مشاهده نسخه کامل
: Tomb Raider: Anniversary
سلام
ممنون
پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
بازم سعی میکنم
ممنون
بايد با فلش هاي بالا و پايين جابه جا بشيد
اگر با چپ و راست جا به جا بشيد واميسته :31:
قلق خاص ديگه اي نداره:46:
*hamedkhatar*
09-08-2008, 23:17
چی میگی؟
پس همینه دیگه مشکل من
دمت گرم
چقدر من خنگم:دی
kamran2000
10-08-2008, 00:40
سلام
ممنون
پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
بازم سعی میکنم
ممنون
اگر هنوز ردش نكردي بگو تا من save شو بذارم.
*hamedkhatar*
10-08-2008, 08:41
سلام
والا من تا دو تا چک پوینت بعد از اون رو رد کردم فکر کنم یه چکپوینت مونده تا برسم به بالا اگه چکپوینت قبل از روبرو شدن با اون غوله که میگند رو دارید برام بگذارید ممنون میشم یعنی وقتی میرسیم طبقه بالا اصولا یه چک پوینت میده دیگه
با تشکر
kamran2000
10-08-2008, 12:41
سلام
والا من تا دو تا چک پوینت بعد از اون رو رد کردم فکر کنم یه چکپوینت مونده تا برسم به بالا اگه چکپوینت قبل از روبرو شدن با اون غوله که میگند رو دارید برام بگذارید ممنون میشم یعنی وقتی میرسیم طبقه بالا اصولا یه چک پوینت میده دیگه
با تشکر
از همون جايي كه خواستي.....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
LARAMAHDICRAFT
10-08-2008, 14:24
کسی هست که بدونه اون مرحله اسبها وقتی اون اسبه به طرفت حمله میکنه وحرکت آهسته میشه باید کدوم دکمه ها رو بزنیم تا به سرش نشونه بگیره.واسه پلی 2 می خوام.:19:
*hamedkhatar*
10-08-2008, 14:59
از همون جايي كه خواستي.....
سلام
آقا ممنون
دوستان پس چی میگقتید تا میرسم اون بالا با غوله رو به رو میشیم؟
بعد دو تا مرحله سخت تا اون در رو باز کردم بعد رسیدم به غوله
حالا این غوله رو چطوری بکشمش؟
آیا روش خاصی داره؟
وقتی اون خط پایینیه پر میشه باید چکار کرد؟
یه توضیح در مورد کشتن این غول بفرمایید
ممنون
:20:
kamran2000
10-08-2008, 18:13
سلام
من راهنمايي كامل قسمت 14 رو ميذارم . اين راهنمايي رو يادم نيست از كدوم سايت گرفتم .
قسمت چهاردهم: Final Conflict (نبرد نهائی)
در ابتدای این قسمت پس از دمو با غولی بدون پا خواهید جنگید اما نوع غلبه بر غول به این صورت است که ابتدا به نوک پرتگاه بروید، البته نه طوری که پائین بیفتید زیرا غول دارای ضربههای قدرتمند است. به او تیر زده تا درجهٔ قرمز زیر خونش پر شده و به طرف شما حملهور شود. به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود. حالا به دستش تیر زده تا هم دستش صدمه ببیند و هم بالا بیاید. به نقطهٔ ضعف او یعنی دستش شلیک کرده تا کمکم خونش کم شود سپس زمانی که دوباره به شما حمله کرد لازم نیست او را آویزان کنید تنها با حرکت اکشن جاخالی داده تا دستش به پرتگاه گیر کند. سپس به دستش تیراندازی کنید تا صدمهای دیگر به او وارد شود. حالا شما دو راه برای کشتن او دارید؛ هم میتوانید ابتدا برای بارهای متوالی باعث گیر کردن دستش شده و به آن شلیک کنید تا دستش از مچ قطع شود و سپس آن را به لبهٔ پرتگاه چسبانده سپس به دستش شلیک کنید تا به درون مواد مذاب فرو برود، و یا اینکه او را برای بارهای متوالی از پرتگاه آویزان کرده و به دستش شلیک کنید تا حدوداً بعد از کم شدن ۷۰ درصد از خونش به درون مواد مذاب بیفتد. پس از غلبه بر او وارد راهی که باز خواهد شد شوید. راه را ادامه داده و اهرم را بکشید سپس به سمت سکوئی که نزدیک میشود بپرید. مسیرتان را ادامه دهید و اهرم دیگری را کشیده و امتیاز بالای آن را به خاطر داشته باشید. وارد در باز شوید، جلوتر اهرم دیگر را کشیده و وارد در شوید. به درون دریاچه پریده و به طرف پائین بروید سپس به عقب شنا کنید و اهرم را بکشید. از طریق سکوئی که بیرون آمد وارد پنجره شده و قفس را پائین بیندازید. قفس را به سکوی سنگی چسبانده و از طریق آن به بالای سکو رفته و جعبهٔ خون را بردارید سپس اهرم بالای در بسته را کشیده تا در باز شود. صندوق را به جائی که بالای آن یک امتیاز بود و ذکر شد به خاطر داشته باشید چسبانده و امتیاز نقرهای را بگیرید. حالا همراه با قفس به سکوی سنگی برگشته و به بالای سکو بروید. به طرف لبههای زردرنگ روبهروئی بپرید و راه را ادامه داده و در انتها به پائین بپرید. روپوش سنگی را با گرفتن لبهاش پائین کشیده و سریع هدف را زده سپس از طریق سنگ کوچک به آن طرف سنگها پریده و دو روپوش دیگر سمت راست و چپ و جلوتر از دریاچه را پائین بکشید و دو هدف دیگر را بزنید تا راه دریاچه باز شود. وارد دریاچه شده و راه را تا انتها شنا کرده و راه پر از مواد مذاب را پشت سر گذاشته تا دموئی ببینید. اکنون زمان نبرد با غول آخر بازی است. او را به این شکل نابود کنید: دو نشانهٔ شما ابتدا روی دو بال غول قفل شدهاند پس به دو بال او تیراندازی کنید (دو سلاح یوزی به شما کمک ارزشمندی خواهند کرد) تا صحنهای ببینید. اکنون او قادر به پرواز نیست اما قدرتش بیشتر میشود. به او تیراندازی کنید تا درجهٔ زیر خونش پر شود سپس طوری اکشن بپرید که قادر باشید علامت روی کمرش را با تیر بزنید. این کار را انجام دهید تا به حالت مکث درآید سپس به او تیراندازی کنید تا از خونش کم شود. این کار را بهصورت متوالی انجام دهید تا صحنهای دیگر بعد از اتمام خونش ببینید. در انتها دکمههای نشان داده شده را زده تا ستون روی او افتاده و کشته شود. و اکنون زمان تماشای دموی لذتبخش انتهای بازی است.
*hamedkhatar*
10-08-2008, 18:19
سلام
آقا دمت گرم
من که خیلی سعی کردم جا خالی بدم که آویزون بشه ولی نشد
حالا با خوندن این شاید بتونم
مرسی
kamran2000
10-08-2008, 18:25
اين هم save كامل بازي كه تمام كدها و cheat ها باز هستن.
*hamedkhatar*
11-08-2008, 10:24
سلام
من راهنمايي كامل قسمت 14 رو ميذارم . اين راهنمايي رو يادم نيست از كدوم سايت گرفتم .
قسمت چهاردهم: Final Conflict (نبرد نهائی)
در ابتدای این قسمت پس از دمو با غولی بدون پا خواهید جنگید اما نوع غلبه بر غول به این صورت است که ابتدا به نوک پرتگاه بروید، البته نه طوری که پائین بیفتید زیرا غول دارای ضربههای قدرتمند است. به او تیر زده تا درجهٔ قرمز زیر خونش پر شده و به طرف شما حملهور شود. به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود. حالا به دستش تیر زده تا هم دستش صدمه ببیند و هم بالا بیاید. به نقطهٔ ضعف او یعنی دستش شلیک کرده تا کمکم خونش کم شود سپس زمانی که دوباره به شما حمله کرد لازم نیست او را آویزان کنید تنها با حرکت اکشن جاخالی داده تا دستش به پرتگاه گیر کند. سپس به دستش تیراندازی کنید تا صدمهای دیگر به او وارد شود. حالا شما دو راه برای کشتن او دارید؛ هم میتوانید ابتدا برای بارهای متوالی باعث گیر کردن دستش شده و به آن شلیک کنید تا دستش از مچ قطع شود و سپس آن را به لبهٔ پرتگاه چسبانده سپس به دستش شلیک کنید تا به درون مواد مذاب فرو برود، و یا اینکه او را برای بارهای متوالی از پرتگاه آویزان کرده و به دستش شلیک کنید تا حدوداً بعد از کم شدن ۷۰ درصد از خونش به درون مواد مذاب بیفتد. پس از غلبه بر او وارد راهی که باز خواهد شد شوید. راه را ادامه داده و اهرم را بکشید سپس به سمت سکوئی که نزدیک میشود بپرید. مسیرتان را ادامه دهید و اهرم دیگری را کشیده و امتیاز بالای آن را به خاطر داشته باشید. وارد در باز شوید، جلوتر اهرم دیگر را کشیده و وارد در شوید. به درون دریاچه پریده و به طرف پائین بروید سپس به عقب شنا کنید و اهرم را بکشید. از طریق سکوئی که بیرون آمد وارد پنجره شده و قفس را پائین بیندازید. قفس را به سکوی سنگی چسبانده و از طریق آن به بالای سکو رفته و جعبهٔ خون را بردارید سپس اهرم بالای در بسته را کشیده تا در باز شود. صندوق را به جائی که بالای آن یک امتیاز بود و ذکر شد به خاطر داشته باشید چسبانده و امتیاز نقرهای را بگیرید. حالا همراه با قفس به سکوی سنگی برگشته و به بالای سکو بروید. به طرف لبههای زردرنگ روبهروئی بپرید و راه را ادامه داده و در انتها به پائین بپرید. روپوش سنگی را با گرفتن لبهاش پائین کشیده و سریع هدف را زده سپس از طریق سنگ کوچک به آن طرف سنگها پریده و دو روپوش دیگر سمت راست و چپ و جلوتر از دریاچه را پائین بکشید و دو هدف دیگر را بزنید تا راه دریاچه باز شود. وارد دریاچه شده و راه را تا انتها شنا کرده و راه پر از مواد مذاب را پشت سر گذاشته تا دموئی ببینید. اکنون زمان نبرد با غول آخر بازی است. او را به این شکل نابود کنید: دو نشانهٔ شما ابتدا روی دو بال غول قفل شدهاند پس به دو بال او تیراندازی کنید (دو سلاح یوزی به شما کمک ارزشمندی خواهند کرد) تا صحنهای ببینید. اکنون او قادر به پرواز نیست اما قدرتش بیشتر میشود. به او تیراندازی کنید تا درجهٔ زیر خونش پر شود سپس طوری اکشن بپرید که قادر باشید علامت روی کمرش را با تیر بزنید. این کار را انجام دهید تا به حالت مکث درآید سپس به او تیراندازی کنید تا از خونش کم شود. این کار را بهصورت متوالی انجام دهید تا صحنهای دیگر بعد از اتمام خونش ببینید. در انتها دکمههای نشان داده شده را زده تا ستون روی او افتاده و کشته شود. و اکنون زمان تماشای دموی لذتبخش انتهای بازی است.
