مشاهده نسخه کامل
: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Abolfazl3007
13-08-2008, 12:44
چقدر باگ داره مخصوصا باگ گرافیکی !
کسی لینک دانلود پچ این بازی که گرافیک رو درست میکنه بهمراه کرک رو داره؟
ادم هر چی بازیش میکنه براش تازگی داره....خدائیش به این میگن بازی
من که دارم باهاش زندگی می کنم
سلام دوست من
من حدود 3 تا 4ماه بود که فقط بازیش می کردم
واقعان لذت داشت بازی کردنش
هر وقت که می رفتم به نکات جدید دست می افتم
مثلان اصلحه ها جدید و راه و از این جور موارد کلان خیلی حال داد:31::11:
چقدر باگ داره مخصوصا باگ گرافیکی !
کسی لینک دانلود پچ این بازی که گرافیک رو درست میکنه بهمراه کرک رو داره؟
سلام دوست من
من یه سری پکیج هایی مربوط به بازی رو در صفحه های قبل گزاشتم
که یکشون حدود 250 مگ بود و گرافیک رو هم بهتر می کرده
که همه پکیج ها رو از سایت زیر گرفتم
الان که رفتم دیدم حدود 343 انواع و اقسام پکیج ها رو داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:10::11:
یکی از پکیج ها این بود یک دستگاه به بازی اضافه می شه
که اسلحه ها رو تعمییر می کرده:31:
یکی دیگش این بود یه اسلحه مسلسی به بازی اضافه می کرد که تیر کلت بهش می خورد
یه پکیج نسب می کردی هوا برفی می شود :31:
البته لازم به ذکر است همه این ها mod هستن
من که خیلی بهم حال میده این بازی
تا حالا یک بازی رو اینقدر نرفته بودم
تا حالا 4 بار رفتم تا اخرش فقط برای این که پایان های مختلفش رو ببینم ولی هر دفعه یک چیزایی دیدم که تا حالا ندیده بودم
یک سری چیز هم یاد گرفتم
ولی در کل بازی خدایی هستش و خیلی شاخه
ما که با اینترنت نفتی نمی تونیم پچ دانلود کنیم باید برم کافی نت
ولی با این پچ هایی که معرفی کردید باید باحال بشه
من که خیلی بهم حال میده این بازی
تا حالا یک بازی رو اینقدر نرفته بودم
تا حالا 4 بار رفتم تا اخرش فقط برای این که پایان های مختلفش رو ببینم ولی هر دفعه یک چیزایی دیدم که تا حالا ندیده بودم
یک سری چیز هم یاد گرفتم
ولی در کل بازی خدایی هستش و خیلی شاخه
ما که با اینترنت نفتی نمی تونیم پچ دانلود کنیم باید برم کافی نت
ولی با این پچ هایی که معرفی کردید باید باحال بشه
سلام دوست من
فقط دقت کن بعضی
به قسمت توضیحات برو بهت می گه بعد از دانلود پکیج رو باید چه جوری نسب کنی
:10::11:
Ali Pacino
10-10-2008, 09:36
سلام
من زیرزمین اونجایی که چند تا در رمز دار هستن گیر کردم وقتی داخل یکیشون می شم و داکیومنت رو از رو میز ور می دارم کن فیکون می شه از زمین و آسمون آتیش می ریزه رو سرم بعدشم دری که ازش اومدم قفل می شه اصلا راه نداره نمی شه کاری کرد! اونجا باید چی کار کنم؟!
سلام
من زیرزمین اونجایی که چند تا در رمز دار هستن گیر کردم وقتی داخل یکیشون می شم و داکیومنت رو از رو میز ور می دارم کن فیکون می شه از زمین و آسمون آتیش می ریزه رو سرم بعدشم دری که ازش اومدم قفل می شه اصلا راه نداره نمی شه کاری کرد! اونجا باید چی کار کنم؟!
اونجا یک گوی اتشین هست که اونجا هی دور میزنه
اونو باید از بین ببری
EBI.AFSHAR
25-10-2008, 19:39
من در بازی S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl همون مرحله اول که تو اتاقم گیر کردم و اصلا بلد نیستم که باید چیکار کنم !
لطفا دوستان گرامی کمک کنند وراهنمایی بفرمایند.
در ضمن ایمیل بنده هم در پایین موجود است.
متشکرم
ebi.afshar@yahoo.com (ebi.afshar@yahoo.com)
من در بازی S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl همون مرحله اول که تو اتاقم گیر کردم و اصلا بلد نیستم که باید چیکار کنم !
لطفا دوستان گرامی کمک کنند وراهنمایی بفرمایند.
در ضمن ایمیل بنده هم در پایین موجود است.
متشکرم
ebi.afshar@yahoo.com (ebi.afshar@yahoo.com)
سلام دوست من
ببین جلو شما یه نفر نشسته باید به سمت اون نگاه کنید و کمی جلو برید و بعد دکمه F رو بزنید
و بعدش یه سری نوشته میاید که باید رد کنید و بعد از اون در باز می شه
برای گرفتن ماموریت اکثرن باید به طرف مقابلتون صحبت کنید اون با کلید f
و که بعد از خارج شود از اون قسمت به طرف شخصه که یک گوشه دیوار بردی ( تویه نقش مشخصه)
و باهش صحبت کنید و بعدش بهتون مرحله اول رو می گه
که حمله به یک پایگاه است..
EBI.AFSHAR
26-10-2008, 15:57
سلام دوست من
ببین جلو شما یه نفر نشسته باید به سمت اون نگاه کنید و کمی جلو برید و بعد دکمه F رو بزنید
و بعدش یه سری نوشته میاید که باید رد کنید و بعد از اون در باز می شه
برای گرفتن ماموریت اکثرن باید به طرف مقابلتون صحبت کنید اون با کلید f
و که بعد از خارج شود از اون قسمت به طرف شخصه که یک گوشه دیوار بردی ( تویه نقش مشخصه)
و باهش صحبت کنید و بعدش بهتون مرحله اول رو می گه
که حمله به یک پایگاه است..
عزیزم من جلوی اون آقا وقتی F رو میزنم صفحاتی باز میشه که دو گزینه داره کدوم رو باید بزنم و چقدر باید صبر کنم
آیا باید خرید بکنم یا نه ، چیکار باید کرد ؟
در ضمن هر چی F زدم و وایسادم هیچ دری باز نشد
نکنه بازیش مشکل داره ؟
لطفا کمک کنید
متشکرم
Ali Pacino
26-10-2008, 16:47
عزیزم من جلوی اون آقا وقتی F رو میزنم صفحاتی باز میشه که دو گزینه داره کدوم رو باید بزنم و چقدر باید صبر کنم
آیا باید خرید بکنم یا نه ، چیکار باید کرد ؟
در ضمن هر چی F زدم و وایسادم هیچ دری باز نشد
نکنه بازیش مشکل داره ؟
لطفا کمک کنید
متشکرم
بازی مشکل نداره مشکل شما زبان انگلیسی هستش شما وقتی F رو می زنی هم می تونی ازش خرید کنی هم می تونی راهنمایه بازی رو ببینی هم می تونی ازش ماموریت بگیری که اگه زبانت متوسطم باشه مشکلی نداری اما ظاهرا شما زبونت زیر صفر هستش:46:
اگه اشتب نکنم باید رو همون اولی کلیک کنی بعدش ماموریتت روی نقشه مشخص می شه و در باز می شه
موفق باشی:10:
EBI.AFSHAR
26-10-2008, 20:26
بازی مشکل نداره مشکل شما زبان انگلیسی هستش شما وقتی F رو می زنی هم می تونی ازش خرید کنی هم می تونی راهنمایه بازی رو ببینی هم می تونی ازش ماموریت بگیری که اگه زبانت متوسطم باشه مشکلی نداری اما ظاهرا شما زبونت زیر صفر هستش:46:
اگه اشتب نکنم باید رو همون اولی کلیک کنی بعدش ماموریتت روی نقشه مشخص می شه و در باز می شه
موفق باشی:10:
دوست عزیز تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی درب باز نشد ، شما که زبونت خوبه لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
Ali Pacino
26-10-2008, 20:51
دوست عزیز تمام کارهایی رو که گفتید انجام دادم ولی درب باز نشد ، شما که زبونت خوبه لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
دوست عزیز من چنین حرفی نزدم اصلا هم ادعایی ندارم زبانم در حد متوسطه
مطمئن باش یه جارو اشتباه می کنی
بیشتر سعی کن
2 ، 3 بار رو اولی کلیک کردی آخرش می گه Go On فک کنم رو اونم کلیک کردی دیگه همه چی ردیفه
این کارها رو کردی ؟!
