PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

صفحه ها : 1 [2] 3 4

khorh
27-05-2007, 21:35
امشب میزارم از کجاش باشه؟یه سیو دارم اول جاده چرنوبیل هر دو نوع ماموریت پایانی رو هم داره میخوای اونو بزارم؟

آره بزار از همونجا خوبه دستت درد نکنه:10:

MAXXX
28-05-2007, 02:17
سلام
این سیوی که گزاشتم از اول جاده چرنوبیله و هم ماموریت فرعی و هم اصلی رو داره البته من تا اینجا بیشتر بازی نکردم وبقیشو گزاشتم واسه بعد از امتحان ها چون اگه نشستم پاش 4-5 ساعت باید صرف کنم ......... اونایی که پایان فرعی رو دیدن حتما یادشونه که ماموریتش چی بود snake in to نمیدونم چی .... حالا تو لیست ماموریت ها اون بالا رو نگاه کنید یه دونه این هست که به پایان فرعی میرسه یکی دیگه هست که اون ماله پایان اصلی امیدوارم که پیداش کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khorh
28-05-2007, 13:42
مرسی که گذاشتی

@R3Z
28-05-2007, 14:01
maxxx جان دمت گرم که به درخواستم جواب دادی.
موفق باشی.:10:

MAXXX
28-05-2007, 23:06
خواهش میکنم فقط ما رو هم بی خبر نزارید

hossein_dig
29-05-2007, 10:15
سلام سیو برای S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl می خوام ممنون

@R3Z
29-05-2007, 15:14
یه نگاه به اون بالا کنی پست الکی نمیدی پست شماره 252.

@R3Z
29-05-2007, 15:17
در ضمن maxxx جان اون دو راهیی که تو توش سیو کردی من از سمت راست همونجا اومدم به این قسمت بازی و بعد به سمت همونجایی که تو سیو تو هست رفتم(پشت جایی که تو سیوت هستی)

mahyarSAMSUNG
29-05-2007, 17:50
سلام
تا اونجا که یادمه کدش تو همین مایه ها بود در ضمن کد رو در جایی نمینویسه فقط وقتی رو جسد F رو زدی تویه بیسیم بهت میگه که کد چیه و یه لحظه اون پایین مینویسه و غیب میشهباید حفظ کنی

آقا خیلی ممنون من از اونجایی که گفتی خیلی رد کردم . کد اولی درست بود کد دومی هم فهمیدم کجا مینویسه . که 9524 بود
الان رسیدم به یه جایی که با اینکه لباس مخصوص دارم بازم این علامت فاشق چنگال به رنگ قرمز میاد و هی خونم کم میشه ازش بعضی مواقع هم اون علامت انزؤی هسته ای میاد که سبز بعد قرمز میشه اگه میشه ترینر این بازی بدید چوت تیر هم خیلی کم دارم . حدود 30 40 تا .

MAXXX
29-05-2007, 23:23
سلام
آقا چه اصطلاحات باحالی کلی خندیدم اون قاشق چنگال که میاد باسه اینه که گشنست باید از تویه کوله پشتی بر رویه غذا کلیک کنی تا بره او علامت انرژی هسته ای حق مسلم ماست باسه منطقه آلودست که آخر هایه بازی خیلی زیاده و باید تند تند آمپول بزنی درمورد تیر هم معمولا وقتی کسی رو کشتی باید تیر هاشو برداری تا هیچ وقت تیر کم نیاری............. البته راجب تیرباید بگم شما هر منطقه ای که وارد میشی گروه خاصی از اون محافظت میکنن و تیر هایه بیشتر تفنگ هاشون به هم میخوره بنا برین بهتره شمتا اسلحه تو مناسب با منطقه ای که وارد میشی انتخاب کنی و بعد از کشتن دشمن ها خشاب هاشون رو برداری اینطوری هیچوقت تیر کم نمیاری و همچنین راه دیگه اینه که پیش از اینکه از شهر راه بیوفتی برایه ماموریت تا میتونی تیر تفنگ مورد علاقت رو بخری تا کم نیاری ................... در مورد ترینر باید بگم اصلا حال نمیکنم ولی تو cheathappens اگه بگردی باید باشه inkareeeee هم داره بگو تابرات بزاره

MAXXX
29-05-2007, 23:24
آقا رضا بپا فقط دوباره ماموریت فرعی نری :)

mohsen.esf
30-05-2007, 00:32
اصلا به درد نمی خوره من تمومش کردم بازی فقط crysis

MAXXX
30-05-2007, 01:01
crysis که هنوز نیومده حالا بزار بیاد اونوقت مقایسه کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Inkareeeeeeeeee
30-05-2007, 02:25
اصلا به درد نمی خوره من تمومش کردم بازی فقط crysis

هر وقت سیستمت برای بازی ARMA مشکلی نداشت بیا و بعدش راجع به crysis بحث بکن ، واسه سیستمهای کلنگی همون ستاکر هم زیادیه چه برسه به crysis ... اینجا ما شونصد بار نوشتیم که بازی چند تا پایان داره و اونوقت از راه نرسیده و پستها رو نخونده فرتی میگی بدرد نمی خوره ؟! ... عجب !!!

Ali-Bahal
30-05-2007, 09:48
آره پایانش مسخره بود واسه منم سیواشو بزار ممنون میشم

این بازی 7 تا پایان داره کدومو تمام کردی؟

منم نمتونستم یک جور بیشتر تمام کنم اما گیم اسپات گفته هفت جور پایان داره!!!

همه هرجور که تمام کردند اینجا بنویسند تا ببینیم چند جور تمام داره:10:

@R3Z
30-05-2007, 12:52
در مورد ترینر باید بگم اصلا حال نمیکنم ولی تو cheathappens اگه بگردی باید باشه inkareeeee هم داره بگو تابرات بزاره

کاملا موافقم.:46:

khorh
30-05-2007, 15:34
این بازی 7 تا پایان داره کدومو تمام کردی؟

منم نمتونستم یک جور بیشتر تمام کنم اما گیم اسپات گفته هفت جور پایان داره!!!

همه هرجور که تمام کردند اینجا بنویسند تا ببینیم چند جور تمام داره:10:

سلام من اون پایانی که آرزو میکنه پولدار بشه بعد سکه هامیریزن روسرش ... رو دیدم

amir_panda
30-05-2007, 21:46
من بازی رو تازه رو دستگاهم نصب کردم ولی همون اولش گیر کردم میشه بگید چجوری از این اتاقی که توش گیر کرده باید بیاد بیرون؟

Inkareeeeeeeeee
31-05-2007, 04:02
من بازی رو تازه رو دستگاهم نصب کردم ولی همون اولش گیر کردم میشه بگید چجوری از این اتاقی که توش گیر کرده باید بیاد بیرون؟

بارها و بارها گفته شده . !!!
شما باید اول بازی یه سر به قسمت تنظیمات کیبورد بزنین تا ببینین هر کلیدی چه کاری رو انجام میده ...
بعدش میبینین که کلید اکشن شما F هستش ، پس با فشردن F میتونین با دلال گفتگو کنین و ازش یه مأموریت بگیرین و بعدش بازهم با زدن F درب پشت سرتون رو باز کنین و به ادامه بازی بپردازین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

@R3Z
31-05-2007, 14:42
من نمیدونم چرا همش اینو سوال میکنید؟؟؟
اگه تا حالا بازی کامپیوتری انجام دادید تقریباٌ میتونید حدس بزنید باید چی کار کنین.

meddler
01-06-2007, 14:08
سلام من اون پایانی که آرزو میکنه پولدار بشه بعد سکه هامیریزن روسرش ... رو دیدم

حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!:44:

mahyarSAMSUNG
01-06-2007, 18:34
سلام
آقا چه اصطلاحات باحالی کلی خندیدم اون قاشق چنگال که میاد باسه اینه که گشنست باید از تویه کوله پشتی بر رویه غذا کلیک کنی تا بره او علامت انرژی هسته ای حق مسلم ماست باسه منطقه آلودست که آخر هایه بازی خیلی زیاده و باید تند تند آمپول بزنی درمورد تیر هم معمولا وقتی کسی رو کشتی باید تیر هاشو برداری تا هیچ وقت تیر کم نیاری............. البته راجب تیرباید بگم شما هر منطقه ای که وارد میشی گروه خاصی از اون محافظت میکنن و تیر هایه بیشتر تفنگ هاشون به هم میخوره بنا برین بهتره شمتا اسلحه تو مناسب با منطقه ای که وارد میشی انتخاب کنی و بعد از کشتن دشمن ها خشاب هاشون رو برداری اینطوری هیچوقت تیر کم نمیاری و همچنین راه دیگه اینه که پیش از اینکه از شهر راه بیوفتی برایه ماموریت تا میتونی تیر تفنگ مورد علاقت رو بخری تا کم نیاری ................... در مورد ترینر باید بگم اصلا حال نمیکنم ولی تو cheathappens اگه بگردی باید باشه inkareeeee هم داره بگو تابرات بزاره

ممنون که جواب دادی ولی اینو من میدونستم . یعنی همون انژری هسته ای رو منظورمه ولی من یادمه یه توی منطقه ای رفتم که آلوده بود ولی لباسمو عوض کردم دوباره رفتم توی اون منطقه دیگه اون علامت ظاهر نشد میدونی کجا رو میگم . همون yanter .
برای تیر هم میدونم باید بگردیشون ولی من توی منظقه ی آلوده چطوری بگردمشون با حدود 3 تا medkit ؟؟؟؟ تازه وقتی هم که میگدیشون تیر کلت دارن ولی پدرسوخته ها با تیر از اون تفنگ خوب ها بهت حمله میکنن اگه هم خیلی بخواد بهت رحم که 8 تا یا 7 تا تیر توی جیبش من هم نمیخوام تقلب کنم آخه من تیر هایی گرفتم حدود 250 تا ولی تفنگشو نمیدونستم کدوم یعنی پیداش نرکدم مجبئد شدن بندازمشون الان توی کافی نت هستم وگرنه عکسشو میزاشتم .
اگه اشکال نداره ترینر رو بزارید تا من یه 300 400 تایی تیر دست و پا کنم . تا یه به یه یارو هم میرسم با آر پی جی حمله میکنه .

meddler
01-06-2007, 23:06
ببینید یکی از راههایی که میتونه از سریع آلوده شدن شما جلوگیری کنه استفاده از اون اشیائیه که گاهاً روی زمین افتادن و میدرخشن، اگر اونها را به لباستون وصل کنید(روش کلیک کنید attach to belt را انتخاب کنید) بعضیاشون انرژی شما را زیاد می کنند (مثلاً مدت بیشتری میتونید بدوید) یا بعضیاشون قدرت ضد گلوله بودن لباس شما را زیاد کنند یا همین که دیرتر هسته ای بشید. در مورد تیر هم اگه بیشتر سرشون را هدف بگیری اصلاً به مشکل کمبود تیر دچار نمیشی (من خودم بازی را که تموم کردم 2000تا تیر هنوز داشتم). ضمناً تو یکی از این مأموریت های فرعی فکر می کنم اگه اون دانشمند رو نجاتش بدی و بعداً یه مأموریت هم واسه رئیسش انجام بدی یه لباس بهت میده که خیلی مقاومتش در مقابل تشعشعات زیاده.

MAXXX
02-06-2007, 04:29
بله لباس هم در مقاومت در برابر آلودگی موثره بهترین لباس هم همونیه که دکتره بهتون میده البته رییس گروه دیوتی هم همون لباس رو بهتون میده ولی رنگش قشنگ تره!!!
در مورد کیت ها هم تا حالا من به مشکلی بر نخوردم و فکر میکنم در هر لحظه بازی حد اقل 30 تایی کیت همرا داشته باشم شما انگار اینایی رو که میکشی نمیگردی
همونطور که این دوشتمون گفت هدشات خیلی موثر تره وقتی من که از همون اوایل بازی به بدنها کاری نداشتم و فقط کله رو میزدم تا مجبور نباشم یه خشاب رو رویه یه نفر خالی کنم با هدشات 2-3 تیر یا اگه درست بزنیم 1 تیر کافیه تا یه نفر رو بکشه البته داشتن تفنگ منسب هم تویه تعداد تیر هات تاثیر داره و یه تفنگ قوی باعث میشه تیر کمتری برایه کشتن یه نفر هدر بدی
در مورد ترینر هم نمیدونم در کدام جنگل یافت میشه اییییییییییینکاره !!! جون ترینرتو بزار اینجا بچه ها استفاده کنن
البته تو cheathappens اگه اسم بازی رو سرچ کنی حتما میابی به دلیل شاهکار مخابرات باریه ما که فییییییی&@**یلتر شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟! حتما میخوان بچه ها برایه بازی کردن به ترینر متکی نباشن چقدر اینا به فکر ملتن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

@R3Z
02-06-2007, 12:10
حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!:44:

لا اقل تو نمردی ما که بعد آرزومون مردیم:41:

@R3Z
02-06-2007, 12:12
ممنون که جواب دادی ولی اینو من میدونستم . یعنی همون انژری هسته ای رو منظورمه ولی من یادمه یه توی منطقه ای رفتم که آلوده بود ولی لباسمو عوض کردم دوباره رفتم توی اون منطقه دیگه اون علامت ظاهر نشد میدونی کجا رو میگم . همون yanter .
برای تیر هم میدونم باید بگردیشون ولی من توی منظقه ی آلوده چطوری بگردمشون با حدود 3 تا medkit ؟؟؟؟ تازه وقتی هم که میگدیشون تیر کلت دارن ولی پدرسوخته ها با تیر از اون تفنگ خوب ها بهت حمله میکنن اگه هم خیلی بخواد بهت رحم که 8 تا یا 7 تا تیر توی جیبش من هم نمیخوام تقلب کنم آخه من تیر هایی گرفتم حدود 250 تا ولی تفنگشو نمیدونستم کدوم یعنی پیداش نرکدم مجبئد شدن بندازمشون الان توی کافی نت هستم وگرنه عکسشو میزاشتم .
اگه اشکال نداره ترینر رو بزارید تا من یه 300 400 تایی تیر دست و پا کنم . تا یه به یه یارو هم میرسم با آر پی جی حمله میکنه .

آر پی جی؟؟؟؟؟؟ من تا حالا تو بازی همچین چیزی ندیده بودم دقیق بگو ببینم کجاست.؟؟
در ضمن اگه تیر نداری تیر کلت که داری یواشکی آدم بکش تفنگشو بردار من چند بار مجبور شدم با knife آدم بکشم:46:

khorh
02-06-2007, 12:28
لا اقل تو نمردی ما که بعد آرزومون مردیم:41:
نامرد واسه منم وقتی آرزو کرد آوار ریخت رو سرم منم مردم.!:19:

khorh
02-06-2007, 12:39
من ترینر بازی رو دارم لینکش رو میذارم هرکی خواست بگیره من که خودم با تقلب مخالفم در ضمن اگه کسی خواست تمامی لباسها واسلحها را از فروشنده اول بازی بخره بگه تا بگم چکار بکنه
trainer satalker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

byebye
02-06-2007, 21:47
آقا من همون اول اوله بازي گير كردم بايد چيكار كنم ؟؟
همونجا كه يه مرد پشت ميزه باهاش حرف ميزنم چي ميگه ؟؟ بايد چيكار كنم ؟؟
پشت سرمم يه دره كه بستست !!!

MAXXX
02-06-2007, 22:58
نظر شما چیه؟

meddler
03-06-2007, 11:09

چیز عجیبی نیست، این مرحله یکی از سخت ترین مراحل بازیه و خیلی ها اینجا موندن و دیگه نتونستن بازی رو تموم کنن. من پیشنهاد می کنم که اصلاً به قسمت تنظیمات کیبورد بازی نرید...:41:

khorh
03-06-2007, 13:33
دوست عزیز با کلید f با فروشنده صحبت کنید و با موس روی نوشته ها کلیک کنید تا به شما ماموریت بده ودر براتون باز بشه
:41:

@R3Z
03-06-2007, 15:14
نظر شما چیه؟

به نظر من باید طومار امضا کنیم که قسمت اول بازیو حذف کنن تا لا اقل از شر این سوال خز راحت شیم.:13:

Inkareeeeeeeeee
03-06-2007, 16:44
به نظر من باید طومار امضا کنیم که قسمت اول بازیو حذف کنن تا لا اقل از شر این سوال خز راحت شیم.:13:
با نظرت موافقم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که اول بازی فرتی گیر میکنن عجب آی کیویی دارنها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه روز به یکی میگن که کار کردن با کامپیوتر رو بلدی ؟!
میگه : آره بابا خدای کامپیوترم
میگن : پس بلدی چجوری باید خاموش روشنش کرد ؟!
میگه : گفتم خدای کامپیوترم ، ولی نه دیگه اینقدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تو کف موندم که اینهمه استعداد فعال و پتانسیل اینها چرا تاحالا کشف نشده بودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khorh
03-06-2007, 18:15
با نظرت موافقم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که اول بازی فرتی گیر میکنن عجب آی کیویی دارنها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه روز به یکی میگن که کار کردن با کامپیوتر رو بلدی ؟!
میگه : آره بابا خدای کامپیوترم
میگن : پس بلدی چجوری باید خاموش روشنش کرد ؟!
میگه : گفتم خدای کامپیوترم ، ولی نه دیگه اینقدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تو کف موندم که اینهمه استعداد فعال و پتانسیل اینها چرا تاحالا کشف نشده بودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهتره بجای مسخره کردن دیگران اونارو راهنمایی کنیم یه ضرب المثل قدیمی میگه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است! :10:

amirpers
04-06-2007, 02:24
بهتره بجای مسخره کردن دیگران اونارو راهنمایی کنیم یه ضرب المثل قدیمی میگه پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است! :10:
من با شما موافقم اما دوستان قبل از پرسیدن هر سوالی باید یه مقدار فکر بکنن یا نه ؟

Inkareeeeeeeeee
04-06-2007, 13:36
یه گیمر برای بازی کردن احتیاج داره که انگلیسی حالیش بشه
صبور باشه
به اعصابش مسلط باشه
آی کیوش بالا باشه
بخواد که از آی کیوش استفاده کنه
و ... ... ...
وقتی هم که میان تو تاپیک بازی حتما" زحمت بکشن و چند صفحه ای از پستها رو بخونن که شاید به جوابشون برسن .
... ... ...
وقتی یک سری ها دوست ندارن که یه سری به تنظیمات کیبوردشون بزنن و حوصله ندارن جریان بازی رو بفهمن و انگلیسیشون هم خوب نیست و ... خب معلومه که شونصد تا پرسش دیگه هم میکنن ...
کد اون دره چیه ؟! ....
اون علامته چیه که گوشه تصویر هی میادش ؟....
فلان جا گیر کردم ...
راه خروجی کدومه ؟!...
فشنگهام تموم شده ، چیکار کنم ؟! ....
و ...
صد تا پرسش الکی دیگه ، چرا ؟! چونکه نمیخوان مغزشونو بکار بندازن و از امکانات بازی استفاده کنن ... آخرش هم اینکه مسخره نمیکنم کسی رو ، بهشون متلک میگم که شاید مغزشونو بکار بندازن .

