ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Tomb Raider: Anniversary

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

mohammad_twe
06-07-2007, 23:06
باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز پر بشه (بعدش عصبانی میشه و به طرفت حمله میکنه) وقتی نزدیک شد باید به موقع سمت چپ یا راست رو نگه داری و با زدن shift جا خالی بدی ! (وقتی چهار جهت اصلی رو نمایش داد باید اینکارو انجام بدی) بعد از چند ثانیه سرشو نشونه میگیره، وقتی قرمز شد شلیک کن !
راستی این جاخالی دادن، برای کشتن موجودات دیگه بازی هم به درد میخوره و با یک هدشات کارشون تمومه.
دادا جا خالی نمیده اصلا میپره ها ولی باز میزنه اون ؟؟؟؟

lover_pc_games
07-07-2007, 11:15
آخرين سيو من فكر كنم اين باشه.اين آخرين checkpoint منه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا یکی دو ساعت دیگه ... please wait عزیزم

دادا جا خالی نمیده اصلا میپره ها ولی باز میزنه اون ؟؟؟؟

گفتم که ! شما باید به موقع چپ یا راست رو نگه داری و دکمه شیفت رو بزنی ! اگر زودتر بزنی خوب میپره ... دقیقا وقتی جهت های اصلی رو سمت راست و پایین صفحه دیدی.
در ضمن حتما قبل از جاخالی دادن باید دایناسور رو نشونه گرفته باشی با کلیک راست ! اگر نشونه نگرفته باشی بازم میپره !

END_BOY
07-07-2007, 12:03
سلام
من توی Peru - City of Vilcabamba اون جایی که باید از شیار روی یک سکو بپره گیر کردم (اونجایی که استخر داره )
هر قدر سعی می کنم بپرم روی سکو نمی شه (توی عکس پایینی )
اینم عکسش :

از همين عكسي كه گزاشتي از مايل به سمت چپ برو جلو و بپر ديوار رو بگير و برو به سمت راست تا به اخر ديوار برسي بعد يكي دوبار حالت ژرش گرفتن رو اجرا كن و بعد بپر به سمت عقب و ديوار رو بگير و...

rash
07-07-2007, 12:13
سلام
END_BOY
این کارا رو می کنم .مشکلم اون پرش رو به عقب آخره , وقتی می پرم سکو رو نمی گیره

يه عکس ديگه هم گذشتم ، وقتی اينجا ميپرم اون سکو رو نميگيره.
عکس:
آخرين save رو هم upload کردم
مرسی

END_BOY
07-07-2007, 12:14
وقتی بهشون شلیک میکنم باره اول نور سبز میزنن و باره دوم به طرفم حمله میکنن و باید بشینم.
وقتی شلیک میکنم و میخوان منو سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره.نمیدونم چکار کنم؟هر کاری میکنم نمیشه.بازم شرمنده کمکم کنید.با تشکر از همه شما دوستان خوب.

به سمت يكي از اسب ها شليك ميكني تا خط قرمز سمت چپ پر بشه.بعد كه عصباني شد به سمتت حمله ميكنه
به يك قدميت كه رسيد حالت اسلوموشن ايجاد ميشه. كليك راست موس رو نگه دار و شيفت رو به همراه يكي از 2 جهت راست و چپ رو بزن. مثلا به سمت راست اسب بپر و بعد در حالت اسلوموشن دو تا هدف از دو طرف به سر اسب نزديك ميشه زماني كه در حالت پرش هستي به يكي از دو جهت سمت راست و چپ. وقتي روي سرش هدف ها Lock شد هدف قرمز ميشه اون موقع شليك ميكني.اسب ميشينه و سپرش رو مياره جلوي سرش توي اين حالت سريعا با استفاده از Q سپرش رو ميگيري و ميندازي پايين.
يك از اسب ها بي سپر ميشه. بعدي رو هم به همين روش سپرش رو ميندازي پايين
در مر حله دوم بعد از اينكه جفت سپر ها رو گرفتي اسب ها به سمتت اشعه سبز پرتاب ميكنند كه براي دفع كردن فقط كافيه اسلحه خودتو غلاف كني. در لحظه اي كه اشعه سبز رو به سمتت شليك ميكنند سريعا بايد بري
يكي از سپر ها رو با E بگيري به سمتشون تا تبديل به سنگ بشند بعد با يك تفنگ قوي به سمتشون شليك ميكنيد و ميميرند. هر دو تا رو بايد با سپر تبديل به سنگ كنشيد و بعد سريعا بزنيد :46:

lover_pc_games
07-07-2007, 12:26
سلام.
من تو مرحله ای که باید با دو تا که بدن اسب دارن و سره اژدها مبارزه کنم.
ولی وقتی بهشون تیر میزنم آتش زدنشون به طرفه من قطع میشه و به من یه اشعه میزنن که منو خشک میکنه و بعد منو میشکنن.گاهی دوره خودم میچرخم و نمیزارم آتیشا به من بخوره و به خودشون میخوره و جونشونو کم میکنه و یکیشون میمیره و دومیه بعد از یه تعداد که آتیش میزنه دیگه آتیش نمیزنه و فقط میدوه.وقتی دوباره بهش تیر میزنم از جونش کم نمیشه و منو خشک میکنه و میکشه.
خواهش میکنم منو کمک کنید.یه توضیح کامل به من بدید.
ممنون

برای کشتن غولها دقیقا کاری رو که میگم انجام بده !
به یکی از غولها شلیک میکنی تا وقتی که عصبانی بشه (نوار قرمز بالای تصویر پر بشه) اگر نور سبز زد که دیگه بهش شلیک نکن چون تا وقتی سنگ میشی که اسلحه ها توی دستت باشه، اگر حمله کرد در حالی که غول رو نشونه گرفتی (با کلیک راست) به موقع و با گرفتن جهت چپ یا راست دکمه شیفت رو بزن، وقتی صحنه آهسته شد و سرشو نشونه گرفت شلیک میکنی، غول گیج میشه و دیگه حرکتی نمیکنه، اینجا وقت داری سپرشو بکنی (با Q و بعد نگه داشتن E) خوب این از غول اولی ، با غول بعدی هم همین کارو انجام میدی.
وقتی سپر هر دوتا رو کندی دوباره به یکی از غولها شلیک میکنی وقتی میخواد با نور سنگت کنه میری کنار یکی از سپر هایی که روی زمین افتاده و دکمه E رو میزنی، بعد سپر رو به سمت غولی که داره نور میزنه تنظیم میکنی با اینکار نور به سمت خودش بر میگرده و سنگ میشه !
حالا فرصت داری حسابی از خجالتش در بیای، اینم بگم که فقط وقتی میتونی از جونش کم کنی که سنگ شده باشه !
اینم توضیح کامل برای کشتن این غولها :31:
اگر هم نمیخوای خودت غولها رو بکشی از این سیو استفاده کن ...
فایل سیو بعد از کشتن غولها هست ... (مرحله بعدی بازی)
فقط این وسط یکی دوتا demo از دست میدی !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر غلط املائی داشتم ببخشید چون با عجله نوشتم. :46:

END_BOY
07-07-2007, 12:29
سلام
END_BOY
این کارا رو می کنم .مشکلم اون پرش رو به عقب آخره , وقتی می پرم سکو رو نمی گیره

يه عکس ديگه هم گذشتم ، وقتی اينجا ميپرم اون سکو رو نميگيره.
عکس:
آخرين save رو هم upload کردم
مرسی

يكي ديگه از دوستان هم اينجا گير كرده بود قبلا كه سيوش رو داد من براش رفتم اين قسمت رو
اگر ميخواهي سيوت رو بزار تا من برات برم اين قسمت رو اگر هم نميتوني همين روشي كه ميگم رو بايد انجام بدي
فقط بايد تا اخر ديوار بري و وقتي ميخواي به عقب بپري بايد يكي دوبار جهت عقب و جلو رو بزني كه لارا حالت پرش رو بگيره بعد ميپري و ديوار رو ميگيري .دكمه E رو هم براي حفظ حالت تعادل بزنيد
خيلي راحته عجيبه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lover_pc_games
07-07-2007, 12:31
به سمت يكي از اسب ها شليك ميكني تا خط قرمز سمت چپ پر بشه.بعد كه عصباني شد به سمتت حمله ميكنه
به يك قدميت كه رسيد حالت اسلوموشن ايجاد ميشه. كليك راست موس رو نگه دار و شيفت رو به همراه يكي از 2 جهت راست و چپ رو بزن. مثلا به سمت راست اسب بپر و بعد در حالت اسلوموشن دو تا هدف از دو طرف به سر اسب نزديك ميشه زماني كه در حالت پرش هستي به يكي از دو جهت سمت راست و چپ. وقتي روي سرش هدف ها Lock شد هدف قرمز ميشه اون موقع شليك ميكني.اسب ميشينه و سپرش رو مياره جلوي سرش توي اين حالت سريعا با استفاده از Q سپرش رو ميگيري و ميندازي پايين.
يك از اسب ها بي سپر ميشه. بعدي رو هم به همين روش سپرش رو ميندازي پايين
در مر حله دوم بعد از اينكه جفت سپر ها رو گرفتي اسب ها به سمتت اشعه سبز پرتاب ميكنند كه براي دفع كردن فقط كافيه اسلحه خودتو غلاف كني. در لحظه اي كه اشعه سبز رو به سمتت شليك ميكنند سريعا بايد بري
يكي از سپر ها رو با E بگيري به سمتشون تا تبديل به سنگ بشند بعد با يك تفنگ قوي به سمتشون شليك ميكنيد و ميميرند. هر دو تا رو بايد با سپر تبديل به سنگ كنشيد و بعد سريعا بزنيد :46:

END_BOY جان وقتی پست رو ارسال کردم دیدم شما ...
شرمنده عزیز

rash
07-07-2007, 12:55
من دو روز دارم اينجا رو ميرم نميدونم چرا نميشه ، شايد اشتباه می پرم :23:
به هر حال اين سيو اونجاست
بازم مرسی

farshad_blue
07-07-2007, 14:09
برای کشتن غولها دقیقا کاری رو که میگم انجام بده !
به یکی از غولها شلیک میکنی تا وقتی که عصبانی بشه (نوار قرمز بالای تصویر پر بشه) اگر نور سبز زد که دیگه بهش شلیک نکن چون تا وقتی سنگ میشی که اسلحه ها توی دستت باشه، اگر حمله کرد در حالی که غول رو نشونه گرفتی (با کلیک راست) به موقع و با گرفتن جهت چپ یا راست دکمه شیفت رو بزن، وقتی صحنه آهسته شد و سرشو نشونه گرفت شلیک میکنی، غول گیج میشه و دیگه حرکتی نمیکنه، اینجا وقت داری سپرشو بکنی (با Q و بعد نگه داشتن E) خوب این از غول اولی ، با غول بعدی هم همین کارو انجام میدی.
وقتی سپر هر دوتا رو کندی دوباره به یکی از غولها شلیک میکنی وقتی میخواد با نور سنگت کنه میری کنار یکی از سپر هایی که روی زمین افتاده و دکمه E رو میزنی، بعد سپر رو به سمت غولی که داره نور میزنه تنظیم میکنی با اینکار نور به سمت خودش بر میگرده و سنگ میشه !
حالا فرصت داری حسابی از خجالتش در بیای، اینم بگم که فقط وقتی میتونی از جونش کم کنی که سنگ شده باشه !
اینم توضیح کامل برای کشتن این غولها :31:
اگر هم نمیخوای خودت غولها رو بکشی از این سیو استفاده کن ...
فایل سیو بعد از کشتن غولها هست ... (مرحله بعدی بازی)
فقط این وسط یکی دوتا demo از دست میدی !

