PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Tomb Raider: Anniversary

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

kamran987456
19-09-2007, 17:04
حل شد فقط چون هارد من format شده
اگر كسي save بعد از اون مرحله اي كه بايد 4 تا كليد رو پيدا مي كردي رو داره بزاره ممنون ميشيم وگرنه بايد از اول برم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

playstation 3
19-09-2007, 21:24
گرافيك اين بازي چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Maggy_P
19-09-2007, 21:36
256 فكر كنم البته

tazevared2006
21-09-2007, 00:07
من تو مرحله اول گير كردم (Croft Manor). نميدونم چه جوري بايد تمومش كنم. همه وسايلي كه گرفته بودم رو استفاده كردم. فقط برام يه نقشه و يه كتاب و يه قلاب (grapple) مونده.
ميشه بگيد بايد چي كار كنم.

tazevared2006
22-09-2007, 15:34
من تو ين مرحله گير كردم كه يه دايناسور كه ظاهرا اسمش هم T-Rex‌ هستش منو دنبال ميكنه و يهو منو ميخوره. اصلا اين قسمت به صورت دمو هستش و من هيچ كاري نميتونم انجام بدم. فقط موقع دويدن يه فلش به سمت بالا بهم ميده.
راستي يه چيز ديگه من تا اينجا كه اومد مثل اينكه بايد يه Shotgun هم داشته باشم ولي ندارم. كجا بود من برش نداشتم؟؟؟ بدون shotgun چي كار كنم؟ اسلحه ديگه اي هم بايد داشته باشم؟ اينا كجا هستن من نديدمشون؟؟؟

توجه : من با PC بازي ميكنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
22-09-2007, 15:42
وقتي فلشها ظاهر ميشن شما بايد سريع همون جهت رو فشار بديد

tazevared2006
23-09-2007, 03:21
وقتي فلشها ظاهر ميشن شما بايد سريع همون جهت رو فشار بديد

مرسي مگي جون. پيرو فرمايشاتت اين فايل رو پيدا كردم كه خيلي كارم رو راه انداخت گفتم بزارم اينجا بچه ها بردارن.
راهنماي تصويري خيلي باحال البته به زبان انگليسي. براي اونايي كه زبانشون خوبه خيلي به درد ميخوره .
سايزش هم 7.74 مگابايت هستش.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Maggy_P
23-09-2007, 13:32
مرسي مگي جون. پيرو فرمايشاتت اين فايل رو پيدا كردم كه خيلي كارم رو راه انداخت گفتم بزارم اينجا بچه ها بردارن.
راهنماي تصويري خيلي باحال البته به زبان انگليسي. براي اونايي كه زبانشون خوبه خيلي به درد ميخوره .
سايزش هم 7.74 مگابايت هستش.

خواهش ميكنم ولي اين بازي به نظر من كه اصلا نياز به راهنمايي نداره اگه يكمي فكر كني ميتوني خودت بدون كمك تا آخرش بري من خودم كه اصلا كمك نگرفتم :46:

brain
24-09-2007, 21:58
بچه ها من یه مشکلی دارم بازی رو که نصب می کنم (5 سیدی)
یه ارور میده که یه yes و no داره :

Warning! Your system time appears to be incorrect, would you like to check it online against a time server
Your system time will not be adjusted automatically. Please correct the time manually, if necessary

no که می زنم این ارور رو میده :

Invalid system-time detected
Please check and correct your local system-time setting

بعد ok که میزنم میره و وقتی yes رو میزنم این پیغام رو میده :

The application was unable to connect to the time server
Make sure your system is connected to the Internet and retry

و وقتی هم که به اینترنت وصل هستم و yes رو میزنم یه علامتی میاد که دو تا فلش دارن دورش می چرخن و بعد از مدتی
این ارور رو میده :

License date has expired
Please contact the software provider to update the software or extend the license

و ok رو که می زنم میره .....
خواهش می کنم اگه کسی راه حلشو میدونه بم بگه ......
با تشکر

jak_1300
25-09-2007, 08:46
من فكر ميكنم يه كرك جديد نصب كني مشكلت حل بشه كركه بازي به احتمال زياد خراب شده يا بايد ويندوزت رو عوض كني يا بايد يه كرك جديد نصب كني در ضمن فايورال ويندوزت رو هم ببند

jak_1300
01-10-2007, 08:39
آقا سلام
من تو بازي به يه جايي رسيدم كه دوتا اسب مجسمه اي دوقلو هستن همينجوري مثله مجسمه هستن تو صفحات قبل خوندم كه ميگفتن بايد باهاشون بجنگم اما اينا كه مجسمه هستن چجوري بايد بجنگم باهاشون

jak_1300
01-10-2007, 10:38
اونجا بايد به آب بري و يك دستگيره هست كه اونو بايد بكشي تا در باز بشه.
بگردي پيداش مي كني.
ممنون
توماج

جوابه من اين ميشه ؟

Amin Asterix
01-10-2007, 13:50
آره باید بری زیر آب جای دستگیره.یکم زیر آب بگردی میابیش

tazevared2006
04-10-2007, 06:27
ميشه اين يه تيكه رو برام تا اون سنگ بالايي رد كنين بهد سيو رو بهم بديد. سيو من پايينه.

Maggy_P
04-10-2007, 15:18
اينجا واقعا سخته يعني سخت ترين قسمت بازيه به نظر من
خود من كه ميخواستم اين مرحله رو رد كنم نزديك سي بار مردم! اما بهتره خودت بري چون بعد از اين صحنه هاي جالبي هست كه اگه نري نمي بينيش

tazevared2006
04-10-2007, 15:23
خوش به حالت كه سي بار مردي. من اگه بگم 200 بار مردم شايد كم گم گفته باشم . ديگه اعصابم خرد شده.

Maggy_P
04-10-2007, 15:52
گير بدي حتما ردش ميكني

tazevared2006
05-10-2007, 00:55
گير بدي حتما ردش ميكني

گير دادم ردش كردم. :31::46:

Amin Asterix
05-10-2007, 01:06
اوه یکی سیو 60% بازیو بده.من تا اونجا رفتم سیوم پاک شد.می خوام تمومش کنم اما حال اون اولاشو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

light
05-10-2007, 03:18
اينجا رو بايد چيكار كنم ؟

Amin Asterix
05-10-2007, 07:41
یکی عین این رو اون دیوار پشت هست که چندتا از این نگیناش برق میزنن.تو باید دقیقا به همون شلیک کنی تا دره باز شه.در هم اون پشته.

tazevared2006
05-10-2007, 14:15
توي مرحله Tomb of Tihocan كسي سيو شروع جنگ با اسب ها رو نداره. من منوي بعد از كشتن اونارو نديدم ميخوام دوباره باهاشون بجنگم و منوش رو ببينم. ميشه سيوش رو بهم بديد.

scorpion2
05-10-2007, 14:37
من تو این قسمت بازی موندم فکر کنم غول آخر بازی باشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم .

Maggy_P
05-10-2007, 15:45
نه غول آخر بازي نيست اما بايد اينطوري بكشيش :
بايد بري لبه ي صحنه وايسي بعدش به غوله تير بزني بعد غوله مياد طرفت 4 تا علامت بهت نشون ميده يكيشونو باشيفت بزن تيرهم بايد بزني اونوقت غوله چپه ميشه و دستش رو به لبه ميگيره تا نيوفته بعد شما بايد به دستش شليك كني تا يكي از انگشتاش كنده بشه سه بار اين كارو تكرار بكني تمام انگشتاش كنده ميشه ميفته پايين

scorpion2
05-10-2007, 16:14
دستو پنجولت درد نکنه.

tazevared2006
06-10-2007, 02:14
مگي جون منم درياب...

cyrus_ln
06-10-2007, 11:03
اينجا رو بايد چيكار كنم ؟

برو سمت چپ یه در بسته هسته که روش یه نقشی هست که درست مثل همین عکسی که گذاشتی ببین رو در و رو اون نقش کدوم یکی از چراغها(لامپ ها) روشنه همونارو رو عکسی که گذاشتی روشن کن , در باز میشه حالا بپر روی سکو باز یکی دیگه از این شکلا میبینی که باز باید ببینی کدوم لامپها روشنه بر میگردی رو نقش اصلی اون لامپها رو روشن میکنی.البته قبلش باید یه بار رو صفحه جلوی این نقش بری تا لامپها خاموش بشه و بعد دوباره روشن کنی حالا در پشت گوی باز میشه و میتونی گوی رو بندازی پایین و بذاری سر جاش.

Maggy_P
06-10-2007, 13:32
دستو پنجولت درد نکنه.
خواهش ميكنم :31:

Maggy_P
06-10-2007, 13:35
مگي جون منم درياب...
در مورد شما بايد بگم كه من چون اين بازي رو خيلي وقت پيش تموم كردم الآن رو سيستمم نصب نيست براي همين سيوهاشو ندارم ولي ميگردم برات پيدا ميكنم:46:

scorpion2
06-10-2007, 17:42
نه مثل اینکه ما شانس نداریم این آخر بازی رو به خوبی خوشی تموم کنیم :
من غولرو با کمک Maggy_P زدم حالا به یکی دیگه برخوردم که تا نصف خونش کم میکنم ولی دیگه نمیدونم چجوری بقیه خونشو کم کنم !

Maggy_P
06-10-2007, 17:45
اين همون غول آخره
شما بايد ( البته تا اونجايي كه من يادمه) به بالهاش تير بزني باز هم همون 4 جهت رو داريد.

scorpion2
06-10-2007, 20:50
قربون دستت.

Maggy_P
06-10-2007, 21:22
قربون دستت.
خواهش ميكنم :46:
حالا مشكلتون حل شد؟

scorpion2
06-10-2007, 22:56
آره بالاخره کلکشو کندم ، با کمک تاثیر گذار شما.

tazevared2006
07-10-2007, 01:30
:41:

light
07-10-2007, 04:03
من يه جايي هستم كه نميدونم چي بگم و كجا هست
ولي سيوم رو ميذارم اگه ميشه يكي بگه چيكار كنم ي همين يه تيكه رو برام برد كنه

سيو بازي:

cyrus_ln
07-10-2007, 09:16
من يه جايي هستم كه نميدونم چي بگم و كجا هست
ولي سيوم رو ميذارم اگه ميشه يكي بگه چيكار كنم ي همين يه تيكه رو برام برد كنه

اگه یه عکس از اونجایی که گیر کردی بذاری دوستان خیلی راحتتر میتونن کمکت کنن.چون خیلی ها مثل من بازی رو پاک کردن.

Maggy_P
07-10-2007, 13:37
آره بالاخره کلکشو کندم ، با کمک تاثیر گذار شما.
پس تبريك كه بازي رو تموم كرديد :11:
چند ساعت طول كشيد؟

Amin Asterix
07-10-2007, 15:47
تمام سیوایه بازی برای اون کسی که هی گریه میکرد:3:
منم خودم دارم از بین اینا اون جا که خودم رفتم رو گیر میارم.یا خیلی میره جلو یا خیلی عقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
07-10-2007, 16:25
تمام سیوایه بازی برای اون کسی که هی گریه میکرد:3:
منم خودم دارم از بین اینا اون جا که خودم رفتم رو گیر میارم.یا خیلی میره جلو یا خیلی عقبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي سعي كنيد مراحلشونو خودتون رد كنيد بيشتر كيف ميكنيد به خدا
من كه تمام مراحلشو خودم بدون كمك رفتم خيلي هم كيف داد:8:

Amin Asterix
07-10-2007, 16:30
منم که تا اینجا رو خودم رفتم بعد هاردم پاک شد!خدایی اصلا حال نمیده دوباره 75% بازیو بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اونجا رو یافتم که رسیده بودم اما هنوز شروع نکرده گیریدم!استعداد تام رایدرم نابود شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا این 3 دیوارو چیکار کنم؟هی له میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا جای همون یارو مجسمهه زیر زمینه(تو مصر) که بالاش یک اسلحه بود.