سلام
من هر کاری میکنم نمیتونم آویزونش کنم
آین یعنی چی که نوشتید: به وسیلهٔ حرکت اکشن به او تیر زده تا از پرتگاه آویزان شود
این حرکت اکشن یعنی چی؟
یعنی با Shift جا خالی بدیم و تیر بزنیم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون از شما
بابا اون لبه وایساعصبانی شد اومد طرفت جا خالی بده آویزون میشه دیگه ینهمه تفصیر نداره که :دی
*hamedkhatar*
11-08-2008, 12:33
سلام
آقا همتون شاهکاریدا
خوب من چون اون حرکت اکشن رو بلد نبودم به همین خاطر نمیتونستم ردش کنم
خیلی ساده میگفتید که وقتی به طرفت حمله کرد کلیک راست ماوس رو نگه دار و بعد با شیفت جا خالی بده بعد دو تا دایره میاد روی هم وقتی قرمز شد اون موقع شلیک کن
اگه اینطوری میگفتیم من متوجه میشدم ولی همش میگفتید که تا حمله کرد جا خالی بده یا میگید وقتی حمله کرد جا خالی بده و تیر بزن من هم چون زود تیر میزدم دیگه نمیشد
البته از همتون ممنونم مشکل از گیرایی منه :31:
با تشکر از شما
:11:
sargeras
11-08-2008, 13:04
کسی میدونه چه جوری میشه بدون DVD بازی کرد ؟
من Image هم گرفتم بازم جواب نداد . این پیغام رو میده:
No disc inserted.
Please insert the original "TombRaider-A" CD/DVD.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
سلام
آقا همتون شاهکاریدا
شما الان بازی کردی راست کلیک چپ کلیک یادته ما زمان تیرو کمون این بازی رو کردیم دیگه این چیزاش از یاد آدم میره و حالت کلیش یادش میمونه
حالا شما اینو رد کردی یه بارم در مود رییس آخر میپرسی کار داری فعلا شایدم رفتی خدا رو چه دیدی ...:دی
کسی میدونه چه جوری میشه بدون DVD بازی کرد ؟
من Image هم گرفتم بازم جواب نداد . این پیغام رو میده:
No disc inserted.
Please insert the original "TombRaider-A" CD/DVD.
Please have a look at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code] for further, more detailed information.
شاید کرکشو کپی نکردی چون این ارور شبیه ارور کرکه بیشتر ...
sargeras
11-08-2008, 13:16
این dvd که کرک نداشت اگه داری آدرسش رو بذار
*hamedkhatar*
11-08-2008, 14:13
این dvd که کرک نداشت اگه داری آدرسش رو بذار
سلام
دوست عزیز
کرک بازی رو از لینکیر بگیرید
اون فایل که اسمش: Tomb Raider: Anniversary v1.0 [MULTI5] No-CD/Fixed EXE هست رو باید دانلود کنید
شما الان بازی کردی راست کلیک چپ کلیک یادته ما زمان تیرو کمون این بازی رو کردیم دیگه این چیزاش از یاد آدم میره و حالت کلیش یادش میمونه
حالا شما اینو رد کردی یه بارم در مود رییس آخر میپرسی کار داری فعلا شایدم رفتی خدا رو چه دیدی ...:دی
آقا من واقعا شرمندم
اصلا قصد جسارت نداشتم و فقط داشتم شوخی میکردم
اگه بد صحبت کردم به بزرگی خودتون ببخشید
من تو این انجمن همیشه کارم به شما بچه های باحال گیره و اصلا هم دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه
چه تا آخر رد کنم یا نکنم من مخلص شمام
بازم شرمنده
*hamedkhatar*
11-08-2008, 18:06
آقا تموم شد
فکر نمیکردم این قسمت قسمت آخر باشه
ولی در کل بازی خیلی طولانی بود
من بازی Crysis رو تو 3 روز تمومش کردم این حدود 2 هفته طول کشید
بازی خیلی فکری بود ولی بعضی جاها که مهارت زیاد میخواست اعصاب میزد
اون غول آخر هم که خیلی آسونتر از اون غول بی پاهه بود
منتظر نسخه بعدی یعنی Underworld هستیم
با تشکر از همه دوستان
LARAMAHDICRAFT
11-08-2008, 18:50
کسی هست که بدونه اون مرحله اسبها وقتی اون اسبه به طرفت حمله میکنه وحرکت آهسته میشه باید کدوم دکمه ها رو بزنیم تا به سرش نشونه بگیره.واسه پلی 2 می خوام.:19:
هیچ کس اینجا این بازی رو با پلی2 بازی نکرده
هیچ کس اینجا این بازی رو با پلی2 بازی نکرده
اگر بود حتما جوابتون رو میداد دوست من ....
خوب شما با هرچی نشونه میگیری با همونم اینکارو میکنه دیگه فقط رو سر طرف تنظیم کن بزن این کارو خیلی سریع
باید انجام بدی
sargeras
11-08-2008, 21:49
من بازم گیر کردم . یه جایی که چند تا ستون هست میرم بالا یه نقاشی مثل دلقک میمونه هی تیر میزنم لامپاش روشن میشه ولی هیچی به هیچی .
فهمیدید کجا رو گفتم ؟ ( بعد از اینکه مرده رو میزنم و شوت گانشو بر میدارم) باید چیکار کرد؟؟!!؟
*hamedkhatar*
11-08-2008, 23:03
من بازم گیر کردم . یه جایی که چند تا ستون هست میرم بالا یه نقاشی مثل دلقک میمونه هی تیر میزنم لامپاش روشن میشه ولی هیچی به هیچی .
فهمیدید کجا رو گفتم ؟ ( بعد از اینکه مرده رو میزنم و شوت گانشو بر میدارم) باید چیکار کرد؟؟!!؟
سلام
دوست عزیز
شما وقتی رو به اون دلقکه که روبه روی اون گوی فلزی هست وایسادی سمت چپ یه در هست روی در یه دلقک دیگه هم اونجاست شما علامتهای روی اون دلقک رو ببین همون علامتهایی که با رنگ زرد مشخص شده بعد بیا همون علامت ها رو روی اون دلقک که وسط دیواره و به همه جاش هم میشه شلیک کرد و نور ازش میاد روی اون بزن
وقتی این کار رو کرده اون دره باز میشه
اگه بازم به این دلقک بر خوردی باز جای علامتها رو حفظ کن و برگرد اون بالا و دوباره همون کار رو انجام بده
موفق باشید
trainercodes
12-08-2008, 07:54
اقا همون اول بازی که توی craft manor شروعمیشه باید کجا رفت و چیکار کرد لطفا اگه امکان داره کامل توضیح دهید چون من خیلی گیج شدم!!!!!!
فک کنم دوستان و من از اول بازی یه دور کامل همه چیو توضیح دادیم یه سرچ بزنین راحت تر میتونین پیدا کنین اسم مرحله یا شماره
مرحله رو سرچ کنین پیدا نکردینیه عکس از جایی که گیر کردی رو بذار چون خیلی بازیش درهم برهمه شاید جایی رو که میگی یاد
کسی نیاد البته این پست بالایی تازه تموم کرده بهتر میتونه بگه ولی عکس بذاری ما هم کمک میکنیم :دی
*hamedkhatar*
12-08-2008, 09:04
اقا همون اول بازی که توی craft manor شروعمیشه باید کجا رفت و چیکار کرد لطفا اگه امکان داره کامل توضیح دهید چون من خیلی گیج شدم!!!!!!
دوست عزیز اون مرحله آموزشی هستش شما اصلا لازم نیست اون مرحله رو بری
من خودم هم نرفتم
شما وارد بازی اصلی شو یعنی New Game رو بزن
موفق باشید
shahramcat
29-08-2008, 15:59
کمک!
این دایناسور گنده که باید بهش شلیک کنی تا بمیره ژدر من رو دراورده ! آخه با 2 تا کلت که باید 2 روز فقط بهش تیر بزنی تا بمیره !
راه دیگه ای نداره ؟
یک سری غلتک سوزنی که روی پایهای بلند هستن کنار میدون اونا به درد نمیخورن ؟
راستی من تیرهای شاتگان و مسلسل هم جم کردم اما از خود اسلحشون خبری نیست ! چه طوری هست ؟
کمک!
این دایناسور گنده که باید بهش شلیک کنی تا بمیره ژدر من رو دراورده ! آخه با 2 تا کلت که باید 2 روز فقط بهش تیر بزنی تا بمیره !
راه دیگه ای نداره ؟
یک سری غلتک سوزنی که روی پایهای بلند هستن کنار میدون اونا به درد نمیخورن ؟
راستی من تیرهای شاتگان و مسلسل هم جم کردم اما از خود اسلحشون خبری نیست ! چه طوری هست ؟
اسلحه ش رو بعدا پيدا ميكنيد
اون دايناسوره هم راه ديگه اي نداره بايد عصبانيش كنيد و وقتي كه 4 جهت اومد شيفت و يكي از جهت ها رو نگه داريد و بعد تير بزنيد تا از جونش كم بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahramcat
04-09-2008, 18:29
من تو مرحله ای که مواد مذاب هست و باید بری دنبال اون زنه گیر کردم خیلی مشکل هست ! 70٪ از بازی هم رفتم ...
