E R
02-08-2009, 18:16
سلام من وقتي از رو كيس سيستم رو reset ميكنم به جاي اينكه reset بشه سريع خاموش و روشن ميشه البته نه هميشه
دقيقا همين اتفاق موقع روشن كردن هم ميافته يعني وقتي دكمه ي power رو فشار ميدم سيستم روشن ميشه يوهو خاموش ميشه بعد روشن ميشه وكار ميكنه
قضيه چيه؟
وقتی از روی کیس سیستم رو ریست میکنید، سیستم سریع خاموش و روشن مشه دیگه، مشکلش کجاس؟
شما از روی چی متوجه میشی سیستم یه بار خاموش میشه؟ اگز منظورتون صدای کامپیوتره این طبیعیه و سیستم خاموش نشده، فقط صداش قطع شده.
Amir Hossein
03-08-2009, 12:18
وقتی از روی کیس سیستم رو ریست میکنید، سیستم سریع خاموش و روشن مشه دیگه، مشکلش کجاس؟
شما از روی چی متوجه میشی سیستم یه بار خاموش میشه؟ اگز منظورتون صدای کامپیوتره این طبیعیه و سیستم خاموش نشده، فقط صداش قطع شده.
رسوندن منظورم يه كم سخته:13:
وقتي دكمه ي reset رو از رو كيس فشار ميدم به جاي اينكه در حالت روشن سيستم reset شه يه بار خاموش ويه بار روشن ميشه دقيقا مثل اينكه سيستم رو خاموش كني بعد سريع روشن كني (اما نه هميشه)
در مورد روشن كردن هم همينه درست روشن ميشه ولي يوهو خاموش ميشه دوباره روشن ميشه وبه كارش ادامه ميده
قبلا اينطور نبود
:2:
toorajjj
10-08-2009, 20:47
سلام
من وقتی کامپیوتر را روشن میکنم بوق ممتد شنیده میشود و مانیتور روشن نمیشود و سیستم بالا نمی آید مشکل از کجاست
ممنون از کمکتون
سلام
من وقتی کامپیوتر را روشن میکنم بوق ممتد شنیده میشود و مانیتور روشن نمیشود و سیستم بالا نمی آید مشکل از کجاست
ممنون از کمکتون
دوست عزیز
بیشترین احتمال از رم و کارت گرافیک هستش.
Lord_theOne
11-08-2009, 10:40
دوست عزیز
بیشترین احتمال از رم و کارت گرافیک هستش.
بله موافقم
رم و گرافيكت را دربياور و تميزش كن دوباره بزن سرجاش ببين درست مي شود؟
و رم را روي يك شاخه ديگه از مادربردت هم تست كن
toorajjj
11-08-2009, 17:56
سلام
ممنون از کمکتون
چرا کسی جواب ما را نمیده
Lord_theOne
11-08-2009, 20:38
من و دوستمون در دو پست بالايي جواب شما را داديم
shahinfarasystem
11-08-2009, 21:17
من و دوستمون در دو پست بالايي جواب شما را داديم
راست می گه Lord_theOne عزیز ما هم به نشونه تایید که تشکر کردیم از vio man جان
toorajjj
12-08-2009, 09:00
ممنون دوستان از کارت گرافیک بود درست شد
silhouette
13-08-2009, 01:59
يه سوال خيلي جزيي داشتم كه مربوط به كل قطعات سخت افزاري ميشه
اگه مثلا در حين گوش كردن موسيقي يا ديدن تلويزيون(با كارت تي وي)به قسمت device manager رفت واطلاعات سخت افزاري رو مشاهده كرد به قطعات سخت افزاري كامپيوتر صدمه وارد ميشه يانه منظور اينه كه فشاري، چيزي به سيستم در اين حالت بوجود مياد يانه
شايد سوالم بنظر گيج كننده يا عجيب وغريب بياد ولي چيزي غير از هميني كه پرسيدم نيست هر چي هم بيشتر جواب بديد بيشتر منو شرمنده خودتون كرديد
چون اين موضوع چند وقتيه فكرمو درگير خودش كرده ميخوام ببينم خودمو گذاشتم سركار و چيزي نيست يا به هرحال جوابي بشنوم كه خيالمو از هر بابت راحت كنه
:40:قبلا هم از شما تشكر ميكنم:40:
Lord_theOne
13-08-2009, 07:40
نه چرا بايد مشكلي برايش پيش بيايد اصلا كامپيوتر براي اينچيزا ساخته شده چنديدن كار را بتوانيد انجام بدهيد
حالا اون بستگي به نامرغوب بودن قطعات بستگي دارد مثلا رمت تقلبي باشه سيستم هنگ مي كنه يا پاورت خراب باشه نمي سوز باشه مشكل ايجاد مي كنه كه بحثش جداست
sajjadgameactor
13-08-2009, 17:42
من 2g رم باس667 کینگ استون دارم و حالا میخوام 2g دیگه هم اضافه کنم
سوال من اینه که 2g جدید باید کینگ استون باشه؟
باید باس667 باشه یا میشه 800 باشه؟((مادربرد m2n-e و باس 800 بهش میخوره)
یا باید هر دو مورد باشه؟
shahinfarasystem
13-08-2009, 23:52
من 2g رم باس667 کینگ استون دارم و حالا میخوام 2g دیگه هم اضافه کنم
سوال من اینه که 2g جدید باید کینگ استون باشه؟
باید باس667 باشه یا میشه 800 باشه؟((مادربرد m2n-e و باس 800 بهش میخوره)
یا باید هر دو مورد باشه؟
برند رمتون مهم نیست ocz, king stone , patriot یا هر چیز دیگه ولی شاید یه در صد کوچیک بهتر باشه ار یک کارخونه باشن
و در مورد باس 667 باس رم های شما هر چقدر باشه باس سیستم شما با اون تنظیم میشه
یعنی مثلا دوتارم داشته باش که یکی 667 و یکی هم 800 باشه از توان 667 هر دو تاشون استفاده می شه و به 800 نمیرسن
حله؟؟؟
shahinfarasystem
13-08-2009, 23:57
نه چرا بايد مشكلي برايش پيش بيايد اصلا كامپيوتر براي اينچيزا ساخته شده چنديدن كار را بتوانيد انجام بدهيد
حالا اون بستگي به نامرغوب بودن قطعات بستگي دارد مثلا رمت تقلبي باشه سيستم هنگ مي كنه يا پاورت خراب باشه نمي سوز باشه مشكل ايجاد مي كنه كه بحثش جداست
تایید لرد بزرگ
+
یه چک ویروس هم بکنید شاید بد نباشه
Torch Bearer
15-08-2009, 21:56
من یک مشکلی برای موسم پیش اومده که هر بار کلیک چپ میکنم انگار 2 بار سریع کلیک کردم و فکر کنم انگار دکمه هرز شده.