EBI.AFSHAR
26-10-2008, 21:10
دوست عزیز من چنین حرفی نزدم اصلا هم ادعایی ندارم زبانم در حد متوسطه
مطمئن باش یه جارو اشتباه می کنی
بیشتر سعی کن
2 ، 3 بار رو اولی کلیک کردی آخرش می گه Go On فک کنم رو اونم کلیک کردی دیگه همه چی ردیفه
این کارها رو کردی ؟!
دوست بنده هم منظوری نداشتم
وقتی F رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته TRADE که وقتی میزنم یک صفحه دیگه میاد که باز LEAVE و TRADE داره همین نمیدونم چیکار کنم البته یه سری جنس داره که چند بار هم خریدم ولی کاری از پیش نرفت
لطفا کمک کنید
Ali Pacino
26-10-2008, 22:18
دوست بنده هم منظوری نداشتم
وقتی F رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته TRADE که وقتی میزنم یک صفحه دیگه میاد که باز LEAVE و TRADE داره همین نمیدونم چیکار کنم البته یه سری جنس داره که چند بار هم خریدم ولی کاری از پیش نرفت
لطفا کمک کنید
شما خیلی سخت گرفتی
پیشنهاد من به شما وقتی اعصابت راحت شد یه نفس عمیق بکش و این طرز تفکرم نداشته باش که بازی خرابه خیلی تاثیر داره جدی می گم فقط سعی کن کارایی که می گم رو بکنی اون قسمتی که شما گفتی واسه خرید و فروش هست که اصلا ربطی به مشکل شما نداره
برایه اینکه دره باز بشه رو همون اولی کلیک کن خودت اصلا گزینه هاش رو بخون شاید یه چزایی دستگیرت شد بعدش روشون کلیک کن آخرش برو رو دره و F رو بزن
دیگه نمی دونم چه جوری می تونم کمکت کنم
امیدوارم مشکلت حل بشه
ولی اگه بازم سوال داشتی بپرس اگه هم نشد منتظر باش یکی از بچه ها واست سیوش رو بزاره:10:
سلام دوستان
همون جور که Ali Pacino ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گفت بازی مشکلی نداره
شما باید با یارو صحبت کنید
و به احتمال زیاد باید گزینه دوم رو انتخاب کنید
و بعد از چند سوال دیگه ازتون می پرسه و اخر سر بعد از اوکی کردن صدای میاید و در باز می شه ...
mahyarSAMSUNG
13-12-2008, 21:47
عجب بازی بود یادش بخیر . ولی نمیدونم جرا روی کامم من کند اجرا میشد !
گرافیکم 7600 جی اس 512 point of view
رم 1 گیگ
سی پی یو 3200 2 مگ کش !
لودینگهای این بازی برای من بعضی مواقع 6 دقیقه طول میکشید ! . برای من اینطوری تموم شد که طرف میره جلوی یه آینه خیلی بزرگ یه آرزو میکنه بعد یه صحنه نشون میده که یه عدی زیادی موش به یه جا حمله میکنم بعد بازی تموم میشه ولی یه خورده هم ترسناک بود . مخصوصا اون آدمهای که عین عنکبوت روی زمین چهار دست و پا میرفتن و میپریدن روت !
هوش مصنوعی آدمهاش خیلی بالا بود ! طوری بود که بعضی از آدمهایی که کمین کرده بودن و تفنگ دوربین دار داشتن کم پیش می اومد که تیر بهمون نخوره ! همینطور آرپی چی زن ها !
remi_pishtaz
11-02-2009, 17:37
با سلام به همه دوستان
من بعد از کلی مکافات و دانلود کرک و ... بازی رو اجرا کردم. ولی تو همون مرحله اول مه داره بازی رو لود میکنه تا وارد بازی بشه از بازی کلا خارج میشه. مکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
من یه سوال داشتم
در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟لطفا من رو راهنمایی کن
ایمیل من : relaxsaamir@yahoo.com
با سلام به همه دوستان
من بعد از کلی مکافات و دانلود کرک و ... بازی رو اجرا کردم. ولی تو همون مرحله اول مه داره بازی رو لود میکنه تا وارد بازی بشه از بازی کلا خارج میشه. مکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست من
شما احتمالان باید دوتا کار بکونیید
اول برید اخرین کرک بازی مربوط به همون نسخه رو دانلود کنید
اگر نشود برید تویه سایت بازی اخرین پچ بازی رو دانلود کنید و بعد کرک همون پکیج رو دانلود و بعد نصب کنید
یا
فکر کنم نسخه اخرین پکیج بازی 1.7 باشه
به هر حال یادتون باشه بعد از دانلود پچ حتمان کرک همون نسخه رو هم از سایت بگرید
این نسخه از بازی باگ زیاد داشت ( منظور خطا های اینچنی که شما باهش مواجه شودید) که با نصب پکیچ ها برطرف می شه
اگر به مشکلی برخوردید
من یه سوال داشتم
در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟لطفا من رو راهنمایی کن
ایمیل من : relaxsaamir@yahoo.com
سلام دوست عزیز
می شه بیشتر توضیج بدید
من یه سوال داشتم
شما باید اون مانستر ها یا همون هیولاها رو که می کشید یک قسمت از گوشت بدنشون رو بردارید و ببرید تحویل بدین
یک سری هیولاها هستن که توانایی غیب شدن دارن و یک سری دیگه هستن که حالت گردی دارند
دیگه ببخشید اسم هیولاها رو نمیدونم
با تشکر از راهنمایی شما . اما هنوز نتونستم این ماموریت رو تموم کنم .
1.ایا منظورت از این هیولاها ، سگها و گرازها هستند یا یک هیولاهای دیگه ؟
سگها و گرازها رو که می گردم بهم یک تیکه دم یا ثم میدن .آیا فروشنده همین ها رو می خواد ؟ البته اینا رو چند تا گرفتم .پنج تا دم وچها تا ثم ولی فروشنده نمی گیره .
2.اگر هیولاهایی غیر از سگها وگراز ها هستند ، کجا می تونم پیداشون کنم ؟و آیا باید بگردیمشون ؟
3.راهنمای کل بازی رو اگه دارید میشه لطف کنید و برام بگذارید .اگه انگلیسی هم باشه هیچ مشکلی نداره.
البته من راهنمای اون رو دارم ولی توی اون راهنما فقط برای ماموریتهای اصلی راهنمایی کرده و هیچ صحبتی از نحوه انجام ماموریتهای فرعی نکرده .
با تشکر
mahyarSAMSUNG
25-02-2009, 00:16
این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم ولی ما که نفهمیدیم چطوری ماموریت میگرفتیم چطور انجامش میدادیم ! فقط آخرش دیدیم یارو رفت جلوی یه آینه یه آروزیی کرد و بازی تموم شد !
با تشکر از راهنمایی شما . اما هنوز نتونستم این ماموریت رو تموم کنم .