کسی سیو گیم مرحله ای این بازی رو داره به من بده ؟
ممنون
این مرحلش خیلی سخته پیش پای شما یکی هم اونجا گیر کرده بود خودت بری برات جذاب تره به صفحات قبل مراجعه کن
shahramcat
05-09-2008, 01:34
آقا من گشتم 2 صفحه قبل یکی از بچها سیو گیم بعد از اون مرحله رو گذاشته بود من هم دانلود کردم اما موقع اجرا میگه این فایل سیو گیم صدمه دیده ! شانس من
نمیشه یکی دیگه بزارید ؟
آقا من گشتم 2 صفحه قبل یکی از بچها سیو گیم بعد از اون مرحله رو گذاشته بود من هم دانلود کردم اما موقع اجرا میگه این فایل سیو گیم صدمه دیده ! شانس من
نمیشه یکی دیگه بزارید ؟
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
dandelionsland
06-09-2008, 16:55
سلام دوستان
من تو قسمت مبارزه با دوتا غول اسبی)توقسمت (greece tomb of tihocan) مشکل دارم نمی دونم چیکار باید بکنم کسی میتونه به من کمک کنه؟
سلام دوستان
من تو قسمت مبارزه با دوتا غول اسبی)توقسمت (greece tomb of tihocan) مشکل دارم نمی دونم چیکار باید بکنم کسی میتونه به من کمک کنه؟
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
اینم راهنمایی شما حیف که هرکی میاد میپرسه و زحمت یه سرچ رو به خودش نمیده
موفق باشی
juliosezar
07-09-2008, 09:31
با سلام
اگه ممکنه save بازی رو درست بعد از مرحله ی centuar ها برام بذارید.mer30
shahramcat
07-09-2008, 14:56
اون سیو گیمی که برا مرحله مواد مذاب هست که کار نمیکنه ! منم بیخیال شدم !
کسی نداره ؟!
mohsen_33
22-09-2008, 14:10
باسلام
من چند مشکل درقسمت groft manor دارم.
1.لباس های لارا چطور عوض می شوند( out fit)
2.من تیر وکمان رابدست اوردم اتش را خاموش کردم و وارد اتاقی که پیانو دارد شدم ولی نمی دانم باید چه کار کنم.به من توضیح دهید از کدام مسیر بروم.
mohsen_33
22-09-2008, 15:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این شکل هنگامی که در را باز می کنم و می خواهم با قلاب بپرم در سریعا بسته می شود لطفا من را راهنمایی کنیید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این شکل هنگامی که در را باز می کنم و می خواهم با قلاب بپرم در سریعا بسته می شود لطفا من را راهنمایی کنیید.
قلق خاصي نداره
فقط بايد سريع باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
havas_1980
23-09-2008, 12:26
باسلام
من چند مشکل درقسمت groft manor دارم.
1.لباس های لارا چطور عوض می شوند( out fit)
2.من تیر وکمان رابدست اوردم اتش را خاموش کردم و وارد اتاقی که پیانو دارد شدم ولی نمی دانم باید چه کار کنم.به من توضیح دهید از کدام مسیر بروم.- در مرحله Croft Manor - به اتاق تعویض لباس* Lara برید.
* لباسها در طول بازی بر حسب پیدا کردن Artifact و Relic ازاد میشند.
- خوب شما در صورتی که برای بار اول وارد این اتاق بشین بایستی مرحله تموم میشد ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_33
23-09-2008, 15:22
[quote=havas_1980;2984787]- در مرحله Croft Manor - به اتاق تعویض لباس* Lara برید.
* لباسها در طول بازی بر حسب پیدا کردن Artifact و Relic ازاد میشند.
- خوب شما در صورتی که برای بار اول وارد این اتاق بشین بایستی مرحله تموم میشد ...
artifact&relric چه طور ازاد می شوند
واز اتاق پیانو چه طور خلاص بشم
tommy_hs_2012
27-09-2008, 07:26
سلام. در مرحله : Egypt - sanctuary of the scion اون جایی که چهار تا ستون پایه چرخان وجود داره چه باید کرد؟
سلام. در مرحله : Egypt - sanctuary of the scion اون جایی که چهار تا ستون پایه چرخان وجود داره چه باید کرد؟
بايد هر ستون رو متانسب با عكس هايي كه روي ديوار وجود داره بچرخونيد ( بايد همه ي عكسها كاملا مطابقت كنه :46: )
rezapazahr
28-09-2008, 06:17
سلام دوستان عزیز یه سئوال داشتم :آیا این نسخه به خوبی کیفیت سری بازیهای قبلی از آب در اومده یا که خیر ؟ ( مثلا از لحاظ گرافیک و سرعت اجرا و حرکات اکشن و شخصیت پردازی و انتخاب داستان و تنوع مراحل و ...)ممنونم.یا علی مدد
سلام دوستان عزیز یه سئوال داشتم :آیا این نسخه به خوبی کیفیت سری بازیهای قبلی از آب در اومده یا که خیر ؟ ( مثلا از لحاظ گرافیک و سرعت اجرا و حرکات اکشن و شخصیت پردازی و انتخاب داستان و تنوع مراحل و ...)ممنونم.یا علی مدد
بله ، كاملا مثل Tomb raider : Legend ميمونه ( از لحاظ گرافيكي و حركات و كنترل بازي):46:
tommy_hs_2012
28-09-2008, 22:25
سلام. قول آخر مرحله Lost Island - Final Conflict رو چه جوری میشه کشت؟
سلام دوستان
برو صفحه 45 فقط باروشی که اونجا گفته شده میتونی تو 3 دقیقه اون اسبها را بکشی:10:
ali.chakosh
31-12-2008, 18:12
كرك بازي tombRaiderAnniversary ميخوام
از اين سايت كرك شو گرفتم مشكل داشت
ali.chakosh
10-01-2009, 16:48
[quote=lover_pc_games;1285904]فکر کنم بازی شما کرک میخواد
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...
مرسی مشکلم حل شد
ميشه كركي رو كه گرفتي لينك دانلود شو بذاري دستت طلا :11:
sajjadgameactor
10-01-2009, 20:34
سلام. قول آخر مرحله lost island - final conflict رو چه جوری میشه کشت؟
من که اسم مرحله یادم نیست یا عکس بگذار یا یه توضیحی بده:10:
Asuka-200X
20-01-2009, 15:57
سلام دوستان
یه سوال: در مرحله ی greece -midas palace یه قسمت هست که از دهن یه سری شیر آتیش میاد و پایینش هم آبه... اونجا یه دستگیره هم زیر یک ستونه که وقتی پایین میاد باعث میشه که یه قسمت از یه ستون بالا بره و یه چیزی رو میتونی بگیری :) میگم من هر چی میگردم نمی تونم پیداش کنم! میتونید راهنمایی کنید؟؟؟ ممنون
havas_1980
20-01-2009, 19:24
سلام دوستان
یه سوال: در مرحله ی greece -midas palace یه قسمت هست که از دهن یه سری شیر آتیش میاد و پایینش هم آبه... اونجا یه دستگیره هم زیر یک ستونه که وقتی پایین میاد باعث میشه که یه قسمت از یه ستون بالا بره و یه چیزی رو میتونی بگیری :) میگم من هر چی میگردم نمی تونم پیداش کنم! میتونید راهنمایی کنید؟؟؟ ممنونگنج ظاهر شده, دقیقا در بالا و داخل ستونی قرار داره که شما دستگیره رو کشیدین. باید به سرعت از آب خارج شده و قبل از پایین رفتن ستون, گنج رو بردارین.
Asuka-200X
20-01-2009, 19:35
ممنون . فقط : آیا رمزی هست که تمام لباسای لارا قابل استفاده باشه؟
havas_1980
20-01-2009, 19:56
ممنون . فقط : آیا رمزی هست که تمام لباسای لارا قابل استفاده باشه؟
چیت وجود داره ولی برای باز شدن لباس مورد استفاده نیست. باز شدن لباسها به وسیله پیدا کردن تمامی گنج ها انجام میشه.
چیت ها در حالت عادی بسته هستند (Unlockable Cheats) که برای باز کردن اونها باید:
- بازی رو در یک درجه سختی تموم کنید. در نتیجه 3 چیت باز میشه.
- همه مراحل رو در حالت Time Trial تموم کنید. در نتیجه 9 چیت باز میشه.
Asuka-200X
22-01-2009, 22:51
بازم یه سوال :27:
میگم تو مصر.... در این تصویری که گذاشتم .....الان اون طرف هیچ لبه ای نیست که بخوام بگیرمش (اون لبه پایینیه مال قبل هست و اونو نمی گیره)..... به اون لبه بالاییه هم اصلا نمی رسه.... یه لبه بالا سر لارا هست که دستش به اون هم نمی رسه . سعی کردم روی سکویی که اون طرفه (تو عکس نیست) بپرم اونم نمیشه ... یه سری هم یه دور سریع با طناب رفتم و برگشتم و سعی کردم که لبه بالای سر لارا رو بگیرم اونم نمیشه...کلا هر کاری میکنم نمیشه! چه کار کنم؟ ممنون
بازم یه سوال :27:
میگم تو مصر.... در این تصویری که گذاشتم .....الان اون طرف هیچ لبه ای نیست که بخوام بگیرمش (اون لبه پایینیه مال قبل هست و اونو نمی گیره)..... به اون لبه بالاییه هم اصلا نمی رسه.... یه لبه بالا سر لارا هست که دستش به اون هم نمی رسه . سعی کردم روی سکویی که اون طرفه (تو عکس نیست) بپرم اونم نمیشه ... یه سری هم یه دور سریع با طناب رفتم و برگشتم و سعی کردم که لبه بالای سر لارا رو بگیرم اونم نمیشه...کلا هر کاری میکنم نمیشه! چه کار کنم؟ ممنون
بايد روي همون سكو بپريد!وقتي با طناب به بالاترين نقطه رسيديد بايد بپريد و اون سكو رو بگيريد ;)
Asuka-200X
26-01-2009, 20:28
hi
یه درخواستی داشتم: من سیو کامل قسمت egypt رو میخوام . طوری که همه ی لباس های لارا تا اونجا باز باشه ( سیو کل و 100% بازی رو نمی خوام) ممنون میشم
سلام. قول آخر مرحله Lost Island - Final Conflict رو چه جوری میشه کشت؟
اون قول را باید از لبه پرتگاه اویزون کنی وبه انگشتاش شلیک کنی بهش شلیک کن وقتی عصبانی شد بهت نزدیک میشه وقتی 4 تا فلش ظاهر شد درحالی که اسلحه تو دستته جهت راست و shift رابگیر دو تا هدف به سر قول نزدک میشه قرمز که شد شلیک کن ازلبه اویزون میشه انگشتاش راقطع کن تا بیفته پایین:10:
sahar-hd
06-03-2009, 11:14
كسي هست جواب منو بده
من تازه كارم
مرحله اول چطوري بايد اين زنجير لعنتي بندازم تو حلقه تا بتونم برم اون بالا رو سكو
اون افقاني نردبون تركوند
كمك
كمك
havas_1980
06-03-2009, 14:16
كسي هست جواب منو بده
من تازه كارم
مرحله اول چطوري بايد اين زنجير لعنتي بندازم تو حلقه تا بتونم برم اون بالا رو سكو
اون افقاني نردبون تركوند
كمك
كمكای کاش اول Tomb Raider: Legend رو میرفتین بعد این بازی رو. چون این بازی قسمت دوم یه سه گانه محسوب میشه. قسمت سوم سه گانه هم Tomb Raider: Underworld هست.