راهی هست درستش کنم یا باید یک موس دیگه بگیرم؟
shahinfarasystem
16-08-2009, 20:00
من یک مشکلی برای موسم پیش اومده که هر بار کلیک چپ میکنم انگار 2 بار سریع کلیک کردم و فکر کنم انگار دکمه هرز شده.
راهی هست درستش کنم یا باید یک موس دیگه بگیرم؟
شما تنظیمات ماوس ات رو دستکاری نکردی؟ فکر کنم مشکل از اونجاست...
Torch Bearer
16-08-2009, 21:51
شما تنظیمات ماوس ات رو دستکاری نکردی؟ فکر کنم مشکل از اونجاست...
نه بابا میگم دکمه هرز شده.اون انتخاب سرعت دابل کلیک مربوط به یه چیز دیگه ست.
shahinfarasystem
17-08-2009, 09:47
نه بابا میگم دکمه هرز شده.اون انتخاب سرعت دابل کلیک مربوط به یه چیز دیگه ست.
برادر من سرعت منظورم نبود شايد ازtools --- folder option تنظيماتش رو روي يه كليك تنظيم كردي كه با هر كليك جاي دوتا كار كنه
اگز مشكل از اين نبود فكر كنم بايد يه نو بگيري ارزش تعمير به نظر من نداره
ستاره آبی
18-08-2009, 14:39
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز:11::11:
مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! :13::13:. حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error
The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:
حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید:11: (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا ناواردم:41:)
davidjoker
18-08-2009, 14:41
سلام. دوستان. امیدوارم که خوب باشید. من یک عدد سوال دارم. این usb های جلوی کامپیوتر قطع هستش. چی کار کنم که درست بشه؟ باتشکر
joker
shahinfarasystem
18-08-2009, 16:06
سلام. دوستان. امیدوارم که خوب باشید. من یک عدد سوال دارم. این usb های جلوی کامپیوتر قطع هستش. چی کار کنم که درست بشه؟ باتشکر
سلام انشاالله شما هم خوب باشي شما دو تا بپرس
اخوي جان سيم هاي داخل كيس كه ارتباط فلش شما با مادر برد رو برقرار مي سازن يا اشتباه وصل شده اند يا اصلا وصل نشده اند
داخل كيسو يه نگاه بيانداز
قربونت
shahinfarasystem
18-08-2009, 16:08
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
مشکلی برای کامپیوترم پیش اومده که امیدوارم با کمک شما عزیزان حل بشه اون هم اینه که دو روز پیش برادرم یک multi dvd rewriter 22x LG روی کیس نصب کرد که البته تجربه اولش بود!! . حالا که سراغ کامپیوتر اومدم می بینم که چه سی دی رام که قبلا هم بوده چه این دی وی دیه اصلا فیلم ها رو پخش نمی کنند وبلافاصله قفل کرده وحتی با گرفتن دکمه های alt ctl del هم پنجره tasmanager باز نمی شه و فقط با دکمه روی کیس ریستارت میشه. از طرفی حتی با ورود به بازی هایی هم که از قبل روی کامپیوتر بوده ویک سری زیر برنامه های nero که بعد از نصب این دی وی دی درایو، نصب شدن باز هم قفل می کنه . تنها فایل هایی که می تونن بازکنن فایل های صرفا صوتی هستش نتیجه این که این کامپیوتر بیچاره از صبح تا به الان شونصد بار ریستارت شده . دیواس منیجر روهم چک کردم به ظاهر هیچ مشکلی دیده نمیشه . تنظیمات بیوس روهم به حالت دیفالت بردم بازهم مشکل حل نشد حدس می زنم یک مشکل سخت افزاری پیش اومده باشه . در ضمن وقتی یک دی وی دی رو در درایوش قرار می دم این ارور از تسک بار ظاهر میشه: :in cd error
The state of the read udf attribute on the folder does not premit the current operation on drive j:
حالا بعد این توضیحات مفصل ممنون میشم اگه لطف کنید و با ذکر جزئیات راهنماییم کنید (با توجه به اینکه در زمینه سخت افزار کاملا
سلام
به نظرم پاورتون موقع پردازش تصوير كه يه مقدار برق بالاتر مي طلبه برق كم مياره و هنگ مي كنه
مدل و توان پاورتون رو ذكر ميكنيد؟؟
ستاره آبی
18-08-2009, 16:22
ببخشید خواستم این پست را پاک کنم اما هیچ دکمه ای در این رابطه پیدا نکردم
ستاره آبی
18-08-2009, 16:27
سلام از ماست:11::11: با تشکر فراوان از توجهتون:11: بسی منتظر جواب بودم:20:
با عرض معذرت قبلا هم گفته بودم که زیاد از این چیز ها سر در نمیارم. حالا اگه میشه لطف کرده بفرمایید این مدل وتوان پاور رو از کجا پیدا کتم؟؟ یعنی بعد از دستکاری های برادرم ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه ؟؟ وآیا این احتمال میره که چیزی رو جابه جا وصل کرده باشه ؟
ستاره آبی
18-08-2009, 22:28
ای با با یکی اینجا نیست به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟!!:41::41::41::41::41::41:
shahinfarasystem
19-08-2009, 00:37
سلام از ماست با تشکر فراوان از توجهتون بسی منتظر جواب بودم
با عرض معذرت قبلا هم گفته بودم که زیاد از این چیز ها سر در نمیارم. حالا اگه میشه لطف کرده بفرمایید این مدل وتوان پاور رو از کجا پیدا کتم؟؟ یعنی بعد از دستکاری های برادرم ممکنه پاور مشکل پیدا کرده باشه ؟؟ وآیا این احتمال میره که چیزی رو جابه جا وصل کرده باشه ؟
این چه حرفیه دوست عزیز
اگه دقیق بخوام بگم
شما از پشت کیس که نگاه بکنی اگر درب سما راست رو باز کنی قطعاتت رو می تونی ببینی
پاور شما همونی هست که کابل سیاه رنگ برق بهش از بیرون وصل می شه (بالای کیس)
اگر روی پاور رو نگاه بیاندازی برندش و مدلش و همچنین توانش معلومه
مثلا
برند Green ,tvm,pascal....
