مشاهده نسخه کامل
: Tomb Raider: Anniversary
Oracle_Eldorado
09-06-2007, 20:11
من حوصلشو دارم حتی صد بار تموم کنم ولی اگر امتحانات اجازه بده...
من حوصله ی بازی فکری ندارم .
فقط به خاطر داستانش خریدم وگرنه صدسال دنبال چنین چیزی نمی رفتم
Ali-Bahal
09-06-2007, 20:16
من حوصله ی بازی فکری ندارم .
فقط به خاطر داستانش خریدم وگرنه صدسال دنبال چنین چیزی نمی رفتم
سعید جان اینجوری نگو....
این بازی یکی از بهترین بازیها هست مخصوصا شخصیتش که دوست داشتنی ترین شخصیت هست... (قربونش برم:40: )
اتفاقا من عاشق همه جوره بازی هستم!!! به جز بعضی از بازیهای استراژی ....
Oracle_Eldorado
09-06-2007, 20:23
سعید جان اینجوری نگو....
این بازی یکی از بهترین بازیها هست مخصوصا شخصیتش که دوست داشتنی ترین شخصیت هست... (قربونش برم )
اتفاقا من عاشق همه جوره بازی هستم!!! به جز بعضی از بازیهای استراژی ....
سعید کیه عزیزم من Oracle هستم !
Ali-Bahal
09-06-2007, 21:47
ببخشید سروش جان این روزها اینقدر سرم شلوغه که.... (دیدی خودت)
بهتره دیگه ادامه ندیم چون از بحث خارج میشیم
از بازی بگید چطوریاست؟ من هنوز وقت نکردم این بازی رو نصب کنم اما خریدم!
vafa1353
09-06-2007, 22:38
سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
Harvest_Moon_Iman
10-06-2007, 00:10
اين بازي بايد به روال پيش بره يعني بعضي وقتا يه معما تو معماي ديگست و يه كليد تو جاي ديگه پيدا ميشه پي بايد هرجارو كه چك يا ميگردين بادقد باشين وچيزيرو جانزارين اين قلقه اين بازيه
سلام
من تقريبا اون مراحل آخريش هستم.:46:
الان تو اون مرحله اي ام كه بايد با اون پرنده ها بجنگي و همينجوري از در و ديوار بري بالا........
حالا من اونجايي كه تير بايد بزني به ديوار . بعدش 2 تا پرنده ميان بيرون بايد بكشيشون . ديگه نميدونم چيكار كنم چون جايي نيست كه لارا اونجا رو بگيره و بپره رو اون ميله ها . نميدونم چيكار كنم؟
اينم عكس از اونجايي كه گير كردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
T O O M A J
10-06-2007, 09:26
سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
لطفا عكس هم بذار تا بدونيم كجايي
Oracle_Eldorado
10-06-2007, 11:23
ببخشید سروش جان این روزها اینقدر سرم شلوغه که.... (دیدی خودت)
بهتره دیگه ادامه ندیم چون از بحث خارج میشیم
از بازی بگید چطوریاست؟ من هنوز وقت نکردم این بازی رو نصب کنم اما خریدم!
به نظر من بازی خیلی سخت تر شده از همه لحاظ . مخصوصا فکری !
من اون Legend رو بدون هیچ مشکلی راحت تموم کردم ولی با معماهای این بازی مخم دیگه اروره 691 میداد !
ولی از لحاظ گرافیکی با Legend هیچ تغییری نکرده . گیم پلی هم همون قبلی هستش .
داستانش هم هنوز من نفهمیدم !
Captain_Nemo
10-06-2007, 11:44
Dvd کدوم شرکت برای نصب این بازی مناسبه؟
jak_1300
10-06-2007, 11:58
هر چي ميگيري تكين نگير
به نظره من مدرن بگير پشيمون نميشي
Oracle_Eldorado
10-06-2007, 12:19
فرقی نداره همشون سالم هستند ولی من مدرن رو توصیه میکنم ( قصدم تبلیغ نیست )
من که این بازی را تمام کردم
خیلی بازی تمیزی بود
فقط این مرحله اخرش خیلی اذیت می کنه
هر کی کمک خواست من هستم
T O O M A J
10-06-2007, 12:59
به نظر من بازی خیلی سخت تر شده از همه لحاظ . مخصوصا فکری !
من اون Legend رو بدون هیچ مشکلی راحت تموم کردم ولی با معماهای این بازی مخم دیگه اروره 691 میداد !
ولی از لحاظ گرافیکی با Legend هیچ تغییری نکرده . گیم پلی هم همون قبلی هستش .
داستانش هم هنوز من نفهمیدم !
كاملا باهات موافقم.خيلي سخت شده.
همونطور كه دوستان گفتند مدرن بهتر هست.
من که این بازی را تمام کردم
خیلی بازی تمیزی بود
فقط این مرحله اخرش خیلی اذیت می کنه
هر کی کمک خواست من هستم
خسته نباشي.راستي Croft manor رو تموم كردي؟؟
خسته نباشي.راستي Croft manor رو تموم كردي؟؟
من تموم کردم
خیلی راحته :46:
من تموم کردم
خسته نباشی .:10:
البته بدون هیچ گونه افه اومدن .:11:
چون قبلا (ده سال پیش) بازی رو تموم کرده بودم ظرف ده ساعت در همون روز اولی که اومد تمومش کردم .
ولی این رو اضافه کنم که روز اول که تمومش کردم شده بود 86% درصد .:27:
دو روز بعد از اون هم 100% کردم .:21:
T O O M A J
10-06-2007, 16:58
من تموم کردم
اونجايي كه يه ساعت هست رو چه جوري بايد در رو باز كنم؟؟اون تير رو هم بدست آوردم.وقتي ساعت رو رو 7 تنظيم مي كنم در باز نميشه.اشكال از كجاست.ممنون مي شم راهنمايي كني.
Oracle_Eldorado
10-06-2007, 18:10
اصلا این Croft Manor به چه دردی میخوره ؟
kkain-blood
10-06-2007, 20:05
اونجايي كه يه ساعت هست رو چه جوري بايد در رو باز كنم؟؟اون تير رو هم بدست آوردم.وقتي ساعت رو رو 7 تنظيم مي كنم در باز نميشه.اشكال از كجاست.ممنون مي شم راهنمايي كني.
شما باید ساعت رو روی سه عدد تنظیم کنید یعنی یکی یکی ببری روی ساعتهای خاصی که توی یکی ار کتاب ها نوشته بودن فکر کنم 11...2....و7 بودن!
خسته نباشی .:10:
البته بدون هیچ گونه افه اومدن .:11:
چون قبلا (ده سال پیش) بازی رو تموم کرده بودم ظرف ده ساعت در همون روز اولی که اومد تمومش کردم .
ولی این رو اضافه کنم که روز اول که تمومش کردم شده بود 86% درصد .:27:
دو روز بعد از اون هم 100% کردم .:21:
بله
خیلی راحته
کمی صبر و حوصله میخواد و هوش خدایی :21:
جواب شما رو این دوستمون دادن
ساعت ها رو به صورتی که ایشون گفتند باید تنظیم کنید .بعد در باز میشه و چنگک لارا رو باید بدست بیارید و ...
شما باید ساعت رو روی سه عدد تنظیم کنید یعنی یکی یکی ببری روی ساعتهای خاصی که توی یکی ار کتاب ها نوشته بودن فکر کنم 11...2....و7 بودن!
اصلا این Croft Manor به چه دردی میخوره ؟
برای کامل کردن Level بازی هست فکر میکنم :46:
Oracle_Eldorado
11-06-2007, 11:39
برای کامل کردن Level بازی هست فکر میکنم :46:
خوب باز هم فکر نکنم به دردی بخوره .:13:
T O O M A J
11-06-2007, 13:09
خوب باز هم فکر نکنم به دردی بخوره .:13:
خوب براي بهتر كردن بازي هستش.
splinter_masoud
11-06-2007, 17:03
با سلام به همه دوستان عزیز.. من یه کمک میخواستم در بازی تامب رایدر انیورسری.. عکسشو میزارم بهم کمک کنید..
همونجا که چند تا اهرم هست.. و چند تا جعبه.. اگه جعبه ها رو جلوی دهن ماهی بزاریم آب قطع میشه و پایین میاد و بالعکس.. لطفا کمک کنید.. خیلی ممنون...
Oracle_Eldorado
11-06-2007, 18:06
مسعود جان لطف کنید لینک عکس رو بزارید نه خود عکس .
Maximillion
11-06-2007, 18:24
سلام
ببخشید ما یه سوال داریم.
فکر می کنید این بازی با رم 256 و گرافیک 9250 شرکت رادئون خوب اجرا بشه؟
متشکر
Oracle_Eldorado
11-06-2007, 18:41
سلام
ببخشید ما یه سوال داریم.
فکر می کنید این بازی با رم 256 و گرافیک 9250 شرکت رادئون خوب اجرا بشه؟
متشکر
ممکنه یکمی گیر بکنه ولی با تنظیمات Low میاد .
برو با خیال راحت بخر .
splinter_masoud
11-06-2007, 18:52
مسعود جان لطف کنید لینک عکس رو بزارید نه خود عکس .
چشم .. فقطط یزارید دوستان کمکم کنند.. چون اینطور بهتره... بعد لینکشو میزارم.. بازم شرمنده..
فقط کسی نمیخواد کمک کنه....؟
با سلام به همه دوستان عزیز.. من یه کمک میخواستم در بازی تامب رایدر انیورسری.. عکسشو میزارم بهم کمک کنید..
همونجا که چند تا اهرم هست.. و چند تا جعبه.. اگه جعبه ها رو جلوی دهن ماهی بزاریم آب قطع میشه و پایین میاد و بالعکس.. لطفا کمک کنید.. خیلی ممنون...
سلام
به بالا ترین قسمت میری
و جعبه جلوی دهن ماهی رو میکشی به سمت بیرون تا اب جریان پیدا کنه و بالا بیاد
بر میگردی شیرجه میزنی توی اب میری به سمت دیگر دقیقا پشت سرت روبرو یک جعبه دیگری هست
اون رو حل میدی و میندازی توی اب.بعد به سمت پایین شنا میکنی و میری به سمت ستون اصلی در وسط اب دستگیره رو میکشی وقتی این کار رو انجام دادی یک جعبه دیگه از پایین ازاد میشه و میاد با سمت بالا و می چسبه به زیر یکی از پل ها.دواره به بالای اب میری بالا ترین نقطه و جعبه ای که از جلوی دهن ماهی کشیدی بیرون رو دوباره میزاری جلوی دهنش تا جریان اب بسته بشه.اب میره پایین . پرش میزنی دوباره به درون اب باقیمانده و میری پایین و یک جعبه دیگر اونجا هست که باید اون رو بزاری جلوی دهن مجسم تا جریان اب کاملا پایین بره
بعد میری و اون جعبه ای که بی زیر پل چسبیده بود و الان پایین افتاده رو با Q میگیری و میکشی به سمت راست میبری تا جایی که مانع باشه و نتونی جلوتر ببریش.بر میگردی بالا و اولین جعبه رو از جلو دهن مجسمه برمیداری
اب کمی میاد بالا دوباره با کمک Q کمی جعبه رو میکشی به سمت راست باید بین پل و مجسمه دوم که جعبه جلوی دهنش هست قرار بگیره.بالا تر میری و جعبه دوم رو هم از جلوی مجسمه بر میداری اب کاملا بالا میاد و جعبه درون اب هم همینطور.(جعبه توی اب باید طوری بیاد بالا که به زیز پل گیر نکنه وقتی اب رو باز میکنی و بین محل دو تا پل و مجسمه باشه )میپری روی جعبه و دقیقا روبه روی جعبه محل پرش داره اونجا رو که گرفتی بقیه اش مشخصه
:46:
vafa1353
11-06-2007, 21:20
[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
آقا كسي از Level Editor براي اين بازي خبر نداره ؟
تام رايدر 5 كه يه Level Editor داشت .
سازندگان بازي ما چرا از LEVEL EDITOR تام رايدر استفاده نمي كنند ؟
[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
ستون اولی رو با پرش باید بگیری . بعد میپری روی دیوار پشت سرت. بعد یک پرش به سمت بالا میزنی و دیورار بالاتر رو میگیری بعد هم میپری رو ستون ها از اونجاهم که راه کاملا مشخصه !
