مشاهده نسخه کامل
: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
amirpers
20-03-2007, 12:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که می دانید ، این بازی بالاخره بعد از چند سال عرضه شد .
من دیدم که تاپیک خوبی در این مورد وجود نداره ، به همین دلیل بد ندیدم که در تاپیکی با این اسم به این بازی که از سایت Gamespot نمره خوب 8.5 گرفت بپردازیم .
این بازی در 5 سی دی و یا 1 دی وی دی در بازار موجود می باشد .
Oracle_Eldorado
20-03-2007, 15:39
میشه عکس بیشتری بزاری ؟
ببین عزیزم وقتی هم تاپیک در مورد هر چیزی میزنی باید یه توضیحی بدی وگرنه هیچ کس نگاهش هم نمیکنه
amirpers
21-03-2007, 11:59
ببین دوست من
این بازی به قدری معروفه که بعد از چند سال که عرضه اش به تاخیر افتاد ، من فکر می کردم که دوستان باهاش آشنا باشند . اما چشم .
شما در اين بازي نقش يك مبارز غير وابسته را بر عهده داريد كه شكارچي گنج است.وظيفه ي شما پرده برداشتن از راز فاجعه ي چرنوبيل است كه در سال 1986 به وقوع پيوسته است.شما يكي از استالكر هايي هستيد كه در مراحل مختلف بازي حضور دارند ، جمع آوري امكانات ،دوستان و دشنماني ميسازد و شما مي جنگيد تا اندكي بيشتر در اين سرزمين وحشي زنده بمانيد.
مقايسه محيط هاي بازي هاي سبك شوترز بيناگر اين موضوع است كه S.T.A.L.K.E.R با فضايي در حدود 300 كيلومتر مربع در صدر جدول قرار ميگيرد.محيطي كه شما در آن سرگردان مي شويد و با ساير استالكر ها ، پليس ها ، حيوانات و موجودات تغيير يافته مبارزه خواهيد كرد.داستان بازي هنوز در سايه اي از ابهام قرار دارد.چيزي كه ما ميدانيم تنها در مورد محيطي است كه فاجعه چرنوبيل در حوالي آن رخ داده است جايي كه به نام The Zone شناخته ميشود و در سال 2008 دوباره سايه هايي از فاجعه چرنوبيل در اين منطقه پديدار ميشوند.ابرهايي از راديواكتيو كه منطقه را در بر گرفته اند.منطقه ي اطراف The Zone توسط نيروهاي اعزامي به آنجا محاصره شده است اما اين قسمت توسط مجوداتي عجيب الخلقه و تغيير يافته از بخش مركزي جدا شده است.در سال 2010 نيروهايي ديگر با تمام خطرات احتمالي به بخش هاي جلوتر اعزام ميشوند. در حالي كه دانشمندان در حال بررسي علل پيدايش دوباره ي نشانه هاي فاجعه در سال 2008 هستند گروه هاي جديدي مانند استالكر ها پديدار شدند كه كار آنها جمع اوري اشيا و چيزهاي مشكوك و عجيب براي فروش به دلالان كلان است و اين وظيفه ي بازيباز ها است كه به درستي قدم در اين دنياي وانفسا بردارند.در بازي هاي نسل بعد دنياي بازي به صورت زنده و پويا ساخته ميشود.اين مطلب دقيقا در مورد S.T.A.L.K.E.R صدق ميكند.حيوانات در محيط اطراف زندگي ميكنند و ديگران را براي بدست آوردن غذا از بين ميبرند و موجودات تغيير يافته به ارامي طعمه ي خود را تعقيب ميكنند تا در فرصت مقتضي او را از پاي در آورند.استالكر ها براي بدست آوردن غنائم به خوبي منطقه را جست و جو ميكنند و از ديگر نكات بازي ايجاد رابطه ي تجاري بين شما و ساير گروه هاي سرگردان در بازي است و صد البته برخورد شما با ساير گروه ها تاثير مستقيم در مراحل بازي دارد.مانند مرجله اي كه در كنفرانس بازي نمايش داده شد.در اين مرحله ي بخصوص شخصيت بازيباز در حال همراه شدن با گروهي ديگر از استالكر ها است.كسي كه با پيچ و خم ها آشنا است به بازيباز كمك ميكند تا سريع تر پيشروي كند.اين مسئله كاملا به روابط قبلي شما با آنها مربوط است و به اينكه آيا زماني كه آنها از شما كمك خواسته اند به آنها كمك كرده ايد يا آنها را به حال خود رها ساخته ايد.اين مرحله به طور كامل آماده نشده بود. در حقيقت تنها نمايشي از مرحله بود اما در عوض گروه در بخشي ديگر در مقابل پليسي كه دوستشان Mole را اسير كرده بود با هم متحد شدند.هوش مصنوعي در جريان مبارزات غوقا ميكرد.هوش مصنوعي فوق العاده بود ، همكاري متقابل در مقابل دشنمان و به مبارزه طلبيدن آنها واقعا جالب بود.ضرباهنگ مبارزات نسبت به ابتداي كار خيلي سريع تر شده بود، اگرچه ما فقط بخش كوچكي از مبارزات را ديديم.براي ما انسان ها ديدن هوش مصنوعي و زنده بودن در بازي ها بسيار جالب و خوشآيند است.
بعد از بهم ريختگي هاي ناشي از عمليات نجات Mole او براي بخش بعدي بازي آماده ميشود كه جايي در سازه هاي زيرزميني است.اين بخش ها طوري ساخته شده اند كه گويي واقعا زنده اند و بخشي از محيط اطراف چرنوبيل هستند.اين بخش ها و متريال هاي عالي و محيط هايي واقـــــــــــعا زيبا و باور پذير امكانات زيادي را در جهت بهينه سازي گيم پلي بازي براي سازندگان فراهم ساخته است.محيط هاي زيرزميني نشانه اي از استفاده ي به جا از نورپرداز هاي حرفه اي و حس آميزي بسيار زيبا به وسيله ي نور در بازي بود.يكي از موجودات تغيير يافته در بين دشمنان اين مرحله وجود داشت كه شبه انساني با فك ضعيف و پايين افتاده بود كه شاخك هايي از صورت او بيرون زده بود كه البته ما او را براي لحظه اي روي مونيتور مشاهده كرديم.اين جانوران ظاهرا از وحشي گري غير قابل انكاري در شكار و بلعيدن ديگران دارند اما شخصيت ما قبل از اينكه از پاي درآيد گلوله اي به سر او زد و اين موجود را از پاي درآورد.مبارزات بازي بيش از آنكه شبيه بازي DooM باشد به بازي Rainbow Six شباهت دارند. مخصوصا در مبارزاتي كه با انسان ها انجام ميشود. اما اين بازي حقيقتا سبكي بين اين دو را دارا است.اساسا اين بدان معني است كه گشت و گذار و جست و جو در بازي بيشتر از Rainbow Six است اما اسلحه ها و تاكتيك ها شيوه ي متفاوتي دارند.اسلحه ها و توان آنها در حيطه ي باور پذيرتري نسبت به بازي هاي همرده مانند Quake حفظ شده است.يكي از چيزهايي كه باعث شد ما بخواهيم كمي بازي را خودمان بازي كنيم اين بود كه متوجه شويم استفاده از اين سلاح ها چه حسي دارد.البته ما اين شانس را در اواخر امسال پيدا خواهيم كرد و به شما هم اين تجربه را منتقل خواهيم كرد.يگي از نكاتي كه تيم سازنده بازي آرزوي افزودن آن به بازي S.T.A.L.K.E.R را داشت ايجاد حسي واقعي از سلاح هاي متفاوت و تاثيرات آنها بود.بازيباز ها شانس در دست گرفتن اسلحه هاي مهيبي از خوانواده ي سلاح هاي كمري ، توپ هاي اتوماتيك ، شات گان ، اسلحه هاي اسنايپر ، نارنجك انداز و مواردي از اين دست را خواهند داشت.نكته ي دلپذير اين سلاح ها امكان اصلاح و تغيير آنها در حيطه ي فني ميباشد كه تجربه اي بسيار منحصر به فرد از نبرد را براي شما به يادگار خواهند گذاشت.اسلحه ها و ابزار و وسايل مانند بازي خوش ساخت Out Break داراي سيستم مديريت اينونتوري و كوله پشتي ميباشند و تمام كساني كه بازي Diablo را بازي كرده اند اين مطلب برايشان آشنا است.اين سبك از مديريت اينونتوري و طرق مختلف چيدمان ابزار در كوله پشتي در واقع ميني گيم هايي محسوب ميشوند كه ما را با خود درگير ميكنند!
منبع : بازی سنتر
به شما توصیه می کنم که این بازی رو از دست ندید . همونطور که گفتم این بازی با گرفتن نمره 8.5 از گیم اسپات در 15 ماه گذشته بعد از بازیهای اکشن Rainbow Six و Half-Life Episode 1 بهترین بازی در این سبکه که خصوصا با فضای بسیار بزرگی که داره اون رو حتی متمایز می کنه .
برای دیدن عکسهای بیشتر از این بازی می تونید به صفحه زیر مراجعه کنید .
عکسهای بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirpers
21-03-2007, 19:17
این هم سیستم مورد نیاز بازی :
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® 2000 SP4
Processor type : Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB available hard drive space
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
DirectX® 9.0 compatible sound card
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® 2000 SP4
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
1.5 GB RAM
10 GB available hard drive space
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950
DirectX® 9.0 compatible sound card
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse
*PiNk PaNTHeR*
21-03-2007, 21:30
باید تا تابستون وایستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه قیمت قطعات رو داری بنویس همون اندازه دزدی کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
22-03-2007, 10:48
دوست من درسته که سیستم مورد نیاز بازی یه مقدار سنگین و گرون قیمته اما مینیمم رو اگه نگاه کنی می بینی که با سیستمهای پایینتر هم اجرا میشه .
من خودم دارم با سی پی یو P4 3.2 و رم 1 گیگ و کارت گرافیک 7600gs اون رو اجرا می کنم .
Oracle_Eldorado
22-03-2007, 12:29
دوست من درسته که سیستم مورد نیاز بازی یه مقدار سنگین و گرون قیمته اما مینیمم رو اگه نگاه کنی می بینی که با سیستمهای پایینتر هم اجرا میشه .
من خودم دارم با سی پی یو P4 3.2 و رم 1 گیگ و کارت گرافیک 7600gs اون رو اجرا می کنم .
فکر کردی سیستمت خیلی پایینه ؟! برای بازی حرف نداره . البته تا یه مدتی . خدا رحم کنه به بازی های نسل بعد ....
------------------------------------------------------
امیر جان من که منظورم این نبود بری مطلب از BazyCenter کپی کنی ! من اینو گفتم که ببینم چقدر از داستان بازی فهمیدی و به چه نکات گرافیکی و گیم پلی در بازی پی بردی !
به خاطر سیستمش هم ممنون . فکر کنم بازی ترسناکی باید باشه نه ؟
amirpers
23-03-2007, 11:27
فکر کردی سیستمت خیلی پایینه ؟! برای بازی حرف نداره . البته تا یه مدتی . خدا رحم کنه به بازی های نسل بعد ....
------------------------------------------------------
امیر جان من که منظورم این نبود بری مطلب از BazyCenter کپی کنی ! من اینو گفتم که ببینم چقدر از داستان بازی فهمیدی و به چه نکات گرافیکی و گیم پلی در بازی پی بردی !
به خاطر سیستمش هم ممنون . فکر کنم بازی ترسناکی باید باشه نه ؟
آره شاید . سیستم من خیلی هم پایین نیست ، اما شما خودتون رو ناراحت نکنید ، چون با سیستمهای پایینتر از من هم اجرا میشه . ضمنا اگه تو بازی مشکلات گرافیکی یا باگ دیدید ناراحت نشید چون از خود بازیه نه سیستم شما .
اما در مورد بازی عرض کنم که من خودم هنوز نتونستم به غیر از یک Level بازی رو برم ، چون وقت ندارم به همین خاطر داستان دقیقی از بازی رو نمی تونم براتون تعریف کنم اما باید بگم که در همین مرحله ای که من رفتم گرافیک خوب بازی ، موسیقی متناسب آن ، بزرگی مساحت بازی ، گیم پلی فوق العاده آن و نور پردازی خوب بازی به چشم میاد .
تازه این رو داشته باشید که شنیدم چند مرحله بعد بازی فوق العاده قشنگتر و بهتر هم میشه .
در مورد ترسناکی بازی هم باید بگم که من فعلا چیز ترسناکی تو اون ندیدم اما فکر می کنم که در مراحل بعد یه مقدار باید دلهره آور باشه .
Ali-Bahal
23-03-2007, 18:03
وای چقدر سیستمت پایینه!
من آرزوم که سیستم تو را داشته باشم اونوقت تو میگی سیستمم پایینه به این توپی!
بعد از 5 ، 6 سال بالاخره این بازی ساخته شد خدا کنه خوب باشه
Oracle_Eldorado
23-03-2007, 18:15
آره . ساختش خیلی طول کشید . من تبلیقش رو 5 سال پیش دیدم و از اون موقع هم هیچ خبری ازش ندیدم تا به حال . گرافیکش چطوره ؟ مشکلات گرافیکی نداره ؟
خوب یکی داستانش رو بگه
amirpers
24-03-2007, 02:12
آره . ساختش خیلی طول کشید . من تبلیقش رو 5 سال پیش دیدم و از اون موقع هم هیچ خبری ازش ندیدم تا به حال . گرافیکش چطوره ؟ مشکلات گرافیکی نداره ؟
خوب یکی داستانش رو بگه
عزیزم گرافیکش خیلی خوبه ( هر چند که تو گیم اسپات به اون نمره 8 داده شده ) ، اما اگه نسبت به مدت زمانی که ساختش طول کشید بخوایم نظر بدیم ، می تونست بهتر از این باشه .
در مورد مشکلات گرافیکی هم باید بگم که مشکل خاصی من هنوز توش ندیدم .
Ali-Bahal
24-03-2007, 10:35
حتما ارزش امتحان کردن داره چون 5 سال طول کشیده مال شرکت Thq هم هست الان Thq مشکل مالی داره و هربازیی نمی سازه مگر توپ باشه
طولانی ترین ساخت بازی Doom Iii بود که 8 سال طول کشید:18:
amirpers
26-03-2007, 19:17
دوستان من به نکته ای بر خوردم که بد ندیدم اینجا مطرخ کنم .
اگر شما با Quicksave این بازی مشکل دارید باید فایل user.ltx رو در آدرس
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC
با نوت پد باز کنید و این دو خط رو به اون بعد از bind use_medkit kLBRACKET اضافه کنید :
bind_console save Quicksave kF10
bind_console load Quicksave kF11
بعد اون رو سیو کنید .
به این ترتیب شما می تونید با دکمه F10 بازی رو Save و با دکمه F11 اون رو Load کنید .
راستی چرا کسی در مورد این بازی ضحبتی نمی کنه یا نظری نمیده ؟ بازی رو هنوز تهیه نکردید یا ... ؟
واقعا بازی خوبیه .
amirpers
28-03-2007, 02:29
خب این هم اولین پچ ارائه شده برای این بازی که به گفته سازندگان می تونه خیلی از باگها رو از بین ببره .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم کرک مر بوط به اون :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eEng.rar)
Sam Fisher 11
28-03-2007, 02:55
یکم از خود بازی بگو. البته الان اصلا تو مود Fps نیستم ولی از گیم پلیش بگو شاید نصبش کردم .
Oracle_Eldorado
28-03-2007, 04:53
حتما ارزش امتحان کردن داره چون 5 سال طول کشیده مال شرکت Thq هم هست الان Thq مشکل مالی داره و هربازیی نمی سازه مگر توپ باشه
طولانی ترین ساخت بازی Doom Iii بود که 8 سال طول کشید
و خداييش بازي بود Doom
یکم از خود بازی بگو. البته الان اصلا تو مود Fps نیستم ولی از گیم پلیش بگو شاید نصبش کردم .
آره بگو شايد منم برم بگيرم
Inkareeeeeeeeee
28-03-2007, 13:16
درود بر دوستان ...
من ارژینال اونو دارم بازی میکنم و با وجود اینکه از ویستای التیمات ارژینال هم دارم استفاده میکنم و بازی رو هم آپدیت کردم بازم بازی باگ داره و یه موقع هایی بازی هنگ میکنه ... خب دوستان کسی تونسته راهی برای بدست آوردن پول کشف کنه ؟! ... من هنوز نتونستم با یسری از برنامه های گیم هکینگ پول رو هک کنم ... کسی تونسته ؟! ... بازیش رویهم رفته باحاله
بدرود
Inkareeeeeeeeee
28-03-2007, 13:18
این هم کرک مر بوط به اون :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eEng.rar)
دوست گرامی این کرک دی وی دی رو که گذاشتی روی آپدیت جدیدش هم کار میکنه ؟!
amirpers
28-03-2007, 18:39
دوست گرامی این کرک دی وی دی رو که گذاشتی روی آپدیت جدیدش هم کار میکنه ؟!
دوست من این کرک که گذاشتم اصلا مال همین ورژن 1.0001 هستش که آپدیتش می کنیم .
در مورد پول در آوردن هم ، خب باید اجناسی رو که پیدا می کنی به افرادی که با آنها صحبت می کنی بفروشی و یا کارهایی رو که ازت می خواهند رو انجام بدی .
در مورد خود بازی هم باید بگم که من چون زیاد وقت نمی کنم بازی کنم نمی تونم داستان زیادی از بازی رو تعریف کنم ، فقط این رو بدونید که مراحل بازی در منطقه چرنوبیل هستند که آلوده به رادیواکتیو است .
این بازی مجموعه ای است از بازیهای اکشن اول شخص و RPG که در اون می تونید با صحبت کردن با افراد مختلف از اونها کار بگیرید و در مناطق مختلف نقشه (همانند آبلیویون) دائم در حرکت هستید و از این راه می تونید پول در بیارید . البته باید مواظب باشید که به مناطق آلوده نزدیک نشید .
درسته این بازی باگ داره اما این باگ به اون شدت نیست که لذت بازی رو بگیره . گاهی اوقات فقط پیش می یاد که بازی به مدت یکی دو ثانیه مکث می کنه که البته گفته می شه با پچی که ارائه شده این مشکل و همچنین مشکلی که با ویندوز ویستا داشته حل میشه .
اما چیزی که در بازی به شدت من رو مجذوب خودش کرد جلوه بسیار زیبای رعد و برق در شب هستش که بسیار زیباست .
Inkareeeeeeeeee
28-03-2007, 20:39
در مورد پول در آوردن هم ، خب باید اجناسی رو که پیدا می کنی به افرادی که با آنها صحبت می کنی بفروشی و یا کارهایی رو که ازت می خواهند رو انجام بدی .
در مورد خود بازی هم باید بگم که من چون زیاد وقت نمی کنم بازی کنم نمی تونم داستان زیادی از بازی رو تعریف کنم ، فقط این رو بدونید که مراحل بازی در منطقه چرنوبیل هستند که آلوده به رادیواکتیو است .
این بازی مجموعه ای است از بازیهای اکشن اول شخص و RPG که در اون می تونید با صحبت کردن با افراد مختلف از اونها کار بگیرید و در مناطق مختلف نقشه (همانند آبلیویون) دائم در حرکت هستید و از این راه می تونید پول در بیارید . البته باید مواظب باشید که به مناطق آلوده نزدیک نشید .