1.ایا منظورت از این هیولاها ، سگها و گرازها هستند یا یک هیولاهای دیگه ؟
سگها و گرازها رو که می گردم بهم یک تیکه دم یا ثم میدن .آیا فروشنده همین ها رو می خواد ؟ البته اینا رو چند تا گرفتم .پنج تا دم وچها تا ثم ولی فروشنده نمی گیره .
2.اگر هیولاهایی غیر از سگها وگراز ها هستند ، کجا می تونم پیداشون کنم ؟و آیا باید بگردیمشون ؟
3.راهنمای کل بازی رو اگه دارید میشه لطف کنید و برام بگذارید .اگه انگلیسی هم باشه هیچ مشکلی نداره.
البته من راهنمای اون رو دارم ولی توی اون راهنما فقط برای ماموریتهای اصلی راهنمایی کرده و هیچ صحبتی از نحوه انجام ماموریتهای فرعی نکرده .
با تشکر
سلام دوست من
ببین از pda هم استفاده کنه این وسیله بعضی چیزی ها رو بهتون معرفی کرده
مثل حیوانات درون بازی و.............
شاید از اون طریق بتوانی نوعی حیوان رو پیدا کنی
این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم ولی ما که نفهمیدیم چطوری ماموریت میگرفتیم چطور انجامش میدادیم ! فقط آخرش دیدیم یارو رفت جلوی یه آینه یه آروزیی کرد و بازی تموم شد !
شما مطمئنی که اون اینه بوده...اون wish generator بود...نه آینه!!!
سلام دوست من
ببین از pda هم استفاده کنه این وسیله بعضی چیزی ها رو بهتون معرفی کرده
مثل حیوانات درون بازی و.............
شاید از اون طریق بتوانی نوعی حیوان رو پیدا کنی
سینا جان درست میگه...pda خیلی بهتر بهت کمک می کنه
من اسم هیولاها رو نمی دونم وگرنه بهتر بهت کمک می کردم
برم ببینم می تونم عکساشون رو گیر بیارم
pda محل انجام خیلی از ماموریتها رو مشخص کرده ولی این یکی رو رو نقشه مشخص نمی کنه .
چون که این هیولاها جای مشخصی نیستن
ولی یک سری از این موجودات هستن که فکر کنم توی منطقه zone بتونی پیداشون کنی
یا این که خودشون پیدات می کنن...چون که نامرئی میشن و میان سراغت
یا این که اون اون هیولاها که گرد هستند رو باید توی منطقه ای که اون پروفسور هست پیدا کنی
یک سری دیگه هم هستن که انسان بودن و پشت کمرشون بریدگی داره و به حالت نشسته به سمتت میان ویکدفعه میپرن به طرف صورتت...
نمی دونم دیگه چطور توضیح بدم
سلام
ببخشید که این حرف رو می زنم
حالا باید حتمان اون ماموریت فرعی رو برید؟::13::31::46:
.....:10::11:
سلام
ببخشید که این حرف رو می زنم
حالا باید حتمان اون ماموریت فرعی رو برید؟::13::31::46:
.....:10::11:
نه.اگه دقت کرده باشی ماموریت فرعی یه دایره ی کوچیکه سفیده.اگه سریع نباشی ممکنه ماموریت اصلیت feild بشه. بیخیالشون شو.
با تشکر از راهنمایی شما
امروز جایی رو که گفتی می رم می گردم شاید پیداش کنم .
در جواب دوستمون که گفته مگه مجبوری ، باید بگم که من دارم جوری بازی می کنم که تمام ماموریتهای فرعی رو تا حالا انجام دادم و حتی یک مورد هم failed (نه feild) نشده.فقط تا اینجا که بازی کردم دو تا ماموریت مونده که در حال پیدا کردن راهی برای complete کردنشون هستم .
با تشکر از راهنمایی شما
امروز جایی رو که گفتی می رم می گردم شاید پیداش کنم .
در جواب دوستمون که گفته مگه مجبوری ، باید بگم که من دارم جوری بازی می کنم که تمام ماموریتهای فرعی رو تا حالا انجام دادم و حتی یک مورد هم failed (نه feild) نشده.فقط تا اینجا که بازی کردم دو تا ماموریت مونده که در حال پیدا کردن راهی برای complete کردنشون هستم .
سلام دوست من
البته همه مراحل فرعی رو نمی شه بری
مثلان یک مرحله هست یا باید با دیوتی باشی یا با فریدوم ...:10:
سلام.
چندتا سوال :
-این بازی چندتا پایان داره ؟
-آیا شماره 2 بازی دنباله ی این شماره 1 هست ؟ ینی داستانش به هم مرتبطه یا اینکه کلا فرق کرده داستانش ؟
آیا پچی هم برای بازی اومده ؟ ممنون میشم بگید .
سلام.
چندتا سوال :
-این بازی چندتا پایان داره ؟
-آیا شماره 2 بازی دنباله ی این شماره 1 هست ؟ ینی داستانش به هم مرتبطه یا اینکه کلا فرق کرده داستانش ؟
آیا پچی هم برای بازی اومده ؟ ممنون میشم بگید .
سلام دوست من
در مورد سوال اولتون فکر کنم 7 یا 8 تا ...
سوال دومتون .
بله. با هم ربط دارند داستان نسخه دو قبل از نسخه 1 است درواقع به نوعی شکل گیری نسخه 1 رو نشون می ده
نسخه دو گرافیکش نسبت به نسخه 1 بالا رفته و از 1 راه تمام می شود.
سوال سوم
بله
این اخرین نسخه پکیج بازی
از هر کدوم که خواستی می تونید دانلود کنید
از اینجا هم می تونید کرک پکیج بازی رو دانلود کنید
با هم ربط دارند داستان نسخه دو قبل از نسخه 1 است درواقع به نوعی شکل گیری نسخه 1 رو نشون می ده
پس به نوعی باید اول نسخه ی 2 رو بازی کرد ، سپس نسخه ی 1 رو ، درسته ؟
در ضمن نسخه ی 1، mod ی نداره که مانند نسخه ی 2 ماشین به بازی اضافه کنه ؟ چون پیاده روی خیلی سخته .
ممنون از جوابتون
پس به نوعی باید اول نسخه ی 2 رو بازی کرد ، سپس نسخه ی 1 رو ، درسته ؟
در ضمن نسخه ی 1، mod ی نداره که مانند نسخه ی 2 ماشین به بازی اضافه کنه ؟ چون پیاده روی خیلی سخته .
ممنون از جوابتون
سلام
باید اول نسخه 1 رو بازی کرد بعد نسخه دو
چون نسخه دو گرافیکش بیشتر از نسخه 1 است
حالا هر جوری راحت هستید
نسخه یک حدود 400 مد داده بیرون به قسمت زیر برید
و بعد مد برید ..
هر دو نسخه سوار ماشین می شن
در نسخه دو اگر مانی داشته باشی می تونی از اول نقشه سریع بری اخر نقشه
یک سری افرادی هستن که پول می گرن و حمل نقل سریع انجام می دند
باتشکر
سلام.
پس فعلا میرم سراغ نسخه ی 1 .
کدوم مد رو بگیرم که بتونم سوار ماشین شم ؟ نگید که نمیدونم چون از بین 400 تا اصلا نمیشه پیداش کرد :31:
در ضمن مدی داریم که مراحل فرعی به بازی اضافه کنه ؟
کلا در مورد چه چیزایی هست این مد ها ؟؟؟؟ ارتقای گرافیک یا ....
یه چند تا مد کلیدی ( مثه همین ماشین سواریه ) اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید ...
در ضمن این 8 تا پایانی که گفتید ، به چی بستگی داره ؟؟؟ به انتخاب دیالوگ ها ؟؟؟؟!!!
سلام.