Maximillion
12-06-2007, 10:41
ممکنه یکمی گیر بکنه ولی با تنظیمات Low میاد .
برو با خیال راحت بخر .
یکم نگرانم اخه با همین مشخصات نتونستم رزیدنت اویل 4 رو بازی کنم.:19:
ببینم چی میشه!!!:20:
متشکر:11: :10:
*hamedkhatar*
12-06-2007, 11:21
سلام بلیکم
منم دو روزه دارم این بازی رو میکنم خیلی حال میده
الان تو یکی از مراحلش موندم
البته همچینم نموندما ولی خوب خواستم یه مشورتی کرده باشم
اون یارو دایی ناصر بزرگه هست که میاد اون کوچولو ها رو میخوره ها ، من میخوام اون رو بکشم بدون اینکه جونم کم بشه باید چکار کنم؟
من تونستم نصف جونش رو بگیرم ولی اون کل جونم رو گرفت :دی
ببینید اول باید بهش تیر بزنیم تا اون خط پایینیه پر بشه بعد یکمی از جونش کم میشه ولی بعدش حمله میکنه به طرفم که به هیچ وجه نمیتونم از دستش در برم و جونم کم میشه
حالا من چکار کنم؟
ممنون
Oracle_Eldorado
12-06-2007, 12:25
یکم نگرانم اخه با همین مشخصات نتونستم رزیدنت اویل 4 رو بازی کنم.:19:
ببینم چی میشه!!!:20:
متشکر:11: :10:
ببین دوست عزیز . این اویل 4 کلا با هرچی 128 مشکل داره .
اون هم MX 4000 .
ولی این بازی رو به احتمال 90% میاره .
T O O M A J
12-06-2007, 12:30
سلام بلیکم
منم دوزه دارم این بازی رو میکنم خیلی حال میده
الان تو یکی از مراحلش موندم
البته همچینم نموندما ولی خوب خواستم یه مشورتی کرده باشم
اون یارو دایی ناصر بزرگه هست که میاد اون کوچولو ها رو میخوره ها ، من میخوام اون رو بکشم بدون اینکه جونم کم بشه باید چکار کنم؟
من تونستم نصف جونش رو بگیرم ولی اون کل جونم رو گرفت :دی
ببینید اول باید بهش تیر بزنیم تا اون خط پایینیه پر بشه بعد یکمی از جونش کم میشه ولی بعدش حمله میکنه به طرفم که به هیچ وجه نمیتونم از دستش در برم و جونم کم میشه
حالا من چکار کنم؟
ممنون
1- وقتي به طرفت مياد مي توني راست كليك رو نگه داري و يكي از جهات رو بگيري و بعد Shift رو بگيري تا به كنار بپره و در اين حال بايد صبر كني تا هدف قرمز بشه و شليك كني تا جونش كم شه.
2- مي توني در جلوي او چيزهاي خاردار بايستي تا وقتي مياد اين كار رو بكني تا به اونها بخوره و جونش زياد كم بشه.:46:
*hamedkhatar*
12-06-2007, 13:59
1- وقتي به طرفت مياد مي توني راست كليك رو نگه داري و يكي از جهات رو بگيري و بعد Shift رو بگيري تا به كنار بپره و در اين حال بايد صبر كني تا هدف قرمز بشه و شليك كني تا جونش كم شه.
2- مي توني در جلوي او چيزهاي خاردار بايستي تا وقتي مياد اين كار رو بكني تا به اونها بخوره و جونش زياد كم بشه.:46:
سلام
وای پس پدرم در میاد تا این رو بکشمش
ترینر نداری برای این مرحله بهم بدی؟:31:
من چند تایی تست کردم ولی همشون یا از بازی میندازنم بیرون و ارور dont send میدند و یا اصلا کار نمیکنند
چیزی تست شده نداری؟
من حال ندارم زیاد با این یارو دایی ناصره کل بندازم واسه همین میخوام زود ردش کنم
مرسی
:20:
jak_1300
12-06-2007, 14:19
ببين برو كناره اون چيزا هست كه كناره ديواره همونجا بچسب تكون نخور هي بهش تير بزن بكش من اينجوري كشتمش
splinter_masoud
12-06-2007, 15:44
بسیار ممنون Endwar عزیز...میگم من یه جای دیگه گیر کردم.. حیف که این روز ها امتحان دارم و اصلا وقت ندارم در مورد بازی فکر کنم... تا یه جایی گیر کردم باید از یه نفر سوال کنم.. توی نسخه Legend بازی رو یه تیکه خودم تموم کردم... یادش بخیر.. حالا بگذریم... عکسرو ببینید میفهمید کجا هستم... باید روی کدوم ستون ها بپریم تا به اون بالا برسیم..؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
T O O M A J
12-06-2007, 17:12
بسیار ممنون Endwar عزیز...میگم من یه جای دیگه گیر کردم.. حیف که این روز ها امتحان دارم و اصلا وقت ندارم در مورد بازی فکر کنم... تا یه جایی گیر کردم باید از یه نفر سوال کنم.. توی نسخه Legend بازی رو یه تیکه خودم تموم کردم... یادش بخیر.. حالا بگذریم... عکسرو ببینید میفهمید کجا هستم... باید روی کدوم ستون ها بپریم تا به اون بالا برسیم..؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فكر كنم اول بايد صبر كني تا همشون به طور كامل بالا بياند.بعد مي پري جلويي و بعد به سمت چپ مي ري تا از لبه ي اوني كه تيغ ها از بيرون ميان بگيره.بعد به راست مي ري و مي پري به سكوي بعدي بعد هم به عقب مي پري تا لبه رو بيگره.راستش بقيه اش يادم نيست.اگه بري پيدا مي كني.:46:
*PiNk PaNTHeR*
12-06-2007, 20:14
این بازی خیلی قشنگه.
البته گرافیکش برای سال 2007 زیاد خوب نیست.
ورژنهای قبلیش ازین قشنگتره؟
ویرایش: خیال کردم نسخه ی رسمی هست. بیخیال سوالم.
splinter_masoud
12-06-2007, 20:32
نه بابا این خیلی بهتر و باحال تر شده.. دیدین وقتی میره توی آب لباسش خیس میشه و ازش آب میچکه..
بعد اگه ما Anti Aliasing بازی رو فعال کنیم گرافیکش خیلی بهتر میشه....
بعد Toomaj عزیز خیلی ممنون..
ولی اگه کسی هتس به طور کامل کمکم کنه.... اگه روی سکو ها بتونه برام فلش بزنه خیلی خوب میشه..
ولی اگه کسی هتس به طور کامل کمکم کنه.... اگه روی سکو ها بتونه برام فلش بزنه خیلی خوب میشه..
سلام
مسعود جان
می خواهی من برات تمومش کنم بازی رو تا اخر :21:
بابا حس ماجراجوییت کجا رفته :31:
این همه رو که رفتی اینجا هم که کاری نداره 4 تا پرش ساده هست فقط
تو میتونی :46: نتونستی خودم کمکت میکنم :27:
jak_1300
13-06-2007, 10:28
این بازی خیلی قشنگه.
البته گرافیکش برای سال 2007 زیاد خوب نیست.
ورژنهای قبلیش ازین قشنگتره؟
ویرایش: خیال کردم نسخه ی رسمی هست. بیخیال سوالم.
دقيقا موافقم نسخه جديدش عمرا به پايه قبليه نميرسه خيلي باحال بود قبليش موتور داشت خيلي باحال تر بود اين جديده بيشتر تخيلي هستش
T O O M A J
13-06-2007, 10:39
دقيقا موافقم نسخه جديدش عمرا به پايه قبليه نميرسه خيلي باحال بود قبليش موتور داشت خيلي باحال تر بود اين جديده بيشتر تخيلي هستش
نه به نظر من قبليه تخيلي تر بود.چون در اين يكي حيوانات هستند و به نظر من اين ويژگيش خيلي بازي رو بهتر كرده.البته نظر منه.
نه به نظر من قبليه تخيلي تر بود.چون در اين يكي حيوانات هستند و به نظر من اين ويژگيش خيلي بازي رو بهتر كرده.البته نظر منه.
کاملا موافقم
قبلی کمی ابکی بود. تنوع مراحل هم نداشت .راحت بازی تموم می شد
این جدیده خیلی بهتره .اصلا قابل مقایسه نیستن :5:
jak_1300
13-06-2007, 21:26
سلام
من بعد از كشتن دايناصره رفتم به يه جايي كه يه سنگ گرد بزرگ اومد طرفم من فرارا كردم سنگه رد شد پشت سرش سه تا در بود كه بسته شد دو تا از در ها رو باز كردم مونده يه در كه نميدونم چيكارش كنم اينم عكسش
jak_1300
13-06-2007, 21:41
سلام
من بعد از كشتن دايناصره رفتم به يه جايي كه يه سنگ گرد بزرگ اومد طرفم من فرارا كردم سنگه رد شد پشت سرش سه تا در بود كه بسته شد دو تا از در ها رو باز كردم مونده يه در كه نميدونم چيكارش كنم اينم عكسش
نميخواد فهميدم دستت درد نكته ممنون فهميدو
vafa1353
13-06-2007, 22:11
سلام من اينجا گير كردم لطفا راهنمايي كنيد.اين شكل دوم رو هدف نميگيره ولي شكل اول رو راهت هدف ميگيره و تمام قسمتهاي مشخص رو هدف و نوراني كردم ولي اين يكي نميشه حتي با ذد هم نشد.ممنون از توجه شما دوستان.
سلام من اينجا گير كردم لطفا راهنمايي كنيد.اين شكل دوم رو هدف نميگيره ولي شكل اول رو راهت هدف ميگيره و تمام قسمتهاي مشخص رو هدف و نوراني كردم ولي اين يكي نميشه حتي با ذد هم نشد.ممنون از توجه شما دوستان.
سلام
شما نباید به شکل اول به تمام نقاط شلیک کنید
باید از شکل دوم استفاده کنید و نقاطی که روی اون هست رو برید دقیقا روی شکل اولی اجرا کنید
طبق این عکس نقاطی که روی این عکس میبینی رو بر می گردی کمی پشت سرت روی تابلوی که در وسط هست با شلیک به اون نقاط در رو باز میکنی . دری که عکس نقاط روی اون بود باز میشه کمی جلوتر با قلاب یک پرش میزنی میری جلوتر یک تصویر هم روی زمین هست اون رو هم میبینی بر میگردی نقاطی که روی اون دیدی رو رو شکل اولی که در وسط هست و در اهنی هم جلوشه اون نقاط رو با تیر میزنی
با Z هم به راحتی هدف می گیره
سلام
من تقريبا اون مراحل آخريش هستم.:46:
الان تو اون مرحله اي ام كه بايد با اون پرنده ها بجنگي و همينجوري از در و ديوار بري بالا........