اگر غلط املائی داشتم ببخشید چون با عجله نوشتم. :46:

واقعا دست گلت درد نكنه.:11:

END_BOY
07-07-2007, 14:43
END_BOY جان وقتی پست رو ارسال کردم دیدم شما ...
شرمنده عزیز

سلام
ايرادي نداره
هدف ما اينجا كمك كردن به دوستاني هست كه مشكل دارند :10:
چه من توضيح بدم چه شما و چه. .. مشكلي رو نبايد پيش بياره :46:

amir_oyama
07-07-2007, 22:10
سلام بچه ها
من اون مرحله ای که بعد از دایناصر هست گیر کردم
یعنی اون آبشار که 3 تا گرگ حمله میکنن
این مرحله رو کاملا پاکسازی کردم
ولی نمی دونم چجوری برم مرحله بعدی
البته شک دارم که کاملا پاکسازی شده باشه چون یه جایی بود که خم میشیم از زیر یه سنگ عبور میکنیم و خرسه حمله میکنه بعد میپریم بالا از رو دو تا ستون هم میپریم روی یه بلندی ، اگه سمت راس بریم از لای یه تخته سنگ یه چیز براق میبینیم(الان یادم نیست چی بود)
ps2 بازی میکنم

vafa1353
07-07-2007, 22:32
سلام بچه ها
البته شک دارم که کاملا پاکسازی شده باشه چون یه جایی بود که خم میشیم از زیر یه سنگ عبور میکنیم و خرسه حمله میکنه بعد میپریم بالا از رو دو تا ستون هم میپریم روی یه بلندی ، اگه سمت راس بریم از لای یه تخته سنگ یه چیز براق میبینیم(الان یادم نیست چی بود)
ps2 بازی میکنم

از چوب اول بالا برو. بپر روي لبه ديوار پشت سرت بعد لبه بالايي رو بگير و دوباره به سمت چوب بپر تا روي آن ايستاده باشي بعد روي چوب دوم بپر و الي آخر

amirpers
08-07-2007, 01:21
دوستان ، من این بازی رو یک ماه پیش نصب و کمی بازی کردم . اما الان که بعد از یک ماه به سراغ اون اومدم موقعی که می خوام اون رو اجرا کنم یه پیغامی می ده که در عکس می بینید . بازی من کرک هم نداشت و اجرا می شد .
الان باید چه کار کنم ؟

lover_pc_games
08-07-2007, 02:46
دوستان ، من این بازی رو یک ماه پیش نصب و کمی بازی کردم . اما الان که بعد از یک ماه به سراغ اون اومدم موقعی که می خوام اون رو اجرا کنم یه پیغامی می ده که در عکس می بینید . بازی من کرک هم نداشت و اجرا می شد .
الان باید چه کار کنم ؟

:18: یعنی بازی که شما گرفتی دمو بوده که حالا مدت استفاده تموم شده !؟ من که گیج شدم ! اصلا بازی که گرفتی چند تا cd هست ؟ یا اگر dvd یا دانلود کردی حجمش چقدره ؟
به هر حال میتونی کرک بازی رو توی این سایتها پیدا کنی !

وقتشو نداری بگو خودم برات آپلودش میکنم. (چون نمیشه لینک داد)

amir_oyama
08-07-2007, 11:47
بابا جون میگم از اینجا ها پریدم
وقتی از روی ستون پریدم روی اونور ،روی همون بلندی سمت راست یه چزی بود
ولی من میگم فکر کنم همه این مرحله رو رفتم چجوری برم مرحله بعدی

amirpers
08-07-2007, 12:48
lover_pc_games عزیز نه دمو نیست . یه DVD هستش که حجمش هم حدود 4 گیگه ( دقیق نمی دونم ) .
قبلا راحت اجرا می شد اما الان نه .
کرک رو گرفتم . اجرا میشه ولی وقتی که کپی میکنم Save های قبلیم رو قبول نمی کنه .

shakerifar
08-07-2007, 13:15
اقا یکی به من کمک کنه فکر کنم غول اخر باشه اسم مرحله final conflict هستش چه جوری بکشمش
ببخشید این اینترنت اجازه نمیده عکس اپلود کنم واقعا ببخشید

lover_pc_games
08-07-2007, 13:56
lover_pc_games عزیز نه دمو نیست . یه DVD هستش که حجمش هم حدود 4 گیگه ( دقیق نمی دونم ) .
قبلا راحت اجرا می شد اما الان نه .
کرک رو گرفتم . اجرا میشه ولی وقتی که کپی میکنم Save های قبلیم رو قبول نمی کنه .

فکر نمیکنم راهی باشه برای استفاده از سیو های قبلی.
حالا بازی رو تا کجا رفته بودی ! بگو تا سیوشو برات بذارم !
یا اسم مرحله رو بنویس یا در موردش توضیح بده.

shakerifar
08-07-2007, 17:21
اقا یکی به من کمک کنه فکر کنم غول اخر باشه اسم مرحله final conflict هستش چه جوری بکشمش
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:41:

amirpers
08-07-2007, 18:15
فکر نمیکنم راهی باشه برای استفاده از سیو های قبلی.
حالا بازی رو تا کجا رفته بودی ! بگو تا سیوشو برات بذارم !
یا اسم مرحله رو بنویس یا در موردش توضیح بده.

در مرحله Francis همونجایی که 6 تا ستون هست . بودم .

cyrus_ln
08-07-2007, 20:08
من اول بازي گير كردم.همون خونه كرافت(craft manor) بايد چي كار كنم؟؟؟؟

lover_pc_games
08-07-2007, 20:43
در مرحله Francis همونجایی که 6 تا ستون هست . بودم .

این سیو %100 بازی ! هر مرحله ای که رفته بودی رو از قسمت ریپلی انتخاب کن و ...

lover_pc_games
08-07-2007, 20:51
من اول بازي گير كردم.همون خونه كرافت(craft manor) بايد چي كار كنم؟؟؟؟

اول باید تمام قسمتهای خونه رو بگردی تا وسایل لارا پیدا کنی !
مثلا برای پیدا کردن اسلحه از در سمت چپ پله ها وارد کتابخانه میشی و در طبقه بالا با فشار دادن 2 تا کتاب در کمد باز میشه و میتونی اسلحه ها رو بدست بیاری !

M I S H A
08-07-2007, 22:47
سلام!
دوستان من در نصب بازی مشکل پیدا کردم!( یا شاید هم اجرا چون یه DVD کپی کرد بر روی هارد و من نتونستم جلوتر برم)
وقتی بر روی آیکون کلیک می کنم این پیغام می یاد:
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
این پیغام دو گزینه داره وقتی yes را می زنم این پیغام می یاد:
License date has expired.
Please contact the software provider to update the software or extend the license.
و وقتی no را می زنم این پیغام می یاد:
Invalid system-time detected.
Please check and correct your local system-time setting.
چه کار کنم؟؟؟؟

shepesh
08-07-2007, 23:10
سلام...
بابا دوستان عزیز من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره... اسب هم یک جا وامیسته هر چی Q رو میزنم اون علامت احتیاط میاد ولی سپر رو نمگیره...من تو زاویه های مختلف هم Q رو میزنم از پشت.بغل جلو ولی نمیگیره... به نظر شما مشکل از منه یا بازی بعد نسب شده...
من تو شماره قبلی اصلا گیر نکردم ولی تو این شماره تو این 41 درصد موندم...

*hamedkhatar*
09-07-2007, 01:50
سلام
من تو این مرحله گیر کردم باید چکار کنم؟
این ستون ها رو به چه جهتی باید بچرخونم؟
ممنون میشم کمک کنید
:10:

amir_oyama
09-07-2007, 02:01
سلام بچه ها
ps2 بازی میکنم

کسی نیست جواب ما رو بده؟

*PiNk PaNTHeR*
09-07-2007, 02:10
تازه رسیدی اینجا؟ یکم بیشتر بازی کن حال میده.
عکسهای روی دیوار مشخص میکنن که باید چیکار کنی.
باید عکسها برعکس هم بشن. کسی که تنگ دستش داره با کسی که یک نوزاد دستشه میرر هم بشن.

shakerifar
09-07-2007, 07:34
یکی به من کمک کنه این غول اخر رو چه جوری بکشم

lover_pc_games
09-07-2007, 09:40
سلام!
دوستان من در نصب بازی مشکل پیدا کردم!( یا شاید هم اجرا چون یه DVD کپی کرد بر روی هارد و من نتونستم جلوتر برم)
وقتی بر روی آیکون کلیک می کنم این پیغام می یاد:
Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server?
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary
این پیغام دو گزینه داره وقتی yes را می زنم این پیغام می یاد:
License date has expired.
Please contact the software provider to update the software or extend the license.
و وقتی no را می زنم این پیغام می یاد:
Invalid system-time detected.
Please check and correct your local system-time setting.
چه کار کنم؟؟؟؟

فکر کنم بازی شما کرک میخواد
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...

سلام...
بابا دوستان عزیز من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره... اسب هم یک جا وامیسته هر چی Q رو میزنم اون علامت احتیاط میاد ولی سپر رو نمگیره...من تو زاویه های مختلف هم Q رو میزنم از پشت.بغل جلو ولی نمیگیره... به نظر شما مشکل از منه یا بازی بعد نسب شده...

راه حل مشکل شما توی این پست ...

یکی به من کمک کنه این غول اخر رو چه جوری بکشم

مرحله آخر 2 تا غول داره ! کدوم رومیگی اون زنه یا اون حیوان مسخره ؟
بعدم سیوتو بذار تا بگم چجوری باید به جهنم بفرستیش !

shakerifar
09-07-2007, 10:02
اون موجود عجیب و غریب رو میگم
من که نمی خوام برام ردش کنی می خوام دموی اخرش رو ببینم
حس بازی به اینه که خودت تمومش کنی

cyrus_ln
09-07-2007, 10:10
من با Q مشكل دارم وقتي Q رو ميزنم هيچ اتفاقي نميافته.اصلا اول بازي اون طناب مغناطيسي (حالا اسمش هر چي هست) رو داره؟؟؟

lover_pc_games
09-07-2007, 10:43
اون موجود عجیب و غریب رو میگم
من که نمی خوام برام ردش کنی می خوام دموی اخرش رو ببینم
حس بازی به اینه که خودت تمومش کنی

خوب سیوتو بذار تا بگم چطوری باید بکشیش ! یادم رفته عزیزم ...
یه چیزایی یادم هست ولی مطمئن نیستم درست باشه.
بهش شلیک میکنی وقتی نوار قرمز پرشد به طرفت حلمه میکنه با همون روش جاخالی دادن و شلیک میزنیش ... دستش به گوشه ها گیر میکنه و اینجاست که باید به دستش شلیک کنی.
یه راه دیگه م اینه که خودت قسمتی که پشتش پرتگاه هست بایستی و وقتی بهت حمله کرد جاخالی بدی، اینطوری پرت میشه پایین و با دستش خودشو نگه میداره که بازم باید به دستش شلیک کنی.
اگر درست نگفتم دیگه باید حتما سیو بذاری ! :46:
در ضمن این غول آخر نیست !

من با Q مشكل دارم وقتي Q رو ميزنم هيچ اتفاقي نميافته.اصلا اول بازي اون طناب مغناطيسي (حالا اسمش هر چي هست) رو داره؟؟؟

نه نداره باید پیداش کنی ...
شما داری این قسمت به عنوان بازی اصلی بازی میکنی یا تفریحی میری !؟
بازی اصلی از قسمت start game شروع میشه ! میدونی که ؟ :46:

rash
09-07-2007, 11:11
يكي ديگه از دوستان هم اينجا گير كرده بود قبلا كه سيوش رو داد من براش رفتم اين قسمت رو
اگر ميخواهي سيوت رو بزار تا من برات برم اين قسمت رو اگر هم نميتوني همين روشي كه ميگم رو بايد انجام بدي
فقط بايد تا اخر ديوار بري و وقتي ميخواي به عقب بپري بايد يكي دوبار جهت عقب و جلو رو بزني كه لارا حالت پرش رو بگيره بعد ميپري و ديوار رو ميگيري .دكمه E رو هم براي حفظ حالت تعادل بزنيد
خيلي راحته عجيبه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیو اونجاست . میشه برام jump رو انجام بدی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی :11:

cyrus_ln
09-07-2007, 12:55
نه نداره باید پیداش کنی ...
شما داری این قسمت به عنوان بازی اصلی بازی میکنی یا تفریحی میری !؟
بازی اصلی از قسمت start game شروع میشه ! میدونی که ؟ :46:

به عنوان بازي اصلي ميرم.
وقتي start game رو ميزنم وارد croft manor ميشه.براي بقيه هم همينطوره؟؟؟
من هر چي داشت گرفتم.آب رو راه انداختم اون music box رو گرفتم وارد اون اتاقي كه توش پيانو و چنگ بود شدم ديگه چيزي نمونده چي كار كنم؟؟؟

ebi_dar
09-07-2007, 13:09
سلام به همگی
من یه مشکل تو مرحله مصر باستان دارم:
بعد از اینکه چهار تا سنگ رو پیدا کرده و جاگذاری میکنم یه در باز میشه،میری تو در بعد از دو تا مومیایی اون چهار تا ستون رو میبینی،چه جوری باید اون ستون ها رو با هم مچ کرد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین
موفق باشید

lover_pc_games
09-07-2007, 14:45
وقتي start game رو ميزنم وارد croft manor ميشه.براي بقيه هم همينطوره؟؟؟
برای من که اینطور نیست !
از سیوت backup بگیر و از my document پاکش کن، وارد بازی شو ببین بازم از start game وارد نمیشه !؟
وقتی start game رو میزنی یه صفحه میاد که درجه سختی بازی رو میتونی انتخاب کنی و گزینه دوم هم off و on داره !
به هر حال بازی داستانی (اصلی) از اینجا شروع میشه.