تنظیمات کیبورد رو که تو همه بازیها داریم ، پس اگه اول هر بازی یه سر بهش بزنیم میفهمیم که چی به چیه ، .... تمام بازیهای " شخص اول" هم که شبیه همه و تنظیماتشون هم خیلی شبیه همه ، فقط باید مغز رو بکار انداخت ...
شما هم بجای اینکه تو روی من وایسی و جواب منو بدی برو به اونهایی که زورشون میادش برن و چند تا پست قبل تر رو بخونن بگو ، تا الان خود من کم کم 4 بار تو پست هام گفتم که این کلید " اف" برای اکشن استفاده میشه و چند بار دیگه هم بقیه دوستان گفتن ، ولی خب خیلی ها تنبل هستند دیگه !!!

khorh
04-06-2007, 13:52
یه گیمر برای بازی کردن احتیاج داره که انگلیسی حالیش بشه
صبور باشه
به اعصابش مسلط باشه
آی کیوش بالا باشه
بخواد که از آی کیوش استفاده کنه
و ... ... ...
وقتی هم که میان تو تاپیک بازی حتما" زحمت بکشن و چند صفحه ای از پستها رو بخونن که شاید به جوابشون برسن .
... ... ...
وقتی یک سری ها دوست ندارن که یه سری به تنظیمات کیبوردشون بزنن و حوصله ندارن جریان بازی رو بفهمن و انگلیسیشون هم خوب نیست و ... خب معلومه که شونصد تا پرسش دیگه هم میکنن ...
کد اون دره چیه ؟! ....
اون علامته چیه که گوشه تصویر هی میادش ؟....
فلان جا گیر کردم ...
راه خروجی کدومه ؟!...
فشنگهام تموم شده ، چیکار کنم ؟! ....
و ...
صد تا پرسش الکی دیگه ، چرا ؟! چونکه نمیخوان مغزشونو بکار بندازن و از امکانات بازی استفاده کنن ... آخرش هم اینکه مسخره نمیکنم کسی رو ، بهشون متلک میگم که شاید مغزشونو بکار بندازن .

تنظیمات کیبورد رو که تو همه بازیها داریم ، پس اگه اول هر بازی یه سر بهش بزنیم میفهمیم که چی به چیه ، .... تمام بازیهای " شخص اول" هم که شبیه همه و تنظیماتشون هم خیلی شبیه همه ، فقط باید مغز رو بکار انداخت ...
شما هم بجای اینکه تو روی من وایسی و جواب منو بدی برو به اونهایی که زورشون میادش برن و چند تا پست قبل تر رو بخونن بگو ، تا الان خود من کم کم 4 بار تو پست هام گفتم که این کلید " اف" برای اکشن استفاده میشه و چند بار دیگه هم بقیه دوستان گفتن ، ولی خب خیلی ها تنبل هستند دیگه !!!

آخه قربون شکلت من کی باشم که بخوام تو روی شما یا کسی دیگه ای وایستم شما درست میگید ولی خوب بازهم دلیل نمیشه اینطوری جوابشون بدیم که دیگه سراغ تاپیک نیان بجای 10 خط متلک زدن تو 1 خط جوابشون بدیم بهتره
از دست من هم ناراحت نشو باشه:10:
شما هم دوست عزیز لطف کنید اول صفحات قبل را مطالعه بکنید اگر به جوابتون نرسیدت بعد سئوال کنید منظورم شخص خاصی نیست ولی بعضی ها عادت کردن همچی رو آماده و بدون زحمت بدست بیارند.:41:

@R3Z
04-06-2007, 20:00
عیب نداره حالا از این به بعد بچه ها سعی کنن یه گشتی تو پستا بزنن بعد سوال کنن.
ما واسه این گیر دادیم که حداقل این سوال 5 بار پرسیده شده.

Inkareeeeeeeeee
05-06-2007, 00:26
آخه قربون شکلت من کی باشم که بخوام تو روی شما یا کسی دیگه ای وایستم شما درست میگید ولی خوب بازهم دلیل نمیشه اینطوری جوابشون بدیم که دیگه سراغ تاپیک نیان بجای 10 خط متلک زدن تو 1 خط جوابشون بدیم بهتره
از دست من هم ناراحت نشو باشه:10:
دوست گرامی از من بدل نگیر ، یه خورده اونشب زیادی تندی کردم ، از دست شما ناراحت نشدم ، بهر حال :40: :11: :10:

شما هم دوست عزیز لطف کنید اول صفحات قبل را مطالعه بکنید اگر به جوابتون نرسیدت بعد سئوال کنید منظورم شخص خاصی نیست ولی بعضی ها عادت کردن همچی رو آماده و بدون زحمت بدست بیارند.:41:
خب حرف منهم همینه که شما گفتین ، فرقش اینه که من یخورده بهش پر و بال دادم :46:

Inkareeeeeeeeee
05-06-2007, 00:29
عیب نداره حالا از این به بعد بچه ها سعی کنن یه گشتی تو پستا بزنن بعد سوال کنن.
ما واسه این گیر دادیم که حداقل این سوال 5 بار پرسیده شده.
آخیش ، یکی هم پیدا شد حرف دل منو بزنه :46:
بقول khorh اینا همه چیو راحت میخوان بدست بیارن :13:

khorh
05-06-2007, 15:39
بچه ها بهتره این بحث رو تمام کنیم اون بنده خدا هم فکر کنم از سوال کردن پشیمون شده راستی الان بازی خوب تو بازار چی سراغ دارید تو سبک اکشن اول شخص باشه بهتره

amirpers
05-06-2007, 16:04
بچه ها بهتره این بحث رو تمام کنیم اون بنده خدا هم فکر کنم از سوال کردن پشیمون شده راستی الان بازی خوب تو بازار چی سراغ دارید تو سبک اکشن اول شخص باشه بهتره

دوست من اینجا که جای پرسیدن این سوال نیست ! اینجا تاپیک استالکره .

mahyarSAMSUNG
05-06-2007, 16:31
آر آقایی که ترینر گذاشته بود ممنون . شما طوری با من صحبت میکنید که انگار هیچی بلد نیستم . من خودم کانتر باز هستم اونم اکسپرت . ولی بعضی مواقع هدشات میکنم سریع میمیرن و بعضی مواقع هم 1 خشاب باید روی سرش خالی کنم

NINTENDO_DS
05-06-2007, 16:47
بچه ها من دی وی دی این بازی رو خریدم و نصب کامل کردم ولی وقتی میخوام برم بازی کنک میگه
wrong disk inserted
plz insert the correct disk
چیکار باید بکنم از دو جا 2 تا دی وی دی شو خریدم ولی بازم همین ارور رو میده

Inkareeeeeeeeee
06-06-2007, 02:35
بچه ها من دی وی دی این بازی رو خریدم و نصب کامل کردم ولی وقتی میخوام برم بازی کنک میگه
wrong disk inserted

خب من فکر میکنم که کرک کردن بازیتونو درست انجامش نمیدین که اینجوری میشه:46:

Inkareeeeeeeeee
06-06-2007, 02:38
آر آقایی که ترینر گذاشته بود ممنون . شما طوری با من صحبت میکنید که انگار هیچی بلد نیستم . من خودم کانتر باز هستم اونم اکسپرت . ولی بعضی مواقع هدشات میکنم سریع میمیرن و بعضی مواقع هم 1 خشاب باید روی سرش خالی کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من هرچی میخوام سر از نوشته هاتون در بیارم نمیتونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه اینجا چه ربطی به کانتر داره ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

byebye
06-06-2007, 05:05
wrong disk inserted

كرك بازيو درست اجرا نميكني همين !!!
اگه درست يادم باشه بايد كرك بازيو در پوشه bin محل نصب بازي كپي كني .

khorh
06-06-2007, 11:12
دوست عزیز باید کرک بازی رو در محل نصب بازی بجای فایل اجرایی بازی کپی کنید اگر درست کپی کردید با با پیغام مواجع بشید که باید گزینه yes را بزنید .

khorh
06-06-2007, 16:03
قابلی نداشت اگر سر آنها را هدف قرار بدی کمتر تیر مصرف میکنی!

NINTENDO_DS
06-06-2007, 18:09
مرسي دوستان ميرم امتحان كنم

NINTENDO_DS
07-06-2007, 23:08
ممنون مشکلم حل شد ولی حالا نمی دونم از کجا می تونم اسلحه گیر بیارم؟

MAXXX
07-06-2007, 23:39
از فروشنده .. از جسد ها ... از بعضی از آدم هایه بازی هم میتونی بخری

khorh
07-06-2007, 23:53
هر کی کشتی با کلید f روش کلیک کن تا تیر بدست بیاری اسلحشم رو زمین افتاده پیش جسد بادکمه f میتونی بدستش بیاری

khorh
07-06-2007, 23:55
از فروشنده .. از جسد ها ... از بعضی از آدم هایه بازی هم میتونی بخری
هر کی کشتی با کلید f روش کلیک کن تا تیر بدست بیاری اسلحشم رو زمین افتاده پیش جسد بادکمه f میتونی بدستش بیاری

khorh
07-06-2007, 23:57
ببخشید اشتباهی پست زدم شد:46:

NINTENDO_DS
08-06-2007, 00:10
مشکل همون کشتنشونه چون من جز دوربین هیچی ندارم

amirpers
08-06-2007, 02:08
شما باید قاعدتا یک کلت داشته باشید اما اگر هیچی ندارید همونطور که دوستان گفتند میتونید بخرید . اگه هم پول ندارید باز هم نگران نباشید چون بعضی جاها جسدهایی پیدا میشه که مثلا جونورها اونها رو از پا در آوردند ، می تونی اسلحه اونها رو برداری .

DaRiOuShJh
08-06-2007, 02:10
:20: دوستان واساتید با عرض سلام وخسته نباشید ...یه چند تایی سوال داشتم اگه تونستید جواب بدید ممنون میشم
(البته ممکنه چند تاشون تکراری باشه!)
من این بازی رو امروز نصب کردم و یه مقداریش هم حدودا تا بعد از قسمت فاضلابش رفتم!
ولی تا یه حدودی هنوز سر در نیاوردم چی به چیه! البته چند تا هم ماموریت هایی که از افراد دیگه میگیریم هم کامل کردم!

اینم سوالام:

1. چرا بعد از تمیز کردن یه قسمت از BANDIT ها دوباره بعد از یه مدت میان!

2. ظرفیت حمل بار کاراکتر از 50 تا بیشتر نمیشه؟

3. این فروشنده کجاس؟

4. این سگ ها و گراز ها تموم هم میشن یا هر چی بکشم بازم میان؟

5.ماشالله اینقد غنایم جنگی زیاده که نمیشه همه رو حمل کرد مخصوصا تفنگ ها رو باید اونچیزایی که لازم دارم رو وردارم یا اینکه همه چیز رو بردارم(از جنازه ها)؟ به درد فروش میخوره؟

6. کلیدهای Quick save & load رو نمیشه از تو آپشن عوض کرد، از جایه دیگه ای میشه عوض کرد؟ کنار همن F5 & F6 موقع بازی دردسر میشن!

7.نقشه این صندوقها که تو بازین چیه! فقط به درد این میخوره که چیزای اضافی رو بزاریم توشون؟

8.این نشونه گیریش از این بهتر میشه یا نه! تو سره طرف نشونه میگیرم یا میخوره به پاش یا خطا میره!!! به جز موارد معدود البته میدونم به سلاح هم بستگی داره!

9.یارای گروه خودمون ارتقا داده میشن، یعنی حرفه ای میشن یا نه؟ سلاح هاشون رو میتونم عوض کنم؟

10. نقشه این نیرو های Millitary چیه؟ رفتم یکیشون رو تک گیر بیارم غریب کشش کنم (همون اول بازی با همون Pistol!!!) چند تا تیرم خورد ولی فرار کرد و رفت به باباش گفت یه لشکر اومدن!:21: منم فرارو به برقرار ترجیه دادم رفتم تهه کمپه خودمون اومدن همه رو قتل عام کردن پدرم در اومد تا بزنمشون با اون تفنگ حدود 22 تایی میشدن!:20: البته یارای خودمون بعد از یه مدتی اومدن دوباره ولی اون یارایی که ازشون ماموریت گرفته بودم لت و پار شده بودن و Reward ام دستشون موند و به قولی سگ خور شد!:20: (ببخشید راحت حرف زدم لازم بود!)

11. البته بعد از یه مدت از این PDA وقسمت هاش سر در آوردم ولی بعضی جاها رو اجازه نمیده بریم و میزنه میکشه! (از این جاها که شبیه مهه!)

12.شدیدا با کمبود جا(از نظر وزنی) مواجهم البته فقط یه دونه مسلسل رو برای خودم نگه داشتم و یه مقدار کنسرو و جون و باند و یه مقدار تیر! یه راهکار بدید...

13. این سنگ هایی که میگیریم و RADIATION رو میبرن بالا چی ریختی استفادشون کنم؟ وقتی میزارم تو کاراکتر از قسمته Inventory به سرعت Radiation رو میبره بالا و جونم کم میشه! میشه یه طوری این 5% Radiation رو از بین ببریم وقسمته خوبش بمونه!:31:

زمان پاسخگویی 30 دقیقه و هر سوال یه نمره، 7 نمره کلاسی و فعالیت هاتون!:46:

موفق باشید:10: منتظرم...