درسته این بازی باگ داره اما این باگ به اون شدت نیست که لذت بازی رو بگیره . گاهی اوقات فقط پیش می یاد که بازی به مدت یکی دو ثانیه مکث می کنه که البته گفته می شه با پچی که ارائه شده این مشکل و همچنین مشکلی که با ویندوز ویستا داشته حل میشه .
اما چیزی که در بازی به شدت من رو مجذوب خودش کرد جلوه بسیار زیبای رعد و برق در شب هستش که بسیار زیباست .
درود بر شما ...
دستت درد نکنه ... من یه راه آسون برای پول درآوردن میخواستم که جدیدترین تراینر رو گیر آوردم که پول رو به 9999999 میرسونه .... اگه از دست اون دلال گرون فروش خسته شدی بگو برات تراینرشو تو رپید شیر آپلود کنم !
هم جون و هم پول و هم فشنگ و ... رو میتونی بی انتها کنی ....
بازهم دستت درد نکنه .... راستی تو ایران سرور این بازی هستش که بشه بهش کانکت شدش ؟! منظورم یه سرور شبانه روزیه !
با سپاس از شما دوست گرامی ...
بدرود
amirpers
29-03-2007, 13:26
درود بر شما ...
دستت درد نکنه ... من یه راه آسون برای پول درآوردن میخواستم که جدیدترین تراینر رو گیر آوردم که پول رو به 9999999 میرسونه .... اگه از دست اون دلال گرون فروش خسته شدی بگو برات تراینرشو تو رپید شیر آپلود کنم !
بازهم دستت درد نکنه .... راستی تو ایران سرور این بازی هستش که بشه بهش کانکت شدش ؟! منظورم یه سرور شبانه روزیه !
بدرود
بله خب ، با ترینر خیلی کارها میشه کرد اما حال نمیده .
در مورد سرور هم نمی دونم راستش . شاید دوستان دیگه بدونن .
Oracle_Eldorado
29-03-2007, 17:16
این بازی مجموعه ای است از بازیهای اکشن اول شخص و Rpg که در اون می تونید با صحبت کردن با افراد مختلف از اونها کار بگیرید و در مناطق مختلف نقشه (همانند آبلیویون) دائم در حرکت هستید و از این راه می تونید پول در بیارید . البته باید مواظب باشید که به مناطق آلوده نزدیک نشید .
توی همین بازی میتونی پول دربیاری ؟! نمیشه بریزی به حساب سیبا ؟
درود بر شما ...
بدرود
نه با ترینر که حال نمیده . خودت باید رد کنی.
amirpers
30-03-2007, 02:34
توی همین بازی میتونی پول دربیاری ؟! نمیشه بریزی به حساب سیبا ؟
دوست من اگه فکر می کنی با به حساب سیبا ریختن کارت راه میفته همین کار رو بکن .
asb_shakhdar
31-03-2007, 07:24
تقریبا مثت boiling point میمونه
سلام
بابا 24 تا پست تو این تاپیک داده شد یه نفر یه معرفی درست و حسابی نکرد ...... من شنیدم بازی غیر خطی است و مرحله نداره؟
Oracle_Eldorado
31-03-2007, 11:08
تقریبا مثت boiling point میمونه
آهان . ولي دمو يه چيزه ديگه نشون ميده . ترسناك نشون ميداد مثل Doom
سلام
بابا 24 تا پست تو این تاپیک داده شد یه نفر یه معرفی درست و حسابی نکرد ...... من شنیدم بازی غیر خطی است و مرحله نداره؟
والا ما هم هنوز بازي نكرديم ولي 100% گرفتم واست توضيح ميدم چطوريه .
Inkareeeeeeeeee
31-03-2007, 16:30
سلام
درود بر شما ....
اول اینکه کسی نخواست در مورد بازی چیزی بدونه و ما هم چیزی برای معرفی بازی ننوشتیم ...
دوم اینکه بله ... شمادر جاهای مختلف بازی با یک سری دلال (Trader) باید برای خرید اسلحه و تجهیزات گفتگو می کنین که برای خرید چیزهای مورد نظرتون احتیاج به پول دارین که میتونین با درخواست قبول یک کار از دلال اون پول رو بدست بیارین ، کارهایی که پیشنهاد میشه از کشتن یه آدم یا یه دشمن یا یه حیوان وحشی هست تا پیدا کردن وسیله یا اسلحه یا چیزهایی دیگه ، که با اتمام مأموریت و بازگشت پیش دلال پولتونو میگیرین ... خب تو راه هم به دشمنها و موجودات وحشی یا مین یا بمب یا منطقه رادیواکتیو شده یا منطقه های جدید برمیخورین و از اینجور چیزها ....
اگه سیستمت جواب بده تا تنظیماتت رو روی مکسیمم قرار بدی خیلی جالبه ....
من هنوز بازی رو تموم نکردم که بگم آخرش چی میشه .. چون منطقه بازی و کارهای پیشنهادی خیلی زیاده و بیشتر هم من آنلاین بازی میکنم ... حالا هروقت بازی رو خریدی خودت میبینی که چون بازی گسترده ایه پس نمیشه که کس دیگه ای رو در مورد طرز انجام مأموریتها و یا بازی کمک کردش
Oracle_Eldorado
31-03-2007, 17:11
منم بازی رو نصب کردم . روی 2 تا سیستم . دوستان با سیستم زیر هم اجرا میشه خیلی رون :
CPU : 1.7 Celeron
VGA : 256 Geforce 5500
Ram 512
گرافیک این بازی عالی کار شده ولی برای 5 سال نه ! ولی خداییش گرافیک بازی عالیه . خیلی کیف کردم . اولین مبارزه هم مردم ! بابا این چه سخته ! گیم پلی هم رونه . هوش مصنوعی هم عالی کار شده .
amirpers
31-03-2007, 18:02
منم بازی رو نصب کردم . روی 2 تا سیستم . دوستان با سیستم زیر هم اجرا میشه خیلی رون :
CPU : 1.7 Celeron
VGA : 256 Geforce 5500
Ram 512
گرافیک این بازی عالی کار شده ولی برای 5 سال نه ! ولی خداییش گرافیک بازی عالیه . خیلی کیف کردم . اولین مبارزه هم مردم ! بابا این چه سخته ! گیم پلی هم رونه . هوش مصنوعی هم عالی کار شده .
آره عزیزم ، اولش یه مقدار سخت به نظر میرسه اما اگه جلو بری می بینی که آنچنان هم سخت نیست .
در مورد مراحل بازی هم همانطور که قبلا گفتم دقیقا مثل شاهکار بازیهای RPG یعنی آبلیویون بازی تشکیل شده از یک سری مأموریتهای اصلی و یک سری مأموریتهای فرعی که می تونید با انجام اونها پول بدست بیارید .
اما در مورد ترسناک بودن بازی هم باید بگم که بازی ترسناک نیست (حداقل تا جایی که من دیدم) ، فقط بعضی از مراحل یه مقدار دلهره آور می شه .
Oracle_Eldorado
31-03-2007, 19:25
آره عزیزم ، اولش یه مقدار سخت به نظر میرسه اما اگه جلو بری می بینی که آنچنان هم سخت نیست .
در مورد مراحل بازی هم همانطور که قبلا گفتم دقیقا مثل شاهکار بازیهای Rpg یعنی آبلیویون بازی تشکیل شده از یک سری مأموریتهای اصلی و یک سری مأموریتهای فرعی که می تونید با انجام اونها پول بدست بیارید .
اما در مورد ترسناک بودن بازی هم باید بگم که بازی ترسناک نیست (حداقل تا جایی که من دیدم) ، فقط بعضی از مراحل یه مقدار دلهره آور می شه .
درسته . قرار بود ترسناک باشه ولی ...........
دمو اول هم همینطور بود .
راستی چطور میشه بازی رو سوم شخص کرد ؟
Inkareeeeeeeeee
01-04-2007, 13:13
در مورد مراحل بازی هم همانطور که قبلا گفتم دقیقا مثل شاهکار بازیهای RPG یعنی آبلیویون بازی تشکیل شده از یک سری مأموریتهای اصلی و یک سری مأموریتهای فرعی که می تونید با انجام اونها پول بدست بیارید .
منهم موافقم باهاتون ... خوبه که ترسناک نیستش وگرنه مانند بازی FEAR و Doom 3 باید بیخیالش میشدم ... ... وقتایی که جونورها حمله میکنن یخورده اعصابم خط خطی میشه و اونجایی که باید یسری مدرک از لابراتوار بیاریم این بمبهای مسخره آتشزا کلی ضد حالن ....
من کلی با حالتهای آب و هوای این بازی حال کردم ... مخصوصا" هوای بارونیش ...
من یه چیزیو هنوز نفهمیدم ... یه مأموریت داشتم که باید یه Famili Rifle رو پیدا میکردم ... وقتی به محل علامتگذاری شده روی نقشه رسیده هرچی گشتم نه تنها اسلحه بلکه هیچ چیزی پیدا نکردم .... حالا این باگ بازی هستش یا چی ؟! کل منطقه رو هم زیر و رو کردم ولی نبود که نبود و برای همینم یه Mission Fail گرفتم ....
شما به همچین چیزایی برخورد نکردین ؟!
Inkareeeeeeeeee
01-04-2007, 13:30
یه نکته خیلی باحال یا مسخره
وقتی چندتا از کارهای دلال رو انجام دادین بهتون پیشنهاد میکنه که یه کیف رو پیدا کنین و ببرین توی یه بار توی چندتا محله اونورتر تحویل بدین ... بعد از انجام این مأموریت وقتی از بار میاین بیرون تقریبا" 80% آدمهای دورو برتون بهتون تیراندازی میکنن که شما باید همشونو بکشین و بعد از اون به یکی دونفر اونورها برخورد میکنین که یکیشون بهتون پیشنهاد مبارزات تن به تن میده ... پولش خوبه ولی قبول نکنین چونکه شما در مرحله اول باید یه نفر رو با کلت بکشین ، مرحله دوم یه نفر رو با یه مسلسل بکشونین و مرحلع بعدی 2 نفر رو ... ... .. ولی وقتی کارتون تموم شدش دیگه نه اسلحه دارین و نه جلیقه ضد گلوله و نه دارو یا غذا یا چیزهای دیگه ... سعی کنین همیشه یه چیزایی رو توی صندوقچه هایی که بغل دست دلالها هستش بزارین که اگه یه همچین مشکلی سرتون اومدش دیگه مجبور نباشین برای خرید دوباره اسلحه یا اسلحه هایی که تک و توک شانسی گیرتون میادش رو کلی پول بخاطرش بدین یا اعصابتون بریزه بهم یا مجبور بشین که از سیو قبلی بازیتون کلی به عقب برگردین و این راهو دوباره برین ... مثل من هم هول نشین یهو 10 تا مأموریت رو باهم بگیرین چون مانند من یه 3_4 تاییشون رو نمیتونین انجامش بدین .
Oracle_Eldorado
01-04-2007, 17:57
یه نکته خیلی باحال یا مسخره
وقتی چندتا از کارهای دلال رو انجام دادین بهتون پیشنهاد میکنه که یه کیف رو پیدا کنین و ببرین توی یه بار توی چندتا محله اونورتر تحویل بدین ... بعد از انجام این مأموریت وقتی از بار میاین بیرون تقریبا" 80% آدمهای دورو برتون بهتون تیراندازی میکنن که شما باید همشونو بکشین و بعد از اون به یکی دونفر اونورها برخورد میکنین که یکیشون بهتون پیشنهاد مبارزات تن به تن میده ... پولش خوبه ولی قبول نکنین چونکه شما در مرحله اول باید یه نفر رو با کلت بکشین ، مرحله دوم یه نفر رو با یه مسلسل بکشونین و مرحلع بعدی 2 نفر رو ... ... .. ولی وقتی کارتون تموم شدش دیگه نه اسلحه دارین و نه جلیقه ضد گلوله و نه دارو یا غذا یا چیزهای دیگه ... سعی کنین همیشه یه چیزایی رو توی صندوقچه هایی که بغل دست دلالها هستش بزارین که اگه یه همچین مشکلی سرتون اومدش دیگه مجبور نباشین برای خرید دوباره اسلحه یا اسلحه هایی که تک و توک شانسی گیرتون میادش رو کلی پول بخاطرش بدین یا اعصابتون بریزه بهم یا مجبور بشین که از سیو قبلی بازیتون کلی به عقب برگردین و این راهو دوباره برین ... مثل من هم هول نشین یهو 10 تا مأموریت رو باهم بگیرین چون مانند من یه 3_4 تاییشون رو نمیتونین انجامش بدین .
مرسی ولی ما هنوز اولشیم !
amirpers
01-04-2007, 18:26
من یه چیزیو هنوز نفهمیدم ... یه مأموریت داشتم که باید یه Famili Rifle رو پیدا میکردم ... وقتی به محل علامتگذاری شده روی نقشه رسیده هرچی گشتم نه تنها اسلحه بلکه هیچ چیزی پیدا نکردم .... حالا این باگ بازی هستش یا چی ؟! کل منطقه رو هم زیر و رو کردم ولی نبود که نبود و برای همینم یه Mission Fail گرفتم ....
شما به همچین چیزایی برخورد نکردین ؟!
کاملا درسته . من هم این مرحله رو نتونستم رد کنم . هر چی دنبالش گشتم چیزی پیدا نکردم .
amirpers
04-04-2007, 12:23
بابا ما این همه از بازی تعریف کردیم ، اما یه مشکل بزرگ داشت .
اون هم این بود که خیلی زود تموم میشه . خیلی بازی کوتاهه . اگه مراحل فرعی رو انجام ندید خیلی زود بازی تموم میشه . البته می گن بازی چند تا پایان داره .
من تازه می خواستم بگم که کاش تو بازی یه وسیله نقلیه هم پیدا می شد که دیدم اگه این طور بود بازی یه روزه تموم می شد .
Oracle_Eldorado
04-04-2007, 16:04
دوستان من یه سوالی دارم .
میشه تیر اسلحه بگیرید ؟
من الآن یه دونه تیر ندارم . چیکار کنم ؟
نمیتونم هیچ مرحله ای هم برم.
Inkareeeeeeeeee
04-04-2007, 17:53
دوستان من یه سوالی دارم .
میشه تیر اسلحه بگیرید ؟
من الآن یه دونه تیر ندارم . چیکار کنم ؟
نمیتونم هیچ مرحله ای هم برم.
مگه میشه ؟! ... پس اینهمه آدم کشتی جیباشونو نگشتی ؟! ... مجبوری یکیو با چاقو بزنی تا بتونی از اسلحه ش استفاده کنی ... توی نقشه اونجاهایی که نقطه خاکستری کمرنگ داره یه جنازه هستش ، برو بگرد جیباشونو شاید یه چیزایی بدست آوردی.
Oracle_Eldorado
04-04-2007, 18:19
مگه میشه ؟! ... پس اینهمه آدم کشتی جیباشونو نگشتی ؟! ... مجبوری یکیو با چاقو بزنی تا بتونی از اسلحه ش استفاده کنی ... توی نقشه اونجاهایی که نقطه خاکستری کمرنگ داره یه جنازه هستش ، برو بگرد جیباشونو شاید یه چیزایی بدست آوردی.
آخه بچه بودم مامانم گفته دست توی جیب دیگران نکنم !
یعنی تیر هاشون توی جیبهاشونه ؟ ای بابا . پس کی بود گفت میشه تیر و اسلحه بخری ؟
اگه نمیشه ، پس پول به چه دردی میخوره ؟
amirpers
04-04-2007, 19:01
آره عزیزم میشه تیر گرفت . 3 تا راه داره .
1- باید بخری از دیگران .
2 - از تو جیب کسانی که مرده اند برداری .
3 - تفنگهایی رو که پیدا می کنی برداری و پس از زدن دکمه I رو اون تفنگ کلیک راست کنی و گزینه Upload رو انتخاب کنی تا تیر اون رو برداره و بعدش می تونی تفنگ رو بندازی .
*PiNk PaNTHeR*
04-04-2007, 21:52
ه ههه !
بلاخره دی وی دی بازی رو دیدم با این مشخصات:
ویندوز 9x
رم 256
گرافیک شصت و چهار
Oracle_Eldorado
05-04-2007, 09:53
ه ههه !
بلاخره دی وی دی بازی رو دیدم با این مشخصات:
ویندوز 9x
رم 256
گرافیک شصت و چهار
اونا که برای فروش بیشتره .
به جان خودم با 128 هم نمیاد .
Inkareeeeeeeeee
05-04-2007, 16:47
دوست من پس شما وقتی یه بازی رو اجرا میکنی اصلا" دنبال این نیستی که نکات مخفی رو کشف کنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Hint ..... Secrets ) دل و روده بازی رو بازی رو نمیریزی بهم ؟! ... ببین خوشتیپ جون ، بالای سر یه جسی وایسا یا بشین و یه فاتحه هم براشون بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و F رو بزن .. اونوقت هر چی دوست داری از جیباشون کش برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پول هم خب کلی خرت و پرت بخر مانند پانسمان یا چیزای دیگه ....
اگه هر کی رو که میکشی جیبها و یا اسلحه هاشونو یه نگاه کنی یه وقتایی یه چیزای خیلی توپ و باحال گیرت میادش که تو دکون بقالیه هیچ دلاله گرونفروشی نیستش
Inkareeeeeeeeee
05-04-2007, 16:55
یه نکته کوچولو ....
اگه یه اسلحه پیدا کردین که بهش دوربین یا نارنجک انداز وصل شده میتونین توی صفحه ای که با زدن دکمه " I "براتون باز میشه روی اسلحه یه کلیک راست کنین و اونو از اسلحه جدا کنین ... ولی وقتی که میخواهین اونارو ( دوربین یا نارنجک انداز ) روی یه اسلحه دیگه سوار کنین باید اون اسلحه تو دستتون باشه نه توی وسایل کوله پشتیتون ... من بعد از دو سه دقیقه ور رفتن با اسلحه فهمیدم که اگه اسلحه تو دستتون نباشه نمیشه روش چیزی سوار کردش ....
گرچه که خودتون به این نتیجه میرسیدید ولی خب من گفتم که زودتر به نتیجه برسید و دو سه دقیقه از وقتتونو سر این کار نزارین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه هم سعی کنین یه اسلحه یدکی هم داشته باشین چون بعد از کشوندن شوصمدتا آدم و جک و جونور اسلحه تون خراب میشه و ریق رحمت رو سر میکشه و زرتش هم قمسور ( غمسور - قمصور - غمصور- ... یکی بگه چجوری مینویسنش ؟! ) میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید اول بازی چطوری میشه از اونجا خارج شد چون همه درها بسته هست و یک نفر اونجا هست که خرت و پرت میفروشه
Oracle_Eldorado
06-04-2007, 18:51
دوست من پس شما وقتی یه بازی رو اجرا میکنی اصلا" دنبال این نیستی که نکات مخفی رو کشف کنی؟؟؟ (Hint ..... Secrets ) دل و روده بازی رو بازی رو نمیریزی بهم ؟! ... ببین خوشتیپ جون ، بالای سر یه جسی وایسا یا بشین و یه فاتحه هم براشون بخون و F رو بزن .. اونوقت هر چی دوست داری از جیباشون کش برو
با پول هم خب کلی خرت و پرت بخر مانند پانسمان یا چیزای دیگه ....
اگه هر کی رو که میکشی جیبها و یا اسلحه هاشونو یه نگاه کنی یه وقتایی یه چیزای خیلی توپ و باحال گیرت میادش که تو دکون بقالیه هیچ دلاله گرونفروشی نیستش
عزیز دل . من خودم اینا رو بلد بودم . من که دزد نیستم دست توی جیب مردم بکنم .