سلام به همگی
من یه مشکل تو مرحله مصر باستان دارم:
بعد از اینکه چهار تا سنگ رو پیدا کرده و جاگذاری میکنم یه در باز میشه،میری تو در بعد از دو تا مومیایی اون چهار تا ستون رو میبینی،چه جوری باید اون ستون ها رو با هم مچ کرد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم هرچه زودتر جوابمو بدین
موفق باشید

جواب شما رو *PINK PANTHER* توی این پست نوشته ...

shakerifar
09-07-2007, 15:03
خوب سیوتو بذار تا بگم چطوری باید بکشیش ! یادم رفته عزیزم ...
یه چیزایی یادم هست ولی مطمئن نیستم درست باشه.
بهش شلیک میکنی وقتی نوار قرمز پرشد به طرفت حلمه میکنه با همون روش جاخالی دادن و شلیک میزنیش ... دستش به گوشه ها گیر میکنه و اینجاست که باید به دستش شلیک کنی.
یه راه دیگه م اینه که خودت قسمتی که پشتش پرتگاه هست بایستی و وقتی بهت حمله کرد جاخالی بدی، اینطوری پرت میشه پایین و با دستش خودشو نگه میداره که بازم باید به دستش شلیک کنی.
اگر درست نگفتم دیگه باید حتما سیو بذاری ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
در ضمن این غول آخر نیست !
غول اخر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد بخت شدم مگه چند تا غول دیگه مونده ؟؟؟؟
درست گفتی تقریبا من هم این کار هارو میکنم ولی خیلی کم جونش کم می شه

M I S H A
09-07-2007, 15:19
[quote=lover_pc_games;1285904]فکر کنم بازی شما کرک میخواد
کرکشو توی این سایتها میتونی پیدا کنی ...

مرسی مشکلم حل شد

jak_1300
09-07-2007, 15:30
آقا سلام
من بازي رو داشتم تا يه جايي هم جلو رفتم غوله اول رو رد كردم داشتم ادامه مدادم
كه يه روز اومدم پايه كامپيوتر هر چي كليك كردم رو ايكونه بازي بازي ديگه نمياد فقط يه پنجره باز ميشه كه يه دكمه اوكي داره ميگه ليسانس كد از اين چيزا ميخواد بعدش كه اوكي رو ميزنم هيچ اتفاقي نميوفته بازي رو بطوره كامل آنيستال كردم دوباره نصب كردم دوباره همون پيغام رو ميده

cyrus_ln
09-07-2007, 15:36
برای من که اینطور نیست !
از سیوت backup بگیر و از my document پاکش کن، وارد بازی شو ببین بازم از start game وارد نمیشه !؟
وقتی start game رو میزنی یه صفحه میاد که درجه سختی بازی رو میتونی انتخاب کنی و گزینه دوم هم off و on داره !
به هر حال بازی داستانی (اصلی) از اینجا شروع میشه.

ممنون دوست عزيز درست شد.گزينه دوم رو ON كرده بودم بودم براي همين داخل بازي اصلي نمي رفت.

M I S H A
09-07-2007, 16:55
آقا سلام
من بازي رو داشتم تا يه جايي هم جلو رفتم غوله اول رو رد كردم داشتم ادامه مدادم
كه يه روز اومدم پايه كامپيوتر هر چي كليك كردم رو ايكونه بازي بازي ديگه نمياد فقط يه پنجره باز ميشه كه يه دكمه اوكي داره ميگه ليسانس كد از اين چيزا ميخواد بعدش كه اوكي رو ميزنم هيچ اتفاقي نميوفته بازي رو بطوره كامل آنيستال كردم دوباره نصب كردم دوباره همون پيغام رو ميده
پست شماره 531 زا بخون، فکر می کنم من هم همین مشکل را داشتم

Mirage
09-07-2007, 19:30
اونجايي كه 6 تا ستون هست و يك كليد هم وسط 6 تا ستون هست گير كردم

نمي فهمم چجوري بايد اون توپه را بندازم پايين

Mirage
10-07-2007, 00:07

نمي فهمم چجوري بايد اون توپه را بندازم پاييناینم عکس

lover_pc_games
10-07-2007, 01:14

نمي فهمم چجوري بايد اون توپه را بندازم پايين

توی همین عکسی که گذاشتی، خودتو به ورودی سمت راست که آخر عکس مشخصه میرسونی، یه مقدار جلوتر روی دیوار یه عکس هست که مثل اون روی زمین هم هست ! به قسمتهایی که توی عکس مشخص شده دقت کن (روی زمین) بعد به همون قسمتها باید شلیک کنی (عکسی که روی دیورا هست)
یه عکس دیگه هم هست که باید همین کاری که گفتم با اون هم انجام بدی ... (وای ! چقدر توضیحش سخت بود جونم در اومد :31: )

M I S H A
10-07-2007, 02:40
سلام!
دوستان یکی می تونه کرک بازی را برام آپ کنه، من هر چی کرک دان می کنم باعث کرش کردن بازی می شه!
اگه کسی کرک سالم بازی را داره ازش تقاضا دارم برام آپ کنه

shakerifar
10-07-2007, 07:10
اخیش با هزار بدبختی تمومش کردم چه غولی داشتا ولی واقعا پدرم در اومد تا تمومش کردم

ebi_dar
10-07-2007, 14:21
جواب شما رو *PINK PANTHER* توی این پست نوشته ...

ممنون lover pc games جان....

mahdi hojjati
10-07-2007, 16:20
لطفا یه با معرفت به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!
چرا کسی جواب منو نمی ده ؟
لطفا یه نگاهی به این عکس بندازین و بگین تو این مرحله باید چیکار کنم؟

shakerifar
10-07-2007, 16:54
تو مرحله ی استخر باید با استفاده از جعبه هایی که وجود داره مقدار اب رو زیاد و کم کنی
بعدش اب رو زیاد کردی باید یه اهرم رو اون پایین زیر اب بکشی یک در اون جا باز می شه و یه تخته چوب بیرون می اد
دقیق یادم نیست ولی باید یه کاری بکنی که تخته به اون پل ها گیر نکنه و وقتی مقدار اب رو زیاد می کنی بیاد رو ی اب بعد می پری روی تخته از دیوار می ری بالا و کلید برمی داری و می ری
مرحله ی اهرم رو زیاد یادم نیست ولی اون قلاب رو بنداز تا اون سنگه بیفته بعدش برو بالا دیگه

Mirage
10-07-2007, 18:15
توی همین عکسی که گذاشتی، خودتو به ورودی سمت راست که آخر عکس مشخصه میرسونی، یه مقدار جلوتر روی دیوار یه عکس هست که مثل اون روی زمین هم هست ! به قسمتهایی که توی عکس مشخص شده دقت کن (روی زمین) بعد به همون قسمتها باید شلیک کنی (عکسی که روی دیورا هست)
یه عکس دیگه هم هست که باید همین کاری که گفتم با اون هم انجام بدی ... (وای ! چقدر توضیحش سخت بود جونم در اومد :31: )

ممنون درست بود

عكس اول: سنگ رو به در بچسبون و بعدش دستگيره رو بكش پايين و فوري از روي سنگ برو بالا و بپر روي در

عكس دوم: مسير سمت چپي عكس بالا رو برو و سنگ رو از جلوي ورودي آب جابه جا كن تا آب بياد بالا. بعد سنگي كه طرف ديگست رو بنداز پايين
شنا كن و دستگيره اي كه وسط قرار داره رو بكش تا تخته شنا ور آزاد بشه
ورودي آب بالا و بعد ورودي آب پايين رو ببند بعد با Q تخته شناور رو جابه جا كن و مجددا آب رو بيار بالا تخته بايد بين 2 مسير عكس بالايي قرار بگيره

badterojan
11-07-2007, 05:06
سلام
كسي مي دونه داستان بازي از چه قراره؟
ممنون

Mirage
11-07-2007, 17:34
سلام...

توی این مرحله بازی باگ داره منم همین مشکل رو دارم

T O O M A J
11-07-2007, 20:53
براي من كه مشكلي نداشت.

Eblis.W810
12-07-2007, 11:53
لطفا کمک کنید،جایی غول دوم، دو تا اسب جونشون خیلی دیر کم میشه.
هر کسی هم رمزهای PُS2 رو داره بزاره.با تشکر.......

lover_pc_games
12-07-2007, 12:10
لطفا کمک کنید،جایی غول دوم، دو تا اسب جونشون خیلی دیر کم میشه.
هر کسی هم رمزهای PُS2 رو داره بزاره.با تشکر.......

جواب شما توی این پست ...

برای رمز ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم !
ولی اگر بازی رو یکبار تموم کنی یه سری رمز برات باز میشه !
که البته فکر نمیکنم وقتی بازی رو تموم کرده باشی اون رمزها فایده ای داشته باشه :13:

Eblis.W810
12-07-2007, 12:23
دستت درد نکنهLover_pc_game .
کسی رمزهای PS2 بازی رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

Eblis.W810
13-07-2007, 13:54
اقا من اینجا گیرکردم،لطفا بگید ستون ها رو به کدوم سمت بچرخونم؟؟؟؟؟

lover_pc_games
13-07-2007, 14:24
اقا من اینجا گیرکردم،لطفا بگید ستون ها رو به کدوم سمت بچرخونم؟؟؟؟؟

جواب شما در این پست !

cyrus_ln
13-07-2007, 18:52
جواب شما در این پست !

من هر كاري ميكنم نميشه.اوني كه تنگ داره رو روبروي اوني كه بچه دستشه ميزارم ولي اتفاقي نميوفته.

cyrus_ln
13-07-2007, 19:01
بالاخره اينجا رو هم رد كردم.

Eblis.W810
14-07-2007, 08:49
بالاخره اينجا رو هم رد كردم.

چجوری رد کردی،بنویس من اونجا گیرکردم....

cyrus_ln
14-07-2007, 08:58
چجوری رد کردی،بنویس من اونجا گیرکردم....

همين عكسي رو كه بالا گذاشتم رو نگاه كن رو ديوار عكس 2 تا آدم هست كه تنگ دستشونه شما بايد 2 تا ستوني كه روبروي اين عكس هست رو روي 2 تا مردي كه تنگ دستشوني تنظيم كني يعني اون دو نفر بايد روبروي هم باشن ن بقيه ستونها هم همينجوريه مطابق با عكس روي ديوار ستونها رو بايد تنظيم كني.

badterojan
14-07-2007, 13:34

منم تو چند مرحله دچار مشگل شدم واسه حلشون هم يه پروفيل جديد باز كردم سيو هام رو ريختم توش و از يك سيو عقب تر تو پروفيل جديد بازي كردم با اين كار باگ بازي هم رفع مي شد

tarkan_tan
14-07-2007, 16:03
اسبهای اینجارو چه طوری بکشیم:

ما که مردیم و این اسبها دارن با ما حال میکنن.
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

cyrus_ln
14-07-2007, 16:12
منم تو چند مرحله دچار مشگل شدم واسه حلشون هم يه پروفيل جديد باز كردم سيو هام رو ريختم توش و از يك سيو عقب تر تو پروفيل جديد بازي كردم با اين كار باگ بازي هم رفع مي شد

من كه اونجا رو با ترينر رفتم هر كاري كردم نشد.زودتر مي گفتي تا بدون ترينر مي رفتم.

SADEGH 7
14-07-2007, 16:38
سلام
من اینجا گیر کردم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به دایره ها تیر می زنم از پشتشون نور میاد ولی وقتی روی سکوی دکمه مانند می رم ( سکویی که تو عکس جلوی پامه ) دوباره نور ها می رن و دایره ها میان.و در پشت سرم باز نمی شه.
اگه کمک کنین ممنون می شم.

cyrus_ln
14-07-2007, 16:56
سلام
من اینجا گیر کردم .
وقتی به دایره ها تیر می زنم از پشتشون نور میاد ولی وقتی روی سکوی دکمه مانند می رم ( سکویی که تو عکس جلوی پامه ) دوباره نور ها می رن و دایره ها میان.و در پشت سرم باز نمی شه.
اگه کمک کنین ممنون می شم.

