مشاهده نسخه کامل
: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
سلام max توی می تو بگی یکی از راه دیگه استالکر چه جوری تمام می شه ؟باید چه کار کنی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 دمو جدید از STALKER CLEAR SKY (اسمان پاک):46:
که اولیش 98 مگا بایت:41:
و دومیش 138 مگا بایت:41:
لینک مستقیم
اولین دمو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین دمو
------------------------------------------------------
بچه اگه دوست داشتید به این سایت سری بزنید دمو جدید بازی جدید رو نمایش می ده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نمی تونم دنلود کنم هرکی دانلواد کرد بگه چه جوری؟؟؟؟؟؟
------------------------------------------
ببخشید دوستان که این حرف رو می زنم برای علاقه مندان به بازی مفیا مفیا دو تو راهه mifa2
یک دمو جدیدم داده بیرون
دانلواد دمو لینک مستقیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام max توی می تو بگی یکی از راه دیگه استالکر چه جوری تمام می شه ؟باید چه کار کنی؟
اگه منظورت بقیه راه هایه فرعیه که بستگی داره به مشخصاتت و کار هایی که کردی مثلا اگه پولت در پایان بازی زیاد باشه که معمولا ماله همه هست پایانش رو میبینی که آرزویه پولدارش کردن میکنه یا اگه دوتا رییس گروه هایه duty , freedom رو بکشی یه پایان دیگه میبنی و چیزهایه دیگه هم هستن که تا ثیر گزارن
اما اگه منضورت پایانه اصلیه باید اون مرحله آخر به جایه اینکه بری ویش جنریتور رو پیدا کنی و یه آزو بکنی بری و در مخفی رو پیدا کنی و با دیکودر در رو باز کنی که اون رفیقمون تویه صفحه قبل نقشه اونجا رو گزاشته بود
.
.
.
اما در مورد اون دمویه قسمت دوم من گزارش خلاصه رو تویه چند صفحه قبل گزاشتم
mahyarSAMSUNG
04-09-2007, 00:10
من کارتم گرافیکم رو فروختم یعنی 7600 جی اس بود با الان هم با کارت آنبرد دارم بازی میکنم آنبردم هم 128 مگ اینتل اکسپرس . بابا عجب گرافیکییییییییییییییییی !!!!!!!!!! دموی اول بازی رو من کارت 7600 جی اس ندیدم یعنی گیر میکرد ولی با آنبردم دیدمش بالاخره توی بازی هم کمی گیر میکرد که با رزولیشن 1024 در 768 و دیتیل مدیوم مشکلی نداشت . عجیبه واقعااااااا!!!!!!!!!!!!!
سلام maxx ببین این که تو گفتی ریس freedom,dutyهمونایی نیستن که کنار هم هست و به کدومش که تو بخوایی اون یکی رو نابود می کنی ؟؟
------------------------------------------------------------
ممنون maxx امروز میرم دنبالش ببینم چطوری می شه تمامش کرد
یک سوال نقشه در مخفی کدوم قسمت از نقشه (اسمش به خارجی)؟
------------------------------------------------------------------------------------------
مکس می خواستم یک چیزی بگم دلیل من واسی بازی کرد استالکر هم خوشم میاید و هم من حدود 2 ماه پیش یک دمو از استالک داشتم که سوار ماشین است و وداری ماشین میرونی تویی یک مناطق خواصی است منو سر در گم کرده
------------------------------------------------------------------------------------------
مکس می خواستم یک چیزی بگم دلیل من واسی بازی کرد استالکر هم خوشم میاید و هم من حدود 2 ماه پیش یک دمو از استالک داشتم که سوار ماشین است و وداری ماشین میرونی تویی یک مناطق خواصی است منو سر در گم کرده
سلام maxx ببین این که تو گفتی ریس freedom,dutyهمونایی نیستن که کنار هم هست و به کدومش که تو بخوایی اون یکی رو نابود می کنی ؟؟
سلام
یکمی اشتباه لفظی شد میخواستم بگم رئیس گفتم ریس
رئیس دوتا گروه دیوتی و فریدم رو باید بکشی
.................................................. ......
secret trash یا عهمچین چیزی یه عکس ازش تو 2-3 صفحه پیش یه نفر گزاشته
.................................................. ..
تو بازی یه سری تغییرات داده شده و تصمیم گرفتن که قابلیت سوار شدن ماشین رو حذف کنن و یه سری منطقه ها رو هم ببندن اون دمویی که شما دیدی یکم قدیمیه البته یه مد داره که تویه صفحات تقریبا وسط گزاشتم نصب کنی تو این هم میتونی سوار ماشین بشی
سلام
یکمی اشتباه لفظی شد میخواستم بگم رئیس گفتم ریس
رئیس دوتا گروه دیوتی و فریدم رو باید بکشی
.................................................. ......
secret trash یا عهمچین چیزی یه عکس ازش تو 2-3 صفحه پیش یه نفر گزاشته
.................................................. ..
تو بازی یه سری تغییرات داده شده و تصمیم گرفتن که قابلیت سوار شدن ماشین رو حذف کنن و یه سری منطقه ها رو هم ببندن اون دمویی که شما دیدی یکم قدیمیه البته یه مد داره که تویه صفحات تقریبا وسط گزاشتم نصب کنی تو این هم میتونی سوار ماشین بشی
maxx من می که کدوم منطقه تو چرنوبل یی تو x16 ya x10 ya cordon منطقه اصلی شو می گم کجای باید برم تا با این در مخفی برسم؟
------------------------
maxx یک سوال دیگه داشتم اون شخصی بود اول بازی با چند نفر میرید ازادهش می کنید خوب بعد 3 وقتی بار اول میرم پشیش می گه برو یک لباس سارق(دزد های سیاه پوش)بیار و من تو ماموریت 2 و 3 گیر کردم ؟؟؟:41:
سلام
من که گفتم چند صفحه قبل نقشه اون در مخفی رو گزاشته ایناش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه فکر نمیکنم مشکلی باریه پیدا کردنش داشته باشی
در مورد اون سوال دومت انقدر گنگ پرسیدی که من انگار دارم متن چینی میخونم
اول اینکه اسم اون شخص چیه چون تویه بازی چندین بار چندین نفر رو آزاد میکنیم البته فکر میکنم شما wolf رو میگی
خوب بعد 3 وقتی بار اول میرم پشیش
اینجارو ترجمه کن
می گه برو یک لباس سارق(دزد های سیاه پوش)
خوب برو بپوش:)
و من تو ماموریت 2 و 3 گیر کردم ؟؟؟
ماموریت 2و3 دیگه چیه؟
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2007, 00:44
سلام مکس جان.
اتفاقا من هم اومده بودم این سوال رو بکنم اما هنوز نفهمیدم چجوری باید به در Secret Tunnel برسم.
پله هایی که اومدم رفته بالا.
یک عکس میذاری از کجا باید وارد تونله توی X16 بشم و برم بیرون؟
توی این عکس نمیبینم من.
مرسی.
Oracle_Eldorado
05-09-2007, 01:16
استالکر جدید در راهه ؟
میشه اطلاعات جدید رو بزارید ؟
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2007, 01:19
استالکر جدید در راهه ؟
میشه اطلاعات جدید رو بزارید ؟
یک اکستنشن هست.
Stalker: Clear Sky
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا من که توضیح دادم مانیتور خودم مشکل پیدا کرده و دارم با یه 15 اینچ کار میکنم و اون بازی رو ساپورت نمیکنه و خودم هم هنوز به اون دره نرسیدم ولی به زودی یه مانیتور جور میکنم و تمومش میکنم
راستی رویه نقشه یه جایی نوشته to wish granter فکر میکنم اونجا رو دیگه همه پیدا کردن
فایده نداره فردا میرم یه مونیتور جور میکنم
سلام
کسی میتونه برام یک Patch درست و حسابی بزاره
من تو این بازی نمیتونم با موس توی اپشن که میرم سیو کنم
در ضمن این بازی باگهای زیادی داره راهنمایی کنید و یک Patch برام بزارید ممنون میشم
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2007, 13:23
سلام
کسی میتونه برام یک Patch درست و حسابی بزاره
من تو این بازی نمیتونم با موس توی اپشن که میرم سیو کنم
در ضمن این بازی باگهای زیادی داره راهنمایی کنید و یک Patch برام بزارید ممنون میشم
دو صفحه قبل هست.
سلام مکس اول در مورد سوال اول شما نه منظور من wolf نبود
اول بازی با چند تا یار حمله می کنید به یک کارخانه و همه سارقین رو می کشید و یک نفر رو ازاد می کنید منظور من همون شخصی که ازاد می کنیم
بعد اون به شما چند ماموریت می ده اول ماموریت اون این که بری یک لباس سارق از توی یک تونل بیاری بعد تو ماموریت اون معلوم نیست باید چه کار کنی به تو می که برو اون جای که ازادش کردی یک کاری بکون
حالا معلوم نیست اون کار چیه
----------------------------------------
مکس تو گفته بودی برای این که بازی از راهی دیگه تمام بشه باید ریس دیوتی و فرم رو بکشی اسم ریسشون چیه تو این لیست یک نگای بکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد بگو مشه بعد بگی بعد از کشتن اون باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم اگه بگی
--------------------------
مکس یک سوال دیگ هم داشتم یک جا یک شخصیتی با نامSkinflint به تو یک ماموریتی مده معلوم نیست باید چه کار کنی(Skinflint جزو گروه freemanاصلحه فروششونه) تو می دونی باید چه کار کنی
اینم عکسش
سلام مکس اول در مورد سوال اول شما نه منظور من wolf نبود
اول بازی با چند تا یار حمله می کنید به یک کارخانه و همه سارقین رو می کشید و یک نفر رو ازاد می کنید منظور من همون شخصی که ازاد می کنیم
بعد اون به شما چند ماموریت می ده اول ماموریت اون این که بری یک لباس سارق از توی یک تونل بیاری بعد تو ماموریت اون معلوم نیست باید چه کار کنی به تو می که برو اون جای که ازادش کردی یک کاری بکون
حالا معلوم نیست اون کار چیه
مکس تو گفته بودی برای این که بازی از راهی دیگه تمام بشه باید ریس دیوتی و فرم رو بکشی اسم ریسشون چیه تو این لیست یک نگای بکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد بگو مشه بعد بگی بعد از کشتن اون باید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم اگه بگی
--------------------------
مکس یک سوال دیگ هم داشتم یک جا یک شخصیتی با نامSkinflint به تو یک ماموریتی مده معلوم نیست باید چه کار کنی(Skinflint جزو گروه freemanاصلحه فروششونه) تو می دونی باید چه کار کنی
اینم عکسش
در مورد سوال اول و سومت شرمنده
چون اولی رو اصلا ازش نگرفتم و وقتی رسیدم فکر کنم یارو مرده بود و سومی هم باید بگم که با کمک بروبکث دیوتی در همون برخورد اول خیلی هاشون رو کشتم و وقت نکردم چندان ماموریتی بگیرم
اما درمورد سوال دوم برایه راهنمایی باید بگم که یافتنشون خیلی سادست رییس دیوتی رو در شهر میتونی پیدا کنی یه جایی هست که دارن نگهبانی میدن و نمیزارن بری تو از اونجا که رد بش سمت چپ یه ساختمنه که بری طبقه پایین تابلو میبینیش کمی هم کم مو اینم اسمش General Voronin
اما رییس فریدوم دیدنش ساده تر و تویه کمپ فریدوم از در که وارد میشی جاده رو مستقیم میری تا به دیوار آخرایه کمپ برسی اونجا یه دره که دو نفر محافظت میکنن از در که وارد بشی مستقیم میری طبقه بالا و از پله ها که رفتی بالا دست چپ یه اطاقه که رییس فریدوم اونجاست Lukash
در ضمن بعد کشتنشون اگه میتونی خودتو سالم به چرنوبیل برسون !!! کاره خاص دیگه ای نمیخواد بکنی
البته من رییس فریدوم رو خیلی راحت کشتم ولی رییس دیوتی به این راحتی نیست ووقتی میخوای بری طرف چرنوبیل باید با هردو گروه بجنگی که خودش مصیبتیست
سلام مکس ممنون از پاسخ اون سوال ها مکس این یک رو جواب ندادی؟
اینم عکسش
من که تو پست قبلی گفتم همون اول همه اعضایه کمپ فریدوم رو کشتم و وقت نکردم ازشون ماموریت بگیرم ولی اگه اسم انگلیسی ماموریت رو بنویسی میتونم بهت بگم چیکار کنی
سلام maxx من از 3 راه بازی رو به کمک تو تمومش کردم:10:ا
ون راه هم این جوری تما می شه که
وقتی میری پیش اون شی نورانی اون تو رو می کشونه داخلش و باز تمام می شه
--------------------------------------------------
سلام مکس یک راه دیگه می تون به من بگی ؟؟؟؟؟ و یک خورده هم در مورد راهش توضیح بده خیلی خیلی ممنون می شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------------------------------------------
امیدوارم روز به کمک بر بچه های خوب پست استالکر همه بتونیم از 7 راه تمامش کنیم:40:
1 استالکر تمام
2 استالکر تمام
3 استالکر تمام
4 ستالکر ناتمام
5 استالکر ناتمام
6 استالکر ناتمام
7 استالکر ناتمام
-----------------------------------------------
سلام مکس خواستم بگم اسم انگلیسشو بلد نیسم
ولی شکل ماموریتش شبیه شکل ماموریت که دکتر بهت می ده یک علامت سوال ببین چندین ساختمون و یک چیزی در مورد دیوتی ها نوشته مکس فکر کنم ماموریتش اصلی باشه نه فری چون می گه go on من حالا نمی دونم باید چه کار کنم
------------------------------------------------
مکس من قبلان چند اصلحه جدید تو بازی پیدا کرده بودم ولی حدس می زنم این یکی رو ندید باشید اسم است bulldog 7 توفنک توپ انداز که تو هر خشابش 6 توپ جایی می گیره (توپ تفنگی)
----------------------------------------------
سلام مکس تو اصلاعات جدیدی در مور استالکر اسمان پاک ندا(STALKER CLEAR SKY)مثلان از چند راه تمام می شه وسط نقشه چقدر از چیزی ها ؟؟
------------------------------------------
سلام مکس خواستم بگم که من چند تا دموی جدید از استالکر گیرم امد تو این dvd های e32007 کار شون بیشتر شود بازی خوب خوب دمو همش تویی یک منطقه بود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها اینم امتیاز بندی استالکر از زبان تمام سایت های جها ن
سلام
چقدر سلام میکنی خوب بگو اون 3 راه چیا بودن تا ما هم بدونیم کدوم ها رو رفتی
سلام مکس خواستم بگم اسم انگلیسشو بلد نیسم
ولی شکل ماموریتش شبیه شکل ماموریت که دکتر بهت می ده یک علامت سوال ببین چندین ساختمون و یک چیزی در مورد دیوتی ها نوشته مکس فکر کنم ماموریتش اصلی باشه نه فری چون می گه go on من حالا نمی دونم باید چه کار کنم
اسم انگلیسیشو با همون دکمه که میزنی یه صفحه باز میشه و نقشه ماموریت هاست و رنک و دیگر چیزا رو نوشته
تو همون اسم ماموریتهارو نوشته و وقتی روش کلیک میکنی رویه نقشه مکان اون ماموریت رو نشون میده
مکس من قبلان چند اصلحه جدید تو بازی پیدا کرده بودم ولی حدس می زنم این یکی رو ندید باشید اسم است bulldog 7 توفنک توپ انداز که تو هر خشابش 6 توپ جایی می گیره (توپ تفنگی) من قبلا گرفتمش تویه دهکده ارواح کنار کمپ فریدوم تویه زیر زمین یه خونست
البته من از طرف رییس دیوتی ماموریت داشتم که برم پیداش کنم و براش بیارم و در عوض به عنوان جایزه یه لباس گروه خودشون رو بهم داد
اطلاعات جدید ندارم همونایی بود که قبلا گفتم اینکه اتفاقاتش به قبل از دوره الان بر میگرده و یه توضیحاتی راجب اینکه چطور زون بوجود اومده و ما کی هستیم و چه اتفاقاتی برامون افتاده
اون دمویی که شما میگی رو من هم دیدم تویه یه ساختمون خزه گرفته دوتا گروه دارن میجنگن و یه جا هم یه هلیکوپتر میاد من که دارم میمیرم برایه نسخه دوم
اولش که پول میاید
دومیش داخل یک دستگاه می شیه (از راه که دکتر بهت می گه به وسیله اون دستگاه کد یا بد در)
سومیش هم میره پیش اون شی نورانی که تویی چرنویل است اونجا اون شی نورانی تورو می کشیه تو
حالا می شه یک راه دیگه بگیه ؟
من هر 10 تا 20 دقیقه نگاه به این پست می کنم
--------------------------------------
من اون دمو رو نمی گم که سایت گیم اسپات یا سایت دیگه دارنش این دمو که من دیدم یارو خودش بازی می کرد می رفت جلو دمو اینطوری بود
خوب چون دیدم خیلی ها سوال میکنن این پست فکر میکنم به خیلی سوال ها جواب بده :
پايان هاي فرعي:
1. "بشر بايد كنترل شود"
Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.
روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.
2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.
براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).
3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.
براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)
4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.
به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.
و اما پايان هاي اصلي بازي:
بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.
2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.
به نقل از بازی سنتر
*PiNk PaNTHeR*
08-09-2007, 03:22
بلاخره تموم شد.
من اون پایانه که خیلی ضدحاله دیدم:45:
همون پولدار شدن؟ همه اونو مبینن چون با پوله زیاد میرن به سمت پایان
DaRiOuShJh
08-09-2007, 20:57
هه هه هه
از بس که ما مردها تو همه چی طمع داریم و میخوایم از هر چی تا میتونیم زیادتر داشته باشیم!!!:12:
سلام بچه ها من از پنج راه بازی رو تمام کردم
ولی راه اولی که مکس گفته بود رو نتونستم تمام کنم فعلان دور شم
-------------------------------------------------------------------
مکس از تو یک سوال داشتم راه هفتم رو نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
---------------------------------------------------
پچه ها اپدیت جدید nvide برای چند بازی ساخته شده از جمله استالکر حدود یک هفته پیش فکر کنم اومد بود
لینک مستقم حدود 67 مگا بایت دیگه خودتون فکرشو کنید عجب اپدتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 09:46
مکس جان Guide کجاست منظورت؟
همون جایی که یک دکتر لباس آبی هست؟
مکس جان Guide کجاست منظورت؟
همون جایی که یک دکتر لباس آبی هست؟
سلام pink خوب Guide همون جایی که wolf بود دقیقان همون جا است میره پیشش بعد اون به تو می گه جایی دکتر کجایی البته باید این هم بگم که Guide با ید توی نقشه باشه تا بتونه باهش صحبت کنی تقریبان اواسط بازی یک مرحله بازی اضافه می شه که تو نقشه نگاه کنی guide به اون اضافه شده
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 10:36
ممنون از کمکت سینا جان.
یعنی باید برم کمپ اول بازی.
واقعا نامردیه 8.4 گرفته از گیم اسپات:2:
اره باید بری اول بازی
و در مورد سوال بعد من صفحه قبلان لیست سایت های که به استالکر امتیاز دادن رو گزاشتم می تونی برو اون هم ببین استالکر از game spot 8.5 گرفته
بچه ها کسی کرک پچ 1.4 استالکر رو نداری لینک مستقمش؟
بچه ها این اپدیت جدید nvidia رو دانلواد کنید چیزی خیلی خوبه 67 مگه و بعد شم برای بازی های جدید خوبه مخصوصانه برای استالکر من توی سایت بازی سنتر خوندم که 48 %بهتر می شه بازی
لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 11:32
اپدیت برای کدوم کارت؟
من برای سری 7 گرفتم هنوز تست نکردم.
خیلی اعصاب خورد کن بود آسمون نداشت برای من:13:
هرچی سیخ زدم بدتر شد.
سلام پنک
اپدیت مال 20 اگوست و مخصوص کارت گرافیک nvidia(geforce)i و من شنیدم که 48% بازی استالکر رو پروفشینال می کنه به نقل (فرم بازی سنتر)من الان خودم دارم دانلودش می کنم با مدم 56kb فکر کنم حدود 6 یا 5 ساعت طول می کشه بعد نصبش کردم به شما می گم چه جوری بود
-------------------------------------------------------
پنک تو کرک پچ 1.4 رو نداری لینک مستقیمش
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 11:54
من ازین سایت پچ میگیرم سرعتش خوبه.
