مشاهده نسخه کامل
: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
سلام
من سوال مهمی از شما درباره دیویدی رامم داشتم. خیلی منو اذیت میکنه. بدین ترتیب که بعضی از دیویدی ها رو اصلا نمیخونه یا در وسط نصب یک بازی با یک دیویدی error میده که هر دوی این موارد را در کامپیوترهای دیگه چک کردم که در آن کامپیوترها بدون هیچ اشکالی کار کرد.
اگه راه حل مشکلمو میدونید لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
لنز دی وی دیت مشکل داره و این بر می گرده به این که هر چقدر که کاسه بیاری بهت اش می دن .
حالا من چيکار بايد بکنم. اين گارانتي آواژنگ چه جوريه؟
کارت گرافيک رو تعمير ميکنن يا تعويض؟چقدر معطلي داره؟
با تشکر
گارانتیش خوبه .
فکر کنم حدودا 3 روزه بهت بدن .
zeus7610
01-07-2008, 09:37
دست شما درد نکنه. اطلاعات کامل بود/
شما اگه یه شبکه 2 کاربره با 2 متر کابل شبکه بگیری خیلی راحت تری
ريستارت كردن چه زماني اتفاق مي افته
زماني كه به سيستم فشار مياري مثلا تو بازي هستي يا يه رندر سنگين داري انجام ميدي يا اينكه سيستم داري باهاش موسيقي گوش ميدي اينطوري ميشه
نه کار خاصی هم نکنم ممکنه ریبوت بشه...
با سلام
اول برو و دمای Cpu رو از Setup سیستمت چک کن (البته بعد از یه مدت که سیستمت روشنه این کار رو بکن )
اکه بیشتر از 55 نبود برو پاورت رو تست کن . یعنی هم می تونی ولتاژ های پاورت رو چک کنی که نزدیک 3.3 و 5 و ... . بعد با یه پاور دیگه تست کن و اگه بازم مشکل داشت دیگه می مونه مادر بردت .
موفق باشی
تنکس ..تست میکنیم
Mirko_vucinic999
01-07-2008, 14:18
سلام
آقا یه سیستم آوردم و روش ویندوز نصب کردم نه سی دی کارت گرافیک داشت نه صدا !
سی دی صدای خودم رو بهش زدم صداش درست شد !
بهش گفتم برو بازار و یه سی دی کلوکسیون کارت گرافیک بخر ! و رفت دو تا خرید ولی کامپیوتر پیغام داد که هیچ کدوم از فایل های این سی دی ها بدردم نمیخوره ! من از مسیر manage زدم تا خودش بگرده و پیدا کنه !
حالا سوالم اینه از کجا میتونم اسم کارت گرافیکش رو پیدا کنم تا بره و سی دی همون نوع رو بخره ؟
ممنون میشم !
Ali Pacino
01-07-2008, 15:46
سلام
وقتی با سیستمم بازی می کن 3 تا بوق ممتد می زنه اینجوری دید دید دیییییییییید الان مطمئنم از کارت گرافیکم هست احتمالا داغ می کنه کارت گرافیکم فن نداره ، گرافیک بازی ها رو بالا می برم اینجوری می شه!
چی کار باید بکنم؟! از کجا باید ببینم که دمای کارت گرافیکم چنده؟!
می شه کاری کرد که این مشکل کاملا بر طرف بشه؟!
ممنون می شم هر چه سریع تر راهنمایم کنید
shahab_blaster
01-07-2008, 16:51
سلام
وقتی با سیستمم بازی می کن 3 تا بوق ممتد می زنه اینجوری دید دید دیییییییییید الان مطمئنم از کارت گرافیکم هست احتمالا داغ می کنه کارت گرافیکم فن نداره ، گرافیک بازی ها رو بالا می برم اینجوری می شه!
چی کار باید بکنم؟! از کجا باید ببینم که دمای کارت گرافیکم چنده؟!
می شه کاری کرد که این مشکل کاملا بر طرف بشه؟!
ممنون می شم هر چه سریع تر راهنمایم کنید
من فكر ميكنم از CPU باشه دماشو چك كن
shahab_blaster
01-07-2008, 16:54
سلام
آقا یه سیستم آوردم و روش ویندوز نصب کردم نه سی دی کارت گرافیک داشت نه صدا !
سی دی صدای خودم رو بهش زدم صداش درست شد !
بهش گفتم برو بازار و یه سی دی کلوکسیون کارت گرافیک بخر ! و رفت دو تا خرید ولی کامپیوتر پیغام داد که هیچ کدوم از فایل های این سی دی ها بدردم نمیخوره ! من از مسیر manage زدم تا خودش بگرده و پیدا کنه !
حالا سوالم اینه از کجا میتونم اسم کارت گرافیکش رو پیدا کنم تا بره و سی دی همون نوع رو بخره ؟
ممنون میشم !
رو خود كارت گرافيك نوشته يا اول اينكه سيستم رو روشن ميكني مينويسه
Mirko_vucinic999
01-07-2008, 23:13
رو خود كارت گرافيك نوشته يا اول اينكه سيستم رو روشن ميكني مينويسه
اولش یعنی کجا ؟ دقیقا کجا ؟
shahab_blaster
02-07-2008, 08:53
اولش یعنی کجا ؟ دقیقا کجا ؟
اولي كه سيستم رو روشن ميكني قبل از اينكه اطلاعات مادربورد رو نشون بده
پشت كارت گرافيك يه ليبل داره كه مشخصات كارت گرافيك روش نوشته شده
سلام و خسته نباشید
من یه رایتر سامسونگ دارم که اگه بخوای حساب کنی کلا 50 تا سی دی باش رایت نکردم!
سالم بود تا اینکه چند روز پیش حدود 7 تا سی دی رو سوخت!
اول فکر کردم مشکل از سی دیه ولی چند نمونه سی دی رو تست کردم و متوجه شدم مشکل از رایتره.
حالا اگه میشه راهنمایی کنید،مرسی.
shahab_blaster
02-07-2008, 16:14
سلام و خسته نباشید
من یه رایتر سامسونگ دارم که اگه بخوای حساب کنی کلا 50 تا سی دی باش رایت نکردم!
سالم بود تا اینکه چند روز پیش حدود 7 تا سی دی رو سوخت!
اول فکر کردم مشکل از سی دیه ولی چند نمونه سی دی رو تست کردم و متوجه شدم مشکل از رایتره.
حالا اگه میشه راهنمایی کنید،مرسی.
اگه گارانتي داره بده گارانتي عوضش كنن در غير اينصورت بي خيالش شو
با سلام خدمت دوستان عزیز...
یه مشکلی برای کامپیوتر دوستم پیش اومده بدین صورت:
پاورش ظاهرا سوخت و وقتی که پاور رو عوض کرد وقتی وارد بازی هایی مثلunderground 2 که قبلا رو کامپیوترش نصب بود و می شد بازی کرد می شه حالا کاملا با پرش اجرا می شه و اصلا قابل بازی نیست...من ویندوز xp رو دوباره براش نصب کردم ولی باز هم همون طوری بود...مانیتور-کارت گرافیک-رم و همچنین پاور سیستم خودم رو باهاش عوض کردم ولی باز هم همینطوری بود..در ضمن فیلم به راحتی روی سیستمش قابل دیدنه...حالا به نظر شما چطوری می شه مشکل پرش در بازی رو بر طرف کرد؟در ضمن همین بازی ها رو سیستم خودم به راحتی قابل اجراست...مشخصات سیستم دوستم(رم 256)(گرافیک 128mb 5200) ...خواهشا هر کس می دونه کمک کنه......مرسی
Masoud3d
03-07-2008, 20:00
سلام
من حدود دو ماه است کیس جدید گرفتم ولی نمی دونم چرا بعضی اوقات که کامپیوتر رو روشن می کنم، کیبورد من کار نمیکنه .
مشخصات سیستم:
RAM: Kingston 2Gig
Motherboard: Asus
کیبورد من اسمش Neco است که فکر میکنم ایرانی باشه. مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ چکار کنم؟ متشکرم.
اگه گارانتي داره بده گارانتي عوضش كنن در غير اينصورت بي خيالش شو
چی می گی!؟:18:
به همین راحتی؟
یعنی هیچ راهی نداره،بندازم بره؟:18:
shahab_blaster
04-07-2008, 10:01
چی می گی!؟:18:
به همین راحتی؟
یعنی هیچ راهی نداره،بندازم بره؟:18:
اگه اشكال از خود رايتر باشه بايد بدي گارانتي اگه هم گارانتي نداره به هزينش نميرزه كه بدي درست كنن
مگه اينكه مشكلش جزيي باشه
shahab_blaster
04-07-2008, 10:14
سلام
من حدود دو ماه است کیس جدید گرفتم ولی نمی دونم چرا بعضی اوقات که کامپیوتر رو روشن می کنم، کیبورد من کار نمیکنه .
مشخصات سیستم:
RAM: Kingston 2Gig
Motherboard: Asus
کیبورد من اسمش Neco است که فکر میکنم ایرانی باشه. مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ چکار کنم؟ متشکرم.
با يه كيبورد ديگه يه مدت كار كن ببين مشكلي پيش نمياد
shahab_blaster
04-07-2008, 10:17
با سلام خدمت دوستان عزیز...
یه مشکلی برای کامپیوتر دوستم پیش اومده بدین صورت:
پاورش ظاهرا سوخت و وقتی که پاور رو عوض کرد وقتی وارد بازی هایی مثلunderground 2 که قبلا رو کامپیوترش نصب بود و می شد بازی کرد می شه حالا کاملا با پرش اجرا می شه و اصلا قابل بازی نیست...من ویندوز xp رو دوباره براش نصب کردم ولی باز هم همون طوری بود...مانیتور-کارت گرافیک-رم و همچنین پاور سیستم خودم رو باهاش عوض کردم ولی باز هم همینطوری بود..در ضمن فیلم به راحتی روی سیستمش قابل دیدنه...حالا به نظر شما چطوری می شه مشکل پرش در بازی رو بر طرف کرد؟در ضمن همین بازی ها رو سیستم خودم به راحتی قابل اجراست...مشخصات سیستم دوستم(رم 256)(گرافیک 128mb 5200) ...خواهشا هر کس می دونه کمک کنه......مرسی
درايور كارت گرافيك رو درست نصب كردي
omid_md3418
04-07-2008, 11:18
لطفا کمک کنید .کامپیوتر من وقتی روشن میشه سه تا بوق میزنه واین خطا رو مینو یسه
Auto-detecting USB Mass storage devise.
USB mass storage devices found and configured.
cmos setting wrong.
cmos date/time notset.
new cpu installed!please enter.
setup to configure youresystem.
press F1 toRun setup.
press F2 toLOAD DEFAULT value and continue
با تشکر از shahab_blaster ...
من درایورش رو با حجم تقریبی 38Mb دانلود و نصب کردم....و در قسمت device maneger شناخته شده.....حالا اگر راهی هست که خیالم راحت بشه که نصب شده بفرمایید...
kayvankoohi
04-07-2008, 12:48
دوستان عزیز سلام
من یه مشکل در مورد کارت گرافیکم دارم .
پس از نصب ویندوز هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از اینکه درایور کارت گرافیکو نصب میکنم ، اگه روی دسکتاپ راست کلیک کنم ، ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و دیگه نمیره.هارد هم کار میکنه.ولی من دیگه کاری نمیتونم انجام بدم. با ریست کردن هم مشکلش حل نمیشه یعنی اگر ریست کنم، اگه دوباره راست کلیک کنم باز هم همون مشکل ایجاد میشه.
ولی وقتی که کارت گرافیکو Unintal میکنم دیگه مشکل ایجاد نمیشه.
ممنون
javadshahvand
04-07-2008, 15:31
دوستان عزیز سلام
من یه مشکل در مورد کارت گرافیکم دارم .
پس از نصب ویندوز هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از اینکه درایور کارت گرافیکو نصب میکنم ، اگه روی دسکتاپ راست کلیک کنم ، ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و دیگه نمیره.هارد هم کار میکنه.ولی من دیگه کاری نمیتونم انجام بدم. با ریست کردن هم مشکلش حل نمیشه یعنی اگر ریست کنم، اگه دوباره راست کلیک کنم باز هم همون مشکل ایجاد میشه.
ولی وقتی که کارت گرافیکو Unintal میکنم دیگه مشکل ایجاد نمیشه.
ممنون
مدل کارت رو دقیق بگو؟
احتمال داره با درایوری که شما نصب میکنید سازگاری نداشته باشه از نسخه بالاتر استفاده کنید
mamareza
05-07-2008, 08:49
سلام
من یه مشکل عجیب دارم
کامپیوترم وقتی روشنه خود به خود بیشتر موقه ها ریست میشه بعضی مواقع هم فقط صفحه آبی میاد و این ارور رو میده
irql_not_less_or_equal
و خیلی از مواقع هم هنگ میکنه
من اول فکر کردم مشکل از رمه و رم هارو عوض کردم ولی درست نشد
ولی جالب اینه که بعد از یه مدت که کامپیوتر گرم میشه این مشکلش بیشتره و اگه جای اسلوت رم رو عوض نکنم هی ریستارت میشه و در ضمن با حالت dual (منظورم دو تا رم) این مشکلش بیشتره وتقریبا بالا نمیاد سیستم
می تونید کمک کنید؟
مشکل از اسلوت های مادر برده؟
سلام دوستان عزيز
فرض ميكنيم من يه آدم كاملا noob و تازه كار و نا وارد هستم و از چيزي سر در نمي يارم
ولي احساس ميكنم سيستمم يه مشكلي داره چون error ميده بعضي وقتا بالا نمياد مجبور ميشم پورت ا رو دستكاري كنم و...
راه حلي وجود نداره كه سيستم و كاملا چك كنم و از سالم بودنش و سلامتيش اطمينان حاصل كنم
مثه يه نرم افزار يا يكي از امكاناته ويندوز
در ضمن اين پيغام هم قبل از
loading windo
ميده:
oc fail.please enter setup to change oc (setting) l
و اينم تو محيطه win ميده opera.exe_corrupt file....chkdsk utility..
در ضمن كاسپر 2009 هم اپديت نصب دارم
shahab_blaster
05-07-2008, 11:49
سلام
من یه مشکل عجیب دارم
کامپیوترم وقتی روشنه خود به خود بیشتر موقه ها ریست میشه بعضی مواقع هم فقط صفحه آبی میاد و این ارور رو میده
irql_not_less_or_equal
و خیلی از مواقع هم هنگ میکنه
من اول فکر کردم مشکل از رمه و رم هارو عوض کردم ولی درست نشد
ولی جالب اینه که بعد از یه مدت که کامپیوتر گرم میشه این مشکلش بیشتره و اگه جای اسلوت رم رو عوض نکنم هی ریستارت میشه و در ضمن با حالت dual (منظورم دو تا رم) این مشکلش بیشتره وتقریبا بالا نمیاد سیستم
می تونید کمک کنید؟
مشکل از اسلوت های مادر برده؟
اگه مشكل از رم هات نبوده مطمئنن مشكل از مادربوردت هست حالا يا اسلت هاش يا خود چيپ مادربورد
mamareza
05-07-2008, 17:29
اگه مشكل از رم هات نبوده مطمئنن مشكل از مادربوردت هست حالا يا اسلت هاش يا خود چيپ مادربورد
از رم نيست مادر بردم گارانتي نيست ميدونيد بهتره كجا بدم درستش كنن؟
هزينش حذوذي چقذره؟ مذلش اينه :
m2n sli premium
shahab_blaster
05-07-2008, 19:42
از رم نيست مادر بردم گارانتي نيست ميدونيد بهتره كجا بدم درستش كنن؟
هزينش حذوذي چقذره؟ مذلش اينه :
m2n sli premium
معمولا مادربورد هاي ASUS با رم مشكل دارن از يه رم 100 درصد اصلي استفاده كن
kayvankoohi
06-07-2008, 08:38
مدل کارت رو دقیق بگو؟
احتمال داره با درایوری که شما نصب میکنید سازگاری نداشته باشه از نسخه بالاتر استفاده کنید
با عرض معذرت من این دو روز نتونستم بیام اینجا.
مدلش winfast 128 mb. ولی من تو این دو سالی که دارمش با هاش مشکلی نداشتم و به راحتی نصب میشد ، بعد از اینکه ویندوزو عوض کردم . این مشکل شروع شد.
shahab_blaster
06-07-2008, 09:22
با عرض معذرت من این دو روز نتونستم بیام اینجا.
مدلش winfast 128 mb. ولی من تو این دو سالی که دارمش با هاش مشکلی نداشتم و به راحتی نصب میشد ، بعد از اینکه ویندوزو عوض کردم . این مشکل شروع شد.