مدل مثلا GP330 A
توان مصرفی هم مثلا 380w
نه پاورتون احتمالا مشکلی نداره
فقط فکر می کنم توانش کمتر از اون هست که بتونه به چند تا درایور سی دی و دی وی دی برق برسونه
یعنی باید پاور قوی تر بخری
روشنه؟؟؟
shahinfarasystem
19-08-2009, 00:41
برادر من سرعت منظورم نبود شايد ازtools --- folder option تنظيماتش رو روي يه كليك تنظيم كردي كه با هر كليك جاي دوتا كار كنه
اگز مشكل از اين نبود فكر كنم بايد يه نو بگيري ارزش تعمير به نظر من نداره
دوست گلم مشکل شما حل شد ؟؟؟؟
ماوس خراب بود؟
LiveTime
19-08-2009, 11:17
ببخشید دوستان یک سوال
من از لحاظ کلی سیستم مناسبی برای انجام کارهای Editing دارم ولی هنگام رندر گیری در برنامه هایی مثل Premiere و AfterEffects و 3DMax و... سیستم هنگ میکنه و گاهاً ریستارت میشه. حتی برنامه هایی مثل BitTorrent و mTorrent هم اینطوری میشه. کلافه شدم
اینم بگم CPU Usage برنامه هایی که گفتم 35 تا 40 درصده یعنی 65 تا 60 درصد Free.
تصور من اینه که مشکل هارد یا کابلهای ارتباطی اون رو داشته باشم
چه احتمالاتی هست؟
اینم اطلاعات کاملی از Hardware سیستم:
.plz Help Me
shahinfarasystem
19-08-2009, 12:01
ببخشید دوستان یک سوال
من از لحاظ کلی سیستم مناسبی برای انجام کارهای Editing دارم ولی هنگام رندر گیری در برنامه هایی مثل Premiere و AfterEffects و 3DMax و... سیستم هنگ میکنه و گاهاً ریستارت میشه. حتی برنامه هایی مثل BitTorrent و mTorrent هم اینطوری میشه. کلافه شدم
چه احتمالاتی هست؟
کد:
.plz Help Me
عرض ادب دوست عزيز
1) سيستمتون بعد از هنگ ازاد هم ميشه يا كلا ديگه تو هنگ مي مونه ؟؟
2) چند درصد مواقع خاموش ميشه؟؟
LiveTime
19-08-2009, 12:13
عرض ادب دوست عزيز
1) سيستمتون بعد از هنگ ازاد هم ميشه يا كلا ديگه تو هنگ مي مونه ؟؟
2) چند درصد مواقع خاموش ميشه؟؟
1) توی هنگ می مونه تنها راهش میشه ریستارت
2)توی اون برنامه هایی که گفتم بیشتر اوقات اون مشکل پیش میاد
من قبلا با سیستم ضعیفتر از این کار کردم و اینطور مشکلاتی نداشتم!!
ستاره آبی
19-08-2009, 13:18
جناب shahinfarasystem بسیار از راهنماییتون متشکرم.:11::11: ولی فکر نکنم مشکل از کمبود نیروی پاور باشه به دوعلت:
1- قبلا در محل این دی وی دی رام یک سی دی رایتر بوده که سیستم هیچ مشکلی نداشته
2- امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین.:11::11:
ستاره آبی
19-08-2009, 18:31
سلام:11:
وای یه مشکل دوباره :41::41:امروز عصر وقتی یه مدت زمان حدود یه ساعت با کامپیوتر کار کردم پاور کامپیوتر خاموش شد یعنی چراغ سبزش روشن بود ولی چراغ قرمز دیگه روشن نبود که فقط با روشن وخاموش کردن کلید اصلی برق کامپیوتر دوباره راه افتاد . این دیگه چه مشکلیه ؟؟ :13:یعنی ممکنه ادامه دار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک فوری کنید . قبلا از این مشکلات نداشتیم . یعنی ممکنه با باز کردن کیس که صبح انجام شد ربط داشته باشه ؟؟ البته من به جز اتصالات سی دی ودی وی دی رام به چیزی دست نزدم:13::13:
کممممممممممممممممک!!!!
LiveTime
19-08-2009, 19:34
ببخشید دوستان یک سوال
چه احتمالاتی هست؟
.plz Help Me
کابل رو عوض کردم بازم فایده نداشت
دیوانه ام کرده
saman.killer
19-08-2009, 20:09
ببخشید چه طوری میشه بایوس کامپیوتر رو آپدیت کرد:23::23::5:
shahinfarasystem
19-08-2009, 20:19
جناب shahinfarasystem بسیار از راهنماییتون متشکرم. ولی فکر نکنم مشکل از کمبود نیروی پاور باشه به دوعلت:
1- قبلا در محل این دی وی دی رام یک سی دی رایتر بوده که سیستم هیچ مشکلی نداشته
2- امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین
سلام ببخشید دیر شد یه مقدار سرم شلوغ بود امروز
به نظرم عوض کردن ویندوز شاید بد نباشه ولی نه 100 در صد
موقعی برای سخت افزار ویندوز عوض میشه که اون قطعه یه کار اساسی انجام برده مثلا رمت رو شما عوض می کنی
ولی به نظرم یه امتحان بکن
قبلش دقت کن که تمام اتصالات دی وی دی رامت رو کاملا جدا کرده باشی
اصلا یه کاری کامل درش بیار یه بار با سی دی رامت قبل از اینکه ویندوز عوض کنی ببند ببین همون مشکلو داره؟؟
اگه نشد برو سراغ تعویض ویندوز
shahinfarasystem
19-08-2009, 20:22
سلام
وای یه مشکل دوباره امروز عصر وقتی یه مدت زمان حدود یه ساعت با کامپیوتر کار کردم پاور کامپیوتر خاموش شد یعنی چراغ سبزش روشن بود ولی چراغ قرمز دیگه روشن نبود که فقط با روشن وخاموش کردن کلید اصلی برق کامپیوتر دوباره راه افتاد . این دیگه چه مشکلیه ؟؟ یعنی ممکنه ادامه دار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک فوری کنید . قبلا از این مشکلات نداشتیم . یعنی ممکنه با باز کردن کیس که صبح انجام شد ربط داشته باشه ؟؟ البته من به جز اتصالات سی دی ودی وی دی رام به چیزی دست نزدم
کممممممممممممممممک!!!!