اون لینک تاپیک بازی سنتر رو میدی؟
نسخه ی جهانی:
نسخه ی آمریکایی:
قکر کنم تویی این صفحه باشه
اطلاعات بیشتر خواستی از مکس بگیر چون مکسم عضوشه:31:
بچه کسی کرک پچ 1.4 استالکر رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قکر کنم تویی این صفحه باشه
اطلاعات بیشتر خواستی از مکس بگیر چون مکسم عضوشه:31:
بچه کسی کرک پچ 1.4 استالکر رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------
من بی خیال دانلواد اپدیت کارت گرافیک شدم هر کی دانلواد کرد بگه چه جوری
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 13:06
من برای بیوشوک درایور آخری رو گرفتم ولی 32 مگ بود شاید این یکی بهتر بود.
شب دانلود کردم بهت میگم;)
*PiNk PaNTHeR*
09-09-2007, 17:16
سلام.
درایور جدید رو بگیرین خیلی تغییر میده به بازی.
برای من اصلا آسمون معلوم نبود سرعت هم خیلی پایین بود الان عالی شده;)
amirtaker
10-09-2007, 11:31
آقای مکی یک سوال من اصلانفهمیدم اولش چیه من بایدیک هدف خاصی دنبال کنم یاچندهدف؟میشه یک توضیح بدین که قلق بازی بیاددستم وتاآخر برم ممنون
آقای مکی یک سوال من اصلانفهمیدم اولش چیه من بایدیک هدف خاصی دنبال کنم یاچندهدف؟میشه یک توضیح بدین که قلق بازی بیاددستم وتاآخر برم ممنون
سلام امیر قلق نداره بستگی به خودت دار که بخوای بازی رو چه جوری به پایان بر سونی توی صفحه قبل maxx توضیح داده اون بخون:27:
Abolfazl3007
10-09-2007, 17:25
فرد میرم کافی نت درایور رو دانلود کنم
لطفا کرک پچ 1.4 استالکر را یک نفر بذاره.
Abolfazl3007
10-09-2007, 17:29
من ازین سایت پچ میگیرم سرعتش خوبه.
اون لینک تاپیک بازی سنتر رو میدی؟
نسخه ی جهانی:
نسخه ی آمریکایی:
فرق این دو نسخه چیه من باید کدوم رو دانلود کنم؟:10:
*PiNk PaNTHeR*
10-09-2007, 23:16
فرق این دو نسخه چیه من باید کدوم رو دانلود کنم؟:10:
سلام.
دومیشن مال نسخه ی آمریکایی اولیش جهانی.
اولی رو دانلود کنی بهتره;)
سلام بچه های کسی نمی دونه راه هفتم استالکر چه جوری تمام می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
مکس توی 2 صفحه پیش توضیح داده ولی 6تا رو معرفی کرده هفته راه رو باید چه جوری تمام کرد
pinkتو کرک پچ 1.4 نداری که مستقیم هم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کرک شو ندارم نصب نمی شه
لینک مستقیم کرک نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
*PiNk PaNTHeR*
11-09-2007, 10:26
مکس توی 2 صفحه پیش توضیح داده ولی 6تا رو معرفی کرده هفته راه رو باید چه جوری تمام کرد
pinkتو کرک پچ 1.4 نداری که مستقیم هم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کرک شو ندارم نصب نمی شه
لینک مستقیم کرک نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
بیا:
روی علامت فلاپی کلیک کن;)
بیا:
روی علامت فلاپی کلیک کن;)
سلام پنک نیست؟؟؟؟
می شه بهم لینک مستقیم بدی من قبلان خودم تویی این سایت اومده بودم ولی هیچ وقت نتونستم هیچ کار کنم اگه می شه یک لینک مستقم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
*PiNk PaNTHeR*
11-09-2007, 11:39
سلام پنک نیست؟؟؟؟
می شه بهم لینک مستقیم بدی من قبلان خودم تویی این سایت اومده بودم ولی هیچ وقت نتونستم هیچ کار کنم اگه می شه یک لینک مستقم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
راحته که.
روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک کن یک پاپ آپ باز میشه روی یکی از سرورها کلیک کن و فایل رو دانلود کن ;)
راحته که.
روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک کن یک پاپ آپ باز میشه روی یکی از سرورها کلیک کن و فایل رو دانلود کن ;)
سلام پنک جان هر کی دوست داری لینک مستقیمشو بده بابا من نمی تونم اصلان نمی شه دانلواد کرد:41:
Abolfazl3007
11-09-2007, 15:42
pink جان به خاطر کرک دستت درد نکنه
اقای کرک پچ 1.4 استالکر لینک مستقیمش رو بده اگه می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام پنک ببین تو همون کرک که تو هاردت داری می توی اپلوادش کنی توی اینترنت
سلام بچه ها یکی تو رو خدا یک کرک پچ 1.4 رو بزار یعنی خودش اپلود کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::4 1:
*PiNk PaNTHeR*
15-09-2007, 04:26
سلام.
پچ رو ازین صفجه لینک دالنود هس تبگیرید:
کرک
سلام.
پچ رو ازین صفجه لینک دالنود هس تبگیرید:
کرک
سلام پنک ممنون ولی درست نشود بازم می خوام پچ رو نصب کنم اختار می ده؟؟؟
مدل پچ من است stk-ww-10004
Abolfazl3007
15-09-2007, 18:33
سلام
من تازه این بازی رو خریدم چند تا مشکل دارم
Rank من از اول بای Rookie مونده 150 تا هم استالکر کشتم و 70 تا موتنت و کلی ما موریت فرعی انجام دادم ولی همون Rookie موند و بالا نرفت:13:
چرا اینجوریه؟:41:
آیا بازی من ایراد داره یا حا لا حالا ها Rank نمیگیرم
ماموریت اصلی زیادی انجام ندادم.
چه جوریه؟
سلام
من تازه این بازی رو خریدم چند تا مشکل دارم
Rank من از اول بای Rookie مونده 150 تا هم استالکر کشتم و 70 تا موتنت و کلی ما موریت فرعی انجام دادم ولی همون Rookie موند و بالا نرفت:13:
چرا اینجوریه؟:41:
آیا بازی من ایراد داره یا حا لا حالا ها Rank نمیگیرم
ماموریت اصلی زیادی انجام ندادم.
چه جوریه؟
سلام ببین تو باید تو رنکینک نگاه کنی ببین نفر چند هستی و تو باید ماموریت اصلی رو هم انجام بدی فکر کنم باید شما تویی رنکنیک نفر اول بشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimus Prime
15-09-2007, 22:25
در مورد پایان هفتمش منم ندیدم ولی :
باید پول کم و Rep هم Neutral یا Good و هر دو رهبر گروه هم زنده بمونن.
میگه "می خواهم فناناپذیر شوم" و بعد تبدیل به یک مجسمه فلزی میشه.اینم از اون پایان های بده!:31:
*PiNk PaNTHeR*
16-09-2007, 04:44
سلام پنک ممنون ولی درست نشود بازم می خوام پچ رو نصب کنم اختار می ده؟؟؟
مدل پچ من است stk-ww-10004
سلام.
باید پچ آمریکایی رو بگیری. ازهمون صفحه بگیر.:10:
Abolfazl3007
16-09-2007, 14:38
سلام
Rank من الان experienced است
فقط کسی میدونه باید از کجا لباس جدید پیدا کنم یا بخرم؟
لباسم خیلی مذخرفه
jolly_roger97
18-09-2007, 16:30
اینهم کرک پچ 1.0004 نسخه جهانی:
jolly_roger97
18-09-2007, 16:32
اینهم کرک پچ 1.0004 نسخه جهانی:
jolly_roger97
18-09-2007, 16:36
پایانهای فرعی بازی:
من تمام این پایانها را تجربه کردم
1- کنترل بشر
پول شما باید از 40000 کمتر باشد(پول من 33000 بود). رهبر هر دو گروه (فریدم و دیوتی) زنده باشد.
Reputation = terrible
برای کسب چنین reputation کافیه به سمت دوستت شلیک کنی
2-ثروتمند شدن
پول شما باید بالای 50000(در بعضی پچها بالای 250000)باشد(پول من 550000 بود) .رهبر هر دو گروه زنده باشند Reputation تاثیری ندارد
3-نابودی zone
پول کمتر از 35000(پول من 20000 بود). رهبر هر دو گروه زنده باشند
Reputation = excellent
4-فرمانروایی جهان
پول شما بین 20000-30000 باشد (پول من 25000 بود) . رهبر هر دو گروه را بکشید
Reputation=excellent
رهبر گروه دیوتی general voronin واقع در شرق کمپ دیوتی درون زیر زمین
رهبر گروه فریدم lukash واقع در ساختمانی با سه محافظ دم در در کمپ فریدم
پیشنهاد میکنم ابتدا کار گروه دیوتی را بگیرید تا رهبر فریدم را بکشید سپس رهبر دیوتی را بکشید
5-فنا ناپذیر شدن
پول شما بین 20000-30000 باشد(پول من 29000بود) . رهبر هر دو گروه زنده باشد
Reputation=neutral/good
اما دو پایان اصلی
به هیچ وجه به سمت wisher granter نروید بلکه به سمت در مخفی که در چند صفحه قبل محل ان توضیح داده شد بروید وقتی یه گله ادم کشتید وارد اتاقی میشید که در ان پشت سرت بسته میشه
تمام چراغهای ابی وسط اتاق را نابود کنید تصویر سه بعدی ظاهر میشود که با شما صحبت میکند در نهایت دو راه پیش رو دارید:
1-قبول کنید که به پروژه C-consciousness بپیوندید
2- در غیر این صورت به مکان دیگری میروید که باید دوباره بکشید بکشید تا پایانشو ببینید (این بهترین پایانه)
jolly_roger97
18-09-2007, 16:38
اینم لیست تمام لباسهایی که در بازی میتوانید گیر بیاورید هر لباسیو خواستید بگید بتون بگم کجاست
در ضمن میزان خسارت ناشی از گلوله به این صورت محاسبه میشه:
)damage) * ( 100% - % Bulletproof on armor اسلحه(
1. Leather jack
Weight: 3.00kg
Protection stats:
Burn: 10%
Electrical shock: 10%
Impact: 10%
Rupture: 10%
Radiation: 10%
Chemical burn: 10%
Explosion: 10%
Bulletproof: 10%
2. Bandit Jacket
Weight: 5.00kg
Protection stats:
Rupture: 15%
Bulletproof: 15%
3. (a) Mercenary suit
Protection stats:
Burn: 30%
Electrical shock: 30%
Impact: 20%
Rupture: 30%
Radiation: 30%
Chemical burn: 20%
Explosion: 25%
Bulletproof: 20%
4. Stalker suit
Protection stats:
Burn: 50%
Electrical shock: 50%
Impact: 40%
Rupture: 40%
Radiation: 40%
Chemical burn: 40%
Explosion: 30%
Bulletproof: 30%
5. PSZ-9D Duty armor
Protection stats:
Impact: 50%
Rupture: 50%
Radiation: 50%
Chemical burn: 50%
Explosion: 40%
Bulletproof: 40%
6. Berill-5m Armored suit
Weight: 7.00kg
Protection stats:
Chemical burn: 30%
Bulletproof: 45%
7. SSP-99 Ecologist
Weight: 4.00kg
Protection stats:
Burn: 90%
Electrical shock: 90%
Radiation: 90%
Chemical burn: 90%
8. SEVA suit
Weight: 9.00kg
Protection stats:
Burn: 80%
Chemical burn: 70%
Explosion: 50%
9. PSE-9Md universal protection vest
Protection stats:
10. SSP-99M suit
Protection stats:
Explosion: 60%
11. Wind of freedom
Protection stats:
12. Guardian of freedom
Weight: 6.00kg
Protection stats:
Impact: 60%
Explosion: 45%
13. Monolithian vest
Protection stats:
Electrical shock: 60%
14. Military Exo-skeleton
Weight: 15.00kg
Protection stats:
Impact: 90%
Rupture: 80%
Explosion: 80%
Bulletproof: 60%
15. Skinner anomaly
Weight: 3.00
Protection stats:
16. Mail jacket
Protection stats:
Bulletproof: 28%
17. Healing Beril
18. Ghost suit
Protection stats:
jolly_roger97
18-09-2007, 16:41
اینم لیست تمام اسلحه ها با مشخصاتشون هر کدومو خواستین خبر بدین بگم کجاست
اول بهتره این کلماتو معنی کنم
Damage= میزان خسارت وارده Accuracy= دقت عمل
Handling= قدرت اداره کردن اسلحه Rate of Fire= سرعت شلیک(عکس العمل) اسلحه
1.چاقو
Damage: 25/25
Accuracy: بستگی به شما دارد
Handling: 25/25
Rate of Fire: 12.5 /25
2.کلتها:
4کلت اول جزو کلتهای استثنایی اند (کلتهای استثنایی کنارشون فلش داره) قدرت کلتهای استثنایی نسبت به حالت نرمالشون بیشتره
Black Kite
Damage: 8 /25
Accuracy: 1 /25
Handling: 14/25
Rate of Fire: 4 /25
Big Ben
Damage: 12.5/25
Handling: 14.5/25
Noiseless Kora
Accuracy: 3.5/25
Handling: 23/25
Damage: 3.5/25
Rate of Fire: 4.9/25
Fort-15
Accuracy: 5 /25
Handling: 25 /25
Damage: 2.5/25
Rate of Fire: 5 /25
PMm
Damage: 1 /25
Accuracy: 3 /25
Rate of Fire: 3 /25
Walker P9m
Damage: 1.5/25
Handling: 25 /25
Noiseless Pistol (PB1s)
Damage: 2 /25
Accuracy: 4 /25
Martha
Damage: 8 /25
Accuracy: 4 /25
Handling: 24/25
Kora 919
Damage: 3 /25
HPS1-1M
Damage: 14/25
SIP-t M200
Damage: 5 /25
Fort12-mk2
Damage: 2.5/25
UDP Compact
Damage: 6 /25
(Shotguns 3.تفنگهای ساچمهای (
مورد اول فقط استثنایی است
Combat Chaser
Damage: 14.9/25
Accuracy: 3.9 /25
Handling: 5.9 /25
Rate of Fire: 2 /25
Sawn-of dbl-Barrel
Damage: /25
Accuracy: 4/25
Handling: /25
Rate of Fire: /25
Chaser 13
Damage: 17 /25
Accuracy: 3.2/25
Handling: 21 /25
Rate of Fire: 7 /25
TOS34
Damage: 25 /25
Accuracy: 6 /25
Handling: 3.5/25
SPSA14
Damage: 16.5/25
Handling: 3.5 /25
Rate of Fire: 3.5 /25
4.تفنگهای دوربین دار ومسلسل:
11 مورد اول استثنایی هستند
Lightened IL 86
Damage: 4 /25
Accuracy: 7.5 /25
Handling: 6.5 /25
Rate of Fire: 10.9/25
Sniper TRs 301
Damage: 4.9 /25
Accuracy: 9.5 /25
Handling: 11.1/25
Rate of Fire: 3.9 /25
Balance IL 86
Accuracy: 9.6 /25
Handling: 6.5 /25
Rate of Fire: 10.6/25
Fast-shooting Akm 74/2
Acuracy: 11 /25
Handling: 9.1/25
Rate of Fire: 18.1/25
Akm 74/2U Special (silenced)
Accuracy :5/25
Damage :2/25
Handling:20.5/25
Rate of Fire :11/25
Sniper Obokan
Accuracy: 11.9/25
Handling: 11 /25
Rate of Fire: 11.9/25
Storming Obokan
Accuracy :5/25
Damage :2/25
Handling: 20.5/25
Rate of Fire: 11/25
Noiseless Viper
Damage: 2.8 /25
Handling: 22.1/25
Rate of Fire: 21.1/25
Viper 5 9x18
Damage: 1.4/25
Handling: 22 /25
Rate of Fire: 21 /25
Tunder 5.45
Damage: 7 /25
Handling: 14/25
Rate of Fire: 14/25
Sniper SG1
Damage:?/25
Accuracy:?/25
Handling:?/25
Rate of Fire:? /25
Viper 5
Damage: 1.4/25
Handling: 22 /25
Rate of Fire: 21 /25
AKM74/2
Accuracy: 9 /25
Handling: 11/25
AKM74/2u
Handling: 21/25
Obokan
Accuracy: 10.4/25
Handling: 11 /25
Rate of Fire: 12 /25
IL 86
Damage: 5 /25
Accuracy: 9.8 /25
Handling: 8 /25
Rate of Fire: 13.8/25
Thunder S14
Damage: 2 /25
Accuracy: 10/25
Handling: 19/25
Rate of Fire: 18/25
GP37
Damage: 7 /25
Accuracy: 14/25
Handling: 18/25
Rate of Fire: 24/25
TRs 301
Accuracy: 14 /25
Handling: 14.9/25
Rate of Fire: 18 /25
FT200M
Damage: 11/25
Accuracy: 13/25
Rate of Fire: 25/25
S61 5K
Accuracy: 12/25
Handling: 2 /25
Rate of Fire: 16/25
VLA SPeccial Assault Rifle
Damage: 10/25
Accuracy: 12/25
Rate of Fire: 15/25
Vintar BC
Damage: 11/25
Accuracy: 18/25
Sniper Rifle(SVDm 2)
Damage: 17/25
Accuracy: 11/25
Handling: 1 /25
SVUmk2
Damage: 17/25
Accuracy: 11/25
Handling: 1 /25
5.تفنگهای سنگین:
وقتی این تفنگها رو دارید نمیتونید بدوید
Bulldog 6
Damage: 16/25
Accuracy: 2 /25
Handling: 22/25
Rocket Launcher
Damage: 25/25
Gauss Rifle
Damage: 25 /25
Accuracy21.5/25
Handling: 14 /25
Rate of Fire: 1 /25
jolly_roger97
18-09-2007, 16:42
یه حال دیکه بهتون میدم اینم لیست تمام Artifact بازی که طبقه بندی کردم
1.کاهش دهنده اثر رادیواکتیو
Droplets
Effects: Radiation -10
Endurance -18
Fireball
Effects: Radiation -20
Endurance -18
Crystal
Effects: Radiation -30
Endurance -18
Thorn
Effects: Radiation -10
Bleeding +100%
Crystal Thorn
Effects: Radiation -20
Bleeding +100%
Urchin
Effects: Radiation -30
Bleeding +100%
2.افزایش مدت دوندگی
Sparkler
Effects: Endurance +38
Electric Shock -10%
Flash
Effects: Endurance +73
Electric Shock -10%
Moonlight
Effects: Endurance +103
Electric Shock -10%
3.افزایش ضد گلوله
Jellyfish
Effects: Radiation +5
Bulletproof Cap +2%
Stone Flower
Bulletproof Cap +3%
Night Star
Bulletproof Cap +5%
Mama's Beads
Effects: Bulletproof cap +5%
4.کاهش خونریزی
Slime
Effects: -133% Bleeding
-10% Burn
-10% Chemical Burn
Slug
Effects: -267% Bleeding
-10% Burn
-10% Chemical Burn
Mica
Effects: -400% Bleeding
-10% Burn
-10% Chemical Burn
5.افزایش میزان عمر لباس
Wrenched
Rupture +2%
Gravi
Rupture +3%
Goldfish
Rupture +5%
Kolobok
Effects: Rupture +5%
6.افزایش جان
Stone Blood
Effects: Health +200%
Impact -10%
Rupture -10%
Bulletproof Cap -10%
Meat Chunk
Effects: Health +400%
Impact -10%
Rupture -10%
Bulletproof Cap -10%
Soul
Effects: Health +600%
Impact -10%
Rupture -10%
Bulletproof Cap -10%
7.اینم 3تا Artifact مخصوص
Battery
Effects: +30% Electrical
Pelicle
Effects: +30%Chemical Burn
Spring
Effects: +30% Impact
DaRiOuShJh
18-09-2007, 17:08
جلل الخالق
پس راسته که میگن بازیها رو یکی دو سال بعد از اومدنشون بکنید تا پچ ها و ... براش اومده باشه!!!