افغانی چیه؟! این مرحله تو کشور پرو هست و طرف هم بومیه! :eh:
با زدن Space بپرین و بلافاصله کلید Q رو بزنین... برای ول کردن دوباره Space رو بزنین.
sahar-hd
07-03-2009, 06:59
مرسي از راهنماييت
گير نياوردم
من همين كاري كه گفتين انجام دادم ولي اون قلاب رها مي كنه و نمي تونه بره اون طرف
بايد از اون كوه بپرم پايين و زماني كه رفت بالا q بزنم تا خودش بره درسته؟
من تهران هستم از كجا مي تونم اون نسخه اي كه گفتي بخرم؟
sahar-hd
07-03-2009, 19:59
تونستم برم
حالا تو يه مرحله هست كه يه در بزرگ هست كه بايد از دو طرف بري بالا و اهرم بالاي اون بچرخوني
من اولي رو چرخوندم ولي سمت چپي هر كاري مي كنم مي رم بالا و وقتي مي پرم به سكو نمي رسه و مي افتم تو آب
حالا بايد چيكار كنم
20 بار رفتم ولي نشد راه ديگه اي داره؟؟؟؟
havas_1980
08-03-2009, 17:38
تونستم برم
حالا تو يه مرحله هست كه يه در بزرگ هست كه بايد از دو طرف بري بالا و اهرم بالاي اون بچرخوني
من اولي رو چرخوندم ولي سمت چپي هر كاري مي كنم مي رم بالا و وقتي مي پرم به سكو نمي رسه و مي افتم تو آب
حالا بايد چيكار كنم
20 بار رفتم ولي نشد راه ديگه اي داره؟؟؟؟اون قسمت هیچ مشکلی نداره. فقط با دورخیز داشته باشین و هنگام رسیدن به لبه بپرین.
سلام دوستان من تو اون قسمت بازی که بعد از باز شدن درب اون خرسه به من حمله می کنه
خواهشاً کمک کنید
havas_1980
08-03-2009, 22:13
سلام دوستان من تو اون قسمت بازی که بعد از باز شدن درب اون خرسه به من حمله می کنه
خواهشاً کمک کنیدبرای کشتن خرس به این صورت بایستی عمل کنین:
- برای قفل کردن رو هدف, کلید سمت راست ماوس رو نگه دارین و شلیک کنین تا باعث عصبانیت و حمله کردن خرس بشین.
- هنگام مات شدن تصویر, به هر جهتی که مایلین برین و کلید Shift رو برای پرین بزنین.
- وقتی که دو دایره در هم قفل شد فورا شلیک کنین.
سلام
آقا من قسمت دایناسور گیر کردم .
چطوری بکشمش ؟
havas_1980
09-03-2009, 16:39
سلام
آقا من قسمت دایناسور گیر کردم .
چطوری بکشمش ؟
- کلید سمت راست ماوس رو برای قفل کردن رو هدف, نگه دارین و شلیک کنین تا باعث پرشدن نوار عصبانیت و حمله کردن تی رکس بشین.
- در موقعی که تی رکس عصبانی شد و حمله کرد باید پشت به یک از تیغ هایی باشید که در اطراف محوطه موجود هستن.
- هنگام مات شدن تصویر, به هر جهتی که مایلین برین و کلید Shift رو برای پریدن بزنین.
- روند بالا رو دو بار تکرار کنین. (برخورده با هر تیغ, یک سوم جون تی رکس رو کم میکنه.)
sahar-hd
09-03-2009, 19:37
منظور منو متوجه نشديد
من اهرم سمت راست خودمو چرخوندم ولي نمي ت.ونم برم سمت چپ
زماني كه مي خوام برم بالا روي لبه ديوار هستم و وقتي برميگردم و مي پرم به سكو نمي رسه و مي افته تو آب (كليدي داره تا بزنم و اون خودشو بيشتر بكشه تا دستش به سكو برسه؟؟ )
راه ديگه اي واسه بالا رفتن داره
كشتن گرگها خيلي حال مي ده
havas_1980
09-03-2009, 21:43
منظور منو متوجه نشديد
من اهرم سمت راست خودمو چرخوندم ولي نمي ت.ونم برم سمت چپ
زماني كه مي خوام برم بالا روي لبه ديوار هستم و وقتي برميگردم و مي پرم به سكو نمي رسه و مي افته تو آب (كليدي داره تا بزنم و اون خودشو بيشتر بكشه تا دستش به سكو برسه؟؟ )
راه ديگه اي واسه بالا رفتن داره
كشتن گرگها خيلي حال مي دهامیداوارم منظورتون رو گرفته باشم! :46:
اگه تنظیمات کنترل بازی در حالت پیش فرض باشه (در بخش Controls باید Manual Grab در حالت Off باشه), در این قسمت, موقعی که به عقب میپرین تا سکو رو بگیرین, بعد از گرفتن لبه سکو در حالت تک دستی, فورا در متنی عنوان میشه که کلید E رو بزنین قبل از اینکه در آب سقوط کنین.
sahar-hd
10-03-2009, 09:55
درست متوجه شديد
مرسي بازش كردم
الان يه جايي هست بايد چرخ دنده پيدا كني من 2 پيدا كردم و در سومي هم باز كردم ولي نمي دونم چرا وقتي ميره تو آب نمي تونم برم تو اون قار زير آب
جريان آب خيلي قوي
چطور برم تو اون تونل زير آب؟؟؟؟/
[quote=sahar-hd;3581808]درست متوجه شديد
مرسي بازش كردم
الان يه جايي هست بايد چرخ دنده پيدا كني من 2 پيدا كردم و در سومي هم باز كردم ولي نمي دونم چرا وقتي ميره تو آب نمي تونم برم تو اون قار زير آب
جريان آب خيلي قوي ]
سه تا چرخ دنده باید پیدا کنی تا جلوی اب را بگیری و وارد غار بشی یکی از چرخ دنده ها تو مرحله دایناسور است یکی رو یک سنگ برای سومی باید از کنار ابشار بری بالا اگه این چرخ دنده راپیدا کردی دو تای دیگه را نصب کن از چرخ های بزرگ استفاده کن بو به مرحله دایناسور وچرخ دنده سوم را پیدا کن
سلام
چطوری رفیق ؟
دستت طلا کمک کردی .
من این جا گیر کردم :
وقتی می خوام حبقه ی بعدی رو بگیرم می خوره به اون دایره جولی و میافته زمین .
havas_1980
10-03-2009, 13:37
سلام
چطوری رفیق ؟
دستت طلا کمک کردی .
من این جا گیر کردم :
وقتی می خوام حبقه ی بعدی رو بگیرم می خوره به اون دایره جولی و میافته زمین .خوب! به اون هدف قرمز رنگ شلیک کنین تا مسیر حرکتتون باز بشه.
سلام دوستان من تو اون مرحله که باید سه تا چرخ دنده را بزاریم سرجاشون تا مسیر آب تغییر کنه دوتا چرخ دنده رو سر جاشون می زارم و لی هرچی می گردم چرخ دنده ی سومی نیست باید چی کار کنم
و بعد هم اگه کسی کدهای تقلب این بازی رو داره به من بده
ممنون میشم.
سلام
آقا بازم ممنون .
ولی نمی دونم چرا ، من وقتی می خوام بازی کنم ، حتما باید به اینترنت وصل شم .
havas_1980
10-03-2009, 16:48
سلام دوستان من تو اون مرحله که باید سه تا چرخ دنده را بزاریم سرجاشون تا مسیر آب تغییر کنه دوتا چرخ دنده رو سر جاشون می زارم و لی هرچی می گردم چرخ دنده ی سومی نیست باید چی کار کنم
و بعد هم اگه کسی کدهای تقلب این بازی رو داره به من بده
ممنون میشم.چون مشخص نکردین چرخ دنده دوم رو در کجا پیدا کردین بنابراین هم آدرس دومی و هم سومی رو میگم:
- برای پیدا کردن یکی از چرخ دنده باید خودتون رو به بالای آبشار برسونین و سپس مسیر رودخونه رو ادامه بدین. در اخر مسیر به چرخ دنده میرسین.
- بعد از نصب چرخ دنده اول, مسیر سمت راست رو ادامه بدین... در نهایت بعد از کلی طی کردن مسیر و مبارزه با تی رکس به چرخ دنده دیگر دست پیدا می کنین.
چیت ها در حالت عادی بسته هستند (Unlockable Cheats) که برای باز کردن اونها باید:
- بازی رو در یک درجه سختی تموم کنید. در نتیجه 3 چیت باز میشه.
- همه مراحل رو در حالت Time Trial تموم کنید. در نتیجه 9 چیت باز میشه.
سلام
آقا بازم ممنون .
ولی نمی دونم چرا ، من وقتی می خوام بازی کنم ، حتما باید به اینترنت وصل شم .اگه مدت زمان زیادی ار نصب بازی گذشته باشه اینطور اتفاقی میفته. شما به اینترنت وصل بشین مشکل حل میشه.
[quote]اگه مدت زمان زیادی ار نصب بازی گذشته باشه اینطور اتفاقی میفته. شما به اینترنت وصل بشین مشکل حل میشه. [/quote
سلام
خب من الان دارم با همین اینترنت بازی می کنم .
می خوام بدون اینترنت بیاد بالا ...