دوست عزیز با این وصفیات به نظرم پاورت مشکل داره و خازنی چیزی توش خراب شده
اون کاری که گفتم یه بار انجام بده خبرش رو بذار
iceman10
19-08-2009, 20:22
دوستان کامپیوترم بالاست ضعیف نیست اما یه بار رمم و در آوردم دوباره جا زدم از اون روز فقط وقتایی که بازی میکنم حتی بازیهای خیلی مبتدی یهو خاموش میشه نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن پایه فن سیپیومم شکسته یه مقدار شله
shahinfarasystem
19-08-2009, 20:23
) توی هنگ می مونه تنها راهش میشه ریستارت
2)توی اون برنامه هایی که گفتم بیشتر اوقات اون مشکل پیش میاد
من قبلا با سیستم ضعیفتر از این کار کردم و اینطور مشکلاتی نداشتم!!
شما یه امتحانی بکن
در کیست رو باز کن یه پنکه نزدیک نزدیکش بذار کار کنه وقتی روشنش می کنی ترجیحا تو اتاقی که کولر هم داره این امتحان رو بکن
ببین فرقی میکنه؟
shahinfarasystem
19-08-2009, 20:26
دوستان کامپیوترم بالاست ضعیف نیست اما یه بار رمم و در آوردم دوباره جا زدم از اون روز فقط وقتایی که بازی میکنم حتی بازیهای خیلی مبتدی یهو خاموش میشه نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
عرض ادب
اسلات رمت رو عوض کن برادر
LiveTime
19-08-2009, 20:54
شما یه امتحانی بکن
در کیست رو باز کن یه پنکه نزدیک نزدیکش بذار کار کنه وقتی روشنش می کنی ترجیحا تو اتاقی که کولر هم داره این امتحان رو بکن
ببین فرقی میکنه؟
این کار رو هم انجام دادم بازم بی فایدست.
دیوانه شدم از دست این سیستم.
اگه بتونی مشکلم رو حل کنی یه اکانت رپیدباز پیشم داری :11:
ستاره آبی
20-08-2009, 10:33
سلام:11::11:
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . راستی یه سوال دیروز در قسمت تنظیمات بایوس که نگاه می کردم دیدم که
SYSTEM FAN SPEED : 0 RPM هست ودمای سیستم حدود 43 درجه هست . آیا مشکلی هست؟؟ البته من قبلا هیچ وقت به این عدد دقت نکرده بودم که ببینم از اول همین طوری بوده یا نه
در ضمن اگه ممکنه جوابم رو در باره REPAIR کردن ویندوز(در پست قبلی مطرح کردم) بدین که آیا می تونه مشکلات ویندوز رو حل کنه وجای تعوعض رو بگیره؟ بسیار ممنون ومتشکر از توجهتون:11::11:
LiveTime
20-08-2009, 12:08
اگه بتونی مشکلم رو حل کنی یه اکانت رپیدباز پیشم داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LiveTime
20-08-2009, 12:42
ببخشید ندونستم چطور این پست رو حذف کنم
shahinfarasystem
20-08-2009, 13:10
سلام
دیروز یادم رفت بگم که من محل SLAVE و MASTER سیدی رام ودی وی دی رام رو با هم عوض کردم که صبح ظاهرا مشکل حل نشد ولی عصر دیدم که فیلم ها و بازی ها رو پخش می کنه ومشکل حل شده به سلامتی . راستی یه سوال دیروز در قسمت تنظیمات بایوس که نگاه می کردم دیدم که
SYSTEM FAN SPEED : 0 RPM هست ودمای سیستم حدود 43 درجه هست . آیا مشکلی هست؟؟ البته من قبلا هیچ وقت به این عدد دقت نکرده بودم که ببینم از اول همین طوری بوده یا نه
در ضمن اگه ممکنه جوابم رو در باره REPAIR کردن ویندوز(در پست قبلی مطرح کردم) بدین که آیا می تونه مشکلات ویندوز رو حل کنه وجای تعوعض رو بگیره؟ بسیار ممنون ومتشکر از توجهتون
سلام
خوب به سلامتی پس مشکل حل شد.........
راستش SYSTEM FAN SPEED باید بررسی کنم الان نمی تونم جواب دقیق بهت بدم
ولی دمای 43 درجه تقریبا مطلوبه برای سیستم شما
در مورد تعمیر ویندوز هم که پرسیدی repair کردن کار رو ممکنه راه بیاندازه ولی مثل تعویض ویندوز که همه چی رو دوباره کپی می کنه نمیشه
سربلند باشی....
shahinfarasystem
20-08-2009, 13:15
برادر یه کار دیگه بکن یه خمیر سیلیکون بگیر (همونی که روی سی پی پو می خوره)
قبلی رو پاکش کن جدیدرو که گرفتی جایگزین کن (با پنبه و الکل پاک کن)
یه چیزی مثل یه سرنگ می مونه که بعد از تمیز کردن قبلی یه مقدار از این جدیده رو روش می ریزی
و با سر همون سرنگش پخشش می کنی
اگه بتونی مشکلم رو حل کنی یه اکانت رپیدباز پیشم داری
شما لطف داری ولی قصد ما برای کمک به دوستان این لطفی که شما میکنی نیست داداش جان
اوستا کریم خودش هوامونو جور دیگه داره
LiveTime
20-08-2009, 13:54
برادر یه کار دیگه بکن یه خمیر سیلیکون بگیر (همونی که روی سی پی پو می خوره)
قبلی رو پاکش کن جدیدرو که گرفتی جایگزین کن (با پنبه و الکل پاک کن)
یه چیزی مثل یه سرنگ می مونه که بعد از تمیز کردن قبلی یه مقدار از این جدیده رو روش می ریزی
و با سر همون سرنگش پخشش می کنی
مطمئنی که حل میشه یعنی تنها احتمال اونه؟
shahinfarasystem
20-08-2009, 23:57
مطمئنی که حل میشه یعنی تنها احتمال اونه؟
نمیشه گفت نتها احتمال ولی احتمالی که الان به ذهنم می رسه اینه
گذشته از اون این خمیر چندوقت یه بار تجدید بشه بد نیست....