مطمئني تيك زدن از كارت گرافيكت هست CPU رو يه چك بكن دماش و يا يه مدل ديگه بزار رو سيستمت
kayvankoohi
06-07-2008, 14:05
مطمئني تيك زدن از كارت گرافيكت هست CPU رو يه چك بكن دماش و يا يه مدل ديگه بزار رو سيستمت
تا درایور کارت گرافیکو نصب نکردم هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از نصب ،با راست کلیک کردن روی دسکتاپ(فقط هم روی دسکتاپ نه جای دیگه) ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و من هم هیچ کاری غیر از ریست کردن نمیتونم انجام بدم.
فقط و فقط و فقط هم با نصب درایور کارت گرافیک این مشکل پیش میاد.
shahab_blaster
06-07-2008, 15:55
تا درایور کارت گرافیکو نصب نکردم هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از نصب ،با راست کلیک کردن روی دسکتاپ(فقط هم روی دسکتاپ نه جای دیگه) ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و من هم هیچ کاری غیر از ریست کردن نمیتونم انجام بدم.
فقط و فقط و فقط هم با نصب درایور کارت گرافیک این مشکل پیش میاد.
پس اين درايوري كه داري با اين كارت گرافيك جور در نمياد
Kianoosh
06-07-2008, 19:51
سلام به همه
کامپیوتر من شات دان نمیشه (ریاستارت و استندبای هم نمی شه)
یعنی وقتی این کارو می کنم صفحی آبی میاد که saving your personal settings.... ولی بعدش گیر میکنه(هارد کار میکنه) یه بار 5 دقیقه هم صبر کردم چیزی نشد مشکل چیه!
با تشکر
amirtoty
06-07-2008, 20:13
ببخشید!!!! از کجا میتونم بفهمم باس رم کامپیوترم چنده؟؟؟ روش که چیزی ننوشته!!!
سلام به همه
کامپیوتر من شات دان نمیشه (ریاستارت و استندبای هم نمی شه)
یعنی وقتی این کارو می کنم صفحی آبی میاد که saving your personal settings.... ولی بعدش گیر میکنه(هارد کار میکنه) یه بار 5 دقیقه هم صبر کردم چیزی نشد مشکل چیه!
با تشکر
سلام منم همچنين مشكلي داشتم تحقيق هم كردم ولي پاسخي پيدا نكردم تا انكه با يه ويندوز عوض كردن مشكلم حل شد
ببخشید!!!! از کجا میتونم بفهمم باس رم کامپیوترم چنده؟؟؟ روش که چیزی ننوشته!!!
من زماني كه مي خواستم يه رم جديد بخرم از اونجا كه بايد با رم قبليم هم باس باشه تا بشه كنار هم گذاشت اطلاعات باس و از رو جعبه رم خوندم كه نوشته بود
منم روي رم و نگاه كردم ولي چيزي نديدم پس جعبه رم و چك كن.
در ضمن من يه نرم افزار از همين فروم به نام ه pc wizard 2008 دانلود كردم كه از جمله قابليتي كه ميتونه تمامه سخت افزارات وآناليز كنه و اطلاعات دقيقشون و بده حتي اطلاعات كارخانه
ميتونه توان مندي كل سيستمت رو هم با ساير سيستم ها در سرتاسر دنيا مقايسه كنه
از اون هم براي خوندن باس احتمالا ميشه استفاده كرد
سلام دوستان عزيز
فرض ميكنيم من يه آدم كاملا noob و تازه كار و نا وارد هستم و از چيزي سر در نمي يارم
ولي احساس ميكنم سيستمم يه مشكلي داره چون error ميده بعضي وقتا بالا نمياد مجبور ميشم پورت ا رو دستكاري كنم و...
راه حلي وجود نداره كه سيستم و كاملا چك كنم و از سالم بودنش و سلامتيش اطمينان حاصل كنم
مثه يه نرم افزار يا يكي از امكاناته ويندوز
در ضمن اين پيغام هم قبل از
loading windo
ميده:
oc fail.please enter setup to change oc (setting) l
و اينم تو محيطه win ميده opera.exe_corrupt file....chkdsk utility..
در ضمن كاسپر 2009 هم اپديت نصب دارم
كسي نمي تونه جوابه اين سوالم و بده؟
shahab_blaster
06-07-2008, 21:05
كسي نمي تونه جوابه اين سوالم و بده؟
كدوم پورتارو دستكاري ميكني؟
kayvankoohi
06-07-2008, 21:36
پس اين درايوري كه داري با اين كارت گرافيك جور در نمياد
پس چرا تا قبل از این مشکلی نداشتم؟
تازه ویندوزم هم همین بوده.
kayvankoohi
06-07-2008, 21:54
دوستان عزیز و گل
من یک بار دیگه مشکلم رو مطرح میکنم .لطفا اگر که نظر یا اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین.
مشکل در مورد کارت گرافیکه.
پس از نصب ویندوز هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از اینکه درایور کارت گرافیکو نصب میکنم ، اگه روی دسکتاپ راست کلیک کنم ، ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و دیگه نمیره.من هم دیگه کاری نمیتونم انجام بدم جز اینکه سیستمو ریست کنم .تازه با ریست کردن هم مشکلش حل نمیشه یعنی بعد از ریست کردن و بالا اومدن ویندوز ، اگه دوباره راست کلیک کنم باز هم همون مشکل ایجاد میشه.
جالبه که فقط پس از نصب درایور کارت گرافیک،و فقط هم اگر روی دسکتاپ راست کلیک کنم این مشکل ایجاد میشه.
مدل کارت گرافیکم winfast 128 mb هست و تا قبل از این یعنی تو این 2 سالی که دارمش مشکلی باهاش نداشتم.
ویندوز هم همون ویندوز قبلیه که نصب میکردم.حتی عوضش هم کردم و xp sp3 خریدم ولی باز هم همون طوریه.
ولی وقتی که کارت گرافیکو Uninstal میکنم دیگه مشکل ایجاد نمیشه.
خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
ahmadblue
06-07-2008, 22:52
وقتي درايور كارت گرافيك رو نصب نميكني مشكلي داري؟
leilaehsany
06-07-2008, 23:42
سلام من دنبال معماري داخلي cpu h,اون عم از نوع 16 بيتي اش هستم -ميشه اگه كسي داره در اختيارم بزاره يا راهنماييم كنه-
درخواست ديگري هم دارم و اينكه چگونه ميتونم دستورات cpu را اسمبل كنم. اگه اينم كسي داره ميشه در اختيارمم بزاره.بازم ممنونم.
Kianoosh
07-07-2008, 10:04
دوستان عزیز و گل
من یک بار دیگه مشکلم رو مطرح میکنم .لطفا اگر که نظر یا اطلاعی دارین منو راهنمایی کنین.
مشکل در مورد کارت گرافیکه.
پس از نصب ویندوز هیچ مشکلی وجود نداره ولی بعد از اینکه درایور کارت گرافیکو نصب میکنم ، اگه روی دسکتاپ راست کلیک کنم ، ساعت شنی ویندوز ظاهر میشه و دیگه نمیره.من هم دیگه کاری نمیتونم انجام بدم جز اینکه سیستمو ریست کنم .تازه با ریست کردن هم مشکلش حل نمیشه یعنی بعد از ریست کردن و بالا اومدن ویندوز ، اگه دوباره راست کلیک کنم باز هم همون مشکل ایجاد میشه.
جالبه که فقط پس از نصب درایور کارت گرافیک،و فقط هم اگر روی دسکتاپ راست کلیک کنم این مشکل ایجاد میشه.
مدل کارت گرافیکم winfast 128 mb هست و تا قبل از این یعنی تو این 2 سالی که دارمش مشکلی باهاش نداشتم.
ویندوز هم همون ویندوز قبلیه که نصب میکردم.حتی عوضش هم کردم و xp sp3 خریدم ولی باز هم همون طوریه.
ولی وقتی که کارت گرافیکو Uninstal میکنم دیگه مشکل ایجاد نمیشه.
خیلی ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
اگه کارت شما nvidia هست برو به سایتش و قسمت دانلود درایور خودش خودکار می تونه کارتتو شناسایی کنه و جدیدترین درایور رو نشون بده همونو دانلود کن و نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه(واسه ATI رو نمیدونم ولی یه سرس به سایتش بزن)
كدوم پورتارو دستكاري ميكني؟
معمولا همه پورت ها رو چك مي كنم همين الان اين مشكل دوباره به وجود اومد سيستم و خاموش كردم و با پورت ا ور رفتم مشكل حل شد ولي اون errore قبل بالا اومدن ويندوز كه ميگه :
oc fail ,please enter setup to change oc fail
WTF
سلام من دنبال معماري داخلي cpu h,اون عم از نوع 16 بيتي اش هستم -ميشه اگه كسي داره در اختيارم بزاره يا راهنماييم كنه-
درخواست ديگري هم دارم و اينكه چگونه ميتونم دستورات cpu را اسمبل كنم. اگه اينم كسي داره ميشه در اختيارمم بزاره.بازم ممنونم.
cpu رو نمي دونم فقط ميدونم شركت هاي سازنده آي سي ها هيچ موقع مدار داخلي رو فاش نمي كنن حتي داخل كاتالوگ هاش هم اشاره اي به مدار داخلي نميشه و فقط طرز استفاده و شماره پايه ها رو مينويسن
من حدس ميزنم cpu هم با توجه با اين كه سطحش از يه اي سي معمولي بالاتره شامل اين امر بشه
اسم دقیق CPU چیه , CPU به این اسم من تا الان نشنیدم معمولا تو اسم CPU ها اون موقع یه عددی چیزی بوده برای اسمبلی کد زدن هم تو اکثر IDE ها و با اکثر زبون های برنامه نویسی میشه این کار رو کرد مثلا تو C++ باید از asm استفاده کنی یه راه دیگه هم داره اینکه بری تو cmd و تایپ کن debug اینجوری مستقیما یه خونه ها و کلمه های حافظه دسترسی پیدا میکنی . سوالی بود بگو من خودم تازه معماری امتحان دادم (دیروز) :31: تا یه هفته اسمبلی اینا یادمه :31: البته خودمم خیلی علاقه مند شدم بیشتر یاد بگیرم کلا با معماری حال میکنم هرچند درس سختیه .
اسم دقیق CPU چیه , CPU به این اسم من تا الان نشنیدم معمولا تو اسم CPU ها اون موقع یه عددی چیزی بوده برای اسمبلی کد زدن هم تو اکثر IDE ها و با اکثر زبون های برنامه نویسی میشه این کار رو کرد مثلا تو C++ باید از asm استفاده کنی یه راه دیگه هم داره اینکه بری تو cmd و تایپ کن debug اینجوری مستقیما یه خونه ها و کلمه های حافظه دسترسی پیدا میکنی . سوالی بود بگو من خودم تازه معماری امتحان دادم (دیروز) :31: تا یه هفته اسمبلی اینا یادمه :31: البته خودمم خیلی علاقه مند شدم بیشتر یاد بگیرم کلا با معماری حال میکنم هرچند درس سختیه .
دوست عزیز
من وقتی دوم دبیرستان بودم دوستی داشتم که به قول معروف توی این زمینه ها خیلی کلش بوی قرمه سبزی میداد:31:(نابغه بود)
از فرانسه دستگاهی خریده بود که میتونست IC پروگرم بکنه
شامل یک نرم افزار بود که چند تا محیط شبیه داس داشت . از برنامه C هم دستور میگرفت
یه برد هم همراهش بود که سوکت های مادگی مختلفی داشت
البته چیزهای دیگه ای هم داشت که به من نشون نمی داد:41:
دوستم اون موقع میگفت میتونه پروگرامی که کارخونه روی آی سی زده رو باز کنه و نشون بده!
من اون موقع چیزی سر در نمی آوردم:19:یعنی حالاشم بلد نیستم:8::31:
اما یه سری دستکاری هایی توی اون دستگاه انجام داده بود که اون موقع تونسته بود از یک CPU دستگاه پنتیوم 1 سر در بیاره
دوستم بعد از اون سال رفت فرانسه و من دیگه ازش خبری ندارم اما شاید توی اینترنت بتونین چیزهایی پیدا کنید
گفتم شاید این بازگشت به گذشته من بتونه کمکی به شما بکنه:46:
موفق باشید
یا علی:11:
shahab_blaster
09-07-2008, 08:31
معمولا همه پورت ها رو چك مي كنم همين الان اين مشكل دوباره به وجود اومد سيستم و خاموش كردم و با پورت ا ور رفتم مشكل حل شد ولي اون errore قبل بالا اومدن ويندوز كه ميگه :
oc fail ,please enter setup to change oc fail
WTF
برو تو بايوس و Load Defults ببين درست ميشه يا نه
برو تو بايوس و Load Defults ببين درست ميشه يا نه
ممنون عزيزم درست شد فقط نمي دونم چرا هر بار كه سيستم ميياد بالا شروع ميكنه به چك كردن درايو c و d
shahab_blaster
11-07-2008, 18:23
ممنون عزيزم درست شد فقط نمي دونم چرا هر بار كه سيستم ميياد بالا شروع ميكنه به چك كردن درايو c و d
با خود ويندوز درايواتو چك كن برا خطا و يه دفرگ بكن
omidshsh
14-07-2008, 14:44
آقا با تعویض مادربورد نیازی به نصب 2باره ی ویندوز هست؟
javadshahvand
14-07-2008, 15:15
100در 100.....
shahab_blaster
14-07-2008, 17:02
در بيستر مواقع نياز به تعويض دوباره هست
در بعضي مواقع ويندوز بالا مياد ولي بهتره ويندوز عوض بشه
amirtoty
14-07-2008, 18:02
وقتی که یک برنامه نصب میکنی که فشرده شده وقتی میخوای نصبش کنی خود برنامه از حالت فشرده در میا د بعد میتونی نصبش کنی
میخواستم ببینم وقتی این برنامه از حالت فشرده در میاد کجا میره (فکر میکنم باید تو temp باشه ولی پیدا نکردم)
shahab_blaster
14-07-2008, 20:13
وقتی که یک برنامه نصب میکنی که فشرده شده وقتی میخوای نصبش کنی خود برنامه از حالت فشرده در میا د بعد میتونی نصبش کنی
میخواستم ببینم وقتی این برنامه از حالت فشرده در میاد کجا میره (فکر میکنم باید تو temp باشه ولی پیدا نکردم)
ما 2 نوع فايل نصبي داريم يه مدل كه همه داخل يه پك هستن و براي نصب شدن ميرن رو رم و سپس نصب ميشن ولي بعضي از Setup ها كه با برنامه Winrar يا ساير برنامه ها فشرده شدن روش نصبشون فرق مي كنه ابتدا روي هارد ميره و سپس از روي هارد ميري نصب مي كني يا اتومات نصب ميشه
يه سري خودت آدرس رو ميدي و در ساير موارد بصورت پيش فرض خودش آدرس ميده و معمولا تو Temp ميريزه ولي در كل موقعي كه داره Extract ميكنه آدرس رو مينويسه اينو مطمئنم
amirtoty
14-07-2008, 22:02
ما 2 نوع فايل نصبي داريم يه مدل كه همه داخل يه پك هستن و براي نصب شدن ميرن رو رم و سپس نصب ميشن ولي بعضي از Setup ها كه با برنامه Winrar يا ساير برنامه ها فشرده شدن روش نصبشون فرق مي كنه ابتدا روي هارد ميره و سپس از روي هارد ميري نصب مي كني يا اتومات نصب ميشه
يه سري خودت آدرس رو ميدي و در ساير موارد بصورت پيش فرض خودش آدرس ميده و معمولا تو Temp ميريزه ولي در كل موقعي كه داره Extract ميكنه آدرس رو مينويسه اينو مطمئنم
رو قسمتی از هارد میره!
آدرسشو میخوام!