Maggy_P
07-10-2007, 16:36
آره ميدونم كجاست هيچ وقت يادم نميره چون نزديك 10...20 بار اينجا كتلت شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما بايد خيلي سعي كني فن يا رمزي نداره كه بخوام بگم

Amin Asterix
07-10-2007, 16:46
اوه!پس باید همینجوری هی بپرم تا شانسی رد شه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خفنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
07-10-2007, 17:47
اوه!پس باید همینجوری هی بپرم تا شانسی رد شه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خيلي خفنه مخصوصا وقتي له ميشي:31:

scorpion2
07-10-2007, 22:38
پس تبريك كه بازي رو تموم كرديد :11:
چند ساعت طول كشيد؟\

ممنون
اگه این غولکای آخر ما رو اذیت نمیکرد زمان خوب میشد ولی در کل 13 ساعت طول کشید.

tazevared2006
08-10-2007, 04:18

نه عزيز جان اتفاقا اين جا خيلي آسونه. اصلا هم شانسي نيست. اصلا هم خفن نيست. من فقط اينجا رو يه بار رفتم و رد كردم.
شما بايد اين كار رو بكني. وقتي پريدي روي سنگ جلويي سريع بايد بشيني تا آبگوشت نشي و همينجوري تا سنگ سومي بپري و بشيني.

tazevared2006
08-10-2007, 04:19

light
08-10-2007, 04:39
يه چند تا عكس از اونجايي كه هستم ميذارم
دور و برم اهرم و در هست كه بطرف درها ميرم و اهرم رو ميكشم در باز ميشه ولي جلوشون يه قسمت ديگه هست كه نميدونم چجوري باز ميشه
اگه خواستيد عكسهاي بيشتري هم ميذارم

5 تا عكس

پايين ساختمان يك در هست كه بسته هست و سمت راست و چپش يه سري مشعل مانند هست

يه چند دقيقه بعد از اينجا هست

Maggy_P
08-10-2007, 05:50
خوب اون شكل آخر يه رمزه كه شما با اجازتون بايد برگرديد عقب! ( نبايد بپري پايين!) و سمت راستت روي ديوارهاي اطراف يه سكو ميبيني كه بايد بپري روي اون اونجا شكل همين نقش رو كشيده و گفته بايد كدوم كليدها رو روشن كنيد

light
08-10-2007, 07:26
اونجا رو كه رفتم
من يه جا ديگه هستم
شكل آخر واسه اين بود كه بدونيد كجا هستم (گفتم كه يه چند دقيقه بعد از اونجا)
اون همه عكس گذاشتم (به شكل آخر كاري نداشته باش)

Amin Asterix
08-10-2007, 13:00
بابا اصلا عکسات باز نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

light
09-10-2007, 01:10
خدايي همين الآن امتحان كردم باز شدن
عكسها رو تو آدرس بار كپي كن

tazevared2006
09-10-2007, 01:40
ولي جلوشون يه قسمت ديگه هست كه نميدونم چجوري باز ميشه

ميشه دقيقا عكس همونجايي رو بزاري كه ميگي نميدونم چه جوري باز ميشه.
آخه من تو اين قسمت دهنم مورد عنايت قرار گرفت تا ردش كردم. بيست بار اينجا رو رفتم بالا و اومدم پايين تا هر 4 تا كليد رو گرفتم و در باز شد.
عكس در پشت اين در رو بزار كه ميگي نميدونم چه جوري باز ميشه. شايد بتونم كمكت كنم.

Maggy_P
09-10-2007, 12:20
نه عكسات باز نميشن فقط آخريه باز ميشه

Amin Asterix
09-10-2007, 20:50

جدی باید تو آدرس بار کپی کنم؟فکر کردم باید تو نتپد کپی کنم:18:.میگم باز نمیشه یعنی نمیشه دیگه!

tazevared2006
10-10-2007, 01:12
بابا اين عكس ها كه مشكلي نداره. به خدا همشون باز ميشن.

Amin Asterix
10-10-2007, 01:15
150% مطمئنم خرابه.همین الانم امتحان کردم اما باز نشد.حالا تو یکجا دیگه آپ کن.نمیمیریا:3:

Maggy_P
10-10-2007, 17:53
راست ميگن عكسا باز نميشه

light
11-10-2007, 01:33
همه رو يه جا ديگه آپلود كردم

يه چند تا عكس از اونجايي كه هستم ميذارم
دور و برم اهرم و در هست كه بطرف درها ميرم و اهرم رو ميكشم در باز ميشه ولي جلوشون يه قسمت ديگه هست كه نميدونم چجوري باز ميشه
اگه خواستيد عكسهاي بيشتري هم ميذارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/code]

Amin Asterix
11-10-2007, 10:40
اینجا رو من یادمه!اینجا چهار تا اهرم هست با چهار در.اهرمارو میکشی تا در باز شه(یکی از اهرما دقیقا جلوته تو عکس اول).بعد میری تو درا.حالا تو رسیدن به اهرما مشکل داری یا پیدا کردن راهی که به درا برسی؟
یا شایدم میری تو و به دره میرسی؟اگه به درای توی مسیرا میرسی باید بری از سمت راستت که یک راه هست بالا.یا بپری رو اون بر آمدگیه دره.4 تا راه داشت هر کدوم درش یکجور باز میشد!اگه اونجا گیر کردی از همون در عکس بزار

Maggy_P
11-10-2007, 16:28
تغيير لباس لارا كرافت در تامب رايدر سالگرد change outfit lara croft in tomb rider ann

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

براي تغيير لباس بايد فايلهاي با پسوند TPF كه مربوط به لباسهاي لارا ميشود را از آدرس هاي زير دانلود كنيد
كمد 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كمد 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كمد 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كمد 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كمد 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كمد 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

(لباس هاي ساخته شده به حدي زياد هستند كه تمام سلايق را در بر ميگيرد)

صفحه توضيحات به زبان انگليسي 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه توضيحات به زبان انگليسي 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه توضيحات به زبان انگليسي 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه توضيحات به زبان انگليسي 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه توضيحات به زبان انگليسي 6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صفحه توضيحات به زبان انگليسي 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
***صفحه توضيحات به زبان انگليسي 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

براي اينكه بتوانيد با لباس دلخواه خود كه در فايلها با پسوند *.TPF موجود هستند بازي كنيد بايد از نرم افزار زير استفاده كنيد

***از اينجا دانلود كنيد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])***
پس از اينكه برنامه را باز كرديد در قسمت target application مسير اجرايي بازي tra را قرار دهيد
و در بخش select packages فايل TPF دلخواه خود را قرار دهيد و سپس دكمه run را فشار دهيد تا بازي با لباس جديد اجرا شود
نكته در اين حالت تمامي لباس هاي پيش فرض داخل بازي به شكل لباس جديد در ميايد ولي به نظر ميرسد كه با امكانات ديگر نرم افزار بتوان هر لباس را به صورت دلخواه تغيير داد حالا ديگر نوبت شماست كه با جستجو به نتيجه دلخواه خود برسيد در صورت يافتن نكات جديد ما را در اين تاپيك مطلع كنيد

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]پلاگين فوتوشاپ

light
12-10-2007, 01:52
اونجا رو رفتم حالا اينجا رو چيكار كنم ؟
(2 جا آپلود كردم كه به مشكل نخوريد)

Amin Asterix
12-10-2007, 02:01
چه قدر گیر میکنی بشر؟یکم رو بازی فکر کن.اینجا هم به نظرم باید از رو اونا که بر اومده بری تا نترکی!(شایدم اونا که بر آمده نیستن)
اینجارو رد کنی بازم به یک معما میرسی.باز بیا بگو اون چه جوریه.و برای بقیه اهرمها... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

light
12-10-2007, 04:55
2 بار فقط كمك خواستم كه يه بار رو راهنمايي كرديد و بار دوم رو خودم آخر رد كردم
شما مغزتون خوبه و خدا شما رو آفريده تا خدمت كنيد به ما :31:

يه كمكي به ما بكني ضرر نميكني :19::19::19::19::11::11:

light
12-10-2007, 04:56
نخواستيم
خودم آخر رفتم
حالا جلودترش رو راهنمايي كنيد شما

Maggy_P
12-10-2007, 09:33
نخواستيم
خودم آخر رفتم
حالا جلودترش رو راهنمايي كنيد شما
چشم ! اما اگه خودت بتوني تا آخرش بري كيفش بيشتره :8:

Amin Asterix
12-10-2007, 10:17
حالا کدوم جلوتر؟:3:
نکنه جای اون مجسمه هایی؟

light
14-10-2007, 02:04
من هروقت كمك خواستم بعد از چند دقيقه اون جا رو رد كردم (خيلي باهاله نه ؟) :31: :18:

فعلا به مشكلي برنخوردم (خدارو شكر ، چشم شيطان كور :27:)

tazevared2006
14-10-2007, 04:41
من هروقت كمك خواستم بعد از چند دقيقه اون جا رو رد كردم (خيلي باهاله نه ؟)

منم دقيقا هميجوري بودم. هر وقت پست كمك رو ميزاشتم يه ربع بعد خودم ردش ميكردم. البته بدون كمك ديگران.:10:

Amin Asterix
14-10-2007, 12:33
بله شماها که راست میگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maggy_P
14-10-2007, 13:28
من هروقت كمك خواستم بعد از چند دقيقه اون جا رو رد كردم (خيلي باهاله نه ؟) :31: :18:

فعلا به مشكلي برنخوردم (خدارو شكر ، چشم شيطان كور :27:)
حالا بر ميخوري صبر داشته باش :21: البته مراحلش فقط يه كم فكر ميخواد كاري نداره :31:

light
15-10-2007, 04:47
خدا نكنه
حالا كي تموم ميشه اين بازي ؟

Maggy_P
15-10-2007, 19:52
اوووووووووووه! تازه اولاشي!

light
15-10-2007, 21:34
اين قدر چش زديد تا گير كردم :31:

دست شمارو ميبوسه :40:

Amin Asterix
15-10-2007, 21:55
عکسش رو دیوار هست فکر کنم.انقدر بچرخون تا شکلای رو دیوار جور شه
منظور از دیوار همون ستونه بالاستا.گیج نشی:31:

Maggy_P
15-10-2007, 22:17
بله شما بايد شكلهاي روي ستون ها رو با اون شكلهاي پايين ستون طبق علامتهاي داخل غار درست كني تا در باز بشه:46:

pcalixp
15-10-2007, 22:27
دوستان من یک توصیه دارم اونهایی که با pc بازی می کنند دست نگه دارن چون احتمالاَ همزمان با آمدن نسخه 360 این بازی برای pc هم با کیفیت خوب عرضه میشه منکه خودم هم می خواستم بازی کنم ولی وقتی این موضوع رو فهمیدم منصرف شدم

Amin Asterix
15-10-2007, 22:36
کیفیت خوب؟تاپیکو درست اومدی؟تام رایدر چند ماهه اومده تو بازار برا همه کنسولا با یک کیفیت!

light
16-10-2007, 00:40
من هم ميدونم كه بايد با عكسهاي بالاي برجكها ست بشه
ولي هر چي ميبينم اصلا چيزي نميفهمم از هر 2 تاش
ميتونيد كامل بگيد

Amin Asterix
16-10-2007, 00:50
از هر 2 تاش؟منظورتو نفهمیدم!
باید انقدر بچرخونی تا ست شن دیگه.ما که نمیتونیم بهت بگیم اینو 2 دور بچرخون اونو 3 دور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچرخون تا عکس رو اون مثل بالاییش بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

light
16-10-2007, 01:58
الآن اين برجك عكس بالاش شبيه چاقو هست ولي ميچرخونم اون شكل نيست

شايد هم من منظور شما رو خوب نگرفتم

light
16-10-2007, 07:11
اينجا رو رفتم و فعلا دارم ميرم
فعلا از همگي ممنون

pcalixp
16-10-2007, 08:11
آقا من همه تام رایدرا رو رفتم آخرش خیلی هم آسون بود نمی دونم برای چی انقدر گیر می کنید.