حالا من اونجايي كه تير بايد بزني به ديوار . بعدش 2 تا پرنده ميان بيرون بايد بكشيشون . ديگه نميدونم چيكار كنم چون جايي نيست كه لارا اونجا رو بگيره و بپره رو اون ميله ها . نميدونم چيكار كنم؟
اينم عكس از اونجايي كه گير كردم:
END_BOY جان شما فهميدي كجا رو ميگم؟
اگه فهميدي يه كمكي بكن كه بدجوري گير كردم.......................................... ....:41:
mariahcruise
14-06-2007, 17:42
سلام من تو این مرحله گیر کردم اون 2 تا در رو باز کردم و اون مجسمه که شکل کره زمینه از جا در آوردم اما نمیدونم اون در که روبرومه چه طوری باز میشه کمکم کنید ممنون اینم عکس جایی که گیر کردم
*hamedkhatar*
14-06-2007, 17:52
سلام من تو این مرحله گیر کردم اون 2 تا در رو باز کردم و اون مجسمه که شکل کره زمینه از جا در آوردم اما نمیدونم اون در که روبرومه چه طوری باز میشه کمکم کنید ممنون اینم عکس جایی که گیر کردم
سلام دوست عزیز
اتفاقا من همین الان این مرحله رو رد کردم
شما باید اون کره زمینه رو بندازیش پایین و بیاریش روی مرکز زمین که یک دکمه هست قرارش بدی تا اون در بالا باز بشه
بعد شما از ستونها برو بالا و خودت رو به در بالایی برسون و از اون پایین به پشت در میرسی اونجا یه اهرم هست میکشی که او در پایینیه هم باز میشه
بعد یک بار دیگه به اون عکسها بر میخوری که باید دوباره برگردی پیش همون عکس اصلیه و نقطه های اون عکس رو بر روی عکس اصلی بهشون تیر بزنی
موفق باشید
vafa1353
15-06-2007, 01:12
با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.
mariahcruise
15-06-2007, 09:04
سلام من سه تاکلید رو پیدا کردم فقط کلید آخر مونده من وارد در شدم اما جلوم یه در آهنی هست که یه اهرم کنارشه اهرم رو که میکشم که در بره بالا تا میام در رو بگیرم میاد پایین بالای در یه سنگ بزرگ هست اون رو انداختم پایین و اهرم رو کشیدم و وقتی در بالا رفت اون رو بین در قرار دادم که پایین نیاد اما وقتی میپرم که لبه دیوار رو بگیرم نمیگیره فکر کنم ایراد از بازی باشه هر کس میتونه این قسمت رو برای من رد کنه فقط لطف کنید همین قسمت از بالای در که برین اونطرف کافیه آخه خودم میخوام کلید رو پیداکنم ممنون اینم سیو من
*hamedkhatar*
15-06-2007, 10:30
سلام من سه تاکلید رو پیدا کردم فقط کلید آخر مونده من وارد در شدم اما جلوم یه در آهنی هست که یه اهرم کنارشه اهرم رو که میکشم که در بره بالا تا میام در رو بگیرم میاد پایین بالای در یه سنگ بزرگ هست اون رو انداختم پایین و اهرم رو کشیدم و وقتی در بالا رفت اون رو بین در قرار دادم که پایین نیاد اما وقتی میپرم که لبه دیوار رو بگیرم نمیگیره فکر کنم ایراد از بازی باشه هر کس میتونه این قسمت رو برای من رد کنه فقط لطف کنید همین قسمت از بالای در که برین اونطرف کافیه آخه خودم میخوام کلید رو پیداکنم ممنون اینم سیو من
سلام
بابا کاری نداره
شما اون سنگ رو میکشی پایین کنار در میزاریش نه زیرش
بعد میری اهرم رو میکشی ، تو لحظه ای که در داره میره بالا شما با عجله برید بر روی سنگ بایستید رو به در وقتی در کامل بالا اومد از روی سنگ بپر روی در همون موقع به سرعت در میاد که بیاد پایین شما هم به سرعت دکمه پرش یا همون Space رو بزن تو پرش دوم دیوار رو میگیره که میتونی واردش بشی
موفق باشید
T O O M A J
15-06-2007, 10:46
من برات رفتم.اما متاسفانه مجبور شدم تا كليد رو بردارم تا سيو بشه.
ببخشيد.
اون شمشيرهايي كه در جلوت مي بيني در ابتدا در بالا بودند و وقتي كليد رو بر مي داري ميان پايين.فقط همين.
مي توني از زير دانلودش كني.اگه جاي ديگه اي گير كردي حتما بگو.:46:
T O O M A J
15-06-2007, 10:49
با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.
اونجا يه جا براي راه رفتن رو ديوار هست.سمت راست تصوير.ببين مي توني پيداش كني؟
vafa1353
15-06-2007, 11:11
اونجا يه جا براي راه رفتن رو ديوار هست.سمت راست تصوير.ببين مي توني پيداش كني؟
15-06-2007, 11:35
vafa1353
15-06-2007, 11:52
سلام دوست عزیز
شما باید خودتون رو به اون قلاب برسونید به عکس توجه کنید.
من هم همين كارو كردم و رو ديوار راه رفتم ولي اونطرف چيزي نيست كه بگيره نه لبه اي و نه سكويي.
*hamedkhatar*
15-06-2007, 12:00
من هم همين كارو كردم و رو ديوار راه رفتم ولي اونطرف چيزي نيست كه بگيره نه لبه اي و نه سكويي.
سلام
شما موقع دویدن هی دکمه A رو میزنید و D درسته؟
اگه اینطوری از دکمه S و D برای دویدن استفاده کن
وقتی در حال دویدن به ستون رسیدی در حالی که دستت بر روی دکمه s هست یه پرش بزن میپره روی ستون
اگه اشتب گفتم بر عکس دکمه هایی که گفتم عمل کن :31:
چاکرم بای
mariahcruise
15-06-2007, 14:43
سلام من تو این مرحله موندم خیلی سخته این دو تا مجسمه سنگی بهم حمله کردن کردن بهشون باید شلیک کنی وقتی خط قرمزه پر شد یه کم از خط زرده کم میشه ولی یه دفه خونشون کامل پر میشه راه کشتن اینا چه طوری هست کمکم کنید ممنونم اینم عکس این مرحله
سلام من تو این مرحله موندم خیلی سخته این دو تا مجسمه سنگی بهم حمله کردن کردن بهشون باید شلیک کنی وقتی خط قرمزه پر شد یه کم از خط زرده کم میشه ولی یه دفه خونشون کامل پر میشه راه کشتن اینا چه طوری هست کمکم کنید ممنونم اینم عکس این مرحله
2 بار در همین تاپیک گفته شده:46:
توي مرحله آخر وقتي غوله از توي كيسه ميفته چه جوري بايد
بكشمش؟؟ هرچي تير ميزنم انرژيش كم نميشه؟؟
كسي نيست كه جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اينكه لارا اون زنكه كه دوتا بال داره مي دازش توي
مواد مذاب مياد بالا كه يك غول از توي كيسه ميفته.
چه جوري بايد بكشمش؟؟ ممنون
سلام در مرحلهlost island-final conflict غول آخر چه جوری کشته می شه ممنون.
كسي نيست كه جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اينكه لارا اون زنكه كه دوتا بال داره مي دازش توي
مواد مذاب مياد بالا كه يك غول از توي كيسه ميفته.
چه جوري بايد بكشمش؟؟ ممنون
با تیر میزنیش تا نوار قرمز رنگ سمت راست پر بشه
وقتی عصبانی شد شما باشید رو به پرتگاه ایستاده باشی تا بیفته پایین . در حالت اسلوموشن به سرش تیر میزنی البته زمانی که دو تا هدف فقل کرد
این کا رو که انجام دادی تو دمو نشون میده که دوباره خودش رو میکشه بالا
دوباره عصبانیش میکنی و به سرش ضربه میزنی .این بار پایین نمیندازیش به همون روش قبلی بلکه وقتی تیر میزنی دستش رو فرو میکنه توی زمین . اون موقع سریعا با یکی از تفنگ های قوی دستش رو میزنی تا یک دستش از بین برن
برای بار بعدی دوباره میندازیش توی پرتگاه به همون روش اول
وقتی میخواد خودش رو بیاره بالا سریعا با یک تفنگ قوی اون دستش رو هم میزنی و تمام میفته توی مواد مذاب :46:
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید
موفق باشی
سلام در مرحلهlost island-final conflict غول آخر چه جوری کشته می شه ممنون.
اول به سمتش شلیک میکنی و تیر هاش رو انقدر جاخالی میدی تا نصف خونش بره
بعد دمو نشون میده و از هوا غول به سمت زمین میاد
دوباره با تیر میزنیش و تیر هاش رو جا خالی میدی تا عصبانی بشه و به سمتت حمله کنه
وقتی به یک قدمی رسید حالت اسلوموشن رو انجام میدی ( باید زمانی این کا ر را انجام بدی که وقتی به سمتت رسید با بالهاش بهت ضربه بزنه یعنی باید زمانی که بالش رو به سمتت نزدیک کرد و میچرخه برای ضربه زدن باید اسلوموشن رو انجام بدی تا وقتی ضربه رو زد و شما تو همون حالت جاخالی میدی به پشتش ضربه بزنی
3 یا 4 بار این کار رو انجام بدی تموم میشه) ( زمان اسلوموشن رو باید تنظیم کنی دقیق ) :46:
vafa1353
16-06-2007, 00:01
سلام
شما موقع دویدن هی دکمه A رو میزنید و D درسته؟
اگه اینطوری از دکمه S و D برای دویدن استفاده کن
وقتی در حال دویدن به ستون رسیدی در حالی که دستت بر روی دکمه s هست یه پرش بزن میپره روی ستون
اگه اشتب گفتم بر عکس دکمه هایی که گفتم عمل کن :31:
چاکرم بای
ممنون از راهنماييت رد كردم.خيلي خيلي حال دادي رفيق.
vafa1353
16-06-2007, 00:05
دوستان من تو اين مرحله 3 تا شمش رو پيدا كردم ولي نميشه در محلهاش روي مجسمه قرار بدم البته در بخش ستونهاي اتشين يه كلاه طلايي نشون مده كه با كشيدن يه اهرم نمايان ميشه ولي وقتي به محلش روي ستون ميرم نيست ايا بايد اونم بگيرو و دليل قرار نگرفتن شمشها همينه؟ ممنون ميشم از راهنماييتون.