دوسته عزیز حالا راستی راستی اینا رو خودتون نوشتی؟
به نظر کپی / پیست میاد؟!:10:
سلام دوست عزیز دستت درد نکونه بابات کرک و همچین این حرفهای که زدی در مورد مکس ممنون
تو از استالکر جدیدم خبری اساسی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
jolly_roger97
20-09-2007, 20:58
اگه خواستید تمام فیلمهای بازی راببینید(بخصوص هر 7 پایانو) فایل زیر را دانلود کنید سپس فایل dbex_rel_en.exe در محل نصب بازی قرار داده ودونه دونه تمام فایلهای gamedata را به پوشه مورد نظر extra کنید درون پوشه texture فایلهایی با فرمت ogm را سرچ کنید اینم از فیلمها اما مشکل اینه که فیلمها صدا ندارند برای پخش صدا به پوشه sound\intro بروید فرمت صداها ogg است اسم فیلمها با صداشون یکیه کافیه با هم هر دو رو اجرا کنید برای اجرا میتونین از winamp استفاده کنید اینم آدرس
Abolfazl3007
21-09-2007, 06:27
jolly_roger97 ان ذستت درد نکنه
اگه میتونی یه مطلب بذار بگو چجوری باید عضو گروههای دیوتی و فریدوم شویم
من هر کاری کردم نتونستم عضو دیوتی شم
jolly_roger97 ان ذستت درد نکنه
اگه میتونی یه مطلب بذار بگو چجوری باید عضو گروههای دیوتی و فریدوم شویم
من هر کاری کردم نتونستم عضو دیوتی شم
والله تا اونجا که من میدونم تو این قسمت امکان این کار وجود نداره انشالله قسمت بعدی
سلام دوستان . خسته نباشید . من یه جای بازی گیر کردم .اونجا ک تو زیرزمین یه در وجود داره که رمز میخواهد تا باز بشه و من رمزشو نمی دونم و کسی میتونه کمکم کنه که این رمز چیه؟خواهش میکنم زودتر اگه میشه لطف کنید بگید رمز در چیه؟
اگه اولین دره رمزش 1243ولی اینطوری باز نمیشه باید بگردی یه جسد رو پیدا کنی (رونقشه رو نگا) بعد با این رمز در وا میشه
peyman_nn
13-10-2007, 00:31
اقا عجب بازی ... فیه
چشم ادم درد میگیره
راهی نداره که این طوری راه نره ؟؟
چرا چشمت درد میگره ؟ مگه چطوری راه میره ؟ یکم توضیح بده ببینیم:5:
peyman_nn
13-10-2007, 13:33
خیلی عجیب راه میره
همیشه تو حالت حمله است
وقتی جلو میری اسلحه رو میگیره جلوش ( حالت اماده باش ) و وقتی میخای وایسی اسلحه رو پاببن میگیره
من که تو 5 دقیقه داشت مغزم میترکید
والله من که همچین مشکلی بر نخوردم مثل بقیه بازی ها بود خوب حالا اسلحشو بگیرو جلوش یا پایین چه مشکلی برا چشم بوجود میاره؟:20: نمیدونم والله شما اولین نفری که اینو میگی !!!!:18:
شاید بازیت بهم ریخته از اول نصبش کن!
سلام دوستان .من یک جای بازی گیر کردم
دارم بر می گردم از یک ماموریت که 3 تا کلید رو زد بعد رفتم پیش یه جنازه بعد یه دمو نشون داد بعد موقعه برگشت می رسم به یه نردبان هرچی کی پرم نمی رسم من باید چی کار کنم.
سلام
اینجوری که آرنولد هم نمیتونه راهنماییت کنه
آخه این بازی خیلی وسیعه و چندین ماموریت داره شما بگو کجایه نقشه هستی و یا اسم ماموریت چیه یا تو ماموریت ازت چی خاسته بود یا حد اقل دمو چی نشون داد آدم بدونه کجا رو میگی
*PiNk PaNTHeR*
22-10-2007, 18:28
سلام دوستان .من یک جای بازی گیر کردم
دارم بر می گردم از یک ماموریت که 3 تا کلید رو زد بعد رفتم پیش یه جنازه بعد یه دمو نشون داد بعد موقعه برگشت می رسم به یه نردبان هرچی کی پرم نمی رسم من باید چی کار کنم.
باید بپرید پایین به سمتی که فلش زرده نشون میده برید. مواظب باشید سر راه پر از آدمه.
سلام
اینجوری که آرنولد هم نمیتونه راهنماییت کنه
آخه این بازی خیلی وسیعه و چندین ماموریت داره شما بگو کجایه نقشه هستی و یا اسم ماموریت چیه یا تو ماموریت ازت چی خاسته بود یا حد اقل دمو چی نشون داد آدم بدونه کجا رو میگی
من تو مرحله LAB X-16 هستم بعد ان دمو چی رو می خواست بگوید و چه قدر از این بازی رو رد کردم.
دیگه آخراشی چیزه زیادی نمونده ولی من بازم نفهمیدم کجا گیر کردی آخه همونx16 ]م خودش کلیه کدوم دمو رو دیدی؟ ولی در کل بهت بگم تو بازی پله خاصی نداره که باید بری ازش بالا و بهش نرسی اسم ماموریتت رو تویه Pda نوشته نمیدونم فکر کنم I رو که میزنی میاد
golmohammadi
28-10-2007, 01:44
با سلام
من اينجا گير كرده ام
نميتونم برم جلوتر
وقتي ميرم منطقه به يه چيزي آلوده هست واسه همين از جون كاسته شده و ميميرم
فكر كنم ماسكي چيزي لازمه
چجوري بايد رد كنم ؟
ایول این شد راهنمایی خواستن
شما نزدیک چرنوبیل هستی (یکم بالا تر سمت راست میرسی) برایه همین آلودگی این منطقه بسیار بالاست و شما باید لباس قدرتمندی داشته باشی تا بتاونی از این منطقه عبور کنی البته اینم بگم که با قویترین لباس ها هم تو بعضی از مناطق نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اونجا رو رد کنی و آمپول مصرف کنی منکه تا این منطقه رو تموم کردم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حالا:
لباست کدومه ؟
قبل از حرکت حتما حسابی از اون آمپول ها بر دار و هرکسی رو هم کشتی جیباشو بگرد و مخصوصا آمپولاشو وردار که به کارت میاد کلا این قسمت خیلی مشکل رد کدنش البته بستگی به لولی که بازی میکنی هم داره
ایول این شد راهنمایی خواستن شما نزدیک چرنوبیل هستی(یکم جلوتر سمت راست) برا همین تشعشعات زیاده و باید لباس قدرتمندی داشته باشی ولی حتا با لباس قدرتمند هم در بعضی منطقه ها نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اون قسمت رو رد کنی
در کل خوده من تا از این منطقه رد شدم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حتما قبل از اینکه راهی این ماموریت بشی باید کلی آمپول و کیت برداری که لازم میشه هر کی رو هم کشتی حتما جیباشو خالی کن و مخصوصا آمپولاشو بردار کلا این قسمتش خیلی سخته و به کندی جلو مییره ولی هرجا دیدی داری آلوده میشی سریع برو جلو تا آلوده تر نشدی و از آمپول استفاده کن
راستی لباس مخصوص پزشکا یا دیوتی رو حتما تا حالا گرفتی دیگه؟
golmohammadi
28-10-2007, 12:19
ایول این شد راهنمایی خواستن شما نزدیک چرنوبیل هستی(یکم جلوتر سمت راست) برا همین تشعشعات زیاده و باید لباس قدرتمندی داشته باشی ولی حتا با لباس قدرتمند هم در بعضی منطقه ها نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اون قسمت رو رد کنی
در کل خوده من تا از این منطقه رد شدم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حتما قبل از اینکه راهی این ماموریت بشی باید کلی آمپول و کیت برداری که لازم میشه هر کی رو هم کشتی حتما جیباشو خالی کن و مخصوصا آمپولاشو بردار کلا این قسمتش خیلی سخته و به کندی جلو مییره ولی هرجا دیدی داری آلوده میشی سریع برو جلو تا آلوده تر نشدی و از آمپول استفاده کن
راستی لباس مخصوص پزشکا یا دیوتی رو حتما تا حالا گرفتی دیگه؟
راستش من لباس مخصوص را را برنداشتم
اسمش را بگو تا برگردم و بردارم
چون هر كاري كردم نتونستم برم جلوتر
در ضمن من قبلا اين مسير را كه شما ميگين يه بار رفته بودم اما رسيدم به بن بست يعني نتونستم راهي پيدا كنم واسه همين فكر كردم كه مسير اصلي از يه جاي ديگه هست
در هر صورت بايد لباس را بپوشم
چون من دوست داشتم هميشه سبك باشم واسه همين لباس برنداشتم فقط يكي هست كه اونم معموليه
با اين حساب بايد لباس را بردارم
golmohammadi
28-10-2007, 12:40
راستي بعضي چيزها هم برداشتم كه نميدونم چي هستند و به چه دردي ميخورند بعدا عكيشو ميذارم
arnold_ab
28-10-2007, 14:30
آشغال تر از این بازی ندیدم.
شما باید اول اون مسیر 1 رو که با خط سفید مشخص کردم بری و وارد کمپ مونو ها بشی و از اونجا به بعد طبق نقشه یه سری کارو انجام بدی در پایان وقتی از کمپ زدی بیرون و کارت تموم شد بری به سمت چرنوبیل
در مورد لباس اگه تونستی یه عک از شهری که تحت کنترل گروه دیوتی هست بزار تا بگم از کجا بری ( همون شهر نسبتا بزرگ که قبل از اومدن به اینجا بهش میرسی) البته زوم اوت کن و عکس بگیر چون خارج از شهره
Oracle_Eldorado
28-10-2007, 18:40
تقریبا موافقم !
چون الکی این مدت (تقریبا 4 یا 5 سال ! ) آدم رو انقدر سرکار بزاری ، آخرش هم اینطور بازی بده بیرون ؟!
ولی باز یه چیز های جالبی هم داشت که داستان خطی نداشت . واسه خودت آزاد هرچا میری !
به نظر من که جزو بهترین شوتر هایی بود که بازی کردم
حالا دلیلش چیه که شما اینطوری میگید ؟ نمیشه همینطوری بگیدیه بازی مزخرف بوود
البته کلا نظرات راجب این بازی دودستته است
البته تا اونجایی که من دیدم همه نقدایی که در مورد این بازی نوشته بودن مثبت بود
golmohammadi
28-10-2007, 22:39
نميدونم رو چه حسابي اين حرفو ميزني
احتمالا شايد از اين سبك بازي خوشت نمياد
حداقلش ميشه گفت كه تقريبا در كامپيوتر بهترين گرافيك را داره ...
golmohammadi
31-10-2007, 01:55
آخرش نتونستم چرنوبيل را رد كنم
golmohammadi
31-10-2007, 01:56
اولا بگين پسورد اين چنده و به چه درد ميخوره ؟
دوما اون لباس مخصوص كجاست ؟
يكي از اينها كه نيست ؟
سوما اين چيزهايي كه در عكس زير هستند به چه درد ميخورند ؟
سلام اولین عکس که من پسوردش رو بلد نیستم ولی فکر کنم تو این اتاق وسایل جنگی با شه
دومین عکس تو کار نداشت باش این لباس بدرد چی می خوره تو کار با قیمت اون داشته باشه و درصد های که کناره اون می زنه هر چه درصد ها بالاتر با شه لباس بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سومیش این سنگه ها باعث تقویت بعضی از قسمت خودت می شه مثلن باعت می شه وقتی رادیو اکتیو بشه زودت خوبه بشه تو وقتی لباس بپوشی کنار دردصد لباسه رو زده وقتی این سنگه ها رو استفاده کردی 10%یا هر چه قدر دیگه به لباست اصافه می شه و بعض از موقعه هم کم می شه و از اون گذشته سنگ رو هم می تونی بفروشی تا یک کار کاسبی هم راه بی اندازی:40::40:
الآن خونة نيستم با موبايل مينوسم فردااومدم ميگم
Tom Clancy
01-11-2007, 15:14
من اين بازي رو با:
رم 1gb
گرافيك 6200
Cpu 2.4
اجرا كردم خوب هم اجرا شد:5:
B O L O T
01-11-2007, 17:59
میشه من رو با این بازی اشنا کنین
golmohammadi
02-11-2007, 00:33
چقدر اينجا خلوته ...
من جايي را كه گير كردم همراه با عكس سوال كردم
اما كسي جواب نميده بهم
واقعا كه ...
چقدر اينجا خلوته ...
اما كسي جواب نميده بهم
واقعا كه ...
سلام اولین عکس که من پسوردش رو بلد نیستم ولی فکر کنم تو این اتاق وسایل جنگی با شه
دومین عکس تو کار نداشت باش این لباس بدرد چی می خوره تو کار با قیمت اون داشته باشه و درصد های که کناره اون می زنه هر چه درصد ها بالاتر با شه لباس بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سومیش این سنگه ها باعث تقویت بعضی از قسمت خودت می شه مثلن باعت می شه وقتی رادیو اکتیو بشه زودت خوبه بشه تو وقتی لباس بپوشی کنار دردصد لباسه رو زده وقتی این سنگه ها رو استفاده کردی 10%یا هر چه قدر دیگه به لباست اصافه می شه و بعض از موقعه هم کم می شه و از اون گذشته سنگ رو هم می تونی بفروشی تا یک کار کاسبی هم راه بی اندازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سومیش این سنگه ها باعث تقویت بعضی از قسمت خودت می شه مثلن باعت می شه وقتی رادیو اکتیو بشه زودت خوبه بشه تو وقتی لباس بپوشی کنار دردصد لباسه رو زده وقتی این سنگه ها رو استفاده کردی 10%یا هر چه قدر دیگه به لباست اصافه می شه و بعض از موقعه هم کم می شه و از اون گذشته سنگ رو هم می تونی بفروشی تا یک کار کاسبی هم راه بی اندازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
دو عکس جدید از STALKER CLEAR SKY
چقدر اينجا خلوته ...
اما كسي جواب نميده بهم
واقعا كه ...
اولا بگين پسورد اين چنده و به چه درد ميخوره ؟
دوما اون لباس مخصوص كجاست ؟
يكي از اينها كه نيست ؟
سوما اين چيزهايي كه در عكس زير هستند به چه درد ميخورند ؟
سلام
دوست عزیز کسی اینجا حقوق نمیگیره که هر روز اینجا بیاد و به بقیه جواب بده خوب حتما کسی نبوده خوده من این چند روز جایی بودم که به اینترنت دسترسی نداشتم و بعضی وقتا با موبایل به اینجا یه سری میزدم البته اون دوستمون توضیحات رو داد من یکم کاملترش میکنم تازه شما که عکس جایی که گیر کردی رو نزاشتی عکس یه صفحه کلید گزاشتی میگی رمزش چنده تو این بازی چندین تا از این در ها وجود داره حالا ما از کجا باید بفهمیم این کدومشونه؟ حتی اگه بدونیم کدومه آدم شماره تلفن خونشون به زور یادش میمونه دیگه رمز یه در تو بازی که دیگه هیچی در ضمن رمز هایه این در ها به این صورت نیست که ما بگیم و شما بزنی باز بشه باید خودت بگردی و پیداشون کنی و گرنه بازدن همینطوری رمز باز نمیشه برو به سمت مکانی که رویه نقشست تا رمز ها رو پیدا کنی
.................................................. .................................................. ...........................
اما این لباس هایی که گزاشتی اون وسطیه لباس خوبیه ولی بهترین لباس نیست قدرتمند ترین لباس ها یکی لباس گروه دیوتیه که باید برایه رییسشونیه ماموریت انجام بدی تا بهت بده و یه لباس دیگه که دانشمندا میفروشن که بهت گفتم یه عکس از شهر بگیر تا بهت بگم دانشمندا کجان که نزاشتی
.................................................. .................................................. ..............
اون عکس سومی هم که اون رفیقمون گفت چین
میشه من رو با این بازی اشنا کنین
سلام
تو پست سوم همین تاپیک توضیحات کامل راجب این بازی داده شده اگه چیز بیشتر یاچیز خاصی که اونجا نیست میخوای بدونی من درخدمتم
golmohammadi
02-11-2007, 23:00
سلام
دوست عزیز کسی اینجا حقوق نمیگیره که هر روز اینجا بیاد و به بقیه جواب بده خوب حتما کسی نبوده
اره راست ميگي من شرمندم
يه لحظه فكر كردم همه تو شرايط من قرار دارند
ramin4116
03-11-2007, 11:24
اقا ببین رو این سیستم می یاد
windows xp sp 2
ram 512
graf 256 gforc5200
cpu 3.0 full
نه متاسفانه بازی سنگینه
وحداقل یک گیگ برایه اجرایه روون بازی نیازه
حد اقل کارتی هم که شنیدم تونسته بازی رو تیک دار اجرا کنه 5500 بوده
البته شاید اجرابشه ولی کمی زجر آوره
سلام مکس خوبی چه خبراااا؟؟؟؟؟؟؟:20::11:
راستی تو خبر از clear sky نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
خبر جدیدی نیست تویه چند صفحه قبل آخرین خبرا رو که داشتم گزاشتم با یه خلاصه ای از دموش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golmohammadi
06-11-2007, 16:12
ببين ماكس عزيز اون لباس مخصوص كجا هست
دو تا تا عكس گذاشتم من بايد كجاي اين نقشه ها برم تا پيداش كنم
من هر چقدر سعي كردم نتونستم چرنوبيل را رد كنم
چون منطقه خيلي آلوده هست
منتظرم
من که بهت چند بار گفتم باید از اون شهری که قبل از چرنوبیل توش هستی عکس یگیری تا بهت بگم ار کجا بری
bache pooldar
09-11-2007, 12:44
با سلام به همگي
بعد از دوهفته و اندي برگشتيم و خوشحاليم كه مي بينيم كه همه جمع اند.
به تازگي فهميدم كه تو بازي ميشه با حيوانات هم دوست شد و رامشون كرد كسي ميتونه روش رام كردنشون رو بگه ؟ چون يكبار تونستم يه گرگو رام كنم خيلي لحظه جذابي بود هر كه جوابو بگه ممنون ميشم.
نمیدونم شاید sims یازی کردی مطمئنی استاکر بود؟ :46::20:
bache pooldar
12-11-2007, 01:36
بله مگه میشه یادم نباشه ؟ اولین بار که در بازی گرگ می دیدم . فکر کردم همه گرگها دوست هستن اما بعدا فهمیدم که این طور نبوده. وقتی که گرگه مرد نوشته بود friend . فکر کنم براش سوسیس پرت دادم اونم خورد. البته گفتم که اطمینان ندارم.
ببخشید cd-key این بازی رومی توانید بگذارید
ببخشید cd-key این بازی رو برای شبکه می توانید بگذارید
منم خیلی دنبال cdkey گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
a.salireza
25-11-2007, 13:09
منم خیلی دنبال cdkey گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
به نظرم باید از برنامه ی fix invalid cd key استفاده کنید. داخل بازی کانتر که همین جور بود.:46:چون مطمئن نیستم اگه خواستید بگید برنامه رو آپلود کنم.:5:
به نظرم باید از برنامه ی fix invalid cd key استفاده کنید. داخل بازی کانتر که همین جور بود.:46:چون مطمئن نیستم اگه خواستید بگید برنامه رو آپلود کنم.:5:
اگه بزاری ممنون میشم:46::20:
H M R 0 0 7
07-12-2007, 01:48
سلام به دوستان استالکر باز.
من این بازی رو 2-3 ماه پیش تموم کردم. بازی خیلی خوبیه.
ولی یه سوال چرا اینقدر مزخرف تموم شد؟
نکنه این بازی چند تا پایان داره؟ مثل بعضی از این بازیها(سایلنت هیل)
به من گفت یه آرزو کن . منم یه آرزو کردم که پولدار شم. بعد کارخونه رو رو سرم خراب کرد:18::13: :41:
مال شما هم همینجوری تموم شد؟
a.salireza
07-12-2007, 13:00
اگه بزاری ممنون میشم:46::20:
البته فکر نمیکنم همون تاثیری که روی کانتر رو داشت روی این هم داشته باشه..... به هر حال بفرمایید.:46:
ممنون وقتی اگه فرصتی پیش بیاد که دوباره شبکه کنم حتما تستش میکنم
Oracle_Eldorado
15-12-2007, 21:29
ببخشید یه سئوال در مورد این بازی :
آخر این بازی شخصیت اصلی میمیره ؟ چون یکی از دوستام دموشو واسم تعریف کرد گفت آخرش میمونه زیر آوار و میمیره .
اگه کسی اطلاع دقیقی داره به ما هم بگه .
H M R 0 0 7
16-12-2007, 08:18
ممنون وقتی اگه فرصتی پیش بیاد که دوباره شبکه کنم حتما تستش میکنم
سلام به دوستان استالکر باز.
من این بازی رو 2-3 ماه پیش تموم کردم. بازی خیلی خوبیه.
ولی یه سوال چرا اینقدر مزخرف تموم شد؟
نکنه این بازی چند تا پایان داره؟ مثل بعضی از این بازیها(سایلنت هیل)
به من گفت یه آرزو کن . منم یه آرزو کردم که پولدار شم. بعد کارخونه رو رو سرم خراب کرد:18::13: :41:
مال شما هم همینجوری تموم شد؟
مال منم همينجوري تموم شد. متاسفانه اينجا كسي جوابگو نيست.