فقط یه کم فکر می خواد.

البته به کسی توهین نشه!!!!

max_3d
17-10-2007, 01:20
آقا ما اینجا گیر کردم باید چکار کنم درو چطوری باز کنم؟

واین صندوقها؟

کمک کنید ثواب داره:11:

Maggy_P
17-10-2007, 14:32
اون صندوق ها كه باز نميشن بايد از بينشون رد بشي اين از اين
در مورد باز شدن درها اگه درست گفته باشم قسمت هاي بالاي سالن روي ديوارها يه جور دسته هست كه بايد اونا رو بكشيد تا درها باز بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jak_1300
20-10-2007, 14:47
آقا سلا يه مرحله هستم كه بعد از كشتن غوله دوم يه جاش گر كردم كله سيوم رو اپلود كردم كسي ميتونه اين مرحله برايه من رد كنه ممنونتون ميشم از اينجا ميتونين دانلودش كنين

Maggy_P
20-10-2007, 14:55
آقا سلا يه مرحله هستم كه بعد از كشتن غوله دوم يه جاش گر كردم كله سيوم رو اپلود كردم كسي ميتونه اين مرحله برايه من رد كنه ممنونتون ميشم از اينجا ميتونين دانلودش كنين
ميشه بگيد كجاش گير كرديد تا كمكتون كنم اگه خودتون بريد بيشتر حال ميده!!!!!:31: اما اگرم خواستيد من براتون ميرم اما بايد دوباره تامب رايدر رو نصب كنم :19: حالا بگو ببينم كجا گير كردي يه عكسي چيزي ازش بزار:46:

tazevared2006
21-10-2007, 01:36
ميشه بگيد كجاش گير كرديد تا كمكتون كنم اگه خودتون بريد بيشتر حال ميده!!!!!:31: اما اگرم خواستيد من براتون ميرم اما بايد دوباره تامب رايدر رو نصب كنم :19: حالا بگو ببينم كجا گير كردي يه عكسي چيزي ازش بزار:46:

تاييد ميشه . عكس بزار

jak_1300
21-10-2007, 08:43
بابا نميشه بگم كجام اخه تو مرحله مصره اونجا كه بايد چهارتا چيز پيدا كني و بذاري رويه اون مجسمه من چهارميش رو پيدا كردم حالا ميخوام بر گردم نميتونم برگردم در واقع گرافيك تيك ميزنه و بسختي ميتونم برم حالا نميدونم چه كنم

Maggy_P
21-10-2007, 13:21
بابا نميشه بگم كجام اخه تو مرحله مصره اونجا كه بايد چهارتا چيز پيدا كني و بذاري رويه اون مجسمه من چهارميش رو پيدا كردم حالا ميخوام بر گردم نميتونم برگردم در واقع گرافيك تيك ميزنه و بسختي ميتونم برم حالا نميدونم چه كنم
ترو خدا يه عكسي چيزي بزار من بفهمم كجايي من سه ماه پيش بازي كردم اينطوري كه ميگي متوجه نميشم :19:مگه بلد نيستي عكس بزاري! :41:

vasef
21-10-2007, 22:28
دوستان من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم ولی نمیتونم این بازی رو بریزم
فایل setup نداره فقط 27 تا فایل به اسم bigfile داره با چند تا فایل دیگه که نمیشه باهاشون کاری کرد
کسی میتونه کمکم کنه؟

Maggy_P
22-10-2007, 14:06
دوستان من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم ولی نمیتونم این بازی رو بریزم
فایل setup نداره فقط 27 تا فایل به اسم bigfile داره با چند تا فایل دیگه که نمیشه باهاشون کاری کرد
کسی میتونه کمکم کنه؟
اين بازي كلا ستاپ نداره و همون bigfile ها رو داره اما يه فايل به نام tra داره كه همون بازي رو اجرا ميكنه.:10:

jak_1300
22-10-2007, 15:05

كسي نبود به ما كمك كنه ما رو شرمنده كنه ؟

Maggy_P
22-10-2007, 15:50
كسي نبود به ما كمك كنه ما رو شرمنده كنه ؟
من كه گفتم اگه عكس بزاري زود تر به نتيجه ميرسي :27:

toodi
22-10-2007, 15:53
میگم من فکر میردم تام رایدر جدید گرافیک فضایی داره که...:2::2:
مثل قبلی و قبلی و...:2::2:
ولی خوب به امتحانش می ارزه:27:

Maggy_P
22-10-2007, 16:03
میگم من فکر میردم تام رایدر جدید گرافیک فضایی داره که...:2::2:
مثل قبلی و قبلی و...:2::2:
ولی خوب به امتحانش می ارزه:27:
توهين نكني ها !:21:
اين يكي از قشنگترين بازي هاس كه من خيلي دوستش دارم :31:
براي كسايي خوبه كه ميخوان موتور مخشون رو روشن كنن و ازش استفاده كنن.:27:

jak_1300
22-10-2007, 16:31
من كه گفتم اگه عكس بزاري زود تر به نتيجه ميرسي :27:

من كه سيو بازي رو گذاشتم ديگه نميشه عكس نذارم ؟

Maggy_P
22-10-2007, 16:35
من كه سيو بازي رو گذاشتم ديگه نميشه عكس نذارم ؟
آخه اونوقت من بايد برم تامب رايدر رو از اول نصبش كنم!!!:19:
دلت مياد زجر بدي!!!!؟:19::19::19:

vasef
22-10-2007, 16:39
اين بازي كلا ستاپ نداره و همون bigfile ها رو داره اما يه فايل به نام tra داره كه همون بازي رو اجرا ميكنه.:10:

فایل tra هم داره ولی وقتی میزنم میگه licesne date has expired
حالا چه کنم؟

Maggy_P
22-10-2007, 16:51
فایل tra هم داره ولی وقتی میزنم میگه licesne date has expired
حالا چه کنم؟
اخطارت معنيش اين ميشه:
مجوز استفاده گذشته است

حال گيري از اين بيشتر فكر نكنم باشه:18:

vasef
22-10-2007, 16:54
یعنی بیخیال بازی شم

Maggy_P
22-10-2007, 16:58
یعنی بیخیال بازی شم
خوب برو بازيش رو بخر چرا دانلود ميكني؟:13:
حجمش هم خيلي زياده مال من توي يه DVD هست :46:

vasef
22-10-2007, 17:00
خوب برو بازيش رو بخر چرا دانلود ميكني؟:13:
حجمش هم خيلي زياده مال من توي يه DVD هست :46:

پول نداریم بازیو بخریم :31: خیلی حالم گرفته شد :41:

Maggy_P
22-10-2007, 17:05
پول نداریم بازیو بخریم :31: خیلی حالم گرفته شد :41:
!!!!!:18:
:31:
ميدونم دركت ميكنم:19:
سرم اومده يه بار بازي سيمز رو 8 تا پارتشو دانلود كرده بودم نريختم روي سيدي همش پاكيد!:37:
حالا بايد همشو دوباره دانلود كنم:19:

jak_1300
22-10-2007, 17:06
ميدوني اخه اگه من عكس بذارم مطمئنم نميتوني بفهمي من كجا هستم يه جايه گنگيه راه مشخصه اما نا معلومه و رد نشدني

Maggy_P
22-10-2007, 17:09
ميدوني اخه اگه من عكس بذارم مطمئنم نميتوني بفهمي من كجا هستم يه جايه گنگيه راه مشخصه اما نا معلومه و رد نشدني
نه حالا بزار بهانه نيار زود باش!:10:

jak_1300
22-10-2007, 17:10
اين كه چيزي نيست من دي وي ديش رو خريدم 10 بار تا حالا بخاطره اين بازي ويندوزم رو عوض كردم هي ليسانس كد اكسپيرد ميده يعنمي از زمانه بازي گذشته دهنم رو صاف كرده يا به عبارتي آسفالت الانم دو روز مونده تا اكسپريد بشه

jak_1300
22-10-2007, 17:11
نه حالا بزار بهانه نيار زود باش!:10:

اخه مشكل اينجاست دوسته من كه من خونه نيستم الان سر كار هستم و فقط پنج شنبه ها و جمعه وقت بازي دارم
بدبختي اينه

Maggy_P
22-10-2007, 17:14
اخه مشكل اينجاست دوسته من كه من خونه نيستم الان سر كار هستم و فقط پنج شنبه ها و جمعه وقت بازي دارم
بدبختي اينه
آها خوب باشه من بازي رو نصب ميكنم برات ميرم:19:

vasef
22-10-2007, 17:20
من با هر بدبختی بود تونستم بازی رو بیارم فقط یک سوال
اونم اینکه بازی به صورت خودکار از رو دی وی دی اجرا میشه یعنی بازی رو نمیریزه دیگه؟

Maggy_P
22-10-2007, 17:22
من با هر بدبختی بود تونستم بازی رو بیارم فقط یک سوال
اونم اینکه بازی به صورت خودکار از رو دی وی دی اجرا میشه یعنی بازی رو نمیریزه دیگه؟
نه بازي رو از روي هارد مياره يعني از روي دي وي دي ميريزه توي هارد بعد از توي هارد اجرا ميكنه.:46:
راستي چطوري آورديش؟:20:

vasef
22-10-2007, 17:27
نه بازي رو از روي هارد مياره يعني از روي دي وي دي ميريزه توي هارد بعد از توي هارد اجرا ميكنه.:46:
راستي چطوري آورديش؟:20:
واسه من هیچی نریخت یک راست رفت تو بازی:41:

فایل tra.exe رو با یک tra.exe دیگه که از نت گرفته بودم عوض کردم درست شد

Maggy_P
22-10-2007, 19:12
واسه من هیچی نریخت یک راست رفت تو بازی:41:

فایل tra.exe رو با یک tra.exe دیگه که از نت گرفته بودم عوض کردم درست شد
آهان!:31:
موفق باشي:46:

Maggy_P
23-10-2007, 17:31
بفرما اينم سيو شما يكي از اون 4 تا شيئ رو برات پيدا كردم تا يه جاهاييش هم رفتم بقيش رو خودت برو

jak_1300
24-10-2007, 10:26
بابا چيزي رو رد نكردي كه منم گيرم همينجا هنوز همونجايه قبليه ببين اين عكساشه

اين عكس آخريه پشت سرمه احساس ميكنم كه بايد از اينجا بر گردم اما نميتونم له ميشم به اين ديوارا

Maggy_P
24-10-2007, 15:43
بابا چيزي رو رد نكردي كه منم گيرم همينجا هنوز همونجايه قبليه ببين اين عكساشه

اين عكس آخريه پشت سرمه احساس ميكنم كه بايد از اينجا بر گردم اما نميتونم له ميشم به اين ديوارا
نه تو سيوت از اينجا نبود خيلي قبل تر بود :18:
اصلا يه سيو درست حسابي بده وقتي هزار تا سيو ميريزي توي يه فايل زيپ آخرش همين ميشه ديگه!:31:

jak_1300
24-10-2007, 17:45
حالا با توجه به اين عكسها بايد چيكار كنم؟

Maggy_P
24-10-2007, 18:10
حالا با توجه به اين عكسها بايد چيكار كنم؟
شما سيو درست رو بهم بده من براتون ميرم:10:

Maggy_P
26-10-2007, 14:51
بفرما اين مرحله رو به كل برات ردش كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jak_1300
27-10-2007, 12:24
اين سيو كه گذاشتي برايه كدوم مرحلست

Maggy_P
27-10-2007, 14:40
اين سيو كه گذاشتي برايه كدوم مرحلست
همون مصره اما 4 تا لوح رو روي ستون نصب كردم:10:

jak_1300
27-10-2007, 14:57
يعني ردش كردي؟؟؟؟

Maggy_P
27-10-2007, 15:04
يعني ردش كردي؟؟؟؟
آره ديگه ردش كردم برات!:8:

jak_1300
27-10-2007, 15:12
دمت گرم اونجا رو كه عكساشو گذاشته بودم چجوري رد كردي؟

Maggy_P
27-10-2007, 15:21
دمت گرم اونجا رو كه عكساشو گذاشته بودم چجوري رد كردي؟
بايد ميرفتي پايين روي زمين! بعدشم اون طرف يه سكو بود كه داخلش يه راهروي تونل مانند بود تا تهش كه ميرفتي يه دسته داشت كه وقتي اونو ميزدي يكي از اون پلهاي سنگي مي افتاد و راهش باز ميشد.:46:
همين![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jak_1300
27-10-2007, 15:55
خدا از جوني كمت نكنه نه نه خير ببيني نه نه يه جايي از بدنم پاره شد نه نه نتونستم ردش كنم مرسي به هر حال

Maggy_P
27-10-2007, 15:58
خدا از جوني كمت نكنه نه نه خير ببيني نه نه يه جايي از بدنم پاره شد نه نه نتونستم ردش كنم مرسي به هر حال
لابد توي چرخوندن اون ستونا گير كردي آره؟:21:

hoka2006
28-10-2007, 12:49
سلام به همه

بابا كجا بود اين تاپيك

من يكي از طرفداراي پروپا قرص لارا هستم :)

الانم دارم مرحله يونانو بازي ميكنم.

Maggy_P
28-10-2007, 13:50
سلام به همه

بابا كجا بود اين تاپيك

من يكي از طرفداراي پروپا قرص لارا هستم :)

الانم دارم مرحله يونانو بازي ميكنم.
موفق باشي!:46::46::46:

hoka2006
30-10-2007, 11:57
موفق باشي!:46::46::46:

سلامت باشید عزیزم :10:

میگم من هر کاری کردم 2 تا از نقره اول مرحله مصر رو نتونستم ور دارم . شما توستید ؟

خیلی دیگه این 2 تا اولیه رو سختش کردند.

نظر شما چیه؟:11:

Maggy_P
30-10-2007, 12:57
سلامت باشید عزیزم :10:

میگم من هر کاری کردم 2 تا از نقره اول مرحله مصر رو نتونستم ور دارم . شما توستید ؟

خیلی دیگه این 2 تا اولیه رو سختش کردند.

نظر شما چیه؟:11:
نه ديگه شماها بزرگش ميكنيد سخت نبودن:18:
اما شايد براي اولين بار خيلي سخت باشه:46:

mansoor.mb
01-12-2007, 20:47
من راحنمای مراحل تام رایدر Anniversary میخواستم
من 11 درصد بازی رو رفتم وجای گیر کردم ( ابشار یعنی اونجا که باید سه تا دستا رو بکشی پایین تا اسیاب ها شروع به کار کنند ) اگه بتونید به من کمک کنید تا سومین دسته رو پیدا کنم خیلی متشکر میشم

Dark Prince
01-12-2007, 21:33
من راحنمای مراحل تام رایدر Anniversary میخواستم
من 11 درصد بازی رو رفتم وجای گیر کردم ( ابشار یعنی اونجا که باید سه تا دستا رو بکشی پایین تا اسیاب ها شروع به کار کنند ) اگه بتونید به من کمک کنید تا سومین دسته رو پیدا کنم خیلی متشکر میشم
فکر کنم شما نیاز به یک دسته ی دیگه داری که باید از صخره ها بری بالا و یه جا تو صخره ها یک سوراخه که از اون که رد بشید می رسید به یک جنگل .
بعد باید غول اول بازی یعنی یک دایناسور غول پیکر را بکشید و چرخ دنده را بردارید و دوباره به محل اول برگردید و چرخ دنده رو سره جاش بگذارید . بعد می بینید که آبهای اون آبشاره قطع شده و در بزرگی در پشت آن وجود دارد .
موفق باشی ، Dark Prince

mansoor.mb
02-12-2007, 20:17
:10:ایول دستت در نکنه
مرحله رو تموم کردم
متشکر
اگه بتونی راهنمای مراحل را برام بزاری خیلی خوب میشه:10:
mansoor.mb

Maggy_P
02-12-2007, 21:07
:10:ایول دستت در نکنه
مرحله رو تموم کردم
متشکر
اگه بتونی راهنمای مراحل را برام بزاری خیلی خوب میشه:10:
mansoor.mb
اگه خودتون بريد كيفش بيشتره منظورم بدون راهنماس!:21:

salarsafa
01-01-2008, 20:24
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من توی این مرحله بدجوری گیر کردم اگه ممکنه یکی به من کمک کنه !
عکسشو میزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم براتون مقدوره بفرستید تو جی میلم salarsafa@gmail.com

Maggy_P
01-01-2008, 22:08
عکسشو میزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا يونانه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همون جايي باشه كه توي ذهنمه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عكس ديگه از دور و برش بزاريد تا بفهمم دقيقا كجاست:10:

salarsafa
02-01-2008, 10:47
آقا اینجا همون استادیومه که گوریلها حمله میکنن بعد وارد تونله میشه و یکی از کلیدها رو میگیره ،بعد دوباره که برمیگرده تو استادیوم شیرها بهش حمله میکنن، حالا نمی دونم چیکار کنم؟یعنی چطوری برم اون بالا و قلابا رو بگیرم ؟

salarsafa
02-01-2008, 11:02
این هم عکسهای جدید از این قسمت
امید است که یاد داشته باشید . با تشکر

salarsafa
02-01-2008, 11:06
دوست عزیز شما کی آنلاین هستید که زودتر بتونم جواب رو دریافت کنم؟
یا همون موقع با شما ارتباط برقرار کنم؟

salarsafa
02-01-2008, 11:11
راستی من چند وقتی هست که تو بازی Doom 3 گیر کردم مرحله سایت 2 کد رمز میخواد. من هر کاری کردم
نتونستم بازش کنم آیا کسی هست که در این بازی منو کمک کنه ؟خیلی ممنون میشم ! راستش از این بازی خیلی خوشم اومده ولی حیف که توش گیر کردم و تا حالا راه حلی براش پیدا نکردم.

salarsafa
02-01-2008, 11:27
البته من سایتی رو پیدا کردم که هم ترینر وهم سیو بازی ها و هم کد تقلب و خیلی چیزای دیگه در رابطه با بازی ها گذاشته که من اونو به شما معرفی میکنم دوست داشتین حتما یه سری به این سایت بزنید ضرر نداره.

امیدوارم که من هم توانسته باشم به دوستان خدمتی کرده باشم
ارادتمند شما salarsafa

Maggy_P
02-01-2008, 12:52
توي اين عكس شما احتمالا بايد بتونيد قلاب ها رو بگيريد با همون طناب مغناطيسي ولي اينو ميدونم كه بايد بريد اينجا:
اونجا يه در هست كه با همون كليده باز ميشه:10:

salarsafa
02-01-2008, 14:21
شما درست میگی ولی مشکل همینه که من چطور قلاب رو بگیرم ؛ دو تا عکس دیگه میذارم شما یه نگاه بکن
شاید بهتر راهنمایی کنی
باید برم روی این تخته سنگه ولی هر کاری کردم نشد خواهشا یه کاریش بکن .سیو 100% رو دارم ولی میخوام خودم برم.

arnold_ab
02-01-2008, 14:24
من تومرحله دوم بازی گیر افتادم مغزم هنگ کرد بازی پاکش کردم آدم نمیفهمه چیکار میکنه؟:31:

salarsafa
02-01-2008, 17:43
شما درست میگی ولی مشکل همینه که من چطور قلاب رو بگیرم ؛ دو تا عکس دیگه میذارم شما یه نگاه بکن
شاید بهتر راهنمایی کنی
باید برم روی این تخته سنگه ولی هر کاری کردم نشد خواهشا یه کاریش بکن .

salarsafa
02-01-2008, 17:47
آقا کسی نبود جواب ما رو بده احتیاج به کمک دارم . این سیو 100% که بچه ها گذاشته بودن جواب نداد .
توی لود بازی نمیان بازی از اول شروع میشه .

این عکس جایی که من گیر کردم!
لطفا کمک کنید

Maggy_P
02-01-2008, 21:51
آقا کسی نبود جواب ما رو بده احتیاج به کمک دارم . این سیو 100% که بچه ها گذاشته بودن جواب نداد .
توی لود بازی نمیان بازی از اول شروع میشه .

این عکس جایی که من گیر کردم!
لطفا کمک کنید
همين عكسي كه شما گزاشتي از اون سمت راست كه ميشه رفت داخل بايد از همون جا بري:18:
چطوريه كه نميشه؟:13:

salarsafa
25-01-2008, 16:03
سلام دوست عزیز
من بالاخره تونستم این قسمت رو رد کنم . از راهنمایی شما هم ممنونم.
راستش بازیش خیلی سخته البته برای من چون اولین بازی که منو اذیت میکنه
بازم تو یه قسمت دیگه بازی گیر کردم . دیگه داره کلافه ام میکنه
کاش یکی پیدا میشد کل مراحل بازی رو بصورت داستانی تو تاپیک میگذاشت تا راحت تر بازی کنیم

havas_1980
25-01-2008, 16:13
سلام دوست عزیز
من بالاخره تونستم این قسمت رو رد کنم . از راهنمایی شما هم ممنونم.
راستش بازیش خیلی سخته البته برای من چون اولین بازی که منو اذیت میکنه
بازم تو یه قسمت دیگه بازی گیر کردم . دیگه داره کلافه ام میکنه
کاش یکی پیدا میشد کل مراحل بازی رو بصورت داستانی تو تاپیک میگذاشت تا راحت تر بازی کنیم

دوست عزیز! تو هر جا گیر کردی بگو حتما کمکت میکنیم.
قرار دادن راهنما, لطف بازی رو از بین میبره.

mahn90
15-02-2008, 10:30
عزیزان ب تاپیک بازی جدید این بازی سزی بزنید که تلزه میخود بیاد
در امضام آدررسش هست

Maggy_P
15-02-2008, 14:23
در امضام آدررسش هست
اين بازي كه خيلي قديميه در ضمن شماره ي 5 هست و جديد هم نيست:46:

havas_1980
15-02-2008, 15:38
در امضام آدررسش هست
اسم تاپیک رو عوضی گذاشتی. نام بازی Tomb raider: Underworld است نه Tomb Raider: Chronicles

اين بازي كه خيلي قديميه در ضمن شماره ي 5 هست و جديد هم نيست
آدرس درسته! ولی نام تاپیک اشتباه نوشته شده!

mahn90
15-05-2008, 14:06
آقا درستش كردم مرسي اطلاع دادين

atlanta
22-05-2008, 13:54
سلام من در بخش کشتن دایناسور سبز مشکل دارم مسخرهست بعد از تیر زدن به اون و تمام شدن جانش به من حمله می کنه و بعد می دونین چی میشه چطور می تونم جاخالی بدم؟

havas_1980
22-05-2008, 14:14
سلام من در بخش کشتن دایناسور سبز مشکل دارم مسخرهست بعد از تیر زدن به اون و تمام شدن جانش به من حمله می کنه و بعد می دونین چی میشه چطور می تونم جاخالی بدم؟
سلام دوست عزیز! عضویت شما رو تبریک میگیم.