کدوم مد رو بگیرم که بتونم سوار ماشین شم ؟ نگید که نمیدونم چون از بین 400 تا اصلا نمیشه پیداش کرد :31:
در ضمن این 8 تا پایانی که گفتید ، به چی بستگی داره ؟؟؟ به انتخاب دیالوگ ها ؟؟؟؟!!!
فکر نکنم مدی برای اضافه کردن مرحله داشته باشیم
یک سری اسلحه به بازی اضافه میکنه یا گرافیک بازی رو تغییر میده
اون پایان ها هم بستگی به یک سری ماموریت ها و کارهایی داره که شما انجام میدین
سلام.
بابا خمون مد ماشینی رو بهم معرفی کنید دیگه :31:
من یه سری مد گرفتم ، میگه کپی کن تو فولدر گیم دیتا ، ولی همچین فولدی نیست تو بازی .
خودم یکی ساحتم وقتی کپی میکنم از لودینگ می پره بیرون ...
مشکل از کجاست ؟؟
نکنه مد ماشینی هم همینجوره ؟؟؟!!!!!!!
کی همه ی پایانای بازی رو دیده؟
فکر کنم کاربری با نام maxx همه پایان ها رو دیده
sinaset هم فکر کنم دیده باشه
سلام.
من مد ماشین رو پیدا کردم .... چه جوری باید فعالش کنم ؟؟!؟!!!! یکی کمک کنه دیگه :31:
میگه بریز تو گیم دیتا ، ولی همچین فولدری داخل بازی نیست !!!!!!!! شما مد هاتونو چه جری نصب می کنید پس!!!!!!!
فکر کنم کاربری با نام maxx همه پایان ها رو دیده
sinaset هم فکر کنم دیده باشه
من که زیاد بازی رو تمم کردم ولی با دو پایان. گرفتن بقیش خیلی سخته مطمئنا save شو گیر میارم میبینم
مرسی.
سلام.
سلام دوست من
در مورد مود ها مراحل فرعی رو نمی دونم
ولی بعضی مد ها گرافیک بازی رو بالا می ببرن تغییرات تویه بازی می دن اسلحه جدید اضافه می کنه به بازی و کلی موارد دیگه ..........
""یه چند تا مد کلیدی ( مثه همین ماشین سواریه ) اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید ... ""
توش هست بگردید درست نمی دونم کجاهاست
در مورد سوال اخرتون هم باید بگم
نه بستگی به کارتون داره
من از همه راه بازی رو تمام نکردم فکر کنم از 6 تا 7 راه تمامش کردم ولی راه اخر خیلی سخت بود که نتونستم تمامش کنم
کلان همه پایان ها به اون شی نورانی اخر بازی ختم می شه به غیر از یک پایان که یک مرحله جدید ( یا همون پایان اصلی است ) به بازی اضافه می شه که باید از طریق در که تویه همون منطقه هست واردش بشید .
اگر به صفحه خیلی عقب تر برید متوجه می شید بازی رو چطوری باید از راه مختلف تمام کرد
کاربر maxx قبلان توضیح داده
فکر کنم صفحات ببین 30 تا 60 باشه ( یا 30 تا 50 )
شرمنده که دقیق تر بهتون ادرس ندادم درست یادم نیست :11:
در مورد اخرین پایانی که نتونستم تمامش کنم
به دلیلی اینکه خیلی خیلی سخت بود
غزییه اون پایان این بود که نباید درجه ات ارتقاع پیدا کنی نباید پولت زیاد باشه اصلان کلان همه چیزیت باید پایین باشه
که واقعان سخت بود :31:
مورد اخر که باید خدمتون عرض کنم اینکه من به وسیله یک نرم افزار که فکر کنم تویه همون مد ها هست فایل ها بازی رو باز کردم و دم ها رو دیدم
من یه سری مد گرفتم ، میگه کپی کن تو فولدر گیم دیتا ، ولی همچین فولدی نیست تو بازی .
خودم یکی ساحتم وقتی کپی میکنم از لودینگ می پره بیرون ...
مشکل از کجاست ؟؟
نکنه مد ماشینی هم همینجوره ؟؟؟!!!!
خوب ببین دوست من
خودش تویه توضیحات گفته
که اول یک پوشه درست می کنید به نام گیم دیتا ( دقیقان عینه نوشته برای محکم کاری:31:)
بعد تویه راهنما گفته یک فایل رو باید به وسیله نوت پد بازش کنید که الان خاطر ذهن ندارم
بعد باید به احتمالا زیاد گیم دیتا رو مساوی با" ترو "قرار بدید
تویه توضحات همون فایل که از اون سایت گرفتید گفته شوده و معمولان مد که دانلود می کنید تویش یک فایل راهنما هست
اگر جایش گیر کردید بگیید تا راهنمایتون کنم
من فقط مد ماشین رو میخوام ، همین. ....دانلود هم کردم ولی کار نمیکنه !!! اصلا شما تا حالا مود ماشین رو نصب کردید ؟؟!!!
چه ماشینی رو سوار میشه ؟؟؟؟؟ با چه دکمه ای ؟؟؟!!!!
من فقط مد ماشین رو میخوام ، همین. ....دانلود هم کردم ولی کار نمیکنه !!! اصلا شما تا حالا مود ماشین رو نصب کردید ؟؟!!!
چه ماشینی رو سوار میشه ؟؟؟؟؟ با چه دکمه ای ؟؟؟!!!!
سلام
اره نسخه دو رو انجام دادم
ببین اونطوری که شما فکر می کنید ماشین جالب نیستا:13:
نسخه یک رو یادم نیست اجراش کرده باشم یا نه
ولی نسخه دو رو چرا
من نسخه 1 بعد از اینکه چند بار بازی رو تمام کردم برای اینکه راه حتر بتونیم باقی راه رو تمام کنم
از ترینر و فقط از ترینر سرعتش استفاده می کردم
یعنی وفتی ترینر سرعت ( ببین باقی ترینر ) می زدم دیگه خسته نمی شود
و اینطوری بازی رو تونستم بدون دق دقه سرعت تمام کنم
پیشنهاد می کنم شما هم همین کار رو بکنید
می تونید تویه سایت زیر سرچ کنید ترینر مورد نظرتون
باتشکر
سلام.
ممنون از sinaset عزیز :31: عیدت مبارک! :31:
یه سواله مهم:
فرق تشخیص دادن کوئست های اصلی از فرعی چیست؟!
انجام دادن یا ندادن کوئستهای فرعی تاثیری در پایان ها دارد؟ در ضمن آیا امکان failed شدن کوئست های اصلی وجود دارد؟
اگر ماموریت اصلی به صورت کمک فوری یا شبیه این باشه ممکنه اگه طولش بدی failde بشه ولی من از رو تجربه میگم ماموریت فرعی در SHOC اهمیت نداره dude .
ولی من از رو تجربه میگم ماموریت فرعی در SHOC اهمیت نداره dude .
سلام ... عیدت مبارک :31:
این تیکه آخری منظورت چی بید ؟؟ !! dude !! ???
راستی منظورت از shoc شادو آو چرنوبیل بید دیگه آره ؟!!
اگر ماموریت اصلی به صورت کمک فوری یا شبیه این باشه ممکنه اگه طولش بدی failde بشه
اگه این اتفاق بیوفته چی میشه ؟؟!!! نمیشه کاریش کرد .. ؟؟؟ باس از سیو قبلی برم دوباره ؟؟!!!
dude =رفیق
سال جدیده شما هم مبارک.
SHOC همون چرنوبیل هستش شرمنده اینجوری عادت کردم.
اگه سیو قبلیت فاصله ی زمانیه کمی تا ثبت ماموریت داشته باشه ممکنه فرقی نکنه ولی توی 98% موارد کمک میکنه.