سلام دوست من این بازی بسته به نوع بازی کردن شما دارد که چه جوری بازی کنید اگر همین جوری بازی کنی بری جلو هیچ کار نکونه(عادی)همون فیلم رو می ببین که الان دیدی ولی اگه کار های انجام بدی اوضاع فرق می کنه اگه می خوای بدونی چه جوری به صحه عقب تر برو اونجا ببین:11:
سلام این فایل رو اپلودش کردم سیو گم من است مرحله پایانی استالکر یکی از راه استالکر است که بهش راه پایانی هم می گه مطمان ندیدینش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NPP FINSH STALKER.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NPP FINSH STALKER.rar)
از لینک بالا می تونید دانلوادش کنید
a.salireza
16-12-2007, 19:29
سلام این فایل رو اپلودش کردم سیو گم من است مرحله پایانی استالکر یکی از راه استالکر است که بهش راه پایانی هم می گه مطمان ندیدینش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NPP FINSH STALKER.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] NPP FINSH STALKER.rar)
از لینک بالا می تونید دانلوادش کنید
این سیو رو کجا باید بریزیم؟:19:
ببخشید یه سئوال در مورد این بازی :
آخر این بازی شخصیت اصلی میمیره ؟ چون یکی از دوستام دموشو واسم تعریف کرد گفت آخرش میمونه زیر آوار و میمیره .
اگه کسی اطلاع دقیقی داره به ما هم بگه .
مال منم همينجوري تموم شد. متاسفانه اينجا كسي جوابگو نيست.
]
چرا بابا تو همین تاپیک بارها گفته شده که این بازی چند تا پایان داره حتی همه پایان هاش رو یه نفر (فکر کنم خودم بودم:31:) نوشته
H M R 0 0 7
17-12-2007, 09:23
اا چه خوب پس همينجوري كه حدس ميزدم بوده. مثل بارزي سايلنت هيل. حيف كه پاكش كردم وگرنه حتما دوباره مرحله اخرش رو مرفتم. البته با اون سيوي كه دوستمون گزاشته
سلام مکس منم بهشون گفتم که تو توضیح داد
---------------------------------
درست یادم نیست و تا اونجاش یادمه که توی درایو
C:\Documents and Settings\Administrator
یاC:\Documents and Settings\All Users
داخل یک زا این قسمت اسم استالکر نوشته شده داخل اون پوشه پستش می کنه:11:
H M R 0 0 7
18-12-2007, 09:27
آقا ميشه اون دموي آخرش كه من نديدم رو بزارين؟ همون دمويي كه گفتي با زير آوار موندن فرق داره.
اگه بزارين كه ديگه سنگ تموم گذاشتين
a.salireza
19-12-2007, 18:06
برای چی وقتی سیو رو لود میکنم راه نمیره؟:13:
golmohammadi
21-12-2007, 01:41
سلام ماكس عزيز
من اون لباس را پيدا كردم
نميدونم چرا اوجا نرفتم
البته رفتم ولي ديدم آدمهايي شبيه مردگان مثل بازي اويل ميان و موجودات وحشي گفتم شايد اينجا چيز خاصي نباشه
خوب حالا اون لباس را از دلال گرفتم
بعد ماموريت هم نرفتم
اون مردي هم كه لباس نارنجي داره هيچي نگرفتم
اما با اين لباس باز موقعي كه ميخوام از چرنوبيل رد بشم خونم يهو كم ميشه و ميميرم
قبلش بايد چيكار كنم ؟
سلام ماكس عزيز
من اون لباس را پيدا كردم
نميدونم چرا اوجا نرفتم
البته رفتم ولي ديدم آدمهايي شبيه مردگان مثل اول ميان و موجودات وحشي گفتم شايد اينجا چيز خاصي نباشه
خوب حالا اون لباس را از دلال گرفتم
بعد ماموريت هم نرفتم
اون مردي هم كه لباس نارنجي داره هيچي نگرفتم
اما با اين لباس باز موقعي كه ميخوام از چرنوبيل رد بشم خونم يهو كم ميشه و ميميرم
قبلش بايد چيكار كنم ؟
سلام
راهی دیگه نداره اون بهترین لباسه قبل از اینکه حرکت کنی 30 تا آمپول و 20 تا هم کیت بردار وقتی جونت داره کم میشه سریع تزریق کن و سعی کن از منطقه با سرعت حرکت کنی در ضمن هرکسی رو کشتی جیباشو بگرد و کیت ها و سرنگ هاشو بردار من تا چرنوبیل حد اقل 100 تا از هر دو مصرف کردم
دلایل این که راه نمی یاره چون 1 تن وسایل دارم اونجا برای همینه که راه نمیره وسایل رو بی انداز تا راه بره اوکی؟
چند تا از وسایل بدر نخور رو بی انداز :11:
golmohammadi
22-12-2007, 23:21
نه بابا باز مجاز 50 كيلو هست در حالي كه من نميذارم بسشتر از اين بشه
موقعي كه ميخوام نزديك چرنوبيل بشم از همونجايي كه دكل برق فشار قوي هست يه لحظه رنگ تصوير عوض ميشه و هي از جونم كم ميشه تا اينجاشو مشكلي نيست چون تند تند چيزي ميخورم و جبران ميشه اما وقتي ميخوام برم چرنوبيل يه دفعه همه خونم كم ميشه و ميميرم و فرصت براي خوردن پيدا نميشه
حتما بايد يكراهي وجود داشته باشه
در ضمن من با اينكه اون لباس را خريدم
اما اصلا هيچگونه تاثيري نداشت
موقعي كه ميخوام نزديك چرنوبيل بشم از همونجايي كه دكل برق فشار قوي هست يه لحظه رنگ تصوير عوض ميشه و هي از جونم كم ميشه تا اينجاشو مشكلي نيست چون تند تند چيزي ميخورم و جبران ميشه اما وقتي ميخوام برم چرنوبيل يه دفعه همه خونم كم ميشه و ميميرم و فرصت براي خوردن پيدا نميشه
شايد هنوز نپوشيديش؟اين خريديش و توليست چيزات اومده دليل نيست كه پوشيده باشيش
شما كه تا اونجاشو اومدي از سيو من يا اين رفيقمون برو اول چرنوبيله
سلام دوست من مشکل شما این که یک سری مراحل رو نرفتی وقتی مراحل ها رو نرفته باشی اصلان نمی شه بری جلو هر چی بری جلو تر بیشتر از جون کم می شه صفحه همه همین جور روشن تر می شه برای این که این اتفاق نیافته باید مراحل رو بری تا به تو اون از اون ثسمت ردی بشی
100%مراحل رو نرفتی :11:
سلام مکس تو دموی جدید از استالکر نداری؟؟؟؟؟؟؟:11::40:
سلام مکس تو دموی جدید از استالکر نداری؟؟؟؟؟؟؟:11::40:
سلام نه فعلاآخریش همون clear sky بود که تویه یه ساختمون میجنگیدن
mohamad.hejazi
30-12-2007, 23:58
سلام.
دوستان میشه پچ 1.4 این بازی رو همراه با کرکش بزارید؟
یه دونه تو صفحات پیش بود دانلود کردم اما نمیدونم جهانی بود اروپا بود,هر چی که بود با کرکش کار نداد.اعصابم خورد شد.
حالا اگه میشه شما لینک دانلود و کرکش رو برای من بزارید.
ممنون.
golmohammadi
31-12-2007, 01:39
سلام دوست من مشکل شما این که یک سری مراحل رو نرفتی وقتی مراحل ها رو نرفته باشی اصلان نمی شه بری جلو هر چی بری جلو تر بیشتر از جون کم می شه صفحه همه همین جور روشن تر می شه برای این که این اتفاق نیافته باید مراحل رو بری تا به تو اون از اون ثسمت ردی بشی
100%مراحل رو نرفتی :11:
فكر كنم راست ميگي
چون يه ماموريت هست كه اونو انجام ندادم يعني انجام نميشه همونجايي كه قبل از شهر هست يه دهكده كوچيك هست نام ماموريت دقيق يادم نيست معنيش اينه كه برگرد به دهكده و fee من را بگير من ميرم اونجا اما هيچي نميدند بهم و با دست ميگند كه از اين منطقه برو .....
من بازي سخت Ghost Recon را در چند روز تموم كردم ولي مدتي هست كه تو اين بازي گير كرده ام برا خودم هم عجيبه ...
سلام دوست من ببین شما باید مراحل اصلی رو بریید یک سری مراحل اصلی داره یک سری مراحل فرعی
شما تمام مراحل پیش رستوران داره رو رفتی برو پیش مراحل رو برو اون رات می اندازه :10::11:
سلام.
دوستان میشه پچ 1.4 این بازی رو همراه با کرکش بزارید؟
یه دونه تو صفحات پیش بود دانلود کردم اما نمیدونم جهانی بود اروپا بود,هر چی که بود با کرکش کار نداد.اعصابم خورد شد.
حالا اگه میشه شما لینک دانلود و کرکش رو برای من بزارید.
ممنون.
سلام دوست من پچ 1.5 اومد نمی خواد اونو دانلواد کنی:11:
از اینجا می تونی بگیری
-------------------------------------------------------------------------------
Short review: Float32 mod
Although it might sound superficial, every game is composed primarily of neat graphics. For this reason, Citizen X has taken his time to review the STALKER Shadow of Chernobyl once more.
STALKER Shadow of Chernobyl utilises the X-Ray engine, which, despite having almost half a decade of development behind it, is still quite top-notch. Over the years, there have been many improvements made to it, including the implementation of DirectX9-renderer and methods such as HDR-rendering and deferred shading.
Keeping STALKER continually at the top of the league has been the task of not only GSC Gameworld, but also of a well-known mod called Float32, which itself was once close to being integrated into an official GSC patch. And not without reason, as the tiny file of 0.3 megabytes improves performance and visual experience, and, besides improved graphics, offers some interesting options for modem users.
This mod doesn't simply bring new graphics, but also modifies colours, with increased emphasis on specular maps and shading. The focus of the mod is to provide a player with a darker and more threatening-looking environment. You can judge for yourself if it gets the job done well from the attached thumbnails below, in which the default configuration and the mod configuration are compared side-by-side.
Tested with STALKER v1.0004 and current build of Float32 (1.7112b)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان موتور جدید استالکر جدید با قدیم البته فکر کنم:11:
site :
----------------------------------------------------------------------------------------
مشاهد عکس های جدید STALkER clear sky با کفیت بالا بنظر قشنگه میاید:11::40:
mohamad.hejazi
03-01-2008, 16:09
سلام دوست من پچ 1.5 اومد نمی خواد اونو دانلواد کنی:11:
از اینجا می تونی بگیری
-------------------------------------------------------------------------------
Short review: Float32 mod
Although it might sound superficial, every game is composed primarily of neat graphics. For this reason, Citizen X has taken his time to review the STALKER Shadow of Chernobyl once more.
STALKER Shadow of Chernobyl utilises the X-Ray engine, which, despite having almost half a decade of development behind it, is still quite top-notch. Over the years, there have been many improvements made to it, including the implementation of DirectX9-renderer and methods such as HDR-rendering and deferred shading.
Keeping STALKER continually at the top of the league has been the task of not only GSC Gameworld, but also of a well-known mod called Float32, which itself was once close to being integrated into an official GSC patch. And not without reason, as the tiny file of 0.3 megabytes improves performance and visual experience, and, besides improved graphics, offers some interesting options for modem users.
This mod doesn't simply bring new graphics, but also modifies colours, with increased emphasis on specular maps and shading. The focus of the mod is to provide a player with a darker and more threatening-looking environment. You can judge for yourself if it gets the job done well from the attached thumbnails below, in which the default configuration and the mod configuration are compared side-by-side.
Tested with STALKER v1.0004 and current build of Float32 (1.7112b)
سلام دوستان موتور جدید استالکر جدید با قدیم البته فکر کنم:11:
site :
----------------------------------------------------------------------------------------
مشاهد عکس های جدید STALkER clear sky با کفیت بالا بنظر قشنگه میاید:11::40:
سلام.
دست شما درد نکنه.
فقط این پچ کرک میخواهد یانه؟؟
ممون.
سلام راست بخواهی خبر تدارم تو دانلواد کن بعد ببین چی می شه انشالله اونم پیدا می شه دوست من:11::10:
اطلاعات در مورد نسخه clear skyنسخه ديگري از بازي پرطرفدار S.T.A.L.K.E.R اين بار داستان بازي را به سال 2010 مي برد...با هم جزئيات اين بازي را مرور خواهيم کرد.
گروهي از جويندگان براي اولين بار به قلب منطقه حفاظت شده هسته اي چرنوبيل نفوذ کردند و سبب ايجاد ماجراها و حوادث بسياري در اين منطقه شدند.نوعي انرژي بي پايان سبب تغيير عمده و ناگهاني منطقه شد.ديگر راه ها قابل اعتماد نيستند،موجودات منطقه تماماً تغيير شکل يافته و هولناک شده اند.در اين شرايط STALKER ها در منطقه چرنوبيل گيرافتاده و راه بازگشتي ندارند.آن ها وارد مناطقي مي شوند که تا پيش از رخ دادن فاجعه هرگز شناخته نشده بودند...منطقع کاملاً ناامن است و هر روزه از شدت انفجارها کاملاً به لرزه مي افتد.
تغييرات عمده ايجاد شده در محيط،تعادل و توازن نيروهاي منطقه را به هم ريخته است و STALKER ها در اين شرايط وارد منطق نفوذ کاملاً جديد و ناشناخته شده و با موجوداتي عجيب روبرو مي گردند.ديگر مانند گذشته دوست و دشمن وجود ندارد؛هر کسي براي خودش کار مي کند و جنگ هاي حزبي ميان گروه هاي مختلف جويندگان آغاز مي گردد.
شخصيت اول بازي نيز سربازي مزدور است که در بحبوحه جنگ ميان گروه هاي مختلف جويندگان در منطقه ظاهر مي شود.در اين حالت،او نقشي کليدي را در رخ دادن حوادثي که باعث آغاز نسخه اوليه بازي،S.T.A.L.K.E.R.:Shadow of Chernobyl مي شود،ايفا خواهد کرد.
چه حوادثي سبب به وجود آمدن فاجعه اتمي چرنوبيل شد؟! دليل رخ دادن انفجارها چيست؟! چرا منطقه به ناگهان دچار تغيير شد؟! چگونه مي توان اين ناامني را در منطقه از ميان برد؟! کدام گروه از جويندگان سرانجام موفق خواهند بود؟! استرلوک چگونه از بين رفت؟! پيش از آن چه اتفاي براي او افتاده بود؟!... اين ها همه و همه سؤالاتي هستند که S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky،نسخه دوم از بازي محبوب S.T.A.L.K.E.R که يک سال پيش از آن به وقوع مي پيوندد،پاسخگوي آن خواهد بود... .
ويژگي هاي بازي:
وجود جو مرموز آشناي بازي
جستجو در اعماق منطقه،مناطقي نظير Limansk،Red Forest،منطقه مخروبه Pripyat و بسياري مناطق ديگر... .
چنگ هاي A-Life گروه هاي مختلف STALKER ها
امکان هدايت و سرپرستي هرکدام از گروه ها براي رسيدن به موفقيت
سيستم پيشرفته A-Life
وجود رفتارها و حرکات کاملاً متفاوت و مختلف از استاکرهاي کنترل شده توسط رايانه(NPC ها) در دنياي A-Life
صحنه هاي نمايش داستاني بسيار پيشرفته و ديدني
هوش مصنوعي بهتر کاراکترهاي کنترل شده توسط رايانه
استفاده NPC ها از نارنجک
امکان جستجوي سريع محيط بازي
طراحي و تجسم بهتر مصنوعات و ساير وسايل
سيستم جديد آپگريد شکردن اسلحه ها و مهمات
امکان تعمير اسلحه ها و مهمات
طراحي مجدد HUD و PDA استاکرها
نسخه جديد موتور گرافيکي بازي-X-Ray 1.5
سيستم رندرکننده DirectX 10
بهبود سيستم رندر DirectX 9 نظير طراحي بهتر شکست هاي پارالاکس،Motion Blur،افکت هاي تصوير ذره اي و نمايشي و... .
گرافيک بسيار پيشرفته و پرجزئيات در محيط بازي
سيستم حرکات وارونه(Inverse kinematics)
موتور انيميشن جديد بنابراين و با وجود اين ويژگي هاي جديد بازي،کاربران مي بايست براي تجربه سفري ديگر به قلب منطقه چرنوبيل اکراين تا سه ماهه اول سال آينده ميلادي آماده شوند... .
------------
بر گرفته شده از سایت
mohamad.hejazi
05-01-2008, 17:19
سلام راست بخواهی خبر تدارم تو دانلواد کن بعد ببین چی می شه انشالله اونم پیدا می شه دوست من:11::10:
سلام.
باشه عزیز من دانلود می کنم ببینم چطور میشه.
البته بعید میدونم کار بده.:41:
بابت اطلاعات درباره ی clear sky هم ممنون.
mohamad.hejazi
05-01-2008, 17:46
دوست عزیز این بازی clear sky کی منتشر میشه؟
mohamad.hejazi
05-01-2008, 21:48
سلام.
من پچ 1.0005 رو دانلود کردم.کرک هم میخواد.
آدرس کرک:
البته با سپاس از havas_1980 عزیز.
havas_1980
06-01-2008, 02:54
دوست عزیز این بازی clear sky کی منتشر میشه؟
اگه مشکلی پیش نیاد بهار 2008 منتشر میشه. تاریخ دقیق (روز و ماه) معلوم نیست.
سلام دوست یک عکس جدید از clear sky صفحه men بازی و چند اصلحه:11:
mohamad.hejazi
07-01-2008, 19:16
سلام دوستان.
من از این بازی خیلی خوشم اومد.خدا کنه این نسخه(clear sky) مثل نسخه ی قبلی عقب نیفته.
سلام دوستان 4 تا عکس جدید از استالکر clear sky
یک دوتاش ما جنگیدنشونه
mohamad.hejazi
19-01-2008, 23:30
سلام دوستان 4 تا عکس جدید از استالکر clear sky
یک دوتاش ما جنگیدنشونه
سلام.
دستت درد نکنه دوست عزیز.:11:
گرافیک بازی خیلی بهتر شده.
راستی خبری از سیستم مورد نیازش نیست؟!!!:20:
سلام.
دستت درد نکنه دوست عزیز.:11:
گرافیک بازی خیلی بهتر شده.
راستی خبری از سیستم مورد نیازش نیست؟!!!:20:
سلام
راستش درست نه ولی فکر کنم همون سیستم قبلی باشه
من خواستم یک چیزی در مورد بازی استالکی بگممممممم
من خیلی از این بازی خوشممممم اومد
تو این می دونستی که این بازی از 7 یا 6راه تمام می شه(نسخه قدیمی نه کلیر سکای)
من نمی دونم چرا از این بازی اینقدر خوشم میومد
حدود 4 تا پنج ماه دورش بدوم خیلی حال کردم باهش
اگه با من باشه می گم بهترین بازی دنیا
خدا کنه نسخه بدیش بهتر از این باشه و تمام کردنش مثلان از 15 یا 16 راه باشه
این تقدیم به تو :11:
میرم تو انترنت بگردم ببیمنم چیزی دیگه پیدا نمی کنم در موردش....
اقا چند نکته در مورد سری جدید استالکر خیلی جالبه
امکان تعمير اسلحه ها و مهمات خیلی جالب توی نسخه قبلی وقتی اصلحت کهنه می شد یا خراب و بعضی اصلحه ها که خوب بودن و دیگه پیدا کردنشون خیلی سخت بودادم نمی دونست چه کار کنه تو این نسخه می گه که اصلحه رو می شه تعمیرش کرد
-
و این نکتهامکان هدايت و سرپرستي هرکدام از گروه ها براي رسيدن به موفقيت این یکی خیلی جالب یعنی شما میرید پیش یک گروهی و به اون می گید بیاید کمک کنید برای رسیده به هدف احتمالان بهشون پول می دید و اینطوری که گفته می شه می تونید هدایتشون بکونیم مثلا بهشون بگید برو جلو عقب برو ان رو بکوش
-----
وجود رفتارها و حرکات کاملاً متفاوت و مختلف از استاکرهاي کنترل شده توسط رايانه(NPC ها) در دنياي A-Life
این یکی هم خیلی جالب به نظر می رسه
مثلان در نسخه قبلی بعضی موقعه ها وقتی می رفتی یک جا یک گروه رو می کشتی وقتی دوباره بر می گشتی می دید دوباره زنده شدن
اکشن اول شخص GSC و THQ سال آينده بار ديگر بر روي رايانه هاي شخصي ظاهر خواهد شد.
نسخه جديدي از بازي مطرح S.T.A.L.K.E.R،موسوم به S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky در آغاز سال آينده ميلادي براي رايانه هاي شخصي به بازار عرضه خواهد شد.