برای کشتن دایناسور اول با شلیک, اون رو عصبانی کنید تا به شما حمله کنه.
در موقعی که دایناسور قصد حمله به شما رو داره باید پشت به تیغ هایی باشید که در اطراف محوطه موجوده.

قبل از برخورد با دایناسور در حالی که دکمه سمت راست ماوس رو نگه داشتید, صحنه آهسته میشه.
با زدن دکمه Shift با پرش به سمت چپ یا راست جا خالی بدید و وقتی که هدف (دایره) قرمز شد فورا شلیک کنید.

atlanta
22-05-2008, 21:13
من فکر می کنم شما نمی دونید منظورم چیه من این کار رو می کنم ولی آخرش یک دمو پخش می شه من اونجا رو می گم

havas_1980
22-05-2008, 21:45
من فکر می کنم شما نمی دونید منظورم چیه من این کار رو می کنم ولی آخرش یک دمو پخش می شه من اونجا رو می گممتوجه شدم ... در این قسمت شما هر وقت تصویر فلش ظاهر شد دکمه مربوط به اون رو بزنید که بستگی به تنظیمات پیش فرض (WASD) داره.
با این وضع نتیجه میگیرم که شما قسمت قبلی رو بازی نکردید چون اون هم چنین مورد هایی داره.

atlanta
23-05-2008, 18:15
من در جایی که شما می گید هیچ فلشی نمی بینم من آن جایی را که شما می گید بازی می کنم ولی نمی تونم قسمت بعدی رو رد کنم.می تو نین به من کمک کنین؟

havas_1980
23-05-2008, 23:12
من در جایی که شما می گید هیچ فلشی نمی بینم من آن جایی را که شما می گید بازی می کنم ولی نمی تونم قسمت بعدی رو رد کنم.می تو نین به من کمک کنین؟
خوب وقتی که جونش تموم میشه فیلم بازی پخش میشه که باید در هنگام نشون دادن فلش, کلید مورد نظر رو بزنید.
... بعد T-REX در برخورد با سنگها کشته میشه و میتونید راهتون رو ادامه بدین... نباید مشکلی براتون پیش بیاد.

atlanta
24-05-2008, 07:32
من میدونم فلش باید ظاهر بشه ولی اینجاش عجیبه که نمی شه. اگر می گین ظاهر می شه می تونین یک عکس از اون قسمت برام بزارین شاید من نمی بینم.

Maggy_P
24-05-2008, 13:32
من میدونم فلش باید ظاهر بشه ولی اینجاش عجیبه که نمی شه. اگر می گین ظاهر می شه می تونین یک عکس از اون قسمت برام بزارین شاید من نمی بینم.
ببين وقتي جون دايناسوره تا آخر كم ميشه بهت حمله ميكنه تو هم همين طوري كه داري بهش تير ميزني صحنه آهسته ميشه و 4 فلش در 4 جهت نشونت ميده يكي از اون جهت ها رو فشار بده مثلا برو به چپ و تير بزن تا از جون اصليش كم بشه:10:

atlanta
24-05-2008, 13:38
منظور من آخر این کاره جایی که باید جاخالی بدم تا دایناسور به ستون ها بخوره و بمیره در اونجا هیچ فلشی ظاهر نمیشه که جاخالی بدم.

Maggy_P
24-05-2008, 13:43
منظور من آخر این کاره جایی که باید جاخالی بدم تا دایناسور به ستون ها بخوره و بمیره در اونجا هیچ فلشی ظاهر نمیشه که جاخالی بدم.
آها آره گاهي اوقات اينطوري ميشه براي منم اينطوري بود بايد خودت شانسكي يك جهت رو فشار بدي تا درست در بياد:31: منم خودم همين كارو كردم

atlanta
24-05-2008, 17:34
منظور شما از شانسکی چیه لااقل بگین چطور گذشتین شما که این مرحله رو تموم کردین واقعاً کسی نمیدونه چطوریه من یک جواب درست می خوام فقط یک جواب که به من کمک کنه این خیلی زیاده من که تازه اومدم .

saba-aria
24-05-2008, 21:22
بازی جدید Tomb Raider برای پاکت پی سی
بازی جدید Tomb Raider یک بازی زیبا با گرافیک بسیار بالا برای گوشی های پاکت پی سی میباشد . این بازی شامل 15 مرحله با گرافیکی فوق العاده و بسیار شبیه به نسخه PlayStation یا کامپیوتری آن .
لینک دانلود:

havas_1980
24-05-2008, 23:58

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)

آها آره گاهي اوقات اينطوري ميشه براي منم اينطوري بود بايد خودت شانسكي يك جهت رو فشار بدي تا درست در بياد منم خودم همين كارو كردم
این قسمت از بازی به هیچ وجه شانسی نیست... به محض نمایش فلش باید همون دکمه رو بزنید.

Maggy_P
25-05-2008, 07:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)

این قسمت از بازی به هیچ وجه شانسی نیست... به محض نمایش فلش باید همون دکمه رو بزنید.

ميدونم شانسي نيست اما توي يكي از اين قسمت ها فلش رو نشون نميده فكر كنم مشكل از بازيه يا چيز ديگه چون يك بار كه اشتباه زدم فلشي كه يك خط روش كشيده شده ظاهر شد:13:
بعدشم جالب هم هست اگه هيچ جهتي رو نزني دايناسوره ميكشتت در حالي كه هيچ فلشي نشون نميده
من يك بار توي اين مرحله بود كه اين مشكلو داشتم يك بار هم غول آخر بود كه ميخواست يك گلوله آتيش به سمتش پرت كنه صحنه آهسته ميشد اما هيچ فلشي نشون نميداد

atlanta
26-05-2008, 19:21
سلام میدونین اتفاق عجیبی برای سیو های بازی من افتاده یعنی هیچ یک از اونها عمل نمی کنن خودم در بخش دایناسور گیر کرده بودم حالا این مشکل هم به اون اضافه شده کسی می تونه کمکم کنه یا لاقل تا اون قسمت سیو این بازی رو برام بذاره چون من وقت کافی ندارم تا دوباره از اول بازی کنم .

havas_1980
26-05-2008, 22:33
سلام میدونین اتفاق عجیبی برای سیو های بازی من افتاده یعنی هیچ یک از اونها عمل نمی کنن خودم در بخش دایناسور گیر کرده بودم حالا این مشکل هم به اون اضافه شده کسی می تونه کمکم کنه یا لاقل تا اون قسمت سیو این بازی رو برام بذاره چون من وقت کافی ندارم تا دوباره از اول بازی کنم .دوست عزیز! این مشکل از 2 جا میتونه باشه که باعث شده بازی با این مشکلات روبه ور بشه:
- یا نسخه بازی ایراد دار هست و یا اون کرک بازی با اون نسخه نمیخونه.

برای این بازی دقیقا 2 نسخه تو بازار وجود داره. فرق این 2 نسخه فقط در فونتهای بازی و سیوها مشاهده میشه و در خود بازی هیچ تفاوتی وجود نداره.
سیو هر نسخه فقط قابلیت اجرا بر روی همون نسخه رو داره و برای نسخه مقابل قابل استفاده نیست.

محل Save نسخه عکس آدرس اول در ویندوز Vista به این آدرس:
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Anniversary
xxxxx >> نام کاربر

djmd
27-05-2008, 08:07
ولی خداییش بازیه باحالی بود , خوبیش این بود که تکراری نمی شد (حداقل برای من که این طوری بود) .

sumson
06-06-2008, 00:16
توی قسمتی که دو تا غول با بدنی مثل بدن اسب آدم رو خشک می کنند یادتون هست.
من فقط بار اول میتونم فرار کنم دفعه بعد منو پودر می کنند. راه خارق العاده ای داره یا
تنها راهش همینه.

havas_1980
06-06-2008, 01:22
توی قسمتی که دو تا غول با بدنی مثل بدن اسب آدم رو خشک می کنند یادتون هست.
من فقط بار اول میتونم فرار کنم دفعه بعد منو پودر می کنند. راه خارق العاده ای داره یا تنها راهش همینه.
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.

Abolfazl3007
06-06-2008, 18:22
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.

من هر کاری میکنم نمیتونم سپرشون رو بندازم زمین چیکار کنم؟

gaara
06-06-2008, 18:56
من نسخه ی لیسانس دارشو داشتم لیسانسش تموم شد کسی کرکشو نداره؟

sasanjfr
06-06-2008, 19:20
من هر کاری میکنم نمیتونم سپرشون رو بندازم زمین چیکار کنم؟
وقتی یکی از این دوتا centaur به سمت شما حمله کرد باید دکمه ی مربوط به dodge(جا خالی) رو فشار بدی و هنگامی که علامت هدف قرمز شد باید شلیک کنی(اگر قبل از قرمز شدن علامت هدف شلیک کنی هیچ اتفاقی رخ نمیده).بعد از شلیک کردن،centaur گیج میشه.اون وقت باید بری جلوش و دکمه ی مربوط به grapple(قلاب) رو فشار بدی و بعد قلاب رو بکشی تا سپرش بیفته زمین

sarir1980
09-06-2008, 02:17
سلام
شما باید با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا
فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها
و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند
و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید
میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید
بقیه کاملا مشخصه:46:

با سلام خدمت شما دوست محترم
من هم مثل ایشون تو این مرحله گیر افتادم .عجیب اینجاست که این دستگاه جابه جایی جعبه ها تو بازی من وجود نداره و منو سر در گم کرده حالا تکلیف من چیه ؟باید چه کار کنم ؟از کمک شما ممنون میشم اگر کمکم کنید.این هم عکس این قسمت که براتون میزارم.

Maggy_P
09-06-2008, 08:30
با سلام خدمت شما دوست محترم
من هم مثل ایشون تو این مرحله گیر افتادم .عجیب اینجاست که این دستگاه جابه جایی جعبه ها تو بازی من وجود نداره و منو سر در گم کرده حالا تکلیف من چیه ؟باید چه کار کنم ؟از کمک شما ممنون میشم اگر کمکم کنید.این هم عکس این قسمت که براتون میزارم.
اي بابا عجيبه! ببينم شما 3 تا فيوز رو پيدا كرديد؟ بايد الآن شيشه ي اون اتاقكه بشكنه ولي دستگاهه نيست:18:
ميشه چند تا عكس ديگه از اطراف بازي بزاريد:46:

sarir1980
09-06-2008, 22:39
بله سه تا فیوز رو پیدا کردم . تو عکسی هم که گذاشتم مشخصه .این هم عکس های دیگه

اگر برای شما امکان داره سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید که دیگه شما رو هم اذیت نکنم و مزاحم بشم. از لطف شما ممنونم

Maggy_P
10-06-2008, 08:13
بله سه تا فیوز رو پیدا کردم . تو عکسی هم که گذاشتم مشخصه .این هم عکس های دیگه

اگر برای شما امکان داره سیو بعد از این قسمت رو برام بزارید که دیگه شما رو هم اذیت نکنم و مزاحم بشم. از لطف شما ممنونم
يك سوال : اون شيئ نوراني كه توي تصوير ديده ميشه چيه؟ همون بنفشه:13:

سيو لازم نيست شما فقط براي بدست آوردن اسلحه بايد بايد وارد اون خونه بشيد و اسلحه هم ميتونيد با نصب موقت يك ترينر بدست بياريد ;)

sarir1980
10-06-2008, 19:43
اون شئ نورانی ابزار بازیه وقتی لارا بهش دست میزنه صدای بازی کم میشه.
راستش داره کلافه ام میکنه هر کاری میکنم شیشه نمیشکنه الان 2 روزه که تو همین قسمت گیر کردم .