سلام دوستان
به خاطره چندید درخواست برای اینکه چجوری می شه که 7 پایان بازی رو دید
پست کاربرMAXXX رو به ادرس زیر
براتون می زارم
"" این جمله رو بگم که من بازی رو از همه راها تمام کردم به غیر از یک پایان که دمو ان رو دیدم فکر کنم کلان 7 پایان داشت که من از 6 راه تمامش کردم"""
خوب چون دیدم خیلی ها سوال میکنن این پست فکر میکنم به خیلی سوال ها جواب بده :
پايان هاي فرعي:
1. "بشر بايد كنترل شود"
Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.
روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.
2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.
براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).
3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.
براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)
4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند . از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.
به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.
و اما پايان هاي اصلي بازي:
بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.
2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.
به نقل از بازی سنتر
با تشکر
من توی صفحه 78 یه سوال پرسیدم و محل انجام یکی از ماموریتهای فرعی رو نمی دونستم و دوستان خوب من هم راهنمایی کردن ولی راهنماییاشون اشتباه بود . حالا من محل اون ماموریت رو پیدا کردم و مینویسم برای کسایی که بعدا ممکنه مشکل پیدا کنن .سوال این بود :(در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟)جواب اینه :همون اولای بازی بعد از پیدا کردن nimbel ، یه ماموریت فرعی میده که باید یه کیف رو پیدا کنیم و اون کیف توی یه تونل در انتهای جاده خاکی پشت خونه ای که nimbel رو اونجا پیدا کردیم . زمانی که به تونل میرسیم یه حیون شبیه گرگ با سرعت حمله می کنه (دقت کنید سگ و گراز نیست ).بعد از کشتن اون گرگ یه تیکه از دمش رو می تونید بردارید .اون همون ماموریت شماست . بعد پیش فروشنده برید .
سلام دوستان من عاشق اين بازيم.تاحالا هم چهار بار فتحش كردم و 3 تا پايانشو ديدم اما تا حالا نتونستم جاي storlok رو پيدا كنم و بكشمش ممنون مي شم راهنماييم كنين
شما هیچوقت استرلوک رو پیدا نمی کنین
چون که استرلوک خود شما هستین
شما هیچوقت استرلوک رو پیدا نمی کنین
چون که استرلوک خود شما هستین
سلام
اینم اضافه کنم
طبق گفته مکس
قرار بود تویه نسخه دو بازی این رو توضیح بده
که منم زیاد متوجه نشودم که چه بود
:7:به اینا چی میگن ؟:14:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SS 1-1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SS 2-1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SS 3-1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SS 4-1.jpg
به این میگن باگ....
البته من توی این بازی ندیدم....ولی توی یک سری بازی های دیگه دیدم
بیشتر موقع استفاده از ترینر این مشکل بوجود میاد
به این میگن باگ....
البته من توی این بازی ندیدم....ولی توی یک سری بازی های دیگه دیدم
بیشتر موقع استفاده از ترینر این مشکل بوجود میاد
بیشتر بله" ولی این بازی منبع الجزایره باگ هست . . .
من توی صفحه 78 یه سوال پرسیدم و محل انجام یکی از ماموریتهای فرعی رو نمی دونستم و دوستان خوب من هم راهنمایی کردن ولی راهنماییاشون اشتباه بود . حالا من محل اون ماموریت رو پیدا کردم و مینویسم برای کسایی که بعدا ممکنه مشکل پیدا کنن .سوال این بود :(در مرحله gordon یه ماموریت فرعی از فروشنده می گیریم به عنوان get over the tail part of monster body ولی هیچ راهنمایی در نقشه وجود ندارد .چکار باید کنم ؟)جواب اینه :همون اولای بازی بعد از پیدا کردن nimbel ، یه ماموریت فرعی میده که باید یه کیف رو پیدا کنیم و اون کیف توی یه تونل در انتهای جاده خاکی پشت خونه ای که nimbel رو اونجا پیدا کردیم . زمانی که به تونل میرسیم یه حیون شبیه گرگ با سرعت حمله می کنه (دقت کنید سگ و گراز نیست ).بعد از کشتن اون گرگ یه تیکه از دمش رو می تونید بردارید .اون همون ماموریت شماست . بعد پیش فروشنده برید .
اون کیف نیست یه SUIT از گروه BANDIT هست Dude . . .
بیشتر بله" ولی این بازی منبع الجزایره باگ هست . . .
برای چی؟
مگه شما دیگه چی دیدی؟
برای چی؟
مگه شما دیگه چی دیدی؟
از اینا که تا دلت بخواد ولی یه چیزایی بود که از دستم در رفت بگیرم دوباره دیدم از دست نمیدم .
برای چی؟
مگه شما دیگه چی دیدی؟
از اینا تا دلت بخواد . بیشتر خنده دارن .
من تا حالا یک باگ بیشتر توی بازی ندیدم
نمی دونم شما چطور با این همه باگ سرو کار داشتی؟
من تا حالا یک باگ بیشتر توی بازی ندیدم
نمی دونم شما چطور با این همه باگ سرو کار داشتی؟
من نمی دونم شما چرا یه بار دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
اندازه موهای سرت موجوده . . .
تقریبا هر کی بازی کرده رنج برده .
سلام دوستان.
اينجا ميخوام راه رسيدن به پايان هفتم (پايان فرعي پنجم)رو براي راحتي کار دوستان بذارم:
توضيحات ابتدايي:
reputation بايد very good باشد.
پول شما 200 ru یا کمتر باشد.
reputation شما در بازي با انجام ماموريتها ي مختلف بالا ميره و بايد اين حد رو بسيار پايين نگه داريد .
شما با آغاز بازي اسلحه ي مناسبي نداري پس سعي کنيد اسلحه اي مناسب براي خودتون پيدا کنيد.
رسيدن به اين پايان به دليل نداشتن لوازم کافي به مهارت زيادي نياز داره.
تمام ماموريتهارو تارسيدن به ناحيه ي Bar انجام دهيد به طوري که reputation شما از verygood بيشتر نشه.
وقتي ماموريت خود را در ناحيه ي Bar تمام کرديد وماموريت جديد گرفتيد راه خود را به سمت chernobyl NPP تغيير دهيد .به سمت Antenna نرويد .
در داخل شهرک گروه استاکر را همراهی و کمک کنید.
راه را تارسيدن به چرنوبيل و wish granter ادامه دهيد .
و پايان پازي رو ببينيد.
یا علی.
ممنون.
ایشالا بازی به دستم برسه باید راهنمایی کنی مهدی جان.! :10:
میخوام همه پایان هاش رو برم!
Real Madrid C.F
07-04-2009, 17:10
میگم بچها شما که هر دو نسخه بازی رو مثل من تا اخر رفتین البته من که پوست بازی رو کندم:5: اما البته اگه واقعا عشق این بازی هستین چرا نمیاید با ما (من و چند تا از بچهای ایرانی) تو ای لایف اینترنتی بازی کنیم من الان سه ماهه دارم تو دیوتی خدمت میکنم اما تازه شدم experience واقعا سخته:41:
سلام
بازی امروز به دستم رسید.
فقط پچ واسه این بدین که لودش درست شه.!×!خیلی لودش دیره!
اگه پچی هم هست که بشه این تکون خوردن دوربین هنگام حرکت رو برطرف کنه خیلی ممنون میشم.
تکون خوردن دوربین که طبیعیه....
وقتی راه میری تکون میخوری که توی این بازی هم به اون پرداخته شده
تکون خوردن دوربین که طبیعیه....
وقتی راه میری تکون میخوری که توی این بازی هم به اون پرداخته شده
بله.
پچی چیزی نیست که این سرعت پایین لود شدن رو رفع کنه؟
پچی چیزی نیست که این سرعت پایین لود شدن رو رفع کنه؟
بازی سنگینه عزیزم . . . نع .