تو همين عكسي كه گذاشتي برو سمت چپ همونجايي كه يه در بسته هست روي در يه مجسمه هست مثل هميني كه تو عكسه روي مجسمه دقت كن از همين نورايي(من ميگم لامپ) كه گفتي رو اين مجسمه هم هست ولي خاموشه يكي روي خنجره اون يكي رو هم نميدونم به هر حال برگرد پيش مجسمه اصلي و اون لامپ هايي كه روي مجسمه روي ديوار بود رو روي مجسمه اصلي روشن كن دري كه بسته بود باز ميشه ميري روي سكو اونجا هم باز يه مجسمه هست ببين لامپهاي رو اون مجسمه كجاش قرار دارن دوباره برگرد پيش مجسمه اصلي و اون لامپها رو روشن كن(البته اول اون دو تا لامپي كه قبلا روشن شده رو بايد خاموش كني) حالا در پشت گوي باز ميشه و گوي ميندازي پايين و سر جاش ميذاري و مرحله رو ادامه ميدي.

lover_pc_games
14-07-2007, 19:12
اسبهای اینجارو چه طوری بکشیم:

ما که مردیم و این اسبها دارن با ما حال میکنن.
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:

جواب شما هم اینجاست عزیزم :11:

T O O M A J
15-07-2007, 05:40
سلام

من در زير گير كردم :

مشاهده ي عكس:

اين هم لينك دانلود سيو :
اگه ميشه يه نفر برام ردش كنه.

Eblis.W810
15-07-2007, 09:27
من اینجا گیر کردم لطفا واضح کمک کنید!!!

lover_pc_games
15-07-2007, 15:32
سلام

من در زير گير كردم :

مشاهده ي عكس:

اين هم لينك دانلود سيو :
اگه ميشه يه نفر برام ردش كنه.

برای کشتن این غول باید بهش شلیک کنی وقتی بهت حمله کرد از روش جاخالی و شلیک که قبلا هزار بار توی این تاپیک توضیح دادم استفاده میکنی ...
بعد دستش به گوشه ها گیر میکنه اینجا باید به دستش شلیک کنی تا یکی از انگشتهاش کنده بشه ! 2-3 بار این کار رو انجام میدی و آخرین بار باید طوری جاخالی بدی که پرت بشه پایین (خودت باید جایی که پرتگاه هست ایستاده باشی) بعد خیلی سریع به دستش شلیک میکنی و پرت میشه توی مواد مذاب.
خودت ردش کنی هیجانش بیشتره ! :8:

Eblis.W810 جان اینجایی که هستی تنها راه برای رد کردنش اینه که سریع باشی فقط همین !

amirpers
15-07-2007, 18:27
دوستان ، من در این مرحله گیر کردم .
وقتی که اهرم رو می کشم ، این سر پرنده که برنزی هم هست نمایان میشه . ولی وقتی که خودم رو به اون می رسونم می بینم که اصلا چنین چیزی وجود نداره .
لطفا کمک کنید .

اصلا این چاله ای که در ستون دیده میشه وقتی که میرم پیشش می بینم که پایینتره .

END_BOY
15-07-2007, 20:24
دوستان ، من در این مرحله گیر کردم .
وقتی که اهرم رو می کشم ، این سر پرنده که برنزی هم هست نمایان میشه . ولی وقتی که خودم رو به اون می رسونم می بینم که اصلا چنین چیزی وجود نداره .
لطفا کمک کنید .

اصلا این چاله ای که در ستون دیده میشه وقتی که میرم پیشش می بینم که پایینتره .

ميشه يك عكس ديگه بزاري از اين قسمت:13:
من كه اصلا اين قسمت توي خاطرم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كدوم مرحله هست همون جايي كه چند تا ستون رو بايد اويزون بشي و از اطراف ستون اتيش مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lover_pc_games
15-07-2007, 21:21
ميشه يك عكس ديگه بزاري از اين قسمت:13:
من كه اصلا اين قسمت توي خاطرم نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كدوم مرحله هست همون جايي كه چند تا ستون رو بايد اويزون بشي و از اطراف ستون اتيش مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقیقا همون جاست !
amirpers جان ! برای رد کردنش هم باید بعد از اینکه اهرم رو کشیدی خیلی سریع به جایی که ازش عکس گذاشتی برسی ! همین ! :5:

amirpers
15-07-2007, 22:05
دقیقا همون جاست !
amirpers جان ! برای رد کردنش هم باید بعد از اینکه اهرم رو کشیدی خیلی سریع به جایی که ازش عکس گذاشتی برسی ! همین ! :5:

من خودم رو سریع می رسونم ولی نمیشه .
راه کوتاهتری هم مگه داره که زودتر برسم ؟

lover_pc_games
15-07-2007, 23:40
اگر میخوای سریع بهش برسی نباید برای گذشتن از قسمتهایی که آتش داره صبر کنی، بزن به دل آتش ...
البته این وسط از health لارا خانم کم میشه ولی چاره ای نیست.

tarkan_tan
16-07-2007, 09:38
با سلام خدمت دوستان.
من تو مرحله دهم (obelisk of khamoon) گیر کردم.
این سه تا پل رو آزاد میکنم:
و برای آزاد کردن پل چهارم میرم داخل این خونه(خونه دست چپی شکل بالا):
در اونجا پس از گزراندن مانع ها پل چهارم رو آزاد میکنم.ولی زمانی که میخواهم از این خانه خارج بشم تا برم کلید چهارم رو بردارم.نمیتونم روی این چوب بپرم(از این خونه نمیتونم خارج بشم):
لطفاً save مرحله ای که از این خونه خارج شده باشه رو بزارین چون اصلاً تو این قسمت گیم هنگ کرده.(از این مانع هنگام ورود به خانه رد شده بودم ولی حالا هر چی میکنم دیگه رد نمیشه)

T O O M A J
16-07-2007, 10:21
برای کشتن این غول باید بهش شلیک کنی وقتی بهت حمله کرد از روش جاخالی و شلیک که قبلا هزار بار توی این تاپیک توضیح دادم استفاده میکنی ...
بعد دستش به گوشه ها گیر میکنه اینجا باید به دستش شلیک کنی تا یکی از انگشتهاش کنده بشه ! 2-3 بار این کار رو انجام میدی و آخرین بار باید طوری جاخالی بدی که پرت بشه پایین (خودت باید جایی که پرتگاه هست ایستاده باشی) بعد خیلی سریع به دستش شلیک میکنی و پرت میشه توی مواد مذاب.
خودت ردش کنی هیجانش بیشتره ! :8:

Eblis.W810 جان اینجایی که هستی تنها راه برای رد کردنش اینه که سریع باشی فقط همین !

بازم نتونستم.اگه ميشه برام ردش كنيد.خيلي عجله دارم.
ممنون
توماج

amirpers
16-07-2007, 10:58
اگر میخوای سریع بهش برسی نباید برای گذشتن از قسمتهایی که آتش داره صبر کنی، بزن به دل آتش ...
البته این وسط از health لارا خانم کم میشه ولی چاره ای نیست.

ممنون ، میرم امتحان کنم ببینم میشه .
قبلا که نتونسته بودم .

cyrus_ln
16-07-2007, 15:18
ممنون ، میرم امتحان کنم ببینم میشه .
قبلا که نتونسته بودم .

البته اگه اونو نگيري هم مشكلي پيش نمياد.من فكر ميكردم حتما بايد اونو بگيريم و كلي هم اونجا الاف يا (علاف) شدم.به هر حال اگه مي خواي اونو بگيري وقتي پريدي تو آب موقع شنا كردن بايد دكمه E (بستگي داره خودت چي گذاشته باشي من خودم shift گذاشتم) رو تند تند بزني تا بتوني سريع شنا كني و همونطور كه lover_pc_games بايد آتيش رو هم بي خيال بشي و سريع از روي آتيشها عبور كني.

با سلام خدمت دوستان.
من تو مرحله دهم (obelisk of khamoon) گیر کردم.
این سه تا پل رو آزاد میکنم:
و برای آزاد کردن پل چهارم میرم داخل این خونه(خونه دست چپی شکل بالا):
در اونجا پس از گزراندن مانع ها پل چهارم رو آزاد میکنم.ولی زمانی که میخواهم از این خانه خارج بشم تا برم کلید چهارم رو بردارم.نمیتونم روی این چوب بپرم(از این خونه نمیتونم خارج بشم):
لطفاً save مرحله ای که از این خونه خارج شده باشه رو بزارین چون اصلاً تو این قسمت گیم هنگ کرده.(از این مانع هنگام ورود به خانه رد شده بودم ولی حالا هر چی میکنم دیگه رد نمیشه)

اينم سيو:

اين يه تيكه اعصاب منو داغون كرده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به هر حال ردش كردم.

Alireza.M67
17-07-2007, 00:09
سلام .
من تا اینجا کلی از relic ها و جایزه ها ره نگرفتم .
یکی یه رمزی , ترینری , چیزس نداره که بشه جایزه ها رو آزاد کرد .

Eblis.W810
17-07-2007, 07:32
من هم بازی رو تمام کردم،غول اخرش نسبت به غول های دیگه اسون تر بود...

cyrus_ln
17-07-2007, 13:48
منم نميتونم اين غوله رو رد كنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هموني كه TOOMAJ هم گير كرده.دستش جايي گير نميكنه كه بخوام بهش تير بزنم.
اين غول غول آخره؟؟؟

cyrus_ln
17-07-2007, 15:29
اون غول رو رد كردم ولي حالا اينجا گير كردم

نميشه روي سكوي جلويي پريد راه ديگه اي هم نداره.

END_BOY
17-07-2007, 18:30

اتفاقا راحت ميپره .روي اين ستوني كه هستي توي همين عكس براي حفظ تعادل E رو بزن و خيلي راحت بپر روبرو رو بگير و باز هم براي حفط تعادل E رو بزن تا پايين نيفتي :46:

END_BOY
17-07-2007, 18:33
كسي سيو از وسط هاي بازي داره به من قرض بده ؟

tarkan_tan
17-07-2007, 18:59
cyrus_in ممنونم.
نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم.
------------------------------------------

tarkan_tan
17-07-2007, 19:09
این گیم تو بعضی جاها گیر میکنه.(هنگ داره)
:13: :13: :13: :13: :13:

cyrus_ln
17-07-2007, 19:20
cyrus_in ممنونم.
نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم.

خواهش ميكنم عزيز.
قابلي نداشت.

[QUOTE=tarkan_tan;1318840]این گیم تو بعضی جاها گیر میکنه.(هنگ داره)
:13: :13: :13: :13: :13:

احتمالا مشكل به خاطر همين باشه.من يه بار ديگه اون غوله رو كشتم گفتم شايد درست بشه كه نشد.
بچه ها شما هم اين مشكل رو دارين؟؟؟؟؟؟

shakerifar
17-07-2007, 19:32
کسانی که اون هیولا رو تو مرحله اخر کشتن خوشحال نشن یه غول دیگه هنوز مونده
من رسما تسلیت می گم من پدرم در اومد تا تمومش کردم

amirpers
17-07-2007, 19:39
دوستان من یه سوال داشتم . شاید این سوال قبلا مطرح شده باشه اما من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
اون دو تا اسبی که تو یکی از مراحل حمله می کنند رو چه جوری باید کشت ؟
همونهایی که لارا رو تبدیل به مجسمه می کنن و با لگد اون رو می شکنن .

ardalan_zapata
17-07-2007, 20:14
آقا من یه مشکلی دارم اولای بازی هستم اونجا که یه قطعه رو برمیداره بعد زمین میلرزه و هیچ راهی نداری که بری
من باید چکارک نم؟

Alireza.M67
18-07-2007, 00:08
دوستان من یه سوال داشتم . شاید این سوال قبلا مطرح شده باشه اما من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
اون دو تا اسبی که تو یکی از مراحل حمله می کنند رو چه جوری باید کشت ؟
همونهایی که لارا رو تبدیل به مجسمه می کنن و با لگد اون رو می شکنن .

وقتی زدی تو چشمشون بی حرکت شدن Q و بزن و سپرشونو بکش .

Eblis.W810
18-07-2007, 08:00
کسانی که اون هیولا رو تو مرحله اخر کشتن خوشحال نشن یه غول دیگه هنوز مونده
من رسما تسلیت می گم من پدرم در اومد تا تمومش کردم

غول اخر همون زنست دیگه؟؟؟؟؟:34:

shakerifar
18-07-2007, 09:06
غول اخر همون زنست دیگه؟؟؟؟؟:34:
خود نامردشه یک روز و نیم داشتم می رفتم تا بالاخره کشتمش

ardalan_zapata
18-07-2007, 17:28
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cyrus_ln
18-07-2007, 18:58
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

يه عكس از جايي كه گير كردي بذار.