بعدشم کی حوصله داره این همه جیب رو بگرده . کاش مثل اویل 4 یه مرچنت داشت .
یعنی اصلحه خراب میشه ؟! بابا ایول .
Inkareeeeeeeeee
07-04-2007, 11:58
میشه بگید اول بازی چطوری میشه از اونجا خارج شد چون همه درها بسته هست و یک نفر اونجا هست که خرت و پرت میفروشه
خب اگه یه F بزنی که کارت حله دیگه ... شما که اول بازی گیر کردی دیگه وای به حال آخرش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
07-04-2007, 12:02
عزیز دل . من خودم اینا رو بلد بودم . من که دزد نیستم دست توی جیب مردم بکنم .
بعدشم کی حوصله داره این همه جیب رو بگرده . کاش مثل اویل 4 یه مرچنت داشت .
یعنی اصلحه خراب میشه ؟! بابا ایول .
با 4 تا دونه شلیک کردن که نه ... اگه خوب دقت کنی یه علامت سبز یا زرد یا قرمز رنگ به شکل یه هفت تیر شکسته سمت راست پایین سبز میشه که نشون دهنده مقدار خرابی اسلحه هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه که بازم پسر خوبی هستی و قاتل نیستی که آدمهارو بکشونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... به به ... چه آقا پسر " + " هستی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
07-04-2007, 12:53
دوستان متاسفانه من دارم می رم شهرستان و نمی تونم مدتی این گیم رو انجام بدم . البته من یکی از پایانهای بد رو دیدم اما وقت نکردم که بقیه پایانها رو ببینم . فقط شنیدم که اگه مرحله Guide رو انجام بدید و با دکتر صحبت کنید می تونید دو پایان اصلی رو مشاهده کنید .
Oracle_Eldorado
07-04-2007, 17:16
با 4 تا دونه شلیک کردن که نه ... اگه خوب دقت کنی یه علامت سبز یا زرد یا قرمز رنگ به شکل یه هفت تیر شکسته سمت راست پایین سبز میشه که نشون دهنده مقدار خرابی اسلحه هستش ...
معلومه که بازم پسر خوبی هستی و قاتل نیستی که آدمهارو بکشونی ... به به ... چه آقا پسر " + " هستی
پس چي ؟ واقعا چي فكر كرديد در مورد من ؟!!!!!!!!!
Inkareeeeeeeeee
08-04-2007, 13:23
پس چي ؟ واقعا چي فكر كرديد در مورد من ؟!!!!!!!!!
راستش پسر باید شیطون باشه و وورووجک و خشن ...
آنلاین بازی کردی این بازیو ؟! ... خیلی باحاله ...
منکه همچنان دارم با جر زنی اینو بازی میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... خیلی باحاله که آدمیه اسلحه تووووووپ دستش بیفته و تیرهاش هم تموم نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
08-04-2007, 17:00
راستش پسر باید شیطون باشه و وورووجک و خشن ...
آنلاین بازی کردی این بازیو ؟! ... خیلی باحاله ...
منکه همچنان دارم با جر زنی اینو بازی میکنم ... خیلی باحاله که آدمیه اسلحه تووووووپ دستش بیفته و تیرهاش هم تموم نشه
آره . ولي وقتي جلوي يكي بازي كني با تقلب آبروي آدم ميره !
Morteza4SN
08-04-2007, 18:28
من lock code 1, lock code 2 رو در هنگام نصب بازي ندارم چون بازي رو كپي كردم اگه كسي داره ممنون ميشم بزاره
Inkareeeeeeeeee
08-04-2007, 19:43
آره . ولي وقتي جلوي يكي بازي كني با تقلب آبروي آدم ميره !
خب وقتی آدم جر زنی می کنه فقط باید یه دگمه رو روی کیبورد فشار بده و اگه شانس بیاری و طرفت پروفشنال نباشه هیچوقت متوجه نمیشه ، حتی خودت وقتی داری بازی می کنی که به تعداد تیرات توجه نمی کنی ، حالا بازی رو به کجا رسوندی ؟
Oracle_Eldorado
09-04-2007, 00:53
خب وقتی آدم جر زنی می کنه فقط باید یه دگمه رو روی کیبورد فشار بده و اگه شانس بیاری و طرفت پروفشنال نباشه هیچوقت متوجه نمیشه ، حتی خودت وقتی داری بازی می کنی که به تعداد تیرات توجه نمی کنی ، حالا بازی رو به کجا رسوندی ؟
چطور متوجه نميشه ؟ وقتي شما چيت ميزني و ميري وسط دشمن و به رگبار مي بندنت و هيچي از خونت نره اون هم نميفهمه ؟!
Inkareeeeeeeeee
09-04-2007, 17:57
چطور متوجه نميشه ؟ وقتي شما چيت ميزني و ميري وسط دشمن و به رگبار مي بندنت و هيچي از خونت نره اون هم نميفهمه ؟!
خب میتونی بگی که جلیقه ضد گلوله تنته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همونجوری که من به دوستم گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
09-04-2007, 18:38
خب میتونی بگی که جلیقه ضد گلوله تنته ... همونجوری که من به دوستم گفتم
خوب اونجا رو ماست مالی کردی . بعدا که یه بازی بیاد کد تقلب نداشته باشی اونجا کم میاری !
حالا تا دوستان بهمون گیر ندادند که تاپیک رو منحرف کردید بیخیال !
آقا عجب ضد حالی حالا که این بازی رو گرفتم مانیتور حالمون رو گرفت و ارروره out of frequancy میده ظاهرا فرکانس مانیتور باید رویه 100 باشه ولی ماله من که 15 بیشتر از 85 ساپورت نمیکنه ......
*hamedkhatar*
17-04-2007, 10:36
سلام
من امروز بازی رو گرفتم و اجرا کردم خوشبختانه جواب داد
گرافیکم 128 5200 هستش
البته فقط یکم بازی کردم و فعلا نظری در مورد بازی ندارم
بالاخره برا من هم ردیف شد .... کامپوتر رو وصل کردم به تلویزیون و رفتم تو بازی چند تا از تنظیمات رو اوردم پایین درست شد..
سلام
من امروز بازی رو گرفتم و اجرا کردم خوشبختانه جواب داد
گرافیکم 128 5200 هستش
البته فقط یکم بازی کردم و فعلا نظری در مورد بازی ندارم
حامد جون چطوری با این گرافیک بازی میکنی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماله من با اینکه 6600 وقتی بارون میاد قاطی میکنه ( البته رویه بالا ترین تنظیمات)
*hamedkhatar*
17-04-2007, 12:39
سلام خوب من روی پایین ترین کیفیت گذاشتم
هنوز هم بارون نیومده
*hamedkhatar*
17-04-2007, 16:33
سلام
من تو بازی یه جاش موندم
فکر کنم ماموریت اول رو رد کردم
الان رفتم تو یه جا که توی نقشه یه علامت سبز داره که اونم مربوط به یه مرد هست
من این رو باید چکارش کنم؟
باهاش حرف میزنم میگه من نمیدونم
میکشمش بازم علامت سبز روشه
من باید چکار کنم؟
ممنون
Inkareeeeeeeeee
18-04-2007, 23:15
سلام
من تو بازی یه جاش موندم
من باید چکار کنم؟
ممنون
درود بر شما ...
دوست گرامی شما یه مشخصات دقیقتر بگو که بشه راهنماییت کردش ... اگه توی PDA نگاه کنی میتونی ببینی که ازت چی میخوادش و میتونی Navigation رو هم فعال کنی که مسیر رو بهت نشون بده .
آقا من این بازیو خریدم
سیستم من :512 رم 256 fx5200 گرافیک و 2.4 cpu
گرافیک رو minimum هم میزارم گیر داره چراا؟
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااا؟ چراااااااااااااااااا؟:19: :19: :37:
آقا من این بازیو خریدم
سیستم من :512 رم 256 fx5200 گرافیک و 2.4 cpu
گرافیک رو minimum هم میزارم گیر داره چرا
دليلش كه معلومه 5200 واسه بازي ؟؟ اونم اين دوره زمونه ؟؟ فكر كنم شوخي كردي... :5:
amirpers
19-04-2007, 11:43
من بر خلاف نظر قبلیم فکر می کنم که بازی اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتیم .
سلام
من تو بازی یه جاش موندم
من باید چکار کنم؟
ممنون
مرحله اول باید بهیه گروه دیگه حمله کنی مطمئنی ردش کردی؟
من بر خلاف نظر قبلیم فکر می کنم که بازی اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتیم .
البته من تازه مرحله تونل زیر زمینی هستم ولی به نظرم بازی جالبی میاد ( البته بعد از اینکه رم 1 گیگ خریدم)
ehsan_jan3
21-04-2007, 00:58
اسمون بازي با درختان اطراف قطي ميشه.
7100 با512 مگ با 1 گيگ رم.
سلام
من با رم 1 گیگ و گرافیک 6600 راحت بازی میکنم ومشکلی نداه یکم جزییات رو بیار پایین ببین چی میشه
the_god_of_3dsmax
26-04-2007, 19:58
سلام :5:
آقا این چه بازیه؟؟ ...... :2: چه کشکی چه پشمی :31: :13:
اصلا معلوم نیست جریانش چیه . کی به کیه :19:
اصلا این جیلیز بیلیزهای تو بازی چیه که بهش نزدیک می شی بووق می زنه :8:
اصلا ما تو این بازی کی هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
26-04-2007, 20:51
سلام :5:
آقا این چه بازیه؟؟ ...... :2: چه کشکی چه پشمی :31: :13:
اصلا معلوم نیست جریانش چیه . کی به کیه :19:
اصلا این جیلیز بیلیزهای تو بازی چیه که بهش نزدیک می شی بووق می زنه :8:
اصلا ما تو این بازی کی هستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ به پرسشهای شما به ترتیب :
این بازی S.T.A.L.K.E.R هستش ....کشک گوسفندی و پشم بز
دنبال مأموریت نرفتی که جریانشو بفهمی ... بازیکن با دشمنه
اونها هم جیلیز بیلیز نیستن ، اسمشون بمبه یا مواد رادیواکتیویته که بمبها منفجرمیشن و شما رو به "" لقاءالله "" شوت میکنن و اگه چشمک زن باشن میتونی برشون داری و بفروشیشون یا به کمربندت آویزون کنی یا بزاری تو کوله پشتیت .....
شما تو این بازی گیمر یا بازیکن هستی
اونجا خونه شماست که الان نشستی تو اتاقت و کانکت شدی به اینترنت یا اینکه کافی نته .
Inkareeeeeeeeee
26-04-2007, 20:57
این مشکل یا از ویندوزتونه یا رم یا کارت گرافیک ... ببا به گفته دوستمون توی تنظیماتت جزئیات رو رو کم بزار شاید درست بشه ....
من خودم با آخرین جزئیات و تصویر با رم 2 گیگ و کارت 7900 GTX بازی میکنم و هیچ مشکلی با این بازی ندارم .
Inkareeeeeeeeee
26-04-2007, 20:58
سلام
من با رم 1 گیگ و گرافیک 6600 راحت بازی میکنم ومشکلی نداه یکم جزییات رو بیار پایین ببین چی میشه
آآآآآآآخرش اون مرحله رو رد کردی یا هنوز گیر اونی ؟!
آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟
Inkareeeeeeeeee
26-04-2007, 23:09
آره الان تو آزمایشگاه هستم راستی نمیدونی چطوری میشه عضو duty شد ؟
رسیدی به اونجایی که درب ورودی پشت سرت بسته میشه و آتیش میگیره . یه چندتا گوی کوچولو بسمتت آتیش میفرستن ؟! ... من یه هوا اعصابم خط خطی شدش و مجبور شدم که بلندگوهای کامپیوترمو خاموش کنم تا این مرحله رو رد کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیه از ""چطوری میشه عضو duty شد ؟""
kkain-blood
27-04-2007, 12:53
من این بازی چند وقت پیش تموم کردم اما راستشو بخوان یه چیزایی رو در مورد داستانش نفهمیدم!!!
اون موجودی که در اول بازی پشت کامیون نشسته و صورت عجیب غریبی داره و چند جای دیگم تو اواسط بازی نشونش میده کیه؟
ehsan_jan3
27-04-2007, 19:34
سلام وقتي بازي استالكر را از حالت تمام صفحه به پنجرهاي تبديل ميكنم اسمون درست ميشه.
سلام
اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!
Inkareeeeeeeeee
28-04-2007, 10:55
سلام
اینطوری که من فهمیدم برای عضو شدن در Duty که Zoneدر کنترلشونه باید به مرداب بریم و یه جونوری به اسم Phantoma یا همچین چیزی رو بکشیم
اما یه چیز دیگه اینگه اگه از اسلحه خودتون خسته شدین و در کف اسلحه های گروه Duty قرار گرفتین کافیه به کمپ گروه Freedom برین در ابتدای راه چند تا از گروه Dutyt رو میبینید که بهتون ماموریت میدن برین تو کمپ Freedom واسنایپرشون رو ناکار کنیم ( اخه میخوان حمله کنن اسنایپر نمیزاره) ما هم با کمال نامردی میریم داخل و اونا هم با کمال مهمان نوازی راهمون میدنالبته میتونیم لو بدیم که میخواد حمله بشه ولی کار راحت تر اینه که یواشکی اسنایپر رو بکشیم بعد منتظر وایسیم تا حمله کنن و پس از اینکه دوگروه به جونه هم افتادن ما هم میریم اسلحه درو میکنیم من که 5 نوع اسلحه جدید از اونجا گرفتم که قیمت یکیشون 18000 بود!!!
دهک ... پس چرا من به این منطقه ها برخورد نکردم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید از اول بازی کنم ، آخه من چون از تراینر برای جون . پول و فشنگ استفاده کردم ، همینجوری هرکی جولو دستم بود درو میکردم و میریختم زمین ، به این چیزهاش زیاد دقت نکردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan_jan3
28-04-2007, 12:55
اين اخر بازي بد جوري ضد حال بود.فكر كنم چون با چيت رفتم بهم ضد حال زد.
دهک ... پس چرا من به این منطقه ها برخورد نکردم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید از اول بازی کنم ، آخه من چون از تراینر برای جون . پول و فشنگ استفاده کردم ، همینجوری هرکی جولو دستم بود درو میکردم و میریختم زمین ، به این چیزهاش زیاد دقت نکردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين اخر بازي بد جوري ضد حال بود.فكر كنم چون با چيت رفتم بهم ضد حال زد.
راستش من تا حالا هیچ بازی رو (به جز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hold) با ترینر نرفتم آخه همه لذت بازی رو از بین میبره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از اونجایی که فهمیدم بازی زیاد طولانی نیست برایه خودم میچرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ماموریت هایه جانبی رو انجام میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تا یادم نرفته هر گروهی یه base داره که فرمانده اون گروه تویه اون نجا هست اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید فرمانده گروه هایه duty و freedom رو بکشیم !!
اما مکان این گروه ها اینطوریه که ما از دهکده ای که اول بازی هستیم در مسیر جاده راه بیوفتیم ابتدا به یه پل میرسیم که یه قطار بالایه اونه و افراد ارتش در زیر اون نگهبانی میدن بعد از رد شدن از اونها مستقیم میریم تا به
ساختمونی میرسیم که مارو به مرحله بعدی میبره در مرحله بعدی یعنی garbage رو که یه تپه است که روش پر از آشغاله و تعداد زیادی از دزد ها هستن رو هم رد میکنیم و مستقیم میریم تا به مرکز گروه duty برسیم (همونجایی که یه کافه داره و یه جایی به اسم arena که توش مسابقه میدیم ) حالا میریم به اون قسمت شهر که تحت کنترل duty نیست که به اون wilde zone میگن از اینجا دو راه هست یکی اونی که به x16 و اون دکتر ها میرسه ویه راهه دیگه که به base گروه freedom میرسه
Inkareeeeeeeeee
29-04-2007, 08:52
راستی تا یادم نرفته هر گروهی یه base داره که فرمانده اون گروه تویه اون نجا هست اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید فرمانده گروه هایه duty و freedom رو بکشیم !!
اما مکان این گروه ها اینطوریه که ما از دهکده ای که اول بازی هستیم در مسیر جاده راه بیوفتیم ابتدا به یه پل میرسیم که یه قطار بالایه اونه و افراد ارتش در زیر اون نگهبانی میدن بعد از رد شدن از اونها مستقیم میریم تا به
ساختمونی میرسیم که مارو به مرحله بعدی میبره در مرحله بعدی یعنی garbage رو که یه تپه است که روش پر از آشغاله و تعداد زیادی از دزد ها هستن رو هم رد میکنیم و مستقیم میریم تا به مرکز گروه duty برسیم (همونجایی که یه کافه داره و یه جایی به اسم arena که توش مسابقه میدیم ) حالا میریم به اون قسمت شهر که تحت کنترل duty نیست که به اون wilde zone میگن از اینجا دو راه هست یکی اونی که به x16 و اون دکتر ها میرسه ویه راهه دیگه که به base گروه freedom میرسه
خب منکه هر دوتا منطقه رو رفتم ولی رئیسشونو از کدوم سطل آشغال باید کشید بیرون ؟! ... این اولین بازیه که میبینم یکی از من دیرتر شروعش کرده و زودتر به پایان رسوندتش . ... آخه من بیشتر آنلاین این بازی رو انجام میدم .
راستی نکنه تو آرنا هم رفتی و مسابقه دادی ؟! تمام اسلحه ها و جلیقه هات نپرید وقتی از مسابقه اومدی بیرون ؟! ... مال من که پرید و لخت و عور شدم و بی اسلحه .
Inkareeeeeeeeee
29-04-2007, 08:55
راستی من شوصمد بار اون مرحله رو بالا . پایین رفتم ولی نتونستم تفنگ دوربین دار خانوادگی اون مرتیکه رو براش پیدا کنم ، تو نقشه به علامت سبز رنگش رسیدم ولی هرچی بالا و پایین و چپ و راست و تو سوراخ موراخ هارو گشتم هیچی نپیداییدم . تو پیداییدی ؟!
خب منکه هر دوتا منطقه رو رفتم ولی رئیسشونو از کدوم سطل آشغال باید کشید بیرون ؟! ... این اولین بازیه که میبینم یکی از من دیرتر شروعش کرده و زودتر به پایان رسوندتش . ... آخه من بیشتر آنلاین این بازی رو انجام میدم .
راستی نکنه تو آرنا هم رفتی و مسابقه دادی ؟! تمام اسلحه ها و جلیقه هات نپرید وقتی از مسابقه اومدی بیرون ؟! ... مال من که پرید و لخت و عور شدم و بی اسلحه .
رئیس duty جفت آرناست دو نفر نگهبانی میدن نمیزارن بری تو رئیس freedom هم تویه ساختمون که دم درش نگهبانی میدن ..... من آرنا رو تا آخرش بردم .... بعد از اینکه مبارزه کردیو پولت رو گرفتی جفت اونی که بهت پول میده یه جعبه است که همه وسایلت تو اونه قبل از اینکه بری بیرون ورشون دار !!!!!
راستی من شوصمد بار اون مرحله رو بالا . پایین رفتم ولی نتونستم تفنگ دوربین دار خانوادگی اون مرتیکه رو براش پیدا کنم ، تو نقشه به علامت سبز رنگش رسیدم ولی هرچی بالا و پایین و چپ و راست و تو سوراخ موراخ هارو گشتم هیچی نپیداییدم . تو پیداییدی ؟!