Maggy_P
10-06-2008, 23:13
اون شئ نورانی ابزار بازیه وقتی لارا بهش دست میزنه صدای بازی کم میشه.
راستش داره کلافه ام میکنه هر کاری میکنم شیشه نمیشکنه الان 2 روزه که تو همین قسمت گیر کردم .
پس چرا براي من نداشت؟!
ببينم ورژن اين تامب رايدري كه بازي ميكني چنده؟ شايد مشكل از ورژنت باشه

sarir1980
10-06-2008, 23:50
همونطور که شما گفتی با ترینر حل شد ولی وقتی فیوز رو از پسره گرفت و وصل کرد به دستگاه ،
ادامه بازی تو این قسمت که عکسشو گذاشتم گیر میکنه ادامه نمیده .اینم بگم که گزینه های خارج شدن از بازی کار میکنه .

شانس ما یه مشکل حل شد حالا یه مشکل دیگه درست شد.

این هم ورژن و کمپانی بازی

Company:Eidios Inc
File Version:1.0.0.0

Maggy_P
11-06-2008, 08:34
خوب مگه دكمه ي اونجا رو فشار ندادي؟ ( توي همون كابينه كه ازش عكس گرفتي منظورم همين عكسس كه الآن بهم دادي) اگه اونو روشن كردي بايد بري اونجايي كه علامت زدم ( پشتش بشيني ) و روشنش كني بعدش يك دمو ميبيني و بقيه ي مراحل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarir1980
11-06-2008, 13:11
مشکل حل شد ترینر رو غیرفعال کردم درست شد .اون شئ رو هم میشه از قسمت آپشن غیر فعال کرد.
Option /Display /Commentary Effects اینجا میتونی on یا of کنی.
راستی میگم این ترینره بعضی گزینه هاش کار نمی کنه ! گزینه نگه داشتن زمان (FreezeLevelTimer) این قسمتش خیلی سخته زمان خیلی زود میگذره نمیشه رد شد .
عکسش رو میگذارم ببینید.

Maggy_P
11-06-2008, 22:36
مشکل حل شد ترینر رو غیرفعال کردم درست شد .اون شئ رو هم میشه از قسمت آپشن غیر فعال کرد.
Option /Display /Commentary Effects اینجا میتونی on یا of کنی.
راستی میگم این ترینره بعضی گزینه هاش کار نمی کنه ! گزینه نگه داشتن زمان (FreezeLevelTimer) این قسمتش خیلی سخته زمان خیلی زود میگذره نمیشه رد شد .
عکسش رو میگذارم ببینید.
واي اينجا سخترين قسمت بازيه من خودم اينجا بيشتر از 30 بار مردم تا تونستم ردش كنم!:blink:

ولي شدنيه تازه اول كار هستيد هر چي بالاتر ميره سختر ميشه!:21::27:

arash_a
11-06-2008, 23:20
سلام دوستان
من این بازی رو تا 60 درصد بازی کرده بودم ولی موقهی که دیدم نوشت یک روز مونده به مهلتت که بازی مهلتش تموم بشه کرکش رو
از اینترنت برداشتم ولی الان دیگه بازی رو لود نمی کنه ، میگه سیوهات درست نیست .
چیکار کنم ؟

arash_a
12-06-2008, 23:02
سلام دوستان
من این بازی رو تا 60 درصد بازی کرده بودم ولی موقهی که دیدم نوشت یک روز مونده به مهلتت که بازی مهلتش تموم بشه کرکش رو
چیکار کنم ؟

کسی نیست کمکی بکنه ؟

Maggy_P
13-06-2008, 09:04
سلام دوستان
چیکار کنم ؟
خوب ببين زمان ويندوزت رو چند روز برگردون ( يا چند ماه ) ببين درست نميشه:46:

T O O M A J
13-06-2008, 18:56
سلام دوستان
چیکار کنم ؟
فکر نکنم درست بشه.(بنا به تجربه در بازیهای دیگر)
باید از اول بری.:18:
یا سیوش رو بگیری.:46:

ببينم ورژن اين تامب رايدري كه بازي ميكني چنده؟ شايد مشكل از ورژنت باشه
بابا جون من درست تلفظ کنید.اون B تلفظ نمیشه.:11:
توم ریدر(بعد از ی یه کسره هست):20:

Maggy_P
14-06-2008, 06:44
فکر نکنم درست بشه.(بنا به تجربه در بازیهای دیگر)
باید از اول بری.:18:
یا سیوش رو بگیری.:46:

بابا جون من درست تلفظ کنید.اون B تلفظ نمیشه.:11:
توم ریدر(بعد از ی یه کسره هست):20:
خوب ميتونه سيو خودش رو جاي ديگه كپي كنه توم رايدر رو دوباره نصب كنه:31:

شرمنده در مورد اون غلط املايي ! :دي

T O O M A J
14-06-2008, 12:17
خوب ميتونه سيو خودش رو جاي ديگه كپي كنه توم رايدر رو دوباره نصب كنه:31:

شرمنده در مورد اون غلط املايي ! :دي
نکته ی ظریفی بود...:46:

morteza_m2n
05-07-2008, 10:00
تو مرحله ی یونان اونجا که دو تا اسب با سوار هستن گیر کردم

دوستان کمک کنین

havas_1980
05-07-2008, 11:38
تو مرحله ی یونان اونجا که دو تا اسب با سوار هستن گیر کردم
دوستان کمک کنین
ماموریت Greece - مرحله Tihocan

morteza_m2n
05-07-2008, 13:27

ممنون عزیز

اعصابم خورد شد پاکش کردم ولی سیواشو نگه داشتم بدا امتحان میکنم:2:

اگه اطلاعات داری به سوال من تو تاپیک tomb rider legend پاسخ بده

خیلی ممنون

silent-assassin
07-07-2008, 16:31
سلام

دو تا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید(البته میدونم قبلا مشکل کسان دیگری هم بوده ولی خب 95 صفحه و ...)

1) مشکل از کار افتادن بازی بعد از چند وقت: License date has expired

2) غول آخر بازی را چه جوری باید کشت؟

بالهاش را زدم اما خودش را نمیتونم!
عصبیش میکنم اما هر بعد تیرش میزنم از جونش کم نمیشه.

amin2000
07-07-2008, 17:36
سلام
یه جا هست دو تا غول هستن که باس اون دو تا رو کشت .چجوری باید کشتشون؟
خونشون کم نمیشه!! چرا؟
راز و رمز داره؟
ممنون

Mist
07-07-2008, 23:00
سلام

دو تا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید(البته میدونم قبلا مشکل کسان دیگری هم بوده ولی خب 95 صفحه و ...)

1) مشکل از کار افتادن بازی بعد از چند وقت: License date has expired

2) غول آخر بازی را چه جوری باید کشت؟

بالهاش را زدم اما خودش را نمیتونم!
عصبیش میکنم اما هر بعد تیرش میزنم از جونش کم نمیشه.

اوليشو نميدونم دوميش يكم جاخالي ميدي مينيش تا حالت دوم پيش بياد بعد يه الماس مانندي پشتش هست بايد به

طرفت كه مياد جاخالي بدي اونو بزني كه در آخر اون سنگه مي افته روش و خلاص

silent-assassin
08-07-2008, 13:54
سلام دوست عزیز

منم مشکلم همینه دیگه از اول تا آخر بازی کلی غول با جاخالی و شلیک کشتم اما این یکی نمیشه!

یعنی نمیتونم الماسه رو بزنم.

hoomif
14-07-2008, 18:06
سلام. من تو مرحله Peru گیرکردم. الان من 2 تا از اون چرخ دنده ها رو پیدا کردم اما سومی رو پیدا نمیکنم!؟ در ضمن من رفتم اون بالا و دستگیره را پایین دادم و یه درب مخفی زیر آب باز شد حالا اون درب کجاست؟؟ ممنون

Maggy_P
15-07-2008, 12:52
سلام. من تو مرحله Peru گیرکردم. الان من 2 تا از اون چرخ دنده ها رو پیدا کردم اما سومی رو پیدا نمیکنم!؟ در ضمن من رفتم اون بالا و دستگیره را پایین دادم و یه درب مخفی زیر آب باز شد حالا اون درب کجاست؟؟ ممنون

اون یکی توی یک غار بود اگه اشتباه نکنم باید برید اون بالای آبشاره :46:

Mist
15-07-2008, 13:54
اگر بري بالاي آبشار روبرو رو نگاه كني روبروي آبشار يه پل چوبي ميبيني بصورت عمود كه پشتش يه غاره ولي اونجا راهش نيست و بايد دوتا چرخ دنده رو پيدا كني و اين طرف آبشار كه نردبون داره بري بالا و چرخ دنده هارو بكاري و بري

بالاي بالا اگر بري راهشو پيدا ميكني كه ميرسه به همون غاري كه گفتم

جلوتر دايناسورم ميبيني پس مجهز برو جلو : دي

hoomif
16-07-2008, 16:55
اگر بري بالاي آبشار روبرو رو نگاه كني روبروي آبشار يه پل چوبي ميبيني بصورت عمود كه پشتش يه غاره ولي اونجا راهش نيست و بايد دوتا چرخ دنده رو پيدا كني و اين طرف آبشار كه نردبون داره بري بالا و چرخ دنده هارو بكاري و بري

بالاي بالا اگر بري راهشو پيدا ميكني كه ميرسه به همون غاري كه گفتم

جلوتر دايناسورم ميبيني پس مجهز برو جلو : دي
ببینید من تمام کارهای کردنی رو کردم فقط لطف کنید به دو تا سوال من پاسخ بدید : 1) در مخفی زیر آب کجاست و چجوری باید برم اونجا؟ 2) چرخ دنده ی سومی کجاست؟ درضمن کدوم غار؟ من الان تو همون محدوده ی آبشار رفتم توی یه غار ( که باید سرتو خم کنی و بری اون طرف) یه خرس بود اونو کشتم و دیگه هیچی... دو تا ستون هم هست که بالای اونها پریدم اما نمیشه کاری کرد یه سطح شیبدار هم هست لطفا واضح جواب بدهید. متشکرم

morteza_m2n
16-07-2008, 18:27
ببینید من تمام کارهای کردنی رو کردم فقط لطف کنید به دو تا سوال من پاسخ بدید : 1) در مخفی زیر آب کجاست و چجوری باید برم اونجا؟ 2) چرخ دنده ی سومی کجاست؟ درضمن کدوم غار؟ من الان تو همون محدوده ی آبشار رفتم توی یه غار ( که باید سرتو خم کنی و بری اون طرف) یه خرس بود اونو کشتم و دیگه هیچی... دو تا ستون هم هست که بالای اونها پریدم اما نمیشه کاری کرد یه سطح شیبدار هم هست لطفا واضح جواب بدهید. متشکرم

دوست عزیز خوب توجه کن:

یکی از چرخ دنده ها که همون اول پایین افتاده اونو که برداشتی باید ببری بذاریش جای مخصوص خودش (از نردبون برو بالا) بعد اهرمش رو بکشی بعد میله ی که به یه چرخ دنده وصله(بالای سرت) شروع به حرکت کردن میکنه باید بپری و اونو بگیری بعد بپری به میله ی بعدی بعد نردبونو بگیری بری بالا به بالاترین نقطه ای که رسیدی خودتو باید به یه طناب که آویزونه برسونی بعد با اون طناب بپری به اون طرف که وقتی میفتی رو پل قسمتی از پل خراب میشه اگه اشتباه نکنم از همونجا یه راهی هست باید بری جلو تا برسی به یه منطقه ی پر از علف سه تا دایناسور میاد که باید اونا رو بکسی بعد دوباره سه تا دایناسور دیگه میاد اونارم باید بکشی بعد یه دایناسور بزرگ میاد اونم که کشتی یه راهی برات باز میشه ( کنار دایناسور) چرخ دنده هم فکر کنم همونجا باشه اون راهو ادامه بده تا برسی به مکان اولت دوباره از نردبون برو به بالاترین نقطه و چرخ دنده رو تو جای مخصوصش قرار بده و اهرم بکش یه صفحه ی متحرک شروع به چرخیدن میکنه بپر رو اون بعد برو جلو تا چرخ دنده ی دیگه رو هم پیدا کنی به یه اهرم دیگه هم میرسی اون اهرمو که کشیدی در پایین آبشار برات باز میشه دوباره باید برگردی و چرخ دنده ی آخرو تو جای خودش قرار بدی تا در کاملا از پشت آبشار نمایان بشه از اونجا برو تو تا مرحله تموم شه

(شاید اشتباهی هم تو توضیحات رخ بده چون این مرحله رو خیلی وقت پیش رفتم.)