بچه ها من اينجا گير كردم

از روي ستون نميشه پريد روي سكوي روبرويي و اينجوري كه عزيزان ميگن اين مشكل به خاطر باگ بازيه من سيوم رو ميزارم يه مومن پيدا بشه و سيو من رو بگيره و اون يه تيكه رو بره و در اولين check point سيو كنه و دو باره بده به من.شديدا ممنون اين جناب محترم ميشم.

سيو من

amirpers
18-07-2007, 19:22
وقتی زدی تو چشمشون بی حرکت شدن Q و بزن و سپرشونو بکش .

ممنون دوست من . میرم امتحانش می کنم .

ardalan_zapata
18-07-2007, 23:52
من اینجام
تمام زمین داره میلرزه

Sam Fisher 11
19-07-2007, 05:42
سلام
من چند روزیه که این بازی رو نصب کردم. برخلاف اون چه که فکر میکردم گرافیکش زیاد هم پایین نیست. البته گیم پلی روون و محشرش ضعف های گرافیکی اشو کاملا پوشونده. به هر حال این یادبود(یادگاری) هم نوستالژیک و هم خیلی سرگرم کننده است. محیط های بزرگش آدم رو یاد GoW2 میندازه که با زیبایی و سلیقه خاصی طراحی شدن.

tarkan_tan
19-07-2007, 09:29
cyrus_in من اونجایی که گفته بودی برات رد کردم.
اینم save امید وارم این همونی باشه که میخواستی:
-------------------------------------------------------------------------------------

cyrus_ln
19-07-2007, 12:43
[QUOTE=tarkan_tan;1324953]cyrus_in من اونجایی که گفته بودی برات رد کردم.
اینم save امید وارم این همونی باشه که میخواستی:
-------------------------------------------------------------------------------------
خيلي ممنون دوست عزيز.
لارا خانوم به ما كه رسيد دستاش فلج شد سكوهاي جلوتر رو هم نميگيره بايد برم يكي ديگه بخرم.

ardalan_zapata
19-07-2007, 13:59
من چه کنمممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

nader_kashimotso
19-07-2007, 14:21
اردلان جان باید از همان راهی که رفتی داخل برگردی بیرون و فرار کنی

ardalan_zapata
19-07-2007, 19:08
اردلان جان باید از همان راهی که رفتی داخل برگردی بیرون و فرار کنی

خوب همون راهی که اومدم پشتش در ها بسته شده

tarkan_tan
19-07-2007, 20:52
خيلي ممنون دوست عزيز.
لارا خانوم به ما كه رسيد دستاش فلج شد سكوهاي جلوتر رو هم نميگيره بايد برم يكي ديگه بخرم.[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه هرگز این کار رو نکن چون فکر کنم اشکال تو کامپیوتر های ما باشه.
من گیم رو همین حالا تمومش کردم.
هرجا که گیر کردی save اِش رو بزار تا برات ردش کنم.
فکر کنم این به دردت بخوره:
===========================================

nader_kashimotso
20-07-2007, 12:50
من که اگه درست یادم باشه اینجوری رفته بودم ...

HEGOR
20-07-2007, 14:48
ببخشید این بازی چند گیگ است

nader_kashimotso
20-07-2007, 15:02
حجمش 3984000 mb

S@M@Nd
23-07-2007, 00:53
آقایون من این بازی رو تمام کردم هر کسی سوال داره بپرسه من جواب می دم

jak_1300
23-07-2007, 08:52
سلام من اين بازي رو دي وي ديش رو گرفتم نصب كردم و بازي كردم غوله اولش رو كشتم رفتم جلوتر كه بعد از اون يه روز خواستم بازي كنم ارور ليسانس كد داد خلاصه يه كرك از يكي از بچه گرفتم و اون سيوي رو كه داشتم يه جا ذخيرش كردم وبازي رو دوباره نصب كردم وبعد از نصب اون سيو قبلي رو هم گذاشتم تو ماي داكيومنت و اون ليسانس كدي كه يكي از بچه هاي پي سي ورلد بهم داده بود رو ريختم توش ولي وقتي وارد بازي ميشم از رويه سيو لود نميشه
حالا چيكار كنم كه از اون مرحله كه سيو كردم بازي شروع بشه ؟

SADEGH 7
23-07-2007, 14:06
سلام
تو قسمت بالای دیوار 3 تا جا هست که یکیش توش الماسه و یکیش هم که برای رد کردن مرحله لازمه. تو این قسمت که عکسشو گذاشتم هنوز نتونستم برم.چیز بدرد بخوری داره؟ یعنی ارزششو داره که وقت تلف کنم تا راهشو پیدا کنم؟

راهنمایی کنید ممنون می شم.

HEGOR
23-07-2007, 14:24
ببخشید میشه حجمش به گیگ بگین میخوام ببینم هاردم جا داره

SADEGH 7
23-07-2007, 14:44
ببخشید میشه حجمش به گیگ بگین میخوام ببینم هاردم جا داره

3870mb = 3.870gb
4 گیگ خالی کن راحت بازی رو نصب کن.
موفق باشی

cyrus_ln
23-07-2007, 15:16
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه هرگز این کار رو نکن چون فکر کنم اشکال تو کامپیوتر های ما باشه.
من گیم رو همین حالا تمومش کردم.
هرجا که گیر کردی save اِش رو بزار تا برات ردش کنم.
فکر کنم این به دردت بخوره:
[/COLOR]

دوست عزيز 1000 تا ممنون كار كرد.
ايشون(لارا) از خر شيطون اومدن پايين و در و ديوار رو ميگيرن.

سلام
تو قسمت بالای دیوار 3 تا جا هست که یکیش توش الماسه و یکیش هم که برای رد کردن مرحله لازمه. تو این قسمت که عکسشو گذاشتم هنوز نتونستم برم.چیز بدرد بخوری داره؟ یعنی ارزششو داره که وقت تلف کنم تا راهشو پیدا کنم؟

راهنمایی کنید ممنون می شم.

چيز خاصي نيست.
يكي از همين چيز هايي كه اسمشو نميدونم ميده.(حالا من ميگم جايزه)

jak_1300
23-07-2007, 15:42
سلام من اين بازي رو دي وي ديش رو گرفتم نصب كردم و بازي كردم غوله اولش رو كشتم رفتم جلوتر كه بعد از اون يه روز خواستم بازي كنم ارور ليسانس كد داد خلاصه يه كرك از يكي از بچه گرفتم و اون سيوي رو كه داشتم يه جا ذخيرش كردم وبازي رو دوباره نصب كردم وبعد از نصب اون سيو قبلي رو هم گذاشتم تو ماي داكيومنت و اون ليسانس كدي كه يكي از بچه هاي پي سي ورلد بهم داده بود رو ريختم توش ولي وقتي وارد بازي ميشم از رويه سيو لود نميشه

مرسي كه كسي جواب نداد

SADEGH 7
23-07-2007, 16:57
دوست عزيز 1000 تا ممنون كار كرد.
ايشون(لارا) از خر شيطون اومدن پايين و در و ديوار رو ميگيرن.

چيز خاصي نيست.
يكي از همين چيز هايي كه اسمشو نميدونم ميده.(حالا من ميگم جايزه)

خیلی رو مخم رفته برم این بالا شما می دونی چجوری می شه رفت؟

vista_vz
23-07-2007, 17:53
راهنمای تصویری مراحل مختلف در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبینی از دست رفته توپه توپ

سه سوته مشکلت حله من خودم از این استفاده میکنم کافیه اسم مرحله رو بدونی فقط
:8:

vista_vz
23-07-2007, 18:16
بچه ها کسی کرک این بازیو نداره ؟ اخه منم مشکل jak_1300 رو دارم تقرببا

اگه کسی داره دریغ نکنه جبران میکنم . ممنون.

cyrus_ln
23-07-2007, 19:00
خیلی رو مخم رفته برم این بالا شما می دونی چجوری می شه رفت؟

گير دادي ها.:20:
من خودم اونجا رفتم و اون شيء رو گرفتم بگو كدوم مرحله هستش من برم و ازش عكس بگيرم بگم چجوريه.

SADEGH 7
23-07-2007, 19:26
گير دادي ها.:20:
من خودم اونجا رفتم و اون شيء رو گرفتم بگو كدوم مرحله هستش من برم و ازش عكس بگيرم بگم چجوريه.

آقا خیلی دمت گرم ولی می خوام ببینم چجوری می شه رفت اون بالا.jمرحله ی greece عکسشم تو این پستم گذاشتم .

Morteza4SN
24-07-2007, 11:16
راهنمای تصویری مراحل مختلف در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبینی از دست رفته توپه توپ

سه سوته مشکلت حله من خودم از این استفاده میکنم کافیه اسم مرحله رو بدونی فقط
:8:

عجب سایت باحالی بود . دمت گرم !

این اسکین های لارا هم با حال بود .

لینک پچ هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vista_vz
24-07-2007, 18:07
بچه ها اگه کرک این بازی رو دارین بذارین لطفا

amirpers
25-07-2007, 13:19
بچه ها اگه کرک این بازی رو دارین بذارین لطفا

این هم لینک کرک بازی :

shepesh
26-07-2007, 23:13
دوباره سلام....
دوستان عزیز اگه سیو بعد از مرحله ای اون دوتا اسب هموا غولها رو دارید بزارید من اون دو تا رو نمی تونم بزنم یعنی فکر کنم سیستم مورد داره...چون هون اسب ها که وامیستن هر پی Q رو می زنم نمی گیره و اون علامت زرد رنگ پایین تصویر می یاد ....یا سیو بعد از این مرحله رو دارین بدین یا بهم بگین چی کار کنم با تشکر....

S@M@Nd
27-07-2007, 00:43
دوباره سلام....
دوستان عزیز اگه سیو بعد از مرحله ای اون دوتا اسب هموا غولها رو دارید بزارید من اون دو تا رو نمی تونم بزنم یعنی فکر کنم سیستم مورد داره...چون هون اسب ها که وامیستن هر پی Q رو می زنم نمی گیره و اون علامت زرد رنگ پایین تصویر می یاد ....یا سیو بعد از این مرحله رو دارین بدین یا بهم بگین چی کار کنم با تشکر....

دوست عزیز اول بهشون شلیک کن تا نمودار بالای صفحه قرمز بشه لازم به ذکر است وقتی اسبا می خوان به تو تیر بزنن شما اسلحه رو طرفشون نگیری یعنی اونا رو هدف نگیر چون تبدیل به سنگ میشیو .... وقتی نمودار پر شد هنگامی که می خوان به تو حمله کنن همون کاری رو انجام بده که بازی آهسته می شه و 2 تا هدف بهم نزدیک میشن و زمانی که قرمز شد شلیک کن در این هنگام اون اسبه چند ثانیه تو حالت بیهوشیه همین که بیهوشه برو جلوش با چنگکت سپرشو ازش بگیر همین کارو برای اون یکی اسب هم بکن . وقتی سپرای هر دو رو گرفتی حالا زمانیه که از سپراشون بر علیه خودشون استفاده کنی به صورتی که هر وقت خوایتن به تو تیر بزنن سپرو برداری و به صمت خودشون بگیری تا تیر زده شده بعر از اصابت به سپر به خودشون بخوره تا بمیرن .:20::20::20::20::20::31::31::31::31:

shepesh
27-07-2007, 14:39
دوسته عزیز من این کار رو انجام میدم اسب هم وامیسته ولی هر چقدر اون چنگک رو می ندارم نمی گیره یعنی می خوره به سپر و بر کی گرده این کار رو از زاویه های مختلف انجام می دم ولی نمی گیره...
شما نمی دونید چه جوری بزنم تا بگیره...
اگه هر کی می دونه بگه منم انجام بدم ..کف کردم...اگه سیو بعد از این مرحله رو دارید یزارید ما استفاده کنیم...:41:

lover_pc_games
27-07-2007, 17:41
دوسته عزیز من این کار رو انجام میدم اسب هم وامیسته ولی هر چقدر اون چنگک رو می ندارم نمی گیره یعنی می خوره به سپر و بر کی گرده این کار رو از زاویه های مختلف انجام می دم ولی نمی گیره...
اگه هر کی می دونه بگه منم انجام بدم ..کف کردم...اگه سیو بعد از این مرحله رو دارید یزارید ما استفاده کنیم...:41:

فکر میکنم این صدمین باری هست که لینک این پست رو میدم ! راه کشتن غولها و سیو بعد از کشتنشون توی این پست هست !

vista_vz
28-07-2007, 16:08
این هم لینک کرک بازی :