Mr Shantia
16-07-2008, 11:06
سلام
من می خواهم جهت بر گزاری کلاس آموزشی ویدئوپروژکتوربخرم.کلاسم 50 نفره است.مباحث نوشتاری است و توسط پاور پوینت از کامپیوتر ارائه می شه.بودجه ام 700000تومان است.چه ویدئوپروژکتوری را پیشنهاد میکنید.ممنون
javadshahvand
16-07-2008, 11:44
سلام
من می خواهم جهت بر گزاری کلاس آموزشی ویدئوپروژکتوربخرم.کلاسم 50 نفره است.مباحث نوشتاری است و توسط پاور پوینت از کامپیوتر ارائه می شه.بودجه ام 700000تومان است.چه ویدئوپروژکتوری را پیشنهاد میکنید.ممنون
راهنمای خرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دیتا پروژکتور سونی VPL-FX52
روشنایی خیره کننده 6000 انسی لومنس
سیستم پروجکشن 3LCD
طراحی شیک
تقویت کننده جزییات -DDE- برای وضوح بیشتر تصاویر ویدیویی کیفیت بالا
تقویت کننده RGB
تصحیح گاما 3 بعدی
----- شانه ای دیجیتال 3 بعدی
زوم قوی /فوکوس /تغییر تصویر
تشخیص موقعیت تغییر پذیر
قابلیت Twin Stacking - تامین نور مضاعف با ادغام عملکرد دو پروژکتور -
تنوع ورودی
تنظیم محور اصلی دیجیتال
دکمه روشن/خاموش مستقیم
تنوه لنزهای اختیاری
قابلیت سازگار ی با شبکه
دستگاه کنترل از راه دور چند کاره
عملکرد های زوم دیجیتال و نگه داشتن تصویر
تنظیم خودکار پیکسل - APA هوشمند -
سیستم محافظ تایید کد رمز
نمایش اطلاعات روی صفحه به چند زبان
Kianoosh
16-07-2008, 18:01
سلام دوستان
من تازه قطعاتم رو عوض کردم و ویندوز جدید xp نصب کردم اما وقتی خواستم deamon tools 4 رو نصب کنم (وقتی که در ابتدای نصب باید ویندوز رو ریاستارت کنی) یه مرتبه یه صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد (نه مثل وقتی که از استارت ریست می کنیم) از اون موقع به بعد ویندوز نه شات دان میشه نه ریست اگه این کارو بکنم یا هنگ میکنه یا همون صفحه آبیه میاد و ریست ناگهانی ,اول فکر کردم ماله رمه اما رمها با مادربرد کاملا سازگاری دارن(تو دفترچه راهنمای مادربرد نوشته که ساپورت میکنه) در ضمن daemon tools 4 رو هم نتونستم نصب کنم البته می خوام دوباره ویندوز بریزم ببینم چی میشه اما خیلی از نرم افزارام و اطلاعاتم پاک میشه مشکل فعلی از کجاست و راه حل چیه؟
خیلی حالم گرفته شده لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید!:41:
خیلی متشکرم:40:
H.D.D:160 SATA
Main:Asus P5K EPU
CPU:Intel E7200 C2D 2.5
RAM:Kingmax 2G 2*1G DDR2 800Mhz
Power: Green GP535A
VGA:Sparkle Geforce 9600 GSO 768mb
دوستان سلام
من میخوام 3 تا هارد تهیه کنم که بتونم Raid کنم
اول تو فکرم بود که 2 تا 250 رو Raid0 کنم و یک 320 رو به عنوان آرشیو استفاده کنم
اما وقتی متوجه شدم که Raid0 خیلی از لحاظ از دست رفتن اطلاعات خطرناکه به فکر Raid5 افتادم
اما خیلی دقیق نمیدونم کاراییش چطوره
اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
و سوال دوم اینکه اگر Raid0 بکنم میشه از اطلاعات بطور هفتگی بک آپ بگیرم؟
متشکرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
Ali Pacino
17-07-2008, 04:38
سلام
هاردم صداش یه خورده ای زیاده، ممکنه بعدا ایجاد دردسر کنه؟!
سیستمم هم بعضی موقع ها یه همچین صدایی می ده دی دی دی دی دید دید!!!
مشکلش چیه و چه جوری حل می شه؟!
shahab_blaster
17-07-2008, 08:05
سلام
هاردم صداش یه خورده ای زیاده، ممکنه بعدا ایجاد دردسر کنه؟!
سیستمم هم بعضی موقع ها یه همچین صدایی می ده دی دی دی دی دید دید!!!
مشکلش چیه و چه جوری حل می شه؟!
صداي هارد از قطعات فيزيكيش هست و ممكن بعدن مشكل ايجاد كنه
در چه مواقعي اون صدا رو ميده تو ويندوز در حال كار شديد ؟
و بعد بگو چه اتفاقي مي افته
Ali Pacino
18-07-2008, 02:44
صداي هارد از قطعات فيزيكيش هست و ممكن بعدن مشكل ايجاد كنه
در چه مواقعي اون صدا رو ميده تو ويندوز در حال كار شديد ؟
و بعد بگو چه اتفاقي مي افته
این صدا رو همون طور که گفتم بعضی موقع ها می ده اصلا نمی دونم از کجاست و اتفاق خاصیم نمی افته!!!
این صدا ممکنه از کجا باشه؟!
shahab_blaster
18-07-2008, 09:42
این صدا رو همون طور که گفتم بعضی موقع ها می ده اصلا نمی دونم از کجاست و اتفاق خاصیم نمی افته!!!
این صدا ممکنه از کجا باشه؟!
اگه يه صداي مثل بوق زدن هست احتمال ميره كه بخاطر دماي پردازنده باشه كه هشدار ميده
وقتي اين صدارو داد برو دماي پردازندت رو چك كن ببين چنده بعد خبر بده
براي چك كردن دما هم ميتوني بري تو بايوس يا از نرم افزار هاي تحت ويندوز استفاده كني
Ali Pacino
19-07-2008, 04:56
بایوس نمی دونم چیه می شه توضیح بدین!!!
فک نمی کنم از سی پی یو باشه دماش رو با زدن کنترل+آلت+دلیت چک می کنم
در هر صورت بازم ممنونم از کمکت
shahab_blaster
19-07-2008, 11:08
بایوس نمی دونم چیه می شه توضیح بدین!!!
فک نمی کنم از سی پی یو باشه دماش رو با زدن کنترل+آلت+دلیت چک می کنم
در هر صورت بازم ممنونم از کمکت
بايوس قبل اينكه ويندوز بخواد بالا بياد اولي كه سيستم رو روشن ميكني كليد Del در بعضي ها هم كليد F1 يا F2 رو نگه ميداري يه صفحه آبي رنگ باز ميشه برو تو قسمت PC Helths اگه درست نوشته باشم دماي CPU رو نوشته
دما رو توسط اون قسمت چطوري چك مي كني ميشه بگي
Mehdi.KinG
19-07-2008, 11:14
سلام به دوستان عزيز
اقاي دماي جلوي كيس من رو نمايشگر بعضي موقع ها به 50 ميرسه من واقعا ميترسم كه
cpu بسوزونه ايا امكان اين كار وجود داره ؟
اين دما طبيعي به نظر شما ؟
راستي يكي از درهاي كيس من نيز بازه .
Mehdi.KinG
19-07-2008, 11:21
كسي نيست به ما جواب بده كارم اورژانسي بابا
shahab_blaster
19-07-2008, 11:30
سلام به دوستان عزيز
خب مدل پردازندت رو بگو چي هست تا ببينيم دماش طبيعي هست يا نه
shartist
19-07-2008, 11:47
salam man donbal narmafzar amuzesh photoshop 9 migardam ta danlod konam kasi mitune komakam kone fagat saritar
shartist
19-07-2008, 11:54
salam man donbal narmafzar amuzesh photoshop 9 migardam ta danlod konam kasi mitune komakam kone fagat saritar
shahab_blaster
19-07-2008, 12:15
جاي سوال شما اينجا نيست برو تو بخش نرم افزار مطرح كن
javadshahvand
19-07-2008, 12:37
سلام به دوستان عزيز
این دما برای تمام پردازنده ها طبیعی هست
hosseinmusicmaster
19-07-2008, 18:13
خسته نباشید !
system temperature : 51C/123F
cpu temperature : 83C/181F
System Fan Speed : 0 RPM
CPU Fan Speed 3308 RPM
پاور : گرین (GP300A)
cpu : intel(R) Celeron (R) 2.40GHz
پاور به شدت داغ میکنه و سرعت کامپیوتر هم اسلومیشن هستش .
shahab_blaster
19-07-2008, 18:18
خسته نباشید !
CPU Fan Speed 3308 RPM
دماي پردازندت به شدت بالاست
ببين فن CPU درست نصب شده
بهش خمير سيليكون بزن
و سيستمت رو چك كن ببين ويروس نداشته باشه
خسته نباشید !
CPU Fan Speed 3308 RPM
مواظب باش اگه پاورت داغ میکنه داره خیلی بهش فشار میادا من جایه شما بودم بدون صبر یه پاور قویتر میگرفتم .
hosseinmusicmaster
19-07-2008, 18:58
دماي پردازندت به شدت بالاست
ببين فن CPU درست نصب شده
بهش خمير سيليكون بزن
و سيستمت رو چك كن ببين ويروس نداشته باشه
درست نصب شده
زدم
ویروس نداره
مواظب باش اگه پاورت داغ میکنه داره خیلی بهش فشار میادا من جایه شما بودم بدون صبر یه پاور قویتر میگرفتم .
من پاور قبلیم از این ضعیفتر بود ! عوض کردم ! هیچ تغییری نکرد ! cpu هم سوخته بود یه سی پی یو عین خودش گرفتم کامپیوترم بدتر شد !
فیلم بصورت اسلومیشن 4x نگاه کردین ؟ کامپیوتر منم همونطوریه ! :19:
pooyahacker
19-07-2008, 19:09
سلام به دوستان عزيز
مال من به 120 میرسید نمیترسیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooyahacker
19-07-2008, 19:12
سلام بجه ها
میگن فلان اسپیکر درایوش تیتانیوم هست یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi.KinG
20-07-2008, 00:48
آقا جواد ممنون راضي شدم حالا خيالم راحت شد
و شما آقا پويا راست ميگين 120 هم رسيد دماي Cpu باورم نميشه { يه كم بزرگنمايي نكرديد!!!؟ }
Mehdi.KinG
20-07-2008, 01:55
آقا اين بلندگوي مودمم براي خودش صدا ميده اينو بايد چيكار كنم ؟؟؟
Ali Pacino
20-07-2008, 04:10
بايوس قبل اينكه ويندوز بخواد بالا بياد اولي كه سيستم رو روشن ميكني كليد Del در بعضي ها هم كليد F1 يا F2 رو نگه ميداري يه صفحه آبي رنگ باز ميشه برو تو قسمت PC Helths اگه درست نوشته باشم دماي CPU رو نوشته
دما رو توسط اون قسمت چطوري چك مي كني ميشه بگي
بازم ممنون از راهنمایت دوست من:11:
تو قسمت پرفورمنسش نمودار سی پی یو رو کشیده و دماش رو نشون می ده تو ویندوز ویستا هم که که کار ساده تره چون خودش تو قسمت گد گدس دارتش:10:
shahab_blaster
20-07-2008, 08:13
بازم ممنون از راهنمایت دوست من:11:
تو قسمت پرفورمنسش نمودار سی پی یو رو کشیده و دماش رو نشون می ده تو ویندوز ویستا هم که که کار ساده تره چون خودش تو قسمت گد گدس دارتش:10:
تو ويندوز ويستا كه نميدونم ولي تو XP عكس زير رو نگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU Usage به صورت درصدي استفاده از پردازنده رو نشون ميده در حال حاضر
CPU Usage History هم به صورت دائم ميزان استفاده از پردازنده رو نشون ميده از قبل تا جديدتر
2 تا پائينشم مربوط به رم ميشه
حالا بگو كجا دما رو زده
راستي دما رو چك كردي از جايي كه گفتم؟
pooyahacker
20-07-2008, 11:07
و شما آقا پويا راست ميگين 120 هم رسيد دماي Cpu باورم نميشه { يه كم بزرگنمايي نكرديد!!!؟ }
آره بابا راست میگم ، برنامه خود مادربوردم ( PC Prob ) نشون میداد ، البته اون موقع سی پی یوم خمیر سلیکون کم داشت و فن خود کیس هم خراب بود ، در این جور مواقع و موقع بازی کردن تا 120 نشون میداد ، البته همون موقع ها سریع ری استارت میشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooyahacker
20-07-2008, 11:10
آقا کسی نمیدونه درایو تیتانیوم در مورد اسپیکر یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nasim_sharbat
20-07-2008, 11:20
سلام
یه سوال دارم.میشه بجای هارد hp هارد seagate نصب کنم.مشکلی پیش نمیاد؟
HDD:HP DG146abab4
اسکازی 10k
nasim_sharbat
20-07-2008, 11:28
سلام
اسکازی 10k
javadshahvand
20-07-2008, 20:08
سلام
اسکازی 10k
چرا وسترن نمیگیری؟
amirtoty
20-07-2008, 20:28
باید از کجا بفهمم باس رمام چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javadshahvand
20-07-2008, 20:41
shahab_blaster
20-07-2008, 20:43
رو ليبل رم نوشته اگه متوجه نشدي برو با نرم افزار CPU Z ببين چي مينويسه
shahab_blaster
20-07-2008, 20:44
سلام
اسکازی 10k
اگه مي خواي تعويضش كني بهتره يه هاردي بگيري با دور بالاتر و بافر بيشتر اگه ميخواي هزينه كني خوبشو هزينه كن
سلام
من یک joystick double شک دار گرفته ام ولی دسته نمیلرزد . روی چندین بازی که قابلیت لرزاندن دارد هم امتحان کردم ولی باز هم دسته نمی لرزد. میخواستم ببینم چکار باید بکنم تا دسته ها بلرزد. آیا در ویندوز باید تنظیماتی انجام دهم؟
shahab_blaster
20-07-2008, 21:34
سلام
من یک joystick double شک دار گرفته ام ولی دسته نمیلرزد . روی چندین بازی که قابلیت لرزاندن دارد هم امتحان کردم ولی باز هم دسته نمی لرزد. میخواستم ببینم چکار باید بکنم تا دسته ها بلرزد. آیا در ویندوز باید تنظیماتی انجام دهم؟
دسته هايي كه به عنوان شك دار هستن فقط يه قسمت اضافه دارن و تا جايي كه ميدونم دسته دچار لرزش تو بازي نميشه
aminreza85
21-07-2008, 06:02
با سلام خدمت دوستان
بنده یک مودم D Link 322 دارم و مشکلی که باهاش دارم اینه که نمیتونم از طریق connection وصل بشم و فقط از طریق local Area Connection و Enable کردن اون میشه به اینترنت وصل شد. من connection هم ساختم اما هییچ موقع با اون نمیتونم وصل بشم و error 678 رو میده (the remote computer did not respond.) لازم به توضیحه که برای پروگرام کردن مودم باید همون اول user و pass رو بدی بهش. الان چون نمیتونم برای وصل شدن از connection استفاده کنم نمیشه user و pass رو تغییر بدم و به این خاطر نمیتونم از اکانت شبانه استفاده کنم. از دوستان عزیز میخوام که لطفا راهنماییم کنید. مرسی
alfa_df2000
21-07-2008, 15:22
با عرض سلام.
دوستان خوبم من ديدم توي اينجا به همه سوالات و مشكلات پاسخ داده مي شود سوالم را
خواستم در اينجا مطرح كنم تا جوابي بگيرم.
من چند مشكل بزرگ و فوري دارم ان هم اين است كه :
1= من يك عدد مادربرد Asus P5kc خريده ام و در داخل کيس قرار داده ام و سي پي يو غيره
را نيز دقيقا وصل کرده ام. و اينکه من يک عدد پاور گرين 580 وات B نيز خريده ام و در داخل کيس
قرار داده ام حالا اين پاور به قدري سيم دارد که مشخص نيست بايد به کجاي مادربرد و هارد
ديسک وصل کنم؟
دوستان عزيز خواهش مي کنم به سوالات زير جواب دهيد
من دفترچه راهنماي مادربرد و کارت گرافيک و پاور را به طور کامل و با دقت خواندم ولي چيزي
ننوشته است که راهنمايي براي مشکلات زير کند پس خواهشي که دارم کمکم کنيد.
1= من اين کابل هاي پاور را به کجا ها وصل کنم؟
2=من اين کابل هايي که روي خود کيس وصل است را به کجاي مادربرد و غيره وصل کنم تا اينکه
کيس راه بيفتد ؟ ( در ضمن کيس من Perfect هستش که 39 هزار تومان خريده ام و اينکه
بدون پاور هم بود که پاور را همانطور که گفتم جدا خريده ام ولي به هر حال کيس بزرگ و جا داري
هستش که از چند جا هم مي تواند هوا بيرون دهد و اينکه دوتا جاي فن اضافي نيز دارد.)
3= من دو عدد رم يگ گيگابايت Ddr2 خريده ام حالا 6 تا جاي مختلف براي رم روي اين
مادربرد هستش که دو تا از جاها براي رم هاي Ddr3 هستش که با اين ها کاري نداريم.
ولي سوال اين است که چهارتا جا وجود دارد که اينگونه نوشته شده اند :
Ddr2 -a1
Ddr2 -a2
---
Ddr2 -b1
Ddr2 -b2
حالا اين دو عدد رم را کجاي اين چهرتا جا ها قرار دهم؟
4=در مورد وصل کردم کابل هاي پاور به هارد ديسک و مادربرد و دي وي دي رايتر و فلاپي
نيز توضيح دهيد که چه کار کنم؟
5= در مورد كارت گرافيك مدل Asus 8600gts Silent Ddr3 هستش که راهنمايي کنيد
چطوري به مادربرد وصلش کنم و به پاور وصلش کنم و اين همه کابلي که درون کارتن اين کارت
گرافيک گذاشته اند براي چيست؟ در ضمن در دفترچه راهنمايش چيزي ننوشته است من کامل
ديدم و خواندمش.