سلام دوستان
لطفاً کمک کنیمن تواون مرحله ای که اون دایناسور بزرگه به هم حمله میکنه موندم بعد از حمله ی داینا سور بزرگه من باید چی کار کنم که نجلات پیدا کنم
ممنون
havas_1980
11-03-2009, 19:27
خب من الان دارم با همین اینترنت بازی می کنم .
می خوام بدون اینترنت بیاد بالا ...منظورم این بود شما یکبار وصل بشین دیگه تمومه. لازم نیست همیشه موقع اجرای بازی وصل بشین.
سلام دوستان
لطفاً کمک کنیمن تواون مرحله ای که اون دایناسور بزرگه به هم حمله میکنه موندم بعد از حمله ی داینا سور بزرگه من باید چی کار کنم که نجلات پیدا کنم
ممنونبرای کشتن تی رکس به اینصورت عمل کنین: (صفحه قبل گفته شده بود. ای کاش جستجو میکردین)
- کلید سمت راست ماوس رو برای قفل کردن رو هدف, نگه دارین و شلیک کنین تا باعث پرشدن نوار عصبانیت و حمله کردن تی رکس بشین.
- در موقعی که تی رکس عصبانی شد و حمله کرد باید پشت به یک از تیغ هایی باشید که در اطراف محوطه موجود هستن.
- هنگام مات شدن تصویر, به هر جهتی که مایلین برین و کلید Shift رو برای پریدن بزنین.
- روند بالا رو دو بار تکرار کنین. (برخورده با هر تیغ, یک سوم جون تی رکس رو کم میکنه.)
بعد از کشتن تی رکس باید چرخ دنده دیگری رو بردارین و راه رو به سمت آبشار برگردین.
sahar-hd
12-03-2009, 20:16
مي تونيد يه سر با سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنيد در قسمت pc دنبال اين بازي بگرد و چيت و همينطور سيو بازي بگير و حالشو ببر
بهتره فايل سيو دان كني و از اون بازي ادامه بدي تا همه چيت هاي بازي باز بشه
sahar-hd
12-03-2009, 20:18
من دريچه ورود با تونل زير آب رو باز كردم ولي نمي تونم وارد اون بشم؟؟؟؟
در ضمن مرحله دايناسور بعد اين مرحله هست؟؟
چرخدنده سومي كجاست؟
يكي رو سكو بود و دومي در آخر راه بالاي اون دوتا آبشار بود كه گرفتم ولي سومي؟؟؟؟
havas_1980
12-03-2009, 23:09
من دريچه ورود با تونل زير آب رو باز كردم ولي نمي تونم وارد اون بشم؟؟؟؟
در ضمن مرحله دايناسور بعد اين مرحله هست؟؟
چرخدنده سومي كجاست؟
يكي رو سكو بود و دومي در آخر راه بالاي اون دوتا آبشار بود كه گرفتم ولي سومي؟؟؟؟وقتی میتونین به داخل اون تونل بالای آبشار برین که جریان شدید آب سد بشه. بدین منظور باید چرخ دنده آخر رو سر جاش بزارین.
خوب! من که مسیر حرکتتون رو به سمت چرخ دنده آخر در پست قبلی گفته بودم! تازه خیلی خیلی هم مشخصه! :blink:
در حین مسیر با یه خرس, چند دایناسور و یه تی رکس رو به رو میشین.
دوباره سلام دوستان
اون تی رکس (بزرگه)که من هرچی می رم کنا ر اون تیغا و تی رکس رو عصبانی می کنم اون خودم رو زخمی می کنه و به تیغ ها نمی خوره تا بمیره ببینید من به اون شلیک می کنم (وقتی دایره ها در هم قفل شدن)و اون دنبال من می کنه اما و قتی من پشتم رو به اون تیغ ها می کنم اون به تیغ ها نمی خوره بلکه منو می خوره
حالا چی کار کنم
havas_1980
13-03-2009, 13:24
دوباره سلام دوستان
اون تی رکس (بزرگه)که من هرچی می رم کنا ر اون تیغا و تی رکس رو عصبانی می کنم اون خودم رو زخمی می کنه و به تیغ ها نمی خوره تا بمیره ببینید من به اون شلیک می کنم (وقتی دایره ها در هم قفل شدن)و اون دنبال من می کنه اما و قتی من پشتم رو به اون تیغ ها می کنم اون به تیغ ها نمی خوره بلکه منو می خوره
حالا چی کار کنمشما باید طوری شلیکتون رو تنظیم کنین که موقع عصبانی شدن و شروع حمله تی رکس, بین شما و اون فاصله زیادی باشه. پس نباید نزدیک باشین.
اون روشی که گفته بودم مو به مو انجام بدین. کاملا جواب میده.
sahar-hd
13-03-2009, 20:47
مرسی رفتم
این تی رکس بزرگه همش منو می خوره نمی تونم ازش دور بشم
باید چیکار کنم یا کجا برم؟؟؟؟؟
شرمنده آقا اینقدر سوال می پرسم
وقتی شما پیش اون تیغها ایستادی موقعی که میاد سمت شما شما و نزدیکتون که شد به کناره ها شیرجه بزن تا نتونه راحت تغییر مسیر بده و بره سمت اون تیغ ها
sahar-hd
15-03-2009, 08:33
ولی آخه چطور برم به یه سمت دیگه من هرچی می زنم بپره یا شیرجه بزنه به یه سمت دیگه نمیره و این تی رکس منو می خوره
؟؟؟
راستی اینجا کسی بازی تام کلانی چاوس توری بازی کرده؟؟ من نمی تونم این بازی سیو کنم
کجا باید سوال بپرسم؟؟؟
sahar-hd
17-03-2009, 15:47
ای بابا چرا کسی نمی آد جواب منو بده
من چطور از دست این دایناصر بزرگه فرار کنم؟؟؟؟؟؟
treason_boys
18-03-2009, 02:49
ای بابا چرا کسی نمی آد جواب منو بده
من چطور از دست این دایناصر بزرگه فرار کنم؟؟؟؟؟؟
من که خودم رفتم یه گوشه خف کردم. هر چی دایناسوره قاطی میکرد نمی تونست منو بزنه. ولی فکر کنم یک ساعت بهش تیر زدم تا مرد.
چند بار سئوالتو جواب دادن. روش دیگه ای وجود نداره. فقط یه کم قلق داره که یکی دوبار بتونی انجامش بدی راحت دایناسور رو میکشی..
mosi_251
21-03-2009, 15:18
دوستان سلام ،
من تا حالا خیلی از انجمن ها رفتم ، همه جا توضیح درباره کشتن دایناسور رو گذاشتن اما هیشکی درباره ی دموی
دایی ناصر حرفی نزده ، من مشکلم اینه که از دمو نمی تونم رد بشم ، چون یه علامت میده که نمیدونم چیه
حوصله ی امتحان کردن همه ی دکمه های کیبورد رو هم ندارم ،
اینم عکس اون قسمت و علامتی که میده :
دوستان ممنون میشم بگید که در اینجا باید چه کار کنم ، این علامت forbidden ( ورود ممنوع ) کدوم دکمه است؟
havas_1980
21-03-2009, 23:37
دوستان سلام ،
من تا حالا خیلی از انجمن ها رفتم ، همه جا توضیح درباره کشتن دایناسور رو گذاشتن اما هیشکی درباره ی دموی
دایی ناصر حرفی نزده ، من مشکلم اینه که از دمو نمی تونم رد بشم ، چون یه علامت میده که نمیدونم چیه
حوصله ی امتحان کردن همه ی دکمه های کیبورد رو هم ندارم ،
اینم عکس اون قسمت و علامتی که میده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان ممنون میشم بگید که در اینجا باید چه کار کنم ، این علامت forbidden ( ورود ممنوع ) کدوم دکمه است؟در مورد صحنه های آهسته شما باید کلیدهایی رو بزنین که علامتش بر روی صفحه ظاهر میشه و متاسفانه برای شما مشخص نیست و شما دارین کلید اشتباهی رو میزنین که نتیجه اش نمایش علامت مربو طه است... تنها دلیل منتقطی برای این اشکال شاید استفاده از ترینر باشه یا به احتمال زیاد یک باگ باشه.
در هنگام رویارویی با دایناسور ها و تی رکس باید در صحنه های آهسته این کلیدها رو به ترتیب بزنین; پایین, بالا و بالا
mosi_251
22-03-2009, 14:20
در مورد صحنه های آهسته شما باید کلیدهایی رو بزنین که علامتش بر روی صفحه ظاهر میشه و متاسفانه برای شما مشخص نیست و شما دارین کلید اشتباهی رو میزنین که نتیجه اش نمایش علامت مربو طه است... تنها دلیل منتقطی برای این اشکال شاید استفاده از ترینر باشه یا به احتمال زیاد یک باگ باشه.
در هنگام رویارویی با دایناسور ها و تی رکس باید در صحنه های آهسته این کلیدها رو به ترتیب بزنین; پایین, بالا و بالا
ممنون از راهنماییت ، دوست عزیز چه جوری میشه این مشکلات رو برطرف کرد ؟
sahar-hd
23-03-2009, 19:47
آقا این هم سیو بازی من یه لطفی کن این یه تیکه رو برو تا راحت بشیم
اگه وقت کردی این لطف بکن در حق منو این بنده خدا
sahar-hd
24-03-2009, 12:17
سلام
من تونستم برم
ای کاش از همون اول هم به من اینطور راهنمایی می کردی ، خیلی راحت بود
حالا که رفتم چرخدنده پیدا کردم و رفتم تو آب و از تونل زیر آب گذشتم و وقتی اومدم بالا نمی دونم باید چیکار کنم
هر کاری می کنم از تنه درخت بره بالا ، نمیره و از وسطش رد می شه
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mosi_251
25-03-2009, 12:11
دوستان عزیز ، اگه سیو بعد از کشتنه دایناسور رو دارید ، قربونتون بزارید ، ممنون میشم .....
sahar-hd
25-03-2009, 16:04
mosi_251 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی راحته فقط باید صبور باشی و چپ و راست و بالا وپایین بزنی
اگه فلش رو به پایین بود فقط یه بار پایین بزن تا فلش بعدی بیاد و همین طوری انجام بده و دست به هیچی نزن
افتاد عزیز
mosi_251
25-03-2009, 18:47
سحر عزیز ، منم میدونم باید اول پایین ، بعد بالا و باز هم بالا رو بزنیم ، متاسفانه برای من تو این مورد واسه من مشکل پیش میاد ، اگه نوشته های قبلیمو مطالعه کنی متوجه شی ، باز هم ازت ممنونم ،
اگه دایناسور رو رد کردی سیوتو قربونت برام بزار
برای آپلو سیوت از این آدرس استفاده کن :
باز هم ممنون
mosi_251
28-03-2009, 10:58
عزیزان یکی لطف کنه این سیو رو برای من بزاره ، سیستمم مشکل داره نمی تونم قسمت دمو رو رد کنم ،
سیو بعد از کشتن تی رکس ( دایناسور بزرگه ) رو برام بزارید ممنونتون میشم ....