دستت درد نکنه ولی سیوهام لود نمیشه .چیکار کنم؟ یعنی باید از اول برم؟

کمکککککککک:41:

vista_vz
28-07-2007, 16:15

اگه کسی راه چاره رو میدونه به ما کمک کنه لطفآ. ممنون:13:

choobak
28-07-2007, 16:51
ببخشید من توی tomb raider - anniversary یه جایی وسط چهارتا ستون گیر افتادم که باید ستونها رو بچرخونیم 57 درصد هم هستم توی مصر که اگر یک ستون را بچرخونم دوتای کناریش می چرخند اما رو به روییش تکون نمی خوره. شش تا عکس هم هست که باید روبه روی هم باشند. اگه میشه یکی کمکککککککککککم کنه یا سیو بعد از اون مرحله را بذاره.

cyrus_ln
28-07-2007, 18:59
اششششششششششششششششتتتتتباه شد.

jak_1300
29-07-2007, 10:29

سلام دوستان
پيرو تو ضيحاته بالا من همچنان مشكل دارم در اين بازي من باز هم با نصب كرك تونستم بازي رو اجرا كنم اما دوتا مشكل هست همونطور كه قبلا گفتم بازي رو تا نصفه هاش سيو هاشو دارم از قبل وقتي كه كرك جديد رو نصب كردم از رو سيو ها اجرا نميكنه و اين پيغام ها رو ميده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rider.JPG

و ديگه اينكه من سيو ها رو بي خيال شدم و از اول شروع به بازي كردم وقتي مرحله اول تموم ميشه ميخواد كه بره برايه مرحله بعدي گير ميكنه و اين پيغام رو ميده :

خواهشا كمك كنين

shakerifar
29-07-2007, 11:26
بالایی رو نمی دونم ولی این یکی که عادیهست enter می زنی
می ره مرحله بعد

jak_1300
29-07-2007, 11:30
بابا من اينتر رو ميزنم نميره ديگه همينجوري ميمون اسكيپ رو ميزنم هم همينطوري ميمونه تا اينكه آلت اف چهار ميزنم و از بازي خارج ميشم

T.A.T.U
29-07-2007, 12:30
بازي زياد جالبي نيست

S@M@Nd
30-07-2007, 00:47
ببخشید من توی tomb raider - anniversary یه جایی وسط چهارتا ستون گیر افتادم که باید ستونها رو بچرخونیم 57 درصد هم هستم توی مصر که اگر یک ستون را بچرخونم دوتای کناریش می چرخند اما رو به روییش تکون نمی خوره. شش تا عکس هم هست که باید روبه روی هم باشند. اگه میشه یکی کمکککککککککککم کنه یا سیو بعد از اون مرحله را بذاره.

دوست گرامی باید دقت کنی که عکسای روی ستونا (هر دوتا ستون روبرو به هم) وقتی روبروی همدیگر قرار میگیرند یکی و در ضمن باید اون دو تا عکس مشابه عکس رو دیوار بشه پس باید

S@M@Nd
30-07-2007, 00:52

دوست عزیز من در این رابته مشکلی ندارم وقتی چنگک می ندازم مثل زمانی که میخوام یه چیزی مثل تخته رو جابجا کنم سپر رو به سمت خودم میکشم نه اینکه خودم جابجا شم . حالا در هر صورت شما نام مرحله و درصد مرحله رو بده تا من سیوو بهتون بدم .

S@M@Nd
30-07-2007, 01:03
سلام دوستان
پيرو تو ضيحاته بالا من همچنان مشكل دارم در اين بازي من باز هم با نصب كرك تونستم بازي رو اجرا كنم اما دوتا مشكل هست همونطور كه قبلا گفتم بازي رو تا نصفه هاش سيو هاشو دارم از قبل وقتي كه كرك جديد رو نصب كردم از رو سيو ها اجرا نميكنه و اين پيغام ها رو ميده

آقا من فکر میکنم مشکلتون باز هم سر کرکه بازیی که من خریدم اصلا کرک نداره نمیدونم چرا مال شما داره یه مشکل دیگه این که در هنگام جابجایی سیو این مطلبو باید رعایت کنی که یه فایلی به نام Profile.TRAProfile هستش که باید اونم کپی بشه .

badterojan
30-07-2007, 01:33
سلام
ممنون

nader_kashimotso
30-07-2007, 11:37
داستان رو بیخیال شو
تازه بهتره این بحث رو تو تاپیک داستان کامل بازی می ذاشتی

amirpers
30-07-2007, 15:31
دوستانی که مشکل اجرا نشدن سیوها رو بعد از کپی کردن کرک دارند ، بهترین کار اینه که به جای کپی کردن کرک ، اگه دو تا سیستم عامل دارید ، بازی رو بر روی سیستم عامل دوم اجرا کنید و اگه یکی دارید ، ویندوز رو مجددا نصب و سپس بازی کنید .

jak_1300
30-07-2007, 16:01
دوستانی که مشکل اجرا نشدن سیوها رو بعد از کپی کردن کرک دارند ، بهترین کار اینه که به جای کپی کردن کرک ، اگه دو تا سیستم عامل دارید ، بازی رو بر روی سیستم عامل دوم اجرا کنید و اگه یکی دارید ، ویندوز رو مجددا نصب و سپس بازی کنید .

تنها راهش همينه؟؟؟؟؟؟

amirpers
30-07-2007, 17:00
تنها راهش همينه؟؟؟؟؟؟

ظاهرا تنها راهش همینه .
من هم همین کار رو کردم . الان دارم رو ویستا بازیش می کنم .

*PiNk PaNTHeR*
30-07-2007, 17:05
سلام.
ویستا فریم ریت بالاتری نسبت به اکس برای این بازی دارایه حتما با ویستا بازی کنید.

SADEGH 7
03-08-2007, 00:58
سلام من اینجا گیر کردم . با هر سرعتی می رم نمی تونم اینجا رو رد کنم . هی وسط این سنگا له می شم.کسی می دونه چیکار باید بکنم؟

اگه کمک کنید ممنون می شم.

amirpers
03-08-2007, 13:42
سلام من اینجا گیر کردم . با هر سرعتی می رم نمی تونم اینجا رو رد کنم . هی وسط این سنگا له می شم.کسی می دونه چیکار باید بکنم؟
اگه کمک کنید ممنون می شم.

ببین دوست من . شما باید یکی یکی اونها رو رد کنی .
یعنی اولی رو رد کنی بعد بشینی وقتی که باز شد دوباره حرکت کنی دومی رو رد کنی بعد بشینی و سپس سومی .

SADEGH 7
03-08-2007, 14:30
ببین دوست من . شما باید یکی یکی اونها رو رد کنی .
یعنی اولی رو رد کنی بعد بشینی وقتی که باز شد دوباره حرکت کنی دومی رو رد کنی بعد بشینی و سپس سومی .

آقا دمت گرم ردیف شد.

HEGOR
03-08-2007, 18:24
ببخشید چه جوری من خواستم بگیرم گفتن نیومده بعد شماها تمام کردین

END_BOY
03-08-2007, 19:59
ببخشید چه جوری من خواستم بگیرم گفتن نیومده بعد شماها تمام کردین

از کسی که سوال کردی احتمالا این کاره نبوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم درخواست سری بعدیش رو میدم شما میگی نیومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bax_021
03-08-2007, 23:42
من اين دايناسور رو چه جوري بكشم ؟
هر چقدر تير مي زنم جونش كم نمي شه :41:

shepesh
03-08-2007, 23:56
فکر میکنم این صدمین باری هست که لینک این پست رو میدم ! راه کشتن غولها و سیو بعد از کشتنشون توی این پست هست !

باشه خوب چرا حالا میزنی....
ممنون از لطفت....
مرسی:10:

shepesh
04-08-2007, 00:12
دوست عزیز من در این رابته مشکلی ندارم وقتی چنگک می ندازم مثل زمانی که میخوام یه چیزی مثل تخته رو جابجا کنم سپر رو به سمت خودم میکشم نه اینکه خودم جابجا شم . حالا در هر صورت شما نام مرحله و درصد مرحله رو بده تا من سیوو بهتون بدم .

ممنون از شما
سیو رو بهتون میدم ردش کنید ....:27:

amirpers
04-08-2007, 02:36
قابل توجه دوستانی که بازیشون بعد از یه مدت از کار می افته :
من دیروز راهی رو امتحان کردم که شد . البته در ویندوز ویستا ( پیغام می داد که 2 روز دیگه از کار می افته) در ویندوز اکس پی هم امتحان کردم اما نشد . چون در اکس پی خیلی وقته که از کار افتاده . شاید قبل از اینکه مدتش به پایان برسه امتحان کنید بشه .
کار خاصی نبود . فقط تاریخ سیستمم رو کشیدم عقب و در کمال ناباوری دیدم که جواب داد .
شما هم امتحان کنید شاید بشه .

bax_021
04-08-2007, 12:26
من اين دايناسور رو چه جوري بكشم ؟
هر چقدر تير مي زنم جونش كم نمي شه :41:
تو رو خدا يكي جواب سوال بالاي منو بده
چطوري دايناسورو بكشم ؟ :37:

END_BOY
04-08-2007, 12:44

سلام
کلا 3 تا جایگاه هست توی این قسمت که توش پر سیخ هست
شما باید وقتی دایناسور حمله کرد جا خالی بدی و بزاری برخورد کنه به اون سیخ ها :46:

روش زدن:
به سمتش شلیک میکنی تا نوار قرمز سمت راست تصویر پر بشه
بعد دایناسور عصبانی مشه و به شما حمله میکنه .وقتی به یک قدمی شما رسید حالت اسلوموشن یا صحنه اهسته پیش میاد. کلیک راست موس رو نگه میدارید و شیفت رو با یکی از چهار جهت اصلی میزنید.
مثلا دایناسور داره از رو برو میاد .و قتی به شما رسید و صحنه اهسته که شد شیفت رو به همراه جهت راست میزنی .به سمت راست دایناسور میپری یا چپ که باید شیفت رو به همراه جهت چپ بزنی . و تو همین حالت پرش دو تا هدف قرمز از دو سمت به سر دایناسور نزدیک میشند و و قتی به هم رسیدند هدف قفل میشه اون موقع هست که باید شلیک کنی تا دایناسور برخورد کنه به دیواری که سیخ داره :46:

bax_021
04-08-2007, 12:54
ممنون End_boy
:11:
گير كرده بودم توش
بازيش خيلي باحاله :19:

alan_wake
04-08-2007, 12:59
هر کی تو tomb rider گیر کرد به من بگه چون من راهنمای کامل بازی را دارم که خودم نوشتم .

*hamedkhatar*
05-08-2007, 10:50
سلام
من تو این مرحله گیر کردم باید چکار کنم؟
این ستون ها رو به چه جهتی باید بچرخونم؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام بچه ها
من از اون روز که این تاپیک رو زدم دیگه نتوستم بازی کنم یعنی دیگه بازی رو نداشتم و سیو های بازی هم از بین رفت
حالا اینجا کسی هست که لطف کنه دقیقا سیو همین مرحله ای رو که من مونده بودم توش رو به من بده؟ البته اگر هم نمیتونه دقیقا این مرحله رو بده کل مراحل رو بده خودم پیداش میکنم
ممنون میشم :10:
منتظرم
:20:

SADEGH 7
05-08-2007, 12:43

اول باید به دایناسور تیر بزنی تا عصبانی بشه یعنی نمودار بالا سمت راست قرمز بشه .وقتی به طرفت داشت هجوم میاورد و علامت چهار جهت ظاهر شد کلیک راست رو نگه دار و شیفت رو با یکی از جهت های راست یا چپ رو بزن وقتی نشونت قرمز شد بهش تیر بزن بعد اینکه این کار رو چند بار انجام بدی می میره.
موفق باشی.

amirpers
05-08-2007, 14:17
سلام بچه ها
من از اون روز که این تاپیک رو زدم دیگه نتوستم بازی کنم یعنی دیگه بازی رو نداشتم و سیو های بازی هم از بین رفت
حالا اینجا کسی هست که لطف کنه دقیقا سیو همین مرحله ای رو که من مونده بودم توش رو به من بده؟ البته اگر هم نمیتونه دقیقا این مرحله رو بده کل مراحل رو بده خودم پیداش میکنم
ممنون میشم :10:
منتظرم
:20:

دوست من شما می تونی Save بازی رو از اینجا دانلود کنی :

michael jackson
05-08-2007, 23:12
من این بازی رو امروز برای دومین بار تموم کردم دفعه ی اول 24 ساعت و 36 دقیقه تموم کردم .
امروزم با 12 ساعت و 47 دقیقه. :21:

own arman
07-08-2007, 10:12
سلام نمی دونم کسی تا حالا این سایتو معرفی کرده یا نه اما همه چی در مورد با بازی تو این سایت به صورت رسمی هست ( از تقلب و راهنمایی و ...)

tomb-raider-anniversary.com

shepesh
07-08-2007, 14:41
lover_pc_games عزیز لینک دانلود مورد داره...
وارد سایت که میسه error میده...
خودت برو نگاه کن....

mahtab joon
09-08-2007, 12:07
سلام
تروخدا بگین من تو این قسمت که عکس رو گزاشتم چه طوری باید اون لبه رو بگیرم،
تو پست های قبلی این مورد بود ولی توضیحش واضح نبود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Miss Fariba\Desktop

lover_pc_games
09-08-2007, 13:26
lover_pc_games عزیز لینک دانلود مورد داره...
وارد سایت که میسه error میده...
خودت برو نگاه کن....