mariahcruise
16-06-2007, 08:48
دوست عزیز اون سنگهایی که پیدا کردی باید دونه دونه رو اون دست شکسته مجسمه قرار بدی تا طلایی بشن بعد اونا رو سر جاشون قرار بده تا اون دری که زیر آب میون حوض هست باز بشه سه تا سنگ بیشتر نیست موفق باشی
mariahcruise
16-06-2007, 10:24
سلام من تو این مرحله موندم لطفا دوستان که این مرحله رو رفتن بگن من چه طور این سنگها رو تنظیم کنم یا اگر نمیدونن سیو این قسمت رو واسم بذارن فقط جلو تر نرن چون بعد سردرگم میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی به یک قدمی رسید حالت اسلوموشن رو انجام میدی ( باید زمانی این کا ر را انجام بدی که وقتی به سمتت رسید با بالهاش بهت ضربه بزنه یعنی باید زمانی که بالش رو به سمتت نزدیک کرد و میچرخه برای ضربه زدن باید اسلوموشن رو انجام بدی تا وقتی ضربه رو زد و شما تو همون حالت جاخالی میدی به پشتش ضربه بزنی
3 یا 4 بار این کار رو انجام بدی تموم میشه) ( زمان اسلوموشن رو باید تنظیم کنی دقیق ) :46:
بابا تو کجا رو می گی من اونجا گیر کردم که زیرش مواد مذابه غوله هم پا نداره با باسنش می کوبه رو زمین.:41:
من کلا از ین بازی خوشم نمیاد من یه وزژن بازی کردم پشیمون شدم نمیدونم یکش بود چی بود همونی که تو غار بودی
بابا تو کجا رو می گی من اونجا گیر کردم که زیرش مواد مذابه غوله هم پا نداره با باسنش می کوبه رو زمین.:41:
اخه گفتی غول اخر من مال غول اخر رو نوشتم
این مال اونی هست که میخواهی :
وقتی عصبانی شد شما باشید رو به پرتگاه ایستاده باشی تا بیفته پایین . در حالت اسلوموشن به سرش تیر میزنی البته زمانی که دو تا هدف فقل کرد
دوباره عصبانیش میکنی و به سرش ضربه میزنی .این بار پایین نمیندازیش به همون روش قبلی بلکه وقتی تیر میزنی دستش رو فرو میکنه توی زمین . اون موقع سریعا با یکی از تفنگ های قوی دستش رو میزنی تا یک دستش از بین برن
وقتی میخواد خودش رو بیاره بالا سریعا با یک تفنگ قوی اون دستش رو هم میزنی و تمام میفته توی مواد مذاب :31:
سلام من تو این مرحله موندم لطفا دوستان که این مرحله رو رفتن بگن من چه طور این سنگها رو تنظیم کنم یا اگر نمیدونن سیو این قسمت رو واسم بذارن فقط جلو تر نرن چون بعد سردرگم میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مرحله رو با توضیح نمیشه رد کرد
سیوت رو بذار تا برات ردش کنم
*hamedkhatar*
16-06-2007, 19:52
سلام بچه ها
من تو این مرحله گیر کردم
وقتی اهرم رو میکشیم باید چکار کنیم؟
ممنون
سلام بچه ها
من تو این مرحله گیر کردم
وقتی اهرم رو میکشیم باید چکار کنیم؟
ممنون
وقتی دستگیره رو میکشی یک تایم بهت میده و ستون ها میان بالا
میپری روبروت رو اولین ستون.بعد به سمت ستون سمت چپ میپری که بالاش هم سیخ هست و لبه ستون رو میگیری و یک دور کامل ستون رو میزنی و میری پشتش و از اونجا میپری روی یک شیب و بعد با یک پرش ستون بعدی رو میگیری و همینطور میری تا اخر.ستون ها پشت سر همه راحت میتونی بپری و بگیریشون
فقط باید سرعت عمل داشته باشی تا قبل از پایین امدن ستون ها به اخرین ستون برسی و ه جایگاه مربوطه برسی
*hamedkhatar*
17-06-2007, 00:13
مرسی End_boy جان
tatu_mail
17-06-2007, 01:53
سلام
ممنون دوست عزيز End boy
save شما درست بود ولي كامپيوتر من يه ويروسي گرفته بود عجيب
وقتي سيو ميريختم سر جاش ميزد كپي شده و لي نميشد
حالا دمه اين خرسك گير كردم اينو بايد چه كارش كنم؟؟؟ اون غولي كه چاق بهد از اينكه زنيكه كه ميافته تو مواد مذاب
غول هم از يه كيسه ميافته پايين
ممنون ميشم راهنماييم كني
مرسي
سلام
ممنون دوست عزيز End boy
save شما درست بود ولي كامپيوتر من يه ويروسي گرفته بود عجيب
وقتي سيو ميريختم سر جاش ميزد كپي شده و لي نميشد
حالا دمه اين خرسك گير كردم اينو بايد چه كارش كنم؟؟؟ اون غولي كه چاق بهد از اينكه زنيكه كه ميافته تو مواد مذاب
غول هم از يه كيسه ميافته پايين
ممنون ميشم راهنماييم كني
مرسي
سلام
جواب شما توی صفحه قبل بود :46:
وقتی میخواد خودش رو بیاره بالا سریعا با یک تفنگ قوی اون دستش رو هم میزنی و تمام میفته توی مواد مذاب:21:
tatu_mail
17-06-2007, 02:09
سلام
جواب شما توی صفحه قبل بود :46:
وقتی میخواد خودش رو بیاره بالا سریعا با یک تفنگ قوی اون دستش رو هم میزنی و تمام میفته توی مواد مذاب:21:
OH OHHHHH
ممنون ولي به نظر خيلي خفنه
ميدونم كه اول اخرش كاره خودته:31: :31:
بابا یکی به ما بگه این حالت اسلو موشن چه جوریه؟:19:
بابا یکی به ما بگه این حالت اسلو موشن چه جوریه؟:19:
شما اون دایناسور رو چجوری زدی پس؟
توضیح دادم برات
با تیر میزنی اون غول رو تا خط قرمز سمت راست پر بشه .بعد عصبانی میشه و حمله میکنه به یک قدمیت که رسید
حالت اسلوموشن پیش میاد که باید کلیک راست موس رو نگه داری و شیفت رو بگیری و یکی از چهار جهت راست و چپ و بالا و پایین رو بزنی .بعد اینکه به یکی از چهار جهت پریدی در حین پرش دو تا هدف از دو طرف به غول نزدیک میشن که وقتی قفل شد روی غول باید شلیک کنی :46:
توضیح دادم برات
با تیر میزنی اون غول رو تا خط قرمز سمت راست پر بشه .بعد عصبانی میشه و حمله میکنه به یک قدمیت که رسید
حالت اسلوموشن پیش میاد که باید کلیک راست موس رو نگه داری و شیفت رو بگیری و یکی از چهار جهت راست و چپ و بالا و پایین رو بزنی .بعد اینکه به یکی از چهار جهت پریدی در حین پرش دو تا هدف از دو طرف به غول نزدیک میشن که وقتی قفل شد روی غول باید شلیک کنی :46:
ممنون eb جان:20:
tatu_mail
17-06-2007, 18:13
توضیح دادم برات
سلام
من ميدونم منظورتون از اسلوموشن چيه
ولي اين كارو كردم ولي اصلا نميشه
اصلا اسيوموشن نميشه مثل دايناسوره خيلي پپس
سلام
من ميدونم منظورتون از اسلوموشن چيه
ولي اين كارو كردم ولي اصلا نميشه
اصلا اسيوموشن نميشه مثل دايناسوره خيلي پپس
اتفاقا خیلی راحت هم میشه
فقط باید سریع با تیر پشت سر هم بزنیش تا عصبانی بشه و به سمتت حمله کنه
به همین راحتی :27:
tatu_mail
17-06-2007, 20:44
اتفاقا خیلی راحت هم میشه
فقط باید سریع با تیر پشت سر هم بزنیش تا عصبانی بشه و به سمتت حمله کنه
به همین راحتی :27:
:27: حالا فعلا دوباره انداختم تو زحمت:19:
:27: حالا فعلا دوباره انداختم تو زحمت:19:
سیو رو رو Damoon زدم :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tatu_mail
18-06-2007, 00:15
سیو رو رو Damoon زدم :31:
ايوووول
دمت گرم
خيلي باحالي
عجب حوصله اي داري
:27: :40: :11:
vafa1353
18-06-2007, 00:54
سلام دوستان اينجا گير كردم هر كاري ميكنم نميشه ردش كنم در رو ميكشم بعد با طناب تاب ميخورم ولي قبل از اينكه بپرم اونور در در بسته ميشه.لطفا كمك كنيد.ممنون از همه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tatu_mail
18-06-2007, 01:37
سلام end boy عزيز
حالا اين يكي غولو چه جوري بكشم؟
زنه كه بال داره اين ورو اون ور ميره 2 تا جون داره دوميرو نميدونم چه جوري
ممنون
ميشم
rainysky50
18-06-2007, 11:04
بچه ها سلام.خواهشا کمکم کنید.من در اون قسمت که یک مجسمه هست و سه تا اشیای مستطیلی به نام leadbar میخواد گیر کردم.من هر سه تا اشیا رو گرفتم ولی نمیدونم چرا به مجسمه نمیزندشون.در ضمن من بلد نیستم از بازی عکس بزارم !!
tatu_mail
18-06-2007, 11:12
بچه ها سلام.خواهشا کمکم کنید.من در اون قسمت که یک مجسمه هست و سه تا اشیای مستطیلی به نام leadbar میخواد گیر کردم.من هر سه تا اشیا رو گرفتم ولی نمیدونم چرا به مجسمه نمیزندشون.در ضمن من بلد نیستم از بازی عکس بزارم !!
سلام اگه اشتباه نكنم اون مجسمه كه دستش شكسترو ميگي
؟
شبيه بودا ميمونه
اگه اونه
سه تا قطعه كه نقره اي رنگه بايد ببري بذاري تو دست شكسته اون تا طلا بشه
ولي اگه اين نيست با Ctrl + Print Screen كيبورد ميزني بعد ميري تو محيط نقاشي ويندوز Ctrl + V ميزني بعد سيو ميكني بهد تو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شير ميكني
موفق باشي
سلام end boy عزيز
حالا اين يكي غولو چه جوري بكشم؟
زنه كه بال داره اين ورو اون ور ميره 2 تا جون داره دوميرو نميدونم چه جوري
ممنون
ميشم
3 یا 4 بار این کار رو انجام بدی تموم میشه) ( زمان اسلوموشن رو باید تنظیم کنی دقیق )
مرحله دوم زدن این غول خیلی مهمه
بعد این غول بازی تموم میشه :21:
سلام دوستان اينجا گير كردم هر كاري ميكنم نميشه ردش كنم در رو ميكشم بعد با طناب تاب ميخورم ولي قبل از اينكه بپرم اونور در در بسته ميشه.لطفا كمك كنيد.ممنون از همه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این قسمت خاطرم نیست
اگر دوستان یادشون هست کمک کنند
اگر ممکنه سیوت رو بده تا ببینم چجوری میشه ردش کرد :46:
*hamedkhatar*
18-06-2007, 18:52
سلام
من تو این قسمت گیر کردم که این مجسمه بزرگه نشسته دوتا دستش هم افتادند
من از هر 3 تا در رفتم تو و اون چیز سفیدها که مثل آجر هستند رو گرفتم ولی وقتی میخوام بزارم سر جاشون قبول نمیکنه چرا؟
من باید چکار کنم؟
راستی من چطوری میتونی خودم رو اون بالا برسونم و اون اهرم رو بکشم؟
ممنون
سلام
من تو این قسمت گیر کردم که این مجسمه بزرگه نشسته دوتا دستش هم افتادند
من از هر 3 تا در رفتم تو و اون چیز سفیدها که مثل آجر هستند رو گرفتم ولی وقتی میخوام بزارم سر جاشون قبول نمیکنه چرا؟
من باید چکار کنم؟
راستی من چطوری میتونی خودم رو اون بالا برسونم و اون اهرم رو بکشم؟
ممنون
سلام
شما باید 3 تا اجر رو بزاری جلوی مجسمه توی دستش تا تبدیل به شمش طلا بشه
بعد یکی رو میزارید سمت چپ توی جای خالی
دو تای دیگر هم سمت راست پایین مجسه و سمت چپش
برای رسیدن به اون دستگیره فکر کنم همون جا پایینش یک مجسمه اب خوری باشه که از طریق اون باید بری بالا :46:
saeed_cpu_full
18-06-2007, 19:33
Tomb Raider: Anniversary برای X360 نیز عرضه می شود اطلاعات بیشتر در :
:8:
tatu_mail
18-06-2007, 21:02
3 یا 4 بار این کار رو انجام بدی تموم میشه) ( زمان اسلوموشن رو باید تنظیم کنی دقیق )
مرحله دوم زدن این غول خیلی مهمه
بعد این غول بازی تموم میشه :21:
ممنون دوست عزيز
جدا؟
بعد بازي كلا تموم ميشه؟؟؟؟
چه بد :41:
سلام
اين مرحله كه گذاشتي كاري نداره
تا ستون اول مياد بالا پر روي اون اگه دير كني به اندازه سه ثانيه وقت داري بپري روي ستون قبلي مگر نه همه دوباره ميرن پايين
حالا بعد لبه ستون سمت چپ رو بگير تا بري اونطرفش بعد هم ميپري روي سطح شيبدار زود هم مي پري و بعد هم اونجا سه ثانيه وقت داري زود مي پري روي ستون اول از توي رديف دوم بعد همي ميپري روي ستون سفيد از اينجا همه ستونها مي رن پايين سرعت عملت بايد زياد باشه به ترتيب ستون ها رو ميپري و مي ري تا برسه به لبه اونطرفي
موفق باشي!
من توي بازي مرحله اي كه دوتا اسب هستن گير كردم كه بايد كشته بشن اگه ميشه اونجا منو راهنمايي كنيد !
فكر كنم توي 41% بود!
vafa1353
18-06-2007, 21:56
من این قسمت خاطرم نیست
اگر دوستان یادشون هست کمک کنند
اگر ممکنه سیوت رو بده تا ببینم چجوری میشه ردش کرد :46:
save
ممنون ميشم دوست عزيز
vafa1353
18-06-2007, 22:00
من توي بازي مرحله اي كه دوتا اسب هستن گير كردم كه بايد كشته بشن اگه ميشه اونجا منو راهنمايي كنيد !
فكر كنم توي 41% بود!
دو سه صفجه برگردي عقب اند بوي عزيز توزيح دادن .
با تشكر از همگي كه خيلي خوب توضيح ميدن
من تامر رايدرو از Legend مي شناسم اين بازيش هم خيلي فكري و پر از معماست
لذت بردم
فعلا تا بعد !
save
ممنون ميشم دوست عزيز
این که خیلی راحت بود
باید با E در روبروتو میکشیدی تا کامل باز بشه بعد هم با q قلاب میگرفتی میپریدی تو
این هم سیو :
:11:
فكر كنم توي 41% بود!