خیلی وقته منتظرم ولی ............
برای آپلود سیو از این آدرس استفاده کنید :
کد:
havas_1980
28-03-2009, 19:25
عزیزان یکی لطف کنه این سیو رو برای من بزاره ، سیستمم مشکل داره نمی تونم قسمت دمو رو رد کنم ،
سیو بعد از کشتن تی رکس ( دایناسور بزرگه ) رو برام بزارید ممنونتون میشم ....
خیلی وقته منتظرم ولی ............
برای آپلود سیو از این آدرس استفاده کنید :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من دو تا سیو متفاوت در بخش ضمیمه قرار دادم و خودتون باید ببینین که کدوم سیو متعلق به نسخه شماست. این سیو بعد از زدن به موقع کلید هایی هست که شما توش گیر کردین. بعد از زدن کلید ها, مبارزه با تی رکس رو پیش رو دارین. بعد از مبارزه باز هم باید مثل قبل عمل کنین. اگه باز هم در صحنه های آهسته کلیدها برای شما به نمایش در نیومد عنوان کنین تا سیو بعد رو بدم.
توضیح: ماجرا از این قراره که از این بازی دو نسخه وجود داره: یکی با فونت معمولی (Normal) و دیگری با فونت تو پر (Bold)... در قسمت ضمیمه دو عکس از منوی بازی ها قرار داده شده.
فرق این دو نسخه فقط به نوع فونت برنمی گرده بلکه سیو های دو نسخه هم با هم نمیخونه همچنین طراحی مراحل در بعضی نقاط متفاوته. دو عکس برای مقایسه در فایلهای ضمیمه قرار دادم (مرحله Peru – The Lost Valley - شروع مسیر حرکت به سوی تی رکس)
mosi_251
29-03-2009, 12:52
havas_1980 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیار ممنون از سیوی که گذاشتی ، تو دموی بعدی باز با همون مشکل روبرو شدم ، اگه سیو بعد از دموی کشتن دایناسور رو هم برام بزاری خیلی خیلی ممنونت میشم ، بازی من با فونت توپر ( Bolt ) هست .
havas_1980
29-03-2009, 15:05
بسیار ممنون از سیوی که گذاشتی ، تو دموی بعدی باز با همون مشکل روبرو شدم ، اگه سیو بعد از دموی کشتن دایناسور رو هم برام بزاری خیلی خیلی ممنونت میشم ، بازی من با فونت توپر ( bolt ) هست .بفرمایین. اینم از سیو بعد از صحنه های آهسته دوم مبارزه با تی رکس...
mosi_251
29-03-2009, 18:39
havas_1980 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعا ازت ممنونم
iman reza
07-04-2009, 22:40
بازی رو برای دانلود ندارین
اینجا درخواست بدین:
سلام.
ببخشید، من یه عادتی دارم ، که بازی رو فقط برای گیم پلیش بازی نمی کنم و داستانش هم برام مهمه.
اون وقت توم ریدر لجند رو بازی کردم. ولی انیورسری رو نه.(و به یه سری دلایل نمی خوام هم که بازی کنم.)
می دونید خلاصه ی داستان انیورسری رو از کجا می تونم گیر بیارم؟
چون یادمه می گفتن اندر ورلد ادامه ی لجنده و توش سوالای که توی انیورسری پیش میاد رو هم جواب می ده.
titanium_zarin
28-07-2009, 20:21
من توی مرحله ای که یه ابشار هست گیر کردم.3تا چرخ دنده میخواد.من 2تاشون رو گیر اوردم اما سومی کجاست؟؟؟رفتم بالا یه دستگیره رو کشیدم یه دری زیر اب باز شد اما نمیدونم در کجاست؟؟؟کمکککککککک
havas_1980
28-07-2009, 20:41
من توی مرحله ای که یه ابشار هست گیر کردم.3تا چرخ دنده میخواد.من 2تاشون رو گیر اوردم اما سومی کجاست؟؟؟رفتم بالا یه دستگیره رو کشیدم یه دری زیر اب باز شد اما نمیدونم در کجاست؟؟؟کمکککککککک
چون مشخص نکردین چرخ دنده دوم رو در کجا پیدا کردین بنابراین هم آدرس دومی و هم سومی رو میگم:
- برای پیدا کردن یکی از چرخ دنده ها باید خودتون رو به بالای آبشار برسونین و سپس مسیر رودخونه رو ادامه بدین. در آخر مسیر به چرخ دنده میرسین.
- بعد از نصب چرخ دنده اول, مسیر سمت راست رو ادامه بدین... در نهایت بعد از کلی طی کردن مسیر و مبارزه با تی رکس به چرخ دنده دیگر دست پیدا می کنین.
اقا یعنی هیچ کسی نبود به من کمک کنه؟
یه پاراگراف توضیح هم کلی ممنونتون می شم.
فقط بگید چقدر از نظر داستانی به ورژن قبلی مربوطه. چون یادمه ادامه ی لجنده نه انیورسری.
تو انیورسری چی شد؟
havas_1980
29-07-2009, 12:31
داستان بازی به درخواست کاربر 88x88 در تاپیک قرار داده شد...
Tomb Raider: Anniversary قسمت دوم از یک سه گانه بوده که Tomb Raider: Legend قسمت اول این سه گانه و Tomb Raider: Underworld قسمت سوم این سه گانه می باشد. این بازی در حقیقت همان اولین بازی از سری Tomb Raider است که سال 1996 منتشر شده بود و در سال 2007 بازسازی شد.
داستان:
- در سال 1945, در نیو مکزیکو, بمبی منفجر شد که شهر را نابود کرد. بنای کریستالی عجیبی نمایان گردید و از این بنا یک موجود بالدار عجیب خارج شد. در سال 1996, کلکته, شخصی خود را لارسن کانوی (Larson Conway) به لارا (Lara) معرفی می کند و می گوید برای کسی به نام ژاکلین ناتلا (Jacqueline Natla) کار می کند, کسی که ارزو دارد لارا قطعه ای از یک گنجینه به نام Scion را برایش پیدا کند و این قطعه در کوهستانهای پرو قرار دارد.
- در کوهستانهای پرو, لارا مقبره ای که متعلق به خدای کوالوپک (Qualopec) است را پیدا می کند. او پی می برد که کوالوپک یکی از سه پادشاهیست که در آتلانتیس حکومت می کرد. لارا یکی از سه قطعه Scion را پیدا می کند, اما متوجه حرکتی از طرف مجسمه کوالوپک می شود و در حالی که مقبره نابود میشود لارا به سرعت از آنجا فرار می کند. کمی بعد لارا با لارسون مواجه می شود که سعی دارد تکه Scion را از او بگیرد. بعد از ملغوب شدن لارسون, لارا پی می برد که ناتلا شخصی به نام پیر دوپونت (Pierre Dupont), که باستان شناس دیگری است را برای پیدا کردن قطعه دیگری فرستاده است. لارا شبانه وارد دفتر ناتلا شده و متوجه می شود که قطعه دیگر از Scion در یونان, صومعه فرانسیس اسیزی می باشد.
- لارا به سمت یونان راهی شده و قطعه دوم را در اعماق یک معبد پیدا می کند. در حالی که لارا تابوت خالی تیهوکان (Tihocan), خدای دیگری را مشاهده می کند, پیر هم از راه میرسد. بعد از اینکه پیر قطعه را از لارا گرفته و سعی دارد که محل را ترک کند بدست مجسمه های احیاشده سنتار (Centaur), ظاهر اسب اما سر انسانی, کشته می شود. لارا بعد از شکست دادن مجسمه ها و جفت کردن دو قطعه Scion وارد خیالی شده و مکان سومین و آخرین قطعه که مصر, وادی پادشاهان می باشد را مشاهده می کند.
- لارا به مصر سفر کرده و قطعه سوم را سرانجام بدست می آورد. بعد از قرار دادن هر سه قطعه کنار هم, لارا این بار وارد خیالی می شود که واضح تر است. دو خدای تیهوکان و کوالوپک در حال حکم دادن برای نفر سوم هستند که مشخص شده ناتلا است. به خاطر استفاده نادرست طلسم Scion و خیانت به دو پادشاه دیگر حکم به زندانی شدن او در یک زندان کریستالی شکل گرفته می شود.
- بعد از اینکه لارا از خیال بیرون می اید, خود را اسیر سه همراه ناتلا دیده و ناتلا Scion را بدست می آورد. لارا فرار کرده و با موتور خود را به قایق ناتلا می رساند و در قایق او مخفی می شود. لارا, ناتلا را تا معدنی متروک در یک جزیره دنبال می کند و لارسون را که سعی می کرد جلوی او را بگیرد بر خلاف میلش می کشد. لارا سپس با دو همراه دیگر ناتلا, کولد (Kold) و بچه (Kid) مواجه شده و در یک کشمکش از دست آنها هم راحت می شود. لارا به بالای هرم آتلانتی رفته و با ناتلا رو به رو می شود.
- لارا می فهمد نقشه ناتلا این بوده که سپاه آتلانتیس را زنده کند. ناتلا سعی می کند لارا را قانع کند که جلوی او را نگیرد و لارا هم مانند او فناناپذیر باشد. لارا در پاسخ به Scion شناور در هوا شلیک می کند و ناتلا هم به سمت لارا حمله ور می شود که در نهایت ناتلا به داخل مواد مذاب سقوط می کند. لارا با فکر اینکه ناتلا مرده, سعی می کند فرار کند که با غول جهش یافته ایی در مسیرش روبه رو می شود و سرانجام این غول هم به داخل مواد مذاب سقوط می کند. او به زودی با ناتلا که بسیار خشمگین است و ظاهری جدید پیدا کرده است مواجه می شود. لارا ستونی که تکیه گاه هرم است را بر روی ناتلا متلاشی می کند و ناتلا هم زیر آوار هرم گیر می کند. لارا هم فرار کرده و با قایق ناتلا از جزیره دور می شود.