MAXXX
08-06-2007, 03:58
دینگ!!
1.داداش این یه بازی پویاست خب وقتی بکشی یه تعداد دیگه سرو کلشون پیدا میشه مخصوصا تو جاهایی که منطقه دزد هاست و اون دور و برا میپلکن قرار نیست که نسلشون منقرض بشه
2.خیر .. البته تا اونجا که یادمه تا 60 کیلو هم بر میداشت
3.در کل سه تا فروشنده اصلی داریم یکی همونیه که تویه زیر زمین اول بازی هست یکی دیگه تویه یه کافه است تویه شهریه که کمپ گروه دیوتی اونجاست و دیگری دکتره است که همون نزدیکی کمپ دیوتیه
4.مانند سوال یک از جاهایه دیگه میان ولی وقتی ماله یه منطقه رو کشتی تا یه مدتی نیستن
5.نه فقط چیزایی رو که لازمه مثل medkit ها و تیر هاشون رو بر داره راجب پول همن نگران نباش 4 تا ماموریت که انجام دادی انقدر بهت میده که دیگه لازم نداشته باشی
6.تا حالا امتحان نکردم
7.بله چیزاتو اون تو میزاری که گم نشن
8.نه همینه که هست البته اگه پیش فاضل آبی باید بگم که تاحالا سلاح درست و حسابی نگرفتی برو به کمپ دیوتی ببین چیا بهت میده و من با سلاح هایی که از اون جاها گرفتم راهت با یه هدشات میکشم
9.آره اون ها هم حرفه ای میشم ولی یه نکته که باید بگم اینه که اون کمپ اول بازی کمپ تازه کار هاست برا همین حرفه ای هایه گروه رو اونجا کم میبینی ولی جاهایه دیگه هستن
10. اینا کلا هرکی رو ببینن به رگبار میبندن .... منم الای بازی خیلی سعی کردم به کمپشون حمله کنم ولی با اون اسلحه و لباس مزخرف نمیشد و میکشتنم ولی بعد از اینکه اسنایپ و تفنگ و لباس خفن گرفتم برگشتم و تارومارشون کردم که البته چیز بدرد بخوری تو کمپشون نبود فقط رنکینگم رو خیلی برد بالا
11.اونجاها آلودگی بالاست نمیشه رفت
12.نمیدونم شما چی میکنی ولی من که با یه اسنایپ و یه مسلسل و 20 تا مدکیت و 500 تا تیر وزن کمی دارم و راحت تا 20 سانیه میتونم با سرعت بدوم .......... خلاصه وزن راهی نداره و بالایه 60 کیلو نمیتونی بر داری
13 . این سنگ ها هر کدومشون یه کار میکنه و یه چیزی رو کم یا زیاد میکنه اینطور نیست که همشون مثل هم باشن اگه برشون داری وقتی روشون کلیک کنی مینویسه چه چیز هایی رو کم و چیا رو زیاد میکنه بهترینشون یکیه که اسمش خاطرم نیست ولی 400% جون رو زیاد میکنه
.................................................. ...............................................
با تبریک سال نو خدمت استاد گرامی باید عرض کنم که ما دوتا امتحان با هم داشتیم و مشکلات زیاد دیگه ای هم داشتیم در ضمن ماشینتون رو هم که پنچر کردن ما اومدیم زیرآبشون رو زدیم و همچنین اونروز دیدیم داشتین تو مدرسه قایم موشکی سیگار میکشیدی ... خلاصه یه نمره درست وحسابی رد کن بیاد

DaRiOuShJh
08-06-2007, 13:43
دینگ!!
1.داداش این یه بازی پویاست خب وقتی بکشی یه تعداد دیگه سرو کلشون پیدا میشه مخصوصا تو جاهایی که منطقه دزد هاست و اون دور و برا میپلکن قرار نیست که نسلشون منقرض بشه
2.خیر .. البته تا اونجا که یادمه تا 60 کیلو هم بر میداشت
3.در کل سه تا فروشنده اصلی داریم یکی همونیه که تویه زیر زمین اول بازی هست یکی دیگه تویه یه کافه است تویه شهریه که کمپ گروه دیوتی اونجاست و دیگری دکتره است که همون نزدیکی کمپ دیوتیه
4.مانند سوال یک از جاهایه دیگه میان ولی وقتی ماله یه منطقه رو کشتی تا یه مدتی نیستن
5.نه فقط چیزایی رو که لازمه مثل medkit ها و تیر هاشون رو بر داره راجب پول همن نگران نباش 4 تا ماموریت که انجام دادی انقدر بهت میده که دیگه لازم نداشته باشی
6.تا حالا امتحان نکردم
7.بله چیزاتو اون تو میزاری که گم نشن
8.نه همینه که هست البته اگه پیش فاضل آبی باید بگم که تاحالا سلاح درست و حسابی نگرفتی برو به کمپ دیوتی ببین چیا بهت میده و من با سلاح هایی که از اون جاها گرفتم راهت با یه هدشات میکشم
9.آره اون ها هم حرفه ای میشم ولی یه نکته که باید بگم اینه که اون کمپ اول بازی کمپ تازه کار هاست برا همین حرفه ای هایه گروه رو اونجا کم میبینی ولی جاهایه دیگه هستن
10. اینا کلا هرکی رو ببینن به رگبار میبندن .... منم الای بازی خیلی سعی کردم به کمپشون حمله کنم ولی با اون اسلحه و لباس مزخرف نمیشد و میکشتنم ولی بعد از اینکه اسنایپ و تفنگ و لباس خفن گرفتم برگشتم و تارومارشون کردم که البته چیز بدرد بخوری تو کمپشون نبود فقط رنکینگم رو خیلی برد بالا
11.اونجاها آلودگی بالاست نمیشه رفت
12.نمیدونم شما چی میکنی ولی من که با یه اسنایپ و یه مسلسل و 20 تا مدکیت و 500 تا تیر وزن کمی دارم و راحت تا 20 سانیه میتونم با سرعت بدوم .......... خلاصه وزن راهی نداره و بالایه 60 کیلو نمیتونی بر داری
13 . این سنگ ها هر کدومشون یه کار میکنه و یه چیزی رو کم یا زیاد میکنه اینطور نیست که همشون مثل هم باشن اگه برشون داری وقتی روشون کلیک کنی مینویسه چه چیز هایی رو کم و چیا رو زیاد میکنه بهترینشون یکیه که اسمش خاطرم نیست ولی 400% جون رو زیاد میکنه
.................................................. ...............................................
با تبریک سال نو خدمت استاد گرامی باید عرض کنم که ما دوتا امتحان با هم داشتیم و مشکلات زیاد دیگه ای هم داشتیم در ضمن ماشینتون رو هم که پنچر کردن ما اومدیم زیرآبشون رو زدیم و همچنین اونروز دیدیم داشتین تو مدرسه قایم موشکی سیگار میکشیدی ... خلاصه یه نمره درست وحسابی رد کن بیاد

ممنون دوست عزیز جوابات خیلی جامع و کامل بودن!:20:
با توجه به جانقشانی ها، آدم فروشی هاو چشم پوشی هایی که کردید نهایت سعیم رو برای بالا دادن نمره شما میکنم!:46:
ولی هنوز کله بچه ها جواباشون رو ندادن!
بدن چشم لحاظ میکنیم!
موفق باشی:10:

Inkareeeeeeeeee
08-06-2007, 15:28
:20: دوستان واساتید با عرض سلام وخسته نباشید ...یه چند تایی سوال داشتم اگه تونستید جواب بدید ممنون میشم
(البته ممکنه چند تاشون تکراری باشه!)
من این بازی رو امروز نصب کردم و یه مقداریش هم حدودا تا بعد از قسمت فاضلابش رفتم!
ولی تا یه حدودی هنوز سر در نیاوردم چی به چیه! البته چند تا هم ماموریت هایی که از افراد دیگه میگیریم هم کامل کردم!

اینم سوالام:

1. چرا بعد از تمیز کردن یه قسمت از BANDIT ها دوباره بعد از یه مدت میان!

2. ظرفیت حمل بار کاراکتر از 50 تا بیشتر نمیشه؟

3. این فروشنده کجاس؟

4. این سگ ها و گراز ها تموم هم میشن یا هر چی بکشم بازم میان؟

5.ماشالله اینقد غنایم جنگی زیاده که نمیشه همه رو حمل کرد مخصوصا تفنگ ها رو باید اونچیزایی که لازم دارم رو وردارم یا اینکه همه چیز رو بردارم(از جنازه ها)؟ به درد فروش میخوره؟

6. کلیدهای Quick save & load رو نمیشه از تو آپشن عوض کرد، از جایه دیگه ای میشه عوض کرد؟ کنار همن F5 & F6 موقع بازی دردسر میشن!

7.نقشه این صندوقها که تو بازین چیه! فقط به درد این میخوره که چیزای اضافی رو بزاریم توشون؟

8.این نشونه گیریش از این بهتر میشه یا نه! تو سره طرف نشونه میگیرم یا میخوره به پاش یا خطا میره!!! به جز موارد معدود البته میدونم به سلاح هم بستگی داره!

9.یارای گروه خودمون ارتقا داده میشن، یعنی حرفه ای میشن یا نه؟ سلاح هاشون رو میتونم عوض کنم؟

10. نقشه این نیرو های Millitary چیه؟ رفتم یکیشون رو تک گیر بیارم غریب کشش کنم (همون اول بازی با همون Pistol!!!) چند تا تیرم خورد ولی فرار کرد و رفت به باباش گفت یه لشکر اومدن!:21: منم فرارو به برقرار ترجیه دادم رفتم تهه کمپه خودمون اومدن همه رو قتل عام کردن پدرم در اومد تا بزنمشون با اون تفنگ حدود 22 تایی میشدن!:20: البته یارای خودمون بعد از یه مدتی اومدن دوباره ولی اون یارایی که ازشون ماموریت گرفته بودم لت و پار شده بودن و Reward ام دستشون موند و به قولی سگ خور شد!:20: (ببخشید راحت حرف زدم لازم بود!)

11. البته بعد از یه مدت از این PDA وقسمت هاش سر در آوردم ولی بعضی جاها رو اجازه نمیده بریم و میزنه میکشه! (از این جاها که شبیه مهه!)

12.شدیدا با کمبود جا(از نظر وزنی) مواجهم البته فقط یه دونه مسلسل رو برای خودم نگه داشتم و یه مقدار کنسرو و جون و باند و یه مقدار تیر! یه راهکار بدید...

13. این سنگ هایی که میگیریم و RADIATION رو میبرن بالا چی ریختی استفادشون کنم؟ وقتی میزارم تو کاراکتر از قسمته Inventory به سرعت Radiation رو میبره بالا و جونم کم میشه! میشه یه طوری این 5% Radiation رو از بین ببریم وقسمته خوبش بمونه!:31:

زمان پاسخگویی 30 دقیقه و هر سوال یه نمره، 7 نمره کلاسی و فعالیت هاتون!:46:

موفق باشید:10: منتظرم...

تا وقتی MAXXX هستش جواب دادن ماها الکیه :46:
خب میتونم اینجوری بگم
1) خب اگه نیان که بعد از یه مدت وقتی که بخواهین از اینور نقشه برین اونور نقشه ، چون همه رو قبلا" کشوندین پس حوصله تون سر میره و واسه همینم اونها هی میان که شما بیکار نباشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) چرا میشه ، بستگی به نوع لباسی که میپوشین داره ، وقتی که به محله پروفشیونال ها برسین یه لباس یا جلیقه ای هستش که تا 80 کیلو جواب میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) کدوم فروشنده کجاست ؟! .... اول بازی که یکی دارین و یکی هم تو کمپ فریدومه ( اگه باهاشون دشمن نشی) و یکی هم تو کمپ دیوتی و یکی هم دکتره که تو منطقه زامبی ها هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4) یه سری جاها تموم میشن ولی بیشتر جاها بازم میان ، بچه پر رو به اینها میگن دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) اگه پول کم آوردی میتونی این کار رو بکنی ولی فقط چیزایی رو بر دار که بدردت میخوره ، از حمل بیشتر از 10 تا تیکه نون و کنسرو و سوسیس خود داری کن که جز اضافه وزن چیزی برات نداره ، به اندازه کافی غذا میپیدایی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6) منهم امتحان نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7) بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8) نه بابا این یارو خنگوله ، فقط به اسلحه هاش بستگی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9) بله میشن ، هرچی بری جلوتر اونها هم حرفه ای تر میشن ، نه بابا شما لازم نیست اسلحه هاشونو تغییر بدی ، چون نمیشه ، خودشون اسلحه هاشون بهتر میشه که بستگی به مهارتشون داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 )هیچی ، فقط یکی از مأموریتهات تو کمپ اونهاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11) اونجا آلودگی شیمیایی یا رادیو اکتیویته ش بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12) پاسخش با شماره 5 یکیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13) هر چیز گردی که گردو نیستش که جونم ، بفروششون بهتره ، جز اونهایی که 400 تایی به جونت اضافه میکنن یا جلوی خونریزیتو میگیرن یا رادیو اکتیوتو میکشن پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خسیس جون فقط یه 7 ؟؟؟!!!! اینجا نمره 7 ناپلئونیه و 13 سوپر نمره حساب میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما موفقیم ، شما موفق باشین با اینهمه پرسش و پاسخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MAXXX
09-06-2007, 05:06
سلام
اوچیک همه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکاره جون خودت این لباسی روکه میگی گرفتی؟ من که تا حالا ندیدم

@R3Z
09-06-2007, 15:11
لحظه شمازی میکنم تا امتحان جغرافیای لعنتی ر و بدم و شروع کنم که پایانای دیگه استالکرو ببینم.(معلممون بد باهام لج شده!!!خفن!!!!!!!!!!)

@R3Z
09-06-2007, 15:13

اول بازی درسته فقط یه دوربین داری ولی باید بری پیش wolf تا بهت یه کلت و یه ماموریت بده.:46:

Inkareeeeeeeeee
09-06-2007, 15:41
سلام
اوچیک همه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکاره جون خودت این لباسی روکه میگی گرفتی؟ من که تا حالا ندیدم
دوستم ، منظورم همون لباسیه که تن دیوتی ها دم کمپ فریدومه ، من هنوزم دم کمپ فریدومها هستم و از سه چهار هفته پیش وقت نکردم بازیش کنم .
اون لباس رو هم میتونی تو پست شماره 230 صفحه 23 ببینیش ، من اگه وقت کنم از سه شنبه شروع میکنم به بازی کردنش تا ببینم این لباسه کجا هستش .
راستی آخرش اون هد ست و اون رادیو کوچیکه که تو وسایلمونه بدرد خوردش یا فقط الکیه ؟!

Inkareeeeeeeeee
09-06-2007, 15:47
لحظه شمازی میکنم تا امتحان جغرافیای لعنتی ر و بدم و شروع کنم که پایانای دیگه استالکرو ببینم.(معلممون بد باهام لج شده!!!خفن!!!!!!!!!!)
توهم حالشو بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش بگو :
کاری نکن که بجای عقربه قطب نما ازت استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمره مو میدی یا نصف النهار مبدأ و مقصد و خط استواتو بریزم بهم همچین که با گرینویچ هم نشه تنظیمت کردش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
09-06-2007, 18:13
ایول . بازی فقط استاکر . ولی اگه اون ترینر نبود من نمیدونم اون قسمتشو چطوری باید رد میکردم !!!!!!! یه مسیر طولانی پر از آدم وسطهاش هم یه یارو بود که با آر پی چی مزد . این همه راه رفتم تا یه دسته رو بدم پایین همین . راستی این ترینر چرا تیر رو هک نمیکنه فقط دویدن و خون رو ثابت نگه میداره .؟؟؟؟

Inkareeeeeeeeee
09-06-2007, 18:28
ایول . بازی فقط استاکر . ولی اگه اون ترینر نبود من نمیدونم اون قسمتشو چطوری باید رد میکردم !!!!!!! یه مسیر طولانی پر از آدم وسطهاش هم یه یارو بود که با آر پی چی مزد . این همه راه رفتم تا یه دسته رو بدم پایین همین . راستی این ترینر چرا تیر رو هک نمیکنه فقط دویدن و خون رو ثابت نگه میداره .؟؟؟؟
خب بگو چه ورژن ستاکر رو داری تا من مشکلتو حل کنم .... بیخیالش بیا این ورژن رو بگیر که هم جونتو و هم پول و هم وزن و بی سرو صدا بودنتو و فشنگ و .... هک میکنه که مال ورژن 1.0001 هستش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .zip

DaRiOuShJh
09-06-2007, 21:26
تا وقتی MAXXX هستش جواب دادن ماها الکیه :46:
خب میتونم اینجوری بگم
1) خب اگه نیان که بعد از یه مدت وقتی که بخواهین از اینور نقشه برین اونور نقشه ، چون همه رو قبلا" کشوندین پس حوصله تون سر میره و واسه همینم اونها هی میان که شما بیکار نباشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) چرا میشه ، بستگی به نوع لباسی که میپوشین داره ، وقتی که به محله پروفشیونال ها برسین یه لباس یا جلیقه ای هستش که تا 80 کیلو جواب میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) کدوم فروشنده کجاست ؟! .... اول بازی که یکی دارین و یکی هم تو کمپ فریدومه ( اگه باهاشون دشمن نشی) و یکی هم تو کمپ دیوتی و یکی هم دکتره که تو منطقه زامبی ها هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4) یه سری جاها تموم میشن ولی بیشتر جاها بازم میان ، بچه پر رو به اینها میگن دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5) اگه پول کم آوردی میتونی این کار رو بکنی ولی فقط چیزایی رو بر دار که بدردت میخوره ، از حمل بیشتر از 10 تا تیکه نون و کنسرو و سوسیس خود داری کن که جز اضافه وزن چیزی برات نداره ، به اندازه کافی غذا میپیدایی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6) منهم امتحان نکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7) بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8) نه بابا این یارو خنگوله ، فقط به اسلحه هاش بستگی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9) بله میشن ، هرچی بری جلوتر اونها هم حرفه ای تر میشن ، نه بابا شما لازم نیست اسلحه هاشونو تغییر بدی ، چون نمیشه ، خودشون اسلحه هاشون بهتر میشه که بستگی به مهارتشون داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 )هیچی ، فقط یکی از مأموریتهات تو کمپ اونهاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11) اونجا آلودگی شیمیایی یا رادیو اکتیویته ش بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12) پاسخش با شماره 5 یکیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13) هر چیز گردی که گردو نیستش که جونم ، بفروششون بهتره ، جز اونهایی که 400 تایی به جونت اضافه میکنن یا جلوی خونریزیتو میگیرن یا رادیو اکتیوتو میکشن پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خسیس جون فقط یه 7 ؟؟؟!!!! اینجا نمره 7 ناپلئونیه و 13 سوپر نمره حساب میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما موفقیم ، شما موفق باشین با اینهمه پرسش و پاسخ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکاره جون ممنون بابت جوابا!