برای شما :
باید اول شلیک کنی به سمت یکی از اسبها تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
موفق باشید :11:
ممنون دوست عزيز
جدا؟
بعد بازي كلا تموم ميشه؟؟؟؟
چه بد :41:
البته نه کاملا
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
vafa1353
19-06-2007, 02:01
این که خیلی راحت بود
باید با E در روبروتو میکشیدی تا کامل باز بشه بعد هم با q قلاب میگرفتی میپریدی تو
این هم سیو :
:11:
ممنون رفيق خيلي باهالي.:10:
tatu_mail
19-06-2007, 09:23
البته نه کاملا
میتونی بری و مرحله Croft Manor رو هم بازی کنی که اون هم به نوع خودش جالبه و Secret های باحالی داره :31:
سلام:31:
من هر كاري ميكنم اين غول اخرش نميميره
وقتي نزديكم ميشه من اسلوموشنش ميكنم از روسرش ميپرم همينطورم شليك ميكنم بخ پشتش
ولي ازش خون كم نميشه:41: اگه غول اخرش نبود ميدادم خودت ردش كني:46: اخه ميخوام دموشو ببينم
سلام:31:
من هر كاري ميكنم اين غول اخرش نميميره
وقتي نزديكم ميشه من اسلوموشنش ميكنم از روسرش ميپرم همينطورم شليك ميكنم بخ پشتش
ولي ازش خون كم نميشه:41: اگه غول اخرش نبود ميدادم خودت ردش كني:46: اخه ميخوام دموشو ببينم
سلام
وقتی نزدیک شد و حالت اسلوموشن پیش امد باید کلیک راست موس رو نگه داری و شیفت رو با جهت پایین رو بزنی
(شیفت + جهت پایین) لارا به سمت عقب شیرجه میزنه .غول هم سریعا میخواد ضربه بزنه که وقتی شما به عقب میپری ضربه اون رو جاخالی میده و بعد کاملا پشت سر غول مشخص میشه که اون لحضه باید دشلیک کنی .بعد از اینکه شلیک کردی برای چند ثانیه تو همون حالت میمونه که باید با یک تفنگ قوی تر بزنی تا خونش سریعتر بره
چند بار تکرار کنی اینحرکت رو میمیره :46:
tatu_mail
19-06-2007, 21:40
ممنون
ببينم چي ميشه
tatu_mail
20-06-2007, 08:52
ممنون
از end boy عزيز
بالاخره من اين بازيو به پايان بردم
ممنون
قشنگ بود
كسي سيو 100% اين بازيو نداره ميخوام ببينم چه چيزايي ازاد شده
ممنون
از end boy عزيز
بالاخره من اين بازيو به پايان بردم
ممنون
قشنگ بود
كسي سيو 100% اين بازيو نداره ميخوام ببينم چه چيزايي ازاد شده
سیو 100% برای شما دوست عزیز :46: :
برای فعال کردن Cheat باید از Option برید و گزینه ها رو On کنید
برای شروع بازی هم در اغاز هر مرحله میتونید مدل لباس ها رو انتخاب کنید
زیر قسمت ا نتخاب Easy و Hard
:10:
tatu_mail
20-06-2007, 14:20
سیو 100% برای شما دوست عزیز :46: :
برای فعال کردن Cheat باید از Option برید و گزینه ها رو On کنید
برای شروع بازی هم در اغاز هر مرحله میتونید مدل لباس ها رو انتخاب کنید
زیر قسمت ا نتخاب Easy و Hard
:10:
دمت گرم خيلي باحالي
معلومه اين كاره اي:46:
vafa1353
20-06-2007, 21:24
با عرض شرمندگي من باز يه جا گير كردم توي اون مرحله كه يه ستون هست و چنتا پل رو بايد آزاد كرد تا گويهاي چهار طرف ستون رو برداريو تو پل چهارم يعني سمت راستي كه ميرسه به يه جا كه دره قفس مانند باز ميشه و يه موجود رو ميكشه و با كشيدن يه اهرم پله هايي نمايان ميشه.ببخشيد كلي داستان گفتم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.سيو هم گذاشتم
save:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض شرمندگي من باز يه جا گير كردم توي اون مرحله كه يه ستون هست و چنتا پل رو بايد آزاد كرد تا گويهاي چهار طرف ستون رو برداريو تو پل چهارم يعني سمت راستي كه ميرسه به يه جا كه دره قفس مانند باز ميشه و يه موجود رو ميكشه و با كشيدن يه اهرم پله هايي نمايان ميشه.ببخشيد كلي داستان گفتم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.سيو هم گذاشتم
save:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این قسمت باید جعبه رو میاوردی بیرون از اون حفره.از روی همون حفره میرفتی بالا تا به اخرین دستگیره برسی و یکی دیگه ار پلها بیاد پایین و شی اخر رو بگیری .بعد هم بر میگشتی به سمت ستون اصلی در وسط کاخ
4 تا شی رو میزاری سر جاش در روبرو باز میشه
سیو در مقابل دربی که تازه باز شده :
موفق باشید :46:
vafa1353
20-06-2007, 23:54
سلام
این قسمت باید جعبه رو میاوردی بیرون از اون حفره.از روی همون حفره میرفتی بالا تا به اخرین دستگیره برسی و یکی دیگه ار پلها بیاد پایین و شی اخر رو بگیری .بعد هم بر میگشتی به سمت ستون اصلی در وسط کاخ
4 تا شی رو میزاری سر جاش در روبرو باز میشه
موفق باشید :46:
ممنون دوست عزيز كلي حال دادي ولي اي كاش اون سنگهارم رد ميكردي بدجور موندم توش.جون من نگي پس حس ماجراجوييت كجا رفته كه خدايي اين ديگه خيلي سخته.بازم ممنون.
Oracle_Eldorado
21-06-2007, 00:24
ببخشيد دوستان يه سئوال ( قبلا هم پرسيده بودم ولي مثل اينكه كسي جواب رو نميدونست )
اين آخر legend چي شد ؟ مادرش چه بلايي سرش اومده بود ؟
*Necromancer
21-06-2007, 01:00
مادرش تو زمان گم شد!...... فك كنم تو اين شماره مي خواد بره پيداش كنه!
تو پست 39 گفتم كه!
راستي كسي هست كرك بازي رو به من بده؟
سلام من تو قسمتی که میخواد از سکو بپره می افتم تو چی کار کنم ممنون میشم؟
shakerifar
21-06-2007, 08:33
ببخشید من این بازی رو تازه خریدم به مشکل خوردم اون دایناسور بزرگه رو چه جوری می شه کشت
shakerifar
21-06-2007, 08:51
ببخشید عکسش یادم رفت:41:
ببخشید من این بازی رو تازه خریدم به مشکل خوردم اون دایناسور بزرگه رو چه جوری می شه کشت
ببخشید عکسش یادم رفت:41:
سلام
شما باید به سمت دایناسور شلیک کنید تا خط قرمز سمت چپ پر بشه بعد دایناسور به سمت شما حمله میکنه
وقتی داره نزدیک میشه و به دو قدمی شما برسه حالت اسلوموشن پیش میاد. که شما باید کلیک راست موس رو نگه دارید و بعد 4 تا جهت رو نشون میده که تو اون لحظه شما باشید شیفت رو نگه داری و به یکی از جهت های که دوست داری حرکت کنی مثلا سمت راست .باید شیفت رو بگیری و جهت راست رو بزنی و تو همون حالت اسلوموشن جاخالی که دادی همزمان دو تا هدف از دو طرف به سر دایناسور نزدیک میشن که وقتی دوتا هدف به هم رسیدن هدف قرمز میشه و این موقع هست که شما باید شلیک کنید. در همون قسمت 3 تا دیوار خاردار هست که باید دایناسور رو در اون قسمت عصبانی کنید و وقتی حمله کرد باید شما پشت به اون دیوار باشید و وقتی تو حالت اسلو موشن جاخالی دادید به سرش شلیک کنید( وقتی دو تا هدف روی سرش Lock شد ) تا به خارها بخوره و سریعتر جونش بره. بیشتر سعی کن کنار دیوارهای خاردار انجام بدی این حرکت رو .انقدر باید این کار رو انجام بدی تا خونش به اخر برسه :46:
تو پست 39 گفتم كه!
راستي كسي هست كرك بازي رو به من بده؟
DVD مدرن بدون کرک هست
ماله من که کرک نداره :18: :13:
سلام من تو قسمتی که میخواد از سکو بپره می افتم تو چی کار کنم ممنون میشم؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید یا یه عکس از محلی که گیر کردید اینجا قرار بدید برای راهنمایی بیشتر :46:
BLACK ICE
21-06-2007, 11:36
سلام.دمت گرم بابا شما خیلی واردی.میشه به منم کمک کنی؟اینجا گیر کردم.پایین ترین دالونه(ِDamocies).دستگیرم دیگه کار نمیکن.جعبه رو هم از اون بالا اوردم بیرون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم.تو کلید اخر(قرمز)گیر کردم.کمک!
سلام.دمت گرم بابا شما خیلی واردی.میشه به منم کمک کنی؟اینجا گیر کردم.پایین ترین دالونه(ِDamocies).دستگیرم دیگه کار نمیکن.جعبه رو هم از اون بالا اوردم بیرون ولی دیگه نمیدونم چی کار کنم.تو کلید اخر(قرمز)گیر کردم.کمک!
سلام
من دقیقا نفهمیدم شما کجا رو میگی؟
یه عکس با Print Scrn بگیر از اون جایی که میگی تا دقیق راهنمایت کنم
*Necromancer
21-06-2007, 14:01
dvd مدرن بدون کرک هست
ماله من که کرک نداره :18: :13:
حالا همون ايكوني كه باهاش ميري تو بازي رو اگه ميتوني بده.
اقا كسي نبود كرك بازي رو به ما بده؟!
vafa1353
21-06-2007, 18:23
تورا به خدا كمكم كنيد نميتونم اينجارو رد كنم
کد:
21-06-2007, 18:28
ببخشيد تكراري بود
shakerifar
21-06-2007, 18:35
سلام
شما باید به سمت دایناسور شلیک کنید تا خط قرمز سمت چپ پر بشه بعد دایناسور به سمت شما حمله میکنه
وقتی داره نزدیک میشه و به دو قدمی شما برسه حالت اسلوموشن پیش میاد. که شما باید کلیک راست موس رو نگه دارید و بعد 4 تا جهت رو نشون میده که تو اون لحظه شما باشید شیفت رو نگه داری و به یکی از جهت های که دوست داری حرکت کنی مثلا سمت راست .باید شیفت رو بگیری و جهت راست رو بزنی و تو همون حالت اسلوموشن جاخالی که دادی همزمان دو تا هدف از دو طرف به سر دایناسور نزدیک میشن که وقتی دوتا هدف به هم رسیدن هدف قرمز میشه و این موقع هست که شما باید شلیک کنید. در همون قسمت 3 تا دیوار خاردار هست که باید دایناسور رو در اون قسمت عصبانی کنید و وقتی حمله کرد باید شما پشت به اون دیوار باشید و وقتی تو حالت اسلو موشن جاخالی دادید به سرش شلیک کنید( وقتی دو تا هدف روی سرش Lock شد ) تا به خارها بخوره و سریعتر جونش بره. بیشتر سعی کن کنار دیوارهای خاردار انجام بدی این حرکت رو .انقدر باید این کار رو انجام بدی تا خونش به اخر برسه :46:
ممنونم ردش کردم:10:
تورا به خدا كمكم كنيد نميتونم اينجارو رد كنم
حالا همون ايكوني كه باهاش ميري تو بازي رو اگه ميتوني بده.
اقا كسي نبود كرك بازي رو به ما بده؟!
ایکون برای شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سیو میتونید دریافت کنید:
vafa1353
22-06-2007, 00:10
سلام
براتون بعد همون قسمت سیو زدم:
اسم سیو: Lara
دستت درد نكنه رفيق كلي حال دادي.خدايي اگه نبودي تا حالا صدبار بازي رو آنيستال كرده بودم.:11:
*Necromancer
22-06-2007, 04:37
ایکون برای شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این سیو میتونید دریافت کنید:
ممنون . تو زحمت افتادي نميدونستم 19 مگا بايته!!!
tatu_mail
22-06-2007, 08:10
اين آقاي End Boy كارش حرف نداره
خيلي بچه 20 يه
اين آقاي End Boy كارش حرف نداره
خيلي بچه 20 يه
شرمنده میکنید
چشاتون 20 میبینه :31: :46:
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
*PiNk PaNTHeR*
22-06-2007, 10:48
سلام من در قسنتی که تعداد زیادی ستون داره گیر کردم راهنمایی کنید ممنون
هزارتا مرحله پر از ستون هست اسم مرحله با عکس لطفا.
ممنون.
vafa1353
22-06-2007, 12:52
سلام تو اين مرحله من دو تا دستگيره داخل مجسمه ها رو پايين كشيدم كه يكي اب رو كم ميكنه و ديگري دوباره زياد ولي نميدونم بعد بايد چيكار كنم .لطفا راهنمايي كنيد ممنون.