داستان بازي Clear Sky،يک سال پيش از به وقوع پيوستن داستان بازي اصلي،يعني در سال 2010 ميلادي به وقوع خواهد پيوست و در آن گروهي از افراد که خود را S.T.A.L.K.E.R مي نامند(دزدان،متجاوزان،ماجر جويان و کاوشگران) براي اولين بار به قلب نيروگاه اتمي چرنوبيل نفوذ مي کنند.در اين شرايط اوضاع منطقه ناامن مي شود و گروهي از اتفاقات عجيب و غيرمعمول در منطقه رخ مي دهد.شخصيت اصلي بازي نيز يک سرباز مزدور خواهد بود که در به وقوع پيوستن اتفاقاتي که منجر به شکل گيري داستان نسخه اول بازي مي شود،نقشي کليدي ايفا مي کند.
سازنده بازي،GSC Game World،قول داده است که در Clear Sky،بسياري از ابهامات و مسائل حل نشده Shadow of Chernobyl مانند چگونگي از بين رفتن استرلوک و يا دليل تغيير منطقه را حل نمايد.
نسخه اول بازي،S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl پس از مدت ها تأخير و تعويق سرانجام در مارچ سال 2007 به بازارها عرضه شد.اين بازي يک FPS تمام عيار بود که در شهر راديواکتيوي چرنوبيل اکراين به وقوع مي پيوست و در آن گيمر با حجم عظيمي از موجودات جهش سافته و عجيب روبرو مي شد و با آن ها به مبارزه مي پرداخت.مکان هاي طراحي شده توسط ناشر اکراين بازي،GSC Game World کاملاً الهام گرفته از محيط اصلي نيروگاه اتمي چرنوبيل بودند.
اين بار سازندگان بازي وعده داده اند که در نسخه دوم بازي نيز جو موجود در نسخه اول را به همان صورت حفظ نمايند.همچنين گيمرها خواهند توانست اين بار نيز در تمامي نواحي اطراف نيروگاه چرنوبيل اعم از Red Forest و شهر متروکه Pripyat به جستجو بپردازند.S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky همچنين از يک موتور انيميشن جديد،هوش مصنوعي بالاتر و نيز سيستم بهبود يافته استفاده از اسلحه ها و مهمات نيز بهره خواهد برد.
لازم بذکر است که S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky در سه ماهه اول سال 2008 و صرفاً براي رايانه هاي شخصي به بازار عرضه خواهد شد.
سلام
راستش درست نه ولی فکر کنم همون سیستم قبلی باشه
من خواستم یک چیزی در مورد بازی استالکی بگممممممم
من خیلی از این بازی خوشممممم اومد
تو این می دونستی که این بازی از 7 یا 6راه تمام می شه(نسخه قدیمی نه کلیر سکای)
من نمی دونم چرا از این بازی اینقدر خوشم میومد
حدود 4 تا پنج ماه دورش بدوم خیلی حال کردم باهش
اگه با من باشه می گم بهترین بازی دنیا
خدا کنه نسخه بدیش بهتر از این باشه و تمام کردنش مثلان از 15 یا 16 راه باشه
این تقدیم به تو :11:
میرم تو انترنت بگردم ببیمنم چیزی دیگه پیدا نمی کنم در موردش....
سلام
میبینم که تاپیک رو زنده گزاشتی
ایول منم همینطور من کلا با بازی هایه ماجرایی که تو محیط هایه بزرگ میگشتن زیاد حال نمیکردم حتا gta ولی عاشق این بازی شدم ...منی که حال نداشتم بازی کنم تمام سوراخ سنبه هایه این بازی رو گشتم
فقط یه بازی دیگه بود که در این حد (کمتر) منو جذب کرد و از گشت و گزار توش لذت بردم اونم oblivion بود
.................................................. .................................................. ...........
واقعا یکی از کمبود هایی که تویه قسمت قبلی احساس میشد کار گروهی و رهبری و یا حتی تشکیل گروه بود
به طوری که (اعضایه گروهما) هیچ پایگاه یا عملیات مشترک یا خلاصه همبستگی با هم نداشتن (البته اگه دقت کرده باشید اسم گروه ما loner بود که به معنی تنهاست در واقع ما اصلا گروه نداشتیم و همه اونایی که تو بازی اسم گروهشون loner بود کسایی بودن که گروه نداشتن)
بگزریم از همین دمویه تصویری که منتشر شده میشه حدس زد که همکاری گروهی این دفعه خیلی بیشتره
mohamad.hejazi
20-01-2008, 23:50
سلام.
sinaset عزیز بابت مطالب تشکر میکنم.
هی ذوقم داره برای این نسخه ی جدید بازی بیشتر میشه.
اگه هم بتونیم با گروههای دیگه پیمان ببندیم که دیگه بازیش شاهکار میشه.
راستی از من اول بازی تا حالا یه ماموریت دارم به نام kill the sterlok این آقای استرلوک کجا پیدا میشه؟البته شما یه چیزایی تو پست 658 نوشتین اما من نفهمیدم که این sterlok کیه؟ پیدا میشه؟
سلام.
sinaset عزیز بابت مطالب تشکر میکنم.
هی ذوقم داره برای این نسخه ی جدید بازی بیشتر میشه.
اگه هم بتونیم با گروههای دیگه پیمان ببندیم که دیگه بازیش شاهکار میشه.
راستی از من اول بازی تا حالا یه ماموریت دارم به نام kill the sterlok این آقای استرلوک کجا پیدا میشه؟البته شما یه چیزایی تو پست 658 نوشتین اما من نفهمیدم که این sterlok کیه؟ پیدا میشه؟
سلام دوست من
گفته شده که توی نسخه جدید(clear sky) توضیح خواهد و تمام ابهمات گزشته در نسخه قبلی را نمایان خواهد کرد و این که تو می گی یعنی خودت رو بکوش استروک خودتی:11:
سلام دوستان من یک سری مطلاب جدید در مورد استالکر پیدا کردم نمی دونم از کجا شروع کنم
اول این که یک پچ جدید برای زمستانی کردنS.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobl یاهمون برفی کردن بازی
اینم چندتا از عکساش
با کیفت بالا می توانید از کد های زیر استفاده کنید
برای دانلواد پچ می توانید از لینک زیر استفاده کنید حجمش 53 مگا بایته
توضیج
برای نصب کردنش فقط روی step کلیک می کنید و نصبش می کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------
دوم سوار شدن ماشین این یکی هم اینگار خیلی جالب می یادم ولی من خودم امتحان نکردم ولی بنظر قشنگی میاید اینم مال(S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobl )
این یکی کم حجم است حدود 1 مگا بایته
توضیح در باره پچ ماشین و نصب کردن ان و گزاشتن ان در درایو
گفته شده که در این قسمت می زاریش
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-shoc\user.ltx
جهت های ماشین البته به زبان خارجه نمی دونم کجایی
Mit "F" steigt ihr in ein Auto ein und mit "B" startet ihr den Motor, gesteuert wird mit "W", "A", "S" und "D".
سلام دوستان یک سری عکس های جدید از استالکر تقدیم به شما:5:
در ابعاد بزرگ لینک پایین
---------------
اقا این یکی خیلی قشنگه من که خیلی باهش حال کردم انسافان انگار ادم میره تو عکس واقعان بازی خیلی جالبیه(مثل رویا) تصویر بزرگشه رو می تونید از لینک پایین بگیرید
------------
اقا این یکی قشنگه منظره بازی فرق کرده و جزییاتش بیشتر شده
با ابعاد بزرگ تر
-------------
این یکی رو نمی دونم قبلان گزاشتم یا نه
ابعاد بزرگ
-------------------
این یک عکس دیگه
ابعاد بزرگ
----------------
این عکس هم در باره غروب افتاب بنظر خیلی قشنگه میاید ولی من نمی دونم حالا غروب افتاب یا طلوع؟:13:ولی هر چی خیلی قشنگه صفحه نمایش به رنگ زرد در امده و اب هم رنگش تغییر کرده یعنی در واقع حس طبیعی به ادم دست می ده خیلی خیلی جالبه
این ابعاد بزرگ
-------------
و اینم یک عکس خیلی جالب صحنه درگیری (ولی هنوز شرع نشوده)و اسمان ابرهای سیاه و زشت که ادم مبره تو حس واقعان قشنگه
ابعاد بزرگ
------------
اینم یک عکس از جنگل بازی من که می ترسم برم توش:46:
ابعاد بزرگ
-------------------
اینم یک عکس دیگه از استالکر
ابعاد بزرگ
-------------------------------
اینم اخرین عکس
در ابعاد بزرگ
------------
و در اخر سر هم یک شوخی کنیم
مگن برق منطقه STALKER CLEAR SKY رو ایران تامین می کنه:46::5::20:
و در اخر سر هم می خوام چند از عکس های رو که از طبیعت و منزال مسکونی به بازی تبدیل می کنند رو عکسشو بزارم
و در ابعاد بزرگ
----------------
اینم یک منزل مسکومی که به بازی تبدیل شده
در ابعاد بزرگ
----------------
در ابعاد بزرگ
-------------
و اینم اخریش برای نمون برداری از یک بونه
در ابعاد بزرگ
دوباره چند تا چیز دیگه هم پیدا کردم
عکس کارکتر های جدید بازی
Stalker
---------
Militär Stalker
-----------
Stalker: Fraktion „Duty“
----------------
Soldaten
---------------
Spezialeinheiten
-------------
Händler
---------
Wissenschaftler
ادامه تاپیک و در مورد بازی STALKER CLEAR SKY از این به بعد در این تاپیک
این تقدیم به همه دوستان:11::11:
mohamad.hejazi
22-01-2008, 11:31
سلام.
من پچ ماشین رو دانلود کردم.کپی هم کردم.اما هنوز ماشین ندیدم.
امید به خدا شاید پیدا کردیم.
ممنون.
سلام.
من پچ ماشین رو دانلود کردم.کپی هم کردم.اما هنوز ماشین ندیدم.
امید به خدا شاید پیدا کردیم.
ممنون.
سلام من خودم شاید چند وقته دیگه نصب ش کردم امتحان کنم
دوست من
همون جور که گفتم از این به بعد تمام حرف ها درمورد استالکر در این تاپیک
mohamad.hejazi
22-01-2008, 11:52
سلام من خودم شاید چند وقته دیگه نصب ش کردم امتحان کنم
دوست من
همون جور که گفتم از این به بعد تمام حرف ها درمورد استالکر در این تاپیک
عزیز دل شما گفتی تمام مباحت در باره ی stalker clear sky در این تاپیک.
این پستی که من دادم در باره ی shadow of chernobil بود.:10:
Oracle_Eldorado
27-01-2008, 11:07
ببخشید من یه جا گیر کردم :
وقتی میرسیم به قسمت آزمایشگاه ، یه در هست که کد میخواد .
کد اون درو پیدا کردم . حالا دوباره رسیدم به یه در دیگه که بازم کد میخواد !
کد اونو هم پیدا کردم ولی یادم رفت که بنویسمش ! آخه این اسلحه جدیده رو گرفتم حواسم به اون پرت شد .
یه راهنمایی هم بکنم که دری که کد میخواد یه جونوری پشتشه که هی میزنه به در !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستی میگم این بازی چقدر مضخرفه ! اصلا شبیه دمویی که نشون داده بود نبود !
امیدوارم شماره 2 قشنگتر بشه .
راستی یه نفر داستان بازی رو یه توضیح مختصری بده . من فقط فهمیدم که توی یه منطقه ی شیمیایی شده هست .
ببخشید من یه جا گیر کردم :
وقتی میرسیم به قسمت آزمایشگاه ، یه در هست که کد میخواد .
کد اون درو پیدا کردم . حالا دوباره رسیدم به یه در دیگه که بازم کد میخواد !
کد اونو هم پیدا کردم ولی یادم رفت که بنویسمش ! آخه این اسلحه جدیده رو گرفتم حواسم به اون پرت شد .
یه راهنمایی هم بکنم که دری که کد میخواد یه جونوری پشتشه که هی میزنه به در !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستی میگم این بازی چقدر مضخرفه ! اصلا شبیه دمویی که نشون داده بود نبود !
امیدوارم شماره 2 قشنگتر بشه .
راستی یه نفر داستان بازی رو یه توضیح مختصری بده . من فقط فهمیدم که توی یه منطقه ی شیمیایی شده هست .
سلام دوست من شما سوال خودتون رو از این به بعد تو این تاپیک مطرح کنید ودر این ادرس زیر نیز مشخصات نسخه جدید بازی توضیح داده شده
---------------
اونکی می زنه به دره یک موجود عجیب و غریبه
در مورد کد اطلاعات بازی توی یک صفحه ذخیر می شه توی بازی دکمه Mرا بزن میره توی یک صفحه تو یکی از این صفحه ها که بگرید کد رو پیدا می کنیه
لطفان دیگه اینجا سوال نکون بیا به این تاپیک
Oracle_Eldorado
29-01-2008, 00:52
عزیز دل اون تاپیک مربوط به ورژن جدید تر میشه . سئوال من مربوط به همین ورژن هست Shadow Of Chernobyl که تاپیکش همینجاست .
سلام
خوب من جواب شما رو دادم در پست بالایی
:11::10:
Oracle_Eldorado
29-01-2008, 18:44
عزیزم شما چرا همش تبلیق تاپیک خودتو میکنی ؟!
برای بار دوم ( و آخرین بار ) سئوال من مربوط به ورژن جدید نیست .
هر سئوالی در مورد هر بازی در تاپیک خودش .
به نظر شما میشه یه سئوال مربوط به Gta4 رو در تاپیک بازی Gta5 پرسید ؟
پس خواهشا کم لینک اون تاپیک رو اینجا بزار .
phenom200
30-01-2008, 18:16
سلام اگه میشه یه کرک خوب واسه s.t.a.l.k.e.r بزارین.ممنون
capitan black
30-01-2008, 21:03
من اين بازي رو از يكي از بچه ها گرفتم و نصبيدم...واقعا مزخرفه....اصلا جالب نيست و در كنار بازيهاي جديد ديگه اچيزي واسه گفتن نداره...
Oracle_Eldorado
30-01-2008, 22:26
کاپیتان عزیز میدونی این بازیکی اومده ؟!
البته حق با شماست .
قشنگ هست یکمی ولی هیچ جذابیتی نداره .
صداگذاریش که واقعا مضخرفه . داستانش هم که هی معلوم نیست !
ولی برای یه بار بازی کردن ( اون هم مفت ! ) خوبه . برای اوقات فراغت ....
capitan black
30-01-2008, 23:12
البته حق با شماست .
باور كن سروش جون مفت هم ارزش نداره....براي من و شما كه گيم خور حرفه اي هستيم اينو عرض ميكنم:5:
havas_1980
30-01-2008, 23:32
باور كن سروش جون مفت هم ارزش نداره....براي من و شما كه گيم خور حرفه اي هستيم اينو عرض ميكنم:5:
من اين بازي رو از يكي از بچه ها گرفتم و نصبيدم...واقعا مزخرفه....اصلا جالب نيست و در كنار بازيهاي جديد ديگه اچيزي واسه گفتن نداره...
البته حق با شماست .
من خودم منتظر این بازی بودم. ولی متاسفانه از دید من چیز خیلی خوبی از کار در نیومد که مجبور شدم از کلکسیونم حذفش کنم:
از انصاف نگذریم گرافیکش که قشنگه. صدا گذاریش هم خوبه.
ولی Loading طولانی بازی (هم اولش و هم بین مراحل) در مقایسه با بازیهای روز رو اعصاب آدم میره!
گیم پلی این بازی این بازی به خاطر حذف وسایل نقلیه در میانه ساخت بازی خیلی بد شده!
و وقتی که حرکت میکنی دوربین هی به چپ و راست (به شدت) تلو تلو میخوره که فاجعه است!
سلام دوستان 2 تا اهنگ گیتار که توسط کمپ لونر و دیوتی . باقی کمپ های می زدن (لونر) رو پیدا کردم اپلوادش کردم براتون اخر اهنگن دلم نیومد نزارمشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دانلواد با حجم 1.مگا تقریبان
-------------------
سلام دوستان من خواستم حرفی بزنم اون این که پچ های زیاد اومده که بازی رو گرافیکشو بهتر کرده اصلحه های جدید بهش اضافه کرده نشونه گیری رو دقیق تر کرده صدا های بازی رو درست کرده و صدا ها اصلحه ها
شما اصلان می دونید بیش از 300 تا وسایل است تو بازی استالکر
فکر کنم بیشه از 30 تا 40 اسحله هم است که هی بیشتر هم می شه
استالکر از 7 راه تمام می شه
یکی اپدید است که اگر نصبش کنی هوا برفی می شه و یک دیگه هم است که سوار ماشین می شه
------------------------------------------------------
یک پچ جدید اومد ه که اصلحه های که خراب هست رو درستش می کنه
با ابعاد بزرگ
دانلواد این پچ با حجم 881 کیلو بیات
اینم مراحل نصبش
------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان یک چیزی خیلی جالب در واقع اپدیت استلکر خیلی خیلی جالب به حجم 256 مگا بایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
عکس شو نگاه کنید این چیزها بهش اضافه شده پاشیدن خون به دیوا
ر خشتیپ شدن ریس تون
مواد های اتمی
اینم لینک عکس ها 20 عدد عکس
HTML کد:
در زیر هم تغییرات ایجاد شده در بازی رو می ببینید
Now compatible with patch 1.0004
- Buy almost everything from traders
- Rifles fitting the handgun slot
- Dream and avoid night time
- Drag items and carry higher load
- Non-degrading Armour and Weapons
- Reliable (non-jamming) weapons
- Side-quests without a time limit
- Better skins for weapons & items
- More gruesome blood effects
- More weapons accept attachments
- More usefull interaction with NPCs
- Lots of Quests fixed and reenabled
- Reputation reenabled
- Torch that shines further and wider
- More realistic nights and weather
- Text on the map
- Better English text dialogues
- Accurate & Realistic weapon descriptions
################################
---------- Changelog ----------
################################
2.3 -> 2.4
List of files in 2.4:
- Made compatible with patch 1.0004 (natasha8384)
- Added Hectrol's stalker minimod 0.5
- Added parts of Realism Graphic Mod 2.0 by edomae
- Added Cameron Sneed's (jjwalker) Float32 Mod
- Added giv_em_hell's GhillieSuit, SVD and SVU skins from GhillieSuit_Svd_v1.2
and one of 3 G36 skins in this mod from Advanced World Weapons v.2.0
- Added vehicles' coordinates and vehicle supporting files from Vehicle
Enhanced 1.0 for GSC v.1.0003 by tampoux
- Added new advanced scope lenses from Advanced Scopes by Domm2405 (aka
Smirnoff CCCP) featured on some weapons
- Basix Spawn Mod combo of monsters and vehicles for 1.0004
- Weapons Expansion Mod (17 new base weapon models)
- Texture Switcher for Add-ons
- Environmental GFX Mod
- NPC Weapons Distribution (Rebalancing) Mod
- Weapons Inside Mod
- Skinflint Mod
- NPC-Fracture Fix
- Kruglov Flashdrive Fix
- Weight limit reduced to 200Kg
- Several weight limit options provided
- Minor changes
- New logo by Jamie Roberts
REMOVED:
- Sanex 4.2 A-Life Extended mod
- Dream Mod
- Stalkers Are Not Blind
- VideoCC Mod
- Other mods were adjusted/fixed to be compatible with 1.0004
- LSSNeitrino's & dezodor's Blowout/Psi-Zones and Emissions Mod v1.1b
##################################
---------- Installation ----------
##################################
1. Extract it anywhere you like (using 7zip, WinRAR or any 7z compatible
program)
2. Place: (folder) 'gamedata' at: ...\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow
of Chernobyl
3. Do whatever you want with the other files.
======= NOTE =======
1. DO NOT EXPECT that your old saved games will work with this mod. Just to be
safe, keep the old gamedata folder somewhere before you try the new one. If
there are problems either delete the new one and continue to use the old one or
start a new game.
2. The Stalker Faiakes mod is meant for Master level only. Otherwise it makes
the game too easy.
3. Requires patch 1.0003 to work and enable all features.
4. Some mods (e.g. Vehicle mods) require some additional commands to be
activated/used. Please read the respective ReadMe file of that mod, which is in
the 'All Other ReadMe' folder.
5. If you can't get this (or any other mod) to work, you just need to modify
the file fsgame.ltx, which is in the same folder where you placed the gamedata
folder of this mod.
Simply, right-click on fsgame.ltx, choose 'open with', click the bottom option
'Choose Program...', select 'Notepad' from the list, check the option below to
always open that type of file with Notepad and then click 'OK'.
Open the file and the second line will look like this (a bit more spread apart
but ignore that):
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
Replace the first 'false' with a 'true' and the whole thing should look like:
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\
Save, close and you'll find that all your mods work fine now.