البته تا یه مقداری که رفتم بعضی سوالا خود به خود حل شد ولی بازم ممنون:20:
تخصیر من نیست که 7 نمره کلاسی گزاشتم از اداره آموزش و پرورش پی سی ورلد گفتن که از 5 نمره بیشتر نزارید حالا من 2 نمره هم اشانتیون اضافه گزاشتم بد کردم!:46:

البته هنوز هم سر در نیاوردم از بعضی ماموریت ها مسنکه بعضی ها زمانیه برای خودشون باطل میشن وFailed میده ولی در هر صورت الان به تفنگ های خوبی رسیدم که زوم هم دارن ولی به قوله شما این یارو واقعا چپه با اونا هم بعضی اوقات چپ و چوله میزنه!!:21: خودشم بکشه یه اسنایپر خوب نمیشه!:27:

فقط مواظب باشید این سوالای من هم مثله این جک و جونورای تو بازی برای خودش زیاد نشن و تاپیکو رادیواکتیویته نکنن!:2:

موفق تر باشی!:10:

Ali-Bahal
09-06-2007, 22:06

سوم راهنمایی هستی؟

Ali-Bahal
09-06-2007, 22:12
من دو جور تموم کردم این بازی رو

یکی بیاد تمام های این بازی رو به صورت لیست بنویسه تا ببینیم جورهای دیگر چه طوریه
من که اصلا وقت ندارم

MAXXX
10-06-2007, 02:27
فعلا که همه درخواست پولدارشدن بااونی که جنگل میشه و موشها بهش حمله میکنن رو دیدن............. البته بچه ها درگیر امتحان ها هستن و زیاد بازی نمیکنن خوده من که تا آخر امتحان ها رم 512 رو دادم پسرخاله ام یکم حال کنه آخه بیچاره رم خودش 256

Ali-Bahal
10-06-2007, 10:18
این بازی هفت تا پایان داره

ما که دو تاشو دیدیم شما هم میگی سه تا دیدی

باید چهار جور دیگه ببینیم امتحانات تموم بشه خودم تموم می کنم

@R3Z
10-06-2007, 13:12
کاش سوم راهنمایی بودم دوم ریاضی ام.

@R3Z
10-06-2007, 13:13
راستی اون چند جور که دیده شده رو به طور کامل توضیح بدید ببینیم چین؟؟؟

NINTENDO_DS
10-06-2007, 13:15
نه بابا چی رو توضیح بدن بزارین خودمون تموم کنیم پایانش رو ببینیم هیچی نگین ترو خدا

DaRiOuShJh
10-06-2007, 16:08
هه هه هه
بازم یه مشکله جدید برای من...
تازگی ها نمیدونم برای چی از بازی میپره بیرون بدون هیچ ارور و ...!
اینم از شانسه ما
گویا سازه ناسازگاری داره میزنه و حوسه Uninstall شدن کرده!
جالبیش هم اینجاس که Save رو Load میکنه حدودا 2-3 دقیقه هم میرم ولی یه دفه برای خودش بدون هیچ اخطاری میپره بیرون
اینجاش که میگن خره ما از کره گی دم نداشت!!!

@R3Z
10-06-2007, 20:55
منم تو Load بازی مشکل تو رو داشتم ولی دو تا ویندوز دارم و هر وقت تو یه دونشون این جوری میشد میرفتم تو اون یکی ویندوز.

Ali-Bahal
11-06-2007, 11:45
نه بابا چی رو توضیح بدن بزارین خودمون تموم کنیم پایانش رو ببینیم هیچی نگین ترو خدا

الان میگم ..... :31:

کاش سوم راهنمایی بودم دوم ریاضی ام.

حدس بعدیم این بود!

همه اینجا دوم دبیر هستن!

ardalan_zapata
11-06-2007, 13:05
بچه ها کسی نمیدونه چندتا dvd هستش؟؟
من 1 Dvd مال پردیس گرفتم وسطش میگه دیسک دوم رو بزار

DaRiOuShJh
11-06-2007, 15:11

ب.دنش که یکیه
یبرای من ماله Media Tech هستش مشکلی هم خدا رو شکر دیگه از این لحاظ نداره!:46:

Ali-Bahal
11-06-2007, 15:25

مال منم پردیس بود ولی بدون هیچ مشکل اجرا و تمام شد!

NINTENDO_DS
11-06-2007, 18:25
مال من تكين بود و راحت نصب شد بدون مشكل

Inkareeeeeeeeee
11-06-2007, 21:02

اصلش که یه دی وی دیه ... احتمالا" مال شما مشکل فنی داره که باید بری و عوضش کنی

@R3Z
12-06-2007, 00:20
واسه من که giga pc game و هیچ مشکلی تو نصبش نداره.

Ali-Bahal
12-06-2007, 10:01
حالا دیگه بسه که از کدوم شرکت خریدید...

درمورد بازی مخصوصا تموم شدنش حرف بزنید :46:

khorh
12-06-2007, 15:00
مال من مربوط به شرکت TNT Game بود با یک دودی بیشتر نبود بدون مشکل

MAXXX
12-06-2007, 16:53
دیگه نبود بگه ماله کدوم شرکتو خریده؟

mahyarSAMSUNG
13-06-2007, 19:58
آقا من 3 روز پیش این بازی رو تموم کردم . رفت یارو جلوی آینه یه آرزو کرد بازی تموم شد . آخرش هم استریلوک رو ندیدم که بکشیمش

@R3Z
14-06-2007, 16:11
مطماُنی جلوی آینه آرزو کرد؟؟

Inkareeeeeeeeee
15-06-2007, 00:39
آقا من 3 روز پیش این بازی رو تموم کردم . رفت یارو جلوی آینه یه آرزو کرد بازی تموم شد . آخرش هم استریلوک رو ندیدم که بکشیمش

خب اونکه همش آرزو میکنه ، این پایانی رو که شما بهش رسیدی چه آرزویی کرده بودش ؟!

mahyarSAMSUNG
15-06-2007, 03:48
خوب من یه مسیر طولانی رفتم تا به اون آینه رسیدم یه علمه آدم با تفنگ دوربین دار از یه طرف یه هلیکوپتر هم از بالا داشت تیر میزن به یه زوری رفت و ردش کردم . بهد جلوی آینه ایستاد و یه چی گفت و این نوشته های بازی اومد .

meddler
15-06-2007, 11:49
احتمالاً واسه شما فقط آرزوی سلامتی کرده :27:

DaRiOuShJh
15-06-2007, 18:00
ای بابا سر کار بودیم و خودمون هم نمیدونستیم!
داستان بازی کجا و آخرش کجا!!!
آخرش آقا برای خودش میره دنباله آرزو کردن و اونم توهم میزنه و میافته میمیره

من که هر چی زور زدم سر در نیاوردم اونهمه جک و جونور های عجیب الخلقهای که تو بازی کشتیم و از در دیوار میومدن بیرون کجا این آرزوی آقا که میگه "میخوام ثروتمند بشم!" کجا؟ تازه جالبش اینه که پیچ و مهره میریزه سرش فکر میکنه داره سکه میریزه سرش و ذوق مرگ میشه

اگه شما چیزی سر در اوردید به ما هم بگید
تازه یه تفنگه میزون پیدا کرده بودم راحت میشد زد تو مخه این و اون ها!

به این میگن آخره بازیه سره کاری!
گویا نویسنده سناریو و داستانش هم توهم داشته اونم خفن!

DaRiOuShJh
15-06-2007, 18:03
خوب من یه مسیر طولانی رفتم تا به اون آینه رسیدم یه علمه آدم با تفنگ دوربین دار از یه طرف یه هلیکوپتر هم از بالا داشت تیر میزن به یه زوری رفت و ردش کردم . بهد جلوی آینه ایستاد و یه چی گفت و این نوشته های بازی اومد .

اونجا که همه میریزن سرت رو باید فقط بدویی نمیشه واستاد زود میزنن چک و پرت میکنن!
راستی من حدودا 100 تا تیر رو هلیکوپتره خالی کردم ولی چیزیش نشد دود میداد ولی نمیافتاد:10:
کسی تونسته بندازتش؟
ولی آخره بی تناسبی نسبت به محتوای بازی داشت:13:

Ali-Bahal
15-06-2007, 21:08
دیگه نبود بگه ماله کدوم شرکتو خریده؟

من گفتم؟

اگه نگفتم بگم که از پردیس خریدم :31:

MAXXX
15-06-2007, 23:17
آقا شما بازی رو تموم کردی و نفهمیدی استرلوک خودتی ........ البته یکم حق داری برایه اینکه درست بفهمید چی به چی میشه باید کمکی به انگلیسی مسلط باشین ....... کلا بازی هایی که rpg یا مثل این که یه نموره مایه هایه rpg و advan قاطی دارن دیالوگ هاشون هم زیاده و باید سر در بیاری که چی به چیه به همین دلیل خیلی از دوستان مثلا میگن بازی گنگه یا معلوم نیست چی کار باید بکنیم یا چرا انقدر بی سرو و ته درررررررررررررر حالی که اینطوریا هم نیست

من گفتم؟

اگه نگفتم بگم که از پردیس خریدم :31:فکر کنم حالا دیگه فقط خودم نگفتم

NINTENDO_DS
15-06-2007, 23:22
بچه ها اونایی که تموم کردن چند تا از سیو هاشونو بزارن اینجا من که با این گرافیک 5500 جونم داره در میاد

Inkareeeeeeeeee
16-06-2007, 01:49
گویا نویسنده سناریو و داستانش هم توهم داشته اونم خفن!
فکر میکنم که همشون یه "دراگ پارتی" یا " پات پارتی" یا سنیف پارتی" چیزی رفته بودن و مخشون رو هوا سوت بوده و واسه همینم اینقدر پایانهاشون تخ...ی تخیله:13:

Inkareeeeeeeeee
16-06-2007, 01:52
فکر کنم حالا دیگه فقط خودم نگفتم
آقای معلم اجازه ، منهم نگفتم:22:

NINTENDO_DS
16-06-2007, 08:09
بابا همه بازیها پایانهاشون مزخرفه خود بازی رو بچسبین که واقعا آخر تمام بازیهاست

Ali-Bahal
16-06-2007, 13:16
فکر کنم حالا دیگه فقط خودم نگفتم

خوب تو هم بگو از کجا خریدی؟!؟

بازیش خوب بود ولی فوق العاده نبود
7 سال خیلی هست برای ساختن این بازی! مگه این چی بود که 7 سال کشید؟

در کل خوب بود ولی بسیار خوب نبود :46:

NINTENDO_DS
16-06-2007, 13:32
حالا کسی سیوی چیزی نداشت بزاره؟

DaRiOuShJh
16-06-2007, 14:00
بچه ها اونایی که تموم کردن چند تا از سیو هاشونو بزارن اینجا من که با این گرافیک 5500 جونم داره در میاد

من بازیو بلافاصله پاکش کردم اصلا جالب نبود....

فکر میکنم که همشون یه "دراگ پارتی" یا " پات پارتی" یا سنیف پارتی" چیزی رفته بودن و مخشون رو هوا سوت بوده و واسه همینم اینقدر پایانهاشون تخ...ی تخیله:13:

:27:

موافق نیستم....:13:

Prince.Persia
17-06-2007, 01:09
سرعتش اشغاله!!

MAXXX
17-06-2007, 02:26
سرعتش اشغاله!!رم شما چطور؟

mahyarSAMSUNG
17-06-2007, 03:33
یعنی واقعا استرلوک خودمون بودیم ؟!!!!!!!!!!!!! پس چرا توی pda نوشته بود kill strelok , find strelok ؟؟؟؟؟؟؟

MAXXX
17-06-2007, 04:05
اونو دیگه باید صبر کنی تا بازی رو تموم کنم ببینم جریان این حاج آقا چی بوده و اول بازی کجا داشته میرفته که تصادف میکنه+

Inkareeeeeeeeee
17-06-2007, 21:04
سرعتش اشغاله!!

مگه موبایله یا توالته که اشغال باشه ؟! !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم منظورت آشغال بودش ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه منهم با یه سیستمه عهد تیر کمون شاه بازی میکردم سرعتش مثل ماشین هندلی پایین بودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

@R3Z
17-06-2007, 21:25
چرا اکثراَ پایان سکه ای رو دیدن؟؟

DaRiOuShJh
17-06-2007, 22:15
سرعتش اشغاله!!

:13:

رم شما چطور؟

:27:

یعنی واقعا استرلوک خودمون بودیم ؟!!!!!!!!!!!!! پس چرا توی pda نوشته بود kill strelok , find strelok ؟؟؟؟؟؟؟

:18:

اونو دیگه باید صبر کنی تا بازی رو تموم کنم ببینم جریان این حاج آقا چی بوده و اول بازی کجا داشته میرفته که تصادف میکنه+

من که آخرش هم سر در نیاوردم کجا میرفته؟!:19:

مگه موبایله یا توالته که اشغال باشه ؟! !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم منظورت آشغال بودش ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اگه منهم با یه سیستمه عهد تیر کمون شاه بازی میکردم سرعتش مثل ماشین هندلی پایین بودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:21: اینم نظره جالبیه برای خودش!
اگه رابین هود هم دیدی بگو اسفندیار سلام رسوند!

چرا اکثراَ پایان سکه ای رو دیدن؟؟

احتمالا به خاطره اینه که ما هممون دنباله پول جمع کردن تو بازی بودیم و به خاطره اینکه آخرایه بازی پولمون زیاده این پایان رو میده!

اگه کسی سیوی از آخره بازی با پایانه دیگه هم داره RAR کنه بزاره حرف نداره (البته من که پاکش کردم رفته دوباره هم حوصاله نصبش رو ندارمبازیه Tortuga هم تموم کردم یه آبم روش!:46: )

موفق باشید:10:

Dr.Armin1366
18-06-2007, 14:03
تو اكثر بازيهايي كه من كردم با غربيلك موس سوم شخص ميشد يعني اون رو به عقب ميكشيدم و يا با ctal+pagedown

DaRiOuShJh
18-06-2007, 14:06
تو اكثر بازيهايي كه من كردم با غربيلك موس سوم شخص ميشد يعني اون رو به عقب ميكشيدم و يا با ctal+pagedown

:13: ببخشید!
متوجهه منظورتون نشدم!
اگه میشه بیشتر توضیح بدید!:10:

golmohammadi
18-06-2007, 23:33
سلام دوستان
من تازه اين تاپيك را ديدم و تاپيك خيلي خوبي هست
موقعي كه Dvd بازي را گرفتم گفتم كاش اين خوب باشه وقتي نصب كردم تو همون يك دقيقه اول بازي كه گرافيك بازي را ديدم گفتم تا اينجاش بسمه پولي كه دادم مي ارزه ...:46:
گرافيك بازي خيلي بالاست به نظر من بهترين گرافيك در بين بازيهاي Pc را داره
من همه آيتمهاي مربوط به گرافيك را گذاشتم آخر و همچنان به بازي ادامه دادم و از سرعت بازي كاسته نشد كه اين مساله از نكات مثبت بازي بشمار مياد
خواستم بگم كه كسي يك راهنمايي كلي در مورد اين بازي نداره؟
من الان تقريبا مرحله 3 هستم جايي كه داخل كانال زير زمين هست و خيلي تاريكه البته خوبيش اينه كه مثل دوم نيست كه بايد اسلحه را بزني كنار تا چراغ قوه روشن بشه چراغ قوه ميتونه هميشه روشن بمونه
در اينجا يك موجود عجيب بهم حمله كرد كه ياد دوم و فير افتادم فكر كنم در مراحل بعدي موجودات بيشتري باشه
ميخواستم بگم كه در هر لحظه كه ميگذرد از جون آدم مرتب كم ميشه و بايد مرتب غذايي چيزي بخوري تا نميري
ايا روند بازي تا اخر اينجوري ادامه خواهد يافت يا من اشتباهي كردم ؟ اگه اينجوري باشه كمي سخته

Inkareeeeeeeeee
18-06-2007, 23:48
چه ربطی داره به این تاپیک ؟!:13:
این جمله خبری بودش یا پرسشی ؟!:19:
حالا بایستی جواب بدیم ؟!:46:
من هرچی که بازی کردم با "غربیلک" موس اسلحه هارو تعویض میکردش .... موس من که دو تا " غربیلک " داره و هر دوتاش هم یه کار رو میکنه ! .:18:

DaRiOuShJh
19-06-2007, 00:11
سلام دوستان
من تازه اين تاپيك را ديدم و تاپيك خيلي خوبي هست
موقعي كه Dvd بازي را گرفتم گفتم كاش اين خوب باشه وقتي نصب كردم تو همون يك دقيقه اول بازي كه گرافيك بازي را ديدم گفتم تا اينجاش بسمه پولي كه دادم مي ارزه ...:46:
گرافيك بازي خيلي بالاست به نظر من بهترين گرافيك در بين بازيهاي Pc را داره
من همه آيتمهاي مربوط به گرافيك را گذاشتم آخر و همچنان به بازي ادامه دادم و از سرعت بازي كاسته نشد كه اين مساله از نكات مثبت بازي بشمار مياد
خواستم بگم كه كسي يك راهنمايي كلي در مورد اين بازي نداره؟
من الان تقريبا مرحله 3 هستم جايي كه داخل كانال زير زمين هست و خيلي تاريكه البته خوبيش اينه كه مثل دوم نيست كه بايد اسلحه را بزني كنار تا چراغ قوه روشن بشه چراغ قوه ميتونه هميشه روشن بمونه
در اينجا يك موجود عجيب بهم حمله كرد كه ياد دوم و فير افتادم فكر كنم در مراحل بعدي موجودات بيشتري باشه
ميخواستم بگم كه در هر لحظه كه ميگذرد از جون آدم مرتب كم ميشه و بايد مرتب غذايي چيزي بخوري تا نميري
ايا روند بازي تا اخر اينجوري ادامه خواهد يافت يا من اشتباهي كردم ؟ اگه اينجوري باشه كمي سخته

خوش اومدی دوست عزیز!

امیدوارم وقتی تمومش کردی هم همین حس رو داشته باشی!:46:

از این جک و جونور ها هم زیاده بعضی خون آشامن بعضی ...

من که خودم تا آخره بازی هر کاری کردم با چراغ قوه نتونستم کنار بیام و بیشتر با Night vision کار میکردم

اوایله بازی هم که هر کی رو میکشی کلی کنسرو و سوسیس و نون داره همونا رو بگیر زیاد هم تا اونجا که یادمه زود زود گشنش نمیشد ولی همینطور که تو بازی بری جلو با گرفتنه سنگ ها و آیتم های مختلف و همینطور لباس و جلیقه های مختلف اوضاع نم نم بهتر میشه!