سلام تو اين مرحله من دو تا دستگيره داخل مجسمه ها رو پايين كشيدم كه يكي اب رو كم ميكنه و ديگري دوباره زياد ولي نميدونم بعد بايد چيكار كنم .لطفا راهنمايي كنيد ممنون.
دستگیره زیر اب رو میکشی پایین
از مجسمه سمت چپ بالا میری و دستگیره رو میکشی
بعد از سمت راست همون مجسمه که بالا هستی گوشه دیوار رو با پرش میگیریو مسیر رو ادامه میدی تا به مجسمه سمت راست برسی دستگیره اون قسمت رو هم میکشی . بعد اب کمی بالاتر میاد
به درون اب میپری و به سمت مجسمه سمت چپ میری و از درون اب به داخل مجسمه میری و ...
البته دقیق خاطرم نیست این چیزی که گفتم صحیح هست ولی یادمه اب رو تا اون مجسمه باید میاوردیم بالا بعد از زیر اب باید واردش می شدیم !
michael jackson
22-06-2007, 13:33
سلام من اينجا گير كردم وقتي از دره سمته چپ ميرم كه بايد از رو ديوار بپري رو صخره اي كه زيرش ابه اون رو نميگيره .!
michael jackson
22-06-2007, 13:45
اين جا رو ميگم :
اين جا رو ميگم :
سلام
لینک عکس رو قرار بدید خیلی بهتره
چون سایز عکس باعث بینظمی در تاپیک میشه
در مورد این قسمت هم شما اگر دقت کنید تا اخر دیوار نرفتید که پرش میزنید و نمیگیره اون قسمت پشت سر لارا رو
بچسبید به ته دیوار و بعد یک بار حالت پرش گرفتن لارا رو انجام بدید که بدنش رو به جلو میاره و دوباره به عقب میره بعد پرش بزنید راحت میگیره و فکر میکنم بعدش هم برای حفط کردن تعادل باید E رو بزنید:46:
سلام دوستان...
من نسخه dvd این بازی رو از apple گرفتم.....ولی متاسفانه بازی برای من پروفایل نمیسازه در نتیجه نمیتونم بازی رو سیو کنم...لطفا راهنمایی کنید....در ضمن رو ویستا بازی می کنم.
;1224213']سلام دوستان...
من نسخه dvd این بازی رو از apple گرفتم.....ولی متاسفانه بازی برای من پروفایل نمیسازه در نتیجه نمیتونم بازی رو سیو کنم...لطفا راهنمایی کنید....در ضمن رو ویستا بازی می کنم.
اقا مشکل حل شد...
سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
*hamedkhatar*
23-06-2007, 17:26
سلام
من تو این مرحله که دو تا مجسمه هستند و در اطراف هم آب هست گیر کردم
اینجا من باید چکار کنم؟
ممنون
T O O M A J
23-06-2007, 17:41
اونجا بايد به آب بري و يك دستگيره هست كه اونو بايد بكشي تا در باز بشه.
بگردي پيداش مي كني.
ممنون
توماج
سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
موفق باشی :46:
سلام
من تو این مرحله که دو تا مجسمه هستند و در اطراف هم آب هست گیر کردم
اینجا من باید چکار کنم؟
ممنون
طبق همین عکسی که گزاشتید از سمت چپ بپرید تو اب و مستقیم برید پایین یک دریچه هست که از طریق اون میتونید وارد خونه بشید
jak_1300
23-06-2007, 18:24
من به يه جايي رسيدم مثله استاديم و دوتا گوريل بهم حمله ميكنن ميكشمشون ولي بعدش نميدونم كجا بايد برم كسي ميدونه كجا رو ميگم ؟
من به يه جايي رسيدم مثله استاديم و دوتا گوريل بهم حمله ميكنن ميكشمشون ولي بعدش نميدونم كجا بايد برم كسي ميدونه كجا رو ميگم ؟
شما از ورودي كه وارد شدي و اونها رو كشتي .
يك تكه سنگ مي بيني كه اگه بالاش بري مي توني بپري توي راپله ها . اشتباه نكني مستقيم همون جا رو برو بالا مي بيني رو يكي از ستون ها شكستگي داره مثل همون شكستگي هايي كه اول همين مرحله يونان داشت . از روي اونها بگير و به ترتيب برو بقيه راه آسونه:10:
vafa1353
23-06-2007, 20:08
سلام تو قسمتي كه بايد 3تا فيوز رو پيدا كرد فيوز سوم يعني قرمز رو كه اون پاين هست رو چطور بايد بهش رسيد؟دقيقا اونجايي كه دو تا فيوز هست بالايي رو برداشتم ولي نميدونم چطور برم اون پايين كه فلس داره.لطفا كمكم كنيد.ممنون.
سلام تو قسمتي كه بايد 3تا فيوز رو پيدا كرد فيوز سوم يعني قرمز رو كه اون پاين هست رو چطور بايد بهش رسيد؟دقيقا اونجايي كه دو تا فيوز هست بالايي رو برداشتم ولي نميدونم چطور برم اون پايين كه فلس داره.لطفا كمكم كنيد.ممنون.
سلام
اون قسمتی که فیوز ها رو میزاری توی اون دستگاه تا ازشون استفاده کنی از اون اتاق میایی بیرون و دقیقا روبرو همون قسمت باید یک جعبه باشه که خودت قبلا انداختیش پایین( از فیوز اول استفاده میکنی برای حرکت دادن جعبه در روبروی همون اتاق . و با پرش زدن از روی جعبه میری به بالای اتاقی که شیشهای هست و از کنار اون جعبه ای که جابه جا کردی وارد حفره ای میشی تا به جعبه برسی ) . باید بری بالای جعبه و یک پرش بزنی به سمت روبر و بری بالابعد باید بپری سمت چپ دوتا لوله هست باید اون ها رو بگیری از این طریق میتونی به اون فیوز برسی
بعد با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در ه های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید بقیه کاملا مشخصه :46:
*hamedkhatar*
24-06-2007, 00:51
طبق همین عکسی که گزاشتید از سمت چپ بپرید تو اب و مستقیم برید پایین یک دریچه هست که از طریق اون میتونید وارد خونه بشید
سلام
ممنون End Boy جان
پیداش کردم
حالا باید با مجسمه ها بجنگم ولی خیلی سخته :37:
طریقه کشتنشون چطوریه؟
اگه قبلا توضیح دادید لطفا شماره تاپیکتون رو لطف کنید
ممنون
:blush:
*hamedkhatar*
24-06-2007, 01:36
یافتم
رفتم تو صفحات قبلی نوشته های END_BOY رو دیدم:
باید اول شلیک کنی به سمت یکی از اسبها تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
بس که END_BOY جان زیبا و کامل توضیح میدهند تو همون بار اول تونستم بکشمشون
END_BOY دوست داریم :31:
یافتم
رفتم تو صفحات قبلی نوشته های END_BOY رو دیدم:
بس که END_BOY جان زیبا و کامل توضیح میدهند تو همون بار اول تونستم بکشمشون
END_BOY دوست داریم :31:
اقا شرمنده میکنی :11:
*PiNk PaNTHeR*
24-06-2007, 05:10
بیاین بچه ها مدلهای لارا کرافت:(بدون ترتیب)
Jill de Jong
Lucy Clarkson
Lara Weller
Nell McAndrew
Rhona Mitra
Ellen Rocche
Vanessa Demouy
Karima Adebibe
مثل اینکه توی انیورساری به خودکفایی رسیدن:31:
راستش شرمنده از سایر کوچیک تگ ارل خرابه سایز بعدی اینها هم خیلی بزرگتره.
[quote=END_BOY;1228411]باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
موفق باشی
دمت گرم ممنون آقایی:10::21:
jak_1300
24-06-2007, 10:07
شما از ورودي كه وارد شدي و اونها رو كشتي .
يك تكه سنگ مي بيني كه اگه بالاش بري مي توني بپري توي راپله ها . اشتباه نكني مستقيم همون جا رو برو بالا مي بيني رو يكي از ستون ها شكستگي داره مثل همون شكستگي هايي كه اول همين مرحله يونان داشت . از روي اونها بگير و به ترتيب برو بقيه راه آسونه:10:
مرسي ممنون
*PiNk PaNTHeR*
24-06-2007, 12:22
سلام بچه ها.
من اینجا گیر کردم. به سکوی سمت چپی رسیدم اما سمت راستیه هیچ راهی نداره(سمت راست و چپ مانیتور:31:)
کسی کمکم میکنه؟
سلام بچه ها.
من اینجا گیر کردم. به سکوی سمت چپی رسیدم اما سمت راستیه هیچ راهی نداره(سمت راست و چپ مانیتور:31:)
کسی کمکم میکنه؟
آها اينجا منم خيلي الاف شدم .
اگه توجه كني وسط سالن بالاي سرت يه گيره هست كه تناب مي شه بهش پرتاب كرد .
خوب پس نتيجه اينكه نزديك ترين لبه به اون رو پيدا كني فكر كنم اگه به ترتيب ستون ها بري ستون 3يا4يا5 (دقيق يادم نيست:31:) بعد از روش كه بپري مي توني تناب رو پرتاب كني و به طرف ديگه بري .
cyrus_ln
24-06-2007, 19:06
من كه دارم دق ميكنم هي ميخوام برم بازي رو بگيرم ولي جلوي خودمو ميگيرم.تا 12 تير امتحان دارم بايد تا اون موقع صبر كنم.
معماهاش چجوريه مخ كارگيره؟؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
24-06-2007, 20:32
djmdجان ممنون از راهنمایین.
حسین عزیز معماهاش زیاد سخت نیست.
بیشتر وقتها یک عکس رو باید چپه کنی و یک بین ستونها مرتبا بپری.
البته کشتن غولهاش دوسه گیگ مخ میبره:31:
بچه ها
وقتي تام رايدر روي ديواره و داره با طناب روش راه ميره چطوري ميشه از روي ديوار به عقب پريد؟
من تا الان همش شانسي ميپريدم
راه خاصي رو نتونستم پيدا كنم
*PiNk PaNTHeR*
25-06-2007, 04:31
وقتي تام رايدر روي ديواره و داره با طناب روش راه ميره چطوري ميشه از روي ديوار به عقب پريد؟
من تا الان همش شانسي ميپريدم
راه خاصي رو نتونستم پيدا كنم
زاویه ی دوربین رو درست بالای سر کاراکتر تنظیم کن. دکمه ای که باهاش عقب میره رو فشار بده و بپر. اگه استیتی براش باشه اون رو میگیره.
امتحان مي كنم ببينم جواب ميده يا نه
*PiNk PaNTHeR*
25-06-2007, 18:57
سلام
توی اولین مرحله ای که توی جزیره هستیم بعد از گرفتن سه فیوز و زدن دکمه هاش چیکار کنیم؟
سلام
توی اولین مرحله ای که توی جزیره هستیم بعد از گرفتن سه فیوز و زدن دکمه هاش چیکار کنیم؟
سلام
بعد از 2 روز غیبت باز گشتیم :biggrin:
اون قسمتی که فیوز ها رو میزاری توی اون دستگاه تا ازشون استفاده کنی اولی از سمت راست رو میزاری روبروی همون قسمت یک جعبه حرکت داده میشه . دومی رو میزاری جعبه میره روی یک سقف شیشه ای . سومین فیوز رو بزاری جعبه رو میندازه روی شیشه و شکسته میشه
بعد به کمک یک جعبه که در پایین همون محل هست میپری توی اتاق شیشه ای و اسلحه رو بر میداری و بعد کاملا مسیر رو بر میگردی عقب تا به یک جایی برسی که یک واگن هست و کنارش نبردبان داره که در بالای نبردبان بسته هست اونجا باید با اسلحه شیشه رو خرد کنی و وارد بشی و بعد از کشیدن دستگیره میایی به سمت واگن و میری پشت واگن دستگیره رو می کشی و دمو و کمی جلوتر باز باید به کمک فیوز ها یک جعبه رو از سر راحت بر داری که راحته و .... :46: :11:
جماعت خسته نباشيد
ميگم الان من توي معدن اونجا كه تام رايدر دونفر رو مي كشه
روي تمام اين سكو ها پريدم مشكلي نبود كليد اون بالا رو چطور بدست بيارم
چه كنم؟؟؟؟؟؟
=--=-==-=-=-=--=-=-==-=-
_+_+_+__+_++__++_+_+__
بعد يه سوال فني از end_boy تايم كل بازي كه تام رايدر رو تموم كردي چقدر بود چند ساعت طول كشيد؟ (;
الان من روي 18 ساعت هستم
*PiNk PaNTHeR*
26-06-2007, 13:27
جماعت خسته نباشيد
ميگم الان من توي معدن اونجا كه تام رايدر دونفر رو مي كشه
روي تمام اين سكو ها پريدم مشكلي نبود كليد اون بالا رو چطور بدست بيارم
چه كنم؟؟؟؟؟؟
Tom Rider کی بید؟
منظورت لارا کرافته؟
ببین روی سکوهایی که کناره هاشون سیاهه بپر تا برن پایین.