1goleyas
21-08-2009, 22:48
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم که یه مدتی هست دی وی دی ها را با برنامه نرو7 دیتا بدون مشکل رایت می کنه ولی بعد که دوباره امتحانشون می کنم بعضی فایلها مخصوصا ویدیو یی ها را باز نمیکنه چند تا فیلم هم توش بود که با کانورت کردن تونستم دوباره تو کامپوتر ذخیرشون کنم
بعد خواستم به صورت رایت کنم که دیویدی پلیرها هم نشونشون بدن رایت با موفقیت تموم شد ولی الان اصلان دی وی دی باز نمی شه نه روی دی وی دی پلیرها با می شه به نر شما مشکل چیه؟
مشکل با ریست شدن این سیستم
سلام
من چند وقتی هست که این سیستم رو بستم ولی روزانه تا ده بار ریست میشه . گاهی اوقات در ویندوز ، گاهی همون وقت که روشن میکنم و قبل از بوت شدن سیستم عامل ها . فکر نمیکنم مشکل داغ کردن هم داشته باشه ، چون مثلا وقتی هم که روشن میکنم ریست میکنه .
کاری هم به برنامه یا خرابی ویندوز ها نیست . چون دوتا ویندوز دارم که هردوش همینطور میشه
اینم مشخصات سیستم:
mainboard giga Ep31
cpu 5200 intel core 2du
ram 2gb 800 twin
VGA 512 mb 8500 gt ELSA
power 600W
با تشکر
LiveTime
22-08-2009, 12:12
نمیشه گفت نتها احتمال ولی احتمالی که الان به ذهنم می رسه اینه
گذشته از اون این خمیر چندوقت یه بار تجدید بشه بد نیست....
ببخشید اینقدر مزاحمت میشم
دو تا عکس گرفتم ببین دقیقاً خمیر رو باید به کجا بزنم.
این عکس بعد از درآوردن
عکس قبل از در آوردن
shahinfarasystem
22-08-2009, 12:43
مشکل با ریست شدن این سیستم
سلام
من چند وقتی هست که این سیستم رو بستم ولی روزانه تا ده بار ریست میشه . گاهی اوقات در ویندوز ، گاهی همون وقت که روشن میکنم و قبل از بوت شدن سیستم عامل ها . فکر نمیکنم مشکل داغ کردن هم داشته باشه ، چون مثلا وقتی هم که روشن میکنم ریست میکنه .
کاری هم به برنامه یا خرابی ویندوز ها نیست . چون دوتا ویندوز دارم که هردوش همینطور میشه
اینم مشخصات سیستم:
mainboard giga Ep31
cpu 5200 intel core 2du
ram 2gb 800 twin
VGA 512 mb 8500 gt ELSA
power 600W
با تشکر
سلام تاحالا پيش اومده كه سيستم يهو خاموش شه (نه ريست) ؟؟؟
shahinfarasystem
22-08-2009, 12:44
من یه دی وی دی رایتر سونی دارم که یه مدتی هست دی وی دی ها را با برنامه نرو7 دیتا بدون مشکل رایت می کنه ولی بعد که دوباره امتحانشون می کنم بعضی فایلها مخصوصا ویدیو یی ها را باز نمیکنه چند تا فیلم هم توش بود که با کانورت کردن تونستم دوباره تو کامپوتر ذخیرشون کنم
بعد خواستم به صورت رایت کنم که دیویدی پلیرها هم نشونشون بدن رایت با موفقیت تموم شد ولی الان اصلان دی وی دی باز نمی شه نه روی دی وی دی پلیرها با می شه به نر شما مشکل چیه
دوست عزيز با يه مدل دي وي دي ديگه امتحان كن
احتمالا مشكل از دي وي دي هات هست كه كيفيت خوبي ندارند
shahinfarasystem
22-08-2009, 14:40
ببخشید اینقدر مزاحمت میشم
دو تا عکس گرفتم ببین دقیقاً خمیر رو باید به کجا بزنم.
این عکس بعد از درآوردن
عکس قبل از در آوردن
برادر هاستي كه روش آپلود كردي فيلتره
يه جا ديگه بذار
lovely_fox
22-08-2009, 15:20
سلام ما یک ریسیور داریم بعد این فقط کانال های تلویزیون ایران می گیره یعنی کانال 1 و 2 و3و ... و کانال های استانی میخواستم بدونم چطوری میشه کانال های بیشتری آورد؟
ماهواره هم نایل ست است
مدل دستگاه هم استار ست است
توی منو قسمت اسکن که زدم باز همین کانال ها آمد کانالی اضاف نیامد؟چیکار کنم؟
LiveTime
22-08-2009, 20:27
برادر هاستي كه روش آپلود كردي فيلتره
يه جا ديگه بذار
اینم یه جا دیگه
و
shahinfarasystem
22-08-2009, 21:20
توی همون عکس اولی ات که یه مربع طوری می بینی خوب
زیرش یه میله باریکه اونو باید بدی بالا
تا اون مربعی که سی پی پو ت هست دربیاد
بعد اینکه درش آوردی هم خود پی پی یو و رو با پنبه و الکل اون خمیر سیلیکون قبلی اش رو پاکی می کنی هم اون محلی اش که با فنت اصال دارد
اونی کهAMD نتوشتهیعنی کف فنت رو خیمر بهش جسبیده پاک می کنی
بعد از اینکه پاک کردی و خشک شد دوباره روش سیلیکون می زنی میذاری سرجاش
میله رو هم جا میزنی
فن سی پی یوت هم میزنی جا
به همین راحتی
shahinfarasystem
22-08-2009, 21:22
در ضمن عکسا خیلی حجیم بودن خواهش برا آپلو کم حجم تر بذار
ممنون
سلام تاحالا پيش اومده كه سيستم يهو خاموش شه (نه ريست) ؟؟؟
خیلی کم ولی شده اما ریست شدن که خیلی ریست میشه
shahinfarasystem
22-08-2009, 23:46
خیلی کم ولی شده اما ریست شدن که خیلی ریست میشه
داداشم پاور شما مشکل خورده و احتمالا یکی دو تا از خازن های داخلش خراب شدن
هم می تونی برای تعمیرش اقدام کنی هم نو بگیری
LiveTime
23-08-2009, 12:45
خیلی ممنون و سپاس فراوان مشکلم حل شد
shahinfarasystem
23-08-2009, 12:49
خیلی ممنون و سپاس فراوان مشکلم حل شد
قربون داداش مارو دعا كن
Alijo0on
23-08-2009, 14:16
با سلام به همه اساتید گل ...