اصلا توی این بازی چیزی به نامه سختی وجود نداره فقط یه مقدار نشونه گیریش مشکل داره که اونم با گرفتن اسلحه های بهتر تا آخرایه بازی بهتر میشه

هر چند وقتی بخوری یه چیزی دیگه گشنتم نمیشه اگه درده سر بود یه زنگ بزن به پیتزاییه سر کوچه زامبیها با پیک بفرسته!!!:46:

من که اینقد وفور نعمت بود همیشه با پرخوری و کمبود جا دست و پنجه نرم میکردم!

golmohammadi
19-06-2007, 01:42
خوش اومدی دوست عزیز!

امیدوارم وقتی تمومش کردی هم همین حس رو داشته باشی!:46:

از این جک و جونور ها هم زیاده بعضی خون آشامن بعضی ...

من که خودم تا آخره بازی هر کاری کردم با چراغ قوه نتونستم کنار بیام و بیشتر با Night vision کار میکردم

اوایله بازی هم که هر کی رو میکشی کلی کنسرو و سوسیس و نون داره همونا رو بگیر زیاد هم تا اونجا که یادمه زود زود گشنش نمیشد ولی همینطور که تو بازی بری جلو با گرفتنه سنگ ها و آیتم های مختلف و همینطور لباس و جلیقه های مختلف اوضاع نم نم بهتر میشه!

اصلا توی این بازی چیزی به نامه سختی وجود نداره فقط یه مقدار نشونه گیریش مشکل داره که اونم با گرفتن اسلحه های بهتر تا آخرایه بازی بهتر میشه

هر چند وقتی بخوری یه چیزی دیگه گشنتم نمیشه اگه درده سر بود یه زنگ بزن به پیتزاییه سر کوچه زامبیها با پیک بفرسته!!!:46:

من که اینقد وفور نعمت بود همیشه با پرخوری و کمبود جا دست و پنجه نرم میکردم!

من ديگه هيچي نميدونم
فقط اينو ميدونم كه مواد غذائيم داره تموم ميشه و جونم هم كم ميشه بايد چيكار كنم

MAXXX
19-06-2007, 03:07
سلام
اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن

MAXXX
19-06-2007, 03:20
درضمن در مورد چراغ قوه باید بگم که به کلاهش وصله برا همین مشکل نداره ......... راستی دیگه هر جونوری رو تو بازی بکشی 4 تا کنسرو تو جیباش هست شما چطور غذا نداری؟

DaRiOuShJh
19-06-2007, 17:47
سلام
اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن

کاملا درسته
فقط این توضیح هم استفاده کنم که برای رفع رادیو اکتیویته میتونی از الکل هم استفاده کنی ولی به خوبیه سرنگ هم نیست به هیچ وجه از هیچی بهتره "مشروباته الکلی بده!!!:27: "

موقعه گشنگیت هم علامته قاشق و چنگال میاد!:46:

مکس جان جایه استاد هستن ها!:10:

درضمن در مورد چراغ قوه باید بگم که به کلاهش وصله برا همین مشکل نداره ......... راستی دیگه هر جونوری رو تو بازی بکشی 4 تا کنسرو تو جیباش هست شما چطور غذا نداری؟

منم که اینقد خوردم تو بازی اگه قرار بود چاق بشه ترکیده بود حتما!:27:

شاید مشکله این دوستمون این باشه که جنازه ها رو نمیگردن؟
اگه این طوری باشه که آدم از هر چیزی بگزره از غنایم جنگی که نمیگزره مخصوصا از اونایی که خودش کشته باشه...:46:

بازم اگه مشکلی بود بگو:10:

golmohammadi
19-06-2007, 20:09
نه بابا من همه جنازه ها و ... را ميگردم
و انقدر غذا و كوفت و ... دارم كه گاها راه نميره بايد يه چيزايي بندازم زمين تا راه بره
مشكل من اين بود كه هي جونم كم ميشد و نميدونستم كه بايد چي بخورم تا قطع بشه كه فكر كنم ماكس عزيز همه چي را توضيح دادند

DaRiOuShJh
19-06-2007, 20:17
نه بابا من همه جنازه ها و ... را ميگردم
و انقدر غذا و كوفت و ... دارم كه گاها راه نميره بايد يه چيزايي بندازم زمين تا راه بره
مشكل من اين بود كه هي جونم كم ميشد و نميدونستم كه بايد چي بخورم تا قطع بشه كه فكر كنم ماكس عزيز همه چي را توضيح دادند

خوب خدا رو شکر!
پس چرا من فکر میکردم از گشنگی مفرط رنج میبرید؟:27:

time prince
20-06-2007, 11:51
دوستان من بازي رو كه 6cd است نصب ميكنم ميگه cd 7 رو وارد كنيد.
لطفا يك راهنمايي بكنيد

Inkareeeeeeeeee
20-06-2007, 19:21
دوستان من بازي رو كه 6cd است نصب ميكنم ميگه cd 7 رو وارد كنيد.
لطفا يك راهنمايي بكنيد

خب شما سی دی هاتون مشکل فنی داره ، برید و سی دی هاتونو پس بدید و یه دی وی دی بجاش بگیرین .

beauty
20-06-2007, 20:13
سلام دوستان این آخرین پچ بازی هستش

امیدوارم پستم تکراری نباشه

STALKER: Shadow of Chernobyl Patch v1.0003 World Wide

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم لینک مستقیم دانلود

DaRiOuShJh
20-06-2007, 22:52
سلام دوستان این آخرین پچ بازی هستش

امیدوارم پستم تکراری نباشه

STALKER: Shadow of Chernobyl Patch v1.0003 World Wide

این هم لینک مستقیم دانلود

ممنون دوسته عزیز!

فقط اطلاعاتی دربارش هم میتونید بزارید یا اینکه آدرسه جایی که بشه فهمید؟:10:

Xx Hossein xX
21-06-2007, 08:38
سلام
ببخشید من یه مشکل تو بازی داشتم همون اول بازی که تو یه اتاق هستی باید چیکارکنی ، چجوری باید از اتاق خارج شد ؟؟!:19::20::19:

Inkareeeeeeeeee
21-06-2007, 14:06
سلام
ببخشید من یه مشکل تو بازی داشتم همون اول بازی که تو یه اتاق هستی باید چیکارکنی ، چجوری باید از اتاق خارج شد ؟؟!:19::20::19:
شما یه چند تا صفحه از پستهای دوستان رو بخونی به خیلی از پاسخهاتون میرسید ...
برای بار چندم میگم که :
اول هر بازی یه نگاهی به تنظیمات کیبورد بندازید تا بدونید که هر کلید چه اکشنی رو در بازی داره ...
همون اول تا از دلال مأموریت نگیرین ، درب براتون باز نمیشه ...
به نوشته ها و گفتگوها در بازی توجه کنید چون خیلی از مأموریتها و کدها توی همین گفتگوها بدست میادش...
هرکیو که میکشید جیبهاشو بگردین ... ... ... و ... و ... و ...

Inkareeeeeeeeee
21-06-2007, 14:12
ممنون دوسته عزیز!

فقط اطلاعاتی دربارش هم میتونید بزارید یا اینکه آدرسه جایی که بشه فهمید؟:10:
اگه منظورتون اینه که چه چیزهایی تو بازی رفع باگ شده باید بگم که اینها هستند :

STALKER: Shadow of Chernobyl V1.03 Readme
Saved games
Saved games from V1.01 will work with V1.03.
Connectivity
Connecting to the server will be possible only if the host's version of the game is the same as yours.
The patch addresses the following changes:
* Added some textures of certain objects (for technical purposes).
* Added console command 'sv_listmaps' to view the list of maps queue.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed bugs with player's character health bar in Multi-player.
* Fixed the crash upon making the screenshot to a saved game.
* Fixed the bug with standing dead bodies upon connecting to the game.
* Fixed inventory items placing system (Free for all and Team play modes).
* Fixed the enumeration of the game's version.
* Fixed the crash with using Numpad in some localizations.
* Fixed the crash on the level "Military warehouse".
* Fixed the crash while idling on the pause menu
* Fixed the crash in dialog with Professor Sakharov on the Yantar level.
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the bug with NPCs spawning in front of the player.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* Fixed various crashes with dedicated server.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.
* Fixed the dragging of dead bodies by monsters.
* Now dumps will be saved upon the game crashes.
* Fixed the in-game patching system for all localizations.
* Fixed the problem with the exceedingly long players' names.
* Fixed textual problems for 16/9 video format.
* Fixed game freezing upon trying to connect to a different version.
* Fixed binocular Spectator crash.
* Fixed non-existent grenade launcher firing.
* Fixed players turning invisible when reduced to a minimal amount of health.
* Fixed pre-selected skin not allowing for player spawn.

MAXXX
21-06-2007, 17:39
خب دوستان تو جه کنن که ظاهرا سیو هاشون با نصب این پچ به لقاه الله میپیونده ولی اونایی که پچ 1001 رو قبلا نصب کردن مشکلی نخواهند داشت و سیو هاشون سر جاش باقی میمونه (بیشتر این پچ برایه کسایی خوبه که تازه شروع به بازی کردن و زیاد جلو نرفتن)
در ضمن soundtrack این بازی رو میتونید از آدرس زیر با حجم 60 و خورده ای مگ دانلود کنید

DaRiOuShJh
21-06-2007, 21:32
اگه منظورتون اینه که چه چیزهایی تو بازی رفع باگ شده باید بگم که اینها هستند :

Saved games
Connectivity
Connecting to the server will be possible only if the host's version of the game is the same as yours.
* Added the support for additional mouse buttons (now they can be bound to certain actions).
* Fixed the storyline task "Meet with the Guide", now you can get it by searching Ghost's corpse.
* Fixed the A-life reaction time. Now A-life spawns new NPCs more seldom. Also NPC movement speed is decreased when NPC are on different level then the player.
* Binary files are now compiled with large address aware flag that supports up to 3GB address space (relevant for Windows VistaT users).
* Added the possibility to record/play the camera fly-around ('demo_record'/'demo_play' commands). Now Stalker is ready for benchmarks.
* Fixed aspect ratio 16/9. Now the owners of the widescreen displays will have the benefit from greater viewing radius.
* The network packets have been merged. This will make the ping reduce twice or more.
* The correctness of map name is now verified when changing the map using the console.

ممنون
دستت درد نکنه:10:

beauty
22-06-2007, 12:23
دوستان 2 تا سوال دارم 1- در ابتدای بازی وقتی new game را میزنیم چند گزینه مثل stalker یا master و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد آیا این واژه ها همون easy و hard هستند یا معنی دیگه ای میدند ؟ 2- من یه جایی در بازی گیر کردم خیلی هم تلاش کردم که ماموریت رو تموم کنم ولی به نتیجه نرسیدم مجبورم این جا سوال کنم level بعد از اون زیرزمینه که باید همه دشمن ها رو کشت و وارد اون ساختمان 5 طبقه شد من وارد طبقه سوم شدم و یه جعبه یا کیف رو برداشتم که از بیسیم یه پیغامی اومد بعدش هم دیگه نمیدونم چی کار کنم هیچ علامتی یا فلشی هم نیست که راهنمایی کنه کجا برم و چی کار کنم از محوطه اون ساختمان ها هم که بیرون میرم دشمن و رادیو اکتیو زیاده راهنمایی لطفا !!!

golmohammadi
22-06-2007, 13:46
دوستان 2 تا سوال دارم 1- در ابتدای بازی وقتی new game را میزنیم چند گزینه مثل stalker یا master و چند تای دیگه که الان یادم نمیاد آیا این واژه ها همون easy و hard هستند یا معنی دیگه ای میدند ؟ 2- من یه جایی در بازی گیر کردم خیلی هم تلاش کردم که ماموریت رو تموم کنم ولی به نتیجه نرسیدم مجبورم این جا سوال کنم level بعد از اون زیرزمینه که باید همه دشمن ها رو کشت و وارد اون ساختمان 5 طبقه شد من وارد طبقه سوم شدم و یه جعبه یا کیف رو برداشتم که از بیسیم یه پیغامی اومد بعدش هم دیگه نمیدونم چی کار کنم هیچ علامتی یا فلشی هم نیست که راهنمایی کنه کجا برم و چی کار کنم از محوطه اون ساختمان ها هم که بیرون میرم دشمن و رادیو اکتیو زیاده راهنمایی لطفا !!!

در مورد اینکه چه ماموریتی داری و یا باید چیکار کنی باید دکمه M را بزنی و بعد در تبهای این صفحه که دست چپ و پایین هستند اولی را بزنی ماموریتها نشان داده میشوند

Xx Hossein xX
23-06-2007, 09:19
شما یه چند تا صفحه از پستهای دوستان رو بخونی به خیلی از پاسخهاتون میرسید ...
برای بار چندم میگم که :
اول هر بازی یه نگاهی به تنظیمات کیبورد بندازید تا بدونید که هر کلید چه اکشنی رو در بازی داره ...
همون اول تا از دلال مأموریت نگیرین ، درب براتون باز نمیشه ...
به نوشته ها و گفتگوها در بازی توجه کنید چون خیلی از مأموریتها و کدها توی همین گفتگوها بدست میادش...
هرکیو که میکشید جیبهاشو بگردین ... ... ... و ... و ... و ...

ممنون دستت درد نکنه ...:5::5::5:

DaRiOuShJh
25-06-2007, 00:53
در مورد اینکه چه ماموریتی داری و یا باید چیکار کنی باید دکمه M را بزنی و بعد در تبهای این صفحه که دست چپ و پایین هستند اولی را بزنی ماموریتها نشان داده میشوند

من که تا آخر که بازی رو تموم کردم زیاد از این فهمیدنه ماموریت ها سر در نیاوردم و از رویه نقشه جلو میرفتم!:20:

به این میگن تموم کردنه بازیه الـــــکـــــی!
اولین بازی بود که اینطوری تمومش کردم!:41:

@R3Z
25-06-2007, 01:11
ای کاش وقتی پایان بازیو دیدیم بازم بازی ادامه داشت و میتونستیم پاینای دیگشم ببینیم.

DaRiOuShJh
25-06-2007, 14:18
ای کاش وقتی پایان بازیو دیدیم بازم بازی ادامه داشت و میتونستیم پاینای دیگشم ببینیم.

خوب شما از Autosave آخره بازی دوباره برو ببین فکر کنم بشه یه بلایی سرشون آورد

متاسفانه فایل هایه تصویریش هم باز نیست که بشه دید اگه Bink یا Wmv یا ... بود حرف نداشت!:20:

aminali47
15-07-2007, 09:02
سلام دوستان من چند سوال در مورد این بازی داشتم آیا در این بازی می شه اسلحه رو آپگرید کرد یعنی مثلا به اسلحه عادی امکانات ویژه ای اضافه کرد اگه می شه چطور و چطور می شه اسلحه جدید گرفت لطفا کامل توضیح بدید ممنون می شم :11:

@R3Z
15-07-2007, 18:40
فقط میتونی دوربین یا شایدم بمب انداز اضافه کنی.
و تفنگ جدیدم یا بخر یا از دست بقیه یگیر.

MILIN3M
16-07-2007, 13:14
دوستان من این دو تا پچ 10001 و10003 رو گرفتم اما میخوام نصب کنم ارور میده عکسشو گذاشتم من این فایلو تو فولدر بازی و قسمت bin هم کپی کردم بازم این اررور میده کمک کنید

@R3Z
16-07-2007, 14:16
setup بازیت اصل نیست.یا easy setup بوده.

MILIN3M
16-07-2007, 15:13
setup بازیت اصل نیست.یا easy setup بوده.

اره easy setup بوده پس مشکل لینه میارزه پاک کنم به خاطر این پچ دو باره بریزم

pes68
16-07-2007, 20:04
دوستان يه چند سوال داشتم
1-زره چرا كار نمي كنه من هر چي تير مي خورم از خونم كم ميشه
2-ماسك ها به چه دردي مي خورند من هر كاري ميكنم شيمياي بي اثر نمي شه فقط بايد با آمپول اين كار رو كرد ماسك نداره؟
3-كدهايه مخفيش رو بگيد؟

MILIN3M
16-07-2007, 22:45
در مورد سنگها هم یه توضیح بدین چی میکنن پول خوبی دارن همرو بفروشم؟؟اخه بعضی هل را که اکویپ میکنی از جونت کم میکنن باسه چی؟

@R3Z
16-07-2007, 23:27
خوب هر کدوم یه ضررها و یه معایبی دارن ولی در مجموع بهتره اکیوپشون کنی.

MILIN3M
17-07-2007, 01:00
میشه در مورد سنگها یه کم توضیح بدی

@R3Z
17-07-2007, 10:11
این سنگا اشیایی هستن که رادیو اکتیو رو شون تاثیر گذار بوده به عنوان مثال بعضی از سنگها مقاومتت رو در برابر رادیو اکتیو زیاد میکنن وجونت رو کم میکنن بعضی ها هم برعکس.در ضمن این سنگا قیمت خوبی هم برای فروش دارن.