6= در ضمن روي اين مادربرد کابل هاي 9 پين و دسته بازي و 20 پين ها را به کجاش وصل کنم؟
بر همه شما عزيزان عرض تشکر را دارم که به اين سوالات توجه کرديد.
---------
يا حق
shahab_blaster
21-07-2008, 17:01
با عرض سلام.
دوستان خوبم من ديدم توي اينجا به همه سوالات و مشكلات پاسخ داده مي شود سوالم را
خواستم در اينجا مطرح كنم تا جوابي بگيرم.
من چند مشكل بزرگ و فوري دارم ان هم اين است كه :
1= من يك عدد مادربرد Asus P5kc خريده ام و در داخل کيس قرار داده ام و سي پي يو غيره
را نيز دقيقا وصل کرده ام. و اينکه من يک عدد پاور گرين 580 وات B نيز خريده ام و در داخل کيس
قرار داده ام حالا اين پاور به قدري سيم دارد که مشخص نيست بايد به کجاي مادربرد و هارد
ديسک وصل کنم؟
دوستان عزيز خواهش مي کنم به سوالات زير جواب دهيد
من دفترچه راهنماي مادربرد و کارت گرافيک و پاور را به طور کامل و با دقت خواندم ولي چيزي
ننوشته است که راهنمايي براي مشکلات زير کند پس خواهشي که دارم کمکم کنيد.
1= من اين کابل هاي پاور را به کجا ها وصل کنم؟
2=من اين کابل هايي که روي خود کيس وصل است را به کجاي مادربرد و غيره وصل کنم تا اينکه
کيس راه بيفتد ؟ ( در ضمن کيس من Perfect هستش که 39 هزار تومان خريده ام و اينکه
بدون پاور هم بود که پاور را همانطور که گفتم جدا خريده ام ولي به هر حال کيس بزرگ و جا داري
هستش که از چند جا هم مي تواند هوا بيرون دهد و اينکه دوتا جاي فن اضافي نيز دارد.)
3= من دو عدد رم يگ گيگابايت Ddr2 خريده ام حالا 6 تا جاي مختلف براي رم روي اين
مادربرد هستش که دو تا از جاها براي رم هاي Ddr3 هستش که با اين ها کاري نداريم.
ولي سوال اين است که چهارتا جا وجود دارد که اينگونه نوشته شده اند :
Ddr2 -a1
Ddr2 -a2
---
Ddr2 -b1
Ddr2 -b2
حالا اين دو عدد رم را کجاي اين چهرتا جا ها قرار دهم؟
4=در مورد وصل کردم کابل هاي پاور به هارد ديسک و مادربرد و دي وي دي رايتر و فلاپي
نيز توضيح دهيد که چه کار کنم؟
5= در مورد كارت گرافيك مدل Asus 8600gts Silent Ddr3 هستش که راهنمايي کنيد
چطوري به مادربرد وصلش کنم و به پاور وصلش کنم و اين همه کابلي که درون کارتن اين کارت
گرافيک گذاشته اند براي چيست؟ در ضمن در دفترچه راهنمايش چيزي ننوشته است من کامل
ديدم و خواندمش.
6= در ضمن روي اين مادربرد کابل هاي 9 پين و دسته بازي و 20 پين ها را به کجاش وصل کنم؟
بر همه شما عزيزان عرض تشکر را دارم که به اين سوالات توجه کرديد.
---------
يا حق
سلام دوست خوبم
اگه بلدي كه هيچي ولي اگه ناواردي يكي رو بيار كه وارد باشه
سوالات زياده و اينطوري نميشه بهت گفت
09155284121 نميدونم كار درستي ييا ه كه شمارمو اينجا ميزارم ولي تماس بگير بهت ميگم چطوري راش بندازي
Hossein_nasa62
22-07-2008, 00:08
سلام
سلام خدمت شما
شما بايد نرم افزاري كه به همراه دسته بازي ارائه ميشه رو هم نصب كنيد
اين درايور قابليت ويبره دسته رو به سيستم عامل ميشناسونه
اگر نصب نكنيد دسته شما نخواهد لرزيد
موفق باشيد
اگر نصب كرديد و باز هم نمي لرزه
در كنترل پنل بريد ودر قسمت گيم جوستيك تنظيمات رو بررسي كنيد
Ali Pacino
22-07-2008, 23:45
CPU Usage به صورت درصدي استفاده از پردازنده رو نشون ميده در حال حاضر
CPU Usage History هم به صورت دائم ميزان استفاده از پردازنده رو نشون ميده از قبل تا جديدتر
2 تا پائينشم مربوط به رم ميشه
حالا بگو كجا دما رو زده
راستي دما رو چك كردي از جايي كه گفتم؟
سلام درسته درصدی نشون می ده من اشتباه کردم
دما رو هم نتونستم چک کنم دلیت رو می زنم می ره تو بخش تنظیمات
بوت و ... رو داره اما چیزی که شما گفتی رو پیدا نکردم یه PCIGN بود اگه اشتباه نمنم که اونم اصلا بی ربط بود!!!:13:
amirtoty
23-07-2008, 00:00
رو ليبل رم نوشته اگه متوجه نشدي برو با نرم افزار CPU Z ببين چي مينويسه
OK
خیلی ممنون:46:
با خود ويندوز درايواتو چك كن برا خطا و يه دفرگ بكن
سلام درايو d ام ديفرگ نميشه
و هر بار كه سيستم مياد بالا درايو d رو هم چك ميكنه
چي كار كنم؟ ها؟
ممنون
shahab_blaster
23-07-2008, 08:01
سلام درسته درصدی نشون می ده من اشتباه کردم
دما رو هم نتونستم چک کنم دلیت رو می زنم می ره تو بخش تنظیمات
بوت و ... رو داره اما چیزی که شما گفتی رو پیدا نکردم یه PCIGN بود اگه اشتباه نمنم که اونم اصلا بی ربط بود!!!:13:
از داخل فروم نرم افزار HARDWARE MONITOR رو دانلود كن
تو اون نرم افزار دماهاي ختلف رو نوشته يا نرم افزار PC WIZARD اينم خوبه
shahab_blaster
23-07-2008, 08:10
سلام درايو d ام ديفرگ نميشه
و هر بار كه سيستم مياد بالا درايو d رو هم چك ميكنه
چي كار كنم؟ ها؟
ممنون
از Properties درايو D از تب TOOLS قسمت Error Checking دكمه Check Now رو انتخاب كن تا گزينه داره انتخاب كن و بعد Start رو بزن
بعد برو درايو رو دفرگ كن
سلام خدمت شما
شما بايد نرم افزاري كه به همراه دسته بازي ارائه ميشه رو هم نصب كنيد
اين درايور قابليت ويبره دسته رو به سيستم عامل ميشناسونه
اگر نصب نكنيد دسته شما نخواهد لرزيد
موفق باشيد
اگر نصب كرديد و باز هم نمي لرزه
در كنترل پنل بريد ودر قسمت گيم جوستيك تنظيمات رو بررسي كنيد
:10:دوست عزیز موقعی که من دسته را خریدم نرم افزاری همراه آن نبود. شما نمی دانی آن را از کجا گیر بیاورم؟
shahab_blaster
23-07-2008, 20:43
:10:دوست عزیز موقعی که من دسته را خریدم نرم افزاری همراه آن نبود. شما نمی دانی آن را از کجا گیر بیاورم؟
دوست خوبم تا جايي كه من ميدونم اين دسته ها شك لرزشي ندارن حالا اين دوستمون ميگه داره
سي دي هم كه با دسته ها هست مال نصب تو ويندوز 98 هست
بازم نميدونم شايد داشته باشه كه اين دوستمون ميگه
Battlefield2
25-07-2008, 23:11
سلام
1.وقتی میخوام مادربرد رو عوض کنم ویندوز رو هم باید عوض کنم بعد همه اطلاعات هارد پاک میشه یا فقط اطلاعات درایوی که ویندوز رو ریختم پاک میشه؟
2. وقتی برق میره چقدر به کامپیوتر صدمه میزنه و برای حلش چه راهی پیشنهاد میگنید؟
سلام
1.وقتی میخوام مادربرد رو عوض کنم ویندوز رو هم باید عوض کنم بعد همه اطلاعات هارد پاک میشه یا فقط اطلاعات درایوی که ویندوز رو ریختم پاک میشه؟
سلام
1-فقط درایو ویندوزت پاک میشه
2-ممکنه هیچ اتفاقی نیفته!!! ممکنه پاورت و یا مین صدمه ببینه هر چیزی ممکنه
از یه پاور مطمئن و استاندارد استفاده کن و یا اگه پولت میرسه یه ups بخر که خیالت از بابت برق صد در صد بشه
از این محافظ ها هم نخر که کاری که نمی کنند هیچ، خیلی از سیستم هایی که صدمه می بینند بخاطر همین محافظ های غیر استاندارده
shahab_blaster
26-07-2008, 10:17
سلام
جواب اولي فقط درايو ويندوز پاك ميشه البته اگه تو نصب ويندوز اشتباه كني درايو ديگري هم فرمت ميشه
جواب دومي رفتن برق نوسان ايجاد مي كنه اگه يه پاور قوي داشته باشي اين نوسان به حداقل ميرسه
از محافظ برق هاي خوب و استاندارد استفاده كن
رفتن برق زياد تاثير نميزاره وصل دوباره برق تاثيرش بيشتر هست
بیشتر سیستم هایی که میارند و بعلت نوسانات برق آسیب دیدند از همین محافظ ها استفاده میکردند، من توصیه میکنم بجای این اسباب بازی ها از یه ups استفاده کنید یا حداقل یه پاور استاندارد
Hossein_nasa62
27-07-2008, 22:56
سلام
دوست عزيز
اگر وجود نداشت پس احتمالا دسته شما همچين حالاتيرو حمايت نميكنه
روي جعبه دسته بازي كلمه vibre نداره؟
Hossein_nasa62
27-07-2008, 23:04
دوست خوبم تا جايي كه من ميدونم اين دسته ها شك لرزشي ندارن حالا اين دوستمون ميگه داره
سي دي هم كه با دسته ها هست مال نصب تو ويندوز 98 هست
بازم نميدونم شايد داشته باشه كه اين دوستمون ميگه
دوست عزيز
دو نوع دسته در بازار وجود داره كه معمولا اونهاهيي كه قيمت كمي دارند شوك لرزشي ندارند
درمورد نرم افزار بله براي ويندوز 98 هم استفاده ميشه
ولي بعد از نصب نرم افزار در قسمت گيم پت قابليت هاي چك كردن ويبره دسته بصورت كامل تراضافه ميشه كه براي چك كردن توان ويبره اسفاده ميشه
دسته بازي من تا وقتي سي دي مربوطه در ويندوز xp نصب نباشه هيچ وقت لرزش پيدا نميكنه
موفق باشيد
M.etallic.A
31-07-2008, 13:02
من یه سوال جزئی داشتم. راستش من عادت دارم هر وقت سیستم رو خاموش میکنم دکمه پشت پاور رو هم میزنم. یه مدت بود که همش میدیدم ساعت سیستم عقب میفته... اما الان دکمه پشت پاور رو نمیزنم این مشکل به وجود نمیاد. این دو تا هیچ ربطی به هم دارن ؟ در ضمن وقتی برق بره یا دکمه پشت پاور رو بزنی تا چه مدتی ساعت سیستم درست کار میکنه و عقب نمیفته ؟
shahab_blaster
31-07-2008, 20:20
من یه سوال جزئی داشتم. راستش من عادت دارم هر وقت سیستم رو خاموش میکنم دکمه پشت پاور رو هم میزنم. یه مدت بود که همش میدیدم ساعت سیستم عقب میفته... اما الان دکمه پشت پاور رو نمیزنم این مشکل به وجود نمیاد. این دو تا هیچ ربطی به هم دارن ؟ در ضمن وقتی برق بره یا دکمه پشت پاور رو بزنی تا چه مدتی ساعت سیستم درست کار میکنه و عقب نمیفته ؟
اين مسئله به خاطر اينه كه باتري روي مادربوردت تموم شده و شما بايد يه باتري جديد براش بخري
معمولا اين باتري هاي CMOS عمر زيادي دارن من خودم تا 10 سال رو ديدم كه راحت عمر كردن
M.etallic.A
31-07-2008, 20:31
خوب دوست عزیز من این باطری رو باید از کجا تهیه کنم ؟ خودم میتونم عوضش کنم ؟
time prince
31-07-2008, 22:02
لوازم کامپیوتری ها دارن . خودتم می تونی عوضش کنی :27:
newstaram
02-08-2008, 21:30
سلام. من dvd writer مدل sony دارم سرعتش کلی پایین اومده ویندوز رو هم عوض کردم تغییر نکرد
کند رایت میکنه یا اصلا سی دی و دی وی دی میسوزونه ، یه سی دی رو تو 15 دقیقه کپی میکنه و ... تازه یه سال شده خریدمش فکر نکنم خراب باشه
به نظر شما چیکار باید کرد؟
shahab_blaster
03-08-2008, 08:05
نمونش رو هم ساعت فروشي ها دارن
روي مادربورد خيلي راحت ميشه عوضش كرد يه ضامن داره كه بعد از آزاد كردن باتري در مياد
shahab_blaster
03-08-2008, 08:09
سلام. من dvd writer مدل sony دارم سرعتش کلی پایین اومده ویندوز رو هم عوض کردم تغییر نکرد
کند رایت میکنه یا اصلا سی دی و دی وی دی میسوزونه ، یه سی دی رو تو 15 دقیقه کپی میکنه و ... تازه یه سال شده خریدمش فکر نکنم خراب باشه
اين مشكل سخت افزاري و مربوط به خود رايتر ميشه
سلام.من با پورت usb مشکل دارم.هر وقت که کول دیسک یا هر چیز دیگه بهش وصل میکنی یه چند دقیقه کار مینه اما یک دفعه خود به خود ارتباط قطع میشه!البته بعضی اوقات اصلا قطع نمیشه و خوب کار میکنه.علتش چیه؟وقتی که وصل میشه پیغام میده که اگر وصل بشه به پورت usb 2 سرعتش بیشتر میشه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
hardware2000
08-08-2008, 23:50
با گرانتیش مراجعه کم باید واسط تعویض کنند.
hardware2000
08-08-2008, 23:51
سلام.من با پورت usb مشکل دارم.هر وقت که کول دیسک یا هر چیز دیگه بهش وصل میکنی یه چند دقیقه کار مینه اما یک دفعه خود به خود ارتباط قطع میشه!البته بعضی اوقات اصلا قطع نمیشه و خوب کار میکنه.علتش چیه؟وقتی که وصل میشه پیغام میده که اگر وصل بشه به پورت usb 2 سرعتش بیشتر میشه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
رو پرت های دیگه هم همین مشکلو داره؟
shahab_blaster
09-08-2008, 09:17
دوست خوبم اول بگو مدل مادربوردت چيه
اگه همه پورت هاي روي مادربورد اين مشكل رو دارند مشكل از مادربورد شماست
احتمالا پورت مادربورد شما ورژن 1 هست و وسيله اي كه نصب مي كنيد USB2 هست
سلام
کسی میدونه چطور میشه یک کامپیتر رو در یک حالت ثابت نگه داشت ؟
آیا برنامه خاصی باید روی بایاس نصب بشه؟
من چنین چیزی رو روی pc های دانشگاه دیدم
در حالت عادی همه کار میشه با pc انجام داد ، حتی میشه روش برنامه نصب کرد ، اما به محض restart کردن ، همه تنظیمات به حالت اول بر میگرده و این تنظیمات هم روی بایاس قفل شده و برای تغییر اون هم به پسورد نیاز هست.
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که این برنامه رو از کجا دانلود و چطور نصب کنم
ممنون.
shahab_blaster
09-08-2008, 20:02
سلام
در حالت عادی همه کار میشه با pc انجام داد ، حتی میشه روش برنامه نصب کرد ، اما به محض restart کردن ، همه تنظیمات به حالت اول بر میگرده و این تنظیمات هم روی بایاس قفل شده و برای تغییر اون هم به پسورد نیاز هست.
ممنون.
اونا از نرم افزار DEEP FREEZE استفاده مي كنن و ميانو درايوا رو انتخاب مي كنن هر درايوي كه انتخاب بشه بعد از ريستارت بر مي گرده به حالت اول
يه سرچ بزني پيدا ميشه تو اينترنت
behnam999
11-08-2008, 19:31
با سلام به دوستان :
من با مینبورد k8v-xse asus که دارای chipset via vt8237r میباشد هنگام نصب ویندوز مشکل نشناختن هارد ساتا را دارم در صورتی که flopy مورد نظر را از طریق سیدی مینبورد ساخته ام ولی در هنگام نصب درایور مخصوص را میخواهد در ضمن flopy driveو flopy disk هم چک شده .حتی از اینترنت وسایت asus tech نیز درایور دانلود کردم ولی جواب نداد:32:
لطفا" راهنمایی کنید (فوری)
سلام
ممنون.