تقنگ خونوادگی دوربین دار نیست یه شات گانه زیر یه پل که همش رعد و برق میزنه تویه یه کانتینر افتاده چراغت رو روشن کن تا ببینیش آخه معلوم نیست خلاصه همه میرن بالای پل رو میگردن باسه همین پیدا نمیکنن
Inkareeeeeeeeee
30-04-2007, 11:41
رئیس duty جفت آرناست دو نفر نگهبانی میدن نمیزارن بری تو رئیس freedom هم تویه ساختمون که دم درش نگهبانی میدن ..... من آرنا رو تا آخرش بردم .... بعد از اینکه مبارزه کردیو پولت رو گرفتی جفت اونی که بهت پول میده یه جعبه است که همه وسایلت تو اونه قبل از اینکه بری بیرون ورشون دار !!!!!
خب من فکر کردم همه چیزم پریده ، واسه همینم شاکی شدم و دیگه نگشتم ، رفتم از یکی دوتا مرحله قبلی دوباره شروع کردم .
تقنگ خونوادگی دوربین دار نیست یه شات گانه زیر یه پل که همش رعد و برق میزنه تویه یه کانتینر افتاده چراغت رو روشن کن تا ببینیش آخه معلوم نیست خلاصه همه میرن بالای پل رو میگردن باسه همین پیدا نمیکنن
آخه زده Famili Rifle ...بگذریم ... دستت درد نکنه ...
من برم یه کمی بازیش کنم ببینم چی میشه ...
دستت درد نکنه ، خودم از جهنم برات گوشت حوری کباب شده میفرستم تو بهشت که بخوریشون .
Oracle_Eldorado
30-04-2007, 12:35
دوستان در اين بازي به قسمت هاي ترسناك رسيديد ؟
در تبليقش كه ديديم ترسناك بود .
mohamad.hejazi
30-04-2007, 13:47
بنده هم مشکل شما را داشتم.
مشکل شما از درایور کارت گرافیک است.
من درایور 77.77 را نصب کردم و مشکلم کاملا حل شد.:20:
درایور قبلی من 91.28 بود.
ehsan_jan3
30-04-2007, 17:45
درايور من اينه 91.47
77.77 قديميه؟
mohamad.hejazi
30-04-2007, 20:42
درايور من اينه 91.47
77.77 قديميه؟
تا حدودی قدیمیه.
روی سیدی کارت گرافیکم بود.
Inkareeeeeeeeee
01-05-2007, 00:43
من که Audiogy2 ZS Plotonium Pro + Creative 7.1 دارم و مثل سینما صداش باحاله و یه جاهاییش که تاریکه و یهو یه جونور میپره جلوم میترسم ، اگه سپیکرهامو خاموش کنم دیگه ترسناک نیست ، ... یه جاهای خیلی کمش ترسناکه ولی خب از دووم3 و فیر که ترسناکتر نمیشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره یه قسمت هایی ترسناکه ولی نه خیلی ... از همه باحال تر یه جونورست که مغز ما رو به طرف خودش میکشه
اینکاره جون اگه میشه حوری کباب نشده بفرست بیشتر به کارمون میخوره :31:
Inkareeeeeeeeee
01-05-2007, 03:49
اره یه قسمت هایی ترسناکه ولی نه خیلی ... از همه باحال تر یه جونورست که مغز ما رو به طرف خودش میکشه
کوووووووووو ؟! پس چرا من ندیدمش ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکاره جون اگه میشه حوری کباب نشده بفرست بیشتر به کارمون میخوره :31:
از اونجایی که گوشت خام ما از بهشت تهیه میشه و شما هم بهشتی هستی پس خودت میتونی گوشت خام گیر بیاری ،اینجا شوفاژخونه یا موتورخونه و آشپز خونه بهشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوووووووووو ؟! پس چرا من ندیدمش ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که گوشت خام ما از بهشت تهیه میشه و شما هم بهشتی هستی پس خودت میتونی گوشت خام گیر بیاری ،اینجا شوفاژخونه یا موتورخونه و آشپز خونه بهشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه جاییکه درست یادم نیست 1 دسته از استالکر ها توسط ارتش گیر افتادن و باید بیم کمکشون و یه استالکر زخمی رو نجات بدیم وقتی نجاتش میدیم اون استالکره یه سوراخ تویه زمین که مثلا تونله رو به ما نشون میده و ما به یه دلیلی که اونم یادم نیست میریم اون تو که میرسه به آزمایشگاه ارتش و اینجور چیزا اونجا با چندتا جونور محترم میبینیم که تو بهشت تا حالا ندیدمشون و بهشون میخورد از بروبکس خودتون باشن !!!
راستی نمیشه برا ما هم دعوتنامه بفرستی بیایم اونورا آخه بهشت خسته کنندست هرچی امام و پیامبر و آدم مومن اینجاست نمیشه هیچ کاری کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
راستی چطوری این بازی رو تمونم کردی هیچی ندیدی که!!!
تا پنجشنبه خداحافظ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
01-05-2007, 16:26
سلام
یه جاییکه درست یادم نیست 1 دسته از استالکر ها توسط ارتش گیر افتادن و باید بیم کمکشون و یه استالکر زخمی رو نجات بدیم وقتی نجاتش میدیم اون استالکره یه سوراخ تویه زمین که مثلا تونله رو به ما نشون میده و ما به یه دلیلی که اونم یادم نیست میریم اون تو که میرسه به آزمایشگاه ارتش و اینجور چیزا اونجا با چندتا جونور محترم میبینیم که تو بهشت تا حالا ندیدمشون و بهشون میخورد از بروبکس خودتون باشن !!!
راستی نمیشه برا ما هم دعوتنامه بفرستی بیایم اونورا آخه بهشت خسته کنندست هرچی امام و پیامبر و آدم مومن اینجاست نمیشه هیچ کاری کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
راستی چطوری این بازی رو تمونم کردی هیچی ندیدی که!!!
تا پنجشنبه خداحافظ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ، اون جونور گنده قرمز ها رو میگی ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من الان جهنم یه کمی شلوغ شده ، بذار یه بمب بزارم و یه سری رو شهید کنم و بفرستم به بهشت تا جا بیشتر باز بشه و یه آپارتمان لوکس برات پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا یه جونوره شبیه آدم شلوار هم پاشه (چه با تربیت)!!!! فقط بالا تنش لخته و بدنش مثل آدمه فقط قیافش یکم شبیه ..... وقتی ما رو میبینه هی دوربین میره تو صورتش . میاد عقب انگار که دید ما رو عقب جلو میکنه و سر ما گیج میره طوری که دیگه نمیتونی نشونه گیری کنی و عکس مغز ما میاد گوشه تصویرکه رنگش عوض میشه که آخرین رنگش هم قرمزه و بعد کارمون تمومه
دستت درد نکنه لطفا آپارتمانش رو به کوره باشه!!
به نظر منم تنها جای ترسناک بازی(اونم زیاد ترسناک نبود)همین جونورست.با کلی دنگ و فنگ از دستش خلاص شدم واقعا آدم جلوشو نمیدید.
البته راهش اینه که بری نزدیکش اگه بری جلو دیگه نمیتونه مخت رو تکون بده و راحت میشه کشتش
Inkareeeeeeeeee
05-05-2007, 10:28
البته راهش اینه که بری نزدیکش اگه بری جلو دیگه نمیتونه مخت رو تکون بده و راحت میشه کشتش
آهان ، کشتمش ، منظورت همونیه که شلوار جین پاشه دیگه ؟! ... همونی که وقتی از راهروهای زیر زمینی میخواهیم بیایم بیرون جلومون سبز میشه ؟! ... آخه من از اون یکی در از زیر زمین اومدم بالا و واسه همینم بودش که ندیدمش ، ... کشتنش که خیلی راحت بودش ، این جونورهای مسخره ای که هی غیب میشدن کلی مسخره اند ها ، یه هوا ترسیدم ، راستی دستت درد نکنه رفتم و اون تفنگه رو از زیر پل برداشتم ، نمیدونم چه هیزم تری به این گروه دیوتی ها فروختم که هی فرت و فرت بهم شلیک میکنن و منهم مجبور میشم بکشونمشون ، احمقها جونشونم زیاده و باید یه خشاب فشنگ تو مخشون شلیک کنم تا بمیرن ، هیچ اسلحه ای رو تا به الان مثل مسلسلی که صدا خفه کن هم داره رو ندیدم که راحت آدم بریزه پایین و بکشه ، بدیش اینه که دوربین نداره و خشابش هم زود تموم میشه . ... اون جونوره هم که میگفتی اگه بکشیمش میشیم عضو دیوتی ، پیداش نکردم ، نمیدونم کجا باید دنبالش گشت ، بازم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آپارتمانی هم که میخواستی جورش کردم برات ، یه فواره و یه جوی مواد مذاب داره که تو باغشه ، نمیدونی چه حالی میده وقتی میبینی مواد مذابش داره فواره میزنه بیرون ، یه منقل بزرگ هم واسه کباب کردن درست کردم برات ، دو سه تا هم حوری بهشتی برات قاچاقی گذاشتم تو یخچال که خنک بمونن و خراب نشن تا بیایی و کبابشون کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ، کشتمش ، منظورت همونیه که شلوار جین پاشه دیگه ؟! ... همونی که وقتی از راهروهای زیر زمینی میخواهیم بیایم بیرون جلومون سبز میشه ؟! ... آخه من از اون یکی در از زیر زمین اومدم بالا و واسه همینم بودش که ندیدمش ، ... کشتنش که خیلی راحت بودش ، این جونورهای مسخره ای که هی غیب میشدن کلی مسخره اند ها ، یه هوا ترسیدم ، راستی دستت درد نکنه رفتم و اون تفنگه رو از زیر پل برداشتم ، نمیدونم چه هیزم تری به این گروه دیوتی ها فروختم که هی فرت و فرت بهم شلیک میکنن و منهم مجبور میشم بکشونمشون ، احمقها جونشونم زیاده و باید یه خشاب فشنگ تو مخشون شلیک کنم تا بمیرن ، هیچ اسلحه ای رو تا به الان مثل مسلسلی که صدا خفه کن هم داره رو ندیدم که راحت آدم بریزه پایین و بکشه ، بدیش اینه که دوربین نداره و خشابش هم زود تموم میشه . ... اون جونوره هم که میگفتی اگه بکشیمش میشیم عضو دیوتی ، پیداش نکردم ، نمیدونم کجا باید دنبالش گشت ، بازم دستت درد نکنه که راهنماییم کردی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آپارتمانی هم که میخواستی جورش کردم برات ، یه فواره و یه جوی مواد مذاب داره که تو باغشه ، نمیدونی چه حالی میده وقتی میبینی مواد مذابش داره فواره میزنه بیرون ، یه منقل بزرگ هم واسه کباب کردن درست کردم برات ، دو سه تا هم حوری بهشتی برات قاچاقی گذاشتم تو یخچال که خنک بمونن و خراب نشن تا بیایی و کبابشون کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گروه دیوتی هوایه همدیگر رو ردارند احتمالا یکی از برو بچه هاشون رو کشتی که میزنند به نظر من برگرد به سیوی که کارت ندارن آخه همه ماموریت هایه اصلی تو شهریه که دست گروه دیوتیه اما در مورد عضو شدن خودم هم هنوز نشدم و لی موفق شدم برم با فرمانده شون صحبت کنم
بعد گزروندن ماموریت x16 رفتم پیش bar keepr و یه ماموریت جدید گرفتم بعد رفتم اونجایی که فرمانده دیوتی هست و دم در نگهبانی میدن و نمیزارن وارد شی(نزدیک آرنا) با اونایی که نگهبانی میداد صحبت کردم همیشه میگفت غریبه ها رو راه نمیدیم ولی این بار یه گزینه اضافه شده بود برامون که گفتن رئیس با من کار داره باسه همین گزاشتن برم داخل رییس رو ببینم و ازش ماموریت بگیرم فکر کنم کم کم خودش بهم پیشنهاد بده عضو بشم
در مورد اون مسلسلی که گفتی اگه منظورت اویه که 10 تا خشاب میخوره تو کمپfreedom تویه یکی از خونه ها روبرویه انبار نیمدایره شکل یدونه با دوربین هست
راستی تابستون میام ... هم امتحان ها تموم شده هم هوا خوبه
mohamad.hejazi
05-05-2007, 20:28
سلام
اقا میخواستم بدونم این بازی بیشتر توزیر زمین های تاریک ماموریت داره یا تو هوای ازاد؟(اگه مراحلش مثل دوم3 باشه اصلا خوشم نمیاد):13:
لطفا جوابمو بدید چون میخوام بخرمش.
بیشتر تویه هوایه آزاده از بین 20 - 30 تا ماموریت تا حالا 3 بار بیشتر نرفتم زیرزمین .... منم مثل خودت از محیط بسته و کارخونه و اینجور چیزا زیاد خوشم نمیاد ..... بخر پشیمون نمیشی
مراحلش اکثرا تو هوای آزاده ولی انقدر باید پیاده روی کنی که حوصلت سر میره.
ولی به نظرم بخر تجربه خوبیه.
درسته که باید پیاده روی کنی ولی تو راه انقدر اتفاق هایه مختلف میوفته که خسته نمیشی ... البته بازی یه مد داره که میتونی با نصب اون سوار ماشین بشی ..... تقریبا با پچی که باید نصب کنی 12 مگه
Inkareeeeeeeeee
05-05-2007, 22:24
سلام
گروه دیوتی هوایه همدیگر رو ردارند احتمالا یکی از برو بچه هاشون رو کشتی که میزنند به نظر من برگرد به سیوی که کارت ندارن آخه همه ماموریت هایه اصلی تو شهریه که دست گروه دیوتیه اما در مورد عضو شدن خودم هم هنوز نشدم و لی موفق شدم برم با فرمانده شون صحبت کنم
بعد گزروندن ماموریت x16 رفتم پیش bar keepr و یه ماموریت جدید گرفتم بعد رفتم اونجایی که فرمانده دیوتی هست و دم در نگهبانی میدن و نمیزارن وارد شی(نزدیک آرنا) با اونایی که نگهبانی میداد صحبت کردم همیشه میگفت غریبه ها رو راه نمیدیم ولی این بار یه گزینه اضافه شده بود برامون که گفتن رئیس با من کار داره باسه همین گزاشتن برم داخل رییس رو ببینم و ازش ماموریت بگیرم فکر کنم کم کم خودش بهم پیشنهاد بده عضو بشم
در مورد اون مسلسلی که گفتی اگه منظورت اویه که 10 تا خشاب میخوره تو کمپfreedom تویه یکی از خونه ها روبرویه انبار نیمدایره شکل یدونه با دوربین هست
راستی تابستون میام ... هم امتحان ها تموم شده هم هوا خوبه
من این x16 رو رفتم ولی بازم نتونستم فرماندرو ببینم .
من در بدر اون مسلسله هستم که هنوز نتونستم بفهمم کدوم کمپ منظورته ، میشه یه جورایی راهنمایی کنی که بتونم برم برش دارم ؟!
این دیوتی ها هم دیووووونم کردند ، فقط یسری از اونها باهام دشمن هستند نه همشون ، گیر عجب احمقهایی افتادم من !
Inkareeeeeeeeee
05-05-2007, 22:26
درسته که باید پیاده روی کنی ولی تو راه انقدر اتفاق هایه مختلف میوفته که خسته نمیشی ... البته بازی یه مد داره که میتونی با نصب اون سوار ماشین بشی ..... تقریبا با پچی که باید نصب کنی 12 مگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوووووووو ؟!؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که تو از من خوره تری تو بازی ، حالا لینک این مد رو هم بده ببینم چی میشه !
mohamad.hejazi
05-05-2007, 22:35
از همگی ممنون که جوابمو دادید.
سلام
این لینک مد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر کنم باید پچ 10001یا همچین چیزی رو نصب کنی که احتمالا سیو های قبلیت از بین بره شایدم نره .... سیو هاتو یه جا کپی کن بعد نصب کن حتا خود سازنده پچ هم گفته که من امتحان نکردم
اگه زبانت خوبه توضیحات رو بخون نوشته چطوری بازی رو سوم شخص کنی..... اگه امتحان کردی یه ندا بده ببینم چطور شد آخه من نمیتونم از اول بازی کنم
وقتی x16 رو تموم کردی برو پیش barkeeper و ماموریت جدید بگیر اونوقت راهت میدن
در مورد کمپ فریدوم هم آدرس میدم شاید یافتی ..... تویه شهر که هستی یه منطقه داره به اسم wild zone (همون منطقه ای که تفنگه زیر پل افتاده بود) در ابتدای اونجا چند تا مانع و بروبکس دیوتی رو میبینی که دارن که دارن نگهبانی میدن وروبروشون یه در شکسته هست که اگه وارد بشی لودینگ داره و به وایلد زون وارد میشی ولی تو نرو تو اون دره و به سمت راست بپیچ .... یه جاده ست که میره به خارج شهر رو نقشه نگاه کنی میبینی نوشته توی این جاده یه ساختمونه که بری روش مینویسه army old base یا همچین چیزی .... اونجا کمپ فریدوم هست
قابلی نداشت محمد جون البته باید دستگاه نسبتا قوی داشته باشی تا از این بازی لذت ببری
mohamad.hejazi
06-05-2007, 11:07
سلام
من این بازی رو خریدم فقط یه مشکلی دارم این که حدود نیم ساعت از بازی که میگذره جونم شروع میشه به کم شدن نمیدونم چی کار کنم؟
لطفا منا راهنمایی کنید.
احتمالا یا وارد منطقه آلوده شدی یا زخمی شدی و بخاطر خونریزی جونت کم میشه اگه زخمی شده باشی یه علامت شبیه قطره میاد گوشه تصویر اگر هم آلوده شده باشی علامت رادیواکتیو میاد گوشه پایین سمت چپ تصویر
فکر میکنم یکی از این دو باشه که مورد اول رو باید با باند و کیت های پزشکی درست کنی و دومی رو با آمپول مخصوص
Inkareeeeeeeeee
06-05-2007, 19:39
سلام
این لینک مد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر کنم باید پچ 10001یا همچین چیزی رو نصب کنی که احتمالا سیو های قبلیت از بین بره شایدم نره .... سیو هاتو یه جا کپی کن بعد نصب کن حتا خود سازنده پچ هم گفته که من امتحان نکردم
اگه زبانت خوبه توضیحات رو بخون نوشته چطوری بازی رو سوم شخص کنی..... اگه امتحان کردی یه ندا بده ببینم چطور شد آخه من نمیتونم از اول بازی کنم
وقتی x16 رو تموم کردی برو پیش barkeeper و ماموریت جدید بگیر اونوقت راهت میدن
در مورد کمپ فریدوم هم آدرس میدم شاید یافتی ..... تویه شهر که هستی یه منطقه داره به اسم wild zone (همون منطقه ای که تفنگه زیر پل افتاده بود) در ابتدای اونجا چند تا مانع و بروبکس دیوتی رو میبینی که دارن که دارن نگهبانی میدن وروبروشون یه در شکسته هست که اگه وارد بشی لودینگ داره و به وایلد زون وارد میشی ولی تو نرو تو اون دره و به سمت راست بپیچ .... یه جاده ست که میره به خارج شهر رو نقشه نگاه کنی میبینی نوشته توی این جاده یه ساختمونه که بری روش مینویسه army old base یا همچین چیزی .... اونجا کمپ فریدوم هست
قابلی نداشت محمد جون البته باید دستگاه نسبتا قوی داشته باشی تا از این بازی لذت ببری
دستت درد نکنه ، تونستم گیرش بیارم ، راستی اگه با کشتن تک تیر انداز ها و رئیس گروه فریدوم نتونیم عضو گروه دیوتی بشیم پس چرا باید بهشون خیانت کنیم ؟!