#############################
---------- Credits ----------
#############################
Mods: Contributions:
>>> In alphabetical order:
174@2ch for: Jin-Roh Mod v1.0
Ab@dDon for: Dream Mod v1.1
Balnazzar for: Trader Mod v1.1
Balnazzar for: Retexture Mod v1.0
Balnazzar for: Transport Mod v1.0 + Patch
Bolm for: OLMod v1.2
Breda for: l86 blood texture mod
broken181 for: Silent Silencers mod v3.0
Broken181 for: 100 Rads Bar poster
Broken181 for: Russian Military skin
Cambragol for: STALKERSkies mod
Cryomerk for: Reskin Pack #1 (G36/Sig550/AKM74)
dDefinder for: Improved Sound Effects v0.9 mod
Digital Junkie for: UAZ skin
Digital Junkie for: Bar stairs poster
Domm2405 for: Advanced Scopes
edomae for: Realism Graphic Mod 2.0
FacTor-X for: Gaus Rifle skin
FacTor-X for: Re-Skinned Hands/Gloves mod
Gamerush for: Flashlight Range Mod v1.0001
Giv_em_hell for: Real World Weapon Reskins mod v1.07
Giv_em_hell for: GhillieSuit Svd mod v1.0
Giv_em_hell for: Advanced World Weapons v.2.0
Gohda for: Retextured AK-74u and AK-74 mod
Gohda for: Retextured USP - Stainless Steel Slide
Gohda for: Retextured Winchester 1300 - Wood Parts
Gohda for: Retextured PM and PB (1.0)
Gohda for: Retextured Groza (1.0)
giv_em_hell for: Advanced World Weapons mod v1.0
gordon-X for: Harmonica mod
gullgotha for: No1DegradeUniqueWeapons Mod Version v1.0
gullgotha for: NoDegradeNormalWeapons Mod Version v1.0
gullgotha for: Endurance Mod Version v1.1
H4wk for: Monster Energy Drink mod
Hectrol for: Acoustic Metal Stalker Minimod
Hectrol for: Hectrol Stalker Minimod 0.5
Heru for: Girl TV mod
jjwalker for: Float32 mod v1.5267a
Jamie for: New logo
KnifeInFace for: High-res Smirnoff Vodka mod
KnifeInFace for: High-res Food mod
KoGar for: Rules of Engagement mod v0.1b
Kyodan for: Real Gun Names mod v.3
Lexx for: Antigas Armour Mod v4.1
LLSNeitrino for: M_BCCF mod v2.0
LSSNeitrino & dezodor for: Blowout/Psi-Zones and Emissions Mod v1.1b
Lokbomb for: Viper to Pistol Slot Mod
Massimo for: Bandage-Disk-Weather mod
Mattressi for: Gritty Chrome Desert Eagle re-skin v1.0
Moshpit for: X-46 Advanced Battlearmor Suit v2.0
Mtang for: Annoying Audio Fix v1.3
NAMAYU for: Multicam style Stalker suit skin mod
natasha8384 for: Camo Weapons Pack 1 & 2
natasha8384 for: Camo Stalker Suit mod v1.0
natasha8384 for: Camo SEVA Suit mod
natasha8384 for: Camo PDA
onionradish for: Show Reward Mod v1.02
Ozne for: Cigarettes mod
Parabellum9x19 for: Napalm and Phosphorus Grenades mod
Phaedin for: Siren sound
PiIsARational for: No time limit on quests Mod v0.01
PiIsARational for: Armour Decay Mod v.01
Pseudoant for: HUD & Blood MOD v1.3
sanex for: SANEX A-LIFE MOD v4.2 Extended
Save for: Carry mod v3.0
SGHi_app for: miniPDA replacement mod
Superfly for: Items skin pack mod
Swifty Magee for: Additional Add-ons Mod v1.0
tampoux for: Vehicle Enhanced 1.0
tharawdeal/onionradish for: Raw Onion Revamp Mod 1.03
TheVoodoo for: Weather Overhaul Mod 1.01
TREG for: Zombified Stalker Skins v1.0
TSL16b for: VideoCC Mod v1.11
Underwhelmed for: Weapon Damage Mod
Warpig for: Mp5/Viper upgrade mod
Warpig for: Sign Bar 100 mod
YoJimbO for: Improved Metal Bump Maps mod
YoJimbO for: Improved Stone Bump Maps mod
YoJimbO for: Improved Concrete Bump Maps mod
YoJimbO for: Improved Vehicle Bump Maps mod
YoJimbO for: Improved Ground Bumpmaps mod
YourMessageHere for: STALKER Realistic-looking Weapon Pack
ZanderArch for: Advanced mapping system mod v1.5
All changes, beyond what the credited mods originally offered, are mine.
All changes, not credited to a specific modder, are mine.
دانلواد این پچ
HTML کد:
اینم یک لینک دیگه
HTML کد:
اینم یک لینک دیگه
HTML کد:
s.w.o.v2.0_full
سلام دوستان اینم mod پچ جدید استالکر که کلی در بازی تغییر ایجاد کرده اسمش است s.w.o.v2.0
اینم توضیح در مورد تغییرات در اینجا
اینم لینک دانلواد mod که به دو پارت تقسیم شده فکر کنم روی هم حجمشون 190 مگا بایته:20:
پارت یک
پارت دوم
-------------------------
دانلواد همین دو پارت در سایت دیگر
لینک پارت یک
لینک پارت دو
اینم لینک توضیح نصب و چگونگی تغییرات در بازی
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
s.w.o.v2.0_lite اینم یک خلاصه از s.w.o.v2.0 همون دو فایل بالای ولی به بصورت ناکامل و یا همون دمو مثلی اینکه قبلان دادن بیرون دمشو و حالا دوباره تکملش کردن در فایل بالای
دانلواد پچ دمو به حجم 52 مگا بایت
----------
:10::11::10:
pooyakhaste
02-02-2008, 15:32
با سلام خدمت همه دوستان
یک کمک لازم دارم ،در مراحل اخر بازی هنگامی که از جنگل red forest میگذرید و وارد یک زیر زمینمیشوید ، داخل زیر زمین هنگامی که دسته را میکشید و باید برگردیم ،من به شدت دچار کمبود تیر میشوم و نمی دونم چیکار باید بکنم.
اگه نکته ای هست که باید از قبل انجام دهم یا کاری که همین الان می تونم بکنم، لطفا کمک کنید:19:
با سلام خدمت همه دوستان
یک کمک لازم دارم ،در مراحل اخر بازی هنگامی که از جنگل red forest میگذرید و وارد یک زیر زمینمیشوید ، داخل زیر زمین هنگامی که دسته را میکشید و باید برگردیم ،من به شدت دچار کمبود تیر میشوم و نمی دونم چیکار باید بکنم.
اگه نکته ای هست که باید از قبل انجام دهم یا کاری که همین الان می تونم بکنم، لطفا کمک کنید:19:
سلام دوست من مثل اینکه شما اصلان با بازی اشنایی ندارید:20::11:
خوب شما می توانید بریید روی جنازه های افراده مرده و تیر و لازم و فشنگ و خون و هر چیزی دیگه که تو بدنشون است رو بردارید
شما می توانید با برداشتن وسایل قیمتی و گران بها(سنگه های نورانی) حتا با برداشتن اصحله های افتاده رو زمین انها رو بفروشید و از پولش اصلحه مهمات و کار های دیگه انجام بدهید:20:
اگر حالا می خواید بپرسید از کجا انها رو بفروشم کنم پیش همون ادمی که اول بازی پیشش بود یک مرد چاق چله با یک جلیزقه و یک پیرن سفید به اون می دهید و پولش رو می گیرید و ازخودش اصلحه مهمات می خرید
نکته :برای گشتن جنازه ها و صحبت کردن با افراد دکمه f رو می زنید:10:
pooyakhaste
03-02-2008, 07:46
سلام دوست من مثل اینکه شما اصلان با بازی اشنایی ندارید:20::11:
خوب شما می توانید بریید روی جنازه های افراده مرده و تیر و لازم و فشنگ و خون و هر چیزی دیگه که تو بدنشون است رو بردارید
شما می توانید با برداشتن وسایل قیمتی و گران بها(سنگه های نورانی) حتا با برداشتن اصحله های افتاده رو زمین انها رو بفروشید و از پولش اصلحه مهمات و کار های دیگه انجام بدهید:20:
اگر حالا می خواید بپرسید از کجا انها رو بفروشم کنم پیش همون ادمی که اول بازی پیشش بود یک مرد چاق چله با یک جلیزقه و یک پیرن سفید به اون می دهید و پولش رو می گیرید و ازخودش اصلحه مهمات می خرید
نکته :برای گشتن جنازه ها و صحبت کردن با افراد دکمه f رو می زنید:10:
پسر خوب مثل اینکه شما مارو اسکل فرض کردی؟؟؟؟:21:
میگم مرحله آخر بازی هستم!!!:46:
اگه اینقدر اسکل بودم مطمئنا به اینجا نمی رسیدم!!!:13:
دشمنهای این مرحله خیلی قوی هستند و باید روی همشون بیشتر از یک خشاب خالی کنی ،تازه وقتی میگردیشون فقط تیر کلت دارند.
دوستان یکی مارو کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:19::19::19::19:
پسر خوب مثل اینکه شما مارو اسکل فرض کردی؟؟؟؟:21:
میگم مرحله آخر بازی هستم!!!:46:
اگه اینقدر اسکل بودم مطمئنا به اینجا نمی رسیدم!!!:13:
دشمنهای این مرحله خیلی قوی هستند و باید روی همشون بیشتر از یک خشاب خالی کنی ،تازه وقتی میگردیشون فقط تیر کلت دارند.
دوستان یکی مارو کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:19::19::19::19:
منظور شما از این چاه همون چاهی نیست که باید توش چند تا دسته فرمان رو بکشی بعدش بری بیرون؟
شما اگه یک سیو قبلی دارید برگردید برید اونجا و اصللحه مهمات جمع کنید از دوباره بیاید توی همون چاه
تنها را نجات شما همین وگرنه خیلی ادم هست اونجا
یا یک راه دیگه تیر کمتر مصرف کنیدو فقط روی سر اون نشونه بگیرید معمولان به یک یا دو تیر توی سر می میرند
راستش من قبلان خودم که بازی می کردم اینجا تیر کم اوردم:13:ولی بعد ان که برای تمام کردن راه دیگه رفتم کلی تیر می خریدم واسی اینجا که تیر کم نیارم
تقدیم به شمااااااااا:11::10:
سلام دوستان 2 تا اهنگ گیتار که توسط کمپ لونر و دیوتی . باقی کمپ های می زدن (لونر) رو پیدا کردم اپلوادش کردم براتون اخر اهنگن دلم نیومد نزارمشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دانلواد با حجم 1.مگا تقریبان
HTML کد:
mohamad.hejazi
03-02-2008, 14:45
سلام.
آقا چی شد چرا یه دفعه تمام گروه duty و loner با من دشمن شدن!!!مگه من کاریشون کردم؟!!!
این جز بازیه یا من بد رفتم؟
هر جا که پا میزارم duty و loner به طرف من تیر اندازی میکنند.
اگه بد رفتم بگین تا برگردم به چندتا سیو قبل.
ممنون.
pooyakhaste
03-02-2008, 22:58
منظور شما از این چاه همون چاهی نیست که باید توش چند تا دسته فرمان رو بکشی بعدش بری بیرون؟
شما اگه یک سیو قبلی دارید برگردید برید اونجا و اصللحه مهمات جمع کنید از دوباره بیاید توی همون چاه
تنها را نجات شما همین وگرنه خیلی ادم هست اونجا
یا یک راه دیگه تیر کمتر مصرف کنیدو فقط روی سر اون نشونه بگیرید معمولان به یک یا دو تیر توی سر می میرند
راستش من قبلان خودم که بازی می کردم اینجا تیر کم اوردم:13:ولی بعد ان که برای تمام کردن راه دیگه رفتم کلی تیر می خریدم واسی اینجا که تیر کم نیارم
تقدیم به شمااااااااا:11::10:
یعنی میگی برم مرحله قبل از red forest ؟
بابا من با هزار زحمت رسیدم ، راه دیگه نداره از همون مرحله red forest لود کنم
نه؟؟؟؟
یعنی میگی برم مرحله قبل از red forest ؟
بابا من با هزار زحمت رسیدم ، راه دیگه نداره از همون مرحله red forest لود کنم
نه؟؟؟؟
سلام دوست من شما اگرپول داري برو پيش اون رستوران داره ازش وسايل بخر چون نزديكترين به تو است البته يك ديگه به تو نزديك است ولي اسمشون بلد نيستم اگر مي خواي بدوني همونجاي كه يك پايگاه بزرگ كه توش ارتش است هموشون لباس ارتشي تنشونه بعد كه رفتي داخل ساختمان يك قسمتي است كه يك نفري اصلحه مي فروشه از اون مي توني بخري
ولي دوست من از من مي شوني برو پيش اون يارو رستوران داره هر چي توي دست پت است جمع كن كه بري بفروشي:11:
pooyakhaste
04-02-2008, 15:13
سلام دوست من شما اگرپول داري برو پيش اون رستوران داره ازش وسايل بخر چون نزديكترين به تو است البته يك ديگه به تو نزديك است ولي اسمشون بلد نيستم اگر مي خواي بدوني همونجاي كه يك پايگاه بزرگ كه توش ارتش است هموشون لباس ارتشي تنشونه بعد كه رفتي داخل ساختمان يك قسمتي است كه يك نفري اصلحه مي فروشه از اون مي توني بخري
ولي دوست من از من مي شوني برو پيش اون يارو رستوران داره هر چي توي دست پت است جمع كن كه بري بفروشي:11:
تو همون red forest جایی نیست که بتونیم تیر بدست بیاریم؟
آخه من وقتی وارد red forest شدم ،تیرم کم نبود. تقریبا کلاشینکفم پر از تیر بود.
ولی اونجا دشمنا سگ جون بودن دیگه!!!
تو همون red forest جایی نیست که بتونیم تیر بدست بیاریم؟
آخه من وقتی وارد red forest شدم ،تیرم کم نبود. تقریبا کلاشینکفم پر از تیر بود.
ولی اونجا دشمنا سگ جون بودن دیگه!!!
ببين مي توني برگردي پيش يارو رستوران داره؟:13:
اصلان پولت چنده؟
pooyakhaste
05-02-2008, 07:53
ببين مي توني برگردي پيش يارو رستوران داره؟:13:
اصلان پولت چنده؟
تونستن که می تونم ولی از 2 تا چیز میترسم
1- می ترسم هوا تاریک بشه:devil:
2- در قثی red forest به علت کمبود تیر از دست یک سری از دشمنها فرار کردم ، حالا اگه برگردم خفتم میکنن:4:
پول هم به اندازه کافی دارم
2- در قثی red forest به علت کمبود تیر از دست یک سری از دشمنها فرار کردم ، حالا اگه برگردم خفتم میکنن:4:
سلام دوست من
تارييك كه ترس نداره :31::20:
بعدش تو چطوري از دست اونا فرار كردي همون جور دوبار بر گرد براي پول هم سنگ هاي با ارزش رو رو پيدا كن و بفروش اگر مشكلت حل نشود مي توني به رفتن مرحله فرعي پولت رو زياد كن ژيش اون يارو رستوران داره ماموريت فرعي بگير كار رو خوب انجام بده تا بهت پول بده بعد با پولش مهمات و اصحله بخر:10::11:
سلام دوست من
تارييك كه ترس نداره :31::20:
بعدش تو چطوري از دست اونا فرار كردي همون جور دوبار بر گرد براي پول هم سنگ هاي با ارزش رو رو پيدا كن و بفروش اگر مشكلت حل نشود مي توني به رفتن مرحله فرعي پولت رو زياد كن ژيش اون يارو رستوران داره ماموريت فرعي بگير كار رو خوب انجام بده تا بهت پول بده بعد با پولش مهمات و اصحله بخر:10::11:
شما بهتره از هد شات استفاده کنی اینطوری تیر زیاد کم نمیاری یه چیز دیگه اینه که معمولا تو هر منطقه دشمنا 1 نوع تفنگ دارن مثلا تو یه منطقه همه کلاش دارن یه منطقه یه چیز دیگه شما اگه تفنگ اونا رو برداری تیر کم نمیاری چون هرچی بکشی میتونی جیباشو خالی کنی یا خشاب تفنگشو برداری
pooyakhaste
07-02-2008, 11:38
شما بهتره از هد شات استفاده کنی اینطوری تیر زیاد کم نمیاری یه چیز دیگه اینه که معمولا تو هر منطقه دشمنا 1 نوع تفنگ دارن مثلا تو یه منطقه همه کلاش دارن یه منطقه یه چیز دیگه شما اگه تفنگ اونا رو برداری تیر کم نمیاری چون هرچی بکشی میتونی جیباشو خالی کنی یا خشاب تفنگشو برداری
باور کن اون دشمنهای مرحله اخر رو یه خشاب رو سرش خالی می کنم ولی نمیمیرن.
تازه تو جیباشون هم خالیه دیگه!!:20:
pooyakhaste
09-02-2008, 07:53
بچه ها تو همون مرحله زیرزمین چندجا هست که باید یک کد 5رقمی رو بنویسیم.
کسی میدونه رمز این کد چیه و چیکار میکنه؟؟:13:
بچه ها تو همون مرحله زیرزمین چندجا هست که باید یک کد 5رقمی رو بنویسیم.
کسی میدونه رمز این کد چیه و چیکار میکنه؟؟:13:
سلام
اينجا 2 كد است:10::11:
سلام دوستان يكي كمك به ما كمك كنه وقتي من مي خوام اپديت استالكر رو نصب كنم(patch1.5) بقيهه بچ ها اين اخطار ظاهر مي شه چه كار كنم يكي كمك كنه
تا حالا انواع اقسام پچ ها رو دانلواد كردم و مي خواستم نصب كنم اين اخطار مي ياد تا رو ش كليك مي كنم اين مياياد كسي راه حيلي نداره به من كمك كنه :41::41::41::41::41:
خب میگه نمیتونه بازی رو پیدا کنه یعنی مشکل از فایل exe اجرایه بازیته چون کرک شده به این مشکل برخوردی
من که تا حالا پچ نصب نکردم چون مشکلی نداشتم بهتره جایی بپرسی که چند نفر صب کردن پیغام خصوصیت رو چک کن
pooyakhaste
11-02-2008, 22:22
سلام
اينجا 2 كد است:10::11:
بابا اذیت نکن.
هر کدوم رو می دونی بگو.
ما اینجا تو خماری موندیم. هر چی میدونی بگو
عزیز ما بگیم فایده نداره خودت باید پیداشون کنی
یکیشون 12345 و دومی درست یادم نیست همینجا بگردب هم پیدا میکنی
pooyakhaste
12-02-2008, 08:09
عزیز ما بگیم فایده نداره خودت باید پیداشون کنی
یکیشون 12345 و دومی درست یادم نیست همینجا بگردب هم پیدا میکنی
آخه کجا باید دنبالش بگردم؟
بابا یکی یه توضیح کامل در مورد اون مرحله آخر لعنتی به ما بده.
تویه یکی از اتاق ها یه جسد افتاده فکر کنم لباس نارنجی تنش بود باید اونو بگردی وقتی پیداش کردی تویه بیسیم یه نفر برات رمز در رو میخونه حالا جسده کجاست باید رویه نقشتو نگاه کنی دوتا جونور عجیب که یه چیزی شبیه قیف رو صورتشونه هم اونجا هستن
در اول : 1243
در دوم : 9524
pooyakhaste
13-02-2008, 15:25
تویه یکی از اتاق ها یه جسد افتاده فکر کنم لباس نارنجی تنش بود باید اونو بگردی وقتی پیداش کردی تویه بیسیم یه نفر برات رمز در رو میخونه حالا جسده کجاست باید رویه نقشتو نگاه کنی دوتا جونور عجیب که یه چیزی شبیه قیف رو صورتشونه هم اونجا هستن
در اول : 1243
در دوم : 9524
تو کدوم مرحله رو میگی؟؟؟
من مرحله آخر رو میگم که باید بری چندتا دسته رو بکشی!