دوستمون که اسم نرم افزار مورد نیازتون رو گفتند
این هم لینک دانلود با حجم 4.4mb
shahab_blaster
11-08-2008, 20:05
با سلام به دوستان :
من با مینبورد k8v-xse asus که دارای chipset via vt8237r میباشد هنگام نصب ویندوز مشکل نشناختن هارد ساتا را دارم در صورتی که flopy مورد نظر را از طریق سیدی مینبورد ساخته ام ولی در هنگام نصب درایور مخصوص را میخواهد در ضمن flopy driveو flopy disk هم چک شده .حتی از اینترنت وسایت asus tech نیز درایور دانلود کردم ولی جواب نداد:32:
لطفا" راهنمایی کنید (فوری)
شما بايد بري تو بايوس يه سري تنظيمات مربوط به ide و sata هست كه بايد تغيير بدي تا بدون فلاپي ويندوز نصب شه
گزينشم پيدا كردنش راحته نوشته sata mode يا ide mode همونارو پيدا كن خودت متوجه ميشي بازم اگه مشكلي داشتي يا نتونستي پيدا كني خبر كن
هر بار که سیستممو از پریز می کشم بیرون باید حتما کابل usb کیبوردمو در بیارم و دوباره بندازمش جا.
با خاموش کردن هم این اتفاق نمی افته باید حتما از برق جدا بشه.
آیا این مشکل کیبرده یا مادربورد؟راه حل داره؟
behnam999
12-08-2008, 18:00
شما بايد بري تو بايوس يه سري تنظيمات مربوط به ide و sata هست كه بايد تغيير بدي تا بدون فلاپي ويندوز نصب شه
گزينشم پيدا كردنش راحته نوشته sata mode يا ide mode همونارو پيدا كن خودت متوجه ميشي بازم اگه مشكلي داشتي يا نتونستي پيدا كني خبر كن
با سلام :
دوست عزیز تمام این مراحل انجام شده داخل با یاس فقط گزینه enable sata boot وجود دارد که آن هم فعال است
ممنون
M.K_Soft
13-08-2008, 00:54
سلام دوستان.
يه سوال از اساتيد داشتم :
لطف كنيد بگين براي اين سيستم پاور گرين 320 وات كافيه يا نه؟
MB :Giga p35 - ds3l
CPU :Core 2 duo E4600
vga : geforce 8500 gt
HDD : 250 maxtor
ram : 1024 pny
shahab_blaster
13-08-2008, 07:30
با سلام :
دوست عزیز تمام این مراحل انجام شده داخل با یاس فقط گزینه enable sata boot وجود دارد که آن هم فعال است
ممنون
منظور من اونجا نبود يه قسمتي داره كه براي فعال كردن ساتا و ide هست اونجا حتي ميتوني ide رو غير فعال كني و فقط از ساتا استفاده كني
اونجا براي ساتا 3 گزينه داره كه يكيش enhanced mode هست
shahab_blaster
13-08-2008, 07:33
سلام دوستان.
يه سوال از اساتيد داشتم :
لطف كنيد بگين براي اين سيستم پاور گرين 320 وات كافيه يا نه؟
MB :Giga p35 - ds3l
CPU :Core 2 duo E4600
vga : geforce 8500 gt
HDD : 250 maxtor
ram : 1024 pny
اينجا جاش نيست برو تو تاپيك خودش
مشاوره براي خريد كيس و پاور
shahab_blaster
13-08-2008, 08:03
هر بار که سیستممو از پریز می کشم بیرون باید حتما کابل usb کیبوردمو در بیارم و دوباره بندازمش جا.
با خاموش کردن هم این اتفاق نمی افته باید حتما از برق جدا بشه.
آیا این مشکل کیبرده یا مادربورد؟راه حل داره؟
منظورتو ميشه دقيق تر بگي
يعني كيبوردتو نميشناسه بعد از روشن كردن و شما مجبور ميشي كيبور رو از سيستم جدا كني تا دوباره توش برق بياد
باید هر بار که سیستممو وشن می کنم یه بار کابلusb کیبوردمو ازکیس جدا کنم و دوباره وصلش کنم
البته به شرطی که کیس قبلا از برق بیرون اومده باشه
mehdi_08
14-08-2008, 17:27
اسانید محترم آیا کسی میدونه چه جوری میشه شیشه اسکنر رو بین دو تا شیشه هاش تمیز کرد
NimoOol.HD2
18-08-2008, 16:02
سلام
ببخشید یکی از دوستام یه مشکلی بهش پیش اومده :
میگه هاردمو از سیستمم جدا کردم ، روز بعدش که اومدم سیستمم رو روشن کنم ( هارد رو وصل کرده بود ) ، سیستم بلافاصله میخواد روشن شه ، ( چراغ پاورشم روشن میشه ) ، شروع میکنه به بوق ممتد زدن
در صورتی که اگر هم هارد به سیستم متصل نباشه ، این بوق زده میشه . بعد یه 10 ثانیه ای ، سیستم خودش خاموش میشه /
میشه راهنمایی کنید که چیکار کنه ؟؟؟
javadshahvand
18-08-2008, 16:14
سلام
میگه هاردمو از سیستمم جدا کردم ، روز بعدش که اومدم سیستمم رو روشن کنم ( هارد رو وصل کرده بود ) ، سیستم بلافاصله میخواد روشن شه ، ( چراغ پاورشم روشن میشه ) ، شروع میکنه به بوق ممتد زدن
در صورتی که اگر هم هارد به سیستم متصل نباشه ، این بوق زده میشه . بعد یه 10 ثانیه ای ، سیستم خودش خاموش میشه /
پردازنده رو دوباره جا بزن
amirtoty
18-08-2008, 16:15
سلام
مشکل از فن CPU میتونه باشه! :18:
javadshahvand
18-08-2008, 16:29
مشکل از فن CPU میتونه باشه! :18:
دوست عزیزCPU نه فن
دربیارش دوباره جا بزن مشکلی نیست
NimoOol.HD2
18-08-2008, 16:51
ممنون از هر دوتون عزیزان
ولی مشکل اینجاست که یارو اصلا دست بهش نزده
میخواستن برن مسافرت هاردشو باز کرده
قایمش کرده
بعد دوباره بستتش اینحوری شده
خبرشو بهتون میدم
بازم ممنون
shahab_blaster
18-08-2008, 17:07
ممنون از هر دوتون عزیزان
قایمش کرده
خبرشو بهتون میدم
بازم ممنون
مشكل ممكنه از رم باشه يا يه وسيله پورتش به درستي جا نخورده باشه
همه اتصالات رو چك كن ببين مشكل بر طرف ميشه يا نه
amirtoty
18-08-2008, 21:53
ممنون از هر دوتون عزیزان
قایمش کرده
خبرشو بهتون میدم
بازم ممنون
همین دیگه ! موقع باز و بسته کردن ممکنه سیمی به فن CPU گیر کرده باشه!:13:
mehdi_08
18-08-2008, 22:53
اسانید محترم آیا کسی میدونه چه جوری میشه شیشه اسکنر رو بین دو تا شیشه هاش تمیز کرد
کسی نبود چواب ما روبده:8:
mehdi_08
18-08-2008, 23:06
کسی نبود چواب ما روبده:8:
M.etallic.A
18-08-2008, 23:24
باید شیشه شو در بیاری. زیاد کار سختی نیست... مدل اسکنرت چیه ؟
NimoOol.HD2
19-08-2008, 00:16
همین دیگه ! موقع باز و بسته کردن ممکنه سیمی به فن CPU گیر کرده باشه!:13:
نه
دوستم میگه که همه ی این کارا رو کرده بود
سی پی یوش رو باز کرده بود ، بسته بود ( دو سه مرتبه)
ولی نه باز نشده بود
تمام کابلا رو هم محکم کرده بود
به نظرتون دیگه چه کارایی میشه کرد ؟
saeed258s
20-08-2008, 21:32
دروود
برنامه My phone Explorer فایلهای خودش رو مثل SMS هایی رو که در برنامه بصورت Archive ذخیره شده اند رو در کجا روی هارد ذخیره می کنه؟من نمی دونم چرا اجرا نمیشه برنامه!!آیا راهی هست؟همینکه برنامه رو می زنم اجرا،خودش خودش بسته میشه!!!
خلیل 2=0=8=0
20-08-2008, 22:07
سلام
دوست عزیز من اتفاقی این متن شما رو دیدم ممکنه از سیم پاورتون باشه اونو چک کنش. اینطوری که گفتید زیاد برقش ایراد داره اما نمی گم پاور چون از اتصالیشه که سیمش رو به محافظ وصل کردی به یه یریز دیگه وصلش کن اونجای که وصله زیاد میخوره ارتصالی داره یا برقش ضعیفه
تمام
time prince
21-08-2008, 08:21
دروود
برنامه My phone Explorer فایلهای خودش رو مثل SMS هایی رو که در برنامه بصورت Archive ذخیره شده اند رو در کجا روی هارد ذخیره می کنه؟من نمی دونم چرا اجرا نمیشه برنامه!!آیا راهی هست؟همینکه برنامه رو می زنم اجرا،خودش خودش بسته میشه!!!
دوست عزیز اینجا انجمن سخت افزاره شما باید برای سوال خودتون در انجمن نرم افزار تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید
jelodarian.h
24-08-2008, 09:54
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
من می خوام 1 تصویر ارسالی از دوربین رو به چند تا خروجی بفرستم.
خروجی هام 5 تا تلویزیون و 2 تا ویدئو پروژکشن است.(مجموعا 7 تصویر) که هر کدوم در 1 طبقه(یا محل دیگری) است.
نوع تلویزیون ها و اینچ اونا و نوع ویدئو پروژکشن ها همگی متفاوتند. سیم های انتقال تصویر مورد استفاده هم سیم آنتن قوی است با طول تقریبی هر تصویر 30 متر. سیم دوربین هم سیم شیلد خوبه با طول 30 متر.
من اینا رو با یک مدار ساده که خودم درست کردم به هم وصل می کنم. این مدار شامل یک تقسیم کننده 1 به 6 و یک تقسیم کننده 1 به 3 است. تصویر دوربین، داخل یه میکسر کوچولو میره و از میکسر به تقسیم 1 به 6.
2 تا از 6 تا به 2 تا ویدئو پروژکشن میره، سومی به کپچر، چهارمی و پنجمی به تلویزیون اتاق کنترل، ششمی هم به تقسیم 1 به 3 میره که در فاصله 20 متری تقسیم 1 به 6 است و 3 خروجی(تقسیم 1 به 3) به سه تا تلویزیون میره. علت استفاده از تقسیم 1 به 3 صرفه جویی در طول سیم های به کار رفته است. (البته شکل اون رو در ادامه آوردم).
مشکلی که دارم اینه:
تا وقتی 4 تا تصویر می گیرم مشکلی نیست و تصاویر سالم و شفاف اند اما به محض اینکه تصاویر از 4 تا بیشتر میشه، تصویر اضافه شده پرش داره و کیفیت اون خیلی نامناسبه.
همچنین اگه ویدئو پروژکشن تو مدار باشه این مشکل حادتر شده و حتی با گرفتن 4 تصویر نیز پرش ایجاد میشه.
البته با 2 تا خروجی میکسر کوچولو (2 ورودی دو خروجی) بهترین کاری که میشه کرد اینه که یکی از اونا رو به 1 ویدئو پروژکشن داد و از دیگری نیز 3 تا تلویزیون گرفت اما باز هم 3 تلویزیون و 1 ویدئو پروژکشن میمونه و حوضش.
گفتن 1 ویدئو بیار تو مدار مشکل برطرف میشه که نشد.گفتن سیم هات رو قوی تر کن باز هم مشکل حل نشد. گفتن یکی از تلویزیون ها مشکل داره، تک تک از مدار خارج کن ببین مشکل از کودومه باز هم مشکل پیدا نشد.
حالا میگن تقسیم کنندت رو تغییر بده. (یه تقسیم 60000 تومانی بخر)
می خواستم بدونم کسی می تونه 1 راه حل اساسی با حداقل هزینه و با اطمینان کامل از جواب دادن اون به ما بده. اگه لطف کنیین آدرس دقیق خرید وسائل و قیمت حدودی اون رو هم بگین که عالی میشه.
این کار در یکی از هیات مذهبی شهرستان که سعی میکنه همراه با ارایه مطالب روز و به درد بخور مردم، امکانات صوتی تصویری خوبی نیز داشته باشه انجام میشه.
عکسی از نمای کلی طرح رو کشیدم و در آدرس زیر قرار دادم. با حجم 46 کیلو بایت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif:1 3:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
saeed258s
24-08-2008, 10:33
دروود
فن سی پی یو های Amd Athlon 64 چطور باز و بسته می شن؟
saeed258s
24-08-2008, 10:44
دروود
سلام.
آقا نمیدونم چرا سیستمم موقع بازی یا مثلا کپچر کردن یهو ریست میشه؟
مشخصات سیستم اینه:
Operating System:Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)
System Model: MS-7108
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00
Processor:
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Memory:
768MB RAM
DirectX Version:
DirectX 9.0c (4.09.0000.0904
VGA:NVIDIA GeForce FX 5200 Total Memory:
128.0 MB
خازن هاشم چک کردم ایرادی نداره!
دمای cpu هم بین 45 تا 55
جالب اینجاست که بگیر نگیر داره. یعنی یه مدت خوبه ولی بعد دوباره همینطوری میشه!
راستی یه سوال دیگه هم دارم
من اومدم رم سیستمم رو افزایش بدم حالا یه مسئله ای پیش اومده توش موندم
جریان اینه که این رمه سیستم من دوتا 256 بقل هم بود و من اومدم یکیشو برداشتم بجاش یه 512 گذاشتم.
حالا وقتی سیستم رو روشن میکنم بلافاصه میره تو ست آپ مادربرد و این پیام رو میده:
message confirmotion
the system intruded, chassis opened or tempered before. please check the system
.
حالا من که از این چیزی سر درنیاوردم.
مدل مادر بردمم اینه:
asus p4pe-x te
درضمن اینم بگم که این کارا رو هم کردم ولی درست نشده:
1- سیستم رو به صورت
Defult در آوردم
2- رم هارو همونطور مثل اولش سرجاش گذاشتم
3- باتری مادر برد رو در آوردم و بعد 5 دقیقه دوباره انداختم
خلاصه همین دیگه.
ممنون میشم کمکم کنید.
shahab_blaster
24-08-2008, 12:14
دروود
معمولا فن amd سه ضامن كنار داره كه با باز كردن ضامن شما بايد 2 گيره كه يكي پائين و ديگري بالا قلاف شده رو آزاد كني
shahab_blaster
24-08-2008, 12:23
سلام.
مشخصات سیستم اینه:
Processor:
Memory:
768MB RAM
DirectX Version:
128.0 MB
دمای cpu هم بین 45 تا 55
جریان اینه که این رمه سیستم من دوتا 256 بقل هم بود و من اومدم یکیشو برداشتم بجاش یه 512 گذاشتم.
message confirmotion
.
مدل مادر بردمم اینه:
asus p4pe-x te
1- سیستم رو به صورت
Defult در آوردم
خلاصه همین دیگه.
ممنون میشم کمکم کنید.
رم 512 رو به صورت تكي رو سيستم بزار ببين باز همون مشكل رو داري؟
اون پيام هم به خاطر اين بوده كه 2 رم با حجم مختلف با هم مشكل داشتن
hardware2000
24-08-2008, 12:27
سلام.
مشخصات سیستم اینه:
Processor:
Memory:
768MB RAM
DirectX Version:
128.0 MB
دمای cpu هم بین 45 تا 55
message confirmotion
.
مدل مادر بردمم اینه:
asus p4pe-x te
1- سیستم رو به صورت
Defult در آوردم
خلاصه همین دیگه.
ممنون میشم کمکم کنید.
ریست شدن ناگهانی میتونه از رم و بدسکتور شده هارد باشه به هار حال باید تست بشه.
saeed258s
24-08-2008, 19:43
معمولا فن amd سه ضامن كنار داره كه با باز كردن ضامن شما بايد 2 گيره كه يكي پائين و ديگري بالا قلاف شده رو آزاد كني
آقا اگه میشه یه عکسی یه چیزی بزار بهتر متوجه بشم
سپاس
shahab_blaster
24-08-2008, 20:35
آقا اگه میشه یه عکسی یه چیزی بزار بهتر متوجه بشم
سپاس
پشت سيم فن پردازنده شما يه قطعه آلمينيومي ميبيني كه به يه قسمت مشكي رنگ قلاف شده عين همين اونور هست و يه ضامن داره كه با دست باز و بسته ميشه
jelodarian.h
24-08-2008, 21:13
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز.