بعدش برو بالا تا به دستگیره برسی و دستگیره رو بکش. بعد در باز میشه و میتونی بری پایین.
راستی END_Boy جان من تموم کردم اونجا رو الان آخرهای بازیم.
سلام من در قسمتی که لارا باید چهار تا شی رو بگیره ولی اول باید راه سنگیشون رو بندازه پایین گیر کردم راه 3 تا شو باز کردم ولی یکشون نمی دونم چه طوریه؟
تشكر
اينجاشو مي دونستم
ببخشيد همون لرا كرافت اگه بخواد بپره و مدال رو بگيره بايد چيكار كرد؟
*hamedkhatar*
26-06-2007, 15:38
سلام
من تو این مرحله گیر کردم این ستون ها رو چطوری باید بچرخونم؟
یعنی میدونم چطوری میچرخه منظورم اینه که باید چکارشون کنم؟
سلام
من تو این مرحله گیر کردم این ستون ها رو چطوری باید بچرخونم؟
یعنی میدونم چطوری میچرخه منظورم اینه که باید چکارشون کنم؟
سلام
یک سیو فکر کنم برای همین قسمت تو چند پست قبل گزاشتم. از بعد این قسمت شروع میشه
اینجا باید از شکل های که رو برو و سمت راست و چپ هست استفاده کنی
دوتا مجسمه تو دستشون یک فنجون هست در سمت چپ
دوتا هم روبرو با دو تا فنجون
سمت راست هم دو تا مجسمه کوزه بدست
که باید ستون ها رو مثل شکل جا به جا کنی و رو بروی هم باشند
اگر اون سیو رو پیدا نکردی سیوت رو بزار برات رد کنم :46:
تشكر
اينجاشو مي دونستم
ببخشيد همون لرا كرافت اگه بخواد بپره و مدال رو بگيره بايد چيكار كرد؟
اگر اون قسمتی که میپری رو ستون ها رو میگی که اصلا کلید نمیخواد و قتی روی همه ستون ها پریدی مواد مذاب جاری میشه به سمت در و بعد چند تا ستون باقی میمونه که باید از سمت چپ بری بالا و به سمت راست بری تا اخرین ستون از اونجا هم به سمت بالاترین ستون میری و میپری داخل یک حفره و دستگیره رو میکشی
در باز میشه :46:
*hamedkhatar*
26-06-2007, 20:04
سلام
یک سیو فکر کنم برای همین قسمت تو چند پست قبل گزاشتم. از بعد این قسمت شروع میشه
اینجا باید از شکل های که رو برو و سمت راست و چپ هست استفاده کنی
دوتا مجسمه تو دستشون یک فنجون هست در سمت چپ
دوتا هم روبرو با دو تا فنجون
سمت راست هم دو تا مجسمه کوزه بدست
که باید ستون ها رو مثل شکل جا به جا کنی و رو بروی هم باشند
اگر اون سیو رو پیدا نکردی سیوت رو بزار برات رد کنم :46:
سلام
بعد از اینکه اومدم این تاپیک رو زدم خودم راهش رو پیدا کردم خیلی ساده بود
به هر حال ممنون
badterojan
27-06-2007, 00:51
جواب شما رو این دوستمون داد
و من در ادامه حرف ایشون بگم که وقتی روی اون شکل هدف گرفتید و شلیک کردید همون دری که روش نقاشی ها رو دیدید باز میشه و این رو هم بگم برای شلیک به هدف بالای نقاشی باید از Z استفاده کنید و در ادامه شما با یک پرش و استفاده از قلاب بر روی دیوار اویزون میشید و دیوار روبه رو رو میگیرید . در اونجا هم نقاشی هست که علامت ها رو یاداشت میکنید و دوباره همون مسیر رو بر میگردید و روی نقاشی اصلی دوباره اجرا میکنید تا در پست سر شما که گوی فلزی درونش هست ازاد بشه :46:
دوستان سلام
آقا من هر کاری می کنم تیر به اون عکس دومیه که باید از z استفاده کنیم کارگر نیست هر چی می زنم انگار نه انگار چه کنم؟:41:
badterojan
27-06-2007, 01:20
سلام
درست شد
BLACK ICE
27-06-2007, 09:50
سلام.من تو مرحله ای که زنه غولشه گیر کردم.نصف جونشو میزنم ولی وقتی میاد پایین دیگه هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.همه ی صحنه اهسته ها رو هم زدم هیچی نشد.لطفا کمک کنید.ممنون.
*PiNk PaNTHeR*
27-06-2007, 09:57
سلام.من تو مرحله ای که زنه غولشه گیر کردم.نصف جونشو میزنم ولی وقتی میاد پایین دیگه هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.همه ی صحنه اهسته ها رو هم زدم هیچی نشد.لطفا کمک کنید.ممنون.
ببین اونقدر بهش تیر بزن تا به سمتت حمله کنه. بعد اسلحه ت رو غلاف نکن و به سمتش بدو تا به نزدیکش برسی. بعد Roll رو بزن و بذار تا نشونه قرمز شه و بهش تیر بزن. بعد میفته زمین. به پشتش تیر بزن تا جون از کم شه.
این فایل تصویری کمکت میکنه:
BLACK ICE
27-06-2007, 11:25
خیلی لطف کردی.ممنونم.
end_boy جون جواب ندادي چند ساعته تموم كردي؟؟
=-=-=--=-==-=--==--=-=-==-=-=--==-=-
بازي كنندگان محترم به دادم برسيد كه من الان تو اين محوطه اي هستم كه داره ميره سمت اين زنه تا بكشتش
بعد توي قسمت سوم به وقت نميرسم كه ميله ها رو بگيرم و برم به سكوي بعدي؟؟
michael jackson
27-06-2007, 23:09
سلام من اينجا گير كردم تو درصد 51 هر بار تا ميپرم سنگا بسته ميشه له ميشم.
بازي كنندگان محترم به دادم برسيد كه من الان تو اين محوطه اي هستم كه داره ميره سمت اين زنه تا بكشتش
سلام
دقیقا نمیدونم ولی تفریحی دو روزه تمومش کردم :46:
توی قسمت سوم هم باید سرعت عمل داشته باشی و بعد از شلیک به سمت اون هدف های دایره ای باید
سریعا مراحل رو رد کنی
سلام من اينجا گير كردم تو درصد 51 هر بار تا ميپرم سنگا بسته ميشه له ميشم.
سلام
شما باید وقتی دیوارها به هم برخورد کردند و دارند از هم فاصله میگیرند و بسته میشند سریعا بپری روی ستون
برای حفظ تعادل هم از E استفاده کن.بعد هم که سریعا میپری به سمت دیگر
باید زمان بندی خوبی داشته باشید :46:
lover_pc_games
28-06-2007, 01:58
اگر تا الان بازی رو تموم نکردی :31:
این فایل سیو ، بعد از رد کردن اون قسمت هست !
michael jackson
28-06-2007, 13:28
سلام
شما باید وقتی دیوارها به هم برخورد کردند و دارند از هم فاصله میگیرند و بسته میشند سریعا بپری روی ستون
برای حفظ تعادل هم از E استفاده کن.بعد هم که سریعا میپری به سمت دیگر
باید زمان بندی خوبی داشته باشید :46:
مرسي ميدونم و لي وقتي اين كار رو ميكنم اصلا به ستون نميرسه و ازش رد ميشه .
سلام من در قسمتی که لارا دشمنش تعقیب مکنه میرهتو کشته و بعدش میره داخل غار من داخل غار چیکار کنم
michael jackson
28-06-2007, 15:23
اون جايي كه تو مصر 4 تا راهه بايد چهارمي رو چطور باز كرد ؟
salam
man marhaleye 41 darsad gira karadam
onjaey ke miri toye mabad va ye chizi var midari miyai biron mojasame ha tabdil mishan be mojode zende shabihe adame asb nama hast...2ta ha mhastan
lotf konid begid che jori beram
tashakor mikonam az shoma dostane bazi khore azize...
michael jackson
28-06-2007, 16:07
salam
man marhaleye 41 darsad gira karadam
onjaey ke miri toye mabad va ye chizi var midari miyai biron mojasame ha tabdil mishan be mojode zende shabihe adame asb nama hast...2ta ha mhastan
lotf konid begid che jori beram
tashakor mikonam az shoma dostane bazi khore azize...
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست موس رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست موس رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
michael jackson
28-06-2007, 16:47
اون جايي كه تو مصر 4 تا راهه بايد چهارمي رو چطور باز كرد ؟
بچه ها for God sake كمك كنيد .
بچه ها for God sake كمك كنيد .
یک عکس از جایی که گیر کردی بزار اینجا تا راحت تر کمکت کنیم
اینطوری که نمیشه :13:
michael jackson
28-06-2007, 23:28
یک عکس از جایی که گیر کردی بزار اینجا تا راحت تر کمکت کنیم
اینطوری که نمیشه :13:
بفرماييد اينم عكس.ولي صحبت هام واضح بود .
سلام من در قسمتی که لارا دشمنش تعقیب مکنه میره تو کشتی و بعدش میره داخل غار من داخل غار چیکار کنم
کسی محله ما نمی زاره اینجا
:4: :32: :33:
کسی محله ما نمی زاره اینجا
:4: :32: :33:
سلام
دوست عزیز اگر یک عکس بزارید اینجا از اون قسمت که گیر کردید خیلی بهتره :46:
این طوری اصلا معلوم نیست کجا رو دارید میگید شما :41:
بفرماييد اينم عكس.ولي صحبت هام واضح بود .
اینجا دقیقا یادم نیست .ولی فکر کنم
طبق همین عکس فکر میکنم یا از در سمت راست پل یا پل روبرو باید وارد بشی تا اخر مرحله بری تا دستگیره رو برای پل اخر بکشی.اگر میتونی سیوت رو بذار تا من برات ردش کنم :46:
badterojan
29-06-2007, 13:09
با کدوم از کارتهای زیر بازی اجرا میشه؟
6200tc و 9250ati و 7300gt
مهمه
راستی تاتو جان عکس نیومد؟!
من خودم با 7300gt دارم ميرم خيلي خوبه
mohammad_twe
29-06-2007, 14:38
سلام ....
اقا به ما بگین رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ و رم 256 ؟
P-R-I-N-C-E
29-06-2007, 14:52
سلام
من مرحلیه اول گیر کردم
سطل اب وپر کردم رو اتیش ریختم بعد تیر ورداشتم تیر کمونم ورداشتم گزاشتم رو مجسمه بعد یه چیز به من داد اونو گزاشتم رو یه در بعد وارد اتاق شدم حالا نمی دونم چه کار کنم؟ همون جا که پیانو .... هست.
P-R-I-N-C-E
29-06-2007, 16:06
P-R-I-N-C-E
29-06-2007, 16:41
کسی نمیدونه؟
badterojan
29-06-2007, 21:16
سلام ....
اقا به ما بگین رو این گرافیک اجرا میشه Radeon 9200 ؟ و رم 256 ؟
رو بدترين وضعيت گرافيكي شايد اجرا بشه امتحان كن
badterojan
30-06-2007, 00:05
سلام
من به اون دو تا اسب رسيدم كه جلوي يك در ايستاده اند و لارا مي خواد در رو باز كنه اما چجوري؟
كسي مي دونه بايد اينجا چه كار كرد؟
P-R-I-N-C-E
30-06-2007, 01:45
جواب ما رو بدین چیزی ازتون کم میشه
mohammad_twe
30-06-2007, 01:48
رو بدترين وضعيت گرافيكي شايد اجرا بشه امتحان كن
رو رزولیشن 1024 به راحتی و با گرافیکه باهالی اجرا شد....
lover_pc_games
30-06-2007, 04:03
سلام
من به اون دو تا اسب رسيدم كه جلوي يك در ايستاده اند و لارا مي خواد در رو باز كنه اما چجوري؟
كسي مي دونه بايد اينجا چه كار كرد؟
باید بری زیر آب ! یه راه هست ... از اونجا میتونی در رو باز کنی !