@R3Z
17-07-2007, 10:13
دوستان يه چند سوال داشتم
1-زره چرا كار نمي كنه من هر چي تير مي خورم از خونم كم ميشه
2-ماسك ها به چه دردي مي خورند من هر كاري ميكنم شيمياي بي اثر نمي شه فقط بايد با آمپول اين كار رو كرد ماسك نداره؟
3-كدهايه مخفيش رو بگيد؟

زره در واقع هیچ کاری نمیکنه که یکی از معایب بازی هست.
ماسکا هم زیاد به درد بخور نیستن به جاش سنگای مخصوص رو اکیوپ کن.
کد خاصی هم نداره.اگه میخوای با cheat بری جلو از ترینر استفاده کن.:46:

MILIN3M
17-07-2007, 13:05
عزیز میارزه به خاطر این پچ ها بازی از اول بریزم؟

@R3Z
17-07-2007, 20:36
به نظر من نه.چون منم ریختم بازی قاطی کرد.

Inkareeeeeeeeee
19-07-2007, 03:16
درود بر شما دوستان ...
اینهم مشخصات آپدیت جدیده که بدونین نسبت به ورژن قبلیش ( که مشخصاتشو تو چند تا صفحه قبل گذاشتم ) چه چیزهاییش دست کاری شده:

Saved games
Connectivity

با سپاس ... بدرود .

@R3Z
19-07-2007, 12:16
فارسیشو میشه بذاری اینکاره جان من که حوصله ندارم انقدرو ترجمه کنم.

mech
22-07-2007, 17:27
اقا من تو این اونجا گیر کردم که یه در هست کود میخواد یک م.جود عجیب غریب هم هست

nader_kashimotso
22-07-2007, 18:31
من که کامپیوترم نتونست اجرا کنه حیف شد این همه منتظر موندیم آخرش هیچی...

amirpers
22-07-2007, 19:24
من که کامپیوترم نتونست اجرا کنه حیف شد این همه منتظر موندیم آخرش هیچی...
بازی خوبیه . گرافیکش هم خوبه و افکتهای گرافیکی و نور پردازی اون عالی ، اما شما به نظر من چیز زیادی رو از دست ندادید .
بازی اون چیزی نیست که همه انتظار داشتند .

@R3Z
22-07-2007, 19:45
اتفاقا به نظر من بازی بزرگیو از دست دادی البته به سلیقتم مربوط میشه.

*PiNk PaNTHeR*
23-07-2007, 02:34
سلام دوستان.
با این سیستم چطور اجرا میشه؟
CPU: Intel 3.2 2mg Cash
Ram:1 GB
VGA: Geforce 7300 GT

mahyarSAMSUNG
23-07-2007, 02:40
چون رمت بالاست خوب اجرا میشه ولی برای من :
cpu:3.2 2m cash
ram:512m
vga:7600gs
لودینگش یه بار 7 دقیقه طول کشید و حداقلش هم 5 دقیقه طول میکشید . توی بازی هم اول گیر میکردم که بعد از چند دقیقه روان میشد .

کارت گراقیکی از ایسوز ساخته شده که این بازی رو هم باهاش میدن . توی کلیک نوشته بود . خیلی باهال بود عکس بازی استاکر رو روی کارت گرافیک زده بود

*PiNk PaNTHeR*
23-07-2007, 02:48
لودینگش یه بار 7 دقیقه طول کشید و حداقلش هم 5 دقیقه طول میکشید . توی بازی هم اول گیر میکردم که بعد از چند دقیقه روان میشد .

کارت گراقیکی از ایسوز ساخته شده که این بازی رو هم باهاش میدن . توی کلیک نوشته بود . خیلی باهال بود عکس بازی استاکر رو روی کارت گرافیک زده بود
فکر نکنم ارزش یک کارت گرافیک جدید رو داشته باشه.
ولی از طریق تنظیمات کارت گرافیک شاید بتونم روونش کنم. Anistropic Filtering یکی اعصاب خورد کنه و یکی هم سایه ها.
.

saze
23-07-2007, 11:48
با سلام
اول بازی چطوری می شود از اونجا خارج شد چون همه درها بسته هست

@R3Z
23-07-2007, 11:57
با اون یارو انقدر حرف بزن تا در باز شه.
برای حرف زدن اول رو یارو f رو بزن بعد رو نوشته ها کلیک کن.

@R3Z
23-07-2007, 11:58
فکر کنم 60 امین بار بود به این سوال در همین تاپیک جواب داده میشد.
بای.

mech
23-07-2007, 12:03
اقایون جواب بدبد

@R3Z
23-07-2007, 15:38
به چی جواب بدیم؟

@R3Z
23-07-2007, 15:39
آها پستتو پیدا کردم رمزشو میدونم ولی اگه خودت پیدا نکنی کار نمیکنه

@R3Z
23-07-2007, 15:41
اقایون جواب بدبد

برو اتاقای دیگرو بگرد یه جسد پیدا میکنی توی جیبای اون کد رو پیدا میکنی
(یه نوشته اون پایین میاد توش کدو نوشته:27:

@R3Z
23-07-2007, 15:43

من با همین سیستم ولی با گرافیک 5500 این بازیو روون اجرا میکن لودشم 15 ثانیه طول میکشه:46:

mahyarSAMSUNG
24-07-2007, 03:01
واقعا نمیدونم چرا برای من اون قدر لودینگش طول میکشید . حتی من یه بار ویندوز هم پاک کردم ولی بازم هم همونطور بود ولی ناکفته نمونه که لودینگ برای اولین بار اون قدر طول میکشید و برای دومین و سومین .... حدود 10 ال 20 ثانیه . مطمئنید که شما لودینگ اول منظورت بود 15 ثانیه طول میکشه ؟

mech
24-07-2007, 17:59
برو اتاقای دیگرو بگرد یه جسد پیدا میکنی توی جیبای اون کد رو پیدا میکنی
(یه نوشته اون پایین میاد توش کدو نوشته:27:
لون پیدا کردم بدوم جیباشم گشتم چیزی نبود

MAXXX
24-07-2007, 20:59
سلام
وقتی جسد رو میگردی یه لحظه با بیسیم برات رمز رو میخونن و زیر نویس میشه باید حفظ کنی

mahyarSAMSUNG
25-07-2007, 03:30
اگه منظورت همون کد برای باز کردن اون درهاست فکر کنم اینها باشه

در اول : 1243
در دوم : 9524

@R3Z
25-07-2007, 11:51
آخه اول باید جیبشونو بگرده همین جوری بزنه در باز نمیشه.

mahyarSAMSUNG
26-07-2007, 02:32
شاید ولی یه امتحان بکنه . چون در دومی خیلی با ادم فاصله داره در حین رفتن هم هی این سطلها روی هوا بلند میشن به طرفت میان و میخوردن بهت. بغل اون آدم هم یه آدم گنده عجیب و غریب . که من راحت کشتمش چون به در گیر کرده بود من هم نارجکها رو خالی میکردم رو مغزش .

Inkareeeeeeeeee
26-07-2007, 07:17
سامسونگ جان این آقا رضای گیتار درست میگه ، تا خودمون رمز رو پیدا نکنیم درب باز نمیشه ، ...
این بازی فقط این نیستش که هر جنبنده ای که سر راهمون قرار گرفتش رو بکشیم ، پایان بازی به طرز بازی هم بستگی داره، مثلا" اینکه عضو گروه دیوتی بشیم یا فریدوم یا هیچکدوم ، و ... و ... و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Inkareeeeeeeeee
26-07-2007, 07:22
شما هرچی جنبنده که کشتی همون لحظه بگردش ، خیلی چیزای باحالی بعضی وقتها گیرت میادش ...
نمیدونم که تو کدوم درب گیر کردی ، ولی یکی از جسدهایی که کد درب تو جیبشه لباس نارنجی تنشه ، اونیکی رو یادم نیست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
27-07-2007, 02:57
سامسونگ جان این آقا رضای گیتار درست میگه ، تا خودمون رمز رو پیدا نکنیم درب باز نمیشه ، ...
این بازی فقط این نیستش که هر جنبنده ای که سر راهمون قرار گرفتش رو بکشیم ، پایان بازی به طرز بازی هم بستگی داره، مثلا" اینکه عضو گروه دیوتی بشیم یا فریدوم یا هیچکدوم ، و ... و ... و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی که به ما از چیزا نگفت که چطوری باید عضو گرون بشیم همینطوری ما تا آخرش رفتیم :31:

@R3Z
28-07-2007, 00:12
راست میگی ولی من الان بازیو میخوام از اول برم بهم حال نمیده.

mahyarSAMSUNG
28-07-2007, 02:26
آره من هم نصبش کردم خواستم مثلا خیر سرم هارد بازی کنم همون اولش امون نمیدادند و سریع میکشتند.

omidshsh
04-08-2007, 12:37
عجب گرافیک خفنی.........
من سیستمم اینه
1 گیگ رم
256 گرافیک رادیون 9550
سی پی یو 2.4 سلرون

یه مرحلش هست که وارد base بندیت ها میشیم
یه یارویی رو می کشیم جیبشو می گردیم
یه چیزی پیدو می کنیم
بعد دستور میاد که بریم بیرون بیس و وروردی ازمایشگاه رو پیدا کنیم
با اینکه گرافیکم مینیمم میذارم ولی اینجا که می رسم یه دفعه از بازی می پره بیرون
البته جای خاصی از بازی نیست هر دفعه یه جاش می پره
مشکل از سیستممه؟

MAXXX
04-08-2007, 12:58
به سلامتی جزییات نسخه جدید هم اعلام شد
این نسخه که s:clear sky نام داره قاراه به ابهامات نسخه قبلی پاسخ بده و جریان اون یک سال قبل از s:sc اتفاق میوفته و چگونگی به وجود آمدن زون و همچنین جریان استرلوک رو شرح میده قراره یه سری تغییرات هم برایه بهتر شدن بازی انجام بشه که الان یادم نیست چیا بودن فقط اینو یادم مونده که npc ها میتونن نارنجک بندازن!!(از این همه چیو یادم مونده) و ظاهرا میتونیم سرپرستی گروه هایه مختلف رو به عهده بگیریم (ظاهرا تو این نسخه جنگ بین گروه ها خیلی داغه)
اونایی که اینترنت پرسرعت دارن میتونن تریلر جدیدشو دانلود کنن اونایی هم که مثل من از اینترنت آفلاین استفاده میکنن احتمالا تا حالا3-4 بار دانلودش کردن اونایی هم که دیال آپی هستن احتمالا هیچوقت نمیبینن!!!
تو این تریلر جدید نشون میده 2 تا گروه به شدت در یک ساختمونی که خزه پیچ شده درگیر هستن که ما هم یکی از اونا هستیم .... جو همون جو قبلیه و محیط همون محیط خفن که البته ساختمون هایه خرابه و متروکه دراین تریلر بیشتر به چشم میخورن

@R3Z
04-08-2007, 15:15
موتور گرافیکی بازی تغییر میکنه یا نه؟

MAXXX
06-08-2007, 19:34
اگه منظورت اینه که از یه موتوره جدید استفاده کنن بعید میدونم .. ولی حتما موتور قبلیشونو بهنه سازی میکنن و یه سر تغییرات توش میدن

bache pooldar
07-08-2007, 00:39
سلام به همگي
آقا اين استالكر عجب بازي كوتاهي بود ( اگه من اشتباه مي گم ؛ بگيد) 4 تا مرحله بيشتر نرفتم بازي تموم شد يكي به من بگه من اشتباه كرده ام يا واقعا كم بوده . هنوز فرصت ديدن 3 تا شهر رو بيشتر نكرده ام . يك ماموريت داده شد در شهر NPP chernobyl كه بايد به يك وسيله ي حالت كريستال نزديك مي شدي بعد از اون يك دمو نمايش داده مي شد كه از سقف سكه ريخته مي شد و بعد طرف ( كاراكتر) رفت زير الوار و مرد. من هنوز استرلوك رو پيدا نكردم كه بازي تمام شد . ممنونم ميشم كسي بگه آيا بازي ادامه نداشته؟ و ديگه كجا ميشه اسلحه فروشي گير آورد به جز در شهر Yanter و Barkeep و ماكن اوليه ممنونم. ببخشيد زياد حرف زدم.

mahyarSAMSUNG
07-08-2007, 00:47
اتفاقا این بازی برای من بیشتر از بازی های دیگه طول کشید . من پرنس آف پرشیا رو 1 هفته تموم کردم این بازی رو 20 روز

omidshsh
07-08-2007, 09:28
6 7 تا پایان مختلق داره

omidshsh
07-08-2007, 09:28
اقایون کسی یه کرک سالم این بازی رو داره؟
هی از بازی میپره بیرون
شاید ماله کرکش باشه

MAXXX
07-08-2007, 10:29
استرلوک که خودتی نمیخواد زیاد دنبالش بگردی .... شما احتمالا همه ماموریت هارو ول کردی یه راست رفتی سراغ ماموریت هایه پایانی اونم از نوع فرعی ......... باید چند تا ماموریت خاص انجام بدیتا پایان اصلی رو ببینی

arnold_ab
07-08-2007, 10:52
به جرات می توان گفت که سبک اکشن اول شخص در کامپیوتر، دارای طرفداران بسیاری است و تا به حال بازی های موفق بسیاری در این سبک عرضه شده اند. S.T.A.L.K.E.R، یکی دیگر از بازی های این سبک است که شرکت سازنده آن، از سال 2001 کار برویش را شروع کرده است و هنوز که هنوزه پروژه ساخت آن به اتمام نرسیده است. از این رو شرکت سازنده بازی مرتبا زمان انتشار آن را به تاخیر می اندازد. یکی از دلایل این موضوع تغییر در سیستم بازی بود تا با DiretX 10 سازگار باشد.
داستان بازی از واقعیت گرفته شده است. Chernobyl (چرنوبیل) نا شهری است که دراکراین (روسیه) واقع است. در این منطقه نیروگاه اتمی زیرزمینی واقع بوده است که به طور ناگهانی منفجر شده و مواد رادیواکتیو در اطراف آن پخش می شوند. داستان بازی نیز بر اساس همین واقعه شکل گرفته است و تنها فرق بزرگ آن این است که در زمان آینده به وقوع می پیوندد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] zone منطقه ای بزرگ است که وجود موارد رادیواکتیو در ان باعث شده است که تنها با پوشش های شدید و ماسک های قوی بتوان وارد آن شد.

در سال 2006 ساعت 2:33 ظهر ناگهان اتفاقات غیر طبیعی در شهر چرنوبیل به وقوع می پیوندد. زمین شروع به لرزیدن می کند و رعد و برق و طوفان مردم شهر را وادار می کند که برای حفظ جان خود به هر کاری دست بزنند. ناگهان نوری در قسمتی از شهر پدیدار می شود. لحظه به لحظه بر وسعت این نور شوم افزوده می شود که در واقع بر اثر انفجار نیروگاه هسته ای و پخش موارد رادیواکتیو آن است. این واقع جان غریب بر 30 میلیون نفر را که در این شهر زندگی می کرده اند را می گیرد. جهانیان مکانی را که مواد رادیواکتیو در آن پخش شده بود را از آن به بعد Zone نامیدند. این طور که به نظر می رسید واقع انفجار نیروگاه هسته ای بازماندگانی هم داشت اما به دلیل وجود مواد رادیواکتیو کسی نمی توانست وارد Zone شود. حتی فرستادن ربات ها هم به درون این منطقه بی فایده بود.
در سال 2008 بر اثر انفجار هسته ای دیگری در Zone، این منطقه هر چه بیشتر بست پیدا کرد و تا شعاع 100 ها کیلومتر از مرکز این واقعه را مواد رادیواکتیو در بر گرفت. تمام موجودات در این نواحی به گونه ای نامعلوم ناپدید شدند و زنده بودن یا زنده نبودن آن ها در حاله ای از ابهام قرار داشت. هیچ دانشمندی در آن زمان نتوانست دلیلی برای این انفجار بیابد. بالاخره در سال 2010 اولین گروه اعزامی توانست تا عمق چند کیلومتری Zone را بدون هیچگونه خطر مرگباری جستجو کند. در این بین پژوهشگران تازه کار، دزدان و غارتگران و شکارچی ها و اینگونه افراد که به آن ها Stalker گفته می شد نیز با به منطقه Zone گذاشتند. Stalker ها به دنبال اشیا ماورا الطبیعی بودند تا آن ها را با قیمت های بالا به فروش برسانند.
Stalker به عنوان یک بازی اول شخص ترسناک شناخته می شود. شما در طول این بازی در منطقه Zone می توانید به سیاحت بپردازید. منطقه ای متشکل از جنگل های نابود شده، ساختمان های متروکه، آزمایشگاه های مختلف، مناطق نظامی و بسیاری قسمت های دیگر که شاید گردش در آن ها کاری بس لذت بخش باشد. همانطور که ذکر شد داستان بازی بر اساس واقعه ای است که در شهر چرنوبیل به وقوع پیوست. از این رو سازندگان این شهر را نیز به طور کامل در بازی شبیه سازی کرده اند و به شما اجازه می دهند تا از لذت تماشای آن بهره مند شوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساختمان های ویران و متروکه به وفور در Zone دیده می شوند.