من می خوام 1 تصویر ارسالی از دوربین رو به چند تا خروجی بفرستم.
خروجی هام 5 تا تلویزیون و 2 تا ویدئو پروژکشن است.(مجموعا 7 تصویر) که هر کدوم در 1 طبقه(یا محل دیگری) است.
نوع تلویزیون ها و اینچ اونا و نوع ویدئو پروژکشن ها همگی متفاوتند. سیم های انتقال تصویر مورد استفاده هم سیم آنتن قوی است با طول تقریبی هر تصویر 30 متر. سیم دوربین هم سیم شیلد خوبه با طول 30 متر.
من اینا رو با یک مدار ساده که خودم درست کردم به هم وصل می کنم. این مدار شامل یک تقسیم کننده 1 به 6 و یک تقسیم کننده 1 به 3 است. تصویر دوربین، داخل یه میکسر کوچولو میره و از میکسر به تقسیم 1 به 6.
2 تا از 6 تا به 2 تا ویدئو پروژکشن میره، سومی به کپچر، چهارمی و پنجمی به تلویزیون اتاق کنترل، ششمی هم به تقسیم 1 به 3 میره که در فاصله 20 متری تقسیم 1 به 6 است و 3 خروجی(تقسیم 1 به 3) به سه تا تلویزیون میره. علت استفاده از تقسیم 1 به 3 صرفه جویی در طول سیم های به کار رفته است. (البته شکل اون رو در ادامه آوردم).
مشکلی که دارم اینه:
تا وقتی 4 تا تصویر می گیرم مشکلی نیست و تصاویر سالم و شفاف اند اما به محض اینکه تصاویر از 4 تا بیشتر میشه، تصویر اضافه شده پرش داره و کیفیت اون خیلی نامناسبه.
همچنین اگه ویدئو پروژکشن تو مدار باشه این مشکل حادتر شده و حتی با گرفتن 4 تصویر نیز پرش ایجاد میشه.
البته با 2 تا خروجی میکسر کوچولو (2 ورودی دو خروجی) بهترین کاری که میشه کرد اینه که یکی از اونا رو به 1 ویدئو پروژکشن داد و از دیگری نیز 3 تا تلویزیون گرفت اما باز هم 3 تلویزیون و 1 ویدئو پروژکشن میمونه و حوضش.
گفتن 1 ویدئو بیار تو مدار مشکل برطرف میشه که نشد.گفتن سیم هات رو قوی تر کن باز هم مشکل حل نشد. گفتن یکی از تلویزیون ها مشکل داره، تک تک از مدار خارج کن ببین مشکل از کودومه باز هم مشکل پیدا نشد.
حالا میگن تقسیم کنندت رو تغییر بده. (یه تقسیم 60000 تومانی بخر)
می خواستم بدونم کسی می تونه 1 راه حل اساسی با حداقل هزینه و با اطمینان کامل از جواب دادن اون به ما بده. اگه لطف کنیین آدرس دقیق خرید وسائل و قیمت حدودی اون رو هم بگین که عالی میشه.
این کار در یکی از هیات مذهبی شهرستان که سعی میکنه همراه با ارایه مطالب روز و به درد بخور مردم، امکانات صوتی تصویری خوبی نیز داشته باشه انجام میشه.
عکسی از نمای کلی طرح رو کشیدم و در آدرس زیر قرار دادم. با حجم 46 کیلو بایت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif:1 3:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
Setareh 2006
31-08-2008, 04:14
دوستان اگه پرسش من با این تاپیک بی ارتباط هست ببخشید چون هرچی گشتم تاپیک مناسبی پیدا نکردم تا سوالم رو مطرح کنم امیدوارم که شما بتونین پاسخم رو بدین
سوالم در مورد این دو تاست : svchost.exe و inetinfo.exe
فايروالم در مورد این دو تا چند سوال می پرسه و من نمی دونم باید بهشون اجازه بدم یا نه ؟
در مورد inetinfo.exe میگه
Internet information serviceis trying to act as a server. Allow or deny ?
Internet information services wants to accept connections from internet . Allow or Deny ?
در مورد svchost.exe میگه :
Generic Host Process for win32 Services is trying to act as a server . Allow or Deny ?
Generic Host Process for win32 Services wants to accept connections from internet . Allow or Deny ?
shahab_blaster
31-08-2008, 10:25
دوستان اگه پرسش من با این تاپیک بی ارتباط هست ببخشید چون هرچی گشتم تاپیک مناسبی پیدا نکردم تا سوالم رو مطرح کنم امیدوارم که شما بتونین پاسخم رو بدین
سوالم در مورد این دو تاست : svchost.exe و inetinfo.exe
فايروالم در مورد این دو تا چند سوال می پرسه و من نمی دونم باید بهشون اجازه بدم یا نه ؟
در مورد inetinfo.exe میگه
Internet information serviceis trying to act as a server. Allow or deny ?
Internet information services wants to accept connections from internet . Allow or Deny ?
در مورد svchost.exe میگه :
Generic Host Process for win32 Services is trying to act as a server . Allow or Deny ?
Generic Host Process for win32 Services wants to accept connections from internet . Allow or Deny ?
جای سوال شما اینجا نیست برو تو تاپیک خودش
برو به این آدرس
saeed258s
31-08-2008, 10:42
ببخشید،پست من رو پاک کنید لطفا
سلام.
مشخصات سیستم اینه:
Processor:
Memory:
768MB RAM
DirectX Version:
128.0 MB
دمای cpu هم بین 45 تا 55
ریست شدن ناگهانی میتونه از رم و بدسکتور شده هارد باشه به هار حال باید تست بشه.
آقا عصابم خرد شد!
فن سی پی یو رو کلا عوض کردم، سیلیکون تازه زدم ولی بازم ریست میشه.
دمای سی پی یو 50 تا 55
آخه یعنی چی؟
دیگه چه مرگش میتونه باشه؟
میشه از کارت گرافیک باشه؟
این بدسکتور شدن هارد چیه؟
میشه یه توضیحی بدی؟
چیکار باید کنم؟
جون من دقیق بگو
javadshahvand
01-09-2008, 18:57
آقا عصابم خرد شد!
دمای سی پی یو 50 تا 55
آخه یعنی چی؟
میشه یه توضیحی بدی؟
چیکار باید کنم؟
جون من دقیق بگو
ربطی به بدسکتور نداره بایوس مادربورد رو آپدیت کنید
hardware2000
01-09-2008, 19:05
آقا عصابم خرد شد!
دمای سی پی یو 50 تا 55
آخه یعنی چی؟
میشه یه توضیحی بدی؟
چیکار باید کنم؟
جون من دقیق بگو
بد سکتور با hdd regenerator باید چک کنی
از رم هم میتونه باشه یکی از رم هارو بردار ویکی دیگرو بزار امتحان کن ببین سالمه هست یا نه هر کدوم خراب بود اونو از دیگری جدا کن.
shahab_blaster
01-09-2008, 19:32
آقا عصابم خرد شد!
دمای سی پی یو 50 تا 55
آخه یعنی چی؟
میشه یه توضیحی بدی؟
چیکار باید کنم؟
جون من دقیق بگو
اگه اين قضيه زماني باشه كه تو بار كامل باشه سيستم اشكال ميتونه از رم ها باشه
ربطی به بدسکتور نداره بایوس مادربورد رو آپدیت کنید
من چک کردم مشخصات بایوسم :
BIOS CopyRight : IntelR - 42302e31Phoenix - AwardBIOS v6.00PGPhoenix - AwardBIOS v6.00PG
BIOS Date : 03/01/05
BIOS Extended Info :
BIOS Name : AT/AT COMPATIBLE
اینو زد حالا از کجا باید ورژن جدیدشو بگیرم؟ یه لطفی میکنی چون من مبتدیم شما زحمتشو بکشی لینکشو برام بذاری؟
اگه اين قضيه زماني باشه كه تو بار كامل باشه سيستم اشكال ميتونه از رم ها باشه
آخه بدبختی اینجاست که من رمهامم تازه عوض کردم! قبلا هم این مشکل رو داشتم حالا هم دارم!
راستی فن اسپیدمو میزنه: 2801 RPM البته متغیره.
خلاصه یه برنامه به اسم speedfan دارم یه سری اطلاعات راجب فن و سیستم میده اگه لازمه بذارم؟
جون هرکی دوست دارید کمک کنید، بد جور گیر کردم.
آقا من همینجوری که داشتم با کامپیوتر کار میکردم چشمم به دمای سی پی یو بود دیدم میرسه به 56،56 ریست میشه!
حالا چندتا سوال:
مگه این دما خیلی زیاده و خطرناکه؟
اگه نیست چرا ریست میشه؟
از کجا میتونم کاری کنم تا وقتی به این حد میرسه ریست نشه؟
چطوری میتونم سرعت فن رو زیاد کنم؟
خلاصه اینطور که بنظر میاد مشکل همون از دمای cpu باشه.
shahab_blaster
02-09-2008, 11:14
آقا من همینجوری که داشتم با کامپیوتر کار میکردم چشمم به دمای سی پی یو بود دیدم میرسه به 56،56 ریست میشه!
حالا چندتا سوال:
مگه این دما خیلی زیاده و خطرناکه؟
اگه نیست چرا ریست میشه؟
از کجا میتونم کاری کنم تا وقتی به این حد میرسه ریست نشه؟
چطوری میتونم سرعت فن رو زیاد کنم؟
خلاصه اینطور که بنظر میاد مشکل همون از دمای cpu باشه.
شما با تغيير تنظيماتي تو بايوس ميتوني جلوي رستارت رو بگيري
ولي اين دما قابل تحمل هست و فكر نميكنم باعث رستارت بشه مگه اينكه تو بايوس تنظيم شده باشه كه به اين دما كه رسيد سيستم رستارت شه
شما با تغيير تنظيماتي تو بايوس ميتوني جلوي رستارت رو بگيري
ولي اين دما قابل تحمل هست و فكر نميكنم باعث رستارت بشه مگه اينكه تو بايوس تنظيم شده باشه كه به اين دما كه رسيد سيستم رستارت شه
آقا منظورتون همون ست آپه مادر برده؟
اونجاکه والا یه قسمت بیشتر نیست اونم روی 85 درجه تنظیم شده برای خاموش شدن سیستم!
جای دیگه ام هرچی گشتم چیزی نبود والا!
حالا یکی راهمایی کنه راجب آپ تو دیت بایوس. اطلاعاتشو بالا گذاشتم.
گرفتاری شدیما!!!!ش
shahab_blaster
03-09-2008, 08:24
آقا منظورتون همون ست آپه مادر برده؟
اونجاکه والا یه قسمت بیشتر نیست اونم روی 85 درجه تنظیم شده برای خاموش شدن سیستم!
جای دیگه ام هرچی گشتم چیزی نبود والا!
حالا یکی راهمایی کنه راجب آپ تو دیت بایوس. اطلاعاتشو بالا گذاشتم.
گرفتاری شدیما!!!!ش
آره
برا اطلاعات بيشتر برو تو تاپيك آپديت بايوس مادربورد
هر چي گشتم جاشو پيدا نكردم كه برات بزارم خودت يه سرچ بكن بي زحمت
آقا بالاخره با کلی آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم که اشکال نمیتونه از حرارت cpu باشه، چون 50 تا 55 درجه که حرارتی نیست، تو ست آپم تنظیم شده رو 85 درجه خاموش بشه نه ریست. من رم هامو عوض کردم یکم بهتر شد ولی بعد دوباره ریست میشه پس از رمم نمیتونه باشه! حالا دیگه چی؟ میشه از پاور باشه؟ شایدم کلا سی پی یو مشکل داره؟
shahab_blaster
04-09-2008, 16:12
آقا بالاخره با کلی آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم که اشکال نمیتونه از حرارت cpu باشه، چون 50 تا 55 درجه که حرارتی نیست، تو ست آپم تنظیم شده رو 85 درجه خاموش بشه نه ریست. من رم هامو عوض کردم یکم بهتر شد ولی بعد دوباره ریست میشه پس از رمم نمیتونه باشه! حالا دیگه چی؟ میشه از پاور باشه؟ شایدم کلا سی پی یو مشکل داره؟
ممكن از مادربوردت باشه اينو چك كن
hardware2000
04-09-2008, 18:23
1.ویندوز عوض کن ببین باز ریست میکنه.
2. هاردو با نرم افزاری که گفتم چک کن.
3. پاورتو چک کن ببین برقو قطع نمیکنه.
4. بایستو اپدیت کن چون دمای سیوت میاد پایین.
5. یک دور لود دیفالت کن از خود داخل مین.
دیگه نباید مشکلی داشته باشی.
خلیل 2=0=8=0
04-09-2008, 22:08
دوست عزیز اینجوری شما می گید شما یه فن اضافه کن به کیست اگر دیدی داری کار می کنی با کامپیوتردر مدتی که ریست میشه دیدی ریست نشد وبعد از 30 دقیقه دیگه ریست شد به شما میگم که 3 دلیل داره
1)داخل کیس شما سریع گرم میشه وباید این گرما رو خارج کنید واین گرما داره به گرافیکتون آسیب میرسونه یه چیز رو باید بهتون بگم گرافیکی که شما دارید فن نداره وگرمای زیادی تولید می کنه پس بهتره فن داخلش بذارید اما به شکلی که گرما رو از داخل به خارج برسنه
2)ممکنه قبلا تو جا زدن رم یکی از جا رمتون داخل مادربورد سوخته باشته شما می تونید به جا رم داخل مادربوردتون نگاه کنید ببینید که یکی از دنده های رم سیاه شده اگر شده داخل اون رم نداز چون مادربوردت ضعیف شده یا اینکه یکی از رمات با رم دیگری باسش فرق میکنه
3)جای که کیس رو گذاشتید آیا پشتش بسته هست اگر هستش از اونجا خارج کن ببین چه طوری میشه
اینا تجربه های منه
خدا یارت
با سلام...
خسته نباشید دوستان.
سوال من اینه که من یه Mainboard Iwill p4 ht-s دارم و دفترچه راهنماش هم گم کردم. حالا میخوام usb های جلوشو(Internal USB) وصل کنم ولی نمیتونم این سیمهایی که اینجاست باید کجا وصل کنم...
کسی هست منو کمک کنه؟
hardware2000
07-09-2008, 00:59
با سلام...
خسته نباشید دوستان.
سوال من اینه که من یه Mainboard Iwill p4 ht-s دارم و دفترچه راهنماش هم گم کردم. حالا میخوام usb های جلوشو(Internal USB) وصل کنم ولی نمیتونم این سیمهایی که اینجاست باید کجا وصل کنم...
کسی هست منو کمک کنه؟
از چپ به راست قرمز سفید سبز سیاه وصل کن ...
بدرود
shahab_blaster
07-09-2008, 11:39
از چپ به راست قرمز سفید سبز سیاه وصل کن ...
بدرود
در کل اینطوریه
VCC -DATA +DATA GND
احتمال داره اینارو هم نوشته باشه رو سیم
ترتیبشم همونطور که دوستمون گفتن هست
u-cant30me
08-09-2008, 23:45
با سلام چند وقتی هست که پاور سیستمم صداهای خفیف میده درست مثله صدای دیفرگ کردن هارد
مشکل از کجا میتونه باشه
لطفا من رو راهنمایی کنید
u-cant30me
08-09-2008, 23:48
با سلام چند وقتی هست که پاور سیستمم صداهای خفیف میده درست مثله صدای دیفرگ کردن هارد
مشکل از کجا میتونه باشه :13:
لطفا من رو راهنمایی کنید:20:
hardware2000
09-09-2008, 01:44
مشکل از کجا میتونه باشه :13:
لطفا من رو راهنمایی کنید:20:
مشکل مهمی نیست شاید وجود گرد غبار هستش که صدای فن پاورتون ایجاد شده با یک هواگیری توسط جارو برقی درست خواهد شد.
mahsa_kaf
27-09-2008, 10:04
1-لطفا یک برنامه به من معرفی کنید که بتونه مشخصات کامل رم سیستم رو نشون بده از نام و مدل رم گرفته تا .....
2-من میخوام درایورهای سیستم رو یک بار دیگه روی سی دی رایت بکنم میخواستم بدونم بهترین برنامه برای رایتشون چیه، منظورم برنامه ای هست که مطمئن باشم باعث سوختن درایورها موقع رایت نمیشه ؟ خودم Nero7 دارم ولی نمیدونم برای رایت درایورها قابل اطمینان هست یا نه ؟ و اگه بخوام با همین نرو رایت بکنم چه سرعتی رو برای رایت انتخاب بکنم بهتره؟
3- برای اینکه فن پاور رو با جارو برقی تمیز بکنیم باید کیس رو باز بکنیم ؟
متشکرم
javadshahvand
27-09-2008, 10:15
1-لطفا یک برنامه به من معرفی کنید که بتونه مشخصات کامل رم سیستم رو نشون بده از نام و مدل رم گرفته تا .....