منبع:
EN.Wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider:_Anniversary
titanium_zarin
05-08-2009, 20:02
من اینجا گیر کردمممممممممممممممم.
نمیدونم باید چه غلطی بکنم؟؟؟؟الان تو یونان هستم فکر کنمممممم
همون مرحله ای که همش خرابه هست و باید یه در رو که از چهار تا قفل ساخته شده باز کنیم....2تاشو باز کردم...اینجا رو نمیدونم باید چه کار کنم...دو تا دستگیره بود کشیدمشون...یکیش باعث شد یه دریچه باز شه و یه تیکه تخته بیاد بالا که اونم گیر کرده به یه سنگی رو اب نمیاددددد...تو رو خدا اگه متوجه شدین که من کجام کمک کنیددددددددددد......
havas_1980
07-08-2009, 23:05
من اینجا گیر کردمممممممممممممممم.
نمیدونم باید چه غلطی بکنم؟؟؟؟الان تو یونان هستم فکر کنمممممم
همون مرحله ای که همش خرابه هست و باید یه در رو که از چهار تا قفل ساخته شده باز کنیم....2تاشو باز کردم...اینجا رو نمیدونم باید چه کار کنم...دو تا دستگیره بود کشیدمشون...یکیش باعث شد یه دریچه باز شه و یه تیکه تخته بیاد بالا که اونم گیر کرده به یه سنگی رو اب نمیاددددد...تو رو خدا اگه متوجه شدین که من کجام کمک کنیددددددددددد......
به این ترتیب باید در این قسمت از بازی عمل کنین:
- از ستون بالا برین, به سمت راست رفته و سنگ مکعب شکل جلوی دهان مجسمه ماهی رو جدا کنین تا سطح اب بالا بیاد.
- حالا به طرف دیگر شناکنان رفته و سنگ رو به داخل اب بندازین.
- به داخل اب برین و اهرم رو به سمت پایین بکشین تا از تخته کف اب, ازاد بشه.
- به سطح اب برین و سنگ مکعب شکل رو به دهان مجسمه بچسبونین تا سطح اب پایین بره.
- باز هم به سطح اب برین و اینبار سنگ مکعب شکل رو به دهان مجسمه پایینی بچسبونین تا سطح اب پایین بره.
- پایین برین و تخته رو 180 درجه جا به جا کنین و به بالا برین و سنگ رو کنار بکشین.
- حالا تخته رو طوری جا به جا کنین که وقتی اب بالا میاد تخته مابین دو مسیر سنگی قرار بگیره.
- سنگ دیگر رو جدا کنین و به سطح اب برین و به رو تخته برین و از لبه بگیرین.
- حالا مسیرتون رو ادامه بدین...
titanium_zarin
08-08-2009, 09:37
هوس جان واقعا ممنون...
این سانتوررا ( غول آخر مرحله دوم) رو چجوری نابود کنم و سپرشون رو بگیرم؟؟؟ شلیک می کنم . اونا یه بار سنگم می کنن و بعدش در می رم . بار دوم که که شلیک میکنم بطرفم میان کاری نمی تونم بکنم!! جریانش چی بیده!!!!
M A X I M U M
11-08-2009, 01:23
واضحه
بايد جا خالي بدي تا همديگه رو سنگ بكنن و بزنيشون
فقط همينكارو بكن تا يكيشون بميره
بعد با با وسيله ات كه طناب داره بگيرش و بپر طرفش و بزن
برگرد بپر و جا خالي بده و تيراندازي كن طرفش
titanium_zarin
11-08-2009, 16:57
واضحه
من جا خالی میدم.اما اینکه میگین اونا خودشون رو سنگ کنن فکر کنم اشتباه میگین اخه روی 2تاشون به منه...پس خودشون رو سنگ نمیکنن...
یکم بیشتر فکر کنین شاید چیز دیگه ای یادتون اومد...:10:
havas_1980
11-08-2009, 20:05
من جا خالی میدم.اما اینکه میگین اونا خودشون رو سنگ کنن فکر کنم اشتباه میگین اخه روی 2تاشون به منه...پس خودشون رو سنگ نمیکنن...
یکم بیشتر فکر کنین شاید چیز دیگه ای یادتون اومد...
- وقتی که Centaur ها عصبانی میشن, یا با نیروشون شما را به سنگ تبدیل می کنن که قبل از حمله اونها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا قالب سنگی بشکنین.
- یا بعد از عصبانی شدن, به سمت شما حمله می کنن که بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنین (همون شلیک سریع) تا برای چند ثانیه بی حرکت بشن. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدین و بکشین تا سپر از دست Centaur بیفته.
در حالی که نزدیک سپر هستین دوباره با شلیک کردن اونها رو عصبانی کنین تا نیروی خودشون رو دوباره وارد کنن. شما هم بلافاصله سپر شون را در دست بگیرید تا نیرو به خودشون برگرده. سریع اقدام به شلیک کنین و همین روند رو تکرار کنین.
titanium_zarin
12-08-2009, 15:36
واضحه
- وقتی که Centaur ها عصبانی میشن, یا با نیروشون شما را به سنگ تبدیل می کنن که قبل از حمله اونها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا قالب سنگی بشکنین.
- یا بعد از عصبانی شدن, به سمت شما حمله می کنن که بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنین (همون شلیک سریع) تا برای چند ثانیه بی حرکت بشن. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدین و بکشین تا سپر از دست Centaur بیفته.
در حالی که نزدیک سپر هستین دوباره با شلیک کردن اونها رو عصبانی کنین تا نیروی خودشون رو دوباره وارد کنن. شما هم بلافاصله سپر شون را در دست بگیرید تا نیرو به خودشون برگرده. سریع اقدام به شلیک کنین و همین روند رو تکرار کنین.
از هر دوتاتون ممنونم...اما هر کار کردم نشد که نشد:41:یه لطفی کنید به من...
من سیو همون مرحله رو گذاشتم...زحمت بکشید اگه تونستید اینا رو بکشید بعد سیو کنید و واسه من بذارید...ممنون:11:
Newboys20
23-08-2009, 14:46
من همون اول بازی گیر کردم چه جوری میشه اتیش رو خاموش کرد من اسلحه نقشه ظرف آب (خالی) و چرخ دنده و سر نیزه رو پیدا کردم
titanium_zarin
23-08-2009, 14:52
من همون اول بازی گیر کردم چه جوری میشه اتیش رو خاموش کرد من اسلحه نقشه ظرف آب (خالی) و چرخ دنده و سر نیزه رو پیدا کردم
ببخشید کدوم اتیش؟؟؟میشه یه عکس بذارید؟؟؟:46:
از هر دوتاتون ممنونم...اما هر کار کردم نشد که نشد:41:یه لطفی کنید به من...
من سیو همون مرحله رو گذاشتم...زحمت بکشید اگه تونستید اینا رو بکشید بعد سیو کنید و واسه من بذارید...ممنون:11:
من بازیو الان نسب کردم ولی سیوات کار نکرد یه باره دیگه از یه سایت دیگه up کن
تا ردش کنم...:20:
p30 vahid
23-08-2009, 17:06
هوس جان واقعا ممنون...
این سانتوررا ( غول آخر مرحله دوم) رو چجوری نابود کنم و سپرشون رو بگیرم؟؟؟ شلیک می کنم . اونا یه بار سنگم می کنن و بعدش در می رم . بار دوم که که شلیک میکنم بطرفم میان کاری نمی تونم بکنم!! جریانش چی بیده!!!!
من این بازیو چند سال پیش تمام کردم
تا اون جایی که من یادمه یه تکنیکی تو بازی وجود داشت که میشد به صورت شیرجه ای شلیک کرد
شما باید هدف تفنگ شاتگانتونو رو یکیشون بگیری بعد از تکنیک بالا استفاده کن وقتی هدف قرمز شد بزن
وقتی غوله سرش گیج رفت شما باید از رو کلش با پرتاب طنابتون یه چیزیو برداری برای هردو هم باید این کارو انجام بدی
دیگه بقیشو یادم نمیاد...........................
titanium_zarin
23-08-2009, 19:55
من بازیو الان نسب کردم ولی سیوات کار نکرد یه باره دیگه از یه سایت دیگه up کن
تا ردش کنم...:20:
چرا کار نکرد؟؟؟من الان امتحان کردم... مشکلی نداشت...یه جا دیگه اپ کردم...ممنون:10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنون
اگه اینم نتونستی باز کنی بگو کجا اپ کنم راحت باشی...ممنون
نشد فکر کنم دلیلش اینه که شرکتهای منتشر کننده ماله ما با هم فرق داشته باشه
واسه همین عمل نمی کنه.
بازی من ماله 2 سال پیشه و pardis مارک این بازیه...
حالا من ببینم دارم ولفن اشتینو تموم میکنم اونوقت اینم میرم به شما میگم.:46:
شما مگه hilfe life2 را هم بازی نمی کنی اون رو تمام کن بعد بیا سر وقت این.
titanium_zarin
24-08-2009, 10:29
نشد فکر کنم دلیلش اینه که شرکتهای منتشر کننده ماله ما با هم فرق داشته باشه
واسه همین عمل نمی کنه.
بازی من ماله 2 سال پیشه و pardis مارک این بازیه...
حالا من ببینم دارم ولفن اشتینو تموم میکنم اونوقت اینم میرم به شما میگم.:46:
شما مگه hilfe life2 را هم بازی نمی کنی اون رو تمام کن بعد بیا سر وقت این.
ممنون...منتظر میمونم...ماله منم قدیمی هست...میگم chenge profile kardi?????اخه اگه عوض نکنی فایده نداره....خودت یکم برو جلو از اول بعد که سیو کرد بیا بیرون سیو منو لود کن...ببین چی میشه...:46:
من معمولا 4 5تا بازی رو با هم انجام میدم...الانم همینجوریه...یه ذره از این...یه ذره ار اون...:10:
MAJID172900
14-09-2009, 17:34
کمک
لطفا کمکم کنید
تو بازی تام رایدر anniversary تو مرحله کشتن دایناسور من دایناسور رو می کشم ولی بعدش که دایناسور بهم حمله می کنه (تو فیلم دمو) و جهت پایین رو بهم نشون میده که بزنم . هر چقدر میزنم دکمه عمل نمیکنه و دایناسور منو می خوره.