اونجا رمزهاش 5 رقمیه!:19:
سلام
حتما من اشتباه کردم
ولی دوست عزیز این بازی خطی نیست که مرحله داشته باشه حتی اگه بخوای منطقه ها رو مرحله حساب کنی (شما فکر میکنم تو کمپ منولایت ها هستین ) اونجا مرحله آخر نیست مرحله آخر تویه خوده چرنوبیل و هنوز جا داری تا به آخرش برسی تویه این بازی فکر میکنم فقط اون دوتا در نیاز به کد داشته باشن که گفتم اون درهایی که شما گفتی رو اصلا یادم نمیاد چون احتمالا نیاز به باز کردنشون نبوده
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
امروز بازی رو دوباره نصب کردم و هر دوتا پایان اصلیش رو دیدم
قسمت آخر یه نفر میاد و یه توضیحاتی میده که چون زیرنویس نمیکرد توضیحاتشو درست متوجه نشدم چیا میگفت ولی انقدر متوجه شدم که گروهی برایه ساختن سوپر انسان هایه پیشرفته دست به آزمایش هایی در منطقه چرنوبیل میزنن (چون این منطقه متروکه و دارایه نیرو هایی بوده که برایه کارشون لازم بوده بوده) و منطقه ای به اسم zone رو به وجود میارن و همچنین گروهی رو به نام استاکر ها به وجود میارن که اون مارک رو دارن وظیفه این گروه محافظت از zone و جلوگیری از ورود جستوجوگران و اراذل منطقه به zone هست و همونطور که میدونید ما هم یکی از اونها هستیم و در پایان حرفاش از ما میخواد که دوباره به گروه بپیوندیم اگه قبول کنیم نشون مدیه تویه یه محفظه شیشه ای قرار میگیرم و بازی تموم میشه اگر هم قبول نکنیم یه دفعه خودمون رو تویه زون میبینیم با یه گله دشمن که پس از کشتار اونها میرسیم یه محلی که استاکر ها تویه محفظه شیشه ای قرار دارن سپس با شلیک به اونا همشون رو از بین میبریم صحنه بعدی نشون میده که زون از بین رفته و در یه دشت سبز رویه چمن ها دراز میکشیم و .......
البته همونطور که گفتم اگه زیرنویس برایه صحبت هاش داشت بهتر متوجه میشدم
مثلا راجب اینه که ما چرا ماموریت داشتیم خودمون رو بکشیم هم توضیح داد که درست متوجه نشدم انگار که ما خودمون شروع به جستجو در زون کرده بودیم و میخواستیم از راز هایه زون سر در بیاریم
اگه متن صحبتاشو پیدا کردم کامل تر توضیح نیدم
تو کدوم مرحله رو میگی؟؟؟
من مرحله آخر رو میگم که باید بری چندتا دسته رو بکشی!
اونجا رمزهاش 5 رقمیه!:19:
سلام دوست من مكس راست مي گه تو كدوم در رو مي گه؟
فقط دو در بيشتر توي بازي نيست كه رمز به خواد
بقيه در ها توشن مهمات مواد غدايي از اين جور چيزها:10::11:
rouzbeh_ziafati
19-02-2008, 01:34
سلام بنده مدتیه این بازی رو خریدم .
یه چندتا سوال برای پیش اومده . نسبت به گرافیک و این همه تعریف من خیلی از این بازی لذت نبردم که تنها دلیلیش هم این بوده که دقیق متوجه نشدم که جریان بازی چیه . اول بازی یه کامیون اومد که منفجر شد و ازش آدم ریخت بیرون فرداش یه نفر اومد و یکی از اون آدمها رو زنده پیدا کرد و برد پیش رئیسش . میشه بگید این کامیون که رعد و برق کارش رو ساخت کیا توش بودند ؟ و اون ها که این زخمی رو بردند کی بودند ؟ و چرا بردند با خودشون ؟
در بعضی جاهای بازی هم علامت سبز مثل قطره آب سمت راست نشون میده اما من فقط مشروب همراهم هست که وقتی هم میخورم باز اون علامت میاد و از بین نمیره . اما وقتی قاشق چنگال میاد و یه نون میخورم با تن ماهی دیگه قاشق چنگال حذف میشه . سمت چپ زیر نقشه هم یه چیزی مثل موس هست که بزی موقع ها چشمک میزنه اون چیه ؟
اون صدای بوق که بعضی موقعا ها میاد برای چیه .
مرسی
سلام بنده مدتیه این بازی رو خریدم .
یه چندتا سوال برای پیش اومده . نسبت به گرافیک و این همه تعریف من خیلی از این بازی لذت نبردم که تنها دلیلیش هم این بوده که دقیق متوجه نشدم که جریان بازی چیه . اول بازی یه کامیون اومد که منفجر شد و ازش آدم ریخت بیرون فرداش یه نفر اومد و یکی از اون آدمها رو زنده پیدا کرد و برد پیش رئیسش . میشه بگید این کامیون که رعد و برق کارش رو ساخت کیا توش بودند ؟ و اون ها که این زخمی رو بردند کی بودند ؟ و چرا بردند با خودشون ؟
در بعضی جاهای بازی هم علامت سبز مثل قطره آب سمت راست نشون میده اما من فقط مشروب همراهم هست که وقتی هم میخورم باز اون علامت میاد و از بین نمیره . اما وقتی قاشق چنگال میاد و یه نون میخورم با تن ماهی دیگه قاشق چنگال حذف میشه . سمت چپ زیر نقشه هم یه چیزی مثل موس هست که بزی موقع ها چشمک میزنه اون چیه ؟
اون صدای بوق که بعضی موقعا ها میاد برای چیه .
مرسی
سلام
بعضی از سوالتون رو یکی دیگه از دوستان هم پرسیده بودن
سلام
اینکه جونت هی کم میشه دلیل داره و دلیلش رو باید از او عکس هایی که پایین گوشه تصویر میزنه بفهمی اگه ( از بس بازی نکردم یادم رفته) اگه عکس قطره اومد یعنی شما خونریزی داری و باید از باند استفاده کنی اونوقت دیگه از خونت نمیره اگه به قول بچه ها عکس پنکه رادیو اکتیو اومد یعنی شما آلوده شدی و باید از سرنگ استفاده کنی اگر هم عکس فکر کنم کنسرو بود یا نون خلاصه مربوط به غذا اومد گشنست و باید غذا بخوری........... بعد از رفع مشکل اون عکسه از پایین تصویر میره و دیگه از جونه شما کم نمیشه در مورد راهنما بعد از آخرین امتحانم یه نقشه ساده تهیه میکنم و جایه مکان هایه مهم رو توش مشخص میکنم که بچه ها استفاده کنن صدایه بوق هم برایه اینه که وارد یه منطقه آلوده شدی و باید سریع از اونجا دور بشی
اگه میخوای اصلشون رو بخونی برو صفحه
اما در مورد جریان بازی تو صفحات اول توضیح کاملی داده شده ولی من خلاصه ای رو براتون میگم
بعد از انفجار چرنوبیل منتقه از سکنه عادی خارج شد و تنها ماجراجون و اراذل و شکارچیانی که به دنبال گنجبنه ها بودن در منطقه باقی موندن و بعضی ها هم با تشکیل گروه هایی بر علیه بقیه اقدام میکنن خب ما الان تو همچین منطقه ای هستیم و همونطوری که دیدی از ماشین اول بازی پرت میشیم بیرون و بوسیله یکی از همین شکارچی ها (حالا هرچی) پیدا میشیم که مارو میبره پیش دلال(نه رییس) دلاله کسیه که کار خرید و فروش و همچنین دادن ماموریت رو انجام میده و در اضای انجام دادنشون به ما پول میده همچنین میتونیم چیزایی رو که تو بازی پیدا میکنیم بهش بفروشیم خلاصه ما اونجا بهوش میایم در حالی که حافظه مون رو از دست دادیم و خودمون هم نمیدونیم کی هستیم و اونجا چیکار میکنیم و تنها کاری که میتونیم الان انجام بدیم اینه که بفهمیم ما کی هستیم ولی برایه اینکار باید اول زنده بمونیم و برایه زنده موندن باید پول و غذا داشت ما شروع میکنیم به انجام دادن ماموریت در منطقه برایه بدست آوردن پول و غذا و در کنار اینها پیشروی در منطقه کشف این موضع که اینجا چه خبره
rouzbeh_ziafati
19-02-2008, 19:18
ممنون Maxxx جان . یه چیزایی دستگیرم شد توضیحات تو هم عالی بود .
rouzbeh_ziafati
19-02-2008, 22:19
یه سوال داشتم . یه جاهایی هست که مثل گلوله بخاره رو زمین که میری کنارش رادیو اکتیوی میشی . آیا راهی داره که اون رادیو اکتیو ها رو از بین برد ؟ میدونم که با اون تزریق آمپل حل میشه میخوام بدونم که خود اون منبع رو میشه از بین برد ؟
یه جاهایی مثل توی تونل ها هم هستند یه چیزایی مثل رعد و برق میخواستم از توی تونل برم که باج ندم به اون نگهبانها (اول بازی تقریبا) اما نشد . آیا راهی داره که اون رعد و برقها یا مواد رو از بین برد ؟
راستی صدای بوقها چیه که هر از چندگاهی میاد ؟
اون اعداد زرد رنگ که پایین نقشه سمت راست مینویسه چیه ؟ کم و زیاد میشه
مرسی
یه سوال داشتم . یه جاهایی هست که مثل گلوله بخاره رو زمین که میری کنارش رادیو اکتیوی میشی . آیا راهی داره که اون رادیو اکتیو ها رو از بین برد ؟ میدونم که با اون تزریق آمپل حل میشه میخوام بدونم که خود اون منبع رو میشه از بین برد ؟
یه جاهایی مثل توی تونل ها هم هستند یه چیزایی مثل رعد و برق میخواستم از توی تونل برم که باج ندم به اون نگهبانها (اول بازی تقریبا) اما نشد . آیا راهی داره که اون رعد و برقها یا مواد رو از بین برد ؟
راستی صدای بوقها چیه که هر از چندگاهی میاد ؟
اون اعداد زرد رنگ که پایین نقشه سمت راست مینویسه چیه ؟ کم و زیاد میشه
مرسی
سلام دوست من:20:
رعد برق ها رو نمي شه از بين برد
در مورد راديو اكتيو با پوشيدن لباس ها پيشرفته اين راديو اكتيو كمتر مي شه حتا بعضي از سنگ ها هم راديو اكتيو رو كم مي كنند
اون اعداد و ارقام تعداد افراد كه توي نقشه شما ديدده مي شود است اون صداي بيب كه ميايد يعني يك نفر به نقشه اظافه شد اگر مي خواي انها رو ببيني به وسيله pda يا همون رايانه جيبي كه با دكمه m بالا ميايد مي توني تعداد افراد ديده شده در نقشه رو ببين كه ايا دوست هستن يا دشمن
:10::11:
Captain_Nemo
22-02-2008, 12:02
با سلام خدمت همه دوستان
من اين بازی رو تازه تموم کردم آيا اين بازی چند تا پايان داره يا اينکه پايانش همينه که جلوی اون شی نورانی وایمیسته و میگه می خوام پولدار بشم و بعدش هم ميميره؟
حيفه بازی به اين قشنگی پايان به اين مسخره گی داشته باشه...
rouzbeh_ziafati
22-02-2008, 12:32
چند تا پایان مختلف داره بستگی به انتخاب شما داره .
راستی این سنگها که 5 تاش رو میشه انتخاب کرد اون بالا توی کوله پشتی گذاشت چه فایده ایی دارند ؟
چند تا پایان مختلف داره بستگی به انتخاب شما داره .
راستی این سنگها که 5 تاش رو میشه انتخاب کرد اون بالا توی کوله پشتی گذاشت چه فایده ایی دارند ؟
سلام
اونا آرتیفکت ها هر کدوم قدرت خاصی دارن مثلا یکیشون باعث میشه که خون کمتری از شما بره و لباس شما قوی تر بشه یکی دیگشون باعث میشه مقاومت شما در مقابل آلودگی رادیو اکتیو بالا بره و . . . . تویه کوله پشتی هر کدوم رو انتخواب کنی نمیدونم تو منویه سمت راست یا وسط مینوشت
در ضمن برایه دیدن پایان اصلی بازی نباید برین تو اون اتاقی که به بقول دوستمون شی نورانی (wish generator) توشه
ببینید نقشه درستش اینه
تویه طبقه سوم ساختمان کنترل منولایت چند تا اتاق هست که تویه یکدونشون یه خرابه و خاکروبه است که اگه وارد اون بشی و یکم از تپه ها بالا بری و دور بزنی میرسی به wish generator که پایان فرعی رو به شما نشون میده
تویه همون ساختمون اگه بگردید یه اتاق هست که یدونه از این آژیر هایه چشمکزن زرد (مثل اینایی که بالایه آمبولانسه) اونجا فکر میکنم یه پله بود که میره یه طبقه بالا تر و به سمت پایان اصلی
با سلام خدمت همه دوستان
من اين بازی رو تازه تموم کردم آيا اين بازی چند تا پايان داره يا اينکه پايانش همينه که جلوی اون شی نورانی وایمیسته و میگه می خوام پولدار بشم و بعدش هم ميميره؟
حيفه بازی به اين قشنگی پايان به اين مسخره گی داشته باشه...
سلام دوست من اين بازي از 7 راه تمام مي شه البته بسته بازي كردن شما داره البته همه معمولان از همون راهي كه شما تمام كرديد تمام مي كند
بازي 6 نوع پايان داره و1 پايان اصلي كه يك مرحله بهش اضافه مي شه:10::11:
rouzbeh_ziafati
23-02-2008, 22:46
من از اون سنگها انتخاب میکنم بجای اینکه کمکم کنند باعث می شدند تند تند رادیو اکتیوی بشم ... وقتی از اون بالا برداشتمشون حالم خوب شد .
میشه بگید اون مثبت و منفی که برای سنگها نوشته چیه ؟
صدای بوق که میاد چیه بزی موقع ها ممتد میشه بعضی موقع ها تک تک ...
دشمنها هم بعضی وقتها خیلی منگل میشن اصلا تیر نمیزدند یا پشتشون به منه وقتی تیر میزنم یا اصلا حالیشون نمیشه من تیر میزنم . اون وقت میگن هوش مصنوعیش خیلی بالاست . مشکل از چیه ؟ من سختی بازی رو روی stalker گذاشتم در ضمن .
وقتایی هم که میرسم به رعد و برق ها ازون سنگها که ضد شک هست انتخاب میکنم بعضی موقعا ها از رعد و برق رد میشم مشکلی ندارم بعضی موقع ها هم الکی الکی میمیرم ... راهش چیه دقیق ؟
من از اون سنگها انتخاب میکنم بجای اینکه کمکم کنند باعث می شدند تند تند رادیو اکتیوی بشم ... وقتی از اون بالا برداشتمشون حالم خوب شد .
میشه بگید اون مثبت و منفی که برای سنگها نوشته چیه ؟
صدای بوق که میاد چیه بزی موقع ها ممتد میشه بعضی موقع ها تک تک ...
دشمنها هم بعضی وقتها خیلی منگل میشن اصلا تیر نمیزدند یا پشتشون به منه وقتی تیر میزنم یا اصلا حالیشون نمیشه من تیر میزنم . اون وقت میگن هوش مصنوعیش خیلی بالاست . مشکل از چیه ؟ من سختی بازی رو روی stalker گذاشتم در ضمن .
وقتایی هم که میرسم به رعد و برق ها ازون سنگها که ضد شک هست انتخاب میکنم بعضی موقعا ها از رعد و برق رد میشم مشکلی ندارم بعضی موقع ها هم الکی الکی میمیرم ... راهش چیه دقیق ؟
سلام
بعضی سنگ ها یه اثر منفی هم دارن مثل اونی که شما برداشتین و در مقابل رادیو اکتیو آسیب پزیر شدین در مقابل که اون مثبت و منفی نشون دهنده همون اثراتشون
صدایه بوق هم که صفحه قبل گفتم ماله محیط هایه آلودست که بوق تکتک وقتیه که داری نزدیک میشی به محیط و اخطار دهندست و بوق ممتد رو هم خودت حدس بزن :27:
والله من نمیدون شاید شما ورژن منگولش رو خریدی ولی برایه من یکی از سخت ترین بازی هایه عمرم بود
شاید با نصب پچ مشکلشون درست بشه من که مشکلی نداشتم و پچی نصب نکردم باید بقیه بچه ها کمک کنن
در مورد رعد و برق هم به شخصه مشکلی نداشتم کلا 2 بار با رعد و برق سر وکار داشتم یکی اول بازی زیر اون پل که سرباز ها پایینش نگهبانی میدن و دومیش هم باز زیر یه پل بود ماموریت داشتم یه تفنگ رو پیدا کنم
شاید قدرت بعضی هاشون بیشتر باشه
================================================== ========
اگه برازی صفحه برات کامل لود بشه اون بالا نوشتهجستجو در این تاپیک که با نوشتن کلمه ای در ارتباط با اون چیزی که سوال داری به جواب هایه کامل تر میرسی
سلام دوستان موتور گرافيك جديد براي S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl: Float32 2.0.2188
با ابعاد بزرگ
موتور گرافيك بازي تغيير ات ايجاد شده و به float 32 تبديل شده تو عكس ها بالا مي توانيد مشاهد كنيد كه چه تغييرات ايجاد شده است
جالب اينو رو بدون حجم اين فايل فقط 128 كيلو بايت است
لينك دانلواد
توضيح نصب: بعد از دراوردن فايل از حالت زيپ روي نصب كليك كرد ه خود نرم افزار به صورت اوتماتيك درايو بازي رو مي شناسه و فقط شما نياز است كه next رو بزنيد در اخر سر يك ريستارت كنيد و بريد توي بازي (البته ريستارت شدن رو همينجوري از خودم گفتم ولي شما يك ريستارت كن بهتر)
rouzbeh_ziafati
29-02-2008, 00:09
مرسی sinaset
آقا من تو بازی بعضی موقع ها که میکشم از دشمنا جسدشون غیب میشه یکم که جا بجا میشم دوباره میان مشکل از چی ؟ باگ هست یا گرافیکم مشکل داره ؟
در ضمن زیر نقشه بعضی مواقع یه چیز سبز رنگ مثل موس چشمک میزنه اون چیه ؟
Oracle_Eldorado
29-02-2008, 00:17
روزبه جان متاسفانه این بازی باگ گرافیکی زیادی داره !
مثلا من خودم یه دشمنی رو کشتم سرش رفته بود زیره زمین ! پاهاش توی هوا !!!!!!
مشکلات که زیاد داره .
امیدواریم در شماره ی بعدی جبران بشه ( STALKER : Clean Sky )
موفق باشید ...
روزبه جان متاسفانه این بازی باگ گرافیکی زیادی داره !
مثلا من خودم یه دشمنی رو کشتم سرش رفته بود زیره زمین ! پاهاش توی هوا !!!!!!
مشکلات که زیاد داره .
امیدواریم در شماره ی بعدی جبران بشه ( STALKER : Clean Sky )
موفق باشید ...
سلام دوست من
مشكل گرافيك داشت بازي ولي اونقدر زيادددددد كه شما مي گوييد
تازه اپديت ها زيادي براي بازي امده است شايد هم در همين پچ 1.5 برطرف شده باشد
من خودم پچ 1.5 رو نصب كردم يك خورد خوب شد بود
مد ها زيادي امد
تمام مد ها و پچ ها (90%) در اين قسمت
دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش خردیم...پر از مشکل و باگ هست...
الان شرکتی چیزی این پازی رو داده که این پچ ها و اصلاحات روش اعمال شده باشه...من توی لینکی که دوستمون این بالا گذاشته بود رفتم کپ کردم این قد پچ دیدم...شرکتی نیست ؟؟
نسخه ای که من خریدم با اینکه از اولین ها بود بدون باگ بود من که اول تا آخر بازی مشکلی بر نخوردم تازه بازی mostwanted هم به همراهش تویه 1 dvd بود !!!
البته تبلیغ ممنوعه ولی چون بربچه ها یکم سردر گم هستن میگم من از metall earthگرفتم
دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش خردیم...پر از مشکل و باگ هست...
الان شرکتی چیزی این پازی رو داده که این پچ ها و اصلاحات روش اعمال شده باشه...من توی لینکی که دوستمون این بالا گذاشته بود رفتم کپ کردم این قد پچ دیدم...شرکتی نیست ؟؟
سلام دوست من حق با شماست
اين بازي خيلي پچ داره اصلحه هاي جديد گرافيك بهتر شد ه نمي خيلي خيلي پچ داره
من كه خودم اين همه پچ نديم تازه هر چند وقت يك بار دوباره بهش اضافه مي شه نه تنها استالكر بلكه بازي هاي ديگه مثل call of dutty يا بازي ها ديگه پچ بهشون اضافه مي شه
:20::10:
تا حالا کسی هست همشونو دانلود کرده باشه.در اخر ما کدوم شرکتو بگیریم که سالم باشه؟
rouzbeh_ziafati
02-03-2008, 01:50
من بازی رو تموم کردم مثل اکثر بچه ها هم بجایی رسیدم که آرزوی پول دار شدن رو کرد .
مشکلاتی که توی بازی من بود اینها بود :
اکثر جاها تصاویر روشن نبود و برای دیدن رنگهای اصلی باید چراغ قوه رو روشن میکردم .
در بعضی مواقع دشمنها با صدای تیر هم متوجه من نمی شدند و خیلی راحت از پشت می کشتمشون .