2-من میخوام درایورهای سیستم رو یک بار دیگه روی سی دی رایت بکنم میخواستم بدونم بهترین برنامه برای رایتشون چیه، منظورم برنامه ای هست که مطمئن باشم باعث سوختن درایورها موقع رایت نمیشه ؟ خودم Nero7 دارم ولی نمیدونم برای رایت درایورها قابل اطمینان هست یا نه ؟ و اگه بخوام با همین نرو رایت بکنم چه سرعتی رو برای رایت انتخاب بکنم بهتره؟
3- برای اینکه فن پاور رو با جارو برقی تمیز بکنیم باید کیس رو باز بکنیم ؟
متشکرم
1-با برنامه cpu-z
2-هر چقدر سرعت رایت پایین تر بهتر معمولاً vcd رو با 8 و data رو با 16 و 24 میکنند
3-جارو برقی قدرتی نداره ...بهتر با کمپرسور باد اینکار رو بکنی
با سلام به همه دوستان
دیروز هنگامی سیتم خودمو روشن کردم صفحه مانیتور سیاه بود و لی سیستم روشن. یکی دوبار ری استارت کردم اما باز هم همون مشکل را داشت. البته 2 هفته پیش نیز به این مشکل برخوردم ولی با یه ری استارت درست شد. تمام کابل ها را چک کردم و دوباره سیستم را اروشن کردم اما سیستم روشن میشه ولی تصویری روی مانیتور نمیاد. به نظر شما مشکل از کجاست؟
shahab_blaster
04-10-2008, 10:15
با سلام به همه دوستان
دیروز هنگامی سیتم خودمو روشن کردم صفحه مانیتور سیاه بود و لی سیستم روشن. یکی دوبار ری استارت کردم اما باز هم همون مشکل را داشت. البته 2 هفته پیش نیز به این مشکل برخوردم ولی با یه ری استارت درست شد. تمام کابل ها را چک کردم و دوباره سیستم را اروشن کردم اما سیستم روشن میشه ولی تصویری روی مانیتور نمیاد. به نظر شما مشکل از کجاست؟
شما گرافيك رو عوض كن با يه گرافيك ديگه چك كن
ببين پاور درست هست يا نه با يه پاور ديگه هم چك كن
P A R M I S
06-10-2008, 08:24
سلام
من یه مدتی بودکه موبایلم جلوی اسپیکرم قرارداشت یعنی دو سه ماه
بعدازاون موقعی که اهنگ میخوام با اسپیکرم گوش کنم یه صدای جیز و ویزی همراه اهنگ شنیده میشه مثل زمانی که یه پریز برق اتصالی میکنه واین صداتازمانی که اهنگ تموم نشه ادامه داره
ازهرتعمییراتی توشهرمون پرسیدم راه حلی برای رفعش نداشتند
میشه شمابهم کمک کنید؟؟؟؟
ممنون
با سلام به همه دوستان
کابل برق کیست رو بکش .
بعد چند بار کلید پاور کیست رو بزن ( مثلا 5 بار )
حالا دوباره کابل برق کیست رو بزن و سیستمت رو روشن کن .
این کار به این خاطر هست که شاید پاورت خازن پر کرده باشه و با این کار الکتریسیته توی اون رو تقریبا خالی می کنی .
با سلام...
خسته نباشید دوستان.
کسی هست منو کمک کنه؟
از چپ به راست
Vcc , (-)data , (+)data , gnd
موفق باشی
;اول ویندوزت رو چک کن ، بعد Directx ، بعد کارت گرافیکت رو عوض کن .
javadshahvand
06-10-2008, 10:12
سلام
بعدازاون موقعی که اهنگ میخوام با اسپیکرم گوش کنم یه صدای جیز و ویزی همراه اهنگ شنیده میشه مثل زمانی که یه پریز برق اتصالی میکنه واین صداتازمانی که اهنگ تموم نشه ادامه داره
میشه شمابهم کمک کنید؟؟؟؟
ممنون
ارتشعات موبایل تو پخش صدا تاثیر داره فکر نمی کنم برای بر طرف کردنش کاری بشه کرد
Street.Boy
06-10-2008, 11:42
من یه مشکل خیلی بزرگ برای کامپیوترم مدتهاست که به وجود اومده ولی کسی نمی تونه بفهمه دلیلش چیه.
مشکل من اینه که وقتی ویندوزم بالا میاد بعد از چند دقیقه کامپیوتر دچار مکث ها و توقفهای چند ثانیه ایی می شه یعنی وقتی موس رو حرکت می دی رو صفحه هی گیر می کن برای چند صدم ثانیه هی ول می کنه و تا وقتی که Restart نکنم این مشکل وجود داره به محظ Restart کردن مشکل برطرف می شه. هنگام دیدن فیلم و پخش موزیک و کلا هر حرکتی این مکث ها وجود داره. دلیلش چیه؟؟؟
من زمانی که PC رو خاموش می کنم بعد روشن می کنم این مشکل به وجود میاد. یا زمانی که از حالت Stand By بیرون میاد.
ولی زمانی که PC رو Restart می کنم مشکل برطرف می شه.
لطفا بگین مشکل من از کجاست و چرا اینجوری می شه؟؟؟ من ویندوز رو هم فرمت کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد.
کمک کنید لطفا.
P A R M I S
06-10-2008, 12:34
ارتشعات موبایل تو پخش صدا تاثیر داره فکر نمی کنم برای بر طرف کردنش کاری بشه کرد
مشکل ازچیه؟؟
ازاسپیکر یا کارت صدا؟؟؟
hardware2000
08-10-2008, 08:44
من یه مشکل خیلی بزرگ برای کامپیوترم مدتهاست که به وجود اومده ولی کسی نمی تونه بفهمه دلیلش چیه.
مشکل من اینه که وقتی ویندوزم بالا میاد بعد از چند دقیقه کامپیوتر دچار مکث ها و توقفهای چند ثانیه ایی می شه یعنی وقتی موس رو حرکت می دی رو صفحه هی گیر می کن برای چند صدم ثانیه هی ول می کنه و تا وقتی که Restart نکنم این مشکل وجود داره به محظ Restart کردن مشکل برطرف می شه. هنگام دیدن فیلم و پخش موزیک و کلا هر حرکتی این مکث ها وجود داره. دلیلش چیه؟؟؟
من زمانی که PC رو خاموش می کنم بعد روشن می کنم این مشکل به وجود میاد. یا زمانی که از حالت Stand By بیرون میاد.
لطفا بگین مشکل من از کجاست و چرا اینجوری می شه؟؟؟ من ویندوز رو هم فرمت کردم و دوباره نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد.
کمک کنید لطفا.
یک توضیحی واسه سیستمت میدادی خوب
پاورت چیه وچند واته؟
رمت چنده؟
سلام. من یه مشکل دارم . موقع ضبط صدا از میکروفون یه صدای وزوزمیاد که قطع نمیشه. نیاز مبرم دارم که این صدا قطع بشه .کارت صدا آنبرد نیست. خودم نصبش کردم .میگم شاید کابلی چیزی از داخل وصل نکردم. بنظر شما مشکل از کجاست؟
دوستان من يه هارد اكسترنال داشتم كه از دستم افتاد و ضربه خورد و الان سيستم اونو نميشناسه.حالا مي خواستم يكي از دوستان كه وارد هست به طور تخصصي توضيح بده براي رفع اين مشكل بايد چيكار كرد؟؟؟؟
دوستان من يه هارد اكسترنال داشتم كه از دستم افتاد و ضربه خورد و الان سيستم اونو نميشناسه.حالا مي خواستم يكي از دوستان كه وارد هست به طور تخصصي توضيح بده براي رفع اين مشكل بايد چيكار كرد؟؟؟؟
كسي كمكي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahab_blaster
27-10-2008, 16:42
بهترين كار اينه كه شما هاردتو به يه متخصص نشون بدي
احتمالا يه بخش خاص از اون به علت ضربه آسيب ديده
ekaterina
02-11-2008, 19:14
با سلام خدمت مدیریت و اعضا
عضو جدید هستم ویک سئوال دارم
مدتی هست که وقتی سیستم رو شات داون میکنم مونیتور خاموش میشه ولی کیس روشن میمونه و مجبورم از برق دربیارم .
وقتی میخوام دوباره روشن کنم اول دوشاخه رو به برق میزنم بعد کلید پاور و بعد سریعاً دکمه ریست رو میزنم و . . .
البته دو هفته هست که اینجوری خاموش روشن میکنم و مشکلی ندارم ولی اینجوری درست نیست نمیدونم ایراد از مادربرد یا منبع تغذیه است یا چی ؟
لطفاً کمکم کنید .
البته دو هفته هست که اینجوری خاموش روشن میکنم و مشکلی ندارم ولی اینجوری درست نیست نمیدونم ایراد از مادربرد یا منبع تغذیه است یا چی ؟
لطفاً کمکم کنید .
سلام
تا اون جا که من اطلاع دارم این مشکل ناشی از یک مشکل دیگه در سوییچ داخلی On/Off منبع تغذیه هست که باید تعمیر بشه.
ekaterina
04-11-2008, 17:47
سلام
از راهنمایی شما ممنونم
separate
05-11-2008, 11:05
قبل از اینکه هاردم رو عوض بکنم 2-3 روز یه بار ویندوز ریستارت میشد و بعد ویندوز بالا نمیومد و مجبور میشدم ویندوز عوض کنم(از چند تا ویندوز xp مختلف استفاده کردم ولی بازم فایده ای نداشت) و توی بعضی از این ریستارها پاور بعد مودم و دی وی دی رم و ...سوخت و بالاخره هاردم هم دود شد ولی بعد از اینکه هاردمو عوض کردم این مشکل تقریبا 3 هفته پیش نمیومد که متاسفانه امروز دوباره سیستم ریستارت شد و بالا نیومد و مجبور شدم از سیستم ریستور استفاده کنم
اگه کسی میدونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
قبل از اینکه هاردم رو عوض بکنم 2-3 روز یه بار ویندوز ریستارت میشد و بعد ویندوز بالا نمیومد و مجبور میشدم ویندوز عوض کنم(از چند تا ویندوز xp مختلف استفاده کردم ولی بازم فایده ای نداشت) و توی بعضی از این ریستارها پاور بعد مودم و دی وی دی رم و ...سوخت و بالاخره هاردم هم دود شد ولی بعد از اینکه هاردمو عوض کردم این مشکل تقریبا 3 هفته پیش نمیومد که متاسفانه امروز دوباره سیستم ریستارت شد و بالا نیومد و مجبور شدم از سیستم ریستور استفاده کنم
همه قطعات و پاور و توان واقعی اونو اعلام کن ببینم مشکل از پاوره یا نه
separate
05-11-2008, 11:34
Power:Apex.P4-500w
main :Intel.AS ROCK P4i65PE
cpu:1.70 GHZ
Ram:256
VGA:128 (5200)geforce Fx
HDD:160 Maxtor Sata
تا حالا 4 بار پاور یه بار مادربرد یه بار کارت گرافیک عوض کردم
AKBARPARS
05-11-2008, 21:52
چرا روی خازنهای (حالت جامد که میگن 100درصد زاپنی ) جدید بعضی از مادربردها وگرافیکها مازیک ابی میکشند .
با تشکر ؟!:11:
Power:Apex.P4-500w
main :Intel.AS ROCK P4i65PE
cpu:1.70 GHZ
Ram:256
VGA:128 (5200)geforce Fx
HDD:160 Maxtor Sata
تا حالا 4 بار پاور یه بار مادربرد یه بار کارت گرافیک عوض کردم
راستش سیستمت مصرف زیادی نداره
اگه مطمئنی پاورت سالمه من دیگه نمی دونم چشه
ambrosia1
08-11-2008, 09:33
سلام
می خواستم بپرسم برای خرید کارت صدای حرفه ای باید به چه چیزایی باید توجه کنیم یعنی اگه یه کارت صدای حرفه ای بخواهیم باید به چه چیزایی توجه کنیم
سلام
می خواستم بپرسم برای خرید کارت صدای حرفه ای باید به چه چیزایی باید توجه کنیم یعنی اگه یه کارت صدای حرفه ای بخواهیم باید به چه چیزایی توجه کنیم
دوست عزیز
شما قبل از این سوال اگر فقط مقدار کن جستجو میکردید به تاپیک اختصاصی کارهای صوت حرفه ای مرسیدید:46:
ادامه ی بحث رو اونجا ادامه بدیم بهتره:20::11:
golmohammadi
15-11-2008, 20:04
نوشته شده توسط separate
به احتمال 99 درصد برق شما ايراد داره
منظورم برق خونه يا برق محل
برق ورودي را چك كن
ببين افت ولتاژ و يا نوسان نداري؟
golmohammadi
15-11-2008, 20:09
خوب تابلو هست كه هارد اسيب ديده
اگه گارانتي داره بده گرانتي
ولي نگو ضربه خورده( دروغ مصلحتي)
حالا اگه گارانتي قبول كرد خوش شانسي
اگه نه خدا رحمتش كنه بيار بده تعمير كار
اگه ايراد از برد هارد باشه قابل حله
اگه نه ايراد از ديسك باشه شرمنده يكبار مصرف هست قابل تعمير نيست بزارش دكور :27:
golmohammadi
15-11-2008, 20:10
با سلام خدمت مدیریت و اعضا
عضو جدید هستم ویک سئوال دارم
مدتی هست که وقتی سیستم رو شات داون میکنم مونیتور خاموش میشه ولی کیس روشن میمونه و مجبورم از برق دربیارم .
وقتی میخوام دوباره روشن کنم اول دوشاخه رو به برق میزنم بعد کلید پاور و بعد سریعاً دکمه ریست رو میزنم و . . .
لطفاً کمکم کنید .
عضويتتو را تبريك عرض ميكنم
شما يه كوچولو مشخصات سيستم را بزار
بعد اگه تغييراتي در سيستم تو اين اواخر دادي اونم بگو
golmohammadi
15-11-2008, 20:18
کمک کنید لطفا.
احتمالش هست سي پي يو ايراد داره
و يا درست و حسابي تهويه نميشه
سلام
میشه شمابهم کمک کنید؟؟؟؟
ممنون
تلفن همراه قدرت فرستندگي زيادي داره
و اسپيكر هم المانهاي الكترونيكي حساسي داره
مخصوصا قسمت ورودي آمپليفاير و يا پري آپليفاير
ساده ترين روش اينه كه گوشي را كمي دور تر از اسپيكر قرار بدي
راه حلش غير ممكن نيست راه حل داره ولي ارزششو نداره
و اگه من بگم احتمالا نتوني عمليش كني
ولي اگه اسرار داشتين ميتونم بگم
Ehsan_gh
17-11-2008, 23:21
سلام. لطفا كمك بنماييد.
قبلا سيستم بعد از ري استارت بالا نمي آمد. بايد آنرا از برق ميكشيدم و ده دقيقه بعد روشن ميكردم. بالا مي امد. اما بعد از استفاده از برنامه @bios ريست كردم. مدل مادر بورد و ورژن بايوس و سي پي يو را مينويسد اما بعد از سي پي يو آي دي هنگ ميكند. حتي وارد ست آپ بايوس هم نمي شود انگار كيبورد هم هنگ ميكند.!!!!
cescjoon
18-11-2008, 03:04
دوستان من کامپیوترم خیلی کند شده
ویندوزم رو تازه عوض کردم و هارد کامپیوترم زیاد پر نیست
کندی کامپیوتر هم به این صورته که وقتی کاپیوتر رو ریست می کنی تا حدود15 دقیقه خوبه بعد کند میشه مثلا یه موزیک رو با مدیا پلیر بعد از 10 ثانیه اجرا میکنه و کلا کند شده
سیستمم هم این است
CPU : Athlon 64 3500
RAM : 1.5 GB
VGA : 7300 LE
golmohammadi
18-11-2008, 22:57
سلام. لطفا كمك بنماييد.
قبلا سيستم بعد از ري استارت بالا نمي آمد. بايد آنرا از برق ميكشيدم و ده دقيقه بعد روشن ميكردم. بالا مي امد. اما بعد از استفاده از برنامه @bios ريست كردم. مدل مادر بورد و ورژن بايوس و سي پي يو را مينويسد اما بعد از سي پي يو آي دي هنگ ميكند. حتي وارد ست آپ بايوس هم نمي شود انگار كيبورد هم هنگ ميكند.!!!!