در کل باید زیر آبی بری :31:
lover_pc_games
30-06-2007, 04:12
سلام
من مرحلیه اول گیر کردم
سطل اب وپر کردم رو اتیش ریختم بعد تیر ورداشتم تیر کمونم ورداشتم گزاشتم رو مجسمه بعد یه چیز به من داد اونو گزاشتم رو یه در بعد وارد اتاق شدم حالا نمی دونم چه کار کنم؟ همون جا که پیانو .... هست.
ببینم نکنه شما اینجا رو با قسمت داستانی بازی اشتباه گرفتی ؟ :18:
شما باید از قسمت start game بازی اصلی رو شروع کنی !
اینجایی که شما هستی یه جورایی واسه سرگرمیه و اصل کار همون جاست که گفتم .
shakerifar
30-06-2007, 07:05
می خواستم بدونم بعد از این مرحله چند تا مرحله ی دیگه مونده ایا به پایان نزدیک هستم یا نه؟؟
st francis folly یا یه همچین چیزی
*PiNk PaNTHeR*
30-06-2007, 09:31
می خواستم بدونم بعد از این مرحله چند تا مرحله ی دیگه مونده ایا به پایان نزدیک هستم یا نه؟؟
st francis folly یا یه همچین چیزی
تازه اول بازی هستی.
فکر کنم این مرحله مرحله ی 4یا 5 باشه.
badterojan
30-06-2007, 13:35
سلام
من نمي فهمم چرا جون اين اسبها هي زياد و كم ميشه
هر جور مي زني نمي ميرن
badterojan
30-06-2007, 13:36
رو رزولیشن 1024 به راحتی و با گرافیکه باهالی اجرا شد....
خوشحال شدم
سلام
من نمي فهمم چرا جون اين اسبها هي زياد و كم ميشه
هر جور مي زني نمي ميرن
اگر منظورت اون دو تا غول هست که به شکل اسب هستند تو چند صفحه قبل توضیح دادم
چجوری باید بزنیشون !
jak_1300
30-06-2007, 14:37
اگر تا الان بازی رو تموم نکردی :31:
این فایل سیو ، بعد از رد کردن اون قسمت هست !
از سيوي كه دادي متشكر
michael jackson
30-06-2007, 15:45
بچه ها لطفا كمك كنيد اينجا گير كردم .
the_god_of_3dsmax
30-06-2007, 16:37
سلام
کسی بازی نما گرفته این بازی توشه ولی نمی شه ریختش !!!!
lover_pc_games
30-06-2007, 18:20
به طنابی که قایق بهش وصله شلیک کن ... دنبال قایق برو هر جا که گیر کرد بالای اون قسمت میتونی بازی رو ادامه بدی !
از سيوي كه دادي متشكر
خواهش عزیز ... :46:
سلام من تمومش کردم امروز بازی جالبی بود
کسی سیو 100 درصدو نداره باری ما بذازه میخوام ببینم چی آزاد میشه
برو کنار آبشار اونجا کنار آبشار یه راهه باریک هست از اونجا برو
سلام من تمومش کردم امروز بازی جالبی بود
کسی سیو 100 درصدو نداره باری ما بذازه میخوام ببینم چی آزاد میشه
سلام
از اینجا دنلود کنید :
michael jackson
02-07-2007, 15:31
من تو درصد 62 گير كردم اونجايي كه بايد سه تا فيوز رو پيدا كني 2 تاشو پيدا كردم سوميش رو چه جوري به دست بيارم( منظورم فيوز ابيه هست.)
michael jackson
02-07-2007, 15:33
راستي يه سوال داشتم شما ميدونيد Outfit (لباس) چه جوري بايد باز كنيم ؟
*PiNk PaNTHeR*
02-07-2007, 16:01
من تو درصد 62 گير كردم اونجايي كه بايد سه تا فيوز رو پيدا كني 2 تاشو پيدا كردم سوميش رو چه جوري به دست بيارم( منظورم فيوز ابيه هست.)
از همون جایی که فیوز سبز رو گرفتی طنابتو به حلقه بنداز و خودتو بنداز روی سکو و آروم آروم برو پایین.
زیر زمین آخرینشه.
سلام من تو اون قسمت که دو تا استخر داره گیر گردم ...باید چجوری بپرم روی اون سکو
mahdi hojjati
04-07-2007, 12:20
با سلام
من تو اون مرحله ای که باید چهار تا کلید رنگی رو از چهار در مختلف بگیری گیر کردم . دو تا از کلیدها رو گرفتم و اون دو تای بعدی رو که یکیش تو جایی پر از آبه و اون یکیش تو اون مرحلست که وقتی اهرم رو میکشی زودی در بر می گرده گیر کردم اگه کسی از عزیزان این مرحله رو رد کرده لطف کنه و بگه .
منم تو استخر گير كردم لطفا كمكم كنيد
نميتونه بپره
*PiNk PaNTHeR*
04-07-2007, 14:50
خوب عکس بذارین تا سریعتر بهتون کمک شه.
من یک بار تموم کردم اصلا نمیفهمم منظورتون کجاست.
دوتا استخر پنج شیش جا بود.
farshad_blue
04-07-2007, 17:16
سلام.
من تو مرحله ای که باید با دو تا که بدن اسب دارن و سره اژدها مبارزه کنم.
ولی وقتی بهشون تیر میزنم آتش زدنشون به طرفه من قطع میشه و به من یه اشعه میزنن که منو خشک میکنه و بعد منو میشکنن.گاهی دوره خودم میچرخم و نمیزارم آتیشا به من بخوره و به خودشون میخوره و جونشونو کم میکنه و یکیشون میمیره و دومیه بعد از یه تعداد که آتیش میزنه دیگه آتیش نمیزنه و فقط میدوه.وقتی دوباره بهش تیر میزنم از جونش کم نمیشه و منو خشک میکنه و میکشه.
خواهش میکنم منو کمک کنید.یه توضیح کامل به من بدید.
ممنون
mahdi hojjati
04-07-2007, 20:34
خوب عکس بذارین تا سریعتر بهتون کمک شه.
من یک بار تموم کردم اصلا نمیفهمم منظورتون کجاست.
دوتا استخر پنج شیش جا بود.
lover_pc_games
05-07-2007, 01:28
سلام.
من تو مرحله ای که باید با دو تا که بدن اسب دارن و سره اژدها مبارزه کنم.
ولی وقتی بهشون تیر میزنم آتش زدنشون به طرفه من قطع میشه و به من یه اشعه میزنن که منو خشک میکنه و بعد منو میشکنن.گاهی دوره خودم میچرخم و نمیزارم آتیشا به من بخوره و به خودشون میخوره و جونشونو کم میکنه و یکیشون میمیره و دومیه بعد از یه تعداد که آتیش میزنه دیگه آتیش نمیزنه و فقط میدوه.وقتی دوباره بهش تیر میزنم از جونش کم نمیشه و منو خشک میکنه و میکشه.
خواهش میکنم منو کمک کنید.یه توضیح کامل به من بدید.
ممنون
اول به یکیشون شلیک میکنی وقتی گیج شد با دکمه Q و بعد هم نگه داشتن دکمه E سپرشو میکنی (برای اون یکی هم همین کارو میکنی)
بعد از این کار دوباره بهشون شلیک میکنی و وقت عصبانی شدن میری یکی از سپر ها رو بر میداری و مگیری طرف خودشون با این کار اون نور سبز به سمت خودشون بر میگرده و خودشون سنگ میشن !
چند با این کارو انجام بدی کارشون تمومه ! وقتی سنگ میشن هم باید بهشون شلیک کنی.
mahdi hojjati
05-07-2007, 18:35
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
آقا جان من یه نگاهی به این عکس بندازین و کمکم کنین این مراحل رو رد کنم خیلی ممنون
farshad_blue
05-07-2007, 23:18
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی
farshad_blue
05-07-2007, 23:20
اولا مرسی از lover_pc_games
من اول به یکیشون تیر میزنم و وقتی روی دوپا بلند میشن و میخوان منو با نوره سبز سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و بلافاصله دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیکشه.هر کار کردم نشد.لطفا کمکم کن...مرسی:41:
lover_pc_games
06-07-2007, 08:47
شما باید وقتی سپرشو بگیری که گیج شده و نمیتونه کاری انجام بده !
برای اینکار بدون وقفه باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز رنگ کامل پر بشه.
Harvest_Moon_Iman
06-07-2007, 11:34
این کدوم بازیه تامرایدر 6 یا تامرایدر 7 ؟
lover_pc_games
06-07-2007, 13:24
این کدوم بازیه تامرایدر 6 یا تامرایدر 7 ؟
Tomb Raider: Anniversary :31: :46:
farshad_blue
06-07-2007, 16:50
شما باید وقتی سپرشو بگیری که گیج شده و نمیتونه کاری انجام بده !
برای اینکار بدون وقفه باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز رنگ کامل پر بشه.
وقتی بهشون شلیک میکنم باره اول نور سبز میزنن و باره دوم به طرفم حمله میکنن و باید بشینم.
وقتی شلیک میکنم و میخوان منو سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره.نمیدونم چکار کنم؟هر کاری میکنم نمیشه.بازم شرمنده کمکم کنید.با تشکر از همه شما دوستان خوب.
lover_pc_games
06-07-2007, 17:45
وقتی بهشون شلیک میکنم باره اول نور سبز میزنن و باره دوم به طرفم حمله میکنن و باید بشینم.
وقتی شلیک میکنم و میخوان منو سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره.نمیدونم چکار کنم؟هر کاری میکنم نمیشه.بازم شرمنده کمکم کنید.با تشکر از همه شما دوستان خوب.
من دوباره بازی رو نصب کردم ! فایل سیوتو آپلود کن و لینکشو برام بذار تا اون قسمتو برات رد کنم ! یا اینکه دقیقا بگم چه کاری باید انجام بدی ...
توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بهتره.
شاید من یادم رفته :31: شایدم شما درست کاری رو که گفتم انجام ندادی :46:
mohammad_twe
06-07-2007, 18:31
این دایناسور بزرگه رو چه جوری بکشم هرچی میزنم نمیمیره ؟؟؟ باید تفنگ عوض کنم ؟؟ راهنمایی کینین لطفا...
سلام
من توی Peru - City of Vilcabamba اون جایی که باید از شیار روی یک سکو بپره گیر کردم (اونجایی که استخر داره )
هر قدر سعی می کنم بپرم روی سکو نمی شه (توی عکس پایینی )
اینم عکسش :
lover_pc_games
06-07-2007, 19:23
این دایناسور بزرگه رو چه جوری بکشم هرچی میزنم نمیمیره ؟؟؟ باید تفنگ عوض کنم ؟؟ راهنمایی کینین لطفا...
باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز پر بشه (بعدش عصبانی میشه و به طرفت حمله میکنه) وقتی نزدیک شد باید به موقع سمت چپ یا راست رو نگه داری و با زدن shift جا خالی بدی ! (وقتی چهار جهت اصلی رو نمایش داد باید اینکارو انجام بدی) بعد از چند ثانیه سرشو نشونه میگیره، وقتی قرمز شد شلیک کن !
راستی این جاخالی دادن، برای کشتن موجودات دیگه بازی هم به درد میخوره و با یک هدشات کارشون تمومه.
lover_pc_games
06-07-2007, 19:28
سلام
من توی Peru - City of Vilcabamba اون جایی که باید از شیار روی یک سکو بپره گیر کردم (اونجایی که استخر داره )
هر قدر سعی می کنم بپرم روی سکو نمی شه (توی عکس پایینی )
اینم عکسش :
من متوجه نشدم دقیقا کجایی ! عکسهای دیگه از اون قسمت بذار ... شاید بتونم کمکت کنم.
farshad_blue
06-07-2007, 19:31
من دوباره بازی رو نصب کردم ! فایل سیوتو آپلود کن و لینکشو برام بذار تا اون قسمتو برات رد کنم ! یا اینکه دقیقا بگم چه کاری باید انجام بدی ...
توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بهتره.
شاید من یادم رفته :31: شایدم شما درست کاری رو که گفتم انجام ندادی :46:
آخرين سيو من فكر كنم اين باشه.اين آخرين checkpoint منه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.