گرافیکش هم که بعضی مشکلات رو داشت مثل غیب شدن جسدها در بعضی مواقع .
میخوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتید ؟
من اون patch fload32 رو نصب کردم اما تغییری ایجاد نشد یعنی تصویر روشن نشد .
ضمنا در این سایت برای گرفتن patch ورژن های مختلفی از بازی اعلام شده مثل usa یا uero یا جاهای دیگه از کجا ببفهمیم بازی ما جزو کدوم یکیه ؟
من بازی رو تموم کردم مثل اکثر بچه ها هم بجایی رسیدم که آرزوی پول دار شدن رو کرد .
مشکلاتی که توی بازی من بود اینها بود :
اکثر جاها تصاویر روشن نبود و برای دیدن رنگهای اصلی باید چراغ قوه رو روشن میکردم .
در بعضی مواقع دشمنها با صدای تیر هم متوجه من نمی شدند و خیلی راحت از پشت می کشتمشون .
گرافیکش هم که بعضی مشکلات رو داشت مثل غیب شدن جسدها در بعضی مواقع .
میخوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتید ؟
من اون patch fload32 رو نصب کردم اما تغییری ایجاد نشد یعنی تصویر روشن نشد .
ضمنا در این سایت برای گرفتن patch ورژن های مختلفی از بازی اعلام شده مثل usa یا uero یا جاهای دیگه از کجا ببفهمیم بازی ما جزو کدوم یکیه ؟
سلام دوست من
من اين پكيج رو نصب كردم و تغيير ايجاد نشود
در مورد پچ هاي موحود در اين قسمت يك سري پچ ها وسايل رو بهش اضافه مي كنه مثلان بهش يك دستگا اضافه شده بود كه بهاش مي وشد اصلحه رو تعميير كرد يا اضافه شدن اصلحه ها جديد وچند وقت پيش يك اپديت داده بود بيرون كه باعث مي شود گرافيكش بهتر بشه اين اپديت 254 مگا بايت بود همچين چيزي بود عكساشم گزاشت بود بعد از تغيير اگر اين رو بتوني دانلواد كنيد فكر كنم تغييرات زياد پيدا كنه بازي
چند وقت پيش هم يك گيتار جديد درست كرده بودن 17 مگا بايت بود اصلحه ها جديد يك يوزي بهش اضافه شده بود كه تير هاي كلت بهش مي خورد جالب بود فكر كنم كلان تمام اصلحه هاي بازي به هرنوع اپديت بشه حدود 40 تا 50 اصلحه خيلي زياد اصحله بازي
در مورد اين اپديت 256 مگا بايت در اين پست برو
راستي دوست من پكيج 1.5 استالكر هم هست شايد مشكل شما رو بتونه حل كن 33 مگا بايت(نسخه جهانيش) است
در همون سايت كه بالا خدمتون دادم هم هست در قسمت patch
آقا این رو از youtube دانلود کنید :
تمام پایان های ممکن بازی .
خودم دارم دانلود می کنم باید جالب باشه !!!!
آقا این رو از youtube دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتمام پایان های ممکن بازی .
خودم دارم دانلود می کنم باید جالب باشه !!!!
لازم نیست دوست عزیز فیلم پایان بازی ها تویه خود پوشه بازی که نسب کردی هست
لازم نیست دوست عزیز فیلم پایان بازی ها تویه خود پوشه بازی که نسب کردی هست
تاييد مي شه :10::11:
از 7 راه تمام مي شه
من يك نرم افزار داشتم با اون پوشه رو باز كردم و دمو رو ديدم:10:
ولي صدا ننداشت:31:
DaRiOuShJh
20-03-2008, 18:15
ماشالله به این تاپیک و به این بازی که هنوز اینقد طرفدار داره!
سینا جان با کدوم برنامه باز کردی؟
باید همزمان با winamp فایل هایه صوتیش رو هم باز کنی
......
نرم فازارش تو همین تاپیک بود کی حال داره بگرده
داریوش به جای اسپمینگ شروع کن به گشتن در ضمن آزادیتو رو از زندان تبریک میگم تازه خواستم بپرسم کمپوت چی دوست داری بیام ملاقاتی :31::31:
آقا من این extractor رو پیدا کردم این دموهای بازی تو کدوم db هستش و به چه نام و فرمتی هستش .؟؟؟
آقا من این extractor رو پیدا کردم این دموهای بازی تو کدوم db هستش و به چه نام و فرمتی هستش .؟؟؟
سلام من خودم
دقيقن نمي دونم
كدوم پوشته
راسيتي اهنگ هاش رو مي تونيد گوش كنيد
mohammad_twe
25-03-2008, 20:28
ram:512
vga: radeon 9200
miad ?
من که یه سالی هست بازی رو پاک کردم و یادم نیست ولی شما هرچی db دستت رسید بده بهش
یادمه حدود 6-7 تا بودن و همشون هم تویه یه پوشه بودن درست یادم نیست
ram:512
vga: radeon 9200
miad ?
اگه رمتو 1 گیگ کنی میشه با 512 یکم سخته
البته من زیاد راجب کارت هایه ati اطلاعات ندارم چون همیشه کارت هایه سری gforce داشتم ولی با 6200 gforce هم اجرا شده
rouzbeh_ziafati
21-05-2008, 17:56
سلام .من بازی استالکر رو یک بار تموم کردم و پایان بازی همون بود که می خواست پول دار بشه و زیر پول دفن شد .حالا دوباره بازی کردم . و الان تقریبا اکثر ماموریت های دوتا بارکیپ و تمام ماموریت های رهبر Freedom رو انجام دادم . سوال من اینکه آیا همه پایان های بازی به منطقه چرنوبیل و اون گرند ویشر میرسه و فقط انیمیشنی که اجرا میشه فرق میکنه ؟این داستان guide چیه که بچه ها میگن؟ کجا میشه پیداش کرد ؟
سلام .من بازی استالکر رو یک بار تموم کردم و پایان بازی همون بود که می خواست پول دار بشه و زیر پول دفن شد .حالا دوباره بازی کردم . و الان تقریبا اکثر ماموریت های دوتا بارکیپ و تمام ماموریت های رهبر Freedom رو انجام دادم . سوال من اینکه آیا همه پایان های بازی به منطقه چرنوبیل و اون گرند ویشر میرسه و فقط انیمیشنی که اجرا میشه فرق میکنه ؟این داستان guide چیه که بچه ها میگن؟ کجا میشه پیداش کرد ؟
سلام دوست من
خوب دوست من این بازی از 7 راه تمام می شه
بستگی به نوع بازی کردن شما داره
و البته 5 راه این بازی پیش همون شی نورانی بزرگ تمام می شه و 1 راه اصلی داره و یک راه دیگه
در واقع شما وقتی بازی رو از راهی که پول می رزه روی شما تمام نمی کنید راه اصلیش
باید یک سری کارها رو کرده باشید و همون قسمت می رید بالا پیش یه در وارد مرحله بعدی می شید
---
دوست من اگر شما می خواهید بدونید تمام راهی بازی چطوری تمام می شه
بهتر به پست ها قبلی مراجعه کنید ما قبل زیاد در مورد این مسله صحبت کردیم
و شما باید یک سری کارها رو بکونید تا بتونید باقی راه ها رو تمام کنید
من خودم شخصن فکر کنم از 6 راه تمامش کرد
راه هفتم که یکی از دوستان نوشته بود خیلی سخت بود و باید تغییربان همه چیز شما پایین باشد
که واقعان سخت بود و من نتونستم تمامش کن
راستی دوست من نسخه جدید این بازی تو راه است شهریور ماه نسخه جدید این بازی میاید
اینم تاپیکش
rouzbeh_ziafati
25-05-2008, 17:03
سلام دوست من
خوب دوست من این بازی از 7 راه تمام می شه
بستگی به نوع بازی کردن شما داره
و البته 5 راه این بازی پیش همون شی نورانی بزرگ تمام می شه و 1 راه اصلی داره و یک راه دیگه
در واقع شما وقتی بازی رو از راهی که پول می رزه روی شما تمام نمی کنید راه اصلیش
باید یک سری کارها رو کرده باشید و همون قسمت می رید بالا پیش یه در وارد مرحله بعدی می شید
---
دوست من اگر شما می خواهید بدونید تمام راهی بازی چطوری تمام می شه
بهتر به پست ها قبلی مراجعه کنید ما قبل زیاد در مورد این مسله صحبت کردیم
و شما باید یک سری کارها رو بکونید تا بتونید باقی راه ها رو تمام کنید
من خودم شخصن فکر کنم از 6 راه تمامش کرد
راه هفتم که یکی از دوستان نوشته بود خیلی سخت بود و باید تغییربان همه چیز شما پایین باشد
که واقعان سخت بود و من نتونستم تمامش کن
راستی دوست من نسخه جدید این بازی تو راه است شهریور ماه نسخه جدید این بازی میاید
اینم تاپیکش
من دوبار بازی استالکر رو تموم کردم . بار اول خیلی الکی و بار دوم اکثر ماموریت ها رو انجام دادم اما هر دو بار هم آرزوی پولدار شدن رو کرد ولی سوالم اینکه آیا Sterlok رو میشه در این بازی کشت ؟ چون هر دوبار هم جزو ماموریت هام بود اما نتونستم پیداش کنم .
من دوبار بازی استالکر رو تموم کردم . بار اول خیلی الکی و بار دوم اکثر ماموریت ها رو انجام دادم اما هر دو بار هم آرزوی پولدار شدن رو کرد ولی سوالم اینکه آیا Sterlok رو میشه در این بازی کشت ؟ چون هر دوبار هم جزو ماموریت هام بود اما نتونستم پیداش کنم .
سلام دوست من
دوست من قبلان هم خدمتون گفتم تمام این مسایل رو قبلان ما در رابطه باهم صحبت کردیم
و اگر به پست های قبلی برید می ببینید
در مورد این که 7 راه رو چه جوری باید تمام کرد در رابطه به همین "Sterlok" هم صحبت کردیم
Sterlok خود شما هستید شما باید خودتون رو بکوشید و چند ماموریت فکر به گفته یکی از دوستان
سازنده بازی گفته که این رو توی نسخه بعدی معلوم می شه که چرا گفته که خودت رو باید بکوشی
فقط همین رو می تونم بگم که توی نسخه بعدی معلوم می شه
دوست من بهتر به پست ها قبلی مراجعه کنید تا روش های مختلف تمام کردن بازی رو پیدا کنید
rouzbeh_ziafati
26-05-2008, 16:18
من برگشتم رهبر Freedom هارو هم کشتم پولها رو هم همه رو خرج کردم و این بار پایان بازی شد فکر میکنم کنترل بشر .
چون گفت Mankind Must ...
من برگشتم رهبر Freedom هارو هم کشتم پولها رو هم همه رو خرج کردم و این بار پایان بازی شد فکر میکنم کنترل بشر .
چون گفت Mankind Must ...
سلام دوست من
می شه بیشتر توضیح بدید کدوم یکیش رو تمام کردید:10:
rouzbeh_ziafati
28-05-2008, 13:08
سلام دوست من
می شه بیشتر توضیح بدید کدوم یکیش رو تمام کردید:10:
همون پایانی که آرزو میکنه بشر باید کنترل بشه . گفت mankind must ...تو انیمیشن تو ذهنش یه تصاویری مرور شد مثل انفجار اتم و چیزهای دیگه و بعد تصویر سیاه شد و تموم شد .من قبلش رهبر duty هارو کشته بودم پولم هم خیلی زیاد بود . اما باز آرزوی پول دار شدن رو کرد . برای همین برگشتم رفتم رهبر freedom هارو کشتم پول ها رو هم همشa خرج کردم و بعد این پایان رو دیدم .
همون پایانی که آرزو میکنه بشر باید کنترل بشه . گفت mankind must ...تو انیمیشن تو ذهنش یه تصاویری مرور شد مثل انفجار اتم و چیزهای دیگه و بعد تصویر سیاه شد و تموم شد .من قبلش رهبر duty هارو کشته بودم پولم هم خیلی زیاد بود . اما باز آرزوی پول دار شدن رو کرد . برای همین برگشتم رفتم رهبر freedom هارو کشتم پول ها رو هم همشa خرج کردم و بعد این پایان رو دیدم .
سلام دوست من
اقا بازی یک پایان اصلی داره ببین می تونی اون رو پیدا کنی:46:
من از 6 راه تمامش کردم و پایان اصلی رو هم تمام کردم
همون جایی که میره پیش اون شی نوارنی اگر یک سری کارها کرده باشیه
طبقه بالا که برید یه در است از اون در که رد کنید یک مرحله به بازی اضافه می شه
من یه سیو از اون مرحله داشتم توی پست ها خیلی قبل پیش هست
خدا حافظ
batistuta506441
23-07-2008, 16:38
با سلام خدمت شما
من در ابتدای این بازی (S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl) گیر کرده ام نمی دونم چطوری از زندان فرار کنم .می تونی راهنمایی کنی؟
با سلام خدمت شما
من در ابتدای این بازی (S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl) گیر کرده ام نمی دونم چطوری از زندان فرار کنم .می تونی راهنمایی کنی؟
سلام دوست من
زندان کجا بود:31:
با همون شخص ماقبلتون دکمه F رو می زنید و چند متن میاید ردش می کنید
بعد در باز می شه.........:10::11:
خوب چون دیدم خیلی ها سوال میکنن این پست فکر میکنم به خیلی سوال ها جواب بده :
پايان هاي فرعي:
1. "بشر بايد كنترل شود"
Strelok (خود ما) به سمت Wish Granter مي رود و به او مي گويد كه بشريت بايد كنترل شود. ناگهان احساس سر دردي در استرلاك به وجود مي آيد و روياهايي در ذهن او ديده مي شود از انفجارها، نيروگاهاي هسته اي، هيولاها و كم كم همه چيز به سياهي تبديل مي شود.
روش مشخصي براي رسيدن به اين پايان ذكر نشده. اما بايد پول كمي داشته باشيد و Reputation شما پايين باشد.
2. "مي خواهم ثروتمند باشم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter مي خواهد كه ثروتمند باشد. زمين شروع به لرزيدن مي كند و سيم ها و پيچ و مهره ها از سقف فرو مي ريزد و استرلاك با برداشتن اين اشيا تصور مي كند كه آنها سكه هستند. شدت زمين لرزه بيشتر مي شود و تكه اي از سقف روي سر استرلاك ميفتد و مي ميرد.
براي ديدن اين پايان كافيست كه پول زيادي به همراه داشته باشيد (بيشتر از 200K به احتمال زياد).
3. "مي خواهم The zone ناپديد شود"
در اين پايان استرلاك آرزو مي كند كه منطقه بازي (كه The zone گفته مي شود) ناپديد شود. ناگهان همه جا به رنگ سفيد در مي آيد و استرلاك چشمان خود را باز مي كند و خود را وسط دشتي زيبا مي بيند. استرلاك كه از منظره لذت مي برد چشمان خود را مي بندد و پس از باز كردن دوباره، كور شده است.
براي رسيدن به اين پايان بايد Reputation شما Excellent باشه و پول كمي به همراه داشته باشيد. (اين پايان رو من ديدم)
4. "مي خواهم بر جهان فرمانروايي كنم"
در اين پايان استرلاك از Wish Granter تقاضاي فرمانروايي جهان را دارد! ابتدا اتفاقي نمي افتد. ناگهان استرلاك دردي در شكم خود احساس مي كند و حس مي كند كه چيزي از درون مي خواهد او را torn apart كند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستان او نوري آبي رنگ ساتع مي شود و به درون Wish Granter مي رود. استرلاك توسط نيرويي نامريي از زمين بلند مي شود، در حالي كه نور آبي رنگ از صورت او نيز خارج مي شود. Wish Granter درخشان تر مي شود و صداي ناله و فريادي از استرلاك شنيده مي شود. ناگهان نور شديدي تمام صحنه را در بر مي گيرد و استرلاك به زمين مي افتد، اما فقط پوسته خالي او.
به نظرم اين يكي خيلي خفن بايد باشه. راه رسيدن به اين پايان درست معلوم نيست. تنها راه حلي كه گفته شده كشتن سردسته گروهاي Duty و Freedom است.
و اما پايان هاي اصلي بازي:
بازي دو پايان خوب داره كه همه مي تونن اونها رو ببينن. به شرطي كه قبل از رفتن به سمت Chernobyl NPP پيش Guide برند و ماموريت يافتن دكتر رو بگيرند و دكتر رو پيدا كنند و محل Decoder رو ازش بپرسن (كه جايي در Pripyat است). براي رسيدن به اين پايان هم مثل پايان هاي قبلي بايد به داخل نيروگاه بريد. در اينجا به جاي رفتن پيش Wish Granter بايد Decoder رو روي در مخفي كه پيدا مي كنيد بگذاريد تا پس از 30 ثانيه در باز بشه. با وارد شدن به در بازي دوباره لود ميشه و بايد 25-30 نفر ديگه رو بكشيد كه نسبتا مشكل. در انتها (اسم اين محل Secret lab) به يك محيط دايره اي شكل مي رسيد كه چند شي آبي رنگ اطرافش. با شليك به اشيا آبي رنگ و از بين بردن همه اونها با انساني مجازي (مثل فيلم هاي علمي تخيلي كه اشيا سه بعدي رو با تابوندن نور ايجاد مي كنند) روبرو مي شويد كه خود رو عضو C-Consciousness معرفي مي كند. در پايان حرف هاي او دو حق انتخاب خواهيد داشت. پيوستن به اين گروه يا ...
1. اگر بپذيريد كه عضوي از C-Consciousness باشد صحنه اي نمايش داده مي شود كه شما را در محفظه اي (كه بقيه اعضا نيز در محفظه هاي مشابه اي قرار دارند) مي گذارند. و بازي پايان مي پذيرد.
2. در غير اينصورت شما به محلي بيرون از نيروگاه تلپورت مي شويد و بعد از مبارزه با تعداد زيادي از اعضاي Monolith و گذشتن از تعداد زيادي تلپورت به اتاقي كه محفظه اعضاي C-Consciousness قرار دارد تلپورت مي شويد. شما به محفظه ها شليك مي كنيد و باعث از بين رفتن The zone مي شويد. كه توسط C-Consciousness بوجود آمده.
به نقل از بازی سنتر
بالاخره پیداش کردم
دهنم سرویس شد....شما که گفته بودی 5 یا 6 تا پست اخرم رو بگرد
من 100 تا پست فکر کنم بیشتر ازت دیدم که بالاخره..................
ولی باز دست همگی درد نکنه....برم سراغ استالکر خودمون
ادم هر چی بازیش میکنه براش تازگی داره....خدائیش به این میگن بازی
من که دارم باهاش زندگی می کنم
ولی خودمونیما 20 صفحه بیشتر گشتم تا روش پایان اصلی رو پیدا کردم
اینم لیست تمام لباسهایی که در بازی میتوانید گیر بیاورید هر لباسیو خواستید بگید بتون بگم کجاست
در ضمن میزان خسارت ناشی از گلوله به این صورت محاسبه میشه:
)damage) * ( 100% - % Bulletproof on armor اسلحه(
1. Leather jack
Protection stats:
2. Bandit Jacket
Protection stats:
Bulletproof: 15%
3. (a) Mercenary suit
Protection stats:
Chemical burn: 20%
4. Stalker suit
Protection stats:
Impact: 40%
Radiation: 40%
Chemical burn: 40%
5. PSZ-9D Duty armor
Protection stats:
6. Berill-5m Armored suit
Protection stats:
7. SSP-99 Ecologist
Weight: 4.00kg
Protection stats:
8. SEVA suit
Protection stats:
9. PSE-9Md universal protection vest
Protection stats:
10. SSP-99M suit
Protection stats:
Explosion: 60%
11. Wind of freedom
Protection stats:
12. Guardian of freedom
Weight: 6.00kg
Protection stats:
Impact: 60%
Explosion: 45%
13. Monolithian vest
Protection stats:
Electrical shock: 60%
14. Military Exo-skeleton
Weight: 15.00kg
Protection stats:
Impact: 90%
Rupture: 80%
Explosion: 80%
Bulletproof: 60%
15. Skinner anomaly
Weight: 3.00
Protection stats:
16. Mail jacket
Protection stats:
Bulletproof: 28%
17. Healing Beril
18. Ghost suit
Protection stats:
اقا من این لباس SSP-99M suit میخوام
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که مدتهاست بازی نکردم ونصب هم ندارم ولی تو سرچ گوگل نوشته
-
P-99M Suit trade Ghost's suit to Yantar professor
متوجه شدی؟باید از پرفسور در جایی به ایم yanter بگیری فکر کنم همونجاست که زامبی ها دوروورشن فکر کنم باید براش ماموریت انجام بدی تا بهت بده شایدم خرید وفروش باید بکنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.