شما چند تا هارد داريد؟
احتمالا در دتكت كردن هارد مشكل داري
شايد هم داخل سي دي رام يك سي دي هست مانع از بوت بموقع ميشه
ولي اينكه وارد بايوس نميشه يه مشكل ديگه هست
البته بعد از ريستارت بلا فاصله دكمه Delete را بزني ببين وارد بايوس ميشه يا نه ؟
كمي بيشتر توضيح بده
دوستان من کامپیوترم خیلی کند شده
ویندوزم رو تازه عوض کردم و هارد کامپیوترم زیاد پر نیست
کندی کامپیوتر هم به این صورته که وقتی کاپیوتر رو ریست می کنی تا حدود15 دقیقه خوبه بعد کند میشه مثلا یه موزیک رو با مدیا پلیر بعد از 10 ثانیه اجرا میکنه و کلا کند شده
سیستمم هم این است
CPU : Athlon 64 3500
RAM : 1.5 GB
VGA : 7300 LE
در مورد موزيك احتمالا انتي ويروس باعث اين كندي شده
يه بار انتي ويروس را غير فعال كن و ببند بعد ببين مديا پلير چجوري باز ميكنه فايلها را
اما اينكه بعد از 15 دقيقه كند ميشه يه بحث ديگه هست
يه بار در كيس را باز كن و نبندش
بعد تست كن ببين خوب كار ميكنه يا نه ؟
cescjoon
19-11-2008, 16:56
در مورد موزيك احتمالا انتي ويروس باعث اين كندي شده
يه بار انتي ويروس را غير فعال كن و ببند بعد ببين مديا پلير چجوري باز ميكنه فايلها را
اما اينكه بعد از 15 دقيقه كند ميشه يه بحث ديگه هست
يه بار در كيس را باز كن و نبندش
بعد تست كن ببين خوب كار ميكنه يا نه ؟
دوست عزیز من مثالم روی اجرای موزیک بود ولی بکل ویندوز کند شده از آنتی ویروس هم که استفاده نمی کنم
در کیس رو هم باز کردم ولی مشکل حل نشد
new evil
21-11-2008, 19:16
سلام
فرق کیس تک هسته ای با چند هسته ای چیه
یه کم درباره ی هسته ی کیس توضیح بدید
shahab_blaster
21-11-2008, 20:19
سلام
فرق کیس تک هسته ای با چند هسته ای چیه
یه کم درباره ی هسته ی کیس توضیح بدید
دوست خوبم جای سوال شما اینجا نیست و این مسئله ای که گفتی مربوط به تعداد هسته های پردازنده میشه نه کیس
هر چی تعداد هسته ها بیشتر باشه توان پردازش بالاتر میره
new evil
21-11-2008, 21:06
دوست خوبم جای سوال شما اینجا نیست و این مسئله ای که گفتی مربوط به تعداد هسته های پردازنده میشه نه کیس
هر چی تعداد هسته ها بیشتر باشه توان پردازش بالاتر میره
هرچی گشتم جای سوال را پیدا نکردم میشه بگید کجا از اینجور سوال ها بپرسم:10:
shahab_blaster
22-11-2008, 09:40
هرچی گشتم جای سوال را پیدا نکردم میشه بگید کجا از اینجور سوال ها بپرسم:10:
خب عزیز گفتم دیگه برو تو بخش پردازنده سوالتو مطرح کن اونجا مطالبیم از قبل در این رابطه هست
دوست عزیز من مثالم روی اجرای موزیک بود ولی بکل ویندوز کند شده از آنتی ویروس هم که استفاده نمی کنم
در کیس رو هم باز کردم ولی مشکل حل نشد
سلام.
به احتمال قوی سیستم شما ویروسی شده.
آنتی ویروس kaspersky7 رو نصب وبعد حتما آپدیتش بکنید.
موفق باشید.:40:
سلام دوستان چند روزیه با سیستم خودم این مشکل را دارم به نظر شما باید چیکارش کنم
اول بگم که مطمعن هستم که کامپیوترم ویروسی نیست و عیب از ویندوز نیست
چون از nod32 استفاده کردم و اپدیت شده هست و هر روز اپدیت میکنم
کامپیوترمو که روشن میکنم بعضی وقتا ویندوز میاد بالا و بعضی وقتا ویندوز نیومده بالا ریست میشه وبعد از حدود 10 یا 15 ثانیه دوباره روشن میشه و اکثر اوقات این مشکل ادامه پیدا میکنه شاید 20 دقیقه همینجوری ریست و روشن میشه تا شاید درست بشه
نمیدونم دیگه چی باید بگم تا دوستان کاملا متوجه مشکلم بشند
ممنون میشم که هر چه سریعتر کمکم کنید
دوستان توجه داشته باشد که منظورم اینه که هم قبل از بالا امدن و هم بعد از بالا امدن ویندوز ریست میشه
در ضمن فکر میکنم سرعت اینترنت هم خیلی کم شده میتونه مرتبط باشه
بی نهایت ممنون
shahab_blaster
23-11-2008, 20:20
سلام دوستان چند روزیه با سیستم خودم این مشکل را دارم به نظر شما باید چیکارش کنم
اول بگم که مطمعن هستم که کامپیوترم ویروسی نیست و عیب از ویندوز نیست
چون از nod32 استفاده کردم و اپدیت شده هست و هر روز اپدیت میکنم
کامپیوترمو که روشن میکنم بعضی وقتا ویندوز میاد بالا و بعضی وقتا ویندوز نیومده بالا ریست میشه وبعد از حدود 10 یا 15 ثانیه دوباره روشن میشه و اکثر اوقات این مشکل ادامه پیدا میکنه شاید 20 دقیقه همینجوری ریست و روشن میشه تا شاید درست بشه
نمیدونم دیگه چی باید بگم تا دوستان کاملا متوجه مشکلم بشند
ممنون میشم که هر چه سریعتر کمکم کنید
دوستان توجه داشته باشد که منظورم اینه که هم قبل از بالا امدن و هم بعد از بالا امدن ویندوز ریست میشه
در ضمن فکر میکنم سرعت اینترنت هم خیلی کم شده میتونه مرتبط باشه
بی نهایت ممنون
مشخصات دقیق سخت افزارهاتو بگو
بعد فکر می کنم مشکل از رم یا یه سخت افزار حساست باشه
اول رم رو چک کن
nasim_sharbat
27-11-2008, 20:56
سلام و خسته نباشید
من یه مشکلی تو استفاده از gridview دارم.می دونم که میشه یک buttonField توش گذاشت و بعد توی متد selected index changing ازش استفاده کرد.ولی مشکل اینجاست که من میخوام 2 تا دکمه بزارم که هر کدوم یه مقدار رو برای یک صفحه خاص بفرسته!مثلا BTN1 مقدارidرو به صفحه p1 و BTN2 مقدارTYPE رو به صفحعP2 بفرسته.ولی نمیدونم چه جوری و با کدوم پارامتر باید بفهمه که کدوم کلید زده شده!!!!!
اگه کسی میتونه کمک کنه ،ممنون میشم
یاا...
آقا مادربورد msi p31 تا چه cpu ای رو ساپورت میکنه؟
مثلا میشه روش
Intel Dual-Core
گذاشت؟
اگه آره یه مدل cpu خوب و با کیفیت که الان به قیمتش بصرفه معرفی کنید. قمتم لطف کنید. ممنون
shahab_blaster
10-12-2008, 15:53
یاا...
آقا مادربورد msi p31 تا چه cpu ای رو ساپورت میکنه؟
مثلا میشه روش
intel dual-core
گذاشت؟
اگه آره یه مدل cpu خوب و با کیفیت که الان به قیمتش بصرفه معرفی کنید. قمتم لطف کنید. ممنون
این مادربورد تا fsb 1333 رو برای پردازنده ها ساپورت میکنه و قابلیت اپورت 45 نانومتری ها رو داره
برای انتخاب هم e7300 انتخاب خوبیه ولی به بخش مشاوره برو تا بهتر جواب بگیری
همونطور که شهاب گفت این مادربرد تا 1333 رو ساپورت میکنه
در ضمن من اضافه کنم که چیپ p31 4 هسته ای هم پشتیبانی میکنه
دستتون درد نکنه، پس مادربرد خوبی داشتیم و خبر نداشتیم.
یعنی مثلا من میتونم Intel Dual-Core E2200 - 2.2GHz بذارم روش؟
قیمتش چنده؟
Molibden
11-12-2008, 06:16
یه سایت میخوام که امار به روز قیمت های قطعه ها رو داشته باشه
shahab_blaster
11-12-2008, 08:29
یه سایت میخوام که امار به روز قیمت های قطعه ها رو داشته باشه
سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هست ولی قیمت هاش بالاتر از بازار
دستتون درد نکنه، پس مادربرد خوبی داشتیم و خبر نداشتیم.
یعنی مثلا من میتونم intel dual-core e2200 - 2.2ghz بذارم روش؟
قیمتش چنده؟
آره میتونی
قیمتش فکر کنم حدود 70 تومن باشه
Mahziar-7
19-12-2008, 19:54
من یه 5 دقیقه ای که با ماوس کار نمی کنم، برق دار میشه و بعد که میام باهاش کار کنم برق می گیره.(الکتریسیته ساکن)
اوایل اینجوری نبود، یه چند ماهیه اینجوریه. ماوسم اپتیکال مارک جنیوسه.
من یه 5 دقیقه ای که با ماوس کار نمی کنم، برق دار میشه و بعد که میام باهاش کار کنم برق می گیره.(الکتریسیته ساکن)
اوایل اینجوری نبود، یه چند ماهیه اینجوریه. ماوسم اپتیکال مارک جنیوسه.
ببینم مگه موست فلزیه؟
آخه برق از کجا میگیردت؟
masoud81
21-12-2008, 22:54
با درود
می خواستم ببینم روشی برای دایورت کردن فایل تو ویندوز هست؟
به اینصورت که وقتی روی یک pdf کلیک می کنی یه فایل pdf از مکانی دیگر باز بشه؟
با سپاس
shahramcat
21-12-2008, 22:55
با درود
با سپاس
منظورتون رو دقیقتر بگید !!!!!
shahab_blaster
22-12-2008, 09:20
با درود
با سپاس
منظور شما ساخت Shorcut هستش فكر كنم در كل جاي سوال شما اينجا نيست بايد تو بخش مطالب نرم افزار بپرسي
masoud81
22-12-2008, 17:11
با درود
با سپاس
با سپاس از پاسخ هایتان
منظور من shortcut نیست ، ببینید فرض کنید من می خوام یه فایلی رو از دیدد دیگران مخفی کنم مثلا یه پی دی اف رو ، به این صورت که هرکه رو این پی دی اف کلیک کرد که بازش کنه ، این پی دی اف باز نشه و در عوض پی دی افی دیگر از مکانی دیگر به جای اون باز بشه، نمیدونم اصولا امکانش هست یا نه؟
با سپاس
با سپاس از پاسخ هایتان
منظور من shortcut نیست ، ببینید فرض کنید من می خوام یه فایلی رو از دیدد دیگران مخفی کنم مثلا یه پی دی اف رو ، به این صورت که هرکه رو این پی دی اف کلیک کرد که بازش کنه ، این پی دی اف باز نشه و در عوض پی دی افی دیگر از مکانی دیگر به جای اون باز بشه، نمیدونم اصولا امکانش هست یا نه؟
با سپاس
والا تا حالا همچین چیزی نشنیدم
اما خیلی ایده جالبی دادی
با سلام
من به تازگی ویندوز کامپیوترم را عوض کرده ام ولی خیلی کند بالا می اید و خیلی کند خاموش می شود . عملا با آن اصلا نمی توان کار کرد . به نظر شما چه مشکل سخت افزاری دارد ؟
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید متشکرم
با سلام
من به تازگی ویندوز کامپیوترم را عوض کرده ام ولی خیلی کند بالا می اید و خیلی کند خاموش می شود . عملا با آن اصلا نمی توان کار کرد . به نظر شما چه مشکل سخت افزاری دارد ؟
خیلی احتمالات هست
مثلا ممکنه هاردت بد سکتور داشته باشه
یا شاید یه درایور رو اشتباه نصب کرده باشی
یا شاید تو تنظیمات بایوس هاردت رو دستکاری کرده باشی
shahab_blaster
31-12-2008, 19:23
با سلام
همونطور كه دوستمون گفتن ممكن از هارد باشه ولي ساير قطعات نقش اساسي دارند مثلا اينكه درايورها رو درست نصب كرده باشي در غير اينصورت مشكل سخت افزاري تو هارد يا ساير قطعات وجود داره
black_wondrous
02-01-2009, 03:04
میشه یکی بگه چرا وقتی تو اینترنتم عکسام ناقص بالا میان؟؟؟در ضمن اینترنتم dial-up
shahab_blaster
02-01-2009, 09:10
میشه یکی بگه چرا وقتی تو اینترنتم عکسام ناقص بالا میان؟؟؟در ضمن اینترنتم dial-up
به خاطر سرعت پائين هستش
Ali Pacino
04-01-2009, 20:16
سلام
بچه ها جدیدا وقتی من بوت سیستم رو تو بایوس تغییر می دم صفحه سیاه می شه و یه پیغامی می ده
می گه یا یه بوت دیگه رو انتخاب کن یا سی دی یا چیزی که بوت ایبل باشه رو بزارین تو دسگاه و بعد یه دکمه ای رو بزننین که منم مجبور می شم بوت رو رو دیفالت بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
از وقتی هم که درایور مادربوردم که ایسوز هست رو تو دسگاه گذاشتم ایجوری شده
راهی داره که دیگه این پیغام رو نبینم، باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
timemachine2029
05-01-2009, 05:31
سلام بر دوستان
میخواستم بدونم کابل vga مانیتور رو اگه کیس و مانیتور روشن باشه در بیاری و وصل کنی کارت گرافیک یا مادربرد یا مانیتور آسیب میبینه
ممنون
سلام بر دوستان
میخواستم بدونم کابل vga مانیتور رو اگه کیس و مانیتور روشن باشه در بیاری و وصل کنی کارت گرافیک یا مادربرد یا مانیتور آسیب میبینه
ممنون
نه هیچ مشکلی پیش نمی یاد
Amir Hossein
05-01-2009, 21:13
سلام
من يه مشكل دارم اونم اينه كه يه dvd هستش كه دستگاه رفيقم ميخونه ولي دستگاه من نميخونه.
يعني dvd رام خرابه يا دورش پايينه.
lahij_web
09-01-2009, 11:20
سلام به همه دوستان .
یه برنامه برای قرار دادن عکس تو Start بایوس هست که بسته به نوع مدل مادربورد امکانش حذف یا اضافه میشه . اسمش رو نمیدونم . ممکنه راهنمایی کنین ؟
ممنون
Sarah_Aster
10-01-2009, 16:01
سلام
نمیدونم مشکلی که میخوام مطرح کنم سخت افزاری هست یا نرم افزاری، امیدوارم جای سوالم درست باشه...
مدتی هست که موقع کار با سیستمم تصویر برای یک لحظه میره و دوباره برمی گرده، اما تو حالت برگشت دیگه عادی و مثل قبل نیست ... چیزایی که خیلی به چشم میاد اینه که اشاره گر موس عوض میشه یا یک شکل غیر عادی میشه، عکی ها و رنگ بندی های بعضیهاشون به هم می ریزه، Thumbnail ها لود نمیشه (یعنی خالی هست) و یه سری از آیکون های دسکتاپ و سیستم تری هم خالی میشه (یعنی عکسش دیده نمیشه) ، تا زمانی که سیستم ریست نشه درست نمیشه ... با ریست شدن هم همه چیز به حالت اول برمیگرده ...
تا چند روز پیش این مشکل گاهی پیش می اومد شاید یک بار در عرض دو روز، اما الان تقریبا هر بار که سیستم روشن هست حداقل یکبار این اتفاق می افته ... گاهی هم چند بار پشت سر هم به فاصله ی کوتاه اینطوری میشه ... تو همین فاصله یکبار ویندوز عوض کردم اما تاثیری نداشت و مشکل سر جاش هست...
در کل از ریست کردن سیستمم خسته شدم... ممنون میشم راهنمایی کنید...
time prince
11-01-2009, 19:55
هم میتونه مال ویروس باشه !
هم سخت افزاری !
مشخصات سیستم رو بزار !
Sarah_Aster
12-01-2009, 09:03
هم میتونه مال ویروس باشه !
هم سخت افزاری !
مشخصات سیستم رو بزار !
مشخصات
رم 512 / گرافیک GeForce FX5200, 128 / سیستم عامل XP / دیگه چی رو باید بگم؟
zeus7610
12-01-2009, 14:55
ممنونم که جواب دادید :mrgreen:
هردوتا ویندوز xp هستند
درايور 1.1 باید از کجا پیدا کنم :?:
سلام. تو همون کابلی که خریدی باید داشته باشه درایور نصبشو. اگه نداره بر از اونجایی که خردی بگیر.
امیدوارم که منظور شما لینک usb باشه نه کابل معمولی usb.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.