این بازی یکی از وسیع ترین بازی های دنیاست
برای همین لود ابجکتها و تکسچر ها کمی طول میشکه
البته بسته به سیستم شما روی لود بازی تاثیر میذار
این بازی یکی از وسیع ترین بازی های دنیاست
برای همین لود ابجکتها و تکسچر ها کمی طول میشکه
البته بسته به سیستم شما روی لود بازی تاثیر میذار
اینو که خودم میدونم تاثیر داره سیستم.:27:
غضه نخور عزیز سیستمم زغالی نیست.:27::40::40::40:
من پچ خواستم واسم انشاء میگی بهزاد جان؟:10:
پچ که روی لود بازی فکر نکنم تاثیر مستقیم بذاره
پچ ها مشکلات بازی رو بر طرف می کنه...پس لود بازی ربطی به پچ نداره
دوستان
مشکل خود به خود حل شد با یک نصب دوباره.البته اون موقع هم زیاد مشکلی نداشت یعنی خیلی دیر نمیومد ولی من باهاش حال نمیکردم.
حالا هم سه سوته لود میشه.از Clear Sky حتی زودتر.
خوب به سلامتی...حالا این یکی رو بازی کن از clear sky خیلی بهتره
البته یک سری قابلیت های clear sky رو نداره...
ولی به نظرم از اون خیلی بهتره
خوب به سلامتی...حالا این یکی رو بازی کن از clear sky خیلی بهتره
البته یک سری قابلیت های clear sky رو نداره...
ولی به نظرم از اون خیلی بهتره
من که Clear Sky خیلی بیشتر بهم حال داده.
ولی این هم خوبه.
نمیدونم چرا نمیتونم با کسی متحد بشم.
میدونین باید چه جوری متحد شم؟:11:
در ضمن یه عکس از شخصیت بازی پیدا کردم (Marck One) :
توی این نسخه نمی تونی متحد بشی
اگر هم بشه مثل clear sky نمیشه...
البته اگه کمکشون کنی اونا هم کمکت می کنن
کسی عسک ایشون رو دیده من که صفحه ی عکس بالا نمیاد واسم . . . . . .
نگران نباش از کلیر اسکای سر تره . . . بعضی جاهاش رعشه هم به تنت میندازه . . . خخخ
کسی عسک ایشون رو دیده من که صفحه ی عکس بالا نمیاد واسم . . . . . .
یه جا دیگه آپ کردم : (Marc One)
:37:سلام
منم از این راه تمومش کردم:
Marked One رفت مرکز نیروگاه!:45:
به سوی Wish حرکت میکرد که یه پیچ از وسایل فرسوده نیروگاه افتاد پایین جلوی پاش.او فکر میکرد سکه ست و خودشو ثروتمند دونست :king:. غافل از این که یه پیچ شوم شروع آوار بود :exclamati. کم کم پیچ ها یا شاید سکه های خیال Mark شروع به فرود اومدن کردن مثل بارون به سر و صورتش ریختند و Mark غمگین را شاد کرد؛دوست داشتنی شده بود و خیلی خوشحال بود:40:.کم کم آوار یا ثروت Mark او را در آغوش گرفتند.
:37:
بیچاره Mark
:40::40::40::40:
کسی تمام فیلمای بازی رو داره.چه تریلر ها چه فیلم های داخل بازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم می خوای بخری ?؟ . . . گرونه ها
ولی جدی من فقط دموهای بازی رو دارم.
خب بزار دانلود کنیم مهدی جان.
منظورت ازدمو همون فیلمای داخل بازی هست دیگه؟
در ضمن اگه میشه راه های دیگه بازی رو توضیح بدید دوستان!×!
ممنون.
راه های مخصوص دیدن پایان های مختلف توی همین تاپیک هست
جناب maxxx گذاشته بود
یکی دیگه از دوستان هم فکر کنم گذاشته بود
خب بزار دانلود کنیم مهدی جان.
منظورت ازدمو همون فیلمای داخل بازی هست دیگه؟
در ضمن اگه میشه راه های دیگه بازی رو توضیح بدید دوستان!×!
ممنون.
عزیز من نمی تونم 11-12 تا دموی 30-40 مگی رو ]پلود کنم دیال آپ دارم.
با برنامه ی fraps میشه دموهارو با کیفیت بالا ضبط کرد اکثرا همین کارو می کنن.
عزیز من نمی تونم 11-12 تا دموی 30-40 مگی رو ]پلود کنم دیال آپ دارم.
با برنامه ی fraps میشه دموهارو با کیفیت بالا ضبط کرد اکثرا همین کارو می کنن.
من این برنامه رو دارم.:31:
ولی مشکل من جایی هست که این همه پایان رو چیکار کنم؟!!? :46:
خیلی وقت گیره ولی ارزشش رو داره.
ممنون که این برنامه فریم گیری رو یادم انداختی.
راستی باهاش میشه ScreenShot با همون کیفیت بازی گرفت.:40:
بنچ مارک هم میشه گرفت.
آره دیگه.واسه Fps ه دیگه.
در کل به درد بخور هست.
==============
اینم لینک دانلودش.
Fraps :
Requires DirectX 9.0c or DirectX 10
Requires Administrator rights
Supports all modern CPU's
(Pentium 3 and above)
Captures fastest with an NVIDIA GeForce or ATI Radeon graphics card
چی میشد فیلم اینم بسازن.
خیلی جالب میشد.
چی میشد فیلم اینم بسازن.
خیلی جالب میشد.
موافقم.
یه کسی رو هم بیارن که مثل مارک یا حتی شبیه مارک باشه.:10:
رفیق این fraps که گذاشتی ورژنه چندش هست؟ رجیستر شدست؟
حالا فیلم dead space و army of two رو بسازن شاید نوبت به این هم رسید.
رفیق این fraps که گذاشتی ورژنه چندش هست؟ رجیستر شدست؟
Fraps 2.9.8 اینه ورژنش.
من که قبلا که از همین لینکی که دادم دانلود کردم.
به احتمال خیلی زیاد درسته.:10:
علی این نسخه ی رجیستر شده نیست محدودیتای زیادی داره.
کانکشن اجازه بده براتون رجیستر شدشو قرار میدیم انشاءالله.
یا علی.
سلام دوستان
اینو حتما ببینین:
چرنوبیل + R.P.G = بهار :31:
چرنوبیل + r.p.g = بهار
به به خدای چرنوبیل شمایی پس.
بیا یه سر گروه خودمونم بزن.
این هم مقایسه دو کیفیت بازی با استفاده از directx 9 و directx 10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسای بیشتری اگه بذاری خوب میشه.
آخه هر کدوم یه عکس ازش گذاشتی.
مثلا از dx10 جدا dx9 جدا. :دی
بفرما این هم برای شما:
stalker directx 9 vs directx 10:
dx 9
dx 10
dx 9
dx 10
dx 9
dx 10
زیاد تغییری نمیکنه (بیشتر نور پردازی و سایه ها تغییر میکنه).
من یه عکس دیده بودم که خیلی تغییر محسوس بود تو آب ها.
عکس زیاد بود...
من چون از دایال آپ استفاده می کنم نمی تونم همه عکس ها رو بذارم
چون سرعت پایینه و طول میکشه عکس ها لود بشه
ولی اگه دقت کنی میبنی که فرق محسوسی با هم دارن
البته این عکس های داینامیک بود
خدای جزئیات هست.
تازه به قول شما دینامیک بود.
اون عکسایی که میگفتم:
ابرها و آب ها رو نیگا کنین!×!اون خط نوری که از وسط ابرا بیرون اومده هم دقت کنین!×!
DX9
DX10
من که VISTA ندارم که بدونم چقدر تاثیر داره.
واقعا اینطوریه؟؟
واقعا اینطوریه؟؟
بعلــــــه.