ولی من کلی با این لباسهای گروه جدید دیوتی حال کردم ، مثل آدم آهنی شدن . حالا شما خیانت کردی به فریدومها یا نه ؟! ...
کلی حال کردم باهات چونکه مثل خودم خوره بازی هستی ، ... من بیشتر آنلاین بازی میکنم ، شما چی ؟!
دستت درد نکنه ، تونستم گیرش بیارم ، راستی اگه با کشتن تک تیر انداز ها و رئیس گروه فریدوم نتونیم عضو گروه دیوتی بشیم پس چرا باید بهشون خیانت کنیم ؟!
ولی من کلی با این لباسهای گروه جدید دیوتی حال کردم ، مثل آدم آهنی شدن . حالا شما خیانت کردی به فریدومها یا نه ؟! ...
کلی حال کردم باهات چونکه مثل خودم خوره بازی هستی ، ... من بیشتر آنلاین بازی میکنم ، شما چی ؟!
در مورد خیانت دلیل که زیاد داره مثل پول و دوستی دیوتی .... در ضمن مجبور نیستی خیانت کنی آخه کاره خوبی نیست و پولش از گلوت پایین نمیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... در عوض میایم به 2 تا گروه خیانت میکنیم که بیشتر حال بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
شما وقتی تک تیر انداز رو کشتی زود میری سراغ رییس گروه freedom که تویه یه ساختمون با نگهبانی دم دره و لو میدی که گروه دیوتی میخواد حمله کنه!!!! اونوقت میشه خیانت 2 طرفه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و رییس فریدوم هم یه گروه بهت میده که باشون بری و دیوتی هارو بکشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی نمیدونم اسلحه bulldog6 رو پیدا کردی یا نه ولی تویه ساختمونی که رییسس فریدوم هست طبقه پایین یه در قفل شده است قفل رو بشکون برو تو اونجا تویه کمد هرچی میتونی نارنجک سفید وردار بعد از کمپ برو بیرون به شهر ارواح که نزدیک کمپ فریدومه (فکر کنم از در که بری بیرون یکم مستقیم بعد بایدسمت چپ بری) برو اونجا تویه یه خونه هست که توش یه پله میخوره به یه زیر زمین اونجا اسلحه پرتاب نارنجک رو میتونی پیدا کنی
خواهش میکنم بازی خوری از خودتونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم بیشتر آفلاین بازی میکنم .... با اینترنت 64 که نمیشه آنلاین بازی کرد اونم استالکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اخه خط تلفونمون adsl ساپورت نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad.hejazi
07-05-2007, 00:43
احتمالا یا وارد منطقه آلوده شدی یا زخمی شدی و بخاطر خونریزی جونت کم میشه اگه زخمی شده باشی یه علامت شبیه قطره میاد گوشه تصویر اگر هم آلوده شده باشی علامت رادیواکتیو میاد گوشه پایین سمت چپ تصویر
فکر میکنم یکی از این دو باشه که مورد اول رو باید با باند و کیت های پزشکی درست کنی و دومی رو با آمپول مخصوص
امپول هم زدم اما بازم مشکلم حل نشد.
درضمن هر وقت یه علامت شبیه پنکه یا ماسک گوشه ی سمت راست ظاهر میشه جونم کم میشه.:13:
امپول هم زدم اما بازم مشکلم حل نشد.
درضمن هر وقت یه علامت شبیه پنکه یا ماسک گوشه ی سمت راست ظاهر میشه جونم کم میشه.:13:
سلام
علامت پنکه؟!! خیلی باحال گفتی اون علامت محیط الوده به رادیواکتیوه که در بعضی مناطق وجد داره و شما هر وقت یه صدای تیک تیک شنیدی بدون که به این مناطق وارد شدی و سریع دور شو و البته اگه اون علامت پنکه اومد گوشه تصویر یعنی شما آلوده شدی و انقدر از جونت کم میشه تا بمیی
راهش هم استفاده از آمپوله
mohamad.hejazi
07-05-2007, 09:49
سلام
اقا من مشکلم حل شد.یه شیشه مشروب خوردمو یه کم سرم گیج رفتو خوب شدم:31:
سلام
اقا من مشکلم حل شد.یه شیشه مشروب خوردمو یه کم سرم گیج رفتو خوب شدم:31:
مواظب باش زیاد نخوری ایندفعه از اونور سرت گیج میره:31:
mohamad.hejazi
08-05-2007, 23:25
مواظب باش زیاد نخوری ایندفعه از اونور سرت گیج میره:31:
ها!!!!!ای که گفتی ینی چه؟:18:
mahyarSAMSUNG
08-05-2007, 23:26
خواستم یه تاپیک براش درست کنم دیدم بله یه عمری باز شده تاپیکش مگه این بازی جدید نیست ؟؟؟؟؟؟؟ من این بازی رو تازه خریدم همین اولش هم موندم کسی میدونه چه طوری یه یارو با لپ تاپ جلومه که میشه از چیز خرید . اونجا باید چطور اون قسمت در بیام یه کمد هم هست که باز میشه ولی چیزی توش نیست با یه در قفل
سلام بچه ها
رو سیستم من بالا میاد؟
256 Ram Fortex
Nvidia 6200
CPU:Intel 2.4
mohamad.hejazi
09-05-2007, 09:49
سلام
من با همین سیستم راحت بازی میکنم فقط رمم 512 هست.
mohamad.hejazi
09-05-2007, 09:51
خواستم یه تاپیک براش درست کنم دیدم بله یه عمری باز شده تاپیکش مگه این بازی جدید نیست ؟؟؟؟؟؟؟ من این بازی رو تازه خریدم همین اولش هم موندم کسی میدونه چه طوری یه یارو با لپ تاپ جلومه که میشه از چیز خرید . اونجا باید چطور اون قسمت در بیام یه کمد هم هست که باز میشه ولی چیزی توش نیست با یه در قفل
شما باید به طرف همون یارو دکمه ی f را بزنی تا به شما معموریت بده و در هم باز بشه.:46:
mohamad.hejazi
09-05-2007, 10:29
دوستان اگر امکانش هست ادرس این پچی که میشه سوار ماشین شد را برای من بزارید تا دانلود کنم.
خسته شدم بسکه پیاده راه رفتم.
ممنون.:11:
Inkareeeeeeeeee
09-05-2007, 11:49
دوستان اگر امکانش هست ادرس این پچی که میشه سوار ماشین شد را برای من بزارید تا دانلود کنم.
خسته شدم بسکه پیاده راه رفتم.
ممنون.:11:
بفرمایید تنبل خان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با سپاس از MAXXX گرامی که در اختیارمون گذاشتن .
Inkareeeeeeeeee
09-05-2007, 11:51
شما وقتی یه بازی میخری اگه قبل از اینکه برای اولین بار اونرو بازی کنی ، یه سری به آپشن و تنظیمات کیبورد بزنی ، خیلی راحتت تر میتونی حدث بزنی که چه کلیدی رو باید فشار بدی .
Inkareeeeeeeeee
09-05-2007, 11:53
Maxxx جون من هنوزم که هنوزه نمیدونم که باید خیانت بکنم به هر دوتا گروه یا به یه گروه یا اصلا" نکنم ، شاید تو پایان بازی تأثیر داشته باشه .
mahyarSAMSUNG
09-05-2007, 12:30
خوب من وقتی اول بازی رو میخرم اول میرم توی تنظیماتش گرافیک رو درست میکنم . بعد توی کنترل هم رفتم ولی چیزی نفهمیدم تازه وقتی روی یارو اف رو میزنم فقط یه صفحه باز میشه که باید ازش چیز خرید توی لیست خودم هم یه چیزی شبیه زره هست که 650 تا پولشه وقتی هم از یارو چیزی میخرم هیچ اتفاقی نمی افته . چیکاررررررررررررر کنم !!!!!1
حتما باید گیرش بیارم
باید خیلی توپ باشه.......
Inkareeeeeeeeee
09-05-2007, 13:01
خوب من وقتی اول بازی رو میخرم اول میرم توی تنظیماتش گرافیک رو درست میکنم . بعد توی کنترل هم رفتم ولی چیزی نفهمیدم تازه وقتی روی یارو اف رو میزنم فقط یه صفحه باز میشه که باید ازش چیز خرید توی لیست خودم هم یه چیزی شبیه زره هست که 650 تا پولشه وقتی هم از یارو چیزی میخرم هیچ اتفاقی نمی افته . چیکاررررررررررررر کنم !!!!!1
خب چونکه اول بازیه و تو هیچ پولی نداری پس بیخیال خرید بشو و فقط ازش یه مأموریت بگیر و برو انجامش بده ، وقتی بر میگردی پیشش بهت پول میده ، هر جسدی هم که دیدی حتما" بگردش چون فشنگ و غذا و .... از این چیزا حتما" همراهشونه ، حالا یه کمی بازی کنی همه چیز دستت میادش .
mohamad.hejazi
09-05-2007, 13:39
اقا خیلی حال دادی اما کامپیوترم دانلود نمیکنه.
اگه ممکنه لینک مستقیم دانلودشا بزارین تا مستقیم وارد دانلود منیجرش کنم.
ممنون.
mahyarSAMSUNG
10-05-2007, 15:41
بچه ها من الان رسیدم به اونجا که توی چاه میریم البته از چاه در اومدم رفتم توی منطقه ای که پر آدم همه رو هم کشتم یه یارو رو زمین بود که توی نقشه دورش دایره کشیده بود رفتم گشتمش حالا دیگه توی نقشه نمیدونم کجا برم . بنظرم شما باید برگردم به اول بازی ؟؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
10-05-2007, 16:50
بچه ها من الان رسیدم به اونجا که توی چاه میریم البته از چاه در اومدم رفتم توی منطقه ای که پر آدم همه رو هم کشتم یه یارو رو زمین بود که توی نقشه دورش دایره کشیده بود رفتم گشتمش حالا دیگه توی نقشه نمیدونم کجا برم . بنظرم شما باید برگردم به اول بازی ؟؟؟؟
تو چاه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاه کجا بود؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... تو که کشتی مارو با این آدرس دادنت :19: خب یه نگاه کن تو PDA و ببین کجایی و نقشه رو یه نگاه بنداز و یه سری هم به لیست مأموریتهات بنداز . میدونی که چجوری باید به PDA سر بزنی دیگه ؟! ... راحت ترینش اینه که دکمه M رو فشار بدی و ببینی کجایی و بعدش دکمه سمت چپ پایینش که روش نوشته" اکتیو ..." رو فشار بدی تا لیست مأموریتهات بیادش و بقیش هم که دیگه خودت میدونی دیگه :46:
Oracle_Eldorado
10-05-2007, 16:59
تو چاه ؟!
چاه کجا بود؟! ... تو که کشتی مارو با این آدرس دادنت خب یه نگاه کن تو Pda و ببین کجایی و نقشه رو یه نگاه بنداز و یه سری هم به لیست مأموریتهات بنداز . میدونی که چجوری باید به Pda سر بزنی دیگه ؟! ... راحت ترینش اینه که دکمه M رو فشار بدی و ببینی کجایی و بعدش دکمه سمت چپ پایینش که روش نوشته" اکتیو ..." رو فشار بدی تا لیست مأموریتهات بیادش و بقیش هم که دیگه خودت میدونی دیگه
این نشون دهنده ی بزرگی محیط بازی هستش .
حالا که چیزی نشده ! زمین به آسمون که نرفته !
سامسونگ جان شما هم میتونستی از همون چاه یه عکسی بزارید .
Maxxx جون من هنوزم که هنوزه نمیدونم که باید خیانت بکنم به هر دوتا گروه یا به یه گروه یا اصلا" نکنم ، شاید تو پایان بازی تأثیر داشته باشه .
سلام
منم تو شک بودم برا همین فال حافظ گرفتم این اومد:
چو دوتی بگفت اسنایپر را بکش***** بکش تا بچنگ آوری تفنگش مفت
سپس باز آی سویه دوتی گروپ!! ****بکش تا به چنگ آوری ماله مفت!
(کی؟ من لوسم؟)
ولی فکر نمیکنم تاثیری در پایان بازی داشته باشه آخه اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید دکتر یا یه شخصی رو پیدا کنیم و به دستورات اون عمل کنیم یا همچین چیزی که من هنوز به اون جاهاش نرسیدم متاسفانه من از روز هایه 1 شنبه تا 5 شنبه خونه نیستم و نمیتونم برم جلو واسه همین یکم کند میرم جلو الان هم که اینو مینویسم بعد از 4 روز اومدم خونه وتقریبا یادم رفته کجا بودم و ماموریتم چی بود ..... ولی از نظر آدرس باید بگم که از کمپ فریدوم جاده رو ادامه دادم به سمت پایین فکر کنم دارم نزدیک چرنوبیل میشم خلاصه اینجاش واقعا مشکل شده و نمیدونم چرا تصویر زرد میشه شاید آلودگی جدیده و جک و جونور ها یکدفعه ظاهر میشن میان تو صورتت البته از جونمون کم نمیشه ولی به اندازه تمام بازی تو این ماموریت آدم کشتم
sumsungجان من مدتها پیش اونجاش رو رفتم و درست یادم نیست ولی تا اونجایی که میدونم شما که انقدر دور شدی دیگه باید ادامه بدی تا برسی به شهری که گروه دیوتی از اون محافظت میکنه و اونجا از barkeeprماموریت هایه اصلی رو بگیری فکر کنم راه رو به طرف لودینگ جدید ادامه بدی بهتر باشه
Inkareeeeeeeeee
10-05-2007, 22:19
این نشون دهنده ی بزرگی محیط بازی هستش .
حالا که چیزی نشده ! زمین به آسمون که نرفته !
سامسونگ جان شما هم میتونستی از همون چاه یه عکسی بزارید .
بله اونو که همه میگیم بازی بسیار گسترده ایه .
چیزی که نشده و آسمون هم به زمین نیومده ، فقط samsung_d600 رفته تو چاه ، حالا کدوم چاه خودش میدونه نه من و شما :21:
... .
Inkareeeeeeeeee
10-05-2007, 22:26
سلام
منم تو شک بودم برا همین فال حافظ گرفتم این اومد:
چو دوتی بگفت اسنایپر را بکش***** بکش تا بچنگ آوری تفنگش مفت
سپس باز آی سویه دوتی گروپ!! ****بکش تا به چنگ آوری ماله مفت!
(کی؟ من لوسم؟)
ولی فکر نمیکنم تاثیری در پایان بازی داشته باشه آخه اینطوری که من فهمیدم برایه دیدن پایان اصلی بازی باید دکتر یا یه شخصی رو پیدا کنیم و به دستورات اون عمل کنیم یا همچین چیزی که من هنوز به اون جاهاش نرسیدم متاسفانه من از روز هایه 1 شنبه تا 5 شنبه خونه نیستم و نمیتونم برم جلو واسه همین یکم کند میرم جلو الان هم که اینو مینویسم بعد از 4 روز اومدم خونه وتقریبا یادم رفته کجا بودم و ماموریتم چی بود ..... ولی از نظر آدرس باید بگم که از کمپ فریدوم جاده رو ادامه دادم به سمت پایین فکر کنم دارم نزدیک چرنوبیل میشم خلاصه اینجاش واقعا مشکل شده و نمیدونم چرا تصویر زرد میشه شاید آلودگی جدیده و جک و جونور ها یکدفعه ظاهر میشن میان تو صورتت البته از جونمون کم نمیشه ولی به اندازه تمام بازی تو این ماموریت آدم کشتم
sumsungجان من مدتها پیش اونجاش رو رفتم و درست یادم نیست ولی تا اونجایی که میدونم شما که انقدر دور شدی دیگه باید ادامه بدی تا برسی به شهری که گروه دیوتی از اون محافظت میکنه و اونجا از barkeeprماموریت هایه اصلی رو بگیری فکر کنم راه رو به طرف لودینگ جدید ادامه بدی بهتر باشه
مکسی جون من یجورایی ازت خوشم میادش چون مثل خودم شیطونی :46:
آقا جون اطلا" من یه پیشنهادی دارم ، میتونیم یواشی بریم تو کمپ فریدومها و یکی از تک تیر اندازهاشو بکشیم و تفنگشو بر داریم و بزنیم بریم پی کارمون ، نه دیوتی هارو لو دادیم و نه اینکه فریدومها رو نابود کردیم ، ... البته میدونی که یکی از باگهای این بازی "Rank" هامون هستش که آپدیت نمیشه ولی خب اگه یه نگاهی بهشون بندازی میشه دید که بازیکنهای مختلفی از گروههای مختلف توشون بازی میکنن ، لیست مأموریتهای فریدوم بیشتر از دیوتیها هستش ، شاید بشه بعد از یه مدت عضو فریدومها شدش ، شاید !!! اگرم نشه که همه حرفهای من کشششششششششششک از آب در میادش و دماغمون میسوزه که چرا به حرفهای شما گوش نکردیم و همشونو درو نکردیم بریزیم زمین .:2:
mahyarSAMSUNG
11-05-2007, 02:03
من فکر کردم شما باید بدونید که کدوم چاه رو میگم . مگه چندتا چاه توی این بازی هست . همون که یه یارو هم بغل ایستاده بعد وقتی توی اون چاه میزی و چندتا آدم میکشی یه موجود عجیب غریبی هم بهت حمله میکنه بعد وقتی میری جلوتر جایی که میخوای از چاه بیرون بیای یکی دیگه بهت حمله میکنه ولی زیاد کاری بهت نداره فقط هی دوربین روش زوم میشه و اون یکاری میکنه و صدای صوت آزار دهنده میشنوی که خونت هم کم میشه خلاصصه بی خیالش ردش کردم . آقا یکی بگه جریانش چیه ما که نفهمیدیم . اصلا باید توی نقشه کجا بریرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! 100 تا توی نقشه زده . الان رفتم توی منطقه ای که یه ساختموم 3 4 طبقه داشت که به یه زوری رفتم تا طبقه آخر و یه کیف بود نمیدونم یه ساک بود یه هم چین چیزایی . برداشتم الان دوباه رنمیدونم کجا برم .
به نظر شما نباید برگردم اول بازی ؟؟؟ پیش همون یارو که بهم مامرویت داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
یه سوال اون خط آبی چیه بالای خون که اصلا ازش کم نمیشه و همش ثابت مونده ؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
11-05-2007, 02:57
من فکر کردم شما باید بدونید که کدوم چاه رو میگم . مگه چندتا چاه توی این بازی هست . همون که یه یارو هم بغل ایستاده بعد وقتی توی اون چاه میزی و چندتا آدم میکشی یه موجود عجیب غریبی هم بهت حمله میکنه بعد وقتی میری جلوتر جایی که میخوای از چاه بیرون بیای یکی دیگه بهت حمله میکنه ولی زیاد کاری بهت نداره فقط هی دوربین روش زوم میشه و اون یکاری میکنه و صدای صوت آزار دهنده میشنوی که خونت هم کم میشه خلاصصه بی خیالش ردش کردم . آقا یکی بگه جریانش چیه ما که نفهمیدیم . اصلا باید توی نقشه کجا بریرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! 100 تا توی نقشه زده . الان رفتم توی منطقه ای که یه ساختموم 3 4 طبقه داشت که به یه زوری رفتم تا طبقه آخر و یه کیف بود نمیدونم یه ساک بود یه هم چین چیزایی . برداشتم الان دوباه رنمیدونم کجا برم .