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی می کنم. عکس رو هم گذاشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nap30-2008
14-09-2009, 22:59
کمک
لطفا کمکم کنید
تو بازی تام رایدر anniversary تو مرحله کشتن دایناسور من دایناسور رو می کشم ولی بعدش که دایناسور بهم حمله می کنه (تو فیلم دمو) و جهت پایین رو بهم نشون میده که بزنم . هر چقدر میزنم دکمه عمل نمیکنه و دایناسور منو می خوره.
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی می کنم. عکس رو هم گذاشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز
منظور از دكمه پايين همان كليد S است نه كليد هاي جهت نما كه احتمالا ميزني
مثل تامب رايدر LEGEND
موفق باشي
majidmilani
19-10-2009, 11:12
لطفا کمکم کنید در کشتن اسب ها در تام رایدر انیور ساری
havas_1980
19-10-2009, 15:47
لطفا کمکم کنید در کشتن اسب ها در تام رایدر انیور ساری
Centaur ها در مقابلتون دو جور عکس العمل نشون میدند:
- وقتی که عصبانی میشن, یا با نیروشون شما را به سنگ تبدیل می کنن که قبل از حمله اونها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا قالب سنگی بشکنین و فرار کنین.
- یا بعد از عصبانی شدن, به سمت شما حمله می کنن که بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنین (همون شلیک سریع) تا برای چند ثانیه بی حرکت بشن. بلافاصله قلاب خود را به سپر شون گیر بدین و بکشین تا سپر از دستشون بیفته.
در حالی که نزدیک سپر هستین دوباره با شلیک کردن اونها رو عصبانی کنین تا نیروی خودشون رو دوباره وارد کنن. شما هم بلافاصله سپر شون را در دست بگیرین تا نیروشون به خودشون برگرده. سریع اقدام به شلیک کنین و همین روند رو تکرار کنین.
H A M A S
02-02-2010, 17:22
سلام
ببخشید این تاپیک بعد از 107 روز بالا اومد!
من همون اول این بازی گیر کردم
جایی که پشت در قلعه با یک راهنمای بومی صحبت میکین و باید برای حلقه بالای در قلعه طناب بندازی و بالا بری
اما تا آخر نمیشه بالا رفت برای همین نمیتونی کاری بکنی
Dark Soul
03-02-2010, 10:56
سلام
جایی که پشت در قلعه با یک راهنمای بومی صحبت میکین و باید برای حلقه بالای در قلعه طناب بندازی و بالا بری
می تونی یه عکس بزاری
havas_1980
05-02-2010, 01:39
سلام
تاپیک قدیمی بالا اوردن کجاش ببخشید داره اگه کسی سوالی داشته باشه؟ :46:
وقتی حلقه رو گرفتین خودتون به سمت مقابل تاب بدین و بپرین.
حالا خودتون رو رو به دکمه بالای در برسونین...
H A M A S
06-02-2010, 20:27
تاپیک قدیمی بالا اوردن کجاش ببخشید داره اگه کسی سوالی داشته باشه؟ :46:
وقتی حلقه رو گرفتین خودتون به سمت مقابل تاب بدین و بپرین.
حالا خودتون رو رو به دکمه بالای در برسونین...
متشکرم
رفتم مرحله دو
اونجا که توی یونان هست
من باید برم اونجایی که با فلش قرمز رنگ توی عکس زیر هست اما تا جایی که نهایت رفتم اون ستونی هست که با رنگ آبی مشخص شده از اون ستون به بعد لبه یا جا دستی دیگه نیست که با هاش بشه رفت جلو
باید چه طوری برم اونجا؟
دوست عزیز در این قسمت شما باید برگردی و با قلابی که خودت رو به این تخته رسوندی اویزون بشی بعد دقیقن زیر این تخته ای که الان وایستادی یدونه از اون سوراخ هایی است که قلابتو بهش گیر میدی بعد از این که اونجا پریدی با استفاده از ستون و تخته سنگها خودتو به اونجا برسون
H A M A S
06-02-2010, 21:49
دوست عزیز در این قسمت شما باید برگردی و با قلابی که خودت رو به این تخته رسوندی اویزون بشی بعد دقیقن زیر این تخته ای که الان وایستادی یدونه از اون سوراخ هایی است که قلابتو بهش گیر میدی بعد از این که اونجا پریدی با استفاده از ستون و تخته سنگها خودتو به اونجا برسون
ممنون
الان همین طور که معلومه طرف از قلاب آویرونه
هدف هم رسیدن به ستون سبز رنگ هست اما با این کار فقط میشه به قسمتی که توسط دایره قرمز هست بری و از اون قسمت باز به شیار وسط ستون آبی و از اونجا دیگه هیچ راهی نیست
اگر میشه به ترتیب بگید باید چکار کنم
باز ممنون
=================
آدرس عکس:
چرا نمی تونید ببینید شما وقتی با قلابتون روی اون تکه سنگ ( قسمتی که دایره ی قرمز دورش کشیدید ) میپرید بعد از اون با استفاده از ستون ها خودتون رو به ستون ابی برسونید بعد کاملا دقت کنید ستون ابی رو تا شیار داره بازم میگم دو تا شیار شما از شیار پایینی به شیار بالایی میری و دقت کم در کنار تو یه تخته سنگ هست از ستون روی تخته سنگ بپر و از اونجا بیا پایین و راحت به یه در میرسی و بقیه ی ماجرا من عکس هم برات از صحنه ها گرفتم اما حجمش زیاد بود و اپلود نمیشد موفق باشی
H A M A S
09-02-2010, 11:37
سلام
توی قسمت مصر باستان بعد از اینکه اون چهار تیکه سنگ رو از روی اون چهار پل پیدا کردی و بعد اونها رو به ستون توی محوطه اصلی جای مجسمه ابوالهول زدی یه دری باز میشه که توش دو تا مومیای هست بعد از کشتن اون دو تا چهار ستون چرخان هست -هرکار میکنم با ستون ها عکس های روی دیوار جور در نمیاد؟ پست های قبلی نیز در این تاپیک چاره ساز نبود
سلام دوستان من اينجا گير كردم . اين عكس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید چه كنم ؟ سه تا سنگ با دو تا كله هم پيدا كردم . اما ديگه نمي تونم كاري كنم !
شما بايد اون لوحه هايي كه هستند رو پيدا كني بياري بزاري اون جاهاي خالي
اون موقع راه واست باز ميشه.
سلام
كدوم لوح ها ؟
من سه تا پيدا كردم ، اما هرچي مزينم نميزاره !
kingali_menelion
17-02-2010, 10:33
سلام
كدوم لوح ها ؟
من سه تا پيدا كردم ، اما هرچي مزينم نميزاره !
لوح هایی که پیدا کردی شبیه همونی هست که از قبل گذاشته شده؟
اگه آره، شاید هر کدوم مخصوص یه جایگاه ـه... جلوی اون جاهای خالی برو و یکی یکی اون لوح ها رو امتهان کن.
سلام
كار نمي كنه !
هرچي ميزنم ميگه NO !
موندم چه كنم !
دوستان الان روي 36% هست .
چطوري مي تونم به 32% بر گردونم ؟
havas_1980
18-02-2010, 01:48
سلام
كار نمي كنه !
هرچي ميزنم ميگه NO !
موندم چه كنم !لوح ها رو یکی یکی بزارین کف دست مجسمه که تبدیل به طلا بشه.
اون وقت میتونین سر جاشون قرار بدین.
mohammad_1366
16-04-2010, 15:11
سلام. من یکی از تام رایدر بازام که خیلی این بازی رو دوست دارم اما یه مشکلی دارم و مشکلم اینه که بعد از نصب بازی و بعد یه مدت که باهاش بازی میکنم مثلا یک ماه دیگه بازی اجرا نمیشه و پیغام میده که بازی expire شده و تا ویندوزو عوض نکنم درست نمیشه. چی کار باید بکنم؟
ضمنا کرک شو از یکی از بچه های همین پی سی ورد گرفتم اما ایرادش اینجا بود که بازی رو اجرا می کرد اما saveهایی که داشتم و نمیاورد.من کلی مرحله رفتم جلو.نمیشه که دوباره از اول. ولی اگه ویندوزو عوض کنم هم بازی اجرا میشه هم saveها بدون مشکل اجرا میشه. حالا میگید چی کار کنم؟
salam man to tomb raider anniversary ba 2 ta asb moshkel daram o nemishe radeshoon konam
mishe save bade oona ro behem bedid?
raveshe koshtaneshoono khoondam vali aslan piade nemishe o javab nemide
agar momkene baram email konid ...
mersi
majid_tiger
18-10-2012, 19:26
سلام ، من تازه بازی رو شروع کردم ، نخندیدها ولی همون اول با قلاب یا همون Grapple مشکل دارم ؛
هرچی می پرم و Q رو می زنم قلاب رو پرت میکنه ولی دوباره ول میشه اعصاب برام نذاشته ، لم خاصی داره ؟
سلاااااااام كسييي اينجااااا نيييييست. آقا من تازه اين بازي رسيده دستم آخه من هميشه عقبم:n27::n27:
من همه صفحاي اين تايپيكو خوندم :n28:كه نخوام سوال كنم ولي به نتيجه نرسيدم :n13:
اميدوارم هنوزيادتون مونده باشه كه بتونيد كمكم كنيد عكس هم بلد نبودم بذارم:n13:
من تو اون مرحله ي مجسمه هستم كه بايد سه تا سنگو پيدا كني بعد بذاري رو دست مجسمه طلا بشه بعد بذاري سرجاهاشون من فقط دو تا سنگ پيدا كردم.
وقتي از بالاي مجسمه رو به رو نگاه مي كنم دو تا بلندي داره سمت چپيه رو رفتم بالا ولي سمت راستيه اصلا راه نداره كه بري بالا:n30: چل شدم
لطفا يكي راهنمايي كنه:n28:
soheilnouri
30-03-2013, 14:33
اقا اين همون اخرين نسخس؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
havas_1980
30-03-2013, 19:16
اقا اين همون اخرين نسخس؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalkخیر... این بازی نسخه بازسازی اولین توم رایدره که 1996 اومده بود.
آخرین نسخه اسمش "Tomb Raider" ـه که ریبوت این سریه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.