من 1 هارد اینترنال 160 داشتم که یدونه 1 ترابایت هم گرفتم روی ویندوزی که نصب کرده بودم ( Xp sp3 ) مشکلی نداشت
اما الان که دیگه ویندوزو عوض کردم هارد 1 رو نمیشناسه ، یعنی 1 چیزایی میشناسه اما نه مثل قبل کلی اطلاعات توش داشتم اما از تو my Computer و admintratore tools چیی پیدا نیست فقط 1 درایو داره که دابل کلیک میکنم میزنه باید فرمت بشه !!!
به نظرم مربوط به جامپر و هادر اصلی و slave داره اما این 1 ترابایت جامپر نداره پشتش ؟!!!
کسی میدونه باید چیکارش کنم ،ممنونم
shahinfarasystem
23-08-2009, 15:16
من 1 هارد اینترنال 160 داشتم
سلام علي جان
ايني كه مي گي جامپر داره ؟
مشتاق ديدار ما تو مجيد آنلاين زيارتت كرده بوديم
amir_toos
28-08-2009, 10:22
تمامي اين مشكل ها با نصب ويندوز حل ميشه.
Alijo0on
28-08-2009, 14:11
سلام علي جان
ايني كه مي گي جامپر داره ؟
مشتاق ديدار ما تو مجيد آنلاين زيارتت كرده بوديم
مخلسیم ... :40:
آره 160 جامپر داره و مستر هم هست
راستی یوزرت تو مجیدآنلاین چی هست ؟!! :11:
سلام دوستان
بعد از اینکه سیستم را روشن میکنم یکهو رنگ صفحه بهم میریزه و هیچی قابل خوندن نیست مشکل از کجاست؟
ebinem173
14-09-2009, 17:09
بعد از زدن دکمه پاور یک صدایی شبیه صدای استارت خوردن قطعه ایی داخل کیس شنیده میشه ولی مونیتور روشن نمیشه ولی ویندوز بالا میاد
بعد از زدن 1 و یا الی 2 بار دکمه ریست مانیتور هم روشن میشه
دقیقا از همین زمان کارت گرافیکم هم توی بازیها ضعیفتر شده
shahinfarasystem
14-09-2009, 20:01
سلام دوستان
بعد از اینکه سیستم را روشن میکنم یکهو رنگ صفحه بهم میریزه و هیچی قابل خوندن نیست مشکل از کجاست؟
3) خرابی چیپست اصلی مادر بردت
که به ترتیبی که برات نوشتم به نظرم از بالا به پایین مهم اند
shahinfarasystem
14-09-2009, 20:08
بعد از زدن دکمه پاور یک صدایی شبیه صدای استارت خوردن قطعه ایی داخل کیس شنیده میشه ولی مونیتور روشن نمیشه ولی ویندوز بالا میاد
بعد از زدن 1 و یا الی 2 بار دکمه ریست مانیتور هم روشن میشه
دقیقا از همین زمان کارت گرافیکم هم توی بازیها ضعیفتر شده
دوست عزیز مانیتور روشن می شه بعدش مشکلی نداره؟؟
یعنی قطعی ، رنگ پریدگی چیزی نداره؟؟
ebinem173
14-09-2009, 20:18
دوست عزیز مانیتور روشن می شه بعدش مشکلی نداره؟؟
یعنی قطعی ، رنگ پریدگی چیزی نداره؟؟
نه بهیچ وجه
کارت رو با یک کارت دیگه عوض کردم همه چیز درست شد
یعنی گرافیکم مشکل پیدا کرده؟
میترسم عوضش کنم بعد بفهمم کارتم مشکل نداشته و از پاور یا مادربرد بوده باشه
shahinfarasystem
14-09-2009, 21:57
نه بهیچ وجه
کارت رو با یک کارت دیگه عوض کردم همه چیز درست شد
یعنی گرافیکم مشکل پیدا کرده؟
میترسم عوضش کنم بعد بفهمم کارتم مشکل نداشته و از پاور یا مادربرد بوده باشه
برادر جان بذار یه مدت با این گرافیکه کار کنه حدالمقدور اگه می تونی چند تا بازی سنگین ازش چند ساعت بکش ببین نتیجه چی بوده
اگر مشکل نداشت
به احتمال خیلی زیاد همون گرافیکت مشکل پیدا کرده
چیز مجهولی هست بپرس عزیز....