متاسفانه سایت divshare هم به جمع سایتهایی که بی دلیل ف.ی.ل.ت.ر شدن پیوسته ! بعدم اون فایل تاریخ مصرفش گذشته :31:
منم اون سیو رو دیگه ندارم !
البته اگر سیو %100 بازی رو لازم داشته باشی برات میذارم !

sfsf
09-08-2007, 16:20
سلام
تروخدا بگین من تو این قسمت که عکس رو گزاشتم چه طوری باید اون لبه رو بگیرم،
تو پست های قبلی این مورد بود ولی توضیحش واضح نبود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Miss Fariba\Desktop

تو كه هيچي عكس نزاشتي عكسش را درست بذار تا برات بگم

mahtab joon
09-08-2007, 21:20
همون عکس هایی که تو پست 397 هستش،هرکاری می کنم اون لبه رو نمی گیره.

LARAMAHDICRAFT
10-08-2007, 15:19
کمک فوری
لطفا هر کی این اسب ها(Centaurs رو کشته یه کمک به ما بکنه آخر مرحله 2 هستش
دیگه داره اعصابم خورد میشه

LARAMAHDICRAFT
10-08-2007, 15:24
اول باید به دایناسور تیر بزنی تا عصبانی بشه یعنی نمودار بالا سمت راست قرمز بشه .وقتی به طرفت داشت هجوم میاورد و علامت چهار جهت ظاهر شد کلیک راست رو نگه دار و شیفت رو با یکی از جهت های راست یا چپ رو بزن وقتی نشونت قرمز شد بهش تیر بزن بعد اینکه این کار رو چند بار انجام بدی می میره.
موفق باشی.
شما که بازی رو تموم کردی بگو اسبهCentaursا رو چه جوری بکشم(آخر مرحله 2):18::41::13:

bax_021
10-08-2007, 18:41
من العان يه عكس آپ لود كردم
چطوري بگذازم تو سايت ؟ :19:
بلد نيستم :31:

Alireza.M67
10-08-2007, 22:00

وقتی زدی توچشمشون , سپرهاشون رو بکش .
با Q .
بعد باید طلسمشون رو به خودشون برگردونی .
البته با استفاده از سپرها .

alan_wake
10-08-2007, 23:10
راهنمای قدم به قدم بازی tomb raider anniversary

alan_wake
10-08-2007, 23:15
هر جاش براتون نا مفهوم بود بگین تا من براتون توضیح بدم:5:

cyrus_ln
11-08-2007, 11:34

اين بازي باگ داره و اين مرحله هم يكي از مراحل گير بازيه اگر بازي شما هم مثل مال من باشه بايد از ترينر استفاده كني چون به خاطر مشكل بازي راه ديگه اي نداري.

mahtab joon
11-08-2007, 12:01
ممکنه یکی به من بگه از ترینرها چطور میشه استفاده کرد؟

*PiNk PaNTHeR*
11-08-2007, 12:20
الن ویک جان میگی انیورساری عکس لجند رو میزاری؟

در هرصورت ممنون. خوشاحل میشم توی تاپیک زیر هم بذاریش:

bax_021
11-08-2007, 13:07
جواب نمي‌ديد ؟
بگيد جواب منو ديگه :19:

LARAMAHDICRAFT
11-08-2007, 14:39
وقتی زدی توچشمشون , سپرهاشون رو بکش .
با Q .
بعد باید طلسمشون رو به خودشون برگردونی .
البته با استفاده از سپرها .
ایول آقا دستت درد نکنه :27:
دفعه اول ردش کردم:21:
ممنون:10:

bax_021
11-08-2007, 15:15
0عجبا
جواب نمي ديد ؟؟؟
جان من بديد :41:

HEGOR
12-08-2007, 15:45
salam
man dar an gesmat bazi gir kardam ke pore soton ast komak konin che tori dar ha ra baz konam

shepesh
12-08-2007, 16:28
بازم اومدم...
کسی سیو بعد از کشتن اون دوتا اسب رو داره...بزاره ما هم استفاده کنیم
با تشکر.

HEGOR
12-08-2007, 16:45
ببخشید کسی یادش نیست که مشکل منو حل کنه من در اون قسمتی که پر ستون است که فکر کنم میشه کرحله 2 که اولش دوتا ببر داره که لارا روی دویار راه میره

HEGOR
12-08-2007, 16:46
ببخشید کسی یادش نیست که مشکل منو حل کنه من در اون قسمتی که پر ستون است که فکر کنم میشه کرحله 2 که اولش دوتا ببر داره که لارا روی دویار راه میره که یه مجسمه هست که چراغ داره وقتی میره روی اون مربع چراغاش خاموش میشه

S@M@Nd
12-08-2007, 23:42
بازم اومدم...
با تشکر.
شما درصد مرحله و نام مرحله ای که توش هستید بدید تا سیوشو بدم

Great Kurosh
13-08-2007, 02:16
من تو مرحله 2 گیر کردم (6 درصد از بازی رفته ) تو عکس زیر مشخصه ....

قفل سمت راست خیلی راحت باز میشه اما قفل سمت چپ وقتی میخوام از لبه دیوار به عقب بپرم و لبه سکو رو بگیرم نمیگیره ........ چرا اینجوریه .....چیکار کنم ؟؟؟!! اگر نمیشه کاریش کرد بی زحمت سیو بازی بعد از اینجا رو بذارید ....

Maggy_P
13-08-2007, 08:45

قفل سمت راست خیلی راحت باز میشه اما قفل سمت چپ وقتی میخوام از لبه دیوار به عقب بپرم و لبه سکو رو بگیرم نمیگیره ........ چرا اینجوریه .....چیکار کنم ؟؟؟!! اگر نمیشه کاریش کرد بی زحمت سیو بازی بعد از اینجا رو بذارید ....
تا جايي كه من يادمه سمت چپ هم راحت باز ميشد ببين يه ستون بالاتر نداره؟

Maggy_P
13-08-2007, 08:51
ببخشید کسی یادش نیست که مشکل منو حل کنه من در اون قسمتی که پر ستون است که فکر کنم میشه کرحله 2 که اولش دوتا ببر داره که لارا روی دویار راه میره که یه مجسمه هست که چراغ داره وقتی میره روی اون مربع چراغاش خاموش میشه
فكر كنم اولين يا دومين ستون سمت راست يا چپ!!!(شرمنده آخه من يه ماه و نيم پيش تمومش كردم:31:همچين خوب يادم نيست) يه شكاف داره اون شكافا رو ميگيره ميره بالا بايد همين طوري از اين ستون به اون ستون بپري تا به بالاي اون سكو برسي

LARAMAHDICRAFT
13-08-2007, 14:23

خب آخه جیگر اینجا هم جای گیر کردنه
خودت توی همین عکس می بینی که دو تا سکوها با اون اهرم فاصله اش یکیه
همون طور که اون یکی رو رفتی این رو هم بورو

LARAMAHDICRAFT
13-08-2007, 14:36
بازم اومدم...
با تشکر.
دیگه چی می خواهی؟:5:
LARAMAHDICROFT
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24.TRASave"

shepesh
13-08-2007, 19:31
دیگه چی می خواهی؟:5:
LARAMAHDICROFT
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24.TRASave"

ایول حال دادی.
فقط یه چیزی این سیوی که دادین بعد از کشتن اون غولاست منظورم اون دوتا اسبست یا جلوتره...
من بعد از اون دو تا اسبرو می خوام..نمی چیزی رو از دست بدم...
سیو خودم 41 درصد ولی واسه شما 45....
بازم ممنون خیلی حال دادی.:10:

LARAMAHDICRAFT
13-08-2007, 23:54
ایول حال دادی.
فقط یه چیزی این سیوی که دادین بعد از کشتن اون غولاست منظورم اون دوتا اسبست یا جلوتره...
من بعد از اون دو تا اسبرو می خوام..نمی چیزی رو از دست بدم...
سیو خودم 41 درصد ولی واسه شما 45....
بازم ممنون خیلی حال دادی.:10:
فقط یه دموی یه دقیقه ای رو از دست دادی که اونم اگه خواستی برات ضبط می کنم وآپش می کنم:5:
هر مرحله بازی رو هم که رد کنی حدود 4 تا 6 درصد یه دفعه ای می ره جلو:13:

am2
15-08-2007, 22:41
دوتا سوال داشتم....
اوليش اينه كه حدود 65درصد از بازي كه رفته به يه قول ميرسيم (اوني كه توي جزيره اتشفشان هستش و از توي يه كيسه ازاد ميشه پا هم نداره بعد از قسمتي كه اون پيرزنه!!! سه تا طلسم رو به هم وصل كرده ولي ما باتير ميزنيم و همه چيز به هم ميريزه...)چطوري بايد كشتش....
و حكمت اين پيغام چي؟؟؟؟
[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

keylogger
16-08-2007, 15:16
نميذونم چرا سازندهگان اين بازي رفته رفته بيني اين دختره رو كوچكتر ميكنند !
در ضمن هر چقدر بازي ورژن جديدترش مياد لباس اين دختره هم بيحجابتر ميشه !
حالا شوخي كردم زيادي به دل نگيريد !

من اين بازي رو يه هفته قبل تموم كردم اگه مشكلي داشتيد در خدمتم

SADEGH 7
16-08-2007, 16:35
سلام
من چجوری می تونم برم پایین ؟ فیوز آبی پایینه ولی نمی تونم برم پایین.اینم عکس جایی که گیر کردم:
کمک کنید ممنون می شم.

MOH333EN
16-08-2007, 22:26
یکی کد ضد ضربه و خونشو بزاره هر چی گرفتم کار نمیکنه ممنون میشم

MOH333EN
17-08-2007, 01:25
تو رو خدا یکی جواب منو بده :11:

*PiNk PaNTHeR*
17-08-2007, 01:28
نميذونم چرا سازندهگان اين بازي رفته رفته بيني اين دختره رو كوچكتر ميكنند !
در ضمن هر چقدر بازي ورژن جديدترش مياد لباس اين دختره هم بيحجابتر ميشه !
حالا شوخي كردم زيادي به دل نگيريد !

شزکت ایدوس منتظره تا بری ارشادشون کنی:13::31:

magas-vizz
:
سلام.
به همون حلقه هه قلابت رو پرت کن، بعد برو به سمت همون حفره هه که باید بری. اونوقت یک سکو با 3 تا جا دست زیر پات میبینی. اونوقت بپر روی جادست اولی آروم آروم برو پایین.

SADEGH 7
17-08-2007, 13:36
Pink Panther :
سلام.
به همون حلقه هه قلابت رو پرت کن، بعد برو به سمت همون حفره هه که باید بری. اونوقت یک سکو با 3 تا جا دست زیر پات میبینی. اونوقت بپر روی جادست اولی آروم آروم برو پایین.

سلام
پینک پنتر عزیز ممنون از راهنماییت ولی کار ساز نبود.
من با قلاب فقط می تونم به اینجا که عکسش رو گذاشتم بیام.از اینجا هیچ جوره نشد برم پایین.مشکل من هم پایین رفتن از همین جاست.عکس قبلی رو از اونور گرفتم که محل بازی کامل معلوم باشه.اینم یه عکس دقیق از جایی که گیر کردم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که واضحه سکو از جای دست ها که پایین هست جلو تره و وقتی سکو رو ول می کنم می افتم پایین می میرم.چجوری باید برم پایین؟
کمک کنین ممنون می شم.

SADEGH 7
17-08-2007, 13:47
یکی کد ضد ضربه و خونشو بزاره هر چی گرفتم کار نمیکنه ممنون میشم

اینم یه ترینر که می تونه جون و تیر و اکسیژن و وقت رو بی نهایت کنه و ... .
ولی مزه ی بازی با ترینر از بین می ره.ترینرو چون شما خواستی گرفتم و فقط تستش کردم که درست بود.