به نظر شما نباید برگردم اول بازی ؟؟؟ پیش همون یارو که بهم مامرویت داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
ببین خوش تیپ جون ، در طول بازی شما چندتا از این چاهها داری که باید بری توش ، فهمیدم کجا رو میگی ، آره باید بری پیش همون دلاله و کیفو بدی و پول بگیری ، دقیقا" یادم نیستش که همون دلاله هستش که اول بازیه یا اونیکی دلاله که تو منطقه فریدومها هستش ، ... راستی سعی کن واسه اینکه بازیت خیلی درهم و برهم نشه در آن واحد بیشتر از یکی دوتا مأموریت رو قبول نکنی چون نمیتونی به همش برسی ، اونوقت یه Mission failed میگیری واسه هر مأموریتی که نتونی انجامش بدی ، ... اون جونوره رو هم باید بهش نزدیک بشی و سعی کنی تو سرش شلیک کنی که زودتر بمیره وگرنه انقدر خونریزی مغزی میکنی که از بین بری ، .. اون خط آبیه هم مربوطه به جلیقه هایی که تنته .
مکسی جون من یجورایی ازت خوشم میادش چون مثل خودم شیطونی :46:
آقا جون اطلا" من یه پیشنهادی دارم ، میتونیم یواشی بریم تو کمپ فریدومها و یکی از تک تیر اندازهاشو بکشیم و تفنگشو بر داریم و بزنیم بریم پی کارمون ، نه دیوتی هارو لو دادیم و نه اینکه فریدومها رو نابود کردیم ، ... البته میدونی که یکی از باگهای این بازی "Rank" هامون هستش که آپدیت نمیشه ولی خب اگه یه نگاهی بهشون بندازی میشه دید که بازیکنهای مختلفی از گروههای مختلف توشون بازی میکنن ، لیست مأموریتهای فریدوم بیشتر از دیوتیها هستش ، شاید بشه بعد از یه مدت عضو فریدومها شدش ، شاید !!! اگرم نشه که همه حرفهای من کشششششششششششک از آب در میادش و دماغمون میسوزه که چرا به حرفهای شما گوش نکردیم و همشونو درو نکردیم بریزیم زمین:2: .
کوچیکتم اینکاره جون البته رنک من هم آپدیت میشه هم بازیکن هایی که توشن آپدیت میشن به طوری که یادمه اول هایه بازی صدر جدول در اختیار گروه دیوتی بود ولی الان تا رده 16 همه فریدوم هستن رده منم 17 هست که انشا الله با قتل و کشتار و بازی جوانمردانه به صدر جدول میرسم و میرم جام جهانی .... درمورد عضویت در فریدوم فکر نمیکنم کار زیاد مشکلی باشه میگم اگه دوست داری برو تو گروهشون منم میرم تو دیوتی ببینیم آخرش چی میشه بالاخره یکیمون اخرش رو میبینه .... شایدم بعدش فرماندهامون رو کشتیم و رییس دوتا گروه شدیم بعد با هم صلح میکنیم و میریم تو چرنوبیل قلیون میکشم افراد گروه همامون هم با هم فوتبال بازی میکنن ای بابا اینکه sims شد
sumsung جان من اون چاهه رو یادمه البته راجب اون کیفه باید بگم که فکر کنم این ماموریت وقت نداره و هروقت خواستی میتونی برگردی و جایزه بگیری ولی حالا که شما این همه راه اومدی بهتره به جلو حرکت کنی و بعدا وقتی یه ماموریت اون نزدیک ها گرفتی برگردی و جایزه خودتو بگیری
Inkareeeeeeeeee
11-05-2007, 13:10
کوچیکتم اینکاره جون البته رنک من هم آپدیت میشه هم بازیکن هایی که توشن آپدیت میشن به طوری که یادمه اول هایه بازی صدر جدول در اختیار گروه دیوتی بود ولی الان تا رده 16 همه فریدوم هستن رده منم 17 هست که انشا الله با قتل و کشتار و بازی جوانمردانه به صدر جدول میرسم و میرم جام جهانی .... درمورد عضویت در فریدوم فکر نمیکنم کار زیاد مشکلی باشه میگم اگه دوست داری برو تو گروهشون منم میرم تو دیوتی ببینیم آخرش چی میشه بالاخره یکیمون اخرش رو میبینه .... شایدم بعدش فرماندهامون رو کشتیم و رییس دوتا گروه شدیم بعد با هم صلح میکنیم و میریم تو چرنوبیل قلیون میکشم افراد گروه همامون هم با هم فوتبال بازی میکنن ای بابا اینکه sims شد
چه زوذ رنکت رفت بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میبینم که تو هم مثل من خواب و زندگی نداری که نصفه شبی جوابمو دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که من با دیوتی ها یه خورده مشکل دارم و فریدومها هم اسلحه هاشون جدیدتره و بهتره تصمیم گرفتم یجورایی خودمو بچپونم تو فریدومها تا ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... جالبیش اینه که دیوتیها تبلیغ میکنن واسه اینکه عضوشون بشیم ولی فریدومها نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منهم هنوز دارم فکر میکنم که چی کار کنم و تا الان شوصمد بار اون مرحله رو هی از اول بازی کردم و آخرشم تو شک افتادم و بازم از اول بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا به فال حافظی که گرفتی عمل میکنم تا ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه چی جوری میشه ازاین بازی عکس گرفت ما که هر چی تلاش کردیم نتونستیم.
من الان جاییم که یک مخزن شیشه ای بزرگ و دراز هست.توی 4 دقیقه همه کارو انجام دادم و دمو رو دیدم بعد که طبق فلش دارم از اونجا خارج میشم به نردبونی میرسم که ازش اومده بودم ولی دستم بهش نمیرسه کسی میدونه اینجا رو چی جوری باید رد کرد؟؟؟؟
sajadlog
11-05-2007, 17:39
من بازيdvd رو نصب كردم ولي وقتي كركش رو كپي و پست ميكنم بجاي فايل اصل و بازي رو اجرا ميكنم يه صفحه ي سياه مي ايد و مقداري نوشته و ديگر هيچ
please help me
چه زوذ رنکت رفت بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... میبینم که تو هم مثل من خواب و زندگی نداری که نصفه شبی جوابمو دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که من با دیوتی ها یه خورده مشکل دارم و فریدومها هم اسلحه هاشون جدیدتره و بهتره تصمیم گرفتم یجورایی خودمو بچپونم تو فریدومها تا ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... جالبیش اینه که دیوتیها تبلیغ میکنن واسه اینکه عضوشون بشیم ولی فریدومها نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منهم هنوز دارم فکر میکنم که چی کار کنم و تا الان شوصمد بار اون مرحله رو هی از اول بازی کردم و آخرشم تو شک افتادم و بازم از اول بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا به فال حافظی که گرفتی عمل میکنم تا ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوچیکم ... ما که خواب برامون نمونده شدم جغد .... در مورد رنک باید بگم که من به هیچ بنی بشری رحم نمیکنم وقتی گروهی دزد یا دشمن سر راهم ببینم تا همشون رو نکشم ول نمیکنم تازه یه army base هم که پیش اون بیس اول بازیه رو هم غارت کردم ولی متوجه شدم که به پایان بردن آرنا تویه رنک خیلی تاثیر داره .... باشه تو برو تو با فریدوم منم میرم با دوتی فقط اگه یه وقت خواستین حمله کنین یه ندا بده ما بریم تو سوراخ سنبه ای قایم شیم
کسی نمیدونه چی جوری میشه ازاین بازی عکس گرفت ما که هر چی تلاش کردیم نتونستیم.
راستش منم یه بار تو بازی پرینت اسکرین رو زدم ولی وقتی بیرون اومدم عکسی نبود عجیبه راهش استفاده از نرم افزاره
من الان جاییم که یک مخزن شیشه ای بزرگ و دراز هست.توی 4 دقیقه همه کارو انجام دادم و دمو رو دیدم بعد که طبق فلش دارم از اونجا خارج میشم به نردبونی میرسم که ازش اومده بودم ولی دستم بهش نمیرسه کسی میدونه اینجا رو چی جوری باید رد کرد؟؟؟؟
عجب آدرسی دادی حداقل میگفتی کدوم منطقه ای کدوم ماموریتی کجایه بازی هستی (شاید ما هنوز به اونجاش نرسیدیم)
من بازيdvd رو نصب كردم ولي وقتي كركش رو كپي و پست ميكنم بجاي فايل اصل و بازي رو اجرا ميكنم يه صفحه ي سياه مي ايد و مقداري نوشته و ديگر هيچ
please help me
سلام
مهم اون نوشته است اقلا بگو چی نوشته
sajadlog
11-05-2007, 21:12
مچكرم كه ميخواي كمكم كني اينم عكسش قشنگ ببين و مشكلمو حل كن كه دنيايي ممنونت ميشم
در ضمن رم من 512 است و دي وي دي هم مال شركت westgame است
¯ghrafic card:256 mb -geforce5500
Inkareeeeeeeeee
11-05-2007, 21:32
خب خوشتیپ از اون نردبونه که اومدی پایین و رفتی مأموریتت رو انجام دادی دیگه نباید برگردی سمت نردبونه چون نمیتونی ازش بری بالا ، یه جا توی زمین هستش که یه سوراخ مانند بوجود اومده ، همون بالا مالاها منظورمه ، اگه خوب بگردی پیداش میکنی ، وقتی رفتی توش میرسی به یکی از این یاروها که هیپنوتیزمت میکنه و باعث میشه خونریزی مغزی بکنی ، اگه اشتباه نکنم سوراخه هم سمت راستته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
11-05-2007, 21:48
اوچیکم ... ما که خواب برامون نمونده شدم جغد .... در مورد رنک باید بگم که من به هیچ بنی بشری رحم نمیکنم وقتی گروهی دزد یا دشمن سر راهم ببینم تا همشون رو نکشم ول نمیکنم تازه یه army base هم که پیش اون بیس اول بازیه رو هم غارت کردم ولی متوجه شدم که به پایان بردن آرنا تویه رنک خیلی تاثیر داره .... باشه تو برو تو با فریدوم منم میرم با دوتی فقط اگه یه وقت خواستین حمله کنین یه ندا بده ما بریم تو سوراخ سنبه ای قایم شیم
من رفتم و بازیمو از سیو قبل از رسیدن به کمپ فریدومها لود کردم و نتیجه اش شدش این :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر اول شدم با :
Rank 1251
Statistics : Killed Stalker = 837
Killed Mutans = 201
Completed quests = 213
خیلی مسخره هستش چون من فکر میکردم باید نفر 100 تا 150 باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما یهویی دیدم نفر اولم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، از اونجایی که من هنوزم سر اینکه پول آدم فروشی بخورم یا نخورم فیلا" از ادامه بازی تا شنبه شب منصرف شدم تا ببینم چجوری میشه کاری کرد که هر دو گروه رو به جون هم بندازم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و بدون اینکه هیچ کدومشون با من دشمن بشن و بعدش برم اسلحه جمع کنم و یه اسلحه فروشی خودم باز کنم و با پولش باهم بریم دیسکو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حال کنیم :8:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
12-05-2007, 09:28
اینقدر سوال دارم که نمیدونم کدوم بپرسم خوب اول از همه اینکه :
سیو بازی کجا میره مخوام ویندوز پاک کنم . سیوهام پاک نشه . دقیق ادریش رو بگید اگه با ویندوز پاک کردن سیو ها پاک نمیشن خوب مشکلی نداره بگید بهم .
اون خط آبی که گفتی برای من اصلا کم نمیشه وقتی بهم تیر اندازی میکنن فقط از قرمز کم میشه . با اینکه یه جلیقه ی باحال از توی اون چاه پیدا کردم .
یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟ برای من هر لودینگش 5 دقیقه میانگین طول میکشه وقتی هم از بازی خارج میشم اون پایین یه علات تعجب میاد که نوشته memory vitual is too low . امکان داره برای این باشه ؟؟؟
سیستمم اینه :
3.2 2 مگ کش
512 مگ رم
7600 جی اس 512 مگابایت
هارد 160 ساتا 2
اگه میشه کمی امکانتی که توی این بازی هست رو به من یاد بدید فکر نکنید که من بلدم . باورتون میشه که من همین امروز از وجود دکمه i در بازی آگاه شدم فکر کنم بدونید کدوم همون که صفحه یماله تجهیزاتتو باز میکنه . من همیشه با دکمه های جیم خونم و پر میکردم . آیا دکمه هایی وجود داره که بشه بدون باز کردن اون صفحه از گوشت و تن ماهی و چیزهای دیگه استفاده کرد ؟؟؟؟؟یه جا گفته بودید بیشتر از 2 سرباز قبول نکنم . منظورتون چیه یعنی میتونم کمک هم بگیرم توی جنگ ؟؟؟؟ چطوری یکی بگه من دیدم خودشون اتومات میان و سریع هم میمیرن .
الان رسیدم به یه جایی اصلا ولش کن این سوالات منو جواب بدید تا ببینم چی پیش میاد ممنون
خب خوشتیپ از اون نردبونه که اومدی پایین و رفتی مأموریتت رو انجام دادی دیگه نباید برگردی سمت نردبونه چون نمیتونی ازش بری بالا ، یه جا توی زمین هستش که یه سوراخ مانند بوجود اومده ، همون بالا مالاها منظورمه ، اگه خوب بگردی پیداش میکنی ، وقتی رفتی توش میرسی به یکی از این یاروها که هیپنوتیزمت میکنه و باعث میشه خونریزی مغزی بکنی ، اگه اشتباه نکنم سوراخه هم سمت راستته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم حلـــــــــــــــــــه:8:
یه سوال دیگه هم داشتم rank رو از کجا باید ببینیم؟؟؟
اینقدر سوال دارم که نمیدونم کدوم بپرسم خوب اول از همه اینکه :
سیو بازی کجا میره مخوام ویندوز پاک کنم . سیوهام پاک نشه . دقیق ادریش رو بگید اگه با ویندوز پاک کردن سیو ها پاک نمیشن خوب مشکلی نداره بگید بهم .
سلام
سیو بازی هارو اینجا میتونی پیدا کنی:
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\savedgames
یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟
لودینگ من دفعه اول که میرم توبازی 1_1:30 طول میکشه دفعه های بعد 10 ثانیه.
vrtual memmory رو باید زیاد کنی از اینجا:
کلیک راست رو my computer بعد advanced بعد تو قسمت peformance گزینه settings رو بزن بعد دوباره advanced بعد هم change رو بزن وببر بالا.
mahyarSAMSUNG
13-05-2007, 00:00
ممنون از کسانی که منو راهنمایی کردن .
یه سوال دیگه : چرا برای من از اون خط آبی کم نمیشههههههههههههههه .
من الان رسیدم جایی که یه یارو هست لباس زد آتش پوشیده که سبز زنگ که فکر کنم باید ازش محافط کنیم . از هم محافظ کردم تا یه جایی هم اومد دنبالم ولی از اون جا به بعد نمیادش . از یه تونل هم رد شدیم که از زمینش اتیش می اومد . ولی این تونل ایستاده . ولی ولش کردم و رفتم یه جایی که آدمها خیلی اروم آروم میاد به سمتت و خیلی هم سگ چون شدن . من چند در صد بازی رو اومدم ؟؟؟
آیا ما در هر مکانی که میریم باید چیزی رو کامپلیت کنیم ؟؟؟ یا نه امکان داره کاری اونجا نداشته باشم ؟؟ اخه من یه جا رسیدم که یه از یه یارو ماموریت گرفتم که سگها رو بکشم و بعدش هم کشتم بعد رفتم جلوتر یه جا بود که طرف رام نمیداد داخل هی تفنگشو مداد سمتم . خلاصه اونجا رو هم من ول کردم و رفتم مرحله بعد .
من الان جییم که یه duty بهم میگه برم sniper freedom زو بزنم ولی freedomها با من دشمنن!!!
کسی سیوی از این قسمت بازی نداره که freedomها باهاش دشمن نباشن؟؟
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 06:09
اون خط آبی که گفتی برای من اصلا کم نمیشه وقتی بهم تیر اندازی میکنن فقط از قرمز کم میشه . با اینکه یه جلیقه ی باحال از توی اون چاه پیدا کردم .
خب خوش بحالته دیگه ، مشکلی نیستش پس ، مال شما چون کرک شده هستش شاید اینجوری شده که ازش کم نشه ، بازی من ارژیناله و ازش کم میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بگه لودینگ ها شما چقدر طول میکشه ؟؟؟
مال من بین 15 تا سی ثانیه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه کمی امکانتی که توی این بازی هست رو به من یاد بدید .
کشتی تو منو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سر بزن به قسمت تنظیمات کیبوردت و بببین هر دکنه برای چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا گفته بودید بیشتر از 2 سرباز قبول نکنم .
من کجا گفتم سرباز ؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نوشتم که سعی کنین در یک لحظه فقط یکی دوتا مأموریت قبول کنین که بتونین انجامشون بدید ، چون یک سری از مأموریتها زمان مشخص داره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 06:13
دمت گرم حلـــــــــــــــــــه:8:
یه سوال دیگه هم داشتم rank رو از کجا باید ببینیم؟؟؟
همون دکمه M رو که میزنی سمت چپ پایین میتونی روی رنک کلیک کنی ... کلید کیبوردشو نمیدونم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 06:18
من الان رسیدم جایی که یه یارو هست لباس زد آتش پوشیده که سبز زنگ که فکر کنم باید ازش محافط کنیم . از هم محافظ کردم تا یه جایی هم اومد دنبالم ولی از اون جا به بعد نمیادش . از یه تونل هم رد شدیم که از زمینش اتیش می اومد . ولی این تونل ایستاده . ولی ولش کردم و رفتم یه جایی که آدمها خیلی اروم آروم میاد به سمتت و خیلی هم سگ چون شدن . من چند در صد بازی رو اومدم ؟؟؟
آیا ما در هر مکانی که میریم باید چیزی رو کامپلیت کنیم ؟؟؟ یا نه امکان داره کاری اونجا نداشته باشم ؟؟ اخه من یه جا رسیدم که یه از یه یارو ماموریت گرفتم که سگها رو بکشم و بعدش هم کشتم بعد رفتم جلوتر یه جا بود که طرف رام نمیداد داخل هی تفنگشو مداد سمتم . خلاصه اونجا رو هم من ول کردم و رفتم مرحله بعد .
منظورت تو منطقه زامبی ها هستش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه تو زیر زمینه ای ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نشونی دقیقتر بده ، اگه تو زیر زمینه هستی که بیخیال یارو بشو و برو دنبال یه اتاق بگرد که کاشی کاری شده و یه جسد هم کفش افتاده و تو جیبهای جسده رو بگرد ... حالا یه نشونی بده ببینم تو کدوم سوراخ موراخی داری میچرخی واسه خودت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خیلی جاها وقتی میخوای با کسی صحبت کنی باید اسلحه ت رو با فشردن دکمه 3 بزاری تو کوله پشتیت تا بتونی باهاشون صحبت کنی .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 06:27
من الان جییم که یه duty بهم میگه برم sniper freedom زو بزنم ولی freedomها با من دشمنن!!!