روند بازی Stalker به نوعی متفاوت از دیگر بازی های اول شخص است. در واقع در طول بازی شما آزاد هستید تا در منطقه پهناور و بزرگ Zone آزادانه گردش کنید و بدون هیچ محدودیتی به هر نقطه دلخواه که خواستید بروید. در طول بازی شما نقش یک Stalker را بازی می کنید. همانطورکه ذکر شد Stalker ها، افرادی هستند که وارد Zone می شوند و با جمع آوری اشیا ماورا الطبیعی و فروش آن ها به دلال ها یا دانشمندانی که می خواهند در مورد Zone اطلاعات بیشتری به دست آورند، پول کسب می کنند. در طول بازی داستان به صورت غیر خطی دنبال خواهد شد و برای جذابیت بیشتر پایان های مختلفی هم در نظر گرفته شده است.
با پولی که شما از این راه کسب می کنید می توانید به خرید تجهیزات، سلاح ها و لباس های محافظ مجهزتری بپردازید که به شما اجازه می دهد تا عمق بیشتری به درون Zone نفوذ کنید. همانگونه که مشخص است Stalker در عین حال که یک بازی اکشن اول شخص است، به عنوان یک بازی نقش افرینی نیز شناخته می شود. البته Stalker با دیگر بازی های این سبک تفاوت هایی عمده ای دارد و شاید بتوان گفت نو آوری ای در سبک نقش آفرینی است.
همانطور که انتظار می رود در طول بازی شما با دشمنان گوناگونی روبرو خواهید شد. دشمنانی که احتمالا شامل گارد های نظامی و موجودات ناشناخته و وحشتناکی می شوند که بر اثر واقعه چرنوبیل پدید آمده اند. اینطور که شرکت سازنده ذکر کرده، هوش مصنوعی این دشمنان در حدی عالی قرار دارد. آن ها به دقت به اطراف توجه دارند و کافی است مورد مشکوکی را ببینند تا به سرعت پناه ببرند. در صورتی که متوجه از بین رفتن دوستانشان شوند به سرعت بقیه را خبر می کنند (موجودات از راه تلپاتی یکدیگر را خبردار می کنند) و آماده مبارزه می شوند. با این وجود باید منتظر بازی ای با هوش مصنوعی فوق العاده باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stalker ها به دنبال اشیا ماورا الطبیعی هستند تا آن ها را با قیمت های بالا به فروش برسانند.

به طور طبع شما در طول بازی فقط با دشمنانی که می خواهند شما را از بین ببرند روبرو نمی شوید و قطعا کسانی هم می یابید که با شما هیچ گونه دشمنی ای ندارد. در این مواقع می توانید با صحبت با آن ها از اخبار و اطلاعات مهم با خبر شوید، از آن ها ماموریت بگیرید، با آن ها معامله کنید یا حتی با یکدیگر متحد شده و با کمک هم کاری را انجام دهید. به جز انسان ها، شما حتی می توانید با موجودات باهوشی هم که در طول بازی وجود دارند به صحبت و مذاکرده بپردازید.
نکته مهم دیگری که در طول بازی از اهمیت بالایی برخوردار است، معامله می باشد که می توانید با افراد نظامی، دانشمندان، Stalker های دیگر و دلال ها انجام دهید. مانند واقعیت شما می توانید با این افراد به خرید، فروش و همچنین مبادله بپردازید. برای مثال شما به دانشمند شی تحقیقاتی با ارزشی را می دهید و او در عوض مهمات در اختیار شما می گذارد. این طور که گفته شده سیستم معامله در بازی بسیار واقعی است. شما با شخصی روبرو می شوید، پس از کمی صحبت تصمیم به معامله می گیرید، برای این کار دو طرف اسلحه های خود را کنار گذاشته و به یکدیگر نزدیک می شوند تا معامله را انجام دهند. در طول بازی سلاح های مختلفی هم در اختیار شما قرار خواهد گرفت که تعداد آن ها به بیش از 30 عدد می رسد و هر کدام به تنهایی قابل ارتقا هستند.
Stalker از موتور گرافیکی X-Ray استفاده می کند. موتوری که به گفته خیلی ها، بعد از Unreal 3، قوی ترین موتور شناخته شده کنونی در عرصه بازی ها است و قابلیت های بسیاری دارد. استفاده از این موتور باعث شده است که Stalker برروی یک کامپیوتر متوسط بتواند به صورت 60 فریم در ثانیه اجرا شود. همچنین نورپردازی های فوق العاده ای نیز در بازی صورت گرفته که با وجود موتور X-ray بسیار به واقعیت نزدیک است. مدل های شخصیت ها و اشیا نیز عالی است. جزئیات محیطی نیز عالی است و شما را متحیر خواهد کرد. از نظر صداگذاری نیز سازندگان سعی کرده اند بازی عالی به نظر آید. طبق گفته ها برای این کار، آن ها از آهنگ های فوق العاده ای برای بازی استفاده کرده اند و افکت های صدایی عالی ای را در بازی به کار برده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازندگان با استفاده از موتور گرافیکی X-ray توانسته اند محیطی فوق العاده و با جزئیات فراوان را پدید آورند.

پس از تمام این حرف ها باید گفت که S.T.A.L.K.E.R، نوید بازی ای فوق العاده در سبک اول شخص را به دوستداران آن می دهد و باید منتظر باشید که تجربه یک بازی اکشن، نقش آفرینی که سراسر آکنده از ترس و وحشت و همچنین هیجان است تجربه کنید. با وجود اینکه هم اکنون تیم سازنده بازی غریب بر 5 سال برروی آن کار می کنند این خواسته چندان دور از انتظار ها نیست. طبق وعده ها S.T.A.L.K.E.R قرار است در 3 ماهه اول سال 2007 تنها برای PC منتشر شود و THQ قول داده است که دیگر بازی را به تاخیر نیندازد.

منبع:oxo

mahyarSAMSUNG
08-08-2007, 00:48
اوووووووووووووو. چه عکسهای این همون استاکر خودمونه ؟؟؟ من تاحالا اینجاها نرفته بودم

@R3Z
08-08-2007, 15:37
تو هم مثل من فقط وقت کردی عکساشو ببینی؟

mahyarSAMSUNG
08-08-2007, 21:17
آره . اگه واقعا این عکسها واقعی هستند بگید تا دوباره من از اول برمش

mansour24799
14-08-2007, 12:39
من اين بازي را در مدت هفته تمام كردم

شما در اخر بازي به ارزو S.t.a.l.k.e.r ميرسيد

ارزو S.t.a.l.k.e.r چي بود ميخواهيد بدونيد

رفتن به سرزمين سبز كه هيچ خبري ار اتم و راديو اكتيو نباشه البته اين ارزو براورده ميشود ولي به قيمت از دست دادن چشما .

mansour24799
14-08-2007, 12:42
اگر سيو بازي رو هم خاستين بگين براتون بزارم مرسي

راهنماي بيشتار بخواهين در خدمت هستم

mansour24799
14-08-2007, 12:53
من دوباره ميخواهم بازيو از اول برم كسي پاي هست به من پيعام بده باهم شروع كنيم

mansour24799
14-08-2007, 13:48
اگر 9 نوع تمام ميشه خوب تمامش مي كونيم:40:

DaRiOuShJh
14-08-2007, 22:36
اوووووووووووووو. چه عکسهای این همون استاکر خودمونه ؟؟؟ من تاحالا اینجاها نرفته بودم

تو هم مثل من فقط وقت کردی عکساشو ببینی؟

آره . اگه واقعا این عکسها واقعی هستند بگید تا دوباره من از اول برمش

فکر نکنم اینجا ها باشه تو بازی! منم ندیدمشون
میگم نکنه سره کاریه؟:46:

bache pooldar
15-08-2007, 02:05
باسلام به همگی
در مورد پایان بازی ما که یک نوع بیشتر ندیدیم اون هم مردن stalker بود که یک دفعه به زیر الوار رفت در ضمن بازی خیلی کوتاه بود من یک روزه تمامش کردم البته بار دوم.

MAXXX
15-08-2007, 03:17
سلام
شایداین عکس ها برایه قسمت دوم بازیه
شایدم قسمت هایی از بازی که حذف شده
آخه 5-6 سال ساختنش طول کشیده و تو این مدت چیزایه زیادی ازش حذف شده

bache pooldar
15-08-2007, 03:31
سلام مجدد و پوزش به دلایل مزاحمت
می خواستم بدونم این مناطق کجاهایندتا ما هم ببینیم و فیض ببریم.
من سراسر نقشه رو زیروبالا کردم 4 منطقه بیشتر ندیدم
(عجب عکس های خفنی) در ضمن کسی می تونه بگه پایان اصلی بازی چطوره و چندتا هستن؟

Inkareeeeeeeeee
15-08-2007, 11:40
من همه این جاهایی که تو عکسه رو رفتم ... مخصوصا" اگه آنلاین بازی کنین . اگه شما ها هم مأموریتهای فرعی رو انجام میدادین حتما" میدیدین .

DaRiOuShJh
15-08-2007, 12:54
WoW
واقعا که اینکاره هستید شما:12:

ولی من که همون یه بار هم که تمومش کردم از سرش زیاد تره، دیگه حوصاله یه نصب کردن و دوباره رفتنشو ندارم

من بیشتره ماموریتهایه فرعی رو فک کنم انجام دادم ولی چیزی ندیدم

الان هم که در حاله دست و پنجه نرم کردن با maelstorm و shadowrun و Ascension to the throne هستم ولی اینقد از لحاظه کاری و ... سرم شلوغه که نمیرسم اصلا بازی کنم اینا رو چه برسه به stalker!:10:

mansour24799
15-08-2007, 13:11
اين بازي به گفته سايت پشتيبانش 9 طريق تمام ميشود

زير الوار رفتنش . اين از كارتي كم شما در بازي بوده شما بايد بيشتر سعي كنين

و اما در باره عكسها اين بازي بيشتر از 10 مطقه دارد و عكسها همه اي مناطق در ست هست و2 منطقه هم عكسي نگذاشتن چون اين مناطق به صورت مخفي و ممنوع ميباشد
شما در صورتي به اين منطقه مي توانيد وارد شويد كه لباسه كامل زد راديو اكتيو را بدست بيارين قيمت اين لباس 100000 ur مي باشد شما بايد براي بدست اوردن اين لباس بايد رنك شما بالا باشه من در اين بازي تا صتحه كامندر رفتم . بنا بر گفته سايتش اصلي ترين پايانه اين بازي به ارزو رسيدن ستار كر هست ولي من دوست دارم
به دراجات بالاتر برسم فكر مي كنم امكانش باشه

يك راهنماي در باره كسب بيشتر درامد: پيدا كردن اشيايي مانند قلب و ريه و ... كه در بازي در مناطق مختلف بازي هست كه به مبلق بالاي مي توانيد به فروش برسانيد

راهنماي در باره حمل بيشتر وسايل شما در زير زمين و در منطقه اي كه ابه راديواكتوه وخود دارد مي توانيد يك كوله پشتي پيدا كنيد . اين كوله پشتي قابليت حمل 80 كيلو را به شما مي دهد .ولي شما نمي توانيد با وزن بالاتر از 50 كيلو مصافت زيادي را بدويد و همچنين بيشتر از 3 بار بپريد .

اسلحه : در اين بازي شما اسلحه هاي زيادي پيدا مي كنين . كه مشخصات ان را مي توانيد ببينيد . يك مورد جالب وزن اسلحه هاي هم نام و شكل هم باهم فرق مي كند . پس در انتخاب ان دقت كنين حتي 1 گرم هم 1 گرم هست . قويترين اسلحه اين بازي اسنايپ برقي هست كه كاملا مستقيم زن و بيشترين اتك زن محصوب مي شود . الباطه بعد از بازوكا:46:

. ....................

راهنماي بيشتر را بعدا

*PiNk PaNTHeR*
19-08-2007, 12:02
سلام.
ببخشید یک مرحله توی یک تونل جریان الکتریسیته بر قراره که بالاش قطاره و...
اونجا باید چیکار کنیم؟ ممنون میشم کمک کنید.

mansour24799
19-08-2007, 13:04
سلام

خوب شما بايد در اين مكان از داخل تونل عبور كنين
و اما چگونگي عبور : شما بايد يك شيي فلزي (پيچ) به طرف باره الكتروني پرت كنين تا باره الكتروني ان منطقه از بينن برود ( اين كار بايد به سرعت عمل شود و شما از انجا سريع عبور كنين )

اگر شما شيي فلزي ندارين ( شماره 6 را فشار دهيدبراي اطمينان ) بايد به عقب برگشته و شخصي كه زخمي
در كناره جاده افتاده ( اين شخص در نزديكي قرار گاه هست . همون قارار گاهي كه فروشنده در ان قرا دارد شما با دادن يك هلس به زخمي اين قابليت را به دست مي اوريد )

موفق باشين ..

باز در خدمت هستم اگر راهنماي بيشتري بخواهيد

من را به ليست دوستان اضافه كنين تا باهم بيشتر در مكاتبه باشيم ok bye

*PiNk PaNTHeR*
19-08-2007, 13:34
منظور عزیز ممنون از کمکت.
3 روز سر و کله میزدم.

mansour24799
19-08-2007, 17:42
خواهش مي كونم اين حرفا چيه اگر بازم گير كردين من در خدمتم

MAXXX
19-08-2007, 22:17
خوب میرفتی پایین تر سربازارو میکشتی 3 روز هم علاف نمیشدی :)))

DaRiOuShJh
19-08-2007, 22:57
خوب میرفتی پایین تر سربازارو میکشتی 3 روز هم علاف نمیشدی :)))

:27: اره منم همین کارو کردم ولی یه مقدار دور تره ممکنه اولش آدم نفهمه

اگه انگلیسیتون هم تا حدی خوبه بهتون پیشنهاد میکنم که حتما walkthrough یه مناسب رو از gamespot بگیرید
بعضی جاها واقعا به بن بست میخورید:10:

mansour24799
20-08-2007, 14:03
در اين بازي بن بستي وجود نداره اينو ميتوانم ثابت كنم

MAXXX
21-08-2007, 00:24
بن بست نمیشه گفت ولی بعضی وقت ها مخصوصا تو ساختمون ها باید دنباله یه چیزایی میگشتی وقت گبر بود
تنها جایی که یکم منو سردرگم کرد اونجایی بود که در قفل میشه و باید به گلوله هایه نورانی شلیک کنیم تا در باز بشه

*PiNk PaNTHeR*
21-08-2007, 03:27
سلام.
یک فلش کارت هست که باید بدیمش به Barkeeper.
اما وقتی میرم توی زیرزمینی که بار توشه آدمه دور وایستاده و من نمیدونم چطوری بیارمش نزدیکم.
یک سر باز دیگه هم جلوی دری که میره پشت بار رو گرفته.
چیکار کنم؟:45:

MAXXX
21-08-2007, 09:16
والله حافظه من زیاد یاری نمیکنه ولی فکر کنم اون فلش رو باید بدی به دلاله اوله بازی نه بارکیپر
ولی اگر عهم من اشتباه میکنم باید بری کنار بار وایسی خودش میاد پیشت باهات صحبت میکنه
کدوم فلش؟ همون که از طبقه 2-3 یه ساختمون تویه پادگان نظامی برمیداری؟

*PiNk PaNTHeR*
21-08-2007, 09:59
والله حافظه من زیاد یاری نمیکنه ولی فکر کنم اون فلش رو باید بدی به دلاله اوله بازی نه بارکیپر
ولی اگر عهم من اشتباه میکنم باید بری کنار بار وایسی خودش میاد پیشت باهات صحبت میکنه
کدوم فلش؟ همون که از طبقه 2-3 یه ساختمون تویه پادگان نظامی برمیداری؟
آره منظورم همونه.
اون دلاله که خیلی دوره. مطمئنی؟

DaRiOuShJh
21-08-2007, 13:31
منم زیاد یادم نمیاد
ولی پشته بار که نمیتونی اصلا بری باید از همون پشت با هاش حرف یزنی این ور یا اونور
تویه بازی زیاد باید اینور اونور بری!!!:12:

mansour24799
21-08-2007, 14:29
اهان نه شما مي توانيد با گذاشتن نشانه گر موس روي دلال و راست كليد يا چپ كليد كنين با اين روش شما مي توانين فروشنده را صدا كنين . اين فلش ماله همون دلاله . اشتباه نكونين!!!

keylogger
21-08-2007, 14:54
همين امروز اين بازي روو گرفتم واقعا بازي خوبي بود

keylogger
21-08-2007, 14:55
در ضمن يادم رفت بگم اين بازي با گرافيك 8500 خيلي خوب و باكيفيت باز ميشه