موفق باشی

هرجایی که مشکل داشتی بگو تا راهنمایی کنم

Mist
16-07-2008, 21:12
دوست عزیز خوب توجه کن:

یکی از چرخ دنده ها که همون اول پایین افتاده اونو که برداشتی باید ببری بذاریش جای مخصوص خودش (از نردبون برو بالا) بعد اهرمش رو بکشی بعد میله ی که به یه چرخ دنده وصله(بالای سرت) شروع به حرکت کردن میکنه باید بپری و اونو بگیری بعد بپری به میله ی بعدی بعد نردبونو بگیری بری بالا به بالاترین نقطه ای که رسیدی خودتو باید به یه طناب که آویزونه برسونی بعد با اون طناب بپری به اون طرف که وقتی میفتی رو پل قسمتی از پل خراب میشه اگه اشتباه نکنم از همونجا یه راهی هست باید بری جلو تا برسی به یه منطقه ی پر از علف سه تا دایناسور میاد که باید اونا رو بکسی بعد دوباره سه تا دایناسور دیگه میاد اونارم باید بکشی بعد یه دایناسور بزرگ میاد اونم که کشتی یه راهی برات باز میشه ( کنار دایناسور) چرخ دنده هم فکر کنم همونجا باشه اون راهو ادامه بده تا برسی به مکان اولت دوباره از نردبون برو به بالاترین نقطه و چرخ دنده رو تو جای مخصوصش قرار بده و اهرم بکش یه صفحه ی متحرک شروع به چرخیدن میکنه بپر رو اون بعد برو جلو تا چرخ دنده ی دیگه رو هم پیدا کنی به یه اهرم دیگه هم میرسی اون اهرمو که کشیدی در پایین آبشار برات باز میشه دوباره باید برگردی و چرخ دنده ی آخرو تو جای خودش قرار بدی تا در کاملا از پشت آبشار نمایان بشه از اونجا برو تو تا مرحله تموم شه

موفق باشی

ايول من دوماه پيش تموم كردم خداييش خيلي از اينا يادم نبود :20:

همينه عزيزم دوستمون به نحو احسنت گفتن راهشو ديگه بايد پيدا كني :11:

hoomif
17-07-2008, 08:40
دوست عزیز خوب توجه کن:

موفق باشی

سلام.
نه دوست عزیز شما توجه نکردید من گفتم همه ی کارها رو کردم . اون طناب آویزان و بعد خراب شدن قسمتی از اون پل رو هم داشتم فقط الان وقتی میرم همونجا یه غاره که اصلا علفی نداره فقط یه خرس میاد اونو میکشم بعد از اون یه خشاب کالیبر 50 رو زمینه که اونو برمیدارم . اونجا دو تا ستون چوبی هم هست که نمیدونم برای چی اونجا گذاشته شدند چون اصلا کاری نمیشه کرد.یک سطح شیبدار هم هست که نمیتونم از اون بالا برم لیز میخورم به پایین و مطمئنم که راهش همون سطحه است حالا یادتون اومد لطفا راهنمایی کنید . خیلی ممنون

morteza_m2n
17-07-2008, 09:59
سلام.
نه دوست عزیز شما توجه نکردید من گفتم همه ی کارها رو کردم . اون طناب آویزان و بعد خراب شدن قسمتی از اون پل رو هم داشتم فقط الان وقتی میرم همونجا یه غاره که اصلا علفی نداره فقط یه خرس میاد اونو میکشم بعد از اون یه خشاب کالیبر 50 رو زمینه که اونو برمیدارم . اونجا دو تا ستون چوبی هم هست که نمیدونم برای چی اونجا گذاشته شدند چون اصلا کاری نمیشه کرد.یک سطح شیبدار هم هست که نمیتونم از اون بالا برم لیز میخورم به پایین و مطمئنم که راهش همون سطحه است حالا یادتون اومد لطفا راهنمایی کنید . خیلی ممنون

اگه اشتباه نکنم باید بری بالا اونجا(به سطح شیبدار کاری نداشته باش،اصلا به اونطرف نپر) یه چوبه که سمت راست باید بپری روش بعد بپری اونطرف..........................

دقیقا باید از همین غار بری به اونطرف راهش همینجاست اگه یکمی تمرکز کنی حتما پیدا میکنی:46:

ااگه نتونستی سیوشو بذار تا ببینم و راهشو دقیقا بهت بگم ( البته تا شنبه به کامپیوترم دسترسی ندارم)

hoomif
17-07-2008, 12:07
اگه اشتباه نکنم باید بری بالا اونجا(به سطح شیبدار کاری نداشته باش،اصلا به اونطرف نپر) یه چوبه که سمت راست باید بپری روش بعد بپری اونطرف..........................

دقیقا باید از همین غار بری به اونطرف راهش همینجاست اگه یکمی تمرکز کنی حتما پیدا میکنی:46:

ااگه نتونستی سیوشو بذار تا ببینم و راهشو دقیقا بهت بگم ( البته تا شنبه به کامپیوترم دسترسی ندارم)
باز هم نشد !!!!!!!!!!
من با PS2 بازی میکنم...

HEGOR
17-07-2008, 12:14
دوستان من بازی رو 1 سال پیش تموم کردم بعد راهنمای بازی رو یکی از دوستان در صفحه 68 زحمت کشیدن گذاشتن میتونین از اون استفاده کنین

morteza_m2n
17-07-2008, 17:06
دوستان من بازی رو 1 سال پیش تموم کردم بعد راهنمای بازی رو یکی از دوستان در صفحه 68 زحمت کشیدن گذاشتن میتونین از اون استفاده کنین

لینکش خرابه اگه شما داری بذار تا بچه ها استفاده کنن

HEGOR
17-07-2008, 19:36
لینکش خرابه اگه شما داری بذار تا بچه ها استفاده کنن

نه دوست من شما میتونید به اون کاربر پیام خصوصی بدین شاید خودش هنوز راهنما رو داشته باشه

hoomif
20-07-2008, 23:02
سلام.
من الان در مرحله Greece - Palace موندم . من 3 تا از اون شمش های نقره ای رو گرفتم و فقط چهارمی مونده که اون هم توی اون قسمتی هست که باید دستگیره رو بگشی و ستون ها بالا بره بعد وقتی می پرم روی ستون اولی دوباره همه پایین میرن لطفا کمک کنید . ممنون

morteza_m2n
21-07-2008, 00:48
سلام.
من الان در مرحله Greece - Palace موندم . من 3 تا از اون شمش های نقره ای رو گرفتم و فقط چهارمی مونده که اون هم توی اون قسمتی هست که باید دستگیره رو بگشی و ستون ها بالا بره بعد وقتی می پرم روی ستون اولی دوباره همه پایین میرن لطفا کمک کنید . ممنون

سلام دوست عزیز

اینجا که خیلی آسونه ، وقتی پریدی رو ستون اول باید زود بپری به ستون سمت چپت که روی ستون شمشیر های زیادی در اومدن وقتی میپری لارا از لبه ی ستون میگیره و ادامه......

sargeras
23-07-2008, 07:32
شاید این سوال رو پرسیده باشند حال نداشتم 90 صفحه بگردم من تو مرحله اول گیر کردم اونجا که باید چهار تا چرخ دنده برداری . من سه تاشو برداشتم اما جریان اب نمیذاره چهارمی رو که زیر ابه بردارم هر کاری می کنم جریان اب منو میبره کمک!!!!

morteza_m2n
23-07-2008, 09:21
شاید این سوال رو پرسیده باشند حال نداشتم 90 صفحه بگردم من تو مرحله اول گیر کردم اونجا که باید چهار تا چرخ دنده برداری . من سه تاشو برداشتم اما جریان اب نمیذاره چهارمی رو که زیر ابه بردارم هر کاری می کنم جریان اب منو میبره کمک!!!!

اون طوری که من یادم میاد چرخ دنده ها سه تاست

sargeras
23-07-2008, 15:13
ببین من دری که زیر آب هست (دقیقا قبل ابشار) رو باز کردم ولی نمیتونم برم اونجا چون جریان آب منو میبره و میندازه از آبشار پایین میتونی کمکم کنی؟

havas_1980
23-07-2008, 15:47
ببین من دری که زیر آب هست (دقیقا قبل ابشار) رو باز کردم ولی نمیتونم برم اونجا چون جریان آب منو میبره و میندازه از آبشار پایین میتونی کمکم کنی؟برای رسیدن به Relic دوم شما باید تمامی چرخ دنده ها رو هم سر جای خودش قرار میدادید و اهرم هم رو میکشیدید تا آب بند بالای آبشار مسیر آب رو ببنده.
آخرین چرخ دنده دقیقا در منطقه ای هست که باید با T-Rex مبارزه کنید.

silent-assassin
24-07-2008, 08:10
سلام
جواب من رو کسی نمیخواد بده

غول آخر را چه جوری بکشم؟
بازی چرا لایسنسش مشکل پیدا میکنه؟

pedramch
24-07-2008, 16:47
سلام میگم یه جای بازی هست که دو تا اسبند باید بکشمشون..هر کاری میکنم نمیتونم..لطفا کمکم کنید...فوری!

Mist
24-07-2008, 18:07
تو تایپیک هست یادمه یه بار havas جان گفته بود شما بگرد

ایناهاش پیدا کردم

amin2000
26-07-2008, 10:45
من بازی رو کامل رد کردم ولی یه مرحله باز نشده توی قسمت ریورد
راستی اون قسمت چت به چه دردی میخوره؟
من با ps2 بازی میکنم

Mist
26-07-2008, 14:28
اون وسایل اضافی که تو بازی میده رو باید همشو جمع کنی از قبیل مجسمه ها و...

اون قسمت هم برای اسلحه هاست شاتگان طلایی و این حرفا البته تا یادم میاد خیلی وقته بازی نکردم ..

morteza_m2n
27-07-2008, 17:33
اون وسایل اضافی که تو بازی میده رو باید همشو جمع کنی از قبیل مجسمه ها و...

اون قسمت هم برای اسلحه هاست شاتگان طلایی و این حرفا البته تا یادم میاد خیلی وقته بازی نکردم ..