منهم سر دوراهی گیر کردم ، ببین اون مرحله حساسه ، میتونی بری و گروه دیوتیهارو به فریدومها لو بدی ، راستی اگه مأموریت کشتن تک تیر اندازشونو قبول کرده باشی یا اول مرحله به اون 3 نفری که دیوتیها میکشنشون تیر اندازی کرده باشی باهات دشمن میشن ، سیوشو دارم ولی اگه از سیو من بازی کنی که 9999999 تا پول داری و نفر اول بازی هم هستی . کلی هم اسلحه داری ، با کلی تجهیزات ، من برات بفرستم بهت حال نمیده ، از مکس بخواه برات بفرسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اونایی که یواش راه میرن زامبی هستن.... راجب ماموریت بیاد بگم تو این بازی دو نوع ماموریت هست یکی ماموریت هایه اصلی که باید از barkeeper ودانشمندا بگیری که این ماموریت ها شما رو به پایان بازی میرسونهیکی هم ماموریت هایه جانبی که برایه بدست اوردن پول و تجهیزاته و تاثیری در پایان بردن بازی نداره مثل کشتن سگ ها و اسناپر و .... که معمولا وقتی باکسی حرف میزنی میتونی با استفاده از گزینه i need jod از این ماموریت ها بگیری ..... البته هر منطقه ای وارد میشی یسری ماموریت ها هست که مجبور نیستی اونا رو انجام بدی برایه اینکه روند اصلی بازی رو انجام بدی باید بری تویه همون شهری که اولش سگ هارو میکشی و یه جایی راهت نمیدن و بار رو پیدا کنی( یه تابلو هست که روش نوشته gap و به اونجا اشاره میکنه) و از مردی که که پشت باره ماموریت بگیری .................................................. ............................. در ضمن این بازی مرحله نداره و اون لودینگ هایی که میبینی برایه وارد شدن به منطقه جدیده و دلیل نمیشه که دیگه به منطقه قبلی بر نگردی و خیلی وقتا مجبوری به منطقه هایه قبلی برگردی
سلام
سیو رو برات میزارم ولی چون الان سرعت اینترنت من 24k!!!! است باید شب برات آپ کنم بااینکه 1 مگ بیشتر نیست و همچنین امروز عصر میرم جایی و تا 5 شنبه نمیام یا باید تا اون موقع صبر کنی یا از دیگری بگیری cheat happens رو یه نگاه کن شاید سیو هاشو داشته باشه.......... شرمنده
منهم سر دوراهی گیر کردم ، ببین اون مرحله حساسه ، میتونی بری و گروه دیوتیهارو به فریدومها لو بدی ، راستی اگه مأموریت کشتن تک تیر اندازشونو قبول کرده باشی یا اول مرحله به اون 3 نفری که دیوتیها میکشنشون تیر اندازی کرده باشی باهات دشمن میشن
راستی اگه نگران دشمن شدن فریدوم هستی من با اسلحه دوربین داری که صدا خفه کن داشت با یه تیر اسنایپرشون رو کشتم و اونا هم باهام دشمن نشدن هیچ اصلا نفهمیدن که مرده
مچكرم كه ميخواي كمكم كني اينم عكسش قشنگ ببين و مشكلمو حل كن كه دنيايي ممنونت ميشم
در ضمن رم من 512 است و دي وي دي هم مال شركت westgame است
¯ghrafic card:256 mb -geforce5500
سلام
راستش من فکر میکنم مشکل از کرک شما باشه البته نه اینکه کرک مشکل داسته باشه بلکه شما درست عمل نکردین ............ نمایندگی این شرکت اینجا فعالیت میکنه از اون بپرس تا راهنماییت کنه
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 13:36
راستی اگه نگران دشمن شدن فریدوم هستی من با اسلحه دوربین داری که صدا خفه کن داشت با یه تیر اسنایپرشون رو کشتم و اونا هم باهام دشمن نشدن هیچ اصلا نفهمیدن که مرده
خب آره منهم این کار رو کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خیلی از مرحله کمپ فریدومها جلوتری ؟!
میگم بیا و آی دیت رو عوض کن و بزار ستاکر مستر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که در کمپ مونولایت قفل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
که البته از اونجایی که دلم نمیاد زود تمامش کنم بقیش رو گزاشت مواسه هفته دیگه
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 18:34
سلام
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که در کمپ مونولایت قفل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
من هنوز تو وسایلم یه چیزی شبیه هد ست دارم و یه چیزی که شبیه ضبط صوت یا آی پود میمونه ... هنوز نفهمیدم که چه بلایی باید سرشون بیارم .... اون دکودره رو پس چرا من نپیداییدمش ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی کردن من با تو زمین تا زیر زمین فرق داره ! خیلی جالبه !
mahyarSAMSUNG
13-05-2007, 20:55
خب خوش بحالته دیگه ، مشکلی نیستش پس ، مال شما چون کرک شده هستش شاید اینجوری شده که ازش کم نشه ، بازی من ارژیناله و ازش کم میشه
چی چی رو خوبه ؟؟؟ من از ضدضربم کم نمیشه ولی از خونم که کم میشه . اینطوری سخت تر بازی کردن زود میمیریم .
سلام
اونایی که یواش راه میرن زامبی هستن.... راجب ماموریت بیاد بگم تو این بازی دو نوع ماموریت هست یکی ماموریت هایه اصلی که باید از barkeeper ودانشمندا بگیری که این ماموریت ها شما رو به پایان بازی میرسونهیکی هم ماموریت هایه جانبی که برایه بدست اوردن پول و تجهیزاته و تاثیری در پایان بردن بازی نداره مثل کشتن سگ ها و اسناپر و .... که معمولا وقتی باکسی حرف میزنی میتونی با استفاده از گزینه i need jod از این ماموریت ها بگیری ..... البته هر منطقه ای وارد میشی یسری ماموریت ها هست که مجبور نیستی اونا رو انجام بدی برایه اینکه روند اصلی بازی رو انجام بدی باید بری تویه همون شهری که اولش سگ هارو میکشی و یه جایی راهت نمیدن و بار رو پیدا کنی( یه تابلو هست که روش نوشته gap و به اونجا اشاره میکنه) و از مردی که که پشت باره ماموریت بگیری .................................................. ............................. در ضمن این بازی مرحله نداره و اون لودینگ هایی که میبینی برایه وارد شدن به منطقه جدیده و دلیل نمیشه که دیگه به منطقه قبلی بر نگردی و خیلی وقتا مجبوری به منطقه هایه قبلی برگردی
من الان روی زمین هستم توی زیر زیمن نیستم همونجا که وارد یه خونه ای میشی که 2 تا در داره درهاش اتوماتیک برات باز میشه تفنگت مخفیف میشه میری پیشه یه پروفسره که پیر هم هست و یه بغلش یه موش داره روی یه دستگاه حرکت میکنه . یه جا گیر کردم ولی که وارد یه قسمتی میشم یه علامت قطره ی سبز رنگ که توی سه تا قطره ی کوچیک دیگه هست ظاهر میشه و خونم هی از میره . درضمن من از این جلیقه هایی که کل بدن رو میگیره دارم ولی بازم میمیرم . توی pda هم که نگاه میکنم باید جایی برم که توی اون منطقه ی خون کم کن . چی کارررررررر کنم . نکنه ماله همون کرک بازی که از ضد صربه کم نمیشه ؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
13-05-2007, 21:34
چی چی رو خوبه ؟؟؟ من از ضدضربم کم نمیشه ولی از خونم که کم میشه . اینطوری سخت تر بازی کردن زود میمیریم .
من الان روی زمین هستم توی زیر زیمن نیستم همونجا که وارد یه خونه ای میشی که 2 تا در داره درهاش اتوماتیک برات باز میشه تفنگت مخفیف میشه میری پیشه یه پروفسره که پیر هم هست و یه بغلش یه موش داره روی یه دستگاه حرکت میکنه . یه جا گیر کردم ولی که وارد یه قسمتی میشم یه علامت قطره ی سبز رنگ که توی سه تا قطره ی کوچیک دیگه هست ظاهر میشه و خونم هی از میره . درضمن من از این جلیقه هایی که کل بدن رو میگیره دارم ولی بازم میمیرم . توی pda هم که نگاه میکنم باید جایی برم که توی اون منطقه ی خون کم کن . چی کارررررررر کنم . نکنه ماله همون کرک بازی که از ضد صربه کم نمیشه ؟؟؟
تو کشتی منو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پروفسوره یکیو میفرسته که باهات میره توی یه تونل مانندی ، آخر اون تونله یه مشت زامبی حمله میکنن ، بزار اون مرتیکه هه رو بکشن ، بعدش جیباشو بگرد ، پروفسوره بهت میگه که برگردی پیشش و یه مأموریت جدید بهت میده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
13-05-2007, 22:16
خوب چرا میگی کشتی منو ؟؟؟ من زیاد این جا کار دارم تازه خیلی هم سوال دارم . چرا من نمیتونم وارد اونجا بشم با اینکه از اون لباس ها دارم ؟؟؟؟ اون لوله که گفتی هم رفتم توی هیچی نبود فقط آخرش 4 دونه از این ادم خورا بود که خیلی راحت کشتمش یه یارو هم بغل اون پروفسور بود ولی باهام نیومد !!!! موند همونجا . یعنی باید باهش صحبت میکردم تا بیاد یا خودش اتوماتیک میادش ؟؟؟
maxxx جان یعنی اصلا نمیتونی زودتر آپش کنی تا پنجشنبه کامپیوترم تعطیله تا بعد امتحانا!!!
ببینم چی میشه امروز نرفتم فردا صبح زود پا میشم که برم شاید همون وقت برات آپ کردم
Inkareeeeeeeeee
14-05-2007, 00:25
خوب چرا میگی کشتی منو ؟؟؟ من زیاد این جا کار دارم تازه خیلی هم سوال دارم . چرا من نمیتونم وارد اونجا بشم با اینکه از اون لباس ها دارم ؟؟؟؟ اون لوله که گفتی هم رفتم توی هیچی نبود فقط آخرش 4 دونه از این ادم خورا بود که خیلی راحت کشتمش یه یارو هم بغل اون پروفسور بود ولی باهام نیومد !!!! موند همونجا . یعنی باید باهش صحبت میکردم تا بیاد یا خودش اتوماتیک میادش ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی که با پروفسوره صحبت کردی یاروهه میادش و تقریبا" نزدیک در وایمیسه ، باید باهاش صحبت کنی و اون یواش یواش دنبالت میادش ، آخر لولهه که رسیدین بسلامتی میکشنش و از شرش راحت میشی ، یادت نره که جیباشو خالی کنی ... بقیه ش هم که خودت میفهمی .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
14-05-2007, 01:33
ببینم چی میشه امروز نرفتم فردا صبح زود پا میشم که برم شاید همون وقت برات آپ کردم
بیکار که بودی یه بیوگرافی کامل از خودت بزار تا ببینیم این STALKER MASTER کیه که زندگیش با بقیه ایرونیهای ساکن ایران فرق داره !!! اینقدر که بازی میکنی شب خواب نمیبینی که داری زامبی میکشی ؟! ... من که بعضی شبها خوابشو میبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D o l f i n
14-05-2007, 22:05
حالا من اين بازي رو گرفتم ارزش نصب كردن داره يا نه بازيش چطوره؟
رضا جون من شرمنده شدم وقت نکردم آپ کنم 5 شنبه میرم خونه برات آپ میکنم
Inkareeeeeeeeee
14-05-2007, 23:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه شما وقتی که این بازیو میخریدی از ماها پرسیدی که ارزش خریدنشو داره یا نه که حالا داری میپرسی ارزش اینستال کردنشو داره یا نه ؟! شما قبل از اینکه این بازیو میخریدی باید میومدیو میپرسیدی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی که با پروفسوره صحبت کردی یاروهه میادش و تقریبا" نزدیک در وایمیسه ، باید باهاش صحبت کنی و اون یواش یواش دنبالت میادش ، آخر لولهه که رسیدین بسلامتی میکشنش و از شرش راحت میشی ، یادت نره که جیباشو خالی کنی ... بقیه ش هم که خودت میفهمی .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این رفیقمون اصلا ماموریتی نگرفته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... راستی من اون همراهمو زنده برگردوندم:31:
بیکار که بودی یه بیوگرافی کامل از خودت بزار تا ببینیم این STALKER MASTER کیه که زندگیش با بقیه ایرونیهای ساکن ایران فرق داره !!! اینقدر که بازی میکنی شب خواب نمیبینی که داری زامبی میکشی ؟! ... من که بعضی شبها خوابشو میبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش شبا وقتی چشم هامو میبندم تصاویر بازی جلو چشامه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته من تو کل هفته 2 یا شاید 3 بار بازی میکنم ولی هر بار بالایه 5 ساعت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد بیوگرافی هم به سایت IMDB.COM مراجعه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره آقا نصب کن ارزش داره ... البته هر کسی سلیقه ای داره ولی شخصا میگم بهترین FPS بوده که تا حالا بازی کردم در مورد بازیش هم این تاپیک رو بخونی میفهمی جریان بازی چیه
Inkareeeeeeeeee
15-05-2007, 15:09
در مورد بیوگرافی هم به سایت IMDB.COM مراجعه کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم و دیدمت ، در موردت نوشته بودش :Action ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / Adventure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / Triller / Sci-Fi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maxxx جان دشمنت شرمنده عیبی نداره
ممنون
D o l f i n
15-05-2007, 22:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه شما وقتی که این بازیو میخریدی از ماها پرسیدی که ارزش خریدنشو داره یا نه که حالا داری میپرسی ارزش اینستال کردنشو داره یا نه ؟! شما قبل از اینکه این بازیو میخریدی باید میومدیو میپرسیدی .
منم اين بازي رو همينجوري گرفتم بعدشم يه سوال كردم چه فرقي ميكنه شما بگيد خوبه يا نه
آره آقا نصب کن ارزش داره ... البته هر کسی سلیقه ای داره ولی شخصا میگم بهترین FPS بوده که تا حالا بازی کردم در مورد بازیش هم این تاپیک رو بخونی میفهمی جریان بازی چی
ممنونم ازت با شه نصب ميكنم ببينم چجوريه
Inkareeeeeeeeee
15-05-2007, 22:33
منم اين بازي رو همينجوري گرفتم بعدشم يه سوال كردم چه فرقي ميكنه شما بگيد خوبه يا نه
ممنونم ازت با شه نصب ميكنم ببينم چجوريه
بهر حال میگن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، شما که این بازیو نصب میکنی ، دیگه پرسیدنش چی بود ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهر حال اگه تو بازی مشکلی داشتی و جوابشو تو پستهای قبلی پیدا نکردی بپرس تا اونجایی که بتونیم کمکت میکنیم ... یه پیشنهاد ، اول یه سر به تنظیمات کیبورد بزن و ببین هر کلیدی چه کاری رو انجام میده که تو بازی سر در گم نشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
15-05-2007, 23:20
خوب میشه بگی که توی جیبش چیه ؟؟؟ من یکی رو اون طرف مقر خودمون پیدا کردم که مرده بود .همون جا که یه مرداب هم هست و یه هلیکپوتر هم سقوط کرده . جیباشو گشتم جیرای باهالی داشت مثلا یه تیکه از یه جایی بود که رفتم تحویل پیمرد دادم یعنی بهش فروختم ولی با یه ذره ور رفتن با اون نوشته های دیدم نوشت TAKS FIAL گفتم زحمت کشیدی . کلا بی خیال بازی شدم . چون یه جوری بی سرو ته :31:
Inkareeeeeeeeee
15-05-2007, 23:32
خوب میشه بگی که توی جیبش چیه ؟؟؟ من یکی رو اون طرف مقر خودمون پیدا کردم که مرده بود .همون جا که یه مرداب هم هست و یه هلیکپوتر هم سقوط کرده . جیباشو گشتم جیرای باهالی داشت مثلا یه تیکه از یه جایی بود که رفتم تحویل پیمرد دادم یعنی بهش فروختم ولی با یه ذره ور رفتن با اون نوشته های دیدم نوشت TAKS FIAL گفتم زحمت کشیدی . کلا بی خیال بازی شدم . چون یه جوری بی سرو ته :31:
اونجوریا هم نیستش که بی سر و ته باشه .... من الان دارم Jaws Unleashed بازی میکنم و کمتر اینو بازی میکنم چون نمیخوام زود تموم بشه :5:
sajadlog
16-05-2007, 19:25
ببخشيد مگه اين بازي چه سيستمي ميخواهد من با 512 رم و كارت گرافيك 5500 (256) همه ي گزينه هاي گرافيكي را مينيموم كردم تا بتونم بازي كنم خيلي بده؟؟
Inkareeeeeeeeee
16-05-2007, 20:01
ببخشيد مگه اين بازي چه سيستمي ميخواهد من با 512 رم و كارت گرافيك 5500 (256) همه ي گزينه هاي گرافيكي را مينيموم كردم تا بتونم بازي كنم خيلي بده؟؟
خب بزار ببینم پشت جعبع دی وی دیش نوشته :
Minimum System Requirements :
... ... ...
Pentium 4 2 GHz / AMD XP 2200
RAM 512
HDD 10 Gig
128MB DirectX 9c compatible
NVIDIA Geforce 5700 / ATI Radeon 9600
Recommended System Requirements :
Intel Core 2 Duo E6400 / AMD Athlon 64 X2 4200
1Gig Ram or better
256MB DirectX 9c Compatible
NVIDIA Gerorce 7900 / ATI Radeon X1850
من با همین سیستمی که شما داری بازیو مدیوم با رزولیشن تقریبا بالا بازی میکنم.
برد گرافیکت چیه؟
D o l f i n
16-05-2007, 23:46
حالا كه نصب كرديم ولي چرا آسمون واسه من خط خطيه همه چيش خوبه ولي تو آسمون فكر ميكني داره بمب مياد پايين
1 گيگ رم دارم پس مشكلي نيست ولي گرافيكم اينه geforce 73000 le 512 mb مشكل از اين ميتونه باشه
Inkareeeeeeeeee
17-05-2007, 13:27
حالا كه نصب كرديم ولي چرا آسمون واسه من خط خطيه همه چيش خوبه ولي تو آسمون فكر ميكني داره بمب مياد پايين
1 گيگ رم دارم پس مشكلي نيست ولي گرافيكم اينه geforce 73000 le 512 mb مشكل از اين ميتونه باشه
خب رزولوشن رو بیشتر از 1200 نزار و تنظیماتت رو هم بزار رو معمولی ببین چی میشه ... من تاحالا از نظر گرافیکی با هیچ بازی مشکل نداشتم ... گرچه که چون سخت افزارم قویه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohamad.hejazi
17-05-2007, 13:33
شما باید تو اپشن بازی بری و تیک فول اسکرین را برداری که به احتمال زیاد درست میشه.:46:
mahyarSAMSUNG
17-05-2007, 23:06
من با گرافیک 512 7600 جی اس و سی پی یو 3.2 و رم 512 . گرافیک رو روی 1024 در 768 و دیتیل Midum گذاشتم لودینگش 4 دقیقه طول میکشه و بازی هم اول گیر میکنه بعد 30 40 فریم میشه .
من این بازی رو از اول دارم میرم الان که دارم میرم دیدم بازیش خیلی سخته و روی حساب باید جلو رفت من خیلی از میشن هارو Fail میکردم ولی الان که از اول رفتم همرو به غیر از 1 دونه کاملیت کردم اون 1 دونه رو هم خودش فیل میکرد حتی با سرعت هم میرفتم و بی خیال ادمها میشدم بازم فیل میشد .