M.Hessam
17-08-2007, 20:10
1-چطور میشه در آن قسمت که آتش روشن میشود آن کله عقاب رو برداشت؟(بعد از کشیدن اهرم تا برسی بالا اهرم برگشته)
2-چطور میشه اون دوتا اسب رو از دستشون راحت شد یا اینکه کشتشون؟

masoud_123_golden
19-08-2007, 19:43
سیو بعد از دایناسور کی داره.من هر کاری میکنم وقتی میگه فلش پایین بزن کار نمیکنه

*PiNk PaNTHeR*
19-08-2007, 23:35
بفرمایید این واکترو با عکس حتما کمک میکنه:

راستی فارسیش هم چند صفحه قبل گذاشتن.

sinacracker
21-08-2007, 10:34
یه قسمتی توی مرحله دوم Anniversary : همون قسمتی که چند تا چیز به دیوار چسبیده و رنگی هستند که چند تا در بزرگ هم وجود داره بعد از اون قسمتی که یه توپ بزرگی را باید روی یه جایی می گذاشتی . چیکار کنم

masoud_123_golden
21-08-2007, 11:38
سیو بعد از دایناسور کی داره.من هر کاری میکنم وقتی میگه فلش پایین بزن کار نمیکنه
انگار کسی نمیخواد کمک کنه

M.Hessam
21-08-2007, 14:28
انگار کسی نمیخواد کمک کنه

بیا عزیز جان:

Maggy_P
21-08-2007, 16:49
یه قسمتی توی مرحله دوم Anniversary : همون قسمتی که چند تا چیز به دیوار چسبیده و رنگی هستند که چند تا در بزرگ هم وجود داره بعد از اون قسمتی که یه توپ بزرگی را باید روی یه جایی می گذاشتی . چیکار کنم
يه عكسي چيزي بزار ببينم دقيقا كجا رو ميگي:13:

LARAMAHDICRAFT
21-08-2007, 23:48
Pink Panther :
سلام.

سلام
پینک پنتر عزیز ممنون از راهنماییت ولی کار ساز نبود.
من با قلاب فقط می تونم به اینجا که عکسش رو گذاشتم بیام.از اینجا هیچ جوره نشد برم پایین.مشکل من هم پایین رفتن از همین جاست.عکس قبلی رو از اونور گرفتم که محل بازی کامل معلوم باشه.اینم یه عکس دقیق از جایی که گیر کردم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که واضحه سکو از جای دست ها که پایین هست جلو تره و وقتی سکو رو ول می کنم می افتم پایین می میرم.چجوری باید برم پایین؟
کمک کنین ممنون می شم.

تمام مسیرو اشتباه رفتی برگرد به اتاق و اون جرثقیل رو یه طور بچرخون(به سمت چپ) تا بتونی بپری و بگیریش بعد از روی جعبه روی جرثقیل بپر برو روی سکو و داخل تونل شو

am2
22-08-2007, 09:38
اين چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي بازي رو اجرا ميكنم اين پيغام رو ميده و اصلا وارد بازي نميشه!!!!!!!!!!

M.Hessam
23-08-2007, 00:05
سلام دوستان
کسی اگر Save این جا رو داره لطف کنه بذاره:

مرحله: lost island-the great pyramid

HEGOR
23-08-2007, 11:09
دوست عزیز شما درصد بازی را بگو تا من بدم
من بازی را با 18 ساعت و 56دقیقه تمام کردم خیلی دلم سوخت که تمام شد کی بود میگفت بازی را در 24 ساعت تمام کرده رکردش را شکستم

M.Hessam
23-08-2007, 13:40
دوست عزیز شما درصد بازی را بگو تا من بدم
من بازی را با 18 ساعت و 56دقیقه تمام کردم خیلی دلم سوخت که تمام شد کی بود میگفت بازی را در 24 ساعت تمام کرده رکردش را شکستم

34% Level: lost island-the great pyramid
با تشکر.

LARAMAHDICRAFT
23-08-2007, 14:45
سلام دوستان
کسی اگر Save این جا رو داره لطف کنه بذاره:

بیا عزیز
"URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.TRASave

M.Hessam
23-08-2007, 15:36
پس چرا کار نمی کنه؟
میگه نمی تونه لود کنه.

am2
23-08-2007, 21:02
اين چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كسي بلد نيست اين پيغام چي:18::18::18:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Maggy_P
23-08-2007, 23:52
جدا؟؟؟ من اولين بار اين بازي رو با 12 ساعت و 47 دقيقه تموم كردم :13:

Maggy_P
23-08-2007, 23:54
كسي بلد نيست اين پيغام چي:18::18::18:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي منم اين پيغام ميومد ولي درست شد نميدونم چي كارش كردم خودش درست شد:46:

Alireza.M67
23-08-2007, 23:55
جدا؟؟؟ من اولين بار اين بازي رو با 12 ساعت و 47 دقيقه تموم كردم :13:

باریکلا !
تمام جوایزش رو هم گیر اوردی؟

Maggy_P
24-08-2007, 15:48
باریکلا !
تمام جوایزش رو هم گیر اوردی؟نه بابا حوصلم نيومد

LARAMAHDICRAFT
25-08-2007, 00:02
پس چرا کار نمی کنه؟
میگه نمی تونه لود کنه.
اونو دیگه نمی دونم

vista_vz
29-08-2007, 02:25
اين چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم اگه یه بار به اینترنت وصل بشی و بازی رو اجرا کنی مشکلت حل شه:5::31::21:

HEGOR
31-08-2007, 18:54
من دارم بازی را دوباره بازی میکنم البته روی هارد با پیدا کردن جوایز

HEGOR
31-08-2007, 19:03

HEGOR
31-08-2007, 19:03
دوست عزیز من 35 درصد را نداشتم ولی این سیو 33 درصد است

HEGOR
02-09-2007, 12:18
دوستان امروز من بازی را آمدم اجرا کنم پیغام داد فقط برای 5 روز مهلت دارم بازی کنم تاریخ کامپیترم را 5روز بردم جلو و دیگه بازی اجرا نشد حال من چکار کنم پیغام ایرادش مثل یکی از کاربران بود که مگفت بازی اجرا نمیشه

Saghachi
04-09-2007, 13:55
اونجایی که 2تا اسب حمله میکنند وقتی پاهاشونو میبرند بالا میتونم لیز بخورم زیرشون ولی بعدش باید چی کار کنم ؟

Maggy_P
04-09-2007, 14:04
اونجایی که 2تا اسب حمله میکنند وقتی پاهاشونو میبرند بالا میتونم لیز بخورم زیرشون ولی بعدش باید چی کار کنم ؟
بايد با q يا همون طناب مقناطيسي به سپراشون بزني تا نوري كه به طرفت پرتاب ميكنن به خودشون برگرده و سنگ بشن:46:

Saghachi
04-09-2007, 14:36
بايد با q يا همون طناب مقناطيسي به سپراشون بزني تا نوري كه به طرفت پرتاب ميكنن به خودشون برگرده و سنگ بشن:46:

خیلی ممنون با این حال یه خورده زودتر خودم فهمیدم

البته فراموش کردین بگین بعد از اینکه q رو زدم سپر میفته و بعدش ... :46:

Maggy_P
04-09-2007, 17:12
البته فراموش کردین بگین بعد از اینکه q رو زدم سپر میفته و بعدش ... :46:
همون كه شما ميفرماييد چون من اين بازي رو همون موقع كه اومد گرفتم و تا آخرش رفتم يه بارم كه بيشتر نرفتم همچين دقيق يادم نبود:31::31:

SADEGH 7
04-09-2007, 17:36
بالاخره منم تو 14ساعت و 14 دقیقه و 35 ثانیه بازی رو برای اولین بار تموم کردم.در کل بازی باحالی بود.دم همه دوستان که کمک کردن هم گرم.

HEGOR
04-09-2007, 20:38
دوستان کسی یه بازی مثل تام رایدر سراغ نداره

SADEGH 7
04-09-2007, 23:04
دوستان کسی یه بازی مثل تام رایدر سراغ نداره

من تا قبل از legend بازی های تامب رایدر رو دوست نداشتم.وقتی legend رو گرفتم دیدم شبیه بازی prince of persia هست دیگه از تامب رایدر خوشم اومد.ولی بازم prince قشنگ تره.
موفق باشی

bayern
05-09-2007, 13:18
سلام
من این بازی چند روز نتونستم بازی کنم ولی الان که میخوام بازی کنم گویا احتیاج به کرک داره
گویا بازیش زمان دار بوده و حالا مدت زمانش کذشته و احتیاج به کرک داره کمک کنید ممنون میشم

Maggy_P
05-09-2007, 17:07
سلام
من این بازی چند روز نتونستم بازی کنم ولی الان که میخوام بازی کنم گویا احتیاج به کرک داره
گویا بازیش زمان دار بوده و حالا مدت زمانش کذشته و احتیاج به کرک داره کمک کنید ممنون میشم
اين بازي كرك نمي خواد فكر ميكنم بايد يه بار به اينترنت وصل بشي و روي بازي كليك كني تا درست بشه:46:

Saghachi
07-09-2007, 06:31
آره رفیقمون درست میگه

keratus
12-09-2007, 20:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید تو tomb raider:anniverssery ps2 گیر افتادم
دو غول محافظ معبد که نیمه اسب ونیمه عقاب هستند وبا چشماشون سنگ میکنن را چگونه شکست بدهم؟

keylogger
12-09-2007, 20:51
یه سوال دارم توی پوشه ای که این بازی رو نصب کردم readme! بازی legend قرار داشت یکمی شک کردم
میتونید یگید چرا اینطوری شده ؟!

END_BOY
12-09-2007, 22:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید تو tomb raider:anniverssery ps2 گیر افتادم
دو غول محافظ معبد که نیمه اسب ونیمه عقاب هستند وبا چشماشون سنگ میکنن را چگونه شکست بدهم؟

سلام
توضیح قبلا توی page های اول بود اگر سرچ میکردی : :46:

باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید

END_BOY
12-09-2007, 22:07
من تا قبل از legend بازی های تامب رایدر رو دوست نداشتم.وقتی legend رو گرفتم دیدم شبیه بازی prince of persia هست دیگه از تامب رایدر خوشم اومد.ولی بازم prince قشنگ تره.
موفق باشی

Prince چه صنمی با تام رایدر داره من نفهمیدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jak_1300
18-09-2007, 15:50
سلام دوستان من مدتيه در قسمتي از بازي گير كردم

نگاه كنيد اينجاست :

تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين

jak_1300
18-09-2007, 15:57

نگاه كنيد اينجاست :

تو اين قسمت چن تا آهان بود كه بايد بدست مياوردم و تو جاهايه خالي پايينه مجسمه ميذاشتم من اونا رو پيدا كردم هر چهارتاشون رو اما وقتي ميرم بذارم قبول نميكنه نميدونم چيكار كنم
شما چيزي نميدونين

playstation 3
18-09-2007, 16:17
بازيه خوبيه

cyrus_ln
18-09-2007, 18:14

نگاه كنيد اينجاست :

شما چيزي نميدونين

اول بايد اونا رو رو كف دست مجسمه بذاري هموني كه پايينه تا رنگش طلايي بشه بعد ميتوني آهنها رو سر جاش قرار بدي.

Maggy_P
19-09-2007, 10:15
دقيقا فقط مواظب باش خودت نري روي دست كه طلايي ميشي

kamran987456
19-09-2007, 10:42
تو اوايل بازي اونجا یه آبشار وجود داره برای قطع مسیر آب باید چند تا چرخ دنده پیدا کرد من 2 تا پیدا کردم ولی سومی كجاست؟

Maggy_P
19-09-2007, 11:36
تو اوايل بازي اونجا یه آبشار وجود داره برای قطع مسیر آب باید چند تا چرخ دنده پیدا کرد من 2 تا پیدا کردم ولی سومی كجاست؟
يكيش اگه اشتباه نكنم بايد بري بالا از يه پلي كه ميشكنه رد بشي توي يه غار هست:46: ولي شما بگو كدوما رو پيدا كردي؟

jak_1300
19-09-2007, 12:42
اول بايد اونا رو رو كف دست مجسمه بذاري هموني كه پايينه تا رنگش طلايي بشه بعد ميتوني آهنها رو سر جاش قرار بدي.

مرسي از جوابتون ممنونم چجوري بذارمشون كفدست مجسمه اون آهنها رو من كه تو دستم چي زي ندارم كه

kamran987456
19-09-2007, 14:31
مرسي اون حل شد!!!
اما حالا تو مرحله بعدي 8 تا ستون است وقتي ميرم بالا يك عكس است نقطه هايي است كه اگه اونا رو با تفنگ ميزني از داخلشون نور ديده ميشه اونجا چيكا كنم؟