دوست من شما centaur رو رد کردی؟

من هم مدتیه که تو این قسمت گیر کردم همه ی این مطالبم خوندم ولی نتونستم برم

اگه شما رفتی به من یه توضیح کامل بده

وقتی که بی حس میشه من سپرو میکشم ولی نمیگیره هرچی میزنم نمیگیره انگار نه انگار:13:

اگه میتونی یه توضیح مفصل،کامل و دقیق بده قربونت

اگرم سیو بعد از اونو داری برام بذار

مرسی ممنون

sasanjfr
28-07-2008, 00:52
وقتی که بی حس میشه من سپرو میکشم ولی نمیگیره هرچی میزنم نمیگیره انگار نه انگار:13:
وقتی یکی از این دوتا centaur به سمت شما حمله کرد باید دکمه ی مربوط به dodge(جا خالی) رو فشار بدی و هنگامی که علامت هدف قرمز شد باید شلیک کنی(اگر قبل از قرمز شدن علامت هدف شلیک کنی هیچ اتفاقی رخ نمیده).بعد از شلیک کردن،centaur گیج میشه.اون وقت باید بری جلوش و دکمه ی مربوط به grapple(قلاب) رو فشار بدی و بعد قلاب رو بکشی تا سپرش بیفته زمین

sargeras
01-08-2008, 08:31
برای رسیدن به Relic دوم شما باید تمامی چرخ دنده ها رو هم سر جای خودش قرار میدادید و اهرم هم رو میکشیدید تا آب بند بالای آبشار مسیر آب رو ببنده.
آخرین چرخ دنده دقیقا در منطقه ای هست که باید با T-Rex مبارزه کنید.
من دو تاشو قرار دادم ولی سومی رو نمیتونم بر دارم(همون که زیر آبه) این منطقه ای که میگی کجاست؟بعد از بستن آبشاره یا قبلشه ؟

Maggy_P
01-08-2008, 09:49
من دو تاشو قرار دادم ولی سومی رو نمیتونم بر دارم(همون که زیر آبه) این منطقه ای که میگی کجاست؟بعد از بستن آبشاره یا قبلشه ؟
قبلشه

موفق باشيد:46:

sargeras
01-08-2008, 13:39
من که تیرکس رو پیدا نکردم !!!کجاست؟!

Mist
01-08-2008, 13:48
دوست من شما centaur رو رد کردی؟

من هم مدتیه که تو این قسمت گیر کردم همه ی این مطالبم خوندم ولی نتونستم برم

اگه شما رفتی به من یه توضیح کامل بده

اگه میتونی یه توضیح مفصل،کامل و دقیق بده قربونت

اگرم سیو بعد از اونو داری برام بذار

مرسی ممنون

شما با راهنمایی این دوستمون برو نتونستی بگو سیوشو بذارم چون حال نمیده باید خودت بزنی و دموهاشو و بازی رو دنبال کنی

اگرم برات زیاد سخته بازم پیشنهاد نمیکنم سیو بگیری تراینر بگیری و بری از اون بهتره چون روند بازی دستت میاد

ولی میل خودته خواستی سیوشو همین جا برات آپ کنم

Mist
01-08-2008, 13:51
من که تیرکس رو پیدا نکردم !!!کجاست؟!

شما چرخ دنده اول و دوم رو که پیدا کردی میری بالا چرخ دنده اولو میذاری بوسیله میله میری بالاتر دوم رو میذاری میری بالا تا جایی

که بری رو تو تصویر مشخص میکنه وخودتو میرسونی به یه غار از غار میری جلو و ....

مجهز برو دایناسور داره :دی

morteza_m2n
01-08-2008, 15:14

نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!1:19:

کسی میتونه بره سیو بازی رو بذارم؟

Mist
01-08-2008, 17:01
این سیو من سیوامو آرشیو میکنم حالا نمیدونم بعد اون مرحله رو داره یانه اگر میخوای منتظر باشی من فردا دوباره میرم رد میکنم میدم ولی این سیو نگی نداد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/

اینم تراینر اگر تو اون مرحله اینو روشن کنی f2 رو بزنی اسبه با یه گلوله میخوابه

دیگه چی میخوای

morteza_m2n
01-08-2008, 18:35
این سیو من سیوامو آرشیو میکنم حالا نمیدونم بعد اون مرحله رو داره یانه اگر میخوای منتظر باشی من فردا دوباره میرم رد میکنم میدم ولی این سیو نگی نداد

اینم تراینر اگر تو اون مرحله اینو روشن کنی f2 رو بزنی اسبه با یه گلوله میخوابه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه چی میخوای

ممنون دستت درد نکنه

لینک رو اشتباهی کپی کردی لینک حذفو گذاشتی :13:باید لینک دانلودو میذاشتی

این دکمه ی dodge که میگی همون نگه داشتن شیفت و فشار دادن جهتهاست؟ یا یه دکمه ی دیگست؟

Mist
01-08-2008, 18:51
درست شد فک کنم آخه زیاد آپ نمیکنم اینه که ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جفتشم ریختم تو یه فلدر هم تراینر هم سیو

مگه تراینر استفاده نکردی تاحالا ببین ائن فعال میکنی میری تو بازی بعد تو بازی دکمه F2رو از کیبورد میزنی فعال میشه

بعد یه گلوله بزنی میمیرن همین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

One Hit Kill این یعنی با یه ضربه میمیره تو تراینر هست نیازی به سپر کشی هم نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza_m2n
02-08-2008, 13:57
درست شد فک کنم آخه زیاد آپ نمیکنم اینه که ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جفتشم ریختم تو یه فلدر هم تراینر هم سیو

مگه تراینر استفاده نکردی تاحالا ببین ائن فعال میکنی میری تو بازی بعد تو بازی دکمه F2رو از کیبورد میزنی فعال میشه

بعد یه گلوله بزنی میمیرن همین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

One Hit Kill این یعنی با یه ضربه میمیره تو تراینر هست نیازی به سپر کشی هم نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستت درد نکنه!!! دیگه اینقدر ا هم خنگ نیستم که روش کار با ترینر و معنی one hit kill رو نفهمم!!!

one hit kill کار نمیکنه

اینم سیو من اگه دوست داشتی این مرحله رو رد کن

Mist
02-08-2008, 14:32
ما مخلصیم امشب برات رد میکنم میذارم
از سر کار برگشتم حلش میکنم

خدایی قصدم کمک بود من مخلصتم هستم

morteza_m2n
02-08-2008, 18:54
ما مخلصیم امشب برات رد میکنم میذارم
از سر کار برگشتم حلش میکنم

خدایی قصدم کمک بود من مخلصتم هستم

من کوچیکتم داداش

ممنون

Mist
02-08-2008, 20:14
مرتضی جان هر کاری کردم یه جایی سیو کنم که بتونی دموهاشو ببینی نشد آخه اینجا آخر مرحله هست و لارا اون یکی تیکه از اون

سه تیکه رو پیدا میکنه ولی اون دختره ازش میدزده

حالا ما ادای وظیفه کردیم

یاحق

morteza_m2n
05-08-2008, 13:48
مرتضی جان هر کاری کردم یه جایی سیو کنم که بتونی دموهاشو ببینی نشد آخه اینجا آخر مرحله هست و لارا اون یکی تیکه از اون

سه تیکه رو پیدا میکنه ولی اون دختره ازش میدزده

حالا ما ادای وظیفه کردیم

یاحق

یه دنیا ازت ممنون :11:

vista_vz
06-08-2008, 01:41
آقا کسی خبر نداره که شماره جدید توم ریدر قراره بیاد یا نه؟؟؟

یعنی eidos قصد ساختن شماره جدید رو نداره؟؟؟

ممنون

silent-assassin
06-08-2008, 10:17
نسخه جدید داره

الان داره ساخته میشه

به اسم Underground البته فکر میکنم!

Maggy_P
06-08-2008, 12:06
نسخه جدید داره

الان داره ساخته میشه

به اسم Underground البته فکر میکنم!
نسخه ي جديد اين بازي : tomb raider : Underworld

تاپيك :

*hamedkhatar*
07-08-2008, 09:38
سلام
من توی این مرحله گیر کردم که 4 تا ستونه یه علامت روشه و ی عکس هم روش هست که باید بتابونیم
همونطور که تو عکس میبینید

من تمم عکس ها و غلامت ها رو با هم تطبیق دادم ولی اتفاقی نیفتاد
مگه نباید بریم تو اون اتاق کوچیک ها و عکس ها و علامت ها رو با هم یکی بکنیم و زیر هم قرار بدیم؟
مثلا علامت چاقو رو با اون عکسه یه یارو یه تنگ آبی دستشه
درضمن من اون بالا ه رفتم و اون مجسمه رو هم برداشتم ولی باز اتفاقی نیفتاد
الان من باید چکار کنم؟
ممنون از شما
:20:

Maggy_P
07-08-2008, 09:51
حتما عكس ها خوب جا نيفتادن يك بار ديگه بچرخونيدش تا درست بشه

منم يك بار همين مشكلو داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*hamedkhatar*
07-08-2008, 11:33
بله یکی از ستونها خوب جا نرفته بود
درست شد
ممنون

*hamedkhatar*
09-08-2008, 19:37
سلام
آقا خدا خیرتون بده یکی بیاد این مرحله رو برام ردش کنه
خیلی سخته من هر چی میرم میفتم تو مواد مذاب
اگه کسی هنوز این بازی روی سیستمش نصبه این سیو که 12 کیلوبایت هست رو دانلود کنه و این یه تیکه رو بره برام دوباره برام سیو رو بگذاره
واقعا ممنون میشم
اینم لینکش:

Mist
09-08-2008, 20:27
من برای یکی از دوستان یه مرحلشو رفتم حدس میزنم کجا باشی اونجایی که باید از دیوارها بری تا برسی به بالا و پایینم مواد مذابه درست گفتم

عذاب ترین مرحلش به نظرم اونجاست من که کلی ادعا دارم دوسه ساعت تو اون مرحله موندم بازی رو از رو هارد پاک کردم اگر منتظر

بمونین براتون میرم مرحلشو اگر زودتر از من دوستان رفتن که چه بهتر ولی یکم تمرکز کنی خودت بری جالب تره چون بعد اون باید یه

غول بیابونی رو بکشی و دموهاشو از دست میدی اگه کس دیگه ای بره

یا حق

*hamedkhatar*
09-08-2008, 20:35
سلام
بله همونجام
من سعی میکنم باز برم تا ببینم چی میشه
ولی اگه دوستان هم رفتند کمک کنند
دمتون گرم

*hamedkhatar*
09-08-2008, 21:03
سلام
چند بار دیگه هم سعی کردم ولی این حلقه ها خیلی زود میرند تو اصلا آدم وقت نمیکنه فکر کنه
لطفا یکی کمک کنه
اینم عکس اون مرحله

Maggy_P
09-08-2008, 21:33
سلام
چند بار دیگه هم سعی کردم ولی این حلقه ها خیلی زود میرند تو اصلا آدم وقت نمیکنه فکر کنه
لطفا یکی کمک کنه
اینم عکس اون مرحله

سختيش كه سخته منم حدود 20 بار باهاش كلنجار رفتم تا تونستم ردش كنم .
ولي بهتره خودتون ردش كنيد چون بعدش يك دمو داره كه خيلي جالبه اگر كس ديگه براتون بره اون دمو رو نميبينيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*hamedkhatar*
09-08-2008, 22:12
سلام
ممنون
پس حد اقل یه راهنمایی بکنید بگید دقیقا باید چکار کنم
یعنی میدونم چکار کنم ولی شاید یه مطلب خاص بگید که باعث بشه راحت تر ردش کنم
ببینید اول باید اون چیزه رو با تیر بزنیم تا اون میله ها بیاد بیرون بعد به سرعت میپرم روی میله اول و بعد هم دوم البته اینجاش خیلی وقت میگیره و من بیشتر وقت رو همینجا از دست میدم یکم تو کنترلش باگ داره مثلا اگه تو Prince Of Persia بود این حرکت رو خیلی سریع میتونستم انجام بدم ولی این یه قلق خیلی سخت و بدی داره
بعد از اونجا هم باید ستون رو بگیرم و بپرم و قلاب رو پرت کنماینجا هم یا از حرکت وایمیسه مینی اینکه از دویدن روی دیوار دست میکشه به خاطر کنترل ناجورش یا اگه شانم بگه میدوه ولی نمیتونم بپرم یا قبل از پریدم وقتش تموم میشه وسقوط
بازم سعی میکنم
ممنون