یه جا گیر کردم کمک :
به یه دری رسیدم که کد برای باز کردنش میخواد !!!! میدونید که کجا ؟؟؟ همون جایی که یه اتیشه هم داره توی یه اتاق برای خودش می چرخه . کدش چنده ؟؟؟
D o l f i n
18-05-2007, 10:16
شما باید تو اپشن بازی بری و تیک فول اسکرین را برداری که به احتمال زیاد درست میشه.
تشكر اينجوري درست شد
mahyarSAMSUNG
18-05-2007, 14:20
انگار کسی نبود کمک کنه مارو :
یه جا گیر کردم کمک :
به یه دری رسیدم که کد برای باز کردنش میخواد !!!! میدونید که کجا ؟؟؟ همون جایی که یه اتیشه هم داره توی یه اتاق برای خودش می چرخه . کدش چنده ؟؟؟
ehsan_jan3
18-05-2007, 15:04
اشكال از درايور كارت گرافيكته.به روزش كن.
Inkareeeeeeeeee
18-05-2007, 17:07
انگار کسی نبود کمک کنه مارو :
یه جا گیر کردم کمک :
منظورت همون دریه که وقتی ازش رد شدی و پشت سرت بسته شدش و آتیش گرفته ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samsung_d600 جان من که اونجارو انقدر دور خودم چرخیدمو نارنجک انداختم تا اینکه دم مردنم سرم گیج رفت و دمو دیدم
وقتی بیدار شدم در باز بود.
mahyarSAMSUNG
20-05-2007, 02:32
توروخدا ببین من 3 روز الاف همین کد شدم . بابا من تا بگم ف شما باید برید فرحزاد . آخه مگه میشه من خودمو بکشم ؟؟؟
این عکس همون در :
سلام
ما بعد از یک هفته اومدیم خونه دیدیم تلفن قطع شده عجب ضد حالی
تازه امروز وصل شد
سامسونگ جون شما باید همون آتیشه که داره میچرخه رو انقدر با تیر بزنی تا در باز بشه کد نمیخواد
samsung_d600 جان من که اونجارو انقدر دور خودم چرخیدمو نارنجک انداختم تا اینکه دم مردنم سرم گیج رفت و دمو دیدم
وقتی بیدار شدم در باز بود.
ایول چه راهه جالبی
سیو هارو امشب برات میزارم
سلام
ما بعد از یک هفته اومدیم خونه دیدیم تلفن قطع شده عجب ضد حالی
تازه امروز وصل شد
سامسونگ جون شما باید همون آتیشه که داره میچرخه رو انقدر با تیر بزنی تا در باز بشه کد نمیخواد
ایول چه راهه جالبی
سیو هارو امشب برات میزارم
دمت گرم دیرترم شد اشکال نداره دیگه انداختم بعد امتحانا.
الانم عضو دیوتیام اما بدم نمیاد عضو freedom بشم.:10: مرسی بای.:46: :12:
samsung_d600 فهمیدم کجارو میگی باید بری تو یکی از اتاقای بغل که دم درش چند تا از اون سگا بهت حمله میکنن بعد باید جیب یه مرده هرو بگردی که اونوقت کدو پایین صفحه میبینی که فکر کنم 1243 باشه ولی تا جیب یارورو نگردی درو با این کد باز نمیکنه.
نه رضا جون اونجا نیست اونکه رو نقشه علامت داره میری پیش جسد کد رو برمیداری ..... همونجا رو میگه که شما دور خودت چرخیدی و نارنجک پرت کردی!!!! یه گلوله آتیشیه که اونجاها بالا و پایین میپره باید اون رو باتیر بزنی تا در باز شه ..... ولی شما با نارنجک زدی برا همین یادت نمیاد
منم اولش فکر کردم اونجارو میگه ولی به عکسش که دقت کردم نظرم عوض شد!!!!
راست میگی من عکس رو لود نمیکردم ولی حالا که نگاه کردم ممکنه اونجا باشه که شما میگی ولی خودمونیم اگه اونجا باشه که خیلی تابلوه رو نقشه رو نگاه کن یه علامت سبز میبینی برو به یه جسد میرسی تو جیب اونه البته تا اونجا که من یادمه تویه اون قسمت گلوله آتیشی که برا خودش بگرده نبود
Inkareeeeeeeeee
20-05-2007, 18:18
دمت گرم دیرترم شد اشکال نداره دیگه انداختم بعد امتحانا.
الانم عضو دیوتیام اما بدم نمیاد عضو freedom بشم.:10: مرسی بای.:46: :12:
چجوری دیوتی شدی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که هرچی گشتم نفهمیدم باید چجوری عضو یه گروه بشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
20-05-2007, 18:20
نه رضا جون اونجا نیست اونکه رو نقشه علامت داره میری پیش جسد کد رو برمیداری ..... همونجا رو میگه که شما دور خودت چرخیدی و نارنجک پرت کردی!!!! یه گلوله آتیشیه که اونجاها بالا و پایین میپره باید اون رو باتیر بزنی تا در باز شه ..... ولی شما با نارنجک زدی برا همین یادت نمیاد
اون مال اون مرحله ایه که درب ورودی پشت سرمون بسته میشه و آتیش میگیره .
آخرش دیوتی شدی یا نه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
20-05-2007, 18:23
توروخدا ببین من 3 روز الاف همین کد شدم . بابا من تا بگم ف شما باید برید فرحزاد . آخه مگه میشه من خودمو بکشم ؟؟؟
این عکس همون در :
اول بگو این Screen SHot رو چجوری گرفتی ؟! ... همونجوری که دوستان گفتن کد توی جیب یه یاروهه هستش که یخورده مرده
نه هنوز نشدم
فعلا هم چرنوبیل هستم نمیدونم شاید اصلا نشه گروهمون رو عوض کنیم ........ تا حالا ندیدم کسی تونسته باشه این کارو کنه
یه بار انتقام سرکار گزاشتنم رو ازشون گرفتم و تویه شهر همه افراد دیوتی رو به گلوله بستم رییسشونم کشتم خیلی حال داد
Inkareeeeeeeeee
21-05-2007, 01:08
نه هنوز نشدم
فعلا هم چرنوبیل هستم نمیدونم شاید اصلا نشه گروهمون رو عوض کنیم ........ تا حالا ندیدم کسی تونسته باشه این کارو کنه
یه بار انتقام سرکار گزاشتنم رو ازشون گرفتم و تویه شهر همه افراد دیوتی رو به گلوله بستم رییسشونم کشتم خیلی حال داد
پس این rezaguitar چجوری دیوتی شده که من و تو نتونستیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم میگن که "" انتقام ، لذتیست که در عفو نیست "" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این rezaguitar چجوری دیوتی شده که من و تو نتونستیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم میگن که "" انتقام ، لذتیست که در عفو نیست "" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از انتقام چی بود؟؟؟؟؟؟؟:41: :19:
البته بگم که من رفتم دهن freedom رو سرویس کردم و کلی حال کردم(به دستور همون یارو رییسه پفیلای duty ها)
و دیوتیها دیگه وقتی منو میبینن به سمتم نشونه گیری نمیکنن.
Inkareeeeeeeeee
21-05-2007, 17:03
منظورت از انتقام چی بود؟؟؟؟؟؟؟:41: :19:
نوشته مکس رو بخونی متوجه میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بگم که من رفتم دهن freedom رو سرویس کردم و کلی حال کردم(به دستور همون یارو رییسه پفیلای duty ها)
آخی !!! بیچاره فریدومها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیوتیها دیگه وقتی منو میبینن به سمتم نشونه گیری نمیکنن.
خب اینکه دلیل نمیشه که دیوتی شدی ... یه نگاه بنداز تو پی دی ای و ببین دیوتی شدی یا نه و ببین چند نفر رو در جمع کشتی ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با zd soft game میشه از stalker عکس گرفت؟؟؟؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
21-05-2007, 20:23
با zd soft game میشه از stalker عکس گرفت؟؟؟؟؟؟
بله که میشه ، وقتی اینستالش کردی F9 برای فیلمبرداریه و F10 برای گرفتن عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_td67
22-05-2007, 02:57
بچه ها من این بازیرو نصب کردم 5.47گیگابایت جا گرفت بعد من بغیه داریو را با برنامه هام پر کردم و وقتی وارد بازی میشم انقدر کنده که ریست میکنم میام بیرون
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
و اینکه حتما باید درایو من 10 گیگابایت خالی باشه
artemiz51
22-05-2007, 11:46
سلام به همه
من تازه بازی رو رو pc نصب کردم
اما یه مشکل دارم اونم اینکه همون اولش گیر کردم!:sad:
چون فقط در یکی از کمد ها باز میشه و در اصلی اصلا باز نمیشه به طرفش که نگاه میکنم مینویسه The door is loked حتی تراینر رو هم نصب کردم تمام وسایل اون یارو رو هم خریدم اما فایده نداره
یکی بگه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :question:
artemiz51
22-05-2007, 11:47
هرچی دکمهf رو هم میزنم باز نمیشه:18:
به کمد چی کار داری؟؟
با اون یارو انقدر حرف بزن تا در باز بشه.
Inkareeeeeeeeee
22-05-2007, 17:51
سلام به همه
من تازه بازی رو رو pc نصب کردم
اما یه مشکل دارم اونم اینکه همون اولش گیر کردم!:sad:
چون فقط در یکی از کمد ها باز میشه و در اصلی اصلا باز نمیشه به طرفش که نگاه میکنم مینویسه The door is loked حتی تراینر رو هم نصب کردم تمام وسایل اون یارو رو هم خریدم اما فایده نداره
یکی بگه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ :question:
شما اول بازی رو یاد بگیر بعدش برو فرتی تراینر نصب کن ... شما باید با همون یارو صحبت کنین و یه مأموریت ازش بگیرین و بعدش درب براتون باز میشه
دوستان من در اون ماموریتی که باید دستگاه مربوط به ژنراتور را خاموش کنم همونجا که دکل های بزرگ برق هست وچند واگن قطار از طریق واگن قطار رفتم زیر زمین ودستگاه رو راخاموش کردم حالا میگه sneakin to the sarcophagus هیچ فلشی هم نشون نمیده چکار باید بکنم لطفا" راهنمایی کنید.
دقیقا بگو از چه کسی ماموریت گرفتی؟؟؟
دوست عزیز یادم نمیاد ازکی ماموریت گرفتم ببین این عکس کمکی میکنه یا برم از محل ماموریت عکس بگیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_td67
23-05-2007, 00:27
بچه ها من این بازیرو نصب کردم 5.47گیگابایت جا گرفت بعد من بغیه داریو را با برنامه هام پر کردم و وقتی وارد بازی میشم انقدر کنده که ریست میکنم میام بیرون
سیستم من
Amd Athlon 64x2 3800
Ram 512
گرافیکم 256 7300
لطفا منو راهنمایی کنید
و اینکه حتما باید درایو من 10 گیگابایت خالی باشه
بچه ها کسی نمیتونه مشکل مارو حل کنه :41:
ehsan_jan3
23-05-2007, 00:52
هر كي اين بازي رو با چيت تموم كنه يه پاياني نشونش ميده كه ديگه دنبال چيت ميت نره.
saeed_td67
23-05-2007, 04:03
اقایون من وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از نیم ساعت که وارد باز میشه همه چیز کنده و بعد از اینکه میام بیرون از بازی یه پیغام میاد میگه
virtual memory minimum too low
اینم عکسشه لطفا یاری کنید
هر كي اين بازي رو با چيت تموم كنه يه پاياني نشونش ميده كه ديگه دنبال چيت ميت نره.
کدوم ادم عاقل گفته چیت تو بازی تاثیر داره ؟!:13:
korkh جان به سمت همونجایی برو که سبز رنگه دیگه.
دستت درد نکنه حالا میرم ببینم چیزی دست گیرم میشه یا دویاره مزاحم بشم در ضمن واسه اونای که هنوز دارن stalker بازی میکنن و مشکل اضافه بار دارن یک کوله پشتی هست وقتی لباساشو میپوشی تاوزن 80 کیلو بار میتونید حمل کنید ولی دیگه با این همه وزن دیگه نمیتونید بدوید. اگه کسی خواست بگه تا عکس کوله پشتی را بزارم برید بخرید.
Inkareeeeeeeeee
23-05-2007, 18:56
دستت درد نکنه حالا میرم ببینم چیزی دست گیرم میشه یا دویاره مزاحم بشم در ضمن واسه اونای که هنوز دارن stalker بازی میکنن و مشکل اضافه بار دارن یک کوله پشتی هست وقتی لباساشو میپوشی تاوزن 80 کیلو بار میتونید حمل کنید ولی دیگه با این همه وزن دیگه نمیتونید بدوید. اگه کسی خواست بگه تا عکس کوله پشتی را بزارم برید بخرید.
من تو این بازی انواع لباسهای مختلف رو خریدم یا پیدا کردم ولی کوله پشتی رو نه :13:
خب حالا عکسشو بزار ببینیم کدومو میگی :46:
mahyarSAMSUNG
23-05-2007, 19:50
حالا ما میریم امتحان مکینیم یکی گفت 1243 . ولی من جیب اون یارو هم گشتم چیزی جز medkit و ... چیزی نداشت . اسکرین شات رو هم با f12 میشه گرفت که میره توی سیو بازی .
یکی میتونه بهتر توضیح بده ؟؟؟ یعنی کدش تغییر میکنه ؟؟؟ یکی حفظش نکرده ؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
23-05-2007, 23:18
حالا ما میریم امتحان مکینیم یکی گفت 1243 . ولی من جیب اون یارو هم گشتم چیزی جز medkit و ... چیزی نداشت . اسکرین شات رو هم با f12 میشه گرفت که میره توی سیو بازی .
ببین خوشتیپ جون ، شما میتونی کد رو اگه پیدا کردی توی پی دی ای ببینی ... تا وقتی کد رو پیدا نکنی اون در باز بشو نیست .
artemiz51
23-05-2007, 23:29
با سلام
از راهنمایی دوستان ممنونم:31:
مشکل من اونجا بود که نمیدونستم باید رو نوشته ها کلیک کنم تا صحبت ادامه پیدا کنه علتش هم این بود که تا حالا این سبک بازی نکرده بودم
به هر حال تا شهر رسوندم اما دیگه میخوام پاکش کنم چون خوشم نیومده
hossein_dig
24-05-2007, 00:11
سالم میشه ترینر یا سیوی از بازی بزارید ممنون
shorox.com
24-05-2007, 00:14
اطلاعات جالبی بود اینجا
ممنون دوستان
منظورم همون لباس بود تنها بدیش اینه که دیگه نمیتونی باش سریع بدوی!
اینم عکس
Inkareeeeeeeeee
24-05-2007, 02:32
منظورم همون لباس بود تنها بدیش اینه که دیگه نمیتونی باش سریع بدوی!
اینم عکس
نه ، مثل اینکه تو هم بازیکنی :46:
خب باید بهت لباس جدیدتو تبریک بگم چون فکر میکنم که مأموریتهای فرعی رو انجام نمیدی و واسه همینم به این سرعت به مراحل بالا رسیدی ...:5:
ببین دوست من حمل اون شات گان بیخودیه ... بنظر من اون دوتا اسلحه هات خوبن و اگه بتونی دو تا اسلحه های دیگه رو هم از کمپ فریدومها بدست بیاری دیگه حرف نداره ... از کلت هم که استفاده نمیکنی که اونم خوبه چون فقط جا میگیره :46:
چرا به کمربندت چیزی آویزون نیستش ؟! :13: میدونی که یک سری از آرت افکت ها توی جون و ... تأثیر دارن ... آویزون کنی بهتره:10:
راستی اون flash usb ها به چه درد میخورن؟؟
میگم من پایانی که آرزو میکنه پیچ مهر ها تبدیل به طلا میشه دیدم بعد از اون بازی تموم میشه چرا؟ من میخوام بقیه ماموریتامو انجام بدم چطوری ها !!! در ضمن این سنگها به چه درد میخوره جز اینکه بعضی وقتها باعث رادیواکتیو شدن میشن؟!فلاش هم نمیدونم باید چکارش کنم مال یکی از ماموریتام بود
اقایون من وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از نیم ساعت که وارد باز میشه همه چیز کنده و بعد از اینکه میام بیرون از بازی یه پیغام میاد میگه
virtual memory minimum too low
اینم عکسشه لطفا یاری کنید
سلام
خوب بگو رو چه مشخصاتی بازی میکنی در ضمن رمت برایه این بازی کمه و اگه میخوای روون بازی کنی باید 1 گیگ داشته باشی
سلام
تا اونجا که یادمه کدش تو همین مایه ها بود در ضمن کد رو در جایی نمینویسه فقط وقتی رو جسد F رو زدی تویه بیسیم بهت میگه که کد چیه و یه لحظه اون پایین مینویسه و غیب میشهباید حفظ کنی
میگم من پایانی که آرزو میکنه پیچ مهر ها تبدیل به طلا میشه دیدم بعد از اون بازی تموم میشه چرا؟ من میخوام بقیه ماموریتامو انجام بدم چطوری ها !!! در ضمن این سنگها به چه درد میخوره جز اینکه بعضی وقتها باعث رادیواکتیو شدن میشن؟!فلاش هم نمیدونم باید چکارش کنم مال یکی از ماموریتام بود
سلام
اون آرتیفکت ها یا به قول شما سنگ ها به شما یه چیزایی رو اضافه و بعضی هاشون هم کم میکنه..... اگه رو شون کلیک کنی اون وسط مینویسه که چیکار میکنه مثلا من یه آرتیفکت دارم که 400 % به جونم اضافه میکنه
در ضمن اگه میخوای پایان هایه اصلی رو ببینی چند پست قبل من رو ببین
من که از پستات چیزی دستگیرم نشد ولی خب مهم نیست از سیوام استفاده میکنم.
ممنون از راهنمایتون
سلام
اینم اون پستی که گفتم :
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره وشبیه نیروگاه برقه و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که درچرنوبیل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
منظورت رو فهمیدم مرسی رفیق
Captain_Nemo
26-05-2007, 18:34
آيا ميشه اين بازي رو با كارت گرافيك 6200 256 mb انجام داد ...لطفاً راهنمايي كنيد.
mohamad.hejazi
26-05-2007, 18:48
آيا ميشه اين بازي رو با كارت گرافيك 6200 256 mb انجام داد ...لطفاً راهنمايي
كنيد.
بله که میشه.من خودم با همین کارت گرافیک ورم 512 رو گرافیک بالا بازی کردم.
فقط اولش که میری تو بازی یکم تیک داره.:46:
demure city
26-05-2007, 19:26
آخه کجای اون بازی ترسناک بود که این همه براش تبلیغ کردن
ممکنه ترسناک نباشه ولی واقعاً بازی خیلی خوبیه.
نمیشه گفت ترسناک بیشتر دلهره آور بود
یه خبر خوب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سلامتی قرار شده که سری هایه بعدی استالکر هم ساخته شده و ما به زودی(چشم جسود کور -بزنم به تخته -انشاالله) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاهد قسمت دوم این بازی خواهم بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم شنیدم.
راستی بازیو تموم کردم پایان ضایعی داشت:همون که آرزو میکنه پولدار شه بعد همه آوارها میریزه رو سرش.
MAXXX جان من میخوام راه بازیو عوض کنم اگه میتونی ابن روزا save رو بذار
mer30
شاید بازی ترسناک نبود ولی خیلی هیجان انگیز بود
آره پایانش مسخره بود واسه منم سیواشو بزار ممنون میشم
امشب میزارم از کجاش باشه؟یه سیو دارم اول جاده چرنوبیل هر دو نوع ماموریت پایانی رو هم داره میخوای اونو بزارم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.