UP-SNAKE
14-09-2009, 22:23
سلام من يه سيستم با اين مشخصات دارم
M.B: asus p5q
vga:geforce 9800 gtx
ram:4 GB corsair
C.P.U: intel quad 6600
power: 550 cooler master
مشکل من تو بازی های سنگينه يه مدت از بازی کردنم که ميگذره يهو سيستم هنگ ميکنه بعضی وقت ها هم ارور blue screen ميده ميتونيد کمکم کنيد اينم بگم که تو هميه windows ها تست کردم 7 و vista و xp تو همشون اينجوری ميشه
shahinfarasystem
14-09-2009, 22:55
سلام من يه سيستم با اين مشخصات دارم
M.B: asus p5q
vga:geforce 9800 gtx
ram:4 GB corsair
C.P.U: intel quad 6600
power: 550 cooler master
مشکل من تو بازی های سنگينه يه مدت از بازی کردنم که ميگذره يهو سيستم هنگ ميکنه بعضی وقت ها هم ارور blue screen ميده ميتونيد کمکم کنيد اينم بگم که تو هميه windows ها تست کردم 7 و vista و xp تو همشون اينجوری ميشه
سلام دوست عزیز احتمالا رمتون مشکل داره اگه سیستمتون دو رمه است یکی اش رو دربیارید با یه دونه اش بذارید کار کنه ببینید نتیجه اش چی میشه؟
UP-SNAKE
14-09-2009, 23:09
هميه اين کار هارو کردم بازم نشد همه جوره رم هارو تست کردم از power نيست؟
shahinfarasystem
15-09-2009, 09:07
احتمال پاور خيلي ضعيفه
هاردتون رو هم نو گرفتيد.....
اگه از قبل داشتيد با قطعات جديد ويندوز نو روش ريختيد؟
shahinfarasystem
15-09-2009, 09:08
احتمال پاور خيلي ضعيفه
هاردتون رو هم نو گرفتيد.....
اگه از قبل داشتيد با قطعات جديد ويندوز نو روش ريختيد؟
UP-SNAKE
15-09-2009, 21:49
همه چيزو نو گرفتم خودم هم بيشتر به power مشکوکم
با سلام هر روز كامپيوتر را از ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر و 11 تا 7 صبح روشن نگه ميدارم
و دو بار هم رايانه را خاموش و روشن ميكنم ايا به كامپيوتر و مدار هاي ان لطمه نميزنه؟
با سلام هر روز كامپيوتر را از ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر و 11 تا 7 صبح روشن نگه ميدارم
و دو بار هم رايانه را خاموش و روشن ميكنم ايا به كامپيوتر و مدار هاي ان لطمه نميزنه؟
نه مشکلی ایجاد نمیشه
فقط سعی کن اتاقی که کیس توشه بیش از حد گرم نباشه
مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
mohsen_60006
19-09-2009, 17:32
سلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
shahinfarasystem
20-09-2009, 10:42
سلام
وقتی سیستم تصویرنمیده وبالا نمیاد ایراد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرافیک؟؟؟؟؟؟؟
رم؟؟؟؟؟؟؟؟
مادربرد؟؟؟؟//
هارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتری مادربرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم مشکل ماست
سلام
از خیلی چیزا می تونه باشه
گرافیک ، تموم شدن خمیر سیلیکون روی سی پی یو، مشکل رم
اول از خمیر سیلیکون که کم خرج تره شروع کن دوست عزیز
بعد گرافیک
بعد رم
مرسي
به نظر شما بعد از اتمام كار turn off كنم بهتره يا stand bye ياhibernate?
2-بعد از standby كامپيوتر كه بالا مياد هنگ ميكنه مشكل از كجاست؟
درود
بهترین خاموشه،
احتمالا هایبرنت هم کنی موقع بالا اومدن ریست میشه یا هنگ میکنه.
مشکل هنگ کردن در استندبای از مودم و کارت --- هست.
hamid_diablo
22-09-2009, 20:02
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
hamid_diablo
22-09-2009, 20:02
سلام یه مشکل کوچیک دارم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 2 3 بار ریاستارت میشه بعدش ویندوز بالا میاد هارد صدای خش خش میده
سی دی رام هم مشکل داره سی دی رو نمیخونه و سیستم رساستارت میشه وقتی میخام رایت هم بکنم بازم سیستم خاموش میشه کلافه شدم لطفن راهنمائیم کنید ممنون هر موقع سی دی میزارم سیستم هنگ میکنه
Aloneboy
22-09-2009, 23:40
درایور مادربورد به صورت کامل نصب شده و هیچ علامت سوال زرد رنگی در کنار وسیله های سخت افزاری در device manager دیده نمیشه اما با هر بار روشن شدن ویندوز این پنجره نمایش داده میشه مشکل از چیست؟
ebinem173
23-09-2009, 00:46
من یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
shahinfarasystem
23-09-2009, 08:55
دوست عزيز به ترتيب مقرون به صرفه اقتصادي بودن اين كار ها رو به ترتيب بكن
1) نصب مجدد ويندوز و چكاب با يه آنتي ويروس به روز
2) امتحان كردن رم به صورت اماني از يكي از دوستان
3) امتحان كردم پاور به طريق شماره 2
كه احتمال مي دم مشكل از 3 باشه ولي بعيد نيست... از1 و 2
shahinfarasystem
23-09-2009, 08:57
من یک رم ریدر داخلی خریدم ازینهایی که بجای فلاپی بسته میشه
مشکلم اینه که اگر گوشی رو با کابل خودش به سیستم وصل کنم دیگه این رم ریدره کار نمیکنه تا اینکه یکبار کالشو از مادربرد دربیارم و دوباره وصلش کنم
البته خیلی تلاش کردم تا فهمیدم قضیه اینجوریه چون نمیشد تشخیص داد چرا بعد از یک مدت دیگه رم ریدر کار نمیکنه
دوست عزيز رم ريدر هايي كه داخل كيس بسته ميشن رو اگر يك بار ديسكانكت كني ديگه نمي توني وصلشون كني
تا يه بار ريست كني و يا به قول خودت كابلش رو دوباره بزني كه دومي رو پيشنهاد مي كنم خيلي تكرار نكني ممكنه ضرر داشته باشه
سلام میشه به من بگید چی کار کنم موقعی که از g mailمیام بیرون پسوورد و یوزر اونجا نمونه اخه وقتی میام دوباره برم فقط یک حرفو ممیزنم بقیش میاد ؟
ایا امکان داره در یک کامپیوتر خاص تعدادی سایت را فیلتر کرد اگر ممکنه چه طوری فیلترش رو باز کنم؟
hamid_diablo
23-09-2009, 12:46
دوست عزيز به ترتيب مقرون به صرفه اقتصادي بودن اين كار ها رو به ترتيب بكن
1) نصب مجدد ويندوز و چكاب با يه آنتي ويروس به روز
2) امتحان كردن رم به صورت اماني از يكي از دوستان
3) امتحان كردم پاور به طريق شماره 2
كه احتمال مي دم مشكل از 3 باشه ولي بعيد نيست... از1 و 2
فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد
سلام میشه به من بگید چی کار کنم موقعی که از g mailمیام بیرون پسوورد و یوزر اونجا نمونه اخه وقتی میام دوباره برم فقط یک حرفو ممیزنم بقیش میاد ؟
درود تازه وارد.