MAXXX
21-08-2007, 19:56
با 6600 به بالا به خوبس اجرا میشه
البته رم بالایی میخواد و گرافیک زیبایی داره

sinaset
21-08-2007, 21:28
سلام به دوستان من باز ی استالکر رو خیلی و قته که بازی می کنم و تقربان تمام راه ها و سنگ و هر چیزی دیگر رو فکر کنی می دانم و از 3 بار از یک راه تماش کردم
ولی الان من یک جا گیر کردم من در اوسط بازی بعد از تمام کرد یک ماموریت ,یک ماموریت جدید اضافه شد و ان همین این بود باید بروی طرف دکتر .
دکتر تقریبان اول بازی جایی که شخصیت به نام wolf است که پیش چند سگ مرده البته خود wolf مرده شما به شخصی دیگر(مشخصات طاس) صحبت می کنید. و اون می گه که دکتر از این جا رفته و شما باید به منطقه دیگر بروید
به منطقه زیر زمینی که توسط یک چاه با انجا می روم وقتی وارد چاه شدم در راه موقعه که خواستم از یک نردبان بالا بروم یک دفعه یک مینی منفجر شد و من از حال رفتم وقتی به حال اومد دکتر در کنار من بود و به من گفت تو باید بروی یک دستگا ماشین کد یاب و چند برگ نوشته رو از مرحله یک مانده با اخری بیاری
من الان برگ نوشته ها و ماشین کد یاب رو پیدا کردم و بعد از پیدا کردن دوباره به من3مامویت دیگه می ده ومشکل من اینجاست الان نمی دانم چه کار کنم تو نقشه هم توضیح نداد که کجای نقشه است و باید چه کار کرد:41::41::41:کمک:41::41::41:

sinaset
21-08-2007, 21:30
سلام به دوستان من باز ی استالکر رو خیلی و قته که بازی می کنم و تقربان تمام راه ها و سنگ و هر چیزی دیگر رو فکر کنی می دانم و از 3 بار از یک راه تماش کردم
ولی الان من یک جا گیر کردم من در اوسط بازی بعد از تمام کرد یک ماموریت ,یک ماموریت جدید اضافه شد و ان همین این بود باید بروی طرف دکتر .
دکتر تقریبان اول بازی جایی که شخصیت به نام wolf است که پیش چند سگ مرده البته خود wolf مرده شما به شخصی دیگر(مشخصات طاس) صحبت می کنید. و اون می گه که دکتر از این جا رفته و شما باید به منطقه دیگر بروید
به منطقه زیر زمینی که توسط یک چاه با انجا می روم وقتی وارد چاه شدم در راه موقعه که خواستم از یک نردبان بالا بروم یک دفعه یک مینی منفجر شد و من از حال رفتم وقتی به حال اومد دکتر در کنار من بود و به من گفت تو باید بروی یک دستگا ماشین کد یاب و چند برگ نوشته رو از مرحله یک مانده با اخری بیاری
من الان برگ نوشته ها و ماشین کد یاب رو پیدا کردم و بعد از پیدا کردن دوباره به من3مامویت دیگه می ده ومشکل من اینجاست الان نمی دانم چه کار کنم تو نقشه هم توضیح نداد که کجای نقشه است و باید چه کار کرد:41::41::41:کمک:41::41::41:

mansour24799
25-08-2007, 10:28
ماموريت شما در مراحل بعد كامل ميشه برين دونباله ماموريت هاي ديگه .

sinaset
25-08-2007, 18:35
من همه مراحل رو رفتم فقط مراحل اخر مونده و با این نوشته که یک در پنهان رو پیدا کن ولی من نمی دانم کجایین نقشه همون قسمت در مخفی نیست ؟؟

@R3Z
25-08-2007, 22:16
واقعا گفتن راه حل تو این بازی سخت و پیچیده است

MAXXX
26-08-2007, 06:18
سلام
آقا اون دکودر و در مخفی رو باید تو چرنوبیل پیدا کنی وقتی رسیدی چرنوبیل یه ندا بده تا بهت بگم کجا بری

sinaset
27-08-2007, 15:06
چرنوال کدوم قسمت از بازی نکونه منظورت قسمت اخر بازی می تونی دقیقن بگی کجایی بازی؟؟:13:

@R3Z
27-08-2007, 15:44
آقا شرمنده ولی من از پستت هیچی نفهمیدم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

markIII
27-08-2007, 22:09
نقشه در مخفی

این لینک هم خوبه

اینم پایان های مختلف با فیلم

MAXXX
28-08-2007, 03:59
این رفیقمون که نقشه روگزاشت دیگه مشکلی نیست
اما درمورد دکودر تو چرنوبیل وقتی میری با چند نفر همراه میشی و پس از طی مسیری میرسی به یه گاراژ- پارکینگ- زیرزمین حالاهرچی
بعدازاون بروبچ دیگه میمونن سرجاشون و نمیان و خودنت تننها از اون در دیگه میری بیرون و دقیقا روبروت یه ساختمونه که یکی دو نفر دارن نگهبانی میدن برو تو اون ساختمون طبقه دوم نمیدونم اتاق شماره چند بود و تابل راحت پیدا میشه تو یکی از اتاقا دکودر رو پیدا میکنی
البته اینم بگم تا به حال خودم پایانه اصلی رو ندیدم
یعنی یه بار گفتم فرعی ها رو ببینم و یه بار هم اصلی رو
بعد که فرعیش رو تمام کردم مانیتورم مشکل پیدا کرد و یه 15 اینچ دارم که بازی با اون اجرا نمیشه و باید فعلا منتظر مانیتور جدید باشم

mansour24799
28-08-2007, 09:02
خوب را افتادین خوب من سایت رو دیدم من فقط به 3 نوع تمام کردم ولی 4 نوع را ندینم جالبه

sinaset
29-08-2007, 17:39
دوستان من 2 سوال داشتم اول این که من ویندوز رو عوض کردم ولی بازی رو پاک نکردم و my doc رو همین جور ولی الان نمی دونم save بازی کجای اگه کسی می دونه سیو بازی استالکر کجای به من بگه
کدوم قسمت هارد من همه جا رو کشتم ولی نمی دونم کجاست اگر کسی سیو بازی رو داره بزاره تو سایت من بردارم

sinaset
29-08-2007, 17:47
:41:سلام بچه کسی سیو بازی روی که اخر بازی پیش چرنوال باشی رو نداره من نمی دونم سیو بازیم کجا رفته:41:

sinaset
29-08-2007, 17:58
سلام دوستان با عرض پوزش فهمید سیو های بازی کجاست در این قسمت است
C:\Documents and Settings\All Users\Documents
بچه ها تو رو خدا اگه کسی سیو اخر بازی که پیش دکتر است رو داره بذار تو فرم من من سیو پاک شده؟:41:

MAXXX
30-08-2007, 00:28
»ن یه بار یه سیو گزاشتم اول جاده چرنوبیله و با دکتره هم ملاقات کردم و خلاصههمه چیزش آمادست
پستایه منو بگرد تا پیدا کنیش

*PiNk PaNTHeR*
30-08-2007, 18:34
سلام دوستان.
یک جا هست توی زندان باید یک نفر رو پیدا کنیم و کلید در سلول یکی از Dutyer ها رو از بگیریم.
اون کجاست؟

sinaset
30-08-2007, 19:49
سلام maxx سیو شما رو پیدا کردم و اجر کردم ولی اسری از دکتر و اون ماشین کدیاب نبود فکرنم اشتباه فهمیدی
تو این بازی دکتر است اولیش پشی جایی که اورانیم یک خانه اونجا داره دومیش یک جایی مخفی قایمش شوده جایی که تو چند پست پیش توضیح دادم
تو مرحله اخر بودی جایی که دیگه اخر بازی
کسی نیستتتتتتتت به من کمک کنه بگه اون دکتر مخفی بعد از اون ماشین کدیاب باید چه کار کنم ها؟:41:

sinaset
30-08-2007, 19:50
سلام دوستان.
یک جا هست توی زندان باید یک نفر رو پیدا کنیم و کلید در سلول یکی از Dutyer ها رو از بگیریم.
اون کجاست؟
سشیشسیششسیشی

sinaset
30-08-2007, 19:53
سلام دوستان.
اون کجاست؟
اون که شما می گید توی زندان دیگه همون جایی که اولش یک نفر رو از دستت 2تا از دزدان نجات میدی بعد میره تو ساختمان روبرویت به وسیله اون ساختمان روبروی می ری تو اون یکی ساختمون بعدش میره پایین و یک دکمه اونجاست اون می زنه در زندان باز می شه و دوست ازاد می شه

sinaset
30-08-2007, 20:10
سلام مکس من تویی completed هایی تو دیدم که اون در رو بازی کردیی ببخشید
بعد خواستم یک سوال بپرسم این یکی رو عمران جوابی بدی توی قسمت رنجر اون قسمت که امتیاز بندی می کنه ارکرافت چیه چرا همیشه صفره من هر کار ی کردم از صفر بالاتر نرفت که نرفت ؟

sinaset
30-08-2007, 21:13
:40:سلام دوستان من پس از 2ماه چند روز به کمک دوست خوب maxx توانستم بازی را از 1 یک راه دیگر تمام کنم
دوستان بنظر شما 5 راه دیگه چه جوری تمام می شه هر کی بلده رو کنه
من عاشق بازی استالکر شدم:40:

MAXXX
30-08-2007, 21:39
:40:سلام دوستان من پس از 2ماه چند روز به کمک دوست خوب maxx توانستم بازی را از 1 یک راه دیگر تمام کنم
دوستان بنظر شما 5 راه دیگه چه جوری تمام می شه هر کی بلده رو کنه
من عاشق بازی استالکر شدم:40:
والله زیادن نمیتونم من همشون رو خوندم یه چیزاه گنگی یادمه تو یکی ارزو میکنه چرنوبیل از بین بره و اینطوری میشه ولی بعدش یه دفعه کور میشه تو یکی دیگشون یه گله موش بهش حمله میکنن و خلاصه همش حالگیریه
در مورد اون سوال قبلیت باید بگم که اون آرتیفکته یعنی اون سنگایی که رو زمین میبینی و هر کدوم قدرت خواصی دارن و یه کاری میکنن
ولی در مورد اثرشون در رنکینگ یا دقت نکرده بودم یا اگه دقت کرده بودم حالا یادم رفته ولی منطقی بخوای فکر کنی مربوط میشه به تعداد ارتیفکت هایی که پیدا کردی و احتمالا هرچی بیشتر باشن رنکت بیشتر میشه
تازه هم عشق شدیم !! ;)
.................................................. ........................
دیروز با هزار امید و آرزو کامپیوترم رو کول کردم و بردم خونه پسرخالم بشینیم استالکر رو شبکه بازی کنیم ولی شرکت سازنده بدجور بهمون ضد حال زد و موقع ساخت سرور سریال نامبر میخواست که هرچی گشتم تو اینترنت هم نیافتم و مجبور شدیم CALL OF DUTY بازی کنیم
خودمونیم اینCALL OF DUTY شبکش چقدرر باحاله من نمیدونم ملت از جونه این کانتر چی مخوان همش اونو بازی میکنن CALL 100 برابر جذاب تر بود

sinaset
31-08-2007, 13:07
نه همیشه 0 و تکونم نمی خوره این از این
بعد من یک سوال داشتم اولیش این من یک در رو تو بازی پیدا کردم که کد می خواد اون در در منطقه بود که maXX اونجا سیو زده بود من نمی دونم کد اون در چنده کسی می دون؟
دوم سوال این که اول بازی تو نقشه یک مرحله به نام kill sterlokو تا اخر ها دست نخرده باقی می نه معلوم نیست باید چه کار کنی کسی بمی باید بری کجا و چه کار کنیم ؟
---------------------------------
لیست کسانی که به شما دستور (کار می دهند)

MAXXX
31-08-2007, 13:41
راجب اون در باید بگم که تو صفحات قبل بار ها بحث شده همین 3-4 صفحجه پیشو بخون (اما مو اول جاده چرنوبیل سیو کردم اونجا دری نبود)
اما اون استرلوک خودتی ودر واقع یکی از پیچش هایه این بازی که تا آخر بهش جواب داده نمیشه همینه که چرا ما ماموریت داریم خودمون رو بکشیم قراره به این سوال در قسمت دوم بازی جواب داده بشه

*PiNk PaNTHeR*
31-08-2007, 14:58
سلام.
سینا جان من هرکار کردم اون Brov رو توی زندان که باید ازش کلید بگیرم پیدا نکردم.
مکس جان یک کمکی میکنی؟ کجای ساختمونه؟

MAXXX
31-08-2007, 22:33
سلام.
سینا جان من هرکار کردم اون Brov رو توی زندان که باید ازش کلید بگیرم پیدا نکردم.
مکس جان یک کمکی میکنی؟ کجای ساختمونه؟
والله اصلا زهنم یاری نمیکنه بالاخره 5-6 ماهه پیش بود وانقدر ماموریتاش زیاد بود که من فقط اونایی رو که یه مقداری توشون گیر کرده بودم رویادمه الانم چون دارم ابلیوین بازی میکنم دیگه هیچی یاده آدم نمیمونه اگه بیشتر توضیح بدی شاید یادم اومد
من نفهمیدم اون زندانی رو پیدا کردی و الان کلیدش رو میخوای یا هنوز دنباله زندانیه میگردی؟؟؟(یه دونه یادمه تویه زیر زمین یه ساختمونی بود) در کل اگه بتونی اسم ماموریت رو برام بنویسی میتونم کمکت کنم

*PiNk PaNTHeR*
01-09-2007, 00:30
والله اصلا زهنم یاری نمیکنه بالاخره 5-6 ماهه پیش بود وانقدر ماموریتاش زیاد بود که من فقط اونایی رو که یه مقداری توشون گیر کرده بودم رویادمه الانم چون دارم ابلیوین بازی میکنم دیگه هیچی یاده آدم نمیمونه اگه بیشتر توضیح بدی شاید یادم اومد
من نفهمیدم اون زندانی رو پیدا کردی و الان کلیدش رو میخوای یا هنوز دنباله زندانیه میگردی؟؟؟(یه دونه یادمه تویه زیر زمین یه ساختمونی بود) در کل اگه بتونی اسم ماموریت رو برام بنویسی میتونم کمکت کنم
شرمنده نمیدونم اسم ماموریتها رو از کجا بفهمم.
همین زیر ساختمون کمکم میکنه. بقیش رو از گیم اسپات میبینم.

sinaset
01-09-2007, 07:03
اینم اپدیت 1.4 جدید استالکر که این تغییر در ان شکل گرفته
Saved games.
Saved games from 1.0003 version will work with 1.0004 version.

Connectivity.

Patch 1.0004 changes and fixes:

Optimization:

1. Calculating detailed objects was moved to the second CPU stream.
2. Engine optimization, which resulted in FPS 10-15% gain.
3. Shaders optimization.

MP features:

1. Implemented the standalone dedicated server.
2. Retail version now works correctly with the standalone dedicated server.
3. Added remote control for the dedicated server.
4. Max ping disconnect option implemented.
5. Self-correcting network packets wrapper was implemented. This resulted in better ping values and traffic reduction by 50-100%.
6. Artifacts counter is not shown in the statistics.
7. Checking available maps without disconnecting the current game is now possible.
8. The list of the players is not dropped to the beginning upon the attempt to scroll it. Now it became easier to put the players on ban voting.
9. Fixed some bugs with defining the cause of death.
10. The exploded grenade does not continue lying on the ground after the detonation.
11. Fixed the artifact activation and the spawned anomalous zone functioning algorithm.

MP crash fix:

Fixed all known crashes.

SP fixes:

1. Fixed the bug with shooting from the grenade launcher. The grenade is fired with the first shot now.
2. Fixed the disappearing weapons when crouching for a long time.
3. Fixed the game crash on Pripyat location, when the player approached any of the monolithians' camps.
4. Fixed Voronin's tasks to eliminate the bandit Poker.
5. Fixed the random quests at the Wild Territory.
6. Fixed the random task to destroy the bandits' camp at the Cordon.
7. Fixed the random Barkeep's task to clear the snorks lair at the Dark Valley.
8. Fixed the bug with the automatic task to defend the camp when switching location or saving/loading the game.
9. Fixed the random quest to destroy the mutants lair when pseudo dogs are nearby.
10. Fixed the task to destroy the mutants lair.
11. Fixed the random tasks with the raids of characters' camps.
12. Fixed the choice of goods at Barkeep and Petrenko after completing the random tasks.
13. The wounded do not run away from the grenade now.
14. The zombies at Yantar do not run from the grenade now.
15. Fixed the crash caused by the patrol route at Yantar.
16. Fixed the crash caused by the patrol route at Agroprom Research Institute.
17. Fixed the task with getting rid of the Duty group in the village at the Military Warehouses level.
18. Fixed the bug with repeating the scene of the Duty group ambush at the beginning of the Military Warehouses level.
19. Fixed the bug with camera fly-through on the stadium at Pripyat.
20. Fixed the bug with Bes character, when the latter couldn't be healed.

There's one catch though, which is completely incomprehensible to us however. At the moment, the patch download is only provided by FilePlanet, and is only available to subscribers (FilePlanet insiders). At this time it's unknown, if this is intended or a mistake. As soon as we are allowed to officially provide you with another download link, you'll find it under the related links of these news.

Update: The Patch is now available for everyone - You can find the download-link as promised in our related links.
در دونسخه است که اولیش فکر کنم باید دانلود کنید
S.T.A.L.K.E.R. Patch 1.0004 - Patch released for all versions
---
S.T.A.L.K.E.R. Patch 1.0004 - Russian version released!
بر گرفته شده از سایت
-------------------------------------------------------------------------------------------------
یک سری عکس جدید از استالکرS.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

mahyarSAMSUNG
01-09-2007, 15:46
خوب یکی بگه چه تاثیری داره اینو نصب کنیم ؟!

*PiNk PaNTHeR*
01-09-2007, 16:07
خوب یکی بگه چه تاثیری داره اینو نصب کنیم ؟!
فیکس کردن باگهای لیست شده.

MAXXX
01-09-2007, 20:03
شرمنده نمیدونم اسم ماموریتها رو از کجا بفهمم.
همین زیر ساختمون کمکم میکنه. بقیش رو از گیم اسپات میبینم.

سلام همون دکمه نمیدونم pیا t یا i بزنی یه لیستی میاد از ماموریت هایی که الان داری و باید انجام بدی و نقشه که ویه هر ماموریت کلیک کنی مکانش رو رویه نقشه نشون میده و اسم ماموریت رو نوشته که چیه همون که چند تا سربرگ داره و تویه یکی از اون سربرگ - تب - Whatever ها رنک رو نوشته دوستانی که دارن بازی میکنن لطفا بگن اون دکمه چی بود . . . .