جناب این عکس ها که مال استالکر نیست
اسم بازی رو پایین گوشه سمت چپ نوشته
جناب این عکس ها که مال استالکر نیست
اسم بازی رو پایین گوشه سمت چپ نوشته
عزیزم درست.....:10:
میدونم مال کدوم بازیه.یه بازی شبیه ساز پرواز و خلبانیه.
من میخواستم بگم که dx10 خیلی تاثیر داره و خواستم عکسو نشون بدم.
به استالکر کاری نداشتم.
اها...شرمنده فکر کردم این عکس ها مقایسه استالکر در دو directx هست
در کل بابت اطلاع رسانی ممنون
این عکس به درد دوستانی میخوره که فرق بین directx 9 و 10 رو رد می کنن
سلام.
کسی این بازیرو با همه ی پایاناش تموم کرده؟
با همه پایان هاش که فکر نکنم
ولی دو تا از دوستان بیشتر پایان های بازی رو دیدن و روش های رسیدن به اون پایان ها رو گذاشته بودن
بازی 7 یا 8 پایان داره
با همه پایان هاش که فکر نکنم
ولی دو تا از دوستان بیشتر پایان های بازی رو دیدن و روش های رسیدن به اون پایان ها رو گذاشته بودن
بازی 7 یا 8 پایان داره
برویم ببینیم چه گفته اند.
توی همین تاپیک بگردی یا سرچ کنی میتونی روش های هر پایان رو پیدا کنی
یا این که به کاربرانی بنام sinaset یا maxxx پی ام بدی تا راهنماییت کنن
جناب r.p.g هم فکر کنم بتونه کمکت کنه
اینم فیلمای داخل بازی:(البته بهتره بگم که تریلرها)
--------------------------------
برای دیدن و دانلود تریلر ها به اینجا برید:
بچه ها دوباره بازی رو دست گرفتم و رو Master دارم بازی میکنم.(با اون مد بهاری که ریختم خیلی باحال شده و صدای چه چه بلبل هم میاد "آخه اون مد صدا هم داشت" ولی به همون محیط قدیمش نمیرسه).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم اینه که Sterlok کجاست؟ تو PDA هم معلوم نیست!
سلام دوست من
Sterlok
راستش این مورد رو کمی قاطی کردم
اگر منظور شما همون ماموریت که از اول بازی هست تا اخر بازی
اون شخص خودت هستی که باید خودت رو بکشی که قبلان دوستان maxxx گفته بود که شرکتش گفته که تویه نسخه دوم ( clear sky(
توضیح داده خواهد شود
اگر منظور شما یک شخص به نام "Sterlok"
راستش من قبلان دنبالش کردم
معمولان اوسط بازی یا اخر بازی از کمپ خودش بیرون می یره
و فکر کنم میره به محوطه کمپ فریدوم البته تویه همون قسمت ها
یه بار دنبالش کردم خواستم ببینم کجا میره دیدم رفت اونجا
فکر کنم بعد از چند مدت که گذشت دیدمش کنار یک اتشی افتاده مرده ( پیش کمپ فریدوم کنارش یه عده اتشی زدن و اونجا استراحت می کنند اونجا رو من می گم)
با تشکر
سلام دوست من
راستش این مورد رو کمی قاطی کردم
اگر منظور شما همون ماموریت که از اول بازی هست تا اخر بازی
اون شخص خودت هستی که باید خودت رو بکشی که قبلان دوستان maxxx گفته بود که شرکتش گفته که تویه نسخه دوم ( clear sky(
توضیح داده خواهد شود
فکر کنم بعد از چند مدت که گذشت دیدمش کنار یک اتشی افتاده مرده ( پیش کمپ فریدوم کنارش یه عده اتشی زدن و اونجا استراحت می کنند اونجا رو من می گم)
با تشکر
آهاا پس اون خودمونیم!
منم فکر کنم یه یارویی رو دیده بودم که جنازش هم افتاده بود کنار یه آتیش و چند نفر اونجا بودن.
ولی خودمونیمااا این Master هم خیلی خیلی خیلی سخته.
شما که میگی استرلوک خود ما هستیم...
بعد شما چجوری رفتی دنبال استرلوک و اون ور مرده پیدا کردی؟!
شما که میگی استرلوک خود ما هستیم...
بعد شما چجوری رفتی دنبال استرلوک و اون ور مرده پیدا کردی؟!
سلام دوست من
من همون اول توضیحات گفتم
دو موضوع رو باهم قاطی کردم
من گفتم یک ماموریت با یک شخص رو که اسمشون رو قاطی کردم بنابر این دوتا توضیح جدا گانه دادم
اگر منظور این دوست ما اون شخصی که اولین ماموریت رو ازش می گیری که کنار یک کلبه وایساده من اون رو دنبالش کردم ...
اما نه اگر منظورشون اون ماموریت که تویه pda نوشته شود اون شخص خودتی و باقی ماجرا....
سلام دوست من
من همون اول توضیحات گفتم
دو موضوع رو باهم قاطی کردم
من گفتم یک ماموریت با یک شخص رو که اسمشون رو قاطی کردم بنابر این دوتا توضیح جدا گانه دادم
اگر منظور این دوست ما اون شخصی که اولین ماموریت رو ازش می گیری که کنار یک کلبه وایساده من اون رو دنبالش کردم ...
اما نه اگر منظورشون اون ماموریت که تویه pda نوشته شود اون شخص خودتی و باقی ماجرا....
من هم منظورم همونی بود که توی pda گفته بود که Find The Sterlok - Kill The Sterlok .
kill the strelock تحقق نمیپذیرد دی دندی.
بله...تقریبا بحث هم بر سر همین بود
kill the strelock تحقق نمیپذیرد دی دندی.
خب Find ش چی؟
کلا اون ماموریت انگار سر کاریه....
طرف انگار نمیدونه که خودش استرلوکه...
ادم این قدر گیج!!!!!
کلا اون ماموریت انگار سر کاریه....
طرف انگار نمیدونه که خودش استرلوکه...
ادم این قدر گیج!!!!!
:31:به مارک نگو گیج،بده!:31:
خب شما اگه یه رعد و برق بخوره بهتون گیج نمیشید؟من که میمیرم.:31:
ولی من فکر نمیکنم سر کاری باشه!
:31:به مارک نگو گیج،بده!:31:
خب شما اگه یه رعد و برق بخوره بهتون گیج نمیشید؟من که میمیرم.:31:
ولی من فکر نمیکنم سر کاری باشه!
من این همه عمرمو گذاردم در این بازی نفهمیدم این کجاست.
کفشش میکنم.
ولی انگار همین جوریه (سر کاری).
شما چی رو میخوای پیدا کنی؟
استرلوک خود شمایی...بعد میخوای بیفتی دنبال خودت و خودت رو پیدا کنی؟!
بعد حتما خودت رو میکشی و بعدش میری بگی که خودت رو کشتی!
آره میخوام بیوفتم دنبال خودم!مشکلیه؟:13:
به جای دادن اینجور پستا یه کم پستای مفیدتر بدید تا یه کمکی باشه!
شما درست میگی.
آره میخوام بیوفتم دنبال خودم!مشکلیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
به جای دادن اینجور پستا یه کم پستای مفیدتر بدید تا یه کمکی باشه!
اوه اوه خودتو کنترل کن بابا. اصن منو واسه کمک به شما در این بازی آفریدن. خخخ
سلام دوستان
گشتن، نگرد، نیست d:
ای بابا دوستان من که گفتم
اون خودتی قرار بود تویه نسخه clear sky توضیح بدن
شاید هم تویه نسخه جدید توضیح دادن من خبر ندارم ...( در نسخه جدید )
بچه ها یه ترینری چیزی بدید ، نمیدونم چرا حال ندارم واسه تیر و خون دغدغه داشته باشم!
فقط خواهشاً درست باشه - چون من خودم 3-4 تا ترینر امتحان کردم اصلا درست نبودن!