اینجا جای این سوال نیست. به بخش سیستم عامل رجع کن.
باید History و Cache مرورگر رو پاک کنی.
ایا امکان داره در یک کامپیوتر خاص تعدادی سایت را فیلتر کرد اگر ممکنه چه طوری فیلترش رو باز کنم؟
این امکان از دو طریق وجود داره:
1. فیلترهای سخت افزاری
2. فیلترهای نرم افزاری مثل فایروال و یا قابلیت کنترل خانواده ویندوز ویستا یا سون
روش اول که فقط در مخابرات و ISP ها استفاده میشه.
روش دوم در میان کاربران خانگی.
باید به یوزر ادمین دسترسی داشته باشی و لیست فیلترینگ برنامه رو تغییر بدی.
از نظر من چنین کاری (نرم افزاری) خیلی بدرد بخور و کاربردی نیست.
A P R I L
25-09-2009, 00:19
سلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده :19:
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی:31: } و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
shahinfarasystem
25-09-2009, 00:58
سلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی } و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
سلام
دوست عزیز احتمالا هاردتو مشکل خورده و بد سکتور گرفته
یه بار بذارید check disk بشه (زو درایو کلیک راست کنید proprties-- tools) بعد ریست کنید و چک کنید ببینید برطرف میشه؟
A P R I L
26-09-2009, 23:26
سلام
دوست عزیز احتمالا هاردتو مشکل خورده و بد سکتور گرفته
یه بار بذارید check disk بشه (زو درایو کلیک راست کنید proprties-- tools) بعد ریست کنید و چک کنید ببینید برطرف میشه؟
ممنون دوست عزیز:11:
اینکار رو انجام دادم ،اما بعدش صدا و ریست شدن سیستم مرتب بیشتر شد .به حدی که به محض بالا اومدن ویندوز ریست می شد.
از طریق سیف مد می خواستم شبکه کنم که اروری مربوط به این فایل رو می داد :
a34vbns.sys
Description: a347bus.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers. Known file sizes on Windows XP are 160,640 bytes (81% of all occurrence), 158,720 bytes.
The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other programs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The program has no file description. The program is not visible. There is no detailed description of this service. It is not a Windows system file. a347bus.sys seems to be a compressed file. Therefore the technical security rating is 49% dangerous, however also read the users reviews
.
فلش مموری که به سیستم زده بودم هم ویروس داشت!
هارد رو به یک سیستم جدید زدم ،فایل رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم.صدا خیلی کم و با ولوم پایینه ،ریست هم نمی شه مگر برای رایت . اما وقت درایو سی برای بد سکتور بررسی می شه این صدا مرتب به گوش می رسه .
نرم افزار قوی برای بررسی بد سکتور چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟!
ممنون
shahinfarasystem
27-09-2009, 08:24
ممنون دوست عزیز:11:
اینکار رو انجام دادم ،اما بعدش صدا و ریست شدن سیستم مرتب بیشتر شد .به حدی که به محض بالا اومدن ویندوز ریست می شد.
از طریق سیف مد می خواستم شبکه کنم که اروری مربوط به این فایل رو می داد :
a34vbns.sys
Description: a347bus.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers. Known file sizes on Windows XP are 160,640 bytes (81% of all occurrence), 158,720 bytes.
The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other programs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The program has no file description. The program is not visible. There is no detailed description of this service. It is not a Windows system file. a347bus.sys seems to be a compressed file. Therefore the technical security rating is 49% dangerous, however also read the users reviews
.
فلش مموری که به سیستم زده بودم هم ویروس داشت!
هارد رو به یک سیستم جدید زدم ،فایل رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم.صدا خیلی کم و با ولوم پایینه ،ریست هم نمی شه مگر برای رایت . اما وقت درایو سی برای بد سکتور بررسی می شه این صدا مرتب به گوش می رسه .
نرم افزار قوی برای بررسی بد سکتور چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟!
ممنون
عجيبه؟؟
شما هيچ موقعي غير از رايت مشكل ريست نداريد؟
در مورد نرم افزار رفع بد سكتور هم
اجازه بديد ببينم الان حضور ذهن ندارم..
با سلام خدمت دوستان گل بنده یک دستگاه مدم tp linke 8811 دارم چطور می تونم راهندازیش کنم و user pass isp رو بدم توش و پورت lan رو راهندازی کنم در ضمن یک بار رفتم تو تنظیمات مدم ازم یوزر پسورد خواست admin رو دادم حالا واسه بار دوم میخوام برم تو تنظیمات یوزر پسورد admin رو قبول نمیکنه راهی نیست که بشه پسوردشو ریست کرد لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم حل شود با تشکر از شما دوستان گل.
A P R I L
29-09-2009, 20:51
عجيبه؟؟
شما هيچ موقعي غير از رايت مشكل ريست نداريد؟
در مورد نرم افزار رفع بد سكتور هم
اجازه بديد ببينم الان حضور ذهن ندارم..
والا خودم هم گیج شدم.وضع سیستم عجیبه ;)
غیر قابل پیش بینه ! بعضی وقتها موقع رایت ریست می شه بعضی وقتها نمی شه ! موقع اجرا چند تا برنامه ریست کرد :wac: قبل از ریست هم صفحه ی آبی رو نشون می ده.
kernel stack-inpage-error
برنامه Hot CPU Tester که سیستم رو چک کرد ،خطا و ایرادی پیدا نکرد.
فعلا منتظرم تا Adsl این هفته وصل بشه با چند تا آنتی ویروس مختلف سیستم رو اسکن کنم ببینم نتیجه چی می شه .
اگر شما هم نرم افزار معرفی کنید سیستم رو برای بد سکتور چک می کنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.