ورژنم هم فکر 1،0 هست!چون هیچ پچی ننصبیدم!
منم همین ورژنو دارم برات یکی میذارم نری جایی. . .
بفرما اینم از دسرتون::10:
قربون دست و پنجت واسه آپلودش ، ولی من خودم اینو داشتم |از قضا کار نمیکرد|.
چرا همچین میکنه خدا داند و خدا.... .
قربون دست و پنجت واسه آپلودش ، ولی من خودم اینو داشتم |از قضا کار نمیکرد|.
چرا همچین میکنه خدا داند و خدا.... .
واسه من فقط جون و تیر بینهایتش عمل نمیکرد وزن و توان دویدن که عمل میکنه خوبه دیگه. هرچی بخوای بر میداری بدون محدودیت.
واسه من فقط جون و تیر بینهایتش عمل نمیکرد وزن و توان دویدن که عمل میکنه خوبه دیگه. هرچی بخوای بر میداری بدون محدودیت.
چه چیزای مهمی هم کار نمیکنه! آره واسه منم این دوتا کار نمیکنه!
خب میخوام بدوم که به کجا برسم؟ یا این همه اسباب اساسیه ور دارم که چی بشه؟ مگه وانت بار عمومیه. :31:
ولی بازم ممنون:10:من فکر میکردم که واسه من یکی کار نمیکنه!
ممنون مهدی جان.:46:
aref_907
07-05-2009, 20:18
آقایان اگه میشه کمک کنید.
کسی هست جواب من رو بده؟
آقایان اگه میشه کمک کنید.
کسی هست جواب من رو بده؟
سلام دوست من
بیش از 3 تا 4 نفر هستن
بگو مشکلتون دوست من
با تشکر
_WiNSerVer_
04-09-2009, 13:29
<P>سلام </P>
<P>سوال من در مورد بازی S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL</P>
<P>در همون اول بازی من یه مرد زخمی رو میبرم پیش یه مرد چاق،بعدش باید چی کار کنم تا از اونجا بیام بیرون؟</P>
mahyarSAMSUNG
05-09-2009, 12:22
به نظر من که بی خیال این بازی شو برو clear sky این بازی رو بازی کن چون clear sky عین همین S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL .
اونجایی رو که شما میگید فکر کنم باید توی جیب های طرف رو بگردید و هرچی هست بردارید و تحویل همون پرمرد بدید .
<P>سلام </P>
<P>سوال من در مورد بازی S.T.A.L.K.E.R SHADOW OF CHERNOBYL</P>
<P>در همون اول بازی من یه مرد زخمی رو میبرم پیش یه مرد چاق،بعدش باید چی کار کنم تا از اونجا بیام بیرون؟</P>
سلام و درود بر تو.
باید بری نزدیک اون مردی که روبه روی شما نشسته و ازش ماموریت بگیری.
با زدن دکمه ی F و کلیک روی نوشته های ظاهر شده.
شاد باشی.
satrianism
23-09-2009, 20:53
پایان خوبی داشت
بلاخره بازی رو با پایان اصلیش تموم کردم. (یه هفته پیش)
خیلی خیلی راهش طولانی تر و کارا پیچیده تر بود.
فیلم آخرش خیلی جالب بود.
مارک توسط اون حفره های آبی رنگ به یه جایی برده شد و اونجا چنتا انسان توی یه وسایلی که انگار دارن تکثیرشون می کنن بودن. مارک اون وسایل رو از بین برد و یه دفعه به یه جایی رفت که آسمون صاف شد و ابر ها از آسمون چرنوبیل رفتن بعد هم روی چمن ها خوابید و یه سنجاقک از کنارش پرواز کرد و.... تمام.
خیلی جالب بود.
برای دوباره فعال کردن ماموریت های شکست خورده (fail شده) چیکار باید کرد؟
برای دوباره فعال کردن ماموریت های شکست خورده (fail شده) چیکار باید کرد؟
فکر نکنم بشه.
اگه برید پیش همونی که قبلاً ازش کار گرفتی شاید بتونی دوباره کار رو از سر نو انجام بدی.
ولی من ندیدم بشه.
چون فیلد شده دیگه و اون چیزی که باید بدست می آوردید رو از دست دادید یا کسی که میخواستین پیدا کنین مرده و ... .
kia_elvis
09-09-2010, 01:52
سلام بر استالکران عزیز :34:
ممنون میشم اگه یکی به من بگه چه جوری می تونم stalker:SHOC
رو آپدیت کنم تمام پچاشو گرفتم ولی موندم باید چی کار کنم ...
روشون که کلیک میکنم میگه پچ بازی رو پیدا نمیکنه ... آپدیت بدون نصب بازی نا ممکنه...
در صورتی که بازی رو نصب شده توی سیستم...
لطفا راهنمایی کنید
یک چیزه دگه هم هست که دی وی دی بازی من کرک نداره خودش کرک شده تو بازی هم میری ورژنش معلوم نیست ولی بازی هنوز باگ هاشو داره...
با تشکر
سلام بر استالکران عزیز :34:
ممنون میشم اگه یکی به من بگه چه جوری می تونم stalker:SHOC
رو آپدیت کنم تمام پچاشو گرفتم ولی موندم باید چی کار کنم ...
روشون که کلیک میکنم میگه پچ بازی رو پیدا نمیکنه ... آپدیت بدون نصب بازی نا ممکنه...
در صورتی که بازی رو نصب شده توی سیستم...
لطفا راهنمایی کنید
یک چیزه دگه هم هست که دی وی دی بازی من کرک نداره خودش کرک شده تو بازی هم میری ورژنش معلوم نیست ولی بازی هنوز باگ هاشو داره...
با تشکر
یه نسخه ی ترو تمیزش رو از تو بازار پیدا کن یا دانلود کن،این ورژنهای تغییر داده شده به درد نمیخورن.واسه همین پچ نصب نمیشه
motalleb008
07-03-2014, 13:33
یه نکته خیلی باحال یا مسخره
وقتی چندتا از کارهای دلال رو انجام دادین بهتون پیشنهاد میکنه که یه کیف رو پیدا کنین و ببرین توی یه بار توی چندتا محله اونورتر تحویل بدین ... بعد از انجام این مأموریت وقتی از بار میاین بیرون تقریبا" 80% آدمهای دورو برتون بهتون تیراندازی میکنن که شما باید همشونو بکشین و بعد از اون به یکی دونفر اونورها برخورد میکنین که یکیشون بهتون پیشنهاد مبارزات تن به تن میده ... پولش خوبه ولی قبول نکنین چونکه شما در مرحله اول باید یه نفر رو با کلت بکشین ، مرحله دوم یه نفر رو با یه مسلسل بکشونین و مرحلع بعدی 2 نفر رو ... ... .. ولی وقتی کارتون تموم شدش دیگه نه اسلحه دارین و نه جلیقه ضد گلوله و نه دارو یا غذا یا چیزهای دیگه ... سعی کنین همیشه یه چیزایی رو توی صندوقچه هایی که بغل دست دلالها هستش بزارین که اگه یه همچین مشکلی سرتون اومدش دیگه مجبور نباشین برای خرید دوباره اسلحه یا اسلحه هایی که تک و توک شانسی گیرتون میادش رو کلی پول بخاطرش بدین یا اعصابتون بریزه بهم یا مجبور بشین که از سیو قبلی بازیتون کلی به عقب برگردین و این راهو دوباره برین ... مثل من هم هول نشین یهو 10 تا مأموریت رو باهم بگیرین چون مانند من یه 3_4 تاییشون رو نمیتونین انجامش بدین .
ببین داداش وقتی از نبرد خلاض می شی دقیقا سمت راستت یه جعبه هست کا اگه f رو بزنی می بینی تمام وسایلت اونجاس.:n26::n04::n05::n05:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.